Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240424/szijjarto-bejelentest-tett-sencsenbe-is-repulhetunk-majd Kíváncsian v... (2024.04.24. 09:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.07.28. 12:04 Fabius

L. Simon, a pöcs

Címkék: fidesz l. simon lászló kaja biznisz

Költő és jellemóriásunk, L. Simon László  ismét kitett magáért. A rá jellemző utánozhatatlan eleganciával kente a szart másra , mikor szorult helyzetbe kerül. Hogy ez a más ebben az esetben a felesége? Ennek a pöcsnek nem különösebben számít ez sem. Akkora konzervatív keresztény, mindent a családért úriember, hogy ennek nagysága már csak zsigamarcellban mérhető. 

 

A gátlástalanság nem újkeletű dolog politikus körökben. De addig csak zsigamarci merészkedett lakásvásárlás ügyben, hogy az asszonyka nem vizsgálható vagyonnyilatkozata mögé bújjon elszámolás idején. L. Simon ezt is átugrotta elegánsan mikor a "rákellenes barackmag" ügyről faggatta volna az RTL. Pedig tudnia kellett, hogy a cégkivonatból kb 10 másodperc ráfordítással derül ki ennek ellenkezője. Őt azonban ilyen apróságok nem érdekelték, vagy már akkora rutinná vált a hazudozás, hogy mindegy kire, kapásból bárkire rákeni a legméretesebb disznóságot is.

Ha az asszony jut eszébe elsőre, akkor az asszonyra. 

Ráadásul a disznóság tényleg méretes. L. Simonék megpróbáltak felkapaszkodni az "ökológiai rákellenes termékek" interneten tagadhatatlanul meglévő divatvonalára, csak elég bután sikerült. A Simon és Simon Kft. nem szerepel a nyilvántartott ökológiai gazdálkodók között, és a barackmagnak magának sem ildomos olyan hatásokat tulajdonítani, mint ők tették. Sőt, a 2011-es Cochrane elemzés szerint nincs bizonyíték arra, hogy alkalmazása daganatellenes hatású, cserébe meglehetős egészségi kockázattal jár. Mert arról viszont van számos esetleírás, hogy a magasabb ciántartalmú magokból fogyasztás mérgezést okozott. 

Megnyugtató, hogy a NÉBIH vizsgálja az ügyet. Még akkor is, ha a nemtörténtsemmise borítékban van már most, és pont annyi az értelme, mint egy átlagos versszaknak hősünk költeményeiben:

"régészeti kutatásaim során

egyszer egy marék végbélkúpot találtam

egy megfejthetetlen feliratú régi

agyagcserépben

az első lépés

a világ természetes megértése

gondoltam rágás közben"

 

 

 

101 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr817660238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sajna ez a hír megy a hasonló eseteket tartalmazó, ultra-giga-maxi-nagy konténerbe, bármiféle utóélet vagy hatás nélkül. Annyi ilyesfajta dolog történ már NERisztánban, hogy az átlagember ingerküszöbét már évekkel ezelőtt nem érte volna el, nemhogy most...
Oszt az máshitű örömlányok szétb.szása sem érdekel eme "költőfejedelemtől". Ja, perverz lehetek...
áthozom ide, az éjjeli gondolataimat erről a fehérjehalmazról:
L.Simon már 1000x belebukott valamibe, és annyi következménye volt, hogy most már rezzenéstelen arccal tudja, okádni a hazugságokat a történtekről!
lassan rogáni, sőt, lázári magasságokba emelkedik!
egy lényeges különbség van!
sokkal pitiánerebb ügyekkel dől meg!
az emlegett zsigamarcell volt, akinek 47 ezerből aszfaltozták le a felesége által vásárolt ház előtt az uccát?
de zsigamarcellről nekem beugrik egy másik zsiga is... igaz, az a gyerek álcázza magát mer' dzsobbikban terül el, zsiga dániel andrás(csak nem rokonok??) néven született, de mostanság Z.Kárpát Dániel, dzsobbikban valami divat lehet ez a névcserélősdi..

l.simon szimplán a mo.-i politikai és gazdasági "elit" egyik nagyon balfax példánya.
Nem csak vakkomondorral lehet pofán baszni az asszonyt.:D
Eszi, nem eszi nem kap mást, ez a fidesz új mezőgazdasági programja!

