Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/03/28/trocsanyi-laszlo-alkotmanybiroi-felkeres-karoli-gaspar-reformatus-egyetem... (2024.03.28. 12:52) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.08.18. 09:09 Fabius

Elempésedik a Fidesz?

Címkék: fidesz angyalföld lmp időközi választás

Olvasom, hogy Viktorék nagy bátran megfutamodnak a biztosnak látszó választási vereség elől Angyalföldön. Egy időközi önkormányzati nem egy nagy jelentőségű valami, könnyen dobható, de azért meglepetés, ha az Örök Harcosok pártja feltartott kézzel, próbálkozás nélkül várja a vereséget. Nem egy ereje és kormányzóképessége teljében lévő párt képe ez, az tuti.

A nagy magabiztosságban és megkérdőjelezhetetlen támogatásban elempésedni kezdenek.

Nekem legalábbis ez jutott eszembe, mert a dolog kísértetiesen hasonlít az LMP lázárhelyi időköziből kitáncolására. Esélytelenek voltak, oké, de éppen ilyen esélytelen volt az MSZP és a Jobbik is, ám ők komolyan vették, hogy egy országos szervezettel bíró parlamenti pártnak választhatónak kell lenni bárhol az országban. Bármekkora is az esély vagy esélytelenség. Na, ez pláne vonatkozna a kormánypártra, de az Orbán híveknek meg kell elégedniük a Harrach gyerek hülyemagyarázatával és a logótlan szavazólappal.

orban_schiffer.PNG

Mintha azt mondanák, a megüresedett hely legyen KJ, vagyis tótjóskájé, a kinéző nyaklevest szívesen elkerüljük. Mert bátrak vagyunk, azért.

547 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr987714516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:

Szar ügy, hogy az enyém se. Pedig már 14 forintom lenne rá.
Basszus!

Ezárt megy annyi zsozsó az adókból az aranylábúak támogatására, meg a csúti akadémiára?

index.hu/sport/futball/2015/08/18/tenyleg_senkit_sem_erdekel_az_nb_i./
A kormány jobban tenné, ha egy-két hektárokat a településeken élő olyan fiataloknak adná tartós használatba, akik a háztájiban jószágot tartanak illetve tartanának, ha lenne hozzá terményük. Mivel a falusiaknak általában nagyon alacsony /vagy nincs jövedelmük, nekik nagyon kedvező lenne kisebb földterület ahhoz, hogy baromfit, néhány sertést tudjanak a terményből felnevelni. Ezt kellene segíteni akár úgy is, hogy a föld megművelését állami támogatással segítenék. Ezzel a falusiaknak lenne némi céljuk, elfoglaltságuk, ami többer ér, mint a pénzben adott támogatás.
Az sem lenne haszontalan, ha a családi szükséglet megtermeléséhez szükséges takarmányt kapnának az ezt igénylő és rászoruló családok. Az állam megtemeltethetné a saját tulajdonú földjein a terményt, és a termelő/ földet bemunkáló vagy munkadíj ellenében, vagy más díjazás, kedvezmény ellenében végezné el a munkákat.

Az állami földek eladásával két veszély áll fenn, nem lesz a jövőben lehetőség kisebb földterületek megvásárlására a falusiaknak, és ha a földhasználaton az állam a jöbőben változtatni szeretne, a földek visszacapcarázása sokkal többe kerülhet, mint ha nem eladással hasznosítják.

fn.hir24.hu/gazdasag/2015/08/18/a-kormany-eladna-az-allami-foldeket-a-gazdaknak/
.
Az elem P csúnyán átverte a fideszt!

Az elem P képviselőjelöltjének csak a személye változott, Holakovszki Genovéva helyett Pochanics Szilvia indul a zöld párt színében.

Később kiderült, hogy Genovéva nem rokona, sőt nem is ismerőse Szergej Holokovszkijnak.
.
@dr. jenőke (jenőke): ilyen névvel már megérdemelné a mandátumot, szergej ide vagy oda.
Miről is van itt szó?
Jöjjön Boli, és magyarázza el, hogy hozzá tudjunk szólni érdemben, különben a kicsapás veszélye fenyegeti az önkormányzati választás rejtelmeiben eltévedő kommentelőt.
Mert a múltkor kifogásolta, hogy a hülyeisztánhoz meg a baszódjon meg az álmigráns. c. poszthoz nem szóltam hozzá érdemben /bár asszem én voltam a 3.hozzászóló és érdemben/, csak akkor ő éppen evezett.
A többihez persze nem szóltam hozzá / a baszódjonmegezéshez legalábbis/, de kifejtettem, hogy nem szeretnék muszlim bevándorló tömeget a hazámban, de neki ez nem volt elég.
Tehát a 13. kerületben esélyes egy lmp-s, a randa fidesz meg nem indul.
Gond mi is?
@Imola Helyesi:
Illetve kénytelen voltam utánaolvasni a rejtelmeknek az indexben, a szocik esélyesek itt, nem indul egy csúnya fideszes sem.
@Imola Helyesi:

ha móggya és lehetősége akad kegyednek, akkor tessen szives lenni, írja mán át esztet rímes anapesztuszba, mer így nem láccik a komment karcsú íve és szikla szilárd szerkezete, valamint a rénnyeim is abbahagynák a csuklást.
@Imola Helyesi: ásít. van még valami a piszlicsáré sérelmeiden kívül? minden kommentedbe belekevered, nárcisztikus típusra utal ez. bár esetedben hülyeséggel keverve, inkább egyedi, tehát imolasztikus. külön kategória lennél a pszichológusoknál.
@hacsaturján:
Hogyne, akkor meg pláne, hogy kicsap Boli, vonhatok én neki gyököt, gyíkot, egy-két rím , anna pesztó, és nekem annyi.
@parti_giano:
Ez bombasztikus volt nem partisztikus, inkább parttalan, parti.
Arról kéne írni, hogy Budapest csatornázását kellene megoldani, mert különben mehetünk mi is az Óperenciás tengerig Noé után csónakkal.
Úsznak a kukák, autók, uszoda lett az aluljárókból, vízicsúszdáznak a budai utcákon.
@Imola Helyesi: na, végre kezdesz magadhoz térni, csak fel kell izgatni.
Vajon mi van a földalatti kiállításokkal, ha még a Szabó Ervin is beázott?
@hacsaturján:

felolvassa nekik Imola komentjeit?
azért a fenyítésnek is vannak határai!
@parti_giano:
Ki sem ömlött a Duna, mégis vízben úszunk, mi lesz, ha az is kiönt?
@parti_giano:

a szagkönyvek szerint aztán el kell juttatni a beteljesedésig.
nagy fába vágtad a fejszéd!
@hacsaturján:
Hagyja a rénjeit, jöjjön ide nyaralni, most még fürdőjegyet sem kell vennie. Úszhat , és nemcsak a boldogságban.Csak azt nem tudom, a tűzijátékkal mi lesz.Özönvíz és tűzijáték, elég furcsa párosítás, , de magának bejön ez is, biztos.
@parti_giano:

"tehát imolasztikus. külön kategória lennél a pszichológusoknál."

Áááááá, dehogy:)
@Eszter jött: megszakítható a folyamat a csináld magad jegyében.
@parti_giano:

ez az 'imolasztikus' kifejezés egyszer még bevonul a pszichiátria történetébe -feltéve, ha lesz aki összegyűjti a kapcsolódó tünetekre utaló hsz-eket.
@Imola Helyesi:

kértem mán, hogy rímes anapesztuszba, ha lehetne, mer így nem értek belüle egy kukkot se!
Ki tud nagyobbat mondani?

"732 menekültet vettünk vissza Ausztriától az év első hét hónapjában"

index.hu/belfold/2015/08/18/732_menekultet_vettunk_vissza_ausztriatol_az_ev_elso_het_honapjaban/
@hacsaturján:

Mert a Mester nem határozta meg a rím fajtáját.
A krisztusi szeretetre tekintettel javasolnám az ölelkező rímet

A
B
A
B
C
A
C
A
D
B
D
B
F
képlettel különös tekintettel a gyökvégződésekre.

Aztán lehetne gorgonzolázni.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

Ajánlom, vedd fel a portfóliódba, hálás disszertáció születhetnene belőle. Elolvasnám.
@látjátok feleim szümtükkel: Nincsenek már ilyen fiatalok. Hogy mekkora hiba volt annak idején szétverni a tsz-eket, arra nincs is szó. A vidék halott, és az újjáélesztéséhez hiába akarjuk feltalálni a spanyolviaszt, iszonyú sok pénzbe kerülne, és ráadásul mára az ott élők mentalitása is megváltozott. Belefásultak a semmittevésbe.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

Imola már így is szoros felügyelet alatt van, amit időnként kijátszik. Időnként saját magát is kijátssza. Innen a grimbusz.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

Elnézésed kérem, igazad van, nem láttam ( sajnos néha előfordul ), hogy hiányzik a szó végéről egy m betű. Bár én már tegnap modntanam neki, hogy tapogassa, de ezek szeint vakargassa is, nehogy más tegye helyette.:D
@Kacsura:

A kis falvakbna vannak. Ott a segélyeken kívül alig akad pénzszerzési lehetőség, nincs lehetőségük máshol munkát keresni, ezért van arra esély, hogy a saját megélhetésük/ellátásuk érdekében a ház körül baromfit, sertést tartanának. Pénz és takarmány nélkül viszont nincs erre esély. Gondolj bele, 5-6-7 ezer forint egy mázsa kukorica, búza. Ezek nélkül meg nem nő meg a jószág, és nem hajt hasznot.
-no comment-

Andy Vajna visszakap 3 milliárd forintot, mert olyan jól mennek a kaszinói
vajnáék

Megérdemli, na.

444.hu/2015/08/18/andy-vajna-visszakap-3-milliard-forintot-mert-olyan-jol-mennek-a-kaszinoi/
@parti_giano:

""spanol" szinonimái:

barátságot köt, összebarátkozik, haverkodik, bratyizik, barátkozik, pajtáskodik, fraternizál, cimborál"

Egészségedre! Ha a görényeid nem köszönnek, ne nagyon csodálkozz:)

Egyénként az ilyen betegesen grafomán tényleg ritka közöttük, tekintve, hogy az írás-olvasás-szövegértés is problémát okoz.
@jaegtoer:

javassoja eszt az imolának, őtőle várnám a kifejtést, de asszem hijába. ennyit a magyar nyelv szépségirül.
@Kacsura: a vidékről....levendulaillatú mezőkön ugrálnak a kecskék, és a fehérre meszelt házak muskátlis ablakán tekintenek ki a takaros mennyecskék, és a kertek virulnak legalábbis a mesében. mert a valóságban az öregek reggel beszállnak a falubuszba ami viszi őket be a Tescoba, nem kapirgál csirke az udvaron, hanem formázott pipi sül. Meg persze jönnek le a városiak, van akik nejlon parasztok lesznek, vannak akik megpróbálnak, de aztán fejt vesztve menekülnek. Mert hogy földet művelni, állatot tartani kockázatos, és nagy áldozatot kíván- meg persze vannak a bátrak, akik csinálják. na ez az élet a kövek között
@Orica Középföldi:

"spanol" szinonimái

közül kihagytad azt a jelentést: megfeszít, húz, cukkol
@jaegtoer: arra gondolsz, hogy Imolt önmaga kergeti?
@látjátok feleim szümtükkel: A kis falvakban sincsen. Tudom, van a környékünkön jópár. Nagyon nehéz menet lesz, ha nem lehetetlen, újraindítani a vidéket.
@hacsaturján: Örvendetes, és kár, hogy egy fecske nem csinál nyarat. Az is megérne egy misét, hogy mennyi kárt okozott romáknak és nem romáknak az ún. értelmiség hozzáállása ehhez a kérdéshez (azoké, akiknek az ismerősének az ismerőse a tv-ben már látott romát).
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: Na, látszik, hogy nemcsak a tv-ből ismered a vidéket:)

Egyébként nagyon szomorú az egész így, ahogy van. Én még emlékszem (és nem is volt olyan rég), amikor esténként nagynénémék udvarán vártam, hogy hazajöjjenek a tehenek...Kis falu Somogyban, minden háznál volt baromfi, disznó és tehén...a lakosság zöme a tsz-ben dolgozott, plusz ott volt még a háztáji. És arra is emlékszem, hogy még örültek is neki, hogy a tsz megszűnik, bár nem tudom, miben is reménykedtek. Lett új tulajdonos, egy csomó embert elbocsátottak, és a háztáji sem működött már. Ha ma megyek (temetőjárás), nézem a lerobbant portákat, állatot nem tartanak, munka nincs, kilátástalan az egész.
@hacsaturján:
Tessék, hacsa, csak neked, csak most, de ha ezért Boli kicsap,, mert eltérítettél a témától, én meg hagytam magam, akkor kiversellek, csakazértis-

Gyorsul a szavamra kommented folyama,
Nő a bamba, csacska beszéd árfolyama,
Ha rögtönzöm itt okos, érvdús szép dalom,
Lesz rögtön zöm perpatvar, riadalom .

Tettem bele egy szógyököt is, amelyet ma már csak képzett, ragos alakban használunk, hogy örüljél./ zöme, zömében, zömök, stb/
Látod, mit meg nem teszek érted.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

"a vidékről"

Gondolkodásban sajnos még ennél is van lejjebb!
A 'fidessből kiszeretettek simán beszőpják a testvérpárt 'dzsobbik meséit,az 'értelmesebbje meg a 'zelempéjét!
Nem mintha nagy volna a választék kormányképes pártokból:((
@Kacsura:

Hamis nosztalgiának tűnik!

