Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • guma: @Gábris szomszéd: "Igazad lehet. Valójában ők is azért küzdenek évszázadok óta, hogy a keresztén... (2015.08.01. 07:43) Simicska leteszi a fegyvert?
  • Sir Bates dö Hól: @Rodeo36: hűteni magam?... nincs merevedésem, hogy veled kommentelek, Csiribá!... (2015.07.31. 19:09) Kivándorlásellenes kampányt, most!
  • vigyüktúlzásbaadolgokat: @Eszter jött: Nem azt mondtam, hogy nem vagyok kíváncsi az ügynökökre. Konkrét esetben az érdekel... (2015.07.30. 13:10) Meddig takargatod még, Viktor?
  • látjátok feleim szümtükkel: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: Mintha lenne egy szobor a Lenin bácsiról, amelyiken ugyan így fogja ... (2015.07.30. 08:23) Ennyien utálnak, Viktor?
  • vigyüktúlzásbaadolgokat: @vigyüktúlzásbaadolgokat: Imola valami olyasmit írt föntebb, hogy "régen is voltak izmos fiúk feke... (2015.07.29. 23:10) Orbán mondja

Blogajánló

2015.07.31. 09:05 Fabius

Simicska leteszi a fegyvert?

Címkék: média fidesz heti válasz schmidt mária simicska

Váratlan fordulatot vehet a Nagy Geciháború: elképzelhető, hogy Simicska Lajos leteszi a fegyvert és behódol Orbánnak. Legalábbis nehéz másképp értelmezni, ha a Heti Válasz deal összejön Schmidt Máriával.

Pikáns kis sztori lenne az nem vitás.

Ugye a boldog ellenzéki időkben, 2006 után smittmari volt az egyik, aki elvesztette hitét a második csatát is elbukott Vezérben. Történt ami történt - szervezkedett Orbán ellen vagy sem, ki tudja igazán - a lényeg, hogy Szörnyeteg Lajos lapjában megjelent a leleplező cikk, állítólag Lui mester saját kezével írva álnév alatt. A szövetségesének tartott Áder Brüsszelbe ment parkolópályára, ő maga meg itthon maradt, megült a sarokban, és úgy tűnik a taktikája mára beérett: egyike lehet az Orbán által kijelölt médiaoligarcháknak. Ehhez mindössze annyi kell, hogy meg tudja venni Lalitól a lapot. Azt a lapot, ahol már a végletekig lojálisnak tartott Borókai főszerkesztő is fikagyurmából formáz Lázár János portrét. Kelti a hangulatot, ugye, szomoríccsa' és megbánccsa' magát elhazudósimon államtitkárt, piszkálja a vajnabandit és úgy általában kellemetlenkedik, mintha Népszavás újságíróktól kölcsönöznének gondolatmankót hétről hétre.

Világos, hogy nem mehet ez így tovább.

Lajost igyekeztek ösztönözni, hogy ne sokáig gondolkodjon az eladáson: a Közgépet már nem elhessegetik innen-onnan, hanem kimódolták, hogy minden közbeszerzésből kizárható legyen. Az oké, hogy a Szörnyeteg Lajos família 200 évig megél a már hegybe hordott milliárdokból, de egy ilyen kaliberű embernek pokol lehet a parkolópálya. Ráadásul ő még csak abban sem bízhat, hogy majd ez Orbán előbb vagy utóbb bekövetkező bukásával megváltozik. Vagyis elméletben kiválóan befolyásolható ilyen és ehhez hasonló módszerekkel. Az már csak a dolog sajátos bája, hogy az értékelhető gesztushoz annak az embernek kéne eladnia a lapját, akinek Orbán ellenes szövetkezését maga leplezte le.

simicska.PNG

Úgyhogy dőljünk szépen hátra, és várjuk ki mi sül ki ebből. Lajos leteszi a fegyvert? Vagy kitart a végsőkig? Esetleg előhúz valamit az irat és sztorikupacból amin trónol és visszavág?

 

149 komment

2015.07.30. 09:13 Fabius

Kivándorlásellenes kampányt, most!

Címkék: kampány orbán fidesz tárki

- Aztamegbasztabüdöskurvaélet!

- Parancsolsz, Főni?

- Mi a picsa van itt? Szólj azonnal Habonynak és Finkinek, mert a migránsutálat kampány egy árva százaléknyi támogatást nem hozott!!! Úgy belemerevedtünk ebbe a rohadt huszonkét-három százalékba, mint kerítésoszlop állító kiskatona dereka a déli határon! Valamit tenni kell, MOST!

- De...ők most éppen a hátországunkat nyugtatják, hogy vajnabandi derék tagja köreinknek és nem adóparadicsomi kísértet, ahogy állítják róla.

- Le van szarva! A szar is le van szarva! A minden is le van szarva! Ilyen átnevezés baszokkal foglalkoztok, mikor milliárdokat folyatok ki csak azért, hogy kimutatható támogatásnövekedés legyen végre? Magyar Idők, baszod? A magyar idő ez, ez a foshalom, ahol kétszer annyi a bizonytalan, mint a hozzánk hű szavazó! Rendeld ide a két töketlent, de azonnal!!!

- Próbálj megnyugodni, Főnök, vajnabandi után Árpiék az állami sofőrképzés píárját állítják össze, valahogy meg kell magyarázni a zembereknek, hogy ha már erre is van pénz akkor miért kell otthon érsebészeti műtétet végeznie magán egy rokkantnyugdíjasnak.

- Nem érted, hogy leszarom?!

- De értem, csak...

- Faszt érted!!! Van arra garancia, hogy az ingyen képzett sofőrök majd ránk szavaznak? Nincs! Mert ha legalább a Wáberer a munkaszerződésbe írathatná kötelezően...

- Pillanat, ezt föl kell vennem. Halló!

- Ki az?!

- ...ahha, értem, és már ki is kerültek az internetre? ....basszus....nem tudjátok leszedetni? ...szameg,szameg, basszameg!

- Mondd már, ki az?!

- Balog Cucu hívott, hogy a Merényi pszichiátriáról kikerültek képek a zinternetre egy radiátorhoz kötött emberrel.

- Az arcom látszik??!!

- Nyugi, nem te vagy, te egy hajléktalanszállón jártál, de még az ottani állapotokhoz képest is markáns a kontraszt.

- Ez mit jelent?

- Hogy a mentális betegek hozzátartozói elfordulnak tőlük, és ismét pofázni fognak az egészségügyi szakszervezetek.

- Erről beszélek, látod, pont erről! Folynak, mit folynak, ömlenek kifele a szavazatszerző milliárdok és eredmény semmi. S E M M I  !! De én ezt nem hagyom, de nem ám! Új kampány kell, új plakátokat akarok, amin a rosszul körbevágott ellenszenves asszony a KIVÁNDORLÁS megállítását követeli!

mem.jpg

- Na de Főni...

- Kuss, fordulat kell, nem is akár milyen! Ha a bevándorlás ellenesség nem hozott semmit, és a helyzet csak romlik, akkor én immár a kivándorlás ellenességben hiszek! Teljes szívvel! Itt kell tartanunk a magyarokat akik majd rám fognak szavazni! Kerítést húzatok a nyugati határra!

- De keleten és északon ettől még...

- Hülye! Ki akar Ukrajnába és Szlovákiába emigrálni? 

- De mi már előkészítettük a keleti áramlatot amivel ha baj van Moszkváig vagy Bakuig lehet...

- Úgy értem rajtunk kívül, marha!

- Ja, az más. Biztos megértik majd a mieink az új üzenetet?

- Persze! Innentől senki nem jöhet be, és aki itt van nem mehet ki! Hazacsalni úgysem tudjuk őket már ötödik éve, nem sokkal egyszerűbb, ha el sem tudnak menni?

- De az uniós jog...

