Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

1/10

Hazugság nélkül

Úgy gondolod nincs olyan vállalható párt és politikus, ami/aki megfelel az értékrendednek, akit/amit támogathatnál, hogy a jövőképed ne csak ábránd legyen? Akkor te politikai árva vagy, itt a helyed.

Friss topikok

  • tristen2005: @barkaba: Ha te ilyen emberrel tudsz vitát folytatni, egészségedre! Blogger Géza 2014.07.25. 10... (2014.07.25. 12:20) Orbán nem vitázik és kész!
  • Habakuk999: @Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: nincs ezzel baj, hadd dudálja, aki akarja. Amíg azt hitt... (2014.07.24. 16:07) Éjjel csapott le a Birodalmi Sas
  • gigabursch: "Lássuk be: a magyar foci halott!" úgy hatvan éve... Még egy-két vergődése volt, de harminc éve ... (2014.07.24. 12:58) Lássuk be: a magyar foci halott!
  • Megdobbent: Hajra Lajos! Lassunk mar akcio kozben koma, komolyan adok neked egy pakli mentolos marbit, csak la... (2014.07.24. 06:02) Simicskát tovább szopatják
  • Penivaldes: @látjátok feleim szümtükkel: nem csak ez, hanem az is, hogy az csak színjáték, hogy jaj de utáljuk... (2014.07.21. 11:49) Orvos, aki nem tud Orbán nélkül élni

Blogajánló

2014.07.24. 09:49 Fabius

Orbán nem vitázik és kész!

Címkék: fidesz orbán viktor külügy egyesült államok

Kurvaéletbemár! Mikor érti meg ez a csökkent értelmű világ végre, hogy Orbán Viktor kommunikációjának egyetlen eleme a kinyilatkoztatás, ilyen vitaizé az nem választható opció? Mert nem és kész. Mindenórás Tábornok nertárs megmondja amit megmond, és hagyják őt kérdésekkel békén. Mi alattvalók és a világ többi része is. A kérdés rossz, a válaszolgatás felesleges és időrabló

Ezt az egyszerűséget nem voltak képesek felfogni a szólásszabadságban a végtelenségig hívő amcsik. Azt hitték ezek, hogy amit nem tesz meg itthon önszántából, amit az Unió intézményei előtt is csak kényszerből csinál, azt majd nekik megteszi önként. Nahát lófaszt gyerekek, nem addig'a! Ideje felébredni az álomvilágból.

 

feherhaz.jpg

Tényleg nem értem hogyan is gondolhatták azt Georgetownban, hogy Viktor majd nem csak előad, hanem a hallgatása közben fölmerült kérdésekre is válaszolgat? Mikor nem fogadja Obama, és a külügy is kijafaszmelia szinten hajlandó tudomást venni egyáltalán az ottlétéről. Nem elég, hogy nem tudják ezek a nemzetközi politikai súlyának megfelelő pompával és tisztelettel fogadni, még kérdésekre is válaszolgasson? Nem olvasnak ezek a műveletlen parasztok Holfingernét hogy tudják, minden Viktor beszéd melegséggel árasztja el a lelkeket? Ha meg olvasták akkor miért nem hiszik, miért nem elégednek meg ennyivel, és miért gyötörnék Büszkeségünket a kételkedés kérdéseivel? Ha legalább a Klinsmannt odarendelnék, hogy a Kárpátok Középpályása elmondhassa neki mit basztak el a nyolcaddöntőben Belgium ellen, akkor még talán, de ezektől ennyi sem tellett. 

Akkor meg minek az egész hacacáré? Lemondjuk a picsába! Uff!

737 komment

2014.07.23. 08:29 Fabius

Lássuk be: a magyar foci halott!

Címkék: foci u19 leégés focialista forradalom

8:1 a hollandokkal, 1:6 a portugálokkal. Két eredmény, két generáció, de a fos azonos ami a magyar "labdarúgás" sajátja. Ami tegnap Orbán Viktor stadizóleumában megesett az a magyar foci és az utánpótlásképzés teljes csődje. 

Portugáliát akkor sem vertük volna meg, ha behugyozunk." - mondta Mészöly Géza, és még hozzátette: "Ha nagyon jó az ellenfél, néhányaknál egyszerűen lemegy a redőny". Ne bassz, tényleg? Akkor vajon mire tanítjátok a srácokat az akadémiákon, ha a vizsgadrukk legyűrésére se? Mert a szakmai munka a finggal van egy szinten, az éppen most derült ki, úgyhogy azt nem várjuk ám komolyan, hogy egyeneset fognak tudni rúgni a labdába, és majd legalább hatot rúgnak egy olyan válogatottnak, amelyik összesen négy meccset játszott rövid fennállása alatt, és nem héroszi küzdelemben elért eredménynek lesz beállítva egy Gibraltár elleni döntetlen

De ha ennyi sem megy akkor adja magát a kérdés, hogy ti minek vagytok? 

Minek az akadémiai rendszer, minek ennyi stadion, minek ez a hacacáré, ha ennyire nem megy semmi? Minek ez az egész, ha az úgynevezett ifjú focistáink a szövetségi kapitányuk szerint összecsinálják magukat azon nyomban, ha valódi ellenfél van a pályán. Lassan ott tartunk, hogy Vitya lesz az egyetlen aki egy ilyen meccs előtt tényleg izgul az eredmény miatt, pálya melletti ideges toporgásával hullámokat fodrozva a felázott füvön összegyűlő pocsolyák tetejére. 

foci3.jpg

 

Ahogy ma állunk azt lesz érdekes figyelni, meddig tarthat ez az eredménykényszer nélküli, TAO pénzekkel és állami támogatással bőven kitömött kegyelmi állapot? Mikor unja meg ÉdesViktor a szarszagot amit rajongott sportja áraszt magából? Meddig hiszi azzal a futballokos fejével, hogy ennyi embernek szükséges ingyenélni a fociból, hogy tulajdonképpen haladunk, sőt, egyenesen irányt mutatunk, amit ha beáraznak nyolc meg hat bekapott gólokkal és degecikínos vereségekkel, akkor csak pechünk volt. Mikor érti meg, hogy klubszinten sem az érdekes hány ponton azonosít a nézőket beengedő biometrikus szkenner, hanem, hogy kapura lövés nélkül meccset nyerni nyögvenyelős lesz. Igen, jól érted, a magyar "sztárklubnál" az elfogadott taktika, hogy idegenben kontrajátékra rendezkedünk be, és adott esetben nem mászunk el góllövés szándékával az ellenfél kapujáig

Mi? Hogy focit gólra játsszák és nem a saját kapu elé betömörült, behugyozott védők létszámfölényére? Ezt mi már el is felejtettük. Nálunk, Hülyemagyarázatisztánban pont elég, ha a két meccsen égő szövetségi kapitány aszongya: "Persze, tudni kell, itt Európa élcsapatai szerepelnek a tornán, a portugáloknál minden játékos egyénileg kiváló képességekkel rendelkezik." - és máris megnyugszunk: hisz ezek az élcsapatok, akiktől nem szégyen semmise, mert a játékosaik egyénileg kiválóak, amíg a mieink ezek szerint nem azok. No, Mészöly legalább őszinte, így kormányszóvivő nem lesz belőle a jövőben, de a foci körül biztos maradhat. Elvégre sóval beszántásról és a semmiből újjáépítésről szó nincs, mi tovább bízunk benne, hogy a felcsúti jóisten és Puskás szelleme egyszer csak megsegít. 

Épkézláb edzőket, szakvezetőket addig sem képzünk, mert azt meg minek? Uff. 

