Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.01.21. 15:53 Fabius

A diktatúra vége

Köszönöm, Istenem, köszönöm szépen!

Köszönöm, hogy elhoztad ezt a napot, hálatelt szívvel gondolok én ma tereád! Végre vége. VÉGRE VÉGE! Vége a terrornak, a liberális elnyomásnak, a háttérhatalmak uralmának! Új, tiszta szelek fújják ki a libdiktatúra évtizedes szmogját, fehér csukját ledobva jöhetnek elő testvéreink ódon rejtekükből, és mondhatjuk együtt: MEGCSINÁLTUK!

bayer.jpg

Kétséges volt, megérjük-e ezt valaha, de most, most mikor itt az óra akkor alig jutok szóhoz! Nehezen foglalom mondatokba amit érzek, mert a szabadság eufóriája szorongatja torkomat, könnyzacskóim teli vannak, hangom elcsuklik, ujjaim megremegnek a billentyűzeten és a kitáruló lehetőség kapujának szele lúdbőrözteti karomat.

Mert eldiktatúráztak minket eddig, a jóistenit neki!

Az elmúlt időszakban nehéz volt fehér, keresztény heteró pasinak lenni! Alig lehetett egy jóízűt zsidózni, cigányozni, és a migriket is csak módjával volt szabad szidni! Lovagkeresztet is csak egyet adtak, azt is éppen hogy! Az Andrássyn végeláthatatlan sorokban ment a buziskodás minden évben, igaz keresztényként kénytelen voltam a pápát is demens vénemberezni, és a nők...Na az aztán a képmutató píszi teteje volt, mikor szegény kovácsákos trubadúrt nőket illető kijelentése miatt kibaszta a francba a Magyar Telekom. Még azon is képesek voltak vinnyogni, ha rohadt állatoztam valakit, vagy megemlítettem, a büdös kurvaanyja mekkora fröccsért szopkodja a kóbor kutyákat. Ilyen elnyomó szar világban éltünk. Így szenvedtünk, nyomorgott a lelkünk a kibaszott rabiga alatt, száz esküvel fogadtatták meg velem, nem leszek trágár, de mind a százat meg kellett szegnem! Miattuk!!! De ennek most vége van.

Kurvára, kibebaszottul vége van, gecik!

 

670 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr3112143101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Varánusz Fábiusz!

"David Duke, a Ku-Klux-Klan korábbi vezetője azzal gratulált Donald Trumpnak beiktatásához, hogy kitwittelte: megcsináltuk!

Duke a kampány során végig támogatta és védte Donald Trumpot, szerinte csak a médiában dolgozó zsidók kreálták a republikánus elnökjelölt-ellenes, negatív megjegyzéseket."

Ebben mi az új????

Ezt eddig is tudtuk!

Az viszont számomra nem világos, mért keverted bele ebbe az egészbe Bayert?
(mán azon kívül, hogy útálod....)
@ulpius66: csak aztán nehogy megint azok a zsidók járjanak jól
@ulpius66: tik, megint szolgálatban vagy?
nem szopatnak téged haver?

persze, te élvezed, az tuti:))))
"Marine Le Pen: A Brexit és Trump győzelme után 2017 Európa ébredésének éve lesz

A francia politikus katasztrofálisnak nevezte Merkel migrációs politikáját

2017 az európai népek ébredésének éve lesz! -jelentette ki szombaton a Szabadság és Nemzetek Európája (ENF) nevű európai parlamenti képviselőcsoport németországi találkozóján, az idei év fontos nemzeti választásainak tétjére utalva.

A Koblenzben tartott tanácskozáson Le Pen mellett olyan politikusok vesznek részt, mint Geert Wilders, a holland Szabadság Párt (PVV), Matteo Salvini, az olasz Északi Liga, valamint Frauke Petry, a négy éve létrehozott Alternatíva Németországnak (AfD) párt vezetője."

Fábiusz Varánusz!

Miket fogsz írogatni, ha bejön Le Pen várakozása, és a választásokon elhajtják Európában is a liberál-fasiszta diktátorokat Hollandiában, Franciaországban, Németországban????
(a nemzetközi médiát uraló zsidók elüldözése nehezebb lesz, de az is menni fog!!!!)
@ulpius66: mekkora egy robot lettél te szánalmas faszkalap!
@taga20:
ez egy rossz másolat.... plágium a Mark Twain Koldus és királyfi ból ahol a "koldus" diótörőnek használta a Királyi Nagypecsétet ami egy hatalmas Bronz izé

brühüyyy
kkk

de nem rossz ahelyett hogy beleülnének mindannyian abba amire én gondolok
@ulpius66:

Segítek: érdemes végig kattintgatni a posztban kiemelt részeket, és máris nem fogsz hülyeséget kérdezni.

Marine Le Pennek nem ezen kell gondolkodnia elsősorban, hanem azon, hogy aput tényleg fellációval kell-e rábírni a kölcsönre a kampányhoz. A franciák vonagábora nem novákelődöt baszta ki a pártból, hanem a papit, aki a pénzes ládikán ücsörög.
@taga20:

"Hogy nem lehet a végtelenségig hergelni az embereket azzal, hogy még mindig el vagytok nyomva, még mindig harcolni kell..."

Dehogynem. Addig, amíg Bayer Zsoca hörgéseire az ő mélyen tisztelt "ellenzéke" blogok tucatjain ilyen írásokkal reagál, a hülyeségeit így fogadják és reklámozzák, addig Zsocára, az ő hergelő írásaira és véleményére mindig "szükség" és igény mutatkozik majd.
El kellene már engedni ezt a hajót, mert hát amúgy elment már. Ha emlékeznének a Fidesz 2002-es veresége utáni hangulatra, arra, hogy Zsocáék pont úgy reagáltak egy-egy írásra, mint most ők, akkor tanulhatnának belőle és látnák, hogy nem ez a járható út.
@Rodeo36: azé döbbenetes, hogy az amcsik egy elég nagy részének(persze kisebbségének) erre a majomra van szükségük.

persze abban van igazságod, hogy hilari se sokkal jobb, de messze jobb, mint trámp.

aki ismeri a történelmet, az tugya, hogy nem fogjuk megúszni, max. az a kérdés, hogy a civilizációnak káo lesz, vagy csak a felének.

idevág! robert merle: malevil. érdemes elolvasni.
@Wikus Van De Merwe: feltéve, de meg nem engedve, hogy igazad lehet. szerinted mi a járható út?
@taga20:
háááááát a Ms Clitoris az detto, láttad volna a vérszomlyas képét amint mutatták neki hogyan rohannak le ártatlan embereket a tengerészgyalogosaik...
most -előszőr-a sajáttyaik következnek...majd lesz herce hurca ami ordibálással fog kezdődni (Putyin aszongya, hogy majd felhívja ha alkalmasnak ítéli az időpontot és már látható milyen füst száll fel a törzsi lángokból...(mintha bölcsebb lenne mint sokan gondolnák még ha ...ő putyin a gonosz fekete seggű is)
Kína hasonlóan nem kapkoggya el...
európa meg, meg van baszva +2500 kiskatona és 5000 tank meg ami belefér...vazelint nem adtak hozzá

és Dél Kórea is valószínű leszakad a tengelyről és beáll Kína követőnek (új elnök van mint Duterte a Fülöp éknél kkk)

brühüyyy
@Wikus Van De Merwe:

Vajon milyen eredményre vezetne, ha csak Bayer és társainak hülyesége lenne olvasható a sajtóban/blogokon - mert van neki olyan is - reakció és ellenvélemény nélkül?
@taga20:

Zsocát elfelejteni. Hagyni saját piszkában vergődni...és ha már említetted a Malevil-t, Emmanuel sem azzal kezdte, hogy "Seek and destroy".
Összeszedni a megmaradtakat. Támaszt, irányt és reményt mutatni. Megmutatni, hogy van más alternatíva.
De ha ragaszkodnak a lövészárok háborúhoz, akkor ne siránkozzanak, ha Zsoca, aki profi művelője a műfajnak, szarral dobálja őket napi rendszerességgel.
@Rodeo36: haver, ha megkérhetnélek, ma ne erőltesd a putyingeci vonalat.

dél-korea hova áll? a kínai észak-korea mellé?
@PeniValdes: nincs igazad! ez maga a trámpizmus kvintesszenciája.

nem kell sokat dumálni, annyira beszédes.
ha neked nem világos, ako sajnállak.

na, ne legyél má ilyen merev!
dobj egy szmájlit nekem!:)))))
@taga20:
hm...miccócc ehhez, mindez a zusának köszönhetően

akkór cseréljük a mészaroscsövesre?

brühüyyy
kkk
@Wikus Van De Merwe: száz és ezer igazad van, vagy lehet.

DE, te sem csinálhacc úgy, hogy van ez a fityeszmaffiamédia, akik szó nélkül kicsinálnak bárkit, lásd. juhász, horváth, momo, tanítanék, stb.,
erre te aszt mondod, hogy nem kell velük foglalkozni!

a geci csak az erőből ért, lásd az internet tüntetést.
@PeniValdes: na meséjj, ez má érdekel!

de lassan meséld:))
@ulpius66: Tájékoztatásul, ebbe bayer keverte bele magát a Trump beiktatását ünneplő rendezvényen, A végén nagyjából azt mondotta, amit Varanus idézett. Ugye hihetetlen ? (mármint hogy ekkora szemétládája a világnak még kap levegőt a jóistentől) !
@taga20:

Ha már erő...
Elgondolkozott valaki azon, hogy például miért csak netadós tüntetésen volt hajlandó és mutatott erőt a társadalom?
Nem ugyanaz a probléma, mint Clintonné esetében? Fogalmuk sincs, hogy mi érdekli az embereket, mivel lehet megszólítani őket. Lehet, hogy fontosak a melegek jogai, de mi van abban az esetben, ha a társadalom jelentős többsége több tucat dolgot tart ennél fontosabbnak? Nem azzal kellene inkább foglalkozni?
Jó ötlet, látva, hogy a társadalom jelentős többsége nem rajong a bevándorlókért, beleállni a Brüsszel által erőltetett irány támogatásába?
Értem én, hogy ezek elhagyása, mellőzése és háttérbeszorítás morálisan ingoványos és elvtelen volna, de ha új világot szeretnénk, akkor....
csukja... tovább nem is olvasom, wazze
@taga20: "aki ismeri a történelmet, az tugya, hogy nem fogjuk megúszni, max. az a kérdés, hogy a civilizációnak káo lesz, vagy csak a felének."

Az érdieknek tuti, hogy annyi. ;)
@schlumbergerna: csicska, mi a bajod? baszod!
@Wikus Van De Merwe:

"Értem én, hogy ezek elhagyása, mellőzése és háttérbeszorítás morálisan ingoványos és elvtelen volna, de ha új világot szeretnénk, akkor...."

.. akkor be is állhatsz a Jobbik mögé.
Elfogadod a buzizást, zsidózást, migráncsozást. Legalább is szemet hunysz felette.
@Gábris szomszéd: a jobbikosok meg kapják be!:)
@ulpius66:

Hungarian deplorables for Trump(

vastaps..
Hey, takonygerincű fideszpatkányok, takarodjatok vissza az előző poszthoz, az Index-en még az van kint. Ne siessetek előre. Ide akkor gyertek, ha ez lesz kint.
@Wikus Van De Merwe: haver, kezdesz összevisszasüketelni.

egyszer, aszt mondod, hogy avval kéne foglalkozni a ballibnek, hogy a migránsok(hol vannak?), utána meg hogy ingoványos a talaj.

eszt a brüsszelezést meg lécci hagyd meg lézerdzsoninak és bandájának.

ha van kedved normálisan vitatkozni a dolgokról, ako ne a pestikurvák szintjét told.

előre is kösz haver:)
@gazoló: hagyad haver, TIK munkásőr evtársat, csak a munkáját végzi:)

a házmestereknek is mekkel élni valamiből.
Az 5-ös számú párttagkönyv tulajdonosának örömére mondom, nekem úgy tűnik, az USA Mo politikáját nem az elnök intézi (Obama csak annyit tett, hogy levegőnek nézte viktátorunkat és ezzel kishazánkat, felteszem valaki súgott neki, mert hogy nem volt naprakész az etyeki vicinális körüli ügyekben az borítékolható). Talán ha inkább a külügyük.

Meg is néztem "Jóbarát Andrét" mert kíváncsi voltam mi van vele?

Wikin az első 3 forrásban már nincs is ott, születési dátumát nem tudjuk, google hírkereső valamint a google és a bing az első ötven találatig lényegében csak magyar szöveget ad találatul.

Wikipédia utolsó előtti forrása egy félmondat Szíriáról, utolsó hogy 1979-ben bácselor of árt végzett egy ilyen nevű növendék az isiben (arckép - fotó nélkül). Mintha egy szellem lenne? Vagy ez a rejtőzködés a szokvány az amerikai külügyben?

Arckönyvet linkedlinket nem ismerem, ott nem keresgéltem.
@DarthVader: te milyen egy úr vagy!:)))
Kér, hogy arról nem írnak, voltak-e lengyel vendégszimpatizánsok a beiktatáson.

Bár lehet, hogy a téren jelenlévők nagy része zsoldért jelent meg, mint a március 15-i Orbán beszéden, vagy az augusztus 20-i ünnepségen?
Tomboltok, liberók, ugye? Nem gond, amikor ti tomboltok és örjöngtök, akkor a nép ünnepel.
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: te hülye vagy? vagy ezé pénct kapsz?
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:"... akkor a nép ünnepel."

Biztosan azért voltak annyira sokan a Trumpi beiktatási ünneopégén.
@ornagy50: ja úgy könnyű!:))

ezeknek a droidoknak nincs családjuk, vagy egy haverjuk, aki aszt mondja nekik, hogy fasz vagy, ha a geci szekerét tolod.

haver, inkább álmodozzunk!:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/32858.w-800.h0.q100.jpg
@taga20: " mit ünneplünk?"

..karámbaterelést,most megtalálták ezt az új kifutót neve ámerika)

Ott hibázzák el,hogy a birkák már nem tudják követni,hogy usácska most barát vagy ellenség,de az akolmelegség szempontjából ez 'hótmindegy)
@Gábris szomszéd: szerintem ma hagyjuk a boldogságot ma, me nincs boldogság ma.

és az isten is hol a faszban volt éjszaka, ha van?

egyébként angyal, neked a ruszkidolgokra áll fel?
@taga20: "és az isten is hol a faszban volt éjszaka, ha van?"

Kérdezd meg esetleg Slomót vagy a rokonokat.
@Gábris szomszéd: haver, a te rokonaidat?
nem is mondtad eddig, hogy idegenszívű vagy!

egyre válaszolj! hol volt a kibaszott istened, mikor ott kellett volna lennie?
@taga20: Épp rád vigyázott, hogy továbbra is faszságokat tudj kérdezni.
@Gábris szomszéd: ember, ha csak egy emberre képes vigyázni, akire nem szükséges, ako haggya abba, me egy kókler!

miért fasz kérdés az te fasz, hogy meghal 16 fiatal, akinek nem kéne?

az a baj, hogy az istened egy kitalálció. az olyan barmoknak találták ki több ezer éve, mint amilyen te vagy!
@taga20: Elhatároztad, hogy ma este az eddigieknél is jobban lejáratod magad egy tragédia kapcsán?
@taga20: Arról az érdi esztergályos "logikáról" már nem is beszélve, hogy szerinted az Isten csak egy kitaláció, aztán ezt a kitalációt biztos ami biztos tele pofával számonkéred, hogy miért nem intézkedett? Haver a nagy semmi, mióta tud bármit is tenni?
@taga20:

Ezt pedig végképp nem tudják a juhok elhelyezni:

" Bayer Zsolt egy antiszemita faszomadta, aki évekig Arafat-kendőben járt, most azt ünnepli, hogy Yael apukája lett az elnök, egy ember, aki annyira Izrael-párti, hogy simán beülhetne a Maccabi Haifa B-középbe.

Schmidt Mária tizenpár éve még lelkesen magyarázta Torgyánéknak, hogy a Holokauszt csak egy jelentéktelen epizódja volt a második világháborúnak. Most meg nagyon boldog a kis pöcemaca. Tudom, hogy a milliárdjait egy olyan ingatlanneppernek köszönheti, aki, de akkor is.

A II. Ramszeszt is cionistának nevező dilinyós Bogárlaci bácsi csak azért mondta le a trumppartit, mert véletlenül magára zárta a spájzajtót.

Miért örül ez a sok futymánc?"

orulunkvincent.blog.hu/2017/01/20/yael_trump_esete_bayer_zsolttal_es_a_tobbiekkel_megjegyzesposzt
@Gábris szomszéd: Elhatároztad, hogy ma este az eddigieknél is jobban lejáratod magad egy tragédia kapcsán?
@Gábris szomszéd: bazdmeg, aszt állítod hogy létezik, és mindenről ő dönt. erre számonkéred rajtam az ellenkezőjét?

EGY KÉRDÉS CSUHÁS.
HA VAN ISTEN, AKKOR MIÉRT HALT MEG 16 GIMNAZISTA EMBER?

ERRŐL POFÁZZ CSUHÁS!
@taga20: Ad.1 Ha kiabálsz attól még kurvára nem lesz "igazad".

Ad.2. Hülye vagy mint mindig. Én nem kérek számon rajtad semmit, te kezdtél el baromságokat ugatni.

Ad.3. Még egyszer leírom hátha képes vagy megérteni, teljesen felesleges neked magyarázni bármit is olyasvalakiről, aki szerinted nem is létezik.

Ad.4. A mai napon is milliónyian születtek meg és voltak boldogok, emiatt sosem kérdezed, hogy milyen jó fej ez az Isten aki ezt is elintézte.
@taga20:

Nekem is vannak kérdéseim a tragédia kapcsán.
Pl. az, hogy miért kell épp Franciaországba szervezni a sítúrát, mikor a környező országokban remek sípályák találhatók?
@Gábris szomszéd: ez teccik a legjobban.
persze isten is teccik, a maga semmire sem vagyok jó, csak a jó dolgokat én csinálom, a vallásos barmok szerint.

ártu, ha isten lenne, persze nincs, ako én lennék az egyik legjobb követője, me ha annyira okos, ako nem szeretheti jobban a barmokat, mint aki kérdez.

szerintem egy értelmes valami, nem szívlelheti a csaholást, amit te és a birka haverjaid nyomtok.
@Gábris szomszéd:

"Ad.3. Még egyszer leírom hátha képes vagy megérteni, teljesen felesleges neked magyarázni bármit is olyasvalakiről, aki szerinted nem is létezik."

Több éve tudod, hogy nem hisz Istenben, mégis időről-időre felhozod neki a témát.
Provokálod.
@Eszter68: drága barátném, ha aszt mondom, hogy hülyeséget kérdeztél, ako megsértöcc?
@Eszter68: Már megszoktam, hogy nem figyelsz hiszen a témát nem én, hanem taga hozta be. :)

varanus.blog.hu/2017/01/21/a_diktatura_vege/full_commentlist/1#c32202285
@Gábris szomszéd: már mekszoktam, hogy nem figyelsz!

mit hoztam be, te isten barma?
@taga20: Figy haver én sem foglalkozom azzal, hogy te milyen baromságokat gondolsz a világról vagy Istenről, sőt nem is kezdelek el kérdezgetni, hogy miért vagy fasz. :)
Szerintem mára hanyagold a témát.
@taga20: Ott van a linkben, annyi eszed talán még van, hogy lásd mit írsz le. :)
@Eszter68:

És nekem is vannak kérdéseim.
Miért érzi úgy mindenki, hogy gyorsan felelőst kell találni? Miért akar mindenki hirtelen mindent nagyon jól tudni és igazságot osztani?
Változtat, javít, megkönnyít ez valamit?
Ez megtörténhetett volna bárhol, bármikor, bárkivel.
Tragédia.
Ez egy kicsit kapcsolódik csak a dikta túrához(?), de erről az írásról az jutott eszembe, hogy egy a valóság, ezer a ruhája.

A valóság pedig az, hogy politikát nem a vezetők, hanem az őt "kiszolgáló-körülvevő" emberek csinálják. Or bán meg Trumpika esetében is.
Mert amelyik információtól elzárják, arról ugyé nem tud a kedves vezető. A balga nép meg tapsol neki. Meg azt mondja, hogy Or bán adta, csinálta, rendelte. Pedig csak az érdekek harcának eredményét látjuk. Ahogy a linkelt írásban bemutatja a blogger.

ras2.blog.hu/2017/01/13/eletcserepek_8_politikakozelben_i#comments
@ornagy50: mint mindig, neked van igazad valahol a bimbók környékén.

lehet, hogy pusztul a világ, de vannak még szép dolgok:)
Ja, amúgy a vallást is az emberek csinálják. Valahogy úgy, mint a politikát.
@Philip F. Queeg: szinte soha nem értek veled egyet, de most igen.

eszter hülyeséget feszegetett.
@taga20:

Mondjuk az előbb te is kitettél magadért, amikor vallásról, másnak a hitéről vitatkoztál.
Ahogy ízlésről sem vitatkozunk...erről sem.
@ornagy50: és vannak egy páran, mint például pityú a másik poszton, aki fércmunka:)

direkt nem válaszolok a majomnak, hogy mindenki lássa a geciudvariribanc jellemét!:)
@Philip F. Queeg: "Változtat, javít, megkönnyít ez valamit?"

Igen változtat, megkönnyít.
A saját tehetetélenségünket hárítja, mert a ember tehetetlen dühöt érez az ilyen, és hasonló estek kapcsán. A felelős keresése könnyebbé teszi a tény elfogadását, annak elfogadását, hogy az élet sérülékeny, és bezony időnként visszafordíthatatlan károkat szenved. Ezeket a károkat reméli az ember meg nem történté tenni a felelős megnevezésével. Pedig...

A paradicsomból kiűzetés felelősét is megnevezték már a kezdetek kezdetén. Rákenték a nőre, majd hárításként a kígyóra.
@taga20:

Nem.
De miért lenne hülyeség?
Szlovákiában, Ausztriában és Szlovéniában is kiváló sípályák vannak.
Az extrém hideg van Európában, ami kihatással van a gépjárművek műszaki állapotára. Ahogy a hírekben olvastam, szemtanúk szerint gond volt az autóbusz egyik kerekével.
@taga20: most kegyetlen leszek,mert az ember az halandó. és a halál az nem igazságos
@Philip F. Queeg:

Tévedsz. Nem hibáztatok senkit.
Csak egyszerűen meglepődtem, mikor olvastam a franciaországi sítúráról.
@Eszter68:

Egy másik szemtanú szerint meg a motorjával.
Innen tegyünk igazságot?
Ha műszaki okok miatt történt, akkor ugyanez a busz a környező országok autópályáin, útjain is így járhatott volna. Most már nem számít. A tragédia megtörtént és az áldozatok családjain, a pótolhatatlan veszteségeken már semmi sem segít.
@Eszter68: persze,de baleset lehet szlovéniában is,meg szloivákiában is
@Eszter68:

egy, "Az extrém hideg van Európában,"

az van, de októberben amikor le kell foglalni a szállást és miegymást, akkor eszt nem tudtad.

kettő, ha elmegy egy csoport pl. szlovákiába ugyan ez történhetett volna. nem érv franciaország.

a hideg nincs kihatással a technikára. a mínusz tíz nem eksztrém hideg.

a mínusz negyven, az igen.

szívesen, hogy segíthettem. és a szívem vérzik a kölkökért.

a lányunk is ment ilyen túrára. ő hazaért.
@PeniValdes: most kegyetlen leszek!

a halál igazságos, me mindenkit elvisz.

van még kérdésed?
@taga20:

Ha valakit a tízes évei végén visz el, az igazságos?
Vagy csak a halál szemszögéből?
Van még kérdésed?
@taga20:

Szerinted engem nem rendített meg a hír????
Akkor sem értem, miért kell kb ezer kilométerre sítúrát szervezni, mikor pár száz kilométerre is van rá lehetőség. Vonattal!
Ezt a józan paraszti ész mondatja velem.
Apukám autóbuszsofőr volt. Tisztában vagyok vele, milyen hatással van az extrém hideg a járművekre.
Mert sípályák közelében az szokott lenni télen.
@elismert felhasználó: igen. hülye vagy?

mi a kurvaéletért nem olvasol vissza?

te kibaszott kemény arc, aki felettem törsz pálcát:),
mennyit toltál a momonak?
@Eszter68: szerintem hagyjuk a témát, me szerinted senki ne menjen sehová, maksz a szomszéd faluba.

te ebben a világban élsz, vagy a huszadik században?

milyen ostoba álláspont részedről ez, drága barátném???
@Eszter68: te azon rugóztál, hogy hogy mernek valakik elmenni franciaországba.

