Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • dr. jenőke (jenőke): @Knósszosz: . :)) Béla gólja: www.youtube.com/watch?v=Pgc9tzpsC0k (2015.08.30. 23:41) III/III visszatér?
  • GeoCracker: A menekültügyhöz endresy.blogspot.com/2015/08/kedves-menekult-magyarorszag-marasztal.html (2015.08.30. 21:20) Kép, bazmeg, az
  • átlátó: @látjátok feleim szümtükkel: Feltételezel. Nem szokásom ittasan még közlekedni sem, nemhogy elhaj... (2015.08.30. 15:30) Csődöt mondott a határzár
  • jaegtoer: @Orica Középföldi: ez a fotóügyi gerilla markating a'la mail mindent visz. Ezentúl esetében mi... (2015.08.29. 06:32) Orbán: konzerváljuk a szart
  • látjátok feleim szümtükkel: @Imola Helyesi: "Hja van az a jó mennybolt, ami nem szakadt le erre." Mármint felétek nem szakad?... (2015.08.28. 07:06) Mészáros Lőrinc már az utat is lopja?

2015.08.30. 08:28 Fabius

III/III visszatér?

Pártunk és kormányunk úgy érzi nem elégségesek a már meglévő nemzetbiztonsági szolgálatok, a TEK, a dagilaci őrsereg, kell neki egy újabb. Igaz pici, alig ötven fősre tervezett kis helyes, aminek azért elég széles jogosítványai lesznek. Hogyhogy minek? Mert megfigyelni, a rendszerbe került aranyérhez és heresérvhez arcot párosítani jó, azért. 

orban_kem.jpg

Illetve ugyan, dehogy, hisz nem lesz ott mindenki lázlapja, neve, címe, cipőmérete istenuccse, csak kapcsolati kódja lesz az összes nemzettagnak. Külön kell kérni, hogy ezeket összekössék a 18 féle gumiindok egyike alapján, ami azért nagyon hasznos lesz. Nem csak a dagilaci őrsereg tudja majd könnyen arcról azonosítani ki mondott csúnyát a Házmester Úrra, de egyszerűbb lesz a térfigyelő kamerával a demonstráló tömegből kiszúrt Staubinger Dezsőnét is számon kérni, mi a paripapélót keresett önkormányzati dolgozó létére egy tüntetésen. Onnantól pedig jól figyeljen mit mond, ha telefonon beszél mittom a Szigetvári Viktorral, mert néhány ezred magával őt is lehallgathatja a kormánypárt bűnmegelőzés címén. Nem lesz itt arab tavasz mintára magyar ősz!

Én már tényleg csak azt várom, hogy mikor jönnek vissza a hangulatjelentések is.

Meg talán azt is érteni vélem miért nem számolta fel Viktor az ügynöklistákat. A mosti rendszerhez csak jó, ha nem csak a Pozsgayk adnak tanácsot, hanem azok is, akik aktívan tolták a III/akárhányas bulit Kádár alatt. Tasnádi László egykori operatív tisztből rendészeti államtitkárt csináltak, kinevezése után alig egy évvel máris előállt a belügy az Új Szolgálat aprólékosan kireszelt tervével. Szava nem lehet senkinek, bárki véleményét meghallgatják amennyiben a rendelkezésre álló 5 nap (haha) alatt elküldi a jogszabaly@bm.gov.hu címre. Naná, ez itten' nem a komenizmus, itt szabad véleményt mondani, csak szaporán kell mert tökölni nem érünk rá, a Nemzeti FészWiw motorja berántásra vár.

 

298 komment

2015.08.28. 11:44 Fabius

Kép, bazmeg, az

Tele van a menekülők - vagy általuk okozott dolgok - fotóival a zinternet, amikben vagy egy közös: mindenkiben elindítanak gondolatokat. Van aki egy képbe belelátja az elmúlt 25 évünket, szerintem meg van olyan fotó, ami többet mutat és mond el rólunk, mint amit néhány évtizedbe sűríteni lehetne.

drot.jpg

Itt van például ez a kép Kisbenedek Attilától, rajta az értelmetlen, tökfelesleges gyodába akadt hajú, pánikban síró gyerekkel. Aki a ma uralkodó nézet szerint minekjöttide, senkisehívta, maradt volna otthon mittom ISIS területen potenciális szexrabszolgának, akkor mostan' nem volna beakadva a haja neki. Meg amúgy is, lehet nem is gyerek, hanem éccebólás-terrorista, mert honnan tudhatnánk ugye, ja és költözzön a kertembe ha szar nekem ezt látni. Különben is örüljön a nyomorult, hogy honfitársaim a segítség ígéretével jópénzért nem zárták hetvened magával egy teherautóba megfulladni

Aztán meg olvasom, hogy lázár miniszterelnöki miniszter szerint tarthatatlan a helyzet, alkotmányos aggályok nélkül lehet lánctalpas drótostót őrszázadot kivezényelni például vízágyútolónak, mert mi nem inni adunk ezeknek, hanem majd locsoljuk őket. Plusz letöltendőt osztunk a gyodairtóknak, mer'azér na. Közben meg azt is olvasom, hogy a német rendőrség dekriminializálná az illegális határátlépést, mert:  "meg akarjuk védeni az embereket a háborútól és az üldöztetéstől, ugyanakkor rögtön bűnelkövetőnek minősítjük őket". Pedig hozzájuk 800.000 menekült érkezik várhatóan csak idén, a letelepedés nem nem az áttrappolás szándékával. 

Szóval az van, hogy ezek tükrében én azt érzem Attila és a hunok óta kibaszottul fordítva ülünk a lovon, basszátok meg! 

 

735 komment

2015.08.27. 11:12 Fabius

Orbán: konzerváljuk a szart

Most, hogy lassan több rendőr őrzi a letaposott-szétvágott gyodát, mint amennyi járőrözés közben nyitogatja a kiskaput, Németh Szilárd rezsibiztosból átvedlett párnázott Nájlon Rambó bejelentette: a honvédséget is bevetjük az agresszívok - akik egy darab rendőr egyszer használt gázspréjétől visszajámborodtak - megfékezésére. Azzal nem törődünk mit mondtak a németek, továbbra is úgy tarhálunk több lóvét a menekült ügy kezelésére, hogy mi magunk különösebben érintettek sem vagyunk benne.

De azért a Nagy Honvédő Háború bejelentése fasza píárfogás.

szilard1.PNG

Éppen csak arról feledkezünk el közben, hogy a kormányzati munka egy rakás szar. Pláne, hogy ezt nem én mondom, hanem Orbán és Lázár, akik nyilván más szemmel nézik a keblencek ténykedését. Belengették már az államtitkárok cseréjét, megvolt a szupertitkos kormányzati konferencia, amin a bokájukat előre lekaksizó miniszterek és államtitkáraik nagyjából megnyugodhattak: Viktor konzerválja a szart, hátha sztaniolba csomagolva majd mikulásnak látszik.

Mer'hogy a Nagy Honvédő Píárháború előrébb való, mint a tisztességes, legalább az ő mércéjükkel megfelelőnek mondható kormányzás. 

Ezt elnapolták 2016/2017 fordulójára, mert a kampányévben már nem engedhető meg, hogy alkalmatlan államtitkárok és alul teljesítő miniszterek fémjelezzék a kormányt. Addig viszont nem gond semmi, ha kell a honvédség, a rendőr szakközepesek után a BKV ellenőrök, közmunkások, közterület felügyelők, a BM és Miniszterelnökség személyi állománya is határvadász hacukába bújva védi majd a hont az átutazók elől. Lázár János megtanul kussolni ha szóba kerül valahol a közigazgatási reform, a többiektől meg az is elég, ha a elfelejtik emlegetni a migránsozás fényében megkopott "polgári berendezkedés" szlogent. 

