Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

1/10

Hazugság nélkül

Úgy gondolod nincs olyan vállalható párt és politikus, ami/aki megfelel az értékrendednek, akit/amit támogathatnál, hogy a jövőképed ne csak ábránd legyen? Akkor te politikai árva vagy, itt a helyed.

Friss topikok

Blogajánló

2015.03.28. 12:11 Fabius

Vona: ahol zsidóznak ott zsidó vagyok!

Címkék: jobbik vona gábor

Helló világ, a Jobbik megérkezett a porondra!

A cukiságkampány után a Jobbik és Vona Gábor meghúzta a váratlant, és a legutóbbi interjúra szinte már Je suis juif! pólóban ült oda.

"a Jobbik osztozik minden áldozat gyászában – így a zsidóságéban is –, és ennek a gyásznak a megsértését vállalhatatlannak tekintjük. "

...mondta ki Gábris, ami szinte egyenértékű az ahol zsidóznak, ott zsidó vagyok szólammal. Egy felet visszaléptek a délkeleti kapuból és sündörögnének nyugatra a németek felé, kicsit nem lépnének ki az Unióból - "az EU-ból rövid távon nem lehet kilépni, Magyarország nincs felkészülve erre gazdasági értelemben" - már az EU kritika sem zsigeri, szóval látszólag minden elindult a faszásodás felé. Mer'hogy tecciktunni az van, hogy a jövőből felsejlő "kormányzati felelősség" nyomasztó kicsit, és ennek nem lehet nekivágni ennyi gyűlölködő fasszal.

Ja, utóbbit nem mondta, még mielőtt, de azért amit mondott az ezt is jelenti.

Úgyhogy érdekes lesz figyelni ez az újfajta gondolkodás mennyire politikai termék, és mennyire tényleg követendő irányvonal. Beszélni egy dolog valamiről, az időről időre vállalhatatlanságot elkövető csibészeket tényleg farba rugdosni, netán arcvonalból hátrébb léptetni meg egy erősen másik. Eddig nagyon nem volt min izgulni, a Jobbik a népszerűségi adatok alapján hosszú évek óta egy létszámában ugyan kicsit változó, de azért jól körülhatárolható választói réteg szimpatizált pártja volt.

Viszont ha a beszéd mellett tettek is lesznek, akkor ez bizony hozhat akkora változásokat, amire érdemes lesz odafigyelni jobb és baloldalon ugyanúgy.

655 komment

2015.03.26. 11:12 Fabius

Orbán G.: megszívattam pár tízezer embert, de büszke vagyok rá!

Aztamegbasztabüdöskurvaélet! - habonyárpád dühében bizonyára falhoz vágta a Gucci mintás Zsolnay étkészlet lecsós tálját: Nehezen kigondolt legújabb politikai terméke, a "keményen dolgozó kisember" úgy ment a kukába, mintha sosem létezett volna.

Kiderült, hogy napokkal a bedőlés előtt tudtak a Quaestor gétről, Tarsoly Szijjártónál rinyált volna segítségért, és bizony ahogy lehetett kiszedtek minden lovettát onnan, ahol amúgy keresni valója sem nagyon volt. Szólni viszont nem szóltak a keményen dolgozó kisembereknek, hogy hélóbazzeg, odavigyázzatok! Sőt, Tarsoly oligarcha és szarember úr azóta is szabadon csinálhat hülyét belőlük, mert mindegy mit hazudott előtte már annyiszor, azt a kurva csődjelentést azóta sem sikerült megtennie.

Orbán G. meg annyit szólt ehhez, hogy ja, én mondtam vegyék ki a lovettát időben, majd büszkén kihúzta magát, hátha megdicséri érte valaki.

Hogy ezzel kedvenc ölebéről ő húzta le a hazudik reggel, éjjel meg este leplet az egy dolog. Az meg egy másik dolog, hogy mennyi keményen dolgozó kisembert hagyott benne tudatosan a szarban. Szólhatott volna de nem tette. Nem volt fontos. Sőt, van rosszabb, amit ők megengedtek maguknak, az tilos volt másnak. A Honvéd Egészségpénztár - 28 ezer ember - nem menthette a ki a pénzét egy másik problémás vagyonkezelőtől. Az átutalás elindult, de aztán eltűnt a magyar káosz pénzügyi rendszer süllyesztőjében. Rendőrök, katonák, titkosszolgák pénze lóg valahol a levegőben úgy, hogy ők tegnap megtudták: amit nekik nem lehetett, azt Orbán G. utasításba adta és természetesen sikerrel jártak.

questor.jpgA Honvéd vezetői néznek ki a fejükből, keresik a "valahol csak meglesz" 1,8 milliárdot, emberek tízezrei meg most tapasztalják a saját bőrükön Simicska igazságát: Orbán egy geci.

668 komment

2015.03.25. 09:07 Fabius

Quaestor közlegény megmentése

Címkék: fidesz mutyi quaestor tarsoly csaba menekülőút

Ócska szóvicc, de a történtek után rohadtul kíváncsi leszek mi van még a tarsolyban. Pártunk és kormányunk rettentően fogadkozik, hogy a bróker botrány szereplői nem ússzák meg szárazon, éppen csak annyi a bibi, hogy a "véletlenek fura összjátéka" meghaladja már az egészségügyi határértéket.

 1.  Február végén megdöglik a Buda Cash.
 2.  Március ötödikén a külügy - állítólag - úgy dönt, kiveszi a pénzét a Quaestorból.
 3.  A tranzakció március kilencedikén megtörténik, majd "kb két perc múlva" a Quaestor csődöt jelent. Mármint állítólag.
 4.  Mert maga a csődjelentés tizenkilencedikén történik meg csak.
 5.  Addig átalakul a tulajdonosi szerkezet, a "háromkirályok" (Szima-Garancsi-Tarsoly) között számon tartott oligarcha és tróger tolvaj talál egy strómant, aki nyilván elviszi majd a balhét helyette. A nyolc általánost talán elvégzett közmunkást lesz miből kifizetni, elvégre emberünk több, mint kétszer annyit lopott, mint a Wall Street legendás farkasa. (200 vs 517 millió dollár) És ugye "valahogy" csak lett neki ideje strómant találni azután, hogy az utolsó pillanatban kitolta a külügy pénzét.

 

questor.jpg

Nyilván elhisszük, hogy a külügy semmilyen információval nem rendelkezett, nem súgott senki, és mindez véletlen.

Nyilván elhisszük, hogy senkinek fel nem tűnt, a Quaestor tíz nappal később jelentette be ténylegesen a csődöt, mint ahogy azt a sajtóban bezengeni szíveskedtek.

Nyilván elhisszük, hogy ez az egész nem Tarsoly Quaestor közlegény megmentése, hanem a Bohócországban megsokasodó sajátos, nehezen értelmezhető események összjátékának műve.

Nyilván elhisszük Orbán Viktor felháborodását: "Ilyenkor az szokott történni (...), hogy azok, akik kicsalták az emberek pénzét, valahogy mindig megússzák."

Mert ha nem hinnénk akkor kénytelenek lennénk azt gondolni, hogy Gyurcsány szentté avató szertartásán őszintébb lenne Orbán G. mosolya a mostani bilincsbe Tarsolyt! - szólamnál.

362 komment · 1 trackback

2015.03.24. 12:16 Fabius

Békemenet: Fideszesek, nem lát, nem hall, nem beszél!

Címkék: fidesz bayer zsolt időközi választás békemenet

- Apu, a fingot meg lehet fogni?

- Nem.

- Akkor beszartam!

