Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Oxica: zsurpubi.hu/cikk/3797-breking-orban-eddigi-legaljasabb-hazugsaga-egy-kepben/ Eddigi legaljasabb? ... (2018.01.23. 21:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • gazoló: @taga20: DDDDDDDDDDDDD és ez) www.youtube.com/watch?v=1rdakyltMX8 (2018.01.08. 19:18) Zeneszoba
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok
  • Rodeo36 11: @Gábris szomszéd: www.youtube.com/watch?v=85fe_KliGwU az emberi naccság és a senkiháziak mai lev... (2017.09.04. 03:07) Menj a picsába, Soros!

2017.08.05. 13:01 Fabius

Vér, könnyek, letépett herék a medencében

Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát beleborítva igazi szarfürdővé váljon a sztori. Amiben már nem víztisztán átlátható kinek melyik sebe vérzik, és kié a letépett here, amit kihalászott a szűrő.

Bienerth Gusztáv monnyonle! Gyárfás csaló, hűtlen kezelő, amúgy meg egy kisstílű genyó!

Tépik, marják, harapják egymást egy ilyen rossznak nem mondható, de nem is túl eredményes hazai vb után. Az világos volt, hogy a FINA-nál erős emberként megmaradó Gyárfás nem hagyja ennyiben a dolgot, ahogy az is, Bienerth majd elharcolgat és megpróbálja elviselni a megaláztatást amíg tudja. Az úgynevezett szakma meg majd megint arra hajlik, mint a rohadt nád, amerről a szél fúj. Azzal meg, amivel tényleg kellene, megint nem foglalkozik senki.

Hogy mivel? Pl ezzel itt ni:

verraszto_mix.jpg

Balra Verrasztó Dávid Rióban, jobbra Budapesten. Bálnahájjal borzasztó égés az olimpián, úszó kinézettel gyönyörű ezüst itthon a vb-n. Elég kontrasztos különbség, ugye? Amiben nincs különbség az az, hogy "edzőbá" mindkét állapotért és eredményért megkapta a fizut függetlenül attól, hogy az elnököt éppen hogy hívták. Most meg megint azért lázadnak, hogy az aktuális elnökkel se'nem lehet együtt dolgozni, mert brühühü. Igen, ezek képesek dolgozásról beszélni úgy, hogy a hazai rendezésű csilliárdos vb-n kétszer felcsendülő magyar himnusz egy amerikai edzőnek - nerszótárban: migránsköcsög - köszönhető. Szóval, mókusmackók, csak ideje lenne eldönteni egyszer és mindenkorra, kivel is tudtok ti dolgozni, és menni kéne a picsába tenni a dolgotokat.

Mert ezt a huzakodást már baromira unjuk!

8480 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1012721628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

444.hu/2017/11/20/egyetlen-allitasa-sem-igaz-pontrol-pontra-cafolja-soros-a-nemzeti-konzultaciot

A "nevető zsidó" antiszemita, gyűlöletet szító propagandája, a 30 as évek náci birodalmából.

Csak hát, a náci birodalom, az birodalom volt, a felcsúti birodalom, meg csak egy szaros kártyavár, amely egy héten belül bedőlne, ha az unió megunná ezt a sorozatos náci uszítást.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/11/20/a-magyar-olimpiai-bizottsag-elnoke-szerint-mar-most-erdemes-vegiggondolni-hogyan-jutunk-el-egy-ujabb-palyazatig-mikor-lesz-errol-nepszavazas

Ócska szar emberek mindenütt.

Ja, pályázzunk megint elvtársak, hogy már a pályázatból is lehessen lopni, mi elvtársak?
Meg aztán lehessen betonozni, meg túlárazni mindent, határ a csillagos ég.

Amúgy, tényleg legyen egy népszavazás, hogy végre ezek a g..ik is megértsék, hogy nem kell olimpia.
Jó oktatás kell és jó egészségügy és európai fizetések, aztán majd 200 év múlva lehet olimpiát rendezni.

Hajráhajszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/11/20/lelepnek-az-orvosok-magyarorszagrol

Inkább ezzel kéne tele plakátolni az országot, hogy a lápi hülyemagyarok is megértsék.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
gepnarancs.hu/2017/11/a-nyomor-jobban-teljesit-a-rezsibiztos-valasztokeruleteben-is/

Akkor ez most nem "baloldali provokáció" elvtársak? Ezek az emberek nem azért állnak sorba, hogy rossz színben tüntessék fel a kurmányt elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/11/20/orban-harom-svajci-utja-tovabbra-is-rejtelyes

Mikor majd egyszer úgy fordul a politika kereke, hogy feloldják a svájci banktitkot, lesz itt meglepi a lápi hülyemagyaroknak.

Heló röfik, jók lesznek a számok, de még milyen jók, jó sok nullával a végén.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ha Felcsúton építik akkor rendben van.
444.hu/2017/11/20/hazudik-feliratozta-nemeth-szilard-felszolalasat-az-lmp-a-parlamentben

"Azért mentek oda Németh Szilárd mögé a papírral, mert nem voltunk hajlandók szótlanul nézni az ülésteremben, ahogy a választók agymosásán dolgozik a Fidesz."

Tényleg. Mi a faszért nem lehet megválasztani Szél Bernadettet (kupak lalinak Bertalan) miniszterelnöknek. Okosabb is és szebb is mint a felcsúti, gusztustalan lótolvaj cigány.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Mivel már schiffer g..it eltakarították az LMP ből, nekem így már vállalható ez a párt. Én rájuk szavazok, még ha el is veszik a szavazatom, nem érdekel.
Aztán a nyáron húzunk el az országból a családdal mint a vadlibák.
A felcsúti teknyős újabb négy éves ámokfutását már kívülről nézem.
@Oxica: "Tényleg. Mi a faszért nem lehet megválasztani Szél Bernadettet (kupak lalinak Bertalan) miniszterelnöknek. Okosabb is és szebb is mint a felcsúti, gusztustalan lótolvaj cigány."

Migránsok helyett cigányszaporulattal oldaná meg a népesedési problémát a Fidesz ómigráns EP-alelnöke :)

magyaridok.hu/belfold/jaroka-livia-alakul-koalicio-mellettunk-2474491/
@Oxica: Ezért van Orbán hatalmon! Ideje kiköpni a "leszarom tablettát"! 2018 áprilisában mindenki megteheti.

zsurpubi.hu/cikk/3029-ezert-van-orban-hatalmon-ideje-kikopni-a-leszarom-tablettat/
444.hu/2017/11/20/jo-esellyel-a-roszatom-egyik-letesitmenyebol-szivargott-europa-fole-a-nuklearis-felho

Roszatom, jó atom.

Itthon meg mészaros elvtárs építi az atomtemetőt, így jó eséllyel az egész ország, egy kibaszott nagy nukleáris temető lesz.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Le kell tartóztatni ezt a Sorost minél előbb, mert Gulyás megmondta, hogy "fenyeget, rágalmaz". Márpedig ezek a vádak bűncselekményre utalnak, miután a fenyegetés és a rágalmazás is bűncselekmény.

"Gulyás Gergely a nyilatkozatot úgy kommentálta: eddig azt tapasztalták, hogy Soros György az általa támogatott szervezeteken, az Európai Parlamenten, brüsszeli szövetségesein és alapítványain keresztül támadta a magyar kormányt és Magyarországot, de most személyesen is beszállt a küzdelembe. Soros György a nemzeti konzultációt támadva vádaskodik, fenyeget és rágalmakat fogalmaz meg - mondta a Fidesz frakcióvezetője."

Valaki, aki közel van, lökje már be az ügyészég vagy a rendőrség ajtaján ezt a Gulyás féle kijelentést! Mellesleg nem értem miért nem maga teszi meg, hiszen ő hivatalos személy, és így kutya kötelessége lenne feljelenteni a tudomására jutott báncselekményeket.

index.hu/belfold/2017/11/20/a_fidesz_reagalt_soros_gyorgy_interjujara/
@látjátok feleim szümtükkel: "Mi ez? Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?" :)

youtu.be/AVZ-BOfC5fI
@Oxica:
hvg.hu/itthon/201746_ne_nevessunk_nemeth_szilardon
"A politikai hazugságokat az álhírekkel operáló, orosz hátterű médiagépezet nagy zajjal körbedobálja, a politikai ellenfelek megkérdőjelezhető hitelessége gyenge, és nincs másik történetük. A hazugoknak pedig nem okos, nem szerethető, hanem a hazugságot határozottan és egyszerű eszközökkel előadó, gátlások nélküli kommunikátorokra van szükségük."
Kezdhetünk aggódni?
privatbankar.hu/reszveny/mindenki-elpartol-amerikatol-rengeteg-allampapirt-ontottek-a-piacra-314178
hova jut a világ, ha már a kínaiak sem tartják dollárban a tartalékukat?
miért pont ez a baj? Életükben is leszarják őket!
gepnarancs.hu/2017/11/a-fidesz-meg-a-halalukban-is-megalazza-a-magyar-embereket/
"A jelenlegi hatalom megveti a szegényt, nyűgnek tekinti a nincsteleneket, a pénz nélküli betegeket. Nem becsüli őket éltükben, miért tenné azt holtukban? Orbán és elvbarátai kereszténysége nem több, mint dísz a Fidesz bokrétáján. Amit tesznek, ahogyan élnek, távol áll Jézus tanításaitól. Egy embertelen, könyörtelen, gyűlölködő uszító brancs foglya az ország."
Mondjuk Salgótarjánban nem a mjuzik volt a fő téma (azt meg, hogy hazudik az orbáncsahos média, nem meglepi)
www.sztarklikk.hu/kozelet/gyurcsany-hozzuk-mar-ossze-magyarorszagot-magunkert-europaert-a-koztarsasagert/331037
mielőtt visítanátok: nekem azért csak beugrott Dr. Bubó
Kígyónak lábsót, madaraknak fogsort.
Diktál a beteg, írja a doktor.
Beszél majd az utókor, Doktor Bubóról!!
nepszava.hu/cikk/1145981-a-kormany-videojatekokra-fordithatja-a-rakos-betegektol-elvont-2-milliardot/
Az is roosz, aki rosszat gondol. Méghogy bármiféle összefüggés lenne, csak azért, mert az összeg és az időpont egyezik?! Meg egyébként is, a rákosok sem érik meg a szavazást, tehát szavazat szempontjából nem számítanak (meg egyébként sem, csak viszik a drága pénzt, amit a haverok jobban el tudnak költeni!)

(pedig van a mondás a kacsáról: ha úgy jár és hápog: akkor kacsa)
@kekex: Ez csakis a gonosz liberálisok és a Népszava ármánykodása lehet, hiszen az Emmi azt nyilatkozta, hogy a kormány a rákbetegek gyógyszertámogatási keretét nem csökkenti, hanem 30 százalékkal növeli, 137 milliárdról közel 180 milliárd forintra. Gondolom így is lehet és te is csak állandóan a rosszra gondolsz. :)
@guma: Ugen, de az ilyen hirtelen felállások mögött , talán rossz beidegződés, de gyakran sejtek politikai nyomást
@Gábris szomszéd:
mármint kinek? a gorilla az egy intelligens lény nem úgy, mint rezsiszilárd
olvastam a linkelt cikkedet, tapasztalataim kutyák esetén csodálatosak...a kutya és a gyerek képes felismerni a "jó" és a "rossz" embert és a felismerés után úgy is viselkedik...több ilyen sztorim van de nem publkiálom itt...

a buta és gonosz ember (máraki eccerre buta is meg gonosz) az a legrosszabb emberi karakterisztika

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Haba,nyugodtan kövezzetek meg,de a halálomban is szeretni fogom a kézit))

24.hu/kozelet/2017/11/21/magyarfocis-kezilabda-millios-fizetesek-a-klubok-hallgatnak/

..az utolsó szó jogán azért megjegyezném,a kézibe és a fociba öntött lé között annnyi különbség azért van,hogy a kézi azért hozza az eredményeket,de elismerem országosan mindkettő igen szűk rétegeket talál meg.
Magyarán,szélbe szórt pelyva(
444.hu/2017/11/21/szijjarto-europat-is-elerheti-a-mianmari-migracios-hullam

Eggen peti bohóc.

A rohingyák is szarosmagyarország felé tartanak.

Meg képzeld el peti bohóc, ha folytatódik a globális felmelegedés, akkor a szárazság és az éhínség elől 200 millió indiai fog megindulni Európa felé, sőt mind a zösszes, szarosmagyarországon fog letelepedni.
Képzeld, még a delfines úszó medencédben is hinduk fognak úszkálni a delfinek helyett, annyian lesznek.
A tyúkszaros, okoskerítést, mint a szart úgy viszik át és meg sem állnak Dunakesziig.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
ja, és milyen jó...gorillát csak tisztes távolbó láttam -de szabadon- Afrikai kalandozásaim során, de kutyákkal akár az enyémek akár máséi voltak csodálatos tapasztalataim vannak és a kuty nak van humora de aszt nem mongya (??? néha igen amikor odavakkant valamire) de hogy érti amit közölni akarok vele az tök bizonyos

közben belenéztem nemzetközi sajtó ba
merkelke trónnya inog
szíria, oroszok, törökök, perzsák győztek szíriában ezért kibaszott nagy beszarás van izraelben és más híjján a hezbollah -t támafggyák de a libanoni sereg an blokk kiállt, hogy tökön rúgják a következő bármilyen beavatkozása esetén
szaudiakat a yemeni tömeggyilkosságokért (háborús bűnök) basztattyák
és más híjján mint levédiabasznádon orbán sorosozik az összes többiek ruszkiznak teljes a dili ebben az ügyben
ha ilyen ütemben dobják piacra eladásra a süsü kötvényeket a zöldhasú sexpír mexünhet erősnek lenni max csípős lehet becsípős

brühüyyy
kkk
patyom kinn
gondoltam oxica- beszólásait levédiabasznádról megfűszerezem némi internacionáléval
@Oxica:
láááátod látod...eltaláltad...hiába engedik le az árát a megfelelő tél híján nem veszek mégegy szőrmesapkát...
ez is egy jel

migra mugra ugra bugra

valakik csinálják, hogy legyen azokat kellene ügyesen főbe lőni valami ügyes lövővel

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Mit szavazott meg az EP?
Néppárti nézőpontok: egyik pont a fidesnnél, a másik az Európai Néppárt frakciónál az EP-ben.

„Engem kritizálnak, hogy ezzel a tartalommal nem értek egyet” – mondta Szájer azzal kapcsolatban, hogy a Fideszt magába foglaló Néppárt frakciója is a kötelező betelepítési kvótát támogató LIBE-jelentést tartalmazó határozat mellett szavazott.
Márpedig ez egybevág azzal a tervvel, „amit Soros György letett az asztalra 2015 szeptemberében és amit saját szavaival is elmondott később az EP-ben” – vélte a politikus."

Fidesz most is tolja a nagyot, hogy később legyen miből engedni.

index.hu/kulfold/2017/11/21/ep_kotelezo_kvota_szavazas_fidesz/
"A Rádió 1 Orosháza és a békéscsabai Rádió 1 Start is névváltásról döntött, írja a 24.hu. A történet háttere: Vajna Rádió 1 nevű cégének országos terjeszkedése folyamán néha olyan piacra téved, ahol már régóta létezik ilyen néven rádió. Ha ezt nem tudják a hálózatukhoz kapcsolni, akkor jön az erőszakosabb piacfoglalás: megvesznek egy másikat és azt nevezik át Rádió 1-re, a régebbi adót meg perrel fenyegetik. Jelen esetben a békéscsabai Rádió 1 Start húzta a rövidebbet, pedig a 24.hu infói szerint okiratokkal tudják bizonyítani, hogy jogosan használják a nevet."

Piaci erőszak? Nem visszaélés ez az erőfölénynel? Valami versenyhivatal meg nemzeti médiatanács miért van?

index.hu/kultur/media/2017/11/21/andy_vajna_radioja_ket_videki_radiot_is_befenyitett/

Ja, elfelejtettem, minden rendszerben volt sóhivatal, most miért ne lenne.
www.agrarszektor.hu/termenypiac/hatalmasat-csalodtak-ebben-a-novenyben-a-magyar-gazdak.9315.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

No, és most nem értem, hogy hol van a fidesz és miért nem tesz rendet? Eddig ugyan is azt gondoltam, hogy majd az illiberális gazdaságpolitika, meg a nem hagyományos, nem udvariaskodó, hanem a szót kimondó külpolitika majd az ilyen gondokat is megoldja. Mi lesz?
@látjátok feleim szümtükkel:
jaaaaaaaaaa kéremszépen, meg kellene kérdezni a MONSANTO és hasonló rabló monopolistákat akik génkezelnek és fillérekért vesztegetik a szar termékeiket normális kenyér és más sütnivaló sem készíthető belőle de ...valahogy elaggyák...közben a hatalmas túltermelésük melletta világ lakosainak fele éhezik

szétlőni a MONSANTO t is meg a többi gyilkost és akkor majd lesz ára és lesz minőség is

brühüyyy
kkk
patyom kinn

árverés is van a gabona tőzsdén...képzeld el azokat akik 20-30 hajórakomány gabonát ajánlanak eccerre azokkal szemben aki, 1 vagy 2 hajóval vannak ott (egy hajó általában 30-50 ezer metrikus tonna kapacitásu)
444.hu/2017/11/21/mar-a-masodik-csaladi-cegbol-szallt-ki-orban-viktor-occse-aron

Jön az OLAF elvtársak. Meneküljetek elvtársak!

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/11/21/meghalt-stadler-jozsef

„Kaptam is érte egy jó pár évet, hogy stadiont építettem... ha most építettem volna, akkor kitüntettek volna. ”

Nyugodjék békében.
@látjátok feleim szümtükkel:
Az ém tippem 2M és 2U lett volna az átrahasztáshoz (MUMUs terv) de a négypöttyös az igazi!
@Rodeo36 11:
Az milyen már, hogy még a magyar forintkötvénynek is alacsonyabb hozamon volt vevője, mint a dollárénak?
O tempora, o mores!
Anno olvastam, hogy az idők változásának legbiztosabb jele, hogy a legjobb rapper fehér (Eminem) és a legjobb golfozó néger (Tiger Woods) És akkor még nem is volt néger elnöke Amerikának.
@látjátok feleim szümtükkel:
Mondjuk nem magáról a kvótáról döntöttek, hanem "csak" a megszavazásához vezető tárgyalások megkezdéséről. De hát hazudtak már nagyobbat is!Mibe fogadjunk, hogy a választás előtt a csapból is az fog folyni, hogy megakadályozták, annak ellenére, hogy "megszavazták"? Cáratyuska megvédi az ő buksi népét!
@Oxica:
1 stadion = jó pár év, X stadion = X-szer pár év?
Én benne vagyok!
Mellesleg az én tapasztalásom szerint a magyar gazdák azt szeretnék, hogy valaki felszántsa, bevesse és learassa a földjüket, ők meg tarják a tatyót a pénzeső alá. Ja, meg azeu adja már azt a támogatást, amit vissza sem kell térteni. Természtesen annyit adjanak a terményükért, amennyit ők kérnek. Szarnak ők a piacra nagy ívben. Pedig az ettől bizony még létezik, és nem érdekli a magyar gazdák baja.
@gazoló:
A kézi és a foci jövedelmek és nézettségi adatok sokatmondóak, ezért jó, ha tisztán látunk.
Az általad feltett link a kézisek jövedelmeiről szól, ahhoz nem kell adat.
Mindössze annyi, hogy a kézis élvonal fizetős drukkerei rendre a csarnokok teljes kapacitását kitöltik, míg a foci NB I-es nézettségi száma 2.300 fő körül mozog átlagosan egy teljes évad, asportközgazdászok elemzése szerint.
Az alábbiakban látható az élvonalbeli focisták HAVI jövedelme:
Juhász Roland 8 millió, Gera 7.5 millió, Böde 6.3 millió, Dibusz, Kovács István 5.5 millió, Elek Ákos, Lovrencsik Gergő, Lipták Zoltán, 5.5 millió, Pintér, Fiola 4.8 millió, a többi, meg nem nevezett élvonalbelinek számítóak 4-4.6 millió Ft-ot kapnak.
Fenti jövedelmek az eredményességi prémium nélküliek, amennyiben bajnoki cím, dobogós helyezés, netán nemzetközi kupaért való indulás is van, a fenti havi jövedelmeket meg kell fejelni még 30%-kal.
Csupán kontrasztként meg kell jegyeznem, hogy az országban aláírásgyűjtés volt az állami vállalatok igazgatóinak fizetése ellen - nem mintha sajnálnám őket - de ehhez képest a 2 milliós jövedelemre való csökkentés igénye bohózat a fentiekhez képest.
@gazoló:
Nem tudom, hogy figyelted-e, de a Larvik potentátja úgy nyilatkozott a meccs előtt, hogy a világ legjobb kézilabda csapatához jöttek el.
No comment
Tállai nertárt fiygelmébe, úgy is, mint a NAV első számú vezetője. Ha esetleg még sosem hallott volna arról, hogy miért eltérőek az árak a benzinkutakon.

"A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára a távirati irodának hangsúlyozta: a kútárak közötti különbségek az eltérő költségelemekkel (szállításiköltség-szintek, kútberuházás ráfordításai), de alapvetően a hazai olajpiac szabad versenyen alapuló működésével magyarázhatók. Ezért fordulhat elő, hogy kutanként jelentős, akár 40-50 forintos árkülönbség is lehet. Az üzemanyagoknál is különböző árak vannak, attól függően, hogy hol vásárol az ügyfél – hangsúlyozta a főtitkár."

www.hirado.hu/belfold/gazdasag/cikk/2017/11/21/regen-latott-areses-jon-a-benzinkutakon
@kekex:
háááát? most meg van bohóc ott a fehér budin és twittel szorghalmasan assziszi, hogy...

a piac néha műxik (néha nem) most éppen néhányan rábasznak
ahogy szépen és nagy türelemmel meg körültekintéssel folyik $ lecserélése ¥ -re addig is kötöttek egy hatalmas buziniccet a süsüékkel ahol a bohóc most boldog(???) 350 milliárd $ értékben ami ugye le lesz írva a tartozásból, tehát a süsüék duplán fizetnek...
szép kis izé közben anyagilag tönkreteszik a szaúdi homokosokat

és haggyák a bratankikat meg az ukránokat és még néhány hasonló felfuvalkodott idiótát hogy csődben maraggyanak a nagy hatalmas buzinicctől amit krumplee rájuk sózott

brühüyyy
kkk
patyom kinn

vigyázó szemedet szocsira vessed
Budai Gyula talán tükörbe nézett és nem nertárs, hanem egy elvtás nézett vissza? Miután jogászi pályafutását katonai ügyészként kezdte, talán nem is lepődött meg ezen annyira.

24.hu/belfold/2017/11/21/a-fideszes-budai-gyula-szerint-minden-biro-komcsi/
@Mariann19:

Node kéremszépen! A foci viszi be a legtöbb nézőt a sportrendezvényekre. Mondja ezt a fidesz ideológia, amikor felteszik a kérdést, hogy miért ekkora az akkora?

A legszomorúbb az, hogy más sportágakban is kezd a trend az irányba fordulni, aki eredményt ér el, elmegy a fővárosba, vagy külföldre, mert ott többet adnak neki, mint ahol kinevelték. Ezért ugye az eredményes sportolókra nem is lehet haragudni. De a fociban hol van eredmény? Talán a néhány összeakadó görbe láb?
@Mariann19: Szia)

A hazai 'fodbalra elvert összegek tükrében ezek a zsetonok tényleg aprópénzek,anélkül,hogy lélegeztetőgép számlálás hibájába esnénk.
Hiába temetik egyesek az EHF kupából való kiesések miatt a női szakágat,igenis sok a tehetséges fiatal és elképesztően erősödik a liga színvonala)

A férfiaknál is van két atomerős csapatunk és pld.a spanyol bajnoksághoz mérten is jobb a bajnokságunk!
Ha valahová,valamelyik sportágba érdemes erőforrásokat fektetni,akkor az egyik a kézi..
Télen is űzhető és jóval kevesebb pénzbe kerülő sportág,mint a foci..

Nem is olyan régen a dán és a norvég kézilabdacsapatokra néztünk,mint mumusokra,ma már egy fradi simán lelép idegenben egy Larvikot és mi vagyunk a mumusaik)

/persze mindjárt jön Haba és taga oszt jól le leszünk oltva)

További szép estét)
@látjátok feleim szümtükkel:

Szia!
Figyeld meg, hogy az egyes csapatokban milyen szövetségi elnököket rak be a Fidesz, mert a sportot is - mintegy államosítja. A kéziben berakta vezérürünek korábban Kálomista Gábort, a filmvilág potentátját, és oda azóta dől a lé. Bár Kálomista kivonult, de az alapokat lerakta.
Vagy Mocsait favorizálta rektori kinevezéssel, mert hű famulusa, így a sportága is kiemelt anyagi forrásokban dúskálhat.
Tehát nem az eredmények a döntőek a javak elosztásában, hanem a hűséges seggnyalók.
Márpedig ahol ott a pénz, lehet külföldről hozni óriási pénzekért ott kinevelt játékosokat, a babér meg itt terem, de nem az utánpótlás jegyében.
Eredményes sportolókra nem lehet haragudni - írod. A fociban ebben az országban nem az eredmény a meghatározó, hanem az, hogy kit emel piedesztálra a politika.
Hogyan van az, hogy pl. Dzsudzsák nem kellett Dagesztánnak, moszkvai Dinamonak, a török Bursaspor alig várta, hogy megszabaduljanak tőle, nálunk ő a sztár, de egy Bundesliga egyesületben sem kell.
Mindaddig, amíg a valós teljesítmények nem a meghatározóak, addig a magyar sport leépülőben lesz.
Bár minden elismerésem a mellőzött sportágak képviselőié, akik mégis dicsőséget hoznak az országnak.
@gazoló:
Szia!
Akárhogyan nézzük, a magyar kézilabda jegyzett ág a nemzetközi porondon.
Ahogyan az utóbbi években felnövekvőben van, oda a Fidesz beteszi a lábát, és elkezdi kisajátítani az eredményeket a saját javára.
Tehát nem alulról építi ki a sportágak bázisait, hanem akkor jelenik meg, ha profitálhat a sikerekből.
Annak örülök, hogy a kézilabda sport még próbálja és meg is valósítja az utánpótlás kinevelését. A kérdés az, hogy milyen önállóságot kapnak a további munkájukhoz, és nem az dönti el majd a sikeres szereplést, hogy a kormány kiket óhajt futtatni.
444.hu/2017/11/21/budai-gyula-szerint-minden-biro-komcsi

„hát azok a bírók nem? komcsik mindegyik!”

Mondja "esztet" budai elvtárs, aki komcsi katonai ügyészként funkcionált a kommunizmusban.

Kádár elvtárs!

A Budai Gyula azt mondta, hogy ő nem volt kommunista.

Faszt nem volt az. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Mariann19:

Bár sajnálom,de magasan teszek rá,hogy csokismáték vagy kálomisták tenyerelnek rá,ha gyönyörködtet,hozza az eredményeket és magasan jegyzett)
Mint ahogy Rákosinál is nagy volt a labdarúgás,a mostani rezsimnél ez a kézi.

Minimális pozitívuma van annak amit ez a rablóbanda a regnálása óta elért,de ebben a sportban van előrelépés.

A fodbalra költött összes pénz a jelenlegi keretek között elvesztegetett és hiábavaló!
@Rodeo36 11: "vigyázó szemedet szocsira vessed"

Történelmi győzelmet arattak és nem az történt amit az usácska meg izrael kitalált a régiót illetően. :)

orientalista.hu/oroszorszagba-latogatott-assad-kepek-video/

orientalista.hu/hadihelyzet-a-sziriai-frontvonalakon-videok/
"A parlament nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülésén Molnár Zsolt szocialista képviselő, a testület elnöke kérdezte Pintért arról, jelent-e bármilyen nemzetbiztonsági veszélyt az országra Soros, de a belügyminiszter válaszából kiderült: valójában nem."

" "Nem tudom, hogy Soros György veszélyt jelent-e, de az általa hirdetett eszmék nem konformak a magyar elképzelésekkel és a magyar jogszabályokkal. Nyílt társadalom, határok nélküli társadalom pillanatnyilag nem elfogadott. Futurisztikus" – mondta..." korábban Pintér.

