Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Rodeo36 11: @Gábris szomszéd: Chad ból és Ghana ból meg Mozambique ból? fakauriért vagy böske jegyért? jó kis... (2017.02.22. 22:45) Botka László azt üzente
  • whatsoever: @habakuk000: Ááá, igen.... akkor Svalbárd metafora volt. Ahogy Mordor-alsó is... (2017.02.20. 19:12) Tarlós, baszd meg az olimpiádat!
  • rdos: @gazoló: LGT? Nekem is kedvencem. Jó a linked. Nem adom fel. Tudtad hogy az ecceri háromper3-as ... (2017.02.18. 21:10) Gyurcsány: pukkadjatok meg!
  • rdos: @graphics: Akkor csak a végére kérdek rá. Csak nem egy lakatlan szigeti, pokol fenekére néző kat... (2017.02.17. 20:37) I love Putyin!
  • habakuk000: @gazoló: ezek de szépek, érdemes lenne télen végigmenni a Paradicsomon, még soha nem mertem nekivá... (2017.02.03. 14:32) Fohász Vezéremhez!

2017.02.20. 09:17 Fabius

Botka László azt üzente

Kisebb csoda történt a hétvégén: egy emeszpés mondott valamit. Mármint nem csak beszélt, hanem tényleg mondott is valamit. Ritka pillanat ez az utóbbi időkben, érdemes foglalkozni vele egy kicsit.

Botka László zászlóbontásától nem biztos, hogy pont ezt és pont így várták az érintettek. Bonyolult körmondatok helyett világosan beszélt, amitől páran összementek, mint lehányt gyapjútakaró a főzőmosásban. "Tehertétel" - mondta, és a "bizalmat eljátszók" vonuljanak szépen vissza az arcvonalból a zembereknek hazudókkal együtt.

Hoppá, mi?

Ráncba szaladt pár megsápadt arc fölötti homlok a baloldalon. Először is Fletó a maga részéről úgy érzi, ha kellett is lakolnia akkor már meglakolt, meg egyébként is pukkadjon meg mindenki, aki belép a Lengyel László Szürke Kardigán Szövetségbe. Másodszor ott vannak azok, akikről olyan hírek érkeznek időről időre, hogy jó nekik az őfelsége ellenzéke szerep, fő a túlélés és a biztos bársonyszék. Legutóbb a Demeter Márta - gét kapcsán volt arról szó, hogy egyes emberek nem feltétlenül a kormányváltásban érdekeltek arrafelé.

Erre most jön a botkalackó és kijelenti: aki ilyen, az pusztul-gurul a lista és a kampány közeléből.

Érdekes meccsnek ígérkezik ez. Gyurcsány összehozott magának egy középpártot, ami egy önálló indulás esetén is nagy valószínűséggel megugraná a bejutási küszöböt. Szemmel láthatóan nincs szándéka hátrébb lépni akkor sem, ha maga is tudja, egy közös listán még mindig többeket taszít, mint vonz. Abban igaza van Botkának, hogy egy Ferenctelen listának sokkal nagyobb esélye van kormányt váltani, mint egy Ferenccel felállítottnak. Akkor különösen, ha a "bizalmat eljátszók" is gondosan kigyomlálásra kerülnek mellette. De ott az egó ami azt mondja, szarok én négy évet a háttérben ücsörögni, mikor a pártommal és a szavazóbázisommal ismét nehezen megkerülhető tényező lettem. Pedig mi történne, ha Gyurcsány nem lenne rajta semmilyen listán, és nem volna tagja az - esetleges - Orbán utáni első parlamentnek? 

Semmi sem történne. Az egósérülésen kívül.

Ugyanúgy maradhatna a DK elnöke, a pártból kikerülő képviselőkön keresztül befolyása is lenne a történésekre. Csak ő maga személyesen nem parádézhatna Orbán lógó orra előtt feszítve peckesen. Azt mondja, majd "a választók eldöntik, hogy kinek van helye a demokratikus magyar közéletben". Ez igaz, de a választók fogják eldönteni azt is, a vele felálló listának és összefogásnak mekkora esélye lesz a kormányt leváltani. Erről pedig van már egy nem túl üdvözítő tapasztalata a baloldalnak.

 

 

372 komment

2017.02.18. 12:54 Fabius

Tarlós, baszd meg az olimpiádat!

- Főnök, megjöttek az adatok, a Momentum leadta az íveket.

- Hahahaha, és, csúnyán beégtek, mi?!

- ŐőőőőőŐőőőő...nem egészen....

- Hogyhogy? Hogyhogyhogy? Átugrották a küszöböt?

- Igen, és....

- Lárifári, majd lesz benne elég érvénytelen aláírás és kukázhatóvá válik. Szóljatok Árpinak, hogy...Te miért vágsz olyan képet, mint akinek személyesen loptam el a nyugdíját?

- Nem akarsz leülni, Főni? Editke már hozza a repülősót az orvosiból.

- Mert? Mi van? Mit köntörfalazol itt, mint egy Matolcsy mikor a jegybanki alapítványok pénzköltéseiről kérdik?

- 266.

- Ennyi milliárdot nyert Lőrinc a legújabb közbeszerzésen, vagy mi?

- 266 ezer.

- Igen, és?

- Ennyi lett a Nolimpiás aláírás.

- Hukk...krrrrghhrrr...hukk...krrrrkkkrrrr....

- Editke! Eeeeedikeeee! EDITKEEEEEEE!!!!!! Gyorsan.... hamar.....

- Mmmmmmrrrrrkrrrghkrrrr...uhhh....

- Jobban vagy, Főni?

- Öhhö...krrrrghh....Öhhö...öhhö....ti mi a faszt műveltek??? Mit keringsz a farom körül azzal a hajszárítóval?

- Azt írja a sajtó, hogy beléd fagyott a sza...Szóval...

- Tedd le azt, tegyed le és hívd fel nekem a Kósát meg a Tarlóst!

- Kósa már épp elhatárolódik mindentől, gondoltuk abból baj nem lehet, Tarlós a vonalban van, ki van hangosítva.

- Pista?!

- Szervusz, Főni....

- Hogy tehetted ezt velem? Hogy?! HOGY?!

- De mit? Én nem, a te...

- Én? Mi én? Mi?! Te találtad ki, a kibaszott Budapest találta ki, legyen itt olimpia! Ha Felcsútra terveztétek volna akkor most nem lenne ez a népszavazás buziskodás, akkor nem, istenemre nem lenne, fegyelem lenne, béke, meg olimpiája a nemzetnek!

- De ismétlem, mi nem...

- Te ne ismételgess semmit, hallod, ne ismételgess, te baszd meg az olimpiádat, Pistikém!

- ŐőőőőŐőőőŐőőő....

- Ne őzzél, ne őzzél, mit képzeltél, tán'én fogom elvinni a balhét?! Én?! Akinek köze nincs az egészhez? Nem, baszod alássan, te fogod elvinni a balhét! Te, és senki más!!!!

- Rendben. Ha nincs aki kimondja, akkor én kimondom.

- Még szép, hogy te mondod ki! Még szép! Jóhogy te mondod ki, mikor te kevertél ebbe a szarba, mikor a te felügyeleted alatt történt az egész! Hamarabb lesz Pesten Tarlós emléktábla, mint népszavazás! MEGÉRTETTED?!!

 

 

280 komment

2017.02.06. 12:40 Fabius

Gyurcsány: pukkadjatok meg!

Lengyel László újragombolta magán a szürke kardigánt, koppanásig feltekerve ezzel Gyurcsányban a basszátok meg! potmétert.

