Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Oxica: 444.hu/2018/01/22/ot-ev-meg-migransbarat-programokra-kunyeralt-brusszeltol-az-orban-kormany "A st... (2018.01.22. 23:54) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • gazoló: @taga20: DDDDDDDDDDDDD és ez) www.youtube.com/watch?v=1rdakyltMX8 (2018.01.08. 19:18) Zeneszoba
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok
  • Rodeo36 11: @Gábris szomszéd: www.youtube.com/watch?v=85fe_KliGwU az emberi naccság és a senkiháziak mai lev... (2017.09.04. 03:07) Menj a picsába, Soros!

2017.08.05. 13:01 Fabius

Vér, könnyek, letépett herék a medencében

Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát beleborítva igazi szarfürdővé váljon a sztori. Amiben már nem víztisztán átlátható kinek melyik sebe vérzik, és kié a letépett here, amit kihalászott a szűrő.

Bienerth Gusztáv monnyonle! Gyárfás csaló, hűtlen kezelő, amúgy meg egy kisstílű genyó!

Tépik, marják, harapják egymást egy ilyen rossznak nem mondható, de nem is túl eredményes hazai vb után. Az világos volt, hogy a FINA-nál erős emberként megmaradó Gyárfás nem hagyja ennyiben a dolgot, ahogy az is, Bienerth majd elharcolgat és megpróbálja elviselni a megaláztatást amíg tudja. Az úgynevezett szakma meg majd megint arra hajlik, mint a rohadt nád, amerről a szél fúj. Azzal meg, amivel tényleg kellene, megint nem foglalkozik senki.

Hogy mivel? Pl ezzel itt ni:

verraszto_mix.jpg

Balra Verrasztó Dávid Rióban, jobbra Budapesten. Bálnahájjal borzasztó égés az olimpián, úszó kinézettel gyönyörű ezüst itthon a vb-n. Elég kontrasztos különbség, ugye? Amiben nincs különbség az az, hogy "edzőbá" mindkét állapotért és eredményért megkapta a fizut függetlenül attól, hogy az elnököt éppen hogy hívták. Most meg megint azért lázadnak, hogy az aktuális elnökkel se'nem lehet együtt dolgozni, mert brühühü. Igen, ezek képesek dolgozásról beszélni úgy, hogy a hazai rendezésű csilliárdos vb-n kétszer felcsendülő magyar himnusz egy amerikai edzőnek - nerszótárban: migránsköcsög - köszönhető. Szóval, mókusmackók, csak ideje lenne eldönteni egyszer és mindenkorra, kivel is tudtok ti dolgozni, és menni kéne a picsába tenni a dolgotokat.

Mert ezt a huzakodást már baromira unjuk!

8455 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr8612721628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

@gazoló:

Egy kis adalék, hogy mi történik a kézilabdában, is.

444.hu/2018/01/18/mar-a-kezivalogatottnak-is-szol-a-kurva-gyenge-de-a-kudarcokra-mindig-van-magyarazata-kocsis-matenak

"Eszerint Seszták megkereste a francia átlövő, Alexandra Lacrabere menedzserét, hogy mindenáron le akarja szerződtetni a játékost Kisvárdára. "Mondjon egy számot, milyen fizetést szeretne". Lacrabere végül mégsem jött, de érkezett egy brazil világbajnok, Samira Rocha, aki az Index szerint megdöbbent, hogy mennyit kereshet, a havi pár ezer euró felével is beérte volna. "

Mikor teljesítmény nélkül is ömlik a pénz a kézilabdába, is, akkor minek küzdjenek a pályán a játékosok.
A pénz zsebben, az eredmény leszarva, majd a megmagyarázó szakemberek (kicsikocsis) megmagyarázzák, hogy minden oké, csak a TAO ömöljön tovább.
@Oxica: Kisvárdára...eszemfacommegáll..

Eddig ez csak a focira volt jellemző,de a kisgömböc elérte a kézit is. Ha a focit nézzük,mint előképet akkor nem várhatunk sok jót(
Ebből a szempontból félelmetes és értem is haba felháborodottságát.

Nagyon szeretem ezt a játékot férfi és női ágát és roppantul sajnálnám,ha a fodbal sorsára jutna!
A rezsimnek,mint a rákosi érának nagyon kellenének a felmutatott sportsikerek,de a fodbaljuk sikertelensége után megpróbálnak rányúlni a hagyományos sikersportágakra. Ha így teszik könnyen járhatunk úgy a kézitehetségeknél is,mint fodbalunkban..ott a csilivili akadémia a sok 'magyarigyerekkel és pénzesőben fürdő beképzelt,nulla tehetségűfalábú,fakezű zselézett majmokat kapunk a kimeneti oldalon((

felkészül kajakkenu(
Mariann kiheverted már?))))
@gazoló:

Igen, ez van. Kisvárda lesz a kézilabda Felcsútja. Úgyhogy, eredményeket már ne várj kézilabdában, csak lebőgéseket.

Fogunk még kikapni kézilabdában, Szenegáltól is. :)
@Oxica:

nebaccá már ki velünk elvtárs,de köszi a cikket))
..hogy te milyen pozitív vagy ma!)

ha Fab ehhez hozzászólhatott volna,már jött volna a kézis cikk) "ádámholvagy?))
@gazoló:
A vizilabda még tartja magát. De majd oda is raknak ejtőernyőst, aztán hozza ugyanezeket az "eredményeket"
www.sztarklikk.hu/kozelet/vegleg-betelt-a-pohar-orban-egykori-tamogatojanal-elkoltozik-az-orszagbol-mert-ujra-diktatura-van/333257

"Kasza László értetlenül áll az előtt, hogy Orbán támogatóinak nincs kifogásuk az ellen, hogy a lakosság negyede a létminimum alatt él, az utcán karácsonykor is hosszú sorok álltak egy tál meleg ételért, hajléktalanok fekszenek az aluljárókban. Az egészségügy már évek óta padlón van, minden nap újabb korrupciós esetekre derül fény, és egyre csak az Orbán-közeli emberek hihetetlen gazdagodásáról hallani."