Kishantosért te (is) felelsz Szájmon! Hiába irigykedtek Ácsnéra, ti sosem fogtok olyat termelni, mint ő!

Mert fogalmatlanok vagytok, és g(onosza)k.
Vannak itt érdekességek:

index.hu/belfold/2015/07/28/kiss_szilard_fazekas_sandor_szijjarto_peter_oroszorszag_semjen_zsolt_5_resz/

"Kissnek üzleti partnerei és kollégái szerint elképesztő „reprezentációs kiadásai" lehettek. Módszere azonban hatékonynak bizonyult, sokakat levett a lábáról és a lekötelezettjévé tett. Olykor azért is, mert egyeseknek kellemetlen lett volna, ha később odahaza kiderül, hogy Moszkvában pontosan mi történt, és milyen pénzből...

Azzal, hogy agrárattaséként Kissnek papíron egyszerre több cége is lehetett Magyarországon és Moszkvában egyaránt, további vállalkozásokat pedig strómanokon keresztül irányított, minden íratlan diplomáciai szabályt felrúgott, hiszen így lényegében a magyar állammal a háta mögött saját magáért is lobbizott.Több, egykoron Moszkvában dolgozó magyar diplomata is azt állította az Indexnek, ezeknek az íratlan szabályoknak a megsértése zsarolhatóvá tesz egy diplomatát, Kiss például nem sérthette volna meg ezeket az orosz titkosszolgálat jóváhagyása nélkül. "

„Fazekasnak egyelőre mégsem kellett távoznia. Forrásunk szerint nem más mentette őt meg, mint az ellenzék meg a folyamatosan a minisztériumról cikkező sajtó". Szerinte miután kiderült, hogy a minisztériumnak 410 millió forintja tűnt el a brókerbotrányban a Hungária Értékpapír Zrt.-nél, nem hagyhatták, hogy bárki is belebukjon az ügybe, és így felelősnek tűnjön. Hiszen a kormány válságkommunikációjának fő célja az volt, hogy a Quaestor bedőlésével kezdődő botránysorozatot minél kevésbé lehessen hozzájuk kötni. Ráadásul a nemzeti parkok földjének alkotmányellenes elvétele miatt az LMP és a természetvédők keményen ráugrottak Fazekasra, Áder János pedig végül vissza is dobta a vitatott törvényt. Kormányzati forrásunk szerint Orbán Viktor teljesen kiszámíthatóan reagált, hiszen a miniszterelnök ilyenkor mindig megvédi az embereit."

Isten malmai örölnek a fideszben??????
Gondolom, ez úgy hiányzott, mint ablakos tótnak a hanyatt esés.:D

"Brüsszel felfüggesztette a sávossá tett élelmiszerlánc-felügyeleti díjat, mert felmerül a gyanú, hogy ezt a rendszert direkt néhány áruház elgáncsolására találták ki. A milliárdos összeget hónap végén kellene utalni, most azonban, hogy az eljárás miatt nem fizetnek a cégek, kérdés, mi lesz a felügyelettel. Fazekas Sándor minisztériuma szerint a kormány mindent megtesz azért, hogy megoldja a helyzetet."

index.hu/gazdasag/2015/07/28/elapadhat/
A hülye, buzi, libsibolsikomcsi

"Gyurcsány védelmébe vette Kubatov családját"

index.hu/belfold/2015/07/28/gyurcsany_vedelmebe_vette_kubatov_csaladjat/

Gyurcsány a hibás! Vagy szar dolog, havisszanyal a fagyi?:D:D:D
"Egyébként a fradisták most éppen azért rágtak be Kubatovra, mert előzetes regisztráció nélkül nemcsak a ferencvárosi stadionba, a Groupama Arénába nem mehetnek be, de az Európa Liga-selejtezőn a bosnyák Zeljeznicar elleni meccsre sem mehettek be a nem regisztrált szurkolók."

