Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.09.15. 08:48 Fabius

Brüsszel már megint Orbánt szívatja

Hogyaza trippertől kivirágzott faszú bagdadi énekes koldus bassza a türelmi zónán kívül gumi nélkül is anált vállaló jó édes anyádat a kommunistából lett halszagú hajléktalan csöves nihilista apád hátán seggbe, te féregarcú, puttonyos hátú gecipúder, te!

MI AZ, HOGY NEM AKARTOK KÖTELEZŐ KVÓTÁT?!!!!!!

Hogy a radai rém vízfejű jánya ült volna a szádra a pudvás picsájvával mikor ezt kitaláltad! Bazmeg! Bazmeg!! Bazmeg!!! Én itt plakátolok egy vagyonért, harcba küldök mindenkit, még azt a félhülye Voldemortot is, hogy a kedveslakosság értesüljön mekkora genyók vagytok akkor is, ha nem, nyomatom és elvitetem minden postaládáig az okosítást diagramokkal, faszántuti szövegekkel, erre EZ?!

juncker_tasli2.gif

Nem bírtatok már októberig várni??!!! Mééér'nem bírtátok már ki még egy kicsit? Hogy leszek így a magyarok megmentője, a Nép Üzenetének brüsszeli hírvivője, mi, te mocsok?! EZ ÍGY NEKEM NEM JÓ! Én azt akartam, hogy legyőzzünk/meggyőzzünk titeket a kvótatörlésről, ti meg képesek vagytok be se nyújtani azt? Juncker, én mindig tudtam, te egy igazi büdösköcsög vagy, most elképzelem ahogy rajtam vigyorogsz, baszki, és megüt a guta!

Hogy farfekvéses süncsaládot szarjál életed minden hátralévő napján, te rohadék!!!

245 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr6611706599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

addig jár a köcsög a kútra amíg szétverik

brühüyyy
kkk

lámpavasakat és minden egyebet készenlétben tartani
Csak az a baj ezzel, hogy az átlag egybites, migránssal még az életében nem találkozott, xenofób magyar simán bedől a folyamatosan az arcába tolt kampánynak. Az átlag hülye magyart nem érdekli, hogy mit mond az EU, a az Európa Tanács és a többi szerinte hülye európai szervezet. Ők szó nélkül elhiszik amit OGV mond. És számukra csak az létezik, amit a Kurzführer állít,
:-) hogy leszek így a magyarok megmentője? :-) Percekig gurguláztam - fuldokoltam a kacagástól. :-) Plusz a gif. Telitalálat. :-)

Úgy tűnik minimum két üzenete is volt a brüsszeli politikusnak "keresztyén moszkoVitya" felé.

"a szolidaritásnak önkéntesnek kell lennie, szívből kell jönnie, ezt nem lehet kikényszeríteni" :-)

Ez meg az egójának ment:

""A történelem nem ránk, hanem eredményeinkre és hibáinkra fog emlékezni" - utalt a politikusok felelősségére." :-)
á ezt simán le lehet jól kommunikálnia a narancsosoknak..majd előadsják,hogy Juncker megijedt Vikk acélos tekintetének erejétől,meg a magyaremberektől aztán ezért gyorsan visszavonult,de mi persze nem nyugodhatunk meg,mert ugyan most visszavonultak váraikba a globalointernacionalistamigránsölelők,de csak azért hogy orvul visszatámadjanak. nem lehetünk elég éberek
@rdos:" "a szolidaritásnak önkéntesnek kell lennie, szívből kell jönnie, ezt nem lehet kikényszeríteni" :-)"

Bajusz Laciból önkéntesen és szívből kijött, ha nem szavaznak a nem napon barnultak a kormány szája szerint, akkor kevesebb lesz a segélyük. Én kikérnén a helyükben, de helyettük nem teszem.

Csak azt nem értem, hogy a segélyből elveendő részt azt kinek szánja? Talán a telelepedési kötvényeseknek? Esetleg a kötvényt árulóknak?
444.hu/2016/09/15/koszonjuk-europa-hogy-adtal-felmilliardot-egy-totalisan-sik-alfoldi-bobpalyara-kar-hogy-be-van-zarva

A kurva élet, hogy minden faluban van egy voldemort g..i, aki lenyúlja az uniós pénzt. Talán kéne még egy alpesi sík sípálya is az Alföldre.

Üzenjünk Brüsszelnek mi elvtársak, hogy küldjetek még több pénzt, mert mi kurvára szeretjük égetni.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Mengyi Voldemort Roland a migránsfórumon: "Az én ügyem eltörpül ehhez képest" :)

444.hu/2016/09/15/mengyi-roland-a-migransforumon-az-en-ugyem-eltorpul-ehhez-kepest
Hát, kedves Fábius, Te aztán igen pompásan tudsz, hihetetlen gazdag szókinccsel, és válogatott kifejezésekkel elküldeni.
A mi szegény Génk csak szeretne ilyen nagyszerű lenni. :)
@látjátok feleim szümtükkel: :-) " Esetleg a kötvényt árulóknak? "

Hacsak úgy nem? :-)

Off. Inda kevert valamit megint, szerencsére csak pár oldal a help, apróbetűt nem láttam benne (eddig mailemből simán beléptem pl ide, most kissé kacifántosabb). :-( Monjuk ennél nagyobb bajom ne legyen. On.
Nem elírás: az MSZP migránsok betelepítésével vádolja a Fideszt :)

Az MSZP bebizonyította, hogy lehet a mostaninál abszurdabb a kvótakampányban mutatott viselkedése. A párt, amelyik otthon maradásra buzdít, és tét nélkülinek, érdektelennek minősítette a népszavazást, most azzal kezdett riogatni, hogy a Fidesz készül bevándorlók betelepítésére. Amit persze sürgősen meg kell akadályozni.

index.hu/belfold/2016/09/15/nem_eliras_az_mszp_migransok_betelepitesevel_vadolja_a_fideszt/
Nemmel szavaz a kvótaellenes népszavazáson Hack Péter, az SZDSZ egykori ügyvivője, aki szerint az Európai Uniónak saját határain kívül felállított táborokban kellene kiszűrnie a migránsok közül azokat, akik valóban menekültek. Az ELTE tanszékvezető jogásza arról is beszélt, hogy a brüsszeli hivatalnokok és a baloldal elveszítették kapcsolatukat a társadalommal, Európának pedig meg kell erősödnie, ami a keresztény gyökereink vállalása nélkül elképzelhetetlen.

magyaridok.hu/belfold/hack-peter-oktober-2-an-nemmel-szavazok-a-kvotareferendumon-999214/
@Gábris szomszéd:
"az Európai Uniónak saját határain kívül felállított táborokban kellene kiszűrnie a migránsok közül azokat, "

az EU nem képes megbírkózni ezzel?
és melyik országra tolná ezt a feladatot ez a nagyon okos ember?
egyébként roppant szórakoztató, hogy neked egy "szektás" is hivatkozasi alap, ha éppen azt a marhaságot tolja, amivel te egyetértesz!
@Gábris szomszéd:

Ha figyelnél, hamar rájöhetnél magad is, hogy az index (origo, 444.hu, HVG, stb.) legfőbb célja az ellenzék (jobbik ekszkluzíve) szerencsétlen hülyének való beállítása, ugyanis Orbán már megmondta, hogy a dörzsölt fickóra inkább szavaz a nép, mint a szerencsétlen hülyére. Hogy miért dolgoznak Orbánnak, arról gondoljon mindenki azt, amit akar.

Maga az iromány egyébként erőlködésből és tényismeretből 5 jeles, az erőlködés maximális, és maguk a tények helyesek. Befeketítésből viszont csak 2 elégséges (legalábbis remélem). A kettest azért kapták, mert ha valami ostobasággal is, de hősiesen megpróbálkoztak vele.

1./ Juncker tényleg megismételte (mint már írtam, ezt először augusztus 4-én, majd másfél hónapja jelentette ki), hogy nem lesz kötelező betelepítés, így aztán szankciók se lesznek.
2./ A fideszes választókerületi elnök tanácskozásra hívja a polgármestereket, amelynek témája: "a kötelező betelepítési kvóta érvényesülése estén migránsok elhelyezése településeink üresen álló ingatlanjaiba".
3./ Ha a FIDESZ nem hülye, és olvas újságot, akkor ez csak egy álca, egy trükk (megszoktuk már tőlük), és nem migránsokat (akik nem lesznek idetelepítve), hanem letelepedési kötvény vásárlókat (akik viszont vannak, hajdemég mennyire!) akar ezekbe betelepíteni. A migránsokat különben se egyesével szokták elhelyezni.

