Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.03. 09:06 Fabius

Lázár: hazudtam, oszt?!

Migránshelyzettől sújtott Drága Nemzetem!

A nemzetközi helyzet napról napra csak fokozódik. Mi heroikus küzdelmet folytatunk ebben a válsághelyzetben, annyira heroikusat, hogy még egy válságstábot sem bírtunk kinevezni az időhiányban amiben szenvedünk. Nem tudja a jobb kéz mit csinál a bal, amíg a fej legyezve hűti magát a kora őszi kánikulában, hogy érezze a Magyar Idők új szelét. Ám ami tehetetlen káosznak látszik az csak megfontolt haladás, ne tévesszen meg a látszat senkit. Éppen csak ebben a megfontolásban nem marad idő semmi másra, ezt a vak is láthatja.

Könnyen belátható, így tényleg nem marad az embernek ideje kiadni az iratokat, mire kötelezte a bíróság az elvesztett Századvég perben.

Pedig eskü, hogy ki akartam adni, detélleg, nem csak amit kiperelt tőlünk a sajtómunkásasszony, hanem 2006-ig visszamenőleg minden tanulmányt, a gyurcsánybajnai féléket is. Komolyan akartam - és akarom most is - nem csak gondoltam rá, mondtam is a számmal így ni:

 

De basszus 30 ezer oldal! Én meg éppen két Uniófika közt azzal vagyok elfoglalva, milyen faszagányos beszédet mondjak Kötcsén, amitől majd nem ültetik nyakamra a rogántonyót. Vagyis fontosabb feladataim vannak most, mint elszámolni 4 milliárd forint közpénzzel csak úgy. Nem vagyok egy ígéretszegő seggszájú - legalábbis nem tartom magam annak - ám most majd rendre meg fognak vádolni ezzel engem, a körülmények áldozatát.

lazar_szazadveg.jpg

Attól pedig szomorú leszek! És ha én szomorú vagyok, akkor Magyarországon valahol, valakik felszámolnak egy szerkesztőséget!!!!

Na csókpuszi!

416 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr797757284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vakapádnak válaszoltam, de eltűnt, így röviden:
orbán egy korlátolt barom; népvándorlás?: fogalmunk sincs arról, hogy mennyien akarnak véglegesen az eu-ban maradni, így népvándorlásról beszélni minimum enyhe paranoia; az eu 500m populációja 50-100m bevándorlót képes integrálni 15-25 éves intervallumban, minden kulturál8s megsemmisülés nélkül; lezárhatjuk az eu-t, de azzal a globalizáció gazdasági kihatásait is eldobjuk, melynek jrlenlegi jólétünk köszönhetjük.
@DarthVader: Vannak a Közel-Keleten is keresztények.
@Rodeo36: Csiribá', szemed, mint a sasé, krumplihéja létedre...
(faszomé' nem fogadod örökbe a fostalicskát, oszt' akkó' babusgathatnád kedvedre... figyelmet akarsz?... ne igyál gyógyszerre, tolj egy keserűvízkúrát és írjál érthetően... ha rajongást akarsz, akkó' meg csing csinggel kell beérned, a lápi-magyar csak használ...)

(ja: a tiedbe:-)...)
@Gábris szomszéd: "Stabilabb, világosabb szabályokra lenne szükség – jelentette ki a bíboros.

Pillanatnyilag az egyházak nem jogosultak arra, hogy befogadjanak menekülteket. Ez tilos: ha így tennének, akkor embercsempészek lennének. Erdő Péter elmondása szerint az egyház tárgyalásokat folytat a kormánnyal, több ingatlan is szóba jöhet a menekültek elhelyezésére. A bíboros reméli, hogy a tárgyalások eredményeként még a hideg beállta előtt sikerül megoldást találni."

Bsza+, voltak olyan keresztények, akik oroszlánok elé vettették magukat! Erdő, ha tökös keresztény lenne, csakazértis beengedne egy teljes afgán vagy szír családot a rezidenciájára, hadd pukkadjon az Orbán! Mi baja lenne? Kapna valami pénzbírságot, azt meg büszkén mutogathatná.
@Gábris szomszéd:

a @sírbatesznek ne szóljál, ő még nem tuggya

www.youtube.com/watch?v=VvaYMl8yZv4

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkk

az égi lovas
@Gábris szomszéd: "A bíboros elöljáróban elmondta, hogy a táborokban, befogadó állomásokon az állami szervek biztosítják az elfogadható ellátást a menekültek számára."

Túlzsúfolt, eltérített vonatok, táborok, hm, mire is emlékeztet ez engem?

