Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

1/10

Hazugság nélkül

Úgy gondolod nincs olyan vállalható párt és politikus, ami/aki megfelel az értékrendednek, akit/amit támogathatnál, hogy a jövőképed ne csak ábránd legyen? Akkor te politikai árva vagy, itt a helyed.

Friss topikok

Blogajánló

2014.11.26. 09:05 Fabius

Szürreális ma magyarnak lenni

Elbasztam. Nem kicsit, nagyon.

Néztek rám várakozva, kérdőn az asztal körül ülő európai értelemben vett üzletemberek, mint borzongásra vágyó kamaszok szoktak egy egzotikusan undorító országból érkezett szomorú bohócra, és várták a mesét.

horror1.jpg

- Mik a legfrissebb fejlemények nálatok? - faggatnak, mert a kíváncsiság kielégítése lassan előrébb való, mint maga a biznisz amiért ott ülünk. Elvégre azt már tudják, országuk vezetői mit gondolnak a mi Szemünk Fényéről, és kíváncsiak merre tart a szekszuális horrorregény amit a mi kormányunk ír. Amikor elmesélem, hogy:

- Tovább folyik a Multikat Szopató Nagy Háború a "legmagyarabb" kiskereskedelmi lánc üdvéért és gazdagodásáért,

- hogy Viktor meg akarja lopni azt a szimbolikus hatvanezret is, akiket a Nagy Einstand idején nem sikerült,

- hogy amíg ez nem megy, addig megy az MVM kisrészvényes einstand, mert csak,

- hogy itt a rendőrség szerint a csajok kiprovokálják a nemi erőszakot,

- hogy nálunk a kormányszóvivő is milliárdos és hoteltulajdonos,

- és, hogy Viktor szerint az egyetlen amin változtatniuk kell, az a kommunikáció,

..akkor jöttem rá, hogy elbasztam. Ha külön készülök a pillanatra, akkor most lenne egy sorozatnyi elég őszinte portrém, hogy fogadják a fentieket a Visegrádi Négyekhez tartozó régiótárs ország vállalkozói. Azt elárulom, nincs az a kuminferenc vagy kiafasztamás aki azokat a vágott pofákat kimagyarázhatta volna.

 

Szólj hozzá!

2014.11.24. 08:41 Fabius

Jön a szabadon lophassunk törvény

Címkék: fidesz korrupció szabadrablás

A korrupciós-diplomáciai botrány kellős közepén kitanáta' kormányunk mi lehet az az egyetlen dolog, amitől egyszerre kapna agyfaszt az összes külföldi korrupciókritikus és a hazai közvélemény is: A ne zavarj, épp lopok törvény után januártól jön a szabadabb lopást segítő szabályozás is.

varga mihály - lopni.jpg

Sietni is kell, hisz az MSZP az alacsony részvétel ellenére megalázót rúgott a Fideszbe Újpesten, a veszprémi időközitől vált függővé a kétharmad, nincs idő jó ízléssel meg tisztességgel, látszatfenntartással pöcsölni. A slepp még mindig éhes, a kormányközeli klientúra olyan undorral néz mindenféle közpénzáramlást tiltó rendelkezésre, mint padlizsánkrém hipszterek a teszkós majonézre. Vagyis a helyzeten addig kell úrrá lenni, amíg lehetőség van rá, és nem kell az ellenzéket kérdezgetni, vagy legalább egy független képviselőt megvenni a szükséges szavazatmennyiséghez.

Senkinek ne legyen kétsége!!!! - mondta Mr. AnanászHáré két futsalos kinevezés között az ATV-n, amitől kétséget kizáróan eltűntek a kétségek: Zéró korrupció kormányunk továbbra sem tesz semmit a fölmerült vádak ellen, nekik nem elég, hogy a megkapott "fecni" több adatot tartalmaz, mint a Révai Nagylexikon. Sőt, inkább arra igyekszik használni az amúgy is zavaros helyzetet, hogy áterőltesse a Nemzeti Szabadrablás programját egy füst alatt. Eltűnik a vesztes pályázatok nyilvánosságára vonatkozó kötelesség, nem lehet majd piszkálni ezeket úgy, mint a trafik vagy földpályázatok értékelésekor. Eltűnik az összeférhetetlenség, innentől nem tiltja semmi, hogy minisztériumi rokonok, századvégi fűzfapoéták és péniszjelentők, egyéb kormánynak kedves békemenet aktivisták merítsenek szabadon a moslékosdézsából.

Egy apróságot felejtettek ki a bulikából. A 2007. évi CLXXXI. törvény egyes szakaszainak hatályon kívül helyezésével hivatkozási alap lesz, hogy deklaráltan többet akartok lopni, mint az egykor e törvényt megszövegező Gyurcsány kormány. Az új törvény hatályba lépésétől ez lesz az új mérce. Gratulálok.

886 komment

2014.11.23. 11:54 Fabius

Kósa Lajos nagy utazása

Címkék: luxus kósa lajos rolling stones sátánizmus

KupakLali elfáradt, elindult pihenni a neki legkedvesebbekkel: a titkárnőjével és Halász János ex-államtitkárral meg fiával. Elvert kábé egymilliót a nehezen megkeresett lovettából, oké. De lássuk be a pihenést nem adják ingyen, ráadásul a Rolling Stones is inkább koncertezik Aucklandban, mint a Debrecenhez némileg közelebb eső Vámospércsen. Meg kell ezt érteni, és Lajosnak elsősorban nem is a luxusról kell számot adnia, az lassan természetes velejárója a fideszlétnek. Neki súlyosabb vétségről kell beszámolni, ráadásul nem a közvéleménynek.

Semjén Zsoltnak kell megindokolni miért utazott 18 ezer kilométert, miért költött egymillát - erkölcsről és titkárnővel hancúrról ők nem beszélnek - azért, hogy találkozhasson a Sátánnal?!

kósa.jpg

Mert a fideszkeresztények számára a házasságon kívüli hancúr lehet bocsánatos bűn mikor tudják, Lajos családi viszonyai - khm- picit furák mostanában. De a Sátán társaságáért utazgatás aligha tartozik majd a bocsánatos bűnök közé. Márpedig a Jagger = Sátán tételt megcáfolhatatlanul állítja Semjén az idézőjelszegénysége ellenére zseniális szakdolgozatában:

 

semjen_1.jpg

A történtek után joggal merülhet föl a gyanú, hogy ez a Lajos nem állt meg itt, és esetleg, talán, időnként sátánista befolyás alatt állva Judas Priest lemezeket hallgat visszafelé.

498 komment

2014.11.21. 09:07 Fabius

Bakiparádévá silányul a Fidesz?

Attejóisten, hová kapjak, mihez értsek nagy hirtelen, mivel szolgálhatnám leginkább rokonaim, haverjaim és hűbéreseim hazám, akarom mondani Hazám de még inkább Nemzetem és Hazám érdekeit? Mi? Ne tessenek úgy hadarni, mert ha összezavarodok akkor teljes lesz a káosz!!!!

epic.jpg

Tecciktunni a nagy kapkodásban hibázik az ember, véletlenül kinevezi az öccsét kerületi médiacézárnak a véletlenek adminisztrációs összejátszásának következményeként.

Vagy egy mozdulattal tönkre vágja az italnagykereket, aztán a visszakozással meg a józan eszet, és kénytelen eltűrni, a sajtó meg az internet népe visítva röhögjön a jövedéki biztosíték helyett bekarcolt lövedéki biztosítékon. Állítólag nyomás alatt nő a pálma, de mi nyomás alatt csak kupakolni tudunk, azt meg nem rakjuk ki a vitrinbe.

Ennek a sok elvárásnak mindég ez a vége! Nem kiderült most is, hogy négyszer annyi támogatást adtunk az Audinak, mint amit bevallottunk? Pedig nem kamuzni akartunk, istenuccse, csak valahogy adminisztrációilag megtévedés történt, oszt ojjan jól állt a büdzsé, hogy föl se tűnt eddig az a 30 milliárd.

