Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: Félek tőle, hogy elindul a kutatók elvándorlása Interjú Lovász Lászlóval, a Magyar Tudományos Akad... (2018.06.22. 12:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • boborján20: www.youtube.com/watch?v=tI-InzaNKk8&list=RDvnSwBvOIOVA&index=3 (2018.03.25. 18:28) Menj a picsába, Soros!
  • gazoló: válogassatok)) www.udiscovermusic.com/stories/best-jazz-trumpeters/?utm_source=ka&utm_medium=... (2018.01.28. 05:23) Zeneszoba
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2017.08.05. 13:01 Fabius

Vér, könnyek, letépett herék a medencében

Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát beleborítva igazi szarfürdővé váljon a sztori. Amiben már nem víztisztán átlátható kinek melyik sebe vérzik, és kié a letépett here, amit kihalászott a szűrő.

Bienerth Gusztáv monnyonle! Gyárfás csaló, hűtlen kezelő, amúgy meg egy kisstílű genyó!

Tépik, marják, harapják egymást egy ilyen rossznak nem mondható, de nem is túl eredményes hazai vb után. Az világos volt, hogy a FINA-nál erős emberként megmaradó Gyárfás nem hagyja ennyiben a dolgot, ahogy az is, Bienerth majd elharcolgat és megpróbálja elviselni a megaláztatást amíg tudja. Az úgynevezett szakma meg majd megint arra hajlik, mint a rohadt nád, amerről a szél fúj. Azzal meg, amivel tényleg kellene, megint nem foglalkozik senki.

Hogy mivel? Pl ezzel itt ni:

verraszto_mix.jpg

Balra Verrasztó Dávid Rióban, jobbra Budapesten. Bálnahájjal borzasztó égés az olimpián, úszó kinézettel gyönyörű ezüst itthon a vb-n. Elég kontrasztos különbség, ugye? Amiben nincs különbség az az, hogy "edzőbá" mindkét állapotért és eredményért megkapta a fizut függetlenül attól, hogy az elnököt éppen hogy hívták. Most meg megint azért lázadnak, hogy az aktuális elnökkel se'nem lehet együtt dolgozni, mert brühühü. Igen, ezek képesek dolgozásról beszélni úgy, hogy a hazai rendezésű csilliárdos vb-n kétszer felcsendülő magyar himnusz egy amerikai edzőnek - nerszótárban: migránsköcsög - köszönhető. Szóval, mókusmackók, csak ideje lenne eldönteni egyszer és mindenkorra, kivel is tudtok ti dolgozni, és menni kéne a picsába tenni a dolgotokat.

Mert ezt a huzakodást már baromira unjuk!

10084 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr9112721628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hehehe-hahaha-brühühü.

Már a kormányt sem tudják rendesen felállítani. Hogy lesz ebből épkézláb gyerek?;D

24.hu/belfold/2018/05/24/a-kinevezeset-is-elszurtak-az-orban-kormany-egyetlen-noi-miniszterenek/

Azért abban biztos vagyok, a szegény eccerű polgárt megmogyorózza a hatóság, ha véteni mer a törvény ellen. Mondjuk őket nem is hívják gyevi bírónak.
index.hu/belfold/2018/05/25/nem_volt_jogositvanya_a_cegledberceli_balesetet_okozo_roman_sofornek/

ÉS?

Nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább menni. Egyébként meg a biciklis, akinek nincs nappal lámpa a járművén, könnyeben megfogható, mint a sokadik balesettel érintett kisbusz.

Persze ettől még jó a közbiztonság.
""Soros György arra akarja használni a pénzét, hogy különböző szervezeteken keresztül (...) befolyásolja az európai politikát, ráadásul úgy, hogy az a magyaroknak rossz legyen. Ez egy kártékony ember" - mondta."

Egy a kérdés: MIÓTA kártékony?

Ja, még az is kérdés, aki a fidesszel szemben más módon képzeli el az ország irányítását, az mind kártékony állampolgár?

index.hu/belfold/2018/05/25/orban_uj_szabalyokat_kell_alkotni_a_migracio_elleni_vedekezeshez/
összenő ami össze tartozik, fidesz 2.0

Keményen megbüntette az LMP azt a jelöltjét, aki vissza mert lépni Kunhalmi Ágnes javára

Kassai Dániel öt évig nem indulhat semmilyen választáson a párt színeiben.

444.hu/2018/05/25/kemenyen-megbuntette-az-lmp-azt-a-jeloltjet-aki-vissza-mert-lepni-kunhalmi-agnes-javara
"Fontos, hogy a bírói szerepkör tisztázott legyen, mert ha a bírók átértelmezik a jogot, vagy olyan kiterjesztő értelmezést adnak egy fogalomnak, amely szemben áll a jogalkotó által adottal, akkor bírói kormányzás valósul meg, ami mélyen antidemokratikus - erről is beszélt Trócsányi László igazságügyi miniszter a Magyar Időknek adott interjúban."

Jah kérem, akik úgy alkotnak jogszabályt, hogy nincsenek tisztába a magyar nyelvtannal, azok ne okoskodjanak bírói kormányzásról. Mert egy mondatban jelentősége van az "a"-nak, "és"-nek, "vagy"-nak is, de ha kimarad, akkor már teljesen más a mondat jelentése, mint ha a mondatban van.

