Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Rodeo36 11: @Oxica: a zejjujjuujjujjujj is átalakíthatná magát és mexüntethetné ezeket a kompenzációs kvótáka... (2017.08.19. 06:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Imola Helyesi: @Gábris szomszéd: Te szerencsétlen , mégis mit gondolsz, itt ki kíváncsi az alfahíredre? (2017.08.16. 21:09) Te leváltanád Orbánt?
  • taga20: @eszti....: időjárásjelentést kérek! nálad má esik?:) ja és zeneszoba, hamá ráérsz! nem érsz rá,... (2017.08.06. 11:29) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: @kekex: Azt nem tudom kinek köszönhetjük, de tudom, hogy ott van, írják is róla ahol csak tehet... (2017.08.05. 17:01) Menj a picsába, Soros!
  • Rodeo36 11: @taga20: brühüyyy kkk (2017.07.09. 04:21) Káder János aláírta a lex csicskát

2017.08.05. 13:01 Fabius

Vér, könnyek, letépett herék a medencében

Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát beleborítva igazi szarfürdővé váljon a sztori. Amiben már nem víztisztán átlátható kinek melyik sebe vérzik, és kié a letépett here, amit kihalászott a szűrő.

Bienerth Gusztáv monnyonle! Gyárfás csaló, hűtlen kezelő, amúgy meg egy kisstílű genyó!

Tépik, marják, harapják egymást egy ilyen rossznak nem mondható, de nem is túl eredményes hazai vb után. Az világos volt, hogy a FINA-nál erős emberként megmaradó Gyárfás nem hagyja ennyiben a dolgot, ahogy az is, Bienerth majd elharcolgat és megpróbálja elviselni a megaláztatást amíg tudja. Az úgynevezett szakma meg majd megint arra hajlik, mint a rohadt nád, amerről a szél fúj. Azzal meg, amivel tényleg kellene, megint nem foglalkozik senki.

Hogy mivel? Pl ezzel itt ni:

verraszto_mix.jpg

Balra Verrasztó Dávid Rióban, jobbra Budapesten. Bálnahájjal borzasztó égés az olimpián, úszó kinézettel gyönyörű ezüst itthon a vb-n. Elég kontrasztos különbség, ugye? Amiben nincs különbség az az, hogy "edzőbá" mindkét állapotért és eredményért megkapta a fizut függetlenül attól, hogy az elnököt éppen hogy hívták. Most meg megint azért lázadnak, hogy az aktuális elnökkel se'nem lehet együtt dolgozni, mert brühühü. Igen, ezek képesek dolgozásról beszélni úgy, hogy a hazai rendezésű csilliárdos vb-n kétszer felcsendülő magyar himnusz egy amerikai edzőnek - nerszótárban: migránsköcsög - köszönhető. Szóval, mókusmackók, csak ideje lenne eldönteni egyszer és mindenkorra, kivel is tudtok ti dolgozni, és menni kéne a picsába tenni a dolgotokat.

Mert ezt a huzakodást már baromira unjuk!

1412 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr7712721628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

@Gábris szomszéd:
jól el volt bújva ott tüzifa megett és ki láccik megette nyakkendőben a KRK szigeten nyáron egy faházban???az a TEK Józsi??? vagy a moszad? mióta olyan pusziskodó a netán yahoo val még az is...és akkor kimaradt a cia meg a ciha és puha pöcs...

de azért ez elég messze van gráztól mibe kerül ez nektek oda kellett utaztatni az egész stábot és a konténert tele gyógyszerral

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
a ©tagadémikuss® az még kiláccik??? azért begombolhatnád? vagy zippzáras??? és hogy is van a Zérdi Himnusz? mészkőben a kőrózsa és a kaktusz jól kiláccik és lapulevél hajjcihő meg a szikrák és a delej mind együtt kész a déli fény (északija sincs)

nahááááát

és most be fog &imolázni???

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11:
Ródli, te éppen olyan kevert vagy, mint voltál, leginkább érthetetlen magyar nyelvügyileg.A szélsőlibsi az anarchista, a liberális meg szabadelvű. Az anarchista minden konzervatív, nemzeti értéket támad, mert az életeleme a zürzavarkeltés, meg ezért nem is lát tisztán. A liberális szabadelvű azonban kiáll a nemzeti értékekért, nem gender. Egy szabadelvű nemzeti soha nem paktálna le egy anarchistával.
@Imola Helyesi: "Van az a vastag bőr, de mind1. Ekkora balfék jobbikost, mint te, mégis mit keresel itt?"

Van az a vastag bőr. Rajtad. Mert te mit keresel itten? Sokat?
@látjátok feleim szümtükkel:
Én nem vagyok se jobbikos, se fideszes, főleg nem reklámozom itt az alfahírt évek óta, de egyik orgánumot sem.Amit írok, írtam, az a saját véleményem. Ez a csipetnyi különbség. Engedtessék meg, hogy egy állítólag nemzeti párt / jobbik/ képviselője itteni éveken át tartó jelenlétét kifogásoljam, ui ez a poszt például a nemzet nagyszerű sikeres eseményét, a vizes vb-t ekézi.
@látjátok feleim szümtükkel:
Többet keresel te, mint én valószínűleg, nyilván azért népszerűsíted itt a ballibsiket folyamatosan változatlan elánnal. Na, pá, további jó erölködést nektek!
@eszti....:

Ebből is látszik, hogy Fico európai politikus. A mi teknyősünk a büdös életbe nem engedi el a korrupt bűnöző zacskóstóni és farkasflóri kezét, inkább megerősíti őket.

