Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.07.29. 08:36 Fabius

Meddig takargatod még, Viktor?

Címkék: fidesz schiffer andrás ügynökakták lusztráció

Schiffer András újabb árnyjátékot adott Kedves Vezetőnknek. Mármint szerinte a kilencedszer(!!!) beterjesztett ügynöktörvénnyel "a 20. század árnyaitól meg lehet szabadítani a 21. századi megújuló Magyarországot". Ahham, van benne valami. Csak ahogy az elmúlt időszakból is kiderült, Vitya jobban szeret bábozni ezekkel az árnyakkal, mint szeretné kitakarítani őket.

searches_like_friends_who_2.jpg

Nagyot változott a Fidesz a rendszerváltás óta. A kommunisták elleni toporzékolásból mára a semmire jó Nemzeti Emlékezet Bizottsága és a Biszku vére utáni sóhajtozás maradt. Meg a nyolcszor elkaszált ügynöktörvény-javaslat, az állami szinten alkalmazott besúgók és operatív tisztek Böröcz Istvántól Tasnádi Lászlóig. Senkinek semmi félnivalója nincs, védőszentjüknek, Viktornak láthatóan nem szándéka elrendezni amit már a rendszerváltás után el kellett volna, nagyjából ahogy körülöttünk megtette mindenki. Büntetési tétel lett a kommunizmus bűneinek tagadása, de az aktanyilvánosság sorozatos elgáncsolásával nem tudhatjuk meg könnyen és egyszerűen, tulajdonképpen kik is követték el ezeket a bűnöket.

Sőt, a pozícióba emelt egykori besúgókat és operatív tiszteket elnézve eszébe jut az embernek más is.

Például, hogy dagilaci házmester úr volt már titokminiszter is, amikor szabad betekintése volt mindenbe. Ráért lapozgatni a listát, olvasgatni a tartalmát, kiszemelni a jövő minisztereit - Boross Imre - közmédia igazgatóit - Böröcz István - és rendészeti államtitkárait - Tasnádi László. Attól átfogóbb jellemzést, mint amit egy ügynökakta tartalmaz úgysem talál sehol arról, ki hajlandó megtenni bármit ha úgy alakul. Nem állítom, hogy így volt, de akár így is lehetett. Meg aztán a nagy semmittevést, agyonhallgatást és témalesöprést nézve valami oka csak van, hogy úgy irtóznak az aktanyilvánosságtól és a lusztráció erőltetésétől, mint egyszeri Semjén a színpadon vonagló szexfenomén Jagger Sátán seggétől.

Úgyhogy - sajnos - gondolkodni most sem azon kell támogatják-e Schiffer kilencedik javaslatát, legfeljebb azon, egy vállrándítással intézik el, vagy szólni is fognak róla valamit.

 

120 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr657662482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@gazoló:

Na, most emlegethetéd a maciét! )))
@gazoló:

Egyébként nem csont az, hanem konc. De ezeknek mindegy.
@The Ghost Wolf:
"Az a gáz, hogy mostanra már a Fideszen kívül mindenki nyilvánosságra hozná az ügynökaktákat"

Az igazán gáz az, hogy a Fidesz ezt könnyedén és bármikor meg tudja akadályozni. És ez elemi érdeke, az általad leírt ok miatt.
@nincs_itt:
szvsz ez az agnoszkálás már idejét múlta...nem vájkálni kell, hagyni a Biszkut a picsába elég öreg ha eddig jól megvolt most minek basztatni?
aszt viszont nagyon fontosnak tartom, hogy eszt a bagázst egyszálig mindet azért amit 1986-tól tettek mind börtönbe baszni (ha már halálos ítélet nincs) és kibaszott részletes tárgyaláson leleplezni hogyan lettek rablók a tolvaj buzikból

brühüyyy

Julius Caesar-t sem lehet ma elitélni azért mert elfoglalta a teutonok fölgyét ha nehezen is mert azok keményen ellenálltak és a Brutus-t is hiába basztattyák árulásért...már elavúlt és elévűlt

elég amit manapság tesznek azért kellene de nagyon gyorsan

brühüyyy
@Eszter jött: azé' reménykedjünk, hogy megőriztek ezt-azt a nagyobb "halak" is! "jó lesz az még eccer!!!" felkiáltással.
a gazdasági disznóságokon kívül, ez lehet a másik "fegyver", amit a politikai és gazdasági "elit"(a teljes mo.-i értendő) egymás fejéhez tart...
@KÁTÉó53éúétr6:
"Egy Szakasics unoka / aki mégsem az Apró familia/ milyen szeretne lenni?....csakis überfasza"