Akor ezt az eszmét kéne talán lecsukni, esetleg keresztre is feszíteni, nem az azt hirdető embert. Mert olyat már láttunk, amikor az eszmét hirdető embert megfeszítették.

index.hu/belfold/2017/11/21/pinter_soros_nemzetbiztonsag/
Mi az a történelmi helyzet? Nem lehetne csak úgy, történelem nélküli helyzet?

"Ha a történelmi helyzet ezt követeli meg, és a választási eredmény erre készteti, hajlandó lenne az LMP-vel és a Momentummal is koalíciós megállapodást köti a Jobbik."

index.hu/belfold/2017/11/21/a_jobbik_belengette_a_koaliciot_az_lmp-nek_es_a_momentumnak/
"Itt kérek elnézést a kedves olvasóktól, hogy mostanában nem tudok rendszeresen posztolni, de ígérem, amennyire lehet, szorgalmas leszek..."
Nem ezt nem Fabius irta (sajnos)
www.pupublogja.hu/2017/11/salataposzt-50.html
Várszegi Asztridról:
"Nagy kár, mert a magyar katolikus püspöki kar nem bővelkedik emberekben, Beér püspök kivételével"
az ellenzékről:
"Elkeserítő, hogy már csak percek vannak a választásig, és az ellenzéki oldal még mindig tökölődik.
A demokraták még mindig azon rugóznak, hogy szabad-e összefogni a Jobbikkal a rucaseggű zsarnokocska eltávolítása érdekében, és általában azon aggódnak, hogy nem szabad Vonát hatalomra juttatni.
Nem hát, de ennek az az ára, hogy a többiek sem lehetnek hatalmon a szó klasszikus értelmében, ami talán fájó lehet, de nem kibírhatatlan."
Gyurcsányról:
"Aztán egy nap sem telik el és megint kizár mindenféle együttműködést, merthogy a Jobbik ilyen, meg olyan - szerintem meg olyan, melynek másfélszer annyi szavazója van, mint a DK-nak, és szavazói nélkül nem lehet választást nyerni."
népstadionról, érdekegyeztetzésekről: olvassátok el, érdemes.
444.hu/2017/11/22/egy-luxemburgnyi-termofoldet-szort-el-a-kormany

Tudta?

A felcsúti cigányok, egész Fejér megyét ellopták.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Mariann19:
Még a rendszerváltás előtt olvastam fiatal reformközgazdászok tanulmányát arról, hogy a központi támogatások elosztásánál nem a vállalat gazdasági eredményeivel, hanem a vezetője politikai beágyazottságával mutatható ki egyenes arányosság.
Azaz beigazolódott megint a francia mondás igazsága:
"Minél inkább változik, annál inkább ugyanaz"
(Bródy nagyon jól beletalált az "Ezek ugyanazok"kal!)
Azt hiszem ideje újra elővenni Kornai Hiányát, vagy a Röpiratot arról, hogy miért is fog bedőlni az így idomított gazdaság.
@látjátok feleim szümtükkel:
Budai Gyula lekomcsizta Szájerné főbírót (is)? Mik vagynak?
@Rodeo36 11:
MONSANTÓ olyan mint az addiktív drog: elég egyszer kipróbálni. Merthogy génkezelik magvakat a szaporodás ellen, tehát a vetőmagokat minden évben újra meg kell venni (és nem igazán van bizonyítva, hogy az nem hat az emberi szaporodásra...)
@kekex: Felettébb érdekes meglátások a jobbikról.
@kekex: "Érdekes ország lettünk, itt már a libák is gyalog költöznek, de nem gágognak, nehogy elvegyék előlük az üres kukoricástálat...
Tulajdonképpen vastagon megérdemeljük a sorsunkat - vagy mégsem?"
@kekex:

Nem hiszem, hogy az ellenzék k viselkedésében nincs taktika. Gondolj csak bele, hiszen a tömegtájékoztatás jelentős része a kormány és a fidesz kezében van, tehát nem nagyon kell idő előtt kirukkolni semmivel. Ha idő előtt lépnek, akkor a fidesznek és alvégének van ideje a lejáratásra, ami tuggyuk hogy nem tény állításból szokott állni. Mire abból kimagyarázzák magukat, a birka elment a kolomp után. Nem mindig van a kolopban a nyelve, mert vigyázni kell a birkára, essetunni?
@Gábris szomszéd: Jobbik - Toroczkai, a hideg is kiráz tőle
@Kacsura:

Ismeröd azt a mondást, hogy amelyik kutya ugat, az nem ér rá harapni?
Meg azt, hogy egy fecske nem csinál nyarat?
Vannak torockaik, de annyian nincsenek, hogy ők fessék kékre az eget. Nem kell eltúlozni a félelmet, mint ahogy a Sorossal riogatást sem.

Érdekes egyébként, hogy a fidesz soros féle fenyegetőzésétől nem ráz ki a hideg, pedig ez is pont olyan, mint a Toroczkai féle.
444.hu/2017/11/22/otezer-soros-konyvet-rendelt-a-fidesz-frakcioja-a-pesti-sracok-kiadojatol

13 milláért.

Hahaha, és azt a 13 millát is a lápi hülyemagyaroktól vették el, cserébe, etetik őket ezzel a soros szarral.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex:
"Minél inkább változik, annál inkább ugyanaz."
Ez találó bölcselet a mai kormány működésére.
Mindjárt a nagy államosítási láz jutott az eszembe, amelyben tökéletesen visszaigazolódik az általad idézett fiatal közgazdászok megállapítása, miszerint a politikai beágyazottság dönti el a vezérek kiválasztását.
Nem szempont a szakmaiság és a vezetői alkalmasság.
Azonban ez a helyzet még rosszabb, mert a kinevezett dilettánsok ezt a gyakorlatot az alárendeltjeiknél is folytatják.
Nézd meg az államosított nagyobb rendszerek bukásait.
KLIKK, hulladékgazdálkodás pl.
Egészen elképesztő, hogy egy ilyen szűk profil - mint a szemétszállítás - számlázási rendszerét a mai napig nem sikerült tető alá hozni.
Nehéz megszokni, hogy ez a jelenség az ország legfelső vezetésénél is markánsan jelen van, de olyan mértékben, hogy a mamelukok már közröhej tárgyává váltak, a nép rajtuk röhög, a szitu jobb, mint egy bohózat.
@Gábris szomszéd:
Ugye, ugye? Nagyon pörgeti a fideszpropaganda a jobbik és vona cikkeket. Nem is tudom, hogy csak összejátszanak, és megpróbálják a jobbikot egyedüli (komolyan vehető) ellenfélként sztárolni, aztán majd meglátják, hogy szükséges lesz-e a választás után netán velük koalázni, jobbos "eszmeiség" alapján. Azaz csak el akarják szívni a demokratikus ellenzéktől a szavazókat.
Vagy tényleg komoly ellenfélnek tartják?
@Mariann19:
Mit vársz, amikor a jobbos hívőknek ilyen szövegeket mernek leadni?
mandiner.hu/cikk/20171121_holbok_sandor_off_soros
az más kérdés, hogy a "belerondítanak abba, hogyan lopunk"
lényegű szöveg megértéséhez némi PISA-pozitivítás kellene, de sokat nem kockáztatnak:
hvg.hu/elet/20171121_Ez_az_igazi_tragediaja_a_magyar_iskolanak__uj_elemzesek_a_PISA_2015rol
Szükségállapotban el lehet mondani azt, hogy bár elviselhetetlenek a körülmények, de a dolgozók erejük felett tesznek a gyógyításért. Csakhogy Magyarország uniós tagállam, ahová évente több ezer milliárd forintnyi fejlesztési pénz érkezik. Béke van, a gazdaság állítólag növekszik, a stadionok gombamód szaporodnak, Orbán Viktor strómanja egy év alatt megháromszorozta a vagyonát, a professzionális focira az elmúlt években elfolyt több százmilliárd forint. A vizes-vb 180 milliárd forintba került. A „közmédia” évente 80 milliárdba. Van pénz dögivel."
168ora.hu/velemeny/onody-molnar-dora-miert-nem-kiabalnak-az-orvosok-12572
@látjátok feleim szümtükkel:
Egyrészt olyan személy kellene, aki feddhetetlen és nem támadható alappal - másrészt pedig ütés-verés állónak kell lennie, ami ha nem, jó ha időben kiderül, mert a választás UTÁN még többet fog kapni. Erről Gyurcsány köteteket írhatna.
@kekex:

"Egyrészt olyan személy kellene, aki feddhetetlen és nem támadható alappal "

Csak egy ilyen személy van, Szél Bernadett.

Persze a felcsúti cigány tábor, őt is próbálja soros katonának beállítani, de ezzel csak ők válnak nevetségessé, mert ezzel az erővel, a felcsúti drótos cigány is soros katona volt Oxfordban.
Oxfordban, egy lótolvaj cigány, ez már önmagában is egy vicc. Soros ezt kurvára benézte.
@kekex:
A Mandinerben megjelent írásból számomra az jött le, hogy a szerző a világ gazdag rétegének adócsalási gyakorlatát bírálja, akik viszont elmarasztalják a hazai korrupciót.
Ennek a két ténynek a szembeállítása mintegy felmentést ad a hazai korrupciónak, a mérhetetlen lopásnak azzal, hogy vannak nálunk sokkal nagyobb disznók is.
Micsoda észjárás, és alattomos terelés ez az emberek gondolkodásának befolyásolására.
A PISA felmérés drámai nemcsak a jelen helyzetből kiindulva, hanem a jövő tudás bázis kialakítását illetően is.
Vesszőparipám az egyéni intelligencia kialakításának fontossága. Ez nem a tárgyi, lexikális tudást jelenti szerintem, hanem a világlátás fokozatos fejlesztését, amelynek a kezdő szakasza a neveltetés, tehát a családi háttérből eredeztethető.
Lehet, hogy nem jól gondolom, de intelligencia vagy van, van nincs, az oktatásból csupán részben lehet megszerezni.
Úgy tűnik a PISA felmérések pl. a probléma megoldási készségek is ebből az aspektusból születnek.
Félő, hogy lemaradunk azoktól az elvárásoktól, amelyek a jövőben már az emberek munkába állásának feltételeit várják el.
Van egy példám.
A családtagom egyetemistaként /közgazdász/ megpályázott egy féléves kötelező gyakornoki állást egy nemzetközi tanácsadó cégnél. Elképedtem a felvételi menetétől. 6 szűrőn kellett átmenni, a perfekt idegen nyelv ismerete alap, de voltak szimulációs, helyzetfelismerő- és megoldó feladatok, tesztek, elemzések, és így tovább.
160 pályázóból 6 embert vettek fel, nekünk sikerült.
Azt figyeltem, hogy nem annyira a tanult anyag volt a felvétel tárgya, mert ez evidencia, hanem maga a személyiség, a mentalitás.
Erre kéne irányulnia az oktatásnak, de a család szerepe lenne a döntő. Azonban ahol az a cél, hogy a felnőtt társadalom minél szűkebb látókörű legyen, a világlátása ki se alakuljon, ott a családi háttér nem tud segíteni.
@Mariann19:
Ha ketten csinálják ugyanazt, az nem ugyanaz, azaz jöjjön egy kis kekecített idézés (merthogy én ugyanott mást IS olvastam)
mandiner.hu/cikk/20171121_holbok_sandor_off_soros
"Ennek fényében minimum álságos ezektől az országoktól, mikor kioktatnak minket a korrupció kérdésében. Külön szexepilje van az olyan támadásoknak, amikor egy erkölcsileg megkérdőjelezhető módon (mondjuk bennfentes információk felhasználásával a tőzsdén) szerzett nyereséget adóelkerüléssel maximalizálnak, majd a csalárd módon csinált, csalárd módon nem adózott pénzből különböző szervezeteket támogatnak, amelyek valamifajta önnön ácsolta erkölcsi piedesztálról átkozzák ki az általuk bűnösnek vélteket. "
és a lényeg, amire utaltam:
"A be nem fizetett adók az egyes nemzeti kormányoktól vonnak el olyan pénzt, amit az adott állam maga osztana újra. Nem helyes, ha valaki az államot megfosztja ettől a lehetőségtől. "

azaz fenntartom az állításomat a lényegről: ""belerondítanak abba, hogyan lopunk"

Ezen nem változtat, ha alapvetően helyes szövegbe csomagolják!
@Oxica:
europakavezo.blog.hu/2017/11/21/csak_tudd_az_lmp_a_fideszt_segiti_a_valasztason
és ezen nem segít, ha előre tudnak tolni egy sokaknak szimpatikus arcot (nekem speciel nem az)
@Kacsura: Erről kérdezd inkább az ásotthalmiakat szerintem. Hitelesebb információkat kaphatsz tőlük, mint bármelyik műrettegő jódemokratától. :)
@kekex: Pont nem erre gondoltam, szóval továbbra is Gyurbán takarodj!
Bucman nertárs ez idáig miért nem vizsgálódott? Közelednek a választások és csak most jutott eszébe, hogy roszul szervezett a felülről irányított közmunkaprogram? Ez nem egy hét, hanem 6 év alatt lakult ki.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=212112
@kekex: Miközben Gyuriferi a g..i legeredményesebb toborzótisztje és a fideszmaffia hálás kampányaktivistája. :)

alfahir.hu/2017/11/02/gyurcsany_ferenc_orban_viktor_szavazati_jog_hataron_tuli_magyarok
Hehehe.

"A Szegedi Vadasparkban 2013-ban adták át a Flamingo nevű új interaktív tájékoztató rendszert és egy játszóteret. A projekt összesen 265 millió forintba került, nagy részét, 185 millió forintot az Európai Unió állta. A csalást lebonyolító cég adta ki Szegeden a Szóda című helyi lapot, ami a választások előtt a szocialisták kellemetlen ügyeivel foglalkozott. A cégvezetőnek van egy olyan bt-je is, ami két trafik koncessziót nyert el. A csalás miatt egy MSZP-s képviselő tett feljelentést."

Vajon a Szóda most a cég csalását is vehemensen megírja?;D

index.hu/belfold/2017/11/22/szegedi_vadaspark_jatszoter_csalas_185_millio/
444.hu/2017/11/22/ujra-poraz-nelkul-jarja-a-budai-utcakat-a-tacskogyilkos-pitbull

Aztán mi van akkor elvtársak, ha legközelebb egy kisgyereket tép szét?
Azért ki lesz a felelős ebben az elbaszott országban elvtársak?
Ja tudom, itt nincs felelőse semminek elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/11/22/a-dunai-vasmu-tulajdonosa-lehet-az-az-orosz-akit-nizzaban-tartoztattak-le

"Ez az egész azonban az elérhető cégiratokban nem nagyon látszik, a vasmű tulajdonosa ugyanis hivatalosan egy ciprusi cég, ami mögé nem lehet látni."

"Aztán, adószáma van e?"

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Nem csodálkoznék, ha magyar letelepedési kötvénye is lenne ennek a ruszki fazonnak. A zacskós tóni szeret az ilyen alakokkal üzletelni.
@kekex:

Tévedsz.

Szél Bernadett egyéniben is indul, így az az egy körzet már biztosan nem lesz a fideSSé.
A maradék 105 körzetben is ilyen szimpatikus, hiteles jelölteket kell állítani és akkor bukik a fideSS.
Ezt összefogás nélkül is meg lehet csinálni. A legszimpatikusabb jelölt marad versenyben a fideSSel szemben, a többi mind eltakarodik.
Gyurcsánynak, Karácsonynak, Molnárnak, Vonának, Fekete-Győrnek, Juhásznak is adjunk egy-egy körzetet, ha hozza akkor oké, ha nem, akkor eltakarodik örökre a politikából.
@kekex:
és most egyesülni akar a Bayern -ral akkora lesznek együtt, hogy már minden az övéké lehet
brühüyyy
kkk
patyom kinn
gepnarancs.hu/2017/11/mar-tobb-mint-17-millioan-valaszoltak-a-nemzeti-konzultaciora/

Látja? Nem látja? Na látja.

Akkora számot mondanak be elvtársak, amekkora ráfér a mocskos pofájukra elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

A 15 millió felettiek a letelepedési kötvényesek?
@Oxica:
csaaaaaaaaaaaaaak 17 millióan? és a többi 60 millió Degesztán ból hol marad?

trehány fidexkft
brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Oxica:

A pitbull veszélyes kutyafajtának van minősítve. Ha valaki olyan olvassa, aki ismeri a panaszkodót, mondja meg neki, hogy legközelebb fényképezzék le póráz nélkül, és azzal jelentsék be az állatvédelmi hatóságnál, hogy ugyan védje már meg az embereket.
Balog nertárs a Holdon él? Ennyire el van szakadva a hazai vlóságtól: Szomorú.

"Balog egy közepes képernyős tv-vel tartaná itthon a fiatal orvosokat - DK"

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=212118
444.hu/2017/11/22/erdemkereszttel-kituntetett-jordan-uzletember-epitkezik-szabalytalanul-a-budai-tajvedelmi-korzet-szomszedsagaban

Muszlimok építkeznek elvtársak? Csak ne hogy elvegyék a felcsúti drótos cigány kultúráját elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Gondolod, hogy a kultúráját félti ( nem a bukszáját/tatyóját/motyóját )? ;D
?Okos? fidesz szájból kilökődött mondat:
" „a Fidesz nem veszítette el alapértékeit, így a konzervatív szabadelvűséget sem, csupán nagyobb lett.”

Tudjuk. Nagyobb lett egyes fideszesek vagyona, tatyója, villája, kanala, autója, bankszámlája ( főleg a gyereké ). Hiszen Lázár meg is mondta már időben, hogy mindenki annyit ér, mint amennyije van. Ezért igyekezett a fidesz és holdudvara növelni az "alapértékeit".

nepszava.hu/cikk/1146218-nem-veszitette-el-a-fidesz-az-alapertekeit-csak-nagyobb-lett/

nepszava.hu/cikk/1146218-nem-veszitette-el-a-fidesz-az-alapertekeit-csak-nagyobb-lett/
"Az elutasító határozatban a főügyészség azt írja, ez a cselekmény nem bűncselekmény. Az elutasítás indoklásában az áll, hogy "megállapítható, hogy a kampány kormányzati döntéshez kapcsolódik, aminek fedezetét a 2017. évi költségvetésből elkülönítették. A kampány lefolytatásával és tárgyát képező konzultációs kérdésekkel való egyet nem értés, illetőleg közéleti különbség azonban önmagában nem alapozza meg a bűncselekmény gyanúját" - írta Kovács Dorottya ügyész. Szél Bernadett a döntés ellen nem jogosult panaszt tenni."

Gondolom Szél Bernadett nem magánemberként, hanem országgyűlési képviselőként tett feljelentést, ezér tnem értem, miért is nem jogosult az általa képviselt válsztók nevében panaszt tenni?

Jogászok, jó ez így?

index.hu/belfold/2017/11/22/elutasitottak_szel_bernadett_hutlen_kezeles_miatt_tett_feljelenteset/
@kekex:
Egyet értek az utolsó mondatoddal.
Azonban most segíts abban, hogy az írás alábbi mondatát jól értelmezem abban a szövegkörnyezetben?
"A be nem fizetett adók az egyes nemzeti kormányoktól vonnak el olyan pénzt, amit az adott állam maga osztana újra." Tehát több vesztes kormányra utal ez a mondat.
A cikk szerint a nemzetközi nagytőke adócsalásaiból a különböző nemzeti kormányoknak ezek a pénzek járnának?
Milyen alapon?
gepnarancs.hu/2017/11/a-nemet-allamfo-valamennyi-parlamenti-parttal-egyutt-keres-megoldast-a-kormanyalakitas-elakadasara/

"Az AfD jelezte, hogy hajlandó támogatni a CDU/CSU-t, de csak akkor, ha Angela Merkel távozik."

A királynőt megölni nem kell félnetek, jó lesz.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
gepnarancs.hu/2017/11/kemenyen-visszaszoltak-budai-gyulanak-a-lekomcsizott-birok/

„az elmúlt napokban a jogállamiság kereteit feszegető, a bírói függetlenséget megkérdőjelező, a bírákat, a bírói kart indokolatlanul sértő kijelentések és vélemények láttak napvilágot mértékadó politikusok nyilatkozataiban.”

Hát ez tényleg kemény lett, mint a száz napos libafos.

Kádár elvtárs!

A Budai Gyula azt mondta, hogy ő nem volt kommunista.

A faszt nem volt az. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/11/22/epitettek-egy-kollegiumot-tehetseges-gyerekeknek-tao-penzbol-de-aztan-valahogy-wellness-hotel-lett-belole

Kézilabdás kollégium helyett, négy csillagos luxus hotel TAO pénzből.
Ettől leszünk sportos nemzet elvtársak.

Amúgy csodálkozom, hogy a direkt36 ot még nem semmisítették meg az elvtársak. Gondolom leszarják az elvtársak, mert úgyis kevesen olvassák.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Mint itt a Varánuszon. Itt is vagyunk vagy tízen a rendszer ellenségei. Hát csatát nem fogunk nyerni az biztos.
444.hu/2017/11/22/fejbe-lotte-magat-egy-beteg-a-nyiregyhazi-korhazban

A mentős haveromnak is mindig mondom, hogy fegyver legyen, mert engem élve be ne vigyetek a purgatóriumba.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
gepnarancs.hu/2017/11/kilepett-az-mszp-bol-horvath-imre-orszaggyulesi-kepviselo/

"Horváth Imrét 2014 novemberében választották meg országgyűlési képviselőnek a főváros 11. választókerületében, miután elhunyt elődje, Kiss Péter, aki a szocialista kormányok alatt több miniszteri posztot is betöltött."

Ahol biztos szocialista győzelem mutatkozik, azt a körzetet mi a faszért kell átadni a DK nak?

Ilyen böszmeséget, Európa még nem látott. Mikor Horváth Imre már be van ágyazódva a körzetbe és totális győzelmet arathatna a fideSS felett, akkor elmozdítják. A pofám leszakad.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: Vigyázó szemetek Berlinre vessétek.

AfD-bemutatkozás a Bundestagban: ideje felvenni a kapcsolatot Aszadékkal, hogy a szíriaiak hazatéréséről tárgyaljunk.
Bármilyen meglepő, a többi párt nem támogatta az ötletet.:)

mno.hu/kulfold/a-nemet-afd-part-a-sziriai-menekultek-hazatelepiteset-kovetelte-2429374

Ez már egy kész netányahooodämmerung? :)
@Gábris szomszéd:

Elvtárs!

Kinyílt a náci csipa. Majd megint lebombázzuk Drezdát, oszt bekussolnak megint 70 évre. :)
@Gábris szomszéd:

"Az LMP-hez sorolhat át az MSZP-ből kilépő Horváth Imre"

Elvtárs.

A simicska talicska már csak tudja.

Jobban tenné, ha a náci (jobbik) parasztjait rakosgatná a sakktábláján.
Amúgy hallottam, hogy buzivonagabi is dörzsölődni szeretne az LMP hez.
Ezek szerint jól csinálja az LMP, ha ilyen kapós lett. Mondjuk Szél Berninek én is "csapnám a szelet", jobb mint a Dávid Ibolya fénykorában.
@Gábris szomszéd:
nézd, a bundesmutti -már végre- meg fog bukni, hogyan? mellékes, lényeg, hogy megbukjon és akkor a krump lee kereshet másik majmot a pártok között, aki nem a Wehrmachtot akarja, hanem a nato nevű harci cincért drágán és pénzkidobásra, és a fegyverlobby marketing tevékenysége...sötöbö...a brexitbe most belebukik a theresamay és akkor a kócos dilis lesz a másik majom a downingstreet10 ben Boris Johnson...világröhej (még a farage is jobb lenne) a makaróni meg nyögve nyelős lett és a zistennek sem tud felnőni

a szírek haza akarnak menni, a többit be kell csomagolni és feladni fedexinternational lel akárhová, akár a Holdra is...
a netán yahoo meg is lejáró lemez most ott lebanon ban szépen alátettek egy nagy lapát parazsat és a perzsák, törökök oroszok már meg is állapodtak és holnap lesz elnöki szint amin aláírnak...utána lesz egy szívhezszóló telefon putyin krump lee ha addig még kibírja...mert nagyon füstöl a szaros bugyi arrafelé csak elhallgattyák

északkelet európa is fel fog ébredni a bratankik és az ukránok (ezeknek drukkolok, olyan bölcsek mint egy fél majom együtt) és akkor lesz 16 év afganisztánban című heroina történet...és a yemenei genocídiumért valakit csak megdarálnak?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

a mainstream media meg tele van bulvárhírekkel mert a többi a bukás kit hogyan és mikor basztak meg vagy nem basztak meg és az fáj neki igazi hólivudi mézeskalács balett az 1930 as évekből gábor zsazsával
Azt már eddig is tudtuk, hogy a NER-ben a tisztességnek igen alacsony az árfolyama. Most sikerült beárazni a nemzet becsületét is. Két kisvasútnyi dollárra.
"A magyar külügyminiszter egy olyan rezsimnek kínálta fel diplomáciai támogatását, amely épp olyan büdös az amerikaiaknak, a franciáknak, az angoloknak, a kínaiaknak, és az oroszoknak - csak nekünk nem."

alfahir.hu/2017/11/22/mianmar_szijjarto_peter_rohingyak_nepirtas_szegyen
@Gábris szomszéd:
szvsz: az emigrációra szüxég van de szervezett és szükségleti alapokon, és meg kell szüntetni a menekült termelő háborúkat akik csinálják Hágába háborús bűnösként 12 szeres életfogytiglanra

megoldanám én, dehát...
szóval: netányahoodämmerung!!!
brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
Ismétlem: onnan veszít, ahonnan egyébként sem nyerne, és ezzel sokan egyetértenek, tehát nyerhet rajta. Akkor mit is veszít?
@Mariann19:
Nos, egy olyan országban, ahol az egypárt a nemzettel, az országgal stb azonosítja magát, MINDEN ilyen mondatukat ebben a tükörben nézek. Nacionalisták meg mindenhol vannak, ha egymásért vérzik a kicsi szívecskéjük, az nem meglepő. De azt ugye Te sem hiszed, hogy pl a román nemzeti kormány pénzosztásáért aggódnak?
Továbbá minden szövegüknél gyanakszom a lopnak vagy lopni akarnak momentumra. Lehet, hogy paranoia, viszont az írtó hasznos is lehet alkalomadtán.
@Mariann19:
Mondjuk az általános adótörvények szerint tényleg járnának, ahhoz viszonyított az adóelkerülés vagy adóoptimalizálás mértéke.
Továbbá nem sok országban támadták pl a norvég alapot, hogy nem a kormánynak, hanem a civileknek ad közvetlenül juttatást. Ezen a szemüvegen keresztül is megnézted az utolsó két bekezdést? Mert én igen. Modjuk az utolsó előtti egy szóban is összefoglalható: SOROS!
Egyébként a cikk olyan, mint egy amerikai horrorfilm: elkezd tök normális képekkel, amitől az agy már képes normalitásként befogadni az utána jövő egyre képtelenebb fordulatokat.
A cikkben is az eleje vállalható, és már át is siklottál a lényegen - a célközönségük meg tudja dekódolni, mint a fidesz és a másik sem jobbik a látens zsidózást.
@Oxica:
Te sem olvasol alaposan! "A portál szerint " mint MTI, haha, ráadásul ami nyilatkozat benne, az arról szól, hogy még nincs semmiféle megállapodás.
Amit viszont nem értek, ha már nem párttag, hogy a farkincában maradhat a frakcióban?
@Oxica:
A linkekben a számoknál nem teszik ki a tizedes jelet. Mondjuk, ha nem csak hivatkozol, hanem meg is nyitod, a szövegben rögtön a címben már helyesen szerepel:
1,7 millió a visszaküldő, annyi meg van fideszbirka alső hangon is.
@kekex:

Hát az úgy van, hogy a frakció tagjainak nem kötelező belépni a pártba.
@kekex:

Mondtam én olyat, hogy 17 millióan küldték vissza? Na ugye. Csak a linket tettem be, ott mindenki olvashatja a helyes számot.
444.hu/2017/11/23/standard-a-magyar-nagykovetseg-kepviselojet-gyanusitak-azzal-hogy-kiszivarogtatta-az-osztrak-elnok-beszedet

"A Standard megbízható forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a szivárogtatással a magyar követség képviselőjét gyanúsítják. "

"A zártkörű találkozón ugyanis a magyar nagykövetet valaki más helyettesítette. "

Gondolom egy orosz kém, vagy egy balfasz futsalista.

Meg amúgy is félre fordításokban kurva jók vagyunk, meg szarkeverésben is.
A terrorizmussal gyanúsított arab ürge vallomását is hogy félre fordították, igazodva a párt igényeihez.