Az Erdő-félék a marhavagonokat is ilyen nyugodtan nézték, hogy "hát csak dolgozni mennek" ...
@Rodeo36: A költségek, melyek a hatalom fittogtatására pazarétoltatnak, e hatalom alapjait ássák alá. De a legrosszabb, legszemtelenebb kormány, ha azon kívül csapás nem éri, sokáig nem tartathatja fel magát!”Eötvös József Eszmék, gondolatok 1876. sorszámú gondolat.

"Már az is nagyon veszélyes, ha a kormányzat néha, mint Platón engedélyezte, hazudik. De mindinkább bizonyossá válik, nincs nagyobb veszély, mintha a kormányzat semmi egyebet nem tud, és nem tesz, csak hazudik, vagyis ha az egész államkormányzat a hazudozáson nyugszik." Hamvas Béla
@parti_giano: "ugye látod még?"

Néha nem kell látni, elég érezni, hogy pohár alakú. A száját meg a nem látó is eltalálja.
Amikor az ember segget csinál a szájából, ( nem csak Lázár tud hazudni (de nagyon, sőt reggel, délben, meg amikor ráér(nek):

""Senki sem akar ezek közül az emberek közül Magyarországon, vagy például Szlovákiában vagy Észtországban élni. Mindannyian Németországba akarnak menni" - fogalmazott, ezzel egyértelművé téve azt is, fölöslegesen költött egymilliárd forintot a magyar kormány a menekültellenes plakát- és sajtókampányra."

nepszava.hu/cikk/1068661-orban-ertunk-huz-vasfuggonyt/
"A parlagfűbotrány hatására visszacsoportosított százmilliókat az agrárminisztérium kis, civil egyesületeknek osztotta szét különféle gépekre. A hvg.hu utánajárt, kiknél landolt az 546 millió forint közpénz. Jelentős részük eddig egyáltalán nem is foglalkozott parlagű-mentesítéssel."

??????????????????????

nepszava.hu/cikk/1068646-az-orult-fiuk-is-kaptak-parlagfupenzt/

Kurva sok takargatni való van. Húzzuk rá a menekülteket! :D
Nézzük csak: összes szomszédos államnak betettünk, országhatárt tovább fogjuk kerítéssel lezárni immár a horvátok fele, megszűnik a vasúti kapcsolat a Nyugattal, egy háborút folytató nagyhatalom pincsikutyája vagyunk, szetencsétlen embereket vagonírozunk: nekem ez azt mutatja, hogy a mi kis diktátorunknak, aki ujnácikkal versenyez, mert népszerűségvesztésben van, Sz az érdeke, hogy a konfliktust a végsőkig eszkalálja, azaz hadiállapot, majd háború(s helyzet) legyen. Mindezt persze mi érettünk.
@Rodeo36:

"blog társ"......
baszod te voltál aki mindig úgy köszönt be,
"gábris, meny te a kurva anyádba" by rode36..
számon kérsz egy "fostalicska" megszólítást? tényleg igaza van sirnek!

mindenki ti miattatok tölti be újra, és újra az oldalt..
igen, én azért hátha feltűnik egy két régi kommentelő!
akit tényleg érdemes olvasni!
@Rodeo36: A miértet ugyan nem kérdezted, és nem én neveztem el, nem is használom a kifejezést, de véleményed szerint mit talicskáz ide folyamatosan?
@Gábris szomszéd: Aki a kultúra egyetlen reménysége Vona szerint?
Ugye ismerős az az elmélet, hogy a radikális iszlamisták azért tudták átvenni a kezdeményezést, mert a nagyhatalmak nem támogatták az Asszad ellen felkelteket?
Nos ki akadályozta meg ezt: kedvenc Oroszországod.
@Kuviklacz:
ez olyan kuvikosra sikeredett??? nemdebár?
a zasszád ellen felkeltek is meg az isis is usa zsoldban van...
az oroszok most a perzsákkal karöltve mind a kettőt szétbombázzák és szétlövik

csiki csuki

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):
én ugyan sohasem hívtam így, egyetlen példát sem tucc hozni a teljes gyík történelemből

azaz aljas hazugság amit írsz

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Kuviklacz:
olyan véleményeket -a sajátját is beleértve-
amelyek nem egyeznek a te begyepesedett és hazug kézelgéseiddel, ezért te minősíted, ahelyett, hogy képes lennél megcáfolni, ami egy normális vita lényege, de veletek vitázni sokkal nehezebb, mint lóval énekelni kandúrban

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Eszter jött:

"_Az oroszok Asszad mellett harcolnak. Fotó készült a tankjaikról.
Gondolom, van náluk vodka._"

Legalább valaki megmozdult.
Az itteni menekültügy 'ott' dől el.
A 'gondolom van náluk vodka' kiszólás egy kissé rosszízűre sikeredett.

