Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.11.01. 05:36 Fabius

Fotelnácik háborúja

Címkék: kultúra csurka istván új színház

Szerencse, hogy van nekünk ez a csurkapistánk. Igen kedves Feleim, szerencse, mert kiragadott a négynapos punnyadásból, amikor az ember egyéb bokros teendői mellett hajlamos azzal tölteni az idejét, hogy a köldökszösz felgyűlésének analógiáját tanulmányozza. Jó is ilyenkor egy főpolgármesteri dörgedelem, hogyaszongya: Pistikém a picsábamár, ne írjál le olyanokat, amivel a téged-minket lefotelnácizóknak bizonyítod, hogy mégis egy ostoba fotelnáci vagy.

Csurkára színházat továbbra sem bíznék, de legfrissebb dolgozatai alapján méltán nevezhetjük a magyar abszurd humor nagyágyújának. A rettegéselméletek nagymestere csuklóból kiráz magából egy Függetlenség napjába oltott Waczak szállót, ahol a támadó ufóktól a félnótás londinerig mindenki zsidó. De itt van ő, meg ügye Dörner és még néhány felvilágosult, akik a Mindent Jobban Tudás Egyetemén végeztek summa cum laude, és bizony egy tömegtüntetés résztvevői közül is felismerik az "idegen erőket", magyarul a zsidókat:

"Brad Pitt produkciója hozta a fegyvereket egy filmforgatás ürügyén. A rendvédelmis bohócok az MSZP segítségével összeszervezték a tömeget az Erzsébet híd lábához, ha nem is az ígért milliónyi mennyiségben, de legalább tízezres nagyságrendben. Fegyvert itt is lehetett feltételezni, valamint idegen erőket is. A háttérben ott ágált a Jobbik, amelynek jelentéktelen tömegei azonnal kiegészülhettek volna gárdistákkal és félkatonai beszervezettekkel, így, ha a Fidesz akár Orbánnal, akár Orbán nélkül befekszik a katlan közepébe, a szokásos Astoria előtti térbe, könnyűszerrel előhívható lett volna a 2006-os helyzet fordítottja, amelyben a kormány rendőrségének, kommandósainak kellett volna, ha másként nem megy, erőszak alkalmazásával fenntartani a rendet. Vagy ha kell, visszalőnie. "

Az megvan, hogy Brad Pitt Karsay Dorottyával az oldalán, a Jobbik és a Magyar Gárda támogatásával, a 4K! és a Milla asszisztálásával megdönti az Orbán kormányt? Nem tudom mit szed Csurka, de ezekért a látomásokért sokan irigyelhetik most a tablettáit. Az már csak a koktélcseresznye a nyálhab tetején, hogy a kétharmadról úgy beszél: "mi", és már nem ők.

"Mi van ma a nemzeti oldal, a kétharmadosságú politikai hatalom birtokában? - kérdezi, és mielőtt rávághatnánk, hogy minden aranyapám, elégedetlenül felsorolja, hogy a jobboldali médiumok is tele vannak "betömékelt" liberálisokkal. Igen, ilyen idegenszívűekkel van tele a Magyar Hírlap is, mert fanyalogni merészelt pályázatnak nem nevezhető dörneri irományon.

Mi ebből a tanulság? Hogy van akinek a zsidózás létforma, amiből nem tud és nem is akar kitörni. Pedig vannak élethelyzetek, - mint ez a színházbiznyisz - amikor örülni kéne pofázás helyett, hogy szelelő lyuk van a bepucsított púzón, és a hatalom játszani engedi az elmúlt rendszer III/III-as ügynökéből lett antiszemita gyermekét.

A többség őszinte megrökönyödésére.

191 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr723343940

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Blog és a pénz 2011.11.02. 16:11:05

Követhető látogatók, hírlevezhető olvasótábor. Bevételek. E-book gyorsan és egyszerűen, termékeladás, könyvkiadás ...  

Trackback: A görög miniszterelnökben biztosan megvan az a bizonyos (magyar) X 2011.11.02. 09:42:41

Jeórjiosz Papandreu görög miniszterelnök az egész világot meglepő akciójával kapcsolatban kerestük meg Matolcsy Györgyöt, aki éppen Szijjártó Péterrel és Kósa Lajossal tökmagozott a Magyar Nemzeti Bank bejáratánál. Matolcsy kérdésünkre, ...

Trackback: Tüntetés az Új Színháznál: fasizmus elleni düh és liberális kutyák 2011.11.02. 08:41:38

Tegnap délután kettőkor kezdődött a gyülekezés az Új Színház előtt. A tüntetők elsődleges célja arra irányult, hogy a Dörner-Csurka pályázat semmisnek tekintését követően Tarlós István új pályázatot írjon ki a színház igazgatói posztjára....

Trackback: Készületlenül 2011.11.02. 01:53:07

Bizonyára mindenki emlékszik még a közelmúlt angliai zavargásaira. Úgy tünt, hogy a rendőrséget, és a politikusokat is felkészületlenül érték a váratlan események.A brit védelmi minisztérium stratégái azonban már 2007-ben lejegyezték a hasonló jelenség...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na igen, @Fabius már mögest...ugye a III/III ügynök az -hogy nehogy félreértések támadjanak- az Csurka István Elvtárs az MSZMP Vörös Zászlós Gyors'naszád-ja, többszörös kitüntetett és ostyaként osztogatott szent kommunista parasztgyereke, mert parasztokra meg büdös bunkókra már akkor is szükség volt...lehetett velük fejeket betörni és a szocialista bornírt irodalom megalkotásával szerves részévé, sőt "a" Zászlót Hordozó Gyors'naszád na nem a SzentistvánoschKossuthcímereschNemzeti-t, hanem a Vörös Lobogót a Sarlóval és a Kalapáccsal amely utóbbi ő maga mai napig...másra nem is jó minden Szociókommunista rendszernek Leghűségesebb Vörös Zászlaja mint a Zorvbánrendszernek is kis fasisztoidosodással zamatoschiítva, hogy a Zúj Vezír kívánalmainak isch eleget tegyen...bár lajbijában és rikácsolásával -ennyire másolja Vezírét- szorosan Hoffmann Elvtársnő szorgosch társává válik amit a Kommunista leányzó a Wittnerek segítségével a Parlamentben és a zoskolákban nem azt a Csurka Elvtárs Színházával a Dörner Csepürágáschával meg fogják valósítani ---remélem jegyek ingyen...hogy hajléktalanjaik és munkanélkülijeik meg a kényszermunkáschok is művelődhessenek...mindhalálig
@Rodeo36:
Kérem,ne komcsizzák a fasisztákat!
Ez nagyon sértő rám,a Kommunista zsidóra nézve.
És igen,mindenki követhet el hibákat!
Még én, a III/III-as csoportfőnök is.
Beszarááás.

Szóval Viktorunk ezért illant el a balfenéken, és Bred Pitt fegyvereit ezért gyűjtötték be oly hirtelen.

Köszönöm Csurka Pista, hogy megosztottad velünk.
Magamtól sosem jöttem volna rá, hogy mi a pék faszáért történtek a dolgok.
Szóval zombifegyverekkel akartak a millások Viktor pódiumjára támadni,
és erre ti mind jól ráéreztetek előre, és
rábasztak a sompolygásra...
Hú, mekkora ászok vagytok, hogy erre mind rájöttetek idejekorán.
Zombifegyverek bezúzva.

Viktorunk elhúzott a veszély elől - és megmenekült.
vicces nezni milyen naiv hulye Tarlos.
kinevez egy nácit pozicioba es azt hiszi, hogy ettol majd hirtelen illedelmes uriember lesz belole

egyebkent bp. csak akkor van rendbontas, ha a náci csurhe gyujtogatni kezd, ahhoz meg Csaszar "forradalom" Attila hivo szava is kell.
ha a jobbik viszi utcara a nácikat, akkor azok rendezett sorokban vonulgatnak opcionalisan hitler jelmezben
az vicces, de veszelytelen
Sokkal hitelesebb lenne a nácizgatás,ha lenne mögötte valami cselekvés,az elbaltázott dolgok gyors helyrehozása,akkor nem maradna tere a náciknak.Amíg csak leginkább rendészeti kérdésként kezelik,az semmit nem old meg.Ezért felesleges volt ennyit tanulni.Tehát előre fotelfülkeforradalmárok.Vagy megvárjátok hogy a porba dugott fejetekkel felkínált ánuszotokat betölti 1 farok.
@simonmondja.: hááátt.. azé van egy kis szépség hiba....

itt hagyta volna a veszedelem közepén az ő szeretett népét...???? ez kécségeket ébreszt a földi halandóban... sőt, a félisten halhatatlanságát illetően is...

akkor a vik bá' nem is Isten????

mongyuk nekem gyanus volt már a páncélozott "népautó" is...
ez az a Csurka, aki kétszeres József Attila-díjas? Mer' akkor kéne szólni a Dzsobbiknak, hogy vetessék el tőle...
az is lehet, hogy CS benézte a dolgot, mert ő a konteo blogra akart írni. Ott is hasonlóakat találnak ki.
vagy csak a Háttérszínház következő darabjának egy részlete volt ez...
Nem hiszem, hogy a legendásan jó magántitkosszolgálattal rendelkező Fidesz-vezető véletlenül ijedt meg. Valószínűleg Dániel Péter tevékenységének megfigyeléséből vonták le a következtetéseket, hogy készül valami. Felfigyeltek a nagy mennyiségű kaszinótojás és Piros Arany beszerzésre, amiről szakértőik megállapították, hogy megfelelő arányú keverékük robbanó hatású. Bár előzetesen igyekeztek izolálni, kitiltatták DP-t a Facebookról, pont ez lett a probléma. Elvesztették az egyetlen eszközt, amivel kontroll alatt tartották a higanymozgású terroristát. A titkosszolgálat nem kozkáztatott, lemondatták a kétmilliósra tervezett Astória téri tüntetést és kimenekítették a védett személyt az országból.
"Az megvan, hogy Brad Pitt Karsay Dorottyával az oldalán, a Jobbik és a Magyar Gárda támogatásával, a 4K! és a Milla asszisztálásával megdönti az Orbán kormányt?"

