Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.06.05. 06:04 Fabius

Orbán Viktor azt üzente

Címkék: fidesz orbán viktor tmrsz szima judit

 Ez a mi Viktorunk két dologban erős. Kár, hogy ez a kettő nem a gazdaság kezelése és a jogállam erősítése, de egyszeri (kétszeri) miniszterelnök azzal főz, amire képességeiből telik: szimbolikával és jelképes üzenetekkel. A főzelék az alapanyagoktól olyan lesz, amilyen, de az biztosnak látszik, hogy nem Micsellin csillagot osztogatnak érte. Sanszosabb az másik, a régi a jelképtemetőből.

 
Ellenzékből nem volt nehéz dolga üzeneteket gyártani: a kormány be se vezesse, mi megszüntetjük úgyis-úgyis, ne a zemberekkel fizettessék meg, mi felkészültünk a kormányzásra, bibibí. Hogy ezekből mi lett, azt az elmúlt egy évben volt alkalmunk megtapasztalni. 
 
Kormányra kerülve már más szelek fújtak, ott lehetett lazábban venni ezeket a dolgokat. Még az is belefért, hogy az ügy jelentőségének megfelelően egy bulgáriai nyugágyból küldött üzenettel jelölje ki a köztársasági elnök személyét.  Vagyis szimbolikus mozdulattal berántotta a törvényhozás motorját, a kétütemű írógépet. 
 
Szimbolikus üzenet az Alkotmánybíróság jogainak megvágása, a fékek teljeskörű felszámolása, a miniszterek kézivezérlésének mértéke, ahol üzenet formájában értesülnek, kit nem neveztek ki mégsem az Operaház élére.  
 
Legutóbbi üzenetével azonban mintha picit túl lőtt volna a célon. Szima Judit TMRSZ vezető lekapcsolása egy folyamatban lévő érdekegyeztetés közepén több, mint furcsa. Úgy pláne, hogy a vizsgálat indoka - saját céljaira költötte a szakszervezet pénzét - nagyon gyenge lábakon áll. Egyrészt a TMRSZ-t és Szima Juditot másfél éve vizsgálta már az ügyészség, az adóhivatal. Semmit nem találtak, vádemelés nem történt azóta sem. Másrészt a TMRSZ szerint Szima egyedül a tagságnak tartozik elszámolással, hogy mire és hogyan használta fel a szakszervezet vagyonát. 
 
Hiszek én a véletlenekben, de nem ennyire. 
 
Inkább hiszem, hogy a tett a rendvédelmi szakszervezetek vezetőinek szánt gesztus. Egy üzenet, amivel mindenki kezdjen amit akar. A baj az, hogy Orbán ezzel nem kizárólag nekik üzent, hanem mindenki másnak is, az üzenet pedig egyértelmű: ha kell lemásolja Lukasenka rendszerét. Ma Európában kizárólag Fehéroroszországban divat ez a rendszer, hogy átmenetileg  levesszük a pályáról aki kényelmetlenné válik. Úgy tűnik számára már az emlékek homályába vész, hogy nem is olyan régen még vele is megtörténhetett volna ugyanez, ha kényelmetlen tüskévé válik a hatalom körme alatt. Így múlik el a rendszerváltók dicsősége, és a hatalom mámorában így lesz belőlük despota? 
 
Szima Judit nem a szakszervezetiség Jeanne d'Arc-ja, de jó úton jár a mártíromság felé. 
 
 
 

63 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr972958237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Korrekt! Állítólag az ügyészség beépített embere volt az, akin keresztül évek óta próbáltak már fogást keresni. Sokadszorra sem jött össze, ezért most ez a pánikszerű letartóztatás.
A bizonyítékot ráérnek könnyebben legyártani így. Igaz, Virág elvtársék?
"- Mi egy nagyon szép vallomást várunk magától Pelikán elvtárs!
- Elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet.
- Ejnye! Az álmatlan éjszakák..."
Bakker, elvtársak, nem Bacsót kéne utánozni. Valami eredetit nem tudnak kitalálni? Ezt már megírták!
Mivel a gazdasági területen nem tudták megfogni, kellett valamit lépni, naja, a Pártközpontból jött, felsőbb utasításra.
Még egyszer azért idelinkelném a TRMSZ oldalán megjelent közleményt:
www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/1577-tmrsz-kozlemeny-20110604.html

