Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Oxica: 444.hu/2017/07/28/lipcsei-magyarok-sem-ertik-mifele-migransoruletrol-beszel-a-magyar-vivoszovetseg... (2017.07.28. 14:46) Menj a picsába, Soros!
  • Imola Helyesi: @Gábris szomszéd: Látom. már a maradék álarc is lehullt rólad. Akkor milyen Gábor vagy? A Jobbik ... (2017.07.27. 17:29) Te leváltanád Orbánt?
  • Rodeo36 11: @taga20: brühüyyy kkk (2017.07.09. 04:21) Káder János aláírta a lex csicskát
  • kekex: @Gábris szomszéd: Tévecc, az agyhalott fideszbirkahívők képtelenek lennének akárcsak végig olvasn... (2017.07.05. 14:25) Rohadjál meg, Simicska!
  • Rodeo36 11: @taga20: majd ha kimozdúlsz érdalsóról legalább érdfelsőre akkor majd ...de addig nyugodt vagyok,... (2017.06.24. 14:42) Menekül a Fidesz

2017.07.08. 11:53 Fabius

Te leváltanád Orbánt?

16% - ennyien szavaznának egy LMP-Együtt-Momentum-Párbeszéd listára, állítja a Medián legfrissebb felmérése után. Na helló, jó reggelt, jobb későn felébredni, mint soha - mondhatnánk - ha ez ilyen egyszerű lenne.

De nem az.

 Abban semmi újság nincs, hogy a szavazóképes kedveslakosság jelentős százalékában az MSZP-nek, Gyurcsányéknak morális deficitje van. Ez akkor is így van, ha Orbánék nem Nokiás dobozzal hanem Kamaz dömperrel hordják haza a közpénzt, és disznószaros gumicsizmával tapossák időnként a saját alaptörvényüket is. 7 év és az alatta történtek nem tették semmissé a 2010 előtti időszak elkúrásait. Nem lett se amnézia, se automatikus közéleti amnesztia, bármit is tettek Orbánék. Tudják ezt a szocik is, ezért Botkára van felépítve a kampány és nem akárki másra. Nyilván tudja Fletó is, de egy középpárthoz elég követővel a háta mögött nem nagyon akarózik neki tudomásul venni, ami azért érthető lenne bármelyik, normális választási rendszerrel bíró demokratikus országban. Pech, hogy a miénk nem ilyen.

Hogy lesz ebből orbánváltás?

A jelen állás szerint leginkább sehogy. Hiába van most már szabad szemmel is jól látható mennyiségű ember, aki egy új pólusra hajlandó lenne szavazni, ha ez az új pólus nem fog létrejönni. Márpedig szerintem nem fog. Az LMP fennállása óta milliószor átalakult, az arcai kicserélődtek, csak egy valami van, ami állandó: a különutasság. Mintha folyamatos rettegésben lennének, hogy egy összefogásba beüléstől elveszne az identitásuk. Az már 2012-ben kiderült, hogy önálló pólusképzésre alkalmatlanok, az akkor alakuló Bajnai féle pólushoz csatlakozásról meg annyira eltértek a vélemények, hogy szétszakadt a párt. Közepes nagyságú csoda kéne ahhoz is, hogy bármilyen pólushoz csatlakozás legalább vita szinten fölmerüljön náluk.

Előrébb a Momentummal sem vagyunk.

Ők eleve kijelentették: emberekkel szövetkeznek, pártokkal nem. sőt, szerintük az összefogás öngyilkos taktika. Szívük joga ezt gondolni, éppen csak a gondolat maga orbánváltásra alkalmatlan. Az ötlet maga az Együtt találmánya, de a Juhász Péter vezette alakulat egyelőre éppen önmagát sem képes összefogni, nem egy új pólust. A lármás, balhés politizálás párton belül sem tetszik mindenkinek, legutóbb Szelényi Zsuzsának lett elege belőle. A Párbeszéd már csak méreténél fogva is összefogna bárkivel, bár Karácsony polgármonsterségével a várt kánaán szexuális értelemben is elkerülte Zuglót. Márhogy baszott eljönni akár mennyire várták. Helyette jöttek a dicstelen paktumok egymás után.

Most meg itt van ez a 16%, ami az 1-2%-os pártok összeszorzott eredményétől is több. Ha másra nem, arra hátha elég, hogy ezek négyen leüljenek, és egymást kérdezgessék: te amúgy leváltanád Orbánt?

