Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.10.10. 09:01 Fabius

Nyilvánosak lesznek a trafikmutyi titkok?

Lázár "amieinkislopnak" János helyzete keményedni látszik. A DK első fokon pert nyert a fejlesztési minisztérium ellen, vagyis ki kell adni a nyertes trafikpályázatok üzleti terveit. Így kiderülhet mi kellett egy győztes trafikpályázathoz azon túl, hogy a jómunkásember elkötelezett fideszes, vagy lázárjáni cimborája legyen.

palcso_trafik.jpg

Pártunk és kormányunk igyekezett eltüntetni a nyomokat és kibújni a felelősség alól. Még Laciné minisztersége idején viharos gyorsasággal postázta vissza a vesztes pályázatokat, ne legyen perelhető és piszkálható a minisztérium. Ennek ellenére az Index anno gyűjtőakcióba kezdett, felhívással fordult a vesztes pályázókhoz: küldjék el a visszakapott pályázati anyagok nekik. Helyre kis anyaguk lehet tarcsiban, amit össze lehet vetni a nyertes pályázatok nyilvánosságra kerülő üzleti terveivel.

Lázár és barátai helyzetét tovább rontja, hogy az Uniónak is feltűnt: nédd'a mán, a magyaroknál csak a kormányhoz hű erők árulhatnak dohányterméket.

Elżbieta Bieńkowska, a belső piaci szabályozásért felelős EU-biztos szerint már Brüsszelnek is világos, hogy mekkorát mutyiztak Orbánék a dohánypiaccal. Képbe kerültek a sántajárás következményeivel, törvényírástól megemelt garantált hasznon át a túl jól pörgő konkurensek központi bezárásán keresztül a közvetlen versenytársakat sújtó különadóig mindennel. Ehhez adódhat hozzá a győztes pályázatok nyilvánossága, amikből feketén fehéren bizonyíthatóvá válnak a kormánynak fontos szempontok.

Aztán indulhat a kötelezettségszegési eljárás, a visszacsinálás és kártérítésdömping, meg a magyarázkodás: miért kerül nekünk a Lázár-Sánta barátság ennyire sokba. Bár ahogy manapság a dolgok mennek lehet megoldják az egészet egy plakátkampánnyal: kormanyp.jpg

439 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr737954040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Imola Helyesi:

Imola, mit mondjak, azé szépen halacc, lassan már te is úgy beszélsz, mint egy kocsis. :-)

Ja, és ne írjál, me nem válaszolok!:-)
@taga20:
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
.
Dzsihádot hirdettek Oroszország ellen.
Tucatnyi szaúdi imám közös nyilatkozatban hirdetett dzsihádot Oroszország és Irán ellen azért, mert a két ország beavatkozott a szíriai polgárháborúba – írja a Reuters. És mivel a konzervatív szunnita teokráciát sem kerülte el a digitális forradalom, ezért a vallási vezetők online csatlakoztak a szent háborúra való felszólításhoz.

index.hu/kulfold/2015/10/06/dzishad_szaud-arabia_imam/
.
@ördöngös pepecselés: jo a linked te kreten:

"Vagyis a szélsőjobb előretörése ellenére is megmarad azért a vörös-zöld koalíció Bécsben, és Michael Häupl szociáldemokrata polgármester folytathatja."

:o)))
@ördöngös pepecselés:
Persze, ha kicsit tanulnál, akkor értenéd is...

"Wien. Laut ersten Hochrechnungen liegt die SPÖ bei den Wiener Landtagswahlen klar vor der FPÖ. Demnach entfielen auf die Wiener Sozialdemokraten 39,5 Prozent der Stimmen (minus 4,9 Prozenpunkte), auf die FPÖ 30,9 (plus 5,1). Die ÖVP verliert 4,6 Prozentpunkte und erhielt 9,4 Prozent der Stimmen, die Grünen wählten rund 11,6 Prozent (minus 1), die NEOS 6,2. Auf "Sonstige" entfallen 2,4 Prozent (-0,8). Der Hochrechnung zufolge geht sich erneut eine Rot-Grüne Koalition aus, sie kämen gemeinsam auf 54 Mandate. Die NEOS ziehen wiederum in den Gemeinderat ein. Bisher wurden mehr als 50 Prozent ausgezählt."
Forrás: Wiener Zeitung

Még csak az 50%-nál tartanak, de egy irányszám.
("Az SPÖ az első adatok alapján egyértelműen vezet, a bécsi területi választásoknál az FPÖ előtt.")
Amennyiben ennyire érdekel, csak a te kedvedért lefordítom majd a végeredményt is, ha gondod lenne a számokkal is...
Amúgy nem árt az FPÖ bizonyos szintű erősödése Bécsnek, meg a kontroll az SPÖ-nek. Ez persze privát véleményem csak.

