Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • kekex: @Mariann19: Mondjuk az általános adótörvények szerint tényleg járnának, ahhoz viszonyított az adó... (2017.11.22. 23:03) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • gazoló: @taga20: www.youtube.com/watch?v=DFpKqD5EP1Y jó éjt) (2017.10.04. 22:23) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok
  • Rodeo36 11: @Gábris szomszéd: www.youtube.com/watch?v=85fe_KliGwU az emberi naccság és a senkiháziak mai lev... (2017.09.04. 03:07) Menj a picsába, Soros!

2017.01.11. 09:10 Fabius

Oroszországból szeretettel

Eljött az akadékoskodó civilek eltakarításának nemzetközi lehetősége! - örvendezett rezsiszilárd a maga egyszerűségében, mert ha lazulni látszik a demokratikus póráz a Főnök nyakán az ilyen földöntúli örömmel tölti el az apparatcsikjait. Abcúg liberális világrend, éljen a magának utat törő illiberalizmus, és éljen örökké Putyin elvtárs, kinek a Jóistenke vésse gránitba nevit gyémánt berakással!

Hogy jön ide Vlagyimir? Neki köszönhetik ezt a "nemzetközi lehetőség" nevű izét.

Mer'hogy az van, nem csak minálunk jár a jobboldal kéz a kézben az orosz hírszerzéssel, de a "nemzetközi lehetőség" nevű izé miatt Újra Megszeretett Nagytestvérünknél is. Trump 5 éve élvezi Putyin támogatását, az oroszok végig mögötte álltak, ők voltak a szarhalászok a "tisztakezűek" mögött. Ők gyűjtötték össze az olyan információkat, miket aztán szarfegyverént lehetett használni az aktuális ellenfél ellen. Bele is bukott ebbe szépen egymás után az összes Trump ellenfél, Clintonig bezárólag.

trump1.jpg

Jellemző, hogy az itthoni fődfaszoknak nem az esik le, hogy nézmá'bazmeg, az oroszok pénzelik a Jobbikot, nekik kémkedik KGBéla, a radikálisok táborába járnak a GRU tagjai itt a pisztoly, hol a pisztolyt játszani, ők szállítanak álhíreket a radikális internetes oldalakon, és hogy a frissen kiderült, oroszoktól kapott Trump pekidzs szerint erre ők is pont ugyanúgy rábaszhatnak, mint Clinton, nem.

Nekik az esik le ebből, hogy édesjézus szent pöcsére, most aztán lehet majd genyózni a civilekkel!

 

240 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr10012117207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nem fognak rábaszni, mert Viktor bárhol és bármikor hajlandó akár aktiv akár passziv szerepet vállalni egy Putyin-románcban.

Azért az sírnivalóan röhejes, hogy a neofasiszta jobboldal, akinek a náci Németország a példaképe, most az oroszok pénzén az oroszok faszát szopkodja, pedig attól, hogy Oroszországban is erős a nácizmus, még az európai orosz hegemóniára törekvés nem csökkent egy percet sem. És 25 év után megint ott tartunk, hogy az imprialista USA fuj, a nagy Szovjetoroszország meg a barátunk. Pedig ha választani lehet, inkább amerikai iga, mint orosz.
Persze a mélységben csupán az USA Izrael-barátsága és az erős orosz antiszemitizmus lapul, a jobboldalnak az iszlám is addig kurva baráti volt, pusztán az antiszemitizmuisa okán, amig ide nem jöttek.
Jobboldali barátaink - illetve lószart, polgártársaink - természetesen ezt mélyen tagadják, de hát nem szivesen vallja be az ember a titkolt perverzióit, elismerem :)
S miért baj, ha a "civileknek" el kell számolniuk? Az USA-ban is így van.
Erre mindjárt jó péda az Index mai cikke: index.hu/kulfold/2017/01/11/kinos_adataik_lehetnek_az_oroszoknak_trumprol/. Szóval, ha Trump nagyon ugrálni akar, akkor az oroszokrögtön előhúznak egykét adatot róla, és máris be fog csicskulni Rezsi Szilárd nagy példaképe.
De ugyanez igaz a Fecsúti Vezénylőtábornokról is. Ha valami nem úgy alakul, ahogy Putyin szeretné, róla is biztosan rendelkeznek egy vaskos dossziéval és elkezdhetnek csepegtetni infókat a Vezénylőtábornokról is. Mondjuk itt kisebb lenne a hatás, mint Trunp esetén, de OGV-t akkor is biztosan szarul érintené.
@DarthVader:

Fordult a kocka, a fagyi visszanyalt. Ez van, liberókák...
@maxval bircaman elemző: Majd ha az OGV seggében ügyködő, de nem tudni milyen pénzekből működő CÖF-CÖKA is bemutatja a valós vagyonbevallását, akkor számon kérhetik a civilszervezeteket. De az elmúlt hat évben folyamatosan vegzálta a NAV és a KEHI a civilszervezeteket, de még csak egy doboz gyufa indokolatlan vásárlását sem tudták rájuk bizonyítani.
Te Birka igazán segíthetnél Rezsi Szilárdnak, mert biztosan több rálátásod van a dolgokra onnan Bulgáriából.
@maxval bircaman elemző: Neked biztosan tetszik is, mert te az szovjet himusszal fekszel és az Internacionáléval kelsz mindennnap, és márvárod azt amikor a világ proletárjai egyesülnek és kivívják a proletariátus győzelmét az egéyz világon.
@The Ghost Wolf:

Az elnyomott kisemberek világszerte lázadnak a liberális diktatúra ellen.
@maxval bircaman elemző:

Nem is azt titkolja, hanem azt, hogy honnan, mire és mennyi lovettát költ.
@maxval bircaman elemző:

A CÖF egy fideszes civil szervezet, ami évek óta nem számol el a közpénzekkel, pont ahogy a gazdái sem. Így aztán ha valahol indokolt a vagyonbevallás, akkor Csizmadiánál például nagyon az.
@maxval bircaman elemző:

Az elnyomott és teljesen hülye kisembereknek sokkal jobban tetszik egy hagyományos diktatúra, elismerem.
@maxval bircaman elemző: Mi az a fideszes civil szervezet? Ha fideszes, akkor nem civil. Lehet, hogy az elemzésből kimaradt a szabályok ismerete? Vagy azt nem tudod, hogy a FIDESZ egy politikai párt?
@Kuviklacz:

Ahogy a Norvégiai Köztársaság által finanszírozott "civil" sem civil, ugye?
@Fabius:

Mert nem kap közpénzt. A Fidesz finanszírozza, valamint Fidesz-közeli személyek.
@maxval bircaman elemző:

Birka.

Te ennyire ostoba vagy? Mi az hogy nem kap közpénzt a cöf? Elveszítette közvagyon jellegét mi? Mit gondolsz miből volt a sok bohócos plakát, ingyen szarták tele vele az országot?

Amúgy az Ökotárs és a Helsinki Bizottság kap közpénzt? Na ugye. Aztán a rezsibohóc mégis baszogatni kívánja őket.

Ha a fideSS finanszírozhatja a cöföt átláthatatlanul, akkor talán Soros is finanszírozhatja az Ökotársat.

Ha takarítani akarunk akkor bizony a cöfös férgekkel kell kezdeni.
Ennyi.
@maxval bircaman elemző:

Vajon a fidesznek honnan van a pénze? Netán sutyiban be nem fizetett adókból származó magán támogatásokból?
@maxval bircaman elemző: És a Fidesz miből él te farok? Nem közpénzből Vagy a Fidesznek van bevétele? Vállalkozik vagy mi az istent csinál? A tagdíjbevételt ne mond, mert abból egy komolyabb fagyizást nem tudnának megejteni.
Itten olvasható ingyen tanács az ellenzékneek arról, hoyg milyn mdszerrel kell támadni a fideszt.:D

nepszava.hu/cikk/1117383-gyulolj---orbanek-megint-finkelstein-kottajabol-jatszanak/
@Gábris szomszéd: Ez a hozzászólás erősen OFF szagú, bár ne legyen igazam. :)
Mijaf*ért kell egy család fájdalmát a tv-ben mutogatni, utána meg kórusban könnyezni? Ez a tv hatóság szerint etikus? Jobb támájuk nem akad?

24.hu/szorakozas/2017/01/11/demcsak-zsuzsa-konnyeivel-kuszkodott-a-reggeli-mokkaban/
@Oxica:

A Fidesz pénze nem közpénz, a pártok szabadon használhatják fel az állami támogatásukat, nincs elszámolási kötelezettségük.
@The Ghost Wolf:

Hallottál már a pártok állami támogatásáról? Minden 1 %-on felüli párt kapja.
@maxval bircaman elemző: Hogy a faszba' ne lenne, te idióta? Először is közpénz, mert nem a Fidesz keresi, hanem mi adjuk össze neki, másrészt pedig éves elszámolási kötelezettsége van neki. Amihez nem értesz, nem kéne beleugatnod, mert kommentről kommentre bizonyitod,mekkora ökör vagy
@DarthVader:

Igen, le kell írni egy papírra: elköltöttük. Ez az elszámolási kötelezettség.
@Gábris szomszéd:

Elfeljted, hogy a liberális államok szent joga bárhol, bármikor beavatkozni. Míg ha más teszi ezt, az szörnyű bűncselekmény.
@látjátok feleim szümtükkel:

A nyomor- és a gyászpornó régóta a TV2 zászlóshajója, a Fókusz lehetett bármilyen gagyi, a Napló nyomába sem érhetett igazán.
@maxval bircaman elemző:

Talán indulj ki abból, hogy mi a különbség a háborús hős meg a terrorista között.
@maxval bircaman elemző: Akkor a Fidesz miért költi a támogatását olyan szervezetre, amit ő akar betiltani. Vagy én gondolom csak, hogy ez egy kettős mérce?
Mert ugyanezek civilszervezetek, amiket most a Fidesz be akar szántani intéznek egy csomó olyan dolgot, amivel a kormány és a történelmi egyházak nem akarnak foglalkozni. Pl. a hajléktalanok ügye, most hogy bejött a hideg, és Rétvári Bencus sietett kijelenteni, hogy a királyi magyar
Fidesz kormány nem kéri fel az egyházakat a hajléktalanok megsegítésére.
És akkor jöttek a civilek és segítik a hajléktalanokat ahogy tudják. Tavaly a menekültválságban sem segített sem a kormány sem néhány kivétellel az egyházak sem. Az, hogy ebből nem lett nagyobb krízis helyzet az a civilek önfeláldozó hozzáállásának volt köszönhető akkor is.
Most ha ezeket a civilszervezeteket kinyírja a kormány, akkor ki fog gondoskodni vészhelyzetben a veszélyhelyzetbe kerülő emberekről? Mert a kormány már bebizonyította, hogy teljesen képtelen megoldani bármilyen vészhelyzetet is.