Meg bizony, azt a teremburáját!!! Ez annyira ütős látvány lenne, hogy le kellene forgatni, és rendezni belőle egy jó kis zombi-politikai akcióthrillert. Az úgysincs nemzeti verzióban. Mondjuk a Gárda lehetne a zombisereg. Vagy a 4K! Végül is mindegy, a lényeg az, hogy ne mindenki zombi legyen, mert akkor nincs meg a gonoszság egyensúlya.
(Az kétségtelen, hogy CS eleve jelenetekben és történetszálakban gondolkodik. Ha nem gondolná véresen komolyan, élvezet lenne olvasni.)
Nem jól látjátok a helyzetet.
Tudományos megállapítás, hogy az az egyed életképes, aki, vagy ami alkalmazkodni képes a megváltozott körülményekhez. Lásd, hogy a tudósok a csótányról írják azt, hogy minden változást átél.
Na. Csurka is ilyen. Tud alkalmazkodni. Minden politikai formációban meg tud élni. Tarlósra ez már nem mondható el.
@Secnir: egyetértésemmel plagizálom: "12. Hidd el nekem, Orbánban benne van a fehér emberek iránti vak cigánygyűlölet. Amíg ezt nem értjük meg, nem értjük meg magát Orbánt sem.

13. Orbán utál mindent, ami, szép, tiszta, okos, intelligens, polgári. Lehet, hogy még saját magának sem meri beismerni, mennyire utál mindent, ami európai, demokratikus és egyértelműen a fehér emberhez kapcsolódik.

14. Gondolom, észrevetted, hogy egyetlenegyszer nem láttad őt sehol kultúremberekkel beszél(get)ni.

15. Cigánynak európai kultúra végtelenül idegen és idegesítő. "
hvg.hu/gazdasag/20111101_tovabb_gyengult_forint

Marha jó ötlet volt dollárba átpakolnom... :)
Szeretem én tulajdonképp a politikusokat. Bár a tankolás egyre inkább horror.
Olcsóbb Nickelsdorfba átjárni! :(
Azért az meg vicc, hogy egy volt komcsi besúgó, a KULTÚRHARC ATYJÁNAK SZEMÉLYES SPICLIJE, tót létére, felfedezi hirtelen magában a magyar szélsőjobbost - naná, hogy megélhetési alapon, evégre ezek az elvek legalább örökök! :)
Ennél a kreténnél már csak azok szánalmasabbak, akik el is hiszik minden szavát, miközben az írásaira és drámáira hivatkoznak. Gondolom egyet sem olvastak, vagy láttak tőle egyébként... :))
Na, húztam tovább melózni!
@Boli: helyes dógozz csak, ha már más nem teszi :D
/igaz a vezényló tábornok és zrt-je, inkább ne is dolgozzon/

Követelem a forinthitelesek megmentését is, ha már lúd, legyen kövér :D

Tőkepótlásra szorul az MKB Bank a végtörlesztés miatt
A végtörlesztés miatt jelentős mértékű (közleményében nem számszerűsített) céltartalék képzéséről döntött...

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/tokepotlasra_szorul_az_mkb_bank_a_vegtorlesztes_miatt.157681.html

Tovább esett a forint- bőven 305 forint fölött az euró
2011. november 1., kedd 8:47 MTI-Eco

www.napi.hu/magyar_gazdasag/tovabb_esett_a_forint-_boven_300_folott_az_euro.500402.html
@Cirbi: a

LÚD az nem kövér, hanem bajnai...
"Brad Pitt produkciója hozta a fegyvereket egy filmforgatás ürügyén."

Tőlem nem áll távol a paranoia, de ezen mondat alapján Csurka már bőven orvosi eset. Amúgy Tarlós meg a Fidesz Dörner, meg Csurka kinevezése után csak azt kapta, amit megérdemelt. Mégis, mire számítottak??? Hogy hirtelen szobatiszták lesznek? Szánalmas.

Amúgy Dorottya cuki. :)))
Mikor lesz már vége ennek a sötétségnek ?
Van még lejjebb ??
"amikor az ember egyéb bokros teendői mellett hajlamos azzal tölteni az idejét, hogy a köldökszösz felgyűlésének analógiáját tanulmányozza."

Izé, nem inkább anatómiáját? :))))
Az Infocenter újra akarja a Tv2-t?
spirk, sZ
2011. november 1., kedd 11:09 | Email A Lánchíd rádiót, a Heti Választ és a Class FM-et birtokló Infocenter.hu Zrt. már egyszer meg akarta venni a Tv2-t, most újból tárgyalni kezdtek az országos kereskedelmi csatorna német tulajdonosával. A Tv2-nél cáfolják, hogy tárgyalnának, az Infocenter tulajdonosa nem nyilatkozik.

fityesz mameluk már ott van a "hírgyártogatásban" éljen a megvalósuló 1984....

index.hu/kultur/media/2011/11/01/tv2_infocenter/
@Cirbi: Tévedsz!
Azt a fostalicska tevekettőt sem kötelező nézni (jelenleg is hulladék, a hírműsora pedig nulla), a retekklubbal együtt... Az Index címlap 50%-át adja le, kormánypárti benyalással és hiteltelenül.
Majd átszokunk szépen teljesen a külföldi sajtóra, nekem eddig is bejött a német, osztrák sajtó.

Ezt olvastátok?

hvg.hu/velemeny/20111031_szabadsag_kor_cohn_bendit_orban

Pedig nem egy baloldali a csóka! :) Evégre Orbán személyes tanácsadója volt, csak tudja, miről, kiről beszél... :))
Fogadjunk, hogy lekomcsizzák! :)
@Boli: nem is te, és én, meg a tájékozódni akarók a célközönség ;)

/az inglis mellé beerősítem a dajcsot is, hátha még fejlődő képes az agyam :D/
Szegény CSurka, az kifejezés mit pucsított össze! Michelle Wild és az összse Kovi angyala lemenne hídba, ha azt az állandó kéjes&önkéntes felajánlkozást fele ennyire hitelesen tudná hozni! Láthattam eleget a lapnál, ahol dolgoztam. ember annyit nem elvtársazott, mint ő. meg kénytelen volt Kardos G. Györggyel hu.wikipedia.org/wiki/Kardos_G._Gy%C3%B6rgy lovira járni állandóan. szóval olyan traumáknak volt kitéve a pici hájas testbe zárt rebbenő lelke, hogy máig kompenzál.

Brad Pitt meg tényleg a Becstelen brigantykban zsidókból szervezett ütős kis nácivadász csapatot: hát a valóság összekeveredik csaló Csurka fejében - ennyi idősen már érthető a demencia ekképeni rombolása.. Azt hiszi szegény, hogy Tarantino rendezi őt és mingyá` jön Brad tökönrúgni....
@a szív fészkei: az nem kifejezés, stb. :-))

Szórakoztató volt látni, az a nagy mahomet ember, hogy húzta össze magát alázatos kisegérnek Rajcsányi elvtárs - a Magyar Nemzet híres főszerkesztőhelyettese - előtt, aki neki kábé tényleg csak a köldökéig ért fel. (ha már a köldökszösz fenomenológiájától indultunk el.
@Cirbi: Helyes!
Nagy csodák nincsenek, a magyar portálok is ilyen helyekről mazsolázgatnak! :)
Én az angollal küzdök meg nehezebben... Érteni megértem - kis túlzással. A műszaki angollal semmi gondom az informatika területén! :)

www.faz.net/

www.bild.de/

www.spiegel.de/

Néhány klasszissal jobbak, mint Népszava, Magyar Nemzet, meg a hasonszőrű papíralátétek...
@gyilkos fűegér:

Izé, nem :-)

Analóg, eredete :ánálogosz, jelentése: arányos, megfelelő, hasonló.

Ergo:

Ha elmélyülten tanulmányozzuk, hogy a köldökszösz felgyűlése egyenesen arányos-e az eltelt idővel, akkor arányosságról - analógiáról - beszélünk.
Fabius,

köszönöm.
megint fején találtad a szöget, én pedig megint padlót fogtam a sírvaröhögéstől. you made my day.
további kellemest mindenkinek ;)
@Link Elek: Tarlós nem hülye. Alattvaló á le Kertész: teljesíti a legképtelenebb parancsot is gondolkodás nélkül. A szart viszont ezért neki kell ellapátolnia, ez benne van a fizujában.

Esetleg Orvbánnak kezd ez a hülyék triumvirátusa országon kívül is kínos lenni - a tiltakozó Christoph von Dohnányi esete, akit a bátor nyúlfejű az Operából már be fenyített (részletek Rodeotól) - hát Tarlós megint lemegy hídba, hogy fegyelmezze kicsit a szalonképtelen bagázs fő szószólóját. Tarlósnak mindegy, amíg sarzsit és vele hatalmas+pénzt kap Orvbántól, teszi a dolgát. Ha homlokegyenest más is az, mint két perce volt. Nem a logikáért és a gerincéért tartják. Az kizáró ok lenne.

