Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

1/10

Hazugság nélkül

Úgy gondolod nincs olyan vállalható párt és politikus, ami/aki megfelel az értékrendednek, akit/amit támogathatnál, hogy a jövőképed ne csak ábránd legyen? Akkor te politikai árva vagy, itt a helyed.

Friss topikok

Blogajánló

2014.04.24. 09:54 Fabius

Mészáros Lőrinc Orbánnál is bénábban hazudik

Nem csitulnak az Őfelsége Stadizóleuma körüli hullámok, megjött a videóbeszámoló...

 

...és megszólalt a polgármester-alapítványfőnök-örök mindenes Mészáros Lőrinc, akinek némi meglepetésre sikerült bénábban hazudni a főnökétől is. Már úgy értem nem az meglepetés, hogy hazudik, hanem, hogy sikerült ebben Nemközpénzbőlvót!!!! Viktort is lekörözni, ami lássuk be bravúros teljesítmény. "Közpénz egyetlen fillér sem jött a stadionra" - mondja, és mert érzi ezzel némileg bajban lesz hozzáteszi: "hacsak valaki a társasági adó felajánlásának a lehetőségét nem tekinti annak."

Nem ez az egyetlen meglepő kijelentése: "nem a Fidesz-kormányoknak köszönhetően gazdagodtam meg." - mondja, mi meg nézünk ki a fejünkből, mint mikor Viktor az Uzsokiban született és Kispesten felnőtt Puskást le vidéki fiúzta: tényleg, baszod, és ezt így kimondtad bármiféle "hacsaknem" nélkül? 

Mert mi veled ellentétben úgy emlékszünk, aranyapa, hogy a szerencsecsillagod emelkedése II. Orbán idejére esik:

- A Mészáros és Mészáros Kft. előbb 850 millióról kétmilliárdra, a következő évben kétmilliárdról négy és félmilliárdra tudta növelni bevételeit. Ott voltatok mindenhol ahol közpénz esett csatornázástól hulladékhalmokon keresztül védműépítésig, és most is ti nyaljátok többek között a kivételezett keveseknek fenntartott mézesbödönt

- A Búzakalász 66 Kft. II Orbán és a földmutyi előtt nem is létezett. Azóta a céggel és családtagokkal megszereztétek a fejérben kiosztott földek közel egynegyedét. (23,7%) A 2011-ben 276 milliót fialó cég 2012-ben már milliárd fölött tudott, és nem csoda, ha sikerült bekúszni az oligarchalista előkelő helyére azzal a rövid idő alatt összerántott 6,9 milliárdos becsült vagyonkával, hogy ilyen trafikkoncessziós apróval már ne is foglalkozzunk. 

Innentől pedig nem értem ezt a nemafideszkormánytólgazdagodtam szar dumát. Először is az nem volt kínos mikor szolgabírónak álltál, de az igen, mikor ennek hozadékaival szembesítenek? Másodszor nem szükséges hazudozni már, mert a szavazásra hajlandó emberek többségében aszonták, ez így ahogy van nem gusztustalan fosfelhő hanem olyan valami, amiből kérnek még egy ciklust. Harmadszor meg ha kiderül rólad, te tényleg annyira sötét vagy, hogy elhiszed a ne zavarj, épp lopok törvény hatására - eddig - ki nem adott vagyonnyilatkozatod alkalmas arra is, hogy a cégeid egyébként nyilvános beszámolóit elfedje, akkor komoly bajban leszel. 

Ugyanis Don Vittorio az egyszerű, de a látszatfenntartással megbirkózni képes srácokat kedveli, nem a hülyéket. 

455 komment

2014.04.23. 08:55 Fabius

A szocializmusépítő meg a komcsik

Címkék: fidesz felcsút stadion komcsik

ÉdesViktor nem szereti ha a stadizóleumával baszogatják. Az ő párhuzamos valóságában a baráti vállalkozók dobták össze a kertvégi stadizóleumra valót, aki mást állít - mert pl Orbánnal ellentétben ismeri és olvasta a TAO törvényt - az egy alávaló büdöskommunista. Nem válogatunk, hogy az illető nő, esetleg személytelenül: újságíró, megkapja a magáét ha előcsalja Don Orbilónéból a lelki kimdzsongot. Meg amúgy is, ha Puskás és Makovecz özvegyének nem adta meg a tiszteletet majd pont egy ilyen oroszibabettnek fogja?!

orbanfelcsut.jpg

A saját törvények nem ismerete és a "tájékozatlanságból" eredő tévképzetek is röhejesek, de az mindennél viccesebb, mikor a Pozsgay bögyörőjét melengető szocializmusépítő lekomcsizik bárkit. Mikor II. királysága alatt a gazdasági jogbiztonság helyett az ügynökök, besúgók számára biztosította a védelmet és biztonságot az ügynökakták nyilvánosságának elmismásolásával. Kiemelt közfeladatot bízott egykori besúgókra, ( MTVA- Böröcz ) egykori MDP-s kommunista segített neki alkotmányozni, az MSZMP őslénytagozata Szűröstől SkiccPlagiig az öléből kiabálja: egy a tábor, egy a zászló, és amit négy év alatt építeni sikerült is közelebb van a szocializmushoz, mint egy jobboldali értékeket valló demokráciához. 

Ezek után a komcsizáshoz minimum pofa kell, orrszarvú seggredőjét meghaladó vastagságú bőrrel. 

Meg az a gátlástalan cinikusság, ami egyébként is jellemzi Orbánt és a nertagokat. A közember nehogymá' beszóljon és zajongjon, mikor lopunk! Az újságíró meg nehogymá' megkérdezze ami nyilvánvaló ahelyett, hogy örvendene milyen fasza szarkofágok épülnek minálunk. Kicsit nagy, kicsit drága, de a miénk és mingyá kisvonattal is körbe lehet majd járni. Innentől csak azt nem értem, vajon minek ez a béna hazudozás - nemközpénzvót!!!!!! - a büszke, egyenes derekú beszéd helyett: Igen, összedobtatok nekem egy - a helyhez és jelentőségéhez képest - monumentális tereptárgyat, mert ÉN ebbe vagyok belebuzulva és nem a piramisokba, azért.

Oszt'jónapot.

Az orbánhitűek, rendszerszolgák szerint ennyi úgyis jár, a túloldal szerint nem jár egy zsíroskenyér szebbik fele sem, a komcsiknak és besúgóknak meg tökmindegy amíg a biztonságuk rendben, seggük körbe nyalva és a jövedelem nem csak parizervégre elég. 

736 komment

2014.04.22. 10:20 Fabius

Orbánisztánban lázadnak a robotok?

Címkék: fidesz gazdaság századvég bajnai

Megvolt a feltámadás ünnep, megnyitották és hivatalosan átadták végre Őfelsége Stadizóleumát, égig érhetne a boldogság, de mintha valami zavar lenne az erőben. Innen felőlem nézve legalábbis úgy tűnik, a feltámadós rendszerfrissítés nem futott le zökkenőmentesen a rendszerhajtó robotoknál. Az SZV-01 jelű például aszongya:

"el kell ismerni Bajnai erényeit is: ilyen például, hogy eltörölte a 13. havi nyugdíjat, és jövedelmeket."

Erény, érted? Erény lett az eddig sokat visszhangzott büdösgeciségből, erényes, átgondolt felelős gazdaságpolitikát folytató miniszterelnök a nyugdíjasok és a közszféra kifosztójából, mert: "ha nem tesz így, akkor fenntarthatatlan lenne még ma is az államháztartás."  Na, akkor most lehet fogadni milyen gyorsan érkezik meg a helyesbítés: Heim Péter nem a Századvég nevében hanem magánemberként beszélt, ez a hallatlan skandallum nem a cég hivatalos álláspontja.

Ráadásul a kiborg nem állt meg itt, hanem nekiment a rezsiszörny üldözésnek és a harcos retorikának is. 

Mert az van, hogy a rezsicsökkentés elment a falig, a nonprofit közműszolgáltató cégmodell sehogy nem fér bele semmilyen jobboldali ideológiába. A Balkánsarki Csekknorisz retorika meg egyszerűen unalmas, fárasztó és abba kéne már hagyni. 

orbán b.png

Legalábbis a zemberek a jobbikos folyton harcoló alakulatokat leszámítva unják és békét akarnak. A fiatalok nyugaton akarnak élni kelet helyett és nem vonzó számukra ez a Putyinnal pettingelés, és ha így haladunk már ha akarnánk sem fogunk tudni az egyre fogyó humán tőkébe befektetni. Osztan' abból baj lesz, tecciktunni, mert a régiós lecsúszás nem állt meg és folytatódni fog a megvilágosodás pillanatáig. 

