Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.03.03. 06:17 Fabius

Ha már hazudni sem tudnak...

Címkék: fidesz alkotmány kérdőív elszámoltatás budai gyula szájer józsef

Mikor kell elgondolkodnia egy kormánynak azon, hogy valamit kurva szarul csinálnak? Ha rájuk omlik a Matolcsy vízió, és manyup vagyon ide vagy oda, de megszorítani kell? Vagy, ha a soros elnökségünket mostohagyerekként kezelik az Unióban, és elterelnek minden fontos dolgot tőlünk a lehető legtávolabb? Esetleg, ha már a választópolgárok 61%-a mondja, hogy rossz irányba megyünk?

Frászt.

Leginkább akkor kell, ha már a hazugság és parasztvakítás készlet is kimerülőben van, hegyet hordanak össze hülyeségből, és ostobaságot tesznek rá koronának. Tegnap reggel még azon vitatkoztunk, hogy mennyi létjogosultsága van a kormány alkotmányos kérdőívének. Ebéd mellé az indexen olvashattunk átfogó írást a forradalmi alkotmány készülésének kulisszatitkairól, majd egy óra múlva Lézer János bejelentette: Szájer József alkotmányügyi kérdezőbiztos benyújtotta alkotmányszöveg tervezetét, amit hetedikén már tárgyalnak is a nagyszerűek.

Bazzeg, azt azért nem gondoltam, hogy a Magyar Posta ilyen nagyszerű cég. Egyik nap kézbesíti a kérdőíveket, másnap délre meg a nép által kitöltött válaszokat. Amiket nyilván fel is dolgoztak, és a népakaratot Szájer bizonyára figyelembe is vette az alkotmányszöveg gyors leskiccelésénél. A manus gyorsabban ír, mint a Nemzet Tolla, és azért ez már világviszonylatban is elismerésre méltó teljesítmény.

Kedves alkotmányozó pajtások! Én a saját kérdőívemet széles ívben dobtam ki a kukába. Innentől teljesen felesleges azt hazudni, hogy a mi véleményünk érdekel titeket. Faragjatok magatoknak pártalkotmányt ahogy tetszik, minket meg hagyjatok békén a legitimálós faszságaitokkal! Legyen Magyarországnak olyan alkotmánya, aminek készítői leszarják az itt élőket, cserébe ígérjük, mi is ezt tesszük az alkotmányotokkal. Ha Orbán Viktor magyar állampolgárként kijelenthette, hogy nem tiszteli az érvényes alkotmányt, akkor a példát követve bármelyik magyar állampolgár kijelentheti ezt az övéről. Felesleges volt kidobni ennyi pénzt az ablakon, ha a kérdőívek célállomása nyilvánvalóan előre látszik.
Ehhez képest csak kis színes, hogy Budai Gyula eltévedt a jogi útvesztőben, belegabalyodott a törvények labirintusából kivezető aranyfonálba, és szorult helyzetében mondott kapitális baromságot. Úgy esett az eset, hogy Budait rácsibészelte volna az LMP az esztergomi pajszeres Meggyes Tamásra. Gyulusnak viszont forró ez a kása, égeti a száját, az istennek se akarózik akoltársat baszogatni Heller Ágnes után. Szegénynek a kifogások keresésében lefüstölhetett az agya, mint a Wartburg kuplung, és égett szagot párologtatva magából hebegte a következőt:

Hááááátőőőőizéééé, ő nem vizsgálhatja Meggyes ügyeit, mert az jogszabályba ütközik.

Először: az elszámoltatási kormánybiztost feladata, hogy elszámoltasson bárkit - figyeltél, Gyulám? - az elmúlt nyolc év közpénzeinek felhasználásáról.

Másodszor: lehet hivatkozni arra, hogy oppadron mégsem, mert az önkormányzati szerződéseket az ÁSZ hivatott vizsgálni. Csakhogy ezen a vizsgálatom Esztergommal kapcsolatban túl vannak, ők mondták ki, hogy hajszál van Meggyes Tamás takonypüréjében. Tétényi Éva az ÁSZ dokumentumok alapján feljelentést tett az ügyészségen.

