Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

2015.10.07. 09:06 Fabius

Lázár: a mieink is lopnak

Lázár János meglepő dolgokat produkál mostanában. Tegnap például váratlanul olyan őszinte volt, hogy szerintem a mezőgazdasági albizottság ülése után nyomban vért vettek tőle és azóta is nyomozzák, hogy a picsába került a vérébe nátrium-pentotál.

 

A megmámorosodott Lázár ledöntött egy jókora tabut és arról beszélt, nem csak a szocialista, a fideszes menedzsment is lop. Lehet miután földről volt szó eszébe jutott, hogy a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal egykori menedzsmentje is lopott fideszes képviselővel kéz a kézben, ráadásul annyira hülyén, hogy a Drajkó-Baranyai páros ügye vádemelésig jutott.

drajko_1.jpg

(kép: Blikk)

Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy miből gondolják ezek a féleszűek, hogy ezek után a Bazi Nagy Földkiárusítás rendben, csencselés és mutyizás nélkül fog lezajlani? Mikor a földbérlet pályázatok körül semmi de semmi nem ment mutyi és csencselés nélkül, mikor az állami vízfej menedzserei a képviselőikkel alkottak támogatáscsaló maffiát. Az eladásra amúgy sem indok, hogy azé'kell mert úgyis ellopják-ellopjuk-eltűnik. Mi lenne, ha az ellopás tudomásulvétele helyett teccenénk tenni valamit? Jó, mostanság oligarchák kezére verni nem túl ildomos, bőven sok a SzörnyetegLajos féle gecigét. Felpiszkálás helyett etetni kell őket, oszt' legfeljebb lesz pár stróman "zsebszerződés" amiért elverik rajtunk a port, na bumm. Egyrészt Lázár megmondta előre, a fideszesek is lopnak, másrészt meg majd nem ordít a budaigyula, hogy oszkópéter a vízerbe mit keres.

281 komment

2015.10.06. 12:34 Fabius

Kúrunk vazze'?

A politikus védett állat mifelénk. Annyira, hogy nem bántják őket a rendőrök sem ha kisétálnak kúrni-szopatni egyet az unalmas plenáris ülésről. Miért is tennék? Nem közemberek ők, hogy gecifoltos lepedők közé keverjék őket a prostihálózat felderítése közben. Ők előrefizetős úriemberek és nem holmi "politikuscsávók" ahogy az egyik vallomást tevő kurva hívni méltóztatta őket.

kurva5_1.jpg

Akik szeretik azt kapni a pénzükért amit rendeltek. Ha bögyös barnát vagy vöröset kértek akkor csak végszükség esetén érik be valami horpadt mellű szőkével. Ezek szerint a plenáris ülések éjszakája ilyen végszükség. Másnap pedig nyomban a Prostifogyasztó-védelmi Szervezethez fordulnak panasszal, hogy há'bazmeg feláras volt a duplázás.

Mármint azok, akik megengedhetnek maguknak másfél órát 160 ezerért.

Mert ilyenek nincsenek túl sokan, legalábbis ha a hivatalosan bevallott jövedelmeket böngésszük és nem gondoljuk, hogy az efféle luxusra a lovettát össze teccenek lopni. Mert abból a sokak által bevallott 747.848.- forintból ilyen 160 ezres huncutságokra túl sokra nem futja. Az meg senki bevallásában nem szerepel, hogy kaptam pár óra luxus szopást néhány lobbistától. De hogyan is szerepelne, maguk a kedves és szeplőtlen politikusok elképzelni sem tudják - jó, talán dajcstomi kivétel - hogy valaki kurvázzon, meg úgy egyáltalán gyermeknemzés célján kívül nemileg üzekedjen.

 

Aztán a nagy ártatlanságban mostanság egy meggyilkolt prosti ügyében is előkerült, hogy biza politikus is kúrogatta. Őt is. Még szerencse, hogy aggódni nem kell, a Direkt36 által kikért anyagokból kiderül, hogy a politikusok személyére a vizsgálódó nyomozók nem kíváncsiak. Mondom, szerencse, mert így nekünk sem kell szembesülni a bizonyossággal, hogy a t. háztagok egy arab sejkség vagyonát költik kurvákra plenáris ülésezés helyett.

230 komment

2015.10.05. 08:38 Fabius

Előre az internetrezsi-adó csökkentésért!

Jippiájé, dajcstamás internetügyi főcsipogó és konzultátor elvégezte amit kiróttak rá a nerben, megkonzultálta a nemzettel mi legyen internet ügyben. Na mit mondott a nemzet? Há'hogy adóztatva a ziternet ne legyen, cserébe lehetne cseppet olcsóbb. Totya pedig az elmúlt hónapokban összesítette a válaszokat és sose találnád ki mit jelent be:

- Internetrezsi csökkentés!

internet_1.jpg

Ötletes, mi? És cseppet sem kiszámítható. Szerintem is kellett ehhez egy miniszterelnöki megbízott, konzultálós honlap - muhaha - meg a többi hacacáré. Kellett hozzá sok hónap és szükséges volt egy olyan rátermett személy is, mint Totya, aki azért otthon van az internetben, mint surjánlászló a migránspolitikában. Ő azért vágja a csíziót:

- Internetadó = Orbán rossz!

- Internetrezsi csökkentés = Orbán jó!

Ha meg így van akkor legyen egy kis áfacsökkentés meg szociális alapcsomag a rászorulóknak. Legyen a netszámlán feltüntetve vastagon, hogy mennyit spórolt az egyszeri troll, hadd legyen neki meg a fészbúkforradalmároknak is világos, hogy rájuk is gondolt a Rezsinemzeti Csökkentés kormánya. Ezek amúgy tényleg lehetnek, ha már így bekakkantottatok a felpiszkált internetnéptől. Amire nem volt szükség az az online jurtaszínház, Tomi bohóccal a kínpadon.

192 komment

2015.10.02. 08:24 Fabius

Lázár - Rogán = cicaharc a kommunikáció körül

Címkék: kommunikáció rogán antal lázár jános giró-szász

Fideszes körökben régi nóta, hogy ha valami szart csinálnak és az balul sül el, akkor azért a kommunikáció a hibás. Mert nincsen jól elmagyarázva a zembereknek a tökély, amit éppen kifejlesztettek netadótól útdíjig akármire. De majd most, most aztán a Miniszterelnöki Kabinetiroda és rogántonyó majd megmutatja hogy is kell ezt csinálni.

Ezen persze sokan megsértődtek, GiroszBandi annyira, hogy a lovak közé dobta a gyeplőt és felmondott a picsába.