Talán nem kellene este beadni a törvénymódosítát, és reggelre megszavazni. Lenne idő normálisan megértelmezni. Esetleg civilekkel is elolvastatni, oszt ha nem értik, akkor valami baj van, mert állítólag a törvényeket elsősoran nekik írják.

Mit gondol a miniszter úr, a bírók miért értelmeznek egy mondatot öt féle módon? Bírói kormányzásból? He?

index.hu/belfold/2018/05/26/trocsanyi_elegedetlen_azokkal_a_birokkal_akik_nem_ugy_ertelmezik_a_jogot_ahogy_ok_elkepzelik/

A bírói szerepkör meg már régóta tisztázott, csak nem jött be a kormányzati számítás, mivel a fideszes alkotmánybírók azért valamivel jobb jogászok, mint aki ilyen értelmetlenséget állít magos poziciójában.

Mellesleg élnek még szép számmal, akik emlékeznek a közigazgatási bíráskodásra, nem sok volt benne a köszönet. Ez után sem lesz.
@látjátok feleim szümtükkel:

szümtük, kapcsold má le a lámpát!

ez má nekem gáz, ami itt folyik!
@taga20:
mivan? leMazdáztad magad?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2018/05/27/videon-ahogy-egy-ferfi-felmaszik-a-negyedikre-parizsban-hogy-megmentse-az-erkelyrol-csungo-gyereket

A fehér keresztények videóztak, egy fekete muszlim meg megmentette a gyereket, hát ennyi.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/05/28/moszkva-is-kapott-egyet-a-magyar-csodazongorabol

"Történelmi illata van ennek a mai átadásnak, hiszen a magyar-orosz kulturális kapcsolatok mindig is kiválóak voltak, és ez a hangszer most megerősíti egyrészt a hagyományok értékét és az újító szellemiséget"

Putyinfing.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Forradalom készül, vagy új földosztás?

"Jelenleg a magyar mezőgazdaságot a támogatások tartják életben, ami nélkül működésképtelen lenne – jelentette ki a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ főigazgatója kedden Debrecenben...
A szakember riasztónak nevezte, hogy 1990 óta világszinten 70 százalékkal nőtt a mezőgazdasági kibocsátás, Magyarországon 30 százalékkal csökkent."

24.hu/belfold/2018/05/29/a-magyar-mezogazdasagot-a-tamogatasok-tartjak-eletben/
24.hu/belfold/2018/05/29/alaptorveny-hetedik-modositasa/

"A módosításban az is szerepel, hogy

Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be."

Átgondolták ezt?

Vajon akkor a letelepedési kötvényesek nem lesznek idegen népesség, vagy az ilyen idegenek nem tekinthetők népességnek 20 ezren sem, vagy a pénzért mindentől el lehet tekinteni?
Ez ám az ügyes gazdálkodás!

"2016-ban az átlagfizetés a Puskás Akdémiánál valamivel több mint 750 ezer forint volt, ami 2017-ben 1,1 millióra emelkedett. A növekedés mértéke bőven a 13 százalékos piaci átlag felett van, az elképesztő mértékű emelkedés 46 százalékos volt.

Bár a Puskás tavaly nem tartiozott azon csapatok közé, amik kedvéért megtöltötték a szurkolók a lelátókat, 2017-ben sikerült 2,1 milliárdról 2,5 milliárdra növelniük tavaly az árbevételt, amihez még 181 milliós egyéb bevétel is társult."

24.hu/belfold/2018/05/30/puskas-akademia-fizetes/
Ez teccik:

"továbbá ha a határtól számított 8 kilométeres távolságon belül követi el a bűncselekményt."

Így a letelepedési kötvényesek nem vonhatók be a bűnözői körbe?

Nekem ma reggel az is teccett, hogy a miniszterelnökkel szembe menve azt mondta egyik tv csatornán valami tótumfaktum, hogy majd a bírói gyakorlat alakítja ki, hogy ezeket az új bűncselekményeket ki és milyen cselekeménnyel/cselekvőséggel követi el.
Ebből következik, hogy a bíró még is értelmezheti a törvényt? Hehehe-hahaha.

Teccett az is, hogy a másik tótumfaktum szerint a törvények preambulumára kell a bírónak figyelemmel lenni. Elméletileg itt írják le a törvényalkotói szándékot ( a kormányzat szerint ), viszont szándék tételesen a törvény paragrafusaiban/szakaszaiban van, mert azt tudja a polgár betartani. A preambulumot nem. Ráadásul minden jogszabálynak nincs is preambuluma. Medt nem csak a tövény a jogszabály, hanem pl. a különböző rendeletek is.

