Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Gábris szomszéd: @látjátok feleim szümtükkel: és ha letelik a 72 óra Isten irgalmazzon mindannyiunknak? Az is lehet... (2017.04.24. 21:06) Köszi, Simicska!
  • gazoló: @Mariann19: Rossz link volt. erre gondoltam: www.youtube.com/watch?v=xvm7mGQnNds (2017.04.22. 20:09) Orbán: pofán lesztek verve!!!
  • Eszter68: @kekex: "Úgy nézed, hogy egyike vagyok a Jobbik híveinek?" Vesd le gyorsan azt az inget!!! ))))... (2017.04.20. 15:42) Kövér Laca agya ledobta a szíjat
  • Gedeon Vinklmann: @DarthVader: Mi van...báncsák Varánuszt? Szopd le a Varánus f@szát! (2017.04.17. 18:14) Bazmeg, Viktor!
  • rdos: Fullánkos hírem hibás. Nem mrd, hanem millió Ft. :-( Gyenge ezerszeres tévedés. Boccs a dezinformá... (2017.04.13. 19:17) Káder aláírt, Rezsiszilárd elszaladt

2017.04.22. 13:10 Fabius

Köszi, Simicska!

Elsimicskásodott az Index. 2017 szomorú valósága, hogy ehhez a főszerkesztő írását olvasva hozzá kell tenni: szerencsére pont most és pont így. A szomorú valóság további adaléka, hogy ez az egész - a függetlennek egyelőre meghagyott magyar sajtó jelentős százaléka - Simicska gesztusainak köszönheti egyáltalán a létét, egyenes beszédes Kálmán Olgától sötét oldalt eredményesen fürkésző Indexig. További adalék, hogy félórája ülök itt azon gondolkodva, vajh leszárad-e a kezem ha leírom:

Köszi, Simicska!

Mer'hát dönthettél volna másképp, és kizárólag rajtad múlt mikor és miképp döntesz. Az opciós jog megszerzése és a G-nap között is eltelt jókora idő, és most sem lett volna kötelező úgy döntened, ahogy tetted végül. Innen ahol én ülök nem látszik világosan, ez nálad tényleg elvi kérdés, vagy pillanatnyi érdek, de őszintén szólva az elcsicskásított Origó, TV2, Figyelő stb., beszántott Népszabi után le is van szarva. Amit csinálsz az most olyan, mintha Darth Vader legecizte volna Palpatine-t, és utána minden létező módon megpróbált volna neki keresztbe tenni.

Annak a sztorinak ismerjük a végét, ennek meg kíváncsian várjuk.

vader.GIF

373 komment

2017.04.18. 07:00 Fabius

Orbán: pofán lesztek verve!!!

Aztamegbasztakurvaéletfasza!

Komolyan mondom, én nem értem már ezt a kurvaországot, pedig én mindent értek. Oppá, Fannika, ez a faszbúkon ne kurvaországként, hanem Édes Hazámként és Nemzetemként jelenjen meg. Szóval magyarázza el valaki mi folyik itt, mert szívem lelkem kiteszem és csak ezt a kibaszott viszketést érzem ha a híradókra nézek!

orban_viszket.jpg

Semmise jó sehogyse, a fiatalok tüntiznek, a idősebbek hánynak sugárban, a professzoraim beleugatnak nagyokosan a miközödhozzába, a multi vezér még aszongya, mossak kezet ha viszket, és nyújtsam oda felebarátimnak. Nyújtok én majd neked olyan multiszívató törvényt ezzel a viszkető kezemmel, hogy vinnyogva fogsz szaladni a francia gazdáidhoz te szemét! A sajtó felidézi a fiatal énemet, előszedik a csókolja meg a seggem beszédem, azt, ami felett kurvára eljárt már az idő! Beszól a mesteredző, leugat a tudós, pofázik boldog boldogtalan, már a mieink is arról motyognak, mennyire vágnak ki minket az Európai Néppártból.

Megáll az ember esze!

Ha halandó lennék és nem miniszterelnök, most egy kocsmában ülnénk és pofán lennétek verve! MIND!!! Helyette azon kell agyalni, a következő odabaszást mégis a Gulyás gyerekkel kell felolvastatni, mert az ő hangja mélyebb. Leszarom én pont, hogy szerinte neki a civil törvényhez nincs köze, jó, hogy nem a kölyökgólyák kezdenek el válogatni a feladatok között. Leszarom azt is, hogy a civil törvényt egyesek szerint Vlagyimir mondta tollba, meg azt is, hogy mások szerint olyan állasba hajolok bele, amihez képest a mostani hacacáré angol kisasszonyok ötórai teája. Nekem ne mondja meg senki, hogy mit csináljak! Harc van, háború, csapataim hadban állnak, minden hadszíntéren dörögnek a fegyverek, nem hátrálhatunk meg, nem kapitulálhatunk, kitartunk az utolsó emberig!

Nem veszíthetünk!

Aki nincs velünk az ellenünk van! A sok geci Soros bérenc, csak jönnek és ugatnak, csaholnak, tüntetnek, újságot írnak és alapjogokra figyelmeztetnek. Alkotmányosságról és jogbiztonságról pofáznak! Mikor az alkotmány az enyém, basszák meg, ha akarom betartom ha meg nem, hát kinek mi köze hozzá? Mintha belepofázhatnának abba is, a gumicsizmát a sárkaparóba vagy az előszobai perzsaszőnyegbe törlöm bele!

367 komment

2017.04.15. 09:11 Fabius

Kövér Laca agya ledobta a szíjat

Úgy látom Morcos Bajusz házmester nertársnak szépen lassan mentális problémái lesznek. Az elmúlt időszak eseményei úgy megviselték szegényt, hogy csúszni és füstölni kezdett az ékszíj a fejében.

kover_orult.jpg

Az ő kis saját külön világában nem csak elnézni kell a lopás-csalást amit művelnek, hanem egyenesen tisztelni is kell(ene) őket ezért. A nép legyen hálás, mert épp kinyírják az ország legmagasabban jegyzett egyetemét, tapsikoljon, hogy Pénztáros Lőrinc ugrott megint leggyorsabban, és az ötmilliárdos kempingtámogatás hírére megvette a fél Balatont. A nemzeti oligarchák újabb és újabb gazdagodása jó hír a nemzetnek, úgyhogy hálával telt szívvel örvendeni kéne.

Erre bazmeg ezek lejánosozzák Kádert és Putyin csicskázzák a Mindenórást.

Kurvaannyukat, naná! Mi a faszt képzelnek? Csak így, semmi tisztelet, semmi odaadás? Semmi hála? A tömeg meg vonulgat a városban ide-oda, hogy a kormánysajtó hazugság-hadosztálya nem győzi követni őket? Bulinak képzelik a tüntetést, viccnek a ner bajszának tépkedését, és azt merik mondani: elegünk van?! Picsábamár, régen minden jobb volt! Nem űztek gúnyt pernahajderek az emberből, Kádárt "apánk"-nak szólították és nem Jánosnak, a MISZOT-ban elfért az összes ifjúsági szervezet és megtűrték maguk felett a pedellust.

