Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: Kórkép? index.hu/belfold/2018/05/24/bod_tamas_simonka_gyorgy_fidesz_valasztas_gyula_oroshaza_egyu... (2018.05.24. 08:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • boborján20: www.youtube.com/watch?v=tI-InzaNKk8&list=RDvnSwBvOIOVA&index=3 (2018.03.25. 18:28) Menj a picsába, Soros!
  • gazoló: válogassatok)) www.udiscovermusic.com/stories/best-jazz-trumpeters/?utm_source=ka&utm_medium=... (2018.01.28. 05:23) Zeneszoba
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2017.08.05. 13:01 Fabius

Vér, könnyek, letépett herék a medencében

Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát beleborítva igazi szarfürdővé váljon a sztori. Amiben már nem víztisztán átlátható kinek melyik sebe vérzik, és kié a letépett here, amit kihalászott a szűrő.

Bienerth Gusztáv monnyonle! Gyárfás csaló, hűtlen kezelő, amúgy meg egy kisstílű genyó!

Tépik, marják, harapják egymást egy ilyen rossznak nem mondható, de nem is túl eredményes hazai vb után. Az világos volt, hogy a FINA-nál erős emberként megmaradó Gyárfás nem hagyja ennyiben a dolgot, ahogy az is, Bienerth majd elharcolgat és megpróbálja elviselni a megaláztatást amíg tudja. Az úgynevezett szakma meg majd megint arra hajlik, mint a rohadt nád, amerről a szél fúj. Azzal meg, amivel tényleg kellene, megint nem foglalkozik senki.

Hogy mivel? Pl ezzel itt ni:

verraszto_mix.jpg

Balra Verrasztó Dávid Rióban, jobbra Budapesten. Bálnahájjal borzasztó égés az olimpián, úszó kinézettel gyönyörű ezüst itthon a vb-n. Elég kontrasztos különbség, ugye? Amiben nincs különbség az az, hogy "edzőbá" mindkét állapotért és eredményért megkapta a fizut függetlenül attól, hogy az elnököt éppen hogy hívták. Most meg megint azért lázadnak, hogy az aktuális elnökkel se'nem lehet együtt dolgozni, mert brühühü. Igen, ezek képesek dolgozásról beszélni úgy, hogy a hazai rendezésű csilliárdos vb-n kétszer felcsendülő magyar himnusz egy amerikai edzőnek - nerszótárban: migránsköcsög - köszönhető. Szóval, mókusmackók, csak ideje lenne eldönteni egyszer és mindenkorra, kivel is tudtok ti dolgozni, és menni kéne a picsába tenni a dolgotokat.

Mert ezt a huzakodást már baromira unjuk!

9980 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr5712721628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

444.hu/2018/01/03/embercsempeszet-miatt-keresik-az-usa-ban-a-csiki-sor-tulajdonosat

Ez igen elvtársak.

Nem kicsi szar került a csiki sörbe elvtársak.

Hogy is szokták mondani? Madarat tolláról, embert barátjáról.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/03/ket-napot-sztrajkolnanak-a-kozszferaban-dolgozok

Csak kettőt elvtársak?

Hát "esztet" a felcsúti lótolvaj cigány, magasról lefossa.

"A szakszervezet, amely saját számai serint 200 000 közszolgálati dolgozó érveit képviseli, azt állítja, tagjaik kimaradtak a bérrendezésekből és fizetésük 10 éve nem emelkedik."

Hát igen elvtársak, utoljára a Fletó, a patás ördög emelte a fizetéseket, a gazdasági válság idején, de önöknek az se volt jó elvtársak, mert leszavazták.

Akkor most meg kell elégedni elvtársak, az egy darab bonbon meggyel elvtársak, amit Karácsonyra kaptak elvtársak. "Ennyike"

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Amikor a világ meghatározó politikusai óvodás módjára viselkednek, akkor szerintem nem kell sok jóra számítani a jövőben. Jön a világvége? Mellesleg erre hatalmazzák fel vezetőiket a választók?

www.sztarklikk.hu/kozelet/nekem-nagyobb-gombom-van-mint-kim-dzsong-unnak/332705/
Tanuljanak, akiket illet. Trágyát termelnek a sivatagban, és trágyázásra is használják. Nálunk meg nem szabad még gyűjteni sem, mert környezetszennyező, közben meg a talaj lesilányul.

index.hu/i2/#bloghu/szantoveto/2018/01/02/sivatagban_viragzik_a_teheneszet
@látjátok feleim szümtükkel:
Nyugi, ha kártyára rakják, akkor a nokiás dobozba több tucatnyi is befér.
@kekex:

Ilyen zsozsót nem tesznek kártyára. Essetunni.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
Azt, hogy elbukta, már korábban is lehetett tudni. Csakhogy eddig arról volt szó, hogy a korrekciót a választás után fogják végrehajtani. Varga csak arról beszélt, hogy már végrehajtották - és az erről szóló hír fog a választás után megjelenni.
szeka.blog.hu/2018/01/02/barki_nyeri_a_tavaszi_valasztasokat_fajdalmas_megszoritasokkal_kell_inditania_a_kormanyzast
varosikurir.hu/ma-ujabb-42-milliard-forintot-nyert-meszaros-lorinc/

"A felcsúti polgármester cégei tegnap összesen 53,3 milliárd forint értékben nyertek el közbeszerzéseket, a maiakkal együtt így 2018-ban már 88,5 milliárd forintnál járnak."

"Ennyike"

A lápi hülyemagyar meg csak küldje az utolsó fillérjét is a Soros elleni harchoz, amely a felcsúti cigány elkorcsosult agyában létezik csak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
Nem is igaz, hogy "csak" a nemzet gázszerelőúje gazdagszik!
valasz.hu/itthon/hirtelen-17-cege-lett-tiborcz-istvannak-ove-a-dunakanyar-alomprojektje-126866
Na, így kell sajátlábon állni!
@Rodeo36 11:

itt az új évi meglepi! :(((

Átírják a Carmen végét a firenzei operaházban, hogy a nők meggyilkolása ellen tiltakozzanak

444.hu/2018/01/02/atirjak-a-carmen-veget-a-firenzei-operahazban-hogy-a-nok-meggyilkolasa-ellen-tiltakozzanak
444.hu/2018/01/03/orban-markansan-bele-akarunk-szolni-az-eu-jovojerol-szolo-vitakba

Csak hát elvtársak.

A 2020 után megalakuló unió2 be, már a felcsúti lótolvaj cigányoknak nem osztanak lapot elvtársak, meg lóvét se. El lehet menni elvtársak.
A nyugati országok már rég megunták ezt a bugris paraszt tolvaj tempót elvtársak. Már alig várják, hogy leteljen ez a költségvetési ciklus elvtársak, aztán megmutatják merre van a zajtó elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@guma:
akkor az már nem Carmen
brühüyyy
kkk
patyom kinn
sok hülye nagyon unatkozhat
@kekex:

Már többször idéztem a jó magyra mondást, miszerint nagyot kell modnani, hogy legyen miből engedni. Varga alkalmazta.
@Rodeo36 11: Csoda, hogy a Wagner operákat még nem akarták átírni a navajonkik. :)
@guma:

Én nem engedném meg a feldolgozást, átírást. Irjon mindenki magának teccő művet, ha a másé nem teccik neki. Ez pont olyan gyilkosság, mint ami ellen tiltakoznak.A fejükben lévő sötétség ellen bezzeg nem tltakoznak, pedig az ellen jobban kellene.
@guma:
ez is egyik oka lesz, miért nem megyek Flórence ba! (k)
vannak ott hsz ek, másoknak is meglódúlt az agya
Brünnhilde és Krimhilda lesbikus lesz, a sárkányt is megmentik az állatvédők, a rómeó és júlia is pedofília a 13 éves Júlia okán ezért átcserélik 42 évesre aki már kéccer volt özvegy és még rtengeteg ötletem van de egy kérdésem is mi lesz a Macbeth tel? az a gyilkos méregkeverő némber a Léjdi az nem szúrja a szömit senkinek

brühüyyy
kkk
patyom kinn
majd még a teremtést is átírják (annak úgyis mindegy mivel nem volt) és akkor az egész belterjes zsidó család a kígyóval és a szencséges lélekkel meg az öreg szakállassal abban úccse tudni ki kinek és mikor és hogyan de szaporodtak és a Cáin is most azzal mi lesz a fratricídio a femmacidio mellé

kész röhögény

és kijaza balfasz aki erre költ és jegyet vesz?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

foglalkozzanak inkább a jegesmedvék és a pinguinek lelki életével
@Gábris szomszéd:

szümtükkel egyetértve ezek a seggbebaszottak írjanak műveket maguk és ne plagizálják a Bizet művét(!!!)...de nem tudnak írni csak károgni a wágner operákra is vannak ötletek a legjobb a sárkány megmentése az állatvédők kiszedik Siegmund kezéből de nekem is lenne ötletem: operát írni ezekről az idiótákról és kötelező lenne nekik kornyikálni benne nyekeregve két döntés között a pad alá... és a Rolling Stones írná a zenét hozzá kőbaltával

brühüyyy
kkk
patyom kinn

errefelé is volt márm ilyen rábízták a Tetralógia rendezését egy olyan seggfejre aki könyvet írt arról miért útálja wágner t, a karmester bele is halt (valóban) és egy Rossini baritonra bízták Wotan t ez olyan mintha a Nessun dorma t egy repedtfazék rod stewart ra bíznák (el tudod e képzelni ahogy nyekereg brekegve)
@Gábris szomszéd: háát Mime és Alberich nagyon szúrhattya a szömüket a navajonkik nek, de nem mernek, mert ez meg egy ősi legendárium része és akkor bübloszt is át kellene abban is vérfertőzéstől kezdve pedofiliáig és homoszexualitástól lesbikusságig minden

meg népírtás

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
ezzel az én véleményem is egyezik:
Sirák Gábor • egy órája
és majd ezután jönnek a buzi hősök mert minden amerikai szemétbe kell egy buzi legalább de az sem baj ha több van jah meg zsidó vazze az is kell hát zsidaj nélkül nem film a film ha ez meg van akkor már 98%ban kész is a "remekmű" na most elmegyek hányni!!

a Patroklosz az milyen lesz? kínai? vagy Lapp?

tudod én úgy szoktam jellemezni (az általam sohasem nézett) hólivudi remekeket, hogy:
megbaszták, lelőtték, megerőszakolta, letarolták, megbombázták, kirabolták, összeesküdtek azután szétesküdtek, nyertek azután kiderült, és egyébként is az első halott mindíg néger

brühüyyy
kkk
patyom kinn

készítéséhez recept: végy egy vödröt töltsd föl 3/4 -ig szarral tegyél bele szemetet és hányjál bele és keverd jól össze
@látjátok feleim szümtükkel:

@Rodeo36 11:

mondtam már: meghülyült a világ! semmi és senki sem szent...
@guma: D nem csak a világ(

"Vajon milyen szutykos gond gyötri a kereszténység és Európa megmentőjét, a V4-ek zászlóshajóját, a kontinens koronázatlan királyát? Aki tudja, vagy legalább sejti a megfejtést, ne tartsa magában."

kolozsvaros.com/rovidek/nem-tunik-onfeledten-boldognak-a-miniszterelnok-ur/
@gazoló:
hsz: mint aki halkan belelépett

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11: 40 ezer menedékkérőt utasít ki Izrael, a maradókat lecsukják - de ebből persze nincs világméretű hisztéria

Az izraeli hatóságok szerdán bejelentették, hogy az országban tartózkodó csaknem 40 ezer illegális bevándorlónak távoznia kell. Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök a kormányülés kezdetén üdvözölte, hogy megkezdődött a migránsok távozását ösztönző projekt. Az illegális úton érkezett külföldi állampolgároknak március végéig el kell hagyniuk Izraelt, ha nem akarnak határozatlan időre rácsok mögé jutni.

mno.hu/kulfold/kozel-40-ezer-menedekkerot-utasit-ki-izrael-borton-var-a-maradokra-2437637
@Mariann19: Buék

naná,hogy sokkal szebb lesz kéziügyileg)

Mi lehet Fabbal,de legalább Boli benyögné,mert ő tudja biztosan vagy a Lajtába veszett a csónakos??

........
Régen jó volt olvasni a korrekt gazdasági elemzéseidet is..azok is hiányoznak és Knosszi és Haba és Marci és a többiek is mind!
@gazoló: valaki "ashtrayannie" nak nevezte

hát ez az egyik Beethoven ami nekem ugye és vele

kösz

brühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2018/01/03/negyedosztalyu-csapatnak-is-jar-24-milliard-stadionfejlesztesre

2.4 milliárd.

„Nagyon sokat jelent a játékosoknak, hogy a stadionban játszhatunk. Más a hangulata, még ha üresek is a lelátók.”

"Ennyike"

Tisztelettel kérünk, Egernek is egy stadiont.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: ez is a móricka vicc...

már egyre inkább tele van a hócipőm ezzel a szarral... és akkor még a píszí retorika hozzá híreket már nem is igen nézek
itt van egy a sok közűl bullshit négy picsa trécsel és csinál világpolitikát és mekkérdesztek egy süsülandiában született félperzsa csajt, hogy mongyon véleményt a "perzsa eseményekről"...meg mióta kiderűlt, hogy a krump lee nek nagyobb van mint a imilszuszunak azóta a világ ezen röhög...de nem ébrednek fel NFL, NHL, MLB, NBA és máris mindenki el van kábúlva pánem et circenses és műxik

meg okostelő val lefotózza hogyan lesz öngyilkos

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Oxica: D

de csak akkor,ha már üzemel a bukovinai székelymagyarok makoveczkazánházzal fűtött stadizooleuma)
@gazoló:
most olvastam, hogy "focista" mondta: még akkor is jobb és szebb stadionban játszani ha a lelátók üresek

ez a levédiabasznádi foci

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11:

kurvannyába,adnék neki erőnléti edzéseket a kőfejtőben,meg a csíkos ruhás gazdijának töltött tárral a hátuk mögött állva)

kolozsvaros.com/2017/12/31/egy-perc-nyugta-sem-lesz-amig-ossze-nem-all-a-vadirat-azutan-meg-meg-annyi-sem/
@Oxica:
Markánsan beleszóléni? Mint az ellenzék Orbán parlamentjében? Hát hacsaj úgy nem.
A kisegér is azt mondta az elefántnak a hídon: ni, hogy dübörgünk?
@gazoló:
a fasznak kell ide vádirat, meg eljárás, meg pénzkidobás, két géppisztoly tárra való töltény két három katona és ezeket szépen sorra leszedni, mint meggyet a fáról,

nincs mit dumálni erről, eszt be kell fejezni és lapozni... valami mindenképpen lesz

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11:
Nézd a jó oldalát. A vagyonkoncentráció miatt elég lesz néhány vagyonelkobzásos ítélet.
444.hu/2018/01/03/hetevnyi-eu-s-tamogatas-otodet-osztottak-el-egyetlen-honap-alatt-magyarorszagon

Hát elvtársak, a felcsúti lótolvaj cigány, pont ma handabandázta a lengyel fószernak, hogy "nem akarunk német pénzen élni"

Hát basszameg elvtársak, a felcsúti lótolvaj cigány és a sleppje pontosan a német pénzekből él és azt lopatja széjjel.

"Mink magyarok" viszont valóban nem élünk német pénzből, mert nekünk nem jut.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Aztán még ez a felcsúti lótolvaj cigány akar beleszólni az európai ügyekbe.
@Oxica:

Hát még akkor milyen más lesz üres stadijonyban jáccani, amikor a kassza is üres lesz.
@kekex:

én maradok a kis szimpla megoldási javallatom mellett (hasonlóképpen ahogy a kiskatona csinálta a csauékkal)
valami félreeső sikátorban lelődözni...nem kell sokat a szót szaporítani...úgyisaszongya, hogy viharos lesz 2018...hát az én viharom legyen hozzá irgalmas két mennykő között

brühüyyy
kkk
patyom kinn

a stadijonyok -szvsz- csak ürügy a lopásra, senkit sem érdekel komolyan a stadijony miután elköltötték a rálopott pízt...csapat úccsibcs, felcsútbasznádon is csak lézengenek a pöcsök az egész egyfajta patyom kinn stadijony

brühüyyy
kkk
@Oxica: mert megérdemeljük:

444.hu/2017/11/07/az-egri-focista-ezzel-a-mesteri-bevonulassal-elore-megnyerte-a-futball-vilagbajnoksagot

ezt a 350 milla felújítást amúgy nem nagyon vettem észre, úgyhogy a 2,4 milliárdból tán kifutja két nagy cserép leanderre a bejárat mellett, de nemigen lesz gond a fenntartással

mellesleg Egerben soha az életben nem volt normális foci, itt vízilabda van. Persze Kisvárda, Mezőkövesd, Balmazújváros, Gyirmót megazapámfasza se tudja milyen falvak mellett nem lesz túl feltűnő..
444.hu/2018/01/03/orban-egy-visegradi-fejlesztesi-bank-letrehozasarol-targyalt-a-lengyel-miniszterelnokkel

Na jójó elvtársak.

Azt azért nem árt tisztázni elvtársak, hogy ki teszi be a lóvét és ki lopja ki elvtársak, mert hát ebbe a projektbe a németek egy kanyó ejrót sem fognak beletenni az kurvaélet elvtársak.
Úgyhogy elvtársak, nem árt tisztázni hogy ki lesz a balek ebben a történetben, mert a felcsúti lótolvaj cigány a kifizetés oldalon szeret állni és nem a befizetés oldalon elvtársak.
Erre kell felkészülni elvtársak, ha egy lótolvaj cigánnyal üzletelnek elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
Az jó, merthogy addugra már előre megszedtek több évtizednyi manit:
hvg.hu/gazdasag/20180103_Orban_Viktor_Nem_akarunk_a_nemetek_penzebol_elni?s=hk
Hű, de megnyugodtam!
www.hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2018/01/04/teljes-az-atlathatosag-a-kozbeszerzeseknel?source=hirkereso
Csak azt tudnám feledni, amikor a másfélszeresére nőtt közbeszerzési összeget azzal mentegették, hogy a kiírásban "csak" a munkadíj volt, az anyagok ára meg nőtt azóta.
Meg amikor a segélycsomagnál kizárták a "túl olcsó" ajánlatokat.
Ezt tényleg beszopják még a fideszhívők is akár?
De meg is van az eredménye. A hívők bambulnak, mint Rozi a moziban:
24.hu/belfold/2018/01/04/kozel-50-milliardot-szortak-el-roganek-kommunikaciora/
Pedig hogy kiátkozták anno Kertész Ákost, mikor az elégedett dagonyázásról írt a genetikusan alattvalók részéről!
hvg.hu/itthon/20180104_Zsiday_Viktor_interju?s=hk
"Maradunk ebben a félázsiai posványban"
Hátborzongató, hogy mennyire aktuális Ady:
mek.oszk.hu/05500/05551/html/adypr0183.html
Mibe fogadjunk, hogy akar olyan fidesznyik, aki nem a zsebének hisz, hanem a mesének?
kolozsvaros.com/rovidek/csokkentsd-emeld-dongesd/
glorianna • 18 órája
"A KSH adatait kell beszorozni durván kettővel, vagy Czibere urat kell elosztani ennyivel?"
...esetleg felnégyelni?...

A cikkből az is kiderül, hogy a 3300 ember (akinek muszáj kipótolni a bérét, különben nem érné el az általuk hozott törvényben előírt minimumot) kb. harmadannyit ér a szemükben, mint a fradi (nemrégiben Kubatov kevesellte a 4,3 milliárdos támogatást).

kolozsi • 20 órája
Hazádnak rendületlenül...
Bocs, hazudnak rendületlenül.
@kekex:
és nem szakad le a pofájuk amíg kimongyák?
a kurva annyukat

a minimálbér semmit sem ér...valószínű az elvándorlás lesz a vége...akkora lelkiismerete senkinek se legyen, hogy a saját érdekeit a másoké mögé sorolja...majd felcsútbasznádi lótolvaj elmegy szart pucolni a kórházakba és saját magát is kezelheti

még hogy új bank? az meg a csalás első lépcsője: mészaros lölö lesz az elnöke és ellopja azonnal bármit is "beruház" valami idióta...

most majd az kezdődik (vagy folytatódik?) hogy egymástól kezdenek el lopni mert már nincs más képzeld amikor a királyi vej és a házi gázszerelő veszexenek majd egy egy koncon

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@gazoló:
Szia!
Neked is nagyon-nagyon Boldog Újévet kívánok!
Mint írtam, már alig várom a nagy derbyket kézi ügyben. Nálam anélkül üresek a hétvégék, csak kókadozom a hiányától.
Nyugi, ebben az évben csinálunk mi sátoros ünnepeket, ha győzünk, ha nem. Az igazi fanok ilyenek, hűségesek.
Majdcsak összejön a régi nagy csapat, a szívem nekem is idehúz. Igyekezzünk!
@Rodeo36 11:
Szia Rodi!
Bocs, hogy késlekedtem a válasszal, de dologidő volt, hajtottam, mint egy kis angyal.
Köszi a küldött Csajkovszkij, és az elemzésedet.
Nem merek semmilyen hozzáfűzni valót írni neked, mert te akkora ász vagy zenei műveltségben, hogy csak a táskádat hordhatnám utánad.
Leégni meg nem szeretnék.
Képzeld el, ma olvastam egy felhívást egy érdekes kezdeményezésről. Egy szervezet indít szórólapozást, amelyeknek a tartalma az ország valós helyzetét mutatja be mintegy cáfolva az eluralt média hazugságait. Első blikkre nagyon jó ötletnek látszik, különösen azért, mert az állampolgárok jó része csak a lakájmédia információiból merít. Ők a Fidesz szavazók.
Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy hogyan indul be, és hogyan fog tudni terjeszkedni ez a nagy elhatározás.
Drukkoljunk!
Amit lehet Jupiternek, nem szabad az ökörnek.;D

Ökrök csak a fideszen kívül vannak?

index.hu/belfold/2018/01/03/fidesz_mol_arcsokkentes_benzin_tallai_bonyhad/

Érdekes, de a hivatalos hatóságok nem látnak semmi korrupcióra utaló jelet, vajon miért is nem? Esetleg az ő szemük is jobban/pontosabban látja a piaci folyamatokat, mint a választó szeme a korrupciós folyamatokat? Nem lesz ebből gond, ha visszanyal a fagyi?
444.hu/2018/01/04/varga-biro-tamas-attol-nem-kell-felni-hogy-artatlansagomat-bizonyitando-holnap-korulmeteltetem-magam-vallast-valtok-es-rangos-katalin-szoknyajaig-szaladok

Nem kicsit barom ez a fószer, de legalább beleáll. Büszkén vállalja hogy ő egy barom, az echo tv arca, igazi prosti srác.

Sírásrívás majd csak akkor lesz, ha az ő nagymamájáról is kiderül, hogy zsidó volt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
varosikurir.hu/lenyultak-a-nyugdijat/

Aki válaszol, kusza szem, blöff gyuri

"Tartalmi szempontból, jogi, számviteli és költségvetési értelemben nincs jelentősége ennek az összegnek"

Na igen elvtársak.

Itt bátorodott fel a felcsúti lótolvaj cigány, mikor a rablás után rájött, hogy ezzel a néppel bármit meg tud csinálni, akkor is tapsolni fognak neki, mint Észak-Koreában.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11:
Pihenésképp egy jó kis niebelungos csujogató:
WOTAN

Ez itten egy kultúrbábel, mit nem képzel az a

Wagner, hinnye!

Hogyazistenbe nem hallja, milyen szép lett a

Walhalla, ejnye!
valasz.hu/kultura/szinre-lep-bodocs-tibor-kihivoja-126878
Vegyétek lazára, mint Gyurcsány:
nepszava.hu/cikk/1149440-gyurcsany-ferenc-reagalt-a-v18-megalakulasara/
" Ahogy látom, még mindig a főzés a legtöbbet ígérő vállalkozás itt 2018 első hetében. "
@kekex:

Ez teccik:
"A határozat-tervezetben, amelyet nemrég juttattak el a pártnak, egyebek mellett az olvasható: "az Együtt nem a gazdasági esemény tényleges tartalmának megfelelően mutatta be a bevételeit, amikor 2015. évben öt fő által 62 ezer Ft tagdíjként befizetett összeget adomány jogcímen vett nyilvántartásba és mutatta ki a pénzügyi kimutatásában.Az ellenőrzés során kizárólag a törvényben meghatározott dokumentumokat kérhette be a vizsgálatot végző szervezet a párttól, ezek között pedig nem lelhető fel a tagnyilvántartás. Ha viszont mégis a számvevők tudomására jutott, ki volt párttag 2015-ben, akkor azzal sértett törvényt, hisz ilyen szenzibilis személyes adatot nem kezelhetnek az ÁSZ berkein belül.
A megállapításban nem az összeg kicsinysége az érdekes. Minthogy a törvények előírják, a pártoknak is – ahogy a vállalkozásoknak – minden fillérrel el kell tudniuk számolni. Az azonban már elgondolkodtató, sőt, egyenesen ijesztő, hogy az Állami Számvevőszék honnan tudja, ki a párt tagja?"

Vajon valaki mgkísérelte egy feljelentéssel megugrasztani a nyulat a bokorban?;D
@kekex:
ez egész jó kis szellentés

brühüyyy
kkk
patyom kinn
index.hu/belfold/2018/01/04/teljesen_berezelt_toluk_a_kormany_pedig_csak_segitenek_a_gyerekeknek/

Persze kiverte a biztosítékot, hogy ezt a száz millát nem ők, hanem brancson kívüliek oszthatják el.
Tessék, tessék, itt lehet befizetni a fidess média kampányára!

Mennyit?

"2016-ban 25 milliárd forintos keretközbeszerzést írtak elő 2017-re, így a valóságban majdnem kétszeresét költötték a keretnek. A pénzeket olyan cégcsoportok kapták, amelyek eddig is sikerrel szerepeltek tendereken: a Magyar Nemzet Balásy Gyulát, Kuna Tibort és Csetényi Csabát említi."

Ennyit.

index.hu/belfold/2018/01/04/duplan_koltott_roganek_hivatala_mediamegjelenesre/
@látjátok feleim szümtükkel:
olyanok, mint a Trabuco A végzet hatalmá ban...
itt a házaló, egyenek, vegyenek ami kén olcsó is de jó....

brühüyyy
kkk
patyom kinn
mfor.hu/cikkek/vallalatok/Ujra_lehet_palyazni_munkasszallok_epitesere.html?utm_source=rss&utm_medium=referral

5 milliárd a támogatási keret.
Basszus nertársak! Ebből egy gyenge stadijonyt sem lehet felépteni, így mire is fussa munkásszáló építés esetén?
@kekex: Ekkora barmokat. :)

"A kormányfő nem mástól kért pénzt, mint Simicska Lajostól. Erről a nagyvállalkozó fia számolt be Facebook-oldalán, befotózva az apjának küldött levelet, amiben a kormányfő adományért esedezik nála. Mint Simicska Ádám posztjában fogalmazott, "Mindig apámhoz fordul a Fidesz, amikor nagy bajban van."

alfahir.hu/2018/01/05/simicska_lajos_orban_viktor_adomany_penz_simicska_adam_level
Nincs valahol egy jó kis eladó adósság?