 

237 komment

2015.08.25. 09:13 Fabius

Csődöt mondott a határzár

A sajtós tesztmászások és vágópróbák után élesben is levizsgázott a határzár: úgy jönnek rajta keresztül a menekültek, mint kés a vajon. Ettől pedig a határzár pont annak látszik, ami: értelmetlenül, feleslegesen kidobott pénznek.

gyoda1.PNG

Ezt Pártunk talán nem is bánja, hisz az uborkaszezonban a kerítésépítés körüli hangoskodás segített életben tartani a nyár kiemelt kommunikációs témáját, a menekült ügyet. Ami hasznot hoz a Fidesznek az meg nem lehet túl drága, sőt, minden pénzt megér. Kedves Vezetőnk nyugodtan nyaralhatott, a nemzet el teccett foglalni magát a központilag kijelölt utálat-gyűlölködés témával, Viktor még arra is ráért, hogy tökéletesítse a megpocakosodott fodbalisták diszkótáncát, a gyíkember-tályogóst.

 

Szerintem annyira sukárul megy már neki, hogy ha balogzoltán meglátja a mindennapi táncórát is be akarja majd vezetni.

Mi lesz a határzárral? Innen nézve holnap a nagyját átvágja és jó eséllyel letapossa az a 6-8 ezres tömeg, amit a macedón hivatalos szerveknek sem sikerült megállítani. Esetleg ha jól neveltek lesznek és hagynak belőle valamit mutatóba akkor eljátszik majd vele a napi egy-kétezerben állandósulni látszó emberáradat. Vagy még az lehet, hogy a mindjárt megalakuló határvadászokból igazából drótostót-kommandót képeznek titokban, akik nappal megkötik, javítják, foltozzák az éjszakai károkat.

827 komment

2015.08.24. 08:50 Fabius

Mészáros Lőrinc már az utat is lopja?

Címkék: lopás útépítés közpénz mészáros lőrinc

Nemzeti Pótsimicskának nem erőssége az útépítés. A magyar államnak is vannak gyengeségei, például, hogy a csokorba gyűjtött rossz tapasztalatok, az elvégzett munka "minőségét" kurvaanyázó kedveslakosság hőzöngése ellenére csak rá bízza az ilyesmit. Mert egyszer biztos megtanulja hogyan kell tisztességesen utakat építeni, elfogadható minőségben aszfaltozni ha ilyen sokat gyakorolja.

meszaros_lorinc_utepites.jpg

- De a mellékelt ábra szerint a zsigamarcell modellen kívül nem tanult ő semmit.

Ezek szerint útépítési szabványokhoz ragaszkodni kizárólag a helyi fideszes potentát körzetében kell, a többi helyen meg nem. A szabvány szerinti 4,25 méter szélességet nyugodtan lehet ad hoc módon keskenyíteni 60-90 centivel, mert annak is örüljön a paraszt, ha valamekkora aszfaltcsík borítja a frissen csatornázott utcáját. Basszameg, nehogy'má válogasson, mikor örülhetne is:

„Legalább nem mennek majd olyan gyorsan az autók” - mondta Lőrinc képviselője.

Aki máshol volt oly kegyes, és a lakók morgolódására 4 méteresre szélesítette az eredetileg 3,6 méteresre tervezett felületet. De nem ám azért, mert így közelebb van a szabványoz amekkorára építenie kellene, frászt, nettó empátiából cselekedte mindezt. Mert jó fej, azért. Egy utcában megfelezte a lakókkal a kilopni szándékozott hasznot. Éljen a Nemzeti Együttműködés Rendszere, most mondja valaki, hogy népünk oligarchái süketek és vakok ha a zsebük töméséről van szó!

344 komment

2015.08.22. 11:13 Fabius

Kocsis Máté istenuccse elkapja az övéit

Mindenki nyugodjon le a picsába!

- Lesz belső vizsgálat - ha már külső, pl rendőrségi nem lesz - a Nyóckerületi Vakkomondor Beavatkozó Szolgálat nőverése ügyében

Legalábbis ezt jelentette be kocsismáté, úgyhogy izgatottan várjuk mit tár fel a belső vizsgálat az alábbi kérdésekben:

- Mit keresett a nőverők között Kaiser József fideszes képviselő, a kerületi polgárőrség vezetője?

- Mióta szenved kocsismáté arcamnéziában, hogy párt és akoltársát nem sikerült fölismernie?

- Bajusz Ferenc, közterület-felügyeleti osztályvezető krónikus hazudozó, aki nyilvánosan, kamerák előtt tett kijelentéseit is letagadja, vagy csak megfertőzte szegényt kocsismáté amnéziája, esetleg elsimonlászlóitiszben szenved?

- Az önkormányzat által helyszínre vezényelt Vakkomondor Osztag rendelkezett-e felhatalmazással, hogy a fideszkeresztény értékrend értelmében nőket verjenek?

- Ha igen, akkor pontosan kitől kapták?

Ezekre bizonyára mind választ kapunk, hisz a rácsodálkozás csillió danos mestere...

kocsismate.jpg

(kép)

...igazságért kiált és még fegyelmit is kilátásba helyezett. Nem lennék most szervezési elégtelenségen kapott Vakkomondor Szolgálatos az tuti!!!

 

422 komment

2015.08.21. 10:20 Fabius

Akcióban a Nyóckerületi Vakkomondor Beavatkozó Szolgálat

Címkék: augusztus 20 szabó gábor kocsis máté

"meg kell teremteni a 21. század biztonságos világát - hazánk valamennyi polgárának. Szakítani kell a közönnyel, mert mindenkinek van feladata, felelőssége." - mondta Káder János őszentsége ünnepi beszédében, miközben a szomszédos Szent István napi rendezvényen pofán vertek valakit úgy, hogy a rend éber őrei közönyösen végignézték.

kocsis_mate_golgota.PNG

Kocsis Máté a Golgota téren mászta meg a saját Golgotáját. Bizonyára se ő, se az alattasai nem szerették volna, hogy az úgynevezett ellenzéki érzelmű emberek beleokoskodjanak a szentbeszédbe, megzavarva az emelkedett hangulatot. Az előzetes egyeztetés és beengedés ellenére Bajusz Ferenc riasztotta a Nyóckerületi Vakkomondor Beavatkozó Szolgálat embereit, akik ahogy a fideszkeresztény erkölcs megkívánja ilyenkor, jól pofán is verték - nem a legnagyobb, leghangosabb férfit, frászt - az egyik leggyengébb asszonyt.

Tehették, nem gátolta ebben őket senki, se a helyszínen lévő rendőrök, se az önkormányzat hivatalos mellényét viselő biztonságiak. Hozzájuk még bizonyára nem jutott el a hír, miszerint Káder János azt vezényelte, szakítani kell a közönnyel.

