Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.10.16. 11:40 Fabius

Édes élet: Simicska visszavág

Az lehet bogaraim, hogy a vezérhajóról minden második ember kirúgok miattatok. Az is lehet, hogy a jövőben minden - választási - plakátom mellé oda kell írnom ki mennyiért bérli tőlem. De az nem lehet, hogy ti mindezt úgy tegyétek, hogy ne üssek oda, ahol a legjobban fáj! - kb ez járhatott SzörnyetegLajos fejében az elmúlt napokban, mikor tanári módon szopatta a jövő szépreményű médiamágnásait.

lol.gif

Habony és Gévajna elég rondán benéztek valamit a TV2 megszerzése közben. Ahhoz képest, hogy a hírek szerint Gévejna már decembertől tárgyalgatott az átvételről csak most derült ki, hogy a van egy úgynevezett Simicska-záradék a tulajdonlás körül. Ami nem meglepő annak fényében, ami a csatorna P7S1 csoporttól kivásárlása körül történt. Erről ráadásul Dedericknek és Simonnak is tudnia kellett, ahogy Fonyó Károly állítása szerint tudtak arról is, hogy a Megapolis életbe léptette a záradékot. Ennek ellenére mégis lezavarták a bizniszt, hagyták égni vajnagét és habonyt tétovázás nélkül.

Azok meg alig bejelentik, aztagecó, végre megvan a konc (!!!), megvan a régi-új médiaember főnöknek, mire jönnek SzörnyetegLajosék és aszongyák, lófaszt, mama, csak mokkát szereztetek azt is másik értelemben.

andy_vajna_mokka.jpg

Nem tudom van-e az a timiasszony nyál, ami egy ekkora herén rúgást fájdalommentesre képes hűteni. A Tv2 ugyan Vajnáékat ismeri el tulajdonosnak, de ez nem sokat változtat azon, hogy rondán arcukba robbant a gecigránát, és különösebben jelentősége sincs a kusza jogi helyzetben, a csatorna kit ismer el micsodának. Cserébe viszont válaszolgatni azt kell serényen a hogytörténehetettezmeg kérdések özönére, rádásul nem csak Dedericknek és Simonnak, hanem habonynak és vajnagének is.

Bezony. Mert a csatornahekkelés címzettje valszeg nem a boldogságtól mámoros éppen.

296 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr177972767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

444-en már összefoglaltam, most álljon itt is:

tv2: a mosógép
tv2-nek hitelt adó cég: a lakás
dederickék: az albérlők
esemény: vajnáék világgá kürtölik, hogy az albérlőtől meg akarják venni a mosógépet, hogy azzal mossanak. megbeszélik, hogy 15-én írják alá a szerződést. azonban a mosógép a lakás része. simicska pedig 13-án a jelzáloggal terhelt lakást megveszi a banktól (pro7), ergo övé a lakás és a mosógép is. kijelenti, hogy az albérlők jogtalanul adták el a mosógépet, ki vannak rúgva. viszont vajnáék használhatják a mosógépet -> ergo simicska vajna főnöke.
Sokat fogunk kacagni mostanában... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Gerkensből kinézem, hogy tárgyalt simicskával, simicska megmondta, hogy a tv2 az övé lesz, és ő lesz a góré dederick helyett. azt is megmondta neki, hogy nuygodtan tárgyaljon vajnával is, és bólogasson, csak ezt az apróságot ne árulja el neki.
simicskából kinézem.
és akkor gerkensnek is igaza lesz, miszerint nem lesz kormányközeli a tv2 :)
FAB ez a "timiasszony nyál" azért mindent visz. ;)
@jaegtoer:
Konkretizáld, melyik azok közül... :)
Sziasztok!

Vajon mi lehet itt az igazság? Mert természetesen nem áll módomban, hogy igazságot tegyek talpig becsületes nemzeti nagytőkéseink között. Mondjuk ha igaz az, amit az Origo most feszeget, azaz hogy az a bizonyos vételi opciót már 2014-ben megvásárolta Sim(l)icska(e), amely riporteri kérdéstől az amúgy "minden info" tudatában lévő Fonyó úr riporteri kérdésre elsápadt, lesz itt hajcibálás, meg G-zés hosszasan. Mondjuk még szerencse, hogy Hajdú Péter megmondta a tutit, ez nem egy Trabant értékesítése volt.
@Secnir: a mosógép helyett jobb mondjuk a boyler vagy a kazán szemléltetésre. szerintem.
@parti_giano: Tán beépítettsége okán? Azt is le lehet szerelni. Szomszéd Trabantját is el lehet adni. Mondjuk az nem tisztességes:-))
@CSENDES:
Ne tessék finnyáskodni, meg oligarcházni, ezek mind tisztességes nemzeti érzelmű nem oligarchák, kiknek pénzügyei legalább olyan tiszták, mint a kisembereké, és mint a szándékaik... Essetunni! :(
Nem leszünk gyarmat, igazából még a CÖF állásfoglalását várom remegve, hisz olyan remek seg... izé tanult jogászok vannak ott, hogy ők azután tuttifrankón tudják a zigazat!
@CSENDES: igen, arra gondoltam. bár anno egy nyugati ember vette meg a lakásom, a szerződésbe bele kellett írni, hogy nem szedjük fel a parkettát, nem szereljük le a karnisokat.
@parti_giano: én úgy gondoltam, hogy a mosógép -> mosás szemléletesebb :)
@CSENDES: az igaz, hogy a tv2 nem trabant, de a hajdu meg egy mosógép.
Á, a TV2 mellett ez említésre sem méltó:
24.hu/fn/penzugy/2015/10/16/otvenezer-kozmunkas-maradhat-hoppon/
Talán mert ez nem olyan mulatságos?
tanuljátok a a kifejezést: "vida ildikó, a TV2 elnöke"
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nem is oligarcháztam. Nemzeti nagytőkéseztem, ami ugyebár nem azt jelenti, mint azt OV. már szájunkba rágta, vagyis torkunkon lenyomta.
Ritka szép öngól:
pestisracok.hu/a-sotetseg-hirnokenek-a-demokracia-sirasojanak-nevezte-orban-viktort-az-osztrak-kozszolgalati-televizio/
Azaz a jobbos hívek is értesülnek róla, azzal a cáfolattal, hogy "Nem, mert nem!"
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na közben ezt is megtudtuk. :)

Simicskáék egymillió euróért szerezhettek opciót a TV2-re

Jóval az Orbán–Simicska-háború ez év februári kirobbanása előtt, tavaly ősszel Simicska Lajosék letettek egymillió eurót, és ezzel elővásárlási opciót szereztek a TV2-re – értesült az Origo. Az információt nem cáfolta Fonyó Károly, aki állítása szerint így már két nappal Andy Vajna előtt megvette a TV2-t.

www.origo.hu/itthon/20151016-simicskaek-egymillio-euroert-szerezhettek-opciot-a-tv2-re.html
Ha perre mennek legalább viktorka választhat, h ki nyerjen.
@Secnir: nem már! még a szalay annamária-díjat sem szoktam meg.
@Myrath: Ha volt eszük, nem magyar bíróságot kötöttek ki a szerződésben.
@parti_giano:
Obersovszky Péter-díj a tényszerű újságírásért? nemsokára jön! Közvetlenül a Schmitt Pál-díj után, amit a Szép Magyar Nyelvünk Ápolásáért adnak majd oda. igaz, itt a nyelv ápolása alatt mást fognak érteni, mégpedig a nyelv meleg helyen történő szakszerű tárolását.
Pedig a fidesz továbbra sem hagy senkit az út szélén. :(

Élőlánccal akadályozták a súlyos beteg szülők és gyermekük kilakoltatását

kettosmerce.blog.hu/2015/10/15/elolanccal_akadalyozzak_meg_az_agytumoros_no_es_sulyosan_beteg_ferje_kilakoltatasat
@Secnir: hagyjad már, schmittnek volt saját díja, amit áder szüntetett meg.
szép is ez, én csak ennyit tudok hozzá tenni:

Alcsuti • 2 órája

Hogy mik vannak. Ezen már csak röhögni lehet.

2015.08.16.
"Ultimátumot adott L. Simonnak Lázár"

"Aki állami vezető lesz, jobban teszi, ha megszabadul minden gazdasági érdekeltségétől.
A Miniszterelnökség Lázár János által jegyzett közleményében a miniszter tudatta:
nyomatékosan felhívom a Miniszterelnökségen dolgozó államtitkárok, helyettes államtitkárok figyelmét,
hogy üzleti tevékenységet ne folytassanak."

2015.10.15.
"A nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos, Andy Vajna"

"Lázár szerint nincs abban semmi kifogásolni való, hogy a kormánybiztos megvett egy tv csatornát
"Kormánybiztosként azt hiszem, hogy ilyen összeférhetetlenségi szabályok nincsenek, az egyéni gazdasági érdekeltségét és tevékenységét senkinek sem vizsgálja a kormány és nem is kommentálja"

---

lépj vissza az állami nyugdíjba mert lesz egyéni számlád, lószart mama, most hogy leraboltuk a megtakarításodat még sem lesz egyéni számla...

mno.hu/velemeny/nyugdijbomba-ujratoltve-1299482
@Secnir: ezt nem most lépték, már néhány hónapja belengették ezt, ezért IS gyorsították fel az állami földek eladását, jól megtámogatva a haverokat kedvező hitellel
asszongya a rogán, hogy a miniszterelnöki kabinetirodán belül létrejön egy nemzeti konzultációs központ. nincs is már hiányérzetem, remélem az őrséget hozzá a cöfös szellemi honvédek adják.
Közben Dirk Gerkens is megszólalt. :)

Visszatértem, és tele vagyok tettvággyal
Nem lesz kormányközeli a TV2. Érdemes különbséget tenni Vajna mostani tévés befektetése és egyéb üzletei között.

