Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

1/10

Hazugság nélkül

Úgy gondolod nincs olyan vállalható párt és politikus, ami/aki megfelel az értékrendednek, akit/amit támogathatnál, hogy a jövőképed ne csak ábránd legyen? Akkor te politikai árva vagy, itt a helyed.

Friss topikok

Blogajánló

2014.12.19. 09:12 Fabius

Luxusfidesztől a fideszeseknek is kuss!

Címkék: fidesz korrupció lázár jános belharc

Új megdönthetetlen és kritizálhatatlan dogmát állított föl Viktor Orbánovics és a Párt: A luxus jó, a luxus jár és a pofája kurvára lapos mindenkinek, mer'különben. Utóbbit úgy tessék érteni az eddig hülyeségig hű veterán brigádnak, hogy aki pofát nyit, vagyonosodás fikával élharcosokat gyengít az megdöglend

Mert ilyen új luxusszelek fújnak mostanában. 

És ha a jobboldali értelmiség, a Professzorok Batthyány Köre, a Vizi E. Szilveszter meg a Jókai Anna nem vigyáz, akkor deportálják őket a gulágra kiveti magából a centrális erőtér őket egyenest a január másodikai tüntetés közepébe. Oszt'leshetnek. Világos? Reméljük is, hogy sikerült megérteni az új idők szavát, amit Kedves Vezetőnk akaratából és jóváhagyásával Lázár János nem urizáló dzsentri tolmácsolt a háborgó belű finnyás konzervatívoknak. 

Tessék végre megérteni, hogy családi összefogások igenis vannak, és Guccsi táskával grasszálni az éhséglázadók előtt nem a luxus megjelenése!

Picsába már ezzel a sok hülyével, mikor Viktor megmondta: urizálás nincs, a Rolexes parádé, a neoparaszt giccsvilla, a félmillás táskadivat nem az! Ezek csak a polgári jólét jelei, amit jó, hogy nem fogtok kritizálni. Akkor se, ha hitelt érdemlően nem tudják bizonyítani a rávaló törvényes megszerzését az első sorban harcoló martalócok. Pontosabban akkor pláne nem fogjátok kritizálni! Összezárás van ugyanis, mert olyan időket élünk, hogy egyesek milliárdos hajléktalannak mernek nevezni egy látható szerződések és bevételek nélküli miniszterelnöki gegmant. Így el vannak ezek pofátlanodva, de majd lesznek haladéktalan jogi lépések, bibi! Vagy legalábbis a fenyegetőzés velük az lesz, mert Habony bevételeit igazolás kétséget kizáróan, bíróság előtt az aligha. De az ilyesminek nem is ez a célja.

A cél bemutatni nem csak az ellenzéknek, hanem a jókaiannáknak és többieknek is, hogy lesztek szívesek tényleg elkussolni a gazdagodásról. 

446 komment · 2 trackback

2014.12.18. 08:43 Fabius

Goodfriend: Orbán legyen végre férfi!

Címkék: fidesz korrupció kitiltási botrány

Ez a mi legjobb barátunk, André megint belecsapott a lecsóba, had fröcsköljön a szaftja szerteszét. Ráadásul egyben olyan könnyed, elegáns mozdulattal vágta szájon Viktor Orbánovicsot, hogy azt tanítani fogják a Nemzetközi Diktátorszívató Intézet "Parádésan pukkaszd a pökhendi pukkancsot" szemináriumán. 

Szóval az volt, hogy a sifferandrás tájékoztatási kérelmére Goodfriend aszonta:

"Amennyiben a birtokukban levő információ áttekintését követően a magyar kormány arra a következtetésre jut, hogy bűncselekmény kivizsgálására sort kell keríteni, és ehhez a vízumügyletekkel kapcsolatosan konkrét információt igényel, az információt a kölcsönös jogi segítségnyújtási szerződés keretén belül kikérheti."

Teccikéteni, ugye? Ettől nyíltabban, egyszerűbben nem lehet megmondani, hogy átadják a bizonyítékokat, amennyiben a kormány végre szeretne valami érdemi dolgot tenni az ügyben az információk alapján, amik eddig is a rendelkezésére álltak. Hőzönghetett volna, hogy Orbán végre legyen férfi (!!!!) álljon ki és ne csak rinyáljon, hogy rettenetes análfűrésznek lennék áldozata ha leleplezném a környezetemben lévő korrupt szarokat, és az ánusz-szüzességem többet ér a saját és az ország becsületénél. Tele van Brútuszokkal a párt, és vagy jut konc nekik, vagy felkoncolnak engem a francba, úgyhogy:

orban_biboros.jpg

 

Nem ezt mondta, de amit mondott ettől még ezt jelenti.

Innentől pedig beköszönt a Fidesznél a véres veríték korszaka, valahogy ki kell izzadni egy ebből hogy bújjunk ki tervet. Ami lássuk be nem lesz könnyű. Azt már csak a legelvakultabb szektahívek hiszik el a főpapjuknak, hogy az amcsik kamuznak és valójában az uralmára törnek. A zemberek többi része a világgal együtt azon röhög kínjában, hogy Zérótolarencia Viktor és a slepp a világos "hogy kérd el" útmutató ellenére sem kíván tenni semmit a világon se a helyzet rendezésére, se az emlegetett korrupció felszámolásáért. Mindent bedobtak már amivel az időt lehetett húzni, talán csak az maradt hátra, hogy Viktor a fingpertut is követelni kezdje személyesen Obamátol barátsága jeleként.

 

790 komment · 2 trackback

2014.12.15. 08:20 Fabius

Bazmeg, te juhászpéter!

- Ne fütyülj!

- De én nem fütyülök.

- De fütyülsz, én meg azt mondom, hogy ne fütyülj!

- Jó, én nem fütyülök.

- Fütyülsz bazmeg és hazudsz!

- Mér?

- Mer' egy szar szemét szaralak vagy, egy kegyetlen, aljas szarcsimbók-terrorista! Kivakarlak a geciből, ugye, ide hozlak, akkor fűt fát ígérsz, igaz?! Te meg itt füttyögsz, te barom! Itt a nemzeti nagyjaink között?! Ahol az ősök szelleme jár, bazmeg?! Itt ahol a polgári politikai család tagjai már egy jót mutyizni sem tudnak a Portikékkal vagy egymással anélkül, hogy ne vicsorognál, te mocsok! ITT NEM FOGOD FELVERNI A CSENDET! BAZMEG! ÉN NEM VISZEM EL HELYETTED A BALHÉT!  ÉRTED?!  ITT AZ ÉN HÁTAMON CSATTAN MINDEN!  É R T E D ? !

- Értem abszolút, csak ne fogd már a nyakam, tudod milyen érzékeny, egyből feláll rá a faszom.

- Befetéma van innen!

- Jól van, csak...

- MONDOM BEFETÉMA VAN!

- Az most mi? Adsz hajszálat drogtesztre?

- Lófaszt! Én BELEÁLLOK, PETYA, te aljas, hazug, moral insanity politikai merénylő!

dajcstomi_1.jpg

 

1146 komment

2014.12.14. 12:50 Fabius

Ekkorát Orbán csak ritkán hazudik

Viktor Orbánovicsról köztudott, hogy a: önmaga szerint még sosenem, detélleg sose hazudott, b: szerintünk ettől függetlenül azért rendszeresen előfordul ez vele. De azt mondhatjuk, hogy - indexes kifejezéssel élve - az igazságot elgörbíteni azért ő sem szokta akkora mértékben minden nap, mint ahogy a Széll Kálmán Alapítvány buliján sikerült neki. Mer'hogy beszél összevissza mindent, az egy dolog, de egyszercsak konkrétan aszongya:

"2010-ben 1,8 millió adófizető volt, ma 4,2 millióan járulnak hozzá a közterhekhez"

És nem röhögte el magát közben, még csak zavartan sem pislogott vagy köhécselt, szóval semmi jelét nem adta zavarnak vagy szégyennek, mikor ez így kiszédült a száján. Ez már csak azért is érdekes, mert az adóhivatali statisztika "kicsit" másképp emlékszik arra az adófizető számra:

adofiz2.png

Elég világos ez így, vagy el vagytok vidaildikósodva és kell hozzá tolmács? Nevezett amúgy is bajban van, mert nem elég ami nem elég, még az intézményében tárolt adatok sem fedik a Orbánovics atyuska valóságát.

