Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2018/05/22/nemzetgazdasagi_szempontbol_kiemelt_jelentosegu_i... (2018.05.22. 10:16) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • boborján20: www.youtube.com/watch?v=tI-InzaNKk8&list=RDvnSwBvOIOVA&index=3 (2018.03.25. 18:28) Menj a picsába, Soros!
  • gazoló: válogassatok)) www.udiscovermusic.com/stories/best-jazz-trumpeters/?utm_source=ka&utm_medium=... (2018.01.28. 05:23) Zeneszoba
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2017.08.05. 13:01 Fabius

Vér, könnyek, letépett herék a medencében

Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát beleborítva igazi szarfürdővé váljon a sztori. Amiben már nem víztisztán átlátható kinek melyik sebe vérzik, és kié a letépett here, amit kihalászott a szűrő.

Bienerth Gusztáv monnyonle! Gyárfás csaló, hűtlen kezelő, amúgy meg egy kisstílű genyó!

Tépik, marják, harapják egymást egy ilyen rossznak nem mondható, de nem is túl eredményes hazai vb után. Az világos volt, hogy a FINA-nál erős emberként megmaradó Gyárfás nem hagyja ennyiben a dolgot, ahogy az is, Bienerth majd elharcolgat és megpróbálja elviselni a megaláztatást amíg tudja. Az úgynevezett szakma meg majd megint arra hajlik, mint a rohadt nád, amerről a szél fúj. Azzal meg, amivel tényleg kellene, megint nem foglalkozik senki.

Hogy mivel? Pl ezzel itt ni:

verraszto_mix.jpg

Balra Verrasztó Dávid Rióban, jobbra Budapesten. Bálnahájjal borzasztó égés az olimpián, úszó kinézettel gyönyörű ezüst itthon a vb-n. Elég kontrasztos különbség, ugye? Amiben nincs különbség az az, hogy "edzőbá" mindkét állapotért és eredményért megkapta a fizut függetlenül attól, hogy az elnököt éppen hogy hívták. Most meg megint azért lázadnak, hogy az aktuális elnökkel se'nem lehet együtt dolgozni, mert brühühü. Igen, ezek képesek dolgozásról beszélni úgy, hogy a hazai rendezésű csilliárdos vb-n kétszer felcsendülő magyar himnusz egy amerikai edzőnek - nerszótárban: migránsköcsög - köszönhető. Szóval, mókusmackók, csak ideje lenne eldönteni egyszer és mindenkorra, kivel is tudtok ti dolgozni, és menni kéne a picsába tenni a dolgotokat.

Mert ezt a huzakodást már baromira unjuk!

9972 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr7512721628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hiába Magyarország ellenszavazata, védelmet kaptak a méhek az EU-tól

Köszönjük meg hálával a kormánynak, hogy ennyire megvédi a magyar embereket. Mert a magyar földbirtokosok is magyar emberek. Ja, hogy kevesebben vannak? No, és?

24.hu/tudomany/2018/04/27/mehpusztulas-neonikotionidok-magyarorszag-europai-unio/
Karón varnyú esete?

"A keresztény értelmiségnek joga és kötelessége, hogy nézeteiről beszéljen, nyíltan megszólaljon, és közéleti üzeneteket fogalmazzon meg..."

HEHEHE-HAHAHA.

Miután kiesnek a vezér piksziséből, egyből megvilgosodnak? Amíg a pikszisben voltak, addig meg pont ők voltak az arrogánsak, mindenkit lenézők. Most ők akarják megváltani a fideszvilágot? HAHAHA.

index.hu/belfold/2018/04/28/a_kereszteny_ertelmiseg_kemenyen_kiosztotta_orbant/
Örömködünk, hogy az unio betiltott három méhekre veszéyles permetszert.

Azon meg közben nem gondolkodunk, hogy nem csak a méhek végenek beporzást, de a méhek mellett sokkal több egyéb rovar is kipusztult-eltünt a falvakból. Ráadásul csodálkozunk, hogy gyerekeink születésüktől kezdődően egyre gyakrabban kerülnek daganatos gondokkl orvosoz.

A gyomirtás is pont olyan nagy veszély, mint a rovarirtás.
24.hu/belfold/2018/04/29/a-fidesz-ertelmisegiei-kritikat-fogalmaztak-meg-aztan-jott-nemeth-szilard-es-rend-lett/

Ejnye, ejnye fidesz értelmességei! Nem tudjátok, hogy a Soros fia akit nem választott meg senki, se az apját, se a fiát, nem azons a saját lábon álló királylánnyal, akit szintén nem választott még meg senki ( még is az állam ügyeiben kapirgál ), de ami késik, az vajon múlik?
varosikurir.hu/hitler-es-orban-osszehasonlitas-a-der-standardban/

Hát csupán csak annyi a különbség, hogy Hitlernek az ideológia mellé volt egy hatalmas hadserege is, a felcsúti lótolvaj cigánynak meg szerencsére nincs hadserege, csak az ócska náci ideológia.
Ezt az ócska propagandát tolja a lápi hülyemagyarok pofájába minden nap, hogy rá szavazzanak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Döntögetjük a melegrekordokat, ami meg is látszik egyes politikusok viselkedésén. De lesz még hideg is, ami majd kirázza.

24.hu/belfold/2018/04/29/szijjarto-peter-betamadta-az-osztrak-elnokot/
A keresztény értelmiség felfedte orcája színét?:(

index.hu/belfold/2018/04/29/kereszteny_ertelmiseg_magyarazkodas/

Hurrá! Győzött a ner, és nem a józan ész. Valamikor a Mátyást is így imádták, no nem a Hunyadit.:(
444.hu/2018/04/30/berendelte-orbant-az-europai-neppart-vezetosege

Manfred Weber frakcióvezető kijelentette:

“vannak korlátok, amiket a a magyar miniszterelnöknek is tiszteletben kell tartania. És ezt világossá akarjuk tenni a számára.”

Jaja elvtársak.