Nem kell neki semmilyen pót állás, még segédlázár sem akart lenni a miniszterelnöki minisztériumban. Inkább elmegy a párt környékéről - üzleti megfontolásból azért nyilván nem túl messzire -  de őt egy ilyen döntéseknél jelen nem levő gulyásgergely ne leckéztesse. Az ember fejében túlforr az agyvíz, ha egy tapasztalatlan, tudáshiányos, átlátóképességgel nem rendelkező kistáska okoskodni kezd, hogy azé'kell a kabinetiroda, mert a kormánykommunikáció egy elefántszar méretű tehetetlen kupac.

giro2.jpg

Lázár, mint kormányinfó-kommunikátor érintettnek érezte magát, így nem habozott beleszállni gulyás gyugyóba ágyéktájon stoplissal úgy, hogy a felsértett koronaékszerek látványa Viktornak is sajogjon:

Szerény és rövid politikai pályafutásom alatt azt tanultam meg, hogy két dologhoz ebben az országban mindenki ért, az egyik a futball, ennek számos kormányzati intézkedésben meglátni a nyomát, másrészről pedig a kormányzati kommunikáció és tájékoztatás. Ehhez is ért mindenki, és mindenkinek van erről véleménye. Most alkalom lesz arra, hogy egy új csapat, egy új minisztérium, mely a propagandáért és a tájékoztatásért felelős minisztérium, bebizonyítsa azt, hogy hogyan lehet ezt még ennél is jobban csinálni, mint ahogy az András csinálta”

Na, most aztán elég világosan fel van adva a lecke a pasa parki gumilakás magyarázatokon és belvárosi ingatlanpanama indokláson edződött újminiszternek: lássuk Micimackó, te hogy magyarázod az erdő népének, miért üres folyamatosan a kurva mézes bödön.

 

761 komment

2015.09.30. 11:00 Fabius

Ügyfélszopatás 2015

Címkék: csőd astra biztosító ügyfélszopatás

Olvasom az Indexen az Astra Biztosító sztoriját, és nem csak a sztori, de az ahhoz mellékelt fotó (Vajda János) is felkeltette az érdeklődésem. Merhogy az van, hogy az ábrázolt Astra Biztosító iroda így nézett ki eccer:

astra.jpg

és így néz ki most:

astra2.jpg

Igen, itt pont azt teccel látni nyájas olvasó, hogy az említett biztosító a szeptember harmincadikai felmondhatósági határidőt sem volt képes kiparkolni eredeti helyén, tisztességes módon fogadva az ügyfeleket. Akik most helyszíni információim szerint ott bolyonganak a folyosón nagyjából minden felvilágosítás nélkül. Oké, kaptak levelet a biztosítótól, hogy a felmondást el lehet küldeni levélben vagy emailban is, csak annyi a gond, hogy például - konkrét eset - a szemre 80 év körüli bácsi nem tudja mi fán terem az internet, meg hogyan is kéne neki ezt az email dolgot csinálni.

Ja, és az Index cikkéből tudhatná meg azt az apróságot is, hogy a beragadt éves díját csak akkor kapja meg, ha hiteles román fordítást is készíttet a követeléséről. Oké, az MNB is igyekszik tájékoztatni a károsultakat - az interneten. Ja, hogy a károsultak egy része ezzel se megy semmire? Pech.

Úgyhogy kedves Astra Biztosító, értem én, hogy csőd meg minden, de azért ez így ebben a formában szarevésből jeles! 

567 komment · 1 trackback

2015.09.29. 12:20 Fabius

Viktorék megtalálták az Újsimicskát a NAV élére

Címkék: fidesz nav tállai andrás

Na jóóól van, megnyugodtam srácok. Nem változik itt a világon semmi, gyalogoltok a régen kitaposott úton tovább. Vidaildi ment a NAV éléről, ti pedig megtalálták a helyére a legalkalmasabb személyt. 

Már úgy értem az Újsimicskának legalkalmasabbat.

Egy ideje járta a pletyka, hogy olyan biztosan közelít Tállai András a NAV főnökség felé, mint a tél jön a Trónok Harcában. Aztán tegnap aszonták a hírek, hogy miniszterhelyettes lesz vargamiska mögött és felügyelni fogja az adóhivatalt. Varga meg ma pontosított: Tállai nem csak felügyelni, hanem vezetni is fogja az adóhivatalt, mert megérdemli. 

Megtérülő befektetés lett az az ominózus Orbán-Puskás festmény.

orban_taps.gif

Avatottabb és rátermettebb személy pedig biztos nincs széles e hazában Tállainál, aki kitölthetné a vidildi hagyta űrt. Ő mondjuk nincs kitiltva Amerikából, ez akár előre mutató is lehetne, ha az emberben nem ködlene fel milyen volt, mikor egy Orbán közeli pártkatona irányította z ország adóhivatalát. De ezúttal másképp lesz, istenuccse. Még az is lehet a Horváth András féle dologra is rámegy az új seprő.

Ja, nem. Ez itt Magyarország. 

149 komment

2015.09.28. 11:01 Fabius

Kovács Zoltán: a lábszagunkat csak az fikázza, aki szagolja!!!

Nincs könnyű dolga Kovács Zoltán kormányszóvivőnek mostanság, szerintem még álmában is interjút ad annyian érdeklődnek a dolgaink felől. Alig magyarázza el az  Al Jazeerának, hogy a magyar kormány amúgy lájkolja Jézus tanításait, így dehogy fújta le a gyerekeket is könnygázzal Röszkénél, máris itt az újabb elhárítandó támadás

a sokféleség jelenti a jövőt a világban, és jobb, ha az EU keleti népei hozzászoknak ehhez.” - mondja Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke, és Zozettó fejében máris lármázik a vészcsengő. Ugrik is hamar, se szombat, se vasárnap nincs megállás és nyomja a riposztot iziben: 

“Timmermans vízióival ellentétben mi nem látunk a jövőbe. Viszont látjuk a múltat, így azt is, hogy szerintünk nem volt sikeres a multikulturalizmus a nyugat-európai országokban, ezért el akarjuk kerülni ezeket a hibákat.” Amúgy meg aki nem élt itt soha, az mi a faszt kritizál rajtunk, he?! 

kovacs-zoltan.jpg

 

Várom már a pillanatot, amikor az egyik sajtómunkás elkapja Zozettó valamelyik hülyeségét és felképeli fele. Na ez nem most jött el. A Sunday Telegraph újságírója nem kérdez vissza, hogy

- Zotyikám, ha sosem éltél még multikulturális társadalomban akkor hogy jössz a kritizáláshoz? 

- Te melyik múltját látod Magyarországnak, mert amit én látok abban betelepülő kunok, jászok, tótok, svábok vannak a luxemburgi, lengyel királyok, svájci származású iparmágnások (Ganz) német villamosenergia reformerek (Mechwart) vitatott származású zeneszerzők (Liszt) mellett, amitől eléggé multikultinak tűnik az a múlt. Hogy a picsába lettél te úgy  történész, hogy erről nem hallottál? 

Őszintén kíváncsi lennék mit lépne erre Kovács, a kizökkenthetetlen kormánykommunikáció csillió danos mestere. Ha másért nem ezért tegye meg nekem valaki. Lécci. 

273 komment

2015.09.25. 09:28 Fabius

Orbán: én vagyok a legfontosabb!

Vicces csávó ez a mi Viktorunk. Miután Kósa kiesett a potenciális örökösök közül ő tovább versenyezteti a két állva maradtat - Lázárt és Rogánt - hadd hirigeljék egymást az ő szórakoztatására. Miután Lázár cárevics közölte időben, hogy számára Rogán cárevics az ügyeivel együtt oly vonzó, mint egy végbélsipoly, cáratyuska bölcsen gründolt egy új miniszteri állást a lefikázottnak.

