Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.11.11. 09:48 Fabius

Orbán stadizóleumában közpénzből szedik a szotyihéjat

A Kárpátok Középpályásának vannak ötletei a hobbijával és annak finanszírozásával kapcsolatban. Pont olyan ötletei, mint amilyen azoknak szokott lenni, akik még két forintot nem termeltek meg önállóan: ügyeskedjünk addig, amíg a hobbikát fizesse az államka. Nem kell szemérmesnek lenni, mint a többi hasonló csapat/akadémia, akik személyi jellegű ráfordításokra 0-13 fő után kértek egy kis pénzt, lófaszt mama!

A stadizóleum működtetése körül 112 embert fizessen az állam, legyen olyan szíves.

Azt elképzelni nem tudom mi folyhat a Puskás Akadémián, amihez 23 karbantartó és 22 takarító szükséges, mert ugye nem a nézők iszonyatos tömege retkeli össze és bassza szét a létesítményt. Viktorék így összeszotyizzák a VIP-t? Ráadásul vandál módra szanaszét vernek mindent? Lehányják a falakat boldogságukban és szétverik a budikat bánatukban?

És ezek akarnak rendpárti társadalmat?

felcsut_takaritas1.jpg

Vagy a játékosok, akadémisták csinálják ezt? Mekkora lehet a káosz egy olyan helyen, ahol több karbantartót és takarítót kell foglalkoztatni, mint a falunak közmunkást? És mekkora lehet a csóróság, ha mindezt nem szégyellik az állammal finanszíroztatni? Mészáros Lőrinc 2010 óta minden évben megduplázta a vagyonát - 2016-ra a 31. helyen áll 23,8 milliárddal - a csapat legnagyobb rajongójának és országlásának jóvoltából,  Puskás Akadémia meg "rongyos százmilliót" kénytelen koldulni az ugyanaz az ember vezette államnál?

WTF?

Pedig a felcsúti foci minden pénzt megér, nem, Lőrinc?  Vezetőedző például a szomszéd Mari néni túlsúlyos, nehezen járó és a focihoz kicsit sem konyító Fifi nevű kutyája is lehetne, az eb is lenne annyira határozott és kompetens, mint a most menesztett Szijjártó meg a komplett Bognár féle "szakmai stáb. A tegnap a Reggeli Startban elhangzott interjú után vitán felül áll, hogy a Puskásnak égető szüksége van kommunikációs igazgatóra legalább öt darab samesszal. Így felkészíteni egy "vezetőedzőt" a csapat körüli dolgokból kemény munka lehetett, keményebb, mint azt a 6-8 akadémistát beépíteni a csapatba amit eddig alkalmasnak tartottak erre. Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem szerepel egy főállású motivátor sem a listán, mikor ezzel van a leginkább probléma arrafelé:

„Sajnos én nem tudom mivel lehetne hatni egy játékosra, hogy átérezze a klub törekvéseit. Szerintem ez ilyen magyar betegség, tisztelet a kivételnek. Én nem mondom, hogy nem akartak, csak rossz felfogással játszottak esetleg, vagy nem voltak annyira rendezettek, összeszedettek egy-egy mérkőzésen sajnos, mint ami elvárható lenne.”

Ha egy játékos/akadémista a Puskásról elnevezett akadémián, a Pancho arénában a miniszterelnök orra előtt három centire se érzi át a klubja törekvéseit, akkor ott tényleg baj van. De ha ennyire "sikeres" ez a sztori, hogy az alapokkal is gondok vannak, hogy az ilyen magyar betegségnek számít, akkor talán finanszírozzátok ezt a hobbit magatoknak.

Loptatok eleget hozzá.

 

767 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr7611949673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@taga20: Akkor már inkább ez. Infósoknak bejön a jade laptop (acer az).

www.napiszar.hu/showPost/Jade_laptop

De már erről jut eszembe szőke mondja hogy személygépkocsi márka, német és van benne G betű.

Lelkes férfi társaság segíteni próbál, de nem megy. Erre már elkezdik a fiúk mindenféle nacionálé márkáit sorolni, és a Mazda telitalálat lesz.

Kérdik a fiúk, hogy de hiszen ez japán és nincs is benne G betű!