Börzsönyi faluból származom,ahol nyáron a falu apraja nagyja szorgoskodott!
Nagymamák,nagypapák, diákok,alkalmi munkások szedték a málnát,ribizlit amit a helyi tsz.hűtőháza már akkor német,osztrák felvásárlóknak juttatott el tisztes haszonnal!
Mindenkinek volt helye ahol hasznossá tudta tenni magát a környék adottságait kihasználva!
Ma nézz körül:(
@Orica Középföldi: tudd be a spanolást életem "megkérdőjelezhetetlen ragyogásának". d:
@gazoló: ott áll a Lexus terepjáró a garázsban hétvégén, amikor lejön a kedves család,. és persze a fűre nem lehet lépni.
@gazoló: nézd, én nem csodálkozom a jobbik térnyerésén az isten háta mögött.
@jaegtoer: látod, orica azt mondta rá, nemdenem. ez meg lehangoló, mert majdnem dömdödödöm.
@gazoló: Sokszor elgondolkodom, mi a fene értelme is volt az egésznek, ha 25 évvel a rendszerváltás után próbáljuk kitalálni, feltalálni, megtalálni és újraértelmezni mindazt, amit a szocializmusban ez az ország tudott. Miért nem tudtuk úgy csinálni, hogy az értékeinket megtartsuk, és továbblépjünk, fejlődjünk. Miért kellett eldobnunk, szétvernünk mindent, és csupasz seggel nekiállni "építkezni". És azon is gondolkodom, hogy akarok-e erre szánni még 25 évet.
@Imola Helyesi: ezt a folyama-árfolyama rímpárt még javítani kéne. de a mondandód nagyon ütős. elaléltem.
@Kacsura: errefelé,a közelben jelenleg szafari üzemmódban működik a vidéki élet. amit legtöbb helyen újra kellett kezdeni, mert hogy eélveszett a generációk óta müködő tudás. pl Badacsony, Szent György hegy
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

A 'júnyój léből orozott fehér traktor és a kombájn 'kéccer kihajt a mezőre utána lemossák a port róla,hogy szép legyen:))
@parti_giano: szerintem a francia királylány figurája erőltetett nála
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: Csodálkozni én sem csodálkozom, de azért ez baromi nagy probléma. Ráadásul, ahogy én látom, az emberek a Messiást várják, mindegy épp melyik párt híveként vagy csak szimpatizánsaként. És mivel a jobbik sem tudna a szarból aranyat csinálni, hát.....

Megfigyeltem (boldog nem lettem tőle), hogy az ellenzéket nem érdeklik az emberek. Ha érdekelné őket, akkor talán foglalkoznának a problémáikkal. A hangzatos szavak régen sem, és egyre kevésbé tudják megérinteni azokat, akik napi megélhetési gondokkal küzdenek. Ezt lovagolta meg a Jobbik, de ijesztő, hogy mennyi gyűlöletet szabadítottak fel
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: És visszajön-e valaha? Mert sok minden nem is csak pénz kérdése (bár az is), hanem egyszerűen szándék sincs már.
@parti_giano:

haggya mán! valami vőfélytül orozta.
@Kacsura: mert nem dolgozta fel ez az ország a sérelmeit, mert elakarta temetni a múltat, márpedig múlt nélkül nincsen jövőbe vezető út.
@Kacsura:

Nekem már nem lesz időm ezt kivárni!(már annyiszor és annyian átbasztak:((
Roppant dühös voltam amikor a(ribancviktor barátja és megmentője) 'baromarc torgyán a még valahogy működő és átszervehető 'téeszek,állami gazdaságok ellen is megindította a 'keresztes hadjáratot:(
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: Ebben igazad van, bár én sokszor úgy látom, hogy többet rágódunk a múlton, ahelyett hogy végre előre néznénk.
@gazoló: A borzasztó az, hogy a legtöbben még talán most sem értik, mekkora bűn volt ez.
Gyakorlatilag megölték a vidéket, a jól működő mezőgazdaság alól is szépen kihúzták a talajt.

Egyébként el is terveztem, legközelebbi szavazatomat csak az kaphatja meg, aki a gazdasággal, a vállalkozókkal/vállalkozásokkal foglalkozik. Elegem van a sok demagógból. Mit olyan nehéz megérteni azon, hogy jól működő gazdaság nélkül nem lesz fizetésemelés (nem lehetne) sem az eü-szektorban, sem a pedagógusoknál, sehol.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: Ennyi megkeseredett, gyűlölködő, mindig mást hibáztató ember, mint amennyi Mo-n van....Nagyon nem jól van ez így. Csak ne érezném egyre gyakrabban, hogy veszett fejsze nyele az egész ország..
@hacsaturján: ha állandóan dorgálja a dorongolójával, akkor nem fog fejlődni. néha meg kell veregetni a vállát péklapáttal.
@Imola Helyesi:
.
Írod:
''''Nő a bamba, csacska beszéd árfolyama...''''

Namármostakkor másfél nő mit ér? És három nő?
@parti_giano:
Esetleg más variáció is lehet, és még számtalan: Pl:

Árad a szavamra kommented folyója,
Telik a zavaros beszéd lefolyója,
Ha rögtönzöm itt okos, érvdús szép dalom,
Lesz rögtön zöm perpatvar, riadalom .

Igaz, már Jenőke bele is kötött a nő-be.Ilyen kritikát szívesen fogadok.
@Imola Helyesi: benned Imol egy költő veszett el........vagy egy sorozatgyilkos.
@Imola Helyesi: ugyanaz a folyó-lefolyó hibája, mint a folyam-árfolyam.

árad szavamra kommented folyója,
büdösödik, mint napon a gomolya...

valami ilyesmi.
Engem meg gyíkká változtatott a Viktor!

De már elmúlt....
@parti_giano:
Azt direkt csináltam így, mert ott a dalom- riadalom, tehát, folyó- lefolyó vagy folyam-árfolyam
Ugyanazok a végszavak, a te sorod nem illik az én versembe, mert más szót tettél b..Pláne meg tartalmilag. Írjál te magadnak saját verset.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Csak nem a bülbülszavú közgépes csinálta?
@Imola Helyesi: sajnálom, hogy nem illik az elképzeléseidbe, mondjuk, a levezetésed nem logikus.
@parti_giano:
Már megint a logikával jössz! Ez költészet, a nyelvvel, mint nyersanyaggal bánunk. Ne keverd a mérnöki, filozófusi vagy más pályákhoz szükséges férfiagy logikával.
@parti_giano:
.
Van megoldás.
Vezesd le te, és hagyd ott.
@dr. jenőke (jenőke):
Jaj, de vicces valaki, rossz a felvezetés.
Van olyan, hogy egy nagy párt valahol nem indul, mert minek egy biztos vereség? Veszprémben pl. az MSZP nem indított saját jelöltet a legutóbbi időközin. És?
@Imola Helyesi: nyersanyagról.. ha a tojást, a csontokat összekeverjük a mákkal, abból nem ízletes étek készül, hanem moslék. vonatkozik ez a te költői szárnycsapásaidra is...
@Sir Galahad: én az mszp-t nem mosnám össze a fidesszel..más kat.
@Imola Helyesi:
.
A felvezetés lehet, hogy rossz, ámde a LEVEZETÉS nem. @parti_giano: korlátolt körülmények között is megoldja.
ha lehet választani a isises lefejezés, avagy keresztre feszítés között, és a himihumi 3-4 év böri között, akkor nekem egyértelmű a választás...

Lázár: 3-4 évet is kaphasson az illegális határátlépő, kerítésrongáló

Egyre agresszívebb és követelőzőbb menekültekről beszélt a miniszter. Határvadász századokat hoznak létre a kerítés mellé, rendőrök ezreit vezénylik Csongrád megyébe.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F08%2F18%2Flazar-3-4-evet-is-kaphasson-az-illegalis-hataratlepo-keritesrongalo%2F
ennek az országnak annyi! :((((

nem hiszem el. a qrva életben ez nagyon durva!

Viheti a szőlőt az állam – az alkotmánybírák áldásával

Saját korábbi döntésének ellentmond az Alkotmánybíróság a földtörvényhez kötődő haszonbérleti szerződések ügyében. Ennek egyik következménye lehet akár az is, hogy az állam ráteszi a kezét az ország egyik legszebb, magánkézben lévő szőlőbirtokára.

hvg.hu/kkv/20150818_Az_AB_rabolintott_a_kormany_foldtorvenybe#rss
A kocsismáték

Jönnek a kocsismáték, seregestül, ha nem is át a határon, illegálisan, de a MIÉP-ből a Fideszbe.

Szöknek Budapestre, bevetik magukat a legerkölcstelenebb közösségek fertőjébe, majd amikor hatalomra jutnak, hazugságra és emberéletek tönkretételére használják pozíciójukat. Nincs bennük semmiféle morális parancs arról, hogy nem csak mások fejére lépve lehetne feljebb jutni.

hvg.hu/velemeny/20150818_A_kocsismatek
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:
Bizonyára azt főztél, azért vagy ma olyan ütős, mint egy csontszilánk, lassú felfogású, mint a mák, de összetart még egy tojás.
Esetleg észrevehetnéd már, hogy nem veszlek észre.
mellékesen érdekes ötlet a mákod neurológiai szempontból vizsgálni
@gazoló:

ezek még ennyire sem jók! :((((( sajnos!
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: Ez sok szempontból igaz, de azért mégiscsak ők jelenleg a baloldal meghatározó ereje.
@guma:

img3.wikia.nocookie.net/__cb20131130142552/muppet/images/6/61/IMG_5912.jpg

Kevés komolyanvehető ember maradt ott,ebben a felállásban semmi értelme,akár szét is zavarhatnák őket:(
Csak ministrálnak ennek a 'nyomi rezsimnek!
Szégyen!!
@Sir Galahad: meghatározó erőről beszélni azon az oldalon felesleges
@guma:

Zenéd,öblítésre?:))
képzeld el, hogy miként helyezik el ezeket a szerencsétlen odavezényelt fiukat... :(
gratulálok az eszetlen hordának akik most táborba rakják a "határvadászokat" is. lőni is kell nekik????

Annyira biztonságos a vasfüggöny, hogy több ezer határvadászt vezényelnek mellé

Még hogy nem lehet minden oszlop mellé rendőrt állítani! Határvadász századokat vezényel a kormány a szerb–magyar határszakaszra, a határsértést pedig akár 4 év börtönnel büntetnék.

nol.hu/belfold/annyira-biztonsagos-a-vasfuggony-hogy-tobb-ezer-hatarvadaszt-vezenyelnek-melle-1558005
@Kacsura:

Erre a másik irányban azért több fiatal van még a falvakban, bár az elöregedés jelei itt is látszanak.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

De nagyon is az, én járok kis falvakba, vannak ismerősők, látom, hallom mi van. Sőt, én megyeszékhelyen lakok, és itt is látom, hogy a takarmánykereskedők forgalma mennyire vissza esett. Városszélen is ez a folyamat. Olcsóbb a tescoban megvenni az edédhez a húst, mint otthon megnevelni.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

Annyi van, hogy az öregeknek van/volt egy-két darabka földjük, de ők már nem tartanak jószágot, a földet meg mással műveltetik. Olyanokkal, akiknek van gépük, és sok földön gazdálkodnak. A nagyon szegény, munkanélküli fiatalok sem megművelni, sem megvenni nem tudják a földet. Még az öregektől sem, gép nélkül nem tudja művelni, pénze meg nincs gépre.
Kedevenc blogom mai vicce:

"A vándor már két napja nagyon éhes, amikor végre meglát egy régi kis viskót. Bekopog, és kérdi az öregasszonyt, aki ajtót nyit neki:
- Öreganyám! Szegény vándor vagyok, nagyon éhes, nincs egy kis étel a számomra?
- Fiam, tegnapi leves jó lesz?
- Persze öreganyám! Nagyon köszönöm!
- Akkor gyere vissza holnap!"

No valahogy így járt velünk a migráns.
Barátim!
Hatalmas baloldali győzelemnek nézünk elibe!
Énekeljük együtt a nagy klasszikust!

"Járom az utam macskaköves úton,
A léptem kopog esős éjszakán,
Az ütött-kopott utcák nevét tudom,
Mert én itt születtem, ez a hazám.

Ott kísért anyám iskolába szegény,
Ott volt a szeme, vigyázott reám,
Ott minden emlék múltam hozza felém,
Mert én itt születtem, ez a hazám.

Tudom, a Nap az másutt szebben ragyog,
Sok itt a füst, a korom és a köd,
De itthon mégis Angyalföldön vagyok,
A Váci út és Lehel út között.

Járom az utam macskaköves úton,
Sok régi barát köszön énreám,
Én minden öreg haver nevét tudom,
Mert én itt születtem, ez a hazám.

Megállok én egy neonlámpa alatt
Egy egész élet emlékeivel,
S azt, ami még az életemből maradt,
Szép csendben, békén már itt töltöm el.