- Törvénybe nem írjuk, hogy a kivándorlás tilos. Csak lesz egy kevésbé apró fizikai akadály amin majd túl kell jutni. Ennek szerintem az Unió is örülni fog, ki akar látni olyan satnyákat a területén, akik egy pengésdrótakadályt sem tudnak leküzdeni? Naugye?!

 

244 komment

2015.07.29. 08:36 Fabius

Meddig takargatod még, Viktor?

Címkék: fidesz schiffer andrás ügynökakták lusztráció

Schiffer András újabb árnyjátékot adott Kedves Vezetőnknek. Mármint szerinte a kilencedszer(!!!) beterjesztett ügynöktörvénnyel "a 20. század árnyaitól meg lehet szabadítani a 21. századi megújuló Magyarországot". Ahham, van benne valami. Csak ahogy az elmúlt időszakból is kiderült, Vitya jobban szeret bábozni ezekkel az árnyakkal, mint szeretné kitakarítani őket.

searches_like_friends_who_2.jpg

Nagyot változott a Fidesz a rendszerváltás óta. A kommunisták elleni toporzékolásból mára a semmire jó Nemzeti Emlékezet Bizottsága és a Biszku vére utáni sóhajtozás maradt. Meg a nyolcszor elkaszált ügynöktörvény-javaslat, az állami szinten alkalmazott besúgók és operatív tisztek Böröcz Istvántól Tasnádi Lászlóig. Senkinek semmi félnivalója nincs, védőszentjüknek, Viktornak láthatóan nem szándéka elrendezni amit már a rendszerváltás után el kellett volna, nagyjából ahogy körülöttünk megtette mindenki. Büntetési tétel lett a kommunizmus bűneinek tagadása, de az aktanyilvánosság sorozatos elgáncsolásával nem tudhatjuk meg könnyen és egyszerűen, tulajdonképpen kik is követték el ezeket a bűnöket.

Sőt, a pozícióba emelt egykori besúgókat és operatív tiszteket elnézve eszébe jut az embernek más is.

Például, hogy dagilaci házmester úr volt már titokminiszter is, amikor szabad betekintése volt mindenbe. Ráért lapozgatni a listát, olvasgatni a tartalmát, kiszemelni a jövő minisztereit - Boross Imre - közmédia igazgatóit - Böröcz István - és rendészeti államtitkárait - Tasnádi László. Attól átfogóbb jellemzést, mint amit egy ügynökakta tartalmaz úgysem talál sehol arról, ki hajlandó megtenni bármit ha úgy alakul. Nem állítom, hogy így volt, de akár így is lehetett. Meg aztán a nagy semmittevést, agyonhallgatást és témalesöprést nézve valami oka csak van, hogy úgy irtóznak az aktanyilvánosságtól és a lusztráció erőltetésétől, mint egyszeri Semjén a színpadon vonagló szexfenomén Jagger Sátán seggétől.

Úgyhogy - sajnos - gondolkodni most sem azon kell támogatják-e Schiffer kilencedik javaslatát, legfeljebb azon, egy vállrándítással intézik el, vagy szólni is fognak róla valamit.

 

120 komment

2015.07.28. 12:04 Fabius

L. Simon, a pöcs

Címkék: fidesz l. simon lászló kaja biznisz

Költő és jellemóriásunk, L. Simon László  ismét kitett magáért. A rá jellemző utánozhatatlan eleganciával kente a szart másra , mikor szorult helyzetbe kerül. Hogy ez a más ebben az esetben a felesége? Ennek a pöcsnek nem különösebben számít ez sem. Akkora konzervatív keresztény, mindent a családért úriember, hogy ennek nagysága már csak zsigamarcellban mérhető. 

 

A gátlástalanság nem újkeletű dolog politikus körökben. De addig csak zsigamarci merészkedett lakásvásárlás ügyben, hogy az asszonyka nem vizsgálható vagyonnyilatkozata mögé bújjon elszámolás idején. L. Simon ezt is átugrotta elegánsan mikor a "rákellenes barackmag" ügyről faggatta volna az RTL. Pedig tudnia kellett, hogy a cégkivonatból kb 10 másodperc ráfordítással derül ki ennek ellenkezője. Őt azonban ilyen apróságok nem érdekelték, vagy már akkora rutinná vált a hazudozás, hogy mindegy kire, kapásból bárkire rákeni a legméretesebb disznóságot is.

Ha az asszony jut eszébe elsőre, akkor az asszonyra. 

Ráadásul a disznóság tényleg méretes. L. Simonék megpróbáltak felkapaszkodni az "ökológiai rákellenes termékek" interneten tagadhatatlanul meglévő divatvonalára, csak elég bután sikerült. A Simon és Simon Kft. nem szerepel a nyilvántartott ökológiai gazdálkodók között, és a barackmagnak magának sem ildomos olyan hatásokat tulajdonítani, mint ők tették. Sőt, a 2011-es Cochrane elemzés szerint nincs bizonyíték arra, hogy alkalmazása daganatellenes hatású, cserébe meglehetős egészségi kockázattal jár. Mert arról viszont van számos esetleírás, hogy a magasabb ciántartalmú magokból fogyasztás mérgezést okozott. 

Megnyugtató, hogy a NÉBIH vizsgálja az ügyet. Még akkor is, ha a nemtörténtsemmise borítékban van már most, és pont annyi az értelme, mint egy átlagos versszaknak hősünk költeményeiben:

"régészeti kutatásaim során

egyszer egy marék végbélkúpot találtam

egy megfejthetetlen feliratú régi

agyagcserépben

az első lépés

a világ természetes megértése

gondoltam rágás közben"

 

 

 

101 komment

2015.07.26. 10:40 Fabius

Orbán mondja

De minek, ha nincs a felinstallált közhelykészletben semmi új?

_20150726_102631.JPG

347 komment

2015.07.25. 12:09 Fabius

Lehúzni vagy leverni kell a migránsokat?

Láthatóan nehéz dilemmával küzdenek a radikálisok: hogyan húzzanak valami kézzel megfogható hasznot a nyomorból vagy háborús viszonyok elől menekülő szerencsétlenekből? Emberileg nyilván nem gond se a leverés se a lehúzás, elvégre "ezek" nem mi vagyunk, ezekkel bármit lehet, meg különben se gondolják már, hogy itt állomásozhatnak tök ingyen. 

Ennyire undorító ám ennyire röhejes dolog régen volt már ebben az országban. 

Az egyszeri betyárok elindultak az Alföldre bevándorlókat verni, mert néhány monoklis migráns és a kalkulált hírverés ugyan a népvándorlást nem állítja meg, viszont borzasztó hazafiságos politikai haszonszerzésre éppen alkalmas. Mentek, mendegéltek, eltévedtek, bolyongtak, még sokkal jobban eltévedtek, és mikor már a rendőrök is rajtuk röhögtek akkor úgy döntöttek, nem vernek migránsokat, aznapra pont elég, ha toroczkai megrohad. Aztán mikor a Fideszben már elkönyvelték, hogy náluk hatékonyabban nem tud senki hangulatot kelteni a bevándorlók ellen jött a fordulat:

Kiss Róbert gárdakapitányt lekapcsolja a TEK amint éppen a migránsok fuvarozását szervezi némi euróért cserébe. 

Mer'hát valami haszon csak teremjen, ha politikai nem, akkor anyagi. Leverés vagy lehúzás nem mindegy? Ha le/kiverni nem tudják őket akkor legyen a B terv, a "jogellenes tartózkodás elősegítése".  A kapitány hülyemagyarázatán már maga Orbán is annyira röhög, hogy az Éves Nagy Beszédét is azzal zárja: Magyarország olyan hely legyen, ahol nem történhet meg bármi. Mármint olyan bármi, amit ő maga nem akar. Kiss behisztizett és a "beépített ügynökként" megszerzett "tényanyagot" már nem kívánja a hatóságoknak átadni, azzal a munkájukat segíteni, mert nem érdemlik meg, bibi. Vona óvatosan eltolná magától a migráns-taxist, de a Párt egy egészséges radikálmuftizással fölteszi a koronát a mineknevezzelekre

„szánalmas Vona Gáborék magyarázkodását arról, hogy nekik semmi közük Kiss Róberthez. Főleg azért, mert a két szájkaratés radikálmufti korábban sok rendezvényen és a Barikád címlapján is együtt virított”

 

319 komment

2015.07.22. 09:20 Fabius

Vasárnap, vasárnap te csodás!