Jelenleg nem a szocialisták bűne, hogy legálisan ki lehet bújni a fizetési kötelezettségek alól. Mert megveheti bárki a saját tartozását, ha a "körülmények" jól alakulnak.
Viszont a jogi lehetőségeket már az elmútnyócban a fidesz hajlítgatta. Persze ami jó a szociknak, az nem lehet rossz nekik sem.;D

www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/01/05/furcsasagok-sora-a-szocialistak-adossagugyei-korul
444.hu/2018/01/05/gyulolet-fogadta-becs-elso-2018-as-ujszulottjet

Az új osztrák fasiszta kurmánynak lesz dolga bőven, mire lecsillapítja ezt a mérhetetlen gyűlöletet.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

A pici kislánynak meg kívánok hosszú és boldog életet. A gyűlölködőket meg úgyis elviszi az agyrák.
@Oxica:

A keresztények istene is éltesse sokáig.:D
444.hu/2018/01/05/varga-biro-tamas-bocsanatot-ker-es-hatarozatlan-ideig-felhagy-az-irassal

Kidobták az echo tv ből?

Kár érte, jó náci volt. Így sosem tudjuk meg, hogy zsidó volt e a nagymamája.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/05/orban-szerint-2018-a-nepakarat-helyreallitasanak-eve-lesz-europaban

"és hogy vigyék ki a schengeni övezetből azokat, akiknek nincs okuk arra, hogy itt legyenek. Vigyék vissza őket oda, ahol újrakezdhetik az életüket.”

Mondjuk elvtársak, lehetne kezdeni a felcsúti lótolvaj cigányokkal elvtársak, mert semmi okuk hogy itt legyenek a schengeni övezetben elvtársak.
Se nem keresztények, se nem becsületes emberek, csak egyszerű lótolvaj cigányok elvtársak.
Vigyék vissza őket elvtársak, ahonnét jöttek elvtársak, ahol újra kezdhetik az életüket elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Mariann19: D

szerinted?)

hu.wikipedia.org/wiki/2018-as_f%C3%A9rfi_k%C3%A9zilabda-Eur%C3%B3pa-bajnoks%C3%A1g

már nem sokáig kell "kókadoznunk)

............

"Majdcsak összejön a régi nagy csapat"

www.youtube.com/watch?v=GhP_TngZgW8
www.sztarklikk.hu/kozelet/munkaverseny-a-fideszes-hazugsaggyarban-2018-eddig-a-pestisracoke/332807/

Vajon a nemzeti médiahatóságának ilyen híportálok ellen nincs oka fellépni? Hiszen a rendszeres pervesztések azt igazolják, hogy több valótlanságot állítanak, mint igazat, ez pedig a közvélemény félrevezetése.
Valamelyik nagyfejű nem régem mondta, hogy a magyra egészségügy fejlődik és rendben van.

Látjuk.

index.hu/belfold/2018/01/05/extrem_forgalom_ev_elejen_a_szent_imre_korhazban/

Vajon, ha a földön fekvő infúziós beteg fertőzést kap, annak ki állja a következményeit? Netán a kórház, mert a mininsztéria jól megszervezte az ellátást az elmúltnyócban?
444.hu/2018/01/05/senki-nem-jelentkezett-a-diosgyori-stadion-uzemeltetesere

Ha senki, hát senki elvtársak.

Tetszettek volna piramist építeni elvtársak. Azt nem kell üzemeltetni elvtársak, csak beletenni a felcsúti fáraót oszt jónapot. Rázárni a zajtót elvtársak.

A szarkofágját meg teletömni konzultációs szarságokkal, had tanakodjanak a történészek ezer év múlva, hogy mi a szar történt itt szarosmagyarországon a XXI. század elején.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
No de kérem!
Miféle hozzáállás ez?
Senki nem akarja a pénzecskéjét feláldozni Orbán focioltárán?
Mészáros, Garancsi és a többi nagytáskás nertárs vajon miért nem ugrik a felhívásra?;D
Már régen megénekelték, hogy rohan az idő. Listák készülnek, majd elavulnak. Vannak akik ezt nem tudják.

index.hu/belfold/2018/01/06/nem_csak_simicskatol_halottaktol_is_ker_penzt_orban/
@látjátok feleim szümtükkel:
nepszava.hu/cikk/1149544-a-dk-bepereli-a-pesti-sracok-portalt/
"ez sem menti, hogy rágalmakat terjesszenek hazugságra szakosított portáljaikon"
@látjátok feleim szümtükkel:
Azért én megnyugodtam. Akkor mégsincs összekötve a kubatov lista a népességnyilvántartással.Bár...(ami késik, nem múlik)
"...az európai bevándorláspárti politikusok még az idén "tető alá akarják hozni a Soros-terv elfogadását" - mondta a kormánypárt szóvivője."

No de melyik idén? Már tavaly is volt egy ilyen idén. Ez nem zavarja a fideszt és kormányát?

www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/01/06/fidesz-nyiltan-tamadjak-magyarorszagot-a-kotelezo-kvota-elutasitasa-miatt
Tanulmány arról, hogy miért éri meg vendéglátó helyeket ( éttermeket, szállodákat ) beszerezni, működtetni és közben szakmunkástanulókat foglalkoztatni. Havi nyegyvenezer tiszta pénz még a hüjének is megéri, hiszen az évi fél millió.Tanulóként.

mno.hu/belfold/hutlen-kezeles-gyanuja-miatt-nyomoznak-a-fideszes-polgarmester-ugyeben-2438211?utm_source=feed&utm_medium=rss
www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=212761

Kár, hogy ez egy nem ténytszerű hír(?), mert más források szerint a kormány ismeretlen tettes ellen tett feljelentést. A kettő nem ugyan az.
Szerintem sem lett volna jobb helye annak a 70 milliárdnak. Az összeg 99,93 százaléka egyébként három érdekkörhöz került.

Csúcsot döntött Rogán minisztériuma: közel 70 milliárd kommunikációra. Minden eddiginél többet költött propagandára egy év alatt az Orbán-kormány, saját maga és az elődei eddigi költéseit is megelőzve.

alfahir.hu/2018/01/06/kozel_70_milliard_kormanyzati_kommunikacio_rogan_antal_propaganda
444.hu/2018/01/06/rendort-hivtak-a-szinesboru-turistakra-a-migransoktol-rettego-ceglediek

"Ma moziból hazafelé egy négerekből és barna bőrű férfiakból álló csoporttal futottunk össze. Először a Rákóczi úton voltak, idegen nyelvet beszélve, persze az arab nyelv valamelyikét. Ezután a Kossuth Ferenc utcán sétálgattak, az úton is. Félig eltakart arccal. Rémisztő volt! Kérem a migráns-veszély miatt és főleg a nőkre tekintettel hívják fel a CEGLÉDI emberek figyelmét, hogy ne járkáljanak egyedül az utcán, mert már itt sem biztonságos”

Cegléd is elesett elvtársak.

Remélem a felcsúti pancsoló színesbőrű játékosaitól is befosnak rendesen elvtársak, ha Felcsúton sétálgatnak elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

És az ilyen ostoba embereknek is van szavazati joga, ez beszarás elvtársak.
444.hu/2018/01/06/uruguaybol-igazolt-jatekmestert-a-puskas-akademia

"A 25 éves uruguayi Gonzalo Vega a felcsúti Puskás Akadémia első téli igazolása. "

Csak ne hogy kimenjen az utcára elvtársak, mert a felcsúti lápi hülyemagyarok, még migránsnak nézik és kihívják a rendőrséget.
Jól el kell zárni a teakonyhában és csak a stadionba kell kiengedni, abból nem lehet baj elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Hát igen, ha a szellem kiszabadul a palackból, elég nehéz visszatuszkolni.

Ezeket a rettegő embereket meg fel kéne jelenteni rémhírterjesztés miatt. Meg esetleg rasszizmus miatt is.
Belegondoltam, hogy ha a sok puccos szálloda körül sétálgató, nem fehér bőrszínűekre is időnként kihívnák a rendőröket, akkor igen csak jól alakulna a magyar idegenforgalom a jövőben.
No komment.

"“Sokak szerint Magyarországon nincs diktatúra és megfélemlítés. Tegnap bejelentettem indulásom ellenzéki jelöltként Hódmezővásárhelyen, ugyanazon a napon új térfigyelő kamerát szereltek fel az utcánkban, így most már akármelyik irányból jön hozzám látogató, megfigyelhetik (a helyi sajtó jelentős része nyilván azért nem jött el a sajtótájékoztatóra, mert éppen ezt dokumentálták:-)).
Az időbeli egybeesés nyilván véletlen: éveken keresztül két polgármester is lakott az utcában, most hogy a vásárhelyi elhalálozott, esedékes lett a biztonság megerősítése ebben a csendes, hangulatos vidéki utcában, ahol forgalom is alig van… Kormányinfón megkérdezhetné valaki (nyilván évek óta tervezték már, lesz rá írásos bizonyíték is, puszta véletlen, hogy most értek ide, miután Almási úr már elhunyt…)”"

merce.hu/2018/01/06/tergfigyelo-kamerakat-szereltek-az-ellenzek-altal-tamogatott-hodmezovasarhelyi-fuggetlen-jelolt-haza-ele/
444.hu/2018/01/06/a-fidesz-szerint-nem-ciki-hogy-a-kisnyugdijasoktol-is-kernek-penzt-a-soros-elleni-kampanyra

„senkinek semmilyen negatív következménye nem lehet természetesen, hogyha ilyen támogatást nem kíván adni”.

Ez megnyugtató elvtársnő, hogy nem kerülünk a gulágra, ha egy huncut fillért nem adunk a felcsúti lótolvaj cigánynak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/06/2115-milliard-forintnyi-kozbeszerzest-nyertek-a-legmenobb-kormanykozeli-cegek-tavaly

2115 milliárd.

És még hol a vége elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Bözsi néninek jelentem, úgy alakultak a számok, jók lettek a számok, "kűggye a píízt", mert Soros megtámadta az országot.
"kimondhatjuk, hogy ezen az enyhe, kora tavaszias szombaton Magyarországra beszökött a legridegebb idők szele..."?????

www.sztarklikk.hu/kozelet/nem-kell-felnie-annak-aki-nem-kuld-penz-a-fidesznek/332846/
Talán nem kellene annyit szájalni, és utólag nem kellene arról beszélgetni kinek mekkora van, és kinek hol van az akkora. Mert ugyé a Kim Dzsong Unn valamije állítása szerint az íróasztalán van, míg a Trumpikájé meg egy tatyóban ( márkája nem ismert). Sajnálatára a tatyót nem ő kezeli, azt viszik utána. Ha a táskavívő menet közben el találna esni, addig a Kimi megnyomkodhatja a sajátját. Rögtön nem lesz érdekes, hogy kinek van nagyobb.

hvg.hu/vilag/20180107_Trump_szoba_allna_Kim_Dzsong_Unnal#rss
"Az MSZF úgy véli, a kormány azért nehezítette meg az információhoz jutást, hogy a választás évében szebb színben tüntesse fel magát és a magyar társadalmi valóságot."

Jóvanna, a kormány is jobban akar teljesíteni, nem csak Magyarország.:(

mno.hu/belfold/osz-ota-71-embereletet-kovetelt-a-fagy-2438365?utm_source=feed&utm_medium=rss

Persze azon el lehet gondolkodni, hogy ilyen enyhe időben is megfagynak az emberek, és sehol sincs a szociális ellátás jobban teljesítő rendszere.
Pécs biztosan jobban teljesített ( és vajon hány pécs van még a tatyóban? ), vagy csak félre sikerült a megfelelő embereket a megfelelő helyre program?

"Pécset sikerült belenavigálni egy 7,5 milliárdos költségvetési hiányba, mindezt úgy sikerült megtennie a fideszes városvezetésnek, hogy 2013-ban az állam rendezte Pécs akkori 45 milliárdos adósságát"

nepszava.hu/cikk/1149645-zalogba-csaptak-pecset/
"Ha Rákosi Mátyás látná mindezt, egészen biztosan csettintene.""

index.hu/belfold/2018/01/07/a_hivatal_mostantol_cenzurazza_a_tanarok_nyilatkozatait/

Mellesleg a tanár nem csak munkavállaló, de egyben állampolgár és választó is, akinek van alaptörvényben biztosított szólászsabadsága.
@Oxica:
Miért nem lehet leszokni a milliárdról, és ezermilliót írni helyette? 2000-est már mindenki látott. A 115 is ismerős.
De 2 millió 115 ezerszer milliót? Azon már talán elgondolkodnának.
Mellesleg az ilyen pécsi formájú eladosódások és az állam általi kimentések miatt indult anno a kádári rendszer kritikája. Magyarul: egyik vidék termel, a másik meg elherdálja. Pedig az államnak arányosan, és főleg érdem szerint kéne osztani, de nem csak a csókosoknak. Most megint ott vagyunk, ahol jobban dolgoznak, többet termelnek, kevesebbet kapnak vissza.
Mit tesz majd Editke néni és a Napraforgó ovi Pillangó csoportja, ha jönnek a csúnya terrorista bácsik? :)

b1.blog.hu/2018/01/03/mit_tesz_majd_editke_neni_es_a_napraforgo_ovi_pillango_csoportja_ha_jonnek_a_csunya_terrorista_bacsi
Mit tesz bárki, ha jönnek a terroristák ( mert 2015-ben jöttek-mentek ott, ahol már ötödik, azaz 5-ik éve a fidesz és a ner védte a keresztény magyarokat, a nem kersztényekkel nem tudom mi volt, mert nem mondták/mondják )?

Beszarik, hogy a ner védereje megint elrontotta a stratégiját, oszt nem védte meg a magyar embert.;D
@Gábris szomszéd:

eme éberség nélkűl fordúlt elő a demagográcia fellegvárában sok sok gyermek lelődözése...azok is rettegnek de úgy tűnik nem eléggé most mások is rettegni kezdenek és lasznek swappolások is?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
" Bangóné jelzését majd a kockázatelemzés során hasznosítják."

Nem kell hozzá sok ész, választás előtt még elemezni is kockázatos.;D

hvg.hu/itthon/20180108_Retvari_krumplija_nem_erdekli_az_ASZt#rss
@Gábris szomszéd: mi van ártu, csak nem megnyitottad a kommentszekciót ott?:))
@taga20:

444.hu/2018/01/08/volner-a-jobbiknak-nincs-penze-kifizetni-az-asz-bunteteset

""amikor elvitték a cukivizslanácikat(???

"Amikor a nácik elvitték a kommunistákat, hallgattam, mert nem voltam kommunista. Amikor elvitték a szociáldemokratákat, hallgattam, mert nem voltam szociáldemokrata. Amikor elvitték a szakszervezetiseket, nem tiltakoztam, hiszen nem voltam szakszervezetis. Amikor elvitték a zsidókat, nem tiltakoztam, hiszen nem voltam zsidó. Amikor engem vittek el, már nem volt, aki tiltakozhatott."

most akkor mi van?
444.hu/2018/01/08/ruhesek-lettek-a-betegek-es-az-apolok-a-margit-korhazban

Soros után a rüh is megtámadta az erős és büszke szarosmagyarországot.

Fegyverbe elvtársak!!

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
"Bár a támogatás közpénz, a közpénzek felhasználása pedig nyilvános adat, a szerződést és az elszámolást azóta sem láthatta senki. Az LMP emiatt pert indított."

Mit is mondott Or bán? A magyar törvényeket mindenkinek be kell tartania. Még a Szövetség a Nemzetért Alapítványnak is.

24.hu/kozelet/2018/01/08/titkolja-a-fidesz-kozeli-alapitvany-hogy-mire-koltotte-a-kozpenzt/
@gazoló:

mindent megtesz azért, hogy előaggya, az énektechnikája hagy kívánni valót maga után, a dikciója ugyanúgy, de végülis előadta, szépen lassan ahogy aszt kell...s a legátókhoz -amiket hiányolok- kell egy ennél sokkal jobb légzéstechnika

de azért kösz, mert a ugye L'Estro Armonico minden mennyiségben

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Azt mondja a János miniszter Brüsszelben, ha kell akkor Magyaroszág hajlandó többet befizetni az EU-nak.

Hogyisvanez? Akkor most állítsuk meg, vagy ne állítsuk meg Brüsszelt?;D

Kész paranoia ez az egész. De! Azért erről a többlet befizetésről is kéne egy-két-sok nagyplakát, hagy tudja a választó mire számíthat.
@gazoló:

Ahhoz képest, hogy még elég fiatalocska ( 89-es ), nagyon jó a hang benne, majd 10 év és 10 kiló múlva a tüdő is nagyobb lesz.:D
@Rodeo36 11: @látjátok feleim szümtükkel:

jó reggelt!

nekem tetszik,a L'Estro Armonico segítségével leltem rá)

fejlődhet még "hangszekrénye)..

www.youtube.com/watch?v=AxwyQZhBlZw&t=5146s
@Rodeo36 11: Orbán elvtárs ezt mikor fogja bevezetni? :)

A thai miniszterelnök egy életnagyságú papírbábút állított az újságírók elé, hogy kérdezzenek tőle, amit csak akarnak.
Ő pedig lelépett.

444.hu/2018/01/09/a-thai-miniszterelnok-egy-eletnagysagu-papirbabut-allitott-az-ujsagirok-ele-hogy-kerdezzenek-tole-amit-csak-akarnak
@gazoló: Az egyik kórházban rühesség, a másikban a földön vergődik a beteg a sürgősségin, de az igazán fontos nemzeti sorskérdéseinkre mindig tud áldozni Orbán elvtárs és a Fidesz-maffia. Innen is "hálásan köszönjük" nekik az elmúltnyócévet. :(

Két év alatt 20 milliárd forint ment el határon túli futballra

index.hu/sport/futball/2018/01/09/20_milliard_felett_hataron_tuli_labdarugas_magyar_allami_tamogatas/
@gazoló:
és, hogy maradjunk az orosznál:
www.youtube.com/watch?v=XG14fzLVhj8

brühüyyy
kkk
patyom kinn

"A" Bartoli az ugye máig verhetetlen (emléxel te Barlay Zsuzsára?)
@Gábris szomszéd:
már bevezette, de újságpapír nélkűl...és ugyanolyan értelmes is

zsák a foltyát ... levédiabasznád orbángeciviktorját
hajrá halszagú magyarorszaág

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Fekete Győr apja valahol a jegybankban bizottságban volt benne, most kitoszogatták. Pedig a megbízatása 2020-ig szólt.

444.hu/2018/01/09/ido-elott-levaltottak-a-momentum-elnokenek-apjat-az-orszagos-betetbiztositasi-alap-elerol

"Az OBA ügyvezetőjét a szervezet igazgatótanácsa nevezi ki, amelynek tagja többek között a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, a Magyar Bankszövetség főtitkára is....

A pártelnök tavaly januárban a 444-nek azt mondta, hogy ha az ő politikai szerepvállalása miatt az apját kezdenék el támadni, az is azt mutatná meg, hogy a jelenlegi rendszerben nem a teljesítmény számít az előrejutásban."
B+!

Jó munkához tényleg idő kell. No de nyóc év? Hamarabb nem jutott eszükbe a kézenfekvő megoldás?
ÉS ki viseli a közben elhanyagolt és tönkrement kerékpárutak felújítási költségeit? Persze, hogy nem a fidesz és kormánya, hanem az adófizetők.:(

www.portfolio.hu/gazdasag/a-magyar-kozuthoz-kerulnek-a-kerekparutak.273005.html
"Mostanra azonban úgy éreztem, gyávaság volna a keresztényi lelkiismeretemmel összeegyeztethetetlen dolgok ellen nem tiltakozni

– indokolta indulását a 45 éves Márki-Zay."

Vajon mások lelkiismeretét miért nem mozgatta még meg ami a fidesz vezetés körül bonyolódik? Mármint úgy köszpénzügyileg?
Senkit nem zavar, hogy az saját lakása nem bír tágulni? Senkit nem zavar, hogy két-három év alatt a fél országot meg bírja venni, aki előtte alig-alig haladt előre, neki meg rendes munkahely sem jut? Nem kéne azt a lelkiismeretet többeknek mosogatni?

index.hu/belfold/2018/01/09/hodmezovasarhely_idokozi_marki_zay_peter/
Olvasom, hogy Szombathelyen mik nem történtek egy építkezés kapcsán.

"Sajnos mégse volt elég erős a verseny, mert a négylakásos, 342 négyzetméter alapterületű társasházat az Inda Nyugat a tervezett 72 millió helyett 78 millióért nyerte el, míg az Aligátor Building a négy földszintes, egyenként átlagosan 148 négyzetméter alapterületű házat a tervezett 158 millió helyett 164 millióért építheti.

Annál is érdekesebb, mert az ajánlati ár csak a pontok felét adta, a többit a jótállási idő, az építési idő és a szükséges szakemberek megléte. Egészen különleges, ha egy cég földszintes házat lényegesen drágábban tud csak építeni, mint egyemeleteset, és fordítva."

Nem is értem mi ezzel a gond?

Nálunk vagy 4-5 éve majd nem háromszáz, azaz 300 millióért épített az önkormányzat két lakásos szociális házat saját közművesített telkén ( akkoriban 20 millából már telek árával együtt lehetett házat építeni ). Azóta sem történt semmi. Azt nem tudni, hogy a többlet pénz kinek a köszpénze lett.;D

index.hu/gazdasag/2018/01/09/ritka_kozbeszerzesi_drama_zajlott_le_szombathelyen/
mno.hu/belfold/az-ngm-nem-arulja-el-hany-ukran-munkast-hozott-a-kosa-kozeli-ceg-2438987?utm_source=feed&utm_medium=rss

Ilyen mindenféle elősegítésére irányuló támogatást és is szívesen elfogadnék, meg gondolom sokan mások is.;D
A fene essen abba a jogszabályi környezetbe, amikor Orbán megmondta, hogy a magyar törvényeket mindenkinek be kell tartania, még a külügynek is, az országgyűlési képviselő jogát pedig nekik nincs joguk korlátozni. A korlátozás sérti a választói érdekeket, és ezáltal hivatali visszaélés is lehet a képviselő adatmegismerésének gátolása.

index.hu/belfold/2018/01/09/nem_adta_ki_szijjarto_zaid_naffa_iratait/
"Ne cseszegesd a VIII. kerületi polgármestert!"

index.hu/belfold/2018/01/09/szert_boglarka_antall_peter_antall_jozsef_tudaskozpont_per/

Basszus, ezeknek sosem fájdul meg a derekuk a hajlongásban?
Hogy is mondja?

"Hozzátette: a közös döntések alapján Lengyelországnak és Magyarországnak is részt kell vennie a menekültek tagállamok közötti elosztásában, de figyelembe kell venni, hogy "például Lengyelország befogadott nagyon sok ukránt", amit azonban "Nyugaton nem látnak".

Ugyanakkor az elfogadhatatlan, ha egy tagállam kijelenti, hogy nem enged be területére "színes bőrű, meleg, vagy muzulmán vallású embereket", mert ez "súlyosan megsérti az európai alapértékeket" - mondta az EB elnöke."

Lengyel előzés? Lemaradunk?

infostart.hu/kulfold/2018/01/09/letudozheti_a_visegradi_orszagokat_brusszel/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Mellesleg Ukrajnából ki is menekül? Netán a gazdasági migráns?
MIVAN????????

"A kormány oktatáspolitikájának kudarcáról tanúskodik az a titkos jelentés, amely a Nemzetgazdasági Minisztériumban készült. Kiderül belőle, hogy a 15 éves korosztály tagjainak 25 százaléka funkcionális analfabéta."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kiszivargott_titkos_jelentes_cafolja_a_kormanypropagandat.654467.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

No akkor, most kéne a Rózsikát megkérdezni, hogy mit is csináltak a vezérlete alatt?
Ez volt már?

"Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke levezette, miért aljasabb az ÁSZ büntetése annál is, mint amilyennek elsőre tűnik. Mint ismert, a Jobbiknak 15 napon belül ki kéne fizetnie a 331 millió forintos büntetést, emellett ugyanekkora összeget levonnak majd júliustól a párt állami támogatásából is.

Vona Gábor bejelentette: a Jobbik nem fogja kifizetni a büntetést. Így aztán megindulhat a NAV fent már ismertetett eljárása: a hatóság pár héten belül inkasszót helyez a párt számlájára. Mivel a Jobbik mind a 106 egyéni választókerületben indul, nagyjából 600 millió forintos kampánytámogatást fog kapni. Ezt érinti majd az inkasszó, hiszen a büntetés összegét levonják a számláról.

Csakhogy a kampánytámogatással el kell számolni, a Jobbik azonban ezt majd nem tudja megtenni a levont összeggel, így a kampányfinanszírozás állami számvevőszéki ellenőrzése idején (2018 második fele) a számvevők újra pénzügyi szabálytalanságot fognak megállapítani mindazon pártoknál, akiknek a kampánytámogatását érinti az inkasszó. Ennek pedig újabb büntetés lesz az eredménye 2018 végén."

alfahir.hu/2018/01/09/allami_szamvevoszek_jobbik_szigetvari_viktor_nav
Az ÁSZ nem vizsgálja meg, honnan kapott 4 tonna krumplit Rétvári Bence, hogy Vácon osztogassa. Mindenre azért nem jut idő. :)

alfahir.hu/2018/01/09/allami_szamvevoszek_retvari_bence_kdnp
@Gábris szomszéd:

nagyon teker a kis takony a környéken,hogy a vén demens 'harag nyugdíjba vonul(

van ám felhozatal ezekből a tökökből errefele..nem csak krumpliból!

i.ytimg.com/vi/pmhKJyN_gug/maxresdefault.jpg
@Gábris szomszéd:

"Két év alatt 20 milliárd forint ment el határon túli futballra"

..na és ha a határontúli reformátusoknak céltalanul kikúrt milliárdokra és az itthoni rekord 'kamunikációs költségekre gondolsz akkor nem tudom miért a pártok költéseivel foglalkozik az ÁSZ,bár az is megér egy misét(
mno.hu/belfold/az-asz-torvenyt-tamadna-meg-a-jobbik-2439100?utm_source=feed&utm_medium=rss

Erre mondhatnám eső után köpönyeg, de inkább azt mondom, hogy jó reggelt jobbik, meg rosszabbik. Hamarabb, már a törvény megalkotásakor is lehetett volna ezt előre látni. Mert mijaf*ért van annyi szakértője minden parlamenti frakciónak, ha nem azért, hogy a megszavazott törvények hibáit feltárják és az alkotmánybíróságon támadják? Mert a törvények hibáitól nem csak a pártok, de a nép is szenved, csak nekik nincs eszközük, a pártoknak meg van. De minek?

Mellesleg a számvevőszékről szóló törvényben ( amit tegnap a net jogtárban olvastam ) nincs arról szó, hogy a megállapítása határozati erejű lenne. A megállapítással meg kell keresnie különféle hatóságokat, és azok jogosultak eljárni. Márpedig a nav sem jogosult határozat nélkül végrehajtani azt, amiről az ász nem hozhatott határozatot. Ha más törvényekben van olyan rendelkezés, ami szerint a számvevőszék megállapítása minden egyéb hatósági határozat nélkül végrehajtható, akkor az alaptörvényt sért, ez ellen pedig szintén a pártoknak, illetve képviselőknek kellene rikoltozni. De minél hangosabban, mert ez bizonyíthatja a jogállam leépülését. Eddig ki rikoltozott?

Nem kéne a népet ennyire butának nézni egyik párt részéről sem.
444.hu/2018/01/10/hatvan-ora-alatt-kell-megtanulniuk-oroszul-a-paksi-atomeromu-dolgozoinak

Drasztvujtye tavaris.

