Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.10.29. 09:20 Fabius

Amerika újra támad

Vártam, hogy reggelre kelve vezető hír lesz, hogy Mr. Ananászháré kirángatta az ágyból Colleen Bellt, becitálta a külügybe, hogy elmondhassa mennyire nem értünk egyet azzal amit összehordott. De semmi. Pedig Petya a szomszéd államok prominenseit egy rosszalló szemöldökráncolásért is elküldte a picsába, ha éjjel ha nappal.

Colleen Bell meg szabadon rodeózik a kormány idegein.

colleen_bell.jpg

A Habony Művek megfagyott, a parasztbarokk rajongó meg annyit makogott lányos zavarában, hogyizé, eszt'etet már hallottuk ám Amerikától, meg is beszéltük - és azóta sem tettünk kurvára semmit - és különben is, Fénylő Csillagunk 2015-ben elkövetett legnagyobb tette, hogy leszúrt pár vasdarabot a déli határon. Amivel Ejrópa megmentve nem lett az igaz, pont ugyanannyi menekült jön, csak nem rajtunk keresztül, de a belpolitikai haszna már mérhető. Ekkora kavalkádban kinek volt ideje olyan hülyeségekkel piszmogni, mint:

- orosz energiafüggőség,

- adózási kiszámíthatatlanság

- rendszerszintű korrupció felszámolása

- bíróságok függetlensége

- csökkenő sajtószabadság

meg az összes többi marhaság.

Amik nem teljesen mellékesen azért olyanok, amilyenek, mert Viktor atyuska éppen így akarta saját jól felfogott érdekei miatt. Bell kritikájával annyi változott, hogy az eddig habonyizált ámerika újra szeret minket dogmát a nagykövetasszony egy laza puntner mozdulattal visszarúgta az alapvonalig.

 

 

338 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr18031110

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Büdösben még nem fagyott meg senki? 2015.10.29. 17:22:56

Büdösben még nem fagyott meg senki: Ferencváros nem foglalkozik a bűzszennyezéssel. A múlt héten írtam: valami bűzlik Ferencvárosban, penészes, dohos szagot áraszt magából, Bácskai János ferencvárosi polgármester pedig most is hallgat. Nos, azóta válas...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azért ebben a kerítésben van valami jó is. 2018. még majdnem 3 évnyire van, addig meg bőven berozsdásodhat. A Colleen Bell által felsorolt problémákon viszont nem fog a rozsda. Sőt még meg is szaporodhatnak.

Egyébként meg téved mindenki, aki azt gondolja, hogy az USA és az Unió eltűri, hogy oroszbarátkodjunk. Arra felé is az unió határa vagyunk.

Egyébként válasolt a széphajú, csak nem ezekre a kérdésekre, itt:

www.atv.hu/belfold/20151029-szijjarto-az-usa-minel-tobb-bevandorlot-szeretne-latni-europaban/hirkereso
Megijedtek, hogy ha ezeket elmeszelik, akkor az elmúlt öt év rendőrségi hibáiért is elmeszelhetők lesznek a felső vezetők?

index.hu/belfold/2015/10/29/megrovassal_megusztak_a_2006-os_rendori_vezetok/
Nem szakad le a képükről a bőr? Persze, hogy nőtt a fogasztás, hiszen már nem fékilós, hanem csak 40 dekás, meg 25 dekás helyett 20 dekás , 2 dl helyett 175 gramos stb. kiszerelésű élelmiszereket kapunk vátozatlan áron.

Mi ez, ha nem áremelkedés?

Mennyiségben meg kénytelenek vagyunk többet megvenni, mert ha eddig elég volt a 25 deka, most a 20 már kevés.

www.hirado.hu/2015/10/29/augusztusban-46-szazalekkal-nott-a-boltok-forgalma/?source=hirkereso
Azért én látni szeretném, azt amikor Colleen Bellt berendelik a Bem térre. Mert ha ő oda bemegy úgy fog elötte vigyázzba állni a Rőzsehajú mint a cövek.
@The Ghost Wolf:

Bellt nem rendelik be sehova. Legalábbis nem egy olyan monológért amiben a rendszerszintű korrupció kifejezés található. Ők ugyanis pontosan tudják hogy épül fel ez a rendszer és bizonyítják is, ha akarják. Ilyen esetben nagy tiszteletet mutatva csendben lapítunk.
Az a baj, hogy itt a bíróság lett kellemetlen helyzetbe hozva. Mert ugyé a Colleen asszony is beszél a bíróságok elfogultságáról. No majd megláttyuk, mondta a nem látó.:O:O:O

index.hu/belfold/2015/10/29/kocsis_mate_szemelyisegi_jog_jo_hirnev_tenyallitas_meleg_per/
@Fabius:

Egyébként meg a széphajú mellé is dumált, mert a legkevésbé a migráns politikát érinti a kritika.
@látjátok feleim szümtükkel:

Az a terelés a legbénább Csubbakka védelem szintjét sem érte el. Ráadásul Bell aszonta: „Minden szuverén államnak joga van megvédeni saját határait."- vagyis a kerítkezést meg sem támadta. Csak annyit mondott, billogozó parasztnak nem kéne lenni.
@Fabius: Mondjuk ebben biztos vagyok. Ha "berendelik" az legfeljebb egy nagyköveti villásreggelire történő meghívás lesz. De a 444.hu-n tort ülnek a trollok, akik próbálják magyarázni a magyarázhatatlan. Hogy Colleen Bell korrupcióval lett nagykövet és hasonlók. Szemmel láthatóan fogalmatlanok.
Már várom, hogy ide mikor fog beesni Imolka, hogy megmagyarázza Ms. Bell vállahatalan kijelentéseit.
kérem szépen, ez svalbárdi viszonylatbul úgy láccik, hogy ez a bell naccsád a sorosgyurit hájpojja usácskai szemszögbül, mejj tulajdonképpen aszijjártói zselére hajaz, miszerint a kedves vezetöt ugyancsak meg köll védeni egy százöt éves szír mamókátul, akit az unokája a hátán csempészett be ejrópába az osztrák határon körösztül, ami ugyebár szlovénijába kezdődik kerités hijján.
ősi magyar viszonylatba ellenbe mán az első ner idején mekkfogalmazódott, csak nem verték nagydobra, mer mindenki csak pislogott azügybe, hogy ekkora szar nincsen is. nomármost, akkor még nem ismerték a mi kokaskánkat, rogántonyókánkat, sőt, magát loppert dánielt se, csepregi népbiztosrul nem is beszélve.
konklúziónak beszúrom itten, hogy nem oda buda, mitöbb a pöcegödör (gyengébbek kedviért meandiner.hu) szeméjzete mán aszt is megállapitotta, hogy a bell naccsádnak mán az anyukája is két marék homokér tilinkózott a sangháji halpiacon, valamint nagyágyuval mosta az ablakot.
tulajdonképpen csak a fostalicska és a haza bikalovagló hősének gondolataira vagyok kiváncsi, mer úgy látom, hogy imola úrhölgynek szimeringes lett a kereplője.
Semmi nem történt. Locsi-fecsi az egész.
Minden megy tovább változatlanul.
Azért korrupt a politika mert nem akarunk bevándorlókat! Azért nem áruljuk el pakskettőt mert a menekültek jönnének.
Azért szar az adórendszer, h a menekülteknek is szar legyen.
Azért nem függetlenek a bíróságok, h a menekülteket ki lehessen toloncolni.
Azért nincs sajtószabadság, mert a menekültek jönnek olvasgatni.

Na ezért. Logikus nem?
@lavór: Pedig jobban tennék, ha komolyan vennék a nagykövet asszony most már erőteljesebb figyelmeztetését. Mert ha akarnak elég nagy kárt tudnak okozni az országnak, és a Gecinek is. Főleg ha netalán egyeztetnek az EU-val a következő lépésről.
Mert ne felejtsd el, hogy az EU-nak is eléggé a bögyiben vagyunk.
@The Ghost Wolf:

Ugyan, Jóbarát már elsütötte ezeket. Mi történt? Semmi.
"Nem a kormány ad el földeket, hanem a földművesek akarnak földet vásárolni - szögezte le a miniszter."

Mondta a Lázár János, aki miniszter.

Én meg nem tudom, hogy ezen röhögjek, vagy sírjak, főleg ha a főldműves gázszerelőre, mg a városi műkörmösre gondolok.
Úgy tűnik hamarosan ugrik a majom a vízbe.:O

"A kormányülés fő témája Lázár elmondása szerint a menekültügy volt. Kritikával illette a múlt heti balkáni migrációs útvonallal kapcsolatos uniós találkozót és annak eredményeit.

A kormány az európai menekültügyi kvótákkal szemben bírósághoz akar fordulni - árulta el a miniszter, aki szerint a görög határokat kellene megvédeni.

40 ezer ember képviseletében jelezték: Magyarországra kerülnek visszatoloncolásra. A magyar kormány nem tervezi, hogy ezeket az embereket beveszi az országba. Nem akarunk senkit sem visszavenni, mert ők először nem Magyarországon léptek be az EU területére - hangsúlyozta. Egyetlen egy visszatoloncolásra várót sem akar átvenni, őket Görögországba kell visszahelyezni - mondta."

www.portfolio.hu/gazdasag/lazar_uj_kulonadot_jelentett_be.12.221676.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
Tavasszal sokan ujjongtak hogy elment a "jóbarát", jött helyette Bell és minden jóra fordul.
Pedig tudhatnák hogy ezek az emberek az amcsi külügyminisztériumból kapják az utasításokat. Tulajdonképpen mindegy hogy ki képviseli amerikát.
Nem tudom, miért kellett volna ezért a külügynek felháborodnia. Hasonló listát - persze más, de hasonlóan irritáló tételekkel - elég sok országról össze lehet állítani, az USÁ-ról is. Amerika nagyhatalom, annak szól be, akinek jól esik, Magyarország meg egy kis ország - ennek csupán ennyi az üzenete.

Az egy másik, ettől független kérdés, hogy a felsorolt kifogások mennyiben helytállóak. Van rá példa rengeteg, hogy a magyarországinál nagyobb problémák felett is szemet huny Amerika, ha az érdekei úgy kívánják, vagyis itt sem például a sajtószabadság iránti őszinte aggodalomról, hanem érdekekről van szó. Én leginkább arra volnék kíváncsi, hogy mi az a pillanatnyi érdek, ami miatt mindezzel most elő kellett állnia a nagykövet asszonynak.
Coleen Bell-nek: No shit sherlock!

Semmi újdonságot nem mondott.
Tényleg nincs vélemény és szólás szabadság már az MNO is cenzúráz a neocon cionista imperialista USA kormányt tilos megnevezni mint fő terroristát, pedig ez még a német kommereknek megengedett a Die Zeit és Welt ben. Oda még írhatok bravó ballibsik, a németek már kezdik felelősségre vonni a média hazug propagandistáit. Ez még csak követelés, de rendesen cikkizik a szerkesztő urakat. La van sz.va ez a Holly Woody idióta kit érdekel mit blablázik, Budapesti belső kerületi okoskák diktálták neki a szöveget. Legfeljebb bombázni fogják az USA érdekek miatt Budapestet. Az USA nak ellenségei és vazallusai vannak szövetségesei egy ilyen szemétnek nincsenek. Ez német vélemény, de egyetértek vele.
Amíg húgyagyú (őszinte rajongó), hazaáruló Imolák támogatják a velejéig korrupt és romlott rendszert, addig sajnos odafelé fütyül a rigó.
Világ szégyene leszünk, és a fosztogatás végére nem marad semmi.
@Sir Galahad:

macóka, a külügy fölháborodott a te véleményed figyelembevétele nélkül is és kapcsibul ráverte eszt is a migrációra. óvassá kokaskát!
másrészt viszont, hogy ez mennyit számít, arrul trianon elvtársnak mán kialakult véleménye leledzik, aszt is óvashatnád! hogy minek, aszt nem tudom, a szívlapát hasznosabbnak tűnik.
@alfacharlybravo:

tán le teccett fejelni a pengefalat?
@Sir Galahad: nosza, állíts össze te vagy a valamelyik mandineres haverod, vagy a szíjjártó, oszt küldjétek meg obamának, olvassa fel szemerényi réka valami jótékonysági akción. és? ettől még változik az, hogy korrupt rendszert kritizált bell nagykövet?
@Fabius: Még szép, hogy nem támadta főleg ha a mexikói kerítésüre gondolunk. Ami meg a "billogozó parasztságot" illeti.

clashdaily.com/2015/09/u-s-border-patrol-agent-indicted-for-alleged-murder-of-mexican-teen/
Nem mondott semmi újat, ezért sem fog az orbán maffiabanda megbukni. Lapozzunk...
@Sir Galahad: Ostoba fidesztroll! Nem az a probléma, hogy a jenkik megint beszóltak. A valódi probléma az, hogy tudjuk igazuk van, előtte is tudtuk. Akárhogy is tagadod és véded a tolvaj gazdáidat...
@Sir Galahad: értelme? annak van, hogy bell beszédét csak pillanatnyi érdeknek hívod?
@The Ghost Wolf:

"Colleen Bell korrupcióval lett nagykövet és hasonlók. Szemmel láthatóan fogalmatlanok. "

Bell Obama egyik pénzgyűjtő támogatója volt az újraválasztási kampányban. Nyilvánosan, nem a háttérből mutyizva. Amit kapott az nem a Közbeszerzések Örökös Nyertese, a Földtolvajlás Lovagja cím, hanem egy politikai alapon működő nagyköveti. Pont ahogy Magyarországon.
@hacsaturján: A világért sem meghagytam neked!
@Sir Galahad:

Amerika nagy ország, Horvátország meg kicsi. Így ha Milanovic álmában olyat fingik, ami a szír himnuszra emlékezteti szijjártót, akkor a reggelt sem várja meg a tiltakozó jegyzék átadásával.
1.Az adózás kiszámítható. Számolni kell tudni hozzá.

2.Amerika a maga nem létező és látható demokráciájával talán ne ugasson bele a dolgainkba.

3.Az atomerőművi dokumentumok pont annyira titkosak mint az Ámerikai atomerőművi dokumentumok

4.A menekült válság előidézéséért pont nekik kellene mondjuk 500.000 menekültet befogadniuk.

5. Mehetnek a picsába a szinte láthatatlan befektetéseikkel együtt.
@bértrollbosszantó_kovi1970: Putyinnak van igaza..csak szólok. Ukrajnai amerikai puccs? Ostoba háborúk mindenhol a közelkeleten? Menekült válság? Pénzügyi válság? Bush, Obama, 2 db Clinton az amerikai történelem legostobább politikusai címre pályázhatnának.
@Gábris szomszéd:

Mámmegint hülye vagy :)

A leégett házú roma a biztositónál adatfelvételkor:
- És mekkora a kára?
- 26 centi, de hogy jön ez ide?

