Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: mandiner.hu/kulfold/2024/3/amerika-arra-keri-az-ukranokat-hogy-ne-bombazzak-az-orosz-olajfinomitok... (2024.04.16. 11:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.01.08. 12:26 Fabius

Szingliadó ne legyen, de dugási támogatást adhatnál, Viktor!

A kormány boldogságot nem tud adni, de mindenki léphet egyet előre - mondta Viktorunk, és fölmerült bennem a kérdés: akkor innentől az IKSZ fiataljai is fognak végre dugni?

Nagy lépés lenne ez, és régóta adós is vele a kormány. Szegényeknek hiába adott már párkapcsolati/párválasztási tanácsot a kubatovgábor, hiába gründoltak Tranzit néven társkeresőt fiatal kereszténykonzi, kormányzatban dolgozó fiataloknak, egyik sem lett az a zajos siker. Annyira nem, hogy még mindig csak fecserésztek volna a témáról, ha el nem kúrják ezt is.

Mert hiába volt meghirdetve, a szingliadós programpontot fogadó felhördülés hatására lemondták az egészet a picsába.

De kár. Mert azért volt még néhány elképzelés, ami tényleg érdemelt volna némi megvitatást:

dugasi_tamogatas.jpg

Például, hogy az állam járuljon hozzá a párkeresés költségeihez. Ez alatt vajon mit értettek? Fizesse Viktor a Randivonalon használt regisztrációt? Alanyi jogon legyen adóalap csökkentő tétel a kávé-vacsoraszámla és a kotonköltség? Legyen visszaigényelhető a mozijegy áfája?

Ezen kívül érdekelne még, hogy miért csak nőkre vonatkozna a három gyerek alatti állami vezető-stop? Rétvári Bence gyermektelensége ellenére is maradhat(na) államtitkár a példa kedvéért? A három igazoltan megszületett gyerek után a nő kapna valami igazolást, hogy kikerült a szülőrobotoknak kijelölt karanténból? Megannyi kínzó kérdés, válaszok sehol, mert ráparáztak a szingliadóra. Pedig lehet jobb lenne tényleg segíteni őket, hátha a kiegyensúlyozott párkapcsolat és nemi élet hatására nem lennének ennyire vérlázítóan idióták.

889 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr258251554

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Újra támad a szingliadó? 2016.01.09. 09:45:37

A Kettős Mérce arról ír, hogy a KDNP-sek beszélgetést szerveznek egy olyan könyvről, amelyben a szerző olyan dermesztő ötletekkel próbálja megoldani a demográfiai problémákat, mint hogy 30 év felett vezessék be a szingli adót és hogy ne szerezhessen ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bazz... A "jövő reménységei"? Ritka sötét kis gyökerek ezek a pöcsköszörűk.
Szerintem még lesznek ötleteik. Hasonlóan beteg, kissé debilségbe hajló, koravén, a korai agylágyulás tüneteivel. Inkább igyanak, akkor legalább a pálinkára foghatják a balfaszságukat...
egyébként az öröm átvállalás az hogyan lenne?
menjek át a szomszédba amikor összejön a bagázs,hogy hé fiúk,jöttem átvenni az örömöt,adjatok már nekem is egy tányér levest..?
inkább nem írok semmit ezekre a genetikai hulladékokra, mert még én is elszégyellem magam a fejembe toluló gondolatoktól
A KDNP az oktatást is megtermékenyítette:)))
No, akkor a háromgyermekes nő lehetne csak vezető.
Az apuka meg nevelje a gyermekeket?
Ezt a feminizmust!
Ez a szingli ötlet, meg nagyon tingitangli.Ezt még a pápa is rosszallaná.
Ezért nem voltam sohasem vallásos. Dupla fejmosás, állami meg vallási.
"a fiatalok nyújtsanak önkéntes segítséget a nagycsaládosoknak terheik és örömeik egy részének átvállalásával"
::rendben. akkor az ikszes fiatalok jöhetnek hozzám fát fűrészelni és levinni a pincébe hétvégén. majd együtt örülünk annak, hogy begyújtottam. utána mehetnek haza.

"gondolkodtál már azon, hogy mi lesz a nyugdíjaddal?"
::ez azért kicsit erős kezdés annak fényében, hogy a kdnp hathatós segítségével vették el a manyupot...

"ne szerezhessen állami szférában vezető pozíciót az a nő, akinek nincs legalább három gyereke"
::ezt módosítanám: ne szerezhessen állami szférában vezető pozíciót AZ, akinek nincs legalább tíz év gyakorlata a privát szférában, mint alkalmazott

"mit szólsz a javaslatokhoz?"
::személyesen adjam át az asszony üdvözletét innen a távolból vagy megkéred a szomszédodat, hogy vágjon szájba?
@PeniValdes:
"egyébként az öröm átvállalás az hogyan lenne?"

én otthon örülök az asszonnyal, aztán ha át akarják vállalni, akkor becsomagolom egy papírzsebkendőbe az örömömet és odanyomom a kezébe.
arétváribencekocsismátéorbánviktor azok mind hivatásos buzik, a zorbángeciviktornak vannak ugyan utódai de az nem jelent semmit
a ziksz meg a kádéenpé és hasonló gittegyletekbeltenyészetek a melegség melegágyai

és akkor a dajcstamiszijjgyártópéter szerelmi kettős sem maradhat ki a levesből

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
nem,. itt a gond az, hogy a kiszesek (kereszténydemokraták ifjúsági szervezete) nem arra koncentrálnak, hogy megszüntessék azt az okot, amiért nem szülnek a nők, hanem arra, hogy megbüntessék azért, mert nem szülnek. nem a kiváltó okot szüntetik meg, hanem tünetileg próbálják kezelni a gyermektelenséget.

aki nem érti az olvasók közül: fáj a fogam. mi a megoldás? veszek be fájdalomcsillapítót? nem, mert attól ugyanúgy fog fájni, ha elmúlik a hatása, a helyes válasz: el kell mennem orvoshoz, aki gyökérkezeli és betömi. itt ugyanaz a helyzet. a nők nem vállalnak gyereket, mert nem látják biztosítottnak azt, hogy fel tudja nevelni, nem látja biztosítottnak azt, hogy szülésről visszamenve nem basszák ki (az új mtv szerint kirakhatják, hála a kdnp-nek és a kisznek), és így tovább. erre a kisz nem a nemszülést kiváltó okot kívánja megszüntetni, hanem a szingliséget akarja eltörölni. mert azt egyszerűbb, ahhoz nem kell gondolkodni, azt csak törvénybe kell hozni és kész, megoldódott a probléma. lehet elmélkedni a következő fajsúlyos problémán.

(ami pedig az ikszesek hozzáállást illeti, tudom javasolni hardcore olvasóknak a következő bejegyzést: kerdem.blog.hu/2015/12/15/kisfiam_szulinapjan_felkoszontott_a_hazelnok
"Épp a Fidesz kongresszusról tudósítottak, fél füllel elcsíptem, hogy Kövér László épp a családokról beszél. Kijöttem a konyhából, újra leültem a pamlagra. Még a konyharuha is a kezemben maradt, törölgettem az egyik serpenyőt, úgy hallgattam a házelnököt, aki akkor, mintha hozzám beszélt volna. Amikor ahhoz a részhez ért, hogy „szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk”, tényleg úgy éreztem, mintha a fiam születésnapján a házelnök engem köszöntene megköszönve az elmúlt három év fáradozásait.")
Ezbazzegezmánnemsemmibazzeg!

Hova a f...omba tudnak még lejjebb menni?

"Szerinted mi az oka, hogy a mai fiatalok többsége 30 alatt nem is foglalkozik a családalapítás gondolatával?"
1.) Foglalkozik, de jobbnak látja, ha ...
2.) Nem "mi", hanem "ki" az oka! Ti, bazzeg, pontosan ti! Az ilyen semmirekellő, álszent ... (pölö: mint elrettentő példa).
@Secnir: de nem ám zewába, csak valami jófajta magyari zsepibe. hüle. d:
@parti_giano: Még szép!
Magyar seggbe magyar lóf@szt! > Magyar g..it magyar zsepibe! :D
@Rodeo36: Orbánról nem igazán tudom elképzelni, hogy ...
Na, de ez a rétvári meg a kocsis ... gyanús, maggggyon gyanúúúús!
:)
@Secnir:
Pontosan. Nem az okot, hanem az okozatot akarják megszüntetni. Sőt, büntetni.
Idióták!
A zasszonyok három gyereke az egy apától kell, hogy összegyűjjön, vagy lehet dajcstomis megoldás is? :)
@Secnir: ez ugyanaz (németh szilvia, dr) a családbarát munkacsoport, mint amelyik kitalálta a poszttémát?
@Imola Helyesi:

"A KDNP az oktatást is megtermékenyítette:)))"

Izé. A szétbaszás nem egyenlő a megtermékenyítéssel.
@Marcellusca:
"Hova a f...omba tudnak még lejjebb menni? "
+1
@Secnir: és közben mintha engem nézett volna..
@Marcellusca: én bárkiről bármit bármikor eltudok képzelni M.)
@Marcellusca: a zorbán még lánykorából, tudod amikor lobogó hajjal és bajússzal szakállal boldogította az egyetemi oktatóját és részesítette mindenféle örömökben, akit azután a 2010-es hatalmas győzelem utőán messze küldött az USA-ba és nem is valószínű hogy valaha is visszatér... na ő írta a zorbán doktoriját és el is fogadta mindezért ez a részeges semmirekellő ugye odatartotta neki elől hátúl

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

és még amit nem tudunk
@Fabius:

Ne szőrözzön mán maga, csak szépen akart beszélni.:D
Egyébként én egy ollan 20-25 évest el tudnék viselni, napota másikat. Vállalják?
Varánusz Fábiusz!

Az egy cseppet se zavarjon, hogy amiket leírkáltál, az véletlenül sem a KDNP javaslata, hanem Dr. Benda József egyik lehetséges megoldási javaslata!

Egy iciri-picirivel több szövegértést.....

Mert egyébként a poszt nettó hazugságnak minősül....
@ulpius66:

Tudod, tökfej, ha Benda faszságait a Barankovics alapítvány adja ki könyvben és ők szerveznek rá beszéljük meg fórumot, akkor az az ő faszságuk is.

Tudom, kínos, de ez a mosdási kísérlet sem jött be.

Pech.
Nem is lenne hülyeség állami finanszírozással párt keresni. A sok csokor virág pedig felvirágoztatná a vidék kisgazdaságait, reszkethetnek a holland tulipántermelők, jön a magyar katolikus krizanténum.
lehet, h az én logikám sérült, de ha csak 3 gyerekes nő lehetne felsővezető állami vállalatnál, akkor ez azt jelenti - mivel általában a nőknek férfiaktól "van gyerekük"- h akkor az a férfi sem lehet felsővezető, akinek nincs legalább 3 gyereke.
ksh szerint:
1980 2 059 226 3921,4 102,9 681,7 1970–1979 58 143 0,29
1990 2 016 681 3840,3 97,9 667,6 1980–1989 –42 545 –0,21
2001 1 777 921 3385,7 88,2 588,5 1990–2001 –238 760 –1,13
2011 1 729 040 3292,6 97,3 572,4 2001–2011 –48 881 –0,26
Megyeszékhely
1980 1 802 944 548,5 120,0 445,0 1970–1979 300 365 1,84
1990 1 850 015 563,0 102,6 456,8 1980–1989 47 671 0,26
2001 1 818 169 553,1 98,2 448,8 1990–2001 –32 446 –0,16
2011 1 761 657 535,9 96,9 434,8 2001–2011 –56 512 –0,29
Többi megyei jogú város
1980 263 837 287,2 118,9 294,8 1970–1979 41 992 1,75
1990 262 681 286,0 99,6 293,6 1980–1989 –1 156 –0,04
2001 269 550 293,4 102,6 301,2 1990–2001 6 869 0,23
2011 267 736 291,5 99,3 299,2 2001–2011 –1 814 –0,06
Többi város
1980 3 227 704 134,3 108,9 217,6 1970–1979 262 577 0,85
1990 3 169 670 131,9 98,2 213,7 1980–1989 –58 034 –0,18
2001 3 203 903 133,3 101,1 216,0 1990–2001 34 233 0,10
2011 3 145 425 130,9 98,2 212,0 2001–2011 –58 478 –0,17
Községek, nagyközségek
1980 3 355 752 52,2 92,9 122,9 1970–1979 –254 610 –0,73
1990 3 075 176 49,3 91,6 112,6 1980–1989 –280 576 –0,87
2001 3 203 903 49,9 101,7 114,6 1990–2001 53 596 0,37
2011 3 033 770 47,2 97,0 111,1 2001–2011 –95 002 –0,50
Ország összesen
1980 10 709 463 115,1 104,0 213,7 1970–1979 408 467 0,39
1990 10 374 823 111,5 96,9 207,0 1980–1989 –334 640 –0,32
2001 10 198 315 109,6 98,3 203,5 1990–2001 –176 508 –0,15
2011 9 937 628 106,8 97,4 198,3 2001–2011 –260 687 –0,24
a)
ebből nem sok minden látszódik, tényleg fogyunk erősen,

www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/nepsz2011/nepsz_04_2011.pdf

szóval hölgyeim, uraim gatyákat fel - illetve - lekötni

magam részéről teljesítettem az elvárásokat, de ötleteim lennének nekem is, ha nem is ilyen brilliánsak, mint a keresztényeknek
@látjátok feleim szümtükkel:

Gecizni csak pontosan, szépen, mint Lajos a télen, csak úgy érdemes :-D
@habakuk000:
"Jön a magyar katolikus krizanténum."
Krizanténummal párt keresni?
Úgy Halottak Napja táján?
Mert ez a virág akkor aktuális.
ugyan az a vonulat itt is:

Te hol bukod el az ingyen tízmilliókat?

Nem hangzik rosszul, hogy az ember, akár egy ígéretért cserébe kap az államtól tízmilliót ingyen, és még tízmilliót rendesen megtámogatott hitelben. Nyilván erre gondoltak a kormánynál is, amikor politikai-gazdasági, sőt, demográfiai szuperfegyverként kezdték reklámozni az új, három gyerek vállalása vagy megléte esetén kétszer tízmilliós családi otthonteremtési kedvezményt.

Csak hát minden arra utal, hogy elsősorban az eleve jómódúakat, és/vagy a csalókat fogja gazdagítani az új CSOK, annyira ügyesen bástyázták körül a feltételeket.

Ha az embernek van pénzügyi mozgástere, akkor szinte határtalan lehetőségei vannak az állami támogatási pénz felhasználására. A kérdés csak az, hogy jó ötlet-e, hogy ezt az adófizetők finanszírozzák.

444.hu/2016/01/08/te-hol-bukod-el-az-ingyen-tizmilliokat
@Mariann19: A párkeresés az komoly, felelősségteljes dolog, három gyermek, nobel-díjas gének, stb... nem úgy van, hogy mindenféle komolytalan módon vörös és sárga rózsákkal rontjuk el a párosodás esélyeit

aki igaz nemzeti ügyből párosodik, az odafigyel a részletekre

rózsa, jó hogy nem ibolya és gyöngyvirág... még valami üde, friss, vidám, bohó kapcsolat kéne, mi lenne akkor a nemzettel

Ákos + krizantén, és a nemzet fényre derül
olyan lesz majd egyébként, hogy a(z) (I)KDNP-nek bármiben lesz épkézláb ötlete?
@Fabius: "kotonköltség?" egy kezdő csomagban gondolkodhatnak, ahol adnának egy ötös csomagot, persze ner felirattal rajtuk, s direkt lyukasak lennének, mert hát fogy a magyar.
...a fiatalok nyújtsanak segítséget a nagycsaládosok terheine ..és ÖRÖMEIK EGY RÉSZÉNEK átvállalásával..

ÉN VÁLLALOM A BALRA SRÉHEN ...ÉS JOBBRÓL MÁSODIK SZOMSZÉD FELESÉGÉNEK EGY HÉTEN 2-3X-I LEÁPOLÁSÁT!!!
HABAKUKKOO OLVTÁRS HSZ-A annyira jó, hogy MÉGECCER !!

..ksh szerint:
1980 2 059 226 3921,4 102,9 681,7 1970–1979 58 143 0,29
1990 2 016 681 3840,3 97,9 667,6 1980–1989 –42 545 –0,21
2001 1 777 921 3385,7 88,2 588,5 1990–2001 –238 760 –1,13
2011 1 729 040 3292,6 97,3 572,4 2001–2011 –48 881 –0,26
Megyeszékhely
1980 1 802 944 548,5 120,0 445,0 1970–1979 300 365 1,84
1990 1 850 015 563,0 102,6 456,8 1980–1989 47 671 0,26
2001 1 818 169 553,1 98,2 448,8 1990–2001 –32 446 –0,16
2011 1 761 657 535,9 96,9 434,8 2001–2011 –56 512 –0,29
Többi megyei jogú város
1980 263 837 287,2 118,9 294,8 1970–1979 41 992 1,75
1990 262 681 286,0 99,6 293,6 1980–1989 –1 156 –0,04
2001 269 550 293,4 102,6 301,2 1990–2001 6 869 0,23
2011 267 736 291,5 99,3 299,2 2001–2011 –1 814 –0,06
Többi város
1980 3 227 704 134,3 108,9 217,6 1970–1979 262 577 0,85
1990 3 169 670 131,9 98,2 213,7 1980–1989 –58 034 –0,18
2001 3 203 903 133,3 101,1 216,0 1990–2001 34 233 0,10
2011 3 145 425 130,9 98,2 212,0 2001–2011 –58 478 –0,17
Községek, nagyközségek
1980 3 355 752 52,2 92,9 122,9 1970–1979 –254 610 –0,73
1990 3 075 176 49,3 91,6 112,6 1980–1989 –280 576 –0,87
2001 3 203 903 49,9 101,7 114,6 1990–2001 53 596 0,37
2011 3 033 770 47,2 97,0 111,1 2001–2011 –95 002 –0,50
Ország összesen
1980 10 709 463 115,1 104,0 213,7 1970–1979 408 467 0,39
1990 10 374 823 111,5 96,9 207,0 1980–1989 –334 640 –0,32
2001 10 198 315 109,6 98,3 203,5 1990–2001 –176 508 –0,15
2011 9 937 628 106,8 97,4 198,3 2001–2011 –260 687 –0,24
a)
ezt is Benda írta, csak ez ezek szerint nek keltette fel a kereszténydem-ek figyelmét:

"A népesség növekedésének egyik letéteményese az egészséges, boldog, az őszinte, bizalomteli kapcsolatokra képes gyermeket nevelő iskolarendszer.

Ám a gyermek és ifjúsági korosztályok mentális-érzelmi rehabilitációjára az iskolák ma felkészületlenek. Az iskolák zöme a felnövekvő generációk alapszükségleteit sem képes figyelembe venni. Olyan emberi szabadságjogokat tagad meg a gyermekektől, amelyek az egészséges biológiai fejlődésükhöz is nélkülözhetetlenek (pl: a mozgásszabadság, a megszólalás szabadsága). A magyar iskolák többsége ma akadályozza a kapcsolatokat építő, sikerorientált, pozitív gondolkodású személyiség kialakulását."
@habakuk000:
"A párkeresés komoly, felelősségteljes dolog."
Az én empíriáim szerint pedig egy random aktus.
Alátámasztásul a példámat említém.
November 12-én ismerkedtünk meg és december 22-én esküdtünk, állami beavatkozás nélkül.
Azóta cellatársak vagyunk, és a népességfogyatkozást is megakadályoztuk.
Pedig abban az időszakban a krizantémumok is lefagytak.
Ami igaz, az igaz, a nemzeti ügy nem jutott eszünkbe.
@Mariann19: meghát 3 azutódiglan megvagyon? csak mehogy visszamenőleges vezetési sérelmet varrhatnak a nyakadba, lásd mint fent ;)
@Mariann19: hmm, ez az, a liberális spontaneitás szeleburdisága..

semmi terv, magasztos eszme, nemzetmentés, csak az üzekedés ezerrel

(bocs az üzekedésért, de ha már próféta vagyok, csak ki kell mondanom:)) )
ez is Benda, mint a Hermanosok leveléből kitűnik, vezírünk jobbjával mutatott oktatási irány kifejezetten reményt ad nemzetünk reinkarnációjára

"Emberi arcúvá kell tenni az iskolák szervezetét, hogy képesek legyenek a társas
kapcsolatok, a közösségek kiépítésére és ápolására. Meg kell tanítani a
pedagógusok java részét arra, hogyan vihető öröm a tanulási folyamatba, s
egyidejűleg miképp növelhető annak hatékonysága4
.
Egy előretekintő kormányprogrammal legalább az általános iskolák alsó
évfolyamait kellene szemléletileg, módszertanilag, taneszközökkel és továbbképzési
programokkal abba az irányba terelni, hogy az egészséges emberi kapcsolatok
kialakítása, a proszociális viselkedés támogatása túlsúlyba kerülhessen a jelenlegi
általános megszégyenítés, bűnbakképzés, versenyeztetés és agresszió, valamint az
értelmetlen teljesítmények hajszolásának bevett szokásrendszere helyett.
Ez kitörési lehetőség mind az oktatási rendszer számára (a szocializációs
deficit korrekciója és a tanulási teljesítmények növelése érdekében), mind a
népességnövekedés hosszú távú megalapozására. Véleményünk szerint csak ilyen
szellemiséggel oldhatók meg a nevelésügy több évtizedre visszanyúló problémái, az
iskola funkciózavarai, s változtathatók meg a zsigerekben népünk önsorsrontó
mentalitásának mély struktúrái.
Kutatócsoportunk bebizonyította, hogy ez lehetséges. 1982 től az elmúlt 25 év
alatt kidolgoztunk egy lehetséges megoldást, amely az iskoláskorú népesség lelki-
8
mentális rehabilitációjának lehet az egyik programja. Mintegy évtizede készen van5
a
lehetőség az együttműködésre, és a gyermekek személyiségének a tiszteletére
építő, szabadalmaztatott now-how a közoktatás részére6
. A Humanisztikus
Kooperatív Tanulás (HKT) program hatását sok száz kiváló munkatársam
fáradhatatlan tevékenysége révén már több ezer gyermek megtapasztalhatta"
.
@habakuk000: ha kiüzekedte magát az ember, automatikusan próféta lesz?
úgy látom, a kerdem-eknek sikerült a "Szakadék széléből" megragadni a lényeget, szarva közt a tőgyit:)
@parti_giano: francokat, teljesítettem, amit megkövetelt a haza, így jöhet az üzekedés szabadon

a prófétaság csak ráadás:)
A vasárnapi zárva tartás is, csak egy idióta kdnp-s javaslatnak tűnt nem rég.
Akinek meg nem lehet gyereke azzal mit fognak csinálni?
Én a dugási támogatásomból felbérelnék egy taknyos szamarat hogy dugja meg mutyivikikét.
@habakuk000:
"Bocs az üzekedésért, de ha már próféta vagyok, ki kell mondanom."
Tudom, tudom, hogy a próféta szólt belőled.
Az üzekedés egy nemzetmentő aktus, mert gyümölcsöt terem a haza javára.
Egy igazi honleánynak ezért csak elismerés jár.
Jól szóltál!
Végtelen nagy szerencse, hogy van egy El-Kúró Gyurcsány nevű és más potentált MSZP-s vezetők, akik a ballibek nagy örömére majd eltörölnek minden kedvezményes forint alapú támogatást, ahogy tették azt a múltban.

Megadva a lehetőséget országnak világnak hogy devizahitelben tegye kockára a családi házat és ezüstöt, ha van.

Gyerekvállalási kedv ösztönzéséül 140 ezer bruttó felett bevezetik a második kulcsot, hogy nehogymá a gazdagok jájanak jól, és biztos ami fix eltörlik a családi adókedvezményt is, ahogy tették ezt a múltban.

Ezen intézkedések hatására annyi gyerek lesz, hogy csak gyűzzük számolni.
Hisz erre áll a ballib hazafiak szerszáma.
Nevezetesen ha mindenkinek szar.

Családosnak, családtalannak egyaránt.
Ezért szeretnék visszahozni az elkúrókat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Meghát, 3 azutódiglan megvagyon? Csak nehogy visszamenőleges vezetési sérelmet varrhatnak a nyakadba."
1 utódiglan van csak, minőségi, de csak 1.
Most délután kezdtem csak el remegni, hogy hiába pozicionáltam magam az életemben, jön a nemezis, aztán jól megadóztatnak vagy seggbe rúgnak az állásomból, mert a honleányi kötelességemnek csak 1/3-át teljesítettem.
Mert mindíg az a dolce vita...
Magyarországon a rendszerváltás környékén még évente 100.000 magzatot gyilkoltak meg abortusz formájában. Az ezredfordulón 50-60.000-et, manapság 30-40.000-et. Ha ennyire kellenek az államnak a gyerekek, akkor tegyen valamit azért, hogy ezek a kölykök megszülessenek és ne a kórházi kemencékben végezzék.

