Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.04.28. 13:20 Fabius

Imádkozz, Orbán!

Feri, Feri, bazmeg.

Ha te egyszer kinyitod a szádat, ha te egyszer elkezdesz beszélni...

Akkor mi lesz?Arra vártunk, hogy majd kiderül, mikor letelik a bűvös 72 óra. Aztán megmondtad mi lesz: semmi. De az Orbán az imádkozzon - már ha igen ráér rajtad röhögés közben - mert majd ha te egyszer kinyitod a szádat, és ha egyszer elkezdesz beszélni, akkor majd egyszer lehet más lesz ami most még nem lett más.

Blöffből ilyen bénát, baszod, én szégyellem helyetted.

Tedd meg nekünk a szívességet, hogy legközelebb akkor szólalsz meg, ha mondani is akarsz valamit. Mer'há Orbán tényleg imádkozik, kérleli az istenét, hogy a te szájkinyitásaid csak ilyenek legyenek az idők végeztéig.

252 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr9312463967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jogos poszt, Gyurcsány .... nem akarok csúnyát írni, de mindenki gondoljon azt, amit jónak tart.
ez a baromság MINYIMUMMMM 1,5% minusz a méréseknél....

nem fognak bejutni a következő diliházba.....
Nem tudom eldönteni, hogy Gy.F. ennyire elhülyült már, vagy szimplán ostoba.
Minek ugat, ha semmi sincs a kezében? Unatkozik? Tényleg Mohács kell nekünk...
Gyurcsány ne akarjon pókerezni, mert ilyen blöffölési tudással szart sem fog elérni.
Tényleg, mire volt jó ez az egész bohóckodás, azon kívül, hogy nyilvánosan beégette magát az egész ország előtt. Most már remélem végleg eltűnik a süllyesztőben, mert amit csinál a vérciki mindenhol.
@The Ghost Wolf:

Szerintem van a kezében valami, de túltaktikázza, mint az öszödi beszédet. Nem azzal van a baj, amiket mond, hanem azzal, hogy mikor és hol mondja. Az öszödi beszédet pl. azóta sem mondta el, pedig tudja, hogy ki volt akinek szivágott a feje

Én arra tippelek azért csöpögtet, mert úgy gondolja, ha most terítene, azzal csak Or bán bukna, a fidesz nem. Pedig lépni kéne, lépni...
Meg felmerül, hogy 2014-ben miért nem léptek? Netán összebútoroztak Or bánnal már régen?
Gyurcsánynak éppúgy etetni kell a híveket a napi bullshittel, mint Orbánéknak. Fent kell tartani a látszatot, hogy Gyurcsány bármikor el tudná zavarni Orbánt, csak most egy kicsit még nem akarja...
Gyurcsány úgy gondolta, nem elég Orbánnak a brüsszeli győzelem, hanem jó, ha ad még egy kis bónuszt is hozzá. Hiszen a pozitív életérzésből sose elég.

Meg különben is, már hónapok óta nem növekszik a Fidesz népszerűsége, így Gyurcsány azt gondolta, cselekednie kell. S azonnal a tettek mezejére is lépette: csinált egy kamufenyegetést, melyet óvodások kora felett senki se venne komolyan, majd azzal tetézte, hogy tovább kamuzott.

Ha nem tudnám, hogy Gyurcsány dúsgazdag ember milliárdos lopásainak köszönhetően, azt hinném, a Fidesz kampányának külső munkatársa.

Szóval nem pénzért csinálja, csak van egy szokása, hogy évtizedenként rúg magának egy hatalmas öngölt. Éppen letelt az évtized az őszödi hazugságbeszéd óta, szóval ideje volt egy újabb öngólnak.
Mellesleg a politika a zsarolás magas művészete. Csak sosem zárnak be érte egy politikust sem.
Fletótol nem vártam mást. Leginkább semmit.

Mai napig adós az alábbi sejttetések valós tartalmának közlésével:

- Mik voltak azok a trükkök (százai) amiket "nektek nyilvánvalóan nem kell tudni"?
- Mi lett a "100 lépés" programból kb. 99-el?
- Honnan áramoltak pénzek a szocikhoz „amiről jobb, ha nem tudunk honnan” ?

stb.
szerintem van valamije, de nagyon rossz taktikai érzékkel jött elő. A tüntetési hullámra akart ráülni, de tudni lehetett, hogy a pocakost most fogják Brüsszelben kibelezni és ez viszi a sót.
Talán kivárja, hogy az eus pofáncsapások elüljenek és akkor rukkol.
Ebből nem lehet úgy visszakozni, hogy bocsika tévedtem.
@látjátok feleim szümtükkel: valahol azt olvastam, hogy a Clodo féle felvétel van nála.
444.hu/2017/04/28/a-ceu-t-nem-ismerik-de-soros-gyanus-mondjak-faluhelyen

Riporter: Hallott már a CEU ról?

Lápimagyar: A rezsicsökkentéssel kapcsolatban?

Ebben benne van szarosmagyarország összes tragédiája. Hogy miért is kell földbután és mélyszegénységben tartani a lápimagyar fideSS szavazókat.
Hát ezért kell kinyírni az egyetemeket, meg ellenségképet rajzolni az egyszerű embereknek, hogy legyen sok fideSS szavazó.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Ja, a lápimagyaroknak mondom. Jövőre már csak Bécsben tudnak vásárolni a CEU ban.
Amit régóta tudunk az most ismét bebizonyosodott. Gyuriferi a leghatékonyabb fidesz aktivista. :)
@Gábris szomszéd: nem szeretek veled egyetérteni, de ja.
@MaxVal BircaMan HJCD: na mész családojat belezni ma is?

Brüsszeli győzelem?
Mi lesz szombaton?

Háháhá
Ha nem a bőrünkre menne, szinte már nevetséges ez az ovis szint. Beárullak az ovónéninek. Be-be. :-(

Többet vártam én is Gyuriferitől. Mert hogy látta. Az anyjáját nekije! Nekem meg a "Ford"-ászomnak a zanyósának a nénikéje hallotta. :-(

Komolyra fordítva és feltételezve hogy látott valamit, az ugyan mi lehetett?

Mivel láttuk hogy a volt ifjúkomenyista függetlenített komisszárokból lettek a leghűségesebb atlantisták, talán ha náluk lehet valami (mondjuk hogy ez az amiknak miért nem feküdte meg a gyomrát azt a mai napig nem értem, de nem ez az egyetlen amit nem értek).

NSA. Nincs ilyen Ügynökség. Évekig a létét is titkolták, állítólag amiről ők nem tudnak az nincs is. :-) Egy sima telefon beszélgetés (azt már a bölcsisek is tudják hogy telóban semmi fontosat), de inkább egy szóban elhangzott - lehallgatott beszélgetés leirata az pl papíron lehet.

Csak tippeltem. Vagy vágyakoztam? :-)
@rdos:

Volt egyszer egy legfőbb ügyész. Vele csak egyszer beszélt a Áder. Mert tudott valamit. A fidesz.
Gondoljátok, hogy a Gyurcsány nem ebben az országban élt/él? Ő is tud, de nem egy valamit, hanem sok mindent. Gondolom bizonyítani is, csak nem bizonyít. No ez az ok az érdekes.
@Oxica:

Lápimagyarozás helyett elgondolkodhatnál a könyvtárosnő mondatain:

"A fegyverneki aprócska könyvtárban bukkantunk rá a Fegyverneki Hírmondó főszerkesztőjére, aki csak nevetett azon, hogy azt feltételezzük, hogy az ittenieket érdekli a politika. Ő is azt a fásultságot fogalmazta meg, amit mi is tapasztaltunk a megszólalókon, akik azért nem foglalkoznak az ország ügyeivel, mert úgy érzik, semmit nem tehetnek azért, hogy jobb legyen.
El vannak foglalva a saját dolgaikkal, nem érdekli őket a CEU, amikor maguknak a kenyeret sem tudják megvenni. Alapvetően úgy vannak vele, hogy kicsi emberként nem tudnak hatni, és ezért nem is érdekli őket, inkább érdekli az, hogy elsöpörték-e a havat a járdáról. Az foglalkoztatja őket, amin itt kicsiben tudnak változtatni – osztotta meg velünk Négyesiné Derecskei Edina."

