Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.07.03. 08:00 Fabius

Szentbeszéd a szentképen

Címkék: fidesz orbán viktor kormányrendelet nemzeti együttműködés programja

Szeretett pártunknak és kormányunknak nincs humorérzéke. Hogy mennyire nincs, az tegnap a Hoffmann titkárság Hírcsárda hisztijéből világosan kiderült. Estére viszont sikerült ezt is túldobni izomból a Hogyan Avassuk Boldoggá Orbán Viktort Egyesületnek.

Szeretett Vezérünk minden szava arany, isszuk akár az otthon főzött nyers pálinkát. Igaz néha felbüfög némi kesernyés utóíz, de mit számít? Ha ki kell akasztani az otthoni lepárló fölé a Nemzeti Együttgyűlölés Programját, hát kiakasztjuk. Legfeljebb mellé tesszük az Economist Orbános cikkét ellenpontnak, hogy a szomszéd Béla ismét elsüthesse kedvenc poénját: ezeknek is a zemeszpé bérszámfejt Öcsém!

De amíg mi tetszés szerint döntünk a lógatásról, addig az államigazgatás épületeiben kötelező 50 x 70-es méretben ápolni Vezérünk gondolatait. Ismerkedjen csak a sok léhűtő a vezérgondolattal legyen vele tisztában ki a Főnök. Nem is értem miért aprózza el Nemzeti Viktor ezt a gesztust? Nem lenne sokkal jobb, ha mindjárt arcának fényességes másával együtt tenné ki a megtanulandó passzust? Mégis más lenne a dolog színezete, ha egy idegent körbevezetve egyszerűen lehetne felelni a kérdésre: - Mi ez bazmeg? - Freskó bazmeg!
 

 

 

 

 

 

 

 

Orbán Viktort minden aulába! Ne kelljen már magyarázni, hogy ez a szöveg itt a keretben arról szól, hogy Vezérünk letette a személyi kultusz alapkövét, ezek a hivatali rabszolgák meg éppen a habarcsot keverik az épülő Szent Orbán Katedrális téglái közé.
De ne elégedjünk meg ennyivel, mikor két ilyen férfiállat vezeti az országot! Orbán és Schmitt portrét minden színes magazinba, kihajtogatható poszterként! Otthonra is kell megfelelő szellemi manna, kombináljuk azt is a montázsba:
 

 

 

 

 

 

 

 

Ugye? Magyar falra Nemzeti Viktort! A család minden vacsoránál és vasárnapi ebéd előtt letérdel a házioltár elé, hálát ad nagyjainknak hálás szívvel és csöndes imával.

Javaslom még egy győzelmi emlékmű felállítását a történelmi kétharmad tiszteletére. Olyat, ami méltó az eseményhez, vagyis grandiózus méretű és egyszerre fejezi ki a hihetetlen küzdelmet és a részegítő mámort. Valamit, amire ha híveitek ránéznek legalább pillanatokra elfelejtik, hogy az elmúlt nyolc évért most rajtuk is elveritek a port. Mert a kultuszgyártás és gesztusosztás már faszául megy, de a viszonylagos jólét megteremtésével adósok vagytok nekik. Meg nekünk is, akik nem rátok, de veletek szavaztunk az MSZP elzavarására. Ezt nem baj, ha eszetekbe vésitek!

101 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr272126447

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kérdeznék valamit, Viktor! 3. 2010.07.03. 11:18:03

A Kormány 1140/2010. (VII. 2.) Korm. határozata a Nemzeti Együttműködésről szóló 1/2010. (VI. 16.) OGY politikai nyilatkozat egyes középületekben való kihelyezéséről 1. A Kormány – a Nemzeti Együttműködésről szóló

Trackback: Nincs apelláta: ki kell helyezni, méltó minőségben! 2010.07.03. 10:56:26

Üdvözlet mindenkinek, aki az elmúlt 50 napot kómában töltötte. Ez idő alatt a forradalmi munkás-paraszt néppárt a Zemberek nevében és a Zemberek által átvette a hatalmat, mindenkit leváltottak, az alkotmánnyal törlik ki a seggüket, és a forradalmi re...

Trackback: Szobám falán... 2010.07.03. 10:13:13

A jövő tehát elkezdődött. Épül már az új rendszer rendszer, lesz itt jobboldali kultúra és lesznek jobboldali ünnepek is. És a vezetők portréi jönnek ezután, országszerte a tantermek és a rendelők falán, szépen retusálva, és lesz biztosan majd felvonul...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FABIUS! Mivel már hétvége van ezért csak hétfőn tudlak feljelenteni az AVH-nál, mert a harmadik képről HIÁNYZIK a nemzeti együttműködés karcolata! Kontár, nemzetromboló, komcsi, rossz oligarcha, nemfülkeforradalmár vagy!