Na ebből is látszik hogy már hol tart Szlovákia. Ha nem lenne Ausztria, a magyarok már rég átköltöztek volna Szlovákiába.
@Imola Helyesi:
ha anarpista akkor nem szélsőlibsi vagy kevered a szezont a fa(s)zonnal???

mentedben és jöttödben elvesztetted a hjumorodat...majd söpörgessél otthon hátha előkerűl a porcicák alól

brühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2017/08/16/terkepen-a-tartosan-betoltetlen-haziorvosi-praxisok

Nem elvtársak, térképen a leendő stadionok alapkövei elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Imola Helyesi: "Engedtessék meg, hogy egy állítólag nemzeti párt / jobbik/ képviselője itteni éveken át tartó jelenlétét kifogásoljam, ui ez a poszt például a nemzet nagyszerű sikeres eseményét, a vizes vb-t ekézi."

Megengedtetik.
De mi köze van a poszt témájának ahhoz, hogy egy jobbikos évek óta jelen van itt? Téged zavar? Ki zavar még? Húzzák magukra a földet, hogy nem zavarjanak?

Mert spec engem nem zavar, hogy te időnként ide jársz befosni. Kicsit büdi, de mindig kiszelőztetünk utánad.
@Gábris szomszéd: ezeknek assem szabad elhinni amit kérdeznek

amit csinálnak az útonállás és aljasság

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Oxica:

Fico nagy simlis. Saját pártjában azért nem ellenőrzi ennyire a korrupciós ügyeket.
Viszont tény, hogy ügyesen lavíroz az uniós vizeken.
@látjátok feleim szümtükkel:
elég gáz az egész ...ezek az észlények:McConnell, McCain, Lindsay Graham (ez a csúcs) és ez a Rick Perry...
szóval van gáz benne a palában amit hasogatnak és ha elég ügyesek akkor Kalifornia és a Sziklás hegység szépen leválik az USA testéről és egy egy sziget lesz ha nincs szerencséjük, akkor csak beleborúl a csendes óceánba mint Atlantis...de azért hasogattyák
egyelőre nincs hajó, nincs kiadó sem befogadó kikötő és ha útközben kis viharban felszáll a Holdra (ebben nagy gyakorlatuk van már) akkor majd lesz belőle tréfa és a bratankik ott maradnak térdig gázban két szék közűl a pad alatt és még ki is lesznek röhögve amikor kiderül az usa szén ukrajnában világpiacvi ár+25% és ez nincs rögzítve annyi lehet amit nem szégyellnek, australok nak van saját energiájuk energia exportőrök

hogyan lesz a szabad piacból kényszerpiac??? anyahajókkal és egyéb lövőkészülékekkel amit beleépítenek a gáz árába

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel:
Spec, neked éppen mi közöd van hozzá, ja, megszoktad a szellőztetést magad után, mer neked kell ám mindennap, amikor itt hánysz, félresikerült, szűmellenzős bülbülszavú
@Rodeo36 11: Sajnos nem Trump, hanem Obama volt az igazi rasszista - de azt persze imádni és ünnepelni illett
@Gábris szomszéd:
ja, és bombázni is jobban szeretett, és neki volt hillary ja nem úgy mint a krump lee nek akinek Tillárius Rexe van

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:

Trumppal nem az a baj, hogy rasszista, hanem az, hogy elmebeteg.
@Gábris szomszéd:
azért aszt tudod e, hogy a Ku Klux Klan volt vezetője puszi pajtása 25 éve a krump lee nek...mint csalággya???

kedves szép demagográcia

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és akkor mindehhez ott van neki a piszi pajtása a netán yahoo akivel a levédiabasznádi gadzsi is közeli viszonyban van
Másodpercenként közel négymillió forintból készülhet a vizes világbajnokság utókommunikációs filmje.

hirtv.hu/ahirtvhirei/es-meg-mindig-dragul-a-vizes-vb-1401548
@taga20: Megjött a cenzorka és törölget. Na nem baj akkor még egyszer az igazságról. :))

"Tavaly nyáron történt, hogy egy fekete mesterlövész lelőtt öt fehér rendőrt, akik amúgy egy feketék által szervezett tüntetést biztosítottak. Az elkövető nem csinált titkot abból, hogy kifejezetten fehéreket akart megölni, lehetőleg rendőröket. Vagyis egy fekete rasszista gyilkosságsorozat történt. És hogyan reagált erre a hivatalban lévő elnök, minden idők legfantasztikusabb elnöke? Nos, Barack Obama általában elítélte az erőszakot, de egyetlen árva szóval sem említette a fekete rasszizmus elfogadhatatlanságát.