Nem hallom, hogy az ENSZ megmozdult volna.
Nem hallom, hogy a NATO megmozdult volna, azonkívül, hegy lebombázták az egyetlen ütőképes kurd haderőt, akik a siker esélyével vették fel a harcot a vallási fanatikusokkal.
Mára kiderült, hogy eszközzel nem lehet megfékezni -vagy inkább nem akarják- féken tartani a vallási fanatikusokat. Azokat a vallási fanatikusokat akiknek az erőforrásaik kiapadhatatlanok, mert úgy tűnik a logisztikájuk működik és ennek a logisztikának a működtetéséhez van elégséges anyagi erőforrásuk.
Tehát ki kell deríteni, honnan van az utánpótlás, miért, miből és kik, vagy milyen üzleti és politikai érdekkörök pénzelik?

Azt kell mondanom, a helyzet tisztázása érdekében és normalizálása érdekében -úgy tűnik- eddig az oroszok tették a legtöbbet, ha tényleg beálltak derékig Aszad -tehát a kormányzat- mellett, és nem kurdokat meg a lakosságot lövik halomra.

Mert azok a felkelők, akik suttyomban taktikai szempontból kihasználják a terroristák keltette hatalmi vákumot, éppen úgy ellenségei a törvényes, akár a demokratikus rendnek, mint a közönséges kultúra- és tömeggyilkosok. Gondolom ők is elégedetten csettintenek az újabb és újabb kurd áldozatok száma hallatán, miközben a kurdok fenyegetve vannak a baráti segítségnyújtóktól (NATO) Törökország segedelmével kezdve Irakon át, akinek csak fegyver van a kezében, akármilyen oldalon lő is Szíriában.
@Kuviklacz:
megmagyaráznád -csak nekem és titokban itt a gyíkon, csak 9171-en vagyunk jelen- hogy miért jó nektek fidex kft-nek a karaktergyilkosság???

hiáába karaktergyilkolászod az ellenvéleményt ha a véleményt nem vagy képes cáfolni

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk

selejtes vitázó vagy te is de nem kell félned nem vagy egyedűl: punkfrog, dzsibilipartidzsánóóóóóó, sírbateszhól is veletek van, egy térdigéárő passzátszelet fújdogáltok ami a ti saját seggetekből áramló finggal azonos értékű

brühüyyy

sőt:

kkkkkkkkkkkkkkkkk
Amúgy a poszthoz szólva, nemhogy Ö. N. nem lennék, de se V.T. sem endi, sem N.P. sem egyéb ilyen népség.

Mondjuk nem gondoltam, hogy ez az Endivajna és párja, az Endipina ekkora mocsok és a gerinchúrosok rendjébe tartozók is beelőzték őket s ők pedig megmaradtak az előgerinchúrosok klubjában, mint zsákállat (Urochordata, Prochordata vagy Tunicata), csak azért tnyleg bassza meg aki illetékes! - államilag állatira túl lettek méretezve - zsákügyben.

Ördög Nórát meg ne féltse senki. Rubint, Nánási ... alakul ez.
Sok-sok boldogságot nekik. Mindenkinek. Ez egy nagy család, csak időnként változik a szobabeosztás.
@Eszter jött:
és ez miért baj? te agymentes hülye???

mi bajod van Asszád-dal? ő a törvényes elnök (a szíriai törvények szerint törvényes, azaz mindenki más nyasgem)

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk

talán ha nem szólalsz meg...de neked mindenbe bele kell pofáznod ha értesz hozzá ha nem

(ja...és a régi sirámod: a kurva anyád az nem az anyádra vonatkozik a magyar káromkodási akadémiai székfoglalók szerint hanem arra, akinek a beszólás címezve lett, azaz magyarból is mekkkbukktál a szlovákot is ílyen szinten krákogod???)

kááááááár és kiesett a sajt a csőrödből

kkkkkkkkkkkkkkkk
@parti_giano:

A fiatalok lázadása örök, az iránya divatdiktálta. Hol ez, hol az.