929 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr8112648775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

"A miniszterelnök arról beszélt, hogy a kultúra és az etnikai viszonyok, arányok összefüggnek egymással, hiszen ha mesterségesen megváltoztatják egy ország (társadalom) etnikai viszonyait, akkor megváltozik az adott ország (társadalom) kultúrája. Nyilvánvaló igazság."

Jogos. Nem lehet már rendes áron sem aluminium kanalat, sem kannát kapni.:(

"S hogy egy civilizáció nem lehet szolidáris azokkal, akik önmagukat erősebbnek, jobbnak gondolva az adott civilizáció felszámolására törekednek."

Én ilyen törekvést nem látok, de olyat igen, hogy aki nem a fidesz fejével gondokodik, az lerántják a földre és megrúgdossák, feljelentik és kora reggel beviszik a rendőrségre, savval akarják leönteni. Mint ahogy Radnótit is jól megrúgdosták, és ...
Volt már ilyen, ez is olyan akarna lenni? Ugyé nem? Vannak fideszes gondolkodók, olyanok akik látnak is? A falu határán túlra is? Vagy saját elmebajuk nem baj?

Mert ez bezony elmebaj, hogy megmagyarázzák a miniszterelnök beszédét. Egy rendes beszédet nem kell magyarázni, főleg így nem:
"És igen, kimondta a miniszterelnök azt is, hogy huszonnyolc évvel ezelőtt, ott, Tusnádfürdőnn azt gondoltuk, teljes metamorfózison kell átesnünk, le kell vedlenünk a bőrünket, hogy „méltók lehessünk” Európához, s azt hittük és reméltük, hogy Európa lesz a jövőnk. Ma pedig azt látjuk, hogy mi vagyunk Európa jövője."

Micsoda nagyképűség, tán még a cöf is röhögne rajta. Mármint azon, hogy a bolha vedlése száz százalékosra sikerült, no de a JÖVŐ?

Azért a legjobb:
" Hiszen manapság, ami huszonnyolc éve létezik, változatlan formában, az már maga a bizonyosság, az arkhimédészi pont – maga a megcsontosodott hagyomány."

Persze, régészek találtak már megkövesedett ürüléket is. Sokat.

magyaridok.hu/ahelyzet/elmebaj-es-felelosseg-1987444/

Nem is lesz olyan rossz ez a hét.:D
Aztán az is lehet, hogy a felbőszült, fanatikus csürhe lerúgja a vesédet

"Ez az, amikor a tartós szellemi kútmérgezés gyümölcsei beérnek. Amikor a magyar kormány által kimondva és kimondatlanul legitimált, plakátokról üvöltő agresszió életre kel. Amikor a hétköznapjaiban a bálványa által vizionált démonokkal nem találkozó, frusztrált, ökölbe szorult agyú kisembernek elégtételt kell vennie ahhoz, hogy elégedettnek érezhesse magát a nem létező ellenségei között."

kolozsvaros.com/2017/07/22/aztan-is-lehet-hogy-a-felboszult-fanatikus-csurhe-lerugja-a-vesedet/
sztarklikk.hu/kozelet/a-fideszes-polgarmester-uzenete-senkihazik-vagytok/326782/

"... a címervitával sújtott egyesület vezetőjének és képviselőinek szóló üzenetét Wintermantel Zsolt, Újpest fideszes polgármestere egyáltalán nem finomkodva fogalmazta meg közösségi oldalán."

Nem is értem, hoyg a nemzeti gázszerelő intézkedéseit miért nem sérelmezi ennyire ez a fideszfej. Hiszen ő megmondaná, hogy a tulajdonos a leszarom tablettát is megkapta, amikor megvette a klubbot. H nem teccik az új címer ötlete ( nkünk sem teccet az kotmány még az ötelte sem ), akkor csináljanak a maguknak focicsapatot.Saját pénzükön.

No és a szurkolók? Máskor nézzék meg jobban, milyen stílusú csapatra szavaznak. Hiszen egyik fidesz főfan szerint mindenki annyit ér, amije van, a polgi szerint meg aki neki nem teccik, az senki. Közben elmélkedhetnek világnézeti nertársuk ezen veretes gondolatán: ""S hogy egy civilizáció nem lehet szolidáris azokkal, akik önmagukat erősebbnek, jobbnak gondolva az adott civilizáció felszámolására törekednek.". Polgi bácsi is azt szeretné, ha csak az történhetne meg, amit ő és nertársai helyesnek, jónak tartanak. NÚ? Teccik?;D
http://24.hu/belfold/2017/07/24/orjongve-vagta-mellkason-a-rendorfokapitany-a-balaton-sound-biztonsagi-oret/úú

Ehhez nem kell komment, magáért beszél.
Ennyit az elmebajhoz, amit feszeget a magyaridők. Láccik, hogy mennyire igaza van, mert igaz magyar nem akadt széles-e hazában, aki megfelelőbb lehetett volna erre a posztra. Pedig szerintük: "A miniszterelnök arról beszélt, hogy a kultúra és az etnikai viszonyok, arányok összefüggnek egymással, hiszen ha mesterségesen megváltoztatják egy ország (társadalom) etnikai viszonyait, akkor megváltozik az adott ország (társadalom) kultúrája. Nyilvánvaló igazság."