Később persze neki is változott a mondanivalója. Az öt rendőr gyászszertartásán tartott ugyanis egy beszédet, amelyben a fekete rasszizmusról ugyan továbbra sem ejtett egy szót sem, viszont szólt a rendőrök körében uralkodó rasszizmusról! A beszédet természetesen illett zseniálisnak tartani és ünnepelni. Ami olyan, mintha az elgázolt lány temetésén Trump arról szónokolna, mennyire megérti azokat a fehéreket, akik elnyomva érzik magukat."

valasz.hu/vilag/trumpnal-csak-obama-volt-rasszistabb-125082
Olyan hülyét csinált magából az MSZP-s képviselő, hogy azért jegyet kéne szedni :)

alfahir.hu/2017/08/16/korozs_lajos_mszp_vona_gabor_plakat_horogkereszt_jobbik_wtf
Dúró Dóra: A hisztériakeltés amúgy felesleges: a Jobbik választójogi terve senki ellen nem irányul; a demokratikus jogok tudatosabb állampolgári megélését és a szavazások tisztaságának megőrzését, a csalások kiküszöbölését célozza!

Olyan pofont adott a Jobbiknak Tóta W. Árpád, hogy az neki is fájhat

"Tóta W. Árpád cikke karcos, de egyértelmű kiállás lett volna a választójogi cenzussal és a Jobbikkal szemben – csakhogy az internet és főként a kommentelők nem felejtenek. Egy hozzászóló rögtön emlékeztetett is Tóta W. 14 évvel ezelőtt megjelent, Anyád napja című cikkére, amiben az újságíró, ha lehet, a mostaninál is keményebb stílusban foglalt állást – az értelmiségi választói cenzus mellett.

Általános, egyenlő és titkos választójog – az erről szóló vitát a történelem már lezárta.
„Mi sem egyszerűbb ennél: meg kell vonni a választójogot az ország legbutább öt vagy tíz százalékától. Nem lehet elégszer elmondani: a demokrácia, a teljes, válogatás nélküli választójog túlhaladott berendezkedés.”

„Kerül amibe kerül, nem lehet elégszer hangoztatni: be kell vezetni az értelmi-tájékozottsági cenzust. Teszteljük a tisztelt polgárt, mielőtt kezébe adjuk a döntést; ugyan mondja már el, mint micsoda próbál ő most beleszólni Magyarország ügyeibe. Csak néhány egyszerű kérdés államformáról, történelemről, földrajzról - aztán elégséges fölött mehet szavazni, a legjobbak még szorzót is kaphatnak. Mert hadd érjen már többet annak a szavazata, aki nem az ingyenkonzervért és az ingyendemagógiáért jött voksolni.”

S ha majd az elmoszatosodott agyú alkoholbetegekkel nem kell számolnia egyik pártnak sem, ha nem lehet belőlük spontán rohamosztagot szervezni, ha az ő szimpátiájukért nem jár pont a játékban, és ha nem érezhetik úgy, hogy kíváncsi rájuk az ország – na akkor lehet elkezdeni a társadalmi párbeszédet” – írta még 2003-ban a szerző."

mno.hu/velemeny/olyan-pofont-adott-a-jobbiknak-tota-w-arpad-hogy-az-neki-is-fajhat-2412868
A bülbül Afrika és a trópusi Ázsiában élő madár. Szép énekük miatt kedvelt díszmadarak.

Szóval most gomlya szavait ... szűmellenzős bülbülszavú ....vegyem dícséretnek? Falnak is megyek...;D

Minden esetre van nekie valami nyak feletti baja, mert időnként vissza-vissza tér, pedig útál itt lenni.

Azért befizetek, ha egyszer érdemben reagál arra, amit egy-egy hsz-ben, netán a posztban olvas. De az is lehet, hoyg elrohanok a templomba harangoztatni, hogy csuda történt.:D
Nem értem ezt a választójogi kérdést. Dúró Dóra is jobban tenné, ha azon filózna, hogyan kéne a politikai pályára tévedők alkalmasságát megálapítani. Nem a választókkal van a baj, hanem a választottakkal.

Emlékszik még valaki a gödöllői ogy. képviselő öreglány visszahívásának cirkuszára? No, valami ilyesmiket ötleteljenek, mert a megválasztás nem lehet négy-öt-kilenc évig-örökké tartó, ha közben elmennek otthonról. Még párt listán sem. Az alkalmasság meg pl. egy emberminisztériumban miért is merül ki egy papi diploma formájában? Or bán felelőssége meg a felelőtlenségében? Emút nyócban mennyi minisztert cserélt és mennyi államtitkárt? Azokat le lehet váltani, az értük felelősek meg mindent túlélnek?
@látjátok feleim szümtükkel: Na mondjuk ott is jogos lenne az alkalmassági vizsga. :)
"A Pest Megyei Főügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével vádolja a vádlottakat: gyári munkásokat és a munkafeltételek biztosításában közreműködőket."

HEHEHEHAHAHABRÜHÜHÜ

BRÜHÜHÜ

Csak ennyire futotta?