Az MSZP jóhiszeműen feltételezte, hogy a FIDESZ nem hülye, és levonta a következtetést. Persze, ha a FIDESZ hülye, az más. Aki bekajálja, az meg az ő baja.
Van - igazán bravúros teljesítménnyel létrehozott - 1956-os himnuszunk, amely a teljes ingyenessége mellett mindössze 50 millió Ft-ba került.
Tudomásomra jutott, hogy még sok pénz áll rendelkezésre, ezért szabad kapacitással rendelkező komponistákat keresek a Migráns Rapszódia című és a Brüsszeli Rekviem elnevezésű grandiózus zeneművek megalkotásához. Ezen alkotások ősbemutatója ez év október 1-jén lesz.
A jövő évi miniszterelnöki átköltözés befejezésének időpontjában a Budavári Nagymise című, hálaadó szerzemény kerül bemutatásara.
@punkfrog:
annyit -végre- képesek lennétek megérteni, hogy az egész ügynek kétféle vonatkozása van ami nem konvergál az 1956 utáni magyar távozókkal (mármint nem teljesen egészen) legelsősorban az aki a konfliktust kirobbantya annak sohasem érdeke aszt befejezni, nem azért robbantotta ki!!!! (1956-1968 ugye 12 év de a "menekülés" sohasem sem állt meg annak személyes okai miatt) namost a konfliktusból születik a menekült aki nem bírja tovább és azok akiket megfizetnek azért, hogy szektariánus mószerekkel bomlasszanak (emlékezz a magyarok 1956 ban europaiak voltak annak majdnem minden színével és zamatával és nem az európaihoz idegen színek és zamatok jelmezben)

a két témát szét kell választani és a konfliktust meg kell szüntetni és kiszűrni azokat akik nem menekültek erre nagyon mószerek léteznek ...de valami miatt (hadd ne mongyam ki) nem alkalmazzák

és abból lesznek a kvótaelleni népsavazásos agyamencségek

brühüyyy
kkk
@punkfrog:

egyszerre szidja a fideszt és propagálja a fideszmédia tematizált híreit.

érdekes.
@Rodeo36:

A délszláv háború közel tíz évig tartott. Magyarország akkor képes volt ellátni különösebb hacacáré nélkül több tízezer menekültet.
Orbán akkor kormányfőként kijelentette, Magyarországon nem lesz numerus clausus, mindenkit beengednek, legyen szó magyarokról, szerbekről vagy albánokról.
@Eszter jött:
a délszláv háború sem természetes okokból jött létre, aszt is "a" valakik hoszták létre... és az volt az első a II.VH után Ájrópában amely megint etnikus tisztítást volt hivatatott betölteni (nem teljesen sikerült) mert ... vallási alapon szelektáták a "valakik" ájrópa lakosságát is és most még ezután beugrott a másik sorozat...valakinek nagy érdeke fűződik ahhoz, hogy ájrópa egy vén kurva maraggyon és sohase' legyen erős és önálló... lásd még milyen botrányt kavartak azik akik kitalálták a transzatlanti kereskedelmi egyezményt mikor az ájrópában megbukott mert azért az a vén kurva nem is olyan hülye mint amilyennek akarják, hogy legyen 500000000 -s piac (azzal nem számolnak hogy akkorra már vásárlóerő nélkűl) nagyon jó lenne csak ne gyártana és találna fel annyi nóvumot ami szétbassza a tuggyukkik hegemóniára hajtó kurva annyát

brühüyyy
kkk

nem orbán a hibás, orbán egy eccerű surmó cigány akinek halvány lila gőze nincs a lopáson kívűl semmihez
"trippertől kivirágzott faszú bagdadi énekes koldus"

Korunk 'welszibárdja:)))
Köszi, Fabius. Ezen most szívből röhögtem, a híren is és a poszton is.
"Óh mennyi nihilista nacionalista alkoholista
Feketelista futballista exhibicionista
Cionista specialista fasiszta statiszta
Masiniszta soviniszta orgonista alpinista
Kálvinista"................

....szociálkommunista,liberalista,kereszténydemokratista,fasiszta szélkakas dúl kishazánkban:((
@Eszter jött: nem menjél piacra! mert nem tudod, hogy mi a különbség a zsiráf és krumpli között!

ja! free tibet, talán még emlékszel, a trianonozásból levezetett világlátás, úgy en block.

na az is kb. ilyen szintű tudatlanságra utal.
@gazoló: Kifelejtetted a trappistát :)
"Imperialista, kapitalista... trappista! Igen! Az a legbüdösebb!" - Hofi
Hobo Blues Band - AZ ORGIA / PILINSZKY JÁNOS: NÉGYSOROS C. VERSE

Lassú táncok a lehűlő levegőben,
Lassú lángok a kandallóban,
Jóllakott dögök a medvebőrön.
Mit bámulsz? - mondja Ofélia,
Majd kilép a tűzből és Júlia ágyába siet,
Mialatt Rómeó Othellót kerülgeti.
Még a Vészbanyák is elpirulnak,
A pimasz Shakespeare hogy vigyorog.
A bomlott agyú Grimm testvérek gyermekeket
Kínoznak, míg Csipkerózsika önmagával játszik,
És az arcátlan Andersen Hófehérkét öleli.
A Színészkirály és a Költő műsort adnak
A vasúttársaságok javára.
A nyolcvanéves primadonna nemzetiszínű melltartóját
Kisorsolják a nyugdíjas katonák klubjában
Marylin Monroe mosolyog, már túl van az egészen,
Ismeri a dolgot James Dean-nel együtt.
Szegény Ginsberg üvöltve keresi Kerouac-ot
A tömegben.
Az ezredes álmában kiad egy parancsot:
Mindenki egyen egy narancsot!
De a nők inkább banánt kérnek.
A fáradt hősök már henyélnek.
A magas külföldi vendég történelemkönyvet
Olvas és halálra röhögi magát.
A szolgák lopnak és lopakodnak.
Óh mennyi nihilista nacionalista alkoholista
Feketelista futballista exhibicionista
Cionista specialista fasiszta statiszta
Masiniszta soviniszta orgonista alpinista
Kálvinista
A táborban mindenki alszik,
A költő tündérei pengetik a drótokat.
Alvó szegek a jéghideg homokban
Plakátmagányban ázó éjjelek
Égve hagytad a folyóson a villanyt
Ma ontják véremet
Haldoklik az Éjszaka,
Vére beszennyezi a Hajnalt.
Minden születés véres.
A Nap kései szabdalják a Csavargók Köpenyét,
Széttépik a nehéz álmot.
Ébredező részegek,
Az első morgások,
A düh, böfögés, hányás, ürülék,
A lejárt gramofon sisteregve ismétli egy
Régi induló utolsó hangjait.
Nincs többé álom.
Egy szem, egy arc...
Oh, a kép mennyire pontos,
Az öreg Bosch hogy pirulna, ha látná,
A vén kokós.
A padláson véget ért az Öngyilkosok Bálja,
Mindenki a pincébe igyekszik, ahol
A Paraziták Parádéján a Patkány a prímás.
Íme az utolsó kínrím:
Ez egy nedves kor,
Nappal vér folyik,
Éjjel bor.
A kis balerína vezeti pónilovát.
Hamupipőke, te sosem alszol? - kérdezi
Tőle a Bohóc.
Vigyél el innen, barátom!
Nem lehet, itt kell örökre maradnom.
Mozdulatai kecsesek, ám a látvány szomorú.
Talán csak a Bolond mulatságos, ahogy integet,
Hogy majd ír! Igen.
Nem felejt el semmit.
Szeretlek.
Sosem lesz vége. Sosem lesz vége.
Sosem lesz vége. Sosem lesz vége.
Sosem lesz vége.
??????????????????????????????????

www.youtube.com/watch?v=J0N4o2vXGNU
@nincs_itt:

ha lehet, kímélj meg a lekezelő stílusodtól! még rodeo is normálisan reagált a véleményemre.
majd 2 hónapja épp te fejtetted ki, mennyire hasznos lenne úgy beszélgetni a menekültügyről, hogy mindannyian elmondjuk a őszintén a vele kapcsolatos nézetünket.
én most ezt tettem.
@Rodeo36:

a véleményed nagy részével egyetértek, nem véletlenül tört ki a menekültválság.
csak én az oroszokat látom mögötte.
@The Ghost Wolf:
Szintjükről még annyit, hogy még azt is beveszik, amit OGV a parlamentben mondott, hogy az EU a baloldali vezetésű városokkal fog megegyezni, hogy befogadjanak migráncsokat.
Az fel sem tűnik nekik, hogy az ilyen jellegű egyezséget kizárólag az aktuális kormány köthet meg, s nem köthet egy város vezetése az ország vezetését kikerülve.
- De hát tudjuk, hogy mit tett most is az az "valaki", aki még soha nem hazudott.... :-D
@Eszter jött:
alapvető tévedés

brühüyyy
kkk
@PeniValdes:

Vannak különbségek.
Az akkori Orbán-kormány nem tette államvallássá a menekültgyűlöletet saját disznóságainak leplezése céljából.
Jelenleg ebből áll Mo. bel és külpolitikája.
Ezt kellene elsősorban észben tartani.
A probléma valós, élő.
Viszont a magyar kormánynak nem érdeke semmiféle európai közös megegyezés amivel rendezni lehetne a helyzetet, mert elveszítené a legnagyobb gumicsontját, terelési manőverét.
@Rodeo36:

lehet.

jól esett, hogy normális hangnemben reagáltál. tart ameddig tart. :)
@Eszter jött: "a véleményed nagy részével egyetértek, nem véletlenül tört ki a menekültválság. csak én az oroszokat látom mögötte."