 

Ez a vicc jutott eszembe a Békecsosz sümegi kirándulásáról. A "tömeg" szabad szemmel alig volt látható még úgy is, hogy a kétpetéjű CBA ikrek (Baldauf, Lázár) és kormánypárti prominensek is igyekeztek növelni a létszámot. Ettől arra is többen lettek volna kíváncsiak, ha Baldauf az egymillió dolláros bébijét állítja ki, és mellőle tart motivációs mítinget keményen dolgozó kisembereknek. Enélkül viszont annak 200 nyugdíjasnak volt kénytelen felmondani a leckét az összes Békecsosz arc. Csizmadia és Lomniczi nem mondott semmi érdekeset, csak bemutatták amit az agyuk helyére operált vetítőgép segítségével sikerült, majd jött a bayerzsóti, és a tőle megszokott magas színvonalon megmondta a tutit a tapolcai választókerület érdeklődő fideszes nyugdíjasainak:

- Nem lát, nem hall, nem beszél! Fejét bedugja valahová a választásig, nem figyel semmire, főleg az ellenzékként funkcionáló sajtótermékekre nem figyel, a 444 nevű vérborzalmaz pedig végleg elfelejti!

bayer1_1.jpg

Mert nem az a baj, ha Lázárnak Rolexe van, hanem ha beszélnek róla. Nem az a baj, ha családok delfines parasztbarokk villát vesznek a nehezen fölnevelt utódnak, hanem ha ezt megírja a zújság. Amit esetleg el teccenek olvasni és kétely ébred a leghűségesebb szívekben is, hogy például a Pasa park nem képes öntágulásra. Pedig de, és aki ebben nem hisz az legközelebb képes az Istent is megtagadni, mint a költő: "Én Istent nem hiszek, s ha van, ne fáradjon velem, majd én föloldozom magam."

Az meg kinek lenne jó?

Ugye, hogy senkinek?! Úgyhogy a büntetés ideje nem mostan van, nagyon nem mostan! Mer'a zönbizalmat köll visszaszerezni, amit úgy tépáztak meg legutóbb Káposztásmegyeren, hogy ide is csak kéccázan teccettek eljönni közösen Békecsoszni. Félre kell hát nézni de okosan, nem nagyon, mert teljesen elfordított fejjel ide látszik a vasárnapra bezárt sümegi teszkó! Ha nem így, akkor "visszajönnek Feriék, Tóbiás, Szél Dettozó, velük visszajön minden" és lehet venni vasárnap is akciós frikandó sonkát ugyanott! Vagy jön a Jobbik, ami a görögöket túlvonyítva fog benyalni Brüsszelnek, segglyukon keresztül manduláig! Lélektanilag fontos ez a választás minekünk, tecciktunni, mi így konszolidáltuk a zországot, és most életbevágó lenne nyerni egy aprót. Picit.

Hogy mirólunk ne a fenti vicc jusson az emberek eszébe. A vasárnapért anyázás közben.

 

 

 

197 komment

2015.03.23. 09:17 Fabius

Vasárnapi zárva tartás: hazudj, hazudj, hazudj!

Hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium folyamatosan hazudik nem újság, megszoktuk. De ennyire bénán Kusza Szem uralkodása alatt sem csinálták. Amúgy is szánalmasan röhejes, hogy állításuk szerint a vasárnapi zárva tartást hatástanulmány(ok) nélkül, semjénharrach vasárnap fétisére alapozva vezették be, de a csúcspontja az egésznek ez a denemde létező hatástanulmány és hazugságcunami.

hazudj1.jpg

A Népszabó szerint létezik tanulmány, ami elég súlyos megállapításokat tartalmaz:

 • 10-15 ezer ember veszítheti el a munkáját, jó részük később sem tud elhelyezkedni az ágazatban
 • 20 milliárdos forgalomcsökkenés
 • Az áfakiesés és a csökkenő járulékbevételek miatt 50 milliárdos buktára készülhet a költségvetés.

Vargáék szerint ők aztán kurvára nem számoltattak ki semmit senkivel, számolászni egyébként is az érintettek dolga, a kormány és a nemzetgazdasági minisztérium nem bajlódik ilyen baszokkal, ők a színes fagolyók tologatása helyett érzésből nyomják a gazdaságpolitikát. Úgyhogy ha esetleg mégis lenne valami hasonló tanulmány, akkor hiteltelen volna, mert számok alapján, orákulum nélkül az ilyesmit átlátni nem lehet.

De azért megnézik még egyszer, hátha csak elkallódott a pinyóban pár ki nem sorsolt trafik koncesszió és a be nem vethető győzelmi jelentés között.

Aztán jöttek, hogy nabazz, kerestük, mint kormánypárti jelölt szavazóit az időközi választáson, de mi sem találtuk. Nincs itt. Istenuccse. Anyánk életére és a rezsicsökkentésre esküszünk! Aki nem törölte ki a kormány.hu listáról a „vasárnapi nyitvatartással kapcsolatos felmérés, elemzés” 3,2 millió, MS Concord Bt. tartalmú sort, azt kirúgják a picsába még ma. Kinek kell egy ilyen szabotőr, mikor Lázár nertárs szerint ha lenne népszavazás a vasárnapi szabad vásárról azt csúnyán elveszítenék. Lehet kikérni a szerződést, de mi addig is azt tesszük amihez a leginkább értünk:

Hazudunk a végsőkig!

 

324 komment

2015.03.21. 09:01 Fabius

Szili Katalin Orbán állandó alibije?

Címkék: orbán mutyi szili katalin

Orbán G. Viktor aszonta az évértékelője és a kétharmadba kerülő veszprémi vereség után, hogy: "a szavazóik egy része nem elégedett velük, aminek egyrészt az lehet az oka, hogy valószínűleg több egyeztetést, lassabb döntéseket várnak". Ezt a "több egyeztetést" úgy gondolja megoldani, ahogy eddig gyakorlatában szokta, vagyis belenyúlt a bohócládába, előhúzta belőle Szili Katalint, megvajazta egy miniszterelnöki megbízott címmel és bedugta a nemzetpolitikai államtitkárságra autonómiakoncepciókat kiagyalni.

Szili vállalta? Naná: a megélhetési politikusok ősanyjának nem kell az ilyet kétszer mondani.

szili_katalin.jpg

Meg ugye régi gyakorlat ez náluk. Mikor senki nem akart részt venni Orbán alkotmányozós játékában akkor is Szili volt az alibi. Arcát adta a nemzeti konzultációs színjátékhoz, nevét a hülyébbnél hülyébben megfogalmazott álkérdésekhez. Cserébe egyetlen alkotmányos javaslatát sem fogadták el, mert azt nem mondta senki, hogy érdemben is beleszólhat Orbán G. álmaiba. A bohócnak a szórakoztatás a dolga ugyanis, nem a cirkusz alapszabályainak lefektetése.

Utóbbi láthatóan nem zavarta annyira Szilit, hogy a felkínált havi kb egymillióért ne állt volna újra Viktorék szolgálatába. Van az a pénz, amiért a Szociális Unió elnökének programja lekerül a honlapjukról, elvégre senki nem emlékszik már arra, hogy:

- Újratervezést kiáltott a társadalmi GPS,

- fejlesztéspolitikai és agrárstratégiai változások voltak égetően szükségesek

- az egykulcsos adórendszer eltörlése és a vagyonadó bevezetése mellett.

Ezeket meg a garantált alapjövedelmet, a lakhatáshoz való jogot és az összes többit elég volt addig ígérgetni, amíg a Szociális Unió alternatíva akart lenni Orbánnal szemben. Mikor ez nem jött össze, de Katinak lehetősége lett kiszolgálni Viktor igényét újra, akkor azért eldugták, tuti ami fix, ne látsszon már az a markáns különbség, amit még ellenzéki jelöltként gondolt a miniszterelnöki megbízott asszony a világról. Ezek tükrében azért csak fölmerül az emberben, mennyire volt valódi párt a Szociális Unió, és esetleg nem a Júdás pénz átadásának vagyunk tanúi egy sikeresen gründolt kamupártért.

673 komment

2015.03.20. 09:37 Fabius

Összeállt a Gyűlölet Szövetség

Címkék: zugló méltatlanság várnai lászló

 

idezet.jpg

(idézet: György István, budapesti kormányhivatal vezető)

 

A fentiek felolvasása és megértése után - illetve ellenére - mennyire kell utálni valakit ahhoz, hogy törvényi felhatalmazás nélkül mégis megfosszák képviselői mandátumától? Szövetkezve leggyűlöltebbnek mondott ellenségünkkel, nyilván, hisz a többséghez mindenképpen szükséges velük egy baráti testnedvcsere. Hogy pontosan kik voltak a kurvák akik átmentek strichelni a jobboldalra azt nem tudhatjuk meg, mert ilyen kis szemérmes a zuglói MSZP TóCsával az élen. Titkos szavazás, az kellett nekik, mert Zugló mégse Amszterdam, hogy kiüljünk kurválkodni a kirakatba.

tocsa_rozgonyi.jpg

Az esti recskabajnokság után - mert nyilván megünnepelték Várnai kigolyózását - meg indulhat a mutyibuli polgármester urunk asszisztálásával. Várnai ugyan mondogatta időnként, hogy összefonódások vannak bőven a két oldal között, meg is kapta érte a magáét mikor az MSZP együtt szavazott Papcsákékkal az ingatlaneladásokról, de Karácsony akkoriban még nem zuglói polgármester akart lenni, így bizonyára elkerülte a becses figyelmét.