Át kell állítani a társadalmat és a gazdaságot a fenntartható hanyatlás politikájára, hogy a rendszerünk leépülése szép fokozatos és szabályozott legyen, ne robbanásszerű és katasztrofális. Szinten tartani ugyanis nem tudjuk, fejleszteni és növelni meg pláne nem. Marad a szembenézés az igazsággal.
@steery: Az abortusz jo dolog. Ha valaki amellett dont, azt okkal teszi. Es nem bassza el a sajat eletet meg a gyereket is. Nehez! De felelossegteljes dontes.
@steery: Volt már egy Ratkó korszak, nem hiszem, hogy szükség lenne megint rá!
@Ballib Cenzúra:

Annyira tudtam, hogy az ikszesek szexuális nyomoráért és fillérbaszó párkapcsolati hozzáállásáért is gyurcsányahibás.
@Ballib Cenzúra:
Mi van, felcsaptál vátesznak?
Kávézaccból jósolod meg, hogy Gyurcsányék és a ballibek mit tennének családügyben?
Figyelmedbe ajánlom a családi pótlék emeléseket évenkénti bontásban.
1998-2002.között a Fidesz nem emelt csp-t, 2.300.- Ft volt.
A csp-t a Gyurcsány kormány emelte fokozatosan 12.200.- Ft-ra a két ciklusa alatt.
@Fabius:
.
Igazad lehet.
Már megint nyüzsög.
Ez a piszok alak most például sokatmondóan hallgat.
Na, ennek mi lesz a vége?
"Alanyi jogon legyen adóalap csökkentő tétel a kávé-vacsoraszámla és a kotonköltség?" - A vacsoraszámla még csak-csak, node a kotonhasználat semmiképp egyeztethető össze a sokasodási céllal
@Ballib Cenzúra:
Barom a legnagyobb elkúró a geczi vezéred. Ébresztő mert még a maradék eszed ellopják!
vigyék el ezeket a fijatal álszentfazekakat egy mallorcai nyári nyaralásra a német és angol fiatalok közé a "mélyvízbe" dobva őket!
-akkor talán leesne fejükről a vaskalap.
@Mariann19:szerintem, ha ennek a baromnak nem áll fel a cerkája otthon, ako benyögi, hogy gyurcsány a hibás:))
@Marcellusca: "Hova a f...omba tudnak még lejjebb menni? "

Ius primae noctis? Vagy inkább ne adjak tippeket, mi?
Egy TÖRPE párt ( megélhetésiekkel teli ) kisdobos hűlye gyerekek ötlete a szingliadó.Pöcsikék:dolgozatok és ne politikán tőrjétek az kicsi agyatokat.
@taga20:
Figyelted?
Nem volt konkrét mondanivalója, erre elkezdett jósolni.
Ha már ilyen foglalatosságot talált ki magának, gyakorolja a rontást.
A haverjain.
KDMP: a rátermettség, hozzáértés, ambíció smafu !! De 30 év felett a pasikat sem szabad a közszférában vezetőnek kinevezni, ha nincs min. 3 gyereke ! A képviselőkre, kormánytagokra természetesen ugyanúgy érvényes !
Én nem tudom, itt minden hatalmon lévő marha meg van hülyülve? Az én időmben éltük az életünket, édesanyámék benne a II.VH-közepében voltak fiatal házasok, idecsapott a bomba, ott visitott a sziréna, éheztek egy kicsit, nem volt ez se az se, de két nővérem, meg én is megszülettünk, szeretetben neveltek bennünket, de sose láttamm, hogy bement volna apa meg anya egy gyereknemzést gyakorló tanfolyamra...amikor a Ratkókorszakban előírták, hogy asszonynak kötelesség, lánynak dicsősség, mi már régen kuruttyoltunk...csak úgy képes volt anyácskám minden koncepció nélkül megszülni minket, jó kedvvel, vidámsággal....én ezt a sok sületlenséget meg nem is értem....nem a párok dóga eldönteni akarnak-e gyereket? hát ki a rosseb veszi azt a szemtelenséget, hogy beleugat a legmaszekabb dógomba? csináljanak nyugodt jövőt, boldog országot, munkahelyet igazit, aztán majd lesz kedve a népnek hummogni!...kkkkkk
@Quas!: "Akinek meg nem lehet gyereke azzal mit fognak csinálni?"

Annak üzekedési adót vezetnek be, mert micsoda dolog az, hogy csak úgy a saját élvezetükre, és nem a köz javára bagzanak. Nahát.
@látjátok feleim szümtükkel: szerintem meg hivatalos papírt kérnek(két tanú), hogy a heti 3 próbálkozás meg volt:))
@Mariann19: ezek már romlottak, csak gondolják, hogy tovább adják:)
.
Még nem készült el a nemzeti pároztatási stratégia.
A vita most azon folyik, hogy a sorszámokat a hivatalos pároztató helység használatára római, vagy arab számokkal írják.
@taga20:
Itt csak mi adhatunk tovább.
Fekete mágiát.
Fábius! Ezek a balfaszok be fognak perelni, hogy ők aztán ilyet nem állítottak. Még akkor se ha de...

Miért gyűlik össze az ország genetikai hulladéka az ilyen kádéenpé, fidelitasz, hök, fidesz szemétgyűjtőkben? Számomra rejtély...
@evasanyoca: A fideszesek, kádéenpések köztudottan hülyék a matekhoz. Na de ahhoz is hülyék legyenek mit hova köll tenni? (fejetcsóvál)
@Zsuzsi25: Jó, hogy téged felelősségteljesen megtartottak. ;)
@Mariann19: felkészültem! kit wuduzzunk meg?:)
@Gábris szomszéd: hát haver, te is éppen, hogy megmaradtál:))
"Furcsállja a Mahir által megbízott biztonsági cég ügyvédje, hogy a garázdaság gyanújával szerdán kihallgatott biztonsági őrök ügyében a BRFK kiemelt ügyek osztálya nyomoz."

Mit csudálkozik, hiszen a "kiemelt" barát ügye kiemelten fontos.:D

hirtv.hu/ahirtvhirei/a-kiemelt-ugyek-osztalyat-allitottak-az-oszloporzokre-1322743
@bértrollbosszantó_kovi1970: más, komolyabb lehet a baj, mert én még olyan férfiembert nem ismertem, akinek, ha vótt tehetsége, ne tutta vóna, mit kezgyen vele...kkk...de ha nincsen, az mán más tészta, azon a természet állt bosszút, ő meg gondolja, tovább adja...míg valaki meg nem kínálja egy szívlapáttal...kkk
Istenem, ha régen kitalálták volna ezt a párkapcsolati kereső tőkét, én már milliomos lehetnék!
Annyian kerestek engem.
nem kell fosni kihalás nem lesz, az evolúció biztosítja

pl itt vannak a menekültek mindenki látta hogy főként fiatal férfiak jöttek, ugye nő nélkül:
index.hu/kulfold/2016/01/08/kolni_eroszak_ovintezkedesek_nemet_belugyminiszter/
ez lett belőle.

most tanítják ezeket a férfiakat, hogy hogy kell viselkedni, - nem úgy mint a kutyáknak, hanem európaiként

ha nincs nő, akkor sincs sírás:
index.hu/kulfold/2016/01/08/pakisztan_nemi_eroszak_gyerek_gyilkossag/

úgyhogy a kihalástól félnék a legkevésbé.

persze a magyar az lehet kevesebb lesz, de hát meglehet hiába pattognak egyesek, hogy megmondják hol a helye a nőknek, attól még nem lesz több gyerek - na mintha kurvára érdekelné őket valójában, hogy lesz e.
@evasanyoca:
Rosszul jártunk, se pénz, se ház:))
Pedig a fijjuk látensen nagyon is családszaporítók lettek volna állami ösztönzés nélkül is.
@Imola Helyesi: engem már ne vegyél ebbe a társaságba bele, mert én már igaz csak kettőt, de szültem, a szaporítás már nem az én ügyem, az előzményekbe még hajlandó vagyok némi ösztönzésre beszállni, de annyi jóízlésem van, hogy ezeket a kerti békákat úgy lesöpörném a szoknyám széléről, mint a bogáncsot!...kkkkkkk
ismeritek a faluépítős játékokat, ha nincs megfelelő fejlesztés romlik a morál, és fogy a nép.
most meg kamilláznak hogy miért fogyunk. Pedig csak néhány kört kellett volna játszani ilyen játékokon és láthatták volna mihez vezet :D
@CsekklisztNo.10Reloaded: "lehet, h az én logikám sérült, de ha csak 3 gyerekes nő lehetne felsővezető állami vállalatnál, akkor ez azt jelenti - mivel általában a nőknek férfiaktól "van gyerekük"- h akkor az a férfi sem lehet felsővezető, akinek nincs legalább 3 gyereke."

Már' miért ne. Házaspár két gyerekkel, mindketten állami középvezetők, férfit előléptetik felsővezetőnek, nőt nem, mert nincs három gyerek. A férfinak sincs, de őt attól még elő lehet léptetni.
@evasanyoca:
Az ám, de ingyér csináltad, most meg fizetnének is érte. Ezért írtam, hogy mi már erről is lekéstünk.
De legalább akkor a lakást ingyér adták.
Úgy azért könnyebb volt összehozni egy-két utódot.
@Imola Helyesi: azt persze nem tudom, kinek, mert mi építkeztünk a kis vett telkünkön, foggal-körömmel spórolva....de kiszámítható volt a jövő, és nem féltem a második gyerekemnek is életet adni....szégyen, hogy a háború után, abban a nagy nyomorban az asszonyokat nem kellett baszderkázni államilag, most meg ..Magyarország jobban teljesít!...mint Etiópia, vagy Baskíria?...még a dugás is nyökögve-nyakogva....nem szeretnék most 20 éves lenni....kkkk
@Caenorhabditis elegans:
Igazad van:-))
Én egyenlő bánásmódot fektételeztem:-((
Akkor legyen az a modell hogy ha a no felsővezető lesz, az férfit is ki kell nevezni, nehogymá
@taga20:
"Felkészültem. Kit wuduzzunk meg?"
Taga, figyu!
Először csináljuk meg a listát, mert rohadt sokan vannak.
Tudod, amikor megyünk a felcsúti VIP páholyba, ott ráérünk, úgyis ott lesz az "anyag".
@CsekklisztNo.10Reloaded:
.
A trolibuszra szereltek felső vezetőt.
Az áramot vezet és nem szaporodik.
@Gábris szomszéd: mikor még pörgött a kocsisor, akkor:))
@dr. jenőke (jenőke):
:-))
a trolinak áramszedője van, a villamosnak síne, nekünk meg nemzetvezetőnk
@Mariann19: szerintem csináljunk egy ekszeltáblázatot!

nyomjuk profin, mint kubatovevtárs:))
@evasanyoca: mé? csak helyén kezelem az embereket:))
@Gyorgy Nagy:

"Egy TÖRPE párt ( megélhetésiekkel teli ) kisdobos hűlye gyerekek ötlete a szingliadó.Pöcsikék:dolgozatok és ne politikán tőrjétek az kicsi agyatokat."

Az ám!!!!!:-)
@taga20:
Ez nagyon jó, ez az ekszeltáblázat! Ollan elegáns, illik hozzánk.
Most megyek, egyelőre névsor szerint állítok össze egyet, holnap majd jóváhagyod.
@húzzad neki shakespeare: az mé van, hogy ezeket a kommentelőket még soha nem láttam itt?
@Mariann19: hogyne, jóváhagyásban jó vagyok:))

hajrá építők!:)))
@evasanyoca: "nem szeretnék most 20 éveslenni....kkkk"

azé erre nem vennék mérget virágevtársnő!:)))
@taga20: Mondjuk nekem naomi és cindy még mostanában is bejön. :)

youtu.be/sSMbOuNBV0s
@taga20:pedig vehetsz nyugodtan pajtás, én már átcsámcsogtam a bőrök javát, bele is lehet ám fáradni az életbe kedves, főleg, ha tevékenyen élsz, nekem mai napig igen elfoglaltak a napjaim, sok mindent csinálok mások javára, és estére beesek az ágyba.....nem való ez mán nekem...de nem tudok a seggemen megmaradni, mikor éhesen néz rám valaki.....((
@dr. jenőke (jenőke): az biztos, hogy a feleséged nem a latin csődört látta meg benned:))
@Gábris szomszéd: hát, ez a neomi egy katasztrófa inkább:)
@taga20: Jó akko koncentráljunk szindire. :)
@taga20: bár diétás koszton vagy, de az étlapot el lehet olvasni:

www.caak.mn/view/8253455/
"A kormány boldogságot nem tud adni," tegyük hozzá: még egyelőre. Az első kétharmados siker után létrehozták a minisztériumi Boldogságkutató Műhely-t, ahol két korábbi aktivista nőnek lehetőséget adtak arra, hogy utódokkal való bajoskodás és a háztartási robotolás helyett közérdekű kutató-matató tevékenységet folytasson. Amennyiben a régóta tartó, alapos és színvonalas munkájuk társadalmilag hasznos eredménnyel járna, akkor központi intézkedés/ek/ hatására széles tömegek részesülhetnének a népnemzeti boldogságban.
Lehet reménykedni!
@taga20: És aki csak fejhangon tudja elénekelni a Sehere-sezádé-t? az receptre kapható (gyógyászati) segédeszközre lesz jogosult?
Esetleg gyógytornászhoz küldik?
@Malter Valter: tisztára olyan, mint régen a Kielégítő Parancsnokság! :D
@taga20:
anyáám add vissza az egeremet

kkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

mert anya csak egy van
sicccccccccccc transit gloria mundial di toto
Minden nap bebizonyítják, hogy lehet lejjebb is. A történet egyébként Hofi disznójára emlékeztet: -- Mennyi a terv, NERtárs?

Olyan körülményeket kell(ett volna) teremteni, melyek rendszerektől, pártállástól függetlenül előnyt adtak volna, akkor most nem itt tartana a népesség.
Egy tüneti félrekezeléssel a népesség fogyása nem áll meg. Nem úri passzióból választották 100ezrek a 30 éves korhatárt!
@gazoló:
azért a hírdetésbenn való részvételért tudott venni magának Dudamel új Nike cipőt 4500 dolcsiért?

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@taga20:
nem minden KMH-t olvasok el, mindegyiket megkapom
eszt olvasás előtt töröltem

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

már tönkretették a környezetet a zúszóeb miatt angyalföldön de lehet addigra nem lesz víz arrafelé

egyébként is az az igazi úszás amit a Dunában ár ellen vagy a Csendes Óceánon Ausztrália és Új Zéland között

a többi smafu
@taga20: tündér vagy, elteszem emlékbe....)))
CSAK HOGY MINDENKI KÉPBEN LEGYEN!!!!!

Lőrinc 506 millió forintot költött a 400 hektár földre.
Lőrinc testvére, János 207 hektárt vett 247 milláért,
Lőrinc felesége, Beatrix 296 hektárt 404 millióért,
Lőrincék Ágnes lánya 209 hektárt 443 millióért,
Lőrincék Beatrix lánya pedig 276 hektárt 340 millióért.
Ez összesen 1391 hektárnyi föld 1941 millióért.

GRATULÁLUNK A CSALÁDNAK! EBOLÁT MEG KÜLÖN CSÓKOLTATOM!
@taga20: nahát, millen szorgos kis család, és hogy megáll mind a saját lábán, ratula!...vajon, mikor a földek igazi tulajdonosai ezt kezdik mondogatni, akkor is lesz saját láb?..:
" Ady Endre -

Dózsa György unokája

Dózsa György unokája vagyok én,
Népért síró, bús, bocskoros nemes.
Hé, nagyurak, jó lesz tán szóba állni
Kaszás népemmel, mert a Nyár heves.
A Nyár heves s a kasza egyenes.
Hé, nagyurak: sok rossz, fehér ököl,
Mi lesz, hogyha Dózsa György kósza népe
Rettenetes, nagy dühvel özönöl?

Ha jön a nép, hé, nagyurak, mi lesz?
Rablóváraitokból merre fut
Hitvány hadatok? Ha majd csörömpöléssel
Lecsukjuk a kaput?"
@evasanyoca: ott a pont évikedrága!

egy kérdés, persze költői:)

lörincágnes és beatriksz honnan szedett elő 783 misit ilyen fiatalon?

ja és mé földet vettek, mé nem teszla részvényt?

ezen agyalok:)
Gratulálok!
A Ratkó-korszak szintjére sikerült lesüllyedni, úgy látszik: az agglegényadó a legsötétebb kommunista éra terméke volt.
Inkább teremtsék meg a gazdasági feltételeket ahhoz, hogy értelmes emberek is és ne csak "az etnikum" legyen hajlandó gyereket vállalni Magyarországon, mert jelen pillanatban, akinek csak egy csöpp esze van, de nem betonbiztos a feneke a munkahelyén, Magyarországon nem vállal gyereket. (Ha hosszú távra terveznek vele és még meg is fizetik, akkor arra fel lehet építeni egy családot, de addig nem.) Mert akit ma kirúgnak az állásából, rövid úton az utcára kerül a gyerekekkel együtt, és ebből nagyon sokan nem kérnek. Nincs munkahely, amire normálisan lehetne alapozni, ami meg akad, arra meg irreális követelményeket támasztanak...

Amíg a politikusaink csak a saját zsebüket tömködik, és nem reformálják meg átfogóan az egészségügyet és az oktatást is, addig ez az ország csak sorvadni fog, és 100 év múlva be lehet írni az "egykor volt" országok sorába.
@taga20:

'Szasztok,most mennem kell de elgondolkodtam,'mijafacé kellett ez az elbaszott gengszterváltás?:(

"ifjúsági probléma? 'szűznemzés'',párkapcsolattámogatás,szingliadó:))

Maradhattunk volna abban a dagonyában és nem kellett volna vissszaérkeznünk az 'ötvenes évekbe:(

www.youtube.com/watch?v=CG6INjVFWdM

A hatvanas években nyár felé tetőzött az ifjúsági probléma.
Emlékszem nap mint nap hajóval átmentünk Almádiból Siófokra.
Ó a régi, ó a Balaton, régi nyarakon, bár nem volt vitorláshajónk.
Ó a régi, ó a teraszon, ültünk nyarakon, úgy néztünk végig a tavon.

Filmek is készültek, vászonról ránk néztek autóstoppos fiatalok.
Twistelve nézték a víztükröt, s hallgaták mit csacsognak a vízhabok.

A hatvanas években, fellazult tételben fogalmazódott meg a világ.
Kafkában, Sartre-ban és távoli bölcsekben csodálta meg önnönmagát.
Ó a régi, ó a Balaton, régi nyarakon, bár nem volt vitorláshajónk.
Ó a régi, ó a teraszon, ültünk nyarakon, úgy néztünk végig a tavon.

Táguló gyűrűkben konszolidációt hullámzott a szép Balaton
Emlékszem átmentünk Bélatelepről Révfülöpre egy nyári napon
Ó a régi, ó a Balaton, régi nyarakon, bár nem volt vitorláshajónk.
Ó a régi, ó a teraszon, ültünk nyarakon, úgy néztünk végig a tavon.
Mit csodálkozotk? Ezek olvasták a Mein kampf-ot mega III. birodalom történetét, ilyen egyszerű.

"A könyv terjedelmesebb része a Harmadik Birodalom szexualitást szabályozó elveivel és törvényeivel foglalkozik, azzal, hogyan hatol be egy totalitárius diktatúra a magánszféra legintimebb részeibe is. A nácik szexuális politikájának legalapvetőbb elve az individualizmus és a privát szféra teljes tagadása volt: az ember nem egyénként, hanem pusztán a faj és a nemzet elemeként értékes, ezért az egyéni vágyait is alá kell rendelnie azoknak. A szexualitás nem a vágyak és az élvezetek, az interperszonális kapcsolatok és az önkiteljesedés terepe, hanem a népességpolitika eszköze: a nők méhe, akár a tankok és a gyárak, a Birodalom erőforrása. Az amerikai képzőművész, Barbara Kruger feminista szlogenje szerint „a tested a csatatér” – a náci ideológia szerint viszont „a női test a hadigazdaságot ellátó gyárüzem”."

Lesz itt még Lebensborn-program, ebben biztosak lehettek :)
"A hivatalos népesedéspolitikai programok a kedvezményes hitelektől az anyaság propagandájáig különböző anyagi és ideológiai ösztönzőkkel próbálták rávenni a családokat a minél magasabb gyerekszám vállalására, mindeközben szigorúan büntetve nem csak az abortuszt, hanem a fogamzásgátló eszközök forgalmazását is. "

Olvassatok:

lassukmibolelunk.tumblr.com/post/135502031385/a-szexu%C3%A1lis-%C3%A9let-nem-mag%C3%A1n%C3%BCgy
mi a fasz van itt?
mindenki nyugger és beszopta a cukrostejét?
@taga20: "GAZINAK"sajna igaza vagyon!!!:(((
Így van. Minden nemzetnek a nők az egyik legfontosabb erőforrásai, és nekünk a tisztafajú magyar nőknek még fokozottabban kötelességünk e módon szolgálnunk hazánkat. Ha lányaink kaphatnának a nemzetmentő kormány nemes vezetőjének spermájából, boldogan szülnék tele a Kárpát medencét.
@ornagy50: ha igaza van. talán. ako most csoportos harakiri lesz?

hülyék vagytok?:)
@taga20:

"az mé van, hogy ezeket a kommentelőket még soha nem láttam itt?"

Küldhette őket a vicispán, de lehetnek akár bukott kriptanyitogatók, esetleg csak simán szinglik.
Ki tudhatja? :-)

.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

bakker mindig túl tolod. te nem az igazi vagy, ez tisztán láccik.
csak azé, me eléggé kiláccik a pata a reveranda alól:))
@Imola Helyesi: "Istenem, ha régen kitalálták volna ezt a párkapcsolati kereső tőkét, én már milliomos lehetnék! Annyian kerestek engem. "
Igen, tudjuk. Kihúzattad elől a fogaid, mert nem kellenek a melóhoz és ezt sokat szeretik.
@DarthVader: Ettől függetlenül, ha Európa elveszíti a bölcsőkben dúló háborút, lehúzhatjuk a rolót. :(

youtu.be/M27spDwM7zY
@taga20:mindent megérdemel ez a nép, ha ezt szó nélkül tűri: csupaszra vetkőztetve, mindenből kiforgatva, a jószág éhen döglik, hacsak nem fizet bérleti díjat a saját földjéért....annyi a bűnük taga, hogy ha holnaptól lángolna a parlament is későn lenne...és én ellenzék, ez az ellenzék se vagyok, kikérem magamnak...már a földeken kellene a barrikádot építeniük, kihez mehet az ujból zsellérsorba taszított parasztember? én csak szégyenkezem a tehetetlenséguk, korruptálhatóságuk, szervilisségük miatt....mi van veled Magyarország? csúfot űznek belőle...:(((.
@taga20:mindent megérdemel ez a nép, ha ezt szó nélkül tűri: csupaszra vetkőztetve, mindenből kiforgatva, a jószág éhen döglik, hacsak nem fizet bérleti díjat a saját földjéért....annyi a bűnük taga, hogy ha holnaptól lángolna a parlament is későn lenne...és én ellenzék, ez az ellenzék se vagyok, kikérem magamnak...már a földeken kellene a barrikádot építeniük, kihez mehet az ujból zsellérsorba taszított parasztember? én csak szégyenkezem a tehetetlenséguk, korruptálhatóságuk, szervilisségük miatt....mi van veled Magyarország? csúfot űznek belőle...:(((.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány: Nem vagyok vallásos, de ezután minden nap többször fogok imádkozni, hogy szüljél csak 3 gyereket az általad megnevezett kívánatos személy spermájától:)))

De ha holnap összefognak a tökös csajok akkor elmennek a kedves vezetőhöz aki aztán majd úgy jár, mint Hszi Men Csing. Csak nem akarod a vesztét????
@taga20: mOst elriasztottad, megijedt a penge agya
@Gábris szomszéd: ártu, hány kölköd van? öt esetleg hat?:)))
@taga20: Jaja kétszeres csókra gyúrunk. :)
@dr. jenőke (jenőke): szerintem semmi. olyanok vagyunk, mint húsz, száz éve. semmi probléma!

max., ha zavarhatok egy zenével.

www.youtube.com/watch?v=tnFfKbxIHD0&list=RDtnFfKbxIHD0
@Gábris szomszéd: neked az egyszeres menne? de komolyan, és nem a kefélésre gondoltam:)
@taga20: Ez már túl intim kérdés. :)
@taga20: utálom a cukrostejet, ha mán szopni kell....kkkkkkkkkk (vodka netán??)
@marczy: Hát, aki itt nem vállal gyereket, az külföldön sem fog. Ott sincsenek betonbiztos munkahelyek. Az a szocializmusban volt. Míg volt...
.
József Attila: MIKOR AZ UCCÁN ÁTMENT A KEDVES

Mikor az uccán átment a kedves,
galambok ültek a verebekhez.
Mikor gyöngéden járdára lépett,
édes bokája derengve fénylett.

Mikor a válla picikét rándult,
egy kis fiúcska utána bámult.

Lebegve lépett - már gyúlt a villany
s kedvükre nézték, csodálták vígan.

És ránevettek, senki se bánta,
hogy ő a szívem gyökere-ága.

Akit ringattam vigyázva, ölben,
óh hogy aggódtam - elveszik tőlem!

De begyes kedvük szivemre rászállt,
letörte ott az irígy virágszált.

És ment a kedves, szépen, derűsen,
karcsú szél hajlott utána hűsen!
.
Egyébként lehet szídni a Ratkó korszakot, de úgy látszik működött.
Most meg mindenki elméleteket gyárt, miért nem lehet beleszülni ebbe a szar világba.
Majd öt év múlva, mikor a kötelezőkvótás turbánmagyarok terelgetnek lányokat a Deák téren a szilveszteri fagyok idején, az lesz ám a szép világ! Na, majd akkor fognak csak igazán beteljesülni a princípiumok! Ha akarja a jány, ha nem.

Miért van az, hogy a KDNP-ből megint ömlik a hülyeségcunami?
@Nzoltan: talán azé, me nem te vagy a főnök.

hamá okos vagy oszd meg! mi legyen faszikám?
@taga20:
.
Állítólag New York elszenvedett egy nagy áramszünetet, és ezért rengeteg gyermek született.
Gondold el, milyen rémesen rondák lehettek az amerikai nők! A pasiknak eszükbe nem jutott lekapcsolni a villanyt, ha ébren is rémálmaik voltak.
Ehhez képest Ratkó csak bársonyos simogatás volt.
@Nzoltan: Akkor abban a nyomorban müködött de a 60 év elteltével nem fog müködni ha kdnp a feje tetjére áll, akkor se.

Csinálhatnak ezek akármit, az idő kerekét nem tudják visszaforgatni.
@Nzoltan: "mikor a kötelezőkvótás turbánmagyarok terelgetnek lányokat a Deák téren a szilveszteri fagyok idején, az lesz ám a szép világ! "

azé eszt a szöveget ne szopd be 1 senkitől....
@taga20:
.
Utána néztem. Több is volt.