Mi csodálkozni való van ezek után azon, hogy az amcsik fecnijéről kiderült, nem fecni az, inkább 30 oldalas leporelló gondosan dokumentált adócsalás folyamatábrával, megnevezett márkákkal és szereplőkkel? Honnan kellett volna ezt tudni? He?! Nem volt rajta se fejléc se pecsét!!!!! Tekknikai adminisztrációs hibaokokból ilyet meg nem olvasunk el! Mert mi van, ha szpem?! Meg amúgy a külügytől kértünk tolmácsot, de azt üzenték most a teremfodbal edzés fontosabb.

Vagyis nem tehetünk mink semmirőlse, az a fránya tekknika, az adminisztráció meg az elvárásnyomás a hibás. Mink jóhiszeműen és kellő körültekintéssel jártunk el mindégis, a miniszterelnök úr jóvoltából. Álgya őtet a Devla megfele.

 

837 komment · 2 trackback

2014.11.20. 09:11 Fabius

Önértékelési zavarban szenvednek Orbán barátai

Címkék: fidesz századvég epic prezi

Voltegyszer országban akad egy társaság, ami:

- Először mintát ad az amcsiknak a magyar kormányzati szintű mutyimodellből,

- majd lebuktatja magát, ezzel nyilvánosságra hozza a saját hülyeségét és kirobbantja a rendszerváltás utáni idők legkomolyabb diplomáciai botrányát,

- Aztán pedig mint aki jól végezte dolgát még büszke is lesz saját magára. Nem kicsit, sőt nagyon

"Állítom, a Századvég ugyanolyan sikeres a saját területén, mint a Prezi az informatikában"

A fenti hallatlan és világraszóló sikerek után egyáltalán nem túlzás a kijelentés, szinte ordít a párhuzam:

- A Prezi főnök nemrég jár Amerikában Obamánál, a Századvég főnök meg nemrég mondta, legszemélyesebb magánügye, hogy beutazhat-e egyáltalán.

- A Prezi 57 millió dolláros befektetést kapott egy nemzetközi tőkefinanszírozótól mert mindenki kíváncsi rá, a Századvég testreszabott pályázatot és 1,3 milliárdot kapott a magyar kormánytól, mert nem kíváncsi rá senki. 

Miért nem túlzás mégsem a kijelentés? Mert akad egy terület amiben messze felülmúlják a Prezit, és egyben köröket vernek a világon mindenkire: Faszállásjelentést, na azt nem tud olyan szenvedéllyel írni senki, mint Orbán Gépontja. 

g.fodor-gábor.gif

 

342 komment · 4 trackback

2014.11.19. 08:15 Fabius

Zuglóban forog az Éhezők viadala 5

Címkék: közélet zugló mutyi képviselői tiszteletdíjak

Mondták nekem páran, hogy adjunk egy esélyt ennek a Gergőnek, majd bizonyít. Na, ez elsőre sikerült is. Az zuglói önkormányzat alakuló ülésén személyesen akadályozta meg, hogy az éhezők viadala pokol elszabaduljon: Nem kellett őt kísértésbe vinni, odatalált egyedül is, és játszottak kicsit a képviselők tiszteletdíjával országos átlagot és egészségügyi határértéket meghaladó módon, ha már szabad lett.

Azt gondoltuk, hogy a Papcsáktalanítás nem lesz ingyen, de hogy mennyire nem ingyen lesz, az azért meglepő.

zugló.jpg

Nyilván van ennek a dolognak sokféle olvasta - itt az egyik, ez meg egy másik - mi azért induljunk ki polgármonsterünk védekezéséből miszerint: akik meg vannak fizetve azok kevesebbet fognak lopni.

Most hagyok egy perc röhögőszünetet, szerintem kelleni fog.

Az már most látszik, hogy a nagy hely és pénzosztó vesztese Várnai és a Civil Zugló, nyertese pedig Sápi Attila és az MSZP-Összefogás izé. Tegye föl a kezét aki másra számított. Senki?  De nyertesnek mondható az LMP is, ami a választási eredményüket némileg felülértékelve megkapta a költségvetési bizottság elnöki helyét. Nem mondom, hogy nem értem a koncepciót, elvégre a korrupció elleni harcot onnan érdemes vívni, ahonnan rálátása van az embernek. De azért az csak furcsa, hogy a helyosztásban nem Karácsonnyal, hanem TóCsával kellett erről megegyezni a rossznyelvek szerint. Úgy különösen furcsa ha tudjuk, a legkülönfélébb válogatott arcok bukkantak föl a felügyelő bizottsági és tanácsnoki helyekért, a TóCsa inasának számító Kovács-Csincsák Lászlótól a Zuglóban is - lassan hol nem? - nyomuló, amúgy az egyik legmódosabb fővárosi fideszesnek számító Szatmáryné Jahl Angéláig. Pluszbónusz afölött is el kellett nézni, hogy Karácsony a sokat megélt, Zuschlag és Weinek pereket megjárt Komlódi Gáborral érkezett átvenni a hivatal dolgait. Nyilván a zéró korrupció jegyében, mert mi más oka is lenne Karácsonynak foglalkoztatni valakit, aki egyszer-kétszer-párszor már odakozmált a szocialisták tanácsadói és egyén bizniszkéiben, mint a rablóból lesz a legjobb pandúr elv követése.

Peeersze, mi itt mind ezt hisszük és nem gondoljuk, a TóCsa slepp pont azt és pont azokkal kívánja folytatni, mint amit abbahagyni kénytelen volt 2010-ben. Hogy Weinek helyett Karácsonynak hívják a bábut ehhez? Részletkérdés.

A fentiek fényében már csak az érdekelne, hogy mit kell - kellett tenni vagy nem tenni az LMP-nek és Barta Jánosnak, hogy a pénzügyi-költségvetési bizottság elnöksége meglegyen? TóCsát ismerve ez nem volt ingyen, téged ismerve, kedves János, meg azt várta volna az ember, hogy a fenti névsort látva - feltéve, ha stimmel, ezt a határozatok nyilvánosságra kerülésével fogjuk megtudni - zajongsz majd egy kicsit, az egyhangú, mindennel egyetértek szavazgatás helyett. Franc tudja, én a nyolcas pontotokat olvasva...:

8. A Fidesz-féle hűbéri lánc-kifizető helyek, sógor – koma – jóbarát viszonyok felszámolása a polgármesteri hivatalban és a kerület cégeinél.

...teljesen aszittem, a hűbéri lánc kifizetőhelyek, sógor-koma-jóbarát viszonyokkal akkor is bajod/bajotok lesz, ha azok nem fideszesek. Szóval tényleg érdekelne egy hogyvolt erről, mert innen ahol én ülök egy jókora, össznépi lepacsizásnak látszik a dolog.

 

 

 

502 komment

2014.11.17. 07:51 Fabius

A Miniszterelnökségről indult a korrupciós-kitiltás botrány?

Egyszervolt országban minden megeshet, pláne, ha korrupcióról vagy mutyiról van szó? A híreket egymás után rakva érdekes képecske kezd kirajzolódni:

Azt mondják az amcsik a nyilvánosságra került "fecniben", ők elég régen és elég sokszor figyelmeztették a magyar kormányt mindenféle találkozókon, hogy oppardon háverek, nálatok a korrupció elleni harcban úgy bűzlik valami, mint elfeledett focista zokni az öltözőszekrény alatt. Mit lépett erre a kormány? A Miniszterelnökség kiírt egy testre szabott pályázatot a Századvégnek 1,3 milliárdért, hogy majd akkor ők képviseljék a magyar érdekeket Ámerikában. Emezek nyilván pályáztak, nyertek, a 217 oldalas pályázati remekműből egy egész oldal foglalkozott azzal, konkrétan mit vállalnak ők ennyi pénzért.

századvég.jpg

Hogy a dolog ne a véletlenen múljon, a Miniszterelnökségen egy volt Századvéges, Kern Tamás helyettes államtitkár mondja meg a most éppen lobbista szerepben tündöklő Századvégnek, mi legyen a stájsz. Igen, ezt úgy kell érteni, hogy a magyar kormány egyetlen érdemi reakciója az amcsik: mutyi-mutyi-mutyi szajkójára annyi volt, hogy nyomban gründoltak nekik egy iskolapéldát, hogy is működik ez nálunk egészen pontosan, Miniszterelnökségtől lefelé.