Mondjuk azon is elgondolkozhatna sok agyhalott, miért van x éve Bécsnek a "legélhetőbb" város rangja.
@dr. jenőke (jenőke): Ajánlom szíves figyelmedbe a rövid videót, amely bemutatja, hogy Szaud-Arábiánál undorítóbb despota hatalom nem nagyon létezik jelenleg a földön. Innentől kezdve az ő "dzsihádjuk" annyit is ér.
Ha a liberális fővárosban, Berlinben is megbukik majd a liberális vezetés akkor kell igazán elkezdeni kongatnia azokat a bizonyos vészharangokat. :)

Ami késik, nem múlik. Nálunk 2010-ben ért véget. Ausztriában lehet most fog. Németországban is nem sokára ha még több migráns jön!!!
@Kurvahošigutntag:

Tudod szegény Zrínyi is előretört, oszt sajnos be is tört a feje.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azé az milyen volt, mikor hájder a pasijához ment, de túltolta.
ördögnek is lehet egy ilyen titka, azé nyomja a full kretént:)
@dr. jenőke (jenőke):

Kora reggel a tv-ben magyarázta egy okos ember, hogy az oroszok azért ugrálnak a közel keleten, mert szeretnék az ottani olaj felett átvenni az ellenőrzést. Prsze erre a másik oldal sem ül a seggén, hülye vigyorral a képén.
@taga20:
Irigykedsz a Kék Osztriga báros kis huncutra??? :D
Fene az ízlésed...
@ördöngös pepecselés: annyira latszik, hogy nagy szakerto vagy es tapasztalatbol ismered a helyi viszonyokat. kicsit sem a nemzetthy propaganda es media agymosottja tetszik lenni :o)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: soha nem vitt el oda senki:(((
de mesélj, iszom szavadat cica:)))
@látjátok feleim szümtükkel: biztos mert szegeny krobot tul nagy fejjel szuletett
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: igen, pontosan az az x ev. de hogyan is varhatnad el egy "nertudatu" agyhalottol, hogy elemezzen viszonylag egyszeru osszefuggeseket...
@gazoló:
Varázslatos volt ma a három kézimeccs!
Két idegenben nyert mérkőzés, egy itthon.
Le tudja ezt utánozni a foci?
@taga20: gefodor illene pepecshez. orange oyster bar presents
@taga20:
Cukorfalatom, nem tudok segíteni neked, kérdezz egy illetékes elvtársat az ügyben, én maradi muffrajongó vagyok. :)
@ördöngös pepecselés:
.
Hetven százalékos szavazatösszesítésnél, 18:45-kor az látszik: a szocdemek (SPÖ) egyértelműen megnyerték a bécsi választást. Az SPÖ 39,5%-ot ért el, a radikális jobboldali Szabadságpárt (FPÖ) 31,89%-on áll. A Zöldek 11,39 százalékon, a konzervatív Néppárt (ÖVP) 8,76 százalékon áll. Bejutott a bécsi közgyűlésbe a liberális NEOS 6 százalékkal.