és ennek semmi köze a balesethez, de te eszt feszegeted.

nem értem a süketelésedet.
@taga20:

Értelmezz csak nyugodtan félre, ha úgy tetszik.
Én arról a trendről beszélek, mikor az emberek lebecsülik a veszélyt.
A távoli után vágyakoznak, ami talán szerényebb körülmények között megtalálható a közelben is.

"te azon rugóztál, hogy hogy mernek valakik elmenni franciaországba.
és ennek semmi köze a balesethez, de te eszt feszegeted."
Ez nem igaz.
Azt nem értem, miért kell Magyarországról pont Franciaországba menni egy gimnáziumi sítúrára. Minumum 2 országon keresztül utaztatni a gyerekeket.
@taga20: kurvára igaza van @Eszter68: -nak! mijafaxér' köll, ezer kilométereket utazni? amikor ez megoldható - a síelés - pár száz kilométerre is.

ja! mer' az olyan trendi, hogy flanszija országba' sijjel a gyerek.

mellesleg a sijjelés legalább akkora fasság, mint a f1 vagy a tenisz... hansi, a hegyi pásztor le akart menni a faluba dugni, trudl-val. de durva nagy hó esett, ezért a kerítés lécet használta.
na ebből "okos" startáposok kitalálták a sijjelés nevű, értelmetlen, balesetveszélyes, de legalább kurva drága hóbortot...

ez a tragédia áldozatain nem segít, viszont elgondolkodik a következő csapat, hogy egy alapvetően dombokkal is alig rendelkező országban a disznóvágás és a köhögés a két leginkább ismert téli sport.
@nincs1itt: kurvára belterjes vagy te is meg eszter is!
@Eszter68: ha ez a baleset pl. szlovákiában, vagy a kékestetőn történt volna meg, ako mit mondanál?

semmi köze annak, hogy franciaországból visszafelé történt, ami történt. ilyen alapon olaszba se lehet menni?

egy kérdés, te és nincsitt hülyék vagytok? semmi rosszindulat nincs bennem, csak érdekel.
@taga20: engem is,téged is,lehet engem előbb,és téged később
@Eszter68: nekem az fura,hogy nem tudják pontosan hányan voltqak a buszon
@taga20: nem! barátom, te nem érted a világot magad körül! azért mert valami "lehetséges", "elérhető" az nem jelenti azt, hogy feltétlenül és bármi áron meg kell azt szerezni! a hó és a hegyoldal, éppen olyan szlovákiában, mint francio.-ban.
csak van egy apróság, amit szokásodhoz híven elhazudsz magad elől is! szlovákiába vonattal remekül el lehet jutni, míg francio.-ba.
pl bp. => alpe d"huez 1387 km 15 óra utazás!!! közúton...

magyarul: kibaxott veszélyes!!! és főleg értelmetlen!
@taga20: a belterjességről csak annyit, hogy nekem a "számban van" allgäu, garmisch. ha érdekelne a síelés 3-4 óra alatt ott lennék. de semmiképpen nem utaznék 15 órát!!! buszon!
@nincs1itt: nem! barátom, te érted a világot, csak nem szereted.

a huszonegyedik században semmi furcsa nincs abban, hogy elmegyünk 1000 km-t. ha szerinted evvel van valami gáz, akkor hülye vagy.

millió ember utazik pl. nyáron.

aszt pedig külön rühellem, ha egy putyin fan lehazugozik.

azé álljon má meg a világ egy pillanatra barátom!
@taga20: mondjuk nyáron felülni a repülőre és 2-3 óra alatt a barcelonai strandon pancsolni, kicsit más, mint 15 órát buszozni olyasmiért, ami megtalálható 2-3-4 óra távolságra is!

mellesleg, hogy jön ide putyin? nem hazugoztalak le, csak megemlítettem, hogy elhazudod magad elől is a valóságot!

egyébként tényleg nem szeretem a világot. azt a világot, amit le akarnak tolni a torkomon! a "mert megérdemled" világot nem szeretem! amiért megdolgoztál, azt érdemled meg! senkinek, semmi nem jár azért, mert a világra jött! kemény munkával, tanulással el lehet érni, hogy "sikeres és gazdag" légy!
a többi csak parasztvakítás!
nézzük billgéccet, vagy trámpot, vagy cukorhegyit csk azokról beszélek akiket ismerhecc, ja meg putyin.

amit elértek, azt nem a legyek hordták össze nekik, azért kibaxottul megdolgoztak. arről lehet vitatkozni, hogy a kgb a mocskosabb, vagy az usa üzleti világa... de a jelenlegi pozíciójukért valamit letettek az asztalra. ezért lehet kritizálni, dicsőíteni vagy éppen utálni őket. de ők ettől még azok maradnak, amik és akik...
@nincs1itt: RIP

Sajnos megtörtént a baj,ami a szomszéd városba utazva is megeshetett volna,részvét a hozzátartozóknak!
Amit feszegetsz,hogy trendi és sikk lett a síelés egyre távolibb helyeken az igaz!
Sokan,bár korábban 'hótt semmi közük nem volt hozzá,most télen felkerekednek és megkeresik a bajt akár a pályán,szilánkosra törve a lábat,akár a közúton csattanva(
Az esélyét csökkenteni lehet,de meg nem történtté tenni már nem(
@Eszter68: mert ár érték arányban a legjobbak.

a gyerekeim évek óta oda járnak, pedig voltak mindenhol, amit ajánlottál, a legkisebbik jövő héten megy, olyan mintha fesztiválra menne, este buli buli hátán, nem csupán cigányzene a sztrapacskaszagú csehóban

az olaszoknál egy teljes szállodát vitt el a hó, az osztrákoknál már Ötzit is betemette, ha a Risyre próbálsz felmászni, elballagsz a kápolna mellett, ahol a Tátra áldozatai vannak.
@nincs1itt: te egyébként aszt vágod, hogy full hülyét csinálsz magadból?

úgy csinálsz, mint egy eszkimó!
bakker kilépek az igluból és itt a hó, miért kell ezerkilométert utazni? nem értem!

te tényleg ilyen korlátolt vagy, vagy csak tolod a trámp féle baromságot?:)
@nincs1itt: ritka fafejű ember vagy, nem sértés, csak ez a reakcióm a mondókádra, bár ez az én szegénységi bizonyítványom
@habakuk000: haver te érted ezeket a huhogokat?

ezek a repülést is betiltanák, me egy évben egy verda lezuhan.

szerinted az ilyen avítt arcok nem röstellik néha magukat?:)
@gazoló: szörnyűek a zemberek, képzeld vannak olyanok is, akik két keréken billegve járják az erdőt sárban, forróságban, kitéve magukat fákkal ütközésnek, autó elütésnek, a Fekete hegyekben napszúrásnak

felelőtlenek:(((((
@habakuk000:

" sztrapacskaszagú csehóban"

Ne kúrjál fel Haba,és nem kell lenézni sem a a sógorokat sem a tótokat.Voltam ott egy két csehóban úgy hogy a tíz ujjamat is megnyaltam utána,igaz nem síidőszakban)

Azt mondod árértékarány miatt,tehát az 'óccsóság miatt?
Szerintem,ha az utiköltséget és a szállodai díjat is beszámolod,a tótoknál nagyságrendekkel olcsóbban jössz ki és a sípályáik sem utolsók)
@gazoló: ember, miért beszélsz baromságokat?

szerinted mindenki húzza meg magát a kibaszott csöves falujában?

a kibaszott binyiglisták, meg kapják be a faszt!:)
@taga20: értem, én is pampogtam, főleg amikor a fiamat kivittem a csoport után másnap, mert valami nyelvvizsgája volt a buszozás napján, mi a büdös picsának kell ilyen messzire menni

ráadásul Torinótól elkezdett szakadni a hó, mire fölértünk a hegyre - hólánccal - kb 40-70 cm lejött egy éjjel, az viszont igaz, hogy másnap, mikor jöttem haza, fekete volt végig az aszfalt, ilyet nálunk elképzelni sem tudnék

aki nem síel, nem érti meg, hogy nem ugyanaz órás sorban állással csúszkálni a Donovaly dombjain, mint a pályaszállás erkélyéről indulva 30 km hosszúságú új utakat bejárni

s persze jóval olcsóbb,
@habakuk000:

"szörnyűek a zemberek, képzeld vannak olyanok is, akik két keréken billegve járják az erdőt"

..csak biztonságosan)

kepkezelo.com/images/6xofqcylukqpw25nv9dj.jpg
@gazoló: mellébeszélsz tezsvérem!
semmi köze nincs annak, hogy ki hal meg és ki nem, ahhoz hogy 200 vagy 800 kilométer.

ne légy fasz!:)
@habakuk000: valószínűleg nem az én hibám, hogy nem érted a mondókámat... az is lehet, hogy fafejű vagyok.
@nincs1itt: de a te hibád, ráadásul fafej is vagy:)

zene. nagyon jó:)

www.youtube.com/watch?v=vCsi-lxW4yM&list=RDvCsi-lxW4yM
@gazoló: csak a gyerekeimre hagyatkozom, ők azt mondják, a franciák a legolcsóbbak mindenestül

amúgy nem nézek le senkit, imádom a Tátrát, Fátrát, Szlovák-paradicsomot, mint ahogyan a Wörthi tavat, Salz vidéket vagy Reichenaut.

kérdés: te mi a nagy büdös lópikuláért mentél majd 1.000 km-t Kotorig, hogy biciklizhess? nem volt jó a Börzsöny?

szóval csínján kell bánni a miértekkel:)
@taga20: nem kisfiam, te csinálsz, nap mint nap hüjét magadból!

ha a gyerek tud síelni (de mijafaxnak??? ja! mert divat és trendi) a szomszéd országban vonattal utazva, de lehet busszal is, akkor tegye ott! nem kell chamonix-ban fárolni, mert az még csiri-csárébb. ugyanis síelni a hegyen és havon lehet, az meg nem csak ott van!
@gazoló: erről ugatok/-nék. csak ugye a trend, meg a hivalkodás.
ha mondjuk a tátrába mentek volna, akkor töredéke lett volna az esély, egy ilyen balesetre, már csak azért is mert az út is sokkal rövidebb lett volna... a láb és egyéb törések, ezzel az oktalan hóborttal együtt járó xarságok. a biztosítók meg hüjére keresik magukat a hüjék tömegein!
@taga20: Ne igyál többet!

Mi ebben a baromság,fejtsd ki légyszi?
Tudod ha valaki akkor nem én vagyok az aki meghúzza magát kis falujában)
Nálunk is volta család egyik fele a legnagyobb havazás közepén...Rinyáltam is miattuk rendesen és sosem fogom megérteni a tél közepén autókázást a halálfarkára,síkos utakon némi 'csusziért,aminek elismerem van némi 'fílingje)
@Gábris szomszéd:
A mai napon is milliónyian haltak meg és voltak boldogtalanok, nyomorogtak, éheztek, kínozták óket saját embertársaik, erószakolták meg óket..."milyen jó fej ez az Isten aki ezt is elintézte"
@nincs1itt:

Az igazsághoz hozzátartozik,hogy a Tátra fele is kidurrant volna az a rohadt kerék((
@nincs1itt: értem én, nem szeretsz síelni, úgyhogy a drága és veszélyes buszozás coki, ugyanakkor a hasad süttetéséért nem sajnálod a nehéz munkával megkeresett pénzedet és kockáztatod az életedet ingatag, elsőrangú terrorista célpontoknak megfelelő légi járművekre történő fellépéseddel, életed veszélyeztetése mellett a Föld ózonrétegének veszélyeztetésével
@nincs1itt: apuci ne báncs!:))

te egyébként kurvára nem érted eszt a huszonegyedik századot!
aszt vágod, hogy kéne venni egy áemdzsét, de hogy minek, és hogy fölösleges, me nem leszel több, ha 500ló van alattad.

a nagyravágyás és a beképzeltség árt a szépségednek!:))
@taga20:

Ezt nem is állítottam...
@nincs1itt: tudod, a középső lányom olyan helyen van, ahol van vagy harmincöt fok, s most mesélte, jelenleg özönlik Európából, Ázsiából a töméntelen nép a hasát süttetni

ja az út kb 5-7 kilo km

ez nem trend és hivalkodás?
@taga20:

Nem vagyunk hülyék, csak másként látunk egy helyzetet.
@habakuk000: nem nyert! arra sem költök! megmaradok itten teuton földön, nyugodtan a saját autómmal ide-oda utazgatva.

csak a példa kedvéért említettem, a távolság leküzdésének másik - általad nagyon helyesen kiemelt - igen veszélyes eszközét!

bár több a buszbaleset mint a repülő...
@nincs1itt: ja és megnéznélek, ahogy felülsz a vonatra Kőbánya alsón a cuccokkal, s húsz óra múlva leszállsz a Csorba tónál a vicinálisról, három átszállást követően:)

javaslom próbáld ki, örök élmény lesz számodra:)
@habakuk000: de az! kb olyan, mint most január végén epret zabálni! ilyenkor, ezen az égövön kicsit vastagabb kosztra van berendezkedve a helyi lakos...
@habakuk000:

Azt,hogy miét mentek oda,ahová azt Eszti vetette fel,Tagával valamit kvára félreértetek!
Nem konkrétan a magyar diákbuszra gondoltam,hiszen ők "fekete úton vesztek oda szegények,hanem a trend miatt írtam ezekről!Persze a veszély télvíz idején is logikusan nő az autóval megtett távolságokkal(
@habakuk000: mongyuk az ice-re felülök időnként... sőt az agilis-ra is. nem lesz semmi bajom ezektől.
@habakuk000:

Én is voltam haba. Igaz, a 80-as években. Akkor még sztrapacskaszagú csehó sem volt, mert egy diákszálló ebédlőjében töltöttük az estéket. De nagy bulit csaptunk, fantasztikusan éreztük magunkat, mert fiatalok voltunk.
Mindez 70 km-re történt a sulitól.
@taga20: megvettem, mert nekem fontos(?) volt, de akkor, ott jó ötletnek tűnt...
ha valaki síelni jár, mit érdekel engem, menjen ha, ahhoz van kedve...

csak ne rinyáljon senki, mert vett egy amg-t és tankolni, meg szervizelni kell! vagy elutazott 1500 km-t mert csúszkálni akar a havon és fárasztó!
@gazoló: a végső érv. értem.
arról hallottál má testvérem, hogy a részeg ember nem köntörfalaz?

egyébként amivel bajom volt a mondandódban, az az, hogy miért kell ide meg óda csámborogni a fiataloknak.

szerintem meg akkor lesznek a geci ellenpólusai, ha beszívják az europai eszmét.

a mi lányunk, volt már brötányba, norvégiában, azon a sziklán is állt, amiket a képeken lácc, és párizsban is. karácsonykor meg bécsben.

minden egyes alkalomkor meghalhatott volna de nem tette.

természetesen a szívem össze van facsarodva, mert nem tudom felfogni, hogy miért.
@Philip F. Queeg: majd ha nem a saját istenük nevében érvelnek!
@habakuk000:

Azt már én is hallottam,hogy a francia pályák a legolcsóbbak??
.......

" nem volt jó a Börzsöny?"

Nem wazz,''Petőfi hegyéről volt jó a Tátra))

kepkezelo.com/images/z2ppoav8izq1o4r8dnpq.jpg
@nincs1itt: hódeszkával, cipővel, síruhákkal? habár az én két tök nagyobbik gyerekem bikiniben és fürdőgatyában tudta előadni a sznóbordozás rejtelmeit, az mondjuk nem foglal túl sok helyet, az tény
@taga20:

"egyébként amivel bajom volt a mondandódban, az az, hogy miért kell ide meg óda csámborogni a fiataloknak."

Lécci linkeld be ezt hol mondtam??))
@Eszter68: ne basz, hogy te ilyen öreg vagy!:))
@Eszter68:

Készcsókom)

Megérdemelt volna két Nobel díjat is ez a magyari Kohn..

vótmá?)

index.hu/kultur/2017/01/21/karinthy_frigyes_pim_konyv_regi_kepek/
@gazoló: haver, egy kicsit kötekedek, me szeretek:)

eszt találtam elsőre.

"Amit feszegetsz,hogy trendi és sikk lett a síelés egyre távolibb helyeken az igaz!
Sokan,bár korábban 'hótt semmi közük nem volt hozzá,most télen felkerekednek és megkeresik a bajt akár a pályán,szilánkosra törve a lábat,akár a közúton csattanva("
@taga20:

" azon a sziklán is állt, amiket a képeken lácc"

Mondd meg neki ezért sárga vagyok az írigységtől,innen üdvözlöm)
@Eszter68: azóta sokaknak összeszűkült a világ, s ez így van rendjén

sem jobbak, sem rosszabbak nem lesznek tőle

habár a középkorban is vándorútra mentek a segédek, hogy világlátottak legyenek és tanuljanak

nincs abban semmi rossz, ha megismerik a világot, a nyáron pl a kisebbik szörftáborban dolgozott az Atlanti-óceánnál, a legbagyobb Amerikában karbantartóskodott gyerektáborban, s vitték a magyarok jó hírét, pedig a szívbaj kerülgetett a hullámok s a 66-os út unalmas hosszúsága miatt

ülhettek volna itthon is, ez tény
@habakuk000: nem beszélve a középsőről, aki a mi szemünknek nem épp civilizált országban tanul második éve

ezt szereti, csinálja

a büdösmocskos orbánt ezért utálom a legjobban, rengeteg fiataltól veszi el a saját maga determinálta élet lehetőségét
@habakuk000:

Budapestről a Csorba tóra 5 óra 31 perc alatt jutsz el vonattal.
3 átszállással, Bp-Csorba tó 397 km.
Bp-Kassa intercity 4 megálló - 3ó 29p
Kassa- Strba gyors 4 megálló - 1ó 31p
Strba- Csorba tó személy 3 megálló - 15p

Poprádra viszont 4ó 53p alatt. Csak Kassán kell átszállni. 373 km.

6.30-kor indul Kassára a Keletiből az IC.
Csoportos kedvezménnyel, diákjeggyel még olcsóbb.
@gazoló: jó kép, ritkaság, laktam az egyik vár alatt néhány évig:) talán háromszor láttam így onnan a Tátrát
@taga20:

Ebben nem az utazásokat a világlátást ekéztem,hanem a sokak számára veszélyes sportot a síelést és a helyszínhez vezető extrém időjárási viszonyok közötti autózást értettem,de nem magyarázom mert az úttörő mindig igazat mond,főleg ha eleget iszik)
@Eszter68: eszti, vasúti szerencsétlenségről még nem hallottál?
@habakuk000:

Haba! Te a nyári szünetről beszélsz, de a sítábor a tanév kellős közepén van. Nálunk ez kötelező, így csak belföldön lehet megszervezni.
A tanítási szünetben mindenki oda megy, ahová akar.
@Eszter68: kedves Eszter! ha már ilyen alapos vagy, nézd meg Mytot-is légy szíves, Egerből viszont BUSZOKKAL Zdiarba jár a városi szervezés, - ekkora felelőtlenség láttán sírva is fakadok rögvest - a cuccok cipelése miatt leszel szíves 3 km/h sebességre korlátozni a gyalogos sebességét, természetesen a vasútállomások - szállások desztinációjának megfelelően

Eszter ez most komoly? vasúti menetrendet nézegetsz, hogy nincs húsz óra vonattal a Csorba tó?

tudom:)
@gazoló: úttörő bajtárs, igazad van.
tényleg az élet egy nagy erdő:)))

zene!:))

www.youtube.com/watch?v=5CbpOGl-4ec&list=RD5CbpOGl-4ec
@habakuk000:

Bükki látókövekről:

kepkezelo.com/images/nzdljirr6hj03a3nng6c.jpg

..és a Jánoshegyről)

kepkezelo.com/images/exmq08jdusfl4o6mcewd.jpg

.....

Hol laktál,csak nem Salgóbányán?
@gazoló: az extremitás csak a magyar határig érvényes, onnantól általában jók, takarítottak az utak

persze a szlovákok apró kavicsai kivételeket jelentenek
@gazoló:

Még nem.
Köszi.:)
@gazoló: ezeket nem nagyon hiszem, nem fotoshop? az arányok miatt kérdem
@habakuk000: haba nagy fasz vagy, de legalább felvilágosult vagy:))

a többi részletkérdés.

zene!

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0
@taga20:

Kösz haver,jó volt,de ma ne'kűggyé többet,engem is kiakasztott ez a szörnyűség(((
@habakuk000:

Már délelőtt megnéztem. Számomra annyira érthetetlen volt ez a francia út.
@habakuk000:

Szerintem nem kamu)
Optika és mázli)
@taga20: ha jól emlékszem Falco halt meg úgy, hogy kitolatott egy parkolóból és egy busz (vagy teherautó) letarolta.
@Eszter68: pedig a legtöbb egyetemi út odamegy, s rengeteg középiskolai is
@Eszter68: mi volt érthetetlen számodra?

hogy nem lóvasúttal, vagy gőzmozdonnyal mentek?
@habakuk000:

Az egyetemisták már nagykorúak. A keresztfiamék is folyamatosan járnak tanulmányutakra Magyarországra. Lengyelországba és Ausztriába.
@Eszter68:
@punkfrog:

Ha szerencsétlen haláleset történik mindig Montágh Imre értelmetlen halála jut eszembe(

hu.wikipedia.org/wiki/Mont%C3%A1gh_Imre
@nincs1itt: "csak ugye a trend, meg a hivalkodás."
Nem!
ez egy átlagos osztálykirándulás európában.
Kérlek, hagyd abba a gyerekek és a sítábor szervezőinek gyalázását!
@Eszter68: nálatok így hívják a bulizást?

hmm, mondja Jane Londonban, eljössz egy jó kis hétvégi tanulmányútra Budapestre? Romkocsma, olcsó pia 18 év alatt is...

ezek a tanulmányutak semmivel kevésbé veszélyesek, mint egy sítábor
@habakuk000:

Mondom, tanulmányút. Idegenforgalmira jár.Első nap odaérnek, ismerkednek a szállodával. Második nap beosszák őket az adott helyre, konyhába, recepcióra stb. Délelőtt felügyelet alatt dolgoznak, aztán egyedül. Aztán értékelik a munkájukat.
Eddig a legrövidebb 3 napos, a leghosszabb egy hetes volt.
Nem sok idejük marad szórakozásra.
@Eszter68: a sajátodat se érted?