Persze nem mindegy, hogy ki és mennyiért változtatja ezt az etnikai összetételt. Ezt elfelejtették leírni.

index.hu/belfold/2017/07/24/oszama_naffa_nagykovet_nemzetbiztonsag/
Tényleg forró ősz várható, megtalálta a kormány és a fidesz az új ellenséget.

"...Felhívjuk a társadalmi élet és a magyar média minden szereplőjét, hogy hadüzenetek sugározása helyett korrekt tájékoztatással segítsék munkánkat.""

Médiások elő a csatatollakat! Vagy a pingpong ütőket, oszt ezt a "hadüzenetet" vissza kell passzolni/sugározni.

Ja, hogy közben van itten egy kis politikai, meg nem politikai zsarolás is? No, ez kit is érdekel?

sztarklikk.hu/kozelet/orbanek-zsarolassal-kenyszeritik-husegeskure-a-korhazigazgatokat/326787/
“képtelen visszafogni magát, hadaróan, erőszakosan, hangosan, vádaskodóan beszél, és időnként nem a helyzetnek megfelelő, fenyegető szavakat, kifejezéseket használ”.

Vajon ki is lehet ilyen?

Nem kell megijedni!
Nem egy-két-sok kormányhoz közeli emberről, esetleg a nőt hajánál rángató, asszonyt az öreg kutyán átbuktató emberről, csak egy több gyekeres családapáról írták. A kormány hivatalában, a kormány szellemében. Szóval közelről ilyen a családbarát hivatal. Az meg, hogy a családddal mi lesz, pont leszarják.

index.hu/belfold/2017/07/24/abcug_gyermekvedelem_gyamhivatal_rendorseg/
@Oxica:
"Összesen látták a hat meccset 16 ezren, kétezerrel kevesebben, mint egy hete. Az andorrai elleni hosszú nyári szünet után belenéztek az emberek a magyar fociba, és azzal a lendülettel kerestek maguknak másik szórakozást."
444.hu/2017/07/23/alig-kezdodott-el-maris-teljes-erdektelensegbe-fullad-az-nbi?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=alig-kezdodott-el-maris-teljes-erdektelenseg
@Rodeo36 11:
Már Róna Péter megmondta, hogy nem lehet egy országot kizárólag bérmunkából eltartani.
444.hu/2017/07/24/hat-6-extrem-zagyvasag-a-magyar-gazdasagrol-orban-tusnadfurdoi-beszedeben?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=hat-6-extrem-zagyvasag-a-magyar-gazdasagrol-orban-tusnadfurdoi-beszedeben
"Két félmondatnyi említés volt a beszédben a „jövő iparágairól”, amiknek „ajtaján Magyarország bekopogott”, és az „új ipari forradalomról”, ahol „dimenzióváltásra lenne szükség”, de ezeket annyira mellékesen vetette oda, mintha ő is meglepődött volna, hogy a beszédírók miért írták bele ezeket a mondandójába.
Az oktatás és az egészségügy egy szót sem kapott a beszédben."
@Gyodavagyok_magáért:
Továbbra is az egyik legjobb hsz-nek tartom, hogy a kutyák kitiltása kissé erős, a többi rendben van.
"– a BKK szerint a kritikák alaptalanok, a rendszer nagyon biztonságos, aki pedig kritizálja az felelőtlen és bűnöző."
b1.blog.hu/2017/07/23/tipikus_fideszes_tempo_a_bkk-nal_elobb_mindent_jobban_tudnak_utana_lemennek_kutyaba_de_nem_tul_hitel
"békés megemlékezők"???? Én máshogy emléxem: (tank és kockakő)
mandiner.hu/cikk/20170724_fidesz_a_magyarokra_a_veszelyt_a_baloldal_jelenti
Megegyáltalán: ideje tudomásul venni, hogy ha valaki baloldali az is magyar, és nem kizárólag az a magyar, aki fideszbirka!
@kekex:
úgy gondolom, az a kép amit én festettem ugyanitt korábban (amire hivatkozol) nem kíván sok kiegészítést, felfuvalkodott seggfejek egy skizó dilinyós hisztériáit teljesítik

most ezzel az alapbéremeléssel és annak csőggyével be is igazolódott...ott, ahol a szakmai hozzáértés azaz szakmai irányítás is hiányzik ott aprópénzzel nem lehet munkaerőt venni...a vásárlókosár üres marad