24.hu/belfold/2018/05/30/stop-soros-btk-kitiltas/

Egyébként az nem baj, ha egyes cselekményeket kiemel a büntető törvény az általános tényállás alól, de valahol az életszerűségre figyelni kéne. Persze aki életében még migráncsot nem látott, nem ismeri a menekültügyi eljárást, mert soha nem dolgozott benne, annak nehéz olyanra figyelni, amit nem ismer. Majd ez a módosítás is úgy jár, mint egy-két hasonlóan politikai nekibuzdulásból hozott másik. Kihal magától.
Önbevallás? Nem, erre kötelzete a bíróság.:D

"A „Kormányzati Tájékoztatási Központ Közleménye – Reagálás a Helsinki Bizottság közleményére” címmel 2017. december 8. napján az Országos Sajtószolgálat honlapján megjelent közleményben valótlanul híreszteltük, hogy a Helsinki Bizottság pénzt keresett azzal, hogy feljelentette Magyarországot azért, mert Magyarország nem bánt megfelelően a bevándorlókkal.

"Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy a Magyar Helsinki Bizottság több száz millió forintot kap külföldről átláthatatlan módon. A valóság ezzel szemben az, hogy a Magyar Helsinki Bizottság nem keresett pénzt azzal, hogy eljárást indított a magyar állam ellen a menekülőkkel szemben tanúsított bánásmód miatt. A Magyar Helsinki Bizottság finanszírozása pedig a jogszabályoknak megfelelően átlátható."

24.hu/belfold/2018/05/30/mti-helyreigazitas-helsinki-bizottsag/

EZ TECCIK A LGJoBBAN: A Magyar Helsinki Bizottság finanszírozása pedig a jogszabályoknak megfelelően átlátható.

Hiszen ezt mondják már kezdetektől, csak akinek hályog van a szemén, az nem akarja látni.
Szépen érik a kormánypropaganda gyümölcse.

hvg.hu/elet/20180530_budapesten_forgato_egyiptomi_szinesznokbe_kotott_bele_egy_magyar_ferfi?s=hk

Egyébként meg a hőbörgő nagyanyja is fejkendőbe járt még az 1950-60-as években. Sőt falun még most is járnak idősebb nők fejkendőben.
A Bayer név az ugyé fajtiszta magyar, így nem is lehet migráncs annak még az őse sem, akinek ilyen szép magyar neve van.

24.hu/belfold/2018/05/30/semjen-nem-arulta-el-argentin-migransnak-tartja-e-a-papat/
hvg.hu/itthon/20180531_Rendezzen_luxuseskuvot_Klebelsberg_emlekhazaban?s=hk

Nem értem mi baj is van ezzel?

Hiszen oktatni kell a népet, főleg az adófizetőket, hogy miként kell luxus esküvőt szervezni, tartani.
Ja, mellesleg kit is érdekel a Klebelsberg, meg az emlékháza?
Kit is érdekel, hogy menni a tartozás? Majd a kormány pénzügyminisztere kifizeti. Az adózó meg les, mint Jani a moziban.

Én kitüntetném a Balogot, jó barát, okos ember, még jobb mniniszter. Megérdemelné.

24.hu/belfold/2018/06/01/negyvenmilliardos-adossag-balog-zoltan-oroksege/

Ja, egy seggel nem lehet száz lovat megülni? Hát arról nem Balog tehet, hogy az összes feladatát nem tudta egyszerre látni. Aki rábízta, az sem látta.
Megy a közpénz vádorútra, egyik zsebből másikba. Aki nézi meg sem ltája, merre van a közpént útja.

24.hu/poszt-itt/2018/05/31/hosszu-katinka-utja-az-erkolcsi-megsemmisulesig/

Szomorú, hogy ott tartunk, ahol a kádárizmusban. Akkor a vb titkár bútorozta be a sportegyesület pénzéből a házát, most meg haveroknak tolják a közpénzt.
A kis adócsalót persze jó megpörgetik.

Mellesleg ha nem volt szeződés, akkor ezmiez, minek alapján és hogy is fizették ki azt a közpénzt?;D
24.hu/media/2018/05/31/a-mediahatosag-meszaros-lorinc-cegere-mutogat-a-hallgatottsagmeresi-botrany-miatt/

Volt valami angol miniszterelnök, aki állítólag azt monda, hogy ő csak azt a statisztikát hiszi el, amit maga hamisít.:D
index.hu/belfold/2018/06/02/gyerekrablo_bandakkal_ijesztgette_a_szuloket_a_fovarosi_iskolaigazgato/

Ha már migráncsozni nem lehet, mert senki nem látott az elmúlt két évben migráncsot ( kivéve a letelepedési kötvényeseket, mert őket részben látták ), akkor jó lesz a rémisztgetéshez egy kis gyerekrabló banda is. De vajon azok hogy a fenébe jönnek egészen Pécsig vagy Budapestig? Hiszen van kerítés. Ha meg nem külföliek, hanem magyarok, akkor hol van a híresen jó közbiztonságunkat biztosító rendőrégünk?
Ha egyik sem igaz, sem külföldi sem belföldi gyerekrabló banda nincs, akkor meg hol van az EMMI, illetve a kinevező hivatala??? Ilyen embert kell kinevezni igazgatónak? Mert ugyé nagyon gyanús, hogy "nem tényeket" írt a szülőknek, azok megnyugtatására...
Új poszt mé' nincsen?
Tán elfogyott a sorosgyuri által küldött pénz?