„Hogy stílusos legyek: visszatért?

Igen, itt vagyok. De hogy én is Arnold Schwarzeneggert idézzem, nemrég még azt mondtam: Hasta la vista!

nol.hu/belfold/visszatertem-tele-vagyok-tettvaggyal-1569367
Tillárom és trallala :D :D

Ügyészség előtt a TV2 eladásának ügye

Hűtlen kezelés gyanújának kivizsgálását kéri egy magánszemély az ügyészségtől a TV2 másodszori eladása miatt. A bejelentő nyomozás megindítását javasolja - ha kell, akkor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bevonásával.

www.origo.hu/itthon/20151016-ugyeszsegre-kerult-a-tv2-eladasanak-ugye-andy-vajna-fonyo-karoly-simicska-lajos-yvonne-dederick.html
Még jó, hogy harmadszor nem adták el, de előfordulhat. Nem baj, addig sem lesz műsor - rosszabb, mint az eddigiek.
De nem lehet, hogy Vajnát még jobban meg akarják szívatni, hogy fizessen többet?.
@Imola Helyesi: Ki viseli a hózentrógert a TV2-nél?

Andy Vajna volt a furfangos, vagy Simcsika Lajos és üzleti köre trollkodott csütörtökön. Esetleg Simon Zsolt és Yvonne Dederick az új magyar Bonnie és Clyde? Összeszedtünk minden lehetséges forgatókönyvet arra, hogyan alakulhatott ki, hogy a második legnagyobb kereskedelmi csatornának jelenleg három tulajdonosa is van.

hvg.hu/gazdasag/20151016_ki_a_tv2_tulajdonosa
@Gábris szomszéd:
Eddig olvastam: Simcsika, elég is volt belőle. Amilyen undorító a csatorna, olyan undorító az üzletkezelésük. Húznának haza de-derrickék, a francba.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ejnye. ...hát az alapmű:) mind a három:)
@Gábris szomszéd:

Hogy ki a TV2 tulajdonosa?
Egyiküké sem.
Fabius vette meg, csak kussol.
Napokig téma volt.
Most még kivár, és amikor Lajos is beégett, akkor teríti a lapjait. De miért tenni? Tud ultizni. szerintem.
Kétségbe vagyok. Nem tudom, hogy akkor most háború folyik a kisajátítandó oligrchák és a kormány közt, vagy csak egy kis csata, aminek keretében megvédik az adóforintokat attól, hogy ne másé, csak a Vajnáé lgyen a TV2.
"Csönd van. A dudva, a muhar,
A gaz lehúz, altat, befed
S egy kacagó szél suhan el
A nagy Ugar felett"
@jaegtoer:

Szerintem a piros cipősé a csatorna, mert mostanában nagyon csendben van.:D
@jaegtoer:
:))

'Varanustévé:

"forma1,kutyákmacskák,sörborpálesz,bombacsajok,Mozart,kézi,++evezés+++politikai elemzések(nabazmeg):))
Egyébként ha az első szerződés érvényes, akkor nincs min pereskedni ( bár láttam én már olyat, hogy egy, azaza 1 forintért az ügyvezető eladta a céget, és a bíróság nem találta kifogásolhatónak, valami olaj ügyben történt ), mert ugyé a g, akarom modnani a főni is megaszondta, hogy aki Magyarországra jön, annak a magyar törvényeket be kell tartani. Szóval ha ez a bírókra is vonatkozik, akkor az első szerzés érvényes mindaddig, amíg annk érvénytelenségét ítélet nem mondja ki. Ergo jogosult birtokba is venni.

Azért a Fonyó helyében és birtokba is venném a tuajdonomat. Sürgősen. aAddig míg nem jön egy másik bíró és azt nem mondja, hogy nem veheti birtokba amíg a tulajdon kérdése nem tisztázódik.
@gazoló: Azért még bővíthetnéd a listát. ;)
@gazoló: Én a tolvajok fejedelmei ellen vagyok. ;)
Édes élet magyar módra.:O

index.hu/belfold/2015/10/16/tiz_ev_fegyhazra_iteltek_portik_tamast/

Kérdésem csak az, ha nem a Prisztást ölik meg, akkor is ennyit adnak? Mert ugyé előre és kitervelten történt.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ja. a katgimis csaj intézte az adminisztrációt, Fabius meg hintette a port, és reprezentált, Boli meg intézte az utóvéd harcokat. Van ott munkamegosztás.
@gazoló:

Mondom én, nem zörög a haraszt...:)
@parti_giano:

Igen, csak nem a didikárnő miatt, hanem mert kellő időben elkészült a kutyaól.
@huzzadneki shakespeare:

"_Tiszta lapot a pohárba!_"

Tiszta poharat a laptopra!:)
Ez a rendszer a „cirkuszt és kenyeret a népnek” helyett inkább előbbiből ad kétszer annyit, hogy utóbbit megspórolja: ennyire távol kerültünk a klasszikus Rómától. Még ebben is. Miközben az országról beszél mindenki, éppen csak az ország lakosságáról feledkezik meg. Politikusaink pedig abban reménykednek, a lakosság is elfeledkezik saját problémáiról, elveszve a plakát kampányok és színes ábrák álomvilágában. :(

24.hu/fn/penzugy/2015/10/16/megdobbento-durvan-nott-a-gyermekszegenyseg-magyarorszagon/
@jaegtoer: kikés kiköltöztetett? akkor majd küldök pár doboz chappit.
körlevél a tv2-ben:

Tisztelt dolgozók!
Minden híresztelés ellenére az Andy Vajna tulajdonában lévő Magyar Broadcasting Co. Kft. vásárolta meg a TV2 Media Group Holdings Kft. tulajdonjogát. A tranzakció lezárására a hatósági engedélyek és a szerződésátruházások megszerzésekor kerülhet sor. Addig Yvonne Dederick és Simon Zsolt a TV2 tulajdonosai és cégvezetői, minden dolgozónak az ő utasításaikat kell követni.
Baráti üdvözlettel: Simicska Lajos
@kekex:
.
Ez viszont furcsa befejezés:
"az Oikosz Alapítvány elnöke a PestiSrácok.hu-nak akkor úgy nyilatkozott, bicskanyitogató, ahogy egyes nyugati sajtóorgánumok Magyarországról írnak..."

Merthogy a téma kizárólag Orbán Viktor.

pestisracok.hu/a-sotetseg-hirnokenek-a-demokracia-sirasojanak-nevezte-orban-viktort-az-osztrak-kozszolgalati-televizio/
.
@parti_giano:

Mondjuk a kutyu csodálkozott is, hogy miért erőlködök tök fölöslegesen, amikor neki már van háza, szobája, terasza, jó meleget adó cserépkályhája, fitness-welness, személyzet meg minden, de rám hagyta, hadd éljem ki az alkotókedvemet. Amikor a szomszéd Picurral megvauzta a dolgot, érzékeltem, hogy ő is teljesen tanácstalanul nézegette, mire az a nagy felhajtás, de tapintatos lévén nem ugatott egy vaut sem, hogy miképpen férek majd el benne, vagy egyáltalán hogy gondolom az egészet.
@parti_giano:

Azért megkérlek, hogy ne a segédeid útján, hanem személyesen.
@Secnir: Erre utal az is, hogy gerkens kezdetben elhajtotta a picsába habonyt. Aztán meg nem. Gondolom a két esemény közt szerezte be az értesülést.
@kekex: Szegény pestisrácok nagyon nekiszaladtak a pofonfának.
Idézek tőlük: "Elhangzik az is, hogy Magyarországon kétségbeejtő a helyzet, a fiatalok kivándorolnak az országból, a médiumok kormánypártiak, amelyek nem a valóságról tájékoztatják fogyasztóikat, és hogy például a gázszerelő Mészáros Lőrinc azért vált Magyarország 100 leggazdagabb emberének egyikévé, mert Orbán Viktor hatalomra jutott…" hiányzott ez nekik? Miért nem gondolkodnak egy kicsit?
Az odabasz, hogy gerkens eddig az rtlklubról alázta őket, most meg a tv2-n fogja. Ráadásul az ő pénzükön, amit korábban simicskának adtak. Kell pár nap ezt feldolgozni. viktor, a pszichiátria még mindig ott van, ahol hagytad.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Kibaszottul nem mernek megszólalni, tehát azt várhatod. Kapkodja mindenki a fejét, mintha szarral dobálnák.
@parti_giano: Az évtized böffentése.
@Secnir: Ne keverjük az anyagot, mert hányni fogunk . . .
@CSENDES: Feliratos lesz, nem kell fosni.
@Myrath: Szerintem simicskáék a legfelsőbb bíróságra is elővételi opciót jegyeztek le, tehát senkinek nincs esélye.
Simicska mindig is beépült libsi volt. Ezt én közíróként régóta sejtem.
orgovány béláé, bazdmeg. Otthagyta quaestort, mert megunta, aztán most médiacéggel üzletel a kis geci.
@maxval bircaman meghízott szerkesztő: orbán meg leépült libsi . . . nagy kaland.
@Secnir: Üzenet orbán végbeléből: "szarban vagyunk, gyerekek"
Kurva anyátokat basszátok telibe, kibaszott kis pöcsök.
@jaegtoer:

Tiszta burleszk!!
Tegnap még kilenc ágyúból lőttek a várfokán, mostanra meg ijedten szaladt össze a sok előcsahos (rézöntőtől egészen a csizmadiáig). :-)

Eközben El Simon az ATV-n nagy animóval győzködi Kálmán Olgát, hogy nincs itt kérem se látnivaló, se háború.
Meg különben is migráns!!, a hanyatló nyugat irigykedve bámulja a magyar emberek sikereit, Amerika, a Kókusz-szigetek és Új-Zéland támadja a rezsicsökkentést, Imolával pedig senki ne beszéljen csúnyán!!! :-)
@jaegtoer:

Tiszta burleszk!!
Tegnap még kilenc ágyúból lőttek a várfokán, mostanra meg ijedten szaladt össze a sok előcsahos (rézöntőtől egészen a csizmadiáig). :-)

Eközben El Simon az ATV-n nagy animóval győzködi Kálmán Olgát, hogy nincs itt kérem se látnivaló, se háború.
Meg különben is migráns!!, a hanyatló nyugat irigykedve bámulja a magyar emberek sikereit, Amerika, a Kókusz-szigetek és Új-Zéland támadja a rezsicsökkentést, Imolával pedig senki ne beszéljen csúnyán!!! :-)
@maxval bircaman meghízott szerkesztő:

" Ezt én közíróként régóta sejtem."

Hogy mi vagy?:))))))))))))

Te, ha valaki kiteszi a naplóját a netre, attól még nem közíró, max exhibicionista.
Most tényleg az öreg zsidót szopatja a Simicska? Nem nácizmus ez...? :D
Andy!Elèg volt magyarorszâg saját zsebre való lerablásából. Ennek a vén f.sznak minden kell.Ingatlan, tv2,hokielnök,film kormány biztos,viagra,stb,stb.Huzzón vissza az öreg SZIVAR amerikába.De AZONNAL.És vigye Damú levetett nőét is.
@Orica Középföldi:

"_Te, ha valaki kiteszi a naplóját a netre, attól még nem közíró, max exhibicionista._"

Max bircamanionalista, hogy pontosak legyünk:)
@kekex: értsük! nem szeressem ogv-t, durvára nem! de akkor mit mond majd a zosztrák, amikor életbe lép az új német törvénycsomag a menekültekről! lesz ott tranzit zóna, nulla készpénz, nem értesítés a kitoloncolásról, nehogy megSZÖKJÖN a drááága, életét féltő "menekült"... ja, és akár órák alatt is dönthetnek a sorsáról!
@huzzadneki shakespeare:

"_Tiszta burleszk!!
Tegnap még kilenc ágyúból lőttek a várfokán, _"

Tudom fokozni:)

"_"Tiszta lapot a pohárba!_"
Tiszta poharat a laptopra!:)"_"

'Tisza' alapot a lop-topláknak.
@jaegtoer: jajjjj! az egy működő(a regény szerint) társadalom volt
Lajos, akit buldózernek hívtak.

Még csak 2015 van, gondoljunk csak bele mi lesz itt még 2018 ig ha Lajos beindul igazán. Lesz itt még sok móka meg kacagás. Nem kevés aknát helyezett el g vicctorék vadászmezején.

"Miniszterelnök úr, ön nem fél attól hogy Simicska Lajos szivárogtatni fog önről?"
na akkor poszthoz is egy keveset.

andy vajna(esküszöm egy darabig aszittem nő) a gyere haza program elő szele ként, visszatért a kibocsátási helyére. tök véletlen egybeesés, amikor a zusa-ban vegzálni kezdte a helyi nav. de sebaj, volt kemény usadollárgya, ezért bevásárolhatta magát a szentek felkent gyülekezetébe(fidesz), most a fidesz egyik alapítója - akiről tudni kell, hogy maga a zseb-dúcse merte mondani, hogy "simicska a legokosabb közöttünk, sokra fogja vinni" - éppen oxira vette a kis ki- és bevándorlót.

mijebből a tanulság? => magyarország, én így "szeretlek"!
@Oxica:
Szivárogtatni?
Kiönti a szarosküblit Laller!
Úgy van vele, hogy először elcseszték a közgépét, majd a plakátpiacát piszkálták, most meg a földjeit. Ezek után ne öntse ki a bilit?
Amúgy - szerintem - mondott ő egy árat a narancsbuziknak, amiért kész átadni a "csatornát".
A kis festett hajú buziknak még a végén az ATV marad csak, megvenni...
@nincs_itt:
Oszt jutattak már annyit neki, hogy azt hihesse, felvehetik a versenyt immáron a dörzsölt Lalival.
Persze Laller nem olyan kis balfasz, mint a párt pöcsén nevelkedő belterjes narancsbolsevik horda szánalmas kis talpasai.
"Tíz év börtön is kiszabható a TV2 jogosulatlan eladásáért

Zamecsnik Péter ügyvéd szerint a témában eddig megjelent nyilatkozatok és híradások alapján arra lehet következtetni, hogy jelentős értékre elkövetett sikkasztás esetével állhatunk szemben.

Csütörtökön derült ki, az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Magyar Broadcasting Co. Kft. veheti át a négy csatornát működtető TV2-csoportot; a kormánybiztos cége és a TV2 Media Group Holdings Kft. alá is írta az adásvételi szerződést.

Fonyó Károly, Simicska Lajos üzlettársa, a Megapolis Media Zrt. vezérigazgatója az ATV Egyenes Beszéd című műsorában viszont azt állította, hogy már három napja az ő tulajdonában van a cég. Hozzátette: az adásvételi szerződésről pedig mind Yvonne Dederick, mind pedig Simon Zsolt, a TV2 két ügyvezetője tudott, hiszen tőlük vette meg a csatornát, ezért értetlenül áll Andy Vajna bejelentése előtt.

Zamecsnik Péter ügyvéd az atv.hu-nak elmondta: attól még, hogy az Andy Vajna által megvásárolt cég tulajdonolja a TV2-őt, nem tekinthetünk el attól a körülménytől, hogy ez a cég viszont a Megapolis Media Zrt. tulajdonában áll, amely Simicska Lajos üzlettársáé, Fonyó Károlyé.

Ha pedig Simicskáék nem adtak engedélyt vagy felhatalmazást a tulajdonukban álló TV2 Media Group Holdings Kft. ügyvezetőinek, jelesül Simon Zsoltéknak a cég eladására, akkor ez akár bűncselekmény is lehet. Konkrétan sikkasztás – pontosít az ügyvéd.

A Büntető törvénykönyvben szereplő tényállás szerint: „Aki a rábízott idegen dolgot jogtalanul eltulajdonítja, vagy azzal sajátjaként rendelkezik, sikkasztást követ el. A büntetés bűntett miatt öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a sikkasztást különösen jelentős – 500 millió forint feletti – értékre vagy a különösen nagy értékre elkövetett sikkasztást bűnszövetségben vagy üzletszerűen követik el."

Mondjuk Polt az ügyész... Az ügyvéd úr számolt azzal is?
Most hallom az RTL en hogy újabb 14 milliárdot költenek arra hogy a büdöscigány beköltözhessen a Várba.
Eszméletlen hogy mit csináltak ebből az országból, egy szemétdombot.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Megfogják magyarázni, hogy a TV2 azért tv kettő, mert egyszerre kettő tulajdonosa is lehet, és a tulajdonképpeni spontán joghézag miatt nem érheti hátrány a jóhiszeműen eljáró rosszhiszeműt.
@Oxica: ha eccer a fodbal meg a vár a hobbyja! akkor ne csodákozzá, ha várban is lesz fodbal aréna! ecceméjjes lelátóról élvezheti a fodbaltot, a te és a többiek pénzén tartott ananászháréjú falábú és ostoba fodbalistákat!

sőt venni fog egy saját csapatot is, kerül nektek amibe kerül, megéri! nem? de!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: lássuk be ez kisstílű bohockódás, laller vs endi. csak ugyi most már tényleg az utódlásról szól a hellókitti ütközet! a zseb-dúcsének már évekkel ezelőtt sem volt sok kapcsolata a valósággal, ez napjainkra még jobban megkopott viszonnyá silányult...
@s:
"Kurva anyátokat basszátok telibe?"
És a te anyukáddal mi legyen?
Hagyjuk parlagon?
@Mariann19:

Szerintem az a 'világnak' szólt. Semmi személyes, csak szenvedélyes:)
@Mariann19: szerintem a fityeszeseknek szánta a skac:)

bár az vicces, hogy mindig először egy S-t nyom.

de ennyit nem ér a gyík, inkább aszt kérdezem, hogy kit szeressünk vasárnap?

u.i.: pótselejtező:)
@jaegtoer:
Azt mondod, hogy nem mi voltunk a célcsoport?
Akkor jó, csak egy kicsit vigéckedtem én is.
@jaegtoer: nagyon ficánkolsz, ha igaz a feltételezésed, s fabius vette meg a tv2-t, akkor hamarosan együtt fogsz műsorolni hajdu péterrel.
@taga20: Most, hogy éjfélkor lezárjuk a horvát határt a szlovének biztos nagyon harapósak lesznek, ha netán őket sorsolják nekünk. :)
@taga20:
"Kit szeressünk vasárnap?"
A sorsoláson az íreket szeretném. Talán.
A hazai harcokban Simicska a favoritom.
@gazoló: az ilyen szépségeket, má pénteken, meg szombaton is szeretem:)

csak az a kurva binyigli, az mindig útban van:)))
@Mariann19: Szia!