Majd pont a kordonbontó felcsúti lótolvaj cigány fogja tiszteletben tartani a korlátokat.
Ott beígér mindent, itthon meg kiröhögi önöket elvtársak, meg megvétóz minden közös akaratot az unión belül, ha eddig még nem vették volna észre keresztény elvtársak.
Már 2010 ben ki kellett volna baszni a néppártból elvtársak és nem simogatni elvtársak.
Na meg az illiberális, aljas, tolvaj, maffia rendszerének a pénzelését is be kéne már végre fejezni elvtársak, mert különben még vagy 20-25 évig a nyakukon marad a felcsúti lótolvaj cigány, keresztény elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Ez érdekes háborúnak ígérkezik.:D

www.atv.hu/belfold/20180430-igy-fosztanak-meg-a-kormanyt-az-eu-penzektol/hirkereso

Feltéve, ha ez tényéeg így van: "...a 7. cikkel szemben itt nincs szükség egyhanagú döntésre (amit akár Magyarország is megvétózhat), mert a 322. cikkre hivatkozva benyújtandó bizottsági jogszabályjavaslat megkadályozásához minősített többségre van szükség..."
444.hu/2018/04/30/ugralovar-ketliteres-kola-porkolt-sajat-pikniken-koszonte-meg-pocs-janos-hogy-ujravalaszottak

Jaja, a nyomorék jászok tele zabálják magukat, aztán passoghatnak újabb négy évet a következő bözsi utalványig.

Sőt lehet, hogy a következő választást már az ukránok nyerik meg a pöcsjancsiknak, ezekre a böszme jászokra már nem is lesz szükség.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Nincs is annál szebb, mint amikor hithű kommunisták rátalálnak az igazi kommunista pártra:

444.hu/2018/05/01/ha-nem-a-fidesz-lenne-hatalmon-akkor-csadorban-kene-befizetnem-a-sarga-csekket
@elmeherceg:

Katika szíve is baloldalon dobog, hiába tolja a jobboldali szekeret. A főni hátha ad neki jáccani egy baloldali pártot.
privatbankar.hu/szemelyes_penzugyek/szijjarto-duhong-nagyon-kibabraltak-a-magyarokkal-318153

Talán még sem kéne az uniós partnerek vezetőit lehülyéznie a magyar külügyéreknek. Mert ugyé az ostrákoknak is joguk van a saját hazájukban úgy élni, ahogy ők akarnak. Legfeljebb majd az érintett gyerekek is kiköltöznek a szüleik után. Oszt nesze neked népsedéspolitika.
Hehehe

"Orbán Viktor még Sebastian Kurzcal folytatott tárgyalásán beszél arról idén január végén, hogy Ausztria járjon el fair, tisztességes módon a kint dolgozó magyarokkal. Úgy fest, ez a kérelem nem talált nyitott fülekre.

Igaz, azóta Lázár János rácsodálkozott a migránsok által feldúlt Bécsre, Szijjártó pedig Soros-ügynökké fokozta le az osztrák államelnököt. Az EU jóindulatára is bizton számíthat Szijjártó, miután botrányosan viselkedett az Európai Parlament LIBE-bizottságának meghallgatásán."

hvg.hu/itthon/20180502_Osztrak_csaladtamogatasi_megszoritasok_Szijjartonak_hirtelen_fontos_lett_Brusszel?s=hk
Mellesleg ha valaki az osztrákoknál dolgozik, de a gyereke Magyarországon él, akkor miért is járna a gyerek megélhetéséhez az osztrák életviszonyokhoz alkított családi pótlék? Hiszen nem vagyunk mi az osztrákok rokonai.;D
varosikurir.hu/osztrak-csaladi-potlek-magyarok/

Az ENSZ azt akarja, hogy a magyar migránsok itthon élő gyerekei is osztrák családi pótlékot kapjanak.

Ausztria dönt, nem az ENSZ.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amúgy, hamarosan én is mingráns leszek, Ausztriában, kösz te lótolvaj felcsúti cigány, csak én a gyerekeimet sem hagyom itthon prédának.
444.hu/2018/05/02/mar-elozo-nap-es-teljesen-le-lesz-zarva-a-kossuth-ter

Gulyás szerint "az elmúlt években a rendszerváltás óta legmagasabb színvonalú a rendőrség gyülekezési joggal kapcsolatos gyakorlata, ráadásul az éles ellentétben van azokkal a »gyalázatos időkkel«, amikor Gyurcsány Ferenc volt a kormányfő."

Gulyásg..i, méltó utódja lézer elvtársnak.

Na de hogy is mondta a felcsúti lótolvaj cigány, még ellenzékben?

"A hatalom fél és kordonok mögé bújik"

Hát megint igaza lett.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/05/03/szazmillios-adohatralekkal-eltunt-cegek-mukodtek-az-uj-fejlesztesi-miniszter-rozsadombi-lakasan

Nem eltűntek, hanem megvette őket a Kaya Ibrahim, ahogy a fideSSnél szokás.

Ez a némber a bizonyíték arra, hogy nem lesz itt konszolidáció, hanem "folytatjuk".

Ezt az újabb négy év szabad rablást, már jobb kívülről nézni és egy jót röhögni az egészen, főleg akkor mikor borul a felcsúti szaros kártyavár, ugyanis lopásra nem lehet gazdaságot építeni, mert egyszer csak elfogy mások pénze.
Mindenki mentse ki a családját ebből a nyomorék országból, én is azt teszem.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
olvasván: bekabehu
és a gulyásg..i mit fog tenni? kölcsönkér a bratankiktól néhány Abrams -ot? és LNG-t??? (esetleg LSD -t?)

brühüyyy
kkk
patyom kinn

nemcsak arrafelé dúl a demokrácia errefelé is...most volt a szövetségi parlamenti ülés és a bennszülött törzsek vezetői egyértelműen véleményt formáltak a PM munkájáról: felmutatták az öklüket csak a középső ujjuk meredezett ki belőle
Szegény pógár csak kapkodja a fejét, hogy menjen ő ezek után bíróságra, ha nem tudja megoldani a vitás ügyét? HE?

index.hu/belfold/2018/05/03/hando_visszaszolt_az_ot_kritizalo_obt-nek/

Ennyire még a kádárizmusban sem sülyedt a bíróságok renoméja. Bár az elmúlt évek jelszava ezek szerint bejött, a bíróságok jobban teljesítenek.:(
@látjátok feleim szümtükkel: Nincs itt semmi látnivaló, különben is éljen a NER és a viktokrácia.

"Megszűnne a Kúria, nyugdíjaznák a bírók ötödét, jogköröket vennének el a bíróságoktól."

merce.hu/2018/05/03/teljes-lebontana-a-fuggetlen-igazsagszolgaltatast-a-fidesz/
444.hu/2018/05/04/hirtv-unios-tamogatassal-epitett-vendeghazban-el-a-fideszes-horcik-richard

A nap amikor rájössz, hogy minden fideSSes g..i lopja az uniós pénzeket.