Felvirradt ismét az orosz tanárnők ideje. Pedig én már azt hittem, azt a kort már rég mögöttünk hagytuk.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

"Megveszi nekem a roszatom" mármint az orosz tankönyvet. :)
@Oxica:

Egyszerűbb lenne a régi orosztanárokat átképezni atomerőmű építőknek.:D
"Megveszi nekem a roszatom"

Egy normális országban, ez az egy mondat, 15 évet jelentene a felcsúti lótolvaj cigánynak, ha van róla hangfelvétel.
@látjátok feleim szümtükkel:

Szerintem Lajosnak van és a bukás után, vádalkut fog kötni az új nyomozó hatóságokkal majd.

Lesz itt még sok móka meg kacagás a bukás után. Ezért ennyire zavarodott a felcsúti lótolvaj cigány, mert tudja hogy ezt már nem úszhatja meg, meg vissza sem táncolhat, mert túl messzire ment, mohó volt. :)
@Oxica:

A Lajosból én is kinézem, hogy nagyobb machinátor, mint a Viktor. Mert machinálni úgy, hogy a saját segge ép maradjon, bezony kemény munka.
@látjátok feleim szümtükkel:

Persze ehhez, a magyar népnek meg kell buktatni a felcsúti lótolvaj cigányt (ez lesz a legnehezebb), minden más csak utána jöhet szóba.
444.hu/2018/01/10/a-fidesz-arra-keri-a-kormanyt-hogy-dolgozza-ki-a-soros-terv-elleni-akciotervet

Soros-terv elleni ellen akció-terv, mi elvtársak?

Aztán mibe fog ez nekünk kerülni elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Hát azt sosem gondoltam volna, hogy pár ezer tolvaj senkiházi, ilyen sokáig tud tobzódni, egy becsületes nép nyakán.
Persze, a becsület, szorgalom, itt már semmit nem számít.
ennyi, nincs mit hozzá tenni:
/ha megbuknának is (ami kizárt 10-20 évig) akkor is övék az ország/

A rendszer berendezkedett: 203 (203!!!!) cége van Mészáros Lőrincnek

Orbán Viktor hatalomra kerülésekor kettő volt neki.

444.hu/2018/01/10/a-rendszer-berendezkedett-203-203-cege-van-meszaros-lorincnek
Ner társak, rá teccettek szarni az amerikai hámfára!:D

"az orosz kormánypropaganda teret nyer a magyar médiában, a kormányközeli lapok, mint a 888.hu vagy a Magyar Hírlap rendszeresen hivatkoznak a Sputnikra és az RT-re is."

24.hu/kulfold/2018/01/10/kongresszusi-jelentes-amerika-nem-szamithat-magyarorszagra/

Alakul az a sorosféle akcióterv?:D
mfor.hu/cikkek/makro/Matolcsy_szerint_a_beremelesekhez_kellett_lenyelni_a_nyugdijvagyont.html?utm_source=rss&utm_medium=referral

Kutya legyek, ha értem, hogy mi köze van a béremeléseknek a lenyúlt nyugdíjvagyonhoz. Valaki érti amit Matolcsy mond?
MIVAN?????

"Elhalasztják az ellenzéki pártok ÁSZ-büntetésének behajtását"

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=212808

No és mi van Tényi nertárs Orbánhoz írt kezdeményezésével? Netán a nertársak is rájöttek, hogy valahol hibádzik a törvényesség?
444.hu/2018/01/10/erdogan-torokorszag-elen-jar-a-sajtoszabadsag-teren

Pont úgy hazudik, mint a felcsúti lótolvaj cigány. Nagy haverok ám ők.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:
A demokraták Trump szemére vetették, hogy nincs stratégiai terve az orosz törekvéseket kivédeni igyekvő nyugati demokráciák erőfeszítéseinek támogatására, valamint az Egyesült Államok megvédésére.

mitől is kell őket megvédeni? elfoglalták európát és megszállva tartyák! beleértve levédiabasznádot is...ugyanakkor a süsüék gazdasági tevékenysége minden eddigi világszintű megállapodást felrúg, a világkereskedelemben hatalmas változások várhatóak...kis 280% -os vám canadai termékekre egyik napról a másikra kedves szép emberek egy hibájuk van, hogy élnek
brühüyyy
kkk
patyom kinn
aszt sem szabad elhinni nekik amit kérdeznek
minden fa ellenség,minden fán lapulhat egy potenciális merénylő aki sípjával megzavarhatja a fényestekin'tetűt,amikor szól dvabratankikhoz és a háromezerért tapsoncokhoz,március idusán a szabadságról,egyenlőségről,testvériségről( ..óbazmeg

24.hu/kultura/2018/01/10/harmincnyolc-fa-kivagasaval-ujul-meg-a-nemzeti-muzeum-kertje/
444.hu/2018/01/10/orban-ha-az-eu-nem-ad-penzt-majd-kerunk-kinatol

"Megveszi nekem a roszatom"

Hát nem kicsit beteg a felcsúti lótolvaj cigány, ha úgy gondolja, hogy a kínai elvtársak is úgy öntik majd ide a lóvét mint az EU, ész nélkül.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amúgy, az unióból való kibaszarintásunk újabb állomását látjuk.
Tehát már számít arra a cigány, hogy úgyis kibasznak bennünket az unióból és csatlakozunk Kínához, mint gyarmat természetesen.
@gazoló:
mit kellett újítani rajta? ezeket a beteg embereket valami betonkatlanba kell rakni és bafalazni étlen szomjan

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11: D

ha a száz évvel ezelőtti állapotokat akarják akkor nyugodtan ki lehet kapcsolni az áramot,wifihálózat sem kell és lóvasúton érkezhetnek az ettársak((

sőt a lófaszt sem vonnám meg tőlük(
@gazoló:
tolatnak az elvtársak, romantikusak? vagy csak megtehetik, hogy gyermekkori álmaikat üldözik, kerül amibe kerül...az a vén seggfej orbánpapa inkább szőlőt termeszthetne vagy őszibarackot akkor nem lenne annyi fölösleges és gusztustalan díszkövezett nyomortanya

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Jó reggelt!

Mire is érzett rá a DK? Arra, amit a fidesz és Orbán mond? Arra, hogy ne mások mondják meg nekünk itt mi hogyan éljünk? No, jó reggelt!:D

mno.hu/belfold/republikon-nem-tul-nepszeru-a-hataron-tuliak-szavazati-joga-2439364?utm_source=feed&utm_medium=rss

"Meglepő, de a Fidesz-szavazóknak is csak a 37 százaléka ért egyet a szavazati jog kiterjesztésével, 26 százalékuk a baloldaliak többségéhez hasonlóan visszavonná a döntést, további 32 százalék pedig érvényben hagyná ugyan, de nem ért vele egyet. Még meglepőbb, hogy a Jobbik szavazói még a baloldali szimpatizánsoknál is nagyobb mértékben utasítják el a külhoni magyarok választójogát: 58 százalékuk elvenné azt."

Ezek szerint a fidesz szavazóknak nem rossz a fülük, megértették a vezér üzenetét. Visszanyal a fagyi?;D
Megoldva az áron aluli irodák bérlésének a kérdése, itt az összehasonlító adat, ez biztosan nem szúrja a kormány hatóságainak a szemét.:D

www.sztarklikk.hu/kozelet/gasko-szerint-nem-volt-feltuno-az-otvenmillios-irodaja/333003/
Tessék csak meghallgatni mit mond Orbán Viktor!Legalább olyan fontos, mint az, hogy a magyar törvényeket mindenkinek be kell tartani, és ne külföldről mondják meg nekünk hogyan éljünk.

Mert tud/ott ő okosakat, bölcseket mondani, csak éppen az zavarja, ha erre mások emlékeznek, és számon is kérik rajta. Meg a pártján.

index.hu/mindekozben/poszt/2018/01/11/orban_viktort_zavarja_ahogy_a_hatalom_mukodik/
:(

"Bill Clinton keres telefonon. Azt mondtam, ne viccelj, edzésem van, hívjon vissza öt perc múlva!

És így is tett, a délszláv háború miatt keresett, mert volt egy javaslata. Én meg ott álltam telefonnal a kezemben a pályán, mint egy disznó.""

index.hu/sport/futball/2018/01/11/orban_viktor_futballmania_guardian/
444.hu/2018/01/11/orban-a-guardiannek-a-felesegem-utalja-a-stadiont-rontja-a-kilatast-a-konyhaablakbol

Ki volt az a fasz elvtársak, aki stadiont épített Anikó asszony ablaka elé, hogy ne tudjon gyönyörködni a felcsúti panorámában?
Tegye fel a kezét elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:

nem érted?) fényestekintetű ezzel azt akarta mondani,hogy a szünetben rendbetette a délszláv válságot.....
"a lábával karikázik,
a kezével citerázik,
az orrával orgonázik,
a fülével figurázik,
a szemével gurgulázik,
a szájával vacsorázik!"
@gazoló:
azért én megpróbálnám iszonyúan picsán rúgni, hogy szétrepeggyen és sajogjon nekijje és soha többé ne tuggyon járni csak koporsóban

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Hehehe-hahaha-brühühü.

"Amikor a fideszes nemzetgazdasági miniszter arra kéri az adóhatóság fideszes vezetőjét, hogy halassza el az ellenzéki pártoknak kiszabott elvileg objektív büntetés behajtását – és közben aláhúzza, hogy a törvényeket mindenkinek ugyanúgy be kell tartania –, akkor könnyen

úgy tűnhet, hogy a törvényeket akkor és úgy kell betartani, ahogy az megfelel a Fidesz politikai céljainak."

Persze felmerülhet ebben az esetben a hivatali visszaélés elkövetésének a gyanúja, hiszen ha nem a törvény szerint hajtanak be a navnál tatozásokat, akkor azzal hátrányt szenved a költségvetés. Márpedig a maga Orbán mondta, hogy a törvényeket mindenkinek be kell tartani ( ezt ki is plakátolták, nagyon ). A NAV-nak, és Varga Mihálynak is. Még javasolnia sem lehet neki, mint miniszternek olyat, hogy a nav ne a törvények szerint járjon el, hanem hunnyon szemet. Milyen miniszter az, aki a törvények kijátszására tesz javaslatot? He?

index.hu/belfold/2018/01/11/allami_szamvevoszek_valasztas_2018_fidesz_jobbik_lmp_dk_buntetes/
MIVAN?MIVAN?MIVAN?

"Csöndben teljesítette a menekültkvótát az ország - megszólalt a fideszes politikus
Titokban fogadott be Magyarország 1300 menekültet a külügyi helyettes államtitkár szerint - olvasható a HírTV honlapján."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/csondben_teljesitette_a_menekultkvotat_az_orszag_megszolalt_a_fideszes_politikus.654677.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

No, akkor hogy is van ez a kötelező betelepítés?
444.hu/2018/01/12/tobb-mint-12-milliardot-kapott-az-mvm-tol-kuna-tibor-cege

1.2 milliárd elvtársak, rendezvényszervezésre elvtársak.

Persze mikor Soros oszt szét pár millát a szegények között elvtársak, akkor meg megy a hiszti és vergődés mi elvtársak.
A polgármestereket ráuszítjuk a civil szervezetekre mi elvtársak, akik sokkal kevesebb pénzből gazdálkodnak, mint ez az ótvar kuna elvtárs, mi elvtársak.
Akkor hogy is van ez elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
"a fidesz arra kéri a kormányt" miért nem azt írják, hogy Orbán arra kéri Orbánt? lásd még "álmomban két macska voltam és játzszottam egymással" avagy elmekórtani tankönyveket.
@látjátok feleim szümtükkel:
Mivel bevezették az egykilcsos szja-t, közel 500 mrd-os lukat ütöttek a büdzsén. Annak a befoltozásához akár a manyup pénzeket is felhasználhatták. Vagy mafasz. Vagy csak összevissza hadovál Eltolcsy. De mindegy is, mert bármit - és egyúttal annak az ellenkezőjét is - képes mondani és a hívők beszopják.
@látjátok feleim szümtükkel:
ahogy Róna Péter megmondta: az ÁSZ nem szerepel a hatóságok listáján.
hvg.hu/itthon/20180109_Rona_Peter_ASZ_alaptorveny_ellenzeki_partok_hatalommegosztas_diktatura
Azaz lehet/ne az Alkotmánybírósághoz fordulni, és azok majd pár év múlva hoznak egy ejnye-bejnyét - de addig is lehet rá jogokat alapítani.
De addig is:
www.hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2018/01/12/feltetelei-vannak-a-valasztasi-reklamok-kozzetetelenek-a-mediaban/
Már várom a CÖF "nem politikai" közleményeit és a CBA-s "Ítéletidő"-t. Nem puszira adta el a LIDL-nek az üzleteit - kell a zsozsó a kampányíoz.
Még mindig ez a poshadt pocsolya új poszt helyett?
Pedig téma aztán lenne bőviben!
valasz.hu/itthon/kisebb-csoda-lenne-ha-teljesulne-orban-viktor-joslata-126963
mármint, hogy 8,9 %-al nővünk minden évben. mert ezzel szemben:
valasz.hu/uzlet/csaba-laszlo-miert-huz-el-mellettunk-mindenki-126966
@kekex:

Azért az érintetteknek több gógyijuk volt ebben az ügyben, mint általában amennyit eddig mutattak, mert nagyon helyesen nem mennek bele egy részletfizetési kérelembe, meg nem tárgyalnak a témáról a navval, így a kormány kénytelen visszáb lépni, mert azonnal kilógna a lóláb. A választásig ugyan is nagy valószínűséggel jogerősen egy hatósági eljárás sem fejeződne be, így kicsi az esély bármelyik érintett párt kizárására annak ellenére, hogy valószínűleg ez volt a cél.
Persze Orbán szerint a magyar törvényeket mindenkinek be kell tartani. MINDENKINEK.

Azét sérelmezem, hogy amikor ezt a számvevőszéki törvényt elfogadták, senki nem tiltakozott az érintettek közül. Én meg minek, amikor engem választókén közvetlenül nem érint, és az érintettséget majd csak a választáson fogom tudni figyelembe venni? Talán az ellenzéki politizálásnak ilyenekre is ki kéne terjednie é nem eső után, hanem időben.
No ennyire nem olvastam utána az á törvénynek, de ez érdekes ha igaz, mert maga az ász sem tartotta be a rá vonatkozó előírásokat? Pedig Orbán mit is mondott a törvények betartásáról?

www.sztarklikk.hu/kozelet/ervenytelen-lehet-az-asz-buntetese/333053/
@látjátok feleim szümtükkel:
Ha nem értetted volna a cizellált utalásomat: a vizes világbajnokság hónapok óta poshadó pocsolyájára utaltam. De persze "nem lehet minden pofon mellé közlekedési rendőrt állítani"
és egy szorgalmas bloggertől:
www.pupublogja.hu/2018/01/orban-hodzsa-utat-mutat.html
@kekex:

ja, tusványozni sem jár mindeneki.;D
@látjátok feleim szümtükkel: arról nem beszélve, hogy amint részletfizetésről meg halasztásról kezdenének tárgyalni, elismernék a büntetés jogosságát.
Bilincs, vezetőszár?

Súlyos szabálytalanságokat talált Tiborcz közbeszerzéseinél az EU csalás elleni hivatala

444.hu/2018/01/12/sulyos-szabalytalansagokat-talalt-tiborcz-kozbeszerzeseinel-az-eu-csalas-elleni-hivatala
444.hu/2018/01/12/szita-karoly-soros-bevandorlas-nem-brusszel-felso-korlat-nelkuli-betelepites-biztonsag-veszely-ne-ugynokok-stb

Hát én kibaszottul remélem, hogy ezek a g..ik kibaszottul túltolták ezt a biciklit és most az utolsó vergődéseiket látjuk az elvtársaknak.
Kibaszottul merem remélni, hogy ezek a g..i férgek eltűnnek örökre április 8. után, ha nem akkor én tűnök el.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@elmeherceg:

"Olyan területet választottam, amely nincs semmilyen kapcsolatban állami és önkormányzati tenderekkel. Az ingatlanfejlesztés piacára léptem, ami nagyon régóta szintén foglalkoztatott."

Nem tudom ezen sírjak, vagy nevessek?
@elmeherceg:

Nem a büntetés jogosságát ismernék el, hanem azt, hogy a törvénytelenül történt vizsgálat elmegy, becsukják a szemüket a kormány és szervezete törvénytelensége felett. Mert ugyé ez folyik úgy általában ebben az országban. Ezért vannak nyakig szarban, mivel ehhez már az ellenzék nem akar asszisztálni, és nem is ijedt meg a kormány mutatványától. Egyébként szerintem ez az eljárás a törvény megalkotásával együtt erősen hivatali visszaélés, mert az alaptörvény kőbe vésett passzusait sérti szándékosan, a nép és pártjai hátrányára.

Ezek után a fidesz pofázhat a jogállamról.
Nem tudom Szita Károly beszélt-e már a ceglédi polgármesterrel a migráncsoknak nézett turistákról. Nem ártana véleményt cserélni vele. Esetleg a miniszterelnök turizmusban érintett rokonai és lőrincbarátja is szólhatna egy két keresetlen szót, mert ez a kurva nagy migráncsozás az ő üzletüket is rontja.
444.hu/2018/01/12/elismerte-az-ugyeszseg-hogy-bejelentkezett-az-eu-csalas-elleni-hivatala-tiborcz-ugyei-miatt

Akkor talán szólni kéne az OLAF nak hogy rossz ajtón kopogtatnak.
Polpot elvtárs ügyészsége, pontosan ezeknek a férgeknek a seggét védi.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel: voltaképp nevetni kellene, hiszen ez jobb poén, mint bármelyik a sas-kabaréból, de szokás szerint marad az összeszorított ököl, és a fogak között elmorzsol kurva anyád!...
@látjátok feleim szümtükkel: ja, úgy értve, hogy az eljárás és a büntetés jogszerűségét.

Remélem, egyikük sem visszakozik, és beleállnak a sztoriba.

Gondolatjátékként érdekes lenne a "választás" teljes ellenzéki bojkottja az első perctől kezdve. Vagyis már most.

Érdekes lenne az öt ötödös fidesz győzelem 23 százalékos részvétel mellett. Bár nincs kétségem, hogy megvannak a forgatókönyvek és az eszközök...
444.hu/2018/01/12/bukarest-szerint-a-roman-kormanyfo-kijelentese-nem-volt-magyarellenes

„Ugyanaz lesz a válaszom, mint amikor, nem tudom milyen nap alkalmából, zászlót próbáltak kitűzni. Ekkor világossá tettem, hogy ha az a zászló lobogni fog a szélben, ott fognak lengeni mellette a helyi felelősök is. ”

Puff neki futsalista elvtársak, megjött a válasz elvtársak.

Románia a románoké elvtársak, ki hitte volna, mi elvtársak.
Itt szarosmagyarországon sem lehet csak úgy lengetni a tibeti zászlót, mert pintér kutyái egyből földre viszik az illetőt, akkor Románia ellen sem kellene vergődni ennyire elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Először mindig a saját szemétdombon kellene körülnézni elvtársak, hogy minden rendben van e zászló ügyben.
Azt a pofátlanságot meg még nem is említettem, hogy az eus zászló ki van tiltva a parlamentből.
@elmeherceg:
végrehajtás,börtön,vagyonelkobzás,rabláncon elvezetés??????

főúr írja a többihez!(

simán kifizettetik a te és az én adómból,mintha semmi nem történt volna és mindenki mossa k...sajtlábait(
zsurpubi.hu/cikk/3662-jellembajnok-a-jobbikot-gigabuntetessel-sujto-asz-fideszes-elnoke-12-even-at-vett-fel-jogosulatlanul-lakhatasi-tamogatast/

"Domokos akkor a sajtó érdeklődésére elismerte, nem lakhatásra fordította a 12 év alatt 15 millió forintra rúgó támogatást, de nem szégyellte magát, hanem cinikusan csak annyit nyilatkozott:

- Van költségem bőven, higgye el. "

Ennyike meg bulika.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Mikor már minden pozícióban a felcsúti lótolvaj cigány pribékjei ülnek és még mindig vannak olyanok akik úgy gondolják hogy tiszta választások lesznek.
Hogy egy sima választással, leváltható a lótolvaj cigány. Hát én nem hiszem, mert ekkora birodalmat már nem hagy veszni a teknyős, kerül amibe kerül. A "mestermű" elkészült, az áprilisi választás, csak egy bohózat lesz a látszat kedvéért, sok sok statisztával, de a végeredményt már most tudják a felcsúti szarfészekben, ahogy trampli nevezné azt a lepratelepet.
@Oxica:

" Hozzátette, hogy a vádak és megszüntetések aránya megegyezik az Uniós átlaggal."

Csak éppen az átlagot nem mutatta be. Mert minek az átlagával azonos? Hiszen már több politikus kimondta, hogy nálunk nincs korrupció.

Egyebekben meg majd itt is kihoznak egy döntetlent, vagy más lesz a hunyó, és a vő lesz az áldozat?
hát ez sem akármi? Boris Johnson várhatóan az új british PM aszongya a krump lee ről (miután az mindenféle szaqrt összedumált és törölte angliai látogatását attól való rettegésében, hogy hatalmas tűntetések lesznek ellene) hogy ő egy: pompous poppinjay (azaz fellengzős üresfejű hogy ne mongyak durvábbat mint: fellengzős paprikajancsi)

alakúlnak a dolgok a világban

afrikai országokat pöcegödörnek titulált a drága és valaki beírta neki amikor reklamálta miért nem norvégok emmigrálnak a süsüékhez akkor aszt, hogy a sűllyedő hajóról a patkányok sem menekeűlnek ha us kikötőben sűllyed a hajó...meg hogy miért mennének egy pöcegödörbe egy boldog országból?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és még mi lesz? közben orbanbasi meg is fog pukkadni?
@Oxica:
csak hogy tudd "elvtárs", a british sajtó cikkéből:

Perhaps the clearest signal yet of “America Last” is Trump now canceling his visit to Britain. Even hard-nosed, thick-headed Trump realizes that for many ordinary Britons the “special relationship” is, for them, a cause of indignation and deep shame.

talán a legtisztább jele az "amerika utolsó" (a krumplee amerika az első mondásának megfordítása) az, ,hogy törölte a látogatását Angliába! még az érzéketle keményfejű krumplee is megértette, hogy a mindennapi britek számára ez a "speciális viszony" méltatlankodás és szégyen

brühüyyy
kkk
patyom kinn

a demagográcia fellegváráról ennyike, a világ ébredezik?
@látjátok feleim szümtükkel:
ehhez mit szólsz? ezek british hsz ek (nem az ellenségé)
america does not even has a president it has owners and you lot are what the owners own, 320 million citizens and that is a fact. animal farm USA has a master called the AIPAC HOLLYWOOD ROMAN EMPIRE and the empire has slaves called the america citizens all of them "FACT"
Reply
Share
2 Likes
aldousexLeader1h
who cares AIPAC no longer needs trump, jerusalem deal is done.// so trump comes as he goes is no different than the garbage collector, the 1776 hoax nation is irrelevant. and trump is just an actor not his fault but that is reality folks. even if infowars does not like it.

és most nem fordítok

brühüyyy
kkk
patyom kinn

ennél keményebbet már régen olvastam
Unortodoxiában minden és az ellenkezője is előferdülhet.
Megy az egyik csatornán egy sorozat a római birodalomról, amit elnézve és egyre lejjebb esik az állam. Mert a világ hiába megy előre, még is helyben topog, csak a technika fejlődik, az emberi természet nem. Minden demokrata előbb-utóbb diktátorrá válik, mert a hatalom édesebb a méznél. Akinek meg nem jut belőle, annak csurog a nyála. Talán ez az ellentét tarja életben a társadalmakat, mert egyébként mi értelme lenne?
444.hu/2018/01/12/a-hodmezovasarhelyi-plebanos-a-szoszekrol-fogja-kipredikalni-hogy-a-fideszre-kell-szavazni

Ez egy beteg ország, már ezer éve beteg.

Ezek a közpénzzel kipárnázott mocskos csuhások uszítottak a zsidók ellen is, meg megáldották a fegyvereket, mikor a második magyar hadsereget kihajtották a vágóhídra.

Meg később a kommunista besúgóhálózatban is ezek a férgek tobzódtak és jelentettek a saját anyjukról is.

"Csuhások, térdre imához"

Már elfelejtettétek, gerinctelen férgek.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyagyok.

Én ezért nem hiszek Istenben, mert ha létezne, ezeket a férgeket furkósbottal kergetné ki a templomból.
"Keresztény szülőként és nőként szólt a kollégáihoz Farkas Éva, Makó polgármestere. – Szeretnétek migránsoknak gyereket szülni? Ébredj, Európa! Szent István király országa vagy Soros-terv, e között kell választani! – látta át a nemzetközi helyzetet a polgármester. "
mno.hu/belfold/ki-szeretne-migransnak-szulni-kormanyparti-retteges-a-balnaban-2439847?utm_source=feed&utm_medium=rss

Ehhez képest:
"A turisták, akikre múlt héten rendőrt hívtak Cegléden, maguk is rendőrök, méghozzá Szaúd-Arábiából - írja a Budapestbeacon.com."
www.sztarklikk.hu/kozelet/menekulteknek-neztek-a-szaud-arabiai-rendoroket-cegleden-ezert-kihivtak-a-rendorseget/333076/
444.hu/2018/01/12/kedves-brusszel-megkerdezte-valaki-az-europai-noktol-hogy-szeretnenek-e-migransoknak-gyereket-szulni

Hát már itt tartanak az elvtársak a hülyítésben. Most már tényleg kurvára kíváncsi leszek, hogy meddig tolják el a szaros biciklit.

