Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • rdos: @elmeherceg: :-( Teljesen igazad van. A baj csak az, hogy 1948. óta, vagy amikor a kékcédulázást c... (2018.04.21. 14:40) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • boborján20: www.youtube.com/watch?v=tI-InzaNKk8&list=RDvnSwBvOIOVA&index=3 (2018.03.25. 18:28) Menj a picsába, Soros!
  • gazoló: válogassatok)) www.udiscovermusic.com/stories/best-jazz-trumpeters/?utm_source=ka&utm_medium=... (2018.01.28. 05:23) Zeneszoba
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2017.08.05. 13:01 Fabius

Vér, könnyek, letépett herék a medencében

Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát beleborítva igazi szarfürdővé váljon a sztori. Amiben már nem víztisztán átlátható kinek melyik sebe vérzik, és kié a letépett here, amit kihalászott a szűrő.

Bienerth Gusztáv monnyonle! Gyárfás csaló, hűtlen kezelő, amúgy meg egy kisstílű genyó!

Tépik, marják, harapják egymást egy ilyen rossznak nem mondható, de nem is túl eredményes hazai vb után. Az világos volt, hogy a FINA-nál erős emberként megmaradó Gyárfás nem hagyja ennyiben a dolgot, ahogy az is, Bienerth majd elharcolgat és megpróbálja elviselni a megaláztatást amíg tudja. Az úgynevezett szakma meg majd megint arra hajlik, mint a rohadt nád, amerről a szél fúj. Azzal meg, amivel tényleg kellene, megint nem foglalkozik senki.

Hogy mivel? Pl ezzel itt ni:

verraszto_mix.jpg

Balra Verrasztó Dávid Rióban, jobbra Budapesten. Bálnahájjal borzasztó égés az olimpián, úszó kinézettel gyönyörű ezüst itthon a vb-n. Elég kontrasztos különbség, ugye? Amiben nincs különbség az az, hogy "edzőbá" mindkét állapotért és eredményért megkapta a fizut függetlenül attól, hogy az elnököt éppen hogy hívták. Most meg megint azért lázadnak, hogy az aktuális elnökkel se'nem lehet együtt dolgozni, mert brühühü. Igen, ezek képesek dolgozásról beszélni úgy, hogy a hazai rendezésű csilliárdos vb-n kétszer felcsendülő magyar himnusz egy amerikai edzőnek - nerszótárban: migránsköcsög - köszönhető. Szóval, mókusmackók, csak ideje lenne eldönteni egyszer és mindenkorra, kivel is tudtok ti dolgozni, és menni kéne a picsába tenni a dolgotokat.

Mert ezt a huzakodást már baromira unjuk!

9851 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr6712721628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Érdemes egy pillantást veti ilona asszony utóbbi napokban készült fotóira is. Kivétel nélkül mindegyiken ott van a tekintetében a lopáson ért szolga rémülete.
@látjátok feleim szümtükkel: nem tudom márki zay mennyire próbálta megismerni a helyi viszonyokat,és azt akit ajánlott....félek nem. persze nem szerethet mindenki de törekedni kell rá.
@látjátok feleim szümtükkel: :-( Nem kellene szólni ezeknek a szerep tévesztett közszolgáknak, hogy azért fizetjük őket, hogy az érdekünkben egymással együttműködjenek?!

Lézerjanónak meg szólni kellene, hogy a választások végeredménye csúszik! Csak előzetes adatok vannak, azok is ellenőrizhetetlenül! Röviden. A helyében addig csendben lennék, amíg be nem iktatják. Ma ugyanis nem több mint eddig még NEM megválasztott képviselő jelölt (még ha ma esélyesnek is látszik).
@látjátok feleim szümtükkel:

"Inkább vagyok egy pislákoló kis lámpa a sarokban, mint az a hatalmas kurva nagy sötétség körülötte, amelyik tényleg nagyobb, hatalmasabb, fenyegetőbb. Mert ha csak nagyon kis körben is, ha csak alig láthatóan is, a lámpa körül fény van. És ott mindig fény lesz. És én, meg az enyéim ott leszünk.
A sötétség legyen tényleg a tiétek. Nektek adjuk."

frontembermegmondja.blogspot.hu/2018/04/szep-ocsem-be-nagy-kar-hogy-apad.html?spref=fb&m=1
24.hu/belfold/2018/04/13/chikan-attila-figyelo-soros-gyorgy-lista/

"Erkölcsileg elfogadhatatlan, hogy a Fidesz ilyen áron próbálja megvalósítani politikai céljait"

Teccett volna jobban támogatni őket, hogy jobb erkölcsök alakujanak ki bennük. Így jártunk.
Remélem ez a szombati tüntetés sem hagyja magát provokálni, mert a fidesznek és híveinek nagyon sérelmes, hogy elmaradt a forró tavasz.

