Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • kekex: @Oxica: Te sem olvasol alaposan! "A portál szerint " mint MTI, haha, ráadásul ami nyilatkozat ben... (2017.11.22. 23:12) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • gazoló: @taga20: www.youtube.com/watch?v=DFpKqD5EP1Y jó éjt) (2017.10.04. 22:23) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok
  • Rodeo36 11: @Gábris szomszéd: www.youtube.com/watch?v=85fe_KliGwU az emberi naccság és a senkiháziak mai lev... (2017.09.04. 03:07) Menj a picsába, Soros!

2017.08.05. 13:01 Fabius

Vér, könnyek, letépett herék a medencében

Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát beleborítva igazi szarfürdővé váljon a sztori. Amiben már nem víztisztán átlátható kinek melyik sebe vérzik, és kié a letépett here, amit kihalászott a szűrő.

Bienerth Gusztáv monnyonle! Gyárfás csaló, hűtlen kezelő, amúgy meg egy kisstílű genyó!

Tépik, marják, harapják egymást egy ilyen rossznak nem mondható, de nem is túl eredményes hazai vb után. Az világos volt, hogy a FINA-nál erős emberként megmaradó Gyárfás nem hagyja ennyiben a dolgot, ahogy az is, Bienerth majd elharcolgat és megpróbálja elviselni a megaláztatást amíg tudja. Az úgynevezett szakma meg majd megint arra hajlik, mint a rohadt nád, amerről a szél fúj. Azzal meg, amivel tényleg kellene, megint nem foglalkozik senki.

Hogy mivel? Pl ezzel itt ni:

verraszto_mix.jpg

Balra Verrasztó Dávid Rióban, jobbra Budapesten. Bálnahájjal borzasztó égés az olimpián, úszó kinézettel gyönyörű ezüst itthon a vb-n. Elég kontrasztos különbség, ugye? Amiben nincs különbség az az, hogy "edzőbá" mindkét állapotért és eredményért megkapta a fizut függetlenül attól, hogy az elnököt éppen hogy hívták. Most meg megint azért lázadnak, hogy az aktuális elnökkel se'nem lehet együtt dolgozni, mert brühühü. Igen, ezek képesek dolgozásról beszélni úgy, hogy a hazai rendezésű csilliárdos vb-n kétszer felcsendülő magyar himnusz egy amerikai edzőnek - nerszótárban: migránsköcsög - köszönhető. Szóval, mókusmackók, csak ideje lenne eldönteni egyszer és mindenkorra, kivel is tudtok ti dolgozni, és menni kéne a picsába tenni a dolgotokat.

Mert ezt a huzakodást már baromira unjuk!

6595 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr2112721628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

@Oxica:
hvg.hu/itthon/201746_ne_nevessunk_nemeth_szilardon
"A politikai hazugságokat az álhírekkel operáló, orosz hátterű médiagépezet nagy zajjal körbedobálja, a politikai ellenfelek megkérdőjelezhető hitelessége gyenge, és nincs másik történetük. A hazugoknak pedig nem okos, nem szerethető, hanem a hazugságot határozottan és egyszerű eszközökkel előadó, gátlások nélküli kommunikátorokra van szükségük."
Kezdhetünk aggódni?
privatbankar.hu/reszveny/mindenki-elpartol-amerikatol-rengeteg-allampapirt-ontottek-a-piacra-314178
hova jut a világ, ha már a kínaiak sem tartják dollárban a tartalékukat?
miért pont ez a baj? Életükben is leszarják őket!
gepnarancs.hu/2017/11/a-fidesz-meg-a-halalukban-is-megalazza-a-magyar-embereket/
"A jelenlegi hatalom megveti a szegényt, nyűgnek tekinti a nincsteleneket, a pénz nélküli betegeket. Nem becsüli őket éltükben, miért tenné azt holtukban? Orbán és elvbarátai kereszténysége nem több, mint dísz a Fidesz bokrétáján. Amit tesznek, ahogyan élnek, távol áll Jézus tanításaitól. Egy embertelen, könyörtelen, gyűlölködő uszító brancs foglya az ország."
Mondjuk Salgótarjánban nem a mjuzik volt a fő téma (azt meg, hogy hazudik az orbáncsahos média, nem meglepi)
www.sztarklikk.hu/kozelet/gyurcsany-hozzuk-mar-ossze-magyarorszagot-magunkert-europaert-a-koztarsasagert/331037
mielőtt visítanátok: nekem azért csak beugrott Dr. Bubó
Kígyónak lábsót, madaraknak fogsort.
Diktál a beteg, írja a doktor.
Beszél majd az utókor, Doktor Bubóról!!
nepszava.hu/cikk/1145981-a-kormany-videojatekokra-fordithatja-a-rakos-betegektol-elvont-2-milliardot/
Az is roosz, aki rosszat gondol. Méghogy bármiféle összefüggés lenne, csak azért, mert az összeg és az időpont egyezik?! Meg egyébként is, a rákosok sem érik meg a szavazást, tehát szavazat szempontjából nem számítanak (meg egyébként sem, csak viszik a drága pénzt, amit a haverok jobban el tudnak költeni!)

(pedig van a mondás a kacsáról: ha úgy jár és hápog: akkor kacsa)
@kekex: Ez csakis a gonosz liberálisok és a Népszava ármánykodása lehet, hiszen az Emmi azt nyilatkozta, hogy a kormány a rákbetegek gyógyszertámogatási keretét nem csökkenti, hanem 30 százalékkal növeli, 137 milliárdról közel 180 milliárd forintra. Gondolom így is lehet és te is csak állandóan a rosszra gondolsz. :)
@guma: Ugen, de az ilyen hirtelen felállások mögött , talán rossz beidegződés, de gyakran sejtek politikai nyomást
@Gábris szomszéd:
mármint kinek? a gorilla az egy intelligens lény nem úgy, mint rezsiszilárd
olvastam a linkelt cikkedet, tapasztalataim kutyák esetén csodálatosak...a kutya és a gyerek képes felismerni a "jó" és a "rossz" embert és a felismerés után úgy is viselkedik...több ilyen sztorim van de nem publkiálom itt...

a buta és gonosz ember (máraki eccerre buta is meg gonosz) az a legrosszabb emberi karakterisztika

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Haba,nyugodtan kövezzetek meg,de a halálomban is szeretni fogom a kézit))

24.hu/kozelet/2017/11/21/magyarfocis-kezilabda-millios-fizetesek-a-klubok-hallgatnak/

..az utolsó szó jogán azért megjegyezném,a kézibe és a fociba öntött lé között annnyi különbség azért van,hogy a kézi azért hozza az eredményeket,de elismerem országosan mindkettő igen szűk rétegeket talál meg.
Magyarán,szélbe szórt pelyva(
444.hu/2017/11/21/szijjarto-europat-is-elerheti-a-mianmari-migracios-hullam

Eggen peti bohóc.