425 komment

2014.07.22. 08:20 Fabius

Simicskát tovább szopatják

Címkék: fidesz simicska lajos lázár jános földtámogatás mezort zrt

Lassan tényleg megsajnálom ezt a Luit, miközben elképzelni nem tudom milyen rossz fát tehetett a tűzre. Reklámadó, útfelújítás bírság-adó, most meg elveszik szegénykémtől az agrártámogatások egy jelentős részét is. Lassan Simicska lesz az nemzeti oligarchák ertéelje, akit testre szabott konstrukciókkal szopatnak vidáman erre a célra kiszőrösödött új verőlegények.

simicska szopik2.jpg

Mekkora tülekedés volt nemrég a földbérletekért, nem? Aki élt és mozgott szaporán igyekezett összeszedni annyi családtag-strómant amennyit csak bírt, hogy minél nagyobb lehessen a bérletszeletke, amire a területalapút föl lehet nyalni. A Fidesz összeboxolt a teljesen kiakadt, maffiacsaládozó Ángyánnal és úgy nézett ki, ez lesz a hosszútávú öröm és boldogság aranykulcsa. Pluszbónusz a különösen kivételeseknek - mint Lajos - pályázat nélkül kiosztották azokat a földeket is, amikért nem kellett sorban állni, így lett övé kis túlzással a fél Dunántúl. A Hárskúti Mezőgazdasági Zrt. és a Mezort Zrt. a leányvállalatokkal együtt egyes számítások szerint 18 ezer hektár fölött rendelkezik, milliárdszámra nyalják föl az agrártámogatásokat, így aztán gondolom lett nagy csodálkozás mikor tegnap Lázár aszonta:

- Lófasz lesz itt 1037 hektáros birtokméret fölött nem támogatás, pofikáim.

Nagyobb lehet most a zöldbárók zavara, mint L. Simon Lászlóé mikor megtudta, neki kéne átadni Orbán hülyeségének szobrát a főváros közepén. Mert nem csak Simicska költözik ezzel a döntéssel tartósan szopórollerre, de Csányi, Nyerges és Leisztinger urak is, hogy csak a felszínt kapargassuk. Tavaly még azt számolgatták, hogy a legfelső 1% vitte el a földtámogatások 37 százalékát, a felső 10%  74 százalékot. Most meg ugye azt kell majd számolgatni, hogy lehet az állami segítséggel létrehozott és rommá nyeretett földoligarcha kasztnak 1037 hektáros birtokméret alá szabdalni a földeket. Meg ugye kérdés az is, hogy minek kellett a koma-sógor-haverságot hülyére nyeretni a helyi gazdákkal szemben, ha aztán jól megszívatjuk őket a következő ciklusban? Olyan késő bánat, eb gondolat szaga van a dolognak.

És ha már az ebeknél tartunk, ugye szokás mondani, hogy a forradalom felfalja gyermekeit. Na, én azt a pillanatot várom, mikor a közelgő fogcsattogtatásra a "gyerek" visszaharap, mert az nem a moslékosdézsáját elhúzó kézbe fog belekapni, nem a magyar nemzetben fog óvatosan elégedetlenkedni, hanem fölmegy torokra. Akkor aztán lesz mit magyarázni, feltéve, ha marad még hozzá elég levegő.

 

358 komment

2014.07.21. 09:02 Fabius

Éjjel csapott le a Birodalmi Sas

Nem volt kérdés, hogy felállítják. Elvégre "nekünk" ne mondja meg senkise, milyen emlékművet állítsunk. Se itthoniak se idegenek ne pofázzanak bele, hogy Orbán Viktor hogy emlékezzen a történelemre. Slussz. Úgy emlékszik ő ahogy neki, meg a mögötte álló jobboldalnak tetszik és kész. Hisztizhet a fél világ síppal, dobbal, nádi hegedűvel, "mi" akkor is, ha nem nappal, akkor éjjel, de felállítjuk hülyeségünk szobrát. Örülni lehet annak is, hogy a megszobort Gábriel arcáról nem köszönnek vissza az ismert vonások, így legalább szalutálni nem kellett a kirendelt rendőrezrednek. 

gábriel.jpg

Mi gátolta volna, hogy így legyen? Semmi az ég egy világon. Legfeljebb az, ha mittom a direkt követelik itthon és a világban, hogy állítsunk fel ilyet ne egyet, de mindjárt hármat, és az Unió országjelentésében murcogtak volna a nemkészülte miatt. No, akkor lett volna akkora szabadságharc, hogy Gábriel-rezsi pontokat állítanak fel szerte az országban, ahol anti-Gábriel asztaloknál gyűjtötték volna a tiltakozó aláírásokat hangyamód. Csak a világ nem érett még meg arra, hogy megértse a rendszert: minálunk minden elérni vágyott dolognak a reciprokát kell ordítva követelni. 

Enélkül hőseink nagy bátran, az éj leple alatt kirakták amit ki akartak, ezzel az üzenettel:

Nézzétek parasztok és okuljatok: nem rettenünk meg se a déká nyugdíjasoktól, se a Karácsony vezette fiatal Bajnai Gárdától, se a Steiner Pál - Horváth Csaba duótól, istenuccse lesz ember aki fel is avatja szobrunkat. Mit kicsoda? Vitéz Kőbányai Staubinger Árminné, született Krasznahorkai Etelka, ha más nem. Mi van? Hogy hogy nem hivatalos személy? Ő nyugdíjazása előtt az V. kerületi tanácson volt segédfogalmazó, úgyhogy nagyon is méltó képviselője a kormánynak. 

Amúgy feszült érdeklődéssel várom ki lesz az, aki - elvileg ma tízkor - tényleg felavatja az emlékművet és átadja a köznek. Rogánfalva közleményben üzente: nekik aztán semmi közük a szoborhoz, a Havasiberci-iroda szerint az egész a kormányszóvivő hadtest feladata, akik bizta nyaraltak valahol, mert a szóvivő szóvivője ( "a kormányszóvivő sajtófőnöke" WTF???)  se vette fel a telefont a magyarázat feladatával. Röhej, de ekkora sleppből senki nem tudott érdemi magyarázattal szolgálni az Indexnek. Most meg gondolom sorsot húznak Lázár "szomorú leszek, ha senki nem megy oda önként, basszátok meg" tekintete előtt, ki legyen a ner-vértanú, aki a tojászáporban avatni fog. 

486 komment

2014.07.18. 08:19 Fabius

Orvos, aki nem tud Orbán nélkül élni

Címkék: tereskova orbán portrék festmény mutyi argay lászló

Olvasom a legfrissebb hírekben, hogy van orvos Magyarországon, aki nem tud Orbán portrék nélkül élni. Argay László miskolci nőgyógyász és magánklinika tulajdonos nem egyszerűen vett egyet a Tereskova képekből magának, hanem felvásárolt tizenhatot és rendelt még négyet.

orbán kép.png

Hmmmm.

A Viktorunk iránti rajongás önmagában annyira nem is lenne furcsa, meg amúgy is szíve joga minden tehetős embernek arra költeni a vagyonkát amire neki tetszik.  Ha Viktor portrékra, hát azokra. Csak az egyszeri, szelektív amnéziában nem szenvedő honpolgárnak eszébe jut milyen volt legutóbb, mikor Argay doktor festmények közelébe ment, és főleg, hogy az nekünk mennyibe került. 

Még abban a rohadt elmúltnyócban esett meg, hogy a jó doktor zseniális érzékkel vásárolt meg két, szakértők szerint kereskedelmi forgalomban nem, vagy alig valamiért értékesíthető Wenczel Pohl alkotást. Majd "hazafias megfontolásból" bekopogott vele Magyarország bécsi nagykövetségére, hogy dicsak, háverek, ezek a képek itt lógtak a falakon eccerrég', ugyan vegyétek már meg tőlem cirka négyszáz millióért. Mi? Hogy ennyiért nem kell? Jó, akkor 205 millió értékben két állami ingatlant is elfogadok cserébe, mert egy egykori kisgazdával lehet alkudni. (a HVG hozta a komplett sztorit, amit ma már csak az Északhírnök archívumban értek el

Szóval mit tudom én, mennyire az Orbán iránti tisztelet és mennyire a más megfontolás vezeti most a jó doktort. Lehet úgy érzi, ha egy hátitatyó bekerülhet fétistárgyként a Nemzeti Múzeumba, akkor a portrék is érhetnek majd kicsit többet egyszer. De az is lehet elbaszta, mert lemaradt a hírről, hogy az Orbán család bevásárolt már Tereskova képeiből, és Anikó asszonynak van mit szétosztani, ha megunja Viktor fejét bámulni az előszoba falon is. 

