Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.07.15. 08:54 Fabius

Kövér már Orbántól is retteg

Címkék: fidesz bevándorlás kövér lászló rettegés

Morcos Bajusz házmester úr egy igazán vicces figura. Legalábbis én jókat röhögök azon, ahogy szegénykém kétségbeesett igyekezettel próbálja tolni a Párt bevándorlásellenes szekerét, közben pedig önmaga számára is észrevétlenül válik a Fidesz Szaniszló Ferencévé.

kover_retteg.PNG

Az odáig világos, hogy a Bazi Nagy Kerítésépítés szükségességét megindokolni legjobban a rettegés fokának csúcsra járatásával lehet. Mert mi magyarok olyan bátrak vagyunk, hogy halált megvető bátorsággal rettegünk válogatás nélkül bármitől és bárkitől. Szó nélkül elhisszük, hogy a migránsok és a buziházasság lerombolja a keresztény Ejrópát, terroristák célpontjai vagyunk jelentőségünknél fogva, és ha ez nem elég, van nekünk belső ellenségünk is szép számmal. Bizony. Nemzetközileg kiképzett ágensek ólálkodnak köztünk.

Mint a Soros pénzen kupálódó Orbán Viktor. Meg ő maga.

Mer'az van, ugye, hogy Morcos Bajusz is nemzetközileg kiképzett ágens, 1987-88 között volt Soros ösztöndíjas. Az viszont nem világos, hogy akkor most tőle és Orbántól is rettegni kell, vagy elég, ha az üres cipővel demonstráló Szabó Tímeáktól rettegünk? A homlokán összecsukott tangóharmonikát idéző gondredők, a benti sötétségben a lopakodó idegengyűlölet neszezve kelt rettegést, komolyan aggódom, hogy valami baja lesz mielőtt " Isten, ember és borotválkozó-tükör előtt" -i elszámolásig jutna. Mert az idegenek csak jönnek és jönnek, miközben valahol Európában, egy szupertitkos ám nyilván szörnyű laborban éppen a Magyar Ellenzéki Politikus következő mintapéldányát állítják elő, aki majd sokat látott és tapasztalt, nyelveket prímán beszélő Tökéletes Jelölt lesz őellenük, pipettával idecsöppentve a megfelelő pillanatban.

És akkor még itt van Ferenc is, akit nem szabad leírni. Minő borzalom, rettegés felsőfokon.

Hogy lesz ebből további párszor négy év, ami lehetővé tenné az ország vagyonának magánvagyonná konvertálását a polgári berendezkedés megszilárdulását? Egyelőre nem tudjuk mi borzasztóbb: a petricsészében előállított Tökéletes Ellenzéki Politikus, vagy a magyar nép azon része, akik hasonlóan egyéb társaikhoz képesek rendszertagadókra, rocksztárokra, hülyeséget beszélő milliárdosokra, kétfarkú bohócokra is szavazni, csak a kormánypárt ellen szavazhassanak. Amíg sikerül neki eldönteni addig is legjobb, ha a fideszhitűek az összestől rettegnek.

 

 

 

279 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr697629242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kövér egy fasz. röviden ennyi. jöhet az új poszt.
vagyis inkább megvárom imolkát, amennyiben talált linkeket az etruszk professzorra....
@Secnir:

Ne intézzük el Kövért ennyivel. Szerintem a pipetta-ellenzék képtől rettegés komoly dolog lehet náluk.
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis Angyal:

Mégha, de a lengyelek helyett a technika ördögével volt randim.
ideje lenne valamiféle szöveccséges csapatok behivásának, mer ez így nem mehet tovább.
@Fabius: inkább csak kövérnél. ez már inkább átmegy a fóbiába, annak is a keményebbik verziójába. de ez legyen a fidesz dolga, hogy legyintenek rá és meghagyják, vagy azt mondják, hogy úgyis új arcok jönnek, bajusz-szakáll nélkül, és mehet a levesbe (igen, itt a fidesz lehetséges szakadásáról beszélek)...
off: aki el akar mélyedni ilyen imolkai magasságú szellemi szárnyalásban, annak itt egy írás. kéretik nem röhögni, nem facepalmozni, a csávó komolyan gondolja.
mandiner.hu/cikk/20150714_netanjahu_tortenelmi_hiba_az_irani_megallapodas#comment4047533
@Secnir:

Tele vele a net jobboldala. Komolytalan.
mccarthy a legjobb napjaiban sem tudott annyira üldözési mániás lenni, mint kövér bemelegítés nélkül.
ezek a fideszesek kövérestől leginkább egymástól félnek. de már értelmezhető így tarlós mary poppins hasonlata is, mert a hölgynek az ernyőjével még a pengés kerítés sem akadály.
szerintem kövér már régóta beteg. nemcsak a lelke, az elméje is. egészen elképesztő az a teljesen irracionális sistergő gyűlölet, ami árad belőle mindenki felé, aki bármiben is mást gondol, cselekszik, mint amit a PÁRT diktál.
Kövérről, örök érvényű Hofitól (0:32-től):

www.youtube.com/watch?v=4rtrqydCmDY
Az adósság március és május között is 400 milliárd forinttal emelkedett, júniusban az előzetes (heti) adatközlés szerint további 200-300 milliárddal nőtt, ami annyit jelent, hogy augusztus 17-én, amikor a Magyar Nemzeti Bank közli majd a hivatalos első féléves államadósság-rátát, a szám akár a 78 százalékhoz is közelebb lehet majd, mint a 77-hez. Pedig tavaly év végén a maastrichti adósságmutató 76,9 százalékon állt, és a kormánynak ezt mindenképpen csökkentenie kell az Alaptörvény értelmében."

No, és ki nem szarik a tüvény előírására?
@Secnir:

Várjunk csak egy kicsit.

Nekem ennek olyan szaga van, mintha az ismeretlentől rettegnének. Az ismert dolgokra tudsz készülni simongáborozással vagy kovácsbélázással, de az ismeretlentől csak parázni tudsz. Kövér ennek mehetett elébe a külföldi gyártás elmélettel, így próbálva bármilyen új arcot színrelépés előtt idegennek beállítani.
@Marcellusca:

helló! :)

kormány jön? kormány megy...
még a végén megcáfolják Hofit.
@látjátok feleim szümtükkel:

december 31.-e az érdekes! figyeld meg milyen jól teljesítenek a trükkökkel majd.
@parti_giano:

főleg ha valakitől még egy jó működő seprűt is kap :)
hahahahaha

működik a cenzor?
ez szép volt.
@guma: már felajánlottam egyszer valakinek, de nem kérte.
egy kis conteo Geotól

Idegenészeti conteokedvelőknek

gepnarancs.hu/2015/07/idegeneszeti-conteokedveloknek/
@parti_giano:

akadályozva volt a fogadtatás :) de lesz ez még így se, ahogy látom... :D
@parti_giano:

csak azért nem ájultam most el, mert nincs itt senki aki felmosna :)
a narancs is ezen a "félelmen" témázik:

Kövér László mindenkitől fél, megmondjuk, miért

m.magyarnarancs.hu/narancsblog/kover-laszlo-mindenkitol-fel-megmondjuk-miert-95731
Szép is az, mikor dagadt bolsevik család exkomcsi, exlibsi, ex-Soros csicskája nem tudja hol a helye. Most épp a polcon hiszi magát lekvárnak...
Abban az országban, ahol a vasúti sínt, és a villanyvezetéket is eladják a helyi MÉH-telepre, nem tudom mi értelme van a VASfüggönynek?

