Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/16/belgium-orban-natcon-betiltas-miniszterelnok/ magyarnemzet.hu/kulfold/20... (2024.04.16. 20:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.05.07. 08:00 Fabius

Menj a picsába, Feri !

Címkék: mszp gyurcsány ferenc röpirat

Mindig érdekel, ha egy politikus/népvezér/dilettáns (megfelelőt aláhúzod) egy választási vereség után memoárt ír az elmúlt időszakáról. Pláne érdekel, ha a saller olyan mértékű amit az MSZP elszenvedett most. Gyurcsány Ferenc az egyik legvitatottabb politikus évek óta. (Igen, szerintem a Patás a másik) Róla mindenkinek van véleménye, de megszámlálhatatlan utálója mellett fanatikus rajongótábora is van. Sokaknak ő képviseli azt a valamit, ami a baloldal egyetlen másik politikusában sincs meg: a kvalitást, amivel Orbán Viktor méltó ellenfele lehet. A 2006-os választáson egyszemélyben volt a szálka, ami a Fidesz torkán akadt. Harákolnak azóta is lázasan, ha Fletó megjelenik és szólásra emelkedik valahol.

Monnyonle Feri most látta elérkezettnek a pillanatot, hogy visszanézve összefoglalja a szocialisták számára az elmúlt nyolc évüket. Megírta a memoárját, amit ő inkább röpiratnak nevez.

Gyurcsány hozza a tőle megszokott lendületet, amit rajongva kajáltak a hívei mindig. Az írás maga tényleg nem rossz. Van benne minden: irónia, önkritika, helyzetértékelés, tabuk taposása.
Csak a tartalommal vannak gondok. A tizedik pontig felvázolja a 02-06 közötti kormányzás nehézségeit, - szerinte a pénzeső korszakát - innen igyekszik megvilágítani az őszödi beszédhez vezető utat. De aztán a figyelmes olvasó beleszalad egy mondatba, amivel hitelét veszti az egész:

"Elbódítjuk az embereket, és elvesszük tőlük a legfontosabbat, a küzdelem vágyát, igényét, az abból sarjadó teljesítmény örömét, ha egyszerűen csak adni akarunk."Én meg azt hittem, hogy vállalkozóként végig küzdöttem azt a négy évet is. Mert nem voltam részese semmilyen pénzesőnek.

 

 

 

 

 

 

 

Nem voltam közalkalmazott, aki 50% bérfejlesztést kapott, se köztisztviselő 70%-al emelkedő járandósággal, se nyugdíjas 13. havi nyugdíjjal. Saját házam volt, nem szorultam rá az azóta is hangoztatott kedvezményes lakástámogatásokra. Én voltam az a réteg, aki megtermelte a szétszórni való pénz nem fedezetlen hitelből dobálható részét. Viszont a trükközésre emlékszem, amikor 2005 utolsó negyedéves ÁFA visszaigénylések kifizetései megcsúsztak, mert a választási év költségvetésének számait kozmetikázni kellett. Vagyis az egyetlen amit az a kormányzat adni volt képes a kkv szektor számára, az pont a küzdelem, meg a túlélés igénye.

Ezért számomra ettől a mondattól ilyen viccesfiú visszaemlékszik íze van a dolognak. Mellig ért a szar, de sírva is vigad a magyar. Lehet ostorozni a jelenlegi pártvezetést, van is miért. De közben jelen van a kikacsintás, mintha azt demonstrálná például, hogy Gráf Józseffel kő-papír-olló alapon hoztak döntéseket a mezőgazdaságról:
 

 

 

 

 

 

 

Vagy mikor szigorú tekintettel előadja, hogy Kovács Lászlótól újabb pinamagazint koboztak el.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ebben a formában egyetlen haszna van az írásnak: bebizonyította, hogy botoxozott arccal is lehet arcidegzsábát kapni, és zavartan tikkelni. Ez eddig lehetetlennek látszott, úgyhogy hurrá. Lendvai néni a gonosz eljövetelét vizionálta azonnal, aki lecsapni készül a szegény báránymaradékra, akik mint írva vagyon, megannyi áldozatot hoztak értünk puszta jószándékból.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asszem' erre mondják, hogy a pokolba vezető útnak is jószándékból vannak a kövei. Ezt fizetjük most Bajnai csomag néven. Úgy vélem a választók elég egyértelmű véleményt közvetítettek felétek, sokat tipródni az értelmezésen nem kell, ha mégis akkor segítek:

 

 

 

 

 

 

 

Ezért azt gondolom, mielőtt a tagság kérésére felállítják életnagyságú szobrodat a Jókai úti székház előcsarnokában, - és büntetésből Lendvai anyunak kell fölavatni - rugaszkodj neki a visszaemlékezésnek mégegyszer.