Szóval hogy jön ez ide? A mexikói határon lelőttek egy tizenévest, vaószinűleg véletlenül, mivel a border patrolt kövekkel dobálták - valakik - és ahol rendszeresek a drogcsempészek általi támadások. És ebből bírósági ügy lett. Most ezzel mijafaszt akarsz mondani? Nemtánazt, hogy géppuskával lövik a migránsokkat az amerikai határon?
Tekintettel arra, hogy Index főcim, az összes rühes fideszpatkány ide fog tódulni. Már az előőrsök meg is jelentek.
A szappanopera-királynőnek mi köze Paks 2-höz, ha szabad érdeklődnöm?

Nekem, mint magyar állampolgárnak van hozzá közöm, de ki a tökömnek gondolja ez magát?

Ja, hogy nem az ő technológiájukat használjuk? Balszerencse... De a pék sem cseszett le reggel, hogy a helyette a Tescóban vettem zsömlét.
@Sir Galahad: A lengyel választási eredmények. Mi más? Meg kell mutatniuk mi vár a Lengyelekre ha nem azon az úton járnak amire az USA parancsolja őket. Ki kell utasítani a nagykövetet a picsába. Nincs rá szükség. Ahogy az USA bajkeverésére sincs. Kell nekik a szabad-kereskedelmi szerződés de azt abban a formában ahogy van, nem fogják megkapni, ezért Orbánt kúrogatni kell.Monsanto, Cargill etc etc csak két név az egyezmény nagy nyerteseiből,és véletlenül ez a két cég támogatja az ostoba, hazug és korrupt Clintonné kampányát is.
@DarthVader: tehát ha rühös liberálisnak hívlak annak ellenére hogy semmi közöm a fideszhez akkor az rendben van faszkalap.
Az amcsik ügyesen lángba borították a Közel-keletet és fel vannak háborodva, hogy nem fogadjuk lelkesen azokat akiket ők tettek földönfutóvá.

És akkor valahogy nem nyávogtak amikor a komcsilibsiknek volt szinte teljes sajtófölénye s 90-es években.
@DarthVader: Ha patkányt akarsz látni haver (magadon kívül) itt egy vélemény.

"Azért én látni szeretném, azt amikor Colleen Bellt berendelik a Bem térre. Mert ha ő oda bemegy úgy fog elötte vigyázzba állni a Rőzsehajú mint a cövek."

Látni szeretné? Én pedig abban bízom, előbb húznak el innen Colin Bellék a népharag elől, mint erre sor kerülne.

Elég volt belőletek és ebből a mentalitásból 90 előtt.
@DarthVader:

csudálkozni teccik? az elnyomott proletariátus hallassa a hangját a szólásszabaccság szent nevibe. figyejje meg, hogy előbb-utóbb előkerül kun béla is.
ez a blog még létezik?
kb annyira szarja le mindenki a nagykövetasszonyt mint a libsi hápogókat.
@midnight coder:

1.) A Közel-Keletet nem az amcsik borították lángba, hanem a saját, megoldatlan társadalmi feszültségeik. Az ottaniak egymást teszik földönfutókká, ehhez az USA-nak semmi köze. Amit az USA elcseszett ott, az nem más, mint hogy részben naivul, részben (a két Bush idejében) doktriner módon "demokráciát akart csinálni" ott, szabad választűsokkal, pártokkal, ahol ennek semmiféle társadalmi, szellemi hagyománya sem volt. De, ismétlem, ez nem bűn, hanem naivitás és szemellenzősség, és semmiképpen sem oka a mai ottani helyzetnek!

2.) A "komcsilibsik" senkit sem akadályoztak abban, hogy sajtótermékeket, médiát alapítsanak: nem ültettek pártkomisszárokból álló büntetőtestületeket a sajtó nyakára és nem tereltek állami tízmilliárdokat a nekik tetsző pártsajtó finanszírozására. Továbbá nem hallgatták el az ellenzék véleményét és a velük, ill. az országban zajló eseményekkel kapcsolatos bel- és külföldi kritikus hangokat a közmédiában. Ezzel szemben a Fidesz mindezt szisztematikusan és folytatólagosan teszi.

Persze, mindez nem késztet téged arra, hogy nyilvánosan változtass az itt és másutt hangoztatott véleményeden, de ezen nincs is mit csodálkoznunk, hiszen pontosan tudjuk, ki vagy, honnan kapod a pénzedet és miért! Ez egyébként meglehetősen hitvány emberi minőségre utal...
@alfacharlybravo:

A tény egyben maga az igazság!!!
Mondhatja azt halvány arcú szűz leány, szégyentelen cafka, megelevenedett jó tündér, lutheránus pap, egy marslakó, vagy akár maga az ördög is. Részrehajlás nélkül állítható, hogy a nagykövetasszony rosszallásai nagy mértékben fedik a valóságot.

Mit adnak a köztévében, hova vándorolnak a milliárdok ecccc....
A derék öreglány sok igazságot (pl.korrupció) mondott a szokásos rizsa mellett, de leginkább Paks II. iratait szeretnék megszerezni valszeg. (Itt jegyezném meg, az orosz energiafüggőség borzasztó, ezért (és az ukránok elkerülése miatt)is volt a Déli Áramlat antidemokratikusan antiliberális és piacellenes, míg az ukránokat elkerülő Északi Áramlat ezért is nyilvánvalóan piacpártian liberálisan demokratikus.)
Abszolút diktatórikus, hogy egy párt a választási felhatalmazás alapján alkotmányoz, sőt az Alkotmány állítólagos Őre, az Alkotmánybíróság nem ugathat bele az a 2/3-s alkotmánymódosításokba, hiszen ez alapján jár el más jogszabályok vonatkozásában; holott egyébként a bíróságok is módosítják ugyebár a működésük alapjául szolgáló jogszabályokat.
Rendkívül aggályos, ha egy párt/személy határozza meg a legbefolyásosabb bírói testület tagjait, még szerencse, hogy az USA esetén semmiképpen nem az elnök dönt egyedül.
Értem én, hogy szar érzés, ha az állami reklámok nem jutnak el a kliens-médiához, de hát ezt nem tudja a vén szarkeverő (az illető férfiú és sok államban aranyba foglalnák, esetleg szó szerint) pótolni? Persze, hogy ez 1990-2010 között Nagy Barátunkat kevéssé zavarta a jobboldali sajtó esetén az természetesen abszolút demokratikus volt, hiszen egy független országnak csak nem dirigálhattak, nemde?
@$$$=$$$: Érdekes! Leszarni az ország harmadik legnagyobb befektetőjét, amely nem mellesleg az egyedüli szuperhatalom a világban.

Okos dolog el? Ki lehet ebből jól jönni szerinted?
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: Ilyenkor nem is értem mit a lófaszt vár? Milyen befektetés lehet az, amihez az USA-tól ez a hangnem kell? Mi közük Pakshoz? Mi közük a mi bevándorláspolitikánkhoz? Miért kellene Sorost és az általa istápoltakat a törvénykezésen kívül helyezni?

Korrupció? Ennek nincs fogalma mi van a románoknál, de tökmindegy, mert ahhoz sincs köze.

Amúgy nem a nagykövetet kell innen elküldeni, hanem az USA haderő itt tartózkodó részét.
@László Medve: Nyugi, Paks iratait már rég megszerezték - éppen az azokban szereplő dolgok miatt verik a vasat: hogy miféle vircsaftokba viszi bele az országot a Fidesz!:)
@Barnalány: Szerinted milyen haszna lehet az országnak azzal a befektetővel, amelyhez USA erőszakra van szükség?

Gondolod, hogy Orbánék, akik nem mellesleg milliárdokkal támogatnak ipari befektetéseket, e között számtalan USA cég is van, visszautasítják a jó befektetőt?
@♔bаtyu♔: Be vagy szarva, mi?:)

Hát, van is rá okod,öregfiú!
Na, itt az összes agyatlan nácigeci troll a jobbant blogokról
@Barnalány:

1. a közel-keletett maga bell naccsád boritotta lángba öt évvel ezelőtt délután fél négykor, amikor is kitört az intifáda a kuszkusz mijatt.
2. komcsilipsik mindig is vótak és lesznek is, a többit majd tisztázzuk megiddo síkján, addig viszont el köll viselni a született marhákat is, esetleg a gőgös gúnár gedeon maradéktalan elsajátitására köll őket kényszeriteni a haza megmentésének érdekibül kifojólag.
@Barnalány: Na ja, az USA-t komolyan érdekli ez. Ráadásul úgy, hogy a Paksi felújítás irányítása európai országok képviselőiből áll?

Több köze van ehhez az USA atomerőmű építő cégeinek.
@Barnalány: Miért lennék beszarva? te pedig inkább érvelj.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Nem értelek gyurcsánycsicska, állítólag kibaszott nagy demokrata vagy.
@The Ghost Wolf: Gondolod, hogy nem keménykedtek volna már, ha lenne rá elég alapjuk (mondjuk jogilag), vagy elég mozgásterük? Amíg van választásunk (Putyinhoz még közelebb), addig nem lesz itt nagy ejnye-bejnye.
Azt is látni kéne, hogy mindenki, kivált a politikusok, a maga pecsenyéjét süti, a maga politikai álláspontját akarja átnyomni és rányomni másokra is. Bell és az USA is.De ki mondta, hogy mindenkinek csak azt lehet gondolni, amit ők gondolnak?
Volna az USA-nak is mit sepregetnie a saját háza előtt. Pl., ha nem csinálnak Arab tavaszt, meg nem hordják a "lázadóknak" hajószám a lőszert, rakétát (csak hogy Kadhaffi és Husszein sorsára juttassák Aszadot is), már nem lenne szír migránsválság sem! Meg más em, mert Líbia nem engedte volna átözönleni magán az afrikaiakat ... (Ja és az hogy volt, hogy a CIA kiképezte a lázadók egy részét, állig felfegyverezte, aztán azok simán átálltak az ISIS-hez, cuccostól, mindenestől??? És hogy van az, hogy az USA a maga keltette menekült problémából nem veszi ki a részét? Stb. Lenne miről őszintén elbeszélgetni az USA-val és a képviselőivel. Sok minden nem tetszik nekik, mert nem úgy táncolunk most, ahogy ők fütyülnek. Van ilyen. Nekünk sem tetszik sok minden, amit ők csinálnak. Pl. a Közel-keleten, és mi isszuk a levét...
@♔bаtyu♔: Válasszuk itt ketté az ország hasznát a Fidesz-érdekkör hasznától - és máris tisztul a kép!:)

De mondok én neked valamit: ha a nagy demokrata országok befektetői nem fejlesztenek, nem fektetnek be, akkor Magyarországon a híres-nevezetes "negatív növekedés" köszönt be. A GDP negyedét és az export majdnem kétharmadát ui. épp ezek a cégek adják.

Orbánék éppen azért adnak milliárdokat pl. az Audinak, hogy legalább a befektetési ráta hanyatlását igyekezzenek fékezni, mert jól tudják, miféle következményei vannak ennek. Látják és érzik, hogy az ország egyre rosszabb helyen szerepel a versenyképességi és befektetés-vonzóképességi listákon. Itt már rég nem arról van szó, hogy - úgymond - Orbánék "visszautasítanák" a jó befektetőket: itt már arról van szó, hogy jó, épeszű és a kiszámíthatóságot elváró befektető bottal sem piszkálja meg az Orbán-.vezette Magyarországot: index.hu/gazdasag/2015/10/26/hebc_jelentes/

Ez van, öreg!
@huzzadneki shakespeare: Az biztos olyan Aranyszájú Szent János csupa igazság szól belőle, amikor libsi kormány van akkor nincs korrupció csak lobby, meg az USA ban Bush és Dick Channey sem lop csak szerez, talán előbb otthon kell körül nézni azután pofázni és osztani az észt. Aki meg elrágja a penge kerítést az fogadjon be pár migráns unoka tesót vagy jóravaló afgán késelőt.
hu.wikipedia.org/wiki/Aranysz%C3%A1j%C3%BA_Szent_J%C3%A1nos
@♔bаtyu♔: Érvelni? Neked? Na, ne viccelj! Tudod, nem engedheted azt te meg magadnak (sem lelki, sem anyagi téren), hogy hallgass az érvekre és változtass a nyilvánosan hangoztatott véleményeden!:)

Amúgy meg: épp az imént érveltem neked egyet, illetve idéztem a multik érveit!
@The Ghost Wolf:
"Hogy Colleen Bell korrupcióval lett nagykövet és hasonlók."

Bizony öcsém ez így megy nálunk is, csak jóval sunyibb módon.

"A Tiszafüreden 1938-ban született Kékessy Dezső 1956-ban Svájcba emigrált, és csak a rendszerváltás után tért haza Magyarországra, majd visszavásárolta a korábban államosított tiszafüredi családi kúriát. Lévai Anikó tulajdonostársa volt a híres-hírhedt SzárhegyDűlő-Sárazsadány Kft.-ben, veje vette meg Orbán Viktor Haris-közi lakását, majd 2009-ben ő maga vásárolta meg Lévai sárazsadányi szőlőseit. Az első Orbán-kormány idején párizsi nagykövet volt, ekkor 410 millió forint közpénzből alakították át rezidenciává a nagykövetség épületét."

"Teszem azt, az ember – közösen a feleségével - megvásárol Budapest V. kerületében egy 135 négyzetméteres négyszobás lakást, mondjuk 1994. március 8-án, ezt aztán 563 ezer 760 forintért, aztán 2002. júnis 7-én ugyanezt az ingatlant 63 millióért adja tovább. Ez így törvényes? Kétségtelenül. Az ügy etikai megközelítése pedig más lapra tartozik."

No is ki volt ez a bőkezű vásárló?
Tippelj.
Én egyébként szívesen átadnám Paks 2 iratait, ha cserébe azonnal nyilvánosságra hozzák a szabadkereskedelmi megállapodás összes iratát.
@dadddd:

akkor mér baszod itten a rezet, elvtárs? kapd össze magad, oszt rohannyá cseélni!
@hacsaturján: kun és béla unokája vagyok én, mondta a híres történész, valami miklós.
@Barnalány: "A Közel-Keletet nem az amcsik borították lángba, hanem a saját, megoldatlan társadalmi feszültségeik. Az ottaniak egymást teszik földönfutókká, ehhez az USA-nak semmi köze."

