Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.11.25. 09:05 Fabius

Orbán hűséget vesz a MANYUP vagyonból?

Olvasom a hvg.hu-n, hogy Viktor hogyan hasznosítja a MANYUP vagyon maradékát. Pontosabban, hogy kinek nyújt általa verseny nélküli hasznocskát. Schmidt Mária megtámogatása a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. - BIF részvények - állami tulajdonú részvényeinek verseny nélküli megszerzésével érdekes kis történet azon kívül is, hogy az állam a MANYUP einstanddal megszerzett részvényeit csak úgy, minden lacafacázás nélkül eladta Schmidtéknek.

Mer'hogy a biznisznek vannak vesztesei.

A BIF Nyrt.-ben nagyobb részvényes Nobilis Kristóf és Spéder Zoltán több cége is, így most Schmidték hozzájuk erősödtek az állami részvénycsomag bekebelezésével. Azt mondja erről a hvg-nek a tranzakciót követő forrás: "nem is érti az egészet, már csak azért sem, mert nem hitte, hogy Schmidt Mária egy ennyire nyilvánvaló támadási felületet szolgáltasson. Az állami részvények kizárólag a családi cégének történő értékesítését ugyanis szerinte egyszerűen nem lehet megmagyarázni, így mindenki politikai indokokat sejt majd a háttérben."

Politikai indok, na az van, illetve lehet, ha kurkászunk egy kicsit az emlékeink között.

Egyszervolt országban Viktor nem volt mindig uralkodó, volt időszak mikor többedszerre vesztes félként vonult le választási csatamezőről. Ebben az időszakban kapott szárnyra a pletyka(?), hogy vannak akik a spirituális vezetőt lecserélnék konzi-keresztény oldal éléről. Ekkor jött a semmiből "Horváth Zsolt" - állítólag maga Simicska - és írt egy "leleplező" cikket a Magyar Nemzet számára. Amiben így fogalmazott:

"A jobboldal mértékadó véleményformálói előtt ismert tény, hogy Schmidt egy új jobboldali párt létrehozása érdekében hetek óta megbeszéléseket kezdeményez a Fidesz politikusaival, polgármestereivel. Az üzletasszony politikai szándékainak eléréséhez a nagytőke képviselőiben lelt társakra, például Nobilis Kristóf milliárdos üzletember személyében, aki üzlettársa is egyben. De ma már a csoporthoz tartozik Magyarország regisztrált 100 leggazdagabbja közül Spéder Zoltán is, aki Csányi Sándor után az OTP második embere volt, s e pozíciójától a napokban vált meg. Az összetartozás látszatát erősíti az is, hogy a hírek szerint az Index hírportált működtető vállalkozásba – Nobilis Kristóf tulajdonos mellé – korábban beszállt csendestársként Spéder is, ami a rossz nyelvek szerint Csányi jóváhagyása nélkül nem történhetett meg.  (...) A beindult szervezés ellenére az új párt elnökének kilétét még homály fedi. A bennfentesek a korábbi frakcióvezetőt, Áder Jánost nevezték meg, aki még általuk sem ismert feltételekhez köti esetleges szerepvállalását. "

Annyi biztos, hogy Áder János a cikk után váratlanul Brüsszelbe távozott parkolópályára. Az idő telt, Schmidt Mária visszatalált a spirituálisan helyes útra, és...

tolvaj.jpg

...záporoznak a díjak, kormányzati feladatok, és egykori szövetségesei ellenében erősödnie is sikerült a kedvező áron és körülmények között felvásárolt családi ezüst hasznosításával.

142 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr238107242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kockacukor és korbács (némi éheztetéssel)
Nem ez volt mindig is az idomítás alapja? Már a kutyáknál. Birkáknál elég a terelés is.
schmidt maris egy nagyon kínos nőszemély szakmailag, politikailag. ha lenne benne/lányában egy csepp üzleti etika, meg sem próbálják megvenni ezeket a részvényeket. csak úgy kíváncsiságból megkérdezném tőle, hogy volt-e manyup tagsága, kilépett vagy maradt-e?
meg különben is, orbán azt mondta áttételesen, ha firtatjuk a közpénzek/közvagyon magánosítását, hosszabb lesz a felcsúti kisvasút. előbb-utóbb pakson át feljut az andrássy út 60-ba. tkp. kibasznak a bkv-vel, ez lesz a fonódó kisvasút projekt.
@parti_giano: DDD

"volt-e manyup tagsága, kilépett vagy maradt-e? "

Volt a náthás 'paripafact volt!
Zsugáznak a pénzeinkkel egymás között ezek a mocskos selyemhernyók:( ennyi
@gazoló:

Héééééé! A selyemhernyó egy drága terméket előállító haszonállat, nem érdemli meg az egy mondaton belüli emlegetést.
@parti_giano: A zsebdúcse által lenyúlt manyup az nem a klasszikus manyup. :)
@Gábris szomszéd: tudom, ahogy a tao meg nem közpénz. persze. meg schmidt maris sem egy klasszikus üzletasszony.
@Orica Középföldi:

Szia!

'és bocs az összes értéket termelőtől,de a parazita áltörténészek,hűbéri alapon tömködött 'sosedolgozott, pénzünkön élősködő politikusmajmoktól felfut a 'cucc az ereimben:)
@Orica Középföldi:

Visszataszító,ahogy kezdik újra pedzegetni az öngondoskodás és a fizetős egészségügy dolgait!