De csak szeretne az lenni... Erőlködik, de nem sikerül neki sehogy sem. Ennyire futja.
@nincs_itt:
én voltam -többször is- is az endékában, nagyon jól éreztem magam, igaz, a zendéka kormány meghívottyaként mint VIP
már a zinterflug is bejelentette még a lépcső alján: amíg ez az úr be nem száll senki sem mehet oda...Interfluggäste

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

te most milyen státuszban vagy?
@Rodeo36: figyejj, vannak náczi "vadászok" is, azoknak sem számít a delikvens kora stb... de igazad van, ezért írom MINDIG, hogy a TELJES (jobb, bal, szélek) politikai és gazdasági "elitet" a csillagba! kiscáládot meg vagyonilag elkobozni, lenne aki megkeresi az offshore pízeket is... oszt' jónapot!
@Eszter jött: @The Ghost Wolf:

Ha jól tudom az egykori 'antalbérenc miniszter Kónya Imre felesége őrizte az "elvarázsoltkastély kulcsait,ahol ""betekinthettek a 'zilletékesek:))

Szerinted???
@Rodeo36: a zendékába' semmilyen, most csak eccerű bürger... pont elég is az! de azért csak fizetem a szolidaritási adót (is)
@nincs_itt:
jaaaaaaaa a Wiesenthal központ csontvázak gumiból és közben cionisták

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kedves szép rebáj meg a pajesza és a schabesdeckli-je

brühüyyy
OFF ha még nem volt. Szóval kíváncsi vagyok, hogy mire gondoltak evvel a támogatott jogsival? Tényleg minimál bérért fog Gyuribácsi alkalmazni rutintalan "gyerekeket"?

vs.hu/gazdasag/osszes/elfogytak-a-kamionosok-jonnek-az-allamilag-tamogatott-kenyszersoforok-0729

tutiblog.com/a-kormany-a-kamionlobbi-penzelesevel-szallt-be-a-klimavaltozas-elleni-mozgalomba/

ON
@Rodeo36: :)

Ne kezdjünk már megint 'endákázni,mert hosszú lenne!:))

'Állat egy ország volt!!
@Gábris szomszéd:
"Húsz évet kapott első fokon az oláhok egykori börtönparancsnoka"

a cikkben egyszer sem szerepel az "oláh" szó, csak jelzem. nem értem, hogy tinódi lantos módjára miért kell hozzákölteni egy hírhez valamit?
@Gábris szomszéd: lenne ájvékolás a dzsobbikban, hogyaszongya: "jáááj de nágy a córesz! kiugrott a maceszgombóc a libanyak levesből!" amikor menne a sok hirtelen-szittya csillag vizsgálni, hosszú időre...
@nincs_itt:
de szívküldiszivnekszívesen és be is vagy szolidarítva???

és most éppen kivel vagytok éppen beszolidárosodva?

legalább havi 5 órát dolgozol ezért keményen???

brühüyyy

errefelé ez nincs a lobby önkéntes...de az adóbevalláson 100%-kát le lehet írni

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@gazoló:
teljesen be vagy gazolva...teljesen egyetértek, ugyanolyan mint ma Izrael csak a Stási-t Moszat -nak híjják

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@gazoló:
ők arról nem tehetnek, hogy nem volt pénzük a Semper Oper helyreállítására, de a Zwinger akkor is nagyon szép volt meg a többi és Szászsvájc is csodálatos volt az összes Stein-ekkel

Lipcsében ugyanolyan volt JS Bach mint később és az étteremben nagyon jól főztek (már nem emléxem a nevére de a belvárosban van) és a berli9ni tv toronyban a fehér berliner bier is ugyanolyan jó mint máskor

brühüyyy
@Gábris szomszéd:

esztergálni is katonai behívóval lesz ingyen kosztkvártély

brühüyyy
van ám fasizmusz

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

faszkivan
@gazoló: Pedig jó hely volt. Annak idején én Drezdában jártam. :)
@Rodeo36: Erről miket tucc? (házadtája) :D

"Az Anonymous újabb leleplező dokumentumok közzétételét helyezte kilátásba. A csoport azért lendült akcióba, mert július folyamán korábban Brit Columbia tartományban rendőrök lelőtték az egyik szimpatizánsát, James McIntyre -t és a "hacktivisták" szerint a szövetségi hatóságok a felelősöket nem tartóztatták le."

alfahir.hu/az_anonymous_bosszut_allt_a_kanadai_hirszerzesen
@Rodeo36:

Akkor Rostock,Warnemündében a sátor előtt egy láda sörrel a sátorbaban egy teuton szőkeséggel 'kurvára nem érdekelt a stási_:))
@Eszter jött: Azért Moszkvából még ki lehetne kérni a magyar akták másolatait, vagy lehet, hogy az eredetiket őrzik ott. Azokat nem olyan egyszerű kimazsolázni, mint a magyar aktákat...
@Gábris szomszéd:
a hír igaz+++ manapság "valakik" azzal szóraxanak -és milyen jól- hogy az ADÓHIVATAL és Királyi Lovasrendőrség weboldalait megbasszák, az adóhivatallal majdnem mindenki elektronikusan kommunikál ezért én tegnap kaptam két levelet (nem emilt) 3 hónappal a v
árható dátum után, mert a...jól szóraxanak

valami igazuk is van és valami módon jelezni is kell
a tökeink (márakinek az van) tele van a jelenlegi kormányzattal

alig várjuk hogy ősz legyen és a levélhullással egyidőben ezek is lehulljanak végleg

brühüyyy

a zusa gyilkossági hullámam ide is átterjed, naponta van valami véres lepedő ami lebeg...

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

de azért van TIFF meg Caribi fesztivál, Panamerican Games

és gondolkodunk az olympiá-n de alaposan nem kapkoggyuk el Boston jó példát adott

polgármester bejelentette, hogy semmiért nem áll jót aki beteszi magának kell ki is húznia...erre lelankadtak
@Rodeo36:

Időtlen volt akkor is,ma is az orgona a Tamás és a Miklós templomban:

www.youtube.com/watch?v=xGNUsIxVKbE
@Rodeo36: ez sok mindent helyretesz, veled kapcsolatban.
@punkfrog:
jaaaaaaaaaa, hát nem mindenki mosogat tányérokat Utah-ban???

brühüyyy

vagy tévedek és autókat mosol???
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@gazoló:
Háááát be kell vallanom Rostock nem volt olyan mozgalmas mint Hamburg, de a sör és a többi ugyanolyan jó teuton

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@gazoló:
valami fatálas véletlen folytán amit küldtél nem akar mezxólalni

de most ez igen:

www.youtube.com/watch?v=oYc0ipOhRyA

brühüyyy
@Rodeo36:

Kösz remek! Próbáld az előzőt újra,nekem nyitja:)
@Gábris szomszéd:

Most vagy én vagyok hülye, vagy az alfahírnél alacsony az IQ (de rendkívülien ám!). Ha már be tetszett idézni, várok egy magyarázatot, hogy hogyan kell ezt az "írást" érteni.

Ki köpött, és ki állt, és hol van a nagy megszégyenülés?
@gazoló:
a kíváncsiság elvezetett wiki-hez, mert ők aszt állíttyák magukról, hogy a legnagyobb:

The world's second largest church organ is at the First Congregational Church of Los Angeles, California. Like Passau Cathedral (five organs, one console), it is really two separate organs playing from twin consoles. A Skinner Organ is in the front of the building built in 1931 and a Schlicker in the rear balcony. Today the organs play some 20,000 pipes with five manuals, 346 ranks, 233 registers, and 265 stops although it is continually being enlarged. Details and Stoplist. It has been restored three times, most recently in 1995 by Robert David.[18] Recordings of this instrument appear on Telarc and Delos labels.

azaz két orgona egy konzolról

brühüyyy
@gazoló:
igen, most kinyittya

én vacakoltam a hangfalakkal meg a Sennheiserrel

kkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@gazoló:
ha a fejhallgató jó akkor aszt is hallod amikor a ballábával a második világos billentyűre tapos

az 40 Hz alatti

brühüyyy

a D subkontra
@Rodeo36: Kösz ez tényleg csodálatos volt. Kb. mint ez. :)

youtu.be/Nnuq9PXbywA
@vakapad: A válasz kb. ez lehet. :)

"Igaz, a szocialisták mindvégig arra buzdították az ellenzéki embereket, hogy ne töltsék ki a kérdőívet, így az alacsony részvételi arány után mindezt a kormány képébe döngölni nagyjából olyan, mint fingópárnát rakni valaki székére, aztán nyilvánosan megalázni, hogy milyen undorító egy ember ő."