Aha. Nem ők tartják még mindig életképesen Aszad ellenzékét. Nem ők öntik nekik hajórakományszám a rakétát... Nem ők izmoznak Szíria fölött az oroszokkal, akik segítségével már régen eldőlt volna a háború és jöhetne a rendezés, amnesztia, közös kormányzás, valami, ami nem háború és nem terror. De nem. A fegyvert nyomják a "lázadók" és egyben a terroristák (még az ISIS-nek is jut bőven) kezébe. Ahelyett, hogy tárgyalóasztalhoz kényszerítenék a harcoló feleket!!! Persze, semmi közük hozzá....
@dadddd:

ne röhögjél, érvejj bazmeg!
@parti_giano:

aszt én ösmerem. mindig másként emlékszik, hijába dönget kaput, falat.
@hacsaturján: Teljesen nyilvánvaló ilyesmit nem fog kérni Orbán, mert ő aztán nyakig benne van. Sőt az eu-s vezetők többsége is. Ha nyilvánosságra kerülne, bezárhatnák a kócerájt.
@eloi:

mé nem mongya aszt, hogy maga jobban tud érvelni, bibibííí? meglássa, győzni fog.
Azért Petike nyilatkozata, mindent visz ez ügyben. Igazi elmés, kreatív, diplomata reakció. Nem is értem, hogy jutott eszébe?
Persze változnak a dolgok, mert most éppen nem Gyurcsány a hibás a kottájával együtt (amiből az amerikaiak is játszanak), hanem a menekültek. Persze aki kicsit is érti a dolgok lényegét az tudja, hogy emögött is a Gyurcsány van és/vagy a zsidók, esetleg a rohadt libsibolsik, mert ez mindenre megfelelő magyarázat. Ezzel az ügy, le is van rendezve.
@dadddd:

én ügy tudom, hogy a buzgó mócsing meg a holdvilág csárli is benne van, bár az info a török szultántul származik, ezért kétkedéssl kezelendő.
@sas70:

nincs lerendezve, mer az ellenség keze mindig beteszi a lábát.
@Barnalány: Na most az, hogy az USA nagykövet "befektetőket" erőltet, az egészen biztosan nem az ország érdeke. Egyébként az sem, hogy az USA nagykövet ad "tanácsokat" a magyar kormánynak.

Fordítva sincs így, pedig elhiheted, hogy az USA-ban is van bevándorló probléma és korrupció.

Külföldi "Soros" álcivilekkel érthetően nincs, ugyanis nem engedélyezik.

Ne magadból indulj ki, mert ha Orbánék lennének az USA-val olyan cselédek mint Gyurcsányék, simán ellenük szavaznék. Annál is inkább, mert a demokrácia egyetlen záloga, ha független az ország. 2006. okt.23-án a demokráciára olyan érzékeny USA-t nem zavarta az, hogy az összes rendőrnek leesett az azonosítója.
@sas70: E mögött az USA Európai nyomulása van. Gyurcsány/zsidók, az USA-nak tökmindegy ki cselédkedik nekik.
@csak egy néző: Ez a vita eleve értelmetlen, az USA-t nyilván nem a korrupció zavarja, ha az zavarná, a románokat naponta zaklatná.
@♔bаtyu♔:

ugye gyökül is teccik beszélni az elvtársnak?
@♔bаtyu♔:

" Ráadásul úgy, hogy a Paksi felújítás irányítása európai országok képviselőiből áll? "

2014 évi II. törvény:

1. cikk

Az együttműködés tárgya

1. A Felek együttműködnek a Magyarország területén lévő Paksi Atomerőmű teljesítményének fenntartásában és fejlesztésében, beleértve két új 5-6. blokk tervezését, megépítését, üzembe helyezését és üzemen kívül helyezését, VVER (vízhűtéses vízmoderátoros) típusú reaktorral, mindkét blokkra vonatkozóan legalább 1000 MW beépített kapacitással, amint arról jelen Egyezmény a későbbiekben rendelkezik, a jövőben leállításra kerülő 1-4. blokk teljesítményének kiváltására.

2. A Felek a Paksi Atomerőmű működő 1-4. blokkjainak üzemeltetése, modernizációja, felújítása és üzemen kívül helyezése terén a következő témákban működnek együtt:

(1) új berendezések szállítása;

(2) a rendszerek és a berendezések karbantartása, javítása és modernizációja;

(3) a blokkok üzemidejének hosszabbítási munkálatai;

(4) tanácsadás műszaki kérdésekben;

(5) a blokkok üzemen kívül helyezésére irányuló munkák kivitelezése az üzemidő lejártát követően.

Legyél kedves rábökni hol van ebben szó arról, hogy a felújítás irányítása EU országok képviselőiből áll?
Ha esetleg nem tudsz rábökni akkor ne kamuzzál. Köszi.
@♔bаtyu♔:
"Ez a vita eleve értelmetlen, az USA-t nyilván nem a korrupció zavarja, ha az zavarná, a románokat naponta zaklatná"

Nekem úgy tűnik, mintha már ebben is megelőztek minket a románok.

"Románia, amelyet az Európai Unió legkorruptabb államának tartanak, egyre keményebben lép fel a jelenség ellen. A bukaresti korrupcióellenes hivatal legújabb jelentése szerint 850 embert ítéltek el korrupció miatt az elmúlt évben, köztük négy minisztert vagy volt minisztert és öt parlamenti képviselőt, köztük Adrian Nastase volt miniszterelnököt, de van az elítéltek között 11 polgármester, 5 bíró és három ügyész is.
Az illetékesek szerint ez ékes bizonyítéka a harc fokozásának, hiszen 2002 és 2009 között egyetlen kormánytag vagy parlamenti képviselő nem került bíróság elé. Tavaly május 15 és 2014. május 15-dike között közel 4200 büntető ügyben folytattak nyomozást, ezek többsége vesztegetés, befolyással való üzérkedés, adóelkerülés és az uniós alapokkal kapcsolatos csalás volt."
@♔bаtyu♔:
"Én csak azt mondom, Pelikán elvtárs, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik.
Csapásokat adunk és csapásokat kapunk.
Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség."

kb. ez jut mindig eszembe, amikor ilyenek hallok.
@Barnalány: 1. Az amcsik vagy nagyon hülyék voltak vagy nagyon gazemberek. Csakhogy, az amcsik nem hülyék. Ok, Obama, vagy ez a kurvinyek lehet hogy az, de a szakértői biztosan nem.
2. Ma az egyik oldalon van atv, népszabó, index, stb a másikon van manem, hírtv és közszolgák.
90-ben volt népszabó, plusz szinte a teljes írott sajtó +közszolgák vs manem. Internet meg gyerekcipőben. Az amcsik meg szartak bele, hisz mindez skkor az ő érdekeiket szolgálta.
Fabius!!

Sz. Péter nagyon jól mindent elmondott válaszában.
Ezeket szajkózzák évek óta a ballib ellenfelek, és ezeket már rég lejátszottuk az EU-val.
Nagyon unalmas és lerágott csont volt ez, ami már egy pár soros válasznál nem is ér többet.
Az USA-nak valamit csak kellett lépnie, most, hogy mindenki kezdi egy az egyben most már meglépni azokat, amikért pár hónapja még egy átkozott fasiszta ország voltunk.
És szerencsére Közép-Európa is jól összezár, ami így már nagyon nem egy elhanyagolható tényező.
És USA eu-s seggnyalóinak nagyon kezd kiállni a rúdja szerencsére.
De hát addig tolták ezt az eszetlen menekült kérdést és addig hazudtak róla az irányított médiájukban, míg magukból csináltak hülyét.
Mert ez a menekült dolog nem olyan, mikor pár éve lehetett bármit hazudni Magyarországról, úgy se tudta senki mi van itt.
Ezt mindenki érzi most már, és kezd összeállni nekik a kép.
Úgyhogy a szőke ciklon megkapta az ukázt be kell szólni!
Ami nagyon elcsépeltre sikeredett.
Az egészben az az érdekes, hogy Sz. Péter nyíltan kimondta, hogy tudjuk nagyon jól, hogy az Amerikának az a célja, hogy minket elöntsenek a menekültek.
Na ez odabassz, hogy valaki az EU-ból nyíltan kimerte mondani végre!! Ebben is mi vagyunk az elsők.
Azon viszont jót röhögök, hogy a dilettáns szánalmas magyar ballibbant oldalnak, úgy kellett ez a beszólás mint egy falat száraz kenyér az éhező embernek.
De hát maguknak csinálták! Pontosan lehetett tudni, hogy a menekülteket nem szabad hagyni korlátlanul jönni! Látszik nyugat-európai példákon, hogy nem épülnek be, viszont egész város részek lesznek veszély zónák.
De csak azért is tolták, hogy ne hogy már Viktornak legyen igaza, még ha az ország beledöglik is!
Viszont az ország nagy része élet képes, nem véletlenül bírunk lenni ezer éve itt!
Úgyhogy Orbánnak is igaza lett, a ballibbantok meg még lejeb süllyedtek a hiteltelenség tengerében.
És el tudom képzelni, hogy egy HVG-ben meg indexen milyen szörnyű látni, hogy hiba hazudtak reggeltől estig az emberek nem hülyék, és tudják, hogy nem lehet agyatlanul magunkra szabadítani egy teljesen más civilizációt!
Aki csak a 8 áltot kijárta megtanulta ezt töriből.
És végre Euróba ébredni kezd, itthon meg végképp nem kér a nagyon nagy többség a balliab faszkodásiból.
Úgyhogy nagyon nagyon kellett nekik, hogy végre valaki szóljon máááá be ide!!
Hát itt tart a ballib oldal....
@Fabius: Te pedig arra a törvényre bökjél rá, ahol le van írva, hogy az USA nagykövet mondhatja meg hogyan kellene nekünk Paks felújítását bonyolítani.

Köszönöm.
Címlap után annyira tudtam, hogy lesz legalább egy majom amelyik elkezd ajvékolni, hogy oda a hazánk demokráciája meg amérikának mennyire-de-mennyire igaza van. Pihenjetek inkább mert a Harang-kisasszony haragos hablatolyására a kutya nem kíváncsi, így rátok sem.. :)
@csak egy néző: "Románia, amelyet az Európai Unió legkorruptabb államának tartanak, egyre keményebben lép fel a jelenség ellen. "

Te ilyenkor nem röhögsz? Romániában legalább 3 erőközpont van, amelynek tagjai nyírják egymást, viszont mind a három azonnal csinálja azt amit az USA mond, akármi is az.
@♔bаtyu♔:

egész jó helyen kapiskálsz, szakmunkásképzős.
lehet nyomatni jó darabig nadrágból kilógó seggel az észak-koreai öltöződumát, csak ha aztán ne adj isten beüt valami gebasz, III Világháború, ökológiai összeomlás, meteorzápor, leszállnak az Ufók, majd lesz a nagy sírás, hogy a környékről már megint miért a románok, szlovákok, osztrákok meg a csehek seggét mentik, minket meg má' megin' mé' nem szeret senki.

Népek Pistikéje: Magyarország.
@sas70: Tudod nekem más jut eszembe akkor, amikor az USA mondaná meg, mit is csináljon a magyar kormány.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Brühühű minket nem szeret senki. Te tényleg ilyen okos vagy???
@new_boy_on_the_block: Ha egy jobbos kormány azt csinálná amit az USA szeretne, eleve ballibsi lenne és akkor korrupció, ellenzék elnyomása terén sokkal többet megengedhetne magának, hiszen USA érdekek kiszolgálása az rendben van.

Viszont ez az út szükségszerűen kuka. Lsd. 2010.
@new_boy_on_the_block: Azt mondja a ballibsi, bennünket nem szeret senki:))))))))))))))))))))))))))))))))

Kérdés persze, hogy az ember mennyire szereti a cselédjeit.
Borzasztó unalmas, hogy a yenkik állandóan mindenbe belepofáznak. Miközben ők a legnagyobb gazemberek a világban...
@♔bаtyu♔: Miért szajkózod állandóan azt, hogy az USA érdekeinek kiszolgálása rendben van? Szerintem a magyar érdekeket kell képviselni a mindenkori kormányoknak, és szerintem az elmúlt 25 év kormányai nagyjából megfeleltek ennek a kritériumnak, persze az adott világpolitikai helyzetnek megfelelően.
@♔bаtyu♔:
Tudod, majd akkor szeretnék röhögni, ha majd nálunk is bíróság elé állítanák ezt a sok korrupt ge...it, akik eddig kormányon és vezető pozicióban voltak és most is vannak, de azt hiszem ebben a lúzer sógor-koma országban erre annyi az esély, mint az 5-ös lottóra.
@fesztiválozó: Ne zavarjon, hogy épp az ellenkezőjét állítom.
@csak egy néző: A korrupciót egészen biztosan nem annak az USA kormánynak - diplomáciának kell itt megszüntetnie, akiknek amúgy sincs túl jó híre K-európában.
de, ha már itt nagy szájjal hirdetik egyesek, hogy Paks II ránk magyar állampolgárokra tartozik akkor, miért nem kapsz/kapunk választ lényeges közérdekű kérdésekre?

rosszabb és kevesebb anyag tudható a környezeti hatásokról (Duna, atomhulladék, stb)mint a vízlépcsőnél volt! pedig ezzel kapaszkodtak az új pártok ki a napfényre...

most meg a közmeghallgatásokkal a maradék becsületet is eljátszák!

greenpeace.blog.hu/2015/10/27/kibirna-e_paks_ii_egy_razuhano_repulot_kozmeghallgatas_munchenben

kornyezetvedelem.atlatszo.hu/2015/10/28/kibirna-e-paks-ii-egy-razuhano-repulot-kozmeghallgatas-munchenben/
Az alsóvégekről sebtibe idereptetett gágogók hitvallása:
" Nincs itt semmi látnivaló, a szocialisták is loptak, Amerikában is lopnak."

Meg különben is MIGRÁNS!
@parti_giano: Persze. Hiszen 1. nem minden országnak szólnak be a hasonló súlyú problémák miatt, 2. Magyarországnak is beszólhattak volna hasonló okokból egy hete, egy hónapja, fél éve is, de nem, épp most.

A kérdés innentől az, hogy ezt a politikai nyomásgyakorlási eszközt miért épp most alkalmazzák Magyarországgal szemben? Mi az a pillanatnyi érdek, ami ezt szükségessé tette?
@♔bаtyu♔:

itt nincs is korrupció. Nemzeti dohányboltok, nagygazdák, tévék, autópályák, vajnatimik, gázszerelők, kommentelők vannak. :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: B+, neked kurvára nem esik le, hogy ebben a történetben a nem a korrupció az ami ciki.

