Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

1/10

Hazugság nélkül

Úgy gondolod nincs olyan vállalható párt és politikus, ami/aki megfelel az értékrendednek, akit/amit támogathatnál, hogy a jövőképed ne csak ábránd legyen? Akkor te politikai árva vagy, itt a helyed.

Friss topikok

 • Sir Bates dö Hól: @Orica Középföldi: hát, mivel eddig nem tudtunk a nyugati határszél legfőbb informatikusának szexu... (2015.05.05. 11:12) Sokkolj, Laca!
 • jöttem: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: Kösz a diagnózist.) (2015.05.05. 10:04) Orbán: a közmédia szar
 • havasa: Kedves Varànus! Magànak Önmagàval van baja. A stìlusa közönséges, fàrasztó ès tökèletesen unalmas... (2015.05.05. 01:47) Seszták Miklós és az offshore véletlenek országa
 • Parajpuding: Ez az orbánviktor névre hallgató foshalmaz a felelősséget soha nem fogja vállalni semmiért, ahhoz ... (2015.05.02. 18:59) Viktor, bazmeg!
 • vigyüktúlzásbaadolgokat: @parti_giano: Szerintem van egy szöveg, amit én nem tennék az archívumba. Ha a baloldalnak szimbó... (2015.05.01. 00:23) 25 milliárd agymosásra?

Blogajánló

2015.05.05. 08:27 Fabius

Sokkolj, Laca!

Címkék: parlament sokkoló kövér lászló

Kellet ez, úgy kellett, mint befásult bayerzsoltnak kéne a friss motiváció. Lássuk be annyi rossz arcú ember mászkál a Nagy Büdösben habonyárpitól tarsolycsabáig, hogy én se merészkednék közéjük csapásmérő eszköztelenül. Ja, meg most már rend lesz, nix ugribugri. 

Mert képzeljük el mi van, ha az asszonynép megint nekivadul, és terroristamód igyekszik elfoglalni a karzatot? Hagymapucoláshoz szokott szemük kiröhögi a paprika sprét és tudják, a Fideszben asszonyt csak akkor vernek, ha van közelben ősi terelő alibikomondor. Na de most, most majd elgondolkodnak ők is, ahogy muszáj lesz a középső ujjal szanyizóknak, a célkeresztező gőgösözőknek is önmérsékletet tanúsítani.

Az egyelőre még tisztázatlan, hogy Lázár Jánosnak be kell érnie továbbra is a szexista szavak megrázó erejével, vagy az egyszerűség kedvéért meg is pisztolyozhatja Szél Bernadettet, ha a Nagy Büdös méltóságának megőrzése éppen úgy kívánja. 

Most, hogy tisztáztuk az eszközpark fejlesztésének szükségszerűségét beláthatjuk, ez a dolog is pont olyan, mint a Fidesz többi marhasága: csak a píárja, a kommunikációja rossz. Ha nekik lennék gyorsan tisztáznám a ügyet, segítségül hívnám Johnny Knoxville-t és a Jackass csapatát, akik - nyilván feliratozva, hogy mindenki megértse - elmagyaráznák, a Kövér László Őrbetyár Dandár eszközei túlélhetőek, nem kell ám komolyan aggódnia senkinek. 

 

Mennyivel közérthetőbb és emberközelibb lenne így, mint a szikár száraz tények bejelentésével. De, ha nagyot akarnak gurítani akár újra is forgathatják az egészet rogánanti főszereplésével, ő annyi mindenen keresztülment már, hogy meg sem kottyanna neki. A leforgatott videó aláfestéseként Orbán eldünnyögné vágásiferivel a Mi fáj, gyere mesélj című örökbecsűt Zorántól, mintegy bizonyítva, nem a halálbüntis blöffölés az egyetlen manapság, amiben tényleg tehetséges. 

 

 

17 komment

2015.05.02. 11:20 Fabius

Orbán: a közmédia szar

Címkék: média interjú orbán fidesz

Azt hisszük ha Őfelsége leül interjúzni első számú sajtóliblingjével abból csakis orális obersovszkyzás sülhet ki (el) a végén. De a biztonság, a kényelem, amit a veszélytelen kérdések jelentenek óvatlanná teszik az embert, és kicsúszik a száján ez meg az.

orban-v1.jpg

"Van egy zavar. Nem az erőben, hanem a tájékozódásban. Ennek az az oka, hogy elvesztettük a médiánkat."

A gecicunamiban elvesztett média tény. Az is tény, hogy a közpénzen létrehozott "újmédia" legfeljebb zavar lehet a tájékozódásban. Az meglepő, Viktorom, hogy te is kimondod: a soktíz milliárd közpénzből gigalófasz méretűre pumpált közmédia szar. Nem, hogy a "közmédia", de a pártmédia szerepét sem tudja betölteni.

"Ilyen országot álmodtunk".

Ti lehet, mi kurvára nem ilyet. Laller túlnyerte magát a földpályázatokon, és nem akar újra kiskertben kigolyózva kapáló, kaszáló, közben keményen kurvaanyázó kisember lenni. Ti meg a rátok borított geciputtony tartalmában kapálózva, közmédia, kommunikáció címen elköltött százmilliárd árnyékában csak erre a nincsenmédiánk, polgári Magyarország vinnyogásra vagytok képesek úgy, hogy utóbbiról Gépontfodor óta a leghülyébbek is tudják: lejárt szavatosságú politikai termék. De az legalább szórakoztató, hogy a nagy ellenforradalmazásodon röhögés közben az jutott eszembe:

Ki lesz közületek az az egy Pozsgay, aki egyszer csak népfölkelésnek fogja majd látni az egészet? ( Lázár, de pszt!)

715 komment · 1 trackback

2015.04.30. 11:04 Fabius

Viktor, bazmeg!

Viktorom!

Te nem unod még ezt a sok faszságot? Mert én már nagyon. Tudom, ellentétes oldalon állunk és az ízlésünk  sem közös: te magadat imádod én meg a pokolba kívánlak. De a rezsicsökkentés meg a kamupártok szövetsége úgy hozta, hogy megint te lettél a miniszterelnököm, úgyhogy - esetleg - lehetnél rám, ránk is tekintettel némiképp. Sokat nem remélünk tőled, az elvárás minimális: legyél néha férfi!

Tudod aki képes kiállni és aszondani: hibáztunk, wazze!

Olyan férfi, aki nem rántja magára a halálbüntis szaros vödröt inkább, mint elismerje, csodálatos kormánya valamit elkúrt. Nem kicsit, nagyon. Én tudom, hogy a halálbüntit nem gondoltad, nem is gondolhattad komolyan, csak tüzet oltani kellett valami baromság, amiből még sokkal nagyobb baromság lett. De az már nem csak a miénk, hanem a kontinensé is. Muszáj ezt? Tényleg? Értelme zéró, haszna zéró, következménye annál több van.

A trafikrablás cunami után meghalt egy lány. Ezen nem változtat semmi.

Nem támad föl, mert te hülyeséget beszélsz, nem támad föl mert a félhülyék most lehazudják égről a csillagot fólia, beláthatóság ügyben. Nem támad föl attól sem, ha kovácszoltán olyan kemény a téged fikázó Guardiannal, mint a napon felejtett takonyzselé. De te tartoznál annyival a családjának, hogy abbahagyod a faszságszajkózást és tényleg teszel érdemben valamit azért, hogy a jövőben ne legyen ilyen támadásnak kitéve egy trafikban dolgozó sem. Tudod, elismeritek férfimód, hogy ezt elkúrtátok, és írtok új szabályozást, betartható - életszerűt.

Vállald végre a felelősséget valamiért, bazmeg!

 

Üdv: Fabius

986 komment · 1 trackback

2015.04.29. 11:58 Fabius

Simicska bemutatta a Fideszt a paranoiának

Címkék: fidesz hír tv paranoia pesti srácok

- Szevasztok, srácok! Ismerjétek meg egymást: Fidesz, ő a Paranoia.

- Helló!

- Paranoia, ő a Fidesz.

- Üdv!