Akkor mosd ki a szemed. :)

"A Wikileaks pénteken hozta nyilvánosságra, hogy Hillary Clinton emailben a szíriai kormány megdöntését sürgette, hogy megerősítsék Izrael biztonságát és marginalizálják Iránt a Közel-Keleten. Clintonné az emailt 2012 júliusában küldte a Fehér Háznak. Clintonné hozzátette: „Az Asszad-kormány bukása szektáriánus háborút gerjeszthet a síita és szunnita muzulmánok között, ami – izraeli parancsnokok megítélése szerint – egyáltalában nem lenne rossz Izraelnek és nyugati szövetségeseiknek”

www.globalresearch.ca/hillary-clintons-emails-a-sunni-shiite-war-would-be-good-for-israel-and-the-west-senior-israeli-intelligence-official/5515306

Hétfőn egy izraeli parlamenti képviselő az egyik kereskedelmi televízióban élesen bírálta a hadsereg szíriai akcióit, mert ezekkel szerinte egyértelműen
a dzsihadista an-Nuszra Frontot támogatják.

Akram Hasszon szerint a szíriai kormányerők gyengítése tudatos taktika, amelynek célja, hogy segítséget nyújtsanak a szélsőséges iszlamista erőknek.

„Nem titok, hogy az izraeli hadsereg együttműködik az an-Nusra Fronttal. Nem tudjuk? Mi van, talán tegnap születtünk?” Először fordul elő, hogy az izraeli hadsereget egy parlamenti képviselő vádolja meg a terroristákkal való együttműködéssel.

www.haaretz.com/israel-news/.premium-1.741543

alfahir.hu/izraeli_parlamenti_kepviseloa_hadsereg_osszejatszik_a_dzsihadistakkal
@taga20: JÓVANMEDVEVEDDBE:!)!)!)
@ornagy50: aszt ismered, hogy minden sikeres férfi mellett egy erős nő áll?:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/30782.w-800.h0.q100.jpg
@Gábris szomszéd:
azon csodálkoznék ha nem így lenne...itteni zsidók -vagy hallgatólag, vagy ordibálva- már sok sok (25+) éve aszt hangosztattyák, hogy "senki" sem akarhattya, hogy az arabok=muzulmánok valaha is megerősőggyenek...lásd Jugoszlávia szétbaszását túl egységes és túl jó volt azoknak akik ájrópát szarnak és felvevő piacnak akarják használni (ha valaki lebombázná a Wallstreetet az felérne egy újabb holokauszttal, tucc egyet is mutatni aki Mecsetbe jár imádkozni -a zsinagóga helyett- a mindennapi betevő zséért)
a templetone is rotschild ivadék

brühüyyy
kkk
clintonné (hogy vinné el a "tüdőgyulladás") be van épűlve a wallstreetbe az egyik nagy tégla kkk
az egész kongresszus és a szenátus nagyrésze is bérmunkás a wallstreeten
@taga20: Szinte stimmúl a gatya szííne a rekesz-hőő!!!:DDD
@Gábris szomszéd:

Majd akkor elgondolkodom, ha Putyin cselekedeteiről is hasonló rendszerességgel, terjedelemben és mélységben foglalkozik akár a Wiki, akár az alfa, vagy egyéb nemzetközi fórum.
@Eszter jött: én meg azt hittem, hogy az általad felsoroltak nélkül is tudsz gondolkodni. :) Amúgy meg sima töri és egy kis katpol.
@ornagy50: eszt szeretem benned, hogy mindig meglátod a finom részleteket:)

www.napiszar.hu/showPost/Markos-Nadas-Boncz
@ornagy50: Láttad már ezt a videót, amit menet közben 360 fokban lehet mozgatni? :)

youtu.be/M-1tX8uZunY
@Gábris szomszéd: nagyon röhejes, hogy egyetlen saját gondolat nélkül, a linkerdőböl kikukucskálva próbálod osztani az észt!
@punkfrog: az még röhejesebb, hogy te és mások sőt még a bloggazda is linkeket rak a posztjába de te továbbra sem látod a fától az erdőt. :)
@punkfrog: hát ártut sohasem az eszéért szerettük, hanem me egy ruszki csicska:)
@punkfrog:
neked van más ötleted?

kerestem és nem találtam

brühüyyy
kkk
a link: nyomaték az érvekhez amit leírt!!!!!!!!!!!
@taga20:
eltaláltad a tögye között a szarvát

brühüyyy
kkk

már megint a kannás?
A kormány és a fidesz meg a szegényeket szívatja. A többieket meg fenyegeti.

"Ha a magyar kormány nem tud többséget szerezni az álláspontja mellé a népszavazáson, Lázár szerint lesz egy olyan "számsor", hogy a településeknek, a megyei jogú városoknak hány főt kell befogadniuk."

index.hu/belfold/2016/09/15/lazar_janos_kormanyinfo_62_tajekoztatoja_kvotanepszavazas_migransok/

"A Testnevelési Egyetem átalakításra 44 milliárd forintot szán a kormány. Egy teljesen új épülettömb épül majd az Alkotás úton."
Arról nem beszél Lázár, hogy ha nem futja segélyre, akkor miből futja a testnevelési egyetemre? Mert ugye az fontosabb, mint az emberek/saját polgáraink segítése. Álszent egy banda.

Még:
"A kormány jóváhagyta a keresztényüldözési államtitkárságot. Októberben kezdődik a munka, majdnem 1 milliárdot szán erre a kormány."

Tessék mondani, ez az államtitkárság fogja üldözni a kerszténységet?;Đ
Ennek az 1 milliárdnak nem lett volna jobb helye az állampolgáraink segélyezési keretében?

Osztán:
Bagoly mondja, de nagy a feje: "Lázár kérdésre válaszolva arról is beszélt, hogy Juhász Péter Együtt-alelnöknek ki kell esnie a közéletből, ha bizonyossá válik, hogy kapcsolatban van Portik Tamással.":D

"Gyurcsány Ferenc állításáról, miszerint a Fidesz legfelsőbb vezetése szervezte a 2006-os zavargásokat, Lázár azt mondta: "a szervező aljas hazugsága". Lázár szerint Gyurcsány a "saját hülyeségeiről" akarja elterelni a figyelmet. Gyurcsány azon állításáról viszont, hogy több száz KGB-ügynök dolgozik Magyarországon, Lázár azt mondta: nem tudom megcáfolni, hogy bizonyos titkosszolgálatok jelenléte erős Magyarországon."