74
@Gábris szomszéd: Ha már ennyire szíveden viseled az amerikai katonák által Afganisztánban elkövetett háborús bűnöket, akkor minek neveznéd Putyin és Aszad Szíriában, pontosabban Aleppóban a civil lakossággal szemben elkövetett cselekedeteit. Ugy ott valami 200-300 ezer ember volt körülzárva Aleppóban, akiket a menekülés lehetősége nélkül bombáztak porrá. Úgy hogy közben a kórházak és egyéb egészségügyi központok jelentették a bombázások elsődleges priritásait.
@Gábris szomszéd:

Nincs itt ellentmondás. Obama Hussein liberó, a színésznő is, így egyeznek abban, hogy a liberális agresszió jó dolog.
@The Ghost Wolf:

Senki se akar senkit se betiltani. Csak az idegen pénzből működő szervezetek tisztázzák: ki áll mögöttük. Mi ebben a gond?

A ballib civilek szégyellik, hogy Sorostól és a Norvégiai Köztársaságtól kapnak ellátmányt?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Egyetlen különbség van köztük: a nézőpont. A nekem tetsző terrorista hős, a nekem nem tetsző hős meg terrorista.
@maxval bircaman elemző: Akkor ismét megkérdezem, a CÖF-CÖKA mikor mondja el, hogy milyen pénzekből és mennyit költ? Mert a nem kormánypárti civilszervezeteket gyakorlatilag 2010 óta folyamatosan vegzálják, a NAV és a KEHI emberei és semmit, ismétlem semmit nem találtak ellenük. Ha CÖF-CÖKA is átláthatóan működik, akkor mitől félnek? Hozzák nyilvánosságra a vagyonnyilatkozatikat és mindenki megnyugodna.
@Gábris szomszéd: Bocsika, te honnan tájékozódsz? 888.hu, magyarhirlap.hu, vagy honnan?
Gondolom Ő is csak azért csinálja ezeket a képeket és riportokat, mert nincs jobb dolga és le akarja járatni Putyint és Aszadot.
www.facebook.com/nfcinereporter/?pnref=story.unseen-section
444.hu/2017/01/11/nemeth-szilard-elmondta-konkretan-kiket-kell-eltakaritani-tasz-helsinki-transparency

Hát igen, pontosan ezek a szervezetek azok, akik még a rezsim pofájába merik mondani, azt hogy tolvaj g..ik.
Nyilván, hogy el akarják őket takarítani a g..ik, mert az a cél ,hogy kussban legyen az egész ország, miközben ők lopnak.

Amúgy meg még a csuti g..it is a TASSZ védte 2007 ben, mert úgy gondolták, hogy neki is vannak emberi jogai.
Kár volt.
Érdekes, akkor nem volt gond, hogy Soros pénzéből működnek.
Meg mikor Soros pénzén tanult a teknyővájó Oxfordban. Akkor valahogy nem akarták kipaterolni őket.
Persze tudom én, hogy a rezsimnek mindig új ellenség kell, mert csak így tudják egyben tartani a lápimagyar tábort.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/11/izraeli-mintara-keszulhet-a-civileltakarito-torveny-finkelstein-a-kozos-pont

Nem is orosz mintára készül a civil ellenes törvény.

"A politika ma nem racionalitásról, hanem érzelmekről és dühről szól. Ha arról beszélsz, hogy ebben a hét pontban akarom megreformálni a nyugdíjrendszert, soha nem fogsz nyerni, viszont ha azzal kampányolsz, hogy ezt vagy azt a csoportot kidobod az országból, inkább lehet esélyed.”

mondta finki mester és hát a g..i jó tanítványnak bizonyult.
A lápimagyaroknak pontosan erre van igény, hogy gyűlölhessenek mindig egy egy célcsoportot, ez a gyűlölet tartja egyben a tábort.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@The Ghost Wolf:

A CÖF sosem titkolta saját irányát, nem hazudta magát sosem függetlennek.
@maxval bircaman elemző: "Norvégiai Köztársaság", az mi az?
Norvég Királyság van, zsenikém...
@Gábris szomszéd: "
Ugye tudod hogyha izraeli mintákat bírálsz, akkor zsidózol? :)"

Elvtárs.

Csak hát én nem bíráltam, tényeket közöltem. Nagy különbség.

A finki buzi zsidó főzte ki ezt a moslékot és a lápimagyarok meg, a bircával az élen, két pofára zabálják.
Ez nem zsidózás, hanem tény. :)
@Gábris szomszéd: "
Ugye tudod hogyha izraeli mintákat bírálsz, akkor zsidózol? :)"

Elvtárs.

Csak hát én nem bíráltam, tényeket közöltem. Nagy különbség.

A finki buzi zsidó főzte ki ezt a moslékot és a lápimagyarok meg, a bircával az élen, két pofára zabálják.
Ez nem zsidózás, hanem tény. :)
@maxval bircaman elemző: Te ökör azért kellene elszámolnia arról, hogy mire költi és hogyna használja fel a közpénzeket. Mert az hogy Fidesz közeli szervezet az csak annyit jelent, hogy a kormánytól és a Fidesztől rengeteg közpénzt kap. Na, az üvegzseb jegyében ezekkel a közpénzekkel kellene elszámolniuk, és nem a valódi civileket baszogatni, hogy mire költik a külföldről (pl. Norvég Civil Alap) kapott pénzeket, Mert azt ismerd be te birka, hogy ez nem közpénz. Az hogy egy független állam mire költi a pénzét az az ő dolga. De hogy a magyar adófizetők pénzéből élő balettkar miből él, az igenis tartozik a pénzt adó emberekre.
@The Ghost Wolf: továbbá az már menedékjogot kért és kapott szerencsétleneken is civil társaság meg a helyi pap segít, akik Körmenden rekedtek elképzelhetetlen körülmények között vegetálva, testi-lelki-fizikai-egészségügyi állapotban, vékony katonai sátrakban, naponta kapnak néhány fadarabot fűteni.
Egy pesti CIVIL doktornő jár le hozzájuk vonaton, de már nem bírja sem anyagilag sem fizikailag.
Az a Baba nevű CIVIL magyar-arab férfi segít nekik meleg kajával, aki a keleitinél is minden energiáját bedobta. Minden reggel a klubrádióban könyörög, hogy aki tud, legalább néhány zoknival vagy egy kiló lencsével segítsen.
Magyarország szégyene, ahogy az elesettekkel bánik, legyen az hajléktalan vagy nyomorék.
Ja és egyébként a kormány felveszi értük az uniós hozzájárulást, de a cél az, nehogy kicsit is jól érezzék magukat.
@The Ghost Wolf:

Akit X fizet, az szerinted független és civil? Komolyan hiszed ezt?

Ahogy a CÖF se független a Fidesztől. Miért gondolod, hogy a Norvégiai Köztársaság által pénzelt szervezetek függetlenek? Norvég érdekeket képviselnek.
@maxval bircaman elemző:

Hát ez ugye nem igaz, Csizmadia többször hangoztatta, hogy ők a kormány civil és független kontrollja... és hogy igazán nem ők tehetnek róla, hogy a kormány mindig olyan dolgokat csinál, ami nekik tetszik, így nincs miért bírálniuk, inkább dicsérik.
@maxval bircaman elemző: Akkor a királyuk mit keres ott? Tudom nem sokat, de mégis.
Te tényleg ekkora farok vagy? Mert az én kérdéseimre egyre sem sikerült válaszolnod, csak böfögöd fel a faszságaidat. Szerinted milyden norvég érdekeket képviselnek a civilek Magyarországon? Biztos a Norvég mélytengeri halászatért lobbiznak a magyar parlamentben.
Jelen körülményeket figyelembe véve, valamint az élet-, és egyéb színvonalbeli különbségeket a két ország között, nem hiszem, hogy a magyar civileknek bármilyen norvég érdeket kellene klpviselniük ebben az északbalkáni banánköztársaságban.
@maxval bircaman elemző:

Civil igen, független attól függően, hogy mennyire szabályozott a pénz elköltése, illetve hogy milyen függelmi és emberi kapcsolatok húzódnak a háttérben.
@maxval bircaman elemző: Csak Harald meg ne tudja! Szegény bolond azt hiszi, ő a király!
@maxval bircaman elemző: https://www.google.hu/search?q=Szíria,+Aleppo+ostroma&client=opera&hs=6E0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLn-yJkrrRAhXFkiwKHUS2BS8Q_AUICCgB&biw=1366&bih=669
Ugye ezek aképek is valamilyen stúdióban készültek fizetett statisztákkal. A képen amelyiken az orosz felségjelzésű Mi-24-es csatahelikopter látszik az is csak azért van ott, hogy lejárassa az orosz hadsereget.
@The Ghost Wolf:

Nézd, annyiból igaza van, hogy nyilván nem nemzeti, ellenben ideológiai érdekeket képviselnek a norvég pénzek. Akinek nem tetszenek ezek az ideológiák, mint a kisebbségek, a "másságok", a fogyatékkal élők, stb. támogatása, az természetes, hogy nem kér ezekből a pénzekből.
@Gábris szomszéd:

Nem, általánosságban a "hősökre".