1370 komment

2014.07.17. 05:06 Fabius

Lázár János a Soros megbízott

Az idegen tőke legfrissebb legádázabb ellensége is szedegette a Soros György asztaláról lehulló kenyérvéget. A hivatala nem mond semmit, annyit se, hogy fiatalka volt és kellett a pénz, az a fránya, amiből Orbánnak is jutott havi tízezer még liberális értelmiségi korában.

soros.jpg

Meglepődtünk? Aligha. Meglepő talán csak az lehetett volna, ha Lázár a pályafutása alatt kimaradt volna valamiből, és ugye mindig csak az a pénz büdös, ami nem a saját zsebébe vagy azon keresztül folyik. Én azt is várom mikor derül ki, hogy mittom a Neutrogéna norvég formula kézmodellje volt mellékállásban, mielőtt beszippantotta a felcsúti pajtakaszting varázsa, rekorder költségtérítés bizniszelésre váltotta az apróért hajlongást, és szelektív amnéziára hivatkozva törölte a fejéből addigi élete mindenféle megbízásait. 

Lehetne kérdezni, hogy János, és az elvek? De ugyan kérem, a nincset mióta kell keresni? 

239 komment

2014.07.16. 08:17 Fabius

Orbán Junior lázadása

Címkék: orbán viktor foci vb magyar sajtó orbán gáspár 444.hu

Orbán Gáspár levelét megírta, fájdalmas rinyáját mind belesírta. Anarki a 444-en meg leverte neki azt a tanítani való tockost, amit az apjának kellett volna még dologidőben

gazsi.jpg

(kép)

Mondhatjuk nyugodtan, hogy Orbán Junior házhoz ment a lófaszért. Piciapucival parádézni a VB döntő VIP páholyában büfé, híresség lettem vágóképből internetes mémmé válni meg nem az. Istenkám', ilyen nehéz a dinasztiatagok sorsa, meg kell a szívnek szakadni ennyi szenvedés láttán. Pedig szemmel láthatóan azzal tisztában sincs az uralkodóház, hogy az akut habonyitisz már családon belül is szedi áldozatait. Végül is nem csoda, nagyobb izgalom, hogy a Rasi jány csajbulijának képei mikor fognak kiszivárogni az ellopott ájfonokról, nincs mód minden gyerek összes szindrómáját észrevenni időben. 

Aztán meg kész a baj.

Mert futballokos nemzetünkben felnőtt futballokos örökös leveléből kifelejti az érvet, amire ma Magyarországon szerkesztőségek dőlnek össze: nem írja, hogy különben Lázár János szomorú lesz. De az is meglehet, hogy szóltak neki: erre véletlenül se hivatkozz fiam, nem kell tovább szaporítani a független szerkesztőségek számát az országban. Akár így volt, akár nem, csak sikerült belehajolni a kiprovokált állasba. Vele van tele és rajta röhög a magyarnyelvű internet, az uralkodóházban föl sem merül, hogy egyetlen csemeteként államfői vipben hipszterkedéstől egy irritálóbb dolog létezik, az meg a kioktató beszólogatás mikor ezt bemutatja a sajtó. 

Ja, nem, van még valami amivel erre is lehet majd dobni egy lapáttal: 4 év múlva Vologya keresztapa öléből a feltartott középső ujjaiddal integessél haza Moszkvából. 

400 komment

2014.07.15. 05:40 Fabius

Békemenetet Norvégiába!

Címkék: norvég alap civilek cöf nemzetbiztonsági kockázat

Tök fasza lehet cöfösnek lenni. Így választások után élvezed a kiutalt jutalmat, vagyis pancsosz a felfújható medencében, kapod a napszúrást és csak úgy lazán odaszólsz a melletted köldökpöcköléssel szökőkutat képző agytömegnek:

- Te, gecc, ne csináljunk valami izgalmasat?

- Verjük ki egymásnak?!

- Hülye vagy? Most, mikor "az amerikai lehallgatási botrány egyre jobban nyugtalanítja az európai civil társadalmat"? Még lebuknánk...kinek hiányzik egy címlap a Pride Magazinban?

- Há'akkó?

- Adjunk ki közleményt és küldjük a picsába a norvégokat! Én már egy hete azt álmodom, milyen érzés lenne Orbán strómanjaként leírni, hogy "nemzetbiztonsági kockázat". Még jó, hogy itt ülünk, és a gondolatra fülemből is szivárgó adrenalin nem a Puskás Akadémia mezemet pocsíkolja össze. Használjuk ki, én aszondom!

- Nem lesz ebből baj? Ha nem leszel képes visszafogni magad, és "a polgárság többségi támogatását bíró civil közösségek"-ként fogod aposztrofálni magunkat, akkor megint kiröhögnek!

- Kik? Na kik röhögnének ki? "Az ellenzéki internetes médiumok működtetői, akik hamis állításaik alátámasztása érdekében oknyomozó újságírásra hivatkozva nem bejegyzett “defektív” irodákat működtetnek.?" Ők röhögnének? Na majd nem röhögnek ha elolvassák, hogy nemzetbiztonsági kockázat! Megismétlem többször ha kell!!!

- Lazíts, egyszer is elég. Oszt mit írnál még bele?

- Hogy aki a Viktort báncsa az egy genyó!

- Ne marhulj, ezt így nem lehet.

- Jó, akkor asztat, hogy ezek képmutató álcivilek, álszent regnáló kormánytámadók, mink meg lepucéríccsuk az anyagi bázisukat! Meg tiszta vizet a pohárba! - ezt is! Sőt, ezt főleg!

- Vizet, mi? Na te hozod a sört amíg élesítem a laptopot.

- Laptopot. Medencébe?

- Méér', mit, szikratávírót, baszod? Na szaladj, hogy köztudatba legyen mire Viktor hazaér brazilból a kicsivel!

210 komment

2014.07.14. 08:57 Fabius

Verekedjetek!

Címkék: tgm miskolc baloldal pásztor albert

Mondtam már, hogy hagyjuk ezt a baloldali ellenzék dolgot, és a hétvége után egyre inkább erősödik ez a gondolat. Összeverekedni a Pásztor ügyön? Lehet, de miért csak ezen? Szerintem boxolják le azt is, hogy akkor most kit zárjon ki TGM a pártból (muhaha), és a főpolgármester-jelöltség dolgát is lehetne egy nagy gálán eldönteni közönség előtt, ahol az utolsó talpon maradó lesz a befutó. 

Veszett fejsze nyele az egész, ugyanis. 

Egyszervolt országban addig teccettünk balfaszkodni, amíg áprilisra a Jobbik a keleti országrészben második erővé erősödött. Tehette azért, mert a baloldalnak nem voltak válaszai, és itt most lehetne sorolni hosszan, pontosan mire nem, de felesleges: mert semmire. A Jobbik kicsi híján egyéni körzetet is nyert, tényleg egy hajszál választotta el a megdicsőüléstől Miskolcon. Hogy erre választ, helyesebben a helyiek közérzetére és igényeire kellene választ adni, az nem kérdés. Hogy Pásztor jó válasznak bizonyul-e, azon lehet vitatkozni, azon nem, hogy ezúttal megpróbálnak a mögé állók valamit reagálni az egyre jobban eljobbikosodó keleti végeken. 

Mire ment a baloldal ezzel most?

Sikerült verekedésig fajulva összeugrasztania mindenkit mindenkivel. Gulyás Márton tiltakozik mire megverik, TGM "kizár a pártból" mindenkit, Schiffer András pedig felakadt szemmel elküldi a picsába Pásztor jelölőit, mert azt érti, hogy cigánybűnözés, de azt nem, hogy mi a lófaszért nem volt kíváncsi rá meg a stábjára legutóbb sem senki Miskolcon

 

Pedig a videó tanúsága szerint levonandó konzekvencia éppen lett volna neki is. Na mindegy, ahogy az is, hogy Miskolcon nem tudják kicsoda a Gulyás Márton, és a Krétakört eszik-e, vagy isszák. Azt viszont tudják a Miskolciak, hogy az egész verekedős, egymással hajtépős, pártból kizárós képletből egyvalami azért kurvára hiányzik: a megoldás lehetősége erre:

számos utca.jpg

 Ez valahogy kimaradt úgy a schifferi mennyapicsázásból, mint a tégéemi kizárásosdiból, de én speciel se az együttől se a krétakörtől nem hallottam egy hangot se azon kívül, hogy Pásztor egy rohadt rasszista, mert rendőrkapitány létére ismertetett olyan bűnügyi statisztikát, amikor maguk az elkövetők hivatkoztak származásukra a cselekményük kedvezőbb elbírálásának - megélhetési bűnözés - reményében. Azt tudják Miskolcon mit akar kezdeni ezzel a Kriza féle helyi Fidesz, mit akar a Jakab féle Jobbik - ezek aláírást is gyűjtenek - de arról fingjuk nincs mit szeretne csinálni az úgynevezett baloldal azon kívül, hogy számukra érdektelen és jelentéktelen emberek összeverekszenek a tenni kívánt semmin. 