Elismerve ezzel, hogy Rogán cárevics tényleg olyan ügyekkel bír, amiért vállalhatatlannak nyilvánítható másik keblence által. Ám azt is deklarálta, neki így is megfelel. 

Nem gond, hogy két miniszterelnöki miniszter lesz innentől, ha a németeknek ez okés akkor neki is jó lesz. Kell néhány új államtitkár, pár vízhordó apparatcsik akik eltekerik a kommunikációs imamalmot és máris kész a működőképes új modell, ami koordinálja melyik talpasnak mikor, miről kell értesülni, és kiagyalja az újabbnál újabb plakátkampányokat.Valahogy majd azt is megoldják, hogy elférjen három tökfej egyenlő távolságra cáratyuskától Nagyjaink Arcképcsarnokában.

portre.PNG

Ettől függetlenül ha Orbánhoz menne valaki, akkor továbbra is Nagy Jánoson keresztül kell audienciát kérnie.

De ez annyira nem lényeg, kell valaki aki a tényleges kabinetfőnöki dolgokat elintézi Viktor személye körül. Aki beosztja az idejét, szervezi a napját, belövi a hárét és csibészeléssel trenírozza Havasi Bertalant. Kell valaki, aki az örökösödési háborúban nem érdekelt kirakatember, de elvégzi amit el kell. Vagyis túl nagy változás nem lesz azon kívül, hogy Rogán cerevicsnek milligrammra ki lesz mérve az esélyegyenlőségi juss, nehogy Lázár cárevics valamivel előrébb legyen nála. Az úgynevezett "kancellária" amiben most gondolkodnak eddig is létezett, csak nem így hívták. Rogán és emberei eddig is elvégezték ezeket a feladatokat, egy rég bejáratott munkacsoportról beszélünk, ami most kap egy minisztert és pár új államtitkárt. Amíg mondjuk az egészségügynek nem külön miniszter, de most éppen egy külön államtitkár sem jut. Nem jut külön miniszter az oktatásnak, kultúrának, ifjúsági és szociális ügyeknek, közlekedésnek, Viktornak viszont jut mindjárt kettő.

Fontos tudnunk, mik a fontossági sorrendek ebben az országban.

 

504 komment

2015.09.24. 09:53 Fabius

Hülye EU: nem kell nekik az Orbán-gyoda

Kiülésezte magát az EU. Eredmények vannak legfeljebb Vezérünk szomorú: se a görög határvédelmi egységek létrehozását, se a gyodáját nem támogatja az Unió. Százezermillió veszély ide, átdübörgő menekültáradat oda, csak nem akarnak kontinens szerte elismert hőst faragni a bringát rettenetesen tekerő köpcösből.

orban_eu_1.jpg

Pedig hat ponttal ment a gyűlésre, mint a kisdobosok, amiből ötöt nagyjából el is fogadtak - nem volt túl nagy truváj kb azt javasolni, amit a többiek is akarnak - előtte meg a bajor CSU főnök Seehofer ölébe is beült egy kicsit azzal hízelegve, ő a bajorok végvárvédő kapitánya aki jelenteni jött az (al)királynak.

Erre nem kiderül, hogy Seehofer semmivel nem jelentősebb politikus európai mércével, mint Kósa Lajos?

Viktor kedvenc szerepálma - Európa Dobó Istvánja - ment a levesbe, az osztrák kancellár szerint ha csak ennyije van, akkor inkább engedje a menekülteket, a tótumfaktumok szerint meg nem jogi és fizikai határzár kell, hanem egységes és végrehajtható menekültpolitika. Kurva egy időszak ez Mindenórás Tábornokunk életében. Előbb Lázár akarata érvényesül rogán-kabinetiroda ügyben, - a törvényt is maga szövegezi saját ízlése szerint - zsigamarcell megélhetésnyit bukott ultin Hendével szemben, most meg ez.

A "győzelem" rovatban meg összesen annyi van, hogy az MSZP a hullamerevség utáni zombiállapotban képes meghirdetni az Orbán politikával szembeni(?) pozitív semlegességet. Innen mondjuk csak egy lépés, hogy körbe gyodázzák a szoci frakciót, elvégre ezek nem fogják a kerítést rángatni, és a feleslegessé vált pengésdrót se porosodik majd valami raktárban a dajcsbeléptető rendszer mellett a falnak támasztva. Belpolitikai haszon szempontjából is összejöhet így valami: ha a migránsoktól nem kell / nem tud védeni, akkor védje népét a zombiktól.

 

 

367 komment

2015.09.19. 11:55 Fabius

Nem lesztek itt bezzeg-horvátok, hehe!

Az Új Időszámítás első hete után pont ugyanolyan zavartalanul áramlanak keresztül rajtunk a menekültek, mint a Régi Időkben, mégsem volt teljesen értelmetlen a röszkei zavargás kirobbantása. Lehet mutogatni micsoda erőszakos állatok ezek, és tanári módon szopórollerre állítottuk a horvátokat

Ennyit igazán a hülyének is megért, hogy körbeköpködjenek minket megint.

Most komolyan: a mi szomszédainkként akartak ők itt a nagy büdös semmire bezzeg állam lenni? Mikor ha rajtunk áll összeomlanak, mint egyszeri Közbeszerzési Döntőbizottság Közgép ítélet után. És rajtunk állt. Ők meg úgy néznek ki ma reggelre, mint nászelhálásba beletört vőlegényfasz a traumatológián, ahol rogántonyó blokkolja a liftajtót. Csoda, ha nem emlékeznek arra sem tisztán, pontosan mi is történt a lagziban, kinek a rokonsága mit művelt, hogy Vakondi vőfély nem karikatúra, hanem létező személy, aki nem határsertést dünnyög a Bádog Gundel méretű rántott hús felett, hanem példátlan határsértést ordít miközben hülyét csinál a rokonokból. 

bakondi.jpg

Milanovic egyébként is hősöm: miközben bohócaink rajtuk röhögnek, Szijjártó élőszó helyett ezúttal demarsban küldi el őket a picsába kijelenti, ez volt itten a B terv. Bejött, haver, de tényleg. 

1223 komment

2015.09.18. 09:16 Fabius

Szijjártó: mindenki hüjje!!

Ha eddig nem volt világos miért Mr. Ananászháré lett a külügyminiszter, akkor az utóbbi napok világossá tették: Kellett egy pöckölhető fejű beszélő bábu, aki hasát megnyomva felmondja/lejátssza a felinstallált üzenetet.

szijjarto.jpg

Mindenki hülye, senki nem képes XXI századi politikushoz méltó viselkedésre, európai politikusok a nemzetközi média hamis tudósításai alapján politizálnak.

- Gondolom ezért lett megverve a lengyel, szlovák, szerb és ausztrál médiamunkatárs is.

Neki tényleg mindegy, ENSZ főtitkártól szomszéd államok politikusain keresztül uniós tisztviselőkig elküld bárkit a halál véres faszára, amúgy magyar diplomata módra. Virtus ez, amolyan diplomáciai segglyuk-hungarikum: „Ebben a helyzetben a diplomáciai finomkodásoknak nincs helye. Csak egyenesen és világosan lehet fogalmazni, a mellébeszélésnek semmi értelme.” Így is van, Péter, el kell érni bármi áron, hogy Európa seggevége legyünk. Össze kell veszni az összes szomszéddal, kivéve az állampolgársági törvényével titeket és a felvidékieket felpofozó Ficó Robit.