Gusztusos kis sztori ez. Az ellenzéki erőket vezető Szabó Tuareg Gábor maga sem egy makulátlan, patyolat tiszta úriember. Volt idő mikor a nyóckerületi önkormányzat hasonló, Jófiúk néven futó egységét ő vezette és túlkapásaiktól volt hangos a zinternet. Kocsis Mátéval sokáig pusziban voltak, de a szerelemnek vége szakadt 2012-ben. Azóta húgyosmátézza ahol éri, a mostani transzparenseik szerint is ez lett volna műsoron, ha elég közel jutnak hozzá. Aztán megcsinálták messzebbről, de ez mindegy. Kocsis Máté és a nyócker önkormányzat viszont új bevetési egység után nézett, és a mellékelt ábra szerint sikerült megtalálni Szabóék utódait. Bajusznak csak szólnia kellett máris ott pofozták a leggyengébbet a kapuban, vagyis az önkormányzat új csicskacsapata verte a régi főnök új követőit.

A probléma annyi, basszátok meg kábé mindannyian, hogy NŐT NEM VERÜNK!

Soha. Sehol. Senki megbízásából. Akkor sem, ha éppen a kerületi romákat baszogató egykori főember társaságában van. Akkor sem, ha maga kocsismáté parancsolja, és akkor sem, ha ezt amúgy a rendőrök felől is töknyugodtan, következmények nélkül megtehetjük. Mert politikus seggétől szarrúzsos szájjal még bele lehet nézni a tükörbe, de emberi mivoltból kivetkőzve aligha.

170 komment

2015.08.19. 10:47 Fabius

Lázár, ne add fel, van remény!

Címkék: fidesz lázár jános

Lázár János megállja a helyét. Mindig. Mindenhol. Ahol még nem állja - mint az üzleti életben - ott is megállná. Tuti. Legalábbis a német barátai szerint. Mert neki ilyenek is vannak. Érdekes, hogy magyar "barátai" meg olyanokat mondanak, hogy szétfeszít, deprimál, közösségtelenít. Sebaj, a lényeg, hogy Lázár talpraesett és tettrekész ember, aki Rapcsák András faroldalától a miniszterelnöki miniszterségig bárhol otthonosan mozog. Szemrebbenés nélkül jelenti be a földprivatizációt, és ha szükséges a Jobbik vakításnak bedobott "határvadász század" helyett egyedül is szembeszáll a migránsok özönével.

lazar_hatarvadasz.jpg

Vidáman csörtézik Tarlóssal és Csányival, megnyakalja L. Simon államtitkárt mikor lebukik a hazudozással, és úgy szólítja fel üzleti érdekeltségei felszámolására, hogy neki magának is vannak ilyenek. Kicsit nagy a fejében az összevisszaság, de innen üzenem: ne add fel, János, van remény!

- Mesterséges agyat növesztettek egy ohioi laborban!

Amerika barátunk és szövetségesünk, szerintem nem állnak majd a hiánypótlásod útjába. Mármint nem állnak majd, ha szép visszafogottan tartózkodsz az olyan ostoba kijelentésektől, hogy az amerikai követség átvette a magyar ellenzék szerepét. Bajban legfeljebb akkor leszel, ha megkérdik a korrupciós-kitiltási botrányt kiváltó ügyekben tettetek-e bármi érdemi lépést, visszaszorítottátok-e már az áfacsalást.

Mert erre annyit mondani, hogy a vidaildit már kivágtuk, félő kevés lesz.

507 komment

2015.08.18. 09:09 Fabius

Elempésedik a Fidesz?

Címkék: fidesz angyalföld lmp időközi választás

Olvasom, hogy Viktorék nagy bátran megfutamodnak a biztosnak látszó választási vereség elől Angyalföldön. Egy időközi önkormányzati nem egy nagy jelentőségű valami, könnyen dobható, de azért meglepetés, ha az Örök Harcosok pártja feltartott kézzel, próbálkozás nélkül várja a vereséget. Nem egy ereje és kormányzóképessége teljében lévő párt képe ez, az tuti.

A nagy magabiztosságban és megkérdőjelezhetetlen támogatásban elempésedni kezdenek.

Nekem legalábbis ez jutott eszembe, mert a dolog kísértetiesen hasonlít az LMP lázárhelyi időköziből kitáncolására. Esélytelenek voltak, oké, de éppen ilyen esélytelen volt az MSZP és a Jobbik is, ám ők komolyan vették, hogy egy országos szervezettel bíró parlamenti pártnak választhatónak kell lenni bárhol az országban. Bármekkora is az esély vagy esélytelenség. Na, ez pláne vonatkozna a kormánypártra, de az Orbán híveknek meg kell elégedniük a Harrach gyerek hülyemagyarázatával és a logótlan szavazólappal.

orban_schiffer.PNG

Mintha azt mondanák, a megüresedett hely legyen KJ, vagyis tótjóskájé, a kinéző nyaklevest szívesen elkerüljük. Mert bátrak vagyunk, azért.

547 komment

2015.08.17. 09:00 Fabius

Leggyűlöltebb oligarcháink

Címkék: fidesz oligarchák

Biztos van valami értelme annak, ha Viktor oligarcháinak népszerűségét méregetik, bár én nem tudom mi az. Hisz rájuk nem szavaz senki, őket nem választotta senki, ők meg amíg a gazdi van hatalmon pont leszarják mennyire népszerűek a kedveslakosság körében. Igen azt is, hogy a mellékelt ábra tanulságait leszűrve többségüktől a fideszes szavazótábornak is hányhatnékja van.

habony_hanyas_1.PNG

De ha már lett egy ilyen méricske rugózzunk rajta egy kicsit, mert azért van benne pár érdekesség.

hatteremberek_megitelese_oszlop.png

- Habony Árpádnál nem utálunk jobban senkit. Szomorú hír számára, hogy a nők a férfiaknál is többen utálják.

- vajnabandit és mészároslőrincet jobban utáljuk a geciputtony borítás óta, mint SzörnyetegLajost. Lui ázsiója akkorát emelkedett, hogy nála kevésbé csak Nyergest, Garancsit és Széles Gábort utáljuk. Utóbbi a fideszes tábor szerint inkább pozitív hős (55%) mint negatív.

- Nem járt ilyen jól Orbán veje, Tiborcz István, akiről a kedveslakosság alig több, mint fele tudja kicsoda, de népszerűsége máris alulmúlja Simicskáét.

A megkérdőjelezhetetlen Habony elsőség után szoros lett a verseny a második helyért. A filmmogulból kaszinócézárrá váló vajnaGé és a gázszerelő kiskomából lett pótsimicska Mészáros Lőrincről nehezen tudta eldönteni a válaszolgató, melyiket utálja jobban. A végeredménybe nyilván belejátszott Timi nénnye kerekded idomai iránt érzett irigység, a fényűző életmód utálata, hisz mennyivel jobb és szórakoztatóbb ez, mint stadizóleum építőnek és uradalmi halljakendnek lenni Felcsúton.

Tiborcz úrfi felemelkedését és gyarapodását sem nézik sokan jó szemmel, hiába pálinkázik az apóspajtással kedélyesen, hiába kel ki a menyecske, hogy ők saját lábon állnak. Mikor a saját láb közbeszerzések formájában képződik, a tehetség a hátszélbe fordított vitorla ügyes kezelésében testesül meg, akkor ezek tökmindegynek számítanak az apósért rajongók között is. De számít ez bármit? Ők is pontosan tudják, tündökölni és jövőt alapozni addig kell, amíg a lehetőséget megadják rá apu idomított pincsijei, szégyenlősködésnek és népszerűségi felméréseken vekengésnek helye nincs.

Mit tegyen hát egy oligarcha, ha népszerű akar lenni?