Cuki, nem? Én már csak azt várom, a cég állócsillaga, Gépont mikor küldi el a főnökét is a halál faszára egy szabadversben:

Megint jöttél, fenekedtél.

Újabb és újabb lecsúszással fenyegettél.

De mi meg fogjuk védeni a világ legfaszagányosabb rezsicsökkentését.

Ne kívánd magadnak haragunkat.

Felcsút nem Lipótmező. 

312 komment · 1 trackback

2014.04.20. 22:27 Fabius

Boldog sonkakómát!

húsvét felcsút.jpg

238 komment

2014.04.19. 14:18 Fabius

Hazudni csak okosan, szépen...

Székyné Sztrémi Melinda házhoz ment a lófaszért. Bár, végül is egy fideszesnek honnan legyen annyi esze, hogy nem dumálunk hülyeséget amíg a kamera forog? 

 

Német barátaink - akik szerint már eddig is kiszámíthatatlan ország voltunk - most aztán első kézből győződhettek meg róla, hogy egy fideszes nem csak akkor hazudik mikor mozog a szája, hanem akkor is, ha éppen rámutat valamire. 

Bár, ha azt vesszük, hogy a németeknek leginkább a munkaerőpiaci helyzet tetszik Magyarországon - olcsón kapni okos szakembert és kurva olcsón nem okos, de szorgalmas bio-szalagrobotot - akkor Székynéből nem egy ostoba hazudós pancser, de népi hős is válhat. 

Hogyhogyhogy? 

A felrúgott közmunkabiliből kicsorgó sötét valóság szerint a foglalkoztatottság nagyon nem rózsás, a választásra dömping közmunkásokkal kozmetikázott létszámot nem tudjuk fizetni, és bár bejelenteni "elfelejtették",  a létszámfeleződés máris beindult. Így egyik oldalon adva van a kiszolgáltatott tömeg, a másikon a propagandát Kim Dzsongékat pirulásra késztető módon toló kormánypárt, a harmadikon meg a rabszolgapiaci befektetők, akik közül ha egy is leszűri a tanulságot - mekkora haszna lehet neki pénzben, a kormánynak píárban - abból, hogy a stratégiai partnerek foglalkoztathassanak közmunkásokat is, akkor Székyné máris mennybe megy. A közmunkások és a munkaerőpiac meg a pokolba, de apróságok nem zavarnák őket össze.

572 komment

2014.04.17. 22:59 Fabius

A populista és autokrata Fidesz pénzügyi építésze

Címkék: fidesz jegybank matolcsy györgy ny t kritika

A címben idézett titulust aggatták erre a mi csudagyurinkra leggyűlöltebb ellenségeink, az amcsik. Micsoda parasztok ezek, hogy képzelik? Obama nem gratulál Viktornak, a focihoz olyan hülyék, hogy külön szót - soccer - kellett használatba venniük, hogy megtudják a Kárpátok Középpályása nem valami gladiátornak öltözött, sisakban vicsorgó tesztoszteronhuszár, hanem elegánsan cselező ízeltlábú labdapöckölő. Ezek után van pofájuk beszólni, mit beszólni, minősíteni a pirospöttyös seggű géntérképész-agysebész állócsillagunkat, Kusza Szemet ahelyett, hogy ámulatból kábulatba esve szelfiznének inkább Kedves Vezetőnk stadizóleuma előtt, vagy legalább a budijánál. 

Helyette aszongyák mi vagyunk a keleti balkánsarok legeladósodottabb országa, ami nyilván kamu.  Sőt, akkora a jólét, hogy az Államadósság Elleni Forradalmi Szervezet elnöke is lemond, mert boldog és elégedett népünk hazafiakból lett rezsifiai már saját zsebükbe csökkentik a rezsit, nem az államadósságot törlesztik lefele. Nem veszik észre mennyire uncsi már ez az állandó fékes ellensúlyozás meg elúszott manyupvagyonozás. Nem veszik észre, mi akkor is boldogok és elégedettek vagyunk, ha az adópolitika a gazdagoknak kedvez, ha a bennfentesek köre részesül előnyben - és infóban, ugye -  ha a gyengén tartott forint miatt a gatyánk rámegy a devizahitel törlesztőre, mert minálunk így zajlik pl a devizahiteles mentés. 

Mit csinál közben Gyuri? 

 

Mégis mit csinálna? Amihez legjobban ért: könyékig turkálva a közpénzben szórja kifelé a milliárdokat a mi legnagyobb örömünkre. Könyörgöm, de miért ne tenné? Elvégre oktatás-felsőoktatás már rendben, az egészségügy istenkirály, a tanárok életpályája is sínen van, mint József Attila, minden mellékút mellett láthatósági mellényes közmunkások ügybuzogják a szalonnasütést a félig kitakarított árokpart - hóóó-napra is haggyál, marha, elvégzed ma mit fogol csinálni a jövőhéten, he? - fölött, úgyhogy tényleg legnagyobb örömmel veszünk Lajkó Félixnek Guarneri hegedűt, hadd jáccódjék ez a fiú. Festmény? Ide vele! Ingatlanok? Még jóhogy! Rongyos százmilliárdokon már csak nem fogunk kicsinyeskedni, pff, legyen csak meg Gyuri boldogsága és a Magyar Nemzeti Bank találja meg támogatandó gyámkölykeit.

Mert amit nem tilos, azt szabad, ugyebár, tudja meg ország világ, ez egy hivatalos jegybanki jogvélekedés. 

Merhát' amúgy is, ha Viktor ezt nem pont így akarta volna akkor az már benne lenne a jegybanktörvényben, ha ellenőrzést akart volna Kusza Szem költekezése fölött akkor már ott ülnének a nyakán. Ehhez képest az Elefántcsont-toronyba turisták és halandók sem léphetnek, nem még ilyen ellenőrfélék. Egyébként is! Ki az aki nem bízik Kusza Szem megfontoltságában, körültekintő hozzáértésében?! Senki?

Még jó, elvégre Boldogország elégedett népe eufóriában rágja a kolbászkerítést, Lajkó Félix meg húzhatja a talp alá valót

 

 

495 komment

2014.04.16. 08:18 Fabius

Mesterházy a hibás!

Címkék: mszp szekeres imre választás 2014

Egy hete az a mondás, hogy a baloldal most aztán tényleg levonja a megfelelő következtetéseket a választási eredményekből, istenuccse dekódolják mit üzentek a választók.

Hogy néz ez ki a gyakorlatban? Szekeres Imre egykori selyemrambó például ott ül a jászságban ahová szeptemberben visszavonult, nézegeti, hogy tán' a leghülyébb fideszes Pócs János szavazatainak felét sem sikerült összeszednie, harmadik lett, mert a körzetében még egy jobbikost is inkább látnának szívesen a választók helyette, majd levonja a következtetést: Ez amúgy annyira nem szar, mint lehetne, sőt, " 2-3%-kal jobb eredményt értünk el a listás szavazáson, mint a hasonló körzetekben és én még ehhez 1-2% további többletszavazatot is kaptam" - ezért ez majdhogynem siker, teccikéteni? 

Úgyhogy Mesterházy a hibás, abcúg megújulás!

Szekeres lemondott a jászsági elnökségről, de nem ám azért mert megértett bármit április hatodika üzenetéből, hanem mert így tartja az illem. Felelősnek is tartja magát, de nem ám azért, mert nem nyugdíjba ment ahogy régen kellett volna, hanem, mert nem tiltakozott, Atikám ez így szar lesz, engedjed kirakatba azokat akiknek politikai súlya van. Mert ő azt hiszi, hogy neki még van ilyenje, és nem világos, hogy évek óta nincs. Annyira elszakadt a valóságtól, hogy azt sem érzi pont neki mennyire nem szerencsés bármit azzal kezdeni, hogy "nehezemre esett a beszéd", mert nem csak a választóknak de az internettel most ismerkedő napiszar és jutyúb bányász alsósoknak is beugrik erről valami. 

 

Ezek után még aszongya, "elengedhetetlen a magyar valóság megértése". Hááát, Imre, az tényleg elengedhetetlen lenne, de innen ahol én ülök most úgy látszik, nem fog ez semmivel könnyebben menni, mint eddig, és nem lesz eredményesebb se a megfejtés. De jófej vagyok, segítek:  neked, és az őslénytagozat többi tagjának nem az újrakezdéshez kéne erőt meríteni a gyalázatos eredmény sajátos értelmezéséből, hanem a bátorságot kéne összeszedni és azt mondani: ha ezt akarjátok akkor tényleg elmegyünk a picsába! 