Bocs nem tudtam kihagyni!...:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Áprilisban kétharmaddal posztoltak, az neked nem elég?:D
24.hu/belfold/2018/06/02/orban-az-uldozottek-melletti-kiallas-fontossagara-hivta-fel-a-figyelmet/

"A miniszterelnök szerint ezért most nem elég hivatkozni a keresztény kultúránkra, de meg is kell mutatni az erejét: könyörülettel fordulva az elesettek felé, kiállva az üldözött testvéreink mellett, és hitvalló közösséget állítva a minket ostromló tömegekkel és ideológiákkal szemben."

No ebből következik a kérdés, hogy a baloldali keresztények azok elesettek, üldözöttek és hitvallók? Esetleg az őket, a helyes hitet vallókat ostromló tömeg az övékétől eltérő ideológiával?

Nem veszik észre, hogy a hit és az ideológia jól elfér egymás mellett?
Érik az unortodox gazdaságpolitika gyümölcse?????

"Az idei katasztrofálisan rossz év. Máskor ilyenkor 2000 tonna csiga össze szokott gyűlni, idén alig néhány tonnát adtak le" - mondta el Pacs István, az Éticsiga Terméktanács elnöke a Napi.hu-nak. Az ok az, hogy egyszerűen nincs már, aki csigát gyűjtsön."

NINCS AKI ÉTICSIGÁT GYŰJTSÖN? Nekem lenne rá tippém, kiket kéne kihajtani gyűjteni. Nem a közmunkásokra gondoltam.;D
Szerintem semmi gond, az éticsiga feldolgozás helyett át kell nyergelni a vendéglátásba, turisztikába, szállodát kell építeni. Ott gyorsan saját lábra lehet állni.Bár lehet, hogy előtte csúszni-mászni kell egy kicsit.
444.hu/2018/06/03/a-fideszes-klubtulaj-szerint-rut-osszeeskuves-aldozata-lett-az-nb1-bol-kizuhant-balmazujvaros

Na elvtársak, ezért kell húszra visszaemelni a létszámot, hogy minden fideSSes elvtárs "csapattya" beférjen, ha nem akkor meg meg kell hosszabbítani az NB-I et Bicskéig elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/06/02/el-is-engedhette-volna-a-labdat-inkabb-ongolt-rugott-a-balmaz-kozonsegkedvence

Amúgy, Csita tanári módon vette be a saját kapuját.
Tiba elvtársnak valahol itt kell keresni a turpisságot. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Ne tessen reklamálni. A cuculizmusban vb titkárok, meg hasonló elvtársak uralták a focit, oszt még is jó volt. Mármint a vb titkárnak, mert be tudta bútorozni az új házát.
Mondják, hogy nem lehet kétszer ugyan abba a folyóba lépni. Szerintem mi magyarok ezt is tudjuk.;D

www.youtube.com/watch?v=a7Sd909VoKo
Fals(?) hírek kontroll nélküli leadása magyar módra? Esetleg etikus, és tényszerű a tájékoztatás?

"A Western University tudósai a 2100 éves múmiát virtuálisan bontották ki mikro-CT segítségével. A vizsgálat szerint a baba kisfiú lehetett és 23-28 hónaposan jött világra egy ritka rendellenességgel, ami miatt koponyája és agya nem fejlődött ki rendesen."

faktor.hu/faktor-egyiptomi-mumia-kisbaba-agyi-fejlodesi-rendellenesseg?source=hirkereso

Ha már mondunk, mondjunk nagyot, hogy legyen miből engedni? Esetleg nem tud fordítani aki a hírt fordította? Az biztos, gondolkodni többen nem tudtak. Mert csuda nő lehetett az, aki 23-28 hónapig hordta a magzatát.
Egy csoport erodádása akkor indul meg, amikor elkezdődik a tagok osztályozása, és első valamit másodosztályúkká válnak.
Ez alól a pártok sem kivételek.

index.hu/sport/futball/2018/06/06/balmazujvaros_tiba_rudolf_nb_ii/
444.hu/2018/06/08/lazar-janos-bevallotta-hogy-koze-van-a-csaladi-birtokan-epult-vadaszkastelyhoz

Pedig a választások előtt hogy tagadta a féreg.

Na lápi hülyemagyarok, lehet tapsolni, át lettetek verve megint.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
A gránitot is erodálja az idő, de nem ennyire gyrsan.

"Megnézik, mi az, ami bevált, és „ami beválhatott volna”, hol maradtak szabályozatlan részek."

Azért egy alaptörvényt ami mindössze hat, azaz 6 éve működik, nem illik már felüvizsgálni. Ez nem piaci alku tárgya kellene, hoyyg legyen, mert mi az, hogy ami beválhatott volna? Kezükben volt minden lehetőség ahhoz, hoyg jó törvényt cináljanak. Tobvábbá mi az, ami bevált? Az alaptörvénynek nem kell beválni, azért alaptörvény. Vagy mégsem? Akkor mitől alaptörvény?
Ja, a fidesz felül fogja vizsgálni az alaptörvényt, mondta Orbán a rádióban.

Megnézik hová kellene egy kis betont önteni?
Mindenkinek. Gyerekek.

Biztosan lemaradtam valamiről.