A szocdemek és a Néppárt mintegy 5-5 százalékponttal, a Zöldek 1 százalékponttal rosszabb eredményt értek el, mint az előző, 2010-es választáson. A Szabadságpárt 6,12 százalékpontot erősödött öt évvel ezelőtti eredményéhez képest.
.
@Mariann19:
Simán!
Bárhol Európában, ahol "foci" van, ami eltartja magát, nem pedig ilyen Szeretett Vezető állami pénzen finanszírozott hülye hobbyja...
@dr. jenőke (jenőke):
"Wien. Laut ersten Hochrechnungen liegt die SPÖ bei den Wiener Landtagswahlen klar vor der FPÖ. Demnach entfielen auf die Wiener Sozialdemokraten 39,5 Prozent der Stimmen (minus 4,8 Prozenpunkte), auf die FPÖ 30,9 (plus 5,2). Die ÖVP verliert 4,7 Prozentpunkte und erhielt 9,3 Prozent der Stimmen, die Grünen wählten rund 11,6 Prozent (minus 1), die NEOS 6,2. Auf "Sonstige" entfallen 2,4 Prozent (-0,8). Der Hochrechnung zufolge geht sich erneut eine Rot-Grüne Koalition aus, sie kämen gemeinsam auf 54 Mandate. Die NEOS ziehen wiederum in den Gemeinderat ein. Bisher wurden mehr als 85 Prozent der Stimmen ausgezählt."
5 perccel ezelőtt.
@Imola Helyesi:
Édeske, hagyd, humornak szánta, te ezt nem értheted... Nem kell védened, megoldom. Drága vagy...
@taga20:
Húúúúú... én imádom ezt a "fehér marad a segge" stílust... :D
@gazoló: édes istenem!
hozzá képest jodamester egy fess faszi:))
@ördöngös pepecselés:
85%-nál, ha már ennyire ráizgultál arany bogaram:

"Demnach entfielen auf die Wiener Sozialdemokraten 39,5 Prozent der Stimmen (minus 4,8 Prozenpunkte), auf die FPÖ 30,9 (plus 5,2). Die ÖVP verliert 4,7 Prozentpunkte und erhielt 9,3 Prozent der Stimmen, die Grünen wählten rund 11,6 Prozent (minus 1), die NEOS 6,2. Auf "Sonstige" entfallen 2,4 Prozent (-0,8). Der Hochrechnung zufolge geht sich erneut eine Rot-Grüne Koalition aus, sie kämen gemeinsam auf 54 Mandate."

Szólj csak, ha segítség kell...
@Imola Helyesi:
Nem is értelek, kisimúlt vagyok, kipihent, udvarias.
Na, neked is azután max taga nyelve tehet jót...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te disznó! rá vernéd vagy vernél a seggire, mi?:)))
@taga20:

'Facéköll inzultálni a népeket vasárnap este:)
Még begörcsöl a kezük:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: könnyű a más nyelvével a csalánt:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Előzmény:
ördöngös pepecselés 2015.10.04. 15:03:14

Ha Bécsben veszít a ballib banda, akkor elkezdődik a földindulás a liberálisoknak!

Felkészül Berlin és a többi város...! Az emberek többsége nem hülye és nem akar migránsokat Európába!
@gazoló: váltott kezekről, hallottál má ?

ja és eszt tuttad?:)))

www.napiszar.hu/showPost/Tudtad_-_Hitler_el_csak_bujkal_
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Én labdába sem rughatok nála, még két komment , és szerelmet is vall neked.
3:2, és megettem egy fél bödön fagyit, jó este.
@Sir Bates dö Hól: ha látnám a falon, valóban meglepődnék. tán kalaptartónak jó lenne. vagy dartstáblának.
@Kurvahošigutntag:

Nem 'tom én "cicafan vagyok:))
@Imola Helyesi: nem vagy jó ómen a csapat számára, vezetnek a hellének.
@Sir Bates dö Hól: habával haverok vagyunk:) de ki az a többi pont?
@Oxica:

Álljunk fel és énekeljük el aztat,hogy "balsors akit régen tép"...

4:3 oppá
@parti_giano:
Mindig ez van, elkezded nézni egy meccset, kikapnak.
kosssziiiiii! nyertünk!:))))
na mégegyszer, me elbasztam:)

knossziiiiiiiiii! nyertünk!:))))))))))))
@taga20:

Még lehetünk legjobb csoportharmadikak, amivel pótselejtező nélkül mehetnénk az Eb-re. Ehhez mi kell?

- Hétfőn Ukrajna otthon ne győzze le Spanyolországot,
- Kedden Kzaahsztán ne nyerjen idegenben Lettország ellen, és Törökország ne verje otthon Izlandot.

