Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.16. 10:04 Fabius

Orbán, te tróger!

Aszongya ez a Ponta, hogy te, Viktorunk semmivel nem vagy különb Szíria vagy Líbia vezetőinél. Tudom, tudom, téged mindig bántanak meg amúgy is, egy román okvetetlenkedését égre emelt tekintettel és lemondó sóhajjal illik kezelni. Ám ha azt vesszük, hogy legfrissebb időszámításban  szájkosarat kaptak a migrációkutatók, szájkosarat a sajtó rosszkor, rossz helyen tartózkodó képviselői, akkor könnyen ez lehet a látszat.

Pontának mégsincs igaza.

Túlértékel téged ugyanis. Te nem vagy se Aszad, se Kadhafi. Te, Viktorom, bárhogy igyekszel csak egy pitiáner, vidéki kis tróger maradsz. Nem tudod átlépni a korlátaidat és nem vagy képes levetkőzni ezt magadról. Tökmindegy, hogy Földrajzi Név Bizottságról vagy háború elől menekülő migránsokról van-e szó, aki szembeszegül veled az vállalja azt is, hogy a kisstílű bosszúd utoléri. A világ másik feléről kilométerek ezrein keresztül a határainkhoz érők most tanulják, hogy nem csak hazug, de szar szemét szaralak is vagy.

Sajnálom, de arra amit a kiutasításokkal csináltok más kifejezés nincs.

Eddig az volt a nyivák tárgya, hogy a migránsok mé'nem a hivatalos úton, törvénykövető módon jönnek ide mihozzánk? Miért tapossák agyon a csodagyodát, miért kergetőznek rendőreinkkel a kukoricásban, mikor mi rendes, tisztességes ország vagyunk, amelyik csak regisztrálni akarja őket. Aztán mikor beállnak a sorba ahogy kéred, alávetik magukat akaratodnak, akkor te nem éred be azzal, hogy gyakorlatilag válogatás nélkül kiszórod őket a picsába. Nem, nekik szükséges megtanulniuk, hogy a rendes, tisztességes országról szóló mese mekkora kamu. 

- Te, migráns, van púpod?

- Nincs.

- Akkor nesze, itt van egy.

Vagyis nem elég a kiszórás, te büntetést is osztasz nekik egy éves Schengenből kitiltás formájában. Elvégre büntetés jár a vétkeseknek, akik keresztül akartak haladni rajtunk egy jobb élet reményében. Meg kell szopatni őket, mert mégis mit képzelnek ezek magukról? Azt ne is feszegessük, hogy tudnának élni fellebbezési jogukkal az országhatáron kívülről, mikor a menekültügyi hatóság előtt személyesen kéne megjelenniük. Itt bizony ezek a latrok ne fellebbezzenek, és ha megpróbálnának valahol máshol bejutni az övezetbe, akkor legyen a nevük mellett a kis jelzés, hogy téged már felbosszantottak ezzel. Pech, hogy a SIS II. rendelet meghatározza mikor KELL bevinni valakiről figyelmeztető jelzést:

"A figyelmeztető jelzést abban az esetben kell bevinni, ha a határozat meghozatalára a közrendet, a közbiztonságot vagy a nemzetbiztonságot fenyegető olyan veszély alapján került sor, amelyet egy EU-n kívüli ország állampolgárának egy tagállam területén való tartózkodása idézhet elő."

A másik eset mindössze lehetőség, ha az egyik tagállam vezetője nem tudja máshogy kiélni magából a dühét:

"A figyelmeztető jelzés abban az esetben is bevihető, ha a határozat azon a tényen alapul, hogy az EU-n kívüli állampolgárra vonatkozóan kiutasítással járó intézkedést hoztak."

Ergo: nem lett volna muszáj megszívatni senkit. De te a szopórollerre szíjazás mellett döntöttél mérhetetlen nagyvonalúságodban és kegyelmedben.

 

 

 

693 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr867792172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábris szomszéd:
Kit kellene tahósítanom annak érdekében, hogy ne idegesítsen?
Egy őszinte választ csak: hülyének nézel?
@irógép:
Arról van esetleg valamiféle elképzelésed, hogy ha holnap sitty-sutty megszűnik ez a migráns válság, mi az anyjuk vérvörös valagával fogják a bálványaid tovább hülyíteni a magyarokat? Mi lesz a következő, ami eltereli a figyelmet az állami földek ellopásáról – például? Ne komenyistázz, a máról beszélj! Amazok amúgy sem játszanak nálam, szóval tévút lenne, csak szólok. Mondom mindezt úgy, hogy tisztában vagyok a helyzet súlyosságával.

„A Washington Post magyar gyülölői most mit írnak holnap, meg a többi hazug ballibant média???”
A ballibbant definícióját ha lennél szíves… Ezt valami vírus okozza nálatok, vagy szimplán csak ennyit tudott belétek rakni jó apátok? Tulajdonképpen én sajnállak, rohadt egy sivár életed lehet. Mindig csak a napi trollkodás penzum teljesítése, a királyi sajtó olvasása… felelnetek is kell belőle, vagy „istenbizony” bemondásra is elhiszi nektek a központ, hogy olvastátok a napizsoltit?
Nekem ugyan tök mindegy, hogy te például kit istenítesz, a te dolgod. De hidd el, ha értő olvasással fordulnál valamely külföldi pártfüggetlen laphoz – talán van még ilyen – és nem csak a felcsúti gondozásában kiadott Rodong Szinmun-ból tájékozódnál, esetleg leesne egy, talán két-három tantusz is. Addig marad a tantalosz, olvasni is olyan.
@Knósszosz: Soha nem néztelek hülyének, de ezt te is tudod. A kérdésedre válaszul csak annyit tudok mondani, felnőtt ember vagy el fogod tudni dönteni.
Jómagam a továbbiakban nem sokat tudok kezdeni olyanokkal, akik vagy a gyerekemet vagy a halott édesapám emlékét gyalázzák. De nyilván ebben az esetben is bennem van a hiba.
@Gábris szomszéd:
"A menekültek kötelességei – elhallgatott részletek a genfi egyezményből
[...]
„A Szerződő Államok az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sújtják büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk (…) veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területükre, illetőleg tartózkodnak ott, feltéve, hogy haladéktalanul jelentkeznek a hatóságoknál és kellőképpen megindokolják jogellenes belépésüket, illetőleg jelenlétüket.”"