A NATO ban sem véletlenül nem osztanak meg semmi bizalmas információt a magyarokkal, mert az olyan mint ha a Kreml nek jelentenének.

Hát itt tart ma a magyar diplomácia. Aztán ha valami meg éppen nem tetszik a pártnak, akkor a zseléfejű fajdkakas még a napot is berendeli.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex:
ez olyan fidexlogika egy szavazás eredményéhez miért van szüxég tizedes helyekre, már a programozó egy seggfej, a többi meg a levédiabasznádi sajtpapír seggsége...
nincs töredék szavazó? vagy levédiabasznádon lehet 1/3 szavazatot is beadni? vagy 0,05 szavazatot?

ügyeske
brühüyyy
kkk
patyom kinn
Tegnap olvastam egy írást arról, hogy talán véget ér a Szijjártó féle külügyiség, ezért is távozik sok szakember a minisztériumból külképviseletekre. De azt is belengették, hogy netán Lázár utód lehet belőle. Már ha megnyerik a kormányalakítás lehetőségét.
@Rodeo36 11:

csináltam a nagy bariton emlékére egy posztot.

köszönöm Knoszinak, Oricának és neked, hogy ezt a világot kicsit közelebb hoztátok hozzám.
@látjátok feleim szümtükkel: Akkor másképp fogalmazok: Vona szerint szükség van Toroczkaira, mert nagy tapasztalattal rendelkezik migránsügyben....innen nem hiszem el neki a cukiskodását. Egyébként sokat megtud az ember, ha felmegy némely politikus FB oldalára. Torockaiéra is érdemes.
hvg.hu/itthon/20171123_Orban_megragalmazasa_miatt_vonhatjak_felelossegre_a_hirhedt_bombagyarost#rss

Hm. A magánvádas eljárásokban 30 nap a feljelentésre engedélyezett határidő. Ezeket a vádakat már régebben is ismerhette mindenki, akit érint, mégsem tettek feljelentést. Mi célja van most a felajánlott feljelentési lehetőségnek?
@guma:
ő már halhatatlan, az első szenvedései alatt asszittem, gyógyítható, de mikor olvastam, hogy különgéppel sürgősséggel szállították valami spec helyre akkor aggódni kezdtem, az ilyen hír mindíg megdöbbent (urbán legenda, hogy bizonyosan nem tuggya senki mikor is született, a születési helyére való tekintettel ott távol szibériában)
jól tetted, remélem megtaláltad és betetted a Don Carlos áriát az Ernani ból
ez egy jó előadás és az emberi nagyságról szól
www.youtube.com/watch?v=Nl6lGhdGQas

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11:

már nem tudom miket tettem be, mert folyamatosan szólt tegnap óta minden...

offforever.blog.hu/2017/11/23/r_i_p_meghalt_dmitrij_hvorosztovszkij
@guma:
ha esetleg van még helyed, a felvételei között van Jonas Kaufmann -nal a híres Gyöngyhalász duett, felejthetetlen

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Talán ez a gödör alja? Területhasználati díjat szednek Debrecenben az ételt osztó karitatív szervezetektől.

index.hu/belfold/2017/11/22/debrecenben_megadoztatjak_az_etelosztast/

Közben megszavaznak milliárdokat a stadijonyok fenntartására.
Hiába, a fidesznél máshol vannak a súlypontok, mint az éhező embereket támogató civileknél.:(

Persze sok az éhező szavazó is.
@Rodeo36 11:
a linkben nem szavazásról, hanem a nemzeti inzultáció visszaküldött leveleinek számáról volt szó.
@kekex:

Értette ezt mindenki, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy még két hét, oszt már 3 millió visszaküldött levélről szólnak majd a hírek.;D

Ja, ezért nem ér rá a posta csomagot szállítani csak korlátozottan, mert várják a sok visszaküldütt inzultációs levelet.
@guma: benne van...elolvastam......
az egy nagy helyettesítés lesz a koncerten ahol Thomas Hampson veszi át az ő dolgait, ő is egy csodálatos bariton, de oroszbó és az orosz lélekből ugye...de ki tuggya

www.youtube.com/watch?v=6RKJasYgqOI

ebben az az érdekes (többek között az utólérhetetlen művészi tartalmával, hogy az alt szólamot énekli bariton és a kedvenc kanadai tenor Ben Heppner a tenor t Haitink ról nem lehet eleget ő egy zseni)

brühüyyy
kkk
patyom kinn
A link az kb. olyan, mint egy cikk címe, ezért kapja be aki nem a valós tartalmat teszi bele. Ami elég gyakori.
A nemzeti médiahatóságnak lenne ez ügyben tennivalója, ha ráérne, de nem ér rá.
@kekex:
akkor még borzasztóbb....töredék papír? félbeszakítva vagy cetlikre?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Azért a 100 %-os lopásra kevés a "szét" jelző!
24.hu/belfold/2017/11/22/szetloptak-arra-a-jatszoterre-adott-unios-penzt-aminek-a-fidesz-a-csodajara-jart/
és valamivel el kell erről a FIDESZES lopásról terelni a figyelmet:
hvg.hu/gazdasag/20171118_Szorul_a_hurok_Dobrev_es_Gyurcsany_korul
(mit tesz Isten, hát jól tudta a qurmánypoárti sajtó már napokkal előre, hogy mi fog történni)
@Rodeo36 11:
Mivel 3 helyszínen, a közlekedést is beleszámítva vagy perxekig lehet betekinteni (természetesen tanuk nélkül)
ez sajnos nem fog kiderülni az inzultációról:
444.hu/2017/11/22/ujsagirok-nelkul-percekre-pillanthat-bele-a-visszakuldott-konzultacios-kerdoivekbe-hadhazy-akos-kepviselo?
Tekintsd ezt besimerő vallomásnak Én azt teszem!
www.youtube.com/watch?v=rLDo_i0uMEM

Ha már az orosz néplélek megemlítésre került, ez Hvorosztovszkij emlékére ( is ) szólhat.
@kekex:

Demokrácia fiesz módra, avagy a közérdekű adat megismerésének demokratikus korlátozása, avagy a demokratikusan választott képviselő jogainak csorbítása?

"Hadházy végül a Parlamentben is felkérdezte a kormányt, másnap pedig megtört a jég, igaz, csak hajszálrepedés keletkezett a hallgatás falán: Hadházy ezen a héten csütörtökön három helyszínen 3x45 percet tölthet el az ívek betekintésével, úgy hogy a három helyszín a város három különböző pontján található."

Ez erősen hivatali visszaélés, ezét remélem Hadházy érvényesíti képviselői jogainak a védelmét.
@kekex:

Macskát szarni vágják ki, ha kakilni küldik, akkor kitessékelik. Előbbi a valószínűbb.
@kekex:
mire van a vészfék? megrántom, leszállok, azután kereshetnek

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem akarok tiszteletlen lenni, de kórussal (főleg kinaival) jobban tetszik:
www.youtube.com/watch?v=cW7Ta1q0Xlo
@látjátok feleim szümtükkel:
ez az amit a kerti fa alatt vodkázva dúdolnak
www.youtube.com/watch?v=xTjhoqX_FYY

és ez még korábbi felvétel nem olyan késői amin már Fjodor nak kevés hangja maradt

Слова Л.Галле (L.Gallet)

О, где же вы дни любви,
сладкие сны,
юные грезы весны?...
Где шум лесов,
пенье птиц,
где цвет полей,
где серп луны,
блеск зарниц?
Все унесла ты с собой,
и солнца свет,
и любовь, и покой!
Все, что дышало тобой лишь одной!

О, вы, дни любви,
сладкие сны,
юные грезы весны!
В сердце моем нет надежд следа!
Все, все прошло и навсегда!

brühüyyy
kkk
patyom kinn

képzeld el, amikor Boito Mephistofele címszerepét Toscanini vel de ő a próbákon csak a kezdő szókat mondta be sohasem énekelt a kis Toscanini meg ott pattogott a kétméteres orosz előtt, hogy így meg úgy, az meg mosolygott

van a Toscanini nek egy borzalmas Aida felvétele az összes szólista hanghalott mert tönkre énekeltette őket a próbákon, a zenekar bírta de sem a kórus sem a szólisták
@kekex:
Shaljápin -t Glinka val kell meghallgatni

www.youtube.com/watch?v=Vr85SD5KhHI

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel:
Csak finom akartam lenni és úrinő, hogy kerültem a széklet erősebb nyelvi formájának említését. Máskor nem teszem!
@kekex:
mint mondám az Shaljápin majdnem legutolsó felvétele már a hangja nem volt az igazi
ez a kínai változat ragyogó, pontosan úgy aggyák elő ahogy az meg van írva

és ő?
www.youtube.com/watch?v=UEVEJTm3Hhk

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11:
Már Orbán is megasszonta: Gyáva népnek nincs hazája!
Vészfék? Miért, az alkotmányellenes puccsnál megrántották?
@kekex:
én ellopnám azokat valami módon és kineveznék helyettest jogi úton és eccerre jelennénk meg a 3 helyszínen...

ki kell már baszni ezekkel eccer? nem gondolod

brühüyyy
kkk
patyom kinn

vagy rájuk gyújtani a termet
@Rodeo36 11:
Ez is csodálatos mint szóló, csak arra utaltam, hogy a volgai vontatók szerintem nem igazán szóló műfaj, pedig sokan adják úgy elő.
De Robeson legalább nem a hangját csillogtatja, hanem a vonszolást is ígyekszik érzékeltetni.
www.youtube.com/watch?v=KfsWoNpHg2s
@guma:
szvsz a 20. század legnagyobb énekese az összes szólamot számítva egyetlen hasonló Maria Callas

www.youtube.com/watch?v=EiuuHMS-QzE

én láttam Pesten élőben

Doszifey, és II. Philipp a Boris ra már nem tudtam bejutni

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@kekex:
igen, ebben igazad van, de szóló basszusra van komponálva és az előadónak érzékeltetnie kell azt a hanghatást, ahogy közeledik elér bennünket a hallgatót majd távolodik a vontató
majd meg kellene keresnem még kórussal...de most bolgár pravoszláv korálokat hallgatok Boris Christoff és kórus sal amit asszem Plovdiv ban vettek fel a katedrálisban

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@kekex:
pont ez a "bajom" Robson nal, hogy kontrabasszus létére eléggé fahangú, meg kellene hallgatnod a Szvjeshnyikov kórust a Rachmanyinoff Vecsernyéiben, de van egy mai orosz kórus (vagy 8-12 tagú szólamonként kettő? tagú) azok csodálatosak és az ő kontrabasszusuk bezengi a templomot ahol felvették

brühüyyy
kkk
patyom kinn
ha találsz zsoltárokat Robson nal örömmel vennék egy linket különösen orosz vagy pravoszláv?
444.hu/2017/11/23/halasz-janos-a-fidesz-neveben-keri-a-kormanyt-hosszabbitsak-meg-a-nemzeti-konzultacio-leadasi-hataridejet

A felcsúti Május I. ruhagyár I. sztahanov brigádja, a dolgozó nép nevében kéri, a munkás-paraszt forradalmi szotyialista kurmányt, hogy a felcsúti viccvasutat hosszabbítsák meg Bicskéig.

A békeharc folytatódik elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Lehet, hogy mégsem 1,7 millió az eddig beérkezett borítékok száma?
@kekex: "Csak finom akartam lenni és úrinő,..."

Hehehe.
@látjátok feleim szümtükkel:
nagyszerű, a Doppelgänger csodálatos, pláne zenekarral, én mégis maradok Boris Christoff nál bár Ezio Pinza, Paul Plazon, Nicola Moscona, Ivan Rebroff, Gottlob Frick, Kim Borg, Boris Shtokolov, Mark Rejzen, Cesare Siepi....kihagytam egy csomót de ezeket mindenképpen meg akartam említeni

mégis abban egyetértünk, hogy Shaljápin egy művészi kolosszus és megteremtette azt az énekkultúrát amitől az igaziak már sohasem térhettek el

miért nem keresel rá a Mefistófele áriára a Boito operából

www.youtube.com/watch?v=phGpmZO41Ic

e szerepe miatt maradt fasséban Toscanini vel aki egy törpe hisztérika és hatalmi tébolyban is szenvedett

brühüyyy
kkk
patyom kinn

de persze a kis tökmag nem tudott találni őnála jobbat asszem Moscona csak később lépett színre
@látjátok feleim szümtükkel:
ez a szüxéges humor és akkor Székely Mihály ról nem is szóltunk

www.youtube.com/watch?v=phGpmZO41Ic

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel:
na mit találtam ez film: Tancredi Pasero La Calunia...
www.youtube.com/watch?v=vxT5zzA-WwI

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@kekex:
Jó szívvel vettem volna a cikk szerzőjétől - ha már az adócsalt pénzekről vizionál -ha a profitok kártékony felhasználásáról is ejtett volna pár szót.
Mert bel- és külföldön is a sundán-bundán kimódolt profitot nem a vállalkozásba, a gazdaságba forgatják vissza a galádok, hanem a magántulajdont gyarapítják azzal.
Az ilyen célra fordított pénzek rendszerint improduktív javakban jelennek meg, amelyek nem hoznak hasznot.
@Rodeo36 11:
Robesontől ez áll a legközelebb a zsoltárokhoz:
www.youtube.com/watch?v=9Z7d2OmR_XQ
@Oxica: Minthogy a magyar törvények tiltják az eutanáziát.....
El tudok képzelni olyan onkológiai diagnózis, fájdalomszintet, amire ez egy teljesen adekvát reakció.
@Mariann19:
Mondjuk egy pár bekezdéses cikktől azért nem lehet nagydoktori értekezést várni, nekem nem is azzal van bajom, ami kimaradt, hanem ami bekerült.
Egyébként meg a neokonzervatívok agybaja, hogy a gazdagok felé terelt jövedelem majd beruházásokra és munkahely teremtélsre fordítódik, amit a gyakorlat azóta is cáfol.
Ez egy elég jó cikk róla:
www.portfolio.hu/gazdasag/a-gazdagoknak-kedvez-a-nagy-amerikai-adoreform.263737.html
@Rodeo36 11: www.youtube.com/watch?v=KxcP7TRY178
Nem zsoltárok. De olyan énekkar, hogy bármelyik operaházi kórus megirigyelhetné.

S nem csak a múltban, hanem tavaly is:
www.youtube.com/watch?v=4vVVgKDR9kM

Figyeld meg. Olyan hangokat is sikerrel kitartanak, amibe láttam már "magénekeseket" belefulladni.
No meg lyányok, akikkel többször meggondolnád az akaratuktól távol eső kikezdést.
www.youtube.com/watch?v=ZsK28AgTxKU
@GeoCracker:
Auz első észak-koreai, a másik meg RIP (kár értük)
Nyúlni, nyúlni, lenyúlni! Mindent, amiből nagy pénz jöhet.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=212129
www.langlovagok.hu/html/tuzvonal/1246.shtml

Jól működő országban jól működnek a hivatalok, és a szak egységek is. A szakhatóságokról nem is beszélve.

Mellesleg ha füstszagot érez valaki egy társasházban, és azt a katasztrófavédelemhez kell bejelenteni, akkor ez a csuda nevű bandérium mit is véd? Az embert, vagy a katasztrófát. Mert úgy tűnik itt utóbbit sikerült megvédeni az elmaradástól.
Vajon mit fog szólni alpolgármester nertárs, ha a babák jövő tavasszal az ő orra alá is odadurrantanak?

index.hu/belfold/2017/11/23/babafinghoz_hasonlitotta_az_ellenzeki_feljelentest_veszprem_alpolgarmestere/
@GeoCracker:
és a karmester valós altábornagyi rangban...Alexandrov az a profiság csúcsai, kösz
brühüyyy
kkk
patyom kinn
@kekex: Mindenkiért kár, aki értelmetlenül ....
@látjátok feleim szümtükkel: és annak is a felét már kitöltve nyomtatták, és a nyomdából egyből a gyűjtőhelyre vitték.
Emlékeztek még egy korábbi beszólásra, miszerint "A mocsár lecsapolásáról nem a békákat szokták megkérdezni?"
Na itt egy hasonló:
www.tozsdeforum.hu/uzlet/gazdasag/pataki-mihaly-az-mnb-a-vadasz-a-bankok-pedig-az-antilopok-89163.html?=hirkereso
viszont boldogult emlékezetű Mária Terézia is megaszonta, hogy "Etetni kell a birkákat, ha nyírni akarjuk" Nyúzni ugyanis csak egyszer lehet.
444.hu/2017/11/23/totalis-kamunak-tunik-a-nemzeti-konzultacio-a-konzultacios-iveket-megtekinto-lmp-s-kepviselok-szerint

Mikor beérkezik az ív, a lápi hülyemagyaroktól, azzal a lendülettel bontatlanul bebasszák a konténerbe, oszt jónapot.
Aztán bemondanak egy totál kamu számot.

Hát ezen kurvára nem lepődtem meg elvtársak, mert pontosan így képzeltem el elvtársak.

Egy nemzethy tolvaj kurmány ne ám már hogy ne szarja le a saját lápi hülyemagyar szavazóikat. Rajtuk röhögnek a legjobban elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
nagyon kétségbe lehetnek esve, ha telefonon és levélben rimánkodnak a visszaküldésért, a határidőt meg kitolták decemberig. Az erdőben fütyörésző majréra meg a legjobb példa:
mandiner.hu/cikk/20171123_nezopont_budapesten_is_jelentos_a_kormanypartok_elonye
jééé, tényleg? ne mán!
444.hu/2017/11/24/a-nemet-szocialdemokratak-mar-nem-zarjak-ki-hogy-ujra-beszallnanak-a-nagykoalicioba

Csak Schulz legyen a kancellár, hogy jól megfingassa a felcsúti cigányt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/11/24/kulon-kell-fizetnie-az-onkormanyzatnak-ha-azt-akarja-hogy-a-haladas-meg-az-iden-az-uj-stadionjaban-jatszhasson

"A két idei meccsre szóló 8 millió 630 ezer forintjába kerül a városnak."

A városnak elvtársak? Oszt mibűűű van pénze a városnak elvtársak?
Hát nem úgy van elvtársak, hogy ajándékba kapta Szombathely a stadiont elvtársak, a felcsúti jézustól elvtársak, mert jól viselkedett a város elvtársak.
Aztán akkor elvtársak, miért is kell fizetni az ajándék stadionnak, hogy az ízeltlábú, zseléfejű, hülyegyerekek játszódhassanak benne?
Akikre persze a kutya nem kíváncsi. A szombathelyi lápi hülyemagyarok ezt megszívták rendesen, a gatyájuk is rámegy az új stadionjukra.
Nem kicsit fogok röhögni a vergődésen elvtársak, mikor végre elapadnak a TAO pénzek elvtársak, mert ne gondolják elvtársak, hogy ez a "kánaán" örökké fog tartani elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Ezek után miért ne mondja a választó, hogy az AB a fidesznek muzsikál?

24.hu/belfold/2017/11/24/feltunoen-lassu-az-alkotmanybirosag/

Mert ha a nép érdeke lenne a szemük előtt, akkor ezekről a témákról már régen dönthettek volna. Hiszen -
állítások szerint - ők a jogász szakma "legjobbjai".
Már semmi sem lep meg!
24.hu/belfold/2017/11/24/szellemfalu-az-orban-majorsag-szomszedja-kozpenzbol-epul-a-kozeli-csanyi-golfklub/
"a beruházás 170 millió forintba kerül, amelyből 100 millió, ugye, vissza nem térítendő állami pénz, 70 millió az önrész. Azaz a Csányi család birtokában lévő golfklub szálláshelyépítési költségének 58 százalékát közpénzből finanszírozták."
"Pedig már a támogatás eredete is kérdéseket vetett fel, minthogy az a pénz a budapesti olimpiával összefüggő fejlesztések finanszírozására szolgáló Budapest 2024-programból érkezett."
"Amíg önt mintegy 20 milliárd forintból (több pénzből, mint amennyit a nálunk valamivel gazdagabb britek a Brexit-népszavazás kampányára költöttek) arra próbálták rávenni, hogy a hazát féltve ikszeljen egyet az idegenek ellen, a mi derék kormányunk illetékesei a brüsszeli adminisztráció legsötétebb figuráival azon alkudoztak, hogyan lehetne az uniós jogot nyíltan sértő Putyin-Orbán paktumot áttolni az Európai Bizottságon. (Megnyugtatásul: az a húszmilliárd ugyanazokba a zsebekbe került, ahová a bővítési projekt korrupciós haszna is áramlik majd – a nemzet mindenek fölött!)”
mandiner.hu/cikk/20171123_hargitai_miklos_hat_igy
No, akkor most meg kell ezt a Brüsszelt állítani vagy sem?;D

"Több mint 25 millió forintot nyert az EU gazdaságfejlesztési és innovációs programjának forrásaiból Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége. Pedig nemrég a médiaérdekeltségei a Brüsszel-ellenes kampányt hirdették."

Én csak azt nem értem, hoyg a vidéki kivállalkozóként dolgozó gázszerelő, festő, háztartási gépszerelő miért nem ner ennyit?

hvg.hu/kkv/20171124_meszaros_lorinc_eu_penz#rss
Ez egy érdekes cikk, érdemes elolvasni:
makronom.mandiner.hu/cikk/20171123_harald_schumann_elisa_simantke_europa_uj_tartalekserege
" egy szóban munkapiaci rugalmassággal lehetne leírni, ami a gazdaságpolitikusok abbéli hitéből táplálkozik, hogy a munkapiac is épp olyan piac, mint bármelyik más, ezért a működését a rugalmasság növelése csak segíti"
"Az IMF is megerősítette 2015-ben, hogy a munkapiaci szabályozások nem gyakorolnak szignifikáns hatást a termelékenységre. Még a leggazdagabb országokat tömörítő OECD elemzése is azt találta, hogy a piaci rugalmasságot növelő reformok elhanyagolható hatást gyakorolnak a foglalkoztatottságra. Az Európai Szakszervezeti Intézet átfogó kutatásával megerősítette, hogy a dereguláció pozitív hatásaira nincs gyakorlati bizonyíték, viszont a munkapiaci bizonytalanságot növeli."
összefoglalva (általam): rossz premisszákból kiindulva fals eredményre jutunk, rossz diagnózis esetén pedig nem javít, hanem árt a javasolt terápia.
@Oxica:
namost, ha nem fizet, sőt leszarja, mármint a város, mert ez a sportklub feladata, a város meg mongya aszt, (meri e?) hogy ha játszani akarnak akkor fizessenek a városnak adót, mivel a sportklub az egy gazdasági vállalkozás be is kell jegyezni adószáma is van...és abból az adóból -ha akar- a város némi filléreket visszacsorgat a klubnak de a klub tartsa el magát ha nem tuggya a stadionban lehet heti vásárt is tartani, meg össznépi banzájt, sőt a ZIX is csinálhat ott fesztivált részeg ifjúkommunistákkal

megoldanám én

brühüyyy
kkk
patyom kinn

mennyit fizetnek egy jó tanácsért?
@kekex:
ezmiez mármint a munkapiaci rugalmasság? a munkavállaló ragalmazhattya a munkáltatót ha nem fizet annyit amennyit az ő munaereje ér?

magyarázzad már meg vagy linkeljél be valami linkséget, hátha megértem eszt a hekmekükütyűt is, már megint agysorvadása van valami ájrós elvtársnak?

vagy úgy alakult (ahogy sejtettem már 25 éve is), hogy a munkéltatók feldughattyák a melójukat ha a munka vállaló nem tud megélni abból amit kap...excel lel ki is számoltam, ha otthonmarad sokkal óccóbb a lét és ugyanoda jut, csak nem kell tűrnie holmi főnökök hőbörgését

magyarázz nekem idiótának, mijiseza az agygrabanc?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@kekex:
eszt a linket elolvastam...a kigyó bekapta a saját farkát és most rágcsálja mert már béka sincs

ez a rövid véleményem, a mégrövidebb: b...ák+!

errefelé van egy olyan réteg, főleg nők, akik "szuperzsenik" ugyanaszt a nőcit láttam bankban a pult megett, majd némi idő múlva egy orvosi rendelőben titkárnőként majd később egy pizza parlor ban rakosgatta a kartondobozokat...de ezzel nincs vége...és assziszik, hogy...és még nem ébredtek fel még ingatlanügynökségi segéd alfelső ügynök is meg adóbevallási ügynök...azaz hamis hírdetésekkel gyanútlan hülyéket meghívnak, hogy nyertek valamit és akkor rásóznak valami társtulajdonosi rendszerben működő üdülőt krva drágán a fidzsi szigeteken

brühüyyy
kkk
patyom kinn

lehet, hogy ezzel teljes adómentesség is létrehozható? marad az ÁFA helyi megfelelője a többit elkenegeti munkavállalási kőccségként
gepnarancs.hu/2017/11/matolcsy-ujra-miniszter-akar-lenni-rogan-lehet-a-jegybankelnok/

"A portál szerint Rogán Antal lenne a legesélyesebb az MNB elnöki posztjára, feltéve, ha szeretné."

Há mé ne szeretné?

"Asztat" tanácsolom mindenkinek, hogy meneküljön.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Hát itt most vagy forradalom lesz, vagy egy kibaszott nagy bukfenc az országnak.
@Oxica:
ez olyan szülinapi ajándék? vagy kártyán lehet nyerni? milyen oskolái vannak a tonyó nak? van olyan dolog a Földön amihez nem ért, ha megfizetik és lophat belőle eleget?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és ha én szeretném akkó' mi lenne?
www.sztarklikk.hu/kozelet/fidesz-soros-peldatlan-tamadast-inditott-magyarorszag-ellen/331276/

No de kérem, mi ezzel baj?

Soros György magyar állampolgár ( még a gyerekei is, mert ez nem csak a határos államban élő magyarokat illető jog ), gondolom a választói névjegyzékben is benne van, akár maga is választható lenne, ha ő maga is akarná.

Alaptörvényben pedig kőszikla szilárdsággal benne vagyon, hogy a magyar állampolgár választhat és választható.

Azt meg még az alaptörvény sem tiltja, hogy a magyar állampolgár a választással összefüggésben jogait gyakorlja, pl. kampányoljon a hatalmon lévő párt és kormány ellen.
444.hu/2017/11/24/szijjarto-a-miniszterelnok-minden-kulfoldi-utjanak-jo-oka-van

„Miniszterelnök úr minden külföldi útjának jó oka van, és az szerintem nehezen elvitatható, hogy a miniszterelnöknek az egyik feladata az, hogy külföldön képviselje az országot, és hogyha külföldön kell bizonyos tárgyalásokat lefolytatni, akkor azokat folytassa le külföldön”

Csak hát elvtársak.

NEM VOLT TAGGYŰLÉS!

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11:

Van egy olyan érzésem, hogy mikor majd borul a szaros kártyavár (ami már elkerülhetetlen), az ostoba tonyóval vitetik el balhét, őt fogják beáldozni.

Mint mikor kinevezték "kvesztor" vezérnek a közmunkás Orgován Bélát.
Szerintem tonyóval is ezt játszatják el, mert amúgy ép eszű ember nem nevezné ki ezt a fajankót MNB elnöknek.
Mondjuk ez áll jógagyurira is, aztán mégis kinevezték, persze hátsó szándékkal, hogy aztán kifosszák az MNB t.
444.hu/2017/11/24/kover-laszlo-a-sztalinizmusrol-szolo-konferencian-felszolalt-a-maganhatalmak-erdekeit-kiszolgalni-hivatott-ugynevezett-demokraciak-ellen

Kádár elvtárs!

A Kövér László azt mondta, hogy ő nem volt kommunista.