Itt meg már semmi sem szent senkinek?! - dübörög dagilaci fejében a gondolat, és visszasírja azokat az időket, amikor egy oldalon álltak mind. Nem volt kilengés, nem volt hangoskodás és a rendszerváltás pillanatáig azokat tisztelték Pozsgay védőszárnyai alatt, akiket épp kellett.

597 komment

2017.04.13. 17:09 Fabius

Bazmeg, Viktor!

- Varga Gergőt és Gulyás Mártont bilincsben, vezetőpórázon vezették a bíróság elé, mert a Bajszos Szar palotáját 23 ezer forint értékben vízbázisú - lemosható vagy könnyen átfesthető - festékkel megrongálták.

- A vagyonosodásütemben Zuckerberget lepipáló Pénztáros Lőrinc zsebre tette a fél Balatont.

Tudod, kedves Tökfej, azért ilyenkor eszébe jut az embernek, hogy mindennek vége lesz egyszer. Ez eszedbe kéne jusson neked is néha, baszod.

gulyas.jpg

 

404 komment

2017.04.11. 09:09 Fabius

Káder aláírt, Rezsiszilárd elszaladt

Fura kis abszurd minidráma zajlik itt körülöttünk. Hőseink csatároznak Leggyűlöltebb Ellenségünk, Soros György árnyékával, nem számít semmi, nem drága semmi, ha kibasszák őket az Európai Néppártból legfeljebb Soros mártírjaiként fognak kivonulni onnan. Hősök ezek akárki meglássa, legfeljebb akkor húznak nyúlcipőt, ha felkérdezi őket valaki.

Egy nő.

Nőügyekkel nem foglalkozik Orbán sem, így gondolom a Szél Bernadett kérdései elől elinaló Rezsiszilárd nem egy benga testbe szorult, válaszadásra képtelen gyáva szar, legfeljebb iránymutatást követő biorobotja a köztársasági droidseregnek. Pártja és főnöke meg nem gondolja úgy, hogy meg kéne indokolni vajh' miért pattintotta tovább a ruszkiknak kedves magyar állampolgárok adatait. Mégse lehet azt beletolni a honpógárok képébe, hogy:

A: tesókáim, Putyin barátunk kért pár apróságot a Paks II. finanszírozásáért cserébe, vagy

B: igen, ennyire hülyék vagyunk baszki, a Györkös eset és az orosz fenyegetésről beszélő egykori titkosszolga után is képesek a ruszkik a magyar kormány nemzetével konzultáló honlapjáról ellopni a személyes adatokat. Bocsibocsi, mi ehhez annyit értünk, hogy a szolgálatok helyett a sajtónak kell az ilyesmit kiszúrni, őszintén és nagyon sajnáljuk.

Csoda, ha Rizsaszilárd inkább elinalt?

Bár mondjuk az is lehet, ő már tudta amit mindenki csak sejtett, hogy Káder János nem találja meg magában a gerincet, és bizony aláírja a lex CEU-t. A vasárnapi tömeget látva úgy érezte, az aláírás napján célszerű lesz még pizsu fellövés előtt fedezékbe húzódni, és ott kivárni merre kalandozik a nemzeti-sorosbérencek bepipult tömege. Egy pohár meleg tejecskével a kézben ülni arccal a sarok felé, összeszorított szemmel és púzóvál  reménykedni, Viktor nem zavar ki a frontvonalba hülyeségtájékoztatót tartani.

Azzal vigasztalni magad, ez még mindig jobb, mint ma kárderjánosnak lenni a Sándor Palotában, és azon izgulni, mikor akarnak majd tényleg bejönni a kintiek. 

322 komment

2017.04.07. 12:13 Fabius

Orbán közlegény megmentése

Nyerhető-e a két fronton vívott atomháború? - ez a kérdés kell foglalkoztassa Kedves Vezetőnket manapság. No meg az is, hogy ebbe a helyzetbe direkt hozta magát, vagy okos stratégái segítségével keveredett bele? Oké, a CEU-n keresztül Soros szívatás saját találmány, ami beleillik a Viktorunk ellenségkép építési hadjáratába. Csak az a furcsa, hogy nem volt senki aki szóljon: Feszesre Tömött Plüssmackónk, ebből azért még az is kisülhet, hogy politikai pártcsaládod svéd, finn, holland, belga és luxemburgi tagjai is aszongyák:

Húzzál te a Jóistenke náthásan csöpögő véreres péniszére zsokénak, és ne minket égessél!

Piszok mázli, hogy ilyen népes a Fidesz EP frakciója - kell a szavazat ott is, ugye, pölö a lengyelek ostobáskodása ellen -  különben már elengedték volna a kezed, és megmutatják merre van a kijárat. Ennek ellenére van aki szerint te magad vagy a probléma, és már amúgy is elvesztél. Weber és Daul még védenek, de érdekes lesz figyelni, meddig lesz ez elég úgy, hogy itthon megint dübörög az állítsuk meg Brüsszelt kampány, maximális fordulaton pörög a civil és CEU szopató.

Itthon meg ellenzék hiányában itt van neked Szörnyeteg Lajos a maga elgurult gyógyszerével és dühével.

Pár napja még csak a kiccsalád kiakadását figyelhettük, mára azonban sokak szerint a hadüzenet is megérkezett Török Gábor száján keresztül. Aki szerint vagy verekszel, vagy kapitulálsz és levonulsz a csatamezőről önként.

simicska1_1.jpg

De te nem vagy az a levonulós gyerek, szerintem megverekszel akkor is, ha Lajos tud olyat köpni, ami az eléd ugró Nyálgyűjtő Bercin nem a zakót, hanem a mellkast égeti át. Lesz egy kis ugribugri, ahol fogadhatóvá válik, rálépsz-e olyan telepített Lajos-aknára, ami politikai atomvillanást okoz. Igaza lehet Töröknek mikor azt mondja, ez a legnagyobb fenyegetés ami eddig ért, megnézzük hogy jössz ki belőle.

758 komment

2017.04.03. 21:25 Fabius

Simicska visszavág

A Habony-Vajna birodalomban mégsem olyan okos mindenki, mint azt hiszik magukról. Most például kiderült, mennyire nem jó ötlet Simicska Lui pajeszát rángatni, mennyire nem célszerű őt a G nap után lesifotósokkal vadásztatni. Még akkor sem, ha - vélhetően - az ő pénzén/segítségével fut a TI dolgoztok-ŐK lopnak jobbikos kampány, és a plakátfiúvá vált négyesnek ez nehezen fér le a torkán.

Mert Lajos alátok rúg, eltörtök mint a porcelán bili, és ami szétfolyik az lehet választási eredményt befolyásolóan undorító.

Lali ugyanis nem fél. Legalábbis nem tőletek. Cserébe sokat tud, mindent, rólatok. Őszintén érdekelne vajon mi volt a terv? Pár hihetetlenül béna lesifotóssal üldöztetitek a családját, a Geciordító Mindenttudó meg majd csendben tűri? Esetleg elsírja magát? Megtörik és bocsánatért eseng, miközben Habony arcára pukkasztja az orrából fújt takonybubit? Hómlesznek áll családostól, és illegalitásban tölti a következő évtizedeket?

simicska_lajos1.jpg

Az időzítésről nem is beszélve. Egyik oldalon forrong a világ értelmes része a CEU szopatáson, amerikai külügytől Nobel díjasokon keresztül tudós társaságokig, Viktor lapít, mint rajtakapott falusi szatír a disznóól mögött, a másik oldalon meg aszongya az apu vérmérsékletét öröklő Simicska gyerek, hellómi, ha a család nem szent akkor nekünk sem lesz az a tiétek, és a fasztok milliméterenként lesz levágva.