Én örök-ifjú angyalföldi gyerek,
Járom az utam, füttyre áll a szám,
Bár sok a hibám, itt mindenki szeret, á
Mert én itt születtem, ez a hazám."
@guma:
off
az elnézésedet kérném a minapi kirohanásomért...nem bírom a hőséget, valamint rossz természetem van, ez a kettő összeadódott..bocsáss meg kérlek.

on
@látjátok feleim szümtükkel: errefelé nem ez van, a fiatalabbak terelik a kecskéát
Hú nebaszz ! Nyerni fogtok Angyalföldön? ( Vagy úgy is mondhatnám Kádárföldön.)
Nektek már nem kell sok a boldogsághoz, ennyi is elég.
Nem akarom elrontani a ballib örömbulit, de a Fidesz akkor sem nyert Angyalfödön, amikor egyébként országszerte bucira verte a randa pofátokat..
@Fabius: Erről is szót ejthettél volna. :)

Új választások Tapolcán: a Fidesz már el sem mer indulni

alfahir.hu/uj_valasztasok_tapolcan_a_fidesz_mar_el_sem_mer_indulni
@Gábris szomszéd: mivel soha nem nézek be az alfahírre, ezé nem. de te itt vagy nekünk, és így nem maradunk le semmiről:))
@taga20: szerinted mennyit fizetnek neki? a nyari pancsikalasat a krobotoknal valszeg ez fedezi. epeszu ember ilyen melot ingyen nem csinal. vagy marad a 2-es verzio?
shitnyikeknel kilincscsere volt. benji utan jon a tobbi szarzsak
@evasanyoca:

hűha!

akkor most bővebben, amit már egyszer elmondtam:

talán nem hiszed el, de senkire nem haragszom itt.
megbántani sem tudnak, legfeljebb elképedek pár dolgon és nem esik jól olvasni...

viszont tagadhatatlan, hogy van amitől felfordul a gyomrom, és aki(k) miatt ez előfordul: nagy ívben kerülöm.

hogy kit szeretek, kit nem? mindig is magánügyem volt, amivel akkor sem dicsekedtem amikor olyan srácom volt akit szétszedtek nők...
viszont, ha szeretek az nem azt jelenti, hogy nem lehet más véleményem. és ha van miért nem vállalhatom fel?
az is igaz, hogy van akit kevésbé van akit jobban szeretek itt is, és figyelmemmel "kitüntettem" őket. miért? mert tőlük én is sokat kapok, kaptam.
rajongó alkat sosem voltam (mikor színházban dolgoztam, akkor is másnak kértem autogramot :D vagy ha hiszed, ha nem, ők voltak velem figyelmesek, sokszor ajándékokkal).
itt is imádom, hogy tanulhatok jó pár dolgot és akár még a véleményem is változhat, ha figyelek. ami meg egy főnyeremény napjainkban: lehet jókat zenélni, nevetni, kuncogni...
@taga20: Azért remélem tetszett a fotó. :)
@Kurvahošigutntag: á, szerintem küldetéses a csóka.:)))
@taga20: Ne bassz. Akkor boli micsoda? Neki már egy blogger is tud "kormánypárti" lenni. ;)
@guma:
"senkire nem haragszom itt"....ez jó.
"ami meg egy főnyeremény napjainkban: lehet jókat zenélni, nevetni, kuncogni..."..ez az oka az én ittlétemnek is, és a szórakozva tanulás.
@Kurvahošigutntag: @jaegtoer:@taga20:@parti_giano:

"ez ember van amit elnéz:)))"

Hát,hogyne pld. 'eztetet 21:24-től:

www.youtube.com/watch?v=iVmf9KkCNHQ
@Gábris szomszéd: még kell rajta reszelni, de jó lesz:)

mi ez a szar?
@Gábris szomszéd:

Inkább maradnék a csajoknál!
a zenéért egy kis sütit kaptok :D

de az asszonyt és a gyerekeket ti is meglephetitek ezzel a látványos, de roppant egyszerű csemegével...

további szép estét és jó éjt! holnap pedig:

süss rózsát!

offforever.blog.hu/2012/07/27/suss_rozsat
@A megvalósult amerikai ólom..:

Mit sivalkodsz itt, te megszürkített elméjű Fidesztalpas.He??
Elnézted a házszámot, nem itt osztogatják az ingyenjegyet a felcsúti kisvasútra.
Vedd le a kalapodat, borulj térdre, és imádkozzál délceg testű gazdádért, mert Justicia egyszer úgy odabasz neki a pallosával, hogy még a tengeri herebere is megkeseredik a szájában.
@taga20: persze a rózsaszínűek, nem a fehérek:)))
@huzzadneki shakespeare: cococo, becsengetett a shitnyik, oszt elfutott. erre Te most visszahivnad? ejjj... ;-)
@guma:

:)
A'zösszes alma a cefrében,mit tegyek?:(
@Kurvahošigutntag:

Ne rondiccson nekem ide, fene a fajtáját!!! :-)
@taga20: az majdnem olyan mint a 2-es varians, csak meg budosebb
@huzzadneki shakespeare: na jo, de csak akkor, ha iszol egy kis sligovicat... nem am azt a budos gint kell folyton vedelni Vilikem. es akkor a ganjarol meg szot se ejtettem :o)))
@guma:

bocs, hogy csak most válaszolok itt is-ott is, de ez egy nagyon húzós nap volt.
@Kurvahošigutntag:

most a koronámat adnám egy slivovicáért.
Megnyugodtam. Már kezdtem azt hinni, ezen e héten nem bukik meg Orbán.
je, meg egy tetu. ragcsaloirtast!
@Kurvahošigutntag:

és kecskék a medencében, ha jól emlékszem.
@Eszter jött:

00:35:24 Úristen!
00:35:27 Még cipõben vagy!
00:35:31 Mocsok, sár...
00:35:35 Nem is tudod, hogy mi történt.
00:35:38 Milliomos vagyok.
00:35:40 Féleszû milliomos,
00:35:43 - a kecskéd megfullasztotta magát.
00:35:46 - Megfulladt.
00:35:52 Nem lehetek itt mindig.
00:35:59 A kecskéd!
00:36:06 Hányszor mondtam,
00:36:30 Hogy történt?
00:36:31 Leesett és fennakadt a kötélen.
00:36:41 Lizinka, hogy tehetted ezt velem?
00:36:45 Most, hogy ennyi pénzem van.
00:36:51 Kicsi kecském.
00:36:54 Annyi mindent elterveztem neked!
00:36:57 Új ólat.
00:37:01 Mire jó a pénz?
00:37:04 Úgyse támadsz fel.
00:37:08 Most bezzeg sajnálod,
00:37:15 Nem támadsz fel,
00:37:18 egymillióért sem!
00:37:23 Ezt azért nem kellett volna!
00:37:27 10 napig nem imádkozom.
00:37:30 Ne káromolj,
00:37:34 úgy elpusztul a gazdaságod.
00:37:40 - Mindenki a vendégem.
00:37:44 - Halotti tor.
00:37:48 Lizinka emlékére.
00:37:51 Felakasztotta magát, a disznó.
00:37:54 A kecskére!
00:37:56 Ne edd ezt!
00:37:58 Mindenki a vendégem.
00:38:04 Ne add nekik ezt a szart.
00:38:06 Öltözzetek át.
00:38:11 - Fizetek, két söröm volt.
00:38:17 Liduna nem enged.
00:38:21 Dehogynem.
00:38:23 Zakó, nyakkendõ,
00:38:25 Ne idd ezt a lóhúgyot.
00:38:31 - Én is?
00:38:35 Felejtsétek el a kártyát,
00:38:38 - De nyerésre állok!
00:38:43 Mindenki a vendégem.
00:38:45 Épp hamvasztáson voltam,
00:38:49 Rendben, maradjon úgy,
00:38:52 - Hadd igyam meg a rumom.
00:38:58 Mi lesz velem?
00:38:59 Bocsika, ez kanbuli.
00:39:11 - Gyerünk haza.
00:39:14 Nem jössz, Josef?
00:39:20 - Sose nõsülj meg.
00:39:26 Arnost, gyere velünk.
00:39:29 - Hova?
00:39:33 Hogy mit?
00:39:36 Nagy hefti, nagy lélek!
00:39:41 Nem úgy értette, gyere.
00:39:49 Itt az emeletes busz!
00:39:55 Ez kurva jó.
00:40:04 Rendben, beszállás.
@gazoló:

Én inkább a pálinkafőzővel szövődnék. Nem bírom kivárni, míg megnőnek a fák.))
@gazoló: roskadoznak a faim a fosokatol. csak iden nincs idom osszeszedni :-(

szoval, ha lesz nafta, az stajer almabol lesz es termeszetesen Szloveniaban fozetem. egy fillert se a tolvaj geciknek
@gazoló: hat igen, nagyjabol pont igy, egy ilyen oreg szakival
@Kurvahošigutntag:

'Rézalját ennek a maffiának?)
Geci nagy proli kerület az a 13.
@gazoló:

Az esztikézésért bünti jár. Majd beajánlak Imolánál.))
Jó munkához idő kell.:D:D:D

"Tájékoztatom, hogy Andrew G. Vajna, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos nemzetbiztonsági átvilágítása 2015. július 31-ével lezárult. Az Alkotmányvédelmi Hivatal vizsgálata alapján kormánybiztos úrral kapcsolatosan nemzetbiztonsági kockázat nem merült fel."

index.hu/mindekozben/poszt/2015/08/18/ha_ketelyei_lettek_volna_mi_derult_ki_andy_vajna_nemzetbiztonsagi_atvilagitasakor/
"Tegnap este, pályaudvar. Tranzitnál ételosztás épp lefut. Egyszer csak felcsattanó hang követeli, intézkedjenek a biztonságiak. Odafülelek, mi is van. Egy női hang kiabálja, hogy intézkedjenek az őrök, mert egy hajléktalan odament kéregetni, márpedig az adomány a menekülteknek jár. Az addig csendes csöves ekkor már hangosabban méltatlankodva mondja, hogy csak egy meleg ruhát szeretne, mert fázik az átázott ingében. A nő elismétli: ott minden a menekülteké. A hajléktalan erre csak annyit válaszolt, már ismét csendesen: menekült vagyok én is, csak éppen a saját hazámban. Aztán elballagott, vizesen."
@Eszter jött:

"Az esztikézésért bünti jár."

'Nemelehetnee esetleg egyebet:)

Kösz jó éjt:)

offline.hu/kikapcs/2014/06/a-10-legszornyubb-kinzoeszkoz-amit-valaha-feltalaltak-18
Ez az, a kicsinek is örülni kell :)
@huzzadneki shakespeare: Mi van elrontottam a hangulatodat kicsi huszár?
Most komolyan, ezen örömködtök, hogy sikerül nyerni az atombiztos angyalföldön, Szanyi kapitány őshazájában?
Vagy már ennek is örülni kell..?
Hiába no az éhezőnek egy morzsa is lakoma, meg kell becsülni..:)))
@huzzadneki shakespeare: ..és akkor ezek a megvalósult senkik lesznek az elsők, akik azt fogják nyivákolni, hogy csak muszájból nyalták a seggét a nagy"úr"nak.....kkkk
Megint náci módon viselkedett a Fidesz. Miért nem írja le a blogger az igazságot, hogy a Fidesz náci? Már csak a jotunderre (Elek Gáborra) számíthatunk, aki le meri írni, hogy az ország lakosságának 481%-a náci? Ez már mégiscsak sokkk!
@A megvalósult amerikai ólom..:

"Most komolyan, ezen örömködtök, hogy sikerül nyerni az atombiztos angyalföldön, Szanyi kapitány őshazájában?"

Látod, elvtárs, ezért lenne jó, ha megtanultál volna olvasni: akkor most sikerült volna elolvasnod a posztot, és jó esetben fel is fogtad volna, miről szól.

Gyenge képességű fidesznyaloncok kedvéért lefordítom: A posztoló nem annak örül, hogy Angyalföldön nyer az mszp, ez nagyjából papírforma.
Hanem azon derül ő is, és mindenki, aki olvassa a hírt, hogy a szaros maffiád EL SEM MER INDULNI Angyalföldön.
Ja, és nem csak ott: ahogy belinkelte valaki feljebb, Tapolcán sem. (Ami nyilván szintén vérbalos körzet, Szanyi Keptn őshazája, ugye? :-DD)

Látod, ennyire hisz a maffiád a "magyar deformok működnek"-jellegű ostoba szlogenjeinek valóságtartalmában, amivel a magadfajta birkákat eteti.

És valóban, ez még csak kis öröm - az igazi öröm az lesz, mikor láncon viszik el a maffiádat, hogy közöljék velük az életfogytiglant.
De amíg azt várjuk, igen, az ilyen kis öröm is öröm. :-)
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:
Egyik szar, másik kaki,
Szavazzon hát, az, aki
Ütődött, vagy eszement!
Akit becsapni még, belehet!

2002 Horn nagy gyűlésre, írtam!
@Pop40: "magyar deform" - hatalmas! engedelmeddel 'smitelem'
sztem leszarják az esélyeiket itt vagy ott, a lényeg, hogy az LMP a pesti szavazatokkal az 5%ot biztos eléri, igy meglesz az a néhány helyük amivel a nyugdíjig meló nélkül ők is kihúzzák
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
szerintem a hírt ott kellett volna félbevágni, hogy:
lázár 3-4 évet is kaphasson.
@Emzé Periksz:
na, miva? kibasztak a vincentről? besértődtél?
:D
Következmények nélküli ország? Csak Magyarországon fordulhat az elő, hogy egy 10 halálos áldozattal járó, milliárdos károkat okozó ipari katasztrófáért senki sem felel. Öt év telt el a Mal Zrt. ajkai zagytározójának átszakadása óta, ám nemhogy jogerős ítélet nem született az ügyben, hanem még a vád is fokozatosan gyengül. :(

alfahir.hu/ha_ez_kinaban_tortenik_meg_mar_a_halalos_iteleteket_is_vegrehajtottak_volna
Ez a sok idegen név!
Ja, most fenn van az indexen a poszt, de más címmel!
Remélem, a kampányban kitérnek a Dagályra, ui. szerintem is jobb lett volna egy olyan helyen építeni a komplexumot, ahová jobban beleillik egy modern épület, nem a szigetet és magát a Dagályt elvenni tőlünk. Dehát Tóth Józsefnek az Erste és más undorító Árpád-hídi létesítmények ellen sem volt kifogása.
@lényeglátó:
Szerintem a belehet helyett az utolsó szó legyen belement, ez jobban illik oda.
És mivel a kakival kezdted:
Aki e sz..ba belement
@Imola Helyesi: akkor már nem népköztársaság lenne kína, mert az összes pártvezér lógna. mekkore már, hogy a jobbik hírcsatornája a kommunista kínával példálózik. miért nem észak-korea? ott még a rokonok is lógnának. sokeszűek vagytok az angyallal.
A 13. kerület exluzív példája annak, hogy idegen giccsművészek hogyan tették tönkre otromba épületeikkel a mi csodás hagyományos Budapestünket, ez a Demszky -éra hozadéka.
@parti_giano:
Saját kútfőből vettem, nem a Jobbik hírcsatornájából. Nincs neked egy nagy adag üldözésid?
@Eszter jött: :)

neked húzós, nekem összevissza szaladgálós. így amikor üzenet jött a blogról, igazán meg sem néztem, (csak a nevet) ezért kaptál csak egy sziát :DDD

ráadásul a "dobozt" sem nézem naponta, tehát még ezt is késve küldtem...

igérem, majd máskor ügyesebb leszek hahahaha
@gazoló:

kérj kölcsön! hahahah
vagy biciklizz ki a piacra :)
@parti_giano:

:DDD

hatalomfüggő! tehát kis nyári színes az uborkaszezonra , szerintem...
@parti_giano:

Kinézem belőle ezt a számítást.
@parti_giano: Sikerült ismét "kihámoznod" a lényeget a hírből? Gratula. :)
@parti_giano:

gyönyörűek! elment az eszük, az a kicsi is ami volt...