Persze lehet, hogy öszetévesztik magukkal?
@Gábris szomszéd:

@látjátok feleim szümtükkel:

@habakuk000:

Na gyerekek! Attól mert régóta nem jártam itt még nem kell egyből fideszbirkának nézni!
Ne sértsetek már meg !
Fel kéne íratkozni a figyelő listájára!
2 millió soros ügynök már csak leterhelné a rendszerüket!:))
"„Ha mi azt mondjuk, hogy elutasítjuk a migrációt, és az EU azt mondja, hogy a munkaerőproblémák kezelésére meg a népesedés problémáira ez a megoldás, akkor nekünk azt kell mondani, hogy olyan új kormányzati szerkezet kell, amiben a családpolitika az eddigieknél is erősebb hangsúlyt kap” – fogalmazott a propagandaminiszter."

No ezt így lehet érteni, csak azt nem, hogy a sok öregedő nő milyen módon fog szülni. Vagy Rogánék már ezt is tudják?;D
Netán vissza jön a ratkó-módszer?

index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/12/rogan_semmi_nem_marad_ugy_ahogy_eddig_volt/
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Hehehe. Nem mindenkit írnak ám oda fel, azt ki kell előbb érdemelni. Majd amikor már kifacsartak és eldobtak, akkor felírnak.
No, itt egy jó alakítási lehetőség a pártoknak, meg kell védeni a polgáéroj tulajdonét az állam/fidesz rossz törvényével szemben. Mondjuk ezt már akkor is elkezdhették volna, amikor elfogadták a törvényt és a rendeletet.

www.portfolio.hu/ingatlan/lakas/hoppa-brutalis-eszkozzel-nyulhat-bele-az-allam-a-lakaspiacba.282250.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Azért ha belegondolunk, a haverok jól tudnak majd keresni ezen a törvényen.
Olvasom, hogy a kormány kutatás keretében meginterjúvolja az ötven felettieket, mert 2006 óta több 65 év feletti ember él Magyarországon, mint 15 év alatti, és a helyzet pedig nem javul, nem akarnak többen születni. ÉS?????

Mit tudnak ez ellen tenni az ötven felettiek? Nem a 20-40 közöttiekkel kéne erről konzultálni?

A program neve Időskutatás 2018. Ezen szabad nevetni?
@látjátok feleim szümtükkel:

a gyalázat és aljasság fidex a neved:
varosikurir.hu/kobanyai-embertelenseg-menniuk-kel-mert-csak/

"elboncsák" mert -szvsz- valakinek kell a telek

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Gondolom a műszakitudományok iránt érdeklődő migráncsok más tudomny ág iránt is érdeklődnek.;D

24.hu/belfold/2018/04/13/a-bme-e-epuletenek-vecejeben-ezek-szerint-rendszeresen-filmeznek-titokban/
24.hu/belfold/2018/04/13/alkotmanybirosagon-tamadjak-a-valasztasi-matekot/

Eső után köpönyeg?
A momentum kapja be. Előbb ezt nem tudták? Már 4 éve is ez a törvény működött,ugyan ezekkel a szabályokkal.
Tetten ért diktatúra. Félünk Patyi ...társ( 3 betű szabadon behelyetesíthető )? Pdi Orbán mga szájával mondta, hogy a törvényeket be kell tartani. Neki is.

hvg.hu/itthon/20180413_Patyi_Orban_bunteteserol_Nagyon_sajnalom_miniszterelnok_ur?s=hk
"Az MTVA-munkatárs szerint az, hogy a közmédia folyamatosan azt állította, milliónyi veszélyes menekült várakozik a magyar határnál, illetve hogy állandóan 2015-ös felvételeket sugároztak menekültcsoportokról,

"Megteremtette a félelem atmoszféráját. Ez pavlovi reflexeket alakított ki az olyan szavakra, mint veszély, terrorizmus, migráns, Soros vagy Brüsszel.""

index.hu/kultur/media/2018/04/13/mtva-munkatars_nyiltan_hazudtunk/
Ez egy egyértelműen elcsalt választás volt. Nincs miről tovább beszélni.
"A Fidesz–KDNP olyan politikai közösség, ahol az ember helyét nem a pozíciója, hanem a feladata határozza meg."