- Büntetés - ha volt is - letőtve!!! - húzzatok a picsába sunyiskodni a királycsinálótokkal együtt! - csapott az évértékelő orbánozással összenyálazott pulpitusára mérgesen.

gyurcsany_2.jpg

Ahhoz mondjuk nem kell Lengyel László királycsinálónak lenni, hogy lássuk, Fletó még mindig megosztó szereplője a politikai palettának. Igaz, hogy az összefogásnak amiben szerepet kap nem csak vonzó, de jókora taszító ereje is van. De az is igaz, hogy önerőből összegereblyézett magának egy rendszeresen bejutási küszöb fölött mért középpártot, saját jogon lett ismét szereplője a hazai politikának. Egy ideális világban, ahol nem Orbán választási törvénye szerint kell játszani a választásokat simán mérethetné magát külön az összes szereplő, aztán az eredmények alapján vagy alakíthatnának koalíciós kormányt, vagy nem.

De ez nem az az ideális világ, ahol az orbánváltást ilyen egyszerűen adják.

Itt olyan összefogás kényszer van/lenne, amiben a szereplők hol erősen rühellik, hol csak orrolják egymást. Az egyik pörög, mint árokba csúszott autón a terheletlen kerék, a másiknak meg mintha kurvára nem lenne érdeke a kormányváltás akkor se, ha jelenleg az anti-Orbánt papíron ők adnák. Így lehetséges forgatókönyv elég sokféle lehet, van amiből hiányzik Gyurcsány és van amelyikben megkerülhetetlen. Az egyelőre az összesben közös, hogy a mondanivaló annyi: nem Orbán, és aki a fogalmunk nincs milyen összetételű összefogásra majd nemet talál mondani az a Vezér szekértolója.

Viszont olyat mondani, amitől nem lézengők hanem tömegek mozdulnak ki a posványból, azt egyik sem tud.

Helyette van az megint, hogy körbe ülik a szürke kardigánost, mert a jóslatai "hogy bejöttek" az elmúlt 7 évben, mire ordít a másik, hogy héééélóóóóó!!!!!!!! - énnékülem semmitsehovase! Még mindig nem a jövőről, a programról, a mit tennénkről, az Orbán utáni idők alternatíváitól hangos a politikai tér, hanem a moslékosdézsa felé vivő úton egymást könyöklők bordarepedésétől zajos. Ami lássuk be, kibaszott unalmas már.

 

 

 

1191 komment

2017.02.03. 08:56 Fabius

I love Putyin!

" A legnagyobb erények közé tartozik a fejemben, ha az ember tudja, hol a helye." - Orbán Viktor

putyin1_2.jpg

Mármint úgy érted, Vezérem, abban a kényszerházasságban hol a helye, amiről Lázár nertárs volt kedves informálni a közvéleményt? Mert abban a te helyedet valóban egészen pontosan kijelölték.

 

875 komment

2017.01.31. 16:48 Fabius

Fohász Vezéremhez!

Én Viktorom, jó Viktorom, ki vagy a...dehogy a mennyekben, épp a fassetuggya hol, halld meg könyörgésem!

Az van, kedves Don, hogy én sokáig kerestem a helyem ebben a te nerműködési rencceredben, de nem találtam. Eddig. Éppen csak annyi a bibi, hogy mire kitanáltam mi lenne éppen pont passzentos, félő le és kimaradok, mint váli völgyi parasztok a földosztásból. A Baloldal Messiása dolgot már kimaxolták, és úgy látom a milánói főkonzul helye is eldőlni látszik.

De ahol az alkalmatlanok az alkalmatlan alkalmatlanságára hivatkozva tolakodnának, én ott bizonyulnék alkalmasnak, Vezérem!

- Először is Milánó összes repülőteréről tudom a legrövidebb/leggyorsabb utat a San Siróba. Ha véletlenül kényszerleszállásra kerülne sor, akkor tudom ugyanezt Bergamóból az Orio al Serio-ról is.

- Tudom hol van legközelebb Pittarello a San Siróhoz, ahol Anikó asszony kiélheti cipők iránti rajongását amíg a meccs tart. ( hidd el, Vezérem, ez kibaszott hasznos tudás!)

- Tudom hol lehet az unokának alpesi házi tejet kapni a környéken.

- Tudom hol lehet a legfaszább érlelt házi sonkát kapni nagyapusnak.

- Tudom hol tud hajókázási engedélyt kérni PénztárosLőrinc a Comoi tóra.

- Tudom honnan lehet megmászni a San Martinót, ha valamikor a keresztig sétáltatnád Semjén Zsoleszt.

san_martino.JPG

- Tudom mikor van az éves sajtfesztivál Ballabióban, ha egyszer sajtszagúra cserélnéd a halszagú országot.

- Tudom, hogy nem engednélek a Torrente Pioverna közelébe, mert ott foghatna legkönnyebben a "hogy rogyna rád a föld" átok!

bellano1.jpg

- Tudom hol lakik a Dzsordzs Klúnyi Laglióban, inkább arra sétálnánk, hátha összejönne egy fasza kis Blikk címlap.

- Tudom hol van lámpagyár a környéken, hogy Pityu se unatkozzon.

Látod, Vezérem, csupa hasznos és előnyös dologra lennék képes. Bónusz én is rádióztam, a Zalka Máté Gépipari Szakközép iskolarádióját széles körben, alkalmanként több, mint háromszázan hallgatták. Plusz dídzsé is voltam két testvérosztály találkozón. Olaszul nem beszélek, cserébe nyertem már Gorgonzola téves árazásán kipattant pantomim ütközetet csillió danos Iperal pénztárossal szemben. Szóval átgondolnám én ezt a dolgot, Vezérem, ha neked lennék.

De, hogy visszautasíthatatlan legyen a dolog: a havi két guriga helyett én másfélért is vállalnám. Namitszósz?

294 komment

2017.01.30. 12:06 Fabius

Finkibe beleesett a rák

A világ kisebbik fele sajnálkozik, a nagyobbik fele meg talán túlzás nélkül kárörvend akkor is, ha az alapvetően ronda dolog.

Mert az van, hogy Finkibe beleesett a rák.

Átok fogott vagy balszerencse? Talán mindegy is egy olyan ember esetében, akiről túlzás nélkül állítható, nélküle jobb hely lett volna a világ. Regnálása alatt megtanította gyűlölni Amerikát, majd Izraelt, végül pedig a Balkán sarki népeket szép sorban egymás után. Utolsó munkája most is zajlik, üzlettársának kormánya éppen egész pályás letámadással fingatja a civileket az Izraelnek kitalált Finki kotta szerint. Egész messzire jutottunk onnan, hogy előbb Lázár letagadta, később Orbán gyakori kapcsolatot ismert el vele.

 Craig Shirley szinte nekrológot írt kiderült betegsége alkalmából, lehet Orbán és Habony is megszipogósodott a hír hallatán, de sok könny nem fog hullani érte, az biztos.

Finki zsidóként uszított a zsidók, szabadelvűként a liberálisok, melegként a melegek ellen, miközben ő maga lubickolt a liberális állam összes előnyében: azt beszélt amit akart, melegházasságban élt és gyereket is örökbe fogadhatott. Vannak akik az állítják, ez a profizmus, elválasztotta személyét és magánéletét a munkájától a lehető legteljesebb mértékben. Szerintem viszont ekkora elvtelen szarháziból keveset hordott hátán a föld. Kíváncsi lennék milyen érzés lehet az út végén visszanézve azt látni, hogy könnyek helyett a megkönnyebbülés és a remény ül az emberek arcán a halálhírre várva.

159 komment

2017.01.27. 17:17 Fabius

A fideszes szeretőknek minden mindegy?

Olvasom, hogy jegybankelnö-kúrunknak "üzleti útjain" leggyakoribb útitársa - micsoda váratlan fejlemény - Vajda Zita jógatanár és multitalentum volt. 10 elkúrt millió, körbe szexelt kontinens, szóval morálisan ingoványos a bulika meg minden, de...De bennem azért más jellegű kérdés fogalmazódott meg, mint a többségben:

Ennek a nőnek minden mindegy?