1956 júliusában forgatta Várkonyi, azt a filmet ami jól jellemzi mai állapotunkat is. egész elképesztő áthallások vannak benne...

offforever.blog.hu/2015/08/19/nem_hiszed_el_varkonyi_film_1956_juliusabol_amit_30_evre_betiltottak

neked meg ezt hoztam, ha unod a politikát:

offforever.blog.hu/2015/08/19/vad_bebik
@lényeglátó: "Egyik szar, másik kaki,
Szavazzon hát, az, aki
Ütődött, vagy eszement!"

Vak a szemed, mert a lényeget nem láttad. Pont azok szavaztak, akik nem szavaztak. Köszönjük Emese.
Nem kellene mindig az ellenzékre kenni azt ami 2010 óta történik.
@Imola Helyesi: akkor mire reagáltál? mert az angyal által linkelt cikk pont erre hivatkozik már a címében is. tényleg ennyire retardált vagy?
@Imola Helyesi:

Ahelyett, hogy a Váci úton végigismételték volna a Várbazárt.
@Gábris szomszéd: a cikked hivatkozik kínára, hogy bezzeg. tehát példaként említi. kína ma is népköztársaság. valami kurva nagy keveredés van a fejetekben, ki is mondta?

"az iszlám az emberiség utolsó reménye"

mekkora marhák vagytok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: És vadászni fognak rájuk, és lesz napi kvóta is, és aki nem hozza nem kaphat ebédet. Esetleg fegyelmit kap, vagy rendfokozatban/beosztásban visszavetik.
@guma: @Orica Középföldi: kockáról kockára, ahogy egy opportunista politikushoz illik. mondom, bármelyik pártban karriert csinált volna, nem a szín számít.
@Gábris szomszéd:
.
A katasztrófát követően Orbán Viktor miniszterelnök október 5-én azt nyilatkozta, hogy emberi mulasztás történhetett, amit kivizsgálnak: „Nem ismerünk olyan jelet, amely szerint természeti okai lennének a katasztrófának. Élünk a gyanúperrel, hogy itt emberi mulasztásról van szó. Az egész ország tudni szeretné, hogy ez a tragédia kinek a felelőssége.”

A katasztrófa kapcsán Bakonyi Zoltán, a Mal vezetője azt a kijelentést tette, hogy a vörösiszap nem veszélyes, az iszapban nincsenek egészségre veszélyes szabad gyökök, ártalmatlan anyagról van szó. Erre válaszul Pintér Sándor belügyminiszter azt ajánlotta a cégvezetőknek, hogy ha szerintük nem veszélyes az anyag, akkor fürödjenek meg benne.

www.origo.hu/itthon/20141003-oktober-4-en-felszakadnak-a-korabbi-sebek.html
.
@parti_giano: Nálad semmiképp sem vagyok nagyobb marha. Ha az lennék akkor arról beszélnél, valóban mennyire vérlázító, hogy következmények nélküli ország vagyunk és egy ilyen esemény után még a vádiratot is enyhítik. Ehelyett azzal foglalkozol, hogy mely országgal kapcsolatban említenek példát. Ja, hogy te is normális országot és párbeszédet akarsz, tényleg.:)
@Gábris szomszéd: te, kínában olyan "jó" a katolikusok helyzete. ez nem hivatkozási alap?
@parti_giano:

valóban. viszont roppant élvezi, hogy a hatalom olyan csúcsára jutott, ahol bármit megtehet, mondhat...
annyira a lételeme lett ez a lubickolás, hogy szerintem nincs olyan csere motívum, amiért ezt feladná.
de tévedhetek...
@parti_giano:
Nem a cikkre reagáltam, ezt utólag a te "intelmedre olvastam el, és láttam, ott van Kína. Nekem is spontán Kína jutott eszembe, tudod egy rugóra jár neked is az agyad az itteniekkel. Nem olyan nehéz ez. Mivelhogy Kínában általában kivégzik a tulságosan lebukottakat.
@látjátok feleim szümtükkel: Fiatal itt is van, bár a többségük roma, a mentalitással van baj. Őket visszavezetni a munka világába, na, az szép kihívás.
@Gábris szomszéd: igen, van egy ítélet, egy bonyolult ügyben, hosszú eljárással, nem a neked tetsző döntés született meg. ebből levonod azt a konzekvenciát, hogy bezzeg kína.
nekem nem az a normális ország, ahol egy népköztársaság hivatkozási alap, ahol nyilvánosan embereket akasztanak.
@Gábris szomszéd:

Valóban következmények nélküli országban vagyunk. Például a Jobbik politikusai tehetnek olyan, a jelenleg uralkodó pártot kritizáló kijelentéseket, amelynek következményeként Kínában már lógnának.

Az azért félelmetes, hogy az emberiségnek akadnak olyan csoportjai, amelyek a büntetést fetisizálják. Ezen az úton lehet eljutni oda, hogy aki elfelejt hazafele menet zsömlyét meg párizsit venni, pedig az ő dolga lett volna, azt is kivégzik.
@guma: pedig van logika benne. neki már csak egy hely van a ranglétrán. az meg betöltött. ha most marad, sokkal jobban sáros lesz. ha kiszáll, esetleg tiszta ruhában térhet vissza. azzal, hogy kiszáll egy időre, még benne lesz a keze a dolgokban.
@parti_giano:
Szakadj már el az osztályharcos"majd az újság megmondja", mit gondoljak, mit tegyek szindrómától.
Világos értékrend mellett erre nincsen szükség, nem kell mankó, a dolgok, tények, értékek világosak.
Ezt nem szeretem itt, ezt a feltétlen megalázkodást, nyalást az itteni stílushoz, mondanivalóhoz.
És még azt is hiszitek , csak nálatok van a bölcsek köve. Egyszer megkaparintottátok, slussz, csak a tietek lehet.
Most elolvastam ezt a vincentes jótündér Elek Gábort, pont ezt írta le nagyon helyesen.
Feltűnik a horizonton egy volt ballib, és ő mondaná meg a tuttit újból.
@parti_giano:
Aha. Szerinted, de ez nem jelent senkit.
@parti_giano: Elég mókás, hogy még mindig nem veszed észre, hogy ebben a hírben marhára nem az a lényeg, hogy "bezzeg kína". :)
@parti_giano:
Ne zavarjon, hogy mellesleg ez az ország több ezer évre visszamenőleg írásban tudja reprezentálni a múltját, kultúráját, és hogy ma a világ vezető gazdasági ereje lett. És a nagy népszaporulata bizonyára annak is köszönhető, hogy évezredek óta az orvoslásuk kiváló, és a természet gyógynövényeit használták fel./meg többnejűség is volt/.
Ti nemcsak a magyarokat nézitek le, hanem valami oktalan gőgből az egész Ázsiát, holott évezredekkel megelőzték és megelőzik ma is ezt a pökhendi Európát.
@Gábris szomszéd: annyira nem, hogy még a címben is ezt hozta. hülye-e vagyol?
@Imola Helyesi:

Ja. A kegyed világos értékrendje csak a fatális véletlen miatt egyezik meg a regnálókéval.
@Gábris szomszéd:
.
Miért vérlázító, hogy egy "ilyen" esemény után még a vádiratot is enyhítik?
Több jogász aggályosnak, hogy a Mal Zrt.-t voltaképp „sejtések” alapján vették állami kézbe, hiszen még nem derítette ki az erre hivatott nyomozó hatóság, hogy a vállalat tulajdonosai vagy vezetői felelősek-e a történtekért. Ennek fényében legalábbis érdekesnek tűnik, ahogy egy nappal a tragédia után a jogvégzett miniszterelnök felelősségről és felelősökről beszélt egy sajtótájékoztatón.

Lövétei István szerint további aggodalomra ad okot, ha az állami felügyelet alá helyezést a cég vagyonának őrzésével indokolja a kormány. Mi meg tegyük hozzá: Orbán Viktor érvelése, miszerint az állami felügyelet alá vonás egyik célja a bűnösök megbüntetése, szintén nem egyeztethető össze a jogállami normákkal. A bűnösök megtalálásához és a felelősségre vonásához ugyanis csakis az igazságszolgáltatásnak lehet joga.

168 óra: 2010. november 6.
ugye kollegák, hogy békésen megegyeszhetünk abba a kérdésbe, hogy kínába ebbül a két nyomibul már régen pandaszar lenne?
@Imola Helyesi:
1. jótündér bauerről írt. részemről egyetértek vele ebben, sosem hivatkoztam rá. az utolsó bekezdés is a posztjához tartozik, mint konkluzió. azzal is egyetértesz?

2. már megint keversz. szó sem volt kína múltjáról. hanem jelenéről. az meg, hogy lenézem a magyarokat hülyeség. én az olyan magyarkodó idiótákon röhögök, mint te és angyal. nálam a kormány nem egyenlő az országgal, bármennyire próbálja ezt orbán bizonygatni. és ezt tartom kínára is. a népet/népeket nem mosom össze a kormányukkal.
@guma: Azt azért nem kell elfelejteni, hogy ezeknek az "üzleti élet" vagy a közbeszerzések halomra nyerését, vagy valamelyik állami monopolcég elnök-vezérigazgatói posztját jelenti havi 8 milliós fizetéssel, költségtérítéssel és 120 %-os bónusszal.
A való világban egy trafikot nem tudnának eligazgatni.
@dr. jenőke (jenőke):

A kolontári katasztrófa többszörös mérnöki és ellenőrzési hibák miatt következett be. Vannak bűnösök, akiknek a hozzá nem értése idézte elő (holott hivatalból nekik kellett volna érteni hozzá).

Akik ebből politikai hasznot akartak (és tudtak) húzni az indulatok felkorbácsolásával, és az ebből következő hatalmas lelki károkozással, azok annyiban különböznek az előbbi bűnösöktől, hogy ők DIREKT tették, amit tettek.
@parti_giano: Igen tényleg én vagyok a hülye.;) Hiszen én egy olyan országban akarok élni, ahol működik az igazságszolgáltatás és ártatlanok haláláért a bűnösök elnyerik méltó büntetésüket, te pedig egy olyan országban mem szeretnél élni, ahol egy politikus a sajtótájékoztatóján egy másik országot hoz fel példaként. Nyilván mindenki el tudja dönteni, melyik neki a fontosabb és ezt a következő választásokon szavazatával is kifejezi majd. Maaaaaargit... ;)
@dr. jenőke (jenőke):

arra ugyi teccik emlékezni, amikor a mal vezetőit kötőféken szállították a főjogász (szül. név orbán viktor, felcsút, alvég sz. alatti lakos) elejbe, oszt másnap kahler frigyes, főjogász párti jogtudor menten szabadlábra hejeszte őket? nu, akkor kovács cxiii. jános alrendőrnek tettenérés követkesztébe rögvest intészkedést köllött vóna foganasítani a jogállam érdekibe, csakhogy magyarországon alacsonyan röpül a nikkelszamovár.
@vakapad:

és így tovább, és így tovább....
@Imola Helyesi:
.
Kubiláj császár a kereskedelem és az áruszállítás megkönnyítése érdekében újjáépítette a Nagy-csatornát, fejlesztette az úthálózatot, a postaszolgálatot. Felépítette és székhelyévé tette Dadut, a mai Pekinget – ekkor lett a város először egész Kína fővárosa. Közkórházakat és magtárakat építtetett, melyek tartalékait ínséges időkben szétosztották az éhezők között. Uralkodása alatt kétszer is papírpénzt bocsátottak ki, igaz, a dinasztia hatalmának gyengülésekor ez gyorsan elértéktelenedett.

Csakhogy! Kubiláj császár mongol volt. Dzsingisz unokájaként 1260-ban szerezte meg a mongol nagykáni trónt. Központosított hatalmat épített ki Kínában.

Egyébként ez semmit nem von le a kínaiak amúgy jelentős teljesítményéből. Az utolsó mongol császár 1368-ban menekült el Kínából.
@hacsaturján:
.
Értem.
Sok tea volt még a nickkelszamovárban, ezért nem volt szár nyaló képes.
@Gábris szomszéd:

Nem egészen értem. Nem folyik tán per a bűnösök ellen?

Az viszont, hogy a méltó büntetés szerintetek azonnali és kivégzéssel járó lenne, engem sokkal inkább a lincselésre emlékeztet, mint a jogállamra, azaz ti egy olyan országban akartok élni, amelyik nem jogállam.
@Gábris szomszéd: csúsztatsz. az a másik ország pont a kínai népköztársaság. ahol például 1998-ban 140 embert tartoztattak le, mert nem az állam szerint előírt szertartással tartottak istentiszteletet (keresztény).
hogy értsd, azért mert mo-n születik egy valaki szerint szar ítélet, oszt hivatkozik egy diktatúra-féleség ítélkezési gyakorlatára, no, ez értékrendet mutat. hülye-e vagyol?
@hacsaturján:
Már megint kedvenc szavajárása a fos meg a szar, na nehogy belefulladjon, most bizonyára megolvadt ott maguknál is.
Az anapesztusaim felett bezzeg elsiklott, mi, mivelhogy fogalma sincs mi az.
@vakapad:
.
Vörösiszap-adományok: hová lett 10 millió forint?

A vörösiszap által elöntött házakban 212 gyermek lakott, az érintett három településen rajtuk kívül további 1387 gyermek él. Azok gyermekek, akiknek az otthonába betört az iszap, 230 000 forint támogatásban részesültek. A többi devecseri, kolontári és somlóvásárhelyi gyermek (akiknek otthonát nem öntötte el az iszap) személyenként 10 ezer forint támogatásban részesült – idézte a források alapján a lap.