Nemértemnemértem. Ha énrám a meccs kezdete előtt öt perccel rám tör a bemenetel kényszere, akkor ebben megakadályoznak? Nem személyi szabadság megsértése ez? Joga van a Kubatovéknak még külföldön is elkövetni eztet, nem csak itthon? Ki ad erre választ? Vagy csak az eccerűnek kell a jogot követni?????
Sok,sok genya simon van a 'zországban:)

"Te csak a nőt láttad bennem simon:))"""

www.youtube.com/watch?v=NnDZGre5HwE
@látjátok feleim szümtükkel: Fazekas olyan mezőgazd. miniszter, aki JOGÁSZ.

Szájmon meg Fejér megyében képviselő (Kishantos), és egész életében irodalom szakos volt. "Kézenfekvő", hogy ezek után szőlőtermesztésbe kezdjen.

Ezek "etetik" a magyar népet ...
@látjátok feleim szümtükkel:

A Személyi szabadság és 'kibaszovék mindig is kéz a kézben jártak!:))

A'zasszonka hirtelen milyen érzékeny lett:)

www.youtube.com/watch?v=kCMhmdD96wY

www.youtube.com/watch?v=dYfQo33hMMY

ohhhhhhhhhhhhh
@gazoló:

Szar videókat nem nézek, de az utolsó az csuda.:D

Kubatov meg a Gyurcsány védelme miatt nem győz fürdeni, mert attól fél ráragad.:D
Ez a fűzfapoéta pontosan beleillik abba a halmazba akiknek "az asszony nem ember" meg "a vakkomondor a hibás" és egyébként pedig szemrebbenés nélkül tudnak bármikor hazudni. Pont ezen jellemzői miatt csinált belőle kormánytagot a nemzetmeg/félrevezető.
Remélem, hogy félig használt végbélkúpokat rágcsát a fűzfapoéta.
@látjátok feleim szümtükkel:

Hehe. Az index nagyon gúnyos. Meg is érdemli az a faszkalap Gyurcsány, mindig elqurta, ezt is, most is.

Azonkívül ő is a feleségére kente az Altust. Egykutyák ezek mind, nemigaz?
@látjátok feleim szümtükkel:

Egyénként részemről 'gyurcsány+kubatov+lszájmon+szotyista+++a 'zösszesfradista is 'bekaphassa:))

a 'bucsinhegyi maciét(bocs maci!)
@gazoló:

a maci üzeni, hogy neki van ám ízlése.
@vakapad:

csak halkan szólok, hogy a falka dühös lesz a hasonlatod miatt.
@punkfrog: nem!!dől meg nem bukik bele.nem szégyenkezik.
egyre nyeglébb és pökhendibb lesz.
lassan már láthatjuk azt is,amikor mellbe taszítja riportert? és leköpi?
én véletlenül láttam-és nemhogy mérges de ideges sem lettem.
csak szomorú.
ja és agressziv.mint végső kétségbeesés.....
@gazoló: zsö szvii bucsinhegyi maci!
kérem, mindenki a saját f@aszával sziveskedjék terveket szövögetni és álmodozni a kielégülés módozatairól...
megnéztem tállai önéletrajzát, nincs alkalmasabb ember nála a nav vezetésére. a legtöbb alkalmazott az adósoknál magasabb végzettséggel bír. talán nyelveket is beszélnek.

www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/parlamenti-allamtitkarsag/az-allamtitkar/eletrajz
@parti_giano:

Amikor 'tállajt látom,egy téeszelnök,egy hajléktalan debil és egy mangalica keveréke ugrik be:(
@Eszter jött:

:))

hát van...

'Ivó is cirka 'néccáz kilométert gyalogolt a választottja után,de itt 'hunniában nem találta kedvesét:(
@gazoló:

Ez csak szellemi homeless, a többi stimmel. Amikor láttam a festmény-átadási fotót, már tudtam, hogy mindenre alkalmas.
@vakapad:

Azért ha kinyitnád a szemed, azt is látnád, hogy a Kubatov annak idején nem nyilatkozott úgy, mint most a Gyurcsány. Talán a baloldali gondolkodásra inkább ez jellemző, nem gondolod?
@parti_giano:

De igényös vagy, a párttitkáréknak sem volt magas a végzettség, de mégis övék volt a póc, most mit izélsz ezen? Ner vagy nem ner?
@Orica Középföldi:

Itt mindenki mindenhez ért:))

mno.hu/data/cikk/1/5/48/33/cikk_1054833/rakosi_cikk_torzs.jpg

Egyre inkább az ötvenes években érzem magam,amikor még kábé egyéves lehettem:(
már már letaszítják képszerkesztésben Fabiust a trónjáról. hahahaha

láttátok?

cink.hu/l-simon-laszlo-felesegul-vette-sajat-magat-1720540685
@vakapad:
"Meg is érdemli az a faszkalap Gyurcsány, mindig elqurta, ezt is, most is. Azonkívül ő is a feleségére kente az Altust. "

ööö...
...az ugye nem probléma, hogy az altus az zrt, gyurcsány 'csak' részvényes, és a felesége a VALÓDI ügyvezető? nézz utána itt, ha nem hiszed: www.e-cegjegyzek.hu/index.html
Cégjegyzékszám: 01-10-042082
@gazoló: Te múltkor nem egy szobor talapzatán ugráltál fiatalos öltözetben?

Bocs, ha keverlek valakivel, és csak kíváncsiságból kérdezem.
@Secnir: @látjátok feleim szümtükkel:
szerintem, teljesen félreértitek @vakapad: -ot
nem szoktátok olvasni a kommentjeit?
"L. Simon László egyik cégének pályázatírója, korábbi fideszes önkormányzati képviselő nyert jogtalanul 27 hektár földet Kishantoson, döntött a bíróság. Vízi Dániel cége, a Mezővidék Bt. el sem indulhatott volna a földpályázaton, mert korábban nem mezőgazdasággal, hanem építőiparral foglalkozott. De ez senkit sem zavart a tenderen, simán nyert.

A RTL Klub Híradójának nyilatkozott a Földművelésügyi Minisztérium is, ami szerint nincsen köze a pályázat sikerességének és L. Simon László érintettségéhez. És amúgy is fellebbeztek a bírósági döntés ellen."

444.hu/2015/06/25/jogtalanul-nyert-kishantosi-foldet-l-simon-laszlo-volt-alkalmazottja/
@vörösbor(de)minőségi: A korrupció "csak" mellékes.

Az a legnagyobb baj, hogy fideszék szerint ez "nekik jár". Ilyen új földesuraknak képzelik magukat, akik majd "gondoskodnak" a jobbágyaikról.

Ezt az érzést kell belőlük kinevel(r)ni, hogy nekik bármi járna, csak mert "keresztények és magyarok" (Márai)!

(magyar = nem zsidó, nem paraszt)
@punkfrog: de, szoktuk. tisztában vagyunk a helyzet súlyosságával, de így, távolról sajnos az azonnali gyógyítás reménytelen. marad a tények cseppenkénti adagolása, illetve kényszerképzetének pillanatnyi cáfolása. reméljük, idővel a blog rendszeres olvasásával, és az általános iskolai könyvek sűrű forgatásával talán meg tudjuk emelni az intelligenciahányadosát arra a szintre, hogy a szeme elő dugott cső mellé is lásson...
@vakapad:

Ez az 'egykutyázás' mélyen sérti a falkát. A Kutyatanács kéri, hogy szíveskedjen felülvizsgálni az alkalmazott hasonlatot, mert sem Gyurcsányt, sem azt a másikat nem tartja hasonszőrűnek, sem egyébnek.
Míg az a Gyurcsány megüti a mumus szintjét, addig az a másik, akit elsimonnak törzskönyveztek a kétlábúak, arra sem méltó hogy eltakarítsa a piszkunkat, és még a sírjára sem pisálnánk, mert sértené a méltóságunkat. A hordóiba viszont szoktunk. Nem egyszerű, de megoldjuk.
@100 kóbor kutya: na ja, aztán egyből kimutatja, hogy rákellenes a bora. aztán menni elsimon bora bora.
FideSSoton-BATE Boriszov 0:1

Olé. Oléoléolé. Ollé.

Egy öngól a király szeme láttára.
@gazoló: Ötvenes években születtél, és föl bírsz mászni egy talapzatra, az mindenképp jó példa a fiataloknak!

