Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.06.11. 09:09 Fabius

Viktor, ezt a plakátbulit bebuktad

Nemzeti sport lett a plakáttépés, internetes mulatság a mémgyártás. A Kétfarkú - Vastagbőr kezdeményezésből pillanatok alatt összejött annyi, ami a kormánypártiak szerint egyenesen Guinness rekord:

"Guinness rekord dől meg, mert két farokra ennyi pénzt két marokkal az emberiség történetében még soha nem adományoztak."

A CÖF-öt láttuk már tátott szájjal faszerdőbe szaladni, röhögtünk is rajtuk eleget, de az a laza visszakézből szájon verés amit a Kétfarkúaktól kaptak szerintem azért őket is meglepte egy kicsit:

"Felszólítjuk a CÖF-öt, hogy rövidebben szólítson fel minket, mert ilyen hosszú szöveget nem fogunk elolvasni!"

Ha a zemberek plakáttépő-mázoló indulata és ellen plakátra adakozó kedve nem lenne elég, megjött az Európai Parlament beszólása is:

"Európai Parlament (EP) „elítéli a magyar kormány által kezdeményezett, a bevándorlásról szóló nyilvános konzultációt és az ahhoz kapcsolódó országos plakátkampányt, és hangsúlyozza, hogy a Magyarországon indított, a bevándorlásról és terrorizmusról szóló ezen konzultáció tartalma és nyelvezete felettébb félrevezető, elfogult és kiegyensúlyozatlan” 

Az innen elment "megélhetési kivándorlók" is összedobtak egy Facebook profilt és onnan üzenik: ők is elveszik mások munkáját. Ha ez még mindig nem lenne elég, megjött az ENSZ is. Nem, egyelőre nem kéksisakos békefenntartókat küldtek a rongálók megvédésére, hanem ők maguk is plakátolni fognak a metróvonalakon. Ráadásul Balog Zoltán emberminiszter megtagadta Viktort és a gyűlöletkampányt, gondolom degecikínos lett volna Londonban kiállni és aszondani: idióta vagyok és a gyűlölködést hasznosnak, kívánatosnak tartom.

Innentől viszont nincs mese, Viktor, be kell látni, hogy a plakátháborút ebben a formában elbuktad.

game_over.png

Politikai hasznot nem hoz, cserébe annál többet elvisz: ha a Kétfarkúaknak az összegyűlt pénzből sikerül sokkal olcsóbban kihelyezni a saját dolgaikat, akkor el kell majd tudni magyarázni a zembereknek azt is, hogy Rogán szomszédjának vajon miért nem sikerült ugyanez, ugyanennyiért?

Asszem jobban jársz, ha a Nemzeti Plakátőrség nekilát levakarni és eltüntetni a nyomokat.

345 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr117533364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A HELYZET fokozódik. Végre!
Remek:)
Na ez az a mozdulat - a megadás jele - amit soha nem fogsz látni OV-tól.
"Ha a Kétfarkúaknak az összegyűlt pénzből sikerül sokkal olcsóbban kihelyezni a saját dolgaikat, akkor el kell majd tudni magyarázni a zembereknek azt is, hogy Rogán szomszédjának vajon miért nem sikerült ugyanez, ugyanennyiért?"

Nem mert azt hiszem, hogy a kormány plakátolása mutyi- és túlszámlázás-mentes, csak a tényszerűség kedvéért: a kormány 330 milliója nem csak plakátokat, hanem a média több területét lefedő kampányt tartalmaz, ahogy az a netszerte felbukkanó hirdetésekből látható is. Kutyáék csak plakátolnak.
A helyzet valóban fokozódik, ha már Lázár olyanokat beszél, hogy a holokauszt hazaárulás is volt. Talán ez már arra irányul, hogy átmentse magát. Gondolom érzik a nép forró leheletét a tarkójukon.
Drukkolok a kétfarkuakanak. Csak sikerüljön nekik...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "a kormány plakátolása mutyi- és túlszámlázás-mentes, "

szerintem, ma már ne igyál többet!:)
Ezt mikor bukják be? Közpénzből a kormányzó párnak kedvező tartalmú, politikai témájú vizsgálat az szerintem nem önkormányzati feladat, így akár hűtelen kezelés is lehet. Tüttő feljelentés tett már?

index.hu/belfold/2015/06/11/pokorniek_kozpenzbol_kutattak_orban_alkalmassagat/
Nagyon érdekes lesz, hogy majd amikor a narancsbirkák állnak neki lefesteni a MKKP-s plakátokat, 100km-s körzetben nem lesz rendőr... egyenlő bánásmód, ugye...
@punkfrog:
Köszi, hogy a "nem hiszem, hogy..." részt lehagytad.

Moszkvicsokat osztogatnak, mi?
nem vagyok ügyvéd (hiányzik is @Virág et.: , ő tudna segíteni), de a rendőrség a plakátjavítókat rongálás bcs-e miatt állította elő, legalábbis ez a jogcím.
ha jól tudom, a plakátok egy cég tulajdonán vannak, tehát elvileg a reklámozó cégnek kellene feljelentést tennie ismeretlen tettes ellen, majd a cég polgári perben kellene beperelje a plakátot átértelmezőket. kérdés: mi szerepe van itt a rendőrségnek? válasz: semmi. milyen jogon intézkednek? válasz: semmi.
szerintem.
@látjátok feleim szümtükkel:

Fokozódik a paranoia. Előbb-utóbb ki lehet tenni a parlamentre, OPNI.
Vastagbőr király volt,király,és mindig király lesz!
Jöhet a sok orbáncsicska,elküldjük őket a jó édes anyjukba!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ezt írtad:

"Nem mert azt hiszem, hogy a kormány plakátolása mutyi- és túlszámlázás-mentes, "
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Olyan kedvesen naív vagy Rufus, mikor sikeült ennek a kormánynak bármit is véghez vinni mutyi és túlszámlázás mentesen. Csak egy példát mondj, bár erősen kétlem, hogy találsz ilyet.
@The Ghost Wolf: @punkfrog:

Lehet, hogy bevettem ma a fogalmazásgátlómat, de hogy ti ennyire ne tudjatok szöveget értelmezni:)... Olvassátok már el légyszi még egyszer az egész bekezdést, mielőtt az jönne le, hogy most jöttem a hathuszas falvédőről :) .
"A Fidesz menekültellenes kampánya nem a menekültekről szól, hanem arról, vissza tudja-e szerezni a politikai kezdeményezést a Fidesz – fél év folyamatos defenzíva után. A kampány politikai mozgatórugóinak megértése segíthet a leghatékonyabb ellenszerek megtalálásában."

magyarnarancs.hu/republikon/a-politikai-cinizmus-kampanya-95282
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: :)))

látom anyó, lendületet kaptál, életre keltél! :D
@Secnir:

jó a logikád. ezen törtem én is apró eszem...
de abban bízom, hogy a TASZ érti a dolgát.
@guma: Azért néha néha elbeszélgetek a fideszbarmokkal sajátos stílusban.:))
Lehet mostanában ritkábban.
Most viszont lendület ide-lendület oda,mennem kéne lassan aludni.:))
@Secnir: igaz!
hányszor érvelt azzal a rendőrség, hogy addig nem tehet semmit, amíg nincs feljelentés?!
de, ezek után, meg fogom kérni őket, vigyázzanak az autómra, ha leparkolok a városban!:)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): értelek.
a 300 milla, nem csak a plakátok ára, hanem az egyéb felületeken megjelenő, többi baromságé is.
ok!
de, hogy ez az összeg túlszámlázás és mutyimentes lenne?
kizárt dolognak tartom!
"Hej plakátom, plakátom!"
Énekelte a csúti, és rátolatott az ütközőbakra. Annak is két farka van, mint a kutyának, csak nagyobb rajta a makk.

Amúgy a Simicska nem érdekelt ilyen plakátkeret biznicben? Mert az lenne a karakán, ha szólna a kutyának, hogy "tiétek az összes felület ingyé egy hónapra". Ha már úgy írják a tendert mostanság, hogy ő még óccsón se köll a közjónak.
@Secnir:
itt a vagyontárgy, amit megrongáltak, és ennek következtében kárt okoztak, maga a plakát (és egyúttal a tartalma). a plakát pedig annak a tulajdonában van, aki/amely a legyártásáért és kihelyezéséért fizetett. érthető is, mivel a rongálók azt a szándékot teszik lehetetlenné, hogy a megrendelő által kifizetett tartalom elérhessen a célközönséghez.

a plakáthelyek értékesítési jogával rendelkező cég nem szenvedett semmilyen kárt.
@penna: a büntetőeljárások pedig indulhattak hivatalból, ha a hatóság maga szerzett tudomást bűncselekmény gyanúját megalapozó tényekről, de indulhattak feljelentés alapján is.

a feljelentési jogosultság bárkit megillet, vagyis nagyjából bárki tehet feljelentést bármilyen bűncselekmény esetén. de csak akkor célszerű konkrét személyt megnevezni, ha biztos az illető közreműködésükben, egyébként a feljelentést megteheti ismeretlen tettes ellen is. ha konkrét személy ellen tesz valaki feljelentést és az nem áll meg, a feljelentő is bűncselekményt követ el a hamis váddal.
@penna: egy plakátőrzésre kirendelt rendőr, tudja, hogy az adott helyen, meddig és milyen plakátnak kell lennie?honnan?
a plakát tulajdonosa, kifizeti az őrzés költségét?
ha jön a plakátragasztó és újat akar feltenni, akkor őrizetbe veszik?
és ha pont a megrendelő kéri, hogy fessék át neki?
milyen alapon intézkedik a rendőr?
60.000 =/= 900.000 Értem én, hogy a méret, a helyszín függvényében más és más összegbe kerülhet egy plakát, de ekkora nagy is lehet a különbség? Valaki reklám szakmában járatos esetleg tudja? Vagy csak városi legenda lenne a titkolthírek híre?

"Ez lenne a plakátok valódi üzenete? A BorsOnline kiderítette, hogy a 300 millió forintból megvalósuló bevándorló-ellenes redneck-kampány kivitelezésére kiírt közbeszerzést az a cég nyerte, amelynek ügyvezetője nem más, mint Rogán Antal szomszédja, Csetényi Csaba. Kovács Zoltán kormányszóvivő ezt meg is erősítette. Gyors matek! A 300 millió forint adópénzből a kormány 333 plakátot készíttetett, tehát 1 plakát olyan 900 ezer forint lehet. Ezzel szemben a Kétfarkú Kutyapárt és a Vastagbőr felajánlásokból összegyűjtött 9 milliójából a tervek szerint 150 ellenplakát is ki fog jönni. A cégnél, amelyikkel ők dolgoznak, 1 plakát tehát 60 ezer Ft"

titkolthirek.blogspot.hu/2015/06/titkolt-hirek-june-10-2015-at-0941pm.html
Egymást követő legfrissebb 4 híradás a HVG-n:

"Egyre csak nőnek a közfoglalkoztatás költségei, holott a közmunkaprogram nem jelent valódi megoldást a munkanélküliségre. Egy elemzés szerint ebből a pénzből már egy hatékony szolgáltató-rendszert is fel lehetett volna építeni. "

"Mind a 40 vizsgált sör átment a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) laboratóriumi ellenőrzésén - közölte az NFH csütörtökön. "

"Balog Zoltán bevallotta: a stadionépítés hobbi. Kár, hogy nem a miénk, mégis mi fizetjük, és még erről is hazudik."

"Újabb blama, az állam a játékgépes perben is bukóra áll"
25,8 millió

Ennyinél tart most, három nap után a Kétfarkú Kutya és a Vastagbőr adománygyűjtése, amivel a kormány xenofób hirdetésire reagáló ellenplakátokat tennének ki. 18 milliónál azt mondták, hogy az már 300-nál több plakáthelyre elég. Ha most jönne Kunmediátor Marcsika, akkor megfialtathatná a pénzt
@Bakter:

Teljesen egyértelmű, hogy ha ezt a pénzt csak úgy odaadnák a munkanélkülieknek, mindenki jobban járna: megalázva sem lennének, plusz esetleg maradna idejük tanfolyamra járni meg munkát keresni.

ja de várjál: ha mindenki jól jár, akkor hol marad az élvezet?

Arról végképp nem beszélek, hogy aki azt lehetővé tette, hogy mondjuk egy ötvenéves takarítónőt kibasszanak a kőkemény százezres állásából, aztán visszavegyenek ugyanoda ugyanazt csinálni ötvenért, az Lucifernek fogja magyarázni a bizonyítványát a Pokolban.
@penna:
" a plakát pedig annak a tulajdonában van, aki/amely a legyártásáért és kihelyezéséért fizetett. "

én ebben nem vagyok biztos.
@Bakter: Kovács Gergely által adott interjúból az derül ki, hogy Simicska Lajossal fognak tárgyalni, de ingyen felületet nem fogadnak el
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Elbőgöm magam, olyan gyönyörű, hogy milyen szánalmas mocsári ork hordának tűnik most szeretett kormányunk a Vastagbőr, Kétfarkú csatárduó mellett.
@Bakter: ezt ki ne felejtsd:
/és álláskeresési támogatás is kérdéses/

Ha felmond, közmunkára sem mehet

De akkor sem, ha közös megegyezéssel távozik. Ez Pintér Sándor belügyminiszter legújabb ötlete.