Lajos meg előhúz a trezorból egy újabb anekdotát, miszerint Viktor úgy vetetett volna magának pofátlan piacvezető kertévét, mint luxus kurva a stricijével nercbundát.

Ez a sztori - mondjuk egy hangfelvétellel alátámasztva - önmagában is alkalmas arra, hogy a hömpölygő szarlé alá rántsa Viktor fejét, mégis inkább jelzésértékű: ettől sokkal pikánsabb, konkrétabb és kínosabb dolgok is vannak abban a trezorban, csak az a kérdés, a gazdi mikor szedi elő. Mert ezzel a húzással elértétek, hogy minden eddiginél jobban akarja a bukásotokat. Két kormányt összebábáskodott eddig sokkal rosszabb körülmények között. Mára van rutinja, elég pénze, hírcsatornája, lángoló dühe és elszántsága...

Nyugodtan alszol, Viktor?

 

494 komment

2017.03.31. 11:57 Fabius

Agyarország erősödik!

Abüdösrothadttetveskurvaéletbemárcsakugyan! Seggbe pocsékolta az Isten azt a világot, ahol már egy kis genyózásért is ekkora perpatvart képesek csapni! Nekem azt mondta az Árpi, hogy jól áll, ha kemény vagyok, mint a fagyott kutya lába, erre mindenki azt mondja, épp annyira vagyok ízléses.

orban_viktor_soros.jpg

De mi a baj azzal, ha azt mondjuk, 25 éve egyetemet alapítani úgy kellett volna, ahogy azt én holnap fogom kitalálni?!

Most komolyan! Hülyék ezek? Mi nem jó ezzel? Mi nem jó azzal, ha nem hagyunk senkit a holnap alkotandó törvények felett állni ma? Mi nem tetszik már megint? Nincs talán jogbiztonság? Hádehogy nincs, én speciel teljesen jogbiztonságban érzem magam, a kiccsaládomat meg a Lőrincet is. Há nem? Há de! Bármikor olyan fejlemény felmerülne ami ezt veszélyeztetné, másnapra el is múlna. Mindent a nemzet ségemért!

Dikk, oszt csak ordít tovább az istenadta!

Háló! Pubi! Ne ordíccsál, baszod! Nem akarjuk mi komolyan beszántani a CEU-t, csak odafingottam volna a Gyuri bácsi orra alá egy ízeset. Mert jól esik azért, meg mert itt minálunk belőle csináltam a főellenség képet a megkopott GyuriFeri helyére. Na'éted, csituljáel, fel köll rázni az ellenzéket is, a hülyék egymást basztassák ahelyett, hogy minket basztatnának. Pedig megüzentem a semmilyenzsótival, hogy kibaszottűberbrutál kampányra kell készülni, amit az ellenzék fog csinálni. De ezek hülyének is ostobák, oszt'ha nem csinálok valamit amitől felébrednek, akkor a végén előzmény nélküli válaszcsapással kell kezdeni a kampányt.

Értitek már? Akkor oszoljatok, nincs itt semmi látnivaló, csak Agyarország erősödik, ahol az ugatós kutya villogtassa' a foga fehérit!

 

 

498 komment

2017.03.24. 11:03 Fabius

A Fidesz a sátánnal is szövetkezne

Én édes, kedves Jóistenem ott fenn a mennyekben, szenteltessék a neved meg minden, tekints le reánk kérlek szépen, mert elveszejtenek minket ezek a te neveddel kufárkodó latrok!

- IDE HOZZÁK A SÁTÁNT!!!!

Pont ide, a nyakunkra mert tőle várják a megdicsőülést. Elhiszed ezt, baszki?! Pedig ott ül köztük még mindig ez a semjén nevű, amelyikhez te szólsz állítólag, de ezek szerint már vagy nem hallja, vagy választott magának másik istent, a kicsi pufit, és szarik a te fejedre. Pedig még pár évtizede pontosan látta a sátánt, szakdolgozatot is írt - azt most hagyjuk, ő vagy nem ő, az ő nevében az biztos - felsorolva mindent amiről felismerhető.

semjen-latomas.gif

Már nem számít, hogy

- koncertjük apokaliptikus élményt ígér,

- Jagger szex fenomén, aki képes elszabadítani a hisztériát,

- nem kell odafesteni az ördögöt, mert szabad szemmel is látszik,

- a produkció tudatosan kitervelt őrület,

- elfojt minden tudatos érzékelést,

- csak a részvétel és a megadás a lehetőség.

És ezt most ide hozzák a nyakunkra, megrontani lányainkat, elvenni a kultúránkat és romba dönteni az életünket! Akkor is, ha nem tudják hová tenni, és akkor is, ha az isten pénze is - bocs, ezt mifelénk így mondják - kevés lesz a pénztáros lőrincnek a Dunát befedni, hogy a Várkert Bazárnál felállított színpad elé odaférjen az összes megszédített, elsátánosodott bárány. Szólj hozzájuk, csinálj valamit, mert ha nem teszed a végén az elsátánosodás jeleit már magán hordó, a pápát vénemberező bayerzsolt fogja kergetni vasvellával Erdő Pétert a Bazilika körül, és megkezdődik a keresztényüldözés. Ne engedd, hogy saját dicsőségükre ezt tegyék velünk!

Segíts! Kérlek!

 

496 komment

2017.03.18. 10:58 Fabius

Lázár: aki komcsi volt az annyit is ér!

Kedvenc kormányzati karakterem, lézerjános nagyon ment már megint. Jankó időnként elkóborol a kormánykommunikációs fősodorból, ilyenkor pedig előállnak azok a ritka pillanatok, amikor a mondandója nyomokban olyan elemeket tartalmaz, amikkel egyet tudok érteni. Itt van például ez a mondás:

Nem az ügynök-, hanem a megrendelői lista nyilvánosságra hozatala a valódi kérdés, azokat kell megismerni, akik a gaztetteket, a megtorlást elrendelték és végrehajtották.

Részemről simán okés, ha az ügynökkérdésben a megrendelői listát nyilvánosságra hozzák. Pontosabban az okés, ha a megrendelői listát IS nyilvánosságra hozzák. Ami nem fog megtörténni, mert ehhez a mutatványhoz a rendszerváltás utáni lassan harminc év összes kormánya gyáva szar volt. De azért tegyünk úgy mintha elhinnénk, hogy egy lézerjános vezette Magyarországon valós lehetőség lenne. Mit lehet tudni, ugye, lézert szokás orbán utódjának is emlegetni, és nem baj ha majd emlékszik, hogy minekünk, nem fideszhitűeknek ezzel speciel a kedvében tudna járni.

