Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.03.18. 10:58 Fabius

Lázár: aki komcsi volt az annyit is ér!

Kedvenc kormányzati karakterem, lézerjános nagyon ment már megint. Jankó időnként elkóborol a kormánykommunikációs fősodorból, ilyenkor pedig előállnak azok a ritka pillanatok, amikor a mondandója nyomokban olyan elemeket tartalmaz, amikkel egyet tudok érteni. Itt van például ez a mondás:

Nem az ügynök-, hanem a megrendelői lista nyilvánosságra hozatala a valódi kérdés, azokat kell megismerni, akik a gaztetteket, a megtorlást elrendelték és végrehajtották.

Részemről simán okés, ha az ügynökkérdésben a megrendelői listát nyilvánosságra hozzák. Pontosabban az okés, ha a megrendelői listát IS nyilvánosságra hozzák. Ami nem fog megtörténni, mert ehhez a mutatványhoz a rendszerváltás utáni lassan harminc év összes kormánya gyáva szar volt. De azért tegyünk úgy mintha elhinnénk, hogy egy lézerjános vezette Magyarországon valós lehetőség lenne. Mit lehet tudni, ugye, lézert szokás orbán utódjának is emlegetni, és nem baj ha majd emlékszik, hogy minekünk, nem fideszhitűeknek ezzel speciel a kedvében tudna járni.

Majd vett egy nagy levegőt és aszonta:

aki a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) tagja volt, az 1989-ig arra esküdött, hogy megakadályozza a magyarok szabadságát, önrendelkezését.

Nehéz ebbe nem belelátni a feltartott középső ujjat.

lazar_janos1.jpg

Mert azzal lézerjános is hajszálpontosan tisztában van, ez a mondat - a teljesség igénye nélkül - Matolcsynak, Pintérnek, Stumpfnak, Fónagynak, Harrachnak, Turi-Kovácsnak, Mikolának és Hoffmann Rózsának is szólt. És bár tudjuk, hogy a Fideszben a "mi komcsink jó komcsi" nézet uralkodik minimum Pozsgay nertárs rehabilitálása óta, jól biztos nem esett, hogy lézer beléjük törölte a sáros gumicsizmáját egy ilyen annyit is ér mondat kíséretében. Innentől pedig én már csak két dologra vagyok kíváncsi:

1: Mi a véleménye az egykori KISZ titkárokról?

2: Az egykori "önrendelkezés gátlók" kilobbiznak egy sallert ennek a tiszteletlen, csúnya fiúnak?

493 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr712347711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1. A KISZ-esek is ugyanolyan gyökerek voltak, mint az összeesküvők.

2. Lézer Jani, akárcsak annak idején Hofi, mondhat ilyeneket. Az önrendelkezést gátlók túlélő és rendszerváltó csoportja bír olyan hatalommal, befolyással, és a vezetés megtartásának sikeressége láttán rendelkezik olyan magabiztossággal és önelégültséggel, hogy ne zavarja az ilyesmi.

A módszerváltás sikerült. Kádár él.
mélységesen nem értek egyet semmiféle komcsizással.

a kommunisták kialakult ideológia alapján próbálták megszervezni az államaikat, amik aztán úgy ahogyan sikerültek, kinek rosszul, kinek még rosszabbul, ugyanakkor nem volt egyértelmű rendszereik kialakításánál, hogy mennyire lesz igazságtalanabb ill működésképtelenebb mint a kapitalizmus, ugyanakkor nek kalkulálták bele az embert, mint rendszereik építőkockáit, a maga állati ösztöneivel, jellemével

orbánék köztörvényesek, semmi közük ideológiához, néphez, eszmékhez
@Wikus Van De Merwe: nagyon erősen vitatkoznék, több nemzedék nevében vagyok képes kikérni a "Kádár él" mondatodat.

Pedig nem igazán gondolom, hogy a Kádár-rendszer maga volt a tökély.
Egészen egyszerűen teljesen más volt az alapja, mások voltak a prioritásai is, mint az orbanizmusnak.

Az, hogy bizonyos módszertani formákat orbán lemásol, abszolút nem jelenti azt, hogy bármi közös ismérvük is lenne.
@habakuk000:

Teljesen helyénvaló a komcsizás.
Miután kommunista barátaink rájöttek, hogy az utópia, többek közt az általad említett és egyébként legfőbb ok miatt megvalósíthatatlan, már csak az alapján próbálták megszervezni államaikat, hogy a megszervezőknek mennyi ész, lelemény, emberség és tehetség adatott.
Így kinek rosszabbul, kinek jobban, kinek kevesebb emberáldozattal, kinek többel sikerült. Az ember jelleme, állati ösztöne az ilyen államalakítgatásoknál is megmutatkozott.

Az utolsó mondatod stimmel, kiegészítve azzal, hogy az ideológiát beszopott, majd később "felvilágosult és felhomályosodott" komcsik többsége is idáig jutott.
Tisztelet azon kivételeknek, akiket természetesen nem tisztelünk.
csak ez a fekete trikó, az ne lenne, ez valami gyalázatosan elkeserítő

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-a-kotekedo-stilus-a-tulzott-alkoholfogyasztas-mellozeset-kerik-a-drukkerek-2558261

a Kárpátokat belekeverni se vall nagy észre
@habakuk000:

A legfontosabb módszertani normákat másolja. Ebben élt, ezt látta, ezt tanulta, erre készítették fel.
A más alapok csak a más szövetségi rendszer és az igazodási pontok miatt vannak. De az alap prioritások nagyon nem különböznek.
@habakuk000:

"orbánék köztörvényesek, semmi közük ideológiához, néphez, eszmékhez"

ezért a megállapításért jár egy "szépenszóló fütyöri,elmondja Al Capone)

passport.blog.hu/2014/02/06/a_vilag_ot_legnagyobb_maffiaszervezete
@Wikus Van De Merwe: dehogynem. alapból nem hagyták az árok partján a társadalom 90 %-át.

Pont az volt az egyik baj, a túlságos gondoskodás. volt oktatás a nép egyszerű leányainak, fiainak, volt egészségügy, volt rekreáció, stb stb, majd jön Rodeo és elmondja az eredményeket, ez részemről nem dicshimnusz, hanem az akkori állam alapprioritásainak rettentő szerény kivonata, a szocialista jóléti társadalom megteremtése, szó nem volt saját lábról és munka alapú társadalomról - rabszolgatartás -.

nem, szerintem téves a két rendszert összemosni, abszolút semmi köze a kettőnek egymáshoz
@habakuk000:

Az azonos módszertani normák csak a politika és a társadalom kapcsolatának bizonyos, de láthatóan fontos részére terjednek.
A nyáj nem lett szabadon bocsájtva, szélnek eresztve. Továbbra is terelik, bár a karám és a legelő megnövekedett mérete több szabadságot sejtet, a jó pásztor tudja, hogy a birka mit, mikor és meddig legelhet és hogy mit, mikor, miért és hogyan bégethet.
Itt jön 33 kilométer 66 milliárdért(
Ör'dög'iek a számok,Cipő meg forog szegény a sírjában.
Megjegyezném,hogyfelesleges pénzégetés,nálunk hozzá sem kell nyúlni anélkül is dadaista kompozíciókat kalapál a 'sokk kátyuvaktól)

nif.hu/2017/03/nyaron-megkezdodhet-a-formabonto-akusztikus-utszakaszt-is-tartalmazo-r67-epitese/
@Wikus Van De Merwe: SZABÓ DEZSŐ A KÉT PÁRTISÁGRÓL

Negyedik tévedés: És éppen itt következett be a világtörténelem legnagyobb, legpiszkosabb, legpusztítóbb hatása. A kitermelő elemek ügyeskedése azt a torz hatást tette a szemek mechanizmusává: hogy a nép demokratikus részvétele a történelmi építésben, a szavazati jogban lesz ténnyé. A történelmi kirakatban mutatós kakasviadal dühöngtetik a jobb-és baloldal, az általános és a korlátolt, a nyílt és a titkos, a közvetlen és a közvetett stb. szavazati jog harcosai közt. Ez a napjainkig elhúzódó véres gúnyú móka mind a két tábor sarlatánjaival: a népbánya további üzemét igyekszik biztosítani e történelmi Kalifornia aranyásói számára. Mert jobb-és baloldal ilyen és olyan szavazati jog nem két ellentétes tábor, hanem: az egyetlen történelmi élősdiség, az egyetlen zsákmány-párt kétarcú kóklerkedése, hogy az Államot továbbra is megtartsák a Nemzet nagy tömegét kitermelő gépnek. A szavazati jog a szavazás, a képviselő-választás ténye: nem jelent belső felkészülést a nemzeti munka tömegeinél: életérdekeik megszervezésére, védelmére, életakaratuk érvényesítésére a történelmi, az állami életben: nem jelent demokráciát. A nemzeti munka tömegeinek részéről a szavazati jog, a szavazás, a képviselőválasztás nem jelent egyebet: mint intézményessé gépesített felajánlkozást a kitermeltetésre a történelmi élősdiség számára:. Mert a demokrácia lényege: Olyan egyetemes történelmi életrendszer, mely az élet minden terén: a politikai, gazdasági, szociális, kulturális élet minden intézményével, minden percnyi minden tényével: önmaga sorsa irányítására neveli, a társadalmat.
De ha egyszer a behemót Német ország – ha egyenlőre csak államközösségnek csalétkezett, ölelkezés formájában is – rátenné a kezét Magyarországra: a feltámadás minden reménye hiú képzelgés volna. Szabó Dezső 1938.04.17.
Nem politikus az, és becstelenség a közügyekbe avatkoznia annak, akinek legalább ötven évre előre látó szociális politikája nincs! Szabó Dezső 1927-ben.
@lényeglátó: Hát akkor nincs más hátra, vissza a fára..
Legalább is annak, akinek van saját fája. A többi az erdőbe!!!
@Rodeo36 11: ismerem, volt alkalmam egyszer szőnyeg szélén állni előttük ifjú mérnökként, amikor egy ittas bányászt nem engedtem le, s ment árulkodni

nem volt gond, csak a kisz-titkár tudott annyit mondani, miután elmondtam, hogy semmi problém, ha ők négyen vállalják a felelősséget, hogy a pálinkaivóra ráomlik a bánya vagy beesik a bunkerbe, nekem nincs egyéb kifogásom, csak munkahelyre nem mehet, szóval asszondja a kisz-titkár -ő elég tenyérbemászó majom volt -, máskor beszéljek szebben a munkásosztállyal

csak lestem, mint a moziban
@gazoló: Ez volt már? :)

Súgtak Rogánék? - a kötvénybizniszből gazdagodó cég előbb létrejött, mint a törvény.

alfahir.hu/2017/03/18/rogan_antal_offshore_korrupcio_kotvenybiznisz_letelepedesi_kotveny
Ugyan már, Fabius, komolyan azt képzeled, hogy ez a történet érdekel még valakit azon a környéken?
Ugyan már. A Pintér meg a Mikola 1982-ben akadályozták a magyarok szabadságát, önrendelkezését. És? Oszt? Szoroz?
Az abszolút undorító az, hogy megint indul a maszatolás. Feldobja valaki, hogy hozzák nyilvánosságra az ügynökanyagokat.
Erre kontráznak, hogy ne is azt, hanem a megbízók anyagait. Ezzel most elleszünk egy darabig, aztán az egészből nem lesz semmi. (Megint.)
A poszthoz kapcsolódhat. :)

Ungváry Krisztián: A megismerhetőség határa

Hogyan azonosíthatók az állambiztonsági iratok alapján az egykori hálózati személyek? Segítik-e majd a most a levéltáraknak átadhatóvá minősített mágnesszalagok a kutatókat ebben a munkában?

hvg.hu/itthon/201711__allambiztonsag__ugynokok__6os_karton__a_megismerhetoseg_hatara
Milyen érdekes!

A pufajkás, a D-209-es és gyurcsányi alatt mág dicsőségnek számított MSZMP tagnak lenni!!!!

Remélem visszajönnek a komcsik és akkor megint dicsőségnek számít majd az MSZMP tagság!
(a fentebb említett elvtársak 1989-IG "TÉNYLEG MEGAKADÁLYOZTÁK a magyarok szabadságát, önrendelkezését" ... IGAZATOK VAN KEDVES BALLIBSI ELVTÁRSAK!!!! INKÁBB JÖJJENEK VISSZA ŐK, MINT A PATÁS........)
@Rodeo36 11: ebben vitatkoznék, az üzemi négyek a négy legcsodálatosabb emberrel sem tölthetett be normális gazdasági funkciót

egy: pártnak, kisznek semmi keresnivalója gazdasági környezetben
kettő: a szakszervezet a munkások érdekeit képviselje, ne akarjon irányítani
Egy kis csemege. :)

2018: Orbán buktatás

Lehetséges ez? De még mennyire, hogy igen! Mi kell a recepthez? Először is nézzünk rá a 2014-es választási eredményekre. Nyugodtan vehetjük készpénznek, hogy ha nem változik érdemben semmi, sőt most már minden párt külön akar indulni, akkor 18-ban ugyan ez lesz az eredmény! A Fidesz új választási rendszerre tökéletesen működött számukra. Letarolták az egész országot. A Fidesz szavazók nem lesznek kevesebben. Azok, akik a 2010-14 közötti ámokfutás után is képesek voltak a Fideszre szavazni, 18-ban is rájuk fognak.

Róna Péter tisztán és világosan kifejtette:

” Van az országban 100-250 ezer ember, aki ennek az új uralkodó osztálynak a része. Van egy további 500 ezer ember, aki jól él, mert kapcsolódik valamilyen szinten hozzájuk. Van 1 millió ember, aki elvan, és akkor ott marad 8 millió ember, aki nyomorog, leszakad, küszködik.”

Akkor még is mi a megoldás? Már több ezer ember kimondta: a Fideszt a jelenlegi választási rendszerben CSAK úgy lehet legyőzni, hogyha minden választó kerületben 1 jelölt indul a Fideszes képviselővel szemben. Erre remek példa volt Kész Zoltán esete Veszprém megyében. Tudták az emberek, hogy el lehet venni a Fidesz 2/3-ot és láss csodát nyert és elvettük! Az alábbi térkép matematikailag bizonyítja, hogy ez az 1-1 ellen mindenhol működhet. 18 olyan körzet volt, ami totálisan Fideszes (több, mint 50 százalék felet nyertek).

Ezekben a kerületekben is le lehet gyűrni a Fideszt, rajtunk szavazókon múlik. Pár ezer új szavazó szükséges hozzá választókerületenként.

politikaivelemenyek.eu/2018-orban-buktatas/
@ulpius66:

+meg, nem kell visszajönniük, hiszen el sem mentek, teli a kormány, meg a fidesz vezetés velük.
@habakuk000:

Persze igaza is volt/van, mert mindig ollan csúnyány beszélsz szegény, éjjel-nappal dolgozó, kérges kezű munkás politikusainkról.;D
@látjátok feleim szümtükkel: pedig mondtam neki, hogy beszél a nagy lofasz csúnyán a proletariátussal .
@Rodeo36 11: igen, elvi megközelítésben van racioja, végülis ezek a szervezetek a kapitalista gazdaságban is megtalalhatoak, igazgatótanácsnak és felügyelő bizottságnak nevezik manapság.
Gyakorlati megközelítésben is van benne ráció. Pusztán káderpolitika kérdése a megvalósítás mikéntje ebből az aspektusból.
Már, az sem igaz, amit a Lázár mond. Színte kivétel nélkül dézsmálják a közpénzeket a politika tagjai, akikben anno reménykeddtünk. De, az is igaz, hogy a Soros nem támogatta volna azt a személyt akinek az ügynökséghez nincs köze, mint OV-nek.
@Ba BalKat:

Miért ne lenne igaz, amit Lázár mond? Minden csak nézőpont kérdése. Délvidéki hírek szerint a csiki sörben érdekelt, így az ő szemszögéből csak igaza van abban, hogy ne a holland sört, hanem a jó magyar sört igya magyar, mert attól nő a magyar tőkésbuksza. Persze a jó magyar áprát is el kell adni.
@Gábris szomszéd: Számszakilag igaz. A kérdés pusztán csak az, hogy a ma nem kormányon lévő pártok közül hány olyan lesz, aki beáll a sorba és mindenhol csak egy nem fityiszes jelöltet állítanak? Magyarul hogy a mai nem kormánypártok közül melyik tekinthető valódi ellenzékinek? :-( DK-ról MoMo-ról már tudjuk hogy nem közösködnek (vagyis nem igazi ellenzékiek). :-(

Ha már választási számtan és esélyek. Na még egy biztos recept (a 3. "anyák pártját" nem mondom, aki tudja jó, aki nem hát ő így járt. :-(). :-)

hvg.hu/itthon/20170318_Itt_a_biztos_recept_az_Orbanrezsim_megbuktatasara

Előző Ungváry Krisztiános linkedre. Amíg a szolgálatoknak lesznek pártjaik, addig nem ismerhetők meg az ügynökakták. :-( A tartótisztek de főleg a hazai "megrendelők" meg már eddig is ismertek voltak, szóval itt lézerjancsi mellébeszél. :-( A szojveti megrendelőket pedig elsőre most hagyjuk. Az nagyobb falat. :-(
Ki nem találnád, hogy mire kell a kormánynak 3,5 milliárd forint. Az étel- és italautomaták bekötésére az adóhatósághoz, mert ugye mi is lehetne fontosabb.

privatbankar.hu/makro/ki-nem-talalnad-hogy-mire-kell-a-kormanynak-35-milliard-forint-305126
@Gábris szomszéd:

"a Fideszt a jelenlegi választási rendszerben CSAK úgy lehet legyőzni, hogyha minden választó kerületben 1 jelölt indul a Fideszes képviselővel szemben."

Mindennek előkészítéséhez, Magyarország jelenlegi állapotát nézve, minimum 2 év kemény előkészítő munka szükséges.

Meciart 1998-ban csak úgy tudták eltávolítani, hogy a legnagyobb pártok választási koalíciót kötöttek. 5 kisebb párt feloszlatta magát, tagjai létrehoztak egy új pártot.
A HZDS még akkor is megnyerte a választásokat, de már nem tudott kormányt alakítani.
Egy évvel a választások előtt az ellenzéki pártok már egyöntetűen kommunikáltak a választópolgárokkal.
Mindenki számára világos volt az összefogás célja és a leendő miniszterelnök személye.
@Rodeo36 11: Nah. A végéről kezdem. Annyira nem fontos, de látom vesszőparipád, hogy "basznád Levédiát". :-) Nemesi felmenőid vannak hogy így frusztrál az otthagyott levédiai szuterén? Ha így volt, semmi vész. Nem klasszikust idézve, vissza lehet menni. Ma Donbasz a neve, lehet is ottan vitézkedni éppen manapság, úgy 3. éve.

Dolgozni és alkotni pont ezek miatt a mai napig jogfolytonos és nátókompatibilis(? ez meg már hogy lehet, kérdem 27. éve válasz rá 27. éve nincs) zügynökök miatt nem lehet. :-(

A széthúzást (előző hsz-ed) is a zügynököknek köszönhetjük. Látom a széthúzást is basznád levédiára. Rodikám dedrága. Ott nélküled is megvan a széthúzás és a szétbaszás. Van nekik ölég bajuk. Ha pedig ide a Kárpát-medencére céloztál, előbb utóbb itt is meglesz az összefogás. Ha akarod, ha nem. :-)

Ugyanis aki nem fog össze, az kimarad. :-) Nagy Hohóho horgászt után szabadon, "a snecik kiméljenek". :-) 3. éve a mi körzetünkben a 12 db újonnan alakult sneci "párt" összesen nem hozott 1 %-ot. :-)

Nem szoktam én ilyen választékosan beszélni, meg flanszia nevelőnőm se volt, gyerekszobám is hol volt hol nem, de tudom én az illemet. :-) Amilyen az adjon az isten, ...
@Rodeo36 11: a fasz tugya, a vízbe is bele lehet fulladni.

csak arra voltam kíváncsi, hogy ha van isten, ako mi a kurvaanyjáért engedi az ilyeneket?

ha nincs, ako nincs kérdésem.
@Rodeo36 11: stirlic, azé te kettőt érsz:)))

egyébként, hol a faszba van nincsitt?
felcsavarodott a fára a c43-sal?

pedig szerettem a zenéjét:)))

u.i.: pedig majdnem az alfa lett a nyerő:)
@Eszter68: ""a Fideszt a jelenlegi választási rendszerben CSAK úgy lehet legyőzni, hogyha minden választó kerületben 1 jelölt indul a Fideszes képviselővel szemben." ---- ismételgeted.