Arról nem is beszélve, hogy korrupció nem 2010 óta van, sőt előtte konkrétan a ballibsik ebbe buktak bele.

Tökmindegy, nem az USA-nak kell megoldania.
@Sir Galahad: Az Orbán kormány egyszerűen "útban" van. Semmi gond nem lenne, ha olyan lenne mint pld. a román, vagy amilyen volt a Gyurcsány kormány.
@guma: Na most Paks II sem az USA "gondja".
"Colleen Bell, az Egyesült Államok magyarországi nagykövetének kijelentéseire válaszul megjegyezte: még az ő kérésére "sem akarunk sem befogadni, sem átengedni az országon senkit". Hozzátette: Magyarország az Európai Unió, és nem az Egyesült Államok tagja, és egyetlen olyan ország beavatkozását sem tolerálja, amely nem tagja az EU-nak."

"A gazdaság kiszámíthatóságára és az adórendszer stabilitására vonatkozó megjegyzéseket úgy kommentálta: a magyar adószabályok minden itt működő cégre vonatkoznak, és nem fair kritika, ha miután valaki ezzel visszaél, az őt képviselő diplomata azonnal a kiszámíthatatlanságra panaszkodik. Visszautasította a vádakat és konkrét problémák megfogalmazását várta a nagykövettől.

Megjegyezte azt is, egyetértenek a nagykövettel abban, hogy az orosz energiafüggőség problémát jelent, ezért kérik az Egyesült Államokat, támogassa, hogy a magyar energiaellátó-rendszer a magyar emberek tulajdonába kerüljön. A kormány azzal is egyetért - tette hozzá -, hogy a paksi atomerőművel kapcsolatban átláthatóságra van szükség, így mindent nyilvánosságra hoznak, ami egy Amerikában épülő atomerőmű esetében is szokás."
@♔bаtyu♔:
De a Lighting Westinghouse-nak igen, és az LW már az USA gondja...;)
@♔bаtyu♔: Ez nyilvánvaló, de mi áll az időzítés mögött?
Megint 2/3-ot kapna a Fidesz az a baj. Kitiltási műbotrány 2.0. Csak azzal nem számoltak, hogy manapság ezt már senki nem szopja be az USA-tól. Mindenki pontosan tudja hogy az USA kizárólag saját érdekei mentén bombáz mindenhol. Sehol le se szarja a demokráciát (pl Szaúdiak mai napig nyilvános kivégzésekkel, kövezésekkel és kézlevágásokkal szórakoztatják a népet, mégsem érdekel senkit). Mindenhonnan csak a profit kell és a kormányok USA függősége, amiből megint profitot termelnek majd.
Lehet találgatni, hogy most éppen minek az érdekében zsarolnak minket újra.
@♔bаtyu♔:

nagy faszt, Okoska, a ballibsik a 13-havi nyugdíj eltörlésébe, meg a megszorításokba buktak bele. utána meg abba, hogy egy valamennyire is hiteles arcuk.

ha Horn Gyula feltámadna, a "ballibsik" a következő választáson a szart is kivernék Orbánékból, és ezt nem Horn dicséretének szántam, csak ténymegállapítás.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"hogy nincs egy valamennyire hiteles arcuk"
@♔bаtyu♔:

ha igaz, akkor viszont a tied lenne, ha bárhol azt tapasztaltam volna, hogy ezért emelsz szót és nem a suskusok védelmébe.

bocs.
de nincs is több mondani valóm, mert van ami védhetetlen. ez pedig az.
építsd csak tovább a rosszabb világot (smitteltem kövértől: rosszabb világot hagyunk gyerekeinkre!) elvtelen mosdatással a lényegek nagy ívű elkerülésével.
remélem büszkék vagytok, hogy zsellér a magyar a hazájában a segítségetekkel.
@Sir Galahad: Szerintem a szokásosak.
Lázár szavaiból ítélve pár USA érdekeltség elkerülné az adót. Ez jönne le úgy, hogy Mo. rosszul bánik a "befektetőkkel". Paks a szokásos, USA cégeknek kellene kapniuk és nem orosznak, a libernyákok dettó, Sorosék nyomulása elért egy kormány által már tolerálhatatlan határt.
@guma: Szerintem ne ragozd, mert azzal, hogy nem ismerem el az USA fennhatóságát a magyar kormány ellen, még nem jelenti azt, hogy elfogadom a korrupciót.

Na hagyjuk ezt az ótvar dumát a rosszabb világról, mit gondolsz, miért nem szavaztam 2010-ben a ballibsikre. Persze, lehet, hogy neked az volt a jó világ.
@♔bаtyu♔:
Nem is ők akarják megszüntetni, csak megjegyezték, hogy már ebben az országban túlzásba viszik a lopást, korrupciót és ez már nem csak nekik tünik fel, nem véletlen vizsgálódik az eu is, mert már nekik is csípi a szemét ez a gátlástalan lopás.
@♔bаtyu♔: Oké, de mindez a múlt héten, egy hónapja, fél éve ugyanígy aktuális probléma volt az USÁ-nak. Miért most?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ki a faszt érdekel mibe buktak bele, az ő problémájuk, a korrupció erősen jelen volt náluk. Okoska.
@csak egy néző: Persze, ezt USA tekintetében megjegyezheti akár Szíjártó is. Vajon miért nem teszi?
@Sir Galahad: Talán pár héten belül kiderül.
@♔bаtyu♔:

azt gondoltam, érdekel, mivel te hoztad fel. :DDD

van még hova fejlődni, mi? :)
@Ma Baker: Ezt én sem értem, itt a 2014-es, USA követeléssor.

nemzeti.net/amerikai-parancs-a-gyarmat-rabszolgainak-hat-kinek-a-kapcarongya-a-magyar-3499108.html

Amúgy látszik rajtuk, hogy valami hazai ballibsi írta, de az ostobább fajtából.

Vannak benne ilyen "konkrétumok" is:
"– Ösztönözzék a sokszínűséget tulajdonosi szempontból és a bemutatott nézetek szempontjából is!"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na most szerintem a ballibsik elsősorban a korrupcióba buktak bele, te erőlködsz, hogy nem. Ha nem, hát nem, szerintem ez már lényegtelen, a ballibsiknek ebben a formában vége. Engem annyira ez viszont nem érdekel, hogy erről vitatkozzak.
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: Az Opel (GM a gyengébbek kedvéért) a General Electric miért lenne láthatatlan, ha holnap itt hagynának minket 10 ezerrel több munkanélküli lenne szinte azonnal. És ez csal két olyan, ami hirtelen az eszembe jutott.
@♔bаtyu♔: Igaz, félreérthetően fogalmaztam. Annyit akartam mondani, hogy amit írtál (ez:"Ha egy jobbos kormány azt csinálná amit az USA szeretne, eleve ballibsi lenne és akkor korrupció, ellenzék elnyomása terén sokkal többet megengedhetne magának, hiszen USA érdekek kiszolgálása az rendben van."), hülyeség.

Szerintem önmagában nem értelmezhető egyik ország kiszolgálásának rendben lévősége vagy rendben nem levősége addig, amíg nem vizsgáljuk a magyar érdekeket. Mivel elvileg ez a legfontosabb szempont.

A többit meg azért írtam, mert - ellentétben veled, de javíts ki a tévedek - nem értek egyet azzal, hogy az elmúlt 25 évben lett volna olyan kormány, amely a magyar érdekek figyelembe vétele nélkül elvtelenül szolgálta volna más országok érdekeit.
@CsekklisztNo.10Reloaded: na ja, mégiscsak reagál a kormány a beszédre
@Sir Galahad: Érdekes, hogy az Orbán kormány pontosan ugyanúgy lavírozik a nagyhatalmak között, mint annak idején Horthy és próbálja elkerülni a konfliktusokat.

Egyébként én ezt a ballibsi hisztit azért nem értem, mert Gyurcsány pontosan ugyanezt csinálta. Persze, lehet, hogy menesztésében ez is szerepet játszott.
@♔bаtyu♔: Arra, hogy mikor húznak el innét Colleen Bellék arra várhatsz. Ha ennyire zavar téged a demokrácia védelme, akkor tudok neked ajánlani néhány deklaráltan illiberális "demokráciát" ahol tárt karokkal várják a hozzád hasonlókat. Törökország, Észak Korea, Belorusszia, Oroszország mind tárt karokkal várja a hozzád hasonló született alattvaló lelkületüeket.
@fesztiválozó: Ez attól függ, ki mit ért magyar érdeken, pontosabban a szervilizmus mely szintjét.
@The Ghost Wolf: A magyar demokrácia védelmére itt vagyunk mi magyarok.
@♔bаtyu♔:

Mesélj, hogyan próbálja elkerülni a konfliktusokat, amikor az elmúlt hetekben kb. 1000 km-es körzetben nem volt olyan ország, amelyiknek a vezetőiről ne mondta volna el, hogy mind dilettáns hülye, csak ő a Bölcsek Kövének egyetlen letéteményese? Vagy az lenne a konfliktuskerülés, hogy az EU-tól is csak a pénz kell, a véleményüknek, a tagsági direktíváiknak meg inkább a seggükben keressenek helyet? Ahogy arról is mesélhetnél, hogy miután ezzel a pávatáncos kurválkodással minden ország felé eljátssza a bizalmat, és eléri, hogy akkor sem pisálnák le az országot, ha lángolna, akkor mégis mi a FASZT fogtok ti csinálni a nagy konfliktuskerülésetekkel?
@♔bаtyu♔: Ezek szerint te aszerint is tudod rangsorolni az elmúlt időszak kormányait, hogy melyik volt a szervilisebb a magyar érdekek érvényesítése során, egy más ország érdekei függvényében? Bonyolódik a mátrix! :)

Én ebben se látok nagy különbségeket...
@The Ghost Wolf: Pont ezért volt óriási hiba kiszolgáltatni magunkat, és még támogatni is őket.

Egyébként kötve hiszem, hogy az USA kormány utasítani tudná a GM-t bármire.
@♔bаtyu♔: A románoknál már felállítottak egy korrupcióellenes ühyészséget, aki már elvitetett polgármestereket, miniszterelnököt, minisztert. Nem rémlik, hogy Pontát is bevitték kihallgatni?
Nálunk mikor fogja megtapogatni Rogán a neki beépített téglát a Gyorskocsi utcában?
Ez a kis Liba Leontin két éve azt se tudta, hol van Magyarország. Most se nagyon tudja. Beszél, beszél, de nem tudja mit. A libsi bibsik persze buzgón bólogatnak és örvendenek egy újabb ország-pocskondiázásnak. Jobban tette volna ez a kis csipetagyú, ha otthon marad és manikűrözik...
Úgy látom, néhány szűkagyú liberó sajtós örömében maga alá vizel, egyrészt, mert az USA ismét Mo-ot próbálja idomítani, másrészt mert van hír. s ugye hír nélkül kattintás, kattintás nélkülbevétel sincs, mondjuk a hajnövesztő ipartól.
A liberók sohasem tanulnak. Még mindig ott élnek Rákosi Szabadnépe, Kádár Népszabadsága világában, ahol elvtársi légkörben egyet éretettünk mindenben a Szovjet elvtársakkal, még abban is, ha kellett, hogy a fű az piros, a nap pedig zöld. ÉÉs ez így volt a Horn-D-209-Lopcsány-Bajnai vonalon is, tetük azt, amit a multinácik, tányéraknás-bennfentes kereskedő Soros Gyuri, meg amerikai klikkjeik azt gondolták, hogy elvárnak.
Nos, elvtársak a demokrácia nem arról szól, hogy Jóbarát bácsi, Bellnéni leszól, mi meg igazodunk.
Igazodunjk, ha egyet értünk, ha közös az érdek, ha az nekünk is legalább részben jó, különben elmagyarázzuk Mo bem Missiuri se nem Texas stb., azaz nem az USA állama, Bellnéni meg nem a mi anyánk, bármennyire is próbálta az elmúlt fél évben a legbarátságosabbik szappanoperás mosolyát elővenni...
@♔bаtyu♔: Feltsd már ki légyszíves milyen az a "magyar demokrácia" mert én csak az amerikai és európai liberális demokrácia felfogást ismerem. Nem hallottam arról, hogy van külön definiálható "magyar" demokrácia is, hacsak ezt a kádári szoftdiktatúrára hajazó orbáni, egyelőre még, szoftdiktatúrát nem nevezed annak.
@Rahman Mudzsibur: Nem az országot pocskondiázza, hanem a kormány politikájának egyes részeit.

Gondolom te minden liberálist a "libsi bibsi" kategóriába sorolsz, ugye?

