Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Sir Bates dö Hól: @Eszter jött: csak a WASP ferfi ilyen?... (2016.09.28. 10:29) Bazmeg!
  • Eszter jött: @fzs.1933: A fél világnak depis hangulata van. De a csigaház nem megoldás főleg annak, aki már e... (2016.09.26. 21:12) Terrortámadás érte hazánkat!
  • nincs_itt: @punkfrog: ha nem akarod érteni, akkor nem is fogod. kötekedni, azt lehet, amivel azt bizonyítod, ... (2016.09.25. 10:36) Lázár hazudik
  • taga20: @látjátok feleim szümtükkel: persze, ott volt a totya, meg kuszaszem a két kurvájával:)) (2016.09.24. 14:30) Közpénzből nemi élet: így dugtok ti
  • rdos: @guma: Nem semmi! :-) A (rúdon táncos) kislány egy zseni. :-) Csak el ne kallódjon. :-( (2016.09.21. 19:53) Korrupcióval és áfacsalással a mennyországba

2016.09.26. 12:38 Fabius

Bazmeg!

Drága honfitársaim helyenként hihetetlenek vagytok, basszátok meg!

 

Tekintsünk most el attól, hogy én is el tudok képzelni a tegnapi robbantásról számtalan konspirációs elméletet onnan, hogy Mindenórás Tábornok így akarja felpörgetni a közhangulatot, odáig, hogy maga Allah adta parancsba a no-go zóna kiépítését a Király - Teréz körút sarkára, ha már, ugyebár.

De egyelőre annyit tudunk, hogy két rendőrnek gyakorlatilag az arcába robbant egy szögesbomba. (nyelvtannáciknak: szeges)

Így aztán az van, hogy én speciel konkrétan leszarom az Orbán vagy rendőr utálatotokat, teszek magasról bárki egyéni sérelmére, mert a hék lekapcsolták gyorshajtásért, nem vitézkedtek a szomszédos tyúkperben vagy tudjatököm micsodában. Helyette a kárörvendést látva elgondolkodom, emberek vagytok ti egyáltalán? Két szolgálatot teljesítő fiatal közel járt a halálhoz, erre az a legfontosabb, hogy megérdemelték és minek mentek oda? A robbantás motivációjáról, az elkövetőről - az esetleges megrendelőről - semmit a világon nem tudunk, de az üvöltve hirdetett verdikt lármája már elnyomja az együtt érzünk, jobbulást! - motyogását. Nem, hogy "je suis magyar rendőr" vagy francia zászló helyett rendőr igazolvánnyal összemontírozott faszbúk profilkép nincs, de a rendőrök állapotáért aggódás vagy együttérzés is alig. 

Egész biztos normális dolog ez?

 

182 komment · 1 trackback

2016.09.23. 12:32 Fabius

Terrortámadás érte hazánkat!

Két közepesen teleszart búvárruha beszélget:

- Elég kemény vagy már, gecó?

- Ahham, asszem...

- Akkó'feszíccsünk!

6umagdwht0mcocg8s.jpeg

Igaza lett ennek Simicskó Pityunak, tényleg bármikor előfordulhat itt holmi terrortámadás. Ő meg a másik csicskalángosra érett máris végrehajt egyet a rekeszizmok és a józan ész ellen.

333 komment

2016.09.22. 08:35 Fabius

Lázár hazudik

Olvasom, hogy Orbán Után az Első micsoda sikeres lakossági fórumokat tart. Az ember, akinek akkora vízfeje van, hogy nem muslicák, hanem sirályok repkedik körbe nem hazudtolja meg önmagát, és vidáman füllent játszóteret sorozatban meggyalázó migráncsoktól a cigányok integrációjáig bármiről. Mert az van, tecciktunni drága kedveslakosság, hogy a cigányokat sem tudjuk integrálni már vagy haccáz éve,  így nem kell ide még egy népcsoport akiket majd nem tudunk integrálni a következő hatszázban. 

Ezt így kirakta az asztalra pislogás nélkül, mondjuk attól nem kell félnie, hogy egy Farkas Flórián vagy más cigány vezető elküldi a picsába érte. 

Mert őket, a cigányság vezetőit maradéktalanul sikerült integrálni a nerbe. Flóri belesimul a támogatásokkal csencselő narancsos Voldemortok lassan arctalan tömegébe, a Híd a munkába program ugyan szaros gatya lett, de lárifári, a szavazatvesztés lehetősége ijesztőbb, mint, hogy másfél milliárdot majd vissza kell tolni az Uniónak. Vagy itt van legújabban a borsodi cigányvajda, Lakatos, aki egyenesen migráncsellenes szövetséget hoz létre - mert az kell - kampány idején,  egyszerre jelezve hűséget Orbánnak és irányt a népszavazó cigányságnak. 

Mert tudod vagy sem, nyájas olvasó, ők bizony félnek lassan elengedni iskolába a gyerekeiket.

Gondolom abba az iskolába, ami Miskolcon például csak "cigány gimi"-ként híresült el, hírhedtté meg Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő kirúgásakor vált. Jakabot beperelték a titoktartási záradék megsértéséért - mennyire általános gyakorlat, hogy a tanárok munkaszerződésében ilyen záradékok vannak - mert szennyest teregetni pfúj rossz, de a városban terjengő pletykák szerint azóta sem változott ott semmi. Gyerek alig jár be, a hiányzások nyilvántartása napirenden akkor van, ha valamelyik csellengőt elkapja a "pláza rendőrség" és hivatalból információt kérnek róla az iskolától. Amúgy meg szarik mindenki mindenre, a papíron létező létszám alapján a suli működtethető legyen, ennyi számít. 

Szóval ennek a vajdának éppen lenne mivel foglalkozni, ha tényleg tenni akar(na) valamit. Mert társadalmi normáknak megfelelően viselkedni képes, szakképzett fiatalokra szükség lenne, amíg kizárólag támogatás csencseléssel törődő, a megúszás reményében politikai seggnyalásból jeles vezetőkre meg nincsen. 

 

112 komment

2016.09.17. 09:03 Fabius

Közpénzből nemi élet: így dugtok ti

Olvasom a híreket egymás után, és szöget ütött a fejembe valami: vajon mennyi lehet az a közpénz összeg, amit kormányunk így vagy úgy, de prominensei szexuális életére költ?