A rohingyák is szarosmagyarország felé tartanak.

Meg képzeld el peti bohóc, ha folytatódik a globális felmelegedés, akkor a szárazság és az éhínség elől 200 millió indiai fog megindulni Európa felé, sőt mind a zösszes, szarosmagyarországon fog letelepedni.
Képzeld, még a delfines úszó medencédben is hinduk fognak úszkálni a delfinek helyett, annyian lesznek.
A tyúkszaros, okoskerítést, mint a szart úgy viszik át és meg sem állnak Dunakesziig.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
ja, és milyen jó...gorillát csak tisztes távolbó láttam -de szabadon- Afrikai kalandozásaim során, de kutyákkal akár az enyémek akár máséi voltak csodálatos tapasztalataim vannak és a kuty nak van humora de aszt nem mongya (??? néha igen amikor odavakkant valamire) de hogy érti amit közölni akarok vele az tök bizonyos

közben belenéztem nemzetközi sajtó ba
merkelke trónnya inog
szíria, oroszok, törökök, perzsák győztek szíriában ezért kibaszott nagy beszarás van izraelben és más híjján a hezbollah -t támafggyák de a libanoni sereg an blokk kiállt, hogy tökön rúgják a következő bármilyen beavatkozása esetén
szaudiakat a yemeni tömeggyilkosságokért (háborús bűnök) basztattyák
és más híjján mint levédiabasznádon orbán sorosozik az összes többiek ruszkiznak teljes a dili ebben az ügyben
ha ilyen ütemben dobják piacra eladásra a süsü kötvényeket a zöldhasú sexpír mexünhet erősnek lenni max csípős lehet becsípős

brühüyyy
kkk
patyom kinn
gondoltam oxica- beszólásait levédiabasznádról megfűszerezem némi internacionáléval
@Oxica:
láááátod látod...eltaláltad...hiába engedik le az árát a megfelelő tél híján nem veszek mégegy szőrmesapkát...
ez is egy jel

migra mugra ugra bugra

valakik csinálják, hogy legyen azokat kellene ügyesen főbe lőni valami ügyes lövővel

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Mit szavazott meg az EP?
Néppárti nézőpontok: egyik pont a fidesnnél, a másik az Európai Néppárt frakciónál az EP-ben.

„Engem kritizálnak, hogy ezzel a tartalommal nem értek egyet” – mondta Szájer azzal kapcsolatban, hogy a Fideszt magába foglaló Néppárt frakciója is a kötelező betelepítési kvótát támogató LIBE-jelentést tartalmazó határozat mellett szavazott.
Márpedig ez egybevág azzal a tervvel, „amit Soros György letett az asztalra 2015 szeptemberében és amit saját szavaival is elmondott később az EP-ben” – vélte a politikus."

Fidesz most is tolja a nagyot, hogy később legyen miből engedni.

index.hu/kulfold/2017/11/21/ep_kotelezo_kvota_szavazas_fidesz/
"A Rádió 1 Orosháza és a békéscsabai Rádió 1 Start is névváltásról döntött, írja a 24.hu. A történet háttere: Vajna Rádió 1 nevű cégének országos terjeszkedése folyamán néha olyan piacra téved, ahol már régóta létezik ilyen néven rádió. Ha ezt nem tudják a hálózatukhoz kapcsolni, akkor jön az erőszakosabb piacfoglalás: megvesznek egy másikat és azt nevezik át Rádió 1-re, a régebbi adót meg perrel fenyegetik. Jelen esetben a békéscsabai Rádió 1 Start húzta a rövidebbet, pedig a 24.hu infói szerint okiratokkal tudják bizonyítani, hogy jogosan használják a nevet."

Piaci erőszak? Nem visszaélés ez az erőfölénynel? Valami versenyhivatal meg nemzeti médiatanács miért van?

index.hu/kultur/media/2017/11/21/andy_vajna_radioja_ket_videki_radiot_is_befenyitett/

Ja, elfelejtettem, minden rendszerben volt sóhivatal, most miért ne lenne.
www.agrarszektor.hu/termenypiac/hatalmasat-csalodtak-ebben-a-novenyben-a-magyar-gazdak.9315.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

No, és most nem értem, hogy hol van a fidesz és miért nem tesz rendet? Eddig ugyan is azt gondoltam, hogy majd az illiberális gazdaságpolitika, meg a nem hagyományos, nem udvariaskodó, hanem a szót kimondó külpolitika majd az ilyen gondokat is megoldja. Mi lesz?
@látjátok feleim szümtükkel:
jaaaaaaaaaa kéremszépen, meg kellene kérdezni a MONSANTO és hasonló rabló monopolistákat akik génkezelnek és fillérekért vesztegetik a szar termékeiket normális kenyér és más sütnivaló sem készíthető belőle de ...valahogy elaggyák...közben a hatalmas túltermelésük melletta világ lakosainak fele éhezik

szétlőni a MONSANTO t is meg a többi gyilkost és akkor majd lesz ára és lesz minőség is

brühüyyy
kkk
patyom kinn

árverés is van a gabona tőzsdén...képzeld el azokat akik 20-30 hajórakomány gabonát ajánlanak eccerre azokkal szemben aki, 1 vagy 2 hajóval vannak ott (egy hajó általában 30-50 ezer metrikus tonna kapacitásu)
444.hu/2017/11/21/mar-a-masodik-csaladi-cegbol-szallt-ki-orban-viktor-occse-aron

Jön az OLAF elvtársak. Meneküljetek elvtársak!