Öntsön pénzt a békemenetbe, adjon enni bayerzsoltnak és álljon elő időről időre mindenféle szórakoztató elméletekkel, mint a kikapcsolható gravitáció, ufónauták érkezése, stb. Plusz osszon meg minden bevándorlás ellenes megnyilvánulást a faszbúkján saját embereitől a nemzeti arcvonal összeesküvés elméleteiig bezárólag. Keveset szerepeljen a bulvárhíradókban, ne legyen kameritiszben szenvedő, kerek seggű fiatal felesége, és mondjuk az sem baj, ha nem rugdossa fel az őt bosszantó nyugdíjasokat.

 

 

141 komment

2015.08.15. 10:33 Fabius

Hülyeisztánban baszódjon meg az ál-migráns

Címkék: mandiner el camino de balkán kakuk györgy

Van ez a csóka, Kakuk György, aki letolta menekültek között az El Camino de Balkánt. Aki nem olvasta még, annak kötelező, tessék kattintgatni. Szóval amíg csak bandukolt és írta az élményeket addig faszaság volt, de aztán hazaért és megnevezte magát, el is romlott minden azonnal mert kiderült a Borzalmas Valóság:

- A faszikám a DK elnökségi tagja, rohattgyurcsányista.

Lettek vélemények pro és kontra, sztán' rögtön ott vagyunk ahol lenni szoktunk mi magyarok ilyenkor: többet számít és nagyobb port kavar, hogy dékás - vagy bármilyenes - ember lehet-e hiteles, rendszerkritikus vagy akármi, mint maga a produktum amit letett az asztalra. Utóbbihoz kellett tökösség, a politikai hovatartozás vakargatásához elég a trollvéna is.

Én sem rajongom különösebben a mi Ferinket, de.

A konkrét esetről azt gondolom, hogy legkevésbé az érdekes belőle, hogy Kakuk hol elnökségi tag. A sztori - szerintem - a nyár legjobbja, és messze nem az a kérdés, hogy kell-e röhögni a személy nyilvánosság elé lépése előtt őt ajnározó Mandineres eRGén, vagy levon-e bármit a történetből a dékásság ténye. Amit Kakuk megcsinált a megsüvegelendő, ráadásul érdekes és tanulságos olvasmány. Próbáljuk már meg eszerint kezelni még Hülyeisztánban is.

Köszi. 

488 komment

2015.08.13. 08:11 Fabius

Kálmán Olga, te sintér!

Címkék: kálmán olga gyárfás tamás úszó vb horror puli

Vaúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez fájt! Hogy tehetted ezt, gazdi, hogy tehetted, Tamás? Megtagadtál, rondáztál, soha nem láttáloztál és ennek a sintér Olgának a kezére játszottál!

bol-dog.PNG

Hogy legyek így bol-dog? Jó, hogy nem mindjárt aszontad, én vagyok az albínó balázs puli, akinek vesznie kell. Ennyit ért neked az elmúlt egy év, az együtt átélt órák, a boldog összekapaszkodással töltött pillanatok?

Egy évesen lettem koraszülött?

Ha megrágtam volna a papucsod legalább, ha a szőnyegre szartam volna, ha feltépem a tapétát, ha úgy válok kölyökből növendékké, hogy a bőr cipőd mellett emelem először pisálásra a lábam, még értenélek. De egyik medencébe sem hugyoztam bele soha, pláne nem a trambulinról. Akkor? Így kell eljárni, Gazdi? Ha én lettem a horror puli akkor te Viktor Frankenstein, erre nem gondoltál? Vagy annyira összezavart ez az Olga, hogy már nem akartál állatteremtő Epimétheusz lenni, és zagyváltál össze mindent fotosoptól E.T. -ig?! 

Te tényleg nem láttad, hogy életnagyságban egy napszemcsis vak komondorra hajazok?

De ha láttad is, ez az eljárás akkor sem kafa. Megunt kedvencként elporosodhattam volna egy raktárban, vagy játszhattam volna a hátsó kertben csak a szomszédokat rémisztgetve. Helyette jött a sintér és a bejelentés, hogy mindjárt kimúlok. És még szerencsésnek is mondhatom magam, mert végül is a kutyahús fesztiválra odalökhettél volna prédának!

677 komment · 4 trackback

2015.08.12. 09:01 Fabius

Én is meg akarom venni az Origót!

Címkék: újmédia fidesz lázár jános origó

Gondoltam bejelentem. Mert tulajdonképpen miért pont én maradjak ki az Össznépi Nagy Buliból, mikor 2015 nyarának legtrendibb divatja ezt bejelenteni. Oké, a vételi szándékot beárnyékolja, hogy a létező leggyengébb ajánlatot tudom tenni - 1 forint - és fogalmam sincs mit tudnék kezdeni egy ekkora monstrummal azon kívül, hogy másnap továbbadnám 2 forintért, de nem is ez a lényeg.

origo-varanusz.png

A lényeg a tülekedés.

Soros György. Vs.hu. Schmidt Mária. RTL. Centrál Média. Vagyis úgy néz ki, a bármilyen oldaliak két dolog miatt sorakoznak a hírek szerint Orbánnak nagyon nem közömbös adásvételnél, és ezek egyike sem a bármi áron médiát vennék magamnak érzése. Egyik oldalon a főni seggéhez vezető kiskapu kulcsáért tülekednek, a másikon meg azért, hogy ki rajzolhat neki farból előrántott középső ujjal szarbajszot. Hogy ehhez egy megkopott renoméjú hírportál is társul? Na még olyat.

Valahol nem csoda, ha ezek ismeretében Viktor és a Párt inkább látna szívesen egy német befektetőt az Origónál.

Külön bájos, hogy a politikai nyomásgyakorlással fegyelmezhető külföldi befektető megtalálása annak a Lázárnak a feladata lenne, aki "hangulatingadozásaival"  szétverte az egykori szerkesztőséget. Megfelelő embert a megfelelő feladatra, így legalább a befektető első kézből kaphat intelmet arra nézve, kinek az utazásait nem kell vakargatni soha, semmilyen körülmények között. Mitől válik mosolygóssá a miniszterelnöki miniszter, és mitől morózussá. Milyenek legyenek a szerkesztési elvek és mekkora legyen ezekre a kormány rálátása. Úgy látszik a Magyar Telekom partnere ebben (is) a kormánynak, rugalmas határidő kezeléssel szépen kivárják, amíg egy minden szempontból megfelelőnek látszó ember jelentkezik be a lapért. Érdekes az lesz, ha külföldi nem lát fantáziát egy felülről vezérelt hírportál üzemeltetésében - mert miért is látna - és az MT kénytelen lesz a már ismert vevők közül kiválasztani az új tulajdonost. Aztán figyelhetjük, hogy:

- Megér-e a németeknek a stratégiai partnerség annyit, hogy Orbán választhassa ki az Origó új tulajdonosát?

220 komment

2015.08.11. 08:39 Fabius

Egészségügy? Le van szarva!

- Mit mondott a Kamara?

- Hogy majd mindent megtesz.

- Mennyit kapok?

- Hááát, az attól függ. Mert lehet, hogy csak pénzbírság, de lehet, hogy a legsúlyosabb, szóval halál. Tudod Mari, az a kérdés akarnak-e veled példát statuálni.

- Micsoda? Halál?

- A statuálás a lényeg, mert aszerint kapod a büntetést.

- Szép dolog! Mit mondott még a Kamara?

- Hogy ne csodálkozzál, ha ő a tárgyaláson igen súlyos büntetést kér.