Legújabban itt van Matolcsy, a hős, aki menekülőre fogja ha újságírók az új bébike egyébként vaskos juttatásairól kérdeznék.

matolcsy_2.jpg

Olvasom, hogy Lady Voldemort is összegereblyézett valahonnan negyedmilliárdot két év alatt egy olyan céggel, aminek tevékenysége elég langyos, és ott ő maga szabad szemmel alig látható.

Meg aztán a vajnabandi sem a saját zsebe terhére oly gavallér az utóbbi időkben, az általa kezelt közpénz egy részének sikerült Timi asszonynál kikötni.

Ezekből aztán úgy látszik szép dolog a szerelem, de semmi nincs ingyen. Aztán ha már nincs ingyen, akkor legalább jó lenne tudni, mennyi az amiről úgy gondoljátok, ezt igazán megérte elbaszni.

553 komment

2016.09.15. 08:48 Fabius

Brüsszel már megint Orbánt szívatja

Hogyaza trippertől kivirágzott faszú bagdadi énekes koldus bassza a türelmi zónán kívül gumi nélkül is anált vállaló jó édes anyádat a kommunistából lett halszagú hajléktalan csöves nihilista apád hátán seggbe, te féregarcú, puttonyos hátú gecipúder, te!

MI AZ, HOGY NEM AKARTOK KÖTELEZŐ KVÓTÁT?!!!!!!

Hogy a radai rém vízfejű jánya ült volna a szádra a pudvás picsájvával mikor ezt kitaláltad! Bazmeg! Bazmeg!! Bazmeg!!! Én itt plakátolok egy vagyonért, harcba küldök mindenkit, még azt a félhülye Voldemortot is, hogy a kedveslakosság értesüljön mekkora genyók vagytok akkor is, ha nem, nyomatom és elvitetem minden postaládáig az okosítást diagramokkal, faszántuti szövegekkel, erre EZ?!

juncker_tasli2.gif

Nem bírtatok már októberig várni??!!! Mééér'nem bírtátok már ki még egy kicsit? Hogy leszek így a magyarok megmentője, a Nép Üzenetének brüsszeli hírvivője, mi, te mocsok?! EZ ÍGY NEKEM NEM JÓ! Én azt akartam, hogy legyőzzünk/meggyőzzünk titeket a kvótatörlésről, ti meg képesek vagytok be se nyújtani azt? Juncker, én mindig tudtam, te egy igazi büdösköcsög vagy, most elképzelem ahogy rajtam vigyorogsz, baszki, és megüt a guta!

Hogy farfekvéses süncsaládot szarjál életed minden hátralévő napján, te rohadék!!!

245 komment

2016.09.14. 10:25 Fabius

Facebookon aktív politikus sarjak, cigányok, rettegjetek!

Felbrümmögött a migráncs kampány, Pártunk és Kormányunk bemutatta mire sikerült jutni a nem túl acélosra sikerült augusztus után. Kövér, Pócs János és Szabó Tamás Jászberényben, Kubatov és Czunyiné Oroszlányban vázolta mi lesz akkor, ha Nemzetünk októberben szarik ennek a téttye'semmi szavazásnak a közepébe.

kover_retteg_1.PNG

Azért az a legfontosabb, hogy rettegni kell.

- Politikus csemetéknek például a közösségi oldalon feltűnő migránsok ismerősnek jelölésétől.

ÉdesJézus most segíjjél, ezek már ott is támadnak! Az mondjuk nem derült ki, hogy a Pócs gyereket ismerősnek jelölő idegen hangzású nevű alak IS alvósejt, esetleg bahreini csokizás után felbátorodott arab herceg, vagy jó pénzért letelepedési kötvény vásárolt idegen leszármazottja, aki úgy érzi a hazai "elit" köréből kell neki ismerősöket válogatni. Remélem állítják már felfele a FészTek kommandót, ami egyrészt megvédi az ártatlanokat, másrészt meg időben figyelmezteti őket, ha Dáriusz sarját hajtanák el a picsába.

- A romáknak is rettegni kell, mert ide jönnek ezek a migrik, oszt' eleszik a segélyt és lenyúlják a közmunkát.

Nem tudom létezik-e gusztustalanabb kampányeszköz a létbizonytalanság keltésnél, de ha igen akkor sem sok. Azt régóta tudjuk, hogy Farkas Flórián Viktor seggéből az aranyeret is ellopja, de teheti büntetlenül mindaddig, amíg szavazatokat képes szállítani. Azt láttuk elégszer, hogy működik fideszéknél a mozgósítás, és mennyire megkönnyebbültek az aktivisták, mikor Lungo Dromos barátaikkal kell a cigánysorra kimenni a helyesen szavazásra emlékeztetni.

kubatov-lista2_1.gif

Ezt az ízléses kis együttműködést fejelték meg most azzal, hogy pacekba megüzenték: aki nem lép egyszerre, nem kap segélyt estére.

- Apró érdekesség, hogy Kövér szó nélkül meglépné máshol azt, ami ellen bőszen megy a kampányolás: egy görög szigetre zsuppoltatná a migránsokat akár a hajójuk kilövése árán is, mert csak sokkal faszább, ha ott toporognak, mintha a déli határon rázzák a kerítést. Kövér szerint a migránsok bűnei közé tartozik az is, ha elmenekülnek onnan, ahol a kormányerők két hullámban bombázzák a civil területeket, hogy a sebesültek segítségére siető fehér sisakosokat is sikerüljön leöldösni.

Nem kívánom nekik, de ha egyszer szaladniuk kéne innen, akkor a sárba sodort Viktor hátán a Kövér gumicsizmájának lenyomatát fogják azonosítani, akkora hős.

- Kubatov szerint a migrik lesznek az új SZDSZ. Nem cuki ez az ember? Innen már csak egy lépés azt mondani: Aladdin lesz az új Gyurcsány!!!

 

 

87 komment

2016.09.12. 13:14 Fabius

Ennyi a lényeg!

Mozgalmas hétvégén vagyunk túl. Nagyjaink ismét Orbán szeánszon estek ámulattól kábulatba Kötcsén, ahol a Karizma Kiáradás Ünnepén azt is megtudhatták mennyi a lényeg.