További kérdések esetén, fordulj szeretettel Harmati Andráshoz. :)
Mai szösszenet. :)

"Ma villamos kocsizás közben szemembe ötlött a Kétfarkú idióták plakátja. Nos, ha még egyszer valaki a jelenlétemben az intelmekből idézi az Imre hercegnek szóló részt "Az egynyelvű ország gyenge.", fejéhez vágom a legősibb írásban fennmaradt magyar nyelvű káromkodást "Wezteg kwrwanewfya zaros nemeth..." (1370 körül.)
Gyengébbek kedvéért: A "ország" a korban a királyi udvart is jelentette. Ott kell a többnyelvűség. Tolmácsnak, kémnek, tanácsadónak. Nem afrikai törvénysértő a magyar faluba!
De ha már annyira imádják idézgetni az árpádkor törvényeit, csak szóljanak, és kijegyzetelem nekik, hogy melyik uralkodó rendelt el karlevágást lopásért, kiközösítést fajkeveredésért - izraelitával házasodni fővesztés terhe mellett tilos volt -, Szent László un. III. törvénykönyve pedig a homokosparádét kizárólag azért nem tiltotta, mert ilyesmi éppúgy senkinek eszébe nem jutott, mint ahogy most sem jut senkinek eszébe villával enni a feketekávét..."

www.facebook.com/photo.php?fbid=10207477575804716&set=a.2036880288801.251824.1448060640&type=1&theater
@Rodeo36: hiába jó a rendszered, ha szar a forrás minősége!(youtube)
@punkfrog:
azzal számolok, dehát ez van: a nagy technika meg ugye nem lehet mindent DVD-n megvenni...

mivel sok orgonát és zenekart élőben ismerek, tudom a ,különbséget...

ebben az esetben elég a kezét és lábát figyelni (ha éppen mutattya) és akkor tudom mit kapok a rendszeremen

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
A menet végén osszanak szét sonkát a szegények között! :D

Svéd jobberek melegfelvonulást tartanak a stockholmi muszlim negyedben.

444.hu/2015/07/29/sved-szelsojobboldaliak-melegfelvonulast-tartanak-a-muszlim-negyedben/
@Gábris szomszéd:
háááááááááááááááát

aszt leszámítva, hogy néha hamis, jó akusztikus felvétel

dehát
én maradok ennél:

www.youtube.com/watch?v=9AYfMtwDg-I

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:
ha majd az OGV, a Rétvári meg a Semjén Harrach fog így provokálni mint ami az első képen látható akkor lesz vidámság

addig bealkonyúlt levédiabasznádon

a svédnek igaza van

ott vonúl a hazájában kis sortocskában és rugós cipellőben ahol elfér és a fáklyát is hordhattya

brühüyyy
@Gábris szomszéd: az uccsó képen elképzeltem a Rétvári elvtársnőt amint ott pattog piros sapkában és a nagyhajú mulatt helyett meg a Harrach Pétert

lenne vidámság meg móka kacagás

brühüyyy

hátha még a vonagabcsi is beszállna lajbiban és piros sortocskában, bajússzal kkkkkkkkkkkkkkkkkk
"A Fidesz képviselőcsoportja hiteltelennek és az egész nyugdíjrendszert veszélyeztetőnek tartja azt a szocialisták által is támogatott kezdeményezést, amely a férfiaknak is lehetővé tenné a nyugdíjba vonulást negyven év munkaviszony után."

www.hirado.hu/2015/07/29/a-fidesz-szerint-veszelyes-lenne-a-ferfiak-negyven-ev-munka-utani-nyugdijba-vonulasa/

Nem is csoda, amikor a fidesz legtöbb tragja, képviselője minisztere, éln a miniszterelnökkel, zt sem tudja, hogy mi az a munka.

Nem 25 évet a parlamentben üldögélni és gombot nyomogatni, hanem minden nap elmenni otthonról, 8-10 órát a munkahelyen keményen dolgozni ( nagyon sokan fizikait ) és utána otthon tovább folytatni, hogy legyen elég pénz lakásra, családra, tanulásra, pihenésre. Persze ebből nem fussa helikofferre, külföldi tandíjra meg efféle úri huncutságra, külföldi bankszámlára, meg a kiskorú gyereknek pesti lakásra sem.

Aztán a 62 és fél, majd később a 65 éves életkorban kiadott nyugdíj után néhény héttel szívbajban, magas vérnyomásban és egyéb súlyos betegségben el is lehet patkolni. Meg kéne nézni a staisztikát is, osz utána gondolkodni kéne, és nem ezeket mondani:

"A Fidesz ezzel összefüggésben emlékeztet, a Nők 40 program a nyugdíjhoz közeledő nők megbecsüléséről szól, akik évtizedeken át keményen dolgoztak és mellette gyermekeket neveltek fel. A férfiaknak azonban a legnagyobb becsülés a munka és az, ha szükség van rájuk - fogalmaznak, hozzátéve: "azt szeretnénk, hogy amíg tudnak, dolgozhassanak"."
@Rodeo36: Eddig nem úgy volt, hogy Svédországban bárhol lehet prájdolni? Vagy most majd a melegek betiltják a meleg felvonulást? :)
@Gábris szomszéd:
ahová a politika beteszi a büdös lábát ott minden szarrá válik

ez is

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:

Má' elnézést, de utálom, ha nem értek valamit. A szöveg:

"Igaz, a szocialisták mindvégig arra buzdították az ellenzéki embereket, hogy ne töltsék ki a kérdőívet, így az alacsony részvételi arány után mindezt a kormány képébe döngölni nagyjából olyan, mint fingópárnát rakni valaki székére, aztán nyilvánosan megalázni, hogy milyen undorító egy ember ő."