Ha jól emléxem 2014-ben minden körzetben csak EGY, EGYETLEN EGY BALLIBSI JELÖLT indult.....

Az eredmény ismert, újabb Fidesz_KDNP kétharmad!
(szerényen javaslom: valami újjal próbálkozzatok....)
@ulpius66: kurvaanyád dényolcszázötvenhármas evtárs!

egy féreg vagy!
@Rodeo36 11: 9 milla ügynök? Sok. Még úgy is hogy a legtöbb "ügynök" az nem is volt ügynök, hanem "csak" emeszempé tag.

Emlékszel?

Sima - mezei emeszempé tagot ha megkért (az) a pár titkára, hogy segítse két rövidesen érkező "civil ruhás kollega" munkáját legjobb tudása szerint (ha a technológiáról van szó, ha az azt működtető szakiról, ... miazmás), akkor ezt a kérést illett - szokás volt teljesíteni (majd mondom azt is miért). Szóval inkább csak olyan 750 000 fő a jóeftárs akire lehet számítani meg a hálózat, ami létszáma ha inkább csak a tizede, akiknek a kiléte mai napig sem ismert és akikkel a jóeftárs mondandója hitelesíthető volt !!! :-( Ez annó köztudott volt.

Fortélyos fél elem? Az, de a társadalom többsége a félelem, és-vagy minden vélt vagy valós előny ellenére SE lett emeszempé tag. :-)

Még rövidebben. Ne magadból indulj ki!.
@Rodeo36 11: mivel a vesédbe lát, elhúzol, mint egy igazi ügynök féreg.
@Rodeo36 11: :-) Eszerint emeszempé tag voltál. Talált süllyedt. :-) Akkor nem is kell válaszolnod. Nyilván hittél benne, spongyát rá. :-)
@rdos: áááááááá, ő ako antiszoci volt, amikor a geci még libsi volt:)

teljes káosz az öreg fejében:))
@taga20: Ne bactasd. Voltak valóban hívők. Meglehet ő is valóban hitt. :-(

Az ellen meg csak a vallásháború használ, de azt akkor inkább már ne! Irtották eleink egymást ezerrel mindkét oldalon tábori pappal. :-(
@rdos: nem szívja mellre az öreg komcsi.

én most eszt nézem:)

nagyon bírom, a ballib szívemmel:)

www.youtube.com/watch?v=XHE0MAOgvRY
@taga20: Pozsonyi csata? Remélem mi nyertünk. :-) Böngészőm összeomlott (manóba felirattal), mielőtt elindulhatott volna a csihi-puhi. :-(
@rdos: ha szét esel is, a végén hülye madzsar leszel.

ami kemény volt, aszt nem érdemes a kukába hajítani!
@taga20: Ami még eszembe jutott komenyizmusról, a kibucokban állítólag megvalósult. Minden közös. Még a gyerekek is. Hogy a csajok és vagy a pasik közösek-e ebben nem vagyok biztos, de felteszem ha a gyerek közös, akkor nem mindegy? Szóval játszottam hosszú évtizedekig a gondolattal, de mára letettem róla. Több csaj, több keresztnév. Minek bonyolítani. :-) De már erről jut eszembe. Napokban olvastam és nagyon tetszett.

Nyolcvan éves öreg bácsika évek óta mosolyogva szívecskémnek szólítja az asszonyt. Ifjú hölgy kérdezi, hogy mi ennek a sírig tartó szerelemnek a titka? Mire az öreg. Aranyoskám, az asszony nevét lassan 15. éve elfelejtettem, és azóta még nem mertem megkérdezni Tőle. :-) Szépen szomorú, de akár igaz történet is lehet (alzheimer, agysorv, ...). :-(
@rdos: tudod mi a gáz? hogy gáz vagy!:)

szar a meséd, szar a konklúziód!

semmi személyes, csak próbálok segíteni:)))
@taga20szerencsére itt maradsz te nekünk Lenin fiúk piedesztálra emelt erkölcsi nagysága
@habakuk000: anyád hogy van, te fos?
bazdmeg ez hogy a faszban, te faszparaszt?

bírom az eccerű burád, de nem értem a fos agyad!
@taga20: Egy szóló ablakban lefutott. Kössz a linket. Nem tudtam hogy volt egy 4. csata is. Mondjuk a visszacsapó íjjal esőben lovagló magyari harcos látványos, csak nem igaz. Esőtől óvták, leajzva vízhatlanul becsomagolva tárolták. Mondjuk ez legyen a legnagyobb gondom az életben. :-)

Buci kibuci mesém nem tetszett? Fene az ízlésed. :-)

Túl kedves vezetőnk saj(tó)tájon sajt-tálon álló, nem, de nehéz ez a magyari nyelv, saját lábán álló elsőszülöttjének az elveszett telefonjáról mégsem mesélhetek hacsak nem az elvégzett értelmetlen déenes tesztekről. :-)

Na adok én Neked egy bujdosó dalt. :-)

www.youtube.com/watch?v=nZhY1KEKFbM
@taga20:
"a vaknak ki fényt nem kapott sose láthat napot csillagot
neki mondd, hogy van isten"
youtu.be/QwEQ9aGskzo
Ez a jankó játsza nagy megmondót. A táskahordóként annyi dicsőséget ért el, hogy amikor a főnöke feldobta a pacskert, úgy tett mintha értene máshoz is mint cipekedéshez. Ebből vonta le ő is az örök érvényű mondást amit cipelőként ismert meg, és magára is vonatkoztatta. Mindenki annyit ér mint amennyi pénzt cipelt eddig más után.
Janó azt a pénzt elő is kell teremteni.Olvasd csak el diményi Imre nekrológját az MTA honlapján!
Nagyokos megtudhatod ki az aki hazájáért élt, és ki az aki szét sz@r mindent?
@taga20: ráadásul egy francia nyert!:)))
@rdos: ő még mindig hisz!:)))
@sőőtnagyonis: Bocs Dimény Imre!
Ez a jankó játtsza nagy megmondót. A táskahordóként annyi dicsőséget ért el, hogy amikor a főnöke feldobta a pacskert, úgy tett mintha értene máshoz is mint cipekedéshez. Ebből vonta le ő is az örök érvényű mondást amit cipelőként ismert meg, és magára is vonatkoztatta. Mindenki annyit ér mint amennyi pénzt cipelt eddig más után.
Janó azt a pénzt elő is kell teremteni.Olvasd csak el Diményi Imre nekrológját az MTA honlapján!
Nagyokos megtudhatod ki az aki hazájáért élt, és ki az aki szét sz@r mindent?
Csak eszükbe ne jusson bele kötni, de lehet, ezek már az ország szétverésére tették fel a szaros életüket.
@taga20:

Ideje lenne leállnod a maligánnal 'haffer vagy küldjél a szívott szerből(
@punkfrog: szerintem, így má duplán nincs isten:)

zenét szereted?:)
@gazoló: "@taga20szerencsére itt maradsz te nekünk Lenin fiúk piedesztálra emelt erkölcsi nagysága "

és hol vagyok, én ettől? hol szóltam ilyet?

semmi gecizés, csak egy egyszerű kérdés.
@taga20:
isten ráadásul nincs_itt!
@punkfrog: Hetvenes évek végén (még az előző évezredben :-)) mesélték az NDK-s "eftársak" (vagy párttagok voltak vagy sem, nyaraláskor kit érdekelt) és nagyon komolyan gondolták, a cucializmussal az a baj, hogy először az oroszoknál valósult meg. Ők másképpen csinálnák, ha hagynák nekik. Azért kíváncsi lettem volna a részletekre is, de odáig már nem jutott a "világmegváltó csapat".

Félig még gyerekként hittem is meg nem is, de hogy komolyan gondolták az tutti.
@punkfrog: nem vágom, hogy hova akarsz kijutni, de nincsitt nincsitt.
@punkfrog: Hiszen nincs_itt arról híres, hogy nincs itt. :-) Valamiért visszavonult innen. :-(

Isten pedig vagy van, vagy nincs. Ha van, akkor az "alkotásai" alapján két dolgot tudunk róla. 1. azt hogy nem mérnök (pl gerincesek szeme nem mérnöki alkotás - a kábelezés a szemlencse képalkotó részében van - ennek folyománya a vakfolt - itt vezet ki a kábel köteg a szemből). Továbbá 2. azt hogy nagy ívben ... nem foglalkozik velünk, afféle szemlélődő alkat.

Hívőktől ezer boccs, de innentől - szerintem - szinte mindegy is hogy van-e? Viszont állítólag zuhanó repin mindenki hívő. :-) Szóval tudja a bánat. :-(
@taga20:

facé szívsz mindent 'mellyre,ahelyett,hogy maradnál a dzsangánál)

kepkezelo.com/images/ym18u9mhf3l7coj9vrnn.gif
@gazoló: száz és ezer, éljenek a csajok!

bakker haver, félreismertél?:))

szeretnék ilyen emberként elmenni valahová.

www.youtube.com/watch?v=FqESx05OuCA&list=RDFqESx05OuCA
@gazoló: Ecceri vidékiként én csak a "Mari hónaljáról" tudtam úgy hogy az kábító - ámító, de persze ezt is csak hallomásból. :-) Kifolyó serital és a tálalása, hipnotikus élmény. :-)

@taga20: Kvimbitől elmegy a revolució, de nekem szimpibb az evolúció. :-)
@rdos:

franc se tudja mit gondoljak róluk?

www.youtube.com/watch?v=OoQsVf6FEV4
@gazoló: akurvaistenit, most hogy mondod:))
@rdos: na nesze öregcsöves!

eszt szeretem. talán egy kalap szar, talán valami:)

www.youtube.com/watch?v=KHF9itPLUo4
@gazoló: Háromnegyed óra? Köszi a linket, de boccs, ez ma nem fog menni. :-( Pohár félig üres, kezdetnek nem rossz, de ma nem. :-)
@rdos: úgy gondolom, hogy öreg vagy, mint az országút és vagy, mint dzsonikes.

de a mai napig tartalmas ember vagy.
@taga20: Boccs fiúk, de lassan elalszom. Köszi Készpénz Janit (vagy nem ezt jelenti a neve, már mindegy nyomtatásban marad :-)), de részemről mára ennyi volt.

Jóccakát mindenkinek. :-)
Ma is a komcsik (annak is a legalja) vannak hatalmon, Lázár meg a kiszolgálójuk.
@ornagy50: lézerdzsoninak nem szóltak, hogy a fityeszésbandájában, az egy négyzetméterre jutó kikeresztelkedett komcsik száma kettő:)))))))
@taga20: Valami Magyar történelmi filmet forgatnak az lesz a
címe,hogy lopesz és pribékjei!!!
@Rodeo36 11: és még azt is mondta, "ha nem lesztek olyanok, mint a gyermekek, nem mentek be az Isten országába." :)
@rdos:
A DK nem közösködik? Honnan veszed?. Ha csak úgy nem, hogy nem lesz közös "lista" egységes választási párt - na de azt az ÖSSZES ellenzéki párt nem akarja! Illetve Botka igen, ha mindenki MÖGÉ és a puchfertőzött mszp mögé áll.
Azért használják a 2014-es választással szemben nem az "összefogás" hanem az "együttműködés" kifejezést általánosan. Együttműködés csak az EGYÉNI körzetekben várható, az esélyesebb ellenzéki jelölt mögé állítással.
Egyszerű (választási) matek.
Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel egy Hazafias Népfront alakításra. Egy a tábor, de sok pici sátor van benne!
@Gábris szomszéd:
Most mit morogsz? Amikor be is tilthatnák az étel-ital automatákat, és aztán adómentesen lehetne Vajna nagyonnemzeti úré? Mint a szerencsejáték-automaták.
Bár azért kiváncsi lennék, hogy mennyxii "alkotmányos költségbe" került, hogy ne adózzon?
@taga20:
Isten (állítólag) szabad akaratot adott az embernek, akár hülyeségek elkövetésére is. Hírek szerint illegális gyorsulási versenyen vettek részt, az egyébként széles és kihalt úton.
Egy kis nőies vérengzés reggelire, jöhet?
www.youtube.com/watch?v=WWRMT4MwpqQ
Gémesi (pártjának) 12 pontja:
./ A korrupció intézményes felszámolását!

2./ Jogbiztonságot és törvény előtti egyenlőséget!

3./ Szólás szabadságát, valódi társadalmi párbeszédet!

4./ Emberhez méltó egészségügyi és szociális ellátásokat, megbecsült időskort!

5./ Hasznosítható tudást adó oktatást!

6./ Vonzó hazai jövőt a fiataloknak és a családoknak!

7./ Erős, független önkormányzatokat!

8./ Élhető vidéket!

9./ Kedvező és kiszámítható körülményeket a vállalkozásoknak!

10./ Támogatást és biztonságot a szakmai és civil szervezeteknek, kormánytól független, szabadon szolgáló történelmi és kisegyházakat.

11./ Társadalmi megbékélést és Európai Magyarországot!

12./ Új Kezdetet!
nepszava.hu/cikk/1123595/2
@gazoló: Kérdéseddel megtisztelsz, de kamoin. :-) Majdnem az "Alinda és apa-fia műsor" felén túl vagyok (boccs, eddig bírtam, sacc. 5 m2-es irodámban sok a lom, elég nekem ennyi iroda-lom, egyébként is felmentésem volt magyar nyelv és irodalomból, szóval véleményem nem számít:-)). Mégis, ha rám hallgatsz, gondolj amit akarsz (nem nyegle válasz, hanem komoly). Igazándiból az irodalmat a művészeteket nem is érteni kell, hanem érezni. Szerintem.

Linkedből értettem meg, amit eddig a mozgásszegény életmód a sok nikotin és alkohol hatásának gondoltam (szívszúrási érzés vagy "érzelem"), az valójában szögesdrót a szívben. :-) Boccs.
@taga20: :-) Köszönöm Taga, de koromat és tartalmamat illetően erősen túlbecsülsz. :-)
Cronos mindig, minden gyermekélt felzabálja:
hvg.hu/gazdasag/20170318_Mar_hiaba_gyurcsanyoznak_Orban_a_fomumus_az_egeszsegugy_bajaiet
"És hogy miért ilyen tragikus a magyar kórházak helyzete? A válaszolók szerint egyértelműen a kormány miatt (56 százalék), a pénzhiányt 11 százalék, a korábbi kormányokat 7 százalék jelölte meg."
Csaxolók: azt a 11 % pénzhiányt is nyugodtan lehet a kormányéhoz számítani. Ők osztják a zsozsót.
@kekex: Hát szerintem innen veszem. Máshol dékáról nem olvasok, itt is csak véleményt. Szóval ha majd az un. ellenzéki pártok - tetszés szerinti osztozkodás mentén - beállnak az egy darab közös jelölt minden körzetben a fityisz ellen, majd akkor és csak akkor kezdem el olvasni dékát, nemgyöttet, péemet vagy empét? lehetettvolnamást, momót, momát, maszopot, jobbklikket, ... boccs, több nem jut eszembe az "ellenzéki" pártokból. :-(
@ornagy50: :-) Velősen rövid leírás. :-) Rodi szerint még a názáreti is őskommer volt. Ha élne, szerintem ezt kikérné magának, de ezen lapozzunk túl.

Komenyizmus. Elsőre szép ideológia. Minden "ember =" röviden. Két gond van ezzel. Kezdem az egyszerűbbel és foglalkozva a csak mérhető tulajdonságokkal, nem kisebb mintán mint a Föld emberi népessége.

Rakjuk sorba az embereket testmagasságuk szerint (minden mérhető tulajdonság egyedenként napszakonként - Bérfarkasoknál holdciklusonként változik, de ez is számszerűsíthető). Ekkor kapunk egy 1 dimenziós mátrixot, azaz vektort. Nézzük az emberek testsúlyát is, ekkor 2 dimenziós mátrix szerint rakhatjuk sorba az embereket. Nézzük az emberek korát is ekkor kapunk egy 3 dimenziós mátrixot. Eddig az "n" tulajdonságok száma 3 volt, de számtalan mérhető tulajdonságunk van (vércsoport, agytérfogat, ..). Ha a tulajdonságok száma 4, 5, vagy tízmillió az emberek akkor is 4, 5, vagy tízmilliós dimenziójú mátrixban sorba rendezhetők. És érezzük, minél több dimenziós a mátrix, annál nagyobb a számszaki eltérés tetszés szerint kiválasztott ember és mátrix-szomszédai között.

Még egyszerűbb példa arra hogy nem vagyunk egyenlők - egyformák Gandhi és vakkomondoros döbrögi, Vagy A.Einstein és Kovács László maszopos Eu-s ex-energetikai biztos jelölt (csak a teljesítmény és a munka mértékegységével nem volt tisztában, kivágták mint a taknyot).

Még ennél is egyszerűbb - és elég abszurd példa erre az egyenlősdire. Stan és Pan ugyanakkora összeget fizet egy repülőjegyért. A csomagjuknál már számít a súly! Margit! Ez normális! Fősodrat szerint igen, mert minden ember egyenlő. Egy-egy kútba esett Stan és Pan. Megállapodtunk fősodor! Te húzod ki a dagit, én a kisebbet. :-)

A másik gond ha lehet még kevésbé ismert. A sátán jele megvan mindenkinek? Az biza a komenyizmus ötágú csillag szimbóleuma a feje tetejére állítva (időbeli sorrend miatt fordítva van, de mindegy). A sátán jele pedig a sátánisták jele (aki nem tudja mi ez kúglizzon).

És el is jutottunk a komenyizmus (megvalósulva bolsevizmus az, ami még a komenyizmusnál is rosszabb) lényegéhez. Ahhoz hogy ez a nagy nagy boldogító egyenlősdi megvalósuljon el kell venni, ne szemérmeskedjünk el kell lopni a korábbi tulajdonosok tulajdonát (az államosítás szó megtévesztő, államosítás a kapitalizmusban is volt, de mindig fizetett az állam a korábbi tulajdonosnak).

Innen már érthető a komisszár mentalitás. Kevés a béred? Lopj magadnak. :-(

Csakhogy. Ez a lopásban fogant és folyamatos lopásban "működő" cucializmus pont olyan mint a spártai katona növendékek - kadétok esete. Nem kaptak enni holott edzettek ezerrel. Lopjatok magatoknak, volt a jelszó! Attól lop, akit állítólag megvéd. A saját parasztjaitól, vagy akitől tud.

Mire felnőtt lélekben már meg is halt. Közben kiképezték profi harcosnak, aki az esélytelenek nyugalmával ment a csatába, hiszen már régen nem volt ember, azaz régen meghalt (kicsit rímel ez a templomosok beavatási rítusaira, de majd jön egy picológus és pontosít vagy helyreigazít). :-(
Margitot javítom. "Margit! Ez normális!" helyett "Margit! Ez normális?" -t szerettem volna írni. Boccs.
@Rodeo36 11: nem tudom, hogyan csinálták a németek, de úgy néz ki távolról, hogy megbékéltek, feldolgozták a történelmüket.
ugyanezt érzem pl a többi visegrádi ország esetében is.

nálunk sem ártana szembenézni XX századi történelmünkkel, mert ebből a komcsizós, nácizós, zsidózós, anyámtyúkjázós agresszív, ugyanakkor természetesen ész és értelem nélküli hangoskodásból sok jó nemigen származik

ebben is komoly felelőssége van az értelmiségi hallgatásnak, így jut terep a keretlegényeknek,
@rdos: Köszönöm,hogy megtiszteltél.
@habakuk000: Jól mondod Haba. Északi szomszédaink megbékéltek azzal hogy a zsidóságuk teljes egészét "elzavarták" (tudjuk hogy azon az úton nem volt retúr jegy), a németeknek szinte az egészét (azt ugye dolfiék csinálták) a magyar, cigány, ruszin és lengyel kisebbséget meg nem sikerült teljes egészében elzavarni. Viszont korábban színmagyar területek a (Cseh)Szlovák zászló alá kerültek. Lakosság csere (vagyonilag asszimetrikusan) szintén rendben, a Benes dekrétumok meg a wilsoni elvek mentén átszabott Eu szerint a mai napig pol korrektek, szal ezzel is megbékültek.