Érted? 

 

437 komment

2014.04.15. 08:39 Fabius

Tankönyv, tankönyv, te csodás

Címkék: fidesz oktatás tankönyvpiac hoffmann rózsa

Az Alkotmánybíróság nem babrál tovább a tankönyvtörvénnyel, ezek szerint minden úgy fasza ahogy van. Helyettük is babrál viszont a már fél lábbal az ajtón kívül lévő Raúzsi nénnye, aki nem képes a tanárok-tanulók szívatása nélkül szépen csendben elvonulni nyugdíjba. De aggodalomra semmi ok, a tanárok tankönyvválasztása szabad, szabadon választhatják a kettőből-háromból azt, amelyikkel a fenntartójuk is egyetért. 

Ijesztőnek tűnhet ez minden gyakorló szülőnek. Viszont, ha közelebbről megnézzük a dolgot azért kétségbe esni nem kell, Pártunk gyerekeinket már az iskolában felkészíti élethelyzetekre, nekünk szülőknek meg kevesebbet kell szöszmötölni a felvilágosítással. Irodalom órán például nem csak azt tudhatják meg, hogy  ejrópai Istenük egy darab van, de azt is, hogy már az ókorban igaz volt: ha a fasz feláll, az ész megáll és oktalan állattá válik tőle Isten és ember. 

hoffmann.jpg

Az elmúlt években sok szülő várta az idei áprilist azért, hogy Hoffmann legalább politikai értelemben elmúlik legyen bármilyen az eredmény. Csalódniuk nem kell, a saját pártja is tuti kieső helyre listázva próbált megszabadulni tőle, ami aztán Viktor kegyéből mégsem sikerülhetett: egyszerűen szarul nézett volna ki egy államtitkár a lista "ti már rohadtul nem kelletek" részén. Így Pálffy ment, Rózsa markolhatja tovább maga alatt a széket, karmolhatja rojtosra a karfát, mikor jön el a pillanat mikor kényelmetlenség nélkül tudnak tőle megszabadulni.

De a műve, ez a förtelem akkor is itt marad. Még egy ideig. 

Orbán állami iskolás, központosított, gyerek helyett nerkompatibilis egyendroid képző álmát megvalósítani a lehető legszarabbul sikerült. A KLIK nehezen mozduló működésképtelen vízfej, a tankönyvpiac beszűkítve, szereplői tönkretéve, az állami színvonalnak megfelelő könyvek rossz viccei ennek a stadizóleumban megtestesülő rémálomvilágnak. Szégyen, hogy a bólogató nejlonkutyává degradált, tankönyvválasztás nélkül hagyott tanárok ezt az úgynevezett életpályamodellért gyakorlatilag szó nélkül eltűrik. Néha egy kis morgolódás és berzenkedés van, de faszombazmegelés legfeljebb otthon, a négy fal közé zárva történik, már ha egyáltalán. Ha így haladunk mi szülők kénytelenek leszünk falvédőre hímeztetni és a közelgő pedagógus napra ajándékba adni egy megtévedt, véleményformáló tanár szavait:

"Nem a könyvet kell tanítani, hanem a gyereket. Irodalomórán önállóan gondolkodni, nyelvtanórán pedig az önálló gondolatait kifejteni. Aki ehelyett könyvet magoltat, az nem való a pályára, mert csak egy kártékonyabb van nála, a kontár orvos. Eddig is megvoltak a kiegészítő anyagaink, ezután is meglesznek, hülyeség ellen pedig igenis van orvosság: a józan ész és az ép lélek: ki-ki hallgasson e kettőre, és tegye a dolgát."

 

377 komment · 1 trackback

2014.04.14. 09:03 Fabius

Szántani kezdett a kétharmados eke

Címkék: fidesz földbérlet biogazdaság kishantos földmaffia

Megvan a választás, vele együtt a kétharmad is, szombaton máris akcióba lendültek II. Orbán jelképévé váló földoligarchák, és kiszántották a kishantosi vetést a picsába. Gondolom világossá kellett tenni a gazdák számára, III. Orbán ugyanott folytatja ahol a második abbahagyta. Jogbiztonság? Ugyan már, a folyamatban lévő bírósági ügyekben nem szükséges megvárni az ítéletet, sokkal fontosabb erődemonstráló módon tudatni: kussolsz paraszt!

kishantos.jpg

Sokan mondják Kishantossal új szintre lépett a földoligarcha rendszer, pedig csak a fosztogatva osztogató birodalom teljesedik ki igazán. Felhatalmazás van, a zemberek így döntöttek Bitay államtitkár szerint, akinek arca méretéhez nem személyi, hanem helyrajzi számra van szüksége. Szerinte az egész tudatos provokáció, a bérlőknek elhúzni a francba van joga, nem vetni meg földet művelni annak ellenére, hogy jogerős ítélet nem helyezte még birtokon kívülre őket. Bíróság, jogszerűség? Lófaszt, mama, ha nem szaporázzák a földügyi döntéseket a Kúriát is kiszántjuk és bevetjük sóval! Micsoda dolog nem hagyni a maffiacsaládokat békibe' lenyúlni amit nekik dobott a gép

A kishantosiaknak üzenem, ezt elkúrtátok gyerekek de rendesen. Nem voltatok elég tájékozottak se elég dörzsöltek, nem tudtátok mi a stájsz, hogy is kell az ilyet csinálni Oligarchalandon. Fasza pályázatot írni, 21 év munkájával megszerzett minősítést őrizgetni? Túrót. Úgy kell ezt csinálni ahogy a Tiszatáj alapítvány-közalapítvány-Kft:

Fogsz egy nem túl képzett, nem túl okos de szimbolikus politikust a megfelelő oldalról és először kuratóriumi védnökké teszed, hadd kajabáljon a földelvétel ellen.

Második lépésben tedd érdekelt tulajdonossá a földbérletet elnyerő Pro Tiszatáj Kft.-ben, de tuti ami fix a helyi fideszes csinovnyiknak is kanyarítsál egy szegletet, hogy befogja a pofáját és ne akarjon keresztbe tenni.

Mikor ezzel megvagy máris örö'é'bódottsá van nem kiszántás meg szürkemarha gulya szétkergetés a négy égtáj felé. Így ti is beleillettetek volna a földoligarchizmus csudálatos világába, most meg örülhettek, hogy legalább a legendás piros traktor nem dúlt Kishantoson. 

435 komment

2014.04.13. 08:25 Fabius

Orbánnak bejött a bizniszpárt-kétharmad

"

Maga melyik párt színeiben indul? – kérdezzük, mert lassan tényleg kezdjük elveszíteni a fonalat.

– Hát a szocialistákéban.

– Az nem lehet – hitetlenkedünk, és elővesszük a képviselőjelöltek listáját. – Ide az van írva, hogy az Együtt 2014 képviselőjelöltje.

– Azt mondom én is: a szocialistáké.

– A szocialisták az MSZP-ben vannak, és közösen indulnak másokkal. Egyik szövetségesüket valóban Együttnek hívják, de csak így, simán, a magáé viszont Együtt 2014. Az két külön dolog.

Budai Katalin értetlenül néz ránk.

– Ez komoly? – kérdezi.

– A legkomolyabb.

Az arcán akkor valami ijedtségféle suhan át.

– Nézzék, én ehhez nem értek. Hívják fel a férjemet, az tudni fogja."

 

Ilyen jelöltek, 150 fölnyalt állami milla és tádám, máris Orbán Viktor kétharmados nerében találjuk magunkat. Bónuszbája az egésznek, hogy a névkopista bizniszpártos együtt ember egykori szocialista, Hagyó Májki parlamenti titkára volt

Lehet egyszerűbb és sokkal olcsóbb lett volna kifizetni neki azt a 30 milkát amit a stipistoppolt névért elkért de nem kapott meg, mert így kurva sokba van nekünk ez a nem éppen agysebész jelölteket vadászó tinergyuri. Viktor mindenesetre hálás lehet neki: a legszorosabb körzet eredményében is szavazathalász szerepet játszottak Tinerék, és így ha nehezen, egyetlen képviselővel is, de csak behúzták a kétharmadot. 

tiner1.jpg

Orbán - pontosabban az új választási rendszert megálmodó Káder János - teljeskörű győzelmet aratott. Minden számítás bejött, a pálya jó irányba lejtett, a bizniszpártokba fektetett anyagi ráfordítás végül megtérült. Reméljük a Vezér nagyvonalú hálája nem marad el és Tinernek jut legalább egy parlamenti titkár szerep valamelyik képviselő - stílusosan Kucsák - mellett. 