 

444 komment · 3 trackback

2014.12.12. 08:51 Fabius

Vida Ildikó a ner szomorú bohóca

Ő már tudja, hogy ennek a karriernek itt vége van. A túlélés esélye nélkül mégis kénytelen végigjátszani amit kiróttak rá, mert a ner nem ereszt, nem hagy megpattanni egy ócska lemondással. A hazugságcunami csak hömpölyög megállíthatatlanul, Vida meg bohócjelmezben szörfözik a tetején mindaddig, míg a parthoz nem keni a hullámverés. 

Szinte már sajnálom.

Ha volt is benne remény, hogy a kitiltási botrány éppen úgy túlélhető, ahogy túlélhető volt a Horváth féle NAV elleni kirohanás, leszámolt vele régen. Most ott tart, hogy ha nem jelenti fel Goodfriendet és csinál korszakos hülyét magából akkor Orbán nyilvánosan fogja kirúgni, ha meg tényleg meg akarná tudni miért van kitiltva, és ehhez nem a népszínházat csinálná hanem vízumot kérne ahogy azt megmondták ezerszer, akkor az lenne a veszte.

Számára jó választás már nincs. 

Ezért beleállt abba, amit parancsolt a Don, feljelentette Goodfriendet. Jól tette. Amerika egy jót röhögött, a Fidesz népszerűsége gyorsabban zuhan a kuka alja felé, mint eddig. A zemberek meg lassan pontosan tudják, ezek a semmire nem jó lépések maximum az időhúzásra elegendőek, arra is csak korlátozott mértékben. Mert az is kiderül belőlük, a kormány sáros és esze ágában nincs tényleg kideríteni, vajh miért mondják a kurva amcsik ennyire magabiztosan azt, amit. Polt az érdemi válaszokat is adó jogsegély helyett informális tájékoztatást kért, ha egyáltalán, ugye, mert a levélnek "el teccett kallódni" annyira, hogy a köztévé kezdte keresni villámeljárásban. Pintér beszólogatott és karaktergyilkosságról prédikált, de belügyminisztériumi szinten sem igyekeztek előrébb lépni egy tyúklépésnyit se. 

Mert ahhoz olyan bonyolult dolog kéne, mint egy beutazási kérelem Amerikába Vida Ildikónak. 

Sebaj, a zemberek fejében ez úgy zajlik le, hogy találgatnak: Vajon mit titkoltok ennyire magatokról? Azt ők sem hiszik, az ügy mindössze annyi, Vida Ildikót egyszer valahogy korrumpálta valaki, és ti nem akarjátok, hogy ez kiderüljön. Biztosra veszik, ha Vida tett is valamit - a szemet hunyás is tett - azt ebben az országban utasításra tette. Ja, van hátulütője is a centrális erőtérnek, ez például az egyik. A ködösítéssel, habveréssel meg igazolva látják az elméletüket, és ugye azt már tudják, a komplett felsővezetésetek hazudott a kitiltásról vargamiskával az élen. 

1088 komment · 3 trackback

2014.12.11. 09:14 Fabius

Meddig tart a Habony luxus?

Címkék: orbán fidesz bukás népszerűség habony árpád

Szar van, babám!

Október óta a Fidesznek 12, Viktornak 16 százalékkal szakadt le az arca. Ekkorát a szocik és Gyurcsány nem taknyolt Őszöd után, úgyhogy tojászáporban fejét kapkodó, nulla produktummal is 10%-ot bukó Áder János legyen a talpán aki ezt túléli.

- A Fidesz lenézi választóit. Igen, a saját híveit is. Több tiszteletet a magyaroknak!

- " a kormánypárt rátesz egy lapáttal, és még lendületesebben halad tovább bátran előre a zsákutcába. "

Ilyen huncutságok jelennek meg a jobboldali bástyán, és oda jutottunk, hogy ellent mer mondani Semjén Zsolt. Ha ez nem lenne elég, akkor jön a nép egyszerű gyermeke, felhívja az RTL Klubot és aszongya a telefonba, bocsesz haverek, de egymilliárd kétszázhetven milliót "elfelejtettem beleírni" a vagyonbevallásba. Ezzel a szétgurult kurva apróval mindég csak a baj van, de öt simongábor számlányi kes elfeledése tán'csak nem akkora probléma, hogy az ötödik pótlapon ne tudnám kijavítani. Isteni szerencse, hogy Don Vittorio a napokban megmondta:

- "a luxusügyek nem tekinthetőek urizálásnak, mert a párttársai nem mutogatják magukat. "

Mi lenne, ha még mutogatnák is magukat, ugye. Innentől meg az a kérdés, hogy meddig tart a Habony luxus mindenféle értelemben?

Egyrészt ugye ott vannak a drága verdák és a szerénynek nem mondható lakás egy látható szerződések és bevételek nélküli embernél. Másrészt meg se a kormány se személyesen Orbán nem engedheti meg magának azt a luxust, ami a legutóbbi idők kommunikációs habonyizmusa eredményként kitermelt:

orban_2014.jpg

Valamit tenni kell, de gyorsan. Viktor mindenhatóság képe, a csak én értem a népet és világpolitikát imázsa a kukában landolt. Habony hibahalmozásának eredménye, hogy - jobboldali publicista szavaival élve - " Szöknek a választók elől, hátul, jobbról és balról, s közben nincs, és így már nem is jöhet utánpótlás" , és a két hónap alatt elbukott 900 ezer szavazó aligha számít bocsánatos tévedésnek. Szomorú, hogy ismerve Orbánt és legkedvesebb tanácsnokát többen véljük, a patkánycsapdából menekülés nem valami megfontolt, konszolidált módon fog történni. Sokkal inkább egy újabb hadszíntér nyílik, kerül az országnak amibe kerül, csak legyen valaki, akárki, akivel elhúzódó pimpf harcot lehet vívni.

Ha Goodfriend, Obama vagy Putyin lennék, akkor a magyar belpolitikai helyzetet szemlélve most vennék egy szuszpenzort. Ki tudja mikor bukkan föl egy elszabadult hajóágyúnak álcázott naszádkapitány mellig húzott stoplis gumicsizmában, hogy megvívja a Nagy Fejmentő Háborút.

515 komment · 1 trackback

2014.12.10. 08:39 Fabius

Karácsony Mikulás céget osztott

Címkék: zugló mutyi mikuláskor is karácsony

Tudjuk rég, hogy a Mikulás a kurvák védőszentje is többek között. Legfeljebb az új, hogy a politikai kurváké is. Akár hogy is, Karácsony Mikulás úgy érezte Zugló eltétényiévásodásának legjobb ellenszere, ha önkormányzati cégeket és a velük járó sarzsit tömködi a pártok ablakba biggyesztett szaros gumicsizmájába. Kiegyezéskereső Gergő igazságos volt, jutott mindenkinek szinte minden:

- A Sport és Rendezvényszervező Kft. lett a Fidesz konca, ide gyűlt pénzt felvenni a zuglói jobboldal színe java: Bátki László, Cseke Vanda, Tildy Balázs stb, és hogy a testületből kiszédült, de az elmúlt ciklusban hűségesen szolgáló jobbikos Markó "Hejjes-sírás" Elemér se maradjon konc nélkül, ő is beülhetett a felügyelő bizottságba.

- A Városgazdálkodási Zrt. és a Közbiztonsági Kft. lett a szociknak jutó zuglói csecs. Utóbbi vezetője egy olyan ember lett - Kovács Csincsák László - akinek csókosfizető rutinja nyilván elengedhetetlen kelléke a zuglói önkormányzatnak. Őt, illetve a kinevezését se polgármesterünk - Karácsony - se alpolgármesterünk - Szabó Rebeka - nem szavazta meg, így adva a pikáns bukét a bulikának. Remélem egyszer majd elmesélik milyen érzés volt TóCsa szuszogását hallani a fülükben, leheletét érezni a tarkójukon, miközben minden kívánságát teljesíteni kellett a szocialista oligarchának. Lehet majd hüppögve magyarázni, fiatalok voltatok és kellett a pénz, meg hogy a politikai petting egy ilyen szakma.

karacsony_1-animated.gif

Feltéve, ha lesz még aki kíváncsi lesz erre.