Na, pubik, csodálkozunk majd, ha Miskolc lesz az első jobbikos megyeszékhely? 

169 komment

2014.07.12. 11:08 Fabius

Kósa egy pillanatig ember volt, de ez elmúlt.

Címkék: fidesz kósa lajos megfigyelés tilki attila

Vannak olyan csodás pillanatai a nernek, mikor a renccerszolgákban is eltörik valami, és a feltétlen hűség mögül kikandikál a kétségeivel küzdő gyarló ember. Egy pillanatig, persze, mert az Orbán igában töltött évtizedek dresszírjével sikerül elnyomni. 

Kósa Lajosban állt meg az ütő, mikor megtudta mire is kéne az NFM semennyire felkészült macskajancsijának a rendkívüli kibúvó a közbeszerzési eljárás alól. Egy meg Meg Nem Nevezett De Istenuccse Kurvarendes Cég kiépítené és üzemeltetné azt a megfigyelőhálózatot, ami real time követni tudja az összes autós mozgását az országba egy Istenuccse Kurvarendes Magáncég felügyelete alatt. Ez azért Lajosban is egy szép új világ képét húzta elő a nertudat mögötti sötét sufniból:

megfigyelés.jpg

"Mert ha akarom, akkor ezt egyébként úgy tudom üzemeltetni, hogy minden létező gépjárműmozgást real-time-ban tudok figyelni. És akkor már csak egyetlenegy dolog van hátra: olyan tévé legyen, amit nem szabad kikapcsolni, és akkor az figyeli azt, hogy a lakásomban mit csinálok, és eljött a szép új világ. Ez ebből a szempontból aggályos, nem közbeszerzésileg”

Ha név nélkül olvasnánk ezt csak csak úgy valahol, simán hihetnénk, hogy valamelyik fészbúkhuszárt gyötrik újra az akkut orbánutálatban összeszedett rémlátomások. Ha ez nem lett volna elég szegénynek, az NFM macskajancsi sikeresen rongálta tovább a beszerzés részleteinek indoklásával:

"Kósa: Most még a döntés előkészítése nem tart ott, hogy mit akarnak beszerezni?

Solymár: A fejlesztési irányok már azonosítva vannak, de a pontos műszaki specifikáció a fejlesztés tekintetében nem áll ott.

Kósa: Tényleg lehetne egy kérésem? Élő ember normálisan, amikor még nincsen tudatmódosító szer hatása alatt, nem beszél úgy, hogy “a fejlesztési irányok azonosítva vannak”. Ragaszkodom hozzá, hogy úgy beszéljen már, hogy megértsük mi is azt. Mit kell azon érteni, hogy “a fejlesztési irányok azonosítva vannak”? Tényleg én ezt nem értem, én egy más nyelvet beszélek. Azt akarja mondani, hogy felismerték, hogy milyen fejlesztések vannak a világban és azonosították őket? Vagy már nagyjából tudják, hogy mi a szöszt akarnak csinálni, csak konkrétan nincs ez eldöntve? Vagy egyáltalán most azt a munkát akarják elvégezni, hogy mi a fenét kéne csinálni? Tényleg nem értem. Nem tud válaszolni erre?”

Cuki nem? Na, most képzeljük el Lajosnak micsoda önfegyelemre és példás hűségre volt szüksége, hogy meggyőződése, kétségei és ellenérzései mellett hagyja mégis az egészet megszavazni. Mert a nyílt közbeszerzés alóli mentességet megadták, naná, egyrészt mert csak, másrészt meg nem számoltak azzal, hogy így bizony real time követhető lesz az is, hogy a részeg fideszes honatya mettől meddig rongálta a közbiztonságot és közmorált, a közvagyonról nem is beszélve

 

810 komment

2014.07.10. 05:09 Fabius

Orbán: vesszetek, Nemzeti Oligarchák!

Címkék: fidesz simicska lajos oligarchák simicska adó

Amíg mi azon tűnődünk, hogy a VB közvetítésen vajon feltűnik-e Kedves Vezetőnk, és ha igen, akkor vajon Bajnainak vagy Gyurcsánynak ismerik-e fel, addig itthon csúcsra járatják a Viktorra annyira jellemző ottsevóttam gépezetet.

Fene tudja mennyire jó gondolat Simicska orra előtt lengetni a szopórollert, de szemmel láthatóan úgy érzik, hogy nem lóg a fejük fölött hídelem, ami bármelyik pillanatban agyonverhetné őket. Pedig ha valaki, akkor Lajos egészen biztosan nem az az ember, aki jól tűri ha pisisek szabadon szívatható faszingernek nézik. Nem azért mutyizta végig az elmúlt 25 évet székház ügytől Varga Tamás áfázáson és Kaya Ibrahimon keresztül a 2002-ben feladatul kapott médiafölény megvalósításig, hogy előbb reklámadóval basztassák amit pártutasításra pártérdekből létrehozott, majd nyeretlen kétévesnek nézve visszaható adóztatással az útépítő érdekeltségeit is tízmilliárdokkal lehúzzák.

célkereszt.jpg

Az Indexnek adott válaszból az látszik, mintha a lázáristák kicsit megijedtek volna a saját merészségüktől: állítólag szó nincsen aszfaltadóról, tessék kedves mindenkinek megnyugodni legalább a vb döntő végéig. 

Lehetséges magyarázat persze van: Orbán trükkje az egész, amivel nem a Nemzeti Oligarchákat szívatná szépen sorban végig egyesével, hanem az Unió részéről eljáró osztrák biztosra próbálna hatni a nálunk ügyködő, a hír hallatán ordenáré jódlizásba kezdő osztrák cégeken keresztül. Nektek ez hihető? Nekem az elmúlt időszak pártharcait olvasva, Seszták színre tolását nézve, az állami cégek mutyistopját látva nem nagyon. Én inkább hiszem, hogy a klasszikus recept működik: Viktor itthon sincs - ha rosszul sülne el erre lehet hivatkozni - emezek meg belengetik a lehetőséget, nécsak', ha akarunk titeket is pont ugyanúgy tudunk megszívatni ahogy egy RTL-t. Vili? Na, akkor mars a helyetekre prolikáim, amíg szépen vagytok anyagilag. Kegyelmesék újraírták a szabályokat, vagy játszotok eszerint, vagy felmásztok a szopórollerre és elskíróztok a francba. 

Ha lenne bennem némi empátia oligarcháink iránt most majdnem megsajnálnám őket. Az hagyján, hogy a kormány rossz közbeszerzési kiírásai miatt nekik kéne megfizetni a kárt. De belegondolni, hogy pár éve még Lázár János az elmúlt évtizedekben besározódott háttéremberek állami cégekben történő szerepvállalásának lehetőségét reszelte gondosan, azóta pedig ide, a Simicska adó árnyékába jutottak, elég keserű lehet. 

 

450 komment

2014.07.09. 05:02 Fabius

Átmeneti lop-stopot rendelt Orbán

Címkék: fidesz állami cégek seszták miklós lop-stop

Kedves fele és egészbarátaink, nertársak, nertársnők!