283 komment

2014.04.12. 11:37 Fabius

Mesterházy: vakok voltunk mostanáig

Címkék: választás 2014 mszp mesteházy attila botka lászló

A hét kérdése: hogy mondják szocialistául, hogy elbizakodottak és önhittek voltunk? Így: "burokban voltunk, farkasvakságban szenvedtünk". Burokban, mi? Mi többiek azért még emlékszünk, hogy a Nagy Bútorösszetolás utáni első hangulatmérés idején a Jobbik azonnali erősödésére még aszontátok, egy mérés nem mérés, lárifári, preferenciatitkolás és fortélyos félelem igazgatás van, Jobbik erősödés meg nincs, szarul mérnek és amúgy is, minden közkutató hótthülye. Most meg az van, jön a választmányi amin meg kell legalább magatoknak magyarázni, hogy lett a Jobbik keleten második erő és mitől reális esély, hogy az EP választáson országosan is másodiknak futnak be. 

mesterházy.jpg

 

Az volt a mondás, hogy a szocik szervezeti előnye az, amitől vezető erőnek kell lennie az összefogásban. Most meg az a mondás, hogy úúúúbazmeg, nem voltunk jelen a kistelepüléseken mert a nagyvároskban kamilláztunk, az ülőfürdőben áztatva a simonság miatt sajgó herét. Az is kiderült viszonylag gyorsan, hogy a Jobbikot levegőnek nézzük, háttal állunk és úgy teszünk, mintha nem léteznének stratégia eléggé nem jött be. Úgy különösen nem, hogy bár a saját tábor a mindenáron mindenkivel összefogást erőltette, az nem esett le, hogy választást nyerni - vagy legalább szorosabb eredményt elérni - ténylegesen nem velük, hanem a rondán üzenet nélkül hagyott bizonytalanok és protestszavazók megszólításával lehetett volna. Az meg elég nehéz, ha mindenkivel összelistázunk akiket ezek se látni se hallani nem akarnak, cserébe csak a kisebbik rosszat, a dehát emezek legalább demokraták mantrát és a víz örüljön, hogy megfürdünk benne hozzáállást tudjuk nyújtani. 

Botka szerint 2014 az MSZP tisztújítás éve, amiben újra kezdődik az MSZP és a baloldal újraépítése. 2010 után megint

Na, én most elkezdtem húzni a strigulát, mert legutóbb annyiszor elmondták ezt a megújulás dolgot, hogy teljesen elvesztettem a fonalat menet közben.  De azt azért láttam sokadmagammal a választási listára nézve, hogy a megújulás jobbára csak annyit jelentett a végére, elemet cseréltetek a múmiákban. Botka szerint úgy lehettek hitelesek, ha csöndben tudomásul veszitek a hibákat és megmutatjátok mennyit tanultatok ezekből. Ezúttal tényleg, mert az mára világos, a 2010-es választási eredményből nem szűrtetek le semmit. Talán befejezitek a választási törvénnyel takarózást - ami tényleg a győztes felé lejt és egyenlőtlenül súlyozza a győztes-vesztesre adott szavazatokat -  de ha sikerült volna ami kurvára nem, akkor éppen ennek a törvénynek köszönhetően most Viktor lenne a pénisz előnytelenebb oldalán. 

800 ezer szavazó, a választók egytizede, csak ennyi kéne! - mondja Botka, mintha ez egy kocsmázással összeszedhető busznyi ember, és nem a baloldali szavazótábor kétharmadát kitevő tömeg lenne. Akiknek ezután kéne valamit nyújtani amit:

a: elhisznek,

b: azonosulni tudnak vele annyira, hogy

c: hajlandóak legalább a fülkéig mozdulni érte. 

Ha azt vesszük, hogy a legutóbbi ingyencsabizás után most a nincs a Csabi kőbe vésvézés van, akkor azért valami elmozdulás már tapasztalható. 

 

384 komment

2014.04.10. 09:33 Fabius

Hová hová, Gordon?

Címkék: együtt pm bajnai fodor gábor parlament 2014

Miközben Fodor Gábor egyszemélyes liberális párt úgy tesz, mintha éppen választást nyert volna, a kudarckovácsok értelmesebb része éppen azzal van elfoglalva mi ne legyen: a Milla szervezet, Bajnai képviselő, a PM pártvezetés meg PM pártvezetés. Valahol igazuk is van. Egy normálisan működő demokráciában egy ennyire elbaszott szövetség, kampány és eredmény után szokás lemondani és hátrébb lépni az arcvonalból, szóval pattog az önostor rendesen, megharcolnak magukkal, mint Lenke néni a vindóz tanulással. 

bajnai1.JPG

A probléma mindössze annyi, kedves felebarátaim, hogy nektek hátralépni nem nagyon van hová, ugyanis második sor nincs mögöttetek. Így aztán lehet célszerűbb volna azzal törődni ami előrébb visz: az újra megtalált önállósággal, egy kevésbé elbaszott EP kampánnyal, a pártszervezetek kiépítésével és az összes satöbbi elbliccelt feladattal. Nem ártana világossá tenni azt sem, hogy egészen pontosan mit akar Gordon, mert csak azt tudjuk/tudják a választók mit nem akar: képviselő lenni bárhol. Az édeskevés lesz újra, hogy szavazz a listavezetőre ő úgyis leadja a mandátumot a ruhatárban. Helyette célszerűnek látszik megtalálni a párt önálló karakterét, világossá - és közérthetővé - tenni a világnézetét. A zéró korrupció - átlátható állam - kiszámítható költségvetés "szentháromság" a szabadságjogok hangsúlyozása mellett alkalmas az önálló identitás hangsúlyozására, csak csináljatok végre kreatívan és tökösen valamit. 

Hogy sokaknak ez sem fog tetszeni? 

Na még olyat. Az összebútorozást világosan beárazták a választók pár napja, az elbukott választás és a Jobbik erősödése mellett elvesztett keleti országrész után nem vállaltok túl nagy kockázatot azzal, ha legalább ti megmutatjátok, azért vannak még ebben az országban olyanok, akik képesek dekódolni választási üzeneteket. Mesterházy és a szocik úgyis el vannak foglalva a pénzes helyek újraosztásával, Gyurcsányék kivárnak, vagyis a baloldal többi szereplőjénél ugyanaz történik ami 2010 után is megújulás és választásértelmezés helyett: semmi.

Az egyetlen ami tényleg történik, hogy Fodor Gábor ennyi idő után sem érti a fatorlasz és latorfasz közti különbséget

 

 

816 komment

2014.04.09. 10:25 Fabius

Lázár hadat üzent Norvégiának

Címkék: fidesz civilszféra finanszírozás lázár jános

Lázár János annyira belemámorosodott a Fényességes Diadalba, hogy azt delirálja a szentem, ők nem csak Magyarországot hanem egész Európát leigázták. Így aztán fogja a forradalmi láncfűrészt és nekiront a norvégoknak: "szeretnék, ha nem politikához vagy politikai pártokhoz köthető szervezetek lennének a pénzosztó szervezetek Magyarországon" - mondta a szelektív amnéziában vagy fertőző agysorvadásban szenvedő Csepreghy PótLázár.

lázár jános_3.jpg

Kíváncsi lennék majd az arcára mikor megjön a norvég válasz azzal, hogy egyrészt ott a pöcsöd és azzal foglalkozzál, másrészt ők meg szeretnék látni a CÖF beszámolóját, honnan volt kavics kampányra, békemenet utaztatásra, és úgy egyáltalán Csizmadia nertárs és a testület mikor mászik ki Orbán seggéből, nehogy véletlenül "politikai pártokhoz köthető szervezetek legyenek pénzosztók Magyarországon. "

Külön bájos, hogy a "kétharmados felhatalmazással" is átláthatatlannak meghagyott pártfinanszírozás mellett pártunknak és Lázárnak van bőr a pofáján a civilek finanszírozásába beleugatni. Úgy különösen, hogy a civileknek juttatható állami források fölött a Civilnek Öltözött Fideszesek ülnek, működésük körülményeiről írják a "civilnea" blogot, többek között. Meg úgy is, hogy a civilkedésre fordított lóvét öt év alatt sikerült 7,7 milliárdról 3,3 milliárdra lefelezni. Lázárt is megértjük, persze. Nekik csak a békemenetelő import nem téma - bár láttunk legutóbb mennyire lengyelek ezek - minden mást, de főleg a külföldről érkező anyagi forrásokat szeretnék vigyázó szemük mellett ők elosztani mittom a CÖF, a Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesülete és a Polgár Portál között. 