Ja, ez olyan, mint a szociban volt, hogy kinek milyen a puncija, olyan lesz a funkcija. Csak Rogán pontatlanul idézte.;D

24.hu/belfold/2018/04/14/rogan-antal-a-mai-tuntetest-is-soros-gyorgy-penzeli/
@látjátok feleim szümtükkel: :-) Nem ismertem ezt a funkciát, de logikus. :-)

Na, most hogy a fityisznek megvan a 3. kétharmadja, az az érzésem hogy a fityisz a lovak közé csap. :-)

matetikus.tumblr.com/image/171343887805

Nézzük komédiának és egyből szórakoztat. :-) Ja, és csak óvatosan ezzel a szavazat újraszámolással!

jylljylljyll.tumblr.com/image/172834496564
@rdos:

Azért vigasztaló, hogy a vidékiek már azt beszélik, az 5 ezernél kisebb falvak önkormányzatát megszünteti a fidesz, ezáltal 200000 embert fog kilökni a munkahelyéről. Milyen falvak is ezek zömében? borsodi, nyírségi, alföldi, dunántúli kisfalvak. Pl. A Simonka faluja.
@rdos:

Az viszont aggasztó, hogy a fidesz méda még mindig a "forró tavaszt " vizonálja. Remélem nem fogják provokálni a tüntetőket. Illetve nem hagyják magukat.
Nem örülök az igazamnak. Annak, hogy amíg az MSZP létezik, és Gyurcsány kavar az ellenzéki oldalon, addog Orbán leválthatatlan. 2800km-t vezettem, hogy leadjam a NER ellen a két szavazatomat, és megteszem legközelebb is, de azt kell mondjam, megértem azokat, akik egy már háromszor bukott, mégis változatlan formációt nem akarnak támogatni. Persze csalás, médiatúlsúly, megfélemlítés, stb., de van ott minimum egymillió szavazat, amit egy hiteles, kompetens közösség simán elvenne a Fidesztől.
Szégyen mindannyiunkra, és leginkább az ellenzékre, hogy stratégiailag ekkora dilettantizmussal akartunk rendszert váltani
@látjátok feleim szümtükkel:
te érted a Ló Gikát mindebben? mert én nem mit lehet ellopni még? és hová teszik?
ez pontosan a kis gömböc meséje már a pukkadásig van...
mikor pukkad ki?

vag böki ki valaki egy gombostűvel?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2018/04/14/itt-kovetheted-a-444-kozvetiteset-a-kormanyellenes-civil-tuntetesrol

Megunják és hazamennek.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Most már ott tartunk, hogy a felcsúti lótolvaj cigányok nem csak a költésvetést dézsmálják, nem csak az uniós pénzeket lopják, hanem nyíltan elcsalják a választásokat is, igen, a 2022 t is.

Egyedüli jó megoldás a kivándorlás.
@látjátok feleim szümtükkel: én várom Soros pénzét. igaz nem voltam végig,de akkor is.
@PeniValdes: Tényleg nagyon szép volt, mert a nemzet sokkal több, mint a fidesz. Folyt. köv jövőhét szombaton.
@Gábris szomszéd:

Elvtárs.

Az kurva kevés lesz, hogy megeresztetek pár orbántakarodj at.
Egy ilyen gyalázatos választási csalás után, az lenne a minimum, hogy porig van rombolva a fideSS székház.
@Oxica: Te ott voltál, dobtál volna molotov koktélt? Amúgy nyugi Gandhiék is békésen kergették el végül a briteket. :)
@PeniValdes:

"Együtt hallgatom az Örömódát egy csapat jobbikossal. Nem a vizslakölyökről azonosítom őket, hanem a Harcos-pólókról és a cakkos hadizászlókról. Pár méterre már az ellenzéki tüntetéseken megszokott balos nyugdíjasklub ácsorog, a másik irányban urbánus fiatalok Momentum-lufikkal. A magyar Himnusz már megvolt, most az Európai Unióé előtt tisztelgünk. Csattognak fölöttünk az árpádsávok, uniós és magyar zászlók.

Ez a műsor nem jött volna létre, ha nincs Orbán. Ezek az emberek nem álltak volna meg egymás mellett, ha rá nem ébrednek, hogy szükségük van egymásra. Másról sem szól ez a nap.