Kövér meg inkább azon aggódjon, hogy mi lesz, ha kétmilliárd kínai megindul, és meglátogatja a rokonyokat szerte a világban!
@Fabius:
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ASUSTeK Computer Inc. (simplified Chinese: 华硕电脑股份有限公司; traditional Chinese: 華碩電腦股份有限公司; pinyin: Huáshuò Diànnǎo Gǔfèn Yǒuxiàn Gōngsī), usually referred to as ASUS (/eɪˈsuːs/)[3] and in Chinese Huáshuò (simplified Chinese: 华硕; traditional Chinese: 華碩), and trading under that name, is a Taiwanese multinational computer hardware and electronics company headquartered in Beitou District, Taipei, Taiwan. Its products include desktops, laptops, netbooks, LED/LCD panels,hd players, mobile phones, networking equipment, monitors, motherboards, graphics cards, optical storage, multimedia products, servers, workstations, and tablet PCs. The company's slogan/tagline was "Rock Solid. Heart Touching", then "Inspiring Innovation. Persistent Perfection." and is currently "In Search of Incredible."[4]
ASUS is the world's -largest PC vendor by 2014 unit sales .[5] ASUS appears in BusinessWeek’s "InfoTech 100" and "Asia’s Top 10 IT Companies" rankings, and it ranked first in the IT Hardware category of the 2008 Taiwan Top 10 Global Brands survey with a total brand value of $1.3 billion.[6]
ASUS has a primary listing on the Taiwan Stock Exchange under the ticker code 2357 and a secondary listing on the London Stock Exchange under a ticker code ASKD.

brühüyyy

egy jófajta magyar azaz levédiabasznádi ketyerét kellett volna beszerezned mert az nemzeti beeeeeeeeeeeee
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Finkelsteint ki ne hagyd!

Különleges pillanat volt, mikor az RTL híradóban bemondták, hogy Netanjahu spanja, Habony üzlettársa, összeházasodott a barátjával és Orbánnak ad tanácsokat, ráadásul egy gyűlölködő f.sz! :))
@Rodeo36:

na ettől most kurva okos lettem...
nem kapkodták el

Vádat emeltek az izraeli vezetők bábuit akasztgató érpataki polgármester ellen

propeller.hu/itthon/3129586-vadat-emeltek-izraeli-vezetok-babuit-akasztgato
bármekkora közvagyont is konvertáltak át magánvagyonná, HOZZÁÉRTŐ emberek / az annál sokkal fontosabbakkal együtt!!!/ pár perc alatt el tudják VENNI !!!

oszt jónapot..

és bárkinél is van mindez aktuálisan, a KISEMBER DOLGA A KUSSOLÁS ÉS A GÖRNYEDTRE SZOPÁS !!!!
Ligeti: miért kéne megindokolni a közérdekű adatigénylést?

www.atv.hu/belfold/20150715-start-ligeti-miklos
@Secnir:
ha az usa, északkorea, pakisztán, birtokolhat ilyet (mármint nukleáris fegyverzetet) akkor minek más terrorista még a Földön?

ezek megolgyák egyedűl, a rémhírcsatorna habzik a rettegéstől (pontosabban: RETTEGTETÉSTŐL) KÖZBEN NYÍLVÁNOS helyeken különféle bohócok rohangálnak és aszongyák ők akarnak lenni a naki? nem találod el? a ZELNÖ ott abban a galaxis legszebb, legnagyobb, legerősebb legdemokratikusabb és legoffshorozottabb izéjében ahol az ASUS-t kihelyezték, hogy olcsóbban gyárcsa marha és drágábban lehessen eladni

közben növexik a bűnözés illetve csakazvan

brühüyyy
és akkor egy kis természet is jöjjön be ma a képbe

Vad Kolumbia 1, 2, 3. rész

offforever.blog.hu/2015/07/15/vad_kolumbia_1_2_3_resz
pici részlet az interjúból:

"magyarnarancs.hu: Az ötvenes években a vörös veszedelem és az atompara okozott tömeghisztériát Amerikában, és jelentett remek táptalajt a horrorszerzőknek. Ma mik a legkurrensebb amerikai félelmek?

JH: Érdekes, a fegyverektől nálunk senki sem fél, pedig hetente tömegek vesztik életüket lőfegyverek által – ehhez képest szinte eltörpül, amit például az ebolavírus okozott Amerikában. Talán ha egy ember halt meg ebolában Amerikában, az ebolától való félelem mégis tömeges méreteket öltött. Ellenben a fegyveres erőszak senkit sem érdekel. A vírusok, a test leépülése mindig is sokkal nagyobb rettegésben tartotta az amerikaiakat, mint például egy halálos tűzpárbaj a szomszédban. A zombifilmek is ennek köszönhetik nem múló népszerűségüket. A The Walking Dead nézettségében ott van ez is, az amerikaiak félelme a láthatatlan vírusoktól."

m.magyarnarancs.hu/konyv/a-zsidomadar-felnyitotta-a-szememet-stephen-king-fia-a-szornyekrol-95726
@guma:
mind a kettő eccerre?
kkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
nem vagy válogatós önkritikádban
270 milliárdnyi EU-forrást vennének vissza

Az Európai Parlament Költségvetés-ellenőrzési Bizottsága az EU Csalás Elleni Hivatalának (OLAF) 2014 évről készített jelentése kapcsán meghallgatta Giovanni Kesslert. A főigazgató beszámolójában kiemelte, hogy az OLAF szabálytalanságok miatt 901 millió euró rekordösszegű, azaz több mint 270 milliárd forintnyi EU-forrás visszavételét javasolta.

A főigazgató beszámolójáról, és az OLAF meghallgatásról a PM tájékoztatta a közvéleményt.

atv.hu

www.atv.hu/belfold/20150714-270-milliard-forintnyi-eu-forrast-vennenek-vissza-magyarorszagtol
@guma:
a zegynagymarha, ahelyett hogy a zeredetieket aggatt volna padlásán

brühüyyy

azonnal kitört volna a VILÁGBÉKE

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

ugye érted miért kapod ezt!

Ez szimplán hangzik... Így nincsen hatása!
Mondhatta volna szebben, kis lovag,
Más-más hangnemből... Így ni, hallja csak:
Kihívón: „Én nem járnék ám vele!
Sebészt hivatnék, hogy metélje le!”
Barátilag: „Hisz findzsájába ér!
Igyék vederből, abba belefér!”
Leírón: „Csúcs, mely veri az eget!
Hegyfok! Mit hegyfok? Roppant félsziget!”
Kíváncsian: „Mit rejt e hosszú tok?
Tollszár van benne, vagy gyaníthatok
Papírvágó kést, ollót is talán?”
Kecsteljesen: „Ön nagy barátja, lám,
A madaraknak! Póznát tart nekik,
Hol magukat jól kipihenhetik!”
Kötődve: „Kérem, ha pipázik ön,
S a füst orrán át gomolyogva jön,
Kéménytüzet szomszédja nem jelez?”
Intőn: „Vigyázzon túlsúlyára! Ez
Lehúzza önt s fejjel bukik előre!”
Gyöngéden: „Lássa, megfakul a bőre
Színét a napfény durván szívja ki
Egy kis napernyőt venne tán neki!”
Pedánsul: „Hallott az Arisztofánesz
Nagy állatjáról uraságod? Tán ez:
A Hippokampelefantokamelosz,
Hordott ilyen hús-díszt elől... e rossz
Hangzású lényen volt ily hosszu csont!”
Gavallér módon: „A manóba, mondd,
Ez a fogas jött most divatba? Ej,
Kalap számára pompás kicsi hely!”
Föllengzően: „Hatalmas, büszke orr,
Egy teljes náthát csak a bősz, komor
Mistráltól kapsz! Más szél ott meg sem érzik!”
Tragikusan: „Vörös tenger, ha vérzik!”
Bámulva: „Ó, eszembe jut, ha nézlek:
Micsoda cégér egy illatszerésznek!”
Lírailag: „Kagyló ez, s ön Triton?”
Naivul: „Mondja, mert én nem tudom,
Mikortájt nézik ezt a műemléket?”
Mély tisztelettel: „Gratulálunk néked
Tornyos házadhoz, nagyságos barátom!”
Parasztosan: „Hékás, a számat tátom!
Orr az? Fenét orr! Ördögadta dolga:
Kis dinnye jaz, vagy óriás iborka!”
Hadászilag: „Szuronyszegezve áll!
Lovas-roham ilyet készen talál!”
Üzletszerűn: „Tán lutrit rendez? Én
Sejtem, hogy ez lesz a főnyeremény!”
Végül, torzítva Pyramus kriáját:
„Ez dúlta szét az arc harmóniáját,
E szörnyeteg!... Pirul az áruló!”
Így ömlött volna szájából a szó,
Ha volna önben szellem és tudás.
De szellemet, boldogtalan dudás,
Ön sose látott s tán azt tudja csak,
Hogy hülye fráter is lehet lovag!
De hogyha önben annyi lelemény
Lett volna mégis, hogy kivágja szépen
Mindazt, amit most összehordtam én
E díszes, úri hallgatók körében:
A kezdő mondat első negyedét
Éles kardommal vágtam volna szét!
Mert magamat kigúnyolom, ha kell,
De hogy más mondja, azt nem tűröm el!
Meglepő példát mutatott a görög kormányfő

Már hárman nem hisznek az új görög segélyprogramban: a tárgyilagos IMF, a kőszívű Wolfgang Schauble német pénzügyminiszter és a keserű Alekszisz Ciprasz görög miniszterelnök. Az utóbbi tévéinterjújában ennek ellenére azt mondta: a programot végre fogja hajtani a kormánya.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/meglepo_peldat_mutatott_a_gorog_kormanyfo.600523.html
Kinek a netbankját szeretik a legjobban?