Aztán meg néztek ki a hülye fejükből, hogy aztabazmeg, kitiltottak minket a picsába.

Sőt, Gépont Fodor stratégiai igazgató azt az öntökönrúgást is elkövette, hogy a Századvég saját lapjában, kamu sztorival borította a kitiltási botrányt. Mert ekkora stratéga a szentem, így keni vágja a "politikai gondolkodást", és meg sem fordult a morzsányi agyában, az amcsik az ilyet csendben szokták intézni. Ha ehhez hozzávesszük az ex-Századvéges Mellár Tamás legutóbbi pénzmosodás sztoriját, hogy Heim Péter az érintettségéről szóló sajtóértesüléseket jogi lépésekkel fenyegetéssel próbálta megoldani ahelyett, hogy látványosan odaül Habony mellé az ominózus fotón, hogy Gépont azóta Ózddal és a Jobbikkal próbálja riogatni az amcsikat és igyekszik antikrisztust csinálni a pályázati ügyet aprólékos módszerességgel ízekre szedő 444-ből, akkor elképzelhetőnek tartod nyájas olvasó, hogy ez a sztori úgy ahogy van kb megfelel a valóságnak?

 

1055 komment · 1 trackback

2014.11.15. 18:05 Fabius

Menj a picsába, Amerika!

Meghasadtam. Egyszerre kezdtem tisztelni Viktort, és röhögtem ki ugyanabban pillanatban. De az utóbbi hetek teszetoszasága után végre megtörtént a valami, vagyis Kedves Vezető nertárs eldöntötte mit akar. Megszítta az orrát, felkrákogta ami odabent mind begyűlt lenyelhetetlenül, és az egész turhát odaköpte az amcsik küszöbére.

orbán fecni.png

Hogy egyszerűségében a demarsot összekeveri a durtmarssal? Vicces, de nem érthet az ember mindenhez. Van aki a politikához, van aki az ultihoz, és akad aki egyikhez sem ért igazán. De legalább az elmúlt időszak csontzenéjének vége van, nem járja a beszari csárdást térdcitera zenére, mint mikor felcsúti parasztgyerek találkozik a grizzlyvel. A Goodfriend örüljön, hogy a tegnapi műsor végén lepacsizott vele, és nem fejléc nélküli sallert meg lepecsételetlen kokit osztott. Pedig megérdemelte volna ha abból indulunk ki, milyen hosszan és hányszor, de hányszor baszogatták ezek a szegény magyar diplomáciát a mindenféle korrupciós sirámukkal.

Ennyi idő alatt sem értették meg, hogy ez nem véletlen, mi direkt vagyunk a csúcsvezetőinktől kezdve ilyen korrupt szarok. De ahogy a magyaroknak legyen közömbös hazudik/hazudott-e a kormányuk, úgy az  amcsiknak is legyen közömbös, hogy mi itt mennyire vagyunk korruptak. Az 1700 cégük alkalmazza csak azt a 80 ezer magyart ahogy eddig, annak örüljön, hogy nem minden iparágat ért - még - utol a trafikosítás, és a Nemzeti Pártkasszatöltő lobbistáknak is maradt még mozgástér. Úgyhogy a jövőre nézve azt kell felfogni amcsikáim, hogy a Beleállás Pillanatától mi már a "Kő'-papír-kurvaanyád(?)" nevű játékot játsszuk, ahol a megérlelt zöld turha üti a szar, fejléc és pecsét nélküli fecniteket, srácok. Vili?

1070 komment

2014.11.14. 08:52 Fabius

Fideszes vagyok, nem fizetek különadót!

Címkék: fidesz különadó dohánygyárak trafikok

Régi szlogenje Mindenórás Tábornok urunknak, hogy a különadókra a "zemberek igazságérzete" miatt van szükség elsősorban. Jó, másodsorban megjelenhetnek az okok között olyan egyénieskedések, mint személyes bosszú az RTL esetében, de ezt most hagyjuk. Lényeg a 2010 óta nótázott igazságérzet, ami ugye a 98%-os különadótól kezdve a bankadón, ágazati különadókon keresztül állandóan fontos szempont. Volt. Mer' luxusprofit van, azért.

Aztán a legfrissebb különadó kivetésekor egyszer csak megfeledkeznek erről az igazságérzet izéről, 4 év hősieskedés után jön az amnézia.

Jóhogy, tán a mi kutyánk kölykei csak nem fognak különadót fizetni? A sántajóska nem azért szabta cégére a dohánytörvényt Lázár bólogatása mellett, és bulizott ki a fideszes hűbéreseknek kizárólagosságot, magának félezer körüli trafikot, hogy most különadókat fizessen. Ahogy a Szatmáry család sem azért izzadt és dolgozott keményen 12 koncesszió megszerzésén, hogy most a korrupciófejlesztésügyi államtitkár Kristóf gyerek csak úgy beleírja a különadó-törvénykébe: Mi is fizetni fogunk édesanyám.

cigi.jpg

Azért a zemberek igazságérzetére tekintettel levésnek is van határa! Pont ott, ahol a klientúrának saját ötleteink következményeként adófizetési kötelezettsége keletkezne. Fizessenek a mások, a luxusprofitos bárkik, csak minekünk ne kelljen. A trafikos talpasokat eleve hagyjuk ki a körből, a dohánygyáraknál meg állapítsunk meg olyan sávos adózást, ami valahogy mégis a sántajóskának lesz a legjobb.

Azért a pár plusz millióért kap egy milliárdos adókkal sújtott konkurensekkel teli dohánypiacot, ahol már csak elboldogul végre. Mi? Hogy? A zemberek igazságérzete? Na az van leszarva. Pont.

596 komment · 1 trackback

2014.11.13. 08:56 Fabius

Aki letaszította trónjáról Gyurcsányt

Címkék: fidesz lomniczi zoltán cöf kitiltási botrány

Legjobb barátunknak, az USÁnak sikerült ami közel egy évtizede senkinek: lelökte, mit lelökte, lesöpörte trónjáról Leggyűlöltebb Ellenségünket, Ferit, és Jóbarát Andrét ültette a helyébe.

Innentől André a főgonosz, minden rossz megtestesítője, az ártatlan kormány-magyarokon vihogó kapitalista sátán, a hivatalnokokat és jó hírnévhez való jogot evő Lucifer Godzilla, a nyugat sötét erejét jelképező Fekete Lovag. Szóval ő a minden, és ő a hibás mindenért. Azért is, hogy a Lajos csicskák annyira bénák, hogy egy bullshitet is képtelenek úgy leforgatni, ne mémáradatba fulladó égés és kétségbe esett videó töröltetés süljön ki belőle.

andre.jpg

De majd most, most aztán emberére akadt ez a vihogó szemétláda, innentől nem médiaipari segédbalfaszok fogják fingatni, hanem maga a Magyar Civil Társadalom. Úgy bizony. Eddig azt hitte, hogy, most majd rájön, hogy dehogy! A CÖF megmutatja neki hol lakik a Szőrszálhasogatás Úristene, elvégre eltelt már vagy három befosással, bujdoklással teli hét, megbizonyosodtak róla nagyjából tuti biztosra, hogy az amcsik nem kívánnak - és módjuk se nagyon van - többet mondani ennél, úgyhogy el lehet kezdeni ugrálni.

Föl kell jelenteni ezt a genyó Andrét!