A faszt nem volt az. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11:
pl. részmunkaidő, felmondási szabályok liberalizálása: rufgalmasabban alkalmazkodhat a dolgozók igényieihez is, és a munkáltatók igényeihez is. Elvben. Mert a gyakorlat nem igazolta - erről szól a cikk.
@Rodeo36 11:
Egyébként ez egy érdekes ellentmondás. Mert egyrészt a liberalizáció nem igazolta vissza, hogy a munkaerőpiac ugyanolyan, mint a többi, és a rugalmasság javítaná, másrészt pont mostanában a munkaerőhiány előállása után derült ki, hogy ugyanúgy meghatározzák a kereslet-kínálati viszonyok, hiány esetén megy fel az ára. Tehát mégis, mintha piacként működne.
@Oxica:
www.atv.hu/belfold/20171124-orban-mar-poziciokat-osztogat-megkezdodott-a-szavazas/hirkereso
1/4 szerint a fidesznek áll a zászló, 3/4 szerint meg még változhatnak a dolgok.
Betegeskedő egészségügy:
" magyar egészségügyi rendszer alulfinanszírozott. Az egy főre jutó egészségügyi kiadás a legalacsonyabbak között van az EU-n belül, és csupán az uniós átlag felét teszi ki"
kamaraonline.hu/cikk/brusszeli-bizonyitvany-a-magyar-egeszsegugyrol
privatbankar.hu/makro/nem-loptak-el-az-osszes-unios-penzt-mi-lett-volna-velunk-brusszel-nelkul-314356
Azért a szegedi játszótér 100 %-os lopása mégsem általános, legalább a fele az uniós forrásoknak csak megjelenik a növekedésben!
valasz.hu/itthon/szep-csendben-megint-az-oroszoke-lett-egy-allami-beruhazas-126440
"egy olyan geopolitikai helyzetben, mint a mostani – egyik szomszédunk háborúban áll Oroszországgal és NATO-ország vagyunk –, minimum érdekes, hogy egy, a saját szövetségünket veszélyeztető államot bízunk meg ilyesmivel, hogy aztán azt mondhassuk, közelítünk a NATO-ban elvárt 2 százalékos védelmi büdzséhez."
gepnarancs.hu/2017/11/dol-a-penz-a-brusszeli-kasszabol/

"Ez azt jelenti, hogy az év végéig 330 milliárd forint érkezhet az államkasszába, sőt, ha a kormány még továbbít számlákat, azokat is kiegyenlíti Brüsszel."

Brüsszel veszélyes terve ez elvtársak. "Mink magyarok tuggyuk", hogy Brüsszel a Soros-tervet hajtja végre. Állítsuk meg Brüsszelt elvtársak.

Minél jobban köpködi őket a felcsúti drótos cigány, annál több pénzt küldenek. Jó móka ez, gondolta a teknyős.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Kell is az a pénz, mert a gyerekek még nem mindenütt állnak a saját lábukon, kell alájuk egy kis állami mank(ó)öszpénz.

index.hu/sport/2017/11/24/olimpiai_penzbol_epitett_csanyi_golfklubot_orban_es_meszaros_telkei_koze/
@kekex:
nátót mexüntetni félnetek nem kell
brühüyyy
kkk
patyom kinn
@kekex:

nézd én maradok a rövid jellemzésemnél:
b...szák+, a selejt bosszúja!!!
megjegyzésposzt: einsteinnek igaza van: a világ és az emberi hülyeség végtelen bár az elsőben nem vagyok biztos...

fekete péntek, ma 50-75% árengedménnyel kelnek el azok a cikkek amik egész évben a sánta kóbor kutyának sem kellenek még hitelre sem egyébként is északamerika 100%-os hitelgazdaság de már nem adnak azaz aki eléri a 100%-kos tűréshatárt annak nincs hitele és...szóval

hogyan is piac az, ahol nincs vásárlóerő az exponenciálisan emelkedő rezsi és egyéb árak mellett infladefla meg a devla

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@kekex:
ha (hahahahahahahaha) 4 részmunkaidő sem ad annyi jövedelmet mint 1 teljes és bisztos akkor
jön a b...szák+

ja kérdésem a tőzsde vitustáncot jár, mert emelkedik az olaj ára az kinek jó?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

meg a tőzsde kinek jó?
@Oxica:
még majd jézus krisztus szupersztár lesz belőle a kereszten? és a többiek hová menekülnek?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
"A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője a magánvéleményét mondta el az igazszságügyi bizottság ülésén, amikor lekommunistázta a bírói kart."

Miért is nem szakad le a bőr annak a képéről, aki képes volt ezt kijelenteni?

A Parlament igazságüyi bozottságába Budai Gyula mióta jár magánszemélyként? Ott ő képvislő, a fidesz képviselője, véleménye nem magánvélemény. Essetunni. Ja, így alkalmas kommunikációs igazgatónak.:D

www.atv.hu/belfold/20171124-hidveghi-hadhazy-azokat-is-sertegeti-akik-visszakuldtek-a-valaszokat/hirkereso
Na erre inni kell!

hvg.hu/itthon/20171124_Semjen_is_megbekelt_a_Hit_Gyulekezetevel?s=hk

"...végre Semjén Zsolt is előadást tartott a Hit Gyülekezete teológiai főiskoláján, a Szent Pál Akadémián, írja az MNO. Semjén az egyház közleménye szerint ezt mondta: "„Nagyszerű, hogy úgy vagyunk itt együtt, hogy egyikünk sem adott fel semmit. Mindegyikünk azt mondja, amit mindig is mondott, és kiderült, hogy az értékeink, a felfogásunk sokkal közelebb van egymáshoz, mint azt gondoltuk volna, sőt, minden lényeges kérdésben ugyanazt gondoljuk.” "

Mik nem történnek.
@látjátok feleim szümtükkel:
a "hitgyülekezete" az minő gyülevész alakok tömkelege, és micsinyának? és ez most a tömjénnek miért lett jó (szavazatot vár?) és egyáltalán ki az a szédűlt aki a 21. században felűl ezeknek a rablómeséknek?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11:
Tele a világ szerencsejáték őrültekkel. És a tőzsdén rizikósabb, tehát izgalmasabb fogadni, mint a pókeren.
Egyébként meg elég nehéz a kapitalizmust a tőzsde nélkül elképzelni. És még mindig jobb, ha transzparens adatok alapján fogadnak a befektetők, mintha kincstári értékelések lennének meghatározóak.
Mivel már nem fenyeget a szocialista világrendszer, ezért már nem szükséges fenntartani a "jóléti" társadalmat. Ezért megy a jövedelmi visszarendeződés az előtti időszakra.
Ehhez jön még, hogy a multinaci vállalatok nagyobb tőkeerővel rendelkeznek, mint egyes kis- és közepes államocskák, és még nem igazán sikerült a szabályozásukat is globálissá tenni.
Pedig a cím ellenére az lmp-új kezdet választási együttműködéséről szól nagyrészt:
mno.hu/belfold/gemesi-ilyen-korrupciot-meg-nem-lattam-2429908
"A vidéki lapok fideszes felvásárlása után döntöttünk úgy, hogy nem megyünk neki önállóan a választásnak. Nem tudtuk volna eljuttatni az üzeneteinket a választópolgárokhoz. Az LMP országos ismertségéhez és parlamenti frakciójához mi az önkormányzatokban betöltött erősebb szerepünket tudjuk hozzáadni. Ez a mi portfóliónk."
reflektor.blog.hu/2017/11/24/fidesz-mszp_kormany_johet
? benne van a címben. Miért, egy fidesz-jobbik kormány jobb lenne?
"A helyzetet még groteszkebbé teszi, hogy állítólag felmerült már egy lehetséges közös miniszterelnök neve is.

Most kapaszkodjanak, ő az a bizonyos csepeli legény, aki a rezsidémon elleni harcon edződött! Igen, a Fidesz alelnökéről Németh Szilárdról van szó, "
mandiner.hu/cikk/20171124_lendvai_ildiko_interju
Jobbik? Nem, nem, soha!
"Ha ezentúl Orbánt majd Vonának hívják, Mészáros Lőrincet pedig újra Simicskának, attól egy fikarcnyival sem lesz jobb helyzetben az ország,"
" A Fidesz a főügyészen és a bírói kar személycseréin át teszi tönkre az igazságszolgáltatást és a bűnüldözést, a Jobbik a csendőrség feltámasztásával és a gárdistáival riogat. Egy abszurd együttműködésben melyik tárcát kellene a Jobbiknak felajánlani? A belügyet? A külügyet? Az oktatást? A kultúrát? A szociálpolitikát? Ugyan már."
mno.hu/belfold/gyurcsany-karacsonyra-meglesz-az-osszefogas-2429654
és mire lehullanak a levelek, a katonáink hazatérnek. Na persze.
Egyébként is "nehéz előrejelzést adni, főleg a jövőre nézve"
Rossz alanyra célzott, nem a vásárlóknak, hanem az eladóknak kellene címezni!
kolozsvaros.com/2017/11/22/baszodjatok-meg-draga-szavazatvasarlo-megelhetesi-sutyerakok/
"A HOSPICE HÁZNAK NEM FUTOTTA NYOMORULT 10 MILLIÓ FORINT?"
(Románia is elfogadta, hogy 1 milliárddal támogatják a maros megyei gazdaságokat, mivel az ROMÁNIÁT gyarapítja. De persze a támogatáshoz az kell, hogy ez a kormány folytathassa 2018 után is.)
@kekex:

De buta kérdés. Melyiket? Hát a gazdasági tárcát, oszt ott hamarosan megtudnák, hogy hol lakik a jóisten, és azt is, hogy honnan fújják a passzátszelet.

Mellesleg hallottad a peltykát, hogy Szijjártó lesz a Lázár? Talán rájött a főni, hogy távolban kívül közelben nem szetetnek vele barátilag csevegni? Ha Lázár lesz, nem kell annyit keleti országban bóklásznia, legfeljebb Brüsszelt kell csak megállítania.
@kekex:

Azért szar helyzetben van a fidesz, mert annyi az új info az ellenzéki oldalról, hogy nem győzi semlegesíteni. Talán ez a jó taktika, mert a gyújtózsinor eltaposására majd nem lesz ideje.
@látjátok feleim szümtükkel:
Én is erre számítok az egyéni körzetekben. Hagyják az energiáikat pazarolni AZUTÁN léptetnek vissza az esélyesebbnek tűnő jelölt javára.
Hehe, a sánta kutya esete:
www.atv.hu/belfold/20171125-konzultacio-ki-lehet-deriteni-hany-kerdoivet-kuldtek-eddig-vissza/hirkereso
Ezért volt érdekes az elektronikus szavazás manipulálhatóságának bemutatása. Merthogy a papír alapú végső soron ellenőrizhető.
@kekex:
az, hogy hogyan nem kérdés, hanem ki?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:

röviden, tömören (ez a cikk egy kibaszás önmagában, olyan hosszú szájtépés)

szvsz az 5. pont a jó amely szerint a gazdagok egyre növekvő kapzsisága implode (önmagába omlik) az egész szar

egyetlen reményük van ami megint kétélű fegyver, hogy lebutíccsák a népet, de annak hatása máris láccik, óccó munkaerőnek nincs vásárlóereje és megbaszhattyák amit termeltettek a sok gyogyóval lásd még Makaróni elvtárs intészkedéseit a francban... ő ugye a nemzetközi "finánctöke" kinevezettye és nincs népszerűségije az még a kezdetek előtt elveszett mert akkora propagandát fizettek, hogy eltakarta, hogy kilóg a szennyes, most a bundesmutti meg a theresamay bukás lesz azonnal... de máshol ingnak a finánctőke tőzsdei buborékai a süsüék most réműltek meg igazán az összes tőzsdei számok hatalmas emelkedést mutatnak, mialatt az egész sűllyed, mint Titanic a fekete péntek megmutatta egész évben erre vártak mert már hitelük sincs és akkor fejre áll a kártyavár

levédiabasznád is!!!!!!!!

brühüyyy
kkk
patyom kinn
máskor sokkal rövidebb baromságot, ez az ürge ránézésre is OPNI bennlakó
@Gábris szomszéd:
egy számszerű pölö:
kanada: 2019 re $15,00 lesz a minimum órabér
azaz ma nem ennyi
egy lakbér $850-1250/hav
autófenntartás $350/hav
tömegközlekedés (felnőttre) $110/hav de ezzel elveszítessz havi 25 órát ami alatt pénzt is kereshetnél de ez lassan az autóközlekedésre is vonatkozik, mert nem bontanak a városokban és olyan szűkek, hogy sem megállni sem menni nemlehet azaz nincs kézbesítés (FEDEX stb) és az új lakóbarakkok is ilyen sűrűek, mert az építő monopóliumok így tuggyák csökkenteni az önkölcséget és felverni az árakat
élelmiszer $250-400/hav
ruha ????? hajutrá
rezsi $200/hav
a heti óraszám 37,5 * 4,33 = egy havi óraszám szorozd be $14,00 gyel és akkor tucc

válaszolj mi jött ki

de lehet $28,00/óra is vagy több számoljál és vedd figyelembe hogy van másod és harmadállás is és hitel (havan)

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11: Nagyon köszi. Most épp ezt olvasom. Szó mi szó találtam benne szimpatikus mondatokat. :)

"A nyugati politikának addig volt érdeke az importált olcsó munkaerőre és a keleti országokban működtetett leányvállalatokra épülő modell, amíg vérszegény, de mégis valamit érő gazdasági növekedést tudtak általa produkálni.

"A tőke javára történő jövedelem-átcsoportosítás azonban a nyugati államokon belül is végbement, és egyre inkább megjelent egy szegény, leszakadó társadalmi réteg, amit ez a mechanizmus az út szélén hagyott."
Ez mára olyan komoly mérteket öltött, hogy a nyugati politikusok is látják: a folyamat komoly társadalmi feszültségekhez vezet.

"Ennek a játszmának nagyjából vége van. Nem lehet erre építeni a jövő gazdasági növekedési modelljét."

alfahir.hu/2017/11/25/rona_peter_berunio_jobbik_fidesz_mszp_kivandorlas_munkaerohiany_multik_oktatas_robotok
@Gábris szomszéd:
róna péter...ő is az assziszi, hogy -ok közé tartozónak vallja magát...nem szabad "ilyen" hamvasan fogalmazni, sarkítani kell, mert a baj sokkal nagyobb, mint Róna Péter olvasott de nem tapasztalt élményeire alapozható, az olvasott anyagok 65-75%-ka használhatatlan és valkinek az érdekében elferdített (a kihagyás a legrohadtabb ferdítés) valóság

az olyanok, mint a taga meg a punkfrog nem élnek benne a világcsúcs napi valóságában csak a mainstream media áradozását látják, ami az amit fentebb írok a tőzsdei adatok valós jelentéséről, egy hatalmas üres buborék fúvódik egyre nagyobbra és a fizika törvényei szerint ki kell pukkadnia beteríti a világot a szarral

egyetlen kardinális tévedés van benne (etimológiailag? kkk)
rétegek

egy lófaszt: országok teljesen, kontinensek régiói, azaz saccperkábé a 7,3 milliárd emberből 5,0 milliárd, és ez "már" nem réteg

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
a címet kihagytad, az mond el mindent:
RÓNA PÉTER A BÉRUNIÓRÓL: A JÖVŐ GAZDASÁGI MODELLJÉT NEM LEHET A KIZSÁKMÁNYOLT MUNKAERŐRE ÉPÍTENI

a bérunió sem segít...hagyni kell, hogy létrejöjjön a valós csőd!!! azért Róna Péter nél a Soros György jobban ért mindehhez, aki aszt mondta 2008-ban a Bush nak, hogy semmi beavatkozás, hagyni kell, hogy bárki csődbe kerüljön, akkor valós értéken (a felfújt értékük töredékéért azaz 0,1 - 0,01%!!!!-ért) meg tudná venni azokat, és akkor rendbe tenné a belső gazdálkodásukat még annak árán is, hogy néhányat hagyna mexünni!!!

a világban (megj.: én csak a címét olvastam a róünacikknek most majd beleolvasok) kerengő érték mérő számok szemenszedett hazugságok!!! ez hosszú és nagyon messze vezetne elemezni, de a lényeg olyan gazdasági ágazatokat is értéktermelőnek neveznek amelyek csak profitot azaz értéktelen értékpapírokat termelnek...ezek kerengenek és egyelőre ezek elfedik a hatalmas üregeket amelyek az autópálya alatt tátonganak és bármely pillanatban megnyílnak elnyelve fél városokat

meg kellene már eccer határozni közgizdáknak (Róna is ) mi is az "érték" ma

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
még egy kulcszó Rónából: INTEGRÁCIÓ ő aszongya szüxéges én meg aszondom, egyetlen tőkésnek sem érdeke azaz hacsak az ejjujjujjujj meg nem szabályozza, sohasem jön létre
azaz a gyerek halva született
a többi részletkérdés még az is, hogy megint kiderült a kövérelvtárs egy seggfej

brühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2017/11/25/beperli-a-kormany-az-lmp-tarselnoket-mert-az-keveselte-a-visszakuldott-konzultacios-iveket

Egyszerű ez elvtársak.

Meg kell számolni, egy független számlálóbizottság által és rögtön kiderül, hogy jók e a számok.
Persze, aki az interneten ezerszer kitöltötte, az is csak egynek számítson elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
Szerintem a lényeg:"Halálra és nyomorra ítélt az a gazdaságpolitika, ami ilyen óriási különbséget tesz a piaci szereplők között. A másik három visegrádi országban például a multiknak nyújtott támogatás összege csupán fele a magyarénak."
Viszont nem értek azzal egyet, ahogy Róna negligálja az ország keleti-nyugati bérkülönbségeit kezelné. Ahhoz nem elég némi oktatás, hogy a keleti végeken is munkahelyek jöjjenek létre.
@kekex: Gondolom, az állami posta derék tisztviselőjének nem okozhat gondot bármennyi válaszküldeményről kiállítani a számlát az állam részére.
@kekex: Gondolom te is meg vagy lepődve. :)

Vádemelést javasol az ügyészség a jobbikos Kovács Béla ellen. Az első tárgyalási napok a 2018-as választási kampány főidényére eshetnek, írja az Átlátszó.

index.hu/belfold/2017/11/25/vademelest_javasol_az_ugyeszseg_a_jobbikos_kovacs_bela_ellen/
@kekex: A Fidesz már 2009-ben is csak szájkaratézott Soros ellen. Most is ezt teszi, csak milliárdok mennek el rá. :)

alfahir.hu/2017/11/25/soros_gyorgy_gazdasagi_valsag_pszaf_spekulacio_fidesz

"Örkényi egypercesben is megállná a helyét az, amit a Fidesz művel: a kormány nemlétező személyekkel folytat konzultációt egy olyan tervről, amiről épp csak a szakszolgálatok nem tudnak, majd bejelenti, hogy ez olyan sikeres, hogy tovább csinálja. Röhej lenne az egész, ha a ráköltött milliárdok nem lennének valódiak."

alfahir.hu/2017/11/25/nemzeti_konzultacio_jobbik_fidesz
"Orbán Viktor nem ér többet, mint bármelyik cigány ebben az országban" :)

alfahir.hu/2017/11/25/n1tv_ko_incze_bela_dopeman
444.hu/2017/11/25/tallai-andras-a-parlament-lepcsojenek-meltosagos-ura

És senki nem lökte le a lépcsőn ezt a szardarabot, inkább beállnak mellé fotozkodni.
Elbaszott egy nemzet ez.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Aztán adószámuk van e?
@Oxica: Az elempés a konzultációs ív tagadás bűnébe esett? :)
@Gábris szomszéd:
Hát naná! Az utóbb jogerősen felmentett szocikat is akkortájt kisérgették rabszíjon. Csakhogy akkoriban a Jobbik tapsikolt ennek. Pedig meg vagyon írva:
"mire értem jöttek, senki sem szólt értem"
@Gábris szomszéd:
valódi, és a brexit szavazást megelőző propaganda összegét MEGHALADÓ összeget herdálnak el rá. Az ezért való felelősséget ki viseli?
@Rodeo36 11:
mivel a multinabi bégeket nem lehet nemzetállami szinten kordában tartani, józan érdek az integráció, ahogy azt az adóadatok kicserélésével már megkezdték. Csak internacionalista alapon lehet ezeket a cégeket korlátozni.
basszuskulcs! "multinaci cégeket"
@kekex:
de! lehet csak el kell határozni
minta a 19. századból
Sieglinde: Jessye Norman... en.wikipedia.org/wiki/Jessye_N...
Siegmund: Jon Vickers... en.wikipedia.org/wiki/Jon_Vickers
Hunding: Gwynne Howell... en.wikipedia.org/wiki/Gwynne_H...

Conductor: Seiji Ozawa... en.wikipedia.org/wiki/Gwynne_H...

próbáld megérteni
brühüyyy
kkk
patyom kinn
Mégiscsak együtt tud működni az ellenzék. A qurmány maga állítja, hogy összehangoltan támadnak.
nepszava.hu/cikk/1146480-nemzeti-konzultacio---hiaba-kamuznak/
Jóóó reggelt Mariann)

ma sem fogunk unatkozni)

www.keziszovetseg.hu/v2h/001/005/p_005.asp

partyban voltunk tegnap a norvégokkal is csak a soros)

lesz ez még jobb is!
@kekex:

Amúgy azt jó tudni, hogy már egy milla szavazójuk sincs a g..iknek.
Már csak választási csalással tudnak hatalomban maradni. Persze meg is lépik ezt, mert élet halál harc ez számukra, mert vagy a hatalom, vagy a börtön, nincs más, esetleg a menekülés.
@kekex: Valamelyik ellenzéki pártnak vagy civil szervezetnek meg kellett volna szerveznie a nem kitöltött ívek visszaküldését. Így lett volna egy pontos szám arról, hányan nem akarták kitölteni a Fidesz tábort mozgosító és a Kubatov listák frissítését szolgáló hadműveletet.
Sajnos ezt a kézenfekvő trollkodást is elmulasztották. :)
Olvasom valahol, hogy a fidesz szóhordója szerint "...Hadházy Ákos szándékosan összekeveri a beérkezett kérdőívek számát a feldolgozott ívek számával." ( www.origo.hu/itthon/20171126-halasz-janos-bejelentette-hogy-a-fidesz-frakcio-kezdemenyezi-a-migransparti-hatarozat-napirendre.html )

Ezen egy kicsit elgondolkodtam, no nem a Hadházy összekeverésén, hanem a Halász János szóvivő matematikai tudásán, és igazmondásán.

Mert hová ment Hadházy?
Oda, ahová beérkeznek a kérdőívek, ahol azokat - véleményem szerint - írásos formában, bármikor ellenőrizhető és hiteles módon rögzíteni kéne ( mert ugyé ez itten keményen közpénz felhasználása ). Ha a beérkezés helyén az íveket nem rögzítik, akkor a feldolgozás helyéig a beérkezettek száma csökkenhet ( eltűnik útközben egy adag vagy kettő ), de meg is nőhet ( útközben érkezik ismeretlen helyről egy adag vagy kettő, vagy sok ). Innem kezdve lehet potosan tudni, hogy a kíváncsiskodásra költött sok-sok millió forint valóban a kíváncsiskodásra lett-e fordítva, vagy esetleg másra?
@Gábris szomszéd:
Ugyan már? Majd elmondanák az ő hívőiknek, hogy az csupa hamis ív. Azok meg beszopnák, ahogy minden mást is.
@látjátok feleim szümtükkel:

Jó látni ezt a fideSSes vergődést, hogy valahogy időt nyerjenek, hogy le tudják gyártani a hiányzó 1 milla konzultációs ívet.
Mert lássuk be, üres karton dobozokat mutogatni, nem túl meggyőző és azt bemondani pofátlanul, hogy ezekben lesznek majd az ívek, csak Hadházy túl korán érkezett.

Hát most nem lennék a fideSSes csicskák helyében, mert 1 milla konzultációs levelet legyártani nem lesz egyszerű, ilyen rövid időn belül.

Amúgy kíváncsi leszek, hogy feljelentik e Hadházyt, mert a bíróságon azért komolyan bizonyítani is kell, hogy létezik az 1.7 milla levél.
@Gábris szomszéd:
a horogkereszt az ősi kínai jelkép csak nem arra forgna...

bnrühüyyy
kkk
patyom kinn
a bundesmutti az uccsókat rúgkapálja?
@kekex: szvsz, nem!
ki kell velük baszni országonként, és mindegyik ország saját érdeke szerint...

a fagyi visszanyal

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Oxica:

Gondolom lesz lista mire a bíróságon bizonyítani kell, de remélem Hadházy lefényképezte a dobozok belsejét is.:D
MIVAN?????

index.hu/kultur/cinematrix/2017/11/26/terror_haza_andy_vajna_film_1956_tiltas/

"...a filmtörvény egyik passzusa szerint Magyarországon csak az Andy Vajna vezette Magyar Nemzeti Filmalap jóváhagyásával (illetve megrendelésére, támogatásával) készült mozgóképeket lehet a nagy nyilvánosság előtt vetíteni."

Ez nem valami cenz úr féle?
Ezt el kell olvsni, oszt lehet rajta gondolkodni. Főleg a végének azon a részérn, ami a hitelesség kérdéséről polemizál.

index.hu/i2/#bloghu/csinnbummcirkusz/2017/11/25/onfeljelentes_csaltam_a_nemzeti_konzultacion
"A Rezsibiztos szerint azért nincs szegénység, mert nagy lesz a karácsonyi kiskereskedelmi forgalom."

ja, és nálunk nincs is infláció.

merce.hu/2017/11/23/ugyanannyit-koltesz-a-karacsonyi-nagybevasarlasra-mint-nemeth-szilard/
@gazoló:
Csak beugrottam ide, mert meg kell beszélnünk a mai programot.
Nem felejtettem el a mai várakozásunkat, most kezdem el nézni, mert eddig vendégség volt nálam.
Na majd a Pick Szeged, remélem, megint király lesz, mint a Barca ellen volt.
üdv.
@Mariann19:

Szia)

A lányok végül is rendben voltak,de az építők vergődik,kevés esélyünk van,ha így folytatjuk..nem jó a védekezésünk,be kellene keményíteni,szorosabbra kéne húzni a védelmet a fürge dánok előtt)

Remélem a Szeged tartja a barca elleni formáját és ünneplünk!
@látjátok feleim szümtükkel: ... vagy talán még nem landolt a svájci bankszámlán az ehavi alkotmányos költség?
@látjátok feleim szümtükkel:
év végéig meg ott állnak a kamionok a határnál?
Párszáz dokumentum legyártása meghaladja a képességeiket? De higgyük el a többmilliót?
"Idén a Menekültügyi Hivatal legfrissebb adatsora szerint több, mint ezer menekültet fogadott már be Magyarország, holott ez a szám az ötszázat sem érte el tavaly. Valamint soha annyi oltalmazotti státust sem osztottak még ki hazánkban, mint az idén. Ez azt jelenti, hogy miközben Orbán hülyiti a magyarokat a “konzultációval”, végrehajtja az álatal Soros-tervnek nevezett kvótát, hogy megkapja az uniós pénzeket, különben hatalma kártyavárként omlana össze. Gratulálunk Orbán elvtárs, pávatáncból jeles. :)

Oltalmazotti státust olyanok kaphatnak, akiket nem személyes ok miatt üldöznek hazájukban, hanem általános okokból adódóan, például a háború miatt kell onnan elmenekülniük. A menekült és az oltalmazotti státus között az a lényegi különbség, hogy az oltalmazottak nem élhetnek a családegyesítési jogukkal.

Országunk drága Fidesz szavazói minden bizonnyal fel is vannak háborodva! Hiszen nem ezt konzultálták meg. De hát erről biztosan a Soros plakátok hátoldalán vagy a lábjegyzetben írtak a hőn szeretett narancsos szupersztárok. Nagyon úgy néz ki, hogy már nem használ tömjénzsóti imája sem, és jobb híján a kormány is a “Soros-tervet” teljesíti. Kicsit furcsa is ez a kvóta elleni küzdelem, különösen az új számok ismeretében." :)

nepszava.us/orba-konzultal-es-vegrehajtja-a-soros-tervet/
@Gábris szomszéd: bocs! Most látom, hogy ellenzéki pártra gondoltál.
444.hu/2017/11/26/feltucat-rendor-ment-neki-a-ferfinak-csak-mert-fel-akart-emelni-egy-tibeti-zaszlot-budapesten

Amúgy elvtársak, a tibeti zászló, az valami önkényuralmi jelkép, vagy mi a faszért nem lehet lobogtatni elvtársak?

Mikor jönnek a kínai kommunisták, akkor megszűnünk egy hétre kereszténynek lenni elvtársak? Ilyenkor bezár a keresztényüldözési államtitkárság elvtársak?

Meg még ez is.