Címkék: fidesz semjén zsolt vasárnapi zárva tartás

Egyelőre nem merik népszavazásra adni a vasárnapi nyitva tartást, így semjénzsolt édesanyja sem tud felhagyni az akut csuklásrohamokkal. Időről időre megjelenik a statisztika, éppen hol tart a kereskedelemből elbocsátottakat számláló mutató, ami most 2600-at mutat. A beharangozott tízezerhez képest nem is olyan sok, mondják néhányan, szerintem meg ez az út eleje és nem a vége.

Van szerencsém(?) ismerni a vasárnapi zárva tartással rongált kereskedők helyzetről alkotott véleményét, a kezelésére hozott lépéseiket, és bátran kijelentem, lesz ez az elbocsátás szám ettől lényegesen magasabb. Sokan vannak ugyanis, akik a hétköznapi nyitva tartási idő kitolásával igyekeztek megoldani a vasárnapi forgalom elvesztését. A probléma annyi, hogy az egy órával korábbi nyitás és zárás nem váltotta be a reményeket, a kedves vásárlóközönség az eddig megszokott időintervallumban keresi fel a boltokat. A dolgozó túlórázik - 70 ezer órával többet, mint egy éve - a munkaadója meg látja, hogy ezzel többletbevétele nem képződik, mert a kedveslakosság se reggel, se éjjel nem tervezi megvásárolni az akciós szandacipőt. A vásárlási szokások átalakulása csak abban mérhető, hogy a csütörtök lett a húzónap a szombat helyett, és amikor egy vidéki pláza parkolójában szombat kora délután ekkora a tolongás:

plaza_1.jpg

...akkor nem kell nagyon találgatni, lesznek-e újabb elbocsátások. A nyári próbahónapok után az kereskedő beirkálja a számokat a bevétel - kiadás rovatba, majd meghúzza a nadrágszíjat ott, ahol tudja. A rövidebb nyitva tartás kevesebb munkaórát jelent, amihez kevesebb alkalmazott is elég, ez talán még semjénzsoltnak is nyilvánvaló. Mármint akkor, ha a baromfivadászatért lobbizás közben van ideje a kereskedelmi dolgozók nyűgjeire figyelni. Mert a gyöngytyúkra lődözés problematikája lehet előrébb való, mint munkahelyek ezrei.

872 komment

2015.07.21. 08:00 Fabius

A Fidesz ellenségei: népszavazás és átláthatóság

Pártunk és kormányunk két dolgot nem akar különösen mostanában: népszavazást a vasárnapi nyitva tartásról - és általában bármiről - meg átláthatóságot. Meg is tesz mindent annak érdekében, hogy elkerülje ezeket. Még úgy is, ha ettől sokkal nagyobb hülyének látszik, mint amekkora valójában.

A "ne zavarj, épp lopok 2.0 rekord gyors keresztül verése a Nagy Büdösön akár azt a célt is szolgálhatta többek között, hogy a földmutyi iránt érdeklődő Sallai Róbert Benedeknek be lehessen nyújtani egy közel nyolcmillás csekket. Nesze baszki, ennyiért kaphatsz egy Ifa platónyi értelmetlen papírhalmazt kitakart nevekkel és bírálati jegyzőkönyvek nélkül. Az üzenet elég világos, tényleg csak a hülyék nem értik:

src_fazekas.PNG

Kuss, ők így harcolnak a korrupció ellen és az átláthatóságért. No meg úgy, hogy SRB családját a honfoglalásig átvilágítják, kiderítik, hogy vannak az állam szolgálatában álló rokonai, ő maga képviselőként állami pénzből él így megállapítják: az állam pénzén éppen kussolni is lehetne. Mert még baj lesz. Pluszbónusz azt már tudhatjuk, gazdálkodóként ő mennyi pályázatot adott be és ebből mennyit nyert, de hogy mindenki másnál hogy áll a mérleg azt csak 8 milla kifizetése után tudatnánk meg.

De semmivel nem átláthatóbb, hogy ki hazudott vidaildi két hónapja benyújtott felmondásáról. Ráadásul azt sem lenne érdektelen megtudni, hogy vajon mire kérte Orbán a jómunkásasszonyt, amit ennyire vállalhatatlannak érzett? Mi lehetett az, amire az utóbbi hónapok vesszőfutását is bevállaló vida is azt mondta: ez már nekem is sok, bazmeg, nem akarom, nem csinálom oszt'jónapot!

Ami meg a vasárnapi boltzár népszavazása körül zajlik egyenesen tragikomédia.

Patyi András NVB elnök most bizonyára a gazdi lábainál hever aki a füle tövét vakargatja: óóóóókos vagy, jól van, a kiszámíthatatlan és összevissza meghozott döntéseiddel megint összezavartál mindenkit. Sose fogják kitalálni a szerencsétlenek éppen mi alapján számít elsőnek valaki, hehe. Ha akarjuk a Kúria döntés nyilvánossága, ha akarjuk az épületbe lépés időpontja, és ha minden kötél szakad akkor majd az érkeztetés sorrendje lesz mérvadó. És akkor még az egyértelműségi problémákról nem is beszéltünk, ugye, ami simán bevethető a valahogy mégis elsőként kihozott kérdés elutasítására. Ilyen bonyolult dolog ez, nem lehet csak úgy összevissza kérdezgetni, legyen vagy ne legyen vasárnapi boltzár. Pálffy Ilonka törvénymódosítást kezdeményez az "egyértelműtlenség" nemzeti feloldására, őszig is telik az a drága idő. Ami alatt hátha megszeretik a zemberek a vasárnapi zárvát még akkor is, ha már a fideszesek kétharmada is együtt dudorogja Apa zenéllel, hogy:

Baszódjál meg kádéenpé és külön semjénzsót!

 

 

246 komment

2015.07.20. 09:37 Fabius

Kösz, Habony!

Címkék: fidesz nőverés migránsok

Haladunk, faszául haladunk. Már áll a Nagy Menekültrekesztő Kerítés első próbaszakasza, és megvan az első bucira vert áldozata is a migránskampánynak. Habony Árpád és Finki boldog, a Párt elégedett lehet, minden sínen van, mint József Attila, csuhajla.

8938111_77ba729a69dd7459b4a085c5e02181e8_wm.jpg

Hogy áldozatokkal jár a hangulatkeltés? Járulékos apró veszteség ez a Nagyobb Célok Oltárán. Ilyen piszlicsáré ügyekkel foglalkozzanak, mikor áldozatot hoznak ők maguk is? Arról bezzeg senki nem beszél, milyen költséggel és mekkora sikerrel jár a tudatmódosítás, aminek nyomai Soltész Miklós államtitkárnál már felfedezhetőek. Addig nézették vele Szaniszló Ferencet a tévében amíg fel nem tudta mondani a leckét: "jól felépített üzletnek, tudatos betelepítésnek, Európa megszállásának nevezte a tömeges vándorlást" Mikor a kormánytagokon ekkora a tehertétel, hadd ne kelljen már némi elszabadult indulattal és egy eltört arcú szerencsétlennel bíbelődni.

Ebcsont beforr, legfeljebb megtanulja, hogy nem szerencsés félvér magyar állampolgárokkal kóricálni a közeli és picit távolabbi jövőben.