1965. november 9-én New Yorkban helyi idõ szerint 18.28-kor kialudtak a villanyok és csak 14 óra múlva gyulladtak ki. 30 millió ember maradt áram nélkül, és kilenc hónappal később a New York-i újságok arról írtak, jóval több gyerek született az áramszünet miatt, mint más években.

1996. augusztus 10-én hatalmas kiterjedésű, többórás áramkimaradás volt az Egyesült Államok nyugati partján. Az ellátás részleges megszűnése kilenc államra terjedt ki, és több millió embert érintett.

1977. július 13-án a "rémület éjszakája" köszöntött New Yorkra, miután egy villámcsapás Westchester megyében tönkretette a távvezeték hálózatot, s estére 8 millió ember maradt áram nélkül.

2003. augusztus 14-én az Egyesült Államok északi részén és Kanadában műszaki hiba okozott rendkívüli áramkimaradást. A hirtelen áramszünet, amely a két országban több mint 20 millió embert sújtott, röviddel 16 óra után kezdődött, s szinte azonnal rendkívüli fennakadásokat okozott New York, Detroit, Cleveland, Ohio, Connecticut, Michigan és New Jersey, valamint Kanadában elsősorban Ottawa és Toronto városában. New Yorkban és a többi városban emberek százezrei árasztották el az utcákat, teljesen megbénult a metróközlekedés, a jelzőlámpák leállása miatt óriási káosz keletkezett a közúti közlekedésben, a felhőkarcolókban elakadtak a liftek, és megbénultak a repülőterek is. Az Egyesült Államokban 21 erőmű, köztük kilenc atomerőmű percek alatt leállt.
@taga20: nem unatkozom me hallgatom amit linkeltél.

de ma te sem vagy 1 nagy hangulatban...

...szomoruakat nyomtál...:(
@öregmatróz: ma reál napot tartok, de ez nem szomorú nap!

nesze a negyediket:))

www.youtube.com/watch?v=Te6VBiRjhqA
@dr. jenőke (jenőke): "Az Egyesült Államokban 21 erőmű, köztük kilenc atomerőmű percek alatt leállt."

csak úgy, uk muk fuk?
@taga20:
.
Kénytelenek voltak.
Megszűnt létezni a fogyasztó.

De, képzeld el, hogy pofára estek, akik lopták az áramot?
@Rodeo36:

eddíg ami nekem lejött Kanadáról az az, hogy ott mintha normálisabb emberek laknának mint máshol.

talán az földrajzi fekvés? az időjárás? vagy nem tudom mi okozza ezt ottan....

minta a magyar gondolkodásnak /politikai/ a reverze müködne ott...
@Rodeo36:
ismerősöktől hallottam meg láttam /videó/ mennyire jól el van a sok náció egymás mellett.
kollégám gyereke ott telepedett le kb 10 éve és komoly egzisztenciát tudott csinálni ez alatt. informatikus.
Na Isten veletek. hónap is nap lesz..
@öregmatróz:

itt évszázados hagyomány az, hogy a semmi közepén az igazi északi őserdő közepén a menedékházban mindíg van elég tüzifa felaprítva, és megfelelően elrendezsve, az ágynemű tiszta, a ház tiszta, a kaja raktár feltöltve és egyáltalán semmi sem hiányzik, mert a következő is túl tuggyon élni bármit és eszt a láncot még akkor sem szakíttyuk meg ha sohasem derülne ki ki volt az a rohadt aki kifosztva hagyja ott???
az RCMP 12000 km-es határt jár be, ahol nincs más jel arra, hogy ez már nem az usa, mint bizonyos karcolá
sok fatörzseken és ha arra idegen jár akkor seperc alatt tudni és aszt is, hogy ki az aki utóljára szar állapotban hagyta a menedékházat

igen ez időjárás a távolsággal kombinálva, a lumberjack is tudta hogyan éli túl és aszt is ha ő nem segít neki sem segítenek

a FOODBANK ott van 15000 négyzetméteres területen állandóan töltyük, mert oda bárki(!!!!!!!!!!) bármikor bemehet és vihet kaját mert szüxége van rá, a miértet nem kérdezzük bizonyosan nem viszi ki a kínai piacra óccón

az a soxar sárikás állat elfelejti a Naszreddin Hodzsa meséit és aszt, hogy a sivatag is ugyanolyan kegyetlen (jézus lábápolása) azért van niqáb és turbán meg a burnusz...

és nem azért, hogy bárkit basztassanak ennek elmaradásáért

most sokan próbálgattyák a sivatagi szereléseiket Yellowknife és Saskatchwan faluktól távoleső részein, ahol nem lehet lebaszni a pincércsajt mert szódavizet (buborékkal) szolgál fel, mert nincs pincércsaj, nincs víz csak ha merít a folyóból és felforralja (némelyik iható anélkűl)

azaz A LÉT MEGHATÁROZZA A TUDATOT EGYETLEN ESETBEN NEM HA A TUDAT HIÁNYZIK

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Paraszlány, ne vegyél komolyan, csak viccelődtem egy kicsit ezen az új kamuhíren.
Merthogy nem igaz az egész,hamis a kútfő, így hamis a poszt is.
Nem hinném, hogy te rászorulsz egy spermabankra,mivelhogy nordikusss vagy, és ott van ám neked most bőven, hja nem magyar, az biztos.
FIKSZ-es Isten barmai !
Ha gyereket akartok forduljatok Zsiga Marcihoz. Kb azon a szinvonalon vagytok. Fejetek van eszetek meg semmi.

De hát az Istennek, nagy lett az állatkertje és nyitva maradt a kapu. Ezt észrevették és kimásztak az önmagukat IKSZ-nek nevező, dugni akaró éhenkórászok.

Inkább dolgozzatok és tartsátok el magatokat baromarcúak hülye hazugok gyülekezete. Ti nem keresztények vagytok, hanem hazug kufárok, éhenkórász lakájok !

És ti meritek a szátokra venni Isten nevét ? Ostoba, hazug és képmutató csalók vagytok .
@Rodeo36: Ezt a Mazinkát meg a hozzá hasonlókat, nem csak a főiskoláról és az ontariói londonból, hanem Kanadából is ki kell baszni. Menjenek szépen vissza oda, ahonnan jöttek.
@Nzoltan: A KDNP fennállása óta idióták gyülekezete. Már az Antall kormány idején sem az eszükért szerették őket. Amit nem értek az az, hogy a FIDESZ mi a fenéért társul velük, amikor kb. zéró körül mozog a támogatottságuk. Olyasmi ez, mint anno az MSZP/SZDSZ volt, csak akkor egyrészt szellemi háttere csak az SZDSZ-nek volt, másrészt ők azért hoztak pár százalékot. De a KDNP-re egyik sem igaz.
@öregmatróz: "eddíg ami nekem lejött Kanadáról az az, hogy ott mintha normálisabb emberek laknának mint máshol."

Ja. A zámolyi romákat is hogy hazakúrták, aztán gyorsan bevezették a vízumkényszert, nehogy még több jöjjön. Lesz ez még így a muszlimokkal is.
A másik kis csicskakeltető remek emberei is szépen teljesítenek, bár az igazságszolgáltatás meg nem kapkod:

mno.hu/politika/szabadlabon-a-volt-fidelitasos-1322788
@evasanyoca:
Nagyon szép ez a "zsellérsorba taszajtottakért" való lángolás, de azt a 90es évek elején kellett volna megtenni, amikor szétverték a TSZ-eket. Azóta egy faluban átlag 5-10 nagygazda van, aki kb ugyanannyi alkalmazottal műveli az egész határt. A többieket meg eszi a sárga irigység, és külön örvendezik, ha a helyi gazda pofára esik (lásd még: dögöljön meg a szomszéd tehene is címszó alatt).
Na ezért merik ezt a szabad földrablást ennyire nyíltan megejteni. Mert többen örülnek neki, mint ahányan siránkoznak.
NE ÁLTALÁNOSÍTS a blogokon és viszonylag baloldali felületeken található írásokból. A tömeghez ezek el sem jutnak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Már nem áll fenn a veszély hogy ismét kapjon egy csomó hamis pénzt, ezért őt nem kell tovább fogva tartani. Essetunni.:D
@kekex: "A tömeghez ezek el sem jutnak."

Bezzeg amikor a fidesz volt ellenzékbe, minden nap tele volt a postaláda az ő lapjaikkal, amikben a szocik viselt dolgait emlegették. Most hol van az ellenzék? Ja, higy nincs? A más.
@látjátok feleim szümtükkel:
Érdekes a hatóságok hozzáállása... A lebuktatójáért jobban aggódnék. Beleköpött a hülyegyerekek játékába. Akkortájt pörgött még a "trombitaréz" buli is, ott 2-3 milliárd volt a játék, meg hallgatás az egészet hitelesítő, felügyelő állami szervekről. Ott is nagy a kuss...
"Mészáros Lőrinc és családja összesen 1391 hektár földet nyert az árveréseken

A megengedettnél csaknem 100 hektárral több földet nyert Mészáros Lőrinc a mostani földárveréseken az RTL híradója szerint.
A felcsúti polgármester nagyjából 400 hektár földet vásárolhat a jegyzőkönyvek szerint, a törvény szerint azonban magánszemélynek legfeljebb 300 hektárja lehet. Az RTL-nek Mészáros nem nyilatkozott az ügyben, a kormány pedig kérdésükre csak annyit közölt, él a 300 hektáros korlát, efölött nem jegyzik be senki tulajdonjogát."

Kivév a gyevi bírót. Ja, Mészáros nem a gyevi, ő csak a felcsúti bíró.:D

index.hu/gazdasag/2016/01/08/meszaros_lorinc_es_csaladja_osszesen_1391_hektar_foldet_nyert_az_arvereseken/

Mellesleg amikor elindul az árverés, akkor nem ellenőrzik kinek mennyi van már a földnyilvántartás szerint? Akkor minek is ez a nyilvántartás?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Arról viszont nem hallani, hogy akitől adósság fejében kapta ( állítása szerint ), azt elfogták-e, letartóztatták-e. Mert ha nem, akkor pöntyög ez a kaptam verzió.
Meg az is érdekes, hoyg tegnapi laphír szerint Vajnáa tulajdonjogát a cégnylvántartásba beegyezték, másik bejegyzési kérelem ellenére.

Kérdésem: ha tisztázatlan, hogy ki a tényleges tuajdonos, akkor miként bízhat az ember cégnyilvántartásba, ha a bizonytalanság ellenére bejegyeznek oda olyat, akit esetleg később megállapítandóan nem találnak majd tulajdonosnak. Ki fog felelni harmadik felek felé ezért?
@Nzoltan:
"Miért van az, hogy a KDNP-ből megint ömlik a hülyeségcunami? "
Mert egyrészt bolond lukból bolond szél fú.
Másrészt még a KDNP sem annyi bolond, mint az ifjúsági tagozata:
index.hu/belfold/2016/01/07/a_kdnp_ifjusagi_tagozata_lefujta_a_sajat_vitaestjet_a_szingliadorol/
ha ez nálnuk is megtörténhetne!

index.hu/kulfold/2016/01/08/lebontjak_mao_gigantikus_aranyszobrat/

Mármint az, hogy az engedély nélkül létesített akármiket lebontanák.
@látjátok feleim szümtükkel:
Noch einmal: NINCS tömegtámogatás a földrablásokkal szemben. ERRE kellene az ellenzék forrásait herdálni, ami ráadásul kontraproduktív? Azaz a tehéndöglesztők táborát szaporítaná?
Akkoriban pont a nagygazdák (traktorokkal) álltak az élen. Mögöttük a fidesz combos állami támogatása és pl Simicska és bandája. Hol van az a mai ellenzék mögött?
Különben is ez a nép még az egészségügy és az oktatás lerohasztása ellenében sem lázad, pedig az magát és a gyerekeit a legjobban érinti.
@midnight coder:
darab-darab. A szenilis öregasszonok szavazata ugyanannyit számít, és ők a misei eligazítás után mennek szavazni!
Nem a kdnp-vel fogott össze a fidesz, hanem az egyházakkal.
Jobb lenne, ha a hatóságok aktivizálnák magukat, mielőtt az önvédelmi önbíráskodás elszaporodik és tényleg polgárháborús állapotok alakulnak ki:
ripost.hu/cikk-osszecsapasok-franciaorszagban-verik-a-migransokat-a-kifosztott-boltosok/?source=hirkereso
Eltekintve a hülyeségektől, van ami megfontolandó benne:
"Németország sokáig tétovázott, míg megengedte a szlovák állampolgároknak, hogy szabadon éljenek és dolgozzanak Németországban. Ezzel szemben a szíriai és az iraki fiatalokat meg is hívták magukhoz. Most, amikor a menekültek az Önök fejére nőnek, Önök szolidaritást kérnek tőlünk. A nemrég megtartott CDU-ülésen Ön ünnepélyesen kijelentette: „Meg tudjuk csinálni!“ Érdekelne, vajon tudja-e Ön egyáltalán, MIT akar megcsinálni, ha azt sem tudja, mennyi menekült van Európában és Németországban, és még hányan készülnek ide?
Németország sokáig tétovázott, míg megengedte a szlovák állampolgároknak, hogy szabadon éljenek és dolgozzanak Németországban. Ezzel szemben a szíriai és az iraki fiatalokat meg is hívták magukhoz. Most, amikor a menekültek az Önök fejére nőnek, Önök szolidaritást kérnek tőlünk. A nemrég megtartott CDU-ülésen Ön ünnepélyesen kijelentette: „Meg tudjuk csinálni!“ Érdekelne, vajon tudja-e Ön egyáltalán, MIT akar megcsinálni, ha azt sem tudja, mennyi menekült van Európában és Németországban, és még hányan készülnek ide?
ripost.hu/cikk-level-merkelhez-csoro-kelet-europaiak-tartsak-el-a-penzes-migransokat-2/?source=hirkereso
Egyébként Tusk mandinerbnől elhessentette az indítványt.
"“Továbbra is ki kell tartani az EU külső határai őrzésének a megerősítése mellett és amellett, hogy a menekülteknek be kell tartaniuk azon ország törvényeit és szabályait, amelyben menedéket kértek. Azokat, akik a felajánlott segítséget nem méltányolják, megszegik a szabályokat, sőt bűncselekményeket követnek el, automatikusan ki kellene utasítani az Európai Unióból” – vélekedett Bohuslav Sobotka.
A cseh miniszterelnök"
pestisracok.hu/206174-2/
"A kölni bűncselekményeket elkövetők bűnözők, és ekként kell bánni velük. Nem lesznek sem inkább, sem kevésbé bűnözők attól, hogy honnan jöttek, vagy hogyan néznek ki. Ha holnap egy brit újság lehozna egy hírt, amelyben számot ad arról, hogy “magyaroknak kinéző” emberek (nagy bajusszal) megvertek és megerőszakoltak egy brit nőt, majd a cikk végén mellesleg megemlítene ezt-azt a magyar kultúra sajátosságairól (vak komondor, ELTE gólyatábor, miegymás), vajon ezt igazságosnak éreznénk? Igazságosnak éreznénk, hogy brit hangadók azt követeljék, gondolják újra, beengedik-e a magyarokat az Egyesült Királyságba?"
kettosmerce.blog.hu/2016/01/08/es_mi_van_ha_arab_ferfiak_tamadtak_nokre_kolnben
@midnight coder:
migrációs ügyvéd kibaszott drága 5000 dolcsi (most a szar kanadai ról zengek) alatt nem áll szóba senkivel... láttam hatalmas paksamétákkal és erdélyi roma magyar ordibálással kevergőket tudod a mószerük (életstílus) hogy a buszon egymástól 3 méterre űlnek le és oda ordibálnak egymásnak amíg az egyik utas nem szól a sofőrnek, hogy álljon meg és hívja a rendőr riadó autót...ha beviszik akkor az már + 3000 dollár az ügyvédnek... és ha nincs sponzora (ami aszt jelenti koszt kvártély és jótállás!!!! a viselkedéséért is, meg fizeti az egészségügyi akármijeit 15 évig és letesz 27000 dollár kauciót amihez nem nyúlhat és megvizsgálják honnan van neki ennyi)

szóval vízumot nem adnak, aki itt maradt annak annyi

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ha van 200000 dollárod akkor állampolgársággal kezdhecc

az egy nagyon ügyes IT-s lehet, mert itt a niagarát el lehet tömíteni velük

és a kínaiak, pakik meg indiaiak uralják a mezőt, eleve tele zsebbel érkeznek és Commonwealth ami csak áttelepülés és nem migráció
"az okot kell megszüntetni"

Amúgy mi az ok?
A libsi tobzódás még mindig megy. Legyen szabad a szerelem, de gyereket azt ne! Ahelyett hogy honunk leányai teljesítenék kötelességüket, és szaporítanák a magyart Orbán Viktor miniszterelnök úr országlása alatt.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Istvánka, nem gondolod, hogy pont az a visszatartó erő? Márminthogy "Orbán Viktor miniszterelnök úr országlása alatt."???
@Mariann19: jaj Mariann, hát az se baj,ha nyúl csak röfögjön..)
különben is most tudtam meg,hogy Nógrádi Gy 700-800 lánnyal járt...
@kekex: "A szenilis öregasszonok szavazata ugyanannyit számít, és ők a misei eligazítás után mennek szavazni!"
Kérdés hogy mennyi van belőlük. És ők KDNP nélkül sem szavaztak volna az MSZP-re. Ráadásul az MSZP-t támogató ex-munkásőrök, akik azért szavaznak oda mert mégiscsak ők a mi kutyánk kölykei szintén egyre kevésbé szavaznak.
A postásoknak pedig kötelező legyen besegíteni a gyereknemzésbe. A zászlón pedig a felirat : Asszonynak kötelesség , leánynak dicsőség !
Úgy látszik az OPNYI-ból a kemény mag becsatlakozott semjénékhez.
Mit kell ezen ennyit rágódni?
1. A Nő tud szülni?
Igen
2. A férfi kell hozzá?
Igen
3.Van elég gyerek?
Nincs
Akkor a Nők szüljenek és ne pofázzanak össze vissza.
A férfiak pedig álljanak rendelkezésre, és amelyik Nő kéri, azt meg kell dugni és kész.
Mint minden rendes Balaton Sound esti programban.
(csak most kilukasztjuk a kotont előre :) :)
Nincs mese, be kell tárazni óvszerből, mert az elsz a vége hamarosan, hogy betiltják. Nem véletlenül kereszteltem el Orbánt Orbanescunak pár éve - már akkor is látszott, milyen módszereket kopiz, és persze az eredményei is várhatóan ugyanazok lesznek. Lesz egy csomó magyar, alacsony életszínvonalon, oszt jóccakát. Az alacsony életszínvonal többek között gátolja a kivándorlást is, mert aki még az úti költséget se tudja összeszedni, az rabként itt reked. Jól kigondolta ezt a főgonosz bácsi.
@PeniValdes:
"AZ se baj, csak röfögjön."
Már várom a következő penzumot.
Az lesz, hogy egy Fideszes képviselő egyéni indítványként beadja, hogy csak fideszes káderrel lehet üzekedni, mert tiszta fajú magyar gyerekeket kell szülni.
Mi lesz, ha pl. nekem egy gnóm jut?
@Mr. Waszabi: "és persze az eredményei is várhatóan ugyanazok lesznek. "

remélem a végeredmény is ugyanolyan lesz.....
@Rodeo36: igen, a TUDAT hiányzik nálunk....
@midnight coder: " Lesz ez még így a muszlimokkal is."

úgy tudom, már van .....
z a baj,hogy pont ez a falusi reteg a fidesz maffia fo tamogatoja es szavazoja.
Nagy kár, hogy ilyen hamar visszavonulót fújtak. Remekül szórakoztam volna ezen hónapokig. De még akkor is, ha bevezetik...
.
Érdekes ötlet, hogy szingliadó ne legyen.

Most dolgoznak azon, hogy az esküvőre - a közreműködő anyakönyvvezetőtől - lehessen bérelni adóhatósához bekötött, hordozható pénztárgépet a menyasszonytánc eredményeként befolyt összegek rögzítésére.
@Mr. Waszabi: van spórolványom és lesz is mindig erre. Inkább csak az EU-s átjárhatóságot ne basszák el
@Mariann19:
.
tiszta fajú magyar gyerekeket kell szülni?

Már látom is, amint a tek teljes rohamfelszerelésben száguldozik a lakásodban és minden szobában elrikkantja magát valamelyik kommandós: tiszta!
Egyszer már belebukott ebbe a "Nemzeti Pár(választó)zó Showba a fidesz, most próbálkozik ez a pár kdnp-s idióta.

www.youtube.com/watch?v=sLFUU4ZdYW8

www.youtube.com/watch?v=zx386ma538k

www.youtube.com/watch?v=LmpKrRZoBm4
@taga20: hja, látod, mariann már átlényegül eszmeraldába. mr. rezignált meg már növeszti a púpját, de nem a hátán. hiába, csodás ez a szerepjáték.
@parti_giano: és még szidjuk a kádéenpét? pedig csak a mi szórakoztatásunkra vannak:))

kisgörény jó van? nem neveled félre?:)))
@parti_giano: @taga20:
Kis pajzánkáim!
Örüljetek. Mr. R már nem púpot növeszt, hanem púposodik, mint egy kis kandúr. Még egyszer. Utóljára.

Mert ha bejön az indítvány, neki sipirc, nekem meg jöhet GFG.
@dr. jenőke (jenőke):
Mert olyan hülyék!
Ahelyett, hogy megvizsgálnának előtte, hogy korcs vagyok, vagy Fidesz árja.
Gazoló!
Kezdődik a Rosztov-Fradi!
@Mariann19: megbüntetnéd a kis koboldot, mi?:)))
@Gábris szomszéd: megnéztem. azé kérdeztem.

inkább ilyeneket nézegess!:)))

anyulontul.blog.hu/2016/01/08/mz0108
@taga20:
Nem lenne sátoros éjszaka, az biztos.
@taga20: nem. mert nem mutogatom neki keresztaptya fotóit, így teljesen rendben van lelkileg.
@Mariann19: jesszusz, te egy domina lehecc:))
@parti_giano: ja, asztán mire felnő, homár lesz belőle.gratulálok!

:)))
@parti_giano: eszt a barmot addig kéne verni, amíg mozog!

egyszerűen félelmetes, amit meg mernek már engedni maguknak!

és jönnek az ebolaféle agyhalottak és ezekre szavaznak újra:((((((((
@taga20: Látod látod, meg kell szüntetni a szociális irigység kulturáját.:)
@Gábris szomszéd: mia fasz az a szociális irigység?

szerintem, inkább ezeket a faszokat kéne megszüntetni!

a bicska kinyílik a zsebemben, ha meglátom eszt a gnómot.
@dr. jenőke (jenőke): Nekem az örömkommandós rész sokkal inkább elgondolkodtatónak tűnt :-)
endresy.blogspot.co.uk/2016/01/vita-csaladrol-az-oromkommandok.html

Szinte sajnálom, hogy elmarad a vita. Pedig érdekelt volna, hogy hány önéntttörp jelentkezik Anikó-asszony szerepére, Vagy a férjére, amíg a férje az ország szétlopásával van elfoglalva
@taga20: vigyázz a bicskával, mertz ha rosszul nyilik, akkor a pénisirigységnek már nem lesz értelme :-)
@GeoCracker: inkább a zsebben záródásnál lehetnek problémák:))
@taga20:

NCIS :>>> north cécil imola sérvvel???