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@kekex: itt nem oldalakról van szó, mert ezek a: jobb bal közép hátsó felső alsó szélső nem is léteznek, már nagyon régóta, két tábor van: fideszbirka aki hisz és a hitetlenek a gyaúr kutyák

és ezzel meg is van a megoldás, meg kell szüntetni a fidexkft t és mingyárt más lesz (nem bisztos, hogy azonnal jobb, ded legalább lehet levegőt venni)

brühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2017/07/24/duda-vetozik

Ne má elvtársak.

Egy akkora kurva nagy ország és nem tudtak keríteni egy bajszos szart.
Még ilyet elvtársak. Nem baj elvtársak, mi majd megvédjük a lengyel diktatúrát, is.
Mi is vétózni fogunk Brüsszelben.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/07/24/ma-egeszen-delelott-fel-11-ig-kellett-varni-az-elso-meszaros-lorinc-bevasarlasra

Mi tartott eddig elvtársak?

Rendes nemzeti magyar aranyember, már reggel 8 kor bevásárol és nem lopja a napot fél 11 ig elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: Kb. igen. :)

"Mi akkor hát 2018 tétje? Az, hogy a jobboldali vagy baloldali rögeszmék helyett végre a józan ész vezesse Magyarországot."

www.facebook.com/vonagabor/photos/a.10150160184994623.341499.247920204622/10155630492534623/?type=3&theater
Hehehe!

"Az e-jegyek egyik hibáját feltáró és a BKV tudomására jutó fiatalember rabosítása, illetve az erre fellángoló népharag egybe esett a miniszterelnök kedvenc nyári fórumával, a Tusványosi Szabadegyetemmel. A politikai uborkaszezonban évek óta itt tesz Orbán Viktor olyan kijelentéseket, amelyek jó időre tematizálják a közbeszédet. A jövő évi választások előtt most is próbálta megadni az alaphangot, ezúttal azonban a BKV-botrány elhomályosította a nyilakozatát, ami miatt könnyen neheztelhet a politikai vezetés."

Egyébként meglepően jó írás.:)

mfor.hu/cikkek/vallalatok/BKV_botrany__lehet_meg_folytatasa_az_ugynek.html?utm_source=rss&utm_medium=referral
Na, mostmár csak képzelődni kell a teljesítésük színvonaláról. A német anyagcég nem tagadta még meg a lyányát?;D

"A T-Systems egyébként az állami szektor nagy beszállítója. Az elmúlt hónapokban a BKK mellett a többi között a Belügyminisztérium, az Információs Hivatal, az ORFK, a Magyar Nemzeti Bank és a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal kötött megállapodást a céggel különféle informatikai beszerzésekre."
@látjátok feleim szümtükkel: Majd jön boborján a marós és elmagyarázza mi a jó írás. :)
@Gyodavagyok_magáért:

Ja, az nem boborján, az egy álruhás boborján csak.;D
@Gyodavagyok_magáért:
a sok pálesztől kijózanodott nép...

a gabcsi hajt...lehet, hogy???

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Oxica:

Nyolc napja tartanak a tüntetések több lengyel városban. A lengyel köztársasági elnök szerint mindenképp meg kell változtatni az ominózus törvényeket a társadalmi megosztottság elkerülése miatt.
444.hu/2017/07/24/kegyhellye-kezd-valni-egy-negy-honapja-beszakadt-pecsi-csatornafedel

Rá kellett volna írni, hogy orbán egy g..i, már rég kész lenne.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/07/24/egy-friss-foto-a-miniszterelnokrol

Szép kis korrupt társaság. Pár év böri befigyel itt rögtön. Ráadásul a két kicsit állították a teknyős mellé, hogy kicsit nagyobbnak tűnjön Európa "erős" embere.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
similis simili gaudet, azaz a simlis a simlisnek örül.
@Oxica: A g..i meg a nemdoktor ex elnök állítólag már ott van a Duna arénában. Azt csiripelik a verebek, a pocakos akarja majd átadni az aranyat Katinkának. :)
@Gyodavagyok_magáért:

"Azt csiripelik a verebek, a pocakos akarja majd átadni az aranyat Katinkának. :)"

Leszarom. Én bojkottálom a vizes VB t. Nem érdekel, hogy hány aranyunk lesz, az inkább érdekelni fog, hogy hány év böri lesz itt kiosztva a bukás után.
Ki kell vizsgálni, hogy miért is került ez a szar 160 milliárdba, a 40 helyett.
@Oxica: Végül balogpáter adta át a virágcsokrot és a kabalafigurát. :)
@Oxica:

Legalább vasárnap este nézd meg a zárósót! Valódi szittya giccset láthatsz, 7x6 méteres csodaszarvassal. )))

444.hu/2017/07/24/egy-7x6-meteres-csodaszarvassal-zarjak-le-a-vizes-vebet
@eszti....:

Az én záróképem.