Tehát a komcsik a rohadékok, mert:
1./ Ők intézték el a kampányolásukkal, hogy kevesen küldjék vissza a kérdőívet.
2./ Oszt mégis a FIDESZ-re fogják, hogy a FIDESZ rossz kérdéseket tett fel, azért küldték vissza kevesen a kérdőívet.
Hihetetlenül szemét egy dolog, ammán igaz.

Mindenesetre örülök, hogy mégse én vagyok ilyen hatványozottan ostoba.
@vakapad: Én nem így értelmezem, de ez legyen a legnagyobb "bajunk". :)
@Gábris szomszéd:
Meg ne szakadjon a szívem szegény "megfingópárnázott" kormányért!

Fingópárna, persze... Akkor még véletlenül sem azt jelenti az alacsony részvételi arány, hogy sem a kormánynak, sem az általa felvetett témáknak nincs akkora közönsége, mint amekkorát ők gondolni szeretnek maguknak. A "Jobbik" meg simogatja a kormány buksiját, és fingópárnázik, mert ez az eredmény nekik is kisebb kudarc, hiszen ők is felugrottak a Fidesz-féle menekült-expresszre. Hogy is szokott lenni az az "összenő, ami összetartozik" szöveg?

Persze a szocik is hiába csinálnak úgy, mintha az ő kampányuk eredménye lenne az alacsony részvétel, egyszerűen csak az emberek majdnem fele szarik mindenféle politikai formációra, de még mindig nem annyira, mint az ilyen papírramaszturbálós-önigazoláskeresős koncultációs levelekre, amiből a sokadikra basznak el százmilliókat.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Félre tetszett érteni.

A szocik NEM csinálnak úgy, mintha az ő kampányuk eredménye lenne az alacsony részvétel, ők EGYÉRTELMŰEN a kormányt hibáztatják.

Az alfahír nevű agyilag setét iromány jelenti ki azt hogy "a szocik kampányának az eredménye" az alacsony részvétel, oszt a szemetek MÉGIS szegény kormányt hibáztatják, amely nem tehet semmiről.
@vakapad: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Hogy stílszerű legyek a fidesz és a szocik megint nagyot akartak fingani, de csak beszartak. :)
Köszönnyük fidesz!
No nem ezt, hanem pl. a sok, és szép stadijonyt, és a benne hancúrozó görbelábuakat, meg a körülöttük lebzselőket. Azok nektek fontosabbak?

index.hu/belfold/2015/07/29/megoperalta_magat_egy_rokkantnyugdijas/
Ezt is köszönjük?

index.hu/belfold/2015/07/29/embertelen_korulmenyeket_talaltak_a_merenyi_korhazban/

Ombucmai meg legközelebb ne ide menjen, hanem pl. a felésal végi stadijonyba, ottan nem talál ilyesmiket. De mehet a fradi pályára is, meg a győribe is, a többiről nem is beszélve.
@látjátok feleim szümtükkel:
ELsimon a Merényiről is írhatna valamilyen hőskölteményt, csak az a fontos, hogy szerepeljenek benne a segg, zsidó, kurva és a szétbaszott szavak. A kvalitásait tekintve simán megoldaná öt perc alatt, esetleg Semjén testvér is besegíthetne neki társszerzőként, legalább akkora baromságokat írt ő is.

Sajnos ismerem az említett intézményt, az egész a végletekig le van rohadva és a legszebb, hogy ez kormányokon átívelő probléma. Pont ilyen moslék volt az egész harminc évvel ezelőtt is - legalább is a hírét tekintve biztosan. De mesélhetnék a sztárolt volt Honvéd kórházról is, nem feltétlenül az infrastruktúrájával van a baj, hanem a rendszerszintű kuplerájjal, ami ott is ugyanolyan mélységekig rontja a kívülről tutinak látszó összképet, mint más magára valamit adó más kórházak esetében.

Száz stadionokat, ezeret!!
@látjátok feleim szümtükkel: "A férfiaknak azonban a legnagyobb becsülés a munka és az, ha szükség van rájuk - fogalmaznak, hozzátéve: "azt szeretnénk, hogy amíg tudnak, dolgozhassanak"." -- és mit csináljanak azok az 50 és 60 közötti, szakmával rendelkező férfiak, akik bár dolgoznának, de nem tudnak elhelyezkedni, mert nincs hol?