Ezért bűnhődni fogsz! Már küldöm is a mailt (meg telefonálok, és faxolok, plusz hétfőn személyesen intézkedem) a megfelelő helyre!

Ómájf.....
ROHADT ORBÁN ÉS BANDÁJA! LE A DIKTATÚRÁVAL ÉS MEGFÉLEMLÍTÉSSEL! NEM FÉLÜNK! JÖHET AZ IGAZI FEGYVERES FORRADALOM!!!!
A NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS BÓVLIJUK a20. századi magyar történelem legrosszabb korszakait idézi"

" Ez a szar kormány tulajdonképpen hűségnyilatkozatot követel a független állami intézményektől", ami "nem az együttműködés, hanem a félelemkeltés rendszere".
ROHADT ORBÁN KÉPÉT IS KI KELL FÜGGESZTENI? MINT A RÁKOSIÉT KELLETT ANNAK IDEJÉN????????

NEM KELL A DIKTATÚRA !!!!! EZ A HARC LESZ A VÉGSŐ" CSAK ÖSSZEFOGNI HÁT.....
NEM ORBÁN VIKTOR, hanem RÁKOSI VIKTOR!!!
Éljen A Párt Éjen az állam ÉLJEN AZ ÚJ PÁRTÁLLAM!!!
A jövő bizonytalan de a múltból okulhatunk! Tanuljunk a mesterektől és modernizáljuk az általuk lefektetett alapelveket!
Sztálin, Rákosi, Kádár, Orbán! Háromszoros Hip-Hip Hurrrá!
Szeretnél a szakmádban elhelyezkedni? Légy Párttag!
Szeretnél állami megrendelést? Légy Párttag!
Szeretnél túlélni? Légy Párttag!
Szeretnéd a közalkalmazotti vagy köztisztviselői állásod megtartani? Légy Párttag!
Szeretnéd a gyereked jó iskolába iratni? Légy Párttag!
Szeretnél a kórházban 2 ágyas szobát? Légy Párttag!
Szeretnéd, hogy ne kelljen gondolkodnod? Légy Párttag!

22 év után Ismét Hódít a Kommunizmus Újraélesztett Szellemvasútja!
Gyerekek nézzetek be, aztán ha nem döglötök bele, legalább másoknak jó lesz!
NEM KELL A DIKTATÚRA! FIDESZDROGOS szavazok is ÉBRESZTŐŐŐŐ!!!!!!!!!!
Az ország kétharmada rájuk szavazott. Sokan közölük erre vártak, hiszen ez tetszett nekik már Rákosi, Kádár alatt is, mert egyszerű, átlátható, nem kell gondolkodni, van aki (orránál) fogva vezeti. Aztán sokan egyszerűen olyan hülyék voltak, hogy azt gondolták, nem az fog folytatódni, ami 2002-ben véget ért.
Szóval megérdemli ezt az ország, hiszen senki nem tett azért, hogy megállítsa a kétharmadot, így mindenki gratuláljon magának és tapsikoljon a királynak!
Rákosi Viktor az orszáG Nemzeti hímvesszeje:)
....seggbe dugdossa a Tömjén Zsótit:)
@Бабаяга: Király????? nem a király ..hanem a TÖRPE MEZTELEN-ezt most már sokkal többen látják, mint aki rájuk szavazott, igaz abból a sok csalási szavazó utaztatott szavazó volt, de most már azok is FEGYVERÉRT KIÁLTANAK!!!!
Ennyire baj, hogy Magyarnak kell lenni?
Mondjuk egyébként nem értem mi itt a probléma. Tett a kormány valami törvénybe ütközőt? Nem. A nép 2/3-dal választotta őket? Igen. A nép ruházta fel őket a hatalommal, hát most gyakorolják. Ezt akarta az ország, hát megkapja!
Addig festitek a zördögöt a falra,mig tényleg megjelenik!
Méltó Helyettes Kósa Elvtársnak már van freskója Debrecenben.
Biztos forrásból tudom,hogy megbizása van egy egész szobrász-csapatnak,készitenék el a Vezir lovasszobrát.
Készül a rendelet,mely szerint a közintézményekben kötelező lenne a köszönési formula: jobb első kar merev zárt,előre mutató tenyérrel,vállmagasságban (strébereknek kissé magasabban) előre lenditve.A koreográfia kész,a szöveg még demokratikus megbeszélgetések kérdése...
Basszameg,mehetek megint illegalitásba.
ha magyar akkor mindjárt butának is kell lenni? - mert a magyarkodás elveszi a józan észt? --és még a Diktatúrát is elviseli egy kis magyarkodásért...?
Rákosi Viktor képét a közintézményekbe!????
FIdesz ÁVÓ a munkahelyeken????