Innentől melyik jogszabály köti a kezedet Gyula? Esetleg, ha idéznéd, persze csakis az okosodás végett. Mert így még az a látszat keletkezik, hogy füllentesz te is minden irányba, mert olyan jogszabályt én nem ismerek, ami kizárná Meggyes aprólékosabb vizsgálatát, és adott esetben felelősségre vonását. Akár általad. Vagy az őszi törvénygyártás alatt született egy olyan, ami kizárja a Fideszes tisztségviselők piszkálást, csak elkerülte a figyelmünket?

Gyurcsánnyal úgyis felsülés gyanús az ügy, a közvélemény meg a Főnökkel együtt eredményt vár. Újabb blamázs helyett mehetnél ezúttal biztosra.

 

37 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr222706154

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Londoni tanácsadót keresek! 2011.03.06. 11:09:39

  Addig mószeroltam a főnökömnél a földtupírozó emberünket, addig hajtogattam neki, hogy én felkészültem a tupírozásra, ha kell, már másnap nekiállok, és úgy megtupírozom a földet, hogy a világ is a csodájára jár, míg a főnök kirúgta őt és en...

Trackback: Valaki vegye el Matolcsytól a drogot! 2011.03.05. 10:52:54

  Mert biztosan drogozik, ez látható a nyilatkozataiból. Mire is gondolok? Most például azt javasolta mindenkinek, hogy most vegyenek lakást, mert olcsó! Három év múlva már megint drága lesz és nem éri meg.  Józan ésszel ma ilyet ne...

Trackback: Beperlem a Postát! 2011.03.04. 07:09:57

   Mert addig totojázott a kérdőív kézbesítésével, hogy lemaradtam az alkotmányozásról! Ma (2011.03.03.) nagy nehezen kézhez kaptam a kérdőívet, és azonnal neki is láttam bőszen az ikszelgetésnek. De a felénél abba is hagytam, mert rájöt...

Trackback: Kirúgták a felcsúti polgármestert. 2011.03.03. 06:38:34

  Varga György eddig bírta. Vagyis eddig tartott, amíg megtalálták hogyan is rúgják ki. Mert micsoda dolog az, hogy éppen Felcsúton nyerjen egy független (még ha a saját nyilatkozata alapján elkötelezett híve a nagy vezérnek) a Fidesz jelöltj...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"- Remek, tehát fogjuk a papírt, adjatok egyet, onnan a halomból. Szóval, fogjuk, és ... ez mi?
- Boríték. Benne van a lap.
- Ööööökhhm. Mind a kétmillió borítékban van? Mi a szaré' van borítékban? Ki fogja ezt mind kiszedni?"

emiksz.blog.hu/2011/03/02/10_a_kerdes_a_valaszra
Picsába. Most akkor hiába írtam meg, hogy a Fradi nem eshet ki?

Amúgy meg nem kell aggódni. Lesz törvény.
Narancssovinizmus a javából. Persze a zemberek érdekében. Az ő érdekükben nem kíváncsi senki a véleményükre...
Tisztelt Fabius!

Egy dologról megfeledkezel.
A felhatalmazásról!
Nem emlékszel?
Nos, akkor eszedbe juttatom: az elsöprő többség (52,7%-a a leadott szavazatoknak) egyrészt mindenre, másrészt bármire, harmadrészt pedig, ami a kettőbe nem férne bele, felhatalmazást adott.
Nem tudom világos-é?

Csak a miheztartás végett, a legjobb szándékkal.

Amúgy pedig, hogy jössz Te ahhoz, hogy Budain számon kérj, bármit is?
Ő teszi a dolgát (abban nem vagyok biztos, hogy becsülettel), és megpróbálja Gyurcsány fejét ezüst tálcára helyezni (kereszténydemokrata hagyomány, lásd Holofernész).

Tehát: hátrább az agarakkal!

Tisztelettel:
anonymand
Na, ez a poszt már megint 1 jó nagy értelmetlen baromság.

A kérdőívek eredményét nem a tervezett változtatások hivatalos megfogalmazásánál kell figyelembe venni, hanem akkor amikor majd eldöntik, hogy ezek a változtatások életbe lépjenek-e vagy ne.