és mivel kezeled?

gyógyítható???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@parti_giano: Abszurdisztánban ez természetes... bezzeg a halódó nyugaton a korhadó kapitalizmusban!
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány: Pityuka, itt vmi nem stimmel a teuton vérvonallal! :D

Azt sem bánom, ha ereklyetartóban hordod a Kedves Vezető alkatrészét...
Ez inkább a tegnapi poszthoz kapcsolódik:
index.hu/belfold/2016/01/09/durvan_megvertek_egy_ovodas_kislanyt_tarsai_amig_az_ovono_telefonalt/

,,...A lap úgy tudja, hogy tavaly júniusban ...''
és mit adnak az égiek? épp a Hermanos levél után jelenik meg. Aki ebbe összeesküvés elméletet lát bele, az men tiszta árja fingneszes! :D
Nem értem a földvásárlásokra vonatkozó kirohanásokat akkor, amikor néhány szorgos - a jövő munkaalapú társadalmának mielőbbi létrehozásában érdekelt - ember nem élősködni akar, hanem mielőbb igyekszik a saját lábán való megélhetés feltételeit biztosítani. Ráadásul még egy nemes gesztust is tettek, amely szerint minden környező településnek 1 ha földterületet ajándékoztak új tulajdonukból ingyenes sírhelyek kialakítására, vagyis a szociális temetésekben érintett állampolgárok megsegítésére.
@taga20: inkább homár, mint homály, ha azt a bizonyos fotót mutogatnám.
@taga20: hagyjál már, az a sör mindig fiatalabb, mint rodi.
@Mariann19: ne hagyd parlagon a házi kakast, mert elrepülhet a szomszéd tyúkjához! ;)
@graphics: te ismered eszt a faszt? milyen pityuka ez a barom, vagy csak becézgeted?
@taga20: ismeri, mióta átrepült hozzá a szomszéd kakasa, s tyúknak nézte. hagyjuk, mindegy.
@taga20: úgy van ő nőből, mint te. Isten ments hogy közelebbről... brrr... van neked viselkedésed?
Különben is Boli kedvence :D

Csak még emléxem egyes dolgokra, pl. hogy mennyire büszke volt a germán vérvonalára (itt ezen a blogon írta anno, még Nyúl fotói idejében) most meg azt írja, hogy: ,,...mi mgyar nők...''
@parti_giano: te azé jó eldumálsz magaddal. csak a végén nehogy két macska legyél:))
@Gábris szomszéd: A szemtelenje! nem észrevette, hogy munkával (bérből) nem lehet ennyit keresni? :)

Gyorsan megszüntetni, mielőtt a román példa eszébe jutna valakinek! Gyorsan egy törvényt a felségsértésről!
@graphics: aszt vágom, hogy faszi a nick. csak aszt hittem, hogy jobban ismered.

pár évvel ezelőtt, valaki feldobta, hogy pl. MACISAJT melyik minisztériumban dolgozik, és mi a neve.

erre gondoltam.
@taga20: A Stefán nevet mire fordítanád magyarba?
@taga20: már megint összekeversz magaddal! figyelj, csövi, te a pupitászhoz értel, én meg minden máshoz.
@taga20: ilyen szinten _senkivel_ sem mennék bele, akkor sem, ha konkrétumot tudnék az illetőről. Okkal van nickje...
@parti_giano: ejnye! :D
közlendődből nem derült ki, hogy kit néztek tyúknak s azután mi történt. Kénytelen vagyok csámpás fantáziámra hagyatkozni! :D
@graphics: miután csámpásnak mondtad, számomra teljesen elfogadható, rozi.
@parti_giano: a végén még kiderül, hogy te vagy gecivitya:))
@graphics: ott a pont.
még keveset ittam, ezé nem forog az agyam:)))
@taga20: most mit csináljak? te még a zámbó jimmyt is összekevered a kakassal.
@taga20:
"Te egy domina lehetsz"
Tudod, hogy szelíd vagyok, mint egy galamb.
Ám ha GFG-ről van szó, átmenetileg átmegyek sárkányba.
@parti_giano:
"Az a tudatalatti..."
Aha! Az a titkolt vágyam, hogy jöjjön a gnómok éjszakája. Velem.
Hi-hi-hi
@parti_giano: :)) rá is baszott a király!

jut eszembe, közelünkben is van egy kibaszott kakas, amelyik állandóan kukorékol. megveszem és a helyszínen
kitekerem a nyakát:))
@graphics:
"Ne hagyd parlagon a házi kakast, mert elrepülhet a szomszéd tyúkjához."
Hát, ha megnézem, hogy a környezetemben milyen a mustra, a konkurrencia nem veszélyes.
Az igaz, hogy messzebb is el lehet repülni.
Éberség! Ez lesz a zászlómon.
@graphics: Kár, hogy ez cocik meg a libsik alatt is ugyanígy volt. :(
@Mariann19: Ha jól tartod, eszébe' sincs elrepülni:))
@Gábris szomszéd: ja, megyesi az nem is volt!

neked mé ugrik be mindenről, a lipsik meg a cocik?

beteg vagy?
@parti_giano: mik ki nem derülnek! Örülök, hogy megtudtam a nevedet, ami már eléggé ritkának számít! Miért írod kisbetűvel?
Benda elvtársat véletlenúl elgázolhatná egy úthenger. Meg az x-eseket is kdnp-sekkel együtt.
@taga20: a gyilos ösztönök. nem kéne annyit hallgatni a "nézz le rám"-ot.
@Gábris szomszéd: hülye faszság! nyugger sport:))
@nemszólokmégegyszer: nem vagy te egy kicsit agresszív?:)))
@graphics: most mi? francak akarok analfabétának taga magasságú gondolatokat súgallni.
@taga20: csak elvesztette az úthengerét, mert menet közben kiszállt, hogy nyomjon egy friss graphicsot az aszfaltba.
@parti_giano: rövid u a sugallni, csöves!

:))
Milyen nehéz a felfogása itt egyeseknek, stefi nektek segít, azzal, hogy árjának adja ki magát Orbán-színekben.
@Mariann19:

Szia!
Látom szép 'trollmentes délutánotok van:)
Kösz,hogy szóltál,de nem voltam közelben.
Semmit sem tudok a Fradi meccsről,most érkeztem(űzöttvadszindróma:)),de az ETO meccset már nézem!'Orjás névsor a Győrnél:)
@Imola Helyesi: igazad van. töbet nem kérdezem az asszonyt a hosszú vagy rövid prblematikájáról. mindig hosszút mond.
@Mariann19: mindegy hogy nóm,csak legyen tiszta nemzeti,mint mondtam a nyúl is jó,csak röfögjön.
@Imola Helyesi: de jó hogy beköszöntél!

szerintem inkább örülj! és örüljünk együtt a mészaros családdal, me a lányok is sajátlábukra álltak, mint récsöl:)

Lőrinc 506 millió forintot költött a 400 hektár földre.
Lőrinc testvére, János 207 hektárt vett 247 milláért,
Lőrinc felesége, Beatrix 296 hektárt 404 millióért,
Lőrincék Ágnes lánya 209 hektárt 443 millióért,
Lőrincék Beatrix lánya pedig 276 hektárt 340 millióért.
Ez összesen 1391 hektárnyi föld 1941 millióért.
Hölgyeim, az öregasszony nem vénasszony. (80 fölött megjön a tangótudás?
www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/neni-tango-145776
@taga20: az neked ment, nem imolának. rossz helyre nyúltam, de hosszan mostam a kezem.
@taga20:
" egy olyan országban élhetnek büszkén, boldogan, ahol vagyonosodási vizsgálat indulhat egy hallókészülék megvásárlása miatt, miközben Mészáros Lőrinc kis családja karácsonyra meglepi magát 1400 hektárnyi földdel 2 milliárdért.

Vajon lesz még ember a talpán, aki ezt a nemzeti trágyát képes eltakarítani?"
gepnarancs.hu/2016/01/ezt-a-nemzeti-tragyat-ki-fogja-eltakaritani/
@parti_giano: haver, félre ment.
még egy bort ne boncsá, me a végén fityeszes leszel:)))
@taga20: azt meglehetfigyelni,hogy az nCIs.ben,meg a Hawaii5.0-ban sosincs senki ott,ahová berontanak:)
Dugási támogatást? Ne már. Kezdjük ott, hogy nektek libsiknek csak gyerekekre áll fel. Na jó, a buzikra is. Nehogy már ezért még segílyt is kapjatok.
@parti_giano:
Tényleg, elég sok hibával írsz ma, valami baj van?
@graphics: germán vérvonal,ja vérátömlesztést kapott..
@Afrika steht an der Elbe: azé a sekiben, mikor zaklatod a kisfijúkat az teccik mi? te szarházi!
@Imola Helyesi: ne kontrázz gázsi! nem áll jól!
@PeniValdes: fokozzák a feszkót. a doktorcsontot nézed?
@taga20:
Ne térj el a témától, ne terelj, bár téged nem szokott kivágni a haverod, csak engem.
Egyébként te ekkora paraszt vagy, hogy ennyire érdekel a föld?
Sajnos én nem vagyok igazi családtagjuk nekijek, így én nem kaptam földet, nem is vettem volna, az biztos.
Tényleg a múltkori te meg nincsitt káromkodásotokért, hogy-hogy ittmaradtatok?
Na, majd , ha ezt itt meg tudjátok oldani, akkor kárálj az igazságtalanságokról.
Ti még rossazbbak lennétek.
@Afrika steht an der Elbe:
"Dugási támogatást? Ne már. Kezdjük ott, hogy nektek libsiknek csak gyerekekre áll fel. Na jó, a buzikra is. Nehogy már ezért még segílyt is kapjatok."

nekem anyádra is... arra tudsz intézni valamit?... (ha csak apádra jár, az is érdekel...)
@Imola Helyesi:

Lőrinc 506 millió forintot költött a 400 hektár földre.
Lőrinc testvére, János 207 hektárt vett 247 milláért,
Lőrinc felesége, Beatrix 296 hektárt 404 millióért,
Lőrincék Ágnes lánya 209 hektárt 443 millióért,
Lőrincék Beatrix lánya pedig 276 hektárt 340 millióért.
Ez összesen 1391 hektárnyi föld 1941 millióért.

"Ti még rossazbbak lennétek."

ez mi a szar?
@Imola Helyesi:
"Tényleg a múltkori te meg nincsitt káromkodásotokért, hogy-hogy ittmaradtatok?"

"Amióta a varánuszon blogolok, jobban megismertem önmagamat. Erős, bátor, okos és szókimondó vagyok. Egyidejűleg több kommentelővel szemben is állom a sarat, gyorsan, hibátlanul írok, fogalmazok. Kommunikációs tudásom legyőzi őket. Az akaratom egyre erősebb lesz. Árral szemben az erős megedződik, a gyengét elsodorja az.
Bár egy fecske nem csinál nyarat, de azért nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja. Észlelik az igazságot szavaimban a balosok is, és el szokták szégyellni magukat a zsiványbecsületük miatt."

na ezé boszorkány!
hogy nem sül ki a szemed, te szemét!
Fiatal kereszténydemokrata
férfiú
idő hiányában
ezúton keresi
hozzá hasonló
lelki társát, olyan
fiatal lány
vagy özvegyasszony
személyében
aki
szereti
a keresztény értékeket
a képviselőfánkot
a meghitt beszélgetéseket
a gyerekeket
jól főz
házias, takaros
beosztó, halk szavú
kedves, szerény
és hajlandó rá, hogy néha
apácakosztümben
megkorbácsoljon miközben én a lábujjait szopogatom és akkor ő leköpne és azt mondaná te disznó te retkes disznó te malac fújjj mindjárt forró csipeszeket rakok a mellbimbódra te randa disznó
Kalandorok kíméljenek.

Péter Konok
@taga20: jaj ez a Molly..először is nincs semmi értelem az írásában,mivel a linkelt rész közhelyek egymás mellé helyezése.
2. ez még hagyján,de el is hiszi,hogy ő mekkora ász.
@PeniValdes: tiszta gecivitya és baráti köre:)
@Gábris szomszéd: angyal őket nem isten teremtette?

ako mi faszt reklamálsz?!!
@taga20: dehogynem még téged is, mégsem reklamálok. :)
@taga20: Gondolom azok a német szülők sem sokat reklamáltak, akiket szilveszter éjjel elkaptak a "menekültek".
@Gábris szomszéd: ha kináciskodtad magad, ako mégegyszer!

ezeket a csöves arcokat nem a te béna istened teremtette? és polgárháborút küldött rájuk!

ne arcoskogy, me nem áll jól:))

www.youtube.com/watch?v=S2hAliLtlng&list=RDS2hAliLtlng
@taga20: Mire gondolsz náciskodás alatt? Arra, hogy fáj ha ártatlan gyermekeket öngyilkos merénylőnek "nevelnek" vagy a német szülők fájdalmára, akinek a kislányát vagy gyermekét megerőszakolták?
@taga20:
Te bunkó, ezt azért írtam, mert kizártatok. Ahányszor kirugatsz, annyiszor fogok írni a blogomban.
Egyébként tökéletes jellemzés rólam.
Nézd már a dátumot, te szövegértő észkombájn.
@taga20:
Betehetnéd a lólábasat is, az is nagyon frappáns.
@PeniValdes:
A szólások, közmondások közhelyek? Add már be újításnak, penge!
Nem gondoltak komolyan bele a témába, mert sokáig el lehetne jogászkodni rajta. Pl. vegyük a párkeresés költségeit:

kupiba járás = gyakorlás, felkészülés a nagybötűs életre, ergo a költségek jogosak.

betegség beszerzése ugyanott, gyógykezelés költségei, detto
rehabilitációs gyógykezelés egy szanatóriumban, detto.

ajándék bunda, bútor, autó,lakás vásárlása a leendő arának, detto.
@graphics:

))))))

Kihagytad a terápia költségeit. Ilyen előzmények után csak az lehet a következő lépés.
@Imola Helyesi:

'Azmiaz,hogy komcsi?

Mesélj magadról hallgatunk!
@graphics:
"Ha jól tartod, eszébe sincs elrepülni."
Lázas buzgalommal igyekszem körbe rajongani, hogy eleget tegyek az elvárásoknak.
Még a KDNP is meg lenne elégedve velem, ha látná.
@gazoló:
A Fradi kikapott 23-21-re a Rosztovtól. Olyan meccs volt, ahol semmi sem sikerült a lányoknak.
A győriek csodásak voltak a megfiatalított csapattal. Hogy ez a Löke mit dolgozott...
A kapus is brilliáns volt, nagyon tetszett a mérkőzés és örülök.
@PeniValdes:
"Mindegy, hogy gnóm, csak legyen tiszta nemzeti, mint mondtam, a nyúl is jó, csak röfögjön."
A Vérnyúl az igen. Jöhet!
@Mariann19:

Tegyük hozzá,hogy a Podgorica sem volt piskóta Bulatoviccal,Neaguval!
Jót mulattunk:))

Egy ideig zavart,hogy kizárólag légiósokból állt a Győr,de 'üsse kavics!

Ilyenkor bezzeg jól jönnek a 'norvégok:)
@gazoló:
Tu es szexista muszlim!!!
Tedd ki a nyakadba! je suis muszlim!
@Mariann19: és még ez is? :(

Hatalmas bírói hiba a Ferencváros kézimeccsén a BL-ben

index.hu/sport/kezilabda/2016/01/09/rosztov_orosz_kezis_baki_ftc/
@taga20:

Mi volt itt a hétvégén akció,januári végkiárusítás?:((

hvg.hu/itthon/20160109_281_millioert_vett_foldet_L_Simon_feleseg

"Lőrinc 506 millió forintot költött a 400 hektár földre.
Lőrinc testvére, János 207 hektárt vett 247 milláért,
Lőrinc felesége, Beatrix 296 hektárt 404 millióért,
Lőrincék Ágnes lánya 209 hektárt 443 millióért,
Lőrincék Beatrix lánya pedig 276 hektárt 340 millióért.
Ez összesen 1391 hektárnyi föld 1941 millióért."
@gazoló: "mikor Orbán Viktor december 7-én, Schiffer András, az LMP társelnökének kérdésére, amellyel a miniszterelnök vejének cégügyeit firtatta, azt válaszolta az Országgyűlésben:
„Szeretném arra kérni, hogyha bármelyik családtagom közbeszerzésen indul, akkor legyen kedves, és tegye szóvá.”

alfahir.hu/a_jobbik_felnyomta_a_nav_nal_az_orban_vejehez_kotheto_turai_kastelyt_megvasarlo_ceget
@gazoló: semmi nem történt, csak a szokásos. ebola és bandája szétlopja az országot. ne izgasd magad haver, a törököket is kibírtuk:)
@gazoló:
A látványsportokban nézd meg, hogy milyen nemzetközi összetételű egy-egy csapat.
Már-már úgy látom, hogy bármilyen versenyen a tabella azt mutatja, hogy melyik csapat milyen tőkeerős.
Úgyhogy, üsse kő.
@Gábris szomszéd:
Gábris!
Én erre nem is figyeltem fel, és nem is volt látható balhé az adott időpontban.
Ez viszont hatalmas bírói figyelmetlenség.
@taga20:
Fel ne jelentselek rágalmazásért, becsületsértésért. Mit loptam én, büdös tahó?
Hogy száradna el az az ocsmány nyelved. Te idióta kollektív bűnös kereső. Tiszta ávh-s vagy.
@Mariann19: Igen szerintem is. :(

Más téma.
Hiába csökkentették a lakásáfát, mégis emelkednek az árak?

A kínálatot lényegesen meghaladó kereslet pedig definíció szerűen áremelkedéshez vezet. Év végén összefutottunk egy 4 lakásos társasházat fejlesztő cégtulajdonossal. Az ő lakásai márciusban beköltözhetőek. Mi volt a reakciója az új támogatás megjelenésére: azonnal megemelte az eladási árat 15%-kal (ÁFA csökkentés ide, ÁFA csökkentés oda).

www.bankmonitor.hu/cikk/a-kormany-lepett---no-vagy-csokken-az-uj-lakasok-ara.htm
Ma olvastam a facebookon, hogy a Jégkorongszövetség elnöke Andy Vajna lesz, mert simicskátlanítani kell a sportág vezérkarát.
@Imola Helyesi: jelencsél te barom!

addig is eszt számold végig egysejtű!

"Lőrinc 506 millió forintot költött a 400 hektár földre.
Lőrinc testvére, János 207 hektárt vett 247 milláért,
Lőrinc felesége, Beatrix 296 hektárt 404 millióért,
Lőrincék Ágnes lánya 209 hektárt 443 millióért,
Lőrincék Beatrix lánya pedig 276 hektárt 340 millióért.
Ez összesen 1391 hektárnyi föld 1941 millióért."
@taga20:
Egysejtű az anyád picsája, te fos!
Reklamálj Lörincnél.
De közelebb van neked Hagyó meg Tóbiás.
@taga20:
Anyukád a pondról, nem én.
@taga20:
"egyébként a tetves, rohadt kurva anyádat!!!! egy utolsó szarházi agyatlan féreg vagy!!!"
Küldöm szeretettel nincsitt szavait neked.
Vissza a feladónak, tagának:
" kérjél bocsánatot, te érzéketlen tuskó, mindenkitől!!

szégyen vagy! a magyar emberek nem ilyen defektesek, mint te! most ki villant a fogad fehérje, te fehérje!"
@Imola Helyesi: más tollával ékeskecc egysejtű? ez a te formád, nem vártunk tőled mást:)))
@Gábris szomszéd:
Pontosan ezt hallottam egy ingatlanforgalmazó szakembertől is, hogy az áfa csökkentésből származó összeget az építőipari kivitelezők a nyereségükbe tolják át.
Az igazi az lenne, mint a rendszerváltás előtt.
Akkor az ÁFA-t vissza lehetett igényelni.
@Mariann19: mit lehetett, mikor? pl. 1984-ben áfátvisszaigényelni?
@taga20:
Küldöm vissza ezt a tolladat is, ékesítsen:
"te agresszív egysejtű! támacc mindenkit, neked csak annyi, hogy élvezel! remélem a pokol tűzén égsz el! próbálj meg, nem ilyen érzéketlen tuskónak lenni!
te nem is magyarországról kommentelsz, te hazátlan!"
@Mariann19:

"távol kell tartani a sporttól a politikát!"

www.facebook.com/papalevente/photos/a.628322140617491.1073741829.539551132827926/891097581006611/?type=3&theater

Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere, MOB elnöke

Deutsch Tamás, Fidesz volt alelnöke, MTK elnöke

Kocsis Máté, Fidesz kommunikációs igazgatója, Magyar Kézilabda Szövetség elnöke

Kósa Lajos, Fidesz frakcióvezető, Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke

Schmitt Pál, a Fidesz volt alelnöke, a NOB tagja és a MOB tiszteletbeli elnöke

Szabó László, Deutsch Tamás egykori helyettes államtitkára, Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke

Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere, Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége elnöke

Tállai András, Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke, Mezőkövesdi Sportegyesület elnöke

Bónusz: Andy Vajna lehet a jégkorongszövetség elnöke

Valóban a lehető legtávolabb,de a 'seggszájat is távol kellene tartania 'nyallermédia mikrofonjától is!!!!
@Imola Helyesi: beteg vagy hígagyú! tisztán láccik.

az olyan betegek, mint te, az én kegyelem kenyeréből vegetál:)))
@Imola Helyesi:

'Nemmegmondtam 'szopnifox:)))
Nem úgy ,mint ócska blogodban állítod!
Te azért jársz ide 'ork:))
@Imola Helyesi: Érd már nem magyarországon van? :)
De szípek ezek a gondolatok. És mi van azzal, akinek nem lehet 3 gyereke? De mondjuk egy sem? (örökbefogadás, oké, de az azért ma sem úgy megy, mint ahogy ők azt kitalálták...)
ITT KOMMENTEL EZ A SZAR, ÉS MÉG BÜSZKE IS RÁ.

ez a véleménye rólunk. szerintem örökre ki kéne tiltani.

"De ha kilóg a lóláb, akkor kilóg. A Varánusz lólába néha annyira kilóg, hogy nem is lehet visszanyomkodni, eltakarni, a lópata mindig előtüremkedik, és rugdosni kezd.
Magyarul hazudoznak, és ha ez nem válik be, akkor rugdosnak."

EZ EBOLA ÉS TRÓGER ÉLETFELFOGÁSA!

hajrá ebolamagyarország, hajrá magyarok!
@Imola Helyesi:

"_@gazoló:
Gáz vagy, komcsi!_"

Ha gazoló gáz, mert komcsi, akkor kegyed rögtön fingnek tetszik lenni.
@Gábris szomszéd: angyal az isten basszon má meg! eszt én írtam neki, eszt dobja vissza nekem.

akkor írtam neki, mikor viccelődött avval, hogy a német nőket inzultálták.
@taga20:
Rólad írtam.
Rólam hazudozol, meg rugdosol, te vagy a tróger, egy mocskosszájú, sunyi, önző, trágár, bosszúálló alak vagy.
Ha megjelensz egy pár kommentelővel, rontod a színvonalat.
@taga20:
Aha, a kezdetektől ilyeneket írtál, ne hazudozzál. Ez a szókincsed.
Vissza fogom dobni neked.
@Gábris szomszéd:
De, még Budapest is, amikor taga küldte nekem. Akkor nem volt megjegyzésed, sőt soha nincs arra, ha trágárkodnak mással.
@taga20:
Most sírjál, most tüntet a német jobboldal a német nők arabok általi inzultálása miatt. Tessék neki örülni!
u.i.: nem tangó, salsa....
@Imola Helyesi: NE HAZUDOZZ FITYESZCSICSKA! FABIUSZRÓL ÍROD ÉS RÓLUNK!

és utána idejössz jópofizni? neked van bőr a pofádon!
@taga20: Tudom B+ de mijafasznak káromkodsz? :)
@taga20:
Kölcsönkenyér visszajár!
@Imola Helyesi: erről a közösségről írod a kontrablogodban, aszt amit. nem rólam. ne hazugy!ya

legyen annyi vér a pucádban, hogy bevallod.

ne légy gecivitya!
@Gábris szomszéd: ako mé húzol?
tudod, hogy erre ugrok:)
@jaegtoer:

Kösz!

......
Egyébként a bal oldalon hordok sok mindent:)
Ha 'baloldali érzelműnek lenni,szégyen,akkor az egész világ 'bekaphassa és megette a fene az egészet:))

........

Ritkán vagy !Kár:)
@Imola Helyesi: "Hazug:
Többször megcáfolta önmagát, a kijelentéseit. Pl Kijelentette nem tűri az anyázást. Dehogynem tűri, sőt….tegnapi példa,három órán keresztül anyáztak engem, biztosan nem unatkozott. Egy büdös malomkő nem landolt a kezében, úgy tűrte, sőt szerintem ma már hiányzik is neki. Ja, de mégis, csak nem tűrhette, de csak engem talált el hűséges ám balga szolgája által."
@jaegtoer: kedves Jaegtoer, örülök, hogy látlak, nem adnád meg nekem a te töltöttkáposztád receptjét?..köszönöm.
@taga20:
Rólad, ne kend másra. Semmi gondom nincs az értelmes kommentelőkkel, nincsenek is megemlítve:
Ezt írtad pl egy éve:
2015.2.15.
"ha gecivityásra akarnám venni a figurát(báj inkorrekt), ako aszt mondanám, hogy bazd szájba az anyádat te tróger fityesz szar!
na jó, ma vitya leszek!

SZEMÉT SZAROK VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!"
Ezt tűri a vezetőd, ráadásul még engem pakol ki a szolgája révén.
Amióta itt vagyok, így káromolsz, fabius meg röhög rajta. Pedig állítólag az anyázást nem tűri. Én meg most visszakükdöm neked.
@taga20:
Ott van fent.
Téged ezért a szövegért hányszor zárt ki? Soha.
Bizony írta, hogy egymás anyját hagyjuk ki mert azt nem tűri.
@Imola Helyesi: ne maszatolj tetű, me mindenki átlát rajtad!

de azé van öröm is nektek!

"Lőrinc 506 millió forintot költött a 400 hektár földre.
Lőrinc testvére, János 207 hektárt vett 247 milláért,
Lőrinc felesége, Beatrix 296 hektárt 404 millióért,
Lőrincék Ágnes lánya 209 hektárt 443 millióért,
Lőrincék Beatrix lánya pedig 276 hektárt 340 millióért.
Ez összesen 1391 hektárnyi föld 1941 millióért."
@taga20:
Tetü az anyukád -mondtad te a magadéról.
@Imola Helyesi: ako te "rendes" ember. mi a véleményed?