- Kicsoda, az engem képviselő Kamara?

- A statuálás a lényeg....

(via)

 

Nem sok szánalmasabb és pitiánerebb sztori jut eszembe attól, amit most Sándor Máriával művelnek. De legalább kiderült egészen pontosan mire jó a kötelező kamarai tagság: ha szakmailag nem tudnak meghurcolni, akkor kitalálnak "etikai vétséget" , mert a Főnök seggéig nyaláson keresztül vezet a legrövidebb út. Nehogymá' valaki fekete ruhában huhogva riogassa a Szocialista Szellem Kisvasútját építőket!

sandor_maria.PNG

Ez fontos. Az egészségügy meg le van szarva ahogy eddig.

Arra is kíváncsi lennék, hogy Sándor Mária az etikai kódex mely pontjait sértette meg pontosan, mert én ugyan elolvastam, de nem találtam benne olyat sem, amit gumiszabályként ráhúzhatnának erre a szerencsétlenre. De a "szakmai képviseletet" ellátó kamara és annak panaszkodó elnöke nyilván kreatívabban értékeli az ilyesmit nálam. Meg ugye nem is a szakmaiság vagy szó szerintiség a lényeg, hanem a statuálás. Mert az kell, az garantálja, hogy az egészségügyi dolgozók pofázókedve összemenjen, mint vérhányásos pelenka a főzőmosásban.

Innentől nem csak a kifizetetlen túlórákkal kell számolniuk, de azzal is, ha beszélnek erről a saját kamarájuk igyekszik eljárást indítani ellenük.

Tényleg skandallum, hogy Sándor Mária személyesen pénzt, iskolát és a munkájuk elvégzéséhez szükséges becsületet kérte vissza az államtól. Ha nem veszik most el az ő és társai kedvét az elégedetlenkedéstől, még a végén eszükbe jut tiltakozni azért is, hogy amit az előző ciklusban még megoldott a kormány a haverokkal évi 360 millióból, az mostanra - tulajdonosváltás után - már 1,1 milliárd közpénzbe kerül évente. A "médiamonitorozás" fontos, a túlórák kifizetése meg nem, se az egészségügyben, se az oktatásban.

Sőt, a tanároknak is készül az etikai kódex, és a mellékelt ábra szerint a tanmese is, mire lesz ez jó, és hogy járhatnak miatta pórul.

 

 

394 komment

2015.08.10. 08:58 Fabius

Sikeresen leküzdöttem a déli határt

Megjöttem. Egy hét tenger bámulás és nagyobb mennyiségű tengeri herkentyű elfogyasztása után azon morfondíroztam indulás előtt, vajon mire érünk haza? Változott/változhatott itt bármi egyetlen hét alatt?

Aztán ahogy közeledtünk a határhoz egyre biztosabb lett, hogy semmi. A családom remekül szórakozott azon, hogy ha igazán stílusos akarnék lenni akkor hagynám a határátkelős belépést a hanyatló nyugat ópiumának, és rápróbálnék a határzárra. Egyrészt az átmászási kiskáté már kint van a neten, másrészt a heti napfürdőzés okozta bőrszínnel és a meghagyott borostával simán eladhatom magam afgán menekültnek ha gond lenne. A leküzdött száz kilométerek után nem éreztem magamban ennyi vállalkozó kedvet, így a határ előtti utolsó fizetőkapunál sorakozás közben furakodó, majd természetesen keresztben elakadó Audi kombiból kiordító - hová sietsz, geci?! - honfitársam megnyilvánulásából tudtam, mindjárt hazaérek.

Itthon aztán megnyugodtam, a országom nem fordult ki önmagából. Viktor továbbra is ráúszik bárki sportsikerére és a magáé helyett abban fürdőzik ha alkalma nyílik. orban.jpg

SzörnyetegLajos továbbra is szopóágon, a kiszorítós testvérháborújuk lassan de biztosan az ország jelképévé válik. A politikusfeleségek éppen úgy nem élhetnek a bulvárlét nélkül, mint egy hete, és Dagilaci házmesterúr sem lett okosabb egy kicsit. Változatlan maradt a haverlét-állandó, pályázatot csak az nyer akinek legalább egy Szijjártó vagy rogántonyó a haverja. Vagy valamelyik újsimicska, mint Mészáros Lőrinc.

Mert szerencsére megvan ki építhet Viktornak úttörővasutat a kertje végébe: természetesen Lőrinc és a Swietelsky.

Az a Swietelsky, ami eddig Lajossal kéz a kézben építette a kontinens egyik legdrágább vasútvonalát, amelyik a horvátoknál a magyarországi költségek egytizedéért is tudta ugyanazt. Jó, nyilván nagyon nem mindegy, hogy Viktor nagyapus majd milyen körülmények között kisvonatozhat az unokákkal, meg az sem, hogy néz majd ki a terepasztal amit Felcsútból épít. Csináltatná tán' féláron, mint kétfarkú az ellenkampány plakátot? Elócsítani egy ekkora volumenű gyerekkori álmot?

Ócsítani amúgy is a tanárok ruhatárát fogjuk ezentúl.

Térd alatt érő szürke zsákruha, max 4 centis sarokkal bíró mamusz, szigorúra fonott konty és hoffmannrózsa keménységű tekintet: valami ilyesmit szeretne Viktorunk a tanároknak. Színességnek, egyéniségnek, léha cédaságnak az iskolában nincs helye. Ja, és ha a tanár úgy érzi éppen rászokna mondjuk a dohányzásra, vagy a sok sületlenséggel okozott feszültséget egy kis borozással oldaná munka után, akkor haladéktalanul jelentkezik a - gondolom kijelölt - pszichológusnál. Kialakuló szenvedélybetegséget ugyanis még annyira sem viszünk iskolába, mint picsanadrágot.

Ha mindez nem lenne elég, akkor megnyugtatnak a további hírek: az idősek vámszedői változatlanul élnek és virulnak. Kell ennél több, hogy itthon érezzem magam?

 

265 komment

2015.08.03. 08:00 Fabius

Varánusz hálidéj

varanusz_halidej.PNG

1750 komment

2015.07.31. 09:05 Fabius

Simicska leteszi a fegyvert?

Címkék: média fidesz heti válasz schmidt mária simicska

Váratlan fordulatot vehet a Nagy Geciháború: elképzelhető, hogy Simicska Lajos leteszi a fegyvert és behódol Orbánnak. Legalábbis nehéz másképp értelmezni, ha a Heti Válasz deal összejön Schmidt Máriával.

Pikáns kis sztori lenne az nem vitás.

Ugye a boldog ellenzéki időkben, 2006 után smittmari volt az egyik, aki elvesztette hitét a második csatát is elbukott Vezérben. Történt ami történt - szervezkedett Orbán ellen vagy sem, ki tudja igazán - a lényeg, hogy Szörnyeteg Lajos lapjában megjelent a leleplező cikk, állítólag Lui mester saját kezével írva álnév alatt. A szövetségesének tartott Áder Brüsszelbe ment parkolópályára, ő maga meg itthon maradt, megült a sarokban, és úgy tűnik a taktikája mára beérett: egyike lehet az Orbán által kijelölt médiaoligarcháknak. Ehhez mindössze annyi kell, hogy meg tudja venni Lalitól a lapot. Azt a lapot, ahol már a végletekig lojálisnak tartott Borókai főszerkesztő is fikagyurmából formáz Lázár János portrét. Kelti a hangulatot, ugye, szomoríccsa' és megbánccsa' magát elhazudósimon államtitkárt, piszkálja a vajnabandit és úgy általában kellemetlenkedik, mintha Népszavás újságíróktól kölcsönöznének gondolatmankót hétről hétre.