444.hu/2015/06/11/ha-felmond-kozmunkara-sem-mehet/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :D

#NotInMyNameMrOrban! - üzentek is az ellenplakátokra pénzt küldők

Felpörgött az adománygyűjtés a Kétfarkú Kutya Párt (KKP) és a Vastagbőr blog ellen-plakátkampányára: a harmadik napra már 25,8 millió gyűlt össze. Az adományozók a banki átutalások megjegyzéseiben olykor vicces megjegyzésekkel is biztatják a szervezőket, a Vastagbőr ezekből gyűjött össze egy csokorra valót.

Már 25,8 milliónál tart a KKP és a Vastagbőr a kormány menekültellenes plakátjaira válaszul tervezett ellenkampány adománygyűjtésében.

A Vastagbőrön azt írták, hogy az adományok összesítése és megfelelő regisztrálása közben azok az üzenetek is tartották a lelket a szervezőkben, amelyeket az adományozók a banki átutalások megjegyzéseibe írtak.

“Ennyit szántam festékre” - írta egyikük, míg valaki azt üzente, "csapassátok a plakátokat!" egy másik adományozó pedig azt fűzte hozzá, hogy “váltsátok meg a világot, vagy legalább idegesítsük fel a gecit.”

Akadt, aki azt írta, “#NotInMyNameMrOrban!” vagy “remélem meglesz a 3+”, illetve “legyen Szolnokon is ellenplakát!”.

hvg.hu/itthon/20150611_NotInMyNameMrOrban__atutalasaikban_uzent
Magyarország eleshet a tárolóüzlettől

Aligha fog a Gazprom az idén is gázt tárolni Magyarországon, ha nem oldódik meg a reverz gázszállítás ügye – értesültünk piaci forrásból –, pedig az orosz társaság e nyáron meg akarta duplázni a tavaly idehozott mennyiséget. Más cégeknek más okok miatt csappant meg a tárolási kedve: időarányosan kissé el vagyunk maradva a bespájzolással.

www.vg.hu/vallalatok/energia/magyarorszag-eleshet-a-tarolouzlettol-451670
aki szelet vet, vihart arat!?

Nekimentek a magyar munkavállalóknak Ausztriában

A magyar munkavállalók ellen kampányolnak a határon túl, a populista Osztrák Szabadságpárt egyenesen tatárjárásról beszél a vendégmunkásokkal kapcsolatban és az átmeneti határellenőrzés visszaállítását sürgeti.

hvg.hu/enesacegem/20150611_Nekimentek_a_magyar_munkavallaloknak_Ausz
@KÁTÉó53éúétr6:
"Kovács Gergely által adott interjúból az derül ki, hogy Simicska Lajossal fognak tárgyalni, de ingyen felületet nem fogadnak el"
KG: üdvözlöm simicska úr, szeretnénk hirdetési felületet vásárolni
SL: tudják mit, mondják meg mit, hová, és oda kirakjuk
KG: jajj, simicska úr, ingyen nem lehet, nem azért gyűjtöttünk
SL: jah, van rá pénz? és ingyen nem lehet a törvények miatt? rendben, akkor legyen egy plakáthely két hétre mondjuk napjával egy forint, azaz tizennégy forint, az úgy jó lesz?
KG: igen, így már más, ezt el tudjuk fogadni
SL: akkor rendben, viszont lehet egy kérésem: az egyiken elhelyezhetnénk az én üzenetemet is??? üzennék a gecinek...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ráadásul őket még ingyen sem szolgálja ki az eü, mint a határon túliakat... :(((

Az államot szolgálta, az állam cserbenhagyta

Hogyan dolgozná fel, ha leszerződik az államhoz, de a szolgálat alatt annyira megromlik az egészsége, hogy alkalmatlanná válik a munkavégzésre, közben a kormány belenyúl a törvénybe, és eltörli azt a nyugdíjat, amelyet még korábban garantált önnek? Az állam egyszer csak kiteszi a szűrét, és ott áll 42 évesen, munkanélküliként, társadalombiztosítási ellátás nélkül, az ígért járandóságot sem kapja meg, nehezére esik a járás, és valahogy ki kell húznia legalább 23 évet még, mire nyugdíjat kap. Tóth László esete.

hvg.hu/gazdasag/20150611_Az_allamot_szolgalta_az_allam_cserben_hag
@guma: olvastam, hihetetlen és felháborító, és rohadna meg az összes vezénylói seggnyaló, és természetesen ő maga is

@Secnir:

BKK: Dehogy politikai okból zárták ki a Közgépet!

Simicska cége túl olcsón épített volna, a BKK a jóval drágább ajánlatot választotta. A válaszaikat a bullshit-fordítógépen is át kellett futtatnunk.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2Fbudapest%2F2015%2F06%2F11%2Fbkk_nem_politikai_okbol_zartak_ki_a_kozgepet%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Simicska cége túl olcsón épített volna, "
azt azért ne felejtsük el, hogy a felüljárótól cca 8km-re, dunaharasztin van a közgép telephelye. onnan felvonulni mindennap nem probléma, míg a többi cég esetében szopó. ráadásul ha valamire szükség van, félóra alatt ott van.
nadonjó! :DDDD

Mi lesz itt, ha tényleg kikerülnek az ellenplakátok?

cink.hu/mi-lesz-itt-ha-tenyleg-kikerulnek-az-ellenplakatok-1710310993

Nem a Rogán-szomszéd áll az undorító plakátkampány mögött

cink.hu/nem-a-rogan-szomszed-all-az-undorito-plakatkampany-mogo-1710317929
muhahaha, a fijjjjuknál végleg elszállt az ami korábban a fejükben volt:

Zseniális új rendelet: ha vasárnap a nagymama szolgál ki a boltban, akkor neki nem kell szakképesítés

A magyar kormány végleg belebonyolódott a vasárnapi zárva tartásba.

444.hu/2015/06/11/zsenialis-uj-rendelet-ha-vasarnap-a-nagymama-szolgal-ki-a-boltban-akkor-neki-nem-kell-szakkepesites/
Jonathan Swift most nagyot menne ebben a kis lángoktól ölelt rántotthús alakú országban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

és ha a farkas szolgál ki? vagy az oltási bizonyítvány elég?
@Secnir: az Soroksár, naponta látom :D
és hozzá tenném, korábban azért soroksári fejlesztéseinél nem volt túl olcsó a pályázat :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Miután kiderült, hogy a filyúgg alkalmatlanok talpfának, rájöttem szűkében vagyok a zúzaléknak az alkalmas talpfák alá. Ezek a drága emberek nálam büszke közmunkában termelnék ki heti 6-ban a zúzalékot óráskalapáccsal a gránitmezőn. Még meleg köménymagos levest is kapnának napi egyszer a cba-s szárazkifli mellé.
@guma: Hát ez megint elég "cinkesre" sikeredett.
A legjobban viszont azon röhögtem, amikor Lacika olyasmire hivatkozik, amivel amúgy "mélyen és elvből nem ért egyet." :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
jaja, igaz, soroksár, haraszti út, nem haraszti.
Plakátháború: Cegléd is elesett

“A rendőrség épp most helyszínel, kék villogóval megálltak mellette, mintha valami hatalmas bűncselekmény történt volna. Szánalmas egy szóval az egész” – írta ezekben a pillanatokban olvasónk, Gábor. Gábornak és a rendőrségnek köszönjük!

444.hu/2015/06/11/plakathaboru-cegled-is-elesett/
ááááááááááááááááááááááááááááááááá

A sport lett a nagy nyertese a költségvetés módosításának
Orbán Viktor átadja a Puskás Suzuki Kupát a Budapest Honvéd játékosainak, miután a csapat az utánpótlás labdarúgótorna döntőjében 11-esekkel legyőzte a Real Madridot a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Arénában 2015. április 6-án. A fővárosi együttes negyedszer győzött az U17-es csapatok számára nyolcadik alkalommal kiírt versenyen. (Fotó: Illyés Tibor / MTI)

Még több olimpiai felkészülésre, a sportágaknak, a győri sportrendezvénynek és rájöttek arra is, hogy amit felépítenek, azt üzemeltetni is kell. Akkor ez így jó pár milliárd lesz pluszban.

444.hu/2015/06/11/a-sport-lett-a-nagy-nyertese-a-koltsegvetes-modositasanak/
Megtippelték: a magyar EU-kilépés esélye a harmadik legnagyobb

Megtippelte a Reuters tőkepiaci szakértője, mekkora eséllyel léphet ki néhány tagország az EU-ból – írta a napi.hu, amely szerint Magyarország a harmadik helyre került e listán.

hvg.hu/gazdasag/20150611_Megtippeltek_Magyarorszag_harmadik_az_EU
:D ilyen lehetőség lenne BP-n Tekészenlétikerítésnél is :D

Plakátháború: Pécs is elesett

Győr, Kecskemét, Cegléd és Debrecen után Pécsett egyenesen a rendőrség kerítésére helyezett óriásplakátot vandalizálták a se istent, se embert, se kerítést nem ismerő plakátbűnözők.

www.bama.hu/baranya/kozelet/pecsett-is-beindult-a-plakathaboru-615292
@Netuddki1979: Az ebben a szép, hogy még ha le is mázolgatják (szerintem is fogják), felületes szemlélőnek akkor is csak úgy fog kinézni, mint egy lemázolt kormányplakát ;)
@Orica Középföldi:

"Előbb-utóbb ki lehet tenni a parlamentre, OPNI."

... és már első nap kiegészítenék a bentlakók az elejét egy L betűvel.
@punkfrog: Sajna ezt szerintem félreértelmezted. Pont az ellenkezőjét jelenti annak, amit beleolvastál.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Akár fizetnék is egy újságírónak, hogy megkérdezze Pintért: nem jutott eszébe, hogy ezzel a lépéssel a bűnözés növekedését segítik elő Magyarországon? Ugyanis, ha valaki felmond, de nem mehet közmunkára - akkor miből él meg? Biztos lesz nem kevés olyan, aki nem legálisan szerzett pénzből...

NER - ahol a rendért felelős miniszter csinál belőled bűnözőt...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Teljesen egyértelmű, hogyha ezt a pénz odaadnák a munkanélkülieknek."
Év elején jelent meg a kormány tervezete a közmunkások éves létszámáról és az a célra fordítandó állami kiadásról.
Egyszerű számítás szerint közel 1.200 millió Ft-ra jött ki az egy főre eső költség.
A képzetlen és szakképzett közmunkások átlaga számításaim szerint 60.000.-Ft/hó, mely éves szinten max 720.000:- Ft kiadást jelent.
A többi az irányítás költsége, munkaruha, szerszámok, utaztatás, egyéb eszközök.
Új érték szinte nulla.
Azért nem bruttó bérből számoltam, mert a közterhek az államnál egyik zsebbe be, a másikból ki rendszerben működnek ebben a szituban.
Valaki itt írt a "nép forró leheletéről". Aki még nem tudná, annak elárulom, hogy az ily módon értelmezett forró lehelet humbug, kacsa, félrevezetés, súlyos többség forró leheletét ugyanis a pirézek érzik a nyakukban, nem a regnálók.

Nem véletlen, hogy a plakátok nem a határ mentén vannak, és nem külföldiül íródtak. Orbánék másban igen keveset tudnak, de egyben profik, az egykulcsos adó, a közmunka és a rezsicsökkentés óta mindenki biztos lehet benne, hogy képesek megszimatolni mitől döglik a légy.
@Gábris szomszéd:
A mindkét oldali hangulatkeltéshez képest üdítően józan, átfogó reakció a témáról, amihez csak pár olyan észrevételem van, amiket neked már megtettem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem megeszi a nagymamát, hanem felszolgálja (bocs).
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Ez Pintér Sándor belügyminiszter legújabb ötlete."

Nem véletlenül, hiszen az őrző-védő cégek minimálbérért dolgozó alkalmazottai hétből nyolc napot, nyolc órából tizenkettőt dolgoznak, szabadságot vagy kapnak vagy nem, túlóra kifizetés nuku, így akinek ez nem teccik, meggondolja, hogy fel merjen-e mondani. Szóval mi is van a mocskos oligarchákkal meg a talicskájukkal?
Lehet ennek olyan vége, mint a trafik károsultnak, akinek megítélték a kártérítést.

index.hu/gazdasag/2015/06/11/unios_jogot_serthet_a_jatekgepek_kitiltasa/
444.hu/2015/06/11/felcsuton-elkeszult-az-ev-tabloja/

Szerintem már most hozzák ide a BL trófeát, mert ha mi megyünk érte, azt megkeserülik.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Azért a neten is találhatunk épp elég "szakirodalmat" a "megfarkalt" plakátokból is. :-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az egész közmunka egy aljas csalás. Mi az, hogy munkáért nem munkabért fizetnek, hanem segélyt adnak?!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jaj, de jó!!!:))))
én is utaltam, hehe:)))
Akkor még "csak" 15 millánál tartott a pénz.
@Secnir: de ezt pont meg is mondták, a bkk kérdésére, hogy nem hihető, hogy ennyivel olcsóbbak, mint a többi.
@Mariann19:

Egyre nehezebben tudom eldönteni, hogy Orbán inkább gonosz, vagy inkább bolond, az biztos, hogy lopni lop, mint a kurvaélet, illetve miket beszélek: "költ a hobbijára".