Hátha picit tisztul még az opálos kép.

176 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr781980574

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ferenc Godunov 2010.05.07. 13:00:36

Az általam elolvasásra ajánlott cikkeket már egy jó ideje az oldalsávban emelem ki a Facebook segítségével, de most nem tudom megállni, hogy ne idézzek hosszabban Koltai Tamás írásából (amit persze egészben is érdemes elolvasni) az ötletessége és a stí...

Trackback: Kibaszott jó röpirat a modern baloldalról 2010.05.07. 09:47:22

Tévedett, aki azt hitte, Gyurcsány feladta. Itt bizony egy próféta van, aki nem adja fel. Prédikálni fog, amíg akad két ember, aki meghallgatja. (Fotó: Gusztos Péter/blikk.hu) Gyurcsány az őszödi beszéd végén azt mondta, ha az MSZP már nem támogatja ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@úriparaszt: Rendben, értem. De olyan struktúrában sem tud működni az ország, ahol a fizetésből nem jön ki még az élelmiszer és az élethez szükséges energia ára sem.
Már elég uncsi ez a téma, új szereplők jelentek meg a palettán, Orbánozás még nem divat?:)
@úriparaszt: Te szerencsétlen maszop nyaló!
Orbán kiütötte Hornot,Megyesit.Gyurcsányt,
Torgyánt,Ibolyát,visszavette a KDNP-t,pokolra küldte szadeszt! 2002-ben alig pár ezer szavazattal vesztett mocskos hazugságok - 23 millió román stb .miatt! 2006-ban még nagyobb hazugságokkal - valós helyzet letagadása,év eleji áfa csökkentés,receptdij/vizitdij letagadása stb.
és ibolyka árulásával sikerült nyernetek szoros pontozással.Most nem igért semmit ,mégis KO-t kaptatok és nincs egyetlenegy olyan politikusotok,akire bizalommal tekinthet az átlag választó
Péter51 - aludj egy kicsit, eszed nem lesz tőle, de legalább lenyugszol.
@úriparaszt: erről beszélek... :( te itt valami versengésről okoskodsz, ami 1:1.
miközben az ország csak visszafelé lépett mindenben.
komolyan mondom hihetetlen: nézz már körül mit csináltak 8 év alatt !!??
Megyó milyen kasszát vett át és mit adtak át a böszméék ?
ez így komolytalan... :)
@Kassian: LOL, miért, mit hittél? :D Ha már itt tartunk, kire szavaztál? :)
@.ılı.ılı.: te figyi, elárulok egy titkot. Mindenkit a saját kommentjei jellemeznek, és nem azok, amiket mások írnak róla. Úgyhogy folytasd, csak még add is hozzá, hogy te most valakiket ill. valamit reprezentálsz :) Sok sikert!
old_field - kérlek írjál még, te annyira hülye vagy, hogy azt már élmény olvasni... Kolosszális szavak, pl. böszméék! Olyan szar lehet neked, hogy a levágott lábú vergődő galamb hozzád képest boldog élőlény.
"Elbódítjuk az embereket, és elvesszük tőlük a legfontosabbat, a küzdelem vágyát, igényét, az abból sarjadó teljesítmény örömét, ha egyszerűen csak adni akarunk."

Nem kedvelem gyurcsányt, de szövegértésből ez bizony egyes.
Itt a "HA" szócskán van a hangsúly ha nem tűnt volna fel.
Teljesen igaz amit leírt, HA ugyanis valakinek csak adunk, akkor az nem fog küzdeni, dolgozni, nem fogja érdekelni a teljesítmény mert minek, ha úgyis megkapja azt amit akar. Így csak várni fog folyamatosan, hogy a szájába repüljön a sült galamb.
Semmi gond nincs ebben a mondatban, csak vissza kellene menned általános iskola negyedik osztályába, nyelvtan órára.
@.ılı.ılı.: akkor olvasgass :) ,bár kétlem, hogy vmit is felfognál a világból.
de jobb is ez így, csak összezavarna... :)
Van itt minden:-)
-Demagóg, szemellenzős
-Frusztrált, cinikus ballib
-Elvakult hülye
Kiváló kórkép.
@Péter51: "Orbán kiütötte Hornot,Megyesit.Gyurcsányt,
Torgyánt,Ibolyát,visszavette a KDNP-t,pokolra küldte szadeszt!"