"És mindezt hangos szó nélkül tűri a népünk. Mindig is tűrte. Nekünk mindig vezér kellett, kell. Legyen az osztrák császár, Horthy Miklós, Kádár János vagy Orbán Viktor. Mindig kell valaki, aki megmondja, hogy merre van az előre. Aki megígéri, hogy megvéd bennünket akkor is, ha nincs kitől. Majd kreál ellenséget. Most éppen Brüsszel az, meg Soros."
Oltári baromságot mondtak a tévében?

A hír szerint Lajos ( nem a Simicska, a másik ) anyja nem tud róla, hogy hizlaldája lenne, és azt mondta az ügyben a fia nyilatkozik.

Ekkora baromságot, egy szülő csak tudja, hogy mije van, meg mije nincs. Ez is a sajtó rosszindulata, mondaná a János ( a Lázár ), mint az, hogy Orbánnak strómanjai vannak ( mondta a kormánytájékoztatón, és mutatta a tévé ).

Szegény választó nem is tudja, mit is gondol a saját fejével, és mit a rosszindulatú sajtóéval.
A soros sajtó nem rosszindulatú?;D

Ja, a sötétül felvilágosított uccákat is mutatta a tévé. A rosszindulatú. Márint a sötétség.
hvg.hu/itthon/20180119_Orban_ongolja_a_tranzitzona_ota_no_a_menekultek_szama_es_meg_sem_allithato?s=hk
"Ha a határon továbbra is mindenkit átengednének a magyar hatóságok, ahogy tették 2015-ben, akkor továbbra is alig lenne valaki, aki koronás-címeres papírokat kér, ahogy alig volt ilyen 2015-ben. Pedig abban az évben szakadt az ország nyakába több százezer ember. A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal nyilvántartása szerint 2015-ben 508, míg 2016-ban 432 személy kapott védelmet Magyarországon, 2017-ben pedig már 1291-en."
és azért csak ennyi, mert napi 5 főben maximálták.
@látjátok feleim szümtükkel:
reflektor.blog.hu/2018/01/18/orban_viktor_miniszterelnok_ur_es_tiborcz_istvan_vallalkozo_ur_vedelmeben
Csak a fidesznyikek kedvéért: ez irónia. A siralmas meg az, hogy el kell nekik mondani, mielőtt komolyan veszik. Mint a többi mumusolást.
Mi az az 1000 milliárd haverok között? 18-ban már eddig megkereste Mészáros a tizedét.
nepszava.hu/cikk/1150623-a-kormany-elismerte-hogy-veszteseges-lesz-paks-2/

k.blog.hu/2018/01/18/meszaros_kampany
"Mészáros cégei tavaly 299 milliárd értékű állami munkába dolgoztak be, aminek 83%-a uniós forrást használt. Idén ehhez képest már 100 milliárdnál tartanak ugyanebben az összevetésben! "
"this is economy stupid!"
valasz.hu/uzlet/rona-peter-orban-viktor-nem-erti-a-szingapuri-modell-lenyeget-127021
"Az igaz, hogy Szingapúr illiberális demokrácia, de nincs korrupció, és a felemelkedés a teljesítmény következménye (…). Abból nem lesz semmi, hogy ellátnak egy halom tőkével száz-kétszáz embert, mert a tőke a tudás nélkül egyenesen méreg”.
@kekex: sziajóreggelt kekec)

sajnálnám,de sajna ott is elkezdődött!
cask reménykedni lehet,hogy nem mindegyik sportágra hat egyformán.
egyébként az nem lenne rossz,ha tisztességes lovetták kerülnének a sportba,de minden szarrá válik a mocsok maffia bábasága hatására!
..sport,oktatás,eü.de akár természetvédelem,városrendezés,túrisztika azonnali metamorfózison esik át,ahogy hozzáér a sok dilettáns magas polcra helyezett,semmihez sem értő baromarcú(
zsurpubi.hu/cikk/3747-o-na-ki-szerkesztgetett-a-soros-alapitvany-tamogatasaval-csak-nem-kover-laszlo-es-orban-viktor/

Külföldről támogatott soros bérencek, akik a kormány megdöntésére szerveződtek.
Az a céljuk, hogy elmozdítsák a forradalmi szocialista munkás-paraszt kormányt, hogy egyszer majd ők kerüljenek a hatalomba, hogy kifosszák az országot és a magyar népet mély szegénységbe taszítsák, vagy elüldözzék az országból.

Ne hagyjuk szó nélkül.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
mno.hu/belfold/egy-ujabb-biro-aki-hando-tunde-miatt-perel-2441195?utm_source=feed&utm_medium=rss

Akasztyák a hóhért?

Vagy csak arról van szó, visszaélt hivatali helyzetével egy-két főjogász? Mondjuk ingyen/baráti alapon vitorlázott a meggyanúsított ember hajóján, amit később elfelejtettek a nyomozás során felderíteni???
index.hu/belfold/2018/01/19/orban_viktor_radiointerju_kossuth_nemzeti_konzultacio_stop_soros/

Ezt az átmeneti oltalmat nem tiltya az unió??D No meg a soros disznó?

Mert eddig sehol senki nem mondott olyat ( nyilvánosság elé nem került ), hogy a menekülteket állampolgárokká is kell tenni. Ugyé most Orbán ismerte be, lehet nekik oltalmazotti státuszt adni, oszt majd ha otthon javulnak a körülmények, akkor vissza kell nekik menni a hazájukba.

A 20 ezer letelepedési kötvényes bezzeg állandóra ideköltözött, meg még a rokonnyaik is. Szóval hogyisvanez?
"A civilek önbevallását arról, szerveznek-e illegális migrációt, kapnak-e külföldi támogatást, illetve mennyit, az ügyészség ellenőrzi majd."

Elgurult? Fogják meg!