Vele nem kell, ő mostan a ner baráttya, szinte tejtestvére Viktorunknak a kvótagétben.

Ő nem mondja az egy-tíz-harmincmillió bevándorlót deliráló Petyának, hogy hülye vagy fiam. Meghagyja ezt a hanyatló nyugat és a CNN ópiumának. Mert ezek ilyenek amúgy, képesek adásba nyögni egy hogymivant, mikor Petike fejében túlpörög a számláló. Nem tisztelnek se istent, se embert, nem képesek felérni ésszel, hogy a XXI. századi magyar politikai nézet szerint megengedhető, ha az emberség felszámolásával, könnygáztól taknyos gyerekek szenvedésén keresztül masíroznak a belpolitikai győzelem felé.

Finnyás gecik ezek. Akiket el lehet és kell küldeni a picsába.

 

643 komment

2015.09.16. 10:04 Fabius

Orbán, te tróger!

Aszongya ez a Ponta, hogy te, Viktorunk semmivel nem vagy különb Szíria vagy Líbia vezetőinél. Tudom, tudom, téged mindig bántanak meg amúgy is, egy román okvetetlenkedését égre emelt tekintettel és lemondó sóhajjal illik kezelni. Ám ha azt vesszük, hogy legfrissebb időszámításban  szájkosarat kaptak a migrációkutatók, szájkosarat a sajtó rosszkor, rossz helyen tartózkodó képviselői, akkor könnyen ez lehet a látszat.

Pontának mégsincs igaza.

Túlértékel téged ugyanis. Te nem vagy se Aszad, se Kadhafi. Te, Viktorom, bárhogy igyekszel csak egy pitiáner, vidéki kis tróger maradsz. Nem tudod átlépni a korlátaidat és nem vagy képes levetkőzni ezt magadról. Tökmindegy, hogy Földrajzi Név Bizottságról vagy háború elől menekülő migránsokról van-e szó, aki szembeszegül veled az vállalja azt is, hogy a kisstílű bosszúd utoléri. A világ másik feléről kilométerek ezrein keresztül a határainkhoz érők most tanulják, hogy nem csak hazug, de szar szemét szaralak is vagy.

Sajnálom, de arra amit a kiutasításokkal csináltok más kifejezés nincs.

Eddig az volt a nyivák tárgya, hogy a migránsok mé'nem a hivatalos úton, törvénykövető módon jönnek ide mihozzánk? Miért tapossák agyon a csodagyodát, miért kergetőznek rendőreinkkel a kukoricásban, mikor mi rendes, tisztességes ország vagyunk, amelyik csak regisztrálni akarja őket. Aztán mikor beállnak a sorba ahogy kéred, alávetik magukat akaratodnak, akkor te nem éred be azzal, hogy gyakorlatilag válogatás nélkül kiszórod őket a picsába. Nem, nekik szükséges megtanulniuk, hogy a rendes, tisztességes országról szóló mese mekkora kamu. 

- Te, migráns, van púpod?

- Nincs.

- Akkor nesze, itt van egy.

Vagyis nem elég a kiszórás, te büntetést is osztasz nekik egy éves Schengenből kitiltás formájában. Elvégre büntetés jár a vétkeseknek, akik keresztül akartak haladni rajtunk egy jobb élet reményében. Meg kell szopatni őket, mert mégis mit képzelnek ezek magukról? Azt ne is feszegessük, hogy tudnának élni fellebbezési jogukkal az országhatáron kívülről, mikor a menekültügyi hatóság előtt személyesen kéne megjelenniük. Itt bizony ezek a latrok ne fellebbezzenek, és ha megpróbálnának valahol máshol bejutni az övezetbe, akkor legyen a nevük mellett a kis jelzés, hogy téged már felbosszantottak ezzel. Pech, hogy a SIS II. rendelet meghatározza mikor KELL bevinni valakiről figyelmeztető jelzést:

"A figyelmeztető jelzést abban az esetben kell bevinni, ha a határozat meghozatalára a közrendet, a közbiztonságot vagy a nemzetbiztonságot fenyegető olyan veszély alapján került sor, amelyet egy EU-n kívüli ország állampolgárának egy tagállam területén való tartózkodása idézhet elő."

A másik eset mindössze lehetőség, ha az egyik tagállam vezetője nem tudja máshogy kiélni magából a dühét:

"A figyelmeztető jelzés abban az esetben is bevihető, ha a határozat azon a tényen alapul, hogy az EU-n kívüli állampolgárra vonatkozóan kiutasítással járó intézkedést hoztak."

Ergo: nem lett volna muszáj megszívatni senkit. De te a szopórollerre szíjazás mellett döntöttél mérhetetlen nagyvonalúságodban és kegyelmedben.

 

 

 

693 komment

2015.09.15. 11:31 Fabius

Az új időszámítás első napján

Új napra ébredtünk mi, és a hozzánk/rajtunk keresztül menekülők is. Időszámítás-indító Orbán szerint lesznek akik bajba kerülnek, és a Nemzeti Látnoknak pár óra alatt beigazolódott jóslata.

hatar3.jpg

- Az első kerítésátvágók máris megérdemelt büntetésük felé tartanak,

- és az első kvótaellenzők is felszíjazódnak a szopórollerre.

Utóbbi eljöttét szerintem nem látta ennyire előre Viktorunk. Neki a határsávban medmex módra parádézó hős képe lebeg a szeme előtt, háttérben a séta üzemmódban cirkáló Elrettentő Járművel. A migránsok puszta látványától indulnak Horvátország és Szlovénia felé, nincs már szükség se plakátkampányra, se kormányzatinak kinéző, elterelő kamu-faszbúkoldalra. Hisz megmondta ő frissen megint, hogy nem-nem-nem, mi aztán nem kvótázunk, hanem új időszámítunk és elrettentünk.

Mi? Hogy a fejetlenség nagyobb, mint a régi időszámítás idején?

Isten is hét nap alatt teremtette a világot, nem lehet minden tökéletes. Viktor biztos szabott új határidőket, és a határidő-mártír Hende példáján okulva az alattasok rettentően fognak igyekezni, hogy minden elkészüljön és működni kezdjen még ezek lejárta előtt. Mégis ciki lenne, ha Simicskótól Bakondiig mindenki ugyanannak a rossz magyar szokásnak esne áldozatul. Ettől még az is kívánatosabb lenne, ha a magyar oldalról Szerbiába, onnan meg ide katonai erővel tuszkolt menekültekből épülne új fal a déli határon. Addig is kiírták az áteresztőnemtrazit-tranzitra hat nyelven, hogy ne mássz fel a kerítésre, pedig inkább írták volna, hogy:

- Itt akkor leszel menekült, ha az Iszlám Állam - Al Kaida - Aszad rezsim szentháromság egyszerre adja írásba, hogy üldöznek téged.