Amúgy némely igazmagyar fiatalok - bár amilyen káosz van, lehet hogy szír/afgán menekültek adták ki magukat fociultráknak - szétverték a belváros egy részét. És - többek között - ezek az igazmagyar fiatalok akarják nekem megmondani, hogy ki az igazmagyar. (Ezek szokták pl üvölteni teli torokból, hogy "akimagyarvelünktart". )
@Rodeo36: és még te kérdeztél rá a fostalicskára, trotyi?
@parti_giano:
nem is adtál rá választ, csak mondod, pöcsi...lankattka

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

parti csóka meg a parti dzsánó és a parti fecske...mag a partiba' ...tt

patakparti...iszaposch
@DarthVader: húzós lesz, ha a rendőrök hagyják, hogy a román drukkerek a keletiben szálljanak le.
látod, már a meccs előtt egy nappal képes volt összecsődülni a csürhe.
@parti_giano:
Majd itt is bonyolult lesz, csak engedjék ide őket számolatlanul.
Illetve már most is bonyolult, de még a brüsszeli eurokratáknak is, kell is shengen, meg nem is, beengednék őket, meg nem is, regisztráljuk őket, meg nem is, menekült mindenki meg nem is.
Nevetséges káosz nyilatkozatháborúval intéznék el az ügyet.
@Rodeo36:

"___@Kuviklacz:
megmagyaráznád -csak nekem és titokban itt a gyíkon, csak 9171-en vagyunk jelen- hogy miért jó nektek fidex kft-nek a karaktergyilkosság???
hiáába karaktergyilkolászod az ellenvéleményt ha a véleményt nem vagy képes cáfolni___"

G, a fostalicska, a fostalicska, mint karakter, Te, Rodeo, mint fostalicska-karaktervédelmező sajátos hármas egységet alkot.

"___selejtes vitázó vagy te is de nem kell félned nem vagy egyedűl: punkfrog, dzsibilipartidzsánóóóóóó, sírbateszhól is veletek van, egy térdigéárő passzátszelet fújdogáltok ami a ti saját seggetekből áramló finggal azonos értékű___"

Körülbelül ez a szinted, eddig érnek fel a saját gondolataid és a saját mondanivalód, a saját kényeztetett seggedig, amit aztán szertefingasz a nagyvilágba.

Ússzál, vazze, mert különben beledöglesz a saját fröcsögésedbe vén komcsi, lepattant sikkasztó... negyvenkettedik senki. Közben mondogasd: 42, 42, 42, 42...
@Rodeo36: egy zseninek magyarázzak, mikor mindent tud? feltartom néked a jobb kezem középső ujját.
@Imola Helyesi: a káosz kialakításában orbán nyakig benne van. de neked is egyszerűbb csak másra mutogatni, libus.
@jaegtoer:
válaszoljon neked a hóhér...42.17

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk

((3*7)*2)+1.17
kakikakakakakaka
Hehehe,a nagyon csúf kommenteket törlik? Már tegnap is észrevettem. Inkább azt törlik, nehogy baloldaliakat is törölni kelljen?
Első lépés a kettős mérce ellen.
Hoztam reggelire himnuszt "éneklő igaz nagy magyarokat."Ezek is fostalicskák.
www.youtube.com/watch?v=d-dw__4_su4&feature=youtu.be&t=14s Szégyen.
@parti_giano:
pöcsike...felizgultál? és felállt?

minő csodák a Nap alatt

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkk

és azonnal be is kell konferálnod?

ritkaságszámba megy???
@Rodeo36:

"____@parti_giano:
nem is adtál rá választ, csak mondod, pöcsi...lankattka
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkk
parti csóka meg a parti dzsánó és a parti fecske...mag a partiba' ...tt
patakparti...iszaposch___"

Rodi, már ennyire nem adsz magadra? Ilyeneket csak agyalágyultak írnak zárt osztályról szabadulva.
Azér' megértelek, hogy hajhászod a népszerűséget, na de így....?.... _hát teljesen hülye vagy? amikor megmondtam, hogy negyvenkettő.

Ja... majd elfelejtettem. Jó estét.
@parti_giano:
Engedjük át őket számolatlanul, papir nélkül?
Én nem bánnám, csakhogy akkor kiválogatnák őket No-ban, és a nemtetszőket visszaküldenék. A mutti erre játszik.Erre kell nekik a kvótarendszer is.
Ezért nyilatkozik összevissza.
Másrészt meg akkor Ausztria felől lenne shengen előbb-utóbb, és bennünket rekesztenének ki.
És van egy olyan érzésem, a görögökkel megegyeztek némi privatizáció érdekében, azért engedik át őket a görögök.
És a szír háború támogatói meg csendben kárörömmel szemlélődnek. Kinek kell vajon az a terület?
Bundesmutti egy tipikus globális nacionalista héja.
@Imola Helyesi:

Ne tessen tettetni a hülyét. Igaz, magának jól áll, és már megszoktuk.
Ettől függetlenül adhatna magára, ha szükséges, vegyen föl tűsarkút, hogy 'fennkölt' gondolatai is születhessenek.
@Sir Bates dö Hól:

Orbánnak abban nagyon igaza van, hogy mindenfajta bátorítás veszélyes (és szerintem Angela a mostani szírezése miatt menjen a francba, mert ezt elhülyülte), ráadásul Orbán vissza is lőhetett, mert ugyanezen Angela mondta neki, hogy tessék betartani az EU megállapodásokat (regisztráció). És a betartás azt jelenti, hogy ha erőszakkal, akkor azzal, kamerák ide, világbotrány oda (mint ezt írtam már).

