Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.10.22. 09:06 Fabius

Közrádió: abcúg Nagy Imre!

Olvasom, hogy a közrádió nem adja le a Rainer M. Jánossal készült interjút, mert az túl "nagyimrés". Meg azt is, hogy Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és médiaszereplő, az orbáni migránsretorika bástyája morálisan ingoványos terepre tévedt az önéletrajzában szerepeltetett számtalan titulussal.

Te meg most azt kérdezed, nyájas olvasó, vajon mifasz köze van egymáshoz ennek a két látszólag különböző témának?

Rainer M. János az 56-os intézet vezetője. Az általa vezetett intézet honlapján ez található Nógrádi Györgyről:

"Biztonságpolitikai szakértő.
1981-ben (beszervezésekor) egyetemi oktató volt a Budapesti Műszaki Egyetemen.
1989-ben jelentette meg Az NSZK biztonságpolitikája a '80-as években c. könyvét.
Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem tanára.


Fedőneve: "Raguza"
Titkos megbízott minősítése volt.
Beszervezésének dátuma: 1981. jún. 17.
6-os kartonja szerint elvi-hazafias alapon szervezték be 32 éves korában, ifjúságvédelmi vonalra. A BM III/III-2-a. alosztály kezdte el foglakoztatni (Ez a részleg felsőfokú intézményekben folytatott belső elhárítás.) Beszervezője és tartótisztje Nagy Sándor r. hdgy. volt.
1987-ben átkerült a BM III/III-6-a. alosztályra. (A BM III/III-6. osztályon foglakoztak az ellenséges propagandaanyagok készítésének és terjesztésének elhárításával.)
A Nagy Imre és társai újratemetésének operatív előkészítésére összeállított intézkedési terv szerint 1989. május 10.- június 16-a között "Raguza" tmb. külföldön fog tartózkodni. A dokumentum szerint kiutazása előtt eligazítást fog kapni, hogy NSZK kormánykörökben, illetve az ellenzéki pártok képviselőivel folytatott beszélgetéseiben hangoztassa aggályait a Nagy Imre újratemetés politikai demonstrációvá alakítása kapcsán. Feladata szerint hangsúlyoznia kell, hogy egy ilyen fordulat veszélyezteti az eddig elért eredményeket. Az intézkedési terv szerint "Raguza" rendszeres kapcsolatban állt a BND és a CIA képviselőivel.
A Nagy Imre és társai újratemetésének előkészítésére létrehozott állambiztonsági operatív bizottság május 29-i ülésének emlékeztetője szerint "Raguza" tmb. "meghatározott feladata szerint" már kiutazott, hazatérése után be fogják számoltatni. "

Ugyanott megtalálható Nógrádi közleménye minderre:

"Alulírott, dr. Nógrádi György kijelentem, hogy soha nem voltam a BM III/III-2, illetve a BM III/III-6 Alosztály ügynöke sem Raguza fedőnéven, sem más fedőnéven. Nem voltam beszervezett „ügynök”, jelentéseket nem készítettem.

Soha nem kaptam feladatot a Belügyminisztérium egyetlen szervétől sem, hogy külföldön hangoztassam aggályaimat a Nagy Imre újratemetés esetleges politikai demonstrációvá alakítása kapcsán. Egyértelműen kijelentem, hogy a belügyi szervektől nem kaptam és soha nem hajtottam végre semmilyen feladatot Nagy Imre újratemetésének előkészítésével összefüggésben.

Budapest, 2010. május 12.           

 Az 1956-os Intézetnek nincs oka kétségbe vonni dr. Nógrádi György fent közreadott nyilatkozatát."

Nem állítom, hogy van bármi összefüggés a két dolog között. De egy ötvenhatos interjút azért letiltani, mert a beszélgető túlságosan "nagyimrés" elég nagy marhaságnak hangzik. Bár ebben a gyorsan változó történelmi múltú országban még az is megeshet, hogy jövőre a forradalom 60. évfordulóján állami tiszteletadás mellett Pozsgay Imre befoltozza az ötvenhatos zászlót.