- Járjatok innentől kéz a kézben, legyetek barátok, játszó és lakótársak, míg a halál vagy a választók akarata egymástól el nem választ! Mi meg hadd röhögjünk!

paranoia1.jpg

Lajos elvégezte. Azóta pedig a Pártból és közpénzből élők ott is bekapcsolt kamerás titkos támadást sejtenek, ahol lencsevédő takarja az optikát. Ilyen az, mikor sokan utálnak és kívánják már a bukást, és ilyen, mikor az évtizedes vértesó 180 fokos Geciszörnnyé válik. Miniszterelnök nertárs már nem beszélhet nyugodtan, mert vagy az Indexesek basztatják nyilvános szembesítésekkel lassan naponta, vagy ottfelejtődik egy kurva kamera és félő, hogy egy fodbalistát sem tud leinformálni a Felcsútról alkotott véleményéről lehallgatás nélkül.

Félelem és üldöztetés, ellenség mindenhol.

A Pártból és közpénzből élők szerint persze van olyan, hogy bekapcsolva marad egy kamera, és illetékes nertársnak rá teccik baszni az elsutyorgott mondanivalóra. De az milyen geciség már, ha ezt az eddig seggig érő nyelvűek kasztja is elkezdi játszani?! Hová lett a bajtársiasság? Hová lett az egy a tábor, a zászlóról nem is beszélve? Ha visszanéznek olyan régmúltnak tűnik, mint mikor még Megvilágosodás Előtti Semjénzsolt is Sütő Enikő poszterre recskázott. És éppen úgy elmúlt, és a veszélyérzet fémes paraízét hagyta a nyelvgyökökön.

Mert lehet, hogy egy maradt közülük körön belül, megbújva titkon, aki előtt a Vezér egyszer beszélni fog. És akkor baj lesz, nagy baj.

 

218 komment

2015.04.28. 10:47 Fabius

25 milliárd agymosásra?

Címkék: fidesz közpénz agymosás

"az emberek fejében lévő képzetek alakítása még hátra van". - mondotta TündérLaca a hétvégén, és az emberek fejében lévő képzetek alakítására alkalmas 25 milliárdos kommunikációs pályázat már ki is van írva.

agymosas.jpg

Baszki, ezek gyorsabban lopnak, mint a félperces fitneszközpontos rabló! Még jó, hogy a tender nem személyre, személyekre szól, hogyan is szólhatna, mikor például a cégvezető seggeken lévő szeplők számának egyezése nem került a feltételek közé. De nem leszek demagóg, nem kezdem lélegeztetőgépekre átszámolni ezt az egy év alatt elverendő lóvét.

Inkább csöndben elgondolkodom, én mire költöttem volna ha nekik vagyok.

Mondjuk simán megoldom belőle a menekült kérdést NK nélkül. A keleti - déli határ mentén felállítok egy kormányablak - végvárrendszert, ahol sürgősségi eljárással minden menekülttel közlik, itt nem kívánatos sem az áthaladása, se a jelenléte. Kivéve, ha a vándor igazolni tudja játékos múltját bármely fodballigában, mert akkor ő nem gazdasági menekült, hanem idegenlégiós tartalék a Nemzeti Bohócligában.

De lennének kormányablakok Lisztferihegyen és a nagyobb pályaudvarokon is, ahol olyan zökkenőmentes lenne a letelepedési kötvényárulás és teljes körű a kiszolgálás, hogy a delikvenst a magyar útlevél-jogsi-személyi-lakcímkártya kombóval már a berendezett, kitakarított lakásába vinné a taxi a helyszínről. Nyilván megértem, hogy ez nemzeti konzultáció nélkül nem megvalósítható, meg amúgy is: Itt az idegenkérdésen kívül akkora faszaság van, hogy nocsak, csak szarul van elmondva. Ezért nyilván szükség van 25 újabb elbaszott milliárdból próbálkozni, mert a habonyárpi sem bír mindent egyedül, a klónozását pedig tiltja még az alkotmány egy ideig.

260 komment · 1 trackback

2015.04.27. 09:12 Fabius

Kövér: vissza a jövőbe!

Címkék: fidesz kövér lászló epic fail

Morcos Bajusz főideológus és házmester úr bevetésen volt a hétvégén. Nincs abban semmi meglepő, ha a közhangulat kutatások eredményeit látva A Párt beveti az Ideológiai Atomfegyvert, hátha lendít valamit előre. Az meg csak beszél és beszél, mint akinek klaffogó automatát műtöttek a szája helyére, és csuda dolgokat mond.

Nekem például Marosán György emlékezetes kirohanásai jutottak eszembe róla.

- " Nem a zsemle kicsi, elvtársak, hanem a pofátok nagy!" vs "ne a sajtó mondja meg ki követ el hibát".

- "A párt- és állami vezetőknek most nemcsak úrrá kell lenniük a helyzeten, de magukhoz kell ragadniuk a kezdeményezést." vs "az emberek fejében lévő képzetek alakítása még hátra van".

- "Nem sikerült az elmúlt 20 évben az oktatási rendszer problémáit úgy kezelni, hogy versenyképes tudáshoz jussanak a fiatalok." vs "Elvileg egyetértek, de vigyázni kell, nehogy az egyetemi stricik hangulata átmenjen kommunista és szovjetellenes támadássá."

De a legszebb vetítés dagilaci párhuzamos valóságából mégis ez:

"a politika abban az értelemben ma már nem korlátja az ambiciózus emberek felemelkedésének, mint volt 1990 előtt, hiszen akkor a tehetséges emberek is úgy érezték, ha el akarnak jutni olyan beosztásokba, ami a képességeiknek megfelel, akkor jobb, ha a lojalitásukat párttagsággal is kifejezik."

Mer'hogy a mai magyar rögvaló a gyakorlatban úgy néz ki, közmunkás szinttől felfelé bizony elvárt dolog az a lojális párttagság, különben a közmunkást aki nincs velünk kirúgjuk a picsába. A nem annyira lojális, inkább szakmai alapon szavazó értelmiséget nem csak az állami tisztségéből, de a civil munkahelyéről is kirúgatjuk. Szóval nem tudom melyik az az értelem, amiben a Fidesz nem korlátja a lojalitást és párttagságot nélkülöző kádékák felemelkedésének, de hátha Morcos Bajusz elmagyarázza ha szépen megkérjük.

Meg amúgy a privatizációt is olyan igazságosan sikerült megoldani anno, ahogy a közbeszerzéseket sikerül most.

Emmeg' námjó, mondta házmester úr, mert egyenlőtlenségek vannak. Például vannak bizonyos fideszesek, akiknek hogy, hogy nem fiatal kora ellenére lett vagyona. A honnant az ne firtassuk, de engedje meg a világ, hogy a rendszerváltás eredményének tekintsük a vagyonosodás lehetőségét. Ne kritizálunk hát senkit hedonista életmódjáért, ne irigykedjünk, mert értelmetlennek látszik akkor minden amit házmester úrék a rendszerváltással csináltak. Teccikéteni?

kover2.jpg

Tessék a saját táborban is óvatosan birizgálódni az ilyesmitől, a néha különös, néha megmagyarázhatatlan, néha szarul magyarázott vagyonosodás miatt kirúgni senkit nem fognak, ahhoz politikai hibát kell elkövetni. Vagyis Szijjártónak ezek szerint a parasztbarokk villa miatt nem kell aggódni, a külügyérként elkövetett égései, az elhiteltelenedése, a közpénzzel brókerkedése meg nem számít politikai hibának.

296 komment

2015.04.25. 11:28 Fabius

Szijjártó odavert az üzleti szellemnek

Címkék: fidesz szijjártó péter quaestor botrány

Jó, oké. Azt tudjuk, hogy mikor az észt osztották Szijjártó Péter éppen az Orbán seggéig érő nyelvért állt sorba, így lemaradt mindenről. De azt azért nehezen képzelte az ember, hogy a Martonyi éra utáni új külügy tényleg kizárólag inkompetens idiótákkal lesz feltöltve, akik az oligarcha-haverság kedvéért a létező legtrógerebb módon szarnak az arcára gyakorlatilag bárkinek, aki szóba állt velük.

middle-finger-lipstick.gif

Ez a Quaestor bulika rávilágít pár dologra.