Ki az, aki önként bevall olyat, hogy az illegális migrációt szervezi? Őt nevezik embercsempésznek.

index.hu/belfold/2018/01/18/lazar_janos_kormanyinfo_107_2018_januar/

A migránsok támogatása persze nem azonos ezzel az illegális migrációszervezéssel. Pont.
Basszus!

A Bernadett Kabulban született külsős szakértője nemzetbiztonsági veszély, a Szijjártó meg közben a magyar rendőrség által körözött Gorkával tárgyalgat ( Gorka szereti a fegyvereket, állítólag valami lőfegyverrel visszaéléses ügy miatt körözik ), és nem érthető egy körözött személy miért is nem nemzetbiztonsági veszély, ha egy magyar miniszterrel tárgyalgat? Hogyvanez?????

Ja, emlékszek már, csak a Prisztás volt nemzetbiztonsági veszély, amikor egy szdsz-es politikussal egyidejűleg megjelent egy rendezvényen.

24.hu/kozelet/2018/01/19/ezert-tanacsoltak-el-szel-bernadettet-a-nemzetbiztonsagi-bizottsag-uleserol/
Ezt már lassan a mandisok többsége se veszi be:
mandiner.hu/cikk/20180118_stefka_istvan_erik_a_bekemenet
"Az említett választás 1947.augusztus 31.-én volt.
Ez a cikk lényegén nem változtat."
Sőt! Kieg.tőlem
@kekex:
a nagypofájú széllelbélelt idióta, aki pénzmosással szerezte a vagyonát és soha egy szalmaszálat nem tett keresztbe ...mintha a zorbángeci és bandájáról szólna a hír...és levédiabasznádról

brühüyyy
kkk
patyom kinn

a magántőke oda megy ahová akar és onnan érkezik ahonnan akar és ez most enm süsülandia beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@kekex:
az etelközi vérszerződést nem akarják megfúrni? vagy csabakirályfit a máté úgyis kedveli a fiatal fiúkat...vagy -esetleg- visszavarni a fejét a koppányra?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és csörgőket telepíteni a trójai falóba
index.hu/belfold/2018/01/19/hirado.hu_szel_szakertoje_megbukott_az_atvilagitason/

Ja, a fáraó, meg a tiszteletbeli konzul nem bukott meg. Mert ugyé akinek isten a barátja, az idvezül. Csak.
444.hu/2018/01/19/diaktuntetes-gyerekek-vagyunk-nem-az-a-dolgunk-hogy-8-orakat-dolgozzunk

Hát hát, elvtársak.

Ezek a gyerekek már nem lesznek fideSS szavazók. Erre nagy tételben mernék fogadni.

Most nem lennék a felcsúti lótolvaj cigány helyében.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/19/orokre-eldol-magyarorszag-sorsa-tamadnak-az-ultraliberalisok-mindenhonnan

Még szerencse, hogy pár év és ezeknek az idiótáknak már harangoznak és akkor egy tök jó hely lesz Magyarország.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Mert az nem lehet, hogy ezek a szarevők újratermelődjenek, az nem létezhet.
@Rodeo36 11: Maaaarciiiiii :)

Fucsovics Márton a harmadik fordulós mérkőzésén nagy játékkal győzte le 6:3, 6:3, 6:2-re a világranglistán 93. Nicolás Kickert, ezzel bejutott a negyedik körbe, a legjobb16 közé az év első Grand Slam-tornáján, az Australian Openen. Az előző napok hőségéhez képest egy fokkal jobb körülmények között lejátszott meccs 1 óra 56 percig tartott.

Fucsovics ezzel bejutott a második hétre, és hétfőn akár a címvédő Roger Federerrel is játszhat, ha a svájci a magyar idő szerint szombat délelőtt kezdődő saját harmadik körös mérkőzésén legyőzi a francia Richard Gasquet-t.

index.hu/sport/tenisz/2018/01/20/ujabb_nagy_gyozelem_fucsovics_ott_van_a_nyolcaddontoben_az_ausopenen/
Bulgároknál akadnak migráncsok, nálunk alig, mert innen még azok is elmenekülnek. Ennek ellenére a magyar civileket állandóan vegzálja a kormány, és pártja.MIÉRT?????

" Arra a kérdésünkre, van-e a bolgár kormánynak bármiféle bizonyítéka arra vonatkozóan, hogy a Soros-féle civil szervezetek segítik a migrációt, Zaharieva és tanácsadója egyszerre válaszolta: nincs olyan információjuk, ami ezt alátámasztaná."

mno.hu/kulfold/bulgaria-nem-tud-migraciot-tamogato-soros-szervezetekrol-2441485?utm_source=feed&utm_medium=rss
"Az igaz, hogy Szijjártó Péternek nem feladata ellenőriznie a police.hu körözési listáját, mielőtt a Fehér Házba utazik; a KKM-nek viszont feladata lenne a külügyminiszter külföldi találkozói előtt felkészülni, illetve a minisztert felkészíteni abból, hogy ott kivel fog találkozni."

Miért vannak a csicskások, ha a miniszternek sem tudják jól előkészíteni a találkozóit? He? Ezét ki is a felelős? Nem a miniszter?Meg mondjuk aki a fáraóval összehozta a főnit.

mno.hu/belfold/szijjarto-nem-tudta-hogy-gorka-sebestyent-itthon-korozik-2441566?utm_source=feed&utm_medium=rss
Az persze külön jó, hogy az amerikai elnök szakemberei is trampli módon ellenőrzik az elnökük tanácsadóit.:D
"A kormány erőforrást, nem pedig áldozatot lát a magyarországi roma közösségben"

Látjuk nyóc éve, hogy nagyon kevés romából lett nemzeti gázszerelő.

www.sztarklikk.hu/kozelet/orban-elarulta-mit-gondol-a-ciganyokrol/333337/

Ez viszont tiszta hazugság:
"Orbán Viktor azt is hangsúlyozta, hogy Magyarországon ma csak két útja van a felemelkedésnek: a munka és a tanulás, ha pedig a kettő összekapcsolódik, az külön szerencse."
A tisztán látás érdekében a fenti hír kormányközelből:

" Az ország vezetése során az igazságos társadalom iránt is keressük az utakat, ahogyan a többi politikai erő is ezt teszi. Egyesek szerint az igazságos társadalomhoz úgy lehet eljutni, hogy mérnöki precizitással kijelölik a dolgokat. A polgári oldal úgy gondolkodik, hogy lehetőséget kell adni azoknak, akik keresik a lehetőséget – mondta Orbán Viktor."

www.origo.hu/itthon/20180120-orban-viktor-beszed-a-roma-kereszteny-szakkolegiumi-rendszer.html

Lehetőséget kaptak, de kik?????? Az oktatásban, egészségügyben, közigazgatásban??????
Érik a gyümölcs. Magyar módra.

www.atv.hu/belfold/20180120-visszalepett-az-mszp-szir-kepviselo-jeloltje-orban-patriarkajaban/hirkereso

"Bourgla Ossamah az ATV főmunkatársának azt mondta: Felcsúton nagyon szeretik a betegei, de a ceglédi eset, amikor az emberek megijedtek néhány arab férfitól, őt megrémítette."
www.origo.hu/itthon/20180120-marki-zay-peter-polgermesterjelolt.html

Ja, amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az ökörnek? Mert a fideszesek nem szoknak eljárni, más régiókba kampányolni a saját érdekeik mellett? Tiltja valami a szociknak?
Ez nagyon ott van. :)

Stop Pharaon!

"Viszont ha kifutottunk esetleg a költségvetésből, és pénzre van szükség, akkor van egy ötletem egyenesbe pofozni ezt az elcseszett ötletet.
Illegális migráció alatt értsük mondjuk azt, amire a világ esze, Orbán Viktor a maga leépült szégyenében annyit bírt makogni, hogy „boldog karácsonyt”: tehát konkrét terroristák beutaztatását letelepedési kötvénnyel, aztán zsíros üzleteket velük saját láb jeligére. Ha ez nem illegális, akkor semmi se.
Ehhez jelentős külföldi pénzbeáramlás társult. Na annak vissza lehet szerezni legalább a negyedét, ha szűknek néz ki a hó vége. És ehhez nincs szükség nyolc kilométeres szélességű razziákra meg alkotmánysértésre. Elég megfogni Habony Árpádot és Rogán Antalt, aztán addig rázni őket fejjel lefelé, amíg potyogni kezd a zsebükből az illegális migrációból és terroristasimogatásból gyűjtött szajré. Meg lehet állni huszonöt százaléknál, de minek, ha jól esik."

hvg.hu/itthon/20180118_Stop_Pharaon
@látjátok feleim szümtükkel:
Ahányszor meghallom ezt az "emberi erőforrást" mindig a Mátrix jut eszembe, ahol a sejtekben emberi lényeket használnak erre. A szóhasználat mindent elárul arról, hogy látják a világot és a magyarokat.
b1.blog.hu/2018/01/19/nemeth_szilard_eloben_becsicskitotta_az_echo_tv-s_mikrofonallvanyt?token=4c111c2b8a6b22cb6d01a37652923476
@kekex: Tótawének ez jutott eszébe beszélő disznósajt elvtársról. :)

"...egyre inkább kirajzolódik az a törekvés a bolondórák mögött, hogy takarodjon a Fidesz környékéről mindenki, aki hetente akár egyszer is gondol valamit, és csak az maradjon, akinek ez nem vérciki. Ez is egy stratégia, végül is a taplógomba velünk van évmilliók óta. Igaz, hogy nem beszélget vele senki, de attól még miért ne lehetne képviselő Csepelen."
Hétfőn.

Fucsovics - Federer

Akit érdekel.
@kekex:

No, ebből én rájöttem milyen lehetőségre gondol a polgári oldalon Or bán. Olyanra, ahol még azt is ők mondják meg, hogy a tv mikrofonálványán mi mehet ki. Ha valaki barát, mint a Flórián, meg a Lőrinc, meg..., akkor különösen sok lehetőséghez jut. Köszpénzben.
@látjátok feleim szümtükkel:
mondjuk a lényeg a szómágia volt a cikkben.
Hej, ha a mai ellenzék akár csak a tizedét produkálná, amit Orbán ellenzékben tudott. Akkor nem itt tartanánk!
Még mindig a legjobb szövegek, amikor a mai hülyeségei ellen az anno mondott beszédeit lehet felhozni,
"A szó veszélyes fegyver
és van aki fegyvertelen"
Ilyen, amikor üzen a fidesz? Én enyhe fenyegetést vélek kihallani belőle. Értsük úgy, ha nem nyernek, akkor majd gondoskodnak arról, hogy az adott település ne kapja meg azt ami jár neki, vagy majd gondoskodnak arról, hogy a település "cirkusz, viszály, politikai kísérletek és magyarázkodások színtere legyen"?

"Havasi Katalin a vasarhely24.hu-nak Bálint Gabriellával, a KDNP helyi elnökével közösen adott interjújában úgy fogalmazott, „a kérdés az, van-e Hódmezővásárhelynek két-három felesleg éve arra, hogy a megkezdett fejlődés folytatása helyett cirkusz, viszály, politikai kísérletek és magyarázkodások színtere legyen”."

www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/01/20/hodmezovasarhelyi-fidesz-elnok-a-varos-jovoje-a-tet-az-idokozi-valasztason
Száguld az igazi magyar ipar. Avagy így buszunk mi?;D

"Az elkészült busz azonban nem egyezik meg a jármű eredetileg bemutatott, forgalomban már bizonyított, üzemképes prototípusával. A tegnap látott, tehát gyártásban lévő modell 75 centivel rövidebb lett, emiatt a "csuklónál" könnyebbé vált, ami például a hirtelen fékezésnél balesetveszélyt okozhat. A gyártó állítólag eddig nem tudta dokumentumokkal igazolni, hogy a korábban beszerzett típusengedély módosítása a megkurtított verzióra is érvényes."

hvg.hu/gazdasag/20180120_nepszava_megsem_vettek_az_elso_fapados_buszokat_mert_meg_szerelni_kell_azokat#rss
"Az, aki becsületesen él és dolgozik, annak semmitől sem kell félnie" - hangsúlyozta a KDNP-s Havasi Katalin Hódmezővásárhelyen.
Én jobban örülnék, ha azt mondta volna, hogy aki nem becsületesen közbeszerez, és nem a munkájából, hanem letelepedési kötvényekből gazdagszik ( míg mások a becsületes munkájukból éppen csak megélnek ), annak félnie kell.