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/11/21/meghalt-stadler-jozsef

„Kaptam is érte egy jó pár évet, hogy stadiont építettem... ha most építettem volna, akkor kitüntettek volna. ”

Nyugodjék békében.
@látjátok feleim szümtükkel:
Az ém tippem 2M és 2U lett volna az átrahasztáshoz (MUMUs terv) de a négypöttyös az igazi!
@Rodeo36 11:
Az milyen már, hogy még a magyar forintkötvénynek is alacsonyabb hozamon volt vevője, mint a dollárénak?
O tempora, o mores!
Anno olvastam, hogy az idők változásának legbiztosabb jele, hogy a legjobb rapper fehér (Eminem) és a legjobb golfozó néger (Tiger Woods) És akkor még nem is volt néger elnöke Amerikának.
@látjátok feleim szümtükkel:
Mondjuk nem magáról a kvótáról döntöttek, hanem "csak" a megszavazásához vezető tárgyalások megkezdéséről. De hát hazudtak már nagyobbat is!Mibe fogadjunk, hogy a választás előtt a csapból is az fog folyni, hogy megakadályozták, annak ellenére, hogy "megszavazták"? Cáratyuska megvédi az ő buksi népét!
@Oxica:
1 stadion = jó pár év, X stadion = X-szer pár év?
Én benne vagyok!
Mellesleg az én tapasztalásom szerint a magyar gazdák azt szeretnék, hogy valaki felszántsa, bevesse és learassa a földjüket, ők meg tarják a tatyót a pénzeső alá. Ja, meg azeu adja már azt a támogatást, amit vissza sem kell térteni. Természtesen annyit adjanak a terményükért, amennyit ők kérnek. Szarnak ők a piacra nagy ívben. Pedig az ettől bizony még létezik, és nem érdekli a magyar gazdák baja.
@gazoló:
A kézi és a foci jövedelmek és nézettségi adatok sokatmondóak, ezért jó, ha tisztán látunk.
Az általad feltett link a kézisek jövedelmeiről szól, ahhoz nem kell adat.
Mindössze annyi, hogy a kézis élvonal fizetős drukkerei rendre a csarnokok teljes kapacitását kitöltik, míg a foci NB I-es nézettségi száma 2.300 fő körül mozog átlagosan egy teljes évad, asportközgazdászok elemzése szerint.
Az alábbiakban látható az élvonalbeli focisták HAVI jövedelme:
Juhász Roland 8 millió, Gera 7.5 millió, Böde 6.3 millió, Dibusz, Kovács István 5.5 millió, Elek Ákos, Lovrencsik Gergő, Lipták Zoltán, 5.5 millió, Pintér, Fiola 4.8 millió, a többi, meg nem nevezett élvonalbelinek számítóak 4-4.6 millió Ft-ot kapnak.
Fenti jövedelmek az eredményességi prémium nélküliek, amennyiben bajnoki cím, dobogós helyezés, netán nemzetközi kupaért való indulás is van, a fenti havi jövedelmeket meg kell fejelni még 30%-kal.
Csupán kontrasztként meg kell jegyeznem, hogy az országban aláírásgyűjtés volt az állami vállalatok igazgatóinak fizetése ellen - nem mintha sajnálnám őket - de ehhez képest a 2 milliós jövedelemre való csökkentés igénye bohózat a fentiekhez képest.
@gazoló:
Nem tudom, hogy figyelted-e, de a Larvik potentátja úgy nyilatkozott a meccs előtt, hogy a világ legjobb kézilabda csapatához jöttek el.
No comment
Tállai nertárt fiygelmébe, úgy is, mint a NAV első számú vezetője. Ha esetleg még sosem hallott volna arról, hogy miért eltérőek az árak a benzinkutakon.

"A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára a távirati irodának hangsúlyozta: a kútárak közötti különbségek az eltérő költségelemekkel (szállításiköltség-szintek, kútberuházás ráfordításai), de alapvetően a hazai olajpiac szabad versenyen alapuló működésével magyarázhatók. Ezért fordulhat elő, hogy kutanként jelentős, akár 40-50 forintos árkülönbség is lehet. Az üzemanyagoknál is különböző árak vannak, attól függően, hogy hol vásárol az ügyfél – hangsúlyozta a főtitkár."

www.hirado.hu/belfold/gazdasag/cikk/2017/11/21/regen-latott-areses-jon-a-benzinkutakon
@kekex:
háááát? most meg van bohóc ott a fehér budin és twittel szorghalmasan assziszi, hogy...

a piac néha műxik (néha nem) most éppen néhányan rábasznak
ahogy szépen és nagy türelemmel meg körültekintéssel folyik $ lecserélése ¥ -re addig is kötöttek egy hatalmas buziniccet a süsüékkel ahol a bohóc most boldog(???) 350 milliárd $ értékben ami ugye le lesz írva a tartozásból, tehát a süsüék duplán fizetnek...
szép kis izé közben anyagilag tönkreteszik a szaúdi homokosokat

és haggyák a bratankikat meg az ukránokat és még néhány hasonló felfuvalkodott idiótát hogy csődben maraggyanak a nagy hatalmas buzinicctől amit krumplee rájuk sózott

brühüyyy
kkk
patyom kinn

vigyázó szemedet szocsira vessed
Budai Gyula talán tükörbe nézett és nem nertárs, hanem egy elvtás nézett vissza? Miután jogászi pályafutását katonai ügyészként kezdte, talán nem is lepődött meg ezen annyira.

24.hu/belfold/2017/11/21/a-fideszes-budai-gyula-szerint-minden-biro-komcsi/
@Mariann19:

Node kéremszépen! A foci viszi be a legtöbb nézőt a sportrendezvényekre. Mondja ezt a fidesz ideológia, amikor felteszik a kérdést, hogy miért ekkora az akkora?

A legszomorúbb az, hogy más sportágakban is kezd a trend az irányba fordulni, aki eredményt ér el, elmegy a fővárosba, vagy külföldre, mert ott többet adnak neki, mint ahol kinevelték. Ezért ugye az eredményes sportolókra nem is lehet haragudni. De a fociban hol van eredmény? Talán a néhány összeakadó görbe láb?
@Mariann19: Szia)

A hazai 'fodbalra elvert összegek tükrében ezek a zsetonok tényleg aprópénzek,anélkül,hogy lélegeztetőgép számlálás hibájába esnénk.
Hiába temetik egyesek az EHF kupából való kiesések miatt a női szakágat,igenis sok a tehetséges fiatal és elképesztően erősödik a liga színvonala)

A férfiaknál is van két atomerős csapatunk és pld.a spanyol bajnoksághoz mérten is jobb a bajnokságunk!
Ha valahová,valamelyik sportágba érdemes erőforrásokat fektetni,akkor az egyik a kézi..
Télen is űzhető és jóval kevesebb pénzbe kerülő sportág,mint a foci..