Kaposvár büszke népe, igazán büszke lehet a polgármesterükre, krakus besúgó elvtársra.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:
A sirnívaló az, hogy a hívők még ezt is beszopják.
Röhögni való annak, akinek csak egy csöpp kis józan esze van, és/vagy látott már rendezési tervben többszörös értékre átlényegült területet. Hogy csak a Feneketlen-tó melletti területre utaljak, de ott lakik jó pár fideszhívő is, akiknél már ebben az esetben nem jött be a "Drágám, most nekem hiszel, vagy a szemednek?"
De egyébként meg nem pofátlanabb, mint Rasi szabadlábon állása (bocs sajátlábon). Zsák a foltját.
@Oxica:
Ha nem egy óvodás szinvonalon tervezték volna a "székely" zászlót, akkor a románok által ünnepelt nyilatkozat magyarokra vonatkozó szavait hímezték volna rá. Románul is - hogy még azok is megértsék. De persze ehhez ész is kellett volna, ami nem fér meg a mélymagyarkodással.
Mert azt azért megnéztem volna, ha azt is le akarnák vetetni.
@Oxica:
Az nem isten volt, hanem Jézus. Merthogy "Isten nem ver bottal" De ha már vallásnál tartunk: érdemes megnézni, hogy a protestáns (evangélikus, anglikán stb,) nem katolikus országok hol tartanak, és hova süllyednek a katolikus többségűek. Aztán lehet vitatkozni, hogy a valláserkölcs van hatással a társadalomra- vagy a társadalomnak jobban megfelelt a szorgalomra és puritánságra épülő tan.
De persze nálunk a református megyék sem különbbek., hogy csak Debrecenre, kósafalvára utaljak.
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem egy kissé skizofrén:
24.hu/kulfold/2018/01/11/orbanek-titokban-befogadtak-1300-menekultet/
Akkor most teljesítették a kötelezőt, vagy sem? Mert ezt elég lenne bizonyítani, és megszünne a kötelezettségszegési eljárás.
Szerintem nem az uniós mechanizmuson keresztül, hanem önkényesen válogattak. Netán a letelepedési kötvényesek között?
@kekex:

mintha erről már írtam volna sokkal régebben de mindenki leugatott, hogy...tényleg így van, mit gondolsz miért van az "északkóreai" válság? jaaaaaaaaaaaaaaa, hogy azért? létrehoznak (a süsüék!!!) egy államból kettőt és egymásnak ugrasztyák őket majd beállnak közéjük sok tankkal meg fegyverrel pont ott a kínai tengeren...hát nem csodálatos?

afganisztán és a "perzsa szituáció" is na miért is van? jaaaaaaaaaaaaa, hogy azok pontosan a SELYEMÚTKÖZEPÉNFEXENEKÉSRAJTUK KERESZTŰL LENNE ECCERŰBB A SZÁLLÍTÁS? és hogyan lehet megakadályozni, hogy ÁZSIA egybeálljon ellenük? hát éket verni közéjük afganisztán pont középen van meg a perzsák...nem is fogják abbahagyni a basztatásukat hacsak a 320 millió majom fel nem ébred csipkejózsika álmából és jól picsán nem rúgja az aipac -ot meg a cionista bankárjaikat...

brühüyyy
kkk
patyom kinn

a NYT arról cikkezik, hogy a krump lee vagyona pénzmosoda eredménye éás az egész családra nagyon hosszú börtön vár, és nem azért mert delirium trémens, és a 15 csődje között soha egy büdös vasat sem csinált csak hamisított és pénzt mosott tisztára
@kekex:
az MN cikkéhez -ugyanerről- hsz: "a Bálnában újra megnyílt az OPNI"

ez telitalálat

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11:
Érdekes turbulenciák külföldön, de az itthoni cicaharc se kutyuli!
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/01/12/onalloan_indult_a_moma_a_valasztasokon/
Egyébként Bokros nincs magánál, amikor a DK-t baloldalinak minősíti. Még nagy-nagy jóindulattal is csak balközép, és Gyurcsány inkább volt az szdsz ME-je, mint a baloldalé.
@kekex:

ez teljesen helytelen meghatározás, sem jobb sem bal sem balközép sem jobbközép jobbszélső balszélső tökász makkász hanem fenn feljebb és még feljebb meg lenn lentebb és még lentebb és sűllyedt

a többi baromság
a MOMO meg majd megáll és felvesz valami álarcot vagy maskarát és beöltözik sorosnak esetleg belfegornak vagy kiskrampusznak

vidám 8 évet kívánok a fidex uralma alatt...mindenki lépjen bele a fidexbe az a megoldás, kis narancssárga párttagsági könyvekkel és havi bélyegekkel és akkor lássuk ki lesz a zellenség?...akkor fogják a gecit bezárni a herezacskóba és nem élvezik el...

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@kekex:
most volt a híradóban, hogy egy pasi megállította a kis hájdzsábos csajt a piros lámpánál és ollóval levágta róla a hájdzsábot majd elment...most van a suliban a röfi (összeröffenet és a csajok talpig mosogatórongyban arról panaszkodnak, hogy nem szeretik őket és a miniszterelnök is részvétét fejezte ki, hogy a vallás, pedig a valláshoz lófasz köze sincs csak a többiek pukkasztása a van megette)

mert a vallásszabaccság és az én szabaccságom hol a picsában van nem akarom látni ezeket a jelmezeket, basszák meg egymást és horgyák otthon családi körben

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel: nem igazán volt szimpatikus, hogy ez a fickó (Marky-Zay) minden második mondatában azt hangsúlyozta, hogy mekkora istenhívő és római katolikus, meg a plébánia világi vezetője, vagy mi.
Most a saját bőrén tapasztalhatja meg a fideszkeresztényi szeretetet és gondoskodást.
@Rodeo36 11:
A hidzsáb úgy hülyeség, ahogy van. A próféta neje diktálta ezt a szutrát, mely szerint tisztességes nő borítsa a fejére a köppenyét az utcán. 50 fölött már egyáltalán nem rossz találmány, és olcsóbb, mint a kozmetikus és a fogyókúra.
Majd lészen nagy sikoltozás, amikor elmebeteg muszlimok IS a piros lámpánál levagdossák az apácák ruhácskáit. Merthogy az is takar, és az is vallásos meggyőződést tükröz.
Nem szeretem a kettős mércét, egyik irányba sem.
@kekex:
tökig igazad van...a vallását horggya zsebben meg a kredencben

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és engem haggyon ki belőle
Mariann gondolom nézedés segítesz,mert az első öt percben összes köröm lerágva..

Sikerül-e Hansent kivenni? Mennyire turbózza fel magát Landin?

Na és a fiatal átlövőink mire mennek a varasdini pokolban)?))

hajrá magyarok!
444.hu/2018/01/13/nemeth-zsolt-szerint-az-akasztast-emlegeto-roman-kormanyfonek-joga-volt-ezt-a-formajat-valasztani-a-politikai-ongyilkossagnak

„Joga volt ezt a formáját választani a politikai öngyilkosságnak, (…) ilyen kijelentést Európában politikusok nem nagyon szoktak túlélni.”

Kivéve, köteles laca elvtársat, azóta is ott bohóckodik a parlamentben.

Na meg a -

"Csuhások, térdre imához"
"Megveszi nekem a roszatom"
"Nem volt taggyűlés"
"Ne mi nyerjük a legtöbbet"
"A jogászaink majd jól eljogászkodnak"
"Ne azt nézzék amit mondok, hanem amit csinálok"
"Boldog Karácsonyt"

- kijelentéseket sem nagyon szokták túlélni Európában, kivéve a felcsúti lótolvaj cigányt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/13/mi-vagtuk-le-mert-soros-volt

Aha elvtársak.

Akkor ezután minden levágott disznóra rá kell írni, hogy ő volt a soros, különben kilóg a disznóláb elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/13/2015-ota-nem-volt-ilyen-keves-penze-a-kormanynak

Hát elvtársak, ha sikerül megállítani Brüsszelt, akkor tényleg mehetünk a sárgákhoz pénzt kuncsorogni, kamatos kamatra.

Erős és büszke szarosmagyarország.

2030 ra mi leszünk Európa motorja, mi elvtársak.

Jaja, Németország lesz az elefánt, a V4 ek meg a kisegerek. Hallod elefánt, hogy dübörgünk.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Köhög a bolha?:D

"...Orbán Viktor kiemelte, hogy Európának is érdeke a magyar gazdaság fejlődése, és hangsúlyozta: "ma még sokan megmosolyognak, amikor azt mondom, hogy Németország és a visegrádi államok lesznek Európa döntő gazdasági tengelye", pedig "2030-tól Németországgal közösen finanszírozzuk az EU költségvetését"."

Addig meg többi európai állam hamvába hullik?

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=212869

Egy cihológus kielemezhetné ezt beszédet, találna benne egy-két érdekességet.;D
Mellesleg egy felelős miniszterelnöknek így kell beszélnie?
@gazoló:
Szia!
Az első félidőben még bizakodó voltam, mert a védelem nagyon jól muzsikált. Arra gondoltam, hogy a szünet után a támadók kapnak olyan instrukciókat, hogy összeszedik magukat.
Ehelyett a második félidőben a védelem is leült, jött a katasztrofális végkifejlet.
Most eléggé pesszimista vagyok, mert jönnek a spanyolok és a csehek, a csodában már nem lehet bízni.
Egynek azonban örültem. Bartók Donátnak! Nagy ígéret a srác, mert kiemelkedően gólveszélyes stílusa van. Lehet, hogy jobb lesz, mint Lékai.
Ja, és látod, hogy Hansen végleges eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hát igen, mert addig jár a korsó is a kútra, míg össze nem törik, és a légvárak is összedőlnek előbb-utóbb. A diktatúrákról nem is beszélve.

www.sztarklikk.hu/kozelet/megrogyott-a-fidesz-kommunikacios-gepezete/333136/
@Mariann19:
nem gondoltál e arra, hogyha (hahahahahaha) mindenki eccségesen belelépne a fidexbe, tagsági könyvvel és havi bélyeggel, azzal a fidex azonnal meg is szűnne?

gondolj bele

brühüyyy
kkk
patyom kinn

errefelé sem vizi sem kézilabda játékok nem ismertek, még szó sincsen róluk
@Mariann19: Szia)

Hansent sem mi "vettük le,hanem a bírók,Landin sem volt félelmetes és mi is partiban voltunk jó ideig,de jöttek a rejtélyes ungarische mentális holtpontok és végünk is volt,mint a botnak(
Most a dánok sokkal jobbak voltak,Hansen nélkül még jobbak lettek,Roli szinte semmit sem fogott,az átlövőinkés Lékai is elbizonytalanodtak(

ennyi..de jobbak leszünk meglátod)
@gazoló:
Először is ezer bocs a befejezetlen kommentemért, de veszélyes sistergést hallottam a konyhából, rohantam ki, mint Zatopek védeni, ami még menthető.
Hansen kigolyózta magát, de rajtunk már az sem segített, pedig egy percre bennem felvillant a fény. Lékai mostanában elég halovány, pedig még a nemzetközi vélemények szerint is őt tartották a magyarok között a legnagyobb sztárnak.
A hétfő és a szerda is nálam gyomorszorító, de én is azt hiszem, hogy - ahogyan eddig is néha - a srácok csinálnak meglepiket.
Szeged is megverte a Barcát...
@Rodeo36 11:
Rodikám!
Azt hogy érted, hogyha mindenki belépne a Fideszbe, akkor meg is szűnne az a gyülekezet?
A helyzet az, hogy a Fidesznek meg van a törzsközönsége, szerintem az sem nőni nem fog, de csökkenni sem.
Nem is akarja a Fidesz, hogy magas legyen a részvétel, mert az ő konstans szavazóinak arányát rontaná az összesítésben. Tudod, a matek. Amennyiben magasabb az osztószám, annál alacsonyabb a %. Ez lenne döfi!
Nálatok a vízi nem megy? Az amcsiknak van csapatuk ebben, jó, nem erősek, de benneteket még nem fertőzött meg legalább a vízi?
Mert mi fertőzöttek vagyunk, már a rüh is megjelent a kórházakban. Hallottad?
@Mariann19:

)

a 'kis Balogh például hozta magát..szerintem inkább őt kellene 'erőltetni,mint a 'coli,robosztus,de néha ügyetlen ''átlövőket..beállós játékunk is csapnivaló volt,de lesz még jobb!
Lékai fel fog javulni,főleg ha nem copkodja annyit csokismatyi facáját és a kézivel törődik)

Császárt is többet kellene futtatni,mert néha kiesik a játékból)
@gazoló:
A kis Balogh az megbízható játékos. Egyébként figyelted, hogy a Pick srácaiból jelentős volt a tegnapi arány.
Nekem Ancsin nem jön be, tök passzív. Néha a magasságából adódóan betrafál egy-egy gólt, de a mezőny játéka gyenge.
Lékai nagyon szerelmes, és nem lehet két kardinális szempontra egyszerre összpontosítani.
@Mariann19:

Ligetvári sem bíztató a jövőre nézve,sőt Bodó is kérdőjeles ellenben Bartókkal,akiben láttam az ikszfaktort többször is))

mindzekkel együtt is szeretem(jük) őket és kész))

a cseheket kicsináljuk és ide nekünk az oeoszlánt is)
''cseh bajnokok leverésében Toldi óta nagy rutinunk van..
(és a hispánokat is)
@gazoló:
A fiatalokban én nagyon bízom. Ne felejtsd el, hogy eleinte még bénítják őket a nagyok jelenléte, még igazodniuk kell a kialakult, előzőleg összeszokott játékstílushoz, de én látok bennük kraftot.
A nagyok is így kezdték.
Próféta szóljon belőled a csehekkel vívott harcunk végeredményében.
Komolyan mondom, vacsorát rendezek itthon, ha tovább jutnánk.
Kézit akarok nézni éjjel-nappal.
@Mariann19:

"Lékai nagyon szerelmes, és nem lehet két kardinális szempontra egyszerre "

kepkezelo.com/images/jl7szamyynie57q23g43.jpg
444.hu/2018/01/14/nyiltan-a-fidesz-mellett-kampanyolt-a-hodmezovasarhelyi-plebanos

"Hódmezővásárhelyen már itt van a pénz a számlán, most kezdjük építeni a kertvárosban a harmadik katolikus templomot"

88 milliárd. Hát nem szarral gurigázik a lézer jani.

Aztán, a harmadik iskolát mikor építik?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló:
Ja?
Ezt nem tudtam, hogy ti, fiúk, ennyire tudtok kétfelé játszani.
Akkor optimista vagyok, és Lékai is összeszedi magát legalább hétfőn, és jól elkalapálja a spanyolokat jó pár góllal.
index.hu/belfold/2018/01/14/hodmezovasarhely_kampany_templom_polgarmester_valasztas/

"Egyáltalán hogy gondolja az atya? Hogy majd mint a birkák módjára be lehet minket terelni, és majd mindenki egyetért vele?

tette fel a kérdést felháborodottan egy férfi."

Hát az majd februárban kiderül, hogy mennyi birka van a városban.
Illúzióim persze nincsenek, mert sok birkát megvett a jani, a becsület és gerinc már semmit nem jelent.
A tisztességes, becsületes jelöltnek nem sok esélye van.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

erre szoktam én aszondani, hogy igen, és az én anyám...! ennél még a laposföldesek is bölcsebbek...aszongya a "tudós", hogy ő márpedig tudhassa, mert ő tudós és egyébként is mobiltelefonon volt a hívás...mikor eloolvastam, akkor arra gondoltam, hogy abban a világban, ahol egy krump lee t elnöknek választanak (köztörvényes pénzmosoda)...ott a Mikulást lehet Santa Claus nak hívni és el is jön, és elhozza...hogymitis? hát kinek mit... én 5 éves voltam amikor egy szép kurva hideg havas télen fel akartam menni a padlásra és nem tudtam, mert a "karácsonyfa" oda volt eldugva, és én voltam olyan kis pofátlan, hogy nem árúltam el, hogy láttam...és hagytam, csináljuk a trükkökket mert az olyan jó volt meg a bejgli és májashurka melegen kaláccsal

szóval ennyit erről...én már régen várom, hogy valamelyik izé előhozza allahot vagy a szentháromságot és leporolja és kitegye az ablakba, hadd szónokoljonak, persze mingyárt a Jahve mellé az meg hadd óbégasson és kűggyön csomagokat a mójzesnek a az égő csipkebokorba russzúl faragott kődarabokon...és lengesse a szakállát

még errefelé nálunk is csinálnak filmeket (én csak a reklámjait látom) amiben ugye megjelenik és megcsinálja és átváltozik és megeszik, megbasszák és megszüli majd elrepűl és közben lőnek mindenféle csúzlival

ja és a Nóé bárkája az acélból volt és nukleáris

és nem röhögte el magát

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Oxica: b+ elvtárs, oskola az minek, még majd tanítanak benne valamit, hogy a Föld gömbölyű és forog és senki sem szédűl miatta???
még mit nem...még valaki felébred csipkejózsika álmából

brühüyyy
kkk
patyom kinn

attól, hogy van 3 templom attól a hívek száma nem nő? ahhoz baszni kéne de a papoknak csak szopni szabad és nyalni
varosikurir.hu/moszul/

Merem remélni, hogy a többi iraki és szíriai városba is visszatér az élet és le fog csengeni ez a menekültválság.

Még Líbiában kéne valamit csinálni és akkor a felcsúti lótolvaj cigánynak el fog fogyni a muníciója.
Aztán rátérhetünk a korrupciós ügyeire.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Pár napja hallottam, hogy a törökök is megkezdték a menekülttáboraikból a szíriaiak visszatelepítését a szülőföldjükre, ahol már beindult az élet.
Ez is egy jó hír. Az már kevésbé, hogy a féreg erdogan, megint háborút indít a kurdok ellen.
@Oxica:

kurdok! iraq, szíria, török területen vannak és a "nakituggyakik" hergelik őket mindenki ellen, ugyanazok, akik a menekülteket rátolják ájrópára, ezért is fekete seggű a putyin, mert békét akar és csinál szíriában leverve a cionista terroristákat akiket a cia pénzel és képez ki, de most ...lybia békés vidám és bolondulásig mozlim ország volt amíg a a "natuggyukkik" be nem törtek oda és szét nem baszták, mert lybia még közelebb van ájrópához és onnan már úszva is lehet "menekülni" hogy felzabálják aszt a kereskedelmi többletet amit ájrópa megcsinál és aminek a "natuggyukkik" nem örülnek mert nekik olyannyuk nincsen mert csődben vannak tehát háborúznak uggyanaz nagyban mint a zorbángeci levédiabasznádon mindenkit összeugrat mindenkivel és utána halászik a zavarosban

nem ismerős

elvtárs?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11: Elvtárs.

Kadhafi idején, Líbia minden volt csak nem békés. Egy terrorista keltető volt.
Nem véletlenül lőtték fejbe a fazont azonnal mikor megtalálták.
Persze Líbia most sem békés, ezért kellene az ENSZ nek bevonulni és letartóztatni a líbiai embercsempészeket és őrizni a menekülttáborokat és felváltani a korrupt líbiai partiőrséget.
Mindjárt kevesebb menekült érkezne Európába.
@Oxica:
elvtárs! igen, igazad van, nem véletlenűl hívta testvérének a Kadhafy t Nelson Mandela, ő volt az egyetlen aki az üldözött négert (sok mindenki más mellett) anyagilag és erkölcsileg is támogatta, és eszt bele is mondta a zobam pofájába miután az megölette mert nem akart gazsulálni nekik és nem akart $-ért olajat adni, eurót akart érte és ez halálos betegség lásd még a rohadt maduro t és a még sokkal rohadtabb perzsákat
de azéert jól vagy? ugye?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
a tények -néha- fájdalmasak
Úgy látszik, Románia nem olyan következmények nélküli ország, mint Szotyisztán.
pestisracok.hu/hetfon-mar-meneszthetik-az-akasztgatos-roman-miniszterelnokot/
@kekex:

höhöhöhö... és a teutonok még erre ráadásul a DM jeiket sem semmisítették meg, valahol tartalékolják -háthakitugyya- bármi esetre

és ebbe felakasztódott szaddam husszein, mohammar kadhafy, a perzsák egyre "gonoszabbak" a venézek meg küzdenek a demokrácia "beillesztés" (vazelin nélkűl) ellen, és északkórea is eseménydús mert kína bajuszát nem akarják rángatni jobban, mert akkor előfordulhat, hogy lábon és tökön lövik magukat eccerre és ugyanakkor hátba is...ugye a süsü vállalatok oda "offshore"-oltakbelenekitelibe, és ha most kiderül az ami már régóta füstöl, márpedighogy a krumplee egész vagyona pénzmosodából származik akkor a császári család egy az egyben megy a sing sing be 4789 évre felezés nincs...de akkor ki lesz az új bohóc? Oprah? vagy a Whoopy Goldberg? esetleg a tombrady? vagy a lőbróndzsjémsz?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és választások 3 éven keresztűl és orosz füstkarikákkal meg sózott heringgel csinnbummcsirkussznyihahaha
@kekex: + az előzőmhöz: ha a krump lee ről kideríti a speciális ügyész a pénzmosást, akkor a süsü nagy vagyonainak döntő többségéről is azonnal kideríthető, hogy légváraK ÉS CSAK BANKSZÁMLÁKON LÉTEZNEK...a 2008 as bohócság nukleárisan fog megismétlődni, mert a szöveccségi államot nem engedik csődbe menni de egyes államokat és egyes csilliárdosokat nem lehet megmenteni, nincs az a pénznyomda és tehervonat ami el tudná szállítani a szüxéges papírmennyiséget és nyomdai kapacitás sincs akkora

infláció 30000%

háháháhá héhéhéhé huhuhuhu kackac

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Mi van itt? Nincs új poszt augusztustól?
Azért kerestem egy varánusz-posztot, mert nagy Karácsony-fanok voltak itt.
vajon Karácsony győz majd húsvétkor, ha igen, pünkösdi királyság lesz, vagy elhúzza karácsonyig?
Te jó ég, a legtöbb kommentelő itt van, csak Fabius hiányzik, ezek szerint nem is volt rá nagy szükség?
Esse gondoltam volna, hogy én leszek itt az utolsó kommentelő:)))
444.hu/2018/01/15/mar-epul-is-a-magyar-adofizetok-penzebol-a-fociakademia-meszaros-lorinc-horvat-csapatanal

Hát ilyen gazdagok vagyunk elvtársak.

A csóró horvátoknak is építünk egy szaros akadémiát, mert magyar nyelven írják Európa jövőjét.
Úgy is mi leszünk 2030 ra Európa motorja, mi finanszírozzuk az uniót.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Most elképzelem, ha Gyurcsány építtetne akadémiát külföldön, magyar pénzből.
Vajon mit csinálna a nemzeti csürhe?
"A miniszterelnök helyettese is lobbizott a Naffa családért"

MIVANITT? Hazakiárusítás?

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=212883
@Imola Helyesi:
nem akarsz egy kis hócsatát?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11:
0.5 cm-es hóval? Nálunk csak ennyi.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ühüm, mi lett ezzel a bloggal? Vagy egy éve még váltottam tagával egy-két mondatot.
Akkor most ez egy civil-blog lett, akkor majd írok néha, mert nincs admin, se posztoló, ez így ok.
@Imola Helyesi:
milyen technikátok van? már havat sem tudtok hányni? peniglen asszittem a hóhányás -legalább- megy nektek...
most úgyis jön az ígéretek főggye meg a boldogság völgye és a derű domboldala meg a röhögény...
+ 16 év fidex: a cipőd sarkából a faszöget is ellopják

brühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2018/01/15/az-mti-nem-hozza-le-a-kozlemenyeket-melyekben-szerepel-tiborcz-istvan-neve

Persze Dobrev Klára nevét le lehetett hozni, mi elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/15/par-nap-szereples-utan-visszalepett-a-nyugdijas-aki-bejelentkezett-hodmezovasarhely-polgarmesterenek

"Hernádi két cikluson át volt önkormányzati képviselő a városban, és jelenleg is az MSZP tagja. Pártjával állítólag nem egyeztetett, és egy telefonhívás inspirálta arra, hogy átgondolja indulását."

Csak nem a felcsúti szarfészek (üdv trampli) teakonyhájából érkezett az a telefonhívás elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Botkának kurvára igaza volt mikor visszalépett. Az MSZP tele van fideSSEs alvó ügynökökkel.
444.hu/2018/01/15/ujra-bevetne-a-bekemenetet-a-valasztasok-tisztasagaert-aggodo-foszervezo

Aztán, "asztat" még nem közölték stefka kommunista elvtárssal, hogy a civil szervezetek nem szólhatnak bele a politikába, mert senki nem választotta meg őket.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/15/fidesz-szel-bernadett-nem-vehet-reszt-a-soros-tervvel-foglalkozo-nemzetbiztonsagi-bizottsagi-ulesen

"A politikus megjegyezte azt is, hogy Szél Bernadett olyan, migránsokkal foglalkozó szervezetnél dolgozott, amelyet Soros György fizet, „tehát Soros fizette Szél Bernadettet is“.

Akkor elvtársak, a felcsúti lótolvaj cigány sem lehet miniszterelnök, mert őt is Soros György fizette Oxfordban. Soros ribanca volt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amúgy, úgy tudom, hogy mónárzsóti a bizottság elnöke, akkor nem értem miért a beszélő disznósajt osztogatja a lapokat.
Amúgy, az a bizottság, ahol ez a pacalfej alelnök lehet, az annyitisér.
@Oxica:

ez teccik:

" "Arra a kérdésre, hogy milyen alapon lehet „kitiltani" a nemzetbiztonsági bizottság üléséről Szél Bernadettet - aki tagja a testületnek -, a Fidesz alelnöke úgy reagált: nincs kitiltva senki, de azon az ülésen, amelyen a „Soros-terv” téma lesz, az LMP-s tag nem vehet részt, mert „egészen mást képvisel, mint a magyar érdek”."

Nincs kitiltva, de nem vehet részt. MIÉRT? Mert én Német szilárdan azt mondtam. DE KI az a Német szilárdan, hogy ilyeneket mondjon hatályos törvényekkel szemben? Nem akar ő a hivatalával egy kicsit visszaélni?
www.atv.hu/belfold/20180115-nem-adta-ki-az-mti-harangozo-tamas-kozlemenyet/hirkereso

mert "Az MSZP-s képviselő közleménye az MTI szerint szabályzatukba ütközik, mivel mások személyhez fűződő jogainak sérelmével jár."

ja. Értem már, a Dobrev Klára az nem mások, ő csak a Gyurcsány felesége, neki nem jár személyiségi védelem. A vőm az meg a mások kategória.

MTI-ben hallottak már diszkriminációról? Arról, hogy van annak pozitív változattya is?
ÖÖÖÖÖ

Lámpaügyileg Bajnai a hibás ( csuda, hogy nem a Gyurcsány ), aki ezt be is ismerte:

"Talán valóban gondosabban jártunk volna el, ha a pályázatban feltüntetjük, hogy a pályázókra nézve kötelező a VII. számú parancsolat, a kormányszóvivőkre pedig a VIII. Persze azt gondoltuk elég, ha a Bibliában benne van…",
miután a Bajnai idején már nagyon sok önkormányzat fideszese irányítás alatt állt. Ez el nem felejtendő!

24.hu/kozelet/2018/01/15/a-tizparancsolattal-vagott-vissza-bajnai-a-kormanyszovivonek/
Vajon Kína ellen is felveszi Orbán és Szijjártó a harcot és megvédi az üldözött keresztényeket, vagy csak a szájuk nagy?

"Az amerikai lap hozzáteszi, hogy Xi Jinping elnöksége alatt az állam számos templomot lebontott, vagy eltávolította róla a keresztet, miután a kínai hatalom olyan "nyugati filozófia" részének tartja a kereszténységet, amely ártalmas lehet a pártra."

index.hu/i2/#bloghu/szemlelek/2018/01/14/templomrombolas_kina

Esetleg majd miután kellően eladósodunk Kínának, itt is lerombolják a nyugati kerszeténytemplomokat/filozófiát, mert az ártalmas a pártra?;D
444.hu/2018/01/15/terrorelharito-kikepzesen-vesznek-reszt-a-ceglednel-migransnak-nezett-szaudi-rendorok

"Állítólag volt olyan helyi, aki felkereste a szálláshelyet, és kérte a vezetést, küldjék haza a szaúdiakat. "

Jaja elvtársak. A Soros küldte a szaudi rendőröket, Fehérmagyarországra.

Azért elvtársak, a felcsúti szinesbőrű játékosokat haza ne küldjék elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:

Az már eleve egy vicc, hogy a rezsibohóc, aki még Csepelen is megbukott, akarja meghatározni, hogy ki képviseli a magyar érdekeket.