Mire a szőke:

A madzaGban? Már hogy is ne volna G betű. Mindent meg én sem tudhatok! :-O
@Mariann19: gyaníthatóan ezek a mamutok már régen nyakig benne vannak a megújuló energia bizniszben is!

de a lényeg ugyanaz marad, ismereteim szerint, termelni már tudunk, nem is rossz hatásfokkal, ezekkel a módszerekkel legfőképp delejt. viszont a tárolás, ami megoldatlan. de meglehet, hogy ezt is a tuggyukkik akadályozzák, mert addig is megmarad a monopol helyzetük. és már réges régen megoldott a kérdés, csak a tuggyukkik titkolják!
@rdos: istenem ezért nem vagy te a nemzeti gázszerelő és stróm... izé sikeres üzletember! kihagytad a végtermék újrahasznosítás megváltozott eu-s szabályozásából eredő, megnövekedett költséghányad!
@Mariann19: a végtermék alatt azt értem, ami a lónak azon végén távozik, amelyik rúg is! ezt viszont biogázzá, meg miazmássá lehet konvertálni.

ami viszont megújuló energia forrás!
@Gábris szomszéd:
az általam olyannyira "imádott" tőzsdén... kedves dolgok lesznek meg a 3 millió deportálása (ha csak annak technikai és költség vonatkozását nézem)

szép kis vidám buhera

közben a roncsderbin megint Hamilton győzött és a Verstappen vesztesből dobogós lett, a Vettel tépi a haját, Massa végleg búcsúzott nagyon braziil és nagyon romantikus volt ahogy könnyek mközött a brazil zászlóval ment az összetört autót hátrahagyva, a Guiterrez összemarakodott a volt főnökeivel azok korábban már leadták...vannak még izék a Hamilton és a Rosberg nem igen beszél egymással... kkk

brühüyyy
ez az igazi amikor esőben is... nem úgy mint a hülye flúgosfutam körbe körbe a nascar a világ bolongyai keringemnek mint gólyafos a levegőben
@Gábris szomszéd: tozsde nelkul sokkal jobb lenne a vilag!
@Gábris szomszéd: kulonben meg csak virtualis penzt vesztettek.
m.magyarnarancs.hu/villamnarancs/a-fidesz-tenyleg-semmit-nem-szegyell-bevetni-vona-ellen-zuschlag-beszall-101570

Pártkatonák a fedélzetre.

"Az milyen karrier már, hogy valaki zsidózással bukik meg, és buzizással akar visszajönni, mint most Zuschlag!"

Ez mecsoda mélység már a keresztény jobboldalon. Mikor szarral kenegetik egymást ezek a jókeresztények és egymást buzizzák, zsidózzák. Na mi van elvtársak, elfogyott az ellenség?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Azért nem csak stadionokat finanszíroz a kormány. A szlovák reformátusokat is sponzorálja
endresy.blogspot.com/2016/11/demagogisztani-naplo-dzsentrimod.html
@punkfrog:
hahahahahaha
azért én kivettem volna aszt a virtuálisat 1 héttel korábban kp ban... és vettem volna belőle vöröshagymát, hogy csípjen

hááááááááát, igen a tőzsde már csak ilyen, lehet mosógéppel is mosni de a tőzsde jobban műxik és Persil sem kell bele, kbzeldel ha beruházza letelepedési kötvényben a rogánynak és mire a rogányhoz ér már nulla alatti értékű

nem semmi

a Verstappen egy zseni: rettegj Hamilton, Rosberg, Ricciardo +++

brühüyyy
@GeoCracker:

Helyesbítek, ha megengeded. Nem szlovák, hanem szlovákiai magyar református egyházmegyék kaptak támogatást.

felvidek.ma/2016/11/novak-katalin-a-befektetett-forintok-lelki-gazdagodashoz-jarultak-hozza

Ez nem egyedi eset. A rendszerváltás óta mindegyik magyar kormány rendszeresen támogatta anyagilag a szlovákiai magyar kultúrát, oktatásügyet és hitközségeket.
@taga20:

..szemétláda,hazátlan bozgor,szerdán azért is kimegyek a Vác elleni meccsükre és szintén ellenük fogok szurkolni))
@gazoló: :))

A Párhuzamos és a zsidó háttérhatalom okozza a következőket:
- globális felmelegedés
- a globális felmelegedés tagadása
- holokauszt
- a kínai gazdaság előretörése
- 2008-es világválság, és minden ami azóta van
- ingatlanárak erősödése
- ingatlanárak gyengülése
- és az uzsonnámat is megette.
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: ))

+++vörösiszap katasztrófa
-dunai árvizek és alacsony vízállások(akartok egy kis mobilgátat a pofátokba)

+a Kossuth téri füttyösök feltőkésítése

+a pirézek beáramlását nyugat felől(akartok egy kis kerítést a pofátokba

+a napsütés szél és egyéb alternatív energiák beözönlését 'máriaországába

+a medvék beözönlését észak felől(akartok egy kis málnát...)