"A Vecsés külterületén álló raktárcsarnokot "a nyomozás során ismeretlenül maradt személyek" előbb fantomcégeken keresztül kibérelték, majd a cigaretta gyártásához szükséges gépsorokat, berendezéseket, alapanyagokat szállíttattak Magyarországra. Bulgáriából toboroztak szakmunkásokat, akiknek általában ezer eurós fizetést, valamint ingyen szállást és ellátást kínáltak."

www.nlcafe.hu/ezvan/20170817/illegalis-cigarettagyar-vecses/
Ja, bassza meg, azzal is vádolni kéne a munkásokat, hogy megrövödítették a dohánylobbit, mert enni akartak. Mármint a keresetükből. Nem a nyereségből amit a törvény előírt.
Mostanában én is kinéztem egy ingatlant magunknak itt a közeli kertvárosban. Lehetne esetleg, hogy megvásárolja a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő, aztán valamilyen módon a kezelésembe adják? :)

444.hu/2017/08/17/itt-tartunk-nemzetgazdasagi-szempontbol-kiemelt-jelentosegu-beruhazas-orban-reformatus-gyulekezetenek-templombovitese
@Imola Helyesi:
" nemzet nagyszerű sikeres eseményét,"???? Ez olyan mint az "itthon világhírű"
Közvetítette 1-2 ország, féltucat megemlítette némi összefoglalóban a fontosabb események mellett. Bár lenyúlásban biztosan sikeres volt!
És még nincs vége!
mno.hu/belfold/majdnem-annyiba-kerult-a-vizes-vb-reklamfilmje-mint-a-titanic-2412932?utm_source=feed&utm_medium=rss
@Gábris szomszéd:
ezek a macik fogyókúráznak? imádom a micimaci kat...mennyivel kedvesebb mint egy kövéárlaca vagy tömjén a lézerről nem is beszélve

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
Ez aprópénz, és legalább valami kézhezfogható megvalósulHAT. Viszont ez az igazi:
propeller.hu/itthon/3300329-nem-kell-adoznia-schmidt-maria-cegenek?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
SEM!
"A Népszava értesülése szerint hasonló lépésre készülhetnek a szállodái révén a Mészáros Lőrinchez köthető Opus Global Nyrt-nél"
@látjátok feleim szümtükkel:
egy kis gépsor zsebben hordható...meg a hozzávalók is...
ügyeke 400 évtől akasztófáig terjedő heveny

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és a sarki rendőrnek nem tűnt fel amint a gépsor megérkezik???
"Gulyás szerint a balliberális oldal régi hagyománya, hogy nem híreket közöl, hanem híreket gyárt, és sajnos ezt most néhányan a jobboldalon is követik."

Öszöd?

Netán erre is tekintettel mondta a kúria egy régebbi döntésében, hogy - a nagyplakátot kirakató korány és pártja csak körzeműködhetett a gyártásban, és ezért - a nagyplakátokon szereplő szöveg nem tény? Mert ugyé most ők a jobboldal, és sok köztük a volt balliberális, sőt...sok a bajuszos is.

index.hu/belfold/2017/08/17/gulyas_gergely_szerint_irodalmunk_elismert_alakja_lehetne_bayer_ha_nem_foglalkozna_politikaval/
@kekex:

E a köszpénzesítés legújabbb fomája? ÉS?
MIBÜL fog a cég fejlődni? Mert ha a nyereséget majdnem száz százalékban kiosztják, akkor miből fog fejleszteni? Vagy ezek a cégek az túlszámlázott állami megbízásokból nyereségesek?He?
@Gábris szomszéd:
magukra kellene őket hagyni egy kicsit, majd elintézik...már rohamléptekben "boncsák" a múltat (tudod aszt a múltat ami napo9nta hőáromszor más aszerint melyik passzátszél fú és térdig vagy bokáig ér e)

elintézés móggya: heveny lövöldözés a fegyverlobby nagy örömére, van olyan süsü álompógár akinek kisméretű zsebbenhordható nukleáris tengeralattyárója is van a lavórban rejtegeti mint egyesek szerint a firnyák kínaiak akik viszont az óceánt használják arra, hogy elrejcsék a tengeralattyáróikat

és amikor heveny lövöldözésben az egyik fele már temetőképes akkor hagyni, hogy a többiek már ne legyenek rasszisták hanem csak xenofóbok és lőjék azokat akik 50 éven belül érkesztek oda az eperszedő iparba

leszottrend csak várd ki

még afganisztánban is előbb lesz rend mint lampacsicskán vagy hogya picsába híjják aszta falut ott virdzsiniáben

brühüyyy
kkk
patyom kinn
írék a szümtük kartársnak, oszt baszik rá reagálni, mert ...???

Rodeo36 11 2017.08.16. 22:27:03
@látjátok feleim szümtükkel:

azóta várom bölcselmeit
444.hu/2017/08/17/1-azaz-egy-perc-lesz-a-vizes-vebe-230-millios-utokommunikacios-kisfilmje

1 perc és nyersz, 230 millió forintot.

Azért ez már valami. Valóban kurva nagy a jólét elvtársak. Nyugatról özönleni fognak az emberek szarosmagyarországra, ha ezt megtudják.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20: Lee tábornok szobra hosszú évtizedekig állt a helyén és eddig nemigen zavart senkit. Nyilván pont most, százvalahány évvel az események után, aktuálissá vált az eltávolítása. Az efféle, a régebbi múlt eseményeivel kapcsolatos akciókat szokták honi libsijeink múltba révedésnek, sérelmi politizálásnak és historizmusnak nevezni mondjuk, amikor Trianonról van szó. :)
@Gábris szomszéd:

Elvtárs!