Amerikai szemmel ők lehetnek hősök attól, mert te szadista tömeggyilkosnak tartod őket, ahogy szerinted az orosz katonák is csak orosz érdekeket védenek, más szerint meg segélykonvojokat bombáznak szarrá.
@Fabius:

Az egész szopotnyik fidesses kommunikáció arra megy ki,hogy a fényessegges és brancsa hatalmát próbálja mentegetni,átmenteni vagy legitimálni(
Tulajdonképpen mindegy,hogy kinek hívják a "büdösbunkót,Erdogánnak,Trumpnak vagy Putyinnak vagy 'fasztuggyahogyishívjákazeriatyaúristennek ezek simán zászlóra tűzik ha az érdekeik úgy kívánják!
Nem fog sikerülni!
2018-ra az erózió olyan mértékű lesz,történjen bármi,hogy gecinek csengetnek!
Személy szerint pld.én a a Juhász féle csoportosulásra szavaznék,de a horda eltakarításához ideiglenesen leszek olyan elvtelen,hogy simán leszavazok a dzsobbikra,ha esélytelennek látom őket a bejutásra)))

később majd meglá'sssuk:

www.youtube.com/watch?v=ndKta4kQCXc

"Belőlem valaki útra vált
Útra a jobbik részem
Kiment belőlem, itt hagyott
Csak úgy észrevétlen

Félre se néztem, annyi volt
Csak annyi volt, egy szót se szólt
Hirtelen elment, itt hagyott
Valaki útra vált, a jobbik részem

Belőlem valaki útra vált
És én utána néztem
Jól van hát, menjen, tűnjön el
Az én jobbik részem

Először úgy tűnt, semmi sem
Változott azzal, hogy hirtelen
Fogta magát a hűtelen
S útra vált belőlem a jobbik részem
Az én jobbik részem

Azóta járom nélküle
A végtelen világot
S valahogy mindent nélküle
Más színben látok

Hosszasan nyújtózik minden út
Valahogy nincsen semmi úgy
Minden szó mástól eltanult
Mióta útra vált a jobbik részem

Győzni sincs kedvem nélküle
Énekelni sincsen
Szórakozottan szórom el
Sok nagy régi kincsem

Talán egy nő volt, tán gyerek
Aki belőlem elveszett
Elvitte minden kedvemet
Magával hűtlen, ringyó jobbik részem
Az én jobbik részem

Arcomba vág, úgy ébredek
A fény az izzadt ágyban
Ténfergek, csavargok nélküle
Tán erre vártam

Mit se kell már itt féltenem
Tán erre vártam, ez jó nekem
Kicsusszant belőlem hirtelen
A kígyó-hűtlen, kígyó jobbik részem
Az én jobbik részem

Keshedt, vigyorgó arc tekint
Rám a rossz tükörből
Tompák a szagok, máz a szín
És a csend csörömpöl

Félre se néztem, annyi volt
Elment belőlem, itt hagyott
Magával vitte, nincs titok
Nincs titok, útra vált a jobbik részem
Nincs titok, útra vált a jobbik részem
Nincs titkom, mióta útra vált a jobbik részem

Én már úgy vagyok jó, ahogy így vagyok
Én már nem leszek másik
Matatni szeretek, álmodok
Egész kipusztulásig

Azért van csak, mert itt hagyott
Mit is mondhatnék, nincs titok
Magával vitte itt hagyott
Valaki útra vált a jobbik részem"
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Azaz jellemző, hogy adományoznak emberek olyan célokra, melyekkel NEM értenek egyet?
@The Ghost Wolf:

Van egy pedofil majom, aki királynak nevezi magát, ez a lényegen nem változtat.
@maxval bircaman elemző:

Nem, olyan célokra adományoznak amit nem kötnek ki teljes körűen.

Tegnap már végigjátszottam egy vitát az "amit nem tiltunk, azt szabad" és az "amit nem engedünk, azt tilos" logika közötti különbségről, hadd ne kezdjem elölről.

Egyszerűen csak értsd meg, ahogy akarod.
@Amelanchier:

"A neten kering egy irat, amely állítólag, - de nem bizonyítottan - egy volt brit hírszerző tavalyi jelentéseinek összefűzése arról, hogyan tartotta a markában Putyin évek óta a Trump-csapatot."

-Nem bizonyítottan, de te már tényként hivatkozol rá?

"2016 márciusától szeptemberéig egy XBT/Webzilla nevű cég botnetek és a pornóforgalom hekkelésének segítségével terjesztett vírusokat, bugosította a gépeket, lopott adatot a demokrata párti vezetés gépeiről."

-Ezek szerint demokrata vezetők túlzott pornófogyasztása is segítette a hekkereket?
Nem is szólva arról, hogy ezzel nyíltan kimondják, hogy az amerikai kiberbiztonság nulla.

"...egyrészt a Demokrata Párton belül is voltak ügynökök..."

-Ez szimpla hazaárulás. Nem látom a felelősségre vont és szenátusi meghallgatásra rángatott demokrata politikusokat.

"...másrészt az Amerikában élő oroszok és kibertámadásaik révén, valamint az Oroszországból végrehajtott, állami támogatású kibertámogatások révén. A finanszírozást úgy oldották meg, hogy az Amerikában élő oroszok nyugdíjutalásának álcázták. Dollártízezrek mozogtak így."

-Nyugdíjas hekkerek? Középkorú, de nyugdíjasnak vagy rokkantnyugdíjasnak álcázott hekkerek? A lebukás kockázatát vállaló, de aprópénzért dolgozó hekkerek?

Ez az egész kb. annyira röhejes, mint az a bizonyos 15 oldalas, ami büszkén hirdeti és támasztja alá grafikonokkal a "tényt", hogy a Youtube-on sokkal, de sokkal többen nézték a Russia Today (RT) amerikai adásait, mint a CNN és a BBC híreit...és hát ez is nagyban hozzájárult Clinton vereségéhez.

www.dni.gov/files/documents/ICA_2017_01.pdf
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Akkor ezen az alapon a CÖF is független, hiszen bármit tehet, ami nem ellenkezik a Fidesz érdekeivel.
@The Ghost Wolf:

A háborúkban halnak meg emberek. Ellenben a liberális kampány szerint csak a nem-nyugati akciókban halnak meg civilek, míg a nyugatiakban csak csúnya, gonosz emberek halnak meg. Ha ezt beszed, baj van veled...
a mai napra rendelt szentírás számomra asztatatatatat is jelenti, hogy milyen gyenge az atlantisták elhárítása és 17 kémszervezete együtt nem volt képes ellenállni... és lehet benne valami, ha a demokrácia örök bölcsőjében megválasztották krumpli elvtársat aki ilyen formán egy idegen hatalom kesztyűbábja, tehát putyin cár nagyon erős és joggal mosolyog a sok hörgésen

brühüyyy
kkk

ugye így van fabi?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
eccerű, mint faék: mind a kettő egy egy rohadt gyilkos

brühüyyy
kkk
@elismert felhasználó: a cikket nem én írtam, hanem az index.
De kurvára érdekesnek és lényegesnek találom, hogy az elsőszámú világhatalmi állam még ki sem nevezett vezetőjéről már most ilyen infók jelenhetnek meg, nyilvánosan csámcsoghat rajta bárki.
Kérdés az, lehet-e ez az ember egy korrekt, tiszteletreméltó, kikezdhetetlen vezetője hazájának vagy árulója lesz. Mert ez a már meglévő rajongás okán miránk, a kis szutykos Magyarországra is kihat.
444.hu/2017/01/11/hollik-istvan-a-civil-szervezetek-vezetoinek-olyan-vagyonnyilatkozatot-kell-majd-tenniuk-mint-a-kepviseloknek-es-az-allamtitkaroknak

Olyat mint a zacskóstóninak?

"Hollik szerint vannak olyan civil szervezetek, amik semmilyen mértékben nem járulnak hozzá Magyarország gazdasági és társadalmi fejlődéséhez, politikai célokat szolgálnak, külföldről finanszírozzák őket, így
létüknek nem sok értelmük van, és természetes reakció, hogy szigorúbb szabályozás alá kell vonni őket."

Mert a cöfnek kurva sok értelme van mi elvtársak? Baszódjál meg kdnp.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Akkor most éberen figyeljük a fideSS mindkét mocskos kezét, mert szerintem megint valami aljas húzást kívánnak elfedni ezzel a színjátékkal.
@Amelanchier:

George W. Bush korrekt, kikezdhetetlen és tiszteletre méltó elnök volt?
A floridai újraszámlálás és az afroamerikai szavazók jogainak akadályozása megvan?

"...még ki sem nevezett vezetőjéről már most ilyen infók jelenhetnek meg, nyilvánosan csámcsoghat rajta bárki."

Hitelesek, igazak és bizonyíthatók az információk?
Vagy csak az a cél, hogy csámcsogjanak rajta?
Ez nem pont ugyanaz a stílus, mint amivel Trump-ot vádolták Clinton hívei?
Ha a majom magától nem akar a vízbe ugrani, majd akad aki belöki.:D

"A CNN keddi riportja szerint létezik egy brit hírszerző tollából származó jelentés, melyben Trump csapata és az orosz hírszerzés közti összjátékot taglalják, a Huffington Post pedig megjegyzi, hogy létezik egy videó, melyben szerepel a perverz szexuális játékokat játszó Trump. A jelentés Trumpra nézve kompromittáló része állítólag az orosz titkosszolgálat kezében van. Trump eközben (szokott módon a Twitteren) szimpla politikai boszorkányüldözésnek titulálta az esetet."

www.nlcafe.hu/tv_sztarok/20170111/donald-trump-moszkva-penthouse-szexvideo-perverz-amerikai-elnok/
"Orbán Viktor – a honlapjára akkor feltöltött dokumentumok alapján – 1987. március 11-én, jeles eredménnyel védte meg Társadalmi önszerveződés és mozgalom a politikai rendszerben (A lengyel példa) című szakdolgozatát. A kormányfő témavezetője Fellegi Tamás (volt miniszter) volt az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán."

Teccenek éteni?

"jeles eredménnyel védte meg Társadalmi önszerveződés és mozgalom a politikai rendszerben (A lengyel példa) című szakdolgozatát."

24.hu/belfold/2017/01/11/eltunt-orban-viktor-szakdolgozata/

Gondolom a következő szakdolgozata majd arról szól, hogyan takarítsa el a leendő diktátor a társadalmi önszerveződés és a civil mozgalom írmagját a diktatúra kialakítása érdekében.
Nem érdemes belemerülni a civil szervezetek vezetőinek vagyonnyilatkozatával kapcsolatos kérdésbe, mert ez csupán egy harmatcsepp a civil törvény valódi szándékénak. Mondhatni azt is, hogy egy figyelem-elterelés a lényegről.
Nevezetesen arról, hogy a civil törvény bevezetésének célja a civil szerveztek működésének végleges likvidálása a közéletből.
A valóságos cél az, hogy minden kormánykritikus szerveződést a civil törvény életbe léptetésével félemlítsenek meg, és csírájában elfojtsák.
A tüntetésekhez , a tömeges megmozdulásokhoz mindig kell egy civil szervezet, amely kezdeményez, szervez, technikai lebonyolítást végez.
A jövőben vajon mernek-e emberek ilyen missziót felvállalni, amikor törvényesen büntethetőek
lesznek?
Németh Szilárd közvetítette a civil törvény Fidesz által megfogalmazott ideológiáját:
"Mert minden legitimációs részvétel nélkül akarnak beszólni a nagypolitikába."
Tehát a Fidesz, elsősorban majd Orbán definiálja majd, hogy kinek van legitimációja? Majd senkinek nem lesz, aki bírálja a kormányt, és az ő alig tisztelt nagypolitikáját, mert jön a börtön.
Úgyhogy készüljünk fel a fideszi intelemre.
"Kussba lesztek, mert törvény lesz rá!"
@Mariann19:

"készcsók a fedélzeten)

.......

