Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.08.08. 08:00 Fabius

Ha megdobnak sörrel...

Címkék: magyar sziget fankadeli zagyva györgy gyula nemzeti radikális

...dobj vissza turultojással?

Érdekes fesztivál lehetett az idei Magyar Sziget. Bár, ha a rendezvényen jártak beszámolóit nézzük, inkább hasonlíthatott egy sajátos hangulatú lágerhez, ahol gardedám kísérgette az újságírót és fellépőt egyaránt. Családias, meleg, barátságos hely, ahol "letolhatnánk a gatyádat, megbaszhatnánk, és senki nem hinné el neked". Vagy szét is téphetnénk, kitaposhatnánk a beled.
Esetleg, ha közénk tartozónak hiszed magad is megdobálunk sörrel, lehazaárulózsidózunk, amivel olcsón megúsztad, hiszen az előzőeket is mind megtehetnénk.

Nem csak a Hetek újságírói jártak pórul a látogatással. FankaDeli, a nemzeti rapper fellépése sem zajlott csont nélkül. Ő maga így kesereg ezen a kuruc.infón:
"11 év után először megkaptam az első söröskorsót a nyakamba (ami műanyagból volt) a Magyar Sziget nagyszínpadán állva, miközben pár tucat ember skandálta, hogy "hazaáruló", "zsidó", "takarodj", és még néhány hasonló frázist."
 

 

 

 

 

 

 

 

Ha egymás társaságában punnyadnak a nemzeti érzelmek néhány napig összezárva, akkor nincs ellenségkép, tehát gyártani kell. Világos mint a nap. Ne teljen el fesztivál dülledt szemmel zsidózás és hazaárulózás nélkül, botrány nélkül meg végképp ne! Még azt hiszik a világuralomra törők, hogy elpuhultatok. Ne tudjon ember módjára viselkedni egy országgyűlési képviselő, mert hülyén veszi ki magát, ha értelmes szót vált a rendezvényére kíváncsi újságírókkal. Aztán meg rinyáljon, hogy agyon van hallgatva a nemzeti radikális oldal minden médiában, te szent turulcsipa!

A Hetek ügyben megjelent azóta a nemisúgyvolt közlemény, a Jobbik lepöccintette magáról az atillára került Zagyva Gyula morzsát. Dúró Dóra nem győzte hangsúlyozni: Zagyva bár a frakciójukban ül, a Jobbiknak nem tagja. Mit tegyen a fellépő, aki zenei arculatát alakította nemzeti érzelműre? Tartsa oda a kerekebbik felét, hátha rákívánnak? Vagy forduljon a nyilvánossághoz indoklásért? FankaDeli szerintem utóbbival járt jobban. Az ember azért csak érteni akarja, miért hányják rá a sarat szívlapáttal, miért kell menekülnie egy fellépés után.

A nemzeti radikálisok eddig is marták egymást, ez nem újság. A választások előtt a Jobbik támogatására létrejött egységfront azonban ismét varrás mentén reped. A FankaDeli cikk végén található olvasói levélben egyikük így jellemzi a helyzetüket:

"Sajnos a nemzeti oldal olyan, mint a Jupiter: messziről szép, imponáló, vonz, de ha közelről vizsgálod meg, akkor rájössz, hogy ami messziről szép volt, az közelről csupán törmelék, szemét, jelentéktelen por."

Kell ehhez fűzni bármit?
 

11 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr152206658

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szittyabűnözők támadták meg FankaDelit 2010.08.10. 14:12:55

Egyre több botrány lengi körül a verőcei illetőségű Magyar Szigetet. Először csak a főszervezőről, Zagyva György Gyuláról szivárogtak ki enyhén szólva is kellemetlen hírek, de azóta ennél sokkal brutálisabb események színhelye volt a Csattogó-völgy. A ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erről beszéltünk. csak idő kell hozzá és bomlik magától a 'nemzeti' front. gyűlöletre nem lehet tartósan építeni.

ps: csak emiatt kerestelek teflonon, merthogy fél napig piszkozatban szerepelt az anyag és nem tudtam, hogy mellényúltál, avagy direkt :-D
@úriparaszt:

A telefonom mindenkihagyjonbékén üzemmódban hever valahol :-D Ékes példája, hogy könnyebb elérni kommentben és emilben, mint telefonon :-D

Egyébként mellényúltam, úgy látszik hajnalban publikálás helyett csak mentés gombig jutottam :-)
az a baj a nemzeti radikális oldallal, hogy egy alapvető paradoxonra épül, mégpedig arra, hogy akiben ennyi a gyűlölet, ennyi az ellenségeskedés és negatív érzelem, az a hazáját sem tudja igazából szeretni. Ebből az ellentmondásból sohasem fognak kijönni, ez emészti fel őket lassan.
@Bánki Donut: Az a gyűlölködés és negatív előjelű magyarkodás, amit művelnek egyébként még nevetségessé is teszi őket. A negatív IQ bajnok droidok egymás után szállítják maguk ellen a muníciót. Amikor azt mondja valamelyik, hogy őt le akarják járatni, az a legszebb... :) Szerencsétlen 2 bites saját magát alázza olyan szépen, hogy azt még a teljes fideszes marketingcsapat se tudná jobban. Természetesen előbb utóbb aztán megjelennek az első szakadások és egyszercsak kiborul majd minden. Szánalmasak. Egy példa volt az Ágoston Dániel féle levél. Talán még Fabius linkelte be anno... ellenkultura.info/miert-lettem-ronin-nyilt-level-a-barikad-vezetosegenek.html
@Bánki Donut:
Van a paradoxonnak egy nemzetközi folyománya is:
A szélsőségesen nemzeti pártoknak - a közös ELVI alapok ellenére sem - nem lehetnek "testvérpártjai" más országok ugyancsak szélsőségesen nemzeti pártjai.
és nem csak a politikai színtéren van ez így - reményeim szerint, Bánki Donut. Elkezdhetnénk végre együtt dolgozni is megtanulni, de legalább élni hagyni másokat is. Szép is lenne!
Ennyi hülyeséget egy helyen már régen olvastam. Omlik- bomlik a nemzeti oldal. Akkor vegyük már a fáradságot és nézzük már meg a több oldalt is a polgári oldalon, akik most kormányon vannak nagyon komoly ellentétek feszülnek egymásnak, nem egy fideszes alapszervezet szűnt vagy szűnik épp meg, erről miért nem lehet olvasni. Vagy az MSZP olyan fenemód egységes már nem is lehet pártnak tekinteni inkább pártocskák, tagozatok, platformok halmaza. Minden pártban vannak feszültségek nézeteltérések kizárások, kilépések sorolhatnák nem egy példát és nemcsak ebben a ciklusban, akkor miért vagyunk meglepődve a nemzeti oldalon. Érdekes a polgári és a balliberálisoknál mindennaposak a furkálások intrikák, ha a nemzeti oldalon valaki picit félre néz akkor egyből vége és bomlik az egész. Ennyi nem kell itt valami fenemód nagy dolgokra gondolni. Csak egy példa megszűnik egy jobbikos alapszervezet egyből megássák a párt sírját, de ha megalakul 30 vagy 40 arról meg kuss van. Nem kellene minden szart benyelni, amit a média tálal.
@Bánki Donut (törölt): Bocs de te pontosan kikről beszélsz? A nemzeti radikálisok nem gyűlölködnek, de ha folyamatosan támadják őket, akkor ne csodálkozz ha esetleg megvédik magukat.
@ariskerase: Úgy gondolom, a nemzeti radikalizmusnak - és mindenféle radikalizmusnak - sajnos, ma van helye és létjogosultsága Magyarországon.
A radikalizmust nem támadni kellene, hanem vitába szállni vele sőt, méginkább a kiváltó okokat felszámolni. Pl: bűnözés, szegénység, reménytelenség, a politika folyamatos és gátlástalan hazudozása stb.
Aki a radikálisok támadására képes csupán, az a saját sírját ássa, reményeim szerint nem az egész országét!
süti beállítások módosítása