Ha ezek megtörténnek, ott vagyunk az Eb-n. :D
@Gábris szomszéd: haver, most milyen büszke magyar lettem.

uramatyám, puskás és a többiek meg forognak, mint a ringlispil:))
@Gábris szomszéd:
és hogy a megfelelő színű bombákat dobják a megfelelő terrorista csoportokra
mérsékelt és veszélyes meg gyanús színű bombákkal, hogy mindenki megkaphassa a neki jogosan járó jutalmát

taga-t hagyd békén beszedte a lila F1-est zöld pástétommal és sárga irígységgel

brühüyyy

kkk
@taga20:

miben? csapdlecsacsi világbajnokság van?
@taga20: kisgrofo vagy kifaszom menni fog gorogul?
@Kurvahošigutntag: gondolom, most is mehet a magyar öltözőben, me megszereztük a harmadik helyet a halálcsoportban:))
@Rodeo36: Milyen jó, hogy eszembe juttattad az anektódát. :)
@dr. jenőke (jenőke):

mindig csak a testiség! hol vannak az intellektuális örömök?
@dr. jenőke (jenőke): kösz haver, visszaadtad:)))

cserébe adok is.

na megyek aludni, me itt a vöröshadsereg, az élén rodejó pajtással:))

indavideo.hu/video/Cuki_kutya_cicaval_jatszik
@Eszter jött:
.
Hogyan? Mindig csak a testiség? Hol vannak az intellektuális örömök?

Talán egy Szabó Lőrinc fordításban:

Az vagy nekem, mi testnek a kenyér
s tavaszi zápor fűszere a földnek;
lelkem miattad örök harcban él,
mint a fösvény, kit pénze gondja öl meg;
csupa fény és boldogság büszke elmém,
majd fél: az idő ellop, eltemet;
csak az enyém légy, néha azt szeretném,
majd, hogy a világ lássa kincsemet;
arcod varázsa csordultig betölt,
s egy pillantásodért is sorvadok;
nincs más, nem is akarok más gyönyört,
csak amit tőled kaptam s még kapok.

Koldus-szegény királyi gazdagon,
részeg vagyok és mindig szomjazom.
@Sir Bates dö Hól: arra nem elég erős, nem véletlenül lavirozik
@Mariann19: rogánt is béle ötvözted ??
Mivel,hogy "toniát"írtál!!:))))))
@Eszter jött:
.
Weöres Sándor: Antik ekloga

blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=marcyt&pid=29948&blog_cim=We%F6res%20S%E1ndor:%20Antik%20ekloga

(Hosszú ahhoz, hogy idézzem. Remélem nem ismered, de ha igen, akkor sem rossz újra olvasni.)
@dr. jenőke (jenőke):

WS versei olyanok nekem mint a tenger, elmerülök bennük. Néha a lélegzetem is elakad.
@habakuk000: akkor ne mondjuk, hogy világhatalom... s képzeld el, ha konzervatív követi obamát... mondjuk clinton se lenne jobb neki...
@parti_giano: hát mondtam: legbecsesebb kincsed lenn;-)... (az a zsiga)...
Weöres Sándor:

Az érzelgésről

Szereteted ne olyan legyen, mint az éhség, mely mohón válogat ehető
és nem-ehető között; hanem mint a fény, mely egykedvűen kiárad minden
előtte-levőre.
Mikor a szeretet válogatni kezd: már nem szeretet többé, hanem
sóvárgásnak és undornak kettőssége. S ez: az érzelgés, mely manapság
mindennél veszedelmesebb; cukros váladéka bekente az emberiséget.
Minden emberi indulat közt az érzelgősség a legnyomoruságosabb.
Egyik irányban szeretni csak úgy tud, hogy másik irányban gyűlölködik;
vonzalma nyállal ken, gyűlölete köpköd. Állandó mértéke nincs, önmaga
kavargó formátlanságához mér mindent; akármerre fordul, jó nem fakad
belőle.
A jelenkor legveszélyesebb ördög-násza: Érzelgősség úrnő és
Propaganda úr egybekelése. Bármi képtelenséget akar a propaganda
elfogadtatni, úgy alakítja, hogy a tömeg érzelgősségéből kiváltsa
egyfelé a meghatódást, másfelé a fölháborodást és nyert ügye van.
Az érzelgősség kétfejű nőstény: egyik feje édesen mosolyog és mohón
csókolgat, másik feje könnyeket ont, harap és piszkolódik. Csókolgató
fejét immár majdnem mindenki összecseréli a jósággal, szeretettel,
erkölccsel, családiassággal, ízléssel, eszményi lelkülettel, harapós
fejét pedig a joggal, törvénnyel, megtorlással, igazsággal.
Korunk betegsége, a lelki talajtalanság és általános
összezavarodás, innen ered: a kétfejű bestia mosolyából és
könnyzacskóiból. Többet ártott, mint akármelyik szenvedély: a józan
emberi mértéket összezavarta.