Ment volna Vajdának ez a Rákosi Viktor inkább...
jobban járt volna az ország!
Hülye megvezetett magyarok...a külföld rajtunk röhög!
a Nagy Nemzeti Szar Kormány:)! NNSZK
Ez tiszta NSZK..:D Nemzeti Szar Kormány
@nestrot10: Akik fegyverért kiáltanak, pedig rá szavaztak, azok első szavazók, tehát nem emlékezhettek arra, hogy milyen volt 98-02 között? Komolyan miben reménykedtek? Mindenki elfelejtette, hogy már akkor is kopasz vezérünkre hajazott, amikor osztogatta szombatonként a híradóban az országzászlókat, körülötte búzakoszorús operettmagyarba öltözött lányok és fiúk, meg amikor az egész postaládát betöltötte a propaganda újságjuk, mely azzal volt tele, hogy mindenki boldog, mert látta két szemével a vezért?
Ovit ez élteti, ha sztárolják, pedig protestánsként tudhatná, "Ne csinálj magadnak faragott képet vagy hasonmást arról, ami fent van az égben, vagy lent a földön, vagy a vizekben a föld alatt. Ne borulj le ilyen képek előtt és ne tiszteld őket!" (Kiv 20 4-5 vagy protiknak: Mózes II. 20 4-5)
Szóval aki elfelejtette, hogy mi volt itt 98-02 között és rájuk szavazott, az igenis hajtson térdet a hülyesége következménye előtt!

daVidka (törölt) 2010.07.03. 10:34:14

azért ez még egy kicsit távol áll a személy kultusztól.
Kicsit olyan, mint a Quimby-s Kis Tibi. Ha gondol egyet és a színpadra ürít, mindenki odavan, hogy "mekkora művész", mert már bármit csinál, az. Orbán bármit csinál, diktatúrát épít. Mindkét példa elég nagy túlzás
Kérem szépen, eddig volt negyven év kommunista diktatúra, húsz év liberális diktatúra, most jön a konzervatív diktatúra...

Benne van a kiáltványban.
@Öreg Sam: Igen, illegalitás. Az rendben van, hogy ifjú éveimben legfeljebb tűrt tagja voltam az előző rendszernek, ennek volt alapja több is. Most pusztán azért leszek (remélem) tűrt, mert a fejemet nem csak a fodrászok, kozmetikusok kedvéért tartom, és a demokráciát értéknek tekintem.
@Бабаяга: Itt is a többség nem rájuk szavazott, hanem a korrupt szoci bagázs ellen, akiket muszáj volt elzavarni. Orbán volt az ára és úgy tűnik nagy árat fizetünk most.
igen! a második poszter tényleg méltó minőségű!
@Бабаяга:
Neked véged!
Velem együtt.... )
Valahogy egyre inkább az lesz a meggyőződésem (ezt a kommunizmus is visszaigazolta),hogy a diktatúra ellen egyetlen hatásos fegyver a gúny,az irónia,netán még a plebejus humor is.
Anno erre nem sok terünk volt,de a net világában minden lehet,meg annak az ellenkezője is :)
Ezt azért közölhetné a Fiukkal valami túlképzett médiakommunikátor.
@belekotty: Ez rendben is van, nekik menniük kellett. Csak a kétharmadot kellett volna megakadályozni.

Mellesleg volt már olyan olvasókönyv, aminek az első oldalán ott volt a vezér képe az előző regnálásuk alatt. Én korábban ilyet csak román olvasókönyvben láttam, és akkor, nyolcévesen is beleborzadtam, hogy ez ugyan minek.
En egyetertek aki ebben az orszagban meg akarja mondani mit kell csinalni...
ES MEG IS CSINALJA..

HA az jo iranyba visz...

Ha ez Jancsika kultusz akkor az
Ha ez Vikike kultusz lesz akkor az!!

Nezzetek meg hovatart a nyugati "demokratikus" nak nevezett nagy liberalis rendszer..
Mindenki azt csinal amit akar..
az arabok, niggerek, ciganyok, zsidok, muszlimok bejonnek..
Termeszetesen a sajat kulturajukat elik beilleszkedni nem akarnak vagy nem is tudnak....
A tortenelme europai varosokbol a helyieket kiturjak..
Mocsokban, csuvaban elnek, a varosokat lelakjak...
Mecsetet akarnak epiteni vagy mar meg is epitettek..

Nezzuk meg mi van kinaban??
Tisztasag, rend, fegyelem, fejlodes...

Nincs visszaugatas, a part megmondja nekik mi a jo mit kell csinalni...
Az orszag viharos leptekkel fejlodik...