Milyen nap van ma? -kérdezi Micimackó.
Ez az a nap, mikor porig égetjük ezt a kibaszott szarfészket. -válaszolja Malacka.
A legszebb napom. -mondja Micimackó.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Vajon mennyit kell még lopni a fideSSes szemétládáknak, hogy végre robbanjon ez a kibaszott társadalom?
@Oxica: a megyékben "dolgozó" fidesztalpasok százait "fizették ki" hasonló vendégházakkal.
"Visszaállítják a Kossuth téren a kordont – az Országgyűlés alakuló ülésének védelmében. Igen, akármilyen furcsán is hangzik ez egy olyan országban, amely parlamentáris demokráciának nevezi magát, a megválasztott Országgyűlés megalakulásának idején a hatóság elveszi a közterületet, a nemzet főterét a tervezett tüntetések elől, és kordonokkal zárja el a választópolgárokat attól, hogy véleményüket képviselőik tudomására hozzák."

Talán az a baj, hogy minden lihegés ellenére a tavasz nem lett elég forró, és kell egy kis cirkusz a népnek?

Én csak aztat nem értem, ha két harmados nagy felhatamazást kaptak, akkor miért félnek ennyire az egy harmadtól? ;D

index.hu/velemeny/2018/05/04/kossuth_ter_lezaras_gyulekezesi__jog/
Átalakul a kormányzás szerkezete. Amit nem értek, mert ugye Magyarország jobban teljesített eddig is, csak a kormányzás struktúrája nem volt jó?
Vagy esetleg előkerült az osztd meg, és uralkodj elv? De kit is kell megosztani?
varosikurir.hu/orban-kereszteny-gabor/

"A kormány keresztény demokráciát épít Magyarországon"

- mondja a felcsúti lótolvaj cigány.

Igen, nemzeti tolvaj fideSSkeresztény democsokráciát, ráadásul nyugati uniós pénzből.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Viszont már egyre erősebbek azok a hangok az unión belül, akik azt mondják, hogy el kell zárni az uniós pénzeket a felcsúti cigányok elől, mert az unió nem azért jött létre, hogy a felcsúti cigány és népes kompániája gazdagodjon belőle.
Ha az elzárás megtörténik, akkor a felcsúti cigányok kénytelenek lesznek a magyar költségvetést dézsmálni, amit már az ostoba lápi hülyemagyarok is érezni fognak, mikor már bözsi utalványra sem lesz pénz.
Na akkor nem lennék a felcsúti cigányok helyében, mert egyszer a lápi hülyemagyar is rájön, hogy át lett baszva a palánkon.
444.hu/2018/05/04/a-parlament-alakulo-ulesenek-kiemelt-jellegere-es-unnepelyessegere-hivatkozva-nem-engedik-be-a-444-ujsagirojat-az-epuletbe

Ez már az új, felcsúti lótolvaj cigány féle "keresztény demokrácia elvtársak?

Hogy újságírókat a "keresztény demokrácia" nevében nem engednek be a parlamentbe, hogy végezhessék a munkájukat.

Ez akkor nem "keresztény demokrácia" elvtársak, hanem lófasz demokrácia elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/05/04/osszevissza-hazudoznak-a-nemzeti-vagta-szervezoi-a-versenyen-elpusztult-lo-ugyeben

"Szintén a beol cikkéből derült ki, hogy az intézkedő állatorvos pontosan tisztában volt azzal, hogy a dögöt a helyiek meg fogják dézsmálni. Annyira, hogy azzal indokolta a fejlövést, hogy nem akarta megmérgezni a várható döghústolvajokat. Sőt, elképesztő módon az is kiderült, hogy az orvosnak egy órával a ló lelövése után vissza kellett ugrania a sintértelepre, ahol azt látta, hogy valaki már ennyi idő alatt lenyúzta az összes húst a ló egyik combjáról. "

Pfúú elvtársak, hova süllyedtünk elvtársak. Lovas nemzet mi elvtársak.
Így bánni egy versenylóval elvtársak, egy nemes állattal elvtársak.
Felzabáltatjuk a lótolvaj cigányokkal elvtársak.

Itt aztán fasza "keresztény demokráciát" lehet építeni elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

A döghús zabáló magyarok kultúráját meg kell védeni a szír menekültektől mindenképp elvtársak.
Mire is nem jó egy szociális szövetkezet? Nos itt a válasz:

"Hörcsik Lajos, akiről a férfi beszélt, Hörcsik Richárd képviselő unokaöccse, aki tagja a házra európai támogatást szerző szociális szövetkezetnek,...".

Kéne mindenkinek egy ilyen jó kis szociális szövetkezet.

index.hu/belfold/2018/05/04/a_blikk_probalt_szobat_foglalni_az_unios_penzbol_felhuzott_vendeghazban/
Keresztény értelmiség: "Szerettük volna kifejezni, hogy miközben teljes mértékig helyeseljük az irányokat, értékeljük az országban zajló pozitív folyamatokat, úgy érezzük, tisztulásra is szükség van."

Menstruálhatnának gyorsabban és pontosaban is, vagy cserélhetnének már gatyát? A tisztulás jegyében. Ha már őszintén nem mernek, vagy nem lehet nekik beszélni.;D

index.hu/belfold/2018/05/05/epp_megint_batrak_a_felszolalo_kereszteny_ertelmisegiek_megis_kritika_a_kritika/
Mellesleg a kersztények ezen a csiki-csuki viselkedésen elgondolkodhatnának. Mert kit is csapnak be? Nem a nézőt, mert ő távolabbról látja őket.
"Egyértelműen és súlyosan beavatkozott a választásokba a Kúria, miután elvett egy mandátumot a kormánypártok választóitól; a testület intellektuálisan nem nőtt fel a feladatához...", mondta Orbán.

Azért elgondolkodtam azon, ha már a nemzeti választási bizottság a levélben szavazóknak kiküldte a megcímzett borítékot, akkor azt nyilván nem viccből tette. Feltételezem tájékoztatta a szavazót, hogy a szavazatát ebben a borítékban küldje vissza.