Mer'hát nagyon nagy ember az ő Gyurcija, a hűbéres kaszt tetejéhez tartozik. Nem is hálátlan, addig ügyeskedett amíg milliós nagyságrendű fizetéssel járó állásba nem segítette a jógatanárt. Most kiderült, hogy jutott pénz utazásra, lehetett járni a nagyvárosokat, költöttek is nem keveset. Nem volt muszáj az otthonról hozott májkrém konzerven és uzsonna vagdalton tengődni, nem kellett spórolni, hogyaszongya édesdrágám, itten drága a koton, úgyhogy most kifordítjuk.

Éppen csak gavallér úr nem a saját zsebéből játszotta a krőzust.

A jól fizető állásokban közpénzt osztanak, a romantikus kúrókörút közpénzből zajlott, az itthoni kéjbarlang egy haversrácé. Ez a csaj jógázás közben nem szokott azon merengeni, hogy pici pöszörő, az mikor lesz, hogy a saját magad pénzéből, saját akaratodból meghívsz legalább egy kiflire? Egyszer számítok majd annyit, hogy nem az adófizetők és a haverjaid terhére próbálsz meg boldoggá tenni? Egyszer lesz olyan, hogy a saját zsebedbe nyúlsz bele, te sóher fasz? Egyszer lesz, hogy ha konferencia időszakon kívül nyaralni mennék, akkor te majd nem a Lupa szigetre akarsz menni az Ebihal büfébe? Ahol a sofőr fizet mert nálad épp nincsen apró.

Szóval szerintetek szokott ez a csaj hasonlókon gondolkodni, vagy tényleg mindegy és éppen jó neki a nem kérdezek szerepben?

 

685 komment

2017.01.21. 15:53 Fabius

A diktatúra vége

Köszönöm, Istenem, köszönöm szépen!

Köszönöm, hogy elhoztad ezt a napot, hálatelt szívvel gondolok én ma tereád! Végre vége. VÉGRE VÉGE! Vége a terrornak, a liberális elnyomásnak, a háttérhatalmak uralmának! Új, tiszta szelek fújják ki a libdiktatúra évtizedes szmogját, fehér csukját ledobva jöhetnek elő testvéreink ódon rejtekükből, és mondhatjuk együtt: MEGCSINÁLTUK!

bayer.jpg

Kétséges volt, megérjük-e ezt valaha, de most, most mikor itt az óra akkor alig jutok szóhoz! Nehezen foglalom mondatokba amit érzek, mert a szabadság eufóriája szorongatja torkomat, könnyzacskóim teli vannak, hangom elcsuklik, ujjaim megremegnek a billentyűzeten és a kitáruló lehetőség kapujának szele lúdbőrözteti karomat.

Mert eldiktatúráztak minket eddig, a jóistenit neki!

Az elmúlt időszakban nehéz volt fehér, keresztény heteró pasinak lenni! Alig lehetett egy jóízűt zsidózni, cigányozni, és a migriket is csak módjával volt szabad szidni! Lovagkeresztet is csak egyet adtak, azt is éppen hogy! Az Andrássyn végeláthatatlan sorokban ment a buziskodás minden évben, igaz keresztényként kénytelen voltam a pápát is demens vénemberezni, és a nők...Na az aztán a képmutató píszi teteje volt, mikor szegény kovácsákos trubadúrt nőket illető kijelentése miatt kibaszta a francba a Magyar Telekom. Még azon is képesek voltak vinnyogni, ha rohadt állatoztam valakit, vagy megemlítettem, a büdös kurvaanyja mekkora fröccsért szopkodja a kóbor kutyákat. Ilyen elnyomó szar világban éltünk. Így szenvedtünk, nyomorgott a lelkünk a kibaszott rabiga alatt, száz esküvel fogadtatták meg velem, nem leszek trágár, de mind a százat meg kellett szegnem! Miattuk!!! De ennek most vége van.

Kurvára, kibebaszottul vége van, gecik!

 

670 komment

2017.01.20. 14:13 Fabius

A nap, mikor Tvrtko lenyomta Orbánt

Izgatottan toporog ma a világ Amerikára kíváncsi része, ahol beiktatnak elnöknek egy milliárdos bohócot. A listás sztárok ugyan nem lesznek, de a C és D ligából azért sikerült műsort szervezni. Sebaj, ebben a buliban nem az a lényeg, hogy Shakirára nyomják a denszet, hanem, hogy a meghívottak valami aláfestő zenére tudják megtapsikolni Donald Kacsát.

Ettől függetlenül a világ C és D ligás politikusai és egyéb közpozíciókat betöltő prominensei igyekeztek azért ott lenni a bulin, mintha ez számítana bármit.

A románoknak például sikerült elérni, hogy a miniszterelnöküket és a képviselőház elnökét is meghívják a buliba. Oké, magyarok is lesznek néhányan, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke és alelnöke is hivatalos a mosolypartiba. Itthon az orbánista felszopósrácok nyilvános csodavárással üdvözölnék a történelmi lehetőséget, arcukra fagyott örömkönnyeiktől fényes orcájukat az ég felé emelve adnak majd hálát a JóságosDevlának a jobb világrend beköszöntéért.

trump.jpg

Erre kit hívnak még meg magyarnak Az Ünnepségre? Balogh Szilárdot - akarom mondani Vujity Tvrtkót.

És ezeknek ehhez van pofájuk. És ezt a Trump hagyja. És nem fél attól, hogy a Orbán G. nem lesz jó véleménnyel róla, és nem fél attól sem, hogy bayerzsolt morogva, dühöngve leszedi róla a keresztvizet, hogy leírja a " a csoda most van születőben" csoda mégsem született meg, a "a globalista médiák minden igyekezete" mégis győzött, és nem a változó idők tiszta szelét érezni, hanem a régi büdöset, mert leszarták a Főnit megint.

Hallod, te Amerika, ez lenne a Jobb Világrend, ez, baszod, amelyikben egy vujitytrutykó lenyomja a orbánviktort, he?!

 

274 komment

2017.01.16. 11:32 Fabius

Sarka Kata: celebvilágból a világpolitikába

Sarka Kata úgynevezett karrierje új dimenzióba lépett, a hazai celebvilágból katapultált a világpolitikába. Pedig ő csak ugyanazt tette amit mindig: szép volt valahol, ami altesti vérbőséget okozott a környező férfiakban. sarkakatackmc.jpgKi tudhatta 2013-ban, hogy annak a moszkvai picit türhő felszedési kísérletnek egyszer ilyen következményei lesznek? Azt szerintem a bepróbálkozó Donald Katsa se gondolta, hogy egyszer az életben ennyire visszanyal egy sikertelen dugási kísérlet. Ahogy Kata fején sem villant át a gondolat, hogy nagyobb fogadókészség esetén - Donnie fiú rajongását és nősülési hajlandóságát ismerve a káejrópai modellekkel - mára nem a hazai celebvilág, hanem Amerika försztlédije lehetne.

Mindegy már, ez így veszett.

Katának annyi maradt, hogy az eddig három lépés távolságból szemlélt orosz hekkerügyet egy lépés távolságba hozta, mert a jelentéktelennek hitt sztorija alátámasztja a brit hírszerző jelentésében megfogalmazott állítások egy részét.

Donald Katsa hónapokon keresztül vonakodott elismerni, hogy Putyin és az orosz hekkerek áldásos tevékenysége a rögvaló, és ő maga bizony megköszönheti nekik a demokraták rojtosra szívatását. A felmelegített Sarka Kata sztori úgy hugyozta ketté a Trump által eddig hangoztatott lárifárit, mint kóbor kutya a hóangyalt. Egyesek szerint a hekker balhé az évtized botránya, és lássuk be, szerintem az amerikai redneckek sem feltétlenül örülnek annak, ha elnökük az oroszok által zsarolható holmi pisaszeksz felvételekkel.