Majd vett egy nagy levegőt és aszonta:

aki a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) tagja volt, az 1989-ig arra esküdött, hogy megakadályozza a magyarok szabadságát, önrendelkezését.

Nehéz ebbe nem belelátni a feltartott középső ujjat.

lazar_janos1.jpg

Mert azzal lézerjános is hajszálpontosan tisztában van, ez a mondat - a teljesség igénye nélkül - Matolcsynak, Pintérnek, Stumpfnak, Fónagynak, Harrachnak, Turi-Kovácsnak, Mikolának és Hoffmann Rózsának is szólt. És bár tudjuk, hogy a Fideszben a "mi komcsink jó komcsi" nézet uralkodik minimum Pozsgay nertárs rehabilitálása óta, jól biztos nem esett, hogy lézer beléjük törölte a sáros gumicsizmáját egy ilyen annyit is ér mondat kíséretében. Innentől pedig én már csak két dologra vagyok kíváncsi:

1: Mi a véleménye az egykori KISZ titkárokról?

2: Az egykori "önrendelkezés gátlók" kilobbiznak egy sallert ennek a tiszteletlen, csúnya fiúnak?

493 komment

2017.03.14. 11:00 Fabius

Szavak, amit Orbán ki mert mondani, és amit nem mert

Érdekes kakaskodás alakult ki tegnap a Nagy Büdösben, az ország második eláderesítésének "ünnepnapján". Vona Gábor kilencven méteres sprint után becsúszott Orbánnak, aki nyilván visszarúgott, és próbálta eltalálni szarva közt a tőgyit.

A frappánsnak gondolt visszarúgás viszont elég sutácska lett. Simicska zsebében ülőzni nem túl nagy kockázat, hülyemagyarázatba bonyolódni sokkal nagyobb. Vona az elmaradt ügynöktörvény számonkérése közben lehet, hogy Simicska zsebében ül, de onnan is kínos, ha emberkedés közben az adatbázisokban turkálást ajánlgat az ember, miközben egy egyszerű guglizás kidobja ezt itt:

orban_kuruc.jpg

Innentől viszont érteni véli az egyszeri ember mire célzott Vona mikor azt mondta:

tisztában vagyok azzal is, hogy az ön családjában is volt olyan, aki 1956-ban ügynökként dolgozott az ÁVH-nak. 

Bónusz a

„Ki meri mondani: soha nem voltam ügynök, sosem adtam sem szóban, sem írásban jelentést senkiről? Kimeri mondani?”

kérdésre sem aszonta az egyfejű, hogy igen bazmeg, ki merem mondani, hanem elkezdett többesszámban beszélni, az "én"-ből "mi" lett, meg másik oldal, meg harsány csicskapártozás. Mintha az releváns válasz lenne, és visszavágásra alkalmas eszköz. De nem az akkor, ha a fenti kérdésre egyértelmű kijelentés helyett mismásolás a válasz, ez meg a fűszer rajta. Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy mit mer kimondani az ember világosan, és mit nem mer. Az addig oké, hogy picsába a píszível, csicska-köcsög-faszombazmegeljétek egymást nyugodtan, a Nagy Büdösnek méltósága úgysincs már időtlen idők óta.

De mikor ezzel helyettesítenétek egy tökegyszerű kijelentő mondatot, akkor ugyan vicceske, csak hatástalan.

522 komment

2017.03.13. 12:34 Fabius

Káder Janót ma újratöltik

Közjogi méltóságot - muhaha - választanak ma a Nagy Büdösben. Majtényi jelöltsége formális, inkább az a kérdés, Káder Janót milyen körülmények között újráztatják. A poszt születésének pillanatában ott tartunk, hogy miután Káder elmondta a semmit, első körben nem sikerült kétharmaddal megválasztani. Nem kell ahhoz sem jósnak, sem Lokál újságírónak lenni, hogy nagy biztonsággal kijelenthessük: feles többséggel menni fog.

Kádert ma újratöltik, lesz ami lesz.

Miért ne tennék? Elvégre mindent lenyelt amiért szót kellett volna emeljen. A negyedik alkotmánymódosítás idején ugyan gondolkodni látszott, de végül saját kézzel lapátolta vissza a szart a lóba, szívlapáttal. Ott már nem finomkodott és beszélt mellé, beleállt a buliba őszintén, teljes mellszélességgel: "a köztársasági elnöknek nem egyszerűen a pártok felett, hanem mindig és mindenben politikai nemzete mellett kell állnia."

Így lett 15 millió helyett másfélmillió politikai nemzetalkotó magyar államfője. A bakter, aki legnagyobb állatságokhoz is csak a szabad jelzést lengeti.

ader-bakter.gif

A helyzet fonákságát - és a magyarországi állapotokat - jelzi, hogy még így sem volt zökkenőmentes az újrázása. A matolcsysta jegybanktörvény elbukott, pedig ha Káderon múlik annak sem lett volna muszáj. De emezek olyan szintre emelték a pofátlan lopást, hogy a Matolcsy klán gazdagodást szolgáló esztelen pénzosztásra aszonták, a stafírung elveszti közpénz jellegét ha klántulajdonba kerül. Erre pedig csak az bólint rá aki vállalja, hogy egybites idiótának és korrupciós rendszer legitimátornak nézik egyszerre szerte a világon. Ez már sok volt neki, jött is a mondás mindjárt, hogy bazmegjanó, akkor nem leszel te itt újra semmi, majd a balogzoli lesz helyetted, mert annak még ennyi finnyáskodni valója se lesz. Káder már íratta a lakcímét egy folyóparti horgászkalyibára átfele, mikor mégis szóltak: jól van, baszki, mégis újrázhatsz. Elhittük, hogy nem keresztbe feküdtél a jegybanktörvénynek, csak megbotlottál és elestél.

Balogzoli puritánságának amúgy is sok lenne a Sándor Palota.

 

 

44 komment

2017.03.11. 11:46 Fabius

Az olimpia bukó után bevetik a lopó-szorzót?

Érdekes jelenségre kaphatjuk fel a fejünket az olimpiai álmok szétfoszlása után: mintha másik dimenzióba léptünk volna, ahol hiperinfláció sújtja az állva maradt két állami gigaprojektet, a Puskást és a vizes VB-t.

A nolimpia még ki se esett a kormányzati szájakon, mikor egyszer csak aszonták: akkor a Puskás nem 100, hanem 200 milliárd lesz, köszi-puszi. Azóta meg úgy tesznek, mintha a százat soha senki ki nem ejtette volna a száján, sőt.

A vizes VB azóta naponta, de van, hogy naponta többször drágul. Gyaloghíd másfeles, szállásköltség kettes szorzóval, és akkor még csak a jéghegy tetejét karcolgatjuk. Mindenesetre úgy érezheti magát az egyszeri halandó, mintha Venezuelában élne hiperinflációtól agyonvágva. Vagy az "alkotmányos költségektől" terhes Magyarországon, ugye, ahol ennyire hülyék és nem tudnak tervezni, vagy ennyire hülyének néznek minket.

Esetleg ez mind egyszerre.