De most komolyan. Az indulatok radikalizálódásától rettegni majd akkor kell, ha a betyárok nem tévednek el az Alföldön, és helyi momentumból országos problémává válik a kopaszok nőverése. Addig minden okés, tenni nem kell semmit, sőt, nehogy elmagyarázza ezeknek valaki, hogy "férfi" akkor leszel, ha nem emelsz kezet egy nőre akkor sem mikor a félvér pasiját védi. Ahogy nem szükséges felhívni a figyelmet arra sem, hogy a BTK szerint:

216. § (1) Aki más valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása, így különösen fogyatékossága, nemi identitása, szexuális irányultsága miatt olyan, kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy az adott csoport tagjában riadalmat keltsen, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki mást valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása, így különösen fogyatékossága, nemi identitása, szexuális irányultsága miatt bántalmaz, illetve erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(3) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a közösség tagja elleni erőszakot

a) fegyveresen,

b) felfegyverkezve,

c) jelentős érdeksérelmet okozva,

d) a sértett sanyargatásával,

e) csoportosan vagy

f) bűnszövetségben

követik el.

(4) Aki a közösség tagja elleni erőszakra irányuló előkészületet követ el, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 

Ezekre semmi szükség, még kordában tartanák az indulatot amit Habony, Finki és a Párt oly szívesen és nagy gonddal gerjeszt.

313 komment

2015.07.18. 11:14 Fabius

Így neveld az oligarchádat

Az Ősmagyar Nemzeti Bölcsesség azt tartja, ha sokáig rángatod a színültig teli geciputtonyt, akkor az előbb vagy utóbb de biztosan rád ömlik. Orbánék ezek szerint nem ismerik ezt, ők leragadtak az amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is dolognál, és sajátos nevelési elveik szerint próbálják terelgetni az elkanászodott SzörnyetegLajost. 

- Szintet lépve immár nem kigolyózzák innen-onnan, hanem elzavarják mindenhonnan

Ez elsőre a győzelmi mámorból seggre esés tipikus esetének látszik Simicska számára. 

simicska-lajos_2.gif

De ez nem feltétlenül igaz ha figyelembe vesszük, hogy SzörnyetegLajosnál dokumentálva van az összes együtt elkövetett disznóság a Teleki Blanka Gimnáziumig visszamenőleg. Ezek között pedig tucatjával lehetnek komolyabb sztorik, mint a legutóbb felemlegetett ügynök vád. Így a kérdés az, Lajos mikor húzza ezeket elő? Beéri a végeláthatatlan pereskedéssel a parkolópályáról, megvárja amíg nyilvánosan is az arcára szarnak, vagy tesz is valami rá jellemzőt? 

A végkimeneteltől függetlenül pedagógiai értéke mégis van a dolognak. Ugyanis nevelni nem csak SzörnyetegLajost akarják, hanem a helyébe lépő apróbb pótsimicskákat, Garancsit és Mészáros Lőrincet is. Számukra ez az ügy lesz az okos a más kárán tanul, a hülye a sajátján tétel, amit nagyon be kell biflázni, ha osztályelsők akarnak maradni. 

344 komment · 1 trackback

2015.07.17. 09:05 Fabius

Lázár János baloldali ember

Címkék: fidesz bevándorlás lázár jános kormányinfó

Legalábbis dagilaca házmester úr univerzumában. Nem érted? Figyeljél, magyarázom:

Aszonta őkelme legutóbb: 

"a baloldal és támogatói egyszer és mindenkorra lelepleződtek. Kiderült róluk, hogy csak addig humanisták, amíg nem magyar emberrel, közösséggel találkoznak. Akkor ugyanis korántsem ennyire befogadóak."

Aztán jött a 17. kormányinfó, és Lázár elhelyezte magát ebben az univerzumban:

"Magyarország érdeke, hogy a kárpátaljaiak maradjanak Ukrajnában"- mondja ki Lázár, és még egy sátrat sem ígért

lazar_kormanyinfo.jpg

Fuccsbazmeg, milyen csúnyán odalett a jobboldal oly népszerű és migráns ügyben üvöltve harsogott toposza. Lázár - miközben borostásan a saját öregapjának látszik - nem állt meg itt, a kocsmai kötekedés szabályai szerint beszólt a Spar és Philip Morris kettősnek: fizetni fogtok árulkodó gecik, az árulkodásért ráadásul még többet. Hiába, no, nehezen viseli, ha a Sánta klánnal kimódolt bizniszkébe belefingik az Unió

"Összetartás helyett szétfeszít, deprimál, energiát pusztít. Közösségtelenít." -írta róla a héten Borókai Gábor, Gábor, ám a miniszterelnökség Mary Poppinsának szeme sem rebbent. Pislogás nélkül modta el, hogy szabálysértés helyett bűncselekmény lesz az illegális bevándorlás, arra a hülyeségre viszont nem tért ki, hogy is leszünk akkor pontosan ezzel a kerítés-illegális bevándorlás dologgal? Mert ahogy az Indexes Földes András volt kedves rávilágítani, a kerítés 2,5 méterrel a határtól beljebb van, így aki eljön addig az már javában magyar földön áll. Onnantól pedig az van, ami eddig is: eljárás nélkül nem toloncolható ki

Szóval lesz még itt móka és kacagás, de már azért is szurkoljunk Lázár szerint, hogy legalább a kárpátaljaiak Ukrajnában maradjanak. 

375 komment

2015.07.16. 10:37 Fabius

TV2: megkúrjunk, wazze?!

A tévékettő megbaszta a sajtószabadságot és kibaszta a hiszterométert. Egyben azt is elérte, hogy életemben először nyomtatott Heti Választ vegyek. Pff.

Az Éden Hotellel én is úgy jártam, mint az egyszeri politikai elemző: Sixx hogyvótjai után belenéztem és ott ragadtam. Egészen szórakoztató volt nézni, reggel hogyvótot olvasni, röhögni, úgyhogy várósak lettek az új évadok így egyben, csomagostól. De amit idén csinált a tévékettő az egyik legfaszább trash reality formátumból, és amit művelnek azóta is a saját hülyeségüknek köszönhetően, az botrány.

eden_nori.PNG

Adásba engedték a Nóri-Gábor affért, lett belőle jókora hullámverés-jogosan-, 14 milliós büntetés - jogosan-, mégsem tanultak ebből semmit. Nóri bepereli őket, ők visszaperelnek, és a takonyhab torta tetejére a sajtószabadság megkúrásával teszik fel a koktélcseresznyét:

"a Heti válaszban leírt állításokat, amikkel Stumpf Nóra támadja a TV2-t, azért nem idéztük, mert a TV2 merőben szokatlan módon felhívta a szerkesztőséget, és hivatalosan is közölte velünk, hogy amennyiben a szerintük hamis állításokat utánközöljük, azaz leírjuk, mit mondott Nóra a Heti válasznak, minket is beperelnek, ahogy minden sajtóterméket, ahol ezek megjelennek. "

Vagyis előre, a Nóri interjú megjelenése előtt levágott ügyvédfejet figyelmeztetést küldtek mindenkinek, aki foglalkozni akart az egyébként tényleg forró témával. Erre lépte Szily a cinken:

"Az egész nyomulás azért bizarr, mert – hangsúlyoznám – ami a Válaszon megjelent, és amit a TV2 nem hagy megjelentetni, még nem a teljes, talán tényleg durva állításokat tartalmazó interjú. Két darab állítás van benne összesen.

Ezért kerestem meg az előbb a TV2-t, hogy mi lenne, ha az izmozás helyett csak erre a kettőre reagálnának. Mert ha bármit mondanak róluk, legyen az cáfolat, tagadás, elismerés vagy no comment, akkor már közölhetem. Erre végül azt mondták, hogy holnap, a teljes interjú megjelenése után hajlandók tételesen reagálni a Cinknek."