Szerintem elvétette a miniszterelnök a címzést, mert a Nemzeti Választási Bizottság sem fogadta el a vitatott szavazatokat, ennek ellenére úgy látszik ők intellektuálisan felnőttek a feladathoz. Ez olyan kettős mércének látszik. Vagy a cél a Kúria megtámadása volt? Mikor szántják be?

24.hu/belfold/2018/05/05/orban-kuria-valasztas/
444.hu/2018/05/05/orban-levelben-is-megirta-hogy-a-kuzdelem-folytatodik

„Sok küzdelem vár még ránk.”

Az kurva élet, hogy békeidőben még soha nem harcoltunk ennyit, sőt még háborúba se.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

A bolsevik fülkeforradalom, az bolsevik fülkeforradalom, ebből már nincs kiszállás, aki marad, annak jó harcolást. :)
Nekem szerencsére már csak augusztus 20. ig kell "harcolnom", utána költözöm egy élhető országba.
444.hu/2018/05/05/korbezarja-a-tek-a-kossuth-teret-a-keddi-tuntetesek-napjan

Úgy néz ki, a felcsúti lótolvaj cigány a TEK et vezényli ki az igaz magyarok ellen.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Az kurva élet, hogy nem mer 8. án megjelenni a parlamentben. Gondolom halaszthatatlan közfeladata támad, Azerbajdzsánban.
varosikurir.hu/tudta-hogy-a-cof-nek-van-teste-pedig-van-azzal-vedi-meg-a-kordont/

"Láttuk, hogy mire vagytok képesek, 2006-ban még Morvai Krisztináék autóját is felgyújtottátok, sőt szétvertétek Budapestet. Nem engedjük, hogy ezt megismételjétek."

Szóval már ott tartanak ezek a nyomorék toprongyok, hogy 2006 ban a baloldal gyújtotta fel morvai hisztike autóját (amúgy Baló György autóját gyújtotta fel a fasiszta csőcselék) és dúlta fel egész Budapestet.
Hát kurvára elgurult a gyógyszer elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Nézem a tv-ben, hogy Angliában az év fája versenyre sok nagyon idős, többek közt 800 éves fát is neveztek.
A hazai faírtás kapcsán felmerült a kérdés, lesz nekünk valaha ilyen öreg fánk? Hiszen amit lehet kivágnak, levágnak, megcsonkítanak.:(:(:(

Vidéken a hűs árnyakat adó fákat kiírtják, mert sok a lombja, ősszel munka van vele. A sok klíma meg ontja a lakás meleg levegőjét a szabadba, oszt csudálkozik mindenki. Mi lesz így az ország növényvilágával?

Pedig a modernizáció előtti világban is volt nyáron meleg, meg jó hűvös házak, mert a hatalmas akácok, tölgyek és egyéb fák beármyékolták a házak, tanyák, kastélyok épületeit. A stadijonyok fűtése helyett talán ezzel is kéne már foglalkozni.
"Az egészségre ártalmas élelmiszerrel való kereskedésért börtönbüntetés jár, a hatóságok nagy erőkkel keresik a felelősöket.", mondja a hatóság.

Ezért nem értem, mit kell még keresni, hiszen a cikk szerint "Harmos Krisztián, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Nógrád-Ipoly Tájegységének munkatársa szerint nem ez az első ilyen eset. „Már a tél és a tavasz folyamán is Nagylóc, Kozárd és Ecseg határában is ugyanilyen típusú vágásból származó, nagyüzemi tartásos tehenek feldarabolt tetemeire bukkantunk” – mondta."

Ha nagyüzemi tartásos állatról van szó, vajon miért is neem találták még meg eddig?

Meg ugye a marhákat valamikor krotáliázták, tehát meg lehetett találni kinél van otthon a spájzban eggyel kevesebb marha. Most a nagyüzemi tartásban ( amiből nincs olnan sok, mint amikor minden ki faluban 50-60 marhát tartottak az emberek ) miért nem tudták már megállaptani kinél hiányoznak tehenek?

faktor.hu/faktor-szarvasmarha-paszto-illegalis-fert-z-hus?source=hirkereso
@Oxica: szóval, ha a cöfnek van teste, akkor tisztán empirikus alapon van anyja is. Akkor pedig a ..... ..... ....... ... .... ....!
Nocsak, mik ki nem derülnek.

"A politikai kedvezményezettek folyamatos leváltása nem teszi lehetővé, hogy kialakuljon néhány nagy, tőkeerős cég. A politikai kegyvesztettekbe öntött milliárdok a magyar gazdaság számára elvesztek. Igaz, ezek a cégek legalább dolgoznak, még ha gyakran megkérdőjelezhető áron is. Nagyobb baj az, hogy ma Magyarországon nem a teljesítményből lehet vagyonosodni, hanem a kapcsolatokból."

Ez már az elmúlt nyolc év első négy éve után is látszott, miért kellett ennek kiderüléséhez még 4 év?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kapott_egy_jo_tanacsot_orban_viktor_donto_valasztas_elott_all.661802.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
@rdos:

nem erre gomdoltam, mert amit a filmben láttam, nem arborétumi, meg árteri földeken nőttek, hanem csak úgy, pl. nagyon öreg almafa, platán. Nálunk a városban a fideszes térfelújítás előtt nagy cirkusz vlt, mert kb. 60 éves ostorfákat akartak kivágni a főtérről, és a helyébe konténeres fákat telepíteni. Aztán szerencsére erősebb volt a "nép hangja" és a fák maradtak.
Tavaly új szomszédom lett, aki kapásból kitermelte a háza előtt az összes fát. Ezek olyan 6-7 méter magas fenyők és tuják voltak, amiket megszabva igen csinos udvart lehetett volna csinálni. Most szívja a fogát a díszfái mikor lesznek akkorák, hogy beárnyékolják a verandát.
Elmúltnyolvév vetését le kéne aratni!