- Kubatov nertárs szerint annyi a lényeg, hogy ő átadta a Vizó levelet a "megfelelő hatóságoknak". Hogy melyik szerinte a "megfelelő hatóság" az nem derült ki, ahogy az sem lett világos, a "megfelelőnek látszó hatóság" - ügyészség - miért nem találja a levélkét.

- Orbán szerint annyi a lényeg, hogy a migráncs kampány dübörögjön. Mer' Brüsszelben nihilisták ülnek, bezzeg itthon, ugye. Mással nagyon nem is kell törődni, a család nevű panel is a kelléktár hátsó sarkában porosodik manapság.

Ezt mondjuk a jelenlegi körülmények mellett megértem. Kusza Szem jegybankelnö kúrunk úgy válaszolt a kivel kúrtál félre kérdésre nagy büszkén, hogy azt föl se tette senki. Jó, azt is megértem, hogy a 61 éves vén kecske rettentő büszke lehet, ha fele idős jógaoktatóra csöppenhet rá a nyála. Mondjuk mifelénk a "válunk" nincs kidoboltatva sajtóközleménybe, de mit értek én a fideszkeresztény unortodox eleganciához. Nálunk speciel az sem divat, hogy a bébit vezethető osztály nélkül sámfázzuk ki osztályvezetői fizetéssel, halmozzuk el alapítványi cégek posztjaival, de az is igaz, én csak a családi kasszát kezelem, és nem a jegybank pénzét úgy, mint sajátomat.

matolcsy növekedés.jpg

Ezen kívül az sem egy lényeges momentum, hogy a "bűnszövetségben és bűnsegédként elkövetett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás kísérlete, vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedéssel" vádolt Mengyi Voldemort mentelmi jogát valószínűleg ma felfüggesztik. Amit mondjuk akkor hiszek, ha majd látom is.

Ezek ellenére annyi a lényeg, hogy a migráncs kampány üzemi fordulatról felpörögjön üveghangig, mert az mégse járja, hogy a plakáterdő ellenére a gyűlölet foka és a várható érvényesség olyan bizonytalan, mint az egyszeri MNB portás aki nem tudja, kit és mikortól kell Naccságos Jegybankelnökné Asszonynak szólítani.

145 komment

2016.09.05. 11:23 Fabius

Schmidt Mária: az apróért is lehajolok, na és?

Schmidt Mária szerencsecsillaga ismét fényesen ragyog a ner egén. Mióta némi Orbán ellenes szervezkedés után visszatalált a helyes spirituális útra, kapott már az ország családi ezüstjéből - visszavásárolták hűségét a MANYUP vagyon maradékából? - megtalálták új feladatok, valakik levágott lófejet dugtak üzleti ellenlábasa ágyába, és már az apróval sem kell neki elszámolni.

Mintha Viktorunk nagyon el akarná kerülni, hogy a szög verje be a kalapácsot.

tolvaj_1.jpg

Pedig ez a halszagú 50 milliócska lassan annál is érdekesebb, hogy cáratyuska házi oligarchája gyakorlatilag "ráíratta" az addig féltett, óvott milliárdos ingatlanhasznosító céget a smitmariékra úgy, hogy az addigi fegyvertárs arcára is rászart egyúttal. Szóval tud ez a némber valamit a hülyemagyarázatokon túl is, aminek vitán felül csillió danos nagymestere.

Mert'hogy a Halszagú Magyarországot

- Ingyen adta a zeneszerző

- ingyen írta szövegét a szövegíró

- ingyen énekelték fel a zenészek kórusostól

- az ingyen megkapott rádióstúdióban.

A mű kész, az alkotók pihenhetnek, mari meg simán mondhatja ennek ellenére, hogy még nem időszerű elszámolni ezzel az ötven milliócskával, mert a felek szerződéstekintetben nem, kifizetésaláírás megkötnek csubakka idő előtt. Teccikéteni?! Na, azért!

 

 

615 komment

2016.09.01. 09:05 Fabius

Orbán Ráhelék ennyire csórók?

Én mindent elhiszek. De most komolyan. Én tényleg elhiszem, hogy Rasi meg Pityu magánúton voltak Bahreinben. Nagyon is el tudom képzelni, hogy kikapcsolódni mentek, kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait.

Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor a kirendelt helyihülyékben felbuzog a gyáááj, ha már ide jönnek hozzuk össze őket legalább egy herceggel, miniszterrel vagy fasztuggya kivel, nehogymá' Papus azt gondolja, le se szarjuk a gyerek nyaralását. Meg azt is el tudom képzelni, hogy nem sokkal a legnagyobb ellenzéki párt feloszlatása után a bahreini diplomáciának is kapóra jött a balkán sarki uralkodócsalád tagjának látogatása. Még ha annyira nem is érdekelte őket az egész, hogy számon tartsák a hajszálpontos rokonsági fokot. Én ezt mind megértem és el tudom képzelni.

Azonban van itt valami, amit még én se értek. Nézzél a képre, nyájas olvasó:

orban_rahel.jpg

Mit veszel észre? Ha azt, hogy Pityu a kinőtt, kihízott ballagási öltönyét vette fel a jeles alkalomra, akkor pont azt, amit én is. Ennyire szegények ők így saját lábon állva, hogy egy normális szett hacukára sem telik? Orbán vagyonosodását firtatja az ellenzék, mikor a veje protokoll eseményen kénytelen a ballagási öltönyben úgy kinézni, mint egy teleszart zokni.

Nincs valami uniós pályázat az ilyen helyzetekre? Vagy ne rendezzünk gyűjtést?

685 komment

2016.08.29. 21:48 Fabius

Viktor, a tények makacs dolgok!

tudta1.jpg

*De akkor vajon mit is csinál az ember, aki még sosem hazudott?

176 komment

2016.08.27. 11:50 Fabius

Meghülyültetek mind?