Nyilván nem ezek az emberek fogják megdönteni Orbán rendszerét. Azért sem kizárólag őket kellene kárhoztatni, ha 2018-ban a fideszre szavaznak.
Ugyanis a politikusok nem fidesz-kdnp része képtelen felmutatni egy normális alternatívát.
debrelaci266151 • 33 perce
Újabb ellenségek a láthatáron. Az alany és állítmány.

böröcz elvtárs:
444.hu/2017/04/28/borocz-laszlo-megmutatta-vissza-fogjuk-meg-sirni-kosa-lajos-sajtotajekoztatoit

egy ilyen szintű (szintetlen eszt most találtam ki)
izé, mint ez a laca...hááát nem minden egresbokron terem

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel: Egyszer volt legfőbb ügyészünk? :-(

Valahol a sztavropoli vagy rosztovi, vagy legyünk aktuálisak a novovoronyezsi főügyész szintjén lehetett. :-(

És hogy furcsánnyerenc mit tud bizonyítani és mit nem? Talán ha inkább úgy kérdeznénk hogy mit engednek meg neki hogy bizonyítson. És mit nem. :-(
@Eszter68: hvg.hu/itthon/20170428_Mozditsuk_meg_Brusszelt#rss

A Tóta cikk is jó, de TZ hsz. egy órája írt egy nagyon hosszú eszmefuttatást, mi várhat ránk, nagyon félelmetes és reménytelen. Érdemes elolvasni.
@Gábris szomszéd:
kijaza a marha??? mutass rája?
ott a képen mindíg ugyanaz a 25 nyugdíjas néni bazsalyog, bárhol is fényképezik a gömböcöt

ha ezek kihalnak akkor ki fog kijárni eszt a szart nézni és hallgatni???

a böröczlaca vídejóján sem mutattak tömeget, mert egyedűl volt...
olvass fácsén rétvári bencét bisztos mexűnik a székrekedésed

brühüyyy
kkk
@rdos:

Abban lehet valami, hogy mit engednek meg neki, de azért ez nem teljesen így műkszik. Mert a megengedővel szemben is állnak, és ők is megengednek vagy nem.
Aztán ha jól megszámoljuk, nem véletlenül gazdagszik a világ legügyesebb gázszerelője, a zsidók járhatnának hozzá továbbképzésre.
Egy biztos. Gyurcsány azért nem szokott mellébeszélni a tényeknek, és ha szerinte több éves börtön is kinézhet, akkor az még el nem évült cselekmény lehet, vagy is nem a gyurcsányi időszakban illetve előtte történt. Szóval én nem tudnék ettől aludni.

A Clodo féle események szerintem már régiek, azoktól nem sokat kell félni.

Aztán vannak sértett emberek nem kevesen ( pl. a Lajos, nem a Kósa, hanem a másik ), akiknek rokona-barátja maradt ott, ahol ezek a kirúgottak főnökök voltak. A baráti adatcsere a főnök kirúgásával nem szokott megszünni. Szóval lehet itt még sok minden, meg az ellenkezője is.
@rdos:

ja, eccer volt legfőbb ügyészünk ezeknek a jogászoknak csúfolt lényeknek a tanítója volt. A másik is, aki nem volt ügyész, csak államelnök. Szerintem sűrű hajbókolás közt meg kéne nekik köszönni a munkájukat. Persze ők hajbókoljanak, mi majd köszönjük.
"Szerinted ki győzött Brüsszelben?"

Ki? Hát a rendőrség.ÖÖÖÖÖ
Meg az anyád picsáját Alex. :)

Az osztrák államfő szerint, a nőknek szolidaritásból fejkendőt kellene viselniük

Felháborodást keltett Ausztriában Alexander Van der Bellen államfő azon kijelentése, hogy minden nőt meg kell kérni, a vallási okok miatt fejkendőt viselők iránti szolidaritásból maga is viseljen fejkendőt - számoltak be az osztrák lapok csütörtökön.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/most_ezen_haborodtak_fel_az_osztrakok.635625.html

ON
"Magyarország szemben áll a kaszinókapitalizmussal"
Orbán Viktor Soros szidalmazása közben elfelejtette, hogy van egy Mészáros Lőrince. :)

alfahir.hu/2017/04/28/orban_viktor_meszaros_lorinc_kaszinokapitalizmus
szolgálunk és röhögtetünk?

Felismeri valaki a felvételen azt, aki éppen az ablakot rongálja? Szépen virít a feje, biztosan nem a rokony cég világította.:D

index.hu/mindekozben/poszt/2017/04/28/a_bekescsabai_hulkot_keresi_a_rendorseg/
gepnarancs.hu/2017/04/emmanuel-macron-szankciokkal-sujtana-az-eu-ertekeit-nem-tisztelo-unios-tagallamokat/

"A május 7-i francia elnökválasztás második fordulójában favoritnak számító centrista Emmanuel Macron szerint az Európai Uniónak szankcionálni kellene azokat az országokat, amelyek nem tartják tiszteletben az Európai Unió értékeit."

Puff neki. Állítsuk meg Felcsútot.

A teknyős már nem sokáig tud beleszarni az európai értékekbe.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Valamikor kisgyerek koromban a nők nálunk is fejkendőt viseltek, oszt nem is voltak muzulmánok.
@látjátok feleim szümtükkel: "Mert a megengedővel szemben is állnak". :-)

Na úgy meg főleg nehéz, hogy a megrendelőből mintha legalább kettő is lenne. Ámerikaiak és újabban(? á dehogy!) az oroszok. :-(

Hogy mikori és milyen fülese lehet fletónak ezt ugye csak találgatjuk, de szerintem a hazaárulás az nem évül el, de ha majd jár erre egy jogász akkor helyreteszi a tippemet. :-)
444.hu/2017/04/28/eppen-ader-janos-varosaban-fuccsolhat-be-egy-napelemgyar-letrehozasa

"Maczinkó tavaly májusban 2016 nyarára ígérte a próbaüzem elindítását."

Hát ez van elvtársak, mikor ki kell lépni a fideSS istállóból a szabad piacra és versenyezni kéne a kínaiakkal.
Most elképzelhetjük, hogy mi történne mészaros elvtárssal, ha neki is a piacon kéne versenyeznie.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/04/28/pinter-nem-arulja-el-ki-van-rogan-feltalalotarsanak-allami-uzleten-hizo-cege-mogott

"A feltett kérdésre nem áll módomban válaszolni "

Hogy is mondta a teknyős, igaz még 2010 ben a választási kampányban.

"Véget vetünk az offshore lovagok világának."

De sikerült? Elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Amelanchier:

Fel kellene fogni egyszer s mindenkorra, hogy Brüsszel sosem fogja megbuktatni egyik tagállam legitimen megválasztott miniszterelnökét sem.
Ugyanis nem az ő dolga.
Ezért téves Tóta W. pelenkás hasonlata.

TZ pontosan fogalmaz:
"Nem az EU-t kell hibáztatni, hanem magunkat! Épp ezért tévedés alapból a jelen cikk címe is. Mivel nem "Brüsszelt" kellene megmozdítani, hanem MAGUNKAT! Erről (ennek hiányáról) pedig csakis mi magunk tehetünk - gyáva takarózgatás így vagy úgy, de folyton "Brüsszelre" mutogatni. Az EU fejlettebb felén tudomásul vették, hogy mi ennyit érünk, eszerint is kezelnek minket (többet az önálló hozzászólásomban, amit jóval korábban írtam).

Ui.: ha kicsit emelkedettebben szemléljük önmagunkat, talán feltűnhet, lassan mind olyanokká válunk, mint Orbánék - mi is csak "brüsszelezni" tudunk."

Azzal a megállapításával már nem értek egyet, hogy a Kremlben döntenék el a bal vagy jobboldali erők hatalomra kerülését.
Ezt is "gyáva takarózgatásnak" tartom.

Bármelyik kormány megbuktatható. Igaz, ehhez működő, jól működő és együttműködő ellenzéki pártokra van szükség.
@látjátok feleim szümtükkel: amikor te voltál gyerek, ako még a szenesvasaló volt a menő:)
@Eszter68: Brüsszelt hagyjuk, mert ők is elszenvedői (más szintről és más "frontokon") a világpolitikát látszatra alakító 2 nagy impérium mahinációinak. :-(

Ukrajnában már 2.-3. éve lőnek is egymásra az atlantisták és az Oroszország pártiak. :-( Nyilván a belorusz elnök, vagy Putyin vagy újabban Erdogán és moszkoVitya "ellenzéke" a hibás. Vagy egyenesen inkább a zemberek. Akik 2-3 generációnyi atomizált "társadalmi lét" a polgárságuk "elvesztése" után (hogy én milyen finoman tudom megfogalmazni a genocídiumokat) képtelenek összefogni. :-(

Cselédtől, alkalmazottól, tisztiszolgától ne várj demokratikus viselkedés mintázatot. Mert nem erre cucializálták. :-(

Ha most a balkáni helyzetet nézzük, a mintázat mindenütt ua. Valamilyen (lehetőleg 1-nél több) törésvonal mentén hergeljük a népet, majdcsak kitolják egymás szemét. :-(

Megoszt és uralkodik. Ismerős? :-(
@rdos:

A véleményed tele van téves következtetéssel.

Eddigi életemben túlnyomó részt állami alkalmazott voltam. Az utolsó 3,5-ben ápoló és háztartási alkalmazott - cseléd.
Ha komolyan venném a mondataid, megsértődnék. )))

Magyarország is Európa közepén van, akárcsak a környező államok. Ugyanúgy lerázhatja az antidemokratikus vezetőit, mint páran megtették már.
@Eszter68: Meglehet hogy tévedek Eszter. :-( Az egy hajdani NDK-t leszámítva illetve pár kis államot aminek a stratégiai jelentősége? talán nem annyira fontos (Szlovénia, Szlovákia, Csehország, Albánia, Észtország és a baltiak). a teljes hajdani coc. tábor meg a szojvet utódállamok mintha visszafelé mennének az időben. :-( Lengyelország amely pedig olyan szépen startolt is moszkoVityát másolja. :-(

Lehet hogy azért is vagyok ilyen pesszimpista, mert szakmámat megélhetésemet pont most kezdi ledarálni 1 db wartburgos donkorleóne. :-(

Franzba! Kafkai. :-(
@Eszter68: szeretjük az olyan cselédeket, mint amilyen te vagy:))

zene, mehet? hogyne:)))

www.youtube.com/watch?v=UOsY6K0rIA0&list=RDUOsY6K0rIA0
Amikor én gyerek voltam, a nők azért kötötték a fejüket kendővel, mert az volt szokás, meg fázott a fejük és nem volt sapka.;D
@látjátok feleim szümtükkel: roszko voltál gyerek:)

na küldök egy számot neked, me látom békülni akarsz, csak nem mersz megszólítani:))))

www.youtube.com/watch?v=ozNEdMcWZvQ&list=RDjS826PwLHdQ&index=2
Tátom a számat. Összeesküvéselméletek sokasága, ez így stratégiáskodik, a kósa meg a szilárd amúgy, távlati célok, gondolatok...