Amihez képest Klinton Billy orális mutatványa maga a megtestesült keresztény konzervativizmus.

309 komment · 1 trackback

2017.01.13. 09:02 Fabius

Lázár: Habony ne bujkáljon többé!

"Csináljunk rendet! Tegyük világossá a zemberek számára, hogy ki kicsoda! - dübörögte rizsaszilárd a minap, ezredszer magyarázva a civil kitakarítós kormányszándékot

troll.jpg

"mindenkinek joga van megtudni azt, hogy ki akarja befolyásolni az ország ügyeit. Aki a politikában részt vesz, vállalnia kell a nyilvánosságot." - védte meg lézerjános a kormány nem okos, de hűséges öklének morálisan ingoványos kijelentéseit.

Helló,mi?!

Most aztán örülhetünk, mint kicsapódó paraffinban fuldokló gázolajszűrő a dermedéscsökkentőnek: ilyen hévvel még senki nem követelte kormányoldalon, hogy akkor tudjuk már meg habonyárpád pontosan kicsoda és micsoda, mert aki a politikában részt vesz annak vállalnia KELL a nyilvánosságot a miniszterelnöki miniszter szerint.

"Ez a lényeg, az átláthatóság, a transzparencia, ezt annyit hallani, hogy húúúú, ez a legfontosabb, hát, most itt az idő!" - hergelte magát rizsaszilárd tovább, mondjuk teljes joggal. Tényleg itt az idő habonyárpád személyét kirángatni a szürkezónából, és közölni vele, hogy akkor mostantól Árpikám vége a sunnyogásnak, és vállalni kell a nyilvánosságot. Az sem lehet kifogás, hogy téged itthonról pénzelünk. Tudod van neked ez a Finkivel közös londoni céged, amiben ki tudja mit csináltok, de az sajnos közismert tény, hogy Finki Amerikától Izraelig kokettál a háttérhatalmakkal, és te ebbe betársultál. Úgyhogy...Sajnos nagy úr a muszáj, mert bár lehet ez a kitakarítósdi is a te ötleted volt, ha ilyen kijelentések után nem tesszük meg veled amit kell, akkor hiteltelen szaralakoknak fogunk látszani a végén.

Azt meg ugye nem szeretnénk 2018 előtt.

 

 

 

352 komment

2017.01.11. 09:10 Fabius

Oroszországból szeretettel

Eljött az akadékoskodó civilek eltakarításának nemzetközi lehetősége! - örvendezett rezsiszilárd a maga egyszerűségében, mert ha lazulni látszik a demokratikus póráz a Főnök nyakán az ilyen földöntúli örömmel tölti el az apparatcsikjait. Abcúg liberális világrend, éljen a magának utat törő illiberalizmus, és éljen örökké Putyin elvtárs, kinek a Jóistenke vésse gránitba nevit gyémánt berakással!

Hogy jön ide Vlagyimir? Neki köszönhetik ezt a "nemzetközi lehetőség" nevű izét.

Mer'hogy az van, nem csak minálunk jár a jobboldal kéz a kézben az orosz hírszerzéssel, de a "nemzetközi lehetőség" nevű izé miatt Újra Megszeretett Nagytestvérünknél is. Trump 5 éve élvezi Putyin támogatását, az oroszok végig mögötte álltak, ők voltak a szarhalászok a "tisztakezűek" mögött. Ők gyűjtötték össze az olyan információkat, miket aztán szarfegyverént lehetett használni az aktuális ellenfél ellen. Bele is bukott ebbe szépen egymás után az összes Trump ellenfél, Clintonig bezárólag.

trump1.jpg

Jellemző, hogy az itthoni fődfaszoknak nem az esik le, hogy nézmá'bazmeg, az oroszok pénzelik a Jobbikot, nekik kémkedik KGBéla, a radikálisok táborába járnak a GRU tagjai itt a pisztoly, hol a pisztolyt játszani, ők szállítanak álhíreket a radikális internetes oldalakon, és hogy a frissen kiderült, oroszoktól kapott Trump pekidzs szerint erre ők is pont ugyanúgy rábaszhatnak, mint Clinton, nem.

Nekik az esik le ebből, hogy édesjézus szent pöcsére, most aztán lehet majd genyózni a civilekkel!

 

240 komment

2017.01.06. 11:31 Fabius

Botka, te macsó!

Érdekesen indult ez a 2017, az ember csak kapkodja a fejét, mint egyszeri káderjános az újraválasztós hacacáréban. Kövérlaca fejéről leugrik az ikonbajusz,botkalászló meg faszt növeszt, és sértődött óvodásból még felnőtt lesz a végén.

botka.jpg

Váratlanabb utazás ez még attól is, mint mikor a kis Sarának Évönlibe kellett menni Hetti nénihez lakni. Egy hete még úgy nézett ki, a baloldal folytatja lassan évtizedes hagyományát, a Legbénább Kaszting című melodrámát. A veled se nélküled alakulatok elmarakodnak 2018 tavaszáig a teszetoszábbnál tutyimutyibb alakok közt turkáláson, a végén már úgyis mindegy alapon tizenkilencre húznak egy "falusferit", és Orbán győzelmi ünnepe után egy héttel megszavazzák a bűnbakot.

Most meg itt van Botka, aki a sunnyogásból kitörve úgy néz ki akar is valamit.

Ideje is - lenne - már, hogy a baloldal végre találjon egy karizmát legalább nyomokban tartalmazó fickót. Gondoljunk Orbánról vagy Vonáról bármit, az tagadhatatlan, hogy mindkét figura rendelkezik azzal, mivel a jelenlegi baloldalon csak az az átok gyurcsányferi. Botka volt már titkos reménysége majd valóra nem vált lehetősége a szociknak, de most azzal, hogy az asztalra csapott végre elindulhat valami átalakulás. Aminek a végén egy határozott, a lehetséges koncon marakodókat kordában tartani képes potens jelölt képe is kirajzolódhat. Akinek van fellépése, van jövőképe, és akinek elhisszük, hogy abban a jelenleg valószerűtlen esetben, amikor sikerül a kormányváltás, a következő négy év nem azzal telik kormányzás címén, hogy Vadai és Kunhalmi kurvaanyázva tépi egymás haját, miközben Molnár Gyurcsánnyal rendez heretekét.

Őszintén kíváncsi vagyok mi lesz ebből.

 

 

573 komment

2017.01.05. 09:33 Fabius

Eljött a rendszerváltás vége!

Megjöttünk. Ti sem gondoltátok volna, hogy ez is eljön egyszer, meg én se. De itt vagyunk, eljött a rendszerváltás vége. Hogy honnan tudom? Például onnan, hogy 27 éve hallgatom, miféle két feltételnek kell teljesülnie ehhez:

1: Lengyel László leveszi a szürke kardigánt. - Mostanában mellényben csapatja, pipa.

2: Kövér László levágatja a bajuszát. - Bingó, Morcos Bajusz házmester úr megszabadult az ikonikus szőrzettől.

Elképzelem a pillanatot, mikor a szőrzet nélkül Atyuska ölébe ült először...

kover1.jpg

Meg például onnan is tudom, hogy vadonatúj szelek fújnak mindenféle nyomozások terén. Eddig nem nyomozgattunk igazán se a Hosszú Bájtok Éjszakáján, nem törte magát senki azért, hogy a Nagy Hekkerháborúnak valódi következményei legyenek, de akkoriban még ugye nem felségárulás volt a vétség. Na, most viszont ilyen ügyben nyomoznak, a meghekkelt Orbán interjú körüli balhé nem zárult le annyival, hogy - bármiféle nyomozati eredmény nélkül - kirugdostak 5 embert a renitens lapcsaládtól.