VIIIIKKKIII mond meg nekunk mit csinaljuk..
Vezzess minket a jo uton...
kiralyunk, huberurunk kovetunk teged :):)
Szerintem Orbán nem Bulgáriában volt. Az csak a fedősztori. Észak Koreában járt tanulmányozni a "Szeretett Vezér" országírányitási módszereit.

DE! Ne legyünk kishitüek. Tegyükk ki mindenhová a forradalmi nyilatkozatot! Kezdődjön ezzel minden weblap, különösen a pornólapoknak van mit erkölcsileg a userek fejébe verni. Legyen rajta minden papirpénzen, a boltosoknak minden vásárláskor legyen kötelező 1 pld-t átadni a vevőnek. Sugározza a nyilatkozat képét minden nap reklám helyett a TV. Tanuljuk meg kivülről a Nyilatkozatot! Legyen szavalóverseny vele. Forgassunk filmet a NYILATKOZAT-ról. Szóval lenne ötletem. De jól mutat tekercselt puha pariron is.
@Öreg Sam: Annak idején a glasznosztyot a következő viccel szemléltették orosz barátaim: a lánc hosszabb lett fél méterrel, de az etetőtálat is arrébb helyezték egy méterrel. Most a láncot meg fogják rövidíteni egy kicsit (ld.: médiatörvény tervezet), a bejelentéseik következtében a tál a mocskos kozmopolita tőkések miatt, akik komolyan veszik a görögsalátás vicceiket sokaknak még távolabbra fog kerülni.
Értelmiségi előtt két út van: a belső vagy a valódi emigráció. A másik változat szerint az egyik az alkoholizmus a másik járhatatlan.
Ennyi vérmagyar, aki nem ismeri a magyar ékezeteket.

Azért ez is egy szint. Nesze neked Magyarország!
ez már színvonal he.
@Kivancsi:

Jancsika kultusz volt már itt néhány évtizedig.
A maga rendjével és fegyelmével csuda világot teremtett Krumplilevesországban.
george carlin mondta, hogy kb. leszarja a zaszlot

LEAVE SYMBOLS TO THE SYMBOLMINDED....
Már féltem, hogy munkanélküli leszek, de szerencsére mint komcsi besúgó újra lesz munkám, jegyzem a neveteket és továbbítom az AVH-nak.
Köszönön Orbán "Alkotmányozó" Viktornak, hogy hosszú időre újra munkát és értelmet adott az életemnek.
Folytassátok.... :)
@Öreg Sam: "Valahogy egyre inkább az lesz a meggyőződésem (ezt a kommunizmus is visszaigazolta),hogy a diktatúra ellen egyetlen hatásos fegyver a gúny,az irónia,netán még a plebejus humor is."

NA!!!!

ratapintottal a lenyegre, ezert kellett a hircsardat megfingatni :D
@Бабаяга: Az ország kétharmada konkrétan nem szavazott rájuk. Az ország választójoggal rendelkező állampolgárai közül is csak a választáson résztvevők 52%-a szavazott rájuk.

Ez a jelenlegi szabályok szerint kétharmados parlamenti többséget eredményezett, ami nem azonos az ország kétharmadának akaratával.

De ez már igazából mellékes, az efféle képviseleti arányokról csak demokráciában van értelme vitatkozni.
@Kivancsi: svajccal mernem peldalozol te idiota vadbarom???

svajcban is rend van meg fejlodes es megsem kell a szeretett vezer kialltvanyait kiakasztani te agyalagyult

peldalozzon kinaval akinek ket anyja van
@gramercy: bocs ha ironikus voltal, kikapcsolodhatott a detektorom
@stefan75: Tudom, gyakorlatilag kevesebb szavazattal nyertek, mint 2006-ban a cucik.
Ez elsősorban egy kommunikációs öngól, nem is tudom hol él, aki kitalálta, ha nem sejtette a reakciókat. Valószínűleg jó ideje elvesztette a kapcsolatot a valósággal, vagy tudatosan le akarja járatni, ki akarja röhögtetni a kormányát.
Egyébként vannak demokráciák, ahol az elnök képe ott van minden hivatalban (USA, Franciaország), de nálunk, ahol már Kádár képét sem tették ki (ellentétben az összes többi szoc. országgal, ahol a vezérek ott voltak a falakon) ez mindenki tudja, hogy milyen reflexeket váltana ki.
Talán azt hiszik a Fideszben, hogy jobb ha ezen csámcsog az ország, mint a tömeges személycseréken, nem tudom.
@Бабаяга: Nem volt ott a képe, csak a neve, ne essünk túlzásokba.
@Öreg Sam: Ne aggódj, majd Rogánék megrendszabályozzák az internetet is. Már van benne tapasztalata, a saját kis kínos ügyeit eddig is pazarul eltüntette a magyar oldalakról.
büdös cigány orbán..pöcegödörben a helye..
@csi szi: Csak az Indexesek látják kommunikációs öngólnak..
@gramercy: :):):):)

voltal kinaban??