Egy hét alatt leesett a tantusz. Orbán a nyakunkon marad örökre az összes bűntársával, és egyenként tapossa ki belőlünk a szuszt, ha nem áll csatasorba vele szemben mindenki, akinek ez nem pálya. Elemi matek. Már majdnem mindenki érti - nem mintha ne lett volna érthető négy éve is.

Jól esett ez az este a csalódott, fuldokló Magyarországnak, amely joggal követel levegőt és teret. Hiszen elég volt végignézni a téren ahhoz, hogy lássuk, a nemzet nem a Fideszre szavaz, hanem legalább annyira ellene is. Ez amúgy normális állapot; csak az abnormális, ha egy kormány a saját szavazóin kívül mindenkit levegőnek néz. És ez hozta ki ide a tömeget. Láttuk, hogy tényleg nem vagyunk egyedül."

hvg.hu/itthon/20180415_Izzik_a_tuz_de_ki_szitsa_ma_nincs
@PeniValdes: Azon sose voltam, de hiszek neked. :)
Szép és felemelő séta volt. De minek...?
Gondolom orbánbasi és káder elvtárs többször hangosan felröhögött, különösen annál a résznél, amikor új választások kiírását követelték.
@látjátok feleim szümtükkel: Az önkormik bedarálásával pont ott fogja gyengíteni magát a fityisz, ahol most erős volt.

Üres a pénztár is.

A kamupártok megtették szolgálataikat (őfelsége látszat ellenzéke), nagyjából csak a kemény magjuk maradt meg, ha maradt, támogatottságuk ezen a választási csaláson bukott meg örökre. Hogy ez jó hír vagy sem, nem tudom. Szerintem inkább jó.

Új ellenzék van. Az arc nélküli nagy nagy ismétlődő? tömeg. :-) Az ellen nem lesz elég a három-ezer tekes huszár. Nagyjából ekkora erőre számíthat ugyanis moszkoVitya. A rendőrséget nem meri erőszakosan felléptetni (ezzel pont olyan lenne mint a csótány!) nem mellékesen szerintem nem is tudná. :-)

Szóval ez a csodálatos 3. kétharmad bármikor összedőlhet mint egy kártyavár (és persze kis szerencsével kihúzhat még 4 évet is, de közben 2,5 millából csak 2 milla fityiszhívő marad :-().
@rdos:

"Szóval ez a csodálatos 3. kétharmad bármikor összedőlhet mint egy kártyavár (és persze kis szerencsével kihúzhat még 4 évet is, de közben 2,5 millából csak 2 milla fityiszhívő marad :-()."

Amíg az unió finanszírozza a felcsúti szaros kártyavárat, addig nem dől össze.
Addig mindig lesz bözsi utalvány, meg ingyen sonka.

Akkor annyival több ukránt buszoztatnak be.

Április 8. án bebizonyosodott, amit én már előtte is tudtam, hogy ezek a férgek vér nélkül nem adják át a hatalmat.

Hát ennyi, lehet tüntikézni minden szombaton, csak nincs értelme.
Nekik kell menni a férgeknek és kész.
@Oxica: Jótündérnél olvastam ma egy első kommentelőtől, és szerintem max ennyit lehetne kihozni jelen helyzetből.

A 75o necces választókörnél (ahol 3% feletti volt a "hibás" listások aránya), a tüntetőknek szavazat újraszámolást kellene kérni, követelni. Végül is "csak" 28o ezer szavazó szavazata billeghet a 15 ezer érvénytelenített szavazattal! Aztán ahol kiderül hogy esetleg még is csak svindli volt, abban a szavazókörben új választás kell! Aztán akár még dőlhet is a 2 harmad, de fontosabb az időhúzás.

Kinek fáj a bizonytalanság? Az új képviselőknek. Addig nincs beiktatás, amíg minden kétség el nem hárul. :-)

Direkt vagy amatőrizmusból szabotáltátok a népfeléséget. Módszeresen és alaposan mindegyiket kivizsgáljuk. :-) Addig fáradjatok a parlamenti büfébe. :-) Amilyen az adjonisten, ..
@elmeherceg: "Sokan voltunk, és sokfélék. Ha akartuk volna, ezer témában veszhettünk volna össze.
Voltak, akiket az uniós zászlók zavartak, és voltak, akiket az árpádsávosak. Volt szivárványos zászló és volt lyukas zászló is. Volt rossz felszólaló és jó is. Mindenki énekelte a magyar Himnuszt, de felcsendült az Örömóda is.
Biztos ott volt a tömegben Gyurcsány, Juhász és Kunhalmi is, de én Vonával, Toroczkaival és Sneiderrel mentem.