Ha visszavonja Dörner kinevezését, az se a saját megvilágosodása jele lesz.
óó jeeee, mi lesz még itt? :D

Megszédült a forint - 308-nál az euró
2011. november 1. | 12:26
"és a hatalom játszani engedi az elmúlt rendszer III/III-as ügynökéből lett antiszemita gyermekét."

Nem lehet, hogy nem játszani engedi, hanem ő érdemelte meg a legjobban, az ő pályázatuk volt objektíve a legjobb? Nem kell minden mögött hátsó szándékokat és összeesküvéseket látni...

Csak ahol van! Pl Csurka eszmefuttatása teljesen logikus. Brad Pitt "filmjében" a statiszták szuronyokkal és kaszákkal gyakorolják a harcot. Azt mondják, majd zombikat rajzolnak a filmbe oda eléjük. Hát persze... Usánkát se azért adnak rájuk, mert "a film Moszkvában játszódik", hanem mert elég kemény tél ígérkezik Budapesten az utcai harcokhoz.

Egyébként mindent leleplez a 4K. A négyes számjegy stilizáltan leírva, megfelelően elforgatva és tükrözve "z"-betűt ad ki. Ez pedig nem csak az akció fedőnevének ("zombi")első betűje, de a "zsidó" szó első karaktere is.
Magyarország a világ vesztese
Egy kutatás szerint a válságból mi jöttünk ki a legrosszabbul, pedig sokan nyertek is.

310 forint felé tart az euró
2009 márciusa óta nem került ennyibe az euró.
@Boli:

Elek az Alkotmánybíróság jogainak körbenyírása óta ekézi Viktorékat, a tüntetésen is ott volt velünk együtt, beszédet is mondott.

Nem feltétlenül tartozik ide, de versenyezhetne Orbánnal a legkuszább jegyzet díjért :-)

3.bp.blogspot.com/_LKk1alnTtRc/TNHufSFu3qI/AAAAAAAADK8/ePwSn5HVn30/s1600/2010.11.03+029.jpg
@Cirbi: akkor összefoglalom neked...

ahol kamu diplomás focista kisebbségi alkalmatlan-gerinctelen maffia banda "kormányoz" 21 éve...
és akikre zombi (eleinte lagzilajcsis, de ez rohamosan romlott) győzike-mónika-valóvilág csürhe szavazgat agyatlanul...

min csodálkozol?

államcsőd + polgárháború...
@Fabius:
Kekeckedsz... :)
Elveszel a részletekben.
Aki Ormány Urunk személyes tanácsadója volt, valamit csak látott a dinkák világából, ami kivágta a biztit! Vagy totál hülye...
@Rodeo36: "15. Cigánynak európai kultúra végtelenül idegen és idegesítő. "
"
Nanana. Azért nézz/hallgass meg egy zenészt közülük! Pláne te, akinek ennyire fontos a zene! Ez az utolsó mondat marhaság. Orvbán "fehérként" is pont ennyire bunkó lenne; ami ráragadt az egyetemen - sok jog sem nagyon - az kínkeservvel, gondolom. Mert nem tartja fon tosnak, hisz vcsak a legyalulásra jó dolgoakt tiszteli és sajátította el. Kultúrából is csak a goebbelsi mentalitást: sulykolni örökké ismételgetve a faszságokat, lenézni a tömeget, amiből vétetett és amin uralkodik, megvetni az intelligenciát,mert az átlát rajta. Ez nem a romaságából jön szerintem.
@Fabius: gonosz vagyol!!! a zseni átlátja a káoszt ;)
/ha ott volt, akkor kommerlibsi a fityesz szerint, kicsinálják, és tisztító tűzbe vetik, a megtévelyedett bárányt.../
@a szív fészkei: A romáknál rasszistább népséget nem találsz. Minden fehér alávaló, akik csak arra valók, hogy eltartsák őket - szerintük... Szóval nem véletlen a pohár túlcsordulása néha!
@a szív fészkei: egyetértek... a kormány főjével nem az a baj, hogy roma... hanem, hogy idegenszívű, önző, kultúrálatlan és összességében kiszolgáltatja a zországot, azaz (véleményem szerint) HAZAÁRULÓ

ez leginkább a protek cionista gazdaságpolitika és belterjes társadalom eredménye...
és ebben leg FŐ bb vétkes mindig a kormányFŐ... ahogyan a nevében is benne van...
vagy másképp megközelítve: ki a felelős??? (2/3=) CSAK-A-FIDES
@Boli: Nekünk dolgoznak a fiúk?

Családtagunk most jött meg az gyorsnaszádostul általunk nagyon lehagyott Bécsből - kínaiakat szállított, aki lazán négy órán keresztül telivásárolták Pandorfot (ahol magyar alig, de osztrák, szlovák annál több nyüzsizett, fullra járatva) - sírva mesélte, de szar ott nekik! :-DD Mindig megrázza, ahányszor odamegy, az a feneketlen bécsi nyomor, amit kénytelen tapasztalni!

Pl. üzemanyagárak terén...
@Boli: én nem tartom (tisztán) nácipártnak a fidest

bár mondasz valamit a szó jobbszélén lehet két SS... ez nem kétes...
@a szív fészkei: el kell menni a pics@ba osztán pár év mulva hazajössz... a tárcádban lévő valutával MILLIÁRDOS LESZEL... itt sörprögetni fogják a ZOMBIK a fointot...
@a szív fészkei: Nekünk? A rossebeket, ellenünk!
A parndorfi árak nekünk nem olcsók. De a határ innenső fele is tele van labanczzal és szlovákkal, dögivel vásárolnak. A helyi Tecsó forgalmának talán a felét is kiteheti, annyi autójuk van arrafelé.
@Boli: Én nem tapasztaltam, de mindegy is. Attól, hogy ők azok - isten tudja hány évszázad hatására - én nem akarok az lenni velük és mindent ebből vezetni le.
Orvbán lehetne bármilyen náció szülötte, ha ezek az indulatok lennének benne, bárhol ilyen lenne. Hatalommániás, ezért bármilyen eszközt felhasználó tankaranka.

Érdekes, minden diktátor hasonló jellem valahol, legyen osztrák zabigyerek, grúz ragyás papnövendék, Kárpátok Cipésze, vagy emberveő fekete császár.
@a szív fészkei: ha néhány nagy cigányzenész okán akarod én nem bánom, de semmi mást csak a cigányt, mert a jellemzés pontos mint egy Schaffhausen...egy másik blogbejegyzés témája lehetne a szerte széjjel tomboló rasszizmus ami körbe körbe rasszozik...az ETA most "ismerte fel" mit tudom én mennyi idő után, hogy a gyűlöletre alapozott rasszizmus kontraproduktív és ez az ő számukra a teljes nihilt jelenti nem állnak velük szóba...ami Magyarországon megy -hát még a turulosnagyságúban- az meg számunkra okoz gondot és megoldás nem is látszik az amit orvbán csinál az a: "lelövöm (=éhendögöltetem...) és akkor nincs" az a módszer ami engem emlékeztet valamire...meg sem merem nevezni
@Boli: Már úgy értem a nekünköt, hogy azoknak, akik valutában tartanak némi pénzecskét még itthon.

Pandorf - nekem legalábbis - még a múlt században sem tűnt olcsónak. Jópofa volt megnézni, lötyögni kint, trendet figyelni, de alaposan vásárolni??? Pláne a nyugatiak mellett tipródva ugye. Azóta eszembe se jut odamenni, nem is érdekel. Jobb a net erre.
ezeket a zombi FOTELKÖZGAZDÁKAT... akik itthon osztyák a zészt...

a rohatt életbe !!!

"a görögök miatt gyengül a forint"

a Qva anyjukat má tényleg. hahó! zom bikák!
a görögöknél euró van! és ahhoz képest gyengül a forint mert ők gyengülnek???? mi van???

mégeygszer. szóval gyengülnek a görögök és emiatt gyengül az euró és emiatt kézenfekvően ehhez képest gyengül a forint a görögök miatt...

logikus...

www.mfor.hu/cikkek/310_fele_araszol_a_forint__megint_a_gorogok_hozzak_rank_a_fraszt_.html
@yoda-jedi: Annak én sem. Csak olyan módszerekkel operáló kis gec.knek... Ilyen D.T. típusok, Kövér elvtárs félék, Orbán féle mániákusok. Agyatlan híveik pedig vannak, a tűzön vízen át.
Amikor majd ezek öreg napjaikat Svájcban töltik, akkor ecceri híveik a jól megérdemelt pihenésre fognak hivatkozni, 3 kiló krumplira elég nyugdíjuk mellett! De akkor is Éljen a Párt! :)
@Boli: amikor lelécelnek a svájcifran megtakarítással??? Új-Zsélandból? szerintem lézer boldizsárok az tájfődre mennek... mégiscsak fődbirtokos vagy mi a tosz...

vagy magyarosícsa itthon a nevét antilézer re... vagy antifides re... vagy más hasonló családnevekre...
@yoda-jedi: tudtommal a görögök népszavaznak és lehet, hogy nem lesz csomag, hanem kilépnek az EURO-ból csak az államok szervezetében maradnak, ma lesz népszavi?
@Rodeo36: de a kérdésem érted ugye??? ok romlik a forint! de miért jobban mint az ájró? illetve az nyilván nem a görögök miatt... ugyibár?

