Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.25. 09:28 Fabius

Orbán: én vagyok a legfontosabb!

Vicces csávó ez a mi Viktorunk. Miután Kósa kiesett a potenciális örökösök közül ő tovább versenyezteti a két állva maradtat - Lázárt és Rogánt - hadd hirigeljék egymást az ő szórakoztatására. Miután Lázár cárevics közölte időben, hogy számára Rogán cárevics az ügyeivel együtt oly vonzó, mint egy végbélsipoly, cáratyuska bölcsen gründolt egy új miniszteri állást a lefikázottnak.

Elismerve ezzel, hogy Rogán cárevics tényleg olyan ügyekkel bír, amiért vállalhatatlannak nyilvánítható másik keblence által. Ám azt is deklarálta, neki így is megfelel. 

Nem gond, hogy két miniszterelnöki miniszter lesz innentől, ha a németeknek ez okés akkor neki is jó lesz. Kell néhány új államtitkár, pár vízhordó apparatcsik akik eltekerik a kommunikációs imamalmot és máris kész a működőképes új modell, ami koordinálja melyik talpasnak mikor, miről kell értesülni, és kiagyalja az újabbnál újabb plakátkampányokat.Valahogy majd azt is megoldják, hogy elférjen három tökfej egyenlő távolságra cáratyuskától Nagyjaink Arcképcsarnokában.

portre.PNG

Ettől függetlenül ha Orbánhoz menne valaki, akkor továbbra is Nagy Jánoson keresztül kell audienciát kérnie.

De ez annyira nem lényeg, kell valaki aki a tényleges kabinetfőnöki dolgokat elintézi Viktor személye körül. Aki beosztja az idejét, szervezi a napját, belövi a hárét és csibészeléssel trenírozza Havasi Bertalant. Kell valaki, aki az örökösödési háborúban nem érdekelt kirakatember, de elvégzi amit el kell. Vagyis túl nagy változás nem lesz azon kívül, hogy Rogán cerevicsnek milligrammra ki lesz mérve az esélyegyenlőségi juss, nehogy Lázár cárevics valamivel előrébb legyen nála. Az úgynevezett "kancellária" amiben most gondolkodnak eddig is létezett, csak nem így hívták. Rogán és emberei eddig is elvégezték ezeket a feladatokat, egy rég bejáratott munkacsoportról beszélünk, ami most kap egy minisztert és pár új államtitkárt. Amíg mondjuk az egészségügynek nem külön miniszter, de most éppen egy külön államtitkár sem jut. Nem jut külön miniszter az oktatásnak, kultúrának, ifjúsági és szociális ügyeknek, közlekedésnek, Viktornak viszont jut mindjárt kettő.

Fontos tudnunk, mik a fontossági sorrendek ebben az országban.

 

504 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr367819962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Off

adatlistazo.hu/vw-botrany/

"A hatástanulmány végül azzal a megállapítással zárult, hogy az amerikai szabványoknak megfelelő gépjárműveknél, frontális (front-side) balesetek esetében, 33 százalékkal nagyobb az esélye, hogy meghalsz, mint egy EU-s követelményekhez alkalmazkodó kocsiban ülnél."

Kíváncsi vagyok ez a hír kap-e akkora publicitást, mint az bogaras emissziós?

On
@Imola Helyesi:

"_Így jár az, aki még mindig a teszkóba jár._"

Pedig a képek szerint már a Nato tankok is útba ejtik a tesco-t.
@Sir Bates dö Hól: vágom, a hülye burádat, de én a csajokat szeretem.
az agyuk miatt:)

és persze a feleségem is nő:)))
@rdos: AZ AMCSIK ELMEHETNEK A KURVAANYJUKBA!

csak csöndben jegyzem meg:)
@Imola Helyesi:

"_És még te demokráciázol._"

Aki Ner-kompatibilis, miért hivatkozik a demokráciára, amikor csak annyi történik, hogy szembesítik az illiberalizmussal.