Persze a lelke mélyén minden "kedvezményezett" tudja hogy szép elvek mentén egy másodperc alatt lehetnek akár a "szopó oldalon" is (ebben nem a kis népek döntenek ezt csak a vak nem látja), ezért szép csendben, megbékülve de azért a "szeren vannak a szlovákosítás irányába". Szerencsére van a magyar nyelvnek a magyar kultúrának (még) és a kisebbségben élő magyaroknak olyan kisugárzása ami visszafelé is hat. :-)
gepnarancs.hu/2017/03/magyarorszagra-koltozik-a-brit-szelsojobboldali-vezeto-nick-griffin/

Na elvtársak, az első menekült már meg is érkezik rövidesen a hanyatló nyugatról, ide a fehérkeresztény, irredenta, fasiszta szarosmagyarországra.
Ez a kis lepukkadt, balkáni, félfeudális, fasiszta bábállam lesz a neonácik utolsó fellegvára.
Remélem sokan fognak jönni, főleg Ásotthalomra.

Azért lássuk be, Soros György kurva nagy ember ám, nagyobb mint Napoleon, mert egyedül fogja legyőzni egész Európát.
Csak egy kis fehér folt marad Európában, a fehérkeresztény, homogén szarosmagyarország, amelyet nem tudnak elfoglalni a sorosbérenc és muszlim hadak, mert a mi nyilasfasisztáink, nyugati testvérfasisztákkal karöltve, akár életük feláldozásával is hősiesen védelmezik, ezt az utolsó fehér sziklát.
Éljen a felcsúti varangykirály, éljen a haza.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@rdos: konkrétan a komcsizásra céloztam, de átmehetünk mar megint bántják a magyartba is, annak van ugyanannyi alapja mint a nácik hazazasnak teli torokból.
A tegnapi És-ben pont van egy novella a dobsinaiak kivégzéséről.
@kekex:

wazze eztetet tényleg megkönnyeztem,meg a többinek a többi ígéretcsokrait is( annnyira,de annyira)

Szeretem,karakán,de hogy is van az mikor a fidess faszát szpokodta((

kepkezelo.com/images/bbdhmy12icwp57tvqej1.gif
@habakuk000:

Ez a komcsizás annyira ótvar duma,2017-ben a fidessmaffia szájából,hogy rögtön kiveri nálam a biztit!
A nagypofával,kétkilós kokárdákkal felvonuló nyuggernyájból is állítom a kétharmada vérkommer volt még a 'nyolcvanasban is és utána ültek át a templompadba((

......

Szerettem a zenéjét,egy kicsit meghal ilyenkor a rock and roll is(

www.youtube.com/watch?v=6ROwVrF0Ceg
@habakuk000: Konkrétan én is a komcsizásra gondoltam, ami nálunk internacionalista komcsizás volt, szomszédainknál szavakban internacionalista, tettekben meg nacionalista volt. :-(

És hát persze hogy bántották - bántják (jobbára most nálunk az anyaországban) a magyart, ahogy még sok-sok népet - vallás követőjét is. Gyors felsorolás csak a múlt századtól búr, örmény, görög, zsidó, cigány, talján, német, lengyel, japán, kurd, palesztin, bulgáriai török, kopt, orosz, ukrán, É-koreai, ír, baszk jutott különösebb gondolkodás nélkül az eszembe. :-(
"Noha a kormány tao 2-t akart, már biztos, hogy nem alakítják át a sportfinanszírozási rendszert. A kormány nem mert kockáztatni, fenntartaná a társasági adókedvezmények (tao) jelenlegi szisztémáját.

Irdatlan pénz a látványsportokra: 415 milliárdot öltek bele Orbánék
Lejár a tao-támogatási engedély, a kormány Brüsszelnél kilincsel

Nem lesz tao 2, noha a kormány korábban a sportfinanszírozási rendszer átalakítását vetítette előre. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár bő egy éve azt közölte, hogy az új jogszabály célja a sportinfrastruktúra fenntarthatóságának biztosítása lesz.

Magyarán a 2011-ben bevezetett tao-rendszer segítségével felhúzott stadionok, csarnokok, jégpályák költséges működtetését szolgálhatta volna a támogatás.

Ehhez képest némileg váratlan volt, hogy Orbánék azzal a kéréssel fordultak február végén Brüsszelhez: változatlan formában engedélyezze a látványsportágaknak hat év alatt – a 24.hu összesítése szerint – 415 milliárd forintot kiosztó rendszer továbbműködését, amelynek az Európai Bizottság eredetileg 2017. június 30-ig adott zöld utat. Az ellentmondás miatt lapunk megkereste az Emberi Erőforrások Minisztériumát, és a tárca megerősítette, hogy a jelenlegi rendszer folytatásához kérték az uniós testület hozzájárulását. Ezt nevezi a minisztérium tao 2-nek."

24.hu/belfold/2017/03/17/orbanek-a-foci-miatt-uzenik-brusszelnek-kell-a-segitseg/

Brüsszel nyomhatna egy rohadt nagy nemet is végre a maffiaállam kedvenc hobbykájára,lehetne kicsit érzékenyebb a főcigány fikázás utáni gazsulálásaira(
Lehet ezt úgy is értelmezni, hogy "háhá, hülye magyarok, ezt is beveszitek, pedig nálunk már több a volt komcsi, mint az MSZP-ben". Magyarul nem a saját párttársainak int be, hanem nekünk.
@rdos:
2014-ben már működött valamilyen szinten az ellenzéki egyeztetés az egyéni körzetekben, és csak a "külhoniak" szavazataival lett meg szűken a 2/3-a a fidesznek. Amihez
NEM KAPTAK TÖBB SZAVAZATOT, mint korábban.
A választást az a millió lusta disznó döntötte el, akik otthon maradtak. Kisebb választói halmazban nagyobb részt képvisel a fidesz 1,5-2 millió választói tömege, amelyik a vasárnapi miséről sétál a választókörzetekbe.
Tehát a kérdés az, hogy az otthon punnyad tömeget hogyan lehet aktivizálni.
De kijatököm ez a lézerjankó, hogy az ember ne szarja le ha büfizik egyet?

Azzal természetesen tisztában vagyok, hogy per pillanat neki áll a zászló, de ha ez változna, akkor menne a dutyiba a többi maffiataggal együtt. Vagy a valószínűbb forgatókönyv szerint menekülne a ruszkikhoz, akik valószínűleg nem adnák ki.
@Oxica:

Azért ez a brit ürge ugyé nem nekünk akarja megmondani, hogy miként éljünk?:D
@Tibi !: Vagyis egy utolsó tolvaj bűnöző. Annyit is ér...
@gazoló:
Azt azért értékelni kell, ha indul néhány jobboldali értelmesebb párt is, nem csak ez a hazaffyaskodó rablóbanda!
Nem árt, ha a népek látják, hogy nem csak baloldali ellenzék van.
@Rodeo36 11: Együtt kellene működnie mindenkinek a fideszmaffia ellen.
@Eszter68: Kössz a linket. :-) És a javítást is köszi. Igen dolfi nem a szudéta németeket, hanem azok földjét "vitte" a 3.birodalomba. Ha kicsit jobban figyeltem - kerestem volna a konkrétumokat, nem tévedtem volna ekkorát. :-(

Olvasva linked, jut eszembe, úgy kb azt csinálja a mai szlovák politika a saját magyarjaival, amit csinált korábban trianon előtt a magyar politika a saját szlovákjaival. Szerintem hasznos lenne a szlovák politikacsinálókat erre a hasonlóságra ráébreszteni. Mindkettőnk javát szolgálná. :-)
@kekex: :-) "Hogyan lehet aktivizálni?" Nem bonyolult. Minél szélesebb ÉS választókörzetenkét "egy jelöltes" valódi ellenzéki összefogással. Ez (ha országos lenne) megteremtené annak a reális lehetőségét hogy a fityisz egyetlen egyénit se nyerjen (és lenne kb tíz fős frakciója :-)). :-)

Ha másért nem már ezért megérné. :-)
Közben meg Újhelyi cselekvésre hív minden magyar választót. DE miért nem ők cselekszenek először?

Elég naív, ha azt gondolja, hogy a magyar választók többsége kiszlgáltatja az email címét egy ogy képviselőnek. Mert miért is?

nepszava.hu/cikk/1123953-ujhelyi-kenyszeritsuk-szinvallasra-a-fideszes-kepviseloket/
@rdos:

Szerintem előbb el kéne magyarázni a választási törvényt a vűlasztóknak, mert látod kekex sem érti.

A fidesz szeretett volna egy olyan törvényt, ami mindig nekik jáccik, de azt nem lehet, mert ugyé unió, meg demokrácia is van. Ez viszont keményen vissza tud nyalni, ha a választók értik a dürgést.
aki komcsi volt, az pusztuljon ... igen ennyit sem ér a rohadt kis élete ... tűnés, apád mellé, aki ÁVO-s volt
@rdos:

"azt csinálja a mai szlovák politika a saját magyarjaival, amit csinált korábban trianon előtt a magyar politika a saját szlovákjaival. "

Szlovákiában már 5 éve nem téma a magyar kérdés. Egyik magyar pártunk tagja a jelenlegi kormánykoalíciónak. Van két miniszterünk /környezetvédelem, közlekedésügy/, számos államtitkárunk, legfelsőbb szintet képviseltetjük magunkat a szlovákiai törvényhozásban. Nemrég fogadták el a Kisebbségi Kulturális Alapról szóló törvényt, ami évente 8 millió euróval támogatja a kisebbségek kulturális önrendelkezését.

Sejtelmem sincs, miből táplálkozik a "bántják a felvidéki magyarokat" hoax.
@látjátok feleim szümtükkel: :-) A választók értik a választási törvényt. Erre az ellenzéki összefogásos vagy anélküli időközik a legjobb példák. :-) @kekex: hogy mit ért és mit nem, kiket vizionál felelősnek a 3 évvel ezelőttiért az az Ő dolga. Remélem inkább előbb mint utóbb megérti ő is a választási számtant. :-) Mert nem bonyolult és igenis működik a protest szavazat, főleg ha látható hogy más körzetben meg a nekem szimpi az egyetlen ellenzéki. :-)

Ja? Ehhez persze ellenzék is kéne. :-(
@Eszter68: Azt értem, hogy minden eddiginél jobb a volt Felvidéki magyarság helyzete. Linkedből is kiderül létezik az un. Dél-tiroli modell és köszöni szépen mindegyik fél megelégedésére szolgál (taljánok és a sógorék a két érintett). Szóval azért még van hova fejlődni.
@rdos:

Ez nyilvánvaló. Nagyon sok múltbéli elintézetlen ügyünk van még, pl. Benes dekrétumok.
De mindehhez idő kell és nyugalom.

Remélem, nagyobb konfliktusok nélkül túléljük a magyar választásokat és a trianoni évfordulót. Bár, a magyar kormány munkásságát elnézve nem sok jóra számítok.
@Eszter68: Igen, idő nyugalom és az érintettektől annak felismerése, hogy nem biztos hogy sok idő van hátra nyugalomban. :-)

Bocsi, ez csak szójáték volt, nem kívánok békétlenséget. :-)
@rdos:

A szlovákiai társadalmat ma a meciari amnesztiák eltörlése foglalkoztatja. Ez volt a rendszerváltás utáni időszak legnagyobb politikai botránya.

felvidek.ma/2017/03/emberrablas/

felvidek.ma/2017/03/kiska-oszinte-szandekot-remel-a-meciari-amnesztiak-megszuntetesehez/
@kekex: "Hírek szerint illegális gyorsulási versenyen vettek részt, az egyébként széles és kihalt úton."

csak nem a két áldozat, mert ők a piroslámpánál álltak.

mi lenne, ha nem írogatnál hülyeségeket?
Beszélik hogy ennek a paraszt prolinak egyik családtagja is párttag volt . Fujj!
@látjátok feleim szümtükkel: ezen egy percig se csodalkozom. Gyurcsany megbuktatasaban Puch szerepe megkerdojelezhetetlen, plane azutan, hogy Gy. nekiment a partfinanszirozasnak, ami a Puch-Simicska ellenallason meg is bukott. Botka egyertelmuve tet
@DarthVader: lemaradt a vege. Szoval B. kijelentette hogy Gy-vel nincs kozoskodes. Ugyhogy Gy-nek semmi oka hogy tekintettel legyen akarmikyen teren az MSZP-re. Raadasaul a B fele kijelentes utan - meg a kisebb partok attitudje utan - esely sincs a Fidesz levaltasara. Akkor meg miert ne erosodjon a DK. Amugy meg igaza van, ha tenyleg van ilyen ceg. Latszik hogy Puch-szinten meg mindig van kozos metszete a MSZP-Fidesznek
Ismét sikerült bedölni a fidesz trükkjének!
A lézeres böfögött valamit, amire a bloggerek és a megmondók azonnal rácsaptak.
Nyugi! Akikre gondoltok, azokról MINENKI tudja, hogy kik, ez már le volt játszva, ezt beleszámolták és ezt megoldják.
(a seggnyalóiknak mindegy ki volt a gazdi, az ellenfeleknek meg enélkül is gyűlik a nyáluk)
A lényegről tereli el a figyelmet, amit láthatóan a blogger is becumizott.
Nem, nem a megrendelőre vagyunk kíványcsiak.
A tömeg képben van, rudja, hogy az akkori vezetők, hivatásos zsaruk, katonák ezt művelték. Azok csak közvetve voltak az emberek sorsára hatással.
Mi azokra vagyunk kíváncsiak, akik mellettünk, közöttünk, a munkahelyünkön, a lakásunknál, a szomszédból figyeltek és jelentettek!
Akik miatt az átlagemberek szoptak, nem kaptak rendes lakás, fizetést, prémiumot, telefon vagy bármit, ami picit jobbított volna az életükön.
Én leszarom, hogy X vagy Y mszmp-s káder (például pintér vagy matolcsy vagy a fél mszp) anno mit tett, mert ők alapból bűnözők!
De miért nem tudhatom meg a ma is élő szomszédomról, hogy ő jelentett ROLAM!?
Hogy miért, arra ráérünk később, majd ők bizonyítják, hogy zsarolták-e őket vagy egyszerűen szar emberek voltak!
A kiszeseket meg hagyjuk már, azok a kiszesek csak olyanok, mint napjaink ifjúsági mozgalmárjai a pártoknak, mint a momentumosok. Mindeg voltak gerintctelen patkányok, akik a kényelemért, a funkcióért, a több pénzért és előnyökért a mozgalmat választották és nem a tisztességes munkát.
Annyi a lényeg: a poltikai elitünk döntően a múltból származik, a tervezett, a bm által leszervezett gengszterváltás eredménye. Az idősebbek párkatonák, a későbbiek kiszesek voltak.
Az mdf-ek kik is csinálták? Antallll apja ki is volt? Ja, az egyik kisgazdát felkötik, a másik emigrál, a harmadik meg önként rákosi embere lesz? A fiacskája meg meghúzódik egy nulla intézetben és egyszer csak előkerül, mint történelmi személyiség?
Egy nagy fszt! Ki lett választva, nem jött be pozsgay, nem jöttek be a többi komcsik (akik népiek lettek gyorsan) hát előhúzták a nyuszit.
Orbánék egy alternatíva voltak, végül ők teljesítik be a régi terveket. Ma az agonverés és a börtön helyett a rablás a profil...
@Eszter68: Valami rémlik. Ahogy az is hogy mindent, de az ellenkezőjét is megírta a sajtó, még azt is hogy önemberrablás volt. :-( Nagyon életszerű, hogy elrabolom magamat és magamtól váltságdíjat kérek. :-)

A sok hálivúdi film nézése miatt? Okát nem tudom, de egyre inkább az a zsigeri érzésem (amit ésszerűen ugyan magyarázni nem tudok), hogy a világ minden országában többé kevésbé de ez van. :-( Mi? Alább.

A szervezett alvilág, a titkos szolgálatok, az idegen titkosszolgálatok az ország politikuma, az igazságszolgáltatása, egyháza(i), sajtója, a nagy pénzügyi szervezetek és ki ne hagyjuk a katonai ipari komplexumot (nálunk jobbára csak a béem és csatolt, de folyamatosan gyarapodó részei) egy nagy - nagy összeesküvéssel a saját polgárai ellen vannak. :-(

Hiába tehát a a szlovákiai össznépi óhaj linkelt emberrablási ügy kapcsán, hiába várjuk 27. éve az egypártállami besúgók megismerését, vagy az olajügyek feltárását (ha jól rémlik, azt még az átkosban a katonák kezdték - még 187 vagy 93 év és megtudjuk). :-(

Nem mellékesen a világ titkosszolgálatai egymással jobb viszonyban vannak mint saját polgáraikkal. Ja és itt a hajdani szatelliták területén az orosz és ukrán szolgálatok és maffia (az elébb láttuk, teóriám szerint ua.) igencsak be vannak ágyazva. :-(

Kell nekem ilyen sok krimit nézni. :-( Ilyen (a vetített) valóságtól elrugaszkodott képtelenségeket hogy is gondolhatok? :-( Én szégyellem magam hogy egyáltalán az eszembe jutott. :-(
@Duplaxiii: "De miért nem tudhatom meg a ma is élő szomszédomról, hogy ő jelentett ROLAM!?"
ezt megtudhatod.
az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltáraban.
de csak azt ami rád vonatkozik.
ha a szomszédod rólad nem csak másokról jelentett, azt nem.
Butaság, a párttagok 95 %-a nem volt híve a rendszernek.
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: sőt partizánok voltak!

elmész te a picsába!:)))

FideSS Bérenc (törölt) 2017.03.19. 16:04:08

most nem az a lényeg, hogy ki volt komcsi meg ki nem, meg ki súgott be kit, hanem hogy Hazánkat megtámadta Brüsszel és a Heineken!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na erre pattintok egy hejnekent, és remélem ők nyernek:))
@taga20:

de mi a fasz lenne, ha BL-döntőt (főszponzor: Heineken) a Puskásban játszaná a Slavia Praha és a Crvena Zvezda? :)
@FideSS Bérenc:

Persze,hogy nincs vége,de én ha lehet kimaradnék belőle(

kepkezelo.com/images/p4u02xev1wqio0uo2jm3.gif
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: gondolom a zlátyi bázsán-t is a hollandoké, majd lesznek ők:))
@gazoló: haver, aszt a két formás műalkotást a másikon köszönöm neked. az életben vannak szép dolgok:))

itt van mingyá mégegy!:)))

lh3.googleusercontent.com/-7dP3nuX-km4/WM1GnivBTJI/AAAAAAAAbaE/MWyiUtoGm2EtBXy8y3zEhZSrI5-oUarmwCJoC/w400-h330/2017%2B-%2B1
@rdos:

"Hiába tehát a a szlovákiai össznépi óhaj linkelt emberrablási ügy kapcsán.."

Ezek szerint elkerülte figyelmed a második link egyik bekezdése:
"A koalíciós tanács ülése után tegnap Robert Fico kormányfő úgy tájékoztatott, hogy a kormány szerdán nyújtja be a mečiari amnesztiák megszüntetésére a javaslatát."

Vagyis a kormány már jóváhagyta az amnesztiák megszüntetéséhez szükséges alkotmánymódosítást. Holnap terjesztik a parlament elé.

www.hirek.sk/belfold/20170316105251/Ismet-ulesezik-a-parlament-Teriteken-a-meciari-amnesztiak.html
Ezt a témát nem most kellene ismét n+1-edszer leporolni, és még 56-ot is ügyesen belekeverni (megtorlások).
Normális országban ez cca. így működik:

1.) Közfeladatot csak átvilágított szereplő láthasson el, monnyuk polgármesterrel kezdve.

2.) Az átvilágítás szabályai egységesek és minden közszereplőre érvényesek.

3.) Ha az átvilágítás eredménye kizárja az adott feladat ellátását, akkor az adott munkakör nem végezhető el (ahogy az erkölcsi bizonyítvány hiánya is kizáró tényező).

4.) Az átvilágítás eredményei nyilvánosan hozzáférhetőek.

5.) Egyéb személyekkel felesleges foglalkozni, mindaddig, amíg politikai pályára nem téved.

6.) 56-os megtorlások. Megtorolni csak akkor lehet bármit, ha elkövettek valamit.
A legfiatalabb résztvevő is minimum 75 éves. Őszintén érdekelne, hogy hány valódi 56-os él még?

(csak zárójelben kérdezem: A forradalmároknak volt-e fegyverviselési, használati engedélye?)