Nem is olyan régen a dán és a norvég kézilabdacsapatokra néztünk,mint mumusokra,ma már egy fradi simán lelép idegenben egy Larvikot és mi vagyunk a mumusaik)

/persze mindjárt jön Haba és taga oszt jól le leszünk oltva)

További szép estét)
@látjátok feleim szümtükkel:

Szia!
Figyeld meg, hogy az egyes csapatokban milyen szövetségi elnököket rak be a Fidesz, mert a sportot is - mintegy államosítja. A kéziben berakta vezérürünek korábban Kálomista Gábort, a filmvilág potentátját, és oda azóta dől a lé. Bár Kálomista kivonult, de az alapokat lerakta.
Vagy Mocsait favorizálta rektori kinevezéssel, mert hű famulusa, így a sportága is kiemelt anyagi forrásokban dúskálhat.
Tehát nem az eredmények a döntőek a javak elosztásában, hanem a hűséges seggnyalók.
Márpedig ahol ott a pénz, lehet külföldről hozni óriási pénzekért ott kinevelt játékosokat, a babér meg itt terem, de nem az utánpótlás jegyében.
Eredményes sportolókra nem lehet haragudni - írod. A fociban ebben az országban nem az eredmény a meghatározó, hanem az, hogy kit emel piedesztálra a politika.
Hogyan van az, hogy pl. Dzsudzsák nem kellett Dagesztánnak, moszkvai Dinamonak, a török Bursaspor alig várta, hogy megszabaduljanak tőle, nálunk ő a sztár, de egy Bundesliga egyesületben sem kell.
Mindaddig, amíg a valós teljesítmények nem a meghatározóak, addig a magyar sport leépülőben lesz.
Bár minden elismerésem a mellőzött sportágak képviselőié, akik mégis dicsőséget hoznak az országnak.
@gazoló:
Szia!
Akárhogyan nézzük, a magyar kézilabda jegyzett ág a nemzetközi porondon.
Ahogyan az utóbbi években felnövekvőben van, oda a Fidesz beteszi a lábát, és elkezdi kisajátítani az eredményeket a saját javára.
Tehát nem alulról építi ki a sportágak bázisait, hanem akkor jelenik meg, ha profitálhat a sikerekből.
Annak örülök, hogy a kézilabda sport még próbálja és meg is valósítja az utánpótlás kinevelését. A kérdés az, hogy milyen önállóságot kapnak a további munkájukhoz, és nem az dönti el majd a sikeres szereplést, hogy a kormány kiket óhajt futtatni.
444.hu/2017/11/21/budai-gyula-szerint-minden-biro-komcsi

„hát azok a bírók nem? komcsik mindegyik!”

Mondja "esztet" budai elvtárs, aki komcsi katonai ügyészként funkcionált a kommunizmusban.

Kádár elvtárs!

A Budai Gyula azt mondta, hogy ő nem volt kommunista.

Faszt nem volt az. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Mariann19:

Bár sajnálom,de magasan teszek rá,hogy csokismáték vagy kálomisták tenyerelnek rá,ha gyönyörködtet,hozza az eredményeket és magasan jegyzett)
Mint ahogy Rákosinál is nagy volt a labdarúgás,a mostani rezsimnél ez a kézi.

Minimális pozitívuma van annak amit ez a rablóbanda a regnálása óta elért,de ebben a sportban van előrelépés.

A fodbalra költött összes pénz a jelenlegi keretek között elvesztegetett és hiábavaló!
@Rodeo36 11: "vigyázó szemedet szocsira vessed"

Történelmi győzelmet arattak és nem az történt amit az usácska meg izrael kitalált a régiót illetően. :)

orientalista.hu/oroszorszagba-latogatott-assad-kepek-video/

orientalista.hu/hadihelyzet-a-sziriai-frontvonalakon-videok/
"A parlament nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülésén Molnár Zsolt szocialista képviselő, a testület elnöke kérdezte Pintért arról, jelent-e bármilyen nemzetbiztonsági veszélyt az országra Soros, de a belügyminiszter válaszából kiderült: valójában nem."

" "Nem tudom, hogy Soros György veszélyt jelent-e, de az általa hirdetett eszmék nem konformak a magyar elképzelésekkel és a magyar jogszabályokkal. Nyílt társadalom, határok nélküli társadalom pillanatnyilag nem elfogadott. Futurisztikus" – mondta..." korábban Pintér.

Akor ezt az eszmét kéne talán lecsukni, esetleg keresztre is feszíteni, nem az azt hirdető embert. Mert olyat már láttunk, amikor az eszmét hirdető embert megfeszítették.

index.hu/belfold/2017/11/21/pinter_soros_nemzetbiztonsag/
Mi az a történelmi helyzet? Nem lehetne csak úgy, történelem nélküli helyzet?

"Ha a történelmi helyzet ezt követeli meg, és a választási eredmény erre készteti, hajlandó lenne az LMP-vel és a Momentummal is koalíciós megállapodást köti a Jobbik."

index.hu/belfold/2017/11/21/a_jobbik_belengette_a_koaliciot_az_lmp-nek_es_a_momentumnak/
"Itt kérek elnézést a kedves olvasóktól, hogy mostanában nem tudok rendszeresen posztolni, de ígérem, amennyire lehet, szorgalmas leszek..."
Nem ezt nem Fabius irta (sajnos)
www.pupublogja.hu/2017/11/salataposzt-50.html
Várszegi Asztridról:
"Nagy kár, mert a magyar katolikus püspöki kar nem bővelkedik emberekben, Beér püspök kivételével"
az ellenzékről:
"Elkeserítő, hogy már csak percek vannak a választásig, és az ellenzéki oldal még mindig tökölődik.
A demokraták még mindig azon rugóznak, hogy szabad-e összefogni a Jobbikkal a rucaseggű zsarnokocska eltávolítása érdekében, és általában azon aggódnak, hogy nem szabad Vonát hatalomra juttatni.
Nem hát, de ennek az az ára, hogy a többiek sem lehetnek hatalmon a szó klasszikus értelmében, ami talán fájó lehet, de nem kibírhatatlan."
Gyurcsányról:
"Aztán egy nap sem telik el és megint kizár mindenféle együttműködést, merthogy a Jobbik ilyen, meg olyan - szerintem meg olyan, melynek másfélszer annyi szavazója van, mint a DK-nak, és szavazói nélkül nem lehet választást nyerni."
népstadionról, érdekegyeztetzésekről: olvassátok el, érdemes.
444.hu/2017/11/22/egy-luxemburgnyi-termofoldet-szort-el-a-kormany

Tudta?