ott rend van!!
nincs forradalom, lazongas!!
nincs ciganyuralom!!
nincs lopas!!
fejlodes van!!
10 ev alatt 100x annyi metrot csinaltak mint mi a nagy liberalizmusban
nem kiveteleznek nem ugy viselkedsz ahogy kell ahoft a tobbseg elvarja..
lopsz, csalsz, hazudsz, lazongsz,
atmegy rajtad a tank vagy csak siman lelonek kivegeznek az csok...

Nem kell gondolkoznod kire szavazz merre menj!!
A part megadja neked a helyes utiranyt :):)

Majd ugy mint nalunk lesz vikike - fidesz..
Elintezz mindent ;):)
TEGED is ha nem vigyazol :):)
@moncayo: Teljesen egyetértek, de pontosítok: a pédakép ma már a "Kedves Vezér" !! :)
@hunyuan: na végre..valaki kimondja!!!!!!
Vajdának jó lett volna mi?
ORBÁN TAKARODJ! ( bocs Rákosi Viktor)
Nagyot fejlődtünk: a legvidámabb barakkból a sima barakkba léptünk "előre".

Valaki régen azt mondta, nem egészséges, ha a demokrácia előtt jelző van ("népi"). Lehet, hogy ez a barakkra is vonatkozik

Pedig ezt csak humorral, iróniával lehet kezelni. Hiszen röhög már rajtunk a fél világ.
@Indriq: Nyuszika, kihúznál a listáról? Persze, Medve!
Ha másért nem is, de a komcsik vonyítása miatt megérte :))
felesleges hiszti!
Különben is kit érdekel ez az egész mizéria,főleg ha kihúzzák a sz@rból ezt a szerencsétlen országot...Ez a lényeg nem a sallang...Az USA-ban mindenhol kinn az elnök képe és a nemzeti lobogó,mégsem hőbörög senki.
Ez a fene nagy liberalizmus hosszú távon úgysem jó az országnak,lásd elmúlt 8 év.
@imperial:

Nebassz! Schmitt Pali és Pozsgay máris vonyít? Akkor tényleg megérte! :-D
@tnts: Nem az országot, hanem csak a bagázsukat. Veled meg majd elhitetik, hogy sokkal jobban élsz, mint négy éve. Nem ilyen papírokat kellene gyártani, hanem végre valóban tenni valamit a gazdaságért, de ezt ők sem teszik. Majd lesz gazdaság élénkítés, majd lesz adócsökkentés. Ezek ígéretek, a többiről meg sorban születnek a törvények, rendeletek, utasítások stb. Szerintem naiv vagy.
Jobban jártunk volna ha a Rákosi Viktor inkább Vajdának választatja meg magát.
Oda való!

Rákosi Viktor képét a közintézményekbe!????
FIdesz ÁVÓ a munkahelyeken????

Hülye megvezetett magyarok...a külföld rajtunk röhög!
@Öreg Sam:
Basszameg,mehetek megint illegalitásba.

Nem mész te semmilyen illegalitásba, négy év múlva itt nyomod még ezeket a gyenge poénokat, hogy az Orbángyűlöletet szítsad.
Sajnos sok embert meg lehet ezekkel a dumákkal fogni, a posztok silánysága ellenére, ezért szállok be néha a vitába, hogy legyen balansz.
Bár meg kell mondjam, ezek a komment témák annyira gyengék, hogy éppen a valós érvrendszer hiányában nehéz vitatkozni. Fennáll annak is az esélye, hogy aki hülyeségekkel áll le vitatkozni, előbb utóbb maga is hülyén fest.
Azért leírom, az hogy ki kell akasztani kormányhivatalokban ezt a dokumentumot, semmilyen veszéllyel nem jár.
A papír környezet barát anyagokból van, és csak egyszer kell ezt kinyomtatni.
Azonkívül úgy tudom, a kenyér ára sem lett magasabb.
Azt viszont jó dolognak tartom, hogy tutira veszem legalább egyszer mindenki elolvassa.
Az államigazgatásban csupa mocskos, buta, korrupt, unintelligens disznó van.