Egyébként a múltkori "Szerénység..." című dologhoz, pedig a kedvenc: (Bástya elvtárs)
www.youtube.com/watch?v=AVZ-BOfC5fI&feature=related
Azért is undorító ez az eljárás, mert ezek a szánalmas emberkék utánozzák az ötvenes éveket. Ezeket szerencsére nekik és legtöbbünknek sem kellett megélnie. Nem úgy, mint nagyszüleinknek. Nálunk a családban anyai nagyapámat vitte el a nagy fekete autó, '52-ban. Rendőr volt - a legnagyobb bűne, a vallásossága volt. 3 napig benn tartották és "csak" annyit kellett volna tennie, hogy kijelenti, hogy nem jár templomba és nem neveli a gyerekét vallásosan. Megtagadta.
Leszerelték és mehetett segédmunkásnak. Pedig azon kevés rendőr közé tartozott, aki a háború előtt, alatt és utána is rendőr maradhatott - mert annyi ember köszönhette neki az életét. Undorító látni, hogy manapság hasonlóan eljáró politikai megrendelők szabadon garázdálkodhatnak az országban. Jönnek a "vidám" '50-es évek?
Van azért ennek egy másik üzenete is. A szakszervezeti vagyon is az államé.
Ja, és megvédjük. Mint a nyugdíjpénztári vagyont.
Tisztelt Fabius!

Kérlek, segíts!
Én eddig úgy véltem, hogy Bonsai Duce (I.alias Orbán Viktor) eddig azzal foglalkozott, hogy a törvényhozásból megfaragja Damoklesz kardját.
Posztodban leírtak azonban kérdésessé teszik véleményem helyességét.
Lehet, hogy inkább Prokrusztész ágyaként illene tiszteleni a törvényhozást, vagy ez csak az igazságszolgáltatásra(?) vonatkozik?
Várom megtisztelő válaszod!

Tisztelettel:
anonymand
@Fabius

Egyre többen osztják ezt a véleményt, de sajnos amíg ez egységesen nem jelenik meg a hatalom felé, a leszalámizás, megosztás eredményesebb taktika :(