Rendben,de akkor nekünk teljes erkölcsi alapunk nyílik az érintett politikusi bagázs teljes vagyonelkobzására!!

Mikor érünk már Románia szintjére az igazságszolgáltatás területén??
@Orica Középföldi:
.
Akkor legyen százlábú (Chilopoda).
A százlábúak ragadozók.
Ízeltlábúak, amelyek szúrós, kampó alakú szervvé vált első pár lábuk segítségével mérgezik meg áldozataikat.

És: száz saját lábon állnak!
Még egy mai gyöngyszem: dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F11%2F24%2Fide_koltozik_a_belugyminiszterium_es_az_ngm%2F
Persze igazuk is van. Minek mennének a turisták a várba, ott lesz nekik a múzeumi negyed a ligetben. A Felcsúti Geci, és a többi rohadék meg el lesz a várban...
.
''''Az várható volt, hogy az állam előbb-utóbb piacra dobja az értékpapírokban lévő tulajdonát: a BIF esetében ennek most úgy tettek eleget, hogy a részvényeket egy „tőzsdén kívül kötött magánjogi ügylet” során kizárólag Schmidt Mária leendő kormánybiztos cége vásárolhassa meg.''''
Írja a hvg.

''''A Nyugatot majmoló ballib tábor feltétlen elköteleződése nem csak kisebbrendűségi érzéséből, de abból a beidegződéséből is fakad, hogy fenntartás nélkül átvette a Moszkvából kapott paneleket. Igazán nem nagy váltás, hogy most a Berlinből jövő mantrákat kell szajkózniuk. Nem is érnének rá saját panelek kidolgozására, mert nem maradna elég idejük és energiájuk a gyűlölködésre.''''
Részletesebben:
latoszogblog.hu/blog/kopogtatas_nelkul
.
Végre egy tökös kezdeményezés: dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F11%2F25%2Fjuhasz_peter_belvaros_ingatlan_onkormanyzat%2F
Kíváncsi vagyok mit lép erre az ötödik kerület? Mert ha nem veszik figyelembe Juhász Péter ajánlatát az egyértelmű hűtlen kezelés.
@parti_giano:
Nagyon tanulságos, bár Kukorelly maszatolós, azért csak sikerült világosan (is) fogalmaznia:
"A döntéshozó pedig azonnal leveszi, egy gonddal kevesebb, erőforrások elvonhatók, maradékot a klienseinek löki, a felek egymást eszik majd. Örülnek a maradéknak, habzsolják, ami a nyakuk közé zuhan, ide mindent, oda semmit."
@dr. jenőke (jenőke):

Nem jó a példa. A százlábú versenyhelyzetben önálló és önellátó. Akárhogy nézem, ezek max herék.
@gazoló:

" akkor nekünk teljes erkölcsi alapunk nyílik az..."

Ami nyílik, az a pitypang, és azt is ők írják meg:)) Nem látom azt a tavaszt, ahol a te erkölcsi alapod nyílhat. Ezt tekintsd válasznak a mikor érünk Románia szintjére kérdésre is.
@Orica Középföldi: a here az termel (hímivarsejt, tesztoszteron), főleg versenyhelyzetben. haló!
@hacsaturján: ezek szerint vannak perverzek a jogászok között. múltkor is emlegetett egy jogászlányt/hallgatót, aki szóba állt magával.
@hacsaturján: Én meg közben azon kesergek, hogy a III. Világháborút, aztán pedig egy mindent elpusztító aszteroidát is túl kell élnem ahhoz, ha látni szeretném Krisztus második eljövetelét 2023-ban. :)

hirado.top/nostradamus-szerint-6-honappal-europa-hataranak-lezarasa-utan-kezdodik-a-harmadik-vilaghaboru/
@parti_giano:

penig csak aszt akartam vóna kifejezésre juttatni, hogy aki bandzsa marist linkel, az egyébb perverziókra is képes.
@Gábris szomszéd:

lekföjjebb addig még jópárszor összefosod magad.
hehehe ( most még csak kisbetűvel, mert nem jogerős ):

"Első fokon felmentette a volt moszkvai nagykövetet és hat társát a moszkvai magyar kereskedelmi képviselet eladása kapcsán hűtlen kezelés, illetve bűnpártolás és okirat-hamisítás miatt emelt vádak alól a Budapest Környéki Törvényszék, írja az MTI."

index.hu/belfold/2015/11/25/per_moszkvai_kereskedelmi_kirendeltseg/
@hacsaturján:

1./ A bandzsa marist én nem szeretem, egyrészt mert nem a hölgy külsejéről beszélünk, az ugyanis a tárgy szempontjából lényegtelen, másrészt a lemarisozással valamiféle "fölényt" akar az ember Schmidttel szemben érzékeltetni (morál? IQ?), mely "fölénnyel" én óvatosabban bánnék, amíg az nem definiált és főleg nem bizonyított.