Vagy leszarta pont, még az lehet.

Esetleg úgy érezte kijár ezeknek a méltó uraknak egy mámorító pillanat, mikor egymás helyett a közös ellenséget lehet gyűlölni szívből, és összeállhat Gyűlölet Szövetsége. Az LMP a pártszakadás után mandátumtolvajnak tartott minden kilépőt, Várnaival elég viharosan váltak, tőlük nem meglepetés a szavazat. A többieket meg jobban összekovácsolja egy ilyen a zökkenőmentes lopás - oppardon, működés - közben, mint a felek között gondosan elosztott önkormányzati cégek, bizottsági helyek és miegyebek. Azzal sem kell foglalkozni, hogy Gyügyei Attila fideszes képviselőt sem találni a KOMA-n, elég ha Várnait lehet baszogatni. A munkaügyi bíróság döntéséig sincs útban, nem kéri ki, nem piszkálja a szerződéseket, nem mutogat, hogy ni, már megint milyen lepukkant arcokat húztak elő a dicstelen múltból.

Kedves Várnai!

Neked meg kurvára ideje lenne kinőni a trehányságot! Mert hiába gondoljuk úgy néhány ezren, szüksége lenne rád a kerületnek, ha a világ legbalfaszabb módján gáncsolod el saját magad időről időre. ÉBRESZTŐ!

211 komment

2015.03.19. 09:24 Fabius

Lesz Fidesz - MSZP nagykoalíció Zuglóban?

Címkék: zugló méltatlanság várnai lászló

Feszítő kérdés, de közel nem alaptalan. Elvégre az "ellenség" közös, a magát béna figyelmetlenségével támadható helyzetbe hozó Várnai László tört elég borsot mindkét oldal orra alá. De viszonya polgármester urunkkal és az LMP-vel sem felhőtlen, szóval bármi bármi megeshet. Még az is, hogy megalakul a nagykoala, meleg tenyér csap meleg tenyérbe, és Várnait méltatlannak nyilvánítják.

Kinek kell egy kezelhetetlen, időzített bombaként flangáló faszi a közgyűlésbe?

varnai_1.jpg

Mármint kinek kell azokon kívül, akik őt beszavazták oda? Édes kis cukiság lesz, ha a Papcsák érában méltóvá vált - muhaha - helyi Fidesz kezdeményezésére a többiek lelkesen bólogatnak, Lacinak a késve - de törvényi határidőn belül - befizetett adóhátraléka miatt mennie kell, mert a voksokban megnyilvánuló választói akarat gyengébbnek bizonyul a sehol máshol, de Zuglóban alkalmazni szándékozott bürokratikus szabályozásnál.

Aszongya a hírek, hogy két verzió játszik ma délelőtt:

1: Simán méltatlannak nyilvánítják és passz. Ezt az a Fidesz kezdeményezte, akinek egyrészt semmi baja az ilyesmivel, ha házon belül történik, mint Pomázon. Másrészt a méltóságukat az elmúlt négy évben Pusztai ügyekkel és Mazsuzással alapozták meg többek között, amikről mi választók az országgyűlési és önkormányzati választások alkalmával is kimutattuk, mennyire díjazzuk.

2: Várnait nem találják méltatlannak, felkérik a kerület országgyűlési képviselőjét (TóCsa) , hogy a Nagy Büdösben kezdeményezze a hiányos törvény módosítását. ( a pomázi Fidesz szerint: „a nullás igazolásos rendszer anomáliás”) Érdekes lesz figyelni, hogy a baloldali összefogást vezető TóCsa, az ennek hasznát élvező Karácsony mennyire lesz lelkes mikor az abba be nem csatlakozó Várnai sorsáról kell dönteniük.

Érdekes lesz már csak azért is, mert nem egyszerűen csak egy képviselő sorsáról, de a választói akaratáról is dönteni fognak. Márpedig közel négyezer szavazatról van szó, és akkor csak azokról beszéltem akik elmentek választani és úgy érezték, kell egy ügykurkász, nyughatatlan Várnai a kerületnek. Szóval hölgyek-urak, kezeket a gombokra és lássuk mekkora a mersz, leszarjátok-e a mi akaratunkat a jól felfogott saját érdekeitek miatt.

 

 

190 komment · 1 trackback

2015.03.18. 08:38 Fabius

A Nemzeti KözröhejTéVé megmagyarázza

Pontatlanul röhög a BBC a Magyar Nemzeti Közröhejcsatorna tizenötödike óta tartó ámokfutásán! Abcúg, tessék pontosan idézni a titulusokat és nem összekeverni szezont a fazonnal, meg az összköltségvetést a műsorgyártásra fordított milliárdokkal. Meg amúgy is, genyózni nem ér, hisz csak az nem hibázik sorozatban aki nem csinál semmit, hüpp, .'-) !

Hogy nem a Nemzeti BennyHill Csatorna megalkotása volt a cél?

Kit érdekel, több tiszteletet a keményen dolgozó közröhejszolgálati kisembereknek! Tessék annak örülni, hogy Áderből csak Ádár lett és nem Káder vagy - Jézus ereje - Kádár, ahogy hívják sokfelé netszerte. Az ilyesmi nem súlyos tévedés, csak egyszerű baki. Az ideológiai kiképzés alatt nem volt idő mindenre, a hellye sírás szabályainak és a technikai eszközpark használatának elsajátítása majd megy útközben, senkinek kétsége ne legyen. Addig meg monoszkóp lesz vagy parlamenti üresjárat, akkor amikor.

monoskop.jpg

Amíg a keményen dolgozó kisemberek belejönnek a keményen dolgozásba, addig megelégszünk az időnként 0,0%-ot elérő nézettséggel, ami igenis eredmény!!! Naná, mert ez azt jelenti, az otthon tévéző kedveslakosságot még nem sikerült felidegesíteni annyira, hogy a hamutállal akarja letörölni a képernyővigyort valamelyik magasan képzett munkatárs amúgy önelégült pofázmányáról. Aki esse'tuggya az annyit ért a műsorgyártáshoz, mint Harrach Péter a Szent István óta vásárnapozó magyarok lélektanához. Amúgy meg nem hazudunk!

Csak. Akkor. Amikor. Akarunk.

293 komment

2015.03.17. 08:10 Fabius

Lecsapnak a keményen dolgozó kisemberek

Címkék: románia dna korrupció elleni harc laura kövesi

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy keményen dolgozó kisember. Ő nem ám ilyen Kocsis Máté féle pejoratív értelemben vett keményen dolgozó kisember volt, hanem amolyan rogánantal féle, aki felkelt reggel és keményen dolgozott estig. A keményen dolgozásnak meg mint az efféle mesékben meglett a jutalma, rábíztak egy fontos posztot ahol a maga köré gyűjtött többi keményen dolgozó kisemberrel együtt felkelt reggel, nyomta estig és lett eredmény.

 • 24 polgármestert,
 • 18 bírát,
 • 7 parlamenti képviselőt,
 • 4 ügyészt
 • 2 volt minisztert,
 • 1 tábornokot és
 • 1 volt miniszterelnököt

kaptak el csak tavaly, korrupt rendőrök és üzletemberek mellett. Miniszterelnökök, miniszterek kerülnek bilincsbe, és mit tesz az a Jóisten, bizony letöltendő börtönbüntetés is kijár akár nekik is a viselt dolgaikért. A keményen dolgozó kisemberek leszámoltak a korrupt nagyemberek érinthetetlenség mítoszával, a komplett politikai palettát lefedve vonnak vizsgálat alá és tesznek sittre bárkit. Ha másból nem ebből nyilván kitaláltad, nyájas olvasó, hogy ezek a keményen dolgozó kisemberek nem minálunk élnek és dolgoznak.