Mindenki eldöntheti, hogy mi vagy ki zavarja a tegnap estéből, de ez a gondolkodás sehová nem vezet.

Még nem lettünk szövetségesek attól, hogy egy fontos ügyet nem dobtunk félre, hogy ott és akkor összevesszünk más, akár feloldhatatlan viták miatt.
Én ezért az országért képes vagyok megküzdeni bárkivel és bármivel, így még a bennem lévő korlátokkal, hibákkal és visszahúzó erőkkel szemben is. Ezt ajánlom mindenkinek, mert ez a gondolkodás az, amire lehet építeni, ami nem a XX. századba, hanem a XXI. századba vezet.

Ez az út pedig sokszor félelmetes, kiszámíthatatlan, rejtélyes, embert próbáló, de sokkal jobb, mint visszahúzódni a kényelmes komfortzónánkba, és a múlt vitáiban ragadni.

Az egyik kedvenc mondásom szerint az élet ott kezdődik, ahol a komfortzóna véget ér. És ez nemcsak fizikai próbatételekre vonatkozik."

alfahir.hu/2018/04/15/budapest_tuntetes_2018_as_valasztasok_jobbik_fidesz_ellenzek
@rdos: Mind a 106 országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság megállapította a parlamenti választás egyéni választókerületi eredményét szombaton. Ezután van lehetőség jogorvoslatra. A szavazatok újraszámlálására csak akkor van mód, ha a szavazatszámláló bizottság nem a jogszabályoknak megfelelően járt el a számolásnál.

Az egyéni választókerületi eredmény ellen kedden 16 óráig lehet fellebbezést benyújtani az NVB-hez.

alfahir.hu/2018/04/15/2018_as_valasztasok_szavazas_jogorvoslat_nvi
@PeniValdes:

Olyantól hallottam aki felutazott a tüntetésre, és maga látta, hogy sokakat nem is engedtek már felmenni, mert nem fértek az utcákba. Szerinte ekkora tüntetés vagy békmenetnek nevezett akármi nem volt még soha. Ja és nagyon jó volt a hangulat, senki nem cikizett másokat, mindenki jól elvolt magával.

Azárt intő jel, hogy szerinte a tömeg többsége fiatal volt.

Rogán helyében én nem sorosoznám és bolhacirkuszoznám a magyar fiatalokat, mert ez visszanyalhat.
@látjátok feleim szümtükkel: Szombaton minimum ennyien kell lenni ismét. :)
@Gábris szomszéd: A logfile-t kérjétek. Ott van az eb elhantolva. Ha a gyanú igaz, az ordenáré nagy csalás. Tulajdonképpen világraszóló nagy csalás. :-(

ahaza.blog.hu/2018/04/14/valasztasi_csalast_gyanit_az_informatikus#comments

Plusz a listás töredék szavazatok elosztásának módja is furcsa, illetve csak ismeretlen. Alábbi videó végén, ami amúgy a fityisz felé lejtő pályát taglalja.

olkt.hu/elore-lezsirozva-video/
Én műr réebben mondogatom, hoyg az ellenzéknek attól kell első sorban tanulnia, akit le szeretne győzni a választáson.

index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/16/a_fidesz_ellenzekben_megcsinalta_azt_a_munkat_amit_a_baloldal_nem/#
@rdos: Tudsz esetleg valami gyűjtőoldalt, ahol az összes csalásgyanús esetetet összegyűjtötték?
@Gábris szomszéd: 6. napja linkeltem, azóta van több is, de az alábbi linkről kommentben is sok feldolgozott is van, vk szinten hol volt ellenzéki megfigyelő, hol nem.

444.hu/2018/04/10/tobb-mint-700-olyan-valasztokor-van-ahol-feltunoen-sok-az-ervenytelen-szavazatok-szama

Itt meg a nyers adatok táblázatba szedve, eredeti html-ek tömege:
docs.google.com/spreadsheets/d/1Owr6dM8DkXVZNgIiCdTvRlfBNRf_1JdDKCueaTsez60/edit#gid=546174139

Innen meg már csak azokat érdemes nézni, ahol nem volt ellenzéki megfigyelő.

jegyzokonyv.dkp.hu/

És ha félsz attól hogy a múltat eltörölni szándékozók törölnek, van aki archivál. :-) De gondolom ezt ismerted.

