Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.02.02. 08:00 Fabius

Csányi Sándor szövetkezett az MSZP-vel?

Címkék: fidesz selmeczi gabriella magánnyugdíj

Selmeczi Gabriella ismét kitett magáért. A kijelölt nyugdíjszócső megtette amit megkívánt a haza, a Nemzeti Együttműködés, és Orbán Viktor. Sőt, annál egy picit többet is.

Gabika tegnap magába szívta a győzelmi eufóriát, és méter magasan lebegve beszélt nagyon fontosakat. Például kijelentette, hogy az MSZP Csányi Sándor spekuláns milliárdos üzletember érdekeit védi, sőt, a szocialisták reakcióiból kiderült az is, hogy politikai és üzleti összefonódások lehetnek az MSZP és a manyup tagok között. Mert ugye, ha a "magánpénztárak mögött álló milliárdos spekuláns üzletemberek" frázisba beillesztjük a legtöbb taggal rendelkező pénztár anyabank vezérének nevét, akkor ez jön ki. Mi meg azt hittük, hogy Legfőbb Páholytárs és Kebelbarát MLSZ elnök Viktorral van olyan szorosan, mint a meleg kalács egymásba gyúrt fonatai.

Hiába, no. Vannak pillanatok mikor kussolni kéne. Vagy legalább nem a Fidesz Ostobagyökér Tagozatának örökös elnökének kell(ene) megszólalni. Arra azért majd figyeljetek, hogy ha a következő kormány Budai Gyulájának megbízásából kopogtatnak, akkor ne ő nyisson ajtót.
Van azért a Selmeczi szövegben ezen kívül is néhány megszívlelendő apróság. Itt van mindjárt ez a mondat: "minden magyar állampolgár válláról lekerült az a teher, amit a magánnyugdíjrendszer okozott, amit az érintettek vagy adó, vagy járulék formájában fizettek." Ez de fasza! Akkor ezek szerint innentől megszabadultunk a tehertételtől, és nem kell tovább se adót, se járulékot fizetni.

"Az ajtók záródnak" - mondja, és ezzel egyértelműen kirekeszt minket, mind a 102 458 főt a ...honnan is, kistáska? Abból a szerinted sikeres rendszerből, ami már belátható időn belül sem fog tudni nyugdíjat fizetni? Vagy abból a közösségből, ahol egy ilyen történet sikernek számít, ahol a közérdek alakulása a mindenki egyért, az meg magáért elven működik? Ahol a kikényszerített döntést szabad választásnak nevezitek, ahol a következményként született 96,8%-os eredményt úgy ünneplitek, mint a Hazafias Népfront a maga 99,6%-os parlamenti győzelmét 58'-ban. Pont annyira volt most nekünk is szabad a választás, mint elődeinknek akkor. Erre igazán büszkék lehettek. Remélem azért Selmeczi felvehette méltó jutalmát kitartásáért és hűségéért.

Záródjanak csak az ajtók, legyen rajtuk sok erős zár, mert köszi, de mi nem szeretnénk egy ilyen kommunához tartozni. Mi tényleg azt hittük a múlt szelleme nem kísérthet már 20 évvel az állampárt bukása után. Mea culpa, belátom tévedtünk.

Még egy apróság végezetül: tudtad, Gabóca, hogy a felmérés alapján a nyugdíjkérdést 63:37 arányban elbuktátok? Ez egyben azt is jelenti, hogy az elégedetlenek köztetek is ott ülnek, és éppen nem repesnek a boldogságtól. Pláne, ha eszükbe jut, mennyire lemásoljátok Megyó módszerét. Az a kormány is csak a jólétet akarta fokozni fedezet nélkül, meg most ti is. Veled, a médiatörvénnyel és a magánpénztárakkal sikerülni fog megindítani az eróziót a kétharmados egységben.

Ez jusson eszetekbe, mikor legközelebb a voksunkért kuncsorogtok.

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr92632521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A jutalom nem marad el, a miniszterelnöki megbízottak javadalmazását még rendbe kell tenni.
Csak emlékeztetőül: 4 ilyen van. Az egyik a szőke szépség.
Nosza rajta, Szíjjártó és Ágh Péter gyorsan előkészítik, és egyéni képviselői indítványban rendezik az ügyet.

mert hát lássuk be, ennél fontosabb nincs is, s a mulasztást sürgősen orvosolni kell.
Nem tudom, mi a bajod. A 63:37 arány nincs kétharmad. A selmecigecinek meg kétharmada van. Akkor?