De jutott cégvezetői állás az Összefogás képviselő Garay Klárának - Cserepes - és FB hely két LMP tagnak, hogy a teljes lefedettség meglegyen. Majdnem sikerült is megoldani mindent, csak Várnai meg a Civilzugló maradt ki a bulikából, mert aki nem lép egyszerre, annak nincs csecs estére, oszt'jónapot. Ellenzéki kerületvezetés mellett is kifizetődőbb lenne a pofa súlyba állapot ezek szerint. Az erre törekvés annyira kedves, a szemben álló felek nyilván értékelik is. Ami a tiétek oda FB-be nem delegálunk senki kíváncsit, hozzánk ti nem küldtök senkit, Várnainak és a zuglói civileknek meg lófasz a seggébe. Fasza kis ciklus lesz, vágjunk bele!

(mai gifet a 444-ről loptam)

333 komment · 2 trackback

2014.12.09. 08:59 Fabius

Húgycunamival a parasztvakításért

Nesztek, bazmeg, gumicsont! Ezen pörögjetek ne az amcsik kódexnyi fecnijén felsorolt áfacsaláson, tízévesek luxuslakásán, szőlőbirtokán - gondolta kormányunk és kilökte Tűcsere Mátét a nyirkos pacal időbe hülyeséget beszélni. Nem a hülyeségük elképesztő, hanem, hogy mennyire bejött nekik. Pörög körülötte a közvélemény, tizenéves unokák hívják fel sírva nagyapót, derék apukák malmoznak a polgári engedetlenség gondolatával, pedig a dolog két egyszerű kijelentéssel elintézhető lenne:

1: A gyerekünk nem pisál drogtesztet minden indok nélkül.

2: Mi viszont szívesen kihugyozunk az erkélyről, ha Kocsis Máté vagy Rogán Antal személyesen próbálja elkapni a permetből a vizsgálathoz szükséges mennyiséget.

Oszt'jónapot.

Innentől meg engem kurvára nem érdekel mit gondol hozzáállásomról a rogántonyó, mennyire igyekeznek a kivezényelt kommentipari szakmunkások igaznak beállítani azt - a dogosok támogatása - amiért az ellenségeim is kiröhögik őket. Többet foglalkozunk ezzel, mint kellene, és elmegyünk szótlanul amellett, ami több figyelmet érdemelne.

Először is elindult a Korrupciókutató Központ Budapest, aminek közpénzkereső alkalmazása a fideszes holdudvar cégeinek nagy bánata lesz a közeljövőben. Félek az újságíróknak is belengetett drogtesztnek nem lesz akkora visszatartó ereje, hogy korlátozva önmagukat ne játszogassanak kicsit az adatkutatóval, és ne vonjanak le nyilvánvalóságokat belőle.

Másodszor meg itt van ez a jogi környezet nevű izé, amitől a hideg rázza és a hányás kerülgeti az összes Magyarországon befektetni/vállalkozni szándékozót. A Nemzeti Korrupció Rendszerében ugyanis egy cég helyzetbe hozásáért az sem drága, ha egy iparág kis és középvállalatai bezárnak a picsába mind. Jó, tudom, a papcsák kutyája Baldauf uszkárja majd jól megmorogja aki tönkre talál menni azelőtt, hogy a kijelölt pénzszivattyúba beáldozta volna amit előirányzott számára a párt. Mert ez hazafiatlan magatartás ha nem tudnád, azért. De ezektől még lehet hinni a jobboldal éleslátásában, az csak egészen ritkán derül ki, hogy mind egyszerre értelmeznek valamit félre.

225 komment · 4 trackback

2014.12.08. 04:47 Fabius

Ki felel 50 elbaltázott millióért?

Címkék: rogán antal ingatlanmutyi portik tamás

Mikor elolvastam Rogánia ingatlanpanamájáról szóló legfrissebb híreket, akkor egy olyan cifra káromkodás szaladt ki a számon, amit báránylelkű jókeresztény olvasóim lelki békéje miatt idézni sem merek. Mert szerepelt benne a Jóisten személyesen, az ő legősibb mesterséget űző édesanyja, meg némi szekszuális együttlét.

Mert teciktunni az van, hogy légyegében tökmindegy, a Tonyó ismerte-e ezt a Portik gyereket, vagy sem, találkoztak ők kicsimutyizni személyesen, vagy sem. Ettől még ugyanis ez a tényállás:

  • 2011. október: Portikék bérlők lesznek
  • 2011. november: a képviselő-testület kijelölte elidegenítésre az ingatlant
  • 2011. december: Portikék megveszik az ingatlant Rogán önkormányzatától 52 millió forintért 
  • 2012. július: Portikék eldják az ingatlant piaci alapon 102 millió forintért

 

2012. szeptember: Az önkormányzat lemond elővételi jogáról,

Vagyis Rogánia önkormányzata el teccett itt bukni 50 millió forintot. A világért sem célozgatnék én arra, hogy a Portik gyerek nem az a tisztességes mintapolgár, ahogy Tonyónak sem sikerült megnyugtatóan elszámolni honnan van a napfénytől bővülő Pasa park és a fenntartására szükséges lovetta, mert bizonyára módfelett törvényes és tisztességes volt minden. De azért azt csak megkérdezném, hogy amit közleményezni teccettek az ügyben...

"A Károly körúti ingatlan ügyében is zajlott vizsgálat, ennek eredményeként távozott az önkormányzat akkori jegyzője.”

...azt úgy kell érteni, hogy akkor mostan minden rendben van, a jegyző nertársnak semmi elszámolni valója nincsen az ötven elhullatott millió miatt, mert a "távozással" példásan meg lett őkelme büntetve? Csak azért kérdezem, mert énnekem úgy rémlik, hogy pár sarokkal arrébb, nem is olyan régen volt valami kísértetiesen hasonlatos okoskodás, ami miatt - teljes joggal - zajongani teccettek teli tüdőből meg minden. Az érintett faszingerek rabláncon sétáló képe választási slágertéma lett, és ugyan a pórázast elengedte a bíróság, de a haverját - Gál Györgyöt -  8,5 évre be teccettek varrni a műanyaglakat mögé. Ami nagyon jól van így.

Éppen csak fölmerül, akkor most ennyire megújítottuk Magyarországot, hogy 50 elhullatott misi után már egy tockos sem jár?

 

465 komment · 3 trackback

2014.12.06. 17:13 Fabius

Többet loptok, mint négy éve: ez lesz a Fidesz veszte?

Címkék: fidesz mikulás elégedetlenség

Lehet próbálni hülyébbnél hülyébb magyarázatokkal szépíteni, de megmásítani ezekkel sem sikerül: kormánypártunk Mikulásra méretes népszerűségesést kapott a választóktól.

Lassan ott tartunk, Orbán hiába hord össze hetet havat az úgynevezett nemzeti függetlenségünk elleni támadásról, ez már pont azokat nem érdekli, akiknek szavazataiból másodszor is összejött a kétharmad. Tegnap sikerült beszélgetni valahol Kelet-Magyarországon egy vidéki trafikossal, akitől kiábrándultabb és elkeseredettebb embert én még nem láttam. A keleti régióban vállalkozni nem az a kifejezett kéjmámor akkor sem, ha a trafikkal párhuzamosan élelmiszer boltot is visz a tulaj. A választásokra felpumpált közmunkás létszám rég a múlté, az egymillió beígért munkahely csak álom, így a településen lévő fizetőképes kereslet alulról súrolja a bányászbéka seggét. Az elnyert trafik koncesszió jó dolog, de így pont a semmire elég. Kettejüket nem tartja el a biznisz,  emberünk felesége a pár tíz kilométerre lévő nagyváros egyik bevásárlóközpontjában melózik napi tíz órában, és még nem tudja biztosan, a munkahelyét vagy csak az átlagosan egy hónapra jutó két vasárnapját és az érte járó 6300,-/nap bérét veszíti el, ahogy mára kiderült személyesen Orbánnak köszönhetően.