"Kövér László: - Sajnálatosnak tartom, hogy Tibet ügyét először éppen az a Kóka János vetette fel, aki ezzel a gesztusával próbálta elterelni a figyelmet a saját hitelességi válságáról. Annál is inkább, mert ő azon politikusok közé tartozik, akiket Kínában tett, magánjellegű pihenéssel is kiegészített hivatalos látogatásaikkor nem zavart az emberi jogok megsértése. Kicsit bánt, hogy az Európai Unió általam nagyra becsült politikusai is csak most jutottak el oda, hogy szóvá tegyék a kommunista diktatúra jogsértéseit. Semmiképpen nem az a megoldás, hogy tönkretegyünk egy újabb olimpiát a moszkvai és a Los Angeles-i után. Inkább az, hogy a jövőben ne fordulhasson elő, hogy egy olyan ország kaphassa meg az olimpia megrendezésének lehetőségét, ahol a legalapvetőbb emberi jogokat sem tartják tiszteletben, ahol egész népeket tartanak elnyomás alatt, fenyegetnek a kultúrájuk, a nemzeti önazonosságuk szétzilálásával. Kínában a kommunizmus a mai napig állami ideológia, embereket lehet eltüntetni, koncentrációs táborba zárni, kivégezni. Tibetet nem tegnap szállta meg a kínai rezsim, amelynek az emberi jogokhoz fűződő viszonyára sem ma derült fény. Az EU emberi jogokat érintő politikája csak akkor hiteles, ha minden országgal szemben, minden helyzetben azonos mércével mér, a pillanatnyi geopolitikai, gazdasági vagy egyéb érdekektől függetlenül. "
2008. április 5.

Ez a kurva internet megőriz mindent.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Gondolom 2008 óta már köteles elvtárs is fordított egyet a köpönyegen, vagy kettőt.
@habakuk000:
ja, ott a messziben...szimbóleum
brühüyyy
kkk
patyom kinn
varánusz elpatkolt? augusztus óta semmi
@Gábris szomszéd:
hogy mik vagynak?
index.hu/kulfold/2017/11/22/ferfival_szexelt_a_melegellenes_ohioi_honatya/

közben az is kiderült, hogy katonai célokra kitalált lehallgató rendszerrel a saját állampolgáraik összes hordozható telefonnyát követik a térben és minden adatát rögzítik a tulaj tudta nélkűl! kis eccerűke: egy kis méretű kamino vagy másképpen "van" cirkulál és eltéríti a tornyoktól a jeleket önmagára és még olyankor is amikor a taluj csa zsebében tartya és nem használja

mert van demokrácia és szabaccság közben másik álhír, hogy afganisztánban több szászorosára nőtt a mákföldek naccsága mióta a süsüék ott vannak és akkor a heroin honnan is származik?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel:
nem sok időm van arra, hogy mindenféle "survey"-t kitölcsek, de néha a selejt bosszúja címén, szépen kitöltöm olyan adatokkal, hogy a hajuk is égnek áll tőle, hamár kérdez kapjon választ alapon...ez az ügy ezzel az online akármilyen néven beadható akármivel az teljesen hasonló... de kurvajó ötlet
gipszjanka@regenye.cs

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
ééééés sezmijez?

index.hu/kulfold/2017/11/24/sinai-felsziget_iszlam_allam_egyiptom_turizmus/

Mégis már négy éve tartja magát az izraeli hírszerzési értesülésekkel, amerikai kiképzőkkel megtámogatott egyiptomi hadsereg százszoros túlereje ellen. Annak ellenére, hogy a félsziget északi részének lankás pusztái még a gerilla-hadviselésnek sem kedveznek, a Sínai-félszigeti Iszlám Állam, avagy a Sínai Vilajet harcosai 2013 júliusa óta legalább 1000 katonával végeztek,

brühüyyy
kkk
patyom kinn
A tények makacs dolgok, és nem csaak "némileg" monbdanak ellent a qurmámypropagandának!
www.portfolio.hu/gazdasag/na-ne-mar-ezek-az-orszagok-mind-utolertek-minket.268595.html
@Gábris szomszéd:
Újhelyi szerint a Jobbik választási programjában ma is szerepel az európai integráció elleni ellenállás, és az uniós tagságunkról szóló népszavazás mielőbbi kiírása.
pestisracok.hu/ujhelyi-egyes-liberalisok-mar-vona-gaborban-latjak-haza-megmentojet/
Eztígyhogy?
@kekex:
dolgozni kellene és valós értéket termelni

szerencsétlen analfabéták a kormányon

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@kekex: miután a hsz ek között vona gabriella is szerepel, ez a prostisrácok meg egy darab száraz kutyaszar

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@kekex: Ne bazzz ők már látták a 2018-as programot? :)
@Rodeo36 11: Ezen én is harsányan röhögtem :)
444.hu/2017/11/27/migransoknak-neztek-a-pecsi-vizilabdasokat-mert-tul-gyanusan-ultek-a-kisbuszukban

A bajok nem kicsik de legalább nagyok elvtársak.

Hát ezt sosem gondoltam volna, hogy 2017 ben így át lehet mosni az emberek agyát és a lápi hülyemagyarja, jövőre le is szavaz a fideSSre.
Megint egy érv, hogy húzni el innét, ebből a szar országból.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló:
Szia!
Reményeink ellenére tegnap nekünk nem volt Arany vasárnap.
Úgy tűnik, hogy a Veszprémnél a Vranjesi csodavárás eredményei lassan elmaradnak.
Az a drill, amit ő bevezetett, egyben kiöli a lelkesedést, és ez meg is látszik a fiúkon. Lélekölő környezetben nincs öröm.
A Picknél tegnap még az utolsó 3 percben is élt bennem a remény egy kis fasza fordulatra, nem jött be.
A helyzet az, hogy jobb volt a Kristianstadt végig, és bárhogyan is fáj, megérdemelték a győzelmet.
Most ezután a két kis intermezzo után csakis a jó jöhet, a bizalmunk töretlen, ugye?
444.hu/2017/11/27/balog-zoltannak-arrol-sincs-fogalma-hogy-eppen-melyik-kinai-latogatott-budapestre

"Balog 2008-ben még saját kezűleg lengetett tibeti zászlót tiltakozásul a Kossuth téren, pont mikor egy száz tagú kínai delegáció volt látogatáson Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnöknél."

Most meg annak tapsol balog g..i, hogy a rendőrök rárontottak egy tibeti zászlót lengető tiltakozóra.

Ezek nem is emberek, ezek elvtelen senkiházi köcsög csicskák.
A kurmányban, egy tisztességes embert nem találni, csak ilyen szarházi alakokat.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: ja, vannak ezek a leső emberek (ez még ember?)
kilesnek a sötétítő függöny mögűl és rettegve figyelik hátha lesz valami de ha nem akkor már attól is telefonhoz rohannak ha a macska elnyávogja magát

kár volt bezárni az OPNI-t

brühüyyy
kkk
patyom kinn

ez most egy párnázott szobában lehetne a zorbánnal
@Gábris szomszéd:

és ez egy "parlament"? nem! ez egy kiscsoportos óvoda a homokozóban és a gyerekek belepisilnek hogy jobban ragaggyon

brühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2017/11/27/megtilthatja-a-civileknek-az-etelosztast-a-kormany

Mert az ételosztás, csak baloldali hangulatkeltés mi elvtársak?
"Tilcsuk be" a szegénységet és az éhezést, mert szarosmagyarország erősödik mi elvtársak?

Ha van pokol, akkor önöket tárt karokkal fogja várni elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
hogy mást ne mongyak, lófaszt, azért Belze Buby nem is engedné a kapu közlébe sem, nemhogy be? ott fognak lebegni a semmiben: se paradicsom se szilva se sülttök, csak a nagy nihil, az Ördög meg röhög, azért az Ördöggel kibaszni nem illedelmes dolog, még szüxéged lehet rá?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Oxica: igaz magyar nemzeti keresztények...
@Gábris szomszéd:
miután beletekintettem (kukk) én nagyon alaposan megfigyelem hová lépek és sem kutya, sem tehén szarba sohasem ... pláne nem szeretnék elkeveredni ugyanezekben

brühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2017/11/27/meszaros-lorinc-nem-is-tudja-pontosan-mennyi-penze-van

„Ő politikus, én üzletember vagyok”

És elhitte, hogy ő egy "üzletember", valójában csak egy koszos stróman.

"A polgármester nem látja még, hogyan sikerült ez az év a cégeinek, de úgy tűnik „lesznek szép eredmények”. Később a paksi bővítésbe és a Budapest-Belgrád gyorsvasút építésébe is beszállna, és még azon is gondolkodik, hogy vesz még egy focicsapatot akár Lengyelországban vagy Csehországban."

Pontosabban, "mink magyarok" veszünk neki még pár focicsapatot, mert gyerekkorában nem volt neki.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Megint egy érv, hogy jövőre el kell húzni innét a faszba, ebből a nyomorék szar országból.
@Rodeo36 11: Pedig te aztán különösen is őrületbe tudnád kergetni a fideszbirkákat. :)
@Oxica: Ettől padlót fogtam. :)

Lejegyzeteltük Németh Szilárd szavait, hogy pontosan követhessük a gondolatmenetét

index.hu/video/2017/11/27/nemeth_szilard_soros_terv_jegyzet/
@Gábris szomszéd:
ha lesz rá mittoménmim akkor belépek és lebaszom őket

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
nem bírtam végig...ezek dolgozni sohasem szoktak, csak a szájtépés megy, a csinnbummcirkusz sokkal jobb ott igazi bohócok is vannak

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Mariann19:

Szia!
A veszprémi lejtmenet kezd aggasztóvá válni.Mintha valami törént volna vagy csak egy hullámvögy?
Remélem a végére összerántja őket Vranjes!

A szegedieknek tényleg hajszálon múlt(
Thiágusz nagyon hiányzott a védelemből.

Szóval,fel a fejjel és bízzunk rendületlenül)
Egészségedre)
@Rodeo36 11: Soros-bérenc lett Orbán rendőrsége is :)

A Nemzeti Nyomozó Iroda elutasította a jobbikos politikus által tett feljelentést. Pecsétes papír született arról, hogy a fideszesek által tett nyilatkozatok az úgynevezett Soros-tervről csak frázispuffogtatások.

alfahir.hu/2017/11/28/soros_terv_nemzeti_nyomozo_iroda_mirkoczki_adam_feljelentes_fidesz_hazugsag

index.hu/belfold/2017/11/28/a_rendorseg_szerint_soros_gyorgy_nem_jelent_veszelyt_az_orszagra/
Felszállt a füst!

24.hu/belfold/2017/11/28/a-rendorseg-nem-nyomoz-a-soros-terv-miatt/

"A Magyar Nemzet ír arról, hogy elutasították a jobbikos politikus feljelentését. Mirkóczki Ádám azért fordult a rendőrséghez, hogy kiderítse, valóban létezik-e az a terv, ami alapján igazolható, hogy

Soros György a magyar állami szuverenitásra kiemelten veszélyes személy,...
Az NNI a feljelentést elutasította, határozatában tételesen cáfolta, hogy a milliárdos bármi ilyenre készülne. Soros György – a kormánypártok által mindig idézett írásaiban – a véleményét mondta el a migrációról, ami

nem tekinthető erőszakos, fenyegetéssel járó cselekmény előkészületének."

Teccik érteni? Tételesen cáfolta, és Soros György csak a véleményét mondta el. Ugyé ez egszen olyan, mintha a kormány nem tényeket sorolna?;D
444.hu/2017/11/28/deli-csukas-bezar-a-kormany-15-kereskedohazat

A felcsúti cigány terv bebukott.

Csak 600 millába fáj ez nekünk de szerintem több lesz az, ha majd rendesen kiszámolják és feltüntetik a vádiratban.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló:

Szia

Veszprémet megvette a felcsúti mé-szaros nem? Úgyhogy ez nem hullámvölgy lesz, hanem egy kurva nagy bukfenc.
gepnarancs.hu/2017/11/a-soros-terv-a-magyar-loch-ness-i-szorny/

Nagyon jó írás, csak hát a Soros terv, ha létezne is, csak kutya fasza a felcsúti cigány tervhez képest.

Ami a magyarokra vár a következő 15-20 évben, az nem lesz semmi, a soros terv csak lepkefing ahhoz a bukfenchez képest ami be fog következni.

Mert hát ott van a 3 ezer milliárd ruszki hitel.
Ott van az 1 ezer milliárd kínai hitel
Ott vannak a letelepedési kötvények.

"Esztet" mind a lápi hülyemagyaroknak kell visszafizetni, mert az élelmes szakemberek már rég külföldön dolgoznak, őket ez már nem fogja érinteni.

Közben a soros terv árnyékában tovább folytatódik az ország kifosztása és ehhez nem kell közgazdász zseninek lenni, hogy megállapítsuk, hogy egy észak-koreai szintű elszegényedés várható az országban, pláne úgy hogy az uniós források is szépen elapadnak.
Mert hát azt egy lápi hülyemagyar sem gondolhatja, hogy ide majd örökké önti a pénzt Brüsszel.
Úgyhogy nem kicsi betonfal várja a lápi hülyemagyarokat a hosszú menetelés végén.
Na akkor nem lennék a felcsúti drótos cigány helyében.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Nincs új a nap alatt.
Az MSZP és a DK tárgyalóit az alkalmatlanság vezeti vagy a Fidesz?

Az MSZP és a DK tárgyalóit az alkalmatlanság vezeti vagy a Fidesz?
Ha 106 koordinált jelölttel indulnak, magukat fosztják meg az esélyektől – ezt állítja az MSZP és a DK alakuló megállapodásáról az elektor.hu, a Bánovics Attila által vezetett oldal szerint a Fidesz kétharmadát segíti elő a nyerhetetlen körzetekben való megállapodás.

hvg.hu/itthon/20171128_Az_MSZP_es_a_DK_targyaloit_az_alkalmatlansag_vezeti_vagy_a_Fidesz
Jééééé :)

Kedden sajtótájékoztatót tartott Halász János Fidesz-szóvivő és Gulyás Gergely frakcióvezető, ahol újságírói kérdésekre Gulyás azzal védekezett az NNI kellemetlen megállapítása miatt, hogy valójában

- nincs is bajuk Soros Györggyel,
- csak Soros György tervével, amiről ők is tudják, hogy nem bűncselekmény,
- az ügyészségi elutasítás ezért „nem jelent sokat”,
- de Al Caponét is adócsalás miatt ítélték el.

További kérdések során kiderült az is, hogy a Fidesz nem tervez Andreas von Rétyitől ufós könyveket venni, ellenben büszkék rá, hogy múlthét péntekig 1,9 millió embertől érkezett be a nemzeti konzultációs ív.

alfahir.hu/2017/11/28/fidesz_soros_gyorgy_feljelentes_jobbik_halasz_janos_gulyas_gergely
@Gábris szomszéd:
te láttad a filmet? semmi intergalaktikusz tengeri herkentyű és vizibicikli amivel átkelnek a csendes óceánon? miközben lézer csúzlival lövik egymást és lerombolják fél nagybajomot, hogy kisbajom lesz belőle és utána mindenki krokodillá változva megalapíttya a zöldbőrűek bolygóját? és utána teljes az öröm kitör a vidámság és mindenki egymásra talál azaz eltévednek és belegyalogolnak az őszi lenyugvó napba és közben lagzilajcsi húzza keresztűl a bundáját?

szóval semmi ilyesmi? csak ...de akkor mi sztori?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
ez a gulyslevesgergej ez sok minden másra is képes meg ugyanannak az ellenkezőjére is és közben a bagolynak álcázott buta fejiből ömlik a szó és mire befejezi addigra már ő sem tuggya mi is a kérdés...szóval akkor most le kell plakátolni, hogy nincs sorosterv és soros sincs meg a kertikék béka sincs de bezár a bazár és éljen orbánviktor akkor ha nem?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

nem únnyátok még?
@Gábris szomszéd:
nézem a képen a két bűnözőt a halász meg a gulás réműlt gyerek akire ráordított valaki, hogy akkor esztetetetet te most megmagyarázod, lehet, hogy be is szart? olyan a képe a gergejnek, hogy csak a rohanó nagymami hiányzik a friss pelussal

brühüyyy
kkk
patyom kinn

gratula a dzsobbikbnak még sok ilyen kabaréra van szüxég ahhoz, hogy ezek elbújjanak valami rejtekre

látván a rezsiszilárdot a parlamenti csinnbummcirkuszban ahogy papírból olvassa a nemlétező gondolatait ugyanúgy mint a főnöke aki Fülig Jimmy t és papírból úgy, hogy nem is tudta, mire kell felolvasni, mert ha tudta volna mi lesz a kérdés akkor lehet, hogy más citátumot keres elő az egysorosai közűl

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11: "gratula a dzsobbikbnak még sok ilyen kabaréra van szüxég ahhoz, hogy ezek elbújjanak valami rejtekre"

Köszi, úgy látszik jön a folytatás. :)

"Közveszéllyel való riogatás miatt feljelentik szinte a teljes kormányt és a Fidesz-vezérkart. Ennyire magyart még nem fordítottak magyarral szembe."

alfahir.hu/2017/11/28/feljelentes_soros_terv_kormany_fidesz_mirkoczki_adam_jobbik
@Rodeo36 11: "A jobbikos képviselő idézte a közveszéllyel való fenyegetésről szóló törvényt, ami kimondja, hogy aki közveszély bekövetkezését színleli, az a köznyugalom elleni bűncselekményt követ el, ami három év letöltendő szabadságvesztéssel is sújtható.

A feljelentettek között lesz

Németh Szilárd,
Kovács Zoltán,
Orbán Viktor,
Tuzson Bence,
Gulyás Gergely,

„és még sokan mások”, a vezetők közül.

Mirkóczki szerint jogi következményeinek kell lennie annak, ha a társadalmat nem létező közveszéllyel kormányszinten riogatják. Egyben megköszönte az NNI-nek, ami „most már egészen biztos, hogy a Soros-terv része” lett, hogy lelkiismeretesen elvégezte az ellenőrzést annak ellenére is, hogy nyilván minden más munkája fontosabb ennél.

A képviselő úgy látja, tízmillió ember agymosása zajlik, aminek eredménye már most is látszik. Úgy vélte, visszafordíthatatlan társadalmi folyamatok indultak el, és magyart a magyart ellen ilyen fokú gyűlölettel még nem fordítottak egymás ellen. Ezt meg kell állítani – jelentette ki."
@Gábris szomszéd:
igen, láttam a cikket amikor lapoztam...ez a feljelentés halálkomoly...és nem lehet kitérni előle, mert azzal a döntéssel, hogy nincs semmi amiért milliárdokat elbasztak és már a magyar sportolókat is migráncsként jelenti fel bözsenéni a sarki vályogházból éjszaka kikukucskálva mert ő éber és a rendőrök ki is mennek...na ez már mindennek a teteje a bözse nénit is (maribácsi mindegy) meg kell büntetni mert az is riogat alap nélkűl

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11: Ha belegondolok felétek is ha valaki zsákkal a fején mászkál, tulajdonképpen megzavarhatja a köznyugalmat. :)
@Gábris szomszéd:
ja, én magam is hozzászóltam és javasoltam nemcsak a zsákok hanem a turbánok és tolldíszek a seggében megtiltását, mert az én köznyugalmamat is zavarja és nekem is vannak emberi jogaim nemcsak "azoknak"

most már hetek óta megy a hallgatás erről, mert nagy népi banzáj volt és vagy 12-en a zsákosok és pártfogóik mindösszesen uccára vonultak és tüntettek emberi jogaikért, szvsz mindenki szabadon hülye...mongyuk a Manitoba vagy Alberta, Saskatchvan ahol most -12-25 fok van és félméteres hó ott egy szál pendelyben és zsákkal a fejükön hogyan élik túl?
itt nincs sivatag, hogy behomokozná őket viszont van jégeső és hóvihar ami ellen ezek a leplek nem igen hasznosak

megvárom, mi lesz Quebec ben a végső döntés...azután össznépi harc a mi emberi jogainkért...erre a megjegyzésemre nem mertek reagálni...ez letaglózó

brühüyyy
kkk
patyom kinn

most ugye a világ tele van krump lee legújabb baromságával a süsüland tulajdonosait lepocahontázta a nyílvánosság előtt
@Gábris szomszéd:
van egy itteni dzsobbik NDP ők a nyú demokrata párt és annak a legújabb head honcho ja is turbános én még sohasem szavaztam rájuk, mert eszméletlenül hülyék de ez betettőzte és sohasem fogok...mikor írok nekik emileket arra nem is válaszolnak mert kurva bizik (buzik?) és hangosak...ők azok akiknek soha semmi sem jó de hogy mit akarnak arról hallgatnak és amikor ontario ban 18 éve meg lettek választva fél évig bírták utána kipicsázva azóta a tartomány ezeken röhög csinálhatnak amit akarnak, most pláne ez az idióta a kék turbánnyával úgy néz ki mint egy cerkófmajom

brühüyyy
kkk
patyom kinn
gepnarancs.hu/2017/11/orban-viktor-kina-felemelkedese-hosszu-ideig-meghatarozza-a-vilaggazdasag-alakulasat/

Akkor tehát Kínában egy kurva nagy bukfenc várható.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=212210

Isten malmai, meg a fidesz rendőrsége. Valahogy nem egy irányban őrölnek, a rendőrség egre több feljelentésre mozdul rá. Talán elolvasták az alaptörvényt, amiben van olyan passzus, hogy törvény előtti egyenlőség, ami kiterjed a bűnözőkre is.
@Oxica:
ami lesz! az -ha más nem is- az ogv ebbe belebukik, ellopni a kínai hiteleket az egészségre nagyon ártalmas

ha még a kisgömböc nem tudná

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Hehe! Minidig is az volt a véleményem, hogy a legfájdalmasabb rész övön alul található (a zseb)
hvg.hu/itthon/20171128_A_magyar_kormany_kiiktatasat_keri_a_volt_nemet_penzugyminiszter_az_unios_penzek_koltesebol?s=hk
@Rodeo36 11: Na akkor gondolkodjunk közösen tovább a korábban már tárgyalt témában. Két érdekes videót küldök.

youtu.be/_azsuYlz0X0

hirtv.hu/newsroom/berunio-2430563

Szerintem Balczó fontos dolgot állapított meg.
@Gábris szomszéd:
kicsit később, most a Spurs kikap ...

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Oxica: A "kínai bukfenc" vagy a delegációt vezető kínai politikus bukfence mellet játszik még orosz és - vagy Putyinbukfenc is, igaz ebből rögtön kettő is. :-) Idén kétszer is járt moszkoVityánál ugyanis.

Azt mikor érjük már meg, hogy moszkoVitya meglátogatja - vendégül látja önnönmagát? :-) Abszurd, de nem annyira mint pl. a visszamenőleges törvénykezés, egy elvileg római jogból vizsgázott mini szterelnöknél. :-(
@Gábris szomszéd:
közben áramszünet is volt
#1 az eljárás el fog húzódni évekig és megy a szarrágás
#2 sokaknak nem érdeke
#3 nagyon sok múlik az ún. nemzeti kormányzatokon azaz a helyi hülyeségen el is bukhat, tudod ugye, hogy a jelenlegi helyzet levédiabasznádon nem ejjujjujjujj ügy hanem a helyi kormányzat döntéssorozatának "eredménye" elbaszták tudatosan, önös érdekekből lámpavasat nekik

azaz én aszondom levédiabasznád amit elbaszott 30 év alatt aszt 15 alatt -talán- meg lesz képes oldani

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11: Volt ma egy nagyon érdekes beszélgetés reggel a Lánchíd rádióban. Az elején főleg sok olyan dolog elhangzik, ami igencsak figyelemre méltó. Érdemes meghallgatni.

lanchidradio.hu/videok/195805
@Gábris szomszéd:
kösz, annyian annyifélét mondanak, a "hogyishíjják" professzor is ott brüsszelban, meg a többiek, de azok akik a valós döntéseket hozzák azok mindeszt anyagi okokból leszarják "eccerélünkutánunkavízözön" és ez nemcsak levédiabasznádon van így, hanem szerteszana...pl.: a Monsanto már akkora, hogy lassan lelóg a Glóbusz ról de még növexik és senki sem állí1ttya meg mialatt a Glóbusz egész mezőgazdaságát évtizedekre tönkrebassza a sok védőcivilmegazanyámkínnya szervezetek meg assem tuggyák elérni, hogy meghallgassák őket...
süsülandiában egy-egy szenátor több mint 40 éve ott csücsül a lobbycsoportya tenyerén és onnan eszik és minden a lobbycsoport érdekébben megy ez levédiabasznádon időhiány miatt csak 30 év körüli...mikor lehet egy szarházit leváltani... az összes lobbycsoporttal együtt, és úgy általában a lobbyzást megtíltani, ne vehessen meg egy csilliárdos fél országokat a benne lévő seggfejekkel együtt ebben a csilliárdos által kinevezett országgyűlési helyhatósági szélkakasokat... a mostani események a dzsobbik parlamenti és igazságügyi lépései lehet, hogy világszinten is mérvadóakká válnak de csak akkor, ha tényleg börtönbe kerül a mészaros lölö és a többi senkiházi és a zorbángeci és bandája meg melléjük kenyéren és vizen 4587 évre fejenként, felezés nincs...addig csak játék a pisilővel a kiscsoportos óvoda homokozójában

ja és elérhető lesz az, hogy John McCain és Orbán Viktor nevű köztörvényes bűnözők nem lesznek vastaps közepette újraválasztva akár a sarki kisbüdös veazérigazgatójává is

remélem érthető

amíg Bumbele Zsazsa néni és Részeg Józsibácsi kiles a behúzott függöny mögűl és a szomszéd kutyáját is ellenségnek nézi amint az árokban szarik és tud telefonálni és a rendőr ki is megy addig nincs megoldás

brühüyyy
kkk
patyom kinn
gepnarancs.hu/2017/11/tuzson-szerint-mar-tobb-mint-22-millioan-kuldtek-vissza-a-nemzeti-konzultacio-kerdoivet/

2,2 milla elvtársak? Hiszem ha látom elvtársak?

Mondjuk én egy lófaszt küldtem vissza önöknek elvtársak, remélem azt is beleszámolják elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/11/29/bristoli-falra-fujta-fel-az-erdelyi-tomi-hogy-orban-egy-geci

A felcsúti drótos cigány, már Bristolban is egy g..i. Gondolom a közterület már repülőre szállt elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Simicska talicska egyetlen jó cselekedete, hogy behozta a köztudatba, hogy orbán egy g..i.
A felcsúti drótos cigányt ez már elkíséri egészen a haláláig. Szép volt Lajos.
Sőt, biztos vagyok benne, hogy a sírjára is az lesz ráírva, hogy orbán egy g..i és senki nem lesz már aki letörölje.
@Rodeo36 11: Igen az is nagyon fontos amit írsz, nekem ez volt az igazán elgondolkodtató.

"Amikor bérunióról beszélünk, akkor nem arról van szó, hogy egy adminisztratív intézkedés keretében egyszerűen bejelentjük: most már bérunió van, és kész, a dolog ennél sokkal összetettebb.
Az Európai Unió, és ezen belül az euróövezet kifejezetten az európai integráció megteremtésének a céljával jött létre, ehelyett azonban azt látjuk, hogy különösen az euró bevezetése a dezintegráció irányába sodorta az európai közösséget.
Kinyílt egy hatalmas jövedelem- és vagyonkülönbségi olló a társadalom felső 3-4 százaléka és az alsó 20-40, Magyarország esetében egyenesen 60 százaléka között.

Ez azért történhetett, mert az unió és az eurózóna szerkezete kizárólag a tőke kiváltságos pozícióját erősítette: annak jövedelmezőségét és értékállóságát biztosította. Eközben pedig nem foglalkozott a munka gyarapodásával.

Így a tőke-munka közötti nemzeti jövedelem-felosztás az elmúlt 20 évben a történelmi alapon egészségesnek mondható 35:65 aránytól, olyan 5-6 százalékkal eltolódott a tőke javára.

A keleti tagállamok - Magyarországot beleértve - arra a modellre álltak be, hogy olcsó bérekre alapozva próbálják a gazdaságot és a társadalmat felépíteni.

Mi is beálltunk a multinacionális cégek termelési láncába: alacsony bért fizetünk, kevés hozzáadott értéket termelő munkakörökben, a társadalompolitikánkat - elsősorban az oktatást - pedig ennek megfelelően alakítjuk. Ez szöges ellentétben áll a világgazdasági folyamatokkal; soha nem látott mértékű technológiai robbanás előtt állunk: jönnek a robotok és a mesterséges intelligenciák.
Azon kellene gondolkodni, milyen képzés szükséges ahhoz, hogy ezeknek a kihívásoknak megfeleljünk? Ehhez sehogy sem aránylik a magyar kormány elmúlt nyolc évben folytatott oktatáspolitikája: arra koncentráltak, hogy szolgáltatóként a megrendelő, a nagytőke igényeit maradéktalanul kielégítsék.