- Először is a nemzetközi befektetők számára világos lett, ezeknek elhinni azt sem lehet amit kérdeznek. Oda is rakatnának pénzt, ahonnan ők éppen kimentik, mert az oligarcha barát cége beszarni teccik néhány milliárd kamukötvénynek köszönhetően. Megnézném a befektető milyen arcot vágott mikor a sajtóban azt olvassa, aznap mikor neki ajánlgatták a Quaestort befektetésre, a külügy és Szijjártó legnagyobb gondja az volt, hogy a picsába fog a saját - akarom mondani: a zemberek - pénzét kimenteni?

- Ahhoz a pénzhez, aminek nagyon keresni valója sem volt ott, és azért került oda, mert a szocik is ezt csinálták, és ezek szerint az Orbán kormány a Gyurcsány kormányok kottájából játszik.

- Kiderült, hogy tulajdonképpen hálásak lehetünk valamilyen formában a sokat gyalázott svájci jegybankároknak. Ha nem szabadul el az árfolyam sose derül ki, milyen mutyiban vannak nagyjaink az oligarcha-brókereikkel.

- Kiderült az is, hogy a teljes elhiteltelenedés sem elég indok Szijjártó lemondatására. A történtek nyilvánosságra kerülése után ide befektetni tényleg csak az azeriek, törökök és kazahok jönnek. Mármint akkor, ha képesek túllépni az apróságon, hogy a magyar kormány a tudottan tuti bukót is befektetésre ajánlottként fogja mutogatni. Nekik is.

 

 

 

803 komment

2015.04.23. 08:50 Fabius

Én hiszek Varga Mihály ártatlanságában!

Címkék: fidesz varga mihály pilótajáték karcag

Kedves Miska!

Úgy érzem az elmúlt napok történései után szólnom kell hozzád, meg kell nyugtassalak: én hiszek neked. Igazságtalan az, hogy Dobrai Sándorné Marcsika - állítólag - Mexikóban dőzsöli el a hiszékeny hülyék pénzét, a sarat állni meg neked kell helyette.

- Én elhiszem, hogy se te, se a város másik félnótás minisztere - aki polgármestere is volt 1990-2010 között - semmit az ég egy világon nem sejtett a közel tíz éve tartó csalásról.

kun.jpg

- Elhiszem, hogy ti ki tudtatok maradni ebből egy vérfideszes kisvárosban, ahol fingani, vállalkozni és általában élni nem lehet a katonák árgus tekintete nélkül.

- Elhiszem, hogy nem volt gyanús neked, a gazdasági szakembernek, hogy Marcsika micsoda irreális kamatok ígéretével igyekezett fenntartani a pilótajátékot.

- Elhiszem, hogy a rokonok, haverok, aktivisták, ügyfelek, ismerősök, fele és igazbarátok eltitkolták hol, milyen körülmények között fial a pénzük. A gecik.

- Elhiszem, hogy se a 20 évig regnáló polgármesternek, se az 1998-2014 között parlamentben ülő országgyűlési képviselőnek nem jutott fülébe mi zajlik a városában/körzetében.

- Elhiszem, hogy erről is vagy a Gyurcsány, ha nem ő akkor Vadai, ha ő sem akkor a környékbeli jobbikosok tehetnek. Vagy a horngyula.

Éppen csak annyi a bibi, hogy ha én ezt mind elhiszem, akkor nektek kettőtöknek le kell mondani a picsába.

Mert szemmel láthatóan kurvára nem foglalkoztatok azzal ami a városotokban/választókörzetetekben történik.Ti voltatok a két lúzer akit orránál fogva vezettek, akik elől el lehetett titkolni, hogy:

 „A városban az icipici nyugdíjat kapó idős embertől kezdve a menő vállalkozóig mind vitték Marcsihoz a pénzüket. Akadt, aki eladta a házát, és az így kapott pénzt fektette be, a kamatokból pedig élt, utazott

Úgyhogy srácok, jó volt veletek, viszlát!

625 komment · 1 trackback

2015.04.22. 10:29 Fabius

Éljen a luxusprofit és a Kassáig érő autópálya!

Címkék: fidesz orbán viktor miskolc autópálya vasárnapi zárva tartás

Don Sziszifusz eddig remek ütemérzékéről volt híres. Állítólag. Na mindegy, ha volt is neki ilyen valaha, azt mára biztosan elvesztette a "feszkózásban". Tegnap szülővárosomban boldogította a népet, onnan kívánt kellemes és bőséges luxusprofitot vajnabandinak és ígért határig érő autópályát a borsodiaknak

Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg lehetnénk elégedve. 

Éppen csak annyi a bibi, hogy el teccettünk véteni az ütemet. Március 15., a vasárnapi zárva tartás óta megváltoztak arrafelé a szokások és a bevásárlóturizmus irányok. Már nem szlovákokkal van tele a Miskolc széli Metró, hanem magyarokkal a kassai Optima, Merkury Market és a többi multi. Főleg, mert a Bricostore és Baumax egyébként is bezárt. 

orban_hordar2.jpg

De az autópálya hasznos lesz, a frissen megvásárolt holmival nem kell a töredezett hármason Novajidrány fölött kerülgetni a kátyúkat - aszfaltmorzsalékokat, igenis fontos, hogy ha költeni megyünk a szomszédba azt kulturált körülmények között tehessük. A semjénzsolt álma is megvalósul, együtt vannak a családok, bevásárlás után elmennek Nagyidára Csáky, Betlérre Andrássy kastélyt nézni, Kassán a "kötelező" Dóm kör után az ebédhez nehéz elképzelni klasszabb helyet a Med Malinánál, ha már arra járnak. Ráadásul ha összehangolják az utazást az akciós katalógusok előzetes böngészésével, akkor a költségek egy része is vidáman megtérül. 

Hogy ebben a felállásban a lovetta határon kívül csapódik le és a szlovák gazdaságot pörgeti? Lárifári. Megmondta azt a bayerzsolt épp a minap, hogy a vasárnapi otthonmaracc filozófiai kérdés:

" A mohamedánok pénteken nem csinálnak semmit, a zsidók szombaton, a keresztények meg vasárnap. A muszlim országokban betartják, a zsidóknál szombaton a lift se jár, mi viszont tologatjuk a bevásárlókocsit, szarunk mindenre."

Ilyen filozófiai mélységekben meg tökmindegy, a pénz amit elköltünk melyik gazdaságot pörgeti, helyette az a lényeg, hogy ne szarjunk mindenre. Vagy legalábbis ezt mondhassák el rólunk, miközben éppen a friss, új autópályán hasítunk a határ felé, mert a hétvégén 1 + 1 akció van az Auparkban. Úgyhogy a "filozófiamegmaradás" törvényéért cserébe megkapjuk a kulturált közlekedés könnyítést. Oké, extraprofitot csak a vajnabandi kap, magyar kereskedőknek és szolgáltatóknak arra nincs szüksége. Mert hasítunk, amúgy.

 

226 komment

2015.04.21. 09:45 Fabius

Ma megszűnik a CÖF!

Címkék: fidesz facebook belharc cöf

Kormányunk nemzeti főciviljeinek megártott sok a jóból. Nem, nem a fölnyalt közpénzt adják vissza, hanem rövidségében is megrázó, drámai közleményben közlik, ma megszűnnek lenni a legnépszerűbb közösségi oldalon, bezárják a faszbúkprofiljukat. Nyilván azért, mert a drága nép túlszerette ott őket.

cof2.jpg

Siratják is őket rendesen, népszerűek voltak, na:

6.png

Nem is értem mi volt a baj, a szeretet és hála túlcsordulása talán? Vagy annyira belelovalták magukat a repedésszélesítésbe, hogy elfelejtették észrevenni a rajongást? Mer'hogy az van, a tapolcai kampányban besült közjáték után elkezdték egymás haját is tépni, az "orbánkormány-megmentése" című közjátékra mindenki másképp emlékszik. Mint a gyerekek. Felcseperedni sikerült a langymelegben keresztapus gondoskodása mellett, aztán mikor a Don már nem csak a kétharmadot, de a kormányzást is bukná elkezdődik ezeknél is a pubertás, és azon versengenek melyik jómadárnak volt előbb szőrös a pöszörője.