ki miatt? a zorbán pa(j)tás miatt...
ki a felelős? csak-a-fides...
@Boli: A Párt nagyon is jól Él. Erről szól az egész működésük.
@yoda-jedi: azért én megcsinálnám azt a tréfát amit Gróf Monte Christo csinált a Danglars nevű "barátjával" aki rablóból vedlett bankár volt...Luigi Vampa van elég szerte széjjel...hahahahaha
@yoda-jedi: én adaléknak mon'tam, persze, hogy a Zikon meg a Galaxis Esze csinyájja...tudatosan...szükségük van minél kevesebb CHF-ért minél több HUF-ra mert ők offshore...amit szabad a Galaxis Eszének nem szabad tehénkének (amarhája) úgyis megdöglésre van ítélve...
Hogy belássátok, azért a pénz nem boldogít. www.deluxe.hu/a-milliardos-csalad-nem-mer-bekoltozni-a-vilag-legdragabb-hazaba/20111026

Ugye hogy ugye: vannak a tiéteknél nagyobb problemák is a világban. ;-)

(bár azt nem értem, hogy miért nem előbb kérdezte meg a vasati szakértőt, mielőtt kibaszott ennyi pénzt a kis kacsalábjára. Csak találtak volna egy megfelelő telket. Nem is tudom, a Cinege utcában milyen vaszati járja? Remélem, hatékony...
Unortodxia vitathatatlan eredményei: atv.hu/cikk/20111101_a_het_vesztes_szamai_307_az_euro_426_a_dizel_a_8_legkockazatosabb_orszag?source=hirkereso

Szerintem ez tényleg tankönyvekben lesz benne elrettentő példaként, ezt elérték Orvbánék. Jelszó: több, mint lábjegyzet!
@yoda-jedi:

Ezért kivételesen tényleg a görögök meg Papandreu a ludas.

A mentőcsomag véráldozatokkal sínen, annyi államadósságot engednek el nekik, ami több, mint a miénk összesen, és ez az ostoba populista beszari hólyag népszavaztatni akarja, kell-e az ingyen pénz.

A tőzsdék mínuszban, és bizony ez ránk, a 8. legkockázatosabb adósra is kihat.
@Fabius: igen, de ott egy DE is, jobban hat ránk mint bárki másra, és ennek vityáék az alkotói pl:

Tőkepótlásra szorul az MKB Bank a végtörlesztés miatt

/és a többiek még hallgatnak.../
@Fabius: ??????? a görögök a hibásak hogy a világ legvalószínűbben csődbe menő országa vagyunk????

ok sok mindenért felelősek... de ezért talán nem...

akkor ujra "neked futok" (ugye neki vel nem értelmes:)

a görögök a világ eszébe jutatyák, hogy szoktak lenni államcsődök...
de a minkért nem ők felelnek... még ha az ürügy az ő összeomlásuk lehet... vagyis görög csőd lenne, akkor a miénk is 100%...

de ez nem a görögök miatt... azért ne okoljuk őket, hogy balf@szok uralkodnak 1011 éve... (kevés kivétellel)

szóval a sérülékeny országunkért nem a görögök felelnek... 2 éve, de inkább 2008-tól csak-a-fides...

gerinctelen alkalmatlan kamujogász focista rablóbanda...

épp buherálják a gazdaságot... =padló
@Fabius: szerinted ha jön egy kis válság fuvallat, akkor a széll a hibás???
+ ha letépi a házunk tetejét, de az összes többiét nem.... hát én elgondolkodnék a nagy nemzeti ács alkalmasságán is...

index.hu/gazdasag/magyar/2011/11/01/magyarorszag_a_valsag_legnagyobb_vesztese/
@Boli:
már lekomcsizták.
de azért besegítek osztani az észt.
@Fabius: Hogyhogy kihat ?

Magyarázd el, mert ez a - kihat - olyan homályosforma - nekem.
Szóval az, hogy a görögök adósságáért jótáll

az egész euro-övezet,

az nekik szar, mert gyengül az euro...

De mi nem vagyunk euro övezet,

és a forintunk - teljesen spontán, saját erőből, még az ő szar eurojukhoz képest is zuhan...

Tehát, ha a görögök annyira szétcsesznék az eurot, hogy nocsak, akkor zuhannia kéne a forinthoz képest.

De a forint zuhan hozzájuk képest...

A görögök annyit tettek, hogy enyhítették a mi repülésünket.
Vagy ez mind hülyeség ?
@simonmondja.: érdekes szájmond... te érted csak...

gyengül a forint az ajróhoz képest mert a görögök po:cso:k...

hihihi ezen nem tudom eléggé ki vihorászni magam:))))

Fábius értelmesebbnek láccik... bár túl jó a stílusa, nekem mindig gyanus volt:)

talán zárásig lesz olyan pillanat amikor benéz a 320 :)
"a görögök miatt gyengül a forint" (az euróhoz képest)

hihihihhiihihiihihiihiih, bruhhahhhahhahhahahha
@yoda-jedi:
szerintem fogjuk a tasmánokra. messzebb is vannak, és négerek is ráadásul.
fn.hir24.hu/vallalkozas/2011/10/28/cafeteria-brutalisan-megsarcolnak/

Beadták, de nem is tudják megindokolni, miért.[..]"Több mint másfélszeresére emelkedne jövőre a cafeteria adója.

A kedvezményes 16 százalékos szja-n kívül további 10 százalékos egészségügyi hozzájárulást (eho) vetnének ki jövőre a béren kívüli juttatásokra. Koszorús László Fideszes képviselő ajánlotta ezt, de hogy miért, azt nem közölte törvénymódosító javaslatában. Nyilván azért, hogy egy újabb bevételi forráshoz jusson az állam. A Népszabadság úgy tudja, az ehóval megfejelt cafeteria a kormánynak is tetsző javaslat, ezért jó esély van rá, hogy bevezetik."

Miért, miért???
@Boli: Hacsak úgy nem. Tzatzikit szopogathatunk mostani módra: kicsit több a kesernyés íz benne (sőt csak az maradt), ui. az ubi végét nem vágták le, ami epeszerű és mindent megront körülötte.
@Secnir: "szerintem fogjuk a tasmánokra"

áhhh. fogjuk a nyuszira !!! vagy a pumára, vagy az elmútnyócévre, vagy a flet tóra...

@a szív fészkei: indoklás: "CSAK"...
@a szív fészkei: Nem az van többek közt, hogy miattuk - mert most népszavazva akarnak kibújni a megtámogatással járó kötelezettségek alól - ide se áramlik annyi segítőkészség és empátia?

Hisz Orvbán öntökönrúgó "szabadságharca" miatt van rólunk is van egy elég unortodox elképzelése a pénzesebbikének. Tehát nem vásárolnak be belőlünk púpnak a hátukra. Az meg nem tesz jót drága valutánknak, még ha az firenzei aranyforint utódja is. Vagy rosszul látom, bocs.

Elég sok minden összefügg ebben a globalispista Csurkapista utálta világban.
@yoda-jedi: Avagy Pásztor-fivérek: einstand ever for ever. Nagy író volt Molnár, tény.
@Fabius:

Kissé szét vagyok csúszva. Legközelebb koncentrálok.
Na ez egy lényegi kérdés végre! www.szabadfold.hu/zoldfold/mi_lesz_az_ev_hala

A három kívánságot teljesítő aranyat már úgyis rég felzabálták.
@yoda-jedi: @simonmondja.:

Ugyan skacok, nem annyira bonyolult ez.

A görögök örvendés helyett nagyjából ismét megfenyegették az euró zónát az összeomlással. Minden pénzpiacon kitört a pánik, eladni akar mindenki, jaja, nem csak görög, hanem ( Orbánéknak hála) rohadt kockázatos magyar részvényeket is. Nekünk ráadásul kinéz egy komoly zuhanás a tőzsdén szerda reggel.

Így, mint a 8. legkockázatosabb adósnak a hitelességünk még szarabb, és bizony a görög szöveg hatására a mi forintunk is esik. Pont úgy, ahogy a Kósa szövegeknél szokott, mikor csődöt vizionál.