"Sehol egy jó traktoros, kesergett egy bonyhádi gazdálkodó a Tolna megyei hírportálnak, a Teolnak. A férfi folyamatosan adja fel a hirdetéseket, de aki jelentkezik, annak teljesíthetetlen igényei vannak. "Nemcsak sokat kér, hanem elvárja azt is, hogy hozzuk-vigyük, reggel-este. Ráadásul előre jelzi, hogy nem vállal plusz munkát, pedig ha itt a permetezés ideje, akkor azt csinálni kell. Akkor is, ha az szombatra, vasárnapra, vagy ünnepnapra esik" ... Egy szekszárdi almatermelő például azt mondja, évek óta egy "állandó" brigáddal dolgozik, de míg öt éve harmincöten voltak, mára már csak hatan maradtak, ők is idősebbek."

faktor.hu/faktor-idenymunka-hiany-mez-gazdasag?source=hirkereso
"a népszavazás érvénytelen lett, a 861 választásra jogosultból 184-en mentek el szavazni, ezzel meg sem közelítették az 50%+1 fős érvényességi küszöböt. 161-en szavaztak arra, hogy az önkormányzat ne adja használatba a telkeket a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságnak."

24.hu/kulfold/2018/05/06/fogyatekos-nepszavazas-tolnanemedi/
@látjátok feleim szümtükkel: Csak azért linkeltem, hogy nálunk is vannak "fa-bolondok". :-) Helyesbítek, szent megszállottak. :-)
@rdos:

Figyelj csak mennyire megszállottak:

24.hu/belfold/2018/05/07/az-ellenzekre-akarta-kenni-az-autogyujtogatast-a-fideszes-polgarmester/
"Elszomorító, hogy manapság egyes ellenzéki politikai erők agresszivitást kiváltó hozzáállása gyakorlatilag gerjeszti az ilyen jellegű cselekmények létrejöttét. Mi, bajaiak, azt szeretnénk, ha városunkban nem történnének a budapestihez hasonló agresszív megnyilvánulások. Manapság sajnos mind az internetes felületeken, mind pedig az utcákon elharapóztak az obszcén megnyilvánulások és az agresszív viselkedési formák. Egyes felkorbácsolt idegállapotú emberek még a rendfenntartó szerveket is sértegetik, provokálják, a »demokrácia« jegyében. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Baját ez a trend és szellemiség ne érintse, Baja maradjon meg az egymást tisztelő és szerető, tisztességes emberek közösségének."

"A bajai rendőrség elkapta a kocsirongálással gyanúsított 17 éves fiatalt, aki kocsikat gyújtott fel a bajai Tóth Kálmán téren, hajnalban."
index.hu/belfold/2018/05/07/17_eves_fiu_autokat_gyujtogatott_szandekosan/

De a tízparancsolat betartása megvéd a halálos betegségek ellen, mondja az új miniszter:
index.hu/tudomany/2018/05/07/az_ellen_nem_ved/

Mondjuk a hüjeség nem halálos, de attól sokkal veszélyesebb, mert ha a megszállottság így terjed tovább, akkor nagyon nagy a baj.;D

Egyébként én fa/növény imádó vagyok.:D
@látjátok feleim szümtükkel: :-) Fa és növényimádatodat tudtam, azért is linkeltem a dendromániát. :-)

A linkelt híreidre mondanám hogy vicc az egész, de ezen már sajnos nem lehet nevetni. :-( A legszomorúbb hogy a fityiszes egynegyed halál komolyan veszi és eszi ezeket. :-( Ez az őrület, hogy ránézésre normális emberek ezt a narancssárgából lassan barnává váló, kimondom rendesen fasiszta, izét még szereti is. Ja és nem győznek rettegni a migráncsoktól. :-(
@rdos:

Tudok is két nagy fát, de sajnos egyiket sem láttam, pedig egyik itt van a településünkön.
Egy kis magyarázat, arról, hogy aki törvényt alkot, annak arra is figyelnie kell, hogy az a betű bizony meghatározhatja egy mondat lényegét. Magyarul: tudnia kell magyarul gondolkodni és fogalmazni. Mondja a Stumpf alkotmánybíró is.

index.hu/belfold/2018/05/07/darak_peter_kuria_orban_levelszavazatok/
Na, akkor most mi is van? Parasztvakítás?

" a múlt héten a Belügyminisztériumtól három levelet is kapott az önkormányzat, amelyekben a záró elszámolásra szólítják fel őket 2012-2014 között szabad felhasználásra kapott állami pénzzel kapcsolatosan. "Három éven át kapott, főként a működésre felhasznált közel egymilliárd forintról van szó – egészítette ki a fórumon elhangzottakat Márki-Zay Péter. A polgármestert úgy tájékoztatta a Belügyminisztérium, hogy amennyiben nem tudják megfelelően számlával igazolni a pénz elköltését május 25-ig, akkor vissza kell fizetniük a horribilis összeget."

Ha nem Márky Zay nyer Hódmezővásárhelyen, akkor a belügyérek soha nem kérték volna az elszámolást a várostól? ;D

Arról nem is beszélve, hogy a 2012-es évet már illett volna 2017-ben elszámoltatni. Vagy itt nincs elévülési idő?

hvg.hu/gazdasag/20180507_Most_eppen_a_Belugyminiszterium_ugrott_ra_MarkiZay_Peterre?s=hk
fidesz - istentisztelet - blaszfémia
444.hu/2018/05/08/feljelenti-arca-neve-es-munkahelye-kozzetetelevel-gyalazza-sajat-kommentelojet-a-pesti-sracok

Kádár elvtárs.

Stefka elvtárs azt mondta, hogy ő nem volt munkásőr.

A faszt nem volt az. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/05/08/jegeso-es-villamlas-verte-szet-az-ellenzeki-tuntetest

Égi jel, ami azt mutatja, hogy akik maradnak azoknak bizony bele kell törődni az újabb 4 év felcsúti lótolvaj cigány rablásba.
2028 ra pénztáros lőrincz lesz a világ leggazdagabb embere. Több palotája lesz mint a brunei szultánnak.

Persze lehet tüntikézni, csak nem érdemes, lelépni az országból, azt érdemes.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Eső után köpönyeg?:(

"...a köztársasági elnök... javaslata, hogy fontolja meg az Országgyűlés, hogy nem kellene-e visszatérni a korábbi szabályozáshoz, és elejét venni annak, hogy a demokrácia ünnepéből néhányan üzletet csináljanak."

www.atv.hu/belfold/20180508-kamupartok-ader-nem-szeretne-hogy-uzletet-csinaljanak-a-valasztasbol/hirkereso

Azt hiszem soros hibáról van szó. Állítsuk meg?

ezt a törvény aláírásaskor is lehetett előre látni, nem értem most mitől lett mindenki ennyire okos.
@látjátok feleim szümtükkel: Rájöttek hogy egyszerűbb és jóval olcsóbb a szerverben mókolni mint a sneciket fizetni. :-( Ennyike történt, semmi több. :-(
@rdos:

Igazad van, mellébeszélni, hüjíteni a népet mindig könnyebb, mint tisztességesen viselkedni.