Rég volt ez a varánszösszenet,de most újra aktuálissá vált)

m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/orb%C3%A1n%20putyin.jpg
@elismert felhasználó: ok.
Busht ma már nincs értelme összehasonlítani Trumppal, mert ilyen alapon Rooseveltig visszamehetünk. Vigye mindegyik a saját sarát.
Jelentkezzen, aki mindezt a számtalan fórumon megcsócsált kétes felvetésekről nem hiszi el, hogy ebből bármi igaz lenne Donald Trumppal kapcsolatban, aki az Egyesült Államok következő elnöke!!!!!
@látjátok feleim szümtükkel:

Én meg leöntöm magam fekete festékkel, s néger leszek ezen az alapon.
@gazoló:
Szia!
Annyira feldúlt Orbánnak ez az ultra húzása a civil törvénnyel, hogy nem tudtam megállni, hogy ne fújjam ki a dühömet.
Úgy néz ki, hogy már a látszatot sem akarja fenntartani, amikor a hatalma megtartásáról van szó.
A minap a nemzetközi korrupciós szervezetből való kilépés volt a megdöbbentő, most pedig ez a civil törvény.
Hét végén jön a VB!
@Mariann19:

Látható,hogy,elvtelenül mindent képes,képesek lesznek feltenni egy lapra a túlélésért(

.........

Várom a kéziünnepet!
Majd "konzultálunk")
@maxval bircaman elemző: Ki adományozott a CÖF-nek? Saját vezetője osztotta neki az állami támogatást.
@gazoló:
Jó!!!!
Konzultáció megszervezve.
@maxval bircaman elemző:

Ne sértegesd a négerket, és főleg ne birkázd le! Heylette olvass pontos adatokat!
@Mariann19: szia.
Szerencsére más is kifújta a dühét, és ráadásul egy nő, nem is akárhogyan.
Nem kopizok részleteket, így jó ahogy van.
24.hu/belfold/2017/01/11/visszakezbol-kapott-orban-egy-eltakaritonos-kokit/
@Amelanchier:
Szia!
Azt figyelem hónapok óta, hogy a kis pártok, PM, Együtt, LMP fellépései sokkal magvasabbak, markánsabbak, mint a tradicionális baloldalé.
Szabó Tímea követelése azért lényegre törő, mert a civil törvény megalkotóit távolítaná el a közéletből. Nemcsak úgy általában a demokrácia sárba tiprásáról szól, hanem azok a közéletből való eltüntetését követeli.
Ez egy észjárás, egy világlátás a változásra.
Az más kérdés, hogy lehet-e foganatja.
Egy ilyen diktatúrában és a fokozott elnyomásban aligha, de a követelés elutasítása hangulati következménnyel jár, és nem a Fidesz javára.
@Mariann19: remélem, nem eszik olyan forrón a kását. Szerencsétlen csúszómászó rezsiszilárd, már minden volt ma a neten, csak ember nem. Schiffertől Török Gáborig gyalázta mindenki. Nagy visszhangja lett a témának és kénytelenek lesznek az eredeti durva erőfitogtatással felhagyni. Remélem.
@Mariann19: "Ez egy észjárás, egy világlátás a változásra."

No éppen ez a gond ezzel, hoyg egy.
Több kéne, illetve ezt le kéne fordítani az emberek mindennapi nyelvére.
"Lemondásra szólította fel Vincze Géza, a Fidelitas alelnöke Fári Jánost az MSZP dunakeszi elnöki tisztségéről, miután kiderült, hogy a politikust jogerősen elítélték."

Én úgy küldenék a fidelitasz alelnökének egy söprűt azzal, hogy talán előbb a fidesz háza táján söpörjön.

www.atv.hu/belfold/20170111-a-fidelitas-felszolitotta-az-mszp-egyik-helyi-elnoket/hirkereso
@Amelanchier:
Bár igazad lenne, és ne mernék meglépni a civil törvény bevezetését.
Szkeptikus vagyok, mert úgy képzelem, hogy Orbánnak elege volt abból, hogy rajta kívüli emberek fellépjenek az esztelen zsarnoksága ellen.
A múlt eseményeiből látható, hogy megbukott a pedagógus ellenállás, a szakszervezeteket semlegesítette vagy erőszakkal, vagy a vezetőik állami megbízatásaival. Fekete Máriát nem tudta végleg félre tenni, mert az állását elveszítette ugyan, de utána a Norvég Alaptól kapja a fizetését. Ez egy Orbán feletti hatalom jelképe, és ez szerinte nem tűrhető.
Ezzel a törvénnyel már gyökereiben megsemmisít minden ellenállást.
Az még nehezen eldönthető, hogy fél, vagy már nincs önkontrollja.
@maxval bircaman elemző: ne hagyd magad birca, a libsik is ugyanúgy tudhassák vóna mint a felvilágosult bolgárok, hogy Hamlet koponyájának forgatása óta Norvégia köztársaság,:)

Rózsák völgye megvan még?
azt mondjuk nem árt tudni, hogy a norvégok nem azért osztogatnak pénzt, mert nekik olyan sok van, hogy nem tudják elkölteni - pedig sok van -, hanem mivel nem uniósok viszont benne vannak az uniós piacban, kompenzálást, hozzájárulást kell fizetniük uniós tagállamoknak
@maxval bircaman elemző: birkaevtárs, tessék a kasszához fáradni, me ma nagyon odateccett tenni itt magát, ezé felvehet száz rubelt és egy kágéputyin képet.

wanna-joke.com/wp-content/uploads/2014/03/funny-gif-putin-balloon-animals.gif
@habakuk000:
kuki, kösz, pontosan eszt vártam tőled

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: micsodát? Inni vagy nem enni? ez itt a dilemma
@habakuk000: nem a botka cikk ben írtyaidra: beeeeee
habakuk000 2017.01.11. 17:48:27
@Rodeo36: tudhatnád, hogy kénytelen minden földi pór meghátrálni páratlan és egyedülálló logikai okfejtésnek álcázott brühühüjeid elől:)

Tahótlanítok
Válasz erre

Rodeo36 2017.01.11. 17:55:51
@habakuk000:
egyetértek, kristálytiszta a logikád, és igazad van...tőled nem is vártam mást, ami ennél kevesebb az már hamisítás lenne

kösz...folytatom (hogy a levédiabasznádi nagyokat idézzem)

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: :)

azt hittem, mélységes történelmi okfejtésemre figyeltél fel, amit summa cum laude minősítéssel védtem meg anno "Hamlet, a dán királyfi szerepe a norvég demokratikus átalakításban" címmel, csak sajnos orbánhoz és schmittpalyához hasonlóan a technika Jágója az én európai jelentőségű értekezésemet is megsemmisítette:(
@látjátok feleim szümtükkel:

ezeket a hörgéseket a putyin és igaz barátai valami szocsi-i dácsán nézik vodka és kaviár fogyasztás mellé...sikerült...éééééééééééés!!!! ráadásúl nem is ő kesz'te, csak meglépte a másodikat is...

a demagográcia fellegvárai inognak mint a Walhalla és na mi jön utána: Götterdämmerung...most a demagográcia fellegváraiban ingás (fingást akartam írni) közben egymást marják ki is mondta meg előszőr, hogy az MI6 -os az igen az már akkor is ...és le is írta igaz nem 15 oldalon ghanem schlagwortokban 2-őn

ehhez fotel, lábam feltámasztva és mosolyalbum

és a szokásos brühüyyy
kkk
hogy habakukinak is fájjon...a taga még él?
@látjátok feleim szümtükkel:
"Több kéne, ezt lefordítani az emberek hétköznapi nyelvére."
Szia kedves szümtükkel.
Számtalan kommentet olvasva azt látni, hogy az emberek pontosan képesek megítélni a helyzetet, mert a kommentek elementáris felháborodást tükröznek a kormány ellen.
Két választási ciklus között ezeknek a véleményeknek nincs terepe, ráadásul van egy passzivitás, amely a választásoknál sem hoz értékelő eredményt.
Az ellenzék próbálkozik a választási törvény megváltoztatásával, mert az a rákfenéje a valódiságnak, de ameddig a Fidesz törzs- választóinak van igazságtalan előnye, addig nem a nép igazi akarata érvényesül.
@habakuk000:
te okokat fejtettél??? asszittem fejtőbabot? esetleg borsót?
ugye a: "Hamlet Dán királyfi" az teljesen norvég ha nagyon részegen olvasod?

és akkor hol marad a: Nagy Galamb Mono Lóg:

tubi óh no, tubi

mihez is voltál szerencsétlen? kecskebékafelmászottafűzfáraéspiroscsizmavanalábánnemsütanapasszemébe

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
jaaaaaa, lemaradt a :),:),:)))

és a Bundi meg a Burkus jól vannak?

brühüyyy
kkk
@Mariann19: Haraszti Miklós mondott egy ütőset, érdemes lenne elgondolkodni rajta.
@Amelanchier:

Azért a kommentekből kitűnik, hogy ez az ország menthetetlen. Valahogy a hülyeség lett a norma.
@Amelanchier:
Harasztinak melyik véleményére utalsz?
Netán az összefogás kérdésére?
@Rodeo36: komoly emésztésük van:( el tudom képzelni, milyen büdös lehet egy igluban eszkimóéknál

ott tuti nem tudták volna Puzyin pajtásék pajzán videora venni Trump naccságost, amikor a családfő fölkínálta a zasszonyt játszadozásra
@Mariann19: összefogás a választási törvény módosításának kikényszerítésére.
@habakuk000: eszkimóék ügyesek (ugye a tapasztalat) és folyamatos nyílt tüzet tartanak az igloo ban és az köztudottan nagyon kedveli az ilyen légnemű termékeket is

tudod amikor Angyal Bandi lett az MI6 előszőr filmen Miszter Bond, "máj néjm iz bond" akkor még nem sejtettem mekkora hatással lesz ő a valós világpolityika ala kula sár aaaaaaa...igaz az is, hogy őt Gerald Moore én Angyalként kedveltem az olyan kedves volt mint a legelső űrutazásos filmeken amiken plasztik kütyük és gyertyával világított műszerfalak villogtak bolondulásig, naaaaaaa az, az volt az igazi nem ez a mostan amikor a Godzilla beköltözik a fehér budira és odafingik...meg a ledes és 12 dimenziós hogyan lőjük előszőr a négert utána a többieket című hólivudi mester ripacs rakétával és napi Apokalipszissal ahol az Androméda köd nek is sajog... és olyan fegyverek vannak benne, hogy gondolatra is lő és...
szóval nagyon jó is konteo alakul és még van 9,45 nap hátra a nagy napig...addig is twittelte ma mint pistike a 8 éves: jusztsemutatom meg (a zadóbevallását) sem...