236 komment

2015.09.14. 09:02 Fabius

Gyurcsány dzsihádot hirdetett

Tegnap Feri kidobolta amit ki kellett. A menekült ügyet felhasználva szidta Orbánt ahogy kell, üzent Európának, hogy ő támogatná a kvóta rendszert, minket szívünk kinyitására kért, és mondott olyat is, amitől a jobb és szélsőjobb a migránsinváziónál is sokkal jobban retteghet:

Ha az MSZP nem találja meg tökét a gatyában, akkor ők lesznek a baloldal legnagyobb pártja. ( = Orbán és a Fidesz kihívói)

gyf2.jpg

Szent Háborúja lesz ez Ferinek. Egyrészt Orbánt le kell győzni, ezt mindenki beláthatja, másrészt ha senki más nem teszi meg a demokratikus oldalról, akkor neki kell. Annyira komolyra veszik a figurát, hogy miközben politikai haszonszerzésre is felhasználják az átvonuló menekülteket és a kormány valóban ellenérzéseket kiváltó törvénycsomagját, ők nem fogják a véleménykutatásokat nézni. Istenuccse nem szavazat és szimpátiaszerzés a cél, tecciktunni, ugyanis Feri, aki - mára kb kimondhatjuk - a jelenlegi felhozatalból a baloldal egyetlen olyan alakja aki képes működő taktikát kiagyalni, ebben az esetben ki nem állhatja a taktikázást.

Nekünk pedig ezt el kéne hinnünk.

Ami nekem speciel nem megy. Mert hiába gondolom Orbánról, a nerről, a menekültügy kezeléséről amit, azt sem szeretem sokkal jobban, ha a másik oldal használja ezeket az embereket a saját céljaira. De ezek szerint ott tart ma a politikai kultúra, hogy semmilyen esetben nem tesz kivételt: haszonszerzés esélye nélkül nem csinál itt senki semmit. Igen, Feri, te sem.

 

383 komment · 2 trackback

2015.09.11. 22:26 Fabius

Én, Petra

Óbazmeg. Bazmeg, bazmeg, baaaaaazmeeeeeeg!

Komolyan mondom ez már túlzás azért. Én egy kisgyerekes anyuka vagyok. Egy megtévedt báránya a nernek. Egy ártatlan ember aki hozott egy rossz döntést. Mármint több embert felrúgtam, mint Habony a nyuggereket, de ezt egy döntésből tettem. Nem kéccer döntöttem, eccer csak. Teccikéteni? Ezért kell ez a fesztivál, ezért a turhafüdő?

Nahát azért!

Akart a franc erről, pont erről elhíresülni. Mostan meg üldöznek politikailag, faszbúk szégyenfalilag meg mindenhogy. Ki is rúgtak a picsába. Ez azért már több a sok(k)nál de télleg, én erre nem szolgáltam rá. Én csak ott voltam talpig pánikban, és bizony  istenuccse magát Oszamát vagy Orbánt szakállban is felrúgtam volna ha arra jön. Tehetek én arról, hogy nem ők jöttek? Most komolyan, tehetek erről? Hát nem volt semmi figyelmeztetés. Semmi előjel. Semmi olyan amiből következtetést lehetett volna levonni. Én csak ott néztem ki a kiskockán, vállamon ült a pánik, ezek meg egyszerre elkezdtek rohanni. Pont felém. Pont akkor. Mikorazér' ha rám néznek látható lett volna a cidri. De nem néznek ezek se istent, se embert, se cidrit.

És ki a hibás?

Engem mondanak annak, mikor én nem is észleltem, hogy csak gyerek méretű az élőlény akibe belerúgok. Lehetett volna nagyobb, testesebb asszony, vállas férfi, lehetett volna tényleg akárki, én akkor is felrúgom. Annyira el voltam pattanva belül. Itt ni, legbelül, ahol a lelkiismeretemnek kéne lenni, az most is üres. Hótt üres, eskü, úgy elpattant azóta se lett meg. Ilyen önkívületi állapotban voltam mikor jött ez a faszi, ölében a gyerekével, és mert gyerekes anya vagyok magam is, hát elgáncsoltam a gecibe.

laszlo_petra1.jpg

Ki gondolta volna, hogy ennyire béna és ekkorát esik?

Ki gondolta volna, hogy nem lehet a századnyi menekült közül vakon belerúgni az egyikbe anélkül, hogy ne lenne ismerőse valahol aki elmondja a szenvedéstörténetét?! Miféle ország ez a Szíria, miféle emberek ezek, hogy a szír DVTK Iszlám Állam által megkínzott edzője itt menekült minálunk? Nebasszaakurva, még ez is?! Nem elég nekem a gyerek a rovásomra?! Amúgy meg faszt kényeskedett, az Iszlám Államhoz kínzóihoz képest még finom voltam és szinte légiesen nőies. Mert amúgy én egy nő vagyok, ha elfelejtettétek volna, akivel szemben nem illő ez a gyalázkodás ami most rólam a világban megy. Bele lehet abba sérülni lelkileg.

Nem elég, hogy egy arab karavánközpontról kaptam a nevem????

Amúgy azóta megbántam. Őszintén. Mármint azóta, hogy következményei vannak a ügynek. Kihallgatásra járok, kinéz néhány év is, internet dzsihádot hirdettek egykori munkahelyem ellen, vérdíj van a fejemen. Hol van ilyenkor valaki aki azt üvöltse: je suis lászlópetra?!

 

 

893 komment

2015.09.09. 09:08 Fabius

A rugdosódás aranykorába léptünk

Pici frusztrációt érzek a levegőben. Jó, lehet nem picit. Röszkénél tarthatatlanná vált a helyzet, a nyugati sajtó tele van Viktor fikával, a Pápa a menekültek befogadására int, nyomasztó tud ez lenni, na. A fideszkeresztény ember meg frusztráltságában és tehetetlen dühében mi mást is tehetne: rugdos.

Viktor Hendét rugdosta, mert a Varázskerítés építését nem vezényelte kellő lendülettel. Augusztus 31 - a tusnádi beszéd szerinti egyetlen értelmezhető dátum - régen elmúlt, és nem, hogy a Varázskerítés nem tornyosul a határon, de a látványgyodát is letaposták azóta a menekültek. Az emberáradat megállítva nem lett propagandacélból mutogatható módon, az országszerte gyalogló menekültek látványa szolidaritásra sarkallja a kedveslakosságot - tönkre vágva a gyűlöletkampányt ahogy van - úgyhogy Hende még örülhet is, hogy csak rugdosva lett.

Kicsirigó püspök magát a Pápát rugdosta meg egy kicsit, mert ő maga inkább Orbán tanításai szerint kezelné a migráns ügyet, neki egy ilyen lárifári Pápa ne ugasson befogadásról. Mégis ki ez a Ferenc, hogy felülbírálja Orbánt?kicsirigo_puspok.PNGNehogy kiderüljön, hogy a Gyurcsány rokonnya', mert annak szokása ez a menekült befogadás...