Janó, ez megint gumicsont volt!
@taga20:

Nehezen. A fácánt Szlovákiában, Ógyallán /Hurbanovo/ főzik.
hu.wikipedia.org/wiki/Zlat%C3%BD_Ba%C5%BEant

Vagyis ehhez a prágaiaknak semmi köze. )))
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: te ki a faszról beszélsz folyamatosan?

terelsz ezerrel, mint a tetű lézerdzsoni.

a gazdád a geci jelentett, egy kibaszott spicli volt!
@Gábris szomszéd:
Na persze, hogy együtt kellene működni. De mi lesz utána?
Ha netántán nyernek, hogy megy majd a kormányalakítás, a tárcák felosztása, a programok összefésülése?
Az mszp-szdsz 4 évi együttműködés után is hetekig tiblábolt a választások után ezzel. Emeld a köbre.
Már szeretném látni azt a "nemzeti minimumot" amiben az ellenzék egyetért (forrás megjelöléssel legalább a GDP %-ban)
Nem elég azt mondani, mit nem, azt kellene már hangoztatni, hogy mit fognak másképp csinálni.
Mert vegyük pl a Jobbikot. ha akár informálisan is együtt működik - beveszik a kormányba? és ha igen melyik tárcát kapná? Mert a belügyről és a honvédelmiről ne is álmodjatok. Kevesebbért meg nem érdemes....
@Eszter68: Valóban nem vettem észre.

Már csak négy kérdésem van. Melyik szerdán? Ha valamelyik szerdán beterjesztik vajh "nem lesz felvizezve"? Aztán ha majd egyszer valamelyik szerdán beterjesztik - felvizezve vagy sem, meg fogják szavazni? Végül ha meg is szavazzák (nem felvizezve) a két főkolomposnak fog esni bármi bántódása? :-( Elsőre csak ennyi "kiskapu" jutott az eszembe de hidd el ők ebben profibbak. :-(

Egyébként kívánom hogy ne legyen igazam. :-)
@Eszter68: kösz, hogy szóltál, de én má eszt akkor ittam, mint a tejet, amikor te még a csattogóslepkét toltad:)))
@Eszter68: Főzik azt licensz alapján Magyarhonban is Kőbányán. Brrrr...
Szörnyű, meg ne kóstáld!
@látjátok feleim szümtükkel:
De ércsük, csak nem szeressük. Viszont megpróbálom reálisan nézni a dolgokat, illúziók nélkül. És pont ezt magyarázom, hogy a koordinált egyéni indulás nagyjából megvolt 2014-ben is, de sokat nem ért, ha az "ezek is lopnak meg azok is" meg "egyik sem jobb a másiknál" elvek alapján az ellenzéki választók nagy része negligálta a választást. Az orbánszekta hívói meg felvonultak, ezért kevesebb szavazattal is megvolt a 2/3.
Tetszettek volna elmenni szavazni.
Viszont az otthon ülőket is meg lehet érteni: Házmestery betolása Bajnai helyett elég erős utalás volt arra, hogy milyen puch-restauráció várható, és sokan nem akartak a 70-30 felcserélésére szavazni.
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Ezeket - na jó, őket mentegeted? Zöld Sándor belügymiszter megvan? Kiirtotta az egész családját, majd magával is végzett. Mert volt előtte belügymiszter aki randább halált halt. :-(

hu.wikipedia.org/wiki/Z%C3%B6ld_S%C3%A1ndor
@taga20:
reggel még másképp szóltak a hírek, most kiigazították. Mondtam, hogy "hírek szerint"
@taga20:

Nem is tudtam,hogy két dologra is tucc koncentrálni)

mosaicon.hu/wallpapers/etel---ital/2k-fullhd-hatterkep-wallpaper-mosaicon-jack-daniel-at-aposz-s-3388936.jpg

vigyázz az öregkomancs meg ne lássa,neki jó lesz Nyesztyerenko)
@rdos:

Nekem csak egy kérdésem van.
Most a tények alapján formálod megállapításaidat, vagy addig forgatod őket, míg igazad nem lesz?
Minden cikk mellett ott szerepel a dátum.
@taga20:

Kösz, hogy nem említetted meg, milyen blődséget írtam. Mert neked volt igazad. Az ógyallai gyár, ahogy a bazant márka is 95-től a Heineken tulajdona.

Mi az a csattogós lepke?
@taga20:

Nincs gazdám.

Orbán feljelentette saját magát? Ez a legújabb ballib álom?
@kekex: érdekes én nem ilyeneket olvastam.

szerintem ne a blikket, meg a lokált olvasd!
@rdos:

Nem mentegetem a bűnösöket. Azonban az egyszerű párttagok 99 %-a nem volt bűnös.
@graphics:

Hallottam már arról a borzadályról.
Azt hiszem Boli említette.
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: látom a gazdád rendesen be van szarva, ha még vasárnap is fizeti a sameszait:))

te nem érzed, hogy milyen gáz, amit évek óta művelsz a blogszférában?
@Eszter68: Azzal fejeztem be, hogy kívánom, ne legyen igazam. :-)

Félelmeimet szedtem 4 megelőző kérdésembe.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: majd a Felcsút s a Vidi. Az is mutatja nemzeti bajnokságunk kiemelkedő teljesítményét, hogy két hét szünet kell hoseinknek a válogatott meccsre történő folkeszulesre. Bezzeg a hétről hétre nyaraló , lázító angol nemet vagy spanyol bajnokikon lazsalo un, sztárocskák most is heti két meccsen alibiznek.
@Eszter68: a pragaiaknak tényleg semmi, de a hollandoknak van
@taga20:

Ilyenem nem volt. Csak háromkerekű bicikli, babakocsi és talicska.
Én még azokra az időkre is emlékszem, mikor a csapolt fácán habja olyan kemény volt, hogy rá lehetett tenni az öt koronás érmét.
@rdos: pedig a Meciar fele amnesztia mostani felelevenítése példamutató.
Lehet tanulni a szlovákoktól.
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Az elébb 95, most 99% a nem bűnös. Dehogy is nem. Ők a 95-99% hitelesítették - legalizálták a szerinted 5-1% gazembert. :-(

Nem mellékesen az ország sacc 90%-a még a túlélés vagy könnyebb lét reményében sem tette ezt meg. Nem kívánom én senki vérét, de az a minimum, aki emeszempé tag volt egy életre távozzon a közéletből. Több mint negyed századdal a módszerváltás után ez még mindig nem történt meg? Szerintem nincs ez így jól.
@habakuk000: Drukkolok nekik, de azért várjuk ki a végét. :-(
@gazoló: ne csináld má!
az asszony most kérdezte, hogy megint a csúcsos dzsogingomat vettem fel:)))

egyébként, hogyne tudnék két dologra koncertálni!

íme, erre is tudok!:))

68.media.tumblr.com/02eba987cdbca8afacb945ee26971921/tumblr_ohkrszSDfe1vd0qzlo1_500.gif
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: van valami belső infód arról, hogy az országrabló Maffiátok most miért pucsított egyet az ügynökügyben Táskahordó János minapi böffentésével?

a tolvaj, spicli, hantás Gecihez esetleg eljutott valamilyen kellemetlen infó egy, kellemetlenségeket okozható dokumentumról/hangfelvételről/stb., és a Fidesz-Maffia megpróbál előremenekülni?

jó, te egy orbitális nagy fideszbuzeráns vagy, de azt még neked is el kell ismerned, hogy a grazi dilibogyókkal szétkokszolt Geci és a Fidesz-Maffia semmit sem tesz véletlenül: hét éven át szartak az egész ügynökösdire, biztosan vezetik a közvéleménykutatásokat, simán fogják behúzni '18-at, de most valamiért olyan ócskán-zavarodottan hazudgálnak, mint egy rejszoláson rajta kapott tinifiú.

milyen valódi okuk volt erre a pávatáncra, miért hozakodtak elő az egésszel. itt valami nagyon bűzlik!
@Eszter68: ilyen: www.youtube.com/watch?v=Qbffco5fCD4

taga bácsi finoman(?) utalt szemtelenül fiatal korodra :)
@habakuk000:

Egy nemrég bemutatott játékfilm tette újra aktuálissá az amnesztiák eltörlését.
Néhány parlamenti párt folyamatosan próbálkozott életben tartani az ügyet, de sosem jártak sikerrel.
Viszont a film bemutatója után olyan össznépi felhördülés következett, ami a kormányt is cselekvésre bírta.
Ebben nagy szerepe volt a köztársasági elnökünknek és a kulturális miniszternek, akik a bemutató után pár órával már az amnesztiák eltörlésének fontosságáról nyilatkoztak.
A kulturális miniszter a Fico-párt fő ideológusa.
A film a Szlovák Filmalap támogatásával készült.
@graphics: ne buktass má le haver!
fűzöm a csajt, lassan megfőzöm:)))
@Eszter68: én arra, hogy amikor lejjeb szállt a hab, a csapos még rátöltött, mert nem volt a vonalig a sör!
Pedig olyan szomjas voltam, hogy bizton nem reklamáltam volna.
A palackozott sörökön még a Baumé-fok is rajta volt, alk. percentre nem emlékszem.
@taga20: kilukadt a gumimaca? :)))
Sok sikert!
@taga20:
Ami szép az szép)

kepkezelo.com/images/drk2s2zype2jep42xfaq.gif

"csúcsos dzsogingomat vettem fel"

Vigyázz az eszter'gába bele ne érjen)
@gazoló: jó, majd a leszúrókéssel vigyázok:))
@graphics: jobb később, mint soha!

csak a végén nehogy rólam is kiderüljön, hogy az óvodában jelentettem:))
@graphics: leeresztett.
aszt ismered, hogy minden nő ribanc:)))
@taga20: tepsifüles volt a jeled?
@taga20: azt nem.
És te azt, hogy két egyetemista elsétál a kocsma mellettt? :D
@graphics: lábas volt a fedő nevem:))
@gazoló:
amúgy értelek, mindennap tekernél!
(a filmet láttam régebben, szomorú történet)
"Nem lehet mindenki hős."

Hát életében nem is.
Hál'istennek ezt a problémát nem lehetetlen orvosolni..!

"Is there a doctor in da house..?"
@graphics:

Alkoholfokra én sem emlékszem. Volt a 10-es, a 11-es barna sör és a 12-es.
Hétvégi sörözéseink tervezésénél az is szempont volt, hogy melyik csapos dolgozik az adott kocsmában.
A jó csapos bizalmas infókkal látta el törzsvendégeit. " Ez már az alja".. " most ütöttem fel " azt jelentette, ajánlatos várni, míg ki nem megy 10 korsónyi. Különben gyengébb minőségűt kapott az ember fia.
Ha nagy ritkán pilsenit hoztak valamelyik kocsmába az örömhír napokkal előbb, gyorsan körbe járt a városban.
Családok indultak el megkóstolni a híres cseh sört. Az asszony kis sört ivott, a gyerek beleihatott a habjába. ))
Most találtam egy szimpatikus bloggert, erre kiderül hogy az együtt egyik tagja. Mindegy, amit ír az sajnos nagyon is igaz (állapotainkról, az eddigi trendekről), valamint a kiútról.

patakimarton.blog.hu/2017/03/19/magyarorszag_gyengul_a_tenyek_a_kormanyzati_propaganda_mogott?utm_medium=lista&utm_campaign=bloghu_cimlap&utm_source=nagyvilag

Kedvcsinálónak pár idézet az itt maradt narancssárga bolsevizmus egyik gazdasági hatásáról.

"A korrupció az elmaradó fejlesztéseken túl súlyos kárt okoz azzal is, hogy produktív tevékenység helyett mindenkit az ügyeskedésre ösztönöz, hiszen úgy tűnik, hogy ez az előrejutás útja Magyarországon. És természetesen költségvetési szinten is jelentős az a kár, amit ellopnak, és amit értelmetlen, de a lopást megkönnyítő látványberuházásokra fordítanak. Az, hogy Magyarországon nő a korrupció, nem csak ismerősök elbeszéléseiből és Rogán Antal helikopterezéséhez hasonló következmények nélküli botrányokból lehet tudni, hanem objektív kutatásokból is.

Ebben a tekintetben sem számíthatunk konszolidációra a orbáni rezsimben, hiszen ahogyan a Fidesz-közeli politológus, Lánczi András, a Századvég egykori vezetője megfogalmazta: "Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája." Amíg a legfelső szinteken a lopás a legfontosabb cél, addig nem fognak semmit sem tenni annak érdekében, hogy a teljes államigazgatást ne szője át a korrupció. A rendőrség nem hajlandó érdemben nyomozni, az ügyészség nem hajlandó vádat emelni.

A versenyképesség egy régiónak azon képessége, hogy vonzó és fenntartható környezetet biztosítson cégeknek, az ott élőknek és az ott dolgozóknak. Ahol a legfőbb politika a korrupció, ott természetesen ez nem javul, hanem romlik, ahogyan ezt az Európai Unió három évente elvégzett kutatásából látszik is: mind a 7 magyar régió visszaesett a rangsorban. "

Azt már csak befejezésül mondom, a messze legnagyobb versenyképességi vesztes túl kedves vezetőnk szűkebb hazája, a Közép-Dunántúl (pontszám feleződik), mindenhol máshol csak kb. max tíz százalék a veszteség.

Virág eftárs után szabadon. Nem lennék most a Közép-Dunántúl(i régió) helyében. Ja? Pont ott, annak közepén - székhelyén vagyok, hogy rúgja meg a ló! :-(
444.hu/2017/03/19/hatmilliardan-nezik-majd-az-uszo-vilagbajnoksagot-a-magyar-kormany-szerint

Hat milliárdan elvtársak?

Gondolom, ebbe már a sivatagi berber kecskepásztorok is bele vannak számolva, akik még életükben nem láttak uszodát, máskülönben nem jön ki ez a brutális szám, elvtársak.

Hiába, ratkós fülöpnél senki sem tud jobban számolni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@rdos: A hivatkozott eredeti cikkben a 109, az 192! Ezért az előző észrevételem visszavonom, de ettől csak rúgja meg a ló! :-)

Pataki Márton blogja csak arckönyvvel kommentelhető, ezért nem tőlem tudja meg az elírását. :-)
@kekex: és gyuriferi miről ne álmodjon? :)
@Oxica: hatmilliót akart mondani
@Eszter68: tényleg!
A magyarországon élők kedvéért mondjuk el, hogy a kis sör pohár sört jelent, a nagy sör pedig korsót.
'né má a komenyistát,de mi lesz ha még nyer is?)

"Nézzetek Törökországra, nézzetek Magyarországra, nézzetek Lengyelországra.
Támadják a médiát, az ellenzéket elnyomják, a művészeket ellehetetlenítik. Ezek ellen a fejlemények ellen meg kell védenünk magunkat. Az Európai Parlament elnökeként gyakran tapasztaltam, hogyan dolgoznak a szabadság ellenségei. Minden nap tovább akarják rombolni a szabályokat, minden nap meg akarnak törni egy tabut.
Többször is szorgalmaztam, hogy léptessenek életbe szankciókat ezek ellen a gonosz cinikusok ellen,
egyébként többször ki is dobtam a képviselőiket a parlamentből. Pártunk elnökeként hozzátenném, hogy minden itt lévő nevében kimondhatom:
ti, a szabadság és a demokrácia ellenségei, akik minden nap egy picit több tabut akartok megtörni, ti, akik minden egy picit szemtelenebbek vagytok a demokráciánkkal szemben, nektek az SPD a legelszántabb ellenségetek.”

444.hu/2017/03/19/martin-schulz-megigerte-a-demokracia-gonosz-es-cinikus-ellensegei-igy-orban-viktor-kerlelhetetlen-ellensege-lesz
@gazoló: remelem Miniszterelnök úr a párt hathatós támogatásával megvéd bennünket ettől a Soros pénzelte migrans simogatótól, akit csak 100%-al választottak meg, így a degenerált kisebbség szószólója csupán
@graphics: a nagyon nagy pedig hordot
@habakuk000:

Te Haba,ilyet vörös színben,még szabad ültetni,ráadásul öt csillagos?
Esetleg kiszáll a kert,gondolat vagy a szándékrendőrség)

http://okoskertesz.hu/article/276/1/Ültess-sarkantyúkát-
@gazoló: nem tudom megnyitni:(
nyári saláták legszebbike, mikor megszórod finom sarkantyúka virágokkal:)
@Eszter68: Szlovákiában tudnak a népek hozzánk hasonló kifinomult stílusban komcsizni?

Vagy arrafelé nem divat?
@habakuk000:

Nem sűrűn emlegetik a kommunistákat.
Sem a politikusok, sem a nép.
Merkelt, Putyint, Ficot, Kiskát, az EU-t és az oligarchákat szidják inkább.
A zsidózás is inkább a magyar politikai szótár áttüremkedése. Szlovák blogon elvétve olvasok hasonlót.
@Eszter68: picit megnyugodtam, csak bebizonyosodott, hogy nagyra termett nép vagyunk

megvallom, aggódtam picit, hogy a jóízű komcsizást is ellopjátok, mint a tokajit:)
@habakuk000:

Kis ország vagyunk, mindenki ismer mindenkit. A komcsizóról sok esetben 3 perc alatt kiderült, hogy:

a. maga is az volt
b. közeli hozzátartozója volt az
c. a+b

így, nevetségessé válik.

Ésszel kellett volna szabályokat hozni, nem luxustermék gyártására törekedni. )))
www.agraroldal.hu/erosodhet-a-szlovak-aszu.html
@Rodeo36 11:

Vaknak hiába magyarázok a színekről,márpedig te tudatosan lemész vakba ennél a műfajnál.
Nem probléma neked mások a prioritásaid és úgy vagy zeneileg,hogy kimaradt ez a műfaj,akkor mit magyarázzak a ritmus a mozgás az érzés szépségéről.

www.youtube.com/watch?v=s2a2Nrw_6G0

Legyen neki könnyű a föld!
@Rodeo36 11: nem kell hallgatnod de jobb lett volna ha hallgatsz!
@Rodeo36 11:

Senki nem agitál,elvagy te nélküle,millió szebbnél szebb zenékkel!
De amúgy le vagy baszva.
@taga20:

Soros gazda retteg, ez tény, de ez engem nemigen érint.
@xyxyxy71:

Az ügynökügyet hagyni kell a fenében. Az USA sem fedi el az ügynökeit, nekünk miért kellene?

Lázár nyilatkozata egyébként meg butaság.
@rdos:

Szerintem meg ne távozzon a közéletből az, aki valaha MSZMP-tag volt. Úgy is ezt mondom, hogy ez leginkább a ballibeket érinti immár 25 éve, s nem vagyok a hívük.

Egy kényszertagság miatt büntetni bárkit is igazságtalanság.
Miket nem lehet néha olvasni!
Vagy esetleg nem véletlen ez a nagy keleti nyitás, és mi leszünk a következő kilépők, mert a haverokat támadni merik? Ráadásul brit oldalról is? Nahát!

nepszava.hu/cikk/1123999-mar-megint-vajna-szamait-huztak-ki/
No kedves választó polgár, így semmiznek ki a saját országodból. Szavazz máskor i a fideszre! Meghálálják.

index.hu/gazdasag/2017/03/19/horgaszto_hazireti_to_rozmaring_fm/
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:

csak a tényszerűség miatt))

"ez leginkább a ballibeket érinti immár 25 éve"

Járai Zsigmond – MSZMP-tag

Matolcsy György – MSZMP-tag

gepnarancs.hu/2011/11/amikor-a-komcsik-komcsiznak/

Martonyi János – MSZMP-tag

Pintér Sándor – MSZMP-titkár

Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban

Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag

Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Fónagy János – MSZMP-tag

Vonza András – MSZMP-tag

Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag

Chikán Attila – MSZMP-tag

Boros Imre – MSZMP-titkár

Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag

Harrach Péter – MSZMP-tag

Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár

Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag

Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

Boross Péter – MSZMP-tag

Balogh Gyula – MSZMP-tag

A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár

Varga Mihály – KISZ-titkár

Rogán Antal – KISZ-titkár
@gazoló:

Kösz. Ezzel engem erősítesz meg.

Ha lett volna olyan szabály, hogy volt MSZMP-tagok nem poitizálhtanak, ma nem létezne se DK, se MSZP, mert az MSZP nem tudott volna létrejönni 1989-ben, hiszen MINDEN fontos embere volt MSZMP-tag volt.

Ezzel szemben a Fidesz létezne, mert EGYETLEN fontos embere se volt MSZMP-tag.