Ez a teljes nyomor és leszakadás biztos útja. Eközben a g..i meg azzal járja a világot, hogy nálunk olcsó a munkaerő. Tisztára mint egy rabszolgakereskedő. :(
@Gábris szomszéd:
nézd, elolvastam...túl hosszú, a rövid változat (Bernie Sanders)

magyarázat:
meg kell változtatni a PROFITSHARE (PROFITMEGOSZTÁS) mértékét, azaz állami eszközökkel, parlamentárisan, jogi úton kötelezni kell a tőke tulajdonosait arra, hogy egy bizonyos profitrátán felűl mindent fizessenek be adóba és aszt az állam a saját szociális csatornáin újraosztya (EZ MÁR A SVÉDEKNÉL ÉS NÉHÁNY MÁS ORSZÁGBAN EREDMÉNYESEN MŰXIK NEM KELL FELTALÁLNI A MELEGVIZET

az a vonal (már x-eccer ismétlem magamat) amit ídézel az komplikált és hosszadalmas és következésképpen reménytelen

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
és így is lehet:(nem szijjgyártópetya)

Ontario Newsroom Ontario Newsroom

News Release
Premier Announces More Than $60 Million in New Agreements in Chongqing

November 29, 2017

Partnerships Will Create About 98 Ontario Jobs and Drive Innovation

Today in Chongqing, Premier Wynne announced more than $60 million in new business agreements that will create an estimated 98 new jobs in Ontario, including:
The University of Windsor is partnering with Southwest University, building on 10 years of collaboration, to establish the International Joint Laboratory on Watershed and Lake Management. This five-year agreement will create up to 50 high-value jobs in Ontario and is valued at $6 million
Ontario's Canada Lawkes International Natural Health Products signed an agreement with Chongqing Lummy Jin Shu Chinese Medicine Decoction Pieces, valued at $10 million, to supply Ontario ginseng for use as medicine and health supplements in the Chinese market.
Today Premier Wynne met with Chen Min'er, Party Secretary of Chongqing, making her the first Canadian leader to meet with him since he assumed the role. The leaders discussed opportunities for collaboration between Ontario and Chongqing in environmental technology and postsecondary education.

While in Chongqing, the Premier also participated in the Ontario-Southwest China Science, Technology and Innovation Roundtable to discuss the future of research and development collaboration with China. The Premier was joined by representatives from the University of Windsor, Laurentian University, Western University, the University of Guelph, Lakehead University, the University of Waterloo and a number of leading Chinese institutions.

Yesterday the Premier, along with Michael Chan, Minister of International Trade, participated in a roundtable discussion with the Canada China Business Council, a non-profit organization that provides the information and connections needed for businesses to succeed in China and Canada. The roundtable was an opportunity for the Premier to promote Ontario as a trade and investment destination.

The Premier and the business delegation proceed to Shenzhen tomorrow to continue to explore additional partnership opportunities with Chinese businesses and institutions.

Building international partnerships and diversifying trade to grow the economy is part of Ontario's plan to create fairness and opportunity during this period of rapid economic change. The plan includes a higher minimum wage and better working conditions, free tuition for hundreds of thousands of students, easier access to affordable child care, and free prescription drugs for everyone under 25 through the biggest expansion of medicare in a generation.

QUICK FACTS

Toronto has a long-standing partnership with its “sister city” Chongqing. Signed in 1986, the formal accord has led to cultural and educational exchanges between the cities, as well as trade missions and goodwill visits.
Chongqing is one of China's five National Central Cities and home to more than 31.4 million people.
In 2015, the Minister of International Trade Michael Chan and Minister of Agriculture, Food and Rural Affairs Jeff Leal opened a new marketing office in Chongqing to help Ontario companies develop strategic partnerships and find investment opportunities in Southwest China.
Follow the Premier’s mission to China and Vietnam on Twitter and Flickr.

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11: A CÖF elnöke újraértelmezte a közgazdaságtant: szerinte csak az állami cégek alaptőkéje közpénz :)

Csizmadia László súlyosan megbukna közgazdaságtani alapismeretekből, ugyanis a Fidesz álciviljeinek vezetője szerint a Magyar Villamos Művek (MVM) hiába állami cég, csupán a kezdőtőkéje tekinthető közpénznek, az általa megtermelt bevétel már nem. Finoman szólva is sajátos érvelését annak kapcsán adta elő, miért nem hajlandó még mindig elszámolni a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és alapítványa (Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány - CÖKA) az energetikai cég nekik juttatott 508 millió forintos támogatásáról.

alfahir.hu/2017/11/29/cof_fidesz_mvm_csizmadia_laszlo_jobbik_szavay_istvan_allami_penz
@Gábris szomszéd:
mint már írtam korábban és nagyon soxor, nem másokban kell azokat a hibákat (én köztörvényes bűnöknek nevezem) amiket levédiabasznád mindenkori aktuális headhoncho -i elkövettek, és szétbaszták a már korábban működő dolgokat is nemhogy hozzátettek volna újakat

ez a CÖF meg a RÜFKE azok termékei ennek a gyalázatnak, ne várjátok hogy az ehjjjujjujjujj megolgya a ti általatok csinált gyalázatot...
ha ez így marad akkor spírálban a pokol fenekére jut levédiabasznád az összes bbennlévő akárkikkel!

az csak gyorsíttya az ébredést (ÉBREDÉS KOPORSÓBAN HALOTTI LEPEL ÉS RUHA NÉLKŰL BÜDÖSEN) ha az ejjujujjujj beváltya fenyegetését és leállíttya a kifizetéseket

brühüyyy
kkk
patyom kinn
No most belöték mgnt a majmot a vízbe.
A kormány feljelentése a rémhírtejesztés kapcsán ütős húzás.

Mert arra mit lehet mondani, hogy sorosan gyünnek-mönnek a migráncsok, erőszakoskodnak, elveszik a munkánkat, "forró" lesz az ősz a Soros miatt, oszt se forró ősz, se migráncsok, az egy szem terroristánk is magyar, erőszakot is szülők tesznek gyerekeiken, ami a hatóságok előtt, azok által fel nem ismerten évekig zajlik? A munka elvétele meg már ott tart, hogy térgyönállva könyörögnek a munkáltatók egy-egy szakmunkásért, meg nem szakmunkásért. Szóval mi is az amit a kormány nagyplakátokon hírdetett, ha nem rémhír?

Lehet, hogy néha nem ártott volna hatástanulmányt készíteni? Persze azt meg nem ismerik. Már nyolc éve.
Ki le nem szarja azt, amit a cöfös handabandázó mond? Ha eccer a bíróság azt mondta, hogy az MVM által adott pénz közpénz, akkor akár mennyire is köszöni a csizma meg a díja, az akkor sem lesz köszpénz. Még maga a főni is azt mondta, a bírósági ítéleteket is be kell tartani ( ugyan ő törvényt mondott, de a törvényben meg benne van, hogy a bírósági ítélet mindenkire, még a cöfre is kötelező ).

Mellesleg az állam társasága a kisegértől a nagykutyáig mind állami vagyon, az meg közvagyon. Csizmadia nertárs vajon milyen hatékonysággal kezeli a cöf vagyont, ha még esse tuggya? Talán Tállai nertárs ide is benézhetne, nem csak a benzinkúthoz.
@Gábris szomszéd: van abban valami méla báj, hogy egy jobbikos szájából tudnak kicsúszni ezek a mondatok

amúgy igazsága van
@Rodeo36 11: Milyen jó, hogy a fidesz korábban azt is kiplakátolta, hogy elszámoltatták a bankokat. :(

Barabás Gyula Hitelszövetség

Sajnos naponta kapok olyan üzeneteket, amiket most - az érintettek hozzájárulásával - közzéteszek.
A két üzenet a mai napon és közel egy órán belül érkezett és feltehetőleg még többen is írhatták volna le hasonló történeteiket életük egy nem túl boldog időszakáról.
A pénzintézetek - nevezetesen az Unicredit Bank illetve az MKB bank - élve a lehetőséggel amit a törvény biztosított , a NET programhoz történő csatlakozási kérelmet ÜZLETPOLITIKAI ÉRDEKÜK miatt utasította el. Tehát önös anyagi haszonszerzés érdekében inkább kifosztanak és vagyontalanná tesznek olyan szociálisan érzékeny és támogatandó családokat, akik megfelelnének az ún. Otthonvédelmi Akcióterv nevű pamflet feltételeinek, mint a valóban méltányolható körülményeket is figyelembe véve megelégedjenek egy kisebb összeggel. De megelégednek ennél jóval kisebb összeggel is akkor, amikor követeléskezelő cégeknek adnak el ilyen követeléseket. Az egyik bank ügyintézője hangfelvétellel is igazolhatóan elmondta, hogy "régen dolgozik a banknál, itt morált ne keressen mert az nincs" mondataival maximálisan egyet lehet érteni, mert a tapasztalatok is ezt mutatják. Igaz, hogy speciel azt a hitelintézetet közel 300 milliárd közpénz igénybevétele mellett kellett helyrehozni mindezt láthatóan annak érdekében, hogy akár ködösnek is nevezhető tulajdonszerzések láncolata mellet a kisasszonynak legyen még munkája és búsás fizetése mellett oktassa a szerencsétlen embereket arról, hogy mehet a fenébe, itt morál nincs, helyette nagy a pofa és az egyre nagyobb.
Szóval tekintse meg mindenki,hogy mit mond a szórólap jellegű akcióterv és mi a valóság. Azokról az "ezt kellett volna csinálni meg azt kellett volna csinálni " gondolatokról pedig annyit, hogy valahogy nem igazán jöttek be eddig sem és ahogy látom ez után sem.... szóval inkább hagyjuk is mert en már nem a főpróba hanem az előadás!
Nemzeti Eszközkezelő Zrt.
Magyarország kormányának célja, hogy az Otthonvédelmi Akciótervvel gondoskodjon a bajba jutott, hitelüket fizetni nem tudó rászorulókról.
A NET program a kormány Otthonvédelmi Akciótervével összhangban a leginkább rászoruló hiteladósokon kíván segíteni. A program a három szereplő – hiteladós, hitelező és a Magyar Állam – közös áldozatvállalásán alapul.
„Tisztelt Barabás Gyula Ur, L.J.től kaptam az Ön elérhetőségét. Eléggé nagy bajban vagyok és eléggé elkeseredett. Megpróbálom röviden leirni Önnek a történetem, Még 2011 május 4-én az UniCredit bankkal a volt férjem kötött egy forint alapú jelzáloghitelt az én anyukám házára, Majd mi kb 5 hónapra rá elváltunk. De szóbeli megállapodás alapján a férjem vállalta a továbbiakban e hitel fizetését, édesanyám, bátyám és én kezességet vállaltunk az ügyletben. Sajnos csak 1 évig fizette, igy én 2012 -től elkezdem helyette törleszteni, mert én és a kiskorú lányom maradtunk ebbe a szülői házban és nem szerettem volna ez miatt elveszíteni házunkat. Időközben nekem lett egy súlyos betegségem, és édesanyám is elhunyt, 2015-től amikortól áttétekkel jött vissza a betegségem már nem tudtam fizetni a törlesztő részleteket. mivel én sem dolgozhattam. és még gyerektartást sem kaptam. Jeleztem a banknak hogy bár nem én vettem fel a hitelt de most a nehézségeim miatt nem tudom tovább fizetni a törlesztéseket, Ajánlottak 2 féle lehetőséget, próbáljam értékesíteni az ingatlant, vagy indítsam el a kérelmemet az eszközkezelő felé. Az értékesítés ez idáig nem sikerült, mert nagyon elhanyagolt állapotban van jelen pillanatban az ingatlan. 2017 áprilisa óta le vagyok százalékolva a nyáron mondta fel a hitelünket a bank így utána beadtam a kérelmem az eszközkezelői programba való bejutáshoz. Minden bank által kért papírt beszereztem és leadtam. de nagyon gyorsan kb 5 nap múlva már jött is válasz, hogy bár úgy néz ki hogy alkalmasok vagyunk rá hogy bekerüljünk, de a bank az elvi hozzájárulásukat nem tudja megadni, És semmilyen más indokot nem kaptam, De ha sajnos alkalmasok lennénk akkor miért nem lehet segíteni a bejutást?? Önhibámon kívül kerültem bajba, mert csak segítettem a volt férjemnek, és nem tudok dolgozni mert 4. stádiumos rákos beteg vagyok állandó orvosi kezelések alatt állok. Ketten a gimnazista lányommal kell hogy 100 E ft-os rokkantsági nyugdíjamból megélnünk. És nincs hová mennünk, ha elveszi a bank a házunkat, Csak ez lenne az egyedüli átmeneti segítségünk, az eszközkezelő. Kérem tisztelettel ha tudna adni nekem valami jó tanácsot hol lehetne megoldást találni hogy a bank meggondolja magát. Csak pici időre lenne szükségünk amig én összeszedem magam egészségileg, vagy a kislányom dolgozni nem tudna. Nekünk most az életünk múlik hogy belekerültjünk ebbe a programba. Tisztelettel: X.Y.”

www.facebook.com/barabasconsulting/posts/1701888916530132
És egy másik üzenet

„Tisztelt Barabás Gyula! A segítségét szeretném kérni. Sajnos önhibánkon kívül nagy bajban vagyunk. 2005-ben vettünk egy házat Z.-ban erre felvettünk 9,5 milliós svájci frankos hitelt. Lehet, hogy meggondolatlanok voltunk, de akkor ez jó ötletnek tűnt. Férjemnek és nekem is jól fizető állása volt, vállalható volt a törlesztés. A házat felújítottuk, de sajnos 2013-ban az akkor 8 éves fiúnkról kiderült hogy rákos. Két héttel később pedig teljesen megvakult. Három évig kemoterápiát kapott, azóta az állapota stagnál. Én dolgozni nem tudok, ápolási segélyen vagyok. Férjemnek a munkahelye 2013-ban megszűnt, azóta a helyi önkormányzatnál dolgozik emelt közmunkásként. A törlesztés közben a válság miatt a háromszorosára nőtt, ezt már nem tudtuk fizetni. A fiunk gyógyszerköltsége is sok volt. Most itthon próbálkozunk gyógymódokkal, ezek is sokba kerülnek, de reméljük hatásos lesz. A vaksága miatt speciális tanszerekre is szüksége van, ezek sem olcsók. Van még egy 11 éves lányunk is, szerencsére vele minden rendben van. A bank "természetesen" folyamatosan fenyeget minket a kilakoltatással, ezért megpróbáltuk a Nemzeti Eszközkezelő segítségét igénybe venni. Másfél évig vártuk a határozatot, múlt héten jött a levél hogy elutasították a kérelmünket. Indoklást nem írtak. Három nap múlva itt is volt a bank felszólítása hogy 3(!) napon belül fizessünk be 20 millió forintot, vagy felmondják a szerződésünket. Ezért szeretnénk kérni a segítségét. Ekkora összeget nem tudunk kifizetni, A házunkat ahol a gyermekeink felnőttek nem szeretnénk hogy elvigyék. Még ha el is adnánk (amit nem szeretnénk) akkor is sok tartozásunk maradna, és házunk sem lenne. Kérem ha tud, segítsen. már csak Önben bízunk. Tudnánk fizetni, de nem annyit amennyit a bank szeretne. Köszönöm ha elolvassa, várom válaszát. Tisztelettel: X.Y.
Katolikus kongresszus 21,5 milliárdért...

444.hu/2017/11/29/itt-az-uj-vizes-vebe-215-milliardba-kerul-a-katolikus-kongresszus-megrendezese

Köll ez nekünk nagyon. Persze lesz ez 30 vagy akár 40 milliárd is a végére, mert biztosan kell építeni legalább egy kerékpároshidat hozzá.
@Gábris szomszéd:
kapitalizmus Óh! a profit az ami vezérli és ez nem is lenne baj, de extraprofitról van szó... amit korábban ugyanitt fentebb írtam pontosan erre vonatkozik

(majd lesznek aki ellentmondanak, nembaj)

egy bizonyos profitrátán felüli bármilyen összegre "levi" azután be nem fizetés esetén az egység felszámolása,

nem részletezem...a kormány a hunyó...de nemcsak levédiabasznádon
leveszem a tűt ez lejárt lemez számomra

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@elmeherceg:
azt a kongresszust nem akatolikus egyház fizeti? bármennyibe is kerül?

és mijalófasz kell hozzá? templonyok

brühüyyy
kkk
patyom kinn
átbaszás
@Rodeo36 11: és akkor ez?????????? :(

Kövér László a kommunizmus áldozataihoz hasonlítja a korrupcióval vádolt fideszeseket

A kommunista dogmák jegyében meghurcolt, meggyilkolt sokezernyi ember tragédiáját összemosni a NER vezértolvajait és strómanjait ért kellemetlenséggel, amelyet az okoz, hogy időnként annak nevezik őket, amik: nos, ezt nehéz másként értelmezni, mint a józan ész és a morális érzék maradványainak is az eltűnését.

alfahir.hu/2017/11/27/kover_laszlo_kommunizmus_aldozatai_korrupcio_wtf
@Gábris szomszéd:
abba kellene már hagyni eszt a gusztustalan és értelmetlen agnoszkálást és eszt a vén buzit meg börtönbe vagy zárt intézetbe csukni állandó nyugtatókkal...és levágni a bajuszát

a kapitalizmusnak sokkal több áldozata van és lesz, mint a sohasem volt kommunizmusnak ...ÉRCSÉTEK MEG MÁR ECCER S MINDENKORRA SEHOL SOHA SEM LÉTEZETT KOMMUNIZMUS... A KAPITALIZMUS VAD FAJTÁJÁNÁL SZOCIÁLISABB BEÁLLÍTOCCSÁGÚ TÁRSADALOM VISZONT IGEN ÉS ENNEK EGYIK VÁLTOZATA ORBÁN ÉS BŰNTÁRSAINAK JELENLEGI NER -JE

A KURVA ANNYUKAT

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@elmeherceg:

Kettőt kell épteni.Egyet amin oda mennek, meg egyet, amin visza.
"Egyéves procedúra és féltucatnyi per nyomán sikerült csak kideríteni azt, hogy a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetirodából irányított 2016-os kvótakampányban pontosan hány plakátot, mennyiért és mekkora kedvezménnyel helyeztek el távolsági buszok oldalán. Az ügyet Harangozó Tamás vitte végig, akit közben azzal is megvádoltak, hogy visszaél a joggal – csak azért, mert adóforintok sorsáról bátorkodott érdeklődni. A cégek trükközése érthető: féláron adták a hirdetési felületet a kormányzati propagandához."

Teccenek érteni? Féláron adták a hirdetési felüleztet. FÉLÁRON.
Bezzeg a jobbik nem vehet féláron?

nepszava.hu/cikk/1146851-adoparadicsomba-buszoztatott-kvotaszazmilliok/
@Gábris szomszéd:
a baloldali rablót nem ismerem

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
CSALUNK LOPUNK HAZUDUNK a haza fényre derűl

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11: Amúgy bankokat rabolt de már leülte. Most már film is készült róla.
Basszus, már Lech Wałęsa is Soros zsebéből támadja Magyarországot!

"...bölcs ember, jó érvei vannak, de azt hittem, inkább építeni fog. Valaha jobb véleménnyel voltam róla". Wałęsa Orbán népszerűségét a populizmusának tulajdonítja.

"A populizmus meg a demagógia sokaknak tetszik, de felelős ember nem viselkedik így."

Lech Wałęsának összességében nem tetszik az, ami Magyarországon folyik. Például a magyar kormány EU-val szembeni politikája. Az EU szerinte is bürökratikus, de "szükség van rá", és kell egy hely, ahol beszélni tudunk egymással. "Ha a magyarok és a lengyelek szétverik - mert szét tudnák -, öt perccel utána a franciák, a németek és az olaszok szövetségre lépnének, amibe mi már nem szólhatnánk bele."

index.hu/belfold/2017/11/30/lech_walesa_orbanek_nem_epiteni_akarnak_hanem_rombolni/
Cipész maradjon a kaptafánál, mndta régen a magyar. Most Fzekas nertársnak és földbirtokos nertársainak is kéne mondani valami hasonlót, mert ami van, az ő bűnük.

"A GKI arra következtet, hogy nem a mezőgazdaság lesz Magyarország húzóágazata a következő években. A főprobléma pedig az lehet, hogy teljesen más szemléletű agrárpolitikára lenne szükség, mint az eddigi irány. Olyan stratégia segíthet, amely tekintettel van az élelmiszeripar és a kiskereskedelem elvárásaira, és amely képes modernizálni (nemcsak technikai értelemben) a hazai agráriumot."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/oriasi_bajban_a_magyar_fold_erre_nem_figyelt_a_kormany.652094.html

Talán azt, hogy búzával, kukoricával, napraforgóval nem lehet olyan élelmiszeripart kialakítnai, ami a vilgápiacon sikeres lehet. Ezeket a növényeket tőlünk sokkal nagobb területekkel rendelkező országok sokkal gazdaságosabban-olcsóbban tudják termelni.
Igaz, hogy az aprómunka nem önti a földbirtokos zsebébe a zsozsót, dolgozni, meg dolgoztatni pedig büdös nekik, ahhoz egyébként is érteni kéne. Ráadásul politikai utasításra sem fogunk több csiki sört inni. Hehehe?:(
@elmeherceg:

"Legutóbbi budapesti látogatásakor, amikor a budapesti díszpolgári címet vehette át, Lázár János azt mondta róla: Lech Wałęsa „Kelet-Közép-Európa megtestesült lelkiismerete”."

Lázár dícséretéhez (?) viszonyítva Walesa jól leszarta a hámfát. Vagy talán maga Lázás is egyet ért vele, és ezért akar inkáb polgármester lenni miniszterség helyett???:D
@látjátok feleim szümtükkel:
kapzsiság fájna ezek állandóan üvöltöznének...

ugyanúgy, mint A MONSANTO ÉS HASONSZŐRŰ KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐK (Bayer vegyipari konglomerátum+++)
nem tudom hallottad e anno valami "szuperzseni" kitalálta az usa ban, legyalultatta a termőföldet, a heltét olyan betonnal terítette be mint a reptereken és erre a betonra hordta vissza kb (max) fél méter vastagon a termőföldet és abba ültetett zőccséget mondván kevesebb víz fogy mert az altalaj nem szívja el...és senki sem lőtte le de tönkre ment mert ugye azok az adalékanyagok amik az alataljból ehetővé teszik a zőccséget azok valahogy hiányoztak stb és van még néhány kapzsibbnál kapzsibb éca ami hamvába holt de a kapzsiság az emberi betegség és géppisztollyal lehet a legjobban kikezelni

brühüyyy
kkk
patyom kinn
mno.hu/velemeny/mi-is-washington-fo-baja-orban-viktorral-2430683?utm_source=feed&utm_medium=rss
"Ha a magyar kormány valóban komolyan érdekelt a Washingtonnal való jó kapcsolatban, akkor előbb vagy utóbb mérleget kell vonnia. Nagyobb-e a Moszkvával ápolt barátság gazdasági haszna (ha van ilyen), mint a fő szövetségessel való rossz viszony politikai kára?"
@kekex:
kicsit ügyeskednek olyat is ami befelé nő és a gyükere van a Nap felé...a másik bömbölményedhez: nem kell egyetlen partnerhez kötődni annak nagyon nagy ára van, de kereskedni az szakma és "ezek" nem értenek hozzá

brühüyyy
kkk
patyom kinn

nem olvastam az angol nyelvűmet amelyben kanada 1986 ban!!!(SIC) megalapított kínai kapcsolataira alapozva növeli...így jár aki magyar fordításokra van utalva
@Rodeo36 11:
"olvastam" lecserélendő "olvastad"-ra

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel: Több száz NER-lovag szerzett százmilliókat

2010 és 2017 között nagyon sok szerencsés magyar, köztük egészen fiatal ügyvédek, üzletemberek, rokonok és barátok gazdagodtak meg Magyarországon. Ez a csapat elsősorban a politikai bizalomnak köszönheti anyagi sikereit. Hogyan szerzik, hogyan költik, illetve hogyan fektetik be ezek az emberek a pénzüket? Többrészes sorozatunk bevezető felvonásában az elmúlt öt évtized vagyonosodási útjait vizsgáltuk.

index.hu/gazdasag/2017/11/30/tobb_ezer_ner-lovag_szerzett_szazmilliokat_i._resz/
@Gábris szomszéd:
ebben semmi új sincs, a világ állandó...emlékezz Petronius ra a Quo vadis Domine -ből, vagy A. Dumas mondására, mely szerint: a gazdagság ott kezdődik, amikor a fölösleges létszüxégletté válik...
másrészt erre az egész panaszra is van egy régi mondás kedves bölcs barátom mondta anno még a szoc ban, hogy azok panaszkoödnak akiknek nincs egy "nakájuk" azaz a mészaros lőrinc unokájá naka a nénnye vagy unokaöccse

brühüyyy
kkk
patyom kinn

ez csak annak undorító akinek ...nincs "nakája"
hehehe

"Lázár államtitokra hivatkozva ugyanakkor nem árulta el, miért is jelent valójában Soros nemzetbiztonsági kockázatot azon túlmenően, amit eddig is tudtunk."

index.hu/belfold/2017/11/30/kormanyinfo/

Addig csapkodják a hasukat, míg el nem törik a gerincük.
index.hu/gazdasag/2017/11/30/unibet_online_kaszino/

Elgondolkodtam, hogy Orbán szerint a törvényeket be kell mindenkinek tartani. Gondolom az úniós jogra is értette ezt.
Én mostmár csak azt nem értem, hogy a hivatalnokok nem szokták Orbán kijlentéseit meghallani? Nem kéne őket megmogyorózni ezért? Esetleg az úniós jogot is elolvastatni velük? Ha már...
gepnarancs.hu/2017/11/tobb-szazezer-dollart-oszt-szet-soros-gyorgy-videki-civil-kezdemenyezesek-kozott/

A lápi hülyemagyaroknak aztán osztogathatnak. Pont annyira lesz hatékony, mint mikor a felcsúti cigányt Oxfordban taníttatták. Az eredményt ismerjük.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:
??? ki tiltott meg kinek és mit de főleg milyen jogon?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
hvg.hu/itthon/20171009_valasztasi_eselyek_ellenzek_fidesz
" ez nincs ingyen: a visszalépett jelöltek után felvett kampánytámogatást ugyanis vissza kell fizetnie a pártnak. Épp emiatt nem életszerű az a feltételezés, hogy az egyik kicsi, ám létező párt a maximális kampánytámogatás, a 600 millió bezsebelésére hajt, és majd a választás előtt trükközik a visszalépésekkel. Ráadásul a kampányt is megzavarhatja egy ilyen akció, szóval annyira nem tanácsos eljátszani. A pártoknak legkésőbb a jelöltállításig el kell dönteniük, hogyan cselekednek, ugyanis csak azokban a színekben lehet indulni, amire az aláírásgyűjtés szólt."
Homo kadaricus vs homo orbanicus
nepszava.hu/cikk/1146395-lengyel-laszlo-utolso-kor
"Micsoda barbár nyerseséggel jelennek meg dühök, jajjok, sérelmek sosem látott ismeretlenekkel szemben, és milyen hajthatatlan érzéketlenség mutatkozik kézzelfogható tények ellenében! Ha a homo kadaricus csak a saját szemének hitt, a homo orbanicus csak Orbán Viktorénak. Szüli a rendszert és a rendszer szüli őt. És aki lát, az megy."
@kekex: Ugye ugye. :)

A Jobbik kizárta a nyilvánosan zsidózó és cigányozó tagját a pártból

hvg.hu/itthon/20171201_jobbik_karpati_kizaras
Bár a terv nem jött be, de azért lement a hazugság a Jobbikról a közszolgálati tévén :)

Egy újabb hihetetlen médiatörténelmi eseménnyel lett gazdagabb a magyar közszolgálati televíziózás. Bár már délután megdőlt az eredeti terv, és kiderült, hogy provokációra készült egy nappal korábban fideszmédia, azért az állami csatorna így is megpróbált a maradék szarból várat építeni. S persze mindezt az Ön pénzéből

alfahir.hu/2017/11/30/m1_kozszolgalati_teve_jobbik_hazugsag_karcag
@kekex:

Nézünk a mélyére, hoyg miért is csapkod a bizottság?