és a foxnyúsz meg a többiek harsányak a haffingtak ha nem meg mongya récsöllel a zélen...szóval van miről hörögni...bedobták és ott nincs fókazsír amit nyílt lángon tartanak tehát a bűzelűz...még jó hogy a szagos tevét nem találták fel

brühüyyy
kkk
elvtársaim az úrban

www.washingtonpost.com/world/national-security/intelligence-chiefs-briefed-trump-and-obama-on-unconfirmed-claims-russia-has-compromising-information-on-president-elect/2017/01/10/9da3969e-d788-11e6-9a36-1d296534b31e_story.html?wpisrc=nl_draw2&wpmm=1

Prezident Elek' még be sem ment hogy ráűljön máris kifelé tuszkolnák

brühüyyy
kkk
és ez csak a WAPO az meg nyugis... képzeld a többit

a New York Times "imággya" a prezident elek' -et aszt érdemes lehallgatni
@Rodeo36: az Androméda köd jó könyv, szerettem, kicsit ugyan nagyon szovjetes, de ha azokat dupla sebességgel olvasod, a maradék jó:)
Afanaszjev talán, bár nem biztos

az oroszoknál kurvázni nem nagy kunszt, nem kurvázni, s úgy boltolni, az viszont igen, az nem egyszerű

szóval nagy valószínűséggel igazak a szexpartik, főleg, ha Trump akkor még nem tudta, hogy elnök akar majd lenni, de ez mondjuk nem zavarna senkit, én Trump helyében magam hoznám nyilvánosságra ha tényleg van fölvétel, na most próbáljatok zsarolni bunkócsláim
@habakuk000: olvass inkább asimovot!:)
@Amelanchier:
Ja, igen.
Ahogyan figyelem a választási törvény változtatását sürgető követeléseket, talán ez az a terület, ahol sikeres lehet a követelés.
Egyrészt annyira abszurd a Fidesz érdekek érvényesülése benne, másrészt egyes elemei már nem kedveznek a Fidesznek sem.
Lásd az időközi választások végeredményeit.
@habakuk000:
érdekes én is olvastam az Andromeda köd-öt de nem emléxek rá ki írta...azért -csak a tréfa kedvéért- megjegyzem nekem örökre Jázón és az Argonauták maradnak a történelem legnagyobb Galaxis utazóinak: iránytű és térkép nélkűl vakon a ködben és odataláltak meg vissza és még ráadásúl hogyan...majd ha ember lesz a Marson és élőben a tévén lehet majd látni akkor lesz valami hasonló amint azok ott telepesedni kezdenek mert az ugye csak odaút lesz nem úgy mint az Argonauták a Dunán keresztűl

aszongyák, hogy vannak holdkőzetek...jaaaaaaaaaa... a Mikulás hoszta szatyorban

és csodálkoznak, hogy a világegyetem sokféle de nem annyira

brühüyyy
kkk
@habakuk000:

az a rész amiben kompromittálták??? ugye Bill Clinton bisztatta a krumplit, hogy indúljon...vagy abban bízott, hogy ezáltal a Biri esélyei maximalizálódnak vagy olyan hülye lesz, hogy megbukik 4 év alatt

mindkettő másként, de bejött ehhez nem kellettek az oroszok...demagográcia ilyen,, és most lelepleszte saját magát az ingyencirkusz a Jefferson Beauregard (Jeff sessions az új neve) elfogadási és a tiltakozások...a GOP jelöltye hát pont a többségi GOP ne fogadná el ha még akkora barom is lenne ami a valóságban??? lásd a többi kormánytagot

ott bemehettek de kibaszták őket mint macskát szarni és semmi hatással nem voltak a játékszínre

mintha levédiabasznádot látnám kicsit szinesebben

brühüyyy
kkk
@habakuk000:

Mondjuk a pisilőn a saját bőrén kívül nincs más. Oszt ez a pisi ló akárki is lehet.Akármit is csinálhat. Most gondolj bele, ha megelevenedik a mese, hogy a király új ruhája.;D
Kicsit kínos lenne.
@habakuk000:
kedves és szuper intelligens barátom útépítő mérnök...én meg mikor mondta csak nésztem rá (mi is azon olyan nehéz??? én hülye) aszongya mennyél sétálni a Mecsekbe a hegyoldalban mint hegymászó és vigyél magaddal mindenféle műszert mert rajzmappát és ott a szikla alatt az erdő közepén mondd meg hol lesz az az országút amin ma már el lehet jutni a ból b be

tudod ez is ilyen de az argonautáknak nem voltak műszerei és a skorbuttal is meg kellett hogy küzgyenek vagy ha szerencséjük volt ki tudtak kötni holmi gyümölcstermű lakatlanon???

brühüyyy
kkk
Ez egy kurva jó mondat, nem birok elszakadni tőle.:D

„mindenféle legimitációs részvétel nélkül akarnak beleszólni a nagypolitikába."

Mert ezek szerint van kispolitika is? Hol?Kivel? Mikor? Cöföfcöf.

Ja, és mennyiért?
@taga20: tegnap olvastam ki az Embert a fellegvárbant, de úgy vagyok vele, mint a Madrapurral voltam, nem érzem, hogy értem.

Röhej, hogy ma itt ez is időszerű.

A fiam szerint vannak Asimov szerű könyvei is, ma ezeket fogom letölteni.
@látjátok feleim szümtükkel: miért kínos? van a Földön vagy hét milliárd ember, az magában föltételez legalább hétmilliárd aktust

a piros Mazdán tangabugyiban riszáló leányok korában mi a francért kell megjátszani a prűdet?
Soros György magyar állampolgár, ezért nem értem a hörgést. Vagy majd megint a központi bizottság élén Kádor-bánnal fogja megmondani, hogy ebben az országgan ki mit mondhat, tehet?

Soros nem olyan jogú magyar állampolgár, mint pl. aki gézszerelő, nemzetiségi ön kormányzom magam kormánybiztosa, kaszinóbiztosan kormánybiztos, stb? Vajon miért nem?
@Gábris szomszéd:

Azért népnemzeti nyafszőlő sem kevésbé savanyú ám :) . Vagy felidézzük együtt, hogy hány éve megy, hogy a magyarnak lenni igazából a siker záloga lenne, eredendően turánilag a sikerben gyökerezik, onnan sarjad a magja, okos, ügyes, erős, bátor és szabadságszerető itt mindenki, csak azok a szemét háttérhatalmak meg a nem annyira háttérhatalmak mindig elnyomták meg kizsákmányolták meg szellemi sötétségben tartották a NEMZETET, azért nem tudott még kibontakozni?
@habakuk000: én a malevilt olvastam, viszont ezt a madrapurt el fogom olvasni.

más. mit szósz a németszilárdhoz, mit szósz a gecihez, me természetesen ő adta ki a parancsot ennek a baromnak?
@látjátok feleim szümtükkel:

A civil szervezetek politikai legitimációja kizárólag azokon a választópolgárokon keresztül nyilvánul meg, akik a szervezetek céljaival összhangban az azokkal összeegyeztethető tevékenységű, eszméjű pártokra szavaznak.

De azokon keresztül meg is kell nyilvánulnia, különben az egész népképviselet-dolog meg van baszva.
Bosszúhadjárat?

"A Soros Fund Management befektetési alapkezelő társaság és a Nyitott Társadalom Intézet elnöke. A lengyel Szolidaritás és a csehszlovák Charta ’77 mozgalomnak nyújtott segítsége hozzájárult a Szovjetunió befolyásának gyengüléséhez, végül megszűnéséhez."

"2010-ben egy szervezeti leépítés után tervszerűen visszavonult és beszüntette a magyarországi adományozó tevékenységének rendszerét."

"2010 októberében a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül egymillió amerikai dollárt adományozott az október 4-én bekövetkezett magyarországi Ajkai vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére."

forrás: Wikipédia

Már csak azért, hogy egy kicsit árnyaltabb legyen ez a nagy megszüntetési láz. Meg aztán mintha beszüntette volna a magyarországi adományozást, innen kezdve mit is akarnak, meg kit akarnak kizárni abból hogy a "nagypolitikába" beleszóljon? He?
@maxval bircaman elemző: Ezt az ocsmány bulesz birkaszart mindig berakom a trolltartóba, de nem mindig visszaszivárog. Hogy az a...
@taga20: ha békát vagy csigát látok az úton, lehetőség szerint megállok, amíg átérnek, tisztelem az életet

ugyanakkor nem túlzok, ha azt mondom, angyali mosollyal nézném a kapálózásukat a jégtáblák között a Dunában
@Gábris szomszéd: látom haver nagyon egymás seggében voltatok a birkával. gratulálok!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Ne púderozz, mond ki érthetően, hogy azok a civilek a civilek, akik a fideszre szavaznak, és akikkel a fidesz is egyet ért. Pont.
Amikor az RTL Klubon, a Híradóban, és utána a Fókuszban arról értekeznek, hogy mennyire lehet ártalmas Trumpnak a "szexbotrány", miközben kurvára nincs semmilyen szexbotrány, csak felmerült, hogy esetlegtalán az oroszok zsarolják Trumpot valamivel, és az esetlegtalán egy szexbotrány is lehet...

...szóval arra már én is azt mondom, hogy határt kéne húzni még Trump mocskolásának is.
"Orosz és nyugati elemzők szerint a 2003-as grúz rózsás forradalom sikere az ő finanszírozása és szervezése nélkül aligha lett volna elképzelhető, bár szerinte ezek a vélemények messzemenőkig túlzóak."