Ez a legkevesebb. Már úgy értem a legkevesebb amit a CÖF megtehet, hogy az eddigieknél is sokkal nagyobb blama legyen az egészből, mint amekkora most van. Mert például ha én lennék André, és feljelentene egy ilyen Lomnici féle kormány-seggevége, akkor lehet nekividámodnék annyira, hogy kidobnám az asztalra ami a kezemben van. Aztán rugózzunk a konkrétumokon, ha már a magyar kormány civilnek álcázott szócsöve három évig terjedő szabadságvesztéssel járó feljelentést lenget, mert esze annyi sincs, mint gondosan kontraszelektált társainak. Legfeljebb legközelebb nem békemenetet, hanem húsleveshordó zarándoklatot szerveznek a lebukottaknak Márianosztrára.

600 komment

2014.11.12. 09:59 Fabius

Kedves barátom, drága Ilham!

Szeretett népeink!

Nagy nap ez a mai, meghatottan állok itt előttetek. A keleti kiskaput kitártuk és örök barátokat találtunk mögötte. Megérte. Vagy legalábbis erősen remélem, hogy meg fogja érni. Nekünk. Meg nektek is. Mert annyi, de annyi bennünk a közös. 

- Ti szeretitek a gázotokat, mi szeretnénk a gázotokat.

- Ti hősként ünneplitek a baltás gyilkost, mi hősként tekintettünk magunkra mikor kiadtuk. 

- Ti szerettek főzni, mi szeretünk szakácskönyvet írni nektek. Vagy veletek. 

- Ti kiröhögtök minket, mi veletek nevetünk magunkon. 

- Ti fölkenitek a halhatatlanság balzsamát Heydar apóra, mi lenyaljuk róla, hogy újra és újra megtehessétek. 

orbán-aliyev1.jpg

Dugjuk hát össze amink van! Már úgy értem a csöveinket, hogy testvériesen megosztozzunk a ti gázotokon, mint jó testvérek szoktak. Igaz, ettől még messze vagyunk, mint magyar popzene az Eurovíziós Dalfesztivál győzelemtől, de addig is szeretettel fogadjuk a nálunk tanulni vágyó azeri diákokat. Közben erősen imádkozunk, nehogy megint átbasszatok, mint a baltás gyilkosért beígért állampapír vásárlással, de remélem ezt most nem mondtam ki hangosan. Az kínos lenne. Mert szeretünk titeket és nagyon jó véleménnyel vagyunk rólatok, amúgy. 

Azerbajdzsán példa minekünk!

Az a vezetés, az a gazdasági növekedés, az a sok bekussoltatott ellenzéki, újságíró és blogger mind csodálatra és irigységre méltó! Ha Ráhel írna egy verset az minálunk még nem lehetne a kötelező tananyag része, úgyhogy van hová fejlődni, van hová követni az iránymutatásotokat! A korrupcióval - a kitiltási botrány is mutatja - már zárkózunk felfele, az autoriter szalonképtelenségünk is alakul, a nőket vargapista már elzavarta a konyhába szülni, és hát lássuk be, a vakkomondorozást ti tanulhatnátok tőlünk. Ej, ha tényleg minden pontja megvalósulna a stratégiai megállapodásnak, még egy megfelelő hosszúságú nadrágra is beruháznánk, hogy külügyminiszterünk ne úgy nézzen ki, mint egy érettségi öltönybe gyömöszölt túlkoros kölyökgólyaszijjártó láb.jpg

Én tudom, hogy mától minden rendben lesz. Tudom, hogy népeink barátsága örök, és tudom, hogy a híd amit építünk országaink között az örökké állni fog! Naná, hisz a LajosGép építi meg és újítja fel, ahányszor csak szükséges. [ Tudom, hogy Tarlóst úgy vágom nyakon, hogy agyvizet fúj majd az orrán keresztül, mert egy ilyen fontos pillanatban is a csajok mellét bámulja ahelyett, hogy az aláírópárja kezét rázogatná a helyzethez illő méltóságteljes, komoly, férfias ábrázattal. Ennek a hülyének nem esett le, hogy a történelmi lehetőség nem az itatóst kezelő kollegina csöcsei közt van, hanem. Na mindegy, nem hagyom, hogy ennyire kizökkentsen és összezavarjon ebben a nagyszerű, megismételhetetlen pillanatban. ] Tudom, hogy a stratégiailag különösen fontos és kiemelt jelentőségű aláírásunk egy szebb jövő, egy boldogabb világ, és az egyszer úgyis, de úgyis összeérő gázcsövek lehetőségét jelenti, amitől olyan kerek lesz minden, mint Kim Kardashian segge!

- Pszt! 

- Mi? Ő azeri nem?

- Örmény!!!

- Bazmeg...bazmeg...

387 komment · 2 trackback

2014.11.11. 08:48 Fabius

Goodfriend nem menekül, mint képviselők a parlamentben

Na, tökfejek, például ezért szar a nerista kontraszelekció. Mert egymás között elképzelni sem tudjátok, hogy lehet valami máshogy, reagálhat valaki másképp, mint Móricka elképzeli. 

Ez az ember nem Jóbarát André:

 

 

 

 

Lehet a reklámadós meakulpa megtette a hatását, hogy Lajos és a médiabirodalma ismét készségessé vált. Vagy csak ki akartak tolni veletek, és a lebőgés nem a véletlen műve. Akár hogy is, de ez a "gyere már Gézukám, tedd le az akkus táskát és fordítsad mit makog ez a faszi, aki a barátságos vigyorgással elszabotálja az üldözős-menekülős vágóképünket! " - geg párját ritkítja. Ordít messziről, hogy nem beszélni akartak az ügyvivővel - az ugye angol tudás nélkül nehezen megy - vagy arra bazíroztak, azon a nagy téren a sok turista közt csak lesz egy, aki az angol mellett beszél magyarul is. 

 

 

 

 

 

Látod, te André, már megint micsoda kalamajkát okoztál? Igazán megtanulhatnál magyarul, hogy a köz fedhetetlen szolgái és a Lajos csicskák valahogy szót értsenek veled. De ha nem akarsz elmerülni ékes anyanyelvünk ismeretében, akkor legalább szaladjál, baszod, mert az a kényszerképzetük támad, hogy te ezt élvezed. Aztán a fodballokos fejükben kettő nullra bukónál hidd el bátran fölmerül, hogy vagy Németh Balázs fogja elpanaszolni a nézőknek, te elhallgatod eredményeinket, vagy legközelebb simán kiblőröznek a picsába, és szinkronizálni is fognak, hogy azért a független magyar hírgyártás nagyobb sebességre kapcsolva száguldjon tovább a lejtőn. 

805 komment · 2 trackback

2014.11.10. 09:37 Fabius

Kés a hátba után bumm a fejbe

" A baloldal önmagával, és nem az emberek gondjaival volt elfoglalva." - mondja találóan az eddigi szövetségből frissen kiszakadó PM. Könnyen beszélnek ennyire okosakat, nem kellett hosszasan keresgéni a bölcsességet, nekik egy tökegyszerű önvizsgálat is elég volt hozzá. 

pm1_3.jpg

Kés a hátba után bumm a fejbe. 

Ha akarom szimbolikus a pillanat is: a Jobbik éppen rommá nyeri magát Ózdon, az Együtt - PM pedig szétesik. Végül is az önmagunkkal szöszmöszölés bár nehezen, de meghozta a várt eredményeket a pártvezetés számára: Szabó Tímea a nagy büdösben, Jávor Benedek Brüsszelben, Karácsony Gergő nálunk Zuglóban és a fővárosi közgyűlésben találta meg a széket, amit a következő években markolhat serényen. További összefogdosásra és szövetkezésre nincs már szükség, úgyhogy pá, kis aranyom, pá! 

Na, most tegye fel a kezét az, aki az önkormányzati választás kampányában történtek után valami másra számított. (én speciel fogadtam is rá, a jogerőre emelkedéstől számított harminc napon belüliséggel nyertem egy marcipán tortát, köszipuszi!) 