"Számomra annyira érthetetlen volt ez a francia út."
@punkfrog:

Nem kellene félreértelmezni nincs itt mondanivalóját. A trendet én hoztam fel először, ezért is szólok bele.
Nincs semmiféle gyalázkodás vagy bűnbakkeresés.
Főleg nem a tragédia érintettjeinek irányába.
@taga20:

Elmondtam az este párszor neked is, meg habának is.
@taga20: csuklya. A csicska nem én vagyok...
@Eszter68: ha valami zavaros dolgot elmondasz párszor, az nem lesz világos ezáltal.

ez eddig világos?:)

zene!

www.youtube.com/watch?v=ebl21Gp6EyI&list=RDebl21Gp6EyI
@gazoló: milyen beismerés? és még csak észre sem veszik? büszkék rá!!! assziszik, hogy..., pedig: "kidobandó szemét"

brühüyyy
kkk
@Eszter68: áldozathibáztatás.
ezt csináljátok éppen.
@nincs1itt:
kérdésem: (csak mindenkinek, de egyenként válaszoljatok)

mit szóssz Jázón hoz és a sok hülye Argonautá-hoz
elmentek és mikor odaértek kiderült hogy Kolkhisz (manapság aszt Szuhumi nak nevezik) és tényleg ott volt az Aranygyapjú és Médea a haragos és ott barlang kutatás is volt Minő Taurosz és haza értek...nem kellett síelni de sokat pisiltek a jófajta Grúz boroktól amik akkó még Kól KH Iszi borok voltak

kkk
brühüyyy
@punkfrog:

Nézd! Választhattam. Vagy leírom a őszintén a véleményem, úgy ahogy gondolom, vagy csendben maradok.
Én az elsőt választottam annak a tudatában, hogy lesznek olyan regek, többek között te is, akik megbélyegeznek miatta.
Annak titulálsz aminek akarsz, lelked rajta.
@Eszter68: cica beteg vagy? milyen ócska irány ez?

"akik megbélyegeznek miatta."
@punkfrog: Az meg pláne milyen "jó fej", aki csak a szart képes rákenni arra aki szerinte nem is létezik.
@punkfrog:

Szerintem félre érted, itt nem tapasztalható áldozat hibáztatás. Szerintem inkább az aggódalom, hogy az "én gyerekemmel is megtörténhetet volna " érzés annál inkább.
Viszont ha jól bele gondolsz, a kőszegi diákok is sítúrán szenvedtek hasonlóan súlyos balesetet ( 18 áldozat ). Mellesleg az is sötétben történt, ami arra enged következtetni, talán ilyen buszokkal nem éjszaka kéne közlekedni. Talán a gyerek, mint érték, megérne annyit, hogy csak világosban közlekedjenek ezek a buszok hegyi utakon, meg autópályákon is.

totalcar.hu/magazin/hirek/2017/01/21/oreg_volt_a_busz_de_van_e_ennek_koze_a_tragediahoz/
@taga20: ez meglepően szellemes volt:)

a feleségedet is engeded néha irkálni?
@punkfrog: látom nem nagyon akarod megérteni. de megint megpróbálom emészthető formába hozni.

semmi gondom sincs a síelés nevű "sporttal", azzal sincs ha ezt éppen franciaországban akarja valaki űzni.

de gondolom téged sem kergetett édesanyád az asztal körül, ha nem chamonix-ban töltötted a síszünetet és a tanároknál sem reklamált ebben az esetben.

történt egy baleset, aminek az esélye is töredéke lett volna, ha nem 1000 sokszáz kilométerre kellett volna utazni. és itt látom én a trendiséget és hivalkodást. csak erre akartam rábökni.
@látjátok feleim szümtükkel: ha már tovább gondoljuk, akkor a magyar fuvarozók forgóeszköz-ellátottságán lenne érdemes elgondolkodni, milyen ócska műszaki állapotú buszokkal, gépjárművekkel próbálnak a szarból várat építeni

érvényes ez a helyi járatokra is, múltkor tátott szájjal bámultuk a kutyákkal, mit összekínlódtak egy apró emelkedőn a hóesésben a helyijáratú buszok
a nyári gumik nem kedvelik a téli útviszonyokat
@nincs1itt: kedves fafejű barátom, mondd már meg nekem, megvenni egy kurva drága, kemény munka jövedelmével fenntartható és erősen környezetszennyező vasat, amiben egymaga villog az emberfia, nem hivalkodó stb...?

pedig akkor, az adott esetben jó döntésnek tűnt:)
@nincs1itt: amikor nyári szünetekben a teuton tartományok nekiindulnak -rontva a baleseti statisztikákat - dugókban órák hosszáig várakozva a tengerpartoknak az nem hivalkodó és trendi?
@Eszter68: bélyegez meg a lófasz, legfeljebb te saját magadat

nem szoktál ilyen vaskalapos lenni, ezt az új munkahely kihívásaira sejdítem:)

ha már pampogsz, inkább azon lenne érdemes pampogni szerintem, miért nem adatik meg pl soha az életben többek között a te tanítványaidnak az a csodálatos élmény, hogy szikrázó napsütésben, a hegyek fölött jó társaságban játszanak napokat

(a síelésről nem tudok írni, mert nem tudok se síelni, se deszkázni, nekem túl csúszós)

terápiás kutyákat nem használtok?
@habakuk000: dehogynem az. és akkor mi van? a bankszámlám bánja(?), mellesleg nem is annyira környezetszennyező.

a teuton tartományok tengerpartra vándorlásában is igazad van.
azt sem tartom túlzottan értelmes dolognak. mivel zsúfolt, hangos és drága. ezek az én szempontjaim. az emberi hiúságra és hüjeségre egész iparágak épültek, remekül meg is élnek ebből. én meg úgy gondolom, hogy nem kívánok részt venni a tepsifonok és egyéb haszontalan kütyük megszerzésének versenyében. mert az olyan modern és nem is vagy ember, ha nincs ilyen-olyan handyd, ha az autód nem csatlakozik a netre és a többi... kérhettem volna ilyen csomagot is a taligámba, de kifejezetten kizártam ezt a lehetőséget. sőt telefon csomag sincs benne. azaz nem kapcsolódik a bunkofonomhoz. ami durvára nem okos, sőt! de csörög, 3-4 hetente kell tölteni, por, ütés és vízálló.
@Gábris szomszéd:

Elvtárs!

444.hu/2017/01/22/menekultek-segitik-a-lavina-alatt-rekedtek-menteset-olaszorszagban

A zalfahír "esztet" lehozta már? Vagy már vége van a politikai korrektségnek?
@habakuk000:

Ne ekézd az Esztit! Igaza van részben, mert a szikrázó napsütésben boldogan mi is játszottunk, nevettünk a kert alatti vizes részen amikor befagyott. Mellesleg Eszti meg szóljon a szomszédjának, hogy csináljon színvonalas szállást, adjon jó ellátást és programot, akkor oda járnak majd a magyarok sielni. Ja, és ne nézzenek a magyarokra ferde szemmel ( ez már vagy tíz éves tapasztalás, nem tudom változott-e azóta ).

Arról meg lehetne külön posztban vitázni, miért nem tudjuk mi magyarok itthon jól érezni magunkat.
@Oxica:

Nincs ebben semmi csoda. Amikor a 70-es Tiszai árvíz miatt emelni kellett a gátakat, az itt állomásozó orosz katonák dolgoztak a legjobban. Sokkal jobban, mint az itthoni magyarok. Apám ott volt, látta.
444.hu/2017/01/22/donald-trump-sajtogyalazassal-es-piti-hazudozassal-kezdett-elso-munkanapjan

A politikai korrektségnek vége van elvtársak. Új világrend köszöntött ránk, íme.
A politikailag korrekt liberális fertő béklyói végleg lehullottak és a nőket is a pinájuknál kell megragadni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Ez azt gondolom sokat elmond Trumpi elmebeli helyzetéről.

"...a CIA központjában felszólalva a legtöbbet azon kesergett, hogy a médiában megjelent hírek szerint sokkal kevesebben voltak beiktatásán, mint a korábbi beiktatásokon."

Azt meg ugye a nők sem vitathatják, hogy nekik pinájuk van, Ha nem teccik nekik, hogy ott tapogatják őket, tegyenek táblát a nyakukba, hogy ez rajtuk tilos. Mert szegény Trumpi honnan a f*ból tudhatnál, hogy ki szereti a tapogatást, ki nem?
A sértődős nők, meg fogdossák az ilyen alakok f*át, meglepődnének, hogy mennyire kínosan érintené pl. Trumpit (is) egy ilyen inzultus.
444.hu/2017/01/22/momentum-mozgalom-a-magyar-tarsadalom-atvette-a-kezdemenyezest

Remélem ez nem fog kifulladni, mint a tanítanék mozgalom. Ez csak rajtunk, civileken múlik, hogy ez a mozgalom beérjen végre, mert ebben az "új világrendben" van a legnagyobb szükség az ilyen civil mozgalmakra.

Mondjuk az nem értem, hogy miért csak Budapesten gyűjtik az aláírást, mikor egyértelműen országos népszavazást kell kiírni az olimpiáról.
@látjátok feleim szümtükkel:

Hát ja. Mi lenne ha trampli meg a tökénél fogva lenne megragadva és úgy fellógatva. Vajon mit szólna hozzá?
@gazoló:
kkk
eszt itt így nem is lehet mekkérdezni sem...hol? a 12000x8000 km és területen egyik helyen van méteres hó és hóvihar a másikon esik az eső, a harmadikon átláthatatlan köd van és amit még akarsz...Magyarország Ontario tartomány déli csücskében szépen megférne egészben az egész Nagy Toronto pedig elférne a Dunántúlon...az egyik kisebbik Nagy Tó ki is lógna Magyarországból

nézd eszt meg az ország nyugati fele közel 2 hét alatt vonattal

www.rockymountaineer.com/

brühüyyy
kkk

mondd a tagának, hogy kipróbálhatná most van rá páronként -600 dolcsi kedvezmény
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:

Há igen, egyhez képest a kettő pont 100 százalékkal több.:D
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:

"Így igaz, rengetegen voltak."

Ha a ratykós fülöp számolja, akkor meg pláne.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló:
kkk
az előző az egy kis "rövidke" túra volt, nézd meg eszt
www.viarail.ca/en/explore-our-destinations/trains/rockies-and-pacific/toronto-vancouver-canadian

kb 6500 km...

brühüyyy
gepnarancs.hu/2017/01/miert-nem-hozzak-nyilvanossagra-a-metros-olaf-jelentest/

Mert a teknyővájóék, csak így tudják csepegtetni belőle a hamis információkat a lápimagyaroknak.

Ha nyilvánosságra hoznák, még kiderülne belőle, hogy 2010 és 2014 között lopták ki belőle a legtöbbet.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Szurkolok nekik,de sajnos seggbe lesznek rendesen kúrva,a neres hekkerek által)

www.facebook.com/laszlo.poczetnyik.7?fref=ts
@gazoló:
na ez betette a kaput a VIARAIL nek kkk, a Via Rail olyan fapados kinézetű a Transz szibériai azaz Orosz Expressz hez képest...a táj...hát nem akármi ...és a Via Rail túrájában is van olyan lehetőség de nagyrészt fakultatív!!! miszerint megszakítható az út és a következő vonattal lehet továbbmenni ... mialatt a Transz Szibérfiai eleve megszervez mindent és sokkalta kényelmesebb

az egyik képen láttam azokat a fantasztikus plédeket...olyan bizsergető látvány

a többi...meg hát nosztalgia...
brühüyyy

tudod ugye, hogy a Moszkva Szentpétervár vonalat Nagy Péter úgy terveszte meg, hogy lerakott egy vonalzót a térképre és aszon'ta ott fog menni a vonat

az sem akármilyen élmény, pláne egy jó kis vodkás Moszkva után
és amikor télen látogatod Szentpétervárat akkor a sós pára ráfagy mindenre és olyan, mint hókristályokból lenne a város, pláne ha Néva hosszában szemléled
@Oxica: Én is remélem, hogy nem fog kifulladni az aláírásgyűjtés, viszont azt nem értem miért nem gyűjtenek minden tervezett budapesti olimpia ellen szignókat?

index.hu/kulfold/2015/10/09/zsido_olimpia_elobb_lesz_budapesten_mint_olimpiai_jatekok/

index.hu/sport/hirek/2015/11/15/budapest_2_milliardert_rendezi_a_2019-es_maccabi_europa_jatekokat/

A másik budapesti olimpia honlapján olvasom, hogy a beruházások itt sem maradnak el.

emg2019.hu/hu/maccabi-vac-zsido-sport-es-kulturalis-kozpont-epul/

Pedig helye lenne ennek a pénznek is az egészségügyben, az oktatásban. S mi van ennek az olimpiának a támogatottságával? Megkérdezték erről a magyar polgárokat? Nem. Érdekes módon sem a baloldali pártok, sem az álcivilek nem tiltakoztak, nem tiltakoznak. Vajon miért? ;)
@Gábris szomszéd:

mindennapi zsídózásunkat ad meg nekünk uram!
@taga20: Mindennapi kettősmércénket add meg nekünk tagabácsi. :)
@taga20: Ja, hogy ha nekik el elsíbolni a pénzeket akkor már nem is olyan fontos az egészségügy és az oktatás? Akkor jó így már értem jódemokrata haverom. :)
@Gábris szomszéd: remélem azé templomban voltál má!

és gyóntál is, me csak tiszta lelkiismerettel érdemes zsidózni, nehogy elkárhozz nekünk a végén már:)))
@taga20: Haver már megint beleszaladtál a régi rokoni trükkbe?

youtu.be/LLbtu0-mgvw
@látjátok feleim szümtükkel: IS. ne felejtsük el azt a szót, hogy is. lehet itthon is jól érezni magunkat, bár mondjuk nagy hegyet vagy tengert látni valljuk be azért nem olyan túl egyszerű.

Amúgy úgy gondolom, ez a gondolkodásmód orbánék kívánta gondolkodásmód. Zárkózzunk be, éljünk nemzetien, ne legyünk világ vagy európai polgárok.

Taga tegnap jó helyen kapisgált a nyitottsággal, - biztosan romlottat evett vagy nem nyílt a személykapuja -, bizony szép dolog a Kincskereső kisködmön gyermekeinek téli világa, de az évek telnek, az élet minősége pedig változik, s világjárással nem degradáljuk ezt a lapos kis hazát, hanem fejlesztjük inkább.

Ne akarjuk már önként orbán földhözragadt jobbágyává nevelni ifjúságunkat.
@gazoló:
ha hiszed ha nem pontosan ez jutott eszembe...

érdekes módon nem kellett sávokat nyírni a hajába és a fele fejét leborotválnia és még csak nem is viselkedik úgy, mint egy cerkófmajom részegen...és mégis

brühüyyy
kkk
valahol valami elveszett? tényleg? vagy esetleg tévedek

www.youtube.com/watch?v=Nzu9JkhzHbk
@gazoló:
nem kommentelem ez a német igazi orosz

www.youtube.com/watch?v=V6OZKygytyc

brühüyyy
kkk
@gazoló: mondjuk sebességrekordot nehezen döntene meg, de tényleg szép tájakon halad, Szibériában utaztam rajta

az igazi orosz fíling amúgy az, bemégy egy táncos. zenés szórakozóhelyre, élő zene, s tele egymással táncoló nővel, férfi még véletlenül se, s ha véletlenül ránézel valakire, gyakorlatilag már le is támadnak, érdekes világ az arrafelé
ez pl egy klassz magyar téli szórakozóhely, de Jakabszállásra lerándulni se kevésbé viszontagságos,

index.hu/video/2017/01/22/szankodomb_jakabszallas/
@Rodeo36: @gazoló: @látjátok feleim szümtükkel: kétségtelen tény, hogy a kasza, sarló és szövőszék világának is megvan a sajátságos bája

www.youtube.com/watch?v=zOvsyamoEDg
@taga20: elképzelni sem lehet, mit tennénk adott esetben, jobb nem is belegondolni
@gazoló: a legszebb ilyesmi kutyát a Bajkálnál láttam, inkább nézett ki farkasnak, mint kutyának, gyönyörű, hideg, kékesszürke szemei voltak

Horvátoknál is megfagytak a vízesések?
Kedves Varánusz! A csuklya ipszilonos, javítsd ki, légy szíves.
@habakuk000:
bizony...nekem valahogy jobban "bejön" mint 5000 tank WIFI vel és éneklő hullazsákokkal

brühüyyy
kkk
@habakuk000:

Úgy látom, sikeresen félreértelmezed a mondataimat.
Sebaj, történt már ilyen.
Honnan veszed, hogy az én tanítványaim nem élvezik szervezetten a tél örömeit?
A "téli sportok" tantervi követelmény, így minden iskolának kötelező jelleggel meg kell rendeznie, évente. A csoportok egészségi állapotától függ, hogy bentlakásos vagy utazós formában tesszük-e.
Gömörben is vannak kiváló, erre a célra kialakított terepek.
De voltam már pesti autistákkal Mátraszentlászlón téli táborban, egy hétig szánkóztunk a hegyek fölött.
@habakuk000: "Amúgy úgy gondolom, ez a gondolkodásmód orbánék kívánta gondolkodásmód. Zárkózzunk be, éljünk nemzetien, ne legyünk világ vagy európai polgárok."

Majd szólj, ha én ilyeneket írtam bármikor. Orbánék ebben a kérdésben nem tudtak rám hatást gyakoroni, ezzel születtem. .
A saját egyszem gyerekem küldtem, hogy menjen, és vissza se nézzen, mert ott is van világ. Talán jobb is, mint amit itt megélhet. Szóval jogtalan a vádad.

Nem kell túlspilázni a kérdést. Itthon is lehet nagyon jól nyaralni, sok évben a szabadságot a saját ingatlanunkban töltöttük, kijártunk a határba nézelődni ( mrt sajnos gomba már sok-sok éve nem terem ), madarakat lesni. Mert valahol a haza és az otthon is azzal teljes, ha ismered a saját környezeted ( amiről mellesleg te is sokat szoktál írogatni ). Én nagyon szeretek itthon, és szeretek a saját házamban nyaralni. Ettől még a gyerekem bátran el is ment, és vissza se néz.

Szerintem ezeknek a mai tizenéveseknek a többsége nem is ismeri a saját települése határait, fogalma sincs arról, hogy milyen növények, állatok élnek arra. Most, hogy itt a hideg, a településünkön nincs jégpálya, gondolom nincs rá igény. A sielésre van. Az többe kerül, magasabban látszanak a létrán akik sielni járnak. Emellett van igaza Eszternek.
@látjátok feleim szümtükkel: nem vád, könyörgöm, nem vád...

de engedtessék már meg, hogy 2017-ben egy magyar gimnazista, egyetemista - és itt a hiányérzetem, amit kurvára nem akartok megérteni, szakközépes, szakmunkástanuló vagy otthonülő - lehetőséget kapjon, hogy hasonló életet éljen, mint európai társai

próbáld észrevenni, Eszter te is, hogy fenti halmazok osztálybesorolásokat, életpályákat és lehetőségeket takarnak, erről pampogok

mellesleg meggyőződésem, aki már látott világot, az tudja értékelni az itthon szépségeit, én személyesen kifejezetten észre veszem ezt a gyerekeimen, magamon is, aki les ki a fejéből, nem látja meg a szibériai szürkebegyek megjelenésének szenzációját
@látjátok feleim szümtükkel: látogasd meg Eszteréket, feléjük majdnem mindig van gomba:), felénk sincs minden évben sok
@habakuk000:

"de engedtessék már meg, hogy 2017-ben egy magyar gimnazista, egyetemista - és itt a hiányérzetem, amit kurvára nem akartok megérteni, szakközépes, szakmunkástanuló vagy otthonülő - lehetőséget kapjon, hogy hasonló életet éljen, mint európai társai"

Ki akarja tőlük elvenni ezt a lehetőséget? Úgy gondolod, hogy én?????
@Eszter68: nem akarod úgy direkte, de tegnap is aszt feszegetted, hogy miért mentek franciaországba.
@látjátok feleim szümtükkel:

Szerintem nem attól lesz valaki nyitott a világra, ha évente x számú külföldi utat abszolvál.
Nálunk is van "gyerek", most 24 éves. 19 évesen megbolondult, ott hagyta a fősulit, minden áron külföldre akart menni dolgozni.
Nem álltuk az útját.
3 év külföldi munka után rájött, hogy gimnáziumi végzettséggel csak kulimunkát végezhet bárhol a világban, így hazajött tanulni.
Megtapasztalta, hogy amit itthon hallott a továbbtanulás fontosságáról, az szinkronban van a valósággal.

Most már a családomból mindenki dolgozott, élt külföldön. A nyarainkat mi is itthon töltjük. Így szeretünk élni.
@taga20:

Lám, mégis megértetted. Nem feszegettem, hanem nyíltan kérdeztem. Leírtam az okait is.
@Eszter68: összekevertelek tagával? ő pampogott, hogy miért nem vonattal járnak a hazai dombokra? s copyzta a menetrendet?

bocs, úgy néz ki romlik a szemem:(
@Eszter68: valóban így lehet ahogy írod, ki se mozduljon senki e kies hazából, akkor mi vagyunk a császárok:)

a másik poszton már dörömböl is a hazai világnemlátott intelligencia:)

mert mi így szeretünk élni, árvalányhajjal, gyolcsgatyában,:)
azzal kezdem, hogy elnézést kérek mindazoktól, akik meg fognak sértődni a következőktől, nem személyes megtámadás részemről, csak morfondírozok:

nap mint nap csodálkozunk itt krokodilkönnyekkel a hülye birkákon, akik nem látják a libsi oldal szép jövőképét, akik retrográdok, árvalányhajasok, szolgák

a tegnapi és a mai napok gondolatai nem állnak ám messze ettől a szellemvilágtól, az itthon is jól lehet nyaralni mentalitástól csak egy verébugrás a migráncs ne jöjjön ide kék tábla

nem akarom, hogy a gyerekeim szolgák legyenek, nem akarom, hogy sokadrangú európai polgárok legyenek, mint ahogyan azt sem akarom, hogy a sajóecsegi Berki Balázs sokadrangú polgár legyen.

veszélyes a belenyugvás, veszélyes a megalkuvás, így formálódnak pillanatról pillanatra a ner apró kis építőkövei

még egyszer, Szümtük, becsüllek, tényleg ne vedd vádaskodásnak, abszolút nem rólad szól, hanem a magyarok természetéről, viselkedésmódjáról dünnyögök
@habakuk000: egyébként itthon is lehet jól nyaralni,csak ahhoz is kéne az az igény,ami elvisz idegen tájakra
@habakuk000:

Maradjunk az elhangzottaknál. Jó?

Nem hazai pályákat, hanem a környező országok sípályáit említettem.

A menetrendet pedig azért, mert az állítottad, hogy 20 órás bumlizással lehet Pestről a Csorba-tóra eljutni.

A saját éltemről írtam, ha nem vetted volna észre. Senkire nem kényszerítem rá a véleményem, nem is ferdítem el az elhangzottakat.

Az orbáni világot pedig ne tőlem kérd számon, mivel sosem szavaztam oda és nem is fogok.
@Gábris szomszéd:
édi bédi, most még aszt is tedd hozzá!!!!!!!!!!!!, hogy Dél Kórea is kiszállt és egyúttal beszállt a Kína által szervezett Kelet Ázsiai Egység be, a japók meg sajognak, mert ők meg egy beteges kinövés a süsüék seggében,,,ugyanakkor a süsüék nem mentek el -pedig meg lettek híva- Kazahsztánba ahol Török, Orosz és Szír kormámnyerők a SZÍR BÉKÉRŐL TÁRGYALNAK MERT A SZÍR ELLENÁLLÓK FELLAZULTAK ÉS BÉKÉT LIHEGNEK... más: Izrael Államfője békeüzenetet küldött Irán népének állítva, hogy nem ellenségek, hanem barátok, mialatt a netán yahú hörög hogy márpedig Irán és mindenki aki őellene az ...a Kuschner nevű Jared meg ott lebzsel a WH ban és első kiküldetését várja...

közben Krump Lee meg ordibál a saját sajtjával, hogy az a kép amit te is elküldtél az hamis mert nagyon sokan voltak...az avatáson!!! talán összekeveri a hatalmas tömeget ami Washingtonban tegnap volt 250000 helyett FÉLMILLIÓ tiltakozva a Prezident Megelekt Krump Lee ellen

kérdésem a süsüéknek mijalófasz közük van bárkihez azon kívűl, hogy esetleg vennének vagy eladnának nekik valamit ha azok megveszik tőle vagy elaggyák neki???

