Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.10.16. 08:00 Fabius

Szanyi és a tagrevizor

Címkék: mszp megújulás tóth csaba szanyi tibor

"Aki most balhézik, annak kívül tágasabb!" - Hogy a picsába lájkoljalak így benneteket ínhüvelygyulladásig, marhák?! -mondja Szanyi kapitány a Népszabadságban. Abban a cikkben, ahol pont azon kesereg, hogy a Népszabi csúnya és gonosz meg minden, mert kegyetlen cikkeket írt a választások előtti vészterhes időkben. Bezzeg a Népszava és az ATV, na ők meg kegyesek voltak, slafaty-slafaty.

Az MSZP országos elnöksége a héten értékelte a választási eredményeket. Magyarul közfelkiáltással megállapították, hogy a helyzet nem reménytelen, mert volt olyan kóbor szöcske, amelyik a többitől nagyobbat ugorva már felérte a béka seggét. Úgyhogy ne hőzöngjünk és platformozzunk kérem, mélyedjünk el a 38 oldalas friss-ropogós vitairatban, és lájkoljuk azt jelentőségének megfelelően. Meg tartsunk tagrevíziót, ami a látszat ellenére sem Gyurcsány ellenes lépés.

Nem tudom ennek hirtelen tagrevíziós ötletnek mennyi köze van a tényhez, hogy a budapesti közgyűlésbe távozó Ingyen Csabi helyére vérbeli tagrevizort igazoltak a parlamenti frakcióba a zuglói főkolompos Tóth Csaba személyében? Tóth és a tagrevízió azonos szövegkörnyezetben említése akkor paradoxon, hogy a miatta fakadó könnyár könnyedén elmossa a négyes metró alagútját. Szeretett TóCsánk ugyanis lehet nem sok dologhoz ért, de tagtoborzásból és fiktív listázásból doktorátusa van. A cikk állítása szerint a párt országos vezetése sem fogadta őt kitörő ovációval, de Tóth Csaba meggyőzte őket az alkalmasságáról. Lehet előszedte a régi vasi és zuglói beléptetési módszereket, és a tagszegénységgel küzdő szocik meghajoltak nagysága előtt.

Az MSZP belső használatra kiadott irata 38 oldalon foglalkozik a megújulással.
Ezzel kapcsolatban mindössze egy kérdésem lenne: EZ volna az?

Mert, ha igen, akkor nyugodtan tépjétek az irományt négy egyforma darabra, és indítsátok útnak a kuka felé. Ha számotokra Ingyen Csabi pótlására egy Zuschlag-Hagyóista ember a megfelelő személy, akkor megújulásról beszélnetek kurvára felesleges és álságos. Még mindig. Én ha nektek lennék arra azért vigyáznék, nehogy Tóth a tagbeléptetési manővereivel többségbe kerüljön, és a következő kongresszuson meg csak pislogjatok, mint Gizike a kamillás ülőfürdőben, hogy: nádda', Csabcsi lett az elnök! Tejóisten! Aztán meg nem győztök megint névtelenül szennyest teregetni...

Föltettem a kérdést az ajánlószelvények leadása után, hogy meddig futtatjátok még ezt a Hagyó árvát? Akkor válasz helyett Szanyi kapitány egy blogposztot szerencsétlenkedett ki magából, hogyaszongya: "Felkérem az összes baloldali barátomat és ellenségemet, (ezt vettem én magamra) továbbá minden hasonszőrű ismerősömet, támogatóinkat, hogy október 3-ig függessze fel az MSZP bárminemű basztatását."

Nos, Tibor, harmadika elmúlt, a szerepeket leosztották a választók, ez itt megint a kínos kérdések ideje. Tehát fussunk neki újra: meddig tűrjük még ezeket a levitézlett, morálisan ingoványos szerencsevadászokat? Ha sokáig mert megújultok semmi gond, a választók levonják amit le kell, és majd az szavaz rátok legközelebb is, akinek két anyja van. Cserébe te se csodálkozz azon, ha nem kapitány lesz a tiszted, hanem Tóth Csaba kényelmét szolgáló szobainas.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1002375260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szólj hozzá!
Ez volt ideírva, de minek szólnál?

Ezektől nagyobb szerencsétlenséget ma Magyarországon nehéz találni.
Vitairat?
Sorolom közhelyeit:
"elkötelezett, markáns, nyitott,vállaljuk, következetesen képviselni akarjuk, védelmezzük, váltópárt, demokrácia, jogállamiság, fellépünk, igazságosabb, demokratikusabb, emberközpontú, modernizáció, haladás"
Szerintem ez nem az építkezést, inkább az elkenést szolgálja.
Elfogadni csak akkor tudom, ha pénzért írták. Akkor profi. (Jövő hónapban is kell a fizu, bárki kaparintja is meg a pártot)

Ma, az Országos Választmány ülésén megtehetitek az első lépést!
Kiindulás:
Szarban vagyunk. Mi is és az ország is.
Ha elkúrjátok, akkor senki nem marad, aki szervezetten szólalhat meg a képviselni kívánt tömegek érdekében!

Bár a szembenézés nálatok kizárt! Akkor, mikor már csak Gyurcsányban bízhattok, mint egyedüli ütős erőben, akkor ott baj van!
Szanyi és a tag-revízionisták...

Nyilván azért TóCsa, mert a KÖZ szerint:
"Rablóból lesz a legjobb pandúr."
"off"
-ami ugye semmi másból nem következik, csak, hogy belülről ismeri az összes piszkos trükkjüket, szokásaikat, búvóhelyeiket:)
@Véleményterrorista:
"Ezektől nagyobb szerencsétlenséget ma Magyarországon nehéz találni." +"Ha elkúrjátok, akkor senki nem marad"

- miután az mdf+szdsz már olyan szerencsétlenül elkúrta, hogy alig találhatóak...

"ez nem az építkezést, inkább az elkenést szolgálja."

- avagy nem mind építkezés, ami "falazás";)
süti beállítások módosítása