A többivel egyetértek (mint ezt többször írtam már).
@Imola Helyesi:

"_Hehehe,a nagyon csúf kommenteket törlik? Már tegnap is észrevettem. Inkább azt törlik, nehogy baloldaliakat is törölni kelljen?
Első lépés a kettős mérce ellen._"

Drága I, maga itt megjelenhet. Mi lehet ennél nagyobb csúfság? Most őszintén?! [Roddeo nem számít, a gyógyszere és a lelkiismerete miatt olyan hülye, amilyen hülye.]
@jaegtoer:
itt most nincs este...
1436 van 2015/09/04-én

egyébként nyasgem
és 42,17

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk

gááááááár gyula
@jaegtoer:
nem is szedek semmilyen gyógyszert...jobb ha tőlem tudod

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@jaegtoer:

Ez az a pillanat, amikor Imolával egyetértek (8:25:57).

Sose hittem volna.
@Imola Helyesi: nem, nem... bizony ha olvasnál és értenél is németül, akkor sok-sok minden világosabbá válhatna. de azért abban van némi igazad, hogy "válogatnak", mert rengetegen vannak akik szírnek vallják magukat, de nem azok, usw.
továbbá, nagykoalícióban kormányoz Merkel.
na még egy-két apróság, nem csak a Mo. felől érkezőkkel kell foglalkozniuk a németeknek, hanem az északi kikötő városokba érkezőkkel is.
illetve van már olyan muszlim vallású csoport, amely hosszú évtizedek óta itt él. vannak tapasztalatok....
@Rodeo36:

Ne aggódj a napszak miatt. Neked úgy is mindegy, mert éjjel-nappal gyötör a lelkiismereted. Mindazonáltal a 42,17 is jó, de a 42 jobb, gyuszi.
@jaegtoer:
honnan veszed a gyötrő lelkiismeretemet???

az én saját tudomásom szerint nekem ilyen gyötrőm sincs

téged gyötör a kéccség meg háromság a néccségről nem is teszek említést

arra ébrettél, hogy 42-en vagytok??? nagy hatalmas eredmény

kkkkkkkkkkkkkk

és persze ünnepi: brühüyyy
@Kuviklacz: Az iszlamisták azért tudták átvenni a kezdeményezést mert az USA létrehozta, pénzelte és fegyverezte őket Asszad ellen. Ugyanez történt Líbiában, stb. A következmény pedig mi lett?

Ezerszer több, könny, szenvedés, halál, menekült cunami, mint bármelyik rohattszemét diktátor idejében. Kadhafi, Szaddam, Asszad ugyebár.
Persze most mindjárt befut taga és elkezd vegyializni, akinek ugye több ezer kurd civil és iraki halála szárad a lelkén, ne de mit mondjanak akkor az amcsi elnökök, akiknek kezéhez
százezerek és milliók vére tapad, csak a berlini fal leomlása óta. Persze tudom én, hogy sokkal kényelmesebb diktátorozni, mert azolyan cuki meg trendi, csak sajna ez a halottakat már nem támasztja fel.
@vakapad:

A menekült regisztrációt, ha normálisan megszervezik azon a módon, amit a mai kor technikai színvonala lehetővé tesz, akkor egy menekült regisztrációja fényképestől, ujjlenyomatostól (amennyiben nincs okmánya) 16 perc alatt az Unió valamennyi állama számára hozzáférhetően megoldható.
Csak az a baj, hogy az erre fordítandó pénzből nem lehet lopni, ha mégis, hamar kiderül.
@jaegtoer:
Némely kommenteddel egyetértek, pl. ezzel, 7.44.59-es., de amikor egyesek nemzésének körülményeivel vagy elfoglalva, az nagyon csúf. Két jaegtor van? Egy objektív meg egy elfuserált biológus -/hasonlít a feketemágiásokra/ ezek szerint.
@jaegtoer:
Hegy, völgy, patak, tó és liget manói,
és ti, akik a parton könnyű lábbal
űzitek Neptunt apálykor, és szöktök
előle, hogyha jön; éjjeli bábok,
akik a fűbe zöld gyűrűt tapostok
amitől fél a juh; és ti, akik
éjfélkor gombát növeltek a földből,
harangszó hallgatói, akik révén
- bár gyöngék vagytok - elhomályosítom
a déli napfényt, szelet lázítok,
és zöld tenger és kék égbolt közé
vihart idézek; én gyújtok tüzet
a mennydörgés alá és meghasítom
Jupiter tölgyét saját fegyverével,
hegyeket rázok; kirántok helyéből
fenyőt és cédrust: parancsomra sírok
nyílnak meg, fölébrednek a halottak,
és újra járnak. Durva mágiámról
végleg lemondok. Ha megpendítettem
az égi zenét - éppen most csinálom -,
hogy célomat szolgálja ez a könnyen
lebegő bűbáj, pálcám eltöröm,
több ölnyi mélyre ásom el a földbe,
és mélyebbre, mint mérőón hatol,
hajítom könyvemet.