Az interjú megjelent meredek állításokkal, most pedig várjuk a tételes cáfolat-magyarázatot a csatornától. Közben pedig én, a műsor rajongója kibaszott dühös vagyok, mert ez a kereskedelmi szarhalom minden bizonnyal hazavágja a formátumot. Amiről kiderült, lehet belőle nézhető, érdekes évadokat gyártani nemi erőszak balhé, mismásolás, cenzorkodás, ködösítés, utólagos pereskedés, fenyegetés nélkül is. Yvonne Dederick társtulajdonos nemrég még a Nórinak nyújtandó jogi segítségről és kárpótlásról beszélt és ilyen kijelentéseket tett:

"attól még, ha „a lánynak még a bugyija is kilóg", az erőszak erőszak marad, és senki nem érdemli meg a megalázást. "

Ebben speciel tök igaza van, egyetértünk. De ha ezt így látta még nemrég, akkor vajon mi változott mára? Mert ahol én ülök úgy látszik, a vita azon megy ilyen élesen, mennyit ér meg egy kereskedelmi csatornának, ha szexuális erőszakoskodást tolhatnak a kedves nézők arcába? 10 millió kápét a szenvedő alanynak fizetni nem éri meg, ez már kiderült, meg az is, hogy cserébe ez a hír-cenzorkodó megbaszlak jogilag affér viszont megéri. Így viszont kb egyetlen kérdés maradt megválaszolatlan:

Kedves édesanyátok szexuális zaklatása vajon mennyiért mehetne adásba?

 

 

 

 

161 komment

2015.07.15. 08:54 Fabius

Kövér már Orbántól is retteg

Címkék: fidesz bevándorlás kövér lászló rettegés

Morcos Bajusz házmester úr egy igazán vicces figura. Legalábbis én jókat röhögök azon, ahogy szegénykém kétségbeesett igyekezettel próbálja tolni a Párt bevándorlásellenes szekerét, közben pedig önmaga számára is észrevétlenül válik a Fidesz Szaniszló Ferencévé.

kover_retteg.PNG

Az odáig világos, hogy a Bazi Nagy Kerítésépítés szükségességét megindokolni legjobban a rettegés fokának csúcsra járatásával lehet. Mert mi magyarok olyan bátrak vagyunk, hogy halált megvető bátorsággal rettegünk válogatás nélkül bármitől és bárkitől. Szó nélkül elhisszük, hogy a migránsok és a buziházasság lerombolja a keresztény Ejrópát, terroristák célpontjai vagyunk jelentőségünknél fogva, és ha ez nem elég, van nekünk belső ellenségünk is szép számmal. Bizony. Nemzetközileg kiképzett ágensek ólálkodnak köztünk.

Mint a Soros pénzen kupálódó Orbán Viktor. Meg ő maga.

Mer'az van, ugye, hogy Morcos Bajusz is nemzetközileg kiképzett ágens, 1987-88 között volt Soros ösztöndíjas. Az viszont nem világos, hogy akkor most tőle és Orbántól is rettegni kell, vagy elég, ha az üres cipővel demonstráló Szabó Tímeáktól rettegünk? A homlokán összecsukott tangóharmonikát idéző gondredők, a benti sötétségben a lopakodó idegengyűlölet neszezve kelt rettegést, komolyan aggódom, hogy valami baja lesz mielőtt " Isten, ember és borotválkozó-tükör előtt" -i elszámolásig jutna. Mert az idegenek csak jönnek és jönnek, miközben valahol Európában, egy szupertitkos ám nyilván szörnyű laborban éppen a Magyar Ellenzéki Politikus következő mintapéldányát állítják elő, aki majd sokat látott és tapasztalt, nyelveket prímán beszélő Tökéletes Jelölt lesz őellenük, pipettával idecsöppentve a megfelelő pillanatban.

És akkor még itt van Ferenc is, akit nem szabad leírni. Minő borzalom, rettegés felsőfokon.

Hogy lesz ebből további párszor négy év, ami lehetővé tenné az ország vagyonának magánvagyonná konvertálását a polgári berendezkedés megszilárdulását? Egyelőre nem tudjuk mi borzasztóbb: a petricsészében előállított Tökéletes Ellenzéki Politikus, vagy a magyar nép azon része, akik hasonlóan egyéb társaikhoz képesek rendszertagadókra, rocksztárokra, hülyeséget beszélő milliárdosokra, kétfarkú bohócokra is szavazni, csak a kormánypárt ellen szavazhassanak. Amíg sikerül neki eldönteni addig is legjobb, ha a fideszhitűek az összestől rettegnek.

 

 

 

279 komment

2015.07.11. 11:15 Fabius

Magyar film menni Hollywood

Címkék: orbán fidesz filmalap

Kicsit lemaradva olvastam a Viktor - dinnyefej sztorit. Már abban a stádiumban, mikor a hír önálló életre kelve megjárta a filmfőváros lapját, és eszembe jutott erről pár dolog azon túl, hogy nem így szerettük volna a magyar film hírét Hollywoodig vinni.

1: Vajon mit szóltak az egykori kollégák mikor szembesültek vele, hogy Andy Vajna cimbi egy balkán sarki haljkend farpofái közé nyelvvel épít hódvárat?

2: Vajon meg lehet győzni egy De Nirót, Oliver Stone-t privát beszélgetésben, hogy ez a minimum, amiért kaszinócsászári címet mérnek Európa-alsón?  Vagy már nem is fárasztja magát hasonlókkal, elkönyvelte, hogy inkább lesz itt pünkösdi kaszinókirály és filmügyi Orbán után az első, mint jegyzett személy Amerikában?

Meg aztán eszembe jutott a letiltatott Orbán maséról az is, hogy nem volt ez a vajnabandi mindig ennyire finnyás. Például filmet csinált az egyik morálisan ingoványos amerikai elnökről, Nixonról. Akiről ilyen karikatúrák jelentek meg anno,

nixon1.jpg

nixon.png

amik nem zavarták őkelme azóta szemmel láthatóan kifejlődött érzékenységét. Jó, oké, arrafelé nem osztottak neki tejhatalmat és - másodmagával - kizárólagos kaszinócézár sem lett belőle, így érthető a mostani nagyobb érzelmi megrázkódtatás. Bár lehet csak azért tapos ennyire, mert szeretne az uralkodó család elsőszülött unokájának keresztapja lenni.

681 komment

2015.07.09. 11:15 Fabius

Tarlós, te állat!

Pista, baszod, meg akarsz ölni?

Mert amikor megláttam, hogy le Poppinsoztad gulyáscimborádat, lézerjanót, akkor bizony kevés híján megfulladtam.

lazar_p2.jpg

Az volt, hogy egy komoly társaságban untam halálra magam éppen, erőteljesen igyekeztem úgy tenni, mint aki a kapott táblázatokat böngészi mobileszközén, közben meg persze azt vizslattam mi történik a nagyvilágban. Aztán megláttam mit mondtál és belém szorult a levegő. Tudod te micsoda szenvedés az, ha az elemi erővel kitörni szándékozó röhögést kell rezzenéstelen arccal palástolni, mert a megtérülési mutatók fölötti hahotázás nem tartozik a megszokott tárgyalási formulák közé? Szóval csak ültem ott fapofával és képtelen voltam arra koncentrálni, hogy X termékből mekkora mennyiséget és hányszor kell(ene) vásárolnom, hogy rentábilis legyen a sztori. Helyette megjelent lelki szemeim előtt a Poppinsnak maszkírozott lézerjanó, amint éppen hasonlatodat olvassa az általa szétfingatott Origón.

Abban biztos vagyok, hogy ez a csörte nem itt ér véget köztetek. Kíváncsi leszek ezek után lázár haverod mivel áll elő, és te magad ttudod-e, és ha igen mivel emelni a tétet. Csak annyit kérnék, az egészségünkre vigyázzatok, ha lehet. Köszelőre.

422 komment

2015.07.08. 05:53 Fabius

Habony, te pöcs!