Na de miért is kell szobrot állítani a rabszolgatartóknak, elvtárs? Akkor ennyi erővel a lenin szobrok is maradhattak volna nem, elvtárs?
444.hu/2017/08/17/nem-kell-adoznia-schmidt-maria-cegenek

Ja, hogy csak kivenni szeretnek az elvtársak és elvtársnők, betenni már nem annyira.

Adózzanak a minimálbéresek, igaz elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
a fidexkft és a hozzá hasonló süsüék foglalkoznak azzal, hogy óránként, a lepkefing aktuális irányától függően milyenre festik a múltat... mert ugye a múlt a hibás mindenért, a jelen??? na, az nincs is az egy imaginárius kütyü a nyomorúltaknak

brühüyyy
kkk
patyom kinn

most ugye Baltimorban az éj leple alatt 3 konföderációs emléművvet is szétvertek, nem vittáé múzeumba vagy múzeumkertbe, hanem szétbaszták...ezzel a múlt meg is változott

afganisztánnal mit fognak csinálni egy pár év múlva amikor már nem csak a fél de az egész világ röhög rajtuk, hogy a világ legerősebb (lásd még a boxoló McGregor-t az még egy kis pöcs) izéje (süsülandia) nem képes rendet rakni és beploántálni a demokráciát ami persze náluk van a legkevésbé

röhögény
@Oxica:
nagyon nehéz a lopott pénzt adóztatni...tevékenység nincs, csak a lopás, aszt meg még nem tuggya senki sem könyvelni, az adóhivatal is kúrva nagy bajban lenne ha...
brühüyyy
kkk
patyom kinn
"Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint Martin Schulz német szociáldemokrata kancellárjelöltnek ahelyett, hogy bírálja Magyarországot és Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, inkább a saját pártjával kellene foglalkoznia."

Teccik mikor az ifjak próbálgatják, hogy nagyobbra tudják-é nyújtani a nyelvüket, mint más. Persze előbb ki kellett volna jönniük az óvodából.

www.hirado.hu/2017/08/17/szijjarto-martin-schulznak-inkabb-a-sajat-partjaval-kellene-foglalkoznia/
@Oxica:
sőt a Budai várban a Török pasa szobra is, meg a többi arabeszk

brühüyyy
kkk
patyom kinn

a spanyolok is csak arra képesek, hogy az Oroszlános udvarban az eredetileg természetes módon keringtetett víz által létrehozott szökőkutakat ma elektromos szivattyúkkal működtetik, mert nem tudtak rájönni, hogyan is csinálták az arabok aszt a vízrendszert, de szétbaszni könnyű volt
index.hu/gazdasag/2017/08/17/hiteleti_beruhazas_neven_epit_otmilliardos_stadiont_a_kormany/

Bújtatott olompiai készülődés?
Nincs még elég templom, meg stadijony? Munkahely ott a borsodi végeken mikor lesz?
@Oxica: "Rövid történelem óra. Az 1861-ben kitört polgárháború – ahogyan nekünk is tanították – jócskán le van öntve abolicionalista mázzal. Úgy tűnik mintha a polgárháborút valamiféle vad rabszolga felszabadítási láz okozta volna, ahol szemben álltak egymással a gaz déli rabszolgatartók és az északi humanisták. Ez azonban a dolgok végletes egyszerűsítése. A polgárháború valódi okai az eltérő politikai és gazdasági érdekek voltak, és az, hogy az északiak nem engedték a déli államok kilépését az unióból, amihez egyébként joguk lett volna.

Lee tábornok az amerikai polgárháborúban a Konföderáció hadainak parancsnoka volt. Tehetséges hadvezérnek bizonyult, a háború elején komoly hadisikereket ért el.
Ám az északiak fölényben voltak. Erre a katonai-ipari fölényre mi sem jellemzőbb, mint az, hogy a délieknek több tucat kilométeren kellett felszedni a vasúti síneket, hogy elkészítsék a hajózás történtének első teljesen páncélozott hajóját, a Monitort. Hiába küzdött Lee, lassacskán győzött felette a túlerő, és 1865 április 9-én rákényszerült a fegyverletételre. Alakját a déli államokban ma is tisztelet övezi, születésének dátuma hivatalos emléknap nyolc államban. Történelemóra vége.

Abban semmi meglepő nincs, hogy a hadviselő felek ellenkezőleg ítélik meg a katonák és politikusok munkásságát. Elég csak a közelmúltból emlékezni Ratko Mladicsra, akit a szerbek, vagy Ante Gotovinára, akit a horvátok tartanak nemzeti hősnek, miközben mindketten megjárták a hágai bíróságot és az ellenoldal pedig szociópata fenevadnak tekinti őket." :)

Na mesélj, ha 93 évig nem zavart senkit egy szobrocska, most mi a baj vele és főleg mit old meg usácskában a ledöntése? :)
@Gábris szomszéd:
magyar sajtó (mainstream media)
...augusztus 20-a alkalmából az időjárás csapdékhajlama csökkenhet

háááát eszt még a Mézga család sem tuggya űberelni

Köbüki??, talán, ha ügyeskedik

brühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2017/08/17/semjen-zsolt-legyen-minden-magyar-orszagepito4

Csak hát Szent István már rég felnégyeltette volna ezeket az országromboló g..iket.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

Elvtárs!