Fénylő Csillagunk személyes utasítására írom e sorokat, kérése, hogy úgy vegyétek ezt a kis szösszenetet, mintha Ő maga szólna hozzátok. Szóval drága kartársak, kartársnők, előtér és háttéremberek az van, hogy július és augusztus hónapban legfelsőbb utasításra föl kell függeszteni cégeiteknél a lopást beszerzéseket. Igen, ez Lajosra, Zsoltra, az általuk vezetett és/vagy az érdekeltségeikbe tartozó cégekre is vonatkozik ezúttal. Szerződés csak különösen indokolt esetben köthető, kizárólag az én engedélyemmel. Tessék addig kicsit lopni, és beérni a napi működéshez szükséges apróságok beszerzésének mutyizásával. Legalábbis addig, amíg az irodaszer piacot nem államosítjuk. 

seszták miklós_3.jpg

Látom magam előtt a bizonytalan arcotokat, a gondterhes ráncok szabdalta homlokotokat, ezért megnyugtatok mindenkit: szabadságharcunk status quo-t felrúgó harcmezején lesznek áldozatok, ám ezek nem ti lesztek. Legalábbis nem mindenki. A túlélők majd tovább seftelhettek a kávékavaró műanyagpálcikák túlárazásával, mi meg majd arról gondoskodunk, ne kelljen minden műanyagpohár alá újabb hídelem. Már ha, ugye, mert lehet nem fog ez ennyire egyszerűen menni,  vannak itt emberek akiket kurvára nem hat meg egy "Lázár nertárs szomorú" üzenet. De azért majd igyekszünk, mert erre kért a Gazda, és ezt várja tőlünk a haza és a nemzet is. Utóbbi nem biztos, de állítólag van olyan fidesz tag aki közeli rokon távoli ismerősétől már hallott ilyet, úgyhogy...

De aztán semmi feltűnősködés, nem kell forogni, mint felcsúti kombájnnak az alcsúti veteményesben, nem szükséges idő előtt az érintettek tudtára hozni mi a stájsz! Nem kell nekik arról mittom a Cinken értesülni, hogy szétfocizzuk őket mostan, mint a németek Brazíliát. Ha esetleg valamelyikőtök mégse bírná tartani azt a lepcses pofáját, akkor legalább annyi legyen benne, hogy minimum hangsúlyozza, ÉN CSAK PARANCSOT TELJESÍTEK!  Kinek hiányzik, hogy Luí megüzenje, gondja lesz rám is?! Ha ezt a tervet előbb tudom...Inkább lennék lovag ciprusi offsórban, mint a baráti tűz hősi halottja a forradalmárok falóasztala mellett

Úgyhogy eszetek legyen! Csókpuszi, Májkül. 

 

 

450 komment

2014.07.07. 23:17 Fabius

Mit tenne most Berényi Miki?

Címkék: rtl fidesz reklámadó berényi miki

Az RTL kiszámolta, a lehető legjobban rájuk szabott különadó után mennyi az annyi. Lássuk be, a szopcsi nem kicsi, 15 millió eurós összeg a tavaly 15 millió eurós adózás előtti nyereséget termelő csatornának. Biztosan megteccettek érteni ezt, ugye? Ha nem akkor mondom magyarul: a tavalyi adózás előtti nyereséget ahogy van az utolsó vasig be kell fizetni az államkasszába. Kicsit bicegő hasonlattal, mintha ma jönne egy törvény, hogy a tavalyi bruttó fizetéseteket ahogy van tessék visszatolni idén, mert Viktor aszongya, azért. 

berényi miki rtl.png

Anke Schäferkordt és Guillaume de Posch igazgatók szerint minden erejükkel minden lehetőséget kihasználnak a vagyonuk megvédése érdekében. 

Na, itt azért arra számított az ember, hogy minimum egy leleplező videót lát a családi barát Mészáros Lőrincről, amint éppen egy O.R. monogrammal vésett ájfont bámulva recskázik a riválissá előlépett juhász földjét letaroló kombájn árnyékában. Ehhez képest a híradó az utóbbi napok - hetek történéseihez képest elég visszafogottkára sikerült. Mi történhetett? Megrémültek a számok láttán és visszamenekülnek a bulvárposványba? Kifizetődőbb lesz a pótkerekes kutyát ellő óriás pandát mutogatni, mint hírműsorként működni? Vagy máris úton vannak az Orbán nyaralást és foci vb-t fényképező paparazzik, akik vadul fotózzák, ha a Kopakabánán Havasi Berci kicsippenti a Fenséges Farpofák közül a beszorult klott alsót? 

Tényleg érdekes lesz figyelni, most mi lesz.

Az RTL tovább folytatja amit elkezdett, vagy elorigósodva eloldalog? A megtett gesztus, hogyaszongya vigyázzál magadra kedves európai befektető, mert a kormány nem szégyellősebb, mint egy uzsorás maffia, arra enged következtetni, hogy nem adták fel a dolgot. De könnyen meglehet az is, hogy a magyar tömegtájékoztatás nem ér meg 4,65 milliárd forintot, visszavonulót fújva megpróbálnak öncenzúrával jó fiúnak látszani. Nehogy Viktor, Lőrinc, László, Antal és János elszomorodjon, és Kolosi Péter programigazgató váratlan hirtelenséggel legyen kénytelen a belépője hátlapján aláírni a közös megegyezéssel távozok - istenuccse semmi nyomásgyakorlás nemvót!!! - nyilatkozatot, miután kikísérték az épületből. 

Kínzó kérdés, mit tenne vajon Berényi Miki, ha valaki ennyire megzsarolná? 

447 komment

2014.07.07. 08:36 Fabius

Föl, föl a buzik kamionjára!

Címkék: pride érpatak orosz mihály

Orosz Mihály meglovagolta a "buzifeszt" hullámot, a Pride helyett az ő hülyeségével van tele a zinternet.

 

Azt talán hagyjuk is, hogy a munkásságát nem ismerőknek könnyen az jöhet le, hisztizik a maskarás ember, mert lekéste a kamion csatlakozást a gyülekezőben. Bennünk, akik láttuk már mongol traszvesztitának öltözve iskolásokat kioktatni az a kérdés merül fel, hogy vajon Orosz mitől változott meg ennyire? Mer'ugye nemrég még arról volt szó, hogy vissza akarják szoktatni a zembereket az ősi magyar hagyományokra, oszt' akinek ez nem tetszik annak kell mennie buzifelvonulásozni. Most meg úgy rázta a rácsot, mint bentlakó a kettes elmén, hogy lemaradt a kamionról na héló, tessék őttet odaengedni drága szervezők.

Mert neki jogai vannak amik a fesztivál közepére szólnak és a kamionon teljesednek ki, esetleg szeretné legyőzni VV Auréliót nyilvános faszhelikopterezésben.

Érdekes, nem? Az Érpataki Rambó saját kis világában még mindig nem érti, hogy a szabadságjogok nem feltétlenül azt jelentik, hogy szabadon szétoffolhatom bárkinek bármilyen rendezvényét. Különösen röhejes ez akkor, mikor Orosz maga is szeret cenzort játszani ha az ellenség befurakodik egy rendezvényre, csöndben meghúzódva leskelődik, és esetleg megírja, hogy a foteldeszantos milyen hülyeségeket hordott aznap takaros halomba. Ezt ne tessék, mert ütközik az Érpataki Jogrend második paragrafusával ami azt mondja, mindenkinek ahhoz van joga, amit Orosz Mihály biztosít neki. Tessék kedves az első paragrafusban foglaltakat betartani, miszerint Orosz Mihálynak mindenhez és bármikor joga van.

Ettől függetlenül azt hiszem a Pride rendezők egy páratlan lehetőséget hagytak ki, mikor nem engedték Orosz kamionvonaglásban kiteljesedni. Én bizony fölengedtem volna tekeregni, legfeljebb mellé osztom a két legtürelmesebb toleránst és hagyom, hogy a menet közepén üsse meg az ordítós guta. Aztán mutogattam volna, mint szakállas nőt a cirkuszban, hogy ez az ember polgármester lehet. Úgyis jön a választás, amikor újra lehet gondolni ezt az egészet.

609 komment · 1 trackback

2014.07.04. 19:22 Fabius

Pásztor Albert, az összefogást szakító jelölt

Címkék: baloldal összefogás pásztor albert

Megrepedt az összefogás Miskolcon. Juj. Az Együtt-PM nem áll be a baloldal jelöltje, egykori miskolci rendőrkapitány Pásztor Albert mögé, mert az "csúnyát" talált mondani egyszer régen a cigányokról. Hogy Pásztor rendőrkapitányként is letett ezt azt az asztalra a hivatalban eltöltött 10 év alatt? Lárifári, ettől sokkal fontosabb, hogy egyszer mit mondott, ez pedig annál is fontosabb, hogy vajon megalapozott volt-e amit kijelentett anno. Az ügy tanulsága, hogy nem sokat tanult az ellenzéknek ez a része az elmúlt időszakból, és meg sem próbálták felérni ésszel, vajon hogy fordulhatott elő, hogy az egyik miskolci körzetben kis híján megszületett a Jobbik első egyéni választókerületi győzelme. Pedig az nem a véletlen műve, hogy 28-30% környékére teszik Miskolcon a Jobbik szimpatizánsait.