- Hat napból is meg lehet élni, mi?! Nektek, bazmeg! - tör ki emberünkből az indulat, és ömlik belőle a szó: 

- Én vérfideszes vagyok/voltam, soha senki másra nem szavaztam! Ismernek sokan a környéken, tudják mit gondolok, agitáltam szavazásra embereket eleget. Most meg leshetem amit művelnek: maguktól megnövő ingatlanok, apukám kölcsönéből vett paloták, tízéves kölyök nevén közel százmilliós luxuslakás, szőlőbirtok, sok tízmilliós kölcsönök magánszemélyektől, bankoktól, eltitkolt vagyonbevallások és a szégyen, hogy úgy vágták ki korrupciós váddal az adóhivatalunk elnökét Amerikából, mint vájárok a bányásztaknyot! Orbán lefeküdt a ruszki komcsiknak, azok meg hülyét csináltak belőle, Déli Áramlat nem lesz csak az unokánkig eladósítás Pakssal, ha ki nem hátrálnak Putyinék abból is! 

- Én nem ezt akartam, nem erre szavaztam, és most szégyellnem kell magam helyettük is!

- Mert lassan ott tartunk, ezek többet lopnak, többet harácsolnak, mint a Gyurcsányék valaha! Meg ott is tartunk, hogy az ember kiábrándultságában inkább menne tüntetésre, mint békemenetre! Tudod mi a legszomorúbb? Hogy ennyire le és hülyének néznek egyszerre! Azt hiszik elhisszük, hogy a látványos, nem akármilyen gazdagodásuk a véletlen és a családi kölcsönök műve, azt hiszik nem tudjuk mire jók az átláthatatlansági törvények és ez a kabaré, amit a vagyonnyilatkozatokkal folyik! De tévednek. És ostoba kapzsiságuknak köszönhetően érdekeltté tesznek minket is abban, hogy ez megváltozzon. Előbb vagy utóbb, de biztosan!

orban_viktor_1.jpg

 

1016 komment · 1 trackback

2014.12.04. 10:31 Fabius

Orbán - McCain 0:1

Címkék: botrány mccain orbán neofasiszta

Kedves magyar barátaim!

Úgy látom Népvezéreteket illető szavaimat sikerült félreérteni vagy félremagyarázni, ezért szükségét látom a pontosításnak és némi magyarázatnak:

- Nem azt mondtam, Orbán neofasiszta, hanem azt, újfaszista.

A jelző első felét úgy kell érteni, nem is túl régen még nem voltak felfedezhetőek az elpincsisedés jelei, ez új, a második felét meg úgy, ahogy azt már lengyelek is elmagyarázták az Orbán-Putyin viszonyról. Nekem valahogy nem veszi be a gyomrom az ilyesmit, én ehhez túlságosan komcsigyűlölő konzervatív vagyok. Úgyhogy ilyen úton megbékítésemmel próbálkozni is felesleges!

mccain2.png

Amúgy meg az Ananászfejű Pojáca ne üzengessen, vagy legalább ne sablonhülyeséget. Remélem a friss-ropogós új közleményemből neki és a magyar külügynek is világos, hogy pontosan tisztában vagyok az országban uralkodó állapotokkal. Pont ezért mondtam eredetileg, hogy egy sorozatproducert kinevezni nagykövetnek ilyen helyre felelőtlenség. A csáje nem egy Sarah Palin, aki vadászott már medvére. Nem biztos, hogy kezelni tud olyan helyzeteket, mikor egy kvázi szövetségesünk országunk ellenzékének kinyilatkoztatásai miatt rángatja be az ügyvivőt. Mintha Obama bekéretné Szapáryt, magyarázza már el mi ez a vérhányás amit a jobbikosok csinálnak, és vállaljon érte felelősséget.

Érdekes. Azt kérdezgetitek Andrétól én hogy mondhattam ilyen velőset, de azt meg se halljátok, mikor adóhivatalon belüli csalásról beszél.

A szelektív hallás ezek szerint közvetlen mellékhatása az orbánitisznek, és járványként söpör végig a kormánytisztviselőkön meg a holdudvaron. Itt van például ez a segéd-molinótartó faszikám, a Bencsik. Azt nem hallja, hogy ezermilliárdos áfacsalás, kitiltott kormánytisztviselők, sőt: Békemenetes haverokkal Andrét akarják feljelenteni, mert miért ne. De azt meghallja, hogy újabb luxuslakás meg Rolex óra, és máris ordít. Nem, nem azt kiáltja, ne lopjatok köcsögök!!! , hanem azt hüppögi, ne lopjatok már ennyire feltűnően, vegyetek példát Viktorról.  Na, ennek a faszinak az édestestvére idiótázott le engem egy Putyintól vett idézettel, amiből legfeljebb egy dolog derül ki:

- Én már akkor is komcsik ellen harcoló veterán voltam, mikor ő hátulgombolós, szovjet-magyar barátságot éltető publicista a Népszabadság pártélet rovatánál. Na, ez a rajongás az idézet tanúsága szerint nem változott semmit.

Pech, hogy arra amit én mondok egy 300 milliós ország jobboldali érzelműnek számító része és a világ figyel, arra amit ezek a Bencsikek összehordanak meg senki. Az viszont kár, hogy az ilyen félkegyelműek teszik legitimmé Magyarország kényszerházasságát a ruszkikkal, és hiába hánynak sugárban az anti-orbánisták Putyin szájszagától, az eltűrése diktátum az újfaszistától.

Teccikéteni?

1444 komment

2014.12.03. 08:47 Fabius

Lázár Boldi "alapbázis-megtakarítása" szépen alakul

Címkék: lázár jános ingatlanbiznisz lázár boldi alapbázis-megtakarítás

Nem kell ennyire irigynek lenni, se mutyit kiáltani rögtön Lázárt meg az ingatlanügyét látva. Szó nincs luxusról, mikor Kósa, Rogán budai ingatlanjaihoz képest a lakás egy garzon, Szijjártó kecójához képest meg max seprőtároló lehet. Ennyi meg csak jár egy politikuscsemetének, ha apukája klasszikus jófater, aki svájci számlán megtakarít és összegyűjt mindent ami jól jöhet még a későbbi boldoguláshoz. 

lazar_janos.jpg

Családi összefogás, ez van most mindenhol, teccikéteni?

Jóhiszeműen tessék ezt elhinni, mert az ártatlanság vélelme mindenkit megillet akkor is, ha kényelmesebb azt gondolni, a dohánygét után felbukkanó budai luxuslakás a verejtékes megfeszített munka és kölcsön számítógép jutalma is lehetne. Meg ne lássam, hogy valaki azon poénkodik, Boldit még nagykorúsága előtt kitiltják Amerikából! Apukája megaszonta, igaz még nem szerepel a kégli a vagyonbevallásban, de majd tessék jól megfigyelni a következőt! Mert abban majd nagyobb lesz a meglepetés, mint mikor kiderült, a Boldi srácnak egy húszmillás szőlőbirtokot is összetakarékoskodott az apukája, jó lehet az még valamikor alapon.

Ne tessék ezt az egészet holmi dzsentrikedésnek látni! Akkor fácántelepet vett volna apuci, hogy a nemzet fővadásza, a kiöregedett művésznő és alkohol problémás férje nyugodt körülmények között mészárolhasson állatokat takaros halomba. 

Ez csak nettó gondoskodás, befektetés Boldi jövőjébe, az alapbázis-megtakarítás ésszerű növelése. Az vesse az első követ aki nem tenné meg ezt, hogy a gyerek jó partynak számítson néhány év múlva. Arról nem is beszélve, hogy ahogy a kiskorú ingatlan tulajdonszerzéséhez a gyámhatóság engedélye szükséges, úgy szükséges annak eladásához is. Vagyis nem teheti rá a kezét ezekre a vagyonelemekre ukmukfukk senki, így az elszámoltatással fenyegetőzés sem érinti az alapbázis-megtakarítást. Pluszbónusz apukát terheli a tulajdon védelmének és állagóvásának terhe, amit a gyámhivatal bármikor ellenőrizhet. Úgyhogy tényleg ne tessék köpdösni egy ilyen gondos, gyerekeiért plusz terheket magára szedő mintafatert!