1. ügyesen belinkelted "szőnyi magamura vagyok de orbán kezéből eszek szilárd" ömlengését a "heti válaszolok de ki a fasz kérdezett" címú lapból, csak elfelejtetted a linket.
2. a problémám a következő:
idejöttek?
idejöttek.
bejelentkeztek röszkénél?
bejelentkeztek röszkénél.
szerbia biztonságos országnak számít?
szerbia nem számít biztonságos országnak.
megindokolták a jogellenes belépést?
megindokolták a jogellenes belépést.
magyarország sújthatja büntetéssel őket?
magyarország nem sújthatja büntetéssel őket.
akkor megkérdem: mi a merev lóf*szért tiltják ki őket az országból, mi alapján nevezik őket terroristáknak és mi alapján zárják börtönbe őket? mi alapján fújják le őket könnygázzal?
csak érdeklődöm...

"24 órán át szavazhattak a párizsi "Le Figaro" honlap (322.000 példányszámú napilap is) olvasói, arról a kérdésről, hogy egyetértenek-e azzal a döntéssel, hogy a magyar határon kerítést építenek?
Ma 15:58-kor lezárták a szavazást 56.250 szavazatból: 88%-a támogatja!"

akkor a linket is légyszíves, mert a le figaro honlapján egy árva mukk sincs a magyar határzárról. ilyen képet és is összevágok 3 perc alatt paintben..
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
a német neonácik ünneplik viktort
viktor nemzeti-keresztény nacionalista államot szeretne

további kérdés?
@Pantagruel:
Ritka randa náculást adtál elő. Nem dicséretnek szántam!
@Secnir: "akkor a linket is légyszíves, mert a le figaro honlapján egy árva mukk sincs a magyar határzárról. ilyen képet és is összevágok 3 perc alatt paintben.."

Ez jó lesz? :)

www.lefigaro.fr/international/2015/09/16/01003-20150916QCMWWW00254-approuvez-vous-la-decision-de-la-hongrie-de-construire-une-barriere-a-ses-frontieres.php

Persze tudom, most dobtam össze PHP-ban. :)
@Secnir: Annak inkább nemzetinek és szociálisnak kellene lennie ugyebár. :)
@Gábris szomszéd:
Na az lesz majd az überciki, ha a dublini elvek alapján visszatolják hozzánk azt a 160ezer menekültet, akiket nálunk regisztráltak.
De egyébként a migránsokat vagy ott kell megfogni, ahol vannak: még a tenger túloldalán, (és ahhoz ott kell emberi körülményeket teremteni) vagy rugószerűen visszariasztva az északi és nyugati államoktól kezdve.
Mivelhogy a schengeni határok közötti szabad mozgás joga csakis az uniós állampolgárokat illeti meg, és odáig nem lehet eljutni mozgásra jogosító iratok nélkül,csakis jogsértésekkel.
Tehát adott esetben az a 160ezer lenne előnyben, amelyik regisztrált - de az elbírálást nálunk várhatná ki.
A többit viszont el kellene kezdeni légihídon visszavinni. Ami az ottani helyzet javításával együtt jelentős visszatartó erővel bírna.
@Secnir:
Köszi, magamtól is ment... :)
Ahogy elképzelem, hogy Heil Piktorral éljenzik... régóta a mondókája hajaz a másik elmebetegére. Sokat merített onnan.
@Gábris szomszéd: na látod, tudsz te linkelni, ha akarsz (ezt vedd dicséretnek). fácsét nem fogadunk el, meg .info, .ru-t sem. megy ez neked, csak így tovább!
@Gábris szomszéd:

Szóval felháborodsz? Igen/nem. Más válasz nincs. A többi, hogydekijafaszombasszasegbe a mittudoménkiketmég majd csak az igen/nem válasz után. Szóval: igen vagy nem?
@DarthVader: Ilyesmin normális ember csak felháborodni tud, szóval igen én is.
@Secnir: Egyébként az igazság egyáltalán nem domain függő, bár ezt te is tudod. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mit nem értesz? Állatként bánnak a nőkkel és gyermekekkel is - mert más vallásúak, más fajtájúak: a náciknak nem kell magyarázni, hogy ez miért is üdvözlendő a részükről.
Láttunk már ilyet, és tudjuk, hogy hova vezet!
Az ENSZ főbiztosa szerint idegengyűlölő és szívtelen ország vagyunk

hvg.hu/itthon/20150917_ENSZ_Emberi_jogokat_sertett_Magyarorszag

"Amúgy a családja által vezetett Jordánia a különböző emberi jogi szervezetek éves összesítéseiben a "részben szabad", és a "nem szabad" kategóriák között szokott mozogni. Csak a múlt hónapban két embert helyeztek vád alá egy cikk, illetve egy Facebook bejegyzés (!) miatt, amelyben a kormányt kritizálták. Zeid herceg minden bizonnyal ugyanilyen kemény hangvételű tiltakozó levelet írt rokonának, II. Abdullah királynak." :D
@Secnir:
Bajor bíróság és most már osztrák bíróság is megtiltotta a Magyarországra visszatoloncolást - mert nálunk nem biztosított az emberhez méltó bánásmód.l
Köszike Orbán és bandája!
@Gábris szomszéd:

Látod, milyen mocsok/idióta vagy? (Ha tudtad, mocsok, ha nem, idióta)

www.jdl-uk.org/2012/05/muslim-riots-in-bonn-germany-100.html

2012, anti-iszlamisták és muszlimok összecsapása. Köze nincs a mostani menekülthullámhoz.