Nagy lófaszt mama, ezek egytől egyig azt adják, ami a valójuk, ennyit tudnak.
hazudozni, blöffölni, lopni, csalni.

Eltelt több, mint 20 év. Ma sem látható?
@gazoló: szerintem húzzuk le eszt az kibaszott országot a slozin !

nincs más megoldás.
@rdos:

" a teljes hajdani coc. tábor meg a szojvet utódállamok mintha visszafelé mennének az időben."

Pontosítok. Jelenleg Magyarország.
Sok érdekes dolog történik manapság Lengyelországban.
pl.
- április 20-án a lengyel bírók országszerte 30 percre megszakították munkájukat. Ezzel tiltakoztak a kormány tervezete ellen, amelyik a Legfelsőbb Bíróság jogköreit nyirbálná meg.
- januárban a lengyel ellenzéki pártok heteken keresztül megbénították a parlamentben munkáját, megszállták az üléstermet. Ezzel tiltakoztak a kormány antidemokratikus intézkedései ellen.
- közvélemény kutatások szerint /tegnapi hír/ a lengyelek 88%-a támogatja országa uniós tagságát.
- szintén tegnapi hír, hogy az ellenzéki Polgári platform támogatása folyamatosan nő. Már megelőzte a jelenlegi kormánypártét /PiS/.
@rdos: "Lehet hogy azért is vagyok ilyen pesszimpista, mert szakmámat megélhetésemet pont most kezdi ledarálni 1 db wartburgos donkorleóne. :-( "

nem! ez ürge-vorsatz diánás volt.
@taga20:

Jöhet eső,jöhet hó,jöhet bármilyen tünti,a legszomorúbb az egészben,hogy a droidok száma konstans(
Nekem pl. a Feri a kedvencem!

Talán még a Kétfarkú Kutyák ilyen jók, mint a Fletó!
@gazoló:

Begazolt!

te ne a droidokkal foglalkozz!....azok száma nem változik!!

próbálj meg egy olyan pogromot felmutatni, amire a "nem-droidok" özönlenek!
@gazoló: és nézd, itt van ez a kutya ulpius 666, és csorgatja a nyálát ez a kibaszott hiéna!

hogy baszná meg a kurvaisten eszt a selejt szart!
és jön, mint a cöf, és a mészaroslörinc. és jönnek, és jönnek, és szétbasszák az országot:(
@taga20:

Magára vette wazz))))

...............

Mint ezt a kutyát walaki)

www.facebook.com/dailypicksandflicks/videos/1447180798635313/
@gazoló: nagyon állat:))

de tudod miért érdemes élni? a szépé:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/34330.w-380.h0.q100.jpg
@taga20: DDD

a cicákért,szerelemért,horgászatért)

www.facebook.com/1885150041739961/videos/1888651214723177/

....
ulpinak meg egy bika legyen az autószerelője)

www.facebook.com/PetsManiOwns/videos/1413761218682929/
@taga20: Nem teljesen. Egyik párt szekerét sem toltam soha. Meg nem is magam miatt aggódom. Kevesebb munkám lesz, de lesz. :-) Nézd a jó oldalát. Többet fogok tudni itt kommentelni. :-) Na ugye hogy ugye. :-)

A vízügy van a célkeresztben. Itt a hegyek övezte Kárpát-medencében nem kéne a vizügyet szétverni. :-(
a kilencvenes/kora kétezres években még élt a mondás: "az fogja a választásokat nyerni, amelyik párt körül a legtöbb jó nő lebzselel."

mára ez így módosult: "az az újbolsevik maffiapárt fogja az 2018-as választásokat fúlra besöpörni megint, amelyik körül a legtöbb kötött sapkás (egykori nyolcvanasévekbeli kúrós kiszes-hippi) fideszmami és (egykori mszmp-tag, munkásőr, poszt-miépes) fideszpapi áll.

"
@rdos:

felsír Kvassay és fordul egyet...(
@rdos: azé vágtad amit mondtam haver?:)

a klasszik jutott eszembe, mikor az ember azon elmélkedik, hogy értem már senki nem emel szót, me mindenkit elvittek.
ez verbőci és csermanek országa. igazándiból nincs remény.

ez van.

és ez lesz kétszáz-háromszám év múlva is: "kompország".

ezt a szerencsétlen, jobb sorsra hivatott népet a saját fajtája fajtalonkadja ezer éve.
@taga20:
Mi van? Felfújtad a salleros gumicsajt? :)
@gazoló: Még van remény. A vízügy eléggé összetartó társaság. :-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ne szívass má evvel, eszt má mindenki elfelejtette, csak te nem, te ártány!:)))

voluta idén is lesz, vagy jó idő hiján elmarad?:))
@taga20: Köszi, elvagyok egyedül és ne aggódj, nem visznek. :-)

Csak fogyasztanak. :-( Na de évek óta tartó rezsicsöki után nem ez a "legtermészetesebb"? Na ugye hogy ugye. :-)

Meg valahol még vicces is, mert előbb utóbb vissza fog ütni. Csak nagy károk árán. :-( És újra mondom, a vízügyet féltem.
@gazoló: jó, ako a te káanyádat!:))

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/L0dDnLWuzLg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

áááááá azt lehetetlen már felfújni,mert szitává van lőve és amúgy is úgy be van bacva,hogy ott is szívná ahol fújni kell)
@gazoló: haver, ha haverodat ledegradálod, ako magadat is!:))

ja és!:))

www.youtube.com/watch?v=RNU2rTn161w&list=RDRNU2rTn161w
@rdos:

Mondj egy területet amit még nem sikerült szétbarmolni ezeknek a férgeknek!

Szégyen,hogy Kvassay országában,gyönyörű folyókkal körülvéve a mezőgazdaságban az öntözött területek aránya csak nagyjából harmada az úniós átlagnak(

bezzegtérkövekből világverők vagyunk!
@taga20:

nem degradáltalak le,csak az anyázást nem értettem!???
@gazoló: "és amúgy is úgy be van bacva,hogy ott is szívná ahol fújni kell)"

ezé volt.
csak az a probléma, hogy ez később volt, mint amit én reagáltam:)

na jó, legyen zenebona!:))

www.youtube.com/watch?v=LZY9_Xr5XPA&list=RDLZY9_Xr5XPA
@taga20: D

Erre még Margó is előbújik)

...........

Ne fárasszá és análizáljál 'má,lélegezz,mindjárt május elseje)

www.youtube.com/watch?v=-ozW5tdCL8k
@gazoló: Talán ha egy kivétel van. Temetkezési szolgáltatás. :-(

www.ksh.hu/

Népmozgalom fül, idei január. :-(
@gazoló: bújnék, csak sok a köcsög.
csak amilyen infláció fojik itt az durva:))

www.youtube.com/watch?v=QDzCsRB28bc&list=RDQDzCsRB28bc
ezzzz máááááá???????

444.hu/2017/04/28/balog-adam-hitelbol-lett-milliardos-nyolcmilliarddal-mar-elegedett-lenne

....
Jó reggelt Balogh Ádám, bársony süveges!
Jó reggelt hű Borbála, táncban de ügyes!
Sárga karmazsin
díszes baldachin,
gyöngyös kaláris,
galambom fiskális,
bársony tafota,
tedd ide-oda!
Ez ám legény!
Te vagy a vitéz legény, pajtás, Tyukodi!Bercsényi, Bezerédi, Bottyán, Thököly!
Ulászló, Hunyadi,
galambom Apaffy,
Ősz Pál és Jurisics,
Koppány és Dugovics,
bársony tafota,
tedd ide-oda!
Ez ám legény!
/:Így tedd rá, úgy tedd rá, mindig csak tedd rá!
Szól a csimpolya is duda-duda-dinom-dánom!:/
/:Keszke-keszkenő, pompás az idő!
Ellpták a lovam, megverem a csizmám szárát!:/
Jó reggelt Corni Mátyás, szava hihető!
Jó reggelt Szép Zsuzsanna, pompás az idő!
Vacsista-yatapi!
Pezsuta-vicsasta!
Hu mayukan epe sni!
Mazakan, mazakan!
Sungma-kicsima!
Ink-ka-sa-ba-pe-sa-wa!
Heyoka Hi!
Szép estét Rózsa Sándor, itt az alkalom!
Zöld Marci, Patkó Bandi, váltott lovakon!
Pákozd és Sukoró,
cifra mogyoró,
száz aranycsikó,
tralla-la-la-lam...