"Szerda hajnalban is az történt, hogy az anya a szemére hányta az élősködő életmódját, és a férfi állítólag agresszíven reagált, megölte az anyját. A nő erre megragadott egy konyhakést, és leszúrta a fiát."

Van aki ezt beveszi, pl. a nemzeti médiahatóság, amelyik a "nem tényszerű" hírközlét sosem díjazza, ha baráti médiáról van szó.

faktor.hu/faktor-megolte-a-fiat-majd-felhivta-a-rend-rseget-a-lupenyi-n?source=hirkereso
@látjátok feleim szümtükkel: Ez a linked most kivételesen nem tetszett (fia által megölt anyuka hogyan képes a gyermekét megölni? Se füle se farka!). Mondjuk már az is gyanús volt hogy faktor.
@rdos:

Nekem sem, de néha nem árt, ha ezeket a "nem tényszerű" híreket az olvasók itt-ott szóvá teszik, hátha megváltozik előbb-utóbbb a hírközlés etikája. Bár én mostanság pesszi miska vagyok. Meg szomorú.
@látjátok feleim szümtükkel: Ne szomorkodj Szümtük. MoszkoVitya maga ásta meg a sírját. Megmutatta hogyan nem lehet leváltani. Választáson "verhetetlen". Mi következik ebből?

Másképpen lesz leváltva, jelentsen bármit is ez a "másképp". :-) Ugye ez csak azért necces, mert sok kimenetele lehet a "másképp"-nek, ami némelykor nagyobb arcvesztéssel járhat mint egy sima választási vereség.
@rdos:

Nem a vityasír vagy ne sír miatt vagyok szomorú, sajnos másnak is van sírja.:(
24.hu/belfold/2018/05/11/meghivtak-a-felcsuti-akademia-oregdiak-talalkozojara-aztan-rajottek-hogy-momentumos-szoval-megsem-mehet/

No majd a ta(h)ók tovább hízlalják a magánalapítványt, és aki ki mer lógni a sorból, azt ki is tagadják.

Nesze nektek tahók!
Ez az ügy - ha minden szó igaz, amit itt írtak - annak példája, hogy miként tud a demokrácia diktattúrába fordulni. Mert a diktatúrát nem egy ember, vagy egy párt csinálja, hanem emberek sokasága. Egyik része azzal, hogy tesz valamit, amit jogszabály szerint nem tehetne, a másik része azzal, hoyg ez ellen nem mer szót emelni. A hatalom pedig azzal, hogy nem működnek az ellenőrzési-felügyeleti-felelősségre vonsi rendszerei.

index.hu/belfold/2018/05/11/hamisan_vadoltak_molesztalassal_egy_tanart_a_mellette_kiallo_igazgatot_megis_kirugtak/

Mellesleg ebből adódik a pedagógia/oktatás csődje, mert arra neveli a fiatalokat, hogy mindent megtehetnek következmények nélkül. Mert ugyé ha valaki ki van utasítva egy iskolából, akkor az miért mehet még is oda tanulni?

Vagy ezt a kitiltásos játékot csak a parlamentben veszik komolyan? Szóval mitől is demokrácia a demokrácia?
@látjátok feleim szümtükkel: ugye te nem hallottál Kreón történetgéről?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
/szasztok gyíkok/

Mariann!

Eljött a mi napunk! Hajrá ETO!
Ennyi maradt a klubcsapatok egész éves meneteléséből,de ez egyáltalán nem kevés..
Hallottad,hogy lölő átvette az 'építőket a Szegedből pedig alapemberek távoznak?
@gazoló:

Assemi. Hallottam valami sportműsorban, egy edzőféle akárki azt mondta a visszavonuló kézilabdás csajról ( nevére nem emlékszem, de jó játékos volt ), hogy kár érte, mert a mosolyával sokat tudotna segíteni a csapatnak.
@látjátok feleim szümtükkel: jó reggelt 'szümtü)

Talán a tegnapi szülinapos bajnok Görbiczre gondolsz,aki a válogatottságtól vonult vissza?
@gazoló:

Nem,őt ismerem, akiről szó volt, azt nem. De a lényeg nem a tudása, hanem a mosolya.:(
Gurul az a hüje gyógyszer.

"Nagy az amúgy nagyon szikár szakmai előadást azért némi migránsozással fűszerezte, például amikor az afrikai sertéspestisről beszélt. Szerinte ugyanis a sertéspestis úgy kerülhetett be Heves megyébe, hogy egy migráns vagy vendégmunkás eldobott egy szendvicset, amit megtalált egy vaddisznó, amely így megbetegedett."

Van azért valami más is, amiről eddig nem lehettt hallani, bár biztosan nem volt titok:

"A miniszterjelölt... Nagy István szerint az egyik legfontosabb kérdés a jövőben az lesz, hogy tudjuk-e növelni az agrárgazdaság versenyképességét. A miniszterjelölt szerint a magyar gazdák jelenleg az EU-s átlag kb. 59 százalékát tudják megtermelni egy hektáron"

Elmúlt nyolcév csak ennyire volt elég, nincs ez a teljesítmény nagyon közel van a béka seggéhez? Pedig már közmunkások is mezőgazdálnak. Főleg a dinnyeföldeken.

index.hu/gazdasag/2018/05/14/nagy_istvan_foldmuveslesugyi_miniszterium_meghallgatas/
MIVAN?

Korrupció biztosan nincs.

"Az OLAF hétszer annyi uniós pénzt követel vissza a magyaroktól, mint a románoktól."

privatbankar.hu/makro/sokkal-kevesebb-penzt-kapunk-a-jovoben-utkozopalyan-brusszellel-318425
"Sokáig ácsorgott a határon"

Mi terjed úgy, vagy még gyorsabban és jobban, mint a pestis?

24.hu/tudomany/2018/05/14/virus-jarvany-sertespestis/
444.hu/2018/05/14/az-uj-agrarminiszter-szerint-egy-migrans-eldobott-egy-szendvicset-ezert-van-magyarorszagon-sertespestis

Kibaszott erős kezdés elvtársak.