A legszebb rugdosódás azonban egy nőé, aki nem tudja, hogy jobber módi szerint neki legfeljebb a boltig szabadna kimerészkedni a konyhából két szülés között. De ha már így kiszabadult akkor nekilátott gyereket és gyerekkel rohanó felnőttet rugdosni-buktatni a nagy magyar pusztában. Mert az olyan hazafias, nemzeti érzelmű és hősies.

laszlo_petra.gif

László Petra ezzel kiiratkozott az emberek közül és megmutatott valamit abból, nem volt teljesen haszontalan a gyűlöletkampány. Plusz ízelítőt kaptunk mi lenne itt, ha az Orbántól is jobbra állók jutnának házmesterétől nagyobb hatalomhoz. Baszki, Vona Gábor értelmezheti újra a cukiságkampányt, mert ez a Jobbik híradós némber a gyerekrugdosással akkorát szart a vizslakölyök vakarászó képre, hogy őt magát is kitakarja jó félig.

1680 komment

2015.09.07. 09:09 Fabius

Fideszkeresztények, nektek csak a hülyemagyarázatok maradtak

Érdekes hévégén vagyunk túl. Egyrészt csökkent a feszültség, a menekülteket átengedték az osztrák határon, sőt, szállításukra önkéntes konvoj érkezett, másrészt eljött az ideje a kormányoldali szerecsenmosdatásnak. Mert az autópályán vonuló menekültekhez érkező tömeges segítség megmutatta, a magyar társadalomból nem sikerült - még - kiirtani a szolidaritást teljesen, úgyhogy a látványra Prőhle Gergely töredelmesen bevallotta: a gyűlöletkampány tökfelesleges volt.

 

Meg kellett szólalnia Erdő Péternek is, elvégre Ferenc pápa aszonta:

" az evangélium arra tanít bennünket, hogy legyünk felebarátai a legkisebbeknek és a leginkább magukra hagyottaknak, adjunk nekik kézzelfogható reményt"

...Erdő meg a hazai fideszkeresztények eléggé mást mondta és gondoltak eddig. Abban semmi meglepő nincs, hogy Zugló gyűlöletpapja, Pajor atya a szószékről is a menekültek ellen prédikál, elvégre neki bejegyzett lakcíme Viktorunk vastagbél traktusában van, közvetlenül a záróizom előtt. Kicsit meglepőbb volt Erdő Péter kijelentése...

"Azt a gyereket kérem mi nem vagyunk jogosultak bevinni egy lakásba, és azt mondani, hogy legyenek itt, mert akkor embercsempészek vagyunk"

...és hozzáállása a dologhoz, mert ezzel például a kisjézust magát is elhajtanák a vérbe, ha ma kérne a magyar katolikusoktól menedéket.

erdo-peter.jpg

De ez nem úgy volt ám - mondta Erdő - ki van ez ragadva a szövegkörnyezetből, mert a magyar katolikus egyház szíve telisteli van ám szeretettel, szolidaritással, bibi, úgyhogy jártak ők sűrűn a Keletibe, csak álruhában. Mér'?! Ha Mátyás királynak lehetett már csak őnekik is lehet! Erdő maga ráadásul azon dolgozott keményen, hogy legyen néhány ingatlan ahol meghúzhatják magukat páran, csak hát az adminisztrációs problémák és a jogi környezet olyan ugye, hogy Máriát és Józsefet is lezavarnák a deddel együtt a Keleti aluljáróba dögleni. Ferenc pápa járt Lampedusán, Erdő meg nem járt se a Keletinél, se a II. János Pál téren.

Szerencse, hogy itthon a kereszténység nem merül ki a fideszkeresztényekben. Pannonhalma, a Máltaiak, a Szent Egyed Közösség minden tiszteletet és köszönetet megérdemel tőlünk a segítségért és azért, mert hagytak valami hitet nekünk!

 

 

972 komment

2015.09.05. 10:51 Fabius

Orbán gyodálatos világa

"Szolidaritásból Magyarország az első helyen áll"

sz1.PNG

 

sz3.PNG

sz2.PNG

drot.jpg

Akkor most merengjünk el azon, mi lenne ha szolidaritásból az utolsó helyen állnánk. 

1128 komment

2015.09.04. 08:47 Fabius

Viktor, menj a picsába!

...és azért csak oda, mert édesanyádat érintőlegesen sem akartam ebbe belekeverni.

Milyen emberek vagytok ti? Igen, ez a kérdés hótkomolyan fölmerül bennem mikor az ámokfutást nézem amit műveltek. Huzakodtok az Unióval, beszólások ide-oda, közben pedig egy rakás tehetetlen szarnak látszik a fényességes ner, ami már a legalapvetőbb emberséget és levetkőzte magáról.

Egy magyar úgynevezett "rendőr" - faszparaszt inkább - könnygázzal fújkál le gyerekeket?

A napok óta bizonytalanságban tartott embereket a legprimitívebb módon egyszerűen átkúrjátok?

És ez a seggnyaló szavazórobotok szerint a legnagyobb rendben van?

Tényleg: miféle keresztények vagytok ti? Mert innen ahol én ülök úgy látszik, szerintetek az emberség minimum balliberális métely ami fertőz, kerülitek is rendesen, mint semjénzsolt a Stones koncertet. Nem lepődnék meg azon sem, ha holnap törvénytervezetet látnék a védőoltásról, ami tutira megvéd ellene. Pedig ha akarnátok tudnátok valamit kezdeni a kialakult helyzettel, ráadásul ha annyira bénák vagytok, hogy valóban nincs rá megvalósítható ötlet, akkor is csak a netet kéne bújni hozzá egy kicsit. Nekem teljes negyedórámba tellett megtalálni egy számotokra ingyen felajánlott ütemtervet a tegnapi kommentek között:

"1, a déli határ mellett (!!) felépiteni egy hét alatt néhány befogadközpontot és tábort, ha 170 km keritést 1 hónap alatt felrántottak, akkor összesen 17 km-hez kell 3 nap.

2, eközben (!!!) határozott akciótervet létrehozni a követendő eljárásról, egyeztetve a "befogadó" államok vezetésével, meghatározni, ki menekült, ki nem, ez kb 24 óra.

3, a 2. után (!!) többnyelvű szórólapokat/füzeteket nyomtatni angol, német, francia, arab, pastu, urdu, akármilyen nyelven az érvényes eljárásról, a szerb hatóságokkal egyeztetve már szerb területen osztogatni a várakozók között, hogy tudják, pölö, hogy csak regisztráció után mozoghatnak bárhol, és ez hol, mennyi időt vesz igénybe. Felhivni a figyelmet, hogy akinek személyi okmánya van, az hamarabb szabadul, akinek nincs, az vár.

4, eközben (!!) a befogadóközpontok közelébe telepiteni irodákat, akár konténerekben (kérni/bérelni cégektől) és levezényelni legalább angolul beszélő tisztviselőket, eszközöket (pl. ujjlenyomat-olvasó a kisebb okmányirodákból, van belőlük vagy 25-30, internetkapcsolat ofkórsz, gépi adatbázisépités 24 óra), összeszedni néhány kebabost tolmácsnak és két műszakban regisztrálni a migránsokat/menekülteket.

5, aki megfelel a "menekült" státusznak, (háborús övezetből, menekülttáborból jön pl, pár keresztkérdéssel kiderithető, pl. hol lakott, melyik városban, melyik utcában, mi volt az első keresztutca neve, stb, guglimapson leellenőrizni, 3 perc. azt papirokkal ellátni, haladék nélkül elengedni, menjen isten hirével. Aki európai országbeli - albán pl, azt habozás nélkül visszaforditani. Aki nem háborús övezetből érkezett, vagy nincs papírja, és nem tisztázható, honnan jött, azt ideiglenesen menekülttáborban elhelyezni, ahol megvárják, amig tiszátzódik a nacionáléjuk, és hogy mi lesz velük. Persze oda is telepiteni irodákat és embereket, akár uniós nemzetközi segitséget is kérve.