..de sorolhatnám még a gyurcsányi-sorosi-brüsszelita-norvég,szabadkőműves lovettákat,amit a szíriusz felől a pilisi csakrapontokra szórnak teliholdas éjjeleken és a libbantak tűzpiros ferrárikkal szállítanak a coci székházba Lendvai Ildikó budoárjába)
@gazoló: :))

Ja, és gyurcsányt is a Párhuzamos okozta. És ha orbán elveszti majd egyszer eme leghűbb támogatóját, azt is.
@gazoló: köszönöm....kkkk..nincs elég zsepim...
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: DDD

Mint ahogy a fidessdzsobbikos spindoktorok is megjövendölték Öszödön fogan a szűz és megszülé a kisdedet és nevezé Ferencnek,akivel elindula kelet felé és megérkezik vala a csuti jászolba,hogy 'kiverje a kufárokat a szotyizóleum aranytermeiből)
@evasanyoca:

Szia 'anyó,ritkán jársz erre,remélem minden oks)
Még eztetet,oszt jóccakát Neked,Nektek)

Radnóti Miklós: November

Megjött a fagy, siklik a ház falán,
a holtak foga koccan. Hallani.
S zizegnek fönn a száraz, barna fán
vadmirtuszok kis ősz bozontjai.
Egy kuvik jóslatát hullatja rám;
félek? Nem is félek talán.
@Eszter68: Helyesbítlek, ha nem haraxol. Nem egyházmegyék hanem egy egyházmegye 16 hitközsége.
Az MTI módosította a saját hírét.

Amellett, javíts ki, de úgy rémlik, hogy Magyarországon sincs román egyházmegye, sváb egyházmegye, tót egyházmegye, hanem van egy egyházi irányítás, és vannak a magyarországi egyházi egységek. Egyházankánt eltérő nevezéktannal.

Az ilyen támogatás egy deszekularizáló és diszkriminatív támogatás, mert a kultúra nem az egyházi kultúrával azonos. Majd egyszer, az atomháború után. Talán (ld. Hozsánna néked Leibovitz)

S most tekintsünk el attól, hogy a nem nem létező kiskunsági főcsatorna vezeti össze a Tiszán érkező mézet a Dunában hömpölygő tejjel.
@GeoCracker:

Arról lehet vitatkozni, hogy jogos-e a támogatás.
Viszont a Szlovákiai Református Keresztény Egyház 2011-től a Magyar Református Egyház része, annak alkotmánya szerint.
www.reformatus.hu/mutat/6957/
@nincs_itt: Ahogy látom, valaki vagy "kis és alacsony vállalkozás", vagy "gázszerelő". A kettő együtt nem megy. :-)
@gazoló:

Jó reggelt! ))))

Závada Péter
Tempo adagio

Szürkének látod, annyi árnyalat van
A hajlott hátú, füstös házfalakban.
A fák törzséről oltott mész pereg le
– Keress időt a bomló részletekre.

Figyeld a házat: ablakán roló,
Üres minden biciklitároló.

Egy asztal, szék, egy foltos kávéscsésze:
Még végül rászoksz a koránkelésre.
Új filmekre, melyekben nincs vér, nincs hús
– Felpörög, zúg s átáll a bioritmus.

Hitted volna? Gondolta a fene.
Nem untat már úgy a komolyzene.

Ma meglopták az őszt, s te rám gyanakszol
– Nevek peregnek ki a házfalakból.
Két csend között e megtorpant időben
Van mi fölött szemet hunyni bőven.