488 komment · 1 trackback

2014.12.02. 10:02 Fabius

Felesleges volt a nyálhabzás Putyin slicce körül

Címkék: orbán viktor putyin déli áramlat

Ezekkel a medvékkel az a baj, hogy nem rendelkeznek ütemérzékkel. Csak néznek ki a nagy buta fejükből, brummognak maguk elé ostobán, és nem érzik mikor vannak a fontos pillanatok. Nem figyelik, hogy Vona Nyuszi éppen leküzdi magában a halkan még berzenkedő énjét, és leteszi a hűségesküt nem ám akárhol, egyenest a Nagy Büdösben. Az európai felszopósrácok nem túl népes tábora bővült egy önkéntes taggal, az meg a személyes pech kategóriába tartozik, hogy nagyjából egy félórája maradt kiélvezni a helyzetet. 

Aztán jött Cáratyuska és bejelentette: Nem lesz Déli Áramlat. Oszt jónapot

Orbánnak legalább annyi jutott, hogy a szövetségeseket hátba szúró hintapolitika-pornót volt ideje kiélvezni: legalább hírhedtté vált tőle, ha már se anyagilag se erkölcsileg nem érte meg. Tudja fene, most úgy látszik a LézerJanó által belengetett kényszerházasságot csak az egyik fél élvezi igazánputyin1.jpg

Hacsaknem, ugye, mert Seszták Miklós offshore-miniszter éppen most tesz róla, hogy a paksi bővítés átláthatatlan és szabadon elmutyizható legyen. Mi meg csak abban bízhatunk, hogy a "Ne dolgozz vasárnap" című kádéenpé javaslatban lesz tilalom a vasárnapi kokettálásra is. Elvégre legalább a vasárnapi mise után nem kéne semmi olyat tenni áhítattal eltelve, ami átláthatatlanul szégyellni való. 

Mi maradt így Orbánnak? 

Kihúzhatja magát, igazi jó csatlósként viselkedett mindvégig, Putyin pajti elégedett lehet "kisöccsével." Ő aztán putyini értelemben is szuverén állam szuverén vezetőjeként viselkedett - szemben Bulgáriával és a bolgár kollégával - főleg miután Alexej Miller elmondta neki mit is ért Medves Tesó pontosan ez alatt. Úgy húgyozta le hátulról az EU-s tilalmakat ahogy kell, ezért ha már pénzbeli és energetikai előny nem is, egy elismerő fejbiccentés és medvemosoly kijár neki. 

Legalább ennyi jusson. 

Mert az orbánhitűeken és az orosz befolyás visszatérését ünneplő fideszkomcsikon kívül mindenkinek világos lesz, Kedves Vezetőnk mekkorát taknyolt valójában. Az "Orbán úgy keni a világpolitikát, mint senki más" imázs oda van, ahogy oda lett a hanyatló nyugatról szóló mesékbe vetett hit is. Annak a bizonyos nyugatnak ugyanis tisztességgel orrba se kellett vernie az elszemtelenedő medvét, sikerült egy orrfricskával - adminisztratív úton - visszazavarni a helyére. A történtek után na ki lesz, aki páriává válik a nyugati társaságban? Igen, az, aki összekente magát medveszarral és ordítva hangoztatta, milyen jó meleg ez a valójában gyógyiszap. 

Azt a fürdést, gyökérkefe alatt visítást érdemes lesz nézni amit Viktor levág a közeljövőben, hogy a németek, az amcsik, a lengyelek, a balti népek és Európa úgy általában hajlandó legyen megint emberszámba venni. De a medveszag olyan, mint a lángossütőkből áradó égett olajszag: a bőrbe ivódik és nem illan el egyik napról a másikra nyomtalanul. 

 

 

631 komment · 3 trackback

2014.12.01. 09:58 Fabius

Politikustánc az aranyóra körül

Címkék: fidesz sajtószabadság l simon lászló

Már megint az a gátlástalan, kurva sajtó a hibás! Picsábamár ezekkel, de tényleg. Csak hergelik az embereket felfele, mikor annyi de annyi jó dolog van amivel törődhetnének. Például, hogy mekkora nemzeti orgazmust fog okozni, ha Orbán Viktor végre beköltözhet majd a karmelita kolostorba. De ők nem, ők tesznek róla, hogy szegény magánember-politikusoknak szopóroller legyen az élete, és muszáj legyen holmi aranyórák körül pávatáncot lejteni. 

Pedig nem a politikusok emelgetik karjukat égnek, hogy dicsak, gecó, nédda' micsoda Rollekszet lőttem a Christie's használt cikk piacon legutóbb!

l simon_1.jpg

Ők erről szemérmesen hallgatnak, így nettó genyóság észrevenni bármilyen kiegészítőt a róluk készült fotókon!!! Mert mi van, ha történetesen a dédapjától örökölte? Többnyire persze nem, de mi van, ha mégis? Amúgy is, ha éppen civilben van mitől ne látszhatna rajta, hogy gazdag? Mit ér a vagyon, ha nincs kinek mutogatni, ha nem lehet a csecsbecsékkel menőzni senki előtt? A politikus is lehet magánember, van neki ez a magánélethez való joga van mi, amit ha kell kiterjesztünk a parlamentre is még Veszprém-Waterloo előtt jókor időben. 

Nincs azzal gond, ha a politikusok vagyonosodnak!!! (!!!!!!!!!!!)

Mert több idejük jut a közjót szolgálni, ha nem azon pörögnek parlamenti/közgyűlési főműsoridőben, hogy honnan kéne összekaparni egy eredeti órára valót. Ugyanis leégni egy "olcsó, igénytelen másolattal, ami hamisítványnak is gyengécske" nagyobb ciki, mint az urizáló pojáca plecsnit kapni annyit is ér országban. Mi? Hogy Pokorni szerint kurvára abba kéne hagyni korrupciógét idején a rongyrázást? Igen, így van, de egyrészt Pokorni már egy senki, másrészt meg nem látja, hogy nem a kéz a hibás ami a rongyot rázza, hanem a köcsög sajtó ami lefényképezi és kipofázza ezt. Hová jutunk így, he? Legközelebb majd azt is kiszúrják, ha Kósa Lajos aranyozott Stones jegyekből csináltat magának bokaláncot? 

Nem megmondtam már egy hónapja, hogy ezt a sajtóizét is a kormánynak kéne csinálnia?! 

 

345 komment · 1 trackback

2014.11.28. 08:45 Fabius

Politikusok vagyonosodásától kuss!

Címkék: közpénz mutyi vagyonosodás vagyonnyilatkozat közbizalom

Amikor leváltottuk Papcsákot az öröm mellett volt bennem egy kis szomorúság is: Úgy éreztem hiányozni fognak az one man show-k, amiben verhetetlen a mi Ferink. De elég volt egy képviselői zsebek felé nyúlkáló apropó és szerencsére máris bizonyította, nem jött ki a gyakorlatból.

Az LMP a képviselők vagyonosodási vizsgálatára tett javaslatot, ami addig sem jutott el, hogy leszavazzák. Nagykoalíciós tartózkodás lett a vége, úgy látszik létezik dolog amiben óriási az egyetértés kormánypártok és ellenzék között. Aztán jött Ferkó, és megaszonta miért van ez:

"A javaslat alkalmas arra, hogy tovább gyengítse a közbizalmat!"

papcsák_2.jpg

Igen, ezt 2013-as kereseti toplista első mondta, aki lehet azóta sem tudja megmondani pontosan, miből jött össze az a 160 milla amiért piszkálni kezdte a sajtó. Mi azért megértjük, a látványosan maguktól megduzzadó pasa parki ingatlanok, Kósa féle elfeledett 100 milliós lakások és Szijjártó apukámadta világában tényleg alkalmas lenne a vagyonosodási dömping némi közbizalom rombolásra, dicséretes őszinteség ez Feritől. Ráadásul méltánytalan lenne, ha Annyit Is Ér Jánosnak az utolsó ótvar Rolexig mindent be kéne vallani.

Most tényleg az kell, hogy Orbán Viktor is feltüntesse: gyarapodtam egy stadizóleummal 3,8 milliárd értékben?

Ferkó - és párttársai, no meg a mélyen kussoló ellenzék szerint is - bőven elég, ha ezt a közbizalom izét nem rombolják. Hogy erősíteni is lehetne az átláthatósággal, a számonkérhetőséggel, a megszerzett vagyonelemekről elszámolással, az meg sem fordul a fejükben. Még csak az kéne, hogy a valahogy történő gyarapodást hitelt érdemlően indokolni kelljen, és legyen következménye annak, ha hazudni teccünk a vagyonnyilatkozatokban, évről évre.