De végülis mindegy, tudom hogy a lényeg az hogy lehessen ma is mocskos orbánozni egyet.
@tizenot: A kérdőívek eredményét tökéletesen figyelmen kívül fogják hagyni. Arra kell, hogy érezze az egyszeri ember, hogy itten az ő véleményét is megkérdezik.

A Meggyes-ügyről pedig hallgatunk egy jót, igaz-é? ;)
"Legyen Magyarországnak olyan alkotmánya, aminek készítői leszarják az itt élőket, cserébe ígérjük, mi is ezt tesszük az alkotmányotokkal. Ha Orbán Viktor magyar állampolgárként kijelenthette, hogy nem tiszteli az érvényes alkotmányt, akkor a példát követve bármelyik magyar állampolgár kijelentheti ezt az övéről."

Én finomabban fogalmaztam volna, de a cikk stílusától eltekintve minden szavával egyetértek :)
@tizenot: értem. Egyrészt biztos, hogy van új Alkotmány-tervezet (egy ideje már beszélnek róla, hogy mi legyen benne, no és Szájer benyújtotta a tervezetet, stb), másrészt ez nem azt jelenti, hogy lesz is új Alkotmány, á, dehogy. Csakcsupán azt jelenti, hogy tervezgetnek a fiúk: mi lenne, ha nem a régi lenne érvényes, hanem egy új, amiben az lenne, hogy: ...... . Kérdezzük meg a zembereket! Ha egyetértenek x, y, z, stb pontok tartalmával, akkor életbe léptetjük az új Alkotmányt! Ha nem értenek egyet (elvégre eredményként az is kijöhet, hogy a zemberek nem kérnek új Alkotmányt, új tartalommal, legalábbis elvileg ez az eredmény is benne van a pakliban... mondom, elvileg....), akkor nem lesz új Alkotmány. Istenem, legfeljebb fölöslegesen dobtunk x összeget az ablakon, nomeg x időt, amíg ezzel foglalkoztak/tunk. Ha nem kell nekik, akkor nem lesz és kész!

Mondd, te komolyan el is hiszed ezt? Hogy a kérdéseikre adott válaszaidtól függ, lesz-e új Alkotmány, és ha igen, akkor mi lesz benne? Elhiszed, hogy az alkotmányozás (tartalmi, formai) menetrendje ez: megkérdezzük a zembereket? Személyesen, levélben? Elhiszed, hogy egyetértő vagy elutasító válaszod dönti el, hogy mi legyen az új Alkotmányban? Mert arról elfeledkezel, hogy az ominózus kérdőív konkrétan arról érdeklődik, hogy x,y,z pontot tartalmazza-e az új Alkotmány, nem pedig arról kérdezgetnek, hogy akarsz-e új Alkotmányt!
Nem mocskosorbánozás van, hanem ismét hülyének néztek bennünket: egyik nap megkérdeznek, egyetértesz-e azzal, hogy az új Alkotmány tartalmazza azt, hogy......, majd másnap benyújtják a kész Alkotmány-tervezetet. Hirtelenjében már tudják is, hogy egyetértesz-e vagy sem az új Alkotmány egyes pontjaival (benne legyen vagy sem).
Ezt te úgy értelmezed, hogy az érvénybe léptetésről kérdezgetnek. Olvasd el a kérdőívet, légyszi, abból kiderül: a tartalomról kérdeznek, nem az érvénybe léptetésről.

Amúgy te tegnap kifejtetted, hogy a politikusoknak muszáj hazudni. Most nem jutott eszedbe, hogy esetleg (ugye, csakis a mi érdekünkben, merthogy olyan kis butusok vagyunk!) most is hazudtak? ......
Ismét egy kifogástalan írás, a stílusa pedig csodálatos analógiája a kormányzó párt zemberekhez való hozzáállásának.
Gratula!
@tizenot: A felmérések szerint az zemberek 70 %-a nem küldte eidáig vissza - a családom se - a kérdőívet, mert a egy maszlag! Csak nem gondolja valaki komolyan, hogy ez az álságos levél vélemény érdekelné Orbánt. Legfeljebb azt látja, hogy a hangulat romlott ezzel kapcsolatban is! Ennyi és nem több! Aki ezt komolyan veszi, az nem normális és agymosostt Fidesz hívő!
@tizenot: bazze, tényleg minden baromságot meg kell védeni??
@tizenot:

Tisztelt tizenot!