A Bankmonitor.hu két év után ismét komplex felmérést végzett a hazai online banki szolgáltatások ügyfélmegítéléséről.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/kinek_a_netbankjat_szeretik_a_legjobban.600541.html
@guma:
szegény Cyrano...még őt is?

pedig a heftibugi még meg sem érkezett már ki kellett mennie néhány egyednek a kocsmából, hogy beférjen a ZORRA

nem tudom de halvány lila sejtéseim vannak zöld nyuszikkal és hupikék békákkal

AKKÓ'SEM

brühüyyy
@guma:
beeeeeeeeeeeee

sez?

A kezdő mondat első negyedét
Éles kardommal vágtam volna szét!
Mert magamat kigúnyolom, ha kell,
De hogy más mondja, azt nem tűröm el!

énsemsoha

brühüyyy
@skribler200: Valami nagy piszkosságra készülnek megint a fijjuk, azért dobták be Kövért az agymenéseivel a köztudatba ...

Nem tudom, volt-e már itt a hír, hogy Gőgös Zoltánt derült égből 500 millióval akarják levenni? Gőgös az egyetlen mszp-s, aki a földmutyival foglalkozik ...

A minap fideszék "megemlítették", hogy "elméletben gondolkodnak" azon, hogy az állami földeket eladják a bérbeadóknak! Na, náluk az említés már azt jelenti, hogy a háttérben minden le van zsírozva.

És Kövér két hete a cégénydanádi (!) BLUESfesztiválon a VIDÉKI azonosságtudatról (?) nyomatott valami egészen új agymosást. Véletlen?

mandiner.hu/cikk/20150704_kover_a_videkfejlesztes_a_kozossegi_azonossagtudatot_erositi
ha még valakinek elkerülte a figyelmét, akkor szánjon rá pár percet

Kárpátalja zivataros története

cink.hu/karpatalja-zivataros-tortenete-1717673954

és további szép napot! (egyenlőre ennyi...)
kit érdekel ez a hülye, mikor a New Horisons elérte a Plútót???
@guma:

amikor a könyvtárból kivettem Cyrano-tól a "Holdbéli utazást", a könyvtárosnő azt hitte, hogy az egy írói álnév. :O
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: majd kelts fel, ha meglesz a szíriusz is. oda lenne küldemény.
oops...

Mészáros Lőrinc beszáll a légkon/d/ibizniszbe

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és Orbán Viktor barátja bevásárolta magát a magyar hűtés- és klímatechnikai piac egyik legnagyobb cégébe, a debreceni CLH Kft-be. A hvg.hu szerint megjelent a cégben Mészáros mellett a Körösaszfalt Zrt., Duna Aszfalt-os Szíj László és Varga Károly is.

444.hu/2015/07/15/meszaros-lorinc-beszall-a-legkonibizniszbe/
Ezt bezzeg nem vizsgálja Lázár János

Hamisítás és furcsa pénzmozgások a KDNP ifjú civiljeinél. A pénzügyeiket egy olyan ember egyengeti, aki képviselőségéről rejtélyes körülmények között mondott le. Ő persze azt mondja, piszlicsáré ügyről van szó.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F07%2F15%2Foko_urbania_kdnp_stagel_bence_nyomozas%2F
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Ácsné: "NEM! Kedves Valamikori Barátaim!

Nem adhatjuk INGYEN, sem kedvezményesen, sem kedvezményes állami hitellel nektek, barátaitoknak és üzlettársaitoknak az 500 000 hektár állami földvagyont, mert az 10 millió ember közös vagyona. Stratégiai vagyon! Szükségünk lesz rá. Sőt, az állami földek színlelt pályázatán csalárd módon megszerzett földeket is visszakérjük!

MINDENKINEK JOBB, ha ezzel még most, még időben szembenéztek!"

500 ezer hektár szorozva 70 ezer forint földtámogatással ...
böngészésre:

Kipereltük és közzétesszük az országgyűlési választás egyéni képviselőjelöltjeinek elszámolásait

atlatszo.hu/2015/07/15/kipereltuk-es-kozzetesszuk-az-orszaggyulesi-valasztas-egyeni-kepviselojeloltjeinek-elszamolasait/
Azért félelmetes, milyen rigorózusan, betűhíven játssza el a fidesz Orwell Állatfarmját - miként válik lépésről lépésre, fokozatosan a Forradalom Élcsapata pontos másává annak, ami ellen anno felkeltek, amit oly nagy elszántsággal el akartak kergetni, és amivel egyszer-s-mindenkorra le akartak számolni...
Itt megkérdezném a közönséget, Vágó úr:

"a magyar nép azon része, akik hasonlóan egyéb társaikhoz képesek rendszertagadókra, rocksztárokra, hülyeséget beszélő milliárdosokra, kétfarkú bohócokra is szavazni, csak a kormánypárt ellen szavazhassanak."

A kétfarkút értem - de a többinél pontosan kikre gondolhatott a szerző? Ki lehetnek a

- rendszertagadók;
- rocksztárok,
- hülyeséget beszélő milliárdosok,

akikre voksolva a fidesz ellen szavazunk? Kormányoldalon mindháromra kapásból tudnék neve(ke)t mondani - de a másik oldalon valahogy nem tudom beazonosítani őket :(
@bioLarzen: a rocksztárra van egy tippem, ismerve kövér izlését: janicsák, zuglóból.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: azé' a Gőgösért sem tenném tűzbe a kezem....Akkoriban gyakran merítettek a cocik is a kondérból, csak kicsit diszkrétebben. Kicsit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: csupa nemzetközi hírű légkondi világmárka és szakember...szerencse, hogy már van légkondim és nem kell a Lőrit gyarapítanom.
@Spániel: Gőgös az egyetlen, aki valamire való az mszp-s brancsból.

Az meg nevetséges, amit előrángattak ellene: a Leader egyesület EU-támogatást kapott az államtitkársága idején?!

Megjegyzem, pont Kövérnek annyi köze van a VIDÉKI élethez, mint egérnek a motorbiciklihez. Pápa városi származék, pesti politikus, párttitkár nagybácsik, taxisofőr nagyapa, nyomdatulajdonos öcs stb. Akkor fog a Kövér földdel találkozni életében, mikor majd rászórják a koporsójára, reméljük a (nem túl) távoli jövőben ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Gőgös, Harangozó, Kunhalmi...nem is tudom, mit keresnek még az mszp-ben.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Azért akit érdekel, Kövér cégénydanányi beszédéből kimazsolázhatja a szomorú jövőt:

1. 191 millióért építettek nemesi portát és kézműves udvart a hétszáz lelkes falunak.

2. Adj' Isten Szatmárban c. szlogennel valaki megnyert valami pályázatot, és példaértékű ez a mondat K. szerint, de CSAK annak, aki válaszolni tud rá (?).

3. Szatmárban már 1222-ben éltek nemesek, akik "ismerték" a nemesi ellenállási jogot, közli Kövér a hallgatósággal (gondolom az Aranybullára utal a kifacsart mondattal a beszédíró).

4. K. úgy látja, hogy az európai nemzetek öntudata romokban, és azt védeni kell a tudjukkik ellen ...

5. K. leghosszabban arról beszél, hogy a magyarok jelenleg nem "történelmi országukban" élnek.

Na, ennyi fogalma van Kövérnek a vidéki életről, meg a körme alatti piszok ...
@Spániel: hogy így ellenzékben vannak, már nem keresnek olyan sokat.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

- Adj' Isten Szatmárban!
- Uram, a késemért jöttem.
*
- Adj' Isten Szatmárban!
- Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra.
*
- Adj' Isten Szatmárban!
- Akarsz látni egy bűvésztrükköt? Most el fogom tüntetni... ezt a ceruzát...
*
- Adj' Isten Szatmárban!
- Mi vagyunk a Borg. Az ellenállás értelmetlen.
@Spániel: Melyik a rosszabb: a megtért bűnös vagy a rablót kiabáló tolvaj?