A házsoron nyújtózkodó padok.
Valahol tán kávét is kaphatok.
Szép is az mikor a kórházakban osztályonként egy nővér gürizik 70 ezerért. A pancsolóban meg egymásba ér a faszuk a karbantartóknak és a legutolsó takarító is 200 ezret keres.
Aztán még van pofájuk a g..iknek állami támogatást kérni a személyzet pénzügyi ellátására.
Na lápimagyarok lehet tapsolni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2016/11/13/a-tv2-iszonyuan-aggodik-az-mediaetikai-szabalyok-betartasa-miatt

" Hozzátettek, hogy ha Várhegyi feljelentést tesz, akkor az újságírónak súlyos büntetőjogi következményekkel kell szembenéznie, akár két év börtönt is kaphat."

Na de elvtársak? Mi lesz ha Vona testvér, Spéder elvtárs, Juhász Péter is feljelentést tesz? Akkor önök hány évet fognak kapni? A sok lejárató mocsokért, amit önök kiokádtak magukból. Még belegondolni is szörnyű, hogy hány év járna önöknek ezért.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Atyaég zavar fog támadni a fidesz birkák körében!! Rogántonyó Soros-közeli bankárral bizniszel. :)))

index.hu/belfold/2016/11/14/egy_soros-kozeli_bankar_targyalt_rogan_bizalmasanal_kertesz_balazsnal/
@Oxica:

Semmi gond, mert ezek szerint a Tv2 szabályai szerint csak arról szabad hírt közölni, hogy x, vagy y szívinfarktus következtében meghalt. Így legyen.(?)
@Eszter68:

Így kezdődnek a világbirodalmak kiépülései?
@gazoló:

Na ne izélj mán! Ott minden második ember focista.
Mennyivel nehezebb a mi fijaink dolga.:D
@Gábris szomszéd:
Valami tényleg bűzlik a Fodor féle Liberálispárt körül!
nyugatifeny.blog.hu/2016/11/13/_ez_egy_atkozott_bizniszpart_kipakol_a_fodor_gabor-fele_liberalisok_alapitoja

De egyébként Amerikában ugyanaz történt, mint Magyarországon: a Republikánusok nem tudtak nominálisan több szavazót megszólítani, mint korábban - a választást az a 10 millió demokrata szavazó szállította Trumpnak, akik otthon maradtak.
Aztán most hiába rinyálnak.
@Gábris szomszéd:
"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő" Egyébként miért lenne színjáték egy benyújtott javaslat?
@gazoló:
"Az abszurd humor kedvelői bizonyára értékelni fogják az alábbi levelet. Rögtön az első mondattól kileng a cinizmus-mérő:

Tájékoztatjuk, hogy az MTI-ben továbbra is szerkesztői szabadság van: szerkesztőink szabadon dönthetnek arról, mit dolgoznak fel és mit nem. "
fedor.blog.hu/2016/11/13/az_mti_szerkesztoi_szabadsaga
De sebaj!
"Úristen, ezek annyira hülyék, hogy cikket írnak arról, aki arról írt, amiről nem szabadna, és észre sem veszik, hogy maguk is arról írnak, amiről nem szabadna. Ezek nagyon idióták."
b1.blog.hu/2016/11/13/van_egy_kulturember_a_fideszben_akinek_tilos_leirni_a_nevet
@Eszter68: Jó volt élni ma))

Megédesítetted a reggelt,de ezt a verset még egy éccaka,majd kitárgyaljuk))
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Kihagytad a biciklistákat a minden baj okozói közül!
@Gábris szomszéd:

Akkor 'mijafacé járjátok a pávatáncot az'illegitim maffiával???

Kivonulni a gecibe mindenki abból a színházból!!!!!!!

Igaza van 'túlmozgásosnak!

Legitimáljátok ezt a moslékot????
@kekex:

"Irodáját ma is a legelismertebb modern képzőművészek festményei díszítik."

Ezek szerint erre is fussa.

Ez nem minősített adat? Hehehe.
@gazoló: Közel kell lenni az ellenséghez, hogy szíven lehessen szúrni őket. :)
@kekex: "Színház az egész világ..."

A TV2 iszonyúan aggódik a médiaetikai szabályok megszegése miatt

Második nekifutásra a Tények talált egy felvételt az újságíróról, akit már szombaton le akartak járatni, de csak saját magukat sikerült. :)

444.hu/2016/11/13/a-tv2-iszonyuan-aggodik-az-mediaetikai-szabalyok-betartasa-miatt
@gazoló: Nagy mákja lenne mindenkinek ha én valóban "geci" lennék. :)
Valaki elmagyarázhatná már nekik, hogy TŐLÜK lopnak!
tenytar.blog.hu/2016/11/14/a_legtobb_magyar_mintha_nem_is_europaban_elne_i_lesujto_kep_rajzolodik_ki_a_tarki_kutatasabol
"A fogyasztásban sem teljesítünk túl fényesen. Ha az elmúlt tizenkét év tényleges fogyasztását vizsgáljuk, azt találjuk, hogy a szlovák gazdaság 23 százalékos, a lengyel 21 százalékos növekedést produkált, addig a magyar gazdaság 1 százalékos csökkenést produkált."