"A 2006. évi ukrán narancsos forradalom sikeres támogatásával elérte Ukrajna politikai irányultságának megváltozását. Fehéroroszországban az ellenzéki erők támogatása miatt persona non gratának nyilvánították."

Már miért is tér el ez a téma a poszttól???????

Majd akkor tér el, ha már a kamrában lesznek az oroszok. Vagy már ott is vannak?
@maxval bircaman elemző:

hazudsz antikeresztény putyinbérenc, a hazaáruló gecik nem is titkolják hogy el akarják takarítani, konkréten nyíltan bejelentették, a te és a többi magyargyűlölő legnagyobb örömére.
@Gábris szomszéd: pontosan nem tér el. csak nem olyan kellemes szembesülni vele ugye, Angyal?
@látjátok feleim szümtükkel:

Hát nagyon nem ezt írtam le, hanem azt, hogy miért hülyeség, amit RezsiSzilárd mondott.
@pamut: ne erőlkögy cimbora, a birkának lejárt a munkaideje, a rubelt felvette a kasszában, és boldogan issza a ruszki csavarlazítót:)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
ez a degenerált trámpl, naponta húzza le magát a klotyón!
@Gábris szomszéd:
TE A LEGITIM BÍRÓSÁGI ÍRTÉLET NÉLKÜLI halálos ítéletet és annak végrehajtását hekk nek hívod.... ma tréfás kedvedben vagy

ott rezsimváltás is volt mert ezek nem akarták a petrodollárt elfogadni...azaz nyílt háborús bűntett

brühüyyy
kkk
@taga20: oszt nem mindegy az neked? jobban jársz, ha elolvasod a Védett férfiakat, s ábrándozol egy jót
@Gábris szomszéd: nézze a halál, belőletek is sok, nem még egyéb hírekből

a hír tv-ben a Szőlősi Gyöngyi az egyetlen látnivaló
Nem tudtam minden kommentet elolvasni, de nem is ez a lényeg. Remélem a kommentelők nagy többsége elég informált az Orosz titkos szolgálatot illetően, ugyanis övék a legnagyobb, és kiterjedt kémhálózat a világban. És jól szervezett. tehát semmi csodálkozni való nincs azon, hogy nálunk a háború után is rengeteg ügynökük volt, és maradt is. Ahogy Amerika ugyanúgy tele szórta a világot a CIA ügynökökkel. És Mindegyik nagyhatalom azokat a kormányokat preferálja akik hajlandóak valamilyen szinten együttműködni. Minden a pénzügyi háttér hatalomról szól, minden annak van alárendelve. Ez teljesen nyilvánvaló! Egyik sem fog kis kaliberű pártokat támogatni, akik nem képesek huzamosabb ideig hatalmon maradni. Nálunk egyenlőre ez a FIDESZ. Ilyen kontextusban kell ezeket a dolgokat vizsgálgatni. Már a Török hadjáratok előtt is már jártak nálunk janicsár felderítők, vagy mondjuk kémek. Pár éve egy rádió műsorban fel is olvastak egy levelet, amit egy ilyen kém írt a Török császárnak, és! Aminek a tartalma szinte szóról szóra értelmezhető a mai közállapotokra. Tehát 500 év alatt a vezetőink hozzáállása a köznép és az ország tekintetében, szinte semmit nem változott! Akkor mi a jófenére lehet számítani?!!
aztakurvaéletbe, 290 a dollár semmi perc alatt, délután mikor még nem szólalt meg Trump, örültem, hogy holnap lehet szerződni 294 fölött is járt
@habakuk000: má olvastam, viszont az állati elmék jobban teccett.
@Gábris szomszéd: én meg aszt hittem, hogy pörzse a liblinged!:)))
@Gábris szomszéd: néha úgy nyomod ,itt mint a gójmotorosfasz vagy a polihisztorfityeszkölyök:)
@Gábris szomszéd: akár magára is ismerhetett, pi és pszi ha jól emlékszem, ritka okos delfinek voltak
@Gábris szomszéd: ezt elhiszem, hasonlóak vagytok
soros villám gyorsan kezdjen utalgatni a cöfnek!
@látjátok feleim szümtükkel:
az olyan röhejes mikor erről sírsz az index németh szilárdos aljassága alapján...
a demagográcia fellegvárában süsüfőggyén lehet ordibálni de soha egyetlen esetben sem marasztaltak el egyetlen vakon lövöldöző rendőrt vagy korrupt politikust és semmi egyebet sem a tiltakozók bent lehettek sepercig a sessions session -jén de a kóbor kutya sem vette figyelembe amiről beszéltek

és eszt demokráciának merik nevezni? ez a lófasznál is kevesebb, diktatúra van kérem csak szinesebb

brühüyyy
kkk
- Putyin haláláig fog uralkodni, és a kreml falába temetik majd el.
- Trump elnöksége pedig nagyon csúnyán fog véget érni. Láttam a videót, amiben donald kacsa jelmezben kibelezett egy krokodilt, aztán megdugott ruszki zsiráfot.
Egyrészt ugye senki nem gondolja komolyan hogy a Clinton néni mobilját és házi levelezését csak az oroszok törték fel.
Feltörte azt mindenki, akinek egy 8 általánost végzett heckere kéznél volt, és akarta is.

Másrészt meg sokkal szórakoztatóbb látni, hogy az Amcsik saját maguk politikai okokból szivárogtatnak ki féligazságokat a saját kényük kedvük szerint átformálva azt.

Ez ám az CIA, meg FBI, mikor leendő elnökükről minden információt elsőkézből osztanak meg a sajtóval.
@Legeslegalja: "Ez ám az CIA, meg FBI, mikor leendő elnökükről minden információt elsőkézből osztanak meg a sajtóval."

szóval akkor szerinted nem az információkkal van gond, csak az a bajod, hogy megosztották?
Nem értem ezt a nagy rinyálást arról, hogy a sajtó, meg Trumpi, meg a hazai érdek, meg a... hiszen minden szentnek maga felé hajlik a keze. A szent meg azt kinyilatkozta, hogy vége a korrekt politikai viselkedésnek.

A faji feszültség nem csak a szuperhatalom része, az egész világ faji feszültségben él. Kéne még rajta spanolni egy kicsit, hátha úgy még jobb lesz.

Lesz a világban még sok ( nálunk is ) polgárháború. Lehet, hogy nem is olyan sokára.
@Gábris szomszéd:
RIP

ilyenkor is kiderűl milyen is a "szerepe" a fehérbudi mindenkori lakójának: FŐBOHÓC

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

Leülhetsz,sőt mehetsz a pénztárba a mai dezsőért,megdolgoztál érte(

@Rodeo36:

A ministráns pedig jobban tenné ha a fülese mellet sertepertélne inkább)

www.youtube.com/watch?v=fzUdwPqB3hs

'ccakát
@gazoló:
ok...ma már nem ministrálok elfogyott a misebor

mit szóssz hozzá a süsüasárkánybeszart a kim il szuszi tól és berohantak? nincs már más ellensége?

most szar az egész úgy ahogy van

brühüyyy
kkk
közben bepelenkázva és fosszagúan tankokat és taknyos kölkeket küldött ájrópába attól is fél a van nekim mitől rettegnie??? asszem én tudom mi az? süsüasárkány attól kell befosnia de előszőr a röhögéstől
444.hu/2017/01/11/szegyellje-magat-fortelmes-hogy-idejott-mondtak-az-lmp-s-politikusnak-aki-mezokovesden-szerette-volna-megtudni-miert-kerul-900-millio-forinttal-tobbe-a-helyi-focicsapat-sportszalloja

Csak hát elvtársak!

Az a förtelmes, ahogyan önök lopják a közpénzeket, aztán már megkérdezni sem lehet, hogy miért kerül 900 millával többe egy tyúkszaros sportszálloda.
Sok az alkotmányos költség elvtársak? Ezért kell titkolózni.
Az LMP s képviselő, a nép által választott képviselő. Jogában áll helyettünk is betekinteni a dokumentumokba, hogy mire is kúrják el önök a mi 900 milliónkat.
Ez a nagy büdös helyzet elvtársak. Az ellenzék pont ezért van elvtársak, hogy ellenőrizzék a kurmányt, hogy mire is szórják a közpénzeket. Az ellenzék nem csupán díszlet, amely előtt a csuti teknyővájó eljátszhatja a nagy demokratát.
Persze tudom, hogy a csicska lápimagyarok, ezt sosem fogják megérteni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/12/bakondi-azert-jonnek-a-menekultek-mert-a-civil-szervezetek-azt-hazudjak-nekik-hogy-megnyitottak-a-magyar-hatart

Csütörtökön, Bakondi elvtárs?

Már szerdán kellett volna uszítani a civil szervezetek ellen. Nem kapta meg a parancsot elvtárs?
Az új ellenség a civil szervezetek, most ezzel kell etetni a lápimagyarokat, minden nap elvtárs, egy napot se hagyjon ki.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Oroszországból szeretettel.

444.hu/2017/01/11/oroszorszagban-dekriminalizaljak-a-csaladon-beluli-eroszakot

Lehet átesni a vak komondoron. Friss felmérés szerint az orosz lápimuzsikok 98% a elégedett az életével.

Hajrálápioroszország, hajráoroszok.
@Amelanchier: nem kötekedni akarok, bár trump vagy clinton mindkettő hatással lett volna - az egyik -, hatással lesz - a másik - világ alakulására.

de! elolvasva cikket, mindjárt az első mondat elhárítja a felelősséget a szerzőről, mert ellenőrizetlen(-hetetlen) iratra hivatkozva állít valamit, az usa demokratikusan megválasztott elnökéről.

tehát az adatok, finoman fogalmazva is, kétséges eredetűek, és a valóságtartalmuk is kétséges ebből eredően...

marad a kérdés, ha az oroszok meghekkelték az usa választási rendszerét, trump-ot vadul támogatták, minderről, mindenki akinek kellett, TUDOTT (összes hírszerző/elhárító bla,bla,bla), akkor miért most????

azt már csak tényleg mellékesen merem megkérdezni, hogy a clintonné naccsádról/tól nyilvánosságra hozott e-mil-ek viszont hitelesek(?). mert azt valahogy nem hallom feszegetni... pedig izgalmas kérdés lenne!
@Oxica: kicsit a poszt témájához is, hallgattam a rádiót az autóban, tegnap éppen mo.-on. bejátszották rezsi szilárdot asszem, aki elmondta, hogy azért kell beszántani bizonyos civileket, mert "letigi..., lemigiti..., legitimácijó nélkül akarnak beleszólni a politikába! mindezt úgy, hogy nincs politikailag legitimálva a legitimitásuk"

ez az ember, ezt így bele a mikrofonba és ismételgette azt a különös szót, amit nemrég tanulhatott... siralmas...
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):

Nem ez a rossz hír, hanem az, Német Szilárd eddig nem tudta, hogy van alaptörvény, és azt ők szavazták meg. Most már tudja ( no z a rossz hír neki ), bassza meg saját párttársa számítógépét, miért fogadott be olyan szöveget, ami a hüje népnek jogot biztosít.:D
Ja, majd ha javul az idő, akkor tiszteletem teszem a civilek elleni kormánytámadás miatt szervezett megmozduláson. Most nem tudok. Egészség elvtársak!
@Oxica:

Hehehe! Bakondi nertárs lemaradt. A hirtv mutatta reggel a szerbiai menekülteket, akik nagyon ponztosan tudják, hogy naponta 10 embert engednek be a magyarok. Szóval ki hazudik kinek?