Hát az én magyar érdekeimet, biztos hogy nem ez a bohóc képviseli, inkább a Berni. :)
Sajtóértesülések miatt lemond a kötelező román miniszterelnökük. Hej de szép hír, ha igaz. Bezzeg a mi kötelezőnknek eszébe se jutott ilyen megoldás anno, meg azóta sem, egyik nertársnak sem.
24.hu/kozelet/2018/01/15/retteg-eletveszelyes-fiatol-egy-no-de-senki-nem-tesz-semmit/

Azért egy túlterhelt bíróságon is lehetne figyelemmel lenni arra, hogy a gondnokság alá helyezendő személy közveszélyes ember. Ilyen esetekre szólna a soronkívüliség.
@látjátok feleim szümtükkel:
Eső Isten siratja Mexico t a qonquistador -ok sem csináltak semmi mást "csak" a népet is leölték az utolsó szálig

van ez így csak úgy keresztényi szeretet alapon
brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11:
Akár Oprah, akár Whoopi, csak jobb lenne, mint az elmezakkant fehér hím!
Egyébként is: néger nő még nem volt elnök a holiwoodi filmekben sem. Majd onnan számítva 10-15 év, és lesz!
Egyébként meg a spanyol ajkúak száma miatt indokolt lenne Jennifer (Lopez) is.
Mondjuk ilyen nálunk is van rengeteg: mármint lop ez is, meg az is!
@Oxica:
Erre a templomi pártutasításra Kuncze reagált a legfrappánsabban (mondjuk tőle nem meglepi)
www.sztarklikk.hu/kozelet/kuncze-gabor-berugta-a-hodmezovasarhelyi-plebania-ajtajat/333176/
@Imola Helyesi:
"A karálynőt megölnötök nem kell, félnetek jó lesz" azaz címet adni tudni kell!
pestisracok.hu/vesztegetes-bunszervezetben-birosag-elott-karacsony-gergely-es-zugloi-mszp-egykori-szekertoloja/
Nem, nem Karácsony áll a bíróság előtt, de persze PISA negatívok csak a címig jutnak el.
@Oxica:
A "civil" szervezetek. De csak nem tartod a békemenet szervezőit civilnek? Ne mán!
mno.hu/belfold/zoom-mar-minden-letezo-plakathelyet-lefoglalt-a-fidesz-2440445?utm_source=feed&utm_medium=rss
Majd jó néhányan lesz ilyen álcivil hirdetés. Ami "nem a kampány része" lásd még: elvesztette közpénz jellegét címszó alatt!
Vajon a háttér egy helyi túllihegő produktuma, vagy az előadó fontossági sorrendjét tükrözi?
vigyazo.blog.hu/2018/01/15/_a_diktatura_cinkosai_gyurcsany_ferenc_a_keresztenysegrol_es_az_egyhazakrol_2018_januar
lehet passzivitásra agitálni:
hvg.hu/itthon/20180116_hont_andras_utolso_szavak_a_valasztasi_bojkott_ugyeben_ellenzek_rendszervaltas?s=hk
de meg kell hagyni, a választók bojkottja hatásosabb lenne, mint kizárólag a pártoké
és lehet aktívan ellenállni:
hvg.hu/itthon/20180115_Forradalom_a_birosagokon_igen_kritikusnak_igerkezo_Orszagos_Biroi_Tanacs_alakult
3 pártnak 15 %-ot kell megugrani. Hoz annyit Fodor? Kétlem!
nepszava.hu/cikk/1150310-formalodik---kozosen-indul-az-mszp-a-parbeszed-es-a-liberalisok/
na ennek a PR-jéhez legény kell a gátra:
www.atv.hu/belfold/20180115-nem-fogja-kitalalni-ki-lett-az-mszp-uj-sajtofonoke/hirkereso
Hja: minél inkább változik - annál inkább ugyanaz!
@kekex:

Az nem baj, ha korábbi vezető állású bíró továbbiakban beosztottként bíráskodik, mert az örökös vezetői állás nem ildomos.

Viszont örvendetes és üdvözlendő, hogy a bírók rájöttek, a jogszabályokat be kell tartani, oszt lesz egyből olyan országos tanácsuk, amilyet ők szeretnének maguknak. Mert ez benne van a törvényben, csak eddig senki nem figyelt Orbán szavaira, miszerint a törvényeket mindenkinek be kell tartani.;D

Bízom benne, hogy a bíráskodás során is hasonló eredményességgel fogják alkalmazni a törvényeket.
Orbán Viktor budija mikor lesz nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű?

index.hu/gazdasag/2018/01/16/mnv_reformatus_templom/

Közben meg megy a parasztvakítás?
"Az MNB azt közölte a lappal, hogy még nem született döntés arról, hogy mi lesz az ingatlanok sorsa, hogy a gyülekezethez kerülnek-e vagy sem. Egy tavaly nyári kormányrendelet viszont nemzetgazdasági szempontból kiemelt üggyé nyilvánította a Felhő utca 6/a és a Felhő utca 8. telkeken tervezett beruházást, nevesítve a Református Központot."

Mellesleg mi köze van a nemzetgazdaságnak Orbán felekezetéhez, egyáltalán bármely vallási felekezethez?
@látjátok feleim szümtükkel:
az nem kérdés, hanem, hogy ki fogja gyűjteni a kiköpködött szotyihéjat és a budiból ki lopja el a szart emlékbe

brühüyyy
kkk
patyom kinn
www.hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2018/01/16/soros-kitiltasarol-targyal-a-kormany

Nu, akkor mostan hogy is van ez a minden magyar egyenlő? Mármint alaptörvényileg. Mert azt mondta valamelyik főneres, hogy minden magyar állampolgárnak joga van szavazni, egy sem tiltható ki a szavazásból, másrészt a nemzet egységébe minden magyar beletartozik. Kivéve a gyevi bírót? Akarom mondani a sorost? Mármint aki pont sorba jön azok közül, akik nem szeretik a fideszt?
@Rodeo36 11:

valahol a Maurice André és norvég csaj között)

www.youtube.com/watch?v=MLnAJRFNAbA

szép napot)
"Elég spártaiak lesznek a 3-as metró új állomásai"

Mivan? Nem felialiscsúti stadijony ez kérem!

index.hu/belfold/budapest/2018/01/16/eleg_spartaiak_lesznek_a_3-as_metro_uj_allomasai/
index.hu/gazdasag/2018/01/16/amikor_a_nav_trukkkozik_a_kozbeszerzessel/

Nav szóval, hogy is vannak azok a piaci árak?
Vagy csak az adózónak kell arra figyelnie, meg a pártoknak különösen, ha simicskásak egy kicsit a plakáthelyek?

A magyar állami szervezet nem piaci árakon vásárol?
Jujujj! Mi lesz velünk?!
ripost.hu/cikk-hatalmas-migranstomeg-lepte-el-a-magyar-hatart/?source=hirkereso
Csaxolók, hogy 22 + 6, még közbeszerzési milliárdban sem minősül hatalmasnak!
Ami igazán elkeserítő: és vannak akik beszopják! Tövig!
valasz.hu/publi/nem-volt-meg-egy-ekkora-zseni-a-magyar-demokracia-torteneteben-126998
ez a soros fodrozódás?
"közösen indulnak a 2018-as országgyűlési választásokon”. Nem közös listán, de azért együtt.
Lefordítaná valaki magyaránra?
Van, amiben már Bulgária is elhúzott mellettünk:
www.atv.hu/belfold/20180116-nem-szerepel-tul-jol-magyarorszag-a-freedom-house-elemzeseben/hirkereso
" Magyarország az EU legkevésbé demokratikus országa"
@gazoló:
kösz, az ördög hegedűse = Tartini, csak nem átírták trombitára? ilyen az olasz barokk...és az "öreg" Bach ezért imádta őket

brühüyyy
kkk
patyom kinn

ez a Boldoczky nem akárki
@látjátok feleim szümtükkel:
a metro nem múzeum és nem kávézó(???) hanem olyan hely ahol gyorsan át kell haladni akadály mentesen...

errefelé, a belváros alatti állomásokat díszítették fel a parlament és a múzeumok alatt, egyébként még ennél is puritánabbak

a kocsiknak kell kényelmeseknek lenni, és könnyen közlekedhetőknek csomaggal és gyerekkocsikkal pláne ha reptéri vagy pályaudvari csatlakozással is bír, erre manapság errefelé nagyon jól gondoltak, a taxisok nagy bánatára, mert a metro bemegy a reptér közepére szinte semmit sem kell gyalogolni, a taxitól meg kb 12-15 percet vonszolni a csomagokat

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@kekex:

Úgy csinálunk, mintha gyerek akarna belőle lenni, de nem kizárt, hogy szamár lesz. Megfelelő ez a fordítás?
Ügyes a legkisebb ugrifüles?

Milyen szépen rátolják az LMP-re a szart:

"A Fidesz közleményében azt írja: kockázatosnak tartják a Soros-tervről szóló napirendi pont megvitatását, amíg Szél Bernadett a bizottság tagja. A kormánypárt szerint ezt az ellentmondást az LMP úgy tudja feloldani, ha más tagot jelöl a nemzetbiztonsági bizottságba."

Magyarul addig nem is akarják tárgyalmi a témát, amíg az LMP el nem távolítja onnan Szél Bernadettet. MIÉRT nekik kellene ezt megoldani, hiszen szerintük pont jó helyen van ott? Ja, azért, mert TÖRVÉNYESEN nem tudja a fidesz megoldani? HAHAHA.ÖÖÖÖÖ

www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/01/16/br-nemeth-szel-bernadett-soros-zsebeben-van

Tanulság, le kell a fidesz labdákat ütni időben, mert ők nem szívbajosak a mellébeszélésben.
ÖSZÖD? Nem? No majd lenyomják a torkodon, csak figyel!

"A zárt magyar médiarendszerben Altusz Kristóf beismeréssel felérő nyilatkozata soha nem tudott volna megjelenni. Ehhez Máltáig kellett egy kormánytagnak elutaznia.

„Egyedül a tavalyi évben Magyarország körülbelül 1300 menekültet fogadott be, de az ilyen eseteket a kormány nagyon gyakran nem veri nagydobra, mert a kedvezményezetteket sodorhatná ezzel veszélybe. »Azok, akik menekült státust igényelnek, eljöhetnek Magyarországra«, tette hozzá.”

Öt nappal ezelőtt jelentek meg ezek a sorok a Times of Malta nevű máltai lapban, amely interjút közölt a magyar kormány egyik tagjával, Altusz Kristóf külügyi helyettes államtitkárral."

valasz.hu/itthon/miert-rugott-kapitalis-ongolt-orban-helyettes-allamtitkara-127009
"Mi lehet nagyobb nyomás a magyar bíróságon, mint amikor a saját kormánya előre közli vele, hogy miféle ítéletet vár tőle?"

Persze ettől még lehet terrorista ez az Ahmed, de azt akkor is be kell bizonyítani, és a bizonyítékokat a bíróságnak kell értékelni.

Érdekes azonban amit a video felvételeken lehet látni:
"Az emberek feltakarítják az eldobott tárgyakat az útból, éljeneznek és azt kiabálják, „Thank you, Hungary”. A kormánypropaganda legendáival ellentétben egyáltalán nem viselkednek erőszakosan."

merce.hu/2018/01/16/ahmed-h-egy-terrorista/
@kekex: Szerintem a bojkottnak is csak aktív bojkottként van értelme
endresy.blogspot.hu/2017/12/bojkottal-polgarhaboruba.html

ld. még Gandhi is.

off/
Varánusz úr hova lett? Lehet, hogy volt már szó róla, és akkor bocs.
@GeoCracker:

Sajnos téma van varánusz úr nélkül is.:(
Pl. Ki úszik a boldogságban? No ki?

"Hogy a polgármesteri beszéd giccsbe hajló fordulatával éljünk, a „pillanat beteljesült”, csak nem a „kerületi kisiskolásoknak”, hanem a fővárosi elitnek. A jelenleg is önkormányzati tulajdonú, csak hasznosításra átadott Oxygen Wellnesst ugyanis – már csak az árszabás miatt is – a politikai és gazdasági felső réteg látogatja. Sportolt itt Habony Árpád, de több más, a kormányoldalhoz köthető politikus, de kedvelt találkozóhelynek számít gazdasági felsővezetők körében is. Egy szintén ide járó, névtelenséget kérő forrásunk szerint gyerekeket ritkán látni. Annak pedig semmi nyomát nem látta, például órarendet sem, ami alapján tanuszodaként működne a medence, abban a vendégkör lazít, úszkál kedve szerint."

hvg.hu/itthon/20180117_Oxygen_Wellness_a_budai_elit_lubickol_a_keruleti_gyerekeknek_igert_tanmedenceben#rss
@látjátok feleim szümtükkel:
A téma az utcán hever....
Mondták.
Most a net útjain....
444.hu/2018/01/17/semjen-naffa-testvereit-nem-honositani-olyan-mint-valakit-azert-nem-felvenni-egy-egyetemre-mert-az-unokatestvere-elcsent-egy-csokit

Na jó jó elvtársak, de mi lesz így a homogén Fehérmagyarországgal elvtársak?

Ha olyan sötét bőrű kétes alakoknak is adunk magyar állampolgárságot, akik nem is beszélik a magyar nyelvet.

Nekem az a gyanúm elvtársak, hogy önök elvtársak, pénzért árulják a magyar állampolgárságot elvtársak.
Magyarul elvtársak, önök elvtársak, árulják a hazát elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@GeoCracker:
Akkor félreértetted. Az ellenzéki pártok és szavazóik EGYÜTTES bojkottjáról van szó. Csak a pártok távolmaradása eltünne a 400 gründolt párt tülekedése mögött, és csak a választók bojkottjáról igazad van. A pláne az együttes, egymást erősítő hatás (lenne)!
www.sztarklikk.hu/kozelet/orban-elvtars-brutalis-csapast-mert-a-soros-tervre/333224/
"Sajnos a párt kommunikációs igazgatója a távirati irodának arról nem beszélt, hogy a határozat megszavazását követően volt-e álló ütemes taps, vagy sem, továbbá skandálták-e a vezér nevét. Ez hagyhat némi űrt az olvasóban, de a többi nagyjából visszaadja Rákosi elvtárs korának hangulatát"
@Rodeo36 11:
Egyrészt most mutatták ki, hogy a 3/4 pusztulásáért egyszerűen a szalmonella volt felelős (azt viszont tényleg az európai hóditók hurcolták be), másrészt:
www.portfolio.hu/gazdasag/itt-az-ideje-a-paniknak-leminositettek-az-egyesult-allamokat.273757.html
Igaz, hogy még "csak" a kínai minősítő, de felér egy lórugással!
@kekex:
nem az ujjamból szoptam:
index.hu/tudomany/tortenelem/2017/05/02/szalmonella_vegzett_az_aztek_birodalommal/
és azt is kimutatták, hogy nem a patkányok, hanem az emberi tetvek voltak felelősek a pestis terjedéséért:
888.hu/article-eddig-rosszul-tudtuk-nem-a-patkanyok-terjesztettek-el-a-pestist?source=hirkereso
444.hu/2018/01/17/a-kormany-megvonna-a-migraciot-tamogato-szervezetek-nonprofit-statusat-es-illeteket-vetne-ki-a-beveteleikre

Akkor a bevándorlásszervező zacskóstóni fizethet mint a katonatiszt.
Amúgy elvtársak, ezt a kurva sok kínait ki hozta be az országba? Ki volt a bevándorlásszervező elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Milyen nap van ma Malacka? -kérdezi Micimackó.

Ez az a nap, mikor porig égetjük ezt a kibaszott szarfészket. -válaszolja Malacka.

A legszebb napom. -mondja Micimackó.
444.hu/2018/01/17/lemondott-a-cseh-kormany

A felcsúti átok, az.

Amúgy a környékünkön, a románok, csehek eltakarítanak minden szar alakot, csak mi dicsőítjük a felcsúti lótolvaj cigányt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex:

a szalmonellán kívűl a vérbaj, és sok minden más betegség amit a "demokrácia" (ragályos vallásosság) terjesztői hurcoltak be és az őslakosság teljesen védtelen volt ellene semmi immunreakció nem létezett, és természetesen a gyógymódok is meglehetősen hatástalanok voltak sebeket izzó vassal kötöztek, vagy a ami fájt levágták, kivágták szóval ment a szép kis középkor...mint az manapság már napnál is világosabb, hogy az ún hagyományos kínai gyógymódok 99,9999%-ka kóklerság és nemrégen mutattak egy nőt aki gyógyteával kezelte a rákját de nem élte túl...lásd még a cápauszony és orrszarvú meg elefánt fing alkalmazását (perúban a nagy nyomor miatt a halászok a tengeren megcsákjázzák az odacsalogatott cápákat levágják az uszonyukat és visszadobják ezzel ökológiai katasztrófát okozva mert a ragadozók azok hasznos állatok és szüxégesek is)
de az emberi butaság a leginkább kezelhetetlen

brühüyyy
kkk
patyom kinn

mondtam én már régóta, hogy a süsüék "implode" nak... azaz önmagukat semmisítik meg...az nem tartható fenn, hogy 320 millió majmot a farkánál fogva rángatnak ébredeznek de még ott is a migráncsozás meg a russzkik meg a kékfenekű biborvalagú majmok a hibásak kivéve ő saját magukat
a demokráciáról meg annyit, hogy ott ahol egy "választott" szenátor 45 éve állandóan ugyanott van megválasztva (a döntő többségük!!!) az micsoda? csak nem diktatúra?
@kekex:
még valami: hiszednemhiszed: a piramison lefejezett élő áldozatokat ledobálták a nép közé és a nép megette azokat, mert nem volt húsfeldolgozó ipar...

azaz az ember is ragadozó állatfaj és húsevő tehát valahogy a húsellátást biztostani kellett

brühüyyy
kkk
patyom kinn

lásd még a kannibalizmust
@Oxica:
lásd még a csikisört... és a nagy nemzeti röhögényt meg a felfuvalkodott magyar butaságot amitől kipukkadnak, mint a hólyag...és amit leginkább szeretek az a csodazongora...még senki sem vette meg és soha senki sem fogja...mert nem zeneszerszám, hanem dísznövény és randa

ennyit még a világ legjobb magyar borairól is...ki is osztya a díjakat és kinek aggyák?

nalátod

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Nem a magyar nép vagyonának a hűtlen kezelése ez? Vagy majd a tolmács lefordítja a bíróságnak úgy, mint azt a migráncsos perben tette?

"Csak orosz és angol nyelven elérhetők a Paks II. szerződéshez kapcsolódó megvalósítási megállapodások - ezzel szembesült a Népszava a paksi bővítéssel kapcsolatos, a Fővárosi Törvényszéken folyó adatkérési perben. Ezzel a lap szerint az Orbán-kormány átengedte a szerződés értelmezésének monopóliumát az orosz félnek, eléggé megnehezítve a magyar felek érdekérvényesítését egy elszámolási vita esetén. Egy ilyen jogi vitában ugyanis egyetlen szó (például kötbér, késedelem, kárfelelősség) pontos jelentésén eurómilliárdok múlhatnak."

index.hu/gazdasag/2018/01/17/paks_ii/
@Rodeo36 11:
Az még nem diktatúra, hanem konzervatív gerontokrácia.
Ilyen van magyarban is: Járt utat járatlanért el ne hagyj.
Lehet, hogy tudják (vagy sejtik) hogy lehet még annál is rosszabb, ezért nem váltanak.
@kekex:

információid nem -teljesen- aktualizáltak! a saját sajtójuk is mást mond, még olyanokat is beleértve mint a NYT...

abba ugye bele sem mersz gondolni, hogy tulajdonképpen kik is irányíttyák aszt a zországot?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
varosikurir.hu/orban-a-vadlottak-padjan-polt-felkotheti-a-szerecsenmosdatashoz-a-gatyat/

A börtön ablakába, soha nem süt be a nap.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/17/a-kormany-bejelentette-a-stop-soros-torvenycsomagot

Na, ma is kiöntötték a lápi hülyemagyarok elé a moslékot.

Csak éppen Gyuribácsit nem sikerült kitiltani, egyelőre.

"Pintér Sándor kijelentette:

Soros György nem végez illegális migrációt támogató tevékenységet, ezért egyelőre nem alkalmazzák vele szemben az "idegenrendészeti távoltartás" intézményét."

Mert valamelyik baromnak, csak eszébe jutott, hogy magyar állampolgárt csak úgy nem lehet kitiltani.

Helyette izzadták ki ezt a szart, mert gondolták, azért a lápi hülyemagyarokat is etetni kell valamivel.

Így megy ez a felcsúti cigányoknál. Egyik nap van Soros-terv, másik nap Soros György nem végez bevándorlást támogató tevékenységet.
És a lápi hülyemagyarok, mindkét állításnak egyszerre tapsikolnak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Ráadásul magyar állampolgárt még az idegenrendészeti távoltartás intézményével sem lehet illetni, mert azt meg tilcsa a fidesz alaptörvénye. A magyar állampolgárra nem húzható rá az idegenrendészet tartalma. Hehehe, szegény Sanyi bácsi, lehet, hogy azért kell nyugdíjba vonulnia, mert nem tud megoldást a vezérnek?

Azért észrevehetnék már, hogy régen elgurult a gyógyszerük.

Most adtam fel rózsaszín csekken 20 ezer forintot. A posta a teljes születési adataimat rögzítette, meg ellenőrizte a személyigazolványomat is. Közben meg az adóforintok milliárdos tételekben offshore utakon szédelegnek, de azok gazdáját sehol nem jegyzik fel.
Tudós origó szerint Sorosnak nincs magyar útlevele, ezért kitiltható. Pintér szerint meg nem.
Ki dirigál nálunk?;D
www.hirado.hu/kulfold/cikk/2018/01/17/langolo-templomok-varjak-ferenc-papat-chileben

Magyar keresztes ner tagok mikor indulnak a chilei keresztes háborúba, megvédeni a keresztényeket?
"...Semjén Zsolt... miniszterelnök-helyettes közbenjárt Tarik Naffa és Huda Naffa állampolgárságáért, honosításukat „nemzetpolitikai érdekből” támogatva."

Ja, ha nemzetpolitikai érdek, akkor minden rendben.;D

24.hu/kozelet/2018/01/17/semjen-megmagyarazta-miert-tamogatta-zaid-naffa-testvereinek-honositasat/

Soros nem Naffa, de nem is kaffa, így ő nem nemzetpolitikai érdek. Ki is telepít ide be idegeneket egyből állami pozícióba?
444.hu/2018/01/17/ket-ev-brutalis-kampany-utan-a-kormany-elismerte-nem-tud-arrol-hogy-soros-illegalis-migraciot-szervez

"Magyarország belügyminisztere és kormányszóvivője szerint eddig nem derült ki, hogy Soros György olyan tevékenységet végezne, ami az illegális bevándorláshoz járul hozzá."

Egy brutális uszító kampány után, don pinyő beismerte, hogy a soros terv, egy kibaszott nagy blöff volt csupán, ami a lápi hülyemagyaroknak szólt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Egyes kézilabda fanok lelkesedését meg kell mondjam, nem nagyon értem.

Ilyen csúfságos, gyengus próbálkozás, amit a csehek ellen bemutatott a válogatott, a focipályáról ismerős, amit annyira becsméreltek.

Szóval továbbra is tartom: az én és sokak adózott pénzéből külföldi sztárok vásárlásával szórakozni és nagyképűsködni meglehetősen sovánka magatartás.
444.hu/2018/01/17/millios-szerzodeseket-kotottek-tavaly-a-kozmediaval-fidesz-kozeli-uzletemberek

Bayer kurvaanyád zsótit is szépen felhizlaltuk közpénzből.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@habakuk000: szia haba)

Nem mentegetem őket,tényleg csapnivaló volt,nem tudtak csapattá válni,pontatlanul játszottak.
Lehetne magyarázni az új kapitánnyal,Laci hiányával vagy a kevés idővel az új játékosok beépítésére,de sajnos a magyar mentalitásban látom a hibákat(

most nincs időm.......szomorúúú és optimista

majd beszélünk)
@Oxica:

Ez után a beismerővallomás után felmerül a kérdés, hogy a nem tényt tartalmazó nagyplakátolás nem egy jó nagy hivatali visszaélés a magyar adófizetők pénzével szemben?
B+!

Én nem akarok visszamenni Etelközbe. Félek, hogy a nertársak beszorulnak a szorosba, és melléjük szorulunk mi is, akik nem arra akarunk menni.

mno.hu/belfold/vissza-a-szocializmusba-feleleszti-a-kormany-a-hatarsavot-2440914?utm_source=feed&utm_medium=rss
@gazoló:

Most, hogy a focit és a kézilabdát "megcsináltuk", a vízilabdával kéne még kezdeni valamit, mert elfogadhatatlan, hogy abban még mindig nyerünk meccseket.
444.hu/2018/01/18/elszantsag-erkolcs-a-fideszesbol-ellenzekive-lett-mellar-tamas-pecsi-indulasat-magyarazzak

Ilyen jelöltek kellenének minden körzetben, mert ha Mellár Tamás sem kell a magyar népnek, akkor már úgyis mindegy.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Azért most nem lennék hoppál elvtárs helyében, pláne ha a jobbik is beáll Mellár mögé.
444.hu/2018/01/18/megvan-ki-lesz-az-uj-amerikai-nagykovet

Ujjujujjuj elvtársak.

David (csillag) Cornstein.

Ez már majdnem Goldstein elvtársak. Most nem lennék az együtt lopva kurmányzás rendszerének helyében.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Tuggyukkik küldték elvtársak, a Soros.
@kekex:

olyan cikkük nincs ami levédiabasznádról szól ugyanilyen hangnemben? a portugálokat olvastam korábban attól hányni kezdtem, mert nekem kurva sok portugál barátom van és egyik sem olyan mint amilyennek ezek és portugália sem olyan mint amilyennek ezek...megpróbálják kigúnyolni...

az irígység beszél belőlük meg a baromság

majd befejezem, egyelőre AO van élőben és az jobb Federer meg a Strumpf és a Wawrinka kikapott...
brühüyyy
kkk
patyom kinn
ilyenek prosti srácok assziszik valakik és mindíg kiderül, hogy csak elcsúszni lehet rajtuk mikor az ember beléjük lép a járdán
@Rodeo36 11:
Na tessék! Prostisrácok és Gyurcsány - verhetetlen páros!
pestisracok.hu/eljaras-indult-gyurcsanyek-mutyigyanus-kolcsonugyletei-miatt/
Mutyíigyanús? hogy a saját pénzüket kölcsönözték? Mutyi nem ez aranyapáim, hanem ami a közbeszerzéseken és a földárveréseken zajlik! Ami már kezd derengeni a fideszesek értelmesebb részének
www.napi.hu/magyar_gazdasag/mar_a_fidesz-szavazok_fele_is_elkepzelhetonek_tartja_a_kormanyhoz_kotheto_stromanokat.655087.html
és ez is Gyurcsány:
www.atv.hu/belfold/20180118-rongyosra-neztek-gyurcsany-filmjet-a-facebookon/hirkereso
"Orbán Viktort a jövő heti nemzetbiztonsági bizottsági ülésre várják"

No, értem már miért akarja a Németh szilárdan kitaszajtani a bizottságból a Bernadettet. Be is jelentette, hogy ha megjelenik, akkor a fideszesek kivonulnak. Persze, ha Or bán nem akar ott megjelenni, akkor a legjobb álca hogy a fideszesek kivonuljanak más okból. Nagyon lóg ez a lóláb. Mert kurva ciki lenne, ha Or bán elé tárná a Bernadett, hogy mit is mondott a belügyér Pintér nertárs.;D

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=212932
Versenyben volt még a téli töketlenség is többek között. Hahaha.

index.hu/napirajz/2018/01/18/miert_ez_a_neve/
@kekex:

meddig lehet még eszt a soxart eladni a híveknek? mennyire buták? és mennyire hívők?

ha nekem mutatnak egy piros kendőt és meg akarnak győzni, hogy az márpedig kék akkor legalábbis gyanússá válik aki magyarázza

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel:

Eccer mán vót ilyen.
Zukerbergnél okosabb Lőrinc úr készségesen fizetett.
@szép Cicerke:
Eccer vót Budás kutyavásár (is) Nem attól lett milliárdos, hogy herdálta Orbán pénzét! Eszem azt a jóindulatú szívecskéjét nekije!
Basszus!