Meg onnan is tudom, hogy luxus-jobbbaloldal ide, urizálás és kivagyizás oda, valahol csak ismerték a mértéket. De most már nem egyszerűen luxus bármiről beszélünk, hanem pénzügyi fekete lyukról Kedves Vezetőnk új trónjának és fingópárnájának kapcsán. Mintha nem egy gyógypedagógus és mezőgazdasági gépész lurkója, hanem Dareiosz egyenesági leszármazottja lenne. Aki nem baszakszik holmi aranyozott budikefével, mint az egykori szomszéd basi, hanem berendezteti a "dolgozószobáját" mint Brunei szultánja.

Lehet, hogy elérkeztünk a rendszerváltás végéhez, de abban nem vagyok biztos, pont ezt és pont így akartuk volna.

73 komment

2017.01.02. 14:52 Fabius

Kunhalmi: szétröhögtem, oszt?!

Kedves Mindenki Akit Érdekel, szeretett és utált rámfigyelők!

 

Mondhatnám, hogy sajnálom, de nem mondom. Igen, vihogtam, mint egy orbánviktor humorbonbonjaitól bekábózott hofmanrózsa, igen, na de!

Ki tudott volna ott bármi mást csinálni?

Egyrészt ugye ott volt a kincstári szövegem, hogy 2016 a fideszes politikusok bukásának éve volt. Tegye fel a kezét, aki 0 darab megbukott fideszes politikussal ezt hóttkomolyan el tudja mondani? Lebukás az volt, nem mondom, de, hogy ezekbe a lebukásokba bele is bukott volna bármelyik, na azt hagyjuk is.

Másrészt meg ugyebár tudtam, hogy a Megyó-Puzsér-technikai koala lehetőségről fognak kérdezni, amit a legjobb volt elröhögni. Ezért úgy tettem, mintha a "hirtelen eszembe jutott" Orbán idézet valami nem túl polkorrekt de kurva vicces dolog lenne egy Amy Schumer sztendápból. Kezdtem volna magyarázni, hogy nácziakkal nem, nem, soha?! Még a végén számonkérik, ha mégis. Mert azért az nekünk is meg a Jobbiknak is megvan, hogy ez a 2018-as orbánváltás egyetlen, legalább matematikai esélyt adó forgatókönyve még úgy is, hogy a mi szavazóink nácziakkal nem! - része aligha fogja lenyelni, és ugyanez igaz a Jobbik szélsőségeseire is velünk kapcsolatban. Most mi azt mondjuk, Megyó megveszett, a Jobbik aszongya, aki ezt képzeli az mindhülye, de hosszú még 2017. Én azon se lennék meglepődve Vona hanuka párbeszéde után, ha nyáron a melegfelvonuláson kamiont indítanak, és jövő ilyenkor Őszödön jelentik be az Összesített baloldal - Jobbik technikai koalíciót.

Na,há' nem könnyebb és egyszerűbb volt inkább elvihogni az egészet? Mi? Hogy a jelenlegi baloldal nem engedheti meg magának, hogy előbb hülyét csináljon magából, aztán meg hülyét csináljanak belőle? Ugyan, egy ilyen kényes kérdésre válaszolgatás elodázásáért ez nem túl nagy ár.

 

 

295 komment

2016.12.31. 11:42 Fabius

2016: a bedarálás éve

Az év utolsó napján körbenézve magunk körül jókora változásokat látunk az egy évvel ezelőtti állapotokhoz képest: Geciző Lui médiaportfóliójához tartozik az utolsó állva maradt ellenzéki tévé, felvértezve Kálmán Olgával. A Pannon Lapok Avatar Lőrinc szárnyai alól rugdossák ki a lázadásért felelősnek gondolt vezetőket. Nem lennénk meglepődve, ha a TV2 szilveszteri műsorának különkiadásában látszólag Vona Gábor pettingelne Spéder Zoltánnal, miközben Juhász Péter tartaná a gyertyát nekik. Áder János újévi köszöntőjében méltatná a bedarálás évét, és köszöntené a kolbásztöltés új esztendejét.

2106daralo.jpg

Győztes ország van! - mondja Viktorunk könyékig a kolbászhúsban, velünk ellentétben neki, nekik van mit ünnepelni. Avatar Lőrinc 225 milliárdot nyert idén közbeszerzésen, Rogán ha nem akar vezetni, akkor nem taxit hanem helikoptert rendel, a családtagok és egyéb avatarok lassan számolatlanul vesznek médiát, szállodát, kastélyt. Nekünk meg azt kéne győzelemnek érezni, hogy Átlag Józsefnek fele akkora vagyona van, mint Átlag Bohumilnak Szlovákiában és Átlag Wojchiechnek Lengyelországban.

Hurrá, győztes ország vagyunk, csóringerségünk ne nyomasszon senkit!

Viktorék győzelmet halmoztak győzelemre. Az év elejét is csatanyeréssel kezdték, leverték Lui hirdetőoszlopos cégét a fővárosban. Tavasszal jött a Tanítanék mozgalom, ami átmeneti zavart okozott ugyan az erőben, de őszre Orbánék elérték, hogy a mozgalom arcának számító Pukli újra gombolja magán a kabátot. Oké, az eszközökben nem válogattak ezúttal sem, legfeljebb annyi mondható el, hogy 2016 fejleményei szerint ezt már nem csak gyűlöltellenségeiken, hanem kebelbarátokon is alkalmazták. Spéder Zoltán vesszőfutása olyan volt, amilyennek szánták: példa értékű. A műsor végére Spéder lemondott az FHB éléről, smidtmarira hagyta az ingatlanbirodalmat és csöndben takarította ki ágyából a levágott lófejet, példájából meg okult mindenki, akinek kellett.

A győzelmi sorozat nem fulladt ki ennyivel.

Bedarálták többek között a népszavazás intézményét is. Válogatott kopaszok fogták a disznó lábát, amíg a böllér nyakon szúrta és megvárta, amíg kivérzik. Utána a Főböllér egy úbazmeggel a fejéhez kapott és megpróbálta szájon át lélegeztetni, hogy saját céljaira azért még felhasználhassa egyszer. De akkor már mindegy volt, az eredményt magyarázni is csak okkultista módszerekkel tudták: a kiontott sertésbelet lehet úgy elrendezni, hogy 98%-ot mutasson, úgyhogy ez is győzelem. A ravatalon megpróbálták még kirúzsozni a disznó száját egy alaptörvény módosítással, de jobbikos szabotőrök lófaszt rajzoltak a halott homlokára fekete szemtussal.

Meg is állapították rögtön, a Vona Gábor buzi, mert ilyet csak azok tesznek.

Mit csinált közben az úgynevezett ellenzék? A baloldaliak igyekeztek legyártani a forgatókönyvet, amivel le lehet klónozni a 2014-es bukást 2018-ban. Ez nagyjából sikerült is, a forgatókönyvből csak a slusszpoén hiányzik, miszerint utóválasztással fogják kijelölni a bűnbakot, vagy a Molnár Gyula és a Fletó fog rámutatni másfél-kéthónapos koalíciós egyeztetés után közös sajtótájékoztatón. A jobboldali ellenzék annyit elért a lófasz rajzolással, hogy 6 év után tényleg ellenzéknek látszik. Vona Gábor legnagyobb problémája két paparazzi üldözés és buzizáslavina közben, hogy elmagyarázza a középre nehezen húzóknak: lehet boldog hanukát kívánni a zsidóknak, ha ugyanazt az istent imádjuk.