 

 

540 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr248011247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Eszter jött: Ha úgy érzed akkor bátran írj nekik.
@Knósszosz: bakker, te is a cébéjába jársz?:)))

egyébként kifogytam, pedig egésznap a földet túrtam, és megérdemelném:)))

galériád áll még, vagy nyekereg, mint gecivitya?

ja és remélem felkészültél!:))

www.napiszar.hu/showPost/Hetvegen_kiengedik_Lajcsit
@evasanyoca:
A hármat bizonyosan nem, de egy 56 2.0 az szétbaxná ezt az amúgy is széthullott országot. A jobbik ultrái nem tagadnák meg magukat. Nekik csak apropó kell a hőzöngésre, és ehhez elég bármilyen primitív indok. Tök mindegy ki-mit mond erről, 2006 az ő művük, ez világos.
@evasanyoca: rendben, eszt ako kibogoztuk, de a lényeget még nem árultad el:)
@Gábris szomszéd: Gábor, ezeket a félgúnyos megjegyzéseket nem kell, hiszen fröcsög a kommentelők szájából a háborús retorika, mindig valakiket "ki kell irtani" stb....én beírtam igen egyszer a kurucra, hogy mit is képzelnek, disztingváltan és nyugodtan, hát engem még olyan ocsmány stílusban, mint ott sehol nem kurváztak le és ajánlottak szabadprogramot orálisan a harapós lóval....förtelem, még azt is kikérném a helyedben, hogy politikailag egy oldalon állok velük....szörnyű.
@taga20:
1. pancsot sosem iszom
2. rövidben csak vodkát iszom, abból is csak a sztolicsnajat és csak uborkával együtt, ezért bármennyitől sem fáj a fejem
3.sörre bor----mindenkor---de csak minőségit
4. sör---stella, radeberger
5. bor----soproni kékfrankos, móri ezerjó, egri leányka
6. borra sört meggyötör....nem iszom.
@taga20:
Ez nem CBA, azt nem csípem.
Lajcsi meg egy lúzer. Lopni nem ilyen kisipari módszerekkel kell, az mindig bukó. Tanulmányozni kell a fidesz ide vonatkozó kutatásait, essetunni?:)
@evasanyoca: Lumpen elemek sajnos minden oldalon vannak. Kikérni meg szerintem nem a politikai oldalakat kell, hanem az emberhez méltatlan viselkedést, beszédet.

www.origo.hu/itthon/20151020-fenyegetes-facebook-orban-viktor-ceausescu-diktator-demokratikus-koalicio-fidesz-greczy-zsolt.html
@taga20:

Szaktárs!
évásanyóval finoman...
me megrántom az egér zsinórját és kiesik alólad a szék...:)))
@Gábris szomszéd:

Mit írjak én egy elvakult, beszűkült tudatú csőlátónak?
Minek?
Neked írok. Te hoztad ide először egy linkben, aztán részletekben a "véleményt".
Minden bizonnyal azonosulsz vele.
Bár most úgy látom, bújnál ki a felelősség alól.
Késő.)))
@Gábris szomszéd: Noha kissé meglep, hogy a MASZOP és utána a FIDESZ üdvöskéjét véded, de hadd reagáljak. Az, hogy eddig senkit nem érdekelte, hogy mi a háttere, az nem menti fel azalól, hogy hazudott, csalt és baromságokat beszél. Annak, hogy ez most derült ki, lehet más oka is. Amíg triviális igazságokat mondott, igaza is lehetett (nekem is volt ilyen benyomásom, de nem hallottam túl sokszor), még ha nem is az ő gondolatai voltak. Aztán amikor beállt a sorba, akkor amit visszhangzott, az a politikai mantra volt, amit meg magától mondott, miután elhagyta a pfujkommunisták és tudjukkik által eddig rákényszerített dolgokat, egyből megmutatta, hogy mire képes magától.
@Knósszosz: pontosan...ezt próbálom Gábornak is megmagyarázni, de nem akarja érteni, pedig okos fiú, ha hatalomra kerülnének, előbb utóbb az ultrák szabnák meg a játékszabályokat, Vona meg félne nekik ellentmondani......meg csapódnának a neonácik....szóval szörnyű lenne......:(
@evasanyoca: huuuuuuuuuuu, te sem fertőzésben foksz meghalni:)

mind kinyírod:))))
@öregmatróz: bakker, egy másodpercen múlt:)