Inkább nem találgatok, nem adok tippeket a TEK-nek.
@látjátok feleim szümtükkel: Juhásznak teljesen igaza volt.

Ország-világ láthatta, hogy Orbánéknál csak a kapusfülke nagyobb, mint másnak a lakása! Szerintem aranyvécéjük is van.

„A tíz éve vásárolt két társasházi lakás annak ellenére két lakásként
szerepel… hogy azokat közvetlenül a vétel után önálló családi házzá
építtették át, s így jóval meghaladja a… nyilvántartásban máig szereplő
eredeti méretet, ami mindössze 82 és 101 négyzetméterről szól. A tízszobás
luxusvilla a valóságban kilenc éve közel 300 négyzetméteres, azt azt
120 négyzetméternyi építménnyel toldották meg: ez szintén lemaradt a tulajdoni lapról… a támfalgarázs-tároló 72, a borospince 30, a nyári
konyha 20 négyzetméter. A hasznos terület… 420 négyzetméter.””
@Oxica:

:))

Tizenöt perce lefújta a spori,de még mindig ömleng a nyomi szpíker valami Bozsik nevűvel,hogy mekkora királyság volt ez a szenvedés,mert egyenlítettünk szögletből:((
@látjátok feleim szümtükkel: "Dunának, Oltnak egy a hangja, Morajos, halk, halotti hang. Árpád hazájában jaj annak, Aki nem úr és nem bitang."
@Sir Bates dö Hól: nocsak-nocsak, dobtad swiftet, ignác? ebből spielberg lesz.
"Kubatov Gáborral vagy Orbán Viktorral vitában állunk. Én is. De a családjukhoz semmi közünk. Ott házastárs és gyerekek vannak.Tessék őket békén hagyni!"

Ezzel ugyanaz a gondom, mint a szaroskübli vernyogásával: nem említjük a purdét, mert az személyeskedés -> a darwin-prize várományos széplelkek meg elfelejtik/nem gondolnak bele támogató kiállásuk mellett, hogy mikor valaki dns-t vizsgál, akkor a leszármazókat is szortírozza (bár azokról nincs fénykép a fácsén, így tán nem is léteznek, nem?)... sz'al feri, kibaszott jó lenne, ha gondolnál néha a nemzeted nem említett tagjaira, azok családtagjaira is, volt időd és lehetőséged tenni értük valamit, miután hendikeppes indulóként, mint legkisebb fiú megalapoztad magad tehetségéből a vagyonod, s me lettél... én is együtt kiáltom veled: tessék őket békén hagyni!... de leginkább a pénztárcájukat/pénztárcámat... száz szónak is egy a vége: kapd be faszom...
@Sir Bates dö Hól:

www.youtube.com/watch?v=8kzxPrN5bag

Ady Endre: A perc-emberkék után

Otthon bolondját járja a világ,
Majmos, zavaros, perces, hittelen,
Nagy, súlyos álmok kiterítve lenn,
Fenn zűrös, olcsó, kis komédiák.

Magyar Bábelnek ostoba kora,
Ments Atyaisten, hogy bennelegyek -
Engemet kötnek égbeli jegyek
S el kell hogy jöjjön nászaink sora.

Most perc-emberkék dáridója tart,
De építésre készen a kövünk,
Nagyot végezni mégis mi jövünk.
Nagyot és szépet, emberit s magyart.

Robogok honról rejtett vonaton,
Ebek hazája ma, nem az enyém -
S ha marad csak egy hivőm, szent legény,
Még a holttestem is ellopatom.

Ez a ricsaj majd dallá simul át,
Addig halottan avagy éberen,
Pihenjen a szent láz s az értelem,
Míg eltünnek a mai figurák.

Magyar leszek majd hogyha akarom,
Ha nem sutáké lesz itt a világ,
S fölcsap minden szent és igazi láng
Rejtekből avagy ravatalon.
A tesó is mondjon egyet:))

www.youtube.com/watch?v=AagQes8Q6zY

Weöres Sándor

Weöres Sándor: Majomország

Hej de messze majomország,
ott terem majomkenyér,
majomablak majomrácsán
majomnótát ráz a szél.