Hazaértem. Kinyitom a zinternetet és azt látom, 6 kilométeres a dugó Hegyeshalomnál. Mondom magamban, bázzeg, már odáig ér a Bayer miatt kitüntetést visszaadók sora? Tudtok pótcselekvésből is értelmetlent választani drága honfitársaim. A visszaadhatatlan elismerések visszaadás erőltetése helyett még azzal is jobban jártatok volna, ha összedobtok egy kis aprót néhány plakátra:

tudta.jpg

Vagy valami. Mer'hát mi változik attól, hogy a falu rossza plecsnit tűz a szardarabra? Semmi. Mi változik a halomba hordott kitűzőktől? Ugyanaz. Inkább örülnétek, hogy a bayerzsótti ilyen kevéssel is beéri mikor ki akarják fizetni. Mert várhatta volna a hálát közbeszerzési százmilliók vagy jegybanki alapítványajándékok formájában is, ahogy a többiek.

Közben pedig Veres Jánosné Dobolyi Alexandra nagykövet lesz, Ertsey Katalin meg diplomata.

Isteni szerencse, hogy utóbbi ilyen sikeresen átformálta véleményét, és az ilyesmi már nem számít "az ocsmány politikai alkuk és kontraszelekció diadalának". Mer' mi lett volna, ha még ma is annak számít? Amúgy Veres János lehetne költségvetésért felelős miniszteri biztos, Dobrev Klára nagykövet Szófiában, Rába Tímea meg a migráncskampány reklámarca. Ellenzékre ugyan igény lenne, de Viktornak szüksége nincs rá, úgyhogy...

Aztán ahol ezek mennek vajon mennyit számít a plecsni a szardarabon?

286 komment

2016.08.20. 10:26 Fabius

A halszagú 49 millió nyomában

Itt soha senki semmit nem lop. Nem mutyizik, a korrupció rendszerszinten van felszámolva. Mengyi Voldemortot nem kapták el majdnem alkotmányos költség mutyival, Rogán sem mutyizott a belvárosi ingatlanokkal, és úgy általában annyira csodálatos itt minden, nem kell félni, hogy olimpia rendezés címen Budapest lesz Európa Riója.

Úgyhogy biztos van arra is logikus magyarázat, hová tűnt a Halszagú Magyarországra költségként elszámolt 50 millióból negyvenkilenc.

orban_hal2.jpg

- Újrahasznosításból születnek zeneművek, de legalább ingyen adtam, hazafias kötelességből!!! - mondja a dalszerző Desmond Child.

- Újrahasznosított? Leszarom, bazeg, nekem ez az egész faszkodás amúgy is terhes, a mit danoltok nem érdekel, az csak egy pipa a teendő listám egyik rubrikájában. - ásítozik Orbán a riói lelátón, miközben a jobbján ülő Plagi bátyánk öléből csórt szotyi héját köpködi a balján feszítő Martonyi sajkájába.

- A megjelent információk szerint a hazai zenészek is hazafias kötelességből, ingyen vettek rész a halszagosításban, fizetni legfeljebb a stúdióért, keverésért, masteringgért kellett, ami hozzáértők szerint egy dal esetén a dátummal is felszorozva max 1 milla. Oké, schmidtmari fényképezése a többiekhez képest rekordszámú megjelenéshez se lehetett olcsó, legyen az elköltött lóvé két milla.

De akkor hol a többi?

Ugye nem akarjátok azt mondani, hogy hazafiasan ingyen szerző és zenészek mellett akadt valaki, aki kötelességének érezte ellopni, ha már ilyen remekül alakultak a dolgok? Mert azzal tényleg méltó módon emlékeznénk meg 56 szelleméről.

 

891 komment

2016.08.18. 09:07 Fabius

Halszagú Magyarország puhapöcs generációja

Magyarország halszagú - éneklik a legújabb ner himnuszban, de amúgy szabadok vagyunk mert kivívták ezt nekünk.

Márhogy szabadon írhatja elő a Főni, nekünk itt mit szabad és mit nem szabad. Egy pártfunkci feleségének és segítőjének kopaszok segítségével szabad megakadályozni egy népszavazási kezdeményezést, arcon fosva ezzel az állítólagos szabad jogállamot, amire oly büszkének teccünk lenni. A térfigyelők által jól dokumentált esetet szabad bármiféle következmény nélkül hagyni, nekünk pedig szabad ezt eltűrni. Mi pedig eltűrjük, azt is, ha ezért puhapöcs generációnak hívnak minket.

Magyarország halszagú, hányatsz és mész.

A szakképzett munkaerővel együtt Európába. Mert te még tényleg szabadon tanultál, nem voltak ezek a szabadságnak beállított keretvágások, korrupciólájkoló Lánczi rektorok, élethosszig tartó szakmunkás létre kárhoztató, röghöz kötő oktatási reformok. De ma ez a szabadság, amit megdanolnak kampánydalocskában, hogy méltón emlékezzünk.

Mert "mindenki érezze azt, amit érezni KELL".

658 komment · 1 trackback

2016.08.17. 10:44 Fabius

Gyurcsány nyerte a kvótanépszavazást

Gratulálok, Gyula, szép volt! Mióta te lettél a zemeszpé elnöke azóta új arcot és lendületet kapott a párt. Ja, nem, várjál, azt Feri kapott megint ti meg nem vagytok egy párt. A megválasztásod után aszontad, itten majd elhangzanak egészen karakteres mondatok, meg ilyesmi. Na, ehhez képest azt sem vagytok képesek egy közepesen karakteres mondatban összefoglalni, hogy akkor mostan lesznemlesz bojkottösszenemfogás Feriékkel, vagy nem lesz. Motyogtok, makogtok, összevissza beszéltek, zavarosabbak vagytok, mint egy ifjú kádéenpés szexualitásról írt házi dolgozata.

Viktor meg röhög. Ferivel együtt.

A túl nagy jelentőséggel és téttel nem bíró népszavazásnak - vagy küldünk egy üzenetet a zúniónak, ami semmire nem kötelezi őket, vagy nem - csak sikerül jelentőséget adni azzal, hogy már megint Feri lett az igazodási pont. Ezzel Gyurcsány és a DK meg is nyerte amit lehetett a népszavazással, mert ismét kiderült, belőle csináltok centrumot, megkerülhetetlen, megrághatatlan és lenyelhetetlen. Olyan szereplője a politikai palettának, aki bármilyen összetételű MSZP elnökségből képes ugyanazt a reakciót kiváltani üzembiztosan.

gyf2_1.jpg

Nem tudom szólt-e már valaki, de a népszavazási kampányszezon elindult. Ehhez képest a honlapjaitok nem mondanak semmit a témáról, nincs üzenet, nincs semmi, csak a bizonytalan toporgás és a Ferihez való méricskélés. Pedig a szavazóitok még nem döntötték el mit is fognak tenni egészen pontosan októberben.