Bazdmeg, neked (nektek) egy kurva szavatokat se lehet elhinni.
De egyébként a "nap híre" hogy az unió majd a jövő héten visszatér a menekültválságra. Merthogy csak 2 napig lesz még nyár, aztán jön a télies zimankó, tehát, "ej, ráérünk arra még"
@Gábris szomszéd:
Gab, te is tudod mire gondoltam, ne adjuk már egymásnak a...
Sohasem jutna eszembe a gyerekeddel vagy a szüleiddel élcelődni, én pusztán csak kurvára nem értek egyet avval a láthatóan propagandista stílusoddal, amit tolsz. Ennyi bazmeg!

Mire gondolok?
Egy állandó példa, hogy bármilyen beszólás okán elő tudod keríteni Izraelt. Na, ez rohadtul nem egyezik avval az elvvel, amit fennen hirdetnek itt az elvtársaid. Ennyi, anyázás nélkül.
De néha eldobnám azt a gyalut, mert sokszor olyan határokat feszegetsz, amelyeket én nem tudok tolerálni. Csak a jól neveltségem(...) okán nem mondom ki azt, ami pedig gyönne...

Jóccakát!
@guma:
a kötcsei beszédre egy fedáksári:
nepszava.us/bartus-laszlo-orban-hadat-uzent-europanak/
"Amikor Orbán azt mondja, hogy a jelenlegi európai konzervatívok is liberálisok, akkor pontos meghatározását adja a liberalizmusnak: a liberalizmus nem egy politikai irányzat a sok közül, hanem valamennyi politikai irányzat közös nevezője. Az a jogi keret, amelyen belül valamennyi demokratikus politikai irányzat működik. A liberalizmus nem a konzervativizmus ellentéte"
"ela Merkel, amikor Orbán az illiberális államról beszélt. Demokratikus konzervativizmus csak liberális lehet, mert a demokratikus jellegét a liberális elvek elfogadása jelenti. Az a “konzervativizmus”, amely nem liberális, az antidemokratikus. Az nem konzervatív, hanem fasiszta. Amikor Orbán azt fejtegeti, hogy “azok az eszközök, csatornák, amelyek ma a konzervatívok gondolatait és politikáját interpretálják, értelmezik és közvetítik, nagyon nagy arányban a liberálisok kezében vannak”, akkor náci elméletet ad elő. Ez antiszemita szöveg, Adolf Hitler ugyanezt mondta a Mein Kampfban, csak nem “liberálisozott”, hanem nyíltan a zsidókról beszélt."
@kekex:

Valószínűleg mindenki le fogja hülyézni Bartust, pedig tűpontos elemzés.
@Knósszosz: "Gab, te is tudod mire gondoltam, ne adjuk már egymásnak a... Sohasem jutna eszembe a gyerekeddel vagy a szüleiddel élcelődni,"

Ilyesmi sohasem történt és szerintem a jövőben sem fog. Nem is tudom mi alapján vetted ezt magadra?

"bármilyen beszólás okán elő tudod keríteni Izraelt."

Ez sem fedi a valóságot. Védernagyúr ugye betolta ezt a kommentet:

"Na most akkor a palesztinok pajzsként használják a gyerekeket a zsidó rendőrökel/katonákkal szemben? És gondolom ezen te úgyszintén mélységesen felháborodsz."

varanus.blog.hu/2015/09/16/orban_te_troger/full_commentlist/1#c28131198

Ebből is látszik, hogy nem én hoztam ide a "témát". Csupán csak bemutattam a válaszomban, ha kell ugyanezt csinálják rendszeresen az IDF katonái is.
@DarthVader: Ne légy lüke vödörke. Én sosem mondtam, hogy tegnapi a kép, amely egyébként tűélesen mutatja, amit a bundesmutti mondott, mármint hogy nem építhetnek ki párhuzamos társadalmakat a muszlimok stb. :)
@Gábris szomszéd: fostalicska, miért nem jelzed, hogy a citátumhoz az alábbi link tartozik: alfahir.hu/az_ensz_fobiztosa_szerint_idegengyulolo_es_szivtelen_orszag_vagyunk ...