Ilyen szempontból mindegy ki emlegeti a csődöt, Papandreu vagy Kósa.
A fentebbi eszmefuttatáshoz:

Olvassátok el ezt:

www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/meszarszek_europaban_dax_-6.157686.html

A görögök mindennek odabasztak, nem csak a forintnak. Aranynak, ezüstnek, nyersanyagáraknak, de még az olajnak is.
@Fabius: :))))) még mindig "elbe széll ünk" 1más mellett

az egész le lenne sz@rva ha lenne egy rendes országunk...

a görögöknek más helyzete... azok hátradőlnek a fotelben a 15-16dik havi fizetést szürcsölgetve meg az adózatlan csipszet eszegetve... és fotelből dirigálva várják (zsarolják) az EU t hogy megmencse őket...

mi meg ruhátlan, étlen, csak csont tántorgunk az árokban és le se sz@r minket senki... de az elvonuló németeknek+franciáknak még - "beintegetünk"
@yoda-jedi:
Ráadásul mi nem € tagként duplán szopóágon vagyunk. Ha dőlünk, hol nem sz.rják le?
@Boli: vityákosék chf-betétesék nem, a többi meg idegenszívű, ellenforradalmár :D
@Fabius: ha szerencsénk lett vóna... mint a szlovákoknak... akkor most benntről fotelből zsarolhatnánk az EU t (eurozónát)... mi diktálnánk... a zsarolásban jók vagyunk...

de ez a vonat elment...

marad a nagy magyar büdös semmi. amit gazdaságnak hívunk...
@Cirbi: Azért azokat az infókat külföldön is tudják. Ha majd "valakik" elkezdik szellőztetni az ott lévő dolgokról az adatokat (számszakilag), kezdhetnek aggódni az ettársak, mivel akkor dobja fel a külföld őket! Akkor aztán menni kell... mert különben csak vinni fogják őket...
@yoda-jedi:

Ebben látod egyetértünk.
www.origo.hu/uzletinegyed/percrolpercre/20111101-ertetlenul-all-a-gorog-nepszavazas-elott-europa-hirek-percrol.html

Hullanak, mint a legyek, most ősszel: [..]"Veszélyben a görög államférfiak egészsége

Kedden hasi fájdalmakkal kórházba szállították Evangelosz Venizelosz görög pénzügyminisztert, aki a görög kormány szóvivője szerint még kedden elhagyhatja a kórházat. Kormányforrások szerint Venizelosz nem tudott arról, hogy Papandreu népszavazást jelent be az uniós mentőcsomagról. Nem Venizelosz volt az első görög államférfi, aki az elmúlt időszakban kórházba szállítottak. Venizelosz egyik politikai tanácsadójának már korábban pihenést írtak elő az orvosok, az EU-val való tárgyalások egyik görög vezetője pedig szívrohamot kapott a múlt héten Brüsszelben."

Tisztára Mátyás király okos lánya, hoz is, nem is: [..]"Azt nem tudni, miről szavaznak majd

Egyelőre nem tudni, hogy milyen kérdést tesznek föl a görög népszavazáson. A brit Guardian napilap online kiadásának elemzése szerint, ha azt a kérdést teszik föl, hogy Görögország maradjon az Európai Unióban, akkor arra valószínűleg "igen" válasz születne a népszavazáson, azonban ha azt a kérdést teszik föl, hogy Görögország elfogadja-e az új uniós mentőcsomagot, akkor arra könnyen "nem" válasz születhet, ami egy nem rendezett görög államcsődhöz vezethet.

15.25 "A görög nép akarata kötelező lesz ránk nézve"

Az Európai Unió vezetői szerdán állapodtak meg a görög állam magánszektor felé fennálló adósságának ötvenszázalékos leírásáról és a Görögországnak nyújtandó százmilliárd eurós újabb hitelcsomagról. Ennek fejében Görögországnak el kell fogadnia a költségvetési politikája ellenőrzésének szigorítását. Jeórjiosz Papandreu miniszterelnök hétfői bejelentése szerint azonban a görög nép döntésére bízná az uniós mentőcsomag elfogadását. Mint mondta: "a görög nép akarata kötelező lesz ránk nézve".

Ha eladási hullám indult el ezért, akkor az nekünk se tehet jót. Bár nekünk nem tudom, mi tehet jót. Ja, az meg nem szabad leírni ugye.
@Fabius: Egymás szinkronhangjai a tragikomédiában. Felhőkakukkvárt megírta onnan tőlük valaki no name sokezer éve...Hogyishíjják: Arisztophanész??? Szélhámosokról meg egyebekről szól? MGP szerint:[..]"két csavargó szélhámos felhőkakukkvárat hazudik a madaraknak és az isteneknek. A Föld és az Olümposz között új világot építenek, ők lesznek vámszedői."
@a szív fészkei: ... jobb eset lenne egy bal eset...
@Boli: És ezt felfogja a Drága(látos) Vezető?
@a szív fészkei: mindenszentnek maga felé hajlik a (jobb)keze
@a szív fészkei: :))))) egyelőre ő igyexik megmenteni európát... el van nagyon foglalva a supermanusunk...
@a szív fészkei: egyébként:
Drága(lájtos) Vezető
@yoda-jedi: Hát elég erős kocsiban mászkál, ha maga vezeti is. (Multivanok) Az utcáját őrzik, de nagyon, amúgy is onnan elérhetetlen a háza. Ott van TEK-je, amit legelső lépésként gründolt, kerül, amibe kerül-alapon. Vaskohókba nem jár gyárlátogatni. Felvikszolnák túlzottan szakadár takkermamák a Nádorfehárvári terme padlatát?
@yoda-jedi: Na ettől kóvályog Európa. Annyira vezette, vezetgette, hogy most a másikat a fal adja mindenkinek.

IQ-jára gondoltál?
www.blikk.hu/blikk_aktualis/brutalis--nyilvanosan-fejeztek-le-a-ferfit-2069337 Kedvenc Szaud-Arábiájában, a jogállamok gyöngyében ilyen delikát kis módszerek dívnak. Az a szegény csóri, akit így szabtak át, javasember volt, nem sokat ártott. De nekik mindenki az, akinek nem tecc a rendszerük, Orvbánnal ellentétben, akinek meg igen.

Ilyenfélét meg így intéznek el. Szóval nekünk még mindig nagyon jó. Mégsem Dr. Kotásztól döglünk meg.
@a szív fészkei: 1/2re értesssz... én nem kívánok rosszat a szeretettt veze tőnek...

bár az ország lendülhetne már. patrióta vagyok...

hm nagy dilemma. de isten nem ver bottal... szerintem feloldja a sors. pl a saját démonait küldi majd rá...

csak JÓT kívánok neki: pl...
legyen olyan egészséges, mint a magyar gazdaság!,
vagy: működjön a szíve olyan perfekten, mint a magyar államigazgatás (intézmények és jogszabályok) !
vagy győzzön az egészségét illetően az ország többségének kívánsága...
vagy: védjék meg az orvosok és a nővérek... stb
@yoda-jedi: Én is csak ezt kívánom hőn óhajtva! És kezeljék unortodoxul, csak annyira hozzáértően, empatikusan, mint ők a helyzetet.

index.hu/kultur/media/2011/11/01/tv2_infocenter/ Majd ez a független adó tudósít róla. Mert tényleg libsi médiafölény van, nekik alig jut egy Pajtás újság...
És egyébként is legyen ennyire jól, mint az országának nagyobb felét kitévő polgárok lesznek ettől: index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/27/adok/
@a szív fészkei:

Erre csak azt lehet mondani, hogy menjenek a picsába a görögök, a politikai elitjükkel az élen.

Én kitenném az eurózónából őket ezek után egy másodperc alatt, aztán szavazgassanak arról, hogy a drahmájukkal elérjék-e Etiópia szintjét, vagy jöjjenek kunyerálni parizervéget Európába.
@Fabius: nem ilyen egyszerű. hosszutávon a nagyok érdeke volt az ajró zóna... bár leginkább az EU... a szakadék nőttt... mert a gazdag országok jo gazdaságai erősödtek az új piacok okán...

végül is az eurózónából ki lehet tenni... csak technikailag problémás. lévén a hitelezők mind nyugateurópai (bankok)... a kib@szásuk is rengéssel járna...

gyakorlatilag egy bedőlt, polgárháborús országot okozna, a török és a közelkelet szomszédságában...
@Fabius: Nem arról volt szó, hogy kezdenek egy kis sonderangebotot tartani a szigeteikből? Kértek a németek, a szlovákok. (nekem se lenne ellenemre. Tengert szeresssük de nagyon)
@yoda-jedi:

A zónához tartozásnak is megvannak a maga feltételei, aminek ugye mi nem tudunk eleget tenni vagy tíz éve, és a görögök is csak papíron.

A hitelezők nyugati bankok, akik a mentőcsomaggal is elbukják a kintlévőségeik felét. Ettől nagyobb bukta az se lenne, ha kibasznák őket a francba. A rengés most sem ettől van, hanem kérem-nem kérem táncolástól.

Tartja magát az a mondás, hogy segíteni csak annak lehet, aki hagyja. Ha a görögöknek semmi nem jó, akkor tessék szépen megtanulni gazdálkodj okosant játszani a drahmával, és annyit szétosztani csak, amennyit megtermel a gazdaság.

Az mégse járja, hogy a 18 havi szétosztott görög fizetésbe dögöljön bele - képletesen - mindenki. Polgárháború nem lenne - szerintem - tüntetések meg most is mindennaposak.
@a szív fészkei:

Erről nem hallottam. De könnyen meglehet. Ha így van, Donoussa stipistop. :-)
@Fabius: ezt feszegeti ez a cikk is... a jogi megoldás ha az egész EU ból kiszavazzák:)

profitline.hu/hircentrum/hir/245832/Jogilag-nem-lehetseges-kilepni-az-euroovezetbol
:O

"Orbán Viktor már 2006-ban megmondta, hogy komoly bajok lehetnek a devizahitelezés hazai elburjánzásából, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ezért az emberek a hibásak és nem a kormány. "

naptv.hu/naptv/jsp/program/wmv.jsp?filename=/naptv_upload/visszanezo/200604/20060421
@Cirbi: Megelőztél, én meg nem látok a szememtül. :-)
@a szív fészkei: @Cirbi:

Jaaa, azért az nem mindegy, hogy a görögök akarnak kiárusítást tartani, vagy a németek vennének szigetet kicsi pénzért olcsón :-))

Ennyi erővel nekünk mondhatnák, adjuk el a Parlamentet, mert épületként még van eszmei értéke.
@yoda-jedi:

Kilépni nem lehetséges, de kiszavazni simán. Pont az övezeti stabilitás megőrzésének érdekében.
@Fabius: a hajó is vele van? mert különben a szigeten SEMMI NINCS... vagy a túr istákból? özönlenének a németek? megnézni a semmmit... tartok tőle ki se szállnának a hajólyukból...

hát. a semmit nem lehet élvezni...

nyugtát adnál a szigeten? szerinted görögben milyen "könnyű" pecsétet kapni egy épület tervre, vagy egy vállalkozásra? :)
@Fabius: a kínaiak mondták európának: megmentenek minket, semmit sem kérnek (csak a repülőtereket)
@Cirbi:

Ennek kimondására Gyurcsány terrorista Ferenc kényszerítette Kedves Vezetőnket! Addig táncolt előtte egy tévévita lehetőségét lobogtatva, hogy inkább vallott.
@yoda-jedi:

Ne légy naiv...én LAKNÉK ott, a turistáknak meg hellószia :-D
@Fabius: a postás hol kötne ki? szerinted kapnál kikötésre engedélyt? vayg ház építésre? a szomszéd szigeten lakó magyar fellebbezne úgy is... reménytelen

tenyésztenél reggelre kiflit/paradicsomot és fejnél kakaót?

tudod hogy ezek milyen nehezen teremnek meg full kőben? vagy mégis mire jo ez? ez sós víz... szerintem nem véletlen LAKATLAN... ez csak jól néz ki messziről, de semmi több...
@yoda-jedi:

Őőőőő...nem egészen. Mármint az Athéni repteret tényleg megvennék, és az eurózónát is kisegítenék, de....