Laura Kövesije a románoknak van, nekünk poltpéter és magát kivizsgáló vezető hivatalnok jutott.

korrupcio_orban.jpg

A gazdasági bezzeg a szlovákok-ozás után jöhet a korrupcióellenes bezzeg a románok-ozás. Traian Basescu maga sem gondolta, hogy Pandóra szelencéjét nyitogatja Kövesi kinevezésével. Amíg nálunk a korrupció elleni harc kimerül Gripen Gabriella szenátor nagyívű beszédeiben és Horváth András meg a civilek baszogatásában, addig náluk a keményen dolgozó kisemberek elkapták Basescu testvérét, Viktor Ponta sógorát, de letöltendőt kapott Adrian Nastase egykori miniszterelnök is. Romániában szar lett korrupt politikusnak/köztisztviselőnek lenni, nekünk meg be kell érni egy homályos ígérettel, miszerint képviselőink 2017-től következmények viselésével mutyizhatnak a vagyonnyilatkozataikkal.

Hogy az addig hátralévő két évben mit művelhetnek? Pont azt, amit eddig is, mert mi így harcolunk a korrupció ellen.

Bízni kizárólag a véletlenben bízhatunk, ha egyáltalán. Mert jöhet egyszer itt is valaki, akinek kinevezésekor nem gondolják, a kinevezett keményen dolgozó kisember nem a kinevezőjéhez, hanem a feladatához és hazájához lesz lojális. Orbán rendszerében ez ma még elképzelhetetlen. De egyrészt semmi sem tart örökké, másrészt meg mit lehet tudni mikor ébreszt fel valakiben lelkiismeretet a Fidesz és Viktor erodálódó népszerűsége, és nem az lesz fontos, hogy többet lopjunk, mint négy éve.

294 komment · 2 trackback

2015.03.14. 10:54 Fabius

Orbán G. már a békemenet aktivistákban sem bízik?

Címkék: orbán március 15 fördős attila váci-madách gimnázium

Van ez a pici probléma manapság, márhogy ez a népszerűség zuhanás izé, amitől pártunk és kormányunk úgy összezavarodott, mint egyszeri kádéenpés a vasárnap is nyitva tartó guminő piacon. A lengyel import Orbán G. rajongók kiábrándultak Őfelségéből, a választások alkalmából bevethető Kubatov Önkéntes Gárda SZECS-ék létszámilag kevesen vannak egy tizenötödikei tömeghez, úgyhogy forradalmi módszerhez kellett nyúlniuk, már amennyiben biztosra akartak menni.

Kivezényeltek volna diákokat tömegnek Őfelsége beszédéhez.

Sz'tán mikor kiderült, vannak iskolák ahol nincs tíz látens szecses a diákok és a tanárok között sem, és lyeneket irkáltak...

„Tantestületünk pedagógusai nem támogatják és nem is szervezik meg a diákok politikai színezetű rendezvényeken való részvételét, elfogadhatatlannak tartják, hogy ezt a diákok számára bárki is kötelezővé tegye, és az adatvédelmi törvényekkel ellentétesnek vélik annak kérését, hogy az esetleges résztvevők, vagyis a diákok adatait továbbküldjék a szervezőknek.″

...akkor a helyi nerkomisszár agya elborult. Mert ezt így hogy?! Mikor harcba hívja a Kedves Vezető a forradalmi ifjúságot akkor kezdetek itt gecizni? Há'kirugdosnálak benneteket az utolsó szálig, ha megtehetném, de mert nem tehetem, így csak fröcskölöm a nyálam acsarkodva, mint egy játszótéri korcs a kukába vágott megbüdösödött farhát fölött.

hulye3.jpg

Hogy az ilyen Fördős Attila féle csicskái a nernek teljes szerepzavarban egy párhuzamos univerzumban élnek az tisztán látszik. Elfelejti a paraszt, hogy ő nem a Jóisten első számú helytartója, hanem egy választók által pozícióba emelt helyi hülye. Olyan választók által, akiknek jelentős százaléka bánja már, hogy rájuk szavazott. És nyilván vannak köztük bőven olyanok is, akik szerint a politikának kurvára kuss van a gyerekektől és iskoláktól. Én például ilyen vagyok, és Fördős nertárs piszok mázlija, hogy a gyerekeim nem a váci Madách Gimnáziumba járnak.

De van ennek a bulikának egy másik olvasata is.

Ha tömeget kell szervezni egy Orbán G. beszédhez közönségnek, akkor eddig a legnyilvánvalóbb megoldás a békemenet aktivisták riasztása volt. Na, ez most már szemmel láthatóan nincs így. Csak nem köztük is vannak kiábrándultak, és bizonytalan mennyien lennének hajlandóak Viktorért utazgatni? Vagy úgy vannak vele, a vasárnapi zárva tartás rájuk is vonatkozik, és ha Harrach Péter otthon döglik akkor dolgozzon vasárnap a faszom? Akár hogy is, az elgondolkodtató - nekik - ha már egy "ünnepi tömeget" sem tudnak házon belül összehozni, és muszáj visszanyúlni a pártállami idők tömegtoborzó módszereihez.

 

 

1219 komment · 2 trackback

2015.03.12. 08:51 Fabius

Fidesz, az amnéziások és félnótások pártja

"Ne lopjatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté az következmény nélküli vagyonnyilatkozatot az ő igen nagy kegyelméből"

Mészáros Lőrinc egy amnéziás félnótás - gondolhatnánk, ha nem tudnánk, hogy az uralkodócsalád nem bízná egy ilyen emberre az uradalom irányítását. Hol egymilliárdot felejt ki a vagyonnyilatkozatából, hol meg egy közös orosz céget a bebukott miniszteri biztos-attaséval.

meszaros_lorinc_amnezia.jpg

Varga Mihálynak is csak kis kérdezősködésre jutott eszébe, hogy családi összefogással sikerült rogántonyó szomszédjává válnia. Ahogy Rogánnak is így sikerült beköltözni a Pasa parkba, Szijjártónak a dunakeszi delfines medencébe, és ahogy ez kellett Lázár János és Zsiga Marcell ingatlanvásárlásaihoz is. Kósa elfelejtette - pontosabban: szerinte nem kérdezte róla senki - , hogy van egy százmilliós lakása Óbudán, hogy pontosan mekkora telken áll a bevallott kecója, és hány garázs tartozik hozzá. Simicskó államtitkárnak sem mindig sikerült pontosan fölidézni, a lakásdömpingben melyik az övé, az pontosan mekkora, és mi van a szülei nevén.

De szerencsére semmi gáz, amnéziás félnótás következmények nélkül lehet az ember.

Mármint akkor, ha képviselő. Mert a halandókkal általában nem ennyire elnéző az állam, és kényelmetlen kérdésekre kell válaszolni mikor kiderül, a vagyontárgyakra és életmódra nem futná a bevallott minimálbérből. Ám nincs veszve minden, azt már Fideszék is kezdik kapisgálni, hogy a végtelenségig nem lehet ám hülyének látszani, mert esetleg visszaüt. Mondjuk egy választáson. Mondjuk a következőn. Így a Nemzeti Korrupcióellenes Program (muhaha) keretében kihirdetettek szerint 2017 elején már következményekkel jár, ha valaki valamit elfélnótáskodik a vagyonnyilatkozatban, ez a cselekedet ugyanis bűncselekmény lesz. Majd. Esetleg.

Magyarul az üzenet annyi: két évig tessenek összelopni, oppardon, családi segítséggel - esetleg magánszemélytől kapott kölcsönnel - megvásárolni még amit szükséges, ezt valahogy lepapírozni, mert a választási év előtt közvetlenül már nem lehet azt ennyire pofátlanul és szabadon. A megjavulás látszatát fogjuk kelteni, bibi. Nem baj, ha ezt a további két évet a kedves választó most méltánytalannak érzi és szájára veszi érte édesanyánkat. Legfeljebb elmagyarázzuk neki, hogy egyik hónapról a másikra csak a nyugdíjkasszákat tudtuk ellopni, az egyéb csodákra egy kicsit többet kell várni. Mészáros Lőrinc is legyen kedves két év alatt összeszámolni a milliárdjait, cégeit, ezeket feljegyezni valahová, mert ahogy a régi dakota közmondás tartja, akinek nincs esze, legyen notesze.

917 komment

2015.03.11. 09:30 Fabius

Áder árulása

Címkék: áder jános titkosítás paks II

Káder János aláírja a paksi titkosítást, mert minden hótiszta, kicsit sem aggályos, sőt. Cserébe nem írja alá - elsőre - hogy a közszféra dolgozói kötelesek legyenek jeleneti a munkáltatójuknak, ha eljárás indul velük szemben. Ha a paksi titkosítást nem is, ezt azért gondolja újra a kétharmadát vesztett kormánypárt, mer'azért.