Világos, hogy nem mehet ez így tovább.

Lajost igyekeztek ösztönözni, hogy ne sokáig gondolkodjon az eladáson: a Közgépet már nem elhessegetik innen-onnan, hanem kimódolták, hogy minden közbeszerzésből kizárható legyen. Az oké, hogy a Szörnyeteg Lajos família 200 évig megél a már hegybe hordott milliárdokból, de egy ilyen kaliberű embernek pokol lehet a parkolópálya. Ráadásul ő még csak abban sem bízhat, hogy majd ez Orbán előbb vagy utóbb bekövetkező bukásával megváltozik. Vagyis elméletben kiválóan befolyásolható ilyen és ehhez hasonló módszerekkel. Az már csak a dolog sajátos bája, hogy az értékelhető gesztushoz annak az embernek kéne eladnia a lapját, akinek Orbán ellenes szövetkezését maga leplezte le.

simicska.PNG

Úgyhogy dőljünk szépen hátra, és várjuk ki mi sül ki ebből. Lajos leteszi a fegyvert? Vagy kitart a végsőkig? Esetleg előhúz valamit az irat és sztorikupacból amin trónol és visszavág?

 

681 komment

2015.07.30. 09:13 Fabius

Kivándorlásellenes kampányt, most!

Címkék: kampány orbán fidesz tárki

- Aztamegbasztabüdöskurvaélet!

- Parancsolsz, Főni?

- Mi a picsa van itt? Szólj azonnal Habonynak és Finkinek, mert a migránsutálat kampány egy árva százaléknyi támogatást nem hozott!!! Úgy belemerevedtünk ebbe a rohadt huszonkét-három százalékba, mint kerítésoszlop állító kiskatona dereka a déli határon! Valamit tenni kell, MOST!

- De...ők most éppen a hátországunkat nyugtatják, hogy vajnabandi derék tagja köreinknek és nem adóparadicsomi kísértet, ahogy állítják róla.

- Le van szarva! A szar is le van szarva! A minden is le van szarva! Ilyen átnevezés baszokkal foglalkoztok, mikor milliárdokat folyatok ki csak azért, hogy kimutatható támogatásnövekedés legyen végre? Magyar Idők, baszod? A magyar idő ez, ez a foshalom, ahol kétszer annyi a bizonytalan, mint a hozzánk hű szavazó! Rendeld ide a két töketlent, de azonnal!!!

- Próbálj megnyugodni, Főnök, vajnabandi után Árpiék az állami sofőrképzés píárját állítják össze, valahogy meg kell magyarázni a zembereknek, hogy ha már erre is van pénz akkor miért kell otthon érsebészeti műtétet végeznie magán egy rokkantnyugdíjasnak.

- Nem érted, hogy leszarom?!

- De értem, csak...

- Faszt érted!!! Van arra garancia, hogy az ingyen képzett sofőrök majd ránk szavaznak? Nincs! Mert ha legalább a Wáberer a munkaszerződésbe írathatná kötelezően...

- Pillanat, ezt föl kell vennem. Halló!

- Ki az?!

- ...ahha, értem, és már ki is kerültek az internetre? ....basszus....nem tudjátok leszedetni? ...szameg,szameg, basszameg!

- Mondd már, ki az?!

- Balog Cucu hívott, hogy a Merényi pszichiátriáról kikerültek képek a zinternetre egy radiátorhoz kötött emberrel.

- Az arcom látszik??!!

- Nyugi, nem te vagy, te egy hajléktalanszállón jártál, de még az ottani állapotokhoz képest is markáns a kontraszt.

- Ez mit jelent?

- Hogy a mentális betegek hozzátartozói elfordulnak tőlük, és ismét pofázni fognak az egészségügyi szakszervezetek.

- Erről beszélek, látod, pont erről! Folynak, mit folynak, ömlenek kifele a szavazatszerző milliárdok és eredmény semmi. S E M M I  !! De én ezt nem hagyom, de nem ám! Új kampány kell, új plakátokat akarok, amin a rosszul körbevágott ellenszenves asszony a KIVÁNDORLÁS megállítását követeli!

mem.jpg

- Na de Főni...

- Kuss, fordulat kell, nem is akár milyen! Ha a bevándorlás ellenesség nem hozott semmit, és a helyzet csak romlik, akkor én immár a kivándorlás ellenességben hiszek! Teljes szívvel! Itt kell tartanunk a magyarokat akik majd rám fognak szavazni! Kerítést húzatok a nyugati határra!

- De keleten és északon ettől még...

- Hülye! Ki akar Ukrajnába és Szlovákiába emigrálni? 

- De mi már előkészítettük a keleti áramlatot amivel ha baj van Moszkváig vagy Bakuig lehet...

- Úgy értem rajtunk kívül, marha!

- Ja, az más. Biztos megértik majd a mieink az új üzenetet?

- Persze! Innentől senki nem jöhet be, és aki itt van nem mehet ki! Hazacsalni úgysem tudjuk őket már ötödik éve, nem sokkal egyszerűbb, ha el sem tudnak menni?

- De az uniós jog...

- Törvénybe nem írjuk, hogy a kivándorlás tilos. Csak lesz egy kevésbé apró fizikai akadály amin majd túl kell jutni. Ennek szerintem az Unió is örülni fog, ki akar látni olyan satnyákat a területén, akik egy pengésdrótakadályt sem tudnak leküzdeni? Naugye?!

 

244 komment

2015.07.29. 08:36 Fabius

Meddig takargatod még, Viktor?

Címkék: fidesz schiffer andrás ügynökakták lusztráció

Schiffer András újabb árnyjátékot adott Kedves Vezetőnknek. Mármint szerinte a kilencedszer(!!!) beterjesztett ügynöktörvénnyel "a 20. század árnyaitól meg lehet szabadítani a 21. századi megújuló Magyarországot". Ahham, van benne valami. Csak ahogy az elmúlt időszakból is kiderült, Vitya jobban szeret bábozni ezekkel az árnyakkal, mint szeretné kitakarítani őket.

searches_like_friends_who_2.jpg

Nagyot változott a Fidesz a rendszerváltás óta. A kommunisták elleni toporzékolásból mára a semmire jó Nemzeti Emlékezet Bizottsága és a Biszku vére utáni sóhajtozás maradt. Meg a nyolcszor elkaszált ügynöktörvény-javaslat, az állami szinten alkalmazott besúgók és operatív tisztek Böröcz Istvántól Tasnádi Lászlóig. Senkinek semmi félnivalója nincs, védőszentjüknek, Viktornak láthatóan nem szándéka elrendezni amit már a rendszerváltás után el kellett volna, nagyjából ahogy körülöttünk megtette mindenki. Büntetési tétel lett a kommunizmus bűneinek tagadása, de az aktanyilvánosság sorozatos elgáncsolásával nem tudhatjuk meg könnyen és egyszerűen, tulajdonképpen kik is követték el ezeket a bűnöket.

Sőt, a pozícióba emelt egykori besúgókat és operatív tiszteket elnézve eszébe jut az embernek más is.