Az se ártott volna, ha indulatkeltésként elmondja, hogy Lázár János miért tudott annyi fejlesztést és forrást vinni Vásárhelynek, más település ezzel szemben pl. miért nem kap kisvasutat, tram traint, meg emeletes körforgalmat a sík alföldi tájba?????

Ja és arról is szólhatna, szintén hangulatkeltés céljából, miért beszél a néprádió a Lázár kastélyához épült útról, amikor arra felé távolban-közelben vagy 50 éve nem volt útfejlesztés annak ellenére, hogy a szocik idején Lázár mai képviselőtársa volt a megyei közútkezelő vezetője, és addig, amíg másé volt a kastély, út sem épült még a fidesz második négy évében sem?

www.sztarklikk.hu/kozelet/indulatkeltes-es-nagy-atvero-show-folyik-hodmezovasarhelyen/333354/
@látjátok feleim szümtükkel:
nagyot akar a szarka, de nem bírja a farka

és a másik zseni?
alapblog.hu/trump-szerint-a-vilag/

pontosan ilyen "bölcs" és tanult

a seggében hordja az eszét

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Na, megszólalt a betelepítésügyi miniszter is:

444.hu/2018/01/21/rogan-senkit-nem-fog-meglepeteskent-erni-ha-soros-gyorggyel-szemben-az-elsok-kozott-vezetik-be-a-tavoltartasi-vegzest

Baz' meg tóni, ha ezt a törvényt meghozzátok, te lennél az első, akivel távolságot kellene tartatni, de legalább akkorát, hogy a Hold pályáján kívül keringjél!
@elmeherceg: D

nagy a tülekedés a lámpavasak körül!
@elmeherceg:

Ebben csak az a szép, hogy az a miniszter, aki érti is amit mond, nem úgy mint a Rogán, azt találta kikiabálni, hogy a Soros nem végez az országban olyan tevékenységet, ami miatt ki lehetne tiltani. Ergo a korlátozás sem lesz alkalmazható rá.
Továbbá a bulgárok szerint sem végez náluk sem migrációval kapcsolatban tevékenységet.
Nem jött össze az ételosztás a DK-nak Pécsen, ugyanis nem sikerült kitölteniük a nemlétező nyomtatványt.
Az ételosztásban közreműködni tervezett vendéglátós viszont hirtelen ellenőrzést kapott. Összefüggés persze nincs.

444.hu/2018/01/21/nem-engedelyeztek-a-dk-etelosztasat-pecsen

Sebaj, majd jön rétvári elvtárs öt tonna krumplival a zsebében.
@látjátok feleim szümtükkel: az a helyzet, hogy arogán tóni azon (kevés) fideszesek közé tartozik, akik sem nem ostobák, sem nem hülyék. Rá valami egészen más jelző illik, csak az a szó még nincs megalkotva. Talán pont ő lesz a névadó.
@látjátok feleim szümtükkel:
Emléxik még valaki, hogy mekkora sipákolás volt, amikor Lampert anno hasonlót nyilatkozott?
"Tehát a nemzetrontó DK a magyar nép ellen szövetkezve próbált meg ételt osztani, így hát méltó büntetésben részesült. Kormányunk ismét megvédte Magyarországot és vele a magyar népet!

Köszönjük Viktor! Valamint köszöni az a 150 rászoruló is, akit megvédtél Gyurcsány babgulyásától."
kolozsvaros.com/rovidek/koszonjuk-viktor-hogy-megvedtel-gyurcsany-babgulyasatol/
@elmeherceg:
"De ami a legsúlyosabb: jól értem, hogy ennek a jogellenes katyvasznak az az egyik célja, hogy semmiféle tüntetést ne lehessen szervezni ma Magyarországon a kormány ellen, mert az illető szervezetre, a hazát letelepedési kötvényenként kiárusító Rogán Antalok azonnal rányomják a bélyeget, hogy valójában a kerítést akarják lebontani? Tehát mostmár ott tartunk, hogy a diákok is kerítést akarják lebontani?"
kolozsvaros.com/rovidek/ennek-nagyon-csunya-vege-lesz-antal/
"Mi alól menti fel a miniszterelnök vejét az, amit a Magyar Idők itt most baromira leleplezett?"
kolozsvaros.com/rovidek/a-becsuletes-artatlan-tiborcz-istvan-esete-a-simicska-lajos-nevu-gaz-oligarchaval/
"az LMP volt az, aki mind a tizennyolc választókerületben „ráindított” a közös jelöltre, és megbízhatóan el is vitt 7-8%-ot mindenhonnan…)"
kolozsvaros.com/2018/01/20/igy-is-le-lehet-gyozni-a-fideszt/
Hát, valahogy csak meg kellett szolgálni azokat a szélbefutta cédulákat! És fixen hozzák majd az "eredményt" 18-ban is. Erre jók. Jók?
@kekex:

Arról nem is beszélve, hogy maga Lázár mondta el, ők kezdték Vásárhelyen a közvilágítás korszerűsítését, és mit tesz isten, a Tiborcz cége dolgozott ott is. Ezek után van még kérdés?
www.hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2018/01/21/hollik-megdobbento-hogy-megbukott-az-atvilagitason-a-szel-bernadett-altal-javasolt-szakerto