Mást nem is csinált, de a politikai ellenfelek szétcseszéséhez nagyon ért az átkozott:)
Pedíg igért autópályát is.

"Most nem igért semmit" Egyik kutya másik em módjára..:)

"KO-t kaptatok"
Ezt részben a Vil gazd válságnak, részben a saját marhaságainak, és részben OV nek köszönheti az Mszp:) de nem kizárólag az ő érdeme.
FlybyWire - amit elárulnak, az nem titok. Aki mégis megpróbálja, csak áruló AKAR lenni. De nincs hozzá tudása.
Okítsd inkább magadat.
Ja igen volt egy kordonbontás is, végre egy alkalom amikor Viktor tényleges fizikai munkát végzett:)
old_field - mekkora beszólásod volt, óriási vagy!
@.ılı.ılı.: én nem okítok senkit, csak szóltam, hogy éppen miként jeleníted meg magad :) illetve az érdekeltségeidet. Szimpatizánsokat gyűjtesz-e vajon? :D
@.ılı.ılı.: Hogy is mondta a főnökötök (aki "véletlenül" szintén magyar), hogy mi van akkor, ha nem tetszik itt?
old_field - mekkora beszólásod volt, tök eredeti vagy!
@.ılı.ılı.: beteg vagy mint fletó, vszínű ezért érted meg ennyire.
már csak a fletón kívüli világgal kéne megismerkedned. :)
bár ezzel a szellemi, morális szinttel nem lesz könnyű... de húúzzál bele, meg tudod csinálni !! :)
ha nem, max majd annyit mondasz,h elqrtad +hazudtál...stb.
@dead_parrot: igen, így van :) személy szerint már hetek óta egyfelől kiválóan szórakozom az összes polblogon, másfelől azért ez valahol picit aggasztó. Még az a szerencse, hogy a legdurvább vergődések és tombolások sem számítanak most már :)
FlybyWire - "megjeleníteni magam" egy okádék postban, te most viccelsz, vagy tényleg eképpen gondolkodsz? Ilyen helyre az ember hányni jár, máshol mást csinál.
@.ılı.ılı.: én szórakozni járok ide, a fröcskölődő frusztráltakon többnyire. Te miért érzed az okádási kényszert?
old_field - na, menni fog ez, még azt is kiokoskodhatod, hogy MSZP-s vagyok, vagy zsidó SZDSZ-es, vagy bármit amit az aberrált agyad kidob.
@.ılı.ılı.: megint segítek: azzal, hogy írsz, megjelensz. A stílusoddal saját magad minősíted, ha pedig még egy oldalra is állsz, akkor ezzel az oldalt is minősíted. Ez a szándékodtól független.
FlybyWire - szinonimák. Nézz utána mit jelent ez a szó, merre mutat.
@.ılı.ılı.:
Az önértékelésedet is tükrözi, hogy a magyarokról egyes-harmadikban beszélsz lesajnálóan. Tudod a szélsőségek a végtelenben találkoznak. Te sem vagy jobb mint a zsidózók/cigányozók.
@old_field: légyszives olvass vissza és ne csúsztass. másodszor kérlek erre, mert értelmesnek tűnsz. te azt mondtad:
""uncsi már ez a folyamatos összehasonlítgatás ov és a böszme között.
volt 1 összehasonlítás április 11-én.
heló..""
én erre felhívtam a figyelmedet, hogy ha összevetem kit és hányszor választottak a másik _ellenében_ akkor mindkét oldal egyet tud felmutatni.

erre mit válaszolsz?:
"te itt valami versengésről okoskodsz, ami 1:1.
miközben az ország csak visszafelé lépett mindenben"