Kösz ismét a megerősítést.
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:

Tudod,tudom hogy nincs,de el lehetne várni a politikában is a morális tartást,a tisztességet,józan belátást,etikus magatartást amik mára értelmetlen szókapcsolatokká degradálódtak az azt folytatók és híveik körében is(
Az elmúlt harminc év erről szólt,mindkét oldalon, vastagon.
Na meg ott az a fránya tükör,én meg egyfolytában csak hányok!

kepkezelo.com/images/jp8njzdry053fyx54to7.gif

Szasztok,további szép napot)
Egyébként is megmondta Lázár, márpedig ő tudja, hogy előnyökért voltak MSZMP tagok. Most miért is fidesz tagok sokan? Hehehe.
@gazoló:

Kinek van itt problémája a morális tartással?

A legtöbb volt párttag munkahelyi kényszer miatt volt az. A kisemberek bűne lenne, hogy diktatúra volt, mely megkövetelte tőlük ezt?

Ne viccelj!
@gazoló:

Egyébként meg semmi bajt nem látok abban, hogy valaki, pl. Gyurcsány komcsiból liberális lett. Nem látok ebben gerinctelenséget.
@Gábris szomszéd:
Ez nem válasz arra, hogy (esetleges, informális) orbánváltó együttműködésért mit kérne Vona cserébe? És mennyire lehetne eladni külföldön a Jobbik kormányzati részvételét?
Egyébként meg Gyurcsány bármilyen posztról tudna irányítani. Ugyanis profi - szemben a futottak még amatőrökkel.
@graphics:
a "vágott sör" meg fele barna, fele világos - és ha ügyesen csapolják, egy ideig nem keveredik.
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:

"legtöbb volt párttag munkahelyi kényszer miatt volt az"

kepkezelo.com/images/jp8njzdry053fyx54to7.gif
kepkezelo.com/images/jp8njzdry053fyx54to7.gif
@látjátok feleim szümtükkel:
A horgászok ismerhetnék Orbán aranyhalas viccét. Mert az nem vicc, hanem kőkemény igazság. (A parton sütögeti az aranyhalat, mert már teljesítette a 3 kívánságát)
A hála nem politikai kategória.
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
"Tetszettek volna forradalmat csinálni" Akkor lehetett volna indokoltsága egy lusztrációs törvénynek. De ma már?
Bár ha ezzel a fidesz nagyját ki lehetne zárni a közéletből, talán mégiscsak megérné!
@kekex:

Nem lehetni kizárni a Fideszt, mivel szinte egyetlen fontos fideszes vezetőt se érintené: egyik se volt fontos pozícióban Kádár alatt.

Sőt, az se érintené őket, ha az egyszerű volt párttagok is ki lennének zárva, de ilyen lusztráció SEHOL sem volt Kelet-Európában. Ott se, ahol a pártot betiltották.
Gémesi és pártjáról:
szeka.blog.hu/2017/03/19/mit_tegyen_egy_magyar_konzervativ_ha_nem_fideszes
" Sokan vélik úgy, hogy ahol igény jelentkezik, ott rövidesen megjelenik a kínálat is, ám a Fidesz éberen figyeli a fejleményeket, és azonnal lángszóróval támad, ha komoly konkurens pártot vél valahol felfedezni."
és a megindult lángszórózás:
pestisracok.hu/szolid-hitlerezessel-inditott-gemesi-gyorgy-uj-partocskajanak-alelnoke/
Mondjuk az író pisa-negatív, mert nem igazán érti, hogy nem Hitlerhez hasonlított, hanem az autoriter rendszerek között vont párhuzamot. De a jobbos közönség tájékoztatása mégis dicséretet érdemel.
és egy kis Gyurcsányozás is:
www.pupublogja.hu/2017/03/kialtas-kempingbol.html
"Tulajdonképpen értem én a lelki mozgatórugókat, a pénisz-irigységtől az intelligencia-deficiten keresztül a huszonharmadik alabárdos irigységéig a bonviván láttán, mégis, piszkosul zavar ez a kisszerűség, de még jobban az, hogy a kóristák és szólisták mennyire nem értik a demokráciát."
pestisracok.hu/nyako-beleszallt-gyurcsanyba-o-az-orszag-legnepszerutlenebb-politikusa-2010-elotti-vilag-megtestesitoje/
Miért, az mszp ott sem volt? Egyébként meg 2010 előtt demokrácia volt, most maffiás autokrácia. Akkor már inkább egy jó kis restaurációt!
mandiner.hu/cikk/20170319_daniel_peter_kedves_idiota_talpnyalo_hazug_zugfirkaszok

Nemsokára a börtön faliújságján fogtok firkálni.

„Az orbáni diktatúra és a köztörvényes fideszes tolvajok teljes mértékben méltatlanok 1848 szellemiségéhez! Erről ennyit.”

888.hu Dániel Péter kötéllel fenyegetőzik -re válaszul

és úgy látszik, nem áll egyedül a kedveskedő megszólítással:
media.mandiner.hu/cikk/20170319_vass_andras_draga_888
"Így működik a lejáratás ma Magyarországon: aki ma új pártot vagy mozgalmat alakít (akár konzervatív-jobboldalit), az a lakájmédia szerint Soros vagy Simicska vagy valami idegen ország vagy érdek ügynöke. Történetesen személyesen ismerem a hírbe hozott párt vezetőjét és közvetlen munkatársainak egy részét is. Várható volt, hogy amint megjelennek azonnal betámadják őket valamivel. Drága 888! Olcsó, hitvány és igen színvonaltalan az, amit műveltek!"
@kekex:

Elfogtam egy levelet :
erkeztetok@me.gov.hu

Lázár János miniszter Úr !

Tisztelt Lázár Úr!

A minap érdekes módon visszatért a kályhához és komcsizott egy jót!
Ami rendben is lenne, ha a tv nézők teljesen hülyék, és/vagy mindannyian FIDESZ szavazók lennénk.De nem vagyunk. A kommunisták megbuktak, vér nélkül átadták a hatalmat, beletörődtek a szabad választásokba. Még a gazdasági hatalmukhoz sem ragaszkodtak, legalább is annyira nem mint az Önök vezette rablóbanda.

Mellesleg megjegyzem, hogy Orbán Győző elvtárs, a jelenleg regnáló miniszterelnök édesapja, maga is az volt, de nem is akármilyen, hanem párttitkári funkcióban, erről valahogy elfeledkezett...és, ha róluk is elfeledkezett volna íme egy reprezentatív, ámde nem teljeskörű névsor :

Orbán Győző elvtárs MSZMP..pártitkár a gánti bányába, ahol később kapitalista tulaj is lett..Debrecenben nem adható ki, titok, hogy a több száz vagon burkolatot honnan vették…J

Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)

Járai Zsigmond – MSZMP-tag

Matolcsy György – MSZMP-tag

Martonyi János – MSZMP-tag

Pintér Sándor – MSZMP-titkár

Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban

Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag

Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Fónagy János – MSZMP-tag

Vonza András – MSZMP-tag

Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag

Chikán Attila – MSZMP-tag

Boros Imre – MSZMP-titkár

Turi-Kovács Béla – MSZMP-

Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár

Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag

Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

Boross Péter – MSZMP-tag

Balogh Gyula – MSZMP-tag

A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
( A kedves papa annak a kőbányának volt oszlopos MSZMP szerevetének tagja amelynek később némi világnézet váltás után a kapitalista tulaja lett a kedves mama is hogy, hogy nem belépett a gaz komcsik pártjába)

Varga Mihály – KISZ-titkár

Rogán Antal – KISZ-titkár

Deutsch Tamás – KISZ-titkár

Elnézést kérek azoktól akik tévesen kerültek volna föl a listára, de eddigi személyes érdeklődésemre egyiküktől sem kaptam tiltatkozó választ.

A kérdésem az lenne, hogy azok a jelzők amiket Ön felsorolt rájuk is vonatkozna ? Vagy ők a magyar nép jó komcsijai voltak, szemben a többiekkel ?

Válaszát érdeklődéssel várva, egy örökös pártonkívüli veterán..

Kerékgyártó Károly
alpolgár
Debrecen, 2017. 03.20.

A nemleges válaszát úgy kell értenem ahogy a "jó komcsikat" elképzelem...csak akkor minek komcsizni ?
@sárfalvi:

No akkor most nem volt igaza a Lázárnak? Mert ő meg nem volt mszmp tag.

Eccer egyik párban, máskor a másikban lépnek, hogy mindig előnyöket élvezhessenek. Lázárnak meg odalökik a sok munkát, így ő nem ér rá velük együtt gazdagodni.

Nem teccenek érteni?????
@kekex:

Te sem érted?

A közös ellenség nagyon jó, mert elfedi a háttérben ellenségeskedőket. Gyurcsány meg a reflektorfényben egyedül maradt.
Azért kezd a homály oszlani, mert ma már a nép többsége valahogy belátja, nem lett volna annyira rossz az a vizitdíj. De késő a bánat?
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: "A legtöbb volt párttag munkahelyi kényszer miatt volt az. A kisemberek bűne lenne, hogy diktatúra volt, mely megkövetelte tőlük ezt?"

Tényleg birka vagy. Nem a kisembertől, hanem az egyetemi oktatótól, középvezetőktől követelték meg a párttagságot. A fenének kellett a kisember, most is csak a helyi potentátok követelik meg a párthűséget, meg persze akik a magas pozicióra pályának ( no de eszik is már egymást, mert ez is átöröklődött dicső elődeiktől. Hála istennek, mert majd kikezdik ők saját pártjukat ). Mert nem sok független állatitkárt, vagy helyettes államtitkárt tudsz felsorolni, de pl. Szili Katát fel lehet sorolni, nem azért mert fideszes lett, hanem mert egy bokorból indultak.
Erre mondják, hogy a fene egye meg a száját, ha akarja meleget fúj, ha akarja hideget?

Mert ha a mi jogunkat vitatják, akkor az brüsszeli támadás, ha a fideszkormány az osztrákokét, akkor meg uniós jogba ütközés.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=206780
Olvasom, hogy a királyi köztévé műsort sugárzott a savval locsolkodó, és emiatt jogerősen elítélt orvossal.

Eszembe is jutott, mintha a fidesz lett volna az a párt, amelyik nagyon hőbörgött amikor a whiskys rablóról filmet akartak csinálni. Talán valami jogszabályt is írtak anno, hogy akit jogerősen elítéltek, az nem szerepelhet és nem gazdagodhat a bűncselekménnyel összefüggésben.

Esetleg nem jól emlékszem?
@látjátok feleim szümtükkel:
Na látod itt a válasz a komcsizásra is. A mások komcsija - komcsi, de a ma komcsink az nem komcsi. Azaz anabaptásták: akiket ők merítenek a vízbe, az mentesül a korábbi bűnöktől.
És Brüsszel így lesz hol mumus (báncsák a magyar lopási gyakorlatot) hol védőszent mások ellen.
De ez nem kettős mérce, á nem!
Olvasom, hogy a belügyminiszter szerint ellene kreált dokumentumokat akartak a nemzetközi sajtónak eljuttatni.

Hát ez izgalmas. Kreált is, meg a lehető legbonyolultabb úton akarták külföldre juttatni. Miknekvannak.
@látjátok feleim szümtükkel:

A legalsóbb szinten is kellett a párttagság. Nélküle legfeljebb brigádvezető lehettél gyárban, több nem.
"Önök a Jobbikból, egy nemzeti radikális pártból egy csicska pártot csináltak.", mondta a Parlamentben a miniszterelnök.

Talán jobban járt volna mindenki, ha nem mondja, mert efféle tevékenység nem a jobbik felé dívík, mint nemzetiségi szokás.
@látjátok feleim szümtükkel: ők is Soros kottájából játszanak! :)
@elmeherceg:

Miért, te most ki vagy, illetve vagy valaki?
@elmeherceg:

Elnézést, nem neked, hanem így:

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:

Miért, te most ki vagy, illetve vagy valaki?
Mellesleg pont ez a diktatúrák lényege, minél több ember érezze, hogy valakinek alá van rendelve. Még az sem baj, ha csak a sarki budiban mondják meg neki, hogy mikor pisilhet. De a hatalom nem nála van pisilésügyileg. Mint hogy a választópolgároknál, illetve a magyar népnél sincs.
@látjátok feleim szümtükkel: "Olvasom, hogy a belügyminiszter szerint ellene kreált dokumentumokat akartak a nemzetközi sajtónak eljuttatni."

ez egy olyan gagyi történetke, hogy ilyet még Fülig Jimmy sem tudott volna kitalálni. Manapság, egy pendrive felhasználásával fél magyaro. titkait ki lehet vinni zsebben.
Valami ki fog derülni hamarosan, ezt a rémtörténetet megelőzésképppen produkálták Clodo ügyben tisztelt húgyagyú közönségüknek.
@Rodeo36 11: jó, ne titoknak hívjuk, hanem szerecsen Sanya meg a köpcös megelőző mosdatásának.
@Rodeo36 11: egyre vadabb ötleteim vannak....
Mi történt???
Beütött a kanyaró?!?!?!
Nem értem Orbán lakájmédiáját... Mi a frászért kell behazudni valamit, amiről hatósági irat van, s amely nyilvánvalóan felkerül a netre is? Ez részükről tipikusan a tátott szájjal a f@szerdőben esete. Persze ha Terry Blackről van szó, lehet, hogy még élvezik is. :)

alfahir.hu/2017/03/20/terry_black_vona_gabor_jobbik_birosagi_racz_karoly_mihaly_hazugsag
@látjátok feleim szümtükkel:
Egy időben Bokros volt a mumus - amíg az eredmények láttán ez már (az értelmesebbeknél) nem működött. Előbb-utóbb a Gyurcsány kormányzás is erre a sorsra fog jutni.
"Csak" azt kellene belátni hozzá, hogy a megszorításokra rákényszerült (az ország érdekében) és ha már csinálta nem csinálta rosszul. Amit meg az szdsz hajtott át reformgőggel erőltetve - végső soron az sem lett volna rossz.
A vicc az, hogy inkább működött az szdsz, mint az mszp irányvonalában - nem véletlenül döfködték belé a késeket.
Ma is.
A világgazdasági válság meg történelmi pech volt, mert pont keresztbe verte az emelkedő szakaszt.
Azért létezik még magyar világszínvonal is.

youtu.be/MyV5u8ZN-vc
"A jelenlegi MSZP-frakcióban kevesebb MSZMP-tag van, mint a Fidesz-kormányban"

Matolcsy György, Pintér Sándor, Fónagy János az MSZMP tagjai voltak. A lista nem teljes, több egykori és jelenlegi Fidesz-prominens működött közre a szocializmus építésében. Lázár János szerint aki a Magyar Szocialista Munkáspárt tagja volt, az 1989-ig arra esküdött, hogy megakadályozza a magyarok szabadságát, önrendelkezését. A fideszes képviselők többsége szerint az egykori MSZMP-, jelenlegi Fidesz-tagok csak boldogulni akartak.

youtu.be/an6lep9qR9U
@Rodeo36 11: Kösz a zoknis ajándék ötletet. :)
Gerinc fidesz módra, avagy csak kibújt a szög a zsákból, avagy aki másnak vermet ás, maga esik bele, avagy dugába dölt a terv????:D:D:D.

"Na és? Ma beleállunk, aztán majd kiállunk belőle” – cinkos mosollyal a bajsza alatt így kommentálta hétfő kora délután a parlamentben egy fideszes képviselő a hvg.hu információját, hogy a kormánypártok szépen csendben ejtik majd a múlt héten benyújtott Lex Heinekent,..."

nepszava.hu/cikk/1124135-kihatral-a-fidesz---csak-a-habja-volt-nagy-a-lex-heinekennek/
@látjátok feleim szümtükkel:
A fidesz-frakció rendre csak égeti magát:
valasz.hu/itthon/en-kerek-elnezest-ezt-kaptuk-a-fidesz-frakcio-sajtoosztalyatol-123024
Pedig jobb lett volna, a "Tudomásul vesszük az önkritikájukat" szöveg!
Egészségügy a köbön:
www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/eger-istvan-evi-600-700-milliard-forint-hianyzik-a-magyar-egeszsegugybol-485190
Külön bájos az elegáns "hazudnak" megkerülés "Nem tudom milyen számokkal dolgoznak"

www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/ketharmad-a-vizitdij-mellett-485174
"A válaszadók kétharmada (63 százalék) akár vizitdíjat is hajlandó lenne fizetni, ha a befolyó pénzt az állam az egészségügy fejlesztésére fordítaná. Ebben a kérdésben teljes egyetértés mutatkozik minden vizsgált társadalmi csoportban, és mindenhol hajlandó lenne fizetni a többség."

Persze nem hagyhatták válasz nélkül:
nepszava.hu/cikk/1124030-visszasirjak-a-vizitdijat---fidesz-hiteltelen-a-felmeres/
" A hirtv.hu -nak nyilatkozó kormánypárti politikus azt mondta: hiteltelen a felmérés, bár azt elismerte, hogy van még mit javítani az egészségügy helyzetén. „Kétségtelen, hogy eredmények is vannak a kormány mögött ezen a területen, de rengeteg a tennivaló is. Egy – ahogy említettem – ilyen rossz helyzetben lévő gazdaságban sajnos nagyon gondosan kell mérlegelni azt, hogy mely területeken milyen lépésekben valósítható meg a béremelés"
Ezek tényleg tökhülyék. "ILYEN ROSSZ HELYZETBEN LEVŐ GAZDASÁGBAN"??? És mi van azzal a propagandával, hogy erősödik a gazdaság? (A BÉKA SEGGE ALÓL A TALAJSZINT FELÉ?)
@látjátok feleim szümtükkel:
orulunkvincent.blog.hu/2017/03/20/heineken_avagy_anyatok
"A tehetségtelen, szervilis és időnként a köztörvényességgel is kacérkodó magyar "konzervatív" értelmiség ilyenkor magyarázza el harmincezer forint plusz ÁFA-ért, hogy százmillió halott, és bezzeg a horogkereszt."
Van egy jó hírem és egy rossz (ugyanaz)
bkvfigyelo.24.hu/2017/03/20/mar-jar-az-uj-metro-a-reginel-jobb-de-azert-eleg-kinos-fotok/
"Kínos, hogy a Puskás Stadion építésére a kormány bemondásra odaadott plusz 70 milliárdot, a budapestiektől (napi félmillió utastól) azonban sajnálták azt a 20-25 milliárdot, amiből valóban új és korszerű szerelvényeket kaphattunk volna. A budapestieket aligha vigasztalja, hogy 11 ország 19 városában járnak ilyen metrók, ha ezen országok nagy része volt szovjet tagköztársaság és az orosz metrókat használó városok közül a legnyugatabbra Prága van."
@kekex:

B+, aki hiteltelenségről beszél. Öreg ( és nagyon jó ) gyermekorvosunk évek óta nem tudja eladni a praxisát, pedig már nagyon menne nyugdíjba. A kórházba meg a háziorvosok asszisztensei vállalnak ügyeletet, hogy több pénzük legyen, ja és azért mert nincs elég ápoló a kórházakban.
@kekex:

Ja, persze, ki is a csicska? Nem az, aki a vezér vagy annak megbízottja minden agymenését megszavazza, még akkor is, ha egyébként maga sem ért vele egyet?

Mennyivel is egyenesebb a Gyurcsány gerince, aki be merte mondani a csicskái szemébe, hogy nem lehet mindig, és mindenkinek hazudni. Van még mit tanulni a fideszeseknek.
"A kisüzemi sörfőzdék évek óta piacra jutási nehézségekkel küzdenek, piaci súlyuk miatt ugyanis a nagy vállaltok olyan szerződéseket kötnek a vendéglőkkel, kocsmákkal, éttermekkel, hogy a kisüzemek nagyon nehezen jutnak be ezekre a helyekre - mondta Gyenge Zsolt, a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületének elnöke kedden az M1-en."
privatbankar.hu/kkv/hirtelen-a-kisuzemi-sorfozdek-is-elnyomva-erzik-magukat-itthon-305224

No, ballagjunk vissza a kádári piacgazdaságba, azt akarja a fidesz?