Mellesleg inkább a "szemét" eltakarításán gondolkodna főtanácsadó nertárs.
@maxval bircaman elemző: "A Fidesz adott nekik, plusz Fidesz-közeli gazdagok."

Mibúlbűl? Az alkotmányos köccségbűl? Hehehe.
@maxval bircaman elemző:

Ne kamuzz!

Pártok civil szervezeteket nem támogathatnak. Akit támogatnak, az már nem civil. Nem tuttad te birca?
@látjátok feleim szümtükkel:

Tehát elismered, hogy a Soros Alapítvány és a Norvégiai Köztársaság Civiletető Alapja által támogatottak se civilek?
444.hu/2017/01/12/marcius-31-en-megszunik-a-letelepedesi-kotveny

A haverok behúztak 112 milliárdot, a lápimagyarok meg fizethetik vissza a kötvényeket névértéken, meg jó sok kamattal.
Na bircák, lehet sorosozni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@nincs1itt:
most van az, hogy ugyanazzal a pénzzel fizettek a süsüéknek, mint amit az használ: a Levante és a Maghreb szétbaszva de a háborút nem azért keszték hogy bármi jobb legyen, hanem hogy a permanens háborúval basztassák ezeket namost a Clitoris Biri és Krump Lee basztatása sem azért van, hogy hanem hogy otthon a konyhájukban legyen mit őrjöngeni...látnod kellett volna a cnn riporterét aki üvöltve(!!!) követelte és a Krump Lee aszon'ta neki hogy hazug izéknek nem ad interjujjjtű

most van nekik káosz meg szarzabálás

brühüyyy
kkk
otthonkában és a helyi tv-k csámcsognak rajta
@Rodeo36: nem értek a zámerikaji belpolitikához(sem). viszont azt olvastam vala-hol, hogy 2016-ban 26 ezer bombát hajigáltak le a júesz erforsz gépei világszerte...
tudom, tudom a zoroszok is legalább ennyit, ezeknek 120%-át maga putyin írta alá a kezével. de legalább ó-blamának van hozzája béka nóbli díjja is!
na nem baj...
@Rodeo36: hallottad? már a teutonok is attól félnek, hogy idén a választásokat a zoroszok fogják meghekkolni...

de az milyen szép lenne, ha az oroszok is tartanának maguktól!
@Gábris szomszéd: ritkán nyugdíjas szakma a titkos ügynöké, különösen akkor, ha már nem titkos annyira!
@maxval bircaman elemző: Fogalmad sincs semmiről.Persze gondolhatod, hogy a norvég alap által finanszírozott szervezetek magyarországon Norvégia érdekeit képviselik,csakhogy ez komplett baromság.
Azt ugyanis,hogy ki kap pénzt és mire, nem az alap döntötte el. Célja ugyanis a civil szféra támogatása, hasonlóan ahhoz, ahogy az EU alapok a civil szférát és Magyarország fejlesztését támogatják (a Bevándorlási Hivatal épületének energetikai korszerűsítését például a norvég alappal azonos jogállású és célú svájci alap finanszírozta).
A magyar civilszervezetek támogatására szánt kormánypénz zömét ezzel szemben az alap kurartóiumi elnökének saját szervezete kapta (ez legalábbis gyanús), valamint, mint Te is megállapítottad, ugyanezen szervezetet a FIDESZ támogatja (azt hiszem, egy állami alap közvetett finanszírozása és egy párt által közvetlenül adott támogatás közötti különbséget legfeljebb a leghülyébb FIDESZ-trolloknak kell magyarázni). Tényszerűen a norvég alap által támogatott szervezeteket keresztbe-kasul ellenőrizték és nem találtak jelentős szabálytalanságot, míg egy párt érdekeinek képviselete, amit a CÖF csinál, eleve kizárja, hogy civil szervezet lenne. A norvég alap által támogatott szervezeteket persze hírbe lehet hozni egy párttal,csakhogy az a párt immáron vagy hat éve nem létezik. Annak belátását Tőled nem várom, hogy mennyiben más a hátrányos helyzetűek és a jogállam támogatása még akkor is, ha ez egybeesik egy-egy párt elveivel (amelyik párt elveivel ez nem esik egybe, az a párt antidemokratikus, megjegyzem), mint egy párt egyedi akcióinak szócsöveként rendezni "békemenetet".
@Gábris szomszéd: ááá már vettem civil izéééé cirilll és metódus klaviatúrát!

akkor leszek gondban, ha kínaiak hekkolják oldalba!
@maxval bircaman elemző:

Azt énekelte a Republik, hogy aki hülye, az is marad. Mennyire igazat szóltak.:D
A fidesz igen csak alá tolta a képét egy nagy pofonnak, mert a Lázár János nem győzte magyarázni, hogy a kormány szerint mit kell tudni minden civilről. Kész röhej volt a kínlódása.
@Kuviklacz:

Azaz szerint a Norvégiai Köztársasági Alap adna pénz olyan szervezeteknek is, melyekkel az Alap nem ért egyet? Ugye, nem?
@Kuviklacz:

Azaz szerint a Norvégiai Köztársasági Alap adna pénz olyan szervezeteknek is, melyekkel az Alap nem ért egyet? Ugye, nem?
@maxval bircaman elemző:

Kenyéradó kormányod megvizsgáltatta a norvég alap által támogatott szervezeteket, és a "független" fidesz ügyészség nem talált érdemi hibát.

A kormánymegbízott ténykedése alatt eltűnt milliárdocska visszacsurgott már az állam bukszájába?
444.hu/2017/01/12/nemeth-szilard-szerint-magyarorszag-azert-kulonos-hely-mert-itt-az-ellenzek-van-tele-korrupcios-ugyekkel-nem-pedig-a-hatalmon-levo-partok

„Magyarország ebben is egy kicsit atipikus, mert Magyarországon igazából most is az ellenzék van tele korrupciós ügyekkel, nem pedig a hatalmon lévő pártok.”

Ez már kurva nagy mélység ám elvtársak. Innen önök már nem tudnak kijönni, menthetetlenül belefulladnak a korrupció bűzös mocsarába. Ott fogják önök egymást taposni, hogy a felszínen maradjanak.
Csak egy nevet említek, farkasflóri, hát biztos ő is az ellenzékhez tartozik, aztán a többi korrupt kurmánypárti g..it már nem is említem, mert nincs hozzá kedvem.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:

A hiba annak titkolása, hogy ezek nem civilek, hanem lobbisták. Ezt senki se vizsgálta,.
@Oxica:

No meg ne feledkezzünk el az alkotmányos kőccségről sem.:D

Szilárd nertársnak nem egészen szilárd a gondolatmenete. Fekete lyukak vannak benne.
Nem értem ugyan is, ha az ellenzék annyira korrupt, akkor mijafaszért nem zavarta már el a fidesz a legfőbb ügyészt, a belügyért, meg az összes főrendőrt? Mondjuk az elmúlt 6 évben, ami nemsokára nyóc lesz. vagy nekik már nyóc?
Vagy csak jó nagyot mondani, hogy legyen miből engedni?:D

Meg úgy mellesleg, az elmúlt hat évben kit is korrumpált az ellenzék? Nem kéne magukhoz nyúlni?
@maxval bircaman elemző:

A lobbista nem párt, hanem magánszemély. Essetunni.
@Oxica:

Magyarország azért atipikus, mert Németh Szilárd képviselheti a kormány álláspontját. Egy hasonló intellektusú személy egy normális országban a középvezetői szintig sem jutna.

Lázár is nagyot villantott ma:

Bár Németh Szilárd stílusával nem tud azonosulni, Lázár azt mondta, nem határolódik el tőle, mert nem szokott elhatárolódni a fideszes képviselőtársaitól.
@látjátok feleim szümtükkel:

"Szilárd nertársnak nem egészen szilárd a gondolatmenete."

Van neki olyan? ))))))
444.hu/2017/01/12/andy-vajna-szerint-o-nem-kozszereplo-d

Nem? Hát mi? Civil? Akkor el kell takarítani, minden eszközzel.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

Elvtárs!