(fogat mostál?... )
"akik keresztül akartak haladni rajtunk egy jobb élet reményében"
Muhahahahahaha:DDD
Véletlenül szembejött egy magas kerítés drótokkal, így hát azt gondolták, átvágják hiszen csak át akarnak haladni.:DDD
Pajti látom sikerült mélyre tolnod a fejed a saját seggedbe migránsügyben, ha sikerül kicibálni onnan egyszer, talán megint lehet majd olvasni tőled jó cikkeket.
Kétes dicsőség: Orbán európa rohadt almája
orulunkvincent.blog.hu/
"Orbán folyamatosan átárazta a kifizetési mátrixot. A kerítésépítéssel és a migránsokkal szemben tanúsított cinikus, érzéketlen, és mostanra már brutális bánásmóddal megmutatta, hogy egyes országoknak igenis van lehetőségük a migrációs útvonalak befolyásolására és a probléma másokra lőcsölésére. A xenofób hisztériakampánnyal időben megágyazott ennek a politikának, egyúttal sikerült hazaárulónak, sőt terroristabérencnek beállítani a politikája kritikusait, de még a menekülteket segítő civileket is. A stratégiát teljes joggal tartja sikeresnek, és büszkén ajánlgatja a szomszédainknak is, mármint azoknak, akikre rálőcsölte a problémát.
Ami ennél is szomorúbb, hogy Orbánnak ezúttal is sikerül felszabadítania és nemzeti virtussá emelnie a magyar emberek legmélyebb, legsötétebb, leginkább szégyellt jellemhibáit, mint az önzés, a pitiánerség, a sunnyogásra való hajlam és a veszíteni nem tudás. Felszabadított és feloldozott minket és boldogan adtuk át magunkat az idegengyűlöletnek, a kárörömnek és az agresszivitásnak. (A többes szám első személy puszta retorikai fordulat, akinek nem inge... nos, fogadjunk, hogy senkinek nem inge.)
Európa populistái és politikai kalandorai meg figyelnek és jegyzetelnek. Rohadt almának lenni láthatóan jobb, mint egészségesnek.
@Orica Középföldi:

"_Csak reménykedem, mint ennek a kultúrának a gyermeke, mind szociológiai, mind antropológiai értelemben véve._"

Ez már a P-hatás? :)
@jaegtoer:

Nem gondolnám:)) Ahogy azt se, hogy P náculást adott elő. Az egy más - általam ismeretlen - dimenzió, ahonnan megközelítette a problémát.
@Pantagruel:

Mellbevágó volt olvasni, azután meg újra, aztán még egyszer most reggel ezt a 7-es jeges keménységgel átgondolt és különösebb finnyáskodás nélkül leírt álláspontod, de nem csoda, mert éppen olyan egyszerű, mint a víz hármaspontja :-) hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%A1rmasponthttps://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%A1rmaspont

Hogy egyetértek-e vele? Ha lehántom magamról a kultúra, a tudás és az emberiesség utolsó rétegeit, és az empátia utolsó csökevényeitől is megszabadulok, és már elég ismérvet tudok felmutatni abból, hogy ne legyek méltó a védelmemre, akkor igen.
Csakhogy szintén 7-es jég keménységgel kell konstatálni azt is, hogy az emberiség minden magas fokú civilizációja megsemmisült egyrészt a belső rothadás, másrészt a külső barbár támadás hármaspontján. A feltétel: a képtelen önvédelem. (ezért civilizációs hármaspont)

Fennmaradó kérdés: 'Európa' fennmaradása feltétlenül szükséges-e?
Egyáltalán beszélhetünk-e kulturális különbözőségek és ellentétek ütközéséről, vagy az egész csak arról szól, hogy megvédjük a javainkat, miután kifosztottuk a fél világot.
[Akkor is, ha maguk a magyarok annyira balfaszok voltak, hogy következetesen mindig a bot rossz végét ragadták meg, de ez az egész nem 'magyar' kérdés mellékszál.]
@Orica Középföldi:

... de el kell ismerni, hogy hatékonyságra ösztönző dimenzió:)
Kedvenc törpe pöcsköszörűnk másolt/lopott, vagy nem is tudom, de ennyire tellett... 888.hu
Szerintem nem csak nekem áthallásos, amit ez a rosszarcú, gyűlölködő kis pöcs a tárlóügyi felelőssel összetákolt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Pont most röhögtem géefgé "vezércikkén" és a kommenteken:)
Fab igazán szentelhetne neki egy posztot.
Ja, igen... az a buzirózsaszín logojuk, az azért sok mindent megmagyaráz... :D
@Orica Középföldi:
Szerintem is kihagyhatatlan, csodálkoznék, ha ezt a magas labdát Fab kihagyná! :)
@Orica Középföldi:
Mondjuk ezt a nullát "vezércikknek" nevezni túlzás. Ennek a kis 43 kilós törpének a magamutogatása csak.
@Pantagruel: "Van, akivel nem lehet. A marxista-kommunistákkal nem lehet."

Nemeftárs pozsgaiimivel, exkictitkár fityiszes kicfiúkkal új szövetségi rendszerünk feje mégis együttműködik? Sőt ötletgazdának finkimestert is a nyakunkba ülteti? Újabban kő keményen nácítanak minket, némi orosz - jobbklikkes segedelemmel. :-(

Fősodratban olvastam valahol napjaink hazai történéseiről, hogy meg kéne szoknunk egy fogalmat.

Korlátozott szuverinitás.

Amit pedig a menekültek kapcsán írtál, csak azért nem reagálok rá, mert nem ide jönnek. Mióta nem biztonságos ország lettünk, azóta ide vissza sem toloncolhatók.

Persze mi, bennszülöttek azért még élhetünk itt meg még az Eu-ban. Bár ez utóbbi lehetőség egyre neccesebb, ahogy hosszabbodik az új vasfüggöny és ahogy romlik moszkoVitya és az Eu viszonya. :-(
@jaegtoer: ja, a leghatékonyabb... minden birodalom így maradt fent mind a mai napig...
@kekex: Nyugi, ettől még így van: siíta a siítával, szunitta a szunnitával, zsidó a zsidóval szolidáris. Az is igaz, hogy hajléktalan a hajléktalannal, és nem tudja sajnálni a milliárdost, aki elveszíti a jachtját. Ez is tény. Az elvtelen és a baloldali politikus abban hasonlítanak, hogy szóban mindenkivel szolidárisak, aki hajlandó rájuk szavazni. Amúgy, ha ettől jobban érzed magad, hogy mindenkit és mindent egyformán szépnek és jónak szeretsz látni, felőlem, de ettől még a muszlim szemében te soha nem leszek egyenlő egy muszlimmal, ahogy egy nő sem a férfival.