Egy 7X6 méteres g..i szobor, aminek a hungarocell fejét a kibaszott drága ugrótorony tetejéről belerúgják a Dunába, had ússzon.
Én ezt a záróképet képzelem el, csak ezt vagyok hajlandó megnézni, a csodaszarvas nem érdekel. :)

Amúgy az a legszebb, hogy már vasárnap vége is lesz ennek a szarságnak, aztán jöhet az elszámoltatás.
@Gyodavagyok_magáért:

"Végül balogpáter adta át a virágcsokrot és a kabalafigurát. :)"

Hát az aranyat? Gondolom nem merték a teknyős enyves kezébe adni, mert még hazaviszi mint a Seusso kincseket.
"Bár a szarvasok általában nem kifejezetten vízi állatok, a rendező a koncepciót azzal indokolta, hogy a csodaszarvas a mongolok keletkezéstörténetében is felbukkan, mutatva, hogy a magyarok keletről érkeztek, a világbajnokság pedig „keletre megy tovább”, hiszen következő rendezője a Koreai Köztársaság lesz."

Azért arra kíváncsi leszek, hogy a sárgák mennyiből hozzák ki a VB t, hiszen ott még a miniszterelnököt is letartóztatták korrupció vádjával.
Legalább lesz összehasonlítási alap.
@Oxica: Azt a törpe Maglione adta át. ☺
444.hu/2017/07/25/ujsagirokat-vehet-celba-a-kormany-legujabb-negativ-kampanya

Akkor most már ideje lenne, a többségnek a g..ik aláásásán dolgozni.
Mert azért az nem járja, hogy kereszténynek hazudott bűnözők, tisztességes embereket gyaláznak és próbálnak lejáratni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/07/25/shane-tusup-koszonom-magyarorszag-hogy-resze-lehetek-ennek-a-csodas-orszagnak

Jaja, mikor Katinka Csillebércen kapott egy uszodát,( a mi pénzünkből) egyből fasza lett minden.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/07/25/en-voltam-orban-viktor-legnagyobb-rajongoja-mig-az-oroszok-fele-nem-fordult-megszolalt-a-tusvanyoson-megrangatott-no

"Én voltam Orbán Viktor legnagyobb rajongója, míg az oroszok felé nem fordult"
- mondja még Ladó, aki 1989-ben, Nagy Imre temetésén még valósággal csodálta a későbbi miniszterelnököt. "

Hát igen, szar érzés lehet ekkorát csalódni, mikor az "államférfiról" kiderül, hogy valójában csak egy koszos tolvaj cigány.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
aszt mind megeszi egyedűl ami ott a zasztalon van??? vagy ad azoknak is akik lesik kilógó nyelvvel???

Móricz Zsiga írta(???) a földesúr zabál

brühüyyy
kkk
@Oxica:
az a nő is egy hülye... fel kellett volna szerelkeznie bombaövvel, és közel menni vastapsolás közben a vezényló asztalához és ott megrántani a zsinórat

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@eszti....:

"Legalább vasárnap este nézd meg a zárósót"

'a csekettőn együtt fogunk tombolni,utána oltárt állítok élőistennek,mert kurvára megérte ennyiért((
Na, akkor csak az e-jegy program szar, vagy az egész közlekedési rendszer caklipakli? Főpolginak el lett küldve vajon ez a vide jóóóóó?

www.nlcafe.hu/utazas/20170725/93-as-busz-bkk-budapest-lyuk-csuklos-busz/
444.hu/2017/07/25/18-milliard-forintot-ad-a-kormany-egy-szlovak-masodosztalyban-jatszo-csapat-stadionfelujitasara