@aritus: Sőt, a legújabb terv szerint, ha te mondasz fel, vagy kirúgnak fegyelmivel, még az sem jár három hónapig.

És ezzel az egész középkori őrülettel szemben egyelőre pár blogger, egy viccpárt, egy ápoló, valamint Kulka János áll.
Negatív siker is siker,közvéleménykutatók veresengve tudósítanak arról hogy megállt a narancsbircafogyás?!Lajos nélkül keserves idők köszöntöttek a csuti orálmuzsikra és analfabéta tákmatyijaira...
@Bakter:

Beszéljünk kicsit az úgynevezett "gányolásról". A gányolásnak is van létjogosultsága, amennyiben olcsó és praktikus, pl pont ilyen a sikítóval félbevágott kispolszkit húzó öszvér az albán hegyekben. Hogy ha már geci ronda, akkor legalább legyen kurva olcsó, és működjön.
Na ez az, ami nálunk szintén nem megy, a magyar gány ronda is, baszik is működni, de legalább drágább, mint egy űrrepülőgép. És ha megkérdezed a Tibit, hogy ezt miért csinálta, nem tudja megmondani. Csak. Azért mert bekattant. Látta a neten. Amikor nekifogott, jó ötletnek tűnt.

Miről van szó, hogy ugye itt van ez a geci biztosítószekrény:
www.youtube.com/watch?v=PmzDu-HRukM
Szóval ha már a drótos tót kurva anyádat, ÍGY kötözöd össze, akkor legalább NE BASSZA KI! Na de, hogy így is néz ki, és még ki bassza??? Hát azt hogy?

Na, ez a szarrá hegesztett vasárnapi csukvatartástörvény pont ilyen.
@Gábris szomszéd: nem akarom megdicsérni(nincs is miért), de ekkora baromsággal nyitni... de, ugye ez az egyik nemdehogyisáááá dzsobbikos oldal.
szóval, HA egy kicsit is utána járt volna, akkor tudná, hogy a bennszülött sógornak sem eccerű függeni a cócciális hálón...
@Bakter: de nagylelkűnek teccik lenni a drááága Bakter úrnak! Ott nincs vasárnap zárva tartás, esetleg egy rövid mise idejére abbahagyhatják, de csak hogy hallják tömjén zsóti evangelizációját. Mer ugyi nem csak cébéás kiflivel él a fidesz/dzsobbik!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Elképzelt (?) sajtótájékoztató az illetékes nertárssal:
- Tisztelt polgártársak, magyarok. Önökhöz, és nem az egyébként is melegebb éghajlatról érkezett világgazdasági bevándorlókhoz szólok. A hétvégére másodfokú hőségriasztást adtunk ki az önök nergészségének érdekében. Ha nem feltétlenül muszáj, ne keljenek útra, maradjanak árnyékos, hűvös helyen, fogyasszanak sok folyadékot. Keressék a légkodicionált helyeket, bevásárlóközpontokat, plázákat... öööö... izé... szóval... a bazilikákat, altemplomokat, kápolnákat...
@nincs_itt:
Ballibkomcsi kibevándorló nácizsidócigó vagyok, nem fideszgecó. Nálam jár a szabad vasárnap a gránitmezőn. Ahol ilyenkor elhal a kalapácsok kattogása, ellenben felberreg a vetítőgép, és az ideológiai megtisztulás érdekében 8 órában a csúti, a zsóti, a sovány, a matócsi illetve az ő pályaedzőik beszédeit kell fegyelmezetten végighallgatniuk a pácienseknek.
@Bakter: nem elég rijasztó, mi több hatástalan! ismerik betéve! - el is hiszik!! - szerintem valami ilyentől: Ballibkomcsi kibevándorló nácizsidócigó származó, demokrácia, becsület, erkölcs, illemtan és hasonló tartalmú oktató filmekkel, biztosan célt érnek a fijjugnál!
@Bakter: a kadáver hűtők próbafekvés céljából vasárnap is nyitva vannak, inzultustól nem kell tartani, mert az orvosok már északabbra és nyugatabbra húzódtak.
igény esetén, csináld magad bonctankönyvet is biztosítunk!
@nincs_itt:
Dehogynem. Mindenegyes beszéd közben egy-egy képkocka erejéig felvillan GYF képe. Garantált nyálelválasztást és hátsóagylebenyi idegsokkot okozva a tudat alatt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Én is pattintottam tegnap egy ezrest a Kutya Pártnak (ment már el rosszabb helyre is). :-)
Azt nem tünteti ki a miniszter, aki szarul javította/állította be azt a nyüves repülőt?

index.hu/belfold/2015/06/11/hende_kituntette_az_oszetort_gripen_pilotajat/
@huzzadneki shakespeare:

Érdekes módon senki nem saccolgatja, hogy az eddigi 25 millát összesen mennyi ember vagy szervezet fizette be. Remélem nem titkolják, mint a minisztériumok a közérdekű adatokat.:D
@Bakter: ugye hogy kell bele Ballibkomcsi kibevándorló nácizsidócigó...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Egyre nehezebben tudom eldönteni, hogy Orbán inkább gonosz, vagy bolond?"
Pokorni a XII. kerületben titkos közvélemény kutatásra adott megbízást egy cégnek.
Az egyik kérdés így szólt:
"Ön szerint alkalmas-e Orbán Viktor a miniszterelnöki poszt betöltésére?"
Namármost, ha Pokorniban is kezd munkálkodni a kétely, a kérdés felvetése indokolt.
Én az utóbbira szavazok.
@nincs_itt:
Persze, én nem küzdök identitás zavarral, mint az egyszeri kádéempés, pontosan tudom ki és mi vagyok.
@Bakter: A templomokban, bazilikákban ilyenkor tényleg remek a klíma, külön fasza, ha épp orgonál is valaki, de sajnos pörköltnekvaló és krumpli, az nincs. :(
@Secnir: Akkora mocsokban élünk, hogy nem hihetem tisztességesen is lehet??.....pedig lehet.. a kétfarkúaknak én elhiszem - ma még -
"Az ellenzéki párt közölte: Farkas Flóriánt tavaly decemberben Orbán Viktor nevezte ki miniszterelnöki biztossá, ami egyértelműen felvetheti a miniszterelnök felelősségét is."

nepszava.hu/cikk/1060029-farkas-szaz-milliokat-lopott-az-oro-tol/
@aritus:
"Az egész közmunka egy aljas csalás."
Van az országban olyan polgármester - TV-ben hallottam - ahol a településen két hétig ingyen kell dolgozni azért, hogy a két hét letelte után bérért dolgozó közmunkás lehessen valaki.
Ez maga a robot!
Tanultunk erről a töri órákon.
"Lemondott a miniszter, mert beszólt külföldön gályázó honfitársainak -"

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=188348

És még a románokat csúfolják a magyarok azzal, hogy szőrőstalpúak. A mi minisztereink milyenek?
mno.hu/belfold/allami-vezetok-berei-csokkenhetnek-1290365

"Az állami vezetőknek járó juttatások rendszerének átalakításáról, jellemzően a csökkentésükről beszélt szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján Lázár János, aki arról is beszámolt: áttekintik, kell-e változtatni az állami cégvezetőkre vonatkozó bérplafonon."

Miután kiplakátolták a Poltné havi öt milláját, gondolom a párton illetve a neren belül is kiverődött sok biztosíték.:D
@Mariann19: "Ez maga a robot!"

Meg zsarolás, meg hivatali visszaélés.
"Lázár János kijelentette: Magyarország az elmúlt 25 évben minden menekültjogi egyezményt betartott és eztán is így tesz, de közös érdek, hogy a menekültstátusszal senki ne élhessen vissza. Az ENSZ tervezett kampányát furcsának nevezte, mondván, senkinek nem a politikai menekültekkel van baja, hanem az illegális határátlépőkkel."

mno.hu/belfold/allami-vezetok-berei-csokkenhetnek-1290365

Én kis eccerű pógár csak aztat nem merem érteni, ha az illegális határátlépőkkel van baja a kormánynak, akkor miért nem tesz ellene? Ha a magyarok határán illegalizál bárki, azt nem itten kéne azonnal visszafordítani? Mondjuk a belügyérnek nem ezzekkel kellene foglalkoznia a felmondás meg közmunka meg hasonlók helyett?
@Mariann19:

Ez az ország minden szinten teljesen ki van véreztetve, itt az EU-s pénzek és a nyugati multik nélkül szudáni állapotok lennének, néhány helyen már így is olyan állapotok vannak.

Olimpiát akarunk rendezni, mikor vidéken az embereknek nincs cipőjük meg szék a lakásban.

Vagyis logikus, hogy megcélozzuk az Olimpiát.
Szuper egy hivatal az a KSH::D

"Arra a miniszter nem tért ki, hogy röviddel a terv nyilvánosságra kerülése előtt vásárolta ki az oszlopreklámokat képviselő Esma korábbi, baloldalinak tartott gazdáját, Bleuer Istvánt a cégből a kormányfőhöz nagyon közel állónak tartott Garancsi István. És arra sem, hogy ennek kapcsán az illetékes nemzeti fejlesztési tárca két hónapja még úgy nyilatkozott lapunknak: a közlekedés biztonsági környezetében 2012-2013 óta nem állt be érdemi változás, így akkor még az oszlopreklámok tilalmának fenntartását tartották indokoltnak."

nol.hu/gazdasag/lazar-a-ksh-miatt-kellett-garancsinak-adni-a-plakatbizniszt-1539447
@látjátok feleim szümtükkel:
"Meg zsarolás és hivatali visszaélés."
Ne reménykedjünk, hogy ezt a polgármestert ezekért a vétkekért fülön csípi a kormány.
A polgármester hű követője ezzel a cselekedetével a Fidesz terveinek, melyekkel a feudális rendszer restaurációját áhítozza.
Ime, a robot már meg is jelent.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azon hangosan felröhögtem, hogy Kulka. Nem azért, mert Kulát találom röhejesnek, sőt.
Hanem azért mert itt tartunk.
Basztassuk és alázzuk a szegényeket, munkanélkülieket, basztassuk és alázzuk a rokkantakat, fogyatékkal élőket, basztassuk és alázzuk a tanárokat, diákokat, basztassuk és alázzuk az egészségügyben dolgozókat (takarítókat, ápolókat, orvosokat, pszichológusokat), basztassuk és alázzuk a szociális szférában dolgozókat (gondozókat, dadákat, szoc. munkásokat).
És akkor most már nincs más hátra csak előre, basztassuk és alázzuk a bevándorlókat, menekülteket.
Sőt már Simicskának is nehéz lett az élet.
Itt már csak Orbánnak és pereputtyának jó. Meg azoknak, akik a seggnyalással azt hiszik kivételek lehetnek.
Meg a jobbiknak.
Üdvözöllek a Szép Új Világban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Olimpiát akarunk rendezni."
Csupán remélni lehet, hogy nem mi fogjuk kapni a rendezés jogát.
Valahol olvastam, hogy az olimpia megrendezésének feltétele a népszavazás.
A németeknél több város is aspirált a 2024-es rendezéshez, de valamennyi helyen több mint 50%
ellenezte a rendezést.
Akkor mi mit akarunk?
Pedig a németeknél azért van némi kész infrastruktúra, ami nálunk még nincs.
@látjátok feleim szümtükkel:

Van egy naponta frissülő táblázat, ott vannak a befizetők monogramjai, illetve az általuk befizetett összeg magysága.
Van ötszáz és háromszáz forintos tétel is! Hál' Istennek, sok emberről van szó, végig sem tudtam görgetni a listát.:-))
@látjátok feleim szümtükkel:
Ezt vágóhídi horrort Imolának látnia kell.
Ő odaadó híve a "Fogyasszunk magyar terméket"
szlogennek.
@Mariann19: ez sajnos nem Pokorni kételyéről szólt, hanem a 12. ker. lakosainak pártszimpátia felméréséről. Egyébként 2012-ben, nem most. Amikor volt a netadó elleni tüntetés, és még sok tüntetés, sok, dühös emberrel.
Pokorni csak azt akarta megtudni, hogy a kerületében ő megroggyant-e vagy sem. Hát az jött ki, hogy nem roggyant meg.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
.
Viszont van ostya és szénsavmentes szenteltvíz.
ki fogja elfogadni az ennek alapján "mexerzett" "tudományos" képzést tudományosnak? a magyar felsőoktatás nemzetközileg lenullázza magát, azaz elérhetik ezzel asztis, hogy a levédiabasznádra betelpülni akaró külföldi beruházók, szagember híjján szépen elmennek máshová?
rendőregyetemi végzeccséggel hogyan lesz valakiből alagútfúró?
blog.atlatszo.hu/2015/06/uj-szereposztas-a-felsooktatasban-professzor-pityke-ormester-es-a-part/

csak pityke van semmi más és a gyorsan a szád lóháton tolat a múltba

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkk
@Mariann19: nem akarok nagyon beleszólni, de márciusban több hamburgi, mint berlini akarta a játékokat, tehát hamburg 60% igen! berlin 55% igen...
jelenleg a vita a finanszírozás körül zajlik, persze SPD vs CDU/CSU ... telefonos felmérés szerint 82%! hamburgi örülne...
@Mariann19: ez egy egyedi visszaélés a közmunkával. De maga a törvény által létrehozott közmunka rendszerszinten egy visszaélés, ami ráadásul lehetővé teszi a helyi, egyedi visszaéléseket. Mi lehet Érpatakon, Ózdon, Miskolcon?!
A plakátháborút az ellenzék is bukta, ebben egyezzünk ki.
Mert ugyebár az emberek egyáltalán nem vevők Szigetvári és csapatának "fessük le, csakazértis" anarchikus megmozdulására. De még az úniós ellenzék un. elítélő tavaris jelentésére sem.
Az emberek a saját érdekeik alapján fognak dönteni.
Minthogy Fletó sem fogad be a villájába cca 100 menekültet, a szegények meg pláne hogy nem fognak /állítólag ők ui.a rasszisták, de miért is?/
@huzzadneki shakespeare:
Hová pattintottál és miért, nem tudlak követni. Nincs kutyád, vagy csak kettő farka nincs, vagy egy se lesz nekik, de mit is akartok elérni?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
semmilyen vonattal, hanem a fejeden át száguldó huzattal érkeztél
ekkora baromságot azért még tőled is ritkaság

gratula mennyit kapc a fidexkft-től a dicsőításükért?

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@aritus:

De hát látod, hogy mindenki kussol.
pedig ezt a kormányt egy minimális erőfelmutatással akár az emigrációba lehetne kergetni. Nem gondolod, hogy majd egy Rogán vagy egy Tállai fogja a barikádokon Viktor seggét fedezni.

Na de mi a faszt várunk, mikor egy blognak kell megszervezni meg teleplakátolni a várost, mert ez valahogy Gyurcsánynak meg Tóbiásnak, meg Schiffernek öt év alatt nem jutott az eszébe.
Ja, most új plakátok lesznek, asztatat meg mi festyük majd le, öhöm.
Ez ám a hathatós politika vagy inkább csimbumcirkusz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Aszt meg a kutya sem olvassa, legfeljebb a kétfarkúak. Ennyit a kormánybuktatásodról.
@rdos:
több mint 25 millió és növexik

a legjobb megoldás átragasztani a kétfarkú plakáttyaival a meglévőket

brühüyyy

dupla öröm

kkkkkkkkkkkkkkkk
@Imola Helyesi:

Hát ha te inkább a habonyárpinak szurkolsz, lelked rajta.

Ők a pénzedet lopják, Vastagbőrék, Kétfarkúék, Átlátszóék meg a szabadidejük terhére próbálják a maguk szerény eszközeivel a segged védeni.

Mondjuk nem lep meg, hogy az egész szituációból már megint nem fogsz fel egy kibaszott mássalhangzót sem.

Neked elég, ha ha Lézer benyögi, hogy sorosgyörgy, már nyáladzol mint a Pavlov kutyája.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: köszönöm szépen!!! erre lennék rohattul kíváncsi én is!
de most lesz pár plakát, lesz? ki is ragasztják?
mert sajnos, kicsit szkeptikus vagyok már Mo. állítólagos ellenzékével kapcsolatban...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: pont Soros??? pedig, annak idején O.G.V-t is futtatta...
@nincs_itt:
"Nem akarok nagyon beleszólni."
Csak nyugodtan, szívesen beszélgetek veled, ha úgy jön ki.
Sajnos, nem írtam ki a német közvéleménykutatás számszerű adatait, de a cikk szerint a németek
"Nem akarunk második Münchent" elv alapján utasítanák el az olimpia rendezését.
A terrorveszély valóban elég félelmetes, pedig az anyagi források rendelkezésre állnának, mégis vonakodnak.
vastagbor.atlatszo.hu/2015/06/11/3-nap-alatt-258-millio-forint/

"SirTocy portnoy7 • 9 órája
Egyszerű, minden monogram mögött egy Soros által felbérelt dániai népsorsrontó van valójában, akik az EU-tól külön a Magyar Nemzet elpusztítására kapott pénzügyi keretet tolják apránként a VB és a MKKP alá, nem kisebb céllal, minthogy a Közel-Keletről bevándorló homoszexuális radikál-liberális hordák eláraszthassák Mária országát, leigázva azt a zsidóknak és az amerikai gyíkembereknek. Nem igaz, hogy nektek mindent külön el kell magyarázni, komolyan..."

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@nincs_itt:
Soros kutyája: Nulladik Viktor. Evégre Soros bácsi tartotta ki a kislányt..
@Mariann19:

Hét Imola csak fogyassza, én jobban szerettem, amikor a multi nyugatról hozott szép és ehető termékeket.
@aritus:
"Ez egy egyedi félrelépés a közmunkával."
A helyzet magaslatán működő polgármesterek pedig szenvednek, mert látják a lakosság sanyarú helyzetét.
A településeken a kormány által biztosított forrás nem elég a közfoglalkozásra.
Kinek adja a munkát a sok jelentkező közül?Egyedülálló nem kaphat, házaspárnak csak egy tagja dolgozhat, túljelentkezés van.
Gondold el, hogy házaspárok válnak el papíron
a közmunka elnyerése miatt.
A lelkeket is lealázza ez a helyzet.
@látjátok feleim szümtükkel:
A húsárút mindig a bevásárló központban veszem meg én is, mert megbízható, válogathatok, az eladó nem kegyet gyakorol, amikor kiszolgál.
Ezen kívül nem kedvelem a kurkumával sárgára festett baromfit.
Pedig a sárga a szinem.
@Mariann19: ez a politikai hozzáállás a "népek" meg akarnák, de az 1,7 milliós Hamburg biztosan, Berlin már nem annyira, éppen az ilyen "rémisztgetések" miatt.
szerintem, ahogy kinéz a helyzet, hagyják a riválisoknak. Ahogy azt valaki eccer mondta: "Németo. Európának túl sok, a világnak meg túl kevés."
nem tudom, de az biztos, hogy amennyire nyakig mászkál a NSA/FBI/CIA és a többi 3-4 betűs ámerikai izé a németek dolgaiban(már az SPD is lázadozik emiatt, pedig ez nagy szó!) sicher, hogy lenne itt valami terrorizé... túl nagy falat a zusának.
@Mariann19: hja kérem, oszt "ezek" lázadoznak a zafrikai "bevándorlók" mijatt??? ott az ilyesmi mindennapos...
@Mariann19:
Kb. így. CBA-Prima féle húsárú soha többet, süti, felvágott átverés-romlott. Max.dobozos sört onnan, végszükség esetén.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: a zokos blöki meg nem harapja meg azt a kezet, amelyik enni ad...
de sajnos egyre világosabb, hogy az Ellentengerkicsi súlyos problémákkal küszködik...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Fűdoki, mindenki tudja, hogy az átlátszót Soros pénzeli. Azért már jobb ötlete is lehetne.
Vagy nyisson a sok pénzből menekülttábort Amerikában.Vigye őket oda, ha már annyira emberszerető.
De az Alpokban vagy a francia Rivierán is berendezhetné.
@nincs_itt: Senki nem mondta de biztos könnyebb nekik, mint egy friss bevándorlónak.
@nincs_itt:

A pénz megvan rá, zeroék meg egy ekkora poént nem hiszem, hogy kihagynak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: megvan a szindróma!!
a zegyszemélyes száztagú csáknórisz
@Imola Helyesi: a vitkorkát is pízelte... ugyhogy csibá té!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Dokikám, Pavlov kutyáját én hagynám a helyedben, annak kibaszottul csak egy farka volt. Itt veszítetettetek már megint ezzel a kétfarokkal.Túllihegitek ezt is, aztán semmi nem jön be nektek.
@nincs_itt:
Ez a baj, azt nem tudjuk még mindig kiverni a pártja fejéből, amit Soros révén átadott nekik Orbán. Mert ő már rájött, hogy kamu volt, de a párttagság nagy része még nem, sorosiak az elveik.
@Imola Helyesi:

Értem, ha az Átlátszót Soros pénzeli, akkor a Viktorék már nem is lopnak. :DDD Kurvanagy. Nincs itt semmi gond se Simicskával, se Mészárossal, se a Tiborczékkal, a Continentállal, Andi Vajnával, a trafikokkal, itt az Átlátszó a probléma, az áll Magyarország felemelkedésének útjában.
@Gábris szomszéd: akkor meg mijafaxról szólik a "cikk"? ugyanis, dájcs vagy öszterrejh az sájszegál, ebből a szempontból, ugyanis a HartzVI jellegű cócciális juttatások a melegvízre éppen futtyák/szalaggyák. de semmi több. aki meg táborban lakik az koszt/kvártély és kussti.
ennyit a dzsobbikról és híreiről... a tájékozoccság az valami lóbetegség arrafelé??
@Imola Helyesi:

Szerencsére neked összejött az élet. :)
@Mariann19:
-
1931-ben a németek nyerték el a rendezést, akkor amikor a a nemzetiszocialista párt hatalomra került.
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság megpróbálta visszaszerezni a rendezés jogát a németektől, ám Berlin hitesküvel (Adolf Hitler pedig némi pénzadománnyal) kísérletté fokozta le az Olympia megrendezésének újra-tárgyalását. Pedig még nem is hallottak Blatterről.
Az olimpián csupán két európai ország, a Szovjetunió (Hitler nem hívta meg), valamint Spanyolország (a versenyzők a polgárháború miatt a versenyek kezdete előtt utaztak haza) nem képviseltette magát.

Jesse Owens az 1935-ös bajnokságon új Guiness-rekordba illő csúcsot is felállított: 45 perc alatt hat világcsúcsot ért el.
Hitler elismerését nem tudta elnyerni, mert bőrhibás volt: "négernek" született.
@Imola Helyesi: mivan, mivan, mivan??? te most mijafaszt toltál??? ennyire nem lehecc ostoba!

deeee! még sokkal!
szóval "A párt+tagság" az ostoba, de Viktor aki átadta a faszt, amit addig ő dédelgetett az meg egy lángelme??!! ja takarékláng-elme...

neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról és logikáról?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az, mert amikor idejött még nem átlátszónak, hanem szdsznek, fidesznek, stb meg mindenféle liberális pártnak hívták. De ahogy öregszik, úgy tűnik tova a párt meghatározása is. Ma már csak átlátszó, holnap meg nem látszó lesz valószínűleg.
@nincs_itt:
Annyi, hogy nincs ott -mármint nálad- ilyen egyszerű.
@Imola Helyesi: asszem kan volt a zeb, tehát alsóhangon volt neki kettő azaz 2 darab farka!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az általad felsoroltaknak, nem adakoztak volna ennyien!
Vannak azért itthon is olyanok, akik megérdemlik a legmagasabb elismerést is.

index.hu/belfold/2015/06/11/hende_kituntette_az_oszetort_gripen_pilotajat/
@Imola Helyesi: nem véletlenül jeleztem:"kívülálló"
@Imola Helyesi:
.
És hogy hívták Pavlov kutyáját, te nagyokos?
@Imola Helyesi:

Ellentétben a felcsúttival én a saját pénzemből adtam oda azt a huncut kis ezer forintot.
Orbán hobbiszerűen, négymillió megszíjasodott szegény ember kontójára, százmilliókból üzenget (feleslegesen) az IMF-nek, Brüsszelnek, a menekülteknek, meg az apja fasza tudja, hogy még kinek.
@nincs_itt: Annak az írásnak marhára nem az a lényege, de ilyesmin nem fogunk összeveszni. :)
@nincs_itt:
"Ez a politikai hozzáállás, a népek meg akarnák."
Nem vagyok biztos abban, hogy nagyon elágazik a német kormány és a nép véleménye az olimpia megrendezését illetően.
Arra gondolok, hogy az utóbbi olimpiák gazdasági utóélete nem lehet vonzó gazdaságilag egy országnak sem. Van itt valami félreértés a rendezés hozadéka körül.
Gyönyörűek a tervezett számok, de az eredményében mindíg betudják az új létesítmények értékét, mint a nemzeti vagyon növekedését.
Jórészt azonban ezek ásító stadionok, kihasználatlan speciális ingatlanok, stb.
Csalóka a kép.
Válaszod második részére reagálva az világos, hogy Európát gyengíteni szándékozik az USA, de a többi kialakulóban lévő, vagy már létező nagyhatalom.
Próbáltam tájékozódni ez ügyben, sokat olvastam a kiváltó okokról, de még nem tiszta előttem az ok-okozati összefüggés.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Az árakról nem is szólva.
Kedvencem a Spar és a Tesco.
Nekem ez a két multi jött be.
@huzzadneki shakespeare:
Bolond vagy, sajnos, szórod a pénzedet. Lesz két állóplakátotok, a kuyát se / még pavlovét se / érdekli. Legfeljebb a kétfarkúakat.Csak nehogy mutogassák!
@dr. jenőke (jenőke):
Köszönöm Jenőke az akkori olimpia rendezésének körülményeiről szóló leírást.
Látod, már akkor is volt csúszópénz, nemcsak az UEFA jeleskedik.
@Mariann19:
.
Mi máris olympia megrendezése utáni állapotban vagyunk. Van egy csomó üres - nem látogatott - létesítményünk, de buszgarázsnak sem jó.
Néha piszmog bennük néhány labdakutató, és futkosó rövidnadrágos.
@Imola Helyesi:

Mondjuk legalább megpróbálkozhatnál valami többé-kevésbé koherens érveléssel, hogy ne az legyen az érzésünk, hogy egy mandrill rázza a rácsot.
@Mariann19: na éppen erőől akartam vau-vau! szóval a népeknek teccene a haccacáré, de pízzel sáfárkodók meg óckodnak az általad felsoroltak miatt. de a terroveszély nem nagyon jáccik, legfeljebb mint furkósbot, ha mégis erőszakoskodna valaki.
@Mariann19: a zusa szándékai és indítékai eccerűek, de ha szabad ajánlok egy könyvet izgalmas szempontokat világít meg:

Jonah Goldberg: Liberálfasizmus

megdöbbentően érdekes!
@Mariann19: Ha angolul is érdekel:

The Secret History of the American Left from Mussolini to the Politics of Meaning

Jonah Goldberg
@nincs_itt: Ez a könyv tagának is biztos bejönne. :)
A délelőtt linkelt Nógrádi interjút láttad már?

tv2.hu/musoraink/mokka/178477_nem_lesz_szogesdrot_a_bevandorlok_ellen.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a cöf alkalmazta közmunkásnak. talán az érettségije megvan.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
„Vagyis logikus, hogy megcélozzuk az Olimpiát.” – csak el ne találjuk, mert a trófea súlya alatt tutira összeszarjuk magunkat! Paks mellett még ez is elfér? Mert ha igen, akkor csináljunk egy világkiállítást is, ne aprózzuk már el a tehetségünket!

Idióták…
@Gábris szomszéd: én dolgozni szoktam, nem blog előtt ülni napközben... kivéve ha igen!

nem, nem láttam, keríccsed már előfele és hoci lökheted is!, de majd vasárnap fogom megnézni, ha sikerül, mert van nekem munkám, meg családom is...
@Gábris szomszéd:
Van valami, amiről nem a zsidók jutnak az eszedbe? Valami családi vonal ez nálatok? Nyugodtan büfizd fel, magunk közt vagyunk... toleráljuk zsidó honfitársainkat. Szánalmas vagy.
@dr. jenőke (jenőke):
Most az elébb hallottam egy szakértőtől(...), hogy például a Groupama aréna az nagyon bejött! Gazadságilag. Is.

Azt mondta az ember, hogy idáig százhuszonvalahány rendezvény volt benne, szóval a multifunkcionalitása immáron beigazolódott. Rendben, én már csak egy listát szeretnék látni arról a százhuszonvalahány eseményről. Azt nem sorolta a szakértő, nyilván tekintettel volt Bolgár úr rekedtségére.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Max.dobozos sört onnan, végszükség esetén."
SE!!!
Inkább száradjak ki!!
Szerencsére van alternatíva a környéken, oszt még közelebb is van mint a retkes cébéA.
Hazaáru-ló!!:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Szerintem te ülsz fordítva a lovon. Millió egyéb dologról szoktam én is megszólalni, de amikor ez kerül szóba, egyből azzal jössz, "hogy mindenről ők jutnak az eszembe", amely természetesen nem így van.
@Knósszosz:

Hát ugye ott van a Fradi-Újpest első öt perce, aztán meg ugye a Fradi-Újpest második öt perce, ez már kettő, és még csak a tizedik percben járunk.
@Gábris szomszéd:
Mindenki fordítva ül a lovon, mindenki, mindig el van tévedve, mindenki hibás.
Há'persze nyuszika...
Azért legközelebb lapátra teszlek, csak hogy szokd! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Tényleg, ha csak nem úgy!!:D
Én hülye... kösz!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Azért mert egy izraeli történész könyvét ajánlottam? LOL Amúgy meg nem nagy ügy. Volt már ilyen korábban is, nyilván lesz a jövőben is. Ha téged ez elégít ki, hát hajrá. :)
@Knósszosz: te haver figyejjé, ajánlhatok??
igaz nem dobozos, de még a honlapon se nem nincsen fenn, viszont folyik!

Kulmbacher Festbier...

na, kinek a durva annyát?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te meg nyuggoggyá megfele! iszol te rendesen?? szerintem nem! nem is mersz erre jönni!
na szóval, meggyüssz a málenkijroboterből, oszt' máris...
@Gábris szomszéd:
AZ, hogy melyikünk mitől elégül ki, nem kérdéses.
Te a zsidóktól.
Ízlések és pofonok... nem szégyen, max.kellemetlen. Viszont ne itt reklámozd a hajlamaidat, mert kiváglak, mint a macskát szarni!
@nincs_itt:
Kinyitom az ablakot, küldjed MZ/X!!:)
(fotka van...)
@nincs_itt:
Hülye majom folyamatosan feszegeti a pofonosládát. Sört ebben a melegben nem iszunk, ilyenkor csak laza rosé-hosszúlépés, 2 evezés közt. Csini csajok nekem, zsidók az eccerinek. Tudunk élni...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nekem speciel Cannes-ban aranyérmes Rose jutott éppen. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: olyanok vagytok mint a zsidók meg az arabok!! mijafaxér' nem tudtok leülni és jó keresztények móggyára megegyezni???
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Kapd le a torz szemüveged kicsilegó és nézz szét a valóságban. :)
@taga20: na mivan fater elengedett a melóból?? vagy csak megléptél?
@Gábris szomszéd: baxod és Trianon??? Cannes... hova lesz világ!?
@nincs_itt:
Gyühet Köbüki, majd beosztom reggelig..:))
@Gábris szomszéd: a flanszia ótósok is! ne akadájozzák a lerohadt vasakkal a forgalmat... ma reggel is ott villogott egy gárdista ótó, a két végin oroszlány volt, igaz nem fingó, de oroszlán.
@Knósszosz: bakker, kűdeném, de nem fér bele a gépbe! eggyesivel meg nem akarja, aszongya, hogy nem persely...
mikor látom a képes feledet? akkor megolgyuk okosba!!
@taga20:
Szevasz Haver!!
Megélezted a kést a fűnyíródban, vagy csak van pár szabad perced amíg az asszony haza nem ér a fodrásztól?:))
@nincs_itt: Magyar bor de Cannes-ban nyert. :)
@nincs_itt:
Te marha messzire vagy innen, még az itteniekkel is nehéz... Ott a taga, aki állandóan le akarja itatni a bolit, de attól a sörtől aztán nem fog mocorogni az ádámcsutkája, amit ű visz neki!:))

Pech, pedig inkább lennék ott, mint itt... mert rohadt idegencsöcsű vagyok én is ám!
@Knósszosz: csőcsákány barátom!
ballag a lányunk, ezé órák óta takarítunk, me jönnek holnap a rokonok, akik biztos összebasszák az egészet:))

azé közben nézem lömant.
remélem mindenki nézi, me ha nem, kurva pipa leszek:))))
@nincs_itt:
Minek? Engem nem érdekelnek a zsidók, őt meg a nők ezek szerint. Valahogy túlteszem ezen magam... :)
Evezünk ezerrel, edzések vannak, 2 hét múlva durván leszünk már, 30 km lesz mögöttem, előttem meg még 30 - kb.50-60 mazsola túrázóval nehezítve, akik kalandra éhesen tojnak evezni és 20 km-után nyafiznak.
Face-en képek - közben itt pihentetésképp csini asszisztens csajokat és harapós fogdokikat kenuztatok.
Tegnap egy 24 fős túra, jövő héten megint, egyfolytában élvezkedek... :D
Sört hanyagolom.
@Gábris szomszéd: én még nem láttam, de Niva-t sokat! meg egy két üres LADA szalont.
nem is néz ki rosszul... a belbecs már másik kérdés, különösen ha flanszia hányadot is ideveszem. de a dácsiját is veszik, mer durva occsó, most meg a fijat akat 8 ezer euró alatt RÉSZLETRE 0% befizetéssel kocsikat eladni itt. hát tudod, amíg lószar van...
@Gábris szomszéd: tucc te, ha akarsz. támogatom az ötletet.
a nők nem tudnak vezetni, ez fiksz:))
@nincs_itt:
Az a bepucsító oroszlán, amit egy Nők Lapja horoszkóp grafikából loptak? :) Szerintem is ... cuki... bár rózsaszínben menőbb lenne!
@taga20: hogy rohan a zidő!! baxol már köszönni is??? legyé pipa, én meg bátor leszek löman, le van xarva! trijanon mijatt!
@Knósszosz: a lószart! nem vagyok messzire, csak akarás kérdése!
@nincs_itt: :)))
én engedtem el őt, sőt holnap se melózunk a hülye ballagás miatt.
remélem nem a selyemfijús M6-ost nézed, hanem az igazi tecnikát lömanban:))
@taga20: eszt nem mernéd a zasszonyom képébe vágni! az övééé a HONDA, lealázná a fapin@t!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mivaaaan????? nem sörözöl??? a többi meg csak melléduma!
@nincs_itt: bakker, nehogy besértődj cimbi! takarítok ezerrel:))
@taga20:
Lányodnak tőlem is egy szál virtuális virágot a kedvencéből!:)
Nem vagy rutinos, takarítani ráér utána is - persze ha előtte rend van! Evvel nem lehet gond, mert te mint a HEPA-filterek és papírporzsákok királya ezt lerendezed rendszeresen. Miért aggódsz?:))
@nincs_itt:
Hülye vagy? 32 fokban, közben nyomod a lapátot? Neee... ennyire csak te lehetsz kemény csávó! :)
@taga20: lófaxot! itt baxod a rezet! klaviatúrából bányászod a guminőd pilláit??
ja, jut eszembe flanszia, Gauloises!!! verhetetlen caporal, fekete dohány! kaptam végre és most megyek sodrok egy tüdőropit!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: faxé laksz a trópusokon, itt ma már volt 20-21 fok is! de gondosan átmenetileg! reggel vadul tolja 7-8 fokot a wetter!
@taga20: ja a lánynak meg kézcsókom meg miazmás! máris többet ért el mint a zapja!!!
@nincs_itt: aszt mondtam má, hogy minden dohányos debil?:)))

remélem utána rendesen köhögsz is!

addig is 919:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Mit csináljon, ha a selyemharisnya helyett a szögesdrót kerítéstől izgul fel?