bírom az öreglányt, pedig amikor itt felbukkant, kivert tőle a rossznyavaja:)))
@öregmatróz: óh, te igazi lovag vagy, de mivel érdemeltem ki ezt a kedvességet?....ne félts tagabébitől, ő sose bántana engem, mer szeressük egymást mán nagyon-nagyon régen.....kkkkk
@taga20: de azóta mán jobban megismerté, ugye aranyom, és azóta már a hátadon is szőr nőtt tőlem....kkkkk
@Eszter jött: amióta volt egy jó napod tegnap, nagyon megértő lettél, még az ilyen feketeangyalokkal is, mint ártu:)))
@evasanyoca:

tagabébi ))))
nagyon tetszik.
@evasanyoca: sőt az orrszőröm, meg a seggszőröm is neki iramodott:))))))))))
@taga20: mit gondolsz hogy maradtam életben fagyott fókazsirral és céklalevessel 5 évig???......semmi bajom.....de és csak pityizálgatok néha és nem vedelek...kkk
@Eszter jött: nana csajok, le lehet rólam pöccenni!:)))

ma nem én vagyok a téma!
@evasanyoca: pedig egy jó kis fókazsíros kenyérért, most mit nem adnék:)))
@Eszter jött:meg ha valamit nem jól értek, vagy értettem, akkor más leostobázott, és jött tagácska és ujból elmagyarázta, és kérdezhettem tőle, nem hülyézett le és volt hozzám türelme....ezt egy skorpió sosem felejti el......a rosszat sem, sajnos, de a jót pláne....kkk
@taga20:nem hiszem bogaram, ott undorító, ahol van, első dolgom volt megtalálni a kgst-boltot....kkkk
@Kuviklacz:

"Na de mi is Nógrádi bűne?

Szakértőként a migráns ügyben egyetértett a kerítéssel és az EU külső határainak védelmével, ezen felül azt állította: van terrorkockázata a tömeges bevándorlásnak.
Ahhoz, hogy valaki egyetértsen ezzel a két állítással nem kell szakértőnek lenni. Csak működésbe hozni az agy frontális lebenyét.

Nem tisztem megvédeni Nógrádit, megvédi ő magát.

Az egészben csak az szúr szemet, hogy van egy ember (legyen az X.Y) aki vette a bátorságot és nyilvánosan elmondta a véleményét, ami egybeesett az éppen regnáló kormánnyal és történetesen a magyar közvélemény többségével (mint az kiderül a közvélemény-kutatásokból), de nem egyezett Soros Györgyével – hoppá, a csávó csakis szélhámos lehet. Brilliáns, egylépcsős következtetés. Mert nem elég, hogy megoldasz egy matematikai problémát, az sem mindegy milyen elegánsan!

Anyám egyetért Nógrádival, leleplezitek srácok?

A szomszéd is egyetért a kerítéssel. Sőt, neki magának is van! Ezek mindenhol ott vannak, sosem tudhatod épp nem mögötted építenek-e fel egyet. Résen kell lenni. Le kell leplezni őket időben!
Aki járt már főiskolán, egyetemen, akár csak naiv antropológiai céllal és találkozott már ott tanító bennszülöttekkel, az tudja, hogy két archetípusa van a tanároknak. Az egyik jól beszél, imádják a diákok, szórakoztató, jó pedagógiai érzéke van, gyakorlatias, hatékonyan ad át tudást, de nem erőssége a publikálás, nem ír jól, nem rukkol elő új dolgokkal. Meg van a prof. Aki már 40 évesen nemzetközi „sztárokkal” írt közös kötetbe, mindene a tudományos teljesítmény és a szakmai közösség elismerése, de a diákokra szarik, kivéve, ha azok láthatóan különleges képességekkel bírnak. Például nagy a mellük. Vagy megoldanak egy matematikai sejtést.

Sok embert ismerek, akik az első kategóriába tartoznak és kiváló főiskolai, egyetemi oktatók. Ha bejártatok volna az órákra Dezső, Bede, Bide meg a haverok és nem a Höflinger Panni által fénymásolt hajtogathatós puskákkal töltitek ki a teszteket, akkor vágnátok milyen tanár lehet a Nógrádi.

Nógrádi György persze bármi más is lehet. Mert ez valójában lényegtelen.

Azzal kell vitatkozni, amit mond. Nem attól lesz igaza és nem attól téved, hogy hány diplomája van, hány szervezet és hány felügyelőbizottság tagja. Ha hagyjuk, hogy a Wikipédia gondolkodjon helyettünk, akkor persze fontos, hogy azt a cikket, amit mi is visszamantrázunk, hányszorosan habilitált egyetemi oktató írta.