Jól kibasznak a szlovákiai magyarokkal is. Ott is csak a focira szórják a pénzt a g..ik, még véletlenül sem értelmes beruházásra. Hahaha.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Nemcsak focira. Az utóbbi fél/egy évben zsákszám öntik a pénzt minden területre.
A sporton kívül támogatják az oktatást, a családi vállalkozásokat, a magyar gyerekek iskoláztatását, az egyházakat, a nemzeti sajtó létrehozását.
Nem tudsz olyan marhaságot kitalálni, amire ne adnának pénzt Budapestről.
Természetesen nem mindenkinek.
A "liberális nemzetárulók", vagyis akik nem a Magyar Közösség Pártjába vagy annak holdudvarába tartoznak, na ők egy fillért sem kapnak.
Balog úr tusványosi nyilatkozata alapján feltételezem, most készül az a törvénytervezet, amivel kizárják a magyar ajkú cigányságot is a kedvezményezettek köréből.
Ezzel együtt azokat az intézményeket is, akik felzárkóztatásukkal, oktatásukkal foglalkoznak.
Kitaszítottnak minősül mindenki, aki bármilyen szinten kritizálja az orbáni nemzetpolitikát.
@eszti....:

Na, végre egy örömhír.
Nem csak az itthoni polgárok közt van első- és másodosztályú.:(
@látjátok feleim szümtükkel:

Ez eddig nem volt nyilvánvaló? Ugyanazt a stratégiát követik, mint odaát, ugyanazzal a retorikával.
Valahogy így működnek az igazi honatyák. Nem csak nyomogatni tudják a gombot, hanem gondolkodni is. A nép érdekében.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=209747
@eszti....:

Nem is tudom mi a nagyobb baj az, hogz van megkülönböztetés, vagy az, hogy a választók egy része ezt nyeli, mint kacsa a nokedlit?
@látjátok feleim szümtükkel:

Az a baj, hogy ez a mesterséges pénzcsap olyan csoportokat, trendeket erősít, amik támogatás híján nem életképesek.
A Fidesz láthatóan eldöntötte, hogy választásokig maga alá gyűri a Felvidéket. Gondolom, nagyon kevés szavazatot kaptak innen az elmúlt választásokon.
A reakciókat látva, a szellemi gyarmatosítás nem zajlik olyan simán, ahogyan elképzelték.
nepszava.hu/cikk/1135781-eger-bevedte-az-emmi-t/

Valaki valamit benézett? Vagy utóbb kényelmetlenné vált a kitétel, hogy a média ne hadüzeneteket írogasson? Maszatolás vagy nem tény a tény? He?
Te leváltanád a "felújított" kocsikat? Ja, hogy nem fussa, mert kell a pénz a felisútileisti kisvasútra? Mit szólnak ehhez a budapestiek? Vagy már szólni sem tudnak?

index.hu/belfold/budapest/2017/07/26/elojott_megint_a_regi_hiba_a_felujitott_orosz_metron/
gepnarancs.hu/2017/07/tenyleg-meghosszabbitjak-bicskeig/

Már majdnem elhittem, hogy CT készülékre különítenek el a g..ik, de az csak álhír volt.
"Esztet mán" balog pléh-bános is megmondta, le kell számolni az álhírterjesztő sajtóval.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
No ez jó cikrusz lesz, megindult a biliborogató verseny? Lehet tippelni, hogy hol lesz a legbüdösebb? ÉS. Ki nyer ma? Honap? Holnap után?

index.hu/kulfold/2017/07/26/bill_browder_tanuvallomas_szenatus_putyin/

Magyar bilit is kiborítják?
Jah, a kisvasút is csak kiadást termel, bevételt alig, oszt még is fussa a fejlesztésére. A balaton nem a magyar népé, annak nem jár fejlesztés a saját adójából?

mfor.hu/cikkek/makro/Kivagjak_a_budos_nadat_a_Balatonon.html?utm_source=rss&utm_medium=referral
Találós kérdés: a felisalis csúti kisvasutat kinek a pénzén kell üzemeltetni? Telitalálat esetén egy odavissza út nyerhető, amit soros társaságban töthet el.

index.hu/video/2017/07/25/nemeth_szilard_fidesz_soros_kvota_migrans_brusszel/
@látjátok feleim szümtükkel:
mit szedtél mielőtt el kezdted nézni ezt az izét (mertnememberazbizonyos)

én nem tudtam 3 másodpercnél tovább

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gyodavagyok_magáért:
kösz, de evés előtt vagyok...csak kávét ittam eddig, nem fogom elrontani a napomat, ezzel a fejjel lehet diót törni??? hogy valami haszna is legyen?? vagy vizet hordani benne???