2./ Schmidt blogjának mottója:
„SENKINEK SINCS ANNYIRA IGAZA, HOGY ELLENFELE TELJESSÉGGEL TÉVEDNE.” (Renan)
Az élet bonyolultságának ismeretében (néhány matematikai kivételtől eltekintve) és általam való elfogadása miatt ebben igazat kell adjak Renannak és Schmidtnek. Aki nem ismeri és/vagy nem fogadja el, az könnyen legyint, de én nem irigylem. Saját, szubjektív álláspontom szerint az írásában vannak dolgok, amelyekkel egyetértek, és vannak, amelyekkel nem. Mindkét esetben lehet vitatkozni, vele is, velem is, de a totális elvetés és a totális egyetértés egyike sem vitaképes.

3./ Elvileg elképzelhető, hogy Schmidt ezt azért írta szeptemberben (bár egészen más a véleménye), mert mondták neki, hogy akkor novemberben jutalmat kap, de lehet, hogy nem, és tényleg így gondolja. Ha valaki bizonyítékkal tudja alátámasztani az előbbi változatot, akkor a beidézett írást használhatja igazolásként Schmidt elvetemültségére. Ha viszont nem, akkor nem.

Megjegyzendő, hogy kezdem úgy gondolni (meg is vagyok ijedve tőle), miszerint főleg az értelmiség körében kialakulóban van egy "sziklaszilárd elvek"-re épülő liberális/baloldali/humánus mixelt vallás, amely a saját áthághatatlan tabui (vallás = tabuk) által ugyanolyan szűk, teljesen élhetetlen ketrecbe szorítja be magát, mint a szalafita vagy az inkvizítori világnézet. Félek, hogy a racionalitás egyre hátrébb szorul, pedig hát 1789. óta egyre előrébb kellene neki tartani.
Nem akarom, még is néznem kell, hogy működnek a reformok. Basszus, azért ennyire nem kéne.

www.stop.hu/belfold/ha-eddig-azt-hitte-hogy-a-polgarmestert-on-valasztja-tevedett/1381135/
@parti_giano:

" a here az termel (hímivarsejt, tesztoszteron), főleg versenyhelyzetben. haló"

Haló! Nem a here dolgozik, hanem az evolúció:)
Levetítve ezt a maiakra, itt is dolgozik az evolúció, csak ez kuszaszem barátja.
Úgy látom, a blog.hu ezerrel dolgozik azon, hogy egy blog átláthatatlan, követhetetlen legyen.
Biztos megéri.
csak nekem ugrott balra a "válasz erre", vagy másnak is?
gyerekek, én már ehhez öreg vagyok, mire észbekapok, hogy válaszolok, válaszolok, már mindenkit tahótlanítottam.......kkkk...és csak nézni fogok ki a fejemből nagy hülyén.....kkk
gyerekek, én már ehhez öreg vagyok, mire észbekapok, hogy válaszolok, válaszolok, már mindenkit tahótlanítottam.......kkkk...és csak nézni fogok ki a fejemből nagy hülyén.....kkk
bocs...duplán hülye vagyok...
@evasanyoca: kellően szar lett, nincs mese ezt nem lehet másképpen leírni, nahhh :D
@vakapad:

valami hasonlóra teccik gondolni?

hvg.hu/velemeny/20151125_Kukorelly_Endre_Megertes

nos, a kurzusban gondolkodást, alkotást, szellemi bukfencezést nem én tanáltam ki, de engetessék meg nekem, hogy ne is vegyem komojan, függetlenül attul, hogy lolobrigida az illető, avagy quasimodo. nem szeretem a hajszálat a levesben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:na mit mondtam, még szerencse, hogy az ilyen madarak miatt mint én ,rákérdez az okoska, hogy télleg akarlak e tahótlanítani, eddig se voltam ripityom, de ha ez így marad, szentségelni fogok minden komment előtt, de valószínű közben is és utána is...úgy szép az élet, ha zajlik, no de ennyire?...kkk....amikor igazi focit nézhetek a Bayernnel, meg a Barcával, mint tegnap, akkor a magyar fociban max. csak a Fradinál nyitom ki a tévém....a Csányi meg menjen az annyába panaszkodni, vagy osztogasson a Blahán az éhezőknek, a fukar nénikéjét...:((
@evasanyoca: "bocs...duplán hülye vagyok..."

Semmi gond téged így szeretünk. :)
@evasanyoca: na jahh, de kinyílt a szája, ha már gumihegyeket akar építeni kormány segítséggel a Duna mentén, ilyenkor nyalni kell a vezér seggét ezerrel
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: minden rendszernek voltak, vannak, lesznek talp-vagy ahogyan te, seggnyalói, aki nem biztos a tudásában, vagy nincs is neki, az általában felfele nyalizik, lefelé üt, nem változott semmi az életemben....kormányok ide, kormányok oda...
@evasanyoca: pedig a zotrépé és a bedarált húspiac után, lehetne ez a kisgömböc is kicsit visszafogottabb...de nem, mert ez neki jár, pedig...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha jól emlékszem, a mesében a kisgömböcnek rossz vége lett....kkk...ha holnap kineveznének engem miniszterelnöknek, azzal kezdeném, persze csak kávé után, hogy ezt az egész bagázst rokonostul, barátostul ismerősestül a feje tetejére állítanám, zsebeket kiforgatni, fbi-jal kinyomozni a kintlévőségeket, aztán rohaggyon a műanyaglakat oda-vissza 200 évig....csak egyet nem értek: egész életemben azt hallottam, hogy az államnak muszáj felemelni a tej árát, mert., a kenyér árát, mert., .....akármi árát, mert.....no de most milliárdok mennek maszek zsebekbe, ezek a milliárdok hol voltak a Horn idején???
„…Önök biztosak lehetnek abban, hogy ameddig a Fidesz kormányon lesz, és abban az én munkám is ott lesz, addig Magyarországon külföldiek, akármit döntenek Brüsszelben, itt soha termőföldet nem fognak vásárolni…” Kedves elvakult Fidesz és nem utolsó sorban Orbán hívők, most sem tűnik úgy, hogy hazudtak nektek? Itt már nem holmi trafik, vagy ingatlan mutyiról van szó, hanem a hazátokról! Arról a földről melyért apáink és nagyapáink az életüket adták, az életük árán is megvédték, megőrizték nekünk! Nektek az sem számít CSAK A FIDESZ???