nem, nem az országról beszéltünk épp, hanem arról kit és mikor választottak meg.
ha pártsemlegesen nézed, akkor ov-nak már 2002-ben helo-t mondtak. persze neki lehet foggal-körömmel ragaszkodni a hatalomhoz, másnak nem. erre a kis ellentmondásra hívnám fel a figyelmedet.
más.
a fidesznek (mint ahogy az mszp-nek sem) semmi sem drága ha a hatalomról van szó.
világosan leírtam (szerintem) mit kellene tenni egy ellenzéknek (bármelyiknek) ellenzéki szerepben, arra érdekes mód senki nem reagált, illete egy ilyet kaptam válaszul:
"A kormányzat játékaihoz asszisztálni, úgymond felvenni a kesztyűt, szívesség lett volna a koalíciónak. "
nem, nem szívesség, munka, kötelesség, a választók, a támogatók, az ország felé.
tudom ez most mind smafu. hol van már az időszak. hát itt. senki nem felejti el az mszp balfaszságát, hatalommániáját de azt sem, hogy ehhez az ellenzék csendben asszisztált.
ha te nem így látod az nem baj csak ne hidd, hogy te vagy az igazság egyedüli és kizárólagos tudora.
nekem más a véleményem én másképp éltem meg azt az elmúlt 20 évet, tehát másképp látom.
FlybyWire - józanodj ki, itt senki nem minősít senkit sem, nyomsz egy backspace gombot és vége is, ne feküdj rá annyira a témára. Lüke magyarok itt vért izzadnak, hát nem vicces?
@.ılı.ılı.: fogalmam sincs, ezt mire írod, vagy hogy jön ide, de ezzel semmi gond nincs. Ismét segítek: "válasz erre" gomb, és máris picit érthetőbb leszel. Talán.
@.ılı.ılı.: csatlakozom dead parrothoz. Miért írsz a magyarokról harmadik személyben? Nem vagy az? Vagy csak nem szeretnél az lenni? Akarsz beszélni róla?
dead_parrot - önértékelést tükrözi - te télleg ilyen odakozmásodott ember vagy? Nem baj. Az ellenkezője sem. Sőt, lényegtelen.
@.ılı.ılı.: naná : hányni jársz ide és a többi a hülye... :)))
amúgy a kutyát nem érdekli, hogy zsidó vagy vagy maszopos , az a gáz, hogy csak hányás jön belőled... ez minősít.
no comment.
ennyit betűt sem érdemeltél volna.
FlybyWire - én pedig nem csatlakozok senkihez sem, de úgy látom, ti egymagatokban csak ötletelni tudtok. Ilyen a magyarság, a meg nem értett zsenik, akik ha közel mész büdösek.
@old_field: biztos perverz lehetek, de tényleg érdekel, mi motiválja a fröcsögve okádást, úgy általában :D
old_field - ugyan, lassulj be, nem lesz ebéd nem sokára, meg neted sem lesz, de legalább magyar vagy. Hajrá.
@.ılı.ılı.: oké, tegyük fel, hogy ilyen a magyarság. Azaz Te általánosságban ítélsz meg egy népet. Aki zsidózik/cigányozik, miben rosszabb tőled? De megfordítom: te miben lennél jobb a legalja náciknál? Picit gondold át :)
Hagyjátok békén ezt a nyomorékot...

Nem veszitek észre hogy ez a pöcs erre veri a monitorja mögött?:D
FlybyWire - a kérdésedben az az újszerű, hogy ezt 7 éves kor felett már senki nem teszi fel. Tudsz írni pedig, de látod, ez így kevés lesz.
@.ılı.ılı.: Ostoba, primer módon félrekompenzált kisebbségi komplexustól bűzlő agymenéseidet élmény olvasni, kérlek, ne hagyd abba. Öröm látni, ahogy olyan retorikával, amibe a leghülyébb antiszemiták is belepirulnának, frankón nemzetiszocialista alapvetéseidet ("a magyar a világ egyik leghülyébb népe, mit népe, ostoba tömege, selejtes elmebetegek") végtelen ciklusba került, zárlatos droidként szajkózva próbálsz az általad erkölcsi felsőbbségnek gondolt bűzlő szellemi trágyadombról szónokolni és elítélni a szélsőségeket.