Szóval inkább jártál volna be az órákra hülyegyerek, akkor azzal is vitatkozhatnál, amit mond." :D

888.hu/article-a-nogradi-ugyrol-jartal-volna-be-inkabb-az-orakra-hulyegyerek
@taga20:

Fájóbb és fontosabb a téma számomra annál, hogy átmenjek vulgárisba.

Két évet vártunk arra a 24 órára. Úgyhogy ha szólsz róla, csak finoman!
Nincs itt kollégának ezt sajnos már nem kell bemutatni. :(

ZDF - Az iszlám hatása Németországra

youtu.be/PwI_ohh66h8
@evasanyoca:
Nevezzük az ultrákat szélső jobbosoknak.
De ez nem változtat azon, hogy a Jobbik huncutul kacsint rájuk. Ja, és a fidesz is, ha az érdekeik épp azt diktálják. Amúgy a jobbik nem elválasztható a náci ultráitól. Egy seggből estek ki - persze vannak kivételek - a büdös életben nem szavaznék rájuk.

Az elveik meg...
Ha tendenciózus lesz az a gyakorlat, hogy megtért(...) nácikból askenázi nyelvtan tudósok lesznek, akkor a zsinagógák tele lesznek non-huzatos pöcsű EP képviselőkkel, oszt nézhetünk nagyokat.
Megint csak hányinger...
@taga20: B+ meg nemsokára jön a 7 rész, aminek ugye az a címe, hogy "Ébredő Erő". :)
@Gábris szomszéd: ugye nem haragszol, ha az általuk most gründolt 888.hu számomra nem mérvadó. bocs....JT-nek jobban hiszek, őt olvastam először ebben a témában.
@Eszter jött: vettem az adást cica, beszéljünk inkább a hüvelygombáról:)))
@evasanyoca: Egem nem zavarhat, hogy ki miben hisz. :)
@evasanyoca:

ismerős.)))
egy rák sem felejt.
@Gábris szomszéd: Kösz, hogy megosztottad velem a komplexusaidat. Sajnos nem tudok rajtuk segíteni. Ha esetleg a valóságból is tájékozódnál, lehet, hogy elmúlnának.
@Knósszosz:meg sem fordult soha a fejemben, hogy a jobbikra szavazzak.minden szavaddal egyetértek!
@Gábris szomszéd: aki a 888-at ide bebassza az egy fasz! egy gnóm, mint a gnóm!
@evasanyoca: Ja és számomra sosem volt lényeges, hogy egy vélemény hol jelent meg. JT-nél amúgy én csak egy szaros náci vagyok, aki nem szólhat. Nyilván mert ő pláne komolyan veszi a véleményszabadságot, arról nem is beszélve, hogy "komoly" ismeretekkel rendelkezik az emberek meg ill. elítélésben. :)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: nehogy aszt, mond hogy megint
éjszakai műszakba mész!:)
@Eszter jött: mán csak egy hal hiányzik mellénk.....kkkk
@Kuviklacz: Háááát dezsőke "valóságát" meghagyom inkább neked. :)

@taga20: 444 semmivel sem kevésbé gnóm. :)
@öregmatróz: merre csavarogsz nem fiatal Popejkém?
@Gábris szomszéd: hát szerintem géefgé a gnóm, szerintem mindenkit kenterbe ver! ja és hogy a mi pénzünkből gnómkodik az má csak hab a szaron, de zabáld csak haver, ha neked ez teccik:)
@Gábris szomszéd: de Gábor, hát csak van valami alapja annak, hogy nem csak JT, de gyakorlatilag Imola, Rodeo és én nem nácizunk, mindenki más igen???....lehet, hogy nem vagy náci, de úgy viselkedsz......valamit elrontasz, vagy rossz blogon akarod népszerűsíteni a jobbikot.....kkkk
@evasanyoca: Kedves tőled, de nem kell több időt szakítanom rá. A viselkedésem megítélésében, nekem bőven elég a családom visszajelzéseit figyelni. :)
@taga20: Hát mindenkinek vannak kenyéradó gazdái, hát még akkor egy 444-nek vagy dezsőkének. :)
@Gábris szomszéd: ahogy gondolod, tegyél belátásod szerint, csak tudod, már nekem kínos sokszor ahogyan beszélnek veled, megalázó és bántó, nem hiszem, hogy élveznéd....de mondom, ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz, eddig is megvoltam veled, ezután sem változtatok..:))
@Gábris szomszéd: hát még vonának.

szánalmas fasz vagy, ha szerinted
géefgé közpénzből kitömött szardarab, ugyanolyan, mint a 444, a vinszent, vagy a gyík. egy hulladék.
@taga20: egy hulladék vagy akkor. mielőtt még valaki.
@taga20:látod, én nem tudom így összehozni, de valahogy ezt akarom gabi tudomására hozni, hogy nem jó szemszögből nézi a dolgokat...
Ugyanis kezdek torkig lenni az egyetlen általam hallgatott rádió folyamatos kreatív tarhálásával.