6, teljes mellszélességgel kiállni Olaszország (és Németország) mellett kvótaügyben, igy Magyarországra jutna kb 3000 ember, (már ha van olyan barom, aki ide akar jönni, de lehet valakinek rokona itt )

7, az EU megfelelő intézményeinél (tanács, parlament) sürgős tárgyalásokat kezdeményezni, hogy pl. Görögországnak nyujtott segitséggel előszűrést lehessen végezni.

8, az ENSZ megfelelő intézményeinél sürgős tárgyalásokat kezdeményezni, hogy a háborús övezetek közelében ENSZ felhatalmazással, támogatással és finanszirozással olyan fogadóállomásokat létrehozni, illetve fenntartásában az ottani államokat segiteni, amelyekből az ott élők nem menekülni akarnak, hanem megvárják ott, amig valami történik. "

Nem lenne túl bonyolult se pénz és időigényes, ráadásul az elkövető Vader nagyúr tényleg ingyen nektek adja ha kéritek. Jó, oké, ettől embernek és normálisnak látszanátok, akik a helyzet megoldására törekednek tehetetlenségből és politikai haszonszerzésből eredő látszatintézkedések helyett.

De egyszer talán ki lehetne próbálni milyen az, ha nem a kontinens leköpendő páriái vagytok!

795 komment

2015.09.03. 09:06 Fabius

Lázár: hazudtam, oszt?!

Migránshelyzettől sújtott Drága Nemzetem!

A nemzetközi helyzet napról napra csak fokozódik. Mi heroikus küzdelmet folytatunk ebben a válsághelyzetben, annyira heroikusat, hogy még egy válságstábot sem bírtunk kinevezni az időhiányban amiben szenvedünk. Nem tudja a jobb kéz mit csinál a bal, amíg a fej legyezve hűti magát a kora őszi kánikulában, hogy érezze a Magyar Idők új szelét. Ám ami tehetetlen káosznak látszik az csak megfontolt haladás, ne tévesszen meg a látszat senkit. Éppen csak ebben a megfontolásban nem marad idő semmi másra, ezt a vak is láthatja.

Könnyen belátható, így tényleg nem marad az embernek ideje kiadni az iratokat, mire kötelezte a bíróság az elvesztett Századvég perben.

Pedig eskü, hogy ki akartam adni, detélleg, nem csak amit kiperelt tőlünk a sajtómunkásasszony, hanem 2006-ig visszamenőleg minden tanulmányt, a gyurcsánybajnai féléket is. Komolyan akartam - és akarom most is - nem csak gondoltam rá, mondtam is a számmal így ni:

 

De basszus 30 ezer oldal! Én meg éppen két Uniófika közt azzal vagyok elfoglalva, milyen faszagányos beszédet mondjak Kötcsén, amitől majd nem ültetik nyakamra a rogántonyót. Vagyis fontosabb feladataim vannak most, mint elszámolni 4 milliárd forint közpénzzel csak úgy. Nem vagyok egy ígéretszegő seggszájú - legalábbis nem tartom magam annak - ám most majd rendre meg fognak vádolni ezzel engem, a körülmények áldozatát.

lazar_szazadveg.jpg

Attól pedig szomorú leszek! És ha én szomorú vagyok, akkor Magyarországon valahol, valakik felszámolnak egy szerkesztőséget!!!!

Na csókpuszi!

416 komment

2015.09.02. 11:35 Fabius

Nem lennék most Ördögh Nóra

Vajna Tímeának bejött az élet mióta feleség. Elpihenhetne naphosszat az Öreg Fa árnyékában, ahol annyi dolga lenne a hempergésen kívül, hogy a zebrán parkolva telózzon. Ő ehelyett keményen dolgozik a villámkarriert befutó vadi új casting cégével, és még arra is marad ideje, hogy gyémánttőzsde látogatásra utazzon Tel Avivba, komplett forgatócsoportot hurcolva magával. Amilyen profi és amekkora tehetség szerintem nyilvánvaló, hogy nemsokára ettől is feljebb ível az ő csillaga:

mr_mrs_vajna_tv2.jpg

Mer'hogy az van, apjukom és a srácok a Bibó Klubból úgy érzik itt az ideje, hogy ne csak az online és nyomtatott sajtóba köszöntsenek be a Magyar Idők, de a kereskedelmi tévézésbe is. Aszongya a hírek, hogy közel a megegyezés, a Simon-Dederick stróman duó nemsoká lepacsizik a Nemzeti Kaszinóssal.

Aki nemrég "kapott" pár fölös milliárdot a Bibó Klubosoktól, hogy-hogynem, így éppen pont van neki elkölthető szabad tőkéje. 

Így aztán kezdhet aggódni a hazai tévézés állócsillaga, Ördögh Nóra is, mert a zsetoncézár becses neje szerintem elunja hamar, hogy gyémántokkal gurigázó epizódszereplő legyen az ötperces bulvárhírekben. A kamerarutint és tapasztalatot már megszerezte a Miszter és Misziszben, a többit megoldja zsigerből, mi gátolhatná, hogy ő legyen az ország következő ünnepelt műsorvezetője apjukom zsebtévéjében? 

357 komment

2015.09.01. 09:20 Fabius

A gyoda mögé rekedt ország

Viktorom!

Egy napra teszem ki a lábam az országból, és mire megjövök teljes a felfordulás. Nem fárasztalak azzal, hogy felidézzem mit mondtak rólad ebben az egy napban azok a népfiak, akik nemrég még "talpaikkal egymásra lépve" tömött sorokban masíroztak itt teérted. Van elég bajod a csigaevőkkel, ez a Fabius - nem rokon amúgy - beszólogat a másik meg súlyos szituációt emlegetve a magányos lovas ketrecesítését emlegeti. De van itt egy dolog, amire megkérnélek: nem szeretnék legközelebb arra hazajönni, hogy a schengeni határ odébb költözött egy házzal.

gyoda_orban1.JPG

Értem én, hogy balfaszság és parasztvakítós píár mindenek előtt és fölött. Azt is, hogy jobban hangzik a határvadász század, mint az irodista kontingens, pedig ha utóbbi lenne kirendelve és a regisztráció volna felgyorsítva akkor könnyebben haladnánk. Mi az emberiesség, a migránsok a vágyott élet felé. Értem, hogy pár elfogott embercsempész mutogatása akkora faszaság, hogy miatta nem legalizáljuk - tán' állami szintre emeljük - a menekültek szervezett szállítását határtól határig, vagy attól is tovább. Világos, hogy a Nagy Honvédő Háborúban nem kezdeményeztek államközi megegyezést se az osztrákokkal, se a németekkel a helyzet megnyugtató rendezésére, mert akkor nem lenne a hónapokig tartó ingyencirkusz. Régi szokásotok úgy köpködni az Uniót, hogy valójában ti nem kértek tőlük semmit, a rendelkezésre álló forrásokból nem csináljátok meg a hot spotokat, helyette újabb vagyont költötök faszságkampányra. Vágom én ezt mind. Csak leszarom.