www.youtube.com/watch?v=wXyWA0U7I9s
"Az Anonymous hackercsoport két új célpontot választhatott: a rezsicsökkentést és Mészáros Lőrincet. Tudja, mivel találkozik, ha beírja a keresőbe a rezsicsokkentes.fidesz.hu címet? Az ország legismertebb gázszerelőjét valaki(k) beregisztrálták az Építőipari Katalógusba, ezzel a szöveggel: Bármilyen gázvezeték, legyen az orosz, avagy török. szerelését vállalom 15.000.000 millió forintos óradíj ellenében. Okosabb és tehetségesebb vagyok a Facebook alapítójánál, tehát bízzon bennem! Csinálnák én mást, de ezt jelölte ki az én számomra az Úr és Orbán Viktor"

kolozsvaros.com/2017/04/27/ahol-egy-atlagszavazonak-ezer-evet-kellene-dolgoznia-ahhoz/
@xyxyxy71: " a saját fajtája fajtalonkadja "

Hát hogy milyen fajta az a moszkoVitya akinek a roszatom fontosabb mint az a nép akinek állítólag az érdekét képviseli? :-(

Jelen poszt témája is pont ez, vagyis aki úgy néz ki mint egy moszkoVitya, aki úgy táncol az "orosz medve" szavára mint egy moszkoVitya, az biza moszkoVitya. :-(

Aztán ha hinni lehet egy másik volt moszkovitának (de neki már elmúlt :-)) nekije meg - még? olyan emléke van hogy erről papiros is készült.

Hogy erről miért Ahisztid gróf és grófné jut eszembe, mikor a grófné bundáját bepiszkítja egy virgonc verebecske?

Mire a grófné. Jáj, jáj Ahisztid! Van magánál papihos? Mire a gróf.

Papiros az van de utána repülni nem tudok. :-)
@gazoló: döbbenet, ez a kádárevtárs tök úgy néz ki, mint a gecievtárs, meg a rodeoevtárs.

ezeket összekéne gyűjteni, és észak-koreába, a haladóevtársak karjaiba kéne lökni, a légvédelmi raketták elé:)

és egy kis komolyság! muff elvtársnő énekel, és ako nincs párdon:)))

www.youtube.com/watch?v=8sOJldY9Ne4
@gazoló: Akkor már linkelem is. :-)

www.hirstart.hu/hk/20170428_nagyon_vicces_meghekkeltek_meszaros_lorincet

Amit ma letölthetsz ... Én már mentettem is. :-)

Régen mondom. A humornál nincs jobb a 6alom ellenében. :-)
@taga20: D

nagyon gáz,de mintha most még gázabb lenne)

Az m1 mikrofonállvány ki lehet?

Rodi,ulpi vagy stefkapityu?)

vastagbor.atlatszo.hu/2016/08/23/stefka-istvan-lapigazgato-elvtars/
@gazoló: ebenguba!

na zene, most találtam, nem annyira gáz:))

www.youtube.com/watch?v=rSSD_fle840
@rdos:

Mindjárt éjfél és 'gyuriferi még mindig nem állt elő a farbával.
Meddig vár még?)
@gazoló: addig, amíg az olyan ostobák, mint te őt ekézik.

tezsvérem, gyuriferi az ártu szóhasználata, mi a faszért utánzód, te egyszerű?
@gazoló: Nagy taktikus hírében áll gyuriferi, ebből gondolom, kivárja, hogy megveszi-e pénztároslőrinc kis gazdájának azt a Brüsszelt. :-)

Komolyra fordítva. Addig vár amíg utasítást nem kap rá (meg persze a bizonyító erejű papirost). :-(
@gazoló: Erre meg a többpártállami stefkára csak annyi jutott az eszembe.

Áldassék az egypártállami béem neve. :-( Ha már egyszer áldozatos volt a munkája. :-(
@taga20:

www.youtube.com/watch?v=-5Sh5omf7CU

Kit bántok meg vele ha idézem ártut?

mikor ekéztem a Ferit,dékás lettél vagy mijafac?)
@gazoló:

egyszerre jelenteti meg a közélettől való visszavonulásáról szóló közleményével.
@rdos:

összehangolhatnák simivel,lehetne Ő is a csicskája))
@Gábris szomszéd: Sajnos, tényleg Gyurcsánynak "köszönhetjük" Orbánt. :(
@gazoló: kiadtuk a @Boli – Ch.T. is, meg hát!: hogy baszná meg a kurvaanyját aki a ruszkiknak liheg!

lásd ártut, és stirlictet!:)

azé mekkora egy redvás szar ez az oroszország, kábé, mint mi.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Felcsúton lázasan írják a lex hvg-t.
@onewayticket: sajnos neked köszönhetjük a gecit!
@Eszter68: Szia!

Erre ne vegyél mérget Esztike)
Számomra sok minden vállalható tőle,valószínűleg tudja is hogy politikailag neki gémover(rosszkor volt rosszhelyen2006+2008)
Ennek ellenére erőlteti magát tudva,hogy a félországnak herótja van tőle(
na ez a gáz!
@gazoló: na az a fél ország egy fasz.

mi lesz ha lelép? orbán rálép a damaszkuszi útra?
saul reciprok lesz?

mi a gáz?
A Ferinek, a vállára vetett iszákjában ott lapul a MOAB, a "bombák anyja", csak ő még kivár!!
Durran egy nagyot, oszt majd csak nézünk, mint hal a szatyorban. :-)
@Eszter68: DDD

HVG "akar menni búvártanfolyamra,akar merülni palack nélkül,Igor segíts neki!Igor nem találsz vénát,csináljál"))

www.youtube.com/watch?v=4WvR2P35sOE
@húzzad neki shakespeare: és ha nem lenne feri, ako nem néznénk, mint ponty a szatyorba?
@húzzad neki shakespeare:

nagyot koppan akkor, s azután elhallgat...
@gazoló:

sorosozás, migránsozás.
az orosz külügy is nézi a TV 2-t?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Az orosz külügyben jól dolgoznak, mert megértették az "üzenetet". Csak az a HVG szerencséje, hogy ők nem Oroszországban adnak ki, ezért megússzák a zsigeri reflexből gulágot. :-)
@Eszter68: ez gyönyörű volt drága!
aki a földön fekszik abba belerúgsz. gratulálok!

szép volt lányok, fiúk, ti undorítóak.

szánalmas szarok, akik ezen az oldalon eszt az oldalt a földbe gyalulják.

www.youtube.com/watch?v=FWAekbh0J9U
@gazoló: Összehangolhatnák, ha van mit "énekelni". Meg ha rájönnének arra, hogy az "ellenfelem ellenfele a barátom" az ecceri logika ugyan de hatékony.

Eddig az ellenzéki összefogás az csak egy elméleti lehetőség volt az ellenzékiek gyakorlatában. :-(

Biztosan csak véletlen. :-(
@Eszter68: A próféta beszéljen belőled. :-) Dugonics Titusz 2?
@taga20:

Bakker! Az oroszok nyíltan fenyegetnek magyar újságírókat és civileket.
Gyurcsány meg azon töpreng, hogy taktikai szempontból mikor legelőnyösebb számára nyilvánosságra hozni az állítólagos bizonyítékait.

Ezt kellene megtapsolnom?

Eszter68 (törölt) 2017.04.28. 23:27:47

@rdos:

Viccnek szántam. Úgy jártatok, mint Kósa a sport tv-n.
@Eszter68: Vagy úgy. :-) Sajna sportot és Kósát sem nézek, szóval ez nekem kimaradt, de a lényeg szerintem átjött. :-)

Búcsúzóul gaz után egy másik stefka, plusz a táblás bácsi is nagyon ismerős. :-)

kepeslajoska.tumblr.com/image/160044936500
@gazoló: mennyire szánalmas fasz vagy. igazi magor:)

mi a fasznak raktad be eszt?
@Eszter68: feri a hibás a geciért, és a többi fityesz szarért.

Eszter68 (törölt) 2017.04.28. 23:49:39

@taga20:

Én ilyet nem mondtam.

Viszont a helyzet komolyságához mérten viselkedhetne.
@taga20:

Gondoltam kedvet kapsz egy kis táncitáncihoz))

dee rophatod erre is)

www.youtube.com/watch?v=_Ilevnaa9pw
@taga20:
voltál e már külföldön egy hétnél tovább és ha igen hol??? persze nem üdülés és sörözés címén, hanem életteret keresni és megfelelő tevékenységet ami olyan jövedcelmet ad, hogy megélj és jól???

vagy csak a pofád jár mint a ló a zabostarisznyában

hülyegyerek

brühüyyy
kkk

aláírás Dr Stirlitz Marshall
@Rodeo36 11: majd ha Moszkvából osztod az észt akkor jelentkezz újra!
@Gábris szomszéd: Valamikor ha meghaladták a lakosságban a 15%-ot, elűzték, írtották őket! Ma meghaladják a 95%-ot, egymást kelessz írtaniuk koncszerzés érdekében!
ez a saját fajtája által kirabolt ország egy csurig telefosott toi-toi véce, amelyre még mindig olyan feliratok vannak ragasztva 2017-ben, mint: "szakrális", "a Fidesz-szavazó Csodaszarvas", "Soros", "SZDSZ-fiókák akarják megint...", "megvédjük", "háttérhatalom", "rezsicsökkentés", "gyarapodik".

ennek a mélyen szomorú, ám egyúttal kurva vicces, abszurd történetnek a neuralgikus pontja még mindig 1989, és az akkor fröcskölve kirobbanó két világháború közti hortiesztétika változatai: ott állunk 40 presszió után, mikor is felrobban a budi, és kirobban a hortiesztétika: máig mindent beterít jobboldalon a könnyes szemű, cukros takony nyelven előadott "nemzeti" és az elmeháborodottságig vitt "magyarság" - Jézuskától a géppuskáig minden van a magyari jobboldalon.

