Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/fn/gazdasag/2024/04/19/nagy-marton-posta-bezaras-leepites-beszamolo/ "2023-ban 246 milliárd... (2024.04.19. 12:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.11.19. 08:30 Fabius

Mit miért nem ért Lázár János?

lazar-_l_simon.jpg

Ennyike.

258 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr358090608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Újságírók bíróság elé állítanák az Európai Parlamentet

29 uniós tagállam 29 újságírója bíróság elé akarja állítani az Európai Parlamentet, hogy adják ki az uniós képviselők közpénzköltéseire vonatkozó, az újságírók szerint közérdekű adatokat.

Azért, mert az EP a 751 képviselő költéseire vonatkozó minden korábbi közérdekű adatkérést megtagadott, mondván: ez a közpénzköltés magánügy, az adatok összegyűjtése túlságosan nagy adminisztrációs munkát róna rájuk, és az EP nem is rendelkezik ezekkel az adatokkal.

De az újságírókat képviselő ügyvéd szerint ezekkel nem védekezhetne az EP, hiszen közpénzekről van szó, és ezeket igenis ellenőrizni kell.

Az újságírók nem azt kérik, hogy a fizetésükkel számoljanak el (2009 óta minden képviselő ugyanannyit, havi 8020 eurót kap), hanem az ezen felüli közpénzből finanszírozott juttatásokkal, mint az utazási hozzájárulásokkal, benzinpénzzel, napidíjakkal, telefonszámlával, internetszámlával, az asszisztenseik juttatásaival és tanácsadói szerződésekkel. Ezekre szerintük csak tavaly 474 millió euró mehetett el.

A MEPs Projectnek nevezett újságíróakció magyar résztvevője Bodoky Tamás, az Átlátszó.hu főszerkesztője. (Kreatív)

444.hu/2015/11/20/ujsagirok-birosag-ele-allitanak-az-europai-parlamentet
@öregmatróz:

mer' odapofátlankodtak! esse tudni? :((((
@guma: Jaaa?

Szóval úgy ahogy ez az egész bagázs bepofátlankodott a parlamentbe?????
Anyjuk, gyere inkább haza, itt már nagyon rühellik a fejed. Nem is csoda.
Gyorshír: véget ért a túszdráma, 27 halott

Legalább 27-en meghaltak a bamakói luxusszállodában, ahol péntek reggel 170 embert ejtettek túszul iszlamista fegyveresek - közölték biztonsági források az AFP francia hírügynökségnek nyilatkozva. A mali főváros központjában található Radisson Blu hotelben 27 holttestet találtak.

Az áldozatok között van egy francia, egy belga és két mali állampolgár is. Késő délután, miután kommandósok megrohamozták a szállodát, véget ért a túszdráma. A mali nemzetbiztonsági miniszter péntek délután egy sajtótájékoztatón közölte: "jelenleg nincs több túsz a támadók fogságában".

Moussa Kondo mali újságíró azt mondta a BBC-nek, hogy hatalmas volt a káosz, amikor a túszejtéses terrortámadás elkezdődött, mivel Radisson Blu Hotel az egyik legbiztonságosabb helynek számít Bamakóban, a luxusszállodát nagyon kedvelik a külföldiek emiatt. A biztonsági őr lövései hívták fel a bentiek figyelmét arra, hogy baj van. A mali biztonsági erők az amerikaiak és a franciák segítségével húszpercenként kihoztak 1-2 túszt bentről. Hangos fegyverropogást lehetett bentről hallani, a terroristák akkor lőtték folyamatosan a kommandósokat, amikor először az ötödik, majd a hetedik emeletre értek. Sok kiszabadított túsz zokogva rohant ki, teljes sokkban az épületből, és még mindig nem hajlandóak arról beszélni, hogy mit éltek át.

faktor.hu/faktor-gyorshir-veget-ert-a-tuszdrama-27-halott?source=rss
@guma:

"Tekintettel arra, hogy az elmúlt héten kicsit lemaradtam a honi aktualitásokról, ez a hír olyan szinten hozott vissza a magyar valóság göröngyös talajára"