Mert azt elég nehéz elképzelni, hogy a szervezőbizottság figyelmét "véletlenül" elkerülte, hogy a VB idején Forma-1 futam és Red Bull Air Race is lesz, ami minden évben azonos időszakban szokott lenni. Erre meg turisták tízezrei érkeznek ide, a légi verseny miatt évek, a Forma-1 miatt évtizedek óta. Két dolog sokkal valószínűbb ennél:

1: Úgy gondolják a több kisebb falatra osztott költségnövekedés jobban lefér az adófizető-választó torkán, mint az egy nagy.

2: Az olimpia bukó után, a szájból kiesett képzeletbeli falat fölötti kesergésben új lopó-szorzóval számolják a költségeket.

Akár hogy is, annyi legalább biztos, a történtekkel, a költségek elszállásával, a hülyének nézéssel és arcátlan hazudozással egyértelművé tettétek, mekkora felelőtlenség lett volna titeket hagyni olimpiát rendezni.

266 komment

2017.03.10. 08:40 Fabius

Orbán, takarodj!

Elég csúnyán állon verte az Unió és a Európai Néppárt a lengyel kormányt, bónusz az odacsapó kemény ököl egyik összetartó ujja Orbán Viktor volt.

Mire az eddigi lelkes rajongásból jókora turhafürdő lett a lengyel interneten

Néhányan addig merészkedtek, hogy Viktor monnyonle mostazonnal, mert így megpocsékolta a lengyel-magyar barátságot. Mer'ugye ők jöttek mikor kellett, jöttek bizony különvonat számra, vonultak és skandáltak, demonstrálták mekkora király ez a Viktor, nehogy bánccsa' őt valaki. Aztán mikor az ég zeng, mikor a genyó Brüsszel csak a PiS ősellenség Tuskot erőlteti az Európa Tanács élére, akkor bezzeg Vitya elpincsisedik.

Nem, hogy békemenet különvonat nincs, de feltartott mutatóujj vagy felemelt szó sincs.

Úgyhogy az van, Orbán egy szégyen, aki miatt kár volt itt vonatozgatni. Egy cserbenhagyó áruló, aki addig barátkozik amíg neki úgy kényelmes. Egy gyáva, aki az elnémulásig berezelt. Ahogy nézem Jarosław Kaczyński innentől majd átgondolja kivel barátkozik, és mennyire szorosan.

Nekünk meg legalább nem lesz kit vonatoztatni és etetni legközelebb.

 

344 komment

2017.03.07. 12:14 Fabius

Nemzeti konszenzus született a jobb, a balodal és a kormány között!

Egészen valószerűtlennek látszott idáig, hogy a jobb, a baloldal és a kormány egyszer is megegyezésre jussanak bármilyen témában. Teljesen mindegy miről volt szó, ezek beszólogatástól ordítva hajtépésig skálán mozogva szedték egymásról a keresztvizet lefele.

De aztán jött ő, és minden megváltozott. Megtörtént az elképzelhetetlen. Is.

Későn érő típus ő, lehet azért tartott ilyen sokáig ez a dolog. Néhány évtizedig eltartott amíg elhitte magáról, nem csak ócska gázszerelő, de sertéstelep igazgató, szálloda cézár, médiamogul és földoligarcha lehet, egyre feljebb emelkedve a legpofátlanabb leggazdagabb atyánkfiai listán. Nemrég még néhány ezresért kaparta a szomszéd Marika gáztűzhelyéből a kifutott bab kozmáját, ma meg Oszama Bin Laden egykori üzletfelével hajókázik az Adrián, és milliárdokat felejt ki a vagyonnyilatkozatából.

Mit tesz az önmagunkba vetett hit, ugye?

Mióta hisz magában azóta klasszisokkal gyorsabban gyarapszik, mint a Cukkerberg, cégek tulajdonosi körében feltűnését már árazza a tőzsde, arca-neve egyet jelent az állami pénzfolyó megjelenésével és az ennek köszönhető "üzleti sikerrel". Személyét vitatták, tevékenységét hívták már sok néven, de mégis körülötte alakult ki az első Nemzeti Konszenzus: a baloldal elnevezte, a jobboldal felkapta új nevét, és tegnap a Nagy Büdösben lázárjános miniszterelnöki miniszter és tuzsonbence kormánykommunikációért felelős államtitkár hallgatólagos jóváhagyásával hívhatja őt a nemzet egyként:

- Pénztáros Lőrincnek.

penztaros_lorinc.jpg

285 komment

2017.02.25. 17:18 Fabius

Orbán és a kommunizmus

Viktorunk beszédet mondott a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján. Egy ásításnál nem is érne többet ez a tény, ha nem a saját kis alternatív valósága szerint értelmezne mindent őkelme. Jólfigyeljél, aszonta:

"A kommunzimus, akár csak a nemzetiszocializmus a Nyugat szellemi termékeként látta meg a napvilágot. Nem Moszkvában, nem Kambodzsában és nem is Havannában találtak ki" – mondta, hozzátéve: "tőlünk nyugatra, Európából burjánzott szét a fél világra". 

orban_pozsgay.jpg

Odáig még csak igaza van, hogy Köln, Párizs és London tőlünk nyugatra van, és a kommunizmust kiagyaló "szellemi atyák" a nyugat szülöttei. De azoknak a rémtetteknek az áldozatai, akikről neki ma emlékeznie kéne nem a "nyugaton" szenvedték el azt, amit. Mer'hogy volt ez a Lenin nevű csóka, aki a világ első kommunista pártját alapította meg az orosz szocdem munkáspárt bolsevik szárnyából, akinek utóda a Sztálin nevű ámokfutó és a történelem második legnagyobb tömeggyilkosa lett.

Moszkva meg nem nyugatra van tőlünk.

De lehet, hogy a nyugat kötelezte Lenint és a fiúkat, hogy az Orosz Kommunista Párt doktrínáját kommunizmusnak nevezzék el. Nyilván a nyugat a ludas a trockizmus, sztálinizmus kialakulásáért is, és nem azok, akik kialakították azt. Nyilván a nyugat a hibás azért is, mert itt ragadtak a szovjetek, akik előbb felszámoltatták a több párt rendszert, majd magyar csatlósaikkal párttitkárt csináltattak ártatlan kis üzemmérnökökből. Ezen kívül a nyugat felel például  Pol Pot, Castro, Mao Ce és Sztálin vérengzéseiért. Nyilván ők a felelősek, mert Marx és Engels megírta a Kommunista kiáltványt, Morus Tamás meg az Utópiát, azok meg nem felelősek, akik ezekre épített izmusok nevében kiirtottak vagy 100 millió embert keleten.

Apropó, Morus Tamás.

Orbán útmutatása alapján csak én nem értem, hogy a pót-Fidesz pártalapítványa miért a kommunista tanok szerzői közt is nyilvántartott Morusról nevezte el az általa alapított díjat? Bónuszként az is érdekelne, hogy most, mikor az orbáni útmutatás szerint nyugatahibás, változtatnak-e a díj elnevezésén?

 

749 komment

2017.02.24. 11:24 Fabius

A V4 élelmiszerhisztivel lesz némi probléma

Ficó Robi és Lézer Jani kánonban csapkodja az asztalt, hogyaszongya a kibaszott kurva multik szeméttel etetik a feltörekvő balkán sarki államokat, micsoda disznóság ez kéremszépen?! Most aztán ki lesz minden vizsgálva, össze lesz minden vetve, meg lesz kóstolva, de nem ám úgy Indexileg...