Költségvetési kiadáscsökkentéseket és strukturális reformokat is - és főleg ezt! - kérnének a pénzért.

Szemét zsidók ezek is, mint az ugyanezt követelő IMF :-D
@yoda-jedi:

1: Donoussa nem lakatlan.

2: Én a világon semmit nem termelnék. Helybe hoznának mindent azok a görögök, akik a környező szigeteken meg akarnak élni valamiből. Hidd el, a drahma visszavezetése után a görög joghurt receptjét is eladnák negyedáron.
mértékegység lett a vezényló tábornok:

Bulgáriai "orbanizálódásától" tart
a volt német külügyminiszter
Az elsöprő választási siker után minden egy jobbközép párt kezében összpontosul.

index.hu/kulfold/2011/11/01/bulgariai_orbanizalodasatol_tart_a_volt_nemet_kulugyminiszter/
Pista bacsi mar evek ota szenilis, beszelni se tud normalisan. Kedvenc kepem,mikor bealszik a szinpadon mikozben mellette beszel valaki. A Jobbikkal konkurral, de a Viktor fizeti.
"És itt van ez a Pintér Sándor. Rossz csont nem vész el. ... jobb hogyha benn van a Pintér Sándor a kormányban, minthogyha védelmi pénzt szedne tőlünk. És ő az a fajta, akiért tűzbe tennénk a kezünket... de azbeszt kesztyűben."

rádiókabaré szombaton 13h Kossuth rádió...
ehhh:

18:55 | Visszahúzta a görög hír a forintot a mélypontról

18:46 | Mégsem lesz görög népszavazás - teljes a káosz
@Boli: esetleg a goj jelentéséről, és viselőinek szerepérőr és a nekik szánt sorsról is hallanék néhány szót
@glaci 0808: :) Ha arra gondolsz, amire én gondolok, akkor el kell, hogy keserítselek. Eddig "azokkal" még nem volt semmi kellemetlen tapasztalatom. Tényleg elég volt előre a szóbeli megegyezés, korrekt volt, fizetett, fizettek, simán a fiz.határidő letelte előtt! Ez ebben a pitiáner országban nagy szó! Szeretném, ha minden vérmagyar, melldöngető vadparaszt, nem a harmadik felszólítás és ügyvédi megkeresés után fizetne, hanem csak ennyire korrekten! Addig pedig...
ha ez általános lenne köreikben, akkor jobb lenne a tetszési indexük:)
biztos valami feketebáránnyal hozott össze a szerencséd. konkrétan arra gondoltam, miért viseljük-e nevet, stb köthető gondolatra céloztam volna.( mi utáljuk őket, ők megvetnek lenéznek, mert ők a kiválasztottak). a gazdasági nehézségek, válságok idején az antiszemitizmus a nyuszi a kalapból.
Ha így megy tovább lázadás lesz a vége a fideszes bulinak!

www.youtube.com/watch?v=xadcWZvqe14
@glaci 0808: Nekem semmi gondom nem volt velük. Az is tény, hogy keveset is ismerek. Bár azért akik bőszen zsidóznak, azért ne felejtsük ők sem napi munkakapcsolatban állnak velük. :)
Ilyen Csurka féle tótok, volt komcsi spiclik és törtető seggnyalók az én szemeben messze mélyebben, még a cigányok alatt is vannak.
Ez az aljanép, Pista bá', az Örök Seggnyaló és bérenc!
@Fabius: ideális sziget a 42,43 képen Mar Pacifico nevű virág amivel a Carib Tenger szigetei vannak befuttatva...de sokkal több színben fellelhető...a minimart és a restaurant ragyogó és ahol így jön ki a polip meg a hal ott nem sok gond lehet...van drachmád vagy váltasz jövő héten?
El vagyok keskenyedve, hogy egy "hírhedt" szélsőséges lehetőséget kapott terjeszteni eszméit még szélesebb körben. Ha csak a hívei mennek is el a színházba, kaptak egy gyülekezési helyet. Államilag. Azt fognak ott csinálni, amit akarnak. Istenem ne sirass!
@simonmondja.: a bonyolt kihagyva...csak a lényeg: orvbán (A Galaxis Esze) már 14 hónapja fedezetlen kötvényeket ajánl és adott el amíg egy pár hónapja ez ki nem bukott és már görög ide görög oda a kutyának sem kellett a magyar kötvény semmilyen kamatra sem pedig már közel van a 10% és az már HALÁLOS!!!! a többit akár el is felejtheted...
A tarló már azzal lejáratta magát, hogy ezt a nemnormális, komcsi kriptaszökevényt hagyta újra előtérbe kerülni. Már várom a torgyánt mikor rángatják elő újra a kalapból...
@Boli: még jobban mint már? az a fasz is kiszárad egyszer? hahahahaha ha a Galaxis Esze fel akarja tőkésíteni a bankjait akkor térgyenállva Canossát kell járnia Simornál, hogy nyomasson HUF-ot -legalább- nem fog...hadd dögöljön a Galaxis Esze ha már olyan okos más megoldása nem lenne, mint a saját és a GITTEGYLETÉNEK a magánpénztárait CHF-ben kiüríttetni és bele a bankokba vagy lábánál fogva fogják vonszolni a Népköztársaság útján amíg csak darált hús nem lesz belőlük akkor jönnek a kóborkutyusok...hahahahaha az lesz még csak forradalom
@anyósnyelv:
Elfogadhatatlan, hogy kaptak egy színházat. Remélem, hogy nem kerül a kezükbe. Nem kerülhet!

De:
Ők is tudják, hogy igazából nem kell az nekik? A híveik nem járnak színházba. Nincs igényük rá. Csak nem gondoljátok, hogy mennek tömegesen Csongor és Tündét, Bánk bánt vagy Tragédiát nézni?
A turuljuk sem vált kultikus helyükké a Böszörményi úton. Azt a csatát is csak meg akarták nyerni. Megnyerték.(Ne feledjük, hogy Pokorni segített nekik!!!) Azóta ott áll. Őket sem érdekli már. Jó volt érte harcolni... Ennyi.
kezdem érteni tarlós logikáját. csak jó hangulatot akart varázsolni a szürke hétköznapjainkba. ebből az okból szabadította ránk ezt a két elmebajnokot. már dörner pályázata is csillagos ötös volt, de csurka is kitett magáért megint. könnyesre röhöghetjük magunkat, már nemcsak szijjártó és matolcsy szórakoztat. megint a legvidámabb barakk vagyunk
@Fabius: Láttaad ezt a filmet? www.port.hu/vihar_tempest/pls/fi/films.film_page?i_film_id=58697&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2 Susan Sarandon még nagyon fiatal és gyönyörű volt benne meg a többiek se kutyák:, Gena Rowlands John Cassavets, stb.

Na ő, mint felkapott NY-i építész megunja az egész rohadt életét és elmegy egy szigetre Görögországba. (kis Shakespeare-feldolgozás, lásd a címet.)

Hmmmmmmm... Ki lehetett bírni, ahogy elnéztem. (ja, a németek ajánlották, hogy valamit valamiért. Annyi lakatlanjuk van, állítólag a Kükládok szigetjei közül vagy hol csak négyen laknak.)
@yoda-jedi: Azért a fenti filmben is be-bementek a legközelebbi városba, aztán bevásároltak s kész.

Ha lenne pénze szigetecskére, lenne már egy ladikra is. Sőőőt: gyorsnaszádra, a zannyakrauszát neki!
@Cirbi: De hát ha annyira szarban vannak, honnan lenne pénz népszavazni???