és 2017-ben a kitaposott cipős, kiálló orrszőrű, totál hülyének nézett, kirabolt, a tőmondatokkal is kilátástalan küzdelmet folytató szerencsétlen kádárárva "fidesz-szavazó" prolik tízezreinek van még mindig merevedése az "SZDSZ"-mozaikszóra, a 20. századi imprilistákat felváltó illuminátusos háttérhatalmistákra, a gány hortiesztétika mutánsaira és az újra elővett újkádári primitív, proliknak szóló populizmusra.

a szerencsétlen - a saját fajtája által megnyomorított - magyarnak a saját fajtája nem engedi, hogy belépjen a 20. századba.
"ha egy ország nem tud megállapodni a támogatás felhasználásáról, akkor ezt a pénzt abban az országban nem használják fel."

Ezek után ne merje senki azt mondani, hogy a fidesz meglopja a magyar embereket? Csak kéne ez a támogatás a kormánynak, mert talán csökkent a lenyúlási lehetőségek száma?

index.hu/belfold/2017/04/28/magyarorszagon_felfuggeszthetik_a_norveg_alapot/
Furcsánnyerenc és az ő dokumentje téma.

Dokument. Napoban láttam a saját szemeimmel Soros-os tízezer forintos bankót. Kispekuláltam hogy az inkább fotóbolt lehetett mint bankó, de ki tudja? Van ahol elfogadnák tízezresnek (az 57 ezer Ft-os bankó óta - persze lehet hogy csak városi legenda - semmin sem meglepi).

Politikusok téma. Több mint száz napos történet. Jött egy tramlpi, a garanáltan saját agyament progijával, aztán győzött. Aztán utána nem győzött szabadkozni, hogy hát de nem is úgy gondolta. Na most akkor ki gondolkodik helyette? Ja? A beszédírója? :-( Összevetve Trump-ot és hiperaktív exifikommer - manapág típusos atlantista pista -
momentán nem emlékszem hogy fittelinás vagy altusos "barátunkat", szerintem nem kérdés hogy kinek az "önjárása" nagyobb?

Ennek fényében a "kinyitom a számat" nem lehet hogy úgy helyesebb, hogy "ki nyitja ki"?

Persze felvetésem a "píszí szerint" konteó. :-( Azért kérdezni még szabad?
@látjátok feleim szümtükkel:
A lázár féle népművészeti agyagedény félék úgy vannak vele, ha nem lophatják el nagy részét (adók, járulékok formájában így is lenyúlják egy részét) akkor nem is kell ide, hisz akkor a függőség, az elkötelezettség a bolseviki párt felé ebből a pénzből nem tartható fenn. Az meg gáz, ha az emberek önállóan gondolkoznak, nem kiszolgáltatva au aktuális politikai hatalomnak.
Seggnyaloncok rémálma!
Remek példa a napokban kiderült vidéki kis sajtó megsegítésére rendelkezésre álló alapok kifosztása. A nem is vidéki pártsajtó 100 milliós habzsidőzsije lett. Következmény? Semmi... A szokásos "elloptuk, na és?"
@rdos:

Ugé most nem azt adtad elő, hoyg te még most is ártatlan vagy?;D

Gondolod, hogy a Nagy Imre temetésen önként, magától dalolt a pacsirta? Voltak ott hátul akik rángatták a madzagját. Most is vannak.
@Rodeo36 11: te vagy az élő példa arra, hogy hiába beszélsz több nyelven, hiába éltél több helyen, semmit se tanultál.

egy öntelt, beképzelt, öreg ember lettél, aki köpködi azt a világot, amiben jól él. és oda van egy beteg szar rendszerért, a putyin rendszerért.
persze akkora barom vagy, hogy putyin legjobb tanítványát állandóan ekézed, pedig imádnod kéne.

aláírás: lákátos vinetú tágá:)
@rdos: szerintem, inkább igyál. az legalább megláccik rajtad.

te eszt a sok baromságot magadtól találod ki vagy rángatnak hátulról?:)))
@kekex: köszike!

ismerem, csak én eszt szoktam hallgatni tőlük:)))

www.youtube.com/watch?v=rSSD_fle840
@húzzad neki shakespeare: aszt mondod, hogy csalánba nem üt a ménykű?:))

és mit szósz a doktorhoz?
mekkora lenne, ha az idei évet behúzná:)))
444.hu/2017/04/29/zart-ulest-tart-az-europai-neppart-hogy-helyre-tegyek-orban-viktort

" Siegfried Mureșan, a Néppárt szóvivője a Politicónak azt mondta, Orbánnak szankciókkal kell számolnia, ha nem veszi figyelembe a brüsszeli figyelmeztetést, és nem tartja be az EU szabályait."

Állítsuk meg a csuti teknyővájót.

Magyarul elvtársak, nem lehet többet rászarni az unió asztalára, úgy meg pláne nem, hogy közben a lóvét meg felmarkoljuk.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

A teknyős, most bemanőverezte magát egy kurva nagy zsákutcába, amiből jól már nem tud kijönni.
Mindenki annyit ér amennyije van Lázár János cukrászda avatáson azt mondta, hogy a cukrászdába járás polgári életforma.

Basszus!
Akkor
1. Aki nem jár cukrászdába az nem polgár? Vagy nem él/het polgári életet?
2. Esetleg nincs pénze cukrászdába járni? Ők nem lehetnek polgári életet élő emberek cukrászda nélkül?

Micsoda gyötrő kérdések!
Ennyi kommentet,és 80 IQ nem jön össze,bakker.
@taga20:
Csak éppen az "Imádkozz Orbán" poszthoz jobban illik a "Mit loptál ma Orbán?"
@Csaba Szikora:
Hát igen, a Te mínuszodat nehéz ellensúlyozni!
@Csaba Szikora: nem lehet mindenki mészaroslörinc, ugye droid?:))
hmm, érdekes ez.
Egyrészt van egy nagy csomó ember ma már hála istennek, akik jobboldali meggyőződésüket, világképüket, családi hagyományaikat nem véka alá rejtve megszólaltak, hogy eddig és ne tovább, ők komolyan gondolták az "európai polgár" fogalmát.
A békétlenkedők kapásból nekik estek, "patkány, menekülsz a hajóról", neked nincs jogod elégedetlenkedni, mert eddig hallgattál, mi vagyunk az igazi ellenzékiek, nem kell a jobbos reform. Meg egyébként is: droid, iq-negatív takdalse.

Másik oldalon emeljük szemünket erre a nagyon bátorra. A hősre. Aki ha úgy érzi, majd megmutatja. Amikor eljön az idő. Csak most még nem taktikus. Most még imádkozzon. Mindenki. orbán azért, hogy ne. A sok bégető birka azért, hogy igen. Csak beszéljen róla végre valaki. Amúgy viszketése lesz. És még ma is van ember, aki hisz neki.

Ez nem csoda, ma is sok ember hisz még orbánnak is.
Egyforma a két tábor, alapokban nincs különbség.

S természetesen büszkén, bő nyállal fröcsög mindkettő a másikra, s a nem hívők egyre szélesebb tömegére.

Nekünk nem Mohács kell. Csak egy tükör kis bátorsággal, hogy nézzünk is bele.

(ui. Megyesi Gusztáv síremlék avatója lesz jövő vasárnap az óbudai temetőben.)
@kekex:

Fenéket, azt gondolja ez a blog a Lázár féle cukrászda, és ide jár polgári életet élni, mert a bayer féle cukrászdában nem érzi jól magát.:D
@PeniValdes: öreganyámnak is van, csak nem érti, hogy mé vigyorog rá mindenki az uccán:)))

www.napiszar.hu/showPost/Minden_fiatal_megnezi_az_uj_kendom
MIVAN? Titkosítják az adóforintokból összeszedett közpénzek felhasználását az önkormányzatok? Van ehhez törvényes felhatalmazásuk? Netán valami köszpénzesítést folyik?

nepszava.hu/cikk/1127992-sumakolt-a-baranya-megyei-kozgyules/
Hehehe!

index.hu/kulfold/2017/04/29/gorka_sebestyen_trump_terrorellenes_tanacsado_vitezi_rend_elbocsajtas/