Lehet, hogy nem vetted észre, én például nem mocskosoztam. De ez lényegtelen.

Lényegesebb lett volna feltenni a kérdést: legyen -e népszavazás az új Alkotmányról?
Milyen legyen az AB jogköre? Néhány ciceróval kisebb betűméret és elfért volna.
Mi légyen a sztrájkjoggal?
Az alapjogokkal kössék-e össze a kötelességeket?
Tudnék még nehányat!
Nos, szerintem, ezek fontosabb kérdések azoknál, mint amik a kiküldött papíron vannak.

Azt pedig nem fogod tudni bebizonyítani, hogy egyáltalán a beérkezett válaszborítékokat egyáltalán felbontják.

És ne feledkezz meg a felhatalmazásról sem. Nem volt a programban, nem volt a kampányszövegekben, utólagosan felhatalmazva érzi magát a Fidesz, a kormány, esetleg Orbán Viktor, hogy alkotmányozzon.
Köszi, de inkább ne!

Tisztelettel:
anonymand
Akkor idézném a vezírt:

"...a tenyerek viszketése nem múlt el, sőt a hétről hétre napvilágot látó szélhámosságok miatt mintha inkább erősödne. Erről majd az elszámoltatási kormánybiztos munkájának lezárásakor kell újra beszélnünk, addig legyen elég annyi, hogy a kormánybiztos úr iparkodjon, mert igény, az van rá."

Bizony iparkodjon és ne válogasson!
@dfcwolf: "Bizony iparkodjon és ne válogasson!"

Már elmondtga, hogy nincs lehetősége mind a 3200 önkormányzatnál, minden fűszál eltünése ügyében vizsgálódni.. Ne feledjük, hogy az önkormányzatok döntő többsége már jó ideje (előző ciklus) fideszes....:-/
Hülye kérdésekre, csak hülye válaszok lehetnek. Ha mindenáron ikszeket akarnék rajzolgatni akkor vásárlok egy lottószelvényt, és ha igaz, kedves tizenöt, annak sorsolását legalább közjegyző ellenőrzi. Így maradt a kuka, csak nehogy emiatt megemeljék, bocs újjászervezzék a szemétszállítás díját
@úriparaszt:

Akkor megnyugodhatok? Legalább a volt szoci városokban rend lesz? :)
@úriparaszt: nem értesz te ehhez. A Fideszes önkorik nem lopnak, hanem jó gazda módjára gyomlálják a kertet. Ha mégis lopnak akkor sem pénzt, hanem gyepszőnyeget. :-)) Naugye, hogy mindjárt más ez így?
@dfcwolf: Az én olvasatomban ez nem azt jelenti. Békén hagyják azt a pár darab szoci/szdsz/akármi települést, cserébe viszont nem piszkálják a több ezer fideszest sem...:-|
@dfcwolf: Akkor nálunk a Budai-Kriza páros fog rendet csinálni? Ezt most képzeld el. Megvan? Most sírnod kell, vagy röhögnöd? :-))
@néma bárány:

Nekem inkább sírásra áll a szám... :(
@dfcwolf: Én is kínomban röhögök csak. Tartok tőle, hogy a Papcsák féle zuglói rendcsinálás lesz a sorminta a maga 80 millió fűszálával az újfideszes önkormányzatoknál.
@tizenot

remelem lesz abortusztiltas es remelem lesz jo sok olyan no ismerosod akit ez erinteni fog

fasszopo hazaarulo fidesznyik berkommentelo troll
Tökéletes írás. Mind a stílusa, mind a tartalom tekintetében.
Belőlem ugyanezt az indulatot váltják ki a köcsög fideszes bandatagok.
tizenot!Látom ma is bevetted a napi adagodat! Orbán-drog adagodat.
Nem baj öcsi, de hogy fogod ezt szégyellni, ha majd kikerülsz az elvonóról!
Kedves Varánusz!