Már csak imareggeli keretében tud Orbán az amerikai elnök közelébe kerülni?

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=212945
@Oxica:

"Most, hogy a focit és a kézilabdát "megcsináltuk"

Elvtárs,az tény ,hogy 'csokismáté mindenhez is értő belügyminiszterjelölt kezeinél jobb helyen is lehetne a kézilabda ügye és a csilárdokért megvett Vranjes nem biztos,hogy jó választás volt!
Befürödtünk már Dujsebajevvel is korábban!

El nem tudom képzelni,hogy annyi nagyszerű kéziszakember közül,miért kell külföldihez fordulni,még ha a világ lejobb edzőjének tartják is!

A fradit edző Elek Gábor vagy számtalan jobbnál jobb kéziszakember is 'megfocizná ezt a szintet és a Mocsai nemzeti "kézibányájában már ki kellett volna termelődni néhány új csillagnak!

A tegnapi szintet a fiúk edző nélkül is hozták volna..sőt!

Nem..a fidessre jellemző a rongyrázás itt is kijön!
@gazoló:

Egy kis adalék, hogy mi történik a kézilabdában, is.

444.hu/2018/01/18/mar-a-kezivalogatottnak-is-szol-a-kurva-gyenge-de-a-kudarcokra-mindig-van-magyarazata-kocsis-matenak

"Eszerint Seszták megkereste a francia átlövő, Alexandra Lacrabere menedzserét, hogy mindenáron le akarja szerződtetni a játékost Kisvárdára. "Mondjon egy számot, milyen fizetést szeretne". Lacrabere végül mégsem jött, de érkezett egy brazil világbajnok, Samira Rocha, aki az Index szerint megdöbbent, hogy mennyit kereshet, a havi pár ezer euró felével is beérte volna. "

Mikor teljesítmény nélkül is ömlik a pénz a kézilabdába, is, akkor minek küzdjenek a pályán a játékosok.
A pénz zsebben, az eredmény leszarva, majd a megmagyarázó szakemberek (kicsikocsis) megmagyarázzák, hogy minden oké, csak a TAO ömöljön tovább.
@Oxica: Kisvárdára...eszemfacommegáll..

Eddig ez csak a focira volt jellemző,de a kisgömböc elérte a kézit is. Ha a focit nézzük,mint előképet akkor nem várhatunk sok jót(
Ebből a szempontból félelmetes és értem is haba felháborodottságát.

Nagyon szeretem ezt a játékot férfi és női ágát és roppantul sajnálnám,ha a fodbal sorsára jutna!
A rezsimnek,mint a rákosi érának nagyon kellenének a felmutatott sportsikerek,de a fodbaljuk sikertelensége után megpróbálnak rányúlni a hagyományos sikersportágakra. Ha így teszik könnyen járhatunk úgy a kézitehetségeknél is,mint fodbalunkban..ott a csilivili akadémia a sok 'magyarigyerekkel és pénzesőben fürdő beképzelt,nulla tehetségűfalábú,fakezű zselézett majmokat kapunk a kimeneti oldalon((

felkészül kajakkenu(
Mariann kiheverted már?))))
@gazoló:

Igen, ez van. Kisvárda lesz a kézilabda Felcsútja. Úgyhogy, eredményeket már ne várj kézilabdában, csak lebőgéseket.

Fogunk még kikapni kézilabdában, Szenegáltól is. :)
@Oxica:

nebaccá már ki velünk elvtárs,de köszi a cikket))
..hogy te milyen pozitív vagy ma!)

ha Fab ehhez hozzászólhatott volna,már jött volna a kézis cikk) "ádámholvagy?))
@gazoló:
A vizilabda még tartja magát. De majd oda is raknak ejtőernyőst, aztán hozza ugyanezeket az "eredményeket"
www.sztarklikk.hu/kozelet/vegleg-betelt-a-pohar-orban-egykori-tamogatojanal-elkoltozik-az-orszagbol-mert-ujra-diktatura-van/333257

"Kasza László értetlenül áll az előtt, hogy Orbán támogatóinak nincs kifogásuk az ellen, hogy a lakosság negyede a létminimum alatt él, az utcán karácsonykor is hosszú sorok álltak egy tál meleg ételért, hajléktalanok fekszenek az aluljárókban. Az egészségügy már évek óta padlón van, minden nap újabb korrupciós esetekre derül fény, és egyre csak az Orbán-közeli emberek hihetetlen gazdagodásáról hallani."

"És mindezt hangos szó nélkül tűri a népünk. Mindig is tűrte. Nekünk mindig vezér kellett, kell. Legyen az osztrák császár, Horthy Miklós, Kádár János vagy Orbán Viktor. Mindig kell valaki, aki megmondja, hogy merre van az előre. Aki megígéri, hogy megvéd bennünket akkor is, ha nincs kitől. Majd kreál ellenséget. Most éppen Brüsszel az, meg Soros."
Oltári baromságot mondtak a tévében?

A hír szerint Lajos ( nem a Simicska, a másik ) anyja nem tud róla, hogy hizlaldája lenne, és azt mondta az ügyben a fia nyilatkozik.

Ekkora baromságot, egy szülő csak tudja, hogy mije van, meg mije nincs. Ez is a sajtó rosszindulata, mondaná a János ( a Lázár ), mint az, hogy Orbánnak strómanjai vannak ( mondta a kormánytájékoztatón, és mutatta a tévé ).

Szegény választó nem is tudja, mit is gondol a saját fejével, és mit a rosszindulatú sajtóéval.
A soros sajtó nem rosszindulatú?;D

Ja, a sötétül felvilágosított uccákat is mutatta a tévé. A rosszindulatú. Márint a sötétség.
hvg.hu/itthon/20180119_Orban_ongolja_a_tranzitzona_ota_no_a_menekultek_szama_es_meg_sem_allithato?s=hk
"Ha a határon továbbra is mindenkit átengednének a magyar hatóságok, ahogy tették 2015-ben, akkor továbbra is alig lenne valaki, aki koronás-címeres papírokat kér, ahogy alig volt ilyen 2015-ben. Pedig abban az évben szakadt az ország nyakába több százezer ember. A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal nyilvántartása szerint 2015-ben 508, míg 2016-ban 432 személy kapott védelmet Magyarországon, 2017-ben pedig már 1291-en."
és azért csak ennyi, mert napi 5 főben maximálták.
@látjátok feleim szümtükkel:
reflektor.blog.hu/2018/01/18/orban_viktor_miniszterelnok_ur_es_tiborcz_istvan_vallalkozo_ur_vedelmeben
Csak a fidesznyikek kedvéért: ez irónia. A siralmas meg az, hogy el kell nekik mondani, mielőtt komolyan veszik. Mint a többi mumusolást.
Mi az az 1000 milliárd haverok között? 18-ban már eddig megkereste Mészáros a tizedét.
nepszava.hu/cikk/1150623-a-kormany-elismerte-hogy-veszteseges-lesz-paks-2/

k.blog.hu/2018/01/18/meszaros_kampany
"Mészáros cégei tavaly 299 milliárd értékű állami munkába dolgoztak be, aminek 83%-a uniós forrást használt. Idén ehhez képest már 100 milliárdnál tartanak ugyanebben az összevetésben! "
"this is economy stupid!"
valasz.hu/uzlet/rona-peter-orban-viktor-nem-erti-a-szingapuri-modell-lenyeget-127021
"Az igaz, hogy Szingapúr illiberális demokrácia, de nincs korrupció, és a felemelkedés a teljesítmény következménye (…). Abból nem lesz semmi, hogy ellátnak egy halom tőkével száz-kétszáz embert, mert a tőke a tudás nélkül egyenesen méreg”.
@kekex: sziajóreggelt kekec)

sajnálnám,de sajna ott is elkezdődött!
cask reménykedni lehet,hogy nem mindegyik sportágra hat egyformán.
egyébként az nem lenne rossz,ha tisztességes lovetták kerülnének a sportba,de minden szarrá válik a mocsok maffia bábasága hatására!
..sport,oktatás,eü.de akár természetvédelem,városrendezés,túrisztika azonnali metamorfózison esik át,ahogy hozzáér a sok dilettáns magas polcra helyezett,semmihez sem értő baromarcú(
zsurpubi.hu/cikk/3747-o-na-ki-szerkesztgetett-a-soros-alapitvany-tamogatasaval-csak-nem-kover-laszlo-es-orban-viktor/

Külföldről támogatott soros bérencek, akik a kormány megdöntésére szerveződtek.
Az a céljuk, hogy elmozdítsák a forradalmi szocialista munkás-paraszt kormányt, hogy egyszer majd ők kerüljenek a hatalomba, hogy kifosszák az országot és a magyar népet mély szegénységbe taszítsák, vagy elüldözzék az országból.

Ne hagyjuk szó nélkül.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
mno.hu/belfold/egy-ujabb-biro-aki-hando-tunde-miatt-perel-2441195?utm_source=feed&utm_medium=rss

Akasztyák a hóhért?

Vagy csak arról van szó, visszaélt hivatali helyzetével egy-két főjogász? Mondjuk ingyen/baráti alapon vitorlázott a meggyanúsított ember hajóján, amit később elfelejtettek a nyomozás során felderíteni???
index.hu/belfold/2018/01/19/orban_viktor_radiointerju_kossuth_nemzeti_konzultacio_stop_soros/

Ezt az átmeneti oltalmat nem tiltya az unió??D No meg a soros disznó?

Mert eddig sehol senki nem mondott olyat ( nyilvánosság elé nem került ), hogy a menekülteket állampolgárokká is kell tenni. Ugyé most Orbán ismerte be, lehet nekik oltalmazotti státuszt adni, oszt majd ha otthon javulnak a körülmények, akkor vissza kell nekik menni a hazájukba.

A 20 ezer letelepedési kötvényes bezzeg állandóra ideköltözött, meg még a rokonnyaik is. Szóval hogyisvanez?
"A civilek önbevallását arról, szerveznek-e illegális migrációt, kapnak-e külföldi támogatást, illetve mennyit, az ügyészség ellenőrzi majd."

Elgurult? Fogják meg!

Ki az, aki önként bevall olyat, hogy az illegális migrációt szervezi? Őt nevezik embercsempésznek.

index.hu/belfold/2018/01/18/lazar_janos_kormanyinfo_107_2018_januar/

A migránsok támogatása persze nem azonos ezzel az illegális migrációszervezéssel. Pont.
Basszus!

A Bernadett Kabulban született külsős szakértője nemzetbiztonsági veszély, a Szijjártó meg közben a magyar rendőrség által körözött Gorkával tárgyalgat ( Gorka szereti a fegyvereket, állítólag valami lőfegyverrel visszaéléses ügy miatt körözik ), és nem érthető egy körözött személy miért is nem nemzetbiztonsági veszély, ha egy magyar miniszterrel tárgyalgat? Hogyvanez?????

Ja, emlékszek már, csak a Prisztás volt nemzetbiztonsági veszély, amikor egy szdsz-es politikussal egyidejűleg megjelent egy rendezvényen.

24.hu/kozelet/2018/01/19/ezert-tanacsoltak-el-szel-bernadettet-a-nemzetbiztonsagi-bizottsag-uleserol/
Ezt már lassan a mandisok többsége se veszi be:
mandiner.hu/cikk/20180118_stefka_istvan_erik_a_bekemenet
"Az említett választás 1947.augusztus 31.-én volt.
Ez a cikk lényegén nem változtat."
Sőt! Kieg.tőlem
@kekex:
a nagypofájú széllelbélelt idióta, aki pénzmosással szerezte a vagyonát és soha egy szalmaszálat nem tett keresztbe ...mintha a zorbángeci és bandájáról szólna a hír...és levédiabasznádról

brühüyyy
kkk
patyom kinn

a magántőke oda megy ahová akar és onnan érkezik ahonnan akar és ez most enm süsülandia beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@kekex:
az etelközi vérszerződést nem akarják megfúrni? vagy csabakirályfit a máté úgyis kedveli a fiatal fiúkat...vagy -esetleg- visszavarni a fejét a koppányra?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és csörgőket telepíteni a trójai falóba
index.hu/belfold/2018/01/19/hirado.hu_szel_szakertoje_megbukott_az_atvilagitason/

Ja, a fáraó, meg a tiszteletbeli konzul nem bukott meg. Mert ugyé akinek isten a barátja, az idvezül. Csak.
444.hu/2018/01/19/diaktuntetes-gyerekek-vagyunk-nem-az-a-dolgunk-hogy-8-orakat-dolgozzunk

Hát hát, elvtársak.

Ezek a gyerekek már nem lesznek fideSS szavazók. Erre nagy tételben mernék fogadni.

Most nem lennék a felcsúti lótolvaj cigány helyében.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/19/orokre-eldol-magyarorszag-sorsa-tamadnak-az-ultraliberalisok-mindenhonnan

Még szerencse, hogy pár év és ezeknek az idiótáknak már harangoznak és akkor egy tök jó hely lesz Magyarország.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Mert az nem lehet, hogy ezek a szarevők újratermelődjenek, az nem létezhet.
@Rodeo36 11: Maaaarciiiiii :)

Fucsovics Márton a harmadik fordulós mérkőzésén nagy játékkal győzte le 6:3, 6:3, 6:2-re a világranglistán 93. Nicolás Kickert, ezzel bejutott a negyedik körbe, a legjobb16 közé az év első Grand Slam-tornáján, az Australian Openen. Az előző napok hőségéhez képest egy fokkal jobb körülmények között lejátszott meccs 1 óra 56 percig tartott.

Fucsovics ezzel bejutott a második hétre, és hétfőn akár a címvédő Roger Federerrel is játszhat, ha a svájci a magyar idő szerint szombat délelőtt kezdődő saját harmadik körös mérkőzésén legyőzi a francia Richard Gasquet-t.

index.hu/sport/tenisz/2018/01/20/ujabb_nagy_gyozelem_fucsovics_ott_van_a_nyolcaddontoben_az_ausopenen/
Bulgároknál akadnak migráncsok, nálunk alig, mert innen még azok is elmenekülnek. Ennek ellenére a magyar civileket állandóan vegzálja a kormány, és pártja.MIÉRT?????

" Arra a kérdésünkre, van-e a bolgár kormánynak bármiféle bizonyítéka arra vonatkozóan, hogy a Soros-féle civil szervezetek segítik a migrációt, Zaharieva és tanácsadója egyszerre válaszolta: nincs olyan információjuk, ami ezt alátámasztaná."

mno.hu/kulfold/bulgaria-nem-tud-migraciot-tamogato-soros-szervezetekrol-2441485?utm_source=feed&utm_medium=rss
"Az igaz, hogy Szijjártó Péternek nem feladata ellenőriznie a police.hu körözési listáját, mielőtt a Fehér Házba utazik; a KKM-nek viszont feladata lenne a külügyminiszter külföldi találkozói előtt felkészülni, illetve a minisztert felkészíteni abból, hogy ott kivel fog találkozni."

Miért vannak a csicskások, ha a miniszternek sem tudják jól előkészíteni a találkozóit? He? Ezét ki is a felelős? Nem a miniszter?Meg mondjuk aki a fáraóval összehozta a főnit.

mno.hu/belfold/szijjarto-nem-tudta-hogy-gorka-sebestyent-itthon-korozik-2441566?utm_source=feed&utm_medium=rss
Az persze külön jó, hogy az amerikai elnök szakemberei is trampli módon ellenőrzik az elnökük tanácsadóit.:D
"A kormány erőforrást, nem pedig áldozatot lát a magyarországi roma közösségben"

Látjuk nyóc éve, hogy nagyon kevés romából lett nemzeti gázszerelő.

www.sztarklikk.hu/kozelet/orban-elarulta-mit-gondol-a-ciganyokrol/333337/

Ez viszont tiszta hazugság:
"Orbán Viktor azt is hangsúlyozta, hogy Magyarországon ma csak két útja van a felemelkedésnek: a munka és a tanulás, ha pedig a kettő összekapcsolódik, az külön szerencse."
A tisztán látás érdekében a fenti hír kormányközelből:

" Az ország vezetése során az igazságos társadalom iránt is keressük az utakat, ahogyan a többi politikai erő is ezt teszi. Egyesek szerint az igazságos társadalomhoz úgy lehet eljutni, hogy mérnöki precizitással kijelölik a dolgokat. A polgári oldal úgy gondolkodik, hogy lehetőséget kell adni azoknak, akik keresik a lehetőséget – mondta Orbán Viktor."

www.origo.hu/itthon/20180120-orban-viktor-beszed-a-roma-kereszteny-szakkolegiumi-rendszer.html

Lehetőséget kaptak, de kik?????? Az oktatásban, egészségügyben, közigazgatásban??????
Érik a gyümölcs. Magyar módra.

www.atv.hu/belfold/20180120-visszalepett-az-mszp-szir-kepviselo-jeloltje-orban-patriarkajaban/hirkereso

"Bourgla Ossamah az ATV főmunkatársának azt mondta: Felcsúton nagyon szeretik a betegei, de a ceglédi eset, amikor az emberek megijedtek néhány arab férfitól, őt megrémítette."
www.origo.hu/itthon/20180120-marki-zay-peter-polgermesterjelolt.html

Ja, amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az ökörnek? Mert a fideszesek nem szoknak eljárni, más régiókba kampányolni a saját érdekeik mellett? Tiltja valami a szociknak?
Ez nagyon ott van. :)

Stop Pharaon!

"Viszont ha kifutottunk esetleg a költségvetésből, és pénzre van szükség, akkor van egy ötletem egyenesbe pofozni ezt az elcseszett ötletet.
Illegális migráció alatt értsük mondjuk azt, amire a világ esze, Orbán Viktor a maga leépült szégyenében annyit bírt makogni, hogy „boldog karácsonyt”: tehát konkrét terroristák beutaztatását letelepedési kötvénnyel, aztán zsíros üzleteket velük saját láb jeligére. Ha ez nem illegális, akkor semmi se.
Ehhez jelentős külföldi pénzbeáramlás társult. Na annak vissza lehet szerezni legalább a negyedét, ha szűknek néz ki a hó vége. És ehhez nincs szükség nyolc kilométeres szélességű razziákra meg alkotmánysértésre. Elég megfogni Habony Árpádot és Rogán Antalt, aztán addig rázni őket fejjel lefelé, amíg potyogni kezd a zsebükből az illegális migrációból és terroristasimogatásból gyűjtött szajré. Meg lehet állni huszonöt százaléknál, de minek, ha jól esik."

hvg.hu/itthon/20180118_Stop_Pharaon
@látjátok feleim szümtükkel:
Ahányszor meghallom ezt az "emberi erőforrást" mindig a Mátrix jut eszembe, ahol a sejtekben emberi lényeket használnak erre. A szóhasználat mindent elárul arról, hogy látják a világot és a magyarokat.
b1.blog.hu/2018/01/19/nemeth_szilard_eloben_becsicskitotta_az_echo_tv-s_mikrofonallvanyt?token=4c111c2b8a6b22cb6d01a37652923476
@kekex: Tótawének ez jutott eszébe beszélő disznósajt elvtársról. :)

"...egyre inkább kirajzolódik az a törekvés a bolondórák mögött, hogy takarodjon a Fidesz környékéről mindenki, aki hetente akár egyszer is gondol valamit, és csak az maradjon, akinek ez nem vérciki. Ez is egy stratégia, végül is a taplógomba velünk van évmilliók óta. Igaz, hogy nem beszélget vele senki, de attól még miért ne lehetne képviselő Csepelen."
Hétfőn.

Fucsovics - Federer

Akit érdekel.
@kekex:

No, ebből én rájöttem milyen lehetőségre gondol a polgári oldalon Or bán. Olyanra, ahol még azt is ők mondják meg, hogy a tv mikrofonálványán mi mehet ki. Ha valaki barát, mint a Flórián, meg a Lőrinc, meg..., akkor különösen sok lehetőséghez jut. Köszpénzben.
@látjátok feleim szümtükkel:
mondjuk a lényeg a szómágia volt a cikkben.
Hej, ha a mai ellenzék akár csak a tizedét produkálná, amit Orbán ellenzékben tudott. Akkor nem itt tartanánk!
Még mindig a legjobb szövegek, amikor a mai hülyeségei ellen az anno mondott beszédeit lehet felhozni,
"A szó veszélyes fegyver
és van aki fegyvertelen"
Ilyen, amikor üzen a fidesz? Én enyhe fenyegetést vélek kihallani belőle. Értsük úgy, ha nem nyernek, akkor majd gondoskodnak arról, hogy az adott település ne kapja meg azt ami jár neki, vagy majd gondoskodnak arról, hogy a település "cirkusz, viszály, politikai kísérletek és magyarázkodások színtere legyen"?

"Havasi Katalin a vasarhely24.hu-nak Bálint Gabriellával, a KDNP helyi elnökével közösen adott interjújában úgy fogalmazott, „a kérdés az, van-e Hódmezővásárhelynek két-három felesleg éve arra, hogy a megkezdett fejlődés folytatása helyett cirkusz, viszály, politikai kísérletek és magyarázkodások színtere legyen”."

www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/01/20/hodmezovasarhelyi-fidesz-elnok-a-varos-jovoje-a-tet-az-idokozi-valasztason
Száguld az igazi magyar ipar. Avagy így buszunk mi?;D

"Az elkészült busz azonban nem egyezik meg a jármű eredetileg bemutatott, forgalomban már bizonyított, üzemképes prototípusával. A tegnap látott, tehát gyártásban lévő modell 75 centivel rövidebb lett, emiatt a "csuklónál" könnyebbé vált, ami például a hirtelen fékezésnél balesetveszélyt okozhat. A gyártó állítólag eddig nem tudta dokumentumokkal igazolni, hogy a korábban beszerzett típusengedély módosítása a megkurtított verzióra is érvényes."

hvg.hu/gazdasag/20180120_nepszava_megsem_vettek_az_elso_fapados_buszokat_mert_meg_szerelni_kell_azokat#rss
"Az, aki becsületesen él és dolgozik, annak semmitől sem kell félnie" - hangsúlyozta a KDNP-s Havasi Katalin Hódmezővásárhelyen.
Én jobban örülnék, ha azt mondta volna, hogy aki nem becsületesen közbeszerez, és nem a munkájából, hanem letelepedési kötvényekből gazdagszik ( míg mások a becsületes munkájukból éppen csak megélnek ), annak félnie kell.

Az se ártott volna, ha indulatkeltésként elmondja, hogy Lázár János miért tudott annyi fejlesztést és forrást vinni Vásárhelynek, más település ezzel szemben pl. miért nem kap kisvasutat, tram traint, meg emeletes körforgalmat a sík alföldi tájba?????

Ja és arról is szólhatna, szintén hangulatkeltés céljából, miért beszél a néprádió a Lázár kastélyához épült útról, amikor arra felé távolban-közelben vagy 50 éve nem volt útfejlesztés annak ellenére, hogy a szocik idején Lázár mai képviselőtársa volt a megyei közútkezelő vezetője, és addig, amíg másé volt a kastély, út sem épült még a fidesz második négy évében sem?

www.sztarklikk.hu/kozelet/indulatkeltes-es-nagy-atvero-show-folyik-hodmezovasarhelyen/333354/
@látjátok feleim szümtükkel:
nagyot akar a szarka, de nem bírja a farka

és a másik zseni?
alapblog.hu/trump-szerint-a-vilag/

pontosan ilyen "bölcs" és tanult

a seggében hordja az eszét

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Na, megszólalt a betelepítésügyi miniszter is:

444.hu/2018/01/21/rogan-senkit-nem-fog-meglepeteskent-erni-ha-soros-gyorggyel-szemben-az-elsok-kozott-vezetik-be-a-tavoltartasi-vegzest

Baz' meg tóni, ha ezt a törvényt meghozzátok, te lennél az első, akivel távolságot kellene tartatni, de legalább akkorát, hogy a Hold pályáján kívül keringjél!
@elmeherceg: D

nagy a tülekedés a lámpavasak körül!
@elmeherceg:

Ebben csak az a szép, hogy az a miniszter, aki érti is amit mond, nem úgy mint a Rogán, azt találta kikiabálni, hogy a Soros nem végez az országban olyan tevékenységet, ami miatt ki lehetne tiltani. Ergo a korlátozás sem lesz alkalmazható rá.
Továbbá a bulgárok szerint sem végez náluk sem migrációval kapcsolatban tevékenységet.
Nem jött össze az ételosztás a DK-nak Pécsen, ugyanis nem sikerült kitölteniük a nemlétező nyomtatványt.
Az ételosztásban közreműködni tervezett vendéglátós viszont hirtelen ellenőrzést kapott. Összefüggés persze nincs.

444.hu/2018/01/21/nem-engedelyeztek-a-dk-etelosztasat-pecsen

Sebaj, majd jön rétvári elvtárs öt tonna krumplival a zsebében.
@látjátok feleim szümtükkel: az a helyzet, hogy arogán tóni azon (kevés) fideszesek közé tartozik, akik sem nem ostobák, sem nem hülyék. Rá valami egészen más jelző illik, csak az a szó még nincs megalkotva. Talán pont ő lesz a névadó.
@látjátok feleim szümtükkel:
Emléxik még valaki, hogy mekkora sipákolás volt, amikor Lampert anno hasonlót nyilatkozott?
"Tehát a nemzetrontó DK a magyar nép ellen szövetkezve próbált meg ételt osztani, így hát méltó büntetésben részesült. Kormányunk ismét megvédte Magyarországot és vele a magyar népet!

Köszönjük Viktor! Valamint köszöni az a 150 rászoruló is, akit megvédtél Gyurcsány babgulyásától."
kolozsvaros.com/rovidek/koszonjuk-viktor-hogy-megvedtel-gyurcsany-babgulyasatol/
@elmeherceg:
"De ami a legsúlyosabb: jól értem, hogy ennek a jogellenes katyvasznak az az egyik célja, hogy semmiféle tüntetést ne lehessen szervezni ma Magyarországon a kormány ellen, mert az illető szervezetre, a hazát letelepedési kötvényenként kiárusító Rogán Antalok azonnal rányomják a bélyeget, hogy valójában a kerítést akarják lebontani? Tehát mostmár ott tartunk, hogy a diákok is kerítést akarják lebontani?"
kolozsvaros.com/rovidek/ennek-nagyon-csunya-vege-lesz-antal/
"Mi alól menti fel a miniszterelnök vejét az, amit a Magyar Idők itt most baromira leleplezett?"
kolozsvaros.com/rovidek/a-becsuletes-artatlan-tiborcz-istvan-esete-a-simicska-lajos-nevu-gaz-oligarchaval/
"az LMP volt az, aki mind a tizennyolc választókerületben „ráindított” a közös jelöltre, és megbízhatóan el is vitt 7-8%-ot mindenhonnan…)"
kolozsvaros.com/2018/01/20/igy-is-le-lehet-gyozni-a-fideszt/
Hát, valahogy csak meg kellett szolgálni azokat a szélbefutta cédulákat! És fixen hozzák majd az "eredményt" 18-ban is. Erre jók. Jók?
@kekex:

Arról nem is beszélve, hogy maga Lázár mondta el, ők kezdték Vásárhelyen a közvilágítás korszerűsítését, és mit tesz isten, a Tiborcz cége dolgozott ott is. Ezek után van még kérdés?
www.hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2018/01/21/hollik-megdobbento-hogy-megbukott-az-atvilagitason-a-szel-bernadett-altal-javasolt-szakerto

"aki bekerül a testületbe, az felelősséggel tartozik Magyarország biztonságáért, ezért természetes, hogy átvilágítják.", mondja Holik képviselő a keresztényi oldalon.
Azt is mondhatná, hogy akkor a miniszterelnök, aki mindenről értesül, még arról is, amiről ő és Szél Bernadett sem, miért fáraózott, miért adott konzuli megbízást olyan külföldinek, aki nem ment át a nemzetbiztonsági átvilágításon, és a saját pártja ennek az embernek a testvéreit miért igyekezett honosíttatni? Vagy amit szabad nekik, az t más polgárnak nem szabad? Hol van erre engedélyük?
Ja, mellesleg egy képviselőnek miért kéne tudnia előre, hogy a jelöltje nem fog átmenni a megvilágításon? Talán akkor joggal szájalhatnának, ha a külügyér Szijjártó sem itthon körözött személyekkel tárgyalgatna külföldön. Gondolom a magyar állam külügyeiről, vagy esetleg valami másról?;D
@látjátok feleim szümtükkel:
Cigány tempó, vagy letagadják a nyilvánvalót is, vagy egyszerűen kijelentik, hogy hazugság. Már persze amellett, hogy égre-föüldre esküdözve a trombitarezet aranyként próbálják eladni. Merthogy fénylik az is.
És nem, a nemzetiségi jellemző felemlegetése nem rasszimus, hanem realizmus.
Kéri és amire hivatkozott TGM
www.atv.hu/belfold/20180119-keri-laszlo/hirkereso
"két féligazság összerakva nem igazság, hanem irgalmatlan baromság lesz"

24.hu/kozelet/2018/01/19/tgm-igy-gondozd-az-orbanodat/

Összefoglalva: nem a bunkósággal kellene orbánékkal versenyezni, erő nélkül röhejes erőpolitikát imitálni.