A felcsúti cigányok, egész Fejér megyét ellopták.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Mariann19:
Még a rendszerváltás előtt olvastam fiatal reformközgazdászok tanulmányát arról, hogy a központi támogatások elosztásánál nem a vállalat gazdasági eredményeivel, hanem a vezetője politikai beágyazottságával mutatható ki egyenes arányosság.
Azaz beigazolódott megint a francia mondás igazsága:
"Minél inkább változik, annál inkább ugyanaz"
(Bródy nagyon jól beletalált az "Ezek ugyanazok"kal!)
Azt hiszem ideje újra elővenni Kornai Hiányát, vagy a Röpiratot arról, hogy miért is fog bedőlni az így idomított gazdaság.
@látjátok feleim szümtükkel:
Budai Gyula lekomcsizta Szájerné főbírót (is)? Mik vagynak?
@Rodeo36 11:
MONSANTÓ olyan mint az addiktív drog: elég egyszer kipróbálni. Merthogy génkezelik magvakat a szaporodás ellen, tehát a vetőmagokat minden évben újra meg kell venni (és nem igazán van bizonyítva, hogy az nem hat az emberi szaporodásra...)
@kekex: Felettébb érdekes meglátások a jobbikról.
@kekex: "Érdekes ország lettünk, itt már a libák is gyalog költöznek, de nem gágognak, nehogy elvegyék előlük az üres kukoricástálat...
Tulajdonképpen vastagon megérdemeljük a sorsunkat - vagy mégsem?"
@kekex:

Nem hiszem, hogy az ellenzék k viselkedésében nincs taktika. Gondolj csak bele, hiszen a tömegtájékoztatás jelentős része a kormány és a fidesz kezében van, tehát nem nagyon kell idő előtt kirukkolni semmivel. Ha idő előtt lépnek, akkor a fidesznek és alvégének van ideje a lejáratásra, ami tuggyuk hogy nem tény állításból szokott állni. Mire abból kimagyarázzák magukat, a birka elment a kolomp után. Nem mindig van a kolopban a nyelve, mert vigyázni kell a birkára, essetunni?
@Gábris szomszéd: Jobbik - Toroczkai, a hideg is kiráz tőle
@Kacsura:

Ismeröd azt a mondást, hogy amelyik kutya ugat, az nem ér rá harapni?
Meg azt, hogy egy fecske nem csinál nyarat?
Vannak torockaik, de annyian nincsenek, hogy ők fessék kékre az eget. Nem kell eltúlozni a félelmet, mint ahogy a Sorossal riogatást sem.

Érdekes egyébként, hogy a fidesz soros féle fenyegetőzésétől nem ráz ki a hideg, pedig ez is pont olyan, mint a Toroczkai féle.
444.hu/2017/11/22/otezer-soros-konyvet-rendelt-a-fidesz-frakcioja-a-pesti-sracok-kiadojatol

13 milláért.

Hahaha, és azt a 13 millát is a lápi hülyemagyaroktól vették el, cserébe, etetik őket ezzel a soros szarral.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex:
"Minél inkább változik, annál inkább ugyanaz."
Ez találó bölcselet a mai kormány működésére.
Mindjárt a nagy államosítási láz jutott az eszembe, amelyben tökéletesen visszaigazolódik az általad idézett fiatal közgazdászok megállapítása, miszerint a politikai beágyazottság dönti el a vezérek kiválasztását.
Nem szempont a szakmaiság és a vezetői alkalmasság.
Azonban ez a helyzet még rosszabb, mert a kinevezett dilettánsok ezt a gyakorlatot az alárendeltjeiknél is folytatják.
Nézd meg az államosított nagyobb rendszerek bukásait.
KLIKK, hulladékgazdálkodás pl.
Egészen elképesztő, hogy egy ilyen szűk profil - mint a szemétszállítás - számlázási rendszerét a mai napig nem sikerült tető alá hozni.
Nehéz megszokni, hogy ez a jelenség az ország legfelső vezetésénél is markánsan jelen van, de olyan mértékben, hogy a mamelukok már közröhej tárgyává váltak, a nép rajtuk röhög, a szitu jobb, mint egy bohózat.
@Gábris szomszéd:
Ugye, ugye? Nagyon pörgeti a fideszpropaganda a jobbik és vona cikkeket. Nem is tudom, hogy csak összejátszanak, és megpróbálják a jobbikot egyedüli (komolyan vehető) ellenfélként sztárolni, aztán majd meglátják, hogy szükséges lesz-e a választás után netán velük koalázni, jobbos "eszmeiség" alapján. Azaz csak el akarják szívni a demokratikus ellenzéktől a szavazókat.
Vagy tényleg komoly ellenfélnek tartják?
@Mariann19:
Mit vársz, amikor a jobbos hívőknek ilyen szövegeket mernek leadni?
mandiner.hu/cikk/20171121_holbok_sandor_off_soros
az más kérdés, hogy a "belerondítanak abba, hogyan lopunk"
lényegű szöveg megértéséhez némi PISA-pozitivítás kellene, de sokat nem kockáztatnak:
hvg.hu/elet/20171121_Ez_az_igazi_tragediaja_a_magyar_iskolanak__uj_elemzesek_a_PISA_2015rol
Szükségállapotban el lehet mondani azt, hogy bár elviselhetetlenek a körülmények, de a dolgozók erejük felett tesznek a gyógyításért. Csakhogy Magyarország uniós tagállam, ahová évente több ezer milliárd forintnyi fejlesztési pénz érkezik. Béke van, a gazdaság állítólag növekszik, a stadionok gombamód szaporodnak, Orbán Viktor strómanja egy év alatt megháromszorozta a vagyonát, a professzionális focira az elmúlt években elfolyt több százmilliárd forint. A vizes-vb 180 milliárd forintba került. A „közmédia” évente 80 milliárdba. Van pénz dögivel."
168ora.hu/velemeny/onody-molnar-dora-miert-nem-kiabalnak-az-orvosok-12572
@látjátok feleim szümtükkel:
Egyrészt olyan személy kellene, aki feddhetetlen és nem támadható alappal - másrészt pedig ütés-verés állónak kell lennie, ami ha nem, jó ha időben kiderül, mert a választás UTÁN még többet fog kapni. Erről Gyurcsány köteteket írhatna.
@kekex:

"Egyrészt olyan személy kellene, aki feddhetetlen és nem támadható alappal "

Csak egy ilyen személy van, Szél Bernadett.