Három napja picsog, hogy nem lesz új vasfüggöny nálunk.
@Knósszosz: én?? hüle vagy? a feleségem zsibizik má napok óta, csak átragatt rám is:)))

haver, van egy kicsit megtört grippenem, ákciós, csak neked!:))
@taga20: lószart! de dekódojjad má a 919, ha nem porsche!
@nincs_itt: most végezte a nyolcat. én meg elvégeztem egy gyors és gépíró tanfolyamot is. még előnyben vagyok:)))
@taga20: asztat se nem tuttad, hogy az első villanyos verdát is Porsche faragta? igaz 4 tonna vót az ólom szánkó, de akkor is!! volt benne benzin motor is! na mikor??? bizony 115 éve!
@nincs_itt:
Mi így szeressük! Essetunni... Tegnap félút után egy szállodánál kikötöttünk (a tulaj ott volt a lapátolók közt), kis fogadás volt rosé+szóda, szörpök, pogik - sör sehol, nem is hiányzott...
Majd tovaeveztünk (elvágtattunk) a napfénybe.
Már másodszor kellett velük végigmennem, de igény az lenne jövő hétre harmadszorra is. Ilyenek ezek... mondta, akkor egy másik garnitúra jön!
Amennyiben erre esz a rosseb benneteket megint, kaptok egy kis ízelítőt, addig ott vannak az oldalamon a képek.
Szóval gyertek ti. Én nehezebben mozdulok most.
Kajakozni se jutok mostanság ki, először egy sérülésem miatt 5 hétig, most meg a heti 3 egyéb evezés miatt. Megpusztulok pedig...
@nincs_itt: nagyábbó, pont arra gondoltam.
3.16.8-as idő azé odabasz:))
@taga20:
Kösz, de inkább darabold fel oszt vidd el a vastelepre, amit meg kapsz érte abbúl vegyé sört és dobj egy pár ruppót a Kétfarkúnak, már csak azért is, mert ezeket a tetveket megüti tőle a guta.
@taga20: naja! neked meg 6 első 2 másodikkal sikerált apszolveálnod... hijába nekem meg van egy gyors és gépkocsirakodóim is!
@habakuk000:
Szóval lesz? Akkor átevezünk alatta, ismerem a terepet! :D
Gyere a túrára, 25-26. Csüt-péntek. Kb. 2x30 km.
@taga20: mihez képest? de ki mire izgul... asszony mit szól ehhez a részidőhöz??
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: áááá, sör nélkül?? nem menne egy centi se!
Mohamednek kell a hegyhez... én arra még rostfrei tepsiben se nem!
@Imola Helyesi: a mindenki az te vagy, meg a tettestársaid. Hogy nem szégyelled és nem unod magad? Talán azért, mert egy féreg vagy.
@habakuk000: Ha csak ilyen eccerű lenne az élet. :)
@nincs_itt: hát vannak szerencsés arcok, akik a napos oldalra születtek, mint te.:))
@nincs_itt:
Erősen akarom... akarom... még erősebben... még jobban!! - ott vagyok má?
Nem, mi..? Pedig 25 évvel ezelőtt csak el kellett döntenem, és ott lehettem. Most meg eldönthetem hol akarok lenni, és... ott is vagyok! A Gúgli térkép jó barát, bezony!
@aritus: ebola a varánusz vírusa:)
@taga20: naja! de most má' jóccakát mindegykibe!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én is a rosé fröccsre szavazok!:))))
@Knósszosz: nem jól csinálod! beülöl ótóba, oszt huss itt is vagyol!
@taga20: Jut eszembe. Mentek végül asszonnyal nyaralni görögbe? Ha igen, ezt feltétlen próbáljátok majd ki. :)

www.facebook.com/baristiworkout/videos/583816361721443/?pnref=story
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem megyek, tankörtalálkozónk lesz, és ismét le kell alázni az ellenfelet fociban, mint tavaly
@aritus: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: Vagy a sima Roséra, főleg ha még aranyérmes is. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ezek nem rosszak amúgy, lehet henteregni, enni-inni, picit visszamenni a múltba, lazának lenni két napra
@Gábris szomszéd: hát minden pénzünket a kecóba öltük, ezé max. beloianniszba, egy hosszú hétvégére:)))
szerintem ez egy jó írás:

hvg.hu/velemeny/20150611_Oldodik_a_plakatmagany

Talán sikerül végre kiheverni és kinőni a kádári reflexből gyakorolt értékmentességet és ideológiaellenességet. Talán elkezdi behajtani a magyar társadalom mindazt a tartozást, amit a hatalom felhalmozott. Alig látható, kicsi és erőtlennek látszó kezdeményezések dolgoznak párhuzamosan, amelyek azonban nincsenek távol attól, hogy együttes erővel kezdjenek működni. Most még a körvonalaikat alakítják, és ez teljesen helyénvaló és időszerű. Lekicsinylés és megkérdőjelezés helyett figyelemmel kell fordulnunk egymás felé, és kideríteni, kinek mire volna szüksége a továbblépéshez.

Csendben folynak az alapozó munkák: vannak, akik alkotmányozásról vitatkoznak szépen halkan, mások szakpolitikákat dolgoznak ki, vagy éppen azon agyalnak, hogyan lehetne a most meglévő és rosszul működő nagy állami intézményeket, mint amilyen például a bedőlt hitelesek ingatlanjait felvásárló és azokat visszabéreltető eszközkezelő, egy mozdulattal működőképes szociális szolgáltatóvá alakítani. Vidéki ellenzéki csoportok szervezik az egymás közötti kommunikációjukat, összejárnak, a helyi politikára reagáló stratégiákat dolgoznak ki, újabb embereket vonnak be. Felhalmozzuk a szükséges tudást, ami épp hiányzik a rendszerből. Hogy mikor formálódik ebből ütőképes mozgalom, alkalmasint akár választásokon indulni képes pártszervezetek, az majd eldől, mindenesetre a most időszerű munkát épp elvégezzük.
@habakuk000:
Henteregni?
Félreérted, MI nem vagyunk OLYANOK! :)
Viszont ez buli, egy eszméletlen közösségi érzés, olyan élmény, hogy na!
Példaképp mondom, hogy az első 2x5-ös jelentkező csoport olyan volt (1 hónapja már), akik tavaly voltak velünk először. Van benne azért egy kis sport, akarat (laza azért, de kijönnek az emberi tulajdonságok ez alatt a 2 nap alatt), aki puhány és lógós, azt a csapat mindig kipécézte és be is szólogatott neki. Volt velünk a Wichmann Tamás többször is - eszement fazon, pláne az esti tábortűznél, gitárral.
Nekünk így 3 nap buli és evezés - míg a többieknek csak 1. :D
@nincs_itt:
Azért ez nem egy Etyek-Felcsút távolság, kérlekalássan...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na, francba a prűd álszent csónakosával.. mi bajod a hentergéssel?

Mintha Angyal maszatolna
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
El tudom képzelni, ezért aztán irigy is vagyok...
Csak ilyen absztinencia mellett szerintem nem fognak rád szavazni a Mosoni melletti korcsmárosok, ezt vedd figyelembe!:) Halászi határán kiteszik a képedet, hogy ezt a fazont aztán Ne! - azért ez felém Kispesten nem igaz, de vigyázz...!:))

Inni, vagy nem inni...?
Ez itt a kérdés...
@habakuk000:
A hentergéssel semmi! A képmutatókkal van csak. A sok kíváncsi tekintet kissé feszélyez, de ezért nem nyílt színen szokom tenni... :)
@Knósszosz: "„Szerettük volna Pákh urat meggyőzni ezzel a barátságos lépéssel, hogy minden körülmények között érdemes megállapodni a magyar állammal”"

mit szósz ehhez a tróger bandához? lézerdzsonihoz?
@Knósszosz:
Te, EZ nem csak az ivásól szól. Jó, arról is, de... :D
Azért majd összefutunk.
@habakuk000: "Lekicsinylés és megkérdőjelezés helyett figyelemmel kell fordulnunk egymás felé, és kideríteni, kinek mire volna szüksége a továbblépéshez."

Ezt itt is folyamatosan érzem. :)
@Knósszosz:
.
Kíváncsivá tettél.
Megnéztem.
Itt az eseménynaptár:

groupamaarena.com/hu/esemenyek

Mit is mondjak?
Inkább semmit.
@Gábris szomszéd: Látom, tudom.

Meg is sértődik mindig a társaság, ha felemlegetem:)

taga is hosszan idézett a múltkor fölháborodva.

Mindazonáltal mielőtt túlságosan fölbátorodnál a gyűlöletbeszéd és hazaárulás nem azok a kategóriák, melyekhez figyelmet kéne tanúsítanunk a továbblépéshez.
.
Állítólag valami ilyesmi lesz az új kontra-plakát:

Ha Magyarországra jössz nem tudnál hozni egy épeszű miniszterelnököt?
@huzzadneki shakespeare: érdekes a mögöttes vita is, a dk-s Vágó István megszólíttatott és meg is szólalt egy másik politikussal karöltve, piszkolták a szerzőt erősen:)

Amúgy azt hiszem, az összes pártnak óriási pofon a kutyák 25 millája.

Kíváncsi vagyok, roppant kíváncsi, ebből az alkalomból le tudnak-e szűrni valami kézzelfoghatót.
Ahogy Vágóék reakcióit látom - aki valóban értelmes embernek tűnik - nemigen.
@habakuk000: haba, ne kezd újra, me megint csúnya civakodás lesz belőle:)
többek között oricának is szemet szúrt, hogy beugrasz ide időnként és osztod a zsírt, mint vitya péntekenként.
index.hu/kultur/2015/06/11/a_haza_erdekeben_nyilvanitottak_vedette_a_munkacsy-festmenyt/

ezt a lázárt is hogy nem törölte még képen valaki, hogy örökre rajta maradna az a cinikus vigyor az arcán

gyalázat, basszus einstand, ezért a Csónakosék is vízbe bújtak

b+ ilyen undorító országot mint mi vagyunk a föld nem hordott a hátán
@habakuk000: Esetleg erre a gyűlöletbeszédre gondoltál?

comment.blog.hu/2015/06/11/a_klubradio_szerint_termeszetesen_hogy_a_bevandorlok_megeroszakoljak_a_noket

alfahir.hu/nincs_mas_valasztas_akkor_jojjon_az_eroszak

Egyébként meg nem az általuk skatulyázott címkékkel kell beszélgetni, hanem az emberekkel.:)
@taga20: miva, miva, mivan, ne Orica szoknyája mögé bújva nyomjad az igét:)

Azt írtam, hogy Angyal lenyom benneteket a magasan hordott orrotok miatt, és futtok kitiltásért Boli ovó bácsi áldott ujjaihoz, ez egyébként így is van

De nem érek rá, megyek henteregni, ha már Boli így fölháborodott rajta

te is jobban jársz, ha követed a példám, hétvégén biztosan megúszod egy karnissal három helyett:)
@dr. jenőke (jenőke):

Ha beugrós miniszterelnököt keresnek, minden két hétben két hétig szabad vagyok.
Aztán önként lemondok, ha meglesz a megfelelő jelölt.
Szerintem, jól járnátok velem.
@Gábris szomszéd: Angyal, ez dedós, ez ugyanaz a szint, mint amikor a ballibsi tábot szörnyülködik azon, hogy a vadmajom polgármester narancssárga szemüvegben ér gyakorlóban megy testületi ülésre
@habakuk000: má majdnem rád ugrottam, de azé van stílusod az szent.
persze aki skodával jár, annál remeg a léc:)

szép még lehecc!:))))))))))))
@taga20: mit csináljak, ha nincs pénzem Teslára...
most amúgy bömmel járok, de ez sokkal rosszabb mint a Skoda
@Eszter jött: szerintem is, me ako nem tanulnál meg vezetni, vagy úgy csinálni:)))
@habakuk000: "most amúgy bömmel járok, de ez sokkal rosszabb mint a Skoda"

aha! én meg a felcsúti jeti vagyok félállásban:)))
@taga20:

Lehet, hogy tudok vezetni, csak még nem próbáltam. ))
@Eszter jött: én is így vagyok a főzéssel, meg a karnissal:)))
@habakuk000: Hát ha szerinted már ez is dedósnak számít?

"Ahhoz pedig még csak nem is kell ultraliberális genderharcosnak lenni, hogy a nemi erőszak olyan ordenáré bagatellizálását tényleg a legtahóbb szexizmusnak és a nők iránti tiszteletlenség médiatörténeti mélypontjának tekintsük.
Akkor most adja magát a kérdés: ezek után maradhat-e még mikrofon mellett a rasszista és szexista Szelestey Lajos? Belefér-e a Klubrádiónak, az európai gondolat és a haladás utolsó, magyar éterben hánykolódó kis hajójának profiljába, ha azzal veszik védelmükbe a bevándorlókat, hogy a nemi erőszakot "saját normájuknak" tekintik, amelyet amúgy is meg kell érteni, mert hát, ugye másképp nem tudnak becsajozni, a fiatalság és a tesztoszteron meg hajtja őket."
@Gábris szomszéd: klub tag vagyok, ezé vigyázz az arcodra, me belevándorlok:)))
'estét! :)))

"A kritizált véleményt az állam fogalmazta meg, annak terjesztéséhez az állami apparátust és több száz millió forintnyi közpénzt használ. Az ellenkező álláspont képviselői messze nincsenek olyan eszközök és források birtokában, amelyekkel akár csak megközelíthetnék a kormányzati kampány intenzitását, ennek keretében ugyanis nyolc millió választópolgárnak küldtek közvetlenül levelet, több száz óriásplakátot tettek közzé országszerte, és már megjelentek sajtóhirdetések is. Az ellenvélemények képviselői számára nem áll rendelkezésre olyan közvetítő eszköz, amelyen hasonló erővel tudnák kifejezni tiltakozásukat. Ha a kormányzati plakátokhoz nem lehet hozzányúlni, akkor nincs reális esélye annak, hogy a közbeszédben az ellenvélemény (a xenofóbia elutasítása) ténylegesen megjelenjen és eljusson a polgárokhoz. Ha az állam megbünteti a véleménynyilvánításnak ezt a módját, végső soron azt segíti elő, hogy a polgárok egy jelentős részéhez kizárólag a kormányzati álláspont jusson el, és ne szerezzenek tudomást arról, hogy a társadalom jelentős része elutasítja a kormányzati politikát.

Ezek az érvek természetesen nem teremtenek általános jogot a plakátrongálásra, és nem érintik a károkozásért a plakátot közzétevő céggel szemben viselt (polgári jogi) felelősséget sem. Kizárják azonban az aktivisták cselekményének megbüntetését.