Már úgy értem mer'azért Kádernek kell valami lényegtelen faszság, amire mutogatni lehet: lám, nem írok alá mindent szó nélkül.

ader_janos1.jpg

Plaginak még volt mentsége: ész hiányában nem volt egyebe, csak a mindenkori etető kézhez fűződő végtelen lojalitása. Neked ilyen mentséged nincs, kedves Káder, te pontosan tisztában vagy vele, hogy hazudsz mikor aszondod:

"csak a magyar polgárok biztonságát és az erőmű biztonságos működését garantáló információk élvezzenek titokvédelmet."

Mert nem vagy hülye, tudod te is, hogy Paks II. körül az égvilágon minden titkos lesz, nem csak az elköltött pénz, de a Medvének kijáró bukkake kamat is.

-Tudod, hogy korrupciókutatók szerint csak a titkosítás miatt 84.200 forinttal többet vasalnak be családonként tőlünk. Meg ugye ismered is a tieidet, és ezt ezek szerint nem bánod.

- Tudod, hogy a titkosítás Uniós irányelvet és magyar Alaptörvényt is sért, de ezek szerint ezt te leszarod. Szánalmas vergődés a bizonyítványmagyarázat, miszerint:

" a köztársasági elnöknek nincs lehetősége arra, hogy egy törvényt saját kénye-kedve szerint, netán mások szempontjait előtérbe helyezve vagy hatáskörét bármely módon túllépve mérlegeljen"

Ugyanis neked nem mások kénye kedve szerint, hatáskörödet túllépve kellett volna mérlegelned, hanem az Alkotmánybíróság 2/2014 (1.21) határozata alapján kellett volna eljárnod, ami amúgy a dolgod lenne, állítólag. De nyilván tudjuk, egy ilyen gecizéssel terhelt időszakban, mikor a spicliséggel megvádolt egy újabb III/III-ast ültetne a közigazgatásba a hatalmas eszével, nincs szükség még a te okvetetlenkedésedre is. Nem is teszed, nehogy simicskabérencnek látszódjál magad is.

Nem árulod el a pártod és kormányod, cserébe elárulsz minket.

Paks nem biciklitároló! - hőzöngsz, pedig mi pont el tudunk képzelni benne egyfajta biciklitárolót, pont nektek. Ha lesz egyszer ebben az országban egy józanabb vezetés, ami elszámoltat benneteket a viselt dolgaitokkal, akkor simán kialakíthatna egy körletet, ahol szobacanga - generátorokon tekerve kéne ledolgoznotok a kárt amit okoztatok.

302 komment · 1 trackback

2015.03.10. 09:28 Fabius

Mit nem mondott Orbán G. Viktor?

Kíváncsi voltam mivel áll elő a Habony Művek a Simicska - Leaks múltidéző emlékszivárogtatása után. Vad cáfolatok után nekimennek a Gyurcsány kottából játszó, rezsicsökkentést támadó Lajosnak? Orbán elvárja magától, hogy bíróság elé vigye a spicli ügyet, különben leváltja magát? Ehhez képest vérszegényebb lett a megszólalás egy Harrach Péter öninterpellációnál.

- Lallerből a sértettség beszél, így csinn-bumm cirkusz az egész, teccikéteni?

csinn.jpg

(kép innen)

Vagyis nem mondta, hogy kedves drága polgári népem, én bizony nem jelentettem senkiről semmit, nem írtam alá se katonai elhárításnak se III/III-nak, nem voltam spicli se katonáéknál se a politikai közösségünkön belül. Vajon miért félt ezt így kerek perec kijelenteni? Túl sokan voltak ott, és egy ilyen kijelentés ráégne? Nem mondta azt sem, hogy Lajos egy geci, és bíróságon kell helytállnia a szavaiért.

Magyarul semmi konkrétat nem mondott azon kívül, amit mindenki lát: Lajos meg van sértődve.

Az egyetlen érdekesség annyi, hogy a "bulvárkacsa" nyugdíjba ment, helyére jött a csinn-bumm cirkusz. Igen, kb a jelentése és komolyan vehetősége ugyanannyi a kettőnek. Simicska spicli emlegetése meg annyira de annyira alantas, hogy ezért elővenni az ügynöktörvény és nyilvánosságra hozni a listákat mégse kéne. Mert azok nagyon fájdalmasak, tudod, nyájas olvasó.

- Kinek? Viktornak? - kérdezed most joggal, de erre választott képviselőidnek vagy miniszterelnöködnek kéne megadni a választ, ők meg csak annyit mondnak: csinn-bumm cirkusz, sálálá, csinn-bumm cirkusz, bibibí.

360 komment

2015.03.09. 04:22 Fabius

Simicska - Leaks: Orbán ügynököt zsarolhatják Moszkvából

Nagy frász ez a Lajos. Úgy mondott valami-semmit a Mandinernek, hogy abból az orbánhitűeken kívül mindenkinek világos: Viktor fején avasodni kezd a vaj.

Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad.” Azt mondtam az illetőnek: nincs harag, jó, hogy szólt, majd kitaláljuk együtt, miket írjon. Azt hiszem, maguktól is rájöttek már, ő ki volt.

Az Orbán ügynök múltját feszegető kérdések időről időre előjönnek. Legutóbb Vadai Ágnesnek írt cáfolatot a Főni, ezt újrázta most a Miniszterelnökség, de ahogy akkor, most sem bírt a dolog meggyőző erővel. Mert ha kutatunk kicsit a múlt emlékei között, akkor bizony sok furcsaságra nem érkezett azóta sem magyarázat. Először is ott volt ugye a MISZOT, ahol Stumpf István elnöklése és Pozsgay bábáskodása alatt lehettek mind szem előtt. Stumpf apósa már akkor is az a Horváth István belügyminiszter volt, aki ha kellett bármit el tudott intézni egyrészt, és a III/III jelentésekből tudott mindenkiről mindent másrészt. Talán soha annyi ügynököt nem szerveztek be, mint a rendszerváltás körül, ez kiderült a Horváth bukását okozó Dunagate botrányból és Szily László hogy nem lettem besúgó memoárjából is. Ahogy az is kiderül, a Fideszben és az összes többi rendszerváltó pártban hemzsegtek és a mai napig ott ülnek ezek a besúgók, egyik másik látványos karriert is befut, mint a sokáig MTVA elnök, 1989 májusában beszervezett Böröcz "Nádasdy" István. A neten régen keringenek Orbán egykori katonatársaitól származó "történetek", miszerint kussolt előtte mindenki, mert tudták az elhárítás embere.

Most meg jön az évtizedes legjobb barát azzal, neki Viktor maga mondta: jelentenem kell rólad.

Akta ami igazolná a dolgot az mondjuk nincs. De éppenséggel valamiért nyilvános ügynöklisták sincsenek, sőt, a rohattkommunisták elleni harc is kimerült egy MSZP baszogató röhejtörvényben. Jó, azt már D-209 óta tudjuk, a Fidesz ha csak rajta múlik egyes iratokat 150 évre titkosított volna, de végül megelégedtek 30 évvel is. Aztán 8 év parkolópálya után kétharmaddal felszerelve mit tettek ügynök ügyben? Úgy van, semmit. Magyarázatokat agyaltak miért nem támogatják Schiffer és az LMP beadványait századszorra sem, és igyekeztek szájkosarat húzni az elnökséggel üvöltve vitázó L. Simon fejére, hogy ne hánykolódjon annyit. Vagyis a titkok titkok, a rejtett ügynökök rejtett ügynökök maradtak. Az meg régen hallgatólagos közmegegyezés tárgya, hogy az eredeti, hiánytalan ügynöklista megtalálható Moszkvában, abból nem hiányzik kb semmi. Éppen ezért komoly dolgokat lehet kérni a benne szereplő információk titkokban maradásáért. Mondjuk egy paksi bizniszt.

Vagy villámlátogatást Európa Kirekesztettjének egy uniós tagállamban, hogy onnan mutasson feltartott középső ujjat Brüsszelnek.