Ha nehéz, körülírom, csak épp az imént hányták a szememre, hogy fosom a szót. De neked szívesen.
@taga20: mióta hormonkúrán volt, tudjuk, ezmár régóta plasztikus dolog.
@taga20: Mostanában mintha inkább jönnének és nem mennek. :-( Baltikumba, lengyelekhez, hozzánk románokhoz, és még Ukrajnába is jut belőlük. :-(
Bár a csalán csípős, de kiváló gyógynövény.
Jaegtor, inkább ne!
@taga20:

...hogy te milyen családcentrikus lettél?
Újabban családegyesítést is vállalsz?
Profilt váltás van, vagy tevékenységi kör bővités, vagy valami új startup?
@rdos: hát inkább ők, mint a ruszkik. remélem erről nem nyitunk vitát?:)
@jaegtoer: van az a közmondás, hogy mások szemében az illiberalizmust, sajátjában meg az evolúciót. remélem, jól idéztem.
@taga20: :-) Persze hogy nem. Csak úgy vagyok vele, hogy a katonákat a "laktanyákban" szívesebben látom.
@jaegtoer:
Ezeknek ez a mániájuk, mindenhová békeidőben mennek tankkal, hogy aztán ne legyen. Bezzeg 56-ban nem jöttek, féltek, hogy szembejön egy orosz.
@Imola Helyesi:

"_Ezeknek ez a mániájuk, mindenhová békeidőben mennek tankkal, hogy aztán ne legyen. Bezzeg 56-ban nem jöttek, féltek, hogy szembejön egy orosz. _"

Ez azért van, mert a békét tankokkal, a háborúkat tárgyalással igyekeznek megnyerni.
@parti_giano:

Közben azon gondolkoztam el, hogy az Úr milyen végeláthatatlan spektrumban gondolkozhatott a teremtés során? ...és milyen érdekes, hogy az Ószövetség csak Ádámot és Évát említi, mint az emberiség'origo'-ját. Ha állatokból annyi félét teremtett, az emberekből mért lett volna éppen csak kettő?
@parti_giano:

"_mások szemében az illiberalizmust, sajátjában meg az evolúciót. remélem, jól idéztem._"

Igen, csak hiányosan. A devolúció az csak úgy van a levegőben?
@jaegtoer:

zsemláció, kifláció, defláció, kakofónia és gyíkfing kandúr-ban

brühüyyy

kkk
@jaegtoer:
bumm be LE áááááááááá dehogy, csak láttam mekkezdődött a műszakod...viceházmester meg hatalmi tébolyban, aggyál neki jeges borogatást el ne sűljön a feje

brühüyyy

kkk
@jaegtoer:
Nos, erre csak azt mondhatom, hogy jégbefagyva kb 200000 éves hatalmas dinoszaurusz lábnyomot találtak, és mellette emberét is. És olvastam, hogy Peruban van egy hatalmas barlangrendszer, és ezen olyan képek vannak, ahol eme emberek dinoszauruszokon lovagolnak, de csőrük van./Móricz János/
És nekem az ázsiaiak is gyanúsak, lehet, hogy tényleg a sárkányoktól származnak.A szümük miatt.
Ha olyan hatalmas méretű emberek léteztek nagyon régen, akkor érthető, hogy fel tudták építeni szerte a piramisokat az egész világon.
@Imola Helyesi: cual cueva y donde en Perú???

brühüyyy kkk
@jaegtoer: nem lóg az a levegőben, newton elméletének köszönhetően imola nyakába szakadt.
@jaegtoer:

Irtam volt korábban, az a kettő is egy. Igazam van, egy. Az asszony a bordából lett, ergo a bordatulajdonos része, és igazam van. Kettő. Ha meg már két igazam van, akkor az három.
@Rodeo36:

Rodikám, nem érek rá veled édelegni, mert sok a dolgom, de ha végeztem, szólok, és hozhatok zongoralábakat is. Csak neked.
Mindazonáltal kedves tőled, igazán megható az érdeklődésed. Köszönöm szépen
@Imola Helyesi:

Maga veszélyes szárnyalásba kezdett. Maradjon a tankoknál.
@parti_giano:

Igazán meg kellene becsülnünk Imolát.
@látjátok feleim szümtükkel:

Épp nem voltam ott, amikor a pilot zajlott, sőt az éles indításnál sem. De az biztos, hogy a projektiratokból több lap hiányzik.
@jaegtoer:
Jó, mert jön Boli és se a hideget, se a forróságot nem bírja.
@Rodeo36:
Jé, a szemüveges hasonlít Gyurcsányra.
Csak nehogy mi is eljussunk egy ilyen vitáig.
@Imola Helyesi:
Ides, az értetlen hülyéket nem bírom. Így azután hamar lapát... tessék még inkább merengeni a lábnyomokon...
@dr. jenőke (jenőke):
Na, mondom, biztosan az ő ősei voltak a hatalmas emberek.
Sztem hihető, mert ha a hatalmas állatok kipusztultak, a hatalmas emberek is eltűnhettek. Van egy kép, egy megfagyott brontoszaurusz úgy fagyott meg, hogy a fű még a szájában volt, olyan hamar jött a jegesedés.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Elnézést, bocs, többet nem fordul elő. De te se gyere dogonokkal akkor.
@dr. jenőke (jenőke):
Nem teheted, még a végén kiböki, hogy nem a tábornokról (+h), hanem erről nevezték el a rakétát... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Pedig van benne logika. Nagy termetű ember könnyebben eléri a rakéta csúcsát.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Sőt, a testdíszem is: ))) egy két hangot kivéve.
@dr. jenőke (jenőke):
Nálam elérné a kéményt, hová fér be?
kivultagasabb.blog.hu/2012/12/11/mit_tegyunk_ha_itt_a_vilagvege

"Az angol kormány némi iróniával próbálja elütni a dolog élét, és hasznos tanácsokat ad a lakosságnak a katasztrófák idejére. Az útra kelőknek azt javasolják, hogy számoljanak hosszabb menetidővel, és ha a rádióban be is jelentenék a világvégét, akkor se vegyék le a tekintetüket az útról, és továbbra is két kézzel fogják a kormányt.
Az otthon maradóknak azt tanácsolták, hogy szereltessenek a házukba füstjelzőt, mert így előbb értesülhetnek a világ végéről, mint szomszédaik. Azt is fontosnak tartották, hogy a házi kedvenceikkel (akik semmit sem érzékelnek az egész hisztériából) bánjanak a szokottnál is jobban, vigyék őket többször sétálni és simogassák meg őket gyakrabban."
"NEM A MENEKÜLŐK SZÁMÁN KELL SZÖRNYÜLKÖDNI. LÁTNUNK KELL, HOGY EMBEREK, SAJÁT ARCCAL, SZEMÉLYISÉGGEL, TÖRTÉNETEKKEL – S NEKÜNK A LEHETŐ LEGJOBB VÁLASZOKAT KELL ADNUNK NEKIK"
mondta papa, a Ferenc.
@Imola Helyesi:
.
Hajtogatva és frissen vasalva egy fiókba, állva pedig két kétajtós szekrényt rakj egymásra úgy, hogy az egyiknek ne legyen teteje, a másiknak pedig alja. A szekrények egymásra rakásakor a sorrend nem mindegy.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Lehet, hogy repülőgép-élfogónak nevelgették, de visszamaradt a fejlődésben.
@jaegtoer: hogyne haver. menj anyádba te is:))
"...EMBEREK, SAJÁT ARCCAL, SZEMÉLYISÉGGEL, TÖRTÉNETEKKEL..."