Mikor a muszlim migráns eldobja a sertéshúsos szendvicset elvtársak és ezzel térdre kényszeríti a sertéságazatot elvtársak.
Csak hát elvtársak, a muszlimok nem is esznek sertéshúst elvtársak. :)
Úgyhogy elvtársak, ezt még át kell gondolni elvtársak, finomítani kell rajta elvtársak, lesz rá négy évük elvtársak.
Ha négy évig semmit nem csinál ez a fószer, már akkor is beírta magát a magyar történelembe elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: Alábbi link vége zseniális és persze szomorkásan debil. :-(

merce.hu/2018/05/14/egy-migrans-miatt-van-sertespestis-az-uj-agrarminiszter-szerint/

"Egyébként is, ha a vaddisznó betartotta volna a tízparancsolatot, lehet, hogy nem is lenne itt semmilyen járvány."
@Oxica:

Ötvenes évek végén az ameriakiak meg repülőről dobálták az európai szoci országokra a kolorádó bogarat.:D
A csúcson kell abbahagyni?;D

"Orendi Kósa Lajos – a szövetség elnökének – egyik legközelebbi bizalmasa, és üzlettársa annak a csengeri nőnek, aki után egy 1300 milliárd forintos csalás ügyében nyomoz a rendőrség."

hvg.hu/itthon/20180515_kosa_lajos_uzlettarsa_lemondott_orendi_mihaly?s=hk
Folytasa Cleo?

"Harmadrészt fel kell térképezni, melyek azok a vagyonelemek, amelyekre nincs szükség."

Ja, aki nem tud arról, hogy mi folyik a saját tulajdonú kerítésén belül, annak éppen ideje felmérni, de "Először is meg kívánják keresni a nemzeti bajnokokat, sikervállalatokat, amelyek az ország versenyképességének letéteményesei lehetnek."

Látod? Nalátod, nemlátod?;D

www.portfolio.hu/gazdasag/bartfai-mager-meg-kell-nezni-mely-allami-vagyonelemekre-nincs-szukseg.285446.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
Ezmiez?????

Ha már az origo is így tudja, akkor valami nagyon hungáriában.

"A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnak (Nébih) egyelőre nincs információja arról, hogy valóban szennyezett lenne a tej bizonyos üzletláncokban, sem arról, hogy bárki megbetegedett volna beszennyezett terméktől; egyelőre fenyegetésként kezelik az ügyet - mondta Helik Ferenc, a Nébih Kiemelt Ügyek Igazgatóságának vezetője kedd reggel az M1 aktuális csatornán."

www.origo.hu/gazdasag/20180515-a-magyar-idok-szerint-nincs-mergezo-tej-az-aruhazlancok-polcain.html?utm_source=hirkereso

Ennek a mégezett tejnek nagyon rémhíres hitelrontás szaga van.
Tállai nertárs hatásosan felügyelte az adóhivatali munkát. Köszönnyük! A főnökének is, sikerül mindig beleválasztani.;D

hvg.hu/kkv/20180515_Hihetetlen_hiba_miatt_probalkozhat_ujra_a_birosagon_az_akit_megbuntetett_a_NAV?s=hk
A fenébe! Lépjünk már ki az unióból. Mert milyen cég ez, ha a 27 tagból 23 átgondolatlankodik!

"Nem támogatja Magyarország csatlakozását az Európai Ügyészséghez és emlékeztetett: a lengyel és a magyar kormány ezt szuverenitási kérdésnek tekinti, ez alapján egy ilyen intézmény létrehozása szembemegy a nemzetek Európájáról szóló állásponttal.
Nemcsak ez a gond a várhatóan 2021-ben létrejövő, az uniós források elosztásával kapcsolatos visszaéléseket és az áfaügyeket vizsgáló ügyészséggel, hanem az is, hogy végiggondolatlan és elhibázott az ügyészség koncepciója is."

Hiába, átgondolni csak a magyar kormány tud, ezért hagyjuk már el ezt az "átgondolatlanul" pénzt osztogató bagázst!

www.portfolio.hu/unios-forrasok/uzletfejlesztes/trocsanyi-nem-csatlakozunk-az-europai-ugyeszseghez-mert-atgondolatlan-a-koncepcio.285480.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
Felrémlik egy rendszerváltási indok. Emlékszik még valaki erre?

Meg kell szüntetni a személyazonosító számot, illetve annak használatát csak szűk körben kell engedélyezni az állami szerveknek. Indok az volt, ne kurkásszanak az állami alkalmazottak a polgárok személyes adataiban.

HOLT TARTUNK MOST?????

index.hu/belfold/2018/05/15/valamit_akartak_tolem_a_zsaruk._ja_nem./
2018-ban Orbán Viktornak és tízparancsolatos miniszterének arról kéne nemzeti megegyezést kötni., hoyg eg fitala n legyen ennyire tudatlan. Talán akkor több gyerek születne, és rendes körülmények között, szívesen várva.

Mert milyen lesz a gyerek, ha ennyire buta az anyja? Miniszterék okos, kitaníttatott gyerekei nem fogják teleszülni a hazát kétkezi munkásokkal. Talán nem csak a szakképzést kéne eröltetni. Vagy majd indítanak gyerekcsinálási és szülési szakképzést is?

index.hu/belfold/2018/05/15/omsz_csecsemo_ujraelesztes/
megérte különcködni nekik is, így vagy úgy de a jobbiknak is vége, ugyan úgy mint a többieknek.

Vezénylói narancsmaffiától és csatolt részeitől már csak a kérdésesen létező /mehogy akik kampányolnak vele se tartják be a szabályait.../ isten, allah, budha, siva, tollaskígyó, zeusz stb menthet csak meg talán minket...

benyalás a fidesznek tövig:

a tagság végérvényesen elszakadt a Bécsi úti pártszékházban ülőktől, és ez eszkalálódni fog a következő hetekben, hónapokban...