Tudja meg ország világ, hogy Vitéz Alsófelcsúti Bencsik András pöszörője volt legelőször pelyhes!

Körbe is hívta a haverokat Bayertől Szélesen keresztül Csizmadiáig a hírrel, mire emezek elkezdtek önvizsgálatot tartani. Csak szegény Csizmadia volt lemaradva egy lépéssel, ő a hirtelen megalakult Pelyhes Pöszörősek Páholyából kimaradt, hiába emlékszik azóta máshogy. Aggodalomra azért semmi gond, bár kis késéssel, de a természet nála is tette a dolgát, végül bevették a klubba.

Aztán meg úgy gondolták, ha már ilyen szőrösfaszú keményfiúk lettek megmentik az Orbán kormányt.

Most meg itt toporognak, pehelyvitába bonyolódnak és szemmel láthatóan nem nagyon értik a körülöttük zajló eseményeket. A vicctamás például még ott tart, hogy szerinte a szőrkérdésen kívül is fontos dolgokat kéne sürgősen tisztázni:

"hogyan kell értelmezni az utóbbi időszakban megtépázott polgári Magyarország vízióját? Politikai termék vagy a nemzeti tábor értékrendszerének központi eleme? S mindehhez hogyan viszonyul a „keményen dolgozó kisemberek” víziója? Utóbbi politikai termék vagy egy új, fontos érték; s vajon a két megközelítés szinkronban van-e egymással?"

Asszem Gépont Fodornak ismét azt kívánja a komplett kormány, hogy tarajos sült szarjon élete hátralévő minden napján, lehetőleg naponta többször. A tábor láthatóan el van bizonytalanodva, hogy akkor most át teccettek minket baszni? Legalább az Édesdrága Keresztapus hazudja már, hogy áh, dehogy!

Csoda, ha ilyen körülmények között rosszabbul állják a sarat, mint négy éve, és feladnak fontos bástyákat, mint a faszbúk?

 

284 komment · 1 trackback

2015.04.20. 00:00 Fabius

TAO pénznyúló komisszárok mindenhol

Címkék: fidesz kézilabda kocsis máté

Kedvenc és évtizedekig űzött sportágamat, a kézilabdát is elérte a komisszárosítás. Kocsis Máté nertársat rendelte az Úr a szövetség élére, a módszerrel kiváltva a kézit szerető tömegek haragját.

kezi3.jpg

Az eseményekre adott reakció a szégyen és a gyalázat. Mi mást lehetne mondani arra, ha:

Farkas Ágnes:

 1.  Olimpiai és világbajnoki ezüstérmes.
 2.  Európa bajnok
 3.  A válogatottban 206 mérkőzésen közel ezer gólt szerzett.
 4. Az év magyar kézilabdázója (2001-2002)
 5. A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjének birtokosa.

a jelöltlistára sem kerül fel Kocsis Máté komisszár bajtárssal szemben, akinek ugye valamivel vékonyabb a kézilabdához kötődése és szegényesebb az életrajza, hacsak a hajléktalanok baszogatása és a rendkívüli drogteszt ötlete nem nevezhető valamiféle érdemnek.

Mennyire kellett ehhez kutyába lemenni a küldötteknek? Mennyire kell beszarva lenni?

Ja, és vajon mit ígértek ezért cserébe odafentről? Mert sajnos ma ott tartunk ezek szerint, hogy ahol TAO pénz van oda mutyista komisszár is kerül, minden más szempont csak ezután jön. Szakmaiság? Lófaszt, mama! Az elnöknek ojjannya' nem kell legyen, majd mutatnak neki pár képet és mesélnek anekdotát, mekkora faszaság volt mikor még a TBSC - Veszprém párharcban dőlt el a bajnokság úgy, hogy a Hoffmann dokival, Kontrával, Sibalinnal, Marosival felálló Tatabánya kettős emberhátrányban lőtt góllal döntötte el a meccset. Mert az tényleg faszaság volt. Az éppen három éves Kocsis Máté tologatta a csattogós falepkét, Marosinak meg a gólkirályi cím ünneplése mellett meg sem fordult a fejében, hogy évtizedekkel később mennyit fog érni pár anekdota, ha a tejhatalommal felruházott elnök urat kell majd meggyőznie mondjuk az utánpótlás nevelés fontosságáról.

Persze lehet azt mondani, az elnök dolga nem a szakmázás, ezt megoldják alelnökei, Marosi és Pálinger.

Komisszár bajtárs dolga a kassza kulcsát őrizni és a Szabó László Zsolt féle haverokat beültetni az elnökségbe, mert jól jöhet a kézilabdának egy hozzáértő MTVA-s kapcsolat. Mit lehet tudni, előfordulhat, hogy a megszokott színvonalon belekül sportágunk a híradóba, ami óriási fegyvertény lenne. kezi4.jpg

Amúgy meg Kocsis szereti a sportot, gyerekkorában vízilabdakapus volt és szabadidejében szívesen focizik, szóval kár a közenincsséggel genyózni. Ráadásul szimpatikus gyerek, nem kezdte mindjárt azzal, hogy lövőpárbajon alázza Farkas Ágit, de nem is erre kérték föl. Mer'hogy őt fölkérték erre a szép feladatra, úgy biza! Hogy kicsoda azt nem feszegette, cserébe lobbierőről beszélt. Mármint valakik úgy hiszik neki van ilyenje, pedig ez a hit is csak olyan, mint a fing:

- Mindenki érzi de megfogni senki sem tudja.

 

254 komment · 1 trackback

2015.04.15. 09:04 Fabius

Konzultáljunk az internetadó csökkentésről!

Címkék: fidesz internetadó dajcstomi rezsicsökkentés internetkon

A Magyar Jövő Internete vár téged, nyájas olvasó! Az internetügyi miniszterelnöki biztossá kinevezett dajcstomi a "zemberek" segítségével - muhaha - összeállította a konzultációra érdemes kérdéseket, neked csak a megválaszolgatásuk lesz dolgod, ha elmúltál 14.

internet.jpg

Ha volt eddig miafasznakez érzésed, akkor megvilágosodsz rögtön az első kérdésnél, miért nem engedte el az Orbán kormány az első pofán rúgásnak számító témát, utána a többit elolvasni gyakorlatilag felesleges:

"Senki sem vitatja azt a célt, hogy a felhasználók minél olcsóbban jussanak minél jobb minőségű internethez. Ön szerint ennek érdekében csökkenjenek-e az internet-előfizetés adóterhei?"

Magyarul: akarod-e édesdrága kedveslakosság, hogy az internet előfizetésed is belekerüljön a rezsicsökkentésbe? Mert ha igen, akkor nem kell többet tüntetned és székházablakot betörnöd, elég ha szólsz, válaszolsz, konzultálsz, és igényed meghallgattatik. Naná, hogy akarod, miért ne akarnád, hogy neked is jusson valami amitől a mocskos pofádat befogod, elnyugszol és nem statisztálsz világító telefonnal a világ előtt lejárató képhez.

internetado-tuntetes.jpg

Ennyi elég is lenne, mint semjénzsoltnak kihelyezett mobilles a természetvédelmi területen, de ha esetleg tovább is konzultálnál akkor lenne itt még valami: Elképzeltem mi lenne, ha a konzultálók a hetes kérdésre...

" A Kormány döntése alapján 2018 végére Magyarországon - nagyarányú hálózatfejlesztési program végrehajtásának köszönhetően - minden háztartásban lehetőség lesz a szupergyors internet elérésére. A fejlesztésekhez jelentős uniós pályázati támogatást is igénybe vehetnek a szolgáltatók. Vannak, akik további ösztönzést tartanának indokoltnak a fejlesztések felgyorsítása érdekében. Mások szerint az uniós források elérhetősége kellő mértékben ösztönzőleg hat majd a piaci szereplőkre. Ön szerint mi szolgálja leghatékonyabban a hálózatépítések felgyorsítását? "

...szépen leírnák a dajcstominak, hogy tökikém, a hálózatépítések felgyorsítását mi nem pont úgy, ciprusi offshore cégek bevonásával, a parlament tudtával és felügyelete mellett képzeljük el, ahogy ti próbálkoztatok vele. Jó, oké, Seszták Miklós mára már talán nem felügyelő bizottsági tagja az ominózus offshore cégnek, és a közbeszerzési albizottság elnöki tiszte is megszűnt, cserébe fejlesztési minisztert csináltatok belőle. Úgyhogy szerintünk a hálózatépítések felgyorsítását leghatékonyabban az szolgálja, ha ez a faszi hóttutibiztosan nem megy a közelébe, ti meg kitaláltok valami olyan módszert, amivel kicsit kevesebbet lehet ebből ellopni. Vágod, ugye? Akkor ezt mekkonzultáltuk, csókpuszi.