alfahir.hu/a_foldprivatizacio_szintiszta_hazaarulas
Ezért valóban megéri rájuk is milliárdokat költeni. :)

Történelemmániás felvidéki magyarokat nézett nemzetközi terroristának a TEK

index.hu/belfold/2015/11/25/tortenelemmanias_felvideki_magyarokat_nezett_nemzetkozi_terroristanak_a_tek/#
@Orica Középföldi: hahahaha

"Úgy látom, a blog.hu ezerrel dolgozik azon, hogy egy blog átláthatatlan, követhetetlen legyen.
Biztos megéri. "

nem kell mindig mást szidni. :))))
hogy mi jelenik meg a blogon azt a gazda vagy megbízottja, az adminban szabályozza.

na melyiknek éri/te meg, hogy félrekattintott? :)
@Secnir: :))))

"csak nekem ugrott balra a "válasz erre", vagy másnak is?"

remélem a szerkesztő kis kacsója korrigálja ezt az ugrást. :D
@guma:

"Olyan perspektívát kell nyújtanunk a fiatal orvosjelöltek számára, amelyik rövid távon lelassíthatja, hosszú távon pedig megállíthatja a képzett erdélyi magyar fiatalok elvándorlását" – jelentette ki az átadáson az államtitkár.

hahó!

és a magyar földön élő magyarokkal mi a terv???

propeller.hu/nagyvilag/3173694-105-milliot-koltott-magyar-kormany-hataron

ja, azok ne jöjjenek haza, mert így tudják pumpálni az állami büdzsét...
no komment! mert nem írja le a véleményem a billentyűzet:

A magyar kivándorlók húzzák a GDP-t

Soha nem látott összegre nőtt a külföldre vándorolt magyarok hazautalása tavaly - írta a KSH adataira hivatkozva a Világgazdaság.

Soha nem utaltak még haza annyi pénzt Magyarországon maradt családtagjaiknak a külföldre vándorolt magyarok, mint most, az összeg már a magyar gazdaság 3 százalékát adja.

A KSH nemzeti számlái szerint a külföldről kapott munkajövedelmek tavaly elérték a 920 milliárd forintot, ami 43 milliárd forinttal meghaladja a 2013-ast, és 236 milliárddal több, mint a 2012-es - írja a Világgazdaság.

A 900 milliárd forintos hazautalás azt jelenti, hogy átlagosan 200-250 ezer forintot tesznek félre havonta a külföldön dolgozó magyarok, feltételezve, hogy 300-400 ezren küldenek pénzt. Ez viszont kissé magas összegnek tűnik, ez alapján akár azt is gondolhatjuk, hogy ennél is többen lehetnek a külföldön munkát vállaló magyarok - jegyzi meg a lap.

Az elmúlt öt évben százezrek hagyták el az országot átmenetileg vagy végleg. A legtöbben Nyugat-Európában próbáltak szerencsét, akik ha nem is tudtak elhelyezkedni saját szakmájukban, úgy is magasabb életszínvonalon élnek. Eközben Magyarországon már több iparágban munkaerőhiány van.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_magyar_kivandorlok_huzzak_a_gdp-t.606481.html
Valami hibádzik, ha már a közmunkást is arra kell felkérni, hogy szabadága terhére gyűjtse a fidesznek az aláírást. Vajon mi lehet a gond?
Én csak azt nem értem, miért nem gyűjti maga a polgármester, meg a pap meg a párttikár nertárs. Netalán tán szégyellik? Mint az a fiatal, aki megkérdezte aláírnánk-e? Visszakérdeztünk tán azt, hogy a kisvasút Nyíregyházáig járjon? Nem szólt semmit, elment. Gondolom tartotta a menetidőt.

mno.hu/politika/kozmunkasok-gyujtik-a-fidesznek-az-alairasokat-1315778
@parti_giano: na ácsi, ottan madzsarisztánijába hogyan is ment ez az izé MA NYUP HOLNAP nem NYUP? mer nekem is van itten teutónijába ijjesmim, oszt nem értem (igaz, én egy echt, bestimmte hüje vagyok) hogy a náthás lóalkatrészbe lehet elvenni ottan ilyesmit!

köcsögöm széken, előre is a meg- és/vagy felvilágosító választot!
Még ez a hülye NATO is a kormány ellen van. Nahát!