Senki? Értjük. Nehezen is védhető dolog, hogy Falus visszaléptetésén megsértődünk, Bokrost nem támogatjuk, de közben a baloldal ikonikus TóCsájával együtt nyomjuk a 14'-es választások leggusztustalanabb kampányát - a papcsákisták ellen? hülyéskedsz? - egykori pártalapító és harcostársunk, az azóta civillé visszavedlett Várnai ellen. "Új fejezetet kell nyitnunk a baloldal életében: új eszközökkel kell politizálnunk" - mondják, én meg kérdezem, hogy a fentiek már ezek, vagy az új fejezet meg eszközpark majd csak most jön? Mer'tecciktunni új embereket bevonni a közéletbe nehéz lesz úgy, hogy a régi ember a régi módszereit használva ül a hátunkon, és tépi a három választás végére teljesen elkurvult szánkban a gyeplőt. 

karácsony2.jpg

 

De mi nyilván elhisszük, hogy ti innentől majd teljes erőtökkel és minden idegszálatok maximális összpontosításával azon lesztek, hogy "reményt és jövőképet adjatok az embereknek." "A politikának bizonyítania kell! A politikusoknak – minden oldalon – tettekkel kell bizonyítaniuk, hogy kiérdemelték a választók megelőlegezett bizalmát." - mondjátok, mi meg bólogatunk: bezony, ha valakiknek akkor nektek most egyéb választásotok nincs is, mint a bizonyítás. Mert jól látjátok, a politika nem csak a politikusok, hanem az emberek dolga is. A közösségek kezükbe veszik a sorsukat, nálunk például Weinektől Papcsákig megtanulták már ezt néhányan. Bizony veletek sem lesz ez másképp, ha kevéssé meggyőzőre sikerül a bizonygatás, és a remény meg jövőkép egyet jelent a TóCsának stricheléssel. 

 

 

342 komment · 2 trackback

2014.11.08. 11:29 Fabius

Orbán: soha, soha, SOHA!

Címkék: oroszország orbán viktor putyin

Soha, soha de soha, tényleg soha, véletlenül sem soha, szándékkel sem soha, istenuccse télleg soha, de soha nem mondtam, hogy Oroszország követendő példa lenne! - bizonygatta a Főni Bajorországban.

"Budapesti emberünk" - mondta róla ezzel egy időben a mértékadónak számító orosz gazdasági lap, a Vedomosztyi.

orbán-putyin_1_1.jpg

"Orbán nemcsak a parlamentet, de az önkormányzatokat is az ellenőrzése alatt tartja, csakúgy, mint a sajtó nagy részét, és a nemzeti bankot is egy volt kollégája és barátja vezeti. A retorikája Európa-ellenes és a hagyományos nemzeti értékekre fókuszál." -dicsérik tovább a Legkedvesebb Tavárist, akinek már csak azt a pár bizonytalan "de" kitételt kéne levetkőznie magáról, amit Nagy Medve barátunk kívánatosnak érezne még. De Alexej Miller Gazprom vezér utasításait már gyorsan, gátlások nélkül hajtja végre, úgyhogy a fejlődőképes komisszárok közt tartják nyilván.

Na, Tökfej, akkor most mit soha? Mert ezeknek a nyugati bunkóknak már megüzented egyszer, ne azt nézzék amit pofázol, hanem amit teszel. Az meg ugye minden, csak nem soha.

 

933 komment

2014.11.07. 07:40 Fabius

Simicska nyeri a I. Nemzeti Testvérháborút?

Címkék: fidesz simicska lajos vida ildikó kitiltási botrány

Lajosnak már megint bejött az élet. Legalábbis látszólag, és itt most nem feltétlenül arra gondolok, ami megjelent a Forbes magazinban. Jó, oké, az se kutya. De legyőzni a Vezért egészen más minőségű siker, mint zsebre vágni az osztalékot amit a soktagú közpénznyelő cégháló kivet magából.

Valahogy így képzeli az ember a háttéremberekkel vívott háborút: Innen-onnan szivárgó információk, miszerint Viktor Lajos véleményformálói miatt dobta a netadót, mert a meglepően hangos reakcióktól összecsokizta a mangalica mintás klott alsót a jobber sajtó kiabálása láttán.

orbán_4.jpg

Aztán kitiltási botrány főszereplője, a Luihoz ezer szállal kötődő Vida Ildikó egyszer csak előkerül és úgy vágja gyomron a kormányt a "tudtak róla" bejelentéssel, hogy rojtosra karmolt fotelkarfák maradnak utána. Majd hogy, hogy nem szivárogni kezd, a kormány lehet elbaltázta a reklám adót is szöveg. Azt a reklámadót, ami nem csak az RTL Klub de Simicska Lajos számára is elég nagy szopó. Ráadásul az RTL Híradó jókorát erősödött a tematikaváltás óta, ami Lajos haragjával együtt finoman szólva sem sodorta a kéjmámor szélére kormánypártot. Világos lett, nem csak attól kell félni egészen pontosan mit tudnak az amcsik, hanem attól is, ha beszélni kezdenek az érintettek, mert ezt kívánja tőlük az Egyes Számú Nemzeti Oligarcha.

Szóval úgy érzem a testvérharcban éppen Lajos áll nyerésre, Viktorék meg azon töprengenek, mit tehetnének meg neki azért, hogy ne lepje el őket teljesen, ami a szivárog már a szarzuhanyból.

631 komment

2014.11.06. 09:34 Fabius

Vida, a nemszakállas nemhazudós

Címkék: fidesz korrupció vida ildikó l simon lászló kitiltási botrány

Mindenki nyugodjon le a picsába!

Még, hogy Vida Ildikó rondán beletrappolt a közélet morális ingoványába, és fröcsköli szerte a mocsarat? Frászt. Ő egy derék jómunkásember, ártatlan áldozata a körülötte kialakult hacacárénak.

vida-amerika.jpg

Hazudtunk a kitiltásról reggel, éjjel és este? A magyar kormány ilyet nem csinál, akkor se, ha néha mégis így látszik. Senki nem hazudott, az ilyesmit kommunikációs nehézségnek szokás nevezni mostanában, meg amúgy is: Vida nem szakállas és semmilyen egyéb módon nem hasonlít L. Simon Lászlóra. Teccikéteni? Nahátakkor! Lemondani? Kinek, miről, de legfőképp miért?

- Vidának, mert bábnak használják a Nemzeti Bábszínházban?

- Vargának, mert ha egy gazdasági miniszter ennyire nincs képben, akkor ez a minimum?

- Úgy általában mindenkinek a Fidesz holdudvarából, mert szabadon forgatható bunkósbotnak, fogdmeg-csibésznek nézik az adóhivatalt?

- Orbánnak, mert az egész ott zajlik az orra előtt, és kurvára nem tesz se a saját, se az ország renoméjának helyreállításáért semmit?

Ilyenekért itt nem kell lemondani, mert ezt mi így szeretjük. Sőt, akarjuk. Mi több, erre felhatalmazást adtunk idén háromszor, úgyhogy nem kell itt felakadt szemekkel poltpéterezni sem. Tudtuk, hogy az első kormányzás alatt is összehozták a bulit, akkor Varga Tamás csalta az áfát és Simicska APEH elnök nem sietett ezt észrevenni. Tudtuk, hogy a fideszes holdudvarhoz úgy tapad az áfabiznisz, mint Mindenórás Tábornokhoz a piros-kék csíkos focinézős ing, levehetetlenül.Tudtuk, hogy Horváth András minden valószínűség szerint igazat beszél.

Akkor most mit háborgunk? Azt kapjuk ami benne volt a borítékban.

Hogy ezt most már a világ is látja, és nem megy el mellette szó nélkül? Ugyan kérem, megvívjuk mi a magunk harcát a kirakatunkat leköpködő amcsikkal, ejrópaiakkal, és minden marad a régiben. Varga és a kormány majd tovább hazudik, L. Simon elmondja ki nem szakállas még. Viktor eljátssza, hogy ő tulajdonképpen egy tehetetlen gyenge pojáca, aki nem lát, nem hall, nem nyomoz. Vagy legrosszabb esetben hallójáratba feszített mutatóujjakkal ordítva lálálázik, hogy nini, én egy ilyen bohém fickó vagyok, persze, hogy nem hallottam a holdudvarom talicskáinak nyikorgását, amikkel szétlopták az országot.