Majomtéren, majomréten
majomhősök küzdenek,
majomszanatóriumban
sírnak majombetegek.

Majomtanártól majomlány
majomábécét tanul,
gaz majom a majombörtönt
rúgja irgalmatlanul.

Megépül a majommalom,
lesz sok majommajonéz,
győzve győz a győzhetetlen
győzedelmes majomész.

Majompóznán majomkirály
majomnyelven szónokol,
egyiké majommennyország,
másiké majompokol.

Makákó, gorilla, csimpánz,
pávián, orángután,
mind majomújságot olvas
majomvacsora után.

Majomvacsoraemléktől
zúg a majomreterát,
majombakák menetelnek,
jobbra át és balra át.

Rémületes majomarcot
vágnak majomkatonák,
majomkézben majomfegyver,
a majmoké a világ.
@parti_giano: ja, holnap randevú a félkarúval a hegyen (swiftet ne erőltessük, sz'tem gyíkember volt, azért olyan érthetetlen)...
@Sir Bates dö Hól: Megragadom az alkalmat, hogy kijavítsam az előző posztban írtakat Szakasits sorsáról.

Most látom, hogy nem üldözték el, hanem börtönbe zárták.

Milyen más a megítélése Apró Antal ill. Szakasits leszármazottjának a fidesznél!

hu.wikipedia.org/wiki/Szakasits_%C3%81rp%C3%A1d
@100 kóbor kutya: pedig, stimmel! lehet hisztizni, meg a hódat vau-vau, de sajna csak annyival van több esze a gyurcsánynak, hogy nem szarik a kisudvar közepire...
beletartozik mindkét humanoid a naaagy magyar khm, szóval politikai és gazdasági "elitbe". esztet dopta gép...
@Sir Bates dö Hól: most viszont le a kalappal!!! +1!!!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Schiffer ennyit ír a dédpapáról a Wikijén:

"Dédapja Szakasits Árpád újságíró, politikus, köztársasági elnök, a Magyar Népköztársaság Elnöki Tanácsának első elnöke."

Nyomi az lmp, az elnökével együtt.
@nincs_itt:

:))

'mámint a lámpavas 'genya?:))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

éssss??

magyarnarancs.hu/belpol/melyik_az_igazi_-_sagvari_endre_elete_es_utoelete-65447

Elöl járunk a harcban,
És bátran támadunk.
Vagyunk az ifjú gárda,
Kegyelmet nem adunk.
Egész nap robotolunk,
És majd, hogy éhen nem veszünk,
De fogja már a fegyvert
Munkába' tört kezünk.

Az osztályháborúra
A gárda készen áll.
Nem rettent minket vissza
Statárium, halál.
A gyötrelmünknek vége,
Nem alkuszunk mi többé már,
Sallaira és Fürstre
Emlékezz, proletár!
Az összes vértanúra
Emlékezz, proletár!

www.youtube.com/watch?v=gtdURCHv4IY
@gazoló: mondom oszlop... valami köpenyes alak van a tetején... batman?
@gazoló: "Az októberi forradalmat követően részt vett a konszolidáció munkájában,

... haláláig az MSZMP tagja volt."

Miben különböznek Apró Antallal '56 után? Biszku Bélával egy csapatban volt a jóember. És mégis Andrisról soha nem halljuk, hogy ilyen meg oylan volt a családja, őt valahogy elkerüli a Finglestein gépezet.

Erre sajna akkor még nem jöttem rá, mikor kapott tőlem az lmp egy voksot legutóbb.
@gazoló: áááá, megvan!!! egy csomó pék!!! csak a lisztes zacsit mijafaxért húzták a fejükre????
na mindegy is, ha ez a mai keresztény, meg nemzeti, akkor nem baj, valahol leragadhattam...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Ő sem tehet a származásáról!!

De!

'Szerintem az állandó komcsizása 'gyurcsizása is egyfajta kompenzálása ezeknek,de a hablatyaira,'vityaszopkodásaira akkor sem magyarázat!
@nincs_itt: Gábriel arkangyal, aki Hartvik püspök legendája szerint megjelent II. Szilveszter pápa álmában, és utasította, hogy Istvánnak adja a koronát.