A probléma annyi, kedves Lézer, hogy ellenzék hiányában a civilszféra maradt az egyetlen kontroll fölöttetek. Ellehetetlenítettétek és finanszírozatlanul hagytátok a tőletek független, segget nem nyaló civileket, most meg megy a kislányok picsogás, hogy azok az országok ahol másképp néz ki a demokrácia felfogás és úgy állnak anyagilag, hogy a pénzhegy tárolása jelent már gondot, onnan löknek egy kis aprót a magyaroknak. Elhisszük, hogy olyan hatással van ez rátok, mint káposztás fing a libidóra, de sikerült elérnetek az elmúlt négy évben, hogy a fejlett(ebb) Európának ne legyen mindegy mi történik itt, a Balkán sarkán. 

 

306 komment · 2 trackback

2014.04.08. 08:16 Fabius

Csá, Ferikém, csá!

Címkék: fidesz papcsák zugló

"Ez a nap a demokrácia ünnepe, hiszen az emberek szabadon választhatnak lelkiismeretük szerint. Remélem, hogy a többség a polgári értékek mentén adja le szavazatát" - mondta ez a mi Ferink, mi pedig mentünk az ünnepen és leadtuk szavazatunkat a szerintünk vélt polgári értékek szerint. 

Pech, hogy te ebből szarul jöttél ki, Feri

papcsák4.jpg

Sebaj, ettől lett nekünk ünnep a nap, elvégre szerinted is Zuglónak nyernie kell. Azzal kétségtelenül nyertünk, hogy te mentél, azzal kicsit kevésbé, hogy sikerült a helyedre megválasztani a szocialisták Papcsákját. Búsulhat most a Széles Birodalom Zuglói Harsonát szerkesztő szárnya, búsulhat a háromból egyetlenként megmaradt alpolgármestered és gondolatmankód, Rozgonyi Zoltán is. Amikor te az országos politikát választva elfogadod a nertárslistáról kiutalt helyed - mert elfogadod, nem méreted meg magad polgármesterként újra - akkor még a helyi Fideszben is elpukkantanak egy kölyökpezsgőt, a vazallusok meg telesírják a turulos zsepit a zsíros megrendelések elvesztése fölötti bánatuktól. 

Nem tudom neked leesik-e valaha, mennyire nem jó ómen a választóid hülyének nézése és a kommentelő üldözés. Mennyire nem jó ómen, ha elszámoltató pártökölként ígérsz fűt fát, majd előbb - ügyvédként, ügyvédi iroda tulajdonosként - átláthatatlanná teszed a jogi közbeszerzést, utóbb pedig két bizalmi embered ellen indul eljárás zsarolás, számviteli rend megsértése, hűtlen, hanyag kezelés miatt. Mennyire nem jó ómen, ha úrhatnám polgárként jársz köztünk, mintha kiváltságaid és előjogaid lennének, majd nem számolsz el honnan esett le az a 160 milliócska egyetlen év alatt

Ugyan a nyugdíjas simogatásban élen jártál, azért láttuk hogy viszonyulsz a gyengébbekhez. Megtapasztaltuk mennyire nem bírod a véleményt, hogy a megsimogatott nyugdíjast a következő pillanatban már leszarod és kiszántanád alóluk a rendelőt. Elnéztük ahogy eluraltad a kerületi médiát, ahogy gátlástalanul használtad kampánycélra a kerület erőforrásait, láttuk a nyírségből importált szavazósereget és most röhögünk, hogy ez sem lett elég az üdvösséghez és túléléshez. Menj, ne nézz vissza haraggal, sőt, vissza se nézz!

Mert mi zuglóiak sem azt mondtuk, Feri....

 

 

636 komment

2014.04.07. 09:14 Fabius

2 millió rezsiharcos országa

Címkék: választás 2014 fidesz jobbik kormányváltók lmp

Na, ezen is túl vagyunk. Az ellenzékkel ellentétben én szeretnék gratulálni Orbán Viktornak a történtekhez, mert technikai értelemben bravúr amit véghezvittek: sikerült Magyarországot a 2 millió rezsiharcos és többmillió közönyös országává tenni. Olyan hellyé, ahol a rezsipórért cserébe lenyelnek az emberek nyugdíjmegtakarítás einstandtól föld és trafikmutyiig bármit. Sőt, nem egyszerűen lenyelik ezt, de mindjárt további kétharmados felhatalmazást adnak a folytatáshoz. Igaza van Viktornak, nem is akárhogy nyertek, az egybitessé butítás győzelme ez gondolkodás felett. 

Nyilván, ha lett volna valami épkézláb ellenzék féle, akkor más lehetett volna a helyzet. 

Bajnai jól mondta, ez az összetétel nem volt vonzó alternatíva a választóknak, de most őszintén: ki gondolta komolyan, hogy a 2010-es hazavágott válogatott egyesítése majd bármiféle sikerre vezet és vonzó alternatíva lesz? Mindenesetre azon már nem kell tovább gondolkodni, hogy az Orbáni elkúrás önmagában elég-e bármire, mert elég nyilvánvalóan nem lett elég. Ha van pozitív hozadéka ennek a választásnak az az, hogy a baloldal Mohácsa eljött, nem kell rá tovább várni, ha a pártok akarnak még magukkal kezdeni bármit akkor el lehet kezdeni építkezni pont úgy, ahogy Szabó Timi mondta: vissza kell nyúlni a gyökerekhez, a civil politizáláshoz és alulról kell megújítani a baloldalt. Nem lehet a végletekig takarózni a szembe szélben hugyozós választási rendszerrel, be kell látni, hogy a szövetség ilyen formája nem megszólította és összefogta, hanem a két protest párt felé tolta a választókat.

Az LMP-t átlökte a küszöbön, a Jobbikot pedig keleten a második erővé tette. 

Vona Gábor kriptahangulatú beszéde nem volt indokolt. Hacsak el nem hitte komolyan, hogy győzhettek volna. Pedig ennek a választásnak a legnagyobb nyertesei ők. A középre nyitó kampány önmagában is jó húzásnak bizonyult, de legalább ekkora szerencséjük is volt a baloldal bénázásával. Keleten sikerrel szólították meg a mindenkit utálók jelentős tömegét, és a 4 év után is viszonylag ismeretlen LMP-vel szemben nyerték a protestharcot. 

Schifferék is megköszönhetik a kormányváltóknak a küszöbugrást. A szavazóbázis csere után elveszni látszottak, de a szövetségi politikát is elkúrókon felháborodó fővárosiaknak éppen kapóra jöttek megint. Így az LMP lett az a párt, amelyik mondanivalója tömegeket nem érdekel, mégis parlamenti helyeket érő számban szavaznak rá.

Javíthatna a személyes mérlegemen a tény, hogy Papcsáknak minden anyagi ráfordítás és sikerpropaganda ellenére sikerült eltaknyolni. De üröm az örömben, hogy zuglói polgártársaim a csöbörből vödörbe elv alapján beTóCsáztak, és így ugyanazt választották csak pepitában. Szomorú, hogy Horváth András nem sokakat érdekelt, indulása gyakorlatilag az ángyánisták számára szolgálhat tanulságul: a személy kampány nélkül semmit nem ér. 

 

 

 

849 komment · 2 trackback

2014.04.04. 23:03 Fabius

Bajnai megtalálta önmagát

Címkék: választás 2014 bajnai gordon együtt

Röhejes volt ez a pár hét. Orbánt testével védi a kérdésektől a liblingje, a napirogán híradóból értesülünk Tonyó frissen fölfedezett ingatlanvagyonáról, Selmeczi és Mesterházy a létező összes módon alulmúlta önmagát, Welsz belehalt a bissaui útlevélbizniszbe, szóval röhögött és hitetlenkedett az egyszeri választó, de leginkább kínjában. Aztán egyszer csak szembe jött vele Magárataláló Gordon hungaromém feje, és először röhög fel őszintén efölött a szarhalmaz fölött amit kampánynak hívnak ma ebben az országban. 

gordon hungaromém.gif

Szerintem Gordonban és a kampánystábban most billent át a - leszarom - üzemmód kapcsoló minden mindegy állásba. Kár. Már úgy értem kár, hogy nem hamarabb jött el ez a pillanat. Hónapokkal hamarabb. A kidobott videó is vicces, szatirikus, Gordont emberivé teszi, hogy levetkőzte azt a melankolikus hóttkomolyságot ami eddig többnyire jellemezte. 

 

Ez jó lett, nekem bejött. Egész elképzeltem, ha hamarabb megjön a bátorság és lazaság Gordon meghekkeli a listaközösítést, és a farmerdzsekis-fejkendős sztájlban Oszkó herflizése mellett elnyomja - jó, eldünnyögi, dudorogja ahogy tudja -Takáts Tamás Politikusát:

"Az a bajom fiúk, hogy nem lehetek politikus.
Az a bajom fiúk, hogy nem lehetek politikus.
Tiszta még a szívem, nem vagyok én az a típus!