Ezek aztán nem hallgatnak az itt jelenlevő képzett, finom, intelligens kommentelőkre, akik egész nap Mo. fellendítésén dolgoznak/gondolkoznak és mindenkinek használható tanácsokat adnak. Milyen kár(?), hogy ez a sok szellemi kapacitás kárbaveszik.
@Fabius: ne felejtsd ki Gubcsit :) (MSZMP KB)
@roxxtar: Ennyire nagy baj, ha (tisztségviselői útján) az az ország , amelybe születtél, amelyikben dolgozol, adót fizetsz, és gyereket nevelsz, az alapján viszonyul hozzád, hogy elfogadod-e, hogy ennek a nyilatkozatnak a mondanivalója "elvárás mindenki felé, aki Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik". Nem a NER-től vagy magyar.

Eleve nem igaz, hogy az ország csak a NER-re szavazott. Az ország nagy része (még csak nem is mindenki) arra szavazott, hogy az MSZP húzzon el, és szálljon magába. Elfogadom, hogy a relatív többség így is egyetért a NER-rel, de ne fogalmazzanak már meg olyan elvárásokat a többiek felé, amivel azok nem értenek egyet, nem következnek az alkotmányból - még ha nem is ellenkeznek vele -, és semmi közük ahhoz, hogy valaki "Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik".
@Fabius: lehet hogy vonyítanak ők is, de a tied meg a többi liberálbolsevik bohóc rinyálása hangosabb :))
Amúgy meg kérek egy kávét. A lehet más a zsidópárt és a fityesz ekézi egymást :D
Alámerülök és kibekkelem őket (is).
ljen A Párt Éjen az állam ÉLJEN AZ ÚJ PÁRTÁLLAM!!!
A jövő bizonytalan de a múltból okulhatunk! Tanuljunk a mesterektől és modernizáljuk az általuk lefektetett alapelveket!
Sztálin, Rákosi, Kádár, Orbán! Háromszoros Hip-Hip Hurrrá!
Szeretnél a szakmádban elhelyezkedni? Légy Párttag!
Szeretnél állami megrendelést? Légy Párttag!
Szeretnél túlélni? Légy Párttag!
Szeretnéd a közalkalmazotti vagy köztisztviselői állásod megtartani? Légy Párttag!
Szeretnéd a gyereked jó iskolába iratni? Légy Párttag!
Szeretnél a kórházban 2 ágyas szobát? Légy Párttag!
Szeretnéd, hogy ne kelljen gondolkodnod? Légy Párttag!

22 év után Ismét Hódít a Kommunizmus Újraélesztett Szellemvasútja!
Gyerekek nézzetek be, aztán ha nem döglötök bele, legalább másoknak jó lesz!
NEM KELL A DIKTATÚRA! FIDESZDROGOS szavazok is ÉBRESZTŐŐŐŐ!!!!!!!!!!
Rajzolj faszt a hozzád legközelebbi közintézmény falára kilógatott Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatára!
"jól látható helyen ki kell helyezni a Nemzeti faszság Nyilatkozatot" meg a Rákosi Viktor képét is???????

Javaslom a WC ajtó belső oldalát. Jól látható, nincs túl messze, aki nem vitt magával olvasnivalót esetleg ráfanyalodik. Végszükség esetén másra is használható...

Tervbe vették az önkormányzati választás elbukását?
sajnos a Jobbik..megszerette a cigó kissebbségi Rákosi Viktort!!!!!!!!!
Az hogy az USA-ban kint van és hogy nálunk kint KELL lennie, nem teljesen ugyanaz.
És az hogy egy nem fáj senkinek, egy dolog, de kis lépéssel indul minden.
Azonkívül kicsit zavar, hogy a nagy demokratikus nyilatkozat, kissé nagyképűen az egész nemzet nevében beszél, mintha a fityesz megfeledkezne arról, hogy léteznek olyan szavazók is, akik nem rá szavaztak (még akkoris, amikor próbálja elnyomni, eltűntetni őket... fene... hol volt még ilyesmi, ahol a vézér a nép nevében nyilatkozott és elnyomtak minden mást?)
@währenßhöhleigkeitigchen: Hát ja, szar ha nincs liberalizmus :[ (Nem bántásból amúgy, mert normális és összeszedett reply volt a tied.. és még értem is mi a problémád. Dehát most ez van, ezt kell szeretni :-) )
Leszámolhatna már a fityisz az illúzióval. A választók 52%-a adta rájuk a voksát, aminek legalább a fele csak kormányváltást akart, nem az ilyen hülyeségeket.
Holnapi hír:
Orbán Viktor kisfiát felvették az Európai Királyfiképző Intézetbe!
vicces :D

pontosan ez benne a szép, hogy kinevettetik magukat

majd megrohadnak a hideg konyhakövön
@nemsiker_s:
bazmeg,igazad van!
tényleg nem megyek,csak virtuális illegalitásba,a valódi az ütős egyszer volt,sok volt,elég volt...
Elfáradtam a bozótharcban a kommunistákkal,nincs már energiám újabb harcokra...
Legközelebb akkor szólj,ha neked is lesz múltad, nem csak narancszsinű álmaid a jövődről.
Tudod ez már a korral jár,te még igen fiatal lehetsz,de vedd észre,hogy a kor nem érdem,nem bűn,egyszerüen csak állapot....
@csi szi: dehogy túlzás. Ceausescu képe ott volt minden tankönyv (és egy sereg egyéb kiadvány, pl. a kalendáriumok) első oldalán. Ugyanez ott volt minden osztályteremben a katedra fölött a falon, a román állami címer és a kommunista párt címere között.