Csak azért ne maradjon meg az mszp, hogy a Pukk László továbbra is ott dirigáljon. De amíg kivérzésük közben ütik a fideszt, addig is jót cselekszenek ...
@guma:

Persze, de ha egy eccerű az adózásban trükközik a mérleggel, azért keményen nyakon vágják. A nép meg még tapsol is nekik, hogy milyen ügyesen átverik a fejét.:(
@guma:

Nemrégen linkeltem, hogy a magyar kormány nem jelzett visszaélést az uniós támogatások kapcsán. Egyedül.
Szóval még is van ami nincs? Nahát! Zavar van az erőben?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :)

Ráadásul szerintem a vendég mondja: - Adjon Isten!

a vendéglátó: - Fogadj Isten!

Na, erre varrjon gombot a Kövér, és innen üzenem neki, hogy nagyszüleimnél így köszöntek, ha jöttek a vendégek látogatóba: - Dicsértessék a Jézus Krisztus!

ráfelelték a házigazdák: - Mindörökké ámen.
szánalmas barma:

Semjén Zsolt várja még a magyarokat a Magyar Királyság területéről
Semjén Zsolt

Van esély az egymillióra, jöjjenek akár titokban - üzeni a miniszterelnök-helyettes.

444.hu/2015/07/15/semjen-zsolt-varja-meg-a-magyarokat-a-magyar-kiralysag-teruleterol/
@vigyüktúlzásbaadolgokat: akkor nagyszüleid katolikusok voltak. talán templombajárók is. sokféle köszönési mód létezett.
@látjátok feleim szümtükkel: pont mint a kormányzás, jahh, hogy ez jogászkúrmány, nincs több kérdésem
@látjátok feleim szümtükkel: Kövér meg az Aranybullát népszerűsíti a vidéki körútjain, érted: az ELLENÁLLÁSI ZÁRADÉKOT! :)))

"Az ellenállási jog (latinul: ius resistendi) az Aranybulla 31. cikkelyébe belefoglalt joga a nemességnek, hogy ellenállást szervezzen a király ellen, ha az hűtlenné válik a néphez.

Idézet az Aranybulla 31. cikkelyéből:
„Hogyha pedig mi, vagy utódaink valamelyike bármikor ezen rendeletünk ellen véteni akarnánk, álljon szabadságukban ezen levél erejénél fogva, minden hűtlenségi vétek nélkül, mind a püspököknek, mind más uraknak, s az ország nemeseinek, öszvesen és egyenként, jelenleg és a jövőben nekünk és utódainknak ellenállani, s ellenmondani örökre. (XXXI. p.)”.

hu.wikipedia.org/wiki/Aranybulla
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

No akkor keressük csak azt a kutyabőrt, meg azt aki a mi adóforintjainkkal "királykodik". A kutyabört fel is tekerhetjük egy darab fára, mint ahogy a tórát szokják, így mind a kettő kéznél lesz, ha szükségeltetik.:D
@parti_giano: Ezt én tudom, de "szegény" Kövér honnan is tudhatná?

Nem hallotta ezeket a köszönési módokat az MSZMP kutatóintézetében, és még hirdeti is tudatlanságát.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: melyik magyar királyság, mert ez állandóan változott
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Van egy bíró ismerősőm, aki azt kérdezte, hogy lehetnek ennyire bátrak, soha nem gondolnak arra, előbb-utóbb mindennek vége van, mindenki lebukik, felbukik, diktatúra megszűnik?
Mondtam neki, hogy ilyen már volt, elvtársak is azt gondolták még a hetvenes években is, még a síron túl is ők urakodnak. Oszt már a kutya sem ugatja őket, illetve a fidesz néha a bajusz alatt.
@Spániel: héhahó, ilyet kérdezni, ő miniszterelnök helyettes és műkeresztény, nem holmi büfébölcsész történész :D

Tudjuk, aminek 3 tenger mosta partjait, oops akkor jöhetnek lengyelek, meg egyéb kisebbségiesek, nem csak nagymogyorók.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: bánomisén, ha amikor az utolsó coci is belesüllyed a dágványba, kinyúló karjával odadöf még egyet a fideszen. Tudnám ajánlani Rogányt, őt nagyon utálom..
@látjátok feleim szümtükkel: az összes diktátorra ez a jellemző, elvesztik a valósággal a kapcsolatot. Ugyan ezt az értetlenség volt a román főagyaúristen, avagy az iraki mindenható szemében a halála előtti pillanatokban.
@parti_giano: haha, az viszont egy szép gesztus volt, hogy a kihalt pártházat átengedték a menekültek segélyezésére, ha már ott kong Nyugati közelében.
A menekültek ingyen utazhatnak a MÁV-on és a Volánon is, de a BKK-nál nem

Csak Budapest határán kívül jár a kedvezmény. A BKK szerint nehéz lenne ellenőrizni, hogy tényleg két pályaudvar között közlekednek-e

444.hu/2015/07/15/a-menekultek-ingyen-utazhatnak-a-mav-on-es-a-volanon-is-de-a-bkk-nal-nem/

---

Lenyúlt vaktérképpel hozza zavarba a menekülteket a magyar állam
vakterkep4

Egyszerűbb volt találni a neten egy képet, mint csinálni egy sajátot arról, hogy juthat el a menekült Szegedről Vámosszabadiba. Az ELTE oktatója kiakadt.

444.hu/2015/07/15/lenyult-vakterkeppel-hozza-zavarba-a-menekulteket-a-magyar-allam/
"Védelmébe vette az eurótagállamok vezetőivel hétfőn reggel aláírt megállapodást Alekszisz Ciprasz görög kormányfő kedd esti tévéinterjújában...

Nehéz elfogadni, de az az igazság, hogy egyirányú utcába kényszerítették Görögországot - jegyezte meg keserűen...

Azért hozzátette ehhez azt is, hogy érzése szerint tárgyaló partnerei bosszút akartak állni rajta azért, hogy hónapokon át ellenállt az elvárásaik teljesítésének. Harcolt azért, hogy elkerüljék a bérek és a nyugdíjak további csökkentését, végül az elfogadott költségvetési kiigazítási lépések szerinte kisebb terhet rónak az emberekre, mint az elmúlt öt évben korábban végrehajtott megszorítások."

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/meglepo_peldat_mutatott_a_gorog_kormanyfo.600523.html

Szóval a fején egyik percben száj, másik percben segg van.
Azért nem értem, hogy ha nem teccik a megállapodás, miért is veszik át a felajánlott további kölcsönöket, és miért nem mond le a miniszterelnök a kormányával együtt?
''A legrosszabb és legdrágább parasztvakítás a fal építése''

A szerb-magyar határon épülő fal a legrosszabb és legdrágább parasztvakítás, mert a kerítést magyar területen, a határtól 2,5-10 méter közötti részen húzzák fel, így elég, ha valaki a fal előtt megáll és elkiáltja magát akármilyen nyelven, hogy „segítséget kérek, menekült vagyok”. Erről Léderer András, menekülteket segítő aktivista beszélt a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában. Akik tehát a fal előtt megállnak, már magyar területen vannak, és nem lehet elutasítani menedékkérelmüket. Ezzel pedig ugyanazt a procedúrát kell végigjárniuk, mint azoknak, akik egy normális határátkelőn érkeznek és menedékkérelmet adnak be vagy, akiket a zöldhatáron fognak el.
Magyarország lesz az első, aki becsapja az ajtót a bevándorlók előtt - külföldi lapok -

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=189279

07:44

Az Egyesült Államok borúlátó az épülő magyar kerítés ügyében. A washingtoni kormányzat éppen akkor figyelmeztetett arra, hogy a bevándorlókat – jogi státuszuktól függetlenül - egytől egyik humánus elbánás illeti meg, amikor Mórahalom közelében megkezdődtek a határzár földmunkái - írja a Standard. A tegnapi kerítésépítés elleni tiltakozásról tudósít a Reuters. Magyarország lesz az első állam, amely becsapja az ajtót a bevándorlók előtt, miután hozzálátott a kerítés megépítéséhez – írja Mórahalom közelében készült tudósításában a Daily Mail. A Süddeutsche zeitung a Magyar Kétfarkú kutyapárt portréját rajzolta meg.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=189273
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Persze, a rettegéstől nem érnek rá gondolkodni, és az elődők péládjából tanulni.
A Vatikán is foglalkozik a diákjai gatyájába nyúlkáló M. atya ügyével

A magyar rendőrség ugyan nem indított nyomozást, mivel az eset elévült, Várszegi Asztrik főapátnak azonban a Vatikánban, a Hittani Kongregációnál is el kellett mondania, hogy pontosan mi történt a bentlakásos bencés gimnáziumban.