"A mélyebb valóság meg az, hogy múlt csütörtökön a NATO főtitkára és Orbán Viktor tartott valamit, ami a magyar fél szerint nem volt sajtónyilvános esemény, a NATO szerint viszont de, az RTL Klub meg, mivel a közmédia közvetítette a dolgot (azért írok ilyeneket, hogy dolog, meg esemény, meg valami, mert a nyilatkozatkatyvaszban elveszett teljesen, hogy mit is csinált médiaszempontból a NATO és Magyarország első embere közösen), megpróbált ugyancsak tudósítani róla."

valasz.hu/itthon/buntet-a-fidesz-de-tenyleg-ezt-akartuk-116237
@guma:

Nananana!

1. Már nem jelezik a választ (sárgaság)
2. Szerkezetileg összecsúsztatták az egészet, gyakorlatilag böngészni kell, hogy ki kommentel. Még a görgetés is munka.
3. A kibaszáson kívül ennek nincs logikus magyarázata, tehát forduljon fel az a gyáva farok, aki ezt létrehozta, és emlékeztetem, a mór, ha megtette, mehet. Nincs kivétel.
@látjátok feleim szümtükkel:
Először is: a pap nem gyűjt, csak kampányol.
Másodszor: a kisvasút hosszabbítása rendben van! De praktikus okokból nem Debrecen irányába, hanem Grazig.
Borderline Eurocity
@Orica Középföldi: :)

bocs!

valóban valami tervezett(?!) rendszerhiba vert tanyát a blogokon. :(

(csak most néztem kicsit szét...)
@Knósszosz: :))))

"Először is: a pap nem gyűjt, csak kampányol."

gyűjt: katonákat akar a béke és szeretet nevében?!!!
@taga20: :))

neked mindent észre kell venni?
@taga20: eszt a kis aprót is sajnálod, ettől rátermett gázszerelőtől? lipicaji ménes, a lószerszámot azt alapfelszerelésként horgya a seggibe.
@guma: csak felidegesítem magamat ezeken a trógereken.

és vannak még emberek, akiknek ez így rendben van. lásd aszt a nyomoronc ebolát.

csak kínomban nevetek:)))))
@taga20:
Nincs növekedés, ez egy konstans érték.
Hogy ez az állandó kinél mennyi, az már más kérdés.
Karnis van még?...:)
@taga20: :)

látod, ezért kerülők szinte mindent mostanában...
csak a Kubai útról fantáziálok. :))) mikor indulunk?
@nincs_itt: remélem egyszer(tudom most hülye vagyok), még az én életemben, teljes vagyonelkobzás lesz ezeknél.

és ezek után, kihívom mészároslörincet, hogy a cirkomat javítsa meg:)

de jattot nem fogok neki adni:)))
Mi ez az újítás itt?
@taga20: na várgyá má' te elköltöztél mo.-ról??? vagyonelkobzás, meg félóra fejbe lövés a politikus bűnözőknek? ugyan!
figyejjé csak mit tudok:

manus manam lavat!

na szóval, bal-jobb + széleik (haragos zűdek, meg liberósok dettó), ugyanaz a galeri! lopnak? mint az állat! hazudnak? bármikor, bármiről, bárhol, bármit!
pénzért? pénzért bármit! szopok, nyalok, gombot varrok! (Hofi)
@guma: mányáná:)
ha megütöm a lottóötötst, egyből megyünk. viszem az egész varánuszt, batyut is. csak szelvényt kéne vennem egyszer:)))
@Imola Helyesi: megzavarodtál mi? mint lufiárus a nyílzáporban! ez egy IQ teszt! de neked negatív lett, mint a wassermann-od! és most boldog vagy!
@taga20:
Vazzeeee, abból csőtörés lesz!!!
@taga20: te ottan lehetnek komenistákok is!
@guma:
Tegnap óta Sopron után Győr a No2 hűség városa, de biztosan sok ilyen van még. Már akik Balázs atya intelmeit megfogadva magukévá teszik a narancs hitet, és aláírnak. Mert ők az istentől kapott szép szemű magyar emberek, akik tudják mi a küldetésük, szemben a kancsal komenyistákkal.

Igazad van, katonák ezek! Egyelőre önkéntesek.
Csak nehogy újra begyűjjön a sorállomány, mert akkor..
@Gábris szomszéd:
Nekem nagyon büdös volt, h meg nem nevezett védett személyt nagyon hirtelen sikeresen megvédték és lecsaptak valami fegyverekre. Ekkora bénázását:-))
Nyilvan Főni állandó veszélyben érzi magát, de ez azért röhejes
@nincs_itt:
Nem jó ez az újítás, mert a tahó gomb van kiemelve, a nevek meg eltűnnek.
@Knósszosz: lecsengett:)

már a faültetés bizniszt is megvot, most má várom a jézuskát, me egész évben rendes gyerek voltam:)

láttam múltkor, hogy neked is pörög a meló, mint lörincnek:)))

u.i.: hideg sörrel vigyázz, me meglevesesedik az orrod:)
@nincs_itt:
Bár, ha elgondolom... itt lehet, hogy helyénvaló a tahókat kiemelni, nem kell annyit keresni!!!
@guma:

Lehet, hogy begyűrűzött a reform a blogokra is?:O
@nincs_itt: haver, katasztrófa turizmusról még nem hallottál? meg az a rengetek öreg amcsi verda:)

retro autó mennyország:)))
@taga20:

nono! ez qrvára szar elképzelés. :( nem vagyok irigy, de akárkikkel nem közösködöm! mazopista sem vagyok!
tehát vagy nem leszek útitársad, vagy a "másik" csapatot megajándékozod egy másik ajánlattal.
@nincs_itt:
Majdnem kinyomtalak, csak befeketedett.
"mint lufiárus a nyílzáporban"- ezeket magad találod ki vagy gyűjtöd?
@látjátok feleim szümtükkel:

valaki elbarmolt valamit a reform majd ezután jön.
@Imola Helyesi: ebola, legalább nem kell annyit keresgélned, me te nagy tahótlaníto vagy:)
@guma: rendben.
a retard brigád észak-koreába lesz befizetve. ebola lesz az idegenvezető az első munkatáborig, ha má akkora szagértő:)))
@taga20:
Erre fel el is felejtettem, mit akartam írni, amig nincsitt-et keresgéltem, pedig itt volt.
@taga20:
Dél.Koreát vállalom, ha Jumong is ott lesz.
@Knósszosz:

"Csak nehogy újra begyűjjön a sorállomány, mert akkor.."

törvény már van a "mozgósításra", ha olyan a helyzet... de ki állapítja meg, hogy milyen az a helyzet?
(csak remélni tudom, hogy példát mutatva a saját lábon álló "hozzátartozókat" rángatják be először, mert ők tudnak miből "fogyni")

na, további szép estét...

www.youtube.com/watch?v=AAx14ng2zD8
@Imola Helyesi: vigyázz evvel a dél-koreával, me ezek az amcsik kesztyűbábjaik:))

mi lenne, ha elmennél és tök átszellemülten visszajönnél, és itt hozsannáznád a jenkiket:))))))))))))
@taga20:
JAJA!:)
Már nálam is lecsengett, de jó volt.
Na nem milliókat kerestem, de egy AM3+-os gépet összeraktam belűlle, a régit meg odaadtam egy kedves barátomnak, mert neki nincs esélye, hogy... Ma lett letudva a meló, pedig azt hittem hétfőn lesz vége. Maradt egy kis izé karácsonyra is, asszem befektetem valamibe. Érdemes vitrázs rúd részvényeket venni, és ha igen, melyik gyártókét? Te mán csak tudod-?!
@guma:
..."ki állapítja meg, hogy milyen az a helyzet?"...
A kérdés költői mivolta okán úgy vélem, fölösleges választ suszterolni erre...
@Knósszosz: haver, folkszvágen részvényt vegyé, me kitalálták a tuti megoldást:))

444.hu/2015/11/25/videon-magyarazza-el-a-volkswagen-hogyan-javitja-meg-a-csalason-kapott-motorjait

egyébként, elmész te a hegedűszsuzsi ölébe, mikor mesztelen!:))
@taga20:
El is fogok menni egyszer, mert nagyon fejlett ország, megbecsülik a hősi ősi történelmüket, nem úgy, mint mi.
És van egy pár nagyon szép koreai nő és férfi.
A jenkik hozzájuk képest ipari tanulók, se történelmük, se hagyományaik,csak háborús politikájuk.A kultúrájuk meg elgagyisodott, krimi, horror csőstől.
@taga20:

"egyébként, elmész te a hegedűszsuzsi ölébe, mikor mesztelen!:))"

Ennél gonoszabbat régen hallottam:)
@taga20:
Haver, őszintén szólva én a trambulinról szarom le ezt az egész botrányt - ha csak nincs valami magasabb izé, amit a tériszonyom még tolerál.

Csinálják csak nyugodtan, mert alapból nem veszek olyan autót, amiben olajkályha van. Ez tök szubjektív dolog, és ebből adódóan nem fogok senkivel sem egy fölösleges vitába beleállni, hogy akkormostbenzines vagydízel...?! Egyszerűen utálom és ennyi. Ahogyan vannak PC okosok is
, akik sohasem ismernék el az Intel platformot, meg olyanok is, akik az AMD-től kerülnek más állapotba.

Egyszerű ez, nem kell túltolni.
Viszont az Argust most igen, elég jó kis ser és nem is derága! Boli tuggya. Ja, elsüllyedte magát? Hol van?
@Knósszosz:
A hegedűsért meg külön kapsz - de az nem publikus:((
@Orica Középföldi: én is éreztem, hogy kicsit erős, de még sem mondhattam, hogy szegyen selyemhernyót gazolónál:))
@Knósszosz: csak egészség legyen haver, egészségedre:)))

ja és el ne feledd!

www.napiszar.hu/showPost/Iden_se_feledkezz_el_rola
@Knósszosz: Míljen színe valah a "doboznak???
@Knósszosz:

Én is úgy vagyok vele, hogy amiben diesel-motor van, az vagy teherautó, vagy mozdony. Esetleg hajó. Autóban benzinmotor van :))
@DarthVader: végre egy értelmes ember. soha nem volt dízel autónk:)
@DarthVader:

Netalán villany........??

:))))
@ornagy50:

Köszi, őrnagyom. Elteszem holnapra. Per pillanat a Gőgös Gunár leporello változatával sem birkóznék meg. ))
@DarthVader:
Jó asztat látni, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel!:)) Igen! :D
@Eszter jött: szerintem:Ez a "meló"Neked "hard"-eb
mint a néhai:(((
PUSSZ!!!:)))
@taga20:
Kösz!
És amúgy meghajlok a nagyok előtt, a tudás és a tehetség felül írja a (non) szimpátiát, Seb igen is nagy csávó - ezt vedd meakulpának.
Schumival is így indult, aztán nagyon megkedveltem.
Vettel egy szerethető srác, nem játssza meg magát olyan videókat nézve róla, amiken a magán szférájáról van szó. YouTube... van sok.