"Most újra hasonló trükkel próbálkozott a kormány: ezúttal arra teremtettek volna lehetőséget, hogy a kivitelező már egy saját maga által megrendelt, kész szakértői anyaggal érkezzen az OAH-hoz az engedélyezési eljárásban. Az LMP a kormányzati javaslat benyújtásakor haladéktalanul az Európai Bizottsághoz fordult egy írásbeli kérdéssel, azt tudakolva, megfelel-e az uniós szabályoknak a hatósági engedélyezés fellazítása. Szél Bernadett, az ellenzéki párt frakcióvezetője a Népszavának azt mondta: a leghatékonyabb és a leggyorsabb megoldást keresték, mivel az atomenergia-használat biztonságában nem tartják elfogadhatónak az üzleti vagy külpolitikai érdekből elfogadott kompromisszumokat."

Nem hiszem hogy a kormányzóknak, köztük Orbánnak közömbös lenne a családja sorsa. Illetve eddig nem hittem.Tévedtem.
Mert egy ilyen "független" szakvélmény bizony nem csak a lakosság, de a fidesz vezérek és elvakult híveik sorsát is komolyan veszélyezteti. Mert van az a pénz, amiért bárki tud "megfelelő" szakvéleményt írni. Szerintem ez a pokol legmélyebb pontja, ahová a fidesz Orbán verézletével leszállt.

Mert az atom nem válogat, és leszarja a kormány módosítása által megszerezni kívánt "szakvéleményt", szerencsételségére mindenkinek.

Ebben az eljárásban viszont feketén fehéren megnyilvánult, hogy ki az aki elkötelezett a jövőért, a jövő nemzedékéért. Nem a fidesz.
@Gábris szomszéd:
Nem nyilvánosan továbbra is lehet zsidózni és cigányozni?
A magyar jobboldal le van maradva néhány brossurával (és évtizeddel) Nyugaton már régen nem divat a zsidózás, inkább az iszlamofóbia dívik. Ez főleg akkor látszott, amikor Arafat-kendőben jelent meg következetesen Vona. Na jó: mostanában már nem.
De ettől még nem hájpolom a szélsőjobb fizesd pártot középről előzni próbálókat.
Mit olvastam?

"Volt MSZP-s jelöltet vettek őrizetbe VV Fanni eltűnése kapcsán", írja a ma.hu/belföld.

Az írásból pedig kiderült, hogy eltünt a Fanni, és ez ügyben őrizetbe vettek egy illetőt, aki MSZP szinekben indult 2010-ben eg önkormányzati válsztáson. MIVAN?

Keresztényi szentoldalon már az is bűn lesz, ha valaki az anyjából kibújt sok évvel ezelőtt? Mert mi köze van az MSZP-nek és a 2010-es választásnak ahhoz, hogy most elment a Fanni valakivel a lakásából, és nem tudják elérni?

Nincs ilyen hírek olvastán valami tennivalója a nemzeti média brigádnak? Amelyik állítólag hatóság is? HE?

Egyébként kijafene az a VV Fanni? Tudni kéne?
Orbán a kínei vasúti beruházásról ezt mondta:"„Hogy forintban hogyan térül meg, az másodlagos.” "

Basszus!

Az azért nem mindegy, hogy a magyar adófizetők pénzét mire herdálják el. Ha nem térül meg, akkor miért is költik el? Mi lesz az adózók előnye a pénz elszórásából?

valasz.hu/itthon/orban-masodlagos-megterul-e-a-kinai-vasut-126542
@látjátok feleim szümtükkel:
Szeretnék, ha nálunk vámolnák el a kínai árut. Csakhogy nem tudom, mit szólnának ehhez a szerbek, horvátok?
444.hu/2017/12/01/149-milliard-forint-vilaghaborus-karpotlast-kovetel-nemetorszagtol-a-honfoglalas-2000

Csak hát elvtársak és elvtársnők.

Nekem mintha úgy tűnne, hogy "mink magyarok" a németek oldalán harcoltunk volna. Úgy is mondhatnám, hogy utolsó csatlósaik voltunk és nem kicsit asszisztáltunk a hidak felrobbantásához. Sőt, még segítettünk is hordani a robbanóanyagot.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex:

Jah kérem, a nyomor is tud álmodni. Nagyot, hogy legyen miből engedni.
444.hu/2017/12/01/felesege-megeroszakolasaval-es-lanya-megolesevel-fenyegettek-meg-magyar-szurkolok-a-wtcc-be-visszatero-francia-versenyzot

„Amióta kijött a keddi sajtóközleményünk, én vagyok a Michelisz-szurkolók céltáblája. Ezt még el is tudnám viselni, hiszen tudjuk, hogy a rajongók néha hajlamosak elragadtatni magukat, de amikor személyeskedő üzenetekbe fajul a dolog, és olyanokat írnak, hogy kinyírunk, megerőszakoljuk a feleséged és megöljük a lányodat, az már minden határon túl van”

És még ezt az (alpári) kultúrát fenyegetik a muszlimok, mi elvtársak?
Megint terjed a kultúránk és a jóhírünk a nyugati világban.
Mi vagyunk Európa cigányai, le se tagadhatjuk.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Norbit meg sajnálom, hogy ilyen "fasza" szurkolótábora van.
444.hu/2017/12/01/morvai-krisztina-2019-ben-kiszall-a-politikabol

"tervei szerint jogászi és egyetemi docensi munkakörébe fog visszatérni. "

A zegyetemen fog "tanítani"

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: de mindenkinél jobban utáljuk a migráncsokat. Nagyon katasztrofális élményeim vannak, én nem olyan nagyon szoktam emberekkel érintkezni, de most készítgetem elő a jövő éves szerződéseket, így viszonylag sok emberrel beszélek ebben az időszakban. Tíz ember közül 9 migráncsozik. Szörnyű arány. Legyen fideszes vagy nem fideszes, migráncsozik, mint egy vadbarom.

Ez az agymosás tényleg hatásos. Szar dolog, de hatékony.

Ekkora energiával pl a társadalmat, gazdaságot fejlesztve a kétharmad időszaka alatt valahol Ausztria és Csehország közé fejlődhettünk volna.

Így meg Koszovó és Montenegró között billegünk.
@Oxica:
nézd a fifát moszkvából, a süsüék nincsenek benne most majd áskálódnak és ármánykodnak, csányi elvtárs mit csinál a nézőtéren?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
levédiabasznád is majd áskálódik? és fenyeget?
@habakuk000:
a migráncsok szerencsétlen árucikkek, vagy??? de azok akik gyártyák a migráncsokat azok békésen szedik az árát!!! az egész buzinicc nek ugye $szagavan... $300/kopoltyú egy afrikai rabszolga ára Lybiában...nem kellene lebombázni azokat akik a migráncsokat gyártyák szerte szana a világban ???

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@habakuk000:

Igen.

Régen, németek millióit is pontosan ezzel az uszító antiszemita propagandával hülyítették.
El is hitték, hogy ők egy felsőbbrendű árja faj, különb más népeknél.
Annyira átmosták az agyukat, hogy még a vágóhídra is kimentek a szeretett vezérükért.
Hát én pontosan ezt érzem, ebben a migráncsozásban is.
A lápi hülyemagyar, különbnek, felsőbbrendűnek érzi magát egy muszlim menekültnél.
Ez az igazán nagy tragédia, mert ahogy a németek is pofára estek 1945 ben, úgy a lápi hülyemagyarok is pofára fognak esni, csak az időpont kérdéses, hogy mikor.
@Rodeo36 11:

B csoport alakul. Portugál-spanyol
@habakuk000: szia haba

Montenegro az hozzánk képest "momentán nyugat és lakosai kishazánk lakosságához mérten egyenként nobeldíjasok)

Hallottad dalma asszony és a háromdiplomás jurákpskata csevejét a karcefemen?)

Meneküljön ki merre lát!

......
Bár a `migráncskérdés tényleg sokrétű,nem fekete és fehér bonyolultságú és tényleg megoldásokért ordít,nagyon bűnösnek tartom az uszítást még kerítéspártiként is.

.....
Nem tudom `vótmávót-e egy remek magyar film a témában..Az állampolgár..egy magyarországra menekült afrikai férfi egy kisgyermekes iráni nő és egy magyartanárnő elgondolkodtató története.

Sokakkal megnézetném,de azt is megnézném pld.a királyi csatorna műsorra tűzné-e?
@Oxica:
ugye a "kiválasztott" népről még sohasem hallottál amelynek minden más "rassz" gój?

beee
csak hogy eccerű maraggyak

brühüyyy
kkk
patyom kinn
kérdezd meg netán yahoo elvtársat ogv baráttyát
444.hu/2017/12/01/a-finn-gyerekek-katedralisokat-gyujtanak-fel-veres-utcai-zavargasokat-provokalnak-es-tomeggyilkossagokat-rendeznek-osztalytarsaik-koreben

azt hiszem, ezzel elértük azt a szintet, hogy bármiféle karmikus következmények nélkül le lehet írni:

dögöljetek már meg mind, mocskos tolvaj fideszkeresztények, és kerüljetek a Pokolra, égjetek ott az idők végezetéig, és a fortyogó üstben lopkodjátok egymás pénztárcáját!

és nektek, az országrablásból egy sánta forintot se látó, teleszartszájű büdös hortimániás fideszprolik, ott a 888-on, a prosticrácokon és a mandineren, nektek is hasonlót kívánok. hogy rohadna meg a sunyi, a drogon tartott, mocskos tolvaj elmebeteg Orsós cigányotok seggét nyaló proli fajtátok!

egy országot nyomorítottatok meg egy újabb 50 évre.
gepnarancs.hu/2017/12/meszarosek-ot-hatranyos-helyzetu-foglalkoztatasat-vallaltak-az-17-milliardos-gyori-tenderen/

"Öt hátrányos helyzetű foglalkoztatását vállalta a Mészáros Lőrinc-féle Euro Generál Zrt. és Orbán vejének, Tiborcz Istvánnak az üzlettársa, Paár Attila által birtokolt West Hungaria Bau Kft. (WHB) – és el is vitte a győri Árpás parkolóház és egy balett-terem megépítését 1,7 milliárd forintért. A hátrányos helyzetűek foglalkoztatása a pályázatban mint “az eljárás során figyelembe vett szociális szempont” szerepel, írja az Átlátszó."

"A beruházás EU-s forrásból valósul meg. Két másik konzorcium is indult – Lázár János minden Kormányinfón elmondja, hogy egyre csökken az egyszereplős pályázatok száma – de érvénytelen lett az ajánlatuk."

Ennyike.

A vesztes pályázók, mehetnek a balettba ugrálni.

Mert a zeus források ne ám már hogy ne a felcsúti drótos cigányokat "gazdagíccsák", akik a legjobban köpködik a zuniót.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:
most műxik a russzofóbia meg melléxálon a kimilszuszuKNDK és leginkább a perzsák akik valahogy nem...(hogy mit nem? az teljesen mindegy majd kitalálják mint a levédiabasznádi sajtótermékek a finn gyerekek horror történeteit és ezen felül vannak a nők akiket vagy megbasztak vagy nem de 25 év múlva eszükbe jutott, hogy nem esett jól és egyébként is ingyen csinálták és most mind hisztérikus lett eszt meg a nagyérdemű zabálja addig is lehet bombázni Yement)

afganisztánban az egy főre eső bombák száma exponenciálisan növexik

a tanácsadó meg majd bevallja aszt is hogy ...és akkor lesz izé a demokrata párt meg van őrűlve kurva sok pénzbe' fáj a kempémny és az anyagi veszteségek a vesztes választás után csillagászatiak tejhát kell a demokrácia ha kell hanem

brühüyyy
kkk
patyom kinn
és a sok pöcs most krizmasszra készíti a rablómesét, lesz egy film is minimum egy miről? hát arról, hogy majd kitalálják azok jobbak mint a habonyművek
444.hu/2017/12/01/roman-zaszloval-es-fideszes-esernyovel-setalt-egy-ferfi-sepsiszentgyorgyon

Román zászló és fideSS esernyő.

Lehet, hogy még szavazni is fog a felcsúti cigányra, hogy jól kibasszon velünk magyarokkal.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Akkor most ki is pénzeli a román nacionalistákat elvtársak?
@Gábris szomszéd:
kösz, mintha én mondtam volna és a hélyák leugattak utána

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
essem akármi

www.dailykos.com/stories/2017/11/30/1720034/-National-Christmas-Tree-Lighting-Tens-Attend?detail=emaildkre1

brühüyyy
kkk
patyom kinn
az ugyanott lévő egyéb címeket...a kutya kergeti a saját farkát
444.hu/2017/12/01/levettek-a-musorrol-orban-allando-penteki-kerdezojet

Há mé elvtársak? Nem volt elég barna a nyelve elvtársak? Pedig nekem úgy tűnt elvtársak, hogy alkalmas a feladatra az elvtársnő elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Hiába, egyetlen fideSS csicska sem érezheti magát biztonságban, ha egy elmebeteget kell szolgálniuk. A gazdaállat bármikor lerázhatja magáról ezeket a parazitákat, mint kutya a bolhát.
@Oxica: Talán a nemzetvédelmi egyetemnek nevezett valamin a fajelméletet...
@Oxica: Nocsak! Nem volt elég hosszú a nyelve?
444.hu/2017/12/01/amikor-kijott-a-szajan-hogy-roszatom-akkor-rajott-hogy-hibazott-hogy-ezt-a-mondatot-nekem-nem-mondhatta-volna

"Emlékezetes az is, ahogy Simicska felidézi a nagy szakítós beszélgetését Orbánnal, és azon belül azt a részt, amikor elvileg az RTL Klub került szóba. Simicska korábban a 24.hu-nak azt mesélte, hogy Orbán konkrétan megkérdezte tőle, szerinte mennyibe kerülne a csatorna megvétele. Simicska állítása szerint azt felelte: "nem tudom, de ránézésre legalább 300 millió euró, 100 milliárd forint lenne". Mire Orbán, hogy sebaj, az oroszok, vagyis a Roszatom majd megveszi neki. "

Tehát a rohadék felcsúti cigány az RTL Klubot is el akarta hallgattatni, még hozzá a PaksII. ből kilopott pénzből.
A ruszkik megvették kilóra ezt a hazaáruló g..it és a lápi hülyemagyarok meg még ennek tapsolnak.

Hát itt szarosmagyarországon, még jó pár generációnak ki kell halni, hogy az ország kikeveredjen ebből a langymeleg kádárista fostengerből.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amúgy, ha a Lajos amit tud, mindent kiplakátolna, akkor az bizony elég nagyot szólna.
Az bizony atombomba lenne, amiből a felcsúti cigány már nem állna fel.
@Oxica:

"„bevalljuk, nem nagyon hittünk már abban, hogy az adventi reggeleinket nem a primitív erőszakosság, hanem az értelmes párbeszéd, kérdezz-felelek és a nyugodt, ébredés utáni hangulathoz illő hangnem fogja uralni."

Hát én vizuálisan elképzeltem ezt az értelmes párbeszédet. A kérdező vajon mikor tud kérdezni, ha a nyelve folyton foglalt?
A kérdezz-felelekben vajon nyugodt, ébredés utáni hangnemben megkérdezi azt, hogy nem viszket valahol?

Mijazhogy primitív erőszakosság? Mondjuk megkérdezni azt, miaf*nak építették sok adóforintból a kisvasutat a kerti budi mellé, amikor ct nem jut a kórházakba? Mert ugyé saját tulajdonú forint nem nagyon ment abba. Hát ez tényleg pimitíven erőszakos kérdés lenne. B+.
@Oxica:
Hát azt nem is lehet eltűrni, hogy a mikrofonállvány néha mikrofonnak képzelje magát! Kritikusan Szt.Orbánhoz?
Szentségtörés?!
valasz.hu/uzlet/onnek-is-leesett-az-alla-a-roman-gdp-gyarapodas-lattan-126508
Na né mán! Nem azér' mert direkt ugrált a jégen?
Csak a miheztartás végett: Medgyessy első 100 nappja alatt SPORTminiszter volt, tehát nem sok ráhatása volt a gazdaságpolitikára, a második 100 nap előtt pedig (2002. augusztus 1) lemondott, mert nem vállalta az újabb herdát.
De persze ettől még nyahiba (GyurcsáNYAHIBÁs)
A megküldött inzultációs levelek alapján a választásokon "majd kérni fogunk valamit" azért a kis zsozsóért!
Merthogy eszerint belföldi lakcímű magyar állampolgároknak minősülnek.
mno.hu/belfold/keleti-jarulekturizmus-hogyan-kapnak-ukran-nacik-szulei-magyar-nyugdijat-2431296
ukránok, Simicska egészségügyi nyomor és szegénység (vegyesfelvágott poszt)
kolozsvaros.com/2017/12/02/a-mennyezetrol-csopog-a-viz-a-lavorba/
Nem is tudom, még meddig szórakoztathatjuk itt egymást Fabius nélkül. A végén ez a fórum is kikopik alólam!
Ha netán megszűnne: viszlát Pupunál vagy a kolozsvári szalonnán!
@kekex:

Unatkozol?

Valahogy eddig nekem nem tünt úgy. Fabius nélkül is van ( sajnos ) miről beszélgetni.

Mondjuk én nem örülök, hogy nálunk nőtt a kínai áruk forgalma, mert ennyi ótvar műanyag ruha, cipő és egyéb áru még sosem volt kicsinyke hazánkban, oszt közben meg fuldoklunk a további felhasználásra nem alkalmas műanyagokban. Még tudományosan senki nem vizsgálta ( én nem olvastam róla ), hogy ennek a rengeteg műanyagnak milyen hatása van a gyerekek növekedésére, és az egészségre. Mert én viszketek tőle.
Sajnos az eu, és a kormány még sem a kender és a len termesztését, feldolgozását támogatja, pedig azok egézséges ruházatot biztosítanának. Jobban tudnék örülni annak, ha az indiai áru mennyisége nőnek. Ők viselhető anyagokból szőnek-fonnak.
@kekex:

Érdekes ez a vám meg annakaz összege.

Bejön a kínei ( akármiylen ) áru amit vámolni kell, ki isz szabják, oszt megdöngetik a mellényüket, hogy mennyit nőt a vámbevétel. Közben meg aki behozta az árut, annak árába szépen beépíti a vám összegét is, és a magyar fogyasztó a rárakott 27 % áfával együtt szépen kifizeti a kereskedőnek, aki csak az áfát adja tovább az államnak úgy, hogy abban benne van a vám összegének áfája is.

Szóval miért is jó ez nekünk? Vagy a rókáról lehúzzák azt a bundát is, ami megvédhetné?
@kekex:

"... viszont szívesen mesélt nekünk arról, hogy miként lett 100 négyzetméteres háza 97 ember lakhelye. Be van jelentve hozzá „93 ukrán, akiket az életünkben nem láttunk”. Csak a vastag kötegnyi, bontatlan nemzeti konzultációs ív maradt utánuk."

Persze, hiszen nálunk a nyár óta bárki bárhová bejelentkezhet a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül is. Mert a legújabb trükk szerint a bejelentkezőnek kell arról külön lapon nyilatkoznia, hogy az ingatlan x,y nevű tulajdonosa hozzájárult ahhoz, hogy ő a lakásába bejelentkezzen. Oszt pont. Régen a lakástulajdonos aláírása is kellett a bejelentkezéshez. Mondjuk akkor is voltak visszaélések, de gondolom jóval kevesebb, mint ezzel a lehetőséggel. Jelenleg ha a földhivatalnál, vagy bárol megszerzi valaki a tulajdonos nevét, már annak ismeretében be lehet jelentkezni bárkinek a lakásába.

Persze a hamis bejelentkezés bűncselekmény, de a választások előtt úgy sem nyomozzák le, majd a választások után fogják megszüntetni a nyomozást, addig meg a lakásbejelentés élő, mert ugyé ki kell azt alaposan vizsgálni.

Nekem az tetszik ebben a nyilatkoztatásban, hogy a tulajdonostársak is nyilatkoznak arról, a saját osztatlan tulajdonukba a tulajdonostárs hozzájárulásával bejelentkezhetnek. Ez viszont kész jogi nonszensz, hiszen osztatlan tulajdon esetén minden tulajdonos jogosult az egész ingatlan használatára ( kivéve ha másként állapodtak meg ).
@kekex:

Nekem azon esik le az állam mindig, amikor a Gyurcsányra próbálják kenni a gazdasági válság hatásait. A picinyke magyar gazdaság most sem lenne képes egy akkora világválság kivédésére.
Nyugi nertársak, a négyes metró miatt senkinek nem kell visszadnia a tao támogatást.SEM.

""Arra számítunk", hogy a korrupciós botrány miatt az elszámolt uniós pénzek egy részét vissza kell majd fizetni, de emiatt nem kerülhet veszélybe semmilyen, családokat érintő támogatás, bér- és nyugdíjkifizetés, sem a közszolgáltatások biztosítása - közölte Banai Péter Benő, a Nemzetgazdasági Minisztérium államháztartásért felelős államtitkára."

"hvg.hu/itthon/20171202_olaf_jelentes_4es_metro#rss
Ja, arról miért nem értekezett, hogy mi van a Demszkyék elleni nyomozással?
Lázár Jánosnak egyre rosszabb a szemüvege, az emlékezete, meg úgy általában a világhoz való hozzáállása. Mert szerinte rossz projekt pl. 6 iskola felújítása az energiahatékonyság jegyében.
Persze aki előbb kígyót-békát kiabál, annak nehéz utóbb a kitüntetést dícsérni. Ezt a magyar közmondás szájból segget csinálásnak nevezi.

merce.hu/2017/12/01/ime-nehany-rossz-projekt-ami-lazar-szerint-plecsnit-erdemelt/
@Oxica: Igen, pofára fognak esni. De ez most mellékes is. Az eljárás, az borzasztó. Hogy szabad határokkal, internettel, milliónyi tv-vel, rádióval, információs csatornával csak és kizárólag erre futja.

Mellesleg most kézzelfogható az eredménye a régi állampolgári népszavazás 23 milla románnal való fenyegetőzésének. Ott és akkor indult el ez az egész lidércnyomás. Egyenes út vezet idáig onnantól. Hogy a hazámból fasiszta, idegen-és más véleményt gyűlölő ostoba emberek hordáját faragták. Egy olyan országot, ahol nem kell cenzúra, mert az emberi hülyeség és rosszindulat forrasztja a szádra a másmilyen szót.

Michelisz rajongók megvannak?
Értem uram, értem, csak fel nem foghatom.

Mármint azt, Demján nertárs miért most jött rá, hogy 350 ezerrel több az állami alkalmazott, mint kellene. Pedig Orbán nertárs azt igérte, kisebb lesz az apparátus, mint a szocik idején volt. Szóval hogyisvanez?

mfor.hu/cikkek/vallalatok/Demjan_ki_akar_rugatni_350_ezer_embert.html?utm_source=rss&utm_medium=referral
@habakuk000:
Én még csak nem is hallottam ezt a "23 milla románt" Ellenben hallottam a nemzet orvosa, Mikolát, amikor a 20 évre való bebetonozásról beszélt. És nagyon nedm akartam @látjátok feleim szümtükkel: betonozni!
@látjátok feleim szümtükkel:
összecsúszott az előzővel, bocsi.
Az állami alkalmazottak többsége orvos, tanár. Már megkezdték a gimnáziumok leépítését, meg a szakoktatásból kiírtották a közismereti tárgyakat. Lesz majd kirúgható ember bőven!
@kekex: A közmédia szellemiségéhez méltó dekorációt helyezett el az MTVA épületénél a Jobbik. Amilyen Orbán Viktor, olyan a médiája is: hazug. :)

alfahir.hu/2017/12/02/mirkoczki_adam_mtva_propaganda_tv_orban_viktor_recept_eszak_korea
"A nyugdíjak vásárlóereje az elmúlt években csaknem 10 százalékkal nőtt."'

Valahogy ezt a nyugdíjasok nem egészen így érzékelik. Mert ugye van egy 27 %-os áfa, meg ami még emeli az árakat, pl. a sok kifolyt tao, a sok folyton emelkedő áru stadijonyépítés, a nyugdíj meg csak 10 szálakékkal erősödött. Valaki erősen elszámolja a lényeget.

www.sztarklikk.hu/kozelet/balog-zoltan-nyilvanosan-vallott-szerelmet-sajat-maganak/331594/
Mariann segíts,mert már nem bíírom)

Ostoba hibák miatt kaptunk ki Szegeden,de most kár lenne)

Nagyon nem szívlelem az ellenfelünknél a két Dusejbajevet,a kis Bombacunk pedig mintha elfelejtett volna kézizni a Kielcében,de nem bánom)

Ráadásul még hátravan a csajok norvégok elleni vb nyitója) nehéz,valamit inni kell)

ééépppíííítőőők!
@látjátok feleim szümtükkel:
BS aaz bullshit, lelőni a balogot, is
brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
levédiabasznád nem észak kórea!!! még összehasonlítani sem szabad! északkórea egy termék, a kapitalizmus által előszeretettel kialakított útálatos kép a zsinagógából (van még több is ilyennyük minden variációra eszt a dzsobbiknak nem szabadna elfelejteni sok minden más mellett sem egyébként északkórea az ellen küzd, hogy ne legyen második iraq vagy afganisztán és eleddig sikerrel, le a kalappal)

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@habakuk000:
mindíg nagy tosztelet a kivételnek, de KÖNNYŰ KATÁT TÁNCSBA VINNI a helyzet...az alaphelyzet amire épített és eleddig nagy sikerrel a didex gyilkos bandája, abban a levédiabasznádi "emberi" (ember alatti, talán a molyok mások?) attitűdök amik évezredeken át vonúlnak a történelmén kezdve mingyárt az un. honfoglalással és akörüli aljasságokkal és annak folyományaként esvány a kurva annyát és soroljam?

kevés kompromisszumképes vezető maradt egy két évnél tovább hatalmon ami történelmi távlatban nulla értékű

brühüyyy
kkk
patyom kinn
és megjegyzés rovatom: nem is fog változni csak a headhoncho személye
@látjátok feleim szümtükkel:
meg lehet baszni levédiabasznádot, egy orbángeci nem nő föl egymagában mint a dudva, hanem táptalaja van és a trágya ami élteti

a többi a valóság, semmi sírnivaló
basszátok meg a tudomámnyotokat

brühüyyy
kkk
patyom kinn
egyébként a süsülandia pontosan ugyanez, csak jobb függönyei vannak
444.hu/2017/12/02/orban-nem-kivanja-kommentalni-a-simicska-interjut

"Simicska Lajos az RTL Klubnak adott interjút, amelyben elmesélte, Orbán nála érdeklődött, hogy mennyiért lehetne megvenni az ország egyik nagy kereskedelmi tévéjét, az RTL Klubot.
Simicska azt válaszolta, ehhez 100 milliárd forint kéne, mire Orbán azt válaszolta, „majd a Roszatom megveszi neki”. Simicska szerint itt telt be nála a pohár, és ezért tartja hazaárulónak Orbánt."

Csak annyi a különbség, hogy a roszatom a tv2 őt vette meg a g..inek.
Egy hazaáruló g..i, aki kiárusítja az országot a ruszkiknak és a kínaiaknak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Mikor a felcsúti drótos cigány behúzza a 4. titulusát, meneküljön ki merre lát, mert itt szarosmagyarországon emberi életet már nem lehet élni.
@látjátok feleim szümtükkel:
Jellemző, hogy több helyen is az Orbán (politikai) prostinak minősítését emelik ki.
"A külpolitikában Ön az Európai Unió politikai prostituáltjává vált. Miközben az Európai Unió pénzügyi hozzájárulásai biztosítják a gazdaság felszínen tartásához szükséges létfontosságú forrásokat, Ön napi rendszerességgel támadja Brüsszel „birodalmi uralkodását”. A szomszédos országok magyar kisebbségeit politikai sakkfiguraként használja, és megpróbálja rasszista, etnikai vonalak mentén megosztani az Európai Unió tagállamait. Eközben látványosan nyitott Vlagyimir Putyin orosz elnök felé, annak érdekében, hogy igazolja saját diktatórikus rezsimjét."
@Oxica:
"Uramisten, mekkora volt itt a jajgatás ezelőtt tíz évvel az IMF hitel miatt, szem nem maradt szárazon!
Hogy miket írtak a dilettáns Gyurcsányról, aki eladósította az országot, aki rabszolgasorba taszította a megtört magyar nemzetet, aki felelőtlen volt és meggondolatlan!"