"Lőrinc 506 millió forintot költött a 400 hektár földre.
Lőrinc testvére, János 207 hektárt vett 247 milláért,
Lőrinc felesége, Beatrix 296 hektárt 404 millióért,
Lőrincék Ágnes lánya 209 hektárt 443 millióért,
Lőrincék Beatrix lánya pedig 276 hektárt 340 millióért.
Ez összesen 1391 hektárnyi föld 1941 millióért."
@kekex:
Esetleg egy legújabb kori Héraklész elvégezheti a trágyátlanítást, de az Alpheiosz az kevés lesz hozzá, ide az Amazonas és a Mississippi egyesített vízhozama kell és akkor sem biztos.
@taga20:
Megvette, amit a te gazdáid eladtak a sógoroknak meg a hollandoknak, csak az állam azokat visszaszerezte, és ahogy nézem, magyar nagybirtokosokat csinál.
Mit tudok csinálni? Semmit.
Nem értek egyet a földeladásokkal én sem.
Majd ti visszaszerzitek, aztán megint eladjátok a sógoroknak. Aztán termelhetik a repcét meg a génmódosított kukuruzát az uniónak a külföldi cégek.Mint most is.
A föld marad, a tulaj változik több ezer év óta itt.
@Imola Helyesi: hülye vagy egysejtű?

mészaroságnesnek honnan a faszból van 443misije?
mészarosbeatriksznek honnan van 340misije?

ha erre válaszolsz, ako dumálhatunk!!!!!!!!!!!!!
@taga20: Haver nem rám kell ugrani, hanem az asszonyra. :)
@taga20: Ne bonyolítsd ennyire. Elsimon is megmondta, hogy meg kell végre szüntetni a szociális irigység "kultúráját". :D
@Knósszosz: haver, itt van 200hektár nem veszed meg? 300 millád csak van?:))
@Imola Helyesi:
"Megvette, amit a te gazdáid eladtak a sógoroknak meg a hollandoknak, csak az állam azokat visszaszerezte, és ahogy nézem, magyar nagybirtokosokat csinál." ____

Ez akkor így rendben is lenne(?), mert a rohadt labanc helyett magyar legyen a tulajdonos!! Mert akkor... Szóval mi is van akkor? A kelkáposzta nem csinál szelet, mert magyar? A juliskabab és a karfiol se? Na és, ha kiderül a nagymagyar gazdáról, hogy tót ősei vannak, esetleg még zsidó is másodkézből...? - akkor mi lesz?
Majd az újgazda földtulaj is zsinagógába jár, mint a ... miután kiderült róla...?
@taga20:
Elkaptam valami bacit, abból csak lesz annyi... de lehet velük fizetni?
@Gábris szomszéd: terelsz ezerrel, de azé vágod, hogy mi a fasz bajom van!

más! ez kurvajó! mégha köcsög jobbikos is vagy, ako is el kell ismerned!:)))

www.youtube.com/watch?v=sNsujqIPDkU
@Knósszosz: nagyon feltörtél! má csak a csilliárdod érted?:)

nesze, te melós!

www.youtube.com/watch?v=kaTf7BiQAeY
@Knósszosz:
Mészárosnál inkább a tót jön be, azok szeretnek földet túrni, de mondom, majd Fletód visszaveszi, és eladja egy labancnak, és örülhetsz.
@taga20:

Adta neki az apja. A jó szülő ad a gyermekének. Te nem fogsz adni legalább egy pupitászt? Dehogynem.
Tiltja a törvény, vagy mi?
@Sir Bates dö Hól:
Ne játszd az eszed libsi. Neked a halottak jönnek be, mi? Faszszopó libsi köcsög.
@taga20:
Legalább fejben megpróbálok kompatibilis lenni a rendszerrel. Nem megy. Ez se...
Sebaj, ha a servilatasnak majd lesz egy nyugger szakosztálya, beadom nekik az önéletrajzomat - hátha..?!
@Imola Helyesi: apuci miből adott 800 misit? beszerelt egy millió konvektort felcsúton?

ebola, ha hülye vagy, vagy érdekelt vagy, ako ne fárassz!
@taga20:
Hét azt nem mondom, hogy a kurva anyádat, hiszen libsi
vagy, ezért nem anya szült, hanem örökbe fogadott két köcsög. Tehát a kurva apádat, libsi.
@Knósszosz: csak sikerül:)

haver, segícs má lécci! szerinted splitből át lehet hajózni korfura? me nagyon zizeg a szívem a görögtezsvéremékért:))

www.google.hu/search?q=paleokastrica&espv=2&biw=1230&bih=632&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiahKu_wJ3KAhXC8HIKHR-QA2wQsAQIGQ
@taga20:
Honnan tudjam, felejtsél már el.
Nézd, mit találtam neked:
www.youtube.com/watch?v=SUa0p_jYarQ
@Imola Helyesi:
Megint kezded?
Nem volt és nincs fletóm, nem volt eddig világos? Amúgy meg nem illene egy másik népet csak úgy kapásból földtúrónak nevezni, ez nagyon hasonlít egy olyan gyakorlatra, ami remélhetőleg a büdös életben nem fogja többé Európát kísérteni.

Érted te, én meg azt nem, hogy ezt minek?
@Afrika steht an der Elbe: haver, a szeplőtelen fogantatásról még nem hallottál?:)))

u.i.: te ide szopni jársz? adok külön órákat:))
@Knósszosz:
És mid van?
Mert eszed nem sok....
Leszállhatsz te is rólam a számonkérő stílusoddal.
De inkább legyen magyaré a földünk. Egyébként meg te kezdtél tótozni meg zsidózni, nem én.
@taga20:
Át lehet - szerintem - keress rá horvát hajózási társaságokra. Viszont - ha elfogadod tőlem -, ne íKorfura menj ha Görögországot akarsz. Brit gyarmat és olyan buli sziget mint Ibiza, az sem Spanyolország...
Kikládok, vagy a déli szporádok... az a nyugi és... sok minden amit Korfun sohasem.
@Gábris szomszéd: kösz haver. és segícs má me nem akarom a gyereket lepattintani ide, hogy mennyibe fáj a jegy. egy kárnak, meg három humanoidnak.
előre is kösz:))

ja és még egy kérdés, a horvátok levitték az autópályát odáig okosba?:)))
@Imola Helyesi:
Na, akkor itt és most, csak neked bevésem: minden eddigi sörözésre utaló és veled toleráns bejegyzéseimet visszamenőleg törlöm, te egy ideológiai alapon szelektáló mocskos disznó vagy, keress egy gyalulatlan fűrészárúkból összeütött szálkás asztalforma bútor kezdeményt, és azon tele---akire gondolok.

Tudom, hogy egy szar troll vagy és röhögsz, de mindennek van határa. Ne spannold magad, tőled még jókat alszom, szóval bármit is válaszolsz - ááásíít..
@Knósszosz: paleokasztrica nem benicez!
de hallgatok rád, mesélj ha jót akarsz!:)))))))))
@taga20:
Majd privátban csacsogunk róla - sejtem mi az ízlésed:)))
@Knósszosz: tezsvérem, hagyd a faszba eszt az egysejtűt!:)

inkább mesélj, hova menyünk, ha igazi zorba érzést szeretnénk érezni:))
@taga20:
Hagyom, a többit meg megdumáljuk.
De még lesz egy mondatom, azt sejtem-:))
@Knósszosz: a csacsi és az öregasszony rőzsével a fején:)

egy jó kis földhöz basszuk a felespoharat folklor:)

ellazulnék egy rendes görög lagziba az fiksz:)

még uzot is innék:))
@taga20:
Nem téveszted össze Mizo-val?
Szereted a kakaót-?:))
@Knósszosz:
Töröld, ma moralizáló hangulatban vagy, úgy látom, majd fogsz megint hívni sörözni.
ismerlek. Eszel egy jó pacalt, aztán megjön a lelki békéd.
Ezt meg vissza a feladónak:
"te egy ideológiai alapon szelektáló mocskos disznó vagy, keress egy gyalulatlan fűrészárúkból összeütött szálkás asztalforma bútor kezdeményt, és azon tele---akire gondolok."
Te meg utálod a saját választott hazádat.
@taga20: Ne bazz mi vagyok én utazás szervező? :) Figy előszőr megnézed mennyi a jegy Dubrovnikból-Bariba, aztán meg onnan Korfura. Ja és úgy tudom még nincs végig autópálya sajna.

www.directferries.co.uk/dubrovnik_bari_ferry.htm

http://www.jadrolinija.hr/docs/default-source/red-plovidbe/dužobalne-i-međunarodne-linije/dbk---bari-2016-en.pdf?sfvrsn=2
@Imola Helyesi:
Mi a választott hazám?
Ha választott, akkor hogyan utálhatnám?
Valami zavar van az erőben nálad.
@taga20:
Ismerek egyet s mást, de majd beszélünk róluk, mert kérdezted. Addig is egy régi klasszikus kis rozéval; november rain - néha ilyen is kell!
@taga20: A megengedettnél nagyobbra duzzadt Mészáros Lőrinc földbirtoka

pestisracok.hu/206202-2/
@Imola Helyesi: te kibaszott bozgor, mé nem kussolsz?
@Knósszosz:
Görögök az őseid.
A habitusod is utal erre, érzelmileg csapongsz.
@taga20:
Ha, én bozgor, te meg cigány vagy.
@Knósszosz: előre is kösz, te érdek magyar:)))

na nesze a harmadik nótám:)))

www.youtube.com/watch?v=A3bUQPhGIOI&list=RDA3bUQPhGIOI
@Imola Helyesi:
És ki nem ilyen-?
Ha csak nem az LV 426-ról pottyantál ide, akkor neked is vannak pillanataid amikor... nem vagy egy kibaxott alien hanem csapongsz néha, te...
Ha nem, akkor szegény vagy.
@Knósszosz: Ha már csapongunk. Havazás és ónos eső helyett egy kis relaxációs pilótafülke-videó, dőlj hátra és élvezd a repülést. :)

youtu.be/dDviP6m5_hQ
@Imola Helyesi:

A sikeres ember egyik titka az, hogy soha nem fekszik le haraggal.
Így hajtsd a fejed ma álomra!!! :-)
@taga20: csak kalkuláltam... te is megvártad a verdánál a promociót, nem?...
@Gábris szomszéd: te is milyen szép fostalicskává cseperedtél...
@Sir Bates dö Hól: aszt hogy csinálod, hogy nem lehet visszanyomozni?

ja és hülye gyökér!

www.youtube.com/watch?v=Q8Tiz6INF7I&list=RDhLhN__oEHaw&index=11
@Afrika steht an der Elbe: hát a fasszopásra szóló összes keretet ti már kimerítettétek... évtizedekre előre...
@taga20: mit nem lehet visszanyomozni?...
@Sir Bates dö Hól: ja és minek nézel engem? ebolának?

egyszer belenéznék a szemedbe:)

www.youtube.com/watch?v=TqmManfUlk0&list=RDTqmManfUlk0
@Sir Bates dö Hól: "te is milyen szép fostalicskává cseperedtél..."

Nyugi téged sosem foglak ebben utolérni. Jut eszembe, igazán feltehetnél valami új lemezt, mert ezt már itt sem hiszi el neked senki. :)
@taga20: Próbáld meg pár napra tahótlanítani és rá fogsz jönni,hogy nem hiányzik.
Ne pocsékold az idődet,felesleges.
@Gábris szomszéd: 'tól még igaz, hogy a bambán vigyorgó darwinra aspirálóknál a pc komilfó elnyomja az életösztönt: fostalicska vagy, semmi más...
@gazoló:

Nem kár. Cserébe itt van a sokak (többség) dédelgette G. a jövő evolúciós reménysége.
@evasanyoca:

Nem, Nem adom meg kedves, már régen más szelek fújnak, s az a recept is elszállt a szélben.
De máris túl sokat időztem. Megyek.
@Imola Helyesi: attól,hogy egymás mellé rakod őket,még nem lesz értelem abban amit leírtál.)
@Mariann19: Vérnyúl...boldog békeidők voltak azok. nekem is hiányzik nyuszipajtás:((
@Sir Bates dö Hól: és ki nem szarja le, hogy te mit tartasz "igaznak" és mit nem, ecceri bagetthuszár? :)
@Gábris szomszéd: erre azért ne igyál mérget, attól, hogy nem szennyezzük be a billentyűzetet, pontosan tudjuk

nem lehet neked egyszerű áldozatokat hozni a néppártosodásért, semmi zsidózás, csak a baloldali, szocialista szöveg

remélem a misét nem adod fel a pártért
""Baromira nem kérünk a segítségedből"- Levél Orbánnak Londonból"

"Olyan hogy MI, olyan nincsen. Vagy TE és a pártod/kormányod, amihez a külföldön élő magyaroknak vajmi kevés közük van. Az aktivistáid sokszor lemosogatóznak minket, rosszabb esetben hazaárulónak neveznek, akiknek kuss a neve, ha már lecserélték a gulyást a fish & chipsre."

"Mi, külföldön élő magyarok migránsok vagyunk, bevándorlók. Ha úgy tetszik, gazdasági bevándorlók. Sőt, sokunk még inkább emigráns, ha érted ezt a szót.

És szeretnénk is azok maradni. Nélküled, a segítséged nélkül, az elbaltázásod nélkül, a harcod nélkül.

Csak szeretnénk nyugodtan élni politikai védelmi pénz fizetése nélkül."

nepszava.hu/cikk/1081872-baromira-nem-kerunk-a-segitsegedbol--level-orbannak-londonbol/
@habakuk000: Te max. annyit tudsz, hogy az övé egy VÉLEMÉNY a sok közül, mint itt bárkié.
Nincs szó pártérdekről, egyszerűen tök felesleges erőlködni főleg itt. Szoci szöveg se nagyon játszik, esetleg arról van szó, hogy a globális folyamatok már régen felszámolták a balos-jobbos határokat. A szentmise látogatás meg aztán pláne nem függ senkitől és semmitől, csak a jó Istentől és tőlem. :)
@avanivi:
Nem érted te ezt, szeret engem a sajátos módján. Képzeld, mi lehet azzal, akit utál.
Csak haragszik rám sokszor
@Imola Helyesi:
Amikor már több kis Orbánt lát helyettem.
@Sir Bates dö Hól: Azért annak felettébb örülök, hogy nem a te szemeddel kell látnom a világot és benne az embereket. :)
@Gábris szomszéd: anyádat boldogítsd vagy a purdéd, ne engem, fostalicska...
OFF

a közszférában megjelent és terjedő erőszakról (orvos-nővér-tanárverés).

Van ahol kellő erélyjel intézik az ilyen ügyeket :))

velvet.hu/helyszinelo/2016/01/10/megverte_az_orvos_a_beteget_aki_osszeesett_es_meghalt/
Már megint próbálkozik ez a betűkombináció (KDNP)
párt egy újabb párzóshow-al?
Egyszer már nem jött be.

www.youtube.com/watch?v=zx386ma538k

www.youtube.com/watch?v=LmpKrRZoBm4
@Sir Bates dö Hól: Számból vetted ki a szavaid. :)

"anyádat boldogítsd vagy a purdéd, ne engem, fostalicska..."
@Gábris szomszéd: ha annyira tetszik nekik a törpe, vigyék ne is lássuk!
@öregmatróz: Nekem több okból sem tetszik a törpe, viszont a határzár ötletét helyesen lopta el és valsította meg.

alfahir.hu/toroczkai_honvedelmet_a_kormany_sem_tudta_letagadni

Szerintem ez valóban az ország elemi érdeke lesz a jövőben is.
@Gábris szomszéd: nehéz itt a "mi lett volna ha" godolattal játszani de:
végeredményben nekiálltak átszállítani a migránsokat az országon,
nem nagyon akart itt maradni közülük senki,

akkor meg mi a fenének kellet a kerités?

Mindenesetre a gyűlöletet sikerült felszítani....

Ez kell nekünk....

Igy mulatnak a magyarok...
@öregmatróz: Szükséges volt másfelé terelni őket, viszont Európának a megállításuk lenne az érdeke.
@Gábris szomszéd: Európa malmai lassan de biztosan őrőlnek.

Mintha hallottam volna már olyanról, hogy Törököknél jártak ez ügyben.

Más. Mit szólsz, hogy Navra szembemegy orbánnal?

Lazul a fegyelem????
@Gábris szomszéd: önállóan egy "kurva anyádat!" nem tudsz leírni?... s te lennél a magyar jövő szellemi holdudvara?... esetleg a lápi-magyar jövőjéé...
@Sir Bates dö Hól: Neked bármit is? Megint a humorfesztiválra készülsz pöcsömöccse? :)
@öregmatróz: A törökök sajnos nem fogják megállítani csak egy részüket. Eközben egy leányzó érdekes gondolatait is olvastam az arckönyvön.

"A hírek olvastán és hallatán egy nyári beszélgetés jutott eszembe. A Jászai Mari téren ültünk, és néztük, ahogy a rendőrség éppen egy tucatnyi fiatal, migráns fiúval szemben intézkedik. Mellettünk egy idősödő, jól szituált, újlipótvárosi hölgy ült. Éppen várt valakit, aki késett. Hallva beszélgetésünket hozzánk fordult: – Tudja, kedvesem, a legnagyobb baj az, hogy ezeknek a fiatal gyerekeknek egyszer csak majd feláll a micsodája. Kipihenik az út fáradalmait, és elkezdenek fickóskodni. Akkor pedig nőt akarnak szerezni maguknak. És ezek nem fognak fizetni az erre szakosodott hölgyeknek. Nem! Ezek elkapják, akit érnek, és szépen kiélik rajtuk az állati vágyakat. Nem azért, mert nem futja a kurvára, hanem azért, mert nekik ez is jár. Én nem félek, mert nem minket, öregasszonyokat fognak megerőszakolni, megverni, megölni. Ezek a mi szép lányainkra, unokáinkra pályáznak majd. Mikor felállt, hogy induljon, még visszanézett, és annyit kérdezett: – Van lánya? Akkor nagyon vigyázzon rá! Csúnya világ vár az európai lányokra!

A hír pedig, ami öt napig szót sem érdemelt, és hírértéke sem volt a médiák számára, borzolgatja az idegeket még két-három napig. Mert minden csoda csak addig tart. És hát lassan, szépen beleszokunk az új világrendbe. Aztán megint jönnek a kutyusos-cicusos képek, szívszaggató szerelmes idézetek, a migránshelyzetet elemző okoskodások, a vízbe fúlt migráns csemetéken siránkozó posztok. És a kutya sem kérdezi meg a bundesmuttit, mit szól ahhoz, hogy érik a gyümölcs. Érik a megálmodott, Európát hazavágó, szívének mégis oly kedves multikulti-gyümölcs."

(Moncsi, Facebook)
@taga20:
"Mit lehetett? 84-ben ÁFA-t visszaigényelni? "
Akkor még nem is volt ÁFA.
Jobban utána néztem.
A rendszerváltás és 1993. között volt lakásépítési ÁFA visszaigénylésre lehetőség.
1994.január 1-el megszüntették a visszaélések miatt.
Ezután az első Orbán kormány vezette be újra, amikor 400 ezer Ft-ig lehetett az ÁFA-t visszaigényelni.
Jelentős segítség volt az akkori árszínvonalat figyelembe véve.
@PeniValdes:
"Nekem is hiányzik nyuszipajtás."
Ne is mond! Emlékszel, nekem ő volt itt a padtársam.
Még ma is sokat röhögök azon, amikor kilátásba helyezte, hogy együtt megyünk bringázni, szembe tandemmal.
Isteni humora volt.
@Mariann19: "Az igazi az lenne, mint a rendszerváltás előtt.
Akkor az ÁFA-t vissza lehetett igényelni."

eszt írtad te.

szerintem dumáljátok meg magaddal, és ha eldöntöttétek, ako szójá:)))
@taga20: Épp az előbb írta le, hogy "jobban utána nézett".
Tehát picit benézte és ebben a kommentjében pontosított.

varanus.blog.hu/2016/01/08/szingliado_ne_legyen_de_dugasi_tamogatast_adhatnal_viktor/full_commentlist/1#c29039040

Megint nem figyelsz? ;)
@Gábris szomszéd: jobban utána nézett:))

legközelebb meg majd jobban utána néz, hogy húsvéthétfő milyen napra esik, mi?:)))

te egyébként valami önkéntesrendőr vagy?
@taga20:
Na, na! Egy kicsit finomabban, nem vagyunk az erdőben.
Az 1993. évek előttre gondoltam, de a pontosság kedvéért korrekt módon körül írtam a témát, és helyesbítettem.
Felháborít az a hangnem, amit használsz.
Ez most már arra ösztökél, hogy eddigi szelídből átváltsak, és ne hagyjam magam.
Lenyeltem, hogy "Lotyó"-nak nevezték és "Parasztnak", de ezután ez nem lesz így.
Ki vagy te itt, hogy mindenkit rendre utasítasz durván, annak ellenére, hogy ez ellen már többen tiltakoztak nálad.
@jaegtoer: hát őszintén sajnálom, azért boldogabb évet kívánva neked......
@Mariann19: jézusúristen!:)))

"Akinek humora van mindent tud,
Akinek nincs, az mindenre képes,
Akinek humora van minden bír,
Akinek nincs, az mindenre kényes.

Aki nem veszi fel soha pápaszemét,
Nehogy észrevegye, hogy az ég színe kék,
Aki annak örül ami nem sikerül,
Örömében a földre csücsül!

Akinek humora van mindent tud,
Akinek nincs, az mindenre képes,
Akinek humora van minden bír,
Akinek nincs, az mindenre kényes.

Hogy meddig lehet elmenni,
A kérdést könnyű feltenni,
A kérdés nem egyértelmű,
De a válasz egyszerű:
Akinek humora van mindent tud,
Akinek nincs, az mindenre képes,
Akinek humora bármit lát,
Annak vidámabbnak tűnik a világ."

ne tessék má bekapni engemet:)))
@Gábris szomszéd: a történtek utáni fantáziálás.....

Semmi több.....
@taga20:
A humorról nekem más fogalmaim vannak, és nem költeményekből kell rájönnöm a nagy igazságra.
Nekem az nem humor, amikor az itteni résztvevőket trógernak, köcsögnek, ribancnak stb. szólítod meg folyamatosan, csak úgy játszásiból.
Senkivel nem lehet így beszélni, különösen azokkal, akikkel te kívánsz találkozni itt napi szinten, és nem ők hívnak ide téged.
@Sir Bates dö Hól: Én inkább az egsézséges dolgokra koncentrálok az életemben. Így az állandó fröcsögéseid már elég régóta hidegen hagynak. Jó lenne ha egy picit összekapnád magad és néha pozitív gondolatok is elhagynák a bagolylesődet az anyázás és gyalázkodás helyett. Szerintem ezt már a többiek is unják, csaxólok. :)
@taga20: "te egyébként valami önkéntesrendőr vagy?"

Ja meg még ifjúgárdista is. :)
@taga20:

B+, nem is tudtam, hogy bagolylesőt viselsz.:D
Hol voltatok szilveszterkor?!

"A dühösen skandáló, elkeseredett srácokról, és a zavartan toporgó zsarukról készült felvételben minden benne van, amit a német, és általában a nyugat-európai társadalmak egyre súlyosabb válságáról, belső meghasonlásáról tudni kell. Szívszorító, kezet ökölbe rántó videó, amelyet mindenkinek látnia kellene, aki azt hiszi, hogy a "nyitott határok" tébolyult politikájának további erőltetését meg lehet úszni komolyabb társadalmi robbanás nélkül. Emberek ezreinek, millióinak életérzésévé kezd válni, hogy a fegyveres hatalom nem védi őt - sőt, ami még rosszabb: nem őt védi, hanem másokat.

Minden véres társadalmi kataklizma nulladik fejezete az, amikor az állampolgárok arra a következtetésre jutnak, hogy az állam magára hagyta őket, és a saját hazájuk vezetése válik idegen megszálló hatalommá az életükben.

Ez az a gyúanyag, amit okos, változtatásra nyitott, és határozott kormányzással ártalmatlanná tehet tenni - de ostoba makacssággal, korlátolt akarnok tempóval olajat is önthetnek rá. És akkor nem csak a mecsetek és a menekülttáborok fognak lángba borulni, de az elit is csúnyán megégetheti magát. Legalább puszta önzésből ráébredhetnének már, hogy sürgősen változtatniuk kell."

youtu.be/b2CWi3nEx1g
youtu.be/Tu6m8-9R-dU
Baglyoknak Jenőke helyett,'csak mert szép:))
Jó éjt gyíkok:!

Radnóti Miklós

Alkonyi Elégia

Ó, alkonyoknak könnyű vétkei:
semmittevés és pillanatnyi csönd;
az álmos hegyek fejére lassan
az este ringató folyókat önt.

A nap zaja elúszik messzire,
lépek s mintha suttogásban járnék,
fut macskatalpain a tompa fény,
halvány árnyat szűl a vastag árnyék.

Régi halottaimnak húsa fű,
fű és virág s mindenhol meglelem;
vékony illatukkal álldogálok,
s oly megszokott immár a félelem.

Fodrozó füst az ákácok sora,
a hallgató sötét rájukhajolt,
előgurul és tétován megáll
föltartott ujjamon a lomha hold.

Esti béke, téged köszöntelek,
az úton nehéz napom pora száll;
lassú szívemben ilyenkor lágyan
szenderg a folyton készülő halál.
@gazoló: ez nem szép, husom, hanem gyönyörű.....
@evasanyoca:

Látom vannak még 'bagolyokok széles 'e hazában akik látnak a sötétben is:)

Nem adott az a fránya 'jég 'tőtöttkápireceptet,hogy olvadna meg a jégkunyhója!
Imádom,ilyenkor télvíz idején a legkedvesebb kaja!
Hallottam mostanában piacon,itt ott több féle extrával bolondítják!
Egy 'nyanya azzal dicsekedett,hogy ő szárított kaprot rak az edény aljára,hogy ne kapja oda,a közepére pedig jókora füstölt csülköt:)oooopsz

www.youtube.com/watch?v=oPd2Bu86YGc

www.youtube.com/watch?v=K4q5166MCdE
@gazoló: de egy édes pofa vagy aranyom, köszönöm, jaegtoer maga dönt úgy, ahogy akar, de én egy töltöttkáposztában csak töltöttkáposztát látok, ha ő nem, az legyen neki öröm....megfőztem azért közben, egy jó füstölt pulykacombbal, kaprot nem teszek bele, mert a kapor nagyon erőteljes fűszer, nem szeretem benne,de csuda nagyot zabáltunk belőle......maradok a sajátnál, az már bevált...kkkkkkkk
@Eszter jött: Olvastad már?
Jozef Banáš, a legtöbbet fordított szlovák író, volt politikus és diplomata nyílt levelet írt Angela Merkelnek.

www.hirek.sk/belfold/20160106163150/Jozef-Banas-nyilt-levelben-fordult-Angela-Merkelhez.html
@gazoló:
.
Úgy gondolom, hogy nem helyettem. Ez annál több, mert tudattad, hogy neked éppen mi tetszik, vagy mire csodálkoztál rá, mi az ami megfogott.
Így aztán: köszönöm.
@dr. jenőke (jenőke):

Csak előcsalogatni és ""ösztönözni szerettelek volna:)

Jó reggelt!

A téma(holocaust-Radnóti) úgy is a levegőben a Saul fia kapcsán.
Autentikusabbat nem tudok elképzelni ezzel kapcsolatban,mint nagy költőnk életét,verseit.Nincs mit köszönnöd,vagy inkább nekem van,de valóban mindig megfog,szinte biblia helyett olvasom:)

magyarnarancs.hu/belpol/sebezhetoen_tiszta_ember_-_ferencz_gyozo_kolto_irodalomtortenesz-65377

Egy cikket és egy töredék cikket megosztanék,mert most 'jobbról úgy is nagy 'holokamuzás indul majd!