A Ferrari következő világbajnoka ő lesz - ez fix!
Söröd, Csoki...
@ornagy50:

Elmondom mi hiányzik, de ne nevess ki érte, kérlek! Azok az ebédszüneti kiruccanások, amikor a barátnőimmel kicsíptük magunkat és elmentünk vásárolni, vagy csak ruhákat próbálni.)))
A társaság meg a lazítás hiányzik.
De majd kialakul. ))
Ott sem volt könnyű az elején.
@ornagy50:
Dögöljek meg, ha értem!-??
Lassú vagyok ilyenkor már - szótagold mint hülyeszíjjártónak; a nem-basz-tat-juk-egy-foly-tá-ban-az-e-ut-aki-től-kap-juk-a ló-vét-és- ami-től-még-a-szar-fe-lett- tu-dunk-lé-le-gez-ni.

Most Mendelssohn olasz, ezt nem lehet nem szeretni.
Jóccakát reptudós!:))))
@Knósszosz: A Sörödről tu da kozó d tam!:)))
@Eszter jött: Holnap "prív"!Aludj JÓL!:)
Mondjuk, már nem a Manyup-nál leragadva téblábolnék, hanem az önkéntes nyugdíjpénztárak tervezett állami piramisjátékká szervezésén.
@ornagy50:
Ja, hogy...?
A Richter skálán 6.0-ás Argus - és finom:))
Csapd össze a fékszárnyaidat, és menj aludni... én is azt teszem:))
[kötelezővé tették egy sunyi kisbetűs jogforrással, hogy az egészségügyi jellegű iskolák, okj-s képzések végzős hallgatói csak egy év ápolási gyakorlatot követően, amelyet a kijelült egészségügyi intézményben kell lefolytatni, kaphatják csak meg a végzettséget igazoló bizonyítványt, oklevelet. Ez olyan szélsőséges intézkedés, amely kiterjed, az optikusra, a fogtechnikusra, a gyógyszertári asszisztensekre stb. is.

Gondolhatná a laikus, hogy úgy is kell, szokjanak csak hozzá.

Annyit fűznék a hozzászokáshoz, hogy ezt az egy évig tartó kényszermunkát ingyenesen kell elvégezni a gyerekeknek.

Vagyis, a krónikus nővér és ápoló hiányon úgy segítenek az állami pénzt eltolvajló gengszterek a lopás intenzitásának fenntarthatósága érdekében, hogy fizetés, díjazás nélküli kényszermunkára köteleznek egy olyan társadalmi csoportot, amelynek kamaszkornál idősebb tömegei az alulfizetettség és a kritikán aluli munkakörülmények miatt, vagy az országot, vagy az egészségügyi pályát vagy mindkettőt elhagyja, elhagyta és kritikus munkaerőhiány lépett fel.
Ki ne ismerné a Szent László vagy a Merényi kórház elrettentő hírhedtségét.

Most ehhez képest, hogy a hűséges smáriát megdobták egy kis zsetonnal, talán éppen annyival, amennyi az eü-i intézmények dolgozói bérek 2016 évi rendbetételéhez kellett volna, már csak epilógus.

Valójában mindenre van pénz, amire Orbán költeni akar.
Amúgy a legügyesebb fajirtók egyike.]
@jaegtoer: Miljen "műhely" az??Aminek háborodott
a "főnöke"???:(((
@ornagy50:

Ha nem lennél, ki kellene találni téged.))
Tudod, a világ történéseit is nehezen dolgozom fel. Jó rák módjára húzódom befelé a páncélomba. Már csak a zene maradt, a versek meg a horgolás.
Egyre többet gondolok vissza azokra az időkre, amikor béke volt. Amikor élt mindenki, akit szerettem.
De majd átbillen ezt a hangulat is.
Otthon vár a nagy ház, sok tennivalóval, a szerettek, akik hátba vágnak, ha szentimentáliskodom, és a macskák.
Újra kerek lesz a világ.

Bocs a blogtévesztésért.
Jó éjt mindenkinek!
Juhász Gyula:

Béke

És minden dolgok mélyén béke él
És minden tájak éjén csend lakik
S a végtelenség összhangot zenél
S örök valók csupán mély álmaink.

És minden bánat lassan béke lesz
És mindenik gyötrődés győzelem
S a kínok kínja, mely vérig sebez,
Segít túllátni a szűk életen.