"aki bekerül a testületbe, az felelősséggel tartozik Magyarország biztonságáért, ezért természetes, hogy átvilágítják.", mondja Holik képviselő a keresztényi oldalon.
Azt is mondhatná, hogy akkor a miniszterelnök, aki mindenről értesül, még arról is, amiről ő és Szél Bernadett sem, miért fáraózott, miért adott konzuli megbízást olyan külföldinek, aki nem ment át a nemzetbiztonsági átvilágításon, és a saját pártja ennek az embernek a testvéreit miért igyekezett honosíttatni? Vagy amit szabad nekik, az t más polgárnak nem szabad? Hol van erre engedélyük?
Ja, mellesleg egy képviselőnek miért kéne tudnia előre, hogy a jelöltje nem fog átmenni a megvilágításon? Talán akkor joggal szájalhatnának, ha a külügyér Szijjártó sem itthon körözött személyekkel tárgyalgatna külföldön. Gondolom a magyar állam külügyeiről, vagy esetleg valami másról?;D
@látjátok feleim szümtükkel:
Cigány tempó, vagy letagadják a nyilvánvalót is, vagy egyszerűen kijelentik, hogy hazugság. Már persze amellett, hogy égre-föüldre esküdözve a trombitarezet aranyként próbálják eladni. Merthogy fénylik az is.
És nem, a nemzetiségi jellemző felemlegetése nem rasszimus, hanem realizmus.
Kéri és amire hivatkozott TGM
www.atv.hu/belfold/20180119-keri-laszlo/hirkereso
"két féligazság összerakva nem igazság, hanem irgalmatlan baromság lesz"

24.hu/kozelet/2018/01/19/tgm-igy-gondozd-az-orbanodat/

Összefoglalva: nem a bunkósággal kellene orbánékkal versenyezni, erő nélkül röhejes erőpolitikát imitálni.

Egyébként szerintem is nem a max 2.5 millió elvakult hívőt kellene megpróbálni kiábrándítani, hanem a 6 millió másikat aktivizálni. Nota bene: ahhoz viszont jó a korrupció és rombolás állandó emlegetése.
@kekex: Kevesebbet. A 2,5 millió zombi mellett van 3 millió, akik stabilan a fidesz ellen vannak, csak épp minimum 3-4 felé szavazgatnak.
Azokat kell megmozgatni, akik otthon tespednek, mert ők még épp megélnek, kétévente újra cserélhetik az ájfonjukat, minden vasárnap jut hejneken a rántott hús mellé és évente elmehetnek lastminuttal görögbe.
Ismerek olyat, aki aláírta, hogy küldhetnek neki propagandaanyagot, mert attól fél, hogy majd ez is számít a gyereke egyetemi felvételijénél, mint egykor a kisz-tagság.
Itt tartunk 2018-ban.
Örüljünk együtt a mészáros-család sikereinek, a magyar emberek sikere is ez.

A héten a gyerekek is behúztak 16 milliárdot közbeszerzésben

index.hu/belfold/2018/01/21/14_8_milliardert_epitenek_es_ujitanak_meszaros_lorinc_gyerekei/

és

index.hu/gazdasag/2018/01/21/meszaros_lorinc_gyerekei_nyertek_egy_1_2_milliardos_kozbeszerzest/

a papa 100+ milliárdjával az idei évben ez napi 6 milliárd átlagban a kis családnak. A pénz nagy részét persze a brüsszeliták adják.
Belegondolni is szörnyű, mi lett volna, ha sikerül megállítani Brüsszelt!
@Gábris szomszéd:

na végre, valami humor -ha keserű is- még hogy ezek "családok" ja, persze abban az értelemben ahogy a süsülandiai olasz maffia családokat annak híjják

mit gondolsz győzhet a fucsovics?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és akkor megkapja a nagy valagrendet az összes csüngőkkel és bojtokkal? meg 20 kg krumplit? persze a parlament kupolatermében rétvári elvtársnő sajátkezűleg
@Rodeo36 11: Hát a papírforma és Federer 19 címe ugye nem sok jóval kecsegtet. Abban azért bízom, hogy egy szép és kemény küzdelem lesz.
Tényleg a hisztis süsü picsa büntijéről hallottál?
@Gábris szomszéd:
nem nézem a női részleget...mert tele van ilyen ármányos meg hisztis gyilkos pillantásokkal...a Babos -ha aznap éppen jó- akkor bárkit szétver...most a román Halep a világelső és marad is mert hatalmas játékokban győz az austrál edzője nagyon büszke rá...a wiiliams "brother" -ek meg -asszem- végre elsűllyednek agyon drogozva nyertek, most, hogy gyereket akart két évig tartott míg a drogok hatása elmúlt és már nincs másik két éve 33 éves, hogy újra fiúsítva legyen hát feladta a vandeweghe lenne az egyik utód de hát így nem megy egyébként a Fabio Fognini kapta a 25000 dolláros büntit tavaly mert olaszúl olyan káromkodásba kezdett, hogy a záporeső kutya füle de az fiúk is kitesznek magukért most a Kyrgios volt nagyon jól nevelt meg is ölelte az őt legyőző dimitrovot és a dimitrov sem röhögte ki hanem megtapsolta hatalmas játék volt...de ez ad színt és zamatot a játéknak, hadd ordibáljanak most a közönség baszik ki a nyögősökkel a nadál a főnyögős de azt még nem gúnyolják de annak is eljön az ideje...szóval ha nem is győz a marci akkor is jó játék várható nézd meg szvsz legalább 4 szett lesz a Diégo Schwartz man megfingatta nadált pedig a válláig sem ér de kurva jól játszik...szóval most lesz még csak a herce hurca a célegyenesben

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Szép hetet!