Nyilván lehet eltartott kisujjal decensen fintorogni Pásztor egykori kijelentésén. A probléma annyi, hogy igazat beszélt akkor, és a mellette kiállás sem a véletlen műve volt. Az akkori Káli féle szocialista városvezetés is beintett Drazsénak Pásztor leváltása után, mert ők is pontosan tudták, hogy a főrendőr nem az ujjából szopott adatokkal és rasszista kijelentéssel dobálózott, hanem a sajnálatos de valós helyzetképet festette föl a maga módján. Amire nem megoldás a Kriza féle kitelepítés, ahogy nem megoldás a Jobbik javasolta verzió sem, de ettől még valamit tenni kellene a legalább húsz éve görgetett problémahalmazzal, az tény. Aki pedig egy város sajátos problémáit nem érti, vagy píszí nem akarja érteni, az vajon miféle megoldást kínálna a vezetésére?

Mivel szülővárosomról beszélünk megéltem én ott az elmúlt évtizedekben elég mindent. Olyat is, hogy utcafórumoztak az önkormányzat képviselői és közbiztonságért meg satöbbiért felelős emberei a helyi cigány és nem cigány lakosokkal, az érpatakistákkal, liberálisokkal, kisebbségi önkormányzati vezetőkkel, ahol nézetkülönbség meg vita volt elég, viszont minden résztvevőben volt valami közös: Szembe mertek nézni azzal, hogy a probléma igenis létezik és olyan megoldásokat kell rájuk találni, amik összeillenek a társadalmi együttélés szabályaival és ha kompromisszumokkal is, de mindenkinek megfelelnek. Ehhez képest kb a semmivel egyenlő az ma már, hogy nem támogatunk valakit mert válsághelyzetben nem volt elég píszí, de igazából nem kínálunk helyette valósabb alternatívát.

 

1171 komment

2014.07.04. 08:13 Fabius

Lassan több az államtitkár, mint a trafikos

Címkék: fidesz pazarlás államtitkárok III. orbán kormány

"Az államigazgatásnak versenyképesnek kell lennie, valamint ésszerűbbnek, áttekinthetőbbnek, egyszerűbbnek" - mondta Navracsics Tibor, mire Fénylő Csillagunk így kontrázott: " saját hivatali szervezete, a Miniszterelnökség például feleakkora létszámmal fog működni, mint a korábbi Miniszterelnöki Hivatal (MeH)"

 

Hol vannak már ezek az idők, ugye, eltelt négy év, Mindenórás Tábornok nertárs befejezte a "bürokrácia elleni átfogó támadást", győzött - még jóhogy, höhö - a bürokrácia az államadóssághoz hasonlóan felcsökkent, és lassan több a rendes meg segédállamtitkár, mint a trafikos.

 

Mit tesz Isten a legnagyobb vízfej meg nem Tábornok nertárs Miniszterelnöksége lett Lézer vezényletű 26 segédállamtitkárral? Jól van, tudom, a bürokrácia elleni átfogó támadásnak valami eredményt mindenképpen hoznia kellett, egy háború sem lehet hiába. Ha a komplett Bajnai kormány elműködött 20 rendes és 49 helyettes államtitkárral, akkor az a minimum, hogy csak lézerirányítású helyettesből legyen 26, mer'hát mennyivel nagyobb ívű dolgok zajlanak most, mint Bajnai alatt. Meg is lettek verve a rohattballibek rendesen, amíg emezek egy kormányt kiállítottak tokkal vonóval 85 főből, addig a don Vittore Gang 133 fővel zárta a múlt ciklust, most meg már segédállamtitkárból van több, mint száz. Azért ez már döfi, nemde? Nem ilyen párfős hogyishíjjákkal lettek megverve, amit még statisztikai hibahatárral lehetne magyarázni, hanem úgy rendesen, igazán le lettek győzve a létszámversenyben.

Örvendezzünk, Feleim!

Persze, mit gondoltatok majd siránkozni fogunk? Ünnepeljük, hogy akkora itt a jólét, hogy Áder tesójától a Latorcai fiáig jut mindenkinek arany kiskanál amivel eszegethetnek a moslékosdézsából, a pazarlás kifejezés úgyis eltörlik kegyelmesék Lázár útiköltségeinek nyilvánosságra kerülésével párhuzamosan.

209 komment

2014.07.03. 09:06 Fabius

Pásztor Albert, az összefogást szakító jelölt

Megrepedt az összefogás Miskolcon. Juj. Az Együtt-PM nem áll be a baloldal jelöltje, egykori miskolci rendőrkapitány Pásztor Albert mögé, mert az "csúnyát" talált mondani egyszer régen a cigányokról. Hogy Pásztor rendőrkapitányként is letett ezt azt az asztalra a hivatalban eltöltött 10 év alatt? Lárifári, ettől sokkal fontosabb, hogy egyszer mit mondott, ez pedig annál is fontosabb, hogy vajon megalapozott volt-e amit kijelentett anno. Az ügy tanulsága, hogy nem sokat tanult az ellenzéknek ez a része az elmúlt időszakból, és meg sem próbálták felérni ésszel, vajon hogy fordulhatott elő, hogy az egyik miskolci körzetben kis híján megszületett a Jobbik első egyéni választókerületi győzelme. Pedig az nem a véletlen műve, hogy 28-30% környékére teszik Miskolcon a Jobbik szimpatizánsait.

Nyilván lehet eltartott kisujjal decensen fintorogni Pásztor egykori kijelentésén. A probléma annyi, hogy igazat beszélt akkor, és a mellette kiállás sem a véletlen műve volt. Az akkori Káli féle szocialista városvezetés is beintett Drazsénak Pásztor leváltása után, mert ők is pontosan tudták, hogy a főrendőr nem az ujjából szopott adatokkal és rasszista kijelentéssel dobálózott, hanem a sajnálatos de valós helyzetképet festette föl a maga módján. Amire nem megoldás a Kriza féle kitelepítés, ahogy nem megoldás a Jobbik javasolta verzió sem, de ettől még valamit tenni kellene a legalább húsz éve görgetett problémahalmazzal, az tény. Aki pedig egy város sajátos problémáit nem érti, vagy píszí nem akarja érteni, az vajon miféle megoldást kínálna a vezetésére?

Mivel szülővárosomról beszélünk megéltem én ott az elmúlt évtizedekben elég mindent. Olyat is, hogy utcafórumoztak az önkormányzat képviselői és közbiztonságért meg satöbbiért felelős emberei a helyi cigány és nem cigány lakosokkal, az érpatakistákkal, liberálisokkal, kisebbségi önkormányzati vezetőkkel, ahol nézetkülönbség meg vita volt elég, viszont minden résztvevőben volt valami közös: Szembe mertek nézni azzal, hogy a probléma igenis létezik és olyan megoldásokat kell rájuk találni, amik összeillenek a társadalmi együttélés szabályaival és ha kompromisszumokkal is, de mindenkinek megfelelnek. Ehhez képest kb a semmivel egyenlő az ma már, hogy nem támogatunk valakit mert válsághelyzetben nem volt elég píszí, de igazából nem kínálunk helyette valósabb alternatívát.

 

Szólj hozzá!

2014.07.02. 05:04 Fabius

L. Simon tanári módon aláz

Aki kicsit unja a nyolcaddöntők sivár, védekezést kimaxoló és hosszabbításokba csúszó ásítozós unalmát, annak felüdülés lehet ha átkukkant az ország elsőszámú komédiacsatornájává vált RTL-re megnézni, mivel szórakoztatnak éppen minket kormánypárti politikusok. Mert ott lassan tényleg minden este buli van, akkora börleszk, hogy felmerül a kérdés, Mr. Bean és Benny Hill szerelemgyereket nemzett ide a Balkán sarkára?