"Nem marad már sokáig Trump mellett a magyar származású terrorellenes tanácsadója, Gorka Sebestyén, állítják a Fehér Házban. Gorka egy szélsőjobbos magyar csoport, a Vitézi Rend jelvényét viselte az elnöki beiktatáson, ezzel nagy botrányt kavart, és végül az is kiderült, hogy a terrorellenes szakértő még nem ment át nemzetbiztonsági vizsgálaton. Most olyan helyet kereshetnek neki, ahol erre nem is lesz szüksége."
@taga20:
te lákátos vintú tágá olyan seggfej vagy, hogy olvasni sem tucc!!! a kérdés nem arról szólt, hogy nekem van e lábszagom (mekkkkksúgom: sohasem volt), hanem arról, hogy te drágalátos idióta kezedben 2 35 kilós bőrönddel 5000 dollár készpénzzel megérkezel Ihajcsuhaj alsó ra az Indiai Óceán egyik szigetén... és munkát keresel, találsz e és ha igen mikor rúgnak ki előszőr pláne mikor már a pénztartalékaid is végére járnak...na akkor mit csinálsz

te rohadt geci, nem tucc válaszolni mert Balaton akarattya alsón túl sohasem jártál és ott is úgy, hogy az utazási iroda bisztosította a reggeli tejeskávédat zsömlével és tükörtojással meg kockasajttal

szóval te már csk ilyen idióta maracc kis lákátos vinnnne túúúúúúúú tágá...nem vártam mást de most be is bizonyítottad, hogy egy kalap szart sem érsz ha kirángatnak a csigaházadból

példáúl Mórickát mekkérdezik hány óra van erre Móricka (= lákátos vinne tú tágá) aszongya, hogy megérett a meggy

brühüyyy
kkk

aláírás Dr Stirlitz Marshall
@xyxyxy71:
mit szecc? valami nagyon zizi lehet, de kurva jó hatással van az alkotói képességedre

még jó, hogy ilyenkor sem tartok kávét a közelben

brühüyyy
kkk
"jézuskától géppuskáig" ez legyen a zújjjjjjjj jelszó fidexkft ban
@punkfrog:
jééééééé, te lettél a zördög ügyvéggye és a lákátos vinne tú tágá baltöke??? (jobb nincs neki)

brühüyyy
kkk

nemrég jártam arrafelé egészen kellemes hely amúgy sokaccorra
Höhö...

"Magyarország mindenben megfelel az Európai Bizottság kéréseinek - biztosította Orbán az Európai Néppárt elnökségét szombat délelőtt Brüsszelben."

hvg.hu/itthon/20170429_orban_megadta_magat_a_neppart_elnoksegenek?s=hk

Na, jáccunk! Ki tud jobban zsarolni?
Beszorítva a sarokba nem lehet mást mondani.ÖÖÖÖÖ

444.hu/2017/04/29/elutasitotta-az-ugyeszseg-a-soros-elleni-feljelentest?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=elutasitotta-az-ugyeszseg-a-soros-elleni-feljelentest

Egy szép érvelés, tessenek belegondolni a tartalmába.:D

"...a Fővárosi Ügyészség szerint a Tényi által idézett cikkek és a kormánypárti megszólalók sorosozásai az alkotmányos rend elleni szervezkedésre vonatkozóan nem tartalmaznak konkrét tényeket, adatokat, csupán egyes személyek véleményét tükrözik."

Teccenek érteni? Tényeket nem tartalmaznak, magyarul mellébeszélnek, és még lehet ezt fokozni egészen a hazudozásig?

Nem sül le a bőr a nem tényeket hangoztatók képéről?
444.hu/2017/04/29/az-europai-neppart-szovivoje-szerint-orban-kesz-teljesiteni-az-europai-bizottsag-felteteleit

"A Politico tudósítása szerint az Európai Néppárt szombati ülésén nem merült fel, hogy kidobják a Fideszt a pártszövetségből a CEU-törvény miatt,"

12 szavazat, az 12 szavazat, mi elvtársak? Akkor ettől a ponttól, el is lehet felejteni az európai keresztény értékek nevezetű handabandát elvtársak.

„Már csak rajta áll, hogy ezen elgondolkozzon, és remélhetőleg megtalálja a jó megoldást. Meg kell változtatnia a viselkedését, ez az, amit elvárunk tőle”- nyilatkozta Manfred Weber a találkozó után a Reutersnek."

Megint átbasztam őket - gondolta a g..i.

Takonyárpi közben már készíti elő az újabb unióellenes plakátokat.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amúgy, a takonyárpi nevezetű civil tevékenysége átlátható elvtársak? Mert hát nem kis mértékben befolyásolja a politikát, jobban mint a Helsinki Bizottság.
@látjátok feleim szümtükkel: szegény mama nem lenne kevésbé lázadó az én kendőmben sem:)
Orbán meghátrált Brüsszelben: működhet a CEU, feltételekkel jöhetnek a fiatal migránsok. A kormányfő és a Fidesz jobban teszi, ha ezután többet nem nevez senkit sem csicskának.

alfahir.hu/2017/04/29/orban_viktor_brusszel_ceu_migracio_rogan_antal_fidesz_europai_neppart

Zseniális: míg Orbán visszatáncolt Brüsszelben, képviselőtársa itthon sorosbérencezte az EU-t
Orbán meghátrált, de Hollik István, a KDNP képviselője sajtótájékoztatón folytatta a szájkaratét.

alfahir.hu/2017/04/29/hollik_istvan_brusszel_soros_gyorgy_bevandorlas_ceu
Persze béna ellenzéknek csak a szája és nem a keze jár. Mert ahhoz nem kell sok (p)é(n)sz, hogy a lakosságtól megkérdezze írásos formában,
Tudja-e ön, kedvs választó: a kúria, és az ügyésszég megállapította, "hazudik" a kormány, amikor a nagyplakátokon és egyéb fórumokon a migráncsokkal, a civilekkel, Sorossal és külföldiek belügyekbe avatkozával riogat, mert nem tényeket, csak egyéni véleményeket közölnek, ugyan akkor konkrétan egy tényt sem tudnak megjelölni ami büntethető lenne. Ezért nincs egyetlen büntetőeljárás sem a témában. Ugyan akkor az tény, hogy a magyar csecsen lógó csecsent vizsgálják, mert valami nincs rendben körülötte.

No, mennyit is tesz ki ez a kis szöveg? Kevesebbet, mint a kormányzati konzultációs boríték és tartalma.

Mellesleg a valótlan egyéni vélemények nem rémhírtetjesztések? Ö
Ja, uszításról is szó lehet, bár ehhez Tényi István kirúgott fideszes jobban ért.
A Néppárt szerint "„Elfogadhatatlan szintre jutott a támadássorozat, amelyet a Fidesz évekkel ezelőtt indított Európa ellen. Ez a konzultáció súlyosan félrevezető.”", bár Or bán szerint nem unió ellenes a kapány, hanem az unió megreformálását szeretnék elérni.
Hehehe. Valakit rosszul tanítottak meg magyarul.

444.hu/2017/04/29/orban-szerint-nem-europa-ellenes-hogy-meg-akarjak-allitani-brusszelt?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=orban-szerint-nem-europa-ellenes-hogy-meg-akarjak-allitani-brusszelt
@Oxica:

www.youtube.com/watch?v=-5Sh5omf7CU

"Kit csaptunk mi be?"

"Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs. Mi nem ígérgetünk a levegőbe"

)))))))))))
Fogy a nép, ezért a fidesz vissza akarja hozni az alanyi jogon járó családtámogatásokat, olvastam valahol.

Ki is ordítozott ebben az országban a legjobban, hogy ne azért csinálják a gyereket, mert támogatások járnak utánuk? He?????

Talán mégsem kellett volna azt a régi jól bevált és működő redszert unortodoxra változtatni, elég lett volna csak igazítani rajta itt-ott. Mondjuk úgy, mint az unióval, nem szétverni akaja Or bán, csak megreformálni. Magyarországot miét verték szét 7 év alatt, nem lett volna elég itt-ott reformokat alkalmazni?????????????????
@Gábris szomszéd:

444.hu/2017/04/29/orban-szerint-nem-europa-ellenes-hogy-meg-akarjak-allitani-brusszelt

A teknyős is folytatja. Kigurult a néppárt zárt üléséről, (sajnos nem a zárt osztályról) ahol megígért mindent, aztán kint sorosozott egy jóízűt megint.
Telibe szarta a néppártiak pofáját rendesen. Tudja a g..i, hogy a 12 szavazat miatt úgysem basszák ki őket.
Én már szinte sajnálom a nyomorék néppártiakat, ahogy szép szavakkal próbálnak hatni a teknyősre.
@taga20:

Vezet a Doki, de hol van még a vége!!
Többet ér a sűrű 20, mint a ritka 25. :-)

Eszter68 (törölt) 2017.04.29. 15:14:48

@gazoló:

)))))))))))))))))

A lakájok arca mindent elárul.
feminfo.444.hu/2017/04/29/szulj-hogy-eleg-munkaskez-legyen-majd

Legyen sok fideSS közmunkás árja jugend. 16 éves korban kibaszni őket az iskolából, aztán mehetnek kapálni.

Sejj, a mi lobogónkat, fényes szellők fújják.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Csaba Szikora:

A Blogstar.hu Facebook oldalán - nem reprezentatív -, időt, fáradságot nem kímélve, 10-15 Orbán-rajngó adatlapját, névjegyet megvizsgálva arra a következtetésre jutottam, hogy az átlag Fidesz-hívő kedveli a Postás Józsit, és napi rendszerességgel osztja meg a szerencshozó aranyhal posztjait.

Eeeee.... :-)
@Oxica:
miért kell mindíg másra várni és másra hárítani a feladatodat???

szénlapát van, lámpavas van, bunkósbot van: ezekre semmi más nem hat

a szomszédra várni bűn

brühüyyy
kkk

hajráhalszagú levédiabasznád éljen orbán és bandája örökké és virágozzon a sírjukon ezer virág
@Rodeo36 11:

Bocsi Rodeo, az érintőképernyős mobiltelefon tréfálkozott velünk!!