Arató szövege egyre szégyenteljesebb és nyomulósabb.
Észrevehetnék, hogy így és ennyiszer kontraproduktív.
Most ezek a statisztikák a hallgatók és támogatók arányáról,....mélypont.

A köztársasági elnök választás például nagyon idétlen módja a telefonbevételek növelésének. Mondhatják, hogy játék, de túl átlátszó a mögöttes érdek.

Az a táncos ajánlat pedig...hadd ne minősítsem!

Legrégibb bajom velük, hogy nem voltak folyamatosan szolidárisak és együttműködők Nagy Navarroékkal. Ezt máig nem értem.

Nem tetszik, hogy a szombat délutáni Hetes stúdió törzstagja B. Gy., akinek egész héten halljuk a véleményét az aktuális eseményekről. Újat itt nem tud mondani, viszont elfoglalja a helyét egy külsős, meghívható vendégnek, akitől hallhatnánk újdonságot.

És bár jó,hogy Bolgár úr megszólaltatja például Kósát, de ő 8-10 percben is ugyanazt a bizonyítványt állítja ki magáról, mint 20 percben. Kár ennyi időt pazarolni rá.

Túl sokat beszélnek magukról és túl sok a bevételekért való nyavalygás.

Kicsit felhúztam most magam, de mégis vannak műsoraik, amit ki nem hagynék.
@Gábris szomszéd: Eva Braunnak se volt egy rossz szava se, a párjára.
@beszéljünk a klubrádióról: "Ugyanis kezdek torkig lenni az egyetlen általam hallgatott rádió folyamatos kreatív tarhálásával."

hát haver, csak két moccer van erre. kicsengeted a működési köcségeket, vagy szósz vityának, hogy ne csak a lakájmédiájára köcsön, a közösből.

gondolom te egy árva fillért se adtál nekik, pedig hallgatod:))
@beszéljünk a klubrádióról:roppantul szégyellem, de én még sose hallgattam ezt az adót, úgyhogy nincs is véleményem, bocsi.
@evasanyoca: hát, szégyellheted is magad!:)))
@taga20: miből maradtam ki? te hallgatod?
@evasanyoca: természetesen, még tag is vagyok:)

szerintem jó, sok tartalmas műsor van, és rühelli a fityesz csürhe:)))
@taga20: nem rossz ajánlás...)) no majd kipróbálom...miért kell egy rádiónál tagnak lenni? és annakidején, az átkosban sokat hallgattam a Petőfit, de nem voltam tag.
@evasanyoca: nem kell, hanem lehet.

Hadd szóljon! Egyesület a Klubrádióért.

nézd meg a honlapjukat, és hallgass bele egy-két műsorba:)
@taga20: rendben, kösz, kipróbálom...kkk
@evasanyoca: szívesen, nem fogod megbánni.

na jóéjt neked, megyek héderelni, me holnap be kell fejeznem a lyukak ásását:)
@evasanyoca: "mivel érdemeltem ki ezt a kedvességet?"

avval ami átjön a szövegeiden......:))
@öregmatróz: Jézus-Mária, hát akkor odament a nymorultja, azonnal zavard vissza!!..kkkkkkkkkkkk
@Eszter jött: azt hittem, hogy ismered a társas kapcsolatok horoszkópját, vagy nem?..tudod, kivel érdemes a horoszkóp szerint kikezdeni..kkkk
@evasanyoca: " Popejkém?"

Köszi a címet....