Hol jártál 'báránykám,hogy így 'mellybe vág "magyarugar?:)
Nézzél kicsit 'emegyet drága és rögtön megszépülnek a dolgok:)

www.youtube.com/watch?v=4-2W-MGqunI
@Imola Helyesi:
"Viszont én azért maradok, mert még elhinnétek, hogy az a valóság, amit írtok itt a baloldalon."
Én meg azért vagyok itt, hogy cáfoljam a kormány iránti elragadtatásodből eredő téves képzeteket. A kormányról írod:
"Nálam a mérleg azért villan feléjük, mert eddig a legtöbbet tették a külhoni magyarokért, jó a külpolitika, végülis felminősítés előtt állunk, a családpolitikában is sokat tesznek, és a kultúra területén a néphagyományok, a népzene..."
Akkor menjünk sorba.
Külhoni magyarok. Guma éppen most tett fel egy anyagot 50 mrd Ft-ról, amelyet a Vajdaság felvirágoztatására adunk, melyből 20 milliárd vissza nem térítendő támogatás.Ilyenkor az ember azon gondolkozik, hogy ennek a kormánynak mi a prioritás?
A saját országa népe az első, vagy a külhoniak. Ugyanis itt emberek halnak meg az eü pénzhiánya miatt, minden ellenkező híresztelés ellenére a gazdaság romokban hever, ha nem lenne eu-s istáp, a görögök sorsára jutnánk. Lerobbantak az önkormányzatok, az utak infrastruktúrája, nincs állami termelő beruházás. Az államadósság stagnál, nem csökken, kivéve évvégén, amikor addig korrigálunk, míg ki nem jön az elvárt mérték.
Jó a külpolitika. Ennyire lenézett még nem volt az ország, mint 5 éve, amikor be nem teszi hozzánk a lábát egy nemzetközileg fajsúlyos politikus, mert snassz velünk mutatkozni. Szíjjártó, mint egy handlé, járja a világot, várva egy csodát, egy gazdasági együttműködést, de nemigen akarnak velünk üzletelni idegen országok, mert nincs bizalom.
A felminősítésünkről. Ne dobd el magad a felminősítéstől, mert az nem azt jelenti, hogy olyan megbízható a gazdaságunk, hanem azt, hogy az aktuális hiteleinket tudjuk fizetni. Érzed a különbséget?
Családpolitika. Szégyen, hogy 2015-ben az a szó, hogy gyermekéhezés, benne legyen a köztudatban. Az, hogy a kormány ezt leszarja, abból igazolható, hogy az ellenzéki pártok offenzívát kell, hogy indítsanak, hogy a gyerekek ne éhezzenek. Nehogy most azzal gyere, hogy adójóváírás, mifene. Azt a jó helyzetben lévők tudják kihasználni, nem a rászorultak.
Néphagyományok ápolása. Nem fogsz szeretni, mert én ezt a műfajt nem értékelem, nem vagyok rá büszke, túlzottan racionálisan nézem a világot. Egyszerűen bugyutának tartom, nem látok benne semmi haladót, és ennek erőltetése többet árt, mint használ.
Kis szines a végére.
A középiskolás, nagyra nőtt fiamtól a napi érdeklődés során az aznapi jegyek iránt érdeklődve bemondta, hogy 3-ast kapott énekből, mert énekelni kellett.A kérdésre, hogy mi volt a dal, hát a "Volt nekem egy kecském, tudod-e?" c. song, az egész mélytengeri mondani valójával.
Nem a progressziót éreztem a vonatkozó tananyagból.
@guma:
Kedves Guma!
Még mielőtt agyvérzést méltóztatnál kapni, ez egy nyilvános blog, pláne, nem is a tied, aztán innentől kezdve senki nem fog téged megkérdezni, hogy írhat-e ide.
Inkább adjon a kormány a délvidéknek, mint a ti Soros-féle idegen alapítványaitoknak.
Helyesírási hibáidra most nem térek ki, mert a múltkor is nagyon megorroltál.
Üdv, csókpuszi, nehogy agyvérzést kapj.
Ja: ui: Felhívnám szíves figyelmedet, hogy Szíria is meg ez a Mali is francia gyarmat volt, és mindkét helyen franciák rendfenntartottak bombázásokkal IS.Nem oly rég.
@Mariann19:
Erre nem sokat fogok válaszolni, mert te meg én= ég és föld.
De az nem baj. T.képpen veled lehet only vitatkozni itt, meg még egy pár fejjel.
Egységes magyar nemzetben gondolkozik a kormány - hálistennek. Ezért kedvelem őket. Eleget szenvedtek a kívül rekedt magyarok Trianon óta. Mennyi halál, mennyi kirekesztés érte őket/ Az átkosban egyenesen negligálták őket, nincsenek - punktum.
Eldobom magam a felminősítéstől, , ha már a minősítők ledobtak minket annyiszor.Engedtessék meg nekem is.
Szerintem nem éheznek annyian, mint amennyit beharangoztok. Ingyenes étkezés soha nem járt bölcsiben, oviban, soha nem ehettek ingyen a szünidőben. Amit az állam megtehet, megteszi. Többgyermekes család az adójóváírás és családi pótlék révén tudja etetni a gyermekeit.
A néphagyományok, néptánc, ének egy nemzet ősi múltjába nyúlnak vissza, én szeretem és művelem.
Énekből meg tesiből én nem osztályoztatnék, mert ez készség dolga. Csak a hozzá tartózó elméletből, kottaírás, sportok vállfajai, stb.
@Imola Helyesi: ebola, keresett a férjed, mennyé haza főzni!
nehogy átess a vakkommondoron:)))
@Mariann19:

Nem értem mi bajod van a volt nekem egy kecskémmel? Ha belegondolsz, akkor rá fogsz jönni, hogy ez a népdal nagyon jól illusztrálja a mai magyar vaságot.

Szóval: volt nekem egy kecském - kis tartalék pízem.Todod-e?
Oszt: kertbe rekesztettem - quesztorba tettem. Látod-e?
Megette a farkas - a fene egye meg, nem csak a kecskét, de a pízem is? Érted-e?
@Imola Helyesi:

agyvérzést? hahaha
szomorú leszek és elképedek a hülyeségeken és még gyűlölni sem tudom a mérhetetlen sötétséget.

ha pedig hülye vagy azt ne rajtam kérd számon, előtted is nyitva a net, pl ez a Soros alapítványról:

Fullon a Fidesz Soros-tanítványokkal

Nem titok, hogy Orbán Viktor, Németh Zsolt és Szájer József is Soros György támogatásával tanulhatott nemzetközi hírű amerikai egyetemeken.

A miniszterelnök 1988 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, majd 1989 szeptemberétől az alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta.

Soros-ösztöndíjjal tanult az Oxfordi Egyetemen Szájer József, a Fidesz EP-képviselője és Németh Zsolt külügyi államtitkár is.

Egykor az alapítvány támogatásában részesült Kövér László házelnök és Stumpf István alkotmánybíró is.

A szellemi holdudvar sem érintetlen

Nem csak a politikusok között, de a jobboldal holdudvarában is számtalan kapcsolódási pontot találni Soros és a Fidesz hátországa között.

Jeszenszky Géza, a második Orbán-kormány oslói nagykövete hajdanán a Soros Alapítvány kuratóriumában felsőoktatási programokkal foglalkozott.

Az alapítvány szakértői közé tartozott Chikán Attila, az első Orbán-kormány gazdasági minisztere is, sőt, ma is a CEU kuratóriumának tagja.