Nem tudni, hogy Gyurcsánynak miért kéne a saját hülyeségeiről terelgetni a figyelmet? Nem ő kormányoz. Egyébként meg egyszer igazat mond, máskor nem? Noháthehe.
@Gábris szomszéd:

nyilván könnyű az usát szidni, ha még azt is nyilvánosságra hozzák, ami a szalvétájukon szerepel.
de hol van a putyin szíriáról szóló levelezése?
miért nem nyilvános az is?
anélkül elég egyoldalú megítélni mindazt, ami folyik.
@Rodeo36: ja bolhás.

azé beszédes, hogy neked minden nap köcsögöznöd, meg kannásoznod kell, egy kis rohatt usa és zsidókkal megfűszerezve.

orvos látott má, me ez azé nem véletlen?:)
@Eszter jött: Nem az a kérdés, hogy könnyű -e öket szidni, hanem, hogy miért? :)

@taga20: Nincs kedvem arról írni, hogy te meg kiknek vagy a csicskája. :) Maradjunk annyiban, hogy van annyi eszem, hogy én nem démonizálom őket.
@taga20:
semmi közöd...valami érved ellene? jaaaaa, az nincs gondolkodáshiányban leledzel

brühüyyy
kkk

pláne a második kanna után, köcsög
@Eszter jött:
írjál, putyinnak, hogy kűggye el neked aszt amit a Snowden már megmutatott neki, és akkó' majd

de addig a Knesszetben arról folyik a vita, hogy miért támogattyák az Al Nusra nevű szír -nemzetközileg jegyzett- terrorszervezetet (fegyverrel és szaktanáccsal...) nem szeretik a békét meert akkó' kiderűl

ez is a taga színvonala kezd lenni...

egy bolha és egy kanna

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: én tényleg a két kannát csipem, te viszont a két mogyorót homár:))

de azé te is isten teremtménye vagy, mégha selejtes is, ahogy gábris és bandája szokta mondani.
@taga20:
kire veszélyes a micsoda? emeritus és bolhafing, vette kilóra a cia -ban és az nsa ban

szóval hova is terjeszkedik a putyin? sorold kéhlek, itt ülök terpeszben

az usa: (beterjeszkedett: (teljes fegyverzetben) lybya, iraq, afganistan, szíria, pakisztán, yemen, etiopia, lettország észtország, németország, a nato országok...nálatok érdalsón még nem sétálnak a fegyvereseik? várj! nemsokára és akkó' adhacc nekik puszit oda ahova akarják

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: a jó kis varsóiszerződést visszasírod mi?:)
@Rodeo36: hülye vagy bákszi! ennyi baromságot összehordani!
@Rodeo36: Be vannak szarva ha mások is szabadok nélkülük. :)

youtu.be/h9RwYPsVpfM
@taga20:
barmoknak baromság jár semmi más

brühüyyy
kkk

szóval kiket is szállt meg a putyin?

igen az jó volt: a warsói szerződés nem voltak orbángecik
@taga20: Inkább legyen béke, hogy te is nyugodtan tovább irogathasd a baromságaidat. :)
@Rodeo36: az egyetlen saját gondolat amit leírt:
"Akkor mosd ki a szemed. :)"
ezek voltak az érvek?
@Gábris szomszéd:
igen, ők tudnak énekelni többszólamban és ünneplik a nemzeti himnuszt nem úgy, mint az usa négerei kollektíven megtagaggyák mert a rabszolgaságot láttyák benne...
ég a ház és még egy szólamban is hamisak!!!

www.buzzfeed.com/talalansari/marcus-peters-is-the-latest-athlete-to-protest-during-the-na

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: "igen az jó volt: a warsói szerződés nem voltak orbángecik"

tele voltak orbángecikkel, talán te voltál az egyik.

"Stirlitz kilépett a Gestapo épületéből: - Daszvidanyja! - vetette oda az őrnek, majd rögtön elgondolkodott, hogy nem hibázott-e."

lebuktál stirlic!!!:))
@punkfrog:
MIÉRT NEKED VAN MÁSIK "ÉRVED"???
brühüyyy
kkk
te is csak aszondod, hogy propagandista és semmi ellenérved sincs, nulla
@taga20:
belőled az irígység beszél

a tyúxaros életed a zorbángeci tette lehetővé, menny a temlonyába és imággyad

brühüyyy
kkk
@punkfrog: A tieid mik is voltak? :)

@Rodeo36: Na és akkor ők, hogy énekelnek? (Moscow's Sretensky Monastery Choir.)

youtu.be/b270ka2eB_4
@taga20:
arról hallgacc -ugye- hogy kiket szállt meg a putyin?

te beleszülettél a warsói szerződésbe...mi a bajod vele, megvédett a zimprilstáktól meg a migráncsoktól (akkó' miért nem voltak migráncsok?)

brühüyyy
kkk
tudod milyen neveccséges vagy?

mint a röhej a köbön
@Gábris szomszéd: figyu má!
az usa hányszor támadta és szállta meg Magyarországot?
és az oroszok?
@punkfrog: Ne légy lüke punki, hiszen a ruszkik a patásördögök az USA viszont mindenhova világosságot vitt, ahol csak megfordult. De hát ezt te is tudod. :)

www.salon.com/2014/03/08/35_countries_the_u_s_has_backed_international_crime_partner/

www.prisonplanet.com/us-backed-neo-nazi-party-given-key-roles-in-ukrainian-government.html
@Gábris szomszéd:
ez milliomos és énekelni sem tud nemhogy hangja sincs

www.youtube.com/watch?v=EDq-bKaRd1o

brühüyyy
kkk
naponta soxor előfordúl ez a szégyen
@Gábris szomszéd: na akkor még egyszer!
az usa hányszor támadta és szállta meg Magyarországot?
és az oroszok?
@punkfrog:
ugye a magyarok nem támadták meg a szovjetuniót soha??? vagy tévedek és százezrek haltak meg a téltábornok csapásai alatt a papírbakancsokban fapuskával és fakarddal a nagy nemzeti levédiabasznád érdekében

ezután csoda e ha bevonúltak (úgyis útban volt Berlin felé)

brühüyyy
kkk

és a paktum amit a Cecilienhofban írtak alá nekik adta 50 évre
@punkfrog: és a rohatt labancok, meg jumnurdzsákék?
@látjátok feleim szümtükkel:

1./ Ami kimaradt (még sokminden maradt ki, de azokat majd máskor):

Magyarországon a kormány korábbi diadaljelentése szerint 2016. márciusában a foglalkoztatottak száma 4 millió 210 ezerre emelkedett. 350 ezer külföldön dolgozóval számolva (őket is beleértik a „magyarországi” dolgozók táborába!) a tényleges magyarországi munkahelyek száma (közszféra + versenyszféra + közfoglalkoztatás együtt): 3.860.000.

A Lázár által most mondott 660.000 plusz munkahely tehát azt jelenti, hogy a munkanélküliségnek 660.000/3.200.000*100 = 20,6 %-kal kellett volna csökkennie 2010. óta. Mivel a munkanélküliség akkor 11,6 % volt, ma -9 % kellene, hogy legyen.

A statisztikai adatok szerint viszont a magyarországi munkanélküliség +4,7 %, azaz a csökkenés csak 6,9 %. Ebből az új munkahelyek száma: 6,9/100*3.200.000 = 220.800. Mivel körülbelül ennyi (vagy egy kicsivel több) közmunkás van, ebből következően Magyarországon egy darab tényleges új munkahely se létesült 6 év alatt.

2./ Gyurcsány kifejezetten ügyel arra, hogy a nyilvánosság előtt ne hazudjon. 2006. februárjában például a költségvetésre vonatkozó kérdésre azt válaszolta, hogy "A költségvetés köszöni, jól van." mert egyrészt februárban még tényleg jól volt, másrészt hozzátette, hogy "Ha baj lenne, majd teszünk ellene". És tényleg; lásd 2006. nyári megszorítás csomag.
Mely csomagot az őszödi beszéd hatására szavazott meg az MSZP frakció.
@Gábris szomszéd:
haggyad hadd hallgass a christina aguilera-t nyüszíteni

látnod kellett volna -én láttam élőben milyen pofát vágtak a néger játékosok ehhöz- amint ott vonaglik és hamisan transponál mert sem mély sem magas hangja nincs, csak nyüszíteni tud

brühüyyy
kkk

meg kellene hívni levédiabasznádra március 15-én a zorbángeci háta mögűl ordibálhatná a nagy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiistenál gggggggggyaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa magyart jjjjjjóóóóóóóóóóókedvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeel bőőőőőőőőőőőőőséééééééééééééééégggggel...

brühüyyy
@Gábris szomszéd: az usa hányszor támadta és szállta meg Magyarországot?
és az oroszok?
@Rodeo36: az usának is hadat üzentünk!
@Rodeo36: szerencsère az oroszoknál ilyen sose történik!
@Gábris szomszéd:
nem fogtam padlót...kkk, ez errefelé normális, ugye az RCMP női tiszttyei is hordhatnak burqát, vagy hájdzsábot a hadügyminiszter egy turbános sikh és a város bizonyos részein autózva mecseteket lácc diszkretén dolgok ezek...ismeretterjesztés a kabarécsatornán folyik ahol tőmondatokban világosíttyák fel a zucca emberét a tudomány valóságáról de amikor átkapcsolna baseball ra akkor tovább hisznek és Budweiser isznak és hamburgert zabálnak pattogatott kukoricával

aUS OPEN tenisz versenyen valaki kiszámolta, hogy több, mint egy egész teherhajórakomány kaja és pia fogott el (ebből játtszva ki lehet fizetni a díjakat9

EGYÉBKÉNT AHOL VAN SCIENTOLÓGIA ÉS BILL GRAHAM EGYHÁZA ott bármi leheccséges

senki sem jár utána a valóságnak prédikátiorokat és kabaré standup osokat hallgatnak mert azok bölcseket mondanak

a ziskola meg arra jó hogy lehet labdázni is és néha vizsgázni kell és amikor kikerűl a zoskolából akkor semmire sem jó még 10 év élő gyakorlat vagy a halál esetleg hajléktalan aki azért jól él

ez a mai kapitalizmus
vannak gazdagok és szegények de mind buta

brühüyyy
kkk
@punkfrog:
nem baj...írjad...nekem ebből elegem van

vitázz a tükörrel vagy a tükerrel

brühüyyy
kkk

a te meg a taga szintye az kb kiscsoportos óvoda ahol a kislapát és a homokba pisilés és a kisvödör a téma

és én abból egy pár hete kinőttem
24.hu/belfold/2016/09/15/az-eu-a-hetvegen-vegleg-leszamolhat-orbannal/

"Magyar szempontból Juncker évértékelőjének mindenképp az volt a legfontosabb pontja, hogy

a Bizottság elnöke már nem akar kvótarendszert.