...hanem teljes hóttkomolysággal! Akurvaannyukat!!! Üljünk csak össze gyorsan Varsóban V4-ileg, mert négy összeráncolt homlok mégis durvább összhatásilag, mint egy-egy külön!

Igen, jól teccel'A érteni nyájas olvasó, ők most összeülnek Lengyelországban háborogni a multik ellen.

Abban a Lengyelországban, aminek cégei legalább olyan "kétköpenyes multik", mint akármelyik másik. Ott van például a Maspex Wadowice csoport: aki ivott már eredeti Tymbark üdítőket és Topjoy nevű hazai klónjaikat is az tudja, hogy a hazai termék ízben jelentősen alatta marad a Tymbark néven forgalmazott lengyel eredetinek.

tymbark.jpg

topjoy.jpg

 

Arról nem is beszélve, hogy a népszerű fícsörök, mint az üzenet a kupakban legalább másfél évet késtek nálunk a lengyel bevezetéshez képest. De, hogy ne csak lengyel termékről beszéljünk nézzük meg a szlovákok tradicionális édességét, a Horalky szeletet: náluk Horalky, a lengyeleknél Góralky, itthon legújabban Moments névre hallgató édesség ahány ország, annyi féle íz.

Értem én, hogy a Nutellának, Knorrnak, Mannernek a kurva anyját, de ezekkel mi lesz?

Ficó Róbert majd hajhúzásig terjedő vitát folytat Beata Sydlóval, hogy a mi multink jó multi, de bezzeg a tiétek!!! Vagy lesz a megfogalmazandó dörgedelemben egy "kivétel a V4 multik" passzus? Ki dönti majd el- ezekről az amúgy az összes előírásnak megfelelő - termékekről, hogy melyik jó vagy rossz ízű, melyik szemét, és melyik nem az?

Mert a maga piacán mindegyik fogy, és legfeljebb szubjektív megítélés kérdése, kinek melyik verzió finomabb.

Ráadásul arról az apróságról sem kéne elfeledkezni, ami a kereskedelem egyik jellemzője: mindenki az adott piac nagyságához és versenyképességéhez alakítja a kínálatot. A szlovák piac 5 milliós, a magyar közel 10, viszont a lengyel 38. Miben nyilvánul meg a különbség? Például a lengyeleknek nem probléma beszerezni az Atlantában gyártott amerikai Fanta verziókat, amíg itthon hiába van töltőüzem Dunaharasztiban, csak lengyel importból kaphatóak ezek, elvétve.

fanta1.JPG

fanta.jpg

Szóval nem annyira fekete - fehér ez a hová mit visznek és mit gyártanak a multik, mint amekkora a habverés most a téma körül. Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek, mire jutnak majd együttes erővel a vénégyek.

 

166 komment

2017.02.20. 09:17 Fabius

Botka László azt üzente

Kisebb csoda történt a hétvégén: egy emeszpés mondott valamit. Mármint nem csak beszélt, hanem tényleg mondott is valamit. Ritka pillanat ez az utóbbi időkben, érdemes foglalkozni vele egy kicsit.

Botka László zászlóbontásától nem biztos, hogy pont ezt és pont így várták az érintettek. Bonyolult körmondatok helyett világosan beszélt, amitől páran összementek, mint lehányt gyapjútakaró a főzőmosásban. "Tehertétel" - mondta, és a "bizalmat eljátszók" vonuljanak szépen vissza az arcvonalból a zembereknek hazudókkal együtt.

Hoppá, mi?

Ráncba szaladt pár megsápadt arc fölötti homlok a baloldalon. Először is Fletó a maga részéről úgy érzi, ha kellett is lakolnia akkor már meglakolt, meg egyébként is pukkadjon meg mindenki, aki belép a Lengyel László Szürke Kardigán Szövetségbe. Másodszor ott vannak azok, akikről olyan hírek érkeznek időről időre, hogy jó nekik az őfelsége ellenzéke szerep, fő a túlélés és a biztos bársonyszék. Legutóbb a Demeter Márta - gét kapcsán volt arról szó, hogy egyes emberek nem feltétlenül a kormányváltásban érdekeltek arrafelé.

Erre most jön a botkalackó és kijelenti: aki ilyen, az pusztul-gurul a lista és a kampány közeléből.

Érdekes meccsnek ígérkezik ez. Gyurcsány összehozott magának egy középpártot, ami egy önálló indulás esetén is nagy valószínűséggel megugraná a bejutási küszöböt. Szemmel láthatóan nincs szándéka hátrébb lépni akkor sem, ha maga is tudja, egy közös listán még mindig többeket taszít, mint vonz. Abban igaza van Botkának, hogy egy Ferenctelen listának sokkal nagyobb esélye van kormányt váltani, mint egy Ferenccel felállítottnak. Akkor különösen, ha a "bizalmat eljátszók" is gondosan kigyomlálásra kerülnek mellette. De ott az egó ami azt mondja, szarok én négy évet a háttérben ücsörögni, mikor a pártommal és a szavazóbázisommal ismét nehezen megkerülhető tényező lettem. Pedig mi történne, ha Gyurcsány nem lenne rajta semmilyen listán, és nem volna tagja az - esetleges - Orbán utáni első parlamentnek? 

Semmi sem történne. Az egósérülésen kívül.

Ugyanúgy maradhatna a DK elnöke, a pártból kikerülő képviselőkön keresztül befolyása is lenne a történésekre. Csak ő maga személyesen nem parádézhatna Orbán lógó orra előtt feszítve peckesen. Azt mondja, majd "a választók eldöntik, hogy kinek van helye a demokratikus magyar közéletben". Ez igaz, de a választók fogják eldönteni azt is, a vele felálló listának és összefogásnak mekkora esélye lesz a kormányt leváltani. Erről pedig van már egy nem túl üdvözítő tapasztalata a baloldalnak.

 

 

549 komment

2017.02.18. 12:54 Fabius

Tarlós, baszd meg az olimpiádat!

- Főnök, megjöttek az adatok, a Momentum leadta az íveket.

- Hahahaha, és, csúnyán beégtek, mi?!

- ŐőőőőőŐőőőő...nem egészen....

- Hogyhogy? Hogyhogyhogy? Átugrották a küszöböt?

- Igen, és....

- Lárifári, majd lesz benne elég érvénytelen aláírás és kukázhatóvá válik. Szóljatok Árpinak, hogy...Te miért vágsz olyan képet, mint akinek személyesen loptam el a nyugdíját?

- Nem akarsz leülni, Főni? Editke már hozza a repülősót az orvosiból.

- Mert? Mi van? Mit köntörfalazol itt, mint egy Matolcsy mikor a jegybanki alapítványok pénzköltéseiről kérdik?

- 266.

- Ennyi milliárdot nyert Lőrinc a legújabb közbeszerzésen, vagy mi?

- 266 ezer.

- Igen, és?

- Ennyi lett a Nolimpiás aláírás.

- Hukk...krrrrghhrrr...hukk...krrrrkkkrrrr....