Sajnos ezt nem mástól tudom, ott nőttem fel.
@nemsiker_s:
Jaa,még annyit az előzőekhez:én nagy rajongója voltam a Királynak anno,csakhát minden átmulatott éjszaka után jön a kijózanodás...
Ne aggódj, hamarosan eljő az a nap is! (mármint amikor a képét kell kitenni)
Én is kifüggesztettem egy Nemzeti Együttműködési Nyalatkozatot a WC-éémben:

ERŐLKÖDÖK, ERŐLKÖDÖK, DE MÉGIS CSEKÉLY EREDMÉNNYEL !!!!!

viszont addig nincs nagy baj, amíg az öblítés műxik !!!

:O)
@nestrot10: Vedd már be a gyógyszered!
Kim Dzsong Il képét is ki kell tenni mindenhova még a lakásodba is kötelező, az apjával együtt ott lóg mindenhol a képe.
@Kerek Perec: szarok rád, úgyis szaros már a a szád a cigó Rákosi Viktor seggnyalásától.....DDDDD
És hogyan lehet nem együttműködni a Csutival ?Vagy akkor aki nem működik együtt vele az rendszeridegen ?Hol lesznek az átnevelő táborok Felcsúton,vagy Lakitelken ?
@BruceTheHoon: Jó, én arra a millenniumi daloskönyvre vagy mire gondoltam, nem volt benne OV fényképe, csak a neve, hogy a miniszterelnök ajándéka.
NAGY NEMZETI ÖSSZETARTÁS A Rákosi Viktor és bandája ellen! EZT ÉRIK EL EZEK A SZAROK!
@Mamihla: Mondjuk Edelényben Oszi bácsi vezetésével.
A VASTAGBŐR blogban már működik a FIDESZ ÁVÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olvasgatva a programot arra gondoltam, hogy vajon ezt szerették volna elérni azok az emberek, akik folyamatosan tüntettek a parlament előtt vállalva a borzasztó körülményeket? Azok, akik a rendőrőkkel verekedtek, vagy hagyták verni magukat az Astoriánál? Vagy azok, akik ugyan nem voltak ott, de minden lehetséges módon igyekeztek támogatni a jelenlevőket? Ez a rengetek ember ezért kűzdött? Pedig még csak az előszónál tartunk, még csak az első lapot olvassuk a kormányzás könyvéből, még csak most próbálnak rávezetni minket a kibontakozó cselekményre és az eszmei-érzelmi mondanivalóra. Vajon mi lehet a századik, kétszázadik, ötszázadik lapon? Vajon visszapottyanunk a pocsolyába és cselekménymentes könyvet olvasunk, vagy esetleg a cselekmény tragédiába fordul? Egy ilyen bevezető után én az utóbbit tartom valószínübbnek.
@Karipapa01:
"Olvasgatva a programot arra gondoltam, hogy vajon ezt szerették volna elérni azok az emberek, akik folyamatosan tüntettek a parlament előtt"
próbálj meg következtetni. Hol vannak most azok az emberek, akik folyamatosan tüntettek a parlament előtt? Ha majd újra ott látod őket, akkor hitelesebbek lesznek az ilyen blogok. Most igen mesterkélteknek tűnnek.
Egy apró észrevétel:

A nyomdák igen jól fognak járni. Ugyanis a 50x70 cm házilag nem előállítható, az A3-as, amit még esetleg tudnál, az csak 30x42 cm.

A keretnek kell lennie 50x70-nek tehát az ideális méret az A2, ami 42x59 cm.

Ha nyomdász lennék, már állnék neki, kerettel, üveggel, méltó darabokat előállítani, tucatjával. Szükség lesz rá.