Akkor is, ha ettől az ország elszigetelődik teljesen, atlantistából putyinistának bélyegzik, elveszíti legkedvesebb szövetségeseit, renoméjának utolsó maradványait és az import békemeneteseit is. Azt nem tudom - még - személy szerint én elhiszem-e Lajosnak amit állít. De abban lassan biztos vagyok, hogy abból az egykori Bibós brancsból a legtöbb esze neki van. Meg abban is, hogy ez a sztori nem a vége, hanem a kezdete valaminek. Viktor kötheti a gatyát fölfele, asszem.

orban-simicska-haboru_1.jpg

581 komment

2015.03.07. 11:50 Fabius

Simicska berántotta a médiaháború generátort

Bemelegítenek a LajosBirodalomban megmaradt sajtómunkások. Ha 180 fokos fordulat nincs is egyelőre, azért apró, óvatos mozdulatokkal a fokonként fordulás már elkezdődött.

simicska-lajos_1_1.gif

Az Eiselt ügyet előszedni tényleg csak ujjgyakorlat, jelzés, hogy kínos/vidám pillanatok jönnek, attól függően honnan nézzük. Az egykori BM helyettes államtitkár vesztegetési ügye - bűnösnek találták " folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntettében, ami miatt 14,4 millió forint vagyonelkobzást is megítéltek vele szemben" , két évet kapott felfüggesztve - csak egy apró de jól irányzott tüske a köröm alá:

- Lajos ha akarja bemutatja, hogy vált a NER a lopás, korrupció és megúszás szinonimájává.

Jó, furcsa ez kicsit valakitől, aki a második orbánlás alatt a  Közbeszerzések Örökös Nyertese volt. De ettől még tény, hogy az adott példában a világ életében Pintér barát Eiseltnek - barátfőnöke hangzatos, gyanú árnyékának vetüléséről szóló kurjongatása ellenére - elég volt kormányzati pozíciójáról lemondani, de a nyugdíjig hátra lévő kicsit azért kiguggolhatta egy csöndes sarokban, jól tejelő béemes állásban. Egy főosztályvezető nyilván más korrupciós árnyékot vet, mint egy helyettes államtitkár. Aztán ki tudja az milyen árnyékkal jár, ha az elgecisedő Lajos mutogat be eddig nem túl ismert tényeket a jobberek első számú tájékozódási pontnak tekintett hírcsatornáin.

 

1109 komment · 1 trackback

2015.03.05. 09:35 Fabius

A "cigánymaffia" sem indok a kétharmadra

Címkék: jobbik vona gábor kétharmad apáti

Érdekes fordulatot vett a héten a Fideszt távolmaradásával kétharmadhoz segítő Apáti István ügye. Vona Gábor törzsfőnök - és gondolom a pártvezetés - úgy érezte mégsem elég az elsőre annak látszó "cigánymaffia" mentegetőzés - Apáti családját állítólag megfenyegették - és büntetést szabott ki Apátira. Mer"hogy:

"a kétharmados többség eltűnése és a Fidesz erkölcsi, valamint legitimációs bukása miatt súlyos felelőssége van minden egyes ellenzéki képviselőnek"

Vagyis elvileg rájöttek, hogy nem elég ellenzéknek mondani magukat, célszerű annak is látszani. A kétharmad elvesztése után sokan sokfelé mondogatták, Orbánék szükség esetén megvesznek egy jobbikost és el van simítva a dolog. Aztán mit tesz a jóisten, ez Apáti távolmaradásával rögtön elsőre összejött, így a sokak szemében beigazolódni látszó elméletet igyekeznek cáfolni most Vonáék:

"A Jobbik elsődleges célja a Fidesz, valamint az elmúlt huszonöt év bukott elitjének leváltása, elvtelen együttműködés a többi párttal részükről kizárt."

Éppen csak annyi a probléma, hogy Vona Gábort is láttuk már ekkora hangzatos kijelentés után mintegy húsz perccel 180 fokos fordulatot véve Orbán lába elé heveredni égnek kalimpáló lábakkal.

orban_vegtorlesztes.jpg

Most meg el kéne hinnünk, hogy azóta ő és a párt megváltozott. Nem tisztem eldönteni Apáti kamuzott vagy a fenyegetés tényleg megtörtént, és tényleg komolyan kell venni. Az viszont biztos, hogy a Jobbiknak ez nagyjából az első és utolsó olyan alkalma volt, ami véletlennek kimagyarázható. Ha előfordul újra - és újra és újra és újra - akkor lehet ám magyarázni mindent, cigánymaffiától a bárakármiig, az Isten nem mossa le róluk, hogy kistestvérként Orbán kétharmados szekerét tolják. Úgy meg nehéz lesz váltópártként fellépni bármilyen választáson.

659 komment · 3 trackback

2015.03.04. 04:10 Fabius

Mr. Seggszáj és a titkosítás

Címkék: fidesz orbán viktor titkosítás paks II

"Családonként 84 200 forinttal kerülhet többe az erőműbővítés pusztán azért, mert a kormány titkolózik." - írja az Index a paksi szuper titkosításról korrupciókutató szakértőkre hivatkozva. A hazaárulás minősített esete! - kiabálja az LMP, uniós irányelvet és Alaptörvényt is sért! - állítja az Átlátszó. Közben pedig vidáman pörög Mr. Seggszáj 2008-as "puccsvideója", amiben örök érvényűnek éppen nem mondható magvas dolgokat erőlködik kifelé magából.

 

Sz'tán amíg mindenki a titkosításon pörög addig nekem eszembe jutott más is. Mindenféle kulcskérdéseknek nevezi, hogy honnan, kitől, milyen feltételek mellett szerezzük be az energiát, nem kerülünk-e függőségbe, és - tárárá - "jó áron szerezzük-e meg, vagy másnak jó, ha mi ezen az áron szerezzük meg"? Tudja a franc mit kell ez alatt érteni egészen pontosan, de a harcias ellenzéki-forradalmárból mára készséges szívóizomlázas kebelbaráttá változott Viktor törvényében van egy ilyen passzus:

"A Felek minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a Megvalósítási Megállapodások szerinti ellenérték olyan módon kerüljön megállapításra, amely lehetővé teszi, hogy a villamos áram-termelésre vonatkozó árak kereskedelmi szempontból hosszú távon versenyképesek és egyúttal az Orosz Kijelölt Szervezet számára elfogadhatóak legyenek."

aram1.jpg

Szóval az legalább nem titok, hogy Paks II. megépülte után a Medvénk jön, belemorog majd az árképzésbe, és vagy jóváhagyja amit mi kitalálunk vagy majd ő megmondja mennyit tartana ideálisnak. Ezt nem akarták még titkosítani, de ami késik ugye, az egy-egy "hiányzó" jobbikos képviselőnek hála bármikor itt lehet. Meg amúgy is: ha ezt felvállalták nyíltan, akkor gondoljunk bele mi lesz abban, amit nem.

343 komment

2015.03.02. 08:42 Fabius

Orbán: ide rúgjatok!

Kedves fodbalokos nemzetem, drága felcsútiak, akadémisták és egyéb egyenfrizurás ízeltlábúak!

Rég nem beszéltem nektek imádott sportunkról, mert az utóbbi időben a hátulról nyújtott lábbal becsúszást nem focipályán, hanem választási kampányban és törvényhozásban gyakoroltam. Ám a kétharmadnak huss, most már ráérek megosztani veletek néhány magvas dakota bölcsességet ami felgyülemlett bennem az elmúlt másfél évben.

1: A magyar fodbalistának le kell végre számolnia a teljesítménykényszerrel. Jó, " le kell hozni a csillagokat az égről, ám sem helyezésben, sem pontokban nem érdemes komolyan gondolkodni." Faszombamár ezzel az állandó pontok-helyezések-gólok-táblázatok dologgal, mikor a becsületes hozzáálláshoz annyi is elég, ha megjelenünk edzésen és meccseken. Miért kéne teljesítmény központúnak lennie a focinak ahhoz, hogy élvezzük?

2: A magyar fodbalnak is le kell számolnia a teljesítménykényszerrel. Jusson el a tudatotokig kedvesim, hogy a sas nem kapkod nézők után! Az üres stadion nem a munkánk fokmérője, hanem valami egészen más. Még nem írta az Árpi, hogy mi más, de a más az tuti. Aki miránk nem kíváncsi, arra mi sem vagyunk kíváncsiak oszt'jónapot! Mehet isten hírével, nem kötelező titeket nézni és mivelünk vegyülni, megvagyunk mi egymással is. A magyar fodbal jövőjét rég nem a pályán látott brilliáns játék szimbolizálja, hanem a remek építészeti megoldások itt, és a vénaszkenner amott. Aki ezt nem érti az hülye, az személyesen engem támad és a gyurcsány kottájából játszatná ezt a csodálatos játékot. De ide rúgjatok, köcsögök!!!