Hozzám a konzervatív liberalizmus áll közel, és nagyon is szeretem Magyarországot. Na, ezt add össze!
@apro_marosan_petergabor: Ha szerinted kádár alatt a "liberók" voltak hatalmon, akkor szerintem olvass el néhány történelemkönyvet.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Persze, hogy nőtt a fogyasztás."
A cikk a bolti, kiskereskedelmi fogyasztás növekedéséről hozsannázik.
Nem a jövedelmek növekedése okozza ezt a kedvező fordulatot, hanem az üzemanyagok szédületes áresése.
Nincs itt másról szó, mint arról, hogy átcsoportosulás történt.
@apro_marosan_petergabor:
@Rahman Mudzsibur: @♔bаtyu♔: @Ma Baker: @Kivlov: @new_boy_on_the_block: @irógép: @midnight coder:

Fideszbolsevik, besúgó, ügynöktámogató, Orbánbérenc kutyák!!!
Alig tudom rajtatok túlgörgetni a képernyőt, húzzatok már el a gecibe!!!!!!!!!!!!!!!!!
@fesztiválozó:

Megszokhattad volna már, hogy Orbánék pajzsként rántják maguk elé az országot, ha megdobálják őket szarral.
@♔bаtyu♔:
Áruld már el batyukám, hogy te teljesen önállóan véded, szinte minden nap reggeltől estig, bármilyen szar ügyben ezt a bandát és az összes szemétségüket vagy ezért fizetnek, mert, ha jó a lóvé, akkor én is beállnék. Mert gondolom, hogy ilyen vehemensen véded ezeket, abban a mocskos átkosban (elmúlt 8 év) neked kurva rossz lehetett a sorod, épp, hogy csak túlélhetted.
@huzzadneki shakespeare:
mivan, te pöcsrakéta? :D
ez a legnagyobb baj nálatok: hogy mindig a másik oldallal foglalkoztok, arra mutogattok, arra kentek mindent. Ahelyett, hogy felépítenétek újra a saját hiteleteket, egy normális, vállalható emberrel az élen. Na, ez nem megy lassan 10 éve még csak nyomokban sem. cummantani fogtok '18ban is, retkek.
A libsik fizetik az amcsi előretolt helyőrséget, hogy a tőkepénzes kapitalisták rátehessék a liberálbolsevik kezüket a nép vagyonára.
A közíróknak az a feladata hogy a nép szemét felnyissák.
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta:

"_5. Mehetnek a picsába a szinte láthatatlan befektetéseikkel együtt. _"

A Franklin Templeton Investments éppen azt teszi. Magyarországi befektetéseinek 1/4-ét éppen októberben számolta fel több esetben a lejárati időt sem várva meg.
Mint azt köztudott a Templeton Magyarország legnagyobb intézményi befektetője az értékpapír szegmensben.

alapkezelo.hu/fontos_informaciok/hirek/megmentettek_magyarorszagot__most_csomagolnak_es_viszik_a_penzuket
@huzzadneki shakespeare: Csak tátott szájjal bámulom ezt a sok irgalmatlanul rettegő, a kognitív disszonanciától tönkrenyomorodott, megzavarodott fidesznyiket. Szerintem a vesztüket érzik, mert elhitték, hogy orbán lesz Ejrópa kirááááája, pedig az is lehet, hogy hamarabb lesz nagyon csúnya vége, mintsem bárki elképzelné.
@jaegtoer: ijesztegeted ezt a lajost olyan szavakkal, hogy szegmens. még torinóban lesz belőle migráns, ha így folytatod.
@♔bаtyu♔: Baszd meg engem érdekel, hogy mire fel fizetünk ki 3.000 plusz milliárd forintot és adósítjuk el magunkat ezer évre az oroszoknak egy olyan technológiáért, aminek egyre kevésbé van létjogosultsága.
Nem ugyanez a fasz pofázta pont az ellenkezőjét annak, amit most akar lenyomni a torkunkon?
Most nincs kedvem megkeresni a linket a Youtubeon, keresd meg magad.
@maxval bircaman meghízott szerkesztő:
Hú vazzze, egyre romlik az állapotod, legalább egy állatorvosnak mutasd meg magad birkapásztor.

rewrite.origos.hu/s/img/i/1406/20140606facepalm.gif
@Kivlov: az megvan még, hogy az elmúlt nyolc év. már csak a mutogatás miatt.
@Kivlov: Előre bocsátom, hogy ez nem csak neked szól.

Szerintem amíg egyes emberek ilyen véleményeket fogalmaznak meg másokkal szemben pusztán amiatt, mert egyes dolgokról másképp vélekednek, vagy oldalakra bontják az országot (árkokat ásnak) és ezeknek az oldalaknak a megnevezésekor különböző gúnyneveket, szitokszavakat (retkek, liberók, libsik, fidesznyik, orbánista, stb) használnak, addig maradunk itt a gányban.
@fesztiválozó: Bocsánat, ezt talán inkább "huzzadneki shakespeare"-nek kellett volna címeznem. Mentségemre szóljon, hogy előbb olvastam a te bejegyzésed, amiről eszembe jutott az, amit írtam.
@parti_giano:
meg.
csak van, akinek bejött, van akinek meg nagyon nem. :D :D :D
@♔bаtyu♔: Igen volt korrupció, de egészen más szinten. A szocik 8 év alatt összesen nem tettek zsebre annyi pénzt, mint Mészáros (Felcsúti Focialista) egy év alatt. Vagy szerinted Mészáros nem a Geci strómanja? Ennyire ügyes lenne minden magyar gázszerelő?
@Kivlov: a bírósági perek kimenetele mutatják, mennyire jött be. ezek szerint budai gyulusnak nem jött be.
Minden ellenkező híresztelés dacára a fiúk mégiscsak letüdőzték Bell nagykövetasszony slukkját és sűrűbbnek bizonyult mint gondolták. A jelentős számú troll-jelenlét erre enged következtetni. Legalábbis.
Mindez Temleton visszavonulás közben.
@parti_giano:

"_ ijesztegeted ezt a lajost olyan szavakkal, hogy szegmens. még torinóban lesz belőle migráns, ha így folytatod._"

Most is az, csak leplezi magát.
A kormány, pontosan a dolog súlyának megfelelően reagált.
Az ottani libsik elküldték Colin-nak, hogy mit kell mondani, ő meg leadta az anyagot.
Ennyi történt. Sőt, van egy olyan érzésem, hogy ezek amolyan kötelező körök, amiket tessék lássék azért futnak, hogy "tartsák a lelket" a magyar ballib oldalon, ne érezze, hogy lemondtak róla, egyébként maguk sem gondolják komolyan, hogy a Magyar Ballib politikai elit a közeljövőben feltámad. Pontosan tudják ők, hogy még hosszútávon kell Orbánék együttműködésére támaszkodniuk.
Én úgy látom, hogy mindkét oldalon "belustultak", és csak tisztelet köröket futnak. Én ennek az egésznek nem tulajdonítok nagy jelentőséget.
@Kivlov:

"_@huzzadneki shakespeare:
...
ez a legnagyobb baj nálatok: hogy mindig a másik oldallal foglalkoztok, arra mutogattok, arra kentek mindent. Ahelyett, hogy felépítenétek újra a saját hiteleteket, egy normális, vállalható emberrel az élen. Na, ez nem megy lassan 10 éve még csak nyomokban sem. cummantani fogtok '18ban is, retkek. _"

Dehogy is foglalkozunk a másik oldallal. Tisztában vagyunk azzal, hogy az egyedüli választható és vállalható opció a szartakarítás. Egy kupacnak mindjárt itt vagy te.
@jaegtoer:
"A Franklin Templeton Investments éppen azt teszi. Magyarországi befektetéseinek 1/4-ét éppen októberben számolta fel több esetben a lejárati időt sem várva meg.
Mint azt köztudott a Templeton Magyarország legnagyobb intézményi befektetője az értékpapír szegmensben. "

Ez így van, de azt tegyük hozzá, hogy a Templeton a nemzetközi államkötvény piacok dögkeselyűje, arra játszanak, hogy a nehéz helyzetben lévő országok magasabb hozamú kötvényeit felvásárolják, és ezzel élvezhessék a magasabb kamatok előnyeit.
Ahonnan ők távoznak, az a gazdaság kezd rendbe jönni, hogy a hasonlatnál maradjak, a keselyű rájön, hogy a kiszemelt áldozat felépült, ezért odébbáll. (csökkennek a hozamok)
Ez számunkra jót jelent, különösen annak tükrében, hogy a templeton kiszállása nem növelte a hozamokat, a pairokra egyből volt vevő. A piac, értékeli a magyar gazdaságpolitika sikereit.
@parti_giano:

Ez a Lajos már Torinóban leplezi magát, mert nem reagál erre a templetonos projektre, bár az is lehet, hogy szegel, szegez, szegmentál, vagy ágytál.
@fesztiválozó:

Tudod, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten!!!

Fideszbolsevik, meg mi????

Az már hadd ne az és saram legyen, hogy a miniszterelnök, a belügyminiszter, a jegybankelnök, az országgyűlés elnöke (és a többi emberke), kommunista gyökerekkel és kommunista múlttal rendelkezik.
@Voznyák Pista:
Megnyugodhatunk akkor... már azt hittem ilyen dolgokra célozgatnak azok a mocskos kapitalisták:

m.blog.hu/te/tenytar/image/mutyilista_3.png

Egy komment onnan, szerintem elég találó:

"Kár képmutatónak lenni és úgy tenni, mintha bűn lenne egy fideszes szemében hogy Orbán és pereputtya reggeltől estig lop. Nem, nekik ez nem baj. Akkor sem, pár millióról van szó, akkor se ha pár százmillióról van szó, akkor se ha durva milliárdokról van szó, és akkor se ha egész iparágakról van szó. Nem tudnak annyit lopni Orbánék, amit a szavazóik egy vállrándítással, vagy egy komcsizással ne intéznének el.

Ebből két dolog következik:
1. A fideszes szavazók maguk is korruptak, romlottak a szó erkölcsi értelmében. Egyszerűen nem működik bennük az az erkölcsi reflex, hogy zavarja őket, ha egy fideszes felemeli a kezét, kinyújtja, és elveszi a más pénzét vagy éppen földjét, cégét, bármijét.
Ahogy a borzalmas közpénzpocsékolás (pl. stadionok) vagy a szintén borzalmas pénztömegeket elégető állami propagandaadó adó léte és működése, napi hazudozásai sem zavarják őket. Sőt, az érem másik fele, a lepusztuló egészségügy, oktatás, elszegényedő magyar tömegek sem zavarják őket.
Tulajdonképpen az egyetlen dolog ami (kicsit) zavarja őket ha valaki ezeket kimondja. Azaz a képmutatásra még van némi igényük, de ez is egyre csökken, egy részük már nyíltan felvállalja magát.

2. Magyarország egyik fele, főleg a fideszes szavazók visszatértek Ázsiába. Ez ugyanis nem egy specifikusan magyar jelenség, az erkölcs feladása máshol is, tőlünk keletre is megtörtént, főleg Oroszországban. A rendszer ott is elérte hogy tömegeket felőrölt erkölcsi értelemben és belenyugvással, sőt támogatással viszonyulnak ahhoz ami ott folyik. Ezzel kiveszett az országból az önvédelem képessége, mert igény sincs arra hogy ne lopják szét az országot.
A gondolkodás, az értékrendszer ilyen mértékű eltorzulása, lepusztulása, az emberi minőség ilyen mértékű romlottsága valójában még nagyobb kár mint bármilyen milliárdos rablás, vagy a jogállam szétverése. Lassan már az akarat is kivész az országból hogy fejlődjön, hogy jobb, élhetőbb hely legyen. Itt már (megint) csak a túlélés fontos a többségnek, a maradék meg leszar mindent."

tenytar.blog.hu/2015/10/28/kozpenzbol_hiznak_a_fidesz-kozeli_uzleti_korok_ime_a_legujabb_mutyilista_-

Megnyugtató tudni, hogy idehaza a PÁRT (mindegyik tolvaj párt) feltétlen híveinek ezek nem okozhatnak semmi problémát, lelkesen tapsolnak minden ellopott 1000 millió után, megkönnyebbülést és hálát érezve a Szeretett Vezető és tettestársai iránt, hogy eme nehéz terhet is levették vállukról!
ÉLJEN A PÁRT!
ELŐRE AZ ORBÁNIZMUS MŰFÜVES ÚTJÁN!
STADIONT MÉG, EZERET!

Különben meg örüljetek, hogy nem ufóhívő, mert akkor milyen remek űrkikötők épülnének a fantasztikus stadionok helyett... assekétforint lenne!
ahelyett hogy a maguk portája körül sepregetnének!
@huzzadneki shakespeare: Ez az "amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten" gondolkodás soha nem fog konstruktív vitákhoz vezetni...

Addig, amíg ez nem változik, marad a kölcsönös vagdalkozás, amiben értelmes, kulturált ember szerintem nem szívesen vesz részt.

A magam részéről igyekszem mindig úgy fogalmazni, hogy más személyét vagy érzéseit ne sértse.
@Voznyák Pista:

Akkor nincs más dolgunk, mint hogy együtt örvendjünk.
Mégis van egy olyan rossz érzésem, hogy az a mellékes körülmény, mely szerint már a lejárat előtt is igyekeznek megszabadulni némely kitettségtől, engem visszatart attól hogy örömujjongásban törjek ki, és Hozsannát kiáltsak, zsuzsanna meg nem időszerű, tekintve hogy valójában jaegkiskaes, de legfeljebb macimami.
nem történt itt semmi, nagy haverok ezek, a nagykövet asszony csodás muníciót szolgáltatott arra, hogy továbbra is a nyugati elnyomásról, belpolitikába való beavatkozásról lehessen kormánykommunikálni.

az összes kommunikátor összeteszi a kezét és hálaimát rebeg, hogy akkor most megint van téma, amivel a háborús hangulatot fenn lehet tartani.
@Voznyák Pista:
A Templeton volt a magyar kormány jó haverja eddig.
A mocskos USA meg a 3. legnagyobb magyarországi befektető.

Semmi nem rémlik ezekből???

"..Több mint ezermilliárd forintnyi magyar államkötvényt halmozott fel a Franklin Templeton befektetési alap, ezzel valószínűleg az ország legnagyobb hitelezőjévé vált. Az ilyen koncentráció rendkívül komoly veszélyt jelenthet, de vész esetén stabilizálóan is hathat, írta a Napi Gazdaság.
Franklin Templeton amerikai befektetési alapkezelő az elmúlt fél évben hatalmas mennyiségű magyar állampapírt vásárolt, állománya meghaladja az ezermilliárd forintot, a forint- és a devizás államadósságunknak is több mint tíz százaléka a Templeton-alapok kezében van..."

Azóta volt dollárkötvény forever is!!!! 5.75%-os kamattal.

Hogyan készül a költségvetésünk:

2013. december 09., hétfő, 16:44

"..Varga Mihály a Templeton Global Bond Fund képviselőjével, Sonal Desai-jal tárgyalt hétfőn Budapesten..."

Majd elfogadják a költségvetést.

2014. november 12.

"..A nemzetgazdasági miniszter szerdán hivatalában fogadta Michael Hasenstab-ot, a Franklin Templeton Investments befektetési alap kötvénypiacokért felelős alelnökét és munkatársait.

A miniszter tájékoztatást adott a magyar gazdaság helyzetéről, növekedési kilátásairól, valamint a 2015. évi állami költségvetés tervezéséről.

A magyar államadósság mintegy 11 százaléka van a Templeton alap tulajdonában..."

Majd elfogadják a költségvetést."
@Voznyák Pista:

"_de azt tegyük hozzá, hogy a Templeton a nemzetközi államkötvény piacok dögkeselyűje, arra játszanak, hogy a nehéz helyzetben lévő országok magasabb hozamú kötvényeit felvásárolják, és ezzel élvezhessék a magasabb kamatok előnyeit._"

Akinek nem kell az alacsonyabb kamatozású és szoros elszámolású hitel, annak ad (közvetít) a Templeton. Ha úgy vesszük a keselyű üzletelt a hiénával.
Az adófizetők számlájára és kárára.
@Bambano:
Addig sem a többi lopásról, hihetetlen tehetséggel-szerencsével-barátsággal megáldott valamelyik strómanról megy a duma... Kell ez, mint egy falat kenyér!
@Bambano:

"_nem történt itt semmi, nagy haverok ezek, a nagykövet asszony csodás muníciót szolgáltatott arra, hogy továbbra is a nyugati elnyomásról, belpolitikába való beavatkozásról lehessen kormánykommunikálni._"

Kegyed irritálóan nem bamba. Most leleplezem: -Kegyed egy bombanő! Vegye tudomásul! Sértődjön meg!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Igazán remek írás, csak az a gond, hogy a fideszes agyakban valami huncut kis neuron kitartóan blokkolja az effajta tartalmak tudatig való eljutását! :-)
@Voznyák Pista:

legalább azt eldönthetnétek, hogy most akkor a Clinton írja a szöveget a libsiknek, vagy a libsik írják a Colin Bellnek, mert ez így sehogy sem jön ki.
@Kivlov: azt kellene észrevenni jobboldalon, hogy nem csak az mszp meg dk meg stb. fanok cummantanak, hanem ti is.

az összes szolgáltató egységesen minden ügyfelére ráterheli a fővezér lázá[r/l]mainak eredményét, nem csak az mszp-sekre. a te banki költségeid is elszállnak a francba, a te munkalehetősigeid dettó, sorolhatnám még tovább.