és milyen világbékét szolgálnak az 5000+ tankok ájrópában a 2500 katonásdit játszó kisfiúkkal...nem inkább kenyeret és virágot kellene vinni meg valami eredeti terméket ami másnak nincsen?

brühüyyy
kkk
@habakuk000:

"nem akarom, hogy a gyerekeim szolgák legyenek, nem akarom, hogy sokadrangú európai polgárok legyenek, "

Az kevés,hogy te vagy én nem akarjuk!
Ezeket senki sem akarja de lehet,hogy már el vagyunk késve néhány ütemmel(
A ner és barmai ezt akarják és kurvára nem érdekli őket senki véleménye(
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-elhunyt-torgyan-jozsef-a-ferencvaros-korabbi-elnoke-2548037?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofb

'Oszt neki mi köze volt a fradihoz?
Bár vagy jót vagy semmit,valljuk be a gengváltás óta kevés kártékonyabb figura létezett mint ő!!
@PeniValdes: "egyébként itthon is lehet jól nyaralni,csak ahhoz is kéne az az igény,ami elvisz idegen tájakra"

Tied a pont.
@Rodeo36: Tudtam, hogy értékeled majd a humort. A kédéseid viszont jogosak. Milyen eredeti amcsi termék lenne esetleg jó, ami másoknak nincs? :)
@gazoló:

Van egy régi magyar mondás, hogy mindennek megvan az ideje.
Más is eszembe jutott, de a döglött oroszlánt nem illik rúgosni még akkor sem, ha nem is oroszlán.
@látjátok feleim szümtükkel: "Más is eszembe jutott, de a döglött oroszlánt nem illik rúgosni még akkor sem, ha nem is oroszlán."

Ez esetleg?

youtu.be/JAPaXp2Jrvc
@Gábris szomszéd:
szvsz, de tényleg: puha pöcsök megatonnaszámra

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

"...a japók meg sajognak, mert ők meg egy beteges kinövés a süsüék seggében..."

A II. világháború rosszfiúi (a krautok és a japók) olyan eredményesen lettek befenyítve, hogy már nem is tudnak létezni megregulázóik nélkül.
@gazoló: tudod, ebben az egészben az a rémisztő, hogy mi is eljutottunk a népi-urbánus megosztottsághoz tegnap és ma

mert ez a beszélgetés erről szól,

ez a problem

www.youtube.com/watch?v=LOB5xVo30BE
@Gábris szomszéd:
hasonlíccsad össze: austral foci felszerelés
www.google.ca/search?q=football+gear+australia+picture&rlz=1C1CHBF_enCA724CA724&biw=1268&bih=567&tbm=isch&imgil=27LoIpWRyONv4M%253A%253B7vQ-WcT86C79fM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.gameclothing.com.au%25252Fafl%25252Faussie-rules-football-uniforms&source=iu&pf=m&fir=27LoIpWRyONv4M%253A%252C7vQ-WcT86C79fM%252C_&usg=__ewfSaWWyCLxST4b70-JcOyMzdeo%3D&ved=0ahUKEwjIq-mj-9XRAhXpIsAKHeAqBWMQyjcIKQ&ei=sMGEWMiTKunFgAbg1ZSYBg#imgrc=rwSt1-rMKTXAKM%3A

ÉS ÍME AZ NFL:

www.nflshop.com/Photos/Autographed_Pittsburgh_Steelers_LeVeon_Bell_Fanatics_Authentic_16_x_20_Leaping_in_Snow_Photograph

ÉS MÉG ÍGY IS AGYRÁZKÓDÁSSAL VONÚLNAK VISSZA 20 -ON ÉVES KORUKBAN MÍG AZ AUSTRÁLOK ÉLVEZIK A HOSSZÚ ÉLET ÖRÖMEIT

TEHÁT EGY ORSZÁGNYI PUHAPÖCS

ordibálnak rekedtre és mégis gyün a Krump Lee és aszt csinál amit neki teccik és pofánröhögi az Őt "megválasztók"-at és esztetetetetet demokrácia csimborasszó nak nevezik

én meg CSINNBUMMCIRKUSZNAK

brühüyyy
kkk

béketárgyalásra repülőgépanyahajóval mennek, nem pedig fehér rózsával
@Gábris szomszéd: Angyal ez tipikusan az a hír, amire hümmögni lehet, de keselyűként rárepülni nem túl szerencsés

van azoknak az embereknek épp elég bajuk a katasztrófaturisták, riporterek és bloggerek nélkül is

ne haragudj, én jegelném a szerencsétlenséget
@elismert felhasználó:
emlékezetem kihagy kis amnézia??? miért is rosszfiúk?

és mijalófasz köze volt és van a Jugoszláviá hoz???
mint itt fenn valaki ídézi Ukrajna benyújtya a számlát? államcsődből ki kell menteni süsüállamkőccségen? vagymijaalófasz? mert ha süsü bevonúl és visszafoglalja a Krim et akkor abból még akármi is lehet és mi előnye származna Ukrajnának ha lenne neki Krim je? attól még éhen halnának?

gondolom én...

Victoria Newland mijalófaszt mondd erről

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezt a szart még az előző kormányzat keverte. És bizony az ukránok nem tanultak Grúzia példájából, ahol a grúzoknak is be lett ígérve a NATO és EU tagságtól kezdve minden csak húzogassák meg a medve bundáját. Annak meg az lett a vége, hogy a medve megmarta a grúz nyuszika seggét a nyugati kibicek meg baszták betartani az ígéreteiket.
Trump le fogja szarni Ukrajnát és ezen senki sem fog csodálkozi vagy megbotránkozni, kivéve az ukránokat.
@Rodeo36:

Mivel a történelmet a győztesek írják, a vesztesek mindig rosszfiúk lesznek.
Brexit? Az a javából. Or bán most urgáljon a magyar érdekek védelmében. Talán nem Trumpival, hanem a Terézzel kéne talákozgatnia.

hataratkelo.blog.hu/2017/01/21/raszalltak_a_britek_az_unios_munkavallalokra
@PeniValdes: lehetőség kérdése Peni, nem véletlen a felsorolásom, leírom még egyszer, a gimnazisták, egyetemisták egy része megy sítáborokba, a szakközép szakmunkás és otthonülő nem

nem azért mert nincs igénye, hanem azért mert azt sem tudja mi az
@habakuk000: Nincs szó rárepülésről. Egyszerűen csak mutattam egy mindennapi hőst, aki feláldozta az életét, hogy másokét megmentse.
@elismert felhasználó:
tehát akkor hogy is volt Attila király "története", meg Nagy Sándor-é? Iliász és Odysseia ott ki és mit és Karthagó? a maiakat meghagyom neked

én csak az Ardenneket és Dunquerk-et kérdezem a II.VH ból és Sztálingrádot

brühüyyy
kkk

most mi lesz Kim Il Szuszu val és bandájával? miután egyesülnek a déli testvéreikkel?
@Rodeo36:

Részsikerek és az első félidő jó teljesítménye szépen mutat a statisztikában, de a végeredményen nem változtat.
Kinyíltszem elvtárs népe meg nem egyesül senkivel. Mindig kell egy büdös gyerek akire lehet mutogatni, akivel lehet riogatni, amivel lehet indokolni, hogy gecik maradunk.
@elismert felhasználó:

Szerintem nincs igazad. Ukajna nagy oszág ahhoz, hogy a nyugati tömb ne ápoljon vele jó kapcsolatokat. Oroszország és az usa soha nem fog puszilkodni egymással, mert a fegyvereket el kell adni, és ha nincs ellenség, akkor nem kell gyártani sem. Hatalmas pénz van ebben az üzletágban, tehát erősek az érdekek. Trumpit is el tudja találni egy-két golyó, ha ellenzik.
Mariann..kezdődik!

A megemlékezés a meccs elején hidegrázós volt,remélem a meccs folyamán is átvonul ez az összetartás)
@elismert felhasználó:
kkk
brühüyyy

puhapöcs meg geci? és közben süsülandon megy a szájtépés, eredménye: 0 mínusz végtelen
@látjátok feleim szümtükkel:

A nyugati tömb addig ápol jó kapcsolatokat valakivel, amíg érdekei úgy kívánják, amíg haszna van belőle.
@elismert felhasználó: igaz, de kell egy ütközőállam, s ott vannak a lengyelek és a baltik

Putyin fekete labradorjától nem csak Merkel fél
@elismert felhasználó:

Pontosan, a nyugatnak meg érdeke, hogy az orosz nem legyen a barátjuk. Csak annyira, amennyire a kereskedelmi érdek nekik kedvez. Mivel az orosz ipar fejletlenebb, ez sokáig a nyugati érdek felé hajtja a vizet.
Hogy miért Chamonix?

Ezelőtt vagy 15 évvel a lányaim gimnáziuma 10 napos buszos túrát szervezett Eger-Párizs-London desztinációban. Mind a két lányom részt vett rajta (egyszerre). Én lettem volna az utolsó, aki meg akarja őket akadályozni. (Sőt). És most sem, a baleset után sem akadályoznám őket. Sajnos, az élet ilyen, nem lehet felkészülni mindenre. Otthon is elcsúszhatsz a fürdőkádban, vagy megüthet az áram. Vagy a guta.
(Hát még ha tudnátok, hogy két évvel előtte ugyanez a gimnázium 2 hetes buszos túrát szervezett Velence-Monte Carlo-Nizza-Antibes-Cannes-Saint Tropez desztinációval. És mind a két lyány részt vett rajta.
Én gimnazista koromban a gimivel eljutottam Moszkvába, Leningrádba - azok se csúnya helyek, nem mondom - meg a Csorba-tóhoz, de gondoltam, a két gyerek lásson már valami delikátabbat. És utána ha indokolatlan - mármint szerintem indokolatlan :)- óhajokkal álltak elő, rögtön megkapták: aki bejáratos volt a Saint Tropez-i csendőrőrsre, az fogja be a száját :))
De ettől még nem éreztem azt, hogy kivagyi lenne akár a gimnázium, akár én. Örültem, hogy a gyerekek korán világot látnak, megadatott neki, ami nekünk nem annyira. (Még akkor se, amikor a kisebbik 2 hetes csereüdülésen vett részt Finnországban. Szintén a gimnázium szervezésében. Bár akkor már kezdett bennem az irigység - ami előző esetekben még csak benézett, majd távozott - tábort verni)
Úgyhogy nem kéne olyan irányba elmenni, hogy ha nem urizáltak volna, nem jártak volna igy. Az M3-as buszbalesetnek is lehetett volna több halottja. (Igaz, ez is bécsi túráról tért haza. Paraszt, maradj a seggeden... )

Ha egy embert gázolnak halálra a zebrán (vagy kettőt), akkor hümmögünk, hogy szegények, rosszul jártak. Sajnos előfordul. (Évente kb ötven esetben). Ha 16-an halnak meg egy balesetben, akkor nemzeti gyásznap van. Pedig az egyéni tragédia pont annyira tragédia mindkét esetnél, a hozzátartozók fájdalma nem nagyobb vagy kisebb attól, hogy a családtag mellett még van más áldozat, vagy nincs. (Félreértés ne essék, nem kisebbíteni akarom a dolgot. ) Mégsem halálfélelemmel lép ki az ember az utcára minden nap. Buszos túrára meg ezután igen félve mennek a népek egy darabig. Holott a gyalogos elütésnek sokkal nagyobb a valószinűsége - akár egy buszmegállóban várakozva is - mint a halálos buszbalesetnek.
@habakuk000: nem haba, nincs rá igénye,és nem azért mert szakmunkás,és nem arra nincs igénye, hogy sieljen a pireneusokban,hanem arra sem hogy elmenjen budapestre
@habakuk000:

Fehéroroszország?
Amíg a belorusz állam az orosz medvére kedves micimackóként tekint, addig nincs kézzelfogható haszna egy ukrán ütközőállamnak.
@PeniValdes: ha nincs hát nincs, én ugyan másképp gondolom, de akkor szerinted is a gyolcsgatya az igazi
@elismert felhasználó: majdnem a Baltitól a Fekete tengerig?

szerintem van létjogosultsága
@habakuk000:
miért? és mi célt szolgál?

brühüyyy
kkk

Krump Lee (legújabb twíttye: AMERICA FIRST)

nacional fasizmus és demagográcia a 12. hatványon meg infláció

még valami?
@Rodeo36: most olvastam Frank Tibor cikkét, arról ír, hogy nagy valószínűséggel Trumppal véget ér a világháborút követő vezető szerepe, -nem miatta - mivel a gazdasága nem bírja a lépést a politikai hatalmával

elgondolkodtató
@Eszter68: hogy mondják szlovákul, hogy bázmeg?

most volt Esterházy ősbemutató a szlovák Nemzeti Színházban
@habakuk000:
kösz, kkk
itt nem is annyira fent a @Gábris nak küldött sortalanom ban eszt tömörebben fogalmasztam...

érdekesnek fogod tartani: 1950 usa 152 millió
2017 328 millió lakos és mégis létre tudott jönni hatalmasban ugyanaz ami 1989 tól 2017 ig levédiabasznádon és még ráadásúl a lakosság száma ezutóbbiban közel 10%-kal kevesebb...a népet nem lehet túlterhelni semmiféle kapzsisági retorikával

az a rohadt, hogy az usa mainstream media is szajkózza az undorító dumájukat és mindenki más még olyanok is mint egy MSNBC is második vonalban vannak és a Bernie Sanders t a saját társai rúgták orrba, és egy Micheal Moore szerű jelenség meg a nagy némaságra kárhoztatva sokakkal egyetemben

és akkor jön ez az ukrajna meg iraq, lybia, szíria, Afganisztán, Yemen, Etiópia, Szudán, és a többiek akiket "csak" kihasználnak vagy kényszerítik és kihasználják és mindenki aki "nekik" ellentmond az azonnal fekete seggű

alapállásom az előző posztban írtam: mindenkinek alapvető joga, hogy a saját országában aszt csináljon amit akar, fesse ződre a faszát és formálja a tökeit kocka alakúra meg igyon hasissal kevert alkoholos üdítőitalokat és ebbe senkinek se lehessen belepofázási joga és főleg nem lerohanási

most ez létrejött
mint Norma mongya Oroveso nak aki kivont kardokkal a sereg élén jön a Főpapnő elé,HALÁL RÓMÁRA FELKIÁLTÁSSAL

és akkor Norma a bölcs papnő: igen Róma elpusztul, ez bizonyos, de nem a mi kezünktől, önkezével vet véget önmagának, belűlről rothad szét (és akkó' ez egy Bellini opera igaz a Risorgimento szerves része!!!)

most, manapság is készűl egy újabb risorgimento, anno ügyesebbek voltak, vissza mertek lőni

brühüyyy
kkk
IIIGGGEEENNNN!!!

Az olipmiai bajnok Mikkel Hansennnel felálló dánokat káprázatos játékkal kivertük)))))))))))

hello taga))
@gazoló: Szép volt fiúk, jöhetnek a norvégok. ;)
@habakuk000:

Ez az utolsó link, a szlovák színészek reakcióival.

ujszo.com/online/kultura/2017/01/02/pozsonyban-esterhazy-peter-utolso-szinpadi-muve-fb

Ezt is megéltük. A Szlovák Nemzeti Színház Esterházy darabot játszik. Csupa nagybetűvel kellene írnom.
@Gábris szomszéd: @elismert felhasználó:

Összes körmöm lerágva,az utolsó öt percet önkívületben az infarktus árnyákában,de SIKERÜLT))))
@gazoló:

Így igaz.))

A kortárs magyar irodalom iránt nagy az érdeklődés szlovák irodalmi berkekben. Nemrég jelent meg Erdős Virág kötete szlovák fordításban.

ujszo.com/online/kultura/2016/11/10/erdos-virag-kvetka-lesnakent-lazad-szlovakul
@Eszter68:

Így van ez rendjén jószomszédok között)
Ha a politika nem ver éket a művészet utat vág és az emberek egymásra találnak)
Soha nem győzöm rendbe rakni azokat a környezetemben és itt is akik pejoratív megjegyzéseket tesznek a szlovákokra,ennek ellenére folyamatos a lenézés a betartás politikai indíttatásokból felétek(
@gazoló:

Nem mentünk bele a rohanásba, remekül lassítottuk a játékot. Fantasztikus meccs volt!!!
@Mariann19: Szia!

Nagyon szép nap!

Landintól,M.Hansentől is rettegtem,de kétség nem fért ahhoz,hogy jobbak voltunk a kihagyott hetesek a -2 kiállítás,a kapufák és az enyhe bírói nyomás ellenére)

Lékai,Mikler,Juhász,Jamali is óriásit játszott,de szinte mindenki)
@elismert felhasználó:

Oktatófilm))Nagyon rég láttam a fiúktól ilyet)
@Eszter68: miután a magyar levette a repertoárjáról többek között őt is

de hogy van a bázmeg szlovákul? azt nem írtad meg, pedig isten és Lucifer is mondogatja
@Rodeo36: elpusztul elpusztul, de Trump szavajárásával a fiatalabb pina miatt pusztul el a római barátjával -nem tudom a nevét - akivel üzekedett rogyásig

ennek a Bellininek a koktélhoz van köze? az építészhez nyilván nem túl sok
@gazoló: szép, szép, mert hét izzadt ember hajigált egy ragacsos bőrgolyót,
az egyik kutya valahogy elvágta az ütőerét, úsztunk a vérben, de szép nap van, ja, príma
@gazoló:
Végig valami őrületes feszültségben néztem a meccset, mert szinte nem akartam elhinni, hogy a befejezésig lehet ezt a tempót vinni.
Semmi holtpont, semmi leengedés, hihetetlen.
Na , és hogy most már a negyeddöntőben vagyunk...
Mindegyik fiúnak külön énekelném el, hogy "Oda vagyok magáért".
Or bán és stábja elaludt, a csehek pedig léptek. Pedig itt volt a jó alkalom arra, hogy élre állva harcoljon a magyarok érdekeiért. Vagy csak ott szeret harcolni, ahol nem kell semmit tenni? Mert itt keményen kell tárgyalni.

www.hirado.hu/2017/01/22/praga-onalloan-targyalna-londonnal-a-brexitrol/
@habakuk000:
ááááá nem, ő szakács volt és kíváló spagettiket csinált és a segítője Pollione nevű proconsul...és csak akartak űzekedni az Adalgisa nevűvel de semmi grabbing ról szó sem volt, mert a két nő összedumált...
minthaz Ivana megdumálta volna a Melániát megragadás előtt és hogy hogyan kell beperelni kárpótlásért máglyáról szó sem volt csak máglyarakásról almakompóttal és mákkal

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: azért belegondolva, hogy a piros gombos aktatáska egy ünneplő létszám miatt bedurcizott vadmajom közelébe kerül, mondhatjuk úgy, legalábbis érdekes
@gazoló: na ez egy remek hír:))

nem tudtam nézni, me be kellett ugranom melózni néhány órára.

ez az élet. egyszer a pokol, egyszer a mennyország jut nekünk.
@Rodeo36: b+, nem emlékszem, hol láttam, lehet csak tv-ben vagy egy időben jártunk moziba is operát nézni, aztán a net korában leszoktunk szép lassan róla

Szabadtérin nyomták anno? Aidát és a Carment biztosan láttam ott, de még mit, elfelejtettem:(
@habakuk000: kösz haver, de én már tőlük szinte mindent meghallgattam.

nekem ez az egyik kedvencem tőlük.

www.youtube.com/watch?v=ozNEdMcWZvQ&index=2&list=RDjS826PwLHdQ
@habakuk000:

Jobbulás a kuttynak!

@Mariann19: D

Magyarként már szinte törvényszerűen várjuk a holtpontot,az összeomlást,a balsorsot,de most valahogy nem jött!
Már a mentalitás sem a régi vagy Csernus van a háttérben?))

Ezért kábítóan jó az érzés))
@gazoló:

Politikusok. A magyar kormány átvállalta Malina Hedvig ügyét. Gondolom, ha elfogy az ellenségkép, újra felmelegítik ezt a bablevest is.:(
Művészek. A habának küldött linkben Szigeti László nyilatkozott Esterházyról. Évtizedes barátság fűzte őket össze. Az ő révén ismerkedett meg egymással Mészöly Miklós és Esterházy Hraballal és Havellel.
Nekünk, akik születésünk által több kultúrában mozgunk otthonosan, ez lenne a szerepünk.
@habakuk000:

Nem tudom. Az irodalmi nyelv nem említi, a köznyelv pedig magyarul káromkodik.
Hogy van a kutty?
@Eszter68:

Ma van a magyar kultúra napja)

Örkény István: Leltár

Bicikliveldombos táj (zivatar után)
3 gomolyfelhő
1 halastó
1 gátőrház
1 férfi (az ablakon kihajolva)
1 kiáltás
1 jegenyesor
1 sáros út
kerékpárnyom (a sárban)
1 női kerékpár
1 kiáltás (az előbbinél hangosabb)
1 pár szandál
1 szoknya (a szélben lobogva, a csomagtartót csapkodva)
1 milflőrmintás blúz
1 darab amalgámtömés (fogban)
1 asszony (fiatal)
1 kiáltás (még hangosabb)
új kerékpárnyomok
1 becsukódó ablak
csönd

www.youtube.com/watch?v=E1zoBQwFcQ4
@habakuk000: talán az Aréná ban Verona ban? esetleg Siciliában

brühüyyy
kkk
@gazoló: akkor nyomják Pozsonyban erősen a pázmegcskit:)

AZ ÚR
Most mi van? Valami leesett, aminek le kellett esnie. Szerinted a gravitációt ki teremtette?
LUCIFER
Newton.
AZ ÚR
Na de Newtont?
LUCIFER
Az öreg Newton.
AZ ÚR Elég már. Jegyezd meg, Lucifer, a mondat én vagyok. Te legföljebb lábjegyzet.
(csönd)
Mindent én teremtettem. Például a Mercedest is én teremtettem. Egyébként a Skodát is. Valamint a Trabantot is.
LUCIFER
Tudom, hódolat illet, nem bírálat. Kétütemű hódolat.
AZ ÚR
Téged is én teremtettelek.
LUCIFER
Nobody is perfect. Mondd, uram, nem akarnál venni nekem egy Mercedest?
AZ ÚR
Összekeversz, bazmeg, a lottó-öttalálatossal
@Rodeo36: egyikbe sem jutottam be koncertre, viszont hatalmas élmény volt Epidauroszban, amikor olasz turisták tartottak örömzenét, aztán jöttek finnek, németek, tényleg jó az akusztikája
@habakuk000:

Igazán a hasnyálmirigynapló hátborzongató humora és szabadszájúsága óta kedvelem írásait,személy szerint mindig nagyra tartottam)

Hiányzik!!!!
Ha már ebben a posztban is szóba került a momentum és vidékiek is vannak itt talán érdekes lehet.