BTW, szívesen megnézném, ahogy élőben szervilisen bazsalyogsz mindenkivel, aki hajlandó szóbaállni veled, és csorgó nyállal köszönöd meg, amikor valamelyik sötét magyar vet neked egy még csak félig megrágott falatot, hogy addig se haljál éhen, amíg az OPNI-t újra meg nem nyitják neked.
Tiko - a monitor MÖGÖTT csak téged vernek, amire te gondolsz, gyanítom, előtte történik.
Zigomer Trubahin - látom írtál, de nem olvasom el, nem baj?
@Tiko: kicsit táncoltatjuk a trollt, igaz hogy nem elegáns, de én meg ezen röhögök jókat :) Mondjuk ez egy különösen primitív példány, ritkán látni ilyet :) Még egyetlen komplex mondatot se értett meg, de a büdösmagyar az már rutinból megy. Jó látni a táboruk mentalitását így leképezve :)
@FlybyWire: szerintem ne akard megérteni, ill. ha ezt meg tudnád érteni, akkor az nem sok jót jelentene a mentális állapotodra... :)
FlybyWire - ez nagyon gyenge volt, ha a megalázást tűzted ki célnak, magadat sikerült. Ennél jobb vagy, fuss neki újra.
Gyurcsány Ferenc intelligenciáját és kvalitását mutatja, hogy kapásból tud igen összeszedett, hatásos 1-2 órás beszédet mondani. Logokailag és stilisztikailag ez a mostani szösszenete is rendben van.
@.ılı.ılı.:
Miért jut rólad eszembe folyton a Farkasházy?
old_field - ha bármit is meg tudsz érteni, az nem azt jelenti, hogy olyan is vagy, te szerencsétlen átlagmagyar.
@.ılı.ılı.: ugyan már, a legelső kommenteddel oda aláztad magad, ahonnan már nincs lejjebb, most csak ugráltatunk körbe, mint a kismajmot a ketrecben. Na, még egy kör? :)
@FlybyWire: Rá kell hagyni. Verje csak nyugodtan a monitorja mögött;)
FlybyWire - nem jó, ez is gyenge volt. Ennyire szar alak vagy, elő a farbával, tudsz te jobbat is.
@úriparaszt:
a van, hogy az embereknek az, hogy III/3-as polokban ulunk a parlamentben, meg h kivonulgatunk, teljesen emeszheto ellenzeki munka.
az en adombol, sot akik vallalkozok, az o adojukbol (hiszen ok tartjak el az orszagot.. amivel nagyreszeben egyet lehet erteni)

minden elfogadott amit a szimpatikus oldal csinal, en sajat szememmel nem egyszer
olyat lattam..

a pr es eheto egyeseknek, hogy V keruleti fidesz kozpontban a cukor utcaban, hogy az amerikai rendszam azert van a 25 millas kocsin, mert "ezeknek" nem fizetek regadot:)

es nyilvan mosolyogtato dolog, de elmondanam, hogy sokak szamara ez elfogadhato erv.

hihetetlen a kettos merce, szerintem meg a fociban a szurkolok sem nyelnek le ennyit a kedvenc csapatuk vezetoitol, ha valami nem klappol, verekednek, tuntetnek, bojkottalnak...pedig ott elvakultsagban nincs hiany.

nyilvan ez mindket oldalra igaz. nem az a kerdes, hogy ki mit mond, mit ir, mi a politikusok sorsa, hanem az emberek ilyen hozzaallasaval mit lehet kezdeni.

nyilvan nem sokat, hiszen ez rendkivul kedvezo, mar -mar vallasi fanatizmussal er fel, azt meg valami opiummal hoztak kapcsolatba okos emberek.
Hol vannak akik megválasztották ezt a falu bolondját annak idején? Nekik is osztozniuk kéne a felelősségben
A magyar az a nép, akik előtt elég egy fél kiló húst megsütni, hogy mind a 10 (?) millió elhiggye, mindenkinek jut belőle majd 2-3 szelet. Amikor nem jut sincs semmi baj, sütni kell előttük újra fél kiló húst, és újra kussba vágják magukat, kezeket előre lökik, és kéregetnek.
Kéregető balfasz egy nép ez.
@FlybyWire: Ugyan, ez nem tábor, ez egy szerencsétlen, magányos elmebeteg, aki belerokkant abba, hogy elvették a 13. havi nyugdíjat.:) Ez a vigasztalanul monoton rohadtbüdösmagyar-szöveg még egy Funar-Slota négyszemközti megbeszélésen is ciki lenne...
Zigomer Trubahin - ciki, de igaz.
@Rézfaszú Bagoly: A köztisztviselők illetményét még Orbánék alatt emelték meg, 2 lépcsőben és igen jelentős mértékben.
Erre jött Medgyesi az 50%-os közalkalmazotti emeléssel.
A magyar az a nép, akik előtt elég egy fél kiló húst megsütni, hogy mind a 10 (?) millió elhiggye, mindenkinek jut belőle majd 2-3 szelet. Amikor nem jut sincs semmi baj, sütni kell előttük újra fél kiló húst, és újra kussba vágják magukat, kezeket előre lökik, és kéregetnek.
Kéregető balfasz egy nép ez.
@Zigomer Trubahin: hehe, úgy látom, most be is akadt :D
@.ılı.ılı.: A visszatérő kliséi alapján szerintem a népszavazás eredménye lehet az, amit még mindig nem tudott feldolgozni.
Kéne valami általános IQ- vagy mentálhigiéniás szűrő minden internet-eléréshez....
Sajnos mennem kell, pedig vidáman elnézegettem volna tovább a rángatózásaitokat.