799 komment · 1 trackback

2014.11.05. 08:32 Fabius

Fideszes bosszúállók

Címkék: fidesz miskolc közmunka kriza ákos

Ne véts. Legalábbis ne akkorát, hogy politikai ellenfélként indulsz A Párt jelöltjei ellen. Ezt tanuld te meg kedves idióta, aki még mindig a határokon belül képzeled jövődet és boldogulásod. Tudom, tudom, a Legfőbb Pufi szerint senkit nem hagyunk a zútszélén, sőt mi több, a ciklus végére a jövedelempótló támogatást is felszámoljuk, mindenkit visszavezetünk a munka világába.

De addig azért van még pár szopással eltölthető év, ugye.

Meg amúgy is könnyen meglehet, hogy a kizárólag táborokban gondolkodni tudó ezúttal is táborokban gondolkodott, és úgy értette senki nem marad közülük, aki jövedelempótlót kapna. Ehhez például a legrövidebb út, ha mindenkit kirugdosunk a picsába, ha deklaráltan nem velünk van, mer'ha nem tolja vállt vállnak vetve a pártszekeret, akkor a dögöljön meg, kurvaannyát!

 

Nem lehet nagy kérés a hűség olyan valakitől, aki a közmunkaprogramnak hála felemelkedhetett, és lett a közmunkások között brigadéros. Egy ilyen ember a gereblye nyelét markolva, a többieket irányítva is legyen elkötelezett és lojális, ne gondolja úgy, hogy ő tudná jobban vagy másképp. Pláne egy akkora patkányfészekben ne tegyen ilyet, mint a Kriza Ákos fémjelezte miskolci önkormányzat. Az országgyűlési választáson a két miskolci körzet egyike elbukott, és ugyan az önkormányzati választást sikerült behúzni, de ellenzékinek a környéken helye nincs!

Az elmúlt napok eseményeit látva sokan azt gondolják, a magyar közállapotokra legjellemzőbb dolog az oktatás további átalakítása, vagy Vida Ildikó rejtélyekkel teli története. De ők mind tévednek. A legtöbbet az mond az Orbániában uralkodó szemléletről, hogy már a közmunkások csoportvezetője is bizalmi állásnak számít, ahová a helyi uraság kegyelméből kerülhet az ember.

 

488 komment

2014.11.04. 09:32 Fabius

Bayer Zsolt bekulázott a mobiltelefonok fényétől

Címkék: fidesz korrupció bayer zsolt

Aztamegbasztabüdöskurvaélet!

Hát mi van itt, mi? Esztkell csináni'é? Hülyék vagytok ti mind?! Illetve nem mind, mert azért Ő nem az, de akik körbe veszik Habonytól Gépontig azok cserébe komplett idióták. Egytől egyig. Mert én mondom, azért.

bayer1.jpg

A veszélyérzet detektor kiveszett belőletek, belekényelmesedtetek a kényelembe amit a kétharmad nyújt oszt' nem veszitek észre.

Azigaziveszélyt!

Pedig az huszonharminc ezer mobiltelefon fényivel világít és talpuk alatt dübörög a flaszter. Meg szétbaszták a székházat is, de legfőképp elvették az utcánkat. Meg a sétát. Akarom mondani menetelést, ami csak a miénk volt. Eddig. Ráadásul asziszik ők a nép. Eddig meg ezt mi hittük. Én eléggé utálom, ha elveszik az enyimét. Főleg, ha hit. Pláne, ha abból is tév.

Úgyhogy fegyverbe!

Megyek haza és forradalmat csinálok! Megszervezem! Élére állok! Kit érdekel, hogy ti éppen nem akarjátok, mi? De most komolyan: állandóan csak a mértékletesség, mikor odabaszni kéne ennek a magát népnek képzelő, kocsmateraszon is csak gombnyomogató csürhének?! Most totyogtok, mint bélhurutos turul a székházablak letört párkánycsonkján, mikor támadnak az amcsik, gyün a brüsszeli belevauzás?

Komolyan mondom úgy fel fogtok ezzel dühíteni, hogy mingyá lokhídezni kezdek, basszátok meg!

Az meg kinek lenne jó, ha vértolulásos aggyal bekergetném magam abba a korrupciós zsákutcába, ami Selmeczi Gabriella - kinek faszija akkoriban hadiipari multilobbista és államtitkár volt - aláírásával az F16 ügyben, majd a közbeszerzési processzus nélkül megvett Gripenekkel van kövezve? Igen, képzeljétek, én tényleg ennyire hülye lennék, hogy a mostani korrupciós balhét egy másik, táboron belül megesettel akarnám megmagyarázni. Ti nem éritek ezt föl ésszel. Ti nem értetek meg engem, ami itt történik az elviselhetetlen! Kétharmaddal nyerünk megint, de nekem kiesett a számból a csöcs. Zuglóban vesztettünk, Papcsák Pitbull szerepem kiüresedett, a Harsonát már nem a Magyar Hírlapban fogjuk szerkeszteni.  A sajtó meg csak írogat, írogat mindenfélét, nekik külön úgy, de úgy elmagyaráznám...De ha kihúzom magam éppen meg tudnám nyalni az Uj Péter mellbimbaját, úgyhogy nem teszem...És ehhez jön, hogy a mobiltelefonok fénye vakíccsa a szembogaram!

WÁÁÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! Legyen végre megint békemenet!!!!

 

433 komment

2014.11.03. 09:21 Fabius

Ki lesz KágéBéla utódja?

Címkék: ukrajna jobbik gyöngyösi márton szaniszló adrienn

A hétvége unalmát egy apró, ám könnyen lehet nem jelentéktelen momentum volt képes megtörni. Jó, erről is úgy látszott elsőre, valami faszpumpás halloween buli van Jobbiknál, de aztán kiderült, a dolog komoly, ők tényleg megint körbe polírozzák a medve péniszt, és igyekeznek legitimmé tenni a szakadár ukrán területeken zajló úgynevezett "választásokat".

gyöngyösi_1.png

A listaállítós Gyöngyösi Márton kalandjai regénybe illők: kerülő úton, illegálisan, Moszkva és Rosztov érintésével lépett ukrán földre legitimálni azt, amit az ENSZ törvény és alkotmányellenesnek tart, plusz sérti a két hónapja megkötött minszki tűzszüneti egyezmény összes pontját. A sztori úgy különösen izgi ha tudjuk, Gyöngyösi nincs egyedül: Szaniszló Adrienn is az illusztris, válogatott sztálinistákat és nácikat felvonultató küldöttség tagja.

Így meg mit tudom én, ha Vona Gábor kis buksijában fölmerül, hogy az internetadós tüntetést a szíájé szervezte, akkor talán joggal merülhet föl az is, hogy a Gyöngyösi - Szaniszló párosban a legújabb KágéBéla + Szvetlána édespárost tisztelhetjük?

gyöngyösi-szaniszló.jpg

Ugyanis nem csodálkoznánk már azon sem, ha a történtek után holnaptól egy sarló és kalapácsba kapaszkodó  pufajkás turul lenne a széljobb legújabb jelképe. Mert lássuk be, a putyini Szent Ánuszrózsa árpádsávba foglalása picit problémásabb művelet lenne, meg Viktor úgyis ellopná a végén féltékenységből. Ettől függetlenül nekünk ez az egész nyilván nemzeti érdekünk - ha nem egyenesen Nemzeti Érdekünk - mert a Jobbik nyilván nem önszorgalomból nyalja Putyin és a szakadárok seggét Magyaroroszország legnagyobb diplomáciai válságának kellős közepén.

Ja, és egy igazi hazafi, egy radikálisan turbómagyar faszbúkja is bizonyára úgy néz ki, mint a ciril betűktől, orosz zászlóktól roskadozó Adrienn gyévocskáé. Csak a nemzet, a haza meg a szolgálat, mi?

Screen Shot 11-03-14 at 09.16 AM.PNG

 

440 komment · 2 trackback

2014.10.31. 11:30 Fabius

Viktor kapitulált

Győzött a népakarat, avagy a Gondos Vezető meghallotta a nép szavát, kukába került a netadó.