és még azt a minimális örömöt se kapod meg, hogyha már ennyire bazisok pénzt beletoltak a fociba, akkor valamit produkáljanak...
@jaegtoer:
Óóóó... az a kis huncutság meg ott van, hogy ugye ezeket a szép, Dicső Pártunk és Qrmányunk által felvett - a mocskos IMF kamatait meghaladó - kamatokat pedig pár új adó bevezetésével már elő is lehet teremteni...
Evégre a NÉP érdeke az, na!
GYŐŐŐŐŐŐŐŐZTÜNK!
Megint...
@Bambano:
A legirritálóbb a "fociba" betolt pénzeknél ugye, hogy ezek a focicsapatok MAGÁNTULAJDONÚ csapatok, amikbe számolatlanul folyik bele az ÁLLAMI, AZ ADÓFIZETŐK 1000 milliója, szorozva...
Konkrétan több kerül a magánklubok költségvetésébe, mint amennyit az állam a állami közúthálózat fenntartására kifizet.

Hál'Istennek, hogy sem az eü-ből, sem az oktatásból, sem máshonnan ez a pénz nem hiányzik és ilyen nagyvonalúan lehet pénzelni magáncsapatokat állami pénzből! Gondolom én...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Megvette a hazai libsibolsi népség az amcsikat?
Kilóra?
Bazzz... ekkor a recesszió az óceánon túl?
Le vagyok döbbenve!
Látod, ezért is érdemes ide járni, mindig megtudhatsz ilyen dolgokat a világról!
Cseszed...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Clinton írja a libsiknek,akik továbbírják a Bellnek..
@fesztiválozó:

Itt a blogon a Helyesi Imola már próbált vezéralakja lenni a kulturált vitáknak, ízlésre nevelésnek, választékos stílusnak, szép beszédnek.
Csúnyán beletört a bicskája szegénynek, a végén már néha ő is úgy beszélt, hogy az még egy részeg kocsisnak is a becsületére vált volna. :-)
@jaegtoer: de leleplezted, most éppen azt nézi, mi köze a templetonnak a templomosokhoz.
@Bambano: más szájában előbb észreveszi a cumit, mint sajátjában a lófaszt.
@huzzadneki shakespeare:
Egy könnycseppet el is morzsoltam most a szemem sarkában... :)
Mindössze a bloghoz, a témához képtelen hozzászólni!
@huzzadneki shakespeare: ki akart, a minekje lenni?

te is meggárgyultál, mint a doktor?:)))
@♔bаtyu♔: Szerintem nincs ebben semmi érdekes. Egy kis ország két dolgot tehet: vagy egy nagy feltétlen vazallusa lesz, vagy megpróbál a szuverenitásából minél többet megőrizni és lavírozik. Orbán ez utóbbin igyekszik, néha több, néha kevesebb sikerrel.
@taga20:

Egyébként meg te szoktad kihozni Imolának a másik énjét! :-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: pont a napokban futottam össze valakivel, akiről most tudtam meg, hogy quaestor károsult. és mit lehet neki mondani? hogy sajnálom, hogy bebukta, meg hogy miért az én pénzemből kártalanítja az állam?

biztos vagyok benne, hogy a quaestor beborulásában is érdemi szerepet játszott, hogy tolták a győri fociba a pénzt. és nem jött vissza belőle semmi. ez meg szépen megborította a pénzügyi piramist.

de majd békemenetelnek egyet, és akkor azt hiszik majd, hogy el van intézve.
@Sir Galahad: mit akar ez a maffiavezér? ja lopni, na aszt kurvára érti, te meg tapsikolsz ezerrel!
Mi a fene volt itt?
Kirajzottak a herèk?
@huzzadneki shakespeare: most fogd rám haver! hányszor meg védtem a ráncos bocskor ebolát:))

ja és, mit tippelsz valenciára?
@taga20: Tapsikol a franc, lopni meg lop mindegyik, egykutya.
@Eszter jött: birodalom visszavág volt, de legalább pezsgett az élet:))
@Fabius: Majd jól beperlik mint a Jóbarát Andrét is. Lesz itt ne mulass. Tündénk meg majd csak szarja az ítéleteket.
@Sir Galahad: azé a nokiásdoboz és mészároslörinc között te is érzed a nullák nehéz súlyát?
@PeniValdes:

Peni drágám! A mèhekre gondoltam. Nem minden gondolatom a testiséggel kapcsolatos. )
@taga20: Fene tudja, mi van a felszín alatt.
@Sir Galahad: mi hol van?

szerintem gecivitya meg mészáros lörinc a magyar bilgéc?

ilyen felszínes dumát ne nyomass haver, me kiröhöglek!:)))))))))))
@taga20:

Idegállapotba vagyok!!! :-)

A matadorok mind Rossi ellen kesznek, blokkolni fogják. De Lorenso is kicsúszhat, megállhat alatta a technika.

Most azonban úgy érzem, hogy velem van az erő, belelátok a jövőbe és történni fog valami váratlan, így a Doki lesz a bajnok. :-)))
Origóról lopva:

"Nem kell ezt túlragozni,fordítsuk le magyarról, magyarra...a helyzet a következő:
Ha amerikai beruházás (is) lesz Pakson, akkor nincs korrupció, ha nem lesz akkor az egeket fogja verdesni, ha befogadunk és ellátunk 20-30 ezer migránst, akkor nincs korrupció, ha nem fogadunk be a rohadékok közül egyet sem, akkor van korrupció.
Ez már régen is így volt,ha Grippent veszel van korrupció, ha leharcolt f-16-ost akkor nincs.
Aztán jönnek a kézből etetett kutyák és elítélnek.
Ilyenkor sérülnek az emberi jogok, nincs sajtószabadság, nem lehet kijönni a bóvli kategóriából, akkor sem, ha már az egész világ azon röhög és viszi az állampapírt,mint a cukrot,meg befektet.
De az amit az usa csinál,az még véletlenül sem etikátlan, sőt maga a tisztesség."
.
És valóban, az USA hisztije a Grippen-vásárlások idején kezdődött.
Most meg be vannak tojva Putyin miatt."
Érdekes. Addíg míg a külföldi cégeknek nem kellett adózni csak a gályázó parasztokank, addig senkit nem zavart az évente változó adórendszer.
@huzzadneki shakespeare: ámen! én is a nyuggernek drukkolok, ha má suminak nem jött össze a vébé a végén.

na lazíccsunk:)))

www.napiszar.hu/Thumbnails/26352.w-800.h0.q100.jpg
@Kancsendzönga: szerintem a grippent hagyjad, me az gecivitya egyik legnagyobb lenyúlása!
@♔bаtyu♔: "Korrupció? Ennek nincs fogalma mi van a románoknál,..."

Igazad van Bellnek nem sok köze van hozzá, de neked talán lehetne, mert te a magyar állam polgára vagy. Ha meg nem látod mi folyik itt, nem árt, ha valaki felhívja rá a figyelmed. Olvasd csak el ezt az írást!

24.hu/kozelet/2015/10/29/haromszor-annyi-a-korrupcio-de-nem-am-azert-mert-szetlopjak-az-orszagot/
@Nzoltan:

Ne lódíts!
Évente változott, nem estéről reggelre. Akkor lehetett arra építeni, hogy a szabályok egy évig nem váloznak, és a változást időben előre közölték. Nem úgy, mint most, ha fáj a pisilője valamelyik képviselőnek, akkor reggelre megszavazzák neki a fájdalom enyhítésére az új törvényt. Úgy minden előzetes hatástanulmány nélkül.
@Nzoltan: érdekes zolika, téged kurvára nem érint meg, hogy a fityeszmaffia százcsilliárdokat lop évente, csak az zavar, ha valaki szóvá teszi.

kassza, dupla pénzt kapsz mára:)))
@Bambano:

Nincs itt gond, tolják tovább a pénzt a fociba, most a csúti edzőpálya fűtésébe, meg a fából épült kazánházba.
Mióta vagyunk mi USA gyarmat?! Hofit vagyok kénytelen idézni:"Alig mentek el az oroszok, máris itt az új segg!
Magyar ember nem érzi jól magát, ha nem szaros a szája."
Szóval kotorásszon ámerika a saját szemét dombján, mert van nekik jó nagy! Akkor ugasson sajtóról, ha nem a CIA által jóváhagyott cikkek jelennek meg az újságokban. Ja, és letiltották a Putyin beszédét a médiákban.Brávó! És jön nekünk a sajtó szabadságát félteni. Amit itt felsorolt az náluk ugyanúgy megvan. Sőt! Azért csak tapsoljatok nekik.
.
Lázár János: "Nem a kormány ad el földeket, hanem a földművesek akarnak földet vásárolni."

hvg.hu/itthon/20151029_lazar_kormanyinfo?s=hk

Viszont aki értékesíthet az az állam. Nem más.
Tök mindegy, hogy akar-e értékesíteni, vagy sem.

Ekkora hülyeséget még nem hallottam.

Például: Horvátországi szigeteket akarok vásárolni. A Horvát kormány viszont nem akar eladni.
Életveszélyesen megfenyegetem egy kétoldalas vásárlási szándékkal.

ENYÉM A SZIGET! - Magyarországon....

Kétségbeejtő!
@szabadság elvtársak!: kitartás bajtárs!

""Alig mentek el az oroszok, máris itt az új segg!""

neked meg jó a rég bejáratott ruszki segg!
gratulálok neked és gecivityának a kurvatitkos paks kettőhöz! má előre látom, hogy fasza lesz nekünk, kábé 50 évig.
Úgy látom, nagyon üt a téma, egyetlen orbánseggéből kikandikáló fideszfasz nem maradt el, mind itt van.
Szerintem ezért dupla bért kapnak :)
Ennél nagyobb élménye soha ne legyen a ballibbant hazaárulóknak, hogy amerika egyik magát kampánypénzekkel nagykövetté vásároló korrupt szemete ugathat be buktornak.
Ahogy elnézem nem is lesz egyhamar:
kozvelemenykutatok.hu

Ne változtassatok semmit azon a balfék stratégiátokon amivel idáig jutottatok!
Eszetekbe se jusson!
Irány a bányászbéka valaga, hajrá lefelé!
@DarthVader: azé ne mond, hogy nem élvezed? a sok gyökér itt nyáladzott:))
@dr. jenőke (jenőke): tényleg nem akar a kormány földeket eladni, merugye nem a sajátjai fogják megvenni, meg egyébként is a gazdák tolonganak az olyan földekért, amikre még 50 évig haszonélvezeti jog van, meg némelyik ellen jogerős bírósági határozat...
@Éhes ló: meggyőztél haver, hol lehet jelentkezni fityesztrollnak?

kéne egy kis mellékes, segícs má, mer látom te nagyon benne vagy a tutiban:)))
@taga20: kóstolgasd az érzést, milyen amikor a béka segge alá zuhantok:
kozvelemenykutatok.hu

A trollozásotok, nácizásotok, a menekültsimogatás nem hoz több szavazót, szimpatizánst, ahogy a nagyköveti posztját kampánypénzen megvásárló velejéig korrupt amcsi picsa picsogása se, max azokat is ellenetek fordítja akik még bolond módon veletek szimpatizáltak.

Buktok nap nap után.
@Éhes ló: szánalmas egy faszkalap vagy, nektek a legócskább lótolvaj is főnyeremény. szopjad gecivitya faszát, ne ereszd!
@taga20: megértem, hogy egy magadfajta mesüge eldobja az emberálarcát, amikor látja miként zuhantok le a bányászbéka valaga alá.

Ezt nehéz elviselnie egy magadfajta ávhás fattyúnak.
De jobb ha szokod, hogy szoptok.
A-tól z-ig.
@taga20:
Azt látom hogy tudsz olvasni, csak éppen nem értesz semmit. Fussál neki még egyszer. Egy szót nem írtam arról, hogy nálunk minden rendben van. Paksról meg pláne. Mert aki nem nyal az amiknak az tuti ftyeszes mi? Bele vagytok keveredve valamibe, mint majom a házi cérnába. Ettől beszéltek félre.Csórikám!:)))
@Éhes ló: jó, igazad van, tényleg sajnálom eszt a csöves országot, hogy az ilyen mérilú féle selejtek tort ülnek felette.

de áruld má el, hogy mi az az ávhás fattyú!
@taga20:
Jaj , hiába felejtek! Nem annyit mint ti, de képzeld el, nem tudom tudtad e? Nem csak két párt van nálunk. Nem tudtad? Tényleg! Több is van. Akkor ebből indulj ki.
@szabadság elvtársak!: ez a majom a házicérnáról nem löknél valami irodalmat, me eszt én még kurvára nem hallottam.
persze, ha kazincivagy, ako mindent értek:)

egyébként, mit nem értettem meg a putyin szeretetedből? világosícs föl, mint lézerdzsoni az újságírókat:)))
@taga20:

b+! :DDDDD

nincs jobb szórakozásod csak ezt az éhest etetni? inkább fújd fel a nődet vagy ülj motorra, esetleg regélj Kubáról. :)
@szabadság elvtársak!:

Szabadság!