444.hu/2015/07/15/a-vatikan-is-foglalkozik-a-diakjai-gatyajaba-nyulkalo-m-atya-ugyevel/
Előre megállapodott a kormány az oroszokkal - Gy. Németh - 11:33
Szándákosan kedvezett az oroszoknak a kormány, ezért döntöttek a új metrószerelvények felújítása helyett a jelenlegiek felújítása mellett a Demokratikus Koalíció szerint.A párt fővárosi képviselője a Klubrádió Reggeli műsorában azt mondta, a kormány csak felújításhoz adott hitelgaranciát a fővárosnak, így nem is volt lehetőség megvizsgálni, jobban járnának-e új metró kocsik beszerzésével. Gy. Német Erzsébet hozzátette, azt gyanítják, a kormány előre megállapodott az oroszokkal.
@látjátok feleim szümtükkel: rettegésről jut eszembe, valamelyik potentált a közelmúltban adott át egy pelenkagyárat. bele lehetne venni a költségtérítésbe.
A kiírásból megmondtuk, hogy ki fog nyerni, úgy is lett

A motorvonat-közbeszerzésen messziről bűzlött, hogy egy cégre írták ki. Igazunk volt, ők nyertek.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F07%2F15%2Fa_kiirasbol_megmondtuk_hogy_ki_fog_nyerni_ugy_lett%2F
"Mint a mesében a legkisebb fiúnak: neki minden sikerült."

Erről azonban legkevésbé a legkisebb fiú tehet.:(
Pedig tényleg nagyon okos, rendes és tisztességes. Mondják a kollégái.

nepszava.hu/cikk/1062799-a-legkisebb-fiunak-minden-sikerul
kell stadion és kerítés ezer, mert más gondunk úgy sincs:

Válságban a magyar onkológia

A megbetegedésben és a halálozásban Magyarország a világ élvonalában van, a rákbetegek gyógykezelésében azonban szinte ügyet sem vet a nemzetközi sztenderdekre, tapasztalatokra – írja az e heti HVG.

hvg.hu/itthon/20150715_Valsagban_a_magyar_onkologia
Kerítés kérdés. No nem nőket kerítő, hanem drótkerítő.

Hol fog állni az a kerítés? Ugyé nem a határ földrajzi vonalán, mert oda nem lehet tenni, hanem attól valamivel beljebb. Márpedig aki elmegy a kerítés tövéig, az Magyarország földjén, annak joghatósága alat áll.

Nem is szartak a kútba csak a kávára, oszt bele piszkálják?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_Az Egyesült Államok borúlátó az épülő magyar kerítés ügyében._"

Mélyen rokonszenvezek a borúlátásukkal.
A minap hallottam, hogy az US lebontja a saját kerítéseit a Mexikói határ egyes részein, ahol ezentúl végeláthatatlan svédasztalok sorával és wellness központokkal várja a bevándorlókat Mexikóból, Puerto Rico-ból és egyéb egzotikus helyekről.
@jaegtoer: ez az! visszamenőleg minden kurva falat lebontani. a németeknek megvolt. ám a kínaiaknak nagy falat lesz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Merjünk nagyok lenni! Mindenkit várunk akik a Habsburg Birodalom területéről származnak. Gyertek!
@Penivaldes:

Az Arvisurából kiderül, hogy a menekültek Afrikába szakadt hunok leszármazottai.
Kettős állampolgárságot nekik!
@Penivaldes:

Összenő ami összetartozik!
@látjátok feleim szümtükkel:

Idézet a linkről:

"Igaz, a népmesével ellentétben, a főhősnek itt nem kellett minden akadállyal és ráadásul még a hétfejű sárkánnyal megküzdenie. Sőt."

Sőt, maga a hétfejű sárkány protezsálta:)
@Penivaldes:

Ne viccelődj Peni, az ősi kultúránkkal! Talán még a dinoszauruszok is rovásírással beszéltek.
@parti_giano:

"[...]ám a kínaiaknak nagy falat lesz. "

Kétszeresen jó!:) tetszett, de remélem nem lesz belőle tett szett:)
@jaegtoer: az összes kínai piacon ott lesz a cédulákon, epitesi termelek, sok ocsó.
@parti_giano:

Én meg visszahúzódom a falaim mögé, 38 órája talpon vagyok, itt az idő, hogy kihasználjam a falaimat.
@jaegtoer: csak nem?!

16 tonnát raksz és mennyi a bér
Egy nappal vénebb vagy a hiteledért
Szent péter engem ne hívj én nem mehetek
A lelkem a vállalatot illeti meg.
@hacsaturján:

"_ideje lenne valamiféle szöveccséges csapatok behivásának, mer ez így nem mehet tovább._"

Szeretettel várjuk a svalbárdi szabadcsapatokat és önkénteseket.
@parti_giano:

Teljesítünk, teljesítünk... aztán kiderül, hogy tejesítünk, a végén meg túró lesz belőle, hacsaknem író... játszik még a fogpiszkáló is...
@Eszter jött: ja, és a nyereg alatt puhították a húst:)))
@parti_giano: apám, te mekkora fasz vagy! de jó nyomod:)))
Köztudott, hogy az Ishangói páviánok a saját sípcsontjukra rótták a rovásokat, majd ezeket elásták. De ugyanígy a szittya emléket gazdagítják a szumátriai csontok és bambuszemlékek is. Sőt a Rózsaregényt is rovással írták eredetileg.
@parti_giano: nyomod, nem nyomol! érted nyomi?:)))
@Eszter jött: taga sötétre csúnyuló fickó, ezért rühelli a karnist. ugye nem voltam nyers, mert akkor beckvonom.
@taga20: na, ki volt a hátad mögött? a kövér vagy a kutyu?
@parti_giano: a múltam, ja nem a guminőm:))
Melegek a bevándorlókért mintájára javasolnánk a planktonok a kék bálnákért klubot is. :)

www.jewsnews.co.il/2015/07/01/islamic-protesters-burn-lgbt-flag-calling-it-offensive/
@Gábris szomszéd:
Gondolom te is értesültél róla... a rendőrök meg kiröhögték őket... szörnyű is ez... :)

tutiblog.com/ok-kergettek-a-sajat-labnyomaikat-a-szerb-hatar-mellett/

Az alul hozzászóló meg... egyszer talán megtanulja a magyar hejjessírásst is... bevándorló létére...
@parti_giano: érdekes, de mire gyártásba kerül, ako már tök nem így fog kinézni. sajna, bár a ds5 eléggé jó néz ki.
@taga20: Kinevezezünk tiszteletbeli nőnek téged!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Amúgy épp a minap írta egy ismerős.