web.archive.org/
@látjátok feleim szümtükkel: en nagysagban bekememetinek ereztem
Viszont a bekememeten vagyis amikor a teren voltak erzodott az a bocs de nincs ra jobb az a feszultseg amikor probalsz nem pukizni
@Gábris szomszéd:
szép kis 113 oldalnyi vád a köztörvényes "választás" -ról
brühüyyy
kkk
patyom kinn
""972.237 győztest erősítő töredékvoksot számoltak el idén, és ebből 913.662 a Fideszé, a maradék 58.575-ön osztozik az MSZP-P, a DK, a Jobbik és az LMP (Mellár Tamás és Szabó Szabolcs egyéni győzelme után – listán parlamentbe jutó jelölő szervezet híján – nem jár ilyesmi)" -"

No ez a fidesz matematika, ezzel kell majd négy év múlva valamit kezdeni. Bár szerintem a három pólusú pártrendszerrel nem fog menni. De a Gyurcsány által emlegetett pártszövetség-együttműködés ereményes lehet. Gyurcsány vagy bárki más személyétől függetlenül.

index.hu/belfold/2018/04/16/a_fidesznek_7_plusz_mandatumot_hoztak_a_maga_alkotta_szabalyai/
Na, erre a magyar iparra annyira büszke a fidesz? Én nem érzem ezt olyan nagy sikernek.

index.hu/belfold/2018/04/17/harminc_helyett_csak_ot_buszt_szallitottak_a_bkv-nak/
@látjátok feleim szümtükkel: ez azt jelentené, hogy képviselőnként átlagosan 9 ezerrel több szavazatot kaptak volna, mint a második helyezett.

Kizárt.
@elmeherceg:

No látod, ez már maga a matematika.:D

Ami nem csalás, csak ámítás. Annak az ámítása, hogy "ne vesszen el szavazat".
Itt a másik ámítás, a nagy rezsicsökkentés.

"Míg szabad piaci alapon a cégektől kilowattóránként 14,4 forintot kérnek az áramkereskedők, az ugyanerre vonatkozó állami tarifa 21,2 forint –"

Mert mi is ez, ha nem a nagy áremelés trükkje az állam részéről?

hvg.hu/kkv/20180417_Alig_maradt_ceg_amely_hajlando_az_allami_tarifan_venni_az_aramot?s=hk
@látjátok feleim szümtükkel: ez az "el nem veszett szavazat" de facto kettő darab listás szavazat, vagyis "kettőt ér", ami súlyosan sérti a szavazategyenlőséget.

Ezért nem lett volna szabad az "ellenzéknek" már 2014-ben sem részt vennie ebben a bohózatban.

Érdekes lenne orbán legitimitása 100 százalékkal. Még mindig meg lehetne lépni, ha az összes nemfidesz megtalálná a tökeit, és nem venné át a mandátumát.
@Gábris szomszéd:
most próbáltam, de csak a grafikon nem ugrik be, a rablómese meg ugye...

brühüyyy
kkk
patyom kinn

akkor lesz arányos a választás amikor a zorbán temetésén a Fekete Győr mond beszédet és utána nyílnak az urnák
@Gábris szomszéd: :-) Köszi. Ezt azt hiszem sokat fogom olvasgatni.

Közben csináltam egyszerű valószínűség számítást arra nézve hogy mekkora annak a valószínűsége hogy a 745 db szavazókörben tapasztalt "hiba" ami véletlenül kivétel nélkül az ellenzéknek volt hátrányos és kivétel nélkül olyan szavazókörben történt, ahol nem volt ellenzéki megfigyelő.

Nos ha ez hiba volt, akkor ennek a hibaeseménynek (hibák sok-százainak) a valószínűsége kb. +1e-745 -nél is valamivel kisebb! Másik írásmódban: +1^-745, vagyis ez egy olyan tizedes szám, ahol a tizedes vesszőt 744 nulla követi és utána van az 1: Itt csak tíz nulla van a vessző után, de már ez is lényegében a lehetetlen esemény: 0,00000000001.

A valószínűség számításhoz nem értőknek, a biztos esemény az 1-es, a lehetetlen esemény a nulla (zéró), az érme dobálásánál a fej valószínűsége 0,5 ha az élére állást kizárjuk.

Jól látható a "hivatalos" végeredményből hogy 9 nappal ezelőtt szerencsére egy nagyon nem jól szervezett választási csalás történt! :-)

Aki nem hiszi forduljon a középisi matematika tanárához.
Beért a vetés. A gyűlölet vetése.:(

Erre varrjon gombot a fidesz!