- Editke! Eeeeedikeeee! EDITKEEEEEEE!!!!!! Gyorsan.... hamar.....

- Mmmmmmrrrrrkrrrghkrrrr...uhhh....

- Jobban vagy, Főni?

- Öhhö...krrrrghh....Öhhö...öhhö....ti mi a faszt műveltek??? Mit keringsz a farom körül azzal a hajszárítóval?

- Azt írja a sajtó, hogy beléd fagyott a sza...Szóval...

- Tedd le azt, tegyed le és hívd fel nekem a Kósát meg a Tarlóst!

- Kósa már épp elhatárolódik mindentől, gondoltuk abból baj nem lehet, Tarlós a vonalban van, ki van hangosítva.

- Pista?!

- Szervusz, Főni....

- Hogy tehetted ezt velem? Hogy?! HOGY?!

- De mit? Én nem, a te...

- Én? Mi én? Mi?! Te találtad ki, a kibaszott Budapest találta ki, legyen itt olimpia! Ha Felcsútra terveztétek volna akkor most nem lenne ez a népszavazás buziskodás, akkor nem, istenemre nem lenne, fegyelem lenne, béke, meg olimpiája a nemzetnek!

- De ismétlem, mi nem...

- Te ne ismételgess semmit, hallod, ne ismételgess, te baszd meg az olimpiádat, Pistikém!

- ŐőőőőŐőőőŐőőő....

- Ne őzzél, ne őzzél, mit képzeltél, tán'én fogom elvinni a balhét?! Én?! Akinek köze nincs az egészhez? Nem, baszod alássan, te fogod elvinni a balhét! Te, és senki más!!!!

- Rendben. Ha nincs aki kimondja, akkor én kimondom.

- Még szép, hogy te mondod ki! Még szép! Jóhogy te mondod ki, mikor te kevertél ebbe a szarba, mikor a te felügyeleted alatt történt az egész! Hamarabb lesz Pesten Tarlós emléktábla, mint népszavazás! MEGÉRTETTED?!!

 

 

294 komment

2017.02.06. 12:40 Fabius

Gyurcsány: pukkadjatok meg!

Lengyel László újragombolta magán a szürke kardigánt, koppanásig feltekerve ezzel Gyurcsányban a basszátok meg! potmétert.

- Büntetés - ha volt is - letőtve!!! - húzzatok a picsába sunyiskodni a királycsinálótokkal együtt! - csapott az évértékelő orbánozással összenyálazott pulpitusára mérgesen.

gyurcsany_2.jpg

Ahhoz mondjuk nem kell Lengyel László királycsinálónak lenni, hogy lássuk, Fletó még mindig megosztó szereplője a politikai palettának. Igaz, hogy az összefogásnak amiben szerepet kap nem csak vonzó, de jókora taszító ereje is van. De az is igaz, hogy önerőből összegereblyézett magának egy rendszeresen bejutási küszöb fölött mért középpártot, saját jogon lett ismét szereplője a hazai politikának. Egy ideális világban, ahol nem Orbán választási törvénye szerint kell játszani a választásokat simán mérethetné magát külön az összes szereplő, aztán az eredmények alapján vagy alakíthatnának koalíciós kormányt, vagy nem.

De ez nem az az ideális világ, ahol az orbánváltást ilyen egyszerűen adják.

Itt olyan összefogás kényszer van/lenne, amiben a szereplők hol erősen rühellik, hol csak orrolják egymást. Az egyik pörög, mint árokba csúszott autón a terheletlen kerék, a másiknak meg mintha kurvára nem lenne érdeke a kormányváltás akkor se, ha jelenleg az anti-Orbánt papíron ők adnák. Így lehetséges forgatókönyv elég sokféle lehet, van amiből hiányzik Gyurcsány és van amelyikben megkerülhetetlen. Az egyelőre az összesben közös, hogy a mondanivaló annyi: nem Orbán, és aki a fogalmunk nincs milyen összetételű összefogásra majd nemet talál mondani az a Vezér szekértolója.

Viszont olyat mondani, amitől nem lézengők hanem tömegek mozdulnak ki a posványból, azt egyik sem tud.

Helyette van az megint, hogy körbe ülik a szürke kardigánost, mert a jóslatai "hogy bejöttek" az elmúlt 7 évben, mire ordít a másik, hogy héééélóóóóó!!!!!!!! - énnékülem semmitsehovase! Még mindig nem a jövőről, a programról, a mit tennénkről, az Orbán utáni idők alternatíváitól hangos a politikai tér, hanem a moslékosdézsa felé vivő úton egymást könyöklők bordarepedésétől zajos. Ami lássuk be, kibaszott unalmas már.

 

 

 

1191 komment

2017.02.03. 08:56 Fabius

I love Putyin!

" A legnagyobb erények közé tartozik a fejemben, ha az ember tudja, hol a helye." - Orbán Viktor

putyin1_2.jpg

Mármint úgy érted, Vezérem, abban a kényszerházasságban hol a helye, amiről Lázár nertárs volt kedves informálni a közvéleményt? Mert abban a te helyedet valóban egészen pontosan kijelölték.

 

875 komment

2017.01.31. 16:48 Fabius

Fohász Vezéremhez!

Én Viktorom, jó Viktorom, ki vagy a...dehogy a mennyekben, épp a fassetuggya hol, halld meg könyörgésem!

Az van, kedves Don, hogy én sokáig kerestem a helyem ebben a te nerműködési rencceredben, de nem találtam. Eddig. Éppen csak annyi a bibi, hogy mire kitanáltam mi lenne éppen pont passzentos, félő le és kimaradok, mint váli völgyi parasztok a földosztásból. A Baloldal Messiása dolgot már kimaxolták, és úgy látom a milánói főkonzul helye is eldőlni látszik.

De ahol az alkalmatlanok az alkalmatlan alkalmatlanságára hivatkozva tolakodnának, én ott bizonyulnék alkalmasnak, Vezérem!

- Először is Milánó összes repülőteréről tudom a legrövidebb/leggyorsabb utat a San Siróba. Ha véletlenül kényszerleszállásra kerülne sor, akkor tudom ugyanezt Bergamóból az Orio al Serio-ról is.

- Tudom hol van legközelebb Pittarello a San Siróhoz, ahol Anikó asszony kiélheti cipők iránti rajongását amíg a meccs tart. ( hidd el, Vezérem, ez kibaszott hasznos tudás!)

- Tudom hol lehet az unokának alpesi házi tejet kapni a környéken.

- Tudom hol lehet a legfaszább érlelt házi sonkát kapni nagyapusnak.

- Tudom hol tud hajókázási engedélyt kérni PénztárosLőrinc a Comoi tóra.

- Tudom honnan lehet megmászni a San Martinót, ha valamikor a keresztig sétáltatnád Semjén Zsoleszt.

san_martino.JPG

- Tudom mikor van az éves sajtfesztivál Ballabióban, ha egyszer sajtszagúra cserélnéd a halszagú országot.

- Tudom, hogy nem engednélek a Torrente Pioverna közelébe, mert ott foghatna legkönnyebben a "hogy rogyna rád a föld" átok!

bellano1.jpg

- Tudom hol lakik a Dzsordzs Klúnyi Laglióban, inkább arra sétálnánk, hátha összejönne egy fasza kis Blikk címlap.