Kár, hogy Hartvik Könyves Kálmán korában élt, és csak kitalálta az egészet.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: vitathatatlanul gyurcsány nem antipatikus számomra (bár soha nem fog kámingáutólni az első millióról), a gyerekei pedig -hihetetlenül szimpatikusan- szinte láthatatlanok... (ettől még áll az, amit írtam
@gazoló: Szerintem szimplán kis áruló, de nem akarok ítélkezni senki felett.

Ilyen származással, mint az övé, szégyen, amit csinál.
@nincs_itt:

Jövőbeni,cuki egyenruhák 'fidessdzsobbik kormánytisztviselőknek és gárdistáknak:))
@Sir Bates dö Hól: Elgondolkodtató, amit az egyik kommentelő ír Megyesi cikkéhez.

Az Orbán gyerekeket tréningezik a médiaszerepléshez. Ez csak dinasztiáknál szokásos, ahol a gyerek örökli a papa helyét ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Nagyon dühítő,hogy egyfajta megélhetési 'smukkadúrként állandó megosztottságban tartja az ellenzéket és még mindig sokan hisznek neki:(
@vigyüktúlzásbaadolgokat: stimmt de, lássuk be mi SEM voltunk ott...
nem kedvelem, a megkérdőjelezhetetlen kijelentéseket olyan dolgokról, amikről fingunk sincs...
@gazoló: ne marhujjá' má', akkor nem láttyák hun a husosfazék! meg mindenféle kutyákon átbotolnak...
ez olyan mint a kőolaj finomító!!! hát a kőolaj az eleve nem finom.
@nincs_itt:

A húsosfazékra harmadik érzékük van,csukott szemmel is tudnak lopni:((
A kutyákokat ne 'emlegessük,me jön 'százkóbor oszt átlökik rajta minket:))

Különben is... ezóta a vidijó óta átérzem milyen 'kuttyosnak lenni:))

www.facebook.com/BayEasyDAB?pnref=story
@nincs_itt: Én mindig ötös voltam töriből, de pl. azt sose tanultuk, hogy Aba Sámuel zsidó származású volt.

Van abban valami, hogy a magyar történelemtanítást a szélsőjobb uralja ...
@gazoló: nekem majd mindig volt kutyám. kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: feküggyé le alunni! vagy ne igyááá többet!
@nincs_itt: Van abban valami, hogy ha a harmadik magyar király zsidó (kabar) volt, akkor nem lehettek a magyarok eredendően antiszemiták!

Egészen új megvilágításba helyezi a magyar történelmet, ha a pápaság+császárság és a magyar állam küzdelmén keresztül vizsgáljuk. Jó éjt!

polgariradikalis.com/kereszteny-nemzeti-identitas/
Miért van olyan "érzésem",hogy a "nemzeti-oldal"begyűjtőtte az összes génmodosított egyedet a táborába?Lehet,hogy nem tudnak műkődni a "frázisaik" normális közegben?
"A közösen vallott európai értékek követése, az emberi jogok tiszteletben tartása nem öncél, hanem annak útja, hogy holnap is a tükörbe nézhessünk."

m.magyarnarancs.hu/republikon/europa-erod-95886
OFF

Beleszellentett a nulláslisztbe a Merkel által híressé tett palesztin lány: "Remélem egyszer eljön az idő, amikor nem lesz többé Izrael, csak Palesztina"

vigyazo.blog.hu/2015/07/28/_soha_tobbe_izraelt_mondja_a_kislany_akit_merkel_megrikatott

www.welt.de/vermischtes/article144462557/So-sieht-das-beruehmte-Fluechtlingsmaedchen-die-Welt.html

ON
nem tudok újat mondani... :( ez a dal mindent elmond helyettem.

www.youtube.com/watch?v=-T-ivj7lqk0

Ahogyan 40 évvel ezelőtt is már voltak nehéz idők
de a Kondratyev-féle ciklusokkal sohasem törődtek ők
Mer’ az erősek mindig úgy érzik, hogy csalhatatlanok
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