Mert fel lehet jelenteni a nőtt és bíróság el is ítélheti, de mondhatja védekezésként, hogy ő csak a kormány kampánya alapján meg akarja védeni kersztény hazánkat a migráncsoktól. Ehhez vajon mit szólna a bíróság?

hvg.hu/itthon/20180417_Lekiabaltak_majd_mocskos_niggernek_neveztek_egy_tizeneves_fekete_kislanyt_egy_budapesti_buszon?s=hk
Hehehe-hahaha.

"A szankció első hatása az volt, hogy a Rusal elvesztette a tőzsdei értékének felét, az alumínium, és főleg a fém előállításának nyersanyaga, az alumínium-oxid ára pedig az egekbe emelkedett. Utóbbi jelenleg már 25 százalékkal kerül többe, mint a szankció előtt, és még mindig megy felfelé.

Öntökön lövés esettye. Majd amikor mindennek dupljára megy az ára, és a nép söprüvel indul a fehérház felé...

g7.24.hu/piac/20180417/trumpek-veletlenul-globalis-kaoszba-taszitottak-egy-teljes-iparagat/
index.hu/kultur/media/2018/04/17/all_a_bal_meszaros_lorinc_tevejenel/

Ilyen az, amikor nem az állam, hanem az oligarcsa pénzén akar más gazdagodni.:D
ez is egy érdekes elemzés, hogyan változtak a számok 8. és 11. között, amikor nem változhattak volna, és hova lett 180 ezer átjelentkező szavazata?

platonpart.hu/public/adatigeny/NVI_kifogasok/20180416_nvi_kifogas_x.pdf
@látjátok feleim szümtükkel:

ott lőni fognak...ott az a szokás meg gyújtogatni...nagy só lesz

és ehhez mit szólsz?
:
egy gondolat bánt engemet…már régóta, hát íme:

a súlyozás és nem az időbeli sorrend érdekes!

a Szovjetunió békésen kimúlt, öngyilkos lett

a Magyar Népköztársaság kiherélte magát és békésen ordibál kappanhangon

Csehszlovákia megpukkadt és boldogan ketten vannak békében

Lengyelország békésen belelépett és azóta tapicskol benne

Jugoszlávia nem adta a derekát, hát segítettek neki bombákkal és meg Hágá zták őket és most sokan lettek békében béke poraikra

azaz szvsz: a KGST-t mindenképpen meg kellett kaparintani a járulékos részeivel együtt, mert hatalmas piachiány és gyártási kapacitás rossz elosztása volt amit szintén meg kellett oldani és az olajválságok önmagukban keveseknek bizonyultak

és ma ez van

szabadon lehet beszélni álmokról, meg a sárga rózsáról és a hazugságokról, a lényeg meg van oldva és levédiab…d a legjobb “beteg ló” mert még kappanbetegségei is vannak

az ejjujjujjujjujj kicsit (???) összefonódva meg cicózva a süsüékkel és azok újra felosztási terveivel??? minő idióták????

most van süsü+brexit+makaróni és az ejjujjujjujj többi fennmaradó része…tehát a divide et impera már kezd műxeni

de ti csak foglalkozzatok a sohasemvolt demokráciával még akkor is ha asszisszitek, hogy bárhol valaha is volt…

olyan jó sokat beszélni a semmi körüljárásáról

brühüyy
kkk
patyom kinn
@Oxica: Szerintem többet ésszel mint erővel. Vagy minél több humorral és kínos tényekkel a választási csalásról pl..
A múltat végkép megtagadni?

>"Schmidt Mária 1985-ben hároméves kutatói ösztöndíjat kapott az MTA és Soros György közös alapítványától „a zsidó történelem kutatására”.<

index.hu/belfold/2018/04/18/schmidt_maria_soros_osztondijas/
@látjátok feleim szümtükkel: fiatal volt, kellett a pénz...

az 1978-ban végzett tanárlányka egyből szellemi szabadfoglalkozású lett. Ezt akkoriban úgy mondták, kitartott.
@elmeherceg:

Cuculizmus izmos szólása volt, hogy kinek milyen a puncija, olyan lesz a funkcija.:D
444.hu/2018/04/19/marki-zay-peter-is-felszolal-a-szombati-tuntetesen

"Azt is fontosnak tartják, hogy az ügyészség a fideszes bűnözőket is üldözze, és hogy az ellenzéki pártok ne egymást támadják, hanem koordináljanak a Fidesszel szemben."