Az Építőket a Kiel ellen a Győrt a Szkopje ellen!
@Mariann19: ha egy évvel ezelőtt aszt írtam volna neked, hogy simicskáért dobog a szíved 2015 őszén, mit tettél volna velem?:)))
@gazoló:
Mikorra izzítsam be magam?
Tudod?
@taga20:
Változnak az idők.
Én olyan kis kaméleon vagyok.
Na de tavaly sem voltam Orbán fan.
@Mariann19: Azért ez sem piskóta. :(

Levelek nagyközség önkormányzatának képviselő-testülete 2015. július 9-én nyílt ülést tartott. Az ülésen készült jegyzőkönyv szerint a testület határozatot hozott a helyi sportegyesület támogatásáról 2 millió forint összeg erejéig, mely kifizetést két részletben utalják az egyesület részére. Az ülésen részt vevő két képviselő szerint az egyesület anyagi támogatása nem volt napirendi pont, erről az ülésen nem szavaztak, elmondásuk szerint ez utólag került bele a jegyzőkönyvbe. Közérdekű adatigénylés során a körzet egyik ellenzéki képviselője megigényelte a leveleki önkormányzattól a képviselő-testület üléséről készült hangfelvételt, ami a mai napig nem érkezett meg.

Milliós támogatások a sportegyesületnek, jegyzőkönyv-hamisítás, horgászbotrány, fogyaszthatatlan ivóvíz. Leveleken sorra esnek ki a csontvázak az önkormányzat szekrényéből. Megpróbáltunk utána járni, mi folyik a szabolcsi fideszes településen.

youtu.be/GAxqhO9cpcI
@taga20: nem jobbak vagy rosszabbak, mint a zsidó temetőket rongáló bal(széljobb)faxok, ez az iszlám mai megjelenési formája, pedig mohammed próféta szerint jézus nagy és szent próféta volt...

és akkor nézzük a muszlim menekülteket? ugye ne?
@jaegtoer: haver köcsön adom a párnámat, amíg a kutyával héderelsz:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/26164.w-800.h0.q100.jpg
@jaegtoer: az ablak még a királyin volt ezer éve. déry jános, emlékszel még?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Felejtős a blogja:)

Olvastam egy jó szöveget, egy pannonhalmi tanártól ered:Istennek nem csak bárányai,birkái is vannak.
@Gábris szomszéd:
Levelek imponálni akar Orbánnak, mert ők sportszeretők.
Biztosan kell majd nekik egy kis ÖNHIKI.
Meg is fogják kapni.
@parti_giano:

Akkor te is olyan öreg vagy mint az országút. Onnan jutott az eszembe:) Vagy legalábbis túl vagy a kamaszkoron:)
@gazoló:

Még csak péntek van!
@nincs_itt: nem koherens a dumád haver, szerintem.
má csak azé sem, me "az iszlám mai megjelenési fomája" a zsidókat és a keresztényeket is üti.
@Orica Középföldi:

Sőt. Istennek különösen fanyar a humora, mi több olykor egészen szarkasztikus. Biztos forrásból tudom.
@Mariann19: "Változnak az idők.
Én olyan kis kaméleon vagyok."

ako mi a bajod gecivityával? eszt áruld el!:))
@taga20: haver akinek flanszia "ótója" van, az nekem ne beszéljen koherenciáról!
józsef ugyi zsidó volt, jézus nevelő! apja, tehát a keresztény egyház egyik szentje. de a zsidók nem méltatják ismereteim szerint, viszont van a koránnak máriáról(jézus anyja) szúrája, jézust pedig minden említéskor "béke legyen vele" méltató jelzővel illeti.

mit is akartál mondani?
@taga20:

Egy kosár almát nem az egyetlen rohadt darab után ítéljük meg.
Sőt, még tagát sem minősíti egyetlen hülye mondása.
@nincs_itt: " jézust pedig minden említéskor "béke legyen vele" méltató jelzővel illeti."

hát haver, ako a hamasz, meg a konyharuhás brigantik nem olvassák a koránt. ez lehet a hiba.

ezt akartam.

ja és vagyunk pár millióan, akik nem kamu szoftverrel gizdáskodunk kábé tízéve!
@jaegtoer: melyik része volt az ütődött részem?
@taga20: akkor egyetértünk... de a kamu szoftverrel mellé lőttél! igazán nagy xarban a psa dieseljei vannak!
csak olvasgass bátran!
@taga20: Az igaz iszlám nem, de pölö az pisises barmok még a velük egyet nem értő muszlimokat is üldözik. :(
Ja és akkor még nem is szóltam mondjuk az angol úrról, akit Szaud-Arábiában egy nála talált boros üveg miatt akarnak halálra korbácsolni.

www.atv.hu/kulfold/20151013-borosuvegeket-talaltak-nala-korbacsolassal-buntetnek-egy-brit-ferfit-a-szaudiak

Vagy a 17 éves kamasz - Ali Mohammed el-Nim - esete, aki egy Kormányellenes tüntetésen vett részt. Őt most lefejezésre, majd keresztre feszítésre ítéltek Szaúd-Arábiában. :(

www.atv.hu/kulfold/20151016-brutalis-kivegzes-var-egy-tizeneves-fiatalra-szaud-arabiaban

Vajon ezt az országot, a "haladó nyugat" miért nem akarta még sohasem megdemokratizálni?
mindenkinek szép estét Gyíkocskák! Én azon töröm a fejem, most hogy végigolvastam az összes elérhető sajtót, és mindenhol a TV 2 körüli disznóság a vezető hír, hogy mi az a nagyobb disznóság, amit ezzel takarnak??...vagy az már mindegy is?
@parti_giano: általában Istent szokták emlegetni, mint az "apát".
@parti_giano: az isten, természetesen ő is zsidó, legalábbis ha elvetjük a szeplőtelen fogantatást:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Azt már réges-rég megvették, kilóra! Németh Sándor hitgyülis "pap" személyében.
Kell nekik egy ilyen látszatellenzéki tévé:
pl.
nepszava.us/nemeth-sandor-az-atv-ben-meglopta-juszt-laszlot/
Vagy:
nepszava.us/marko-beata-uj-szelsojobboldali-teve/
@nincs_itt: egy, nekem rönom van, az nem psa.
kettő, én még csak arról olvastam, hogy a fauvé 11millió verdát visszahív, és gondolom lekap 10LE-t és megnöveli a fogyasztást 1literrel.

hát én nagyjából eszt olvastam, de gondolom a falunapotokon oda és vissza voltatok a német dízel standon:))
@Gábris szomszéd: azé el kéne döntened, hogy a diktatúrákat demokratizálja az usa vagy ne!

me neked egyik nap az a bajod, hogy igen, másnap meg, hogy nem.

és bazdmeg, te nem a haladó nyugaton élsz?
@gazoló: haver, én már pénteken várom a hétfőt.

beteg vagyok?:)))
@Orica Középföldi:

"Istennek nem csak bárányai,birkái is vannak. "

Meg marhái,de hát annyi baj legyen,már megint jó vásárt csinált:)

kepkezelo.com/images/7998dyquzwkj21afon8l.jpg
@graphics: haver, legközelebb a csajt fotosoppold má le a verdáról, me így nem tudom élvezni az idomokat:)))
@taga20: DDD

Jevgenyij Nyesztyerenko bakkeliteket árul szakmányba:)
@taga20: Nahát, neked a bicókkal van bajod, nem azokkal, akik hajtják! :))) merthogy, mindegy a környezet.
Kikötözött guminős képet ne küldjek? :D
@taga20: már miért kéne elvetni a szeplőtlen fogantatást? Zsidó csak anyai ágon lehetsz, és hát Mária is zsidó volt, ergo mindegy ki az apa:)
Amúgy meg vallástörténetileg Jehova, Isten és Allah ugyan az:)
@graphics: valami olyasmi, ha egyre gondolunk:)

egyébként, csak aszt akartam mondani, hogy majd mindenki erre a mikor lesz már péntek vonalra fűzi fel az életét.