A Soros Alapítvánnyal dolgozott együtt Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója,

Bába Iván, a második Orbán-kormány külügyi államtitkára,

Cséfalvay Zoltán, UNESCO-nagykövet (korábban államtitkár),

valamint Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő, a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Illés Zoltán volt környezetvédelmi államtitkár 1997-ben még fideszesként lett a CEU oktatója.
@guma:

'csáki szalmája--"the country has gone to the dogs:))

Adjunk csak a 'tökösöknek számolatlanul úgy sem érdekli őket csak a 'zsé,az első adandó alkalommal hátat fordítanak miután ellopták az egészet:(

magyarnarancs.hu/villamnarancs/egy-csodalatos-baratsag-vege-tokes-laszlo-kozonseg-elott-kopkodi-orban-viktort-94891
@látjátok feleim szümtükkel:
"Ez a népdal nagyon jól illusztrálja a magyar valóságot."
A fene gondolta volna, hogy a "Volt nekem egy kecském" népdal ennyire aktuális a kormányunk számára.
Az életérzés hű kifejezője a számukra.
@Mariann19:

nem komplett aki megemlíti a kormánnyal kapcsolatban, hogy: "Családpolitika."????

csak figyelni kellett volna a főnök szavaira, aki elmondta 2010-ben 87ezer gyerek kapott ételt, ma pedig 300ezernél több...

mi van?
hogyan lett ennyi rászoruló? bassza meg, nem csökkenni kellett volna volna ennek a számnak?
persze mi a francért kell nekem figyelni a fényes családpolitikára...

és még meri ezt valaki említeni. szerintem, mi nem tudunk olyant mondani amit a főnök szavait übereli...
@Imola Helyesi:
Nem győztük meg egymást, de nem baj. Egy kérdésem azért még van a számodra, amely ennek a kormánynak a fatális ellentmondására világít rá.
Láttál te már olyat, hogy a szociális rendszer által nyújtott támogatás a gazdagabbaknak kedvez?
@guma:
Mit elkövetett a vén trottyos, hogy a hatalma érvényesüljön. De ráfázott, hálistennek.
Most meg Európát telepítené be, Vajon ezért kiknek fizetett?
Ha azt mondod, Hollandééknek, tényleg agyvérzést kapok.
@gazoló: :)

ott van a szövegben:

"de azért a felismerés legalább briliáns: mégiscsak ott lehet a legeredményesebben lopni, ahol nem "lássa" senki. Mármint Szerbiában például az EU nem néz oda. Mert Brüsszel is előbb-utóbb nem kiszúrta a családon belüli erőszakos meggazdagodást, hogy a fene essen beléje?!"
@Mariann19: Szia!

"Volt nekem egy kecském"

Volt,volt mókus is volt...

33.media.tumblr.com/bfa18cc16a04384b60df8870d750f42a/tumblr_nws1o4q1fL1uuyy36o1_400.gif

'Kézihétvége,majd ütközünk:))
@Mariann19:
Erre én világítottam rá , pont neked, amikor a családi adókedvezményről vitatkoztunk /átlag, kétgyermekes családok/. Azóta korrigáltak, talán olvasták az írásaimat. Ki tudja?
@guma:
Mit lehet mondani arra a pökhendi reagálásra, amelyet Révész Máriusz lökött a TV-ben?
"Svédországban is van éhező gyerek."
Vagy a másik aranyköpés tőlük:
"Nem éheznek a gyerekek, mert ha nincs kaja, lopnak nekik."
Már nem is védik a tényeket, hanem cinikusan támadnak.
Fejre állok!
@gazoló:
Szia!
Remélem, a hét végén is dagadó mellekkel grasszálunk, mert mindenkit megverünk.
Igen, volt mókus is itt, Vérmókus, soha nem felejtem el. Oké, ütközünk.
@guma:
Nemcsak rászoruló kap, pl a bölcsiben, hanem minden gyerek Off.

De egyetértek a három vagy több gyermeket nevelőknek a nagyon gazdag családoknak fizetniük kellene!
@Mariann19:

olyanok, mint ez a gátlástalan törleszkedő itt a blogon...
de azt hiszem visszakapják még az élettől ezt...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Miért? Azt nem tudom, azt viszont sejtem, én pl miért nem villogok itt gyakran.