FlybyWire és Zigomer, ezt már priviben is el tudjátok intézni, de aztán nehogy elkapjatok valamit egymástól.
[varánuszon a trollok etetése kötelező!] :->
@somo: igen, ez tény, nem is az elmúlt 8 évhez tartozik. nem volt az egy rossz intézkedés, azzal együtt, hogy kiszámíthatóvá tették a köztisztviselői pályát. ha megnézzük, európa jobbik részén ez a divat. nálunk az elmúlt 8 év épp ez ellen hatott. ad hoc intézkedések tömege, szükséges leépítések értelmetlen módon végrehajtva, átpolitizálták a közigazgatást azzal, hogy teletömték a minisztériumokat politikai biztosokkal. általában jó pozícióban lévő emberek lettek leépítve hatalmas végkielégítéssel, ugyanezeket az embereket aztán megbízási szerződéssel mint külsős szakembert alkalmazták. jóval több pénzért, naná
@.ılı.ılı.: Tulajdonképpen sajnállak valahol mélyen. Nagyon mélyen... Szar lehet ilyen mentalitással élni.
A szerző nagyon gerinces ember lehet, hogy már hullagyalázásra is vetemedik...
Az a kibaszottul siralmas ebben az emberben, hogy azt már megemésztettem valahogy, hogy 2006-ban nem vállalta a tettei következményeit, hogy beáldozta 2004-06-ig az országot a PÁRT-ért, majd utána még egyszer, hogy háromévnyi szerencsétlenkedés után valaki más takarítsa el utána a romokat, amennyire tudja, de azt bazmeg, hogy a mai napig képtelen felelősséget vállalni, azért, hogy akkora kárt okozott ennek az országnak, mint kevesen, na az hihetetlen. És ír, a demokrata, az új baloldali képében tetszeleg, mint egy idióta, aki egész egyszerűen képtelen felfogni, hogy amit egy kormányfő csinál 5 évig annak bezony súlya van, és következménye. Rá nézve a következmény az volna, hogy egy életre csöndbe maradjon, és ne kritizálja a saját pártját, az országot, mert kibaszottul rosszul fogalmazott már 2006-ban is. Ő kúrta el, egyedül.
Menj a picsába Viktor! ORBÁN TAKARODJ!
Lőporszagot érzünk...Te most nem érzed kis gonosz törpe?...pedig lesz piff puff hamarosan!!!!
@"the dragon": a hulla, az hulla, tiszteljük.
a zombi az már más kategória! :->
@FlybyWire: a troll jelenlegi ismereteink szerint két módon pusztítható el:

1. nem eteted és éhenhal
2. annyit eszik amennyit eléraksz, majd meglepetésszerűen belepusztul

nos ez utóbbi sokkal szórakoztatóbb :-D
@nestrot10: minden józan ember érdeke, hogy ne legyen piff-puff. :-)
@úriparaszt: Na, itt az újabb a nestrot nevű agybeteg.... csak most már nekem IRL ebéd lesz, ki vállalja hogy ezt is kipukkasztja? :D
@Csülök: dehogy utánlövés. mindig újra felpörög a csávó, muszáj újra és újra elküldeni a picsába. Még képesek, és az idióta rajongói visszahozzák a való világba.
Jó lett Bélám! Ez jó lett.
@.ılı.ılı.:
"A magyar az a nép, akik előtt elég egy fél kiló húst megsütni, hogy mind a 10 (?) millió elhiggye, mindenkinek jut belőle majd 2-3 szelet. Amikor nem jut sincs semmi baj, sütni kell előttük újra fél kiló húst, és újra kussba vágják magukat, kezeket előre lökik, és kéregetnek.
Kéregető balfasz egy nép ez. "

Miért nem állsz az élre akkor, ha téged ez ennyire bosszant? Ott akkor 2 eset lehetséges:
1. Csodálatos vezetői képességeid kihúzzák az országot a szarból.
2. Leszarod, hogy balfasz a nép, de végre neked már jut minden.
@lxrose: Ez a troll már jóllakott, kifröcsögte magát. Mozdulj az újabbra :D
Gyurcsány nélkül az Orbán félkarú óriás!