Mi történt a bloggerral? Megunta? Elutazott Balira és nem ér rá, mert a nap alatt bujálkodik? Teleszaladt a töke az egésszel a választások végeredményét látva, mint a Mentális deficit bloggerének? Már tavaly augusztus óta nem írt semmit, itt meg van 75000 látogatás (ami minimum 3-szor annyi oldalletöltést jelent) és 11 ezer komment.
@zord íjász:

Van az a régi mondás, hogy aki kíváncsi, az hamar megöregszik.;D

Egyébként meg itt csak arról van szó, ami naponta történik. Erre meg úgy látszik sokan kíváncsiak, bloggertől függetlenül. Én is.
444.hu/2018/06/08/nemeth-szilard-a-haditengereszet-hagyomanyai-beepultek-nemzeti-ontudatunkba

A Felcsúti Magyar Királyi Haditengerészeti Akadémia büszkesége.

A MKH-NSZ-I romboló gyorsnaszád. Na most nem lennék az Egyesült Államok helyében. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/06/08/levelezik-a-ner-ertelmiseg-anyad-mit-szolna-ha-az-ovet-tenned-ki-mocskos-pioca-kurvara-vigyazz-magadra

Imádom, mikor a régi vágású kereszténydemokraták kinyilatkoztatnak. :)
Mikor már mindent megnyertek, mikor már kontroll nélkül uralkodhatnak hosszú évtizedekig, mikor már készülnek a bíróságok bedarálására, akkor még mindig görcsölnek, fenyegetőznek, mocskolódnak.
Kereszténydemokrácia, mi elvtársak? Hát az. Taknyukon és vérükön.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Mikor legalább 30 évre kaptak egy kibaszott nagy homokozót, ahol kiélhetik az összes hóbortjukat, perverz hajlamaikat, de még mindig nem elég a kereszténydemokrata elvtársaknak. Hát a faszom nem kéne elvtársak?
""márpedig a haditengerészet hagyományai beépültek nemzeti öntudatunkba, és gazdagították azt az örökséget, amelyre a 21. században is szükségünk lesz.""

Szegény nagynéném 96 éves, de nem emlékszik a haditengerészet hagyományaira, arra sem, hogy volt magyar haditengerészet.

Mi egyébként az örökség? Netán az, hogy a kisembert-kiskatonát kihajtották a csatatérre? Politikus mennyi ment oda? Nagyapámat is kihajtották, és még most sem tudni pontosan hol halt meg. De nemzeti hős, mert elesett valahol Romániában. Nem itthon, magyar földön a hazát védve, hanem Romániában. Nagyanyám meg itt maradt 5 gerekkel, akikben csak úgy nőtt nemzeti öntudat.
Elmegy bármelyik politikus külföldre háborúzni, és a hazát fegyverrel ott védeni? No ugyé.
Itthon könnyebb a szót fosni. Abból nagy baj nem szokott lenni.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ultimatumot_kaptak_a_meheszek.663974.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Ha valaki ebből az tásból meg tudja mondani, hogy mi a méhészek megoldhatatlan konfliktusa, amit a kormánynak kell rendezni, akkor az nagyon ügyes. Én csak tippelni tudok, ide még nem nyúlt be a kormány keze, és talán kéne némi méhészkamarai tagdíj?
444.hu/2018/06/09/idei-negyedik-merkozeset-is-elveszitette-a-magyar-valogatott

Akkor most jön a kedvencem, az elemzés, aminek a végén mindig megnyerjük a meccset. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Elemzésben legyőzhetetlenek vagyunk.
"A hatályos jogszabályok szerint: minden olyan szervezetnek regisztrálnia kell magát, amely egy év alatt 7,2 tized millió forintnál nagyobb támogatást kap külföldről."

www.atv.hu/belfold/20180612-kulfoldrol-kapott-penzt-megsem-regisztralt-a-felcsuti-fociakademia/hirkereso

Ja, az kurva kényelmetlen, amikor saját szevezetre kéne kitenni a jelet? No de semmi gond, majd egyik reggel arra ébredünk, hogy alaptörvénybe iktatják a kivéve a gyevi bírót passzust.
Lopnak:
"...a Figyelőben minden egyes eladott lapban közel négyezer forintot hirdetett el listaáron az állam (nagyjából hatszor annyit, mint amennyit az újságot megvásároló olvasó fizetett érte)..."
"...az állam listaáron nagyjából kétszer annyi pénzt hirdetett el minden egyes eladott Magyar Időkben és Magyar Hírlapban, mint amennyit annak vevője adott érte..."
És az orbánisták hivatkoznak piaci (!!!) viszonyokra a Népszabi, az MN vagy a HV bezárásakor! Ez az egyetemen hatalmas karó lenne mikroökonómiából és marketingből is! Röhög a vakbelem! :o

g7.24.hu/allam/20180612/teljesen-irracionalisan-kolt-el-milliardokat-az-allam-a-sajtoban/
24.hu/belfold/2018/06/12/meghalt-egy-szivatultetesre-vao-budapesti-fiatal/

Keresztényi szeretet-e, avagy szociális piacgazdaság magyar módra?