"Radnótin csak a biztos búvóhely segíthetett volna, ez volt az, "amit az utolsó percig várt és elfogadott volna, de sajnos ilyen segítségnyújtást sehonnan sem kapott". Ezt később, 2004-ben megjelent emlékezéseiben is megerősítette. Két dolgot szeretnék ehhez hozzáfűzni. Az egyik az, hogy emberileg érthető a túlélők emlékezetének bizonytalansága. De a búvóhely sem jelentett volna biztos megmenekülést. Négy eset volt lehetséges: valaki elbújik és megmenekül; elbújik és nem menekül meg, mert megtalálják és megölik; nem bújik el és megmenekül; nem bújik el és nem menekül meg. Radnóti közvetlen környezetéből mindegyikre akad példa. Más kérdés, hogy mi volt a megmenekülés legvalószínűbb módja. De Radnóti alkalmatlan volt arra, hogy hamis papírokkal bujkáljon. Nem volt lélekjelenléte, nem tudta kivágni magát veszélyes helyzetekből. Az életben maradás, ahogy a költő özvegye írta egy egykori barátnak, amúgy sem "egyszerű bujócska kérdése volt".

/Ja megjegyzem,hogy hamis papírokat Aczél György szerzett Neki/

Érdekességek ezek a mai 'elsimonos,'hómanos időkben:((
@gazoló: Az elsimon még csak csak, de mi bajod a hómanokkal? :)

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/Fejreállt-hóember.jpg

Ja és ehhez mit szólsz?

Ezek után, már alig várom a recski villanyszerelők, az Andrássy úti ávós takarítószemélyzet, vagy a kistarcsai internálótábor ellátási tisztjének perét.

www.huffingtonpost.com/entry/german-woman-charged-nazi-allegations_560044aae4b00310edf7ed49?utm_hp_ref=world&ir=WorldPost&section=world
Saul fia kapcsán kis szerencsétlen Novák faék típusú, szlovák származású jobbikos maki már ismét tiltakozott? Mert anno picsogott, gondolom most is...
Ha felelősséget érzel az országért, nézd egy távcsövön keresztül viktort...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
@Gábris szomszéd:
Az,hogy n+1.-ik holokausztfilm,az tény.
Viszont tetszik az új megközelítés.
@Gábris szomszéd:

'Farizeusok vagytok mindannyian!!!
@gazoló: Ja és a farizeusok pedig nem is voltak azok. :)
@gazoló: Meg aztán ha lenne olyan filmfesztivál, ahol a zsüri nagy többsége mondjuk indián kötődésű, nyilván aranyérmet kapnának az ő tragédiáikat feldolgozó műalkotások is.

htkp.org/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=33

Ettől függetlenül én is gratulálok az alkotóknak. :)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

én nem tudok komoly holokausztfilmről amivel nemzetközi pályára, megmérettetésre is kiálltak...

(jó, készült a Nobel díjas regényből egy, de nem kell ezt úgy feltüntetni, mintha iparág lenne nálunk ebben a témában forgatni...)
@parti_giano:

jeszusom'!

ez nem igaz... bár a korban benne volt, de valahogy olyan örök életűnek tűnt nekem mint a Mick Jegger
@guma: Sajnos ő is a rákkal küzdött. :(
Jó lenne ha ez tényleg beválna és mindenkinek elérhető is lenne.

news.noinetcafe.hu/index.php/egeszseg2/22165-meg-az-elorehaladott-rakot-is-kitoeroelheti-az-uj-injekcio
@guma:

I've nothing much to offer
There's nothing much to take
I'm an absolute beginner
But I'm absolutely sane
@Gábris szomszéd:

"Meg aztán ha lenne olyan filmfesztivál, ahol a zsüri nagy többsége mondjuk indián kötődésű, nyilván aranyérmet kapnának az ő tragédiáikat feldolgozó műalkotások is."

Mondjuk, ez meg egy ritka mocskos zsidózás.
@Orica Középföldi: Mondjuk hülyeséget beszélsz ismét. Persze megszoktuk már, hogy az igazság, ha nem úgy hangzik, akkor gyorsan elő kell venni ezt a jól bevált bunkósbotot is.
Ez a jolly joker mindenre ezen a területen.
@parti_giano:

komisz! :)))))

az a 69 pedig hiába szép. nem mindegy hogyan "közelit"...
@Gábris szomszéd: Ja mint Jehudi Menuhin fia?

globalfire.tv/nj/15de/juden/25nja_die_luege_bebt.htm
lovasistvan.hu/2015/12/17/nj-menuhin-fia-uj-konyveben-tagadja-a-holokauszt-meretet/

Egyébként a sunyi kis geci te vagy, amikor be vagy szarva a szabad véleménytől, amelyet ráadásul mindenki pontosan ismer. (hollywoodban mi az ami mindenképp nyerő)
Ja és az se nagyon zavarjon, hogy én is gratuláltam. :)
@Orica Középföldi: Nyilván Marlon Brando amellett, hogy szintén "zsidózott" egy sort a filmiparhoz sem értett egyáltalán. :)

"Színészek, akik kimondták a véleményüket. Akik nagy ívben tettek a politikai korrektségre, és amikor megengedhették maguknak, őszinték voltak. Legalábbis, amíg nem kellett bocsánatot kérniük, magyarázkodniuk. Ahogyan a politikai korrektség szent tanai előírják.

A hollywoodi ősbűn Marlon Brandóé. Talán az ő szókimondása rázta meg legjobban a liberális világot. Hiszen A vad és a Keresztapa sztárjáról, a földkerekség egyik legjobb színészéről azt gondolhatták, hogy úgy táncol, ahogyan ők fütyülnek. Csakhogy Brando általában azt mondta és tette, amit gondolt. A Keresztapa példátlan sikere után, az 1972-es Oscar-díj átadásra például nem ment el, hanem egy viseletbe öltözött indián lányt küldött el maga helyett, hogy felhívja a figyelmet az őslakosok nehéz helyzetére. Ez persze, még „belefért volna” Hollywoodban, a közönség fele pfújolt, a másik fele pedig tapsolt. Amikor azonban 1996-ban Larry King műsorában kifejtette, hogy „Hollywoodot a zsidók irányítják, Hollywood a zsidóké”, és a zsidóknak nagyobb érdeklődést kellene mutatniuk a szenvedők iránt, átszakadtak a gátak, a sajtó nagy része megbélyegezte szavaiért."

www.demokrata.hu/velemeny/hollywood-es-kettos-merce

Ülj le egyes.
@Gábris szomszéd: álljunk meg. te azt sugalltad, hogy azért kapott díjat, mert a zsűriben zsidók ülnek, illetve a filmiparban jelentős a jelenlétük. de nem merted kimondani, hanem jöttél az indiánokkal. na, akkor ezt bizonyítsd, hogy a holokausztos témája miatt kapta, s nem azért, mert valóban jó film.
@Gábris szomszéd: a telibaszott kurva anyádat, meg a purdéd húzd a faszodra... csak, hogy ne híguljon a vérvonalad, fostalicska...
@Gábris szomszéd:

"Az elsimon még csak csak, de mi bajod a hómanokkal? :)"

'Eszájmon nem a földjei,hanem a verseivel kapcsolatban jutott eszembe,Hóman pedig a szintén a szintén ellentmondásos Aczéllal kapcsolatban aki Radnótiékkal is kapcsolatban állt!
Mekkora a különbség volt kettőjük közt azonban a zsidókkal kapcsolatban!
Aczél,leírások alapján'németegyenruhában a dunaparton zsidókat mentett a németek elől!

mult-kor.hu/aczel-elvtarsnak-szeretettel-20141103

...index.hu/tudomany/tortenelem/2015/07/14/homan_balint_rehabilitacioja/ olvass!

"Hóman határozottan antiszemita volt a Tanácsköztársaságtól fogva. 1940-ben memorandumban követelte Teleki Pál miniszterelnöktől a zsidótörvények szigorítását és faji alapra helyezését. Azt írta, tudatára kell ébredni, hogy a zsidó „ellensége kell, hogy legyen a mai kormányrendszernek”, hogy „végre szakítani kell a kompromisszumok rendszerével”, és hogy „zsidókat semminemű hatalmi pozícióban, sem a közigazgatásban, sem a bírói székben, sem az iskolában nem lehet megtűrni”.

Mivel a második zsidótörvény nem szólt a középiskolai oktatásról, Hóman miniszterként saját hatáskörben rendelkezett arról, hogy ott is korlátozzák a zsidó származású gyerekek számát. Abban a négy gimnáziumban, ahol olyan sok volt a zsidó, hogy a gyakorlatban ezt nem lehetett megvalósítani, kötelezővé tette a faji alapon elkülönített osztályokat.
Hóman kulcsszereplője volt annak a folyamatnak, amely a magyar társadalmat hozzászoktatta ahhoz, hogy a zsidókat állami jóváhagyással lehet megalázni és üldözni"
@gazoló: Én nem azt a "hómant" linkeltem neked képen. Vagy nem figyelsz? :)
@Sir Bates dö Hól:

olyan választékosan ocsmány tetszett most lenni mint Gábris - csak a stílusod meztelenebb...

most versenyezni fogtok?
@parti_giano: A sugallatos témát Marlon Brando szavaival szerintem röviden le is zárhatjuk. Ő nyilván amatőr volt a témában. :)
A film nyilván jól el lett készítve, és ha mondjuk Nemes Jeles a recski táborról vagy az indián népírtásról készít filmet, szintén nyert volna.
@guma: Majd elmagyarázza, hogy ő itt tulajdonképpen a humánum és az emberség utolsó védőbástyája. :)
@guma:

"most versenyezni fogtok?"

Aligha, nem ugyanabban a számban, mezőnyben, sportban indulnak:)
@PeniValdes: Aztán fogják és szépen kimossák, mindenki, ahogy jónak gondolja. :)
@parti_giano: Nem vagyok nagyobb barom mint te vagy itt bárki más. Leírtam, hogy gratulálok az alkotóknak, ahogy azt is, amit mindenki tud csak nem mer róla pofázni. :)
@gazoló: Hómanról,és az emléktáblákról,szobrokról

Nem értem,tényleg,hogy miért Hóman szobráért küzd a magát konzervatívnak,kereszténynek nevező vezetés..merthogy állithatna szobrot Soós Gézáknak is,aki a Soli Deo Gloria vezetője (kereszténység kipipálva) és aki teleki titkára. Üldözötteket mentett mindkét rendszerben. És róla szinte semmit nem tud a közvélemény,nem a hozzá hasonlókat állitják példának,hanem a Hómanokat.

ennyi
@guma: Jaja kell a bűnbak, mint a rohatt német náciknak a "menekültek". :)
@PeniValdes: Én sem értem, és nem is nagyon izgat a Hóman ügy sem. :)
@parti_giano: Dehogy inkább ő ugat neked a szavaival. :)
@parti_giano: :)

Donászi Magda verse...

nem akarom elviccelni (kicsit beszűkült érdeklődése, tudata után, csak az a baj, hogy benne egy csepp humor sincs!), de ez az ökör ezt juttatta eszembe:

www.youtube.com/watch?v=FuzR5UtsgDc
@Gábris szomszéd: nem izgat? nem lep meg. ahhoz ugyanis szükség lenne vmi emberi tartásnak nevezett érzésre....
Hómanoknak nem állitunk szobrokat,nem nevezünk el róluk utcát,ha európai embernek gondoljuk magunkat.
@Orica Középföldi:

:)))

ez tény.
de szerinted hányan értik majd meg, hogy elszakad néha a cérna...
@parti_giano:

olyan érdekes volt, hogy mielőtt @Orica Középföldi: ezt linkelte volna, nekem is a színek jutottak róla eszembe...

annyi "arca" volt és mindet elfogatták, szerették...
@PeniValdes: Te is benézted? Nem izgat a téma, főleg, hogy nem lesz szobra és még az alapítványt is feloszlatják a szorgos népünk győzni fog egyesület illetékesei. :)

zsido.com/megszunhet-a-homan-balint-alapitvany/
@parti_giano:
pontosan a fejin találtad el a tőgyét

holokausztika nélkűl nincs golden globe, egy ismeretlen magyar a perui inkábbakról forgat föl aszt a sánta krokogyil sem jegyezné

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkk
@PeniValdes:

Tiszteletben tartván a véleményed elhiszed, hogy engem egyáltalán nem érdekel ki volt egy utca névdója? Én még soha nem nyomoztam egy után sem, és a jövőben sem fogok. Szerintem vagyunk még ebben az országban nehány millióan, akiknek ugyan ez a véleménye.
Nekünk volt gyerekkoromban egy macskánk, amit a szüleim Hitlernek hívtak, pedig akkor még nagyon közel volt a háború vége hozzájuk.
@parti_giano: Te meg egy uncsi kis geci vagy. :)
@látjátok feleim szümtükkel: "Nekünk volt gyerekkoromban egy macskánk, amit a szüleim Hitlernek hívtak, pedig akkor még nagyon közel volt a háború vége hozzájuk."

Sajnos nem minden macska ilyen szerencsés. :(

24.hu/elet-stilus/2014/05/23/megvakitottak-es-a-szemetbe-dobtak-a-hitler-macskat/
@parti_giano:
az egy kohn szoli d 'ált film volt, teljesen ció nyista majdan mekktuggyuk amikor arrólkészűl film perzsia alsón hogyan lehet feketén disznóhúst venni a napi karammelos és pikantos halál disznó perkelthez

nem vagy tájékozott, egy brosúrával mindíg kevesebb jut neked is

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk

pedig Lenin is hogymegaszonta: tanulnitanulnitanulni
@guma:

Akinél nem szakad el, az látens antiszemita, legföljebb csöndben van. Ez még rendben is lehetne a mandineren, de itt?, miközben papol a jézusi tanokról, szeretetről,hányja a szmájlikat, stb.
@Orica Középföldi: Lüke vagy földike. Antiszemita sem vagyok még látens módon sem. Soha senkit nem ítélek el azért, aminek született, de ezt is már ezerszer leírtam csak ugye a piszi szemüveg ilyenkor zárul igazán. :)
@Gábris szomszéd:

Biztos a lükeségem számlájára írható, hogy nem tudom feloldani azt az ordító ellentmondást, ami az önképed és a linkjeid között feszül.
Valamelyik nem igaz, gabika:)
@Orica Középföldi: Nem a linkek feszülnek, hanem ti, hogy rám húzzatok valamit, ami nem is létezik bennem. :)
@guma: "hallgattassék meg a másik oldal is" vagy "hol itt a szólás- és véleményszabadság szent joga"... oszd be magadnak...

@Gábris szomszéd: "ahogy azt is, amit mindenki tud csak nem mer róla pofázni. :)"
@Rodeo36: persze, a kivétel alól is van kivétel. ott van az ellenség minden fa mögött, hagyjál már.
@guma: semmilyen cérna nem szakadt el:-)... csak valami bukmékert keresek a hippokratát hallva:-)...
@Sir Bates dö Hól: "a telibaszott kurva anyádat, meg a purdéd húzd a faszodra..." :) ugyebár
@látjátok feleim szümtükkel: én is tiszteletbe tartom véleményed,de szerintem fontos,hogy olyanokról nevezzünk el köztereket,akik pozitív példaként állnak. az,hogy a macskát,kutyát,tyúkot hogy hívod otthon,az a te egyéni ügyed..pl ismertrem Mihály nevű nősténymacskát.
@Gábris szomszéd:

Keresd már meg az értelmező kéziszótárban az ellentmondás jelentését, ne maszatolj, bármennyire nagy vagy ebben.
Értelmezzem veled a mondatom? Ráfaragsz, mert ráérek.
@Orica Középföldi: Az ellentmondás ti vagytok, amikor 1000L bizonygattok olyasmit, aminek köze nincs az igazsághoz.
@PeniValdes: penikém, csak megerősíteni tudlak, például a puki utca lehet ilyen, ami példát adhat nekünk. ne szégyelljük.

borsonline.hu/20140821_ime_a_7_legfurcsabb_nevu_utca_magyarorszagon?fbrkMR=desktop
@parti_giano: komolyan visszajöttek... egyébként itt a gólya a totem...
@parti_giano: hát, a lakótársakat elnézve lehetne olyan benyomásom... vagy a balkánon...
@gazoló:
.
Bújt az üldözött...
Megszokott (!?) magyar csendélet.
Na, egy kis kiegészítés: Aczél György is bujkálásra kényszerült. Őt Vas István bujtatta. Csak mint érdekesség: Vas felesége Szántó Piroska volt - nem az első.

Vas István: Képlet
(részlet)

Ha most találkoznánk, egy napra csak,
Már pontosan tudnók, mit kell csinálni.
Már nem volnának itt fölösleges szavak:
Lemúltak a volt élet álvitái,
A sértődés, a becsvágy, a háló, melyben éltünk.
Fölösleges harc volt, reménytelen.
Mit számitana már a győzelem?
De fájni tud ma is a vereségünk.
.
@PeniValdes:

Nekünk Mici volt egy szép fekete kandúr.

Tudod az átlag ember nem tud arról, hogy az utca névadója ki volt, mi volt, mit tett, mit nem tett, kinek példa és kinek nem. Az átlag ember éli a mindennapi kis életét, amibe ettől sokkal fontosabb dolog az, hogy mit eszik, mivel fűt, és elég lesz-e a pénze arra, hogy a rezsijét kifizesse.

Nekem ne az utca névadója legyen példaképem, hanem az az élő ember, aki a környezetemben példát mutat. Nekem. Nem neked, mert te őt nem ismered, én sem azt aki neked mutatja a példát. Mindenkiből meg nem lehet utca névadót faragni.
@látjátok feleim szümtükkel: névadót, széplelkű? majd varga miska megoldja. mondjuk, ilyen nick után, én is átsorolnálak a 99%-os sávba.
@Sir Bates dö Hól:

ooooooooh! te lökött! :)

"a fiamnak mondom, hogy mennyem is értse... :D"

ezért nem említettem neked a cérnát sem, hiszen tudom tudom mennyire imádja az illető a libsi szólásszabadságot.
(vissza) él is vele, tökéletesen.

de aki csak olvasni téved be, az tökéletes példát lát a cérnaszakadásra annyira nyers voltál.
@látjátok feleim szümtükkel: de mindenkiről nem is kell elnevezni...ugyebár.
ezek fontos dolgok,ugyanúgy,mint a serpenyőm
@parti_giano:
.
Tudatlan vagy, de érdeklődő.
Régebben a vas és acél országa voltunk, mostanra csak a szotyolahéj maradt az üres stadionokban.
@guma: hogy egyem a véletlenül betévedő széplelkét. gondolom, meglátja ornitológus barátom keresetlen szavait, oszt rohan a jobbikra szavazni. hálló, magácska nagyon a látogatottság bűvkörében él.
@parti_giano:

Mi bajod a nickemmel? Nem látod tán a szemeiddel?
@dr. jenőke (jenőke): köszönöm magasztaló szavait, és a paragrafus adjon erőt, hogy justitia szoknyája alá férkőzhessen.
@PeniValdes:

Tudod Penike, ez a baj, hogy ezeket tekintitek fontos dolgoknak, és így ettől sokkal fontosabban kimaradnak a sorból.
@dr. jenőke (jenőke):

Fanni a naplójánan (Neki mindent elhiszek és feltétlenül:)két sorral nagyszerű jellemrajzot közöl Vas Istvánról!Most nincs alkalmam visszakeresni.
.......
'tuttamhogyeljössz:)))

.......
Na,azért ez nem Neked,hanem csak úgy általában:)))

www.youtube.com/watch?v=AuWKMG0S2W8
...........

hvg.hu/kultura/20160111_Wow__Orban_Viktor_is_elajult_a_Saul_fia

Hogy kompenzálnának ezek a nyomorultak!?
@látjátok feleim szümtükkel: lehet,hogyx neked fura,de vannak akiknek fontos a spanyol nemesi előnevük,mert az ősök tisztelete menti meg őket a pokoltól.
@látjátok feleim szümtükkel: de nem ám, hamu fedi szemeimet. a mosakodás meg távol áll tőlem, mint arkangyaltól a bukás cumijának realizálása.
@parti_giano:

a frászt a látogatottságba! :D
inkább a közhangulat, ami a libsik uszító, durva, stb táptalaját nem bővítem - ha személyesen nem tudom megtenni :)
föl sem fogják sokan miről van szó, de flansziánkat mindenki megérti!

ja és az én macskám, tök fekete, párductestű burmai cica volt és

Belfegor

névre hallgatott. tehát jó lesz vigyázni!
@guma: nem, nem voltam nyers... ha itt és most nem egyértelmű a dns-szortírozás elfogadhatatlan volta, ha csak arra hördül fel a "nagy"érdemű, hogy "mocskos zsidók, mindet gázkamrába", akkor nézzünk egy másik tabut is... főleg, hogy leginkább ezzel tudják megőrizni a tiszta vérvonaluk és genetikai állományuk, hisz ők ennek prioritását vallják a szocializációs hatások determinizmusával szemben... fogd fel, mint vezérfonalat, az "Instrukciók gravitáltak számára a lápi-magyarrá válás vèrrögös útján" című munkám kapcsán... mint hóman...
@parti_giano:

minek is mosakodnál? a hamu a legjobb tisztító eszköz, de a fülre nem jó.
@guma: dehogynem, tömíti. francba már a praktikus mivoltoddal.
Majd ötven év múlva lesz olyan utca, aminek Orbán Viktor lesz a neve. Oszt milyen péládt fog akor ő adni az akkori embereknek? Kár ezt a témát pofozni, nem lesz belőle arany.

Én ennek a dalnak adom azt a táblát:

www.youtube.com/watch?v=bsYp9q3QNaQ
@Sir Bates dö Hól:

Nem nagyon kellene 'visszatúrni az időben itt a gyíkon,szemforgató össszekacsintós,agitálós gyöngyszemekre 'mocskoszsidózás és 'vérvonal terén is és így megértem az egyre gyakoribb "cérnaszakadásotot:)
@guma: hát, egy párductestű feketém nekem is van... csak rám néz, azt mindjárt kelepel is a totem...
@guma:

"ja és az én macskám, tök fekete, párductestű burmai cica volt "

Mire jó ez a 'fa@méregetés,mindjárt beillesztem az enyémet 'oszt el lehet káprázni:))
@Sir Bates dö Hól: hiába, aki bagarolt használ testápolónak... aztán még nekem javallja egy csacska ifjú a moskodást.
@parti_giano: szerintem neked inkább sziszegős szappan kellene...
@Sir Bates dö Hól: de van, sok. mindegyik sziszegni tud csak, miközben te bagarollal operálsz.
@Sir Bates dö Hól: hallod, hallgatok egy irodalmi műsort, rohadt furcsa, mikor mondják, az írók tervezik a szöveget. mondjuk, bevallhatod, te is sokszor megizélted a ihletet. ORICÁM, összeér a mérnöki tudomány a bölcsészettel?
@Sir Bates dö Hól:

ja! megy a levél Fabnak és majd jön a rinya hónapokig, hogy bántod a ....

kell egy új "vérvádat" indítani?

(nem is mondok semmit már ebben a témában mert vagyok világos, hiszen ez a sunyiság engem kiüt. pedig "érintett" sem vagyok, csak elszenvedője ennek a szép új világnak...)
@Gábris szomszéd: na, ilyen az, ha szakad a cérna... nem bírod a gyűrődést?... szereted a joghurtot? (youtu.be/-sDLnYCmJjE)...
@Gábris szomszéd: kurva egyszerű vagy. neked simán feldughatják a seggedbe az ereklyetartót, miközben azt hiszed, a szentlélek.
@PeniValdes: a nyuszidra inkább kiváncsi lennék...
@parti_giano:

hahahahahaha!

ezért költöd minden pénzed elemre, mert azt hiszed, hogy a hallókészüléked döglött be?
@guma: basszus, akkor ez nem az ötödik elem? megint benéztem.
@Sir Bates dö Hól:

"csak rám néz, azt mindjárt kelepel is a totem... "

ha csak kelepel, nyugdíjba is mehetsz... :DDDDDD
@PeniValdes:

:D
szemét vagyok tudom+ de ezzel nem fogod be a száját...
@Sir Bates dö Hól: Senkikkel kapcsolatban nincsenek cérnák szortírka.

@parti_giano: Jaja mindenki náci. Marlon Brando, Rodeo is. Még szerencse, hogy én vagyok az eccerű te pedig az ikúbajnok. :)
@guma: pillanat!... én nem fojtom a szót senkibe... ha dns-szortirozó, akkor az... nézzük meg, mi minősül tabunak... éljen a darwin-díj!...
@gazoló: na vele nem találkoznék a sötét utcán...főleg,hogy még répám sincsen
@gazoló: :)

??????

te méregeted még ezt is? na jól kinézek veletek... :D
@Sir Bates dö Hól: A tabut már FAB is leírta neked 1000-szer, csak hülye vagy mint hat segg és nem vagy képes felfogni.
@guma: de beilleszteni persze már nem meri...))
@gazoló:

inkább a mi nyulunkat hozd vissza. képhiányom van!!!!
:DDDD
@parti_giano: Ha elfogynak az "érveid" mi mást is mondhatnál? Napnál is világosabbak az összefüggések, persze csak azoknak, akik valóban látni akarják a valóságot. (ahogy elnézem, te sem azok közé tartozol)
@Gábris szomszéd: rodeonak is megírtam, balfácán. neked meg mit kívánjak? hogy legyen síkosító az erekyetartón? mindegy, mert látszik, beléd szorult. dobj egy barsi atyát, fényezd napom.
@guma: akkor felvállalsz majd nyiltan is, mint zsák a foltját?...
@parti_giano: Minek toljátok már megint az ordaseszmét? ;)
@PeniValdes: nekem van... majd együtt nézünk szembe az ellennel...

(nem nehézséggel, mert itt a görények padavanja... )
@Sir Bates dö Hól: még,jó,hogy neked van,különben végünk lenne
görények...találkoztam már velük.
@Gábris szomszéd: kösz a többest, de nem veszem magamra. tolok akkor, s mit is?
@parti_giano:

" összeér a mérnöki tudomány a bölcsészettel?"