038_2_anim.gif

(via)

Tekintsünk most el attól az apró, gusztustalan kis szépséghibától, hogy adót kivetni vagy visszavonni minálunk Orbán Viktor egyszemélyi döntésén múlik, és örüljünk egy kicsit, hogy a Főnök nem süket teljesen. Bár érdemes nem túlságosan belemerülni az eufóriába, mert Vezetőnk csak az "én szopatlak titeket személyesen" kitételért nem vállalta a felelősséget, de azért a "nemzeti konzultáció" című maszatolós megosztott felelősség kiskaput megtartotta magának.

Erről meg tudjuk, hogy "valahogy" mindig a főnöki akarattal egybeeső, azt legitimáló eredménnyel jár akkor is, ha a kipostázás-visszaküldés-kiértékelés szentháromság közben mindössze egy árva hét telik el.

Úgyhogy kezeljük kellő fenntartással a dolgot, legalábbis egyelőre. Meglátjuk Vitya tényleg meghallotta az emberek szavát, vagy csak egy frissen éledő Bazi Nagy Összeesküvés Elmélet tanúi vagyunk, miszerint: A netadóval elgumicsontozott korrupciógét után a visszavonással a költségvetési vita van elgumicsontozva.

1317 komment · 2 trackback

2014.10.30. 10:01 Fabius

Orbán: ha azt mondtam szívni fogtok, akkor szívni fogtok!

Címkék: fidesz orbán viktor netadó

Csuhaj, drága Feleim, nem kell aggódni, Kedves Vezetőnk nem emigrált az internetadó miatt szívekben gyúlt népharag elől, hanem Rasit látogatta meg Svájcban. Vagyis hazajön, hogy láthassa, az elégedetlenség miatt morcogó slepp azért végrehajtotta-e a kedveslakosság szívatását, amit ő maga személyesen írt elő.

Mert az legyen világos mindenkinek, hogy a netadóval Viktor személyesen szívat minket.

Egy ilyen autok-demokráciaizében amiben élni tetszünk ez így működik, Viktor kitalálja és se a kormányának, se a frakciójának nincs mozgástere, vagy ahogy azt Rogán Tonyó mondta a frakcióülésen: napirendről levenni, a témát kidobni lehetetlen. Ennek hatására "a fideszes politikusok megértették, hogy nem a gazdasági minisztérium döntése volt a távközlési adó kiterjesztése" , és nyilván nekünk is meg kell érteni, ha Őfelsége egyszer azt mondta szívni fogunk, akkor szívni fogunk! Hiába tiltakozik már a CÖF is, hiába ekézi a netadót a jobboldali média Magyar Nemzettől Bayer Zsotyáig, hiába csipog ellene twittertamás. Viktor miután meggyőződött róla, hogy Rasi már simára tudja keverni a rántást svájci recept szerint is azért a 15 milcsiért, amit a dologra rászánt a család, hazajön, és hátrálás nélkül folytatja a harcot, legfeljebb rádob egy lapáttal a hívőket kápráztató pávatáncra. 

orbán-viktor-style_1.gif

Mert mi többiek majd úgyis hazamegyünk, el fogunk tűnni, és előbb vagy utóbb, de be teccünk majd fogni a pofánkat.

Biztosra megy? A trafik és földtörvényt, a manyupok és alkotmánybíróság beszántását és ezek következménytelenségét elnézve könnyen lehet. De az is éppen ilyen könnyen meglehet, hogy ezúttal olyan csoportot sikerült magára haragítania, amelyik életének szerves része az internet, úgy mobilon - táblagépen, mint otthon. Akik kb leszarják kik árulják a cigit, ki szánthatja a földet, akiknek a nyugdíj "mire korban elérjük már úgysem lesz/addig ezerszer változik úgyis" kategória mindaddig, amíg nem jön Orbán Viktor személyesen, hogy akkor az állandó faszbúk elérésért, a nagyival szkájpolásért, a sorozatnézésért, zenehallgatásért és satöbbiért most fizessél többet, kispöcs. Érvnek meg annyit tesz hozzá, hogy azért, mert azt mondtam és kész! Ja, és főleg: kuss.

Érdekes meccs lesz. Kicsit a jövő generációja megalkuvásának főpróbája is lesz.

 

 

814 komment

2014.10.28. 11:37 Fabius

Mit hazudjunk ma a netadóról?

Címkék: fidesz netadó kamugyár

Nagy dilemmában van pártunk. A betört székházablakok üvegcserepein toporogva azon tanakodnak, vajon mit hazudjanak ma az este újabb tüntetésre készülőknek a netadóról?

1: Mert ugye volt az, hogy a fegyveres testületek látványos béremelésére kéne forrás, mire személyesen Viktor megaszonta, ne a családi smukkok zacisításából, hanem a netadóból kerüljön erre sor.

orbán_3.jpg

Ez a "viktormondta" lehet a fideszhitűeknek egy békemenethez is elég, de ettől még pár tízezren csak kivonultak az utcára, aminek világot körbejáró fotósorozat és ablakcsörömpölés lett a vége.

2: Úgyhogy összeült a válságstáb és Rogán Tonyó leírta: 700/5000/előfizetés lesz a max amivel sarcolnak, pluszbónusz egy újabb bullshittel felüldobta az "orbáni akaratot" és azt mondta, a bevételből elviszik vidékre is a szélessávú internetet. Fassetuggya miért, de erre az érvre sem fújták le a ma esti tüntetést. Tán azért, mert emlékeznek mekkorát taknyolt az azóta miniszteri székbe felbukott Seszták Miklós a körzethálózat fejlesztés - offshore mutyival, és ettől még inkább kitalicskázni való pénzhegynek látszik a tervezett újabb sarc?

Akár hogy is, de mára szükségszerűnek látszik egy újabb, ezektől eltérő, meghatóbb, szívhez szóló és annak kedves hazugságverzióval előjönni. Adjatok tippet kormányunknak, melyik irányból közelítsék meg a kérdést.

1375 komment

2014.10.27. 10:56 Fabius

Régen még a székházostrom is jobb volt!

Címkék: fidesz netadó székházostrom

- Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi!

- Na, Főnikém, azért a Bencsik állandó! Ő aztán képes az intézményes korrupció fennmaradásáért és az adókivetés szabadságáért is menetelni hóban, fagyban, nyugati ellenszélben mindhalálig!

- Ó, igen, de mi ez, ki ez az ultrákhoz képest? Ők átálltak, minket támadnak, engem szidnak - hüpp. Urbán Flóri képviselőjelölt lett, a Szőke Feri minket védett legutóbb, de...Most nézd meg mit csináltak!

- Lásd meg a zsenidet a bajban, Főni: ha a mi székházunkban van a Túró Rudi ótómata akkor be is jönnek, de szerencsére áthelyezted időben az IKSZ székházába! Mi ez, ha nem a géniuszod tündöklő előrelátása?!

- Milyen jó, hogy vagy nekem, Berta!

- Khm...Berci, Főnök.

- Értsd jól. Most el vagyok keseredve, nem tudok minden apróságra figyelni.

- Semmi baj, Főni. Amúgy kitaláltam a kommunikációs stratégiát: ezt is ráfogjuk a Bajnai Gárdára.

- Hogy?! Hogy?! A Bajnai Gárda feloszlott, Gordon visszament civilnek!

- Akkor  elővesszük a fanatizált déká nyugdíjas kártyát. Az is bejött már néhányszor.

- De a videókon látszik, ezek fiatalok, életerősek, olyan könnyedséggel hajigálnak képcsöves monitort fél kézzel, ahogy mi basszuk ki plusz milliárdokat a közmédiának, Berta! Láttad, nem? Te is láttad mi történt!

- Ő....Berci, Főnök. Láttam, persze, a kiszakított kerítést, a bevert ablakokat meg a sörrel leöntött Császár Attilát is.