Persze a felcsúti cigány tábor, őt is próbálja soros katonának beállítani, de ezzel csak ők válnak nevetségessé, mert ezzel az erővel, a felcsúti drótos cigány is soros katona volt Oxfordban.
Oxfordban, egy lótolvaj cigány, ez már önmagában is egy vicc. Soros ezt kurvára benézte.
@kekex:
A Mandinerben megjelent írásból számomra az jött le, hogy a szerző a világ gazdag rétegének adócsalási gyakorlatát bírálja, akik viszont elmarasztalják a hazai korrupciót.
Ennek a két ténynek a szembeállítása mintegy felmentést ad a hazai korrupciónak, a mérhetetlen lopásnak azzal, hogy vannak nálunk sokkal nagyobb disznók is.
Micsoda észjárás, és alattomos terelés ez az emberek gondolkodásának befolyásolására.
A PISA felmérés drámai nemcsak a jelen helyzetből kiindulva, hanem a jövő tudás bázis kialakítását illetően is.
Vesszőparipám az egyéni intelligencia kialakításának fontossága. Ez nem a tárgyi, lexikális tudást jelenti szerintem, hanem a világlátás fokozatos fejlesztését, amelynek a kezdő szakasza a neveltetés, tehát a családi háttérből eredeztethető.
Lehet, hogy nem jól gondolom, de intelligencia vagy van, van nincs, az oktatásból csupán részben lehet megszerezni.
Úgy tűnik a PISA felmérések pl. a probléma megoldási készségek is ebből az aspektusból születnek.
Félő, hogy lemaradunk azoktól az elvárásoktól, amelyek a jövőben már az emberek munkába állásának feltételeit várják el.
Van egy példám.
A családtagom egyetemistaként /közgazdász/ megpályázott egy féléves kötelező gyakornoki állást egy nemzetközi tanácsadó cégnél. Elképedtem a felvételi menetétől. 6 szűrőn kellett átmenni, a perfekt idegen nyelv ismerete alap, de voltak szimulációs, helyzetfelismerő- és megoldó feladatok, tesztek, elemzések, és így tovább.
160 pályázóból 6 embert vettek fel, nekünk sikerült.
Azt figyeltem, hogy nem annyira a tanult anyag volt a felvétel tárgya, mert ez evidencia, hanem maga a személyiség, a mentalitás.
Erre kéne irányulnia az oktatásnak, de a család szerepe lenne a döntő. Azonban ahol az a cél, hogy a felnőtt társadalom minél szűkebb látókörű legyen, a világlátása ki se alakuljon, ott a családi háttér nem tud segíteni.
@Mariann19:
Ha ketten csinálják ugyanazt, az nem ugyanaz, azaz jöjjön egy kis kekecített idézés (merthogy én ugyanott mást IS olvastam)
mandiner.hu/cikk/20171121_holbok_sandor_off_soros
"Ennek fényében minimum álságos ezektől az országoktól, mikor kioktatnak minket a korrupció kérdésében. Külön szexepilje van az olyan támadásoknak, amikor egy erkölcsileg megkérdőjelezhető módon (mondjuk bennfentes információk felhasználásával a tőzsdén) szerzett nyereséget adóelkerüléssel maximalizálnak, majd a csalárd módon csinált, csalárd módon nem adózott pénzből különböző szervezeteket támogatnak, amelyek valamifajta önnön ácsolta erkölcsi piedesztálról átkozzák ki az általuk bűnösnek vélteket. "
és a lényeg, amire utaltam:
"A be nem fizetett adók az egyes nemzeti kormányoktól vonnak el olyan pénzt, amit az adott állam maga osztana újra. Nem helyes, ha valaki az államot megfosztja ettől a lehetőségtől. "

azaz fenntartom az állításomat a lényegről: ""belerondítanak abba, hogyan lopunk"

Ezen nem változtat, ha alapvetően helyes szövegbe csomagolják!
@Oxica:
europakavezo.blog.hu/2017/11/21/csak_tudd_az_lmp_a_fideszt_segiti_a_valasztason
és ezen nem segít, ha előre tudnak tolni egy sokaknak szimpatikus arcot (nekem speciel nem az)
@Kacsura: Erről kérdezd inkább az ásotthalmiakat szerintem. Hitelesebb információkat kaphatsz tőlük, mint bármelyik műrettegő jódemokratától. :)
@kekex: Pont nem erre gondoltam, szóval továbbra is Gyurbán takarodj!
Bucman nertárs ez idáig miért nem vizsgálódott? Közelednek a választások és csak most jutott eszébe, hogy roszul szervezett a felülről irányított közmunkaprogram? Ez nem egy hét, hanem 6 év alatt lakult ki.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=212112
@kekex: Miközben Gyuriferi a g..i legeredményesebb toborzótisztje és a fideszmaffia hálás kampányaktivistája. :)

alfahir.hu/2017/11/02/gyurcsany_ferenc_orban_viktor_szavazati_jog_hataron_tuli_magyarok
Hehehe.

"A Szegedi Vadasparkban 2013-ban adták át a Flamingo nevű új interaktív tájékoztató rendszert és egy játszóteret. A projekt összesen 265 millió forintba került, nagy részét, 185 millió forintot az Európai Unió állta. A csalást lebonyolító cég adta ki Szegeden a Szóda című helyi lapot, ami a választások előtt a szocialisták kellemetlen ügyeivel foglalkozott. A cégvezetőnek van egy olyan bt-je is, ami két trafik koncessziót nyert el. A csalás miatt egy MSZP-s képviselő tett feljelentést."

Vajon a Szóda most a cég csalását is vehemensen megírja?;D

index.hu/belfold/2017/11/22/szegedi_vadaspark_jatszoter_csalas_185_millio/
444.hu/2017/11/22/ujra-poraz-nelkul-jarja-a-budai-utcakat-a-tacskogyilkos-pitbull

Aztán mi van akkor elvtársak, ha legközelebb egy kisgyereket tép szét?
Azért ki lesz a felelős ebben az elbaszott országban elvtársak?
Ja tudom, itt nincs felelőse semminek elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/11/22/a-dunai-vasmu-tulajdonosa-lehet-az-az-orosz-akit-nizzaban-tartoztattak-le

"Ez az egész azonban az elérhető cégiratokban nem nagyon látszik, a vasmű tulajdonosa ugyanis hivatalosan egy ciprusi cég, ami mögé nem lehet látni."

"Aztán, adószáma van e?"

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Nem csodálkoznék, ha magyar letelepedési kötvénye is lenne ennek a ruszki fazonnak. A zacskós tóni szeret az ilyen alakokkal üzletelni.
@kekex:

Tévedsz.