Az is még a bajom, hogy nem lehetek bűnöző.
Az is még a bajom, hogy nem lehetek bűnöző.
Pedig döglene utánam az összes pesti nő!

Az a bajom nekem, hogy becsületes srác vagyok,
Gyönyörű babámhoz mindig hazaszaladok.

Az a bajom fiúk, hogy nem lehetek politikus.
Az a bajom fiúk, hogy nem lehetek politikus.
Mert tiszta még a szívem, nem vagyok én az a típus!"

A jobboldal agyvérzést kap, a bal megpukkad mi meg vigyorgunk. De ami már elszaladt azt kár kergetni, elég ha a gárda azt megjegyzi a későbbiekre, ez az irány jó. Olyan érzése volt egy ideig az embernek, hogy Gordon becsületből letolja ezt a kampányt ha már, aztán szarik az egészbe bele. Most meg úgy látszik egész megtalálta magát, aminek kurvára ideje volt, és a vasárnapi eredmények után is lesz élet, legyenek azok bármilyenek. Még a végén tőlem is kaptok egy listás ikszet. 

1696 komment · 1 trackback

2014.04.04. 08:28 Fabius

Az ellopott Orbán telefon titka

Címkék: fidesz lopás orbán esküvő

Azt mondja a hírek, hogy elloptak egy telefont a Nemzet Lányának esküvőjén, ami nagy erőkkel keres a Nemzeti Nyomozó Iroda. Annyira nagy erőkkel, hogy pénz paripa fegyver nem számít, a 60 fős személyzetet meg örülhet, hogy csak "nyomás alá helyezték" őket és nem mindjárt spanyol csizmával és análkörtével kezdték a kérdezősködést. Érdekes, hogy a főügyészség nem találta az ügyet, a pintérminisztérium meg orbánviktort játszva nem válaszolt a kérdésekre. 

Pedig csak jó lenne tudni, hogy a ráfordítás mellett eltörpülő értékű telefon kié lehet, és mi lehet rajta amit ennyire hajszolni kell? 

- Fénylő Csillagunk kezdeti bizonytalankodó tökölése a tökéletes szelfi irányába? 

orbán selfie.jpg

 

- Orbán Ráhel házi pornó?

- Sms-ben kapott izgalmi állapotban lévő Putyin pénisz? 

- Rogán Antal valóságot tartalmazó vagyonnyilatkozata?

- Semjén Zsolt kacér üzenetváltása egy ministránsfiúval? 

Valami nagyon fontosnak vagy iszonyú kínosnak kellett lenni rajta, mert a halandók elcsórt telefonjait a hék összesen nem szokták 3-18 milliós ráfordítással, szörnyen titkolózva keresni. Tanulság az persze most is van bőven: egyrészt Magyarország az a hely, ahol még a királylány lakodalmán is lopnak, másrészt meg ami ettől is kínosabb, az eddig ismert eredmények alapján a meghívottak loptak egymástól. Ugyanis a kicsikart DNS minták vizsgálata alapján annyi elmondható, hogy nem a személyzet volt, mintaegyezést nem találtak. 

Mi jön most? 

Szerintem ha már így benne vannak akkor célszerűnek látszik a meghívott listáról is behívni mindenkit mintavételre, hátha meglesz a tolvaj. Esetleg emberünk a talonba eltett információhalmazzal elkezdhet előjönni, hogy valami érdekes is legyen az ügyben, ne csak tanulságos. Azt ugyanis elég nehezen hisszük, hogy anyagi okok miatt volt szüksége bármelyik kiválasztottnak arra a ki tudja milyen készülékre, nem az a kör volt oda hivatalos, amelyiknek gondot jelent egy Ájfón vagy aktuális Galaxy megvásárlása. Szerintem addig gyere elő a talált tartalommal kishaver, amíg Lázár János ismét be nem vezeti a halálbüntetést, és meg nem érkezik a holnap Bogár Jánosa a selyemzsinóroddal. 

 

622 komment · 2 trackback

2014.04.03. 05:14 Fabius

Kampánypapunk újra akcióban

Címkék: fidesz zugló pajor atya kampánypap

Mária és József állnak Betlehemben, a jászol előtt.
- De gyönyörű gyermekünk született József. Szerinted mi legyen a neve?
- Szerintem nevezzük el Viktornak.
- Jéééézus!
- Hm, ez sem hangzik rosszul.

 

Ez a vicc jutott eszembe mikor a kerületi Fidesz faszbúkján megláttam, hogy nyughatatlan kampánypapunk, Pajor atya igehirdetésének megint nem sok köze van az evangélium igéihezpajor2.jpg

De határozott örömmel tölti el megkérgesedett szívemet a fejlődőkészség ami a fideszkereszténység Zámbó Árpijánál elmúlt négy évében megfigyelhető: Legalább már nem a gondjaira bízott gyerekekkel szórólapoztat, nézetei terjesztését ezúttal megoldja faszbúkon okosba. Hiába no, jó pap holtig tanul, bár van amelyiknek halála után a nyelvét úgy kell kioperálni a gazdatest seggéből, hogy temetni lehessen. 

Legcukibb az egészben, mikor egy orbánszívű aggódik a baloldali szavazókért. Tőle kell megtudnunk, hogy itt mindössze egy féltékenységi hisztéria zajlik négy éve, csak mind hülyék vagyunk észrevenni. Aszongya legyünk józanok és utasítsuk el a kompromittálódott személyeket, - ezt megtesszük magunktól is - a stílust, ami győzelmük esetén "eluralkodna" itten mindenfele, és az elkerülés érdekében mi baloldaliak is szavazzunk Orbánra. Zseniális és "váratlan fordulat" - ásít - Pajor tényleg meglepett most mindenkit. Remélem azért akad a környezetében valaki aki megkérdezi:

- Mondd csak, Bandi atya, mikor egy polgármester - képviselő két bizalmi embere ellen folyik nyomozás, és az egyik ellen vádat emelnek zsarolásért, akkor az kimeríti a "súlyos bűncselekmények lelepleződése von árnyékba " - tényállást, vagy az ilyesmi még nerkompatibilis és elfogadható módja az érdekérvényesítésnek? 

474 komment

2014.04.02. 05:24 Fabius

Vagyonnyilatkozat módosítás cunami előtt a Párt?

Címkék: kampány fidesz varga mihály rogán antal vagyonnyilatkozat

Napok óta látni ahogy szenvednek és szaladgálnak föl alá kegyelmesék a radírral meg ceruzával. Itt a kampányhajrá 2002 mumusával, akin elbukik a jövő - akarom mondani: A Jövő - az nem csak a Vezér és a tábor haragjával, de a politikai pálya végével és a versenyszférás kegyelemkenyér-sorssal is szembenéz. Nem csoda, ha figyelmeztették a csinovnyikokat: aki elrogánozott valamit a vagyonbevallásában, az találja meg sürgősen önmaga a hibát, különben....

konténerház.jpg

Nem kellett sokat várni, megjött az ugyanott lakó vargamiska és radírozni kezdett ő is

Balról már kiszámolták, Tonyó krumplileves nertárs se lehetne ha szigorúan a papíron létező jövedelmét vizsgáljuk, mire Mr. Blikk vagyonosodásit kért maga ellen. Most aztán várhatjuk, hogy a NAV bejelentse: pénteken elkezdték és hétfőn már le is zárták a vizsgálatot, ami természetesen mindent a legnagyobb rendben talált. Hasonló eredményre számítok a parlamentnél kezdeményezett vagyonosodási után is, amit a Tonyónak  lekötelezett Rubovszky család fog elvégezni nyilván nagyon alaposan és részrehajlás nélkül.  

Micsoda kurva pech ez a fékek nélküli belterjesség, ugye?

Vizsgálhatják Tonyót meg a vagyont innen, onnan, a közvélemény mutyit fog sejteni - nem minden alap nélkül - akkor is, ha közben kiderül, maszületett bárány szűzhártya volt a jele Tonyónak már az oviban,  minden petákja hóttlegális és el tud vele számolni. Ez mondjuk kevésbé hihető úgy, hogy a vagyonnyilatkozat javítás lebukás alapon megy, hogyaszongya ez a négyzetméter már kiderült, faszombazmeg, akkor már rá is írhatom. Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem! - mondja maga az érintett, aki nem egy vagyonnyilatkozattal trükköző pernahajdernek, hanem reményvesztett balhiénák által marcangolt szerencsétlen áldozatnak tartja magát, hüpp, akiket már nem tud jól beperelni április hatig, segíts anyu! - hüpp. 