Pintér sanya bácsi hány éves volt, amikor nyugdíjba ment? 48?
@Knósszosz: "ezeret"!!
Az olimpinához kellenek!!:)))
@ornagy50:
Háát... ilyesmiket nem szoktam.
Én valami másban hiszek, bár a Ben Hur az jöhet - ritkán - de aztán itt vége is.

Kézzel fogható és értelemmel tapintható dolgok a fontosak, más nem nagyon érdekel.
@ornagy50:

A kedvenc jelenetem.))
@The Ghost Wolf:

Moszkvában sem őrültek meg, hogy kiadják az egyik legfontosabb zsarolási alapot.
@nincs_itt:

ennek inkább megegyezés, mint zsarolás szaga van.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Horn Gyula pl. a tört. egyházak seggét kinyalta, de ugyanolyan "pufajkás idegenszívű komcsi maradt" a jobboldal szemében, mint előtte.

Andris is azt hiszi, hogy ezekkel jóba lehet lenni, ha megtagadja a családját. A Wikijén akkora nemzeti zászló lobog mellette, hogy sátorozni lehetne benne, na ezért forog az öregapja a sírjában ...

hu.wikipedia.org/wiki/Schiffer_Andr%C3%A1s
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"sátorozni lehet benne"

)))))))))))))))))
@Eszter jött: Azért van abban valami perverz, hogy Schiffert kényszerítik arra, hogy újra meg újra beadja ezt a komcsiügynök-vadász törvényt.

Az egész családja a Kádár-rendszer nyertesei közé tartozott, nem voltak áldozatok vagy ilyesmi. Szerintem ezzel tesztelik, hogy Schiffer képes-e bármit megtenni a Vezér kedvéért?
@Gábris szomszéd: a végén meg ott csodálkozott a dzsobbik a kádéjenpével karöltve, hogy ki foschott a ventilátorba???
@Eszter jött: is-is... szvsz!

ha nem baxogacc én se baxogatlak... ott egy autó jön, gondolta Stirlitz, a qrva anyád gondolta a bagoly...
@Rodeo36: az a drága szép emlékű réperbán, ugyi???

a zosztzé meg már smafu???

te csak endékába voltál vip, de én keletebbre is!
@Gábris szomszéd: A rendőrbesúgó unokaöccse (Szakasis, hiteles követelőző? Szégyentelen, gazember, törtető! Visszamászni óhajtó, undorkeltő! Szavazó majmok által pozicióba tartott dizsó!
@látjátok feleim szümtükkel:

"_" A férfiaknak azonban a legnagyobb becsülés a munka és az, ha szükség van rájuk - fogalmaznak, hozzátéve: "azt szeretnénk, hogy amíg tudnak, dolgozhassanak."_"

A legnagyobb megbecsülés persze ténylegesen az lenne, ha ezen nyilatkozók sebesen eltakarodnának a picsába és kipróbálnák magukat a munka világában.

E mellett nem tartom elvetendő ötletnek, ha mindazok akik szorgalmazzák a nyugdíjkorhatár 60 vagy akár a 65 év fölé emelését, legyenek azok közgazdászok, vagy politikusok vagy áltudományoskodók vagy egyéb trógerek, és hivatásos munkerőpiaci aggódók, 55 éves koruk felett kötelezően és kizárólag az alábbi munkakörökben kelljen illetve alkalmazni 70 éves korukig és minimálbéren:

vasbetonszerelő
bányász,
aszfaltozó,
ács-állványozó
tetőfedő
hegesztő
olajfúró segédmunkás
kőműves, és kőműves segédmunkás
rakodómunkás
kötő-szövő betanított munkás 3 műszakos munkarendben
kohász, vasipari segédmunkás
postás
csőszerelő
festő és mázoló
villanyszerelő
víz- gáz- központi-fűtés szerelő
műszerész
...

természetesen normában és minimálbérrel, legalábbis Magyarországon.
Lázár János napi munkaideje lehetne mondjuk napi 11 óra. Vserébe nem időarányos minimálbérrel, hanem közmunkás juttatásnak megfelelő 'jövedelemmel'.