Szedd össze magad! Így nem sokáig húzod ebben a szép új világban! :)
Én mondjuk annak diszkrét báján tűnődtem el magamban, hogy milyen bátran kaparják elő szexi tagozatuk díszpéldányait minden esetben, amikor fülkeforradalmi intézkedéseik még a sajátmákonyilag agymosottak számára is enyhén szólva kételyeket ébresztenek.

A múltkor ugye a díszbika Deutsch Tomi merészkedett Kálmán Olga barlangjába a média tv. hazugság-offenzívája ügyében, most meg ez a szegény élemedett plázacica ment volna ünnepelni a világraszóló nyugdíjvédelmi győzelmet.

Annak, aki nézte, feledhetetlen szórakozást nyújtott a siralmas mutatvány, bár - most is tökéletes - frizuráját percenként igazgatta Gabikánk, valahogy nem igazán tudta megválaszolni, miért is nem fenyegetettség az, ami miatt a többség az államit "választotta".

Kálmán O-t én ugyan nem kedvelem, de ez (is) magánvélemény, azt azért el kell ismerni, hogy két, említett interjúalanyával szemben, legalább esze van.

Annyit azért megtehetett volna az esélyegyenlőség jegyében, hehehe, hogy előre írásban egyeztet minden egyes szót, a válaszokat meg az alacsonyabb IQ helyzetbe hozásáért akár a súgógépre is felrakhatták volna, szemközt a szoláriumossal.
Akiről egyébként rossz nyelvek állítják: még a szőkesége sem igazi.

Hát, az Olgával kapcsolatban bennem mondjuk fel sem merül, hogy milyen (volt?) barnasága.
Erre az elképesztő cinizmusra aligha van szó. De remélem, ezért szenátor Selmeczy (igaz, ő csak kegyenc) meg "bandája" (neologizmus) egyszer tövig szopja majd a brét.
@Humperdickk:

Ööööö...ha neki kétharmada van, nekem meg szabad akaratom, amivel ellenálltam az "ösztönzésnek", akkor az a szabad akarat győzelme a kétharmad felett? :-)
@sületlenke:

A KE választás óta tudjuk, hogy bőven elég, ha valaki egyszerűen szépember. Az, hogy ez a Fidesznél egyben az ostobaság szinonimája is, egyszerű pech :-))
@Fabius: világos, én is így gondolom. Hanem tudsz-e közülük olyat megnevezni, akinek a külseje mellett- vagy ellenére - agya is van? És hagyják, engedik neki használni? Az nem ér, ha arra van csak esze, hogy beült ánuszirányba...
Tehát, ha ilyet tudsz esetleg. Júliusig tán még nem torolják meg. (Majd utána, blogotok alapításáig, tudod, visszamenőlegesen, ahogy alkotmányos - lesz - az is addigra. -D)
@sületlenke:

Öhh...nehéz ügy :-) Varga Mihály nem az a klasszikus szépember, ő inkább okos arcúnak mondható. Agya is van, ezért nem aknázzák ki. Meg ugye kegyvesztett is lett, miután a csontvázazást egy elegáns - Orbán Viktornál van az egyetlen példánya a jelentésnek, forduljanak hozzá bizalommal - mozdulattal dobta vissza :-))
Kedves Vezetőnk tájékoztatni kívánja az ő népét teljes váratlansággal valami roppant fontos dologról:

hirszerzo.hu/belfold/20110202_orban_nyugdij_penztar

Mit akarhat vajon? Csak nem háláját kifejezni a népnek? Esetleg a pénztáraknak, akik csak tavaly 657 milliárd hozamot tőzsdéztek össze a tagoknak?

index.hu/gazdasag/magyar/2011/02/02/tavaly_657_milliarddal_gazdagodtak_a_penztartagok/
@Fabius: Megint egyezünk. Nekem is a kisfiús mosolyú jut eszembe, mint aki ért is náluk valamihez. Na, nem is viszi semmire egy darabig, a csontvázos kudarc miatt.

Esze a Rogánnak is van, és nem is csak magához való szerintem. Viszi is majd valamire idővel, most meg elcelebkedik egy darabig a zöldszeművel csöndben, pianóban, a Mákony engedélyével.

Már megijedtem, hogy mégsem ismerlek eléggé (ami kizárt), és a zuglói mindentvivőt fogod említeni. Mert neki csak magához való esze van, ezért húzódott be hozzánk a tutiba a semmivel nem kecsegtető elszámoltatás helyett. Jól is tette, szokásos közpénz-számontartási mániám szerint. Uszkve 2 milkára tippelném képviselőség, polgiság, ez-az-amaz, közpénből, tisztán. Meg az adójóváírás a két gyerek után. De lehet, hogy alul találtam saccolni.