Kíváncsi leszek, hogy Varga egy a Pasa Parkos szerencsétlenek közül, aki benézte amije van, vagy első hulláma a javítás cunaminak, ami végigseper a Fidesz jelöltek vagyonbevallásain. Mert akkor érdekes dolgok lesznek még itt., mondjuk egy nem javító újabb lebukó felbukkanásával is. 

325 komment

2014.03.31. 05:12 Fabius

Orbán, kormányváltók és a verdák

Véghajrába fordult a kampány, mindkét oldal megrendezte a hétvégén az utolsó lelkesítő köztéri bulikát. Szombaton megnézhettük mennyien fogadtak szót a kormány sms spamjának, kiderült a "lengyel" békemenetelők milyen faszául beszélnek magyarul, mikor a szeretetért vonulnak...

 

...Orbán kért magára négy évet, amit vasárnap a túloldal boldogan odaadott neki megtoldva még vagy hússzal, és Mesterházy Attila olyat tett, amit eddig még soha: élőszóban mondott vicceset. 

Viktor az áramvonalas versenyautózással feldobta a magas labdát, amit Mesterházy - tőle meglepő módon - jó ütemérzékkel csapott le: mer'hogy a záramvonalas csudaverdák kormányváltósak, tecciktunni, úgyhogy az nagyon fasza, ha ilyet épített ez a Viktor. Nekem kicsit más jutott eszembe erről a kézivezérlés-kormányváltó-versenyautó dologról, de Mesterházy szövegírójának akkor is jár a kisötös. 

auto2.jpg

A két bulika közös vonása - nem meglepő módon - hogy igyekezett verbálisan a fejekbe verni: ne tessenek másra szavazni se szavazatot megosztani, mert egyrészt 2002, másrészt meg aki a tizenhét másik lista bármelyikére szavaz az Viktorra szavaz. Most aztán mindenki tudhatja a dolgát, meg lett mondva rendesen. Ha már a megmondásnál tartunk akkor most először tényleg úgy nézett ki a baloldal, mint aki motyogás helyett végre szólni kíván, és mondani valamit. Az, hogy Feri hozta a formáját nem újdonság, az meglepőbb, hogy az üzemanyagtakarékosan beszédező Fodor Gábor is reakciót tudott kiváltani a közönségből, ami sűrűn nem fordul vele elő. Bajnai és Mesterházy egész tűrhető formát mutatott, ha Atyus nem könyörgi el a végét még azt is mondhatnánk, hogy határozott - és helyenként vicces - volt a beszéd. Gordon megpróbálta a lehetetlent és igyekezett megszólítani minket, akiknek "nem tetszik a csapat összetétele". Aszongya szavazzunk egyszer elveink ellenére, hogy legyen esélyük kiherélni ezt a választási rendszert és ne ez legyen csak kényszeropció újra és újra. Belegondoltam kedves Gordon, de továbbra sincs az az Isten aki rávesz, hogy Tóth Csabával akarjak kormányt váltani. Én bizony az egyénit fixen behúzom Horváth Andrásra - remélem elég sok zuglóival együtt - a listás ikszen meg van még egy hetem gondolkodni. 

Tudom eretnekség, de nekem akkor is az a késő bánat, eb gondolat jutott eszembe, hogy ha ezt a formát teccenek mutatni hónapokkal ezelőtt, nyilván a simonszűrő lefuttatása és az eredmények maradéktalan feldolgozása után, akkor...Na mindegy.

Most már abból kell főzni amiből lehet, baloldalon Simon számlákkal és Velez beszélgetéssel, a jobboldalon meg készpénzzel kitömött nyugdíjas rezsiharcosokkal Dunaújvárosban, Zuglóban , a bürokrácia terhétől megszabadított vérgőzös őskeresztényekkelhogy a többi el és lekötelezett rezsinyertesről ne is beszéljünk. Esélyek? Azt inkább ne firtassuk. Hadd bízzon még egy hétig mindenki amiben akar. 

1027 komment · 1 trackback

2014.03.29. 13:22 Fabius

4 év vidékrontás jutalma

Címkék: fidesz fazekas sándor földmutyi vidékrontás

Ez egy ilyen ország. Választások még sehol, eredmény az ablakban, de a kinemlesz-miniszter kaszting már zajlik. Fazekas Sándor további vidékrontásának esélyei nullák, pedig ő aztán mindent megtett ami tőle tellett:

- Időutazott, mint Marty MekFláj

- Őrizte a kamudiktori smitthagyományokat a minisztériuma alá tartozó intézményekben,

- Szövevényes hazugságaitól ő lett a földoligarchák Münchausen bárója

fazekas-földpályázat_1_1.gif

 

További dicséretet érdemel, hogy regnálása alatt sikerült az agrártámogatási rendszert a megfelelő nercsatornákba irányítani, és ma már a felső tíz százalékhoz jut a teljes összeg több, mint 70%-a. Nemzetünk őszinte megnyugvással értesülhetett az örömhírről, hogy miniszterkedése alatt lezavart makulátlan tisztaságúnak nem mondható, de hatékony földosztás eredménye képpen a földoligarchák körében üdvözölhetjük a miniszterelnöki uradalmat kezelő strómancsaládokat is. Államtitkára tökélyre fejlesztette a kartellezést, "államtitkár jelölt" beosztottját költségvetési csalás miatt vezették el rabláncon,  szóval ez a Sándor nem csak a megtekintéseket űzte mesterfokon, hanem igazi jómunkásembere volt az "ángyáni maffiacsaládokat" maradéktalanul kiszolgáló nernek.

Szerintem ahogy én, úgy a magyar vidék gazdái is megrendülten állnak a ne zavarj, épp lopok törvény indokául szolgáló Sándor elvesztése fölött. De emléked megőrizzük, mert nem felejtünk, baszod! 

730 komment

2014.03.28. 09:32 Fabius

Hogy lesz ebből legitim választás, gyerekek?

Címkék: fidesz választási csalás választás 2014

Úgy néz ki, a Fidesz hatalomújrázáshoz kireszelt csodafegyvere - a választási törvény - könnyen a képükbe robbanhat. Egy választásnál nem csak az fontos, hogy mi lesz az eredménye, de az is, ezt az eredményt a kedves választók és egyéb haszontalan honpolgárok mennyire fogadják el legitimnek. 

Márpedig ahogy a dolgok most állnak, ezzel lesznek bajok.

Például legitimnek tekinti majd az eredményt az a három választási bizottsági tag, akik saját aláírásukkal olyan lapon is találkoztak személyesen, amire ők saját kezűleg nem biggyesztették oda? Legitimnek tekinti a közvélemény mikor tudja, 26 db nyomozás folyik máris választási csalás ügyben, a 18 listaállító szervezetből 10-ről feltételezhető a leadott listák meglévő másolatai alapján a himihumi? Legitimnek tekinti majd, ha tudja az Magyar Királyi Adatvédelmi Hatóság először aszonta: na hellóka, túl sok munkával járna kideríteni, mizu, úgyhogy nem végezzük el, majd - a választások közelsége miatt sürgős - munkát a fővároson belül kilenc napig utaztatva küldi át a rendőrségnek. 

Mert innen nézve ahol én ülök ettől az aláíráscsalás bizniszeléstől kevésbé csak az áfacsalást akarja nyomozgatni Fénylő Csillagunk közpénzen fenntartott szolgaserege

Érdekes, Gulyás Gergely sem azon iparkodik, hogy az erre hivatott szervek utána járjanak a fölmerült visszaéléseknek, hanem az előre mosakodással van elfoglalva már most: "a baloldal, az a genyó, meg fogja kérdőjelezni a választások tisztaságát." Nem, tökfej, a rossz hír az, nem a "baloldal" hanem mi választók kérdőjelezgetünk itt titeket, ráadásul nem utólag hanem előre. Mert ha hiszed, ha nem, engem és számtalan hozzám hasonlót kurvára érdekel, visszaéltek-e az aláírásommal a rendszerben ami lehetővé teszi ezt, vagy sem? Olyanokra fogunk szavazni a lapokon akik legalább azt a minimális támogatását bírják a szavazókorú lakosságnak, ami a könnyített jelölt és listaállításhoz szükséges, vagy a választásra kínált alternatívák több, mint fele aláírás hamisító, bizniszpártos tolvaj? Az esetleges győzelmetek után nektek is elég vicces lesz így odaállni az eredményközlőhöz:

orbán győzelem.jpg

Szóval az van, srácok, bizony lesznek legitimációt firtató kérdések választások után, hacsak meg nem tesztek mindent ennek az okozott áldatlan helyzetnek a rendezésére. Persze, ha csak a hatalom megtartása a cél mindenféle problémák sutba dobásával, akkor csak szarjátok le az egészet ahogy eddig. 