Milyen lesz ezek fényében 2017? Miután tavaly az elképzelhetetlenek is megtörténtek, ki tudja...Mondanám, hogy bízzunk a blablabla, meg bízzunk a blablabla, de őszintén szólva nem jut eszembe semmi, amiben bízni lehetne. Úgyhogy boldogabbat az ideitől nektek, Feleim, jövőre veletek ugyanitt!

 

 

213 komment

2016.12.24. 09:45 Fabius

Boldog bejglikómát!

kari_2_1_1.gif

 

Feleim!

Sűrűbb lett a decemberem a vártnál, szorri, de mindennek vége lesz egyszer, ennek is. Addig a töltött káposzta, a mákos bejgli és a karácsonyi békeboldogság legyen veletek!

Január is coming!

810 komment

2016.11.25. 09:21 Fabius

A szemeteket kilopjuk úgyis!

Interjút adott a Magyar Narancsnak Kvesztor Csabi, aki egykor volt hűséges vazallusból mára - legalábbis Lázár értelmezése szerint - köztörvényes bűnözővé vált. Nem volt kérdés, hogy ez megtörténik, szerintem Tarsoly abban pillanatban eldöntötte mikor megkapta a szívhez szóló szép üzenetet addigi barátaitól: ezt a balhét most egyedül viszed el, pöcörő!

Mondott érdekes dolgokat, de talán az a hallgatás a legérdekesebb, amit a Szijjártó minisztérium utolsó pillanatos pénzkivonásáról előadott.

- Amúgy ő ártatlan, egy fillért nem lopott el senkitől, a 210 milliárd forintot bizonyára a Murmuc vitte el. Pedig megtehette volna, hogy ő maga személyes lopja ki az ügyfelek szemét, de istenuccse inkább a Murmuc volt.

- Nem kellett volna a magyar brókervilág Overdózából szafaládét csinálni, ha az állam adott volna pénzt a felhalmozott hiányok betömködésére - és a lopás folytatására - plusz Orbán befogja az a lepcses pofáját, és nem kuruttyol a pártrádióban arról: brókercégek=kockázat.

- De még ez sem lett volna nagy gond, mert Toporzékolásügyi miniszterünk összehozta a van-nincs-talánvan-mégsincs-devan ujjlenyomatos Fáraó professzorral, akinek segítségével majdnem sikerült megúszni a bukást. Miután eme apró szívességet bevallotta, a Petike minisztérium pénzkivonásáról - még - mélyen hallgatott. Bennünk pedig - nyilván - fel sem merült a mocskos kéz mocskos kezet mos gondolata.

Miért is merült volna? Én például azzal a gondolattal játszottam el magamban, hogy ha annak idején megjelenik itt a megborotválkozott Bin Laden egy táska pénzzel vagy annak ígéretével, akkor vajon mi lett volna? Mert a védelmi szolgálatoknak nem tűnt volna fel, ez fix, azoknak egy simkártya-gét sem szúrja ki a szemüket, egy joviális külső meg a táska pénz kíséretében akkora szemellenzőt rak a fejekre, hogy simán megépülhetett volna egy New York rakétázására is alkalmas ICBM interkontinentális rakétasiló az Orbánék melletti telken. És senkinek nem tűnt volna föl mindaddig, amíg Oszama együtt kajál Orbánnal, mutyizik a vejével, hajókázik a strómanjával gázszerelőjével, hagyja magát bemutatni főkülügyér által az újkori magyar történelem legnagyobb csalójának.

Igen, ezek tényleg ennyire hülyének néznek minket.

 

 

3706 komment

2016.11.19. 15:50 Fabius

Farkas Flóri egyszerre fenyegeti a cigányságot és a kormányt

Hogy a devla verje a fejeteket!

Dikk, má'megin az én lemondásomon pörögtök? Hát elbujdostam, mint Sisa Pista, lábon lőttem magam, mint Milfajt Ferkó, előgyövök egy év múlva oszt'még mindég ez a téma? Csáresz muro kár! A fekete rák essen a mejjetekbe, de akkora, mint a tiszaroffi kultúrház! Nincs énnekem miér lemondani, az OLAF vizsgálatnak is oka van fogyva, vagy fogyatékos az oka, honnét tudjam hogymondják az ilyent. A lényeg, hogy az van, ok az már nemvan mióta visszakérte az EMMI azt a másfél milliárdot amiből nem építettünk hidat a munka világába. Lett belőle más! Nem számoltam el vele, mert hétpróbás gazember miniszteri biztos vagyok, nem is adtam vissza, miért is adtam volna? Mert a lázárjános aszonta, a párt ez ellen nem véd?

farkas_flori.jpg

Ez a gádzsó majd akkor dumáljon, ha ő hozza a roma szavazatokat helyettem, vagy majd ő mondja meg adhat-e közkegyelmet az Áder. Amúgy mekkora faszaság lenne már, ha két köztársasági elnöktől kapnék kegyelmet! Énszerintem egy húzással Örökös Cigánykirály lehetnék Orbán Vezér mellett a történelemkönyvben. Igazi megkoronázása lenne annak, hogy hol a származásommal takarózva kiálthatok rasszistát, hol a foglalkozásomra hivatkozva karaktergyilkosságot ha támadnak. Utóbbit nem is értem, annyira fasza munkát végzek, hogy például a miskolci nemzetiségi gimiben is leérettségiztek a tavalyi tanévben vagy négyen. Ez pont néggyel több, mint ahány felnőttet a munka világába visszavezettem, úgyhogy 400%-os sikerről beszélhetünk. Hogy nem lehet ezt értékelni, a kutya egye meg a nyakatokat?!

De megfogadom, megén, hogy a cigányság és a kormány egyaránt számíthat a munkámra! A cigányságban a tápláléklánc aljára továbbra se jut le semmi, a kormány pedig biztos lehet benne, hogy amíg én itt vagyok mindig lesz ellenség ami támadni fogja. Csak a Viktor ki ne gyógyuljon a rogánitiszből, mert akkor képes lenne szerény ígéreteimet fenyegetésnek látni...

634 komment

2016.11.18. 12:13 Fabius

Meddig rogánosodik Gyárfás Tamás?

Van baj az úszószövetség körül megint. Hosszú Katinka újra beleállt két lábbal Gyárfásba, és ezúttal úgy tűnik, nem maradt egyedül, mint legutóbb. Gyurta Dani előbb kiállt mellette, majd úgy pattintotta a helyére a szavait "megmagyarázni" akaró Hargitayt, mintha az egy köröm alatt ragadt beszáradt fikadarab lenne. Aztán egyszer csak csatlakoztak hozzájuk versenyzők Kapástól a Verrasztó testvérekig, edzők, és bónuszként az egykori sportért felelős államtitkár Czene Attila aszonta: a szövetségben diktatúra van.

Szögezzünk le itt két dolgot:

1: Én készséggel elismerem, hogy Gyárfás Tamás egy tehetséges menedzser, évülhetetlen érdemei vannak abban, hogy hazánk ma már rendszeresen nemzetközi versenyek házigazdája.

2: De ez maximum ahhoz elég, hogy belefulladjon a saját hülyeségébe.

fulladas1.jpg

Az általa vezetett szövetségnél meglepetést okoz az is, hogy a világelitbe tartozó versenyzőink a világelit felkészülési színvonalához hasonló körülményeket szeretnének elsősorban a versenyképességük szinten tartása miatt. Meglepetést okoz, ha klasszisainknak nem tetszik, mikor Gyárfás úgy kezei őket, mintha személyes tulajdonai volnának a teljesítményükkel, arcukkal, reklám és presztizsértékükkel.