Lee tábornok a rabszolgatartók oldalán harcolt. Mivel a rabszolgatartás el lett törölve, a rabszolgatartók szobrait is el kell törölni. Ennyi.
@Oxica: Akkor a wall street urait vagy a netán yahooooékat is el kell törölni, hiszen hozzájuk képest Lee tábornokék kiscserkészek voltak a rabszolgatartás terén.
Helyette majd kiteszik a szerencsés kínai szobrát:
Máz Li
Mert megtalálta itt a szerencséjét.
Bezzeg Atillának még mindig nincs szobra / csak eldugva/
@Gábris szomszéd:
Állítólag a Jobbik Atilla- szobrot szeretne felállítani. Mikor is, és hogy áll az ügy? Sehogy, ja, gondoltam.
@Gábris szomszéd:
mondd "Anti" ilyet ide beírni és nem félsz??? (veled vagyok ne félj) teljes lesz a hólló és minő kausztikus???

egyébként a Fal Uccá ban sok rendes ember is megfordúl: az utcaseprők, a mentősök, pincérek, szakácsok, takarító személyzet

yahho t már éppen ideje lenne meghekkelni valami Attila kargyával vagy a Wotan Lándzsájával

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Imola Helyesi:
Imolka drága ez az ügy el van fektetve...még senki nem "tudhassa", hogy most a Zattila az pozitív hős vagy negatív és szvsz assem bizonyos, hogy bármi vonatkozása lenne a mai levédiabasznádhoz...azon túl, hogy egy részeges király volt aki sokat lovagolt és Aquileia ban pofánbaszták és amikor kihozták neki a tömjént akkor megcsapta a füstye és rögtön elszállt a parittyája

azután már csak Bécs maradt neki, ahonnan nem ment tovább

bonyi egy dolog és a tömjénzsótirezsidémon kombinácijá nem is éerti mert ők a nyúlra...
brühüyyy
kkk
patyom kinn
Szép napot!

"Azt viszont már a fideszes törzsszavazók sem tudják támogatni, hogy milliárdos összeg megy a székelyföldi labdarúgó akadémiára: az idevágó kérdésre 63 százalékuk úgy válaszolt, nem helyesli e pénzszórást."

nepszava.hu/cikk/1137947-a-fidesz-szavazok-sem-helyeslik-a-kormany-penzszorasat/
"...a kis falvakban élőkkel, azokkal, akik nehezen mozognak, utaznak, nem törődik senki. Nem éri meg?"?????

nepszava.hu/cikk/1137904-tolnaban-is-takarek-nelkul-maradnak/
Erről a takarék témáról jut eszembe, hogy arról, ami az embereket közvetlenül érinti, miért nem nemzetikonzultál a fidesz? Netán ezekben a kérdésekben nem érdekli a nemzete?
Hogyvanez?????

"Miközben a vizes vb utóreklámjára újabb százmilliók jutnak, az ötven ígért tanuszodából eddig kettőt adott át a kormány, Mezőkövesden és Csengeren"

nepszava.hu/cikk/1137945-fontosabb-volt-a-kormanynak-a-vizes-vb-mint-a-gyerekek-uszastudasa/

Biztosan ismeri a kormány a régi mondást, hogy nagyot kell mondani, legyen miből engedni.
@Rodeo36 11:
Azért Attila ennél több volt: évtizedekig szervezte a szanaszét húzó törzseket -és aztán ezzel az egyesitett erővel is lepattant az akkori Európai Unió (vö: Római Birodalom) hanyatló erejéről.
Azaz nagyon is vannak mai párhuzamok! Bár hogy miért akarna Vona egy Orbán elődről szobrot állítani - az meghaladja az agyamat! Ráadásul Erdogán is nyivákolna miatta, a törökök legalább annyira elődnek tekintik. Azt5án menne a huzaVONA.
@látjátok feleim szümtükkel: Akik szerint Mészáros Lőrinc nem keresett még eleget, megnyugodhatnak: az 1621 lakosú Szilvásváradra, az ország népszerű kirándulóhelyére több milliárdért építenek egy, a "gyönyörű tájba illeszkedő", vasbetonból készült lovas stadiont. Mivel Orbán Viktor embere építi a beruházást, ezért aligha csodálkozhatunk, hogy az eredetileg kalkulált beruházási költség a végén 1,6 milliárd forinttal magasabb lett valahogy. Hiszen Orbán Viktor környezetének is meg kell élnie valamiből, nem? :)

alfahir.hu/2017/08/18/szalajka_volgy_szilvasvarad_allami_menesgazdasag
Az atomcsapás kimdzsonguli árnyékában talán nem felesleges (és nem rövid és nem könnyed) olvasmány.