www.frdesz.org.hu/cikk/5469/afrdeszmai0604.html
@Boli: Na igen, de az ebben a politikai hevületben, már a régmúlt. Túl lápett rajta a furcsa világ itt .
Négyajtós, nagy utasterű fekete személygépkocsival rendelkezem, melynek hátsó és hátsó oldalablakai sötétítettek.
olcsón vállalok kormányzati megbízásokat, jó városismerettel rendelkezem. Irányár 3600 Ft/km + ÁFA, Jelige: 30%-ot visszaadok.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Csak 30%? Hol élsz Te? A másik elvállalja narancssárga kispolákkal is, 50% marginnal...
Nem tartozik kedvenceim közé Szima Judit, de úgy érzem a "tempírozás" most sem volt a legjobb.
Szima Judit szerepe és a demokrácia látszata szerint egy tárgyalófél, és ilyenkor bármiféle (demonstratív) túszejtési kísérlet minősíti az erősebbet.
- Sándor, Péter, gyertek be!
- Jó reggelt, Miniszterelnök Úr!
- Üljetek le, nem mégse, maradjatok nyugodtan állva.
- Mit tehetünk az országért?
- Péter, hagyjuk ezt, nem a humorod miatt lettél legfőbb ügyész.
- Tegnap este sokat gondolkodtam mit kezdjünk ezekkel a szakszervezetisekkel és - mivel magam is képzett jogász volnék - rájöttem, hogy ezek már eddig is számtalan bűncselekményt követtek el a magyar emberek ellen! Itt van mindjárt, hogy nem akarnak szerves részei lenni a nemzeti együttműködés rendszerének. Péter, mit szólsz?
- Elnézést Miniszterelnök úr, de ez nem bűncselekmény...
- Még...! Sándor?
- Engem nem azért kért fel belügyminiszternek, mert jogtudós lennék, de azt hiszem Péternek igaza van.
- Jó, akkor a szakszervezetek gátolják, hogy megvalósítsuk azt amire a magyar választópolgárok elsöprő többségétől felhatalmazást kaptunk! Ez bűncselekmény! Ugye?????
- Elnézést, de azt kell mondjam, hogy ilyen tényállás a jelenlegi...
- Nem ezt a választ vártam, Péter!
- Az csak bűncselekmény, ha Parlament előtt a Kossuth téren azt skandálják, hogy "Viktor, takarodj!" Mi bűncselekmény, ha ez nem az?
- Nem szeretném megsérteni, de az ügyészségnek legalább valamennyire...
- Péter, emlékeztetlek, hogy az ügyészség most nincs a kormány, azaz alám rendelve, de ez nem feltétlenül marad mindig így. És arra sincs garancia, hogy nyugdíjadig te töltöd be ezt az állást!
- Kéne valami pénzzel kapcsolatos...
- Megvan, jellemző, hogy ezt is nekem kell kitalálni. Kezdjük valamelyik vezetővel. Biztos használta saját célra a hivatali mobilt, ki nem, vagy hivatali kocsival ment a Tezkóba.
- Ööö, az mintha Tesco lenne...
- Tudja a fene, oda mindig a Gabikát küldjük bevásárolni. De ki legyen az első, Sándor valami ötlet?
- Hát, legyen a Szima Judit, úgy hallottam a Tettrekész délután tüntetni akar az Ön házánál.
- A házamnál? Hogy Anikó ne tudjon lepihenni ebéd után? Mégis mit képzelnek ezek? Azonnal intézkedjetek!
@Nekünk Mohács kell: Ennél sokkal durvább lehetett. Egyre jobban be is vannak szarva, érzik, hogy valami nem oké, tehát egyre agresszívabbak. Sajnos egy minimális tárgyalókészség sincs bennünk, izomból szeretnének mindent letudni. Nem lesz itt normális tárgyalás.
@Boli: viktort feljelenthetné a szomszédja gyurcsány elvtárs "fekete "vágásért.bár viktor nem a disznót,hanem a magyar népet vágta le...
VIGYÁZAT! Orbán bármikor bármire képes,de ez nem azt jelenti,hogy valami jót is elvárhatunk tőle !!!!!
AKASSZUK FEL ŐKET!!!! MIÉRT VÁRUNK MÉG! ( ne a pinbében ahogy kövér mondta az ellenzéknek, annak idején) A PARLAMENT ELŐTT KARÓBA HÚZNI!MIND!!!!!
@tinga9: Egyik 19, a másik 20... Most éppen ez szívat bennünket, a másik meg csak arra vár, hogy újra megtehesse velünk. Szerintem a háttérben csúnya alkuk és stiklik vannak.
A végén mindenképp a plebs szív!
Boli:persze...az egyik Demján a másik csányi embere.mindig mi szívunk,csak nem mind1 meddig kapjuk be...
Boli:az előző kormányzásakor is ugyan ezt csinálta...semmi nem változott!konkrét példával tudok szolgálni...2000-ben 1 biztosító társaságnál dolgoztam...a vezetőm lett kinevezve egy regionális vízmű élére,mint igazgató.a pali előtte valami bányász geodéta volt...szerinted mihez értett de piszkosul?hát egyikhez sem,a biztosításokhoz biztos nem mert csak a párt irományait fénymásolta amíg ott volt...röhej
@tinga9:

Annyi a különbség a mostani, meg az előző rezsimek között, hogy eddig is szoptunk, de most a Viktor beleírta az Alkotmányba, hogy kötelesek vagyunk buborékokat is fújkálni belőle.
@tinga9: Erről van szó! Bacsó sem véletlenül forgatta a doboznak a filmjét! :)
www.youtube.com/watch?v=OOSn9Y7wBjM

www.youtube.com/watch?v=m9bAYGXqlqA&feature=related

Tökig vagyunk ilyen Virág elvtársékkal a mai napig. A többiről ne is beszéljünk!
persze,velünk a média azt láttatja hogy köpködik egymást,közben folyik a mutyi...egymásközt,mint eddig.Ők tudják,hogy mi tudjuk és még is +merik tenni...na ez a vérlázító...ők elszámoltatnak???kit?téged,engem biztosan...ez a csodák országa...különben hogy lehet az,hogy pl.1 vállalkozás 5milliárd 600millióval tartozik a z apehnak?eddig hol voltak?Te ha veszel 1 autót nem is ujjat,ne félj 2hét múlva +kérdezi az apeh miből vetted?
Kíváncsi leszek mire jutnak Szimával. A jómunkásasszonnyal nehéz szimpatizálni a tettei/viselkedése miatt, de olyanért elővenni pont most, amiért már egyszer a semmit találták nála...