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel: a minap arra gondoltam, ha ez a bűnszövetkezet azt az irdatlan mennyiségű pénzt, amit a külföldiek szavazatvásárlására, stadionokra, kisvasútra, médiára, gyűlöletkampányra stb. költött, közösségileg hasznos célokra - egészségügy, oktatás, közlekedés, megújuló energiák, energiatakarékosság stb. - fordítja ÉS KÖZBEN UGYANANNYIT LOP, még akkor is száz évre bebetonozhatta volna magát a hatalomba, 90 százalékos választói elégedettség mellett.
@Oxica:
"szégyen és gyalázat, hogy Orbán Viktor 85 db CT-berendezés árát tapsolja el a felcsúti szellemvasútra. A DK szerint a kormány minden egyes nap magyarokat hagy meghalni, amikor a befizetett adóikat nem rájuk, hanem a miniszterelnök hobbibirodalmára költi."
nepszava.hu/cikk/1135801-a-felcsuti-kisvasut-tovabb-szaguld---kiakadt-a-dk/
Naivitás a köbön:
"Az egyszerű Fidesz-szavazó ugyanis nem érti, hogy ha Magyarországnak van a világon a legjobb kormánya, és több ezer milliárd forintnyi ingyen pénz érkezik az Európai Uniótól, akkor miért esett vissza tavaly hat helyet a magyar gazdaság versenyképessége. Miért előznek meg minket a visegrádi országok, sőt már Románia is a Világgazdasági Fórum versenyképességi listáján?"
mno.hu/vezercikk/orban-es-a-maffia-2409578?utm_source=feed&utm_medium=rss
mármint hogy egy egyszerű (nota bene félanalfabéta) fidesz szavazó egyáltalán értesül ilyen tényekről, vagy ha mégis, akkor nem "álhirek"' körítéssel majszolja.
@Gábris szomszéd:
Jé, mi van szomszéd, lebuktál, mint Jobbik bértroll?
Hehe, lebukott a Jobbik, bértrollokat fizetett, gondoltam én anno... s milyen igazam volt...
egyébként is az új divatszó (a sorosozáson kívül) az ÁLHÍREK!
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/igazgatovaltasok_az_iskolak_elen_alhirekkel_zavarjak_meg_a_szuloket_a_klebelsberg_kozpont_szerint/2527525/?utm_source=hirkereso&utm_medium=feed&utm_campaign=hirkereso
az egyszerú fidesz szavazó (amíg nem éppen az ő gyerekét szivatják) nem is érti, hogy nem az igazgatóváltás az álhír, hanem hogy azokat nem különös gondossággal választották ki párthűség alapján. És beveszik! Mélytorokba, csontig!
@Imola Helyesi: szerelmem, te még élsz?:)))
Látom, itt semmi nem változott, fel a fejjel, trollok,és sopánkodó kommentelők, a remény hal.......
@Imola Helyesi:
Pedig kezdik őket komolyabb ellenfélnek tekinteni (és ezzel együtt naplána beindul a karaktergyilkolászás).
pestisracok.hu/fidesz-szerint-jobbik-meg-szocialistaknal-rosszabb/
@taga20:
Néha.... igen, főleg, ámbár....naná, sőt...
@kekex:
Há csak azér írtam, mer ez a jobbikos Szabó Gábor lebukott, és szerintem nagyon hajaz a Gábris szomszédra, szerintem jobb, ha fedezékbe vonul mostan.
" Nem azt mondom, hogy Gyurcsány Ferenccel lehet választást nyerni, de ők a második legerősebb baloldali párt. Velük szemben indulni, közben legyőzni a Fideszt és a Jobbikot is mintha meghaladná egy 11-12 százalékos párt erejét. Sok lesz az ellenségből. "
hvg.hu/itthon/20170726_Molnar_szerint_Botka_polgarhaborut_folytat?s=hk
@Imola Helyesi:
Te most komolyan azt akarod itt nekünk bemesélni, hogy csak a jobbik alkalmaz fizetett trollokat? Hogy a fidesz részéről irogatók mind ingyenhülyék?
@Imola Helyesi: és nehogy aszt mond, hogy még mindig fulra a gecimaffát hájpolod!?