211 komment

2016.08.16. 10:54 Fabius

Facebook idiótái egyesüljetek!

Az egy dolog, hogy Ágoston László keresztbe szívatta Vezérünk fideszhitű követőit, hisz meglakolt bűnéért, a kísérleti leokádáshegy mellett túlterheléses támadás bénította meg az oldalát.

Az meg egy másik, amit a szopiszuri tumblren találtam:

face.JPG

face1.JPG

face2.JPG

Kommentálnám a jelenséget de a röhögéstől egyelőre nem megy :-D Legfeljebb annyit kérdeznék, nem kéne ezeknek az embereknek egy fasza kommunát csinálni Felcsúton, Főnikém?

135 komment

2016.08.15. 11:12 Fabius

Most akkor lesz hiénaellenes taxis tünti a belvárosban?

D. József 45 éves taxis hiéna megoldotta, hogy:

- Szarfoltos legyen az országimázs

- soha annyian ne sírják vissza az Ubert, mint most.

Kíváncsi leszek mit lép erre a "törvényességre nagyon igényes" taxistársadalom? Lesz belvárosi demonstráció útlezárással a hiénák ellen? Lesz ordítva leköpködött hiéna taxi Ferihegyen, a Keleti mellett vagy a Sziget körül? Mert arra a tettlegességre amit ezeken túl elkövettek én nem buzdítanék. De azért az módfelett érdekelne, hogy a piaci verseny kivezetése után az lesz általános vagy hallgatólagosan elfogadott, hogy  a 2-2500 forintos fuvart megpróbáljuk tízszeres áron "eladni" a buta turistának, 'sztán mikor nem annyira sikerül, akkor pofán vágjuk, elvisszük valami kietlen helyre, hogy rendesen beszarjon, a mégis fizetés után kirángatjuk a kocsiból és otthagyjuk ahol van?

taxi-driver-2.jpeg

Mert értem én, hogy faszparasztok mindenhol vannak, általánosítani meg pfújrossz.

De akkor talán a sok talpig úriember tehetne ilyenkor valamit. Összegyűlhetnének teszem azt a Hősök terén, célként kitűzhetik, hogy az összes hiéna autójáról vegyék le a rendszámot, lezárhatnának pár hidat ennek érdekében, és dudálhatnának a Parlament előtt nagyjainknak. Ebben lenne valami jelzésértékű legalább. Mindjárt nem úgy nézne ki a buli, hogy kibaszattuk az Ubert, éljen és virágozzon tovább a lehúzás szagú vadkelet!

72 komment

2016.08.13. 09:14 Fabius

Mese az olimpiai fikagyúrás jogáról

Tudom én, hogy a szuperhajnal után a témát feszegetni szentségtörés. Az olimpikonoknak van elég baja, összenyomja őket az elvárás, kifakadnak - otthon semminemjó sehogyse!!!! - van aki feltétel nélkül védelmébe veszi őket, ennek ellenére szerintem mégis van, amiről beszélni kéne. Itt van például az úszok dolga. 7 érem, ebből három arany, világcsúcs, szenzációs hármas holtverseny amiben Cseh Laci partiba került korunk férfi úszófenoménjával, Michael Phelpsszel. A fiatal generáció - Kapás és Kenderesi - egy egy bronzéremmel mutatkozott be a világnak, látszólag minden a legnagyobb rendben van.

Pedig talán ez nem egészen van így.

Ha jobban megnézzük a sikersort azért egy valami nyilvánvaló: 7 éremből négyet - köztük a három aranyat - a szövetségtől különutas Hosszú Katinka nyert. Aki nem is olyan régen még azt mondta:

" nem pénzt kért, hanem azt, hogy a szövetség végezze a munkáját. Alakítson ki olyan elméleti és technikai hátteret, sporttudományos bázissal, ami lehetővé teszi a magyar úszósport fejlődését, mert a jelenlegi körülmények között és azzal a felfogással, amit most a szövetségnél tapasztal, nem lehet előrelépni, de még a jelenlegi pozícióinkat megtartani sem."

És innen ahol én ülök úgy tűnik, neki van igaza, a hazai úszás körül igenis gond van. És szerintem egyáltalán nem szentségtörés kimondani, hogy például a Gyurta, Verrasztó testvérektől és a csapat többi tagjától a tehetségük és eddigi eredményeik alapján lényegesen többet vártunk. Lehet magyarázkodni, hogy az elvégzett munka így, a nem megtalálta tempó meg úgy, nem értem mi lehetett a baj, de aztán az ember ránéz például erre a képre:

verraszto-david-mti-kovacs-tamas-2-1000x600.jpg

és csak egy kérdése marad: a fókazsírt muszáj volt magaddal vinni Rióba?

Bónusz hadd ne érezze magát senki lelketlen szarembernek azért, mert egy ilyen - szerintem jogos - kérdést föltesz.

296 komment · 1 trackback

2016.08.06. 08:38 Fabius

Amikor a Fidesz már a korrupciót is ellopta

Jót röhögtem nemrég, mikor Kósa Tusványoson kijelentette: ők bizony megszüntették  rendszer szinten is a korrupciót. Aztán mit tesz a Jóisten kiderül, hogy igazat mondott. A Mengyi eset tanulsága szerint igaz, tényleg megszűnt a korrupció, mert ellopták azt is.

A 10-20% visszaosztás, vagy a sokat emlegetett "70-30" még korrupciónak nevezhető, de mikor 90% a visszaosztandó rész az már valami egészen más.