Helyette megkérlek, ha már te lettél a miniszterelnököm, legyél kedves úgy viselkedni és olyan politikát folytatni, hogy ne mi legyünk neked köszönhetően a gyoda mögé rekedt ország. Mert annak nem örülnék. Köszelőre!

 

478 komment

2015.08.30. 08:28 Fabius

III/III visszatér?

Pártunk és kormányunk úgy érzi nem elégségesek a már meglévő nemzetbiztonsági szolgálatok, a TEK, a dagilaci őrsereg, kell neki egy újabb. Igaz pici, alig ötven fősre tervezett kis helyes, aminek azért elég széles jogosítványai lesznek. Hogyhogy minek? Mert megfigyelni, a rendszerbe került aranyérhez és heresérvhez arcot párosítani jó, azért. 

orban_kem.jpg

Illetve ugyan, dehogy, hisz nem lesz ott mindenki lázlapja, neve, címe, cipőmérete istenuccse, csak kapcsolati kódja lesz az összes nemzettagnak. Külön kell kérni, hogy ezeket összekössék a 18 féle gumiindok egyike alapján, ami azért nagyon hasznos lesz. Nem csak a dagilaci őrsereg tudja majd könnyen arcról azonosítani ki mondott csúnyát a Házmester Úrra, de egyszerűbb lesz a térfigyelő kamerával a demonstráló tömegből kiszúrt Staubinger Dezsőnét is számon kérni, mi a paripapélót keresett önkormányzati dolgozó létére egy tüntetésen. Onnantól pedig jól figyeljen mit mond, ha telefonon beszél mittom a Szigetvári Viktorral, mert néhány ezred magával őt is lehallgathatja a kormánypárt bűnmegelőzés címén. Nem lesz itt arab tavasz mintára magyar ősz!

Én már tényleg csak azt várom, hogy mikor jönnek vissza a hangulatjelentések is.

Meg talán azt is érteni vélem miért nem számolta fel Viktor az ügynöklistákat. A mosti rendszerhez csak jó, ha nem csak a Pozsgayk adnak tanácsot, hanem azok is, akik aktívan tolták a III/akárhányas bulit Kádár alatt. Tasnádi László egykori operatív tisztből rendészeti államtitkárt csináltak, kinevezése után alig egy évvel máris előállt a belügy az Új Szolgálat aprólékosan kireszelt tervével. Szava nem lehet senkinek, bárki véleményét meghallgatják amennyiben a rendelkezésre álló 5 nap (haha) alatt elküldi a jogszabaly@bm.gov.hu címre. Naná, ez itten' nem a komenizmus, itt szabad véleményt mondani, csak szaporán kell mert tökölni nem érünk rá, a Nemzeti FészWiw motorja berántásra vár.

 

503 komment

2015.08.28. 11:44 Fabius

Kép, bazmeg, az

Tele van a menekülők - vagy általuk okozott dolgok - fotóival a zinternet, amikben vagy egy közös: mindenkiben elindítanak gondolatokat. Van aki egy képbe belelátja az elmúlt 25 évünket, szerintem meg van olyan fotó, ami többet mutat és mond el rólunk, mint amit néhány évtizedbe sűríteni lehetne.

drot.jpg

Itt van például ez a kép Kisbenedek Attilától, rajta az értelmetlen, tökfelesleges gyodába akadt hajú, pánikban síró gyerekkel. Aki a ma uralkodó nézet szerint minekjöttide, senkisehívta, maradt volna otthon mittom ISIS területen potenciális szexrabszolgának, akkor mostan' nem volna beakadva a haja neki. Meg amúgy is, lehet nem is gyerek, hanem éccebólás-terrorista, mert honnan tudhatnánk ugye, ja és költözzön a kertembe ha szar nekem ezt látni. Különben is örüljön a nyomorult, hogy honfitársaim a segítség ígéretével jópénzért nem zárták hetvened magával egy teherautóba megfulladni

Aztán meg olvasom, hogy lázár miniszterelnöki miniszter szerint tarthatatlan a helyzet, alkotmányos aggályok nélkül lehet lánctalpas drótostót őrszázadot kivezényelni például vízágyútolónak, mert mi nem inni adunk ezeknek, hanem majd locsoljuk őket. Plusz letöltendőt osztunk a gyodairtóknak, mer'azér na. Közben meg azt is olvasom, hogy a német rendőrség dekriminializálná az illegális határátlépést, mert:  "meg akarjuk védeni az embereket a háborútól és az üldöztetéstől, ugyanakkor rögtön bűnelkövetőnek minősítjük őket". Pedig hozzájuk 800.000 menekült érkezik várhatóan csak idén, a letelepedés nem nem az áttrappolás szándékával. 

Szóval az van, hogy ezek tükrében én azt érzem Attila és a hunok óta kibaszottul fordítva ülünk a lovon, basszátok meg! 

 

737 komment

2015.08.27. 11:12 Fabius

Orbán: konzerváljuk a szart

Most, hogy lassan több rendőr őrzi a letaposott-szétvágott gyodát, mint amennyi járőrözés közben nyitogatja a kiskaput, Németh Szilárd rezsibiztosból átvedlett párnázott Nájlon Rambó bejelentette: a honvédséget is bevetjük az agresszívok - akik egy darab rendőr egyszer használt gázspréjétől visszajámborodtak - megfékezésére. Azzal nem törődünk mit mondtak a németek, továbbra is úgy tarhálunk több lóvét a menekült ügy kezelésére, hogy mi magunk különösebben érintettek sem vagyunk benne.

De azért a Nagy Honvédő Háború bejelentése fasza píárfogás.

szilard1.PNG

Éppen csak arról feledkezünk el közben, hogy a kormányzati munka egy rakás szar. Pláne, hogy ezt nem én mondom, hanem Orbán és Lázár, akik nyilván más szemmel nézik a keblencek ténykedését. Belengették már az államtitkárok cseréjét, megvolt a szupertitkos kormányzati konferencia, amin a bokájukat előre lekaksizó miniszterek és államtitkáraik nagyjából megnyugodhattak: Viktor konzerválja a szart, hátha sztaniolba csomagolva majd mikulásnak látszik.

Mer'hogy a Nagy Honvédő Píárháború előrébb való, mint a tisztességes, legalább az ő mércéjükkel megfelelőnek mondható kormányzás. 

Ezt elnapolták 2016/2017 fordulójára, mert a kampányévben már nem engedhető meg, hogy alkalmatlan államtitkárok és alul teljesítő miniszterek fémjelezzék a kormányt. Addig viszont nem gond semmi, ha kell a honvédség, a rendőr szakközepesek után a BKV ellenőrök, közmunkások, közterület felügyelők, a BM és Miniszterelnökség személyi állománya is határvadász hacukába bújva védi majd a hont az átutazók elől. Lázár János megtanul kussolni ha szóba kerül valahol a közigazgatási reform, a többiektől meg az is elég, ha a elfelejtik emlegetni a migránsozás fényében megkopott "polgári berendezkedés" szlogent. 

 

237 komment