"Ma besétáltam a városba. Szemrevételeztem a Keletit. A Nyugatit. Ülnek a földön a nem magyar emberek, nem magyar ruházatban, nem magyarul beszélve és nem magyarul viselkedve.
Létezik persze suttyó magyar is, de annak leépültsége is tájazonos. Alpárisága is e múlt, e táj és e történelem lecsapódása.
Az egyiknél valami bambusz fúvócső volt. Szorongatta, és ordított.
Vannak elmebetegek, kik szerint ő magyar lesz valamikor. Kérdem én, ha valakinek egyik felmenője sem magyar, semmi köze ehhez a kultúrához, a bőre oly fekete, mint a csendőr bakancsa, hogy a túróba lehetne ő valaha is magyar?
Ilyen alapon a nokedliszaggató is lehet 100-as körte, és a hétfői napilap keddi ételmaradék.
Nézem a besurranó bűnözők körül sertepertélő "emberbarátok" lihegését, s arra gondolok: Normális embert nem az érdekli, hogy "jaj szegény néger, de rossz neki ott...", hanem, így gondolkodik: "jaj, szegény szülővárosom, mi lesz, ha idejön ez a töméntelen integrálhatatlan élősködő"
@Penivaldes: rendben, hisztizni tudok tökre:))
@parti_giano: bocs, de van egy asszonyom is.
lehet, hogy ő is örül:))))
@parti_giano: és ez durvább, mint a 300:))
@Gábris szomszéd: szarember, pozsonyi ádámot nevezd csak meg. ismerős, mi? van arcotok.
@Gábris szomszéd: húha szerencse, hogy vannak magyar őseim különben én sem lehetek magyar, kár, hogy 24 évet leéltem abban a tudatban, hogy a tót meg egyéb bevándorló őseim ellenére lehetek magyar...
@Penivaldes: én vezetek, asztán meg vigyázok a kocsira, míg te és eszti költitek a lovettát:))
@taga20: na azzal, hogy nő lettél már nem tudsz vezetni:)
úgyhogy bejössz velünk pinky cipőket próbálni, és fotózkodni a próbafülkében:)
@Penivaldes: hu bakker, ez tökre kiment a fejemből:)
de azé hármunk közül nekem van fogalmam a kocsikról, mégha hirtelen női agyam van:)
@Penivaldes: remélem fehérneműket próbálgatunk majd:)))
@taga20: ja, képzelem ahogy vezeted a kis tűsarkúdban..
@Penivaldes: simán! szerintem a csajok nem tudnak vezetni.
(tisztelet a kivételnek)
@taga20: mondja ezt egy olyan csajszi, mint te...:)
@Penivaldes: mi bajod a csajos faszikkal? akik érzékenyek, tudnak sírni, és nyafognak:)))
@taga20: szinte látom ahogyaan most dobálod a szöszi hajad...)
@guma: szerintem taga imádja a pinky tollas papucsokat.
@guma: @Penivaldes: szerintem is, max. a papucs utáni részt:))
@taga20: ha kijutunk Kubába, hülyék lennénk a tenger mellől jó kis esti duma vagy zene hallgatás helyett hsz-ket gyártani... igaz?

ezt a szárnyast nagyon nem bírja a családja, hogy minden este még ott sem tűrik meg maguk közt...
szegény!
idefanyalodik, hogy szóljanak hozzá...
@Penivaldes: ja! viszi a macskának vagy a kutyának, hogy kicsit fazonra szabják. :D
@Gábris szomszéd:

"Az egyiknél valami bambusz fúvócső volt. Szorongatta, és ordított."
-nem baj, ha ezt nem hiszem el?

"Kérdem én, ha valakinek egyik felmenője sem magyar, semmi köze ehhez a kultúrához, a bőre oly fekete, mint a csendőr bakancsa, hogy a túróba lehetne ő valaha is magyar?"
1. hányadik felmenőig kell igazolni, hogy magyar vagy? lásd róma, akinek valamelyik szülője rabszolga volt, az nem lehet szabad polgár, és ha felszabadítják is, rabszolga lesz a státusza. (lásd fajvédő törvények a XX században)
2. a felmenőim között apai/anyai ágon van
-magyar 80%
-román 5%
-szerb 10%
-olasz 5%

a gyermekeim felmenői között (ott már anyai ág is játszik:
-magyar
-román
-szerb
-olasz
-francia
-német
( a százalékokat már nem tudom kiszámolni, mert nem tudom, hány generációig menjek vissza )

akkor most én magyar vagyok-e vagy sem? és a gyermekeim?

ha a vallást tekintjük, akkor még bonyolultabb, mert ugye szerb-olasz-német ágról katolikus, franciáról református, többiről ateista. asszem.
akkor most a gyerekek
-ateista magyarok
-idegenszívű keresztények?

segíts. életben hagyhatom őket? még nem okoztak akkor kárt a magyar nemzeti népnek, hiszen csak 2 és 5 évesek...
@guma: azé milyen az, hogy lógatom az adriába, de a varánuszra áll föl?:))
@Penivaldes: ebbe beletrafáltál, tényleg kárcsú:))
@Secnir: én 20% zsidó, 20% német, 20% tót, 20% román, 20% avar, 20% migráns.
maradhatok ártu szerint?:)))))
@Penivaldes:
Tök ciki lesz, hogy egyes régi emlékek szerint az őseim Caroberto király kíséreteként vándoroltak be, vagy vissza... Azért még lehetek magyar? Anyai őseim aus Deutschland, de mégsem németnek érezte magát nagyapám, hanem magyarnak, a vh-ban, meg mikor a kövér-orbán féle csicskák ősei elvitték anno az 50-es években a fekete autóval. Erre a sok külföldi nevű vérmagyar fostalicska majd eldönti, lehetünk-e mi is magyarok...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: bakker, én meg aszt hittem, hogy jodamester az ükapád, a tatuinról:)))
@parti_giano: azé cápa és cápa köszt van különbség!:))
@taga20: jodamester egy véreskezű matek tanár.
@Secnir:
Elég lesz - Szalosján pajtás mintájára - egy örmény apát és egy szlovák anyát felmutatni a vérmagyari lét tanúbizonyságára!
Essetunni... :(
Komolyan...
@taga20: arra gondolsz, amelyik tökönszúrta magát a fénykarddal tisztogatás közben?
@Penivaldes: mesélj, mit csinált veled!:))
@taga20: egyszer helyetesített, remegve ültünk..folyt a vér.
@Secnir:

tudod néha letaglóz ami itt zajlik. jó pár éve még a Fradiban is játszott az a fekete srác. itt született testvéreivel hazánkban (nagyon távoli rokon) mert az egyetemen összejöttek a szülők, és összeházasodtak...

és ez alatt a poszt alatt, hajlok Tiboru véleményére, ahogy wgyre jobban vadítják a népet annak bizony következmény lesz, azt hiszem.

Még soha egy téma sem hergelte fel ennyire a magyarokat, vagy tévedek?

cink.hu/meg-soha-egy-tema-sem-hergelte-fel-ennyire-a-magyarokat-1717954099

és akkor anélkül, hogy bárkit befolyásolni szeretnék, ezt a képet az alatta levő szöveggel ma kaptam...
tudom, hogy nem mi fogjuk ezt az iszonyú problémát megoldani, de azért emberek maradhatunk és nem az irigységre, zsigeri gyűlöletre kellene trenírozni az embereket...

www.facebook.com/photo.php?fbid=860375824010974&set=a.860599890655234.1073741849.100001156927182&type=1&theater
@parti_giano: kevered, az te voltál, mikor a neonnal vageszkodtál:))
@taga20: majd 20%-t lefaragnak rólad! :)))
@taga20: francokat, már megint stadalaxot vettél be cavinton helyett. nem neon, hanem neo, nem vagdalkoztam, ganem lenyomtam.
@Secnir: "a bőre oly fekete, mint a csendőr bakancsa, hogy a túróba lehetne ő valaha is magyar?"

Ráadásul, ha a Sumer Birodalomból származunk, akkor ott könnyen történhetett valami keveredés.

Közel van Afrika meg az arabok is.
@parti_giano: de amilyen szagot áraszt vagy a görények vagy a medúzák fogják közrefogni előbb vagy utóbb.
@guma: beugratos vot, látom valaki számol:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nem az a baj, hogy exkomcsi volt, hanem hogy nem vállalja, szégyenli a múltját.
@parti_giano: segícs má öreg barátom! mire jó a stadalax és a kavinton?

bocs, ha nem vagyok elég vén:)))
ezt a házat 33 forintért meglehet venni Svédországban...

annyira fáj rá a fogam, de felújítani nem tudnám, mert ez a követelmény...

www.facebook.com/raddasjotorp?fref=photo&sk=photos
@taga20: vedd be egyszerre a kettőt, s emlékezni fogsz rá, tuti.
@guma: margaríta, mi ez az esti aktivitás? kapuzárásipánik?:)))
@parti_giano: ha acc kölcsön kipróbálom, me látom nálad használ:))
@Gábris szomszéd:

Mindkét poszt nagyon izzadságszagú. Ékes példája annak, hogyan próbál feszültséget kelteni a magyar szélsőjobb Szlovákiában, szlovákok és magyarok között.
A bősi helyzetnek köze nincs a nemzetiségi kérdéshez. Ez egy lokális, helyi ügy. A bősi lakosok /szlovákok, magyarok, cigányok../ tiltakoznak a menekülttábor újbóli megnyitása ellen.
Mindkét cikk manipulatív, hamis információkat közvetít.
MI az, hogy a bősiek nem kérnek még több migránst? A tábor jelenleg zárva van, üres.