Hogyis mernék én...... :-)
@húzzad neki shakespeare:
kösz, már csak aszt szeretném tudni a smájlí mire (melyik szösszenetemre) vonatkozik

brühüyyy
kkk
@Eszter68:

.antilop arcod rinocérossz bőrben))

kepkezelo.com/images/efwou9sfh4flwlw5ri7y.jpg

.mint egy kéthetes vizilóhulláláéáó)
@Rodeo36 11:

A szmájli olyasmit próbált közölni, mint az oldalára fekvő kutya, aki a felvett testtartásával megadja magát az erőssebb fajtársának.
Mert ha nem, akkor jön a Levédiabasznád cunami!
@húzzad neki shakespeare:
ha te tudnád, hogy a legvadabb doberman farkas keverék is kezet csókol nekem, mert én -a kutyák nem tévednek- úgymond jó ember vagyok és a kutyák nagy baráttya valamint magam is kutya

brühüyyy
kkk

vaú vaú
@Oxica: Csilliókat költöttek néphülyítésre, óriásplakátokra, a politikai ellenfelek lejáratására, s mi lett belőle? :)

zsurpubi.hu/cikk/793-breking-eddig-tartott-a-szabadsagharc-brusszellel-a-fidesz-beengedi-a-migransokat/
Ez teccik:

" "Kérdésekre válaszolva elmondta azt is, Magyarország hajlandónak mutatkozik beengedni a 14-18 év közötti migránsokat,de csak abban az esetben, ha alávetik magukat DNS-vizsgálatnak, így ugyanis egyértelműen kiderülhet, hogy valóban az említett korcsoportba tartoznak-e" - írják a kormánysimogató portálon öles betűkkel.
Tehát eddig tartott a giga szabadságharc, eddig sikerült megállítani Brüsszelt. Csilliókat költöttek néphülyítésre, óriásplakátokra, a politikai ellenfelek lejáratására, s mi lett belőle? Talán a Junckerrel tárgyaló Soros megvette a Fideszt is dekára, ahogyan Orbánék szeretik ezt az ellenzékre okádni?

Micsoda undorító, kétszínű kettős beszédnek vagyunk tanúi megint? Ezt hogy fogják kimagyarázni?
Milyen propagandaanyaggal szórják tele újra százmilliókért a postaládákat? Ez a gyáva megalkuvás is téma lesz vajon a nemzeti konzultációs országjáráson?"
@Rodeo36 11: bolhás, csípd meg, hozd vissza!:)))

ja és FETTEL!!!
@taga20:

Vettel közben megtanult olaszul...Raikonnen...még nem

ha nem ugrassz félre odaviszem, de nem köszönöd meg

és a rosszembereket a kutya megharapja...készűlj fel

brühüyyy
kkk

aláírás: Conde de Cane y Século de Massa
@taga20:

Nem néztem, mi a rajtrács Putinnál? :-)
@húzzad neki shakespeare: jól beszélsz, csak sokat:))

én nagyon szorítok neki. kurvára megérdemelné a tizediket.

én sumit is nagyon sajnáltam, hogy amíg ott volt, addig kutya volt a merdzsó, utána meg tarolt.

szerintem, ha a sors úgy akarta volna, most ő is tízszeres lenne. de hát más volt megírva neki.

na de, ne szomorkodjunk, me FETTEL behúzta:))
@gazoló: Tonio Roggyant.
Vajon mi viselhette meg ennyire szegényt? A helikopterezés? A kötvénybizniszben hozzá beesett milliárdok? Biztosan vmi szer: gandzsa, met, kokó, heroin...vagymi?
AAAnnyira tudom sajnálni őt:)))
@Rodeo36 11: bolhás, aszt ismered, hogy amelyik kutya ugat az nem harap.

te sokat ugacc:)))

egyébként, engem a kutyák, a gyerekek, és a hülye nők szeretnek:)))
@húzzad neki shakespeare: hát rács mögött van az összes ellenzéki putyinisztánban, máskülönben ferka első sor, utána a finn jólakott napközis, asztán lajos kurvára lemaradva. asztán redbull kibaszottul lemaradva:)
@AKIsTUDATLAN: )

"mi viselhette meg ennyire ?"

Nemtom,de "sztem fantom)
Soros,Gyurcsány,migráncs,civil stb.

na és persze a repkülősapi ésvagy ötévkötél réme(
@taga20:
ne brekegj má' annyit

rádküldöm a siklókígyóimat, ebédre éppebn jó leszel nekik

brühüyyy
kkk

a pole semmit sem jelent az első valós kör lefutásáig
@látjátok feleim szümtükkel:

Azt azért nem gondoltam volna,hogy ennyire eléri célját a kukoricán térdeltetés)
@Rodeo36 11: és te kígyó, mit szósz ahhoz, hogy alonzo indul az indy500-on?
szerintem érdekes lesz, csak nehogy rábasszon:)
@taga20:

Nálam most a fapapucsos "tizenkéteves", meg a visszatérő Massa a nyerő!
@Oxica: Naivak, de 1x csak lepottyan a fatantusz nekik is...
@taga20:
te ennyire le vagy maradva? már hetek óta tudom...megnyeri a Hintchcliffel együtt

brühüyyy
kkk
@gazoló: ez ki ez? Brr, mint az Addams-family... Azonnal kitenni rá a +18-at!
@húzzad neki shakespeare: maksz kétségkívül nagy tehetség, de láttunk má ilyet. lásd pl. alesit.

én azé bírom a talján germán párost, mert a tűz és tűzhely együtt van:))

sumi is és seb is a németek legjobb vonásait tükrözik.

ja és massa. én sajnáltam amikor aszt hitte, hogy VB, asztán még se. hozza a középszert.
ja és, szeretnék csak fele olyan jó vezetni, mint ő:))
@Rodeo36 11: te aszt vágod, hogy ha most megkérdezem tőled, hogy mi a véleményed a honfoglalásról, ako aszt nem azé kérdezem, me ma hallottam róla először?

kápise?:)))
@taga20:

Ha Schumi vár még két évet isten válik belőle!!!
Massa mindig ott van a hat-nyolcba, az se semmi!!!
Egyébként mindenben egyetértek veled!!! :-)
@taga20:
akkó' most mekkérdeszted?
én nem voltam ott, te sem...mi érdekel róla?

esetleg @punkfrog-ot ajánlom az neked a alter ego -d

brühüyyy

kkk
@húzzad neki shakespeare:
"Egyébként mindenben egyetértek veled!!! :-)"

haver, ha nem kötekecc, nem tudunk dumálni:)))

na én is küldök egy szépet!:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/34330.w-380.h0.q100.jpg
@Rodeo36 11: a pozsonyi csatáról mesélhetnél bolhás:))

punkfrog-ot meg ne baszogasd, me szerintem ő az egyik legpatentabb arc itt!:)
@gazoló:
Most kerestelek meg, hogy készülsz-e a drámára, mert sajnos az lesz, hiszen a PSG lesz otthon.
Otthagytam a videokonferenciámat a régiekkel, és edzem a lelkemet 1/2 9-ig, hogy túléljem.
Jöjjön, aminek jönnie kell!
Evezzünk el a civil ügynöki vizekre. Mik ki nem derülnek itten a kormány és a civilek kapcsolatáról. Vajon lehet tudni, hogy a sok stratégiai szerződéssel ide jutott forintok mire költődtek?

index.hu/belfold/2017/04/29/lehel_laszlo_ugynokmult_okumenikus_segelyszervezet/
@Mariann19: Szia!

Csak egy csoda segíthet,de szurkolunk)

..vagy az esélytelenek nyugalma és a szívjáték,de lehet,hogy ebből csak a 'szív másik értelme marad(
Akkor is: hajrá Szeged)
@graphics: brrrrrr

antilopot Fab rendesen körberajzolta a másik poszton)
@gazoló: most szólok, hogy csodák nincsenek:)

szerintem inkább drukkoljunk fettelnek!:))
@gazoló:
Abban reménykedem, hogy a srácok eddig mindig az utolsó harmadban és percekben képesek voltak fordítani, hátha mégis ránk néz a Teremtő, hogy legalább a kéziben kegyes lesz hozzánk, és megtörténik a csoda.
@taga20:

vészmadár,ne károgjál te szurkoljál csak szokás szerint az ellenfélnek)

mótvá?

kepkezelo.com/images/bf1vqewin7ycftphj72x.jpg
@Mariann19: nincs teremtő!

nem az isten teremtette az embert, hanem az ember az istent.

gondoltam, szólok:)
@gazoló: haver, egyet árulj má el!
hogy klub szinten is a magyaroknak kell szurkolni szerinted, vagy urambocsá nem!:)

a hülyeség néha a te agyadra is ráhúzódik!:))
@taga20:

ja és ki az a fettel valami sajtféle?)

kepkezelo.com/images/jutsisa60grfpanybprl.jpg

18+ egyél))
@taga20:
a @punkfrog az egy sűlt, agyatlan seggfej

de attól még lehettek szerelmesek egymásba

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: a te szerelmed putyin iránt, mindent elsöpör!

te egyébként élvezed, hogy kábé olyan vagy, mint kádárevtárs 1988-ban?

sokszor én kérek enézést miattad bolhás.
ha trollkocc, legalább színvonalasan tedd, te anyaszomorító!:)

azé csíplek fokszi, jó kutya vagy:)))
@taga20:
amikor ilyen izéket írsz, akkó' mit szecc??? nagyon erős lehet...
nem tudom milyen lehetett Kádár János 1988-ban, olyan távol nem látok, még távcsővel sem

nagyon élvezed az ilyen riposztyaidat??? és assziszed szellemesek???
nagyon tévecc

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: tudod mit szedek? a feleségem mosolyát, az együtt teregetünk az üres szobában, vagy elmosogatók ebéd után, és rám mosolyog. etc.

bolhás, csak aszt tudom neked mondani, hogy nem az a jani, aki agya, hanem aki állja:))
@Mariann19:

Nem találok szavakat,nagyon jól tartjuk magunkat!