Egyébként szerintem is nem a max 2.5 millió elvakult hívőt kellene megpróbálni kiábrándítani, hanem a 6 millió másikat aktivizálni. Nota bene: ahhoz viszont jó a korrupció és rombolás állandó emlegetése.
@kekex: Kevesebbet. A 2,5 millió zombi mellett van 3 millió, akik stabilan a fidesz ellen vannak, csak épp minimum 3-4 felé szavazgatnak.
Azokat kell megmozgatni, akik otthon tespednek, mert ők még épp megélnek, kétévente újra cserélhetik az ájfonjukat, minden vasárnap jut hejneken a rántott hús mellé és évente elmehetnek lastminuttal görögbe.
Ismerek olyat, aki aláírta, hogy küldhetnek neki propagandaanyagot, mert attól fél, hogy majd ez is számít a gyereke egyetemi felvételijénél, mint egykor a kisz-tagság.
Itt tartunk 2018-ban.
Örüljünk együtt a mészáros-család sikereinek, a magyar emberek sikere is ez.

A héten a gyerekek is behúztak 16 milliárdot közbeszerzésben

index.hu/belfold/2018/01/21/14_8_milliardert_epitenek_es_ujitanak_meszaros_lorinc_gyerekei/

és

index.hu/gazdasag/2018/01/21/meszaros_lorinc_gyerekei_nyertek_egy_1_2_milliardos_kozbeszerzest/

a papa 100+ milliárdjával az idei évben ez napi 6 milliárd átlagban a kis családnak. A pénz nagy részét persze a brüsszeliták adják.
Belegondolni is szörnyű, mi lett volna, ha sikerül megállítani Brüsszelt!
@Gábris szomszéd:

na végre, valami humor -ha keserű is- még hogy ezek "családok" ja, persze abban az értelemben ahogy a süsülandiai olasz maffia családokat annak híjják

mit gondolsz győzhet a fucsovics?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és akkor megkapja a nagy valagrendet az összes csüngőkkel és bojtokkal? meg 20 kg krumplit? persze a parlament kupolatermében rétvári elvtársnő sajátkezűleg
@Rodeo36 11: Hát a papírforma és Federer 19 címe ugye nem sok jóval kecsegtet. Abban azért bízom, hogy egy szép és kemény küzdelem lesz.
Tényleg a hisztis süsü picsa büntijéről hallottál?
@Gábris szomszéd:
nem nézem a női részleget...mert tele van ilyen ármányos meg hisztis gyilkos pillantásokkal...a Babos -ha aznap éppen jó- akkor bárkit szétver...most a román Halep a világelső és marad is mert hatalmas játékokban győz az austrál edzője nagyon büszke rá...a wiiliams "brother" -ek meg -asszem- végre elsűllyednek agyon drogozva nyertek, most, hogy gyereket akart két évig tartott míg a drogok hatása elmúlt és már nincs másik két éve 33 éves, hogy újra fiúsítva legyen hát feladta a vandeweghe lenne az egyik utód de hát így nem megy egyébként a Fabio Fognini kapta a 25000 dolláros büntit tavaly mert olaszúl olyan káromkodásba kezdett, hogy a záporeső kutya füle de az fiúk is kitesznek magukért most a Kyrgios volt nagyon jól nevelt meg is ölelte az őt legyőző dimitrovot és a dimitrov sem röhögte ki hanem megtapsolta hatalmas játék volt...de ez ad színt és zamatot a játéknak, hadd ordibáljanak most a közönség baszik ki a nyögősökkel a nadál a főnyögős de azt még nem gúnyolják de annak is eljön az ideje...szóval ha nem is győz a marci akkor is jó játék várható nézd meg szvsz legalább 4 szett lesz a Diégo Schwartz man megfingatta nadált pedig a válláig sem ér de kurva jól játszik...szóval most lesz még csak a herce hurca a célegyenesben

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Szép hetet!

"Ezt sem verték nagydobra: lakásokkal is segíti a kormány a menekülteket...
Szintén az európai bizottsági menekültalap oldalán található meg az a 2016. december 16-i belügyminiszteri utasítás – hatálya a 2017–2018 közötti programidőszak –, amiből kiderült, hogy a Belügyminisztérium különösen négy tevékenységet támogatna: menekültek lakhatási körülményeinek felmérése, lakhatási program kidolgozása, lakhatáshoz kapcsolódó rendszeres kiadásokhoz nyújtott anyagi támogatás, valamint szociális munka.

Mellesleg az unió, tudjátok az a Brüsszel, amit meg kell állítani nagyplakátosan, adott egy valag pénzt is:

"A Belügyminisztériumhoz tartozó BelügyiAlapok.hu portálról ugyanis kiderült: az Európai Bizottság által létrehozott Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap forrásaira – a 2014–2020-as időszakban 9,9 milliárd forint – sikeresen pályázott a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI), amely a fővárosi önkormányzat hajléktalanellátó szervezete."

Ennyit a magyar paraszt vakításáról.:D

index.hu/belfold/2018/01/22/ezt_sem_vertek_nagydobra_lakasokkal_is_segiti_a_kormany_a_menekulteket/
Dőlnek a csontvázak?????

index.hu/gazdasag/2018/01/22/pont_a_nav-nal_a_bukhattak_ki_csalo_kozbeszerzes_a_microsoft-botranyban/

"Elsőként pedig pont egy óriási NAV-os közbeszerzés lett nekik komolyan problémás, ahol a szerződés valós és papírokon feltüntetett összege között több száz millió forintos különbséget találtak, és a hiányzó összegről máig nem derült ki, hogy pontosan kikhez került.

Egy nagy, 43 milliárdos, 2013-as keretszerződés 2014 májusi részéről van szó..."
Vissza nyalt a fagyi Szél Bernadett szakértője ügyében?

"Magyar állampolgár vagyok, az LMP országgyűlési frakciójának munkatársa, a Migszol nevű szervezettel pedig soha, semmilyen jogviszonyban nem álltam. 1986-ban születtem Kabulban, Afganisztán fővárosában. 1990-től, 4 éves korom óta élek Magyarországon, 2003 óta pedig magyar állampolgár vagyok..."

Egyébként meg "Volt a Demokrácia Központ Közalapítvány munkatársa, amely kuratóriumának elnöke előbb Schöpflin György, fideszes európai parlamenti képviselő, majd Martonyi János, Magyarország korábbi fideszes külügyminisztere volt.
2014 és 2016 között a Terror Háza Múzeumot működtető Közép- és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány jogásza, valamint az Első Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság pályázati irodavezetője volt. Azaz Schmidt Mária, és az Emlékbizottságot vezető Balog Zoltán miniszter alatt dolgozott."

Talán nem ártana a NEM TÉNYEK közlése előtt egy kicsit tájékozódni.

Mellesleg ilyen ferdítések esetében hol lapul az a nagyhatalmú nemzeti média hatóság? HE?

24.hu/belfold/2018/01/22/megszolalt-a-szakerto-akire-hivatkozva-nem-engednek-szel-bernadettet-nemzetbiztonsagi-bizottsagi-ulesre/
No ettől kell hányni:

Mert más szemében a szálkát, sajátban a gerendát sem?

" Azok kedvéért, akik el voltak ájulva a gálán elmondott beszédétől, Csurka azért érzékeltette: a monológ 80 százalékánál, amikor érzékelte, hogy a közönségben „ül az”, amit mond, zsebre vágta a kezét, elmosolyodott, és „amerikai stílusban” folytatta szavait." mno.hu/sport/csurka-gergely-shane-tusup-a-nagybeszed-egy-pontjan-zsebre-vagta-a-kezet-2441831?utm_source=feed&utm_medium=rss

Kinek is nőtt bele a keze a nadrágja zsebébe? Azt nem tartja szégyellni valónak , csak egy "kis" úszóedző kezét kifogásolja?

El kéne már eccer-kétszer gondolkodni a kinyilatkozások előtt.
@Rodeo36 11: "A kormány arról is hazudott a migráció kérdésében, amiről múlt héten hazudott." :)
Volt itt börtönlázadó, aki a lázadás után kapott oltalmazott státuszt, volt itt késes rabló, volt itt olyan, aki nemi erőszakot kísérelt meg az utcán, volt olyan, aki úgy lopta el valakinek a pénztárcáját, hogy megharapta, volt olyan, aki peepshop-nak nézte az egyik Nemzeti Dohányboltot és volt olyan - talán a legsúlyosabb - aki miután megkapta a státuszt, egy bűnszervezetet, egy embercsempész maffiát hozott létre Orbán Viktor oltalmazása és Pintér Sándor átvilágítása után.

alfahir.hu/2018/01/22/vona_gabor_jobbik_bevandorlas_orban_viktor_fidesz
"Szimbolikus eset volt Őcsény. Befogadja ezeket az embereket, majd amikor egy szervezet üdültetné őket, a miniszterelnök ugrik oda elsőként, hogy hergelje őket. Van ennél lejjebb? Soros migránsai helyett már jó régen itt vannak Orbán elvtárs migránsai". :)
@Gábris szomszéd:
ez egy rossz tréfa azaz nem lehet rajta röhögni...
az benne a szomorú, hogy a zemberek eszt is megeszik mint szart kanállal tányérból és jókat büfögnek hozzá, ahelyett, hogy kivonulnának a zuccára és lőni kezdenének mindenre ami fidex

dehát hülyeség ember a neved főleg NER gyermek és ner fertőzött meg nemzeti agysérves

brühüyyy
kkk
patyom kinn

egyébként az AO-n a chung összekerül azzal a sandgren nel aki szintén ugyanúgy az ismeretlenségből tűnt fel és szétverte az összes nagymenőket akikkel összekerült

federer játszik a berdich hel, kyle edmund, cilic, dimitrov nadal még kettő hiányzik nem jutnak eszembe

de nagy só lesz mától fucsovics meg játszhatna valami izgalmas hajtós tennis t és nem óvatos duhajként kivárni a helyzetet és ha bejön jó ha nem akkor is...legalább egy szettet meg kellett volna nyernie ahhoz, hogy a neve fenn is maraggyon így a feledés homálya fedi majd a futottak még között csak ria ria hungária hangzott de nem sokáig...kell eseményt csinálni ez szórakoztatóm ipar színház és ott alakítani is kell nem csak lecsapni a labdát ha jön

brühüyyy
kkk
patyom kinn

ja, és 25 éves...a chung 22 és a többiek is akik előrejutottak persze a nagymenők meg már mennek nyugdíjaskorba...szüxég van a frissítésre

a djokovics halottként távozott most egy darabig nem fog játszani
@Gábris szomszéd:
akkor nem tévedtem így néz ki

AU2018
ausopen.com/draws
a fiúk:
nadal-cilic
edmund-dimitrov
chung-sandgren
federer-berdich

ebből az: edmund, chung, sandgren teljes meglepetés a (edmund ott kavargott valahol a közelben de sohasem sikeredett neki) de a többi szinte a semmiből tűnt az élbolyba...és persze bármi lehetséges

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Már nem tudom hol, a napokban olvastam a neten:

Kiegészítés a Stop Soros törvényhez: Tekintettel Soros György Magyarországra veszélyes tevékenységére, Magyarországon ne tölthessen be kormányzati pozíciót olyan személy, aki korábban Soros-ösztöndíjas volt.
Barátkoznak az osztrákok?;D

Olvasom, hogy az osztrákok beperelték a magyar kormányt paks II. ügyében.

hvg.hu/gazdasag/20180122_Perelnek_az_osztrakok_ez_megakaszthatja_Paks_IIt#rss
"...a bírák többsége attól tart, hogy ebben a fiatalabb, tapasztalatlanabb, de ambiciózus bírák lehetnek majd eszközök, azok, akik nem éltek még a Kádár-rendszerben ahhoz, hogy igazán értékelni tudják azt a szakmai autonómiát, amit a rendszerváltás után a bíróságok megkaptak. Ez pedig életveszélyes lehet egy olyan politikai környezetben, ahol a kormány nem tűri az ellenállást. A legtöbb bíró ezért okkal tart attól, hogy ha a Fidesz újból kétharmadot kap, akkor bedarálja a bíróságokat."

index.hu/belfold/2018/01/22/hando_fazekas_fight/
Beszorul a fidesz a maga építette csapdába?

"Azzal kapcsolatban, hogy ha Szél valóban Soros György „zsebében” van, hogy mehetett át az átvilágításon, úgy válaszolt: a részleteket az átvilágítást végző szervektől kéne megkérdezni, ő a frakció szóvivője."

No de attól, hogy valaki szófosó, még szabad gondolkodni, persze ez a fidesz háza táján nem divat, nem is tudom mit várunk egy szóvivőtől?;D
Mondjuk azt elárulhatná, hogy kinek a szavai horgya-viszi.

mno.hu/belfold/az-lmp-politikusa-is-probalt-kerdezni-a-fidesz-sajtotajekoztatojan-nem-hagytak-2441998?utm_source=feed&utm_medium=rss
hvg.hu/gazdasag/20180122_Tobb_mint_tizmilliardba_fajhat_az_allamnak_Tiborcz_Istvan_csele?s=hk
Mondjuk aranyos volt Bajnaitól, hogy a tízparancsolatra hivatkozott (nrm írták bele a közbeszerzésbe, hogy "ne lopj) amikor a számokra is hivatkozhatott volna:
2009: 3 projekt, 0,534 euró

2012: 17 projekt, 29 millió euró

2014: 15 projekt, 14,2 millió euró

Azaz Bajnaiék alatt, mégha az nem is fél euró, hanem félmillió, mégis ingencsak eltörpül az orbánbagázs idejétől!
@kekex: Bencsik András fideszmédiás főszerkesztő véletlenül gyáva szarnak nevezte a fideszmédia minden második szerzőjét :)

youtu.be/4HC1_Jq7iAk
www.portfolio.hu/gazdasag/vegre-kiderult-a-kivandorlok-fele-vegul-hazajon-magyarorszagra.274255.html
Mondjuk, egy kissé árnyalja, hogy az eleve idénymunkára kimenők térnek jelentősebb számban vissza, viszont:
"a 30 év alatti fiatalok és a gimnáziumi végzettségűek különösen magas arányban lépnek külföldi munkaviszonyba, és alacsony a visszatérők aránya."
Ja, és a 18 év alattiak, akik eleve külföldön járnak már középiskolába - nem is szerepelnek.
444.hu/2018/01/22/11-milliardot-kap-a-szazadveg-megkutatni-hogy-mit-gondolnak-a-migraciorol-europaban

1.1 milliárd.

Én már az eredményt is tudom elvtársak.

A zeurópai zemberek "asztat" fogják gondolni, amit a felcsúti lótolvaj cigány gondol elvtársak.

Ennyike elvtársak, kérem az 1.1 milliárdot elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex: hááááááááááááááááát a világ esze onnan alcsútbasznádról aszongya, hogy megélnek a zunijó pízze nélkűl is...akkó' most ez hugy vagyja magáta?

vbrühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2018/01/22/ot-ev-meg-migransbarat-programokra-kunyeralt-brusszeltol-az-orban-kormany

"A stratégia szerint az alábbi célokra kért pénzt "Brüsszeltől" a kormány:

a migránshátterű civil szervezetek megalakításának ösztönzése, kapacitásaik fejlesztése és közöttük együttműködési fórum megteremtése;
a migránsok beilleszkedését segítő önkéntesek munkájának támogatása;
a magyar lakosság befogadó szemléletét ösztönző programok,
felvilágosító kampányok szervezése, a kulturális sokszínűséghez való igazodás képességének elősegítése."

A pofám szakad le elvtársak.

Hát ekkora cigányok önök elvtársak? Ja, azok. Európa cigányai elvtársak.

Őcsény mindig hazavár.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Gondolom nem véletlenül írta a lengyel lap tegnap, hogy tartanak a magyar kormány kétarcúságától.
Szombathely fideszes polgármestere most mondta a tv-ben, hogy az államtól kapott ajándék stadijonyt nem lehet nyereségesen működtetni. Hirdették az üzemeltetést, de nem akadt jelentkező, mert a létesítmény nem igazán alkalmas piaci üzemeltetésre.

Miskolcon sem lehet kitermelni a stadijony működtetésének költségeit. Gondolom máshol sem, csak ott még ezt jól álcázzák.

Semmi gond, Magyarország jobban tejesít, Magyarország erősödik, mert az unortodox gazdaságpolitikai jól működik.
No már nem is az illegális migráció, hanem úgy általában a migráció ellen küzdenek? Ez érdekes.

www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/01/23/tuzson-a-kormanynak-erkolcsi-kotelessege-fellepni-a-migracio-ellen

Kérdés, akkor miért támogatják a migránsokat támogató soros szervezetet pályázat útján?
MIVAN?

"Mára pedig az is kiderült, hogy Janan Mirwaisról néhány hónappal ezelőtt a Demokratában, mint követendő példaként írtak:

A 32 éves Mirwais pastu származású. Szüleivel még gyerekként érkezett Magyarországra az 1990-es évek legelején. Személye a sikeres integráció iskolapéldájának tekinthető: jogot végzett, magát magyarnak tartja, és ha telefonon beszélnénk, nem mondanánk meg, hogy külföldi gyökerei vannak."

Hát ez a Szél Bernadett, ha nem a fidesz kinyújtott gyűrűs ujja, akkor miniszterelnöki széket neki! De legalább is nemzetvédelmi miniszteri széket.:D

valasz.hu/itthon/egyre-durvabb-dolgok-derulnek-ki-a-fidesz-altal-leleplezett-afganrol-127099
Lázár János magyar tanára nem szégyenkezik egy ilyen mondat után??

"„Az a célunk, hogy a közmunkások, azok a versenyszektorban dolgozzanak. Tehát ha a közmunkásbér nem emelkedik, akkor a közmunkások számára a lehetőség, hogy akár minimálbér vagy afölött, 138 ezer forint a minimálbér, a közmunkás pedig 60-70 ezer forintot keres, a kettő közti különbség arra fogja ösztönözni a közmunkást, hogy a versenyszektor irányába mozduljon el” – mondta a miniszter."

Mert a tartalomért a fidesznek, mint pártnak kell(ene) szégyenkezni.

merce.hu/2018/01/20/lazar-szerint-nevelo-celzattal-nem-emelik-a-kozmunkasok-beret/
@látjátok feleim szümtükkel:
bizonyosan a csíkisör hatott rá ilyen intenzíven meg a kerítésszaggató amit előtte bedobott szalonnázás közben, meg az egyébként is rettegő bűnös már rezeg a feje attól is ha megláttya a mikrofonállványt

és ez még igyenebb lesz nap mint nap
majd kűggyetek pelenkát nekik

brühüyyy
kkk
patyom kinn
vagy szarszag lesz a parlamentben ott a csinnbummcirkuszban a csörgősapka osztás már megkezdődött
@látjátok feleim szümtükkel:
Plakátokról jut eszembe: ez az igazi plakátrollkodás: és csak üres papirok meg némi ragasztó kell hozzá:
reflektor.blog.hu/2018/01/23/orban_viktor_egy_pitianer_kenyszeres_hazudozo
"A Soros-tervről agy nélkül"
www.hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2018/01/23/minimalbert-iger-a-kozmunkasoknak-a-dk?source=hirkereso
Á, ez smafu. Molnár most búgta bele a fülembe, hogy minden nyugdíjasnak 120ezer 13-ik havit adnak (hozzátette, hogy 2 stadion árából kijön)
@látjátok feleim szümtükkel:
ezek minden pénzt megérnek, kurvajópofa alakok
Örülünk, hogy sikerült 20 kétfarkú kutyás pólóval lefizetnünk a strasbourgi bírókat. És nyilvánvalóan hazaárulás történt: Strasbourg korlátozni akarja a magyar emberek jogát, hogy megsérthessék mások véleményszabadságát.

brühüyyy
kkk
patyom kinn
a nevetségesség öl butít és nyomorba taszajt
Kivételesen igaza van az AB-nek. Nem akkor kell hőbörögni, amikor már személyesen is fáj!
hvg.hu/itthon/20180108_kioktattak_elutasitottak_alkotmanybirak_Hando_hilbert
@Rodeo36 11:
A legtöbb helyen tényszerűen beszámolnak a Kétfarkúak (megegyáltalán a szólásszabadság) győzelméről, de bezzeg a prostisrácok!
pestisracok.hu/az-emberjogi-birosag-beallt-ketfarku-kutya-nihilista-part-moge/
Azért valami örömhír is: van magyar, akinek sikerült a nyitás kelet felé!
mno.hu/konyveshaz/magyar-regenyt-valasztottak-az-ev-konyvenek-kinaban-2442135?utm_source=feed&utm_medium=rss
Krasznahorkai Sátántangóját.
444.hu/2018/01/23/simicska-hazaarulok-es-tolvajok-a-fideszesek

"Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom."

Egy brancs maguk, ne is tagadja.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Milyen nap van ma? - kérdezi Micimackó.
Ez az a nap, mikor porig égetjük ezt a kibaszott szarfészket - válaszolja Malacka.
A legszebb napom. - mondja Micimackó.
@kekex:
a prostisrácok olyan idióták, hogy nem érdemes olvasni őket
fejfájást kapok tőlük meg undort

brühüyyy
kkk
patyom kinn

trisztán azbej is prosti? és hová szökött?
@Oxica:
Azért a Lajosnak egyvalamit meg kell hagyni: rövid és tömör.
Orbán egyszavas jelllemzését nem igazán lehet felulmúlni,de a fidesz jellemzése is találó.!
@Rodeo36 11:
Miért? Jó viszonyítási alap. Pl abszolút nulla. Bááár..
Mindig meglep, hogy van még lejjebb.
@kekex:

Emlékeim szerint ( egyszer olvastam ) van az alkotmánybíróságról szóló törvényben olyan rendelkezés , hogy magánszemély akkor is oda fordulhat, ha személyesen érintett egy olyan ügyben, amelyben a jogszabály alaptörvény ellenes. ÉS. Nincs az alaptörvényben, meg az AB törvény sem olyan, kitétel, hogy kivéve a gyevi, akarom mondani a bírót. Ő nem bírói, hanem munkavállalói minőségében fordult az AB-hez. Úgy hogy bekaphassák, ha valóban ez az elutasítás indoka.
Szerintem a bírónő nem olvasta el, hogy az AB-hez csak akkor fordulhat a magánszemély, ha minden egyéb jogorvoslatot igénybe vett. A figyelmeztetés tudomásul vétele meg nem jogorvoslat.

Valami hibádzik a hír körül. Látni kéne azt az elutasító határozatot.
@kekex:
természtesen van lejjebb, és a fijjug nagyon keményen küzdenek, hogy elérjék a világrekordot pofátlanságban és aljasságban...nekem vannak javaslataim a díjra vonatkozóan: 500 kg öntöttvas golyó acéllánccal és bilinccsel amivel rábilincselik a nyakára a nyertesnek vagy ugyanaz bombával és a kezébe adni a gyujtó gombot

brühüyyy
kkk
patyom kinn
természetesen mindez az egyik stadijonyban nagyközönség előtt
zsurpubi.hu/cikk/3793-nem-soros-hanem-a-fidesz-utaztat-kulfoldieket-a-tuntetesekre/

A lengyel bér bégetők, azok nem külföldiek elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
zsurpubi.hu/cikk/3797-breking-orban-eddigi-legaljasabb-hazugsaga-egy-kepben/

Eddigi legaljasabb?

Az eddigi nyomorék élete egy nagy hazugság. Egyszer egy szép napon, a bukás után, kártyavárként omlik össze az egész felcsúti szarfészek, amit összeharácsolt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Nem volt taggyűlés.
@látjátok feleim szümtükkel:
Bíróként munkavállaló, akitől elvárható a reá irányadó jogszabályok ismerete. Egyébként meg még nem merítette ki a fegyelmi elleni összes törvényes lehetőséget, majd pár hónap (év) múlva érintettként fordulhat az AB-hez. Ki van ez találva!
Amikor meghozták a törvényt, akkor kellett volna az AB-hez fordulni. De tette akár egy bíró is? Merthogy személyesen (akkor) még nem érintette.
"amikor engem vittek el, már senki sem volt, aki szólhatott volna értem"
A hétköznapi fasizmus tekintetében pedig kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét!
@Oxica:
Egyébként meg bevándorlásszervező a rogánybagázs (letelepedési kötvény értékesítők), tehát elsősorban rájuk kell húzni a vizeslepedőt.
Ez egy jó ötlet- ha elkaszálja a fidesz, az érintettek legalább tudni fognak róla!
hvg.hu/gazdasag/20180123_az_lmp_es_az_mszp_is_ujraszamoltatna_a_devizahitelesek_tartozasat
Bánk bán - akarom mondani Or bán (és b. családja)
index.hu/mindekozben/poszt/2018/01/22/ezek_mit_szednek_ripost/
comment.blog.hu/2018/01/23/a_kormanymedia_nagy_reszeben_tilos_kimondani_tiborcz_istvan_nevet
"Tiborcz István egész egyszerűen nem tud bekerülni a kormánymédiába"
Nagyon helyes! A jobbik feladata a jobbos szavazók megosztása.
mandiner.hu/cikk/20180123_kihatralt_mellar_tamas_mogul_a_jobbik
Mi a mentsége az LMP-nek?
"A Párbeszéd azt javasolja, hogy hasonló esetekben a kormánynak a magyar emberek helyett a bűnös cégre kell terhelnie az uniós büntetés megfelelő részét. Vagyis az Orbán-vő cége 4 milliárdot kellene, hogy befizessen a magyar költségvetésnek.

A rendszerváltás után Karácsony Gergely és a változás szövetsége olyan törvényeket hoz majd, amelyek megakadályozzák a politikus-rokonok közpénzből való gazdagodását, és elkobozzák az összelopott vagyonokat a tolvaj fideszesektől.”
mandiner.hu/cikk/20180123_parbeszed_negymilliardot_kellene_behajtani_az_orban_csalad_cegen
Ez tény, vagy csak annak látszik?