Így az eddig is kifejezetten gyenge lábakon álló magyar népszavazás teljesen értelmét vesztheti."

Ezt már csak én mondom.

:-)

Ehhez jön még tasnádi másfél (három per kettő). Alakul ez. :-)
@Rodeo36: ó, persze!
orosz férfi kórusokkal érvelni putyin rendszere mellet!
az igen!
az már nagycsoport!:)))
@punkfrog: Megint nem figyeltél, de hát ez nem újdonság. :) Szóval a férfi kórussal nem putyin rendszere mellett érvelt, hanem összehasonlította néhány "csodás" amcsi himnusz előadással.
Bolond lyukból...? :)

Jean-Claude Juncker denies alcohol problem during interview in which he drinks four glasses of champagne

www.telegraph.co.uk/news/2016/09/14/jean-claude-juncker-denies-alcohol-problem-during-interview-in-w/?WTmcid=tmgoff_soc_spf_fb&WT.mc_id=sf35883795
@Gábris szomszéd: én meg összehasonlítottam a Zaporozsecet a Dodge Chargerrel!
444.hu/2016/09/16/ideges-vezetok-fegyverkezessel-keresik-a-kiutat-pozsonyban

"A kötelező kvótát várhatóan elfelejtik"

Hát, az impotens csuti g..i népszavazási bohózatát kiherélték rendesen.
Kíváncsi leszek meg lesz e a 4 milla agymosott lápimagyar. 4 millás tábort még ezeknek az aljas, tolvaj, fideSS férgeknek sem lesz egyszerű összehozni, pedig nem kicsi rutinjuk van már az uszításban, gyűlölködésben, ellenségkép festésben.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2016/09/16/voldemort-felesegenek-cege-ket-eve-alakult-tavaly-mar-168-millios-nyereseget-produkalt

Mibűűű? Mibűűű? Mibűűű? Ja tudom, az alkotmányos költség. Persze ez is eltörpül a migráncsozáshoz képest.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Vakapád bácsi merre van? :)

Ha összeomlik az MSZP, a Fidesz összetákolja

Tévedés, hogy a Fidesz az MSZP lerombolásán dolgozik. Ellenkezőleg: a Fidesz rájött, hogy 2018-ban szüksége van a szocikra, hogy győzni tudjon. Ahol kell, segít a baloldalnak. Választókerületenként külön tervek készülnek.

index.hu/belfold/2016/09/16/ha_osszeomlik_az_mszp_a_fidesz_osszetakolja/

De nyilván a jobbik a műellenzék. :)
@Gábris szomszéd: a letelepedési kötvény szerinted mi? Ha van pénze jöhet, ha nincs nem? Ha üzlet a kormánynak és csókosainak, akkor rendben? De látom nem érted ...
@Gábris szomszéd:

Azt, hogy te vagy a blog sajtófigyelője, már megszoktam (önállóan nem is tudnál írni semmit).

Az, hogy a "független médiumok" (index, NOL, HVG, 444.hu) ott és annyiszor rúgnak bele a dem. ellenzékbe, ahol és amennyit csak tudnak, annak is kiszúrja a szemét, aki nem figyel oda (Dull Szabolcs már tervezi a Dull féle összes kiadását "Mennyire rühellem én a zemeszpét" címmel).

Az, hogy ezzel Orbán szekerét tolják, hatvanas IQ-val is kikövetkeztethető.

Az viszont, hogy ezen legújabb írásban a saját erőteljes kormánypártiságukat mondvacsinált ostobaságokkal az MSZP-re próbálják fogni, kicsit ortopédnak tűnik nekem, mert normális ember, mikor éppen viszi más biciklijét, nem mutogat másra tolvaj, tolvaj kiáltásokkal, pláne olyanra nem, akinél nincs is bicikli.
@Johnny696:

A Gábris által beidézett cikkben ("véletlenül" Dull Szabolcs jegyzi), arról van szó, hogy a FIDESZ a kistelepüléseken a parázás extrém fokozása érdekében tette ezt, mert ha a Mari néni háza melletti üres házat "összeírják migrácséknak", akkor ő máris rohan nemmel szavazni. Ezt akarják az MSZP-sek "valós veszélyből" "FIDESZ trükké" konvertálni, mely törekvést szerző igyekszik a hülyeség kategóriájába beleszuszakolni, mégpedig hajrá FIDESZ alapon.

Dull úr észkombájnságára mi sem jellemzőbb, mint amit ír:

"Vagyis azokat az embereket, akik 300 ezer eurót, vagyis közel 100 millió forintot tudnak költeni a magyar állampolgárságra. Az MSZP tehát életszerűnek tartja, hogy ezek az emberek rá lesznek szorulva, hogy Somogy megyei önkormányzati lakásokban helyezzék el őket."

Namostan, az még a nem valami okosok számára is világos, hogy a betelepedési kötvény birtokosának nem egy ház kell, ahol lakik, hanem egy magyarországi cím, ahová egy céget bejegyezhet (és sose akar/fog ott lakni). Dull úrnak sikerült még ezen nem valami okosokat is alulmúlnia.
@Gábris szomszéd:

Legalább egyszer mondanál valami konkrétumot.

Egyébként: Boldvai már nem MSZP tag, Rogán meg még FIDESZ tag. Az azonosságnak annyi.
@punkfrog:
az a válaszom neked, hogy nincs válaszom ilyen és hasonló agymentes baromságaidra

szóval: azon kívűl, hogy a labanczok hítták be az orosz csapatokat 1849 ben és az oroszok hivatalos Berlinig vonulásának útvonalában volt levédiabasznád amelynek hadserege reguláris haderejével behatolt az országa területére és ott elhullajtotta fogait na annak ez nem válasz volt, hanem eccerűen a már előkészített politikai megoldás része amelyben az atlantiak eladták az ilyen kis szar vesztes országokat a győztesnek 50 évre és ezért mexállta ugyanúgy mint az usa is mexállva tartya 50 év lejártával is a németeket

a többi rablómese és te nem vagy méltó válaszadásra

brühüyyy
kkk

Gábris kösz a bejegyzésedet, de agymentes punk kokkal nem foglalkozom
@Rodeo36:
Az NSZK tönkre is ment az USA megszállásba!
Bezzeg az NDK!
gondolkodjunk Béláim!
@punkfrog:
nem baj...szeggyél gyógyszert
brühüyyy
kkk
444.hu/2016/09/16/a-visegradi-orszagok-rugalmas-szolidaritast-javasolnak-menekultugyben

"Waszczykowski szerint az uniós tagállamok között vannak olyanok, amelyek munkaerőhiánnyal küzdenek, így a menekülteket, sőt bevándorlókat akár jelentős számban is befogadhatják."

Gondolom, szarosmagyarországra célzott, mert itt már riasztó méreteket ölt a munkaerőhiány.
Ennyit a fasiszta v4 egységfrontról. A lengyelek nem kicsit szúrták hátba a g..it. Gondoltam én, hogy nem is veszik komolyan a g..it, csak homokzsáknak használták.
Na lápimagyarok, a nemzetközi helyzet fokozódik.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
hehehe

"Igaz, a televíziósokat némileg letaglózta, hogy a kocsikban rajtuk kívül csak öten voltak, és annyian is csak egy darabig, de Hadházy - aki az útról ismét a Facebookon számolt be - megnyugtatta őket: az uniós támogatás elnyerésére ígért napi 3000 utas majd a következő vonattal érkezik."