Mindezt az alapjogi érvelést a szabálysértési és a büntetőjog is képes befogadni, annak ellenére, hogy ezek a jogágak nem alapjogokat szabályoznak. A „társadalomra veszélyesség” hiányának megállapítása az adott jogágak fogalomrendszerén belül lehetővé teszi az alapjogi szempontok érvényesítését.

A vita, mivel emberek alapvető jogairól, méltóságról és véleményszabadságról szól, szükségképpen nem csak jogi, hanem morális is. Ezért érvelnek sokan, alappal, úgy, hogy a plakátrongáló aktivisták cselekedete polgári engedetlenség. Egy morálisan elítélendő kormányzati politikával szemben lépnek fel oly módon, hogy tettükkel formálisan törvényt sértenek. A kifejtettek alapján ezzel együtt is elfogadhatatlan, hogy az állam saját xenofób üzeneteit az állami büntetőhatalommal védje meg.

A jogrendszer, amely az emberi jogokat alkotmányos alapjogokként elismeri, kínál jogi megoldást a morális problémára. Ennek alkalmazására valamennyi jogalkalmazónak megvan a lehetősége."

ekint.blog.hu/2015/06/10/szeljegyzetek_a_plakatrongalok_majdani_alkotmanyjogi_panaszai_ele?utm_medium=lista&utm_campaign=bloghu_cimlap&utm_source=keres%C3%A9si%20tal%C3%A1latok?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201506
@taga20: ))))

kitört az ízlésficamod? inkább ágyba vándorolj! :D
@Eszter jött: :)

én is hasonló cipőben járok... :D
@dr. jenőke (jenőke): :)

vers nincs???
megyek is aludni!
:DDDDDDDDD
@guma: drága margarita, buldog névnapot!

csak aszt nem értem, hogy kinek adnak ilyen nevet? me hogy margó, vagy merdzsó az oké, de ...:))))))))

nézem a lömant, nem mehetek még.
@habakuk000:

"Angyal lenyom benneteket a magasan hordott orrotok miatt, és futtok kitiltásért Boli ovó bácsi áldott ujjaihoz, ez egyébként így is van"

Nane!

Nehezen találnál példát arra, hogy G bárkit lenyomott volna, tekintve, hogy nincs saját véleménye. (Hacsak ma nem, mert ezt most kezdtem átpörgetni.)

Én nem tudom, hogy valaki futott-e Boliért, de új világcsúccsal sem érné el, olyan gyorsan megunja önállóan is:))
@taga20: Ez esetben inkább Szelestey arcába vándorolj bele.
@Orica Középföldi: tök igazad van. haba egy pupák!

bebújhatok a szoknyád alá?

csak, hogy habának is igaza legyen:)))
@guma:

Na, végre! Már azt hittem, én vagyok az egyetlen dinoszaurusz.)))
@Eszter jött: csajok neeeeeeee!
nem elég nekünk a globális felmel, meg a napi 10ezer afgán néger, még ti is?:))))
@taga20:

Meg tudod te védeni magad:)) Élesebb nyelved van, mint sok nőnek.
@Orica Középföldi: puding nyelvem van, szeretnek is a nők. párdon a nejem:)

csak arcoskódom, orka vagyok.:)))
@Orica Középföldi:

nem tudom, mit érthetett ennyire félre Haba. egy ilyen sivár gondolat szegény szöveg amit tálalni igyekszik itt az illető, maximum néha azt a fajta kényszert ébreszti fel valakiben, mint amikor egy elesett embernek segíteni próbálnak, hogy megértsék mire akar kilukadni...
@Eszter jött:

valahogy jobban élveztem amikor vittek. :DDDD persze volt, hogy rám szóltak: nálad nincs fék!
erről a nagy fiamnál szoktam le, egyszerűen élveztem amilyen biztosan vezet...
szép álmokat (vers nélkül is! :DDD)!
@guma: neked is szépeket. álmogy bajszos tagákkal:)))
@guma: még a retek is sokkal intenzívebb ízű a kertből, mint a kertből, a rukola pedig ég es föld
van ilyen újság is vagy volt, ott láttam először a Nagy Meteorat.

na szóval, nem értek én el semmit, Angyal uuuuutalatoskep pozíciója megfoszt titeket attól az örömtől,hogy az általa felvetett témákban lemossatok ot a játszótérről.
ugyanis ha valaki szoba áll vele, olyankor órákra halaszthatatlan sunnyogásolnivaloja szokott lenni.
ez itt komolytalan es nincs különösebb jelentősége, de Ugyanez a folyamat játszódik le a nagypolitikaban is, a magas ló és az abszolút tájékozatlan tehetetlenség meggátolja a jobbik témáira adandó korrekt válaszokat.

s ha mar itt tartunk, erősen vitatkoznék Oricaval, aki szerint a hol befolyásolja a diákokat. Egy nagy büdös lopikulat, ne nézd le a diákokat Orica. Annak idején téged a kisz befolyásolt döntően a véleményed kialakításában?
nem hinnem.
nem, adott a net, es adott a radikalizmus. Fiatalok, akikel ráadásul csak a jobbik próbál foglalkozni
@taga20: "Orica szoknyája mögé"
Freud, azé' dolgozik benned!:)
@Gábris szomszéd: ha a baloldalon hülye valaki, akkor nagyon tudjátok, hogy mit kéne csinálni vele!
bezzeg a saját szarotokat, véditek az utolsó leheletig!
pont ma, próbáltad relativizálni novák előd "holokamuját"!
mit szoktál ilyenkor emlegetni?
kettős mérce?
@Rodeo36: Nem is tudom, miért van olyan érzésem, mint Rodolfónál, az átkosbéli tévés bűvésznél. Tessék nézni a kezem, mert csalok. :-(

Terelés az egész. :-( 6-okból ki a máig ismeretlen 4? 6-ok-e még a 6-ok? És még számtalan ok van arra, hogy inkább ezen rágódjunk. :-(
@habakuk000:

sajnálom, hogy nem vagyok úgy eleresztve agyilag, mint te... :) csak azt tapasztalom, hogy gerinctelenül kifarol a témák alól és csak szajkózza a pr anyagot...

"Angyal uuuuutalatoskep pozíciója megfoszt titeket attól az örömtől,hogy az általa felvetett témákban lemossatok ot a játszótérről.
ugyanis ha valaki szoba áll vele, olyankor órákra halaszthatatlan sunnyogásolnivaloja szokott lenni."

vagyis hiába van válaszod, egy "plakát" nem fog veled vitázni.
Pénzmosás: magángépen vittek 3 milliárd forintot Olaszországba

Magyarországot is érintő nemzetközi pénzmosási ügyben nyomoz a milánói ügyészség - jelentette a Corriere della Sera című olasz napilap csütörtökön.

mfor.hu/cikkek/3_milliard_forintot_keszpenzben_vittek_Olaszorszagba_penzmosasra.html
mindennapi ocsmányságaink!

Leléptek a szakiskolások pénzével, de a hatóságok csak cammognak

Állami normatívából és százezres tandíjakból is jócskán begyűjtött a Drégelyvár Oktatási Központ Alapítvány és a körülötte lévő cégek, aztán egyszer csak bezárták az iskoláikat. Vizsga előtt álló diákok és bérükre váró tanárok tucatjai maradtak hoppon.

hvg.hu/kkv/20150611_leleptek_a_szakiskolasok_penzevel_okj

Közel száz gimnáziumot zárhat be a Fidesz

80 iskolában szünteti meg a gimnáziumi képzést a kormány, az összes érintett intézmény vidéki. A továbbiakban a Nemzetgazdasági Minisztérium fenntartása alá kerülnek a szóban forgó tanintézmények.

www.sztarklikk.hu/kozelet/kozel-szaz-gimnaziumot-zarhat-be-a-fidesz/189229
@habakuk000:

"_Azt írtam, hogy Angyal lenyom benneteket a magasan hordott orrotok miatt, és futtok kitiltásért Boli ovó bácsi áldott ujjaihoz, ez egyébként így is van_"

Vicces vagy.
Vagy...
Újra Csányi Vilmos. Örülök, hogy vesszőparipánk (oktatás-nevelés) közös. :-) A cikk mondandója több, érdemes elolvasni.

magyarnarancs.hu/tudomany/milyen-lehet-a-vilagvege-csanyi-vilmos-megmondta-95313

"Ezzel szemben az igazi megoldás az lenne, ha az oktatás tízszer annyi pénzt kapna, mint most, és az iskolákban kis közösségeket alakítanának ki, amelyekben a gyerekek megtanulnának szabadabban, de bizonyos normákat betartva élni, nem pedig csak hátratett kézzel elvégezni feladatokat. Annak idején cserkész voltam, és fantasztikus élményeket jelentett. Itt most a legrosszabb falanxideák valósulnak meg. Elképesztő, hogy a pártok többségének nincs tisztességes ifjúsági szervezete, igaz, ideológiája sem, amit átadhatna."
@jaegtoer: A jobbklikk "sikere" annak tudható be, hogy az egyedüli párt, mely valós problémákkal is foglalkozik. A jobbklikk tragédiája az, hogy a hívei nem veszik észre, a rossz fiú szerepét osztották ki rájuk. :-(

Ezért kell, na jó, kevésbé akarnok leszek, ezért érdemes beszélgetni, eszmét cserélni velük.
@punkfrog: Szép napot neked is. Látom sikerült ismét "megragadnod" a lényeget. Tehát kedves lányok, ha nem akarok rasszisták lenni, akkor bizony zokszó nélkül tűrnötök kell, hogy az első jöttment afrikai menekült megerőszakoljon titeket. Ez ugyanis az ő kultúrájának szerves része, amit toleráns emberként nektek bizony el kell fogadnotok.
@rdos: Tegnap haba linkelt egy HVG cikket. Ebben volt egy figyelemre méltó mondat. :)

"Lekicsinylés és megkérdőjelezés helyett figyelemmel kell fordulnunk egymás felé, és kideríteni, kinek mire volna szüksége a továbblépéshez."

hvg.hu/velemeny/20150611_Oldodik_a_plakatmagany
@Gábris szomszéd: azzal kezdtem, hogy szelestey hülye!mikor mondtam én, hogy egyetértek vele?
@habakuk000:

Egy paránykát zavaros a hsz-ed, így nem kizárt, hogy félre is érthetlek.

Szeretném leszögezni, hogy soha nem a lemosás szándékával állok be egy vitába. Párbeszéd, eszmecsere, kíváncsiság a kiindulási pontom. Ha ez hiányzik a másik fél részéről - márpedig G-nél ez hiányzik - akkor nem jön létre.
Nekem nem okoz örömöt, ha valakit le lehet mosni. A gyenge ellenfél nem ellenfél.
Igazi öröm egy közös konklúzió.

"s ha mar itt tartunk, erősen vitatkoznék Oricaval, aki szerint a hol befolyásolja a diákokat."

Nem értem, hogy mit akartál írni. Diákja válogatja, hogy kit lehet és kit nem lehet befolyásolni.
Van olyan egyetemista, akinek kiforrott értékrendje van alapvető kérdésekben, és van olyan akinek nincs. Azok a gyerekek, akiknél erős a családi kötődés, szoros és sokszínű a kommunikáció, kevéssé befolyásolhatóak.

Nem szabad alábecsülni - főleg középiskolában - egy erős személyiségű tanár befolyásolási képességét. Ha ezt egy szülő nem tudja kontroll alatt tartani,márpedig sok ok miatt, nagyon sok esetben nem, akkor Cippola nyert. És a következő is.

Arról, hogy a Jobbik hogyan és milyen módon foglalkozik a fiatalokkal, nagyon lesújtó véleményem van. Megtartom.
@Orica Középföldi: "Párbeszéd, eszmecsere, kíváncsiság a kiindulási pontom. Ha ez hiányzik a másik fél részéről - márpedig G-nél ez hiányzik"

Szerintem nem hiányzik.
@Gábris szomszéd: "mire volna szüksége a továbblépéshez"

Egyre többekben érik a felismerés, a továbblépésnek pusztán egy feltétele van. Az egész csipet-csapatot tokkal vonóval "ki kell vágni az ablakon". Ugye ebbe a csípős csapatba a jobbklikket is beleértem. Mert bár néhány valós problémát is feszeget, de a jobbklikk is szó szerint megoszt. :-(

Az észteknek sikerült. Ma az egy főre eső dzsídípíjük közel duplája a miénknek.
@Gábris szomszéd:

Akkor valószínűleg nem ugyanazt értjük a fogalmak alatt.
Amíg minden kérdést hárítasz, nincs miről beszélni. Engem nem érdekel az alfahír véleménye.
@Orica Középföldi: :))))

nem mentségként, de most találtam, és ez válasz @habakuk000: szövegére is :))))

Para-Kovács Imre: Végjáték a Duna mentén

"Ahogy megfigyeltem, az értelmes emberek csak addig vitatkoznak a hülyékkel, amíg egyáltalán van min vitatkozni. Ha a magyarok azt állítják, hogy a halálbüntetés bevezetése mindenképpen vitatéma, akkor azt mondják, hogy ne má’!, de ha a fentieket mind egyszerre zúdítjuk rájuk, akkor simán elsétálnak, elkerekedett szemmel próbálnak minél távolabb kerülni tőlünk, esetleg felépítenek egy falat körénk, hogy ne nagyon tudjunk szétszéledni, és nem szólnak bele semmibe.