"A válóok a Szegedi Tudományegyetemen 2011/2012-ben megvalósult naperőmű beruházás volt. A kilenc pályázóból mindenkit kizártak, így nyerte el a tendert a legdrágább ajánlatot tevő Elios. Tiborczék ezután felvették az uniós támogatást, majd egyszerűen nem fizették ki az alvállalkozót, aki emiatt egy évvel később pert indított a Fővárosi Törvényszéken. A bíróság beidézte az Eliost vezető Tiborcz Istvánt, aki nem jelent meg a tárgyaláson."

index.hu/belfold/2018/01/24/orban_hozta_ossze_tiborczot_simicskaval/
Beszarás!

Azt mondják a tv-ben, hogy a migrációval kapcsolatos egyes statisztikai adatok csak vakoknak és gyengén látóknak szerkesztett oldalon található meg.:D:D:D
444.hu/2018/01/24/frakciohetvegevel-miniszterelnoki-evertekelovel-fordul-ra-a-kampanyra-a-fidesz

"A beszéd témája a lap szerint az "eredmények" ismertetésén túl "a választás és annak tétje" lesz."

A pénz már itt van a számlán.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Milyen szép a magyar nyelv, mennyi okos szava van a világosság és a sötétség kifejezésére. Pl. Farkasvakság, , felvilágosodás, elsötétülés, megvilágosodás? Vagy nem jó a sorrend?;D

www.sztarklikk.hu/juszt_laszlo_blogja/mikor-vilagosodott-meg-simicska/333493/
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/01/23/krumplit_oszt_a_fidesz_a_nyugdijasoknak_a_xii._keruletben/

Erről az jutott eszembe, hogy van egy régi bölcs magyar mondás, miszerint feszeng, mint két krumpli három zsákban.;D
@kekex:
am sunnyogás, hátha én még megkapom a részem? meg a nem az én ügyem, majd a szenvedő megolgya valahogy? és hasonló "hozzáállás" jellemző, és az, hogy a mások tudását ellopni de nem megtanulni az is jellemző a levédiabasznádi zemberekre, kitúrni a készből és élvezni az erő hátteret lásd orbánpapi kőbányaszerzési történetét ami a világ legaljasabb szeméccsége és még csak meg sem rezdűlt a képe amikor ellopta más által kiszenvedett és megdolgozott bányák tulajdonjogát és piacait

és az összes többi is ugyanaez

halál rájuk nem érdekes hogy most már szép őszhajú kis öreg ember kitaposni a beleit

brühüyyy
kkk
patyom kinn

ha a 90 éves biszkut meg tudták hurcolni akkor ezt is
Nagyplakátra!
Nem akarjuk, hogy kínaiak mondják meg, mire és hogyan költsük az adóforintjainkat!

Ez a metódus ugyan is legalább annyira nemzet ellenes, ésveszélyes a nemzetgazdasági érdekekre, mint a nem létező Soros terv nagyplakátozása.

Mit is mondott az Orbán? Nem tűrjük, hogy az IMF nekünk dirigáljon. Majd dirigál Kína?;D

hvg.hu/kkv/20180124_Szinte_nem_szolhat_bele_semmibe_a_magyar_fel_a_BudapestBelgrad_vasut_kapcsan#rss
MIVAN?

Visszaosztás közbeszerzés után?

"ha nagyon alaposan nyomoznának, akkor túl felső szintre érne el a nyomozás a kormányon belül."

MI LESZ? MIKOR?

index.hu/gazdasag/2018/01/24/egeszsegugy_palyazat_kartell/
444.hu/2018/01/24/leekens-erdekes-csoportba-kerultunk

"véletlenül sem szabad abba a hibába esnünk, hogy alábecsüljük az ellenfeleinket, mert nem lesz könnyű ellenük. "

Csak remélni tudom, hogy azzal azért tisztában van ez a belga fószer, hogy nem a spanyol válogatottat irányítja.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Figyelemmel az 1294 kormány által "betelepített migráncsra", A "Stop Soros" terv értelmében akkor most szabadon választott? kurmányunk migráncsokat betelepítő szervezet és ők is fizetik majd a 25% büntit? :-)
@látjátok feleim szümtükkel:
na ebből lesz még hacaca...a kínai a saját pénzét nem aggya a kezébe senkinek sőt még a pöcsét (et) sem... lesz még ott sírás és a fogaknak csikorgatása

brühüyyy
kkk
patyom ikinn öntökönlövés tipikus esettye leve
444.hu/2018/01/24/veletlenul-pont-orban-becsi-utjanak-idejere-hivta-ossze-kover-a-parlament-rendkivuli-uleset

A felcsúti lótolvaj cigány egérutat nyert. Azért a függönyt is vigye Bécsbe, mert hátha..., meg a Boldog Karácsonyt sem aktuális így január végén.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/24/lezsak-es-boross-sem-mondja-le-ott-lesznek-a-horthy-misen

Hahaha elvtársak.

Horthy már rég a pokolban lapátolja a szart, örök kárhozatban, annak már aztán misézhetnek ezek a horogkeresztények.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Inkább a Donnál halálra fagyott magyar katonákért kellene misézni elvtársak.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Nem akarják, hogy mi döntsük el, hogy mire költsük a KINAI adóforintokat"
Hj,. ezek kínaiak és nem hülyék!
@Oxica: Előre látható volt, hogy Orbán nem fog beleállni. Miért? Mikor volt utoljára itthon X.23-án?
De ha már időbeli egybeesés: ez azért árulkodóbb:
propeller.hu/itthon/3329804-holokauszt-emleknapjan-tartanak-horthy-megemlekezest-mazsihisz-elnoke-szerint?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
propeller.hu/itthon/3329802-mszp-szerint-erzsebet-utalvany-kibocsatasbol-irdatlan-haszonra-tesznek?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
Ehhez képest majd az adófizetők kártakanítjék a -sodexhot és társait. Merthogy nemzethy érdek a nemzethy tőkésosztályí gründolása! Az anyukájuk inkriminált testrészét nekijük!
Hol vannak ehhez képest a sztahanovista 120-130 %-ok?
valasz.hu/uzlet/uj-magyar-csucs-kilometerenkent-314-milliardbol-ujitanak-fel-egy-vasutvonalat-127115
300 %, az igaz magyarh teljesítmény!
Csak nekem dereng némi összefüggés az amarikai kongresszus általa demokratikus mnagyar kommunikáció támogatására megszavazott dollárok és a hír között?
hvg.hu/itthon/20180124_Fidesz_RTL_Klub_kampany_reklam_valasztas?s=hk
444.hu/2018/01/24/toltson-el-nyolc-masodpercet-szekszard-fideszes-polgarmesterevel-es-ont-is-elfogja-a-jeges-remulet

„Ismeretlen személyek, ismeretlen teherautókkal, különböző tevékenységeket végeznek itt a városban, és hát nem tudunk róluk sem... semmilyen információnk nincs róluk.”

Elhordják a szarhegyeket elvtársak, amit önök összelapátoltak elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Üdvözletem minden szekszárdinak, akik erre az idiótára szavaztak, megérdemlik.
@Oxica:

Üzenem polgi úrnak, hogy amikor felénk csatornáztak, teherautókkal ismeretlen emberek jártak erre, és teljesen ismeretlen emberek csinálták a gödröt is. Majd sokadszor is, miután elsőre nem sikerült. Ez nem zavarta a fideszes polginkat, és nertársait. Sőt az sem, hogy most kiderült, vannak részek, amik a tervben benne is voltak, és még sem fektették le a csatornát. Gondolom a munka ki lett fizetve. Ismerteknek, oszt még is ismeretlenek maradtak.
Ő már csak tudja.

"a fideszes politikus úgy fogalmazott: a törvényen belül kell működni, aki nem ezt teszi, "az a maffia"."

www.sztarklikk.hu/kozelet/millios-tiszteletdijat-kapnak-de-fogalmuk-sem-volt-a-fideszes-kepviseloknek-hogy-mirol-szavaznak/333522/

Vajon a közbenemszerzésekről is ezt gondolja?
Azt mondja a fideszes szóvivő, hogy mi ( a kormány és a fidesz ) magyar Magyarországot akarunk.

Akkor miért engedtek be 20 ezer ( 20000 ) migráncsot, akik ezért még fizettek is a haveroknak?
@látjátok feleim szümtükkel: Igen a helyzet nem kicsit abszurd. Ahogy korábban már jeleztem a Stop Soros intézkedés csomag migrációt elősegítő (mit segítő? Végző!) szervezetek listájára kurmányunk is felkerült. :-)

Nem mellékesen újabb csontvázak dőlnek ki a "migráncsválság szekrényből". :-)

varosikurir.hu/kopt-menekultek-a-bakonyban/

Titkos kopt menekültek a Bakonyban lassan 3. éve. :-) De kamion! :-)
Bagoly mondja verébnek:
www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/01/24/kocsis-mate-szerint-hazugsag-a-dk-es-a-jobbik-allitasa/
" az önkormányzat egyetlen fillért sem fordít illegális bevándorlók támogatására."
Ez a hívoknek elég, a többieknek lefordítom magyaránra: nem az illegális, hanem a legális és bevallott oltalmazott menekültekre fordítanak pénnzt. Viszont uniós forrásból, tehát a fele igaz. "Az önkormányzat egy fillért sem" mert csak úgy csöpögnek a "szeresd felebarátod" életérzéstől.
444.hu/2018/01/24/betesz-az-ellenzeki-partok-koordinalt-indulasanak-a-nemzeti-valasztasi-bizottsag-mai-dontese
Azt csak a fideszesek szeretnék álmukban. Merthogy akad 27 olyan körzet, ami biztos fidesz többségű. VALAMENNYI ellenzéki pártnak azokban kell a kötelező kűrt megfutni.
Mindig mondtam, hogy ténylegesen csak a maradék 79-en kell és lehet osztozni.
www.atv.hu/belfold/20180125-horthy-emlekmise-miert-kell-reformatus-kormanyfore-katolikus-miset-mondani/hirkereso
Egyáltalán nem kéne!És aki elhiszi, hogy "véletlenül" került egy holokauszt emléknapra, az simán beveszi azt is, hogy a gólya hozza a gyereket. Mert egyébként süniznének egyet (Pardon, mondta sün, és lemászott a keféről)
@kekex:

A listát egyszer kell állítani, ha az állítás után az változik, az már nem az "állítás" része.

Szerintem nincs a választási bizottságnak törvényi felhatalmazása arra, hogy ettől eltérve azt mondja, a felállított listán nem lehet változtatni. Mert a választás előtt egy nappal meg is halhat a 27-ik jelölt és akkor mi van? He?

Remélem a pártok protestálnak, és meg sem állnak az alkotmánybíróságig.

Arról nem is beszélve, hogy Orbán szerint az országos választási bizottságnak is be kell tartania a jogszabályokat. Még akkor is, ha az szar a fidesznek. Ők nyomták ki, kapják be.
@kekex:

Mondjuk azért arról is lehetne nehány képet és írást közzé tenni, amikor Orbán a fáraóval borult össze, Szijjártó meg a körözött személlyel. No és a tiszteletbeli álláthatatlan konzulról is szó eshetne.
@kekex:

Jóvanna, régen is csak a vallásosak voltak a jó kommunisták, karácsonykor tele is volt velük a templom. Fidesz meg jó tanuló, híven követi hősi elődeit.
@rdos:

Hiába, a korral és hatalommal gyengül a memőria, és előferdül" A szentségit, megfeledkeztem róluk….".:D

Meg arról, hogy a magyar ember régi mondása szerint a hazug embert hamarabb utol érik, mint a sánta kutyát.;D

Persze néha tanulni kéne a hagyományokat is.
@látjátok feleim szümtükkel:
Sok függ a szóhasználattól. Ha az "indulás feltétele" a 27 (ebből 9 pesti) akkor ha a törlések után nincs meg az indulási feltétel, akár a választás reggelén is törölhető. Legfeljebb eddig nem így olvasták.
De mint váltig mondom: a 27 fix fideszes körzetben is teljesíthető! Az ugyanis nincs a törvényben, hogy más-más körzetben kell teljesíteni. Darab-darab.
Viszont a töredék szavazatok miatt mégiscsak indulni kellene mind a 106 körzetben, legfeljebb a 27-ben alig kampányolni, és előre tolni a jobbikot, aminek egyébként is a jobbos szavazatok megosztása a feladata.
@kekex:

Azzal egyet értek, hogy minél több körzetben kell indulni, de a választási bizottság állásfoglalása nem erről szól.
Amit te boncolgatsz, ahhoz azt tenném hozzá, nem tiltja a törvény a saját induló elleni kampányolást, vagyis indult a jelöltünk, de ne rá, hanem x-re szavazzatok, mert akkor lesz váltás. Beszéljünk világosan, mert sötétben minden tehén fekete.

Mellesleg ha a pártok ezt megértik, akkor minden körzetben elindulva sokat rontják a fidesz párt esélyét is.
@látjátok feleim szümtükkel: :-) Hát a sánta kutyu utoléréséhez kell néhányszor db "elmúlt nyolc év", de mintha valami érne. :-)

Niné! A király (m)esztelen. :-)

Valami gyermekkori olvasmányomban volt hasonló (dézsátfűz) érzésem. :-)
444.hu/2018/01/25/soros-orban-akkor-tert-rossz-utra-amikor-gazdagga-tette-az-apjat

„Orbán akkor tért igazán rossz útra, amikor gazdaggá tette az apját azzal, hogy szinte csak tőle rendeltek követ az útépítésekhez. Ezzel komoly vagyont halmoztak fel”

80 éves de még mindig tű pontos az öreg. Na, lápi hülyemagyarok, lehet irigykedni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
"A városi közgyűlés csütörtökön szintén határozatban utasította el továbbá, hogy a városban bevándorlást szervező iroda működjön – közölte Szolnok polgármestere az MTI-vel."

Basszus!
Rogán nertást akkor hogy nyit letelepedés kötvényes irodát Szolnokon?

www.hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2018/01/25/elu
tasitottak-soros-civiljeinek-tamogatasat-szolnokon/

Polgi nertárs túloz: mivel állítása szerint
" Az ellenőrizetlen, illegális migráció tapasztalatai rendkívül rosszak, mindenütt a bűnözés erősödésével és a terrorizmus megjelenésével jár ez a folyamat – hangsúlyozta. ", hiszen a belügyér most tette közzé, hogy jelentősen csökkent a bűnözés.
"A Kommerszant című orosz lap ugyanis azt írta, hogy elhalasztják a két új atomerőmű átadását Oroszorszában, engedve az orosz gyári lobbinak. Az ok:túl drága lenne az orosz áram."

Semmi gond, nálunk majd felárral adják.Mármint félárral felemelten.
Főleg, ha akkor i a fidesz lesz hatalmon.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=213080
MI LESZ?

"Tavaly aztán Polt Péter legfőbb ügyész egyik írásbeli válaszából kiderült, hogy megszüntette a nyomozást a BRFK a Budapest Szíve program ügyében „részben mert bűncselekmény elkövetése nem volt megállapítható, részben elévülés miatt”."
Most meg az OLAF már megint durva rendellenességeket találhatott?

hvg.hu/itthon/20180125_csalast_gyanit_az_eu_a_budapest_szive_program_korul#rss

Csak bújik a szög a zsákból?
"Újabban nem a titkosszolgálat, hanem a fideszes Németh Szilárd dönt arról, ki a nemzetbiztonsági kockázat. A kormánypárti politikus talált is két kockázatot a bohózatba fulladt nemzetbiztonsági ülésen."

Németh Szilárd nem tudja mit mondott Orbán? A törvényeket mindenkinek be kell tartania, még Németnek is. Azt, hogy ki veszélyes és ki nem, nem ő mondja meg.

index.hu/video/2018/01/25/ertelmezhetetlen_produkciot_adott_elo_nemeth_szilard/

Mi az, hogy nem volt értelme az ülésnek? Hiszen a Német feje olyan szépem pirosodott végén, hogy jól tenné, ha minél előbb megméretné a vérnyomását, mert még baja lesz ha túl magasra szökik.
Na, elérkeztünk ide is. Bújik a szög a zsákból.

index.hu/gazdasag/2018/01/25/nemzeti_toke_hitel/

"Annyira eladósodott az Orbán-kormány alatt létrehozott nemzeti nagytőkés osztály, hogy egy kormányváltás, egy világgazdasági sokk vagy egy nagyobb kamatemelés után az oligarcha-hitelek bankválságot okozhatnak Magyarországon..."
@Oxica: a történet nem pontos! "az" öreg egy pofátlan szemétláda és a bányákat aljas módon ellopta másoktól akik azokat felfejlesztették és kialakították a vevőkörüket is majd aljas trükkökkel ez a cigány szarházi eltulajdonította és csak ezek után lehetett átjátszani neki az egész felveő piacot és az ország térkövezését ami tök fölösleges pénzkidobás és selejtes módon kivitelezve csak am kő megvételére bazírozott
ennyit a geci csalággyáról és buzinicc jeiről

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezzel a kivonulással végleg lelepleződtek a g..ik. Kiderült, hogy a soros terv csupán egy kibaszott nagy blöff.
444.hu/2018/01/25/miutan-kiderult-hogy-a-kormanynak-vannak-a-menekulteket-segito-palyazatai-a-belugyminiszterium-indoklas-nelkul-visszavonta-azokat

Hát hát elvtársak!

Altusz elvtárs, beleszart a ventilátorba rendesen, oszt most fröcsög a szar mindenfele elvtársak.

Az volt a mesteri felcsúti lótolvaj cigány terv, hogy itthon hergeljük a lápi hülyemagyarokat a menekültek ellen, az uniótól meg lehetőleg minél több lóvét lenyúlni menekülteket segítő programokra, persze okosban a fű alatt.
Na ebbe szart bele Altusz elvtárs, oszt most borult a bili rendesen.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:
kibaszott jó, amikor aszongya a disznósajt elvtárs, hogy a Soros György nek semmi köze a sorostervhez és nem is illetékes arról nyilatkozni

ez mindent vitt...

még várunk egy kicsit, akkor kiderűlhet, hogy a sorosnak van egy Doppelgänger e
brühüyyy
kkk
patyom ikinn
és a sorosgyuri sem ismeri
@Oxica:
ja, látván a vídejót, ahogy ott kereng a folyosón nem találva a helyét mint a tojógalamb és lila fejjel menekűlni próbál és nem nyilatkozik többet...senki sincs a fidex ben aki elmesélné neki mit is mondott tulajdonképpen? és hogy ebből még világraszóló kabarét fognak csinálni? a fidex kárára?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Rendőrök foglalták le egy tüntető diák számítógépét

akiraly
politika
ma 7:31
64
164

"Ma reggel elvitte 4 rendőr a [számítógépeimet]!! Senki ne álljon velem szóba telefonon és személyes beszélgetésen kívül." - posztolta szerdán Facebook-oldalán a pénteki diáktüntetések egyik résztvevője. A diáktüntető tavaly óta politizál aktívan, több kormányellenes tüntetésen szavalt verseket, és a Városligetben a fák védelmében tartott demonstrációkon is rendszeresen megjelent.

444.hu/2018/01/26/rendorok-foglaltak-le-egy-tunteto-diak-szamitogepet

Öreg néne hazaárulója • 21 perce

Ha most nem kezd el együtt ajvékolni az egész ellenzék a srác védelmében, akkor akár el is áshatják magukat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem kell megijedni, biztosan lehallgatás közben rájöttek, hogy rossz az a gép, és elvitték megjavítani.;D
444.hu/2018/01/26/rendorok-foglaltak-le-egy-tunteto-diak-szamitogepet

"Elmondása alapján a rendőrök szerdán akkor jártak a lakásán, amikor csak édesanyja volt otthon. "

Tessék mondani elvtársak, ez még mindig demokrácia meg jogállam elvtársak?
Az hogy van elvtársak, hogy csak úgy betörünk magán lakásokba és elvisszük az értékeket akkor mikor a tulajdonos nincs otthon?
Gondolom a megfélemlítés a cél elvtársak, hogy mindenki féljen és kussoljon, mi elvtársak?
Gondolom, erdogan mestertől tanulta ezeket a módszereket a felcsúti lótolvaj cigány, mi elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/26/gyorsulo-utemben-fogyik-a-magyar

"2017 első 11 hónapjában 35839 fővel csökkent Magyarország népessége"

Évente egy város tűnik el.

Akkor hány városunk is van még elvtársak? Mert annyi évünk van még hátra elvtársak, ahány városunk maradt még elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Persze mindig jobb vergődni 1200 menekült miatt, mint szembenézni a valósággal, hogy a magyarságnak már csak múltja van, ráadásul az sem valami fényes.
@látjátok feleim szümtükkel:
Csak egy adalék: azért "államosították" a Takarékpénztárakat, mert óvatos hitelezési politikát folytattak, és nem lapátolták ki a "nemzethy" oligarháknak
a tagok pénzét. De bezzeg azóta!
@Oxica:
Ez neked véletlen? merthogy a Davos-i világtalálkozó idejére időzíteni a bizonyítottan korrupt volt politikus fogadását - na az a véletlen! Meg mutatja a fontossági sorrendet is.
@Oxica:
mno.hu/belfold/kocsis-mate-beismerte-hatvan-migrans-el-budapesten-a-magyar-koltsegvetesbol-2442667?utm_source=feed&utm_medium=rss
Mondtam, hogy a hangsúly az "illegálison" volt. A legális kötvényes 20 ezer (+ a reszli csalágtagok) meg az oltalmazott (ami nem migráncs, főlen nem illegális) az rendben vagyon!
Csakhát elvtársak! Ha megkülönböztetünk menekültet és gazdasági migránsot, akkor miért kellett egységesen riogatni velük a Bözsi néniket?
@kekex:

Arról nem is beszélve, hogy az illegális migráns és annak segítése az embercsempészet kategóriába tartozik, márpedig bárkit bűncselekmény elkövetésével vádolni bizonyíték hiányában szintén bűncselekmény. Még a nagyplakátokon is. Pedig Orbán megmondta ( gondolom saját párttársai szidják is a száját eleget ), hogy a magyar törvényeket mindenkinek be kell tartani. Nagyplakátokon is.:D

Egyébként meg úgy fosik a kormány meg a hivatalai, és valamit közvéleménykútásói jelentésekből elhallgatnak?

Eddig három havi papírt kiadott a háziorvos, most meg már csak a választásokig adhatnak. MIVAN?
@kekex:

Nem véletlen a hír, hogy a nemzeti oligarcsák bankhitele bedöntheti a magyar bankokat.
@kekex:

Basszameg, én még ilyet nem hallottam, hogy közkívánatra osztogassanak ételt a rászorulóknak. ez valami fideszes kitalálmány.

Persze ha a haveroknak leteleledési kötvénnyel, meg korlátlan és milliárdos bankhitelekkel lehet "közkívánatra" zsozsót csurgatni, akkor egy kis étel meg sem kottyan a magyar költségvetésnek.
@kekex:

Reggel becsurgattam a röhögécstől.:D

Azt mondja a tv riporternek a ferencvárosi polgármester, hogy "migráns illetőségű személy". Nanebasszameg! Polgármester úr nem tud magyarul? Mi az a migráncs illetőségű? Van valahol migráncsfalva?
Azért a szekszárdi kollégája sem maradt le tőle az ismeretlen teherautókkal ismeretlen személyek ismeretlen tevékenységet folytatnak kiszólásával.

Fideszben már gondolkodni sem szabad?
Hehehe-hahaha, politiki felhang miatti prioritás? MI ez, ha nem a dikta túra?

index.hu/belfold/2018/01/26/a_momentum_felfestette_az_epekovesek_labnyomait_a_rendorok_gyorsan_megjelentek/

Nem jobb lenne inkább a prioritási elsőbbséget a vesekövesek műtétjének biztosítani?
ez már kész hivatali visszaélés, amit a Gazdasági Minisztérium művel. Hiszen bírósági ítéletet kellene végrehajtaniuk, és ha ez nem történik meg, egyértelműen bekövetkezik az érdeksérelem. A köz érdeksérelme.

Pedig Orbán megmondta, hogy a jogszabályokat be kell tartani, még a Gazdasági Minisztériumnak is. VAGY NEM?????

Pedig Orbán tudja. Vagy nem?????
Ez meg nem visszaélés kinézetűnek láccó migráncsalakú csalásszerű akárminek készült?

index.hu/gazdasag/2018/01/26/nem_tudjak_miert_adnanak_120_milliot_a_polgarmesternek/
Linkajánlóm:

karvalyokfoldje.blog.hu/2018/01/26/vegjatekahoz_erkezett_az_orban-terv?utm_medium=lista&utm_campaign=bloghu_cimlap&utm_source=nagyvilag

A poszt alapján jutott eszembe egy szíú (dakota) közmondás, hogy: "tolvajtól - strómantól lopni nem szégyen". Meglehet csak városi legenda. :-)

Legfőbb közszolgánk, mini szterelnökünk ismeri-e? Persze ezek a dakoták a tulajdon a magántulajdon tekintetében nem olyan szigorú, az évszázados polgárosodás alapján kialakult világban élnek ahol is a tulajdon az szent. :-) Pl focialista kishazánkra gondoltam. :-)
@látjátok feleim szümtükkel: A munkásszállás célú hasznosítást támogatnám. :-)

www.youtube.com/watch?v=Wwt64BaP_yI

Én a Feri és a Bíró Imre. :-)
szánalom, söpredék mind aki ehhez a nevét adja:

Egy graffitire hivatkozva foglalták le a tüntető diák számítógépét

444.hu/2018/01/26/egy-graffitire-hivatkozva-foglaltak-le-a-tunteto-diak-szamitogepet
@rdos:

Gyurcsány a hibás, meg a pofátlan végkielégítés.
@látjátok feleim szümtükkel: :-) Meg az elmúltnyócév. Ja, az lassan éppen 8 éve elmúlt. :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ne légy elfogult. 6.lenineftárs is ráförmedt a Kreml alatt focizó gyerekekre hogy: TAKARODJATOK!

Micsoda humánus ember, hát hiszen simán le is lőhette, vagy lövethette volna őket! Mondta az ősszájnyalonca:-(

Na ugye hogy ugye, túl kedves vezetőnk kérésére .. beszélek félre, utasítására "csak" vegzálják egy kicsit a fiatalt. :-(
hvg.hu/itthon/20180126_Megtudtuk_mivel_vedekezik_majd_Orban_Hadhazy_ellen#rss

Ezt közelről is megtanulmányoznám, de majd így is meg fogjuk hallani a végeredményt. Talán jövőre. Nem hiszem, hogy elég tökös bíró, és a választás előtt egy tárgyaláson elbírálná. Pedig ez nem igényel sok gondolkodást, hiszen mindent információ adott. Erre utal az is, hogy Orbánék szerint ez csak egy vélemény. MIRŐL?

Egyébként valaki felvilágosíthatna, hogy a parlament nyilvánossága előtti képviselői felszólalás mióta lobbizás?
Én ezt nem értem.

Saját pénzemből saját földemen halastavat létesítek, és azon csak állami horgászengedéllyel horgászhatnak akik azt szeretik? Ezmiez, ha nem rablás?

www.agrarszektor.hu/elemiszerpiac/ha-nincs-horgaszengedely-mar-a-halastavakon-is-buntetnek.9759.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
@látjátok feleim szümtükkel:
háááááááááááááát igen, ennél még az un sötét középkor harácsa is enyhébb volt...a jobbágyság létrejött a földesúr (lásd még Móricz Zsiga írásait) üli torát és egyre butább lesz és egyre kapzsibb meg egyre dagadtabb amíg mozdúlni sem tud a saját a hájától lásd még az usa elhízási indexét

brühüyyy
kkk
patyom kinn