Mengyi Roland 6 év alatt lett egyszerű talpasból Voldemort nagyúr. Nagyívű villámkarrierjének elején a BNPI pályázatok szóbeli visszavonatásával próbálkozott, mert jár a földbérlet, csak nem jut. Mármint a helyieknek nem jut(ott), Mengyi kampányfőnökének - miután sikerült papíron a földhöz megfelelő távolságba költöznie - annál inkább. Egy 80 ezres BT-vel elvittek 494 hektár földet. A történtek után a kérdés csak az, a felnyalható 28 millió területalapú támogatásból pontosan mennyit kellett visszaosztani az újra kiírás körül bábáskodóknak?

angyan-fold.gif

Akkor még megelégedtek a 90%-nál kisebb szelettel is? Vagy a "mi emberünk" megtarthatta az egészet? Akár hogy is, azóta azért nagyot változott a világ, megnőtt az étvágy, a megyei közgyűlés egykori elnöke egyenesen Voldemortnak érzi magát. Milyen kár, hogy a nevét azért kimondták elégszer a lehallgatási jegyzőkönyvek szerint.

Ő maga szerint ártatlan, mint egy szopósbárány, aljas névvisszaélők áldozata mindössze.

Tudja fene, szerintem nem haszontalan felidézni az Ángyán jelentésből mi történt, mikor Mengyi szóbeli utasítására a BNPI igazgatója nem volt hajlandó a pályázatot visszavonni:

"Október 1-én a Földügyi fórum ideje alatt, ahova a Miniszter Farkas Imre helyett
engem küldött, miniszteri értekezletet tartottak, ahova távozásomat követően érkezett meg
Szabó Csaba miniszteri megbízott is, majd – amint az utólag számomra is kiderült –
távollétemben döntés született a Borsodi Mezőség földbérleti pályázatainak érvénytelenítéséről
és visszavonásáról. Erről én csak utólag, október 4-én délelőtt értesültem. Mialatt én az interpellációra válaszoltam, Szabó Csaba miniszteri megbízott telefonon utasítást
adott a pályázatok azonnali visszavonására, és a BNPI igazgatóját, Duska Józsefet Budapestre
rendelve, a Miniszter őt hivatalából azonnali hatállyal felmentette. A miniszteri megbízott
intézkedéséről a BNPI vezetése előbb szóban, majd írásban tájékoztatta Budai Gyula
kormánybiztost. Másnap én is tőlük értesültem a történtekről. Ezek után – a felügyelő helyettes
államtitkár, Rácz András megerősítő tájékoztatását követően - a BNPI igazgató-helyettese a
pályázatot - 10 órával a beadási határidő lejárta után, érdemi indokolás nélkül – visszavonta.

 A történtek után Budai Gyula kormánybiztossal azonnali szűk körű vezetői egyeztetést
kezdeményeztünk, melyen rajtunk kívül Fazekas Sándor miniszter és Szabó Csaba miniszteri
megbízott vett részt. Ezen a megbeszélésen a történteket határozottan számon kérő Budai Gyula
a döntés általa feltételezett igazi okairól, gazdasági, politikai hátteréről, a személyi és egyéb
összefüggésekről beszélt, (nevekről és összefüggésekről, amelyek azután a legnagyobb
nyertesekkel kapcsolatban – úgy tűnik, megalapozottan – ma sorra fel is merülnek!). A
kormánybiztos – velem ellentétben, aki minderről ott értesült – láthatóan igen tájékozott volt a
háttérkapcsolatokról, amiket a vitapartnerek sem cáfoltak. Ezekkel ő szembesítette a minisztert
és a miniszteri megbízottat, kilátásba helyezve ezek nyilvánosságra hozását, és mindketten
sürgettük a döntés megváltoztatását. (Ennek ismeretében tanulságos mai nyilatkozatait hallgatni.
Érdekes, hogy esetemben az államtitkári kinevezés nem okozott „emlékezet-kiesést”! De hát -
hála Istennek - nem vagyunk egyformák!) A miniszter közölte, hogy a döntés nem változtatható,
majd az új pályázat előkészítését és lebonyolítását tőlem elvonva, azzal - a továbbiakban
miniszteri biztosi felhatalmazással – egy személyben és teljes jogkörrel Szabó Csabát bízta meg."

Teccikéteni, ugye, hogy már ez a kis ügyeskedés is csak a múlt. Mai állás szerint Voldemort szabadon szedhet be 90%-ot kiügyeskedett uniós pályázatból, és szemrebbenés nélkül kérhet 5+5 milliót alkotmányos kőccségekre.

1103 komment

2016.08.01. 17:49 Fabius

...és akkor Vizo kicsapta az asztalra a negyedmilliárdot

Jeles nap ez a mai, Feleim, jegyezzük fel a rend kedvéért.

Vizoviczki László kicsapott az asztalra negyedmilliárdot, felpattintotta bokájára a nyomkövetőt és hazament.

- Miután megírta levelét Ovistárs Gabónak,

- miután alkut ajánlott az ügyészségnek a "kormány stabilitása érdekében,

- miután abortusszal is megzsarolta őket.

Vizo esetében nem vizsgálják honnan van a negyedmilliárd.

Mik vannak, mi? Erre nem kíváncsiak, de arra igen - teljes joggal, mert én is - honnan volt a simongábornak kb ugyanennyije külföldi számlákon tologatni.

Hiába, no, Mária országa a megbocsátás országa, a főrendőrök vesztegetése, az adó és költségvetési csalás otthonról is védhető.

Üzenet a társadalomnak: Inkább ez, mint a joghurtterrorizmus!

634 komment

2016.07.30. 09:19 Fabius

Az illuminátus maffia színre lép

Egyszervolt országban manapság bármi megeshet. Például az évek óta előzetesben derpegő diszkópápa levelet ír Gabesznak, hogyaszongya: tesókám, a kampányban nyújtott segítségért meg némi ellen oldalra terhelő vallomásért igazán elintézhetnéd, hogy szabadlábon védekezhessek a tárgyalásig. Gabesz, az egykori ovistárs elolvassa a levelet, majd átadja a rendőrségnek, de Vizo, hogy hogy nem csak elballaghat haza némi óvadékért cserébe.

Összefüggés nyilván semmi, hogy is lenne.

kubatov_vizo.png

Két rendes, becsületes ember, ráadásul mindkettő a kormánystabilitásért aggódik. Az ovi emlékműsorán is csak arról csacsogtak, kinek melyik színes dömper volt a kedvence. Egyébként meg nincs itt semmi látnivaló, más alkalommal befektetésről és biztonsági kérdésekről volt köztük szó, véletlenül se semmi másról. Kampányról meg aztán különösen nem.