Ekkor lehetne csak igazán önmegvalósítani, nem beszélve arról, hogy Magyarország végleg a magyaroké lehetne."

www.hocipo.hu/content/view/15922_para_kovacs_imre_vegjatek_a_duna_menten
@Orica Középföldi:

akkor nézzük mit is mond erről az érintett:

Én nem látom ezt az országot korruptabbnak

".... A külföld által támadott tényleges életfogytiglani büntetésről viszont úgy fogalmazott: a büntetések automatikus felülvizsgálata megnyugtató garancia lehet az elítéltek számára, amit az Európai Uniós sem kifogásolhat. Polt Péter beszélt még a brókerbotrányokról, arról, hogy beszereztek egy drága szoftvert, hogy ezen ügyeknek hamar a végére járjanak. Szóba kerültek még a bírósági ítéletek, amelyek a legfőbb ügyész szerint túl enyhék, de beszélt még a kitiltási botrányról, a Simon-ügyről és a Kovács Béla-ügyről is. "

pestisracok.hu/polt-peter-a-tenyleges-eletfogytiglanrol-megfelelhet-az-unionak-a-magyar-megoldas/
@Gábris szomszéd: "Szerintem nem hiányzik" ennyi??...hogy lehet ezen vitatkozni? írjuk 10-en, hogy "de"?
Alig várom a ballib plakátokat amiket tépkedhetek majd, vélemény nyilvánításom jogán büntetlenül.

Hálás vagyok, hogy a politikai kúltúrából újat mutattatok!

Legközelebb talán meg kéne rugdosni majd a politikai standokat, ha mást gondolnak a világról mint ti, ilyesmi.

Lehet bővíteni ezt a polgári engedetlenség dolgot.
@Trackers:

drágám, józanodj ki. hátha akkor az emberi oldalad is visszatér és nem pártok szerint akarod élni az életed...

"Hálás vagyok, hogy a politikai kúltúrából újat mutattatok!"

tudod nem az a kultúra, ha lehetőséged sincs milliárdos pártpropaganda leállítására (amit közpénzből fizetnek kormány anyag címszó alatt...) és ráadásul veszélyeztetted a külföldön dolgozó magyarokat (lásd az osztrákoknál már tiltakoznak ellenünk!).

és ha nem óvodás vagy akkor ezt a mondatot is megérted: "A vita, mivel emberek alapvető jogairól, méltóságról és véleményszabadságról szól, szükségképpen nem csak jogi, hanem morális is. "

ráadásul a helyedben nagyon elgondolkoznék azon, hogy a kormány a saját véleményét rendőrhatalommal védi...

tehát vigyázz és mindig csak annyit kívánj másnak amit te is szeretnél, hiszen a kocka fordulhat...

további szép napot!
-W- : Hobbikert-Magyarország

Balog Zoltán bevallotta: a stadionépítés hobbi. Kár, hogy nem a miénk, mégis mi fizetjük, és még erről is hazudik.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150611_Hobbikert_Magyarorszag
@guma:

Fertő..
Védik a rendőrség a plakát rongálást..
Micsoda diktatúra.
Normális demokratikus helyeken ha nem tetszik egy kirakat betöröd, nem tetszik a plakát letéped.

Meghogy elkapják azt gyorsan, aki kifacebookolja a tettét.. Micsoda diktatúra ismét csak.

Tudod drágám különbözőek vagyunk.
Én mást tartok undorítónak, mint te.
Lehet hogy ez zavar téged.
Engem nem zavar hogy te máshogy látod a világot.
Viszont ahoz ragaszkodom foggal körömmel, hogyha te büntetlenül tépgedhetsz, rongálhatsz, akkor azt én is megtehessem.

Én ugyanis hiszek a jogegyenlőségben.
@guma: azért ne ragadtassuk el magunkat, Angyalboz nem agy kell hanem fenék
@Orica Középföldi: nem hol, hök, csak a telefonom okos, akaratos és önálló
@Trackers:

"Engem nem zavar hogy te máshogy látod a világot."

ez a szerencsém :D

"Én mást tartok undorítónak, mint te."

szóval te tapsolsz amikor még a fidesz frakció, de még a miniszterek (pl lázár, balogh) sem tudják ki ennek a szerencsétlen gyűlölködő plakátnak az atyja?

szerinted akkor az undorító, ha sokan nem gyűlölködni akarnak, hanem pl azt tudni, hogy hol vannak a Quaestor milliárdjai?

tudod mit, nem sorol mi a dolga a rendőrségnek és mi nem normális egy országban...

ragaszkodj csak nyugodtan a fóbiáidhoz és nehogy kibújj valamelyik párt seggéből, mert akkor esetleg rá kell jönnöd, hogy lehet gondolkodni is.
persze akinek ez nem megy és eladja a hazáját, gyerekei, unokái jövőjét szlogenekért az ne csodálkozzon azon, hogy őt sem tartja az isten a tenyerén mindig.
@habakuk000: :DDDDDDDD

"nem agy kell hanem fenék "

ennek viszont feltétele az idő is!
bocs, de én vén vagyok ilyen sületlenségekre időmet pazarolni.

inkább dumálok a szomszéd kis óvodás sráccal, akivel jókat nevetünk.
@guma:

"bocs, de én vén vagyok ilyen sületlenségekre időmet pazarolni"

nana! nem vén vagy, hanem bölcs.
@nincs_itt:
Szia!
Volt egy kis üzemzavar, ezért most válaszolok a tegnapi kommentedre.
Az olimpia rendezésének ráfordításainak következményeit az emberek világos látják.
A rendező ország lakosságának többsége nem részesül sem a kiépülő infrastruktúra áldásaiból, sem az esetleges bevételekből származó előnyökből.
A források megteremtése a lakosságtól való elvonást vonja maga után.
A "Liberálfasizmus" c. könyvet - melyet ajánlottál - letöltöm valahogy - a téma engem kiemelten érdekel.
Most esténként a Spektrum csatornán folytatásokban "Amerika titkos történelme" részeit nézem 22 h-tól. Teljesen másként látom az USA szerepét a II. vh közelében, meg kell mondanom, nagy átalakuláson ment át az USA, és nem a javára szól az új poziciója.
Ajánlani tudom neked.
@nincs_itt:
Szia!
Volt egy kis üzemzavar, ezért most válaszolok a tegnapi kommentedre.
Az olimpia rendezésének ráfordításainak következményeit az emberek világos látják.
A rendező ország lakosságának többsége nem részesül sem a kiépülő infrastruktúra áldásaiból, sem az esetleges bevételekből származó előnyökből.
A források megteremtése a lakosságtól való elvonást vonja maga után.
A "Liberálfasizmus" c. könyvet - melyet ajánlottál - letöltöm valahogy - a téma engem kiemelten érdekel.
Most esténként a Spektrum csatornán folytatásokban "Amerika titkos történelme" részeit nézem 22 h-tól. Teljesen másként látom az USA szerepét a II. vh közelében, meg kell mondanom, nagy átalakuláson ment át az USA, és nem a javára szól az új poziciója.
Ajánlani tudom neked.
@Mariann19: Köszönöm szépen! de a spektrumot sem tudom nézni, magyar adókat egyáltalán nem, hacsak internet!
a könyv linkjét mingyá megkeresem, mert tényleg meglepő és érdekfeszítő amiről - nem lényegtelen - ahogy ír a szerző.
Az USA szerepe, bizony izgalmas kérdés, a két torony előtt, már ott volt Pearl Harbour... anélkül nem sok mindenbe szóltak volna bele. esetleg árulták volna a sherman tankot.

nálam nem vót üzemzavar, de mentem alunni, mert mint rendesen holnap is dolgozom.
@Mariann19: na akkor én is kéccer.
na szóval a zátlag pógárnak errefelé sem nagyon van segéd dunsztja senem, hogy ez mibe fájna neki. viszont imággyák a felhajtást, meg a "fest"-eket. nem igazán érti, hogy ez nem October-fest(vicces, hogy szeptemberben kezdődik), ahol ordítunk kicsit bőrgatyóban, bebaszgatunk durva drágán, oszt' majd csak eltakaríttya valaki a romokat, sátrakat usw.
még az USA-ról annyit, hogy megítélésem szerint - távolról sem szentírás, csak egy keveset elterültem ott is - sicher, hogy az alapállás a cócciáldravinizmus! ezzel szemben, ezek a fránya firccek, meg kialakították a cócciális pijacgazda(g)ságot. döbbenet, de működni látom! persze ez is kápitálibánizmus, semmi nincs ingyen, sőt. viszont nem szorongattyák halálra a dolgozót, kemény 5(igazából 6-de ez olyan xar, hogy ki sem merik mondani, de létezik) adórencerünk van, ciszont faszántosan variálható családi okossággal. naggyából 10-15 perc az adóhivatali - személyes - ügyintézés, ha e-mailban akkor 1-2-3 nap. itt valóban rettegjük a Zollamt(vámhivatal és a Finanzamt, durván adóhivatal) járőröző tagjait. Most éppen a bevezetett minimálbért ellenőrzik, izééé, a kifizetését. 10 ezertől 180 ezerig terjed a helyszíni birság, persze euróban, meg a többi nyalánkság...
na szóval lehet ezt így is...
@Trackers:

"_Hálás vagyok, hogy a politikai kúltúrából újat mutattatok!_"

Akkor kezd azzal, hogy az a kúltúra, valójában kultúra.

Amennyiben ez megvan, és megy a felegyenesedve járás a hátsó két végtagodon, valóban megtörténhet, hogy a mellső végtagjaiddal tépkeded majd a plakátokat, mondhatni kézzel, amit nem érsz fel ésszel.
@taga20:
" minden körülmények között érdemes megállapodni a magyar állammal" - ha kedves az életed!... meg a vagyonod.

Te is tudod miért, minek fosni rá a szót?
@dr. jenőke (jenőke):
Sportgőzdaszász úr mondta, hogy nagy üzlet.
Azt nem mondta kinek, de nagy. Az eseménynaptár szerint le lehetne fóliázni és paradicsomot termelni benne, esetleg krumplit is lehetne ültetni bele, mer az a "szép ződ gyep" - az nem sokat hoz a konyhára. Poldi bácsi jól járna vele szegény, no de hányan fizetnének be rá? Ahogy elnézem, magasabb nézőszám lenne mint egy bajnoki(...) meccsen.
@nincs_itt:
Szia!
Tegnap dolgoztál - mint írtad - ezért most összevontan válaszolnék neked itt, és most, ha nem baj.
Az olimpiához fűződő beszélgetésünkhöz annyit, hogy az indokoltságát az egyes országok - így mi is - a gazdasági előnyökben és az ország hírnevének növelésében látják.
Mi túl kicsik vagyunk egy ilyen monstre rendezvényhez, az előzetes anyagi forrásokat hitelekkel kell megteremteni, a meglévő infrastruktúránk gyalázatos.
Hírünk a világban. Sajnos, az megteremtődött napjainkban, és hosszú távon ez a jellemző megmarad az emlékezetekben, egy olimpia mindezt nem fogja felülírni.
Utána néztem kissé a Liberálfasizmus c. Goldberg könyvnek. A fiam letölti könyvolvasón nekem, ő szokta ezt a "modern" könyvtáramat kezelni. Előzetesen viszont egy-két kritikát olvastam róla, a tartalmát is ebből tudtam nagyjából belőni.
Hajlok arra a megállapításra, hogy Goldberg az USA liberálisait akarta hergelni újszerű elméleteivel.
A baloldali ideológiát azért merész dolog a fasizmussal társítani. Goldberg azokkal az intézkedésekkel indokolja többek között ezt a hipotézisét, hogy mindkét oldal a népjóléthez kötődő igéretekkel operált. Ugyanakkor tagadja a konzervativizmussal való azonosítást, ezt viszont nem bontja ki részleteiben, hogy miért. Ezt a véleményemet egyelőre a kritika is befolyásolja, és az is, hogy liberális vagyok. El kell olvasnom a könyvet, mert akkor alakul ki a kép egyrészt, másrészt mindíg találok magvas gondolatokat is ezekben a könyvekben.
Németországot még tárgyalni fogjuk, a legprogresszívebb államnak tartom nemcsak Európában a németeket, hanem nemzetközi összehasonlításban is. Sajnos, a státuszát illetően igaz az az állítás, hogy "Németország Európának sok, a világnak kevés."
Örülök, hogy beszélgetünk. Szép napot neked.
süti beállítások módosítása