Pár éve néhányan biztosan összefutottatok azzal az ominózus írással, ami a vidékieket ekézi. A szöveget nem más, mint az egykori SZDSZ-es – a népi-urbánus vita kedvéért – Mécs Imre fia, Mécs János követte el, aki „politikai árvaként” a TASZ-nál is segédkezett. János most a Momentum elnökségi tagja és a mozgalom egyik olimpiaellenes szószólója.

"Mécs János Vidékiek

istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek,cigányok, hajléktalanok, meg egyébként mindenki okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni.

ahogy jönnek a csütörtök tíztől megtartott szemináriumra és már messziről lehet hallani ahogy a gurulós bőröndjük kereke ugrál a járólapok illesztésénél, én már ilyenkor tudom, hogy ez a nap is el van baszva, jönnek a vidékiek, hömpölyögnek be a terembe, hujjongatva, az ember már a saját gondolatát se hallja."

subba.blog.hu/2014/01/07/subba_irodalom_mecs_janos_videkiek

ON
@Gábris szomszéd:

Már karaktergyilkolsz a gazdád helyett pázdmeg)
@Eszter68:

Nem a f@szt nem tudod,nem akarod megmondani))

plííz?)
@gazoló:
"Magyarként már törvényszerűen várjuk a holtpontokat."
Rád és rám ez nem igaz!
Emlékezzél, hogy a kudarcok után mi mindig kiálltunk a magyar csapatokért, mindegy, hogy női, vagy fiú csapat volt.
Nem egyszer hálálták meg nekünk a kitartásunkat.
Hűséges típus vagyok és kitartó, ugyanúgy mint te.
Németek is kiestek?
Egyre érdekesebbek az erőviszonyok, ezért nem szabad a múlt erényeinek alávetnünk a magunkat.
Számomra a mai nap egy csoda!
@Gábris szomszéd: egyrészt ebbe a szösszenetbe belekeverni a népi-urbánus vitát végtelenül mély sötétséget bizonyít, másrészt gratulálok a szarmázgálásodhoz orbán vezíred parancsára, szorgalmas vagy szó mi szó
@taga20: Ha már zene nekem az ilyen szőkék szimpatikusak igazán. :)

youtu.be/GqERboF7lTU
@habakuk000: Megint félresiklasz, hisz a g..it és csapatát én is legalább annyira károsnak tartom mint te. Egyszerűen csak tanulságos az írás.
@Mariann19:

Nem akarok messzire menni,elbizakodni,de adtunk egy pofont a huhogóknak)

Szerinted hogy lesz a tovább?
@gazoló: ezzel kezdődik a darab:) ordítva szól Joplin:)
@gazoló: Hát azt nem én csinálom, hanem aki írta ezt a szösszenetet. Ja és ettől még alá lehet nekik írni, főleg ha minden tervezett budapesti olimpiát kritizálnának. :)
@gazoló: "Nem akarok messzire menni,elbizakodni,de adtunk egy pofont a huhogóknak)"

Nagy elégtétel volt látni ezt a nagyképű majompofát, magába roskadva a végén. A nap legszebb pillanata volt! :D

scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16114173_1182722305115824_1410294300168549530_n.jpg?oh=64f0da08391c214fda75274e98d80b30&oe=59114567
@Gábris szomszéd:

Nem "nagyképű majompofa" Ő,hanem valószínűleg a világ jelenlegi legjobb játékosa)
@Gábris szomszéd: semmi köze a népi-urbánus kettősséghez, ennek az írásnak egy Diósgyőr Fradi csasztuskához van köze

másrészt de, szolga vagy s az is maradsz, most például orbáné, mert képtelen vagy szabadon gondolkodni,
@gazoló:

Nekem is a neten kellett utána néznem.
"Pojeb sa!"
De ezt nagyon ritkán hallom.
Vagy bazmegolnak, ők is kötőszóként használják, de a "Ty kokot!" változatot gyakoribb. Szó szerinti fordításban "Te f@szt!" jelent. Finomabb változata a " Ty kokszo!"
A cseheknél a "Ty skurví syn! forma jelenti a bazmeget. Szó szerint "Te, kurva fia!"

Tavasszal tervezem megnézni a Mercedes Benz-t. Télen nem utazom vonattal sem. Akkor majd beszámolok róla, melyik változat szerepel a darabban.
@taga20: Ne nekem gratulálj, hanem mécsjanikának, aki az érdi vidékiekről is beszélt. :)
@gazoló: Ettől függetlenül több, mint heroikus volt ez a győzelem, nincsenek rá szavak. E tragikus hétvégén az olimpiai bajnok legyőzése többletjelentéssel bír. Sportolóinkon ott volt a gyászszalag, még ha a nemzetközi szövetség nem is járult hozzá a magyar áldozatokról való egyperces megemlékezéshez.
@Eszter68:

Kösz)

Kimerítő ez az irodalmi megvilágítás)
Elhatároztam,hoty elkezdek tótul tanulni vagy csehül,vagy szlovákul vagy 'csehszlovákiul)
@habakuk000: Hülyeség ez a szolga duma vagy ha mégsem, akkor te is az vagy. :)
@Gábris szomszéd: remek, pallérozott visszavágás, mi mást várjunk, csak udvarolj a kézis fanoknak, terelj ezerrel, aztán egy óvatlan pillanatban jöhet a következő szarmázgálás
@Mariann19:

Külön jól esett a tömött albertvillei csarnokból a hongrie buzdítást hallani a franciáktól)
@taga20:

Úgy legyen!
Mi holnap visszük orvoshoz az egyik macskát, mert véreset pisil. Nem értjük hogyan fázhatott meg, mivel esténként macskaszámlálás van. Addig nem fekszünk le, míg mindegyik haza nem ér.
Hetek óta -20 /1, 2,3,4/ fokra hűl le a levegő, hajnalra.
@Gábris szomszéd: b+, egy nagy csomó szerencsétlen fájdalmát sem vagy képes tisztelni, te hányinger?
@Gábris szomszéd: egy szarkavaró muzsik vagy!

arról pofázz inkább, hogy mennyi zsét utaltál a nolimpiának!
@taga20: Én a kétfarkúaknak utaltam. Te mennyit?
@Eszter68: most kezd magához térni az altatásból, mi pedig végre megmostuk az összes kutya farkát, először azt sem tudtuk melyik sebesült meg, mindhárom merő vér volt az autó hátsó ülésén
@Eszter68: te honnan látod, hogy véreset pisil a macskád? a milyenket még pisilni se láttam, me diszkréten elvonul a szomszédba.
@habakuk000: Már megint milyen baromságokat hadoválsz össze? Ha a leírom a tényeket, pld. gyászszalag az semmiképp sem tiszteletlenség.
@gazoló:

Ha szlovákul tudsz, megérted a csehet egy az egyben. A lengyelt kicsit nehezebb, mert sokat lágyít.
Szlováktudással könnyebben szót értesz szerbekkel, horvátokkal, oroszokkal, ukránokkal, szerbekkel, horvátokkal.
@Gábris szomszéd: nézd meg a táblázatban, 745-ös vagyok. rám foksz ismerni:)

és te mennyit?
@habakuk000:

Na, az elég kemény volt nálunk, mikor a dobi fülét műtötték.
Az altatásból felébredő állat folyamatosan menni akar, de az egyensúlyát nehezen tartja meg.
Szerencsére volt tapasztalatunk ez ügyben, mert a macskáink kettő kivételével mind ivartalanítva vannak.
@gazoló:
Nem merek jósolni, de minél nagyobb a tét - úgy látom - annál nagyobb az elszántság.
Az egy csodálatos élmény volt, ahogyan a francia nézők
rokonszenve átfordult a magyarok felé.
Teljesen átalakította a csarnok feelingjét.
Hogy ezt is megértük...
@taga20:

Gyanús volt napok óta, ezért nem engedtük ki, mikor kaparta az ablakot. A párkányra pisilt, így tudtuk meg mi a baja.
Két helyen is van macskaalom a házban. Előírás szerinti fedett, lengőajtós.
Az almot naponta többször takarítjuk, mivel ha már teli van, nem piszkolnak bele.
@Gábris szomszéd: a számokból! miből másból?
@Eszter68: Jaja de csak az én esetemben. Ha én utalok az képmutatás, ha tagabácsi az hazafiasan jódemokrata. :)
De arra is hasonlít, amikor Juncker bácsi küld részvéttáviratot az mélyen emeberi, de ugyanez Putyintól nyilván csak számító képmutatás lehet.

hvg.hu/itthon/20170121_JeanClaude_Juncker_es_Tarlos_Istvan_is_uzent_a_gyaszoloknak?s=hk

alfahir.hu/2017/01/22/vlagyimir_putyin_veronai_buszbaleset
@Gábris szomszéd:

Hány vasat tartasz a tűzben?
A célról nem kérdezlek, az nyilvánvaló.
@Eszter68: Egy patásördög minimum kettősügynök tudod. :)
@Mariann19: ))

Szimpatikus ahogy Sabate keveri a lapokat,teszi a dolgát szerényen,csendesen remélem a torna előrehaladtával újabb és újabb dolgokat húz még elő a kalapból!
A fiatal Juhász játéka élményszámba megy,Lékai pedig igazi vezéregyéniséggé nőtte ki magát!
A szegedi Baloghról)tuggyukki,a többiek pedig ha le tudják vetni a gátlásaikat,bármire képesek leszünk)
Innentől már az sem érdekelne,ha kiesnénk(persze ne így legyen),a kézivilág felkapta a fejét)
@Eszter68:

Nem tudják átlépni az árnyékukat,hogy ők mármint a dzsobbik ne a fidess fiókszervezete legyen,bár nagy szükség lenne rá,hogy végre tökös ellenzéként viselkedjenek és számolni lehessen komolyan velük 18-ban(
Mintha törvénybe lenne foglalva,hogy fel kell csatlakozni a főni valagába és azt a központi nótát kell fújniuk amit a gazdatest és abból kilógó birkáinak kórusa(
@Eszter68:

"Nekem is a neten kellett utána néznem.
"Pojeb sa!"

Olyan fiatal az ország,hogy még sok mindenre nincs megfelelő terminilógia?)
Viszont észak,dél vagy kelet fele sem vagy elveszett ember,ha beszéled a nyelvüket)
@gazoló: Nyilván azért cincálják már most darabokra a g..iék Vonát, mert ő is csak műellenzék. :)
@gazoló: "Nem tudják átlépni az árnyékukat..."

A mécsjanikáknak viszont ez is sikerül. :)
@Gábris szomszéd:

Őt is kicsináljátok saját kezűleg,hamarosan(
@gazoló: Én a légynek sem tudnék ártani, de ezt te is tudod.
Neked is szép álmokat. :)

youtu.be/ds_5cLu4FUk
@Gábris szomszéd:
már kérdesztem de senki sem tud válaszolni:
aszongya Izrael első számú embere!!! az irániaknak, hogy ők nem ellenségek, és barátkozni akarnak, mialatt a netán yahú aszt hörgi, hogy a legnagyobnb ellenségük Irán és zokog a Krump Lee tyérde előtt, hogy legalább 12 ostorcsapásra ítálje a gonosz perzsákat (na nem a perzsamacskákat) mert már teljesen kifogytak ellenségből és anélkűl meg nem is igazán jó élni, meg nem lehet eltakarni, hogy ők az egyetelenek a Föld -ön akik nem vallják be mennyi nukleáris töltetük van a spájzban és aszt sem publikálják mikor mennek a picsába Géázából és bontyák le a kerítést meg a vesztegzárat

és mindebben milyen szerepe van Jared Kuschner nak aki fővő és szagos tanácsadó meg ortodoxiában szenved miközben tigris mosollyal kering a Fehér Házban mint a múlt Kísértete

brühüyyy
kkk

és miért a legnagyobb elnöki probléma az, hogy hányan is voltak az ő inaugurációján ( a sánta kóbor kutyát sem érdekelte???)
Jó reggelt'gyíkok!

A népi-urbánus ellentétek eliminálására egy jó példa))
Kézcsók a hölgyeknek!

sokszinuvidek.24.hu/eletmod/2017/01/22/200-ezer-tulipannal-indult-a-szezon-hollandiaban/

www.youtube.com/watch?v=KdbVSrAB3xg
Azt írta tegnap valaki, jó az, ha a fiatalok világot látottak.

Ez egy szép gondolat, csak kérdés, ki, hol és milyen világot lát. No és annak melyik részecskéjét. Mert mást lát aki nyaralni-telelni megy más országba 1-2 hétre, vagy oda megy dolgozni. Aki más országban, más nép közt él, dolgozik, az megtapasztalja, hogy más a vélt valóság, mint a tényleges. Az emberek többségének a világ minden részén munka, megaláztatás és kevés anyagi jut. Ez a kijózanító valóság.

Beszélik a tv-ben, hogy Trumpi mennyire teccik a népnek. Ez valóban így van, mert az emberek nagy része ( az értelmiségből is sokan ) az usa-ban és máshol is, falja a tv valóságnak csúfolt műsorait. Abban pedig láthatják, hogy ez a csilliárdos milyen közvetlen, trágár, pont úgy viselkedik, mint Bili a kocsmában, megtapogatja a csajokat, kiköp a földre. Ez teccik, ez az ember kell nekünk! Az értelmiségnek nevezett réteg meg néz ki a fejibül, hogy van ilyen? Nos van.

A nézőktöbbség el is fogadja, hogy amit lát az a valóság, ez ellen meg nem próbált még senki ereményesen fellépni. Addig sikerült nálunk eljutni, hogy a pornót részben kizárták tv műsorból, és csak egyéni előfizetéssel lehet nézni ezeket a csatornákat, de a népbutító műsorokat még nem célozták meg. A nemzeti médiahatóság sem. Pedig ez előbb-utóbb a populizmusnak is visszaüt, pont azon oknál fogva, hogy ezek a tömegek azt vélelmezik, ha a Trumpi-féléknek lehet, akkor nekik is lehet, és nekik is pont annyi jár. Amikor majd látják, hogy nem jár és nem is jut, no akkor majd keserű ébredés után a tömegek pált fordulnak.
@látjátok feleim szümtükkel:
jéééééééééééééééééééé

a zébredés nagyon tud sajgani...Billy texas külső ből remélem nem a Dallas karaktereiből indulsz ki (bizonyos vagyok benne) mert azok az ideális sakál stílusú eredeti kapitalisták akik már nem léteznek van viszont újra KKK, és lassan kétféle jelöléssel lesznek ugyanazon útvonalon tömegközlekedési járművek az egyik csakis négereknek a másik meg a fehéreknek a többi árnyalatot nem tudom hogyan fogják megizélni

az amit @haba írt itt fent, miszerint sokat akar a szarka de nem, bírja a farka az most kezdődik élőben nem pedig valóság só

kkk
brühüyyy
Ébredés?

"Ha nem kap állami segítséget, hamar felszámolás alá kerülhet a madárinfluenza miatt bajba jutott víziszárnyas-ágazat – legalábbis ettől tartanak a Magyar Nemzetnek nyilatkozó ágazati szereplők. Bár a tenyésztőket kártalanítják, a feldolgozókat nem, ezért náluk állítólag már a napokban elkezdődhetnek a kényszerű létszámleépítések."

A feldolgozók nem kapnak kártalanítést ezért munkahelyeket szüntetnek meg, majd a termelő újabb állatait nem tudják felvásárolni, mivel nem lesz munkás, sőt lehet, hogy feldolgozó üzem sem. Vagy már épülnek a haveri feldolgozók?

index.hu/gazdasag/2017/01/23/tobb_ezer_allast_fenyeget_a_madarinfluenza/

Miért is nem kiemelten fontos nemzetgazdasági szempontból a baromfifeldolgozás? Nem ér annyit, mint pl. egy autógyár?
"A régi paradigma hívei folyamatosan azt próbálják elhitetni, hogy nem lehet olyan változásokat előidézni, amit pédául a múlt héten beiktatott Donald Trump akar."

Mondta Or bán.

Azzal nincs baj, hogy mit lehet és mit nem lehet megcsinálni, a baj azzal van, hogy mi lesz a következménye. A fontolva haladás szerintem egészségesebb, mint tombolva rohanás.

Azt is mondta valaki, hogy "Minden nemzetnek joga van ahhoz, hogy saját magát tegye az első helyre. A multilaterlizmus vége van, és a biltilateralizmus, vagyis a kétoldali megállapodások korszaka köszöntött be. Ezzel igazolhatóvá válik, hogy döntések meghozatalakor a nemzet érdekét kell előtérbe helyezni."

No ez már többször megtörtént a világban, és mindig háború vetett neki véget. Mert valaki mindig első akart lenni az elsők között. Az elsők meg nem örültek a törekvésnek. Ráadásul asse mindegy, hogy mekkora az első(k) potenciálja. No nem a szexuális.
Meg ugye még az se tisztázott, hogy ki és mi a nemzet, ki annak a része, vagy ki nem. Mert van aki része lesz letelepedési kötvénnyel, van aki meg ide születésse és ebből eredő mayar állampolgárságával is kitakarítandó innen, ami nagyon ismerős, mert volt már ilyen. Nálunk is. Amikor a magyar állam nem védte hanem támadta saját állampolgárait. Szóval hol is tart a fidesz?

Hajrá fiatalok, indulás katonának!

Ezt is mondta:
" Az a nemzet, ami magát nem képes újratermelni, az lemond a jövőhöz fűződő jogáról. Nem lehet "ravaszkodásokkal" elfedni, ezzel ugyanis a nemzeti identitás feladása elkerülhetetlenné válik. Európának és Magyarországnak erre megoldást kell találni."

A Trumpi országának miként is áll a nemzetiségi összetétele? Ezt Or bán még nem hallotta?

Ezt is mondta:

"... ugyanis "sok százezren élnek itt, akikről semmit sem tudunk"."

No ez nem meglepetés, mert tényleg sok százezren élnek hazánkfiai, akikről a kormány nem sokat tud, max annyit, hogy a névjegyzékben szerepel. Meg esetleg, hogy minimális nyugdíjat sem kap. De azt, hogy miből él, már nem tudni.

Aha, kibújt azrt szüg a zsákból:

"Orbán szerint őszintén ki kellene mondani, hogy mi európaiak nem tudjuk megvédeni magunkat külső segítség nélkül, pedig erre nagy szükség van, ha meghatározó szereplők kívánunk maradni a világszínpadon. A közös európai védelmi szövetség kialakítása épp ezért kulcsfontosságú."

Mondon én, hogy saját katonaság kéne, meg helikoffer, nem Rogánnak, hanem a katonáknak.
De szőr van a levesben, mert a három katonai világhatalommal egyszerre nem lehet szerelmeskedni, valaki mindig kimarad.
Főleg ha olyan kicsi, mint mi.

Ezt is mondta:

"Európa akkor volt erős, amikor több erőközpont volt a kontinensen, Brüsszel viszont most ezzel ellentétes folyamatokat erőltet, centralizálni akar."

Polgártársaim, mindenki horgonyozza magát oda ahol van, de sürgősen, mert ez igen csak kiút az únióból.

www.portfolio.hu/gazdasag/orban_engedelyt_kaptunk_a_legmagasabb_vilagi_helyrol.242903.html
@látjátok feleim szümtükkel:
a teknyővájó nincs egyedűl ezzel, mások is kavarják, de azok sikeresek vagy legalább sikeresebbek mint ez az útszéli rabló.

elérkezett az ideje annak, hogy a szarka felismerje hogy túl sokat akart és nem bírja a farka (puhapöcs kemény bikának álcázva plakátokon és választási kortesbeszédekben)

elsősorban monetáris válság lesz egyre erőteljesebben, amit Kína kb 25 évvel ezelőtt -tervszerűen- beindított és egyre nagyobb tábort sikeredett maga köré gyűjtenie...az érdek az nagyon nagy úr!!!

mialatt az a hatalom amely assziszi magáról, hogy mindenható a Maghhrebben és a Levantén csinál olyat amivel a fegyvergyártó iparát fenn tuggya tartani addig a bölcsebbek haggyák eszt lesz ami lesz alapon és egész földrészeket vonnak saját érdekszférájukba amiből a "mindenható" valahogy kimarad...
bilaterális? multilaterális? eseti elbírálás kérdése ... állandóan felmerűl egy kérdés? (nemcsak egy de ez olyan piszkaszurka) mi érdeke fűződik süsüéknek izraelhez és annak akármilyen létéhez...mialatt ezzel elfoglalja magát az idő is meg a világ is kifut alóla, és megmarad neki jeruzsálem az új nagyköveccsége számára, ami egy hatalmas diplomáciai bohózat azaz a csinnbummcirkusz része...

az ellenségkép fenntartása sem fog sokáig megoldást adni, mert csak ki fog derűlni, hogy nem azok bántyák a süsüéket hanem pont fordítva

a brexit és Theresa May akciói most "kicsit" megborzongattyák sokak gyomrát és a fejükben az agyuk helyén lévő akármijüket

brühüyyy
kkk

a teknyővájó mikor ismeri fel, hogy a szarka farka sem bír el mindent?
@Gábris szomszéd:
még a végén egy ilyen esemény segít egységbe forrasztani a szétesett nemzetet?

brühüyyy
kkk
szégyen
@Rodeo36: Ha már teknyővájó ehhez a dumájához mit szólsz? :)

"Amikor a jegybank "ellenzékben" volt, amikor két különböző irányba húzott a politika és a pénzügyi világ, Magyarország sokat szenvedett, feleslegesen - fogalmazott Orbán. Ám mióta a nemzeti bank keresi az együttműködést a mindenkori politikai vezetéssel, azóta látványos a gazdasági fejlődés.
Orbán nagy változásként értékelte az új amerikai elnök, Donald Trump azon kijelentését, amely szerint minden nemzetnek joga van ahhoz, hogy saját magát tegye az első helyre. Orbán szerint ez a mondat korábban nem hangozhatott volna el. Értékelése szerint ez a kijelentés Trumptól azt jelenti, hogy a bilaterális korszak köszöntött be.
"Engedélyt kaptunk a legmagasabb világi helyről, hogy nekünk is szabad magunkat az első helyre tenni. Nagy dolog ez, nagy szabadság, nagy ajándék" - kommentálta az új amerikai elnök szavait Orbán Viktor. Szerinte a bilaterális megállapodások előtt nyílik meg a tér a katona- és a gazdaságpolitikában is."

index.hu/gazdasag/2017/01/23/orban_miota_nincs_ellenzekben_az_mnb_azota_latvanyos_a_gazdasagi_fejlodes/
@Rodeo36: Egy kis röhögény?

Benjámin, Sára és az ajándékok - a rendőrség vádemelést javasol Netanjahoooooo ellen. ;)

www.hirado.hu/2017/01/23/vademelesi-javaslat-az-egyik-netanjahu-ugyben/#
Torgyánrol megemlekezo poszt?
@Bicepsz Elek77:

Asse tuggya már senki, hogy ki volt a Losonczi Pál.:D
@Gábris szomszéd:
ez a jesszusmáriaszentyózsefmegaluciferi esettye krump lee vel...a film aszt mutaTTYA BE AMI A JELEN VALÓSÁGA,

és hotgy mennyire lehet "szeretni" az ilyet...maguknak csinálták basszák meg

most ez folyik: krump lee az elnök ugyanakkor ezzel párhuzamosan

mint Dante a Pokol bugyrai

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

azaz, felismerte/elismerte, hogy süsüék függenek Kínától is, és baráccságtalan lépés lenne, ha kizárná abból amibe ők vitték bele...az abortusz dolog az túl van hajtva, a családtervezésnek kellene helyet adni ami kizárólag egészségi és gazdasági alapon működhetne ami mostanában átpolitizált ezért seggség...migráncsok, példa lesz bundesmuttinak ki kell baszni azokat akik csak kárt okoznak és élősködnek

a többit majd megláttyuk első nap még van (ha van?) kb 1500 napja

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
figyelj másra is, és tanulj meg "olvasni" a hírekben!!!
WAPO legfrissebb-ből, íme:
A White House statement said the two agreed to consult closely on regional issues, “including the threats posed by Iran.” It said Trump emphasized the close relationship between the two countries, promised to work toward Israeli-Palestinian peace, and stressed that countering the Islamic State “and other radical Islamic terrorist groups” will be an administration priority.