Olvasom, hogy nagy az öröm a Fideszben, Habonyt és baráti üzlettársát, Finkit éljenzi újra a pártvezetés. A menekült ügy fényes diadal, ami lelassította a népszerűség szabadesését, és sikerült stabilizálni a Fidesz támogatottságát. Legjobb indulattal és belsős - hízelgő - mérés alapján is 30% körül, de sebaj. Semmi nem volt drága azért, hogy ismét a kormánypárt tudja tematizálni a közbeszédet. Finkit amúgy sem zavarja, ha zsidó utáló homofób idiótáktól kapja a fizetését, Habonyról meg az elvek nélküli pöcs szobrát mintázzák majd a Makovecz szobor helyett.

Orbán, Rogán és Lázár elégedetten csettinthet, azt megcsinálták a fiúk.

Hogy tényleg mibe kerül, milyen hozadékokkal jár az nem számít. Egyes jóslatok szerint kitart(hat) a menekült buli akár a következő választásokig is, úgyhogy aki azt hitte ez a mostani kialakult acsarkodás már a vég, az tévedett. Ez a kezdet. Bár nehéz elképzelni hová lehet ezt még fokozni. Nagyobbat licitál a Jobbik Orbánékra? Tényleg hashajtóval fogják szopatni a menekülteket a szellemileg nem túl erősek?

migrans3.png

Szabadcsapatokat szerveznek gazdasági kivándorlók, hogy a londoni különítmény védje a hazát mikor hazajönnek szabira a fekete mosogatóból? Igen, ezt úgy kell érteni, azelőtt, mielőtt Cameronék kilépnek az Unióból, és hazazavarják őket megenni az Orbán lecsót aminek főzéséhez ennyire asszisztálnak.

migrans2.png

A betyárok nem csak nézelődni és jelenléttel demonstrálni járnak majd Szegeden a Nagyállomáshoz, a HVIM meg a Keletihez? Tényleg gyűlölettel fogjuk tölteni a mindennapjainkat a következő választásig csak azért, mert elég hülyék és kiszámíthatóak vagyunk mi "rendkívül okos és fenemód dörzsölt" magyarok Finki és Habony számára kisded játékai számára?

Nem mondom, hogy a menekültek dolgát nem kell kezelni sehogy.

De azt igen, hogy nem így. Viktorék nem a megoldandó problémát látják bennük, hanem a megszerezhető politikai hasznot. Az emberektől, sorsoktól sokkal fontosabb a közbeszéd tematizálása, a rövidtávú haszonszerzés. Ők tényleg leszarják ezek az emberek honnan jönnek és miért, nem érdekli őket az sem, hozzánk vagy máshová tartanak-e egészen pontosan. Csak az a lényeg, hogy legyen egy célcsoport akikre rá lehet mutatni: ne minket utáljatok a disznóságok, mutyik, egyéni gazdagodásra váltott hitek miatt, utáljátok a menekülteket mert nekünk az sokkal jobb lenne.

A kedveslakosság pedig megteszi nekik ezt a szívességet. Habonyárpád pedig mosolyogva alszik minden éjjel. Amíg egyszer csak elkopik a szerencséje és gazdasági kivándorlóvá nem válik maga is.

migrans_2.jpg

217 komment

2015.07.07. 08:55 Fabius

Átment a "ne zavarj, épp lopok 2"

Címkék: fidesz mutyi átláthatóság infotörvény

Nagy naphoz érkezett tegnap a kormánypárt, alig tíz nap alatt áttolták a ne zavarj, épp lopok második módosítását. Magyarország hivatalosan is mutyisztán-szürkezóna lett, ahol fizetni kell ha meg akarod tudni, mennyit, miből és mikor loptak el nagyjaink.

adocsalas.jpg

Ez önmagában is elég bájos, de a Fidesz szavazórobotjai ahelyett, hogy bőrt húznának a fogukra szégyenükben önérzetesen válaszolgatnak is a faggatózásokra. Pócs János, a fröccsöntött Szűz Máriák nagy barátja elsőre nem is tudta, hogy éppen azt készül megszavazni, ha valaki a falopása után érdeklődik attól pénzt lehet kérni, és nem muszáj cikkeket letiltatni a zinternetről. A hírnek aztán annyira megörült, hogy a víztornyában lakó koboldok idegpálya stimulálásának hála kimondta, ők - így - nem lesznek ellenzékben:

 

Én erre azért mérget nem vennék, mert épp most lettek megint többen akik a pofátlan lopások utáni cinizmust látva ábrándulnak a kormánypártból kifele. Ők azok akik "harácsolásról’ beszélnek, azt mondják, akkora a korrupció, mint a szocik idején” , ők azok akik szerint a Fideszbe vetett hitet magánvagyonokká konvertáljátok. Egy idő után nekik is kevés lesz ha annyit tudtok mondani mindössze, hogy helyettetek inkább a menekülteket utálják.

Mert bár rátok szavaztak, de nem hülyék.

Pontosan tudják ők is, a ne zavarj, épp lopok 2.0 mire való, milyen szándék vezetett titeket a megalkotásakor. A nevesítéssel a megfélemlítés, a fizetősséggel az egzisztenciális problémák felszínre hozása a cél. Közben  bizonyára őket is érdekli, hogy például mit tanulmányoztak a Mellár Tamás által jogerősen le pénzmosodázott Századvégnél 4 milliárdért? És az is leesett nekik, hogy ti ezt sem akarjátok senki orrára kötni.

Mégis csak jobb úgy zabálni a moslékosdézsából, hogy kevesebben zajonganak és érdeklődnek, kinek mekkora merőkanál jutott.

228 komment

2015.07.02. 09:44 Fabius

Dajcstomi pitiáner bosszúja

Címkék: fidesz dajcstomi MPB

Van itt nekünk egy a Gömöri Zsolt ex paralimpiai bizottsági elnökünk, akit lemondása után hűtlen kezelés és csalás gyanúja miatt hallgatott ki a rendőrség. Meg van a dajcstamás végtörlesztés lobbista és alelnök, aki a lemondás után ügyvezetőként viszi a paralimpiai ügyeket. Azt megérteném, ha a történtek után fájdalomenyhítésként próbálna valami extra dolgot kijárni a megfejt szervezetnek és sportolóknak, de dajcstamás ennyire nem tökös gyerek, sőt.

A világ legpitiánerebb bosszúálló módján elkezdett lobbizni azért, hogy a paralimpikonok nehogy'má ugyanannyit kapjanak a megszerzett érmekért, mint ép társaik.

deutsch-tamas.jpg

Igen, jól érted. A Magyar Paralimpiai Bizottság ügyvezető alelnöke nem az "egyenlősdi híve", szerinte az általa képviselt sportolóknak be kéne érniük ép társaik juttatásainak 70%-val. Szerintem meg dajcs egy közepesen súlyos értelmi fogyatékos érzelmi intelligenciájával bizonyítja, ekkora taplót nem sokat hord hátán a föld. Mert mi az, hogy őfelségként nem rendelkezhetnek a parapénzek fölött úgy, ahogy csak akarnak? Mi az, hogy a szegény Gömörit egy kis végtörlesztés és egyéb himihumi után éppen análfűrészelik a nyomozók? Mi az, hogy a balhé kipattanásával a sportolók között kitört a zendülés? Milyen alapon beszélnek bele ezek bármibe? Milyen alapon várják el, hogy szervezetük ügyvezetője értük és ne ellenük lobbizzon, ha már nem bír kussban ülni a seggén a tisztújításig?

Legszebb, hogy egyrészt a történtek után még ráerősített a faszságára, de ennek ellenére maradna alelnök, mert ki más képviselhetné méltóbban a paralimpikonokat nála, aki 30%-kal csökkentené az érmek utáni juttatásokat?

A mára saját maga szerint is kevésbé fontos emberré vált dajcs szerint nem gáz, sőt, egyenesen politikai fóbiára épített előítélet, hogy káros lenne a fideszes lófaszjóskák térnyerése minden sportszervezet élén. Nyilván csak a politikai fóbiának köszönhető, hogy nem látjuk világosan mennyi jóság, szeretet és érdekképviselet van abban, ha egy sportszervezet vezetői a sportpénzekből intézik a végtörlesztéseiket, mikor a sportolóik gyakran nélkülöznek. Az is kizárólag ennek a fóbiának köszönhető bizonyára, ha én dajcs mostani lobbiját kizárólag pitiáner bosszúállásnak tudom látni. Velem, velünk van baj, ez az egész undorító szarhegy amit Gömörivel összehordott teljesen rendben van, a töredékinformáció a hibás, ami alapján - tévesen - ítélkezünk.