Például, hogy dagilaci házmester úr volt már titokminiszter is, amikor szabad betekintése volt mindenbe. Ráért lapozgatni a listát, olvasgatni a tartalmát, kiszemelni a jövő minisztereit - Boross Imre - közmédia igazgatóit - Böröcz István - és rendészeti államtitkárait - Tasnádi László. Attól átfogóbb jellemzést, mint amit egy ügynökakta tartalmaz úgysem talál sehol arról, ki hajlandó megtenni bármit ha úgy alakul. Nem állítom, hogy így volt, de akár így is lehetett. Meg aztán a nagy semmittevést, agyonhallgatást és témalesöprést nézve valami oka csak van, hogy úgy irtóznak az aktanyilvánosságtól és a lusztráció erőltetésétől, mint egyszeri Semjén a színpadon vonagló szexfenomén Jagger Sátán seggétől.

Úgyhogy - sajnos - gondolkodni most sem azon kell támogatják-e Schiffer kilencedik javaslatát, legfeljebb azon, egy vállrándítással intézik el, vagy szólni is fognak róla valamit.

 

120 komment

2015.07.28. 12:04 Fabius

L. Simon, a pöcs

Címkék: fidesz l. simon lászló kaja biznisz

Költő és jellemóriásunk, L. Simon László  ismét kitett magáért. A rá jellemző utánozhatatlan eleganciával kente a szart másra , mikor szorult helyzetbe kerül. Hogy ez a más ebben az esetben a felesége? Ennek a pöcsnek nem különösebben számít ez sem. Akkora konzervatív keresztény, mindent a családért úriember, hogy ennek nagysága már csak zsigamarcellban mérhető. 

 

A gátlástalanság nem újkeletű dolog politikus körökben. De addig csak zsigamarci merészkedett lakásvásárlás ügyben, hogy az asszonyka nem vizsgálható vagyonnyilatkozata mögé bújjon elszámolás idején. L. Simon ezt is átugrotta elegánsan mikor a "rákellenes barackmag" ügyről faggatta volna az RTL. Pedig tudnia kellett, hogy a cégkivonatból kb 10 másodperc ráfordítással derül ki ennek ellenkezője. Őt azonban ilyen apróságok nem érdekelték, vagy már akkora rutinná vált a hazudozás, hogy mindegy kire, kapásból bárkire rákeni a legméretesebb disznóságot is.

Ha az asszony jut eszébe elsőre, akkor az asszonyra. 

Ráadásul a disznóság tényleg méretes. L. Simonék megpróbáltak felkapaszkodni az "ökológiai rákellenes termékek" interneten tagadhatatlanul meglévő divatvonalára, csak elég bután sikerült. A Simon és Simon Kft. nem szerepel a nyilvántartott ökológiai gazdálkodók között, és a barackmagnak magának sem ildomos olyan hatásokat tulajdonítani, mint ők tették. Sőt, a 2011-es Cochrane elemzés szerint nincs bizonyíték arra, hogy alkalmazása daganatellenes hatású, cserébe meglehetős egészségi kockázattal jár. Mert arról viszont van számos esetleírás, hogy a magasabb ciántartalmú magokból fogyasztás mérgezést okozott. 

Megnyugtató, hogy a NÉBIH vizsgálja az ügyet. Még akkor is, ha a nemtörténtsemmise borítékban van már most, és pont annyi az értelme, mint egy átlagos versszaknak hősünk költeményeiben:

"régészeti kutatásaim során

egyszer egy marék végbélkúpot találtam

egy megfejthetetlen feliratú régi

agyagcserépben

az első lépés

a világ természetes megértése

gondoltam rágás közben"

 

 

 

101 komment

2015.07.26. 10:40 Fabius

Orbán mondja

De minek, ha nincs a felinstallált közhelykészletben semmi új?

_20150726_102631.JPG

347 komment

2015.07.25. 12:09 Fabius

Lehúzni vagy leverni kell a migránsokat?

Láthatóan nehéz dilemmával küzdenek a radikálisok: hogyan húzzanak valami kézzel megfogható hasznot a nyomorból vagy háborús viszonyok elől menekülő szerencsétlenekből? Emberileg nyilván nem gond se a leverés se a lehúzás, elvégre "ezek" nem mi vagyunk, ezekkel bármit lehet, meg különben se gondolják már, hogy itt állomásozhatnak tök ingyen. 

Ennyire undorító ám ennyire röhejes dolog régen volt már ebben az országban. 

Az egyszeri betyárok elindultak az Alföldre bevándorlókat verni, mert néhány monoklis migráns és a kalkulált hírverés ugyan a népvándorlást nem állítja meg, viszont borzasztó hazafiságos politikai haszonszerzésre éppen alkalmas. Mentek, mendegéltek, eltévedtek, bolyongtak, még sokkal jobban eltévedtek, és mikor már a rendőrök is rajtuk röhögtek akkor úgy döntöttek, nem vernek migránsokat, aznapra pont elég, ha toroczkai megrohad. Aztán mikor a Fideszben már elkönyvelték, hogy náluk hatékonyabban nem tud senki hangulatot kelteni a bevándorlók ellen jött a fordulat:

Kiss Róbert gárdakapitányt lekapcsolja a TEK amint éppen a migránsok fuvarozását szervezi némi euróért cserébe. 

Mer'hát valami haszon csak teremjen, ha politikai nem, akkor anyagi. Leverés vagy lehúzás nem mindegy? Ha le/kiverni nem tudják őket akkor legyen a B terv, a "jogellenes tartózkodás elősegítése".  A kapitány hülyemagyarázatán már maga Orbán is annyira röhög, hogy az Éves Nagy Beszédét is azzal zárja: Magyarország olyan hely legyen, ahol nem történhet meg bármi. Mármint olyan bármi, amit ő maga nem akar. Kiss behisztizett és a "beépített ügynökként" megszerzett "tényanyagot" már nem kívánja a hatóságoknak átadni, azzal a munkájukat segíteni, mert nem érdemlik meg, bibi. Vona óvatosan eltolná magától a migráns-taxist, de a Párt egy egészséges radikálmuftizással fölteszi a koronát a mineknevezzelekre

„szánalmas Vona Gáborék magyarázkodását arról, hogy nekik semmi közük Kiss Róberthez. Főleg azért, mert a két szájkaratés radikálmufti korábban sok rendezvényen és a Barikád címlapján is együtt virított”

 

319 komment

2015.07.22. 09:20 Fabius

Vasárnap, vasárnap te csodás!

Címkék: fidesz semjén zsolt vasárnapi zárva tartás

Egyelőre nem merik népszavazásra adni a vasárnapi nyitva tartást, így semjénzsolt édesanyja sem tud felhagyni az akut csuklásrohamokkal. Időről időre megjelenik a statisztika, éppen hol tart a kereskedelemből elbocsátottakat számláló mutató, ami most 2600-at mutat. A beharangozott tízezerhez képest nem is olyan sok, mondják néhányan, szerintem meg ez az út eleje és nem a vége.