Nincs itt semmi néznivaló, lehet tovább menni, mert a megépítéshez szükséges pénz szerencsére időben megérkezett. Utas? Azmi?

nol.hu/belfold/hadhazyt-most-nem-kapcsoltak-le-a-rendorok-feljutott-a-felcsuti-szellemvonatra-1632139
Gábrisnak szeretettel (ha már ő elfelejtette ide beidézni ezeket):

NOL szerkesztőségi vélemény
nol.hu/velemeny/oruletipar-1632057
"A helyzetet súlyosbítja a legnagyobb baloldali ellenzéki párt kaotikus politikája. Az MSZP ugyanis előbb azzal turnézott, nincs kvóta, most azzal ijesztget, a Fidesz hoz majd migránsokat Somogyba."
Hogy nem migránsokat, azzal nem kell törődni. Egy szerkesztőség nem tudhat mindent.

NOL
nol.hu/belfold/oszodi-beszed-baloldal-gyurcsany-ferenc-mszp-inrterju-1632069
Cím:
"Vasvillával kellene elzavarni a Fideszt, de Gyurcsány miatt nem lehet – kitálal Őszödről a csalódott MSZP-s"
@látjátok feleim szümtükkel: Pedig állandóan az öltönyét, zakóját, nyakkendőjét igazgatta. Súlyos beteg, és most éppen nagyon rossz periódusában van.
Szegény Magyarország.
"Mert hát az aláírásgyűjtésbe természetesen beszállt a helyi Jobbik is, szerintük ugyanis elfogadhatatlan, hogy a fiatal házasokat nem támogatják kedvezményes telekvásárlási lehetőséggel, de a nevelőintézet számára ingyen telket juttatnak. Újabb remek, rettegést kiváltó eszköz: ha a tisztességes embereknek nem jut, akkor „ezeknek” miért ad az önkormányzat? Tőlünk csak elvesznek, az érdemteleneknek meg adnak? Ráadásul ide ültetik őket a nyakunkra?"

kettosmerce.blog.hu/2016/09/16/mondj_nemet_a_miskolci_arvak_kenyszerbetelepitesere_igy_hal_el_a_szolidaritas_magyarorszagon
@taga20:

Ez egyre elképesztőbb. ))))
Jót röhögtem rajta.
Erre van igény, taga és ilyen szinten.
@Eszter jött: má aszt várom, hogy a borsodi cigányvajda, aki megérezte az új idők szelét(fityeszgáz), előaggya, hogy nem bírja a színeseket, és húzzanak vissza indiába, párdon szíriába:))

és meg fogjuk érni, hidd el.
@taga20:

az sem lesz kisebb lövés, mikor a jobbik magához öleli őket.
))
@gazoló:

A fene tudja. Az egész világ olyan szürreálissá vált / napi szinten/, hogy nem keresek benne értelmet.
@Eszter jött: bírom őket, de amit idén nyáron előadtak, az egy kicsit kiverte a biztosítékot nálam.

jó, néha én is fasz vagyok, de tudom, hogy a fasz melyik végén vagyok:)
@taga20:

Köpök a politikára!

Nekem nincs sok választási lehetőségem, de jól tudok helyezkedni.))
@Eszter jött: azé remélem juhászpéterre vagy hadházyákosra nem köpsz!

ez a jól tudok helyezkedni, a jól tudok feküdni szinonimája?:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=LZY9_Xr5XPA&list=RDLZY9_Xr5XPA
@taga20:

feküdni???? nem vagyok én beteg!
előre figyelmeztetlek, ha belekérdezel, kifejtem.
aztán újabb támadási felületet nyitunk a köznek.
mondjuk ideje volna, úgyis a két évvel ezelőtti fazonírozás egyeztetésen nyammognak. )))
@Eszter jött: majd tíz óra után fejtsd ki:)

egyébként, stirlictől nem kell félned, me egy fogatlan oroszlán, a házmester múltjából él:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=LZY9_Xr5XPA&list=RDLZY9_Xr5XPA
@taga20:

félni!!!
csak magamtól. )))
@taga20:

csípem a széllel szemben pisilőket.

én mondjuk tudnák kire szavazni, ha mo-n élnék.
@Eszter jött:

vagyis tudnék.
egyszer megszólított vki azért, mert -nákoltam.
@Eszter jött: ha lekezelőnek tűnt, akkor félreértettél valamit!

ritkán vagyok lekezelő, inkább a vén cinikus kötschög a megfelelő jelző!

de ha érdekel a téma - jelesül az újkori történelem -, akkor el kell mélyedni benne! és nem a zsiráfot a krumplival, meg trianont az ndk-val hasonlítgatni...
@Eszter jött: én leszek a második, me nekem volt gyerekszobám:)

kire, ha nem vagyok indiszkrét?
@taga20: na ugye! választani tudni kell! most képzelj el gizda csini babát, ahogy a rekeszt cipeli!
@taga20: ja! ló volt a radijátor, a tehén meg benézett a zablakodon!
@nincs_itt: nem tudom elképzelni, de ahogy szakszizik, aszt el:))
@nincs_itt: és ha tudnád milyen jó meleg volt:))

ja és, mész szavazni? tudod rajtad áll vagy bukik európa jövője:)
@nincs_itt:

az meg sem fordult a fejedben, hogy elmerültem benne? de másképp gondolkodom mint te, más tapasztalataim vannak, a tiédtől eltérő a világlátásom.

meg sem kérdezed, miért írom azt, amit.
elolvasod, ítélkezel, pálcát törsz felettem.
nem zavar, ha hülye picsának nézel. de hozz bonbont és virágot!
@punkfrog: neked is ajánlom a történelem könyvek értő! olvasását. mesélj, az "oroszok" történelmük során hány(csak neked: mennyi) háborút indítottak!

ezzel szemben az usa, sekélyes ismereteim szerint, 200 fölött jár a hadüzenet nélkül megkezdett - usa volt az agresszor - háborúk/csete-paték sorában!

magyarország megtámadása, khm, ha jól rémlik német szövetséges volt akkoriban mo. 1848, tudni illene az uralkodó házak házasodási szokásairól és szövetségeik/szemben állasaik szövevényes hálójáról egy keveset.
@taga20: mé'? lesz szavazás itt helybe'? arra megyek!
nem is tudtam!
@taga20:

akit támadnak, karaktergyilkolnak, próbálnak ellehetetleníteni. mint a juhász pétert.
együtt, pm és a dk.
ezek között döntenék.
de bokrosék is szimpik.
@nincs_itt: egyet mondok neked. pl. a lengyeleket szépen felosztották adolffal.
ja és ha a katyinierdő, sírni tudna.

ember, te mi a faszért szállsz fel erre a szarszagú vonatra?
@Eszter jött: a válaszaid alapján, be kell valljam, fel sem merült, hogy ismernéd a dél-szláv háború eredőjét, illetve trianon és azzal azonosan mérhető békeszerződések tartalmát.

ezért hoztam tibet példáját, majd nszk vs ndk, de ha gondolod megemlíthetem szlovákiát is. mint határrevíziók példáit.

ha egyszer összefutunk, lesz bonbon és virág is a hölgyeknek!
@nincs_itt: ha nyomorék vagy, ako kérheted a mozgó urnát. nem vagy magyarállampolgár?
@Eszter jött: jó válasz. kétfarkú esetleg?
@taga20: óóó, katyn! bizony... sok-sok teória lengi körül, az igazat tán sosem tudjuk meg!

öcsi, majd megélsz annyi évet, annyi mindent, mint szerénytelenségem, akkor leszoksz a efegyről, vítíszíszíről, meg hasonló oktalanságokról! olvasol, tanulsz mindegyik "oldal"-tól/-ról érdekes, hidd el! és lesz egyszer SAJÁT VÉLEMÉNYED is. ami nem biztos, hogy volltreffer! viszont a sajátod!
@nincs_itt: elmész az anyádba, lassan a gulágot is velnesz szállónak fogjátok beállítani.

komolyan mondom, lassan nem lesz érdemes veled szót váltani!
@taga20: na figyelj, te 1/2 nóta! te is kevered a vietnami dzsemborit, az elmebeteg komenista málenkij robottal?

mesélj nekem katyn-ról! gondolom hiteles szemtanúként megingathatatlan tényekkel rendelkezel!

na aluggyá szépen! mindenkinek jobb lesz!
@vakapad: "ezért nem hagyhatjuk, hogy az MSZP idő előtt kicsinálja magát" - mondta egy fideszes. :)
@nincs_itt:

nem. mert ugye, hülye vagyok.
most olyan érzésem van, mint mikor haba rácsodálkozott arra a mondatomra, hogy aldomóvar filme/t/ket nézek.
na, ez a baj a felületes olvasással. a betűhalmaz átmegy, az értelme kevésbé.
benne élek trianonban. a döntés következményeit örököltem és adom át az utódoknak.
szerinted nem érdekelnek a kiváltó okok?
a délszláv háború meg itt játszódott le az orrom előtt.
érezheted idegennek a véleményem, a tiéddel szöges ellentétben állónak.
minden jogod megvan rá.
de egy kézmozdulattal a süllyesztőbe küldeni miattuk.....!!!
@taga20:

a kétfarkúak egy protesztpárt.
abban az esetben csak, ha a többi eljátssza a bizalmat.
@nincs_itt: "mesélj nekem katyn-ról! gondolom hiteles szemtanúként megingathatatlan tényekkel rendelkezel!"