Azon senki nem csodálkozik, ha Messi és Cé, Hamilton és Vettel, Michael Phelps és Usain Bolt körül óriási pénzek forognak. Azon meg mindenki, hogy az "Iron Lady" brandet felépítő Hosszú és Tusup nem csak a felkészülés-versenyzésben profik, hanem üzletileg is igyekeznek azok lenni. Ami máshol, másoknál a világ legtermészetesebb dolga, az itthon megrökönyödést vált ki, vagy eljátsszák ezt, mint a sportmenedzser Gyárfás. Aztán meg ha Rióra nézünk azt látjuk, hogy az önálló útra lépett Hosszú tarolt, hozta az eredményeket, a Gyárfás Univerzumban készülők meg - néhány kivételtől eltekintve - azt a szintet sem úszták meg, ami a tehetségük alapján elvárható lett volna.

Most meg szép lassan kiderülnek a lehetséges miértek.

Kérdés, hogy meddig lehet ezt csinálni Orbán Viktor Magyarországában? Mert egyrészt megvan a kézzel fogható bosszankodás a viszonylagos eredménytelenség miatt, a MOB-ot kiherélték a sporttörvény átírásával, másrészt meg ott van  Viktor akut rogánitisze, a "minél többet támadnak, annál biztosabb helyed van" elv, amitől aztán végképp kétesélyessé válik Gyárfás és az úszószövetség ügye. Az úszó VB miatt éppen úgy meglehet, hogy hagyják Gyárfást elrogánosodni teljesen, mint az, hogy mire a mondat végére érek már lemondott önként, ha nem akar a következő "buzi" vagy "rejtőzködő milliárdos" lenni.

 

216 komment

2016.11.14. 17:59 Fabius

Mindörökké Rogán!

Köszönöm, Viktor, hogy titeket a Rogánról szóló hírek nem rendítenek és pláne nem gondolkodtatnak!

 

Most asszed hülyéskedek, pedig nem. Tudom, mindenki azt kéri mondasd le a HelikopterTonyót, én viszont rendhagyó módon abban bízom, nem hazudtolod meg magad és kitartasz a végsőkig. Örült a kis szívem az előbb mikor ezt olvastam:  „Minden egyes támadás, amit a témában hallottam, növeli a miniszterem iránti bizalmat.”

Nagyon helyes hozzáállás ez szerintem, abba ne hagyd ÉdesViktor, mert sírva fakadok!

Tonyó hazudik éjjel, hazudik nappal, hazudik minden pillanatban. A kötvénybiznisszel rést üt a migráncspolitikátok áttörhetetlennek látszó betonfalán. Kávézgató baráti köre leszopja a Soros közeli bankárt is, ha úgy alakul - és úgy alakul - hazavágva ezzel a Soros=ördögözéseteket is. Bónusz: ettől szemléletesebben nem lehet bemutatni mekkora kurvák vagytok, pénzért Oszama bizniszpartnerétől Soros liblingjéig bárkivel pettingeltek. Rogán és Cecil urizálást látva a "polgári oldal" is elbizonytalanodik, mint Bibliai Ádám anyák napján, és a nem ilyen lovat akartunk érzés Rogán = leggyűlöltebb politikus kutatásban manifesztálódik, letaszítva gyurcsányferit évtizedes trónjáról. Tényleg különleges és tehetséges pofa a Tonyó,

- Egyedül elvégzi ami az ellenzék dolga lenne, többet árt nektek, mint emezek összesen!

Úgyhogy kérlek, Viktorom, maradj az a rövidlátó pojáca ami eddig voltál, és támogasd ezt a Tóni fiút akármeddig! Reménytelenek voltunk, kilátásba nem volt itt semmilyen kormányváltás 2018-ban, de Rogánnal a kirakatban lesz esélyetek elveszíteni az elveszíthetetlennek látszót is.

Hajrá, mindörökké Rogán!

445 komment · 2 trackback

2016.11.11. 09:48 Fabius

Orbán stadizóleumában közpénzből szedik a szotyihéjat

A Kárpátok Középpályásának vannak ötletei a hobbijával és annak finanszírozásával kapcsolatban. Pont olyan ötletei, mint amilyen azoknak szokott lenni, akik még két forintot nem termeltek meg önállóan: ügyeskedjünk addig, amíg a hobbikát fizesse az államka. Nem kell szemérmesnek lenni, mint a többi hasonló csapat/akadémia, akik személyi jellegű ráfordításokra 0-13 fő után kértek egy kis pénzt, lófaszt mama!

A stadizóleum működtetése körül 112 embert fizessen az állam, legyen olyan szíves.

Azt elképzelni nem tudom mi folyhat a Puskás Akadémián, amihez 23 karbantartó és 22 takarító szükséges, mert ugye nem a nézők iszonyatos tömege retkeli össze és bassza szét a létesítményt. Viktorék így összeszotyizzák a VIP-t? Ráadásul vandál módra szanaszét vernek mindent? Lehányják a falakat boldogságukban és szétverik a budikat bánatukban?

És ezek akarnak rendpárti társadalmat?

felcsut_takaritas1.jpg

Vagy a játékosok, akadémisták csinálják ezt? Mekkora lehet a káosz egy olyan helyen, ahol több karbantartót és takarítót kell foglalkoztatni, mint a falunak közmunkást? És mekkora lehet a csóróság, ha mindezt nem szégyellik az állammal finanszíroztatni? Mészáros Lőrinc 2010 óta minden évben megduplázta a vagyonát - 2016-ra a 31. helyen áll 23,8 milliárddal - a csapat legnagyobb rajongójának és országlásának jóvoltából,  Puskás Akadémia meg "rongyos százmilliót" kénytelen koldulni az ugyanaz az ember vezette államnál?

WTF?

Pedig a felcsúti foci minden pénzt megér, nem, Lőrinc?  Vezetőedző például a szomszéd Mari néni túlsúlyos, nehezen járó és a focihoz kicsit sem konyító Fifi nevű kutyája is lehetne, az eb is lenne annyira határozott és kompetens, mint a most menesztett Szijjártó meg a komplett Bognár féle "szakmai stáb. A tegnap a Reggeli Startban elhangzott interjú után vitán felül áll, hogy a Puskásnak égető szüksége van kommunikációs igazgatóra legalább öt darab samesszal. Így felkészíteni egy "vezetőedzőt" a csapat körüli dolgokból kemény munka lehetett, keményebb, mint azt a 6-8 akadémistát beépíteni a csapatba amit eddig alkalmasnak tartottak erre. Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem szerepel egy főállású motivátor sem a listán, mikor ezzel van a leginkább probléma arrafelé:

„Sajnos én nem tudom mivel lehetne hatni egy játékosra, hogy átérezze a klub törekvéseit. Szerintem ez ilyen magyar betegség, tisztelet a kivételnek. Én nem mondom, hogy nem akartak, csak rossz felfogással játszottak esetleg, vagy nem voltak annyira rendezettek, összeszedettek egy-egy mérkőzésen sajnos, mint ami elvárható lenne.”

Ha egy játékos/akadémista a Puskásról elnevezett akadémián, a Pancho arénában a miniszterelnök orra előtt három centire se érzi át a klubja törekvéseit, akkor ott tényleg baj van. De ha ennyire "sikeres" ez a sztori, hogy az alapokkal is gondok vannak, hogy az ilyen magyar betegségnek számít, akkor talán finanszírozzátok ezt a hobbit magatoknak.

Loptatok eleget hozzá.

 

767 komment

2016.11.09. 12:50 Fabius

Rogán Cecil dubaji kalandja

- Tündérnyuszibogaram, van egy kis gond. Az Árpi azt mondja, le kell mondani a dubaji utunkat.

- Már'mér kellene?

- Mert a helikopter balhé úgy ránk kozmált, mint vaslábos aljára a tej szokott. Jobb lenne most nekünk itthon kicsit. Elmegyünk anyámékkal misére, pörgetjük ezt a polgári fílinget.....