Mellesleg ez a Gyenge Zsolt még nem tuggya, hogy aki minimálbérből meg közmunkabéből él, az nem fogja az ő drága kisüzemi sörét inni addig, amíg gy üveg árán kettő nagyüzemit tud venni.
Azt se tudja, hoyg a kilencvenes évek első felében ezt a meccset már lejáccották, és alig maradt lábon kisüzemi főzde ( pedig akkor még nem volt nyugati túlsúly, csak kőbányai, meg sorproni ). Nem azért mert nem jó sört főztek, hanem azért, mert a magyar fogyasztói szokások nem estek egybe az ő piaci elképzeléseikkel. Mi nem német vagy cseh mintára fogyasztjuk a sört, és szerintem soha nem is fogjuk. Nálunk a bor jobban megy, még nyáron is van olyan jó egy finom fröccs, mint egy üveg drága sör.
Így okosodik a magyar gyerek.:D

Ettől még a székely apa is jobb oktató. Faragja az öreg a gerendát, kérdi a gyerek, hogy mi lesz belőle. A válasz: ha el nem baszom,... akkor fogpiszkáló.

index.hu/mindekozben/poszt/2017/03/21/matek/
A CÖF rémálma? Mi lesz így, ha már azok a h.... zsidók is korlátozzák a civileket válogatás nélkül?

index.hu/kulfold/2017/03/21/izraelben_megszavaztak_amirol_nemeth_szilard_meg_csak_almodik/
@látjátok feleim szümtükkel: Gyenge Zsolt ez esetben félrebeszél. A nagy sörgyárak (gaz multik) tavaly vagy tavalyelőtt vállalták, hogy a szerződéses kocsmáikba 20 százalék részesedésig beengedik a kisüzemi söröket.
Gyenge zsolt azt is mondta, nyilatkozta mostanság, hogy a kisüzemek összes termelése tavaly kb. 90 ezer hektoliter volt. Ez a hazai termelés kevesebb, mint 2 százaléka.
Hogy a bánatba töltsék ki így a részükre átengedett 20 százalékot?

A dolog hátterében sokkal inkább az áll, hogy valamelyik fideszhitű oligarcha söfőzdét épít (lehet, hogy több is), és egy kicsit át kell rendezni a piacot, hogy segítsék a "magyar vállalkozókat".
@kekex: a 444-ről:
"Mikulka
14 perce
itt is követelem: Tarlós és minden érintett döntéshozó szolgálati autóját cseréljék le felújított Ladára vagy Volgára! légkondi nélkül."
Támogatom!!!:)))))
444.hu/2017/03/21/orban-a-kulfoldi-titkosszolgalatok-magyarorszagi-aktivitasarol-en-is-torodok-ezzel-a-kerdessel-sok-idot-is-vesz-el-a-munkambol

A kis sámli megint akcióban. Szánalmas, ahogy a sámlin állva, kopasz testőrök gyűrűjében, néhány lápinyugger vénasszonynak tolja a süket dumát a felcsúti varangykirály. Hát ide jutott a fideSS.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/03/21/rekordaron-vettek-a-magyar-allam-penzebol-egy-szabadkai-villat

"Önti a magyar kormány a támogatásokat a Vajdaságba"

A nap amikor rájössz, hogy a magyar nép a világ legbárgyúbb nemzete és nem tehetsz ellene semmit, legfeljebb megszöksz egy normális országba.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/03/21/meszaros-lorince-lett-a-wellnesshotel-epito-kft-is

Igazi komcsi tempó.

A nap amikor rájössz, hogy már a strómannak is van strómanja és nem tehetsz ellene semmit, legfeljebb megszöksz egy normális országba.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Philip F. Queeg: Nagyobb a baj. :-( Ha ezt taga meglátja a "leszúrókésébe dől". :-( A dolgok mai állása szerint úgy tűnik, mégis csak van isten. :-( Ez a kisebbik baj. A nagyobb hogy nem afféle békésen szemlélődő, mindenbe bele.. sem avatkozó. Sokkal rosszabb.:-(

bolhapia.tumblr.com/image/158664252203
@rdos:

Először:
Valóban van isten. És az is biztos, hogy legalább kettő, mert egy nem tudna így kibaszni velünk.

Másodszor:
Mindegy, hogy taga a leszúrókésébe dől vagy a tokmánykulcsába lép, mert a tény az tény. A gyík csak az árnyéka a régi önmagának.
@Philip F. Queeg: Felteszem hétköznap inkább dolgoznak a népek, aztán az ablakon kinézve mintha megjött volna a tavasz, szóval van objektív felmentő körülmény.

Amúgy mezítláb tokmánykulcsba lépni, na ez sem egy öröm. :-) Inkvizítor kollega vagy, avagy csak gyakorló szülő gyermekszobában mezítláb legóra lépve? :-)
biztos olvassák a Varánuszt befolyásos enyveskezű fideszbolsevikok a zsebes Geci környezetéből, ezért is hozakodom elő itt a jobbító szándékú megjegyzésemmel, miszerint sürgősen állítani kéne a Geci gyógyszeradagján.

nyilván a Lendvay úlicában a Pártvédelmi Osztályon (PÁVO) is észrevettek már, hogy ilyen ünnepekkor, sokadalmakkor, amiko a Geci beszédet mond a kifordult szemű nyugger fidesztalpasok hada előtt, úgy néz ki, mint egy kiköpött Mr. Bean! mi több, néha úgy szét van esve, mintha csak a megboldogult Brezsnyevet elvtársat tolnák fel a zsámolyra.

vagy csökkentsék a gyógyszeradagját vagy növeljék, vagy hívják Grazot, én nem tudom, de valamit csináljatok, fiúk, mert ez így nem kóser.

az Élő Isten, a Szakrális Fényfiú, az Égi Jel, az Új Csaba Királyfi, a Vezénylő Tábornok, a III. Honalapító, Európa Erős Embere, Európa Vezető Politikusa ma is úgy nézett ki a salgótarjáni látogatásán az egykori kúros hippi és a zoltánerikás kiszes fideszmamik csokrában, mint egy szefós bazári majom...
@rdos:

:)
Már a tavasz sem a régi...

A lego semmi, a Kinder tojásokból kikerülő apró műanyag bizbaszokhoz képest. Na azok tudnak mély nyomot hagyni az emberi talp lelkivilágában.

@xyxyxy71:

"...biztos olvassák a Varánuszt befolyásos enyveskezű fideszbolsevikok a zsebes Geci környezetéből, ezért is hozakodom elő itt a jobbító szándékú megjegyzésemmel..."

Hát hogyne olvasnák. Külön osztály van az agitprop részlegen a Varánuszra állítva, akik figyelik Oxica és szemtük napi rendszerességgel megjelenő lapszemléit, taga youtube-os videóit és napiszaros linkjeit, Gábris alfahíres benyögéseit.
És gondolom a te megjegyzéseidre is kíváncsiak...
@Philip F. Queeg: Ja, ja. Régen minden jobb volt. :-) Pl. amikor még mamutok szaladgáltak az Alföldön, akkor még a tél az tél volt. :-)

Hát hogy ki és mit figyel? Lehet hogy csak városi legenda, de állítólag a tek-esek a tecsatornádon kerestek filmeket, mit kell csinálni ha védett személy érkezik a gazdihoz. Ezt sem megerősíteni sem nem .. tudom. :-)

Viszont 1-szer összehozott a sorosom, beszélek félre a sorsom egy igazi ősöreg komisszár bölénnyel. Kérdi, mi legyen az új (közös) meló neve? Néztem rá bambán, hogy ez a legnagyobb baja? :-)

Ez volt. :-( A munkaszámnak ugyanis nevet is kell adni :-( És úgy kábé ennyit is értett az egészből. :-(
@Philip F. Queeg: Tessék. :)

Bencsik szerint ellenvéleménynek nincs helye, aki pedig mégis elmondja, az eltávolítandó parazita

alfahir.hu/2017/03/21/sajtoklub_bencsik_andras_demokracia_ellenvelemeny_orban_viktor
gepnarancs.hu/2017/03/lemondott-a-francia-belugyminiszter-a-lanyai-foglalkoztatasa-miatt-indult-vizsgalat-nyoman/

Na, ezért hanyatlik a nyugat, már hetven éve. Itt nálunk szarosmagyarországon elintézik egy blöff, blöff és blöffel, aztán minden megy tovább.

Nálunk, Alessandro Pintero (capo, magyarul olajossanya) a büdös életbe nem mond le, sőt, minden támadás a bizalmat erősíti.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: Pintér embere az Állambiztonságnál szolgált, avagy így működik Magyarország :)

alfahir.hu/2017/03/21/exkluziv_n1tv
@Gábris szomszéd: Ibolyától kikapni fogok, de ezt akkor sem állom meg szó nélkül. :-) Klasszikus után szabadon. Bagoly mondja hogy hússaláta? :-)

"Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta. A gyalogos, az őrvezető és a géppuskás a padon foglaltak helyet, a hússaláta az asztalon, egy tálban."

mek.oszk.hu/01200/01268/01268.htm
F.Q. Fülöpnek igaza lehet. Na mindegy, még ha senki sem hallja, senki sem látja, akkor is. :-)

Csak 18 éven felülieknek! Túláradó érzelmek, simicka (figyelem nem Simicska, az mán lejárt lemez!), miazmás. 7. 8. képen nem látható de sejthető zsámoly is?

hvg.hu/itthon/20170321_Nezze_meg_hogyan_olelik_Orbant_keblukre_salgotarjani_hivei__Galeria
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Ez hazugság. Nagyon sok nem párttag banki (a kereskedelmi bankok, amikor létrejöttek, az MNB-ből jöttek létre) főosztályvezetőt ismertem.
Tapasztalt-e Magyarországon korrupciót? Volt, aki nem mert válaszolni..

zsurpubi.hu/cikk/389-tapasztalt-e-magyarorszagon-korrupciot/
Na, ki tudja mi kell a jó munkához?

Nem, nem idő, hanem Mészáros féle kivitelező cég:

24.hu/belfold/2017/03/22/kritizalni-merte-a-meszaros-fele-kivitelezest-helyretette-az-allamtitkar/

Ja, hogy a kritika nem helyén valő? Mert különben: "arra kérnélek, hogy ezt ne csináld a jövőben, legalábbis, ha nem akarsz ebből problémát." ÉRTETTED?
Alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt!
europakavezo.blog.hu/2017/03/21/uj_felmeres_botka_megosztja_az_mszp-szavazokat
"hiába a MSZP miniszterelnök-jelöltje Botka László, a párt szavazóinak harmada Gyurcsány Ferencben látja Orbán legyőzőjét - holott ő nem is miniszterelnök-jelölt. Az ellenzék által elérhető szavazóknál kiegyenlített a támogatottságuk. A fideszesek inkább Botkát fogadják el, de ők Orbánra fognak szavazni."
Ez legalább őszinte:
"BENCSIK SZERINT ELLENVÉLEMÉNYNEK NINCS HELYE, AKI PEDIG MÉGIS ELMONDJA, AZ ELTÁVOLÍTANDÓ PARAZITA"
alfahir.hu/2017/03/21/sajtoklub_bencsik_andras_demokracia_ellenvelemeny_orban_viktor

és amikor nem a mondanivalóval, hanem a kimondóval foglalkoznak (lásd még: karaktergyilkosság) vegyük nyugodtan beismerő vallomásnak arról, hogy amit mondtak, az igaz:
pestisracok.hu/tenyleg-van-az-penz-nyilt-levelet-irt-volt-hive-fidesz-szavazokat-es-orbant-varangyozo-kiss-tibinek/
Mit is mondott a nyugdíjas szakember? Nem sokat, csak annyit, hogy az oroszoknak Magyarország átjáróház lett.

index.hu/gazdasag/2017/03/22/laundromat_magyarorszag_occrp/
Ezmiez?

"A Fidesz szerint a napokban több irányból érkező támadás indult Magyarország ellen, amelynek "közös nevezője a szélsőséges emberi jogi fundamentalizmus"."

Tuggya valaki?

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=206830
MIVAN? FÁJ?

www.vg.hu/vallalatok/tiltakoznak-a-magyar-fuvarozok-a-nyugati-kiszoritosdi-ellen-485343

Persze, ha nem müködik ez együttműködés, akkor nem kell csudálkozni. Ez van untortodoxiában. :D
Kulcsár Attila büntetését öt évre mérsékelte a másodfok. Érthető?
@látjátok feleim szümtükkel: Még szerencse, a hogy a CIA-nak és a MOSZAD-nak nem az. ;)
@kekex: A fideszes államtitkár reméli, nem sokan látták ezt a "kurva rosszul elsült" N1-riportot - akkor hát íme még egyszer. ;)

youtube.com/watch?v=1i4GfeOYqFQ
A kis "kedves".

"Ha az európaiak így folytatják, egyetlen európai sem sétálhat majd biztonságban az utcákon a világ egyetlen pontján sem"

– jelentette ki Erdogán elnök.

hvg.hu/vilag/20170322_megfenyegette_az_europaiakat_erdogan
444.hu/2017/03/22/kritizalni-mereszelte-a-szovetsegi-kapitany-meszaros-lorinc-lovardajat-erre-a-fideszes-allamtitkar-ugy-leszurta-mint-a-pengos-malacot

„Arra kérnélek, hogy ezt ne csináld a jövőben, legalábbis, ha nem akarsz ebből problémát”
„Én politikus vagyok, én csak azt láttam, hogy egy olyan dologról nyilatkoztál negatívan ellenzéki médiában, ami kiemelt kormányberuházás. Ennyi.”

Slusszpoén: ifj. Bozsik József már nem a fogathajtók szövetségi kapitánya.

Hát tényleg ennyi.

A nap amikor rájössz, hogy mélyen kussol az egész ország a fideSS uralom alatt és nem tehetsz ellene semmit, legfeljebb elszökhetsz egy normális országba.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
Az alábbi poszt ugyan Botka-Gyurcsányról szól, de nagyon ideillik egy mondata:
"Ugyan igaza volt, de a magyar nép bölcs, megmondja, mi jár annak, akinek igaza van..."
www.pupublogja.hu/2017/03/szocialista-forradalom.html
-
@Philip F. Queeg:

"Vége a gyíknak."

A fenét!

Fab elfoglalt. Ha lesz ideje, majd ír új posztot. Mi addig is kiválóan elszórakoztatjuk egymást és magunkat.
@Eszter68:

A fenéket, elszórakoztat minket a kormány a kurmányaival. Csak az a baj, hogy a többségétől sírni támad kedve az embernek.
@kekex:

Már vagy két napja tudom, mert a királyi rádióban ezt fújja az ősmagyar alkotmányjogász ősmagyar alkotmányjogász fia.
"...a szakértő szerint a csarnok nem fog összedőlni, a repedések és a gerendák úgy tökéletesek, ahogy vannak, amúgy pedig minden más, amit a helyiek kifogásoltak az épületben, kezdve a nem rugózó rugós tatamitól, a lelátón át, a vakolatlanul lefestett téglákig pontosan úgy lett kivitelezve, ahogy az a tervekben szerepelt."

Nahát!

index.hu/sport/kuzdosport/2017/03/22/cegled_dzsudocsarnok_bejaras/
@kekex: ezzel az erővel Angyal bármely linkjére is hivatkozhatnál, azok semmivel kevésbé nem "hitelesek", mint ez.

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy az ember, aki nem foglalkozik a mérhető, 85 %-os társadalmi elutasítottságával, honnan veszi a bátorságot, hogy demokratának nevezze magát illetve demokratikus koalíciónak a szektáját?

Ez meghaladja a fidesz 98%-át is.

Azt azért tudd, ez a linked egy szinten áll egy nagyon lelkes fideszes Bencsik-cikkre való hivatkozásával a szememben.
Nem mintha lényeges lenne, csak a tisztán látás kedvéért.:)
Semjén bedurrantott Ukrajnában, ezért már be is hítták a magyar nagykövetet, hogy tisztázzák, magánvélemény, vagy a kormány álláspontja a magyar autonómiával kapcsolatos vágyálma. Mert ha ismerné a mondást, hogy előbb gondolkodj, aztán szólj, akkor most nincs félreértés.
"Unatkozik? Vegyen mosómedvét!"

-- vagy olvasson semjén zsolt verseket!

Ámentelenül

Jézus, értemvérző Arcod
Rúzsként kenem szét arcomon,
Dicsőséged dicsőségem részeként
Önmagamra aggatom.

Igent mondhatok-e Rád
Míg magamra nem mondok nemet?
A talánok közt így tördelem
Én skizofrén életemet.

sztarklikk.hu/kozelet/istenne-nyilvanitja-magat-egy-verseben-semjen-zsolt/322154
@elmeherceg: Egy kutya megfagy a fagyban.
Átkozott legyek mikor verset faragok
@elmeherceg:
@PeniValdes:

Csapás, csapás hátán. Muszáj volt megjelentetni ezeket a faragásokat???
@Eszter68: Náci karlendítéssel!!!Atyavilág!!!
@ornagy50:

Megnéztem a fotót, nem kellett volna.
@Gábris szomszéd:

Legalább kétségbeesnek! Az valamiféle gondolkodást feltételez. Viszont a jobboldali szavazóknak nincs ehhez hasonló gondjuk.
Köti őket a pártfegyelem.
@Eszter68: Lehet,hogy ma iccaka "hánykolódni"fogok!!!:( )
@Eszter68: ez a magyar rögvaló. Bezárt az OPNI, a lakók új házat találtak maguknak, követik a röhögő törpét.
@ornagy50:

Hallgass Kérit, őrnagyom!
Pontosan fogalmaz, mint mindig. A prostisrácok meg is vádolta magyargyalázással.
Pedig csak a nemzeti giccs ellen emelt szót.

hirtv.hu/egyenesen/arnyekboksz-1390986
@Eszter68: "Az valamiféle gondolkodást feltételez."

Rájuk gondoltál esetleg? :)

youtu.be/GqX94CZykZo
@elmeherceg:

"követik a röhögő törpét.."

Ne riogass! Orbán is farag verseket?
@Gábris szomszéd:

Konkrétan rád és a hozzád hasonlóakra gondoltam. Felesleges linkeket küldöznöd, régóta nem nyitom meg egyiket sem.
@Eszter68: Máán tegnap megvóót!!!:( )
@Eszter68: Ha így van akor megint hülyeséget gondoltál. :)
@ornagy50:

Akkor muszáj megvárnod gazolót, vagy tagát. Nekik biztos van egy-két érdekes fotójuk, ami elhessegeti figyelmed a faragványok szerzőjéről.
Pl csöcsös pilóta??? ))))
@taga20:

Tudtam, hogy nem hagysz cserben! ))))
@Eszter68: ÁHH!!!Ehhez bombázótiszt szükséges de minimum
a "Córdoba-i Zurrito"!!!:(((
@Gábris szomszéd: ártu, ez nagyon szép.

"A következő esztendőben, 1947-ben (némi ÁVO-s és szovjet rásegítéssel) mégis ők kapták a legtöbb szavazatot,"

azé el kéne döntened, hogy most oda vagy a ruszkikért, vagy nem!
@elmeherceg: D

Ámentelenül

jav.

'élőisten,nemzet'mentő spermád,rúzsként kenem szét arcomon).................
@taga20: A szovjetekről és nem a ruszkikról volt szó, de utóbbiakért sem vagyok úgy oda, mint ahogy te gondolod. ;)
@Gábris szomszéd: ebenguba!

ha egy klásszikust akarnék idézni, ako aszt mondanám, hogy kommunista kutyákból nem lesz demokratikus szalonna:)))
@ornagy50:

Ahhoz valami gyönyörűség szükséges, ami kimossa belőled az erőltetett kecskerímeket.
Pl ez

Csukás István

Ülj ide mellém

Ülj ide mellém s nézzük együtt
az utat, mely hozzád vezetett.
Ne törődj most a kitérőkkel,
én is úgy jöttem, ahogy lehetett.
Hol van már, aki kérdezett,
és hol van már az a felelet,
leolvasztotta a Nap
a hátamra fagyott teleket.
Zötyögtette a szívem, de most szeretem
az utat, mely hozzád vezetett.
@taga20:

Jót tett neked ez a pár napos pihenő. ))
(Csak el ne kiabáljam! )
@Rodeo36 11:

Mi van, Rodi?
Feltett szándékod süllyesztőbe küldeni a gyíkot?
Nyáron addig cirkuszoltál, míg elment a társaság fele.
Most a másik felét is ki akarod innen seperni utánozhatatlan "stílusoddal"?
Fidesz-MSZP koprodukció, avagy így lesz a köz tulajdonából magántulajdon.

alfahir.hu/2017/03/22/hatvan_grassalkovich_kastely_kastelymutyi_sneider_tamas
@Rodeo36 11: szia, látod, csak tanácstalankodom szájtátva. A gaz szerelő mindennap győz valamit. Ma is hallottam egy felvásárlási történetet, az újságokban szó nincs róla, pedig példaértékű, a Keresztapa kedélyes esti mese a valósághoz képest.