Érdekelne Konzultációs Tamás arckifejezése, ha százasával találna ilyen válaszokat a postafiókjában.

 

1866 komment

2015.04.14. 09:59 Fabius

Sajtómunkások: ha követnek szelfizzetek!

Címkék: sajtó fidesz vs.hu

Csodálatos történet esett meg a vs.hu munkatársával a Nagy Büdösben. Rendszerszolgákkal kergetőzés, kukkolás, besúgás, megelevenedett átkos rendszer, Rákosi és Kádár vigyorogva, elégedett arccal bámul fölfelé a pokolból.

Szupertitkos kormányunk mellre szívta, hogy a vs.hu jobban értesült volt bizonyos kormányülésekről, mint kellett volna. Nem véletlenül nem készül ezekről se hangfelvétel se jegyzőkönyv, Kedves Vezetőnk és a Fiúk ezek szerint előttünk vállalhatatlan dolgokat is összehordanak, egyrészt, meg nem is úgy lehet hazudni ezekről ha nyilvánosságra kerülnek, másrészt. Harmadrészt meg mikor belekeverednek a mikor-hogyvótba mint Quaestor csőd idején, az kinek hiányzik? Jobb lenne a békesség, így ha Rogán "Úgyismegtudomkivolt" Antal kirohanásának nincs se eredménye se foganatja, akkor rá kell mászni a sajtómunkások életére.

Szorosan. Emberfogással.

Nem menekülhet a mocskos ellenség se budiba, se el nem szaladhat, nem ülhet magában, szemmel van ő tartva 2-3 emberrel is ha kell. Meg nyilván jelentés is van adva arról, mikor mit csinált, beszélt-e telefonon és abból mit sikerült hallótávolságon belülre kerülve elcsípni, milyen oldalakat nézett a laptopján, esetleg fogadott-e olyan emailt aminek kifigyelhető volt a feladója. Kalandos vállalkozás ma sajtómunkásnak lenni a rendszercsicska besúgók között:

"Amikor a sajtóteremből futva indultam az ülésterem felé, futott utánam a Fidesz-alkalmazott is. Amikor egy folyosóról nyíló lépcsőházba beugorva azt hittem, hogy leráztam, pillanatokon belül benyitott oda egy másik sajtós, aki ezek szerint egy másik pozícióból figyelt."

De adnék én egy tanácsot, ha már így hozta az élet: szelfizzetek, kedves sajtósok, hadd röhögjünk a helyzet komikumán.

selfie2.jpg

Oké, nektek ez annyira sem vicces, mint egy Harrach Péter adoma a KDNP belső életéről, de ha legközelebb  előfordul ilyen, az csak megörökítésért kiált. Szerintem. Meg aztán hátha messzebb ülnek legalább, és nem kell a nyakatokba lihegők egyen kolbász és savanyú izzadságszagát belélegezni. Meg aztán elég röhejes tud lenni a klotyóra is bekövető képe, ha egyszer csak pofán villantja egy vaku.

Ha nem tetszik neki mondd, hogy véletlen volt, te magadat fényképezted, de ha zavarja nyugodtan tegyen panaszt a sajtóosztályon.

196 komment

2015.04.13. 09:57 Fabius

Tapolca után jön az atomvillanás?

Történelmi győzelmet aratott a Jobbik tegnap. Érdekes, hogy első egyéni győzelmüket nem a hagyományos terepnek számító Borsodban vagy a Nyírségben aratták, hanem a Fidesz bástyaként ismert Veszprém megyében. Viktorkám, most aztán tényleg nix ugribugri, a kétharmadhoz immár kevés, ha egy jobbikos képviselő távol marad.

orban_kanape.jpg

Az időközi győzelmekbe belekényelmesedett baloldal számára is legyen tanulság, hogy mennyien maradtak távol a szavazástól most. De igazán mulatságos azt lesz figyelni, hogy dolgozzák fel Viktorék a jobboldali rivális erősödését, mert az "ellenzékválasztás történt" és a kapufa, eleve ezt vártuk mellett a Jobbik biztosan nem ússza meg ennyivel.

Élesedik az atomháború?

Mert állítólag az idő eljött, a fegyver megvan, és most már az a saller is megérkezett ami a végső lökéshez eddig talán hiányzott. A kampányban nem érdekelt Rig nertársnak mi van a felsőtestére tetoválva valójában, de ha az amit híresztelnek akkor fideszkeresztény szentatyáink helyet kell szorítsanak egy náci jelképeket magán hordó képviselőnek is. Ez az aktus pedig felvet némi felelősséget még akkor is, ha a hely sorsáról a zemberek voltak szíves dönteni. Orbán Viktor és a Fidesz hívei pedig pontosan tudják honnan fúj a szél:

tapi2.png

Azt, hogy mit kell(ene) tenni az úgynevezett baloldali pártokkal nem is kérdés:

tapi1.png

Mer'hát összenő ami összetartozik, ugye, legalábbis az egyszerű fideszes szimpatizánsok fejében:

tapi3.png

Vagyis az ellenség immár nem csak a ballib, hanem az egyéni győzelmétől ballibbé vált Jobbik is. Valamit tenni kell, lehetőleg olyat amitől a nép legegyszerűbb, még a Fideszre szavazó gyermekei lenyugszanak, és az elkódorgott kiábrándult bárányok visszatalálnak a nyájhoz. Erre a célra pedig kevés lesz, ha semjénzsolt megígéri minden lepuffantott állatka emlékére elénekel egy zsoltárt, az önálló életet élő, saját erőből boldoguló kiccsalád kettővel kevesebb közbeszerzést nyer mint előirányozva volt, és Rogán Antal tetőkertből leköltözik a szuterénba. Ide valami több kell, valami olyan, ami tényleg felér egy atomvillanással.

Kérdés a Fidesznek van-e ilyen eszköze, vagy csak a pofájuk nagy ahogy mindig.

833 komment

2015.04.11. 10:32 Fabius

Magyarország, mi a fasz van?!

Címkék: fidesz varga mihály ngm quaestor botrány

De most tényleg! Én meg vagyok győződve. A meggyőződésemet nem tudta megingatni tegnap este se Lukács, mikor mintegy három méterről a pofámba ordította: "Nem a pornó nem is az erotika ami gusztustalan az a politika" se a veséimen rángatózó pogó tánckar, szóval stabilnak mondható.

Akkor sem, ha kijelentéseiket tetszőleges sorrendben egymás után pakolva minden esetben kapitális faszság és ordenáré hazugság jön ki. Varga Mihály igenis elkészítette a ominózus jelentést egyetlen átvirrasztott éjszaka, amit aztán nem átadott, hanem a nagyobb hatás kedvéért felolvasott a kormány előtt.

varga_mihaly.jpg

Ennyike. Nincs hazugság, nincs bennfentes kereskedelem, kurvaéletbemár, fogjátok felfele!

406 komment

2015.04.10. 09:55 Fabius

Habony Árpád szigorúan titkos élete

Címkék: fidesz korrupció habony árpád

Két evidencia van ma Magyarországon:

1. Farkas Flórián lopott, lop és lopni fog.

2. Habony Árpád körül minden szigorúan titkos.

Illetve nem egészen, mert azt például tudjuk Nemközszereplő Árpádról, hogy akar de mégsem válik, hogy táskából a parasztbarokk nőből a modellalkat jön be neki, hogy szereti a drága kocsit és utálja az okvetetlenkedő nyugdíjasokat. Utóbbiakat meg is rugdossa ha sokat pofáznak. Tudjuk, hogy vagy van érettségije, vagy nincs, hogy az alkotmányvédelmiseknek nincs dolguk vele, hogy vélhetőleg hazudott a hatóságoknak mikor Amerikába ment demonstrálni kitiltatlanságát. Tudjuk, hogy szimbiózisban él vajnabandival, és nem gondolunk rá, hogy Timi nagysága alapvetően zsáneralkat.