Honnan tudod, hogy szeretem a spenótot?

kkk
@taga20: hallgathatatlanok a hírek, amiket ők ráadásul "tények"-nek hívnak!
hosszan idézik a kormány álláspontját, majd lejátsszák az aktuális orbán,lázár,rogán,varga,stb mondókát.
pl.:
hírolvasó - Varga Mihály elmondta, hogy a jövő évi költségvetésben, az 1%-os szja csökkentés miatt, több pénz marad az embereknél...blablabla...
Ezután bejátsszák Varga Mihályt, és ő is elmondja ugyanezt.
ahelyett, hogy idézetek nélkül elmondanák, hogy a jövő évi költségvetésben, marad a 27%-os áfa, nem emelkedik a családi pótlék, ismét kevesebb pénz jut, az egészségügyre és az oktatásra, stb,stb
de nem!
ők nyomják a kormánypropagandát, mert valami furcsa közszolgálati rádióként akarnak működni, Arató szerint!
szerintem meg a hazugság kritikátlan terjesztése, =/= a közszolgálatisággal.
ráadásul, ők, egy kereskedelmi rádió!
@öregmatróz: no árulkodtál a korodról és ehhez kell már nekünk a spenót, és is nagyon szeretem, rengeteg fokhagyával és bundáskenyérrel, csam-csam...kkkk
@öregmatróz: no árulkodtál a korodról és ehhez kell már nekünk a spenót, és is nagyon szeretem, rengeteg fokhagyával és bundáskenyérrel, csam-csam...kkkk
@evasanyoca: " de én még sose hallgattam ezt az adót"

Hallagasd......

Tetszeni fog.....

Rendes emberek hallgatjákkkkkkkkkkk.......

..............-:))))))))
@evasanyoca:
A fokhagyma passzol, de a tükörtojás se kutya.....!
@punkfrog™: Bocsika de nagyon kegyetlen vagy.....:(((((
@öregmatróz:ja ja, nekem van dirrekte tükörtojássütőm, tudod 4 db fér bele a szív formába, így nem szalad szanábaszéjjel a tojás...kk.. én nagyon sok tojásételt ismerek, olcsó és szeretem...kkk
@öregmatróz:ja ja, nekem van dirrekte tükörtojássütőm, tudod 4 db fér bele a szív formába, így nem szalad szanábaszéjjel a tojás...kk.. én nagyon sok tojásételt ismerek, olcsó és szeretem...kkk
@öregmatróz: nézd...degustibus.......én mindenesetre kipróbálom
@evasanyoca: Én a rántottát rengeteg hagymával és pirospaprikával.......:)))

ja és a kemény tojás.....

Na ez lesz reggelire.....

Most meg elteszem magam holnapra.

Mindenkinek szép álmokat.....
"Vona Gábor kitért arra is, hogy szerinte jelenleg nemcsak fizikai, hanem erkölcsi értelemben vett határsértők is fenyegetik Magyarországot. Ilyen, morális értelemben vett határsértőnek nevezte azokat is, akik a migránsválságot kihasználva, a nemzeti együttműködést színlelve, kaszinót, tévét lopnak."

alfahir.hu/vona_gabor_a_dicsoseg_illatat_erezte_a_szinultig_telt_corvin_kozben
@Gábris szomszéd:
Vona is nagyon lopna már kaszinót, de egyelőre be kell érnie a Teherán/Moszkva alamizsnával.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Eddig az összes "jóakarójuk" arról regélt, hogy bőven többet kapnak mint alamizsnát. :) Viszont izgi fejlemény lehet, ha Lajoska tényleg beszáll melléjük. A miniducse mér utalt erre. :)

www.atv.hu/belfold/20151022-zsoldoskoszt-a-simicska-jobbik-kapcsolatra-celzott-orban
@Gábris szomszéd:
Hááááááát, egyik szemem sír, a másik meg nevet, mire nem vetemedik Louis, hogy nehogy háthaüsse magát a jégcsákánnyal.
azért az elképesztő, hogy mennyire élvezi valaki a korrektség nélküli seggnyalást.

undorító, hogy miket védenek egyesek örömködve a tisztesség látszatát is ki/megkerülve, ünnepnek álcázva hatalom utáni vágyukat nyilvánosan kiélve, maszturbálva őrülnek meg és hordanak össze eget verő hülyeségeket...

pl ha nem is értek minden szavával egyet, de legalább az akaratot érzékelni lehet, hogy korrekten is megfogalmazható, ha hibás valaki valamiben a "csapatunkból". íme:

"Az Index nagy port felverő cikke egyrészt fontos, mert leleplezi Nógrádi blöffjeit a nem létező posztjairól, másrészt viszont kissé belecsúszik a túlfikázásba és tudományos munkásság híján nulla értékként kezeli egy igen tapasztalt egyetemi tanár teljes eddigi életművét. A legérdekesebb, hogy annak a Magyar Narancsnak a Nógrádi-portréja a legteljesebb és legkorrektebb, amely amúgy vállalhatatlanul túltolta pár hete azzal az orbánnácizással és amúgy is többnyire a bérrettegő széllib dumákat nyom. Csakhogy a rendkívül alapos munkából pont kimaradt az a kamupozikkal kapcsolatos adatgyűjtés, amit meg az Index végzett el profin.