Apropo: voltál-e már nála kalapot emelni a behajtott pénzekért? Ki segített számolni, ebből is kihagytál...
@sületlenke:

A mi Fecónkat nem értékelném túl :-) Képességeit illetően igazad van, ezért még nem volt buksi simi a Pavel ügy miatt. Mert az bár gusztustalan, mégis csak a jéghegy csúcsa. Tessenek kicsit erősebben belevágni azt a felfedező csákányt az elmúlt ciklus félmilliárdos tanácsadó szerződéseibe. Simizés majd aztán, meg miután majd kiderült melyik terv alapján épül fel a Mundo.

Rogánt egy alapvető dolog különbözteti meg Vargától: a sunyiság. Toncsi gyakorlatilag bármire képes az előre jutásért, polihisztorként adja a nevét mindenhez, mert a Tarlós utódlás lebeg a szeme előtt. Varga meg igyekszik a körülményekhez képest hiteles gazdasági szakember is maradni.
@Fabius: Szerintem Vitya bejelenti, kurvajófejek lesznek és mégsem szüntetik meg a nyugdíj jogosultságát a maradóknak. Erre meg majd jól felháborodnak azok, akik csak ezért az egyért léptek az államiba vissza.
@néma bárány: Barikám, irodalmi munkásságod része volt a komment, ugye?

Néztem a személyes hadovát az Origón, gondoltam is, lőttek a várakozásuknak, ha már személyesen áll elő, miközben ott a szócső is.

Ja, az összefogás győzelme nem hozta a várt lóvét, mert a gazdagok maradtak a tőzsdéseknél. De majd, most ugrik a majom a vízbe...

Beveszi az alkotmányba a hiányt is, meg miért is értenék a nyugdíjasok, de majd ő megmagyarázza, vállalta, megvédi, kidolgozza...Ide-oda kapkodó duma, élénk gesztikulálás, a korábbiaknál kevesebb nemzetmentő szóvirág, úgyhogy szerintem, mivel nem jött be az összegszerű elvárás, hát előperdült személyesen elővetíteni a pörölycsapásokat.

Nem megszorítást, á, dehogy. Az összefogás által megkövetelt kötelezettség, azt fogja csinálni. Na, reszkessetek ingyenélők, potyások, még kevesebb jut a manyup lóvéból.

Az arca viszont kisimult, jót tett a kezelés meg a kétharmad. A többi meg már népakarat, mint tudjuk. Én így láttam, és Te?
@sületlenke: Én nem láttam, de amit a hírszerzőn olvastam az meglepett. A maradók összesítve Orbánt és Selmeczit szocik, és gazdagok. Mi megengedhetjük magunknak ezt az urizálós luxust. Hányok tőlük, és jobban jár mindenki ha csak ennyit fűzök hozzá.
sebaj, annyit viszont kozlok a kiflirabloval, hogy ha 40 ev mulva nem lesz nyugdijam, felkeresem a sirjat, ellopom a koponyajad es abbol fogok inni
Van bűr a pofájukon az már biztos, emiatt buktak anno, úgy látszik van aki továbbra sem tanul a múltból...
Maga az Igazmondó szólt ma hozzánk és példátlan nemzeti összefogásként aposztrofálta az esetet. Jobban tenné ha nem feszítené tovább a húrt, bár úgy tűnik a magyarokkal bármit meg lehet tenni, hát Ő megteszi. Mert megérdemeljük!
@Fabius: hogy képben legyünk a Fecóról, mire mégy buksit simogatni. (A nevemben fenéken billentheted, vállalom a felbujtást, sunyi pénzkidobáló, tipikus fideszes, ezt is benyaltuk,NANÁ!)

hvg.hu/itthon/20110201_papcsak_alulmaradhat_zugloiakkal_szemben

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=388061
@sületlenke:

Hehehe...A helyiek lázadnak aztán ráfaragnak. Őszinte kíváncsisággal várom, ki lesz az erősebb kutya? :-)) Ha Papcsák, akkor már nem a sufniba lesznek kiköltöztetve, hanem a bejárat mellé láncra kikötve elrettentő példának. Deszomorúez, könnyezem. :-)
@sületlenke: Hogy képben legyünk Fecóról...nini, na ki a második legtöbbet kereső képviselő a Nagy Büdösben? :-)

spreadsheets.google.com/a/index.inda.hu/lv?key=0Au9TNwSNfKEqdF82NmV1MFhOZV9MZUhBS2dlVU5nQ2c&f=0&ndplr=1&pli=1
süti beállítások módosítása