@DarthVader: Ahhoz képest, hogy a Varánusz szellemi köre mennyire ki tud akadni Tömjén Zsoltitól, és azoktól, akiket simán meg lehet venni vagy kenyérre lehet kenni a Fidesz politikai kereszténységével, vagyis úgy tűnik, hogy Európának még egy azaz egyetlen Tömjén Zsolti is sok (és ó, a Vatikán nem tagja az EU-nak), elképesztő bolondsággal tárnák szélesre Európai kapuit muszlim milliók előtt, akik nyilván hozzák magukkal a maguk Tömjén Zsótijait.

BARÁTAIM, ezen kéne elgondolkodnotok.

Lehet mondani, hogy hát ő a hangos zenét szereti, én meg a csöndet, éljünk békében egymás mellett, de nem fogunk, mert én a csöndet szeretem, és annak vagyok a híve, hogy ne zavarjuk a másikat, és ne szarjunk a másik lábtörlőjére.
@jaegtoer: "Fennmaradó kérdés: 'Európa' fennmaradása feltétlenül szükséges-e?"

Európa (és a világ) fennmaradásának azt hiszem a kulcsa pont nem a kereszténység. Hanem az a elfeledtetni akart régi Európa (Duna civilizáció, Körös-Starcevo kultúra, Alföldi Vonaldíszes Kerámia népe), ami egy békés együttműködő világ volt.

Azt hisszük, hogy a "civilizációk" harca, a fölé - alárendeltség, a harcos férfiak primátusa az természetes.

És ha valami spirituálisat is keresünk nem kell messzire menni. Életet kioltani (annak a pszichopata 1%-nak) könnyű. Életet adni?

www.szuloklapja.hu/hirek-erdekessegek/3327/ujszulott-babaja-sirasa-hozta-vissza-a-komabol-az-edesanyat.html

Marinénit a parlamentbe!

On.
@Pantagruel:

Kibaszottul nem érted. HA a muszlim büdös, mert muszlim, akkor Tömjén Zsóti is az az ő ájtatos szemforgató kereszténységével, Ha nem, akkor egyik sem. Ilyen kurva egyszerű, a többi fingreszelés.
@Sir Bates dö Hól:

Nincs kedved erről egy bővebbet írni? Érdekelne.
@Gábris szomszéd:

De, azt mondtad. Azzal, hogy ideidézted, mert a kép azt mondja. Nem kell az ótvar terelés. Mester vagy benne, kétségtelen, de átlátni rajtad, mint a tejüvegen :)

Viszont: ha még egyszer fake képet vagy linket idézel - ami 1 perc alatt kiguglizható - akkor kénytelen lennék tahótlanitani. (Számodra nem nagy veszteség, de nekem megnyugvást jelent. )
@rdos: nem bánom, ha nem reagálsz, azonban az, hogy "nem ide jönnek", erős túlzás. :) Európába jönnek. Ne jöjjenek! Én, mondjuk, személy szerint azt mondom: hadd döntse már el mindenki azt, hogy hol akar élni - de azt is hozzá teszem, hogy ha Rómában jársz, élj úgy, mint egy római.
@rdos:

"Európa (és a világ) fennmaradásának azt hiszem a kulcsa pont nem a kereszténység. Hanem az a elfeledtetni akart régi Európa (Duna civilizáció, Körös-Starcevo kultúra, Alföldi Vonaldíszes Kerámia népe), ami egy békés együttműködő világ volt. "

Röviden, hülyeség. Bővebben is az:) Mégis,hogy képzeled a visszatérést?
@DarthVader: Már megint nem bontod ki az igazság minden szeletét? A tejüveg tehát te vagy, hisz a zsidó témát te hoztad be a beszélgetésbe és nem én. Tahótlanítás? Na attól biztos, hogy két hétig nem tudok majd nyugodtan aludni. :)
@Pantagruel: Ez alap. Természetes hogy a befogadó ország kultúráját el kell fogadnom nekem, vendégnek.
@DarthVader: lehet, hogy tényleg egyáltalán nem értem, ámbár nekem anélkül is büdös a Tömjén Zsóti.
@Orica Középföldi: Nőpárt. Vagy anyák pártja. Ezt az egyébként nem jelentéktelen részletet rátok bízom. Egy szavazatot tőlem biztosan kaptok. Ha hisztek magatokban, ezzel meg is van a több mint ötven százalék. :-)
@Sir Bates dö Hól:

Éppenséggel, hogy idővel minden birodalom elbukott.
Az emberiség történetében az néhány évszázad, extrém esetekben évtized nem meghatározó. A vége mindig bukás.
Nézd, Egyiptomot, Perzsiát, Assurt, Görög-világot, Rómát... mind elbukott.
Az egy kivétel Kína, de az nem is másik fejezet, hanem külön könyv.

Nem temetem 'Európát', csak visszatekintek és emlékezek...
@Pantagruel: egy halk kérdés: hogy akar élni egy római?... mert én szekuralizáltan, nem pedig kötelező misével és nem csupán gyereknemzési célból összefeküdni az asszonnyal... akkor most én nem vagyok római?...
@rdos:

Ismerem a fixa ideáidat:)
Engedj meg egy nagyon egyszerű kérdést. Mo-on ma minden második házasság válással végződik. Miből gondolod, ha a legkisebb közösséget sem képesek működtetni, akkor nagyban menne?