Aki elolvassa ezeket a cikkeket, egyből vághatja, hogy a Vigyázó-féle összehangolt karaktergyilkossági elmélet egy baromság. Már csak azért is, mert a Mancsnak nyilatkozó szakértők többsége elismeri emberünk szakmai kvalitásait, a 444-féle szélhámosozást teljesen hiteltelenné téve. De akkor mi is a baj Nógrádival?"

mentalisdeficit.blog.hu/2015/10/24/higgadtan_korrekten_nogradi_gyorgy_bukasarol
ez sem rossz:

Ahol alanyi jogon jár 2000 dollár

Kész buli alaszkai lakosnak lenni. Aki az előző naptári évben végig bejelentett lakos volt, részesül az állam kasszájába befolyó olajbevételből. Alanyi jogon 2000 dollárt kapnak kézhez októberben.

No persze nem az olajcégek bevételét kapják meg az alaszkai polgárok, hanem azt a pénzt, amit az olajmultik a kitermelési engedélyért, a kitermelés jogáért fizetnek Alaszkának, mint az USA tagállamának, írta a Business Insider.

A kifizetés éves rendszerben folyik, és nagyon valószínű, hogy egyes családok már előre számolnak vele, belekalkulálják a családi költségvetésbe ezt a forrást. Hogy a természet látja az olajfúrás és kitermelés kárát, az más kérdés.

Összesen 645 000 személy részesül a bevételből. A 2000 dolláros kifizetés rekordösszegnek számít, ami azért is rendhagyó, mert időközben a mélybe zuhantak az olajárak. De úgy látszik, Alaszkában nem csökkent a kitermelési jogdíjak biznisze. Hogy lehetséges ez?

A helyi lakosok tulajdonképpen az olajbevételeket kezelő alap hozamaiból részesülnek, amely a tőkepiacokon mozgatja, fialtatja az elmúlt 3 évtizedben összegyűlt pénz. Szám szerint 51 milliárd dollárt.

Tavaly 1884 dollárt, 2008-ban pedig 2069 dollárt kaptak a polgárok, akik 1982 óta számíthatnak erre a fizetéskiegészítésre minden évben, miután a helyi közgyűlés 1976-ban elfogadta az erre vonatkozó alkotmány-kiegészítést. (Akkor 1000 dolláros csekket hozott nekik a postás.) Arról nem szól a fáma, hogy ezt a pénzt is megadóztatják-e, mint jövedelmet.

www.piacesprofit.hu/klimablog/ahol-alanyi-jogon-jar-2000-dollar/
még egy kis aranyos apróság:

Jogászszemmel: KGBéla

,
,
"Többször is azzal kérkedett a sajtónak: lemond mentelmi jogáról és erről tájékoztatta az EU Jogi Bizottságát is. Hősies kiállás, ugye?

Azért jó, ha tudjuk, hogy ez egy hatalmas kamu. Az EU parlamenti képviselője ugyanis nem mondhat le mentelmi jogáról. És persze ezt Kovács is nagyon jól tudja. Az EU Jogi Bizottságának igen részletes és hosszan megindokolt határozatában nincs is utalás ilyesmire. Arra viszont van, hogy meghallgatásán Kovács is kihangsúlyozta: a 2014 előtti cselekmények miatt nem lehet ellene vádat emelni és hogy a vele szemben végzett megfigyelés törvénytelen volt (nem volt az). Azt is állította, hogy a Btk. módosítását kifejezetten azért fogadták el, hogy az ő magatartását büntethetővé nyilváníthassák.