Viszont legalább a műveltebbeknek kezd megjönni az eszük:
propeller.hu/itthon/3251411-kutatas-polgari-szavazok-elhagytak-fideszt?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
"A kutatás egyik legfontosabb konklúziója, hogy
a polgári szavazók elhagyták a Fideszt,
és a pártot választani nem tudók táborát gyarapítják.
A Fidesz talán legnagyobb szerencséje, hogy ezt a polgári tábort a jelenlegi pártok közül egyik sem képes megszólítani"
@Gábris szomszéd:
háááááááááááááát, igen...
a számok nem hazudnak

a tartozásuk: közel 20 billió (európai számrendszerben a sajátjukban trillió)

sohasem tuggyák kifizetni, a gond az, hogy nem is akarják

brühüyyy
kkk

most lesz trump aki majd elinflálja az egész szart és csinál vele világháborút...

láttad milyen házat bérel obamaki washington DC ben? (mármint mikor már nem fehér budi...ez a ház valamivel jobb mint a fehér budi, a Clinton volt sajtótitkáráé és attól bérli obamaki addig amíg a lányai be nem fejezik a sulit utána költözik a végleges helyére)

legalább ennyi jár neki

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
Ilyesmik történnek, ha a tehetségtelenség szorgalommal párosul.
De Trump győzelme legalább azt bizonyította, hogy LEHET GYŐZNI MÉDIATÚLSÚLY ELLENÉBEN IS! Amerikában a médiában nem kontraszelektált pártfütyik dolgoznak - és mégis!
@Gábris szomszéd:

Az vagy,meg a bandád is aki lóg a betyárkörtéjén a vezérürünek,próbálva mást láttatni((
@kekex:
kibaszott nagy tévedés, a trump összesen több mint 2 milliárd dollár ingyen felületet kapott a (főleg a mainstream) médiáktól amit a clintonnénak meg kellett fizetnie...
még a szennyvízcsatornából is trump bűzlött csak eszt felétek nem lehetett látni...

brühüyyy
kkk

a tények nehéz dolgok
@gazoló:
nézd meg:
24per7.info/egy-felcsuti-londonban/

olyan igazi fidex

és milyen művelt???

brühüyyy
kkk

semmi új a régi cigánygyerek büdös vasalatlan öltönyben (ami sohasem volt tisztítóban) korpás fejjel hulló hajjal... azaz egy elhanyagolt elhagyott ürge akinek senkije sincs aki elvinné az öltönyét a tisztítóba és az ürgét megfürdetné rendesen tetőtől talpig... meg vinne neki egy kozmetikust aki ...és manikűr pedikűr...dehát csilliárd vagyona van és a család saját lábán áll
röhej
gepnarancs.hu/2016/11/elvehetik-a-kafeteriat-az-iskolak-allamositasa-miatt/

"Ez pont az olyan alacsony keresetük miatt kiszolgáltatottabb dolgozókat érinti, mint a takarítók, a portások, a gondnokok és a karbantartók."

Akkor mese nincs. El kell menni takarítani, karbantartani a csuti stadizóleumba, szerintem van még felvétel.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex: :)) Ja igen. A biciklisek is a Párhuzamos és a zsidó háttérhatalom miatt vannak.
@látjátok feleim szümtükkel:

Én csak egyszerűen kapcsolódási igényt látok benne.
@gazoló:

))))))))))))))

kacsintós szmajli
@Eszter68:
na látod...néhányan össze vissza beszélnek

lesz még más és sokkal súlyosabb..."bribery" súlyos börtönéveket jelent

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
mongyuk én nem kacagok

és ismerem már x éve a bitcoin és az orosz kínai gazdasági katonai megállapodás véget vethet a petrodollárnak
szíria ugye -itt is mongyák páran- azért van porig rombolva, hogy ne lehessen arrafelé csővezetéket építeni európába... ezért hozták létre és tartyák életben a pisiseket és a többi szarházit meg a migráncs áradatot

brühüyyy
kkk
444.hu/2016/11/14/tolnai-polgarorok-a-hatarnal-migransoknak-neztek-a-japan-biztonsagi-ceg-szereloit