te akkora barom vagy, hogy hozzád képest szíjgyártó, egy polihisztor.

ember, vegyé má vissza, me én szégyenkezem miattad!:)
@Eszter jött: láttunk má olyat a világban/európában, hogy ilyen pártok nagyon feltörtek.

amikor már csak az irónia marad.
@Eszter jött: örültem neki, a majomparádé taga Merle olvasásának is örültem, bár az az itteni tevékenysége fényében nagyobb csoda, mint a marsi árkok:)
@taga20: a közelmúltból pl az afgán háború, a grúz, a sok kaukázusi, meg aztán persze a rengeteg sztán önként és dalolva lépett cár atyuska keze alá..

ettől függetlenül, nem unjátok még? minden ország, minden nagyhatalom dicsősége vérzivataros háborúk története
@habakuk000: haver szapulhacc, me bírom, de azé ez a gáz, nem én.

ez az ország adóhivatalának elnöke!

24.p3k.hu/app/uploads/2015/09/tallai-andras-e1443594476255-1024x579.jpg
@habakuk000: de unjuk, és akkor mi a faszról beszéljünk szerinted te anyaszomorító!?
@nincs_itt: ezek már angyali magasságok!
neked is ajanlom a gondolkodást!
USA megszállás NSZK
Orosz megszállás NDK
és köpködöd az usát.
nélkülük azonban nem tudnál úgy élni ahogy most élsz!
@habakuk000:

te egy nagy marha vagy!
az a baj veletek, hogy az árnyalatokat nem vagytok képesek regisztrálni.
a feldolgozás csak ezután jönne.
@punkfrog: ne erőlkögy, me tök hülye!:))

és nem záporjoskát akar, hanem áemdzsimerdzsot!

bakker, szerinted ez százas?:))
@taga20: szoktam járni a pálya mellett, szép, családias, kicsi

azt mondjuk végképp nem értem, miért kell Mezőkövesdnek focicsapat, amikor soha senki nem járt focimeccsre, de viszonylag nem rugaszkodik el a valóságtól, építhetett volna az államtitkár pénztárs kacsalábon forgót is

megértük, hogy azt is megbecsüljük, hogy valaki csak "kicsit" lop
@Eszter jött: ugyan, a fogadók szénapajtáiban játszódó események birizgálták a fantáziáját

fogadjunk, azt sem tudja, a Madrapur gyümölcs vagy ásvány
@punkfrog: az ndk tök jó volt, onnan jött a rengeteg barna szandálos stoppos leányzó nyaralni, nem az nszk-ból
@habakuk000: igaz. de azért óriási különbségek vannak közöttük.
@habakuk000: nekünk jó volt!:)
de nekik?!
@habakuk000:

ne tereljél b+!

ez a szűklátókörűség egyszerűen nevetséges. sznobizmus a köbön!!!
@Eszter jött: most magadat jellemzed? vagy próbálsz beszélgetést kezdeményezni?
@habakuk000: haver, kösz a tippet.
a sziget és a malevil után érdekel.

karácsonyra eszt fogom kérni.
kezdek rájönni, hogy olvasni kéne:)

Eszter jött (törölt) 2016.09.16. 21:10:21

@habakuk000:

kérdeztem mit olvasol? nézel?
örültem neki? ))))

tőlem a kilenc és fél hetet is.
nem az a fontos.
@punkfrog: bízom benne, hogy talán nekik is jó volt, reménykedem legalábbis

emlékszem, az egyesülés után fölépültek a csillogó plázák, és ugyanúgy tátott szájjal sétálgattak az üres boltokat nézegetve, mint mi is:)
@Eszter jött: bunyózzatok má! tökre élveznénk:))
@Eszter jött: tévedsz, fontos

én most pl Agatha Raisin-t nézek, az első évadot

(ennyit a sznobizmusról)

amúgy ha megkérhetlek, kötekedj mással, az, hogy tagát csipkedem, nem jogosít fel, hogy anyatigrincsként morgolódj
(szerintem)
@habakuk000: inkább maratt volna a cocializmus, ako senki nem járt tátott szájjal.
@taga20: mondom én, hogy csak a szex:)
@habakuk000: ott a pont haver, nehogy má a csajok osszák az észt:))
@taga20: dehogynem, én is pl amikor először kijutottam nyugatra, s láttam, hogy autóboltokban autókat lehet venni
@habakuk000: és banánt májusban, erre kiverted mi:)))

haver, aki aszt a szart visszasírja egy kibaszott komcsi, aki eszt imádja az egy kibaszott maffia!

zene! ez a valóvilág:)

www.youtube.com/watch?v=TdThyi2pFfo&list=RDTdThyi2pFfo
@taga20: nem jó választás, a Joe Cocker nótát kellett volna betenned, ha már 9 és fél hét, a vetkőzős nótát

figyel és tanul a fiatalúr:)
@habakuk000: álmogy kiszeltüncivel!:))
@PeniValdes: hétfőn éjjel nem olyan nagyon sokat

péntek estére elfáradok
@PeniValdes: szerintem csak minden másnap, me annyi hülyeséget beszél.

szerintem közben segít ferinek:)

www.youtube.com/watch?v=OKFbB_kqpDI
@habakuk000: ja aki nappal legény az legyen éjjel is az
@taga20: Assisi érdekes fickó volt,megfelelt kordivatnak:)
@PeniValdes: mi volt a kordivat? lopjunk ezerrel?

ez kortalan:)
@taga20: nem, hanem amit csinált a gazdag származású Feri,meg a szintén nem szegény ősökkel bíró Klári. hogy elkezdtek csórit adni
@PeniValdes: és récsöl, meg mészaros, meg tiborc, meg a geci, ja és a pártitkár orbángyőző, hogy mé nem veri szarrá rákkal az isten, me talán nincs.
@habakuk000: tehát szerinted jobb volt nekik az NDK-ban!?
a szabadságot nem a csillogó plázákban árulják csak a velejárója.
@punkfrog: haver, régen minden jobb volt:))

még a decemberi banán és narancs a pult alól:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=kNPATiY_fNQ&list=RDkNPATiY_fNQ
@taga20: mindennap undorral fog beleülni:)))
ne nyom játok ezt a nosztalgiát. egyesek a 90-2000-es években nőttek fel és nem a háború után.
na.
@punkfrog: ha kubai lennék, én is.
ja és az vagyok a szívem mélyén:))

www.youtube.com/watch?v=trzqUC6aZVA&list=RDtrzqUC6aZVA
@PeniValdes: és ezek a 90-2000-esek értik a pitagorászt, vagy az a/c egyenlő szinuszalfávalt?:)
@taga20: egyszer azzal érvelt egy hülye nekem a szoc.rendszer mellett, hogy milyen jó volt, hogy csak 3 évenként lehetett nyugatra utazni mert az alatt össze tudta gyüjteni a pénzt rá!:O
@habakuk000: előtte mit gondoltál, mit árulnak az autóboltokban?:)
@punkfrog: és mingyá jön ártu, és stirlic és megdumál, mint a borsodi cigányokat a fityesz, hogy a fekák elveszik a munkájukat.

szarrá röhögtem magam:))))))))))))))))

zene!