Fideszéknek mindig kell valamilyen ellenségkép, enélkül nem is tudnának létezni. Mondhatnak egy köszönömöt ElQrónak, hogy 2/3-al hatalomra juthattak.
@Orbán a magyar nép ópiuma!: Ellenségkép? Mégis mondj már valami ellenségképet, amit a Fidesz vázolt fel kormányzása idején. Sőt, vázolt-e valaha ellenséget.

Azt ti csináljátok, a folyamatos antifasizmussal.

Mivel teljesen jelentéktelenné váltatok, meg van rá a remény, hogy visszatérjen az ezredforduló 4 évének nyugalma.

(A szociknak kellett az ellenségkép, hogy elvigyétek szavazni az embereket 2002-ben a Fidesz ellenében.)
Köszönöm szépen Feri ezt a gyönyörű röpíratot. Majd kinyomtatom és kitörlöm vele a picsámat szarás után, mert hála ennek a 8 évnek már budipapírra sem futja. Mégegyszer Köszönöm és húzzunkbele!!
@teknős: Az ezredforduló 4 évének nyugalma? Atyaég, lehet hangosan röhögni? :DD Az ilyen hót' komolynak gondolt beszólások után először a röhögőgörcs fog el, majd utána a kétségbeesés. Aztán eszembe jut a Genesis egyik alapslágere (www.youtube.com/watch?v=ugZq9hiuCJo), s eltűnődöm azon, hogy milyen jó fej ez a Phil Collins, hogy ilyen plasztikusan képes ábrázolni a Vezírt! :)

Ellenségkép? Komcsi! Holott a soraikban is vannak expárttagok, de azért az állandó komcsizás alapvető stratégiája fideszéknek. S akkor ez még csak a jégehgy csúcsa! ;)
Fabius! Te olyan hülye vagy! Rugaszkodj neki mégegyszer a visszaemlékezésnek, mert én közalkalmazott vagyok oszt mégsem kaptam 50%-os bérfejlesztést! Persze meg a világválságot is Gyurcsány generálta a puszta létével!
Temetni jöttem az MSZP-t, nem dicsérni.
Fleto a nem-lemondásával döntötte sirba a pártját. Lehet jönni a dumával, hogy ha akkor lemond, akkor az erózió már Öszöd után megkezdődött volna. Mindegy, amig igy nyomul, bomlasztja az MSZP. Tanulhatna patás riválisától, hogy kell kussban maradni.
@.ılı.ılı.:
neked kéne aluszkálni egy jó hosszút, legalább a következő négy évet.Közben lehet horkolni, púzni, böfögni, orbánozni, amit akarsz.
@verőköltő bodobács:

Cukorfalat! Akkor vajon Ferenc testvér miről beszél, amikor ezt mondja:

"Pénzeső hullt az országra. A köztisztviselők bére hetven, a közalkalmazottaké ötven százalékkal növekedett. A nagyvonalú lakástámogatás hatására tízezrek vettek új, vagy nagyobb lakást."

Döntsük el ki a hülye. Én, te, vagy Ferenc testvér? Mert, ha igaz amit mondasz, akkor erre is rosszul emlékszik. Ergo: van miben elmélyülnie.
takarodj te rohadt szemét rohadék
sajnos, ferink 4 év múlva kormányt akar alakítani és a szocik vagy szocdemek, éppen kik, fel is kéik majd miniszteelnkjelöltnek, mert a birka balos magyarnak rövid az emlékezete
@verőköltő bodobács: Nem ő generálta, csak mire jött a világválság ő (mármint a Feri) elkúrta!!! Nem kicsit. Nagyon. A válság kirobbanásának pillanatában a GDP arányos hiány 72% volt, az általa kreáált adósság pedig 12.000 milliárd..(Ebből kapta Ön azt a kis aprót, ami Gyurcsány szerint a bére 50%-a.. de Ön szerint ebben is hazudik...:::)) majd 2008 szeptemberében bejelentette, hogy a válság megáll a határainkon...aztán nem állt meg.
@Orbán a magyar nép ópiuma!: A párttag még nem kommunista.. és a kommunista se volt mindig kommunista.. azzá lett.. aztán a kommunisták egy része utóbb már nem volt kommunista... természetesen kommunisták most is vannak... de a kommunista is változik. Hol kommnistább lesz, hol antikommunista lesz.. A világ már csak így megyen!
Nekem nem tetszik a cím..Túl jó hely az neki!!!
@mzperxx: Bizony nagyon sok birka van. Szerencsére most hátrébb hútódtak.
@teknős:

sajnos a komcsik csak faszsistázni tudnak. Most viszont ráfáztak. A kommcsik, akiknek már a szüleik is azok voltak !!
"Elbódítjuk az embereket, és elvesszük tőlük a legfontosabbat, a küzdelem vágyát, igényét, az abból sarjadó teljesítmény örömét, ha egyszerűen csak adni akarunk."