Az alap ötlet - a legmegosztóbbat basztatjuk- működhetne is. Ha nem teremtett volna Orbán olyan környezetet előtte, amiből egyenesen következik a demonstrációs cél. Tálán, ha eggyel kevesebbszer áll bosszút olyanokon, mint a földrajzi nevesek.
Holnap lesz a TRMSZ tüntetése, amiben Szima Judit őrizetbe vétele óta magam is "érintettnek" érzem. Nem azért, mert rendőr vagyok, voltam vagy leszek. Nem azért, mert Szima Juditot kedvelem. Azért vagyok érintett, mert nyilvánvalóan koncepciós az eljárás ellene, a hűtlen kezelés vádja abszurd. Azért vagyok érintett, mert ez állami terror, ami akárki mást, egyszer engem is érhet.

Itt tiltakozom, és szolidaritásomat fejezem ki:

jakabandor.blog.hu/2011/06/05/szolidaritas_szima_judittal
szükségszerű lenne már egy elrettentő példa,hogy a következők "vegyék" kivel szórakoznak...orsósék már az unokáinkat is eladósították az "ügyes"kötvény kibocsátásukkal...van köztük 35év lejáratú is...
Micsoda förtelem ez az oldal, sok a gyülölködő komcsi itt. Kár volt belépnem, nem is teszem többet. De ne feledjétek: volt egyszer egy SZDSZ, amely szintén ezt csinálta.
Tudjátok a végét.....
Ha Orbánt "véletlenül" leköpnék, soron-kívül megszületne a felségsértési törvény - visszamenőleges hatállyal.
@tugar: Szó sincs gyűlölködésről. A jobbikos Szima Judit szabadon bocsátását kérem.
Kicsinyes, pitiáner, gyenge és szánalmas amit a "kedves vezető" és kft-je csinál. Realitás érzék nulla, koncepcsió nulla, csak az izmozás látszólag minden téren....
Hagyni kell őket, békében, nyugalomban. Folyamatosan ássák a saját sírjukat és végül önként fognak beleugrani is. Tényleg nem kell velük foglalkozni. Szép lassan töpörödik a fidesz tábor, napról-napra kevesebben vannak, még jó, hogy orbán "beszari" viktor egyre agresszívabb. De akkor sem kell velük foglalkozni, akinek van 1 kis esze az már csak röhög ezeken a szerencsétlen balfaszokon.
Hagyni kell hadd élvezzék, már úgysem tart sokáig.
@tugar:
"Micsoda förtelem ez az oldal, sok a gyülölködő komcsi itt. Kár volt belépnem, nem is teszem többet. De ne feledjétek: volt egyszer egy SZDSZ, amely szintén ezt csinálta.
Tudjátok a végét...."

Jaja, van pár bolsevik itt is, viszont a fidesz, na az tömve van velük.
@Bergeroth: ok, és mi lesz utána?, hogyan fog működni ez az ország, mert ezt a hitelességi deficitet, és morális rombolást, nem lesz egyszerű helyre hozni, és persze ez sem fog gyorsan megtörténni. Szétestünk mint a puzzle, és egymás nélkül semmi sem érünk.
hirszerzo.hu/belfold/20110605_tanar_tuntetes

A tanarak tüntetése. Lehet, hogy csak az én környezetemben volt, de rengeteg elvakult "hívő" volt köztük, akikkel reménytelen volt egyáltalán politikáról beszélni, mert a besulykolt mondókákat tudták csak és várták Viktort, mint a messiást. Ez mára eléggé megváltozott. Sokan felébredtek és látják, hogy semmivel sem több ez a bagázs. A másik véglete az a marha, amelyik múltkor visszasírta a Bálint gyereket... Na azért az sem százas! De most már tüntetnek, ezek is.
@Cirbi:
2 dolgot vizionálok.
Egyik, hogy jön Bajnai, vagy 1 hozzá hasonló szakember, aki helyreteszi a dolgokat.
A másik az nagyon negatív, így hangzik. Aki csak teheti az elhagyja az országot, a tehetősebbek, a valamihez értők, akiknek elege van ebből az egészből, a többiek meg akik itt maradnak, azok szépen lassan "felfalják" egymást. Az ország átmegy igazi, kőkemény diktatúrába, a'la Fehéroroszország. Legvégső esetben polgárháború, majd pedig újra gyarmat lesz a maximálisan lepusztult országból.