L. Simon László szerintem tegnap este óta inkább lenne "szétbaszott zsidó kurvák seggéről gipszlenyomatot" vevő művészember, mint önmagát tanári módon megalázó micsinálsz-titkár és törvényszövegező. Mert a zsidó kurvák seggéről ábrándozás legalább saját, az ertéelt és az internetes multiknál hirdető civileket megszívató törvénymódosítás meg nem az.

l.simon lászló.jpgTök cuki volt a pici szentem ahogy a szembesítésnél belefagyott a szó, és éppen csak azt nem mondta, hagyámá', én voltam éppen strómanügyeletben voltam mikor írták! A szemem is olyan már, mint a Semjén alá rendszeresített bányalónak, honnét de főképpen minek kellene azt nekem pontosan tudni, milyen vonzata van a fecninek amire a nevem ráírták? Énnekem azt mondták tikteket fogunk megszívatni vele, oszt'jónapot. Majd nemes egyszerűséggel bekósázott a kamera mögé, hogy a rekeszizmaink ne maradjanak szétszaggatatlanok egy este sem.

A telefonos segítségkérés utáni cenzúra kísérlet meg már csak megszokásból is ment.

Rettentő vidám dolog lehet most híradó riporternek lenni az RTL-nél, és kicsit kevésbé vidám lenni Orbán Viktornak. Fénylő Csillagunknak sokadszor okoz szomorúságot a kiválasztottak serege, akik még egy rendes vendettához is hülyék. Előbb a Századvég Napi Gazdasága csinál barmot magából, most meg elsimon néz ki úgy, mint aki továbbra is "marékszám dobálja magába a szpídet", és vendetta felelős helyett inkább látszik inasnak egy félázsiai bazárban. Vezérünk nem ehhez az öngólhalmozásokhoz van szokva. Ha például ő megmondja, hogy a földrajzi neveseknek veszni kell, akkor elveszejtik őket röviden és gyorsan. Nincs ez a nyilvános megszégyenülés izé, amit a mámorba és ellenzék hiányba belekényelmesedett pancser brigád művel. Elég neki, hogy a Ráhel jány bulikájának képei ott lapulnak valami idegen fiókban, Brüsszel megint genyózik és szégyenpadot emleget, a forint beszakadt és az einstand játszópénz háromezer milliárdjából is alig maradt mára rongyos 177 millió.

Csoda lesz, ha a VB döntő után megfáradtan összecsúszik, mint borotva hab a napon?

568 komment

2014.07.01. 08:18 Fabius

Hagyjuk a francba ezt a baloldali ellenzék dolgot

Címkék: mszp baloldal főpolgármester puch lászló

Mert értelmetlen.

Facepalm.gif

Igen, tényleg. A szóért is kár.

315 komment

2014.06.30. 07:31 Fabius

Aki mellett Kaya Ibrahim is csak kókler

Címkék: fidesz költségvetési csalás seszták miklós cégtemető

Múltja volt is, lesz is az embernek. - mondta Offshore Miklós fejlesztési miniszter, az ország legnagyobb vidéki cégtemetőjének üzemeltetője. Az ember, aki ipari méretekben gyártotta és tüntette el a cégeket ezzel vajon azt akarta mondani, hogy a jövőben sem kívánna felhagyni az offsóros, céges ügyeskedéssel? 

seszták-miklós-offshore_1.gif

Semjén elzengett örömódája szerint a kis Miki saját erejéből ért el gazdasági sikereket nyírség keleten. Szerintem meg annyira azért nem volt nehéz dolga, hisz a Simicskáék Kaya Ibrahimos receptjéért csak le kellett hajolni az ifjú kereszténynek, és alkalmazni kellett a benne foglaltakat betű szerint. A kis Miklós meg annyira jó tanulónak bizonyult, hogy az Együtt költségvetési csalás gyanújával tett feljelentést, mer'hát ugye a 700 az gombócból is kurva sok, nem még elcégtemetőzött vállalkozásból. 

Mit mond a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Seszták volt is, lesz is monológja után? Hogy lófaszt, mama, Miklóska egy cukipofa, aki ellen büdöspernahajderek folytatnak lejárató kampányt.

Ennyi erővel mondhatták volna azt is, hogy a cégtemetőzés vagy elibrahimozás ősi fideszes hagyománya az elmúlt huszonöt évnek, teljesen normális hétköznapi tevékenység - amit ráadásul hatékonyan is művelnek - ne tessék itt a habot verni feleslegesen. Ráadásul a zemberek erre adtak felhatalmazást áprilisban mikor tudták, hogy vannak ezek az Offsór Miklósok akik a parlament közbeszerzési bizottsági elnökként ültek ciprusi offshore cégek felügyelő bizottságaiban, mégis kétharmados felhatalmazást adtak, hátha uniós pénzekkel zsonglőrködő miniszter válik belőlük.

Persze, nyilván tudjuk, hogy a narancsba öltözött komcsik, ügyeskedők, besúgók, III/II ügynökök is a ti kutyátok kölykei, akiket megvédeni kötelesség, mert ellenkező esetben a Gazdi mocos, a lassan tejhatalmú postássá is kinevezett Lázár pedig üzengetősen szomorú lesz. De azért arra kíváncsi lennék, hogy legalább a négy fal között megcsóváljátok a fejeteket kedves A Pártra szavazók, mikor ezeket az embereket látjátok kirakatba tolva pénztalicska rendszert építeni?

232 komment

2014.06.28. 08:20 Fabius

Mennyiért őrizzük Orbán Ráhel erkölcsét?

Címkék: fidesz közpénz orbán ráhel

Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? - lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők telefonjának ellopása után akár ki is derülhet

ráhel.jpg

Faternek meg elég most a maga baja, a szopás sztorira legyintget bőszen, hogyaszongya részeg volt az ember, nem tudja mit beszél, és ebben a pillanat a legkevésbé arra vágyik, hogy Ráhel kompromittáló képein csámcsogjon a magyar nyelvű internet meg az RTL híradó. Ez idáig érthető, de a megmozgatott erőforrások azért igényelnének némi magyarázatot. 

Vagy esetleg egy hirtelen betolt költségvetési módosítót arról, mennyit lehet költeni az uralkodóház csemetéinek erkölcsőrzésére. 

Mert ez így elég vicces. 9 milla soron kívül végzett dns mintára, amíg valódi bűnügyekben erre se ennyi, se ilyen gyorsan nem futja, a tyúklopásként is nehezen értelmezhető telefon lopást kiemelt rendőri egység vizsgálja, mert bizonyára semmi más dolguk nincs éppen. Szóval csak kéne valami egyértelmű és világos költségkeret, amit nem kell magyarázni, nem szükséges indokolni, ami deklaráltan arra van, hogy paravánt képezhessenek belőle a királylányok és királyfi erkölcsi kilengései elé. Esetleg a bevett módi szerint felajánlható lehetne erre is a TAO támogatás, biztos vannak az országban olyan vállalkozások amiknek a főni homlokránc vasalása nem lenne megterhelő feladat. Az is közpénz, nyilván, de legalább nem "olyan" közpénz, erre szokta mondani a Vezér, hogy már szinte magánadomány. 

Erről jut eszembe: létrehozhatnának a célra egy alapítványt is. 

Ahová aztán tényleg juthatna pénz mondjuk a Nemzeti Együttműködési Alapból. Csizmadia nertárs gondolom nem zárkózna el, ha szívességet tehet az uralkodóháznak. Sőt, ha egy kicsit szemfülesek akkor akár a norvég pénzekért is lobbizhatnak, ha a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének jut belőle, akkor erre a sokkal nemesebb és kiemeltebb célra is biztos löknek valamit. Erre aztán már tényleg nem mondhatná senki, hogy faszombazmeg, már megint a miénket költik a családjuk úri huncutságaira. 

 

874 komment

2014.06.25. 22:58 Fabius

NAV vs RTL vs áfacsalás

Címkék: fidesz varga mihály kolosi péter nav rtl híradó

Egyszervolt országban lassan tényleg bármi megtörténhet. Az is, hogy az egyik Halljakend pattogtatni kezd az ujjával és Szijjártó Péter szóhasználatával élve: "a miniszterelnök politikai vetélytársai elcsendesítésére, megfenyegetésére használja az állami hatóságokat."

police dog2.jpg

Persze Mr. Bubifrizura nem a mostani ertéelre uszítást találta gázosnak, frászt, ő éppen azzal van elfoglalva, hogy szélesre tárogassa a menekülő út végi kiskaput a Pasa park legújabb áldozatának, Rogán szomszédjának és jobbkezének, Puskás AndrásnakMit tesz az RTL? Kb röhögnek az egészen, Kolosi szerint várja a NAV munkatársakat a régóta kijelölt megszokott iroda, lehet jönni máris, ők ettől függetlenül tovább nyomják amit elkezdtek egy ideje. 