Netanyahu, in a statement released by his office, called the conversation “very warm.” He said he had “expressed his desire to work closely” with the administration, “with no daylight between” the two countries.

azaz akkorát rúgott a netánjahú orrába, hogy az azüta olyan mint egy lófasz!!! ha zsidó palesztin békét akarja megoldani és a környező isis pisis meg egyéb (süsüék által oda oktrojált lófaszokat akarja mexüntetni) bullshit tek ellen küzd akkor akkor Irán szerepe is alapvetően megváltozik: már nem lesz ellenség, hanem kereskedelmi partner, azaz: FELAGGYA MINDENT IZRAEL ÉRDEKÉBEN ÉS MINDENKI MÁSNAK LÓFASZ A SEGGÉBE süsü elvet (netánjahú aszongya nagyon bensőséges volt a beszélgetés és közben csikorogtak a fogai) a zisis ali al baghdadi vagy mijalófrasza meg lett bombádzva ma!!! és lehet már nem is él azaz szétbassza a tűzfészket és akkor dolgozni kell nem háborúzni...a migráncsok mehetnek haza és a bundesmutti kikezelteti magát a seggségből akkor ő is el kezdheti kibaszni a fölöslegesen és a nép terhére eltartott ingyenélőket

lesz még sikoly és az fogaknak csikorgatása???

néha aludnom is kell...majd megint leszek

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
Kevesebbért is akasztottak, mint amit az MNB elnöke művelt ellenzékben. Csúszó leértékelés eltörlése, tartalékok leépítése, mesterségesen magasan tartott forintkamatok...
Ja, de azért még mindenért Gyurcsány volt a hibás!
@Rodeo36: A g..i vajon mikor menekül Egyenlítői-Guinea-ba? :)

alfahir.hu/2017/01/23/gambia
Balesetek sajnos történnek, akkor is, ha csak a szomszéd faluba kell utazni:
hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%B6rb%C3%B6lyi_aut%C3%B3busz-baleset
és nem kell vízeséshez utazni, itthon már víztoronyból is előállítottuk:
vs.hu/magazin/osszes/eddig-nem-tudtuk-hogy-ilyen-szep-ha-szetfagy-egy-viztorony-0114
@Gábris szomszéd:
Á, nem oda! Még kiadnák.
"Amikor szétpukkan a buborék és jön az elkerülhetetlen kijózanodás, természetesen csak az átlagembert érinti – Orbán szépen visszahúzódik birtokaira, arénája árnyékából figyelve majd, miként próbálja újra összekaparni magát az ország az ámokfutása után."
b1.blog.hu/2017/01/23/a_fidesz_sikertortenete_valojaban_egy_nagyon_rosszul_mukodo_gazdasag
@Gábris szomszéd:
gambia??? kkk elmenekült... g.i. nek a helye a hamvasztóban

brühüyyy
kkk

a WAPO cikk hsz -ei (ugye mind süsü) aszongyák: netánujahú őrjöng, de csak zárt ajtók megett...most ki fog derülni sohasem akartak két államot és sohasem akartak békét és keverik a szart habosra pontosan ennek érdekében a többi rablómese meg az általad ídézett Shulamit keddves vallomása
@kekex:
na ez, pontosan ez nem lesz...ki fogjátok belezni, és a maradékot a beleire akasztva felfüstölni a pancsoló arénában majd elhamvasztani

brühüyyy
kkk
még a "gamb"-ok is okosabbak mint levédiabasznád birkái
@gazoló: vagy csak Eszter sem beszél ilyen szavakat. A szleng más tészta. Én pl. még így tanultam a kérdéses tevékenységet az iskolában: pohlavný styk
Igaz, hogy ez nem pontosan az, amit kérdeztél, de ugyanazt az eseményt jelöli. ;)

A nyelvtanuláshoz sok sikert! Nem lesz könnyű, mert alapvetően más a felépítése, mint a magyaré.
Ráadásul sok a rendhagyó és a flektáló (szótő hajlító).

Ja, bulgáriából jött kamionsofőrrel is tudtam kommunikálni, bár az elején nehéz volt, mert rázta a fejét, hogy érti! :D
én meg nem értettem, hogy mit nem ért. Aztán én bólogatva mondtam, hogy ,,da'' , ezen meg ő akadt ki. :D

Fordítva bólogatnak ott délen, még az albánok is.
A 2CELLOs fiúknak a zenén kívül a képekhez is nagy érzékük van - csodálatos Plitvicai képekkel!
www.youtube.com/watch?v=nkcm5cT9gGI
@Gábris szomszéd:

Te Gábris, te végigolvastad az ominózus szösszenetet? Vagy csak ezt a nyúlfarknyi részt belőle. Ha nem, akkor itt megállunk, akkor semmi új, csak a szokásos.

Ha végigolvastad,akkor a következő kérdés: te tényleg azt gondolod, hogy ez a szösszenet a szerző valódi véleménye a "vidékről"? Mer' ha igen, akkor te is erősen PISA negativ vagy.
@Eszter68:

Liptovská Teplá-n nyaraltunk, amikor két hátizsákos cseh érdeklődött az autópálya felől (dialnice/dálnice). Igen, csak ők következetesen szelnyicét emlegettek, nálam meg ez a kifejezés nem volt ismerős. :)
A diktatúra vége? Szerintem ez kezdete valami rémálomnak, avagy propaganda unortodox módra.

"A műsorvezető elmondta: a kedvenc pillanata az volt, amikor Trump azt mondta: „Világ népei, köszönöm”. Kiszeljov szerint amikor Vlagyimir Putyin a beiktatást nézte, bizonyára azt mondta erre: „Szívesen”. Úgy vélte, az oroszok minden más nemzetnél lelkesebben követték Trump beiktatását, sőt, ünnepelték azt. Hozzátette: Oroszország türelmesen kivárta „az amerikai rémtörténet” végét."

24.hu/kulfold/2017/01/23/a-kreml-fopropagandistaja-szerint-donald-trump-egy-igazi-muzsik/
@kekex: Csodás fotó! A fotós megkérdezte-e a helyieket -- akik víz nélkül maradtak --, hogy vajon ők is ennyire gyönyörűnek találják a szétfagyott víztornyot?
@látjátok feleim szümtükkel: ,,Polgártársaim, mindenki horgonyozza magát oda ahol van, de sürgősen, mert ez igen csak kiút az únióból. ''

Még nem döntöttem el, hogy Kazahsztán vagy Montenegro hivatalos nyelvén kezdek el tanulni.
Egy piros autóval furikázónak a bicósok iránti ellenszenvét csökkentendő:

img.over-blog-kiwi.com/1/10/82/36/20160625/ob_a9d17c_galerie-images-droles-insolites-et-s.jpg
@graphics:
"Szép az, ami érdek nélkül tetszik"
Tehát sajnálom a víz nélkül maradtakat, de attól még csodás a fotó!
Egyébként vidéken sorra durrannak el a vízórák, ami ugyanúgy víz nélkül hagy - de nem olyan látványos.
@DarthVader: So much truth. Such yes. No offense. Arra gondolsz esetleg, hogy a stílus maga az ember? :)
@graphics:

Nem tudtam,hogy te is a szlovákiai .rögmagyar vagy)
@látjátok feleim szümtükkel: D

onnan:

„Biztos vagyok benne, hogy a jövő évi bevalláskor már több tízezren követnék a példámat azok közül, akiket jelenleg szintén mérhetetlen frusztrációval tölt el, hogy a nem kevés befizetett adójukat közfeladatok biztosítása helyett hűbéreseknek és strómanoknak utalják ki, ennek elfedésére a Néptől kapott hatalmat kihasználva törvényeket hoznak, és amikor végül kiderül, hogy még ahhoz is tehetségtelenek, hogy lelepleződés nélkül lopják el a pénzünket, akkor csak egyszerűen megrántják a vállukat. És ami rosszabb: mi is megrántjuk a vállunkat.”

A levél így fejeződik be:

„Ha a közpénzek Magyarországon egy kormányrendelet nyomán egyik napról a másikra elveszíthetik közpénz jellegüket, és én mint állampolgár nem tehetek ez ellen semmit, abban az esetben jobbnak látom, ha ez a pénz már a folyamat legelején, nálam elveszíti közpénz jellegét (ha egyszer úgyis ez a sors vár rá). Ezért Önök se kérjék tőlem ezt a pénzt, mert ez már nem az, nem közpénz.”

Guma korcsmájában 'rídmor)

offforever.blog.hu/2017/01/24/polgari_engedetlenseg_vissza_az_adomat_ha_nem_kozcelra_feladatra_hanem_a_vezetok_es_a_haverok_haszna#ixzz4Wf70grzt

Ahhoz meg külön gratula,hogy decemberben sikerült szétkúrni egy komplett rablott magánnyugdíjnyi zsét 'tetves kurmányunknak(
444.hu/2017/01/24/egy-magyar-adofizeto-megirta-a-nav-nak-visszakeri-a-penzet-az-allamtol-mert-nem-arra-forditjak-amire-kellene

Kurvára igaza van az ürgének.

„A legfontosabb üzenet az, hogy fogjuk már fel, hogy ez a pénz a miénk. Amit most ellopnak, azt nem valami felhőből lopják el, hanem ez az a pénz, amit mi befizetünk. Ha sikerülne az emberekkel megértetni, mi a közpénz, akkor lenne esély arra, hogy igazi fordulatban gondolkodjunk.”

„És nincs senki, akitől megkérdezhetném, hogy miért kell egy 27 éves lánynak 2016-ban majdnem belehalnia egy vakbélgyulladásba, miközben másfélmillió forint adót vontak le tőlem a tavalyi évben, épp az ilyen közfeladatokra. Arra, hogy legyen mentőkocsi, amelyik kijön, ha nagy baj van, legyen tűzoltó, aki eloltja, ha ég a házam, legyen orvos, aki meggyógyít, ha megbetegszem, és legyen tanár, aki tanítja a gyerekem, ha nem közmunkásnak vagy szalagmenti dolgozónak szánom. Ezekre fizetem az adómat; nem kastélyra, nem ruandai útra, nem kisvasútra, de legfőképpen nem számomra ismeretlen unokatestvérek magánbankszámláira”

„Ha a közpénzek Magyarországon egy kormányrendelet nyomán egyik napról a másikra elveszíthetik közpénz jellegüket, és én mint állampolgár nem tehetek ez ellen semmit, abban az esetben jobbnak látom, ha ez a pénz már a folyamat legelején, nálam elveszíti közpénz jellegét (ha egyszer úgyis ez a sors vár rá). Ezért Önök se kérjék tőlem ezt a pénzt, mert ez már nem az, nem közpénz.”

Hát ennyi.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amúgy, ha már a g..i szerint a lázadás éve lesz 2017, én is gondolkodok rajta, hogy idén nem fogok iparűzési adót fizetni.
Majd nálam jól elveszíti közpénz jellegét.
Semmi gond polgártársak, nálunk már alig van nyomása a gáznak, a hideg meg egyre nő. Persze nincs gond a gázellátással, a tárolók tele vannak ( meg a haverok bukszája is ). Mondja az Or bán államosított gázszolgáltatója.
Vajon az állampolgárok töke mikor lesz tele?
Arra azért befizetnék, hogy mit szólna az alkotmáyníróságnak nevezett csapat ahhoz, ha egy adófizető polgár oda menne, és kérné a köszpénzügyi rendelet megsemmisítését. Mert akárhonnan-akármennyi pénz folyik be az állam bármelyik szervéhez, az mind a köz pénze.
A Magyar Nemzeti Bank is nevében viseli, hogy a nemzeté, a nemzet pedig az adófizetőké. IS. Meg a kormány összes pénze .IS.
Mivan??????

"...Kertész ügyvédje az egyik helyreigazítási ügyben a keresetük visszavonását azzal indokolta, hogy „más eljárásban keresik majd az igazukat″."

index.hu/belfold/2017/01/23/rogan_rejtelyes_ugyvedbaratja_annyi_sajtohelyreigazitasi_pert_bukott_hogy_feladta_azokat/

Törvénymódosítás készül?
...csekonicstempó( /bocsánat báróúr

Szegény báróról tartja a mondás,miközben semmi köze nem volt a pénzszóráshoz:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kiderultek_a_soha_nem_latott_kormanyzati_penzszoras_reszletei.628337.html

..............

hu.wikipedia.org/wiki/Csekonics_J%C3%B3zsef
@gazoló:
Mire számíthatunk ma? - kérdezed fenti kommentedben.
Nagyon-nagyon nehéz szülés lesz.
Mint olvasom, a norvég edző Dániára dolgozta ki a stratégiáját, ehelyett velünk kell játszaniuk. Így másfél napja maradt a taktika kidolgozására.
Ez talán az egyedüli mentsvár.
Bár, ha a fiúk ugyanolyan - a meccs végéig tartó - dinamikával játszanak, talán van esély.
Úgyhogy HAJRÁ!!!!
@Mariann19: DDD Szia!

Talán nincsenek akkora nevek,mint a dánoknál,de mint északi""szörny" félelmetes ellenfél lesz.
Szükség lesz az öszetartásra,bízunk a csapatunkban és ha annyit kihoznak magukból mint Dánia ellen, elég lesz))

Hajrá magyar fiúk!

Remélem a kollégának arcára fagy a mosoly)

www.facebook.com/tv3sporthaandbold/videos/1250025881679150/
.........

Nem mentem ma sehova a meccs miatt,már melegítek)
@gazoló:
"Nem mentem ma sehová..."
Képzeld el, hogy én a privát orvosomat mondtam le.
Sajnos az okáról lódítanom kellett, mert nem mertem megmondani, hogy ma lesz a norvég-magyar kézi.
Biztosan rám förmedt volna, hogy az fontosabb még az egészségemnél is? Akkor ő miért tüsténkedik?
@Gábris szomszéd:
Van egy javaslatom.
Nézd csak fél szemmel. Úgysem tudod megállni, ugye?
@Mariann19: D

De,azért remélem nincs nagy baj és túléled)
Itt elsősorban az infarktust értettem))
@Mariann19:

Remélem Fab is benyugtatózta magát,esemény előtti kofolával)
@Gábris szomszéd:

Fél szemeddel 'vizslasd vonát))
@Gábris szomszéd:

..vagy usácskát vagy putyinkát vagy a 'mekszállt területek rebootját))
@Mariann19: Mostanában azt vettem észre, ha nagyon szurkolok akkor kikapunk. :(
@gazoló: Közben pedig tovább dübörög a "baloldal"? :)

Ellehetetlenítik Botka miniszterelnök-jelöltségét

index.hu/belfold/2017/01/24/harom_problema_ellehetetleniti_botka_miniszterelnok-jeloltseget/
Kapaszkoggy Malvij, jön a kanyar! Befagyott a gázcső. Kilátott márilyet? Én igen, tele volt jéggel.:(
@látjátok feleim szümtükkel:

Malvin az a Malvij, sajnos nem túl jó a szövegszerkesztőm. Kirúgom.:)
A nem korekt politika jegyében Szijjártó "Kijelentette, hogy ha a magyarság jogainak korlátozása mellett döntenek, akkor ezt a problémát Magyarország az Euópai Unió elé viszi megtárgyalásra."

Kár, hogy Ukrajna nem úniós tagállam, meg az is kár, hogy állandóan ütik-vágják az uniót, oszt most mit akar ott?

www.hirado.hu/2017/01/24/szijjarto-magyarorszag-elutasitja-az-ukran-allamnyelvtorvenyt/
@Gábris szomszéd:
jaaa bigdzsó a seggében horgya a zagyát...a pina aki kérdezi asse különb

brühüyyy

kkk

a kettőnek együtt nincs annyi esze, mint egy tyúknak
@látjátok feleim szümtükkel:
szijjgyártópubi: anyúúúúúú bántanak a zukránok brühüyyy

kkk
nem szeretik ukrajnát? hogy a picsába' van ez, most aszt kell szeretni mert az kedves a süsüéknek? de meddig?
@látjátok feleim szümtükkel:
ééééééés felszálla a füst olyan igazi british füst, átláthatatlan...most lesz interregnum??? kinn is vannak meg nem is, pénteken terike mászik be fehér házba találkozandó Krump Lee újdonsűlttel

brühüyyy
kkk

Krump Lee egyébként szét akarja baszni a pisiseket és békét akar bashar al asszád dal?
netán jahú meg harakirit fog elkövetni???
@Gábris szomszéd:

Baromarcúak lömpömpőstől,dzsobbikostul,maszopostuldékástul..mondtam már,hogy arra szavazok aki a legesélyesebb 'geciland megdöntésére..felőlem riszálhatnak...

.."szavazz rám,hogy legyen állásom nem játszik,de hogy "gyuriferi ténylegbalfasz az tisztánlátszik...
gepnarancs.hu/2017/01/lengyelorszag-es-magyarorszag-surgeti-a-legelszantabban-az-eu-reformjat/

“hiszen mindnyájunknak szükségünk van rá” – jelentette ki Szydlo.

A teknyővájónak meg pláne szüksége van rá, hogy legyen mit lopni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Ha eddig nem értetted, ebből az írásból megértheted, hogy mi az unortodox gazdaságpolitika veleje. Reklámozzuk azt, ami nincs, hiszen eladni akkor sem tudnánk, ha lenne is. Igaz, adóforint az van sok, el kell költeni. Haszontalanul.

index.hu/gazdasag/2017/01/24/aldomas_nemzeti_kereskedohaz_premium_magyar_termeloi_elelemiszer_kozossegi_ernyomarka_meszaros_lorinc_mango/

Tralabatta (törölt) 2017.01.24. 15:38:26

Szerencse, hogy a magyar nyelv a 743.1 millios Európában csak néhány milliónak jelent valamicskét, s abból is csak kevesen olvassák ezt a fizetett borzalmas hányadékot.
Szégyelem, hogy értek magyaru. Ezt olvasva szégyelem, hogy magyar vagyok.
@gazoló:
"De, azért nincs nagy baj, remélem, túléled."
Bárcsak a meccsünk lenne ilyen jó kilátásokkal megtűzdelve.
Nincs komolyabb baj, csak jó magyar módra képtelenség bejutni az endokrinológiára, ezért megyek privát negyedévenként kontrollra.
Mi az a kofola, amit Fabius esetleg bevesz?
Lehet, hogy nekem is kéne.
@Gábris szomszéd:
Akkor húzd be a drukkolód kézifékjét, nehogy a túláradó szurkolásod miatt kapjunk ki.
Én meg mindenféle babonákat bevetek ilyenkor.
@Mariann19:

'csehszlovák kokakóla)

www.bumm.sk/archivum/2007/05/10/8943_kofolat-a-magyaroknak

Azért gondoltam mert Fab is nagy kézifan,de antialkoholista)
@látjátok feleim szümtükkel:
A napokban hallottam néhány vezető közgazdász értekezését, amelynek az egyik konklúziója beleillik az "Áldomás" termék rögös útjába.
Azt feszegették, hogy szép-szép a makro mutatókban szereplő GDP, csak nálunk kétszeres ára van a produktumoknak.
Te tudod, hogy ez azt jelenti, hogy így bármilyen a költségszint, emeli a GDP-t.
Az Áldomás esetében sem lenne baj, ha a piac azt elfogadná, de nem hinném, hogy ilyen borsos ár mellett nagy lesz a kapkodás a nemzetközi piacokon iránta.
Akkor Orbán megint megrendül, és válságstábot hív össze, hogy mi a fene is van a versenyképességgel, a GDP meg nő, mint a dudva.
444.hu/2017/01/24/orban-viktor-meghallgatta-a-vasas-szurkolok-ohajat-es-nagyobb-stadiont-kap-a-csapat

A diktatúra vége?

"Orbán Viktor (teknyős cigány) jelezte, hogy a kormány ezeket a törekvéseket támogatja, és biztosítja a szükséges többletforrásokat az egyesületnek.”

A marhák, kérhettek volna egy új 100 ezres stadiont is.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló:
Akkor én maradok az eredeti kólánál.
@Tralabatta:

"Szégyelem, hogy értek magyaru."

Elvtárs! Bírod a magyaru nyelvet?

"Ezt olvasva szégyelem, hogy magyar vagyok."

Nem baj elvtárs, azé, lápimagyari még "lehecc"

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Tralabatta: "Ezt olvasva szégyelem, hogy magyar vagyok."

Akkor húzz a picsába innen!
Mert itt a blogon és az országban is bizony vannak ilyenek is, meg olyanok is, meg vagy te is. Ráadásul nem mondta neket itt senki, hogy téget szégyelne. Mert ezek a szégyelni valók Fabbal együtt, intelligenciában nem a béka segge alatt vannak, mint te. Ha valamilyen szót nem értenél, guglizz!
@Oxica:

Ez a bunkófejű jól bemutatkozott.:D
@Mariann19: Nem néztem mert dolgom volt. :(
@Mariann19:

Kár,hogy nem az a csapat jött ki a pályára,aki az előző meccsen.Nagyon rosszul kezdtünk,sajnos nem tudtunk magunkhoz térni,mint ökölvívásban a versenyző aki nagyot kap és utána végig támolyog.
Ma nem voltunk egy súlycsoportban a norvégokkal,de ehhez is gratulálok a fiúknak)

Orvosod?)
@gazoló: nem tuggyuk átugorni az árnyékunkat.

mi abban vagyunk jók, ahol a forgóajtón kell varázsolnunk. az pedig egyéni sport.

persze, ha szerencsénk lesz, ako lesz olimpia.

persze, ha nem itt nálunk:)
@gazoló:
Nem mondom, hogy romokban heverek, mert ez a három gólos különbség is ideális a valós teljesítményhez.
De. Nem szoktam az edzőt bírálni, azonban azt megjegyezném, hogy Miklert már a 15. percben lecserélhette volna, mert ma baromian nem volt formában. Balogh és Ancsin stílusa nem illik a norvégok játékához, ehelyett Bánhidit, Bodót, Jamalit lett volna jó erőltetni a távoli, eredményes lövéseik miatt.
Az orvosomra nem volt szükség, mert a pajzsmirigyem jól működik, és hála Istennek, infarktust sem kaptam.
Most valami kiegyenlítő tabletta kéne, hogy helyre álljon a lelkivilágom.
@Gábris szomszéd:
Jól tetted, látod a sors gondoskodott rólad, és megkímélt egy traumától.
Mázlista!
@Mariann19:

Ezeken filózgattam én is közben,tudva,hogy van még egy klasszis kapusunk jó hosszú végtagokkal megáldva.
Valószínűleg jobban odaért volna a szélekre helyezett lövésekre!
Az pedig teljesen egyértelmű,hogy a mozgékonyabb 'légiót kellett volna bevetni(

Balogh nem így szokott játszani,mint egy újonc.

Gratulálok a norvégoknak!