"Ezt sem verték nagydobra: lakásokkal is segíti a kormány a menekülteket...
Szintén az európai bizottsági menekültalap oldalán található meg az a 2016. december 16-i belügyminiszteri utasítás – hatálya a 2017–2018 közötti programidőszak –, amiből kiderült, hogy a Belügyminisztérium különösen négy tevékenységet támogatna: menekültek lakhatási körülményeinek felmérése, lakhatási program kidolgozása, lakhatáshoz kapcsolódó rendszeres kiadásokhoz nyújtott anyagi támogatás, valamint szociális munka.

Mellesleg az unió, tudjátok az a Brüsszel, amit meg kell állítani nagyplakátosan, adott egy valag pénzt is:

"A Belügyminisztériumhoz tartozó BelügyiAlapok.hu portálról ugyanis kiderült: az Európai Bizottság által létrehozott Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap forrásaira – a 2014–2020-as időszakban 9,9 milliárd forint – sikeresen pályázott a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI), amely a fővárosi önkormányzat hajléktalanellátó szervezete."

Ennyit a magyar paraszt vakításáról.:D

index.hu/belfold/2018/01/22/ezt_sem_vertek_nagydobra_lakasokkal_is_segiti_a_kormany_a_menekulteket/
Dőlnek a csontvázak?????

index.hu/gazdasag/2018/01/22/pont_a_nav-nal_a_bukhattak_ki_csalo_kozbeszerzes_a_microsoft-botranyban/

"Elsőként pedig pont egy óriási NAV-os közbeszerzés lett nekik komolyan problémás, ahol a szerződés valós és papírokon feltüntetett összege között több száz millió forintos különbséget találtak, és a hiányzó összegről máig nem derült ki, hogy pontosan kikhez került.

Egy nagy, 43 milliárdos, 2013-as keretszerződés 2014 májusi részéről van szó..."
Vissza nyalt a fagyi Szél Bernadett szakértője ügyében?

"Magyar állampolgár vagyok, az LMP országgyűlési frakciójának munkatársa, a Migszol nevű szervezettel pedig soha, semmilyen jogviszonyban nem álltam. 1986-ban születtem Kabulban, Afganisztán fővárosában. 1990-től, 4 éves korom óta élek Magyarországon, 2003 óta pedig magyar állampolgár vagyok..."

Egyébként meg "Volt a Demokrácia Központ Közalapítvány munkatársa, amely kuratóriumának elnöke előbb Schöpflin György, fideszes európai parlamenti képviselő, majd Martonyi János, Magyarország korábbi fideszes külügyminisztere volt.
2014 és 2016 között a Terror Háza Múzeumot működtető Közép- és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány jogásza, valamint az Első Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság pályázati irodavezetője volt. Azaz Schmidt Mária, és az Emlékbizottságot vezető Balog Zoltán miniszter alatt dolgozott."

Talán nem ártana a NEM TÉNYEK közlése előtt egy kicsit tájékozódni.

Mellesleg ilyen ferdítések esetében hol lapul az a nagyhatalmú nemzeti média hatóság? HE?

24.hu/belfold/2018/01/22/megszolalt-a-szakerto-akire-hivatkozva-nem-engednek-szel-bernadettet-nemzetbiztonsagi-bizottsagi-ulesre/
No ettől kell hányni:

Mert más szemében a szálkát, sajátban a gerendát sem?

" Azok kedvéért, akik el voltak ájulva a gálán elmondott beszédétől, Csurka azért érzékeltette: a monológ 80 százalékánál, amikor érzékelte, hogy a közönségben „ül az”, amit mond, zsebre vágta a kezét, elmosolyodott, és „amerikai stílusban” folytatta szavait." mno.hu/sport/csurka-gergely-shane-tusup-a-nagybeszed-egy-pontjan-zsebre-vagta-a-kezet-2441831?utm_source=feed&utm_medium=rss

Kinek is nőtt bele a keze a nadrágja zsebébe? Azt nem tartja szégyellni valónak , csak egy "kis" úszóedző kezét kifogásolja?

El kéne már eccer-kétszer gondolkodni a kinyilatkozások előtt.
@Rodeo36 11: "A kormány arról is hazudott a migráció kérdésében, amiről múlt héten hazudott." :)
Volt itt börtönlázadó, aki a lázadás után kapott oltalmazott státuszt, volt itt késes rabló, volt itt olyan, aki nemi erőszakot kísérelt meg az utcán, volt olyan, aki úgy lopta el valakinek a pénztárcáját, hogy megharapta, volt olyan, aki peepshop-nak nézte az egyik Nemzeti Dohányboltot és volt olyan - talán a legsúlyosabb - aki miután megkapta a státuszt, egy bűnszervezetet, egy embercsempész maffiát hozott létre Orbán Viktor oltalmazása és Pintér Sándor átvilágítása után.

alfahir.hu/2018/01/22/vona_gabor_jobbik_bevandorlas_orban_viktor_fidesz
"Szimbolikus eset volt Őcsény. Befogadja ezeket az embereket, majd amikor egy szervezet üdültetné őket, a miniszterelnök ugrik oda elsőként, hogy hergelje őket. Van ennél lejjebb? Soros migránsai helyett már jó régen itt vannak Orbán elvtárs migránsai". :)
@Gábris szomszéd:
ez egy rossz tréfa azaz nem lehet rajta röhögni...
az benne a szomorú, hogy a zemberek eszt is megeszik mint szart kanállal tányérból és jókat büfögnek hozzá, ahelyett, hogy kivonulnának a zuccára és lőni kezdenének mindenre ami fidex

dehát hülyeség ember a neved főleg NER gyermek és ner fertőzött meg nemzeti agysérves

brühüyyy
kkk
patyom kinn

egyébként az AO-n a chung összekerül azzal a sandgren nel aki szintén ugyanúgy az ismeretlenségből tűnt fel és szétverte az összes nagymenőket akikkel összekerült

federer játszik a berdich hel, kyle edmund, cilic, dimitrov nadal még kettő hiányzik nem jutnak eszembe

de nagy só lesz mától fucsovics meg játszhatna valami izgalmas hajtós tennis t és nem óvatos duhajként kivárni a helyzetet és ha bejön jó ha nem akkor is...legalább egy szettet meg kellett volna nyernie ahhoz, hogy a neve fenn is maraggyon így a feledés homálya fedi majd a futottak még között csak ria ria hungária hangzott de nem sokáig...kell eseményt csinálni ez szórakoztatóm ipar színház és ott alakítani is kell nem csak lecsapni a labdát ha jön

brühüyyy
kkk
patyom kinn

ja, és 25 éves...a chung 22 és a többiek is akik előrejutottak persze a nagymenők meg már mennek nyugdíjaskorba...szüxég van a frissítésre

a djokovics halottként távozott most egy darabig nem fog játszani
@Gábris szomszéd:
akkor nem tévedtem így néz ki