Gábris! Üzenem a cimboráidnak, hogy feleslegesen erőlködnek. Ez nem Erdély. Nem vagyunk vevők az eszement, uszító eszméitekre.
@guma:
Majd az MNB.
Annyit elbasztak már idióta dolgokra, ez legalább nem lenne drága. Persze a felújítás vége...
@taga20:
A kavinton az arra való, hogy ne felejts el ide járni.
Már ha nem felejted el bevenni.
@taga20: aham, cserébe meg kapok sört, gondolom. ha el nem felejted.
@Knósszosz: na jó csaltam. a kavintont vágom, de a másik mi afaszra jó?
viagrát is vágom:)
@taga20: láttam a varánuszokról egy filmet és ezen gondolkodom...

abból a tojásból amelyik melegebb helyen van az alomban fiú lesz...
de fiú nélkül is tudnak a varánusz hölgyek tojást rakni, viszont abból mind fiú lesz...

szóval fura ez a világ a földön.
és arról nem is beszélve, hogy a feketehattyúknál két hím összefog és együtt neveli fel a fiókákat...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hacsak műkeresztény lenne, de inkább isten-komplexusban szenved.

Semjén versek:

Vasvessző

A kicsukott Isten
vasvesszeje
az a csend lesz,
amellyel eltűri
önmagunk istenné nyilvánítását.

*

Ámentelenül

Jézus, értemvérző Arcod
Rúzsként kenem szét arcomon,
Dicsőséged dicsőségem részeként
Önmagamra aggatom.

Igent mondhatok-e Rád
Míg magamra nem mondok nemet?
A talánok közt így tördelem
Én skizofrén életemet.
@taga20: székrekedésre.
tehát ha kezd berekedni a széked akkor jó
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: „Vasárnap van felkelek, sütnék kenyeret

Szelés előtt rajzolnék majd rá kereszteket
De a liszt az elfogyott, és ma nincsen diszkont
A Nemzeti Együttműködésben egy dolog a fix pont
Baszódjál meg KDNP, s külön Semjén Zsolt
Nemzetünknek seggén ott piroslasz mint a folt
Nem választott senki és nem kérte, hogy beszólj
Zárod ám te vasárnap a pofádat be jól…”

(Részlet az Apa Zenél formáció dalából)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tulajdonképpen micsoda Semjén?

"Nagyon vívódom, nem tudom eldönteni, hogy politikusként tehetségesebb-e ez az ember vagy költőként? Esetleg vallásszociológusként, egy "önállóan megírt" szakdolgozat szerzőjeként?" (egy komment)
"Az Átlátszó adatfeldolgozása felszínre hozott pár igazán ügyes elszámolást. Így Béres József, a Magyar Gazdaság Párt jelöltje például szinte csak üzemanyagszámlát adott le, vegyesen benzinről és gázolajról, de volt is miről: állítása szerint március 3-a és 25-e között minden nap tankolt, volt, hogy naponta többször is. Csenger-Zalán Zsolt, Pest megyei fideszes jelölt 724 ezer forintért vett Ball golyóstollat; Lukács László György, a Jobbik jász-nagykun-szolnoki jelöltje a keret egyharmadát jogi tanácsokra költötte. De például Subicz István, a Seres Mária-féle SMS hevesi jelöltje 50 ezer forintért számolt el táplálék-kiegészítőt, és gyógyszert is vett támogatásból. De elköltött 480 ezer forintot adatgyűjtésre az internet kampányhoz, magára a kampányra már csak a felét költötte. Lovas Ildikó, a Haza Nem Eladó Mozgalom Párt jelöltje az Excalibur Bt.-től vett 400 ezer forintért tíznapos kommunikációs képzést.

Harrach Péter 381 ezer forintot fizetett művészeti tevékenységéért a Balázs Fecó tulajdonában lévő Újjászületés 60 Művészeti Kft-nek. Vona Gábor nem volt ennyire szerencsés, ő megpróbálta elszámolni Koi Eszter hastáncos előadását, de az államkincstár erre nemet mondott."

444.hu/2015/07/15/vona-megprobalt-elszamolni-egy-hastancosnot-a-kampanyban-de-nem-sikerult-neki/

Most ne mondjam az, hogy a qrva annyukat...?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: rossz irányból fogjátok meg Semjént. Ő egy intézmény. Olyan mint egy Kardashian.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Elég lesz [...] egy örmény apát [...] felmutatni "

hát, nekem egy apát sincs a felmenőim között...
( ami pedig szalosján-szálasit illeti, agárdy gábor forog a sírjában, örmény mivoltában )
@parti_giano: Öööö... de hisz, ő pont, hogy fideszes??? A cikk pedig olyanokról beszél, akik akár pl. valamilyen popsztárra is hajlandók szavazni, "csak a kormánypárt ellen szavazhassanak."

Kormánypárti rocksztárra amúgy ott van Ákos, ugyebár...
@taga20:
Fogalmam sincs.
Speedmotorosok vérnyomás csökkentésére kifejlesztett gyógyi - szer? Nem nézek utána...
Tolj egy Kőbányait, az állítólag most menő!:O
@Secnir:
Én anno (gyerekként) a liftben forogtam a kutyája pisije után, de imádtam az öreget!
Ismerős ott lakott (Király u.) és volt kisebb anyázás a kutyasétáltatásoknál néha... :D
@parti_giano:
Nem, én egy sámlin is szét dűlök, nemhogy felmásszak egy kültéri egységhez...
Csak nyugiban... Az A+++++++ minősítésű mángorlógépek elég melót adnak, elég nagy fostalicskák egytől-egyig, típustól függetlenül.

Most sima grillpipi extrák nélkül + saláta.
Meg zene, és ilyesmi fél óráig még.
Jó éjt!:)
@Penivaldes:

"rossz irányból fogjátok meg Semjént."

Még bottal sem, Peni. Nincs az a pénz.
@parti_giano: Akkor ezek szerint átvert a memóriám :)
@Knósszosz:

Milyen lehet extrákkal?
@Eszter jött: fürdöruhában van, mármint a pipi. knoszi meg.... nem tudom.
@Penivaldes: Hírcsárda:

KDNP: "Keresztényi kötelességünk minden lehetséges eszközzel segíteni a háború elől menekülőket" - áll a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleményében.

A kisebbik kormánypárt szerint elhibázott lépés bűnözőként kezelni az országunkban menedéket keresőket. "Nagyon sok közöttük a kisgyermekes család, akik számára megfelelő körülményeket kell biztosítani, akár újabb menekülttáborok nyitásával. Különösen most, ebben a rettenetes hőségben. Nem engedhetjük meg, hogy gyermekek csak azért szenvedjenek, mert olyan helyre születtek, ahol háború van és a mi országunkba sodorta őket a sors. Segítő kezet kell nyújtani és életben tartani Jézus Krisztus igazi örökségét, erre pártunk neve is kötelez" - fogalmaz a közlemény.

"Boldogok az irgalmasok, mert ők irgalmasságot nyernek" - zár a közlemény Máté evangéliumának szavaival."
@Eszter jött:
A + saláta Horiatiko, és előtte a mezedesek tömkelege, úgymint; melitzanosalata, taramosalata, valódi dzandziki, és imam baildi enyhén pirított baguette-féle kenyérszeleteken... aztán jöhet az említett, és ezek után a két tenyérnyi brizzola moszhári, ami csodás faszénen grillezett marhaszték...