Vagyis tudunk egy rakás olyan dolgot, amire kurvára nem vagyunk kíváncsiak.

Mer'hát tegye föl a kezét akit jobban érdekel kivel volt húsvétkor Londonban, mint az, hogy Szerződés Nélküli Árpádnak honnan volt erre pénze. Eszemben sincs lélegeztetőgépre átszámolni egy Harrod's reggelit, mármint akkor, ha tudjuk emberünk milyen bevétel alapján engedi meg magának. De nem tudjuk. Ahogy azt sem, a legutóbb általa vezetett autó vajh miért nem szerepel a nyilvántartásban? habony_0.jpg

Lehetséges magyarázatok persze vannak TEK-től titkosszolgálatokon keresztül a hirtelen sürgőssé vált rendszámcseréig mindenféle. Éppen csak az nem világos, hogy egy Keményen Dolgozó Nagyembernek mi szüksége erre? Mikor talpig becsületes úriember, a ner motorja, Orbán ösztönös zsenije. Mi takargatni valója van? Minek a topszíkret életforma a szürke zónában, mikor a hivatalos miniszterelnöki/miniszteri tanácsadók végeláthatatlan sorában egy Szili Katalin is havi millióért közpénzen vett alibije a kormánynak? A kormányról és Viktorról régen tudjuk, hogy semmi nem drága mikor kell egy posztot csinálni bármilyen nevetséges indokkal. Ahogy azt is, ha a politikai életben egy ilyen sem jut/nem akarnak gründolni valakinek, akkor ott valami olyan kismiújság van, ami a: megmagyarázhatatlanul sokba kerül nekünk, b: valami más egyéb, de legalább ennyire nyomós ok miatt nem kerülhet nyilvánosságra.

Így aztán Habony szupertitkos vitrinverdája tovább növeli a bizonytalanságot, és persze erősíti az Orbán kormány átláthatóságellenes korrupt imázsát.

348 komment · 2 trackback

2015.04.09. 09:47 Fabius

Semjén, te kretén!

Címkék: kdnp semjén zsolt vasárnapi munkaszünet

"...ne zárjatok be több boltot vasárnap, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté az kádéenpét az ő igen nagy kegyelméből..."

Azért jó, hogy van nekünk egy ilyen "világnézeti pártunk", mint a kereszténydemokraták, mert ők megfellebbezhetetlenül tudják mi jó nekünk, ezt ránk is erőltetik, és úgy képesek az egészet megindokolni, hogy fotelből kiesve röhögsz. Vagy sírsz, habitus kérdése.

Stumpf remek igazolása a Mandinernek, ha ő nincs sose derül ki hogyan vélekedik a vasárnapi zárva tartásról gyakorlati-világnézeti síkon mondjuk a semjénzsolt. Pedig a képlet egyszerű, mint tematikázó Éden Hotel szereplő agya a Pandóra ceremónián. A nagy boltok legyenek zárva, a családiak meg nyitva, és valósítsák meg a kormányálmot úgy, hogy a boltban vannak együtt vasárnap.

Mittom áruljanak a családi fegyverábécében sörétet közösen nemzetünk állatirtó nagyjainak.

semjen2.jpg

Mer'amúgy a vadászat szenvedély, ráadásul szabadidős tevékenység ami lehetővé teszi, hogy a népszopatásban megfáradt kereszténydemokrata kieressze a gőzt. Úgyhogy nincs abban semmi rossz, ha Kovácsék a 200 m2 alatti alapterületű fegyverboltban családilag együtt várják, hogy a semjénzsolt betérjen hozzájuk. Anyu az irodában kempingfőzőn nyomja a paprikás krumplit nokedlival, a gyerekek eljátsszák az Expendables összest, apu meg állítgatja a csúzlikat, mert a tekintetes fővadász a kilós erősségű elsütőt előzetes fitneszedzés nélkül el sem tudja húzni.

Hogy az egésznek WD40 Break Free szaga van? Picsába már, a cserzővargák kölykei is felnőttek valahogy, pedig az a szag, ugye.

Meg amúgy is, hiába dumál Ferenc pápa, hogy az állatok a mennybe jutnak, mikor szemmel láthatóan csak a tányérra. Vagyis a Mennyország az állatok számára zárva tart. Mindig, nem csak vasárnap. Úgyhogy könnyen belátható, hogy a magyarok tulajdonképpen sokkal jobban jártak, mint az állatok, mikor számukra csak a multikban szédelgés tilos a hét utolsó napján. A Fidesz - KDNP szövetség a legnagyobb faszaság, amit kitalálhattak. Mert a kereszténydemokraták legnagyobb parája világszerte, hogy vagy hitbuzgalmi egyletté válnak párt helyett, mert a közízléssel rendre nem találkozik amit képviselnek és kiszavazzák őket a picsába, vagy igazodnak a közízléshez és kiüresednek. Így viszont az van, hogy egy néppárt seggszemölcseként tudják ráerőltetni a zemberekre azt, ami amúgy a közízléssel nem találkozik.

Szóval  "a A Fidesz-KDNP szövetség az igazság-többség problémájára a megoldás" még ha a pokolba is kívánja mindenki.

375 komment · 2 trackback

2015.04.07. 10:24 Fabius

Feltámadás tízmilliárdokért

A Krisztus központú keresztény kalendárium fő ünnepe után, a hétvége eseményeit elnézve úgy érzem ráférne még itt a feltámadás pár dologra. Mer'hogy az van, hogy fodbalokos nemzetünk tagjai a belefeccölt tízmilliárdok, stadionprogram, akadémiásítás ellenére sem kíváncsiak túlságosan arra, hogy teljesítenek Őfelsége Álmának aktív résztvevői a gyepen.

 • Puskás Akadémia-Ferencváros: 3812 fő
 • Győri ETO-Kecskemét: 1922 fő
 • Pécsi MFC-DVSC: 1049 fő
 • Dunaújváros-Nyíregyháza: 879 fő
 • MTK-Pápa: 420 fő
 • Diósgyőri VTK-Paks: 2673 fő
 • Haladás-Honvéd: 2135 fő
 • Újpest-Videoton: 1295 fő

Oké, én is tudom, hogy a Főni valójában másról álmodik,

messi4.jpg

és minimum a kurva anyámat, mert számra veszem a Nemzet Sportját amihez nem értek. És különben is rohadjak meg mert nem tudok úgy szurkolni Viktor törekvéseinek, mint egy királyi tévériporter,

 

pedig mennyivel hasznosabb társadalmilag egy stadionparkoló, mint egy telep ahol szegények, cigányok és szegénycigányok élnek.

De azért csak van ez a TAO támogatás - mutyi, amit most a futballsznob blog volt kedves érzékletesen bemutatni, vannak a halálra motivált fodbalisták akiket edzőjük szerint időnként busz vagy kamion után kéne kötni a motivációt illető nevelő szándékkal, mert a pénz-paripa-telefon-internet erre már nem látszik alkalmasnak,

 

és van az embernek ez az érzése különösen a nézőszámra tekintettel, hogy mi a picsának kell ez nekünk? Nem úgy értem, hogy maga a foci minek, hanem úgy, hogy a jelenlegi itthon ismert formáját kéne beszántani a francba mindenestől - igen bazmeg, játékos, edzős, szövetséges, akadémiás orbánálmostól - behinteni az egészet sóval, hogy aki akarja az újraértelmezve építhesse föl az egészet az alapoktól.

Átláthatóan. Szakmai alapokra helyezve. És ne féljünk kimondani végre, hogy ami 14 ezer embert érdekel egy komplett forduló alatta az egy kupac szarszuflé, közpénzarannyal nyakon öntve.

 

 

255 komment

2015.04.05. 23:16 Fabius

Boldog sonkakómát!

locsolas1.jpg

224 komment

2015.04.04. 10:45 Fabius

Hány száz elvesztett millió után kell lemondani egy közpénzbrókernek?