Véleményem szerint becsontosodott sok résztvevő. Az orbán fóbia úgy elborította az agyvelőket, hogy egyszerűen nagyon nehéz olyan véleményt találni, amiről nekem ne a békamenetek résztvevőinek szellemi állapotát firtató korábbi kommentek jutnának eszembe.

Soha a büdös életben nem gondoltam volna régebben, hogy Vakatyával kéne példálóznom - aki teljesen elkötelezett politikailag - , ha a liberális, a másik véleményét meghallgatni esetleg elfogadni tudó, korrekt vitapartnerről akarok regélni.

Példa:
Lejjebb fölvetődött egy téma, amely jó vitaanyag lenne, ugyanis a vajdasági támogatás szerintem kurva jó dolog, ha....
nem a csókosok nyúlnák le az összeget,
elősegíteni a délvidék határ két oldalán működő cégek együttműködését,
elősegítené Szerbia unióhoz csatlakozását

A magát végtelenül liberálisnak vélő Mariann végtelenül sommásan és végtelenül kirekesztően, ámbár magabiztosan annyit tud kihozni a témából, hogy orbán hülye, orbán támogatja a nemzetiséget, a nemzetiség is hülye, a nemzetiség néptáncol, így aztán a néptánc is hülye.

Már megbocsásson a világ, a pár éve itt író fideszesek nem voltak ennyire frusztrált gyűlölködők, mint amit mostanában itt olvasni tudok.

Természetesen Lázár tenyérbemászóan pimaszul hülye.
Abban viszont Imolkának igaza van, hogy nagy munkabírású, s néhányad magával elviszi a magyar kormányt.

Amit sajnálatos módon nem mondhatunk el az ellenzékről, ha létezik még Magyarországon ilyen elnevezésű halmaz.
Gondolom abban az esetben ha létezne, vitát is generálna.
@Mariann19:

ja! a fejenállás: egészséges! :))))

de látod ezt a lököttet? mit mer leírni? komolyan baj van a fejével.
minden gyerek akkor kap kaját, ha befizetik rá a szülök!

(vagy a főnököt hazudtolja meg, szerinted? mert azért a több mint 300ezer az nem 1,5millió... )
@gazoló: ahogy mondod haver, meg jön a hideg. ideje felkészülnünk:)))

www.napiszar.hu/showPost/Kezd_lehulni_az_ido
@habakuk000:

"Lejjebb fölvetődött egy téma..."

sajnálom, hogy azt kell mondanom pártfüggetlenül: nem egészséges az ország adóforintjait úgy költeni, hogy itthon minden lerohad.

lehet gazdasági vonalat kiépíteni, de nem ilyen sumák módszerekkel mint amit láthattunk pl Erdély kapcsán...

nézd, pártvonal nélküliként elítélem, hogy kísérlet sincs valamilyen egyezségre, hogy már semmi sem tartozik az adófizetőkre.

Lázár munkabírását csak cinizmusa múlja felül és a rengeteg bírósági tárgyalás ami qrva sokba kerül szintén az országnak.
@taga20: D

'Sza haver!

Csak gyerekméretben kaptál 'blekfrájdéj-en?:)
@guma: nem teheted meg szerintem, hogy ne támogasd a határon túli magyarokat, ez kutya kötelességünk.

Ugyanakkor elemi gazdasági érdekünk a Kárpát-medence "szabad piaca"
@guma: @Mariann19:

Vérmókus névvel valaki kommentel a 444-e,csak nem Nyúl az?:)

www.youtube.com/watch?v=R_raXzIRgsA
@gazoló:

remélem a macskádat bezártad a lakásba, a hétvégére!:)

www.napiszar.hu/showPost/Vasarnap_mar_havazhat_
@habakuk000: "...nagy munkabírású, s néhányad magával elviszi a magyar kormányt."

Szerintem csak jobban adja el magát, mint más kormánytagok. Nem tudjuk mit csinál, csak azt látjuk, hogy kiáll a mikrofon elé, és előadja magát. A helyzetéből és a kormányzati feladatokból adódóan nem is viheti sem egydül, sem néhányad magával az egész kormányt ( nem kell ekkora túlzásba esni ), meg vannak azért ott akik talán többet is dolgoznak, mint ő, csak nem tudják olyan jól árulni a sót.
@taga20:

"jön a hideg.."