Elég?
Nekem sok is!:))
@Knósszosz:

Aszta! A felét nem ismerem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Elég nemzetietlen hastáncosnőt alkalmazni hangulatjavításként.
a menekültek jönnek.
ha akarjuk, ha nem.
ha építünk kerítést, hanem.
viszont, ha nem regisztráljuk és nem látjuk el őket egy minimális szinten, hanem kriminalizáljuk az összeset, válogatás nélkül, akkor csak saját magunkat szívatjuk!
nem fogják, ekkor sem kikerülni az országunkat.
mi azonban egy, kimerült, elcsigázott, folyamatosan üldözött, minden mindegy mentalitású, ráadásul beazonosíthatatlan embertömeget kapunk a nyakunkba.
ez biztos tetszik a fidesz-jobbiknak(külön Gábris).
hiszen ismerjük őket.minél rosszabb, annál jobb! lehet mutogatni, az ország frekventált helyein megjelenő "hordákra".
a menekültek regisztrálását, elhelyezését és ellátását a saját jól felfogott érdekünkben kell elvégezni!
na de, akkor kitől rettegnének a jobbikosok(külön Gábris), kit kergetne a betyársereg, kiről posztolna toroczkai, hogy szerezne vissza néhány szavazót a fidesz, hogy tudnának harcolni az EU ellen?
de a Gábris félék, ilyenkor csak annyit tudnak reagálni, hogy vigyek haza én, néhány menekültet, ha ennyire szeretem őket!
én nem szeretem őket.
a menekülteket se!
@Eszter jött:
Majd megismered, van egy jó hely itthon is, Taverna Dyonysos a Duma partján az Erzsébet és a Szabadság híd között fél úton, egykoron görög volt a séf, elképesztő báránysülteket kreált. Dicsérik a római parti Gyradiko (Jirádhiko) éttermet is, azt én nem csekkoltam még.

Lehet választani, az biztos,m ha jól csinálják, a mediterrán kajáknál nincs finomabb!! Ez igaz a spanyol, az olasz, a horvát és minden egyéb Földközi-tenger melletti gasztro csodákra. Keresd, nem bánod meg!
@Penivaldes:
Csak Rijekáig menj le, már ott is megtapasztalhatod, hát még Makarska, vagy Dubrovnik környékén!!
@jaegtoer:

Szegény ifjú ezért nem merte nem beadni a pályázatát. Ki tudja melyik fejéből fújta volna rá a tüzet.:D
@Penivaldes:
Főzzek??
Nyáron nekem is szabi van!
@Knósszosz: volt idő., amikor rohantál a kondérhoz, hogy nekem főzz...de láétom lecseréltél fiatalabbra, hiába ez a dekadens világ..
@Eszter jött: Ahogy elnézem inkább a felvidéki testvéreink izzadnak nem pedig azok, akik ezt megírják. ;)

"A polgármester, Fenes Iván a lakosokhoz intézett nyílt levélben leszögezte, hogy Bős vezetése a múltbeli tapasztalatok és a jelenlegi világméretű gondok alapján elhatárolódik a kormány tervétől, hogy a községben menekülttábort hozzanak létre. A levél szerint minden rendelkezésre álló eszközzel megpróbálják majd megakadályozni a tábor létrehozását."
Azt állítja Kövér László,
az Országgyűlés elnöke (az M1 A lényeg című műsorában), hogy az Alkotmánybíróság néhány döntése több mint bűn, hiba, mint például az, hogy a közéleti szereplőknek több durva kritikát kell elviselniük, mint az átlagpolgárnak.

Mi lenne szegény Kövérrel, aki haramiának és hazaárulónak nevezi a baloldali politikusokat? Lehet, hogy az Alkotmánybíróság hibája és bűne nélkül már rég lecsapott volna rá a magyar igazságszolgáltatás?

www.168ora.hu/velemeny/hogy-mi-van-119591.html
.
@Secnir: Ha figyelmesen olvastál volna, szinte minden kérdésed felesleges lenne. ;)

"semmi köze ehhez a kultúrához,"
.
Mélységes büszkeséggel tölthet el bennünket, hogy új Hunyadi Jánosunk van, kinek vezetésével a kereszténység utolsó bástyájaként „megvédjük Európa külső határait”. (Azt nem tudom, Európa tisztában van-e azzal, hogy konkrétan mit is szokott az jelenteni, ha a magyar kormány „megvéd” valamit.)
www.168ora.hu/velemeny/hatarhelyzet-136791.html
.
@Gábris szomszéd:

Hallgasd meg a polgármester nyilatkozatát!
www.parameter.sk/rovat/regio/2015/07/15/bos-nepszavazas-biztosan-lesz-de-kozsegi-rendorseg-terheit-nem-birna-falu

Ez nem szlovák-magyar konfliktus, ahogy az általad linkelt cikkekből lejön.
@parti_giano: ájvééééé!!!! flanszia-kínai koprodukcijóóóó!

narmólis vagyol te? nem elég csapás a flanszia, tetézed még a kínai pijaccal is?
@Penivaldes:
Persze, lecseréltelek...
1:nincs jó napod
2: nem ismersz

De semmi gond, nincs áthidalhatatlan szakadék közöttünk, legfeljebb nem értünk egyet bizonyos dolgokban. Oszt?

Jó éjt!
@taga20: hééé, neked fogalmad a kocsikról??? maraggyá má'!
@Knósszosz:

"Majd megismered....."

Úgy legyen!))
@Eszter jött:

helyesbítek:

a szlovákiai egyházak és a szlovák köztársasági elnök álláspontjával menekültügyben.
@dr. jenőke (jenőke):

Talán még a felségsértés jogintézménye is visszatér. Lesz haddelhadd.
@nincs_itt: nem értesz te ehhez. ezen még az alvázszám is rovással van. tud ilyent a bömös? na ugye.
@jaegtoer: elképzelhető, ha már a feleségsértés jogelve kimúlt a vakkomondorral.
@guma:

"ezt a házat 33 forintért meglehet venni Svédországban..."

Kéne a francnak... az a rengeteg lépcső... még csak be se lépve - jobbról és balról:)
@jaegtoer: azt hittem valamelyik komondorvédő szervezetet hozod inkább.
@Eszter jött: Igen és "ha jól sikerül ez a kulturális kísérlet, hamarosan jelentős iszlám kisebbséggel számolhatunk a határmenti magyarlakta falvakban. Persze ez a legrosszabb forgatókönyv. Lehetne álmodozni azon, ahogy egy kisebbségi nép integrációra tanítja a frissiben érkezett kisebbséget. És Bősnek hasznos, dolgos iszlám lakosai lesznek, kicsi dzsámival meg gyros-ossal a sarkon." :)
@punkfrog: Ha már őt is szóba hoztad. :)

Három a magyar igazság, tartja a mondás - ennyiszer hazudott a Délmagyar című napilap vele kapcsolatban.

alfahir.hu/n1tv_lelepleztuk_a_delmagyar_hazugsaggyarat

alfahir.hu/toroczkai_ajandekot_vitt_a_delmagyar_szerkesztosegenek
@parti_giano: na tessék, ha eszt előbb tudom! de most reggeleri bemegyek a zopel szállonnába és kikövetelem, hogy rójanak rája valamit, de izibe! különben kalandozni kezdek megint vadul!
@parti_giano:
"@Secnir: pozsonyi ádám szövege"
hát, nem tudom, ki az a pozsonyi ádám, én a saját felmenőimet soroltam fel...
@Gábris szomszéd: te gábris gyerek, te nyaralás alatt télleg ilyen fasságokat nézegecc?

ez a tutsek/tóth/toroczkai annyira durva....
@Secnir: hüle! d: angyal vette a szöveget pozsonyitól, mint ismerősétől. ez a fivkó meg egy szélsőjobbos etalon. már korábban is volt róla szó itt, a kommentelők között.

m.hvg.hu/velemeny/20130103_ParaKovacs_Imre_megertett_muveszek
@parti_giano:

Nekem inkább identitászavaros anarchistának tűnik a faszi.
@parti_giano:

Szeretem Para tömény vitriolját:))))))))
@Orica Középföldi: tény, volt punk is pozsonyi. azért amit g hozott tőle az elég széljobb megközelítés.
@parti_giano:

Nincs vita, az teljesen széljobb. Azért cuppant rá G. De tud más zavarost is:)
@Gábris szomszéd:
Csodálom, hogy a félanalfabéta ellenzék ezt az érvet még nem vetette fel: lehet, hogy nem is bevándorlók, csak visszajöttek a 150 éves török uralom alatt itt hagyott leszármazottaikhoz.Van egy pár ilyen név, mint pl. Török szocialista, Gőgös / nemcsak a pénzére/, stb.
Még jó, hogy nemzeti hazafias képviselők is vannak a Fideszben, mint pl. Kövér, nemcsak liberális szdsz-es kistestvérekből kinövő nagybácsik, mint pl.Simicska / ő már csak volt, az igaz, de addig jól megszedte magát/
@Gábris szomszéd:

Ne félts minket Gábris, majd megoldjuk.
Mégsem plakátolhatom ki, hogy Szlovákia a szlovákoké!
))))
süti beállítások módosítása