Nem:))) Teljesen más a gondolkodás struktúrája. Ritka, ha valaki egyidőben tanulja mindkettőt. Meg is küzd vele.
@Sir Bates dö Hól:

"akkor felvállalsz majd nyiltan is, mint zsák a foltját?..."

mi a szent szar ez? van valami amit most nem vállalok fel? mesélj! :)))

na megyek aludni, hátha rájövök mire célozgatsz, foltocskám.
@guma: hogy felvállalod e,hogy kiállsz e vele a szikla szélére,hogy együtt rohantok é e a napba
@Orica Középföldi: oké, és a módszerek? akkor most megírok egy használati utasítást egy vibrátorhoz. miből tudod, hogy bölcsész vagyok?
Mielőtt-miután szétgyalázzátok egymást, szeretném megkérdezni, hogy úgy mégis...

... szerintetek a Golden Globe szakmailag mi ér?

Tudjátok, kik döntenek-szavaznak?

Ha valaki nem tudná: egy rakás senki.

Hivatásukra nézve: Hollywood markukat tartó csicskásai. A legigénytelenebb talpnyalókból, bulvárhírek és sztárinterjúk "újságíróiból" összeverődött szedett-vetett társaságról beszélünk, ők a HFPA, azaz a Hollywood Foreign Press Association.

Persze, a hajcihő, a csillogás meg minden ott van, de ez ettől még szakmailag 0.

Ezért kár ölni egymást. Csak, gondoltam szólok.
@guma:

"ja és az én macskám, tök fekete, párductestű burmai cica volt "

Mire jó ez a 'fa@méregetés,mindjárt beillesztem az enyémet 'oszt el lehet káprázni:))"

Most látom,milyen 'cexistának tűnhettem,hó lelkemmel:))pedig 'istenbizony csak a cicámra gondoltam:))
@Pantagruel:

Kijafa@térdekel az a g.globe inkább azt mondjátok,hol lehet letölteni:))
@Orica Középföldi: mint mikor mondom, hogy az olajfúrótorony, a szőr és a feje. tehát a jó, a rossz és a csúf.
@gazoló:

Röhögtem is:)) Az a fránya Freud:)
@Orica Középföldi:

'Tuttam,hogy 'análizálsz,persze azt is,hogy 'direkt nem vagyok 'hólelkű:)))
@parti_giano:

" akkor most megírok egy használati utasítást egy vibrátorhoz. miből tudod, hogy bölcsész vagyok?"

Ha megírod, bizisten kielemzem:)
@gazoló:

No, még csak az kellene, hogy illegesse Magát a cica farka.
@Orica Középföldi:

Cicásoknak 'úgyis be fogom illeszteni,de csak privátba:))
Tegye fel a kezét, aki sírva fakadna az örömtől, ha megtudná, hogy ez a társaság a legjobbnak tartja valamiben:

www.vulture.com/2015/01/who-exactly-picks-the-golden-globes-winners.html

Pff.. :D

Ettől még lehet jó, persze. Csak hát ez a GG. :)
@jaegtoer:

'Ementé Te a tőtöttkáposztádba:))
@Pantagruel: sokat ér, kedves mindent szomjazó. mert letöltés, megbambulás, így pénz jön belőle. többet ér a berlini macika vagy a cannesi arany fácska?
@gazoló:

Nem tettem szóvá, még annyit sem, hogy vigyázni kell a fogalmazással, tehát hólelkű vagyok. Megvártam a saját felismerést:)
@Pantagruel:

Kegyed régi motoros. Sőt. Tudhatná, hogy a Golden Globe csak merő ürügy, a lényeg a hirig.
@gazoló:

Annak története van. Ráadásul öttem is.
@jaegtoer: maga mit keres itt? vagy lélekben orica a mérnöki gleccseren?
@gazoló:

"Cicásoknak 'úgyis be fogom illeszteni,de csak privátba:))"

Milyen szemérmes lett egyszerre gazolónyau. A macskások meg meg is érdemlik.
@jaegtoer:

Anno olvastam is 'nagyonállat,csak'kurvalusta vagyok visszakeresni:)
@parti_giano: alighanem belátható, hogy szakmailag többet ér egy méltató szó, ha az a Coen-fivérek szájából hangzik el (Cannes), mintha Návai Anikóéból (GG). Van, aki másként gondolja? Ha rendezők zsűriznek, az már valami. A hogyan maszturbáljunk Angelina Jolie karitatív szlogenjeire rovat, az meg akármi. Na mindegy. Örüljünk a sikernek. :)
@parti_giano:

Hééééé, rád küldöm a hermelinem, egy zsáknyi mutáns mollyal:))
@Gábris szomszéd:

Mit olvassak én egy volt ügynöktől, aki 1974-1989 között Dodo és Lotos néven besúgó volt?
Köztudott Putyinimádata.

@Rodeo36:

Te most szórakozol velem? Gábris már belinkelte magyarul. Olvasgasd, ha van hozzá gyomrod!
@jaegtoer: jaja. tényleg. hajlamos vagyok elfelejteni. akkor hajrá egyik, ne hagyd magad másik! :)
@guma: DDD

"inkább a mi nyulunkat hozd vissza. képhiányom van!!!!"

Ide tolhatná a bajszát:)

Ha 'baloldaliságkétségbevonásaesete áll fenn itt a gyíkon,gyakran jut eszembe mondása:

"kardnak, csatnak, fasznak bal oldalon a helye"
@Gábris szomszéd: én jeleztem is válaszomban ott és akkor, hogy addig sem volt gondom megérteni az általa kívánatosnak tartottakat... ez nem változott semmit sem...

téged személyesen ismert hofi?... vagy apádat, hamá' vèrvonal...
@Pantagruel: reméljük szőke vagy és szoliba sem jársz...
@Pantagruel: és te mire élvezel, hol a szomjúság, ahol percepció van? én a farkam gábrielbe helyezem, akkor most vibrátor vagy ereklye? hol élsz, emberfia?
@Gábris szomszéd:

J. Banáš 1989-ig a Csehszlovák Kommunista Párt tagja volt. Ügynök, a nyilvánosságra hozott akták szerint.
1983 -88 között Csehszlovákia berlini nagykövetségén sajtóattasé.
Szóval a legmagasabb körökben mozgott.
A rendszerváltás után demokrata lett.
Majd kereszténydemokrata.
Érdekesmód mindig abba a pártba lépett be, amelyik kormányra jutott.
2002, 2004.

Írói kvalitását nem vitatom. De mint ember???!!!!
@Orica Középföldi: a molyokat személyesen várom, kezemben kemotoksszal, hermelineket meg a görkére bízom. teljes győzelem.
@Eszter jött: Basszus és még Merkel is írt neki 2011-ben méltató sorokat, anélkül, hogy pld. téged megkérdezett volna az emberségéről? ;)
@Gábris szomszéd: huh, akkor most horn gyulus is mérvadó számodra, mert kohl kancellár méltatta? akkora suttyó vagy.
@Eszter jött:
a magyar részt már elolvastam az eredeti 4 oldal, nagyon pontos helyzetképet fest azért érdekel...mi is a bajod vele???
jaaa putyint nem szabad szeretni ...és a migráncsokat el kell tartani... te hányat tartasz el?

asszem nagyon jó volt megkérni téged, most legalább kibújt a szög a zsákból

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

nagy egy hülye vagy lelkem, meg lusta
@Sir Bates dö Hól: Eddig sem eveztünk egy csónakban és ezután sem fogunk. A különbség "csak" annyi, hogy én nem megyek le kutyába, főleg azok után, hogy a bloggazdi erre többször is megkér. Arról már nem is beszélve, milyen lelkesen kitartasz a velem kapcsolatos hazugságaid mellett.
@parti_giano: Dehogy inkább ragaszkodom majd ahhoz, hogy amiket te írkálsz ide az egytől-egyig faszságtól, mert te mondod. Remélem így OK a dolog. ;)
@Gábris szomszéd:

A lelkesedés zónája
Maga a szerző regényének A barátság és a szerelem drámai története (1968 – 2008) alcímet adta. Ehhez a jellemzéséhez hű is maradt, amiről az olvasó már az első fejezetekben meggyőződhet. A könyv főiskolás főhőse Jozef Baláž megismerkedik Kijevben egy fiatal ukrán lánnyal, Alexandra Grycenkovával, vagyis Szásával, és forró szerelmi kapcsolat szövődik kettejük közt, majd később a nyugatnémet Thomas Ankermannal, akivel szoros barátságot kötnek. Azonban mindkét őszinte emberi kapcsolatra rányomják fekete bélyegüket az 1968-as csehszlovákiai események zord és kegyetlen következményei. A szerelmesen naiv Szása beáll a Szovjet Hadsereg soraiba, hogy jöhessen Csehszlovákiába „segíteni legyőzni az ellenforradalmárokat,” és így mentse meg szerelmét. Amikor ráébred a „nagyhatalmak” csalására és tévedésére, hazakéri magát Ukrajnába, ahol „árulásáért” súlyos következményekkel kell szembenéznie. Az új jó barát Thomas viszont azon az éjszakán távozik Csehszlovákiából, amikor a Varsói Szerződés katonái átlépik a csehszlovák határt, és hosszú évekre izolálják az országot, egészen a csehszlovák bársonyos forradalom győzelméig és a berlini fal leomlásáig, melyet mint szemtanú átélt a helyszínen. Ez alatt a húsz év alatt, majd a további években – már demokratikus körülmények közt – sok-sok megpróbáltatáson kell hőseinknek átesniük. Beletörődni a hosszú évekre megzavart szerelmi és baráti kapcsolatok megszakításába, átélni a békés élet egyik legnagyobb tragédiáját – a csernobili eseményeket és azok sokévi következményeit, megszokni az új munkahelyeket, más politikai nézeteket, vívódásokat, hogy harminchét év után újra találkozhassanak. Banáš regényében van minden, amit az élet magával hozhat. Újabb szerelmi kapcsolatok, öröm is, bánat is, tragédia, emberi gyengeség, irigység, a legnagyobb szovjet politikusok primitivizmusa, aljassága, csalás, van vereség, de győzelem is.
Banáš regényeiről a szlovák és a külföldi olvasók többsége is nagy elismeréssel nyilatkozik.
Íme, néhány példa:
„Banáš ebben a könyvében hihetetlenül bátor és őszinte.” (Josette Baer, a politikai elméletek docense, Zürich)
„Az első fejezetek elolvasása után világos volt számomra, hogy pontosan ez az a könyv, amely közelebb hozza az indiai olvasóknak nemcsak a csehszlovák, de egész Európa drámai eseményeit a 20. század második felében.” (Amrit Mehta, műfordító, kiadó, Delhi)
„A lelkesedés zónája túlzás nélkül az a könyv, amelyre a csehszlovák társadalom már húsz éve vár. Mi csehek szégyellhetjük magunkat, hogy a cseh írók között senkiben nem volt annyi becsület és bátorság, hogy ezt megírja… Ebben a regényben egy kincs van elrejtve.” (Tomáš Fojtík, irodalmi kritikus, Prága)

Ezért a művéért kapta az elismeréseket. PL. Angela Merkeltől.
Magyarul is megjelent.
@Rodeo36: azt csípem benned, te kanadai migráncs, hogy kb. ott maradtál a komolyzenéddel és iljicseddel együtt a 19-20. században. gyenge vagy, mint gábrielben az őszinteség.
@Gábris szomszéd: ah, bújjál rodeo seggébe, majd talán megpróbál megvédeni az öreg komcsi. oly szépek vagytok együtt.
@parti_giano:

nézegesd inkább a görényeidet! több örömed lesz bennük.
@Rodeo36: még jó, hogy te nem migráns vagy, Csiribá'... csak egy hazátlan senkiházy (moszkoviták használják az "y"-t?... vagy senkiházovát írjak?... igen, nőnemű... )
@Gábris szomszéd: micsoda kis gyáva patkány vagy, te magyarok szégyene
@Gábris szomszéd: nem vagy tisztában a "lemenni kutyába" jelentésével fostalicska...
@Eszter jött: Igen és ezek uzán nem írhat igazat vagy olyat, amivel egyet lehet érteni. Stimmt köszi.;)
@habakuk000: Na már filmesztéta is lettél hevesiek gyöngye? ;)
@parti_giano: Ahh szopjad szőr faszát es bújjál te is ilyen-olyan lyukakba. Biztos különb vagy tőle. ;)
Fostalicska tereprallizik... vagy rodeózik... nem cérna, hajókötél szakadt el... most nem lesznek kismadarak assisiből?:-)...
@Sir Bates dö Hól: Elég naiv bagetthuszár vagy ha azt hiszed, hogy egy hozzád hasonló dupla nulla, bármiben is befolyásolhatna. ;) Ahogy nyilván nálad sem szokott ekszakadni a cérna és megszokásból anyázol.
@parti_giano:

Nono! Aki szereti a saját farkát, az ilyenekkel még csak nem is példázódik. Még majd beteljesül.:D
@Gábris szomszéd: el kéne vinni téged Velencébe, bepakolni hosszú pórázra a Guggenheim udvarába, teszem azt Yoko Ono fája mellé, - ott nap is van, árnyék is - ott mutogatni, mint egy emberformájú svábbogarat. Bár, a sok kép visítva tépné le magát a köteleiről megérezve a közelséged.

Te fogadjunk, nem érted, miért is patkányoztalak le.
@Gábris szomszéd: cucumalac, hol hivatkoztan bates-ra? ne légy már ilyen puhafaszú. kemenyebben rodeo seggébből, majd kimos a stadalax.
@habakuk000: Már, hogy ne érteném ezért is furcsa, de itt már semmin nem csodálkozom, így rajtad se.
@Gábris szomszéd: nem megszokásból, tudatosan, előre megfontoltan...
@parti_giano: Hülye vagy megint és nem figyelsz. Kurvára nem mondtam olyat, hogy te Bates-re hivatkotál volna. Csupán arra válaszoltam, hogy szerinted én Rodeo seggében vagyok. Ezzel paralel, hogy te meg akkor egyéb kommentelők faszát szopogatod. Mit nem értesz ezen? :)
@Gábris szomszéd:

Tudod Gábris, nagyon nevetséges ez a görcsös erőlködés, ahogy folyamatosan alá akarod támasztani az igazságod.
Mindenféle háttérismeret nélkül hozol ide véleményeket. Egyik héten Ficot élteted, mert azt mondja, amit hallani akarsz, pár napon belül támadod, mint jogtiprót.
Most Banášt isteníted Merkenek írt levele miatt. Aki egy jó tollú író, de ez nem menti fel a kommunista rendszerben elkövetett bűnei alól.
Majdnem 20 évig volt ügynök. Mint az akkori külügyminisztérium munkatársa, sajtóattaséja, folyamatosan jelentett a külföldi, belföldi újságírókról, kollégáiról.
Mióta szimpatizálsz a kommunistákkal?
@Sir Bates dö Hól: Mondjuk az még jobb ha valaki előre megfontoltan hülye és gonosz, de persze közben a világ lelkiismeretének gondolja és hirdeti magát, aki pluszbónuszként még a helyi többször lefektetett szabályokat sem tartja be.
@Gábris szomszéd: nem tudom nem észrevenni, hogy sűrűn emlegeted a "fasz", "szopni" és "geci" kifejezéseket... a pavlovi-reflex mire indult be: putyinra vagy a sekrestyére?...
@Eszter jött: Szerintem az még görcsösebb erőlködés nálad, hogy nem a véleményét cáfolod, hanem a jól bevett véleményterrorista módszer szerint gyorsan hitelteleníteni próbálod.
Nyilván Merkel kancellár is azért dicsérte meg az írói munkásságát 2011-ben, mert nem nőt fel hozzád emberségben és nem kérdezte meg tőled, hogyan írhat méltató levelet egy volt kommunistának? :)

Te miért szereted egyébként a képmutató és álszent naivitást?
@Gábris szomszéd: te, kis agybagyenge, csak a mai napon, hányszor nyomorgattad magad elé rodeot. mondjuk, hivatkozási alapnak is röhejes.
@Sir Bates dö Hól: Semmivel sem jobban indult be, mint neked a drogokra vagy az arabfaszra.
@Rodeo36: te is elmehetsz a búspicsába, attól hogy leugatnak az oroszok miatt, nem kéne egy lapostetyűvel szolidárisnak lenned

amúgy senki nem tagadja, hogy zsidó kézben van, na és? ez feljogosít vadmarhának lenni?
@parti_giano: Nyilván azért mert te vagy szőr, igazán "értékes" hivatkozási alapok vagytok. :)
@habakuk000: Amúgy neked mi a bajod az iráni filmekkel? :)
@Gábris szomszéd: gyáva paraszt ne terelj, a te aljas megszólalásodról van szó, nem zsüriről, filmről, de ezt állítólag te is tudod

ilyan büdös vadmarhát mint te a világ nem látott.

van egy jó hír, örülni lehetne, nagyon örülni, erre megjelensz és csak a hányinger ezerrel

szégyelld magad Angyal, szégyelld magad
@Gábris szomszéd: én nem szoktam tahósítani, de most kinyomlak nyomorult szemétláda
@Gábris szomszéd: az, hogy ki és mit fektet le, s az mennyire bír weberi értelemben legitimációval, s a fentieket ki hágja át, az egy érdekes eszmecsere lehetne... már olyannal, aki rendelkezik a diszkusszióhoz minimálisan szükséges alappal... retard gravitált kibicek persze zsidózhatnak is helyette...
@habakuk000: Mivel továbbra is csak össze-vissza hadoválsz, minden konkrétum nélkül, így egyéb kérdésekben te is nyugodtan fordulhatsz orvosodhoz és gyógyszerészedhez.
@Gábris szomszéd: ez nagy válasz volt. nem kell neked orvos vagy gyógyszerész, van neked barsi atyád.
@Gábris szomszéd:

Ezek tények, nem hiteltelenítés. Szlovákiában az ügynökök aktáit a feldolgozás sorrendjében hozzák nyilvánosságra.
Az ő aktáit 15537 és 39641 szám alatt iktatták, annó.
@Eszter jött: Baszd le gyorsan Merkelt is, hogyan levelezhet és írhat személyes méltató levelet, bármilyen témában is egy ilyen emberrel. :)
@Gábris szomszéd: én sosem írtam le azt: "arabfasz"... velük mi bajod van?... a palesztinok is arabok... és megérkeztél a zsákutcába...
@Eszter jött: hiteltelenítés.

A Merkelnek írt levéljez semmi köze a számaidnak.

ficon sem háborodsz fel, mert tudod hová tenni.

van egy olyan blog, aminek a címe "kettős mérce."
@Sir Bates dö Hól: Nézd szarjankó megint visszakanyarodtunk az alapokhoz. Te előkaptad a zsidózós kártyát, ami után ugye te mint az "emberiség megmentője" feljogosítva érzed magad arra, hogy lemenj ismét kutyába.
Az már kurvára nem zavar, hogy nem zsidóztam, csak tényeket közöltem. PLd. pont ugyanazokat, amiket mondjuk Marlon Brando is, aki szép kereken és érthetően elmesélte, kik dominálnak Hollywoodban. Nyilván ő nem látott bele az amcsi filmiparba sem, nem úgy mint te a blog esze és parancsnoki helikoptere.

Szóval folyamatosan hazudsz velem kapcsolatban és még malagyecnek is hiszed magad közben.
@Sir Bates dö Hól: Miért kéne leírnod valamit, amire beindulsz? De persze én vagyok zsákutcában, te meg bölcs észként most is épp franciául tanulsz. :)
@parti_giano: hát, tavaly még nyomatta a linket: putyin, mint a keresztény európa utolsó reménye, mint a hit védőbástyája...
@Sir Bates dö Hól: Arról nem is beszélve, hogy csak a hozzád hasonló hülyék hiszik azt, hogy zsidózás lenne azt rögzíteni, hogy ők dominálnak hollywoodban. Pluszbónusz, hogy ezt az érintettek amúgy is büszkén vallják és nem is picsognak miatta úgy, mint te vagy a többi műmájer itt a blogon.:)
@Gábris szomszéd: valami minimális kohéziót nem akartál volna a kommentedbe?...

(s még mindig nincs este... )
@Sir Bates dö Hól: Az összetartó erő az te vagy itt nem? :)
@habakuk000:

Akkor legyen hiteltelenítés.
Most már boldog vagy?
Először s szlovák közvélemény reakciójára voltál kíváncsi. Hoztam linket, figyelembe sem vetted. Az sem volt jó.
Aztán az én véleményemet kérted, megírtam.
Abban is csak a kettős mércét látod, bele sem kérdeztél.
Az sem jó.
Most az ügyiratszámba is belekötsz.

Jó, legyen kettős mérce. Legyen hiteltelenítés.
De van egy kérdésem.
Ha ennyire nem viseled el a tiédtől különböző véleményt, miért ágálsz folyamatosan az általad vélt "fősodor" ellen, itt a blogon?

Ez nem véleményterrorizmus?
Vagy egyetértek veletek akaratom ellenére, vagy hülye vagyok / finoman fogalmazva naiv, tiszta, emberséges /.
@Eszter jött: Merkel micsoda, ha egy ügynökkel egyáltalán szóba áll? :)
@habakuk000: ne csodálkozz. neki pluszbónusz még egy ficoja is van, aki megpróbál beledumálni az életébe. orbán meg már az ágyából pislog.
hülyén néztem, mikor mondták nekem csallóközi őslakosok, hogy "ti, magyarok". most már pedzem valahol.
@Gábris szomszéd:

"_ Merkel micsoda, ha egy ügynökkel egyáltalán szóba áll? :)_"

Angela Merkel kancellár.
te meg fostalicska... amit itten tologatnak, hogy körösztatyádat idézzem.

és! :)
@Eszter jött: Szia!

I'gaz ez?:)

Lackfi János: A nőci, ha negyven

A nőci, ha negyven, még gondos a sminkje,
a nőci, ha negyven, aligha riszál,
a nőci, ha negyven, már taxikat int le,
és áll körülötte az éjjeli bál.

A nőci, ha negyven, a ráncai szépek,
és lányos a lába, hisz fitneszezik,
ügyel vonalak, szinek egyvelegére,
és ötletes öltözetek övezik.

A nőci, ha negyven, még beste a teste,
a lánya kamasz, vele harcol erőst,
még könnyeden ébred, elalszik az este,
s útjára bocsátja a reggeli hőst.

A nőci, ha negyven, beszéde a pajzsa,
és rendezi vígan a környezetét,
már bomlik előtte jövő kusza rajza,
s múltjáról is egyre kitisztul a kép.

A nőci, ha negyven, biztos hely az űrben,
vevő a humorra, de el nem alél,
bár vágyai vannak, nem vágyik el innen,
nem húzza a csőbe a szoknyapecér.

A nőci, ha negyven, savanyíthat uborkát,
hümmögve idézed a gondolatát,
és összedob este egy isteni tortát,
és rendezi újra zilált csapatát.

A nőci, ha negyven, már támasz a bajban,
körötte pörögnek a lét körei,
és úgy megy az utcán, mint penge a vajban,
s nem bánja, ha medve, ki átöleli.
@Gábris szomszéd: megjegyzem, pont a hozzád hasonló fostalicskák miatt nem lehet semmit sem se meg-, se kibeszélni...
@Sir Bates dö Hól: Meg a hozzád hasonló drogos gecik miatt, akik azt hiszik mások a fostalicskák.
Amúgy nyugodtan kitárgyalhatod, hogy mondjuk Brando szerinted nem ismerte annyira az amerikai filmipart mint te. Mi tart vissza?
@jaegtoer: A jeges macik meg rád szarnak. :)
@Eszter jött: mondtam olyat, hogy érts velem egyet? nem nagyon emlékszem rá

megértettem, tudomásul vettem a véleményedet. nem földrajz lecke ez, hogy belekérdezzek

akkor most el kéne dönteni, hogy bele sem kérdeztem vagy belekötöttem és véleményterrorista vagyok, a kettő egyszerre nem egyszerű

az emberséges nálam pozitív jelző, s végképp nem a hülye szinonímája

biztosan kellemesebb lenne folyamatosan egymás nagyszerűségét dicsérni, ugyanakkor unalmas és előbb-utóbb hazug

az, hogy másképp látom a világot, nem azt jelenti, hogy nem viselem el mások véleményét

ennek a lábszagú svábbogárnak is elviselem - sokakkal ellentétben, ebben van komoly vitám a "fősodorral"- kivéve a maihoz hasonló elfogadhatatlan akciója, erre szerintem korrekten ment is részemről a reakció

szóval tarts ki Eszter a véleményed mellett, ha úgy gondolod, hogy azok helyesek, s ne légy letörve, ha más másként vélekedik, legfeljebb átgondolod van-e valami igazsága a másik félnek, nagy valószínűséggel rá is hatsz a mondókáddal
@parti_giano: mi az a stadalax vagy mi a franc? nem válaszoltál
@gazoló: szerintem elalél, és simán csőbe húzza a szoknyapecér, egyébként stimmel
@habakuk000: francba a guglival, barátom. a nőt is házhoz vigyem?

hashajtó. türelmetlen próféta.

www.egeszsegkalauz.hu/termekek/stadalax-5-mg-bevont-tabletta-8994.html
@Gábris szomszéd: brando -helytelenül, hisz az oscarral nem jár ész együtt- a "zsidó" kifejezést a "cionista" szinonimájaként használta, te idióta... mondtam, egy belépő-falatnak kevés vagy...
@parti_giano: igaz, beszélgethetnék a guglival is, mennyivel okosabb lennék, mondanám a, ő mondaná a,

nem is így van: kipróbáltam, én mondtam a, ő mondta agrometeorológia, basszus, még a gugli is okosabb és válsztékosabb:(
@habakuk000: nem létezik "fősodor"... csak a felegyenesedett majmok minimuma:-)... sz'tem:-)...
@Sir Bates dö Hól: most minek állsz szóba a ganéjjal? veled legalizálja a baromságát

bizony isten nem értelek
@Sir Bates dö Hól: ok, csak Eszter elkeseredett, hogy nem bálványozom, azért reagáltam így, tényleg nincs
@habakuk000: akkor nagyon örülök, hogy segíthettem. d:
hallod, te sem vagy egy egyszerü alak. mégis csíplek.
@habakuk000: el sem merem képzelni, hogy esztert bálványozod. ne légy már ilyen perverz.
@Sir Bates dö Hól: Mint ahogy neked sem jár ész, függetlenül attól, hogy faszságokat írogatsz ide. :)
Olyan apróságról már nem is beszélve, hogy ismét hazudsz mint a vízfolyás. Nem emlegetett cionizmust.