Ha lehet ne válaszold, hogy a jól működő családanyák alapítsák meg:))

Viccet félretéve, láttam közelről nőszervezetet. Borzalmas.
@jaegtoer: a pikídt hangsúly nem ment át ezek szerint:-)... (kína is elbukott, nem is egyszer:-)... )
@Sir Bates dö Hól: szerintem, ha Rómában jársz, rá fogsz jönni, mindenesetre itt elbeszélgethetünk ezen, az ilyen kérdésekért másutt börtön és korbács jár:

hvg.hu/tudomany/20130731_liberalis_szaudi_weboldal
@rdos:

Az általad említett kulcs (hivatkozott kultúrák) nem nyitja a jelenlegi problémát.
Azóta a világ részben nagyobb lett, más szempontból összement.
Nagyjából ismerjük a világunkat, Fokföldtől az Északi-sarkkörön át a Tűzföldig és Vlagyivosztoktól-New Yorkon át Tokióig, s ezek a távolságok ma már nem jelentenek se akadályt, se falat.
Az akkori népesség volumene sem vethető össze a jelenlegivel.
Elmondható: Minden más, recept nincs, menet közben fő a katyvasz.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: G. Fodornak a februári botrány után nem sokan jósoltak nagy jövőt, de végül csak nem kapta meg a selyemzsinórt. Vagy éppen lehet, hogy pont ez az. :)

alfahir.hu/elindult_a_888hu
@Sir Bates dö Hól:

"_a pikírt hangsúly nem ment át ezek szerint:-)_"

Írogat itt nekem pikket, amikor saját seggemig bele vagyok merülve a bölcsseggségembe ráadásul rációban párolt empátiát reggeliztem, akkor jön nekem azzal, hogy ezek szerint. Hát tudjaaaa?! ha nem akkor Has.

Dáma!
@Orica Középföldi: Nőszervezet közelről férfiuralom alatt nem is lehet más mint borzalmas.

"ha a legkisebb közösséget sem képesek működtetni, akkor nagyban menne"

Jelentem évszázadokig, majd ezer évig működött. Messze a legszebb kerámiákat ez a korai kultúra csinálta.

Utána, ahogy megjelentek a fegyverek és a harcos réteg, valahogy elcsúnyultak a kerámiák. És még sok minden más is csúnyább lett. :-(
@rdos:

Minden, ami működik máshol, nem működik itthon. Kivéve a széthúzást, az irigységet, és a gyűlölködést. Mindenki példát vehetne rólunk.:)
Norvégia egy van. Nem lesz kettő.
"Szabad vagyok - mondta a majom a rácsnak.
Én nem - mondta a rács - engem majmok köré zártak!"

www.youtube.com/watch?v=TrLfHOR0TgM
@jaegtoer: "Az akkori népesség volumene sem vethető össze a jelenlegivel."

A Kárpát-medencében e korai kultúrában akkora volt a becsült lakos szám mint a mai (1970. évi) vidéki népesség.

Na, de nem Offolok tovább, Fabius még a végén kivág a mániáim miatt. :-)
@jaegtoer: "vagy az egész csak arról szól, hogy megvédjük a javainkat, miután kifosztottuk a fél világot"

Számomra arról szól, hogy meg tudjak nézni egy francia emlékművet, vagy meg tudjak enni egy bagettet anélkül, hogy egy balhézó füstös hadonászna az orrom előtt késsel, hogy Je vais tuer votre famille... Persze nézhetem történeti léptékben is: az iszlám nem egyszerű hiedelemvilág, hanem politikai program, erőszakos térítés, szólás-, vélemény-, művészi szabadság, nemek jog előtti egyenlősége nuku, most akkor kezdjük az egészet előröl?
@Pantagruel:

Ahogy látom, te nem a kereszténységet véded az iszlámtól, hanem a szekularizációt a hittől. Csak nem tudsz róla.
@jaegtoer: 'Európa' fennmaradása feltétlenül szükséges-e?

Gondolom, az egyik válasz az az, hogy ugyan már! Nem baj, ha Kentucky Fried Chickenes papírvödrökké alakítjuk Borneo esőerdejeit, vagy ha Tömjén Zsóti kilövi az összes védett madarat, mert ha holnap nem jön egy meteor, ami a baktériumokig elpusztítja az életet, akkor pár milliárd év múlva vörös óriássá vált napunk úgyis elpusztítja a Földet. Az Univerzum kegyetlen, érzéketlen, közömbös hely - min ennek a Világegyetemnek a gyermei vagyunk, miért lennénk mások?! Tök felesleegs aggódni a szaros bálnákért vagy az EU-ért, ezek élőholtak.

A másik válasz meg az, hogy figyi, én örömömet lelem a növekedésben és a gyarapodásban, szeretem a nyugodt, kiegyensúlyozott, békés, harmonikus családi életet, és figyeld a déli harangszót: ez arra emlékeztet, hogy egyszer megállítottuk a vallásod terjedését, ez a hazám. Ha lerajzolod Mohamedet és koccintasz pálinkával a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvúra, lehet, hogy jó fejnek tartalak, máskülönben viszont gyanakodva méregetlek.
@vakapad: miből következtettél az előbbire? :)
kepek.444.hu/2015/09/17/menekult-gyerekek/

Azért ezt tán érti, akinek gyereke van. Vagy nem...
Annak tükrében, hogy mennyien és miért lépnek meg EBBŐL az országból, a gyerekeket emlegetve is, sok minden érthető.
Érthető, de valahol van egy határ, egy szint, ameddig, nem tovább. Mert utána már csak vesztesek lesznek, az meg ugye...
@rdos:

A mai számokból nehéz az akkori népesség nagyságára visszakövetkeztetni, persze nem vagyok hülye, hogy vitába szálljak az akkori kor tudományos felkészültséggel bíró szakembereivel

Mindazonáltal felteszem, hogy nem birodalomként funkcionált.
Mindazonáltal függetlenül attól, hogy milyen virágzó kultúra volt, felszívódott a történelem évezredeinek ködébe és a múzeumokba.
Ma itt nem sok minden alapozódik arra a feltételezett virágkorra, amint azt a jól érzékelhető jelek mutatják.
Tehát végső soron az is elbukott. Cserébe viszont itt vagyunk mi, a kései nem tudják kik.
@Pantagruel:

Az álláspontod már az elsőből lejött:)
Én is írtam valahol, hogy a magam részéről megfelelő ébresztő a harangszó, és nem szeretném a müezzinek imára szólító kiáltozását hallani se helyette, se mellette.
.
''''A magyar honfoglalás közvetlen előzményeként tartjuk számon azt a népmozgást, amely a IX. század végén a közép-ázsiai és nyugat-szibériai steppékről indult el, s melynek során a besenyők elhagyták előző hazájukat, átkeltek a Volgán és a Donon, és rátörtek az etelközi magyarok őrizetlenül hagyott szállásaira, miközben a magyar fejedelem két tümenből álló - mintegy 20 000 fős - hadserege a bolgárokkal harcolt. A váratlan támadás menekülésre késztette a magyar törzseket, a besenyők pedig megkaparintották hátrahagyott állatállományukat, majd az Al-Dunáig és a Kárpátokig birtokukba vették a Fekete-tengertől északra elterülő füves pusztaságot.''''

És mégis, mi történt ezek után?

A magyarok történelmében ''''több alkalom adódott menekülő besenyők Magyarországra kerülésére, akár a bizánciak, akár az oroszok által szétvert besenyő csapatok közül. 1059-ben az úzok elől nyugat felé vonuló besenyők tömegestől költöztek a Bizánci Birodalom dunai határtartományába, egyes töredékeik ebben az időben kérhettek bebocsátást I. András magyar királytól, akivel előzőleg szövetségben voltak. „Halvan férfi a besenyők közül... minden felszerelésével, nevezetesen rengeteg arannyal-ezüsttel és az ékességek sokféle fajtájával megrakott szekere¬ken elhagyva a bolgárok vidékét, Pannónia határai felé közeledett. " Miután beléptek Magyarországra, a királyi fegyveresek egy csapata kifosztotta őket. A király a vendégnépek jogait megsértő bűnösöket felakasztatta. A Szent István Kislegendájában megörökített esemény valójában nem István király, hanem valószínűleg I. András korában történt.
@Orica Középföldi: visszatérek rá, de szarkazmus volt... így is érdekel?...
@jaegtoer: Elbukott, mert békés és nem birodalmi volt. A legutolsó magas kultúrát a minoszit 3500 éve pusztította el a Szantorin vulkán. Meg a harcos görögök. Egyébként a minosziaknak is volt hadseregük, illetve tengeri haderejük, másképpen nem is létezhettek volna abban a harcias környezetben, de vélelmezhető hogy Krétán nem (h)arcoskodtak hanem csak a tengeren. Nem is volt jó "sajtójuk" a görögöknél, holott sok mindent tőlük vettek át.

A még megmaradt kelták is a kereszténység előtti hitüket keresik, holott az már harcos világ volt (Asterix és Obelix), de ők még tisztelték a nőket. Ezt hódítójuktól Julius Cézártól tudjuk, aki ezen (a nők tiszteletén) igen nagyon megütközött.

A mi ősi pogány hitünkről - társadalmi berendezkedésünkről jóformán semmit sem tudunk, de hogy Máriának ajánlotta István az országát a "szeretet" vallásának erőszakos köznépi terjesztésekor sanszos hogy a köznép addig matriarchátusban élt.
@Pantagruel: akkor most a Föld lapos vagy gömbölyű?...
@Gábris szomszéd:

Má' megint terelsz.
Ki a büdös lófasztba' jön ide a zsiódóság? Arról volt szó, hogy egy hamis képet linkeltél. Pont. Semmi zsidó, semmi arab, semmi Gyurcsány, semmi más.
(Ne gyere azzal, hogy a kép nem hamis, a felirattal együtt igen, még mielőtt elkezdenéd.)
@Pantagruel:

Nem nehéz rájönni. Ahogy abból, hogy valaki magyar, még nem következik biztosan, hogy keresztény, ugyanúgy abból, hogy valaki szír, még nem következik biztosan, hogy muszlim. Ha tehát valaki a menekültek ellen agitál (mondván, hogy velük nem lehet együtt élni), akkor ne a mohamedán vallást támadja, hanem a menekülteket (pl. hogy sötét a bőrük, azaz füstösek - nopersze, lehet, hogy tudat alatt pontosan erről van szó).

Érthető?
@rdos:
.
Balsors akit régen tép, Mária országa
magunkra hagyott Isten, lettünk koldusok hazája
hiénák gyomrát tömték bűnös nagyhatalmak
Szentföldet osztogattak, csontig faragtak

Igazság helyett szégyen
lélekölő lassú méreg
kárhozat és pokol
Édenkert helyett nyomor

Itt meg is hallgathatod:

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/55828/bloody-roots/maria-orszaga-koldusok-hazaja-zeneszoveg.html
.
@Sir Bates dö Hól:

Értettem:) Ám a szarkazmus mindig egy elegánsan álcázott kritika. Na, az érdekel.
@dr. jenőke (jenőke):

Namostan, a szöveg elolvasásakor emocionális húrok pendülnek, nyenyeresírás tolul fel a szívben, és setén mélabú lepi el az Inn-Maros közét. Má megin mások barmoltak ki velünk.