- De megígérted!!

- Tudom puszinyuszikám, de...

- Nekem ez meg lett ígérve!

- Meg le is lett foglalva, de....

- Hazudsz!

- Nem hazudok!

- Fütyülsz te a családodra és hazudsz! Mert egy szar, szemét, szaralak vagy! Kivakarlak a....

- Mondom nem hazudok! Megesküdjek?!

- Te meg az esküvéseid, ugyan kérlek! Egy ilyen apróságon sem tudsz úrrá lenni, bezzeg mikor AZT akarod akkor fűt-fát ígérsz! Akkor semmise drága, akkor te vagy a....

- De Árpi mondta!

- Ne Árpizz! Nekem te ne Árpizz! Az egy senkise, te meg troparanda miniszter vagy!!!!

- Propaganda...

- Én is azt mondtam!!!

- Nem, de...

- Már megint hazudsz! Hát milyen férj vagy te, mi? Milyen apa vagy? A gyerekeknek is azt ígérted, hogy megyünk, most meg kiderül, hogy nekik is hazudtál! Mit mondok most neki, he, mit mondok?! Hogy az apjuk egy ígérgetőjancsi és nem ropagranda miniszter?!

- Propaganda...

- ÉN IS AZT MONDTAM!

- Nem, de...

- Én rájöttem valamire, Antal!

- Mire, Szivecském? Hogy jobb nekünk most itthon?

- Frászt!!!! Arra jöttem rá, hogy mi nem illünk össze!

- Ne mondj ilyet, hiszen...

- De, mondok! Nagyon is mondok! Sőt, tovább megyek...

- Ne bomolj, ne menj te tovább sehová...

- Akkor?!

- Mi akkor?

- Akkor most mi legyen?!

- Én nem tudok menni, érts meg.

- Akkor te itthon maradsz!

- Hmmm...hmmm...hmmm....de te a világ másik felén egyedül, két gyerekkel....

- Nem leszek egyedül, emlékszel? Jönnek a Lajosék is.

- De mi lesz, ha kiderül megint? Erre nem gondolsz?

- De gondolok. Majd a Lajos megesküszik.

- Mire???

- Hogy nem voltunk ott. Vagy ők sem voltak ott. Vagy nem akkor. Vagy mi is az ő pénzükön voltunk ott. Barterbe. Tudod. Egyszer már bejött.

- Nem jött be, nem hitte el senki.

- Na és aztán? A hit olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de engem speciel senkié nem érdekel. Nem érdemlek meg ennyit? Nem dolgozok reggeltől estig, nem csinálok mindent úgy...

- De, de szívecském, csak...

- Mi csak? Mi csak? Ha csinálok akkor ennyi jár nekem, jár nekünk, tündérmackó! Olyan kevés hiányzik, hogy boldogok legyünk, talán épp ez a pár felhőtlen nap.

- Gondolod?

- Tudom, édesdrágaegyetlenem, én tudom!

- Na....

- Tudtam, kösziköszipuszi, te vagy a legdrágább, legaranyosabb férj és apa!!!! :-))))))

- De ha kiderül...

- Akkor majd én leszek a legügyesebb üzletasszony a zegészvilágon, akire te nagyon büszke vagy!!!

 

 

246 komment · 1 trackback

2016.11.08. 13:26 Fabius

Gyurcsány nyerte az alkotmánymódosítást

Káosz kapitány élvezettel cibálta a szálakat a hetedik alkotmánymódosítás szavazása alatt és után. Annyira érdekesen, hogy meglepő eredmény lett a móka vége. Mármint nem az az érdekes, hogy

- Orbán nem engedett a Jobbik nyomásának letelepedési kötvény ügyben,

- hogy a Jobbik nem engedett Orbán hazaárulózásának, és most egy érvénytelen népszavazás után van egy sikertelen alkotmánymódosítási próbálkozás is Viktor neve mellett az országnaplóban.

Ők ezt lekártyázzák egymással.

- A Jobbik szerint "az a hazaáruló, aki pénzért terroristát is beenged!"

- A Fidesz szerint a Jobbik nem csak nettó hazaáruló, de ezzel a kötözködéssel akkora stigmát szerzett, mint a 23 millió románnal riogató MSZP.

Aztán jött Káosz kapitány és Kósa Lajos száját elhagyta a legváratlanabb kijelentés: Gyurcsány a legbecsületesebb ellenzéki!

gy_blikk.jpg

(kép: Blikk)

Gondolom Fletó és a hívek ezután hátradőlnek, kérnek egy kávét és harsányan röhögve konstatálják, ezt az alkotmánymódosítási villámháborút ők nyerték. Mert lehet, hogy egy cápatámadásnak nagyobb esélye van annál, hogy a kötvénybiznisznek hála terrorsejt települ az országba legálisan. De mekkora esélye volt annak, hogy a "Gyurcsány" és a "legbecsületesebb" szavak azonos mondatban buknak elő a egy fideszes szájból? Orbán egyik magyarhangja - Kovács Zoltán - szerint ők készültek mindenféle szcenárióval mára.

Őszintén szólva ez a Kósa féle szcenárió azért elég váratlanul érhette őket :-D

 

 

284 komment · 3 trackback

2016.11.05. 12:55 Fabius

Matolcsy: nem felelek semmiért, hehe!

Na mi van, mi?

Aszittétek, hogy, közbe'meg dehogy! Mehhehhehhee...

Olyan kis cukik vagytok ti mind ezekkel a hülye kérdéseitekkel. Komolyan azt hiszitek magatokról, hogy éngemet bármikoris zavarba tudtok hozni? Azt hiszitek van bennem egy szikrányi morális gátlás, ami legalább néha elnyomja azt az ösztöni cinizmust amivel megszülettem ? Dupla seggpöttyös mongol kisgyerek legyek, ha ti normálisak vagytok.

Én ugyanis nem felelek semmiért!

- Nem felelek azért, amit az Antall kormány miniszterelnöki hivatalának politikai államtitkára - aki én voltam - a privatizációért felelős kormánybizottság elnöke - aki szintén én voltam - tett. Nem felelek azért, mert emlegetett bizottság elnökeként közöm volt a "Tulajdon és privatizáció" című előterjesztéshez, aminek hatására olyan gusztusos lett Magyarország kirablása, amilyen.

- Nem felelek azért sem, amit az I.Orbán kormány gazdasági minisztere 2000 után tett. Nem felelek  azért, mert az állami tulajdonú Bábolnát közpénzzel olyan vastagon kitömtük, hogy az állami beavatkozás piactorzító hatásának hála a víziszárnyas piac bedőlt a picsába, maga alá temetve kistermelőtől Hajdú-Bétig mindenkit. Unortodoxia volt ez már akkor is, az állam ingyen pénzével versenyképtelen magánlibás meg annyit is ért. Nem felelek a Széchenyi Terv haszontalanságáért és a helikopterről fürdőkre szórt vagyonért.

- Nem felelek a II. Orbán kormány nemzetgazdasági miniszterének tetteiért sem. Nem felelek a manyupok lenyúlásáért, nem felelek érte ki mutyizott a kötvényekkel, meg úgy egyáltalán semmiért. Nem felelek a bóvliba lökött országért, a rekord áfáért, a kiszámíthatatlan gazdasági környezetért.

matolcsy_novekedes1.jpg

- Ahogy nem fogok felelni jegybankelnökként elkövetett arcátlan disznóságaimért sem. Felesleges gyártani a puncigétet, a rokonság és alapítványgétet, szabálytalan finanszírozás gétet meg a többi fiszfaszt amit mostanában összehord itt mindenki. Blöff, lárifári, és AMÚGY SEM FELELEK SEMMIÉRT!

- Legalábbis egyelőre!

 

 

520 komment