Ilyenkor nyílik ki a bicska a jóérzésű emberek zsebében.
index.hu/belfold/2018/06/12/fidesz_hajlektalansag_betiltas/

Kíváncsian várom, hogy mit tesznek azokkal, akik az alaptörvént megszegve nem mennek be a hajléktalan szállóba. Börtönbe zárják? Mert ugyé másokat sem büntetnek meg azért, hogy időnként mesértegetik az alaptörvényt. Sőt 2/3-ot szavaztak nekik.
varosikurir.hu/hollik-es-bandaja/

Hol a lik elvtárs? Nyolc év masszív seggnyalás után is csak egy matricázgató kis nyominger fasz maradt.

Miközben az ostoba kupak lali már miniszterségig, a szintén nem kicsit ostoba rezsibohóc már államtitkárságig vitte.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Felisalisicsúton nem akarna véletlenül ragasztani matricát? Azok ia kaptak külföldi támogatást. Regisztrálni viszont elfejeltettek. Matrica jár nekik is?
444.hu/2018/06/14/a-24hu-szerint-meszaros-lorincnek-epitik-az-otp-gyilkos-uj-gigabankot

Csányi elvtárs már nem jó elvtárs, elvtársak?

Mondjuk az nem is baj, ha a földbuta gázszerelő kezében összpontosul minden, mert így hamarabb bekövetkezik az összeomlás.
A piacokat ugyanis nem lehet becsapni, szigorúan büntet. A kommunizmussal is csak annyi baj volt, hogy elfogyott mások pénze. Most is így lesz, mikor elfogy az unió pénze. A bukás elkerülhetetlen elvtársak, már csak az időpont kérdéses.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
index.hu/belfold/2018/06/14/egeszsegugyi_allamtitkar_gyors_es_hatarozott_lepesekre_van_szukseg/

Mi itt a gond? nyolc évig a fidesz és kormánya jobban teljesített, nem ért rá minél előbbi, és határozott gyors cselekvésre. Majd ezután.
hvg.hu/itthon/20180614_Reformatus_puspok_biralta_a_Fidesz_korrupciojat?s=hk

"A kormányt ideológiák helyett a vagyongyűjtés jellemzi."

Értsük úgy, hogy a hívők imádkozzanak hogy jobban menjen a kormányak? Köszönjük a kormány helyett a segítséget.
@zord íjász:

tartok tőle hogy lesittelték a korábbi posztjai miatt...
Éjszaka jött a lesötétiTEKK autó.
@látjátok feleim szümtükkel:

Volt egy paciensem, 45 körüli roma nő, kissé fogyatékos, az szép csendes esőben simán ledzsoggolt 16 km-t csigagyűjtés közben (egyik-falu-másik falu árokpart oda-vissza)
Na az is meghalt vagy 3 éve. Ugyhogy tényleg.
@DarthVader:

Kissé csigatempóban, de látom csak ide értél.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
dejszen a horthy őfőméltatlansága az Dafke Zee Gross volt (ellentengernagy?) vagy valami más?, vagy felkent Vizi Marschall?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
24.hu/belfold/2018/06/15/elvehetik-adertol-a-foparancsnoki-tisztseget/

Kuss!

Így néz ki a három harmad miniszterelnöke akarok lenni - fidesz módra?
@látjátok feleim szümtükkel:

Olvasgattam én eddigi is hébe-hóba, csak írni nem írtam...
444.hu/2018/06/15/jozsefvaros-onkormanyzata-nem-engedelyezi-a-ne-add-el-a-szavazatod-kampanyesemenyeit

Kereszténydemokrácia, az ja.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Most már megint ott tartunk, hogy leszólnak fentről, hogy mit szabad és mit nem.
Megint visszatértünk a Moszkvából irányított retekbe, a gulyás nélküli gulyáskommunizmusba.
@Oxica:

"ahang.hu és a Khetane Egyesület munkatársai, közterület foglalási kérelmeiket beadták, hivatalos választ nem kaptak."

Ennek olyan hivatali visszaélés szaga van. Mi az, hogy a kerületben nem lehet rendezvényeket tartani, mert az a polgármesternek vagy akárkinek a képviselő testületből nem tetszik? A közterületfogalás enedélyezésének feltételei nem a tetszéshez-nemtetszéshez vannak társítva. Ja úgy mellesleg ez még a gyülekezési szabadságot is sértheti.
444.hu/2018/06/16/orban-nem-akarunk-a-nemetek-penzen-elni

Ezt már 2010 óta szajkózza a felcsúti lótolvaj cigány.

Aztán valahogy mégis úgy sikerül, hogy mégis a németek pénzén (is) él az egész felcsúti cigány pereputty.

Még a felcsúti cigány kisvasutat is a németek pénzéből építették és abból hosszabbítják meg.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: A helyes megfejtők közt kisvasút jegyeket sorsolunk ki. :)

Vajon ki ez a nemes lelkű ember?
"Két gyermekét Iványi Gáborral keresztelteti, majd az egyházát megfosztja státuszától. '88-'89-ben Soros György támogatásából él, majd gyűlöletkampányt folytat ellene. '89-ben Nagy Imre koporsójánál szónokol, majd most elvitetni készül a szobrát a Kossuth térről."
"Sajnálatosnak tartom azt (...), hogy néhány bírótársunk magáról és a kötelességeiről, a közösség iránti felelősségről megfeledkezve külföldre szalad, és elárulja a hazánkat" – idézi az OBH elnökét az MTI."