Komoly baj van, mikor lesz vége? Nem tudom.
@habakuk000:

Cavinton?

Épp csak elméláztam Filip bejegyzése fölött " Vége a gyíknak".
Valamilyen szempontból igaza van.
De nem azért van vége, mert ritkábban posztol Fab.
Hanem azért, mert egy órán belül két alfahírt van linkelve és megszokottá vált a napi zsidózás.
Egy-két éve még a blog népe keményen elhatárolódott mindettől. Most már lassan nincs, aki felemelje szavát.
Egyesek úgy gondolják, hogy az Orbán utálat egy csónakba terel mindenkit. Elfelejtjük azokat az eszméket, amikben hiszünk.
A volt Politikai Árvaház a jobbik ideológiáinak szócsöve lett.
Sokan elmentek már azok közül, akik véleményükkel színesítették a blogot. Gondolkodtak és gondolkodtattak. Volt aki csendben lépett le. Voltak akik küzdöttek, majd elbuktak egy mocskos manipulatív folyamat hatására.
Amennyiben kételkednél a kijelentésemben, csak olvasd át az utóbbi hónapok kommentjeit!
Aztán tedd fel magadnak a kérdést!
Egykor ezért jöttél ide?
@Rodeo36 11:

Mondod ezt te, aki "hátvédként" / ez a te kifejezésed/ fröcsögésseddel eltakarítottál mindenkit a blogról, aki szólni mert a jobbikos propaganda ellen.
Az utóbbi időben előszeretettel zsidózol is.
És még pikírt megjegyzéseket teszel a látásról!

No komment!
@habakuk000:
1. A DK elnökének elsöprő támogatottsága van a SAJÁT pártjában - és ő ezzel foglalkozik, nem más pártok szavazóival.
2. Botka ezért népszerűbb a fideszes szavazóknál, mert messze esélytelenebbnek látják Orbán legyőzésére. És ahogy a poszt írta: ők Orbánra fognak szavazni (tehát irreleváns,
hogy egyébként nekik ki más szimpatikus)
@gazoló:
NE BA@! Tényleg rúzsozta magát a semmilyen?
@Gábris szomszéd:
Amikor a prostisrácok kommentár nélkül közölnek Gyurcsány nyilatkozatot - akkor azért tisztul a kép:
pestisracok.hu/gyurcsany-nem-szabad-tobbet-igerni-mint-amit-meg-lehet-csinalni/

Csak azt kell tudomásul venni, hogy a DK balközép, és az mszp balról előzi. Kinek a pap, kinek a papné....
pestisracok.hu/botka-laszlo-rakosi-elvtars-programjaval-kampanyol/
@habakuk000:
egyébként meg én azzal szoktam foglalkozni, amit mondanak, és nem aki mondja. Melyhez hasonló jókat kívánok neked is.

Na jó: a fizesd szövegeire automatikus szűrőm van, de ez akaraton kívüli (legtöbbször)
@Rodeo36 11:
Ezt a nép (értsd: Orbán) még ugyanúgy nem döntötte el, mint hogy mit vesz legközelebb a Nemzeti Gázszerelő (nemgáz)
Készülődés a választásokra:
privatbankar.hu/makro/keszulnek-a-valasztasra-furcsa-kiskaput-nyitott-a-kormany-305306

valamivel ellensúlyozni kell a tényeket:
privatbankar.hu/makro/jott-egy-joslat-ez-var-a-magyar-gazdasagra-a-valasztas-elotti-evben-305287
"A kutatók szerint magyar gazdaság többszörös külső függőségben van. A tavalyi év megmutatta, hogy tetemes uniós forrás felhasználása nélkül még rásegítő gazdaságpolitikával sem képes a felzárkózáshoz elégséges növekedést elérni a kormány. Az ország számottevő működőtőke-importra (FDI) szorul. A kormány azonban központosítási törekvéseivel, a versenykorlátozó intézkedéseivel, valamint az extraterhekkel és a piaci korlátozásokkal elriasztja a működőtőke-befektetőket - vélekednek a Pénzügykutató szakértői."
Készülődés a választásokra:
privatbankar.hu/makro/keszulnek-a-valasztasra-furcsa-kiskaput-nyitott-a-kormany-305306

valamivel ellensúlyozni kell a tényeket:
privatbankar.hu/makro/jott-egy-joslat-ez-var-a-magyar-gazdasagra-a-valasztas-elotti-evben-305287
"A kutatók szerint magyar gazdaság többszörös külső függőségben van. A tavalyi év megmutatta, hogy tetemes uniós forrás felhasználása nélkül még rásegítő gazdaságpolitikával sem képes a felzárkózáshoz elégséges növekedést elérni a kormány. Az ország számottevő működőtőke-importra (FDI) szorul. A kormány azonban központosítási törekvéseivel, a versenykorlátozó intézkedéseivel, valamint az extraterhekkel és a piaci korlátozásokkal elriasztja a működőtőke-befektetőket - vélekednek a Pénzügykutató szakértői."
@Rodeo36 11:
Nézőpont kérdése, mert simogathatnák a nemzeti érzületed is, hogy hozzájárulsz ezzel a nemzeti GDP növekedéshez.
Erről jut eszembe a kedvenc történetem a közgazdaságtanról és nézőpontok relativitásáról:
Afrikában külföldi befektetők egy törzsfőnöknek tesznek egy ajánlatot egy földterületre, és üveggyárral fizetnének érte. A törzsfőnök tanácsadója rákezdi nagy hangon:
-Ezek a gaz imprilisták ki akarják szúrni a szemünket üveggyöngyökkel, és azt is a mi homokunkból velünk csináltatnák meg!
Mire a törzsfőnök:
-Ácsi, én el akarom fogadni az ajánlatot.
-Akkor ezek a derék befektetők hoznának egy világszínvonalú termelést a hazánkba, ami helyi munkaerőre és helyi anyagokra alapozva reális igényét elégítené ki a népnek!
@Rodeo36 11:
Gondolkodsz? Ráadásul alaposan? Akkor te genetikusan alkalmatlan vagy a fizesd szövegek beszopására.
Az lehet a baj oka, hogy több agysejted van, mint egy amőbának!
Robinak nem tetszik Botka László új plakátkampánya, és egy nyílt levélben ki is fejtette, hogy miért nem. :)

mandiner.hu/cikk/20170323_puzser_robert_nyilt_level_botka_laszlonak
"Erdogan, török elnök (lassan szultán) végre őszintén kimondta, hogy mit akar: "Egyetlen európai sem sétálhat majd biztonságban az utcákon a világ egyetlen pontján sem". A fenyegetés után felszólította az Európában élő török nőket, hogy legalább 5 gyermeket szüljenek, mert övék lesz Európa a jövőben. Ennyit az EU-török "megállapodásról".

ON
@Rodeo36 11:
Khm. Az amőba egyetlen sejtből áll, és az az összes működést (az agyit is) elvégzi.
Az egészséges emberi agy neuronjainak - a működést végző sejtjeinek - száma a milliárdos nagyságrendben van.
Tehát a számszerűsítéshez először add meg, hogy hanyad részét használja agyként az amőba a saját egy sejtjének?
@Gábris szomszéd:
Gyurcsány ezzel szemben azt mondta: "Nekem azzal van vitám, hogy nem lehet összemosni a bűnözőket a gazdagokkal."
www.lokal.hu/2017-03-gyurcsany-megint-nekiment-botkanak/
@Eszter68:
muszáj vagyok megszólítani, pedig én meg miattad nemigen jövök a Varánuszra mostanában.Amióta te vagy itt a megmondóember,és "itélsz el eleveneket és holtakat" nemszeretem blogom lett.Rodeo ősidők óta a blog egyik fajsulyos alakja, rátestálni olyat, hogy szétveri a blogot, felér egy anyagyilkossággal. Dehát ugye jöttél te, aki mindent majd jól megmond, hogyan kell csinálni, és a nagy tudálékosságban tetszelegve játszod a blogvezéranya szerepét.Én is fel tudnám sorolni, kik mentek el azok miatt, akik a nyáron elmentek, de nem teszem, mert ők is elmentek valamiért, ugyanis ez az élet rendje, változunk és változtatunk, mert ez a változás éltet.Látom Őket itt ott kommentelni, biztos rosszul esik neked, hogy nem hívtak magukkal,de ezt ne itt turbózd fel, ha megkérhetlek, bizosan jó okuk van rá. Ez a blog évek óta üzemel, az is lehet, hogy Fabius megunta, szive joga, az övé, majd kiderül.
@Rodeo36 11: szijja harcimén! már annyira unom ezt a nyávogást, hogy ki mikor miért és ki vagy mi miatt ment el? hát szabad blogon változtatni vagy nem? mindenki oda megy, ahova akar, vagy már ezt is ellenőrzi a TEK?? vald be őszintén, te vagy a tégla...kkkkk
@Rodeo36 11: @Gábris szomszéd: fiúk, nekem azt magyarázzátok meg, hogy 56-ban fel tudott lázadni a magyar együtt az oroszok ellen, most a 2/3-a a seggét nyalja az orosz érdekeltségeknek behódoló orbánnak. mi történt a köztes időben, hogy idáig eljutottunk, szégyenszemre?
@Rodeo36 11: hát igen, édesapám ezt úgy magyarázta anno, hogy kicsik vagyunk mi saját luxuspalotát építeni, hát meg kell próbálni egy kis családi házat, amiben béke az úr meg a kutyánk...kk
@evasanyoca:

Hahó! Hol jártál, amikor az ég dörgött?:D
@evasanyoca:

Esztert ne tessen bántani, nem Gyurcsány ő, hogy beverjék a betonba, ő csak egy ide látogató, aki szereti kimondani amit gondol. Pont úgy, ahogy te. Szóval senkinek nincs mit a másik szemére vetni. Én meg szívesen olvasok mindenkit, csak nem mindenkihez szólók, mert te mondád, szabad a választás.

Ez a palotás gondolat meg megérte, hogy ma ide látogattál.
Ha ebben az ügyben valaki látja az igazságot, akkor harangoztatok. Mellesleg az is elég, ha a jogot látja egyformán.:D

index.hu/gazdasag/2017/03/23/jogerosen_az_allamnak_adtak_igazat_a_kishantos-ugyben/
@Rodeo36 11: természetesen olvastam, és kábé egyetlen sorával sem értek egyet.

ha el tudod ereszteni eszt a kibaszott ruszki imádatodat, ako van értelme dumálni.

u.i.: még mielőtt elkezded a mantrádat -hogy az amcsik így meg úgy-, elmondom, hogy szerintem az amik barmok(ha eszt a degenerált trámpot képesek voltak megválasztani) és nem tervezem, hogy az usába elmenjek.

de, szerintem százszor inkább az usában szeretnék élni, mint a ruszkiknál.
@látjátok feleim szümtükkel: az én lelkemben napfényes nyár van kedves barátom, így az ég zengésénél ugyan mit keressek?..kkk...járom az utam ( tudod,azt a macskakövest)
és elámult szemekkel konstatálom a mindennapos mocskot, ami már ellepi az országot.Mondjatok rám, amit csak akartok, legyek mocsos kommunista,ocsmány ruszkibérenc,pfuj-pfuj, de Jani bátyánk a disznófejű, magát nagy úrnak képzelő potrohos tolvajhoz képest a demokraták legnagyobbika.De amitől már unom és útálom ezt a világot: a nép hallgat, s bambán slattyog a vágóhídra, az én fiatalságom idején, egy mészáros gázszerelő örült volna, ha az ikv-nál örökös nyugdíjas állást kap.no nem túráztatom magam, de szégyellem, szégyellem, ami most van..(((
@kekex: ertem en. Csak azt nem, akkor miért is támadjátok orbant. Neki is elsöprő támogatása van a saját partján belul, ráadásul ő valódi tökélyre fejlesztette a semmi mással nem törődok magatartást.
Hagyjuk. Így szar az egész, ahogy van.

Mai élmény: indiai ismerős készül hozzánk. Jajj nálatok utaljak a cigányokat, nem fognak belém kötni az utcán? Nem, nem dehogy. Jajj ti utáljátok és veritek a migránsokat, nem fognak migrans ám nézni és vegzalni?

Nem alfahir, nem 444, nem anyamtyukja, blog, Skype és a saját szemem, fülem.

És boldogan lessem a vadbarom és a kényszeres kisded játékait s próbálják pc maradni a hülye, ostoba hívekhez?

Nem Fiatalúr. Ugyanakkora a felelősséged mint a propagandista Angyalnak, en pedig gyűlöllek benneteket amiért szegyenkezhetem a magyarságom miatt.

Sajnálom, ez persze nem ment fel a saját felelősségem terhe alól.
"...Kovács kormányszóvivő azt mondja:

Az antidemokratikus kormányellenes törekvéseknek, különösen az úgynevezett nem kormányzati szervezetek részéről, semmi közük az igazi demokráciához."

1. Mitől antidemokrtikus a kormányellenes törekvés? 2006-ban is az volt?
2. Mi az igazi demokrácia? Amiről a fidesz és hátsó fele azt mondja, hogy ez az?
3. Sorosnak, mint magyar állampolgárnak nem joga az, hogy a neki nem tetsző fidesz kormány ellen fellépjen? Talán tiltja neki az a betonszilárdságú alaptörvény?

24.hu/belfold/2017/03/23/orosz-allami-propagandatevenek-soros-gyorgyozott-a-kormanyszovivo-es-a-fidesz-alelnok/
@evasanyoca:

Gyanús vagy nekem.
A hol jártál, amikor az ég dörgött egy régi mondás arra, amikor olyan személlyel találkozunk, akit már régen láttunk.
Vagy nem ismered, vagy még nem is vagy olyan öreg, mint amilyen régi ez a mondás.
@Eszter68: ezt jobb helyeken kettős mércének, kevésbé jobb helyeken picsogo hulyepicsasagnak hívják, bocs, nem személyeskedem, a folyamatról ez a véleményem.
Szeretném, ha nem sertodnel meg, mert ez tényleg nem a minősítésed, hanem a szekértáborok kiváltotta magatartási forma.

Ha az a tomentelen okos ember képtelen volt semlegesíteni Angyalt, ráadásul szó szerint a karjaiba kergettek Rodeot, akkor vagy nem voltak mégsem olyan okosak és intelligensek vagy nem ért meg nekik annyit ez a platform, hogy gondolkodjanak.

Mellesleg elég komoly szereptévesztés az, amikor a nagyon-nagy demokraták csak a saját véleményüket, táborukat hajlandók tudomásul venni.

Amúgy meg ha valaki nem tetszik, lehet ignorálnod. (Hülye napom van utálom ezt a szót amúgy)

En pl a múlt héttől nem kommentelem tagat, nem taplositom mert akkor értelmetlen lesz a komment folyamat, de úgy gondolom ezt bárki bárkivel megteheti.

Egyébként meg ez egy szabad blog, szerintem senkinek nincs joga megszabni, ki mit hogyan mond, ha valaki embertelen vagy vadparaszt, azt lehet ekezni, fostalicska ZMK, tahositani, uram bocsa érvekkel meg vagy legyőzni.
@Rodeo36 11: ebben azért lehet, hogy igaza van. :)

„Nyilvánvaló, hogy önnek nem a Fidesz módszereivel és szellemiségével van baja, hanem azzal, hogy már hetedik éve nem önök lopnak.”

alfahir.hu/2017/03/23/puzser_robert_nyilt_level_botka_laszlo
@látjátok feleim szümtükkel: hát csak kihúzod belőlem, 83-ba léptem novemberben.Azt mondjuk nem tudom, milyen öreg ez a mondás, de régről ismerem, és bele akartam szőni a mondatomba Vámosi nagysikerű slágerét, és így alakult azután:)). Szóval bőven volt a magyar történelemben olyan, amit szabad szemmel láttam, kinyitott fülekkel hallottam, és ékes szájjal elmondtam a tanítványaimnak......elmúlik az idő, az idővel pedig minden...:)).
@habakuk000:

Ez a te véleményed. Az enyémet nem ismétlem, tegnap leírtam. Már nincsenek szekértáborok, több mint fél éve.
Ha szerencsénk van, akkor alfahír sem lesz, kb egy hétig.
Ez a maximum.
Jön a kampány időszaka. Böngészés közben minden bizonnyal átgörgeted a jobbikos propagandát, viszont itt a blogon az fog várni.
Kíváncsi leszek, hogyan fogsz megbirkózni vele.
A szabad blog Politikai Árvaházként indult. Mindannyian ebbe a formájába szerettünk bele a blogba.
@Eszter68:
szeretsz mindenki nevében beszélni..."mindannyian ebben a formában..." - hát én nem...olvasgattam a kommenteket, itt is ott is, Vincenten, Mandineren, Vastagbőrön, stb...sok-sok blogon, és itt voltak olyan érdekes kommentelők, akik lekötötték a figyelmemet és nem mellesleg szórakoztattak is. Én ezért két évig csak olvastam, mire vettem a bátorságot és életvidáman beköszöntem...no és akkor olyan lecseszést kaptam indulásra Oricától, hogy ez meghatározta köztünk egy életre a viszonyt....a többi már csak történelem...de a lényeg, semmi közöm se volt ahhoz, amit irtál.
@Eszter68: 2. rész.
Én egy percig sem rettegek attól, hogy Habának, vagy bármelyik tősgyökeres Varánuszosnak gondja támadna a jobbikos dumával, hiszen nekem ugy se akad, hogy közben emberként és normálisan beszélgetek Gáborral is.Mert akinek elég erős a gerince a saját hitét tartania, annak semmilyen angyaltól (Lucifer is az!!) nem kell tartania, hát még földi halandótól....kkk...és vagyunk szép számmal itt ilyenek, akinek meg az ijesztgetés vagy a rettegés bejön, hááát.....kkk
@Eszter68: nem gondolnám, hogy Gazolotol Szumtukig, Sötét nagy úrtól Kekexig sok sok kommentelő jobbos propagandát tolna.
@Rodeo36 11: kisöcsém, ha nem viselkedsz, összeakasztom a jobb szemed a ballal!....kkk
444.hu/2017/03/23/havi-netto-18-milliot-keres-a-budapest-2024-zrt-vezerigazgatoja

"Mihók Attila vezérigazgató havi nettó 1 millió 795 ezer forintot visz haza, azaz Orbán Viktor miniszterelnöknél is többet."

Egész jó buli.

A nap amikor rájössz, hogy ezek a g..ik, a szemedet is kilopják és nem tehetsz ellene semmit, legfeljebb elszökhetsz egy normális országba.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Philip F. Queeg 2017.03.21. 18:02:19
@rdos:

:)
Már a tavasz sem a régi...

A lego semmi, a Kinder tojásokból kikerülő apró műanyag bizbaszokhoz képest. Na azok tudnak mély nyomot hagyni az emberi talp lelkivilágában.

@xyxyxy71:

"...biztos olvassák a Varánuszt befolyásos enyveskezű fideszbolsevikok a zsebes Geci környezetéből, ezért is hozakodom elő itt a jobbító szándékú megjegyzésemmel..."

Hát hogyne olvasnák. Külön osztály van az agitprop részlegen a Varánuszra állítva, akik figyelik Oxica és szemtük napi rendszerességgel megjelenő lapszemléit, taga youtube-os videóit és napiszaros linkjeit, Gábris alfahíres benyögéseit.
És gondolom a te megjegyzéseidre is kíváncsiak...