Mert Fabius még nem perkálta le a sziget árát, ahogy látom, csak gondolkodik....
népszavazás: én -gonosz- az eredményét várom, és azt, hogy a GBR, CHF, USA mit szól hozzá és Kína miről suttog vagy hallgat ugyanakkor...a Galaxis Esze már 14 hónapja fedezetlen váltókkal házal, már éppen ideje, hogy rádőljön a kártyavár és a lekvár...ha fel kell tőkésítenie a bankjait akkor senki másra nem számíthat mint a Simorra, mert csakis HUF-ban lehetséges ha Simor megengedi de nem fogja...és akkor lesz darált hús a GITTEGYLETBŐL azaz forradalom még adók? +10% csak...miből és kitől...vagy legyen fakauri és nyomjanak annyit amennyit akarnak de otthon a Cinege uccában
@anyósnyelv: Amúgy, ha már gojozunk finoman, a hajdani gettó közelében (amit mondjuk tény és való, a drága Mazsihisz segít elbontani telekspekulációból kifolyólag), - szóval ez is bájos az egészben.
@ápoló Grazból: Nanana, gyakran szoktál te arra járni? Pl. február 13-án azért ott siratják el talpig ünneplőben, zászlódíszben, hogy nem a Szálasival turbósított németek győztek.

Szokott ott állni egy lerobbant kék régi japcsi autó, abban őrzi valaki a turuljukat állandóan, pedig a fémgyűjtők azt elvihetnék, anyag az van benne.
Tényleg négymillióan megtagadták a népszámlálást? Abból már szép kis tűpénz gyűlne össze,de mondjuk innentől az egészet dobhatnák is a kukába.

Vagy egy csak rémhír?

Na ez meg jó hírünk a világban, amíg Tarlós Pityuli le nem rombolja teljesen havernácijaival: varosban.blog.hu/2011/11/01/negy_cikkben_foglalkozott_a_new_york_times_budapesttel azért itt egy se a Fideszhez köthető. Ami meg igen, arról szól a poszt ugye...
@a szív fészkei:

Rendszeresen járok arra. Kampány idején láttam, hogy ácsorog ott két anyóca, kopogtatót gyűjtöttek a MIÉP-nek.
A gyászünnepüket nem láttam.
@ápoló Grazból: Ha rendszeresen arra jársz, akkor a főápoltat ki ápolja Grazban?? :-)) Kár volt hazaengedni.
@a szív fészkei:
A Bp.-i lakása arra van.... :)))
Itt is, ott is őt - csak őt - ápolom. Nemsokára megyünk, végleg.
@Rodeo36: www.blikk.hu/blikk_aktualis/igy-tuntettek-strauss-kahn-parizsi-hazanal-2069347

Lehet, hogy szemelget is közülük... Asszony már szokva van ehhez. Plusz felsikálták előtte a járdát. Istenem, ha anyám háza elé jönnének ilyen lelkesen! Csupa elmázolt kutyaszar volt ma is az egész járda, utcaseprő, házmester - már mióta - a fasorban se..
@ápoló Grazból: :-DD Kint jobbak a feltételek neki is, meg ha ott van, akkor itt nekünk is.

Tudom, hol van a budai, szellemesen szerzett lakása. Szemben a hajdani BM-óvodával, ami most franc se tudja mire-kire vár, de kölyök be nem teheti a lábát jó ideje már; Pintér padre az első országlásuk alatt megszüntette.

Hát ha a turul felől jársz oda hozzá, az elég nagy kerülő.
@a szív fészkei:
Tudod, a turul felé kerülni, az nekem el camino..;)))
Fárasztó, de lelki hozadéka van. Ha kimenekítem ŐT az országból:), ott kinn a madár nagyon fog nekem hiányozni.:(
@Fabius: nem értem. végre szociális népszavazás máshol is! rólunk veszik a példát! ha nálunk odamehetett a 85% nép, és szétbaszhatta az országát, akkor a görögök miért nem tehetik meg? csak a magyar mulathat dzsentriként?
@Fabius: "Ennyi erővel nekünk mondhatnák, adjuk el a Parlamentet, mert épületként még van eszmei értéke. "

És ez nem igaz? Az emberanyagnak, akik miatt épült (gyk: politikai elit), konkrétan 0 a könyv szerinti is, meg a piaci értéke is.
@ápoló Grazból: Én szeretem a turult, és járok színházba. Valószínüleg engem a te intelligens és általánosításra nem hajlamos fajtád megbélyegezne látatlanban egy kultúrálatlan fotelnácinak. Ajánlom neked, hogy egyszer nézz utána a pártok választói összetételének! A kevésbé kultúráltakat tőlünk balra keressd!

Örülök, hogy lesz egy hely, ahol Iluska nem kurva és a Bánk bánt nézve nem kell attól tartanom, hogy sok vér és káromkodás lesz. Persze nem Dörnerrel az élen és Csurkával persze.(tudom, ez álom marad) De nem is Alföldivel. Ennek a három embernek kisebb színházakat kell adni, hogy mindenki bemutathassa a saját művészetét. Nem a Nemzetit. Ha Alföldi azt vezetheti, akkor nincs morális alapja senkinek Dörnerék ellen lázadozni. Politikailag, ideológiailag legalább annyira szélsőséges.
"Keressed" akart lenni és egy "persze" fölösleges. Elsőre. Entschuldigung!
Míg Csurkának csak baráti ejnyézés, neki kicsit keményebb dolog jár.

FB-ról: "Ferencz Norbertet a Karmák című filmsorozat egyik szakértőjét , aki az Új Szemlélet csoport tagjaként a hazai radikális szociális munka képviselője, hatósági rendelkezés elleni izgatás bűntettével vádolják. „Bűne”, hogy az Új Szemlélet csoport szakmai akciója keretében (mely a kukázás tiltását és pénzbírsággal való büntetését lehetővé tevő önkormányzati rendelet elleni direkt akció volt), kiállt szabálysértő kollégái mellett, valamint további szolidaritásra kérte a jelenlévőket.

A VIII. kerületi ügyészség Ferencz Norbert e tettét a köznyugalom megzavarására alkalmas uszításnak és általános elégedetlenségre való felhívásnak minősítette. Kollégái szerint Norbert a szociális munka etikai kódexének figyelembevételével csupán a kötelességét végezte.

A sajtó képviselőit november 4-én 8:00-kor várják a Markó utca 25. szám előtt.

Részlet a szociális munka etikai kódexéből:

10. pont: A szociális munkás felelőssége, az Etikai Kódexet aláíró és csatlakozó szakmai szervezetek joga és kötelessége, hogy felhívják a döntéshozók, valamint a közvélemény figyelmét mindarra, amiben a nélkülözés és a szenvedés kialakulásáért a döntéshozók, a társadalom vagy egyes intézmények felelősek, illetve amivel akadályozzák ezek enyhítését.

11. pont: A szociális munkás tevékenységével, szakmai állásfoglalásaival segíti elő a társadalmi változásokat.”
@Vincenzo90: Mert a Bánk bánban mi van, ha nem vér? Szélsőséges miben? Kirekeszt téged valahonnan? Mert megrendez valamit, ami neked nem tetszik? Minden rendezését láttad?

Érdekes: Sütő András utódai és az összes határontúli színház ellenáll Dörnernek és kikéri magának a vele való együttműködés gondolatát is. A tüntetésen elég sokáig sorolták a tiltakozókat onnan Felvidékről, Kárpát-Ukrajnából, Erdélyből. Hát mind magyartalan, megvezetett hülyék, tényleg.

De neked és barátaidnak ott nagyon jó lesz, előre irigyellek, mert cserében Sütő helyett láthatod Pozsgai Zsolt 82 történelmi drámáját majd. Ja és a nagyon szellemileg topon lévő Csurka legújabb darabjait, pláne az lesz jó, amit Brad Pitt és a Milla összeesküvéséről ír majd.

Amúgy a turul ugye a drága jó Mitnyan György azzal sózta szegény kerülte nyakába, hogy ez a háború áldozatainak emlékműve. Mit mondjak, nagyon finom és decens e célra. A háborúnak ugyanis sokféle áldozatai voltak. De te szeresd, pont olyan, mint Dörnerék.

A morális alapokról meg nem téged kérdeznélek.
@Vincenzo90:

Az Jobbik Alföldi elleni tüntetése a NSZ-nál nem jött össze, mert akiket odavártak, nem találták meg a színházat.
A Jobbik országgyűlési képviselője a parlamenti felszólalásában még a János vitéz szerelmének nevét is rosszul mondta (Jancsi és Juliska).

Neked tényleg az az álmod, hogy színpadon lásd azt, amit Dörner a pályázatában leírt?

Alföldinek soha egyetlen szélsőséges megnyilatkozása nem volt. Miért ne igazgathatná pont a Nemzeti Színházat? Milyen érv van ellene? Hogy nem jobbos? Vagy a nemi identitása? Az ugye mindössze egy biológiai adottság.Szigorúan magánügy.

Nem gondolom, hogy a művészeti intézményeket dekázva kellene osztogatni jobbra és balra. Csak a művészi érték lehet a mérce, nem a politikai pártállás.
Javaslom, hogy nézz meg néhány előadást a nemzetiben. Például a Vadászjelenetek alsó-Bajorországban címűt. Meg fogsz békélni Alföldivel: az élmény alapján. Kívánom.
@a szív fészkei:

Öhh...izéé...nem szívesen kötök bele egy ilyenbe, mert az ügyészség indoklása egy faszság. De...

Azért ez már a ló túloldala. Az etikei kódexre hivatkozás különösen. Ugyanis annak 12. pontja kimondja:

A szociális munkás a kliens kiszolgáltatott helyzetével nem él vissza. Munkája során a
segítségnyújtás a döntő, és csak ennek részeként, az együttműködés érdekében végez
kontroll tevékenységet –különös tekintettel - az együttműködésre kötelezett kliensekre.

Vagyis a kukázó - ha marhaság is- de rendeletben együttműködésre kötelezett kliens. Akinek a helyzetével a szociális munkás a kukázásra való buzdítással sajnos visszaél, és ezzel megszegi a saját etikai kódexét.