én meg egy kifordított gyerek vagyok, ezé én a mikor lesz már hétfőre fűzöm fel.

szerintem nekem jobb:)))
@graphics: anyádról képet? minek?
@taga20: nem gáz, egy csomó ismerősőm csak hétvégén melózik(vendéglátás), ők is a hétfőt várják:)
@gazoló:

Voltál már úgy, hogy napokon keresztül nem volt egy értelmes gondolatod sem? És ami esetleg lett volna, azt sem tudtad megfogalmazni?
@Eszter jött: én már voltam, de aztán rájöttem, hogy igazam volt:)
@Orica Középföldi: birca végighencegi a netet mostanában azzal hogy ő egy közíró.
@Orica Középföldi: birca végighencegi a netet mostanában azzal hogy ő egy közíró.
@graphics: ha vannak neked újak, ako nyomjad, de a szemed elé olyan sötét téglalapot tegyél:))
@Eszter jött: én meg aszt hittem, hogy hónapok óta így vagy:))
@Eszter jött: Szia!

" azt sem tudtad megfogalmazni"

Volt!

Bortúrán Tokajban:))

csubakka.hu/userimages/2012Sep/5054a681b5db8Bor%20day..jpg
@graphics: na elmész te anyádba! bocsánat drága mama:))

beszéljünk okosan! mi a véleményed, hogy ekleszton jövőre futamot szervez, a löman hétvégére. ráadásul az azerbajdzsánit! édes istenem, hová halad a világ??????????????:)
Szerintem a Simi-Vajna meccs még nincs lejátszva. Valószínűleg peres úton próbálkoznak majd, bár elvileg elképzelhető a tv2 visszaállamosítása is, bár utóbbinak a gyodán is átívelő visszhangja lenne.
@taga20:
tévedés, nem használt bakkeliteket árul a bó'tom, csecse becse és és gyorsan fogunk fejlődni, hamarosan lekörözöm a LIDL-t is,
kkkkkkkk

brühüyyy
@Eszter jött: egy kérdésem van csak. miért a patentek dobják be a törülközőt?

lásd, mint fent, vagy hofi.
@taga20: akkor kezdjük ott, hogy mi az az ekleszton?
@taga20: Te nem érzed, hogy pont ez a gáz? Mármint, hogy van akiket nagy pofával szarrá bombáznak, míg más diktatúráknak meg a seggét nyalják. :(
@taga20:

Mert a Jóisten/sors nem akarja végignézetni velük azt, ami ezután jön.
@Rodeo36: ha úgy lesz, ne feledd, hogy érted rugdaltalak és nem ellened:)))

mi van veled, jól vagy?

komolyan érdekel, két anyázásunk között:)
@anyadmajma: mássz vissza a fára Csita! :D
@graphics: szerintem te még telefonos segiccséget se kérjél:)

a hibiszkuszod jól van?:)))

www.youtube.com/watch?v=A3bUQPhGIOI
@Eszter jött: ezé szeretjük a jóistent, me mindenre van magyarázat:)

még gecivityára is!
@graphics: meleg, meleg.
nem kéne neked valami férfias sportot nézni végre?:)
@Eszter jött:

Kösz!

Szakad az eső és ilyenkor,Cseh Tamáson,Chopin-on és Loreena McKennitt-en élek:)

www.youtube.com/watch?v=0sy-my9-ukA
@taga20:

Írtam a sorsot is azoknak, akiket irritál a Jóisten kifejezés.
@graphics: nemmászok! örülök, hogy végre leestem!
És ezen a tényen az sem kisebbít, hogy asszem a fejemre.
Egy kis késő esti ismeretbővítés.:D

http://vs.hu/gazdasag/osszes/jo-sok-penzt-kellett-simicskaeknak-elokapniuk-ha-igazat-beszelnek-1016#!s19
@Gábris szomszéd: ártu rendben, csináljuk a te logikád szerint.

ako kína, oroszország, venezuela akit holnap szarrá kéne bombázni!

ha már.

neked is csak az fáj ami putyin evtársnak:)
@taga20: nincs semmilyen növényem. A foci és az autóversenyzés marhára nem érdekel (utálom mindkettőt!)
Az F1 & Co. meg különösen nem életszerűek:
www.youtube.com/watch?v=5sBj6Aqytac
@Eszter jött: hm, és mi jön ezután? Mindig is érdekeltek a jósok meg a jövőlátók.
@Eszter jött: azé szeretjük a sorsot, mert mindenre van magyarázat.
a jóisten áldjon meg, nekem nem a jóistennel van bajom, hanem a hülyeséggel:)
@Eszter jött:
Ezt most muszáj,ha a perzekútor kipenderít is...

Áprily lajos: Októberi séta

Ez itt a hervadás tündér-világa.
Akartál látni szép halált velem?
A Bükkös-erdő bús elégiája
szép, mint a halál és a szerelem.

Fától fához remegve száll a sóhaj,
közöttük láthatatlan kéz kaszál.
Az ágakról a fölrebbent rigóraj
tengődni még a holt irtásba száll.

Lombját a gally, nézd, mily kímélve ejti,
holnap szél indul, döntő támadás,
holnaputánra minden elfelejti,
milyen volt itt a végső lázadás.

Mint gyertya-csonkok roppant ravatalnál,
tönkök merednek dúltan szerteszét,
s a nyár, ez a kilobbant forradalmár,
vérpadra hajtja szőke, szép fejét.

A partot fűzek testőrsége óvja,
a tollforgójuk ritkítottan ing.
Halkan himbál a horgom úsztatója,
nagyot csobbant a játékos balint.

Fény-pászma hull most messze, holt mezőig,
s a víz egy percre hullámos határ:
innen mosolygó partja tükröződik,
itt egy utolsót lobban még a nyár.

De túl, gyepén a ritkuló bereknek
ijedt lombok rebbennek szerteszét,
a szél felettük pókszálat lebegtet,
ezüst pókszálat és ezüst zenét.

Az ősz hárfás tündére jár a réten,
az ő húrjáról szól a halk zene.
Most át fog jönni: árnyékát sötéten
pallónak átveti a jegenye.
@taga20: meleg vagy te, te kis füles tejtartó alkalmatosság! :)

a foci nem sport és nem férfias, csak szólok.

amúgy tv nélkül érdekes lenne :)
monnyuk neten bejön, de magyar adást? ... brrr
@gazoló: De kár, hogy manapság nincsenek ilyen szép őszi napok.
De a lényeg, hogy nincs globális felmelegedés, itt minden a legnagyobb rendben van elvtársak.
@graphics: bakker haver, ne igyá többet, me összevissza hablagyolsz:)

ki a fasz beszélt a fociról? csak szólok.

a tévémet má én is kidobtam, de mindent tudok, mint te:))
@anyadmajma:

Nem vagyok én jövendőmondó. Csak egy öregedő nő, aki egyre keserűbben nézi, hogyan vesznek el azok az értékek, amikben egykor hitt. Amiért lelkesedni tudott valaha.
De egy hangulat. Holnap, ha felébredek, ha felébredek... összekaparom mindazt, ami maradt.
@taga20: cirkusz a pénzért...
amúgy ilyen bicóm van (Mongoose ALD) és használom is:
kerekparpiac.hu/files/imagecache/big/files/mongoose1_0.jpg
@graphics: ez a melegek köszt, kösztetek vagány binyigli?

csak, hogy vágjam a szubkultúrádat, amit bírok:)))
@anyadmajma:

Miből gondolod,hogy itt vannak még 'ettársak "BAZ megy??

www.youtube.com/watch?v=dUEP5cryFGs

"Kihűlt a kohó is, nem ad vasat, munkát.
Nem látsz a környéken se rendőrt, se kurvát.
Állok a konyhánál, ez az egy ingyenes.
Hol a nyugodt erő? A tömeg ideges.

Fenn, a hegyek alatt salakdombok állnak,
Odaviszem én is este a babámat.
Sokfélét játszhatunk, leginkább egymással.
Itt nem találkozunk se úrral, se elvtárssal."
@gazoló: hát csak abból, hogy megint 2/3al(majdnem) ülnek a parlamentben a régi jó elvtársak, illetve a purdéik, és ugyan azzal a módszerrel operálnak, mint rákosiék. Ergo nekem logikailag visszajött az elvtárs.:)
@anyadmajma:

Na ja,csak 'asztem ide a 'gyíkra értetted:)
@Eszter jött: Sajnálom.
De egy nő sohasem lehet öreg vagy öregedő, erről nem tudsz lebeszélni:)
Amúgy meg ne bánkódj a világ miatt, ezt akarták az emberek. Ezt akarja mindenki, aki nem tesz ellene semmit. És sajnos elég sokan vagyunk.
@gazoló: a gyíkodra valahogyan nem vagyok kíváncsi, akármilyen cirádás is a mintája.:)
A TV2 vezetői: "A válasz egyszerű"

Interjút közölt a TV2 hírportálja a tévécsatorna jelenlegi tulajdonosaival arról, hogy végeredményben kinek is adták el a televíziót.

hvg.hu/gazdasag/20151016_Yvonne_Dederick_megszolalt_A_Pro7_tudtava
@Gábris szomszéd: cica, elfelejtettél válaszolni.

mi ez a kinek faszább a binyiglije faszméregetés:)))
Ja, beszéljünk a posztról is?:)
Semmi különös, majd a bíróság eltököl pár hónapot, addig ugye persze nem a hülye simicska irányít, aztán jöhet a per, és két-3 év múlva majd megítélik, hogy a simicskának volt igaza. És minden marad a régiben.
Kit érdekel? amior 2 éve ő vette meg ugyan ilyen koncepcióval, akkor minden rendben volt, most meg majd dühöng, hogy a módszer nem változott, csak már nem ő a hóhér.
@anyadmajma:" De egy nő sohasem lehet öreg vagy öregedő, erről nem tudsz lebeszélni:)"