Össze kell bújni! ))
@gazoló: uborkával próbáltad már?:)))

mivoltma.444.hu/2015/11/16/tudod-mitol-rettegnek-a-macskak-az-uborkatol

most mennem kell, de egy óra múlva itt leszek:)
@látjátok feleim szümtükkel:

A 'táskacipelő kétségtelenül többet dolgozik és magasabb értelmi képességekkel van megáldva,mint az átlagnarancskomcsi 'szekretárok,de tudod ha a 'balfaszság szorgalommal párosul:((

Egyébként,ha a nullát négyzetre emeljük...:)
@Eszter jött: D

Sajnos nekem is mennem kell,de majd a hétvégén még összebújunk:))További szép estét!

kepkezelo.com/images/3iocxq37rvmqhow0zrgp.jpg
@evasanyoca: "abszolut elhülyíteni"
De hiszen éppen ezen fáradoznak!:(
@gazoló:

Simuljon ki lábad alatt az út! )
@látjátok feleim szümtükkel: szerintem erős embere a kormánypártnak, olyan, aki megörökölheti orbán pozícióját, így értettem, nyilván nem végzi el a többi miniszter helyett a munkát

de az is lehet, a látszat csal:)
bár, ahogyan találkozom mindenfelé a befolyásával, nem gondolnám..
@Imola Helyesi:
" Én akkor vagyok igazán dühös, ha kultúráról, nyelvről mondanak hülyeségeket. "

próbáltad már magad agyonverni szelfibottal, amikor idehánytál hülyeségeket a magyar-sumér-szkíta nyelvazonosságról?
@habakuk000:
Megkérlek, hogy szálljál le rólam.
A napokban lenyeltem, hogy útszéli, alpári módon lehordtál, amikor nem veled beszélgettem, de te beledumáltál.
Nem kedvelem az örökösen hőbörgő, mindenkit kiosztó,
nagypofájú embereket, Így téged sem.
Mellőzzél!
OFF

Na ez legalább olyan kemény, mint a párizsi terror. :(

eszak-magyarorszag.com/boldogan-a-halalba/

ON
@Mariann19: keverhetsz valakivel, kisasszonka.

nem stílusom az út széléről csaholni.:)
@Secnir:
Ne viccelődjél, igazságért miért is?
A finnek tojnak rátok, nem ismerik el a humbulda Hunsdorfer hazugságot a finnugrizmusról.
@ornagy50: amíg te meg én meg itt még nagyon sokan, meg az olvasóink között is nagyon sokan, meg az illegalitásban is (akik féltik az állásukat,gyermekeiket)nagyon sokan élünk, addig nyugodtan fáradozzanak, sikerülni csak akkor fog nekik, ha mi elhallgatunk, kvázi nem szabad elhallgatni!!!!!
@evasanyoca: nálam má sikerült nekik:))

ja most jut eszembe, brazilspanyolt még tanulod vagy abbahagytad?:))))))
@taga20: te kis piszok!!!!........tévedtem, bevallom, rodi meg a röhögéstől nem látott, brazil-portugál akart az lenni.....hamut szórtam a fejemre, karót irtam az ellenőrzőmbe és aláirattam a lányommal, fél napot térgyepültem kuko ricán a sarokba.....elég, vagy szívózol még velem,....kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd: többek között ezért vagyok az édesanyámnak örökké hálás, hogy Istenhívónek nevelt....vannak tragédiák, mint ez is, amit csak így lehet szerintem épésszel kibírni.
@evasanyoca: majdnem, csak még írd le, hogy taga a legjobb fej a blogon:)))
@taga20: TAGA A LEGJOBB FEJ A BLOGON!!!!!!!!!!!