Mellesleg Boli is. Imolya is, sőt itt mindenki.
@taga20:
taga! Örülök, hogy még mindíg szeretsz.
Tegnap nagyon kirúgtam a hámból egy bulin, és bágyadt érdeklődéssel néztem idáig a perspektívába.
Most, hogy jót szóltál, máris ragyogok.
@Mariann19: drága, akit megszerettem, annak nem dumálok hülyeségeket, csak okosságot. az meg ritkán jut az eszembe:))

remélem nem hánytál!:)))
@taga20:
Azt most megúsztam.Lelki bajom keletkezett.
Azt hittem, azért csodálnak a barátaim, mert szép vagyok.
Aztán kiderült, hogy a sok röhögéstől lejött a szemfestékem, és úgy néztem ki, mint egy szudáni.
@Imola Helyesi:

már megint olyanba ugatsz bele, amihez hülye vagy?
@taga20:
"gondolom, ilyen forma lehettél"
Pontosan. Csak nekem nem kellett a liánnal ugranom ahhoz, hogy a földön másszak.
@Orica Középföldi:

Elsőre nem értettem a kottát, másodikra nagyon.:D
"La Stampa című olasz lap aláhúzta, hogy "Orbán Magyarországán a magyarok soha nem voltak még jobban a politikai szabadság súlyos korlátozásai ellenére sem". Az újság ugyanakkor úgy vélte, hogy a magyar nacionalizmus is nélkülözi a "gazdasági messzelátást", mivel a kiemelt gazdasági növekedés mellett a demográfiai csökkenés miatt Magyarország "sokat nyerne a bevándorlókkal (...) és a gazdaságnak életfontosságú szüksége van a munkaerőre"."

www.vg.hu/kozelet/magyar-nacionalizmus-gazdasagi-messzelatas-nelkul-igy-ir-az-olasz-sajto-458239

Olaszországból nézve tényleg nem voltak soha még a magyarok jobban. ?:(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kétszeres füves, ugatni te szoktál, ritka bunkó.
@Mariann19:

Szia!
Remélem jó volt a buli!
Félidő van a Pick meccsen és jók vagyunk!
A tegnapi meccset sajnálhatod:(
Fergeteges volt az Építők a dánok krémjét felvonultató Flensburg ellen!
Borzasztó horror volt egyedül végigizgulni,de behúztuk!!
Ha teheted próbáld meg visszanézni,de még úgy is készülj fel egy 'miniinfarktusra!
nicsak, behalt a blog, mint taga guminője a satuban.
@látjátok feleim szümtükkel:

Teljesen összezavarodtál,hogy nem a megszokott fikázást olvastad,ugye?
@Wikus Van De Merwe: te egyébként végig olvastad azt a pár sort?
Már az ausztriaiaiak is fasiszták!!! Ojrópa segíccs!!!

index.hu/kulfold/2015/09/27/a_menekutvalsag_egyik_eredmenye_duplazott_a_szelsojobb_ausztriaban/

Felső-Ausztriában tarolt a jobboldal.
.
Nem ismerős valahonnan?

II. András 1223. november 30.-án kelt okmányában elajándékozza a kisdisznódi (Michelsberg) templomot a hozzátartozó birtokkal és annak jövedelmével együtt Benedek vajda idején a kercieknek tett adományát. A narrációban a király így szól:
“Ehhez a privilégiumhoz hasonlóan véglegesítjük a földet, amelyet annak a monostornak adományoztunk, és lelkünk orvoslására kivontuk azt az oláhok megművelési joga alól, és parancsunkra a hűséges és általunk választott Benedek által, abban az időben vajda, átadása megtörténjen Ennek a földnek a határa pedig az Alt (Olt) folyónál kezdődik, ahol a sziget van, Pyarpotok mocsara mellett fel egészen a bükkösig amit Nusebiknek neveznek, és le a bükkös határáig az Arpasnak nevezett folyóig.... et sic terminatur.”
lunar exlipse red moon live feed
www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html

brühüyyy
kkk
Jó reggelt.

A Főnök homlokredő ráncolását követően gründolt Gyere Haza Alapítvány (2012. szeptember) hallatlan sikereket ért el az elmúlt időszakban, annak ellenére, hogy arca, Azbej Trisztán visszautasíthatatlan ajánlattal élve Tel-Avívba menekült a megtisztelő feladvány megoldása elől 'diplomáciai szolgálatba'.