Azért az már durva, hogy a távol keletről kell hozatni munkásokat, hogy egy kibaszott kamerát felszereljenek a csodálatos gyodakerítésre.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: Reeeeeeetegjüüüünk!! :)

"Az Economist Intelligence Unit korábbi elemzése szerint például Trump elnöksége legalább olyan súlyos globális kockázati tényező, mint a dzsihadista terror, és önmagában 1,5 százalékkal csökkentheti a világgazdasági növekedést."

index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2016/11/14/trump_recesszio_kereskedelem_haboru_kina_eu_vilaggazdasag/
@Oxica:

Ne izgulj, érik a gyümölcs. Legközelebb már a magyar gázszerelőt is migráncsnak fogják nézni.;D
Mert a butaság az határtalan, és aki kiengedte a szellemet a palackból, magán is megérzi majd idővel, mert visszanyomni nem tudja. Sosem tudta senki.
@gazoló:

Azért van sok elbaszott kerékpárút, mert van saját minisztere is a kerékpározásnak?
WC ülőkének még nincs?
@Gábris szomszéd:
lesz egy szép rózsaszínű tőzsdekrach úgy március körűl...utána majd megláttyuk
amint el kezdi a deportálást és a mexico-i falat... és felszámolja az obamacare-t az most a köszpont téma még nem mondták meg miért de csak!!!

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:

Mindenki másképp látja. Nem hiszem, hogy a reformátusok bármiféle világuralomra törnének.
Bár, csak a saját közösségem indíttatásait ismerem mélyebben.
@Eszter68:

Speciel nem rájuk gondoltam, hanem a támogatást nyújtóra. Mert a támogatásért általában el is várnak esetenként bizonyos dolgokat.
@Rodeo36 11:

Ne csodálkozz rajta. A magyarországi média minden világeseményt belföldi szemüveggel néz.
Rendszeresen olvasom a cseh és szlovák sajtót, ott pártatlanabb a tájékoztatás.
@Gábris szomszéd: Reeeeeeetegjüüüünk!! :)
Ahogy elnézem, a különféle háborús médiaobjektumok most éppen a Jobbik felé tüzelnek ezerrel.
Én nem is bánnám, ha kiderülne Vona és kollégáiról néhány pikáns kis homis történet, de akkor már legyen mindez közérdekű, mindenhonnan, mindenkiről, aki eddig úgy állt ki, mint Buziüldöző Szent Kárszeg.
Mert kell a népnek végre egy kis kalács is.
Ugye fiúk, ugye lányok?

24.hu/belfold/2016/11/14/terry-black-a-parlament-teriteken/

ripost.hu/cikk-terry-black-atszakitotta-a-gatat-fura-fotot-posztolt-vona-gaborrol/?source=hirkereso
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezeket a támogatásokat megkaptuk minden kormány idején. Csak nem csaptak körülötte ilyen hírverést.
@Rodeo36 11:
Régi mondás, hogy kivakarhatod a suttyót a sárból, de nem vakarhatod ki a sarat a suttyóból (vagy ilyesmi)
@látjátok feleim szümtükkel:

A legfontosabb elvárás az, hogy fillérre elszámold a támogatást, számlával, fotódokumentációval.
Ha ingatlan vásárlására, renoválása kaptál pénzt, az épületen látható helyen elhelyezett táblán fel kell tüntetni, mikor és kinek a támogatásával jött létre a projekt.
Vagy úgy gondolod, hogy a gömöri református híveket, mert ugye róluk van szó, meg lehet venni rongyos 40 millió forinttal? Ennyiért odadobják világlátásukat, hitüket, véleményüket, gerincüket???
@Eszter68:
Ott nem ám államilag támogatott "köz"média van, hanem profitérdekelt kereskedelmi. Ahol az Isten a nézettség és a kattintásszám. És azt Trump bohócként hozta megbízhatóan.
És mint már arra hivatkoztam: az átlagfogyasztó értelmi színvonalát (egy átlagosan, tehát nem túl olvasott) 12 évesre lövik be kőkemény kutatások alapján.
És egyébként is: a demokraták azért veszítettek, mint nálunk: nem tudták az urnákig elvinni a bennük csalódott választókat. A republikánusok meg hozták a kötelezőt. Lehet azon belül átrendeződés, de alig tért el a korábbi szerepléseiktől a darabszám.
"Nem foglalkozom politikai blöffökkel, nem foglalkozom politikai bulvárral, nem foglalkozom politikai blöfftámadásokkal
- válaszolta Orbán, aki szerint Szél a parlamentben "rendszeresen kipécézi Fazekas Sándor minisztert", de mivel a földművelésügy felelése ma nem volt ott, átállt Rogánra. A miniszterelnök azzal összegezte mondandóját, hogy
Minden támadás, amit Rogán képviselő társam ellen indítottak, megerősítette Rogán miniszter úr pozícióját."