Hiszen köztudott Gabesz mennyire szeret a kampányban tisztán és feddhetetlenül játszani.

Jó, hogy nem mindjárt illuminátus tagsággal vádolják őket! Gabesz állandóan gesztikulál, jár a keze, hol a kopaszaival bábozik, hol csak viszi a mondóka, közben meg elég egy véletlen rossz kéztartás, és...Máris leleplezi őt is vérprofin a témára érzékeny Szalai Média. Más tényleg nem is hiányozna, mint a maffia kapcsolat mellé egy kis illuminátus összeesküvés gyanú, ahol kiderülne, hogy Gabesz tulajdonképpen a Fidesz kicsit csúnyácska, kicsit púpos, nagyon különc Podmaniczky Józsefe.

860 komment

2016.07.25. 18:06 Fabius

Ha a diktátorok bekeményítenek

Felpörögtek az események mostanság. Törökországban Erdogan rendszere dübörögteti az análfűrészt szó szerint, Viktorunk meg Tusványoson ásta bele magát a saját képzeletébe szokásához híven. Európa és a nyugat szar hely - nyilvánította ki, itt minálunk a balkán sarki valóságban faszább élni, mint a Lajtán túl, a kelet pedig látványosan fejlődik.

Már'ha valahova fejlődés, hogy Törökországban gumibottal erőszakolják seggbe a tábornokokat.

Ezek szerint az erőcsávóknak nevelni kell a népet. Erdogannak erőszakkal, Viktornak egyelőre csak verbálisan. Mert az jó, ha tudja az istenadta nép, hogy önkényúr ellen fellépni pfújrossz, meg azt is, világos iránymutatás nélkül félkarú óriás a nemzet. Tudja fene. Az biztos, hogy mikor a Főni Tusványoson hozta a formáját, én Hollandiában igyekeztem felfedezni a helyiekkel, mitől is szarabb hely Eindhoven, mint Budapest vagy Isztambul? Mikor kiléptem a reptérről azt hittem meg is találtam a választ: a szomszédban terpeszkedő European Business Centre-t ellepték a migránsok. Ott nyüzsgött az összes náció szinte kivétel nélkül, én meg gondoltam, milyen fasza, hogy nem kellett sokat kutatni a megoldás után. Aztán ahogy nézelődtem az első pillantásnál kicsit hosszabban, feltűnt valami:

- Ezek az emberek a világ minden tájáról tök jól elvannak egymással.

Pont leszarják a faji, vallási különbségeket, jól érzik magukat és vidáman üzletelnek egymással. Kávézás, ebédelés közben nem arról beszélnek, hogy "Európában napról napra nő a félelem", hanem arról milyen fasza hely az, ahol szabadon megtehetik mindezt. Az idillt látva elbizonytalanodtam, így a vendéglátóimhoz fordultam: nem félnek a migránsoktól, terrorizmustól ennyi "idegennel" az országban? Mire elmagyarázták, hogy de, tartanak ők is a terrorizmustól, tartanak tőle, hogy jön valaki aki belehajt egy tömegbe, felrobbant valamit, vagy Breivikeset játszik és halomra lövi az embereket.

- Éppen csak nem hajlandóak állandó félelemben élni, nem hajlandóak gyűlölni másokat úgy általában, előre bélyegezve vallásért, bőrszínért vagy másért.

Nekik megfelel, hogy az egykori holland gyarmatokról származók bőrszínüktől függetlenül a nemzetük részei. Nekik megfelel, hogy az alkotmányuk 1848-ban, még II. Vilmos alatt íródott. Nekik megfelel, hogy ők az egyik - ha nem "a" - legliberálisabb ország a világon. Nekik megfelel a NATO és uniós tagság, nekik megfelel a hanyatló nyugati életforma és életszínvonal.

Ja, és nekik megfelel az is, ha Orbán Viktor előbb költözne pasának Ankarába, mint europérnek Eindhovenbe.

779 komment

2016.07.20. 08:16 Fabius

Ennyire fél a Fidesz az elszámoltatástól

Érdekes interjút adott az Indexnek Putyin egyik embargó feloldás lobbistája, Budai "Mögénézésibiztos" Gyula. Nem, az interjúban nem az az érdekes, hogy Budai verbálisan lábon lövi magát a putyinszolgálat igyekezetében. Sokkal inkább ez a kismiújság érdekes:

"A 2010 utáni ügyeket is fel kéne majd tárni egy elszámoltatási kormánybiztossal, vagy már nem lát olyan súlyú korrupciós ügyeket, mint azelőtt?

Nézze, minden kormánynak megvolt a Budai Gyulája vagy Keller Lászlója, ez a válaszom."

 

Teccikéteni, ugye?

Tényleg megvolt minden kormánynak a maga színpadias ökle, aki majd most, most aztán tényleg, de tényleg, istenuccse utána jár mindennek. És'akkor nemulass. Lett volna. Ha a Keller féle ténykedés nem zárul teljes kudarccal, ami Budai nyüzsgésére csak azért nem mondható, mert abból kisült egy politikai aduász Molnár Gyula kezébe.

Szép teljesítmény.

Bónusz, hogy Budai megnyilvánulásából az látszik, az ország felosztása és módszeres kirablása után sem számítanak semmi másra.

budai_gyula_oligarcha.jpg

 

1296 komment · 1 trackback

2016.07.18. 10:48 Fabius

Állítólag puccs volt Törökországban

Ügyes gyerek ez az Erdogan. Hazudik, mint a vízfolyás, de azt olyan ügyesen, hogy a fejlett világ lelkesen bólogat hozzá. 

- Merhogy őttet majdnem megpuccsolták.

- Merhogy majdnem le is lőtték repülőstől a picsába. Már a célkeresztben volt kéccer is, elszámolt a végtelenig, mint Csekknorisz, de aztán megúszta.

- A kiiktatására küldött kommandósok pár percet késtek.

- Az utcára vezényelt hívei botokkal foglaltak el tankokat, felpofozták a személyzetet, a tv székházat védő felfegyverzett katonákat hülyére verték anélkül, hogy egyetlen lövést leadott volna bárki. 

Isten ajándéka ez a puccs! - mondta, és akkor egyszer nem hazudott. 