Micsoda szép nap ez a mai!!!...:))
@anyadmajma:

Ha Simicskáé marad akkor is kicsinálhatják! Hoznak egy lex tévékettőt 'oszt együtt sűllyesztik el a 'retektévével:)
@gazoló: á még kell a látszat, meg a konc.
A simicskáé meg nem marad. Az elmúltötévben elég sokszor bizonyították, hogy a zorbán szerint ő az állam.
Azt csinálnak, ami eszükbe jut.
@evasanyoca: drága évike, má hiányoztál, komolyan nem kamuzok:)

te kinek drukkolsz? lorenzo vagy rosszi?
@taga20: azt hiszem inkább Rossinak...valamikor imádtam motorozni, sosem volt komoly motorom, csak egy kis verhovinám, azzal jártam be törökbálintról annó plében....nem most volt.....kkk
@evasanyoca: öt évig éltem törökbálinton, a kilátó volt már ako is? gondolom a domb a tanácsháza mellett má ako is meg volt?:)
@evasanyoca: ja és, keresztkérdés.
hogy kellett a verhóvinyán váltani?
@Gábris szomszéd: nem bazdmeg a ruszkikra, esetleg:)
@taga20:
el nem tudod képzelni mennyire "szeretem" ha "értem" rúgdalnak...

angol a stílusom: búcsú nélkűl szoktam távozni, és nem vágom be magam megett az ajtót, csendben, hogy senki meg ne hallja, elmenek...

mivel kibaszott "izgalmas" a gyík aznapra rendelt szent evangéljoma, az utóbbi hetekben nem frekventálom...

ti csak binyiglizzetek tovább

brühüyyy
kkk
@Eszter jött: Kösz!

Most már én is főleg,hogy láttam a 'nagy kéket, nyarat és az isteni Merylt énekelni:)

www.youtube.com/watch?v=dDBJDQ2X96c

www.youtube.com/watch?v=ZFaXN3NAQLg
@taga20: kéziváltós....baloldalt behuzom a kuplungot, jobboldalt váltok kézzel......de mán régen volt, lehet rosszul emlékszem..... én, még nem volt a kismotorom a 72-busszal jártam be pestre dolgozóba...két kilátó van drága....egyik nagyobb, mikor diósd felé megyünk, másik a vasutállomás környékén budaörs felé......a dombot mán nem tudom
@taga20: aztán Érdnek mentében is van egy kilátó....
@Rodeo36: látom még mindig hülye vagy, mint én/mi:))

www.youtube.com/watch?v=raRqgKqIM3M

a második:)))
@evasanyoca: kéziváltos, patent az öreg párdon patent agyad:) de igazad van baloldalt behúzod, de váltasz is:)

valóban diósd felé van, ha mész az M0-án diósd felől az M7-felé, ako láthatod.

ha meg nem sértelek, hogy szolgál az az érdes egészséged?:))
@taga20: hát gyermekem, jókor kérdezed, tegnap engedtek ki a korházból....na dehát örökké én sem élek....kkk
@Rodeo36: te csak maradj Barátom, színt hozol ebbe a blogba, nélküled már nem ugyanaz lenne a Gyík, amiért megszerettem....
@evasanyoca: gondolom egy gyenge tíz éved még van:)
ja és látom a nyelveddel sincs semmi baj:))
@taga20: téged is szeretlek taga urfi, aranyos egy lökött csimota tudsz lenni, Rodeo egy különleges ember,ha tetszik, ha nem, persze mindenki az a maga módján, ezért jó, ha összegyülnek a blogon...10 évet én nemigazán szeretnék....kkk
@Gábris szomszéd: a kurvaanyját a koboldnak, ha állva temetik el, akkor is egy kutya ülvének néznék:)
@evasanyoca: velem lehet alkudni, kilenc éved van:))

rodejo egy nagy fasz, szeretjük, csak sokszor feláll:))
@Gábris szomszéd:
ez egy kibaszott jó interview, és 100000%-kig egyetértek vele, a nagy demokráciában a vállalati hierarchia műxik aminek a demokrácia árnyéka sincs jelen!!! vagy nem műxik a VÁLLALKOZÁS és ez az usa amely süsü a sárkány és ez a szigeti megjelölés kurva jól telibe lett találva

brühüyyy
kkk

ott ahol meg van demokrácia ott meg csak a szájtépés megy és a bénaság...

ez nem jelenti aszt, hogy az orbángeci egy jó vezető, mert nem az hanem egy ócska sarki kurva és utonálló buzi

és a Putyint ne merje senki a szájára venni mielőtt megmosná a koszos száját...
Putyin ma az egyetlen igazi leader a Földön a kínai elnök nagyobb hatalom, és erősebb de olyanokkal mint obamaki akár a rétváribence is több, pedig a bence az egy másik buzi

kkkk
@taga20:
tudod?????????????

már a puhaságunk sem a régi

de azért én maradok rodeo36 örökre

és ha a jósaim nem tévednek (orvosaim igazolták) még van jó 30 évem hátrahogy basztassalak benneteket

brühüyyy

kkk

aDDIGRA A TAGA A HAMUT IS MAMUNAK MONGYA
@Rodeo36: putyin egy kurva kágébés gecivitya!

köszönjük rodejevtárs paks kettőt, valószínű egy kurva centedbe nem kerül, ellenben én nekem:(
@Rodeo36: haver, mintha tegnap MAMUT mondtál volna:))

aszt azé vágod, hogy én viszek a hantodra virágot és nem te:)))

sárga rózsa lesz.
@taga20: Bezzeg a Nobel-békedíjas tömeggyilkos. ;)
@evasanyoca:

Nanemá!

94 éves öreg nénémnek egy 98 éves a legjobb barátnéja és kártapartnere.:D
@Gábris szomszéd: tömeg gyilkos? kevered putyinnal vagy kimdzson haveroddal!
@taga20:
imádom a sárga rózsát, de majd ez kiderűl később ki visz és mit és hogy hová
kkkkkkkkkkkkkkk

csináltass gén térképet és akkor aszt is megmongyák (percre pontosan) hogy mikor kell klikkelned

kkkkkkkkkk

brühüyyy

de nem kívánom senkinek én leszek a Highlander??? a nagy szablyával?
@Gábris szomszéd:
obamaki??? most mondta egy szíriai usa állampolgár, hogy obamaki lerombolta a hazáját és cserbenhagyta

brühüyyy

kkk

és ez nem én vagyok és még burqa-ja sem volt
@taga20:
te ebben ennyire bizonyos vagy?

kkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Rodeo36: nézem a sztárvorszt, és nem tudom mit kezdenék nélküled:)))
@taga20: Kim nem a haverom, ellenben ha elkezdenél számolni... elég hamar elcsodálkoznál.
@látjátok feleim szümtükkel:

szeva drágám! mikor pókerezem, az én állandó edzőpartnereim között is van egy 97 éves úr, olyan humora van, hogy a rötyögéstől elrontom a játékom...szerintem dirrekte ez a célja....:)) bejöttek a haverok látogatni a kórházba, csak azt vettük észre, hogy az osztályos orvos majd megpusztul a vihogástól, mikor látta, hogy a takarómon kiteritve a kártya.....kk
@taga20:
az egy jó kis valóságos mese...egyre több ötlete valósúl meg, Roddenberry egy zseni és nem az a seggfej steve jobs...

brühüyyy

kkk
@Rodeo36: "most mondta egy szíriai usa állampolgár, hogy obamaki lerombolta a hazáját és cserbenhagyta"

és ez a rendes szír utána elment a mekibe és bevágott egy disznósajtos burgert:)

te hülye vagy egyébként?
@Gábris szomszéd: számoljunk faszkalap! abban nagyok vagytok.
@taga20: egyébként sem de eszt beszéld meg a CNN-nel

brühüyyy
kkk
ott volt élőben

hazudnának?
@taga20: Rossz a többes szám. Neked kell csak számolni. :)
@Rodeo36: á dehogy:)

na megyek aludni, me a hatodik napon is melózok, ha szeretnék egy japó gépet:)

:))))
@taga20: Két jó hírt is mondtál így a végére. :)
@Mariann19: Ne anyázz, Mariska, mert odabaszok. Most nem vagyunk abban az idegállapotban, hogy viccelődjünk. A vajna mindjárt hosszában reped ketté, annyira felbassza az agyát, a simicska meg egyszerűen megfullad a röhögéstől és véletlenül bekapja a saját fingját. Kurva komoly a helyzet, sajnálom, ha nem érted. Egyébként az ő telibebaszott ribanc kurva rohadt anyjukról beszéltem, ha nem lett volna teljesen egyértelmű.
@evasanyoca: Az, hogy az rtlklubot is megvették egy marék szotyiért. (Csak vicceltem. Illetve a fasz tudja.)
@s: szerintem is csak megjátszák az ellenzékit.kérhetek tőled valamit aranyom?
@taga20:
a portugálok firnyákabbak nálad ők mingyárt a második nappal kezdik a hetet és így a péntek a 6. nap viszont van szombat és vasárnap is

akkó most hogyan is leszel???
nálatok is esik a hó? itt 15 cm várható az éjjel

brühüyyy

kkk
"A TV2 vezetői azt állítják, hogy Fonyó Károly nem is kereste őket tegnap óta, Andy Vajnával viszont rendszeresen egyeztetnek. A volt RTL Klub-vezér Dirk Gerkens szerződtetéséhez – ezt Vajna jelentette be – pedig annyit fűznek hozzá, hogy 'Jó szakembernek tartjuk, jól jár vele a csatorna. Bár biztos most neki se könnyű'.
****Aztán biztosítanak mindenkit afelől, hogy emiatt a "műbalhé" miatt nem fog elsötétülni a képernyő,**** a mostani megállapodásuk Vajnával ugyanis minden elemében jogszerű."