Csönge, 1944-45
@taga20:
te olyan mértékben vagy agym,entes, hogy a medúzák hozzád képest "agyas" lények...
neked milyen előnyöket adott az usa? mongyuk egy reagan? vagy egy donaldtrump?
te közvetve az oroszoknak dolgozol, a vállalkozásodnak azért van munkája, mert van hol eladni, ha nem vennék, mint most a VW -vel jól kibasztak tisztán baráti és elvtársi alapon, akkor lehet a te kis buzinicc-ed is csóreszra megy? pusztán tiszta szerelemből...meg kohn kurr encia meg a puncia...
szóval jó lenne, ha végre növesztenél némi agyat, tudod olyan kocsonyás és tojással elkeverve meg sok hagymával nagyon kellemes kaja piritós kenyéren...

brühüyyy

kkk+x123
@Sir Bates dö Hól:
nektek a donaldtrump való aki régen tép

brühüyyy

kkk
akinek egy mekkéjn lesz a hadügyére
teve van egypupu, teve van kétpupu...és a teve nem tud átmenni a tű fokán, pláne ha az idő vasfoga ennyire megtépázta... de miket mond?
csak nem?
" mert a Nagy Haidekker képtelen kompromisszumokra, ő csak vezényelni szeret.
Elsődleges célja - úgy tűnik – a visegrádi négyek feletti irányítás átvétele, majd jöhet a távolabbi cél: az Európa feletti uralom megszerzése.

Persze illúziókban él, a politikus súlyát ugyanis nem a pofája nagysága, hanem a mögötte álló gazdasági-katonai hatalom adja, és ez akkor is így van, ha öles plakátokon hirdeti, hogy ő akkora nagy politikus, hogy ahol másnak már a feje kezdődik, neki ott még mindig csak segge van.
Szóval, nem olyan egyszerű az élet, mint amilyennek a stadionok bánatos népe képzeli."

www.pupublogja.hu/2015/10/olajozott-pofaraesesek.html

"Mindenesetre, ha újra kezdeném az életem, kutató szeretnék lenni a GKI–nál, ennél jobban tán' már csak brit tudós szeretnék lenni…"

én is, Pupu kedves brit tudós, aki izzadt tenyérből megjósolja, hogy bár az olajárak (a gáz is gázos) állandóan zuhannak, levédiabasznádon az üzemanyagárak nem fognak emelkedni ja ez nem brit tudós, hanem GKI??? az ő baja...
meg a tietek...beeeeeeeeeeee

elhitted? és rájaszavaztál 5/4-del

brühüyyy

"k" mint kurva és röhögény
láttam egy vídejót, amelyen versenyautó és Tesla legújabb típusa versenyzett...ugye köztudott, az elektromos motor nyomatékátadása és karakterisztikái messze megelőzik a gőz és gáz hajtásúakét...

és mitad'sten? a zelektronyos ótó újra...és már egyre messzebb jut töltés nélkűl...

mi lesz a sorsa a fosszilis üzemanyagok rablógazdálkodására alapított társadalmaknak?

nami? hát gyors feledés és röhögény valamint elhantolás nélküli kimúlás

brühüyyy

kkk

és levédiabasznádon van munkaalapú társadalom építése...ami még nincs kész, de mire kész lesz addigra már nem kell majd dolgoznyi...mert...lesz technikai fejlóődés

jaaaaaa, hogy nem mindenkinek? hát az a röhögény meg levédiabasznád és az ő mindentjobbantudó buzi vezetői