Ez ugye másként hangzik, mint korábbi nyilatkozatai?"

www.vasarnapihirek.hu/szerintem/jogaszszemmel_kgbela
@guma: Ugye az is másként hangzik, hogy azt nyilatkozta, örül neki, hogy most végre tisztázhatja magát és szerinte még vádemelés sem lesz. :)

nol.hu/belfold/akar-fol-is-ashatjak-a-kertemet-1570411
@Gábris szomszéd:

mosakodj máshol, máshogy.
nem közös a fürdőszobánk. ráadásul mindent összehánysz és takarítani meg képtelen vagy.
:DDDDDD

Hét erős szakmai érv amellett, hogy Nógrádi György nem szélhámos

Valakik megrendelték és kifizették, hogy kiderüljön: a szakértő nem létező tisztségekkel fényezi magát. Szerencsére a nép résen van.

A tudománnyal foglalatoskodó emberek mindig is gyanúsak voltak. A nagyon kevés üdítő kivétel egyike Nógrádi György, aki egyszerűen kimondja, amit az emberek hallani szeretnének, ahelyett, hogy mindenféle kutakodással pepecselne. Csak idő kérdése volt, hogy mikor szállnak rá a Soros György által kézivezérelt, bevándorlás- és melegházasság-párti ballib sajtóhiénák.

A ki tudja, honnan szalajtott dezsőandrások komolyan ezen akadékoskodnak, hogy valakinek az életrajzába véletlenül belekerült egy svéd akadémia? Komolyan az a baj, hogy valaki egy nem létező osztrák egyetem rektorhelyetteseként tünteti fel magát? Majd elindul az az egyetem egyszer, nem igaz, hogy nem lehet türelemmel kivárni. Az már igazán disznóság, hogy megkérdezik az osztrák kormányt, alá tudják-e támasztani, amit Nógrádi György előszeretettel hangoztat, hogy „tanácsadó vagyok az osztrák kormány mellett”. Elképesztő, hogy azon rugóznak egyes firkászok, hogy az osztrák kormány cáfolja ezt. Főleg úgy, hogy a Tanár Úr grazi professzor barátja emailt küldött a magyar sajtónak arról, hogy márpedig végez ilyen tevékenységet. Kinek hisznek jobban, neki vagy az osztrák kormánynak?

Ezer szerencse, hogy az olvasókat sem olyan fából faragták, hogy felüljenek az ilyen vádaknak. A kommentmezők tele vannak a nép bölcsességének virágaival, ezekből szedtünk egy csokorra valót, hogy egyszer s mindenkorra világos legyen, senki nem kérdőjelezheti meg a nemzet Biztonságpolitikai Szakértőjének szavahihetőségét. Ő még akkor is igazat mond, ha nem mond igazat.

Kezdjük azzal, hogy egyáltalán hogy indult az egész hadjárat Nógrádi György ellen? Gergő lerántja a leplet.

nógrádi komment

Az is gyanús, hogy közvetlenül azután fogtak hozzá a Tanár Úr lejáratásához, hogy egy, a nép szeretetét hasonlóképpen élvező embert már sikerült ellehetetleníteni. Lajcsi is a tudjukkik útjában volt, meg lehet nézni, mi lett vele. Ki lesz a következő? Pataky Attila?

nógrádi komment

Tényleg, egyszerűen nem lehet mit mondani arra, hogy az újságírók meghazudtolják, ami világosan le van írva a Wikipédián, a bolygó egyetemes ismeretének meghazudtolhatatlan enciklopédiájában. Ezek mindenkit hülyének néznek.

nógrádi komment

Arra azért nem számítottunk, hogy a mi ördögi tervünket is meghiúsítják és lebuktatják kollégánkat.

nógrádi komment

Bizonyára önökhöz is úgy toppan be mindig a vízvezeték-szerelő, hogy “most jöttem Németországból egy csővezeték-szerelési konferenciáról”, és attól fogva tudják, hogy jó kezekben vannak a vízcsapok, anélkül, hogy bármiben kételkedniük kellene.

nógrádi kommentek

Virággal csak egyetérteni tudunk.

nógrádi komment

Végül álljon itt Őrs meglátása, aki még ha nyersen is, de elénk vágja: Nógrádi igenis korunk Nostradamusa.

nógrádi komment

Az vesse Nógrádi Györgyre az első követ, aki még sose írta tele kamutisztségekkel az életrajzát.

24.hu/poszt-itt/2015/10/29/het-eros-szakmai-erv-amellett-hogy-nogradi-gyorgy-nem-szelhamos/
:))))

a kommentekért menj az oldalra. megéri!
süti beállítások módosítása