A Boszporusz hídon még ott voltak az elhajigált katonai felszerelések szanaszét, de a török igazságszolgáltatás már ahogy van le lett fejezve. Ez "valahogy" fontosabbnak és sürgősebbnek bizonyult a fegyverek összeszedésénél is. Ez annyira sürgős volt, hogy a "mi történt majdnem" elméletek kiagyalása és nyilvánosságra hozása is két napot csúszott miatta. De a tisztogatás nem állt meg itt, civilek, katonák, a katonai vezetés jelentős része, 6000 ember került őrizetbe az alkotmánybírák, bírók, ügyészek után. Ratyip maga mondta, hogy nem fog megállni itt, mindenhonnan mindenkit kigyomlál aki útban van, vagy a hivatalosan elvárttól másképp gondolkodik.

- Az ellenzék nem szól egy büdös hangot sem, betojva lapít, nehogy gülenistának bélyegezve a fasz előnytelenebbik oldalára sodródjon valahogy.

-  Európa vezetői csak hümmögnek: végül is érthető Erdogan, elvégre majdnem megpuccsolták, lelőtték a picsába és belegondolni rossz mi lett volna, ha nem késik néhány percet az a fránya kommandó. Hogy az autoriter vezetés konkrétan diktatúrába fordul? Istenkám, há'valahogy csak rendet kell tartani, a stabilitást meg kell őrizni az országban, amelyik pórázon tartja az Európába igyekvő menekültáradatot. 

Mondtam, ügyes csávó ez a Ratyip. Mindezt elintézte, a néhány tucat emberáldozat szerinte nem nagy ár egy ilyen helyzetért. Most új pozícióból lobbizhat azért, hogy ő és a puszta kézzel tankot nyüvő barátai szabadon járkálhassanak az Unióban. 

358 komment

2016.07.16. 08:46 Fabius

Megőrült a világ?

Bazmeg.

Egy hétig nagyjából el voltam szeparálva a hírfolyamtól. Erre ma reggel kinyitom az internetet és amit látok az úgy ver le a lábamról, mint egyszeri belvárosi polgármestert a felé guruló terhelő vallomások. Egy beteg fasz Nizzában gázolt halálra ártatlanokat, mert csak, és megtehette ezt a válsághelyzet ellenére. Erdogan Ratyipot megpróbálták megpuccsolni az éjjel, tankok vadászgépekkel keringőztek Ankarában és Isztambulban, amíg az Erdogan hívek meg nem verték a puccsistákat, néhol szó szerint. Itthon meg Vizoviczki nagyfőnök adott ki "közleményt", miszerint őt látásból sem ismerheti a rogántonyó annak ellenére, hogy az V. kerületben halászott a zavarosban, és a 13 oldalas Alku Ajánlatban arról beszélt, "egy országgyűlési képviselő-polgármesternek juttatott, milliárdos kárt okozó, rendszeres, nagy összegű kenőpénzekről számolt volna be, amennyiben nem teszik lehetővé, hogy kijöjjön a börtönből."

Erre mit tesz a Jóisten személyesen, hát nem házi őrizetbe engednék Vizoviczkit?

A Jóisten amúgy is kegyeibe fogadta ezt a maffia politikai közösséget: földi helytartóján, a Pécsi Egyházmegye püspökén keresztül bekussoltatta a vlogger papot, merhá' ne érdekeljen már egyházi személyt olyan apróság, hogy kicsoda a habonyárpád. "Az lenne jó, ha olyan lenne az egész, mint egy bohóctréfa. " - írta egyik termelési regényében a most elhunyt Esterházy Péter ( RIP! ) és tényleg jó lenne, ha a kopasz bohócok Kunfalvi Nórával olyan sztorit hazudnának, amiben a sértett és "vádlott" 50 méternél közelebb van egymáshoz. Ekkora távolságból ugyanis egy 4 cm pengehosszúságú késsel alkar bibit okozni viszonylag problémásnak látszik. Az is jó lenne, ha Kunfalvi leállna a kamusztori gyártással, de ilyen ábrándot kergetni felesleges hiábavalóság. Az ő elkötelezettsége csak a

- Sittről is a kormánystabilitásért aggódó Vizoviczkiéhez mérhető.

206 komment

2016.07.09. 11:52 Fabius

MSZP: megvan a 2018-as győzelem receptje!

Kedves Nép, Drága Választók, Imádott Tagságunk!

Mi, az MSZP örömmel és boldogsággal jelentjük, megvan a győzelmi recept 2018-ra! Míg látszólag a kirakatban tutyimutyiskodtunk, addig a szellemi elit a Háttér Boszorkánykonyhájában megalkotta a tutit. Bizton állíthatjuk, Orbán nem egyszerűen bukni fog, hanem térdelve, sírva, takonybubit fújva fogja felszedni a vasúti talpfákat a kisvasútja alól!

Hozzávalók és a győzelemleves elkészítésének menete:

- Szedd elő az összes arcot a spejzból, aki ellen valaha vádat emeltek. Pucold meg őket amennyire lehet, és emeld kisebb-nagyobb pozíciókba. Molnár Gyula és Hunvald után felkészül Hagyó Miklós.

- A még egészségesnek tűnő párthajtásokkal ne törődj, hagyd őket a picsába.

- Keress igazi szikkadt, kiszáradt gyökeret, próbáld annyira puhára főzni, hogy legalább valamennyire emészthető legyen.

- Fűszerezd az egészet egy csipet Orbánizmussal, ettől a legfásabb gyökér is elveszti az önálló gondolkodás és véleményalkotás képességét, képes hajtogatni rendületlenül: asztatat gondolom amit a frissen választott Elnök Úrnak majd teccik, mikor majd ráér gondolkodni, amúgy meg kizárt dolog, mert nem tudom, és kérem kaccsolja ki.

Egyébként nem kell minden csip csup faszságra ugrani kavargatni a levest, elég ritkábban odalépni de akkor nagyon kavarni, ezt úgy hívjuk taktika. Tovább ízesíthetjük levesünket gyoda elismerésért belepergett Viktor hajszállal, Brüsszelből hazacsórt whiskygőzös lehelettel és kollaboránsreszelékkel.

Jó étvágyat kívánunk!

Csókpuszi, a Zemeszpé

 

 

 

1886 komment · 1 trackback