Érdekes amúgy, milyen diszkrét megilletődöttséggel hallgatnak ilyenkor arról, hogy a férfiak átlagosan kb. 10 évvel korábban halnak mint a nők.
@jaegtoer:

a ragozás nem nagyon stimmel, de felesleges is ragozni...
@jaegtoer:

"10 évvel korábban halnak mint a nők. "

ezen rágtam be én is és a többit nem sorolom...
de picit körbejártam

offforever.blog.hu/2015/07/30/korbejarjuk_hogy_a_ferfiak_miert_jarnak_rosszabbul_nyugdijaskent
@nincs_itt:
én asztírtam a zendékában voltam VIP, az nem jelenti aszt, hogy keletebbre: szocsi, szuhumi yerevan tbiliszi ne lettem volna ugyanaz, a fekete tenger kellemesebb, mint a zosztzéé

és ugyanabban az időben én nyugaton is VIP London Páris, Madrid Lisbon Frankfurt, Munken, Hamburg Berlin mind a kettő...

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
te melyik keletről beszélsz?
@Knósszosz:

"Pont ilyen moslék volt az egész harminc évvel ezelőtt is - legalább is a hírét tekintve biztosan."

offforever.blog.hu/2015/07/29/az_eu_helyzetbe_es_a_kozmunkaba_beleduglunk
@Eszter jött:

@nincs_itt:

emlékeim szerint számítástechnikai adathordozón itthon is fellelhető az anyag, amit el is kezdtek feldolgozni...

jött a 2/3 és a munkát azonnal leállította.
Másodszor lőtt el 467 méterre a világverő magyar íjász

Mónus József nyerte a Törökországban rendezett nemzetközi hagyományos íjászbajnokságot a korlátlan erejű íjak kategóriájában.

www.origo.hu/sport/20150729-monus-jozsef-nyerte-a-torokorszagban-rendezett-nemzetkozi-hagyomanyos-ijaszbajnoksagot.html
több milliárdot nyertek és most eltűntek????

Dühös munkavállalók jelentkeztek az MSZP-nél

www.atv.hu/belfold/20150729-duhos-munkavallalok-jelentkeztek-az-mszp-nel
kicsit részletezve az előbbi linket és minden résztvevőt azonnal előzetesbe helyezném ezért az óriási szemétségért!

"Rónai György azt mondta: az Első Magyar Környezettudatos Szociális Országos Szövetkezet (ESZOSZ) százötven pályázó közül egyetlenként nyert egy TÁMOP-pályázaton, amelynek célja az lett volna, hogy a rászorultak visszajussanak a munka világába, és tisztességes jövedelmet kapjanak. Hozzátette: ezekből a célokból semmi sem teljesült, csak a munkaszerződéseket kötötték meg, ami a 2,6 milliárdos támogatás lehívásához kellett.

Bangóné Borbély Ildikó parlamenti képviselő arról beszélt, hogy Jászapáti önkormányzatához jelentették be a szövetkezetet, ehhez képest a szövetkezetnek nincs elérhető irodája, nincsenek alkalmazottai, mozikban, hotelekben és közterületeken íratják alá a munkaszerződéseket. Emlékeztetett, a szövetkezet bejelentésében aktív szerepet vállalt Pócs János fideszes országgyűlési képviselő, Jászapáti volt polgármestere, míg a szövetkezet egyik igazgatósági tagja kormányzati informatikai szakértő. Hozzátette, mivel a szociális program irányító hatósága az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az ügyben kérdést intéz majd Balog Zoltán miniszterhez."

vs.hu/kozelet/osszes/2-6-milliardos-unios-tamogatassal-tunt-el-egy-szocialis-szovetkezet-0729
@guma:

Már megint a minisztert kérdezik, ahelyett, hogy feljelentést tennének azonnal, amikor az első panaszos elmondja, hogy átverték őt is, meg a támogatás folyósítóját is.
"A miniszterelnök-helyettes mondatait talán a mélyről jövő gyűlölet indokolhatta, ami egyébként nehezen egyeztethető össze a keresztény szellemiséggel. Esetleg egyszerűen csak a népszerűség utáni vágy vezette, mint a mérhetetlen támogatottságú párt elnökét? Ebben az esetben rossz hírünk van a pártelnök úr számára, mert a kommunistázás a szavazatszerzéshez egészen biztosan kevés lesz."

www.stop.hu/belfold/semjen-zsolt-agya-vizesedik/1345871/

Semjén Zsolt nem vette érszre, hogy "...elszáll az idő...".
A szemünk előtt zajlik az újabb géprombolás

Az Uber csatája a taxisokkal és az Airbnb összeütközései a városokkal egyaránt azt jelzi, hogy a megosztásra alapozott új gazdasági modell erős érdekcsoportok tyúkszemére lépett. A zsigeri válaszreakcióknál tartunk, megy a szétadóztatás, a különszabályokba kényszerítés és a jogi ellehetetlenítés, ami hosszabb távon zsákutcának tűnik.

hvg.hu/gazdasag/20150730_A_szemunk_elott_zajlik_az_ujabb_geprombol
a qrva életbe... rend fenntartunk?