Az összesítése szerint így összesen 62 millió 630 ezer forint adományt osztottak szét, szemben az összegyűjtött 73 millióval.
@Imola Helyesi:

ősi japán szólás szerint: kabbekobo!
@dr. jenőke (jenőke):
Kubiláj csak egy volt a császárok között, előtte meg utána is sokan voltak.
De pl a hsziungnuk is ott éltek /hunok, a mi egyik őseink/, és mongol tudós felfedezte, hogy az ie. 2000-ből származó csontokon levő rovásbetűk közül 13 azonos a mai székely rovásábécé betűivel.Úgyhogy szakadozik, de igen nagyon a kitalált hunsdorferes történelmetek.
@Imola Helyesi:
.
anapesztus = a verslábakon megvalósított körömvágás archaikus szertartása.
@hacsaturján:
Ez is: makimaga szaki tökinekinuku
Egy gyöngyszem a 444-ről:

"Aki a jobbikban hisz, az hisz még a Jézuskában és abban, hogy a gólya hozza a gyereket, aki orbánékban hisz, ők meg is tudják neked mutatni."
@parti_giano: Ha rá akarsz jönni miért tünt el az szdsz és miért nincs sehol a ballib "ellenzék", csak állj a tükör elé. ;) További éles és lényeglátást kívánok neked a jövőre nézve is.
@Imola Helyesi:
.
A negyvenháromezer-éves székely rovásírásra gondolsz, vagy a hat héttel ez előtt kitaláltra?
@dr. jenőke (jenőke):

nemááá! én annak idején a pajtás újságbul tanultam meg rovásírni.
@Gábris szomszéd: ebből idehozni az szdsz-t és ballibet?! hülye-e vagyol?
@parti_giano:

most mit kekeckedik megin? kun béla meg a korvin ottó nem jutott hirtelen az eszibe. kalaandvágyó kacsa kázmérrul nem is beszélve. igaz, asse kínai.
@parti_giano: Na jó OK. Végül is engem miért kell, hogy zavarjon, ha úgy pislogsz mint hal a szatyorban, amikor nem arra megy a valóság amerre te gondolod?
Persze tudom, olyankor a valóság a hülye. :)
@dr. jenőke (jenőke): 43 ezer éves rovásról nem tudok, de a 900-as évek elejétől már működő fejlett tóközi öntözéses agrokultúráról, tógazdaságokról (most nincs tó a Tóközben, akkor 16 db volt) vízgazdálkodásról igen.

www.origo.hu/kornyezet/20130528-ontozes-mezogazdasag-arpad-kori-csatornarendszer-halasto-legelo-ret-kozepkor.html

Árpád hont foglaló, szerintük visszajövő magyarjai húszezren voltak a híradások szerint. Már Bartókék negyvenezer magyar népdalt gyűjtöttek, most tartunk 150-300 ezernél. Békésen danolászó rendvédelmis?

Zenetudományi intézet meg csak ül a népdalainkon, ahelyett hogy kirakná a netre. :-(

A reformkori szittya magyar kép még érthető is volt, mert a nemesség egyik őse éppen Árpád magyarjaihoz köthető. A szükségszerűen jóval nagyobb számú adózó köznép (ahogy sajnos ma is) nagy ívben le volt sajnálva. :-(

Kezdenek gyűlni az infók arról, hogy nem jöttünk mi sehonnan sem.
fájdalmas, ahogy a valóságról hablatyolnak itt, szorgalmasan nyalva a törvény felettiség és törvénytelenség állapotát. miközben...

Para-Kovács: Az egész látóhatár

.
.
.

"Három évük van még a nyomok eltüntetésére, és ennyi idő alatt minden bizonyíték megsemmisül (úristen!, mekkora eső esett!, rettenetes károkat okozott, szétázott például a Kunmediátor-, a Buda Cash- és a Quaestor-ügyek teljes iratanyaga!)

2018-ban annak sem marad írásos nyoma, hogy egy Orbán Viktor nevű nagyherceg fiatalkorában itt miniszterelnök volt."

hvg.hu/velemeny/20150819_ParaKovacs_Az_egesz_latohatar
@rdos:

"Kezdenek gyűlni az infók arról, hogy nem jöttünk mi sehonnan sem."

Maradjunk annyiban, hogy ezek egyelőre konteok.
Az echo-ban történő bizonyításon, megelőlegezve lépjünk túl:)
Professzorrá nevezte ki Áder a doktori címmel sem rendelkező Mocsait

Professzor lett Mocsai Lajosból, miután Balog Zoltán javaslatára Áder János kinevezte őt. A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság idén nem támogatta a kézilabda-vezető kinevezését a díszdoktori címre, mégis kinevezték őt.

hvg.hu/itthon/20150819_Professzorra_nevezte_ki_Ader_a_doktori_ci
Knoszi! :))))

remélem nem te jártál arra :DDDDDD

Bekötötték a mosógépet, szétázott a szomszéd

lakogyules.blog.hu/2015/08/18/bekotottek_a_mosogepet_szetazott_a_szomszed
erkölcskommandó! oh!

Félrelépők millióinak adataival árasztották el a netet

Beváltották fenyegetésüket azok a hackerek, akik feltörték a világ legnagyobb, házasságtörő párkapcsolatokra szakosodott weboldalát: nyilvánosságra hozták a felhasználók adatait, nagyjából 32 millió emberét. Nevük, címük, telefonszámuk mellett az elmúlt években végrehajtott hitelkártya-tranzakciók adatait is hozzáférhetővé tették.

hvg.hu/tudomany/20150819_felrelepok_millioinak_adatai_hackerek
@Orica Középföldi: Origós linkem olvastad? Az nem konteó. Más forrásokból tudjuk, az árvizek az 1300-as évektől kezdtek problémát okozni, a régész erre az időszakra teszi az árkok feltöltődését.

Maga a belvíz elvezető, árvíz kivezető rendszer eccerű (bár méreteiben hatalmas), de nagyszerű. Ja és a mainál jobb. :-(
@Gábris szomszéd:

" Végül is engem miért kell, hogy zavarjon, ha úgy pislogsz mint hal a szatyorban, amikor nem arra megy a valóság amerre te gondolod?"

Ha lenne humorérzéked, ami nincs, akkor azt mondanám ez jó:))
Miután kettőtök viszonyában ennek inverze igaz, így csak röhejes tőled ez a mondat.

Tényleg ne engedd, hogy zavarjon bármi.
Az elgázolt medve bosszút áll

Magát a medve gázolását nem látjuk, csak azt, hogyan szabadul ki a bő 2 tonnás terepjáró alól a vadállat, aztán őrjöngeni kezd.

www.automotor.hu/hirek/az-elgazolt-medve-bosszut-all-625548
@Gábris szomszéd: a te valóságod és látásod jobbik függő, az enyém pártfüggetlen, de értékelvű. tudod:

"az iszlám az emberiség utolsó reménye"
@guma: Nekem ennél a jelnél lefagyott a medvés linked.

sanstegal.wordpress.com/2015/08/17/az-arak-meg-toltodnek/#respond

Mondjuk "medvét gázolni" próbálni gyanítom az álmoskönyv szerint sem jelent jót. Ha máshol nem a Don mellett 2.vh-ban megtapasztalhatták eleink. :-(
"Viktorék nagy bátran megfutamodnak a biztosnak látszó választási vereség elől Angyalföldön."

Micsoda kudarc. Egyebbkent meg, nem ugy volt, hogy nalunk fasiszta diktatura van, es ebben a valasztasi rendszerben az ellenzek nem nyerhet ?
Most akkor mi van, MEG SINCS FASISZTA DIKTATURA ? Ezt en mar nem ertem, meg voltam nyugodva, hogy minden valasztast nyer a fidesz, mert diktatura van. HAT MILYEN DIKTATURA AZ, AMIBEN ELLENZEK FOLENYESEN NYER ???
@Orica Középföldi: Örülök neki. Méltatlanul mellőzött ismeret. Jóval hosszabb, de történelmi - régészeti szempontból részletesebb leírása is van a dolognak. Ha érdekel.

epa.oszk.hu/00400/00414/00001/pdf/takacskaroly.pdf
@guma: Sajtófigyelő linkajánlóm.

tudomany.blog.hu/2015/08/18/szemenszedett_hazugsagok

"A hazugság démona
Létezik-e az igazság? – ezzel a filozófiai esszével fejezi be az ifjú Romand egyetemi alapképzését. Majd Lyonban beiratkozik az Orvosi Egyetemre. Az első év végén egyik vizsgáját nem tudja letenni. Hogy miért, arról számos verziót olvashatunk; a lényeg, hogy képtelen beismerni sikertelenségét. Azt mondja szüleinek és barátainak, hogy átment. Szeptemberben még ismételhetne, de nem teszi: akkor lelepleződne. Inkább folytatja a színlelést. Bejár a kurzusokra, buzgón jegyzetel, majd a vizsganapokon ott ül együtt a barátaival. A nagy stresszben senki nem lesz figyelmes arra, hogy ő valójában nem is vizsgázik le. És ez így megy minden egyes szemeszterben, egészen a tanulmányok végéig. Évfolyamtársai azt hiszik, ő velük együtt szerzett diplomát."

Hosszú és tényleg démoni, de egyben tanulságos is.
napjaink

a magyar vonatkozás miatt az egészet idehozom:

Havi 210 ezerért kommenteltek Putyin mellett orosz trollok

Lebukott egy, Putyin-párti bérkommentelőket alkalmazó cég, miután az egyik volt alkalmazott beperelte őket. A bértrollok havi 210 ezer forintos fizetésért dolgoztak.

Ludmilla Szavcsuk szabadúszó újságíróként jelentkezett az Internet-tanulmányok Ügynökség nevű szentpétervári céghez. Később azt mondta, azért, mert fényt akart deríteni arra a világra, amelyben fizetett alkalmazottak dicsérik az orosz elnököt.

Végül azonban nem ezért perelte be a céget, hanem azért, mert elmondása szerint nem fizették ki a bérét, és mert nem kötöttek vele és a többi dolgozóval tisztességes szerződést. A bíróság helyt adott a panasznak, és a céget a Szavcsuk által igényelt jelképes, egyrubeles kártérítés megfizetésére kötelezte – közölte az Euronews.

Fiatal voltam, kellett a pénz

Az újságíró két hónapon át dolgozott a cégnek, neki és kollégáinak a feladata az volt, hogy Vlagyimir Putyint dicsőítő és nyugatellenes kommentekkel árasszák el az internetet. A bérkommentelők többek között a Facebook-ot, a Twittert, a YouTube-ot, valamint az “orosz Facebook-ot”, a VK.com-ot is használták, a legtöbben oroszul szóltak hozzá.

Mint kiderült, az alkalmazottak nagy része fiatal vagy diák volt, akiknek szükségük volt a pénzre. Hivatalos szerződést azonban nem kötöttek velük a havi 210 ezer forintnak megfelelő fizetést (ami Oroszországban igen magasnak számít) zsebbe, készpénzben kapták.
Nincs hivatalos kapcsolat

Szavcsuk március 10-én névtelenül adott interjút a cégről, majd másnap bement dolgozni, kollégái azonban rájöttek, hogy ő volt a szivárogtató. Főnökei fenyegetőzése miatt ki kellett menekülni az irodából, majd a történteket immár névvel is elmondta a sajtónak, végül elindította a később sikeresnek bizonyuló pert, amelyet közelről követett az orosz sajtó.

Az Internet-tanulmányok Ügynökség egyébként magáncég volt, hivatalosan semmilyen módon nem lehetett a Kremlinhez kötni. Csak feltételezhető, hogy a trollgyár mögött valamilyen módon orosz állami pénz, vagy kormánypárti politikusok magáncégei állhatnak. Június 5-én az orosz elnöki hivatal szóvivője, Dmitirij Peskov azt nyilatkozta:
a Kremlnek nincs tudomása ilyen tevékenységről.

Diplomáciai botrány

A közelmúltban egy magyar weboldalról is felmerült, hogy az orosz titkosszolgálatok befolyása alatt állhat. Tavaly a Kreml egy Hídfő.net nevű, eredetileg egy magyar neonáci szervezet, a Magyar Nemzeti Arcvonal által szerkesztett oldalra hivatkozva közölt egy álhírt: azt, hogy a Magyar Honvédség T-72-es harckocsikat szállít a szakadárok ellen harcoló ukrán kormánynak. Az orosz külügyminisztérium erre alapozva kijelentette, hogy Magyarország megsértette az uniós fegyverexport szabályait.

Az Index.hu értesülése szerint a Hídfő.net tartalmát Oroszországból szerkesztik – erre utal, hogy az oldal időközben orosz szerverre költözött. Szintén orosz szerveren üzemelnek más, magyar nyelvű szélsőjobboldali portálok, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomhoz köthető Deres.tv és a Szent Korona Rádió.

www.origo.hu/gazdasag/20150819-lebuktak-putyin-parti-berkommentelok-oroszorszag.html
Amig ballibek kulfoldrol toborzott arabok es negerek millioival szeretnenek valasztast nyerni 18-ban, addig nincs tul nagy bajban a fidesz.
Csak arra kell vigyazni, hogy ezek a bevandorlok, ne kapjanak szavazati jogot 18-ig. Bar nem ketseges, hogy a ballibak mindent elfognak kovetni, hogy megkapjak, mikozben a magyar kettos allampolgarsag ellen eszelosen tiltakoztak.
@Ján Slota az MSZPhez jár magyar gyülöletet tanulni:
@23 millio Román NEM 60 millio arab IGEN !!:

még van pár ötletem nicknévre számodra:

1. finkelsteinről mintázta picasso a békegalambot

2. a népneveket nem írjuk nagy betűvel, az országneveket igen

3. gyurcsány a legnagyobb hamisított kottagyáros

használd egészséggel, ingyen adtam.
@Ján Slota az MSZPhez jár magyar gyülöletet tanulni: Ez is jó név:))
Asemmi, de egyszer kikérik maguknak, hogy nemmagyarok, máskor meg azt, hogy magyarok.
Egyszer "el lehet menni innen", most meg jöjjön be mindenki.
Szerintem ezt már még hacsa se érti, pedig neki jó hidegek lehetnek az agysejtjei IS ott az északi fényben.
@guma: már plagizálni sem kell hozzá egy szar dolgozatot. elképesztő. egyszer hallottam nyilatkozni mocsayt. az is elképesztő volt.
@Imola Helyesi:

"Tudnunk kell dolgokról. Nem lehet az oroszokkal olyan megállapodást kötni, olyan szerződést aláírni, amelyet tíz évre titkosítanak, hogy mi ne tudhassuk meg, hogy pontosan honnan, kik, hogyan befolyásolják az életünket, és pontosan milyen gazdasági számítások alapján várhatjuk Magyarország felemelkedését vagy éppen meggyengülését" – mondta Orbán. Ezután puccsnak minősítette az akkori kormány döntését.