669 komment

2014.03.27. 08:17 Fabius

Seuso: eszcájg a békemenethez

Címkék: orbán közpénz lebukás seuso békemenet

Édeskedvesaranyosdrága Népem! Véreim! Ti mind, akik újra fogtok választani engemet! 

Szóval Édeseim! Aszondom hagyjuk a picsába az alakoskodást, bujkálást és hazudozást reggel, éjjel meg este! Helyette legyünk büszkék rá közösen, hogy egy a tábor, egy a zászló, egy a kassza amiből én vagyok bőkezű. Hisz úgyis szétfoszlott már az álca, mint szipus nejlon a nitro hígító alatt, lebuktam az sms küldéssel és a békemenet túrsszal is a minap. Nincs már rá szükség, hogy én, aki soha nem hazudtam belebonyolódjak ilyen helyzetekbe, mikor megszereztem a tuti eszcájgot a bulikához és leöltük a kondát is amiből a kerítés kolbászt töltik már az asszonyok. 

seuso.jpg

Hogy? Mivan? 4,7 milliárd picit borsos ár műkincsekért mikor évente 90 ezer elszegényedő van a nerben? Ilyet ma csak azok kérdeznek akik egy rendes eszcájgot is sajnálnak a közmunkaforradalom kirobbantójától! A kincsek visszaszerzése nem luxus, és ha már valamiért ennyi dellát kitoltunk akkor azt a nemzet örömére rendesen használni sem lehet luxus. Éppen ennyire nem luxus a kormányspam sem, nem luxus az esetleg érte kijáró büntetés sem - azt majd megnézném ki mer itt engem szabálytalannak ítélni, muhahahha - és nem luxus a ti buszoztatások sem fényességes színem elé a nemzeti bulikába. Olyan kiadások ezek amik egy nemzet örömét szolgálják és amiből zátonyt képzek talapzatnak a közélet viharos tengerén! 

Vállaljuk fel ezt mind, együtt Véreim! Hátha akkor nem tűnik fel mekkora hiánnyal búcsúzik ez az istenverte ciklus

659 komment

2014.03.26. 09:08 Fabius

Csökken a Habony rezsi is!

Címkék: fidesz habony árpád nyuggerverés

Tekintetes Vésztörvényszék, tisztelt Vérbíróság!

Ami ebben az országban az önök asszisztálásával folyik az elképesztő, vérlázító és túlmegy minden határon! Itt kérem a becsületes köz-nemköz szereplő már a nyuggereket sem rendszabályozhatja idegrendszeri sajátosságainak és frusztrációjának megfelelően, nem bántalmazhatja se verbálisan se fizikálisan. Milyen világban élünk, tessék mondani?! Hová fog az vezetni, ha két nyugger meg egy újságíró bármit megengedhet magának, amivel hátrányos helyzetbe hozzák a becsületes köz-nemköz szereplőt?! Azért mindennek van határa, már úgy értem Vezérünk nép iránti szeretetén és a rezsicsökkentésen kívül. 

Mert lássuk csak mi történt:

Jövök befelé a Szilágyi Bözsin, jó kedvemben éppen a Rózsaszín Pittbull nőenciklopédiás rímnaplóját memorizáltam dudorogva, mikor elém lépett ez a kettő és durván, érzéketlenül visszarántott a valóságba. Először azt gondoltam micsoda kár, hogy a hibátlan reflexem a fékpedálra feszítette a lábam, másodjára meg azt, mégse mehetek el ekkora pofátlanság mellett szó nélkül. Kiszórtam az ablakon némi igazgyöngy intelmet a disznók elé, mire ezek ahelyett, hogy felszedték és megköszönték volna visszaszóltak, teccikéteni?!!! Namost azt lássuk be, hogy verbális küzdelemben ezzel a hanggal amit a torkomban hordok esélytelen vagyok, ha felhúznak csak nyivákolok, ha igazán dühbe jövök akkor meg kölyökgólya hangon kelepelek, úgyhogy az esélyegyenlőség jegyében szálltam ki a kocsiból. Két nyugger az már majdnem horda, én meg egyedül, szóval miután győzött a jobb, a pedagógiai lecke után visszaültem a kocsiba és elhajtottam. 

Erre ez a tróger Rényi úgy írja meg a történetet, mintha bármi rosszat tettem volna a nyuggerveréssel!

Fáj ez nekem, Tekintetes Vérbíróság, fáj, érzelmi sokkot és üzleti hátrányt okoz. Tessék elképzelni, hogy azóta akad aki nem fogja meg a nyuggerverő praclimat ha találkozunk, volt akinek nem léphettem többé a szőnyegére azzal a lábammal amit ráemeltem a nénikére, és olyanok is akadtak szépszámmal, akik magyarázatot vártak a viselkedésemre. Magyarázatot, tőlem, pfff, tőlem, aki Istenen kívül egyetlen embernek tartozik beszámolással! Ilyen környezetben kell nekem helytállnom minden nap, befelé fordított szögessel a nyakamon voltam kénytelen kitanálni még a rezsicsökkentést is!

habony4.jpg

A történtek hatására összezavarodtam, megsérült a magamban magamról alkotott énképem. Az utóbbi közel tíz évben úgy gondoltam magamra, Én vagyok a jobboldal háttér-terminátorja, az ellenfelek klottalsójába féknyomot varázsoló Miszter Befolyás, akinek puszta látványától is összecsinálják magukat meglett férfiemberek. 

022_2_anim.gif

Az én képem illusztrálja az Értelmező Kéziszótár "félelem" szócikkét, és a látványomról mintázta "veszély" című alkotását a Gifszínház. Ezek után kiderül, hogy mindez semmi-nulla-lófasz, énvelem packázhat nyuggerektől újságírókig mindenki szabadon, egy kibaszott ejnye-bejnyét sem érdemeltem ki Nerország bíróságától. De nem baj, ha szarból kell faszkorbácsot spindoktorálni akkor megkapjátok:

- Holnap bejelentjük, 100%-kal csökken a habonyrezsi is, innentől szabadon és ingyen gyalázható vagyok. Na, ehhez szóljatok valamit, köcsögök! 

 

342 komment

2014.03.25. 10:16 Fabius

Trafikország Csöbör Katinak jobban teljesít

Címkék: fidesz miskolc csöbör katalin választás 2014

Nem csak Baján fenékig tejfel Fideszesnek lenni. Miskolcon a fülkeforradalom győzelme után Viktor letörlesztette 16 éves sérelmét, kirugdosta a waschleristákat és új fejezetet nyitott. A helyzetbe hozott új fideszválogatott pedig vitt mindent amihez hozzáfért. Zsigamarci és női megfelelője, Csöbör Katalin addig vették föl a dupla költségtérítést, amíg le nem buktak vele, később Zsigának rendkívüli aszfaltozás, Csöbörnek meg hat darab trafik jutott a nertől

csöbör katalin trafik.jpg

Ha azt hiszed jelölt asszony  ízléstelenségkútja ezzel kimerült, akkor nagyobbat tévedsz, mint a Jagger seggén 25 éve Sátán arcának megjelenését váró Semjén Zsolt. Keveredett már politikai békemenet-gyerekfarsangba, kampányolt segélycsomaggal, ezeken pedig nem sokat segít, hogy  fészbúkján a rajongótáborától megtudhatjuk mitől jobb az anál. 

csöbör facebook.jpg

Ez eddig is példás teljesítmény, de akadnak furcsaságok az igazmondása körül is. A kérdésre, hogy mit teccett tudni arról, hogy a hitvesi cég telephelyein trafikok működnek aszonta: semmit, amit nagyjából én annyira tartok hihetőnek, mint amikor azt állította, a meghívó ellenére a polfarsangot nem ő szervezte a gyerekeknek. 

csobor_katalin_ovoda_1.JPG

További érdekesség, hogy a nyilvános, élőszavas vitát nála nagyobb ívben csak Orbán kerüli, de még egy bográcsozással egybekötött diskurzus sem jöhet nála szóba. Pedig gondolom azért lennének páran akiket érdekelne mit gondol szülővárosom és a trafikcégük jövőjéről, és talán választ adhatna arra is, a focialista forradalomban hogy sikerült ennyire benézni - és a városi ultrákat felbőszíteni - melyik csapatért szükséges rajongani. 

csobor_katalin_kepviselo.jpg

331 komment