Kezd ez az ország egy kibaszott Éden Hotelre hajazni, ahol minden megtörténhet. Illetve mégsem, mert ha ott valaki a teraszra hugyozik akkor úgy vágják ki a többiek, mint egyszeri kádéenpés a magas cét semjénzsoltár éneklés alatt. Itt viszont történhet bármekkora gusztustalanság, a világon senkinek lemondania nem kell, ki sem vágják sehonnan, mert került az apró hibácska amibe került, a seggvédő pajzsért nem drága semmi.

Lázár János volt kedves közölni velünk, hogy a Földrontási minisztérium szíves közreműködésével 410 millió forint odaveszett. Csak így lazán odaveszett, de amúgy tragédia nincs, miért is lenne? Fazekasnak lemondani nem kell se azért, mert nem teljesítette Orbán parancsát, se azért, mert mifaszt keresett a minisztériumára bízott közpénz egy brókercégnél, se azért, mert állítása szerint ő nem is tudott erről, vagyis pici szentem ártatlan, nem felelős és továbbra is alkalmas.

kozpenzbroker.jpg

Mármint alkalmas arra, hogy egykori bróker államtitkára átverje, mint szart a palánkon.

Győrnek 1 milliárd forintja ragadt be a Quaestornál. Borkai Zsolt polgármester mégis nyugodtan alszik, izgulnia nem szükséges azért sem, mert a létező legbüdösebb körülmények között sámfázta ki közpénzzel a Tarsoly céget, teljesen váratlanul egy ikonikus napon. Egy milliárd? Lárifári, több is veszett Mohácsnál! Milyen ország az olyan, ahol egy "lex" már az aprópénzzel sem gurigázhat nyugodtan? Elgurult és odaveszett? Nem gond, nem kell mindjárt pánikolni, mint zsemléjétől megfosztott kisnyugdíjasnak a vasárnap zárva Teszkó előtt. Csak nyugalom, természetesen Borkai nertárs is ártatlan, nem felelős és alkalmas.

Engem viszont azért csak érdekelne oldalfüggetlenül: Hol a határ, ami felett már le kell mondania az ország teraszára hugyozó közpénzbrókernek?

 

 

892 komment

2015.04.02. 10:31 Fabius

Orbán talált magának félázsiai nagybácsit

Címkék: orbán kazahsztán rokonság

ÉdesDrágaAranyosEgyetlen Nurszultán bátyám, kazahok, rokonaink!

Megjöttünk hozzátok és mintha haza jöttünk volna. Mi itt vagyunk otthon nálatok, és nem a rohad kapitalista demokraták Brüsszelében. Nyugat? Pfejj! Ott nem botlunk mindjárt aranyból faragott csodaszarvasba a reptéren,

borat_orban2.jpg

nem fogadnak kucsmás, téeszelnök arcú magunkfajta rokonok. Itt nem vezetgetnek kézen fogva egyenest a mémgyárba, ugye, mint ahogy egy makrancos pulit szokás. Itt tisztelet van, béke, barátság meg szeretet. Ja, és stabilitás, amit Nurszultán bátyám jelent népének a szovjet idők óta. Meg családiasság, ami nekünk nagyon fontos! Örömmel látom, hogy a médiafelügyelettől a kazah Pop Idol zsűriéjig mindent sikerül megoldani a rokonságban, bárcsak mi lehetnénk ennyire hatékonyak.

De nem csak ebben!

Itt nálatok Drága Rokonok minden olyan más! Ellenzék gyakorlatilag nem létezik, nem kell se a megosztottságukra se a rájuk dobandó "atombombára" energiát pocsékolni. A sajtó nem szaglász, nem nyomoz, nálatok egy Kvesztor botrány sem lenne hír. Blokkoltak a mémgyárak, nincsenek ellenzéki honlapok, cserébe létezik statáriális tárgyalás és halálbüntetés. Nurszultán bátyámnak nem kell a választásokkal baszakodni, jogosítványai élete végéig élnek, és utódjára ruházhatóak. Mit nem adnék egy ilyen lehetőségért én magam is!

Csak ehhez egy olyan nép is kéne, mint a kazah!

Akik eltűrnek mindent és nem lázadnak, mint magyarok az internetadó ellen. Ti kellően messze vagytok Brüsszeltől, itt nem fertőz már a nyugati demokráciafelfogás fertője. Nem hőzöngenek szólásszabadságért, nem okoskodnak mikor eltűnik pár tíz-százmilliárd rokoni, haveri zsebekben. Nurszultán bátyám új fővárost épített a semmi közepén, én meg egy rohadt stadiont a kerti budi mellé, de nekem ezt sem nézik el. Felfoghatatlan, érthetetlen mivé változik a vérvonal csak azért, mert mi pár ezer kilométerrel nyugatabbra csencseltünk fehér lovat vízért-fűért-földért a morvákkal!

De késő bánat eb gondolat! Jön még lázadozó magyarokra néhány semjénátok és habonyárpád ötlet, mert ha kikaróztuk a Mészáros Lőrinc disznótelepét befogadni képes Új Felcsút helyét a Turáni-alföldön, akkor lesz hová jönni kánnak, mikor otthon már kergetnek!

467 komment · 1 trackback

2015.04.01. 08:54 Fabius

Orbán nem csak geci, de hülye is

Címkék: fidesz bennfentes kereskedés qaestor botrány

Csodás napokat élünk. Jó, itt nem a Quaestor károsultakra gondolok elsősorban, hanem azokra, akik nyomon követik az Orbán kormány vesszőfutását. Megvan annak a maga sajátos bukéval rendelkező bája, mikor a hazugságokból ellentmondásvárat építő kormány hadovaügyi államtitkára az egyetlen menekülőútnak azt látja, ha lehülyézi a vezért.

orban_hulye.jpg

Mer'az van, hogy Don Sziszifusz nem emlékszik.

Márhogy pontosan nem, tecciktunni, mert azért nagyvonalakban igen. Az például megvan neki, hogy ő egy hérosz működő életösztönnel. De az már nincs, hogy ez az életösztön izé mikor lépett működésbe. Hanyadika volt? Fassetuggya, volt és kész, csak ez számít. Bajlódni a részletekkel neki nem dolga, miniszterelnök ő és nem kalendárium. Most tényleg azt várjuk, fejben tartsa mikor is volt kormányülés, és azon mi hangzott el? Há' éppen azért nem készül ezekről se jegyzőkönyv se hangfelvétel, hogy ne tudja ezt senki.

Minek piszkálódni azzal, hogy mi alapján döntött? Döntött és kész, a többire ki emlékszik ekkora aggyal? Meg amúgy is nem mindegy, hogy a miniszterelnökségre tizedikei érkeztetéssel eljutó Tarsoly levélre kilencedikén válaszoltak, vagy tizenegyedikén? A memóriája szar a főnöknek, de a látnoki képességei még faszák, tudta ő, hogy jönni fog a levél, azt is mi lesz benne, így késlekedés nélkül a választ is elküldte még az érkezés előtt. Ezért bennfentes kereskedéssel vádolni egyenesen nevetséges. Mi? Hogy a külügy cégének vezetőjétől nem érkezett írásos utasítás a portfólió eladására? Istenkám, vészidőben minden másodperc számít, de ettől még a külügyből érkező telefonos kűddapénzt!!! utasítás nem számít se bennfentes kereskedésnek, se kézivezérlésnek. A zemberek megszopatásának meg különösen nem, remélem ezt nem kell külön magyarázni senkinek. Ahogy azt sem, ha állampapír helyett pénzt ad vissza valaki, akkor nem szükséges hozzá magyarázat vajon mitől lett ez a hirtelen átalakulás.

Az meg tényleg a kákán csomót keresés csimborasszója, hogy egyesek szerint egy hónap alatt csak ki lehetett volna már deríteni, melyik minisztérium melyik pilótajétékba melyik brókercéghez mennyit fektetett be a zemberek pénzéből. Orbán nem tudja, a minisztériumok sem tudják, de holnapra talán elvégzik az adatgyűjtést és kiderül, a számokkal csak akkor van baj ha azok dátumokat alkotnak, vagy akkor is, ha eldugott és elő nem kerülő, szabad szemmel is jól látható mennyiségű pénzösszeget.