2015.
"Az Országgyűlés kedden a paksi atomerőmű bővítésével kapcsolatos változtatásokat fogadott el, amelyek egyike kimondja, hogy a beruházás végrehajtásával megbízott orosz és magyar szervezetek és alvállalkozóik által kötött szerződésekben szereplő üzleti és műszaki adatok, valamint a megvalósítási megállapodások és az egyezmény előkészítésével kapcsolatos, a döntéseket megalapozó adatok a keletkezésüktől számított harminc évig közérdekű adatként nem ismerhetők meg."

ki érti ezt?
@parti_giano: Kár, hogy összekevered az "értékelvűségedet" a józan ésszel. :)
@parti_giano:

egész elképesztő szitukat szülnek nap mint nap. annyira szemét dolgokat, hogy már hírt sem adnak róla, csak sunyiban megcsinálják a nagy menekült üldözés közepette...

közben 5 éve vannak kormányon és az állam általi melójukat annyira összekutyulták, hogy már az elemi részekkel is hátrányban vannak. (a százezres szám az index szövegben szerepel...)

offforever.blog.hu/2015/08/19/tobb_szazezr_kulfoldon_szuletett_gyermek_anyakonyvi_ugyintezeset_halmoztak_fel
@Imola Helyesi:

Úgy tudom, az általunk használt római számok (XVIII. század, V. István), azonos a több ezer éve létezett Római Birodalomban használtakkal, mégpedig nem csak néhány minta erejéig, hanem száz százalékban.

Tehát mi rómaiak vagyunk. Úgyhogy szakadozik, de igen nagyon a kitalált hsziungnungos történelmetek.
@rdos:
.
AJÁNLOM FIGYELMEDBE:

Zúduló sasok. Új honfoglalók - besenyők, kunok, jászok -

mek.oszk.hu/07500/07579/07579.pdf

Magam részéről László Gyula hipotéziseivel értek egyet. Helyesebben azokat tartom meggyőzőnek.
(kettős honfoglalás, Kovrat kagán története stb.)
@rdos:

Azt is olvastam, de lásd be, ma az éhező, értékvesztett, munkanélküli, megalázott embereket ez édeskevéssé érdekli.
@vakapad:
.
Írhattad volna ezt is:
- Kő tábla?
- Nem kő tábla.
- Pedig ingyé van.
@dr. jenőke (jenőke):

Elolvastam a hsziungnuk történelmét akikről az írásos feljegyzések (kínai, természetesen) i.e. 318-ban jelennek meg, hogy aztán utolsó kisebb hercegségük az Északi Liang állam 460-ig még tartsa magát, de végül a zsuanzsuanok megdöntik, és a hsziungnuk ezután letűnnek a kínai történelem színpadáról, miután feltehetően beolvadtak a kínaiak és hszienpik közé.

Hogy mit akar ezzel bárki ...
@dr. jenőke (jenőke):

mán hogyne lett vóna! köze vót továbbá a zsuanzsuanoknak (magyarul avaroknak), a varhunoknak (álavarok), a gepidáknak és természetesen stirlitznek. no meg persze a tingliteknek, de ők szőkék vótak és kékszeműek.
egy konstantinosz porfirogenétosz apokrifbe óvastam, hogy a türkök (magyarok) ojjan, de akkora hüjék bírnak lenni, mint bizánc lacházához.
@dr. jenőke (jenőke):
Az egy jó kiindulópont, én is ott kezdtem.
Érdemes elolvasni Kőbe vésett fába írt történelem c. munkáját is, ott ír a rovásírásról.
@hacsaturján:
A türkök nem magyarok, a türkök türkök.
@hacsaturján: de legalább az avarok még minden ősszel megjelennek. egyébként meg a megoldás a vatikáni könyvtárban van az ismeretlen szerzők meg nem írt krónikái elnevezésű fakkban.
@vakapad:
Ezek a római számok a rovásírásban is megvannak, és akkor több ezer éve nem rómainak, hanem etruszknak nevezték őket, az írásukat pedig olasz professzor a székely-magyar rovásírás segítségével fejtette meg.
@vakapad:
Meg ide is jöttek belőlük, ne izgasd magad.
@parti_giano:

tudom. a torinoi lepellel vannak letakarva.
@hacsaturján:
Vagy te. Az igaz, hogy a magyarokat különféle neveken említik forrásokban, de az igazi türkök a mai Kína és Korea területén éltek, és nagy birodalmuk volt.
A mongolok, türkök, hunok, hsziungnuk nomád népek voltak, persze mint sztyeppei népek rokonságban voltunk. Az igaz, hogy azon a területen még nagyon sokféle nomád törzs élt, és a törzsek mind egy-egy nemzetnek tekintették magukat.
Az avar meg szerintem egy félreértés lehet, félreértették a magyar szót. Mert ugyebár itt voltak a hunok i.e 468-től, aztán csak úgy ukmukfuk eltűntek , mi? Egy frászt hunsdorferi kitaláció az, itt vagyunk mi, a leszármazottaik,akik aztán a honvisszafoglaló törzsekkel is keveredtek, de a legnagyobb részt az ősi Kárpát-medencei gének találhatók meg bennünk.
@hacsaturján:
.
Korvin köz.
Mo zin Csak Csüng Szem sok kínaiakkal közös történelmi emléket zenésített meg fuvolára és cintányérra.
@hacsaturján: én tettem rá. porosodnak ott csak. meg voltam perugiában, tele van hunokkal, főleg a porta etrusca közelében nyüzsögnek, hátrafelé fordulva eszik a pizzát.
@dr. jenőke (jenőke):

eszt viszont bartók írta át ütőhangszerekre és cselesztára. hogy a makk nyolcas belépőjéhez a lohengrinben wagner szintén innen nyert volna ihletet, még nem bizonyított, mint ahogy az sem, hogy csörsz árkát valóban maga csörsz ásta volna ki. esetleg kovrat.
@parti_giano:

hunok párizsban is vannak. ott meg bagettel kardoznak.
@hacsaturján: mondanom sem kell, tarsolylemezre írták mangalicavérrel. de ezt is tudja maga.
@rdos: tőlem jöhettünk keletről, nyugatról, északról, délről...nem számít.
@Imola Helyesi:
.
Az egykori magyar és rokontörzsbeli rovósámánok által leírt őstörténetben, az Arvisurákban mindvégig említés történik a földönkívüliekről, illetve azok egy csoportjáról a kaltesiekről.

Az Arvisurák a 24 Hun Törzsszövetség sámánjainak rendszeresen írt és őrzött hagyománya. Először Arvisura-Anyahita, azaz a magyarok Nagyboldogasszonya kezdte el lejegyezni, még az özönvíz előtt, őseink akkori hazájában, az azóta elsüllyedt Ataiszon. A feljegyzések tőle kapták a nevüket, melynek jelentése Igazszólás.

1998-ban látott napvilágot Paál Zoltán: Arvisura – Igazszólás című kétkötetes monumentális gyűjteménye, a Püski Kiadó jóvoltából. Ez a hun-magyar törzsek Ószövetségének is tekinthető, mert a több mint 6000 évre visszatekintő írott, igaz történelmünket foglalja magában.
.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

csak a nagy turkológus stallonét plagizálom. hirtelen nem jut eszembe más, mert le vagyok nyűgözve. mint egy igazi etruszki.
@parti_giano:

sőt, azt is tudom, hogy szent heléna titulus crucisát is úgy rótták.
@dr. jenőke (jenőke):

anonymus pedig labanc kém volt, akárki meglássa.
@hacsaturján:
.
Ничего себе ! Вы не можете получить больше Торты !
@dr. jenőke (jenőke):
ez hol olvasható???
nagyon izgis lehet, és rová sírással van??? vagy milyen írásmóddal??? és mire írták???
kecskebőrre?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@hacsaturján:
Nem jó magának az a hideg ott északon, egyes agysejtjei is lefagyhatnak, azért kever mindent.A végén még kiderül, hogy Bartók a kékszakállú herceg árkáról írt, ami Csörszön található.
@hacsaturján:
.
bagettel kardoznak?

Volt - úgy e? - a legkisebb szabólegény, aki még ma is szablya.
Igen ritkán dugja hüvelybe.
@dr. jenőke (jenőke):
Még nem olvastam, majd pótolom, de én inkább a rögvalóságból szeretek elindulni, ahhoz is vannak itt bőven leletek, csak nem jó a nevük. Egy büdös megtalált csontról sem írják, hogy szkíta hun vagy magyar, gepida, longobárd, gót az nekik, vagy avar, ez engem nagyon zavar.
@hacsaturján:
Mi az, leállt az agyi válaszoló lemezes agysejtje? Csináljon egy rezetet, az segít.
@dr. jenőke (jenőke):
Uau! Você não pode obter um grande bolo!

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Imola Helyesi:

"_itt vagyunk mi, a leszármazottaik,akik aztán a honvisszafoglaló törzsekkel is keveredtek, de a legnagyobb részt az ősi Kárpát-medencei gének találhatók meg bennünk._"

Csak aztán nehogy úgy járjunk, mint azok az árjáknál is árjább önjelöltek, akikről a genetikai vizsgálatok során kiderült, hogy négerebbek, mint a bantuk, csak ki lettek hipózva.
@Rodeo36:
.
Látom mehetsz az Eurovízio Portu Gála estére
@dr. jenőke (jenőke):
köszönöm, és tucc olyat is küldeni amivel eszt ki is lehet kezelni??? képzeld??? szóhoz sem jutok a sámánság ilyetén mélységes...szóval ez még a zóóóóóóóóóóóó testamentumon is túltesz pedig abban a bálna has is szerepel pedig a zsidók csakis a sivatagban éltek ott meg ugye bálna nem vala lévén...viszont homokosak mert tele van az egész homokkal, mert száraz csipkebokrokkal

Csaba királyfi és a nyóc csillag nincs benne a szúraszemérdemesz nagy szúrákban ???

ha lenne még Chinoin azonnal kutatni kezdené a szérumot erre

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Imola Helyesi:
.
Mit jelent az, hogy rögvalóság??
@jaegtoer: no de miért? akkor elmondhatnánk, ezt is elbantuk!
@dr. jenőke (jenőke):
már voltam...Coimbra-t ajánlom és O Porto-t

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ez a h/őstörténet tele van zavarral
@Rodeo36:
.
Ecetes timsóval kell bedörzsölni a bélbolyhokat, naponta háromszor.
Igen hamar csoda történik.
Felhagy a hülyeség terjesztésével.
@parti_giano:
.
Nem értem.
A rögvalóságból egy enyhe zápor is zavaros iszapot csinál.
Jó reggelt kívánok. :(

A baloldali kép 2015 januárban, a szíriai Aleppoban készült a vahabita fegyveres Laith Al-Szaleh (30 éves) látható rajta. A jobboldali képen Al-Szaleh már mint menekült a görögországi Kos szigeten van és a kompra vár, hogy a szárazföldre szállítsák...
A társaival együtt hamarosan Hazánk határához ér....

scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11902534_581452908662135_9138513988391071898_n.jpg?oh=c438e529e7b6c431971a99f5791008f5&oe=567A42ED
@dr. jenőke (jenőke):
ez teljesen fáraói kezelés, teljesen tartós marad ezer évekig kibírja...igaz ki is kell tömni üveggyapottal és kívűlről belakkozni

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@dr. jenőke (jenőke):
ez nem az a tréfa, miszerint két szelet torta van az asztalon az egyik nagyobb a másik kisebb, és a két delikvencs -nek választania kell, és az első elviszi a nagyobbikat a másik felháborodik erre az első viszszakérdez, hát te mit tettél volna? én elvittem volna a kisebbiket... hát akkor mi a stájsz, az még ott van

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):

"Korvin köz.
Mo zin Csak Csüng Szem sok kínaiakkal közös történelmi emléket zenésített meg fuvolára és cintányérra."

Nincsenek rá szavaim:))))))))))))))))))
@Imola Helyesi:

Összefoglalnám:

A magyar egy szkíta-etruszk nép erős hsziungnu beütéssel, amely a számokon és az ősnyelven kívül a tudományt a vallást és a FIDESZ-t adta az emberiségnek.
@parti_giano:

"_ akkor elmondhatnánk, ezt is elbantuk!_"

Szinte bizonyos.

Kezdek hajlani arra a gondolatra, hogy -feltéve, de nem elfogadva- evolúció is lehetett a Teremtés mellett.
@parti_giano: @hacsaturján:

Ezt a gyöngyszórást:))) Jobbak voltatok, mint a desszert.
@Gábris szomszéd:

Ha Magyarországra jössz, ne reménykedj abban, hogy itt mindenki kap egy Kalasnyikovot.
@dr. jenőke (jenőke):
tudod mit? a fáraósítás helyett nézzük meg mit mond a rémhírcsatorna és abból a rémhírből mi következik???
szeptemberre az olaj barrelenkénti ára 15 dollárra is lecsökkenhet de a 20 dollár bizonyos

eszt sválbárdon hogyan érzékelik nyestek ???
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

zemberiség gyalog megy a szíriuszra vagy megtanul mást is csinálni nemcsak fúrni

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
Most hogy megkérdezted, elgondolkodván és a magyar nyelv gyöktermészetét híva tanúságul, ezt mondhatom: rg. ősi gyök, lásd: reg, rög, rug, rag, Tehát, mind a régit /jé, ezt nem is írtam, rég/fejezi ki jelentésében. Vagyis az ősit, az alapot, a kezdetet, tehát rögvalóság= ősi , igazi, alapvalóság. Így tudnám neked magyarázni.
@Rodeo36: Ha még nem volt hír felétek. :(

Azért kellett meghalnia a 82 éves archeológus professzornak, mert nem volt hajlandó elárulni a terroristáknak, hogy hova rejtették el az ókori város kincseit. Plusz azért mert hű maradt az országához végsőkig.

youtu.be/ujPyGmX_Wv4
@vakapad:

"A magyar egy szkíta-etruszk nép erős hsziungnu beütéssel, amely a számokon és az ősnyelven kívül a tudományt a vallást és a FIDESZ-t adta az emberiségnek.
"
.......... és Imolát:))))))))
@Orica Középföldi:

Hát igen. A magasabb rendű, avagy magyar génállomány csodákat képes kitermelni. Főleg az ősi Kárpát medencei.
@parti_giano:

Ne Szőrözz, a gyöngy a lényeg:)
@Orica Középföldi: gyöngyözik is a homlokom. jég sert ígért, de felvette taga formáját.
@Gábris szomszéd:

Ezért maradnak ott, illetve mennek oda a lefejezők, és jönn(én)ek ide a professzorok. Azaz ez a hír a menekültek lejáratására nem alkalmatos.