****biztosítanak...
****nem fog elsötétülni...

Ezek..., bárkik..., valakik..., akárkik... s a többik (stb-k) képesek azt hinni, hogy él..., létezik..., vegetál... vagy fog születni..., kihajtani, kicsírázni akár egyetlen olyan tv-néző is, aki aggódna a teljesen sötét tv2 jövőbeni vagy akár azonnali elsötétülése miatt és nem találna magának egy nézhető csatornát a 2mutyis tv sokmutyis adása helyett? Hol élnek ezek...? Melyik mutyisztáni galaxis holdján? ...melyik orbáni csillagképben? No, de komolyan, kérem?

"****mostani megállapodásuk Vajnával ugyanis minden elemében jogszerű."

No igen... ez a vakbél effekt...röhögős vetülete...
A magyar hivatalos szervek és a fideszes érdekkört érintő szervezetek, társaságok, pláne az egyének jogkövetésének példaértéke méltán olyan hírnévre tett szert, hogy egy csavaralátétként elkoptatott lyukas két-fillérrel már túl lenne fizetve, sőt megalapozottan lehetne követelni a visszajárót húszezer-forintos címletekben 100 bankjegynél kevesebbet nem tartalmazó kötegekben.

Ha mindez nem lenne elég, akkor még annak sugalmazása, hogy 'Andy Vajna becsületes' és hogy jogszerűek az ő maffia üzletei...
Mindezt elrettentő példaként tankönyvekben fogják tanítani civilizáltabb országok iskoláiban vajnaizmus címszó alatt
@Rodeo36:

"_és ha a jósaim nem tévednek (orvosaim igazolták) még van jó 30 évem hátrahogy basztassalak benneteket_"

Jó pénzért miért is ne basztatnál bennünket?
Különösen 2000 km messzeségből.
Nem szemtől szembe, hanem jó messziről.

No mesélj, farkas haver, milyen whiskyt vedeltél legutóbb az örökösen pocskondiázott hazádtól elsikkasztott pénzből, te -kétezer kilométerről bátor- bátrak bátra, hetes szintű beavatott és mindenegyéb s valamint:)
@jaegtoer:
aszt mindíg tu'ttam, hogy számolni is csak 42-ig tucc, ha nagyon összeszeded aszt a katyvaszt amit kongódban tartasz a nyakadon...

az 2000 km az én helyismeretem alapján saccperkábé 13500 km-nél több!!!! ha Budapestet veszed kiindulási pontodnak ha alcsútbasznádot akkor saccperkábé 32,5 km-rel kevesebb, bár ha keleti irányban indúlsz akkor egészen más számok gyünnek ki...

nem vedelek semmit...én ízlelem és kortyolgatom a kristálypoharamból, ami jégbe van hűtve...és mennyire taksálod aszt amit -szerinted- elhoztam??? a 7 beavatottság nem pontosan igaz és a Woolfy-t ne merd a szádra venni, mert ő szent és sérthetetlen

nem gondolod, hogy kurvára unalmas vagy? meg hibbant is...
dehát mindenkinek a saját sorsa

brühüyyy

kkk

42.017
@Rodeo36:

Rodi, ne ömlengj. Ma nincs rendelés, nincs terápia, csak nyasgem van, a segget a nyelvednek magadnak választhatod, minthogy valójában ennyi a te szabadságod 'Canadában' (is!).
@jaegtoer:
ilyen lelkilolázás után mindíg rejtekre mész??? szerintem a lilacsíkos zöld tablettát ne hagyd ki mert különben még szédűlni is fogsz

nagy aggodalomra attál okot...és a kék vizet is ...

brühüyyy

kkk
@jaegtoer:
asszem rámbízhatod mit és mikor meg hogyan...

sohasem szorultam ilyen egyedek linkségeire

nyugoggy le, olyan ziláltnak tűnsz

brühüyyy

kkk
@Rodeo36: @jaegtoer:
Miután az éjszaka mindenki túlesett a pöcsméregetésen és a nárcisztikus kibontakozáson, megoldható lenne-e egymás qrogatásának az abbahagyása?
A blog témájánál maradva.
Netán az admin legyen paraszt és oldja meg?
Kicsit unom, hogy néha elgurul a T.Blogtársak gyógyszere.

Nem kell nekem mindig szólnom!
Segítek még egyszer:
A blog fejlécében megtalálható a blog témája, egymás popsiját, meg privátban paskoljátok, továbbá a meredekebb részektől kíméljétek a közönséget.
Bazz, mint a homokozóban...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nyugi, ez valóban egy homokozó, ezért szeret(t)nek sokan idejárni.
A régi homogén sokszínűségből mára kialakult egy rotációban működő sokféle, na jó, néhányféle egyszínűség.
Miután ez utóbbi is következmény, természetesen ennek is lesznek következményei, de a homokozó még él/áll, nyomokban működik:)

Milyen kár lett volna, ha nem tudom meg, hogy Birca közíró. Átfutottam a blogját, és a gondolkodásnak olyan példájával találkoztam, amivel még soha. (Ez az én hibám persze, nem vagyok elég nyitott mindenre:))
Mindenesetre elképesztően jól szórakoztam, noha a dolog egésze nem szórakoztató,és szimptomatikus.

Ellenben neki köszönhetően elméláztam a közíró fogalmán.

A Wiki szerint:Magas szintű újságíró; politikai kérdéseket, közérdekű társadalmi problémákat magas színvonalú, igényes stílusú cikkekben fejtegető író; publicista.
Manapság ritka az igazi közíró. Sok híres író volt korának ismert közírója. A híres közíró cikkeinek nagy hatása van.

Ugyan sok újságot forgatok, de alig-alig látok ilyen aláírást, és akkor sem ismert nevek alatt.
Volt egy öreg barátom, nagyon okos, amúgy kibírhatatlan ember, aki rendszeresen kisesszékkel bombázta az újságokat, egy-egy cikk kapcsán. Meg is jelentek az írásai az olvasói rovatokban, erősen megvágva. Na ő mindig így írt alá, és én mindig kiröhögtem. Nem igazán tudta megmagyarázni, hogy miért.
Ez a grafománok exhibicionizmusa, akár okosak, akár nem.

Hiányzik belőlük Del Medico eleganciája (is):)))
Na, nem működnek a reformok?

www.stop.hu/belfold/orban-duhong-nem-tudja-kie-lett-a-tv2/1369790/

"Simicska egyre veszélyesebb, ezt Orbán is tudja. Hamarosan eljön az az idő, amikor Simicskának már nem lesz veszítenivalója, ami félelmetes lesz" - tette hozzá a portál forrása."

Ingyen van a cirkusz, csak drága a belépő.:O
@taga20: oppardon, télleg a rönó már a psa-ba sem fért el, de szerinted kitől veszi a motorokat a rönó?

ja, a falunapon, cirka 300 új autó volt, alfától vw-ig, ahogy soxor említettem nem rajongok a dieselért, a németek közül is csak egyet tudok elképzelni magamnak.

na ja csak németoban 2,6 milliót.
Mindig monggyák hogy azembernek el köll olvasnia az apróbötüt is ...
Nos, nekem ilyen stílusban megírt blogbejegyzésem sohasem lesz. Abszolút kiábrándító a mocskolódása.

Egyszer jártam erre, de talán soha többé nem jövök vissza ide!!!!

Tarski.
Elolvasva a posztot, az jön le, hogy Fabius kritika és kételkedés nélkül Simicska ügyvédeinek ad igazat.

A miérten nem kell sokat gondolkodni, hisz Simicska legecizte Orbánt, így csak jó ember lehet, szemben Vajnával, aki bent van a brancsban.

Mellékszál, hogy a Simicska birodalom nézőinek sé olvasóinak politikai beállítottsága folytán, ha igaza van Fabiusnak, akkor legfeljebb csak a Jobbik profitálhat, mint Simicska legújabb és legjobb barátai.
De ezzel Fabius majd ráér akkor foglalkozni, ha a Jobbik kerül kormányra, és ennek majd SImicska örül a TV2-ben, mert kiléptünk az EU-ból.

Szóval maradjunk annyiban, hogy kritika nélkül Simicskának ad igazat Fabius.
Teszi ezt azért mert Simicska samesza azt mondja, hogy nem Vajnának van igaza.
Szemben az eladók állításaival, a vevők állításaival.