AU2018
ausopen.com/draws
a fiúk:
nadal-cilic
edmund-dimitrov
chung-sandgren
federer-berdich

ebből az: edmund, chung, sandgren teljes meglepetés a (edmund ott kavargott valahol a közelben de sohasem sikeredett neki) de a többi szinte a semmiből tűnt az élbolyba...és persze bármi lehetséges

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Már nem tudom hol, a napokban olvastam a neten:

Kiegészítés a Stop Soros törvényhez: Tekintettel Soros György Magyarországra veszélyes tevékenységére, Magyarországon ne tölthessen be kormányzati pozíciót olyan személy, aki korábban Soros-ösztöndíjas volt.
Barátkoznak az osztrákok?;D

Olvasom, hogy az osztrákok beperelték a magyar kormányt paks II. ügyében.

hvg.hu/gazdasag/20180122_Perelnek_az_osztrakok_ez_megakaszthatja_Paks_IIt#rss
"...a bírák többsége attól tart, hogy ebben a fiatalabb, tapasztalatlanabb, de ambiciózus bírák lehetnek majd eszközök, azok, akik nem éltek még a Kádár-rendszerben ahhoz, hogy igazán értékelni tudják azt a szakmai autonómiát, amit a rendszerváltás után a bíróságok megkaptak. Ez pedig életveszélyes lehet egy olyan politikai környezetben, ahol a kormány nem tűri az ellenállást. A legtöbb bíró ezért okkal tart attól, hogy ha a Fidesz újból kétharmadot kap, akkor bedarálja a bíróságokat."

index.hu/belfold/2018/01/22/hando_fazekas_fight/
Beszorul a fidesz a maga építette csapdába?

"Azzal kapcsolatban, hogy ha Szél valóban Soros György „zsebében” van, hogy mehetett át az átvilágításon, úgy válaszolt: a részleteket az átvilágítást végző szervektől kéne megkérdezni, ő a frakció szóvivője."

No de attól, hogy valaki szófosó, még szabad gondolkodni, persze ez a fidesz háza táján nem divat, nem is tudom mit várunk egy szóvivőtől?;D
Mondjuk azt elárulhatná, hogy kinek a szavai horgya-viszi.

mno.hu/belfold/az-lmp-politikusa-is-probalt-kerdezni-a-fidesz-sajtotajekoztatojan-nem-hagytak-2441998?utm_source=feed&utm_medium=rss
hvg.hu/gazdasag/20180122_Tobb_mint_tizmilliardba_fajhat_az_allamnak_Tiborcz_Istvan_csele?s=hk
Mondjuk aranyos volt Bajnaitól, hogy a tízparancsolatra hivatkozott (nrm írták bele a közbeszerzésbe, hogy "ne lopj) amikor a számokra is hivatkozhatott volna:
2009: 3 projekt, 0,534 euró

2012: 17 projekt, 29 millió euró

2014: 15 projekt, 14,2 millió euró

Azaz Bajnaiék alatt, mégha az nem is fél euró, hanem félmillió, mégis ingencsak eltörpül az orbánbagázs idejétől!
@kekex: Bencsik András fideszmédiás főszerkesztő véletlenül gyáva szarnak nevezte a fideszmédia minden második szerzőjét :)

youtu.be/4HC1_Jq7iAk
www.portfolio.hu/gazdasag/vegre-kiderult-a-kivandorlok-fele-vegul-hazajon-magyarorszagra.274255.html
Mondjuk, egy kissé árnyalja, hogy az eleve idénymunkára kimenők térnek jelentősebb számban vissza, viszont:
"a 30 év alatti fiatalok és a gimnáziumi végzettségűek különösen magas arányban lépnek külföldi munkaviszonyba, és alacsony a visszatérők aránya."
Ja, és a 18 év alattiak, akik eleve külföldön járnak már középiskolába - nem is szerepelnek.
444.hu/2018/01/22/11-milliardot-kap-a-szazadveg-megkutatni-hogy-mit-gondolnak-a-migraciorol-europaban

1.1 milliárd.

Én már az eredményt is tudom elvtársak.

A zeurópai zemberek "asztat" fogják gondolni, amit a felcsúti lótolvaj cigány gondol elvtársak.

Ennyike elvtársak, kérem az 1.1 milliárdot elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex: hááááááááááááááááát a világ esze onnan alcsútbasznádról aszongya, hogy megélnek a zunijó pízze nélkűl is...akkó' most ez hugy vagyja magáta?

vbrühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2018/01/22/ot-ev-meg-migransbarat-programokra-kunyeralt-brusszeltol-az-orban-kormany

"A stratégia szerint az alábbi célokra kért pénzt "Brüsszeltől" a kormány:

a migránshátterű civil szervezetek megalakításának ösztönzése, kapacitásaik fejlesztése és közöttük együttműködési fórum megteremtése;
a migránsok beilleszkedését segítő önkéntesek munkájának támogatása;
a magyar lakosság befogadó szemléletét ösztönző programok,
felvilágosító kampányok szervezése, a kulturális sokszínűséghez való igazodás képességének elősegítése."

A pofám szakad le elvtársak.

Hát ekkora cigányok önök elvtársak? Ja, azok. Európa cigányai elvtársak.

Őcsény mindig hazavár.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.