No nesze nekünk helikoffer, meg letelepedési kötvény.

index.hu/belfold/2016/11/14/orban_rogan_poziciojat_megerositettek_az_ellene_indult_tamadasok/
@Eszter68:

Nem voltam soha gömöri református, csak eccerű alföldi katolikus. Állítólag római.

Nem rájuk gondoltam, mint fentebb is írtam.
Majd amikor a kormánynak/fidesznek a keresztényüldözés elleni védelemhez kell támogatás, akkor válik majd el a tüdő a májtól.
@látjátok feleim szümtükkel: ez a "blöff" szó nagyon népszerű lett a fidesz oldalán manapság.
Mámorosan kéjes lesz majd ellenük használni tizennyolcban.
Ígí keletkeznek a széllóigék.:D

„Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, nem is volt az. Az elején szédelegtünk mint Rogán Tóni Nyírtasson, de a félidőben megbeszéltük hogy minden helyzetben lőni fogunk. Mindegy hogy mellé megy, csak gól legyen belőle.”

index.hu/mindekozben/poszt/2016/11/14/mit_keres_rogan_toni_a_megye_ii.-ben/
@kekex:

Ez a csalódott választó kategória kissé furcsa számomra. Feltételezi az érzelmi hozzáállást.
Gondolkodni kellene, lehetőleg mielőtt bekerül a voks az urnába.
@Amelanchier: Naná. Amúgy meg a Jobbik már hét hónappal ezelőtt megpróbálta az alaptörvénybe foglalni a brüsszeli migránspolitika, illetőleg a kötelező betelepítéssel szembeni védelmet, ám azt pártérdekből májusban 125 kormánypárti képviselő DK-sokkal, balliberális honatyákkal közösen lesöpörte az asztalról. :)

alfahir.hu/a_kormanypartok_megmutathatjak_mennyire_fontos_nekik_az_orszag_megvedese
@látjátok feleim szümtükkel: A déká igazán vehetne egy tengeralattjárót, amivel az ilyen korrupciós eseteket is könnyen fel tudná deríteni. :)
444.hu/2016/11/14/orban-szerint-minden-egyes-tamadas-csak-megerositi-rogan-poziciojat

Blöff, blöff és blöff. Mintha már hallottam volna valaki szájából.
Ezeket az egyszerű paneleket ismételgetik a lápimagyarjaiknak, a zújegységnek. Azok meg bőszen tapsikolnak hozzá ebben a nyomorék országban.

Ha támadják a zacskóstónit, akkor meg kell hosszabbítani.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:

Én meg az vagyok és ismerem a "népem".
Az általad említett keresztényüldözés védelméhez sokáig, célirányosan kell manipulálni az embereket.
Ez épp nem érdekli a gömöri embereket, akik a napi megélhetésükkel vannak elfoglalva.
Jelzem, a lelkészeket sem, akiket nagyrészt személyesen ismerek. Fiatalok, az átlagéletkor 40 év fölött van.
Olyan falvakban teljesítenek szolgálatot, ahol a lakosság nagyrésze a létminimum határán él.
Olvasd el az esperes urunkkal készült riportot, ha van időd:
vasarnap.ujszo.com/2016/03/27/kevesen-vagyunk-rank-hullik-a-vakolat

Nem ragozom tovább. Kissé felháborít, hogy pont ez a 40 millió forint van elsajnálva tőlünk. Ezt a pénz jó célra használják fel. Ebből a pénzből közösségi házak épülnek, a cigánymisszió progjamjait vagy ifjúsági programokat szerveznek belőle.Ez a pénz épp nem Mészáros Lőrinc zsebébe kerül, ezt a pénzt nem helikopterezi el Rogán.
@Gábris szomszéd:

Csak hát mikor beléptünk az unióba, akkor tudomásul vettük az uniós jogrendet is, cserébe kaptunk rengeteg pénzt, amit sikerült maradéktalanul ellopni vagy elkúrni haszontalan dolgokra.
A halálbüntetést sem lehet bevezetni, mert tiltja az uniós jogrend. Ez a helyzet az uniós migránspolitikával is. Lehet maszatolni ellene idehaza de az nem írja felül az uniós jogrendet. Ráadásul kurva drága és teljesen haszontalan. Ez egy kurva drága cirkusz a lápimagyaroknak.
Ráadásul kint Brüsszelben, a g..i is aláírta a betelepítést és ez a mérvadó, a többi csak maszatolás.
@látjátok feleim szümtükkel: jelentkezem, én hasonlóan látom Eszterhez, pedig felvidéki se vagyok, református se, sőt se istenhívő, se ateista, se senki, nobasszus most merült fel bennem, akkor létezem egyáltalán?
@Eszter68: ne háborítson különösebben el, mert az adományozó és az adományt elfogadó céljai nem biztos, hogy megegyeznek, a szabad pénzek csökkenésével egyre direktebbek a viszont-szolgáltatások iránti elvárások
@Gábris szomszéd: kapjá mán a fejedhez tesó, a zemberek zöme szarik a migránstémára,minek erőlteted még mindig ezt a lerágott csontot? Akik szavaztak, életükben nem láttak még olyat, elhajtották őket szavazni, akik meg láttak, szolidaritanak.
Akárhogy tépi egymás haját a pocakos meg a biszex, mindketten rövidesen lenyelik a migránsbékát.
Méghozzá egymás kezéből.
Donald nem foglalkozik mikiegerekkel.
@habakuk000:

Nem ezzel a támogatással van probléma, haba! Ez nagy összeg, valószínűleg egyszeri támogatás és túlságosan nagy médiafigyelmet kapott. Kedvezményezettjei pedig a gyülekezetek, akiket szintén nehéz ellenszolgáltatásra bírni.
Viszont valóban folyik a határon túli klientúra építése, mégpedig a jobbik és a fidesz által.
Csordogál a pénzcsap, kisebb összegek formájában, olyan személyek vagy szervezetek számára, akik enélkül életképtelenek lennének.
Ezt kellene górcső alá venni, mert egyértelmű, mire megy ki a játék.

atlatszo.hu/2015/06/05/mindent-vissza-jobbikos-penzbol-szerveztek-az-mkp-utanpotlasat/

parameter.sk/rendorseg-vizsgalodhat-az-mkp-finanszirozasa-korul

atlatszo.hu/2015/12/04/tobb-szaz-millio-forintbol-duborog-a-fideszes-klienturaepites-szlovakiaban/
@Eszter68: eggyel följebb a véleményem Szümtüknek a támogatásról:)

neked csak azt írtam, ne háborodj fel, ha mások rögtön kombinálnak:)
@habakuk000:

Bocs. :)
Alapjáraton én is hajlamos vagyok rá /kombinálás/. De most kitört belőlem a lokálpatrióta.
@Eszter68:

Valamit benéztél, mert én nem sajnáltam el senkitől semmit. Csak észrevételeztem, hogy ha nem kapjuk vissza csatolt részeinket, akkor más módon póbálják meg befolyásolni az ott élőket. Még azt sem mondtam, hogy ezt én elítélném. Csak konstatáltam, hogy a régi lekenyerezzük gyakorlatata nem szűnt meg.

Ne értsd félre, de vajon a te kormányod mennyi támogatást ad az itt élő szlovákoknak? Ad egyátalán?
@látjátok feleim szümtükkel:

A szlovák kormány mellett működő Határon túli szlovákok hivatala 2016-ban 586 066, euróval támogatta a külföldön élő szlovák közösségeket.
A magyarországi szlovákok 40 000 eu támogatást kaptak.
Az összesítés csak szlovákul van a honlapon.

www.uszz.sk/data/2016/Zoznam_schv%C3%A1len%C3%BDch_%C5%BEiadost%C3%AD_o_dot%C3%A1ciu_2016.pdf
süti beállítások módosítása