"A Jobbik helye elvileg a Fidesz és a balliberális tábor között lenne a politikai palettán, ám egészen más típusú mozgásokat érzékelünk. A Jobbik vezetésének szemében a Fidesz maga a Sátán lett, a Momentummal, az LMP-vel, a Spinoza Házzal és a balliberális körökkel viszont nincs semmiféle problémájuk."

index.hu/belfold/2018/05/16/toroczkai_konnyen_megeshet_a_jobbik_partszakadasa/
444.hu/2018/05/16/meszaros-lorincek-ujabb-reszvenykibocsatasba-kezdenek

Az ország meg bambán nézi, hogy a felcsúti lótolvaj cigányok hülyére lopják magukat, sőt a lápi hülyemagyarja még le is adja rájuk a szavazatát.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: Lassan elfogynak a termőföldek, erőművek, kastélyok és hotelek, rárepülnek a kisbefektetők pénzére.
Azután meg csődbe viszik a céget "okosba", a sok szerencsétlen meg majd csak néz.
“Európai polgárokat csaptak be demokratikus jogaik gyakorlása közben. Ez nem csak Magyarország problémája, hanem Európáé is.”

fuhu.hu/nemzetkozi-vizsgalat-a-magyar-valasztasi-csalasok-felderitesere/

Kíváncsian várom mit találnak a vizsgálódók. Arra meg főleg hogy mi lesz a következménye.
@látjátok feleim szümtükkel:
ez mindenfelé ugyanígy megy, ez a kapitalizmus -egyik- egyik sarokpontja! mindent profitért csinál ha a profit csökken máris új területre kószál és talál még ennél is nyomorultabbakat...igenám (a laposföld hívőkkel szemben) a Föld gömbölyű következtetésképpen egyszer le lehet tarolni majd visszaérnek ugyanarra a pontra ez a sorsa most süsülandiának...a saját tőkései vitték és viszik el a munkát mert ott egyre kevésbé fizetődik ki

példa
NAFTA tárgyalás krumplee azt reklamálja, hogy náluk a saját pharmakóik nem árúlnak un másodkézi gyógyszereket ez az aljárás 25-250% kal is csökkentheti a receptre felírt gyógyszerek árát most canada van kipécézve mondván (krumplee kedvenc idiótizmusa) ellopják a szellemi termékeket (egy lófaszt babám a pharmakók eladják és canada megveszi a jogot és az eladott gyógyszerből fiZet szép kis üzlet...és most mindenki tőlük lopja ami nekik sincs és most megy a harag

venezuela választási rendszere a legdemokratikusabb (ezt Carter elnök mondta nem én!!!) és ha most megválasztják a maduro t akkor nem lesz miről ömlengeni ugyanakkor az ellenzéket felkérték hogy csináljanak tv interjút mert a nép kíváncsi arra mit is és hogyan akarják nem állnak ki!!!

és az összes többi frissen ébredő a kis duci séró művész el akarja mondani a találkát mert ő úgy gondolta, hogy ha ő leszereli akkor süsüék is elviszik a picsába az övékét...de most driill van és hisztéria

aszongyák nálam bölcsebbek hogy süsüék egyetlen szavát a kérdéseiket sem szabad komolyan venni

brühüyyy
kkk
patyom kinn

orbánba már belerúghatnátok egy nagyot hogy elhagyja a tejútrendszert aki csak ennyit "ért" a gazdaságirányításhoz??? érthozzá? 4.4% GDP növekedés és kinek csapódott ez le?
Mi itt a gond? Az útépíó cég kiosztotta már az éves nyereségét régen.;D

Ja, hogy a tönkrehasznált útra nem jutott? Ígért valaki ilyet?;D

index.hu/belfold/2018/05/17/megepitettek_az_utat_kozben_egy_masikat_tonkretettek/
444.hu/2018/05/18/mindenfele-szikla-potyog-az-oceanokba-ezert-emelkedik-a-vizszint-nem-a-globalis-felmelegedes-miatt-allitja-egy-republikanus-politikus

És baszki, ezt is megválasztották.

Igen, a jéghegyek meg azért olvadnak mert a jegesmedvék lehugyozzák forró pisával, semjén zsótival ki kell lövetni az összeset.

Remélem én is lehetek republikánus képviselő ezzel a szöveggel.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Magyar újságírót kitiltják, a nemzetbiztoságra kockázatot jelentő személyt meg ha be akar menni minden alkalommal beengedik a magyar nép parlamentjébe? Nem valami hivatali visszaélés ez?
Mert ha a parlamentbe bemehet, akor a hivatalok miért találták kockázatosnak a személyét? Vagy fordítva, a parlamentben nem kockázatos, csak kívül? Hogyisvanez?

hvg.hu/itthon/20180518_Most_is_ott_volt_a_Parlamentben_a_nemzetbiztonsagi_kockazat_Zaid_Naffa?s=hk

Ja, tudom, csak az a migráncs a veszélyes, akit még senki nem látott.
444.hu/2018/05/18/maria-noichl-afrikaban-lattam-olyan-korulmenyeket-mint-egy-budapest-kozeli-romatelepen

Erős és büszke európai ország.

„Az utóbbi maga volt a katasztrófa. Szégyellem magam. Igen, Európa nevében szégyellem magam az ottani állapotokért. Az Európai Parlamentben én foglalkozom Afrikával, és ott láttam hasonló körülményeket”

„Tudom én, hogy ez sosem könnyű, de amit ott láttam, attól elakadt a szavam. Azt éreztem, hogy ez nem lehet igaz.”

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Kár hogy nem nézte meg a stadionjainkat a képviselő asszony, hát még azoktól hogy elakadna a szava.
hvg.hu/itthon/20180520_Kinek_nincs_helye_a_Parlamentben_Hadhazy_kokemenyen_visszavagott_Kover_Laszlonak?s=hk

Azét talán Kövér jobban tenné, ha elgondolkodna egy-két nertársa dolgán, és nem arról értekezne, hogy rendes demokráciában mi lenne. Mert a rendes demokrácia nem tűrné meg, hogy ő is olyan viselkedés tanusíton az ellenzéki képviselőkkel szemben, mint amilyet szokott. Ha már rendes az a demokácia.
@látjátok feleim szümtükkel:
bolhacirkusz a legnagyobb poloska a kövérlaca...kis DDT nem ártana...pofozkodni mikor fognak?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Érik a gyülölcs?:(
Talán a nőkkel valami szövetséget köthetne Orbán, de talán nem csak a nőkkel, hanem úgy magával a társadalommal is.

leleksuttogas.blog.hu/2018/05/20/es_akkor_most_gyuloljuk_az_egyedulallo_anyakat
index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2018/05/22/nemzetgazdasagi_szempontbol_kiemelt_jelentosegu_iskola_epul_felcsuton/

Vajon a bosodi kisfalvak iskoláinak felújítását mikor minősítik nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségűnek?;D