 

1052 komment · 1 trackback

2014.11.27. 08:58 Fabius

Veszprém lesz a Fidesz Mohácsa?

Címkék: fidesz veszprém simicska lajos török gábor

Öreg oligarcha szívatóval indul, de ha felveszi a fordulatot és bepörög, ki tudja mi lesz a vége. Márpedig úgy néz ki, Nemzeti Lajosunk bepörgött, és az átdisznólkodott évtizedek után kerékkötője lenne a nernek.

Rajta, pontosabban a kénye-kedvén múlna, hogy van aznap kétharmad, vagy nincs.

Tudom, tudom. Eretnek gondolat Simicska indulását és győzelmét kívánni, de lássuk be, ha kiírnának egy nemzetközi, "Mivel Lehetne A Legjobban Megszopatni Orbán Viktort" pályázatot, a világ összes kreatívja sem tudna kiagyalni ettől fájóbbat. Nem, a stadizóleum lebontása, vagy a belőle csutka hangerőn non stop sugárzott, Gyurcsány beszédekből írt oratórium sem lenne Simicska kaján vigyorához mérhető, amint napi döntése alapján kutyázza vagy nyuszizza Viktort.

simicska2.jpg

Szegény kis Török Gábor! Mire a lájkkurválkodásnak indult bullshitbe belekomolyodta magát, mire lepacsizott Vona Gáborral is, alig maradt félórája kiélvezni a hirtelen figyelmet. Estére ki kellett mondania, ha Lajos bácsi jön én elállok az útból. Igaza is van, ha a Lajos szándék komoly, Veszprém nem politikai elemzőnek való játszótér. [azért ha a faszbúk népének lenne egy kis humorérzéke, akkor összehordanák azt a 22 194 lájkot, majd a becsokizás pillanatában néhány unlike-kal mentenék fel TG-t az adott szó kötelessége alól] Érdekes helyzet lenne, ha a lejtmenetbe kapcsolt Fidesznek Simicska győzelme segítene nagyobb lendülettel száguldani. Igazi felemeltelek és most elejtettelek sztori lenne, Viktor mindenhatóságába vetett hitének elillanásával.

Szinte sajnálom, hogy Simicskának esze ágában nincs komolyan elindulni.

Az egész nem több a "tárgyalásos fázisban" lévő harcos felek egymást szívatásánál. Szívatásnak mondjuk jóféle, a népszerűségvesztéstől, az időközi bukástól demoralizált, pórázra vett habonyárpádos Fidesznek belengetni, nem csak az államigazgatási munkát tudom szabotálni az embereimmel, de magát a szentséges kétharmadot is, ha úgy tartja úri kedvem. Ha valamitől, akkor ettől aztán lehet traktorféknyomot farolni a keresztény konzervatív fecskealsóba. Nem lennék meglepve, ha tegnap/holnap valami úton-módon Lajos kapna egy üzit őfelségétől, hogy inkább pettingelnék, mint harcolnék veled, édes jó Lajosom. De mondjuk azon sem, ha a bedühödött sünmalac inkább kezelné a helyzetet újabb rendkívüli lajosadóval, mert Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!

 

572 komment · 2 trackback

2014.11.26. 09:05 Fabius

Szürreális ma magyarnak lenni

Elbasztam. Nem kicsit, nagyon.

Néztek rám várakozva, kérdőn az asztal körül ülő európai értelemben vett üzletemberek, mint borzongásra vágyó kamaszok szoktak egy egzotikusan undorító országból érkezett szomorú bohócra, és várták a mesét.

horror1.jpg

- Mik a legfrissebb fejlemények nálatok? - faggatnak, mert a kíváncsiság kielégítése lassan előrébb való, mint maga a biznisz amiért ott ülünk. Elvégre azt már tudják, országuk vezetői mit gondolnak a mi Szemünk Fényéről, és kíváncsiak merre tart a szekszuális horrorregény amit a mi kormányunk ír. Amikor elmesélem, hogy:

- Tovább folyik a Multikat Szopató Nagy Háború a "legmagyarabb" kiskereskedelmi lánc üdvéért és gazdagodásáért,

- hogy Viktor meg akarja lopni azt a szimbolikus hatvanezret is, akiket a Nagy Einstand idején nem sikerült,

- hogy amíg ez nem megy, addig megy az MVM kisrészvényes einstand, mert csak,

- hogy itt a rendőrség szerint a csajok kiprovokálják a nemi erőszakot,

- hogy nálunk a kormányszóvivő is milliárdos és hoteltulajdonos,

- és, hogy Viktor szerint az egyetlen amin változtatniuk kell, az a kommunikáció,

..akkor jöttem rá, hogy elbasztam. Ha külön készülök a pillanatra, akkor most lenne egy sorozatnyi elég őszinte portrém, hogy fogadják a fentieket a Visegrádi Négyekhez tartozó régiótárs ország vállalkozói. Azt elárulom, nincs az a kuminferenc vagy kiafasztamás aki azokat a vágott pofákat kimagyarázhatta volna.

 

407 komment

2014.11.24. 08:41 Fabius

Jön a szabadon lophassunk törvény

Címkék: fidesz korrupció szabadrablás

A korrupciós-diplomáciai botrány kellős közepén kitanáta' kormányunk mi lehet az az egyetlen dolog, amitől egyszerre kapna agyfaszt az összes külföldi korrupciókritikus és a hazai közvélemény is: A ne zavarj, épp lopok törvény után januártól jön a szabadabb lopást segítő szabályozás is.

varga mihály - lopni.jpg

Sietni is kell, hisz az MSZP az alacsony részvétel ellenére megalázót rúgott a Fideszbe Újpesten, a veszprémi időközitől vált függővé a kétharmad, nincs idő jó ízléssel meg tisztességgel, látszatfenntartással pöcsölni. A slepp még mindig éhes, a kormányközeli klientúra olyan undorral néz mindenféle közpénzáramlást tiltó rendelkezésre, mint padlizsánkrém hipszterek a teszkós majonézre. Vagyis a helyzeten addig kell úrrá lenni, amíg lehetőség van rá, és nem kell az ellenzéket kérdezgetni, vagy legalább egy független képviselőt megvenni a szükséges szavazatmennyiséghez.

Senkinek ne legyen kétsége!!!! - mondta Mr. AnanászHáré két futsalos kinevezés között az ATV-n, amitől kétséget kizáróan eltűntek a kétségek: Zéró korrupció kormányunk továbbra sem tesz semmit a fölmerült vádak ellen, nekik nem elég, hogy a megkapott "fecni" több adatot tartalmaz, mint a Révai Nagylexikon. Sőt, inkább arra igyekszik használni az amúgy is zavaros helyzetet, hogy áterőltesse a Nemzeti Szabadrablás programját egy füst alatt. Eltűnik a vesztes pályázatok nyilvánosságára vonatkozó kötelesség, nem lehet majd piszkálni ezeket úgy, mint a trafik vagy földpályázatok értékelésekor. Eltűnik az összeférhetetlenség, innentől nem tiltja semmi, hogy minisztériumi rokonok, századvégi fűzfapoéták és péniszjelentők, egyéb kormánynak kedves békemenet aktivisták merítsenek szabadon a moslékosdézsából.

Egy apróságot felejtettek ki a bulikából. A 2007. évi CLXXXI. törvény egyes szakaszainak hatályon kívül helyezésével hivatkozási alap lesz, hogy deklaráltan többet akartok lopni, mint az egykor e törvényt megszövegező Gyurcsány kormány. Az új törvény hatályba lépésétől ez lesz az új mérce. Gratulálok.

923 komment

2014.11.23. 11:54 Fabius

Kósa Lajos nagy utazása

Címkék: luxus kósa lajos rolling stones sátánizmus

KupakLali elfáradt, elindult pihenni a neki legkedvesebbekkel: a titkárnőjével és Halász János ex-államtitkárral meg fiával. Elvert kábé egymilliót a nehezen megkeresett lovettából, oké. De lássuk be a pihenést nem adják ingyen, ráadásul a Rolling Stones is inkább koncertezik Aucklandban, mint a Debrecenhez némileg közelebb eső Vámospércsen. Meg kell ezt érteni, és Lajosnak elsősorban nem is a luxusról kell számot adnia, az lassan természetes velejárója a fideszlétnek. Neki súlyosabb vétségről kell beszámolni, ráadásul nem a közvéleménynek.