Testvéreim: a boldogság örök
S e tájon mind elmúló, ami jó
S az élet, a szép, nagy processzió,

Mely indul örvény és sírok fölött,
Az égi táj felé tart csendesen
S egy stációja van: a végtelen.
@Eszter jött:

Tanár Úr, az még sem járja, hogy reggelre kelve békével és a végtelennel ámítson engem, a kép túl idilli, belenyugvást sugall, és elfogadást,
de most épp nem erről szólnak sem a napok, sem az évek, amikor napról-napra, hónapról-hónapra, évről-évre folynak a harcok. Felbujtók, tolvajok, orgazdák, strómanok világa ez, békének helye-ideje-alanya nincs, a dolgok mélyén sunyi szándék lapít, emésztő vágyak - szerzésre, harácsra, kendőzetlen hatalom mámora vakít felbujtót, tolvajt, strómant egyaránt, míg a szerző egyre hízva, dagadva röhincsél s meccs közben ügyintéz, és tetszelegne ha lehetne, és ha bírna, s miért is bánna bármit, épül a kisvasút, a gyerekek is sorban sajátlábú lábon lábadozva egyre jobban állnak, meccsek jó kezekbe téve, bár a faláb több a soknál, mindez mit se számít, az emberek fizetnek, egyre csak fizetnek és állják a cechet s én a gyávák gyávája eljátszom nekik naponta a hőst, hogy hogy nem vagyok már király, mégis mit képzelnek ezek?!
nepszava.hu/cikk/1077627-ismet-jol-jar-a-kormanyfo-kornyezete/

"Orbán Viktor barátja, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és felesége tulajdonában álló cég újabb állami megbízáshoz jutott, amelyben stadionépítés is szerepel - írta az mfor.hu. A Mészáros és Mészáros Kft., illetve az egri székhelyű Euro Campus Kft. közös ajánlata nyerte el azt a meghívásos közbeszerzési tendert, amelyet még tavaly év végén írt ki az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad a szilvásváradi lovasközpont kialakítására. A két cég az előzetesen becsültnél 1,6 milliárd forinttal drágább, nettó 6,2 milliárd forintos ajánlattal nyerte el a megbízást, úgy, hogy vetélytársuk sem akadt. A munkálatok elvégzésére nettó 6,22 milliárd forintos ajánlatot adtak, ám ez a kiírásban szereplő becsült értéket 34 százalékkal haladja meg. Egy évvel ezelőtt ugyanis a kiíró 4,65 milliárdos becsült árat tüntetett fel. Ráadásul a projektet a kormány kiemelt fejlesztéssé nyilvánította."
Kibújt a szög a zsákból. De nemolyan jóm ez nekünk.

"Magyarország jüanban bocsáthat ki államkötvényeket – derült ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közleményéből, amely szerint Orbán Viktor miniszterelnök és Tian Guoli, a Bank of China elnöke aláírta az erről szóló megállapodást. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter fontos mérföldkőnek nevezte a szándéknyilatkozat …"

www.vg.hu/gazdasag/juanban-adosodhat-el-magyarorszag-461537
@jaegtoer: Kora hajnalban erre ébredni:)!!!!!!!!!!!!
@jaegtoer:
.
A villamosmérnök diplomaosztás előtt egy évet villanyt szerel, vagy ilyesmi, az agrármérnök szánt és vet lófogatú eszközzel, a kereskedelmi végzettség csak eladói, pultrakodói gyakorlattal szerezhető meg....

Elveszik ezek a héják (Accipiter gentilis) a közmunkásoktól a száraz-kenyér héját is.
@jaegtoer:

'Hábazmeg,elvettek cirka négymillát és ezt vágja a pofádba ennek a megélhetési,történelemgyalázó vakmacskának a borja...

'Ebolafélék ezt úgy élik meg,hogy önként léptek ki, visszakapták a 'reálkamatot 'pofájukatbefogták!!!

(a 'reálkamatyot,majd drága Mariann kifejti ha erre jár 'tagaprofnak is:))

444.hu/2015/11/25/schmidt-maria-palyaztatas-nelkul-jutott-allami-reszvenycsomaghoz

"A csomag még a nyugdíjpénztárak privatizációjának idején került a vagyonkezelőhöz. A hvg.hu ezen túl azt is írja, hogy Schmidték megsegítése nem tetszik a tulajdonostársaknak, de még a kisrészvényeseknek sem. Egy megszólaló szerint mindenkit meglepett a bejelentés, és "politikai okokat sejtenek a háttérben".

A cikkben megszólaltatják Schmidt lányát, Ungár Annát, a cég vezetőjét, aki a vádakra reagálva válaszolva azt mondja, hogy „az állam hosszú évekig volt egy olyan illikvid papír birtokában, amiből egyetlen forint haszna sem volt az elmúlt több mint tíz évben (...) most bevételhez jutott. Ezt adásvételnek hívják."

'ÉNCSAKAZTTUDOMMONDANIKURVANNYUKBAÉSMINDENKIUCCÁRA!!!
@gazoló:
Mi van, nem tudsz aludni?
Menjél az utcára, már minusz van, sapka sál fontos. Tudod van sapka, nincs sapka- szerinted.
@gazoló:

"_"[...] visszakapták a 'reálkamatot[...]"_"

Szerintem te is jobban járnál, ha reálkamatyra koncentrálnál:)
@jaegtoer:
Jó kis rap vagy szabadvers, illik a mai világra!!!! Főleg az eu-ra
@jaegtoer:
Az a réteg, amelyik eü.szakmára küldi a gyerekeit, nem tudja őket még 1 évig eltartani. Tehát most majd ápolók sem lesznek: kénytelenek külföldön gyakorlatot szerezni, aztán hülye lesz hazajönni.
@gazoló:
"reálkamat" csak saját tulajdon után járt volna, annak kiosztásával egyszerűen bűnrészessé tették az érintetteket
az eltulajdonításban.
süti beállítások módosítása