Ezért a főni nagy kegyesen majd megengedi nekik,hogy ennél is több zsetont utaljanak a számláinkra)mármint az övére(
@taga20:

Már megint kárörvendezel(

"ha szerencsénk lesz, ako lesz olimpia."

kepek.444.hu/2014/08/07/a-legujabb-gorog-romok-a-2004-es-olimpia-maradvanyai/

Én is így nézek most ki.
@Mariann19: Én is pont erre gondoltam. Mire hazaértem már csak két perc volt hátra.
@gazoló:
A kapus csere szükségességét a szünetben a szakkommentátor is finoman körülírta azzal, hogy Sabate nemigen él ezzel az eszközzel.
Szerintem Gecco /most így olvasom Orbán megnevezését a köznyelvben, gondolom a geci miatt/ lehet, hogy fájdalomdíjat kér pluszban a Norvég Alapba, hogy legyen abból is mit elkúrnia magának.
Bocsánat a kissé túlméretezett szóhasználatért!
@gazoló: dehogy vagyok kárörvendő, csak nem ringattam magam illúziókba, mint itt egyesek:)
@Gábris szomszéd:
Mint írtam, mázlista vagy.
Ne tudd meg, hogy mit kellett átélni az első félidőben...
Azért azt mondom, hogy ilyen kvalitású csapattal ragyogó a 3 gólos különbség is.
@Mariann19:

Hadisarcot fog szedni az északi kerítésnél+náluk fogja megrendezni a téliolimpiát uniós zsetonokból)
A pályázatokat lölő nyeri százötven százalékban)

kepkezelo.com/images/nuvj9cmh0sujyc7653zi.jpg
@Mariann19: Legaláb a végén a kiütést sikerült elkerülni.:(
@taga20:

Mi ilyenek vagyunk és maradunk)
@gazoló:
Nem, csodálkoznék, ha nagy teljesítményű munkagépek indulnának el Felcsúton egy sípálya kialakításához, és a nyári VB után téli olimpia is lenne.
A lopáshoz már meg is van a dramaturgia a szocsi buliból, hogy hogyan kell milliárdokat kinyerni saját számlára.
@Mariann19: ))hegyet Felcsútnak!

Jó a francia-svéd meccs is 28000 néző előtt:
@Mariann19: Nem olyan rég olvastam az alábbi véleményt.
Te mit gondolsz róla?

"NORVÉGIA - MAGYARORSZÁG 31:28
Ha valaki csak az eredményt látja, azt mondthatja: nem kellett sok a győzelemhez. Viszont ha valaki végignézte a meccset pontosan látta, hogy közünk nem volt a mérkőzéshez. Ez felettéb dühítő, hiszen úgy gondolom, hogy magunkat vertük meg. A norvég "ifi" kézilabdázók semmivel sem voltak magasabbak, erősebbek nálunk, csak átrohantak rajtunk. Ha tréfás akarok lenni, a 40 kilós(vasággyal) izmos giliszta balszélsőjüket az én időmben eltanácsolták volna a kézilabda pálya környékéről...
Mindig is utáltam a skandináv kézilabdát és ez ma sincs másképp. Az ide oda rohanós, indítós, felállt fal ellen már inkább vergődő, de kétségtelenül eredményre vezető stílus, nem gyönyörködteti a szép játék szerelmeseit.
Edzői hiba volt a négy átlövőnket nem megfelelő rotációban szerepeltetni, mivel így sokkal nagyobb teher hárult az irányítókra és a szélsőkre, akik közül egyedül Császár volt értékelhető. Nekünk már 35 évvel ezelőtt azt tanították a mesterek, hogy az alap játék az, hogy az átlövők lőnek, ha faultot kapnak ott a beállós és végül a szélsők. Az érthetetlen, hogy kettős emberelőnyben miért a szélsőknek kellett egyénileg próbálkozniuk, Összességében ez vezetett az eredménytelenségünkhöz. Főleg a második félidőben lehetett látni ezt, hiszen Bodó óriási gólokat lőtt távolról, utána pedig már Bánhidit is könnyebb volt játékba hozni aki góljaival meg is hálálta. Császár is ezután tudott igazán gólerős lenni és az átlövéseivel sikerült is visszakapaszkodnunk. A vereségtől függetlenül gratulálok a csapatnak, nem bántanék senkit és nem is minősítenék, hiszen küzdőszellemből jelesre vizsgázott a csapat. A fiatal tehetségek jól helyt álltak így van remény, hogy újra lesz egy jó ütőképes csapatunk."
@Gábris szomszéd:
Én nem utálom a skandináv kézit.Úgy hatékony ahogy van!
Az összegzés az igaz,ráadásul épp most estek ki a svédek,gigászi csatában!
A norvégok maradtak az északiakból,csak őket tartom képesnek megállítni a franciákat.
@látjátok feleim szümtükkel: én biztosan vettem volna a fáradságot, és ráteszem a helyesírás-ellenőrzőt, mert utoljára határon túli magyarok szájából hallottam ezt így "magyaru"...vagy persze elütötte, akkor meg kissé zilált...kkk...sose értettem, miért olvas valamit valaki, ha bosszantja? vagy ez okozza gerjedelmét? szegééééény...kkk
Nos ez a magyar rövidfilm tényleg zseniális, kíváncsi leszek mi fog történni most, hogy Oszkárra jelölték az élőszereplős rövidfilmek kategóriájában. Zenebarátok főleg nézzék meg. :)

youtu.be/IoQG1BiqzgE
@Gábris szomszéd:
szerzői jog letgiltotta
kkk
brühüyyy
@evasanyoca:

Biztosan nincs neki, meg egyébként is ő magyaru ért, mi magyarul. Ennyi.

De lehet harmadik verzió is, mint fentebb jeleztem.
444.hu/2017/01/25/izsak-fideszes-polgarmestere-epitett-egy-vadaszpanziot-eu-tamogatasbol-aztan-bekoltozott

"a polgármester egyszerűen beköltözött az EU-s támogatásból épített vadászházba."

Akasztásokat.

A kurva élet, hélló OLAF!!!
Itt apránként, tégláról téglára szétlopják az uniót is a g..ik.
Így valóban nincs értelme az uniónak, jól tették hogy az angolok kiléptek és ezt javaslom a németeknek is, mert be kell szántani az egész uniót a faszba.

Aztán meglátjuk, hogy putinka elvtárs finanszírozza e ezeket a fideSSes vadászházakat.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/25/donald-trump-megepitjuk-a-falat

Az már most látszik, hogy az amerikai gazdaság nem kicsit fog bedőlni a következő 4 évben.
Úgyhogy felkészülhetünk egy, a 2008 asnál is brutálisabb világválságra, amely remélhetőleg a teknyővájót is el fogja söpörni.
A sok rosszban, legyen legalább egy jó is.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amúgy, röhögném, ha trampli is elkezdene stadionokat építeni.
@Oxica:
másolják a Krump Lee t
kolozsvaros.com/2017/01/25/ahol-husz-eve-ugyanezeket-a-dobrogiket-valasztjak-ujra-meg-ujra/

brühüyyy
kkk

pontyosan ugyanez folyja magáta ott is csak ott ordítoznak miatta de semmi sem változik vagy rájuk küldik a falansztert
@Mariann19:
Ha a Profokra gondolsz, ők 3,5 szörös szorzóról beszéltek.
@kekex:
Szia!
Igen, a profokat hallgattam.
Te hogyan értelmezed a 3.5-ös szorzót.
Én valószínű ezek szerint, hogy elértettem a mértéket.
@Mariann19:
3,5 %-os forráshasználat 1 % GDP növekiedéshez.
@Mariann19:
Így jár, aki szilveszterkor nem kel korán - ez elkerülte a figyelmemet. De bájos a mikrofonállvány erőlködése - és Angyal tromfolása:
www.mediaklikk.hu/video/ma-delelott-2017-01-01-i-adas/
@kekex:
Kösz, így világos ebből a két tényezőből.
Végig néztem a küldött videot, de nem tudom, mi volt arra Angyal reakciója.
@Amelanchier:
nagyon jó lehet, nagy kár, hogy értem a spanyolt és így alig tudtam olvasni

majd legközelebb elfelejtem

brühüyyy
kkk
@Oxica:

Nem értem mi a bajod a vadászházas polgármesterrel. Vb titkár elvtárs meg anno a családját a helyi sportegyesület pénzén ruházta, és bútorozta.
Most is van olyan, hogy az anno megrángatott elvtárs gyereke ogy képvileső. Kormányoldalon.:D
@Oxica: "Amúgy, röhögném, ha trampli is elkezdene stadionokat építeni."

Miután ingatlanban utazott elnöksége előtt, nem kizárt, mert nagy pénzt lehet beletenni, és kivenni.
@látjátok feleim szümtükkel:
egyelőre csövezik és és a választási csalással foglalkozik, meg a nagy fallal mexico és a süsüék között... adminisztrációjában kizárólag milliomosok és milliárdosok vannak meg levitézlett tábornokok

brühüyyy
kkk
@kekex: @Mariann19: Ezt az Alindás beszélgetést láttátok már? Szépen körbejárják a témát.

youtu.be/LLXM6XvN6J8
És akkor Gyurcsány a kormány segítségére siet Olimpia-ügyben :)

A Fidesznek hivatalosan számos szövetségese van a KDNP-től a Magoszon át Nemzeti Fórumig. De egyiknek se látják annyi hasznát, mint Gyurcsányéknak.
A budapesti olimpia megrendezése elleni fővárosi népszavazáshoz gyűjt aláírásokat a Momentum Mozgalom. A kezdeményezés elég nagyot robbant a közéletben, becslések szerint alig egy hét alatt a szükséges 138 ezer szignó több mint egyharmada összegyűlt. Ekkor szállt fel NOlimpia vonatra a Demokratikus Koalíció - és egyből összeköpködték szotyival a fülkét.

A gyurcsányisták kedden a Facebookon kezdték el hirdetni, hogy honlapjukon "online aláírással" is lehet támogatni a Momentum referendumát. Csakhogy a törvény szerint az íveket kizárólag személyesen lehet aláírni.

Ezt a DK az eredeti Facebook posztban nem jelezte (azóta már beleírták), így sokan azt gondolhatják, hogy az online csatlakozással megtették a dolgukat.
Így, miközben Gyurcsányék saját maguk futtatására és alig burkolt adatgyűjtésre használják fel a kezdeményezést, simán lehet, hogy egy csomó potenciális aláírótól fosztják meg a NOlimpiát.

Gréczy Zsolt, a párt szóvivője azt nyilatkozta, ezzel azoknak szeretnének lehetőséget adni egyetértésük kifejezésére, akiknek nincs budapesti lakcímük, így a hivatalos íveket nem írhatják alá. Kár, hogy erről az "online aláírás" hirdetésében egy szót se szóltak."

alfahir.hu/2017/01/25/gyurcsany_ferenc_nolimpia_demokratikus_koalicio
@Mariann19:
A mikrofonállvány hurráoptimista bevezetője (fenékig csupor adócsökkentés, stb) után Angyal adótanácsadó eléggé elmázolta a képet.
Ez a beszélgetés is frenetikus, főleg az elején bejátszott filmrészlet.

youtu.be/M6mWD8jf3A0

ON
@Mariann19:
Egyébként egy mai cikkből vettem észre:
propeller.hu/itthon/3262749-adoszakertok-jogosan-buntettek-meg-adojat-visszaigenylo-ferfit?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
"A másik szakértő, Angyal István (aki január elsején a köztévén kritizálta a kormány adópolitikáját) "
@Gábris szomszéd: kéne még egy zsidózós kommentet is tolnod, és akkor mára teljesítetted is a penzumod.
@taga20: Az mondjuk elég cukiii, hogy olyasvalakit hájpolsz, aki a fidesz legjobb kampányaktivistája. :)
@Gábris szomszéd: akkor is 2:1-re vezetnél.

miért is a legjobb aktivistája? kit hájpolok én?

angyal, neked az agyadra ment a zsidó és gyurcsány fóbiád!:)
@taga20: Mindegy hagyjuk úgy sem érted. Viszont ez az oszkárra jelölt magyar rövidfilm marha jó. :)
@taga20: Na haver lehet ezt még überelni? :)

Csiszár Jenő főkonzul lehet Milánóban

hvg.hu/itthon/20170125_Csiszar_fokonzul
Kettős mérce fidesz módra: ha mi adjuk olcsón az nem bűncselekmény, amikor a szocik adták, akkor az volt.

nepszava.hu/cikk/1118830-ingatlanmutyi---a-brfk-szerint-nem-buncselekmeny/
444.hu/2017/01/25/francois-fillon-kamu-allast-tartott-fenn-a-felesegenek

"Csakhogy a lap szerint semmi nyoma annak, hogy Penelope Fillon akárcsak egy gémkapcsot keresztbe tett volna a fizetéséért. "

Semmi különös, csak blöff gyurit másolja a francia jobboldal.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/25/soron-kivuli-vizsgalatot-inditanak-az-izsaki-polgarmester-vadaszpanzioja-miatt

"A vizsgálat során visszamenőleg megvizsgálják a pályázati pénzt elnyerő Mondok Kft. könyvelését, hogy megtudják, működött-e valaha vadászpanzióként a ház, aminek építésére felvették a támogatást. Ha kiderül, hogy nem, akkor vissza kell fizetni az EU-s pénzt."

Hát, vezetőszáron vezetgetés nem lesz elvtársak? Legalább egy kibaszott, nyominger fideSSest vezetgessenek már, a látszat kedvéért elvtársak.
Ha visszafizetik a lóvét lebukás után, akkor már minden oké elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/25/trump-elrendelte-hogy-epitsenek-falat-a-mexikoi-hatarra

Ezek szerint tramplival még nem közölték, hogy a drog és embercsempész bandák alagutakon közlekednek.
Na meg mi van akkor ha Mexikó nem fizet? Akkor lerohanják őket?
Az jueszéj tündöklése és bukása fejezet következik, nézzük ezt a remek mozit és meglátjuk meddig húzza trampli.
Kíváncsi leszek hogy az amcsik is annyira birkák e mint a lápimagyarok.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: "Az jueszéj tündöklése és bukása fejezet következik, nézzük ezt a remek mozit és meglátjuk meddig húzza trampli."

Semmi sem tart örökké kedves elvtárs. :)
@Gábris szomszéd:

Kösz a tegnapi kisfilm linkjét!

.........................

Olimpia Alindánál:

hirtv.hu/alinda/olimpiarendezes-pro-es-kontra-1382635
@Oxica:
Mexico közölte (MÁR!!!), hogy ha Krump Lee nem akar akkor ők sem, és nekik is Mexico az első, az ő kereskedelmi partnereik 45 % ka nem süsü és ha süsü azokra védővámt vet ki akkor ők is és nem érdekli a NAFTA ha nem lesz neki mindegy, nem hal bele

szép kis mozi

és hatalmas üzlet az Amazon nál Orwell 1984 című műve!!!

brühüyyy
kkk
@Oxica:
figyelj Tulsi Gabbard Hawaii -i Kongresszusi képviselőnő e heti szíriai utazására

az idők változnak és semmi sem tart örökké meg addig jár köcsög a kútra amíg eltörik

brühüyyy
kkk

és jusztse linkelek semmit hogy senki se sikoltozhasson mindenki keressen rá sajátmaga

sok a hamis hír és a gumicsont
@Rodeo36:

Mi már ebben is megelőztük az usácskát,már jó ideje dübörög 1984...pfejjj

hvg.hu/itthon/20170125_budapesti_olimpia_fizetett_tapsolok_diakszovetkezet
@Oxica:
pestisracok.hu/nem-fizeti-ki-mexiko-trump-falat/
ráadásul ahogy a képet elnézem, nem igazán "kézimunkával" épülhet, tehát nem túl sok munkahelyet teremthet. Viszont megnyomhatja majd a GDP-t, ahogy nálunk is az év végi herdának az volt a célja, hogy ilyeneket lehessen írni:
www.hirado.hu/2017/01/26/egyeves-csucson-a-magyar-novekedes/?source=hirkereso
@ornagy50:
máskor nyisd meg a posztot, és úgy linkeld Puput. Mert már másnap nem lehet tudni, melyik linkre utalsz. Elég szorgalmas.
Elgondolkodtam egy érdekes jelenségen. Megint itt az influenza szezon, a patikába meg százegynehány forintért lehet szájmaszkot venni. Mit látni? Semmit. Nem hordják az emberek, pedig jó lenne.
A napokban egyetemi nagyvárosban jártam, és ott bizony több embert láttam arcmaszkabn. No nem az influenza ellen, hanem a hideg ellen, mert főleg barnabőrű idegenek voltak.
Pedig az arcmaszk kettős eredménnyel jár. Egyrészt a nagyon hideg levegő nem közvetlenül jut az arcüregbe, vagyis a meghülés esélye csökken, másrészt kiszűri a káros anyagokat, és nem csak a bacikat. Mégis, mi büszke magyarok nehogy már maszkot rakjunk az arcunkra, még akkor sem, ha az a saját érdekünket szolgálná. Pedig régen a gyerekek arcát eltakarták sálla, és akkoriban a fiataloknak sem volt ez kéynelmetlen.

Lehet ezt a szálat tovább gondolni, oszt kiderül, miért nem megyünk ki soha a béka segge alól, miért jó nekünk az amibe vagyunk.
...miközben amikor a Fidesz indított hasonló akciót, akkor gyakorlatilag hétről hétre közölték, hány kérdőív érkezett vissza.

Hehehe, origon izgul a kormány?:D

www.origo.hu/itthon/20170118-honapok-ota-semmit-sem-tudunk-a-jobbik-nemzeti-konzultacios-akciojarol.html
Tájkép fidesz felszabadítás után.
Vége a diktatúrának, mindenki úgy sepertet-kotortat ahogy akar, de a hatóság jól tud büntetni, az már megy.

mno.hu/gazdasag/no-a-kaosz-a-kemenyseproi-agazatban-1382981
"Nem hazudozhat, és nem vádaskodhat tovább a Fidesz a 4-es metróval kapcsolatban, mivel az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) hivatalos értesítése szerint a beruházás ügyében folytatott vizsgálatuk teljes jelentése a Polt Péter által vezetett Legfőbb Ügyészség birtokában van - írja közleményében Ujhelyi István, az MSZP alelnöke."

MIVAN?

nepszava.hu/cikk/1118850-itt-az-olaf-levele-a-4-es-metrorol/
@kekex:
háááát amit a mexico-i elnök és a többi politikus mond aszt -ha nem krump lee lenne- bárki zokogva fogadná

brühüyyy
kkk
Mondja valaki, hogy nem volt igaza bajuszkirálynak, miszerint kommunista kutyából nem lesz szalonna!

Aki aláír az olimpia ellen, hazaárulást követ el, a Momentum mögött pedig Párizs és Los Angeles áll:

444.hu/2017/01/26/bencsik-aki-alar-az-olimpiai-nepszavazasert-az-hazaarulast-kovet-el
@kekex:
ezek a levédiabasznádi újságcikkek olyan jól informáltak, mint mészaroslölö arról, mitől gazdag?

a 3 nagy latin amerikai ország akik döntenek nem ugricsálnak!!!! a brazilokkal alaposan ki lett baszva amikor sikerült a Lula jelöltyét kirúgatni...probléma nincs megoldva!!!!!!!!!!!!!!! argentina új elnököt kapott de az meg -süsüék nagy bánatára- argentin és nem kollaborál mert akkora, mint a süsü 2/3-da? Mexico meg röhög!!!!!! ha vele kibasznak az öngyilkosság a süsüéknek de eszt krump lee nek senki sem mondta meg

irogattya alá a zexecutive ordereket (elnöki parancs) és assem tuggya mijalófasz van rajta (bejátszották, fel sem tudta olvasni mit is írt alá

a diktátor tipikus seggfej változata

brühüyyy
és assziszi, hogy pedig még van 1500 napja és zalatt is kell valamit csinálnia nem lehet mindent az első 12 napban elintézni

kac kac
@látjátok feleim szümtükkel: Rossz helyen keresgélsz, de valóban van a dolog megett valami. :-(

Azért nem takarjuk az arcunkat, hogy a nagy testvér fel tudjon ismerni minket (nehogy mán úgy járjunk mint a terézkörúti robbantóval, minden stimmel, déenestől pisa tesztig, csak a magassága üt 15 cm-et, ja és az arca se nem látszik). Hogy ennek egészségügyi mellékhatása van és az is szmógol, aki nem dohányzik?

Hát így jártunk. :-( Cserébe tömegközlejedhetünk ingyért egy forgalmival - az 5 tagú család. :-(
Az Orbán-párti Nézőpont felmérése szerint a magyar felnőttek 37 százaléka Orbánra szavazna

Ha most lennének a választások. De nem most vannak.

444.hu/2017/01/26/az-orban-parti-nezopont-felmerese-szerint-a-magyarok-37-szazaleka-orbanra-szavazna
Kunhalmi kiakadt a Médiatanácsra, az MTI nem volt hajlandó lehozni a közleményét

Az MSZP-s képviselő azon akadt ki, hogy az Origo a Médiatanács ülése előtt fél órával már kész tényként tudott beszámolni annak eredményéről.

hvg.hu/itthon/20170126_Kunhalmi_kiakadt_a_Mediatanacsra_az_MTI_nem_volt_hajlando_lehozni_a_kozlemenyet
@rdos:

Nyugodj bele, ha Or bán arcmaszkban jelenne meg valahol, másnap az ország kétharmada maszkban járna, még attól sem félne, hogy tévedésből migráncsnak néznék.
"L. Simon: Nem független lapot akarunk csinálni"

No télleg vége a dikta túrának.

mno.hu/belfold/l-simon-nem-fuggetlen-lapot-akarunk-csinalni-1383063
@ornagy50:

Szerintem inkább tramplis.Ö

Hiszen már nem is diplomáciai úton, hanem a twitteren üzengetnek egymásnak. Azt meg akárki meghekkelheti.

www.sztarklikk.hu/kozelet/trump-ultimatumot-adott-a-mexikoi-elnoknek/317964/
mno.hu/belfold/nem-hozzak-nyilvanossagra-az-olaf-jelentest-1383060

Erre mondja a régi mondás, hogy nem zörög a haraszt, ha nem rázza a paraszt.;D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Csak 37%???
Szomorú vagyok elvtársak.
@Eszter68: :)))

"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem
bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes
jövőnkben nem bízik, az áruló"
@Eszter68:

Gondolom Áder is bánatában döntött úgy, hogy még egy ciklusban köztárasági elnök maradna, mert hasonló volt az esélye a kinézett posztra.
"Rendőrök tucatjai jelentek meg Grazban, Stájerország székhelyén. A grazi ügyészség közlése szerint az akcióban mintegy 800 rendőr vett részt, és nyolc embert őrizetbe vettek. A közlemény szerint terrorista egyesülésben való részvétel miatt nyomoznak."

Ausztriában is jobban teljesítenek, 800 rendőr és 8 elfogott terrorista. Bár kétségtlen, hogy terroristából egy is sok. De azért 800 ember kell 8 elfogásához?

index.hu/kulfold/2017/01/26/ausztria_terrorizmus_letartoztatas/
444.hu/2017/01/26/csepreghy-nandor-magyarorszag-elen-jar-az-unios-forrasok-felhasznalasaban

Szarosmagyarország élen jár az uniós források ellopásában.