Ezt írtad: "Tétényi Éva az ÁSZ dokumentumok alapján feljelentést tett az ügyészségen. Innentől melyik jogszabály köti a kezedet Gyula?"

Gyula kezét, gondolom, nem köti semmilyen jogszabály, legfeljebb a józan ész. Mert ha még ő is feljelenti MT-t az ügyészségen, akkor attól valami gyorsabb lesz? Fel van jelentve, bazmeg, aztán majd dönt az ügyészség, hogy mi legyen. De ha jónak látod, írj egy komoly, géppel írt feljelentést Te is, és hivatkozz a blogodra, hogy itten azt mondják, bűnös.
BGY csak annyit tesz, hogy elővakar iratokat, átböngészi, majd elviszi őket az ügyészségre egy feljelentés kíséretében (ha olyat talál). Ennyi az elszámoltatás, amit holnaptól, ha rám hallgatsz, ügyészségtúráztatásnak hívsz majd.

Menj a napra, addig is jár az agyad.
@Táskás Tóni: Tehát attól tökéletes, hogy Benned is "ugyanezt az indulatot váltják ki"? És ha hasonló, akkor tartalmilag is tökéletes?
Atyaég és atyavilág, Szűz Mária és minden szentek az égben! Te tényleg ennyire?
@tizenot:

Te megint házhoz jöttél a lófaszért. Azt most hagyjuk is, hogy mennyire komoly ez a kérdőív, hagyatkozzunk csak a logikára.

Megkérdezik a népet egy törvényről, és nem várják meg a választ, hanem benyújtják a javaslatukat előre. Szerinted azért, mert ha feldolgozták a válaszokat, akkor majd módosítják a javaslatot, ha szükséges. Érthető.

Ha érdekelné őket a véleményünk, miért nem utána nyújtják be, miután már tudják, hogy mit szeretne a nép. Gondolom, ezt most nem érted. Nem baj, nem azért vagy itt, hogy megérts valamit.
@Epokit Drive:

Budai: erre hivatkozott: a jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy önkormányzatok által kötött szerződéseket vizsgáljon.

Epokit Drive: Gyula kezét, gondolom, nem köti semmilyen jogszabály.

Most akkor ki nem tudja mi a jogszabály? Te, vagy a Gyula, vagy mindketten?

A: Ha nem nézhet bele, akkor minek van?
B: Ha nem akar vele foglalkozni, akkor miért nem hazudik hihetőbbet?

Valaki itt hülye...

De menjünk tovább:

- Állami Számvevőszék: Ellenőrzik a... helyi és kisebbségi önkormányzatok gazdálkodását. Ha az ÁSZ az ellenőrzés során szabálytalanságot, hibát, mulasztást talál, akkor a ...Büntetőeljárást kezdeményezhet, feljelentést indíthat
- Ügyészség: Törvénysértés esetén - törvényben meghatározott esetekben és módon fellép a törvényesség védelmében.

Tehát ha ezek a szervek kifogástalanul működnek, akkor mi a dolga Budainak?
@VendégTroll: A kétmisis fizu felvételén kívül? Semmi! Néha komoly, aggódó képpel papírokat kell lobogtatnia a kamerák előtt és hülyeségeket beszélnie. Miért, mit gondoltatok? Csak nem arra, hogy még majd valakinek felelnie is kell a tetteikért? Azután meg ezek feleljenek a stiklijeikért? Hol éltek ki? Külföldön, kultúrállamban? Nem itt Abszurdisztánban????
Ebben a levélben a pocsékoláson kívűl az a megtakarítás az, amit nem küldenek vissza, azaz csupán egyszeri a postaköltség.
Megérte annak aki kinyomtatta, az eszmei vélt haszon a nemzeti kozultáció szemétdombján gyűlik, a többi érvénytelen zavaros lózung között.
" Szájer József alkotmányügyi kérdezőbiztos benyújtotta alkotmányszöveg tervezetét, amit hetedikén már tárgyalnak is a nagyszerűek."
Na ennyit a zemberek véleményének figyelembevételéről.
@Boli: A kultúrállam ilyen:

kitekinto.hu/europa/2011/03/01/lemondott_a_nemet_vedelmi_miniszter/

Lemondott egy népszerű miniszer, mert a doktori disszertációjában a netes plágiumvadászok szerint a teljes anyag kb. 21%-a más szerőztől származott, amit nem tüntetett fel. Németországban, nehogy félreértés legyen.