Pontosan ugyanúgy nem alkalmatos, ahogy a síró gyerek a kormány lejáratására.

Tessen fölfejlődni egy megfelelő szintre.
@vakapad: Nem akarok lejáratni senkit, csak felhívom a szomorú tényekre a figyelmet.
@dr. jenőke (jenőke): Baján kagán? Boccs, ahogy én tudom, Régia Avarorum Hring. Egyik székhely valahol a mai Soltvadkert körül, a másik Regöly körül. Baján nincs, na jó, mai tudásunk szerint, nem volt kagán. :-)

De.

Ők is csak kis számú hódítók voltak. A köznép, amire László Gyula, Bartók ráérzett, az a magyar. :-)
@Orica Középföldi: Pedig ahhoz, hogy a kirabolt, megalázott magyarság "kihúzhassa magát" igen is meg kell ismernünk valós történelmünket. Ami ma igen csak ferdített. :-(
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: Penike. Nekem Te, hogy honnan jöttél szintén nem számít. Egy valami számít. Magyarul diskurálunk. Tök jó. A többi nem számít. :-)
@Gábris szomszéd:
A HÍR ELSŐ FELE HÍR ITT AZ IS CSAK SZALAGCÍM

sok minden nem az aminek láccik

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@rdos:

Szórakoztatóan naiv vagy.

Mit gondolsz, a keleti megyék nagy részében élő éhező, tanulatlan, munkanélküli népet mennyire érdekli a "valós" történelem? Mitől lesz kevésbé megalázott és éhes?

Mint tudható, a történelmet a győztesek írják. A barbárokról is most derül ki, hogy nem is voltak azok. Sokszáz év után ki húzza ki magát a hírre?

Most olvasom, hogy Mária Terézia reformterveinek legbátrabb ellenszegülői a magyar főnemesek voltak.
Nem kell messzire menni, hogy a kirablókat, a megalázókat megtaláljuk.

Ehhez képest baromira részletkérdés, hogy a Kalaháriból vagy Kínából vándoroltak-e be az eleink. Ezen még néhány évtizedig elmolyolnak a tudósok, az áltudósok és a konteogyártók.

Nekem - és ezzel nem vagyok egyedül - meg végképp mindegy, tekintve az olasz, francia, német, sváb, cseh, szlovák, szerb, horvát - ismert - felmenőket. Ehhez képest néhány száz éve itt élünk, és én szívom a mindenkori magyar elit kivagyi ostobaságának eredményét.

Igen, megalázottnak érzem magam, de nem amiatt, hogy nem tudom pontosan hány rovásjel egyezik valamely keleti népcsoport faragványával. Ha egyáltalán.
@Gábris szomszéd:
vannak nagy hatalmas műgyűjtők meg titkos mjúzeumok

brühüyyy

kkkkkkkkkk

kaptak megbízást
@parti_giano: eszt a formámat, me mostanában eszt nyomom:)

mielőtt valakinek mocskos lenne a fantáziája, a fűnyírásra gondoltam:)))
Őszi Róbert
Esőkabátosok

Tegnap a Keletinél. Zuhog az eső. Emberek ácsorognak a buszmegállóban. Sokfélék, sokszínűek. Pár menekült is arra téved. Nem kunyerálnak, nem hangoskodnak, állnak az esőben és várakoznak. Egyszerre csak erős fékezéssel megáll egy autó. Munkásforma alak száll ki belőle, overallban, baseball sapkában. Felnyitja a kocsi csomagtartóját, kivesz belőle egy dobozt, megnyitja, és esőkabátokat kezd el osztogatni belőle. Csak úgy láttomra, nem nézve, hogy ki, kicsoda, gazdag, szegény, sanyarú sorsú, bizonytalan egzisztencia, nincstelen, hazátlan. Nem ad erre. Egészen addig osztogatja, amíg bírja a doboz tartalma. Én is kapok. Nincs ernyőm, mindig otthon felejtem. A menekült kis srácra az anyja adja rá a kabátot. Sosem látott még ilyet. Örömmel tapicskol az esőben. Besárgul a megálló. Vagy húszan virítunk ott egyen polietilén ruházatban. A pasas nem kér és nem vár köszönetet, amikor végzett, gyorsan beül az autójába, és mosolygón továbbhajt. Mögötte tetemes sort képeznek a felgyűlt buszok. De senki sem ideges, senki sem kéri számon, hogy rossz helyen parkolt, feltartotta a forgalmat. Mindannyian próbáljuk stresszmentesen átélni a csodát, megélni ezt a csipetnyi emberséget. Sikerül.
@taga20: alternatív fűnyírás? gyanús. mit akarsz te egy kecskétöl?
@parti_giano: te a kecskétől az nem hosszú ő?
vigyázz, me itt repked orica, asztán lenyom egy fülest, ha nem írsz hejesen:))
@rdos: maximum az eredet, de az lehet, hogy sokáig lesz terepe a marhaságoknak. középkortól rendben van.
@taga20: ez az, valamit csináltál azzal a kecskével, ha rövid lett az ő.
@taga20:

Ez csak az ellenállhatatlan hatásod eredménye, öntudatlan hasonulás:))
@Orica Középföldi:
Akkor most nem rajzoltak bősz-en, esett az eső.
Az osztogató majd elszámolja a költségeit bizonyára, akkor nem ette oda a fene, amikor magyar hajléktalanok áztak-fáztak.
És a magyar hajléktalanok vajon hol áztak-fáztak? Én ismerek egyet, a Duna-parton lakik, annak is oszthattak volna valamit eső ellen.
@Orica Középföldi: eszt nem érzik az ebolák, gábrisok, lázárok, báyerek, stb., hogy nem kell sok hozzá és ember is maradhatsz.
ja és az állatot a legkönnyebb kihozni az emberekből, és ez a bugris kormány ezt teszi.

a végén meg csodálkoznak, hogy sikerült, csak túl tolták és a horda viszi a giotin alá.:) :(
@Imola Helyesi: múltkor észt osztottak a lehel téren. ugye nem értél oda?
@Imola Helyesi: "Akkor most nem rajzoltak bősz-en, esett az eső."

örülsz geci, mi?

ha gyónsz majd a papbácsinál, evvel azé dicsekedj el!
@parti_giano: az mind semmi, utána meg emberséget osztottak, de oda már ki sem ment, hanem helyette elolvasta a bayer összest:))
@taga20:
Elmész a pitcába , bunkó, majd pont tőletek tanulok emberséget, fafejű, mocskosszájú, nektek oda folyik a könnyzacskótok, ahonnan a külföld dirigálja. Hülye barom.
:@taga20:
Hülye hegesztő, pofád nagy, amig te a saját zsebedet tömöd külföldi cégnél, addig én jótékonykodok, nem arabokkal, hanem magyarokkal, rohadjál már meg.
@taga20:
Na hívjad már bolidat, nélküle gyenge vagy, mint a lábszárizmod.
@Imola Helyesi:

" Én ismerek egyet, a Duna-parton lakik, annak is oszthattak volna valamit eső ellen."

Azt mondta, tőled kap mindent, miután igazolta ősi származását és a gyöknyelv ismeretét.
@Imola Helyesi:
.
Beszéljünk végre komolyan a gyökökről.
Valami gyöktermészetről próbáltál valamit előadni, de nem lehet érteni.

Amit tudnunk kell, az az, hogy legfőbb ellenségünk: az oxidatív stressz.
Anyagcserénk folyamatosan termel szabad gyököket, ráadásul ezeket a szennyezett levegőben lévő részecskék útján is belélegezzük. A szabad gyökök erősen oxidálnak, – ami sejtjeink károsodását idézi elő – és megbetegítenek.
Szervezetünk különböző antioxidáns eljárásokkal igyekszik valamelyest ellensúlyozni az oxidációt. Ezt támogathatja hatékonyan a szulforafán, mint erős antioxidáns tápanyag: védi a sejtjeinket, ellensúlyozza a szabad gyökök károsító hatásait.
.
@Orica Középföldi:
Tahó vagy, szoktam neki kaját vinni, ahányszor lemegyek.. Ez vagy te, könnyzacskós idézeteket nyomsz be, de tulajdonképpen egy önző cinikus spiné vagy.
Na, majd jön a felmentőd, alias Boli
@Imola Helyesi: a magyarság szégyenei vagytok, rohatt fattyak!

szétbasszátok a magyar hont, hazaárulók!!!!!!!!!!

lógni foktok, mind, szemét trógerek!
@Imola Helyesi: ha ismered, akkor miért nem segítettél neki?
Szép a mai tejlesítmény, gomolya kifordult magából. Már randábban beszél, mint hajdanán egy tsz kocsis.:D
@dr. jenőke (jenőke):
Aha, lám milyen csodálatos a magyar nyelv, egy szónak mennyi jelentést tud kölcsönözni.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

és mit tapasztalsz magadon? orbánc nem nőtt a lábadra? gerinced nem lett flexibilisebb?:))
@Imola Helyesi: na jó, látom te is csöves vagy, holnap küldök egy kiló hitlerszalonnát:)))
@taga20: nem, láttam keményebbn jelenségeket is:)
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:
Kérdezett valaki egyébként, ne nyüzsögjél hasztalan, nem vesznek észre.
@rdos:
.
megalázott magyarság "kihúzhassa magát"
???
Megalázott? Ugyan.
Önkéntes volt az, sajnos.
Ezért helyes, ha nem a múltjában éli a nemzet a jelent.
Például a lengyelek. Mesebeli ország. Mármint hol volt országa a lengyeleknek, hol nem.
És mégis...

A magyaroknak a kihúzáshoz egy harapófogó is kevés ezzel a múltat idéző köldöknézegetéssel.
@taga20:
.
Birsalmából, jól megsózva.
@taga20:
Évikeanyuka majd ad neked, hagyjál neki is lekvárt.
@Imola Helyesi: te perverz disznó, élveznéd mi? asztán lenyalnád a mesztelen szőrös testemről, mi?:)))
Taga ír valamit, ezek rögtön megjelennek, mint az óceánban a felbukkanó tengeralattjárók. Ő meg áll , és hagyja magát kilőni, hülye fűnyírő.
@taga20:
Tahóka, nyaljon téged a szadesz, meg a liberális párt,és az itt kommentelő hölgykaraj.
Ugorgyunk! Ja, és MÁSOLJUNK!

"A már megbukott Széchenyi Kereskedelmi Bankban úgy emelt tőkét Töröcskei István - aki korábban az Államadósság Kezelő Központot irányította -, hogy magától a Széchényitől kapott hozzá hitelt, írja a HVG a Magyar Nemzeti Bank vizsgálati jelentésére hivatkozva...
( a bankot )Töröcskei István 2010 tavaszán vette meg kétmilliárd forint hitelből...

Töröcskei tehát Széchenyi-hitelből emelt tőkét a Széchenyiben, ami teljesen szabálytalan. Később az NGM - miután az állam a bankban kisebbségi tulajdonossá vált - a tőkeemelés rendezésére kényszerítette a többségi tulajt, ami 2014 március végéig meg is történt, de más ügyekben folytatódott a trükközés."

index.hu/gazdasag/2015/08/19/kiderult_a_volt_akk-vezer_par_svindlije/
Mikor történt ez?- 2010. után.:D
@Imola Helyesi:

Peni nem bolha, mint te, hogy ne vennék észre.
@taga20:
Esetleg tristen meg gazoló is besegít, te vagy nekik a nyalóka.
@Imola Helyesi: na valld be, hogy elővetted a vibrátorodat:)

persze nemzeti fasz, me az az igazi:))
@taga20:
Még jó hogy, liberális elhajlókkal, nem foglalkozunk
@Orica Középföldi:
-
A birodalomból nem kértek, a monarchián belül mindent megtagadtak, amit csak lehetett.
Így a magyarok nem részesültek a vámmentességben, a szekularizációban, a manufaktúrák felszámolásában, a jobbágyság megszüntetésében és így tovább.
És mi történt?
Az osztrákok miatt maradt magyarország szegény, mezőgazdasági, iparilag fejletlen, minden tekintetben elmaradott ország.... akkor, amikor Mária Terézia országában egyes "ipari" képződmények már nyugdíjat is fizettek dolgozóiknak.
@taga20:
.
Nem vette elő. Pont fordítva.
@Imola Helyesi:

Elméletileg tahótlanitóttál! Miért velem foglalkozol? Hiányod van? Szólj! Elrendezlek!
@Imola Helyesi: és pedig? de amíg válaszolsz a vibrit kapcsold ki, me összegerjecc a fasziddal
"Ján Slota az MSZPhez jár magyar gyülöletet tanulni"

:))
@tristen2005: hülye vagy te ember?:))

inkább oda adom a guminőm, még szűz:))))))))))
@taga20: meg a Manfréd megszökött a szellőzőnyíláson át, miután leütötte az őröket.
@dr. jenőke (jenőke):

Sajnos, fölösleges minden. Ha végigolvasod a Himnuszunkat, amelyet 1823-ban(!) írt Kölcsey, rájössz te is, a "minket mások állandóan bántanak" érzés akkora hagyomány minálunk, hogy még csak megkarcolni sem lehet, nemhogy ledönteni.