Szél Bernadett egyéniben is indul, így az az egy körzet már biztosan nem lesz a fideSSé.
A maradék 105 körzetben is ilyen szimpatikus, hiteles jelölteket kell állítani és akkor bukik a fideSS.
Ezt összefogás nélkül is meg lehet csinálni. A legszimpatikusabb jelölt marad versenyben a fideSSel szemben, a többi mind eltakarodik.
Gyurcsánynak, Karácsonynak, Molnárnak, Vonának, Fekete-Győrnek, Juhásznak is adjunk egy-egy körzetet, ha hozza akkor oké, ha nem, akkor eltakarodik örökre a politikából.
@kekex:
és most egyesülni akar a Bayern -ral akkora lesznek együtt, hogy már minden az övéké lehet
brühüyyy
kkk
patyom kinn
gepnarancs.hu/2017/11/mar-tobb-mint-17-millioan-valaszoltak-a-nemzeti-konzultaciora/

Látja? Nem látja? Na látja.

Akkora számot mondanak be elvtársak, amekkora ráfér a mocskos pofájukra elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

A 15 millió felettiek a letelepedési kötvényesek?
@Oxica:
csaaaaaaaaaaaaaak 17 millióan? és a többi 60 millió Degesztán ból hol marad?

trehány fidexkft
brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Oxica:

A pitbull veszélyes kutyafajtának van minősítve. Ha valaki olyan olvassa, aki ismeri a panaszkodót, mondja meg neki, hogy legközelebb fényképezzék le póráz nélkül, és azzal jelentsék be az állatvédelmi hatóságnál, hogy ugyan védje már meg az embereket.
Balog nertárs a Holdon él? Ennyire el van szakadva a hazai vlóságtól: Szomorú.

"Balog egy közepes képernyős tv-vel tartaná itthon a fiatal orvosokat - DK"

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=212118
444.hu/2017/11/22/erdemkereszttel-kituntetett-jordan-uzletember-epitkezik-szabalytalanul-a-budai-tajvedelmi-korzet-szomszedsagaban

Muszlimok építkeznek elvtársak? Csak ne hogy elvegyék a felcsúti drótos cigány kultúráját elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Gondolod, hogy a kultúráját félti ( nem a bukszáját/tatyóját/motyóját )? ;D
?Okos? fidesz szájból kilökődött mondat:
" „a Fidesz nem veszítette el alapértékeit, így a konzervatív szabadelvűséget sem, csupán nagyobb lett.”

Tudjuk. Nagyobb lett egyes fideszesek vagyona, tatyója, villája, kanala, autója, bankszámlája ( főleg a gyereké ). Hiszen Lázár meg is mondta már időben, hogy mindenki annyit ér, mint amennyije van. Ezért igyekezett a fidesz és holdudvara növelni az "alapértékeit".

nepszava.hu/cikk/1146218-nem-veszitette-el-a-fidesz-az-alapertekeit-csak-nagyobb-lett/

nepszava.hu/cikk/1146218-nem-veszitette-el-a-fidesz-az-alapertekeit-csak-nagyobb-lett/
"Az elutasító határozatban a főügyészség azt írja, ez a cselekmény nem bűncselekmény. Az elutasítás indoklásában az áll, hogy "megállapítható, hogy a kampány kormányzati döntéshez kapcsolódik, aminek fedezetét a 2017. évi költségvetésből elkülönítették. A kampány lefolytatásával és tárgyát képező konzultációs kérdésekkel való egyet nem értés, illetőleg közéleti különbség azonban önmagában nem alapozza meg a bűncselekmény gyanúját" - írta Kovács Dorottya ügyész. Szél Bernadett a döntés ellen nem jogosult panaszt tenni."

Gondolom Szél Bernadett nem magánemberként, hanem országgyűlési képviselőként tett feljelentést, ezér tnem értem, miért is nem jogosult az általa képviselt válsztók nevében panaszt tenni?

Jogászok, jó ez így?

index.hu/belfold/2017/11/22/elutasitottak_szel_bernadett_hutlen_kezeles_miatt_tett_feljelenteset/
@kekex:
Egyet értek az utolsó mondatoddal.
Azonban most segíts abban, hogy az írás alábbi mondatát jól értelmezem abban a szövegkörnyezetben?
"A be nem fizetett adók az egyes nemzeti kormányoktól vonnak el olyan pénzt, amit az adott állam maga osztana újra." Tehát több vesztes kormányra utal ez a mondat.
A cikk szerint a nemzetközi nagytőke adócsalásaiból a különböző nemzeti kormányoknak ezek a pénzek járnának?
Milyen alapon?
gepnarancs.hu/2017/11/a-nemet-allamfo-valamennyi-parlamenti-parttal-egyutt-keres-megoldast-a-kormanyalakitas-elakadasara/

"Az AfD jelezte, hogy hajlandó támogatni a CDU/CSU-t, de csak akkor, ha Angela Merkel távozik."

A királynőt megölni nem kell félnetek, jó lesz.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
gepnarancs.hu/2017/11/kemenyen-visszaszoltak-budai-gyulanak-a-lekomcsizott-birok/

„az elmúlt napokban a jogállamiság kereteit feszegető, a bírói függetlenséget megkérdőjelező, a bírákat, a bírói kart indokolatlanul sértő kijelentések és vélemények láttak napvilágot mértékadó politikusok nyilatkozataiban.”

Hát ez tényleg kemény lett, mint a száz napos libafos.

Kádár elvtárs!

A Budai Gyula azt mondta, hogy ő nem volt kommunista.

A faszt nem volt az. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/11/22/epitettek-egy-kollegiumot-tehetseges-gyerekeknek-tao-penzbol-de-aztan-valahogy-wellness-hotel-lett-belole

Kézilabdás kollégium helyett, négy csillagos luxus hotel TAO pénzből.
Ettől leszünk sportos nemzet elvtársak.

Amúgy csodálkozom, hogy a direkt36 ot még nem semmisítették meg az elvtársak. Gondolom leszarják az elvtársak, mert úgyis kevesen olvassák.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Mint itt a Varánuszon. Itt is vagyunk vagy tízen a rendszer ellenségei. Hát csatát nem fogunk nyerni az biztos.
444.hu/2017/11/22/fejbe-lotte-magat-egy-beteg-a-nyiregyhazi-korhazban

A mentős haveromnak is mindig mondom, hogy fegyver legyen, mert engem élve be ne vigyetek a purgatóriumba.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
gepnarancs.hu/2017/11/kilepett-az-mszp-bol-horvath-imre-orszaggyulesi-kepviselo/

"Horváth Imrét 2014 novemberében választották meg országgyűlési képviselőnek a főváros 11. választókerületében, miután elhunyt elődje, Kiss Péter, aki a szocialista kormányok alatt több miniszteri posztot is betöltött."