nem nőt be a fejed lágya?:))
@kekex:
Hülye, aki ezért fizet, mindegy ki.
@taga20:
Ennyi idő alatt sem javult a helyesírásod semmit, legalább a múlt idő jelét megtanulhattad volna.A hasonulás nálad meg hasonülés lett.
@kekex:
Ki írt erről, szövegértés?
@Imola Helyesi: ennyi idő alatt se szoktál le a süketelésről, mint a geci?
@Imola Helyesi:
ÉN be szoktam idézni a forrást. A többi saját szöveg, Melyhez hasonló jókat kívánok neked is. Miért, lottó ötösre is van matek esély?!
No, holnap harangztatotk, mert csuda történt. Gomolya vissztért.
Bár lehet, hogy nem is csuda, csak minden dolgos kézre, akarom modani szájra szükség van a fidesz imázs megvédéséhez? Semmi gond, dolgos népü(n)k győzni fog?
@Imola Helyesi: Persze már milliomos is vagyok. Édes Istenem te magadtól vagy ennyire lüke vagy segít valaki? Persze tudom, addig sem kell foglalkoznod a maffia főnököddel.
@taga20: Annyira jelentéktelenek vagyunk, hogy kedvünkért még Imolatrollukat is ide ette a fene.
gepnarancs.hu/2017/07/haromszoros-aron-vette-meg-az-allam-a-pollack-mihaly-teri-melygarazst/

Na lápimagyarok, most lehet sukorózni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
Nem lehet sukorózni. Mivel ott fel sem merült az "anyagi haszonszerzés" gyanúja. Disztingválj!
www.atv.hu/belfold/20170726-rona-jelenleg-az-ellenzek-kepviseli-a-szent-istvan-i-allameszmet/hirkereso
ezért nagyon aggasztó, hogy a fidesztrollok és ingyenhülyék
annyira elöntik a netet z unió elleni és kilépést pártoló hsz-el. Mert ezeket központból irányítják.
És tényleg: valahogy tudatossítani kellene a semleges középpel IS, hogy a választáson a tét: európa vagy távolodókelet.
védőoltás? Minek? Kell a zsozsó másra!
24.hu/belfold/2017/07/27/sorra-kuldik-haza-az-orvosok-a-szuloket/
"Majd hozzáteszik, az oltóanyaggal kapcsolatos ellátási probléma mára megoldódott. Ha az érintett szülők a járási hivatalok népegészségügyi osztályaihoz, vagy a kormányhivatal népegészségügyi főosztályához fordulnak kérdéseikkel, minden esetben teljes körű tájékoztatást kapnak.".
1. Nettó hazugság, mert nem oldódott meg. Ha nem tudsz megoldani egy problémát TAGADD LE, ez a fideszes tempó!
2. Nem oltást, hanem INFORMÁCIÓT kapnmak, még a saját állításuk szerint is. De persze ezt egy PISA-negatív fidesznyik nem fogja fel. Amíg nem az ő gyereke lesz érintett.
Na ja az EMMI "gondosan mérlegel" Nem lehet elpazarolni egy párthű fütyit - ha már a saját faluja kidobta. Igazgatónak még jó lesz.
sztarklikk.hu/kozelet/egy-ujkenezi-trombitasbol-csinaltak-iskolaigazgatot-angyalfoldon/326915/
"Válámi ván" legalább szakpolitikai fronton:
nepszava.hu/cikk/1135868-csak-a-fidesz-maradt-ki/
"Tíz meghívott pártból kilenc részt vett szerdán kora délután a budapesti Centrál Kávéházban azon a tanácskozáson, amelyen megállapodtak, hogy olyan minimális intézkedéscsomagot készítenek együtt, amivel menthető a magyar egészségügy."
A fidesz persze, hogy nem vesz részt, szerintük semmi gond az egészségügyben, és a háziorvosok is kapnak majdnem 50 %-os emelést, ki nem találnátok mikortól (gyengébbeknek: a választás előtti hónhaptól, azaz 2018.márciusától. Első ízben tehát a választás hónapjában folyósítják. Millen véletlen!
444.hu/2017/07/27/nem-kap-tobb-munkat-a-kulugytol-a-tusvanyoson-tiltakozo-not-bantalmazo-ferfi

Pedig nem is történt semmi, mert a rezsibohóc nem emlékszik ilyenre és ha ő nem emlékszik, akkor bizony meg sem történt.

Hajráhalészagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amúgy a gusztustalan beszélő disznósajt, szorosan zárkózik a felcsúti teknyős és a zacskós tóni mögé, az irritáló férgek hosszú listáján.
@kekex: Azt mondta valaki a rádióban, hoyg az oltoanyag hiány oka rendszerhiba.

Szó szerint igaza van, a fideszrendszer hibája. Nem vették eddig észre, hogy hiba van a rendszerükben.
@Gábris szomszéd:
Látom. már a maradék álarc is lehullt rólad. Akkor milyen Gábor vagy? A Jobbik tele van Gáborokkal. Ez a hála a jóindulatomért, amiért figyelmeztettelek? No, mindegy, további jó aknamunkát Neked meg a többieknek!