Majd mikor putinka bevillantja, trumpika kaka-pisi szexvideóját, amit Moszkvában forgattak. :)
Az nagyobbat szól mint egy atombomba.
Kíváncsi lennék, hogy a csuti g..iről mit tárolnak a Kremlben, hogy ennyire csicskáztatják.
444.hu/2017/01/12/lazar-janos-nem-erzekelt-kulfoldi-befolyasolasi-kiserletet-amikor-a-helsinki-bizottsagnak-dolgozott

Lázár elvtárs is sorosbérenc volt. Hullik a szar rendesen mi elvtársak? Jaja, vissza az önök fejére.
Meg a csuti teknyővájó is sorosbérenc volt Oxfordban.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Én is szívesen lennék nem közszereplő kormánybiztos.
Kérdés azonban, hogy Vajna kinek/minek a kormánybiztosa? Mert ugyé aki a kormány tagja, annak bezony köz a szereplése. Hateccikhanem.Ezt nem tudja? Olvasson jogszabályokat, pl. arról, ki és mi a kormánybiztos.
@nincs1itt:
olyan jó ez a hekkelési konteo...gumicsont!!!! egymást baszták szájba a repu bli kusok meg demagógiások és rákenyték akárkire: északkórea mégis zsenánt lett volna azért annyira adnak magukra ha már hekk legalább orosz nem pedig kimilszuszu...
most megy a kalamajka és az jó legalább megtuggyák mi is az levédiabasznádon élni, csak nagyban

brühüyyy
kkk
@nincs1itt:
mikulásbomba szeretettel snóbli Ó blama miki től...essetunni?

most, hogy ki fog derülni még jobban, hogy önmagukat hekkelték meg és vazelin nélkűl..., és a finkelstein szerű zsidó konteo gyártó lobbysták csinálták, lesz újra KKK és a lángoló keresztek meg gázkamra is??? meg a tea party és a többi huncutkások majd lőnek annyi a fegyver szerte széjjel, hogy ha eccerre elsütnék a Föld ki is mozdúlna a pályájáról
kkkkkkkkk
brühüyyy
Ocsmány dolog pénzért állampolgárságot adni, ez a született állampolgárok szembeköpése. Még is "divat", gondolom az alkotmányos kőccség miatt megéri.

www.portfolio.hu/gazdasag/legyel_te_is_torok_allampolgar.242488.html
444.hu/2017/01/12/marine-le-pen-a-trump-tower-aranyozott-marvanyasztalainal-mulatja-epp-az-idot

Hahaha. A g..it megint beelőzték. :) Mondjuk a teknyőst be se engednék, mert mexikói bevándorlónak néznék.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36: nincs mit hozzáfűzni... de eszembe jut a stuxnet, amitől egy atom katasztrófa is bekövetkezhetett volna... számtalan azonnali áldozattal és beláthatatlan következményekkel.

de van ez az asszanzs gyerek, valamelyik nagyköveccségen csücsül. aszonta, hogy a biri néne kombájn főnökének a hipertitkos adatokat védő jelszava: "password"
gyanakszom, hogy igazat mond...
@Gábris szomszéd: "nem lennénk a helyében. Alexander Litvinyenkóval is dolgozott együtt - nem a legjobb előjel. :)"

azé minden nap kifordul a belem tőled.
és te vagy vallásos?!
@Gábris szomszéd: kettőnk között az a különbség, hogy én nem vagyok olyan képmutató ájtatos manó, mint te.

te örülsz annak, hogy litvinyenkot kinyíratta a féreg putyin?

te rosszabb vagy, mint a geci!
@taga20:
a lit vinye(A???)'n Kó az arról híres, hogy nem élte túl a kémkedési konteo ját valahogy lebukott és a kémek szokásos móggyán mexem misi tett Ék, semmi rossz nincs benne a kémeknek ez benne a horoszkópjában

most hogy a süsüasárkány meghekkelte saját magát lásd még Pearl Harbour, 911, és a többiek és ki is derült ki kell valamit találni most ott sündörögnek északkórea körűl hátha lehet belőle közellenséget csinálni...és a kimilszusz ból taga lesz? neked is ilyen focista frizurád van? anélkűl nem lehecc clubtag a sem

brühüyyy
kkk

az idősebb Bush papája a Hitlerrel üzletelt és abból lett gazdag csak mellékesen ez a Bush vagyon titka is
@taga20:
mnér a putyin a féreg amikor az áruló dezertált kémet likvidálja? milyen beállítású vagy ??? a hazaárulóknak drukkolsz meg a hazugoknak és az aljas csalóknak?

ejnye bejnye

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: haver, csak egyet árujj el nekem!

ha ennyire oda vagy a kibaszott putyinodért, ako mi a fasz bajod van a gecivel, aki putyin pádávánja?
@Gábris szomszéd: te egyébként érted a szavak jelentését?
@Gábris szomszéd: jó. már megijettem, hogy ennyi baromság mellett, normálisnak gondolod magad:)
@taga20:
útálom a hazaáruló dezertőröket akik a haza zsoldjában eccercsak elárúlják aszt aki fizeti őket
a többit rádbízom

próbálkozzál megérteni a dolgok lényegét nem a habonyságokat amiket te kitalálsz...jó tanítványa vagy a zárpinak

kkk
brühüyyy
@Rodeo36: stirlic, miért nem a kérdésemre válaszoltál?

a hülye süketelésedre nem vagyok kíváncsi!
@taga20:
mit kérdesztél? a hülye süketelésedre nem vagyok kíváncsi!!!

brühüyyy
kkk
@taga20:
ebben egyetértünk
brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

Ehhez a 'Récsölhöz mit szólsz?)

www.youtube.com/watch?v=tdXZFah4n5k

..............

Hazaugorhatnál sorfalat állni,zászlócskával integetni Vlagyimir Vlagyimirovicsnak majd ha máriaországa szent ""ferenc repterének föggyére teszi mancsait))
@gazoló:
sohasem voltam semmi ilyenféle zászlócskázáson és manapság már ugye...

a csaj jó ritmusban aggya elő!!! és a "színei" "zamatai" is eredetiek... én a lassú részt jobban "nyűném" és hagynám a basszusokat jobban alátámasztani a melódiát

amíg belenéznek oda is ahová a nap sem süt be mielőtt repülnék azóta nem igen szeretek repülni...

brühüyyy
kkk
Kovács Zoltán éppen nagyot domborít az ATV-n, aki teheti nézze meg. Nagy a műsorvezető hölgy is.

Akkora rettegés ül a fideszen, hogy már ő is össze-vissza beszél, pedig nagy szóforgató, még is sikerült magára tekerednie eccer-kéccer..:D
"Orbán Viktor miniszterelnök szerint meg kell teremteni annak lehetőségét, hogy a magyarok minden közéleti szereplőről tudhassák, kicsoda ő, és honnan kapja a pénzét."

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=205336

Akár kezdhetné is a cöf-röf nevű alakulattal, aztán folytathatná a roma önkormányzat elönkormányzott milliárdjával és a flórián nevű üzletközponttal. Majd akkor mutogasson másra, ha a saját házuk táján kisepertek.

Ja, és a külföldi tanácsadói mit akarnak befolyásolni az én életemen( meg a többi itthon élő magyar állampolgárén )? Mert ugyé neki külföldi tanácsadói vannak adóforintokért.
Mellesleg még mindig nem lehet tudni, hogy mitől tágul egyesek lakása, és miért megy össze másoké, miből lettek százmilliós ingatlanaik, miből futotta luxustatyókra. Ezekkel is lehetne kezdeni.

A civil szervezetek és azok vezetői amennyiben közszereplők, természetesen árulják el, hogy miből tellett a romániai magyarokat a békemenetre Budapestre szállíttatni. Mert ugyé a békemenet szervezői is közszereplők voltak/vannak/lesznek?
No, megint felültek a lóra, csak forsódítva. Miként lesz így a pisából PISA?:D

"A napilap pénteki számában Brassói Sándor elmondta, jobban oda kell figyelni a felső tagozatosok szövegértési és matematikai képességeinek, tudásának erősítésére, illetve hatékonyabb felzárkóztató programok kellenek."

Szövegértésre az óvodától kezdve kell tanítani a gyereket, mert ha ez elmarad, azt soha nem fogja pótolni senki. Az alap nélküli házból sem lehet felhőkarcolót építeni.
Mondta egy tanítónéni, a gyerekek úgy érkeznek az óvodákból, hogy a koruk sajátosságai szerinti képességeik nincsenek kifejlesztve, pl. ceruzafogás, színismeret, szókincs. Ezeket már elég nehéz a kötelező tananyag mellett korrigálniuk. Talán az Oktatási Hivatal köznevelési elnökhelyettese és tutortársai kezdhetnék a saját felzárkóztatásukat azzal, hogy megkérdezik a tanító néniket, és azok tapasztalatai alapján elgondolkodnak azon, kit, miként és hová kell felzárkóztatni. Az óvodákban pedig játszani és beszélgetni kéne a gyerekekkel, nem csordaként őrizni őket ( pl. udvaron a kerítés mellett ordít a gyerek , személyzet meg az udvar közepén egymással beszélget - saját észlelés ).
@Gábris szomszéd: Ez egy hatalmaas baromság, jellemző, hogy valaki leaírta, és az egész magyar sajtó gondolkodás nélkül másolja (nem ez az egyetlen ilyen eset, ezért nem is feltételezem, hogy mind egymástól függetLenül jutott ugyanerre a téves következtetésre).
Ugyanis a izraeli szabály a szervezetek gazdálkodásáról szól (ami Magyarországon szvsz kelégítően elő vanírvai), szeretett kormányunk meg a vezetők vagyonát akarja vizsgálni (feltehetőleg nagyobb hatékonysággal, mint a FIDESZ-es képviselőkét), ami csak karaktergyilkosságra alkalmas (ugyebár a sikkasztásnak ki kell derülnie a szervezet pénzügyi adataiból is).
@maxval bircaman elemző: Nincs olyan, hogy Norvág Köztársaság, se Norvég Köztársasági Alap. Az alapdolgokkal se vagy tisztában.
Mit jelent az, hogy "Azaz szerint"? Ki szerint?
Végül erőteljesen különbséget kell tenni az európai értékrend betartása és a FIDESZ elvtelen támogatásaközött. De ez már magas Neked,tudom.
@Kuviklacz: hagyd, ez egy olyan eszköz, aminek nincs inputja, csak outputja. Egyszer felprogramozták, és azt ismétli végtelen számú ciklusban.
@Kuviklacz:

De van, Norvégia ultraliberális köztársaság.

Úgynevezett "euróőai értékrendet" pedig a magyar nép nem kér.
@maxval bircaman elemző:
Tehát elismered, hogy a külföldről támogatott civilek esetében egyetértesz Putyinnal?
@Gábris szomszéd:
Trump egy lúzer. Még nem jutott eszébe megválogatni a mikrofonállványokat, akit beenged? Netán nem is tartani sajtájt, hanem csak péntekenként osztani az észt? Tanulhatna Orbántól!
@Oxica:
"ellenzék van tele korrupciós ügyekkel" = kabátlopási ügy.
Merthogy nem ők/et korrumpálnak, hanem ők tartják napirenden a kormánypárti korrupció leleplezését.
@Oxica:
De ha Andyka nem közszereplő, akkor igenis kíváncsiak lehetünk, hogy honnan és mennyit kap?
"És mégis az orosz hekkerek a világ urai. És mégis ők irányítanak mindent – a közel-keleti válságtól az amerikai választásokig. És mégis Chuck Norris Vlagyimir Vlagyimirovics."
mno.hu/gkozep/vegre-lelepleztek-a-vilag-valodi-urait-1380837
@Gábris szomszéd: bocs de aki alfahírt olvas azzal nem lehet komolyan beszélni