Kicsit ízlelgessük ezt a mondatot.

Szerencsére nálunk is megfordulnak ilyen kaliberű politikusok. Volt egy magyar magas beosztású politikus, aki egy még nem elbírált pályázatról így nyilatkozott: NE MI NYERJÜK A LEGTÖBBET! A nevére ugyan nem emlékszem, hamar el is tűnt ezután a politikai süllyesztőben, és csak azért került feltételes szabadlábra 2 év után, mert volt benne annyi európai mentalitás, hogy beismerő vallomást tegyen, és nyilvánosan bocsánatot kérjen.

Remélem jól emlékszem a történetre, szóval jó úton járunk ez kétségtelen, nem kell még temetni a magyar kultúrát.
@VendégTroll: Igazad van. :) Nem olvastam el az üggyel kapcsolatos összes nyilatkozatot, de egyszerűen úgy gondoltam, hogy aki elszámoltatna, az vizsgálhat bármit, amit fontosnak tart. Meg hát, volt még pár szoci önkormányzat, hogy Bp-t ne is említsem, ahol akár vizsgálódhatna is. Hogy ezt esetleg jogszabály tiltja, az elég nagy hiba.
Másfelől, az ÁSZ és az ügyészség valóban tehet feljelentést, és ha az ideális (még az optimálisnál is optimálisabb) működést néznénk, Budaira semmi szükség nem lenne. De nem így működnek, és amint tudjuk (de legalábbis sejtjük), az előzetes "politikai" döntés ("ezek biztos loptak, vizsgáljuk csak meg őket!") ilyen esetekben hatékonyabbá teheti a munkát. Ettől persze kiderülhet, hogy dehogyis loptak, csak van már egy Kellerünk korábbról, és nem hiszem, hogy a Fidesz is akar egy ilyen kudarcot magának.
Ők csak keresni akarnak, nem találni. Ez a nagy különbség. Ha meg netán keresés nélkül eléjük teszik a tutit (LMP: Meggyes), akkor meg mellébeszélnek. Ez a Budai egy kirakati díszlet, mutatja, hogy nekünk ilyen is van, használni persze nem lehet semmire.

Ehhez nem kell Sherlock Holmes-nak lenni, hogy kissé gyanússá váljon:

"esztergomi kultúráért felelős Várszínház és Kultúrmozgó Nonprofit Kft. nagyjából 700 ezer forintért vásárolt pókerasztalt és pókerzsetonokat."

ÁSZ észreveszi, átküldi a Rendőrségnek, ők felcsapják a BTK-t, és azt mondják: Hűtlen kezelés. Ennyi (lenne).

Pallag László féle bizottság megvan? Iskolapélda. Félig majdnem megtudták, amit a e Rendőrség már évek óta tudott. Gyorsan szélnek is eresztették őket.

(vastagbor.blog.hu/2011/02/04/sandor_papa)
@VendégTroll: Hát még a feltételezés is rettenetes, hogy már mint a rendőrség és az ügyészség elfogult lenne és bűncselekményhez asszisztálna, ott, a kies Esztergomban? Nem, az lehetetlen, hisz állítólag jogállamban élünk! Meg valami fülkeforradalom, vagy mi a t.köm is volt, merthogy előtte sok korrupt, szemét coci politikus volt...
@Epokit Drive: Válaszoltam a válaszodra, csak a linkelés elmaradt. A hozzászólásod utáni következő bejegyzést szántam neked (is).
@Boli: ÁááAáAá, ööööÖÖöö, elfejetettem ezt közölni, azt hittem nyilvánvaló:

Bejegyzéseim tartalma a képzelet szüleménye. Semmilyen élő vagy élt személlyel, eseménnyel nem hozható összefüggésbe, amennyiben mégis, az a véletlen műve.
süti beállítások módosítása