brühüyyy

kkkkkkkkkk

mariconería
@habakuk000:
"Miután megmagyaráztad az Omolnár féle opera és Vidnyánszki féle nemzeti áldásos tevékenységet, múltkori ifjonti hévedben érdekes következtetésre jutottál."
Úgy látom, nehezen ismered fel a logikát és a következetességet, melyet igyekszem követni.
A múltkor Mocsai professzori kinevezését ugyanúgy az orbáni torz döntésének tartottam, mint a magyar foci gátlástalan anyagi támogatását, melyek csupán azért történhetnek meg, mert Orbán szereti a focit és a kézi labdát.
A professzori kinevezés várományosait - Vidnyánszkit és Eperjes Károlyt /Szamóca/ -
csak szónoki nyomatékként említettem meg.
Továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy az adózó állampolgárok pénzét a sportágak tekintetében olyan helyre kell támogatásként adni, ahol eredményeket mutatnak fel, legyen teljesítményarányos a javadalmazás. A magyar foci évek óta nem ez a kategória.
Ne gyere azzal, hogy a gyerekek és az ifik utánpótlása is ebbe a körbe tartozik, mert pont ez a terület az, ahol nem létszik ez a fene nagy erőfeszítés /láds. pl. a vidék/, ott is dúl a protekcionizmus a gyerekek beválogatásánál.
A tegnapi nap híven tükrözte az igazságomat. A kézisek három bravúrt valósítottak meg, a focisták kikaptak olyan csapattól, akik a csoportban még nem nyertek. Csak nálunk.
@ornagy50:
"Rogánt is beleötvözted?
Mivel, hogy toniát írtál."
Tomiát kellett volna, észrevetted /bocs/, de jók kitaláltad.
Ő is egy féregnyúlvány.
Pusztuljon a férgese!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Bárhol Európában, ahol foci van, eltartja magát."
Az azért van, mert van közönség, amelynek az alapja a lelkes, odaadó csapat játéka.
A napokban néztem, hogy az NB I-ben egy-egy forduló nézőszámának átlaga a mérés előtt 2.556 fő von meccsenként, de lecsökkent 2.312 főre legutóbb.
Lusta vagyok kiszámolni, hogy éves szinten hány Ft támogatás jut egy nézőre a több százmilliós támogatást osztandóként tekintve.
@Mariann19: "Továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy az adózó állampolgárok pénzét a sportágak tekintetében olyan helyre kell támogatásként adni, ahol eredményeket mutatnak fel, legyen teljesítményarányos a javadalmazás. A magyar foci évek óta nem ez a kategória."

(mit akarsz elérni?... ezt határozod meg elsőként, majd a többi ez'tán [én csak a diák- és tömegsportot támogatnám, a többi meg éljen meg, ahogy tud]... )
@Sir Bates dö Hól:
"Mit akarsz elérni?... ezt határozod meg elsőként, majd a többit ez'tán."
Nem tűzök ki magam elé elérhetetlen célokat. Te is tudod, hogy ebben az országnak nincs meg az állampolgári akarat érvényesülésének a lehetősége.
Olyat a diktatúra nem ismer.
Mindössze véleménynyilvánítással éltem.
Abban egyetértünk, hogy támogassuk a tömeg- és diák sportot állami forrásból, és még a foci utánpótlás nevelésbe is be kell fektetni.
Ehelyett az utánpótlás néhány látványos szervezésén túl az a helyzet, hogy a helyi erők, vállalkozások és szülők dobják össze a pénzt a pályák igénybevételére, a mezekre, az utazási költségekre.
Pedig ezek apró pénzek lennének a kihasználatlan stadionok és profi focisták javadalmazásaihoz képest.
Ezen kívül azonnal megszüntetném a TAO-ból származó támogatások lehetőségét, mert az egy nagy és látens átverés, az állampolgárok nagy része nem is érti, hogy miről van szó, azért lett ez így megbuherálva.
@Eszter jött: Köszi!!!:)Láttam a "teljest"is!
(verigúd):DDDDD
@Sir Bates dö Hól:
országnak =országban
@Mariann19: :-)... természetesen a forrás fölött diszponáló céljára gondoltam...
@Mariann19:
Az emberek nagy része csont hülye.
Diplomás tanítónak elmagyarázni, mi az áfa... én voltam ledöbbenve, mert 10 perc alatt sem értette meg.
Amikor azt mondta érti, akkor már csak azt kellett neki elmagyarázni, hogyan számolja ki a +27%-ot... :(
süti beállítások módosítása