Ahol biztos szocialista győzelem mutatkozik, azt a körzetet mi a faszért kell átadni a DK nak?

Ilyen böszmeséget, Európa még nem látott. Mikor Horváth Imre már be van ágyazódva a körzetbe és totális győzelmet arathatna a fideSS felett, akkor elmozdítják. A pofám leszakad.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: Vigyázó szemetek Berlinre vessétek.

AfD-bemutatkozás a Bundestagban: ideje felvenni a kapcsolatot Aszadékkal, hogy a szíriaiak hazatéréséről tárgyaljunk.
Bármilyen meglepő, a többi párt nem támogatta az ötletet.:)

mno.hu/kulfold/a-nemet-afd-part-a-sziriai-menekultek-hazatelepiteset-kovetelte-2429374

Ez már egy kész netányahooodämmerung? :)
@Gábris szomszéd:

Elvtárs!

Kinyílt a náci csipa. Majd megint lebombázzuk Drezdát, oszt bekussolnak megint 70 évre. :)
@Gábris szomszéd:

"Az LMP-hez sorolhat át az MSZP-ből kilépő Horváth Imre"

Elvtárs.

A simicska talicska már csak tudja.

Jobban tenné, ha a náci (jobbik) parasztjait rakosgatná a sakktábláján.
Amúgy hallottam, hogy buzivonagabi is dörzsölődni szeretne az LMP hez.
Ezek szerint jól csinálja az LMP, ha ilyen kapós lett. Mondjuk Szél Berninek én is "csapnám a szelet", jobb mint a Dávid Ibolya fénykorában.
@Gábris szomszéd:
nézd, a bundesmutti -már végre- meg fog bukni, hogyan? mellékes, lényeg, hogy megbukjon és akkor a krump lee kereshet másik majmot a pártok között, aki nem a Wehrmachtot akarja, hanem a nato nevű harci cincért drágán és pénzkidobásra, és a fegyverlobby marketing tevékenysége...sötöbö...a brexitbe most belebukik a theresamay és akkor a kócos dilis lesz a másik majom a downingstreet10 ben Boris Johnson...világröhej (még a farage is jobb lenne) a makaróni meg nyögve nyelős lett és a zistennek sem tud felnőni

a szírek haza akarnak menni, a többit be kell csomagolni és feladni fedexinternational lel akárhová, akár a Holdra is...
a netán yahoo meg is lejáró lemez most ott lebanon ban szépen alátettek egy nagy lapát parazsat és a perzsák, törökök oroszok már meg is állapodtak és holnap lesz elnöki szint amin aláírnak...utána lesz egy szívhezszóló telefon putyin krump lee ha addig még kibírja...mert nagyon füstöl a szaros bugyi arrafelé csak elhallgattyák

északkelet európa is fel fog ébredni a bratankik és az ukránok (ezeknek drukkolok, olyan bölcsek mint egy fél majom együtt) és akkor lesz 16 év afganisztánban című heroina történet...és a yemenei genocídiumért valakit csak megdarálnak?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

a mainstream media meg tele van bulvárhírekkel mert a többi a bukás kit hogyan és mikor basztak meg vagy nem basztak meg és az fáj neki igazi hólivudi mézeskalács balett az 1930 as évekből gábor zsazsával
Azt már eddig is tudtuk, hogy a NER-ben a tisztességnek igen alacsony az árfolyama. Most sikerült beárazni a nemzet becsületét is. Két kisvasútnyi dollárra.
"A magyar külügyminiszter egy olyan rezsimnek kínálta fel diplomáciai támogatását, amely épp olyan büdös az amerikaiaknak, a franciáknak, az angoloknak, a kínaiaknak, és az oroszoknak - csak nekünk nem."

alfahir.hu/2017/11/22/mianmar_szijjarto_peter_rohingyak_nepirtas_szegyen
@Gábris szomszéd:
szvsz: az emigrációra szüxég van de szervezett és szükségleti alapokon, és meg kell szüntetni a menekült termelő háborúkat akik csinálják Hágába háborús bűnösként 12 szeres életfogytiglanra

megoldanám én, dehát...
szóval: netányahoodämmerung!!!
brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
Ismétlem: onnan veszít, ahonnan egyébként sem nyerne, és ezzel sokan egyetértenek, tehát nyerhet rajta. Akkor mit is veszít?
@Mariann19:
Nos, egy olyan országban, ahol az egypárt a nemzettel, az országgal stb azonosítja magát, MINDEN ilyen mondatukat ebben a tükörben nézek. Nacionalisták meg mindenhol vannak, ha egymásért vérzik a kicsi szívecskéjük, az nem meglepő. De azt ugye Te sem hiszed, hogy pl a román nemzeti kormány pénzosztásáért aggódnak?
Továbbá minden szövegüknél gyanakszom a lopnak vagy lopni akarnak momentumra. Lehet, hogy paranoia, viszont az írtó hasznos is lehet alkalomadtán.
@Mariann19:
Mondjuk az általános adótörvények szerint tényleg járnának, ahhoz viszonyított az adóelkerülés vagy adóoptimalizálás mértéke.
Továbbá nem sok országban támadták pl a norvég alapot, hogy nem a kormánynak, hanem a civileknek ad közvetlenül juttatást. Ezen a szemüvegen keresztül is megnézted az utolsó két bekezdést? Mert én igen. Modjuk az utolsó előtti egy szóban is összefoglalható: SOROS!
Egyébként a cikk olyan, mint egy amerikai horrorfilm: elkezd tök normális képekkel, amitől az agy már képes normalitásként befogadni az utána jövő egyre képtelenebb fordulatokat.
A cikkben is az eleje vállalható, és már át is siklottál a lényegen - a célközönségük meg tudja dekódolni, mint a fidesz és a másik sem jobbik a látens zsidózást.
@Oxica:
Te sem olvasol alaposan! "A portál szerint " mint MTI, haha, ráadásul ami nyilatkozat benne, az arról szól, hogy még nincs semmiféle megállapodás.
Amit viszont nem értek, ha már nem párttag, hogy a farkincában maradhat a frakcióban?