Engem speciel mondjuk nem nagyon érdekel a dolog, mert 1000%, hogy elhúzok innen mielőtt összedől ez az egész szarkupac. Biztos, hogy nem fogok asszisztálni hozzá.
Nyugodtan le lehet hazaárulózni, vállalom (bár maga a "hazaáruló" szó nem ezt jelenti, de a 2 biteseknek felesleges magyarázni, úgysem értik), de végtelenül buta és primitív az, aki azt hiszi, hogyha ide születtél, akkor itt vagy köteles leélni az életedet.
Hát 1 nagy lófaszt!
@Bergeroth: gratula, pont azt írtad amit én is gondolok, vagy lehetséges forgatókönyvnek látok. Már úgy is számkivetett vagyok a gazdasági "jobb kéz" miatt, meg a gyermekeim miatt sem szeretnék asszisztálni az apokalipszishez......
Ha valaki nem tudná!
A rendőrség védőszentje Szent György, akit sárkányölőnek is szoktak nevezni. A pravoszláv egyház egyik legnépszerűbb szentje. Apja, György kicsi korában a keresztényüldözés áldozata lett. Anyjával ezt követően Palesztinába költözött. Katonának állt, vitézsége, bátorsága révén hamarosan magas pozícióba került. Megbecsült és kedves ember volt, mindaddig, amíg 303-ban Diocletianus császár fel nem újította a keresztényüldözést. Tiltakozásul kilépett a császár szolgálatából és meg is bírálta a császárt. Börtönbe vetették, megkínozták és lefejezték.
Csak nekem áthallásos ez a történet?
Napjaink "császárai" remélem már a kínzás és a lefejezés gondolatával nem játszadoznak.
A "császár" bírálata ma is akkora bűntett, hogy börtönt érdemel érte, ki szót emel?
Remélem Szent György reinkarnációja előbb döfi le a "sárkánycsászárt", mint annak idiotikus hatalma kiteljesedne.
@Yarod:

Nekünk most inkább egy sárkányra lenne szükségünk, hogy felzabálja "Szent Györgyöt", amíg nem késő...
ez mekkora... egy zseni ez a zember... (na jó, valójában a pártpénztárnok + oligarchák). de akkor is... 1 év alatt totális diktatúrát... gratula...
Ez van akkor, ha a hülyeség, szorgalommal párosul.
Történelmi kvízjátékunk következik! Magyarország melyik korszakára volt jellemző:
- a független intézmények pártosítása,
- az államosítás,
- az ügyészség politikai irányítása?

A. 1950-es évek
B. 2010-es évek
C. Mindkettő.
Vissza a jövőbe, akarom mondani a múltba. 20 évvel az átkos után feltalálták a kommunizmust. Miközben a volt szoci országok lassan elfelejtik, nálunk népszerűbb mint valaha. Vicc az egészben, a narancshad fel sem fogja...
@sárkányfő: nincsenek korszakok... egy lendületes szép rencer...

1000 óta... 1011 éves feudalizmus...

feudál vadkapitalista retrokommunizmus
Szima Juditnál kevés ellenszenvesebb közsuzereplő van (na jó azér a Smuck vagy a Gaskó túltesz rajta, az kétségtelen); ezzel együtt a derült égből lehulló vád tolerálhatatlan, elfogadhatatlan, felháborító, visszataszító. Szégyen, amit csinálnak.
És szégyellheti magát az összes többi rendvédelmi szakszervezet. Nyilvánvaló, hogy egy emberként kellene kiállniuk Szima Judit mellett, fügetlenül attól, mekkora hülye.
a fidesz illetve a kormány eljutott abba az állapotba, ahol se kifelé, se befelé nem engedhetnek, mert az a gyengeség jele lenne. Ha bármilyen problémában a legkisebb hajlandóságot is mutatnának a kompromisszumra, a kritika meghallgatására, a hiba beismerésére, akkor szétesene az egész rendszer.
@ámbátor: Ugyanezt gondolom. Szerinted előzetes letartóztatásba kerül délután?
@néma bárány:

Szerintem 50:1 hogy nem. Mártírt nem csinálnak belőle. Több idő kell, hogy kicsinálják, a megosztás pedig már régen kész is.
@Jakab Andor: Szerintem (vagy csak remélem) nem.
De hát én már a nyugdíj-einstandot se hittem el, a visszamenőleges adóztatást se meg az alkotmánybíróság kiherélését se. És mindig meg tudtak lepni. MOst is azt hiszem, hogy a jogszerűségen kívül az ésszerűség is azt diktálná, hogy ne tartóztassák le, mert rémesen kontraproduktív a mártírgyártás. De hát az én ésszerűségem nem parallel a kormányéval, ez már többrendben bebizonyosodott.
lehet fogadásokat kötni....
sztem: a bíróság elereszti... az alaptalan vád miatt... nem lesz előzetes...
de nem is volt poltpetya célja... csak hasbarúgta a szaxervezeteket...
Most még csak kostolgatják ezt a módszert - ez a <lopott a szakszervezeti kasszából> kísérlet elég gyengusz. De legközelebb aki pofázik, annak pedofil képek kerülnek a gépére, esetleg lesz pár tanú, hogy ballonkabátban mutogatta magát az óvoda előtt. És aztán abból másszon ki a pofázós ép politikai karrierrel.
Majd jusson eszetekbe annk idején, hogy én már most szóltam.
@ámbátor: nagyon gyengus fantáziád van... a TEK hez nem vennének fel

drog a csomagtartóban amikor megállítanak? az se gyenge... rendőr talál nálad bármikor....

de most divatos a zaklatási ügy is... bele sétálsz a csapdába...
@ámbátor: Egyetértek. Én is olyanokat tudok elképzelni, hogy valakinek kislány ült az ölébe. Na abból keveredjen ki.

Most még nem csinálnak Szimából mártírt.
@Jakab Andor: Hát ja. Mert a drogos cucc nehezen elmagyarázható, ha mondjuk az illető vagyoni helyzete összhangban van a jövedelmeivel, neadjisten panelben lakik a nyolcadikon. De pedofil bárki lehet, ez demokratikus alapjog.
@ámbátor: Arról nem is beszélve, ha beismeri, hogy beleszívott a drogba, de nem tüdőzte le, akkor mégsem tarthatják érte 3 évig előzetesben. A pedofília más tészta.
Pártközponti utasítás jeligére... lehet, kicsit OFF, de lehet, hogy nem is annyira.
Május 19-én olvastam az indexen Cieger András Politikai korrupció a Monarchia Magyarországán c. könyvéről. A cikkíró (Bede Márton, ha jól emlékszem) szerint, bár a szerző 1 szóval sem említ jelenkori hasonlóságokat, a könyvet olvasva és ismerve a napi belpolitikai híreket, az azonosság az akkori és mai praktikák között egyértelmű. Tegnap bementem 1 Libri könyvesboltba, gondolván, megveszem a művet. Sehol nem találván az eladóhoz fordultam, keresné már meg a számítógépes nyilvántartásban. Leesett az álla, még koppant is, mert bár ez frissen megjelent könyv, már nem elérhető az egész Libri hálózatban! Lehet, hogy a zemberek olvashatnékja támadt fel. De szerintem sokkal valószínűbb, hogy Pártutasításra tüntették el (bevonatták/felvásároltatták). Szerintetek?
@Deathstick: Szerintem csak elkapkodták, Bede cikke miatt sokkal nagyobbat durrant, mint amire számítottak. Évszázados korrupciós ügyek miatt nem tiltanak be könyvet még. :-)
@Deathstick: @Jakab Andor: szerintem 1értelmú a hejzet...

a fides központ a fid eszeseknek kötelezővé tette...

pl srácok meg van a kassza! 1-es formula... akció srácok, 3as kód!
a zorbán viktor a pánk nem tud beszélni!!! nem jut szóhoz mert belecsapott a vill ám!

aksiról? pléjbekről? nem megy? nincs valami harcolunk-legyőzzük kazetta talonban?

index.hu/belfold/2011/06/06/aramszunet_miatt_elmaradt_orban_beszede/
a lovardában nincsen fáklya? vagy szócsŐ? azt nem is mondom hogy esetleg... generátor? szünetmentes?...

ki a f@sz rendezte a lovardai európai gyűlést... uppsz csak nem?

deee Viccisztán...
Fasza:

index.hu/belfold/2011/06/06/nem_kerult_elozetesbe_szima_judit/

Lakhelyelhagyási tilalom. Ne legyen mártír, de nem mászkáljon a Kossuth térre. Ennyit a független bíróságokról.
Szima Juditról elneveztek fájdalomdíjként egy budapesti csarnokot...
@ámbátor:

Bejöttek a jóslataink, a lakhelyelhagyási tilalommal viszont megleptek, pompás ötlet!

Így nem tudja akadályozni a kormányt, akarom mondani, a nyomozást.
Nem tudom kell-e örülnünk annak, hogy ennyire kiszámíthatóan szarházi kormányunk és ügyészsége?
süti beállítások módosítása