Azt akarja sugallni, hogy ők mindíg csak adni akartak, és ezzel hibáztak.A szentjeim.
Mindjárt sírok ez az áldott jó ember.
@.ılı.ılı.: Miért hiszed, hogy Te mindenkitől okosabb vagy?
Menj és tedd le az érettségit, utána gyere vissza!!!! Bár nem ragaszkodom ehhez sem!
Előrebocsájtom:Semmilyen párttal nem szimpatizáltam eddig és ezután sem fogok, mert egyikkel sem tudok azonosulni. Nyugodtan lehet komcsizni, bolsizni, fasisztázni stb. nem foglalkozom vele, mert nem vagyok az.
Amiért én is hozzászólok: ez a Gyurcsány egy akkora politikus, hogy ilyen magyarföldön még soha nem volt. Ö egyedül képes volt tönkretenni az országot, nyomorba dönteni 10 millió embert a demokratikus parlament 385, öt pártban tömörülő képviselőinek minden küzdése ellenére. Sőt a hozzászólások szerint a mai napig rettegnek tőle a választást 2/3 arányban megnyerő fideszesek és az igen nagy létszámú szimpatizánsai Orbánnal együtt. Na meg az MSZP nagy része is. Félelemmel vegyes tisztelettel nézek rá: ez igen!
jewrcsany egye meg a faszt. koszonom h elmondhattam!
Kaptak a tanárok, meg az egészségügyben dolgozók! És ezen kívűl még mennyi közalkalmazott van? Tölgyes!!! Mondom nem kaptam!!!!!!!!!!! Lassam írom, hogy felfogd!!! Amikor pl. a katonák a homokzsákokat pakolják vagy szerencsétlen tűzoltó benntég egy épületben azt nem sajnálja tőlük senki!! De amit fizut kell nekik adni az mindjárt mindenkinek fáj! Kíváncsi lennék, hogy az úgynevezett válalkozók hány milliárd forint adót csalnak el évente!
Ez most mi? Ez a poszt? Bűnbánat a kedves posztolótól, hogy Feri és pártja mellé tette az igen vastag ikszet 2006-ban? :D
Nem kellene ezeket mindet inkább agyonverni ???
A következőt mondotta egy kedves barátom 2006 őszén:

"Ez a Ferenc olyan, mint egy elszabadult hajóárbóc: minél tovább lengedezik a fedélzeten, annál jobban letarolja. A hasonlat az MSZP-re vonatkozik, ami örömteli, de sajnos az országra is."

Azaz: hajrá, nyomjátok csak még Ferit, kedves hívei, elvégre most, hogy csak a pártban tud(hat) uralkodni, az országnak talán nem árthat annyit! :)
Halgassátok már végre meg mit mond Róna Péter, Lóránt Károly, Bogár László professzor.

Nem Petschning Mária Zita, Kéri László, Békesi László, "bokros lajos", Medgyesi Péter na és a "vértes andrás" véleményét kell állandóan hallgatni. Ezek bukott rossz szakemberek.

Szar, ócska szöveget nyomnak, ráadásul mindezt úgy, hogy azt még a szomszéd néni sem venné be, de ha tévébül halljuk az más.

Ez a parazita társaság most előáll, és megmondja hogy nagyon elrontottuk, majd ő feláll, és helyre hozza a rosszat.

Érdekes, a szomszédom nem hitte el kőművesnek amikor ferdén rakta a falat, hogy ez a megrendelő miatt történt de majd ő kijavítja azt sőt szép házat is tud építeni csak ne zavarják össze kérdésekkel...
Kifizette a bontást az anyagárat, s egy másik, komoly referenciákkal rendelkező kőműves végezte el a munkát.

Gyurcsány, Bokros, Bajnai, Lendvai, Békesi, HESS!
süti beállítások módosítása