Apám mondotta volt: fiam, ha mindenki erősebb nálad, akkor ne verekedj annyit.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ühüm, eddig Magyarországra 6988 migráns gyerek érkezett egyedül.
Ezeket a gyermekekeket felhasználják a migránsok az Európába való belépés garanciájának, élő pajzsként, s utána otthagyják őket, mert koloncok.
@Sir Bates dö Hól: öööö... szferoid közeli geoid?
@Imola Helyesi:

Ja. Magam is lépten-nyomon ilyen otthagyott, kóborló gyerekekbe ütközöm. De ne tessen idegesíteni magát, föl kell rúgni őket, oszt annyi. Csak erősebb kegyed, mint a purdé, nemigaz?
@vakapad: Abból, hogy valaki szírnek mondja magát, még nem következik, hogy szír. Abból, hogy valaki szír, még nem következik, hogy menekült. Ahogy abból sem, hogy menekülteknek nevezed őket. Ezek jönnek-mennek, tehát jöttmentek.

Amúgy leginkább helyénvaló honfoglalónak tekinteni s nevezni őket, mert ez a céljuk. Új hazát keresnek, és nem áll szándékukban asszimilálódni (de még ha állna is: a tapasztalt az, hogy nem fog nekik sikerülni), míg új hazát foglalni igen, tömegesen; és mivel egész népek mozognak, ezt úgy hívjuk, hogy népvándorlás.

Azaz: menekültek ellen biztosan nem agitálok.

Amit mondtam velük kapcsolatban, hogy azt tekintem embernek, és azzal bánok emberségesen, aki a saját normáim szerint így viselkedik, és azt állítottam, hogy ezek a jöttmentek erre többségében nem képesek: alkalmatlanok rá.

(Csak zárójelben: ebből nem következik számomra, hogy akkor fel kell buktatni, aki gyerekkel szalad. Azonban: a görögök megteszik a csempészhajóval, hogy leszerelik a motort, az ausztrálok kivontatnak a nyílt tengerre, a mexikói határon tűzparancs, Izraelben választhatsz Afrika vagy a sugárszennyezett Negev sivatagba telepített börtön között, hogy csak pár példát említsek, olyan országokról nem is beszélve mint Szaúd-Arábia.)

Ha pedig így van, akkor talán meséljék az élettörténetüket a médiakurváknak vagy a pszichiáterüknek vagy a mindenható képzelt barátjuknak - a kerítés túloldalán, Európán kívül.

Természetesen lehet ijedezni, hogy dehumanizálni náci dolog, de szerintem a nácizás is dehumanizáló.
@Gábris szomszéd:

"
A kifelé hordott, feltűnően mutogatott és bizonyítgatott vallásosság mindig mély és
gyáva kapzsiságot és nemi éhséget leplez."
@Pantagruel: végre egy őszinte, tisztességes megszólaló migráns kérdésben.

nem szorulsz rá, de nagyon egyetértek a gondolataiddal.
Francba a sok pc hazudozassal.

Engem csak ugy akartak elvinni Mekkába a Kabahoz, ha atterek muzulmán hitre, pedig keresztény sem vagyok.

nem keresztényként olyan femplomba megyek amugy, amilyenbe akarok.
de ez nem egyházakról szól, hanem kultúrákról, ezt nem értik meg sokan, s kapásból jön a vadaszoszsoltizas, pedig ennek annyi köze van a történethez, hogy o is egy majom. Az állatkerti cerkof is az, csak kevesebb kárt csinál
@dr. jenőke (jenőke): " Miután beléptek Magyarországra, a királyi fegyveresek egy csapata kifosztotta őket. A király a vendégnépek jogait megsértő bűnösöket felakasztatta."

Modern interpretációja: miután embercsempészek ( köztük magyarok is ) kifosztották őket, átbújtak/másztak a drót alatt/között/felett, ahol a vendégjog nemzetközi egyezményét leszarva, a "király" mint bűnösöket kiutasíttatta. Hogy hová, az talán sosem fog kiderülni ( Szerbia nem fogadja vissza, horvátokkal nem beszélünk, asse tunni honnan jöttek stb. ).
@Pantagruel:

A kulcsmondat:

"Amit mondtam velük kapcsolatban, hogy azt tekintem embernek, és azzal bánok emberségesen, aki a saját normáim szerint így viselkedik, és azt állítottam, hogy ezek a jöttmentek erre többségében nem képesek: alkalmatlanok rá."

Nincs is szükség semmilyen reakcióra.
@Pantagruel: "Persze nézhetem történeti léptékben is: az iszlám nem egyszerű hiedelemvilág, hanem politikai program, erőszakos térítés, szólás-, vélemény-, művészi szabadság, nemek jog előtti egyenlősége nuku, most akkor kezdjük az egészet előröl?"

behelyettesítve az iszlámot a kereszténységgel, a mondandó igazságtartalma változik-e valamit?...
mi az, hogy füstös képű?... szimilár a hitetlen gyaurral?... én meg pesten vagy párizsban szeretnék meginni egy kávét, anélkül, hogy 3 helyi őslakos elém állna, hogy Te nem vagy magyar! vagy Mit keresel itt , büdös bevándorló!...
@habakuk000: mekka egy szent hely, jóhogy nem vittek el (nem vagy te egy picit iszlamofób?)...
süti beállítások módosítása