(sajnálatraméltóan hazug vagyok., mert vannak még legjobbak.....kkkkkkkkkk)

AZÉRT SOK PUSZA NEKED TE HÓHÁNYÓ akarattal kiabáltam!!!
@evasanyoca: ha én lennék gecivitya, ako aszt mondanám, hogy kapufa, de befelé pattant:))

de nem vagyok, me nem vagyok én a legyek ura!:)

zeroz3ro.tumblr.com/image/133587176667
@Imola Helyesi: imola, a mérleg nem villan, hanem billen, a váLLfaj, hejesen váLfaj.

egyébként éppen most láttam, hogy annyira megugrott a zország, hogy a zátlag zemberek, képesek 160 ezer nettót is keresni! persze jó magyari forintban. ez egészen pontosan: 160.000,- / 311 = 514,47 euró/hónap... az árak gyakorlatilag azonosak a német árakkal, csak a lakhatás olcsóbb, a rezsi kWh-ra vetítve 10 eurócenttel olcsóbb mo.-n mint itt.
a gyerekeknek gyakorlatilag MINDEN ingyenes.

egyébként meg menny a picsába!
@taga20: maj' végre AUTÓJA lesz!
@nincs_itt: mi van haver, sikerült haza tolnod a hondádat? csak hogy ilyen későn írsz?:))))))))))
@taga20: ja, kurva macerás volt a SETRA-t tóni! tudod üzemi busz...
későn??? vazze! itten vadul hózik! korán! az már valami! mohamed is aszonta!

mikor érkezik a taligád?
@taga20: már a legyeké se? a zasszonynak azért még csak ura vagy!
@Imola Helyesi: ja és csak a cavinton helyett, aszonta a zseb-dúcs, hogy ha 1 euró 300 forint fölött van akkor le kell mondania a min.elnöknek.

figyu, a zájró azóta van tartósan és combosan 300 fölött amijóta, ez az idijóta a mini elnök... matolcsyt méltatlanul nem lőtte még senki tarkón, varga misi, se kapott még 4-5 napos karóba húzást...
olyan szép színe van a téssasszonynak! olyan szép sárga!
@taga20: én úgy változtatnám a feliratot: Ahol ennyi szar(alak) van, ott légy is van.....kkkkk
@nincs_itt: ha minden jó megy a jövőhéten, ha valamelyik terrorista fel nem robbantja pár migránssal karöltve:)))

tudod milyenek ezek?:)))
@taga20: okos legyééé! me' szépnek itt vagyok én! nem flanszia izét veszöl!
ezek a tenorista migráncsok meg...

most végre nem csak sötétedés után mersz autóba ülni!

sok örömet hozzá!
@evasanyoca: ááá! jó ízlésű légy arra se megyen!

ja, télleg! spanyolországba nem brazilul beszélnek? ezé' már megérte főkelni!
@taga20: na wazze! akkor mostan a hacsaturján rénnyei a migráncsok vagy a trópusi foschszíliják?

a belugákról, meg a jeges-schmaczikról nem is beszélve!
@nincs_itt: szerintem a srác havajról nyomja eszt a svalbárdi kamut:)))
@taga20: te azt észre sem vetted, hogy párizsban milyen bomba! nők vannak!

havajról? a fűtött stadiony gyöpiről!
@nincs_itt: rólad aztán fel se tételeztem, hogy egy nyüansznyi differanszé kiröhögsz egy vén pics@t.....kkkkkkkk
@nincs_itt: rólad aztán fel se tételeztem, hogy egy nyüansznyi differanszé kiröhögsz egy vén pics@t.....kkkkkkkk
@evasanyoca: mé'? tuggya franz(aza szééép szőke sváb gyerek), hogy ekkora kavarodásban, hol, mijjen nyelven karattyolnak?
@nincs_itt:
Neked villant valami?Mert én nem írtam.A válfaj ötös,bevillant még egy l,mert egy seggfejre gondoltam.Örülök,hogy szórakoztattalak.Ezt fekve írom, lehet, hogy hibás.De ki a sárgaarcú?
@nincs_itt: mint a viccben, tudod....."hiába hízelegsz, azé se békülök"....kkkkkkkkk
@nincs_itt: mint a viccben, tudod....."hiába hízelegsz, azé se békülök"....kkkkkkkkk
@Imola Helyesi: ja blitzt! de te írtad! keresgéjjé csak bátran!

seggfejben mennyi "l" van?

legkevésbé sem szórakoztacc! siralmas vagy inkább...
fekve meg ne írgyá!
@evasanyoca: jóvanna! akkor nem... zum trotz!
ez az uj gép is egy hülye, szépen dolgozik, aztán egyszercsak mindent kétszer ír, mindent kétszer ír, dadog ez a nyomorúság......