Lehet az csak nekem érdekes, hogy amikor az ég zengett az áfacsalás balhétól akkor valahogy nem volt egy halljakend se, aki az ujját pattogtatva zavarta volna rá az adóhivatali ellenőröket a Horváth zöld dossziéjában felsorolt nevekre. Sőt, ugye most sincs egy ilyen se, aki elszomorodna mondjuk a HVG legújabb piacfürkész bevásárlásán, és mittom gyanúsnak találná, hogy a picsába van a polcokon még mindig Sovereign cukor mikor azoknak már januárban kijárt egyszer az análfűrész, hogy kerül ennyibe a forgalmazó feltüntetése nélküli étolaj, és a finomlisztnek is erőteljes mutyi bukéja van. Itt ilyen hülyeségekkel "nem érnek rá" foglalkozni, lófaszt mama, még csak az kéne! Még, hogy ezermilliárdok esnek ki évente a költségvetésből, lárifári,  a Lőrincet be ne mondja megint a szellőpista, csak az számít. Úgyhogy demonstrálunk, erőt, vagy mi, ha már a Halljakend úrnak pattogtatni teccett az ő amúgy finom számításokhoz szokott kezivel, valami értelme csak legyen a létezésnek. 

Amúgy meg a kicsikkel kell elkezdeni. Előbb majdcsak kitapossák az RTL-ből azt a 8 milliárdocskát amit kigondoltak, a gazdaság, akarom mondani a fekete gazdaság szereplői meg lehet abbahagyják az áfacsalást maguktól mire ezzel végeznek. Csak az RTL-nek nehogy eszébe jusson elővenni ezt a Horváthot meg a földerítetlenül hagyott csalásbizniszt is. 

704 komment

2014.06.24. 05:57 Fabius

Viktor, az orál jobbágy

Címkék: orbán fidesz szopás lengyelország paks

Azt hittem a Századvég eddig volt mérvadó gazdasági lapjának égésénél röhejesebb dolog nem történhet a héten, de alig pár óra alatt rácáfoltak a hiedelmemre: Viktorról kiderült, hogy a háta mögött orál jobbágynak tartják legkedvesebb import békemenetelői, a lengyelek

orbán putyin orál.jpg

Dva bratanki, mi? Az hát! Emezek alig megszavazzák a jobbágyi viszonyt Oroszországgal, a lengyel haverok meg küldenek rá akkora turhás pecsétet, hogy egy hétig fog száradni, mert letörölni nem merik el ne mossa a tintát. Mondtam én - aki megfordulok sűrűn odakint - egy ideje, hogy a lengyel közbeszédben Orbán messze nem az, aminek beállítani akarják itthon. Fénylő Csillagunk forradalma meg a rendszer amit gründolt magának egyszerre röhej és szánakozás tárgya. Pont ugyanúgy beszélnek róla civil üzletemberek és alkalmazottaik, ahogy Wlodzimierza Karpinski miniszter és Jacek Krawiec Orlen góré röhögött elborzadva a Hernádi ügy előre lezsírozott - és ugye büszkén vállalt - forgatókönyvén. Szerintük mi magyarok vagy halált is megvetően bátrak vagyunk, vagy iszonyú hülyék, mert értéket, pénzt tartunk itthon, és vállalkozni merünk ilyen jogi környezetben. Azért kíváncsi leszek, most, hogy a Hernádi per lezsírozása kipattant, mire jutnak vele a jómunkásemberek a tárgyaláson, és az elhangzottak után hogy fogadják ezt a horvátok és Európa? 

Sebaj, most, hogy Oroszország nyugati tartományában lettünk jobbágyok nem kell majd holmi bíróságoknak pislogni, hogy miféle ribillió folyik itten soha nem is létezett hatástanulmányokon. Medvénk kirendelt hivatala, az Orosz Kijelölt Szervezet majd hatástanulmány nélkül is megmondja mennyi legyen az áram ára Magyarországon a legnyugatibb orosz megyében, az orál jobbágy meg hordja személyesen a törlesztőt, és igyekszik nem allergiát kapni a medveszőrtől.

Nem elég, hogy gyíkemberezik, még orra bedugulva tüsszögjön is? Annyi foggal? 

 

1273 komment

2014.06.23. 08:50 Fabius

Lejmolásra váltott a miniszterelnökség

Címkék: fidesz norvég alap miniszterelnökség lejmolás

Legkedvesebb norvég barátaink!

Lehet most értetlenül álltok lejmoló hangvételű levelünk előtt, ezért leszögezném mindjárt az elején: erről szó nincs! Éppen csak az van, hogy kurvára kéne a pénz. Szegény kis ország vagyunk, ahonnan hiányzik az a harminc milliárd aminek folyósítását felfüggesztettétek, ezért:

„Szeretném megkérdezni, hogy milyen feltételeknek kell ahhoz megfelelnie a magyar intézményrendszernek, illetve, hogy melyek azok a dokumentumok, amelyek megléte szükséges ahhoz, hogy a források felfüggesztésének feloldását elérhessük?”

Mert mi  most nagyon kaparnánk ezeket összefele, hogy a lehető leghamarabb kinyissátok a pénzcsapokat újra. Cserébe nem vezényeljük vissza az általunk leggyűlöltebb ellenségnek tartott civil szervezetekre uszított csapatainkat, de egy szépen kérő Lázár János portrét esetleg fel tudunk ajánlani a miniszterelnökség honlapján. 

lázár norvég.jpg

 

Beláthatjátok ti is, hogy mi csak nektek és a pénzeteknek akarunk jót. Az eddigi gyakorlat annyira átláthatatlanná vált, hogy a kialakult tiltakozás hullámban minden szervezet minden iratát nyilvánosságra hozza és bárki által elérhetővé teszi az interneten. Micsoda pofátlan ködösítés ez már, ugye? Hittel valljuk, hogy a fejlesztési pénzek szétosztásának kizárólag állami irányítás mellett, a ne zavarj, épp lopok törvény takarásában van értelme. Tudjátok ti micsoda állapotban van a buszpark ami a békemenetelőket hordja? Tudjátok mennyit lehetne még költeni a békemenet hírügynökség lapjának, a polgár portálnak fejlesztésére és üzemeltetésére évente? Az úgynevezett oknyomozás is csak akkor ér valamit pestisrácos értelemben, ha nem rólunk hanem értünk szól. 

Lássátok be, ez mind nincs ingyen!

Erre nekünk rohadtul kéne valaki más pénze! Megsúgom, ha sikerrel járnék nagyobb lenne az öröm a miniszterelnökségen, mintha a Riviérára szerveztem volna Jánosunknak fácánmészárlást. Azt pedig felülmúlni majdnem lehetetlen. De nekünk most együtt sikerülhet! Fogjunk össze, induljunk el együtt egy átlátható, szebben finanszírozott jövő felé! Harcoljunk együtt, csináljuk meg a közös forradalmunkat, a hunok és vikingek vérszerződésétől térdre hullhat egész Európa!

Csókpuszi, Eszti

 

 

436 komment

2014.06.22. 10:22 Fabius

Az Együtt megágyazott Gyurcsánynak 2018-ra

Címkék: együtt bajnai dk gifszínház

A tegnapi napról csak két dolog jut eszembe:

1: Az Együtt szenvedéséről és itt is vagyok, hol is vagyok Gordon sarokba hemperedéséről ez:

060_2_anim csapok.gif

A baloldal úgynevezett főpolgármester jelölt ötleteiről meg ez:

049_2_anim röhög.gif

A gifszínház alkotásaival nagyjából mindent el is mondtam, kár a szóért belétek. Legfeljebb annyit jegyeznék meg, olyat láttunk már eleget, hogy egy párt képtelen dekódolni a negatív választási üzenetet, de olyat még nem, hogy valaki a pozitívat ennyire ne értse. Ezzel máris történelmet írtatok. Jah, és megágyaztatok a baloldalon egyedül hagyott Karakter Ferencnek 2018-ra. 

436 komment