Hahaha, hát ezzel a koordinációval kibaszottul elkéstek.
Persze lehet tüntikézni, de itt még legalább négy évig ( vagy inkább több) felcsúti cigány uralom lesz.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Nem csak levenni, de feltenni is kéne. Már azt, aki lemaradt.;D

No nem a soros pénzről, hanem a listáról.

index.hu/belfold/2018/04/19/fortelyosan_gecizte_orbant_levettek_a_soros-listarol/#
Nanemá!

Jézus nem lehet migráncs!
Legalább is kishazákban nem. Kikérem ...nem is tudom kinek.

szemlelek.blog.hu/2018/04/18/jezus_talalkozas#comments
"A Figyelő "Soros-listájáról":

Európai politikának a veleje az átláthatóság. A választóknak tudni kell, ki kicsoda, ki fizeti őket. A sajtó munkásait biztatom arra, fedjenek fel minél több hálózatot, együttműködést. Ha valaki nem rest pénzt elfogadni külföldiektől, ne legyen rest azt bevallani sem."

Schmidt úrhölgy ezt teccett hallani? Ne legyen rest. Ő sem volt az, ezért ő sem vallotta be, de a sajtó megtalálta.;D
@látjátok feleim szümtükkel: Az exkomcsi hálózat annak idején még nem narancs színű volt. Amúgy pedig
Mit nem mond ez a Jani!

"A Csongrád megyei 4-es számú, hódmezővásárhelyi és makói központú választókörzetben a szavazatok csaknem 52 százalékát elnyerő Lázár arról is beszélt, hogy szerinte április 8-án csak mandátumban aratott a Fidesz kétharmados győzelmet, "az ország megosztott", hiszen a másik fele az ellenzékre szavazott."

index.hu/belfold/2018/04/20/lazar_a_miniszterelnokseget_befejeztem_a_kormanyon_kivul_is_van_elet/

Na akkor, ez most a saját maga felé hajlik a keze minden szentnek a bevallása?
2,3 milliárdért tervezik az új nemzethi korcsolyázóközpontot.

Nem, nem épitik, tervezik

index.hu/sport/2018/04/20/csak_a_tervezese_2_3_millard_de_maris_csuszik_jon_a_nemzeti_korcsolyazo_kozpont/#

kell az, mint a falat kenyér.
Mijazafelbújtófelbújtása?

Olvasom, hogy ezzel gyanúsították a Gyárfást.
Hehehe

"Trump: Putyin azt mondta nekem, az orosz kurvák a leggyönyörűbbek"

Mondom én, hogy minden szentnek maga felé hajlik a... keze.;D

index.hu/kulfold/2018/04/20/trump_comey_memo_fbi_putyin_prostik/
Bernike még mindig az akolmelegben szeretne vitatkozni első orbánnal:

index.hu/belfold/2018/04/20/interju_szel_bernadettel_az_lmp_tarselnokevel_nem_lesz_bojkott_nem_felek_orbantol/#

Kellemes karácsonyt, berni!
szavazatvásárlás, dezinformálás, megfélemlítés?

index.hu/video/2018/04/20/faj_borsod_fidesz_99_szazalek/

Teljesen igaza van Ungváry Krisztiánnak, ez a parlament illegitim:

index.hu/velemeny/2018/04/20/ellenzek_strategia_megelhetes/
:(:(:(

Elmúlt nyolc év termése. De nem baj, minél butábbak a fiatalok, annál biztosabb a fidesz rezsim jövője.

www.atv.hu/belfold/20180421-sullyedo-tendenciat-mutat-a-kozepiskolasok-kompetenciamerese/hirkereso

ÉS. Reggel egy tv-s beszélógetésben a fideszes résztvevő nem értette, miért kifogásolják a nem fideszek, hogy a fideszen belül az ilyen jelenségeket miért nem kifogásolja senki.:(
@látjátok feleim szümtükkel: na és, hol itt a probléma?
Mélyszaros nagyságos úr földjeire és hizlaldáiba gumicsizma kell, nem ilyen kompet...izé.

De mégis mi a faszt várnak heti 2 óra közismereti tárgy (matek, történelem stb.) után?
Beérett a vetés.
@elmeherceg: :-( Teljesen igazad van. A baj csak az, hogy 1948. óta, vagy amikor a kékcédulázást csinálták a bolsik, azóta mindegyik illegitim. :-(

Korlátozott önrendelkezésünk van, a Szövetséges Ellenőrző Bizottság a mai napig csicskáztat minket (Szu újabban oroszok, plusz az amik, míg az angolok és franciák talán ha már annyira nem is).