Ukrán kollaboráns vagy-e, vagy itt-felejtett KGB tanonc? @taga20:
@PeniValdes: húgi, de kényes lettél mostanában a sok évszámoddal:)))
@dr. jenőke (jenőke): :DDDDD

"Ekkora hülyeséget még nem hallottam."

nini! mármár felcukkoltak? :))))))))
@Éhes ló:

Te már megint ezt az ÁVH-s lószart tolod??
Vigyazzá, mert fölhólyagosodik tőle a szád!
Egyébként meg az Orbán nagypapa volt pufajkás (ami majdnem ugyan az).
De meg is lett ám a látszatja, a fiúból párttitkár, az onokából meg KISZ-titkár cseperedett.
@guma: jó gyerek ez a mérilú, csak az a baja, hogy vidéken nevelkedett és nem fejlődött ki az agya:)))

ja és madeira nagyon baba hely, kuba után oda fogok elmenni:)
@taga20:

jó az időzítés, már van közvetlen repülőjárat :)

ezt meg láttad már? a 60 éves Honda története 2 percben. piszok jó!

www.youtube.com/watch?v=fLCEd8xk1BE
@taga20:
Nem hallottál te még sok mindent úgy látom:)). Majd ha annyi idős leszel mint én akkor lesz elég tapasztalatod az életről. És hallasz talán még jobbat is. Próbáld meg beleképzelni magad a majom helyébe.
@dr. jenőke (jenőke):
Melyik szimpatikusabb?
@PeniValdes: az meg ki volt? akkor még cromwell siheder volt:)
@huzzadneki shakespeare:
Oszt érdemtelenül mellőzi maga a 8 év Liberális Internacionálé alelnökséget?
Nem szégyen az, attól, meg a kisztitkárságtól még nem libsibolsi vki.
Aki persze ezt megemlíti, az más! :D
@taga20: kérdezd a rebéteket mesüge, ha nem érted a magyar nyelvet.
@szabadság elvtársak!: "Majd ha annyi idős leszel mint én akkor lesz elég tapasztalatod az életről."

hát öregbarátom, lehet, hogy most nem esz meg a sárga irigység:))

ja és én csak eszt a majmosat ismerem.

"Az egérnek a lakásom palota
A lónak a kutyaól kalap
A gyufának börtön a skatulya
Nem kérnek szappant a halak

A légynek a légyfogó vacsora
A sasnak a távcső is kancsal
A macskának a nyávogás muzsika
A patkánynak a denevér angyal

Szabad vagyok - mondta a majom a rácsnak
Én nem – mondta a rács. - Engem majmok köré zártak

A róka, ha hülye is ravasz
A sakál még nappal is álnok
A fecskékre fütyül a tavasz
Az ébredésen röhögnek az álmok
… kés nélkül a villa is árva
Nem vágyik vonóra a hárfa
A ráknak az előre a hátra
A gyógyszertől beteg lesz a nátha

Szabad vagyok - mondta a majom a rácsnak
Én nem – mondta a rács. - Engem majmok köré zártak

A csőnek a lényege a lyuka
A kerékpár egyedül eldől
Az igazság belefúlt a borba
Az erdésztől nem látni az erdőt
A butának zseni lesz a fia
A nagy hősök rokona mind bátor
A törtetőnek hátán a hasizma
Nem látni a holnapot a mától

Szabad vagyok - mondta a majom a rácsnak
Én nem – mondta a rács. - Engem majmok köré zártak"
@huzzadneki shakespeare: nem értem, mi a gondod, mert csak egy udvarias válasz volt erre:
"taga20 2015.10.29. 18:43:55
@Éhes ló: szánalmas egy faszkalap vagy, nektek a legócskább lótolvaj is főnyeremény. szopjad gecivitya faszát, ne ereszd! "

Egyébként bekaphatjátok a sarki koldusét is, ha hagyja, ha ávhs fattyúként zavar a családi ökörség felemlegetése. amikor eldobjátok az emberálarcotokat.
@Éhes ló: nem tudom,hogy a többiek hogy vannak vele,de az én családi örökségem a vitrinben van.)
@Éhes ló: haver, neked má az se mond semmit, hogy hülye vagy, mint a segg!

szégyen, ahogy vityagecije folyik a szád szélén.
@Éhes ló:
Amennyiben zsidózni próbálsz még kiváglak, simán!
Próbálj érvelni, ne légy paraszt!
@taga20:
Baszki, te is vegyél vissza! Legyen eszed... Érvelj, ne trágárkodj!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: bocs haver, de mérilú mindig a dártvédert hozza ki belőlem:))
@taga20: összekeversz a kurva anyáddal mesüge. De lehet, hogy kamionparkolóban nyomuló nővéreddel, vagy húgoddal.
Nem tudom, de le is szarom a komplett ávhs hitközségeteket.
A nyomorult családodtól örökölt beteges képzelgéseid nem utalnak se jómodorra, sem ép észre.

Minden esetre magyarázatot jelent, miért iszonyodik a bandátoktól a békés többség.

Izlelgesd a bukást:
kozvelemenykutatok.hu
@PeniValdes:
:) Megszaladt, csókolom?
Nekem a lábam közt, meg a becsület.
@PeniValdes:
Nem szégyen! 69.
@taga20:
Na végre! Így kell kulturáltan beszélgetni. Tiszteld az ellenfelet. És ő is tisztelni fog Téged! Most még egy pár percet maradok és utána bezár.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: sorrendiség, ok okozat. Valahol megy a különbségtétel. Remélem neked is sikerül.
Én szóltam... Ostoba lábasjószággal nem tudok mit kezdeni!
@PeniValdes: olvasás- szövegértés.
Felénk magyaroknál jobb helyeken az ökörség nem örökség.
Ezek szerint felétek igen.
@Éhes ló: felénk meg étkezés előtt kezet szoktak mosni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Te, volt itt már troll armageddon, de a mai az mindent felülírt. Ennyi gyökeret egyszerre ideküldenie a pártközpontnak...?

Már a látszatot is leszarják.
Nincs egy takarítógéped?:))
@Éhes ló: "összekeversz a kurva anyáddal mesüge. De lehet, hogy kamionparkolóban nyomuló nővéreddel, vagy húgoddal."

haver együtt érzek veled, terhelt életed volt eddig, ezé projektálsz.

fel a fejjel öreg:)))

ja és, mi a bajod a zsidókkal?
@PeniValdes:
Hehe... hiába kíváncsiskodik kiskegyed, nem adok listát, ki igazolhatja. :D
@Éhes ló: vajon hány ezer év penitenciáját kell majd teljesíteni azoknak, akik tapsoltak Magyarország kirablóinak, árokásóinak? Építeni nem tudtok, csak pénzért eladni a lelketeket is. Tort ül ma Magyarországon a sötétség, gonoszság és a közöny.:(.
@Knósszosz:
Cseszed, lemaradok rendszeresen, hisz ellentétben ezekkel a fizetett pártluvnyákkal, én nem a neten élem az életemet!
Minden esetre tanulságos, ahogy (gondolom én) az index címlapra a sok megélhetési rávetette magát a blogra...
Értem én, hogy a család, a megélhetés, de miért nem keresnek egy rendes melót???
@huzzadneki shakespeare:

Mi bajod van Imolával? Megmutatta, hogy fejlődőképes.;D
@Gábris szomszéd:
Amennyiben nehézséged van a blog témájával, keresel egy másikat, amihez hozzászólsz! Amennyiben nem megy, akkor meg...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hagyd el, tudom, hogy nem itt élsz.
Pusztán csak azt feltételeztem, hogy láttad a ma késő délutáni termést. Ha nem, jobban is jártál.

De kapiskálod; ezeknek melót..?
Mit?
A mai memóriák világában ezek még az EDO szintjén tengetik azt a szerencsétlen életüket - akkor meg?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azé a tavalyiakat bevallhatod, az má elévült:))
@látjátok feleim szümtükkel:

Emgem az Imola nagyon megoszt! Ha nem politika, meg a közélet lenne porondon, tán még kedvelném is. :-)
@Knósszosz:
Nem bírom magam rávenni, hogy beleolvassak. :D
Nem is akarok, egy valag dolgom van.
EDO????
Régi szép idők...
Kegyeletből nem dobtam ki párat, belegondolok, mibe került anno!

@huzzadneki shakespeare:
Szerintem hiánya lehet, keresd! Fura egy ízlésed van...
@taga20:
Nem értelek... nejed tudja, mennyire hülye vagy? :)
Nehányan ha kibújnának a meleg hátsóból, akkor gondolkodjanak el ezen:

Brüsszel magánszemélyenek is adna támogatást, a kormnány meg magának akarja ezt a pénzt megtartani. Gondolom ebből kellene a stadijonyok füvének a fűtését megoldani.

nol.hu/gazdasag/lazart-hiaba-cafoljak-brusszelbol-a-kormany-helyettunk-inkabb-magara-koltene-az-eu-penzet-1572087
@huzzadneki shakespeare:

Én azt birom benne, hogy úgy fel lehet húzni, mint egy búgócsigát.:O
Amennyiben valaki nem tudná, miért adnak hirtelen mindent el, miért próbálják a paksi jövőpénzt is lenyúlni:

"Távozóban Hasenstab, a finanszírozás mégis biztonságban

A gazdasági sajtóban a hét elején már napvilágot látott, hogy úgy tűnik a harmadik negyedévben Michael Hasenstab, a Franklin Templeton vagyonkezelője folytatta kivonulását a magyar piacról. Szerencsére a nagymértékű értékesítések nem éreztették hatásukat az elmúlt negyedévben, a különböző papírok piacán a hozamok legrosszabb esetben is stabilak maradtak. A kérdés, amire keressük a választ, hogy hogy áll most a nagy megmentő és minek köszönhető, hogy nem volt nagy leértékelődés az eszközök piacán. Sok elemzés látott napvilágot a témában a forintos kötvények oldaláról, de azt is izgalmas megvizsgálni, hogy a devizás kötvényeink mennyire érintettek."

www.totalreturn.hu/tavozoban-hasenstab-a-finanszirozas-megis-biztonsagban/

"A piacon azonban az látszik, hogy a rendkívüli értékesítés meg sem látszott a kereskedésben. A – nem meglepő – következtetés az, hogy a magyar jegybank állhatott be a vevői oldalra, akinek az önfinanszírozási programjába teljesen beleillene egy külföldi szereplő távozásának segítése a magyar eszközök piacáról.

Ezt a gyanúnkat igazolja a nemzeti bank mérlegstatisztikája is, amely szerint a jegybanki mérleg eszköz oldalán a „Belföldiek által kibocsátott hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok” mérlegsoron a deviza államháztartás alsoron történt júliusban egy ugrás 0-ról 82,6 milliárd forintra, majdnem annyira, mint amennyi a teljes eladott összege volt a Franklin-nek a negyedév során."

A mocskos usa, meg hasonlók majd csak jönnek...
@látjátok feleim szümtükkel:
Kell a haveroknak az utolsó ellopható forintocska is.
Milyen szépen lehet túlszámlázni ott, nehogy már ne...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Jön ő majd magától, hajtja az írói véna! :-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: A magyarországi befektetők további távozása a mai poszt témája? :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: minden nap szembesítem vele, csak a nagy szívem az ment meg engem:)

vége a szezonnak, a felfújhatos kajakodat lezsíroztad már?:)))
Az állm jó gazda módjára elherdálta a mol észvényeket. Is. Úgy, mint a nyugdíjjérulékot.

www.vg.hu/penzugy/veszteseggel-szallt-ki-az-allam-az-otp-bol-460044
Poszthoz: :)

Lázár Jánost irritálja az amerikai nagykövet

"Magyarország nem az Amerikai Egyesült Államokhoz tartozik", hanem az Európai Unióhoz. Így a felvetett kérdéseket az EU-val vitatja meg a magyar kormány. Magyarország "egyetlen olyan ország beavatkozását sem tolerálja, amely nem tagja az EU-nak".

index.hu/belfold/2015/10/29/lazar_janos_kormanyinfo_28_tajekoztatoja_-_menekulthelyzet_otp_amerikai_biralatok/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hahaha!!
Én is retrózok, semmi izé evvel.
Zsírozd le a hajót, lesz még tavasz is!
Jó éjt!:))))
@taga20:
Ne keverd a gumibigéddel!

@látjátok feleim szümtükkel:
Az oroszoktól meg kellett venni, a bukó meg kötelező volt így, a hülye nép kifizeti üzemanyag árban.
@Knósszosz:
Kiskezemen számolgattam, hogy mennyi még márciusig.
Háromszor kellett nekifutnom, annyira nem akartam elhinni! :(
Hétvégére mondjuk van terv, de az sejtheted...
@Gábris szomszéd:

"Magyarország "egyetlen olyan ország beavatkozását sem tolerálja, amely nem tagja az EU-nak"."

Bakker! Eddig azért visítoztak, mert az EU "beavatkozott"

Ideje volt már, hogy Bell megszólaljon.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ne félj! Enyhe telünk lesz. Lapátolhatsz kedvedre.
@Eszter jött:
Szerintem meg dög hideg lesz. Hosszú téllel... :(
fel nem fogom, miért is jó embereknek a szolgalét... m.youtube.com/watch?v=zaWNDvP1EOE
@Sir Bates dö Hól:
Keveseknek nagyon kifizetődő, sok ostobának meg elegendő...
A bolond kútásó

Mindig lefele ásott, amióta csak élt,
Hóban, fagyban, jégviharban, s csak egy dologtól félt:
Lenn a sötét mélyben, a pokol közelében mi vár rá?

Arcán fekete ráncok, szemében hunyó tűz,
Mint a menekülő vad, kit vérre vágyó, veszett falka űz.
Lenn a sötét mélyben, a pokol közelében mi vár rá?

Az emberek furcsán nézik, nem értik, mitől fél,
- Hisz nem ért semmit az a tudatlan, ki félhomályban él -,
Hogy lenn a sötét mélyben, a pokol közelében mi vár rá?

Aztán megragadta a csákányt, és senki sem állt elé,
S ő mászni kezdett lassan az ég felé.
Elfeledte a múltat, elfeledte, hogy félt,
Felhőt hasítva megmutatta a fényt.
(Lázár Ervin nyomán)

youtu.be/TgegEOoLgmM
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: van még a beteg,pénz nélküli, köti az édesanyja sírja,itt vannak az unokái,...tudod, nem ennyire egyszerű a kép...megazután, jó nem tűröm a szolgaságot, megszervezek egy forradalmat, 1968-ban a legjobb volt gimis haveromat az első sorban lőtték le, mégcsak nem is a szabadságért harcolt...egy forradalomnak rengeteg az áldozata, lásd 56....szóval a szolgaságért azok a nagyobb szemetek, akik azt bárkire, de rákényszerítik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: van még a beteg,pénz nélküli, köti az édesanyja sírja,itt vannak az unokái,...tudod, nem ennyire egyszerű a kép...megazután, jó nem tűröm a szolgaságot, megszervezek egy forradalmat, 1968-ban a legjobb volt gimis haveromat az első sorban lőtték le, mégcsak nem is a szabadságért harcolt...egy forradalomnak rengeteg az áldozata, lásd 56....szóval a szolgaságért azok a nagyobb szemetek, akik azt bárkire, de rákényszerítik.
Bár, még csak október van.