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@jaegtoer:

"A riporter megkérdezte, hogy akkor miért nem regisztráljuk a menedékkérőket rohamtempóban, hogy mehessenek tovább? Azért, válaszolta Orbán, mert megtagadják az együttműködést, nem adnak ujjlenyomatot, nem kérnek papírokat."
@vakapad:

Ja, még annyit erre magyarázatként, hogy a menekült azért nem mehet tovább, mert nincs regisztrálva, és azért nem hagyja regisztráltatni magát, mert akkor visszaküldhetik (Németországból is, de ezt ők nem tudják/nem hiszik).

A mai 22-es csapda.
@vakapad: nem hiszem, hogy itt véget ért az eu menekültügyi szabályzása. biztos van folytatása, mit kell csinálni az együttműködés megtagadása esetén. erről nem mondott valamit a minielnök?
@parti_giano:

Nem olvastam arról, hogy mondott volna valamit. Nyilván vannak, akik tudják, nyilván azt, aki nem működik együtt, valami szankció sújtja, de ezt most nyilván nem lehet megtenni, mert így is éppen elég nagy a világbotrány.

Hogy Orbán meg fogja oldani, az biztos, ő ugyanis a megoldások embere. Hogy jó lesz-e az a megoldás vagy rossz, az tökmindegy neki.
@jaegtoer:

Nem szántam "rosszízűnek" a mondatot. Haba kommentjére reagáltam amiben azt írta, az oroszok most otthon hátradőlnek és isszák a vodkát.
Gondolom, mindenki egyetért a mondandóddal. Derüljön már ki, kik állnak a Szíriában folyó háború hátterében!
A sima usázás nem kielégítő válasz számomra, ahogy írtad is, érdekkörökről van szó.
@vakapad:

Ezek kapcsán az a véleményem hogy az az idegen, aki azt hiszi, hogy kopogás, köszönés, bemutatkozás nélkül bemehet bárhova, leülhet az asztalhoz, és ott kedvére zabálhat, az menjen a picsába.
Tehát.
Ha valaki nem működik együtt a magyar közigazgatással, az is elmehet a picsába, és ha abban a picsában bombáznak, lőnek, akkor oda.

Akik úgy vélik, hogy úti okmányok, személyazonosítás nélkül utazgathatnak szerte a nagyvilágban, miközben honfitársaik egy része terrorista és tömeggyilkos, az úgy mégis mit gondolhat a világról?
Miképpen illeszkedik majd abba a társadalomba, aminek a szabályait mindjárt az első alkalommal semmibe veszi? Sehogy. Akkor oda kell zavarni, ahonnan jött. Bombáznak? Ja, bombáznak, akkor úgy járt, hogy bombáznak.

Mindazonáltal.

Ha most kiderül, hogy a szokásos ellenzéki és ellenzékieskedő hisztéria nyomán az amúgy is lehangoló tényeket elferdítve zajlik a kommunikáció csak azért, hogy a minél rosszabb színben tüntesse fel ezt a szar kormányzatot és a csapnivaló államigazgatást, akkor a mihazugjaink éppen úgy odaülhetnek majd az őhazugjaik mellé vádlottak padjára, mint akik ellen most annyira acsarkodnak , hogy inkább elhallgatják az igazság egy részét, hogy a valóságosnál is rosszabb színben tűnjön fel a kormány.