Meddig lehet ezt bírni ott benn ekkora feszültségben,iramban és színvonalon?
@taga20:
mint láccik nem állod...megint mellébeszélsz

mosogass tovább...az való neked
brühüyyy
kkk
mára elég belőled
@Rodeo36 11: azé a végére elfogytál.

tudod mi a te bajod bolhás, hogy csak szavakban vagy kemény!:))
@Mariann19:

Egészségedre!

Remélem nem kellett mentőt hívni!

Ne szomorkodjunk egy pillanatra sem,ez nagyszerű volt !
Egy komplett világválogatott ellen partiban végig,sőt)

Kihagytunk négy hetest itthon,a megtorpanást pedig annak tulajdonítom,hogy nem tudtunk a hét a hat elleni játékra jól reagálni és kishitűvé váltunk a befejezéseknél.

na és az örökös mumus Omeyer..+Nikola Karabatić+Mikkel Hansen 'satöbbiek akiknek szintén gratula és sok sikert a továbbiakhoz!
Gratulálok az egész csapatnak,így is egy élmény volt!
@gazoló: haver, nem kéne olyan sportágat tolni, ahol kevesebbet lopnak?
@gazoló: "Kihagytunk négy hetest itthon"

kik voltak? ezek árulok!:)
@taga20:
aszt te csak szeretnéd...ha annyi mindent...na hagyom semmi közöd hozzá....

mikor kérdesztem a 2 bőröndös dolgot nem tudtál rá semmit mondani

nem keménynek kell lenni, arra ott van a fagyott kutyaszar, hanem olyannak akit befogadnak és magukénak ismernek el a bantusztántól piripócsig

és erre te kis @taga sohasem leszel alkalmas

nekem ne bizonyíccsál semmit állj a tükör elé annak (tudod az egészalakos tükör a legjobb)

most somolygok

szerencsétlen

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: bolhás, neked má az is szerencsés napod lesz, ha nem a saját hányásodban foksz megmurdálni.

virágot viszek a sírodra:)
@taga20:
nem fox vinni, nem lesz sírom

beeeeeeeee
brühüyyy
kkk

gyalázatos egy rohadék vagy, tudod e?
ilyen aljas szövegekért -ha élőben látnálak- lecsapnálak mint taxiórát...
@gazoló:
"Ne szomorkodjunk egy pillanatra sem, ez nagyszerű volt."
Pontosan!
Ezek a srácok mindig az utolsó pillanatig képesek küzdeni, és ez be is jött. Titokban ebben reménykedtem, mert azért a PSG hazai pályán volt, több esélye lett volna a győzelemre.
Volt egy pillanat, amikor Narcisse a pályára lépett, és rögtön be is dobott egyet.
Számomra Narcisse olyan mumus a PSG-ben, mint Vorin a horvátoknál. Kezdtem megélni a végóráimat, de pesszimistán ítéltem meg a helyzetet.
Nagyon örülök, még ma is ragyogok.
@Mariann19: Szia és szép napot!

Egészen elképesztő névsor volt a tegnapi derbin a 'flansziáknál,ráadásul a kispadon is és alig cseréltek)
Ennél nagyobb az értéke a kis Szeged végvári harcának))

és"""Köszönjük csányisanyibácsinak,hoty ennyi migránsotot megvett nekünk))))

mindjárt jön és ezt bekapja taga,meg mást is bekaphat))

pctrs.network.hu/picture/5/5/1/_/majom46_551505_80980.JPG
..

Este újra ))együtt2017 a BL győzelemig))
Egyszer csak összejön már az építőknek,nem lehet mindig balsorosunk)
@gazoló:
Szia!
Neked is szép napot két fázisban. Először este 6-ig, aztán még szebbet 8 után. Nem vagyok borúlátó, mert ha nagy a tét, akkor tudnak a srácok. Készüljünk!
Soros migráns importhoz.
Van most bennem egy kaján felismerés, és röhögök Orbánon. Most, hogy csak földig hajolt a befogadással, mivel fog a jövőben operálni a hívek előtt? Kijátszotta nagy aduját, hiteltelenné vált.
Pedig gondolj vissza a brüsszeli hegyi beszédére, ami két pillérre épült, és korántsem az ottani nagy érdeműnek szólt, hanem a hazai közvéleménynek.
Az első fejezetben az egekig magasztalta magát a makro mutatókkal, a második részben a tomahawkját rázta, bizonygatva rettenhetetlen harci kedvét.
Most, hogy sorra kénytelen beadni a derekát valamennyi kérdésben, kushadtan, lógó fülekkel húzódhat vissza rodostói magányába.
Tudom, hogy - mivel nincs más eszköz a kezében - cinikus vigyorral reagál a nép felé, ahogy szokott, de kijátszotta a legfajsúlyosabb lapját, mert most már mindig támadható lesz.
@Mariann19:

Sokat töprengek rajta,az értelmesebb szekértolók,hogy reagálnak le ennyi blőd köpönyegforgatást)
Orbán pofáján olyan vastag a bőr ,hogy egy rinocéroszé ahhoz képest babapopsi.Nem zavartatja magát,ugyanúgy fogja nyomni a süketségeit,mint eddig("valóság nevű nagybátyja" soha nem zavarta.
Majd beszélünk és persze szurkolunk!
@gazoló:
Majd beszélünk, 8 után pedig feltétlenül.
@látjátok feleim szümtükkel: :-) Akkor már értem ezt a sok rángást. :-) Némelyek arra tippeltek hogy idegi (ideggyengeség jele vagy mi, az agykurkászok jobban tudják meg főleg latinul), eszerint csak a "madzag rángást" látjuk? :-)
@taga20: " vagy rángatnak hátulról"

Na. Pont ezt kérdeztem csak a politikumunkról. :-) Mitől a miénk, ha egyszer nem a mi érdekeinket nézi? :-( Na még egy találós kérdés.

Doktor úr! A kúrát elfogadom (igyá!). Kérhetek rá vényt? :-) Vény nélkül ölég drága. :-)
@gazoló:
Nem tudod elképzelni, hogy mit éltem át a félidő után. Letargikus voltam, jött egy hosszú telefonom, és a 2. félidő 17. percében kapcsolódtam vissza, amikor már vezettünk. Nem akartam elhinni, és egy totális eufóriában, fehéredő ujjakkal fogva a távirányÍtót imádkoztam Istenhez, hogy tegyen csodát, és ne forduljon meg az eredmény.
Megtörtént a csoda, a katarzis eljött, hihetetlenül örülök és boldog vagyok.
Csodás ez a nap. IS.
Örülök,hogy túlélted,hatalmas ez a játék de jó adag adrenalinokkal is megkínál)
Végig állva néztem!
Nagyon megijeszttek az első félidőben a franciák,de
Lékai,Ugalde,Nilsson,Palmarsson és az összes többi galadiátor is tette a dolgát és tovább ment a vonat Kölnbe)
A Barcelona,Vardar és a Párizs vár ránk!
Mit tippelsz?
Én a Barcelonától rettegek a legjobban!

Jövő szombaton az ETO a Podgoricával életre halálra)

Minden csapatunkat megkalapolom,a kiesett fradin és Szegeden is csak ámulok)
További szép ünnepet és jó éjszakát)
@Mariann19: szia

PSG-hez mit szólsz drága?))
Holnapután a dánokkal játszik a válogatott)
@gazoló:
Szia drága gazolóm!
A legszerencsétlenebbnek tartom a PSG-vel való sorsolást, bármelyik másik kettő jobb lett volna.
Hajlamos vagyok hallgatni a szirén hangokra, melyek szerint még így is esélyünk van megnyerni a bulit. Mert miért ne?
Amennyiben a fiúk kellőképpen beizzítják magukat, a tűz mindenre képes.
Tudod, mi soha nem adjuk fel.
@Mariann19:

A Barcelonától még jobban tartanék,de majd a döntőben))

....

május 4., csütörtök
20.00 Magyarország–Dánia (Tv: M4 Sport) – élőben
@gazoló:
Biztosan azért félek jobban a PSG-től, mert még friss a legutóbbi fiaskó.
Jó, hogy írod, hogy 20.00 h-kor kezdődik a mai, a műsor szerint 19.20-kor.
Biztosan az előzetes beszélgetések miatt, de nem szeretek passzívan dekkolni majdnem egy órát, mikor már most beizzítottam magam.
süti beállítások módosítása