 

356 komment · 1 trackback

2015.03.31. 08:48 Fabius

Már megint ez a kurva Gyurcsány!

Címkék: fidesz gyurcsányahibás quaestor botrány

Elegem van Feriből! De most komolyan, álljon már meg a menet valahol. Meddig kell még eltűrnünk, hogy ez a népellenség minden eseménynél ott van, mindenhová elér az a mocskos keze, kínos helyzetek tömkelegébe  sodorja a nert, Orbán G. Viktor őfelségét és kükümminiszter urunkat is?!

Nem ezért váltottunk renccert!

Nem, nem azért váltottunk Ferikém, hogy te belopózhassál a kükümbe és diplomata útlevelet intézzél Tarsolynak. Azért sem, hogy amikor megbukik ez a faszomjankó, akkor te ne azonnal vond azt vissza, hanem hagyjál neki napokat, hátha könnyebb egy diplomata útlevéllel bolyongani az adóparadicsomok között.

gyurcsany.jpg

Mert offshore számlákat is intéztél neki tucatszám, ne is tagadd, te pernahajder lator! Gründoltál neki belépőt a Nagy Büdösbe, adtál kölcsön 17 milliárdot a Fejlesztési Bankon keresztül, majd valamiféle tudatmódosítókkal elérted, hogy Jegybank Elnök Urunknak, a Matolcsyné férjének és a pénzügyi felügyeletnek együtt ne tűnjön fel, 150 milliárd hamis kötvény került piacra az engedélyezett 70 milliárdon kívül. Hogy tehetted ezt, te szemét?!

Kibuliztad, hogy Tarsoly ne tudjon rendesen csődöt jelenteni, hogy legyen neki ez a több cégét is átvevő Orgován strómanja, hogy poltpéter emberi jogokra hivatkozva magyarázza, miért késett a kihallgatás és letartóztatás. Még L. Simon Lászlót is kínos vesszőfutásra és látnokmagyarázásra kényszerítetted, mert nem kímélsz te senkit, baszod! Miattad nem tudják megmagyarázni mit keresett egy brókernél állami pénz, hová lettek az államkötvények és miért készpénzt kapott a küküm vissza. Miattad látszik úgy, bennfentes információk birtokában rendezték el a dolgokat. Még azt is te intézted, hogy Orbán magára rántsa a szaros bödönt és beismerje: ő adott utasítást amivel tízezreket szívattak meg. 

 

Miattad nem tudják pontosan azt sem, melyik minisztérium melyik brókercéghez hány milliárd állami pénzt dugott el. Miattad kell erre a tudásra csütörtökig várni, és miattad látszik úgy, mintha a botrány közepén édesviktor a kazahsztáni emigrációját készítené elő Mészáros Lőrinccel. Te vagy az oka, hogy nem tudjuk Orbán Tarsolynak írt kétmondatos dodonai válaszát, a trollkodásod miatt menekülnek az edzők Győrből és ne tagadd, te intézted az ETO Park foglalást is, te stadionellenes bitang!

Mikor lesz ennek vége, Feri? Mikor hagyod abba a keményen dolgozó kisemberek és a Nagyra Becsült Nemzeti Magyar Kormány szopatását? Mert a Quaestor botrány még hagyján, de hogy olyan rendezvényeket is szervezel, amitől ezek Kim Dzsong, Rákosi és Sztálin gruppenéből származó szerelemfattyaknak látszanak "nemzetikeresztény" helyett, azért az tényleg túlzás!

348 komment

2015.03.30. 09:13 Fabius

Tarsoly megörökölte Hagyó Miklós celláját

Címkék: fidesz quaestor tarsoly csaba

Tegnap előzetesbe vágták Quaestor Csabát. Az oligarcha és szarember sittes pályafutását ikonikus helyen, Hagyó Miki cellájában kezdi, legalábbis a blikkújság szerint.

tarsoly2.jpg

Közben pártunk és kormányunk tovább hazudik, szerintük ők úgy nem rendelkeztek bennfentes információval, hogy letagadni azért nem merik a "tényfeltáró" Tarsoly levelet. Ha a "csődöt jelentek bazzeg!" - levél nem számít bennfentes információnak, akkor tényleg nem tudom mi számíthat annak. Nem mondom, hogy majd a rendőr-ügyészség kideríti, mert szerintük eddig is minden faszagányosan ment, mindenki rendben tette a dolgát, és mégis itt tartunk ahol.

Az előzetest elrendelő bíróság szerint fennáll a szökés, elrejtőzés, összebeszélés veszélye. Az ügyészség szerint meg egy hétig ki se kellett Tarsolyt hallgatni, végig kellett nézni tétlenül az Orgován-stróman sztorit és a két hétig tartó bazzeg gecó, nem tudok rendesen csődöt jelenteni sem tragikomédiát. Lázár János a maga cinikus vigyorával elintézi a komplett sztorit annyival, hogy istenkám, ezek a Tarsoly félék mindég csak nyalakodnak mert találnak hozzá felkínált segget, és azért bízni kell a rendőrségben-ügyészségben, mert abból baj nem lehet.

Mondhatta volna azt is, hogy Tarsoly minden, ami ellen Orbán G. és a kormánya állítólag eddig küzdött, oligarcha, offshore lovag satöbbi, de nyilván nem akart a szentem ennyire drámai lenni, amíg Vitya és Szijjártó le nem sikálja a seggéről Tarsoly nyálból azonosítható déenesét. Ja, és addig sem kellett válaszolnia az asztalán fekvő írásos kérdésre, hogy miért nem értesítette akár ő, akár Orbán a befektetőket mikor tudták, hogy ég a ház? Erről mondjuk azóta annyit tudunk, hogy szerintük nem nettó genyóság volt, hanem rémhírkeltés lett volna szólni. Engem azért a "bennfentes információ" tisztázása mellett az is érdekelne, hogy vajon a csődöt jelentek, gecc! - levélben tett önvallomás mennyiben számít rémhírnek?

Szóval amíg Tarsoly Hagyó neve mellé kaparja a nevét a cellafalba, kellene néhány válasz, mókusmackók.

240 komment

2015.03.28. 12:11 Fabius

Vona: ahol zsidóznak ott zsidó vagyok!

Címkék: jobbik vona gábor

Helló világ, a Jobbik megérkezett a porondra!

A cukiságkampány után a Jobbik és Vona Gábor meghúzta a váratlant, és a legutóbbi interjúra szinte már Je suis juif! pólóban ült oda.

"a Jobbik osztozik minden áldozat gyászában – így a zsidóságéban is –, és ennek a gyásznak a megsértését vállalhatatlannak tekintjük. "

...mondta ki Gábris, ami szinte egyenértékű az ahol zsidóznak, ott zsidó vagyok szólammal. Egy felet visszaléptek a délkeleti kapuból és sündörögnének nyugatra a németek felé, kicsit nem lépnének ki az Unióból - "az EU-ból rövid távon nem lehet kilépni, Magyarország nincs felkészülve erre gazdasági értelemben" - már az EU kritika sem zsigeri, szóval látszólag minden elindult a faszásodás felé. Mer'hogy tecciktunni az van, hogy a jövőből felsejlő "kormányzati felelősség" nyomasztó kicsit, és ennek nem lehet nekivágni ennyi gyűlölködő fasszal.

Ja, utóbbit nem mondta, még mielőtt, de azért amit mondott az ezt is jelenti.

Úgyhogy érdekes lesz figyelni ez az újfajta gondolkodás mennyire politikai termék, és mennyire tényleg követendő irányvonal. Beszélni egy dolog valamiről, az időről időre vállalhatatlanságot elkövető csibészeket tényleg farba rugdosni, netán arcvonalból hátrébb léptetni meg egy erősen másik. Eddig nagyon nem volt min izgulni, a Jobbik a népszerűségi adatok alapján hosszú évek óta egy létszámában ugyan kicsit változó, de azért jól körülhatárolható választói réteg szimpatizált pártja volt.

Viszont ha a beszéd mellett tettek is lesznek, akkor ez bizony hozhat akkora változásokat, amire érdemes lesz odafigyelni jobb és baloldalon ugyanúgy.

679 komment