Persze nem ez a változat lesz a befutó, mert holló a hollónak nem... hanem 2018: Update.
@jaegtoer:
Ezt a jaeget kedvelem , tudsz te, ha akarsz.
eccerű rénpásztorként és a fostalicska körösztaptyaként bátran ki merem jelenteni, hogy én nem vagyok ojjan okos, hogy ne lehetnék körösztapa, a karaktergyilkolászást meg egyenesen kikérem magamnak, nem vagyok én megrögzött guglista és világvevő. nekem szent meggyőződésem, hogy az egész hercehurcáér a damu roland a felelős, mer nem vett a timinek gyémántot, penig az minden magyar nőnek kijár, ha képes gyökül beszélni. aki eszt képtelen elfogadni, arra kemtrélt bocsátok, éjjen az akár vankuverbe vagy büzgülvalagodon. "merjünk kicsik lenni2! - jelentette ki az ecceri montipájton, mire az úr a tőle mekszokott alapossággal izibe kireszelte a jónép jórészének azonossági számát, ezér asztán nem is köll csodálni, hogy annyi búsmagyar a járdán felejtett kutyaszart piszkálgattya az elveszett identitás okán.
@Rodeo36:

"Az oroszok Asszad mellett harcolnak. Fotó készült a tankjaikról.
Gondolom, van náluk vodka."

Tény közöltem, nem minősítettem. Ha elfogultság nélkül olvasnád amit írok, rájöhettél volna. De ott a tahótlanító meg a görgetés, megkímélheted magad a hülyeségeimtől.
Mondtam már. A kurvaanyázás nálam belefér, ha egy vita során kapom.
De mi nem vitáztunk, akkor sem.
G-ről írtam valamit, ami téged láthatóan kiborított, azért rontottál rám.
Kezdem megszokni, bár érthetetlen számomra miért van erre szükséged.
@Eszter jött:

van aki bandzsa-dzsampigol, van aki le se száll a guglirul (mer onnan anyázik a lelkem, de még a brühühüyyt is onnan másojja be), a lényeg a tartósan magas adrenalin szint, csak a jóságos doktorbácsi meg ne tuggya.
@Eszter jött: látja benned a nőt. és álmodozik. a hajadat is húzogathatná.
@hacsaturján: valahol ott, ahol mondja. de miért nem az infúziót kötötték be neki az internet helyett?
@jaegtoer: ezért mondom, mert nem tudom, hogy valaki írja már le, mi a teendő azzal a belépni szándékozóval, aki elutasítja az együttműködést?
@Rodeo36:
"@jaegtoer: 
nem is szedek semmilyen gyógyszert...jobb ha tőlem tudod

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk"

akkor meg ez a baj... tessék beszedni... küld át a szociális osztály telefonszámát, felhívom, hogy nézzenek az ápolónőd után, felháborító, hogy hanyagol...
@Eszter jött: Szar ügy de aki civilizált világot szeretne szíriában az Asszad mellett harcol. Vagy te már elfeledkeztél a videóról, amelyben a "mérsékelt" FSA "forradalmár" egy halott szír katona szívéből falatozik?
@vakapad: megfulladt 71 ember egy kamionban... ausztriában, cca. 60 km-re bécstől... volt pandorf előtt és van pandorf után...
nem merkel kezdte erodálni az eu-t, hanem orbán és ciprasz, a két legerősebb gazdaság az eu-n belül, akik megunták, hogy csak fizetik a cechet... a két nagyformátumú, komplexitást képviselő géniuszt legyűrték a csupán saját, kis egyéni érdekeiket szem előtt tartó önző törpék...
(azt már meg sem említve, hogy schengen része kos szigete is...)
@Gábris szomszéd: "Ezerszer több, könny, szenvedés, halál, menekült cunami, mint bármelyik rohattszemét diktátor idejében. Kadhafi, Szaddam, Asszad ugyebár."

ja, hoenecker is milyen rendet tartott az ndk-ban, alig vágtak neki a határnak... mint most a kndk-ban... sőt, dachau működése alatt sem kóricált a sok kajlafülű pajeszos szerteszéjjel...
(az elvtársaid hogy képesek használni egy olyan nanotechnológiát képviselő eszközt, mint a faék?... )
ki nem szólt még???
senki többet???

akkó' most: mindenki ....amit és ahogyan én gondolom

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkk

hacsacsa aszon'ták a rénnyeid, hogy sohasem mosod meg mielőtt a következőbe.... antihigyéni kuss
@jaegtoer: "Ha valaki nem működik együtt a magyar közigazgatással, az is elmehet a picsába, és ha abban a picsában bombáznak, lőnek, akkor oda."

mikor otthon voltam, már akkor sem volt működő közigazgatás...
@Rodeo36:

ugye mijjen kellemetlen, ha ritkán cserélnek ágytálat alattad?
@hacsaturján: esztn a zérzést sem ismerem, milyen az? te ismered?

mesélj kicsi rénbaszó

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:
Várjál csak, a másikban olvastam, hogy a magyar szíriai követségnek távoznia kell, mert Asszad tette oda őket?
@Rodeo36:

mi vaaaan? egyátalán nem cserélik?
@Imola Helyesi:
Ja, hároméves hírrel cukiskodnak.
@Sir Bates dö Hól: de attól sem javult meg, hogy elmentél. akkor valószínűleg nem benned van a hiba, de ki tudja.
@hacsaturján: mit kéne zserélni és kinek valamint miért?

brühüyyy

kkkkkkkkkk
@jaegtoer: "Tehát ki kell deríteni, honnan van az utánpótlás..."