Azt eddig is (újabban úgy)tudtam hogy a szojvetek támadása után adták meg magukat a japók azonnal. Azt viszont nem, hogy a teljes hagyományos bombázáshoz képest a két atomtöltet kerekítési különbözet sem volt.

sg.hu/cikkek/tudomany/126794/nem-az-atombomba-kenyszeritette-terdre-japant-a-ii-vilaghaboruban
Imolka drága merre vagy? :)

Váci püspök: meg vannak zavarodva a Fidesz-szavazók, fogalmuk sincs, miről beszélnek

b1.blog.hu/2017/08/15/vaci_puspok_meg_vannak_zavarodva_a_fidesz-szavazok_fogalmuk_sincs_mirol_beszelnek
@rdos: Sajnos ezt már eddig is tudtuk, hogy a több százezer igazi holokausztban elégő japán áldozat, már régen nem a múltnak, hanem a jövőnek szólt az amcsik részéről. :(
@Gábris szomszéd: Amin még merengek, ha hagyományos bombákkal (gyújtóbomba a papír településeken "hatékony" eszköz) is sikerült Japánt sacc húsz évre a kőkorszakba visszatolni, akkor mitől megyen ez a nagy-nagy para hogy É-Koreának lesz vagy van 7 atombombája? Vagy Irán is szeretne? vagy van is neki?

Szóval mintha kissé túl lenne lihegve ez a kérdés, de szerencsére nem vagyok stratéga, röviden nem nekem fáj emiatt a fejem műszak után. :-)
De gondolom az ideözönlők nagy része továbbra is háborús "menekült". :)

A kormányerőknek köszönhetően 600 ezer szír menekült tért haza az idén

orientalista.hu/a-kormanyeroknek-koszonhetoen-600-ezer-szir-menekult-tert-haza-az-iden/
@kekex:
összességében a Zattila egy katasztrófa volt ugyanúgy, mint a Dzsingisz kán...hogy mit szedrvezett és hogyan, annak nyomai sem nagyon maradtak (általában a nomádok nem sok nyomot hagynak hátra a tűzhelyeik hamuján és a lószaron kívűl)

ez vontakozik a gádzsi ra...hogy melyik agyament seggfejnek jut eszébe egy betonteknyőt rittyentyeni Szilvásváradra??? bele kellene tenni a folyékony betonba és hagyni, hogy megkössön...örök emlék és milyen nehéz az ilyet eltakarítani...és most nézhetitek az ugrótornyot is egy pár évig a Duna parton...mint memento mori

ilyen az amikor buta emberek országot basznak szét

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Boccs az Off-ért, de a déli sajtófigyuba lehet hogy még "belefér". Ha a hír igaz, az nagyot fog szólni és sokaknak fog fájni. Az egyszeri fogyasztók pedig jól fognak járni. :-)

"Konsztantyin Fjedorov, a Tyumeni Egyetem Fizikai és Technológiai Intézetének igazgatója elmondta, hogy az olajkutak így megnövelt hatékonysága 300 és 1000 napon keresztül fenntartható. A kitermelés pedig akár a korábbi hatszorosára is nőhet, de a tesztek azt mutatták ki, hogy ennél jóval nagyobb termelésbővülés is bekövetkezhet. "

nrgreport.com/cikk/2017/08/18/uj-orosz-modszer-a-palaolaj-kitermelesere

Ehhez tudni kell, palaolajból rengeteg van. :-) Igazuk volt az iparági elemzőknek, a kőolaj korszak nem azért fog egyszer véget érni mert elfogynak a szén-hidrogének. :-)
@rdos:
jól hangzik, meg akkor nem lehetne a perzsákat is basztatni, ami az egyik fontos pontya a süsüék imperializmusának

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
van megoldás barcelonára is...süsüék mennyenek annyuk picsájába haza...és ne támogassák a terroristákat akkor majd nem lesz terrorista ingyen nem terroristádzkodik senki, annyira nem hülye

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Hát ezt valaki elkurta. Nem kicsit, nagyon.;D

www.origo.hu/sport/futball/20170818-fel-evet-csuszik-a-videoton-stadionjanak-elkeszulese.html

Nekem ez teccik a legjobban: "A polgármester szerint a tervek között szerepel, hogy a székesfehérvári drukkerek utazási és bérletköltségeihez kompenzációt biztosítanak."

Gondolom nem a polgármester fizetéséből, hanem adóforintokból.
ez az egész olyan piramisjáték kinézetű, csak ebben a játékban az adóforintokból gründolt bankok adják a bankot.