3: Az egyetlen versenyhelyzet amit meg kell nyernünk, hogy megelőzzem Donald Tuskot a hazája focijáért legtöbbet tevő miniszterelnökök versenyében. Amíg minálunk a fideszes önkormányzatok térköveztek orrvérzésig, addig neki volt esze ezer "ministadiont" építtetni országszerte. Rekortánnal borított sportpályák várják a sportolni vágyó gyereket lakótelepektől az olyan párszáz lelkes határmenti falvakig, mint Tylicz. Jó, itt még nem tartunk, de a Nemzeti Stadionépítő Programot abba nem hagyom addig, amíg számszerűen le nem győztem a kurva lengyeleket. Legalább ebben! Aztán majd meglátjuk ki nevet a végén!

 

295 komment

2015.02.28. 11:21 Fabius

Ez lenne Illiberális Viktor álma?

Kedves Vezetőnk félkegyelműsége régen nem titok, csak vannak akik ezt látnok-zseniséggel magyarázzák. Évértékelőjéből az derült ki, nem értett ő meg a világon semmit a körülötte zajló, és veszprémi eredményben kicsúcsosodó történésekből. Permanens harcot vívunk továbbra is a józan ésszel, gyűlöljük a bevándorlókat ahogy csak erőnkből telik, és nem ugrálunk, mint a hülye Tigris összevissza. Közben azért borzasztóan igyekszünk hasonlítani Orosz és Törökországra, ahol mostanában a hallatlan demokráciában sorra basznak rá az ugrálásra.

Erdogan tesó már azt is rossz néven veszi, ha versikét posztol valaki a korrupt fiacskájáról. A királyi famílián akkor se röhögünk, ha szétlopják az országot! - ért vele egyet Orbán, főleg mikor legkedvesebb veje vagyonosodására gondol. Legközelebb nyilván az után fog érdeklődni, hogy a picsába úszta ezt meg Erdogan, mikor ezek a politikailag inkorrekt magyarok már egy kis netadóért is majd a fejét leszedték.

Amíg ő az eszmét futtatta addig is rábaszott valaki a másik bezzegországban. Putyin leghangosabb kritikusába 4 golyó fojtotta bele a szót. Nyemcovot gyakorlatilag a Kreml lábtörlőjén lőtték hátba, ahol minden négyzetmillimétert kamera figyel, de a tettes nyilván nincs meg. Cserébe ígéret van: Vlagyimir Illiberálovics saját hatáskörében fogja kivizsgálni, hogy ki lőhette le riválisát az ellene és a rendszere ellen szervezett tüntetés előtt két nappal. És mi még Vida Ildi önvizsgálatán kacagtunk, höhő. Megnyugtató eredmény fog születni az ügyben akárki meglássa, mindjárt azután hogy Vlagya Béláim Különítménye telekürtöli az összes kommentelhető helyet itt és a világon: a SZÍÁJÉ volt!!!  Lajos vajon meddő töprengésben emlegetett legutóbb gyilkosságot magára nézve, vagy egykor közeli barátságuk évtizedei alatt megismerte Viktor ábrándjait?

Ehhez képest Orbán jelzők nélküli demokráciát akar. A legjobb haverjainál lévőkre szavak már nincsenek, úgyhogy...

 

1302 komment · 1 trackback

2015.02.26. 11:09 Fabius

Jaj, úgy élvezem én ezt a médiaháborút!

Az Nagy Gecirobbanás után azt hittük a többit elrendezik a színfalak mögött. De nem. A Célpont stábja úgy érezte csőre kell rántani ismét a gecipuskát, durrogtatni kell vele, mert megjött a várva várt állásajánlat ennyi hosszú nap után a közmédiából. Naná, majd akkor pufogjanak mikor nem fizeti senki? Bele a bizonytalanba? Oknyomozók - muhaha - ezek és nem hülyék, akiket leterített a kovácsandrea vírus. Vettek egy leárazott szánkót a Baumaxban, körbeállták és hitet tettek a Legfőbb Vezér előtt. Nagyon zorall lett a kis videó, de ha igazán kifejezőek akartak volna lenni akkor narancssárga szopnék pólóban nyomják, vidáman, és nem ebben a mangapornóját sirató kesergő emós stílusban. De mit értek én a lovakhoz?

Lajos elborulása borítékolható volt.

Sőt, szerintem direkt arra játszottak, hogy a nagyember beguruljon és ismét vállalhatatlanságokra ragadtassa magát. A dolog bejött, Luí kiakadt és kibővítette a dogmát: Orbán geci, nála csak a Célpontosok rosszabbak, mert azok jellemtelen gecik. Éppen csak annyi a bibi, hogy ebben a felállásban is azt érezzük, Lajos lett a punk, aki odamond és szarik magasról a következményekre. Ez pedig vicces, legalábbis én határozottan jól mulatok a médiaháborún, ha ez már az.

Sőt: szinte sajnálom, hogy Laller így "elpocsékolta" magát évtizedekig.

 

692 komment

2015.02.25. 09:15 Fabius

Flórikám, te csak lopjál tovább!

Címkék: fidesz farkas flórián lungo drom

 „nem volna szerencsés prekoncepciók, sajtóhírek vagy névtelen feljelentések alapján vizsgálatot indítani" - mondta Lázár János, hogy elmismásolhassa az ORÖ és Farkas Flórián sajátos pénzkezelési gyakorlatát. Hogy a feljelentés nem névtelen? Lárifári. Hogy a roma önkormányzat bomba érvekkel igyekszik indokolni a luxust, miközben ez a mi Flórink a beígért találkozón meg sem jelent? Ugyan kérem. Ne tessék mindjárt rosszra gondolni, Flórián egyrészt elfoglalt ember, másrészt meg lehet ismét az "eljárási kegyelmi kérvényét" fogalmazza.

Hogy mit?! - nézel most drága olvasó, mármint ha nem vagy képben a sikkasztás-hűtlen kezelés megúszásának módozatairól.

Flórinak 1975-82 között is akadt gondja a törvénnyel, három esetben ítélték el letöltendő/felfüggesztett szabadságvesztésre. De a rendszerváltással beköszöntött a kánaán, és onnantól a mikor milyen roma vezető képében tetszelgő Flórinak nem kellett szembenézni semmivel. Na nem azért, mert őkelme megjavult és leszokott a közösbe nyúlkálásról, frászt. Ő lett a romák Schmitt Pálja, a minden rendszerrel kompatibilis ügyeletes szavazatszállító. Amiért nyilván megkapta a jussát.

Hornék alatt is ment egymás zacsijának paskolása, de akkoriban még nem volt Lázár János, így folytak vizsgálatok a zűrös dolgokban és az Oktatási és Továbbképzési Központ Alapítvány és a Hosszú Út Alapítvány ügye eljutott a vádemelésig. Aztán hogy, hogy nem bírósági tárgyalás nem lett belőle mégsem, mert Flóri eljárási kegyelmet kért, és nyilván kapott is. Az ügyet harminc évre titkosították, és máig nem tudhatjuk, az általa vezetett alapítványok megsértették-e a számviteli fegyelmet, megáll-e a sikkasztás és hűtlen kezelés vádja.

Azóta nagyot fordult a világ, Flóri békemeneten, árvízi védekezésen pózol, közben pedig az általa irányított szervezet ugyanazt csinálja, amit minden eddigi rendszerben.

farkas_f.png

Orbánék annyival hálásabbak és elnézőbbek a most is magyarázkodásra kényszerülő, pénzekről beszámolni megnyugtatóan nem tudó Flórival, hogy már vizsgálat sincs. Nem kell Káder Jánost zavarni horgászás közben eljárási kegyelmi kérvényekkel, nincs szükség titkosításra, az ilyesmi időpocsékolás. Sokkal egyszerűbb, ha a vizsgálat sem indul el, mert Hadházy egy nevesincs senki, a szövetségesnek meg kell az egyértelmű üzenet:

- Te csak lopjál tovább nyugodtan, Flórikám!

 

 

436 komment

2015.02.24. 09:35 Fabius

Mit értett meg Orbán Viktor?

Címkék: fidesz bukta orbán viktor

Összeült a Fidesz - Camorra, mer'hogy baj van. Az hagyján, hogy elbukták az "ország legnagyobb versenyelőnyét", de a mód ahogy ez történt nem hétköznapi: Akkora az utálat, hogy a Kipróbált Pártembert leverte egy - a magyarok leggyűlöltebb ellenségének számító - kapitalista. Mostsegíjjél te Úrjézus!