Gondolod, hogy a titkosszolgálatok még nem tudják?
@vakapad: "..válaszolta Orbán, mert megtagadják az együttműködést, nem adnak ujjlenyomatot, nem kérnek papírokat.""

óTalán nm sérülétt oko kerítéssel kellett volna fogadni őket, hanem a nyelvükön írt, ne ijedj meg, nem táblás hírdetéssel, hanem szórólappal, amin tájékoztatták volna őket, hogy mi az eljárás rendje, és mire kell számítaniuk azoknak, akik ezt nem fogadják el. Nekik csak a csendes egüttnemműködés maradt fegyverként a gyodára válasznak.

Egyébként ezt a kormányzat sok-sok pénzért fizetett alkalmazottai miért nem érték fel ésszel? Ezért adjuk az adóinkat, a sok szar tanácsadóra? Talán seggbe is lehetne rúgni a szarul dolgozókat, rossz tanácsot adókat.
@dr. jenőke (jenőke):

Aztakurva!

Pedig jöhetnének repülővel is. Mondta a Kósa. Akinek ollan szép nagy gömb van a nyakán. Csak nem fej, mint a káposzta, hanem seggömb.
Pofátlanságban és cinizmusban majdnem olyan már ,mint a gazdája.
@parti_giano:

"_ bonyolult a helyzet:_"

Pedzegetem, pedzegetem.
@dr. jenőke (jenőke):

Mint említettem, -meg kell hagyni, nem szó szerint- a pergőtűzben ész vesztve menekülőtől nem feltétlenül várható el, hogy az oltási bizonyítványát és a bicikli használati engedélyét két-három-négy-tíz becsapódás között magához vegye és nála legyen, és rendszám is stimmeljen a tevéjén.

De az, hogy a magyar kormányzat előbb 'gondos körültekintéssel' fölszámolja a hivatalos szíriai külképviseletet itthon, és utána meg regisztrációs együttműködés megtagadásáról hörög, az elég beszédes képet mutat a futsal- és -Questorballminisztérium szakmai kompetenciájáról.
@Eszter jött:

"_Nem szántam "rosszízűnek" a mondatot._"

Elhiszem:) lábjegyzet nélkül:)
@parti_giano:

"_ezért mondom, mert nem tudom, hogy valaki írja már le, mi a teendő azzal a belépni szándékozóval, aki elutasítja az együttműködést?_"

Időközben kiderült a probléma rafináltabb mint elsőre látszik-látszott, mert nincs szíriai külképviselet Magyarországon, miután kiutasították a szíriai követség akkreditált felhatalmazottjait.

Mondhatni, a magyar külpolitika idézte elő a káoszt, úgymint lábon lőtték magukat, de ezt is a menekültek nyakába varrják matyó és kalocsai öltésekkel a gyöknyelvtan szabályai szerint.

Jelen helyzetre nincs protokoll.
@Sir Bates dö Hól:

Nem tudom mikor volt az a mikor, de közigazgatás azért működött 2006-ig, csak itt nincs szabad fegyverhasználat, ami kikényszeríthetné az optimális eljárási mechanizmusok kialakítását, és a kisebb vagy akár nagyobb anomáliák felszámolását. A te eseted elég egyedi lehetett ha egyszerűbb és célszerűbb volt saját egyéni protokollt rögtönözni.
@látjátok feleim szümtükkel:

"___
@jaegtoer: "Tehát ki kell deríteni, honnan van az utánpótlás..."

Gondolod, hogy a titkosszolgálatok még nem tudják?___"

Nem gondolom.
@jaegtoer:

Akkor meg mit kell kideríteni, ha nem is zavaros?
@látjátok feleim szümtükkel:

Nyilvánosság, nyilvánosság, nyilvánosság.

Minden titkos, és a színfalak mögött zajlanak az üzletek.
@jaegtoer: még szerencse, hogy az esetem egyedi:-)... ha generális lenne, akkor most szírül beszélnék;-)... de ti is, mind...
@Gábris szomszéd: Ez ugyanaz az iszlám, amelyet Vona a kultúra utolsó reményének nevezett?
Csak azt magyarázd már el nekem, hogy palesztinok miért nem menekülnek ide milliószám, se Izraelből, se a megszállt területekről.
@jaegtoer: Az ENSz beavatkozása az orosz vétó miatt nem megy.
süti beállítások módosítása