Szabadcsapatok szerveződnek a migránsok megállítására

A hétvégén a "krisztusi magyarságért és az életvédő Európáért" kiálló Alfa Szövetség fehér kereszteket vert le a határ mentén Ásotthalomnál, hogy elriasszák a zöld határon érkező menekülteket. A viszonylag ártalmatlan akciónak durvább leágazásai is vannak: önkéntes határvadászok várnak újabb csatlakozókat a migránsok feltartóztatására, miközben az ásotthalmi polgármester egy gumilövedékes fegyvereket forgalmazó cég videóját reklámozza a helyzet kezelése érdekében.

hvg.hu/itthon/20150729_Szabadcsapatok_szervezodnek_a_migransok_m
Már havi 200 ezer fixszel kiemelt banki ügyfél lehet bárki

Magyarországon több százezer ember esik bele a bankok úgynevezett prémium ügyfélkörébe, de jórészük nem is tud róla, így nem is él a kínált lehetőségekkel. Ennek a kritériumait ugyanis egyes bankok időről időre gyengítik is, közben pedig a szolgáltatások körét semmivel sem csökkentik. A prémium ügyfelek továbbra is akár költségek nélkül juthatnak hozzá olyan extrákhoz, amelyek nem csak a kényelmüket, de megtakarításaik hozamait is szolgálják. A Bankmonitor.hu feltárta, mit kell teljesíteni egy prémium ügyfélnek, és mit is kaphat akár bármiféle többletköltség nélkül.

hvg.hu/gazdasag/20150730_Lehet_hogy_on_kiemelt_banki_ugyfel_lehetn
De most komolyan: tényleg ezt esszük tejföl helyett?

Élelmiszer-imitátum. Kevesen ismerik ezt a kifejezést, pedig egyre többször előfordul a bevásárlókosarainkban. Ilyen termék például a frissföl, a farmföl, a reggeli ital, vagy épp a kenyeret helyettesítő pék kedvence. De mik ezek a termékek, hogy kerülhetnek a boltok polcaira, és miért kapnak ilyen furcsa neveket?

www.penzcentrum.hu/vasarlas/de_most_komolyan_tenyleg_ezt_esszuk_tejfol_helyett.1045739.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=penzcentrum_linkek&utm_campaign=hiraggregator%27..%27
Tovább dübörgünk. :(

Így száz év múlva is szegényebbek leszünk, mint az Európai Unió

www.eco.hu/hir/igy-szaz-ev-mulva-sem-erjuk-utol-az-europai-uniot/
A magyar szellemi élet dzsentrifikációja

Onnan érdemes talán indítanom, hogy mostanában engem komolyan foglalkoztat az infokommunikációs technológia, az internet és az azon alapuló szolgáltatások, népszerű weboldalak, alkalmazások rendszere, az általuk generált társadalmi és gazdasági hatások.

Tallinnban élve ez talán nem meglepő. Egy digitalizált államigazgatás keretei között egy olyan kultúrába csöppentem, ahol az ICT alapú fejlesztéseknek nem pusztán nagy respektje van, hanem az ország egyfajta komparatív előnyt kovácsolva próbál minél inkább ráállni erre a területre egy intelligens, tudás alapú társadalmat és gazdaságot építve. Szociálpolitikusként az utóbbi két évben finn, svéd és holland egyetemekkel együtt dolgozva elsősorban azzal foglalkozunk, hogy ez a vibráló technikai környezet miképpen fordítható hátrányos helyzetű társadalmi csoportok hasznára.

folytatás

annyit.atlatszo.hu/2015/07/29/dzsentrifikacio/
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Ezzel nem értek egyet.
Különbséget kell tenni sima volt párttag /mszmp/ és besúgó között.
Már elmondták páran, nem kellene az apák vétkei miatt büntetni a fiakat.
Tök mindegy, hogy Schiffer milyen családból származik.
Az ügynökaktákat kellene hozni. Pontot tenni egy fejezet végére.

Szlovákiában 91-től hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat, a feldolgozás sorrendjében. Legutóbb 2014 decemberében jelent meg egy újabb anyag.
@Eszter jött: Nem azt mondtam, hogy nem vagyok kíváncsi az ügynökökre.

Konkrét esetben az érdekel, hogy miért pont Schiffer a felelőse a feladatnak, akinek a családja meglehetősen érintett?

Mi az apja f.szára kíváncsi, már bocsánat, 1944-től? Arra, hogy az ő dédapja lepaktált a komcsikkal, de Kéthly Anna meg nem?

Ill. én nem utálom a családja miatt, de akkor ő is leszállhatna Gyurcsányról az Apró-família dumával!
süti beállítások módosítása