Ez az, ami többet árt, mint használ.
@ápoló Grazból: :-) Te tényleg jó ápoló lehetsz. Türelmed az van, meggyőző is vagy, sok sikert!!!
Jó éjszakát, ha van még valaki gépnél. A híres festőknek vannak bizonyos korszakaik. Nem vagyok festő, de mostanában Tosca korszakom van. Más: a gAZ EMBEREK dőzsölnek, míG AZ EMBEREK az utcán kihülés miatt meghalnak. Anarchista vagyok-e, ha lázadok ez ellen? Sajnos csak lázadok, tenni nem tudok semmit.
@Fabius: Persze, a túlhabzás is baromság, egyetértek. Ám a törvényeik betarthatósága - mielőtt megpróbálnák a büntetendő cselekmény okait kiküszöbölni - és a súlyozásuk, na az a nem mindegy.

De majd az is egy komoly helyzet lesz, amikor a kukázás népnemzeti igény lesz. Közelítünk hozzá. És így megoldani, ahogy az ügyészek gondolják, nem lehet.
@pilincka: A Tosca-korszak jelen esetedben mit jelent? Lázadsz a rendőrfőnök ellen?
@a szív fészkei:

Nyilván lehet és kell is az ilyen hülyeségek ellen fellépni. De lehet ezt úgy is, hogy csak visszhangja legyen, felesleges értelmetlen jogkövetkezménye meg ne.

magyarinfo.blog.hu/2011/10/13/a_ruha_teszi_a_hajlektalant
@a szív fészkei: "Szegény CSurka, az nem kifejezés mit pucsított össze..."
egy valamiben meg kell védeni csurkát:
mindig is bőszen antiszemita volt a lelkem, soha nem rejtette véka alá a nem is kicsit pszeudonyilas nézeteit, és a zsidó világösszeesküvés elméleteit.
nem véletlenül szólt a pletyka arról, hogy egyszer, amikor igen nagyon berúgva bőszen szidta a komcsikat és zsidózott teli szájjal, az őt "dehát pista részeg volt, nem tudta, mit beszél" indoklással mentegetni próbáló jóelvtársra aczél elvtárs imígyen dörrent rá:
igazán berúghatna csurka egyszer már balra is!
(aczélnak volt humora...)
ettől persze még megengedhetetlen és tűrhetetlen a helyzetbe hozása, de azért ne feledkezzünk meg arról sem, hogy anno, amikor elmondta csurka a nevezetes beszédét 09/11 alkalmával, orbán és a komplett fidesz slepp lapított, mint szar a fűben.
(mondjuk, meg is lett az eredménye, a fehér házba legfeljebb, mint turista, juthat csak be...)
2010 volt a választások éve. Gyönyörű ígéretek hangoztak a narancsosok ajkáról. Na oszt mi lett belőle? Adó, és járulék emelés nyakig.
Igaz az elmúlt nyolc évre lehet kenni mindent.
Kicsit jobban odafigyelve lehetne szebb sikereket is elérni az országban. Fehéríteni akarják a gazdaságot. Hogyan? Áfa és járulék emeléssel? Nevetséges az egész... De sajnos nincs kedvem még mosolyogni sem...
@Vincenzo90: azért jársz sokat színházba/melyikbe?/mert ott takarítasz.
@nandras01: Amit én láthattam belőle, az az volt, aminek látszott: pucsítás ezerrel. A szerkiben mindig feltűnően udvarias volt, halkan surranó, mindenkivel mosolygó és bőszen elvtársazó... Biztos ezt kellett neki piálással és zsidózással oldani, mikor már nem bírta a rá zuhanó József Attila-díjak, állandóan pörgő színházi előadásokból áradó - és a Házmestersirató jó volt, a Döglött aknák is - népszerűség nyomását. Aczél ezek szerint nagyon rafináltan így üldözte...

Ja. Neki volt humora meg ízlése - idáig ezek ma nem bírnak felfejlődni - lásd a fentebbiekben annak ecsetelése, hogy mikor lehetett Orvbánt észrevenni igazi, minőségi kultúra közelében sertepertélni húsz év alatt. Mondjuk, soha.

Talán most Tarlós akciói arról szólhatnak - szerintem önállóan ő ebben semmit sem lép - hogy kezd kínos lenni világszerte ez (is). Vadul tiltakoznak innen-onnan, ráadásul épp határontúli bátor művészemberek is hangosan: mögéjük se lehet ezzel a talmi nagymagyarkodással bújni. Tiltakozik a német szakma hvg.hu/vilag/20111025_nemet_akademia_dorner , mert azért nekik van fülük és szemük a náci szövegre, ha az valóban náci szöveg...

Ettől - és a józan észtől is eléggé - függetlenül persze Orvbán megmutathatja sajátos tökösségét :-DD www.origo.hu/tudomany/20111101-emberfejet-fenykepeztek-le-egy-ferfi-herejeben.html , hogy dafke marad minden, mer` csak. Szerintem már annyit rúgta enenmagát így herén nagy kurucosságában, hogy róla is készülhetne ez a fenti fotó.
Orbán Viktor az angol királynőnél vendégeskedett sutyiban.

Az iránt érdeklődik, hogy mi a titka a sikerének.
- Tudja, kedves Orbán úr - válaszolja a királynő -, nagyon egyszerű a
dolog. Csak sok intelligens emberrel kell körülvennie magát az
embernek.
- No, jó-jó, de hogy tud egyszerűen megbizonyosodni arról, hogy valaki
intelligens? - kérdezi Orbán.
- Engedje meg, hogy bemutassam Önnek! - válaszolja a királynő, majd
odafordul a telefonhoz, felhívja David Cameron miniszterelnököt, és
felteszi neki a következő kérdést:
- David! A maga apjának a fia, de nem a maga testvére. Ki az?
Az gondolkodás nélkül válaszolja:
- Nagyon egyszerű, felség. Az én vagyok.
- Látja, hát így tesztelem az intelligenciáját azoknak, akik körbevesznek.
Viktorka hazarepül Budapestre. Másnap felhívja Kövér (Köteles) Lászlót:
- Figyelj Laci! Apádnak fia, de nem a te testvéred. Ki az?
Kövér hebeg-habog, egy kicsit ö-ö-ö-zik is, de csak nem ugrik be neki.
- Viktorkám, fogalmam sincs mi a válasz, de ígérem, holnap reggelre
kitalálom. Egész nap töri a fejét, de nem jön rá a megoldásra.
Végül felhívja Gyurcsány Ferencet, hátha ő tudja.
- Kedves Feri! A segítségedet kérem. Apád fia, de neked nem testvéred. Ki
az?
- Óh, László! Hiszen ez egyszerű! Ez én vagyok.
Kövér megörül a válasznak. Nyomban tárcsázza Orbánt.
- Kedves Viktor! Megvan a válasz! A Gyurcsány az!
Orbán a tenyerébe temeti barázdált homlokát.
- Óh, te szerencsétlen! Hát még ezt sem tudod tisztességesen
megoldani?! Nem a Gyurcsány, hanem a David Cameron az!
@pilincka: Aztán lázadtál-e ugyanezért két éve?
@yoda-jedi: Vagy.. Én sem kívánok a grazi pszicho-szökevénynek semmi rosszat, csak csupa jót! Legyen egy nagyon szép száz szobás kastélya!
Mindegyik szobályában töltsön el néhány hetet, mélylázas állapotban!
A 26 milliót visszafizette már? Kamatostul? (Persze, a kamat zsidó dolog.)
@igényes: Mások tollával ékeskedni tilos, mert ez a vicc Gyurcsánnyal, Kovács Lacival, meg a Kiss Péterrel született...
@ápoló Grazból: csak ahogy viszonyul a kultúrához...
@samer: ez a baj,hogy csak a nevek változnak,semmi más
Mi az a betömékelés?
@Boli: "Ilyen Csurka féle tótok, volt komcsi spiclik és törtető seggnyalók az én szemeben messze mélyebben, még a cigányok alatt is vannak."
Na, ez az igazi libsi hozzáállás! A MÉG cigányok ALATT! Hehe.
@I.puntschu:
az,amikor különbféle* f@szt tolnak le a torkodon

* raccsista,faszista,vörös,sidó,fidesz,mszp stb. ízesítéssel
(ki mit érez)
Varánusz mondja verébnek:nagyfejű...:írja:"Mi ebből a tanulság? Hogy van akinek a zsidózás létforma"...

Van akinek meg az ajweholás, meg a nácizás a létfoma.
Ugye hüllőkém?!
Vajon csurkapista, dörnergyugyó, meg afélnótás elvbarátaik amikor szarni mennek, akkor benéznek a fajansz mögé, meg a tartályba, hogy nincs-e ott véletlenül egy-két zsidó?
@Lófasz Hadnagy: még a fejüket is beledugják,mielőtt ráülnek
@Fabius: Szerinted nálunk nem lenne ugyanilyen helyzetben népszavazás? Kettő is... :-)
Miért nem kapcsolták már le a gépet róla?
@Kóser Malac:
Ha lehet választani, inkább libsi, mint agyatlan narancskomcsi! Netán a vöröskomcsi, vagy vörös spicli szimpatikusabb? Nekem egyik sem... Akkor inkább libsizzenek, mint narancskomcsizzanak!
Éljen a Párt, Éljen Ormány Ikon! (valami másik földrészen...)
süti beállítások módosítása