A fentebb említett hallatlan hazajöveteli sikerek adatai 2012 óta az alábbiak szerint fényesítve ékesítik a kitűzött cél elért eredmények egyenlege tábláját:
38-an tértek haza a hívó szóra munkalehetőséggel és lakhatási támogatással támogatva.
180 ügy van folyamatban.
Arról, hogy mennyien regisztráltak egymásnak ellentmondó adatok láttak napvilágot, a számskála 2300-tól 40.000-ig terjed.
A programhoz csatlakozó nagy és kisebb vállalatok 1150 [db:] munkalehetőséget kínálnak a mintegy félmilliós célközönségnek.

Ezen tábláról lemaradt az a lábjegyzet, hogy 2012. szeptembere óta mennyien keltek útra az elátkozott nyugatra, a Lajtán-túli lehetőségek teljesen abszurd polgári demokráciáinak liberális világába az itthoni drága, s egyre drágább s egyre több, egyre hosszabb pengedrótokkal övezett kicsiny kis illiberális HON bölcsőjéből, melynek végvári kapitánynak aposztrofált Hegedűs hadnagya (by Egri csillagok) abszolút elszánással 'védelmezi' az általa oly sokszor pocskondiázott halódó Uniót, ami érthető, hiszen focilabdányit sem lenne képes moccanni az EU-ból csordogáló €-milliók nélkül és a hazai rohadt multik átkos, ámde áldásos működése nélkül.

Összegezve:
3 év alatt 38 hazatérő,
Folyamatban 180 ügy,
500.000 fős célközönségnek 1150 munkalehetőség.

Amen.
@Orica Középföldi:

Nem rossz, de azért a Petrovich képtől még messze van:)
@jaegtoer:

Megfogtál, nem tudom mire gondolsz.
jó reggelt!

hogy mik vannak?!

Törvénytelenül építették az Orbán-kormány kerítését

Elismerte a Honvédelmi Minisztérium, hogy a kormány felhatalmazása nélkül, azaz törvénytelenül épített dupla kerítést a magyar–szerb határra, jelentősen megnövelve ezzel az ideiglenes határzár kivitelezésének költségét. A szlovén határon a hét végén ugyancsak különös kerítésépítés zajlott.

nol.hu/belfold/torvenytelenul-epitettek-az-orban-kormany-keriteset-1565795
@Orica Középföldi:

Az idegenfóbia és Kekec Kázmér kollaborációja mozgatta a billentyűket:)

Így sokkal ismerősebb:

"Még nyílnak a völgyben a kerti virágok,
Még zöldel a nyárfa az ablak előtt,
De látod amottan a téli világot?
Már hó takará el a bérci tetőt.
Még ifju szivemben a lángsugarú nyár
S még benne virít az egész kikelet,
De íme sötét hajam őszbe vegyűl már,
A tél dere már megüté fejemet.

Elhull a virág, eliramlik az élet..."
@jaegtoer:

Kollaboráció nélkül is elég talányos tudsz lenni olykor:)

Nekem nem juttatta eszembe a verset, - és ha már, akkor inkább Adyt - mert az az elmúlás, ez pedig az időtlen szépség hangulata.
Aki hallja, adja át! Mit? Hát azt, hogy világtótoronyban élünk. Van toronyőrünk is. Hurrá!:D

"Mack nagyon örült új feladatának, és egyenesen világítótoronynak nevezte Magyarországot, nem is akármilyennek: „Megtisztelő, hogy az Egyesült Államok egyik legfontosabb európai szövetségesének az érdekeit képviselem. Azok a kemény gazdasági és védelempolitikai döntések, amelyeket Magyarország meghozott – és továbbra is nap mint nap meghoz – a szabadság és függetlenség világítótornyává tették Magyarországot abban a térségben, amely jelenleg számos külső fenyegetéssel néz szembe.""

index.hu/kulfold/2015/09/28/uj_amerikai_szovivoje_szerint_orban_peldat_mutat_az_eu-nak_hogyan_kell_a_migransokkal_banni/
@guma:

A szlovén határnál az csak próbakerítés volt, kíváncsiak voltak, hogy csinos lenne -é vele a határ.
Van azonban egy régi mondás, mely szerint a kutya is a próbálkozásra b*tt rá.:D
@guma:

"A kormány is érzékelhette, hogy tilosban jár, mert a tömeges bevándorlás kezelésével összefüggő törvénymódosításokat azzal kezdte, hogy az említett összes építési, illetve környezet- és természetvédelmi jogszabály alól felmentést adott saját magának. Csakhogy ez a jogszabály több mint egy hónappal a határzár építésének megkezdése után lépett hatályba. A Védegylet nevű környezetvédő szervezet már korábban tudatta, hogy feljelenti a felelős kormánytagokat az engedély nélküli építkezésért. Mivel a jogszabályban előírt engedélyek az építés kezdetekor hiányoztak, a szervezet álláspontja szerint a bíróság sem tehet mást, mint hogy az eredeti állapot helyreállítására kötelezi a beruházót, ahogyan ezt például egy magánépíttető esetében tenné."

Esetleg ez vagy valami hasonló "szakszerűség/jogszerűség" állhat a Répássy menesztése hátterében is?:D
Orbánnak visszanyal a dublini fagyi?

"Az Európai Bizottság (EB) állítólag azért bírálja Németországot, mert az elutasított menekülteket nem toloncolja ki országából a dublini szabályoknak megfelelően - írta a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című vasárnapi német lap.
A FAS szerint Brüsszel magyarázatot vár arra, hogy 2014-ben 128 ezer ember volt Németországban tartózkodási jogcím nélkül, a hatóságok azonban közülük csupán 34 ezret szólítottak fel a távozásra, és ennek mindössze 22 ezren tettek eleget.

A hír azért érdemel figyelmet, mert a magyar miniszterelnök (többek közt) a dublini szabályokra hivatkozva lép fel ilyen keményen a menekültek ellen. Orbán azzal érvelt, hogy bár a migránsok csak tranzitországként használják Magyarországot, de a dublini szabályok értelmében visszaküldik őket hozzánk. Szavainak súlyát eddig az csökkentette, hogy Magyarországra szinte senkit nem küldtek vissza a német hatóságok, részben éppen a kormányzat által teremtett embertelen viszonyok miatt."

index.hu/kulfold/2015/09/27/megsem_hiaba_fel_orban_brusszel_hianyolja_a_kitoloncolasokat/
Orbán Viktor azt üzente, hogy a magyar törvényeket be kell tartani. Mindenkinek.

hirtv.hu/reggelijarat/botrany-a-budapesti-ugyvedi-kamaranal-1306320
@guma:
kormány felhatalmazása nélkül, azaz törvénytelenül?
Simicskó out!
@punkfrog:

Volt külügyminiszter: a bekéretett nagykövetek kinevetik Szijjártóékat

magyarnarancs.hu/belpol/volt-kulugyminiszter-a-bekeretett-nagykovetek-kinevetik-szijjartoekat-96606

...............

??????
Sokba kerülne a határellenőrzés - interjú Szijjártó Péterrel

Sokba, akár eurómilliárdokba is kerülhet Magyarországnak, ha visszaállnak a határellenőrzések a schengeni térségen belül – mondta a Világgazdaságnak adott interjújában Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter szerint a magyar migrációs politika miatt nem fogunk eltávolodni a nyugati országoktól, annak kockázata azonban megvan, hogy az arab térséggel a kapcsolatok veszélybe kerüljenek. Szerinte a magyar politikát ugyan most sokan bírálják, de hamarosan mások is alkalmazni fogják a hazai eszközöket, ahogy 2011–12-ben is történt a gazdaságpolitikában. Úgy véli, az Iszlám Állam elleni küzdelemre több figyelmet kellene fordítani.

www.vg.hu/kozelet/politika/sokba-kerulne-a-hatarellenorzes-interju-szijjarto-peterrel-458250
A legdurvább idegen nyelvű hazai slágerek – Amikor Kovács Ákos a Terror Házából támadta a nemzetközi könnyűzenei piacot