@taga20
tagabébi sok örömet és balesetmentes éveket az uj "családtagoddal"....kkk
@Imola Helyesi: ebola, írásjel után szóköz. ez alap, te nyelvtannáci :)))
@nincs_itt: azé te is a legjobbak között vagy ám nálam számontartva bogarantyú!!!....kkkkkkkkk
na jóéjt mindenkinek, mert holnap melózom, ezé megyek csicsikálni:)

de holnap armageddont rendezek:)))
@taga20: aluggyá mint a róka! farkával a lába köszt!

én meg leszek a éroszmisz!
@nincs_itt: hátha ez a muszlim polgártársaidhoz jut, akkor lesz bumm, bumm......a motorozóskámnak olyan férfiasan randa képe van, hozzá ez a tenor mit ne mondjak, érdekes hangfekvés.....kkkkkkkkkk
@evasanyoca: na én is felborulok mint a büdösbogár! hosszű volt a hét...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szociális bérlakás? Rászorulóknak? Az ötkerben?
Amikor már Lázár megasszonta, hogy "Akinek semmije sincs, az annyit is ér!"?
@habakuk000:
Ez is egy vélemény. Csak kérlek ismertesd azt a MAGYRORSZÁG területén érvényesülő MÁSIK támogatást a HAZAI vállalkozóknak, amelyik legalább ilyen összeget kóstál.
Ha valaki tényeket ír, nem kellene gyűlölködőnek becézni érte! A tények makacs dolgok - és a tényekkel szemben nincsenek érvek. Akkor sem, ha azok netán gyűlöletkeltőek.
Mint pl a halálozás megugrása és a megye szociális színvonala közötti egyenes összefüggés. Vagy a rászorulók többszörösére emelkedő létszáma.
Mindig gyanús, ha valaki nem a kommenttel (vagy a poszttal) hanem a kommentelővel (posztolóval) foglalkozik.
@habakuk000:

"nem teheted meg szerintem, hogy ne támogasd a határon túli magyarokat, ez kutya kötelességünk.

Ugyanakkor elemi gazdasági érdekünk a Kárpát-medence "szabad piaca" "

sajnálom, nem folyón evezünk...
nem zárom ki, hogy akinek segíteni kell azt kutya kötelességünk megsegíteni - erőnkhöz mérten.

mutass csak egyetlen egy olyan segítséget ami a kormánytól eredt és célba ért. nekem örök emlék marad az emberek által befizetett segély amit a kormány eltérített és nem az akarat szerinti célszemélyek kaptak meg, illetve nem úgy...

lehet fóbiáról beszélned, de ha szociális oldalról nézem a helyzetet sajnos nem vehettem emberszámba azokat akik hasonló módszerekkel manipulálnak és barátok rokonok zsebét tömik ott is ahol nagy a baj.

mindamellett biztos vagyok abban is, hogy nem a gyereked elől viszed ki a kaját, ha másnak segíteni szeretnél...
@guma:

"mindamellett biztos vagyok abban is, hogy nem a gyereked elől viszed ki a kaját, ha másnak segíteni szeretnél... "

Ez egy olajágas mondat, csak - jelen helyzetben - nem igaz.
@Orica Középföldi: :)))

jajj!

szerintem azért érhető mire "erre" gondoltam.

(egyre kuszább vagyok az írásban, mert nincs türelmem soxor ehhez, pedig csak úgy kavarognak a gondolataim...)
@guma:

Nyugi, értelek. Habát nem értem.
süti beállítások módosítása