- Tudom hol van lámpagyár a környéken, hogy Pityu se unatkozzon.

Látod, Vezérem, csupa hasznos és előnyös dologra lennék képes. Bónusz én is rádióztam, a Zalka Máté Gépipari Szakközép iskolarádióját széles körben, alkalmanként több, mint háromszázan hallgatták. Plusz dídzsé is voltam két testvérosztály találkozón. Olaszul nem beszélek, cserébe nyertem már Gorgonzola téves árazásán kipattant pantomim ütközetet csillió danos Iperal pénztárossal szemben. Szóval átgondolnám én ezt a dolgot, Vezérem, ha neked lennék.

De, hogy visszautasíthatatlan legyen a dolog: a havi két guriga helyett én másfélért is vállalnám. Namitszósz?

294 komment

2017.01.30. 12:06 Fabius

Finkibe beleesett a rák

A világ kisebbik fele sajnálkozik, a nagyobbik fele meg talán túlzás nélkül kárörvend akkor is, ha az alapvetően ronda dolog.

Mert az van, hogy Finkibe beleesett a rák.

Átok fogott vagy balszerencse? Talán mindegy is egy olyan ember esetében, akiről túlzás nélkül állítható, nélküle jobb hely lett volna a világ. Regnálása alatt megtanította gyűlölni Amerikát, majd Izraelt, végül pedig a Balkán sarki népeket szép sorban egymás után. Utolsó munkája most is zajlik, üzlettársának kormánya éppen egész pályás letámadással fingatja a civileket az Izraelnek kitalált Finki kotta szerint. Egész messzire jutottunk onnan, hogy előbb Lázár letagadta, később Orbán gyakori kapcsolatot ismert el vele.

 Craig Shirley szinte nekrológot írt kiderült betegsége alkalmából, lehet Orbán és Habony is megszipogósodott a hír hallatán, de sok könny nem fog hullani érte, az biztos.

Finki zsidóként uszított a zsidók, szabadelvűként a liberálisok, melegként a melegek ellen, miközben ő maga lubickolt a liberális állam összes előnyében: azt beszélt amit akart, melegházasságban élt és gyereket is örökbe fogadhatott. Vannak akik az állítják, ez a profizmus, elválasztotta személyét és magánéletét a munkájától a lehető legteljesebb mértékben. Szerintem viszont ekkora elvtelen szarháziból keveset hordott hátán a föld. Kíváncsi lennék milyen érzés lehet az út végén visszanézve azt látni, hogy könnyek helyett a megkönnyebbülés és a remény ül az emberek arcán a halálhírre várva.

159 komment

2017.01.27. 17:17 Fabius

A fideszes szeretőknek minden mindegy?

Olvasom, hogy jegybankelnö-kúrunknak "üzleti útjain" leggyakoribb útitársa - micsoda váratlan fejlemény - Vajda Zita jógatanár és multitalentum volt. 10 elkúrt millió, körbe szexelt kontinens, szóval morálisan ingoványos a bulika meg minden, de...De bennem azért más jellegű kérdés fogalmazódott meg, mint a többségben:

Ennek a nőnek minden mindegy?

Mer'hát nagyon nagy ember az ő Gyurcija, a hűbéres kaszt tetejéhez tartozik. Nem is hálátlan, addig ügyeskedett amíg milliós nagyságrendű fizetéssel járó állásba nem segítette a jógatanárt. Most kiderült, hogy jutott pénz utazásra, lehetett járni a nagyvárosokat, költöttek is nem keveset. Nem volt muszáj az otthonról hozott májkrém konzerven és uzsonna vagdalton tengődni, nem kellett spórolni, hogyaszongya édesdrágám, itten drága a koton, úgyhogy most kifordítjuk.

Éppen csak gavallér úr nem a saját zsebéből játszotta a krőzust.

A jól fizető állásokban közpénzt osztanak, a romantikus kúrókörút közpénzből zajlott, az itthoni kéjbarlang egy haversrácé. Ez a csaj jógázás közben nem szokott azon merengeni, hogy pici pöszörő, az mikor lesz, hogy a saját magad pénzéből, saját akaratodból meghívsz legalább egy kiflire? Egyszer számítok majd annyit, hogy nem az adófizetők és a haverjaid terhére próbálsz meg boldoggá tenni? Egyszer lesz olyan, hogy a saját zsebedbe nyúlsz bele, te sóher fasz? Egyszer lesz, hogy ha konferencia időszakon kívül nyaralni mennék, akkor te majd nem a Lupa szigetre akarsz menni az Ebihal büfébe? Ahol a sofőr fizet mert nálad épp nincsen apró.

Szóval szerintetek szokott ez a csaj hasonlókon gondolkodni, vagy tényleg mindegy és éppen jó neki a nem kérdezek szerepben?

 

685 komment

2017.01.21. 15:53 Fabius

A diktatúra vége

Köszönöm, Istenem, köszönöm szépen!

Köszönöm, hogy elhoztad ezt a napot, hálatelt szívvel gondolok én ma tereád! Végre vége. VÉGRE VÉGE! Vége a terrornak, a liberális elnyomásnak, a háttérhatalmak uralmának! Új, tiszta szelek fújják ki a libdiktatúra évtizedes szmogját, fehér csukját ledobva jöhetnek elő testvéreink ódon rejtekükből, és mondhatjuk együtt: MEGCSINÁLTUK!

bayer.jpg

Kétséges volt, megérjük-e ezt valaha, de most, most mikor itt az óra akkor alig jutok szóhoz! Nehezen foglalom mondatokba amit érzek, mert a szabadság eufóriája szorongatja torkomat, könnyzacskóim teli vannak, hangom elcsuklik, ujjaim megremegnek a billentyűzeten és a kitáruló lehetőség kapujának szele lúdbőrözteti karomat.

Mert eldiktatúráztak minket eddig, a jóistenit neki!

Az elmúlt időszakban nehéz volt fehér, keresztény heteró pasinak lenni! Alig lehetett egy jóízűt zsidózni, cigányozni, és a migriket is csak módjával volt szabad szidni! Lovagkeresztet is csak egyet adtak, azt is éppen hogy! Az Andrássyn végeláthatatlan sorokban ment a buziskodás minden évben, igaz keresztényként kénytelen voltam a pápát is demens vénemberezni, és a nők...Na az aztán a képmutató píszi teteje volt, mikor szegény kovácsákos trubadúrt nőket illető kijelentése miatt kibaszta a francba a Magyar Telekom. Még azon is képesek voltak vinnyogni, ha rohadt állatoztam valakit, vagy megemlítettem, a büdös kurvaanyja mekkora fröccsért szopkodja a kóbor kutyákat. Ilyen elnyomó szar világban éltünk. Így szenvedtünk, nyomorgott a lelkünk a kibaszott rabiga alatt, száz esküvel fogadtatták meg velem, nem leszek trágár, de mind a százat meg kellett szegnem! Miattuk!!! De ennek most vége van.

Kurvára, kibebaszottul vége van, gecik!

 

670 komment