'A csúf, randa Unió és a mocsok IMF helyett most a kedves és szép Oroszországtól és a mosolygós Kínától veszünk fel hiteleket, melyből építünk egy olyan atomerőművet, melynek szökségességéről erősen megoszlanak a vélemények, de időszerűségét tekintve egységes az álláspont: ez ma - Orbánon kívül - senkinek sem sürgős.
És építünk egy olyan vasútvonalat, melyre a kínaiaknak van szükségük, természetesen kínai hitelből.
Marha jó üzletek, ebből a marhák mi vagyunk, a jó üzlet pedig a két nagyhatalomé, ahogy ez már lenni szokott."

www.pupublogja.hu/2017/11/adosrabszolgasag.html
"Miért is gondolta valaki, hogy lesz kovetkezmény"
Nem báncsuk a mi kutyánk kölykét! Pedig a Btk valamit harangoz a más pénzével sajátjaként rendelkezésről!
www.sztarklikk.hu/kozelet/mikola-meguszta-mar-nem-nyomoz-utana-a-nav/331600/
hvg.hu/gazdasag/20171203_Es_akkor_a_soproniak_beragtak_az_alfoldi_migransokra
Szavazás:
"Mi kell a nyugat-dunántúliaknak?

Kerítés a régió köré, és határvédelem.
"Ha Sopronba jössz, nem veheted el a soproniak munkáját" óriásplakátok
Reménykedni, hogy az osztrákok lezárják a határt, máris több lesz a hazai munkaerő."
@kekex:

Nincs semmi gond, dolgozzanak a soproniak, szombathelyiek, ne a tetűjüket vakargassák, oszt a probléma megoldva.
@kekex:

Volt asszonypajtás majd mozgatja ezt a trutyit tovább, mert őt érte kár. Nem is értem, hogy miért a nav nyomozott.
Mit is íratott Orbán a nagyplakátokra? A magyar törvényeket mindenkinek be kell tartani - ha jól emlékszem.
Talán még a Szijjártó miniszternek és alárendeltjeinek is. IS.

nepszava.hu/cikk/1147102-offshore-ozas-titkolozas---mit-rejteget-szijjarto-miniszteriuma/

Vagy talán pont attól lesz jó Lázár utódjának, hogy tudja mit, és miért nem kell betartani?
@kekex:
Szia!
A 7.12 h-kor írt kommentedre, a kínai hitelfelvétel kapcsán:
Kezdetben lázasan kerestem ennek hitelnek a megtérülését célzó elemzéseket, de mindössze annyi jelent meg, hogy cca 2.000 év a megtérülés ideje.
Eredménytelen kutatásaimat megerősítette Orbán Viktor nyilatkozata, ki is írtam:
"Másodlagos, hogy a beruházás Ft-ban hogyan térül meg, az a fontos, hogy ez a szállítási vonal Magyarországon keresztül megy, és ez a tény felértékeli Magyarországot."
Tehát a bruttó 750 milliárdos hitel nem hoz az országnak egy buznyákot sem.
Azonban ennek a 2007. óta - a kínaiak által szervezett - Selyemútnak van egy hosszú távú drámai következménye az eu országainak a számára.
Kína el fogja árasztani Európát az export termékeivel olyan mértékben, hogy az európai termelési kapacitásokra nem lesz szükség, mert a termékeket kiszorítják a Kínából érkező, egyébként jellemzően nagy tömegszerűségben gyártott áruk.
Emlékezni érdemes a rendszerváltás körüli kínai árudömpingre, amely miatt főként a könnyűipar leépült, munkanélküliséget vont maga után, és a mai napig nem állt talpra.
Érthetetlen, hogy miért támogatjuk az európai piacok ilyen áron való megszerzését úgy, hogy még anyagi áldozatokat is bedobunk magunk ellen.
@Gábris szomszéd:
szokásos napi herce hurca

brühüyyy
kkk
patyom kinn
ez demokráciában normális
@kekex:
dolgozik a fidex lásd még gyurcsány megbuktatását

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Olvassátok feleim szümtükkel, már ha van, és látóképes.

"Jóvátételi adót vetünk ki azon vállalkozásokra, amelyek az elnyomó Orbán-rendszerrel kollaborálva anyagi haszonélvezői voltak a rendszer közbeszerzéseinek és működésének. A jóvátételi adó bevételét kárenyhítésre és kárpótlásra fordítjuk az Orbán-rezsim kárvallottjainál.

Tételesen megvizsgálunk minden 2010 utáni állami vagyonértékesítést, és minden olyat kártalanítás nélkül visszacsinálunk, amely az elnyomó, illiberális állam kedvezményezettjeihez kapcsolható."

index.hu/i2/#bloghu/berkeczbalazs/2017/12/02/feljelentem_az_orbani_maffiaallam_letrehozoit

Bár nekem van egy kis álthallásom, arra a franciák felé ( J'Accuse? ).;D
@látjátok feleim szümtükkel:
guillotin nélkűl lófaszt sem ér
meg a szekerek amiken odacepelik a rohadtakat szépen sorban

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
kibaszás

brühüyyy
kkk
patyom kinn

méghogy paszkál?
Havas: Habony nem lehet akkora barom, hogy betámad a vona-könyv miatt :)

alfahir.hu/2017/12/03/havas_henrik_vona_gabor_n1tv_deutsch_tamas
@Gábris szomszéd:
ez nézhetetlen...a kampány be van gerjedve...és az asok seggfej öreg ember ott amint cerkófmajmot játszanak

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
szvsz a saját fegyvereikkel kell és lehet legyőzni őket: hazudni mint a vízfolyás és összemosni féligazságokat hazugságokkal és kétségeket ébreszteni meg bedobni néhány borzalmas eseményt amik sohasemm történtek meg de jól hangzanak

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
orbán viktor titokzatos svájci úttyain fiú háremeket látogat és a magyar nemzeti adófizető pénzéből fizeti az egészet...azért jár keletre, mert ott divat a vendéget meghívni mindenféle exotikus fürdőzésre ahol kéjes masszázsokat kap és hasist szív nargiléból

meg hasonlók
brühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2017/12/04/olyan-remizt-epitettetek-az-eu-penzen-hogy-nem-tud-beallni-a-villamos

Hát ez van elvtársak, mikor nem a Pasa-parkba építik a remízt elvtársak, mert az akkorára tágul elvtársak, amekkorára kell elvtársak.

Amúgy elvtársak, ilyenkor milyen jó az unió mi elvtársak? A sorosista unió megint küldött lóvét remízre.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Amikor nem mindegy, hogy ki kéri a hitelt a banktől.:(

nepszava.hu/cikk/1147169-tiborczek-tobb-mint-felmilliardert-vettek-birtokot/

Persze a föld lehet fedezete a hitelnek, no de mások miért nem jutnak így hitelhez?
www.atv.hu/belfold/20171204-szazaval-futottak-at-a-szarvasok-az-uton-majsnal/hirkereso

Úgy tűnik ez a nagy magánvadászati rendszer nem jött be, valamiért régen sosen lehetett hallani ekkora csordákról. Meg ennyi vad okozta balesetről sem. Talán hiány van a vadászokból is? Vagy túltermelés van a vadakból ( ezért lehet kapni vadhúsos kutyaeledelt is )? Esetleg netársak lenyúlják a vadászat fejlesztésére szánt pénzeket és vadászházak meg szükséges eszközök/munkák helyett >vadász<lakásokat építenek maguknak?

Csak azt nem értem, hogy az állami ellenőrzés hol maradt az elmúlt nyóc évben?
Olvasom, hogy egy 26 éve győri férfi terrorban tartotta, ütötte, verte, megerőszakolta, megalázta barátnőjét.

Nos nertársak, ezt és az hasonló eseteket nem kéne nagyplakáton szóvátenni? Hózzászólni, fellépni ellene még időben?
Mert ugyé utólag mndig kiderül, hogy mások is látták, tudták az ilyen eseteket, és mégsem szólt senki? Ki is a veszélyes Magyarországra?

index.hu/belfold/2017/12/04/terrorban_tartotta_es_kinozta_baratnojet_egy_gyori_ferfi/
@Oxica:

B+!

"A hétvégén utánakérdeztünk az esetnek, és egy BKV-közeli forrásunk részben megerősítette a történteket. Mint mondta, a remíznél van egy rossz helyen lévő oszlop, emiatt az egyik, a Forgalmi utcával párhuzamos, rövid vágányra nem lehet bemenni. A kivitelező szúrta el, most jöttek rá, az oszlopot át fogják helyezni.", olvasom az Indexen.

Küldök már egy-két illetékesnek egy nagyítót. Azzal esetleg a jövőben meglátják a két sínpár közt álldogáló oszlopot, már az építmény átvétele és üzembe helyezése előtt is. ;D
Fejlődünk nertársak, fejlődünk, csak nem előre.:(

index.hu/belfold/2017/12/03/112_szolnok_tuzoltok_katasztrofavedelem_szajbarago/

Nagyon régen, még a kádárizmusban, amikor híre-hamva sem volt a 112-nek, a tűzoltó állomástól egy percre laktunk. Na jó, ha autóval jöttek, akkor két percre.

Kigyúladt a közeli emeletes házban lévő lakásunkban az olajkáhyla. Gyalog futva elloholtam a tűzoltó állomásra, ahol ahelyett, hogy valaki kézbe kapott volna egy poroltó készüléket és azzal elszaladt volna oltani, az ügyeletes a lábméretemtől a lábszag méretéig mindenről kikérdezett. Hiába kértem, menjenek már valaki oltani. Mellesleg megkérdezet azt is, mi volt az olajkányhába. Vajon mi?
Mire kiértek, az a szoba, ahol a kályha kigyulladt úgy égett, hogy a füsttel együtt a láng is jött ki az ablakon, amit első ijedtemben kinyitottam ( mint sok-sok évvel később megtudtam, kivételesen nagyon helyesen ).
Haldéktalanul vásároltunk a gépkocsinkba egy poroltó készükélet. Azóta is van, mert ezek szerint a katasztrófa védelme még most is fontosabb, mint az állampolgár és vagyonkájának a védelme.:(

Persze az a hüje tűz illetékes elv/nertársaknál ritkán üt ki. Utána pedig rögtön tudnák, hogy mi a dolguk.
444.hu/2017/12/04/kiszoritottak-orban-viktor-legfontosabb-nemet-szovetsegeset

A g..i átka megint lecsapott. Aki a g..ivel bratyizik, mind bukott ember, kivéve a keleti diktátorok.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Így könnyű nagyot modani, és beruházni:

"A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) és a kínai-magyar vegyesvállalat, a BBCA Szolnok Zrt. aláírta a szolnoki citromsavgyár felépítéséhez szükséges 12 éves lejáratú, közel 32 milliárd forint keretösszegű hitelmegállapodást, amelynek köszönhetően elindulhat a beruházás – közölte az MFB hétfőn az MTI-vel.
Most úgy tűnik, már sínen van az ügy. A bank közleménye szerint a Szolnoki Ipari Parkba tervezett, mintegy 46 milliárd forint összértékű beruházás állami részvétellel és az MFB finanszírozásával épülhet fel."

A MFB meg kinek is a bankja?
Azért ha jól megnézzük, ez a gyár a magyar adófizetők pénzén épül fel, és a tőke nagyobb részét, sőt túlnyomó részét az állami tulajdonú bank fizeti. Akkor mi is annyira jó ebben a kínai befektetésben?

24.hu/fn/gazdasag/2017/12/04/32-milliardos-hitelt-kapott-a-kinai-magyar-citromsavgyar/
@Mariann19:
Eddig is exportáltak a kínaiak mindenfélét, ettől még nem fog nőni a volumen. Legfeljebb még olcsóbban adhatják, ha nem hajón és repülőn szállítják.
És tényleg komolyan gondolják az itteni vámkezelést, mert nálunk MOST még sokkal hamarabb intéződik (pár óra), mint máshol (pár nap), de persze várható, hogy mások is nekiállnak majd fejleszteni.
Viszont csak 10 évre titkosították, tehát a végére majd tisztábban látunk. Vagy sem.
@Gábris szomszéd:
Jaj, hát azt hittem, hogy a rabbitáncoló Vonát linkeled!
@látjátok feleim szümtükkel:
Amióta kiderült, hogy vissza kell pakolni az MFB-t az állami büdzsébe, kissé óvatosabban herdálnak a fijjúk!
www.portfolio.hu/gazdasag/bankok/kisebb-lesz-a-szolnoki-citromsavgyar-kevesebb-hitelt-ad-hozza-az-mfb.269923.html
@kekex:
fel vagytok ti készűlve a forró télre? lesz még olyan rémhíráradat, hogy arról kó'dú'tok!!! az, hogy a vonát a dzsobbik meg akarja puccsolni mint anno a fidex mszp a gyurcsányt az egy kis csipkerózsika mese ahhoz képest ami még hátra van egyeűlőre tesztelnek benneteket, mit és hogyan bírtok és hogyan reagáltok
aszerint lesznek a rémhírek

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Egyrészt:
www.portfolio.hu/unios-forrasok/gazdasagfejlesztes/ujra-az-eu-penzekrol-vitazik-a-magyar-parlament.269883.html
másrészt:
mandiner.hu/cikk/20171203_ujhelyi_istvan_egy_el_nem_mondott_beszed
" Tisztelt választók, hétfőn egy ócska színjátékot közvetít majd az állami média. Önöknek elég annyit tudni, hogy Magyarország többezer milliárd forint uniós támogatást kapott a plakátokon gyűlölt európai közösségtől az elmúlt években, ez a pénz tartotta leginkább működésben az ország gazdaságát. Ennek a pénznek egy jelentős része azonban nem Önökhöz és az Önök életének javítására, hanem fideszesek családtagjaihoz, barátaihoz, üzlet- és élettársaihoz kerültek. Ez a valóság, a többi csak a NER ócska kirakati játéka, ócska, levitézlett kirakati bábukkal.”
Hehe!
Lukra futottak a fiúkák? Hát hogy lehet ezt így elhúzni majd a választásaokig?!
propeller.hu/itthon/3320015-magyar-nemzet-aznap-utaltak-volna-penzt-amikor-elindultak
Csak a reszli maradt, mivel 3 nappal korábban a zömöt elküldték, ezért már hiába zárolták a számlákat. Hihihi!
Na persze, nyahiba!
mno.hu/belfold/ukran-nyugdijbiznisz-gyurcsanyra-mutogat-a-fidesz-2431504?utm_source=feed&utm_medium=rss
Direkt ő telepíti be az ukránokat, hogy torziccsa a választókerületet. Noooormális vagy Lujza?
@Rodeo36 11:
Egyrészt a Jobbik éppen mélyrepülésben van (ha hinni lehet?) a közvéleménykutatóknak 1/3 szavazót vesztett.
Csak használna a megítélésének, ha valóban leszakadnának tőlük a vállalhatatlanul szélsőségesek. A vidéki balos aktivistaverés arra jó volt, hogy tudatosítsák: már levált egy rész Erő és Erőszak, vagy valami hasonló néven, és a nyugdíjas nőstényfröcsögő kirúgása sem rossz húzás.
A Heller dicséret pedig gyurcsányos (többet visz, mint amennyit hoz)
varosikurir.hu/

A gépnarancsot is itt lehet majd olvasni, ebben a kibaszott nagy baloldali médiatúlsúlyban.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex:

Mert Tuzson Bence tudja mi van vidéken? Már az összes cöf-röf, és fideszes polgári kör összement, így mit is tudhatnak? A fellegvárból csak a rózsaszín brüsszeli pénzfelhőket lehet látni.

"Csontos Csaba ehhez képest magasztos célokról beszélt a támogatásokkal kapcsolatban.

Felismertük, hogy mélyebbre kell menni a társadalmi gondok kezelésében, és nem lehet Budapestről megmondani, mire van szükség egy ormánsági faluban. Ezért megállapodtak egy pécsi és egy debreceni civil szervezettel, amelyek az elmúlt hónapokban felmérték, melyek a szegénységből adódó legnagyobb problémák a saját régiójukban..."

Ja, ha ez politikai tevkenység, akkor hajrá Sorosok!

Mellesleg azt tudja a Tuzson, hogy a nagyapám azon a birtokon volt parádés kocsi, amelyiknek most Lázár János a földesura, a nagyapám egyik unokája, meg ott cseléd, és munkavállalóként sincs több joga, mint anno nagyapámnak?
Ngyapámék nem ezért küzdöttek, és harcoltak.
@kekex:

"A politikus hozzátette: a hatályos törvények szerint külföldi állampolgároknak is lehet magyar lakcímük, amire egy több mint 50 éve kötött magyar–szovjet egyezmény ad lehetőséget."

No de kérem! Urkajna nem Szovjetúnió, és nem is annak utódállama. Mikor is állapodtunk meg velük?
@kekex:

"A Magyar Nemzet megkereste Fiák Istvánt, hogy van-e ennél pontosabb létszám, ami rendelkezésre áll, de nem válaszolt a megkeresésre."

Hehehe, nem is válaszol, mert nem tud, de a magyar parlament az tud. Mert nekik elmondták a nyomázás egyébként nem nyilvános adatai? Akkor itt hivatali visszaélés és titoksértés is van, nem is kicsi. Nem kéne ezért valakit feljelenteni?.
@kekex:
ja, a közvélemény és amit kutatnak?

kkk
brühüyyy
patyom kinn
@kekex:

Na így még szebb a kép. Szerintem, most eszeveszetten járnak az agyakban a kerekek, hogy miként lehetne a kis tökével nagy hitelt szerezni, mert azért ezt a priznicet sem akarnák kihagyni. Majd eccer csak azt halljuk, hogy további hitelt kell adni, mert ebbűl nem gyütt ki, mint a vizes vb, de nem is tágult magától, mint a külgazdasági minisztér kecója. Tényleg, ebben nem ez a minisztérium ügyködött? Mert ugyé kínai lenne a "tőkeerős" befektető. Ha jól értem egészen két milliárdot be is fektett volna, ha...haha.

Azért megint megkérdezem, hogy mi is ebben a nagy cirtomos üzletben a haszon a magyar választónak? Netán az, hogy a cirtomsav nem csak a száját, hanem még a seggelyukát is összehúzza?
Mit rerménezett az élelmiszer álbotrány?

"Az igazgató leszögezte, hogy ez az ügy leginkább a magyar élelmiszeriparnak, és azon belül főként a hazai szereplők exporttevékenységének ártott, hiszen a nemzetközi célországok fogyasztói azt szűrhették le a híradásokat látva, hogy a magyar termékek silányabbak."

:(:(:(

www.penzcentrum.hu/vasarlas/nesze-neked-termekbotrany-ezen-mulik-a-magyar-teliszalami-jovoje.1061853.html
@látjátok feleim szümtükkel:
az MNB tartalékaiból van még néhány fillér az üres trezorban?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

utánam az Özönvíz alapon csinálják, és a guillotine okat már fűtitek vagy amúgy hidegen csapjátok le J'Accuse...!
@látjátok feleim szümtükkel:
öntökönbökés?
nahát a sok hülye?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Hehehe-hahaha.

Ez a hivatal védi a fogyasztói érdekeket, amikor még egy csalót sem tudnak kikerülni?

"A miskolci megyei kórház beszállítójától Kovács Piroska a Magyar Államkincstár nevében kért és kapott egy kintlévőségi listát, majd ennek segítségével 9 millió forintot fizettetett ki a kórházzal. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivataltól pedig csaknem 11 millió forintot csaltak ki."

Mi lenne ha a nagyplakátolás helyett a hivatalok, intézmények érintett dolgozóinak tartanának tanfolyamokat a törvények elolvasása és annak betartása céljából? Mert ugyé miért is adott ki egy intézményi dolgozó kintlévőségi listát?

Mellesleg azt mondta valahol egy megyei igazgató, hogy az ő mozgási/döntési lehetősége sokkal kisebb, mint azt a poziciója alapján gondolják az emberek. Bezzeg az országos főnöke állandóan sportügyekben utazik, meg hol itt avat, hol ott avat valamit. Mert biztosan az a fő dolga a fizetéséért. A polgár meg csudálkozik, hogy Kovács Piroska megszívatja.

hvg.hu/itthon/20171204_Kovacs_Piroska_ha_beindul_a_Nebih_is_aldozatul_esett_a_csaloknak?ver=2&utm_expid=1324304-23.8USXuGWPRhWtdjJmATShwQ.1&utm_referrer=http%3A%2F%2Fahirek.hu%2Ffriss2.html#rss

A bíróság meg ismeretlen bűntársakra tekintettel ahelyett, hogy jól nyakon verné a bűnszervezet tagjait, még csökkenti is a büntetésüket. MIÉRT is?????
@látjátok feleim szümtükkel:

Mit eredményezett az élelmiszerbotrány lenne a pontos a 15:58:46-os bejegyzésben. Elnézést a hubáért.
"Lázár válasza: Puch is ezt csinálta"

No, ez mostan egy besimerő vallomás arról, hogy nem a kutya változott, csak a nyakőrv, vagy óvodás miniszter válaszol a felnőtt képviselőnek? Vagy mivan?

Meg úgy jó lenne tudni, ha Rogán törvényi tilalmak ellenére offshore céggel üzletelt, akkor hogy is van ez a kurva " be kell tartani a magyar törvényeket" kijelentés? Vagy pont azért tették rá a nagyplakátokat, hogy a nép ne vegye észre amint szarnak a fideszben a törvényekre? Nincs ebben valami hivatali visszaélés amikor a saját tövényeiket megszegve offshore céget hoznak indokolatlanul gazdaságilag előnyösebb helyzetbe?

index.hu/belfold/2017/12/04/lazar_megvedte_rogant_puch_laszlo_is_ezt_csinalta_odex-ugy/
@látjátok feleim szümtükkel:
mindeközben ( ha nem teccik a forrás akkor is igaz a hír)

www.rt.com/business/411877-russia-china-bonds-dollar/

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Micsoda "véletlen". :)

Lehet, hogy a tanyasi Finkelstein (Habony) mégis megkapta Orbán áldását: szexuális zaklatással vádolják Havas Henriket.

index.hu/kultur/media/2017/12/04/bauko_eva_szexualis_zaklatassal_vadolja_havas_henriket/
@Gábris szomszéd:

tökeim tele vannak ezzel, az egész világ ezen csámcsog, gumicsont, bedobták, mert addig a sok seggfej erről brekeg és nem a valós dolgokról

megbaszták az a baj, ha nem baszták meg az baj (itt kanadában már írtam róla azért ment a verseny, mert a celeb rájuk sem hederített de megvádolták erőszakkal és főnöki hatalommal való visszaéléssel a bírónő(SIC) kibaszta az egész ügyet miutánm a csajok még a tárgyalás alatt is molesztálták a pasit twitteren, hogy miért nem engem szerecc?

mennyenek annyuk redves...jába, és ne várják meg amíg valaki gazdag lesz, egy sarki koldust még senki sohasem vádolt meg és a mellette levő íróasztalnál dolgozó pasit sem vádolják, csakis gazdagokat és akiknek a karrierje ettől tönkremehet ha igaz ha nem

kurva annyukat és a bíróságnak is amely nem bassza ki az ügyet a picsába

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
ez a baukó meg egy útszéli ribanc, mi a baja?

nem eléxer baszták meg?
brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11: Gondolom pénzt akar gyűjteni. :)
Hehehe-hahaha-nyihaha!

Megkérdezték a rendőrséget, hogy VV Fanni valóban meghalt-é. Válasz:

"a büntetőeljárás nem nyilvános, a sajtó hasábjain folyó tevékenység. A nyomozati és a büntetőeljárás egyéb szakaszaiban a sajtónak adandó tájékoztatás rendjét a büntetőeljárási törvény rögzíti és arra szigorú szabályokat határoz meg. A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy folyamatban lévő nyomozásban végrehajtott és tervezett eljárási cselekményekről, a kihallgatások tartalmáról, valamint a nyomozás egyéb részleteiről eddig sem számolt be a sajtóban és ezt a gyakorlatot a jövőben is követni fogja. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a nyomozásra vonatkozó közérdekű információkat, amelyek a nyomozás érdekeit nem sértik időben közöltük a sajtóval, így a korábban elmondottakon felül egyéb tájékoztatást nem kívánunk adni." index.hu/belfold/2017/12/05/vv_fanni_rendorseg_halalhir/

Teccenek érteni??

Fanni ügyében a nyomozás nem nyilvános, a dr. Czeglédy ügyében meg annyira nyilvános, hogy a parlament már el is boronálta a bűnösséget. Akkor hogy is műxik
ez a szigorú szabályozás:?
Hahaha-hehehe-nyihaha! Brühühü...
444.hu/2017/12/05/ugy-kapott-papiron-12-szazalekos-beremelest-a-magyar-egeszsegugyi-dolgozok-jo-resze-hogy-nem-vihetnek-haza-tobb-penzt

A lápi hülyemagyar dolgozókat megint átbaszták a béremeléssel, már sokadjára.

"Volt már, aki megunta, a Praktikerben eladóként többet keres, mint az egészségügyben korábban mindenféle ügyeleti kiegészítésekkel."

Ennyi.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Előbb-utóbb majd csak kinyílik az eü dolgozók szeme is, addig csepegtet bele a kormány. Mellesleg a kínai befektetőnek jár a beurházás majd nem teljes összege hitelként a magyar állam fejlesztési bankjától, a magyar egészségügyi dolgozónak meg nem jár tisztességes bér?
Akinek ez így jó, az szavazzon a fideszre, mert jár neki. Mármint neki, mint szavazónak jár a fidesz. Egészségére!
Jut eszemb. Sajtóhírek szerint a Fannit eltűntként keresi a rendőrség, az pedig közigazgatási/igazgatási eljárás. Miként is jön akkor az ügybe a büntetőeljárás? He?
@Oxica:
A rezsicsökkenmtéssel nem baszkuráltak? Miért éppen az eü. dolgozókat ne verték volna át?
kamaraonline.hu/cikk/az-eu-ban-63-szazalekkal-olcsobb-lett-nalunk-12-szazalekkal-dragult-a-foldgaz
@kekex:
élesedik a kampény...és mi lesz még? közben a földgáz ára is felmegy mert felvitték már a padláson van?, vagy onnan is kitört?

lesz ez még így se és még az ünnepekre is behabonyoznak egy kicsit...azután meg utánuk az özönvíz alapon bármi

brühüyyy
kkk
patyom kinn
röhögve várom...kacaj, móka és vidámság meg robbantások?
@kekex:
nézd, most, hogy Kína aszon'ta kanadának, hogy nyasgem, elvégre a bolha köhög (kereskedni mentek de emberi jogokkal jöttek elő erre lefagyott a kínai mosoly és ...középső újj) kanada össz lakossága két közepes kínai város...most a 3 (összesen) nemtöbb kínai és kanadai állampolgár esete miatt feldugva a lófasz...most hasonlíccsad: levédiabasznád kisebb kínai falu méretű és se nem oszt sen nem szoroz...a beruházásaikat meg megvédik...hiteleiket is nem hülyék a világtörténelem legjobb kereskedői

brühüyyy
kkk
patyom kinn
levédiabasznád elsűllyed a balaton mocsarában észre sem veszik, horgásznak tovább
@kekex:
chapuceria

mongya a hispán ha ügyes

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@kekex:

Akár nála is.

Meg azt is, aki kiadta a sajtónak, hogy a Gyurcsány feleségét mikorra idézte a rendőrség. Ha már a rendőrség szerint szigorú szabályok vannak a büntetőeljárásban a tájékoztatási lehetőségekről.

Egébként meg az Orbán is azt mondta, hogy a magyar törványeket mindenkinek be kell tartani. Annak is, aki a tövényt be nem tartva jogtalanul gazdasági előnyt biztosít offshore cégen keresztül folyatott állami pénzből, meg aki kiadja, hogy kit mikor, milyen ügyben idéznek a rendőrségre.
@kekex: Köszi a prostisrácok és a híradó csemegéit. :)
@kekex: Gyurcsányék döntöttek, nem lesz közös lista

alfahir.hu/2017/12/05/gyurcsany_ferenc_dk_mszp_baloldal

Kiszivárgott levél: "haláltusáját vívja az MSZP"

alfahir.hu/2017/12/05/mszp_molnar_gyula
@Gábris szomszéd:
Nem novum, már hónapokkal korábban tartott róla a DK pártszavazást. Na persze Gyurcsány nagyjából úgy tette fel a kérdést, mint a nemzeti inzultáción - nem sok helyet hagyott a fantáziának. Csak az mszp-nek mostanában kezd leesni, hogy komolyan gondolták.
Anno 45 után értelmes pártszervezők azzal fűzték a Szocdemek és a Kom.Párt között ingadozókat, hogy jobb a kom.pártba belépni, mert a szocdemeket úgyis be fogják darálni, és akkor már jobb darálni, mint darálódni.
Az értelmesebb párttagok már régen átszambáztak a DKba.
Az aktivisták nagy része kiöregedett, az ifjúsági tagozatot (Amöba) eliminálták - mitől me haldokolnának?