"Amikor azonban 1996-ban Larry King műsorában kifejtette, hogy „Hollywoodot a zsidók irányítják, Hollywood a zsidóké”, és a zsidóknak nagyobb érdeklődést kellene mutatniuk a szenvedők iránt".
@Sir Bates dö Hól: beszélsz már franciául?

holnap én megpróbálok svédül
@Gábris szomszéd: +1: már többször leírtam: a fű, a gomba a nagy teremtő által adatott, azért, hogy éljek vele... van, ahol az alkoholfogyasztás tabu, van ahol a disznó- vagy marhahús... (a gecit betudom annak, hogy mindhárom generáció családodban negligál, s ìgy vezeted le frusztrációd, mivel a fröccsöntött és világító, kínai gyártású istenujja nem vibrál, a mein kampfod meg nem bírja a vazelint... a sztalin-papírnehezéket most hagynám...)... sz'al, én nem tiltakozom a "drogos" ellen, te miért nem vállalod a fostalicskát?...

OFF
nem lehetne csak egy fél-analfabétát ide beosztani, kedves jobbikos vezető?

ON
@parti_giano:

Azért csíphetné jobban is, mert így hatástalan.
@Sir Bates dö Hól: huh, akkor nem csak nekem az érzésem, hogy kihívásokkal küszködik a betük szavakká formálása terén.
@Gábris szomszéd:

A svalbárdi demokráciának is megvannak a nem reklámozott externáliái. De! nem biztos, hogy -40 Celsius fokban hátrány! Lehet, hogy kiváltság.
@jaegtoer: ne izélj már,az szadizmus volna.

:(( hogy mit kell ezeknek a lökötteknek magyaráznom, persze, fizettség nélkül.
@habakuk000: ad1) nem állok vele szóba, bolhát táncoltatok; ad2) mert geci vagyok:-)...
@Gábris szomszéd: a pártba felvételi követelmény már egy tőmondat értelmezésére való abszolút képtelenség?... nem csodálom, hogy az összetett mondat szerintetek az ördögtől való... de azt azért érted remélem, hogy: bazd meg az anyádat!... ha nem, használd a guglit...
@parti_giano:

Mert Kegyed egy érző lélek, csak a görényei mögé bújva lópokrócot lóbál, pedig abál, hogy szinte bölnök-öt esetleg mércsész-t szintetizál.
@habakuk000: attól függ, hogy mit takar számodra a "beszélsz"?...
(rendőrségen többször voltam már aláíró tolmács: francia-lengyel, francia-román, francia-szerb viszonylatban:-)... sz'tem egyik nyelvet sem beszélem... legalábbis aszerint, amit én egy nyelv bírása alatt értek... )
@Sir Bates dö Hól: ebben tökéletesen egyetértünk, főleg az ad2-ben

Eszter, Eszter, látod, van százszázalékos egyetértés is a fősodorral
van nekem lelkem..
@parti_giano: a mágikus kicsi jelek titkait csak a beavatottak -mintegy 3mrd földi lény- előtt fedik fel magukat... ő nem tartozik közéjük...
@habakuk000: akkor te is geci vagy, csabagyöngye:-)...
@parti_giano:

" hogy mit kell ezeknek a lökötteknek magyaráznom, persze, fizettség nélkül."

Miért? Ígérte valaki, hogy a ner-ben megéri görény(tartó) bölcsésznek lenni? Kiéve néhányat persze.
@parti_giano:

"(...) persze, fizetség nélkül."

Hogy hogy fizetség nélkül?! Isten fizesse meg!
na, megjött a liberális banda. a poénokat a nyitott ablakon hányhatom, hatástalan, csak a véres valóság.
@parti_giano:

Már nehogy az én hibámnak rója fel, hogy isten szolgái adósságspirálba hajszolták az Urat?!
@jaegtoer: oszt az a fránya hierarchia? az mondjuk elgondolkoztat, hogy kétezer éve gondol egyet, küld egy mukit váltságdíjként, aztán vizkereszt, vagy amit akartok.
@parti_giano: görény... bár :-), de akkor is...
@parti_giano:

Nem mondja?! és akkor most ki a soros? Mert a Gyuri bácsi már túlkoros lett.
@Orica Középföldi:

Ezek a nemzet gerince. Csak a fejlődési stádiumuk a gerinchúrosok törzsébe illeszkedik. Milyen lehet a többi hat?
@parti_giano: @jaegtoer:

Igen, ijesztő. Ezért is szakadt el ma a cérna nálam.
@Orica Középföldi:

Persze! Úgy kell Magának. Laci bácsi már rég megmondta, vegyünk egy kötelet, [a cérna ide nem lesz elég, csak senki nem értette ( szerk. megjegyzése)]
@habakuk000:
kukika, (avagy p'öcsi) csak nem arra vetemedtél, hogy megszabd ki mit és miért mondhat a gyíkon?

látom nem vagy egyedűl, erre szoktam volt mondani, hogy sok liba sokat fosik, a zeszti aki nem a tartalmat hanem a meszelt falat nézi, a sírbatesz drogzabáló, a parti dzsáló kakukkfő jellegő papucsállatka... mondd ti mind assziszitek, hogy attól, hogy hangosan ordibáltok igaztalan de aljas személyeskedést attól ti valakikké váltok?

nagyon tévedtek, rohadt pudvás irígy levédiabasznádiak vagytok, miattatok tart ott ez a levédiabasznád ahol tart mert ti még léteztek ...nagy kár, nélkületek lehet, hogy a Nap is kisütne? és mindenkinek egyformán jutna napfény

egyébként -ha lesavazod a nyelved előtte- kinyalhatod a kis popsimat

brühüyyy

kkk

ja és attól mert te is egy agyament senki vagy csak nem képzeled hogy valamibe is veszlek??? senkiházi
@Sir Bates dö Hól: Hozzászólásod ismét hemzseg a szokásos baromságoktól és szánalmas prekoncepcióktól. Se Mein Kampfom se sztálin nehezékem nincs. A drogos geci ellen meg szép hogy nem "tiltakozol" hiszen az vagy. Ja és baszd meg te az anyádat, fakultatíve lehet guglival is.
@Orica Középföldi: Eléggé szőrős stílúsúak a kommentek.
@Sir Bates dö Hól: Semjén egy ökör, kb. akkora mint Boróka, aki szintén nem tud semmilyen jó hírrel szolgálni.
@Orica Középföldi: éééreztem:-)... csak felkerül előbb-utóbb az egész cikk...
@Rodeo36: szóval "i"-vel írod, Csiribá'...
@Gábris szomszéd: megfontolás tárgyává teszem felvetésed... a tied már nekem is megvolt, sógor...
@Gábris szomszéd: ezek szerint a fröccsöntött és világító, kínai gyártású istenujja viszont ott figyel a sublódon...
@Sir Bates dö Hól: Igen az ott van a Mein Kampf és a sztálin nehezék helye mellett a polcon, ahogy elhagynák azon innen a szoba szélsőjobb sarkában.
@Gábris szomszéd: esetleg egy önálló gondolat? ah, hagyjuk, neked még a bibliát is képekkel magyarázzák.
@Gábris szomszéd: "ahogy elhagynák azon innen a szoba szélsőjobb sarkában."

na, ehhez elhasználnám mind a három segìtségem...:-DDDD
@habakuk000: Pedig holt biztos, hogyha Nemesjeles netán a délvidéki mészárlásról, Shlomo Morel ártatlan áldozatairól vagy netán a drezdai teljesen elégő áldozatról csinálna egy átütő erejű eposzt, meg lenne ismét az arany bolygó. :)
Bíztatom is a művész urat és endivajnát, hogy toljanak majd pénzt hasonlóan érdekes témákba is. Addig kell ütni a vasat míg meleg.
@Sir Bates dö Hól: Ahhoz még sokkal jobban kellene viselkedned.

Közben nézd csak mit találtam?

"Jó lenne leszokni arról, hogy úgy véljük: a másik nem gondolhatja azt, amit gondol, ha baloldali vagy jobboldali, akkor ezt vagy azt kell gondolnia – véli Ablonczy Balázs"

hvg.hu/kultura/20160111_Budapesten_annyi_emlektabla_van_mint_Lon
@parti_giano: Hát az dicsőséges volt, mi pedig ugye állandóan siránkozó szarmagyarok vagyunk, úgyhogy maradjunk csak a lehangoló és tragikus események megörökítésén.
@parti_giano: Nem mivel az dicsőséges mi meg ugye állandóan siránkozó szarmagyarok vagyunk. Szóval maradjunk csak a komor és tragikus témáknál.
@Gábris szomszéd: én sosem mondam, hogy ne gondolhatnád azt... én azt mondtam, egy bigott kretén fostalicska vagy...
@Sir Bates dö Hól: Akkor visszatérve a vita kiindulási pontjára. Én csak rögzítettem a tényeket, amely egyáltalán nem zsidózás, hanem ténymegállapítás volt. (kik uralják hollywoodot) Azon pedig semmi meglepő sincs, ha ők a saját témáikat jobban díjazzák, hiszen minden szentnek maga felé hajlik a keze, hát még nekik. :)

Továbbra is elutasítom, hogy bárkit a származása alapján ítéljünk meg vagy csupán azért, aminek született. Persze tudom, hogy ez itt továbbra is csak falrahányt borsó marad, nálad meg pláne.
@gazoló:

Hát rég voltam negyven. Talán így volt, nem gondolkodom visszafelé.

Ez viszont így van. Tudom. ))

Szabó T. Anna: A férfi akkor férfi

A férfi akkor férfi, hogyha lelkes,
ha táncra kész, de rögtön nem rohan -
előbb pár lépést a nőtől is elles,
mert hasznát veszi egyszer biztosan.

A férfi akkor férfi, hogyha bírja
az ugratást – de nem ugráltatod,
mert az életét saját maga írja,
és nem úgy fütyül, ahogy akarod.

Az okos érvre mindig kész a férfi,
és hoztok együtt új törvényeket,
mert amit mondasz, nemcsak hallja: érti,
és engedhetsz is, hisz ő is neked.

A férfi mindig tisztán látja célját,
de nem gátolja a te célodat,
a vak és önző törtetésen túllát -
egymásnak dőltök: ő is támogat.

A férfi akkor férfi, ha nem gyáva
szívvel érteni másokat s magát,
ha magán át a te arcod is látja,
mert te is látod őt magadon át.

A férfi képes hallgatni a csendet,
és hordozni a legbelső magányt,
és meglátni a profánt és a szentet
a tiszta s torz tükörben egyaránt.

A férfi...? Ez csak szó. Csak puszta ketrec.
A férfi: ember. Más törvénye nincs.
Akkor kimondom, itt nincs már több kecmec,
hogy nem a pénisz teszi. A gerinc.
@Gábris szomszéd:
hab a tortán:
kanadaihirlap.com/2016/01/11/a-new-york-i-magyar-fokonzul-szerint-pszichologiai-kezelesre-szorulnak-azok-aki-orbant-biraljak/

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kár hogy nem kanadába accreditálták, már megkerestem volna a sunyi fideszaparaszt pofáját néhány ökölcsapással
@Rodeo36: Miért nem ruccansz át egy hétvégére a nagyalmába? :)
@Gábris szomszéd:
hogy az NYPD engem és négernek nézzen...olyan rothadó almaszag terjeng arraeflé a kuminelvtárs bűzét észre sem lehet venni

jön még kutyára dér

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk
lehet, hogy írok neki?

mondd ma mit ettek a gyíkok??? romlott húst vagy szart? olyan bűz terjeng nem győzök szellőztetni a habakaki, partijani, sírbatesz és a zeszti a vén liba és akkor még orica a főnökük mint boszorkány vagy vámpír lebeg a fejeik felett keresztűl kasúl meg is vannak hibbanva alaposan
@Rodeo36: Egy főkonzul nagy eséllyel felétek is mehet majd. Lehet akkor tudnál neki válaszolni személyesen is.
Jó hangulatú nap volt a mai. Sikerült mndent jól kibeszélni. :)
@habakuk000:

@parti_giano:

Fijjug! Le lehet szállni rólam! Nagyon ügyesen kezelem az öntöttvas palacsintasütőm.
"A posztmodern új generációs dzsihadista nyugatra érkezik, piál, bulizik, diszkóba jár, akár még drogozik, vagy bandázik is a gettóban. De a helyét nem találja sehol. Aztán egyszer csak rátalál az eredeti üzenetéből teljesen kicsavart, végletekig leegyszerűsített "vallás", és innentől kezdve egyetlen célja, hogy saját vakvágányra futott,üres, értelmetlen életéért bosszút álljon.
A "hitetlen" keresztény, vagy a normális (szerinte hitehagyott, "tákfiri") muszlim csak a célpont, amelyen levezetheti frusztrációját.

A most Európába özönlő tömeg döntő többsége meg sem fogja közelíteni azt az álmodott jólétet, amiért a poklok poklát megjárta az idevezető úton. Megfelelő képzettség, nyelvismeret, és így megélhetés híján nagyon sokan fognak a bekattant tunéziai fickó sorsára jutni. A hajléktalan, drogos, félbűnöző nyomorultakat aztán tárt karokkal várja majd az a 200 mecset, amelyet a szélsőséges iszlamista szellemi narkó legnagyobb dílere, Szaúd-Arábia épít Európában..."

alfahir.hu/na_ezert_noveli_a_terrorveszelyt_a_migransaradat
- Wow?
- Wow.
- Árpi! Mi a tököm az, hogy "wow"?
- Hát, amerikaiul így mondják, hogy "tyű!".
- Tyű?
- Vagy "ejha!".
- Értem. És miért ne írhatnám, hogy "tyű"?
- Így trendibb.
- Árpi! Biztos, hogy tudod te, mi a trendi?
- Nézz csak rám, Főnök!
- Pont azért kérdezem. Na, mindegy. Szóval Arany Glóbusz. Nem felhőtlen az örömöm.
- De dicsérhetjük az Andyt.
- Odáig rendben. Jó film lenne ez, ha például Trianonról szólna, és nem lennének benne zsidók.
- Majd csinálunk olyat is.
- Az nem fog nyerni.
- Majd csinálunk neki fesztivált, és azon nyerni fog.
- Jó. Ezt a Fekete Gyuri lerendezi a Kerényivel. Szóval akkor kifejezem elismerésem Andynek, hogy olyan filmtámogatási rendszert alakított ki, amely utat nyit a tehetségeknek?
- Bizony. És azután Andy majd kifejezi elismerését neked, Főnök, amiért olyan rendszert alakítottál ki, amiben ő olyan filmtámogatási rendszert alakíthatott ki, amely utat nyit a tehetségeknek.
- Wow, Árpi! Wow!

Konok Péter
@Gábris szomszéd:
figyeld a szaúdi és vele kapcsolatos legújabb eseményeket...
érdekes helyzet alakúlgat, a süsüasárkány iránpártivá vált ha a szaudiak így folytattyák

még kissé bonyolúlt nem a kállai kettős de legalább francia négyes

kkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

és az olajárak zuhannak, majd homokot fog exportálni a szaúdi royál flösch???
Nemes Jeles és az Arany Glóbusz. Gratulálok! Bevonultál a hírességek csarnokába. Csíííííííz!

www.youtube.com/watch?v=fh5sMqleU-4
@Gábris szomszéd: meg a kurva anyád, beszari fostalicska...
@Pantagruel:
nemes jeles jeleskedhetett volna a puszták kivert népéről is (úgymint levédiabasznád állandóan jobban telejesít pláne ha jól választyák meg a ráció t és az educacionis kimarad végleg belőle)

és akkor kaphatott volna kivert pléh gombócot ezüstözve lila lankadt faszban csak a zálcázás miatt...

és kumin főparaszt elvtárs a fidexkft-ből írhatta volna a nekrofiliát a zárpinak hogy beaggya főninek reggelire

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

de még sokkal jobb lett volna rejtett kamerás baltimori néger simogatást amint 8 rendőr simogat egy árva négert, nehogy elessen a film címe: vidám napok baltimor alsón
@Sir Bates dö Hól:
mondd nekem te sírból feltört, mijalófasz bajod is van a Gábris-sal? csak nem bele vagy esve és ez a szerelmi vallomásod??? tudod bizonyos szexuális aberrációk nagymértékű durvasággal vannak leplezve ...ez bagettlandon is igaz!!!!

egyébként tucc lágy és omlós is lenni vagy csak ilyen fagyos kutyaszar?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: de akár a juharlevélbe szakadt honmentők identitászavaráról. kurva jó szentimentalista téma lenne.
@Eszter jött: DDD

Tájákozatlan vagyok,azt gondoltam,hogy az 'ötvenesket tekered Te is a 'bé oldalon:))

www.youtube.com/watch?v=zAUm9qGrm14
@parti_giano:
a te "genitaliásoddal" csodálatos lenne, csináld meg

a zavar biztos!!!

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@gazoló:

Jó reggelt!

Remélem látod, hogy a vicceskedésed milyen lélekzabáló fóbiát gerjesztett humortalan talajon.

Na, vigaszul egy hozzád illő vers:

www.facebook.com/lackfi/photos/a.377510685710427.1073741828.377461129048716/774919935969498/?type=3&theater
@Sir Bates dö Hól: Miután kihánytad magad, neked is jó reggelt! :)
@Rodeo36: Egy kis röhögény. :)))

"Piréz kollégával konzultálva – mi reakciósok – egy eltérő megoldást javaslunk. Olyat, melyet a széleskörű történeti tapasztalat már sokszorosan igazolt. Javaslatunk szerint, a migránsok szállásai környékén, a hadtörténet során oly jól bevált tábori bordélyházak hálózatát kéne létrehozni. Ez az eljárás számos előnnyel jár. Mindenekelőtt csökkentené a migránsok késztetését a helyi lányok, asszonyok vegzálására. A levezetett feszültség a legjobb feszültség. Másrészről a javasolt intézkedés fellendíti a helyi szolgáltató ipart, különösebb szakképzettséget nem igénylő munkahelyeket teremt és adóival segít kigazdálkodni a migránsok eltartásának jelentős pénzügyi terheit.

A SZOLGÁLTATÁSOKAT TERMÉSZETESEN A CÉLKÖZÖNSÉG IGÉNYEIHEZ ALAKÍTANÁNK. LENNE PÉLDÁUL HÁREM, LEHETNE KECSKÉVEL IS VAGY AZ AKTUST VÉGIGNÉZNÉ EGY TEVE AZ ABLAKON.
Végezetül csak félve jegyzem meg, hogy talán mindezen költséges, kétséges és bonyolult eljárások mellőzhetőek lennének, ha nem lennének itt ezek az emberek. Ha mindezen gondokkal és problémákkal talán otthon néznének szembe, a saját költségükön."

aristo.pestisracok.hu/a-megoldasokrol-2/
@Pantagruel:

már tegnap azzal indítottál, hogy ne essünk egymás torkának a film kapcsán...

tudod, roppant szomorú vagyok, mert nem a film kapcsán megy a hirig.

emlékeim szerint a Sorstalanságnál is ez volt, hogy még nem is látták, olvasták, már szeméttel, szennyel borítottak mindent a szólásszabadság nevében.
ellenben a nagy magyar lélekkel megáldott íróink, művészeink képtelenek egy olyan művet, forgatókönyvet letenni az asztalra - milliárdokért - ami nemzetközi érdeklődést váltana ki.
ha nem megy a történelmi vonalon, talán meg kellene esetleg egy új Körhintát alkotni a mai viszonyainkról. ja az nem megy?
akkor köpködjünk mert zsidó témához mert nyúlni valaki és még elismerést is szerzett munkájával.

emlékeim szerint nagy hatalom volt magyarok kezében Hollywoodban egykor!
már akkor is kiírták állítólag a bejárathoz: nem elég, hogy magyar vagy. tudnod is kell valamit.
és láss csodát. nem tudtak egy nyanvadt Aranyglóbuszt sem szerezni eddig...
fura az élet.
@Gábris szomszéd: ez a hányás tetszik, mi? falod is rendesen!
@guma: A pontosítás kedvéért. :)

"Eközben a Vajna által irányított Filmalapnál elutasították az alábbi témákat: Toldi, Bethlen István, Munkácsy Mihály, Tisza István, Hunyadi Mátyás, Hunyadi János, a Kuruc kor stb. Kapott viszont pénzt a Salamon király legendája, ez izraeli-magyar koprodukcióban valósul meg. Holokauszt-témában támogatást nyert: A nagy füzet, Saul fia, Hajnali láz, Soul exodus, Hazatérés. Emellett a homoszexualitást bemutató filmek közül: Coming out, Viharsarok, Swing. Na és persze a Veszettek c. "Gárda-film" is kapott összesen egymilliárdot, hogy aztán totális bukás legyen a "produkció" - ami viszont legalább tényleg magyar volt, örülhetünk, "wow"!" :)
@Rodeo36: tudod mit: neked is a kurva anyád, ha nem érted, ha érted,akkor meg azért...
@gazoló:

Szia! )))

A negyvenesek B oldalát tekerem.

Moretti Gemma: Vigyáznak rád

A napra bíztalak:
forró szívében megmártva magad
legyél erős, tiszta és nem sebezhető,
óvd amit szeretsz, és ne feledd
ami jó és emberi, az mindig érthető.

A holdat is megkérlelem,
ha sötétbe süllyed a világ,
legyen álomba mesélő dajka,
égre festett, hajnalig fénylő virág.

Rábízlak a csillagokra is:
vigyázzák álomképed
ha alszol, szőjenek szivárványt
szíved fölé,
s a reggel kék függönye mögé bújva
lessék, köszöntsék ébredésed.
@Gábris szomszéd: de az is lehetne megoldás, hogy megtanultok írni-olvasni... aristo nevű fostalicskával az élen... mondjuk a kecske az bejönne anyádnak is, nem...
@Sir Bates dö Hól: Na töröld meg szépen a szád és hányjál tovább.
@Sir Bates dö Hól:

akkó' most nekemnagyhírtelen ilyen anyám lett?

osszuk meg a fele a tied

hogy lehetne téged megérteni mikor én még sohasem drogoztam

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: ippeg itt az ideje, hogy kipróbáld... a bicikliző elefántok és oingvinek igen érdekesek...
@Eszter jött: lenne vagy az? én is lennék szikla az úton,de nem vagyok
oké, nem gólya volt... cigogne volt...
@PeniValdes:

Abból indultam ki, hogy az o és p betű egymás mellett van a billentyűzeten. De nincs szabad bejárásom Sir álomképeibe, így ez is csak feltételezés marad.
Szikla még mindig jobb mint a macska.
@Eszter jött: ismered az érzést mikor álmodsz,de közben érzed az ágyat?
@PeniValdes:

talán. csak homályosan emlékezem az álmaimra.
@PeniValdes:

minden éjjel álmodom. csak a visszatérőkre emlékszem kristálytisztán.
@PeniValdes:

az nekem is megvan.
egyszer kinyílt előttem egy hatalmas aranymandala. na, az emlékezetes volt.
@Eszter jött:

Arra is emléxel,hogy ott lógok szemben a fán?:))
@Eszter jött: állandóan lekésem álmomban a London-New York járatot
@Eszter jött:
a "revenante" az a német Doppelgänger -nek felel meg>>>
Doppelgänger (Loudspeaker.svg? pronúncia), segundo as lendas germânicas de onde provém, é um monstro ou ser fantástico que tem o dom de representar uma cópia idêntica de uma pessoa que ele escolhe ou que passa a acompanhar, o que hipoteticamente pode significar que cada pessoa tem o seu próprio.

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk

kellemes repüléseid lehetnek mitszecc???
@Orica Középföldi:

Kedves vers,'eszméletlen jó erre ébredni,kösz!

Mi lenne ha nem lennétek 'gyíknők:)
..............

www.youtube.com/watch?v=yNAFeCLDSgE
@PeniValdes:

'Mijafacnak ennyi 'éxer ennek a rusnyaságnak:))
@PeniValdes:

A'sztemm szingli a dög,mer jól megadóztatnám:)
@gazoló:

:)))
az a macskáim helye.
@PeniValdes:

van egy visszatérő nyomasztó álmom. idegenben vagyok és nem tudok hazajutni. lekések minden buszt, vonatot. csak bolyongok egy ismeretlen városban.
@Rodeo36:

kellene szedni valamit ahhoz hogy éjszaka álmodjak?
megy ez nekem alapgázon is.
repülni fantasztikus érzés. főleg a felemelkedést szeretem. érzem az energiát a tenyeremben, ami felemel a felhők közé. aztán csak siklok, mint a sasok.
@Eszter jött:

Jó reggelt!

"repülni fantasztikus érzés. főleg a felemelkedést szeretem. érzem az energiát a tenyeremben, ami felemel a felhők közé. aztán csak siklok, mint a sasok."

Nagy László:
KI VISZI ÁT A SZERELMET

Létem ha végleg lemerűlt,
ki imád tücsök-hegedűt?
Lángot ki lehel deres ágra?
..................................
Ki feszül föl a szivárványra?..............:)
.................................
Lágy hantu mezővé a sziklacsípőket
ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verőereket?
S dúlt hiteknek kicsoda állít
káromkodásból katedrálist?
Létem ha végleg lemerűlt,
ki rettenti a keselyűt!
S ki viszi át fogában tartva
a Szerelmet a túlsó partra!
@Eszter jött:
ez a fajta repülés -attól függ hogyan és merre repüls- egy idő után elmúlik, és soha többé bnem fogod eszt álmodni

olyan viszont sokkal több lesz, hogy ismeretlen helyeken ismeretleneket követsz majd azok eltűnnek és te ott leszel a semmi közepén, ha ekkor nem ébrecc fel, akkor borzasztó dolgoakt álmocc utána kétségbeesve keringve egy város vagy falu ismeretlen heleyein netán egy erdőben és nem találsz ki

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

azután jönnek majd más dolgok amik sok mindentől függenek
süti beállítások módosítása