Mikor az entrópia emelkedik és mindent felkavar
A szolgálatok beindulnak, hogy ne legyen túl nagy a zaj
S kitüntetett szerephez jutnak megint a seggnyalók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

Itt szép lehetsz, de okos nem, mert kötelező a hit
És ellenség lesz mindenki, aki kételkedik
És erkölcsről papolnak álszent köpönyegforgatók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

Lassan kihull a memóriákból az egyéni tapasztalat
És átírja a központból kiküldött új adat
S jönnek a minden rendszerhez alkalmazkodók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

Ahogy mindig újra kezdődik a bálvány körül a tánc
Megint befonja életünk egy láthatatlan lánc
És jönnek a lelkes ostobák s a gyáván megalkuvók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

S ha végül rájuk dől a ház és nincs már több hitel
Majd mást vádolnak azzal, amit ők követtek el
És engedelmes szolgáló a törvény és a jog
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

Hát kedves fiam, édes lányom, véssétek be jól
E szép országban pusztít más is, nemcsak az alkohol
Jönnek majd és hirdetik, hogy milyen nagy magyarok
De tudjátok, hogy ezek bizony mindig ugyanazok
Édesapám, te megmondtad: ezek ugyanazok

Óh, valahol így van ez, ahogy volt, úgy lesz
Édesapám, te megmondtad
Van, ahol így van ez, ahogy volt, úgy lesz
Édesapám, te megmondtad
@guma: Vörös Csepel, zúgjon a hangod,
Váci út felelj neki!

youtu.be/vqE-2iH_eHE
@Sir Bates dö Hól: na igen... szorítok! :D

tehát:

Kivándorló Blues

Úgy kell a kutyáknak a hús
ahogy a szívnek mélabús
dallamok közt táncoló
lélek párologtató
lidércekből szőtt elem
te szürkésbarna félelem
és én mint csíkos rab ruhád
néha gondolok még rád
de köszönöm hogy elmúlt ez a szerelem.

Ha bekacsintok hogy mi van
e koszos pornó moziban
látom a bambaság korát
rejszolni át az északát
rajzolni át az arcokat
az ondó szagú vakolat
alatt vas karmokat növeszt
és a fülembe súgja ezt
i am the best markolat.

Refr:
Ne szoríts meg engem
ne szoríts erősen ez fáj
inkább szoríts nekem
ha menni muszáj
hidd el én veled maradnék
szívesen széjjelszakadnék
ha lenne mér'
Magyarország!

Ki hercegnő volt egykoron
teríték lett a koncasztalon
vicsorgó élettelen hús
felzeng a woodoo-techno blues
matatnak sóvárgó kezek
az égbe nyúló terpeszek
mentén egy új világ jön el,
ahol már nincs számomra hely
ha nem leszek hát nem leszek.

Ne szoríts meg engem
ne szoríts erősen ez fáj
inkább szoríts nekem
ha menni muszáj
hidd el én veled maradnék
szívesen széjjelszakadnék
ha lenne mér'
Magyarország!
@Sir Bates dö Hól:

" Vörös Csepel, zúgjon a hangod,
Váci út felelj neki!"

Meghökkentően abszurd a te szádból hallani ezt:))))))

(Persze értem, még ha a zene nekem hallgathatatlan is. A szöveg elég.)
@guma:

Köszi a nekem szánt linkekért:)
@Sir Bates dö Hól: Amúgy én is el vagyok képedve, hogy már a DailyMail és a CBN News is csúsztat és maszatol. :)
@Gábris szomszéd: látom muternál megint reduction... tükörrel folytass dialógust, ne velem, szaroskübli!...
@Orica Középföldi: miért meglepő ez egy lumpenprolitól?:-)...
@Sir Bates dö Hól: Sokkal inkább a saját homokba dugott fejedet kéne ostoroznod. :)
@Gábris szomszéd: istenbarma, nem szembenézést ajánlottam, csupán jeleztem, hogy számomra egy pedofillal való dialógus is kevésbé kompromittáló, mint az, hogy megszólítasz...
@Sir Bates dö Hól: Pondrócska már megint frissítetted a repertoárt? Érveid továbbra sincsenek, így marad a szarjankóság? ;)
süti beállítások módosítása