Bár, ennyi erővel lehet egy A4-est nyomtatni, és beletenni egy bazi nagy keretbe. :-)

Még egy kérdés: Mi is a határideje a szent szöveg kirakásának? A hatálybalépés dátuma? Mert akkor már mindenki elkésett.
Ha meg nem az, akkor ráérnek még...
Egyetlen dolog, amire nem gondolnak ezek a magukat nagyon okosnak gondoló baromfasz politikusok.
Mégpedig az, hogy ez a dolog kontraproduktivvá válik, azaz, ők minél jobban akarják a diktatúrát, az egypártrendszert és a folyamatos agymosást, az állampolgárok annál inkább fognak ellenszegülni és nagy ívben leszarni a marhaságaikat.
viktort és bandáját fel kellene már világosítani, hogy már nem 1950-et írunk, és ez itt már a 21.-ik század.
@bonifac:

Ne állj te neki semminek :-) Ez a privilégium a Soványék családi biznisze :-))

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=80572

Hátha mégsem szűnik meg az a nyomda...
@csi szi: Ja a miniszterelnöké... a mi adópénzünkből. Mert nem a saját vagyonából nyomtatta ki azt a könyvet.
Utáltam az előző bagázst is, de van-e valaki a jelenlegi kormányban, aki a fizetését valami karitatív egyletnek utalja át?
@Бабаяга: Ne utalja át! Vegye fel és költse a családjára, mint azt minden rendes munkásember teszi. De dolgozzon meg érte szorgalmasan és jól a saját- és a nép hasznára, ahogy azt minden rendes munkásember teszi.
A keresztény konzervatív gondolkodás fontos eleme a jótékonykodás. Amerikában sok keresztény fizet tizedet a felekezetének. A karitatív szervezetek nem állami támogatásból működnek, hanem a polgárok adományaiból. Aki sokat keres, attól alapvető elvárás, hogy jelentős összeget adjon jótékonykodásra. Szerintem mindenkinek, aki az átlag bér felett keres, éppen nem aggódik a házáért a svájci frank szárnyalása miatt, annak kötelessége jótékonykodni. És itt nem Palika adakozásáról beszélek, aki 100e-t dob a menyasszonytáncba, akkor ennyit dob az éhező/beteg gyerekeknek is. Bár ez is pozitívum.
Vagy te azt gondolod, hogy ezeknek az embereknek a megélhetését jelenti az, amit készhez kapnak havonta?
Az a baj, hogy ilyen marhaságokkal vonják el az emberek figyelmét, miközben a kormány asszisztálásával a forintárfolyam kúszik lefelé, egyre több család kerül nehezebb helyzetbe a hitelek miatt, az ígért "azonnali" segítség pedig sehol. De lehet helyette a közt. elnökről véleményt mondani, vicces helyreigazításokkal foglalkozni, most pedig ez a hirdetmény a múltból. Az a fő, hogy az önk. választásig mindenki ilyen eszement baromságokkal foglalkozzon, ne azzal, hogy megint 10-20%-kal nőttek a költségei ugyanazért az életszínvonalért.
A valódi gondokkal is kéne foglalkozni, mert őszre itt nagy baj lehet! Addig nem rúgnak ki közszolgákat, nem lesz új médiatörvény, nem lesz hitel-program, csak duma meg duma. Október 4.-től pedig már őket biztos nem érdekli majd, hogy mit kérnek számon rajtuk, lesz még 3 és fél év, hogy elfeledtessék, ők is hazudnak, csak jobban, mint az elődeik és eszük ágában sincs leleplezni magukat. Hát ez van.
Fabius polgártárs!Nekünk a jakobinus diktatúra kell!Kár ,hogy nem akkor születtünk,adnánk az elhajlóknak!Igy csak ugatunk a neten,de ez is több,mint a semmi.No Pasaran!
@galambirtó: Igen, ezért vannak ezek a rendeletek, meg egyéb marhaságok, hogy elmondhassák, ők keményen dolgoznak, törvénykeznek, rendelkeznek, csak éppen a gazdasággal, az átlag ember jólétével nem foglalkoznak. Ez várható volt, mégis rájuk szavaztak. Valóban fontosabb hír már a következő is: index.hu/gazdasag/magyar/2010/07/02/alkotmanymodositas_a_98_szazalekos_adoert/
Ez a plakátrendelet csak azoknak fájhat, akik felnőttként is léteztek az előző rendszerben.
@nemsiker_s:
"Bár meg kell mondjam, ezek a komment témák annyira gyengék, hogy éppen a valós érvrendszer hiányában nehéz vitatkozni."

Akkor azért hagytad ott Bástya elvtársat, mert "valós érvrendszer hiányában " nem tudtál vitatkozni Tűzfallal?
A maradék kommunisták illegalitásba vonulnak, a patkányok elhagyják a sülyedő hajót,a rendőrterror alatt egy harcos élcsapat győzelemre vezeti a csalódott zembereket.
Vörös terror után itt a fehér terror.
@nemsiker_s: fölvilágosítalak: aug.-tól az alapvető élelmiszerek ára drágulni fog. a kenyér 10-15 százalékkal pl.
süti beállítások módosítása