444.hu/2017/01/26/brusszelben-ment-neki-orban-viktor-europanak

Közben a teknyővájó megint köpködi az uniót. Ahonnét eszik, oda szarik, ahogy a felcsúti putriban is szokta.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20: nem győztek a kézisek vagy mifene baj van? pár napja még nem győztem elkattingatni a sok szakkommentár miatt
@látjátok feleim szümtükkel: tul.kép. nálunk is rebesgetik a veronai baleset esetleges terrortényezőjét
@habakuk000: ne légy má ilyen!
egyébként a norvégok lecumiztattak minket.

ja és, ha nem lennék suttyó vidéki, és pesti lennék, ako má rég hazaáruló lennék:)

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2017%2F01%2F26%2Fbencsik-aki-alar-az-olimpiai-nepszavazasert-az-hazaarulast-kovet-el
@gazoló: kösz jól van.
néha kiengedem, hagy futkosson a kis kópé:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/30636.w-800.h0.q100.jpg
@taga20: és akkor hazaballagnak? a fajintos csarnokokba? olvastam valahol, hogy kurva sok pénzünk van benne, - a tiéd és az enyém, persze gazolóé is, de ő meg is érdemli-, és satnyul a csapat

nem fontos, csak nem tapasztaltam azt a katarzist, amit a focieb-nél, mármint minek ez a nagy felhajtás,

nálunk vidéken olyan klassz lett a rezsidémon, hogy már tőlem - aki nem csalok adót, emiatt közel ötödével drágább vagyok - is kérnek tüzelőt, pedig amióta áfa van, ez nem volt túl nagy divat
@taga20: D

Sok minden megesik künn a legelőn)

kepkezelo.com/images/3ensdwtwovt0qxzz966d.jpg

...........
..bencsikk elvtársi érelemben rohadt nagy hazaárulók vagyunk!
@gazoló: honnan van nektek ennyi energiátok ilyen képek gyűjtögetésére, nem fogom fel:)

szép világ van felétek is, jártam ma arra
@taga20: Jóni jó !!!Csak az a"csak"nem kéne a ficakba!!!:)))
na, Figyelőt se kell már olvasni többet, alakul ez, több lesz az idő játszani
@habakuk000:

"szép világ van felétek"

Ennyi időd van,flangálni a nagyfolyónál?)

A mellékág jegén már fejére lehetne ütni a geccónak a koronát:)

kepkezelo.com/images/lk2q7d4euu38vhndt4n2.jpg
@gazoló: találgass még ilyeneket, júliusra is hozat hűtőt, ha elkészül a flancos putri

munka, rohanás, idő semmire, de tényleg szép a környék
@habakuk000: és akkor még nem is láttad, hogy honnan van az a kép!:)

van amikor az ember ruszki bérenc lesz:))

dlyakota.ru/
@habakuk000:

Csak kapkodom a fejem,úgy repkednek a csilliárdok,játékboltosirodaházra,olimpiára,várprojektre,dagályból kipuccosodott'vecsésiplázára,malacfarokrágó konferenciára stb(

Így mulat egy magyari úr)
@taga20: DDD

Most méköllötez)

Angyal és Rodi a ruszkifelelősök bezzeg csak harcirepülőket,tankokat,putyinkát tud idebiggyeszteni.
@habakuk000: "játszani"
Ujjammal a ravaszon?!:)))
@ornagy50: ujjaiddal is lehet:)

taga lehet, mással is tud:)
@gazoló: nem szép ember ez a Trump, de ahogy látom, gavallér
@gazoló: Nem menne rá!!!"Beszari Mari!!!
@gazoló: semmi stílusuk!

media.giphy.com/media/5T8tEJtCgvDuo/giphy.gif

én meglátom egy népben a szépet:))
@ornagy50: tényleg ritka gyáva fazon

nem véletlenül ideális diktátornak, gyáva, tele van kisebbrendűséggel, szorongással
@habakuk000: Ezt óvasván "Buga Józsi"meg fog sértődnyi!!!:)
@ornagy50:

..szívlapáttal besegítenénk)
@Gábris szomszéd:

egyik hülye másik marha csak tudnám melyik melyik???

demokrácia? hol? csak nem süsüéknél? ez is a hamis hírek kategóriája meg hát jellemző azokra akik elhiszik

hogy lehet ordibálni (de nem ám túl hangosan, mert akkor meg is hallanák) de, hogy azzal kapcsolatban bármi is történnyen ami ellen tiltakoznak na az a mosoly országa vagy a röhögény...lásd a mostani majom már elnöki parancsokkal igazíttya a taligát... és be is lesznek falazva...most éppen eligazíttya a GOP-t azok meg néznek ki a fejükből...

brühüyyy
kkk
@habakuk000: Ravasz van a távcsövesen is!!!
@gazoló: Akkó meg nem tudnák a buksilyára ill esztenyi!!!)))
@Rodeo36: stirlic, má nem kell sokat aludnod, és szotyisztánba is ellátogat a demokrácia attya!:))

www.bumm.sk/uploads/images/2015/feb/index_2.jpg
@taga20: szerinted az ilyen pénzért vagy betegségből kifolyólag sorakozik ilyen szép táblával?
@habakuk000: fingom sincs, de szerintem minden a két variáció, beteg embert takar.
444.hu/2017/01/26/ukranokat-hiv-magyarorszagra-a-kormany-dolgozni

Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját.

Készült, szarosmagyarország kurmánya megbízásából.

Aztán mennyi kibaszott milliárdot is égettünk el erre a kibaszott plakátkampányra?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: te, ne sértegesd putyingazdád cimboráját!:)))
@Gábris szomszéd:
hááááát, érdekes lenne, ha elolvasnád, mit is mondott Enrique ezzel kapcsolatban...kkk, többek között: nem igen izgatom magam emiatt, majd kialakulnak a dolgok...a süsü autógyárainak odatelepített részlegei nem süsü piacokra termelnek...úgyhogy a 35%-kos védővám az egy röhögény...lehet, hogy már valaki megmondta a krump lee nek, hogy? ááááá dehogy a GOP vezetői aszongyák, ők nem tudnak tanácsokat adni a zelnöknek és nem is röhögték el magukat...most vannak Philadelphia ban és ott eteti őket maszlaggal

mit ihatnak rá, hogy csak nyelik, nyelik amolyan demagográciásan
az orosz külügyminiszter nyilatkoszta egy két napja, hogy nincsenek illózióik a két ország kapcsolatainak normalizálása kapcsán

brühüyyy
kkk
@taga20:
namos tak kor szereted süsüéket vagy nem? olyan bájosak és kedvesek meg cickomfitty

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
mit is jelent ez a valóságban? íme:
Trump egyébként azt is írta, hogy az elejétől fogva egyoldalú volt a szerződés, mert az Egyesült Államoknak 60 milliárd dolláros kereskedelmi deficitje van Mexikóval szemben, és emiatt rengeteg állás és cég veszett el, szóval, ha nem fizetnek a falért, nincs értelme találkozni.

azaz nem volt és nincs olyan export ellentétele (twittereket termelnek meg faszbúkot) amit Mexico megvett volna...kis hamiskártyás idióta krump lee

az elnöki sérógyártó máris befrizurázta, új formája van a parókájának kkk
brühüyyy
@Rodeo36: "namos tak kor szereted süsüéket vagy nem?"

te ilyen szerelmes típus vagy? én nem:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/11117.w-800.h0.q100.jpg
@Gábris szomszéd:
a nők a férfi abortusz ellen!!! süsü szenátornők "döntöttek" a férfiak nem pazarolhattyák el a "magjukat" mint az a bibliában is meg van írva (mi nincs benne ??? még özönvíz is van képzeld) azaz minden alkalommal gyermeket kell csinálniuk vagy keményen meg lesznek büntetve

index.hu/mindekozben/poszt/2017/01/25/trump/

brühüyyy
kkk

végre valami
@taga20:
szotyisztán? nocsak nocsak és visz nektek demagográciát? kosárban vagy lukas fenekű vödörben?

már vannak hívei is? te is fiam Brute??? sciocco kkk
brühüyyy
csak így tovább
és hol csináltattad a táblát?
@Oxica:

Egy kicsit ráfaragtak, magyarul saját dugájukba döltek, mert a migráncsok megijedtek a plakátoktól, és meg sem álltak nyugatig. A letelepedési migráncs meg nem akar dolgozni, neki pénze van, így majd jönnek az ukránok, nekik pénzük sincs, és nem is migráncsok. Gazdaságilag sem, mert a fidesz így akarja.
Az internet nem felejt rovatunk következik... :)

youtu.be/1Z-kvyFDvpE
gepnarancs.hu/2017/01/lanczi-tamas-europa-uj-vezetoje-orban-viktor/

"Lehet olyan hangokat hallani, hogy Európa új vezetője Orbán Viktor – mondta Lánczi Tamás, a Századvég Alapítvány vezető elemzője az M1 aktuális csatornán csütörtök este."

Azok a kurva belső hangok, azok. :))

Én úgy gondolom, hogy mikor már ilyen beteg, elmeháborodott erők törnek fel a felszínre és hatalmi pozícióban tobzódnak, habzanak, akkor annak az országnak harangoztak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:

Az lesz a legszebb mikor az ukránok építik a stadionokat, meg az olimpiai falut.
@Oxica:
a Dnyeper partyán? pappundekkliből? vodkáért és kovászos uborkáért cserébe?

megoldanám én eszt a nagy merev problémát (is)
brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
ez és a hír környéke
PHILADELPHIA — Speaker of the House Paul Ryan and Senate Majority Leader Mitch McConnell will authorize $12 billion to $15 billion for a wall spanning the entire U.S.-Mexico border as soon as Sept. 30, the Republican leaders said Thursday.

They would not say whether they would offset the costs of the wall — which President Trump repeatedly vowed would be paid for by Mexico — with budget cuts elsewhere or taxes. The comments came midway through the Republicans’ annual retreat, this year called “Congress of Tomorrow,” during which lawmakers are plotting the first 200 days of action on such issues as repealing and replacing Obamacare and reforming the tax code.

a 20% védővám fizette volna de már nem lesz assem

kkk
brühüyyy
se jó, ha a fidesz öltetel, de ha ezt a világ vezető nagyhatalma teszi, az már tragikomédia.

"Visszakozott a mexikói árukra kivetendő importadó ügyében, Sean Spicer, a Fehér Ház szóvivője mondván, ez egyelőre csak ötletként, a sok lehetőség egyikeként merült fel.
A szóvivő korábban az elnöki különgépről nyilatkozva még azt mondta újságíróknak, hogy Donald Trump a mexikói árukra 20 százalékos importvám kivetésére készül, akár átfogó adóreform keretében is. Hozzátette: az ebből befolyó adóból - és nem az amerikai adófizetők pénzéből - lehet finanszírozni majd a mexikói határon épülő falat.

Tegnap este azonban a szóvivő visszakozott, s azt mondta újságíróknak: nem kidolgozott javaslatról van szó, az importvám csak egyike a szóba került lehetőségeknek az építkezés forrásainak megteremtéséhez...
Közben nagy amerikai importcégek és áruházláncolatok is - köztük például a Walmart vagy a Target - közölték: ha importadóval sújtanak termékeket, akkor ezt áremelés formájában áthárítják a vevőkre."

Szóval szív a szavazó ezerrel.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=205624
www.portfolio.hu/gazdasag/orban_elarulta_hogyan_reformalna_meg_az_eu-t.243159.html

Ezt lefordtva hazai szintre- a kormányok vannak a népért, nem a nép a kormányokért. Teccenek érteni?
@gazoló:
A magyar urak többségének volt gyerekszobája és némi ízlése. Az újgazdag urizálás távol állt tőlük!
hvg.hu/kultura/20170126_kinosan_gyenge_minosegu_am_jo_draga_butorokat_kap_orban_viktor#rss
444.hu/2017/01/27/az-izsaki-polgarmester-egy-masik-faluba-meg-tobb-eu-s-penzbol-epittetett-olyan-vadaszpanziot-amit-nem-nagyon-hirdetnek

A kis mohó, mint spéder elvtárs.
Ha már beindult a biznisz, a fiának mé ne építtetne egy vadászházat az unióval.
Tudja, hogy semmi baja nem lehet belőle, mert védi a rendszer.
Kíváncsi leszek, hogy a német adófizetők mikor unják ezt meg.

A felcsúti rablóvezér g..i, meg Európa vezetője kíván lenni.
A pofám leszakad, mi lenne Európával, ha ez a rablóbanda oda is beszabadulna.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Ész nélküli rendelet szomorú eredménye.:(
Ennek ellenére rájuk kell szavazni 2018-ban is, lehetőleg kétharmaddal. Mert úgy kell a mindennapi megaláztatás, mint földnek az eső.

index.hu/belfold/2017/01/26/megbuntettek_egy_autost_a_szmogriado_maitt_aki_kemoterapiara_hozta_a_kislanyat/
Valahogy ezzekkel a Trumpis rendeletettekkel egyre nyivánvalóbbá válik, hogy előbb bekapják a forró krumplit, oszt nagyon gorsan ki is köpik.:D
@Gábris szomszéd:
Trumpli zikk-cakkok:
www.origo.hu/nagyvilag/20170127-a-feher-haz-szovivoje-visszakozott-a-mexikoi-arukra-kivetendo-importado-ugyeben.html
és
privatbankar.hu/makro/kaosz-a-feher-hazban-mit-tervez-igazabol-trump-mexikoban-303184
(a karrierdiplomaták meg testületileg mondanak fel és a nagyvárosok beintenek a forrásmegvonási fenyegetés ellenére.... Az USA tényleg nem szotyisztán)
Mellesleg kihathat-e az autózás tilalma arra, aki nem Budapesten lakik? Mert ugyé a főpolgármester csak a területén élőkre hozhat rendeleteket, az országos közlekedést nem korlátozhatja. Szóval mi van ilyenkor?
Tényi nertárs elgondolkodhatna, nem lépte-e túl hivatali hatáskörét a főpolgármester?
Ja, és aki olyan település autózási tilalmával találkozik, amelyik nem rendelkezik elkerülő úttal, az repüljön át? Már megint a farka akarja csóválni a kutyát? Pedig a fentiekben linkelt Or bán vélemény tükrében a kormány-önkormányzat a népért van, és nem fordítva.
Házipénztárként használják az Eximbankot kormányközeli üzletemberek

A Fidesz rogánista köre mindent járó malmocskaként használja az állami Eximbankot, mintegy konkurenciát teremtve (a formálisan legalábbis) a nagy vetélytárs Lázár János alá rendelt MFB-nek. Az ismertebb hitelek: a most visszafizetett Vajna-féle tévévásárlási hozzájárulás, a Garancsi-féle Kopaszi-gát, a Mészáros-közelbe zsilipelő szállodalánc finanszírozása, és így tovább. Ezek mellett eddig kevesebbet vagy éppen semennyit sem emlegetett tételekre is bukkantunk: milliárdos hitelt kapott például a kormánybarát izraelita felekezet, a Köves Slomó-féle EMIH baromfifeldolgozója is, de hiteleznek repülésszimulálást, diósgyőri fantomkohót és L. Simon-közeli agrárbizniszt is. Repkednek a milliárdok a részben a nemzetközi tőkepiacról finanszírozott állami pénzintézetnél.

Elvesztette eximbankjellegét a Magyar Export-Import Bank Zrt. – amennyiben az állami tulajdonú pénzintézet eredeti célja, hasonlóan más országok eximbankjaihoz, a külföldi piacokra termelő hazai kkv-k segítése. Sokkal inkább a haveri finanszírozás a fő csapás, amit egy 2014-es törvénymódosítás legalizált.

atlatszo.hu/2017/01/19/hazipenztarkent-hasznaljak-az-eximbankot-kormanykozeli-uzletemberek/
@kekex: Meg aztán polgárháború is jó rég volt náluk.
@látjátok feleim szümtükkel:
A közig. határon belül a főutak a főváros kezelésében vannak, és kezelőként jogszerűen hozhat rájuk korlátozási intézkedést. A városhatárig mindenki azt használ, amit nem szégyell.
@látjátok feleim szümtükkel:
Már eddig is nagy botrányok voltak, amikor a közalkalmazottak fizetését csak hitelből tudták fedezni, és a (republikánus többségű) parlament nem akart ahhoz hozzájárulni. Törvény van ugyanis arra, mennyire adósodhat el az USA, és azt rendre ilyenkor átlépték.
A gond az, hogy ha az USA alatt robban a bomba - a cunami az egész világot eléri.
Angyal helyett egy kis zsidózás:
valasz.hu/itthon/udvari-zsidonak-nevezi-koves-slomot-a-mazsihisz-elnoke-a-magyar-narancsban-122291
"Köves intenzív „médiakörútat” tart fideszes sajtótermékekben, ahol a zsidóság egésze nevében nyilvánul meg a kormánynak tetsző módon.
Köves indulatból rontott a Jobbiknak Vona Gábor hanuka alkalmából küldött köszöntője miatt, pedig Heisler szerint nyitottan kellene figyelemmel kísérni a párt mérséklődését"
@kekex:

"Csak eszközök voltunk a parlamentbe kerülésükhöz. És aki egyszer ilyen csúnyán átvert, annak nem lehet hinni többé. Többé már nem tudható, mikor valósak a szándékai, és mikor ver át."

Egy válaszópolgár sirámai - ez jutott eszembe a volt gárdista vezető sorait olvasva. Mint egy elhagyott szerető, úgy panaszkodik.

A gondolatmenet végén levonja a következtetést is:
- "ő soha nem volt és nem lesz egyetlen pártnak sem tagja."

Vagyis egy fővel nőtt a csalódott, politikából kiábrándultak táborának száma.

Javaslom, üljenek össze a baloldali és a jobboldali pártokban csalódottak egyeztetés céljából!
@kekex: D

Először azt hittem megjött az új etető,fürösztő teknyő és a vadíúj gumicsizma s(z)aárvakaró kézikészülék))
E P. Hol vagy?

"„Az uriz tényleg bagatell, tényleg csak okozat. Kádár nagyon nem urizált, puritánságából azonban semmi jó nem származott, nagyapámék generációját nehéz volt ízléstelenségen kapni, ott nem lett hordva világosbarna cipő este 6 után, de sokra evvel se mentünk.

A pökhendiség és barátai eddig jól működtek. A magabiztos pofátlanság az erő képzetét kelti. Az elképzeléseik hatalmi része be is jött. Elbizakodottságuknak van alapja, van mire szerénytelennek lenniük. A korlátlan hazudozásnak azonban mégiscsak az a következménye, hogy a hazudozók lassan már nem is tudják, hogy hol is élnek. Belevakulnak a magányukba.

(Az örökség lehetne az önismeret tükre, de nincs örökség. Bizonytalan turkálás van a régi holmik közt, azt gondolva, ez a hagyomány. Pedig ez csak bizonytalanság, személyes és történelmi bizonytalanság. Bizonytalanság és gyávaság. Mert szembenézni a hagyománnyal, az bátorság is. Egész másféle, mint ez a pökhendi vakmerőség. Így lesz a gyávaságból erőfitogtatás. Az erő képzetét kelteni folytonosan. [Ez az állandó ellenségkreálás is ebből van, a kommunisták, a kapitalisták, az EU, az USA, a belső, a külső.] Például bátran szembenézni a magyar jobboldali hagyománnyal. E hagyomány árnyoldalaival. A Horthy-korszak árnyoldalaival, például. De nem, mert rettegnek, hogy ezzel saját magukat gyöngítenék. Elfeledve azt a nagyon egyszerű és irgalmatlanul fontos különbséget, hogy a hagyományom nem egyenlő velem, én az a munka vagyok, amit ezen a hagyományon, ezzel a hagyománnyal elvégzek. Csak hát ez a rettegés maga a gyöngeség. Ezért nincs számvetés, ezért nincs valóságos viszony a saját hagyományukkal. Ez a hiány, ez a rettegés öltött testet az angyalos emlékműben; kőbe vésett mentegetőzés, kőbe vésett gyávaság. Angyal még nem volt ennyire provinciális, mint ott... Aki a hőbörgős látáson változtatni akar, annak ez mind kérdés, mindnyájunknak kérdések ezek, a bizonytalanság, a hagyományhoz való gyávaság és a többi"

...........

hvg.hu/itthon/20160714_Esterhazy_Peter_A_vereseg
@kekex: Lehet, hogy elkerülte a figyelmed a nem olyan rég linkelt Átlátszó cikk? Csak mert abból azért kiderül Slomóka kormányközeliségének egyik mozgatórugója. :)

"Ezek mellett eddig kevesebbet vagy éppen semennyit sem emlegetett tételekre is bukkantunk: milliárdos hitelt kapott például a kormánybarát izraelita felekezet, a Köves Slomó-féle EMIH baromfifeldolgozója is,"...

atlatszo.hu/2017/01/19/hazipenztarkent-hasznaljak-az-eximbankot-kormanykozeli-uzletemberek/
@Gábris szomszéd:
addig is amíg a krump lee én:

Mientras yo sepa lo que soy me vale la verga lo que diga la gente

brühüyyy
kkk
Kóbor kérdés:

Nem közérdekű adat amit az OLAF írt a jelentésében?
@Gábris szomszéd: most zokog az itteni sajtó, hogy Sebastien Giovinco az egyetlen nyerő játékos a Toronto FC ben kapott egy "fontos"" kínai ajánlatot
és őt az olaszoktól... igen, meg fog valósúlni pénz beszél kutya ugat meg a krump lee nyavajog

brühüyyy
kkk
mennyien is szerették a ..na akkor?
Nyálverés?

"A Lázár János által tett feljelentést a Legfőbb Ügyészség a Központi Nyomozó Főügyészségre továbbította, am január 23-án hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt nyomozást rendelt el, majd azt - az Alstom szerződéseire vonatkozó rész elkülönítése után, hatásköri és illetékességi okból - áttette a Fővárosi Főügyészségre.
A Fővárosi Főügyészség az áttett iratokat megvizsgálta, majd a nyomozás teljesítésével a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Korrupció és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztályát bízta meg."

Ezek szerint országgyűlési képviselői pozició nem érintett az ügyben, és a többit meg majd nyóc év múlva meglássuk?

index.hu/belfold/budapest/2017/01/27/elindult_a_nyomozas_a_4-es_metro_ugyeben/
Miiiiiiiiiiiiiiiiii???????????

Egy miniszterelnökségi dolgozó egymillióért jut el Kecskemétre

index.hu/gazdasag/2017/01/27/egy_miniszterelnoksegi_dolgozo_egymillioert_jut_el_kecskemetre/
"4. § A médiaszolgáltatások sokszínűsége kiemelten fontos érték. A sokszínűség védelme kiterjed a tulajdoni monopólium kialakulásának, valamint a piaci verseny indokolatlan korlátozásának megakadályozására is.
Oké, értjük. "

Kérdés i viccel, a média tanács, vagy a fenti szabály az alaptörvényben?

index.hu/velemeny/2017/01/27/a_kisokornek_meg_kuss/
@Oxica: Az Ukránokrul

Jó tíz éve még egy belvárosi ötker társasházban laktam, amikor egy ír csóka elkezdte felvásárolni a lakásokat.
A baj akkor kezdődött, amikor erre alapított egy építőipari vállalkozást és ukrán vadembereket hozatott, 8-10 lakásra vagy százhuszat. Mindegyik lakásban egy wc-fürdőszoba.
Állítólag ezek az ukrán vendégmunkások otthon is az árok szélén szartak, de itt az egész lépcsőházban és minden nap. A piás verekedős patakvér mindennapos volt. Hozzánk kétszer törtek be.
Szép új világ.
@Gábris szomszéd: nagy valószínűséggel neked is elkerülte a figyelmedet Angyalka, György Péter írása vagy előadása, ahol arról ír, hogy Vonácska hanuka üdvözletét akkor tekinthetnénk valódi szándéknak, ha az addig zsidókkal azonosan utált cigányokat, migránsokat stb.. azonosan emberszámba venné, s őket megkövetné.
Amíg ez nincs meg, csak az éhező sakál vicsorgását láthatjuk barátságos mosolynak.
@Amelanchier: az angolok idegengyűlölő fertálya pont ugyanilyen történetekkel szórakoztatja magát a kelet-európaiakról szóló mesékben.

Attól még egy munkásszállásnak megvan a kétségkívüli sajátos bája.:)
@habakuk000: ez nem mese, öt évig szívtam.
süti beállítások módosítása