- A szerencsétlen örüljön, hogy csak leöntötték és nem lehugyozták. Bár, amilyen kényelmetlenek tudnak lenni ezek is az utóbbi időben...lehet nem ártott volna egy kis tanulópénz. Ha tudtam volna erről előre...régen minden jobb volt, kurvaéletbe!

- Még szerencse, hogy a tüntetés előtt bejelentetted: az internetadó bevételét a rendőrök és egyéb fegyveres testületek jelentős béremelésére használnád fel! Komolyan, Főni, ilyen még nekem sem jutna eszembe!

- Nem is neked jutott, Berta. De nem véletlenül én vagyok a miniszterelnök. Csak azt utálom, hogy mindent nekem kell kitalálnom és megcsinálnom egyedül. Ha elérném, a talpam is magam masszíroznám.

- De szerencsére nem éred el, Főni!

- Így van, ezért is vagy hasznos és nélkülözhetetlen tagja a csapatomnak, Berta.

- Berci...Főnök, minden tisztelettel.

- TE SZENT ATYA ÚR ISTEN!

- Na, ne túlozz Főnököm, a Berci is elég....

- Hagyd már abban a neveken nyígást, baszki! Már a Russziatudéj is LÁZADÁSNAK minősíti a tegnapit! Te meg itt vakarászod a talpam, mikor a nemzetközi helyzet fokozódik?!

- Nyugi, legutóbb mikor néztem, már Sanghajtól Jamaicáig erről beszélt az egész világ. Semmiség, megint azt mondják antidemokratikus intézkedéseid ellen lázad a magyar nép. *ásít*

- Ne ásítozz itt, Berta, mikor már az ultrák is ellenünk, és Putyin meg a kínaiak szemében a gránit talapzaton álló ner éppen meginogni látszik! Ne ásítozz, hanem haladéktalanul hívd össze akiket ilyenkor kell, adj ki közleményt, mondd, hogy mi nem félünk és nem hátrálunk, nem eresztünk, nem alkuszunk, mond: imperialista, háttérhatalom, tudjukkik, nemzeti függetlenség, adószuverenitás meg a faszomtuggya mit szoksz ilyenkor mondani, nem is érdekel, csak mondjad! De nehogy te is akkora hülyeséget csinálj, mint a kovácszoli, akit rommá égetett Jóbarát André a Twitteren!

- Mi a...ki engedte meg ennek a gyökérnek, hogy megmukkanjon?! Mit képzel ez, asziszi ő a dajcstamás? Ej, régen még a székházostrom is télleg jobb volt! Bezzeg Gyurcsányéknak nem kellet megküzdeni a közösségi médiát rendszeresen félreértő félkegyelműekkel!

 

466 komment · 2 trackback

2014.10.25. 13:02 Fabius

Orbán: teszek magasról a korrupcióra!

Címkék: fidesz korrupció orbán viktor kitiltás

Mindenórás Tábornok tegnap nem tudta tovább kerülgetni a forró kását, Brüsszelben kénytelen volt válaszolgatni a kitiltós-korrupciós kérdésekre. Tanulságos amit megtudtunk tőle, ugyanis:

- Bár tudja kik az érintettek, szarik a korrupcióra, neki nem dolga a köz korrupt szolgáival, se a hasonszőrű fideszes holdudvarra foglalkozni.

Merhogy itten vannak ám törvények, tecciktunni, amik nem teszik lehetővé, hogy ha az USA nem éget le a sajátjai miatt név szerint korrupt szarokat, akkor azt ÉdesViktor és a NER tegye meg helyettük. Mert bizonyíték kell, bibibí, és mindenképpen az USA bizonyítson, minekünk addig semmi dolgunk semmivel. Bizonyíték nélkül nincs eljárás, a gyanú az lófasz esti fénnyel, sluszpassz.

Ki tudja miért, de "régenmindenjobbvót" érzésem van.

Mikor a hagyómiki, a Cuslág meg az összes többi esetében fölmerült a gyanú, akkor dolga volt az illetékeseknek kivizsgálni az ügyeket, és a bizonyítékokat megkeresni Obama elnök személyes segítsége nélkül. Ki gondolta volna, hogy a kétharmados államreform annyira átalakította a rendszert, hogy ez manapság, a Párt ereje teljében már nem megy egyedül? Ki gondolta volna, hogy a testre szabott törvényekkel, visszamenőleges hatállyal is operáló orbánzás ennyire megbénul, ha nem hazai ellenségeben, hanem külföldi barátokban merül fel korrupciós gyanú hivatalnokainkkal kapcsolatban?

Jó, mindannyian tudjuk, hogy az USA személyiségjogi hozzáállása mögé bújni annyira kényelmes, meleg és otthonos érzés, mint a takaró alatti fing. De pont annyira libidógyilkos is.

Én például azt tapasztalom a környezetem vállaltan fideszes tagjai körében, hogy ez a pont az, ami már nem fér bele. Ugyanis megszűnik a hivatkozási alap, miszerint a szockók szétlopták az országot, úgy voltak korrupt szarok, hogy a szőlőbánya rágalommal üldözték Szent Viktort. Akivel amúgy meg se lehetett volna tenni amit a hagyómikiék megtettek, mer'különben lett volna. Most meg nincs semmi. Csak a vád, amiről mindenki tudja, hogy kellő megalapozottság nélkül nem hangoztatnák az amcsik, a bénakacsázás, kibújás, mismásolás, meg az olyan irányba elröppenő közszolgák képe, ahová Budapestről közvetlen járat sincs, az van. És a retinába, tudatba ég.

Viktor asszem nem gondolta volna, ekkora barátai az amcsik. Ha egy kicsit kevésbé korrektek elő jöttek volna ezzel a választások előtt, és már a nemulass-csárdást járnák régen.

1571 komment

2014.10.24. 11:49 Fabius

Legújabb korunk forradalma

Szabadság, nertársak!

Az van minekünk, meg a sok forradalmi emlék. Jah, legalább az legyen, ha már jelenkorunk forradalmárai sajátos értelmezést adnak a forradalomnak. Itt van nekünk PötiPeti, aki külügyminiszterként érkezett Ámerikába, és hősként tért haza. A kettő között fogadta őt az amerikai külügy segédportása, aki egy arcon szarással átadta Obama elnök és az amerikai nép üzenetét, mire örömpírral a kilátszó arcfelület maradékán az USA Tudéjnek aszonta: Biztató jelek vannak, ahogy a nyüvek kelnek ki az arcát borító biomasszából, úgy sarjad ki népeink új barátsága, mingyá' maholnap. Addig ugyan jó lenne, ha adnának valami sorvezetőt a korrupciós nyomozgatáshoz, mert a sajtóban szétrágott olajgét és vargamiska "nyócember már előzetesben van" nyilatkozata ellenére sem tudjuk, honnan menjünk neki a dolognak. Jóvanna - szipogott elnézést remélve - kis ország vagyunk, ahol sok a hülye. Azért, mert a rendészeti államtitkárunk tartótiszt, még nem értünk mink az ilyen felderítésekhez.

Úgyhogy jó lenne ezt megtenni mihamarabb, mert lesznek országunkban olyan sértettek, akik szerint milliónyi magyar haragját vívja ki Amerika, mert önkényesen kitiltja a korrupt szarjainkat.

Meg lesznek olyan további nemnyomozók, akik szerint egyszerű bólogatással is föl lehetne oldani a korrupszar-tilalmat, és teccik látni, nyomás alatt egyetlen forradalmi újítás jut eszünkbe: Fizetőssé tesszük a véleményszabadságot meg az amcsiba szakadt rokonokkal végtelen szkájpolást. Mi ezt tudjuk. Meg lopni. Ja, és a rendszerváltás 25. évfordulója alkalmából az orosz medve mellett a pénzesebb szovjet utódállamok vezetőinek kéjváladékában fürdenénk szabadságot, önrendelkezést, függetlenséget kiabálva. Hogy miért? Mert a magyar nép választási győzelemhez szükséges része nem felháborodik ezeken, hanem éljenez és megtapsol, mint Kádárt 1957. május elsején.

440 komment