"...az Avalue-t tokkal-vonóval elzálogosították az MKB-nél."

hvg.hu/kkv/20170818_MKBpenzen_veszi_meg_Vajna_a_Lapcomot?s=hk
@Gábris szomszéd:
krump lee nagyon szellemes, már csak a fehér lepedő hiányzik róla meg egy kis szellentés, és hogy tuggyon lebegni is..javaslatom:

abba kellene hagyni az értelmetlen háborúkat és a "mérsékelt lázadók" támogatását pénzzel és fegyverrel, azok pénzért ölnek, ha nem lenne aki finanszírozza őket régen csend lenne és kecskét terelgetnének vagy visszamennének nyugateurópába (ugyanis jórészük unatkozó nyugateurópai fiatal akik klanadot és eseményt keresnek unalmas életükbe), majd beszarnak mikor éles helyzet következik, lásd még Afganisztán, Iraq, Lybia, yemen szomália, szíria venezuela brazilia mindenki menjen haza és tegyen rendet csarloccvill ben

brühüyyy
kkk
patyom kinn

krump lee t "lebeszélték" arról, hogy ne támogassa a mérsékelt gyilkosokat, első terve az volt...de "a valakik" beleszóltak...nem tudod kik voltak???
@látjátok feleim szümtükkel:
és az a kerékpáros híd amin nem szabad kerékpározni a Rákos patak felett...

brühüyyy
kkk
patyom kinn
meg az üveghíd

és most az epsoni derby vel akarnak szilvásváradon versenyezni??? ki a lófasz fog odarepülni és hol fog leszállni??? nehogy elmongyátok nekik mert akkor a mészaroslölö repteret is fog betonoztatni mert az a betegségük, hogy am i nincs lebetonozva aszt más is el tuggya lopni nemcsak ők
@látjátok feleim szümtükkel:
ez az a nyelv amivel benyalnak az elvtársak???
és minek támogatni, már le van lankadva???

brühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2017/08/18/kover-laszlo-elkepzelhetetlennek-tartja-hogy-ne-a-fidesz-nyerjen-jovore

A nagyobbik baj az, hogy én is.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
sztarklikk.hu/kozelet/bona-zoltan-huzzal-be-a-parlamentbe-dolgozni-hetfon/327772/

ÉS mit fog szólni a mulasztáshoz Körvér bajuszos házmester? vagy ő sem megy be dolgozni? Neki ki fogja kiszabni ezért a büntetést?
444.hu/2017/08/18/a-kormany-500-millios-tajekoztatasi-kampanyt-indit-a-vajdasagban

Ha lenne 500 millió forintom, akkor én is tájékoztatnám a vajdasági elvtársakat, a felcsúti tolvaj cigány rablóbanda viselt dolgairól.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Vajon hány magyar dolgozó keserves munkájából jött össze ez az 500 millió adóforint, amit ezek a g..ik egy nap alatt elkúrnak?
444.hu/2017/08/18/csak-novemberig-biztos-az-esztergomi-szuleszet-mukodese

Bassza meg elvtársak, akkor hogy lesz így teleszülve a Kárpátok onokákkal elvtársak?

„Ha eljutunk odáig, akkor megnézzük, hogy milyen problémával állunk szemben, és azt hogyan kell orvosolni.”

"Asztat" nem lehetne elvtársak, hogy most megnézni, hogy milyen problémával állunk szemben elvtársak?

Mert én már most is tudom elvtársak, hogy milyen problémával állunk szemben elvtársak.

ORVOSHIÁNY!!! Basszátok meg elvtársak, lehet orvosolni elvtársak az orvoshiányt elvtársak és nem várni a sült galambot elvtársak.

Mert nem az a probléma elvtársak, hogy kevés a stadion elvtársak, hanem kevés az orvos elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
putriból és panelből kivakaródzott, országrabló új történelmi fideszkeresztény arisztokrácia!

jó, tik a saját anyátokat is hátba szúrnátok mise előtt, ha az érdeketek úgy kívánná, és ez az egész nemzetszar meg gondviselőszar meg erkölcsszar csak azért kell a végtelenül aljas, mocskos tolvaj bolsevik fajtátoknak, hogy még többet lophassatok a totál hülyének nézett, teleszart szájú, hortimániás kádárárva fideszprolijaitok hátán, de...

...de mi van akkor, ha mégis létezik a Pokol? azt azért ugye tudjátok, ha van, az idők végezetéig fogtok ott megrohadni? és ott már nem lesznek a vérben forgó kifordult szemű, értetek a szájuk szélén kicsorgó nyállal hörgő, általatok mélyen lenézett fideszprolijaitok, hogy megvédjenek benneteket.

jó, nem hisztek tik semmiben, csak az uszításban, a lopásban, a csalásban és a hazudozásban, de én azért a helyetekben kicsit fosnék...

mi lesz veletek azután, országrabló fideszpatkányok, miután megdöglötök? néha azért szoktatok erre is gondolni? vagy a lopott pénz számolása az összes időtöket elviszi?
@Oxica:
a zejjujjuujjujjujj is átalakíthatná magát és mexüntethetné ezeket a kompenzációs kvótákat a vámok és tariffák megfelelő kialakításával (nem ördögtől való a vám és tariffa rendszer, ha jól van kialakítva akkor egészségesebb, mint a mostani toszogatom a pénzeket ide oda mószer) és akkor kiderülne kéken fehéren, hogy melyik ország hogyan is gazdálkodik a valóságban...dehát az 1989 az nem arra ment ki, hanem rászabadítani a hazug útonálló feltörekvőket akik korgó gyomorral érkeztek a hatalomba és azóta is csak töltekeznek és még nem pukkadtak ki, pedig az a bizonyos kisgömböc is kipukkadt eccer

brühüyyy
kkk
patyom kinn