Reményik Sándor:Versenyen kívül

Én nem futok.
Nincs mért. Nem kápráztat a pálma-ág.
Útszélen; árokparton,
A versenyen kívül
Szedem a novemberi ibolyát.
Én nem futok,
Távol a sértő zajtól, bántó fénytől
A Janus-arcú dicsőségtől,
Rendezgetem csokorba ibolyámat,
Ha valakit tarlómra fúj a szél,
A vágy, a nyugtalanság, vagy a bánat:
Más virág híján, mutatom neki
Novemberben kinyílott ibolyámat.
Ha kell: jó, ha nem: békesség neki.
Én nem futok.
Én nem akarok senkit utolérni.
Nem hatalomért, csak egy morzsa szívért
Vágyom a virágomat kicserélni.
@Eszter jött:

Most októberben is nyílik az ibolya. Még cseresznyevirág is van.:D
Péter Konok

Tárlatvezetés
Egy esőcsepp ez itt, kristályfiolában,
Kossuth Lajos kalapjáról, echte!
Emitt meg a dzsida Petőfi szívéből,
oda döfte a labanc, a beste
(nem muszka volt, tudjuk ma már:
Nyugat felől jött a tatár).
Szent Istvánunk jobbja,
Tisza István Gesztje
(a háború, kérem,
el lett itten vesztve).
Mátyás igazsága,
Kádár koponyája
(ennek is, annak is
van egy kis hibája).
Ez meg itt Gábriel
a kedvenc sasával,
Dózsa szorgos népe
egyenes kaszával.
Ez egy focilabda,
Puskás rúgott bele.
Martinovics Ignác,
hiányzik a feje.
Kun Béla pipája,
Bakócz új pápája,
Jedlik dinamója
és Rubik kockája...
De most csend! Megállunk.
Ámuldozzál, Hazám!
Legfelül, középen:
a Makovecz-kazán!

Jó reggelt mindenkinek.
@♔bаtyu♔:
" Romániában legalább 3 erőközpont van, amelynek tagjai nyírják egymást, viszont mind a három azonnal csinálja azt amit az USA mond, akármi is az."
A román külpolitikának és az ország irányítóinak mindig is több esze volt, mint a magyar jobboldali hasonlóknak. Elég csak Trianonra utalnom!
LEHET szél ellen pisilni, de nagyon nem érdemes!
@Mariann19:
Azért a kisker forgalom augusztusi megugrásában volt egyszeri tényező is: pár tízezer menekült átvonulása az országon, akik közben vásároltak is (vagy a segítők nekik vásároltak) Ezek elterelése majd a következő hónapokban
hat (lefelé)
Tartósan emeli a forgalmat az ország "ócsitása" a külföldi turistáknak és a határmenti bevásárló turizmus.
és csak azután jön az átcsoportosítás (üzemanyagon kívül a devizahitel forintosítása miatt is)
@Éhes ló:
Ha valakit az Isten el akar veszejteni, előbb az eszét veszi el. És mostanában ennek látjuk nyomait a fidesznél. Mivel érdekeltek vagyunk a tőlük való szabadulásban, remélem, hogy nem jön meg a józan eszük, és nem változtatnak a kommunikációjukon.
És csaxolók: a republikánusok SOKKAL küldetéstudatosabbak, és nehezebben viselik, ha a bolha köhög!
@Gábris szomszéd:
Ezek nem teljesen épeszűek! Hiszen ez még csak nem is szóbeli jegyzék volt. Ahelyett, hogy a nagykövetasszony egyetemi előadását "az írói munkássága részének" tehát magánügynek minősítették volna, hivatalosan és magas szinten foglalkoznak vele.
Egyébként meg a Templeton lehet, hogy nem gazdasági megfontolásokból vonta ki a pénzét, hanem kapott hozzá némi szelíd ösztökélést is.
@avanivi: DDD

"De most csend! Megállunk.
Ámuldozzál, Hazám!
Legfelül, középen:
a Makovecz-kazán!"

Ez már tényleg úgy hiányzott,mint egy falat kenyér!
Már egyszer 'elbacták,kirohasztották,most majd megfőzik:

index.hu/sport/futball/2015/05/06/felcsut_pancho_arena_fucsere_vizelvezetes/

:))kepkezelo.com/images/0nhruei2186oiivo4ajb.gif

Már bejön a képbe,hogy ezeknek a 'stadizóleumoknak a fenntartása is mekkora tétel lesz majd később!!
Egyébként meg (bocsi) egy kicsit off:
propeller.hu/itthon/3167532-haborog-fidesz-mert-birosag-nem-ugy
Beismerő vallomás 2006-ról, miszerint a hatalmat erőszakkal akarták átvenni:
"hazug kormányzása miatt válságba került Gyurcsány Ferenc erőszakkal akarta hatalmát megtartani és visszaélt azzal".
jaja, a békés tüntetőkkel szemben.
Ahogy a kikapós asszonyka mondta az őt rajtakapó férjnek: Te a szemednek hiszel, és nem nekem?
@kekex:

Nekem ez teccik:

"A kormánypárt ezért a "magyar emberek elsöprő többségével" együtt abban bízik, hogy a per végén olyan ítélet születik, amely "megnyugtató választ ad a 2006 őszén a magyar emberek ellen elkövetett példa nélküli erőszakra"."

Én is bízok benne, hogy olyan ítélet születik, ami a törvényeknek megfelel.
@kekex: "Egyébként meg a Templeton lehet, hogy nem gazdasági megfontolásokból vonta ki a pénzét, hanem kapott hozzá némi szelíd ösztökélést is."

Nem mindegy? A végeredmény a fontos az országnak, és az nem jó.
Na ballibek ilyenkor mi van?! Gondolom köüni-nyelni nem tudtok!!! Fogadjunk be minél több migránst, ugye?! :D

www.atv.hu/belfold/20151028-nezopont-orban-nepszerusege-az-egekben-a-jobbik-nagyot-zuhant

"Nézőpont: Orbán népszerűsége az egekben, a Jobbik nagyot zuhant
Míg áprilisban a teljes népesség csak 28 százaléka választotta volna miniszterelnöknek Orbán Viktort, októberre viszont másfélszer többen, a megkérdezettek 43 százaléka nyilatkozott így"
Már megint egy New York -Tel Aviv bajnai tengely által rendelt magyarellenes fröcsögés!:))
@gazoló: Eszméletlen amit művel ez az eszement ....
@kekex:
a Templeton leányvállalata a JP Morgan Chase Manhattan Bank-nak

kkk

brühüyyy
@ördöngös pepecselés:

Na, tökfej, ilyenkor mi van?

hvg.hu/itthon/20121203_Nezopont_allam_kormany_megrendelesek

Basszuk tele milliárdokkal a haverokat, ők meg majd azt írják amit hallani akarunk közvélemény címén.

Iszonyú vicces ahogy lubickoltok a nektek kitalált alternatív valóságban :-D :-D
Habonyviktor nagy varázsló, az kétségtelen :-D
@Fabius:

Betegyek egy Tárki közvéleménykutatást is!? Vagy már az is fideszes? :)
@Fabius: Népszerűséget hoz jobbik ötleteket másolni. :)
A mindennapi ellenségünket add meg kolléga urunk nekünk.
img.index.hu/imgfrm/5/6/0/3/BIG_0001365603.jpg

" A másik pedig azok az aktivisták, akik szerinte mindent támogatnak, ami gyengíti a nemzetállamokat. Ennek a legfőbb képviselője, támogatója, kiképzője pedig:
Soros György"
Köszönöm kolléga.

"Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom"
Mára ez a hajlam nem kicsit elhatalmasodott. Egy Grazi kúra időszerű lenne.
www.youtube.com/watch?v=HydCOeQhJUc
@PeniValdes: a kézmosás felénk is divat, örülök, hogy felétek is, de ettől még az ökörség nem örökség.
A magyaroknál egészen biztosan nem.

@taga20: A nyomorult családodtól örökölt beteges képzelgéseid nem utalnak se jómodorra, sem ép észre.
Minden esetre magyarázatot jelent, miért iszonyodik a bandátoktól a békés többség.
Izlelgesd a bukást és ne zsidózz:
kozvelemenykutatok.hu

@evasanyoca: összekeversz valakivel attól tartok.
Nem ismerjük egymást (szerencsére).
Ellenben ha pár kommentből ilyen messzemenő következtetésekre vagy képes, akkor nem értem a küldetéstudatodat, hogy ezt az egyedülálló képességedet itt pazarolod a zindex blogszférájában.
a kérédesd kétségtelenül érdekes.
De nem gonsdolom, hogy a libás, gyurcsótány, vagy a többi mocsok bármilyen "penitenciát" teljesítene.

A feltételezéseddel szemben tudok épteni - pici gyerek korom óta.
Pénzért eladni a lelkemet nem akarom, de nem is tudom, mert sehol egy lucifer, vagy más vevő, eladóból meg annyi van, hogy Dunát lehet rekeszteni velük.

Ma Magyarországon a sötétség, gonoszság és a közöny vesztésre áll, kevesebb mint 20% támogatóval rendelkezik, olvasgasd te is és örvendezz:
közvelemenykutatok.hu

@kekex: Ha valakit az Isten el akar veszejteni, azt elveszejti.
Szerintem az veszíti el az eszét, aki nem érti, hogy bármiféle demokratikus támogatást nem lehet úgy megszerezni, hogy nácizza, hülyézi, mocskolja a választóit és azokat, akikkel nincs egy véleményen.
Sőt.
Az még inkább elveszíti,elveszítette, aki a sorozatos vereségekhez vezető személyeket, módszereket, szóhasználatot, ideológiát nem képes felcserélni sikeresebbre, nem képes tanulni a kudarcaiból.

Mostanában ennek látjuk nyomait a semmibe zuhanó ellenzéknél.
A fidesz köszöni jól van.
Ha érdekeltek lennétek a tőlük való szabadulásban, akkor remélem, hogy megjön a józan eszetek és változtattok sok-sok mindenen, nem csak a kommunikációtokon, bár az se megy - itt is jól olvasható.
Én is csaxolok: közvelemenykutatok.hu
mandiner.hu/cikk/20151025_lengyel_valasztas_konzervativ_gyozelem_baloldal_nelkuli_parlament

Jó úton haladtok efelé.
No nem mintha bánnám.
De azért mégis, miben reménykedtek még ezek után, ha magatok képtelenek vagytok a változásra?
@Éhes ló:
Eszetlenség hadat üzenni a világ jelenleg legnagyobb hatalmának. Horthyék ezt egyszer már elkövették: az ismert eredménnyel.
Csak a hülye megy kétszer ugyanannak a falnak!
Aztán majd vendégszerepel nálunk egy "magyar tavasz"
Ha már az ellenzék nem fecske...

A románoknak bezzeg több esze volt mindig is.
@kekex:
"Azért a kisker. forgalom augusztusi megugrásában volt egyszeri tényező is: pár tízezer menekült átvonulása az országban, akik közben vásároltak."
Ez így van!
A KSH-nak illene ismernie az adatközlés mellett az elemzés tudományát is, megindokolni a számok alakulását. Te megtetted helyettük.
Egy nagy ötös jár ezért.
@kekex: eszetlenség lenne gerinc nélkül élni próbálni. Lehetetlen is.

A tengerész pedig abból játszott, amit a történelem osztott neki, 75 év után lehet osztani az eszet, de mindig meg szoktam volt kérdezni, tudja egy egy magadfajta, ha a tengerész az angolszászoknak nyal mit kapnak ajándékba a zsidók?
Nos, akit dolfiék lerendeztek, azok -3 - -6 évet, akik meg dekkolva, gettósítva túléltek, azok kínos halált.
Becserélnék szerinted a hitsorsosok?
Szerintem nem.
Nem akarnák azt a sorsot, mint a hollandusoknál, balgáknál, norvégoknál, cseheknél, lengyeleknél, franciknál, letteknél, litvánoknál, észteknél, ukránoknál, beloruszoknál feltalált zsidók, komcsik, buzik és más nácikedvencek, akik már 37-39-42-től megnyerték azt, amit a magyarok 44 márciusában nyertek meg.

A másik kérdésem az szokott lenni, hogy mit kaptak azok a szerencsétlenek, akik az angolszászoknak nyaltak és "győztesek" lettek a végén zsugásvili vörös hordáját nyögve?
Pont azt, mint mi magyarok.
Kommunizmust, mert eladták őket kilóra még a buli vége előtt, 45 évre előre.
Ismert eredménnyel, ahogy írod.
Köszike.

Azt írod még:
Csak a hülye megy kétszer ugyanannak a falnak!
Ezek szerint a komplett magyar(?) ellenzék totális hülye, posterestől kommentelőstől, thinktankostól mert nem kétszer, de már tucatszor mentek ugyan annak a falnak és nap nap után megint megteszik.

Ne reménykedj "magyar tavasz"-ban, ha már az ellenzék nem fecske, mert kinéz egy polgárháború az elmaradt 1989-es után, de ahogy az isten adta nép ma gondolkodik a fajtátokról a rövidebbet húznátok, hiába lenne itt jóbarátotok az orvlövészeivel.
Olvasgasd és gondolkodj:
kozvelemenykutatok.hu

A románoknak bezzeg több esze volt mindig is.
@kekex: Az utolsó mondatod válasz nélkül maradt, de nem is baj, mert ez egy olyan elkeseredetten antimagyar, rasszista hányás, amire a válasz csak egy legyintés lehet.
@Éhes ló: egy nyomorult szar vagy haver, mint a beteg vezéred.
@taga20: szerintem összekevertél az ávhás szüleiddel és istenükkel, rosenfelddel.
Ez komoly hiba, nem is elsőre követed el.
Ne veszítsd el ennyire az emberálarcodat, mert ilyen kommunikációval és mentalitással tovább buktok a bandátokkal a bányászbéka hátsója alá:
kozvelemenykutatok.hu
@Éhes ló: szarjál sült, paksimogyoró!
@taga20: keresd meg az emberálarcodat ávhs fattyú!
@Éhes ló: ügynökgeci, irány gecivitya segge! lépés induljjjjjjjjjjjjjjjjj!:)))
@taga20: keresd meg az emberálarcodat ávhs fattyú!
Addig szokd meg, hogy max. az ávhás kurva anyádnak vezényelhetsz otthon, nekem még viccből sem.
@Éhes ló: térdre, pofád kinyitod, nyelved kinyújtod, várod a gazdád nedvét, rühes ügynök!!!:)))
Na, abba lehet hagyni a parasztkodást!
Nem anyázni, mert kivágom a T. Blogolókat!
süti beállítások módosítása