Semjén Zsoltnak kell megindokolni miért utazott 18 ezer kilométert, miért költött egymillát - erkölcsről és titkárnővel hancúrról ők nem beszélnek - azért, hogy találkozhasson a Sátánnal?!

kósa.jpg

Mert a fideszkeresztények számára a házasságon kívüli hancúr lehet bocsánatos bűn mikor tudják, Lajos családi viszonyai - khm- picit furák mostanában. De a Sátán társaságáért utazgatás aligha tartozik majd a bocsánatos bűnök közé. Márpedig a Jagger = Sátán tételt megcáfolhatatlanul állítja Semjén az idézőjelszegénysége ellenére zseniális szakdolgozatában:

 

semjen_1.jpg

A történtek után joggal merülhet föl a gyanú, hogy ez a Lajos nem állt meg itt, és esetleg, talán, időnként sátánista befolyás alatt állva Judas Priest lemezeket hallgat visszafelé.

498 komment

2014.11.21. 09:07 Fabius

Bakiparádévá silányul a Fidesz?

Attejóisten, hová kapjak, mihez értsek nagy hirtelen, mivel szolgálhatnám leginkább rokonaim, haverjaim és hűbéreseim hazám, akarom mondani Hazám de még inkább Nemzetem és Hazám érdekeit? Mi? Ne tessenek úgy hadarni, mert ha összezavarodok akkor teljes lesz a káosz!!!!

epic.jpg

Tecciktunni a nagy kapkodásban hibázik az ember, véletlenül kinevezi az öccsét kerületi médiacézárnak a véletlenek adminisztrációs összejátszásának következményeként.

Vagy egy mozdulattal tönkre vágja az italnagykereket, aztán a visszakozással meg a józan eszet, és kénytelen eltűrni, a sajtó meg az internet népe visítva röhögjön a jövedéki biztosíték helyett bekarcolt lövedéki biztosítékon. Állítólag nyomás alatt nő a pálma, de mi nyomás alatt csak kupakolni tudunk, azt meg nem rakjuk ki a vitrinbe.

Ennek a sok elvárásnak mindég ez a vége! Nem kiderült most is, hogy négyszer annyi támogatást adtunk az Audinak, mint amit bevallottunk? Pedig nem kamuzni akartunk, istenuccse, csak valahogy adminisztrációilag megtévedés történt, oszt ojjan jól állt a büdzsé, hogy föl se tűnt eddig az a 30 milliárd.

Mi csodálkozni való van ezek után azon, hogy az amcsik fecnijéről kiderült, nem fecni az, inkább 30 oldalas leporelló gondosan dokumentált adócsalás folyamatábrával, megnevezett márkákkal és szereplőkkel? Honnan kellett volna ezt tudni? He?! Nem volt rajta se fejléc se pecsét!!!!! Tekknikai adminisztrációs hibaokokból ilyet meg nem olvasunk el! Mert mi van, ha szpem?! Meg amúgy a külügytől kértünk tolmácsot, de azt üzenték most a teremfodbal edzés fontosabb.

Vagyis nem tehetünk mink semmirőlse, az a fránya tekknika, az adminisztráció meg az elvárásnyomás a hibás. Mink jóhiszeműen és kellő körültekintéssel jártunk el mindégis, a miniszterelnök úr jóvoltából. Álgya őtet a Devla megfele.

 

837 komment · 2 trackback

2014.11.20. 09:11 Fabius

Önértékelési zavarban szenvednek Orbán barátai

Címkék: fidesz századvég epic prezi

Voltegyszer országban akad egy társaság, ami:

- Először mintát ad az amcsiknak a magyar kormányzati szintű mutyimodellből,

- majd lebuktatja magát, ezzel nyilvánosságra hozza a saját hülyeségét és kirobbantja a rendszerváltás utáni idők legkomolyabb diplomáciai botrányát,

- Aztán pedig mint aki jól végezte dolgát még büszke is lesz saját magára. Nem kicsit, sőt nagyon

"Állítom, a Századvég ugyanolyan sikeres a saját területén, mint a Prezi az informatikában"

A fenti hallatlan és világraszóló sikerek után egyáltalán nem túlzás a kijelentés, szinte ordít a párhuzam:

- A Prezi főnök nemrég jár Amerikában Obamánál, a Századvég főnök meg nemrég mondta, legszemélyesebb magánügye, hogy beutazhat-e egyáltalán.

- A Prezi 57 millió dolláros befektetést kapott egy nemzetközi tőkefinanszírozótól mert mindenki kíváncsi rá, a Századvég testreszabott pályázatot és 1,3 milliárdot kapott a magyar kormánytól, mert nem kíváncsi rá senki. 

Miért nem túlzás mégsem a kijelentés? Mert akad egy terület amiben messze felülmúlják a Prezit, és egyben köröket vernek a világon mindenkire: Faszállásjelentést, na azt nem tud olyan szenvedéllyel írni senki, mint Orbán Gépontja. 

g.fodor-gábor.gif

 

342 komment · 4 trackback

2014.11.19. 08:15 Fabius

Zuglóban forog az Éhezők viadala 5

Címkék: közélet zugló mutyi képviselői tiszteletdíjak

Mondták nekem páran, hogy adjunk egy esélyt ennek a Gergőnek, majd bizonyít. Na, ez elsőre sikerült is. Az zuglói önkormányzat alakuló ülésén személyesen akadályozta meg, hogy az éhezők viadala pokol elszabaduljon: Nem kellett őt kísértésbe vinni, odatalált egyedül is, és játszottak kicsit a képviselők tiszteletdíjával országos átlagot és egészségügyi határértéket meghaladó módon, ha már szabad lett.

Azt gondoltuk, hogy a Papcsáktalanítás nem lesz ingyen, de hogy mennyire nem ingyen lesz, az azért meglepő.

zugló.jpg

Nyilván van ennek a dolognak sokféle olvasta - itt az egyik, ez meg egy másik - mi azért induljunk ki polgármonsterünk védekezéséből miszerint: akik meg vannak fizetve azok kevesebbet fognak lopni.

Most hagyok egy perc röhögőszünetet, szerintem kelleni fog.

Az már most látszik, hogy a nagy hely és pénzosztó vesztese Várnai és a Civil Zugló, nyertese pedig Sápi Attila és az MSZP-Összefogás izé. Tegye föl a kezét aki másra számított. Senki?  De nyertesnek mondható az LMP is, ami a választási eredményüket némileg felülértékelve megkapta a költségvetési bizottság elnöki helyét. Nem mondom, hogy nem értem a koncepciót, elvégre a korrupció elleni harcot onnan érdemes vívni, ahonnan rálátása van az embernek. De azért az csak furcsa, hogy a helyosztásban nem Karácsonnyal, hanem TóCsával kellett erről megegyezni a rossznyelvek szerint. Úgy különösen furcsa ha tudjuk, a legkülönfélébb válogatott arcok bukkantak föl a felügyelő bizottsági és tanácsnoki helyekért, a TóCsa inasának számító Kovács-Csincsák Lászlótól a Zuglóban is - lassan hol nem? - nyomuló, amúgy az egyik legmódosabb fővárosi fideszesnek számító Szatmáryné Jahl Angéláig. Pluszbónusz afölött is el kellett nézni, hogy Karácsony a sokat megélt, Zuschlag és Weinek pereket megjárt Komlódi Gáborral érkezett átvenni a hivatal dolgait. Nyilván a zéró korrupció jegyében, mert mi más oka is lenne Karácsonynak foglalkoztatni valakit, aki egyszer-kétszer-párszor már odakozmált a szocialisták tanácsadói és egyén bizniszkéiben, mint a rablóból lesz a legjobb pandúr elv követése.

Peeersze, mi itt mind ezt hisszük és nem gondoljuk, a TóCsa slepp pont azt és pont azokkal kívánja folytatni, mint amit abbahagyni kénytelen volt 2010-ben. Hogy Weinek helyett Karácsonynak hívják a bábut ehhez? Részletkérdés.