No, ha szerinted töredékinformációink vannak csak, akkor mi gátol meg benne, hogy előgyere a tutival tökfej?

 

1519 komment · 1 trackback

2015.07.01. 09:30 Fabius

Lengyelország vasárnap is nyitva

Címkék: fidesz lengyelország vasárnapi zárva tartás

Alig érek vissza az éjjel nappal nyitva tartó multik, korlátozás nélkül vásárolható dohánytermékek hazájából és mit látok? Már a fideszesek is sugárban hánynak a vasárnapi zárva tartástól.

img_20150629_151632.jpg

A sokkal erősebben vallásos lengyelek eddig is szánakozva csóválták a fejüket a fideszkeresztények megideologizált marhaságain. Náluk egyelőre elképzelhetetlen, hogy egyrészt a kedveslakosság, másrészt a turisták ne tudjanak akkor és ott bevásárolni, ahol és amikor akarnak. Elképzelhetetlen, hogy a turisztikailag kiemelt fontosságú helyeken ne legyen meg minden, amit az országba látogatók máshol megszoktak. Ugyanilyen elképzelhetetlen olyan szabályozás, ami ezresével számol fel munkahelyeket.

Magyarként különösen kontrasztos, hogy dohányterméket minden benzinkúton, áruházban, üzletben, hagyományos értelemben vett trafikban lehet kapni. Biztosan megvannak a lengyeleknek is a saját oligarcháik, de létezésük nem hat ki a mindennapokra, nem kell egy népnek az államilag garantált vagyonosodásukhoz alkalmazkodni. Ehhez képest nálunk a fideszes hitvallású népek most kezdik felfedezni, hogy a vasárnapi és éjjeli zárva tartás baromság, az úgynevezett "szabadságharc" alapos kisiklása.

Kérdés, meddig asszisztálnak még hozzá?

 

193 komment

2015.06.28. 12:02 Fabius

Gyémántberakásos klotyó épül a Nemzeti Bankba?

Címkék: fidesz mnb papcsák

Aszongya a hírek, hogy ez a mi kedves bukott polgármesterünk és országgyűlési képviselőnk, a papcsákferi végre új, testhezálló feladatot kap: az MNB felügyelőbizottságának elnöke lesz.

Hiába, az Orbán kormány nem képes kitörni a kecskére káposztát ördögi körből.

papcsak1.jpg

Papcsák már belebukott az önkormányzati vagyonkezelés viszonyaiba, hogy a bizalmi emberei - Pusztai, Mazsu - rendre elcsúsztak mindenféle kényes pénzügyeken, abba, hogy ő maga fenyegetésekkel kikövezett úton próbált botorkálni a túlélés felé. Nem jött be. A Fidesz neki köszönhetően elbukta egyéniben és önkormányzati szinten is Zuglót. Ferenc kegyelempályán mégis becsúszott a Nagy Büdösbe, most pedig ismét lehetőséget multitalentumának kibontakoztatására.

Végül is jó helyre kerül.

Matolcsy nem túlságosan szereti ha szorosan felügyelik, cserébe úgy szórja a jegybank pénzét, mintha nyolckarú polip lenne. Ferivel - túl a lojalitáson - kiegyeznek, hogy emez kap egy kényelmes, gyémántberakásos luxus retyót - enyhítendő a zuglói elvesztése iránti fájdalmat - és jól meglesznek ők a szarszagban együtt akárki meglássa. Kusza Szemnek egy apró tanács: Feri szereti, ha akkora a parkolója aminek külön helyrajzi szám kell. Ha hisztimentes jövőt akarsz legyen rá gondod, aranyapa!

578 komment

2015.06.27. 11:27 Fabius

Ne zavarj, épp lopok!

Címkék: fidesz adatigénylés trócsányi lászló ne zavarj épp lopok

Kurvaéletbe, Tisztelt Bíróság! Az oké, hogy jól teccenek végezni amit kell, de ez a rakásra meghozott ki kell adni a Századvég ügyeket, Lázár utazást meg satöbbit az már meghaladta az egészségügyi határértéket. Na nem nálunk, hanem a Pártban.

A Ne zavarj, épp lopok törvény nem lett elég fasza, nem vette el eléggé se a zemberek, se a sajtómunkások kedvét az adatigényelgetéstől. Káder János ugyan kicsit tépkedte a bajszát miatta de leszarták, aztán meg ő szarta le az egészet. Ám nem azért van nekünk gazságügyi miniszterünk, hogy az információszabadság, mint alapjog foglalkoztassa, hanem azért, hogy ha a kormányzati szürke zóna még mindig túl átlátható a Párt szerint, mert a ne zavarj törvény nem elég elrettentő, akkor fogalmazzon bele pár szívatósabb passzust.

pulp1.png

"Az adatigénylésnek nem kell eleget tenni, ha az adatigénylő nem adja meg nevét, nem természetes személy igénylő esetén megnevezését, valamint azt az elérhetőséget, amelyen számára az adatigényléssel kapcsolatos bármely tájékoztatás és értesítés megadható."

Vagyis helló anonimitás, helló információs alapjogi kérdés. Gizike a hivatalban vegye tudomásul, ha azt látja, hogy eddig 1X értéken zajlott valami, most meg 2X-be kerül, akkor az adatigénylésre oda kell írnia a nevét, hogy szabadon igazolhatóvá váljon a közmunkás bajnokság számára. A visszaélésszerű adatigénylőknek amúgy is kurva anyját, a provokátoroknak pláne, mert akinek nincs mitől félni az közadatot sem igényelget összevissza.

Aki ennek ellenére mégis megteszi az meg fizessen.

Innentől nem ám csak holmi másolási és postaköltséget, fizesse az amúgy is közpénzen tartott közszolga munkabérét is külön, legalábbis, ha aránytalan mértékben igénybe veszi a munkáját. Arról valahogy nem esik szó, hogy az adatgazda döntéshozója is fizessen minden olyan esetben sahját zsebből, mikor tudja, hogy az adatot ki kell adnia, mégis bírósággal próbálja húzni az időt, aránytalan mértékben leterhelve ezzel a bíróságok üzemszerű működését. Mert ha már, akkor így lenne fair.

Ja, hogy ennek a szónak jelentését nem ismeritek? Van ilyen.

185 komment

2015.06.26. 09:27 Fabius

Maffiózók a Fideszben

Címkék: fidesz maffia tiffán zsolt

Azon is szánakozva röhög az ember, mikor a nép egyszerű fideszhitű fiaitól hallja, hogy Viktor a zisten, a magyarok megmentője, a szabadságharcos, csak rossz emberek veszik körül és az összes lopás meg genyóság tőlük származik. Viktor meg nem tudja ezeket, mer'ha tudná, akkor odacsapna és lenne itt rend mindjárt.

Aztán jön egy képviselő, egy ember aki sokadmagával faragja a rendszert az orbánimázsnak megfelelőre, és ordítva közli ugyanezt: Kedves Dúcse vedd már észre, EZEK MAFFIÓZÓK!!!!

Mintha nem ott ülne, ahol a döntések megszületnek, mintha nem maga is megszavazná az összes agymenést egyenbirka módra. Mintha nem ebben az országban élne. Mintha nem neki és társai elvtelenségének köszönhetnénk, hogy az orbánlás olyan, amilyen.

sopranos.png

Tiffán sikít. Mert azt hiszi a szentem, hogy ha hangosan kiabál az majd eljut Viktor fülébe, a főni pedig előveszi varázsvesszejét és nekilát végre a csudacsinálásnak.