A hét könnyűzenei lelete volt a Nagy Feró-féle Bikini angol nyelvű albumának felbukkanása a Youtube-on. Ennek örömére összegyűjtöttük a magyar popcsillagok néhány hasonló jellegű próbálkozását.

magyarnarancs.hu/zene2/a-legdurvabb-idegen-nyelvu-hazai-slagerek-amikor-kovacs-akos-a-terror-hazabol-tamadta-a-nemzetkozi-konnyuzenei-piacot-96628
@guma:

Balázs Péter a print HVG-ben is írt egy nagyon alapos elemzést.
nol.hu/belfold/bukasra-all-az-e-naplo-1565797

Erre mondják, hogy nagyot akar a szarka, oszt nem bírja a farka.
ettől kap szívbajt a kormányfő és a sok támogat troll?

Döbbenetes érvekkel védi Orbánt új amerikai szóvivője

Tudta, hogy Magyarország a terjeszkedő Oroszországot akarja féken tartani? Hogy elkötelezett a tolerancia és a szabadpiaci kapitalizmus iránt? Hogy menekültügyben csak meg kell nézni, mennyi adomány áll halomban a Keleti pályaudvarnál, és mennyi önkéntes sürgölődik azt szétosztani? Hogy László Petra a Jobbik megbízásából rúgott fel és gáncsolt el menekülteket, hogy bekavarjon a kormánynak? Orbán hivatalos amerikai lobbistáját, Connie Mack volt republikánus képviselőt szeptembertől már egyenesen amerikai szószólóvá/szóvivővé is kinevezte a magyar kormány. Új, angol nyelvű weboldalukon Mackék elképesztő érvekkel fényezik megbízójukat. Miközben a kormány és a Századvég 1,4 milliárdos szerződéseket kötött Mack cégeivel, 2015 első felében pedig 95 milliót fizettek ki neki, a Hungary Insights egyelőre csak tucatnyi Facebook- és Twitter-követőt tud felmutatni, ingyenes tumblr-motoron fut és ingyenes gmail-es címen lehet velük kapcsolatba lépni.

index.hu/kulfold/2015/09/28/uj_amerikai_szovivoje_szerint_orban_peldat_mutat_az_eu-nak_hogyan_kell_a_migransokkal_banni/
@látjátok feleim szümtükkel:
az enaplót most hagyjuk. most és mindörökké ammen.
asszony esténként egy-msáfél (!) órát tölt el sűrű kurvaanyázással egybekötve, hogy jegyeket felvigye az enaplóba.

az már csak hab a tortán, hogy a klik megköveteli, hogy az enaplóba PERCRE PONTOSAN vezessék a tanárok a jegyeket, hiányzásokat stb., csak egyvalamit felejt el: eszközt biztosítani hozzá. feltette a kérdést az igazgatónak, aki továbbította a kliknek, jött a le nem írt, csak szóban továbbított ukáz: minden tanár használja a saját laptopját/tabletjét/okostelefonját, ha nincs, vegyen magának.

no comment
@parti_giano:

"nicsak, behalt a blog, mint taga guminője a satuban."

nézd a jó oldalát! kifelö lábalunk a netfüggőségből.
@gazoló:
Szia!
A buli fergeteges volt, fél kettőkor botorkáltam haza.
Örülök, hogy te legalább egy jót is láttál, mert a tegnapi második félidő és a végeredmény miatt romokban heverek.
A hsz-edből látom, hogy az első félidőt te is bíztatónak láttad, én is nyugiban voltam, aztán jött a tudod, mi.
Azért a reményt ne adjuk fel. Jön a Barcelona.
Hogy ott mi lesz?
@Mariann19:

Sok a sérült a Szegedben és a kispad nem olyan 'hosszú,mint Veszprémben!
Tényleg volt esély az első félidőben!
A Barcelona ellen ezzel a játékkal kevés lesz a hazai pálya előnye !
....
Nagy Lacinak meg mielőbbi jobbulást!
süti beállítások módosítása