No valahol itt kezdődik a diktatúra lényege. Ha valaki élni mer állampolgári jogaival, akkor az egyből hazaáruló lesz. Aki meg pénzért betelepít embereket, az mit is árul?He?

index.hu/belfold/2018/06/17/hazaarulok_kritizaljak_a_birosagi_rendszer_atalakitasat_hando_tunde_szerint/
Olvasom az origó hír címét, hogy a Soros hajó jár a tengeren. Basszus, a tengeren hogyan fogják plakátolni, hogy állítsuk meg?
MIVAN?

"Ami a bukás anyagi következményét illeti, annyi biztos, hogy csak a vizsgált mintában fellelt, és be is árazott szabálytalanság miatt 103,4 milliárd forint (334,6 millió euró) támogatásmegvonást tart indokoltnak az Európai Bizottság. Ez a szerződések teljes értékének a 10,64 százaléka. Ennél azonban jóval vaskosabb lehet a végszámla."

hvg.hu/gazdasag/20180618_Level_Brusszelbol_szabalytalan_kozbeszerzeseket_bonyolitott_a_Lazarvezette_Miniszterelnokseg?s=hk

Kérdés mindössze annyi, hogy a kialakult konstrukció kinek a fejéből pattant ki?

Ez nem valami károkázs a magyar adófizetők pénztárcája irányába? Mert ugyé ami támogatást vissza kell fizetnie az államnak, azt bizony az adókból teheti, mivel a támogatottaktól nem lehet visszakérni ( ezért érdekes lehet a támogatottak köre is ), azt már régen elköltötték.:D
Hét vicce, vagy ez a legújabb pénzcsúzda?

24.hu/belfold/2018/06/18/nemeth-szilard-celunk-hogy-a-terseg-legerosebb-hadseregevel-rendelkezzunk/

A lejobb a cél, miszerint "...a térség legerősebb hadseregével rendelkezzünk erkölcsi, szellemi, fizikai felkészültséget tekintve egyaránt."
"Mészáros Lőrinc még tovább terjeszkedhet a médiapiacon - írja a Népszava. A napilap úgy tudja, a volt felcsúti polgármesterhez kerülhet a jelenleg Andy Vajna érdekeltségébe tartozó TV2 és a két megyei napilap, a Kisalföld és a Délmagyarország.

Endit laptára ültették? Kaszinói mikor kerülnek a nemzeti gázszerelőhöz?

privatbankar.hu/vallalat/orban-elegedetlen-vajnaval-meszaros-lorince-lehet-a-tv2-319327
Nagy arc fidesz módra, avagy országimázs kormányzati módon?

"A bemutató végén Győri az utolsók között volt, aki elhagyta a helyszínt. A helyettes konzul négyszemközt azt tanácsolta az írónak, hogy a következő néhány évben inkább ne írjon Magyarországról."

No és, ha még is ír másik könyvet is Magyarországról, akkor mi lesz vele a következő néhány évben?????

24.hu/kulfold/2018/06/18/a-helyettes-konzul-csinalta-a-fesztivalt-az-orbanisztan-cimu-konyv-sved-bemutatojan/
444.hu/2018/06/18/orban-viktor-belengette-hogy-bevandorlasellenes-partcsaladot-kellene-letrehozni-az-ep-valasztasra

Magyarul, szinte biztos, hogy még az EP választás előtt kibasszák a felcsúti lótolvaj cigányokat a Néppártból.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
www.origo.hu/sport/futball/20180619-meneszthetik-george-leekens-szovetsegi-kapitanyt.html

Szegény. Azt gondolta nálunk a focisták fociznak, a szöbetségi kapitány meg szövetkezik. Mekkorát tévedett.

Azért nekem az nagyobb hír lenne, hogy kirúgták a válogatottból a szarul focizó görbelábúakat. Egyébként meg éppen ideje lenne Orbánt kinevezni szövetségi kapitánynak, mert ő bizony a focistáktól függetlenül szövetkezne, és megvédené a magyar focit.
"Joakim Medin szerint Győri azt mondta neki, hogy a könyv nagy hibája, hogy Medin nem beszél magyarul,

azt mondta, ő sem ír könyvet Svédországról, ugyanis nem tud svédül...

A Külgazdasági és Külügyminisztérium kedden közleményt adott ki, amelyben azt írták:

...A magyar sajtóban megjelent tájékoztatások hitelességével kapcsolatban megjegyezzük: Győri Péter kiválóan beszél svédül,..."

24.hu/kulfold/2018/06/19/gyori-peter-joakim-medin-orbanisztan/

Basszus! A magyar sajtó a hibás, mert nem csak itthon nem mondanak igazat? Nesze neked országimázs.:D
Tessék már mondani, a letelepedési kötvény árulása az a letelepedést segíti?

24.hu/belfold/2018/06/19/bevandorlasi-kulonado-reszletek/
Hehehehahaha!

Nesze semmi, fogd meg jól? Fidesz szavazók ez nektek szólt. Mármint a módosítás.

T24.hu/belfold/2018/06/20/alaptorveny-modositas-jobbik-mirkoczki-adam/
@Gábris szomszéd:

térden állva,kormányviktor faszával a szátokban milyen érzés ``ellenzékben?
Lajos, a Kósa cseppet sem elégedetélen. Vajon a nyugdíjasok elégedettek?