A vs.hu szerint Viktor most már megértette.

Hogy mit értett meg egészen pontosan, azt még nem tudjuk, de állítólag pénteken az évértékelőből majd kiderül. Addig meg lehet találgatni:

- Megvilágosodott, hogy bizony elzavarható ő is picsába -  végre leesett a választási rendszeren nyekengőknek is, hogy ezzel a rendszerrel ha Viktorék buknak, akkor nagyon - és innentől búgnak föl igazán a pénzszivattyúk. Pörgetni kezdik Paksot amilyen hamar csak lehet, hogy Vlagyimir "Illiberálovics" és az újmagyar holdudvar is pénzénél legyen azért.

- Megértette, hogy Lajos és a LajosBirodalom nélkül az élet nem habostorta, Habony nem látnok, Kubatov meg nem mindenható a listájával.

- Bejelenti, hogy nem csak az ország komplett úthálózata, de a járdák, sétányok, és erdei ösvények is fizetősek lesznek, továbbá vásárolni nem csak vasárnap, de szombat 12-órától lesz tilos. Mert megtanultok szeretni, az anyátok mindenit!

- Valamiért az - bennem - nem merül föl gondolati szinten sem, hogy azt értette meg, nem akarunk több medvedörgölőzést, elszigetelődést, halálra titkosított energiamutyit. Nem akarunk félázsiaiak lenni, akiknek a Párt mondja meg hogy kell élni és mikor szabad vásárolni. Nem szeretjük, mikor vagyonosodásukkal elszámolni nem tudó, a következménytelenséget élvező félnótások röhögnek az arcunkba napra nap. Utáljuk, hogy egyes iparágak a hűbéri rendszer áldozatai lesznek. Hányunk az alkotmányos napszámosokká silányított AB-től és általában mindentől, amit a kellő helyekre kinevezett csicskákkal együtt a NER jelent. Cserébe szomorúak vagyunk, hogy a népszerűségvesztés, kétharmad bukás ellenére ez, és a hosszan folytatható pontok Orbán agyáig vélhetően ezúttal sem jutottak el.

Éppen ezért én rettentő kíváncsian várom, mi az amit szerinte is megérteni érdemes az egészből.

 

293 komment

2015.02.23. 09:09 Fabius

Csá, kétharmadom, csá!

Címkék: vereség időközi választás FIDESZ

Hogy az a megváltó kurvaélet baszná meg a mocskos pofátokat, miközben köröm nő a rongyba tekert, ótvaras pöcsötökön, hogy Lőrinc öntsön nyakon titeket egy Kamaz frissen szedett disznószarral, hogy száradjon az az orrlikatokba - mindkettőbe, gecik! - hogy levegőt is seggeteken tudjatok csak venni, ha már az agyatok odaszorult!

Hogy hoztátok össze ezt?!

Hol volt Kubatov a SZECS-csel? Hol volt Árpi, hol voltak a szavazószállító konvojok, hol voltak legényeink a gátról?! Nem adtam elég pénzt óránként?! Nem kaptak elég trafikot a patrióta hangadók?! Hol volt a médiatámogatás, hol volt a vonalkódos lista?! Miért nem vitt magával mindenki még egy embert?!

Miért hagytátok kicsúszni kezünkből a kétharmadot, he?!

kesz-zoltan_1.jpg

Az nem lehet, hogy a zemberek kiszerettek belőlem! Csak az lehet, hogy ti elszabotáltátok, ellazsáltátok a napot, mikor tudtátok mi múlik ezen. Nem voltatok ideológiailag elég képzettek, hogy fölmérjétek, máris pörög a Bukás videó, és tuti nem kell ma délig várni, hogy a fogatlan manusz is mirajtunk röhögjön!

 

Lyukat téptek a nimbuszomon, oda a kétharmad és oda a legyőzhetetlenség mítosza is miattatok! A centrális erőtér már csak egy bennfentes viccnek látszik mióta Gépont kifecsegte, "politikai termékekkel" nézzük hülyének a mieinket is. Mégsem hittem, hogy ti hagyjátok ezt megtörténni! A baloldal megosztott maradt, az LMP nem állt be a sorba, a Jobbik és a mikropártok is elindultak önállóan, az eredmény mégis akkora saller, hogy egy hétig rajzolja körbe elzuhant pártunk testét a politika-baleseti helyszínelés.

Kész nem nyert! Mi vesztettünk!

Pontosabban ti nem hoztatok elég szavazót, nem tettetek, nem ígértetek eleget! Így Kubatov feldughatja a listáját magának, a közmédiába ölt milliárdok meg lófaszt érnek. De majd most, most aztán tényleg lesznek változások személyzeti és politikai szinten is! Nem hagytatok más választást. Ha az országot nem tudom kétharmaddal kormányozni, akkor a párton fogom kiélni magam. Ti nem mondhatjátok, hogy elszigetelem magunkat minden szövetségesi rendszerben, múlthét óta, a lengyelek óta már a Visegrádi Négyek között is. Ti nem mondhatjátok, hogy a netadó, a kitiltási botrány, az útadó, a szappan adó, a reklámadó vagy akármi más miatt orroltok rám, mert együtt csináltunk mindent! Ti nem hivatkozhattok semmire, nem mosakodhattok, nem kereshettek kifogást. Rendszerünk lebonthatóvá vált, legitimitásom elgyengülve megkérdőjelezhető, hatalmam megdönthető.

Miattatok. Azanyátokpicsáját!

 

 

 

 

524 komment

2015.02.21. 04:36 Fabius

Kubatov gyerekmunkásai választási csalást tanulnak.

Címkék: fidesz gyerekmunka kubatov lista

168 millió gyermekmunkást tart számon a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet. Kétes dicsőség, hogy Kubatov nertárs és A Párt jóvoltából hozzáírhatnak ehhez kb 170 magyar kiskorút is.

A győzelem mindenek felett, ojjé.

kubatov_1.jpg

Nem drága ezért semmi, ezer/óra néhány tucat diáknak pláne nem. Meg kell azt tanulni jókor, még gimnazista korban, hogy mit vár el a párt, mennyit hajlandó fizetni érte, és persze az "apád-anyád éhendöglend ha eljár a lepcses pofátok" - fenyegetés is lassan érettségi tétel lesz mifelénk. Az oktatási rendszer átalakítása kész, abcúg gimnáziumok, indulhat a fideszes-kispöcs szakmunkás képzés. A tantárgyak nem lesznek bonyolultak, legfeljebb sajátosnak - vagy fideszspecifikusnak - nevezném, mikor a törvénysértési ismeretek és a morális gátlásvesztés megjelenik a gyakorlati tantárgyak körében, Kubatov Gabi bácsi végtelen örömére. A következmény nélküliség tantárgyról nem is beszélve. Mert ezek a diákok ott a SZECS-ben azt is megtanulják, hogy ha megfelelő szervezetet támogatnak adatgyűjtéssel, emberek megtévesztésével, csalással és bármi megszokássá vált egyébbel, annak a világon semmi következménye nincs akkor sem, ha az egész kiderül.

Tanmesének ott a Gery Greyhound videó és az eset, mikor a látható nyilvánvaló,

kubatov_lista.jpg

a vonalkódos azonosítós Kubatov lista és az akkori választási szabályok összes pontjának megsértése sem járt az ég egy világon semmilyen következménnyel. Péterfalvi Attila eldöntötte egy nap alatt, hogy nincs ügy.

Az is igaz, hogy pont ő pofázott kicsit később arról, a drága polgárokat tilos/nem illő ajtóról ajtóra járva zaklatni az aláírás koldusoknak, de őt meg a hülyeségeit elintézték egy laza, gyors törvénnyel: márpedig lehet kopogtatással basztatni a népet. Így megy ez, ezt is meg kell tanulni lehetőleg a nagykorúvá és így választóképessé válás pillanata előtt, Viktor bácsinak mindig igaza van, ha mégsincs akkor törvénykezik egyet és máris van. Ilyen hatalmas ember ez a Viktor bácsi, Gabi bácsi az ő tejhatalmú megbízottja, micsoda megtiszteltetés, ha a velük együttműködés a fideszes - kispöccsé válás útjának első állomása.

1019 komment · 1 trackback