www.youtube.com/watch?v=H9TA9dSp6p4
@PeniValdes: a faszt tanultátok meg. fingod nincs miről beszélek:)
@punkfrog: én akkor hagytam abba a kocsmába járást, mikor má két éve 1000-res mocik mentek a motodzsipibe, ez a fasz meg aszt akarta megmagyarázni, hogy még mindig ötszázasok mennek.
@taga20: ebbe a kocsmába se járnak már sokan!:(
@habakuk000:
egy valamit sohasem fognak -néhányan- megérteni: az árúbőség nagyon kétélű fegyver itt is már kezdik (ne sikoltozz!!!) a karácsonyi reklámokat!!!! a zemberek nagyon nagy része kirakatot megy nézni a gyerekekkel és mekit meg más szart eszik a zagyoncukrozott üdítéstelen italokkal és álmodnak hátha ki tuggyák fizetni a bérletet meg a villanyszámlát vagy a mortgage -et és a villanyszámlát esetleg az autó bisztosítását ha van nekik...nem kell elhinni...de borzasztó a helyzet 1 azaz egy % kamatemelés a mortgage-en aszt jelentett múlt hónapban, hogy 1 millió embernek (családok!!! azaz minimum 3000000 max 7000000 a gyerexámtól függően) vissza kell adnia vagy akármit de már nekik vége... a többi meg álmodik az 1200000 dolláros kartonból és gipszlapokból összetákolt faházat 30 évig fizeti de 20 év után általános nagyjavításra szorúl a rezsi kurva sok fűtés hűtés...ha le nem ég ami soxor előfordúl

minden egyébre is

persze az utak tele vannak autókkal de egyre több a lövöldöZés és utána a rendőrség aszongya imserték az áldozatot Porsche ját és spec BMW ját elvontatták meg a spec Harley Davidson ját is őt meg a temetőbe

brühüyyy
kkk

akinek van az őrzi mint Fafner a Niebelung Énekben
@Rodeo36: bolhás, te és a csajka a keleteurópa aszfaltján baba lenne mi?:)

ember, te még samunak is öreg lennél:))
@Rodeo36: "az árúbőség nagyon kétélű fegyver"
te mondjuk hozzászoktál a hiánygazdasághoz.(bár neked mindened megvolt)
nem muszáj ott élni ahol ilyen szar!
Negatív siker is siker ott ahol van 1-2 milka analfabéta,aki nem tudja ha jól akar élni el kell menni szavazni...
@taga20: lehet,viszont nekünk nem kellett sorban állni a narancsért. meg volt MTV
@punkfrog: költözz el...
brühüyyy
kkk
@PeniValdes: neked csak megszületni volt nehéz:))

ja és végre esik!
@taga20:
a csajka (azaz hattyú!!!! oroszról magyarra)

mikor sétáltunk a zörsön a cuba i barátommal és látta van banán odaálltunk a sorba és el kezdett válogatni (náluk ez így megy banánosban) akkor felhördűlt a tömeg, hogy ne turkáljon, mindenki akar banántot...
én meg azóta is rögök ........ nem értették egymást

tudod mikor a banán meg van érve azaz a héja erősen barna foltos akkor meg kell hámozni, villával összetörni, odatenni nagy serpenyőben vajat és beleszórni bőségesen barna cukrot aszt karamellizálni és amikor az kész, rátenni a banánt de közben felverni banánonként egy tojást habosra és az egészet beleborítani a serpenyőbe és ráönteni 2 dcl rumot és utána tálalni tejszínhabbal

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: én mindig mondtam, hogy régen minden jobb volt:))

egyébként, múltkor kaptam a szomszédtól egy üveg kubairumot(amit kubából hozott), me megcsináltam a kocsibeállójának a kapuját, és ráadásként elgitározta a csán csánt.

kurva finom volt mindkettő:)))
@taga20:
hülye vagy béla
de ez jó volt
majd ha modautazol és megtapasztalod (nélkülem ne próbáld) akkó' megtudod
kkkkkkkkkkkkkk
brüyühhh
@Rodeo36: nekem kuba mindig is egy régi szerelmem volt, olyan, mint anno pamelaanderson.

csak nem merem megközelíteni, me a végén kiderül, hogy ő is büdöset szarik:))

u.i.: ha egyszer elmegyek számítok rád, persze ha addig nem adod be a kulcsot:))

ja és fettel!
@taga20: van még 23 éved erre
kkkkkkkkkkkkkkkk akkor én már mindent tudni fogok

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ami késik igenis múlik
hülye vagy
brühüyyy
@Rodeo36: mé? ako leszel százéves?

a késikben igazad lehet, me a jenkik má berakták a mocskos lábukat kubába:)))
He? Hogyisvanez? Tényi nertárs mi lesz ebbűl?

"Ugyanilyen érdekes, hogy több olvasónk is jelezte: lakcímüket nem jegyeztették be, így meglepődtek, hogy Orbán Viktor mégis megtalálta őket. A jellemző forgatókönyv az volt, hogy a külföldi magyar új útlevele kipostázásához adta meg címét a követségen, vagy konzulátuson. Majd ugyanezen a címen később megérkezett a kampánylevél.
„19 éve Kanadában lakom. Ahogy többen jelezték, én is csak az útlevelem megújításáért voltam kapcsolatban a magyar kormánnyal, és azért, hogy az itt született gyerekeimnek magyar állampolgárságot szerezzek. Egyébként a családom kijelentkezett az országból amikor kiköltöztünk, nincs Magyarországon bejelentett lakhelyem. Ha a miniszterelnöki hivatalnak sikerült a címemet megszereznie, azt valószínűleg a gyerekek papírmunkája alapján tették, mert máshol nem emlékszem, hogy megadtuk volna” –írta egy olvasónk,..."

index.hu/belfold/2016/09/17/ha_menekultellenes_propagandarol_van_szo_a_kormany_nem_tartja_be_az_adatvedelmi_elveket/
MIIIIIII????????

"A miniszterelnök a költségvetés terhére kampányol."

A többi párt, szervezet miért nem kampányolhat ugyan akkora összegben a költségvetésből?????????????????
@Rodeo36: azt azért hadd gondoljam, hogy egy szép, igazságos eszme végrehajtásába egészen apró problémák, mondhatni homokszemek akasztották meg a rendszer gördülékeny forgását

az ember ugyanolyan állat, mint egy béka vagy giliszta vagy farkas
küzd a túlélésért s ennek érdekében le akar mindenki mást nyomni
@punkfrog: nem tudtam, hogy léteznek autóboltok:)
@Eszter jött: ez jó

a vége Lőcsén lehet fölvéve?
@punkfrog: ezt hogy tudtad megkérdezni?

lazíts, a barna szandálos laza erkölcsű stoppos lányok nem elsőrangú ismérvei egy társadalmi berendezésnek
@punkfrog: csak szólok, hogy most a bányászfrogot is lepipálod!

ugyanis az usa megszállás, a mai napig fennáll! továbbá, a Marshall-segély volt ami igen jó üzlet volt az usa-nak, nem mellesleg azoknak akik kapták.
a pfujjabelemjönki ruszkikok meg szépen kivonultak kb 25 éve!

ezzel szemben 60 ezer usa katona és 20-nál több atomfegyver - usa az is - állomásozik 71 éve - ideiglenesen - német földön, a britekről és a franciákról nem is beszélek, mert összezavarodsz, mint kezdő buzi a gőzben!
@Eszter jött: ha te felköpsz és aláállsz, az nem az én gondom!

trianonban benne élsz? ha úgy érzed, akkor miért is szapulod a "trianonozókat", pláné ha tovább is adod ezt az "életérzést".

az orrod előtt? csak nem délvidéki vagy?! hírekből értesültél erről-arról, kialakítottál egy véleményt - amit ugyan nem ismerek -.
@nincs_itt: te hülye vagy, vagy csak gyúrsz rá?

a ruszkik meg kivonultak a picsába innen, me kurvára leégtek, a hála istennek!

ember te hülyébb vagy, mint az átlag hondás!
@nincs_itt: eszt a kibaszott trianont el kéne má felejteni, szakagy má le róla!
@taga20: te érted magad, vagy a kannás volt sok megint?

leírtam azt a tényt, amivel a németek tisztában vannak.

trianon, elmondanád, hogy hányszor emlegettem? mert ameddig eszter elő nem állt vele, addig eszembe sem jutott...

szerintem mosd le még kéccer a taligádat, hátha lejön róla a piros...
@nincs_itt: haver, ne plagizálj, nem vagy te smittpali, hagyd a kannást a bolhásra.

haver, undorító ez a ruszki faszszopás, szemét csúsztatás, amit az utóbbi időben előacc.
@taga20: nem szoktál ennyire gyökér lenni! tény, hogy a ruszkik 25 éve elmentek? tény! tény, hogy a jenkik 71 éve növekvő léccámban itt vannak nálunk? tény!

na most szedd össze minden eszedet és ebből vezesd le a ruszki faszszopást!
@nincs_itt: tény, hogy a ruszkik azé mentek el, me legatyásodtak. tény, ha nem még most is itt lennének.

a jenkik, azé vannak dajcslandba, me pl. nátotagok. nem megszállok, ahogy te és a gábrisfélék sugallják.

ha szerinted a ruszki féle endéká, ugyanolyan volt, mint az amcsi eneszká, akkor HÜLYE VAGY!

Eszter jött (törölt) 2016.09.17. 19:55:40

@nincs_itt:

talán egyszer folytatódik ez a beszélgetés. majd ha újra különbséget tudsz tenni a vaskos tréfa és a sértegetés között.
addig /by hacsa/ Hagyjállógva Vászka!
süti beállítások módosítása