"Csak egy ember van talpon: Orbán Viktor. Aki, ha kell, a világgal szembeszáll a magyarok védelmében. Egyszerűen, tisztán, mégis érthetően beszél. Hogyan harcoljon ő, ha Dél-Dunántúl semmit sem tesz a saját boldogulása érdekében? Kiemelt nemzeti program lett az Ős-Dráva, mégis naponta kell megküzdenünk a »mit-miért-nem« tökfilkókkal.."

Szerintem nem annyira figyelt oda, mikor Ángyán beszélt földbérletet és agrártámogatást uraló maffiacsaládokról, az ország trafikmaffiáról, és most sem figyel rendesen, mikor a faluvégi sánta kutyából is oligarchát faragnak bármibe is kerül. Elkalandozott a figyelme, vagy elfelejtette kinyitni maga fölött a doboz tetejét mikor ezek mentek, most meg egyszeriben ő is fölfedezte a maffiózókat a pártban. Mert - gondolom - mohóságukban ráléptek a lábára és nem tekintik a méltóságos képviselő urat Orbán Után Az Elsőnek a választókörzetben. Micsoda tragédia, hogy lehet azt túlélni, hogy mások lopás közben nem várják meg képviselő úr jóváhagyó bólintását minden bizniszkére? Ezek a mindenfélék nem értik, hogy első a rend, a fegyelem, és nem lopkodunk összevissza.

Egy ilyen helyzetben már csak az Orbán személyi kultuszába vetett vakhit segíthet!

223 komment · 1 trackback

2015.06.24. 11:37 Fabius

Olimpiai villámkérdés Tarlós Istvánhoz

Címkék: melegek tarlós istván olimpia 2024 agenda 2020

Tegnap megszavazták, pályázunk a 2024-es nyári olimpiára. Mikor Tarlós végszavát olvastam...

"vannak pillantok, amikor egy nemzetnek meg kell mutatni, hogy képes összefogni. Hozzátette: korábban ő is szkeptikus volt, de az Agenda 2020 program megteremtette az olimpiarendezés lehetőségét kisebb országok és városok számára is."

...eszembe jutott egy Tarlós számára égető kérdés. A sokat hivatkozott Agenda 2020 program ugyanis nem csak azt teszi lehetővé, hogy Budapest - és Magyarország - méretű helyszínek és érdemben pályázhassanak, hanem Tarlós számára elég fura törekvései is vannak. Hogyaszongya:

" A NOB erőteljesebben fel kíván lépni az Olimpiai Charta hatodik alapelvének védelme érdekében, így senkit nem érhet hátrányos megkülönböztetés a szexuális orientációja miatt."

Azt tudjuk, hogy Tarlós mentalitásával nem fért össze a melegolimpia:

"Tiszteletben tartom jogaikat, ugyanakkor a szervezet munkájába beavatkozni nem óhajtok. A magam részéről azonban főpolgármesterként és magánemberként a képviselt életformától és a rendezvénytől egyaránt elhatárolódom, így azt támogatni sem tudom. "

A Pride-dal kapcsolatban nem mulasztotta elmondani, hogy szerinte:

"az egész jelenség nem természetes és visszataszító. ez a dolog nem méltó az Andrássy út történelmi környezetéhez."

Szóval Pistikém, arra lennék kíváncsi, hogy vajon képes leszel megbirkózni a ténnyel és befogni a lepénylesőt, ha az Agenda 2020 törekvéseinek értelmében "más szexuális orientációjú" sportolók is érkeznek majd az olimpiára, vagy ők sem lesznek méltók a történelmi környezethez?

375 komment

2015.06.23. 09:22 Fabius

Gáz van, babám!

Címkék: gázár mvm MET

"A színpadon
Három majom.
Hülyének néznek minket,
Azt gondolom."

(via)

 

A fideszes gázlopás olyan, mint a pornográfia! - mondja az MSZP, „szakmai köntösbe bújtatott hókuszpókusz”- kajabálja a MET, igazukat jogi eszközökkel megvédik, fenyegetőznek, közben meg számokkal tényszerűen nem cáfolnak semmit, amit a szocik állítanak a megismert szerződések alapján. Ahogy érdemben nem cáfol semmit Fónagy János NFM államtitkár sem, sőt, szerinte minden az állam érdekeinek megfelelően zajlott.

Vagyis a magyar államnak az volt az érdeke, hogy a felvázolt gázbizniszből 80% hasznot szakítson a MET, és csak 20% legyen az állam haszna rajta.

orban_gaz.PNG

Ha ez volt az állam érdeke, az teljesen más, ugyebár. Akkor nem gond, hogy egyes állítások szerint 10% gázárcsökkenés vándorolt fideszes oligarchák zsebébe, és picit többet fizettünk a gázért mint feltétlenül indokolt lett volna. Vannak magasabb célok, amiért semmi sem drága, ezt nyilván belátja a kedves honpolgár.

Csak ez az államosítási hullám közben erőltetett "az állam a legjobb gazda" szlogen ne dőlt volna be ilyen rondán.

Mert jó gazdának elég nehezen nevezhető az, akinek érdeke, hogy a haszon oroszlánrészéről lemondva megelégedjen a parizervéggel is. Sőt, olcsóbban adjon el gázt annak, akitől ő maga drágábban veszi. Tehetetlenséget hazudjon úgy, hogy egy év múlva kiderül, a tehetség megvolt csak az akarat hiányzott. Mi? Hogy kötelezettségszegési eljárás indult ellenük az offshore oligarchákat támogató üzleti modell miatt? Ugyan kérem, ne tessék itt felekedt szemmel ordítozni, mint Hitler a Trónok harca záróepizód miatt! Brüsszel a gyurcsánykottából játszik az meg csak irigy, mert nem neki jutott eszébe ez a nagyszerű gondolat! Ez a Feri csak a visszabérlős modellt tudta kitanálni, ebből is látszik mennyivel kisebb kaliberű államférfi volt Viktorunknál.

Teccikéteni? Végül is nem jártunk rosszul. Konkrét kár nem esett. Azt meg senki nem mondta, hogy Pornországban tejszínhab is jár a szopott fasz végére.

 

 

214 komment

2015.06.21. 22:57 Fabius

Orbán: olyan vagyok, mint egy pornósztár

Címkék: orbán pornó munkaalapú társadalom

Orbán Viktor szerint amit ő épített - munkaalapú társadalom - olyan, mint a pornó: Nem tudod meghatározni, de ha valahol baszást látsz azt se meghatározod, hanem tudod róla, hogy pornó.

orban_pornosztar.PNG

Ezek szerint Kedves Vezetőnk egyenesen pornósztárnak érzi magát. Hááát sok mindent ambicionált idáig, de a Kárpátok Ron Jeremyje lenni még nem akart, és az autofellatiót is csak verbálisan alkalmazta. Bár azt is elmondta a pozsonyi biztonságpolitikai konferencián, nekünk magyaroknak nem erős intézményekre, hanem keményfaszú despotára erőskezű vezetőre van szükségünk, akinek van vér a pucájában.

Mármint szerinte.

Mert én azért el tudnék képzelni olyan országot/kormányzást is, aminek működési rendje nem egy pornóforgatáshoz hasonlít. Egy olyat, ahol nincsenek megbaszva a hivatalok mikor tiltakoznak hol a nyugdíjpénztárak lenyúlásáért, hol egy reptér átnevezéséért. Egy olyat, ahol nem szopásaudiencián dőlnek el közbeszerzések, prosztatamasszázs szeánszon kiemelt beruházások és stratégiai partnerségek. Ahol az oktatásban dolgozókról nem kell nyilvántartást vezetni, miszerint, szólót, aktust, anált vagy dupla anált is vállal-e a delikvens az emelt óraszám mellé. Egy olyat, ahol a menekülteknek nem kizárólag szado-mazo jelenetek jutnak.

Egy olyat, ahol a sértődött producer nem borítja rátok a geciputtonyt. Például.

 

307 komment