Igaz, Kölcsey a balsorsot nem másoknak, hanem saját magunknak tulajdonítja ("Hajh, de bűneink miatt ..."), míg a mai "Kölcseyk" általában úgy gondolják, hogy mi semmiben sem hibáztunk. Soha.
@taga20:

Őt is kitudom szúrni!:)
@tristen2005:
Mit mondtam, itt az újabb tengeralattjáró kilövésre készen, rossz az irányzékod, apafej. Vigyázó szemedet pl. pennire vesd!
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: ez politikai volt, me nem vágom most manfrédot:))
taga megjelenik, kész a gruppenkomment, mindenki őt védi
@tristen2005:
Én? Viccelsz? Nem én keverem a magyarságot a szexszel, az biztos.
Ne bántsátok Imolát! Ő egy tiszta lelkű, hazanő.
@Imola Helyesi:

Az biztos. A sex az hat! De nagy a p.. 6 alma!
Lám, itthagyott taga benneteket, elment nyalni bolinak a másikra, hiába ő is csak segédlettel nagylegény, mint ti, na legyetek, jók, de nem tudtok.
@Imola Helyesi: ebola, tudom, hogy neked furcsa dolog ez a szeretet. próbáld ki, jó dolog:)))
@vakapad:
.
Hát, valahogy úgy, ahogy írod.
Remek bűnbak választók vagyunk. Példa erre Görgey, ugyanakkor az árvák pénzével meglépő, börtönviselt a mai napig kinevezett ikon.
@taga20:
A tied az tényleg különleges, bocsi, de tartsd meg magadnak. Háromnaponként változik , alkoholszinttől függően. Hát még, akit nem szeretsz, azzal mi lehet.
@Imola Helyesi: aszt látom, hogy neked ez a nyalás téma, központi téma:)))
@taga20:
Évikenéni már ott vár a másikon, induljál.
@Imola Helyesi: ebola, bikáid sehol? ma is vityaképét nyalod lefekvés előtt.

féreg vagy! semmi jóérzés nincs benned, és eszt te is vágod, és zavar ha érzelmes embereket lácc.

szarjál sült!
@taga20:
Te meg egy alkoholista idióta, akinek az alkoholszinttől függően emelkedik a szeretetigénye.
Ráadásul politizálsz is, minél többet iszol, annál hazafijasabb vagy ott az érdi útelágazódásnál. Hülye farok.
@Imola Helyesi: gyere át a másikra, ott szívjuk egymás vérét. szólok bolinak, hogy ne basszon ki:))

u.i.: nem hallgat rám.
@taga20:
Nem megyek, már tőled is kiütést kaptam, nemhogy Bolitól, pláne meg Lázártól, élvezkedjetek együtt nélkülem.
@Imola Helyesi: jó, így még jobb.

azé élveztem a társaságod:)))
@taga20: milyen betegséget terjesztesz, asszony tud róla? kiütés. viszket?
@taga20:
Nem hívott senki ide, jól elvoltunk nélküled.
Jenőke, hacsa , parti meg jaeg azért szórakoztatóbb, mint te, az biztos - bár vannak hibáik is, tény, ami tény.
@Imola Helyesi:

Ha nem kevered, akkor hogy szaprodsz magyarul?:D
@Imola Helyesi: "taga megjelenik, kész a gruppenkomment, mindenki őt védi"

Ja. Ő egy őszinte fickó, te meg...
@Imola Helyesi: a retardált válaszaidat bírom a legjobban:)

ebola, téged se hívott ide senki, ide nem hívnak senkit, csak jön. és ez a legszebb a dologban.

de ti eszt soha nem fogjátok megérteni.
@taga20: bárki és bármi ellen megvédlek babám!
Te jó ég, itt vannak megint a banyák. Akkor egy dalt neki, hátha menekülnek:
www.youtube.com/watch?v=YH2QTdH6t_k&feature=youtu.be
@evasanyoca: köszönöm istenem, vasárnap ebolával megyek dicsérni az urat:)

a faszt! evvel a szívtelen matrónával, a vágóhídra se mennék:))
@taga20: igazán nem szép tőled, hogy bohócot csinálsz abból a szegény nyomorultból :((
@Imola Helyesi: ebola, fejezd be eszt a ki hívott ide szart!
hülye vagy ráncosbocskor?
@evasanyoca: á, dehogy! szeretem, csak nem tudom kimutatni az érzéseimet:))
@taga20: kicsit mintha romlana az ízlésed kisbogaram....kkkk
@taga20:
Ha lennél szíves a poszt témájáról írni a háremeddel, amely elég széles skálát ölel fel életkorilag, mert erről, mint törzsgyikos eddig még egy kibaszott szót sem írtál.
A fentiről meg pláne nem.
@Imola Helyesi: szopd le a fityeszt, és a gecit! így má zöd, egysejtű?:)))
@taga20:
Ja, és nemcsak jelzőket, hanem minimum tőmondatokat.
Nem rólam - tévedések elkerülése végett!
@evasanyoca: tudod bébi örekszem, romlik a látásom, a hallásom, az ízlésem:))

de tégedet mindig szeretni foglak:))))))))))))
@taga20:
Kizárt, elég sokan tolonganak ott volt szadeszesek
@taga20: ez szellemes.....kkkkk jó fej vagy tagácska, és is csipolászlak....
@taga20: ez szellemes.....kkkkk jó fej vagy tagácska, és is csipolászlak....
@evasanyoca: mondom hogy romlik a látásom, most kettőt látok a kommentedből:)))
@taga20: mert szar ez a baszás....egeret kő cserélnem.....bocsi aranyom...
@Imola Helyesi: inkább 100 szadeszes, mint egy ebolás!
remélem ebben egyetértünk?:)
@evasanyoca: meny be a kamrába, szerintem lesz ott egy pár:)))
@taga20: mán kergetem őket....kkkkkk
@taga20:
Oksa, csak el ne fáradjál bele.
Kénytelen vagyok az ünnep előestéjébe belerondítani, de annyira jól teljesítünk, hogy ezt meg kell világgá kell kiáltani:D

MÁSOLÁS! Látod Imola?

"Lázár reméli, hogy így csökkenni fog majd az eljárási határidő, de az Ujhelyinek írt levelét úgy zárja: "remélem, elismeri, hogy
minden jó szándék és feszített munkatempó megléte mellett sem várható el a Kormányhivataltól, hogy a jelenleg meglévő ügyintézési hátralékot rövid időn belül felszámolja.
Ujhelyi István erre az Indexnek úgy reagált: "A Fidesz százmilliós plakátokon hirdeti, hogy a kormány reformjai sikeresen működnek, miközben épp ez az eset is az ellenkezőjét bizonyítja. A rezsim jobban tenné, ha pazarló kormánypropaganda helyett a jobb kormányzásra fordítana több figyelmet és forrást."

index.hu/belfold/2015/08/19/nehezen_tudja_gyorsitani_a_kulfoldi_gyerekek_anyakonyvezeset_lazar_janos/
@taga20:

Igyál egy keveset, majd négyet fogsz látni.:D
@evasanyoca:

Ne kergesse nyanyó, hanem tegye az egérfogóba gomolyát, oszt az egér majd megrágja.
@látjátok feleim szümtükkel: ma vissza fogom magamat. ma van tíz éve, hogy találkoztam a leendő feleségemmel:)
@látjátok feleim szümtükkel: az én kis édes cin-cinjeimnek nem adok romlott sajtot.....kkkk
@rdos:

"_Pedig ahhoz, hogy a kirabolt, megalázott magyarság "kihúzhassa magát" igen is meg kell ismernünk valós történelmünket. Ami ma igen csak ferdített. :-(_"

Nem. Nincs semmi sem elferdítve. Én úgy definiálnám, hogy a 'magyarság' története (történelme) duális.
Van a Werbőczi-féle vonulat, - a nemzethy.
És van azoké, akiket mindenkor semmibe vettek.
Innen az ellentmondás.
@látjátok feleim szümtükkel: látjátok, ez lett abból, hogy bezárták az opnit, a sok Imola -féle futóbolond rászabadult a normális emberekre, nem elég a nyomort elviselni, még az ilyen szegény kreténeknek sincs hová menniük..:(((
@taga20:

Felénk nem azt mondják, hogy a lendővel, hanem a volt menyasszonyommal/völegényemmel.:D
@evasanyoca:

Szánom-bánom, igazad van, én sem adnék, az állatkínzást egyébként isbüntetik. De a labda jó fel volt adva, le kellett ütni.:D
@látjátok feleim szümtükkel: ha az állatkínzást büntetnék, akkor te meg a taga mán ülnétek a tudjátokki miatt....kkk

( ez a labda meg nekem lett feldobva....kkkk)
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: kötél is van a világon, ja és pedáns, mint egy porosz őrmester:))
@taga20: ne szidd az állatokat, nem érdemlik meg ezt az összehasonlítást.Nekem volt egy fehér és egy fekete kutyám...urak voltak hozzá képest.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: mosogatunk, pórszivózunk, porttörölünk, de ha eljön az este, ako mindent bele:))

én márkezt, a nejem szviftet olvas:))
@taga20: ahogyan ezt a cnc-esztergályosok szokták....kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20: képzelem, ahogyan te bele bele alszol a könyvbe, miközben a nejed lábmelegitőt köt:)
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: eszt most én is elképzeltem:) tök elképzelhetetlen.
viszont én alszom, a bordám olvas valami hülye könyvet:)

na ez a valóvilág:))
@taga20: Ich wusste immer,Sie zu betrügen....kkkkkkkkk
@taga20: persze, olvas...) szerintem tervel vmit:)
@evasanyoca: soha! én magamat adom:)))
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: miből gondolod? neked mi a trükköd? hogy fűzöd be a csókákat?:)))
@taga20: én kérlek cérnát fűzök be a tűbe, a csóka nem fér át rajta:)
@taga20: fenomenális vagy!!!!!!!!!!!!!
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: pedig egy profi szabócsaj, tízeniksz centit simán bevesz egy férfinadrágból:)))
@evasanyoca: ma megyek, me lebuktam:)

drága, egy fasz vagyok, aki maksz, szereti a csajokat, és megérti a menekülteket:)))

nincs itt semmi csoda!
@taga20: egyébként csapdát szoktam ásni nekik:)
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: ásni? hülye vagy?:))

bakker, azok repülnek!
@taga20: nyugi, köztünk marad a titkod, mellesleg első poerctől fogva sejtettem...:)))
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: ha egy nehézbombázó, mint te, le nem szeded:))
@evasanyoca: ne add tovább, me szamár nem maracc:))
@taga20: számon behuzva a zipp....kkkkk
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: ne szívd mellre, ösztönösen vagyok gyík:)))
@jaegtoer: "Van a Werbőczi-féle vonulat, - a nemzethy.
És van azoké, akiket mindenkor semmibe vettek.
Innen az ellentmondás."

Telitalálat. A semmibe vetteknek kellene rájönniük, hogy ők - mi nem semmik vagyunk. :-)
@dr. jenőke (jenőke): "ezzel a múltat idéző köldöknézegetéssel"

Orosz közmondás. Aki állandóan a múltat fürkészi, az fél szemére vak. Aki csak a jövőbe réved, mindkettő szemére vak.

És hogy mi "önkéntes" történelmünkben és mi nem az? Elég a kisnyilasokból lett ávósokra utalnom, és az azóta is alkalmazott gondosan kontraszelektált legaljára. Aki a mai napig is felkerült szó szerint a legfelülre. :-(
@parti_giano: Igen, az eredet. Az az eredeti kérdés. És hogy mennyire van "rendben" a középkor óta? Bizonyára Vajk papjaitól, akik a szeretet vallását erőnek erejével terjesztették tanultuk meg a szeretetet. Viccnek is rossz.

Mária országa?
@Orica Középföldi: "Mitől lesz kevésbé megalázott és éhes?" Talán ha attól hogy tanulunk eleinktől. Ma a vízügy a katasztrófavédelem alá tartozik. Magyarul ma a víz katasztrófa. Eleink nem annak tekintették, hanem - nagyon helyesen - szó szerint éltető elemnek. Hol van az árnak (árvíznek) a helye? Az ártéren. Ma egyik évben szarrá ázunk, másikban kiszáradunk. Míg a Duna, a Tisza és a Dráva annyi vizet visz ki hasznosítatlanul az országon, amivel Dunát lehetne rekeszteni.

"hogy nem tudom pontosan hány rovásjel egyezik valamely keleti népcsoport faragványával"

Szállj már le Árpád hont foglaló (szerintük visszajövő) "magyarjairól". Az sem biztos hogy magyarul beszéltek. Húszezer harcos, semmi több. Menj el francia idegenlégióba, írd össze, hány népdalt ... mit népdalt? Hány dalt ismernek. Ott is lehet sacc húszezer harcos. Ugye ha a 100 Ft-nak 50 a felét ketten is ismerik, az csak 1 dalnak számít.

Szerinted meglesz a háromszázezer?
@parti_giano: Már csak az a kérdés, volt-e a kagánon kardigán? :-)
@Kurvahošigutntag:

Egész nyugodtan:-)

De ez igazából nem az én poénom, egy csomó mémen szerepelt már. :-)
@parti_giano: :-) Ahogy elnézem az időt Baján, most el kélne ott a vízhatlan mente.

www.idokep.hu/webkamera/bajaobs
@rdos:

Érdekes elképzelés azzal tagadni az Árpád „húszezer harcosa” általi honfoglalást, hogy húszezer ember nem ismerhet háromszázezer népdalt.Komolyan tetszik gondolni, hogy a begyűjtött háromszázezer népdal mindegyike már a IX. században ismert kellett legyen?
@vakapad: Nem, dehogy tagadom Árpád honfoglalását. Csak a helyén kezelem. Vagyis inkább úgy mondanám hogy gazdag és békés népművészetünk néptáncaink mesevilágunk egy ilyen harcos - mai szóval rendvédelmi orientáltságú igencsak kisebbségtől aligha származhatott.
süti beállítások módosítása