Van szerencsém(?) ismerni a vasárnapi zárva tartással rongált kereskedők helyzetről alkotott véleményét, a kezelésére hozott lépéseiket, és bátran kijelentem, lesz ez az elbocsátás szám ettől lényegesen magasabb. Sokan vannak ugyanis, akik a hétköznapi nyitva tartási idő kitolásával igyekeztek megoldani a vasárnapi forgalom elvesztését. A probléma annyi, hogy az egy órával korábbi nyitás és zárás nem váltotta be a reményeket, a kedves vásárlóközönség az eddig megszokott időintervallumban keresi fel a boltokat. A dolgozó túlórázik - 70 ezer órával többet, mint egy éve - a munkaadója meg látja, hogy ezzel többletbevétele nem képződik, mert a kedveslakosság se reggel, se éjjel nem tervezi megvásárolni az akciós szandacipőt. A vásárlási szokások átalakulása csak abban mérhető, hogy a csütörtök lett a húzónap a szombat helyett, és amikor egy vidéki pláza parkolójában szombat kora délután ekkora a tolongás:

plaza_1.jpg

...akkor nem kell nagyon találgatni, lesznek-e újabb elbocsátások. A nyári próbahónapok után az kereskedő beirkálja a számokat a bevétel - kiadás rovatba, majd meghúzza a nadrágszíjat ott, ahol tudja. A rövidebb nyitva tartás kevesebb munkaórát jelent, amihez kevesebb alkalmazott is elég, ez talán még semjénzsoltnak is nyilvánvaló. Mármint akkor, ha a baromfivadászatért lobbizás közben van ideje a kereskedelmi dolgozók nyűgjeire figyelni. Mert a gyöngytyúkra lődözés problematikája lehet előrébb való, mint munkahelyek ezrei.

872 komment

2015.07.21. 08:00 Fabius

A Fidesz ellenségei: népszavazás és átláthatóság

Pártunk és kormányunk két dolgot nem akar különösen mostanában: népszavazást a vasárnapi nyitva tartásról - és általában bármiről - meg átláthatóságot. Meg is tesz mindent annak érdekében, hogy elkerülje ezeket. Még úgy is, ha ettől sokkal nagyobb hülyének látszik, mint amekkora valójában.

A "ne zavarj, épp lopok 2.0 rekord gyors keresztül verése a Nagy Büdösön akár azt a célt is szolgálhatta többek között, hogy a földmutyi iránt érdeklődő Sallai Róbert Benedeknek be lehessen nyújtani egy közel nyolcmillás csekket. Nesze baszki, ennyiért kaphatsz egy Ifa platónyi értelmetlen papírhalmazt kitakart nevekkel és bírálati jegyzőkönyvek nélkül. Az üzenet elég világos, tényleg csak a hülyék nem értik:

src_fazekas.PNG

Kuss, ők így harcolnak a korrupció ellen és az átláthatóságért. No meg úgy, hogy SRB családját a honfoglalásig átvilágítják, kiderítik, hogy vannak az állam szolgálatában álló rokonai, ő maga képviselőként állami pénzből él így megállapítják: az állam pénzén éppen kussolni is lehetne. Mert még baj lesz. Pluszbónusz azt már tudhatjuk, gazdálkodóként ő mennyi pályázatot adott be és ebből mennyit nyert, de hogy mindenki másnál hogy áll a mérleg azt csak 8 milla kifizetése után tudatnánk meg.

De semmivel nem átláthatóbb, hogy ki hazudott vidaildi két hónapja benyújtott felmondásáról. Ráadásul azt sem lenne érdektelen megtudni, hogy vajon mire kérte Orbán a jómunkásasszonyt, amit ennyire vállalhatatlannak érzett? Mi lehetett az, amire az utóbbi hónapok vesszőfutását is bevállaló vida is azt mondta: ez már nekem is sok, bazmeg, nem akarom, nem csinálom oszt'jónapot!

Ami meg a vasárnapi boltzár népszavazása körül zajlik egyenesen tragikomédia.

Patyi András NVB elnök most bizonyára a gazdi lábainál hever aki a füle tövét vakargatja: óóóóókos vagy, jól van, a kiszámíthatatlan és összevissza meghozott döntéseiddel megint összezavartál mindenkit. Sose fogják kitalálni a szerencsétlenek éppen mi alapján számít elsőnek valaki, hehe. Ha akarjuk a Kúria döntés nyilvánossága, ha akarjuk az épületbe lépés időpontja, és ha minden kötél szakad akkor majd az érkeztetés sorrendje lesz mérvadó. És akkor még az egyértelműségi problémákról nem is beszéltünk, ugye, ami simán bevethető a valahogy mégis elsőként kihozott kérdés elutasítására. Ilyen bonyolult dolog ez, nem lehet csak úgy összevissza kérdezgetni, legyen vagy ne legyen vasárnapi boltzár. Pálffy Ilonka törvénymódosítást kezdeményez az "egyértelműtlenség" nemzeti feloldására, őszig is telik az a drága idő. Ami alatt hátha megszeretik a zemberek a vasárnapi zárvát még akkor is, ha már a fideszesek kétharmada is együtt dudorogja Apa zenéllel, hogy:

Baszódjál meg kádéenpé és külön semjénzsót!

 

 

246 komment

2015.07.20. 09:37 Fabius

Kösz, Habony!

Címkék: fidesz nőverés migránsok

Haladunk, faszául haladunk. Már áll a Nagy Menekültrekesztő Kerítés első próbaszakasza, és megvan az első bucira vert áldozata is a migránskampánynak. Habony Árpád és Finki boldog, a Párt elégedett lehet, minden sínen van, mint József Attila, csuhajla.

8938111_77ba729a69dd7459b4a085c5e02181e8_wm.jpg

Hogy áldozatokkal jár a hangulatkeltés? Járulékos apró veszteség ez a Nagyobb Célok Oltárán. Ilyen piszlicsáré ügyekkel foglalkozzanak, mikor áldozatot hoznak ők maguk is? Arról bezzeg senki nem beszél, milyen költséggel és mekkora sikerrel jár a tudatmódosítás, aminek nyomai Soltész Miklós államtitkárnál már felfedezhetőek. Addig nézették vele Szaniszló Ferencet a tévében amíg fel nem tudta mondani a leckét: "jól felépített üzletnek, tudatos betelepítésnek, Európa megszállásának nevezte a tömeges vándorlást" Mikor a kormánytagokon ekkora a tehertétel, hadd ne kelljen már némi elszabadult indulattal és egy eltört arcú szerencsétlennel bíbelődni.

Ebcsont beforr, legfeljebb megtanulja, hogy nem szerencsés félvér magyar állampolgárokkal kóricálni a közeli és picit távolabbi jövőben.

De most komolyan. Az indulatok radikalizálódásától rettegni majd akkor kell, ha a betyárok nem tévednek el az Alföldön, és helyi momentumból országos problémává válik a kopaszok nőverése. Addig minden okés, tenni nem kell semmit, sőt, nehogy elmagyarázza ezeknek valaki, hogy "férfi" akkor leszel, ha nem emelsz kezet egy nőre akkor sem mikor a félvér pasiját védi. Ahogy nem szükséges felhívni a figyelmet arra sem, hogy a BTK szerint:

216. § (1) Aki más valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása, így különösen fogyatékossága, nemi identitása, szexuális irányultsága miatt olyan, kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy az adott csoport tagjában riadalmat keltsen, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki mást valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása, így különösen fogyatékossága, nemi identitása, szexuális irányultsága miatt bántalmaz, illetve erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(3) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a közösség tagja elleni erőszakot

a) fegyveresen,

b) felfegyverkezve,

c) jelentős érdeksérelmet okozva,

d) a sértett sanyargatásával,

e) csoportosan vagy

f) bűnszövetségben

követik el.

(4) Aki a közösség tagja elleni erőszakra irányuló előkészületet követ el, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 

Ezekre semmi szükség, még kordában tartanák az indulatot amit Habony, Finki és a Párt oly szívesen és nagy gonddal gerjeszt.

313 komment