Szóval 3-ból 2 szereplő azt mondja a Vajnának van eladva, és a 3. pedig azt hogy juszt is az övé.
Jut eszembe. Juszt is azt mondja hogy az övé:
beszed.blog.hu/2015/10/16/juszt_laszlo_is_megvette_a_tv2-t_583

Azaz már 4-en vannak.
Fabius szerintem még Jusztnak is hamarabb hisz, hisz az nem Orbán barátja, mint Vajna.
A szerződések, meg ügyvédek, meg bírósági eljárások le vannak szarva.
@Ballib Cenzúra: "A szerződések, meg ügyvédek, meg bírósági eljárások le vannak szarva."

Tán neked is büdös?

Egyébként nem mondtál újságot, már öt éve le van szarva, elég baj, ha csak most vetted érsze.

Egyébként meg ajánlom figyelmedbe a polgári törvénykönyvet, abban van olyan fogalom, hogy vételi jog ( magyarul opció ). No erről beszél a Fonyó. Ez felül írja a tulajdonos jogait, és ha erről készült szabályos szeződés, miért is ne készülhetett volna, és a jogosult élt ezzel a vételi joggal, akkor mit akarsz a bírósággal meg a szerződéssel?

Simicska egyébként lehet oligarcha, meg burzsuj, meg akármi, de az biztos, hogy a saját zsebének nem ellensége. Pénze is van arra, hogy jó jogászokat alkalmazzon.
@látjátok feleim szümtükkel:

Te elbírod képzelni hogy éveken keresztül nem derült ki, hogy a TV2 tulajdonképpen Simicskáé ?
Mert én nem.
@látjátok feleim szümtükkel:

A helyes kérdés egyébként így hangzik :

Te elbírod képzelni hogy éveken keresztül nem derült ki, hogy a TV2 tulajdonképpen Simicskáé, ami úgy lett az övé, hogy arról a TV2 tulajdonosai se tudtak ?
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮
┃╭━╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
┃┃╱╰╋━━┳┳━━┳━━┫┃╭┳━━╮
┃┃╱╭┫━━╋┫╭━┫━━┫╰╯┫╭╮┃
┃╰━╯┣━━┃┃╰━╋━━┃╭╮┫╭╮┃
╰━━━┻━━┻┻━━┻━━┻╯╰┻╯╰╯
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╱╱╱╱╭╮
┃╭━╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃╱╱╱╱┃┃
┃╰━━┳┳╮╭┳┳━━┳━━┫┃╭┳━━┫┃
╰━━╮┣┫╰╯┣┫╭━┫━━┫╰╯┫╭╮┣╯
┃╰━╯┃┃┃┃┃┃╰━╋━━┃╭╮┫╭╮┣╮
╰━━━┻┻┻┻┻┻━━┻━━┻╯╰┻╯╰┻╯
Konkrétan jól szórakozok ezeken a magyaros-szapanyos operetteken :D Nem idevág, de ha már a Timiasszony meleg szája szóba jött... a Rákay gyerek nem fogaztatta az Endi levetett babáját a Kováts Kata művésznőt dikk? :D Úgy értem, mielőtt az Endi kimoslékolta. Csak kérdezem, miután van egy elfogott levelem.
@Ballib Cenzúra:

Igen, sőt tudom, hogy nem ez az első eset a rendszerváltás óta. Emlékszel amikor megkérdezték, hogy kell-e Kaja Ibrahim?
Nagyon naív vagy te ballibbant.:D
Azért még az sem kizárt, hogy a Lajosék is szívnak? Bár egy valós opció esetén azért ez a szívás mégsem annyira biztos. Lehet ebből akár még csalás is.:O

www.napi.hu/magyar_vallalatok/kicselezhettek_simicskaekat_a_tv2_eladoi_ugyvedi_segedlettel.604678.html
És eljött az idő, amikor Lajos szentté avatódott a ballib bérbloggerek körében. Ezt sem gondoltam volna 1-2 éve. Milyen érzés, hogy nem lehet Közgépezni? Központilag törölve lett a gyűlölködési kisokosból, vagy egyszerűen csak kikopott a használatból?:)))
@A megvalósult amerikai ólom..: Ja, Zorbán Közgép, közgép Zorbán, Putyin mutyi, alcsúti pincsi, fidessmaffia, lenyúlás közgép, trafikmutyi, Mészáros Lőrinc.
És megint, előről..Szóljon a rigmus, de mostmár.. közgép nélkül! D))))))
Mi a cikibb? A bulvártoncsi haverjának, vagy a damurolcsi makktestvérének lenni?
@A megvalósult amerikai ólom..: "És eljött az idő, amikor Lajos szentté avatódott a ballib bérbloggerek körében."

Etecceté tévedni!

A "ballibek" csak kár/örömmel röhögnek azon, ahogy a elv, akarom mondani nertársak kinyírják egymást. Ami már régen előre látható volt. Bballib körökben ezt ugyan is már régen megcsinálták, talán mond neked valamit az a név, hogy Nagy Imre és társai?
@A megvalósult amerikai ólom..: "És eljött az idő, amikor Lajos szentté avatódott a ballib bérbloggerek körében."

Qrvára el vagytok szakadva a valóságtól orbánköcsögök...
Jól jön ez a TV2-s műbalhé a földárverések közben...
" Simicska visszavág
Tanári módon mutatta meg a jövő szépreményű médiamágnásainak, hol lakik az úristen. "

Tényleg? Ezt mutatta volna?:P

Inkább a sameszával a következőket mutatta volna:

1. az adásvételi szerződést, parafálva a Sat1 csoport által
2.A cégbíróság bejegyzését a tulajdonos váltásról.
3. A Médiahatóság és a Versenyhivatal engedélyét.

Mert addig ez nem egyéb mint egy torgyáni fordulat, 2001 után...
Jelzem, a hülyék akkor is ugyanúgy jubiláltak.

Nyihihi:)
@látjátok feleim szümtükkel: A legszebb az egészben, hogy ezzel sem mentek semmire, és a béka segge alatt van továbbra is a népszerűségetek.Már a Jobbik is lehagyott titeket..:)))
Simó is látni fogja, hogy Orbánnak nincs alternatívája és szépen megjuhászodik. Akkor persze már nem lesz olyan népszerű a köreitekben..
@A megvalósult amerikai ólom..:

"Van egy rossz hírem a kormányoldal híveinek: Orbán Viktor egyáltalán nem ismeri a médiavilágot, jó, mi több, esetenként kitűnő szereplő, de körülbelül ennyi is a tudása ezen a fronton. Ráadásul körbevette magát egy csomó magasan jegyzett balfasszal, akik a nagy szakítás és a remek pozíciók reményében rábólintanak az orbáni ötletekre, de képtelenek jól működő struktúrát, valamint vonzó tartalmakat produkálni – mégpedig ez még egy Bivalybasznád-külsőn üzemelő sufnituning csapatesetében is alapkövetelmény volna. Simicska joggal érezheti nyeregben magát: kedvező bírósági döntések nyomán jó esetben hetek-hónapok alatt, a számára legrosszabb forgatókönyv szerint legkésőbb a következő választások kampányának nyitányára letarolja a kormánymédiát. Ezt persze a Legnagyobb Főnök is tudja – de ugyanígy, ha nem jobban az Orbán körül sertepertélő derékhad és üzleti kör is. Számukra nagyon nem mindegy a Gecigate 2.0 kimenetele.

Márpedig Simicska Lajost per pillanat törvényes eszközzel nem tudja megállítani Orbán Viktor – hiszen a parti tart, de jelenleg nincs nála adu, míg Lajos kezében ott ficereg a piros hetes. Most Orbán annyit tehet, hogy ellenfelére borítja a kártyaasztalt. De annak következményei egy ilyen súlyú és ilyen téttel bíró parti esetében számára is beláthatatlanok.

Emlékeztek a Pókerarcok utolsó jelenetére, amikor a fiatal játékos megveri az oroszt? Ott van egy súlyos tételmondat: „Fizessétek ki!” Nagy kérdés, Simicskának elég-e, ha még egyszer nagyot szakít."

szeka.blog.hu/2015/10/16/csata_a_tv2-ert_gecigate_2_0_a_simicska-orban_haboruban

Kb...
@Ballib Cenzúra: @A megvalósult amerikai ólom..: @MACISAJT: Érdekes eddig semmi bajotok nem volt Simlicskával, amíg Orbán seggiben volt a feje. Igazi szolgák vagytok. :-))
@látjátok feleim szümtükkel: Bballib körökben ezt ugyan is már régen megcsinálták,....Nagy Imre és társai'
finomabb formában, de ugyanúgy nyírták ki Gyurcsányt is legközelebbi párttársai, miután megnyerte nekik a választást.
Hiába, a szakmai tudás. Most meg egymást nyírják, jobb híján.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Simicskának az is opció, ha bedarálja tvkettőt és behinti a helyét sóval.
A hörcsög pedig tombolhat a nubujában, hogy mekkora üzlettől esett el, mert úgy az amerikai mint a magyar filmjeinek sugárzási jogát el tudná adni saját magának, tényleg tiszta haszon, ha van egy saját tévéd.
A valódi irányítást úgyis átadná a médiacézár Árpikának, nos tippelhetünk, az milyen eredményt hozna.
@Spániel:

Ráadsául hithű fideszesek kezdik nagy hangon hírdetni, hogy mégis jó lenne az a szakmai kormányzás. Nahát?
süti beállítások módosítása