A fentiek fényében már csak az érdekelne, hogy mit kell - kellett tenni vagy nem tenni az LMP-nek és Barta Jánosnak, hogy a pénzügyi-költségvetési bizottság elnöksége meglegyen? TóCsát ismerve ez nem volt ingyen, téged ismerve, kedves János, meg azt várta volna az ember, hogy a fenti névsort látva - feltéve, ha stimmel, ezt a határozatok nyilvánosságra kerülésével fogjuk megtudni - zajongsz majd egy kicsit, az egyhangú, mindennel egyetértek szavazgatás helyett. Franc tudja, én a nyolcas pontotokat olvasva...:

8. A Fidesz-féle hűbéri lánc-kifizető helyek, sógor – koma – jóbarát viszonyok felszámolása a polgármesteri hivatalban és a kerület cégeinél.

...teljesen aszittem, a hűbéri lánc kifizetőhelyek, sógor-koma-jóbarát viszonyokkal akkor is bajod/bajotok lesz, ha azok nem fideszesek. Szóval tényleg érdekelne egy hogyvolt erről, mert innen ahol én ülök egy jókora, össznépi lepacsizásnak látszik a dolog.

 

 

 

502 komment

2014.11.17. 07:51 Fabius

A Miniszterelnökségről indult a korrupciós-kitiltás botrány?

Egyszervolt országban minden megeshet, pláne, ha korrupcióról vagy mutyiról van szó? A híreket egymás után rakva érdekes képecske kezd kirajzolódni:

Azt mondják az amcsik a nyilvánosságra került "fecniben", ők elég régen és elég sokszor figyelmeztették a magyar kormányt mindenféle találkozókon, hogy oppardon háverek, nálatok a korrupció elleni harcban úgy bűzlik valami, mint elfeledett focista zokni az öltözőszekrény alatt. Mit lépett erre a kormány? A Miniszterelnökség kiírt egy testre szabott pályázatot a Századvégnek 1,3 milliárdért, hogy majd akkor ők képviseljék a magyar érdekeket Ámerikában. Emezek nyilván pályáztak, nyertek, a 217 oldalas pályázati remekműből egy egész oldal foglalkozott azzal, konkrétan mit vállalnak ők ennyi pénzért.

századvég.jpg

Hogy a dolog ne a véletlenen múljon, a Miniszterelnökségen egy volt Századvéges, Kern Tamás helyettes államtitkár mondja meg a most éppen lobbista szerepben tündöklő Századvégnek, mi legyen a stájsz. Igen, ezt úgy kell érteni, hogy a magyar kormány egyetlen érdemi reakciója az amcsik: mutyi-mutyi-mutyi szajkójára annyi volt, hogy nyomban gründoltak nekik egy iskolapéldát, hogy is működik ez nálunk egészen pontosan, Miniszterelnökségtől lefelé.

Aztán meg néztek ki a hülye fejükből, hogy aztabazmeg, kitiltottak minket a picsába.

Sőt, Gépont Fodor stratégiai igazgató azt az öntökönrúgást is elkövette, hogy a Századvég saját lapjában, kamu sztorival borította a kitiltási botrányt. Mert ekkora stratéga a szentem, így keni vágja a "politikai gondolkodást", és meg sem fordult a morzsányi agyában, az amcsik az ilyet csendben szokták intézni. Ha ehhez hozzávesszük az ex-Századvéges Mellár Tamás legutóbbi pénzmosodás sztoriját, hogy Heim Péter az érintettségéről szóló sajtóértesüléseket jogi lépésekkel fenyegetéssel próbálta megoldani ahelyett, hogy látványosan odaül Habony mellé az ominózus fotón, hogy Gépont azóta Ózddal és a Jobbikkal próbálja riogatni az amcsikat és igyekszik antikrisztust csinálni a pályázati ügyet aprólékos módszerességgel ízekre szedő 444-ből, akkor elképzelhetőnek tartod nyájas olvasó, hogy ez a sztori úgy ahogy van kb megfelel a valóságnak?

 

1055 komment · 1 trackback

2014.11.15. 18:05 Fabius

Menj a picsába, Amerika!

Meghasadtam. Egyszerre kezdtem tisztelni Viktort, és röhögtem ki ugyanabban pillanatban. De az utóbbi hetek teszetoszasága után végre megtörtént a valami, vagyis Kedves Vezető nertárs eldöntötte mit akar. Megszítta az orrát, felkrákogta ami odabent mind begyűlt lenyelhetetlenül, és az egész turhát odaköpte az amcsik küszöbére.

orbán fecni.png

Hogy egyszerűségében a demarsot összekeveri a durtmarssal? Vicces, de nem érthet az ember mindenhez. Van aki a politikához, van aki az ultihoz, és akad aki egyikhez sem ért igazán. De legalább az elmúlt időszak csontzenéjének vége van, nem járja a beszari csárdást térdcitera zenére, mint mikor felcsúti parasztgyerek találkozik a grizzlyvel. A Goodfriend örüljön, hogy a tegnapi műsor végén lepacsizott vele, és nem fejléc nélküli sallert meg lepecsételetlen kokit osztott. Pedig megérdemelte volna ha abból indulunk ki, milyen hosszan és hányszor, de hányszor baszogatták ezek a szegény magyar diplomáciát a mindenféle korrupciós sirámukkal.

Ennyi idő alatt sem értették meg, hogy ez nem véletlen, mi direkt vagyunk a csúcsvezetőinktől kezdve ilyen korrupt szarok. De ahogy a magyaroknak legyen közömbös hazudik/hazudott-e a kormányuk, úgy az  amcsiknak is legyen közömbös, hogy mi itt mennyire vagyunk korruptak. Az 1700 cégük alkalmazza csak azt a 80 ezer magyart ahogy eddig, annak örüljön, hogy nem minden iparágat ért - még - utol a trafikosítás, és a Nemzeti Pártkasszatöltő lobbistáknak is maradt még mozgástér. Úgyhogy a jövőre nézve azt kell felfogni amcsikáim, hogy a Beleállás Pillanatától mi már a "Kő'-papír-kurvaanyád(?)" nevű játékot játsszuk, ahol a megérlelt zöld turha üti a szar, fejléc és pecsét nélküli fecniteket, srácok. Vili?

1070 komment

2014.11.14. 08:52 Fabius

Fideszes vagyok, nem fizetek különadót!

Címkék: fidesz különadó dohánygyárak trafikok

Régi szlogenje Mindenórás Tábornok urunknak, hogy a különadókra a "zemberek igazságérzete" miatt van szükség elsősorban. Jó, másodsorban megjelenhetnek az okok között olyan egyénieskedések, mint személyes bosszú az RTL esetében, de ezt most hagyjuk. Lényeg a 2010 óta nótázott igazságérzet, ami ugye a 98%-os különadótól kezdve a bankadón, ágazati különadókon keresztül állandóan fontos szempont. Volt. Mer' luxusprofit van, azért.

Aztán a legfrissebb különadó kivetésekor egyszer csak megfeledkeznek erről az igazságérzet izéről, 4 év hősieskedés után jön az amnézia.

Jóhogy, tán a mi kutyánk kölykei csak nem fognak különadót fizetni? A sántajóska nem azért szabta cégére a dohánytörvényt Lázár bólogatása mellett, és bulizott ki a fideszes hűbéreseknek kizárólagosságot, magának félezer körüli trafikot, hogy most különadókat fizessen. Ahogy a Szatmáry család sem azért izzadt és dolgozott keményen 12 koncesszió megszerzésén, hogy most a korrupciófejlesztésügyi államtitkár Kristóf gyerek csak úgy beleírja a különadó-törvénykébe: Mi is fizetni fogunk édesanyám.

cigi.jpg

Azért a zemberek igazságérzetére tekintettel levésnek is van határa! Pont ott, ahol a klientúrának saját ötleteink következményeként adófizetési kötelezettsége keletkezne. Fizessenek a mások, a luxusprofitos bárkik, csak minekünk ne kelljen. A trafikos talpasokat eleve hagyjuk ki a körből, a dohánygyáraknál meg állapítsunk meg olyan sávos adózást, ami valahogy mégis a sántajóskának lesz a legjobb.

Azért a pár plusz millióért kap egy milliárdos adókkal sújtott konkurensekkel teli dohánypiacot, ahol már csak elboldogul végre. Mi? Hogy? A zemberek igazságérzete? Na az van leszarva. Pont.

596 komment · 1 trackback