---

de most tényleg..., te érted, amit írtál, fideszpubi? :DDDDD

te, ugye, még sosem basztál meg egy nőt úgy igazán? ezért is tudsz oly naivan-feltétlenül faszszopó politikusokért rajongani. hát, gratulálunk, közalkalmazott fideszpubi! te vagy az Élet
Császára! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

annyit értettünk a szösszenetedből, hogy Kádár után egy új Apára vágyó közalkalmazottként 1998 óta rajongsz a zsebes-hantás-drogos Geciért, akit a párttitkár apja a '80-as években a nadrágszíja csatjával vert rendszeresen félholtra.

ekkor aztán a kis Geci megfogadta, hogy cserébe ellopja az egész országot, amint egyszer felnő! és sikerült ellopnia, közalkalmazott fideszpubi? hát persze, hogy sikerült a Grazból küldött vitaminokon és ásványi anyagokon tartott Gecinek! ezt hívjátok tik Szakrális Tudásnak...

most itt tartunk. szüntelen taps a Fidesz1-en, a Fidesz Idők sorain, és egykori osztálytársam, a borsodi nyomorult géfodor 888-án :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Rodeo36 11: nem, a növényeket szeretem.ne sértegesd őket.
@habakuk000:

Szerintem egyikük sem háborodott fel a mondataimon, mert meg sem fordult a fejükben, hogy róluk szólhat. )))
Az általad említett regek sosem hoztak ide alfahírt, jobbegyenest vagy Szálasi idézetet.
Fasza gyerekek ezek a fideszesek is. :(

A szentenderei önkormányzat kiszedte a Kétfarkú Kutyapárt által két hete ültetett fákat

444.hu/2017/03/23/a-szentenderei-onkormanyzat-kiszedte-ketfarku-kutyapart-altal-ket-hete-ultetett-fakat
@Rodeo36 11:átadtam, köszönik. Három kutyafülű brigád. Tudod, Magyarország ma mar tényleg csak olyanoknak élhető hely, akik habozás nélkül elfogadják azt, amik és nem gondolkodnak a mierteken.
Persze ez az en véleményem.
Kovács Zoltán és Gulyás Gergely is nyilatkozott az orosz állami propaganda Sorost „leleplező” riportjában

444.hu/2017/03/23/kovacs-zoltan-es-gulyas-gergely-is-nyilatkozott-az-orosz-allami-propaganda-sorost-leleplezo-riportjaban
@Eszter68: ? Tudod, nekem megvan az az ósdi, hülye szokásom, ha valaki ír valamit elolvasom, ha nem ertem meg elsőre megismétlem, értelmezem, utána elgondolkodom rajta, aztán töröm a fejem az esetleges miért is írhatta kérdésen majd a válaszomon.

Ertem en, hogy az instagramm korában ez mar divatja múlt dolog..
@habakuk000: én azt gondolom,hogy ő ott van ahol lennie kell,méltó párja G-nek. ha pl Boli lenne G hű társa,akkor mondanám,hogy odakergettétek
@habakuk000:

Nem hinném, hogy divatjamúlt. Én is hasonlóképp teszek, adott esetben.
@PeniValdes: nem azonosak az allaspontjaink.
Ugyanakkor nem akarnék lelki életet elni, ki a blog jo kommenteloje és ki a kerékkötői témakörben.

Megjegyeznem egészen csendesen, hogy a poszt eredeti témájához feltett kérdésre - komcsizás - rajta kívül néhány vitázó komment érkezett, aztán megjött a keretlegenyes ugynokvagybazdneg, s onnantól csönd és Ibolya illat.
@Eszter68: akkor ez a mostani kapott eset?
@habakuk000: az én álláspontom,hogy mindenki ügynök,egytől egyig. nemrég,vagy rég olvastam egy jót,miszerint jóval többen voltak kik önként dalolva jelentettek,mint akiket belekényszerítettek
@PeniValdes: tavaris ucsetyelnyica jA vam daaduju... francba, nem tudtam, hogy en is ügynök vagyok
@PeniValdes: most majd hanykolodhatok az éjszaka talpig lidércnyomásban köszönöm Peni aldes
gepnarancs.hu/2017/03/kovacs-zoltan-nem-a-teljes-civil-tarsadalommal-van-gond/

De sikerült? elvtárs. Aztán ki dönti el, hogy melyek a problémás szervezetek? Ja hogy amelyekre önök rámutatnak mint ellenség., értem.

Gondolom az a civil szervezet, amelyik követeli, hogy hozzák nyilvánosságra a TAO mutyi pénzeket, melyet a magyaroktól loptak el.
Az már problémás szervezet, mi elvtársak? El kell takarítani a lopások útjából.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@xyxyxy71:

"egykori osztálytársam, a borsodi nyomorult géfodor 888-án"

Remélem csicskáztattátok rendesen a fiúvécében a gnómot,mint egykor a seregben a tekintélyelvű 'öregek a kopaszokat))

"Vidd ki tököm hugyozni" felkéréssel))
Látom dörgött egy kicsit itt a 'zég)

Lényegében megértek mindenkit,még Rodit is a vérkommer látásával.
Persze létezik nulltolerancia kártékony eszmék,gondolatok iránt,de ez egy fórum ahol helye van sok mindennek,legfeljebb helye van néha a görgőnek vagy a továbbállásnak is.Bármennyire fáj,hogy sokan odébb álltak(hiányoznak),tényleg nem megoldás a kirekesztés.

www.youtube.com/watch?v=N8yJCG4poSo

"Csak egy szál virág a fegyver a kézben, de nekünk áll a barikád,
Nézd, ott repül egy macskakő, virágozzék száz virág!"
@habakuk000:

Ezt lefekvésre:

www.youtube.com/watch?v=FWO5Ai_a80M

ezt pedig a tavasz miatt:

www.youtube.com/watch?v=u2r1b078qNw

Jóccakát!
@habakuk000: " ki a blog jo kommenteloje és ki a kerékkötői témakörben."
nem erről szólt ez a "vita".
1 ember van itt, aki konkrét pártpropagandát tol: Gábris.
(@kekex kezd felzárkózni!)
és hiába nem akarod tudomásul venni és próbálod szétkenni a felelősséget, igaza van @Eszter68: -nek! És ezt a távozók többsége le is írta.
Rodeot pedig senki nem hajtotta sehova! Ő saját gondolatokból építkezik. Ellentétben a hátára kapaszkodó haverjával!
Ne mentegesd a felelősöket!
De nem csodálkozom, hiszen te Orbán ámokfutását is szívesen kötöd össze Gyurcsánynyal, mert miatta lett a 2/3!
Mi meg ugye, nem tudtuk felülírni a napi 12 órás alfahírhíradót és a kanadai nyugdijas migráns rohamait.
Ez a blog (is) az ország kicsiben!:(((
@xyxyxy71: "...akik figyelik......, és szemtük napi rendszerességgel megjelenő lapszemléit,"

No, de kérem! Ez nem lapszemle, hanem fidesz és kormányszemle. Miután a fidesz a kormányzó párt, a cocik és a dk hibáit nem szemlézgethetem ( nem is érdekel, mert hol van már a tavalyi hó? ). Elmúlt nyócév.:D

Eccerű ez, mint a faék, bár egyesek még annak a szintjéig sem érnek.
@evasanyoca:

Isten éltessen sokáig...

A füled részt elhagyom.:D
@gazoló: Repülő csacskakő, azaz macskakő téma. Tegnap volt aktuális a repülő kulcscsomó (hogy áldassék a ...). :-(

www.hirkereso.hu/search?q=kulcscsom%F3&timelimit=72

A szeretet vallásának a nevében. A rendcsinálás hevében. Célozni nem tud, de erős mint a bivaly.

Tudom hogy több mint ezer éve a zállam a zállamban. Mégis egy civil pályaalkalmasságin inkább valami nehéz fizikai munka állna jól ennek a szakinak mintsem gyermekek nevelése (konkrétan kőfejtőre gondoltam csákány - szép nagy kalapács - faék "gépesítéssel", ehhez nem kell képesítés sem, a páter tehát megfelel). :-(

@xyxyxy71: Indulatod azt hiszem értem, minden mást nem. Mondtál még valami géfodort. Szerintem ezt hölgyek társaságában érdemes megbeszélni, ott a fodrok, a csipkék, a melanzs vagy a bézs vagy a frottír (csak tudnám ebből mellik a szín?) szokott terítéken lenni, ebben a témában nagyon nagyon tudatlan vagyok. :-)
@punkfrog:

'Mi vagyunk az ország,gecié a hatalom és a dicsősség,mindökörré ámen)
@rdos: DD

Kuss legyen,mennyország kúcsai vótak,pofánk befogni tekinteteket a keresztre,osztjónapot(

www.youtube.com/watch?v=8N63K0VzsNk

jó reggelt)
@habakuk000:
Nem az a legnagyobb tévedésed, hogy lefiataluramozol. Az én második x-em tökéletes, nem tört le róla egy oldalborda.
Egyébként meg demokrata és még a hülyeség iránt is liberális vagyok (kivéve a fasisztoid és xenofób megnyilvánulásokat)
@punkfrog:
Én a saját véleményemet írom lehetőleg kapcsolódva a témákhoz. A világnézetem meg már megcsontosodott (öreg kutyát már nem lehet új kunsztokra tanítani)
Tehát alaphelyzetben inkább egy gyurcsányi demokrácia, mint egy orbáni autokrácia. De persze elfér mellette számos más vélemény is.
@Oxica:
Hehe, ilyen amikor a fagyi (vagy a söröskrigli) visszanyal:
www.vg.hu/vallalatok/ipar/sorgyartok-akkor-jatsszunk-nyilt-kartyakkal-485460
"A nagy hazai sörgyártókat tömörítő szervezet arra kérte a hatóságot, hogy vizsgálja meg miként lehetséges, hogy a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete által publikált 3 százalékos piaci részesedés után csak e mennyiség töredékének megfelelő jövedéki adót fizettek be tavaly"
@ornagy50:
Puput mindig érdemes olvasni, de mivel szorgalmas, már másnap nem lehet tudni, melyik posztra utalsz. Nyisd meg, és úgy linkeld.
@gazoló: És szentatyám a keresztre szó szerint "keresztbe álló szemmel" szabad-é nézni? :-)

Én kérek elnézést, nyilván a hitetlennek sehogyan sem. Vagy pontosabban nem ismerem az egyház álláspontját ebben a témában. :-) Nem is merem a kérdést feltenni. :-)
@kekex: Látom ideológiailag képzett eftársat tisztelhetek a személyedben. Már tényleg csak egyet kérdeznék, mert 7. éve ez fúrja az oldalamat. :-)

Mikor kezdi már?

Ki és mit? Hát legfőbb nyugdíjas belügyérünk. Azt mondta 2 hét alatt rendet csinál, de az eddigi 7 év alatt még nem mondta, jól tessék figyelni, most kezdődik a rendcsinálás! :-)
@kekex: Arra ami még meleg!!!:)))
Németh Szilárd szerint az az igazi valóság, amit Orbán mond, az atomfertőzött nyúl pedig Paksifüles! :)

alfahir.hu/2017/03/24/nemeth_szilard_fidesz_soros_gyorgy_brusszel_paksifules_migransok_europai_unio_orban
@PeniValdes: Esetleg, hogy túl korai egy hatévesnek? :)
@Gábris szomszéd: nem is tudom,tőlem múltkor egy hatéves megkérdezte hogy mi a spermium
@kekex: nőnek gondoltalak a hozzászólásaid alapján, de mivel kaptam mar a pofamra a szexizmusom és a női logikán történő elmelkedesem kapcsán, így maradt a fiatalurazas.
@punkfrog: vitatkoznék, bármilyen furának is tűnhet ez számodra:)

nem vetted észre, amióta nincs Angyal baromságaira fogékony partner, sokkal visszafogottabb?
persze van a cukiság - ezt a szót is utálom valamilyen ok miatt - és a néppártiság, ami azért valljuk be, nem éppen zökkenőmentesen sikeredik, ez is ok lehet

mostanában szinte hetente látok saját szemeimmel olyat, hogy a partnereim évtizedek alatt felépített cégét einstandolják. Erről nem ír blog, nem ír sajtó, nem megy utána un. "újságíró", azért az idézőjel, mert az egymás híreinek átvétele és vicces kommentelése szerintem nem nagyon van egy lapon az újságírással.

na szóval: látva, hallva, hogy pénzéhes kapzsi emberek törvénytelenül gyűjtik be az ország népének vagyonát, hadd ne legyek túl lelkes, hogy nem simogatom és nem tudom elfogadni a hívők táborainak istentudja hány éve betanult szólamait.

engedtessék meg nekem, aki a gazdasági folyamatokban járva-kelve látom azt az iszonyatosan barbár pusztítást, aminek a beceneve ner, elküldjek mindenkit boldogabb éghajlatra, aki tudatlanságból, rajongásból, önzetlenségből, hűségből, elkötelezettségből stb stb -pozitív és negatív jelzők tömegét írhatnám -, aki a ner elpusztításának kerékkötője függetlenül attól "barát vagy ellenség".
@gazoló: szegény Dinnyéssel volt afférunk boldogabb diákéveimben
nem biztos, hogy annyira büszke vagyok rá, a mai napig nem tudom, taplók voltunk vagy igazunk volt:)
@PeniValdes: akkor megsúghatnád, merre van a legközelebbi út a Vega csillag bolygóira, lenne kedvem elhúzni innen
@habakuk000:

Az eredeti téma egy konkrét ideológia térnyerése volt, itt a blogon.
Itt kicsiben, az életünkben "nagyban".
Amennyiben azt gondolod, hogy a jelenlegi állapotoktól nem lehet rosszabb, tévedsz.
Egy morálisan lezüllesztett társadalmat nagyon könnyű nemzeti giccsbe öltöztetett manipulációval beetetni.
Én mindezt végigéltem az önálló Szlovákia megalakulását követő években.
Azzal is tisztában vagyok, hogy majd egy évtized szükséges a rehabilitációhoz, a normális közgondolkodás újraépítéséhez.

Ha a ner abszurd világát a jobbik nemzetállama követi, akkor végérvényesen letértek az európai útról.
Mivel csak az eszközeik finomodtak, a meggyőzési technikáik, céljaik nem.
Ezért kellene belegondolni, milyen szinten támogatod és fogadod el ideológiájukat /kicsiben és nagyban/.
@Eszter68: Kedves Eszter, próbáld már gyakorolni az értő olvasás mesterségét, mert ilyen válaszokra hajlamos vagyok libázni, s nem szívesen tenném veled szemben.

Illetve otthon, tükör előtt, amikor nem lát és hall senki, suttogd már el pusztán csak gyakorlatozás céljából: nem biztos, hogy ma mindenben mindenkivel szemben igazam volt.

És akkor nem kell ilyen hajánál fogva előráncigált erőltetett kommentekkel foglalkoznunk.

Amennyiben levezetnéd még, milyen szinten támogatom és fogadom el Angyalék ideológiáját a beszélgetéseink alapján, irtó hálás lennék, mert most egy falat nem megy le a torkomon s nagy valószínűséggel nyugtalanul is fogok hálni. (By Rejtő)
Lehetőleg példákkal illusztrálva.
@habakuk000:

)))))))))))))))))))))))

Azt hiszem felesleges. Tegnap óta arra gombolyítod a beszélgetés fonalát, amerre neked tetszik.
Én egy konkrét viselkedésmódról beszéltem folyamatosan, ami évek óta jelen van a blogon.
Úgy gondolom világosan, mert volt aki probléma nélkül megértette.
Ezzel szemben te belekevertél mindent és mindenkit, Szümtüktől kezdve Sötét Nagyúron át a ner eltiprásáig.

Ezt a játékot ketten játsszák. Én most kiszállok belőle.
További kellemes mellébeszélést kívánok!
@evasanyoca:

Legalább mosolyognál.:D

Mellesleg gyere gyakrabban, mert minden percért kár, amit itt kihagysz.
@Eszter68: ne szívd cicire eszter habát. amióta itt baszom a rezet, azóta haba volt má minden:)

csak röhögök rajta:)))
@látjátok feleim szümtükkel: sajnos nincs sok okom a mosolygásra, Boli megint kitiltotta Rodit, valszeg a nekem irt történelem miatt, és most ez szomorúvá tesz. én meg csak akkor használom a mosolyt, vagy a -k-t, ha indokolt, most nem az. Persze, amíg vannak olyanok, akik egy kalap alá tesznek egy vérbő jobbikost egy világpolgárral, aki mellesleg két kenyere javát már megette?........
@evasanyoca: honnan tudod hogy kitiltotta?
@habakuk000: eszt most komolyan kérdezed?
@taga20: @habakuk000: nem tud kommentelni és minden aznapi kommentje eltünt.
@PeniValdes: hát igen, tanuja voltam a te történelmednek...kkk
@evasanyoca: ha ez igaz, akkor sztrajkolok azonnal.

SEMMILYEN OROSZ PROPAGANDÁT NEM TOLT.

Boli, tényleg kilökted?

Szép estet és jo szórakozást a nagyerdemunek!
@habakuk000: Amikor először olvastam azt, hogy "és akinek nem tetszik....." igencsak kirázott a hideg, mert adj egy csöppnyi hatalmat az ember fiának, máris kiderül, hogy élni még nem tud vele, de visszaélni pompásan.Ez persze csak a fideszesekre vonatkozik /LOL/.
Uhum tényleg eltűnt Rodeo. Távolról sem értek egyet a gondolataival általában, de az öncélú, ostoba. hatalmaskodó cenzúrát nem nagyon kedvelem.

Akkor sztrájk.
@habakuk000: csatlakozom.

akkor sztrájk.

Eszter68 (törölt) 2017.03.24. 20:17:53

@habakuk000:

Gondolom Boli azért tiltotta ki, mert szarházi picsának nevezte Penit.

Eszter68 (törölt) 2017.03.24. 20:19:13

@taga20:

Én már itt senkit, semmire. )))
@evasanyoca: @habakuk000: :-)

A passzív ellenállás (szép magyar szóval rezisztencia) mancija? :-)

Szerintem. Ez Fabius blogja (lehet hogy Boli is besegít Neki, részletkérdés). Mottója ugyan a találó "politikai árvaház", ettől a "ház" tulajdonosa és "házmestere" egy személyben Ő. Bárkit kitilthat vagy akár mindenkit kitilthat (pl megszünteti a kommentelés lehetőségét), indokolnia semmit sem kell.

Még egyszerűbben fogalmazva, szerintem mi kommentelők itt tényleg "csak" vendégek vagyunk. A való élettel szemben a kevésbé kívánatos vendéget könnyebb kirakni (ideőlegesen vagy véglegesen), mint teszem azt a nem fizető albérlőt. Szóval szerintem ennyi történt és nem dráma.

Meglehet nincs igazam, de így látom.

On. És télleg minden komcsi annyit is ér. Pont semennyit. :-) Már csak hogy On is legyek. :-)
A nem válasz is válasz. :-( Látom véleményemmel (meglehet hogy csak 1 személyi) kisebbségben maradtam?

Hát így jártam. :-(

Szép álmokat mindenkinek. Sziasztok.
@evasanyoca:
A feltételezés a józan ész halála. Amennyiben gondolod ideidézem, hogy kit minek, milyen ordenáré módon hordott el és akkor nem tetszik marhaságokat írogatni. Csókolom! Picit tessék gondolkozni és nem feltételezni.
@habakuk000:
Viccesek és valahol szánalmasak vagytok, amikor egymás közt osztjátok a nullát, miközben fingotok sincs mit, miért.
Nem gáz ostobaságot firkálgatni?
Szerintem nagyon!
Inkább igyatok... :)
@habakuk000:
kösz...demokrácia Caveat emptor...nagyon meglepett az a bejegyzésed mely szerint einstandolják a sikeres vállalkozásokat, asszittem csak a zorbánpapa kőbányás einstandolása volt egyedűlálló?
brühüyyy
kkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: tudod Bolikám, mennyivel intelligensebb lett volna, ha símán azt írod, hogy randa beszédért kitiltottam. Ennyi. De nem, te még hozzátetted a megalázásomat is.Te szoktad mondani, minden kommentet nem tudsz elolvasni, hát én sem, és valószínű ez a rész kimaradt. S mivel te előszeretettel rúgtad ki tavaly is a nézetei miatt Rodeot, kézre áll a feltételezés, hogy a történelem leckéje nem tetszett. Megváltoztál. Nőttél.Arcban. Eddig sem az én kommentjeimmel tapétáztál otthon, ezután sem fogsz.
@evasanyoca:
carpe diem

Díos te bendiga

brühüyyy
kkk
@evasanyoca:
Megalázás?
Én téged?
Tényleg...aha... Tényleg hagyjuk.
Na, szóval ki, és miért van kitiltva?
Miért kéne sztárjkolni?

Túltoltátok a binyiglit?

Egyébként jó reggelt. Mindenkinek.

Eszter68 (törölt) 2017.03.25. 07:07:15

@látjátok feleim szümtükkel:

Lemaradtál róla. )))
@evasanyoca: nem lehettél tanúja,mert nem voltál jelen
süti beállítások módosítása