Ja, persze próbálna csak meg elégedetlen lenni.:D

hvg.hu/kkv/20180621_Ez_am_a_siker_a_tervezett_800_ezer_helyett_mar_7_ezer_nyugdijas_dolgozik?s=hk
Tetten ért diktatúra? Vagy Ókovács netárs be...nézte a felhívást?

index.hu/kultur/2018/06/21/okovacs_lemondta_a_billy_eliot_eloadasait/

Kár, hogy nem tényre hivatkozva mondta le, amit lemondott.
MIVAN?

"... egy ukrán származású, de magyar állampolgárságot szerző, nemzetközileg körözött, terrorista múlttal rendelkező férfira csapott le a rendőrség kedden Kassán."

No, akkor most el is árulhatja a kormány, hogy ki, és milyen módon árulja a hazát.

index.hu/belfold/2018/06/21/az_mszp_osszehivja_a_nemzettbiztonsagi_bizottsagot_a_magyar_allampolgarsagot_szerzo_terrorista_miatt/
Nézd mán"

Az untortodoxiában nem tudni a számiteli törvényt! Micsoda blamázs.

hvg.hu/kkv/20180621_Ilyen_se_volt_meg_Matolcsy_alapitvanyainak_orrara_koppintott_az_ASZ?s=hk

Persze, ha eccerű polgár/vállalkozás nem tudja, akkor azonnal jön a bírság.
Erre mondják, hogy amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az ökörnek.

24.hu/belfold/2018/06/21/matolcsy-kozbeszerzes-pageo/
444.hu/2018/06/22/orban-viktor-semmi-erdekeset-nem-mondott-a-kossuth-radioban

A vébéről azt mondta, ő Peru-drukker, ezért sajnálta, hogy kikaptak a franciáktól

Legalább már lehet tudni, hogy Peru miért esett ki ilyen hamar. :)
Szegény peruiak, ha ezt tudják, nem is utaznak el a VB re.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amihez egy picit is köze van a felcsúti lótolvaj cigánynak, ott bukás van.
varosikurir.hu/mentohajo-kalvariaja/

a fedélzeten lévő migránsok “legfeljebb csak képeslapon fogják meglátni Olaszországot”.

Eggen.

Már csak Németországnak kell fasizálódni (Bajorország már meg is kezdte) és akkor megint összeáll a Berlin-Róma-Budapest újfasiszta tengely, mint a régi szép időkben.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Egyelőre Merkel még ellenáll az újfasiszta nyomulásnak, kérdés hogy még meddig bírja.
Ha bukik, akkor Isten óvja Európát.
444.hu/2018/06/22/kozel-egymillio-magyar-hagyhatta-el-az-orszagot

És még hol a vége.

Tíz éven belül nem kicsit borul meg a nyugdíjrendszer. Na akkor nem lennék a felcsúti lótolvaj cigány helyében, mikor az éhes vérfideSSes nyuggerok megindulnak ellene.
Állítólag 2030 ig tervez a lótolvaj cigány. Hát kibaszott csúnya lesz a vége 2030 körül.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/06/22/gigantikus-jezus-szobrot-emeltek-a-dabasi-aldi-mellett

Ha ettől nem hódol be a gaz Aldi, az ősmagyarturulkeresztény Magyarországnak, akkor semmitől.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: figyu: a zejjujjujjujj most döntött (így múlt időben) a visegrádi bűnbandától megvonják a pénzalapokat és átcsoportosíttyák Olasz, Spanyol Portugál francia területre...azaz csúti lótolvaj már nem tervezhet 2021 január elseje utánra, mert attól ugrik a kutya a vízbe de addig is azonnali hatállyal csökkentették a pénz egy részét

másik pont, mivel tegnapi hír, hogy a lybiai parti őrség elkapta a migránsokat és visszavitte Afrikába azaz már nem érnek oda olaszországba sem

nem a migráncs a probléma, hanem a közelkeleten a szarkeverés

mindenki aki nem állampolgár egy levantei országban azonnal pakolja föl az összes csetrest pés menjen békével annya r. p jába...süsülandia, és ejjujujjujjujj nincs ott rájuk szüxég csak bűzlenek és az angolok és a többiek fegyvereladásait növelik

a Maghreb re a fenti ufgyanúgy vonatkozik és akkor béke lehetne és ... kevesebb kaki

szóval gondolkoggyál...a bajorok már leszavazták bundeskát nem kérnek több senki ingyenélőt csak olyat aki meg is dolgozik a betevő falatokért valamint nem jár álarcosbálba való jelmezbe amikor nincsen farsang

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Oxica:

Jóvanna, muszáj volt oda építeni, mert különben nem sokan néznék meg közelről.
Félek tőle, hogy elindul a kutatók elvándorlása
Interjú Lovász Lászlóval, a Magyar Tudományos Akadémia elnökével

index.hu/tudomany/2018/06/22/lovasz_laszlo_interju_mta_akademia_tudomanyfinanszirozas_palkovics_laszlo/

Én nem félek, mert akkor megint jönnek majd a magyar Nobel díjasok. Mint a harmincas évek után.